an online Instagram web viewer

#treatmentlipmatte medias

Photos

aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. .
๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak
.
โค Free Consultation
.
๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/
.
๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. . ๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak . โค Free Consultation . ๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/ . ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. .
๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak
.
โค Free Consultation
.
๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/
.
๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. . ๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak . โค Free Consultation . ๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/ . ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
Hai girls. Dah grab ke belum Sistho Lipmatte ๐Ÿ’‹?
.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsApp 019-769 2369
Hai girls. Dah grab ke belum Sistho Lipmatte ๐Ÿ’‹? . . . ๐Ÿ“ฒ whatsApp 019-769 2369
Weiii. Apa yang bestt sangat FEVERGLAM ni haaa??
.
Ohhh. Ada yang nak tahu yer? Meh ai nak story kelebihan yang ada pada lipmatte yang ohsemm sangat nih. Tapi AWAS, jangan salahkan ain kalau korang pun terjebak dan terikat simpul mati dengan feverglam nanti yekkk๐Ÿ˜œ

1- Ia dapat  kelulusan KKM.
2- Walaupun lepas korang makan, lipmatte ni tetap setia terpahat kat bibir tu. Best ke best?
3- Ia takkan buat bibir kering atau merekah.
4- Lipmatte ni best sebab ia tak melekit langsung macam gam wokey๐Ÿ˜Š
5- Tiada bau kimia
6- Hanya berbau Vanilla flavor. Rasa nak makan je taww.
7- Korang akan rasa ringan je bak kertas ditiup angin, sebab ia ringan sangat setelah dicalit kat bibir teww. Rasa macam tak pakai lipmatte pun.
8- Sesuai untuk semua jenis kulit
9- Ia akan melembapkan dan melindungi bibir kita. 
10- Ia takkan buat bibir kita jadi hitam atau lebam
.
Haa paling best kalau nak tau, semua diatas itu sebabkan lipmatte ni ada VITAMIN E, ARGAN OIL & SHEA BUTTER. .
Sebab teww la bibir kita dilindungi dan dirawat sambil kita melawa, syantik macam cinderella. Hikkss.
.
#bibir
#bibirhitam
#bibirmerah
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmenggelupas
#bibirsexy
#bibirmerekah
#bibirgelap
#bibirmunggil
.
#rawatbibirkering
#bibirpinkish
#bibirglammereciks
#bibirseksi
#bibirmenawan
#bibirpecah
#bibirlembab
#bibirsihat
#bibirsehat
#bibirpecahpecah
.
#bibirluka
#antibibirkering
#lembabkanbibir
#longlastinglipmatte
#cerahkanbibir
#treatmentlipmatte
#feverglam
Weiii. Apa yang bestt sangat FEVERGLAM ni haaa?? . Ohhh. Ada yang nak tahu yer? Meh ai nak story kelebihan yang ada pada lipmatte yang ohsemm sangat nih. Tapi AWAS, jangan salahkan ain kalau korang pun terjebak dan terikat simpul mati dengan feverglam nanti yekkk๐Ÿ˜œ 1- Ia dapat kelulusan KKM. 2- Walaupun lepas korang makan, lipmatte ni tetap setia terpahat kat bibir tu. Best ke best? 3- Ia takkan buat bibir kering atau merekah. 4- Lipmatte ni best sebab ia tak melekit langsung macam gam wokey๐Ÿ˜Š 5- Tiada bau kimia 6- Hanya berbau Vanilla flavor. Rasa nak makan je taww. 7- Korang akan rasa ringan je bak kertas ditiup angin, sebab ia ringan sangat setelah dicalit kat bibir teww. Rasa macam tak pakai lipmatte pun. 8- Sesuai untuk semua jenis kulit 9- Ia akan melembapkan dan melindungi bibir kita. 10- Ia takkan buat bibir kita jadi hitam atau lebam . Haa paling best kalau nak tau, semua diatas itu sebabkan lipmatte ni ada VITAMIN E, ARGAN OIL & SHEA BUTTER. . Sebab teww la bibir kita dilindungi dan dirawat sambil kita melawa, syantik macam cinderella. Hikkss. . #bibir  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik  #bibirkering  #bibirmenggelupas  #bibirsexy  #bibirmerekah  #bibirgelap  #bibirmunggil  . #rawatbibirkering  #bibirpinkish  #bibirglammereciks  #bibirseksi  #bibirmenawan  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirsihat  #bibirsehat  #bibirpecahpecah  . #bibirluka  #antibibirkering  #lembabkanbibir  #longlastinglipmatte  #cerahkanbibir  #treatmentlipmatte  #feverglam 
EYELINER SENANG BENTUK MUDAH TANGGAL, TAK COMOT & LEBAM BAGAI MATA PANDA
.
Bila make up tapi tak pakai eye liner, ibarat makan nasi tanpa cili. Nampak cantik tapi kurang lengkap. Tak pakai bukan sebab tak reti, tapi selalu terkena eyeliner yang mudah comot dan bila berpeluh habis hitam lebam!
.
Bila tanggalkan mesti kawasan mata bertukar  jadi hitam bak mata panda. Dengan eyeliner FeverGlam, confirm masalah sis selesai.
.
Dah la dengan 1 harga dapat 3 jenis mata eyeliner, nak pakai pon senang. Ibarat melukis garis di kertas je. Sekali calit je dah settle. Kalau dulu bila pakai eyeliner makin lama makin besar, sebab susah nak bentukkan ikut alis mata. Last skali padam semua eyeliner sebab dah jadi sama besar dengan kening.
.
Sampai bila nak tunggu?sampai bila nak make up tanpe seri mata?  Jom roger untuk harga promo cepat!
EYELINER SENANG BENTUK MUDAH TANGGAL, TAK COMOT & LEBAM BAGAI MATA PANDA . Bila make up tapi tak pakai eye liner, ibarat makan nasi tanpa cili. Nampak cantik tapi kurang lengkap. Tak pakai bukan sebab tak reti, tapi selalu terkena eyeliner yang mudah comot dan bila berpeluh habis hitam lebam! . Bila tanggalkan mesti kawasan mata bertukar jadi hitam bak mata panda. Dengan eyeliner FeverGlam, confirm masalah sis selesai. . Dah la dengan 1 harga dapat 3 jenis mata eyeliner, nak pakai pon senang. Ibarat melukis garis di kertas je. Sekali calit je dah settle. Kalau dulu bila pakai eyeliner makin lama makin besar, sebab susah nak bentukkan ikut alis mata. Last skali padam semua eyeliner sebab dah jadi sama besar dengan kening. . Sampai bila nak tunggu?sampai bila nak make up tanpe seri mata? Jom roger untuk harga promo cepat!
in love sangat dengan cherry bomb! terus nak repeat order bigbang pulak. tekstur dia best namatey! .
๐ŸŒธcuma rm 36/pcs saja.
in love sangat dengan cherry bomb! terus nak repeat order bigbang pulak. tekstur dia best namatey! . ๐ŸŒธcuma rm 36/pcs saja.
pergi kenduri ada orang tegur,
"dah makan belum?"
.
padahal kita dah dah 2,3 kali bedal makanan. best kalau makan tapi lecu maintain. ni selagi tak cuci memang ada lagi. bibir pun rasa creamy je. red kebaya dengan peachy chitty bergabung meletops!
.
#teamcikkagojes
pergi kenduri ada orang tegur, "dah makan belum?" . padahal kita dah dah 2,3 kali bedal makanan. best kalau makan tapi lecu maintain. ni selagi tak cuci memang ada lagi. bibir pun rasa creamy je. red kebaya dengan peachy chitty bergabung meletops! . #teamcikkagojes 
CONFIDENT DATANG DENGAN BIBIR YANG MENAWAN.
.
Cantik gila code CHERRY BOMB ni seriously. Tengok aja kakak manis ni. Nak pergi kerja, nak ada confident, calit warna yang terang ni pun membantu penampilan diri tau.
.
Tambah sikit dengan eyeshadow dan eyeliner ANTI COMOT dari feverglam, terus semua terpukau ๐Ÿ˜ Jangan terkejut tiba tiba orang ingat anak dara padahal mak anak dua.
.
Match pula dengan shawl merah hati , terus terserlah keayuan diri yuuu. Boss pun tenang je tengok anak buah manis berseri macam ni kan.
.
Korang yang suka gaya elegent dan confident WAJIB pinang si CHERRY BOMB ni buat koleksi peribadi. Memang jatuh cinta ikat mati la nanti !
.
Cepat whatsapps aii sebelum stok warna paling hotz ni habis ๐Ÿ˜ tekan je link kat bio kay ๐Ÿ‘†
.
#bibir
#bibirhitam
#bibirmerah
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmenggelupas
#bibirsexy
#bibirmerekah
#bibirgelap
#bibirmunggil
.
#rawatbibirkering
#bibirpinkish
#bibirglammereciks
#bibirseksi
#bibirmenawan
#bibirpecah
#bibirlembab
#bibirsihat
#bibirsehat
#bibirpecahpecah
.
#bibirluka
#antibibirkering
#lembabkanbibir
#longlastinglipmatte
#cerahkanbibir
#treatmentlipmatte
#feverglam
CONFIDENT DATANG DENGAN BIBIR YANG MENAWAN. . Cantik gila code CHERRY BOMB ni seriously. Tengok aja kakak manis ni. Nak pergi kerja, nak ada confident, calit warna yang terang ni pun membantu penampilan diri tau. . Tambah sikit dengan eyeshadow dan eyeliner ANTI COMOT dari feverglam, terus semua terpukau ๐Ÿ˜ Jangan terkejut tiba tiba orang ingat anak dara padahal mak anak dua. . Match pula dengan shawl merah hati , terus terserlah keayuan diri yuuu. Boss pun tenang je tengok anak buah manis berseri macam ni kan. . Korang yang suka gaya elegent dan confident WAJIB pinang si CHERRY BOMB ni buat koleksi peribadi. Memang jatuh cinta ikat mati la nanti ! . Cepat whatsapps aii sebelum stok warna paling hotz ni habis ๐Ÿ˜ tekan je link kat bio kay ๐Ÿ‘† . #bibir  #bibirhitam  #bibirmerah  #bibircantik  #bibirkering  #bibirmenggelupas  #bibirsexy  #bibirmerekah  #bibirgelap  #bibirmunggil  . #rawatbibirkering  #bibirpinkish  #bibirglammereciks  #bibirseksi  #bibirmenawan  #bibirpecah  #bibirlembab  #bibirsihat  #bibirsehat  #bibirpecahpecah  . #bibirluka  #antibibirkering  #lembabkanbibir  #longlastinglipmatte  #cerahkanbibir  #treatmentlipmatte  #feverglam 
Ruby Skincare by Elysian Beauty๐Ÿ’Ÿ
.
Diformulasi dari Switzerland.Dijamin selamat dengan bahan aktif yang natural dan disahkan oleh badan Rahn.
.
Lulus KKM dan ujian makmal.Terdapat beratus feedback positif dan 99% yang dah cuba akan repeat order.Jom dapatkan segera.
.
Nak order/konsultasi boleh whatsapp 0133097267 atau klik je link kat BIO. Lebih mudah kan๐Ÿค—
Ruby Skincare by Elysian Beauty๐Ÿ’Ÿ . Diformulasi dari Switzerland.Dijamin selamat dengan bahan aktif yang natural dan disahkan oleh badan Rahn. . Lulus KKM dan ujian makmal.Terdapat beratus feedback positif dan 99% yang dah cuba akan repeat order.Jom dapatkan segera. . Nak order/konsultasi boleh whatsapp 0133097267 atau klik je link kat BIO. Lebih mudah kan๐Ÿค—
EYELINER SENANG BENTUK MUDAH TANGGAL, TAK COMOT & LEBAM BAGAI MATA PANDA
.
Bila make up tapi tak pakai eye liner, ibarat makan nasi tanpa cili. Nampak cantik tapi kurang lengkap. Tak pakai bukan sebab tak reti, tapi selalu terkena eyeliner yang mudah comot dan bila berpeluh habis hitam lebam!
.
Bila tanggalkan mesti kawasan mata bertukar  jadi hitam bak mata panda. Dengan eyeliner FeverGlam, confirm masalah sis selesai.
.
Dah la dengan 1 harga dapat 3 jenis mata eyeliner, nak pakai pon senang. Ibarat melukis garis di kertas je. Sekali calit je dah settle. Kalau dulu bila pakai eyeliner makin lama makin besar, sebab susah nak bentukkan ikut alis mata. Last skali padam semua eyeliner sebab dah jadi sama besar dengan kening.
.
Sampai bila nak tunggu?sampai bila nak make up tanpe seri mata?  Jom klik link kat bawah untuk roger harga PROMO berair mata:-
EYELINER SENANG BENTUK MUDAH TANGGAL, TAK COMOT & LEBAM BAGAI MATA PANDA . Bila make up tapi tak pakai eye liner, ibarat makan nasi tanpa cili. Nampak cantik tapi kurang lengkap. Tak pakai bukan sebab tak reti, tapi selalu terkena eyeliner yang mudah comot dan bila berpeluh habis hitam lebam! . Bila tanggalkan mesti kawasan mata bertukar jadi hitam bak mata panda. Dengan eyeliner FeverGlam, confirm masalah sis selesai. . Dah la dengan 1 harga dapat 3 jenis mata eyeliner, nak pakai pon senang. Ibarat melukis garis di kertas je. Sekali calit je dah settle. Kalau dulu bila pakai eyeliner makin lama makin besar, sebab susah nak bentukkan ikut alis mata. Last skali padam semua eyeliner sebab dah jadi sama besar dengan kening. . Sampai bila nak tunggu?sampai bila nak make up tanpe seri mata? Jom klik link kat bawah untuk roger harga PROMO berair mata:-
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. .
๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak
.
โค Free Consultation
.
๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/
.
๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. . ๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak . โค Free Consultation . ๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/ . ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
Lipmatte by Fever Glam. Let's grab yours! .
There will be a free gift exclusive for every purchase of lipmatte. .
Be glam with fever glam ๐Ÿ˜‰
.
#feverglam
#feverglamjb
#feverglammuar
#lipmattefeverglam
#treatmentlipmatte
#lipmatte 
#antibibirkering 
#lipmattetahanlama
#warnagojes 
#bibirkering 
#bibirmerekah 
#bibirhitam 
#bibirmungil 
#bibirpecah 
#naturalproducts 
#lipmattewangi
#lipmatteviral 
#beautylips 
#beautysecret 
#bibirsihat 
#bibircantik 
#bibirlembab
Lipmatte by Fever Glam. Let's grab yours! . There will be a free gift exclusive for every purchase of lipmatte. . Be glam with fever glam ๐Ÿ˜‰ . #feverglam  #feverglamjb  #feverglammuar  #lipmattefeverglam  #treatmentlipmatte  #lipmatte  #antibibirkering  #lipmattetahanlama  #warnagojes  #bibirkering  #bibirmerekah  #bibirhitam  #bibirmungil  #bibirpecah  #naturalproducts  #lipmattewangi  #lipmatteviral  #beautylips  #beautysecret  #bibirsihat  #bibircantik  #bibirlembab 
Ape yang membuatkan ketagih sangat tu sayang..๐Ÿ˜…
.
Gara-gara TEKSTUR & WARNA cantik rupanya.. ingatkan ape lahh tadi kans..
๐Ÿ™Š.
.
Sape dah ade lipsmatte berhantu kakLimah nihh.. uolzz pun ketagih sama ker??๐Ÿ˜
.
#fidotarian #kaaycosmetics #kaaysouthern #codjohor #codjb #codsingapore #codputrajaya #codkotatinggi #lipsmattemalaysia #treatmentlipmatte #merdekapromotion
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. .
๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak
.
โค Free Consultation
.
๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/
.
๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜. . ๐Ÿš— COD: Pasir Gudang , Masai , Muar & Tangkak . โค Free Consultation . ๐Ÿ“ฒhttp://aszrahim.wasap.my/ . ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
Which one is you favourite?๐Ÿ˜
.
We Love All the shades ๐Ÿ™Š
.
Purchase All 6 shades FREE LIPSCRUB๐Ÿค—
(Merdeka month ๐ŸŽ‰)
.
DM us NoW!
.
Or Online purchase
(Web link in bio๐Ÿ‘†)
.
#fidotarian #kaaycosmetics #kaaysouthern #lipsmattemalaysia #treatmentlipmatte #codjb #codjohor #codsingapore #codchini #codputrajaya #agenwanted
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
Syiapa NAKKKK bibir sihat??๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
Alhamdulilahh customer kami seorang ni hadapi masalah bibir kerap menggelupas dah pulih! ๐Ÿค—๐Ÿ‘ .
.
#fidotarian #kaaycosmetics #kaaysouthern #codjohor #codputrajaya #codchini #codsingapore #codkotatinggi #codjb #lipsmattemalaysia #treatmentlipmatte #bibirsihat
FEVERGLAM LIPMATTE

Sebab apa kena cuba??
. โ„๏ธ1. Feverglam ni special sebab texture nya lembut dan tak keringkan bibir walau pun jenis matte. .
โ„๏ธ2. Formulasi Feverglam mengandungi #MinyakArgan dan  berkualiti tinggi, mampu merawat masalah bibir kering dan hitam. 200% bebas paraben dan plumbum๐Ÿ˜˜ .
โ„๏ธ3. Kualiti setanding jenama antarabangsa. ramai MUA terkenal akui sendiri)
.
โ„๏ธ4. Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik. jimat poket duit tau! . โ„๏ธ5. warna yang HOT dan TRENDING untuk anda matchingkan dengan kulit atau makeup anda .
โ„๏ธ6. tahan lama sampai dari ayam berkokok ke bulan mengambang tahannya.
.
โ„๏ธ7. siap dengan perutusan GMP and KKM. maksudnya barang yang di gunakan dan tempat diproses memang selamat
.
ramai dah jatuh hati. anda bila lagi๐Ÿ˜
FEVERGLAM LIPMATTE Sebab apa kena cuba?? . โ„๏ธ1. Feverglam ni special sebab texture nya lembut dan tak keringkan bibir walau pun jenis matte. . โ„๏ธ2. Formulasi Feverglam mengandungi #MinyakArgan  dan berkualiti tinggi, mampu merawat masalah bibir kering dan hitam. 200% bebas paraben dan plumbum๐Ÿ˜˜ . โ„๏ธ3. Kualiti setanding jenama antarabangsa. ramai MUA terkenal akui sendiri) . โ„๏ธ4. Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik. jimat poket duit tau! . โ„๏ธ5. warna yang HOT dan TRENDING untuk anda matchingkan dengan kulit atau makeup anda . โ„๏ธ6. tahan lama sampai dari ayam berkokok ke bulan mengambang tahannya. . โ„๏ธ7. siap dengan perutusan GMP and KKM. maksudnya barang yang di gunakan dan tempat diproses memang selamat . ramai dah jatuh hati. anda bila lagi๐Ÿ˜
Lipmatte Hermosa by Belinda sangat selesa dipakai dan dicalit di bibir munggil uols. ๐Ÿ’‹
.
Tekstur yang sangat halus dan creamy, tak keringkan bibir uols tau ๐Ÿ’“
.
Dah la tahan lama sampai 8jam. Siap dengan ada treatment sekali.
.
So, say bye-bye kat bibir hitam dan gelap ๐Ÿ˜˜
.
Nak order? Cepat-cepat wassap Farah di,
โ˜Ž๏ธ 012-7378344
โ˜Ž๏ธ 012-7378344
โ˜Ž๏ธ 012-7378344
.
Wassap cepat-cepat selagi stok masih ada ๐Ÿ˜‰
Lipmatte Hermosa by Belinda sangat selesa dipakai dan dicalit di bibir munggil uols. ๐Ÿ’‹ . Tekstur yang sangat halus dan creamy, tak keringkan bibir uols tau ๐Ÿ’“ . Dah la tahan lama sampai 8jam. Siap dengan ada treatment sekali. . So, say bye-bye kat bibir hitam dan gelap ๐Ÿ˜˜ . Nak order? Cepat-cepat wassap Farah di, โ˜Ž๏ธ 012-7378344 โ˜Ž๏ธ 012-7378344 โ˜Ž๏ธ 012-7378344 . Wassap cepat-cepat selagi stok masih ada ๐Ÿ˜‰
โ€œsis, feverglam tak ada ke jual mascara lentik?saya in love giler dengan produk feverglam niโ€

haa ada yang. akhirnya yang di tunggu tunggu sudah tiba~ paling best bila di cuci mata tak comot pun. macam sikat dapat sapu rata naik secoet terus ke langit. selalu ada mascara ada 1 sikat je kan?

ni ada 2 sikat terus. melentik dan memanjang bulu mata. lebih kemas dan padu. kalau sapu pun jangan risau nak cuci balik. mudah sangat tanggal! 
comel ke comel๐Ÿคฉ
โ€œsis, feverglam tak ada ke jual mascara lentik?saya in love giler dengan produk feverglam niโ€ haa ada yang. akhirnya yang di tunggu tunggu sudah tiba~ paling best bila di cuci mata tak comot pun. macam sikat dapat sapu rata naik secoet terus ke langit. selalu ada mascara ada 1 sikat je kan? ni ada 2 sikat terus. melentik dan memanjang bulu mata. lebih kemas dan padu. kalau sapu pun jangan risau nak cuci balik. mudah sangat tanggal! comel ke comel๐Ÿคฉ
.
Matte Lady Lip Colour with new texture & varity of colours! Dengan Vitamin E Tocotrienol, bibir korang pasti tak kering dan merekah. Sambil mekap sambil jaga bibir. ๐Ÿ˜‰
.
AVAILABLE CODE:
๐Ÿ’„glam 01
๐Ÿ’„bronze 02
๐Ÿ’„missrose 03
๐Ÿ’„venus 04
๐Ÿ’„sweety 05
๐Ÿ’„nude 06
๐Ÿ’„sexy 07
.
Harga? Rm42.90 sahaja! Lets grab while stock lasts!
.
013.323.5090
(Kak rara)
. Matte Lady Lip Colour with new texture & varity of colours! Dengan Vitamin E Tocotrienol, bibir korang pasti tak kering dan merekah. Sambil mekap sambil jaga bibir. ๐Ÿ˜‰ . AVAILABLE CODE: ๐Ÿ’„glam 01 ๐Ÿ’„bronze 02 ๐Ÿ’„missrose 03 ๐Ÿ’„venus 04 ๐Ÿ’„sweety 05 ๐Ÿ’„nude 06 ๐Ÿ’„sexy 07 . Harga? Rm42.90 sahaja! Lets grab while stock lasts! . 013.323.5090 (Kak rara)
.
Matte Lady Lip Colour with new texture & varity of colours! Dengan Vitamin E Tocotrienol, bibir korang pasti tak kering dan merekah. Sambil mekap sambil jaga bibir. ๐Ÿ˜‰
.
AVAILABLE CODE:
๐Ÿ’„glam 01
๐Ÿ’„bronze 02
๐Ÿ’„missrose 03
๐Ÿ’„venus 04
๐Ÿ’„sweety 05
๐Ÿ’„nude 06
๐Ÿ’„sexy 07
.
Harga? Rm42.90 sahaja! Lets grab while stock lasts!
.
013.323.5090
(Kak rara)
. Matte Lady Lip Colour with new texture & varity of colours! Dengan Vitamin E Tocotrienol, bibir korang pasti tak kering dan merekah. Sambil mekap sambil jaga bibir. ๐Ÿ˜‰ . AVAILABLE CODE: ๐Ÿ’„glam 01 ๐Ÿ’„bronze 02 ๐Ÿ’„missrose 03 ๐Ÿ’„venus 04 ๐Ÿ’„sweety 05 ๐Ÿ’„nude 06 ๐Ÿ’„sexy 07 . Harga? Rm42.90 sahaja! Lets grab while stock lasts! . 013.323.5090 (Kak rara)
.
Matte Lady Lip Colour with new texture & varity of colours! Dengan Vitamin E Tocotrienol, bibir korang pasti tak kering dan merekah. Sambil mekap sambil jaga bibir. ๐Ÿ˜‰
.
AVAILABLE CODE:
๐Ÿ’„glam 01
๐Ÿ’„bronze 02
๐Ÿ’„missrose 03
๐Ÿ’„venus 04
๐Ÿ’„sweety 05
๐Ÿ’„nude 06
๐Ÿ’„sexy 07
.
Harga? Rm42.90 sahaja! Lets grab while stock lasts!
.
013.323.5090
(Kak rara)
. Matte Lady Lip Colour with new texture & varity of colours! Dengan Vitamin E Tocotrienol, bibir korang pasti tak kering dan merekah. Sambil mekap sambil jaga bibir. ๐Ÿ˜‰ . AVAILABLE CODE: ๐Ÿ’„glam 01 ๐Ÿ’„bronze 02 ๐Ÿ’„missrose 03 ๐Ÿ’„venus 04 ๐Ÿ’„sweety 05 ๐Ÿ’„nude 06 ๐Ÿ’„sexy 07 . Harga? Rm42.90 sahaja! Lets grab while stock lasts! . 013.323.5090 (Kak rara)
๐Ÿ’ŸElysian Booster Serum
.
โœ”๏ธMengecutkan jerawat
โœ”๏ธAnti penuaan
โœ”๏ธMencerahkan
โœ”๏ธMemudarkan parut
.
Nak order/konsultasi boleh whatsapp 0133097267 atau klik je link kat BIO. Lebih mudah kan๐Ÿค—
๐Ÿ’ŸElysian Booster Serum . โœ”๏ธMengecutkan jerawat โœ”๏ธAnti penuaan โœ”๏ธMencerahkan โœ”๏ธMemudarkan parut . Nak order/konsultasi boleh whatsapp 0133097267 atau klik je link kat BIO. Lebih mudah kan๐Ÿค—
.
Hi Guys ๐Ÿ’•
Happy Weekend! Sambil2 rehat kat rumah tu, meh irah cerita details sikit pasal produk.
.
SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’„
. โœ” SOFT MATTE lip cream.
โœ” TEKSTUR ringan, lembut, senang untuk pakai.
โœ”ringan, COMEL, senang untuk dibawa bersama awk tau.
โœ”beri keSELESAan semasa memakai.
โœ”melembapkan & ada COLLAGEN utk menjaga bibir yg lebih cantik dan lembap. โœ” sangat senang lekat (VERY PIGMENTED) ketika memakai.
โœ” bau VANILLA yang lembut & rasa nak makan! HAHA.
โœ” tahan lama dan tidak merekah.
โœ” pilihan warna yg NATURAL/NUDE sesuai utk semua warna kulit. โœ” boleh guna untuk bila bila masa sahaja.
โœ” HARGA mampu milik!!
.
Ada 3 warna pilihan :
๐Ÿ’„JUSTICIA - peachy.
๐Ÿ’„JANE - brownish/orange.
๐Ÿ’„JASMINE - pinky.
.
Utk order boleh WHATSAPP irah 013-4202491 atau click je link kat profile! ๐Ÿ‘ฏ
.
๐Ÿ’ฒ Hanya RM29.90!!! ๐Ÿ’ฒ
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#jannahcosmetics 
#jannahdabdabdab 
#lipmatte 
#treatmentlipmatte 
#cantikdansihat
. Hi Guys ๐Ÿ’• Happy Weekend! Sambil2 rehat kat rumah tu, meh irah cerita details sikit pasal produk. . SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’„ . โœ” SOFT MATTE lip cream. โœ” TEKSTUR ringan, lembut, senang untuk pakai. โœ”ringan, COMEL, senang untuk dibawa bersama awk tau. โœ”beri keSELESAan semasa memakai. โœ”melembapkan & ada COLLAGEN utk menjaga bibir yg lebih cantik dan lembap. โœ” sangat senang lekat (VERY PIGMENTED) ketika memakai. โœ” bau VANILLA yang lembut & rasa nak makan! HAHA. โœ” tahan lama dan tidak merekah. โœ” pilihan warna yg NATURAL/NUDE sesuai utk semua warna kulit. โœ” boleh guna untuk bila bila masa sahaja. โœ” HARGA mampu milik!! . Ada 3 warna pilihan : ๐Ÿ’„JUSTICIA - peachy. ๐Ÿ’„JANE - brownish/orange. ๐Ÿ’„JASMINE - pinky. . Utk order boleh WHATSAPP irah 013-4202491 atau click je link kat profile! ๐Ÿ‘ฏ . ๐Ÿ’ฒ Hanya RM29.90!!! ๐Ÿ’ฒ . #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #jannahcosmetics  #jannahdabdabdab  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #cantikdansihat 
.
Hi Guys ๐Ÿ’•
Happy Weekend! Sambil2 rehat kat rumah tu, meh irah cerita details sikit pasal produk.
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#jannahcosmetics 
#jannahdabdabdab 
#lipmatte 
#treatmentlipmatte 
#cantikdansihat
.
Hi Guys ๐Ÿ’•
Happy Weekend! Sambil2 rehat kat rumah tu, meh nak cerita details sikit pasal produk.
.
SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’„
. โœ” SOFT MATTE lip cream.
โœ” TEKSTUR ringan, lembut, senang untuk pakai.
โœ”ringan, COMEL, senang untuk dibawa bersama awk tau.
โœ”beri keSELESAan semasa memakai.
โœ”melembapkan & ada COLLAGEN utk menjaga bibir yg lebih cantik dan lembap. โœ” sangat senang lekat (VERY PIGMENTED) ketika memakai.
โœ” bau VANILLA yang lembut & rasa nak makan! HAHA.
โœ” tahan lama dan tidak merekah.
โœ” pilihan warna yg NATURAL/NUDE sesuai utk semua warna kulit. โœ” boleh guna untuk bila bila masa sahaja.
โœ” HARGA mampu milik!!
.
Ada 3 warna pilihan :
๐Ÿ’„JUSTICIA - peachy.
๐Ÿ’„JANE - brownish/orange.
๐Ÿ’„JASMINE - pinky.
.
Utk order boleh WHATSAPP irah 013-4202491 atau click je link kat profile! ๐Ÿ‘ฏ
.
๐Ÿ’ฒ Hanya RM29.90!!! ๐Ÿ’ฒ
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#jannahcosmetics 
#jannahdabdabdab 
#lipmatte 
#treatmentlipmatte 
#cantikdansihat
. Hi Guys ๐Ÿ’• Happy Weekend! Sambil2 rehat kat rumah tu, meh nak cerita details sikit pasal produk. . SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’„ . โœ” SOFT MATTE lip cream. โœ” TEKSTUR ringan, lembut, senang untuk pakai. โœ”ringan, COMEL, senang untuk dibawa bersama awk tau. โœ”beri keSELESAan semasa memakai. โœ”melembapkan & ada COLLAGEN utk menjaga bibir yg lebih cantik dan lembap. โœ” sangat senang lekat (VERY PIGMENTED) ketika memakai. โœ” bau VANILLA yang lembut & rasa nak makan! HAHA. โœ” tahan lama dan tidak merekah. โœ” pilihan warna yg NATURAL/NUDE sesuai utk semua warna kulit. โœ” boleh guna untuk bila bila masa sahaja. โœ” HARGA mampu milik!! . Ada 3 warna pilihan : ๐Ÿ’„JUSTICIA - peachy. ๐Ÿ’„JANE - brownish/orange. ๐Ÿ’„JASMINE - pinky. . Utk order boleh WHATSAPP irah 013-4202491 atau click je link kat profile! ๐Ÿ‘ฏ . ๐Ÿ’ฒ Hanya RM29.90!!! ๐Ÿ’ฒ . #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #jannahcosmetics  #jannahdabdabdab  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #cantikdansihat 
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“
whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio)
.
๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss)
๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss)
๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss)
๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss)
๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss)
๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss)
.
HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss)
.
.
HARGA SET ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss)
๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss)
๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss)
๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss)
๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss)
.
.
๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss
 Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž
 Ada free gift menarik
.
*DROPSHIP diperlukan.
misi jana pendapatan hanya dari rumah.*
.
๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio) . ๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss) ๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss) ๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss) ๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss) ๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss) ๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss) . HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss) . . HARGA SET ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss) ๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss) ๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss) ๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss) ๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss) . . ๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž Ada free gift menarik . *DROPSHIP diperlukan. misi jana pendapatan hanya dari rumah.* . ๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
| #bwefeedback
.
Alhamdulillah. Sebenarnya, banyak sangat sangat feedback yang awesome daripada #elysianlovers yang Iqa nak kongsikan.
.
Barang baik, orang suke, orang repeat! Kann. โ™ฅ๏ธ
.
#elysian #elysianmalaysia #lipmatte #elysianlipmatte #lipmatteelysian #bibirhitam #bibirkering #gincu #treatmentlipmatte #elysianfeedback #elysiantestimoni
| #bwefeedback
.
Alhamdulillah. Sebenarnya, banyak sangat sangat feedback yang awesome daripada #elysianlovers yang Iqa nak kongsikan.
.
Barang baik, orang suke, orang repeat! Kann. โ™ฅ๏ธ
.
#elysian #elysianmalaysia #lipmatte #elysianlipmatte #lipmatteelysian #bibirhitam #bibirkering #gincu #treatmentlipmatte #elysianfeedback #elysiantestimoni
| #bwefeedback
.
Alhamdulillah. Sebenarnya, banyak sangat sangat feedback yang awesome daripada #elysianlovers yang Iqa nak kongsikan.
.
Barang baik, orang suke, orang repeat! Kann. โ™ฅ๏ธ
.
#elysian #elysianmalaysia #lipmatte #elysianlipmatte #lipmatteelysian #bibirhitam #bibirkering #gincu #treatmentlipmatte #elysianfeedback #elysiantestimoni
| #bwefeedback
.
Alhamdulillah. Sebenarnya, banyak sangat sangat feedback yang awesome daripada #elysianlovers yang Iqa nak kongsikan.
.
Barang baik, orang suke, orang repeat! Kann. โ™ฅ๏ธ
.
#elysian #elysianmalaysia #lipmatte #elysianlipmatte #lipmatteelysian #bibirhitam #bibirkering #gincu #treatmentlipmatte #elysianfeedback #elysiantestimoni
| #bwefeedback
.
Alhamdulillah. Sebenarnya, banyak sangat sangat feedback yang awesome daripada #elysianlovers yang Iqa nak kongsikan.
.
Barang baik, orang suke, orang repeat! Kann. โ™ฅ๏ธ
.
#elysian #elysianmalaysia #lipmatte #elysianlipmatte #lipmatteelysian #bibirhitam #bibirkering #gincu #treatmentlipmatte #elysianfeedback #elysiantestimoni
| #bwelipmatte
.
Okay. Iqa share sikit video warna warna #elysianlipmatte ni bila dah apply dekat bibir. โ™ฅ๏ธ
.
Warna dia cun cun kan? Uols nak cuba tak. Wajib ade dalam beg make up uols tau. Hehe.
.
#elysian #elysianmalaysia #elysianlipmatte #lipmatte #elysiancosmetic #cosmetic #lipmatteelysian #video #videolipmatte #treatmentlipmatte #vitamine #bibirhitam #bibirkering
| #bwelipmatte
.
Ape yang best sangat #elysianlipmatte ni? Haaaa. Cer baca betul betul. Sesuai sangat untuk yang ade masalah bibir hitam, bibir kering tau. Uols ade masalah macam ni tak?
.
Kalau ade, boleh lah cuba tau. Whatsapp Iqa sekarang okay.
.
#elysian #elysianmalaysia #elysianlipmatte #lipmatte #elysiancosmetic #cosmetic #lipmatteelysian #treatmentlipmatte #vitamine
This beautiful lady wearing lipmatte kaay code CARAMEL ๐Ÿ˜

RM35.00

whatsapp 012-7079569 or click link in bio ๐Ÿ˜˜

#lipmattemurah #lipmatte #treatmentlipmatte #lipmattechocmint #peppermintextract #nudecolors #nudelipcolor #kaaycosmetics #makeupnaturallook
Apa yg best sangat lipmatte #Feverglam ni? ๐ŸŒŸKEBAIKAN๐ŸŒŸ โœ…Membantu melembapkan bibir kering dan merekah
โœ…Tahan sehingga 8 jam
โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum
โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM
โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan

Cepat risik sebelum menangis tepi bucu katil

Jom sembang warna feverglam yang cairkan hati awak cheewww, wassap ๐Ÿ˜˜
Apa yg best sangat lipmatte #Feverglam  ni? ๐ŸŒŸKEBAIKAN๐ŸŒŸ โœ…Membantu melembapkan bibir kering dan merekah โœ…Tahan sehingga 8 jam โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan Cepat risik sebelum menangis tepi bucu katil Jom sembang warna feverglam yang cairkan hati awak cheewww, wassap ๐Ÿ˜˜
Lipmatte ni tak keringkan bibir sebab bahan premium yang ada di dalamnya.
.
๐ŸŒผ argan oil lembabkan bibir
๐ŸŒผ vitamin e pelihara bibir
๐ŸŒผ shea butter lembabkan bibir juga
.
RM36 exc postage.
FREEGIFT special !
.
Lebih 10 warna letops.
.
Klik je whatsapp kat atas, sis layan yuu like pwincess โค
Lipmatte ni tak keringkan bibir sebab bahan premium yang ada di dalamnya. . ๐ŸŒผ argan oil lembabkan bibir ๐ŸŒผ vitamin e pelihara bibir ๐ŸŒผ shea butter lembabkan bibir juga . RM36 exc postage. FREEGIFT special ! . Lebih 10 warna letops. . Klik je whatsapp kat atas, sis layan yuu like pwincess โค
cikka sorang rasa ke orang lain pun tengok. bibir model ni nampak sexy sangat lipmatte feverglam ๐Ÿ˜ tak nampak crack and kering langsung kan? raya nanti nak minum pun tak segan sebab tak melekat langsung. yang bestnya lagi lama guna. lagi cantik kat bibir.

yang penting bahan diguna kan memang SELAMAT dan berkesan. bebas paraben dan plumbum. sebab ramuan yang penuh kasih sayang dari shea butter and argan oil buat bibir nampak ummmphhh sangattt๐Ÿ˜˜
cikka sorang rasa ke orang lain pun tengok. bibir model ni nampak sexy sangat lipmatte feverglam ๐Ÿ˜ tak nampak crack and kering langsung kan? raya nanti nak minum pun tak segan sebab tak melekat langsung. yang bestnya lagi lama guna. lagi cantik kat bibir. yang penting bahan diguna kan memang SELAMAT dan berkesan. bebas paraben dan plumbum. sebab ramuan yang penuh kasih sayang dari shea butter and argan oil buat bibir nampak ummmphhh sangattt๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“
whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio)
.
๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss)
๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss)
๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss)
๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss)
๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss)
๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss)
.
HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss)
.
.
HARGA SET ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss)
๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss)
๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss)
๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss)
๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss)
.
.
๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss
 Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž
 Ada free gift menarik
.
*DROPSHIP diperlukan.
misi jana pendapatan hanya dari rumah.*
.
๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio) . ๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss) ๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss) ๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss) ๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss) ๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss) ๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss) . HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss) . . HARGA SET ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss) ๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss) ๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss) ๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss) ๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss) . . ๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž Ada free gift menarik . *DROPSHIP diperlukan. misi jana pendapatan hanya dari rumah.* . ๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
this beautiful lady wearing lipmatte kaay code CARAMEL ๐Ÿ˜

RM35.00

whatsapp +60177187181 or click link in bio ๐Ÿ˜˜

#lipmattemurah #lipmatte #treatmentlipmatte #lipmattechocmint #peppermintextract #nudecolors #nudelipcolor #kaayshahalam #kaaycosmetics #kaaypuchong #kaayusj #kaay
lipmatte kaay in caramel. best seller! ๐Ÿ˜

RM35.00

whatsapp +60177187181 or click link in bio to order!

#lipmattemurah #lipmatte #treatmentlipmatte #lipmattechocmint #peppermintextract #nudecolors #nudelipcolor #kaayshahalam #kaaycosmetics #kaaypuchong #kaayusj #kaay
LIPMATTE #FeverGlam TERBAIK DARI LADANG!

Sebatang lipmatte obersea tu uolls boleh beli 2, 3 batang lipmatte feverglam, warna yang sama, kualiti tip top terbaik macam brand obersea tu!

Apa lagi kelebihan lipmatte FeverGlam ni? โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan! mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam

Kita ada dua tone kaler, ada nude n bold. Suka yang mana??
LIPMATTE #FeverGlam  TERBAIK DARI LADANG! Sebatang lipmatte obersea tu uolls boleh beli 2, 3 batang lipmatte feverglam, warna yang sama, kualiti tip top terbaik macam brand obersea tu! Apa lagi kelebihan lipmatte FeverGlam ni? โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan! mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam Kita ada dua tone kaler, ada nude n bold. Suka yang mana??
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
| #bwelipmatte
.
Sambil merawat bibir. Kalau bibir uols hitam boleh juga cuba lipmatte ni. In sha Allah, tak jamin pakai hari ni esok bibir jadi merah beseri dah. Tapi bila konsisten pasti ade result kan. ๐ŸŒน
.
Psst, nak try p klik LINK dekat profile page tau. Mekasih. โ™ฅ๏ธ
.
#lipmatte #elysianlipmatte #treatmentlipmatte #gincu #gincucantik #gincumatte #merahmakngah #sambilmerawat #elysiancosmetic #elysian #cosmetic #bibirmerah
SELAMAT TINGGAL BIBIR KERING MENGELUPAS

tadi ada baru customer lepas borong 3 code letops feverglam. dia cakap, tekstur dia ringan giler katanya namatey! kaler letops tak payah cerita. sebab tu nak repeat order lagi. siap ada beli semua barang feverglam buat koleksi! perhhh~

rupanya ramai giler orang yang bibir sensitif. sampai takut nak cuba lipmatte sebarangan. tapi bila dah cuba je feverglam. macam #magik pulak! terus macam berjodoh. serasi bersama gicu.

paling best makan pun slumber je. relaks siap minum pun kaler tetap maintain. tak ada lah togel terus bibir lepas setel makan. tahan lama habaq hang! tapi masa cuci senang pulak tanggalnya. sebab bahan #premium bebas dari paraben dan plumbum tu yang buat bibir pun nyut nyut sihat.

seronok giler bila setiap hari ada je feedback letops pasal lipmatte letops feverglam ni.
SELAMAT TINGGAL BIBIR KERING MENGELUPAS tadi ada baru customer lepas borong 3 code letops feverglam. dia cakap, tekstur dia ringan giler katanya namatey! kaler letops tak payah cerita. sebab tu nak repeat order lagi. siap ada beli semua barang feverglam buat koleksi! perhhh~ rupanya ramai giler orang yang bibir sensitif. sampai takut nak cuba lipmatte sebarangan. tapi bila dah cuba je feverglam. macam #magik  pulak! terus macam berjodoh. serasi bersama gicu. paling best makan pun slumber je. relaks siap minum pun kaler tetap maintain. tak ada lah togel terus bibir lepas setel makan. tahan lama habaq hang! tapi masa cuci senang pulak tanggalnya. sebab bahan #premium  bebas dari paraben dan plumbum tu yang buat bibir pun nyut nyut sihat. seronok giler bila setiap hari ada je feedback letops pasal lipmatte letops feverglam ni.
Esok kenduri dah ada pilihan color untuk lipmatte ke? Lipmatte Elysian ada 7 color. semuanya menawan hati. bukan setakat cantik tapi boleh merawat bibir juga. menghilangkan bibir gelap.
.
best ke best sangat. jom order sekarang. whatsapp 012-6332235 atau tekan link di bio.
Esok kenduri dah ada pilihan color untuk lipmatte ke? Lipmatte Elysian ada 7 color. semuanya menawan hati. bukan setakat cantik tapi boleh merawat bibir juga. menghilangkan bibir gelap. . best ke best sangat. jom order sekarang. whatsapp 012-6332235 atau tekan link di bio.
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
Dah jumpa ke Lipmatte terbaik 2018 ni? Viral kot Lipmatte ni.
.
.
.
Kenapa TERBAIK 2018?
.
๐Ÿ’‹ SEBAB TAK MELEKIT
.
๐Ÿ’‹ SEBAB TAK COMOT
.
๐Ÿ’‹ SEBAB TAK HITAMKAN BIBIR
.
๐Ÿ’‹ SEBAB TAK KERINGKAN BIBIR
. ๐Ÿ“ฒwhatsApp 019-769 2369
Dah jumpa ke Lipmatte terbaik 2018 ni? Viral kot Lipmatte ni. . . . Kenapa TERBAIK 2018? . ๐Ÿ’‹ SEBAB TAK MELEKIT . ๐Ÿ’‹ SEBAB TAK COMOT . ๐Ÿ’‹ SEBAB TAK HITAMKAN BIBIR . ๐Ÿ’‹ SEBAB TAK KERINGKAN BIBIR . ๐Ÿ“ฒwhatsApp 019-769 2369
Jangan bazirkan data internet anda tanpa mendatangkan balik modal anda langgan internet.
.
Jom ieda nak ajak sesapa yg nak buat side income, sangat senang! hanya perlu fokus dan konsisten!
.
semua bahan disediakan, komisyen tinggi!
.
.
Maklumat lanjut boleh whatsapp ieda terus di no 0126332235 atau tekan saja link di bio โ˜บ
Jangan bazirkan data internet anda tanpa mendatangkan balik modal anda langgan internet. . Jom ieda nak ajak sesapa yg nak buat side income, sangat senang! hanya perlu fokus dan konsisten! . semua bahan disediakan, komisyen tinggi! . . Maklumat lanjut boleh whatsapp ieda terus di no 0126332235 atau tekan saja link di bio โ˜บ
Thank you customer
Thank you customer
Thank you customer
Thank you customer
Thank you customer
Thank you customer
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau.
.
sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: .
๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering .
๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir .
๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
.
chupp ada lagi tau!
.
โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue
โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir
โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam
โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari .
โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben
โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
.
best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
aduhhhh ramai yang jatuh hati dengan lipmatte feverglam ni. mana taknya bibir kering mengelupas pun boleh jadi lembap dan mungil tau. . sebenarnya ini lah rahsia bahan dalam feverglam lipmatte: . ๐Ÿ’„ 3 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering . ๐Ÿ’‹ SHEA BUTTER - Melembapkan bibir . ๐Ÿ’‹ ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir ๐Ÿ’‹ VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. . chupp ada lagi tau! . โœ”๏ธ Tahan sehingga 9 jam โœ”๏ธ Mudah dicuci dengan wettissue โœ”๏ธ Tidak mengeringkan bibir โœ”๏ธ Kekal Matte sehingga 9 jam โœ”๏ธ Tidak melekit dan berhabuk dibibir โœ”๏ธ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari . โœ”๏ธ Bebas plumbum dan paraben โœ”๏ธ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir โœ”๏ธ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. . best ke best? cuma RM 36 je untuk dapat bibir yang sihat๐Ÿ˜˜
(Swipe left!)
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’•
.
โœ” Collagen
โœ” Olive Oil
โœ” Shea Butter
โœ” Sunflower Seed Oil
โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia
.
.
FREE consultation โคต
www.wasap.my/60134202491 (click link on profile)
.
AFFORDABLE PRICE : RM29.90!!!
(Postage SM RM7 / SS RM10)
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#foundation
#vitaminfoundation 
#treatmentfoundation
#jannahlipmatte
#lipmatte
#treatmentlipmatte
#collagenlipmatte
(Swipe left!) . ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’• . โœ” Collagen โœ” Olive Oil โœ” Shea Butter โœ” Sunflower Seed Oil โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia . . FREE consultation โคต www.wasap.my/60134202491 (click link on profile) . AFFORDABLE PRICE : RM29.90!!! (Postage SM RM7 / SS RM10) . #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #foundation  #vitaminfoundation  #treatmentfoundation  #jannahlipmatte  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #collagenlipmatte 
.
FREE consultation โคต
www.wasap.my/60134202491 (click link on profile)
.
.
(Postage SM RM7 / SS RM10)
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#foundation
#vitaminfoundation 
#treatmentfoundation
#jannahlipmatte
#lipmatte
#treatmentlipmatte
#collagenlipmatte
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’•
.
โœ” Collagen
โœ” Olive Oil
โœ” Shea Butter
โœ” Sunflower Seed Oil
โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia
.
.
FREE consultation โคต
www.wasap.my/60134202491 (click link on profile)
.
.
(Postage SM RM7 / SS RM10)
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#foundation
#vitaminfoundation 
#treatmentfoundation
#jannahlipmatte
#lipmatte
#treatmentlipmatte
#collagenlipmatte
. ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’• . โœ” Collagen โœ” Olive Oil โœ” Shea Butter โœ” Sunflower Seed Oil โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia . . FREE consultation โคต www.wasap.my/60134202491 (click link on profile) . . (Postage SM RM7 / SS RM10) . #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #foundation  #vitaminfoundation  #treatmentfoundation  #jannahlipmatte  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #collagenlipmatte 
(Slide left!!)
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT FOUNDATION ๐Ÿ’•
.
โœ” 40% Serum, 60% Foundation.
โœ” Non-Comedogenic.
โœ” Magnolia Stemcell.
โœ” SPF-35.
โœ” Vitamin C.
โœ” Vitamin E.
โœ” Argan Oil.
โœ” Shade : Light, Medium, Medium Dark, Dark
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’•
.
โœ” Collagen
โœ” Olive Oil
โœ” Shea Butter
โœ” Sunflower Seed Oil
โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia
.
.
FREE consultation โคต
www.wasap.my/60134202491 (click link on profile)
.
.
(Postage SM RM7 / SS RM10)
.
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#foundation
#vitaminfoundation 
#treatmentfoundation
#jannahlipmatte
#lipmatte
#treatmentlipmatte
#collagenlipmatte
(Slide left!!) . ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT FOUNDATION ๐Ÿ’• . โœ” 40% Serum, 60% Foundation. โœ” Non-Comedogenic. โœ” Magnolia Stemcell. โœ” SPF-35. โœ” Vitamin C. โœ” Vitamin E. โœ” Argan Oil. โœ” Shade : Light, Medium, Medium Dark, Dark . ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’• . โœ” Collagen โœ” Olive Oil โœ” Shea Butter โœ” Sunflower Seed Oil โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia . . FREE consultation โคต www.wasap.my/60134202491 (click link on profile) . . (Postage SM RM7 / SS RM10) . #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #foundation  #vitaminfoundation  #treatmentfoundation  #jannahlipmatte  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #collagenlipmatte 
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT FOUNDATION ๐Ÿ’•
.
โœ” 40% Serum, 60% Foundation.
โœ” Non-Comedogenic.
โœ” Magnolia Stemcell.
โœ” SPF-35.
โœ” Vitamin C.
โœ” Vitamin E.
โœ” Argan Oil.
โœ” Shade : Light, Medium, Medium Dark, Dark
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’•
.
โœ” Collagen
โœ” Olive Oil
โœ” Shea Butter
โœ” Sunflower Seed Oil
โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia
.
.
FREE consultation โคต
www.wasap.my/60134202491 (click link on profile)
.
.
(Postage SM RM7 / SS RM10).
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#foundation
#vitaminfoundation 
#treatmentfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmatte
#collagenlipmatte
.
Page design by @irah__syahirah
. ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT FOUNDATION ๐Ÿ’• . โœ” 40% Serum, 60% Foundation. โœ” Non-Comedogenic. โœ” Magnolia Stemcell. โœ” SPF-35. โœ” Vitamin C. โœ” Vitamin E. โœ” Argan Oil. โœ” Shade : Light, Medium, Medium Dark, Dark . ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’• . โœ” Collagen โœ” Olive Oil โœ” Shea Butter โœ” Sunflower Seed Oil โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia . . FREE consultation โคต www.wasap.my/60134202491 (click link on profile) . . (Postage SM RM7 / SS RM10). #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #foundation  #vitaminfoundation  #treatmentfoundation  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #collagenlipmatte  . Page design by @irah__syahirah
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT FOUNDATION ๐Ÿ’•
.
โœ” 40% Serum, 60% Foundation.
โœ” Non-Comedogenic.
โœ” Magnolia Stemcell.
โœ” SPF-35.
โœ” Vitamin C.
โœ” Vitamin E.
โœ” Argan Oil.
โœ” Shade : Light, Medium, Medium Dark, Dark
.
๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’•
.
โœ” Collagen
โœ” Olive Oil
โœ” Shea Butter
โœ” Sunflower Seed Oil
โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia
.
.
FREE consultation โคต
www.wasap.my/60134202491 (click link on profile)
.
.
(Postage SM RM7 / SS RM10).
#personalshopperjannahcosmetics 
#jannahcosmetics 
#jannahcosmeticsperlis 
#foundation
#vitaminfoundation 
#treatmentfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmatte
#collagenlipmatte
.
Page design by @irah__syahirah
. ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT FOUNDATION ๐Ÿ’• . โœ” 40% Serum, 60% Foundation. โœ” Non-Comedogenic. โœ” Magnolia Stemcell. โœ” SPF-35. โœ” Vitamin C. โœ” Vitamin E. โœ” Argan Oil. โœ” Shade : Light, Medium, Medium Dark, Dark . ๐Ÿ’• SOFT TREATMENT LIPMATTE ๐Ÿ’• . โœ” Collagen โœ” Olive Oil โœ” Shea Butter โœ” Sunflower Seed Oil โœ” Pigmented colours : Jasmine, Jane, Justicia . . FREE consultation โคต www.wasap.my/60134202491 (click link on profile) . . (Postage SM RM7 / SS RM10). #personalshopperjannahcosmetics  #jannahcosmetics  #jannahcosmeticsperlis  #foundation  #vitaminfoundation  #treatmentfoundation  #lipmatte  #treatmentlipmatte  #collagenlipmatte  . Page design by @irah__syahirah
Terdapat 7 colours Matte Lady Lip Color:
.
๐Ÿ’„ Missrose
๐Ÿ’„ Sweety
๐Ÿ’„ Venus
๐Ÿ’„ Nude
๐Ÿ’„ Sexy
๐Ÿ’„ Glam ๐Ÿ’„ Bronze
.
๐Ÿ’‹ Bahan utama dalam Matte Lady Lip Colour adalah High End Vitamin E, Tocotrienol
.
๐Ÿ’‹ Formulasi khas, untuk membantu masalah bibir yang kering, sensitive sehingga berdarah, mengelupas dan khas untuk bibir yang gelap akibat kesan penggunaan pemerah bibir yang ada kandungan bahan kimia yang menggelapkan bibir. (Vit E tocotrienol mempunyai SPF property yang boleh melindungi bibir dari sinaran UV)
.
Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 012-6332235 atau tekan bio di link ๐Ÿ˜‰
Terdapat 7 colours Matte Lady Lip Color: . ๐Ÿ’„ Missrose ๐Ÿ’„ Sweety ๐Ÿ’„ Venus ๐Ÿ’„ Nude ๐Ÿ’„ Sexy ๐Ÿ’„ Glam ๐Ÿ’„ Bronze . ๐Ÿ’‹ Bahan utama dalam Matte Lady Lip Colour adalah High End Vitamin E, Tocotrienol . ๐Ÿ’‹ Formulasi khas, untuk membantu masalah bibir yang kering, sensitive sehingga berdarah, mengelupas dan khas untuk bibir yang gelap akibat kesan penggunaan pemerah bibir yang ada kandungan bahan kimia yang menggelapkan bibir. (Vit E tocotrienol mempunyai SPF property yang boleh melindungi bibir dari sinaran UV) . Sebarang pertanyaan dan order whatsapp 012-6332235 atau tekan bio di link ๐Ÿ˜‰
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“
whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio)
.
๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss)
๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss)
๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss)
๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss)
๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss)
๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss)
.
HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss)
.
.
HARGA SET ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss)
๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss)
๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss)
๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss)
๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss)
.
.
๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss
 Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž
 Ada free gift menarik
.
*DROPSHIP diperlukan.
misi jana pendapatan hanya dari rumah.*
.
๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio) . ๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss) ๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss) ๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss) ๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss) ๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss) ๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss) . HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss) . . HARGA SET ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss) ๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss) ๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss) ๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss) ๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss) . . ๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž Ada free gift menarik . *DROPSHIP diperlukan. misi jana pendapatan hanya dari rumah.* . ๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
LIPMATTE MAGIK LEMBABKAN BIBIR DENGAN SATU SAPUAN AJAIB 
#LIMITED_EDITION

Masalah besar bagi penggemar lipmatte bila pakai je bibir terus kering dan gersang, nak tanggalkan tu lagi la susah. Habis bibir yang munggil jadi pecah dan hitam gara-gara tersilap memilih lipmatte

Pernah tak, bila calit sikit macam color tak menyerlah, tambah lagi lapisan kat bibir dengan harapan color makin terang, tapi bertukar jadi malapetaka bila makin tebal di calit, makin berkerak si bibir pink.

Bila cuba Fever Glam Lipmatte, semua masalah selesai sekelip mata. Kandungan Shea Butter tentunya jadi penyelamat #terbaik, sapu je bibir terus lembab, tanpa hilangkan kesan hitam kat bibir si pemakai.

Dengan satu calitan padu, colornya terus melekat erat kat bibir dengan effect baldu. Walau dilapis dengan gabungan color yang lain, still rasa ringan dan nipis di bibir. Senyuman si pemakai makin menawan kolbu.

Tentunya hanya satu sapuan padu dapat jimatkan duit poket si suami, dan tentunya selamat dipakai kerana mengandungi bahan-bahan yang pastinya #natural dan memanfaatkan si pengguna.

Seronok ke seronok?

Jom dapatkan lipmatte bibir baldu, penyelesai masalah bibir kering dan hitam.

Klik Link di bawah untuk TAWARAN yang lebih meruntun jiwa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
LIPMATTE MAGIK LEMBABKAN BIBIR DENGAN SATU SAPUAN AJAIB #LIMITED_EDITION  Masalah besar bagi penggemar lipmatte bila pakai je bibir terus kering dan gersang, nak tanggalkan tu lagi la susah. Habis bibir yang munggil jadi pecah dan hitam gara-gara tersilap memilih lipmatte Pernah tak, bila calit sikit macam color tak menyerlah, tambah lagi lapisan kat bibir dengan harapan color makin terang, tapi bertukar jadi malapetaka bila makin tebal di calit, makin berkerak si bibir pink. Bila cuba Fever Glam Lipmatte, semua masalah selesai sekelip mata. Kandungan Shea Butter tentunya jadi penyelamat #terbaik , sapu je bibir terus lembab, tanpa hilangkan kesan hitam kat bibir si pemakai. Dengan satu calitan padu, colornya terus melekat erat kat bibir dengan effect baldu. Walau dilapis dengan gabungan color yang lain, still rasa ringan dan nipis di bibir. Senyuman si pemakai makin menawan kolbu. Tentunya hanya satu sapuan padu dapat jimatkan duit poket si suami, dan tentunya selamat dipakai kerana mengandungi bahan-bahan yang pastinya #natural  dan memanfaatkan si pengguna. Seronok ke seronok? Jom dapatkan lipmatte bibir baldu, penyelesai masalah bibir kering dan hitam. Klik Link di bawah untuk TAWARAN yang lebih meruntun jiwa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Cantik nya @belladally guna #kaayLipMatte code 04 #HONEYTOFFEE ๐Ÿค—
.
Suka sgt!! Warna nya seakan oren + merah = orangy red gitu ๐Ÿ˜
.
Price $18 sahaja
.
.
#KaayCosmeticsSG
#drawerandcloset
#fidotarian
#fidotarianSG
#mesrasolatmekap 
#halalcosmetics
#wudhukfriendly
#kaaycosmetics 
#treatmentLipMatte 
#LipCreamyMattes
Yg mana satu idaman hati...
LipMatte shades available๐Ÿ’„
.
Caramel
RedVelvet
Roseberry
HoneyToffee
BerryCrush
.
.
#KaayCosmeticsSG
#drawerandcloset
#fidotarian
#fidotarianSG
#mesrasolatmekap 
#halalcosmetics
#wudhukfriendly
#kaaycosmetics 
#treatmentLipMatte 
#LipCreamyMattes
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“
whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio)
.
๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss)
๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss)
๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss)
๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss)
๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss)
๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss)
.
HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss)
.
.
HARGA SET ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss)
๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss)
๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss)
๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss)
๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss)
๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss)
.
.
๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss
 Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž
 Ada free gift menarik
.
*DROPSHIP diperlukan.
misi jana pendapatan hanya dari rumah.*
.
๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)
๐ŸŒธ Untuk order ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ whatsapp 012-6332235 (tekan link di bio) . ๐ŸŒธ Harga kasih sayang sis bagi ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’ŽSerum Foundation : Rm60 (sm) / Rm65 (ss) ๐Ÿ’ŽMatte Lady Lip Color : Rm42.90 (sm) / Rm47.90 (ss) ๐Ÿ’ŽCompact Powder : Rm89 (sm) / Rm94 (ss) ๐Ÿ’ŽMagic Concealer : Rm63 (sm) / Rm68 (ss) ๐Ÿ’ŽElysian Booster Serum : Rm85 (sm) / Rm90 (ss) ๐Ÿ’ŽSet Ruby Skincare 4 in 1 : Rm135 (sm) / Rm140 (ss) . HARGA LOOSE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Deep Gel Cleanser : rm55 (sm) / rm60 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clarifying Toner : rm48 (sm) / rm53 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Protect & Support Cream : rm45 (sm) / rm50 (ss) ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Brightening Night Cream : rm50 (sm) / rm55 (ss) . . HARGA SET ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ŒSET BASIC : rm140 (sm) / rm155 (ss) ๐Ÿ“ŒSET KOMBO : rm220 (sm) / rm235 (ss) ๐Ÿ“ŒSET PUDAR PARUT : rm190 (sm) / rm210 (ss) ๐Ÿ“ŒSET HAPUS JERAGAT : rm200 (sm) / rm220 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GLAM : rm102.90 (sm) / rm117.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET GORGEOUS : rm191.90 (sm) / rm211.90 (ss) ๐Ÿ“ŒSET MUST HAVE : rm149 (sm) / rm164 (ss) ๐Ÿ“ŒSET SWEETIE : rm131.90 (sm) / rm146.90 (ss) . . ๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 sm / Rm12 ss Beli lebih sis payung postage ๐Ÿ˜Ž Ada free gift menarik . *DROPSHIP diperlukan. misi jana pendapatan hanya dari rumah.* . ๐Ÿ“ž WHATSAPP NOW 012-6332235 atau tekan link di bio. :)