an online Instagram web viewer

#tteokbokkimalaysia medias

Photos

Start ordering now! Next postage is on Sunday/Monday. The quickest 3 customers who make the earliest payments will get a free ๐ŸŽ. So be quick! 
Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce - RM12.00

#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkikemaman #tteokbokkisaucehalal #tteokbokkisaucemalaysia #tteokbokkisauce #codkemaman #koreanfoodlover #koreanfoodkemaman #koreanfoodmalaysia
Start ordering now! Next postage is on Sunday/Monday. The quickest 3 customers who make the earliest payments will get a free ๐ŸŽ. So be quick! 
Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce - RM12.00

#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkikemaman #tteokbokkisaucehalal #tteokbokkisaucemalaysia #tteokbokkisauce #codkemaman #koreanfoodlover #koreanfoodkemaman #koreanfoodmalaysia
Ha tu dia....Belanja sikit pic adik ni makan....Dia ni memang peminat #tteokbokki #tteokbokkidinbandelights

Sekarang Tteokbokki #dinbandelights dah ada dalam Cup. Instant...bancuh dengan air panas + tteokbokki dan masuk kan dalam microwave 3 minit...Masak!!! Senang sekarang ni...tak payah susah nak masak kat dapur~  To all #dinbanlovers out there yang masih belum rasa....takkan nak tengok ja kot... Whatsapp Hana Onnie for #dinbandelights enquires okay?

0106663522  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Ha tu dia....Belanja sikit pic adik ni makan....Dia ni memang peminat #tteokbokki  #tteokbokkidinbandelights  Sekarang Tteokbokki #dinbandelights  dah ada dalam Cup. Instant...bancuh dengan air panas + tteokbokki dan masuk kan dalam microwave 3 minit...Masak!!! Senang sekarang ni...tak payah susah nak masak kat dapur~ To all #dinbanlovers  out there yang masih belum rasa....takkan nak tengok ja kot... Whatsapp Hana Onnie for #dinbandelights  enquires okay? 0106663522 #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Ya..Sekarang dah ada #instanttteokbokki yorobeundeul~ Antara customer yg baru first time nak cuba....Alhamdulillah kalau sedap... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Spe yg teringin nk makan tteobokkki mai order lekaih. Stock terhad tw. Wsap 0125919014

#tteokbokki #tteokbokkimalaysia
This spicy ๐ŸŒถ rice cake/pasta dish, TteokBokki (๋–ก๋ณถ์ด) is one of Koreaโ€™s ultimate comfort food. The chewy rice pasta smothered in velvety spicy GoChuJang sauce will just hit the spot and satisfy ur soul๐Ÿ˜‹ OR at least keep ur HANGRY Soul happy๐Ÿ˜Ž This TteokBokki Video Recipe is coming TOMORROW & INCLUDES a bonus recipe: TteokBokki  Course 2 w/ fried dumplings and rice soaked in leftover sauce...DROOLING-WORTHY-YUM!  SUBSCRIBE to Modern Pepper YouTube Channel @YouTube.com #tteokbokki #๋–ก๋ณถ์ด๋ ˆ์‹œํ”ผ #tteokboki #tteokpokki #tteokbboki #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #gochujangsauce #koreanricecakes #koreanricecake #ricepasta #spicypasta #paleopasta #spicypaleo #paleofoodshare #paleorecipe #paleorecipeshare #saveur #saveurmag #koreanenglishman #mommytang #koreasianmedia #uglydelicious #davidchang #asianrecipe #davidsocomedy #jkfilms #๋–ก๋ณถ์ด #gochujang @gochujangsauce
This spicy ๐ŸŒถ rice cake/pasta dish, TteokBokki (๋–ก๋ณถ์ด) is one of Koreaโ€™s ultimate comfort food. The chewy rice pasta smothered in velvety spicy GoChuJang sauce will just hit the spot and satisfy ur soul๐Ÿ˜‹ OR at least keep ur HANGRY Soul happy๐Ÿ˜Ž This TteokBokki Video Recipe is coming TOMORROW & INCLUDES a bonus recipe: TteokBokki Course 2 w/ fried dumplings and rice soaked in leftover sauce...DROOLING-WORTHY-YUM! SUBSCRIBE to Modern Pepper YouTube Channel @YouTube.com #tteokbokki  #๋–ก๋ณถ์ด๋ ˆ์‹œํ”ผ  #tteokboki  #tteokpokki  #tteokbboki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #gochujangsauce  #koreanricecakes  #koreanricecake  #ricepasta  #spicypasta  #paleopasta  #spicypaleo  #paleofoodshare  #paleorecipe  #paleorecipeshare  #saveur  #saveurmag  #koreanenglishman  #mommytang  #koreasianmedia  #uglydelicious  #davidchang  #asianrecipe  #davidsocomedy  #jkfilms  #๋–ก๋ณถ์ด  #gochujang  @gochujangsauce
Jangan pedulikan muka Hana Onnie yg x berapa nak helok tu... Ceritanya... Hana Onnie hantar tteokbokki utk postage hari ni. Customer yg order ni surirumah dan nak jadi ejen. Insya Allah #dinbandelights kini dah ada ejen di Petaling Jaya~

#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #dropship #dropshipping #viral #businessonline #onlinebisnes #bisnesonline #produkviral #peluangbisnes #extraincome #sideincome #kerjakosong #vacancy #parttimebisnes #kerjaparttime
Jangan pedulikan muka Hana Onnie yg x berapa nak helok tu... Ceritanya... Hana Onnie hantar tteokbokki utk postage hari ni. Customer yg order ni surirumah dan nak jadi ejen. Insya Allah #dinbandelights  kini dah ada ejen di Petaling Jaya~ #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #dropship  #dropshipping  #viral  #businessonline  #onlinebisnes  #bisnesonline  #produkviral  #peluangbisnes  #extraincome  #sideincome  #kerjakosong  #vacancy  #parttimebisnes  #kerjaparttime 
Video dari customer #dinbandelights one of our loyal #dinbanlovers Yuuummm!!! Sebenarnya customer beli tteokbokki yang dalam cup.  Puas hati siap tolong review kat kawan2 dia... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Kimchi Jigae made by Hana Onnie...Yummie~ Rasa dia macam biasa masam2 gitu...tapi bila kita letak seafood rasa dia memang mengancam! Tapi Hana Onnie prefer letak ikan dan tahu. Lagi sedap.

Ada dalam 3 balang Hana Onnie buat tu. Ermm...agak2 nya kalau Hana Onnie keluarkan produk #kimchimalaysia ni ada tak yang nak?
.... #kimchi #kimchihalal #kimchijigae  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Kimchi Jigae made by Hana Onnie...Yummie~ Rasa dia macam biasa masam2 gitu...tapi bila kita letak seafood rasa dia memang mengancam! Tapi Hana Onnie prefer letak ikan dan tahu. Lagi sedap. Ada dalam 3 balang Hana Onnie buat tu. Ermm...agak2 nya kalau Hana Onnie keluarkan produk #kimchimalaysia  ni ada tak yang nak? .... #kimchi  #kimchihalal  #kimchijigae  #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Apologies to all Korean food lovers! Gochujang is out of stock, and will be restocked early October. 
Other products are still available. - Kimchi (Pickled Chinese Cabbage)
- Kkaktugi (Pickled White Radish)
- Tteokbokki Set
- Gochugaru (Korean Chili Flakes)

#koreanfoodkemaman #kimchikemaman #kimchimalaysia #kimchihalal #kimchimurah #gochujangmalaysia #gochujanghalalmalaysia #gochujanghalal #gochujangkemaman #koreanfoodmalaysia #koreanfoodlovermalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkimalaysia
Apologies to all Korean food lovers! Gochujang is out of stock, and will be restocked early October. Other products are still available. - Kimchi (Pickled Chinese Cabbage) - Kkaktugi (Pickled White Radish) - Tteokbokki Set - Gochugaru (Korean Chili Flakes) #koreanfoodkemaman  #kimchikemaman  #kimchimalaysia  #kimchihalal  #kimchimurah  #gochujangmalaysia  #gochujanghalalmalaysia  #gochujanghalal  #gochujangkemaman  #koreanfoodmalaysia  #koreanfoodlovermalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #tteokbokkimalaysia 
Apologies to all Korean food lovers! Gochujang is out of stock, and will be restocked early October. 
Other products are still available. - Kimchi (Pickled Chinese Cabbage)
- Kkaktugi (Pickled White Radish)
- Tteokbokki Set
- Gochugaru (Korean Chili Flakes)

#koreanfoodkemaman #kimchikemaman #kimchimalaysia #kimchihalal #kimchimurah #gochujangmalaysia #gochujanghalalmalaysia #gochujanghalal #gochujangkemaman #koreanfoodmalaysia #koreanfoodlovermalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkimalaysia
Apologies to all Korean food lovers! Gochujang is out of stock, and will be restocked early October. Other products are still available. - Kimchi (Pickled Chinese Cabbage) - Kkaktugi (Pickled White Radish) - Tteokbokki Set - Gochugaru (Korean Chili Flakes) #koreanfoodkemaman  #kimchikemaman  #kimchimalaysia  #kimchihalal  #kimchimurah  #gochujangmalaysia  #gochujanghalalmalaysia  #gochujanghalal  #gochujangkemaman  #koreanfoodmalaysia  #koreanfoodlovermalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #tteokbokkimalaysia 
4 & 5 SEPT 2018
SELASA/RABU

KOLEJ UNIV. ISLAM ANTARABANGSA SELABGOR

PS: Hanya utk pelajar Kuis sahaja

Sekiranya ada #dinbanlovers sekitar #kajang #putrajaya #bangi #bdrbarubangi kami boleh cod utk anda esok dan rabu ini... #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #tteokbokkikajang #tteokbokkikuis #tteokbokkibdrbarubangi #tteokbokkibangi #tteokbokkiputrajaya

Place your order early~
Good Morning #dinbanlovers Nak share sikit berita...#dinbandelights buat pertama kali akan bertapak di #kolejuniversitiislamantarabangsaselangor  #kuis selama 2 hari.

So mana2 dinbanlovers sekitar bangi, kajang atau putrajaya yang nak order boleh whatsapp kami. Dan kami...insya Allah akan buat cod pada;

Selasa & Rabu
4 & 5 September 2018

Okay...Happy Monday guyz...Jumpa uolls esok ya #studentkuis

#tteokbokki  #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #tteokbokkikajang #tteokbokkibangi #tteokbokkibdrbarubangi #tteokbokkiputrajaya
Good Morning #dinbanlovers  Nak share sikit berita...#dinbandelights  buat pertama kali akan bertapak di #kolejuniversitiislamantarabangsaselangor  #kuis  selama 2 hari. So mana2 dinbanlovers sekitar bangi, kajang atau putrajaya yang nak order boleh whatsapp kami. Dan kami...insya Allah akan buat cod pada; Selasa & Rabu 4 & 5 September 2018 Okay...Happy Monday guyz...Jumpa uolls esok ya #studentkuis  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkikajang  #tteokbokkibangi  #tteokbokkibdrbarubangi  #tteokbokkiputrajaya 
coming soon...Insya Allah instant-microwavable tteokbokki. Ramai yg minta panas...ramai yg nk senang carry...So Hana Onnie pun memang dah lama fikir nak buat yang senang, mudah disediakan semua orang.

Insya Allah...doakan dinbandelights terus maju. dan dapat sebarkan keenakan tteokbokki ni pada semua orang~

Whatsapp: 010-6663522

#tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #uniten #unikl #ukmbangi #kuis #semenyih #putrajaya #bdrbarubangi #kajang #bangi #tteokbokkibangi #tteokbokkikajang #tteokbokkiputrajaya #tteokbokkisemenyih #tteokbokkiselangor #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers
coming soon...Insya Allah instant-microwavable tteokbokki. Ramai yg minta panas...ramai yg nk senang carry...So Hana Onnie pun memang dah lama fikir nak buat yang senang, mudah disediakan semua orang. Insya Allah...doakan dinbandelights terus maju. dan dapat sebarkan keenakan tteokbokki ni pada semua orang~ Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #uniten  #unikl  #ukmbangi  #kuis  #semenyih  #putrajaya  #bdrbarubangi  #kajang  #bangi  #tteokbokkibangi  #tteokbokkikajang  #tteokbokkiputrajaya  #tteokbokkisemenyih  #tteokbokkiselangor  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers 
TTEOBOKKI RM10/box
Delivery area #SHAHALAM ESOK!

Whatsapp 0178900460 untuk order/tekan link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰

#tteokbokkimalaysia
TTEOBOKKI RM10/box Delivery area #SHAHALAM  ESOK! Whatsapp 0178900460 untuk order/tekan link whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰ #tteokbokkimalaysia 
Ya...tidak lama lagi. Insya Allah...dia pasti muncul... Doakan yang terbaik untuk #dinbandelights  Soon...something is going to happend guys!!! #dinbanlovers #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #tteokbokkiselangor #tteokbokkibangi #tteokbokkibandarbarubangi #tteokbokkikajang #tteokbokkisemenyih #tteokbokkiputrajaya #dinbanjang #dinbandaebak
All products are available. Whatsapp ONLY to order. DMs will not be entertained. Order will be opened until 10.00am tomorrow morning. 
Whatsapp +60199531929 to order now. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
All products are available. Whatsapp ONLY to order. DMs will not be entertained. Order will be opened until 10.00am tomorrow morning. 
Whatsapp +60199531929 to order now. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua peminat Aria Kitchen. ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š Terkejut ada org makan Kimchi dengan Nasi Minyak dan Ayam Masak Merah di malam raya ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua peminat Aria Kitchen. ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š Terkejut ada org makan Kimchi dengan Nasi Minyak dan Ayam Masak Merah di malam raya ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
Assalamualaikum #dinbanlovers~ Dah lama kami tak bersiaran. Apa khabar semua? Semoga hari raya aidiladha ini memberi suntikan semangat kepada kehidupan kita. Satu perayaan yang menyingkap banyak kisah pengorbanan, keimanan dan pertanggungjawaban seorang Muslim, melalui kisah Nabi Ibrahim, Siti Hajar dan Nabi Ismail.

Tidak kira dimana pun anda berada Hana Onnie mendoakan kesejahteraan semua dinbanlovers.

Btw, Hana Onnie nak tanya semua...Ok tak kalau dinbandelights nak keluarkan #tteokbokkiinstant #tteokbokkisegera yang boleh dipanaskan di dalam microwave oven sahaja. Kalau ok...tinggalkan komen uolls di bawah...atau hit the love button~

#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkisedap #tteokbokkibangi #tteokbokkiputrajaya #tteokbokkisemenyih #tteokbokkikajang #tteokbokkibdrbarubangi #tteokbokkiberanang #dinbanjang #dinbandaebak #dunbandelights #dinbanlovers
Assalamualaikum #dinbanlovers ~ Dah lama kami tak bersiaran. Apa khabar semua? Semoga hari raya aidiladha ini memberi suntikan semangat kepada kehidupan kita. Satu perayaan yang menyingkap banyak kisah pengorbanan, keimanan dan pertanggungjawaban seorang Muslim, melalui kisah Nabi Ibrahim, Siti Hajar dan Nabi Ismail. Tidak kira dimana pun anda berada Hana Onnie mendoakan kesejahteraan semua dinbanlovers. Btw, Hana Onnie nak tanya semua...Ok tak kalau dinbandelights nak keluarkan #tteokbokkiinstant  #tteokbokkisegera  yang boleh dipanaskan di dalam microwave oven sahaja. Kalau ok...tinggalkan komen uolls di bawah...atau hit the love button~ #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkisedap  #tteokbokkibangi  #tteokbokkiputrajaya  #tteokbokkisemenyih  #tteokbokkikajang  #tteokbokkibdrbarubangi  #tteokbokkiberanang  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dunbandelights  #dinbanlovers 
GOCHUGARU on the โฌ…๏ธ
RM6.00/100gm

GOCHUJANG on the โžก๏ธ
RM18.00/400gm 
Both are available for you to add into your kitchen. 
Order now! WA +60199531929 to place your order. If you DM me on Instagram, I may take a while to reply, coz itโ€™s hard for me to notice it. So I advise you to save your time by just going straight to Whatsapp, alright? Trust me, I am not going to bite you if you decided not to buy anything. ๐Ÿค— So, no pressure. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
GOCHUGARU on the โฌ…๏ธ RM6.00/100gm GOCHUJANG on the โžก๏ธ RM18.00/400gm Both are available for you to add into your kitchen. Order now! WA +60199531929 to place your order. If you DM me on Instagram, I may take a while to reply, coz itโ€™s hard for me to notice it. So I advise you to save your time by just going straight to Whatsapp, alright? Trust me, I am not going to bite you if you decided not to buy anything. ๐Ÿค— So, no pressure. #kimchihalalmalaysia  #kimchimalaysia  #kimchikemaman  #kimchilover  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #gochujangsaucemalaysia  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #tteokbokkikemanan  #koreanfoodlover  #asianflavours  #muslimproductmalaysia  #codkemaman 
GOCHUGARU on the โฌ…๏ธ
RM6.00/100gm

GOCHUJANG on the โžก๏ธ
RM18.00/400gm 
Both are available for you to add into your kitchen. 
Order now! WA +60199531929 to place your order. If you DM me on Instagram, I may take a while to reply, coz itโ€™s hard for me to notice it. So I advise you to save your time by just going straight to Whatsapp, alright? Trust me, I am not going to bite you if you decided not to buy anything. ๐Ÿค— So, no pressure. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
GOCHUGARU on the โฌ…๏ธ RM6.00/100gm GOCHUJANG on the โžก๏ธ RM18.00/400gm Both are available for you to add into your kitchen. Order now! WA +60199531929 to place your order. If you DM me on Instagram, I may take a while to reply, coz itโ€™s hard for me to notice it. So I advise you to save your time by just going straight to Whatsapp, alright? Trust me, I am not going to bite you if you decided not to buy anything. ๐Ÿค— So, no pressure. #kimchihalalmalaysia  #kimchimalaysia  #kimchikemaman  #kimchilover  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #gochujangsaucemalaysia  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #tteokbokkikemanan  #koreanfoodlover  #asianflavours  #muslimproductmalaysia  #codkemaman 
New batch of Kimchi is ready and finally packed! Took me two days to start packing them. Now they can be sent out to anticipating customers. 
RM15.00/500gm.
WA +60199531929 to order. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
New batch of Kimchi is ready and finally packed! Took me two days to start packing them. Now they can be sent out to anticipating customers. 
RM15.00/500gm.
WA +60199531929 to order. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
Yes! Itu jawapannya. Tteokbokki frozen ni kami sediakan dengan sos. Sos pun frozen ke? Tanya customer ni pada saya. Saya kata tidak...sebab nya sos ni dry sos. Macam sos mi segera~ .
.
Alamak! saya tak pandai nak masak...tak susah pun nak masak tteokbokki ni. Uolls pernah masak mi segera? Ha...proses dia sama aja. Masuk air...masuk sos...masuk tteokbokki. Dah siap!
.
.

Tak percaya? Jom join LIVE COOKING dengan Hana Onnie malam ni tau! Pukul 9 malam. ok?
.
 #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Yes! Itu jawapannya. Tteokbokki frozen ni kami sediakan dengan sos. Sos pun frozen ke? Tanya customer ni pada saya. Saya kata tidak...sebab nya sos ni dry sos. Macam sos mi segera~ . . Alamak! saya tak pandai nak masak...tak susah pun nak masak tteokbokki ni. Uolls pernah masak mi segera? Ha...proses dia sama aja. Masuk air...masuk sos...masuk tteokbokki. Dah siap! . . Tak percaya? Jom join LIVE COOKING dengan Hana Onnie malam ni tau! Pukul 9 malam. ok? . #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Assalamualikum...Good morning!  Berita baik! Malam ni Hana Onnie akan LIVE untuk tunjukkan uolls cara masak tteokbokki yang betul. Ada juga beberapa resepi sedap tteokbokki yang Hana Onnie akan kongsikan. .
Happy Monday! Not a blue moon day ya~ Tepuk2 sikit muka yang mengantuk tu  mulakan hari ini dengan positif dan jalankan tanggungjawab anda dengan lebih bermakna. Stay tuned for tonight ya #dinbanlovers . 
#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #tteokbokkbangi #tteokbokkikajang #tteokbokkiputrajaya #tteokbokkisemenyih #tteokbokkiselangor  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Assalamualikum...Good morning! Berita baik! Malam ni Hana Onnie akan LIVE untuk tunjukkan uolls cara masak tteokbokki yang betul. Ada juga beberapa resepi sedap tteokbokki yang Hana Onnie akan kongsikan. . Happy Monday! Not a blue moon day ya~ Tepuk2 sikit muka yang mengantuk tu mulakan hari ini dengan positif dan jalankan tanggungjawab anda dengan lebih bermakna. Stay tuned for tonight ya #dinbanlovers  . #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #tteokbokkbangi  #tteokbokkikajang  #tteokbokkiputrajaya  #tteokbokkisemenyih  #tteokbokkiselangor  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Postage this week. Thank you all dear customers throughout Semenanjung Malaysia who has ordered this past week. One customer has already received her parcel. I pray the rest of the parcels arrive safely.

#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
Postage this week. Thank you all dear customers throughout Semenanjung Malaysia who has ordered this past week. One customer has already received her parcel. I pray the rest of the parcels arrive safely.

#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
New batch of Tteokbokki Sauce is ready ๐Ÿ˜ƒ, but my tteok is running out. ๐Ÿ˜ฃ Been wanting to let you know since last night, but my phone was making a problem. And so Iโ€™ve finally fixed it and updating it in the middle of the night. 
You can buy all these items as a set or separately, it is all up to you. 
Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00
(Consists of all premixed sauce, dried fish ๐ŸŸ and dried kelp to make the stock.)
Plain Ramyeon - RM3.00/packet

Order quickly before they run out! ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ For serious buyers, WA +6019-9531929. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman #koreanfoodkemaman
New batch of Tteokbokki Sauce is ready ๐Ÿ˜ƒ, but my tteok is running out. ๐Ÿ˜ฃ Been wanting to let you know since last night, but my phone was making a problem. And so Iโ€™ve finally fixed it and updating it in the middle of the night. You can buy all these items as a set or separately, it is all up to you. Tteokbokki 500gm - RM14.00 Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00 (Consists of all premixed sauce, dried fish ๐ŸŸ and dried kelp to make the stock.) Plain Ramyeon - RM3.00/packet Order quickly before they run out! ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ For serious buyers, WA +6019-9531929. #kimchihalalmalaysia  #kimchimalaysia  #kimchikemaman  #kimchilover  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #gochujangsaucemalaysia  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #tteokbokkikemanan  #koreanfoodlover  #asianflavours  #muslimproductmalaysia  #codkemaman  #koreanfoodkemaman 
New batch of Tteokbokki Sauce is ready ๐Ÿ˜ƒ, but my tteok is running out. ๐Ÿ˜ฃ Been wanting to let you know since last night, but my phone was making a problem. And so Iโ€™ve finally fixed it and updating it in the middle of the night. 
You can buy all these items as a set or separately, it is all up to you. 
Tteokbokki 500gm - RM14.00
Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00
(Consists of all premixed sauce, dried fish ๐ŸŸ and dried kelp to make the stock.)
Plain Ramyeon - RM3.00/packet

Order quickly before they run out! ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ For serious buyers, WA +6019-9531929. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemanan #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
New batch of Tteokbokki Sauce is ready ๐Ÿ˜ƒ, but my tteok is running out. ๐Ÿ˜ฃ Been wanting to let you know since last night, but my phone was making a problem. And so Iโ€™ve finally fixed it and updating it in the middle of the night. You can buy all these items as a set or separately, it is all up to you. Tteokbokki 500gm - RM14.00 Tteokbokki Sauce Pack - RM12.00 (Consists of all premixed sauce, dried fish ๐ŸŸ and dried kelp to make the stock.) Plain Ramyeon - RM3.00/packet Order quickly before they run out! ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ For serious buyers, WA +6019-9531929. #kimchihalalmalaysia  #kimchimalaysia  #kimchikemaman  #kimchilover  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #gochujangsaucemalaysia  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #tteokbokkikemanan  #koreanfoodlover  #asianflavours  #muslimproductmalaysia  #codkemaman 
New batch of Kimchi has just been made yesterday. The one in the container is for our stock at home, 800gm. ๐Ÿคค ๐Ÿ’• 
Get your orders in. Next postage will be on Monday. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemaman #koreanfoodlover #asianflavours #muslimproductmalaysia #codkemaman
New batch of Kimchi has just been made yesterday. The one in the container is for our stock at home, 800gm. ๐Ÿคค ๐Ÿ’• 
Get your orders in. Next postage will be on Monday. 
#kimchihalalmalaysia #kimchimalaysia #kimchikemaman #kimchilover #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #tteokbokkikemaman #koreanfoodlover #codkemaman #asianflavours #muslimproductmalaysia
Alhamdulillah...sedap katanya. Dah banyak kali repeat order. Kami akan teruskan usaha kami untuk menambah baik rasa dan resepi tteokbokki kami. .
.
Yang pasti...ianya HALAL dan buatan Malaysia...
.
.
 Whatsapp: 010-6663522
.
#dropship #dropshipping #viral #businessonline #onlinebisnes #bisnesonline #produkviral #peluangbisnes #extraincome #sideincome #kerjakosong #vacancy #parttimebisnes #kerjaparttime
Siapa tahu yang mana satu favourite Dinban Lovers?

a) Tteokbokki Original
b) Tteokbokki Kari
c) Tteokbokki Cheese
d)Tteokbokki Special
e) Rabokki
f) Rabokki Special

Whatsapp: 010-6663522

#dropship #dropshipping #viral #businessonline #onlinebisnes #bisnesonline #produkviral #peluangbisnes #extraincome #sideincome #kerjakosong #vacancy #parttimebisnes #kerjaparttime
Macam nak keluar mengundi pula caption adik kita ni....Seronok betul dapat tteokbokki... Hana Onnie tengah cari student-student kolej/universiti yang nak buat #parttime dan jadi #ejen #dinbandelights 
Hana Onnie tengah cari mereka-mereka yang tinggal di ...
#lembahklang #shahalam #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #semenyih

#dinbandelights #dinbanlovers #dinbanjang #dinbandebak #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah
Pernah ada request dari pelanggan kami untuk hantar ke Tanjung Malim. Mereka nak yang panas!!! Hana Onnie garu kepala...sebab akhirnya terpaksa tolak permintaan customer ni. Dia siap dah crikan order yang banyak. Hana Onnie rasa kesal sangat sebab tak dapat nak bantu dia. Ya lah...dia pun student. Tak boleh masak di dorm.

Permintaan untuk Tteokbokki Dinban Delights ni banyak! Kerana itu juga Hana Onnie perlukan ejen di setiap tempat.

Hana Onnie boleh ajarkan cara memasak.... Hana Onnie juga akan war-warkan nama ejen kawasan di IG Dinban Delights.

Iklan juga akan dibekalkan kepada ejen yang berminat.

Untuk student...Hana Onnie nak cari disekitar #lembahklang #bangi #kajang #putrajaya #shahalam  sahaja...U olls hanya perlu promote dan Hana Onnie akan hantar yang panas pada uolls. 
Berminat?
Whatsapp: 010-6663522
#sideincome #parttime #viral #businessviral #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Pernah ada request dari pelanggan kami untuk hantar ke Tanjung Malim. Mereka nak yang panas!!! Hana Onnie garu kepala...sebab akhirnya terpaksa tolak permintaan customer ni. Dia siap dah crikan order yang banyak. Hana Onnie rasa kesal sangat sebab tak dapat nak bantu dia. Ya lah...dia pun student. Tak boleh masak di dorm. Permintaan untuk Tteokbokki Dinban Delights ni banyak! Kerana itu juga Hana Onnie perlukan ejen di setiap tempat. Hana Onnie boleh ajarkan cara memasak.... Hana Onnie juga akan war-warkan nama ejen kawasan di IG Dinban Delights. Iklan juga akan dibekalkan kepada ejen yang berminat. Untuk student...Hana Onnie nak cari disekitar #lembahklang  #bangi  #kajang  #putrajaya  #shahalam  sahaja...U olls hanya perlu promote dan Hana Onnie akan hantar yang panas pada uolls. Berminat? Whatsapp: 010-6663522 #sideincome  #parttime  #viral  #businessviral  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Ok...yang ni Hana Onnie captured daripada status ejen Hana Onnie....Antara komen terbaik kami terima. 
By the way, gambar di atas tu adalah Tteokbokki Cheese. Menu favourite customer Dinban Delights. Adik ni sayang รฑak habiskaรฑ sebab sedap sangat!!! Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Ok...yang ni Hana Onnie captured daripada status ejen Hana Onnie....Antara komen terbaik kami terima. By the way, gambar di atas tu adalah Tteokbokki Cheese. Menu favourite customer Dinban Delights. Adik ni sayang รฑak habiskaรฑ sebab sedap sangat!!! Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Sedapnya,...sampai tertidur adik ni layan tteokbokki Dinban Delights.

ร€lhamdulillah...banyak komen positif yang kami terima. Setiap minggu juga kami cuba membuat perubahan terhadap tekstur tepung tteokbokki....ketahanan teokbokki kami(frozen), kuah teokbokki ....supaya rasa teokbokki memenuhi citarasa Dinban Lovers.

Sekarang ini dimaklumkan....Dinban Delights sedang mencari ejen di sekitar Selangor, Seremban, Melaka, Johor,Penang, Lembah Klang dalam usaha menyampaikan permintaaรฑ terhadap Teokbokki halal di Malaysia.

Jom join kร mi!!!
Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Sedapnya,...sampai tertidur adik ni layan tteokbokki Dinban Delights. ร€lhamdulillah...banyak komen positif yang kami terima. Setiap minggu juga kami cuba membuat perubahan terhadap tekstur tepung tteokbokki....ketahanan teokbokki kami(frozen), kuah teokbokki ....supaya rasa teokbokki memenuhi citarasa Dinban Lovers. Sekarang ini dimaklumkan....Dinban Delights sedang mencari ejen di sekitar Selangor, Seremban, Melaka, Johor,Penang, Lembah Klang dalam usaha menyampaikan permintaaรฑ terhadap Teokbokki halal di Malaysia. Jom join kร mi!!! Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Tteokbokki Cheese...Hmm~ tak terkata sedapnya.  Hari ni cod ramai pula yg order tteokbokki kari.  Sedap nya Masya Allah!!! Hana Onnie cadangkan...buat tteokbokki kari + cheese...Huh! mengancam... Rugi tak try!

Whatsaap: 010-6663522

Mana-mana student kolej/universiti yang nak cari duit poket lebih...mai call Hana Onnie. Hana Onnie boleh bantu u olls~ 
Suri rumah atau sesiapa yg berminat untuk tambah pendapatan...Jom join Hana Onnie jadi ejen. Kalau jual tteokbokki panas di tempat uolls memang untung berlipat kali ganda. Kalau minat...whatsapp aja Hana Onnie ya~ #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Tteokbokki Cheese...Hmm~ tak terkata sedapnya. Hari ni cod ramai pula yg order tteokbokki kari. Sedap nya Masya Allah!!! Hana Onnie cadangkan...buat tteokbokki kari + cheese...Huh! mengancam... Rugi tak try! Whatsaap: 010-6663522 Mana-mana student kolej/universiti yang nak cari duit poket lebih...mai call Hana Onnie. Hana Onnie boleh bantu u olls~ Suri rumah atau sesiapa yg berminat untuk tambah pendapatan...Jom join Hana Onnie jadi ejen. Kalau jual tteokbokki panas di tempat uolls memang untung berlipat kali ganda. Kalau minat...whatsapp aja Hana Onnie ya~ #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Insya Allah rabu ni....tteokbokki akan terbang ke tempat awak2 semua~
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Anyone interested in Rabokki ๋ผ๋ณถ์ด? You can add this into your tteokbokki and make it extra exciting! 
RM3.00/packet

Do tell us if youโ€™re interested, coz weโ€™ll be restocking the goods this Sunday-Monday. Stocks available are first-come-first-served basis. So make sure to place your order so you wonโ€™t have any regrets later. ๐Ÿ˜‰

#rabokkimalaysia #tteokbokkimalaysia #kimchimalaysia #kimchihalalmalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #gochujanghalalmalaysia #gochujangterengganu #kimchiterengganu #tteokbokkilovermalaysia #koreanfoodlovermalaysia
Anyone interested in Rabokki ๋ผ๋ณถ์ด? You can add this into your tteokbokki and make it extra exciting! RM3.00/packet Do tell us if youโ€™re interested, coz weโ€™ll be restocking the goods this Sunday-Monday. Stocks available are first-come-first-served basis. So make sure to place your order so you wonโ€™t have any regrets later. ๐Ÿ˜‰ #rabokkimalaysia  #tteokbokkimalaysia  #kimchimalaysia  #kimchihalalmalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #gochujanghalalmalaysia  #gochujangterengganu  #kimchiterengganu  #tteokbokkilovermalaysia  #koreanfoodlovermalaysia 
Anyone interested in Rabokki ๋ผ๋ณถ์ด? You can add this into your tteokbokki and make it extra exciting! 
RM3.00/packet

Do tell us if youโ€™re interested, coz weโ€™ll be restocking the goods this Sunday-Monday. Stocks available are first-come-first-served basis. So make sure to place your order so you wonโ€™t have any regrets later. ๐Ÿ˜‰

#rabokkimalaysia #tteokbokkimalaysia #kimchimalaysia #kimchihalalmalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #gochujanghalalmalaysia #gochujangterengganu #kimchiterengganu #tteokbokkilovermalaysia #koreanfoodlovermalaysia
Anyone interested in Rabokki ๋ผ๋ณถ์ด? You can add this into your tteokbokki and make it extra exciting! RM3.00/packet Do tell us if youโ€™re interested, coz weโ€™ll be restocking the goods this Sunday-Monday. Stocks available are first-come-first-served basis. So make sure to place your order so you wonโ€™t have any regrets later. ๐Ÿ˜‰ #rabokkimalaysia  #tteokbokkimalaysia  #kimchimalaysia  #kimchihalalmalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #gochujanghalalmalaysia  #gochujangterengganu  #kimchiterengganu  #tteokbokkilovermalaysia  #koreanfoodlovermalaysia 
Tteokbokki and Kimchi will be restocked this weekend. Place your order by Friday, and we will ship your orders on Monday. 
Have a great week ahead. The weather can be very challenging lately, so donโ€™t forget to bring your water wherever you go, and make sure to drink lots of it. This is my favorite water. Whatโ€™s yours?

#kimchimalaysia #kimchihalalmalaysia #koreanfoodlover #koreanfoodkemaman #tteokbokkimalaysia #gochujanghalal #gochujanghalalmalaysia #gochujangmalaysia #kangenwatermalaysia #kangenwaterlovermalaysia
Tteokbokki and Kimchi will be restocked this weekend. Place your order by Friday, and we will ship your orders on Monday. Have a great week ahead. The weather can be very challenging lately, so donโ€™t forget to bring your water wherever you go, and make sure to drink lots of it. This is my favorite water. Whatโ€™s yours? #kimchimalaysia  #kimchihalalmalaysia  #koreanfoodlover  #koreanfoodkemaman  #tteokbokkimalaysia  #gochujanghalal  #gochujanghalalmalaysia  #gochujangmalaysia  #kangenwatermalaysia  #kangenwaterlovermalaysia 
Ini adalah sorotan beberapa order

#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Inilah dia rupa tteokbokki frozen.  Siapa-siapa yang duduk jauh dan nak sangat tteokbokki boleh order pada Hana Onnie.

Alamak...saya tak reti nak masak!
Susah ke nak sediakan?  Mudah aja...Sama aja caranya masak macam mi segera.

Whatsapp Hana Onnie: 010-6663522

Penghantaran ke seluruh Malaysia.
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Inilah dia rupa tteokbokki frozen. Siapa-siapa yang duduk jauh dan nak sangat tteokbokki boleh order pada Hana Onnie. Alamak...saya tak reti nak masak! Susah ke nak sediakan? Mudah aja...Sama aja caranya masak macam mi segera. Whatsapp Hana Onnie: 010-6663522 Penghantaran ke seluruh Malaysia. #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Selamat Tengahari Dinban Lovers~ Makan apa tu? Kalau pekena Tteokbokki Dinban Delights pun sodap....Btw, nak bagi tahu yg Dinban Delights boleh buat postage di seluruh Malaysia... Boleh wasap Hana Onnie: 010-6663522

Video yang dekat atas tu adalah Tteokbokki Special...Didatangkan dengan cheese dan sosej...
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Selamat Tengahari Dinban Lovers~ Makan apa tu? Kalau pekena Tteokbokki Dinban Delights pun sodap....Btw, nak bagi tahu yg Dinban Delights boleh buat postage di seluruh Malaysia... Boleh wasap Hana Onnie: 010-6663522 Video yang dekat atas tu adalah Tteokbokki Special...Didatangkan dengan cheese dan sosej... #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Biar gambar berbicara... btw...tteokbokki ni x la pedas sangat...tp kalau nak request pedas pun boleh... Apakata tag kengkawan u olls yg minat pedas...Tak pun yg kaki kpop mcm hana onnie... Whatsapp: 010-6663522
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Biar gambar berbicara... btw...tteokbokki ni x la pedas sangat...tp kalau nak request pedas pun boleh... Apakata tag kengkawan u olls yg minat pedas...Tak pun yg kaki kpop mcm hana onnie... Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
LUNCH TIME!!!! yang patut pergi solat Jumaat...boleh pergi dulu ya... Gambar apa di atas ni ya? Ini adalah SPECIAL MENU kami, Rabokki! Gabungan rasa hebat Ramen dan Tteokbokki bersama gochujang pedas manis korea...Yummm... Jom try...
Whatsapp: 010-6663522

#bangi #bandarbarubangi #semenyih #putrajaya #bdrrinching #bandarrinching #bandarseriputra #kuis #usim #unisel #ukm #uniten #unikl
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Selamat Tengahari...Perut dah keruk2..??? Ha...jom santap gambar2 Tteokbokki dari Dinban Delights.

Teringin nak makan korean food?  Untuj yg tinggal di sekitar #bangi #bandarbarubangi #bandarseriputra #semenyih #setiaecohill #ukm #usim #uniten #unikl #kuis #putrajaya  onnie hana akan wat cod setiap hari rabu dan sabtu... Leh whatsapp onnie hana kat: 010-6663522 ok?

Yang x de dalam senarai di atas...leh order tteokbokki frozen RM 10 shj. Dan...kuah hanya RM5 sahaja. Onnie hana akan post setiap hari isnin-khamis.
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Selamat Tengahari...Perut dah keruk2..??? Ha...jom santap gambar2 Tteokbokki dari Dinban Delights. Teringin nak makan korean food? Untuj yg tinggal di sekitar #bangi  #bandarbarubangi  #bandarseriputra  #semenyih  #setiaecohill  #ukm  #usim  #uniten  #unikl  #kuis  #putrajaya  onnie hana akan wat cod setiap hari rabu dan sabtu... Leh whatsapp onnie hana kat: 010-6663522 ok? Yang x de dalam senarai di atas...leh order tteokbokki frozen RM 10 shj. Dan...kuah hanya RM5 sahaja. Onnie hana akan post setiap hari isnin-khamis. #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Assalamualaikum...Selamat hari minggu....Akhirnya!!! Dinban Delights tampil dengan real authentic korean Tteokbokki!!! Ha....berita baik buat warga Bdr.Baru Bangi dan Semenyih...kami hantar kepada anda~

Kpop lovers out there yg ada dekat #kuis #iukl #unitenbangi #ukm #usim #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #semenyih #bandarrinching #setiaecohill #setiaecohillsemenyih leh follow whatsaap group kami utk order okay~Leh whatsapp kami utk dapatkan whatsapp group kami.  Selamat Berhujung Minggu~
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Assalamualaikum...Selamat hari minggu....Akhirnya!!! Dinban Delights tampil dengan real authentic korean Tteokbokki!!! Ha....berita baik buat warga Bdr.Baru Bangi dan Semenyih...kami hantar kepada anda~ Kpop lovers out there yg ada dekat #kuis  #iukl  #unitenbangi  #ukm  #usim  #bangi  #bandarbarubangi  #putrajaya  #semenyih  #bandarrinching  #setiaecohill  #setiaecohillsemenyih  leh follow whatsaap group kami utk order okay~Leh whatsapp kami utk dapatkan whatsapp group kami. Selamat Berhujung Minggu~ #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah