an online Instagram web viewer

#tteokbokkihalal medias

Photos

Oppa tteokbokki varian mozza cheese ini penggemarnya tumpah tumpah.. Masya Allah

#cheese
#mozzarella #tteokbokkienak #tteokbokki #tteokbokkihalal #jogjahits #hits #makanankoreahalal
Pagi koranggg⠀
Mesti pagi pagi ni busy nak pergi kerja ⠀
Since cuti sekolah takdela terkejar sangat kan⠀
Eh tapi sekarang bukan nak pergi kerja⠀
Sekarang waktu makan ringan ringan⠀
Kan kan?? Hehe⠀
⠀
Tiberrr unnie teringat tteokbokki yang unnie post semalam 😂⠀
Adakah hukum karma yang unnie lalui sekarang? Huuuu⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blinks #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Pagi koranggg⠀ Mesti pagi pagi ni busy nak pergi kerja ⠀ Since cuti sekolah takdela terkejar sangat kan⠀ Eh tapi sekarang bukan nak pergi kerja⠀ Sekarang waktu makan ringan ringan⠀ Kan kan?? Hehe⠀ ⠀ Tiberrr unnie teringat tteokbokki yang unnie post semalam 😂⠀ Adakah hukum karma yang unnie lalui sekarang? Huuuu⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blinks  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Oppa tteokbokki Dengan formula yang lebih sempurna.
Lebih lezat , lebih bergizi, lebih simpel, lebih lengkap.. dengan tambahan fish cake di dalamnya.

Berikut ini formasi Oppa tteokbokki:
Original sweety 
Original hot spicy 
Original extra hot spicy 
Mozza cheese sweety 
Mozza cheese hot spicy 
Mozza Cheese extra hot spicy 
Jadi, dalam 1 pack oppa tteokbokki 🍜original terdiri dari graetteok, fish cake, gochujang dan wijen sangrai. 🍝Dalam 1 pack cheese tteokbokki terdiri dari graetteok, mozza cheese, fish cake, gochujang, dan wijen sangrai.

#tteokbokki #oppatteokbokki #oppa #tteokbokkienakjogja #tteokbokkienak #tteokbokkihalal #topoky #reseller #resellerwelcome #openreseller #arizanafood
Oppa tteokbokki Dengan formula yang lebih sempurna. Lebih lezat , lebih bergizi, lebih simpel, lebih lengkap.. dengan tambahan fish cake di dalamnya. Berikut ini formasi Oppa tteokbokki: Original sweety Original hot spicy Original extra hot spicy Mozza cheese sweety Mozza cheese hot spicy Mozza Cheese extra hot spicy Jadi, dalam 1 pack oppa tteokbokki 🍜original terdiri dari graetteok, fish cake, gochujang dan wijen sangrai. 🍝Dalam 1 pack cheese tteokbokki terdiri dari graetteok, mozza cheese, fish cake, gochujang, dan wijen sangrai. #tteokbokki  #oppatteokbokki  #oppa  #tteokbokkienakjogja  #tteokbokkienak  #tteokbokkihalal  #topoky  #reseller  #resellerwelcome  #openreseller  #arizanafood 
Selamat malam
Moga tidur anda dibayangi gambar ini sehingga anda dapatkannya 
Hahahaha *gelak jahat

Yela mane boleh unnie sorang sorang meleleh
Korang kene jugak
Sejenis jeles lain wajib dijeleskan jugak 🤣
Mimpilah tteokbokki ini dengan indah
Jangan kunyah bantal yerr hihi

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Selamat malam Moga tidur anda dibayangi gambar ini sehingga anda dapatkannya Hahahaha *gelak jahat Yela mane boleh unnie sorang sorang meleleh Korang kene jugak Sejenis jeles lain wajib dijeleskan jugak 🤣 Mimpilah tteokbokki ini dengan indah Jangan kunyah bantal yerr hihi Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Jjajang instant paste available dalam tin y’all
So lepas ni takde dah rungutan tak boleh bawak travel ke atau leaking bile sampai dari pos

Marimogo sentiasa berusaha keras untuk beri yang terbaik kepada pelanggan semua
Btw dalam tin ni 300gm ya bukan 500gm
Kecik kecik 🌶 padi
Satu tin boleh makan 3-5orang
Nampak je kecik kan???
Sangat berbaloi baloiiiii

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Jjajang instant paste available dalam tin y’all So lepas ni takde dah rungutan tak boleh bawak travel ke atau leaking bile sampai dari pos Marimogo sentiasa berusaha keras untuk beri yang terbaik kepada pelanggan semua Btw dalam tin ni 300gm ya bukan 500gm Kecik kecik 🌶 padi Satu tin boleh makan 3-5orang Nampak je kecik kan??? Sangat berbaloi baloiiiii Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Mee kacang hitam haruslah ada danmunji

Mula mula unnie cam..”apebende kuning kuning ni? Sedap ke? Cam kimchi ke?”
Tapi after one bite, seriously unnie rasa kalau makan satu bekas pun boleh 😅
Texture dia crunchy dan tak semasam kimchi
Dia ade rasa manis sikit berbanding kimchi
And unnie rasa malaysian yang tak pernah makan makanan korea, boleh accept rasa danmunji berbanding kimchi
Sesetengah orang tak suka kimchi sebab tak tahan masam kan. So boleh makan danmunji ni 😊

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Mee kacang hitam haruslah ada danmunji Mula mula unnie cam..”apebende kuning kuning ni? Sedap ke? Cam kimchi ke?” Tapi after one bite, seriously unnie rasa kalau makan satu bekas pun boleh 😅 Texture dia crunchy dan tak semasam kimchi Dia ade rasa manis sikit berbanding kimchi And unnie rasa malaysian yang tak pernah makan makanan korea, boleh accept rasa danmunji berbanding kimchi Sesetengah orang tak suka kimchi sebab tak tahan masam kan. So boleh makan danmunji ni 😊 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Selamat Berhujung Minggu pada semua #dinbanlovers Semoga musim cuti sekolah ni dapat dimanfaatkan dengan baik. Keluar beraktiviti...tolong mak ayah di rumah tu...Ataupun some vacation time with your son and daughter... .

Instead of layan movie...main game...tidur lewat pagi and tak bangun solat subuh, ada baiknya kalau dapat pergi kem dan kelas2 kemahiran untuk develop skill kan...
.  Hanya bebelan Ahad...😁
.

Sebenarnya nak war-warkan pencarian  ejen dan dropshipper. Ramai yang berminat sebenarnya, tapi terhenti di tengah jalan...😅 .
.

Btw, nak beritahu di Seremban #dinbandelights dah ada ejen utk #tteokbokki #koreanricecake So...tak perlu lagi nak bayar postage😉😁
Ini no nya: 014-911 5310
.

Further more about agent and dropshipper in #dinbandelights igtv. Coming soon. I will post it ya guyz... #tteokbokkihalal #tteokbokkimurah #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #ricecake #tteokbokkicheese #rabokki #ramen #koreandish #dinbanjang #dinbandaebak
Selamat Berhujung Minggu pada semua #dinbanlovers  Semoga musim cuti sekolah ni dapat dimanfaatkan dengan baik. Keluar beraktiviti...tolong mak ayah di rumah tu...Ataupun some vacation time with your son and daughter... . Instead of layan movie...main game...tidur lewat pagi and tak bangun solat subuh, ada baiknya kalau dapat pergi kem dan kelas2 kemahiran untuk develop skill kan... . Hanya bebelan Ahad...😁 . Sebenarnya nak war-warkan pencarian ejen dan dropshipper. Ramai yang berminat sebenarnya, tapi terhenti di tengah jalan...😅 . . Btw, nak beritahu di Seremban #dinbandelights  dah ada ejen utk #tteokbokki  #koreanricecake  So...tak perlu lagi nak bayar postage😉😁 Ini no nya: 014-911 5310 . Further more about agent and dropshipper in #dinbandelights  igtv. Coming soon. I will post it ya guyz... #tteokbokkihalal  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #ricecake  #tteokbokkicheese  #rabokki  #ramen  #koreandish  #dinbanjang  #dinbandaebak 
Hahaha absolutely unnie right now 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
Sape geng unnie komen siket
Unnie nak tau ramai tak yang sekapal

Nite korang 😴

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Hahaha absolutely unnie right now 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ Sape geng unnie komen siket Unnie nak tau ramai tak yang sekapal Nite korang 😴 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Sejuk sejuk hujan hujan ni⠀
Nak makan nasik cam tak selera⠀
Nak makan bihun kene rendam dulu bagi lembut⠀
Nak makan spageti erm cam lambat pulak nak tunggu ⠀
Makan jjajangmyeon je lah⠀
⠀
Cam renyah nak masak⠀
NO NO NO⠀
Mudah sesangat⠀
⠀
Unnie ade sediakan ready to eat jjajangmyeon⠀
Rendam dalam air panas 5menet je⠀
Curah atas ramen, then siap⠀
Ramen pn dah siap rebus tau⠀
Just celur dalam air panas⠀
Tuang kuah dah siap⠀
Boleh ngappp 🤗⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Sejuk sejuk hujan hujan ni⠀ Nak makan nasik cam tak selera⠀ Nak makan bihun kene rendam dulu bagi lembut⠀ Nak makan spageti erm cam lambat pulak nak tunggu ⠀ Makan jjajangmyeon je lah⠀ ⠀ Cam renyah nak masak⠀ NO NO NO⠀ Mudah sesangat⠀ ⠀ Unnie ade sediakan ready to eat jjajangmyeon⠀ Rendam dalam air panas 5menet je⠀ Curah atas ramen, then siap⠀ Ramen pn dah siap rebus tau⠀ Just celur dalam air panas⠀ Tuang kuah dah siap⠀ Boleh ngappp 🤗⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Masyaa Allah .
Ketika arabian ketemu korean.. Banyak rempah vs banyak bawang.. Tapi dua2 bisa menyatu di lidah.. .
Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami..
.
Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb
Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi..
.
.
#kimchi #kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchitangsel #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokki #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihomemade #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok #jualtteokbokkitangsel #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkihomemade #halalfood #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #freshingredients #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Masyaa Allah . Ketika arabian ketemu korean.. Banyak rempah vs banyak bawang.. Tapi dua2 bisa menyatu di lidah.. . Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami.. . Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi.. . . #kimchi  #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchitangsel  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokki  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkitangsel  #jualtteokbokkihalal  #jualtteokbokkihomemade  #halalfood  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #freshingredients  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Bayangkan betapa lembut dan chewy nya rica cake ni⠀
Pastu makan dengan kuah yang pekat bersalut pedas pedas manja⠀
Makin dimakan makin tak puas⠀
Makin dimakan makin rasa nak lagi dan lagi⠀
⠀
Maka⠀
Tamatlah riwayat rice cake⠀
Sebab semua dah masuk dalam perut⠀
Dengan selamat dan jayanya 😁⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#koreanricecake #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #jeruklobakputih  #redvelvet #yesoryes #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Bayangkan betapa lembut dan chewy nya rica cake ni⠀ Pastu makan dengan kuah yang pekat bersalut pedas pedas manja⠀ Makin dimakan makin tak puas⠀ Makin dimakan makin rasa nak lagi dan lagi⠀ ⠀ Maka⠀ Tamatlah riwayat rice cake⠀ Sebab semua dah masuk dalam perut⠀ Dengan selamat dan jayanya 😁⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #koreanricecake  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #jeruklobakputih  #redvelvet  #yesoryes  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Wassup wassuppp⠀
Hai gaisss⠀
Sarap ape?⠀
Lisa ni tak tau nak sarap ape katenye⠀
Cer suggest sikit kat dia⠀
Sian dia makin kurus unnie tengok ⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #lalalalisa_m  #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #solojennie
Wassup wassuppp⠀ Hai gaisss⠀ Sarap ape?⠀ Lisa ni tak tau nak sarap ape katenye⠀ Cer suggest sikit kat dia⠀ Sian dia makin kurus unnie tengok ⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #lalalalisa_m  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #solojennie 
Next year memang akan guna dalam tin insyaAllah⠀
Segala paste paste ni takde dalam botol dah⠀
⠀
So takde la lepas ni leaking ke ape kan⠀
Dalam tin ni nak bawak travel pun selamat⠀
Kalau kat korea belum tentu mudah nak jumpa yang halal⠀
So bawak sesiap dari mesia⠀
Boleh makan 4/5 orang dah⠀
Seriously memang jimat sangat sangat sangat⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish
Next year memang akan guna dalam tin insyaAllah⠀ Segala paste paste ni takde dalam botol dah⠀ ⠀ So takde la lepas ni leaking ke ape kan⠀ Dalam tin ni nak bawak travel pun selamat⠀ Kalau kat korea belum tentu mudah nak jumpa yang halal⠀ So bawak sesiap dari mesia⠀ Boleh makan 4/5 orang dah⠀ Seriously memang jimat sangat sangat sangat⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish 
Alhamdulillah
.
Ketika dapet pesanan yang kesekian kalinya dari reseller.. Barakhallahu fiyk yaa sahabat dunia akhirat..
.
Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami..
.
Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb
Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi..
.
.
#kimchi #kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchitangsel #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokki #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihomemade #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok #jualtteokbokkitangsel #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkihomemade #halalfood #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #freshingredients #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Alhamdulillah . Ketika dapet pesanan yang kesekian kalinya dari reseller.. Barakhallahu fiyk yaa sahabat dunia akhirat.. . Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami.. . Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi.. . . #kimchi  #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchitangsel  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokki  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkitangsel  #jualtteokbokkihalal  #jualtteokbokkihomemade  #halalfood  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #freshingredients  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Bismillah 🙏😊
Tteokbokki spicy homemade© 😍😍
Price listnya terjangkau👌
Rasanya In syaa Allah Enak 🙏
untuk pemesanan bisa melalui dm/wa :
No : 082367761290 ▪
▪
▪

#tteok 
#tteokbokki 
#tteokbokkihalal 
#tteokbokkimurah 
#areabandaaceh
Haaa amekau⠀
Gedabak dia punye rice cake 😱⠀
⠀
Acano nak makan tu⠀
Muat ke mulut?⠀
Haha muat je tau⠀
Sebab bende ni kenyal⠀
So boleh gigit je⠀
Kenyal kenyal sedap lepas tu rasa cam nak lagi nak lagi dan lagi⠀
Hati hati korang hehe⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish
Haaa amekau⠀ Gedabak dia punye rice cake 😱⠀ ⠀ Acano nak makan tu⠀ Muat ke mulut?⠀ Haha muat je tau⠀ Sebab bende ni kenyal⠀ So boleh gigit je⠀ Kenyal kenyal sedap lepas tu rasa cam nak lagi nak lagi dan lagi⠀ Hati hati korang hehe⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish 
Ok dah dah unnie tobat nak post makanan⠀
Ade customer ngadu kt unnie⠀
Dia cakap unnie buat dia lapa sepanjang waktu 😅⠀
Ampunnn⠀
Memang itu niat unnie hahaha⠀
⠀
Kalini unnie nak tambah vocab bahasa korea korang⠀
Ni pun dah kire banyak⠀
So tengahari ni puasa tau⠀
Hapal ni je haha⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish
Ok dah dah unnie tobat nak post makanan⠀ Ade customer ngadu kt unnie⠀ Dia cakap unnie buat dia lapa sepanjang waktu 😅⠀ Ampunnn⠀ Memang itu niat unnie hahaha⠀ ⠀ Kalini unnie nak tambah vocab bahasa korea korang⠀ Ni pun dah kire banyak⠀ So tengahari ni puasa tau⠀ Hapal ni je haha⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish 
Minnie & Mickey Mouse so cute 😍

1 box ada 15 biji macaron 
Jimat , sedap & murah 👍
Macam2 flavour ada guys 😍

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Minnie & Mickey Mouse so cute 😍 1 box ada 15 biji macaron Jimat , sedap & murah 👍 Macam2 flavour ada guys 😍 HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Nikmat ape lagi yang harus didustakan 🤤⠀
⠀
Biar gambar berbicara pada korang⠀
Pagi pagi unnie tak suka cakap banyak⠀
Suka makan je 🤭⠀
⠀
 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish
Nikmat ape lagi yang harus didustakan 🤤⠀ ⠀ Biar gambar berbicara pada korang⠀ Pagi pagi unnie tak suka cakap banyak⠀ Suka makan je 🤭⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish 
Ini hanya salah satu kreativitas customer dalam menikmati tteokbokki
.
Topping daun bawang, wijen, keju parut atau mozza!
.
Hayukkk ajaa 😍
.
Stok tinggal tipis tipis
Siapa Cepat Dia Dapat ya
.
Info dan pemesanan ke WA 088802771841
.
Disini ada minimum order 3 pack, kalau mau order satuan bisa ke agen
.
#topokkijogjahalal #koreanfoodhalaljogja #tteokbokkihalal #makanankoreahalal #gochujanghalal #openreseller #openagen #belanjafrozenfood #topokkiklatenhalal #topokkitemanggunghalal #topokkipurwokertohalal
Ini hanya salah satu kreativitas customer dalam menikmati tteokbokki . Topping daun bawang, wijen, keju parut atau mozza! . Hayukkk ajaa 😍 . Stok tinggal tipis tipis Siapa Cepat Dia Dapat ya . Info dan pemesanan ke WA 088802771841 . Disini ada minimum order 3 pack, kalau mau order satuan bisa ke agen . #topokkijogjahalal  #koreanfoodhalaljogja  #tteokbokkihalal  #makanankoreahalal  #gochujanghalal  #openreseller  #openagen  #belanjafrozenfood  #topokkiklatenhalal  #topokkitemanggunghalal  #topokkipurwokertohalal 
Parfait combination!!!⠀
Danmunji dan jjajangmyeon⠀
Kenapa?⠀
⠀
Sebab bila makan jjajangmyeon ⠀
Dia ada satu rasa cam berlemak⠀
Lepas tiga empat suapan, yes memang akan rasa macam kita need something untuk cut rasa berlemak tu⠀
So DANMUNJI adalah jawapannya⠀
Bila tengah syiok makan jjajangmyeon, selang selikan sekali sekala dengan danmunji⠀
So korang akan makan dua tiga pinggan tanpa sedar⠀
Tanpa rasa nak stop⠀
Tanpa rasa terbeban 😄⠀
Tiba tiba seperiuk licinnn hehe⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #pickledradish #blackbeannoodles #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Parfait combination!!!⠀ Danmunji dan jjajangmyeon⠀ Kenapa?⠀ ⠀ Sebab bila makan jjajangmyeon ⠀ Dia ada satu rasa cam berlemak⠀ Lepas tiga empat suapan, yes memang akan rasa macam kita need something untuk cut rasa berlemak tu⠀ So DANMUNJI adalah jawapannya⠀ Bila tengah syiok makan jjajangmyeon, selang selikan sekali sekala dengan danmunji⠀ So korang akan makan dua tiga pinggan tanpa sedar⠀ Tanpa rasa nak stop⠀ Tanpa rasa terbeban 😄⠀ Tiba tiba seperiuk licinnn hehe⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #pickledradish  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Alhamdulillah bila uolls kata sedap...iolls terharu....😁 Sis ni siap repeat order lagi...
Terkezut Hana Onnie sebab die nak borong pek frozen banyak2..Sedap sangat katanya😋

Untuk yang ramai family tu...leh cuba pek frozen 500gram #tteokbokki. 1 pek boleh kongsi 5 orang. .
.
Kalau campur ramen...boleh makan 8~ 10 orang taw!!!😱😋 Bagi yang single mingle tu...Yang x nak makan bazir2...rasa ghenyah nak masuk dapur...leh try #instantcup tteokbokki... .
.
Dengar cerita orang lain aje tapi belum cuba? Rugi uolls...😉 Whatsapp: 0106663522
.
.
#tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #koreanricecakehalal #ricecake #tteokbokkicheese #ramen #rabokki #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers
Alhamdulillah bila uolls kata sedap...iolls terharu....😁 Sis ni siap repeat order lagi... Terkezut Hana Onnie sebab die nak borong pek frozen banyak2..Sedap sangat katanya😋 Untuk yang ramai family tu...leh cuba pek frozen 500gram #tteokbokki . 1 pek boleh kongsi 5 orang. . . Kalau campur ramen...boleh makan 8~ 10 orang taw!!!😱😋 Bagi yang single mingle tu...Yang x nak makan bazir2...rasa ghenyah nak masuk dapur...leh try #instantcup  tteokbokki... . . Dengar cerita orang lain aje tapi belum cuba? Rugi uolls...😉 Whatsapp: 0106663522 . . #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #koreanricecake  #koreanricecakehalal  #ricecake  #tteokbokkicheese  #ramen  #rabokki  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers 
Danmunji ni kebiasaan memang warna kuning⠀
Tapi memacam bentuk⠀
Yela radish kan panjang cam carrot⠀
Jadi terpulang pada masing masing nak makan cemane⠀
Ade yang panjang cm spageti ⠀
Ade yang dipotong dadu⠀
Tapiii⠀
Biasenye memang dipotong macam dalam gambar ni⠀
⠀
Kalau potong memanjang sebatang cam spageti tu biasenye untuk kimbap⠀
Nasi gulung tu hehe⠀
⠀
Danmunji unnie jual sesiap potong macam dalam gambar⠀
Korang just ambik dan ngap⠀
Sebelum makan jangan lupe sejukkan dulu⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #pickledradish #btsarmy #blackpink  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Danmunji ni kebiasaan memang warna kuning⠀ Tapi memacam bentuk⠀ Yela radish kan panjang cam carrot⠀ Jadi terpulang pada masing masing nak makan cemane⠀ Ade yang panjang cm spageti ⠀ Ade yang dipotong dadu⠀ Tapiii⠀ Biasenye memang dipotong macam dalam gambar ni⠀ ⠀ Kalau potong memanjang sebatang cam spageti tu biasenye untuk kimbap⠀ Nasi gulung tu hehe⠀ ⠀ Danmunji unnie jual sesiap potong macam dalam gambar⠀ Korang just ambik dan ngap⠀ Sebelum makan jangan lupe sejukkan dulu⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #pickledradish  #btsarmy  #blackpink  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Pasangan sejoli bagi jjajangmyeon adalah DANMUNJI⠀
danmunji ni adalah radish⠀
Atau bahasa korea adalah #lobakputih ⠀
Dan rasa danmunji ni masam manis⠀
Kenapa manis?⠀
Sebab kami guna cuka epal, bukan cuka masakan yang rasa tajam tu⠀
Cuka epal ni masam masam manis⠀
Pastu ade beberapa herba⠀
⠀
Sedap ke danmunji?⠀
SEDAPPP SESANGAT⠀
To be honest unnie memang fansss sesangat danmunji ni⠀
Sejak makan bende alah ni kat korea⠀
Terus melekat hehe⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#koreanricecake #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #jeruklobakputih  #redvelvet #yesoryes #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Pasangan sejoli bagi jjajangmyeon adalah DANMUNJI⠀ danmunji ni adalah radish⠀ Atau bahasa korea adalah #lobakputih  ⠀ Dan rasa danmunji ni masam manis⠀ Kenapa manis?⠀ Sebab kami guna cuka epal, bukan cuka masakan yang rasa tajam tu⠀ Cuka epal ni masam masam manis⠀ Pastu ade beberapa herba⠀ ⠀ Sedap ke danmunji?⠀ SEDAPPP SESANGAT⠀ To be honest unnie memang fansss sesangat danmunji ni⠀ Sejak makan bende alah ni kat korea⠀ Terus melekat hehe⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #koreanricecake  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #jeruklobakputih  #redvelvet  #yesoryes  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Ok ini hanyalah gambar⠀
Pastu ade itam itam kat mee tu⠀
Semestinya itam tu SEDAP GILS⠀
⠀
Unnie dah habis ayat dah nak habaq kat korang⠀
Sampai guna perkataan hipstur 😅⠀
Yang dah pernah rase memang majoriti akan repeat⠀
Pastu pelbagaikan penggunaan jjajang paste tu⠀
Bukan setakat buat jjajangmyeon je tau⠀
Baaaaaaaaaanyak korang boleh buat⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #meelidi #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Ok ini hanyalah gambar⠀ Pastu ade itam itam kat mee tu⠀ Semestinya itam tu SEDAP GILS⠀ ⠀ Unnie dah habis ayat dah nak habaq kat korang⠀ Sampai guna perkataan hipstur 😅⠀ Yang dah pernah rase memang majoriti akan repeat⠀ Pastu pelbagaikan penggunaan jjajang paste tu⠀ Bukan setakat buat jjajangmyeon je tau⠀ Baaaaaaaaaanyak korang boleh buat⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #meelidi  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Ni cerita pagi tadi...
Jauh-jauh #dinbanlovers yang order kali ni...Alhamdulillah dah settle pagi tadi.

Btw, Hana Onnie tengah mencari seorang yang pernah order dgn Hana Onnie dan baki RM3 nya masih Hana Onnie tak dapat pulangkan.

Time tu...fon Hana Onnie rosak...so, details dan no dia ni, x dapat nk save.😥 Kalau awak adalah customer tersebut, please wasap Hana Onnie ya utk claim. 
Btw, Hana Onnie akan buka kelas masak tteokbokki kepada yang nak jadi ejen jualan panas kat tempat uolls. 😁

Details keuntungan Hana Onnie akan kongsikan kepada sesiapa yang berminat. Hana Onnie cari yang betul2 serius nak cari duit poket. Bukan yang macam *chipsmore* ya😂

#tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #tteokbokkiviral #viral #koreanricecake #ricecake #ramen #gochujang  #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers 
Whatsapp: 0106663522
Ni cerita pagi tadi... Jauh-jauh #dinbanlovers  yang order kali ni...Alhamdulillah dah settle pagi tadi. Btw, Hana Onnie tengah mencari seorang yang pernah order dgn Hana Onnie dan baki RM3 nya masih Hana Onnie tak dapat pulangkan. Time tu...fon Hana Onnie rosak...so, details dan no dia ni, x dapat nk save.😥 Kalau awak adalah customer tersebut, please wasap Hana Onnie ya utk claim. Btw, Hana Onnie akan buka kelas masak tteokbokki kepada yang nak jadi ejen jualan panas kat tempat uolls. 😁 Details keuntungan Hana Onnie akan kongsikan kepada sesiapa yang berminat. Hana Onnie cari yang betul2 serius nak cari duit poket. Bukan yang macam *chipsmore* ya😂 #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkiviral  #viral  #koreanricecake  #ricecake  #ramen  #gochujang  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers  Whatsapp: 0106663522
Hola!  Siapa yang dari kemarin nanyain jastip jajanan korea dari oennie @widhiaan ?" JAKARTA??? Nah.  Sekarang udah OPEN PO jastip lagi yaa. Jadi kalo kalian serius order bisa langsung WA aku 082258786713 dan kirim format order ya:

NAMA:
PESANAN:
BISA AMBIL / GOSEND
🔛 Jl bengrah Ciracas Jakarta timur ( depan gor ciracas )
.

Semua jajanan harganya Rp 20.000 sudah sama jastip

Pengiriman dari bandung pakai travel ke JAKARTA biaya Ongkir dibagi rata sama yang lain ya biar tidak berat :)
.

#jajanankorea #kimbabhalal #kimchihalal #twigimhalal #tteokbokkihalal #odenghalal #makanankoreahalal #bekasi #jajananbekasi #bekasiadajajanankorea #jajankoreayuk #mukbang #mukbangkoreanfood
Hola! Siapa yang dari kemarin nanyain jastip jajanan korea dari oennie @widhiaan ?" JAKARTA??? Nah. Sekarang udah OPEN PO jastip lagi yaa. Jadi kalo kalian serius order bisa langsung WA aku 082258786713 dan kirim format order ya: NAMA: PESANAN: BISA AMBIL / GOSEND 🔛 Jl bengrah Ciracas Jakarta timur ( depan gor ciracas ) . Semua jajanan harganya Rp 20.000 sudah sama jastip Pengiriman dari bandung pakai travel ke JAKARTA biaya Ongkir dibagi rata sama yang lain ya biar tidak berat :) . #jajanankorea  #kimbabhalal  #kimchihalal  #twigimhalal  #tteokbokkihalal  #odenghalal  #makanankoreahalal  #bekasi  #jajananbekasi  #bekasiadajajanankorea  #jajankoreayuk  #mukbang  #mukbangkoreanfood 
Bagi yang merindui unnie⠀
Nah hadiah 😁⠀
Tenunglah lame sikit⠀
Pastu jangan lupe lap yang meleleh tu⠀
Malu orang nengok haha⠀
⠀
Unnie nak masak tteokbokki ni⠀
Sape nak join?⠀
Unnie rase cam nak masak banyakkk je⠀
Sebab bende ni addicted⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #meelidi #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Bagi yang merindui unnie⠀ Nah hadiah 😁⠀ Tenunglah lame sikit⠀ Pastu jangan lupe lap yang meleleh tu⠀ Malu orang nengok haha⠀ ⠀ Unnie nak masak tteokbokki ni⠀ Sape nak join?⠀ Unnie rase cam nak masak banyakkk je⠀ Sebab bende ni addicted⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #meelidi  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Alhamdulillah
.
Berhubung ada yang pengen ikutan reuni 212 jadi harus tunda pesanan reseller.. Tapi kalo emang udah rejeki mah gak akan kemana.. Barakhallahu fiyk yaa sahabat dunia akhirat..
.
Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami..
.
Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb
Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi..
.
.
#kimchi #kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchitangsel #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokki #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihomemade #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok #jualtteokbokkitangsel #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkihomemade #halalfood #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #freshingredients #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Alhamdulillah . Berhubung ada yang pengen ikutan reuni 212 jadi harus tunda pesanan reseller.. Tapi kalo emang udah rejeki mah gak akan kemana.. Barakhallahu fiyk yaa sahabat dunia akhirat.. . Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami.. . Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi.. . . #kimchi  #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchitangsel  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokki  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkitangsel  #jualtteokbokkihalal  #jualtteokbokkihomemade  #halalfood  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #freshingredients  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Alhamdulillah..
.
Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami..
.
Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb
Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi..
.
.
.
#kimchi #kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchitangsel #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokki #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihomemade #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok #jualtteokbokkitangsel #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkihomemade #halalfood #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #freshingredients #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Alhamdulillah.. . Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami.. . Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi.. . . . #kimchi  #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchitangsel  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokki  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkitangsel  #jualtteokbokkihalal  #jualtteokbokkihomemade  #halalfood  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #freshingredients  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Annyeong 👋🏼⠀
Ni leadernim nak say hi⠀
Keje helok helok⠀
Atau yang tengah bercuti⠀
Gunakan masa ni recharge sepenuhnya 😉⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts  #kimnamjoon #bangtansonyeondan  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Annyeong 👋🏼⠀ Ni leadernim nak say hi⠀ Keje helok helok⠀ Atau yang tengah bercuti⠀ Gunakan masa ni recharge sepenuhnya 😉⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #kimnamjoon  #bangtansonyeondan  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia ❤ dah dekat 
Aduh jemm la nak fikir😩😫😣 Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron siap boleh lukis lagi 😊
Mesti si dia ❤ suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga  hati si dia 🌸

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia ❤ dah dekat Aduh jemm la nak fikir😩😫😣 Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron siap boleh lukis lagi 😊 Mesti si dia ❤ suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga hati si dia 🌸 HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Alhamdulillah
.
Komen positif dari orang terdekat itu in syaa Allah gak dibuat2.. Kalo enak yaa berarti enak.. Kalo gak enak mereka akan lebih kritis.. Makasih @loniska udah borong produknya @loyangbida17
.
Paket Tteokbokki original : 30K sudah termasuk gochujang homemade, kimchi, kue beras dan irisan daun bawang 
Paket Tteokbokki Mozzarella : 35K sudah termasuk mozzarella, gochujang homemade, kimchi, kue beras dan irisan daun bawang 
Kimchi Homemade : 30rb per toples isi 250gr
Brownies bites : 35rb per box
.
.
#kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihomemade #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkihomemade #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #browniesbites #browniesalmond #fudgybrownies #freshingredients #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Alhamdulillah . Komen positif dari orang terdekat itu in syaa Allah gak dibuat2.. Kalo enak yaa berarti enak.. Kalo gak enak mereka akan lebih kritis.. Makasih @loniska udah borong produknya @loyangbida17 . Paket Tteokbokki original : 30K sudah termasuk gochujang homemade, kimchi, kue beras dan irisan daun bawang Paket Tteokbokki Mozzarella : 35K sudah termasuk mozzarella, gochujang homemade, kimchi, kue beras dan irisan daun bawang Kimchi Homemade : 30rb per toples isi 250gr Brownies bites : 35rb per box . . #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkihalal  #jualtteokbokkihomemade  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #browniesbites  #browniesalmond  #fudgybrownies  #freshingredients  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Hampa Lapaq ke tak?
Bila masak tteokbokki WAJIB kena letak telur, fish cake ,awk yang suka cheese WAJIB taw letak atas tu baru meleleh 😜

#tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Hampa Lapaq ke tak? Bila masak tteokbokki WAJIB kena letak telur, fish cake ,awk yang suka cheese WAJIB taw letak atas tu baru meleleh 😜 #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Alhamdulillah..
.
Yang penasaran sama Tteokbokki dan Nugget Homemade dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. In syaa Allah Halalan Thoyyiban.. .
Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb
Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi..
.
Nugget Ayam Keju Sayur @33rb
Nugget Ayam Mozzarella Sayur @45rb.. Per box isi 12, tahan hingga 2 bulan di freezer.. .
#kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok #jualtteokbokkihalal #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #nuggethomemade #nuggetayamsayur #nuggetayammozzarella #nuggetanak #bekelanak #tanpamsg #tanpapengawet #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Alhamdulillah.. . Yang penasaran sama Tteokbokki dan Nugget Homemade dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. In syaa Allah Halalan Thoyyiban.. . Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi.. . Nugget Ayam Keju Sayur @33rb Nugget Ayam Mozzarella Sayur @45rb.. Per box isi 12, tahan hingga 2 bulan di freezer.. . #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkihalal  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #nuggethomemade  #nuggetayamsayur  #nuggetayammozzarella  #nuggetanak  #bekelanak  #tanpamsg  #tanpapengawet  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Alhamdulillah..
.
Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami..
.
Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb
Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi..
.
.
.
#kimchi #kimchisawangan #kimchidepok #kimchitangsel #kimchihomemade #kimchihalal #jualkimchisawangan #jualkimchidepok #jualkimchitangsel #jualkimchihalal #jualkimchihomade #tteokbokki #tteokbokkisawangan #tteokbokkidepok #tteokbokkitangsel #tteokbokkihomemade #tteokbokkihalal #jualtteokbokkisawangan #jualtteokbokkidepok #jualtteokbokkitangsel #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkihomemade #halalfood #halalkorea #halalkoreanfood #koreanfood #koreanfoodlover #freshingredients #loyangbida17_testi #loyangbida_koreanfood
Alhamdulillah.. . Yang penasaran sama Tteokbokki dari @loyangbida17 langsung aja japri yaa.. Gak usah ragu kehalalannya.. Karena hanya diproses melalui fermentasi alami.. . Tteokbokki Homemade by Loyang Bida.. Paket sudah termasuk gochujang homemade, kimchi homemade, kue beras dan irisan daun bawang.. Paket Tteokbokki original @30rb Paket Tteokbokki mozzarella @35rb.. Tambahan Odeng @5rb per porsi.. . . . #kimchi  #kimchisawangan  #kimchidepok  #kimchitangsel  #kimchihomemade  #kimchihalal  #jualkimchisawangan  #jualkimchidepok  #jualkimchitangsel  #jualkimchihalal  #jualkimchihomade  #tteokbokki  #tteokbokkisawangan  #tteokbokkidepok  #tteokbokkitangsel  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkihalal  #jualtteokbokkisawangan  #jualtteokbokkidepok  #jualtteokbokkitangsel  #jualtteokbokkihalal  #jualtteokbokkihomemade  #halalfood  #halalkorea  #halalkoreanfood  #koreanfood  #koreanfoodlover  #freshingredients  #loyangbida17_testi  #loyangbida_koreanfood 
Sorry korang
Unnie tak berapa sihat semalam dan hari ni
So unnie tak berapa post sangat kat ig ni
Mianhaeyo 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Doakan unnie cepat sembuh k

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #meelidi #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Sorry korang Unnie tak berapa sihat semalam dan hari ni So unnie tak berapa post sangat kat ig ni Mianhaeyo 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Doakan unnie cepat sembuh k Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #meelidi  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Korea terkenal dengan coffee shop yang berlambak. Jalan sleangkah dah coffee shop lain. Jalan lagi, eh ade lain pulak. 
Memang banyakkk sangat.

Dan ade yang dah buka cawangan kat malaysia. Contohnya caffe benè dengan dalkomm.coffee.

Guide ni sikit sebanyak membantu korang nak order coffee di korea nanti. 
Kalau pergi korea, tak cuba coffee diorang memang tak sah 😉

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #meelidi #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Korea terkenal dengan coffee shop yang berlambak. Jalan sleangkah dah coffee shop lain. Jalan lagi, eh ade lain pulak. Memang banyakkk sangat. Dan ade yang dah buka cawangan kat malaysia. Contohnya caffe benè dengan dalkomm.coffee. Guide ni sikit sebanyak membantu korang nak order coffee di korea nanti. Kalau pergi korea, tak cuba coffee diorang memang tak sah 😉 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #meelidi  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Ada ni ha...tengah vacuum pack uolls nyer tteokbokki... I try to come up with new technology and innovation so that our tteokbokki are always fresh and have longer shelf life when it arrives to you guyz...😉 Btw, postage adalah pada hari isnin dan selasa tau~😁 #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #koreanricecake #koreanricecakehalal #ricecake #tteokbokkicheese #rabokki #dinbandelights #djnbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers...
Unnie tak dapat nak tulis ape ape
Sebab unnie sendiri terliur yakmattt
Kene start kete carik stok cheese nih
Pastu buh kat tteokbokki ni makan panas panas
Sambil tengok #encounter 
Tidakkah korang rase best super duper best 😍😍😍 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #meelidi #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Unnie tak dapat nak tulis ape ape Sebab unnie sendiri terliur yakmattt Kene start kete carik stok cheese nih Pastu buh kat tteokbokki ni makan panas panas Sambil tengok #encounter  Tidakkah korang rase best super duper best 😍😍😍 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #meelidi  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Korean Chicken Bulgogi with Tteokbokki.

Recipe:

1.Bawang Merah-1 biji (saiz sederhana)
2.Bawang Putih- 3 ulas saiz sederhana
3.Cili Kering-ikut kepedasan yg dimahukan😁(Hana Onnie guna 1 cawan saiz sederhana)
4.Gula Perang-2 sudu
5.Minyak Bijan-1 sudu besar
6.Bijan-1 sudu besar
7.Cuka- 1 sudu besar
8.Kentang-1 atau 2 biji (potong dadu)
9.Ayam- ikut berapa hidangan yg anda mahu😉 (Hana Onnie guna 5 ketul ayam)
10.Tteokbokki (ikut suka😘) Cara Masak🤗
Lebur aja semua dalam kuali.
Masuk air dalam 3 cawan
Masak dengan suhu sederhana
Masak sehingga ayam dan kentang masak sempurna~😉 #chickenbulgogi #tteokbokki #koreanricecake #ricecake #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #dinbanjang #tteokbokkiviral #viral  #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers 
Whatsapp:0106663522
Korean Chicken Bulgogi with Tteokbokki. Recipe: 1.Bawang Merah-1 biji (saiz sederhana) 2.Bawang Putih- 3 ulas saiz sederhana 3.Cili Kering-ikut kepedasan yg dimahukan😁(Hana Onnie guna 1 cawan saiz sederhana) 4.Gula Perang-2 sudu 5.Minyak Bijan-1 sudu besar 6.Bijan-1 sudu besar 7.Cuka- 1 sudu besar 8.Kentang-1 atau 2 biji (potong dadu) 9.Ayam- ikut berapa hidangan yg anda mahu😉 (Hana Onnie guna 5 ketul ayam) 10.Tteokbokki (ikut suka😘) Cara Masak🤗 Lebur aja semua dalam kuali. Masuk air dalam 3 cawan Masak dengan suhu sederhana Masak sehingga ayam dan kentang masak sempurna~😉 #chickenbulgogi  #tteokbokki  #koreanricecake  #ricecake  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #dinbanjang  #tteokbokkiviral  #viral  #dinbandaebak  #dinbandelights  #dinbanlovers  Whatsapp:0106663522
Haiii
Dah brunch belom?
Unnie baru je lepas brunch kiki

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #meelidi #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Haiii Dah brunch belom? Unnie baru je lepas brunch kiki Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #meelidi  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Sapa berminat macaron??
Nie set budget sis jual
1 box ada 15 biji macaron 
Jimat , sedap & murah 👍
Macam2 flavour ada guys 😍

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Sapa berminat macaron?? Nie set budget sis jual 1 box ada 15 biji macaron Jimat , sedap & murah 👍 Macam2 flavour ada guys 😍 HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Nampak benda kuning samar samar dalam gambar ni?⠀
Ok nak tanye tu ape?⠀
Hehe jawabbb jangan tak jawab⠀
⠀
Unnie bagi hint⠀
Sejenis kapel susah move on dari jjajangmyeon⠀
Haaa malam ni boleh la cari mimpi dalam tidur⠀
Mana tahu dapat jawab betul dapat hadiah 🥳⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #klovers #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #koreanricecake  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Nampak benda kuning samar samar dalam gambar ni?⠀ Ok nak tanye tu ape?⠀ Hehe jawabbb jangan tak jawab⠀ ⠀ Unnie bagi hint⠀ Sejenis kapel susah move on dari jjajangmyeon⠀ Haaa malam ni boleh la cari mimpi dalam tidur⠀ Mana tahu dapat jawab betul dapat hadiah 🥳⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #klovers  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #koreanricecake  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Menu for today : 🍲Nutritious Seaweed Soup with Beef slices🥩
🥢Tteokbokki with Turkey slices 🥓 and Cheddar Cheese 🧀 at the bottom 
Been a really long time since I cooked Tteokbokki for myself. I was so lazy, I just took out one of those ready made tteokbokki sauce I prepared to sell. For those Tteokbokki lovers out there, these spicy and sweet rice cakes are available. Get your orders in, while stocks last! 
Whatsapp +60199531929
Slow reply on Comments and DM. 
#koreanfoodlovermalaysia #koreanfoodloverkemaman #koreanfoodkemaman #gochujanghalal #gochujangmalaysia #tteokbokkmalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkihalal #seaweedsoup
Menu for today : 🍲Nutritious Seaweed Soup with Beef slices🥩 🥢Tteokbokki with Turkey slices 🥓 and Cheddar Cheese 🧀 at the bottom Been a really long time since I cooked Tteokbokki for myself. I was so lazy, I just took out one of those ready made tteokbokki sauce I prepared to sell. For those Tteokbokki lovers out there, these spicy and sweet rice cakes are available. Get your orders in, while stocks last! Whatsapp +60199531929 Slow reply on Comments and DM. #koreanfoodlovermalaysia  #koreanfoodloverkemaman  #koreanfoodkemaman  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #tteokbokkmalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #tteokbokkihalal  #seaweedsoup 
Biasenye kalau kat korea ⠀
Kat tepi tepi jalan atau kedai yang kecik⠀
Akan dihidangkan macam ni⠀
Mangkuk atau pinggan tu alas plastik then baru dia letak ape kite nak⠀
Makan ler dengan berselera⠀
⠀
Tapi kalau nak makan ni kat korea kene hati hati⠀
Ade sesetengah dia buh soju a.k.a minuman alcohol korea kat kuahnye⠀
So sebelum makan kene tanya dulu tau⠀
⠀
Yang unnie jual halaalan toyyiban⠀
Halal lagi baik insyaAllah⠀
Dibuatdi kilang muslim dan bahan bahan yang dipilih dan terpilih⠀
Dengan apa unnie jual jangan ragu ragu⠀
Unnie jamin 😎⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #klovers #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #koreanricecake  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Biasenye kalau kat korea ⠀ Kat tepi tepi jalan atau kedai yang kecik⠀ Akan dihidangkan macam ni⠀ Mangkuk atau pinggan tu alas plastik then baru dia letak ape kite nak⠀ Makan ler dengan berselera⠀ ⠀ Tapi kalau nak makan ni kat korea kene hati hati⠀ Ade sesetengah dia buh soju a.k.a minuman alcohol korea kat kuahnye⠀ So sebelum makan kene tanya dulu tau⠀ ⠀ Yang unnie jual halaalan toyyiban⠀ Halal lagi baik insyaAllah⠀ Dibuatdi kilang muslim dan bahan bahan yang dipilih dan terpilih⠀ Dengan apa unnie jual jangan ragu ragu⠀ Unnie jamin 😎⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #klovers  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #koreanricecake  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Menu for today : 🍲Nutritious Seaweed Soup with Beef slices🥩
🥢Tteokbokki with Turkey slices 🥓 and Cheddar Cheese 🧀 at the bottom 
Been a really long time since I cooked Tteokbokki for myself. I was so lazy, I just took out one of those ready made tteokbokki sauce I prepared to sell. For those Tteokbokki lovers out there, these spicy and sweet rice cakes are available. Get your orders in, while stocks last! 
#koreanfoodlovermalaysia #koreanfoodloverkemaman #koreanfoodkemaman #gochujanghalal #gochujangmalaysia #tteokbokkmalaysia #tteokbokkihalalmalaysia #tteokbokkihalal #seaweedsoup
Menu for today : 🍲Nutritious Seaweed Soup with Beef slices🥩 🥢Tteokbokki with Turkey slices 🥓 and Cheddar Cheese 🧀 at the bottom Been a really long time since I cooked Tteokbokki for myself. I was so lazy, I just took out one of those ready made tteokbokki sauce I prepared to sell. For those Tteokbokki lovers out there, these spicy and sweet rice cakes are available. Get your orders in, while stocks last! #koreanfoodlovermalaysia  #koreanfoodloverkemaman  #koreanfoodkemaman  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #tteokbokkmalaysia  #tteokbokkihalalmalaysia  #tteokbokkihalal  #seaweedsoup 
Hana Onnie x taw nak pilih yang mana? Logo mana yang terbaik ea?🤔 #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #dinbanjang #dinbandaebak #dinbandelights #dinbanlovers #korenricecake #ricecake #ricecakehalal

For more details about tteokbokki:
010-6663522😉
Cara masak tteokbokki⠀
Ermm senang sangat ke senang sesangat?⠀
Haha⠀
Kirenye campak campak ⠀
Then buh air pastu tunggu mendidih⠀
Dah lembut dan kuah pn memekat ⠀
Zasss masuk mulut⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀
⠀
Vid credit to @cookat__ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #klovers #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #koreanricecake  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Cara masak tteokbokki⠀ Ermm senang sangat ke senang sesangat?⠀ Haha⠀ Kirenye campak campak ⠀ Then buh air pastu tunggu mendidih⠀ Dah lembut dan kuah pn memekat ⠀ Zasss masuk mulut⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀ ⠀ Vid credit to @cookat__ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #klovers  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #koreanricecake  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Jangan confuse confuse⠀
Hari ni cotiii⠀
So boleh sambung 😴⠀
⠀
Unnie kalau public holiday suka duduk rumah mereput sorang sorang haha⠀
Weekdays baru bejalan gi memane⠀
Kerja kita beza beza kan⠀
Kalau boleh semua nak camtu kan⠀
Maksud unnie tak suka sesak sesak cuti dengan lautan manusia ⠀
Tak pe,⠀
Ada rezeki lain yang diberi nanti 😊⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #klovers #jjanjangmyeon #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #koreanricecake  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Jangan confuse confuse⠀ Hari ni cotiii⠀ So boleh sambung 😴⠀ ⠀ Unnie kalau public holiday suka duduk rumah mereput sorang sorang haha⠀ Weekdays baru bejalan gi memane⠀ Kerja kita beza beza kan⠀ Kalau boleh semua nak camtu kan⠀ Maksud unnie tak suka sesak sesak cuti dengan lautan manusia ⠀ Tak pe,⠀ Ada rezeki lain yang diberi nanti 😊⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal  #jjanjanginstantpaste  #jjanjjangmeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #klovers  #jjanjangmyeon  #kdrama  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #kuisbangi  #ukmbangi  #koreanricecake  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Yuuhuuuu.. Mr. Tteokbokki sudah Ready 💃💃 Stok Lengkapppp yah.. Ada yang pedasss 🔥🔥🔥 dan tidak pedas

Ini nih bbrp varian rasanya 👇 📌chicken + roll chicken 🔥
📌 Salmon+ roll seafood 🔥
📌 Moza+roll seafood 🔥
📌 Smooth Tteokbokki (tidak pedas)

Buruan order..klik link di bio yah, atau wa ke 0858-7686-2916
.
.
#koreanhalalfood #tteokbokki #jualtteokbokki #tteokbokkicilacap #tteokbokkifrozen #tteokbokkifrozenfoodcilacap #tteokbokkihalal #frozenfood #laukfrozen #camilanfrozen #camilansehat #jajananfrozen #frozenfoodcilacap #igasapi #igasapipanggang #cozywings #sausgochujang #masakankorea #jajananalakorea #pecintakorea #tteokbokienak #korealovers #toppoki #tteokbokkienakcilacap
Yuuhuuuu.. Mr. Tteokbokki sudah Ready 💃💃 Stok Lengkapppp yah.. Ada yang pedasss 🔥🔥🔥 dan tidak pedas Ini nih bbrp varian rasanya 👇 📌chicken + roll chicken 🔥 📌 Salmon+ roll seafood 🔥 📌 Moza+roll seafood 🔥 📌 Smooth Tteokbokki (tidak pedas) Buruan order..klik link di bio yah, atau wa ke 0858-7686-2916 . . #koreanhalalfood  #tteokbokki  #jualtteokbokki  #tteokbokkicilacap  #tteokbokkifrozen  #tteokbokkifrozenfoodcilacap  #tteokbokkihalal  #frozenfood  #laukfrozen  #camilanfrozen  #camilansehat  #jajananfrozen  #frozenfoodcilacap  #igasapi  #igasapipanggang  #cozywings  #sausgochujang  #masakankorea  #jajananalakorea  #pecintakorea  #tteokbokienak  #korealovers  #toppoki  #tteokbokkienakcilacap 
Malam seharusnya indah⠀
Jadi unnie nak indahkan lagi malam korang⠀
Nikmatilah bideo ini puas puas⠀
Unnie doa moga tidur korang dipenuhi dengan jjajangmyeon si mee itam terlebih sedap ini⠀
Dan unnie doa⠀
Agar hari esok korang bangun dari mimpi indah ini⠀
Dan menikmati jjajangmyeon dengan penuh nikmat⠀
Makan panas panas sambil layan kdrama atau ape ape lah korang nak layan⠀
Ohhh indahnya hidup 😄⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #jajangmyeon  #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Malam seharusnya indah⠀ Jadi unnie nak indahkan lagi malam korang⠀ Nikmatilah bideo ini puas puas⠀ Unnie doa moga tidur korang dipenuhi dengan jjajangmyeon si mee itam terlebih sedap ini⠀ Dan unnie doa⠀ Agar hari esok korang bangun dari mimpi indah ini⠀ Dan menikmati jjajangmyeon dengan penuh nikmat⠀ Makan panas panas sambil layan kdrama atau ape ape lah korang nak layan⠀ Ohhh indahnya hidup 😄⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #jajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Malem2 syahdu gini cucok banget nyamil topoki yang hawt bangetttt 🔥🔥🔥🔥 Ready all varian ya gaes
✅Ori
✅Chicken
✅Salmon
✅Moza

Yg tidak pedas ada varian smooth tteokbokki beef bolognese 😘

#topokki #topokkihalal #tteokbokkihalal #tteokbokki #tteokbokkijogja #tteokbokkienak
Nak mane satu⠀
Kiri ke kanan?⠀
Unni cop kanan sesiap 😆⠀
Dah jangan amek unni punya⠀
Unni sekeh kang hahaha⠀
⠀
Jap, nak kidnap #suga letak dalam beg jap⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #jajangmyeon  #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Nak mane satu⠀ Kiri ke kanan?⠀ Unni cop kanan sesiap 😆⠀ Dah jangan amek unni punya⠀ Unni sekeh kang hahaha⠀ ⠀ Jap, nak kidnap #suga  letak dalam beg jap⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #jajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Cobaan apa ini disiang hati begini?⠀
Apa dosaku? Apaaa??⠀
Perut ku tak bersala ya Allah⠀
Nggak bersalah⠀
Tapi aku laperrr⠀
Waduhhhhh gimana ni ⠀
⠀
Tak. Nak cakapnye bukan korang je lapa⠀
Unnie tengok pun cam ermmm⠀
Peratiii je set topokki ni kt dalam peti sujuk⠀
Sabar duhai hati⠀
Bukanke baru je makan tadi 😆⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #jajangmyeon  #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Cobaan apa ini disiang hati begini?⠀ Apa dosaku? Apaaa??⠀ Perut ku tak bersala ya Allah⠀ Nggak bersalah⠀ Tapi aku laperrr⠀ Waduhhhhh gimana ni ⠀ ⠀ Tak. Nak cakapnye bukan korang je lapa⠀ Unnie tengok pun cam ermmm⠀ Peratiii je set topokki ni kt dalam peti sujuk⠀ Sabar duhai hati⠀ Bukanke baru je makan tadi 😆⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #jajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Wehuuu⠀
Dah bangun belum?⠀
Ni unnie masak sarapan⠀
Taknak join ke?⠀
⠀
Black bean noodle bahase omputih⠀
Jjajangmyeon bahase oppa⠀
Mee kacang itam bahase kite kite⠀
Danmunji dan mee itam ni wajib berpasangan⠀
Kenapa???⠀
Unnie terangkan kt next post ok ✌🏼⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #jajangmyeon  #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Wehuuu⠀ Dah bangun belum?⠀ Ni unnie masak sarapan⠀ Taknak join ke?⠀ ⠀ Black bean noodle bahase omputih⠀ Jjajangmyeon bahase oppa⠀ Mee kacang itam bahase kite kite⠀ Danmunji dan mee itam ni wajib berpasangan⠀ Kenapa???⠀ Unnie terangkan kt next post ok ✌🏼⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #jajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Orang cakap buat jjanjangmyeon je⠀
Dia pi buat inti koripap pulak dah 😅⠀
Dia cakap SEDAPPP⠀
⠀
Jadi, memang jjajang instant paste ni tak rugi sebenarnye⠀
Macam macam boleh⠀
Perap ayam ke daging ke pun boleh⠀
Inti karipap pun boleh⠀
Nasib tak jadikan kordial air je haa 😂⠀
⠀
Yuhuuu⠀⠀
Ade orang rindu unnie ker? Hehe⠀⠀
Yela unnie tak update pape pun semalam kan⠀⠀
Kot la ade rindu nak dengar unnie bebel⠀⠀
Rindu nak tengok gambar gambar yg buat nafsu makan korang teruji 🤭⠀⠀
⠀⠀
I miss u in korean ape??⠀⠀
Tak tawu?⠀⠀
Tak pe tak pe⠀⠀
Slide gambar kedua⠀⠀
Mesti korang boleh sebut punye⠀⠀
⠀⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Orang cakap buat jjanjangmyeon je⠀ Dia pi buat inti koripap pulak dah 😅⠀ Dia cakap SEDAPPP⠀ ⠀ Jadi, memang jjajang instant paste ni tak rugi sebenarnye⠀ Macam macam boleh⠀ Perap ayam ke daging ke pun boleh⠀ Inti karipap pun boleh⠀ Nasib tak jadikan kordial air je haa 😂⠀ ⠀ Yuhuuu⠀⠀ Ade orang rindu unnie ker? Hehe⠀⠀ Yela unnie tak update pape pun semalam kan⠀⠀ Kot la ade rindu nak dengar unnie bebel⠀⠀ Rindu nak tengok gambar gambar yg buat nafsu makan korang teruji 🤭⠀⠀ ⠀⠀ I miss u in korean ape??⠀⠀ Tak tawu?⠀⠀ Tak pe tak pe⠀⠀ Slide gambar kedua⠀⠀ Mesti korang boleh sebut punye⠀⠀ ⠀⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Ini namanya Tteokbokki. Apa sih Tteokbokki?? Bagi para pecinta masakan korea pasti tau apa itu Tteokbokki 😄

Tteokbokki adalah makanan yang terbuat dari tepung beras dan dimasak dalam bumbu gochujang yang pedas dan manis. Tteok biasanya berbentuk batang atau silinder. .
.
Tteokbokki ini beratnya 375 gram plus saus gochujang, variannya antara lain 💕Beef Bolognese(tdk pedas) 💕 Chicken + Roll Chicken 💕 Salmon + Roll Seafood 💕Mozza + Roll Seafood
.
.
Ready soon yah..yang mau keep dl boleeh.. please klik link di bio 💜

#koreanhalalfood #tteokbokki #jualtteokbokki #tteokbokkicilacap #tteokbokkifrozen #tteokbokkifrozenfoodcilacap #tteokbokkihalal #frozenfood #laukfrozen #camilanfrozen #camilansehat #jajananfrozen #frozenfoodcilacap #igasapi #igasapipanggang #cozywings #masakankorea #jajananalakorea #pecintakorea #tteokbokienak #korealovers #toppoki
Ini namanya Tteokbokki. Apa sih Tteokbokki?? Bagi para pecinta masakan korea pasti tau apa itu Tteokbokki 😄 Tteokbokki adalah makanan yang terbuat dari tepung beras dan dimasak dalam bumbu gochujang yang pedas dan manis. Tteok biasanya berbentuk batang atau silinder. . . Tteokbokki ini beratnya 375 gram plus saus gochujang, variannya antara lain 💕Beef Bolognese(tdk pedas) 💕 Chicken + Roll Chicken 💕 Salmon + Roll Seafood 💕Mozza + Roll Seafood . . Ready soon yah..yang mau keep dl boleeh.. please klik link di bio 💜 #koreanhalalfood  #tteokbokki  #jualtteokbokki  #tteokbokkicilacap  #tteokbokkifrozen  #tteokbokkifrozenfoodcilacap  #tteokbokkihalal  #frozenfood  #laukfrozen  #camilanfrozen  #camilansehat  #jajananfrozen  #frozenfoodcilacap  #igasapi  #igasapipanggang  #cozywings  #masakankorea  #jajananalakorea  #pecintakorea  #tteokbokienak  #korealovers  #toppoki 
Hola!  Siapa yang dari kemarin nanyain jastip jajanan korea dari oennie @widhiaan ?" Nah.  Sekarang udah OPEN PO jastip lagi DIBOGOR. Jadi kalo kalian serius order bisa langsung WA aku 082258786713 dan kirim format order ya:

NAMA:
PESANAN:
AMBIL KERUMAH/DIKIRIM GOSEND:

Semua jajanan harganya Rp 20.000 sudah sama jastip

Pengiriman dari bandung pakai travel ke cibinong bogor biaya Ongkir dibagi rata sama yang lain ya biar tidak berat :) .

#jajanankorea #kimbabhalal #kimchihalal #twigimhalal #tteokbokkihalal #odenghalal #makanankoreahalal #jajanankoreadepok #jajanankoreabogor #jajanankoreajakartatimur #jajanankoreabekasi #kulinerbekasi #kulinerdepok #kulinerjakartatimur #kulinerbogor
Hola! Siapa yang dari kemarin nanyain jastip jajanan korea dari oennie @widhiaan ?" Nah. Sekarang udah OPEN PO jastip lagi DIBOGOR. Jadi kalo kalian serius order bisa langsung WA aku 082258786713 dan kirim format order ya: NAMA: PESANAN: AMBIL KERUMAH/DIKIRIM GOSEND: Semua jajanan harganya Rp 20.000 sudah sama jastip Pengiriman dari bandung pakai travel ke cibinong bogor biaya Ongkir dibagi rata sama yang lain ya biar tidak berat :) . #jajanankorea  #kimbabhalal  #kimchihalal  #twigimhalal  #tteokbokkihalal  #odenghalal  #makanankoreahalal  #jajanankoreadepok  #jajanankoreabogor  #jajanankoreajakartatimur  #jajanankoreabekasi  #kulinerbekasi  #kulinerdepok  #kulinerjakartatimur  #kulinerbogor 
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia ❤ dah dekat 
Aduh jemm la nak fikir😩😫😣 Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron 
Mesti si dia ❤ suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga  hati si dia 🌸

HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki #tteokbokkihalal #tteokbokkimalaysia #samyangmalaysia #samyangchallenge 
#ramenchallenge #ramenmalaysia 
#samyangchicken #samyanghalal #samyangramen #samyangnoodle #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #korean #food #halal #politeknik #uitmshahalam  #usm #uitm #kptm #ukm #uiam #uitmpuncakalam
#mrsm #matrik
Nak bagi hadiah apa nie birthday si dia ❤ dah dekat Aduh jemm la nak fikir😩😫😣 Ampa tak payah dok risau la mai sini order macaron Mesti si dia ❤ suka la dengan lukisan comel & sweet gitu berbunga hati si dia 🌸 HARGA PROMO RM35SM/RM40SS FREE POS GUYS!! #tteokbokki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkimalaysia  #samyangmalaysia  #samyangchallenge  #ramenchallenge  #ramenmalaysia  #samyangchicken  #samyanghalal  #samyangramen  #samyangnoodle  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #korean  #food  #halal  #politeknik  #uitmshahalam  #usm  #uitm  #kptm  #ukm  #uiam  #uitmpuncakalam  #mrsm  #matrik 
Haaaa ni jjajangmyeon!⠀
Tutorial nak buat ni ha dia⠀
⠀
Tapiii⠀
Unnie sejenis manusia yang ringkas dan cepat⠀
Sejak tahu ade jjajang instant paste ni⠀
Memang unnie guna tu je⠀
Ringkas dan cepat⠀
Lagipun unnie tahu sape buat dan camane prosesnye⠀
So memang unnie yakin ⠀
⠀
Vid credit to @cookat_korea ⠀⠀
⠀⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Haaaa ni jjajangmyeon!⠀ Tutorial nak buat ni ha dia⠀ ⠀ Tapiii⠀ Unnie sejenis manusia yang ringkas dan cepat⠀ Sejak tahu ade jjajang instant paste ni⠀ Memang unnie guna tu je⠀ Ringkas dan cepat⠀ Lagipun unnie tahu sape buat dan camane prosesnye⠀ So memang unnie yakin ⠀ ⠀ Vid credit to @cookat_korea ⠀⠀ ⠀⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Yuhuuu⠀
Ade orang rindu unnie ker? Hehe⠀
Yela unnie tak update pape pun semalam kan⠀
Kot la ade rindu nak dengar unnie bebel⠀
Rindu nak tengok gambar gambar yg buat nafsu makan korang teruji 🤭⠀
⠀
I miss u in korean ape??⠀
Tak tawu?⠀
Tak pe tak pe⠀
Tengok kat story⠀
Mesti korang boleh sebut punye⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #bts #blackpink #redvelvet  #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil
Yuhuuu⠀ Ade orang rindu unnie ker? Hehe⠀ Yela unnie tak update pape pun semalam kan⠀ Kot la ade rindu nak dengar unnie bebel⠀ Rindu nak tengok gambar gambar yg buat nafsu makan korang teruji 🤭⠀ ⠀ I miss u in korean ape??⠀ Tak tawu?⠀ Tak pe tak pe⠀ Tengok kat story⠀ Mesti korang boleh sebut punye⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blackbeannoodles  #jjanjanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #koreanfood  #halalfoodmalaysia  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #bts  #blackpink  #redvelvet  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah 
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini..
Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang.

Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas :
✓ Ori
✓ Chicken
✓ Mozza
✓ Salmon

Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) :
✓ Beef Bolognese
✓ Chicken Bolognese

Order : 081224471116

RESELLER WELCOME

#cemilankorea #tteokbokki #topoki #tteokbokkihalal #tteokbokkifrozen #kedaifrozenfood #frozenfoodbandung #tteokbokkibandung #cemilanenak #tokocemilanbandung #cemilanbandung #cemilan #cemilanhits #cemilanenak #cemilanpedas #cemilankekinian #openreseller #opendropshippper #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisrumahan #bisnismudah
Ga perlu jauh-jauh ke korea untuk coba camilan tteokbokki ini.. Karena kini tersedia di @kedaifrozenfood dalam bentuk frozen yang sudah dilengkapi saus gochujang. Cara memasaknya praktis..hanya tinggal dimasak beberapa menit jadi deh.. Tteokbokkinya bisa dikirim keluar kota.. Tersedia 4 varian pedas : ✓ Ori ✓ Chicken ✓ Mozza ✓ Salmon Dan 2 varian tidak pedas (saus bolognese + mozarella) : ✓ Beef Bolognese ✓ Chicken Bolognese Order : 081224471116 RESELLER WELCOME #cemilankorea  #tteokbokki  #topoki  #tteokbokkihalal  #tteokbokkifrozen  #kedaifrozenfood  #frozenfoodbandung  #tteokbokkibandung  #cemilanenak  #tokocemilanbandung  #cemilanbandung  #cemilan  #cemilanhits  #cemilanenak  #cemilanpedas  #cemilankekinian  #openreseller  #opendropshippper  #peluangbisnis  #bisnisonline  #bisnisrumahan  #bisnismudah