an online Instagram web viewer

#trustedtravelagent medias

Photos

โ€œDAPAT RONDA SATU SINGAPORE HANYA DENGAN RM239/PAX SAHAJA DARI MARAN, PAHANGโ€
.
Koi tau ramai yang tak percaye kan..tapi serius weii koii tok tipu... mmg Pakej Singapore Daytrip ni BEST GILE!!
.
Oak tok cube x tau dok? da cube kang koii rase silap hari bulan suh repeat and open bas lagi nie kang... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Trip nie Mmg selling fast macam goreng pisang panas weii...
.
.
So, oakme semua mane yg tak pernah g Singapore & takut sesat ke, takut over spend ke..meh try Singapore Daytrip ni..in sha Allah takkan mengecewakan๐Ÿ‘
.
Macam mane nak join trip ohsem ni? 
Senang je..jom kite sembang-sembang.

Kredit #teamciktiamanis .
#TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda
#PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
โ€œDAPAT RONDA SATU SINGAPORE HANYA DENGAN RM239/PAX SAHAJA DARI MARAN, PAHANGโ€ . Koi tau ramai yang tak percaye kan..tapi serius weii koii tok tipu... mmg Pakej Singapore Daytrip ni BEST GILE!! . Oak tok cube x tau dok? da cube kang koii rase silap hari bulan suh repeat and open bas lagi nie kang... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Trip nie Mmg selling fast macam goreng pisang panas weii... . . So, oakme semua mane yg tak pernah g Singapore & takut sesat ke, takut over spend ke..meh try Singapore Daytrip ni..in sha Allah takkan mengecewakan๐Ÿ‘ . Macam mane nak join trip ohsem ni? Senang je..jom kite sembang-sembang. Kredit #teamciktiamanis  . #TrustedTravelAgent  #TemanMelancongAnda  #PakejPercutianBajet  #BahteraKembaraHolidays  #TeamBahteraKembaraHolidays  #TeamAinMata  #AgentSahBKH 
Assalamualaikum kesayangan semua.

Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi.

Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe .

Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018.

So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap.
.
Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam.
.
Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ“ฑ+6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #ETV #GCT #bali #krabi #lombok #jogja #korea #bangkok #bangkoksunflower #cameronhighlands #hochiminh #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Assalamualaikum kesayangan semua. Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi. Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe . Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018. So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap. . Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam. . Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #ETV  #GCT  #bali  #krabi  #lombok  #jogja  #korea  #bangkok  #bangkoksunflower  #cameronhighlands  #hochiminh  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Assalamualaikum kesayangan semua.

Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi.

Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe .

Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018.

So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap.
.
Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam.
.
Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ“ฑ+6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #ETV #GCT #bali #krabi #lombok #jogja #korea #bangkok #bangkoksunflower #cameronhighlands #hochiminh #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Assalamualaikum kesayangan semua. Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi. Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe . Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018. So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap. . Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam. . Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #ETV  #GCT  #bali  #krabi  #lombok  #jogja  #korea  #bangkok  #bangkoksunflower  #cameronhighlands  #hochiminh  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Assalamualaikum kesayangan semua.

Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi.

Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe .

Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018.

So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap.
.
Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam.
.
Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ“ฑ+6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #ETV #GCT #bali #krabi #lombok #jogja #korea #bangkok #bangkoksunflower #cameronhighlands #hochiminh #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Assalamualaikum kesayangan semua. Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi. Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe . Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018. So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap. . Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam. . Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #ETV  #GCT  #bali  #krabi  #lombok  #jogja  #korea  #bangkok  #bangkoksunflower  #cameronhighlands  #hochiminh  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Assalamualaikum kesayangan semua.

Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi.

Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe .

Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018.

So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap.
.
Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam.
.
Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ“ฑ+6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #ETV #GCT #bali #krabi #lombok #jogja #korea #bangkok #bangkoksunflower #cameronhighlands #hochiminh #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Assalamualaikum kesayangan semua. Harini nak belanja promo pakej ground + tiket flight โœˆ pergi balik untuk beberapa destinasi. Boleh usha-usha, pilih mana yang berkenan di hati pahtu wasap lelaju untuk sambar tau. Bukan apa, dah nama pun promo jadi seat limited. Kira siapa cepat dia yg dapat. Yang lambat tu boleh ber-huhuhu je la. Hehe . Promo ni sah sehingga AHAD ni saja. Iye, 28 Oktober 2018. So kalau dah terkenan sampai termipi-mimpi dah bercuti, boleh la sediakan duit booking sesiap. . Dah bayar deposit lelaju jugak terus dapat tiket flight tau. Takde simpan untuk buat pekasam. . Boleh la cuci mata dulu tau ๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #ETV  #GCT  #bali  #krabi  #lombok  #jogja  #korea  #bangkok  #bangkoksunflower  #cameronhighlands  #hochiminh  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
KOREA FULLBOARD ๐Ÿ
(GROUND + FLIGHT )
15 - 19 Nov 2018 โ€ผโ€ผโ€ผ.
Nak ke Korea jommm ! Last 2 seat .. jom uolsss !.
.
*PAKEJ TERMASUK*.
โœ…Flight (Return) Air Asia KL-ICN-KL)
โœ…Bagasi 20KG.
โœ…Penginapan 4 Malam Hotel 4๐ŸŒŸ
โœ…Pengangkutan Private Transport (Private Bus /Setaraf ) โœ…Makan ( 4D/3L/4BF).
โœ…Tiket Lawatan.
โœ…Tiket Everland

Nak lebih detail , meh whatsapp www.wasap.my/+601111009904
.
.

#zvrycskorea #kekoreakekita .
.
#travelbajet #travelmurah #percutianbajet #percutianmurah #tripmurah #budgettrip #tripbajet #travelmurah #travelagentmalaysia #budgettraveller #budgettravel #budgetstyle #budgetfamilytravel #bajetmurah #bajettravel #bajettrip #bajettraveller  #trustedagent #trustedseller #trustedtravelagent #monthlypaymentplans #traveliciousbudget  #budget #zvrycaravanserai  #likeforfollow  #like4follow
KOREA FULLBOARD ๐Ÿ (GROUND + FLIGHT ) 15 - 19 Nov 2018 โ€ผโ€ผโ€ผ. Nak ke Korea jommm ! Last 2 seat .. jom uolsss !. . *PAKEJ TERMASUK*. โœ…Flight (Return) Air Asia KL-ICN-KL) โœ…Bagasi 20KG. โœ…Penginapan 4 Malam Hotel 4๐ŸŒŸ โœ…Pengangkutan Private Transport (Private Bus /Setaraf ) โœ…Makan ( 4D/3L/4BF). โœ…Tiket Lawatan. โœ…Tiket Everland Nak lebih detail , meh whatsapp www.wasap.my/+601111009904 . . #zvrycskorea  #kekoreakekita  . . #travelbajet  #travelmurah  #percutianbajet  #percutianmurah  #tripmurah  #budgettrip  #tripbajet  #travelmurah  #travelagentmalaysia  #budgettraveller  #budgettravel  #budgetstyle  #budgetfamilytravel  #bajetmurah  #bajettravel  #bajettrip  #bajettraveller  #trustedagent  #trustedseller  #trustedtravelagent  #monthlypaymentplans  #traveliciousbudget  #budget  #zvrycaravanserai  #likeforfollow  #like4follow 
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on.
.
Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Open booking dari #kotabharu #kuantan #johorbahru #klsentral #klang #shahalam #hululangat #seremban merata 1Malaysia tak? Hehehe๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Sekarang apa lagi?cik kak.. cik abang.. Anney.. Akkaa..amoiii.. Lengchai.. On x on? Jom ke Hatyai bersama-sama. Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami.
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #hatyai3H2M #3h2m #hatyaithailand #changpuakcamp #tangkuanhill #songkhla #floatingmarkethatyai #chinesenewyear #promospecial #openbookingfor2019 #jombercuti #weekendholiday #weekendpakej #weekendtrip #shortescape #shortvacay #travelmurah
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. . Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Open booking dari #kotabharu  #kuantan  #johorbahru  #klsentral  #klang  #shahalam  #hululangat  #seremban  merata 1Malaysia tak? Hehehe๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Sekarang apa lagi?cik kak.. cik abang.. Anney.. Akkaa..amoiii.. Lengchai.. On x on? Jom ke Hatyai bersama-sama. Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami. . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #hatyai3H2M  #3h2m  #hatyaithailand  #changpuakcamp  #tangkuanhill  #songkhla  #floatingmarkethatyai  #chinesenewyear  #promospecial  #openbookingfor2019  #jombercuti  #weekendholiday  #weekendpakej  #weekendtrip  #shortescape  #shortvacay  #travelmurah 
Belajarlah dari kaktus, yang meski memiliki banyak duri tapi tak dipakai untuk melukai, melainkan hanya untuk mempertahankan hidup dan melindungi diri.
.
Gambar kiriman tetamu Pakej Daytrip Cameron Highland 19-20 Oct'18. Nice shots.. Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih for sharing.
.
#cactus #thorny #nicetoseenottotouch #CameronHighland #daytrippackage #GengJomTravel #trustedagent #BahteraKembaraHolidays #TeamAinMata #travelagent #trustedtravelagent #cuticutihujungminggu #cuticutimalaysia #studentpunmampu #jomcuti #kakijalan #kakitravel #kawantravel
Belajarlah dari kaktus, yang meski memiliki banyak duri tapi tak dipakai untuk melukai, melainkan hanya untuk mempertahankan hidup dan melindungi diri. . Gambar kiriman tetamu Pakej Daytrip Cameron Highland 19-20 Oct'18. Nice shots.. Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih for sharing. . #cactus  #thorny  #nicetoseenottotouch  #CameronHighland  #daytrippackage  #GengJomTravel  #trustedagent  #BahteraKembaraHolidays  #TeamAinMata  #travelagent  #trustedtravelagent  #cuticutihujungminggu  #cuticutimalaysia  #studentpunmampu  #jomcuti  #kakijalan  #kakitravel  #kawantravel 
Dari Abu Hurairahย radhiallahuโ€™anhu, Rasulullahย Shallallahuโ€™alaihi Wasallambersabda, โ€œIbadah umrah ke ibadah umrah berikutnya adalah penggugur (dosa) di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan (bagi pelakunya) melainkan surgaโ€ (HR al-Bukhari dan Muslim)
.
.
#umrohbersamachandratravel
.
.
Jadwal keberangkatan :
๐Ÿ•‹ Umroh 25 Okt 2018 (closed)
๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Dar Eiman Khalil *3 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Eiman Qibla *4 / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh 18 November 2018 (closed)
๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Elaf Mashaer *5/ strf
๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh 09 Desember 2018 ๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Rayyana *4 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh 02 Januari 2019
๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Ramada *4/strf
๐Ÿจ :  Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq
.
๐Ÿ•‹ Umroh 02 Februari 2019
๐Ÿ›ซ : SCOOT - transit
๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf
๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq
.
๐Ÿ•‹ Umroh 28 Februari 2019
๐Ÿ›ซ : SAUDIA
๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf
๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq
.
๐Ÿ•‹ Umroh 20 April 2019 *5
๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Milenium Makkah Hilton *5
๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh + Turki 31 Maret 2019
๐Ÿ›ซ : SAUDIA
๐Ÿจ : Makkah - Pullman zamzam *5 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf
๐Ÿจ : Turki - Ramada Encore/setaraf *5
.
๐Ÿ•‹ Umroh 03 Mei 2019
๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA
๐Ÿจ : Makkah - Pullman Zamzam *5 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf
.
.
.
segera daftarkan diri anda ke kantor CHANDRA TOUR & TRAVEL
JL. GADING BLVD RUKO THE SPRINGS SPRS 48 GADING SERPONG TANGERANG
TLP 021 29871241/ 021 29871242
WA 081212001171 (melati)
.
.
.
.
.
.
#umroh #umroh2018 #umrohmurah #makkah #madinah #jeddah #garudaindonesia #hajiumroh #paketumroh #travelumroh #travelagent #traveltangerang #umrohtangerang #tour #travel #pilgrime #jamaahchandratravel #trustedtravelagent #lfl #like4like #followme #travelagentindonesia #umrohplusturki #umrohturki2018 #5pastiumrah #umroh2019 #umrohturki2019 #umroh12hari
Dari Abu Hurairahย radhiallahuโ€™anhu, Rasulullahย Shallallahuโ€™alaihi Wasallambersabda, โ€œIbadah umrah ke ibadah umrah berikutnya adalah penggugur (dosa) di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan (bagi pelakunya) melainkan surgaโ€ (HR al-Bukhari dan Muslim) . . #umrohbersamachandratravel  . . Jadwal keberangkatan : ๐Ÿ•‹ Umroh 25 Okt 2018 (closed) ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Dar Eiman Khalil *3 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Eiman Qibla *4 / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh 18 November 2018 (closed) ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Elaf Mashaer *5/ strf ๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh 09 Desember 2018 ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Rayyana *4 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh 02 Januari 2019 ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Ramada *4/strf ๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq . ๐Ÿ•‹ Umroh 02 Februari 2019 ๐Ÿ›ซ : SCOOT - transit ๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf ๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq . ๐Ÿ•‹ Umroh 28 Februari 2019 ๐Ÿ›ซ : SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf ๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq . ๐Ÿ•‹ Umroh 20 April 2019 *5 ๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Milenium Makkah Hilton *5 ๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh + Turki 31 Maret 2019 ๐Ÿ›ซ : SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Pullman zamzam *5 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf ๐Ÿจ : Turki - Ramada Encore/setaraf *5 . ๐Ÿ•‹ Umroh 03 Mei 2019 ๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Pullman Zamzam *5 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf . . . segera daftarkan diri anda ke kantor CHANDRA TOUR & TRAVEL JL. GADING BLVD RUKO THE SPRINGS SPRS 48 GADING SERPONG TANGERANG TLP 021 29871241/ 021 29871242 WA 081212001171 (melati) . . . . . . #umroh  #umroh2018  #umrohmurah  #makkah  #madinah  #jeddah  #garudaindonesia  #hajiumroh  #paketumroh  #travelumroh  #travelagent  #traveltangerang  #umrohtangerang  #tour  #travel  #pilgrime  #jamaahchandratravel  #trustedtravelagent  #lfl  #like4like  #followme  #travelagentindonesia  #umrohplusturki  #umrohturki2018  #5pastiumrah  #umroh2019  #umrohturki2019  #umroh12hari 
Dari Abu Hurairahย radhiallahuโ€™anhu, Rasulullahย Shallallahuโ€™alaihi Wasallambersabda, โ€œIbadah umrah ke ibadah umrah berikutnya adalah penggugur (dosa) di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan (bagi pelakunya) melainkan surgaโ€ (HR al-Bukhari dan Muslim)
.
.
#umrohbersamachandratravel
.
.
Jadwal keberangkatan :
๐Ÿ•‹ Umroh 25 Okt 2018 (closed)
๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Dar Eiman Khalil *3 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Eiman Qibla *4 / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh 18 November 2018 (closed)
๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Elaf Mashaer *5/ strf
๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh 09 Desember 2018 ๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Rayyana *4 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh 02 Januari 2019
๐Ÿ›ซ : GA
๐Ÿจ : Makkah - Ramada *4/strf
๐Ÿจ :  Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq
.
๐Ÿ•‹ Umroh 02 Februari 2019
๐Ÿ›ซ : SCOOT - transit
๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf
๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq
.
๐Ÿ•‹ Umroh 28 Februari 2019
๐Ÿ›ซ : SAUDIA
๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf
๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq
.
๐Ÿ•‹ Umroh 20 April 2019 *5
๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Milenium Makkah Hilton *5
๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf
.
๐Ÿ•‹ Umroh + Turki 31 Maret 2019
๐Ÿ›ซ : SAUDIA
๐Ÿจ : Makkah - Pullman zamzam *5 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf
๐Ÿจ : Turki - Ramada Encore/setaraf *5
.
๐Ÿ•‹ Umroh 03 Mei 2019
๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA
๐Ÿจ : Makkah - Pullman Zamzam *5 / strf
๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf
.
.
.
segera daftarkan diri anda ke kantor CHANDRA TOUR & TRAVEL
JL. GADING BLVD RUKO THE SPRINGS SPRS 48 GADING SERPONG TANGERANG
TLP 021 29871241/ 021 29871242
WA 081212001171 (melati)
.
.
.
.
.
.
#umroh #umroh2018 #umrohmurah #makkah #madinah #jeddah #garudaindonesia #hajiumroh #paketumroh #travelumroh #travelagent #traveltangerang #umrohtangerang #tour #travel #pilgrime #jamaahchandratravel #trustedtravelagent #lfl #like4like #followme #travelagentindonesia #umrohplusturki #umrohturki2018 #5pastiumrah #umroh2019 #umrohturki2019 #umroh12hari
Dari Abu Hurairahย radhiallahuโ€™anhu, Rasulullahย Shallallahuโ€™alaihi Wasallambersabda, โ€œIbadah umrah ke ibadah umrah berikutnya adalah penggugur (dosa) di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan (bagi pelakunya) melainkan surgaโ€ (HR al-Bukhari dan Muslim) . . #umrohbersamachandratravel  . . Jadwal keberangkatan : ๐Ÿ•‹ Umroh 25 Okt 2018 (closed) ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Dar Eiman Khalil *3 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Eiman Qibla *4 / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh 18 November 2018 (closed) ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Elaf Mashaer *5/ strf ๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh 09 Desember 2018 ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Rayyana *4 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Sanabeel Medina *4 / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh 02 Januari 2019 ๐Ÿ›ซ : GA ๐Ÿจ : Makkah - Ramada *4/strf ๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq . ๐Ÿ•‹ Umroh 02 Februari 2019 ๐Ÿ›ซ : SCOOT - transit ๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf ๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq . ๐Ÿ•‹ Umroh 28 Februari 2019 ๐Ÿ›ซ : SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Nousour Al Muhajirin / strf ๐Ÿจ : Madinah - Salihiya Golden / Rawda Al Aqeeq . ๐Ÿ•‹ Umroh 20 April 2019 *5 ๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Milenium Makkah Hilton *5 ๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf . ๐Ÿ•‹ Umroh + Turki 31 Maret 2019 ๐Ÿ›ซ : SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Pullman zamzam *5 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf ๐Ÿจ : Turki - Ramada Encore/setaraf *5 . ๐Ÿ•‹ Umroh 03 Mei 2019 ๐Ÿ›ซ : GARUDA / SAUDIA ๐Ÿจ : Makkah - Pullman Zamzam *5 / strf ๐Ÿจ : Madinah - Golden Tulip Zahabi / strf . . . segera daftarkan diri anda ke kantor CHANDRA TOUR & TRAVEL JL. GADING BLVD RUKO THE SPRINGS SPRS 48 GADING SERPONG TANGERANG TLP 021 29871241/ 021 29871242 WA 081212001171 (melati) . . . . . . #umroh  #umroh2018  #umrohmurah  #makkah  #madinah  #jeddah  #garudaindonesia  #hajiumroh  #paketumroh  #travelumroh  #travelagent  #traveltangerang  #umrohtangerang  #tour  #travel  #pilgrime  #jamaahchandratravel  #trustedtravelagent  #lfl  #like4like  #followme  #travelagentindonesia  #umrohplusturki  #umrohturki2018  #5pastiumrah  #umroh2019  #umrohturki2019  #umroh12hari 
*โ˜…โ˜…โ˜…Pakej TURKI MUSIM BUNGA (9H7M) Hanya RM 4490, Diskaun** RM 200, *RM 4290โ˜…โ˜…โ˜…
Istanbul-Ankara-Cappadocia-Konya-Pamukkale-Selcuk-Kusadasi-Bursa
.
โ˜… Tarikh penerbangan: 
03 April โ€“ 11 April 2019
OMAN AIR
.
โ˜… Harga adalah termasuk:
1) Tiket flight pergi/balik, termasuk cukai airport
2) Sarapan setiap hari
3) 7x lunch, 7x dinner
4) Penginapan di hotel
5) Pemandu pelancong (English)
6) 30kg luggage allowance
7) Special: Bhosporus Cruise .
โ˜… Cara penyertaan:
1) Deposit RM 1000 
2) E-mail butiran peribadi: NAMA PENUH, IC, NO TEL, EMAIL & ALAMAT SURAT MENYURAT . ke .
azizan.ahmad@retajtravel.com.my
Dan .
norsyahirah@retajtravel.com.my
3) Maklumkan kepada kami setelah butiran di-emailkan. SMS/Wassap/Call: *010 801 6666.*
.
*โ˜… TEMPAT ADALAH TERHAD !!โ˜…*
.
โ˜…โ˜…โ˜…SILA PM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUTโ˜…โ˜…โ˜…
.
* *DISKAUN RM 200 TERHAD KEPADA 15 ORANG YANG TERAWAL BESERTA DEPOSIT RM 1000.*
.
Retaj Travel N Tours
Your Golden Travel | Musafir Keemasan Anda
.
#yourgoldentravel#musafirkeemasananda
#trustedtravelagent
#inbound#outbound#ticketing#muassasah#hotel#visa#umrah#hajj#ziarah#muslimtour
*โ˜…โ˜…โ˜…Pakej TURKI MUSIM BUNGA (9H7M) Hanya RM 4490, Diskaun** RM 200, *RM 4290โ˜…โ˜…โ˜… Istanbul-Ankara-Cappadocia-Konya-Pamukkale-Selcuk-Kusadasi-Bursa . โ˜… Tarikh penerbangan: 03 April โ€“ 11 April 2019 OMAN AIR . โ˜… Harga adalah termasuk: 1) Tiket flight pergi/balik, termasuk cukai airport 2) Sarapan setiap hari 3) 7x lunch, 7x dinner 4) Penginapan di hotel 5) Pemandu pelancong (English) 6) 30kg luggage allowance 7) Special: Bhosporus Cruise . โ˜… Cara penyertaan: 1) Deposit RM 1000 2) E-mail butiran peribadi: NAMA PENUH, IC, NO TEL, EMAIL & ALAMAT SURAT MENYURAT . ke . azizan.ahmad@retajtravel.com.my Dan . norsyahirah@retajtravel.com.my 3) Maklumkan kepada kami setelah butiran di-emailkan. SMS/Wassap/Call: *010 801 6666.* . *โ˜… TEMPAT ADALAH TERHAD !!โ˜…* . โ˜…โ˜…โ˜…SILA PM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUTโ˜…โ˜…โ˜… . * *DISKAUN RM 200 TERHAD KEPADA 15 ORANG YANG TERAWAL BESERTA DEPOSIT RM 1000.* . Retaj Travel N Tours Your Golden Travel | Musafir Keemasan Anda . #yourgoldentravel #musafirkeemasananda  #trustedtravelagent  #inbound #outbound #ticketing #muassasah #hotel #visa #umrah #hajj #ziarah #muslimtour 
Good Morning geng #gempaktravel... cuti sekolah pun semakin hampir... ap kata kaum2 isteri pakse suami pergi melancong.... ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .
.
By da way nk cuti ni... terasa nk melancong dgn pakej yg gempak dan murah...??!!! .
.
Klik link utk lebih detail ๐Ÿ“ฒ http://tripgempak.wasap.my/ ๐Ÿ“ฒ http://tripgempak.wasap.my/
.
.
#gempaktravel #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travelmurah #travelmurahmalaysia #jomcutibersamabahterakembara #tripbudget #bfftrip #trustedtravelagent #jomjalanjalan #tripbajet #tripbajetmurah #holidaymurah #cutibersamakeluarga
Good Morning geng #gempaktravel ... cuti sekolah pun semakin hampir... ap kata kaum2 isteri pakse suami pergi melancong.... ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . By da way nk cuti ni... terasa nk melancong dgn pakej yg gempak dan murah...??!!! . . Klik link utk lebih detail ๐Ÿ“ฒ http://tripgempak.wasap.my/ ๐Ÿ“ฒ http://tripgempak.wasap.my/ . . #gempaktravel  #bahterakembaraholidays  #teambahterakembaraholidays  #travelmurah  #travelmurahmalaysia  #jomcutibersamabahterakembara  #tripbudget  #bfftrip  #trustedtravelagent  #jomjalanjalan  #tripbajet  #tripbajetmurah  #holidaymurah  #cutibersamakeluarga 
Trusted travel agent!!!
.
Mari kita sembang sembang pakej mana yang korang berkenan
.
Sembang-sembang ja tak kena bayar pun..apa2 korang nak tanya,sila tanya..sis jawab sepantas yang mungkin.. Boleh whatsapp sis +60137936378
Atau
Klik link kat bio sis je ๐Ÿ˜Š
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #trustedtravelagent #trustedagent #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #CuticutiMurah #hatyai #singapore #krabi #cameronhighlands #bandung #jogjakarta #pulaulangkawi #pulautioman #korea #maldives #hochiminh
Trusted travel agent!!! . Mari kita sembang sembang pakej mana yang korang berkenan . Sembang-sembang ja tak kena bayar pun..apa2 korang nak tanya,sila tanya..sis jawab sepantas yang mungkin.. Boleh whatsapp sis +60137936378 Atau Klik link kat bio sis je ๐Ÿ˜Š . #bahterakembaraholidays  #teambahterakembaraholidays  #trustedtravelagent  #trustedagent  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #CuticutiMurah  #hatyai  #singapore  #krabi  #cameronhighlands  #bandung  #jogjakarta  #pulaulangkawi  #pulautioman  #korea  #maldives  #hochiminh 
Last call!!! Last call!!! Last call!!!!
.
Singapore daytrip only RM99!!!!
Date : 26-27 Oct 2018
Last order : 23 Oct 2018
.
#temanmelanconganda #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teambkh #teambkh03azhan #pakejpercutianbajet #singapore #singaporedaytrip #promotion #CuticutiMurah #trustedagent #trustedtravel  #trustedtravelagent
Find the courage to make your life a blessing.
~M. Zuckerberg
.
Assalamualaikum Good Morning ๐ŸŒค Selamat Pagi. Jom start menoreh! .
#mondaymotivation
#morningquotes #GengJomTravel #travelagent #trustedtravelagent #bahterakembaraholidays #TeamAinMata
Wah.. Dah boleh start plan cuti 2019 chuols ๐Ÿ˜
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#travelbudget  #travelbajet #travelmurah  #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jjcm #kakijalan #tripmurah #trip #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah  #pakejmelancong #pakejmelancongmurah #pakejcuti #pakejcutimurah #pakejcutibajet  #percutianbajet #percutianmurah #percutianbudget #budgettrip #tripbajet#travelagentmalaysia #budgettraveller #budgettravel  #bajettravel #bajettrip #bajettraveller  #trustedtravelagent #traveliciousbudget
Wah.. Dah boleh start plan cuti 2019 chuols ๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #travelbudget  #travelbajet  #travelmurah  #jalanjalan  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #kakijalan  #tripmurah  #trip  #pakejmurah  #pakejpercutian  #pakejpercutianmurah  #pakejmelancong  #pakejmelancongmurah  #pakejcuti  #pakejcutimurah  #pakejcutibajet  #percutianbajet  #percutianmurah  #percutianbudget  #budgettrip  #tripbajet #travelagentmalaysia  #budgettraveller  #budgettravel  #bajettravel  #bajettrip  #bajettraveller  #trustedtravelagent  #traveliciousbudget 
Testimoni Deal Tiket Pontianak-Jakarta (PP) from Loyal Customer
Thank You for Choosing Us as Your Travel Agent
๐Ÿ™

#testimonijetourtravel #travelagenttrusted #loyalcustomer #loyalagent #tiketmurah #tiketpesawatjakarta #tiketpesawatinternasional #tiketpesawatdomestik #tiketpulangpergi #tiketterpercaya #customerterpercaya #tikettestimoni #trustedtravelagent
๐Ÿ’•๐Ÿ˜š Pakcik makcik pun boleh berfoya-koya tau.. Sis is  jealous u ols.. Lovey dovey at this age lagi sweet nampak.. Rare... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak merasa suasana di Korea bagaimana? Sertai pakej kami, pakej installment untuk winter package masih dibuka. Berminat Whatsapp: http://www.wasap.my/601128942286
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #maldives #seoulkorea๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #SouthKorea #wintersonata #winterpackage #pakejmusimsalji #pakejkorea #anyeonghaseyo #hanguk
๐Ÿ’•๐Ÿ˜š Pakcik makcik pun boleh berfoya-koya tau.. Sis is jealous u ols.. Lovey dovey at this age lagi sweet nampak.. Rare... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nak merasa suasana di Korea bagaimana? Sertai pakej kami, pakej installment untuk winter package masih dibuka. Berminat Whatsapp: http://www.wasap.my/601128942286 . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #maldives  #seoulkorea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #SouthKorea  #wintersonata  #winterpackage  #pakejmusimsalji  #pakejkorea  #anyeonghaseyo  #hanguk 
Assalamualaikum Good Morning ๐ŸŒค Selamat Pagi.
.
Its Sunday.. I had a great beauty sleep ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
#trustedtravelagent #BahteraKembaraHolidays #TeamAinMata #morningquotes #sundayfunday #GengJomTravel #jombercuti
Hari ni gambaq sendiri penuh sampai tak larat nak padam. Sebelum padam kita belanja dulu gambaq sejenis manusia yang keciwi monopod ๐Ÿคณ #triphatyaisongkhla #ejaXthailand๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ #iamtourleader #iamtrustedtravelagent #trustedtravelagent #pakejpercutianjimatdanmurah #ejadservices #ejatravelogue
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. .
Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Open booking dari #kotabharu #kuantan #johorbahru #klsentral #klang #shahalam #hululangat #seremban merata 1Malaysia tak? Hehehe๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Sekarang apa lagi?cik kak.. cik abang.. Anney.. Akkaa..amoiii.. Lengchai.. On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami.๐Ÿ‘‰ @geng_jom_travel @geng_jom_travel @geng_jom_travel 
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #hatyai3H2M #3h2m #hatyaithailand #changpuakcamp #tangkuanhill #songkhla #floatingmarkethatyai #chinesenewyear #promospecial #openbookingfor2019 #jombercuti #weekendholiday #weekendpakej #weekendtrip #shortescape #shortvacay #travelmurah
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. . Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Open booking dari #kotabharu  #kuantan  #johorbahru  #klsentral  #klang  #shahalam  #hululangat  #seremban  merata 1Malaysia tak? Hehehe๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Sekarang apa lagi?cik kak.. cik abang.. Anney.. Akkaa..amoiii.. Lengchai.. On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami.๐Ÿ‘‰ @geng_jom_travel @geng_jom_travel @geng_jom_travel #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #hatyai3H2M  #3h2m  #hatyaithailand  #changpuakcamp  #tangkuanhill  #songkhla  #floatingmarkethatyai  #chinesenewyear  #promospecial  #openbookingfor2019  #jombercuti  #weekendholiday  #weekendpakej  #weekendtrip  #shortescape  #shortvacay  #travelmurah 
Alhamdulillah masuk lagi customer untuk trip ke hatyai.. Terima kasih kerana kerana memilih kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cepat booking untuk lock seat anda!! Tempat terhad.. Lambat tinggal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda #PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. .
Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Open booking dari #kotabharu #kuantan #johorbahru #klsentral #klang #shahalam #hululangat #seremban merata 1Malaysia tak? Hehehe๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Sekarang apa lagi?cik kak.. cik abang.. Anney.. Akkaa..amoiii.. Lengchai.. On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami.
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #hatyai3H2M #3h2m #hatyaithailand #changpuakcamp #tangkuanhill #songkhla #floatingmarkethatyai #chinesenewyear #promospecial #openbookingfor2019 #jombercuti #weekendholiday #weekendpakej #weekendtrip #shortescape #shortvacay #travelmurah
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. . Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Open booking dari #kotabharu  #kuantan  #johorbahru  #klsentral  #klang  #shahalam  #hululangat  #seremban  merata 1Malaysia tak? Hehehe๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Sekarang apa lagi?cik kak.. cik abang.. Anney.. Akkaa..amoiii.. Lengchai.. On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami. . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #hatyai3H2M  #3h2m  #hatyaithailand  #changpuakcamp  #tangkuanhill  #songkhla  #floatingmarkethatyai  #chinesenewyear  #promospecial  #openbookingfor2019  #jombercuti  #weekendholiday  #weekendpakej  #weekendtrip  #shortescape  #shortvacay  #travelmurah 
Alhamdulillah Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih . Kerana consider kami untuk weekend getaway u ols. Hopefully u ols enjoy trip ni nanti.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#booking #depositmurah2 #bayaranansuran #GengJomTravel #jombercuti #weekendholiday #weekendpakej #weekendtrip #shortescape #shortvacay #cuticutihujungminggu #jombercutibersama #BahteraKembaraHolidays #teamainmata #trustedtravelagent
Bismillahirrahmanirrrahim 
Jadwal Smart Umrah Akhir Tahun 
Daftarkan segera diri Anda untuk mengikuti sesi umrah bersama Amadine Tour&Travel yang pastinya sudah terpercaya ๐Ÿ˜Š

Umrah bersama kami tanpa perlu was-was, fasilitas akomodasi dan transportasi juga sangat memadai๐Ÿ˜Š โ€”โ€”โ€”โ€” Segera reservasi yuk ! Untuk itenerary dan destinasi lainnya dapat melalui :
www.amadinetravel.co.id
WA : 0812 8616 4488 / 0813 8180 0030
call center : 021 5292 1641 
amadine@amadinetravel.co.id
Bismillahirrahmanirrrahim Jadwal Smart Umrah Akhir Tahun Daftarkan segera diri Anda untuk mengikuti sesi umrah bersama Amadine Tour&Travel yang pastinya sudah terpercaya ๐Ÿ˜Š Umrah bersama kami tanpa perlu was-was, fasilitas akomodasi dan transportasi juga sangat memadai๐Ÿ˜Š โ€”โ€”โ€”โ€” Segera reservasi yuk ! Untuk itenerary dan destinasi lainnya dapat melalui : www.amadinetravel.co.id WA : 0812 8616 4488 / 0813 8180 0030 call center : 021 5292 1641 amadine@amadinetravel.co.id
Like Follow Tag Share๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
@geng_jom_travel
@geng_jom_travel
@geng_jom_travel
.
For this week SNEAK PEEK... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
STAY TUNED GUYS FOR MORE INFORMATION ABOUT OUR UPCOMING TRIPS. FOLLOW JANGAN TAK FOLLOW TAU.
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #maldives #pakejmaldives #pakejseoulkorea #winterpackage #jomkekorea #hatyai3H2M #3h2m #4h3m #krabi3H2M #singapore #singaporedaytrip #uss #CameronHighland #pulauperhentian #pulautioman #pulaulangkawi #pulauredang #pakejbandung #bandung4d3n #bali4H3M #jogjakarta4H3M #pakejsabah #pakej3H2M
Like Follow Tag Share๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ @geng_jom_travel @geng_jom_travel @geng_jom_travel . For this week SNEAK PEEK... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . STAY TUNED GUYS FOR MORE INFORMATION ABOUT OUR UPCOMING TRIPS. FOLLOW JANGAN TAK FOLLOW TAU. . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #maldives  #pakejmaldives  #pakejseoulkorea  #winterpackage  #jomkekorea  #hatyai3H2M  #3h2m  #4h3m  #krabi3H2M  #singapore  #singaporedaytrip  #uss  #CameronHighland  #pulauperhentian  #pulautioman  #pulaulangkawi  #pulauredang  #pakejbandung  #bandung4d3n  #bali4H3M  #jogjakarta4H3M  #pakejsabah  #pakej3H2M 
DENGAN DEPOSIT RM100 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ HATYAI ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ 3H2M. BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT , BERBALOI , SENANG BAWA BABY , SENANG BAWA WARGA TUA ... SENANG CAKAP , SEMUA SENANG LA ๐Ÿ˜Š

Kami menawarkan pakej Hatyai termasuk bas persiaran dari KL Sentral dengan harga serendah RM299/PAX sahaja. Yang penting , trip kita sangat sesuai untuk warga tua kerana , trip ini menggunakan bas yang sama sepanjang trip tak perlu susah payah turun naik train...INGAT ! BUKAN BACKPACKERS STYLE TAUUU.. Kelebihan kami , kami akan bawa anda ronda bandar Hatyai, Songkla & Danok sampai puas .. hotel pun best, satu bilik 2 orang je. ๐Ÿ“ข PAKEJ TERMASUK ๐Ÿ“ข : ๐Ÿ˜ Bas Persiaran drp KL Sentral
๐Ÿ˜ Guide Peramah Sepanjang Trip
๐Ÿ˜ Permit Masuk Thailand ๐Ÿ˜ Insurans Perjalanan ๐Ÿ˜ Hotel Untuk 2 Malam ( 1 Bilik 2 Orang)

ANTARA TEMPAT LAWATAN : ๐ŸŒธ Nora Plaza Gedung Barangan Kulit
๐ŸŒธ Kilang Kekacang ๐ŸŒธ Perusahaan Madu ๐ŸŒธ Floating Market ๐ŸŒธ Bandar Songkhla ๐ŸŒธ Chang Puak Camp ( Naik Gajah/ShowBuaya/ATV dll) ๐ŸŒธ Danok 
DAN BANYAKKKK LAGIIII , NAK TAHU JOM LAA WHATSAPP: http://www.wasap.my/601128942286 . . *3H2M HATYAI, THAILAND DATE 2018*
*OKTOBER 2018
๐Ÿ”ฅ26-29 *NOVEMBER 2018*
๐Ÿ”ฅ2-5
๐Ÿ”ฅ9-12
๐Ÿ”ฅ16-19
๐Ÿ”ฅ23-26
*DISEMBER 2018*
๐Ÿ”ฅ30 Nov-3 Dis
๐Ÿ”ฅ7-10
๐Ÿ”ฅ14-17
๐Ÿ”ฅ21-24
๐Ÿ”ฅ28-31 
KONSEP RM299 : SIAPA CEPAT DIA DAPAT , habis seat habislah jawabnya!
LIKE | FOLLOW | TAG | SHARE 
#TeamAinMata #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamBahteraKembaraHolidays #pakejtravel #pakejpercutian #hatyai3H2M #pakejbajet #travellog #jommelancong #jombercuti #hatyai
DENGAN DEPOSIT RM100 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ HATYAI ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ 3H2M. BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT , BERBALOI , SENANG BAWA BABY , SENANG BAWA WARGA TUA ... SENANG CAKAP , SEMUA SENANG LA ๐Ÿ˜Š Kami menawarkan pakej Hatyai termasuk bas persiaran dari KL Sentral dengan harga serendah RM299/PAX sahaja. Yang penting , trip kita sangat sesuai untuk warga tua kerana , trip ini menggunakan bas yang sama sepanjang trip tak perlu susah payah turun naik train...INGAT ! BUKAN BACKPACKERS STYLE TAUUU.. Kelebihan kami , kami akan bawa anda ronda bandar Hatyai, Songkla & Danok sampai puas .. hotel pun best, satu bilik 2 orang je. ๐Ÿ“ข PAKEJ TERMASUK ๐Ÿ“ข : ๐Ÿ˜ Bas Persiaran drp KL Sentral ๐Ÿ˜ Guide Peramah Sepanjang Trip ๐Ÿ˜ Permit Masuk Thailand ๐Ÿ˜ Insurans Perjalanan ๐Ÿ˜ Hotel Untuk 2 Malam ( 1 Bilik 2 Orang) ANTARA TEMPAT LAWATAN : ๐ŸŒธ Nora Plaza Gedung Barangan Kulit ๐ŸŒธ Kilang Kekacang ๐ŸŒธ Perusahaan Madu ๐ŸŒธ Floating Market ๐ŸŒธ Bandar Songkhla ๐ŸŒธ Chang Puak Camp ( Naik Gajah/ShowBuaya/ATV dll) ๐ŸŒธ Danok DAN BANYAKKKK LAGIIII , NAK TAHU JOM LAA WHATSAPP: http://www.wasap.my/601128942286 . . *3H2M HATYAI, THAILAND DATE 2018* *OKTOBER 2018 ๐Ÿ”ฅ26-29 *NOVEMBER 2018* ๐Ÿ”ฅ2-5 ๐Ÿ”ฅ9-12 ๐Ÿ”ฅ16-19 ๐Ÿ”ฅ23-26 *DISEMBER 2018* ๐Ÿ”ฅ30 Nov-3 Dis ๐Ÿ”ฅ7-10 ๐Ÿ”ฅ14-17 ๐Ÿ”ฅ21-24 ๐Ÿ”ฅ28-31 KONSEP RM299 : SIAPA CEPAT DIA DAPAT , habis seat habislah jawabnya! LIKE | FOLLOW | TAG | SHARE #TeamAinMata  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamBahteraKembaraHolidays  #pakejtravel  #pakejpercutian  #hatyai3H2M  #pakejbajet  #travellog  #jommelancong  #jombercuti  #hatyai 
Salam 1 Malaysia guys... Nak tanya dah planning cuti next year belum? Awal sangat lagi? Ehh.. Tak salah kan plan awal.. Jom plan sesama kak cute..
.
Sekarang kak cute nak share 4destinasi short vacay yang korang boleh pilih & booking sekarang untuk date 2019 dengan deposit Rm50/pax sahaja.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ Bagi yang ada pasangan anak2 & keluarga besar sesuai sangat lah.. Sebab apa?
.
DENGAN DEPOSIT RM50 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ, BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! TAKDA LAA RASA POKET RABAK NAK BAYAR SEKALIGUSKAN? 
PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT, AHLI KELUARGA YANG BESAR & BERBALOI๐Ÿ˜Š
.
NAK TAHU LEBIH DETAIL JOM LAA WHATSAPP: http://www.wasap.my/601128942286 . 
SIAPA CEPAT DIA DAPAT , habis seat habislah jawabnya!
LIKE | FOLLOW | TAG | SHARE
Ig: https://www.instagram.com/geng_jom_travel/
Fb: https://www.facebook.com/gengjomtravel
.
#BahteraKembaraHolidays #teamainmata #teambahterakembaraholidays #PakejTravelMurah #trustedtravelagent #hatyai3H2M #CameronHighland #pulauperhentian #singapore #uss #daytrip #holidaymurah #travelagent #familytrippackage #companytrippackage #studenttrip #privatetrip #GengJomTravel #jombercuti #pulaumalaysia #kakitravel #kawantravel #kakijalan #kakipulau #cuticutihujungminggu #cuticutimalaysia #studentpunmampu #jomcuti
Salam 1 Malaysia guys... Nak tanya dah planning cuti next year belum? Awal sangat lagi? Ehh.. Tak salah kan plan awal.. Jom plan sesama kak cute.. . Sekarang kak cute nak share 4destinasi short vacay yang korang boleh pilih & booking sekarang untuk date 2019 dengan deposit Rm50/pax sahaja.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ Bagi yang ada pasangan anak2 & keluarga besar sesuai sangat lah.. Sebab apa? . DENGAN DEPOSIT RM50 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ, BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! TAKDA LAA RASA POKET RABAK NAK BAYAR SEKALIGUSKAN? PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT, AHLI KELUARGA YANG BESAR & BERBALOI๐Ÿ˜Š . NAK TAHU LEBIH DETAIL JOM LAA WHATSAPP: http://www.wasap.my/601128942286 . SIAPA CEPAT DIA DAPAT , habis seat habislah jawabnya! LIKE | FOLLOW | TAG | SHARE Ig: https://www.instagram.com/geng_jom_travel/ Fb: https://www.facebook.com/gengjomtravel . #BahteraKembaraHolidays  #teamainmata  #teambahterakembaraholidays  #PakejTravelMurah  #trustedtravelagent  #hatyai3H2M  #CameronHighland  #pulauperhentian  #singapore  #uss  #daytrip  #holidaymurah  #travelagent  #familytrippackage  #companytrippackage  #studenttrip  #privatetrip  #GengJomTravel  #jombercuti  #pulaumalaysia  #kakitravel  #kawantravel  #kakijalan  #kakipulau  #cuticutihujungminggu  #cuticutimalaysia  #studentpunmampu  #jomcuti 
Jom ke Hatyai 3H2M bersama boleh naik dari KL Sentral, Johor Bharu, Klang / S.Alam, Hulu Langat, Seremban, Kuantan & Kota Bharu. Nak tau details untuk pakej menarik ni boleh Whatsapp +601128942286.
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #hatyai3H2M #3h2m #hatyaithailand #changpuakcamp #tangkuanhill #songkhla #floatingmarkethatyai #chinesenewyear #promospecial #companytrip #Schooltrip #familytrip #grouptrip #jombercuti #BestDealsHolidayPackages #pakejcutimurah #pakejmurah #kakitravel #kawantravel #kakijalan
Jom ke Hatyai 3H2M bersama boleh naik dari KL Sentral, Johor Bharu, Klang / S.Alam, Hulu Langat, Seremban, Kuantan & Kota Bharu. Nak tau details untuk pakej menarik ni boleh Whatsapp +601128942286. . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #hatyai3H2M  #3h2m  #hatyaithailand  #changpuakcamp  #tangkuanhill  #songkhla  #floatingmarkethatyai  #chinesenewyear  #promospecial  #companytrip  #Schooltrip  #familytrip  #grouptrip  #jombercuti  #BestDealsHolidayPackages  #pakejcutimurah  #pakejmurah  #kakitravel  #kawantravel  #kakijalan 
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. .
Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Hehehe
.
Sekarang apa lagi? On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami.
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #hatyai3H2M #3h2m #hatyaithailand #changpuakcamp #tangkuanhill #songkhla #floatingmarkethatyai #chinesenewyear #promospecial #openbookingfor2019 #jombercuti #weekendholiday #weekendpakej #weekendtrip #shortescape #shortvacay #travelmurah
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. . Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Hehehe . Sekarang apa lagi? On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami. . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #hatyai3H2M  #3h2m  #hatyaithailand  #changpuakcamp  #tangkuanhill  #songkhla  #floatingmarkethatyai  #chinesenewyear  #promospecial  #openbookingfor2019  #jombercuti  #weekendholiday  #weekendpakej  #weekendtrip  #shortescape  #shortvacay  #travelmurah 
DENGAN DEPOSIT RM100 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ HATYAI ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ 3H2M. BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT , BERBALOI , SENANG BAWA BABY , SENANG BAWA WARGA TUA ... SENANG CAKAP , SEMUA SENANG LA ๐Ÿ˜Š

Kami menawarkan pakej Hatyai termasuk bas persiaran dari KL Sentral dengan harga serendah RM299/PAX sahaja. Yang penting , trip kita sangat sesuai untuk warga tua kerana , trip ini menggunakan bas yang sama sepanjang trip tak perlu susah payah turun naik train...INGAT ! BUKAN BACKPACKERS STYLE TAUUU.. Kelebihan kami , kami akan bawa anda ronda bandar Hatyai, Songkla & Danok sampai puas .. hotel pun best, satu bilik 2 orang je. ๐Ÿ“ข PAKEJ TERMASUK ๐Ÿ“ข : ๐Ÿ˜ Bas Persiaran drp KL Sentral
๐Ÿ˜ Guide Peramah Sepanjang Trip
๐Ÿ˜ Permit Masuk Thailand ๐Ÿ˜ Insurans Perjalanan ๐Ÿ˜ Hotel Untuk 2 Malam ( 1 Bilik 2 Orang)

ANTARA TEMPAT LAWATAN : ๐ŸŒธ Nora Plaza Gedung Barangan Kulit
๐ŸŒธ Kilang Kekacang ๐ŸŒธ Perusahaan Madu ๐ŸŒธ Floating Market ๐ŸŒธ Bandar Songkhla ๐ŸŒธ Chang Puak Camp ( Naik Gajah/ShowBuaya/ATV dll) ๐ŸŒธ Danok 
DAN BANYAKKKK LAGIIII , NAK TAHU JOM LAA WHATSAPP: http://www.wasap.my/601128942286 . . *3H2M HATYAI, THAILAND DATE 2018*
*OKTOBER 2018*
๐Ÿ”ฅ26-29 *NOVEMBER 2018*
๐Ÿ”ฅ2-5
๐Ÿ”ฅ9-12
๐Ÿ”ฅ16-19
๐Ÿ”ฅ23-26 *DISEMBER 2018*
๐Ÿ”ฅ30 Nov-3 Dis
๐Ÿ”ฅ7-10
๐Ÿ”ฅ14-17
๐Ÿ”ฅ21-24
๐Ÿ”ฅ28-31 
KONSEP RM299 : SIAPA CEPAT DIA DAPAT , habis seat habislah jawabnya!
LIKE | FOLLOW | TAG | SHARE 
#TeamAinMata #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamBahteraKembaraHolidays #pakejtravel #pakejpercutian #hatyai3H2M #pakejbajet #travellog #jommelancong #jombercuti #hatyai
DENGAN DEPOSIT RM100 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ HATYAI ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ 3H2M. BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT , BERBALOI , SENANG BAWA BABY , SENANG BAWA WARGA TUA ... SENANG CAKAP , SEMUA SENANG LA ๐Ÿ˜Š Kami menawarkan pakej Hatyai termasuk bas persiaran dari KL Sentral dengan harga serendah RM299/PAX sahaja. Yang penting , trip kita sangat sesuai untuk warga tua kerana , trip ini menggunakan bas yang sama sepanjang trip tak perlu susah payah turun naik train...INGAT ! BUKAN BACKPACKERS STYLE TAUUU.. Kelebihan kami , kami akan bawa anda ronda bandar Hatyai, Songkla & Danok sampai puas .. hotel pun best, satu bilik 2 orang je. ๐Ÿ“ข PAKEJ TERMASUK ๐Ÿ“ข : ๐Ÿ˜ Bas Persiaran drp KL Sentral ๐Ÿ˜ Guide Peramah Sepanjang Trip ๐Ÿ˜ Permit Masuk Thailand ๐Ÿ˜ Insurans Perjalanan ๐Ÿ˜ Hotel Untuk 2 Malam ( 1 Bilik 2 Orang) ANTARA TEMPAT LAWATAN : ๐ŸŒธ Nora Plaza Gedung Barangan Kulit ๐ŸŒธ Kilang Kekacang ๐ŸŒธ Perusahaan Madu ๐ŸŒธ Floating Market ๐ŸŒธ Bandar Songkhla ๐ŸŒธ Chang Puak Camp ( Naik Gajah/ShowBuaya/ATV dll) ๐ŸŒธ Danok DAN BANYAKKKK LAGIIII , NAK TAHU JOM LAA WHATSAPP: http://www.wasap.my/601128942286 . . *3H2M HATYAI, THAILAND DATE 2018* *OKTOBER 2018* ๐Ÿ”ฅ26-29 *NOVEMBER 2018* ๐Ÿ”ฅ2-5 ๐Ÿ”ฅ9-12 ๐Ÿ”ฅ16-19 ๐Ÿ”ฅ23-26 *DISEMBER 2018* ๐Ÿ”ฅ30 Nov-3 Dis ๐Ÿ”ฅ7-10 ๐Ÿ”ฅ14-17 ๐Ÿ”ฅ21-24 ๐Ÿ”ฅ28-31 KONSEP RM299 : SIAPA CEPAT DIA DAPAT , habis seat habislah jawabnya! LIKE | FOLLOW | TAG | SHARE #TeamAinMata  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamBahteraKembaraHolidays  #pakejtravel  #pakejpercutian  #hatyai3H2M  #pakejbajet  #travellog  #jommelancong  #jombercuti  #hatyai 
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. .
Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Hehehe
.
Sekarang apa lagi? On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami.
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #hatyai3H2M #3h2m #hatyaithailand #changpuakcamp #tangkuanhill #songkhla #floatingmarkethatyai #chinesenewyear #promospecial #openbookingfor2019 #jombercuti #weekendholiday #weekendpakej #weekendtrip #shortescape #shortvacay #travelmurah
Ok meh nak cerita pasal pakej berhantu ni.. Hehehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cerita dia korang pergi 1 bas mix trip..kalau tak nak mix amik private trip.. Haa.. korang boleh ajak geng-geng, kaum kerabat korang pergi sekali cukup 1 bas kita gerak.. Booking untuk date next year pun kami dah open punya berhantu. Rasa nak makan udang gabak besar tapak tangan Hatyai 3H2M on. . Siap sedia dengan driver.. Tour guide.. Penginapan, lawatan ke tempat-tempat menarik di Hatyai, transportation sepanjang trip, harga berpatutan.. Pick up point merata.. Nak amik depan pintu rumah pun boleh tapi kena private trip laa ye.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Kat Hatyai segala macam makanan untuk dicuba.. Especially seafood, desert, kudap-kudap, makanan thai yang tak pernah makan nanti muncul depan mata.. Nak cerita sampai esok tak abis pasal makan sahaja.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Barangan direct dari kilang at lowest prices korang jangan terkejut bag korang beranak.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑPergi bawa 1 bag.. Balik tak cukup tangan bawa bag sila bertenang! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Pergi kadang solo yolo.. Balik dapat geng travel.. Siap planning next trip.. Haa plak ada trip mencari jodoh ke Hatyai 3H2M yang mana bujang-bujang nak cari jodoh boleh laa amik peluang ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Haa nak alasan kukuh mana lagi yang korang nak? Trip ni sesuai untuk umum. 1Malaysia boleh join takda diskriminasi. Kami 1Malaysia on.. Hehehe . Sekarang apa lagi? On x on? Meh Whatsapp +601128942286 or click link /button Whatsapp kat bio /page kami. . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #hatyai3H2M  #3h2m  #hatyaithailand  #changpuakcamp  #tangkuanhill  #songkhla  #floatingmarkethatyai  #chinesenewyear  #promospecial  #openbookingfor2019  #jombercuti  #weekendholiday  #weekendpakej  #weekendtrip  #shortescape  #shortvacay  #travelmurah 
Booking masuk lagi๐Ÿค‘๐Ÿค‘alhamdulillah.. Korang ape tunggu lagi.. Jom la follow.. ๐Ÿ˜Ž

#TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda
#PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
Korang semua tak teliur ke tengok makanan sedap2 semua ni ? Kecur air liur sis tengok tau hehehe ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Jom food hunting di Hatyai bersama geng BKH November dan Disember niiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best tau pegi Hatyai ni . Bukan makanan je sedap2, tapi banyak lagi benda yang menarik kat sana . Nak tahu apa yang menarik ? Komen โ€œNAKโ€ nanti sis share dengan korang ya ๐Ÿ˜˜ .

#FoodHunting
#Hatyai3h2m
#Thailand 
#TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda
#PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
Korang semua tak teliur ke tengok makanan sedap2 semua ni ? Kecur air liur sis tengok tau hehehe ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Jom food hunting di Hatyai bersama geng BKH November dan Disember niiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Best tau pegi Hatyai ni . Bukan makanan je sedap2, tapi banyak lagi benda yang menarik kat sana . Nak tahu apa yang menarik ? Komen โ€œNAKโ€ nanti sis share dengan korang ya ๐Ÿ˜˜ . #FoodHunting  #Hatyai3h2m  #Thailand  #TrustedTravelAgent  #TemanMelancongAnda  #PakejPercutianBajet  #BahteraKembaraHolidays  #TeamBahteraKembaraHolidays  #TeamAinMata  #AgentSahBKH 
Ancient Balinese wisdom, contemporary therapist offer unforgettable experiences for body, mind and spirit. Try the Spa menus at Inner Glow Spa at Bali Nusa Dua Hotel, you will love it! ๐Ÿ’†
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Book your dream holiday to Bali with Go Asia Bali and get the best rate guarantee!!!
๐Ÿ“ฉinfo@goasiabali.com
โ˜Ž๏ธ08113952526
๐ŸŒ www.goasiabali.com
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#goasiabali #trustedtravelagent #travelagentinbali #bali #paradise #asia #honeymooninbali #liburanbali #travel #balilife #balibible #balibucketlist #wonderfulindonesia #weddinginbali #hotel #vacation #holiday #nusaduabali #liburanbali #liburanseru #villainbali #villarentalbali #travel #baliguru #weddingvilla #balisafe #nusadua #explorebali
Ancient Balinese wisdom, contemporary therapist offer unforgettable experiences for body, mind and spirit. Try the Spa menus at Inner Glow Spa at Bali Nusa Dua Hotel, you will love it! ๐Ÿ’† โ€ข โ€ข โ€ข Book your dream holiday to Bali with Go Asia Bali and get the best rate guarantee!!! ๐Ÿ“ฉinfo@goasiabali.com โ˜Ž๏ธ08113952526 ๐ŸŒ www.goasiabali.com โ€ข โ€ข โ€ข #goasiabali  #trustedtravelagent  #travelagentinbali  #bali  #paradise  #asia  #honeymooninbali  #liburanbali  #travel  #balilife  #balibible  #balibucketlist  #wonderfulindonesia  #weddinginbali  #hotel  #vacation  #holiday  #nusaduabali  #liburanbali  #liburanseru  #villainbali  #villarentalbali  #travel  #baliguru  #weddingvilla  #balisafe  #nusadua  #explorebali 
Masih mencari destinasi percutian? Mahukan percutian yang bajet yang murah? Mahukan percutian yang terancang rapi?
Jom ikuti pakej percutian kami... Murah, Makanan halal, penginapan yang selesa, siap transportation, tour guide susun atur acara semua dah tersedia..
.
Boleh pergi secara berkumpulan, secara rombongan, persendirian.. Semua pun boleh.. Yang best dah siap driver & tour guide tak perlu sesat-sesat lagi. Tempat-tempat yang kita bawa pun yang best-best yang penting bajet.
.
Follow @geng_jom_travel
Follow @geng_jom_travel
Follow @geng_jom_travel
Untuk info pakej percutian yang menarik!
.
Berminat dengan pakej kami? Whatsapp +601128942286 or click link / button Whatsapp kat bio / page kami. Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih .
.
#BahteraKembaraHolidays #trustedtravelagent #GengJomTravel #TeamAinMata #maldives #seoulkorea #vietnamtravel #hatyai3H2M #krabi3H2M #singapore #uss #CameronHighland #pulauperhentian #pulautioman #pulaulangkawi #pulauredang #pakejbandung #bandung4d3n #bali4H3M #jogjakarta4H3M #pakejsabah #pakej3H2M #pakej4h3m #4h3m #3h2m
Masih mencari destinasi percutian? Mahukan percutian yang bajet yang murah? Mahukan percutian yang terancang rapi? Jom ikuti pakej percutian kami... Murah, Makanan halal, penginapan yang selesa, siap transportation, tour guide susun atur acara semua dah tersedia.. . Boleh pergi secara berkumpulan, secara rombongan, persendirian.. Semua pun boleh.. Yang best dah siap driver & tour guide tak perlu sesat-sesat lagi. Tempat-tempat yang kita bawa pun yang best-best yang penting bajet. . Follow @geng_jom_travel Follow @geng_jom_travel Follow @geng_jom_travel Untuk info pakej percutian yang menarik! . Berminat dengan pakej kami? Whatsapp +601128942286 or click link / button Whatsapp kat bio / page kami. Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih . . #BahteraKembaraHolidays  #trustedtravelagent  #GengJomTravel  #TeamAinMata  #maldives  #seoulkorea  #vietnamtravel  #hatyai3H2M  #krabi3H2M  #singapore  #uss  #CameronHighland  #pulauperhentian  #pulautioman  #pulaulangkawi  #pulauredang  #pakejbandung  #bandung4d3n  #bali4H3M  #jogjakarta4H3M  #pakejsabah  #pakej3H2M  #pakej4h3m  #4h3m  #3h2m 
Nak main salji tak? Jom ke Korea awal tahun depan โ€ผ๏ธ
.
Depo serendah RM 300 sahaja.
Meh book cepat, seat tak banyak dah ni! 
Tinggal 8 seat saja โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
Pakej termasuk
โœ… Tiket penerbangan pergi balik
โœ… Bagasi 20kg
โœ… Penginapan di hotel
โœ… Private coach (door to door)
โœ… Malaysian Tour Guide
โœ… Korean Tour Guide
โœ… Entrance fees + Everland!
โœ… Tour
โœ… Makan sepanjang trip
.
Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ : http://www.wasap.my/60182612549/koreafullboard
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ : http://www.wasap.my/60182612549/koreafullboard
.
#julajulitours
#pakejkorea
#pakejwithflight
#pakejmampumilik
#pakejcutimurah
#pakejtravelmurah 
#teamAin
#teamcaravanseraiholidays 
#trustedtravelagent
Nak main salji tak? Jom ke Korea awal tahun depan โ€ผ๏ธ . Depo serendah RM 300 sahaja. Meh book cepat, seat tak banyak dah ni! Tinggal 8 seat saja โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . . Pakej termasuk โœ… Tiket penerbangan pergi balik โœ… Bagasi 20kg โœ… Penginapan di hotel โœ… Private coach (door to door) โœ… Malaysian Tour Guide โœ… Korean Tour Guide โœ… Entrance fees + Everland! โœ… Tour โœ… Makan sepanjang trip . Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ : http://www.wasap.my/60182612549/koreafullboard ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ : http://www.wasap.my/60182612549/koreafullboard . #julajulitours  #pakejkorea  #pakejwithflight  #pakejmampumilik  #pakejcutimurah  #pakejtravelmurah  #teamAin  #teamcaravanseraiholidays  #trustedtravelagent 
Keep calm and follow the guidelines jangan skip... Apa yang perlu tulis.. Kena tulis.. Jangan buat rules sendiri ok๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ nanti nangis  je laa tak boleh buat apaaa... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
#travelinfo #travelernightmare #travelfails #travelright #sharingoftheday #GengJomTravel #jombercuti #trustedtravelagent
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑBe alert guys take some precautions on this matter kalau tak nak jadi holiday nightmare... ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ’‹
.
#BahteraKembaraHolidays #GengJomTravel #trustedtravelagent #TeamAinMata #maldives #seoulkorea #vietnamtravel #hatyai3H2M #krabi3H2M #singapore #uss #emeraldpool #krabi #bali #jogjakarta #bandung #pulaumalaysia #kakitravel #kawantravel #kakijalan #kakipulau #cuticutihujungminggu #familytrip #companytrip #Schooltrip #shortescape #shortvacay #friyay
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑBe alert guys take some precautions on this matter kalau tak nak jadi holiday nightmare... ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ’‹ . #BahteraKembaraHolidays  #GengJomTravel  #trustedtravelagent  #TeamAinMata  #maldives  #seoulkorea  #vietnamtravel  #hatyai3H2M  #krabi3H2M  #singapore  #uss  #emeraldpool  #krabi  #bali  #jogjakarta  #bandung  #pulaumalaysia  #kakitravel  #kawantravel  #kakijalan  #kakipulau  #cuticutihujungminggu  #familytrip  #companytrip  #Schooltrip  #shortescape  #shortvacay  #friyay 
When you feel like quitting, remember why you started.
.
Assalamualaikum Good Morning ๐ŸŒค Selamat Pagi. Alhamdulillah syukur masih diberikan nikmat untuk terus bernafas & bernyawa pada hari ini. Salam Jumaat guys! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐ŸŒˆ๐Ÿ’š๐Ÿ’š
.
#BahteraKembaraHolidays
#PakejTravelMurah #travelmurah #pakejmurah #tripmurah #holidaymurah #travellog #trustedtravelagent
#travelholic #travel #funtrip #familytrip #companytrip #studenttrip #privatetrip #vacation #kakijalan #pulaumalaysia 
#GengJomTravel #jombercuti
#BestDealsHolidayPackages #TeamBahteraKembaraHolidays
#travelbuddies #TeamAinMata
When you feel like quitting, remember why you started. . Assalamualaikum Good Morning ๐ŸŒค Selamat Pagi. Alhamdulillah syukur masih diberikan nikmat untuk terus bernafas & bernyawa pada hari ini. Salam Jumaat guys! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐ŸŒˆ๐Ÿ’š๐Ÿ’š . #BahteraKembaraHolidays  #PakejTravelMurah  #travelmurah  #pakejmurah  #tripmurah  #holidaymurah  #travellog  #trustedtravelagent  #travelholic  #travel  #funtrip  #familytrip  #companytrip  #studenttrip  #privatetrip  #vacation  #kakijalan  #pulaumalaysia  #GengJomTravel  #jombercuti  #BestDealsHolidayPackages  #TeamBahteraKembaraHolidays  #travelbuddies  #TeamAinMata 
Siri kenali Perth : Part 1
..
.
Okay, nama dia The Pinnacles, salah satu tempat tumpuan pelancong bila melawat Perth, Australia. .
The Pinnacles Desert Western Australia yang unik, terkenal di sini terletak kira-kira 200km dari bandar Perth. Jauhnya dari Lancelin Sand Dunes sekitar 85km.
.
Untuk info anda, The Pinnacles adalah satu kawasan berbatu hasil dari pembentukan batu kapur dalam Taman Negara Nambung, berhampiran bandar Cervantes, Australia Barat.
.
Ada info mengatakan bahan mentah untuk batu kapur daripada Pinnacles datang dari โ€˜kerangโ€™ dalam era yang lebih awal yang kaya dengan hidupan laut. Bahan-bahan yang membentuk batu kapur ini telah dipecahkan kepada pasir kapur . Semakin lama semakin terhakis akibat cuaca dan angin yang kemudiannya ditiup untuk membentuk bukit pasir. Namun hingga kini ianya masih menjadi subjek perdebatan.
.
Eh rakyat malaysia bukan suka membaca pun. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‹
.
Okay nak bagitahu, kalau ambil pakej Perth dgn kami, kami bawak ke sini. Boleh la nak ambil gambar lompat katak ke, gambar peluk batu ke? On sajaa. Kawan Jeju suka ambil gmbr lompat, comel je.
.
Pakej lengkap dengan flight โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ 5H4M RM2599 je.
Depo serendah RM 300 pastu boleh bayar secara ansuran bulanan.
.
Date-date yang ada trip ke Pinnacles tahun 2019 ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
*PINNACLES* โ›ฐ๐Ÿ”โ›ฐ
โ›ฐ04-08 OCT โ›ฐ08-12 OCT โ›ฐ 14-18 NOV โ›ฐ 18-22 NOV โ›ฐ11-15 DEC*** โ›ฐ 15-19 DEC*** .
Nak tahu lg? Meh whatsapp meh
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jeju : http://www.wasap.my/60182612549
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jeju : http://www.wasap.my/60182612549
.
#julajulitours
#teamAin
#teamcaravanserai
#ThePinnaclesDesert
#Perth
#Australia
#infotravel
#pakejaustralia
#pakejperth
#travelmurah
#pakejcutimurah
#trustedtravelagent
Siri kenali Perth : Part 1 .. . Okay, nama dia The Pinnacles, salah satu tempat tumpuan pelancong bila melawat Perth, Australia. . The Pinnacles Desert Western Australia yang unik, terkenal di sini terletak kira-kira 200km dari bandar Perth. Jauhnya dari Lancelin Sand Dunes sekitar 85km. . Untuk info anda, The Pinnacles adalah satu kawasan berbatu hasil dari pembentukan batu kapur dalam Taman Negara Nambung, berhampiran bandar Cervantes, Australia Barat. . Ada info mengatakan bahan mentah untuk batu kapur daripada Pinnacles datang dari โ€˜kerangโ€™ dalam era yang lebih awal yang kaya dengan hidupan laut. Bahan-bahan yang membentuk batu kapur ini telah dipecahkan kepada pasir kapur . Semakin lama semakin terhakis akibat cuaca dan angin yang kemudiannya ditiup untuk membentuk bukit pasir. Namun hingga kini ianya masih menjadi subjek perdebatan. . Eh rakyat malaysia bukan suka membaca pun. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‹ . Okay nak bagitahu, kalau ambil pakej Perth dgn kami, kami bawak ke sini. Boleh la nak ambil gambar lompat katak ke, gambar peluk batu ke? On sajaa. Kawan Jeju suka ambil gmbr lompat, comel je. . Pakej lengkap dengan flight โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ 5H4M RM2599 je. Depo serendah RM 300 pastu boleh bayar secara ansuran bulanan. . Date-date yang ada trip ke Pinnacles tahun 2019 ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . *PINNACLES* โ›ฐ๐Ÿ”โ›ฐ โ›ฐ04-08 OCT โ›ฐ08-12 OCT โ›ฐ 14-18 NOV โ›ฐ 18-22 NOV โ›ฐ11-15 DEC*** โ›ฐ 15-19 DEC*** . Nak tahu lg? Meh whatsapp meh . ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jeju : http://www.wasap.my/60182612549 ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jeju : http://www.wasap.my/60182612549 . #julajulitours  #teamAin  #teamcaravanserai  #ThePinnaclesDesert  #Perth  #Australia  #infotravel  #pakejaustralia  #pakejperth  #travelmurah  #pakejcutimurah  #trustedtravelagent 
*BANDUNG 4 HARI 3 MALAM SERENDAH RM 599 sahaja termasuk tiket penerbangan pergi dan balik!!!*
.
*PAKEJ BERKONSEPKAN PRIVATE TRIP, BUKAN MIX GROUP TOUR*
.
*Banyak tarikh dah habis guyss*
.
25-27 JANUARY 2019 โŒ
12-15 APRIL 2019 โŒ
27-30 APRIL 2019โŒ

MIN BOOKING : 4 PAX
DEPOSIT  BOOKING : RM 350/pax
.
*PACKAGE INCLUDES*
- Flight Ticket
- Airport Transfer
- 3 Night at Hotel - Daily Halal Breakfast
- Friendly Muslim Driver Cum Guide
.
#julajulitours
#pakejtravelmurah
#pakejbandung
#pakejcutibajet 
#travelmurah
#promowithflight
#pakejbandungmurah 
#trustedtravelagent 
#teameuginatravelandtours
*BANDUNG 4 HARI 3 MALAM SERENDAH RM 599 sahaja termasuk tiket penerbangan pergi dan balik!!!* . *PAKEJ BERKONSEPKAN PRIVATE TRIP, BUKAN MIX GROUP TOUR* . *Banyak tarikh dah habis guyss* . 25-27 JANUARY 2019 โŒ 12-15 APRIL 2019 โŒ 27-30 APRIL 2019โŒ MIN BOOKING : 4 PAX DEPOSIT BOOKING : RM 350/pax . *PACKAGE INCLUDES* - Flight Ticket - Airport Transfer - 3 Night at Hotel - Daily Halal Breakfast - Friendly Muslim Driver Cum Guide . #julajulitours  #pakejtravelmurah  #pakejbandung  #pakejcutibajet  #travelmurah  #promowithflight  #pakejbandungmurah  #trustedtravelagent  #teameuginatravelandtours 
PAKEJ PANGKOR 3H2M - Min 2 orang

Pakej Termasuk:
.
๐Ÿ“Ž feri pergi dan balik dari jeti lumut
๐Ÿ“Ž van teksi pergi dan balik dari jeti
๐Ÿ“Ž penginapan 02 malam
๐Ÿ“Ž 2 kali sarapan
๐Ÿ“Ž1 kali makan tengahari
๐Ÿ“Ž1 kali makan malam pantai .
๐Ÿ“Ž 1 kali island hopping (speed boat) - 8 Point
๐Ÿ“Ž1 kali percuma snorkeling pulau giam (tanpa goggle)
๐Ÿ“Ž percuma memberi ikan makan
๐Ÿ“Ž pemandu pelancong

Wasap lelaju ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #pulaupangkor #cuticutimalaysia #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
PAKEJ PANGKOR 3H2M - Min 2 orang Pakej Termasuk: . ๐Ÿ“Ž feri pergi dan balik dari jeti lumut ๐Ÿ“Ž van teksi pergi dan balik dari jeti ๐Ÿ“Ž penginapan 02 malam ๐Ÿ“Ž 2 kali sarapan ๐Ÿ“Ž1 kali makan tengahari ๐Ÿ“Ž1 kali makan malam pantai . ๐Ÿ“Ž 1 kali island hopping (speed boat) - 8 Point ๐Ÿ“Ž1 kali percuma snorkeling pulau giam (tanpa goggle) ๐Ÿ“Ž percuma memberi ikan makan ๐Ÿ“Ž pemandu pelancong Wasap lelaju ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #pulaupangkor  #cuticutimalaysia  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ client picture ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
The #stunning view from @kasbah.angour this morning 
#morocco #atlasmountains #celebration #50 #tailormade #tailormadetravel #bespoke #luxurytravel #travelblogger #trustedtravelagent #withusitspersonal #travelcounsellors
#PROMO Lombok 4 hari 3 malam hanya pada harga RM699 saja. Betul-betul tak masuk akal ! ๐Ÿ™ˆ

Deposit untuk booking RM250 guys. Harga cenggini tak tunggu korang tau. Seat limited.
. 
So siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜Ž

Pakej ni MENARIK sebab ๐Ÿ‘‡
.
โœ” Tiket flight pergi balik
โœ” Free 7KG hand carry baggage
โœ” Hotel 3 ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ” Darapan 3 kali
โœ” Transport โœ” Driver cum Tour Guide ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ
โœ” Tol + minyak + parking
โœ” Airport Transfer
โœ” Lawatan

Promosi sah sehingga 28 Oct 2019.

Tarikh travel : Oct 2018 - Jun 2019

On โŒ On?

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GCT #lombok #lombokmurah #lombokjimat #wonderfulindonesia #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
#PROMO  Lombok 4 hari 3 malam hanya pada harga RM699 saja. Betul-betul tak masuk akal ! ๐Ÿ™ˆ Deposit untuk booking RM250 guys. Harga cenggini tak tunggu korang tau. Seat limited. . So siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜Ž Pakej ni MENARIK sebab ๐Ÿ‘‡ . โœ” Tiket flight pergi balik โœ” Free 7KG hand carry baggage โœ” Hotel 3 ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ” Darapan 3 kali โœ” Transport โœ” Driver cum Tour Guide ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ โœ” Tol + minyak + parking โœ” Airport Transfer โœ” Lawatan Promosi sah sehingga 28 Oct 2019. Tarikh travel : Oct 2018 - Jun 2019 On โŒ On? #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GCT  #lombok  #lombokmurah  #lombokjimat  #wonderfulindonesia  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Hai semua ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau berita gembira kepada sayang sayang BKH yang dekat Shah Alam/Klang ni ๐Ÿคญ
.
BAS SHAH ALAM/KLANG DIBUKA UNTUK CHINESE NEW YEAR NI ๐ŸšŒ
.
BAS SHAH ALAM/KLANG DIBUKA UNTUK CHINESE NEW YEAR NI ๐ŸšŒ
.
BAS SHAH ALAM/KLANG DIBUKA UNTUK CHINESE NEW YEAR NI ๐ŸšŒ
.
Haaa tunggu apa lagi tu ? Jom booking sekarang !!!
.
Deposit serendah RM50 dan boleh bayar ansur ansur tau ๐Ÿ˜˜ .
.
.
#TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda
#PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
Siapa berminat komen NAKKK
Hai semua ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau berita gembira kepada sayang sayang BKH yang dekat Shah Alam/Klang ni ๐Ÿคญ . BAS SHAH ALAM/KLANG DIBUKA UNTUK CHINESE NEW YEAR NI ๐ŸšŒ . BAS SHAH ALAM/KLANG DIBUKA UNTUK CHINESE NEW YEAR NI ๐ŸšŒ . BAS SHAH ALAM/KLANG DIBUKA UNTUK CHINESE NEW YEAR NI ๐ŸšŒ . Haaa tunggu apa lagi tu ? Jom booking sekarang !!! . Deposit serendah RM50 dan boleh bayar ansur ansur tau ๐Ÿ˜˜ . . . #TrustedTravelAgent  #TemanMelancongAnda  #PakejPercutianBajet  #BahteraKembaraHolidays  #TeamBahteraKembaraHolidays  #TeamAinMata  #AgentSahBKH  Siapa berminat komen NAKKK
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO Bali yang berlangsung sekarang.

Amacam?
. 
Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž .
.
โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘
โœ… Termasuk โœˆ
โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
โœ… Daily breakfast
โœ… Transport
โœ… Driver cum local guide

Lambat tinggal.

Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. .
.
๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahbali #bali #balimurah #balijimat #pakejbali #baliflight #pakejbaliflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Meh nak belanje korang gambar hotel 4๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ untuk #PROMO  Bali yang berlangsung sekarang. Amacam? . Tak terbako ke? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Ž . . โœ… Pakej dah murah ๐Ÿค‘ โœ… Termasuk โœˆ โœ… Hotel 4 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ โœ… Daily breakfast โœ… Transport โœ… Driver cum local guide Lambat tinggal. Booking ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ cepat sebelum habis licin. . . ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahbali  #bali  #balimurah  #balijimat  #pakejbali  #baliflight  #pakejbaliflight  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
One fine day ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Ž๐ŸŒž๐Ÿ‘’
.
.
Ngong Ping Village..merupakan salah satu tempat wisata yang wajib dikunjungi para travelers bila melancong ke Hongkong. Di bagian puncak Ngong Ping Village ini terdapat patung Giant Budha.
Masih banyak lagi tempat tempat wisata yang wajib dikunjungi bila travelers melancong ke Hongkong ๐Ÿ˜Š
.
.
Bagi Travelers yang ingin memiliki liburan yang berkesan & tak terlupakan selama di Hongkong, silahkan contact @callistatour yang memiliki banyak paket paket tour yang menarik, ramah di kantong, & yang pasti berkesan bagi para Travelers ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘
.
.
#callistatour
#trustedtravelagent
#tourandtravel #travelagent #traveler #travelerblogger #travelersnotebook #travelingwithcallistatour #traveladdicted #travellingisfun #tourhongkong #explorehongkong #ngongping #hongkong #beautifulhongkong
One fine day ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Ž๐ŸŒž๐Ÿ‘’ . . Ngong Ping Village..merupakan salah satu tempat wisata yang wajib dikunjungi para travelers bila melancong ke Hongkong. Di bagian puncak Ngong Ping Village ini terdapat patung Giant Budha. Masih banyak lagi tempat tempat wisata yang wajib dikunjungi bila travelers melancong ke Hongkong ๐Ÿ˜Š . . Bagi Travelers yang ingin memiliki liburan yang berkesan & tak terlupakan selama di Hongkong, silahkan contact @callistatour yang memiliki banyak paket paket tour yang menarik, ramah di kantong, & yang pasti berkesan bagi para Travelers ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘ . . #callistatour  #trustedtravelagent  #tourandtravel  #travelagent  #traveler  #travelerblogger  #travelersnotebook  #travelingwithcallistatour  #traveladdicted  #travellingisfun  #tourhongkong  #explorehongkong  #ngongping  #hongkong  #beautifulhongkong 
Travelling banyak menjadi hobi dan hal yang paling di inginkan setiap orang. Kenapa sih memangnya ? ๐Ÿง

Amadine Tour&Travel cari tau nih kenapa orang suka traveling saat ini dan di jadikan sebagai hobi :

Keindahan dan keunikan setiap destinasi wisata menjadi daya tarik sendiri yang berbeda tiap kali berpergian.

Saat ini, untuk traveling tidak seribet dulu, serba canggih mulai dari beli tiket, akomodasi hotel, hingga promo tour yang nggak bikin pusing berpergian !

Traveling kini menjadi hobi kekinian yang punya banyak manfaat positif pastinya ! 
Jangan lupa nikmati jalan-jalanmu bersama Amadine Tour&Travel yaah๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
Travelling banyak menjadi hobi dan hal yang paling di inginkan setiap orang. Kenapa sih memangnya ? ๐Ÿง Amadine Tour&Travel cari tau nih kenapa orang suka traveling saat ini dan di jadikan sebagai hobi : Keindahan dan keunikan setiap destinasi wisata menjadi daya tarik sendiri yang berbeda tiap kali berpergian. Saat ini, untuk traveling tidak seribet dulu, serba canggih mulai dari beli tiket, akomodasi hotel, hingga promo tour yang nggak bikin pusing berpergian ! Traveling kini menjadi hobi kekinian yang punya banyak manfaat positif pastinya ! Jangan lupa nikmati jalan-jalanmu bersama Amadine Tour&Travel yaah๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
Berita baik malam Jumaat untuk warga Klang & Shah Alam!!! Chinese New Year nanti jom kita pergi melancong kat Hatyai..tak perlu dah korang nak pergi KL Sentral ๐Ÿ˜Š

Deposit murah je bro!!! RM50 je..
Bukan selalu ada promosi macam ni kan?????
Amacam???
Macam menarik???
Macam berminat???
Nak details ke?

Haaa jum kita sembang sembang ๐Ÿ˜‰

whatsapp +60137936378 @ boleh dm

#teambahterakembaraholidays #bahterkembaraholidays #temanmelanconganda #trustedtravelagent #trustedagent #hatyai #thailand #chinesenewyear #promosipakejpercutianhatyai #teambkh03azhan #teambkh #pakejpercutianmurah #CuticutiMurah
Berita baik malam Jumaat untuk warga Klang & Shah Alam!!! Chinese New Year nanti jom kita pergi melancong kat Hatyai..tak perlu dah korang nak pergi KL Sentral ๐Ÿ˜Š Deposit murah je bro!!! RM50 je.. Bukan selalu ada promosi macam ni kan????? Amacam??? Macam menarik??? Macam berminat??? Nak details ke? Haaa jum kita sembang sembang ๐Ÿ˜‰ whatsapp +60137936378 @ boleh dm #teambahterakembaraholidays  #bahterkembaraholidays  #temanmelanconganda  #trustedtravelagent  #trustedagent  #hatyai  #thailand  #chinesenewyear  #promosipakejpercutianhatyai  #teambkh03azhan  #teambkh  #pakejpercutianmurah  #CuticutiMurah 
TRIP HATYAI 3H2M DARI KLANG SHAH ALAM DATE CNY 2019!

laii laii kita dah bukak bas untuk siapaยฒ yg duduk Klang dengan Shah Alam tuu. jom join trip ke Hatyai 2-5 Feb 2019 (Chinese New Year). ๐Ÿ˜

Deposit RM50 jee weyhh. Baki bayar ansurยฒ pulak tu! Sempat jee nak save duit uii.

Rogerยฒ intan terus dekat whatsapp. Klik je link di bio. ๐Ÿ˜‰

#klang #shahalam #pakejhatyaimurah #hatyaiCNY #TeamBahteraKembaraHolidays #uitm #uitmshahalam #conventklang #pakejhatyaiklang #pakejhatyaishahalam #trustedtravelagent #gmklang #foodhunting #hatyai
TRIP HATYAI 3H2M DARI KLANG SHAH ALAM DATE CNY 2019! laii laii kita dah bukak bas untuk siapaยฒ yg duduk Klang dengan Shah Alam tuu. jom join trip ke Hatyai 2-5 Feb 2019 (Chinese New Year). ๐Ÿ˜ Deposit RM50 jee weyhh. Baki bayar ansurยฒ pulak tu! Sempat jee nak save duit uii. Rogerยฒ intan terus dekat whatsapp. Klik je link di bio. ๐Ÿ˜‰ #klang  #shahalam  #pakejhatyaimurah  #hatyaiCNY  #TeamBahteraKembaraHolidays  #uitm  #uitmshahalam  #conventklang  #pakejhatyaiklang  #pakejhatyaishahalam  #trustedtravelagent  #gmklang  #foodhunting  #hatyai 
TRIP HATYAI 3H2M DARI KLANG SHAH ALAM DATE CNY 2019!

laii laii kita dah bukak bas untuk siapaยฒ yg duduk Klang dengan Shah Alam tuu. jom join trip ke Hatyai 2-5 Feb 2019 (Chinese New Year). ๐Ÿ˜

Deposit RM50 jee weyhh. Baki bayar ansurยฒ pulak tu! Sempat jee nak save duit uii.

Rogerยฒ intan terus dekat whatsapp. Klik je link di bio. ๐Ÿ˜‰

#klang #shahalam #pakejhatyaimurah #hatyaiCNY #TeamBahteraKembaraHolidays #uitm #uitmshahalam #conventklang #pakejhatyaiklang #pakejhatyaishahalam #trustedtravelagent #gmklang #foodhunting #hatyai
TRIP HATYAI 3H2M DARI KLANG SHAH ALAM DATE CNY 2019! laii laii kita dah bukak bas untuk siapaยฒ yg duduk Klang dengan Shah Alam tuu. jom join trip ke Hatyai 2-5 Feb 2019 (Chinese New Year). ๐Ÿ˜ Deposit RM50 jee weyhh. Baki bayar ansurยฒ pulak tu! Sempat jee nak save duit uii. Rogerยฒ intan terus dekat whatsapp. Klik je link di bio. ๐Ÿ˜‰ #klang  #shahalam  #pakejhatyaimurah  #hatyaiCNY  #TeamBahteraKembaraHolidays  #uitm  #uitmshahalam  #conventklang  #pakejhatyaiklang  #pakejhatyaishahalam  #trustedtravelagent  #gmklang  #foodhunting  #hatyai 
TRIP HATYAI 3H2M DARI KLANG SHAH ALAM DATE CNY 2019!

laii laii kita dah bukak bas untuk siapaยฒ yg duduk Klang dengan Shah Alam tuu. jom join trip ke Hatyai 2-5 Feb 2019 (Chinese New Year). ๐Ÿ˜

Deposit RM50 jee weyhh. Baki bayar ansurยฒ pulak tu! Sempat jee nak save duit uii.

Rogerยฒ intan terus dekat whatsapp. Klik je link di bio. ๐Ÿ˜‰

#klang #shahalam #pakejhatyaimurah #hatyaiCNY #TeamBahteraKembaraHolidays #uitm #uitmshahalam #conventklang #pakejhatyaiklang #pakejhatyaishahalam #trustedtravelagent #gmklang #foodhunting #hatyai
TRIP HATYAI 3H2M DARI KLANG SHAH ALAM DATE CNY 2019! laii laii kita dah bukak bas untuk siapaยฒ yg duduk Klang dengan Shah Alam tuu. jom join trip ke Hatyai 2-5 Feb 2019 (Chinese New Year). ๐Ÿ˜ Deposit RM50 jee weyhh. Baki bayar ansurยฒ pulak tu! Sempat jee nak save duit uii. Rogerยฒ intan terus dekat whatsapp. Klik je link di bio. ๐Ÿ˜‰ #klang  #shahalam  #pakejhatyaimurah  #hatyaiCNY  #TeamBahteraKembaraHolidays  #uitm  #uitmshahalam  #conventklang  #pakejhatyaiklang  #pakejhatyaishahalam  #trustedtravelagent  #gmklang  #foodhunting  #hatyai 
41pax booking utk trip ke singapore.. Terima kasih kerana mempercayai kami๐Ÿค—

#TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda #PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
.
JOM IKUT SIS JUMPA MEMBER2 COMEL NI BALI ๐Ÿคญ
.
.
Ni kalau bawak kids ni meriah mak kau oii ๐Ÿ˜ memang gelak sakan laa kids kita nanti tengok member2 yg sgt aktif lagi cute ni ๐Ÿค—
.
.
Tak cukup bajet? Jangan risau akak2 abg2  boleh plan awal2 dan bayar ansur2 tak kisah berapa pon ๐Ÿ˜
Menarik kan? Mana nak cari travel agency yg buat installment ni kalau tak BKH ๐Ÿ˜‰
.
Jom cari date yg sesuai dengan jadual uolls sbb pakej Bali kita open date tau ๐ŸŽ‰ .
.
Komen โ€˜NAAKKKโ€™ sekarang untuk lock seat anda ๐Ÿ’•
.
Bijak lah merancang percutian uolls dengan BKH ๐ŸŒธ
.
.
#Bali
#Indonesia
#TrustedTravelAgent
#TemanMelancongAnda
#PakejPercutianBajet
#BahteraKembaraHolidays
#TeamBahteraKembaraHolidays
#TeamAinMata
#AgentSahBKH
. JOM IKUT SIS JUMPA MEMBER2 COMEL NI BALI ๐Ÿคญ . . Ni kalau bawak kids ni meriah mak kau oii ๐Ÿ˜ memang gelak sakan laa kids kita nanti tengok member2 yg sgt aktif lagi cute ni ๐Ÿค— . . Tak cukup bajet? Jangan risau akak2 abg2 boleh plan awal2 dan bayar ansur2 tak kisah berapa pon ๐Ÿ˜ Menarik kan? Mana nak cari travel agency yg buat installment ni kalau tak BKH ๐Ÿ˜‰ . Jom cari date yg sesuai dengan jadual uolls sbb pakej Bali kita open date tau ๐ŸŽ‰ . . Komen โ€˜NAAKKKโ€™ sekarang untuk lock seat anda ๐Ÿ’• . Bijak lah merancang percutian uolls dengan BKH ๐ŸŒธ . . #Bali  #Indonesia  #TrustedTravelAgent  #TemanMelancongAnda  #PakejPercutianBajet  #BahteraKembaraHolidays  #TeamBahteraKembaraHolidays  #TeamAinMata  #AgentSahBKH 
Jom kita ke PERTH, AUSTRALIA..
.
Date 2019 dah keluar dah tuuu..
.
Jom booking..boleh byr secara ansuran..๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ..
.
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ PERTH 5D4N ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ..
.
๐Ÿจ RM2599 PER ADULT (>12Y/O)
๐Ÿจ RM2399 PER CHILD (2-11Y/O)
๐Ÿจ RM500 PER INFANT
.
๐Ÿ’ฐ DEPOSIT RM300 PER PERSON
๐Ÿ’ต INSTALLMENT AVAILABLE .
.
.
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ PERTH GROUP TRIP ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ .
.
.
โ—โ—UNTUK TARIKH, LIHAT DI GAMBARโ—โ— .
.
โœ… PACKAGE INCLUDE : .
โœˆ Flight return KL-PERTH-KL (AA)
๐Ÿข Apartment 4 night (1 apartment 4 person)
๐Ÿš Transport by van/bus
๐Ÿ›‚ VISA APPLICATION MSIAN PASSPORT ONLY
๐Ÿ›ฌ Airport Transfer
๐Ÿ‘จ๐Ÿผ Malay Tour Leader
๐Ÿ™ City tour
โžข Caversham Wildlife Park
โžข Blue House Swan River
โžข Kings Park & Botanic Garden
โžข Lancelin Sand Dunes
โžข Watertown Brand Outlet Centre
โžข Moore River
โžข Fremantle
โ€ข Fremantle Market
โ€ข Fremantle Prison
โ€ข E-Shed Market
โ€ข Maritime Museum
โ€ข Fremantle Esplanade
โ€ข Kailisโ€™ Fish & Chips .
.
.
โŽ PACKAGE EXCLUDE : .
โŒ Makan Minum
โŒ Luggage
โŒ Caversham Wildlife Park entrace fee (28 AUD)
โŒ Tipping (5 AUD)

Pertanyaan/ Tempahan, boleh whatsapp Acu dan klik link di Bio ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
..
.
#caravanseraiholidays
#acuejensah
#trustedtravelagent
#perthmurah
#cutibajetbajet
Jom kita ke PERTH, AUSTRALIA.. . Date 2019 dah keluar dah tuuu.. . Jom booking..boleh byr secara ansuran..๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ.. . ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ PERTH 5D4N ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ.. . ๐Ÿจ RM2599 PER ADULT (>12Y/O) ๐Ÿจ RM2399 PER CHILD (2-11Y/O) ๐Ÿจ RM500 PER INFANT . ๐Ÿ’ฐ DEPOSIT RM300 PER PERSON ๐Ÿ’ต INSTALLMENT AVAILABLE . . . ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ PERTH GROUP TRIP ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ . . . โ—โ—UNTUK TARIKH, LIHAT DI GAMBARโ—โ— . . โœ… PACKAGE INCLUDE : . โœˆ Flight return KL-PERTH-KL (AA) ๐Ÿข Apartment 4 night (1 apartment 4 person) ๐Ÿš Transport by van/bus ๐Ÿ›‚ VISA APPLICATION MSIAN PASSPORT ONLY ๐Ÿ›ฌ Airport Transfer ๐Ÿ‘จ๐Ÿผ Malay Tour Leader ๐Ÿ™ City tour โžข Caversham Wildlife Park โžข Blue House Swan River โžข Kings Park & Botanic Garden โžข Lancelin Sand Dunes โžข Watertown Brand Outlet Centre โžข Moore River โžข Fremantle โ€ข Fremantle Market โ€ข Fremantle Prison โ€ข E-Shed Market โ€ข Maritime Museum โ€ข Fremantle Esplanade โ€ข Kailisโ€™ Fish & Chips . . . โŽ PACKAGE EXCLUDE : . โŒ Makan Minum โŒ Luggage โŒ Caversham Wildlife Park entrace fee (28 AUD) โŒ Tipping (5 AUD) Pertanyaan/ Tempahan, boleh whatsapp Acu dan klik link di Bio ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .. . #caravanseraiholidays  #acuejensah  #trustedtravelagent  #perthmurah  #cutibajetbajet 
Assalamualaikum. Selamat pagi koranggg.

Saje mood pagi ni nak belanja tengok adik manis kita, Esha punya menu ๐Ÿคค Macam-macam hado! Sampai lebaq senyuman kat muka ๐Ÿ˜Š

Jom WEEKEND GATEWAY!
.

Pekena stoberi cokelat, waffle stoberi, ehh aiskrim stoberi pun sedap ๐Ÿฆ

Daytrip ke Cameron Highlands dari KL Sentral ๐Ÿšƒ

Meh booking cepat sementara seat masih ada.

Untuk maklumat lanjut tentang pakej dan proses booking, boleh terus klik link wasap lelaju ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #cameronhighlands #cuticutimalaysia #wonderfulmalaysia #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Assalamualaikum. Selamat pagi koranggg. Saje mood pagi ni nak belanja tengok adik manis kita, Esha punya menu ๐Ÿคค Macam-macam hado! Sampai lebaq senyuman kat muka ๐Ÿ˜Š Jom WEEKEND GATEWAY! . Pekena stoberi cokelat, waffle stoberi, ehh aiskrim stoberi pun sedap ๐Ÿฆ Daytrip ke Cameron Highlands dari KL Sentral ๐Ÿšƒ Meh booking cepat sementara seat masih ada. Untuk maklumat lanjut tentang pakej dan proses booking, boleh terus klik link wasap lelaju ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ +6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #cameronhighlands  #cuticutimalaysia  #wonderfulmalaysia  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Cantikan Hagia Sofia pada waktu malam.. Kami sempat solat maghrib dan isya' disini.. Huhuhu.. Tak ramai tourist.
.
U guyss!! Open group ke Turkey ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท jomm..
Date: 18-27 April 2019
Harga: RM4980/pax
.
Apa yang bestnya, tine ni ialah musim bunga tulip ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
Pastu pakej kami PERCUMA hot air balloon dan bosforus cruise. wahhh ini sudah baguss..
Jom kita jelajah Turki bersama orang yersayang.
WhatsApp : 01111180788
0137455188
#pakejmurahnewzealand #pakejmurahumrah #trustedtravelagent #istanbul #pakejmurahterbaik
Cantikan Hagia Sofia pada waktu malam.. Kami sempat solat maghrib dan isya' disini.. Huhuhu.. Tak ramai tourist. . U guyss!! Open group ke Turkey ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท jomm.. Date: 18-27 April 2019 Harga: RM4980/pax . Apa yang bestnya, tine ni ialah musim bunga tulip ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท Pastu pakej kami PERCUMA hot air balloon dan bosforus cruise. wahhh ini sudah baguss.. Jom kita jelajah Turki bersama orang yersayang. WhatsApp : 01111180788 0137455188 #pakejmurahnewzealand  #pakejmurahumrah  #trustedtravelagent  #istanbul  #pakejmurahterbaik 
Hujung minggu nanti takkan mereput kat rumah?
.
Jom ikut sis ke Singapore / Hatyai.
.
โญ๏ธHatyai by bus dari KL Sentral : RM 299/pax
.
โญ๏ธSingapore Daytrip by bus from KL Sentral : RM 135/pax
.
Ajak kawan-kawan sekali join dari mereput dekat rumah, meh pi jenjalan.
.
#pakejsingapore
#singaporedaytrip
#singapore135
#pakejhatyai
#hatyai299
#hatyaibybus
#teamcaravanserai
#julajulitours
#trustedtravelagent 
#pakejcutimurah
#travelmurah
#pakejcuti
#triphujungminggu
#tripkawankawan
#familytrip
#companytrip
Hujung minggu nanti takkan mereput kat rumah? . Jom ikut sis ke Singapore / Hatyai. . โญ๏ธHatyai by bus dari KL Sentral : RM 299/pax . โญ๏ธSingapore Daytrip by bus from KL Sentral : RM 135/pax . Ajak kawan-kawan sekali join dari mereput dekat rumah, meh pi jenjalan. . #pakejsingapore  #singaporedaytrip  #singapore135  #pakejhatyai  #hatyai299  #hatyaibybus  #teamcaravanserai  #julajulitours  #trustedtravelagent  #pakejcutimurah  #travelmurah  #pakejcuti  #triphujungminggu  #tripkawankawan  #familytrip  #companytrip 
Yabedabeduuuu ๐Ÿค—

Berita baik untuk kaki jalan dengan bajet yang RENDAH. Boleh bercuti di Hatyai selama 3 hari 2 malam.

Korang wajib BOOKING awal-awal pakej ni sebab:
๐Ÿ“Bas VVIP siap boleh karaoke ๐ŸŽต๐ŸŽค๐ŸŽถ
๐Ÿ“Berbaloi-baloi
๐Ÿ“Happening
๐Ÿ“Tempat makan yang best ๐Ÿด๐Ÿฅข
๐Ÿ“Hotel yang selesa dan berhampiran dengan Lee Garden Mall
๐Ÿ“Pickup point di KL Sentral

Nak tahu maklumat lanjut pakej dan cara booking?

Terus wasap lelaju ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahhatai #hatyai #hatyaimurah #thailand #songkla #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Yabedabeduuuu ๐Ÿค— Berita baik untuk kaki jalan dengan bajet yang RENDAH. Boleh bercuti di Hatyai selama 3 hari 2 malam. Korang wajib BOOKING awal-awal pakej ni sebab: ๐Ÿ“Bas VVIP siap boleh karaoke ๐ŸŽต๐ŸŽค๐ŸŽถ ๐Ÿ“Berbaloi-baloi ๐Ÿ“Happening ๐Ÿ“Tempat makan yang best ๐Ÿด๐Ÿฅข ๐Ÿ“Hotel yang selesa dan berhampiran dengan Lee Garden Mall ๐Ÿ“Pickup point di KL Sentral Nak tahu maklumat lanjut pakej dan cara booking? Terus wasap lelaju ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahhatai  #hatyai  #hatyaimurah  #thailand  #songkla  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Yabedabeduuuu ๐Ÿค—

Berita baik untuk kaki jalan dengan bajet yang RENDAH. Boleh bercuti di Hatyai selama 3 hari 2 malam.

Korang wajib BOOKING awal-awal pakej ni sebab:
๐Ÿ“Bas VVIP siap boleh karaoke ๐ŸŽต๐ŸŽค๐ŸŽถ
๐Ÿ“Berbaloi-baloi
๐Ÿ“Happening
๐Ÿ“Tempat makan yang best ๐Ÿด๐Ÿฅข
๐Ÿ“Hotel yang selesa dan berhampiran dengan Lee Garden Mall
๐Ÿ“Pickup point di KL Sentral

Nak tahu maklumat lanjut pakej dan cara booking?

Terus wasap lelaju ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571

#trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahhatai #hatyai #hatyaimurah #thailand #songkla #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka 
#travelling #travel
Yabedabeduuuu ๐Ÿค— Berita baik untuk kaki jalan dengan bajet yang RENDAH. Boleh bercuti di Hatyai selama 3 hari 2 malam. Korang wajib BOOKING awal-awal pakej ni sebab: ๐Ÿ“Bas VVIP siap boleh karaoke ๐ŸŽต๐ŸŽค๐ŸŽถ ๐Ÿ“Berbaloi-baloi ๐Ÿ“Happening ๐Ÿ“Tempat makan yang best ๐Ÿด๐Ÿฅข ๐Ÿ“Hotel yang selesa dan berhampiran dengan Lee Garden Mall ๐Ÿ“Pickup point di KL Sentral Nak tahu maklumat lanjut pakej dan cara booking? Terus wasap lelaju ๐Ÿ“ฑ+6013 2077571 #trustedtravelagent  #pakejtravelmurah  #kebabomtravelntours  #GTAH  #gtahhatai  #hatyai  #hatyaimurah  #thailand  #songkla  #pakejpercutianmurah  #pakejpercutianbajet  #pakejpercutian2018  #pakejpercutian2019  #jomtravel  #travelbajet  #travelmurah  #traveloka  #travelling  #travel 
Jom ke Ho Chi Minh City cuti sekolah ni.. Pakej terlajak murah.. Rm1,100/pax all in..
PAKEJ : 4H3M HO CHI MINH, DATE CUTI SEKOLAH

DEWASA : RM 1100 / PAX
KANAK-KANAK : RM 999 / PAX
BAYI : RM 250
DEPOSIT : RM450/PAX (TERUS DAPAT TIKET FLIGHT) 
TARIKH : 16/12/2018 - 19/12/2018 
NAMA HOTEL : THANH TRUONG HOTEL / SETARAF

TEMPAT MENARIK : * War Museum * Mekong River
* Benthan Market * Chu Chi Tunnel * Hard Rock Cafรฉ Vietnam

PAKEJ TERMASUK :
* Tiket Penerbangan pergi balik
* Pengangkutan dari Lapangan Terbang SGN dua hala
* Thanh Truong Hotel atau setaraf (2/3 Org Sebilik)
* Pengangkutan sepanjang trip
* 8 kali Makan (3x Sarapan , 2x Makan Tengahari , 3x Makan Malam)
* Tour Guide (English Speaking)
* Tips for Tour Guide
* Tiket Masuk ke Mekong River
* Tiket Masuk ke Chu Chi Tunnel 
PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Bagasi (Boleh Tambah)
* Perbelanjaan Sendiri
* Insurans Perjalanan (Pilihan โ€“ RM 10 / PAX) (DIGALAKKAN)
.
Berminat whatsapp +601128942286 or click link kat bio / page kami Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih .
.
#BahteraKembaraHolidays #trustedtravelagent #GengJomTravel #TeamAinMata #teambahterakembaraholidays #vietnamtravel #hochiminhcitysaigon #4h3m #pakej4h3m
Jom ke Ho Chi Minh City cuti sekolah ni.. Pakej terlajak murah.. Rm1,100/pax all in.. PAKEJ : 4H3M HO CHI MINH, DATE CUTI SEKOLAH DEWASA : RM 1100 / PAX KANAK-KANAK : RM 999 / PAX BAYI : RM 250 DEPOSIT : RM450/PAX (TERUS DAPAT TIKET FLIGHT) TARIKH : 16/12/2018 - 19/12/2018 NAMA HOTEL : THANH TRUONG HOTEL / SETARAF TEMPAT MENARIK : * War Museum * Mekong River * Benthan Market * Chu Chi Tunnel * Hard Rock Cafรฉ Vietnam PAKEJ TERMASUK : * Tiket Penerbangan pergi balik * Pengangkutan dari Lapangan Terbang SGN dua hala * Thanh Truong Hotel atau setaraf (2/3 Org Sebilik) * Pengangkutan sepanjang trip * 8 kali Makan (3x Sarapan , 2x Makan Tengahari , 3x Makan Malam) * Tour Guide (English Speaking) * Tips for Tour Guide * Tiket Masuk ke Mekong River * Tiket Masuk ke Chu Chi Tunnel PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Bagasi (Boleh Tambah) * Perbelanjaan Sendiri * Insurans Perjalanan (Pilihan โ€“ RM 10 / PAX) (DIGALAKKAN) . Berminat whatsapp +601128942286 or click link kat bio / page kami Thanks ๐Ÿ’• Terima Kasih . . #BahteraKembaraHolidays  #trustedtravelagent  #GengJomTravel  #TeamAinMata  #teambahterakembaraholidays  #vietnamtravel  #hochiminhcitysaigon  #4h3m  #pakej4h3m