an online Instagram web viewer

#tteokbokkimalaysia medias

Photos

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎNext Postage will be on 17-19th December. There will be NO postage for the next 2-3 weeks as I would be out of town. I can only do COD in Klang Valley area within that 2-3 weeks, but you have to confirm your order by 20th December so I can bring your items with me. 
All products are available, just Whatsapp or SMS me to place your order. I advise you not to DM or Comments, as you would receive slow response there. +6019-9531929

#kimchihalal #kimchimalaysia #gochujangmalaysia #gochujanghalal #homemadegochujang #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #koreanfoodlovermalaysia #koreanfoodhalal
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎNext Postage will be on 17-19th December. There will be NO postage for the next 2-3 weeks as I would be out of town. I can only do COD in Klang Valley area within that 2-3 weeks, but you have to confirm your order by 20th December so I can bring your items with me. All products are available, just Whatsapp or SMS me to place your order. I advise you not to DM or Comments, as you would receive slow response there. +6019-9531929 #kimchihalal  #kimchimalaysia  #gochujangmalaysia  #gochujanghalal  #homemadegochujang  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #koreanfoodlovermalaysia  #koreanfoodhalal 
@ariakitchen Tteokbokki Sauce Pack and Jongga Tteokbokki is in stock. Please place your order by this weekend, I will be out of town from 22nd Dec for a few weeks, NO postage can be made during that time. 
Jongga Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00 (consists of dried kelp, dried fish and homemade sauce)

Next postage will be on Monday 17th - Wednesday 19th December. 
If any of you would like to order and pickup any products in Klang Valley area after 22 December, please let me know what items you want by 20th December so I can bring them with me. 
Gochujang is also available - RM18.00/400gm

#tteokbokkihalal #codkemaman #codshahalam #codklangvalley #tteokbokkimalaysia #gochujanghalal #gochujangmalaysia #koreanfoodkemaman #koreanfoodlovermalaysia
@ariakitchen Tteokbokki Sauce Pack and Jongga Tteokbokki is in stock. Please place your order by this weekend, I will be out of town from 22nd Dec for a few weeks, NO postage can be made during that time. Jongga Tteokbokki 500gm - RM14.00 Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00 (consists of dried kelp, dried fish and homemade sauce) Next postage will be on Monday 17th - Wednesday 19th December. If any of you would like to order and pickup any products in Klang Valley area after 22 December, please let me know what items you want by 20th December so I can bring them with me. Gochujang is also available - RM18.00/400gm #tteokbokkihalal  #codkemaman  #codshahalam  #codklangvalley  #tteokbokkimalaysia  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #koreanfoodkemaman  #koreanfoodlovermalaysia 
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎNext Postage will be on 17-19th December. There will be NO postage for the next 2-3 weeks as I would be out of town. I can only do COD in Klang Valley area within that 2-3 weeks, but you have to confirm your order by 20th December so I can bring your items with me. 
All products are available, just Whatsapp or SMS me to place your order. I advise you not to DM or Comments, as you would receive slow response there. +6019-9531929

#kimchihalal #kimchimalaysia #gochujangmalaysia #gochujanghalal #homemadegochujang #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #koreanfoodlovermalaysia #koreanfoodhalal
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎNext Postage will be on 17-19th December. There will be NO postage for the next 2-3 weeks as I would be out of town. I can only do COD in Klang Valley area within that 2-3 weeks, but you have to confirm your order by 20th December so I can bring your items with me. All products are available, just Whatsapp or SMS me to place your order. I advise you not to DM or Comments, as you would receive slow response there. +6019-9531929 #kimchihalal  #kimchimalaysia  #gochujangmalaysia  #gochujanghalal  #homemadegochujang  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #koreanfoodlovermalaysia  #koreanfoodhalal 
@ariakitchen Tteokbokki Sauce Pack and Jongga Tteokbokki is in stock. Please place your order by this weekend, I will be out of town from 22nd Dec for a few weeks, NO postage can be made during that time. 
Jongga Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00 (consists of dried kelp, dried fish and homemade sauce)

Next postage will be on Monday 17th - Wednesday 19th December. 
If any of you would like to order and pickup any products in Klang Valley area after 22 December, please let me know what items you want by 20th December so I can bring them with me. 
Gochujang is also available - RM18.00/400gm

#tteokbokkihalal #codkemaman #codshahalam #codklangvalley #tteokbokkimalaysia #gochujanghalal #gochujangmalaysia #koreanfoodkemaman #koreanfoodlovermalaysia
@ariakitchen Tteokbokki Sauce Pack and Jongga Tteokbokki is in stock. Please place your order by this weekend, I will be out of town from 22nd Dec for a few weeks, NO postage can be made during that time. Jongga Tteokbokki 500gm - RM14.00 Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00 (consists of dried kelp, dried fish and homemade sauce) Next postage will be on Monday 17th - Wednesday 19th December. If any of you would like to order and pickup any products in Klang Valley area after 22 December, please let me know what items you want by 20th December so I can bring them with me. Gochujang is also available - RM18.00/400gm #tteokbokkihalal  #codkemaman  #codshahalam  #codklangvalley  #tteokbokkimalaysia  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #koreanfoodkemaman  #koreanfoodlovermalaysia 
Yumm...yummm...sedap tak terkata. 
Tteokbokki Insya Allah ditanggung HALAL, buatan anak Malaysia dan bahan-bahannya adalah bahan-bahan yang diambil di dalam Malaysia sahaja. .

Resepi Hana Onnie sendiri. Alhamdulillah๐Ÿ˜ Diinspirasikan daripada citarasa Korea dan Malaysia.

Whatsapp Hana Onnie untuk siapa yang nak jadi ejen. Jom kita tambah pendapatan sambil buat fardhu kifayah. 
#tteokbokki #tteokbokkimurah #tyeokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #ricecake #viral #dropship #dropshipper #ejendiperlukan #agentwanted #dinbandelights #dinbanlovers #dinbanjang #dinbandaebak
Yumm...yummm...sedap tak terkata. Tteokbokki Insya Allah ditanggung HALAL, buatan anak Malaysia dan bahan-bahannya adalah bahan-bahan yang diambil di dalam Malaysia sahaja. . Resepi Hana Onnie sendiri. Alhamdulillah๐Ÿ˜ Diinspirasikan daripada citarasa Korea dan Malaysia. Whatsapp Hana Onnie untuk siapa yang nak jadi ejen. Jom kita tambah pendapatan sambil buat fardhu kifayah. #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tyeokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #ricecake  #viral  #dropship  #dropshipper  #ejendiperlukan  #agentwanted  #dinbandelights  #dinbanlovers  #dinbanjang  #dinbandaebak 
TAG CEPAT SURI HATI AWK โคโคโคโคโค 1 box ada 15 biji macaron 
Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘
Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜

MACARON BUDGET RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal
#macaron #macaronmurahhalal #macaronmalaysia
 #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
TAG CEPAT SURI HATI AWK โคโคโคโคโค 1 box ada 15 biji macaron Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘ Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜ MACARON BUDGET RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #macaron  #macaronmurahhalal  #macaronmalaysia  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam 
Sailing Out Today ke hati awak~๐Ÿ˜˜ ciaciacia.... Hana Onnie tengah cari sesiapa yang nak tambah pendapatan, atau ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan. Jom Hana Onnie bantu....๐Ÿ˜‰ . Student
. Housewives
. Graduates
. Mereka yang masih tak tahu nak jual apa๐Ÿค”

Come and join our team. Hana Onnie akan ajar uolls cara nak masak, sediakan, market your business.

Laiii laii...siapa segan dia rugi๐Ÿ˜Ž

Whatsapp: 0106663522

#dropship #agent #agentwanted #dropshipper #dropshipperwanted #viral #parttime #bisnes #businessparttime #tteokbokki #tteokbokkimurah
#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #koreanricecake #ricecake #kpop #dropshipkpop #ramen
Sailing Out Today ke hati awak~๐Ÿ˜˜ ciaciacia.... Hana Onnie tengah cari sesiapa yang nak tambah pendapatan, atau ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan. Jom Hana Onnie bantu....๐Ÿ˜‰ . Student . Housewives . Graduates . Mereka yang masih tak tahu nak jual apa๐Ÿค” Come and join our team. Hana Onnie akan ajar uolls cara nak masak, sediakan, market your business. Laiii laii...siapa segan dia rugi๐Ÿ˜Ž Whatsapp: 0106663522 #dropship  #agent  #agentwanted  #dropshipper  #dropshipperwanted  #viral  #parttime  #bisnes  #businessparttime  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #koreanricecake  #ricecake  #kpop  #dropshipkpop  #ramen 
Hi Guys! Selamat Petang. ๐Ÿ‘‹๐Ÿ’œ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Guys! Sekarang ni kami dah jual dua benda ni tau. ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜˜ Haaaaa, siapa yang suka makan Rice Cake atau Makanan Korea, korang patut dapatkan sekarang!  Available untuk COD & POS ye guys. ๐Ÿš˜๐Ÿšš๐Ÿ“ฆ Untuk korang yang minat untuk order, Whatsapp kami di +601117963106 atau DM kami sekarang! ๐Ÿ“ฒ  Sementara stok masih ada guys. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โ˜บ๏ธ #ricecakes #ricecake #ricecakeporn #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #ricecakemalaysia #tteokbokkimalaysia #rabokki #rabokkicheese #rabokkimurah #rabokkimalaysia #rabokkihalal #gochujangsauce #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #gochujangsauce๐Ÿ˜‹ #ganu #ganukite #terengganu #ganurians #ganumolekdoh  #samyang #samyangnoodle #samyangmurah #samyangramen #samyanghalal #samyangspicy #samyangcarbonara
Hi Guys! Selamat Petang. ๐Ÿ‘‹๐Ÿ’œ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Guys! Sekarang ni kami dah jual dua benda ni tau. ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜˜ Haaaaa, siapa yang suka makan Rice Cake atau Makanan Korea, korang patut dapatkan sekarang! Available untuk COD & POS ye guys. ๐Ÿš˜๐Ÿšš๐Ÿ“ฆ Untuk korang yang minat untuk order, Whatsapp kami di +601117963106 atau DM kami sekarang! ๐Ÿ“ฒ Sementara stok masih ada guys. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โ˜บ๏ธ #ricecakes  #ricecake  #ricecakeporn  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #ricecakemalaysia  #tteokbokkimalaysia  #rabokki  #rabokkicheese  #rabokkimurah  #rabokkimalaysia  #rabokkihalal  #gochujangsauce  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #gochujangsaucemalaysia  #gochujangsauce ๐Ÿ˜‹ #ganu  #ganukite  #terengganu  #ganurians  #ganumolekdoh  #samyang  #samyangnoodle  #samyangmurah  #samyangramen  #samyanghalal  #samyangspicy  #samyangcarbonara 
Selamat Berhujung Minggu pada semua #dinbanlovers Semoga musim cuti sekolah ni dapat dimanfaatkan dengan baik. Keluar beraktiviti...tolong mak ayah di rumah tu...Ataupun some vacation time with your son and daughter... .

Instead of layan movie...main game...tidur lewat pagi and tak bangun solat subuh, ada baiknya kalau dapat pergi kem dan kelas2 kemahiran untuk develop skill kan...
.  Hanya bebelan Ahad...๐Ÿ˜
.

Sebenarnya nak war-warkan pencarian  ejen dan dropshipper. Ramai yang berminat sebenarnya, tapi terhenti di tengah jalan...๐Ÿ˜… .
.

Btw, nak beritahu di Seremban #dinbandelights dah ada ejen utk #tteokbokki #koreanricecake So...tak perlu lagi nak bayar postage๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
Ini no nya: 014-911 5310
.

Further more about agent and dropshipper in #dinbandelights igtv. Coming soon. I will post it ya guyz... #tteokbokkihalal #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #ricecake #tteokbokkicheese #rabokki #ramen #koreandish #dinbanjang #dinbandaebak
Selamat Berhujung Minggu pada semua #dinbanlovers  Semoga musim cuti sekolah ni dapat dimanfaatkan dengan baik. Keluar beraktiviti...tolong mak ayah di rumah tu...Ataupun some vacation time with your son and daughter... . Instead of layan movie...main game...tidur lewat pagi and tak bangun solat subuh, ada baiknya kalau dapat pergi kem dan kelas2 kemahiran untuk develop skill kan... . Hanya bebelan Ahad...๐Ÿ˜ . Sebenarnya nak war-warkan pencarian ejen dan dropshipper. Ramai yang berminat sebenarnya, tapi terhenti di tengah jalan...๐Ÿ˜… . . Btw, nak beritahu di Seremban #dinbandelights  dah ada ejen utk #tteokbokki  #koreanricecake  So...tak perlu lagi nak bayar postage๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ Ini no nya: 014-911 5310 . Further more about agent and dropshipper in #dinbandelights  igtv. Coming soon. I will post it ya guyz... #tteokbokkihalal  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #ricecake  #tteokbokkicheese  #rabokki  #ramen  #koreandish  #dinbanjang  #dinbandaebak 
Ade x org Pasir Pekan, Wakaf Bharu, Kota Bharu or Pasir Mas nk try makanan korea?? Kalau kat korea bnda ni wajib kna try tau... Haa prnah mkan x bnda2 smua ni?? Klau x meh grab skarang sblm habis. Rugi tau x try, xkan nk g korea bru nk bleh makn. Klau cmtu skali sumur hidup jela makan bnda ni๐Ÿœ 
Jom order skarang... Kmi ad sediakn yg dh ready atau homemade. ๐Ÿฒ Tteokbokki Sauce
๐Ÿ Jjajangmyeon Paste
๐Ÿ“› Spicy Kimchi
๐Ÿœ Ramen
๐Ÿ“ฆ Postage: Seluruh Malaysia ๐Ÿ“ฒ Ws: 016-7738968

#jjajangmyeonpasirpekan #jjajangmyeon #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #kimchi #pasirpekan #wakafbharu #tumpat #kotabharu #pasirmas
Ade x org Pasir Pekan, Wakaf Bharu, Kota Bharu or Pasir Mas nk try makanan korea?? Kalau kat korea bnda ni wajib kna try tau... Haa prnah mkan x bnda2 smua ni?? Klau x meh grab skarang sblm habis. Rugi tau x try, xkan nk g korea bru nk bleh makn. Klau cmtu skali sumur hidup jela makan bnda ni๐Ÿœ Jom order skarang... Kmi ad sediakn yg dh ready atau homemade. ๐Ÿฒ Tteokbokki Sauce ๐Ÿ Jjajangmyeon Paste ๐Ÿ“› Spicy Kimchi ๐Ÿœ Ramen ๐Ÿ“ฆ Postage: Seluruh Malaysia ๐Ÿ“ฒ Ws: 016-7738968 #jjajangmyeonpasirpekan  #jjajangmyeon  #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #kimchi  #pasirpekan  #wakafbharu  #tumpat  #kotabharu  #pasirmas 
Minnie & Mickey Mouse so cute ๐Ÿ˜

1 box ada 15 biji macaron 
Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘
Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#macaron #macaronmurahhalal #macaronmalaysia
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
Minnie & Mickey Mouse so cute ๐Ÿ˜ 1 box ada 15 biji macaron Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘ Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜ HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #macaron  #macaronmurahhalal  #macaronmalaysia  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam 
Ade x org Pasir Pekan, Wakaf Bharu, Kota Bharu or Pasir Mas nk try makanan korea?? Kalau kat korea bnda ni wajib kna try tau... Haa prnah mkan x bnda2 smua ni?? Klau x meh grab skarang sblm habis. Rugi tau x try, xkan nk g korea bru nk bleh makn. Klau cmtu skali sumur hidup jela makan bnda ni๐Ÿœ 
Jom order skarang... Kmi ad sediakn yg dh ready atau homemade. ๐Ÿฒ Tteokbokki Sauce
๐Ÿ Jjajangmyeon Paste
๐Ÿ“› Spicy Kimchi
๐Ÿœ Ramen
๐Ÿ“ฆ Postage: Seluruh Malaysia ๐Ÿ“ฒ Ws: 016-7738968

#jjajangmyeonpasirpekan #jjajangmyeon #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #kimchi #pasirpekan #wakafbharu #tumpat #kotabharu #pasirmas
Ade x org Pasir Pekan, Wakaf Bharu, Kota Bharu or Pasir Mas nk try makanan korea?? Kalau kat korea bnda ni wajib kna try tau... Haa prnah mkan x bnda2 smua ni?? Klau x meh grab skarang sblm habis. Rugi tau x try, xkan nk g korea bru nk bleh makn. Klau cmtu skali sumur hidup jela makan bnda ni๐Ÿœ Jom order skarang... Kmi ad sediakn yg dh ready atau homemade. ๐Ÿฒ Tteokbokki Sauce ๐Ÿ Jjajangmyeon Paste ๐Ÿ“› Spicy Kimchi ๐Ÿœ Ramen ๐Ÿ“ฆ Postage: Seluruh Malaysia ๐Ÿ“ฒ Ws: 016-7738968 #jjajangmyeonpasirpekan  #jjajangmyeon  #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #kimchi  #pasirpekan  #wakafbharu  #tumpat  #kotabharu  #pasirmas 
Alhamdulillah bila uolls kata sedap...iolls terharu....๐Ÿ˜ Sis ni siap repeat order lagi...
Terkezut Hana Onnie sebab die nak borong pek frozen banyak2..Sedap sangat katanya๐Ÿ˜‹

Untuk yang ramai family tu...leh cuba pek frozen 500gram #tteokbokki. 1 pek boleh kongsi 5 orang. .
.
Kalau campur ramen...boleh makan 8~ 10 orang taw!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹ Bagi yang single mingle tu...Yang x nak makan bazir2...rasa ghenyah nak masuk dapur...leh try #instantcup tteokbokki... .
.
Dengar cerita orang lain aje tapi belum cuba? Rugi uolls...๐Ÿ˜‰ Whatsapp: 0106663522
.
.
#tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #koreanricecakehalal #ricecake #tteokbokkicheese #ramen #rabokki #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers
Alhamdulillah bila uolls kata sedap...iolls terharu....๐Ÿ˜ Sis ni siap repeat order lagi... Terkezut Hana Onnie sebab die nak borong pek frozen banyak2..Sedap sangat katanya๐Ÿ˜‹ Untuk yang ramai family tu...leh cuba pek frozen 500gram #tteokbokki . 1 pek boleh kongsi 5 orang. . . Kalau campur ramen...boleh makan 8~ 10 orang taw!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹ Bagi yang single mingle tu...Yang x nak makan bazir2...rasa ghenyah nak masuk dapur...leh try #instantcup  tteokbokki... . . Dengar cerita orang lain aje tapi belum cuba? Rugi uolls...๐Ÿ˜‰ Whatsapp: 0106663522 . . #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #koreanricecakehalal  #ricecake  #tteokbokkicheese  #ramen  #rabokki  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers 
Ni cerita pagi tadi...
Jauh-jauh #dinbanlovers yang order kali ni...Alhamdulillah dah settle pagi tadi.

Btw, Hana Onnie tengah mencari seorang yang pernah order dgn Hana Onnie dan baki RM3 nya masih Hana Onnie tak dapat pulangkan.

Time tu...fon Hana Onnie rosak...so, details dan no dia ni, x dapat nk save.๐Ÿ˜ฅ Kalau awak adalah customer tersebut, please wasap Hana Onnie ya utk claim. 
Btw, Hana Onnie akan buka kelas masak tteokbokki kepada yang nak jadi ejen jualan panas kat tempat uolls. ๐Ÿ˜

Details keuntungan Hana Onnie akan kongsikan kepada sesiapa yang berminat. Hana Onnie cari yang betul2 serius nak cari duit poket. Bukan yang macam *chipsmore* ya๐Ÿ˜‚

#tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #tteokbokkiviral #viral #koreanricecake #ricecake #ramen #gochujang  #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers 
Whatsapp: 0106663522
Ni cerita pagi tadi... Jauh-jauh #dinbanlovers  yang order kali ni...Alhamdulillah dah settle pagi tadi. Btw, Hana Onnie tengah mencari seorang yang pernah order dgn Hana Onnie dan baki RM3 nya masih Hana Onnie tak dapat pulangkan. Time tu...fon Hana Onnie rosak...so, details dan no dia ni, x dapat nk save.๐Ÿ˜ฅ Kalau awak adalah customer tersebut, please wasap Hana Onnie ya utk claim. Btw, Hana Onnie akan buka kelas masak tteokbokki kepada yang nak jadi ejen jualan panas kat tempat uolls. ๐Ÿ˜ Details keuntungan Hana Onnie akan kongsikan kepada sesiapa yang berminat. Hana Onnie cari yang betul2 serius nak cari duit poket. Bukan yang macam *chipsmore* ya๐Ÿ˜‚ #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkiviral  #viral  #koreanricecake  #ricecake  #ramen  #gochujang  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers  Whatsapp: 0106663522
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia โค dah dekat 
Aduh jemm la nak fikir๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฃ Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron siap boleh lukis lagi ๐Ÿ˜Š
Mesti si dia โค suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga  hati si dia ๐ŸŒธ

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#macaron #macaronmurahhalal #macaronmalaysia
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia โค dah dekat Aduh jemm la nak fikir๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฃ Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron siap boleh lukis lagi ๐Ÿ˜Š Mesti si dia โค suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga hati si dia ๐ŸŒธ HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #macaron  #macaronmurahhalal  #macaronmalaysia  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam 
Hampa Lapaq ke tak?
Bila masak tteokbokki WAJIB kena letak telur, fish cake ,awk yang suka cheese WAJIB taw letak atas tu baru meleleh ๐Ÿ˜œ

#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Hampa Lapaq ke tak? Bila masak tteokbokki WAJIB kena letak telur, fish cake ,awk yang suka cheese WAJIB taw letak atas tu baru meleleh ๐Ÿ˜œ #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Ada ni ha...tengah vacuum pack uolls nyer tteokbokki... I try to come up with new technology and innovation so that our tteokbokki are always fresh and have longer shelf life when it arrives to you guyz...๐Ÿ˜‰ Btw, postage adalah pada hari isnin dan selasa tau~๐Ÿ˜ #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #koreanricecakehalal #ricecake #tteokbokkicheese #rabokki #dinbandelights #djnbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers...
Ada ni ha...tengah vacuum pack uolls nyer tteokbokki... I try to come up with new technology and innovation so that our tteokbokki are always fresh and have longer shelf life when it arrives to you guyz...๐Ÿ˜‰ Btw, postage adalah pada hari isnin dan selasa tau~๐Ÿ˜ #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #koreanricecakehalal  #ricecake  #tteokbokkicheese  #rabokki  #dinbandelights  #djnbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers ...
Korean Chicken Bulgogi with Tteokbokki.

Recipe:

1.Bawang Merah-1 biji (saiz sederhana)
2.Bawang Putih- 3 ulas saiz sederhana
3.Cili Kering-ikut kepedasan yg dimahukan๐Ÿ˜(Hana Onnie guna 1 cawan saiz sederhana)
4.Gula Perang-2 sudu
5.Minyak Bijan-1 sudu besar
6.Bijan-1 sudu besar
7.Cuka- 1 sudu besar
8.Kentang-1 atau 2 biji (potong dadu)
9.Ayam- ikut berapa hidangan yg anda mahu๐Ÿ˜‰ (Hana Onnie guna 5 ketul ayam)
10.Tteokbokki (ikut suka๐Ÿ˜˜) Cara Masak๐Ÿค—
Lebur aja semua dalam kuali.
Masuk air dalam 3 cawan
Masak dengan suhu sederhana
Masak sehingga ayam dan kentang masak sempurna~๐Ÿ˜‰ #chickenbulgogi #tteokbokki #koreanricecake #ricecake #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #dinbanjang #tteokbokkiviral #viral  #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers 
Whatsapp:0106663522
Korean Chicken Bulgogi with Tteokbokki. Recipe: 1.Bawang Merah-1 biji (saiz sederhana) 2.Bawang Putih- 3 ulas saiz sederhana 3.Cili Kering-ikut kepedasan yg dimahukan๐Ÿ˜(Hana Onnie guna 1 cawan saiz sederhana) 4.Gula Perang-2 sudu 5.Minyak Bijan-1 sudu besar 6.Bijan-1 sudu besar 7.Cuka- 1 sudu besar 8.Kentang-1 atau 2 biji (potong dadu) 9.Ayam- ikut berapa hidangan yg anda mahu๐Ÿ˜‰ (Hana Onnie guna 5 ketul ayam) 10.Tteokbokki (ikut suka๐Ÿ˜˜) Cara Masak๐Ÿค— Lebur aja semua dalam kuali. Masuk air dalam 3 cawan Masak dengan suhu sederhana Masak sehingga ayam dan kentang masak sempurna~๐Ÿ˜‰ #chickenbulgogi  #tteokbokki  #koreanricecake  #ricecake  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #dinbanjang  #tteokbokkiviral  #viral  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers  Whatsapp:0106663522
Sapa berminat macaron??
Nie set budget sis jual
1 box ada 15 biji macaron 
Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘
Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#macaron #macaronmurahhalal #macaronmalaysia
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
Sapa berminat macaron?? Nie set budget sis jual 1 box ada 15 biji macaron Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘ Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜ HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #macaron  #macaronmurahhalal  #macaronmalaysia  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam 
Hana Onnie x taw nak pilih yang mana? Logo mana yang terbaik ea?๐Ÿค” #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers #korenricecake #ricecake #ricecakehalal

For more details about tteokbokki:
010-6663522๐Ÿ˜‰
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia โค dah dekat 
Aduh jemm la nak fikir๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฃ Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron 
Mesti si dia โค suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga  hati si dia ๐ŸŒธ

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#macaron #macaronmurahhalal #macaronmalaysia
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia โค dah dekat Aduh jemm la nak fikir๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฃ Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron Mesti si dia โค suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga hati si dia ๐ŸŒธ HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #macaron  #macaronmurahhalal  #macaronmalaysia  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam 
Petang macam nie kalo dapat cheese stick goreng rangup pulak tu macam nie ๐Ÿ˜‹ 
mmg layannn ๐Ÿ‘
Ampa kena masak sendiri sis hanya jual cheese stick sahaja
#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Petang macam nie kalo dapat cheese stick goreng rangup pulak tu macam nie ๐Ÿ˜‹ mmg layannn ๐Ÿ‘ Ampa kena masak sendiri sis hanya jual cheese stick sahaja #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Hanna Onnie hari ni menapak di MAEPS SERDANG sempena dengan MAHA 2018. Penat jugak round sana sini. Tapi Hana Onnie nampak banyak produk bumiputera muslim di sini. Jom support barangan keluaran bumiputera~

#maha2018 #maepsserdang #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #dinbandelights #dinbanjang #dinbandaebak
Sapa pernah makan MACARON??
Teringin nak makan MACARON mai sini order  dekat sis SET BUDGET MACARON tengah PROMO la RM35 SM /RM40 SS FREE POSTAGE 
#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Sapa pernah makan MACARON?? Teringin nak makan MACARON mai sini order dekat sis SET BUDGET MACARON tengah PROMO la RM35 SM /RM40 SS FREE POSTAGE #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Sapa berminat macaron??
Nie set budget sis jual
1 box ada 15 biji macaron 
Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘
Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#macaron #macaronmurahhalal #macaronmalaysia
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
Sapa berminat macaron?? Nie set budget sis jual 1 box ada 15 biji macaron Jimat , sedap & murah ๐Ÿ‘ Macam2 flavour ada guys ๐Ÿ˜ HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #macaron  #macaronmurahhalal  #macaronmalaysia  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam 
#Repost @hannn.my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Morning semua ๐Ÿ˜‰
TAG KAWAN KORANG YANG WAJIB PAKAI GINCU ๐Ÿ‘„
Sis kalo stress Sgt jgn sampai makan Gincu naa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… nie coklat taw ๐Ÿ˜‹
#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
#Repost  @hannn.my (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Morning semua ๐Ÿ˜‰ TAG KAWAN KORANG YANG WAJIB PAKAI GINCU ๐Ÿ‘„ Sis kalo stress Sgt jgn sampai makan Gincu naa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… nie coklat taw ๐Ÿ˜‹ #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Morning semua ๐Ÿ˜‰
TAG KAWAN KORANG YANG WAJIB PAKAI GINCU ๐Ÿ‘„
Sis kalo stress Sgt jgn sampai makan Gincu naa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… nie coklat taw ๐Ÿ˜‹
#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Morning semua ๐Ÿ˜‰ TAG KAWAN KORANG YANG WAJIB PAKAI GINCU ๐Ÿ‘„ Sis kalo stress Sgt jgn sampai makan Gincu naa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… nie coklat taw ๐Ÿ˜‹ #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
alhamdulillah..... msih blh orde lg klu terpikat insyaallah puas hati n berbaloi2 utk wang yg dikeluarkn ......
#klusdpbgtahukawan 
#tteokbokkimalaysia 
#halalfood
Alhamdulillah...Hari Jumaat, Penghulu sekalian hari. Semoga hari ini memberi keindahan dan ketenangan buat jiwa kita semua. ๐Ÿ˜

Kepada adik2 yang mengambil peperiksaan SPM, banyak2 kan berselawat dan beristighfar. Perjalanan hari ini akan membawa kita ke waktu yang akan mendatang. Tapi ingat, walau apa pun yang berlaku, setiap ketentuan itu ada hikmah tersembunyi. ๐Ÿ˜Ž

Jangan bersedih. Setiap perjalanan ada ranjau dan duri. Pasti juga tetselit keriangan dan kebahagiaan...Insya Allah~๐Ÿ˜‰ #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #ricecake #koreanricekehalal #viral #dinbandelights #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers 
Whatsapp: 0106663522
Alhamdulillah...Hari Jumaat, Penghulu sekalian hari. Semoga hari ini memberi keindahan dan ketenangan buat jiwa kita semua. ๐Ÿ˜ Kepada adik2 yang mengambil peperiksaan SPM, banyak2 kan berselawat dan beristighfar. Perjalanan hari ini akan membawa kita ke waktu yang akan mendatang. Tapi ingat, walau apa pun yang berlaku, setiap ketentuan itu ada hikmah tersembunyi. ๐Ÿ˜Ž Jangan bersedih. Setiap perjalanan ada ranjau dan duri. Pasti juga tetselit keriangan dan kebahagiaan...Insya Allah~๐Ÿ˜‰ #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #ricecake  #koreanricekehalal  #viral  #dinbandelights  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  Whatsapp: 0106663522
Yangyeom chicken with ramen pedas for breakfast everyone๐Ÿ˜‰ Yum yum!

Mulakan hari anda dengan breakfast yang best...Barulah hari anda akan ceria~๐Ÿ˜„ Kalau sempat nanti Hana Onnie upload tteokbokki cooking tengahari ni or petang ni ok... Btw, henfon Hana Onnie dah pulih. You guyz can wasap me at: 0106663522

#tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #ricecakemurah #ricecakekorea #ricecakemalaysia #koreanricecakemalaysia #breakfast #yangnyeomchicken #ramen
Yangyeom chicken with ramen pedas for breakfast everyone๐Ÿ˜‰ Yum yum! Mulakan hari anda dengan breakfast yang best...Barulah hari anda akan ceria~๐Ÿ˜„ Kalau sempat nanti Hana Onnie upload tteokbokki cooking tengahari ni or petang ni ok... Btw, henfon Hana Onnie dah pulih. You guyz can wasap me at: 0106663522 #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #ricecakemurah  #ricecakekorea  #ricecakemalaysia  #koreanricecakemalaysia  #breakfast  #yangnyeomchicken  #ramen 
Semalam Hana Onnie di Menara Arina...berkursus di sana cari ilmu export๐Ÿ˜. Balik dari kl,  kejar masa buat tteokbokki....sampai 2.30 pagi ...Inilah hasilnya. 
Poskan #dinbanlovers punya tteokbokki pagi ni...dan sambung lagi berkursus di Majlis Perbandaran Nilai pula.

Tiada kejayaan datang bergolek. Banyak lagi ilmu perniagaan yang Hana Onnie nak kena dalami. Whatever u guys doing...Hopefully you guyz doing your best...Doa selalu...harapkan redha Allah selalu dalam setiap pekerjaan kita. Kejayaan...kemewahan tanpa keberkatan mengundang rasa tidak bahagia๐Ÿ˜‰

Chaiyyookk!!! #tteokbokki #tteokbokkimurah
#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #koreanricecake #koreanricecakemalaysia
#koreanricecakehalal #tteokbokkikari #tteokbokkicheese #rabokki #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers 
Whatsapp: 0106663522
Semalam Hana Onnie di Menara Arina...berkursus di sana cari ilmu export๐Ÿ˜. Balik dari kl, kejar masa buat tteokbokki....sampai 2.30 pagi ...Inilah hasilnya. Poskan #dinbanlovers  punya tteokbokki pagi ni...dan sambung lagi berkursus di Majlis Perbandaran Nilai pula. Tiada kejayaan datang bergolek. Banyak lagi ilmu perniagaan yang Hana Onnie nak kena dalami. Whatever u guys doing...Hopefully you guyz doing your best...Doa selalu...harapkan redha Allah selalu dalam setiap pekerjaan kita. Kejayaan...kemewahan tanpa keberkatan mengundang rasa tidak bahagia๐Ÿ˜‰ Chaiyyookk!!! #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #koreanricecake  #koreanricecakemalaysia  #koreanricecakehalal  #tteokbokkikari  #tteokbokkicheese  #rabokki  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers  Whatsapp: 0106663522
Kuantan Tengah Musim Hujan Nie : Memang Ngam Sangat Makan Topokkie Panas2 ๐Ÿ˜
.
.
RESEPI TOPOKKIE (SINDANGDONG STYLE)
.
Sindandong adalah satu tempat di Seoul. Sindangdong digelar โ€œTteoboki Townโ€ kerana sejarah bermulanya Topokkie di makan bersama kuah pedas manis bermula di sini.
.
Topokkie di Sindandong dimakan dengan cara masukkan semua bahan dan direneh didalam kuali khas didepan customer. Jadi sementara menunggu masak, customer boleh la borak2 dulu. Alaa makan mcm steamboat.
.
Masa penyediaan : 10 minit
Saiz hidangan : 3-5 hidangan
.
#Bahan_bahan
.
250g rice cake
1 tin Topokkie Express
1 1/2 tin air
1 biji bawang
1 biji carrot
2 fishcake
2 sosej
3 biji telur rebus
2 keping mee segera (optional).
.
.
Cara penyediaan:
1. Potong semua bahan dan susun di dalam kuali lebar.
2. Masukkan  1 tin Topokki Express dan 1 1/2 tin air (2 tin air jika mau kurang pedas)
3. Rebus sehingga rice cake dan bahan lain empuk.
.
.
*Tambah garam jika anda cairka dgn 2 tin air atau lebih.
**Rebus rice cake dahulu jika anda tak suka rice cake liat.
.
.
Untuk order dan pertanyaan, klik link wasap di bio atau wasap terus ke :
.
0122150449
.
#topokkieexpress
#halaltteokbokkimalaysia
#tteokbokkimalaysia
Kuantan Tengah Musim Hujan Nie : Memang Ngam Sangat Makan Topokkie Panas2 ๐Ÿ˜ . . RESEPI TOPOKKIE (SINDANGDONG STYLE) . Sindandong adalah satu tempat di Seoul. Sindangdong digelar โ€œTteoboki Townโ€ kerana sejarah bermulanya Topokkie di makan bersama kuah pedas manis bermula di sini. . Topokkie di Sindandong dimakan dengan cara masukkan semua bahan dan direneh didalam kuali khas didepan customer. Jadi sementara menunggu masak, customer boleh la borak2 dulu. Alaa makan mcm steamboat. . Masa penyediaan : 10 minit Saiz hidangan : 3-5 hidangan . #Bahan_bahan  . 250g rice cake 1 tin Topokkie Express 1 1/2 tin air 1 biji bawang 1 biji carrot 2 fishcake 2 sosej 3 biji telur rebus 2 keping mee segera (optional). . . Cara penyediaan: 1. Potong semua bahan dan susun di dalam kuali lebar. 2. Masukkan 1 tin Topokki Express dan 1 1/2 tin air (2 tin air jika mau kurang pedas) 3. Rebus sehingga rice cake dan bahan lain empuk. . . *Tambah garam jika anda cairka dgn 2 tin air atau lebih. **Rebus rice cake dahulu jika anda tak suka rice cake liat. . . Untuk order dan pertanyaan, klik link wasap di bio atau wasap terus ke : . 0122150449 . #topokkieexpress  #halaltteokbokkimalaysia  #tteokbokkimalaysia 
Woww CORNDOG ๐ŸŒญ
Cr : tasty japan 
Sapa yang dah beli cheese stick WAJIB try resepi nie taw๐Ÿ‘
Meleleh weyh cheese ๐Ÿ˜‹

#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Woww CORNDOG ๐ŸŒญ Cr : tasty japan Sapa yang dah beli cheese stick WAJIB try resepi nie taw๐Ÿ‘ Meleleh weyh cheese ๐Ÿ˜‹ #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Minggu Deepvali ni....x henti-henti wasap yg Hana Onnie terima. Alhamdulillah...another positive respond dari #dinbalovers yang seorang ni. Banyak lagi yang wasap Hana Onnie baru-baru ni kan...tapi kalau x dapat respon tu faham2 aja lah. No yg uolls guna tu x Hana Onnie x dapat guna sebab data wasap nya hilang bersama skrin fon yang juga blank, So sementara tunggu fon Hana Onnie sembuh , uolls boleh wasap guna nombor baru yg ada di bio link ya,., .. #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia #korenricecake #koreanricecakehalal #ricecakemalaysia #tteokbokkikari #tteokbokkicheese #rabokki #dinbandelights #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers
Minggu Deepvali ni....x henti-henti wasap yg Hana Onnie terima. Alhamdulillah...another positive respond dari #dinbalovers  yang seorang ni. Banyak lagi yang wasap Hana Onnie baru-baru ni kan...tapi kalau x dapat respon tu faham2 aja lah. No yg uolls guna tu x Hana Onnie x dapat guna sebab data wasap nya hilang bersama skrin fon yang juga blank, So sementara tunggu fon Hana Onnie sembuh , uolls boleh wasap guna nombor baru yg ada di bio link ya,., .. #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #korenricecake  #koreanricecakehalal  #ricecakemalaysia  #tteokbokkikari  #tteokbokkicheese  #rabokki  #dinbandelights  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers 
Coming soon Insya Allah...masih dalam penambah baikan. Ini cerita minggu lepas. Hana Onnie join seminar marketing bersama #matjenin.my They will open up a Muslim Malaysian Market Place called matjenin.my. Semoga rakyat Malaysia akan lebih peka dan menyokong makanan buatan tempatan. Yang pasti kita nak cari makanan yang halal buat hidangan keluarga tersayang. Ye dok?
.

Btw, cube pin out mana satu Hana Onnie? Hehe...orang pandang kamera lain Hana Onnie pandang ke lain la pulak... .. Henfon Hana Onnie masih kat hospital. So sesiapa yg x dapat hubungi Hana Onnie tolong gunakan wasap di link atas ya...Itu nombor sementara~
.. #matjenin.my #teammarketing #tteokbokki  #koreanricecake #tteokbokkihalal #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #ricecakehalal #riceckemurah #tteokbokkikari #tteokbokkicheese #rabokki #dinbandelights #dinbanlovers
Coming soon Insya Allah...masih dalam penambah baikan. Ini cerita minggu lepas. Hana Onnie join seminar marketing bersama #matjenin .my They will open up a Muslim Malaysian Market Place called matjenin.my. Semoga rakyat Malaysia akan lebih peka dan menyokong makanan buatan tempatan. Yang pasti kita nak cari makanan yang halal buat hidangan keluarga tersayang. Ye dok? . Btw, cube pin out mana satu Hana Onnie? Hehe...orang pandang kamera lain Hana Onnie pandang ke lain la pulak... .. Henfon Hana Onnie masih kat hospital. So sesiapa yg x dapat hubungi Hana Onnie tolong gunakan wasap di link atas ya...Itu nombor sementara~ .. #matjenin .my #teammarketing  #tteokbokki  #koreanricecake  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #ricecakehalal  #riceckemurah  #tteokbokkikari  #tteokbokkicheese  #rabokki  #dinbandelights  #dinbanlovers 
Hari ni Hana Onnie nak kechek kelate. Sebab gamba hok atas ni, dari soghe Abe Kelate...rajin Abe ni masak. Satu-satu step Abe ni tunjuk kat Hana Onnie..hehe... Ni step hok yg takde microwave oven.

STEP 1: 1 cawan air + sos dalam kuali.
STEP 2: Masak sos sampai berkilat (masak)
STEP 3: Masuk tteokbokki dan masak utk 1 minit shj.
STEP 4: Padam api
STEP 5: Boleh dah make~(makan kechek kelate)  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #koreanricecake #ricecakehalal #ricecake #koreanricecakehalal #koreanricecakemalaysia #ricecakemalaysia #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights

Whatsapp: 0106663522
Hari ni Hana Onnie nak kechek kelate. Sebab gamba hok atas ni, dari soghe Abe Kelate...rajin Abe ni masak. Satu-satu step Abe ni tunjuk kat Hana Onnie..hehe... Ni step hok yg takde microwave oven. STEP 1: 1 cawan air + sos dalam kuali. STEP 2: Masak sos sampai berkilat (masak) STEP 3: Masuk tteokbokki dan masak utk 1 minit shj. STEP 4: Padam api STEP 5: Boleh dah make~(makan kechek kelate) #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #koreanricecake  #ricecakehalal  #ricecake  #koreanricecakehalal  #koreanricecakemalaysia  #ricecakemalaysia  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights  Whatsapp: 0106663522
More postage today. ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ Thank you Cousin Shahmi @wmshahmi and Nurse Aishah  @sha_aishah84 who I bumped met in Kuantan the other day, for purchasing with Ariakitchen. We hope the food we made are satisfactory. 
#kimchihalalkemaman #gochujanghalalkemaman #tteokbokkihalalkemaman #kimchimalaysia #tteokbokkimalaysia #gochujangmalaysia #homemadegochujangmalaysia #gochujanghalalmalaysia #gochujanghalal #tteokbokkihalal #kimchihalalmurah
More postage today. ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ Thank you Cousin Shahmi @wmshahmi and Nurse Aishah  @sha_aishah84 who I bumped met in Kuantan the other day, for purchasing with Ariakitchen. We hope the food we made are satisfactory. 
#kimchihalalkemaman #gochujanghalalkemaman #tteokbokkihalalkemaman #kimchimalaysia #tteokbokkimalaysia #gochujangmalaysia #homemadegochujangmalaysia #gochujanghalalmalaysia #gochujanghalal #tteokbokkihalal #kimchihalalmurah
Topokkie for lunch?
.
Why notโค๏ธ
.
#topokkieexpress
#halaltteokbokkimalaysia
#tteokbokkimalaysia
Hi, everyone! How's your Sunday? I would like to introduce a little bit about something. Here is our baby (new product) was named "Topokkie Express with Sweet & Spicy Taste". It is stir-fried rice cake popular Korean snack food. Our Topokkie Express can be served for 4-5 persons. Made by Malaysian but fall in love with Korea Food๐Ÿ˜Œ One product can be shared with others. So, what are you waiting for?๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ -MMI #marimogo #topokkieexpress #topokki #halal #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal
Hi, everyone! How's your Sunday? I would like to introduce a little bit about something. Here is our baby (new product) was named "Topokkie Express with Sweet & Spicy Taste". It is stir-fried rice cake popular Korean snack food. Our Topokkie Express can be served for 4-5 persons. Made by Malaysian but fall in love with Korea Food๐Ÿ˜Œ One product can be shared with others. So, what are you waiting for?๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ -MMI #marimogo  #topokkieexpress  #topokki  #halal  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal 
Aiii...tengah membawang #tteokbokki #dinbandelights ke? Ada ni ha....tengah beratur nak masuk kuali. Nak tengok camner rupa dia? Swipe sebelah~ .. .. .. whatsapp: 0106663522
.. #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Terbaiiikkk x presentation dia? Ni antara kelainan hidangan #tteokbokki. Salah satu pic yg dihantar oleh customer pada kami~  Tambah sayur sikit...rasa dia memang walla~ btw, gambar diatas ni adalah tteokbokki original. Sis yg beli ni saja pi tambah sayoq... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Terbaiiikkk x presentation dia? Ni antara kelainan hidangan #tteokbokki . Salah satu pic yg dihantar oleh customer pada kami~ Tambah sayur sikit...rasa dia memang walla~ btw, gambar diatas ni adalah tteokbokki original. Sis yg beli ni saja pi tambah sayoq... #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Start ordering now! Next postage is on Sunday/Monday. The quickest 3 customers who make the earliest payments will get a free ๐ŸŽ. So be quick! 
Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce - RM12.00

#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkikemaman #tteokbokkisaucehalal #tteokbokkisaucemalaysia #tteokbokkisauce #codkemaman #koreanfoodlover #koreanfoodkemaman #koreanfoodmalaysia
Start ordering now! Next postage is on Sunday/Monday. The quickest 3 customers who make the earliest payments will get a free ๐ŸŽ. So be quick! 
Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce - RM12.00

#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkikemaman #tteokbokkisaucehalal #tteokbokkisaucemalaysia #tteokbokkisauce #codkemaman #koreanfoodlover #koreanfoodkemaman #koreanfoodmalaysia
Ya..Sekarang dah ada #instanttteokbokki yorobeundeul~ Antara customer yg baru first time nak cuba....Alhamdulillah kalau sedap... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
TUTORIAL PENYEDIAAN TTEOKBOKKI INSTANT~ 
Video ke-2 tu...abaikan. Bila upload jadi suara chipmunk lah pulak...huhu~

#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
This spicy ๐ŸŒถ rice cake/pasta dish, TteokBokki (๋–ก๋ณถ์ด) is one of Koreaโ€™s ultimate comfort food. The chewy rice pasta smothered in velvety spicy GoChuJang sauce will just hit the spot and satisfy ur soul๐Ÿ˜‹ OR at least keep ur HANGRY Soul happy๐Ÿ˜Ž This TteokBokki Video Recipe is coming TOMORROW & INCLUDES a bonus recipe: TteokBokki  Course 2 w/ fried dumplings and rice soaked in leftover sauce...DROOLING-WORTHY-YUM!  SUBSCRIBE to Modern Pepper YouTube Channel @YouTube.com #tteokbokki #๋–ก๋ณถ์ด๋ ˆ์‹œํ”ผ #tteokboki #tteokpokki #tteokbboki #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #gochujangsauce #koreanricecakes #koreanricecake #ricepasta #spicypasta #paleopasta #spicypaleo #paleofoodshare #paleorecipe #paleorecipeshare #saveur #saveurmag #koreanenglishman #mommytang #koreasianmedia #uglydelicious #davidchang #asianrecipe #davidsocomedy #jkfilms #๋–ก๋ณถ์ด #gochujang @gochujangsauce
This spicy ๐ŸŒถ rice cake/pasta dish, TteokBokki (๋–ก๋ณถ์ด) is one of Koreaโ€™s ultimate comfort food. The chewy rice pasta smothered in velvety spicy GoChuJang sauce will just hit the spot and satisfy ur soul๐Ÿ˜‹ OR at least keep ur HANGRY Soul happy๐Ÿ˜Ž This TteokBokki Video Recipe is coming TOMORROW & INCLUDES a bonus recipe: TteokBokki Course 2 w/ fried dumplings and rice soaked in leftover sauce...DROOLING-WORTHY-YUM! SUBSCRIBE to Modern Pepper YouTube Channel @YouTube.com #tteokbokki  #๋–ก๋ณถ์ด๋ ˆ์‹œํ”ผ  #tteokboki  #tteokpokki  #tteokbboki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #gochujangsauce  #koreanricecakes  #koreanricecake  #ricepasta  #spicypasta  #paleopasta  #spicypaleo  #paleofoodshare  #paleorecipe  #paleorecipeshare  #saveur  #saveurmag  #koreanenglishman  #mommytang  #koreasianmedia  #uglydelicious  #davidchang  #asianrecipe  #davidsocomedy  #jkfilms  #๋–ก๋ณถ์ด  #gochujang  @gochujangsauce
Jangan pedulikan muka Hana Onnie yg x berapa nak helok tu... Ceritanya... Hana Onnie hantar tteokbokki utk postage hari ni. Customer yg order ni surirumah dan nak jadi ejen. Insya Allah #dinbandelights kini dah ada ejen di Petaling Jaya~

#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #dropship #dropshipping #viral #businessonline #onlinebisnes #bisnesonline #produkviral #peluangbisnes #extraincome #sideincome #kerjakosong #vacancy #parttimebisnes #kerjaparttime
Jangan pedulikan muka Hana Onnie yg x berapa nak helok tu... Ceritanya... Hana Onnie hantar tteokbokki utk postage hari ni. Customer yg order ni surirumah dan nak jadi ejen. Insya Allah #dinbandelights  kini dah ada ejen di Petaling Jaya~ #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #dropship  #dropshipping  #viral  #businessonline  #onlinebisnes  #bisnesonline  #produkviral  #peluangbisnes  #extraincome  #sideincome  #kerjakosong  #vacancy  #parttimebisnes  #kerjaparttime 
Kimchi Jigae made by Hana Onnie...Yummie~ Rasa dia macam biasa masam2 gitu...tapi bila kita letak seafood rasa dia memang mengancam! Tapi Hana Onnie prefer letak ikan dan tahu. Lagi sedap.

Ada dalam 3 balang Hana Onnie buat tu. Ermm...agak2 nya kalau Hana Onnie keluarkan produk #kimchimalaysia ni ada tak yang nak?
.... #kimchi #kimchihalal #kimchijigae  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Kimchi Jigae made by Hana Onnie...Yummie~ Rasa dia macam biasa masam2 gitu...tapi bila kita letak seafood rasa dia memang mengancam! Tapi Hana Onnie prefer letak ikan dan tahu. Lagi sedap. Ada dalam 3 balang Hana Onnie buat tu. Ermm...agak2 nya kalau Hana Onnie keluarkan produk #kimchimalaysia  ni ada tak yang nak? .... #kimchi  #kimchihalal  #kimchijigae  #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights