an online Instagram web viewer

#tiera_dyxy medias

Photos

BELI SEKALI JE, PAKAI 3-4 BULAN. JIMAT!
•
See.. Kebanyakan customer dyxy yg repeat order semua cakap pakai dyxy bcc ni JIMAT, tahan 3 bulan ke atas. 💕
•
Spend 80 sen jeeee sehari. Murah je haaa.. Lagi murah kalau kekakak beli SET sekarang sebab OFFER BELUM TAMAT.
•

Nak cecantik sambil merawat ? 
Kena lah ada 1 wanita 1 dyxy 💕
.
Grab harga promo guys ! 
Sementara Free gift masih banyak untuk customer cecantik 😘
.
Whatsapp 011-11517536
.
🚗🚗COD SHAH ALAM/KLANG🚗🚗
.
. .
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #johorbahru #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #perak #melaka #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #terengganu #stokisdyxy
BELI SEKALI JE, PAKAI 3-4 BULAN. JIMAT! • See.. Kebanyakan customer dyxy yg repeat order semua cakap pakai dyxy bcc ni JIMAT, tahan 3 bulan ke atas. 💕 • Spend 80 sen jeeee sehari. Murah je haaa.. Lagi murah kalau kekakak beli SET sekarang sebab OFFER BELUM TAMAT. • Nak cecantik sambil merawat ? Kena lah ada 1 wanita 1 dyxy 💕 . Grab harga promo guys ! Sementara Free gift masih banyak untuk customer cecantik 😘 . Whatsapp 011-11517536 . 🚗🚗COD SHAH ALAM/KLANG🚗🚗 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #johorbahru  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #perak  #melaka  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #terengganu  #stokisdyxy 
Suka sangat dgn product Dyxy.. Muka dah macam awek Korea kan.😍 SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘
.
.
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
Whatsapp 011-11517536 atau DM/PM terus laju2
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jururawatmasyarakat #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #perak #melaka #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #terengganu #stokisdyxy
Suka sangat dgn product Dyxy.. Muka dah macam awek Korea kan.😍 SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘 . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream  . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . Whatsapp 011-11517536 atau DM/PM terus laju2 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jururawatmasyarakat  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #perak  #melaka  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #terengganu  #stokisdyxy 
FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp tiera 📲011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #perak #melaka #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #terengganu #stokisdyxy
FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️ . . "Pakai set dyxycosmetics mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . Whatsapp tiera 📲011-11517536 . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #perak  #melaka  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #terengganu  #stokisdyxy 
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat.
.
.
_____________________________________________________________
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 011-11517546
📲WHATSAPP 011-11517536
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #dyxyshahalam #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #muakl #muamalaysia  #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamMY #usahawanDYXY
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. . . _____________________________________________________________ Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 011-11517546 📲WHATSAPP 011-11517536 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #dyxyshahalam  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #muakl  #muamalaysia  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teamMY  #usahawanDYXY 
COMPLETE SET. MEMANG RASA UNTUNG GILA GRAB SET NI❗
.
.
Mesti rasa tak lengkap kan kalau dah berbedak tetiba bibir pucat dan mata rasa kosong? Dyxy Cosmetics keluarkan set lengkap berserta new baby matte lipstick dan eksklusif mascara!!
.
.
Tak rasa rugi grab set ni.
🔥Bccream memang cukup superb bab cover flaws ni.
🔥Facemist peneman setia untuk sentiasa kekalkan kelembapan kulit dalam apa jua masa dan ketika.
🔥Matte lipstick yang tak keringkan bibir. Moist and long lasting of course!
🔥Brush kontot comel gebu akan make sure bccream rata dan menjimatkan penggunaan bccream. Kontot kontot pun superb tau. Senang bawak travel.
🔥Maskara eksklusif menyerlahkan lagi kecantikkan dan kesempurnaan si pemakai. Tak perlu fake lashes anymore!
.
.
Kenapa WAJIB grab dari tiera?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
#tiera_dyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxyshahalam #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxypahang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxy #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teambieladyxy #teamfaizahdyxy
COMPLETE SET. MEMANG RASA UNTUNG GILA GRAB SET NI❗ . . Mesti rasa tak lengkap kan kalau dah berbedak tetiba bibir pucat dan mata rasa kosong? Dyxy Cosmetics keluarkan set lengkap berserta new baby matte lipstick dan eksklusif mascara!! . . Tak rasa rugi grab set ni. 🔥Bccream memang cukup superb bab cover flaws ni. 🔥Facemist peneman setia untuk sentiasa kekalkan kelembapan kulit dalam apa jua masa dan ketika. 🔥Matte lipstick yang tak keringkan bibir. Moist and long lasting of course! 🔥Brush kontot comel gebu akan make sure bccream rata dan menjimatkan penggunaan bccream. Kontot kontot pun superb tau. Senang bawak travel. 🔥Maskara eksklusif menyerlahkan lagi kecantikkan dan kesempurnaan si pemakai. Tak perlu fake lashes anymore! . . Kenapa WAJIB grab dari tiera? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . #tiera_dyxy  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #dyxybalakong  #dyxyampang  #coddyxyshahalam  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxypahang  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxy  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teambieladyxy  #teamfaizahdyxy 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
.
Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini ... Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
.
🔥 Must have combo for 1st time user 🔥
*Set Beauty Lady*
1 x Mascara
1 x BC Cream
1 x Brush
1 x Facemist
~Harga asal RM260~
😱 * PROMO RM210 SAHAJA*
.
.
📮FREE POSTAGE TO SM*
🚘FREE COD SHAH ALAM/KLANG
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmasyarakat #gegarvaganza2018
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #uitmshahalam #dyxyteam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini ... Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . 🔥 Must have combo for 1st time user 🔥 *Set Beauty Lady* 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Brush 1 x Facemist ~Harga asal RM260~ 😱 * PROMO RM210 SAHAJA* . . 📮FREE POSTAGE TO SM* 🚘FREE COD SHAH ALAM/KLANG . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmasyarakat  #gegarvaganza2018  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #uitmshahalam  #dyxyteam 
SET COMBO LOVELY ...
.
💋facemist
💋bc cream
💋lipstik.
💋extra gift
_____________________________________________________________.
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘
.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 011-11517536
📲WHATSAPP 011-11517536
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
..
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmasyarakat #gegarvaganza2018
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #uitmpuncakalam #dyxystokis
SET COMBO LOVELY ... . 💋facemist 💋bc cream 💋lipstik. 💋extra gift _____________________________________________________________. . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘 . . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 011-11517536 📲WHATSAPP 011-11517536 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . .. #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmasyarakat  #gegarvaganza2018  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #uitmpuncakalam  #dyxystokis 
Naomi mmg obses dengan bulu mata.. tapi naomi malas nak pkai fake eyeslash sebab leceh so now naomi da jumpe mascara yg tip top giler seriously after naomi pkai DYXY Mascara #dyxymascara nampak mcm pakai bulu mata palsu, sampai semua kawan i tegur.. seriouslyyy effect so natural mcm pakai extension and nak cuci pun senang tau.just cuci dgn air and TAK COMOT kan bawah mata.
.
.
Now @tiera_dyxy tgh buat offer diskaun RM30 utk 2 mascara limited sangat 😱 ohmaiii nak pengsann dengar.. korang kene grab cpt sbb mascara ni nak habis stok dah ...
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmasyarakat #gegarvaganza2018
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #uitmseriiskandar #dyxystokis
Naomi mmg obses dengan bulu mata.. tapi naomi malas nak pkai fake eyeslash sebab leceh so now naomi da jumpe mascara yg tip top giler seriously after naomi pkai DYXY Mascara #dyxymascara  nampak mcm pakai bulu mata palsu, sampai semua kawan i tegur.. seriouslyyy effect so natural mcm pakai extension and nak cuci pun senang tau.just cuci dgn air and TAK COMOT kan bawah mata. . . Now @tiera_dyxy tgh buat offer diskaun RM30 utk 2 mascara limited sangat 😱 ohmaiii nak pengsann dengar.. korang kene grab cpt sbb mascara ni nak habis stok dah ... . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmasyarakat  #gegarvaganza2018  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #uitmseriiskandar  #dyxystokis 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱011-11517536
.
..
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmasyarakat #gegarvaganza2018
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #uitmseriiskandar #dyxystokis
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply. . 📱011-11517536 . .. #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmasyarakat  #gegarvaganza2018  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #uitmseriiskandar  #dyxystokis 
READY STOCK  uolls ❗❗
Cepat² ade sales utk OKTOBER nih 🤗💕
. 
KATA HATI NAK JIMAT, BELI YG MURAH.. BILA DAH BELI MENYESAL TAK SUDAH 😞
.
.
Jangan tertipu dgn produk tiruan #dyxyklon yang ada di pasaran ‼️
.
Apa beza KLON @ ORIGINAL ??
.
.
ORIGINAL :
✅ Kelulusan KKM
✅ Long Lasting Mekap
✅ Base Formula Tested
✅ Tidak Merosakan Kulit
✅ 100% Organic
✅ Jaminan Quality Product
✅ Consultant Trained

KLON :
❌ TIADA Kelulusan KKM
❌ TIADA Quality Product
❌ TIADA Consultant Trained
❌ TIADA Product Base (campuran bahan terlarang)
❌ TIADA Effect Glow
.
.
Yang pasti nya #klon produk lagi murahh drpd harga yg ditetapkan HQ (takde amanah)🙉 Disebabkan perbezaan harga, dapat result yg mengecewakan..
Jgn menangis bertenanglah.... Ehhh ! Nak nyanyi lagu tazen pulak🤣
.
Jadi, jika awk berminat dgn dyxyoriginal bole dapatkan dgn saya .
.
WS 📲 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #bccreambydyana
#glowing #kosmetik #cosmetics #makeuplover
#dyxyfacemistgreentea #bccream #facemist
#foundation #foundationviral #mekapmurah
#trustedseller #agentdyxyshahalam #dropshipwanted #dropshipdiperlukan 
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#fattzura #gegarvaganza2018 #hlive #dyxy
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist
READY STOCK uolls ❗❗ Cepat² ade sales utk OKTOBER nih 🤗💕 . KATA HATI NAK JIMAT, BELI YG MURAH.. BILA DAH BELI MENYESAL TAK SUDAH 😞 . . Jangan tertipu dgn produk tiruan #dyxyklon  yang ada di pasaran ‼️ . Apa beza KLON @ ORIGINAL ?? . . ORIGINAL : ✅ Kelulusan KKM ✅ Long Lasting Mekap ✅ Base Formula Tested ✅ Tidak Merosakan Kulit ✅ 100% Organic ✅ Jaminan Quality Product ✅ Consultant Trained KLON : ❌ TIADA Kelulusan KKM ❌ TIADA Quality Product ❌ TIADA Consultant Trained ❌ TIADA Product Base (campuran bahan terlarang) ❌ TIADA Effect Glow . . Yang pasti nya #klon  produk lagi murahh drpd harga yg ditetapkan HQ (takde amanah)🙉 Disebabkan perbezaan harga, dapat result yg mengecewakan.. Jgn menangis bertenanglah.... Ehhh ! Nak nyanyi lagu tazen pulak🤣 . Jadi, jika awk berminat dgn dyxyoriginal bole dapatkan dgn saya . . WS 📲 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #bccreambydyana  #glowing  #kosmetik  #cosmetics  #makeuplover  #dyxyfacemistgreentea  #bccream  #facemist  #foundation  #foundationviral  #mekapmurah  #trustedseller  #agentdyxyshahalam  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #fattzura  #gegarvaganza2018  #hlive  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxyfacemist 
I Love It 💖💖💖
.
.
.
Tertutup Pori Terbuka 😱😱😱
☝️ BCCREAM full Coverage taw
☝️ Gabungan Concealer + BB Cream ☝️ Ada SPF50++ sangat tinggi taw! ☝️ Tekstur sangat Ringan sbb Mousse Cream dan Ia bahan Mineral Waterbased!
.
Terus cantik Flawless tak sampai 5 minit dan ia akan menampakkan Effect Glowing secara Natural TANPA MAKEUP YG TEBAL❗ Dan tahan selama 8 jam taw😘
.
.
📲 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycodpj #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #codjalankebun #coddyxy #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmalaysia
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#uitm #uitmjengka #stokisdyxyperak
I Love It 💖💖💖 . . . Tertutup Pori Terbuka 😱😱😱 ☝️ BCCREAM full Coverage taw ☝️ Gabungan Concealer + BB Cream ☝️ Ada SPF50++ sangat tinggi taw! ☝️ Tekstur sangat Ringan sbb Mousse Cream dan Ia bahan Mineral Waterbased! . Terus cantik Flawless tak sampai 5 minit dan ia akan menampakkan Effect Glowing secara Natural TANPA MAKEUP YG TEBAL❗ Dan tahan selama 8 jam taw😘 . . 📲 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycodpj  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codjalankebun  #coddyxy  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmalaysia  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #uitm  #uitmjengka  #stokisdyxyperak 
OFFER MAKE UP PALING CEPAT NAMPAK GLOWING YANG VIRAL NO 1 DI MALAYSIA❗
.
.
Kenapa MESTI  pilih  DYXY COSMETICS ⬇️⬇️
.
❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH
❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UTK KULIT GELAP
.
BC CREAM boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻
.
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycodpj #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #codjalankebun #coddyxy #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmalaysia
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#uitm #uitmjengka #stokisdyxyklang
OFFER MAKE UP PALING CEPAT NAMPAK GLOWING YANG VIRAL NO 1 DI MALAYSIA❗ . . Kenapa MESTI pilih DYXY COSMETICS ⬇️⬇️ . ❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UTK KULIT GELAP . BC CREAM boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana  . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻 . . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycodpj  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codjalankebun  #coddyxy  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmalaysia  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #uitm  #uitmjengka  #stokisdyxyklang 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
. . .
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomunitikualaterengganu
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomunitikualaterengganu 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
Jom dapatkan set DYXY dengan MASCARA paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.
.
❤️MUST HAVE SET EVER
.
🍁ELEGANT DUO🍁
.
1 x Mascara
1 x BC Cream 
FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN
FREE POSTAGE TO SM
.
Whatsapp
+6011-11517536
.
.
COD: SHAH ALAM/KLANG
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #dyxyklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomuniti
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . Jom dapatkan set DYXY dengan MASCARA paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan. . ❤️MUST HAVE SET EVER . 🍁ELEGANT DUO🍁 . 1 x Mascara 1 x BC Cream FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN FREE POSTAGE TO SM . Whatsapp +6011-11517536 . . COD: SHAH ALAM/KLANG . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #dyxyklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomuniti 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
Jom dapatkan set DYXY dengan MASCARA paling best dalam abad ini 💕 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.
.
🔥 Must have combo for 1st time user 🔥
.
🍁SET BEAUTY LADY🍁
.
1 x Mascara
1 x BC Cream 
1 x Facemist
1 x Brush
FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN
FREE POSTAGE TO SM
.
Whatsapp tiera
+6011-11517536
COD: SHAH ALAM/KLANG
.
#tiera_dyxy #dyxycosmetics
#bccream #teambieladyxy
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyshahalam
#agentdyxyklang
#agentdyxykajang
#stokisdyxy
#dyxyselangor
#dyxyshahalam
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#dyxycodseksyen18
#dyxycodseksyen13
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . Jom dapatkan set DYXY dengan MASCARA paling best dalam abad ini 💕 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan. . 🔥 Must have combo for 1st time user 🔥 . 🍁SET BEAUTY LADY🍁 . 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Facemist 1 x Brush FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN FREE POSTAGE TO SM . Whatsapp tiera +6011-11517536 COD: SHAH ALAM/KLANG . #tiera_dyxy  #dyxycosmetics  #bccream  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxyshahalam  #agentdyxyklang  #agentdyxykajang  #stokisdyxy  #dyxyselangor  #dyxyshahalam  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #dyxycodseksyen18  #dyxycodseksyen13 
HOT SELLING PROMO MELETOP😱
SET COMPLETE LADY💋
.
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush
1 x Mascara
1 x Lipstick
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/ COD
.
Whatsapp
+6011-11517536
.
.
COD: SHAH ALAM / KLANG
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomuniti
HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SET COMPLETE LADY💋 . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Mascara 1 x Lipstick 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . Whatsapp +6011-11517536 . . COD: SHAH ALAM / KLANG . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomuniti 
BASIC LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
( Discount Off RM 40 )
.
1 x Bc cream 
1 x Nano Face mist 
1 x Brush
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/ COD
.
Whatsapp
+6011-11517536
.
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomunitikualalangat
BASIC LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ( Discount Off RM 40 ) . 1 x Bc cream 1 x Nano Face mist 1 x Brush 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . Whatsapp +6011-11517536 . . COD: SHAH ALAM & KLANG . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomunitikualalangat 
CANTIK BERSERI DENGAN DYXY!
.
Pengguna tegar Dyxy berpuas hati dengan dyxy. Jom apa lagi nak cantik nak glowing gunalah dyxy konpem cantik u olls!
.
📲 whatsapp 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomunitiarau
CANTIK BERSERI DENGAN DYXY! . Pengguna tegar Dyxy berpuas hati dengan dyxy. Jom apa lagi nak cantik nak glowing gunalah dyxy konpem cantik u olls! . 📲 whatsapp 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomunitiarau 
CANTIK BERSERI DENGAN DYXY!
.
Pengguna tegar Dyxy berpuas hati dengan dyxy. Jom apa lagi nak cantik nak glowing gunalah dyxy konpem cantik u olls!
.
📲 whatsapp 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmseriiskandar #kolejkomuniti
CANTIK BERSERI DENGAN DYXY! . Pengguna tegar Dyxy berpuas hati dengan dyxy. Jom apa lagi nak cantik nak glowing gunalah dyxy konpem cantik u olls! . 📲 whatsapp 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmseriiskandar  #kolejkomuniti 
Yang mana selalu rushing pergi kejaa pepagi sampai tak sempat make up. Wajib BELI SATU SET DYXY. Siap sepantas 5 minit n boleh tahan berbulan-bulan pulak tuh😍
.

Apa yang special sangat DYXY BC CREAM👇😱😱
.
. ✔Bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapuan tutup segala cela serta merta.
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
WS 📲 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomunitibukitberuang
Yang mana selalu rushing pergi kejaa pepagi sampai tak sempat make up. Wajib BELI SATU SET DYXY. Siap sepantas 5 minit n boleh tahan berbulan-bulan pulak tuh😍 . Apa yang special sangat DYXY BC CREAM👇😱😱 . . ✔Bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapuan tutup segala cela serta merta. ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . WS 📲 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomunitibukitberuang 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💕 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
.
*FREE POSTAGE TO SM*
*FREE COD SHAH ALAM / KLANG
.
whatsapp tiera
011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomuniti
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💕 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . *FREE POSTAGE TO SM* *FREE COD SHAH ALAM / KLANG . whatsapp tiera 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomuniti 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💃🏻 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
.
*FREE POSTAGE TO SM*
*FREE COD SHAH ALAM / KLANG
*WHATSAPP 011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomuniti
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💃🏻 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . *FREE POSTAGE TO SM* *FREE COD SHAH ALAM / KLANG *WHATSAPP 011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomuniti 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💃🏻 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan..
.
.
*FREE POSTAGE TO SM*
*FREE COD SHAH ALAM / KLANG
*WHATSAPP 011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxykelantan #dyxyjohorbahru #dyxysabah
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetik #cikgucikgi
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #kolejkomuniti
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💃🏻 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . *FREE POSTAGE TO SM* *FREE COD SHAH ALAM / KLANG *WHATSAPP 011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxykelantan  #dyxyjohorbahru  #dyxysabah  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetik  #cikgucikgi  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #kolejkomuniti 
seronok dengar feedback pengguna dyxy 😘 "Sy tak berani lah nak try Dyxy ni sebab sy tak pandai mekap2 ni."
.
Dah 1001 kali dah cakap nak pakai Dyxy ni senang je. Bukan sy je yg cakap senang, semua customer yg dah pakai Dyxy cakap memang senang nak pakai.
.
Orang lain dah seronok berjalan sana sini dengan confident sebab muka dah glowing flawless tapi awak masih lagi "tak reti lah, tak pandai lah, tak berani lah."
.
Awak tengoklah sendiri pakai Dyxy ni senang ke senang. 😎
.
.
WHATSSAP SEKARANG 011-11517536
.
#tiera_dyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #codshahalam #coddyxykapar #coddyxyklang #coddyxyshahalam #dyxyselangor #dyxyshahalam
seronok dengar feedback pengguna dyxy 😘 "Sy tak berani lah nak try Dyxy ni sebab sy tak pandai mekap2 ni." . Dah 1001 kali dah cakap nak pakai Dyxy ni senang je. Bukan sy je yg cakap senang, semua customer yg dah pakai Dyxy cakap memang senang nak pakai. . Orang lain dah seronok berjalan sana sini dengan confident sebab muka dah glowing flawless tapi awak masih lagi "tak reti lah, tak pandai lah, tak berani lah." . Awak tengoklah sendiri pakai Dyxy ni senang ke senang. 😎 . . WHATSSAP SEKARANG 011-11517536 . #tiera_dyxy  #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxygombak  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykl  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #codshahalam  #coddyxykapar  #coddyxyklang  #coddyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxyshahalam 
Free cod..free cod..jom sape nak join cod ws/dm tiera cepat...
.
.
Tiera cover area shah alam & klang
.
.
Free cod
Free postage
Free gift
.
.
Whatsapp 011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxyseremban #dyxykluang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekapmurah #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel
Free cod..free cod..jom sape nak join cod ws/dm tiera cepat... . . Tiera cover area shah alam & klang . . Free cod Free postage Free gift . . Whatsapp 011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxyseremban  #dyxykluang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapmurah  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel 
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
. 🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Kenapa kene Grab dr tiera?
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service

Click link di BIO tak perlu save number
.
📲011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxylover #lipstickmattedyxy
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyfeedback #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmshahalam
#politeknikshahalam
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍 . 🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain 🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!! 🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an! 🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus . Kenapa kene Grab dr tiera? 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service Click link di BIO tak perlu save number . 📲011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxylover  #lipstickmattedyxy  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyfeedback  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmshahalam  #politeknikshahalam 
Thank you dear beli dengan kita 🌷
.
. ❗MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.

Berminat boleh WHATSAPP 📱011-11517536

COD AVAILABLE:
🚘 SHAH ALAM
🚐 SETIA ALAM
🚙 KLANG
🏍 KAPAR/MERU
🏎 USJ
..
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxyseremban #dyxyjitra #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxycodseksyen18 #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmpuncakperdana
Thank you dear beli dengan kita 🌷 . . ❗MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . Berminat boleh WHATSAPP 📱011-11517536 COD AVAILABLE: 🚘 SHAH ALAM 🚐 SETIA ALAM 🚙 KLANG 🏍 KAPAR/MERU 🏎 USJ .. #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxyseremban  #dyxyjitra  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodseksyen18  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmpuncakperdana 
[ ORIGINAL KE IDOK DYXY COSMETICS AWAK? ]

Sekarang setiap produk Dyxy ada QR code untuk check originality direct from HQ atau tak awak-awak semua tauuu 💪🏻 Cemane nak tahu DYXY yang awak beli tu Original? ✅ Barang Original ada QR Code ✅ Customer Boleh install mana2 applications *QR Code Scanner* di Google Play Store atau Apple Apps Store. Kemudian boleh check di setiap produk Dyxy.

Mudah jurrr kan? 😉😉 “ Buy original, be original “
.
.
Meh beli dyxy dgn tiera..tiera dropship dyxy yg sah tau..jangan ragu2 beli dyxy dgn tiera ye..😘😍
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxyseremban #dyxykluang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxyputrajaya #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekapmurah #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel
[ ORIGINAL KE IDOK DYXY COSMETICS AWAK? ] Sekarang setiap produk Dyxy ada QR code untuk check originality direct from HQ atau tak awak-awak semua tauuu 💪🏻 Cemane nak tahu DYXY yang awak beli tu Original? ✅ Barang Original ada QR Code ✅ Customer Boleh install mana2 applications *QR Code Scanner* di Google Play Store atau Apple Apps Store. Kemudian boleh check di setiap produk Dyxy. Mudah jurrr kan? 😉😉 “ Buy original, be original “ . . Meh beli dyxy dgn tiera..tiera dropship dyxy yg sah tau..jangan ragu2 beli dyxy dgn tiera ye..😘😍 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxyseremban  #dyxykluang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxyputrajaya  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapmurah  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel 
TAK PAYAH BERSIAP LAMA-LAMA DAH 😍
.
Siapa ada masalah malas bersiap bila ada orang ajak keluar? Ya Allah kita perempuan kan, nak pilih baju pun dah lama, lepas tu nak mandi, nak touch up lagi... tengok cermin alaaa jerawat pulak tumbuh! 😭😭😭
.
Tiera faham sangat. Sebab tu lah nak cadangkan awak semua pakai kosmetik bermineral macam DYXY Cosmetics ni.
.
Awak dah tak perlu bersiap lama. Touch up sikit muka dah segar. 
Haaaa.. lepas ni tak payah cari alasan kalau orang ajak keluar tau😘😘 Jom tukar mineral cosmetics, DYXY😘
.
.
Kenapa WAJIB grab dari tiera?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxyseremban #dyxyjitra #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxycodseksyen18 #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics 
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmpuncakperdanashahalam
TAK PAYAH BERSIAP LAMA-LAMA DAH 😍 . Siapa ada masalah malas bersiap bila ada orang ajak keluar? Ya Allah kita perempuan kan, nak pilih baju pun dah lama, lepas tu nak mandi, nak touch up lagi... tengok cermin alaaa jerawat pulak tumbuh! 😭😭😭 . Tiera faham sangat. Sebab tu lah nak cadangkan awak semua pakai kosmetik bermineral macam DYXY Cosmetics ni. . Awak dah tak perlu bersiap lama. Touch up sikit muka dah segar. Haaaa.. lepas ni tak payah cari alasan kalau orang ajak keluar tau😘😘 Jom tukar mineral cosmetics, DYXY😘 . . Kenapa WAJIB grab dari tiera? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxyseremban  #dyxyjitra  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodseksyen18  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmpuncakperdanashahalam 
Dyxy Cosmetics bukan sahaja VIRAL malah telah masuk ke pasaran LUAR NEGARA~
.
.
DYXY Cosmetics International 😍WOW😍
💞Malaysia (HQ)
💞Singapore
💞Indonesia
💞Brunei
💞 Mesir
💞 Australia
.
Cosmetics Dyxy semakin mendapat di Hati peminat Natural Cosmetic Products💕 💖Uniquenya  DYXY 💖 ✨Satu-satunya Make Up Cosmetics CANTIK & RAWAT kulit bermasalah
✨Bahan natural seperti green tea(FACEMIST) arbutin( buah berries utk cerahkan kulit) (BCCREAM) & collagen (LIPSMATE)
✨Mascara DYXY yang senang tanggal tnpa comot muka.
✨BC Cream meresap kulit, x melekit, x berminyak & ringan
✨Effect HD ( kesan kulit muka seakan tidak pakai makeup) ✨ Jimat Masa (3minit)
✨ Produk Mesra Wuduk ( Senang tanggal utk Wuduk)
.
.
Ramai Artis sudah Jatuh Cinta dgn Dyxy Cosmetics💕
.
.
Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘
@tiera_dyxy
+6011-11517536
.
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
.
COD SHAH ALAM/KLANG
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxylovers #dyxyfeedback
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxyseremban #dyxyjitra #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#dyxycodseksyen18 #codjalankebun #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmpuncakperdana
Dyxy Cosmetics bukan sahaja VIRAL malah telah masuk ke pasaran LUAR NEGARA~ . . DYXY Cosmetics International 😍WOW😍 💞Malaysia (HQ) 💞Singapore 💞Indonesia 💞Brunei 💞 Mesir 💞 Australia . Cosmetics Dyxy semakin mendapat di Hati peminat Natural Cosmetic Products💕 💖Uniquenya  DYXY 💖 ✨Satu-satunya Make Up Cosmetics CANTIK & RAWAT kulit bermasalah ✨Bahan natural seperti green tea(FACEMIST) arbutin( buah berries utk cerahkan kulit) (BCCREAM) & collagen (LIPSMATE) ✨Mascara DYXY yang senang tanggal tnpa comot muka. ✨BC Cream meresap kulit, x melekit, x berminyak & ringan ✨Effect HD ( kesan kulit muka seakan tidak pakai makeup) ✨ Jimat Masa (3minit) ✨ Produk Mesra Wuduk ( Senang tanggal utk Wuduk) . . Ramai Artis sudah Jatuh Cinta dgn Dyxy Cosmetics💕 . . Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘 @tiera_dyxy +6011-11517536 . . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . . COD SHAH ALAM/KLANG . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxylovers  #dyxyfeedback  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxyseremban  #dyxyjitra  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodseksyen18  #codjalankebun  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmpuncakperdana 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan uolls yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 Uolls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation + bedak + makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
Just whatsapp no 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxylover #lipstickmattedyxy
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#codseksyen7shahalam #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmshahalam
#politeknikshahalam
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan uolls yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG Uolls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation + bedak + makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat? Just whatsapp no 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxylover  #lipstickmattedyxy  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codseksyen7shahalam  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmshahalam  #politeknikshahalam 
PROMOSI DATANG LAGI😍
.
.
Tiera nak bagi korang offer dengan free gift yang banyak lagi😍
.
Offer ni barjalan dalam 5 hari je tau. Kalau korang tak grab offer ni awal2. Serius korang rugi.
.
.
Cepat2 dapatkan sekarang!
.
.
Whatsapp 011-11517536
Nak senang tekan je link kat bio ok😉
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxylover #lipstickmattedyxy
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#codseksyen7shahalam #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmshahalam
#politeknikshahalam
PROMOSI DATANG LAGI😍 . . Tiera nak bagi korang offer dengan free gift yang banyak lagi😍 . Offer ni barjalan dalam 5 hari je tau. Kalau korang tak grab offer ni awal2. Serius korang rugi. . . Cepat2 dapatkan sekarang! . . Whatsapp 011-11517536 Nak senang tekan je link kat bio ok😉 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxylover  #lipstickmattedyxy  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codseksyen7shahalam  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmshahalam  #politeknikshahalam 
SPECIAL OFFER FOR DYXY LOVER-
.
Dah ada brush dyxy tak kan nak beli lagi?? .
.
Minggu ni sahaja tau Kak bella bagi offer set dyxy tanpa brush. Khas untuk #dyxylover 😙. .
.
BEST KE BEST??
.
TAWARAN HEBAT UNTUK ANDA!!
.
.
🚖FREE COD SHAH ALAM/KLANG
📮FREE POSTAGE SM
.
.
JANGAN TUNGGU LAMA2. Whatsapp Kak bella SEKARANG! .
.
📲 011-11517536
.
Atau korang boleh tekan link kat bio tu terus. Senang tak payah nak save. 😙
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxylover #lipstickmattedyxy
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#codseksyen7 #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmshahalam
#politeknikshahalam
SPECIAL OFFER FOR DYXY LOVER- . Dah ada brush dyxy tak kan nak beli lagi?? . . Minggu ni sahaja tau Kak bella bagi offer set dyxy tanpa brush. Khas untuk #dyxylover  😙. . . BEST KE BEST?? . TAWARAN HEBAT UNTUK ANDA!! . . 🚖FREE COD SHAH ALAM/KLANG 📮FREE POSTAGE SM . . JANGAN TUNGGU LAMA2. Whatsapp Kak bella SEKARANG! . . 📲 011-11517536 . Atau korang boleh tekan link kat bio tu terus. Senang tak payah nak save. 😙 . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxylover  #lipstickmattedyxy  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codseksyen7  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmshahalam  #politeknikshahalam 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp tiera 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Shah Alam 🚗Kapar 🚗Bukit Tinggi 🚗Setia Alam 🚗Meru . Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp tiera 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxyshahalam  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codbukittinggi  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxycodselangor  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #coddyxyklang  #dyxyklang  #cod3jam  #bccream  #dyxymaskara 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
.
Whatsapp tiera 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#coddyxyshahalam #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Shah Alam 🚗Kapar 🚗Bukit Tinggi 🚗Setia Alam 🚗Meru . Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . . Whatsapp tiera 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxyshahalam  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #coddyxyshahalam  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxycodselangor  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #coddyxyklang  #dyxyklang  #cod3jam  #bccream  #dyxymaskara 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI .
Whatsapp tiera 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#coddyxyshahalam #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Shah Alam 🚗Kapar 🚗Bukit Tinggi 🚗Setia Alam 🚗Meru . Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp tiera 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxyshahalam  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #coddyxyshahalam  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxycodselangor  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #coddyxyklang  #dyxyklang  #cod3jam  #bccream  #dyxymaskara 
KELEBIHAN DYXY MASCARA
FIBER MASCARA dalam 1 mascara.
.
.
Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata.
.
JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata.
.
MESRA WUDUK🌸Hanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover.
Sangat praktikal ketika hendak solat.
.
WATERPROOF🌸Tidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan.
.
NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci.
.
SPECIAL FORMULA 🌸dari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek
tahan 12 Jam.
Mudah dibawa kemana sahaja.
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR DROPSHIP untuk join #teambieladyxy 💕
•
Whatsapp tiera for oder & details :
.
📲 011-11517536
( tekan link wasap kat bio )
•
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxylover #lipstickmattedyxy
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang
#codseksyen7shahalam #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmshahalam
#politeknikshahalam
KELEBIHAN DYXY MASCARA FIBER MASCARA dalam 1 mascara. . . Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata. . JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata. . MESRA WUDUK🌸Hanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover. Sangat praktikal ketika hendak solat. . WATERPROOF🌸Tidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan. . NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci. . SPECIAL FORMULA 🌸dari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek tahan 12 Jam. Mudah dibawa kemana sahaja. . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR DROPSHIP untuk join #teambieladyxy  💕 • Whatsapp tiera for oder & details : . 📲 011-11517536 ( tekan link wasap kat bio ) • . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxylover  #lipstickmattedyxy  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codseksyen7shahalam  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmshahalam  #politeknikshahalam 
Rata rata customer akan feedback😐😐
.
'Saya tak reti mekap'
'Saya tak suka mekap'
'Saya malas mekap'

Jawapan ni dah selalu sangat Kami terima. Tapii bila ditanya lagii, 'awak awak pakai bedak tak bila keluar rumah?' Jawapannyaa, 'Pakaii!!' .
.
See! Awak awak masih punya inisiatif utk cantik cantik tapi nak yg simple dan cepat 💕💕
.
So tggu apa lagii sayang sayang oii?? Jom grab DYXY sementara stok still ada. Bersiap sepantas 3 minit jerrr. Tak perlu skill mekap punn ❤❤❤
.
Macam mana nak place order ye? 🤔 Mudah jer chuolls whatsapp je.. .
.
Ws tiera 011-11517536
.
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickmurah
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor #dyxyperak #dyxykedah #dyxypromosi #codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #cikgusekolah #igshop
Rata rata customer akan feedback😐😐 . 'Saya tak reti mekap' 'Saya tak suka mekap' 'Saya malas mekap' Jawapan ni dah selalu sangat Kami terima. Tapii bila ditanya lagii, 'awak awak pakai bedak tak bila keluar rumah?' Jawapannyaa, 'Pakaii!!' . . See! Awak awak masih punya inisiatif utk cantik cantik tapi nak yg simple dan cepat 💕💕 . So tggu apa lagii sayang sayang oii?? Jom grab DYXY sementara stok still ada. Bersiap sepantas 3 minit jerrr. Tak perlu skill mekap punn ❤❤❤ . Macam mana nak place order ye? 🤔 Mudah jer chuolls whatsapp je.. . . Ws tiera 011-11517536 . . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickmurah  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #cikgusekolah  #igshop 
FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp tiera 📲011-11517536
Dropship wanted‼
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxylover #lipstickmattedyxy
#dyxyshahalam #dyxy #dyxyselangor
#dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #uitmshahalam #cikgusekolah
FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️ . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . Whatsapp tiera 📲011-11517536 Dropship wanted‼ . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxylover  #lipstickmattedyxy  #dyxyshahalam  #dyxy  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #uitmshahalam  #cikgusekolah 
NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!!
.
Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir.
.
Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞
.
Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!!
Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat.
.
Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER.
Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊
.
Terdapat 2 colour
🌸Beige
🌸Natural
.
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲www.wasap.my/601111517536
.
.
#tiera_dyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #dyxycyberjaya #coddyxyshahalam #dyxyshahalam #dyxyklang #codsetiaalam #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxyshahalam #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamfaizahdyxy #teambieladyxy
NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!! . Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir. . Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞 . Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!! Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat. . Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER. Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊 . Terdapat 2 colour 🌸Beige 🌸Natural . . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲www.wasap.my/601111517536 . . #tiera_dyxy  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #dyxybalakong  #dyxyampang  #dyxycyberjaya  #coddyxyshahalam  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #codsetiaalam  #setmekapmalaysia  #setmekapmurahmalaysia  #dyxymalaysia  #agentdyxyshahalam  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy 
[JATUH CINTA DENGAN DYXY SEBAB BC CREAM NI LAH❤️❤️❤️
.
DYXY BC Cream ni gabungan BB Cream + Concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak. Kan dh jimat tu😉😉
.
KELEBIHAN DYXY BC CREAM :- ianya dapat melindungi segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻 ➡JERAWAT
➡JERAGAT
➡PARUT JERAWAT
➡LIANG PORI
➡EYEBAG
.
TEKSTUR DYXY BC CREAM ni ❌ akan melekit 😘
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
.
✔FLAWLESS
✔TAHAN LEBIH DARI 8JAM
✔TIDAK BERCAPUK
✔SENANG RATA PADA KULIT
✔ADA SPF 50
.
Haaa..kan semua dah ada dekat Dyxy BC Cream ni. Takyah dah beli banyak barang mekap pasni. Guna Dyxy BC Cream jer uolss 😘😘 Order whatsapp no kat bawah👇🏻
.
📲011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #mua
#bccreambydyana #flawless #mekapbajet
#dyxyfacemistgreentea #glowing #kosmetik #cosmetics #trustedseller #agentdyxy #cod
#codshahalam #codklang #codsetiaalam #codmeru
#dyxyshahalam #dyxysabah #dyxysarawak #dyxy
#fattzura #neelofa #minazlover #calaqisya #bccream
[JATUH CINTA DENGAN DYXY SEBAB BC CREAM NI LAH❤️❤️❤️ . DYXY BC Cream ni gabungan BB Cream + Concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak. Kan dh jimat tu😉😉 . KELEBIHAN DYXY BC CREAM :- ianya dapat melindungi segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻 ➡JERAWAT ➡JERAGAT ➡PARUT JERAWAT ➡LIANG PORI ➡EYEBAG . TEKSTUR DYXY BC CREAM ni ❌ akan melekit 😘 . . EFFECT AFTER PAKAI . ✔FLAWLESS ✔TAHAN LEBIH DARI 8JAM ✔TIDAK BERCAPUK ✔SENANG RATA PADA KULIT ✔ADA SPF 50 . Haaa..kan semua dah ada dekat Dyxy BC Cream ni. Takyah dah beli banyak barang mekap pasni. Guna Dyxy BC Cream jer uolss 😘😘 Order whatsapp no kat bawah👇🏻 . 📲011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #mesrawhuduk  #mua  #bccreambydyana  #flawless  #mekapbajet  #dyxyfacemistgreentea  #glowing  #kosmetik  #cosmetics  #trustedseller  #agentdyxy  #cod  #codshahalam  #codklang  #codsetiaalam  #codmeru  #dyxyshahalam  #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxy  #fattzura  #neelofa  #minazlover  #calaqisya  #bccream 
SALE SEMPENA HARI MALAYSIA...
.
.
🌺 1 X BRUSH
🌺 1 X BC CREAM
.
.
📮 FREE POSTAGE SM
🚘 FREE COD SHAH ALAM & KLANG
🎁 FREE GIFT
.
.
WHATSAPP tiera
.
📲 011-11517536
.
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickmurah
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyperak #dyxypahang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #cikgusekolah #igshop
SALE SEMPENA HARI MALAYSIA... . . 🌺 1 X BRUSH 🌺 1 X BC CREAM . . 📮 FREE POSTAGE SM 🚘 FREE COD SHAH ALAM & KLANG 🎁 FREE GIFT . . WHATSAPP tiera . 📲 011-11517536 . . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickmurah  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyperak  #dyxypahang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #cikgusekolah  #igshop 
MEREKA SUDAH, AWK BILA LAGI ???🤔
.
THANK YOU ALL sudi shopping with #teambieladyxy
.
Dorang dah buat pilihan yg tepat & bijak👏👏
Yes! Wanita DYXY is awesome 💕
.
Jgn lama sgt hakak|| usha, nanti HARGA PROMOSI TAMAT 😭 rugi sgt taw .
Jom cepat!! Grab 1 set combo dgn HARGA OFFER + GIFT LIMITED
.
BEST TAK ? haaaa.... jgn ketinggalan ok😉
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickmurah
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyperak #dyxypahang #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muaklang
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #unisel #cikgusekolah #igshop
MEREKA SUDAH, AWK BILA LAGI ???🤔 . THANK YOU ALL sudi shopping with #teambieladyxy  . Dorang dah buat pilihan yg tepat & bijak👏👏 Yes! Wanita DYXY is awesome 💕 . Jgn lama sgt hakak|| usha, nanti HARGA PROMOSI TAMAT 😭 rugi sgt taw . Jom cepat!! Grab 1 set combo dgn HARGA OFFER + GIFT LIMITED . BEST TAK ? haaaa.... jgn ketinggalan ok😉 . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 📲 011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickmurah  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyperak  #dyxypahang  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muaklang  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #unisel  #cikgusekolah  #igshop 
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
.
MALAM PUN SIS ADA COD TAU.. UOLLS YG KAT AREA SHAH ALAM & KLANG YG NAK COD WHATSAPP TIERA OKEY... 😝
.
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗 . . MALAM PUN SIS ADA COD TAU.. UOLLS YG KAT AREA SHAH ALAM & KLANG YG NAK COD WHATSAPP TIERA OKEY... 😝 . . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
FAIRY DUO
🌺🌺🌺🌺
.
💃1 X BCCREAM
💃1 X BRUSH
.
💃NP RM RM 130
💃NOW ❗RM RM 120
.
.
📮FREE POSTAGE SM
🚘FREE COD SHAH ALAM & KLANG
.
.
WHATSAPP tiera
📲 011-11517536
.
..
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjb #dyxyseremban #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
FAIRY DUO 🌺🌺🌺🌺 . 💃1 X BCCREAM 💃1 X BRUSH . 💃NP RM RM 130 💃NOW ❗RM RM 120 . . 📮FREE POSTAGE SM 🚘FREE COD SHAH ALAM & KLANG . . WHATSAPP tiera 📲 011-11517536 . .. . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjb  #dyxyseremban  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM ❗️.
.
.
.
🌸 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu
🌸 TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai
🌸 Tak Berminyak Langsung
🌸 Tak Bercapuk bila apply kt muka
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 HD effect ( tak pyh edit gmbar da wehhh 🤣 )
🌸 Mempunyai SPF 50++ ( full coverage)
🌸 Senang dicuci & Mesra Solat ( jimat duit aku takyah beli makeup remover mahal 😜 )
🌸 Tahan lebih 8 jam
.
.
whatsapp 011-11517536
.

#tiera_dyxy #teambieladyxy
#bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea
#dyxyfoundation #dyxybccream 
#dyxycosmetics #dyxylover 
#teamdyxy #dyxykl #muakl #makeup
#makeuptutorial #makeupaddict #makeuplook 
#makeuplover #dyxyputrajaya #dyxyputraheight 
#dyxyusj #dyxykajang #dyxycheras  #dyxypetalingjaya #dyxycyberjaya 
#fattzura #dyxyklang #dyxypuchong #dyxykinrara 
#dyxybangi #dyxydengkil
MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM ❗️. . . . 🌸 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu 🌸 TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai 🌸 Tak Berminyak Langsung 🌸 Tak Bercapuk bila apply kt muka 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 HD effect ( tak pyh edit gmbar da wehhh 🤣 ) 🌸 Mempunyai SPF 50++ ( full coverage) 🌸 Senang dicuci & Mesra Solat ( jimat duit aku takyah beli makeup remover mahal 😜 ) 🌸 Tahan lebih 8 jam . . whatsapp 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyfoundation  #dyxybccream  #dyxycosmetics  #dyxylover  #teamdyxy  #dyxykl  #muakl  #makeup  #makeuptutorial  #makeupaddict  #makeuplook  #makeuplover  #dyxyputrajaya  #dyxyputraheight  #dyxyusj  #dyxykajang  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #dyxycyberjaya  #fattzura  #dyxyklang  #dyxypuchong  #dyxykinrara  #dyxybangi  #dyxydengkil 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
.
Whatsapp tiera 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Shah Alam 🚗Kapar 🚗Bukit Tinggi 🚗Setia Alam 🚗Meru . Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . . Whatsapp tiera 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxyshahalam  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codbukittinggi  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxycodselangor  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #coddyxyklang  #dyxyklang  #cod3jam  #bccream  #dyxymaskara 
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
Thank you awak shopping ngan tiera
Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍
.
Haaaa nak ke nak?
Mesti la nakk kan?!
.
.
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxykedah #dyxyjb #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗 . Thank you awak shopping ngan tiera Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍 . Haaaa nak ke nak? Mesti la nakk kan?! . . . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxykedah  #dyxyjb  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
Alhamdulillah.. Pagi2 dapat feedback dari cust tersayang..
.
Dgn Dyxy nak bersiap pun cepat.. Tak ambil masa yang lama nak cantik dan tak payah nak touch up banyak kali.. .
.
Jom grab set promo dyxy sekarang.. Promosi still on lagi tau.. Rugi uolls x cuba..
.
.
Whatsapp tiera
📲 011-11517536
.
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
Alhamdulillah.. Pagi2 dapat feedback dari cust tersayang.. . Dgn Dyxy nak bersiap pun cepat.. Tak ambil masa yang lama nak cantik dan tak payah nak touch up banyak kali.. . . Jom grab set promo dyxy sekarang.. Promosi still on lagi tau.. Rugi uolls x cuba.. . . Whatsapp tiera 📲 011-11517536 . . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
HOT SELLING PROMO MELETOP😱
SET COMPLETE LADY💋
.
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush
1 x Mascara
1 x Lipstick
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/ COD
.
Whatsapp 
011-11517536

COD:SHAH ALAM & KLANG
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SET COMPLETE LADY💋 . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Mascara 1 x Lipstick 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . Whatsapp 011-11517536 COD:SHAH ALAM & KLANG . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
FAVOURITE COMBO
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
💃🏻 PERFECT LADY DYXY
.
1 x DYXY BC Cream 
1 x DYXY Green Tea Facemist
1 x DYXY Brush
1 x DYXY Lipstick
🛍 FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
🚙 FREE POSTAGE SM
.
whatsapp 
011-11517536
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
FAVOURITE COMBO 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 💃🏻 PERFECT LADY DYXY . 1 x DYXY BC Cream 1 x DYXY Green Tea Facemist 1 x DYXY Brush 1 x DYXY Lipstick 🛍 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 🚙 FREE POSTAGE SM . whatsapp 011-11517536 . COD: SHAH ALAM & KLANG . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
👸🏼 BASIC LADY
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
( Discount Off RM 40 )
.
1 x Bc cream 
1 x Nano Face mist 
1 x Brush
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM / COD
.
Whatsapp tiera
+601111517536
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
#tiera_dyxy #dyxycosmetics
#bccream #foundationviral
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#teambieladyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#dyxyshahalam
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
👸🏼 BASIC LADY 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 ( Discount Off RM 40 ) . 1 x Bc cream 1 x Nano Face mist 1 x Brush 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM / COD . Whatsapp tiera +601111517536 . COD: SHAH ALAM & KLANG . #tiera_dyxy  #dyxycosmetics  #bccream  #foundationviral  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #teamdyxy  #teambieladyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #dyxyshahalam  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
ORIGINAL FEEDBACK!!!
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍
.
So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics.
.
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy#sayajualmekap
ORIGINAL FEEDBACK!!! . Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍 . So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics. . . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy #sayajualmekap 
ORIGINAL FEEDBACK!!!
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍
.
So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics.
.
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +6011-11517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics #muashahalam
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxywanted #sayajualmekap
ORIGINAL FEEDBACK!!! . Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍 . So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics. . . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +6011-11517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #muashahalam  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxywanted  #sayajualmekap 
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
Thank you awak shopping ngan @tiera_dyxy
Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍
.
Haaaa nak ke nak?
Mesti la nakk kan?!
.
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? 📲 WHATSAPP +6011-11517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗 . Thank you awak shopping ngan @tiera_dyxy Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍 . Haaaa nak ke nak? Mesti la nakk kan?! . . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? 📲 WHATSAPP +6011-11517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
Thank you awak shopping ngan tiera
Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT pun dapat😍
.
Haaaa nak ke nak?
Mesti la nakk kan?!
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP 011-11517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗 . Thank you awak shopping ngan tiera Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT pun dapat😍 . Haaaa nak ke nak? Mesti la nakk kan?! . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP 011-11517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
.
Whatsapp tiera 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Shah Alam 🚗Kapar 🚗Bukit Tinggi 🚗Setia Alam 🚗Meru . Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . . Whatsapp tiera 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxyshahalam  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codbukittinggi  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxycodselangor  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #coddyxyklang  #dyxyklang  #cod3jam  #bccream  #dyxymaskara 
SET PALING LAKU KERAS ABAD NI !🔥
.
.
UNTUK ANDA YANG INGIN CANTIK TAPI TAK PANDAI MAKE UP😅
.
Hanya dengan 3 step,
Hasil make up macam solekkan MUA😘
.
Yang lebih best jimat masa,jimat duit. Kenape nak habiskan masa untuk make up sedangkan anda Boleh jimatkannya?
.
DYXY kan ada❗❗
Sapa nak?
.
.
Kenapa WAJIB grab dari Kakbella?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile) ❤💋
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #teamfaizahdyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #dyxycyberjaya #coddyxyshahalam #coddyxyklang #coddyxysetiaalam #dyxyselangor #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxyselangor #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxypromosi
SET PALING LAKU KERAS ABAD NI !🔥 . . UNTUK ANDA YANG INGIN CANTIK TAPI TAK PANDAI MAKE UP😅 . Hanya dengan 3 step, Hasil make up macam solekkan MUA😘 . Yang lebih best jimat masa,jimat duit. Kenape nak habiskan masa untuk make up sedangkan anda Boleh jimatkannya? . DYXY kan ada❗❗ Sapa nak? . . Kenapa WAJIB grab dari Kakbella? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) ❤💋 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #teamfaizahdyxy  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #dyxybalakong  #dyxyampang  #dyxycyberjaya  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #coddyxysetiaalam  #dyxyselangor  #setmekapmalaysia  #setmekapmurahmalaysia  #dyxymalaysia  #agentdyxyselangor  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxypromosi 
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? .
.
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨
.
.
"Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" .
.
Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨
.
.
Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗
.
.
Whatsapp,
011-11517536
.
.
.
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
.
#tiera_dyxy #dyxycosmetics
#bccream #teambieladyxy
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxycleansingwipes
#usahawandyxy
#teamfaizahdyxy
#mekap #dyxyjohorbahru
#dyxyjohor #dyxyshahalam
#dyxyklang #dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? . . Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ . . "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" . . Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . . Whatsapp, 011-11517536 . . . . COD: SHAH ALAM & KLANG . . #tiera_dyxy  #dyxycosmetics  #bccream  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxycleansingwipes  #usahawandyxy  #teamfaizahdyxy  #mekap  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyjb  #agentdyxyjohor  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #nakcantiktakperluover  #dyxyoriginalproduct 
🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist 
120ml
🍃 No 1 Technology Micro Nano
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
.
🔥Tips untuk pakai Facemist
.
🌸KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
🌸KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
🌸KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
🌸LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
..
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor #codjalankebun
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist 120ml 🍃 No 1 Technology Micro Nano . ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian . . 🔥Tips untuk pakai Facemist . 🌸KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc 🌸KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 🌸KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja 🌸LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) .. . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #codjalankebun  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
DYXY MASCARA 🌸
.
.
✔️ Melebatkan bulu mata
✔️ Memanjangkan bulu mata
✔️ Mudah tanggal
✔️ Tidak menghitamkan bawah mata
.
.
💯 Letak air sedikit pada bulu mata, biar selama 3 saat dan tanggalkan dengan mudah.
. 
Dyxy, mudah & cepat ‼️
.
💰RM 65 add rm 5 postage
🚘Free cod Shah Alam & Klang
.
Berminat boleh whatsapp tiera cepat sementara tgh promosi gila 
011-11517536
..
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor #codjalankebun
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic 
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
DYXY MASCARA 🌸 . . ✔️ Melebatkan bulu mata ✔️ Memanjangkan bulu mata ✔️ Mudah tanggal ✔️ Tidak menghitamkan bawah mata . . 💯 Letak air sedikit pada bulu mata, biar selama 3 saat dan tanggalkan dengan mudah. . Dyxy, mudah & cepat ‼️ . 💰RM 65 add rm 5 postage 🚘Free cod Shah Alam & Klang . Berminat boleh whatsapp tiera cepat sementara tgh promosi gila 011-11517536 .. . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #codjalankebun  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
DYXY MEDIA SHOWCASE PRESS CONFERENCE😍

Didie Alias, Caprice & Achey bersiaran sekali.
More artis akan join tau!

Antara artis yang terlibat untuk tour kali ini •Hael husaini
•Achey
•Haqiem Rusli
•Aiman tino

Follow DYXY rapat-rapat
Best gila gila bila join family DYXY tau
Tak kan pernah menyesal 😘
.
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
DYXY MEDIA SHOWCASE PRESS CONFERENCE😍 Didie Alias, Caprice & Achey bersiaran sekali. More artis akan join tau! Antara artis yang terlibat untuk tour kali ini •Hael husaini •Achey •Haqiem Rusli •Aiman tino Follow DYXY rapat-rapat Best gila gila bila join family DYXY tau Tak kan pernah menyesal 😘 . . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
Assalamualaikum Hari ni Bonda Yatt nak share sikit 😍
.
Senangnya bila dah ada set Dyxy nak bersiap pun senang. DAH TAK PERLU PENING PENING!

Alhamdulillah kulit wajah Bonda terjaga dengan baik tanpa cacat cela..TQ to my skin savior DYXY😘😇❤😊👍🏻 .
.
Bonda Yatt suggest sangat kalau sesiapa nak travel pun korang still boleh jaga kulit dengan pakai DYXY Cosmetics ni. Cepat siap, ringan dan jaga kulit. Paling penting, senang cuci bila nak ambik wudhu'
.
Apa yang paling best, jimat duit tau takpayah beli banyak dah cukup satu set. Jimat space tak payah bawak barang makeup banyak, Harga pun berbaloi lagi2 kalau order dengan @tiera_dyxy
.
Diorang ni sukeee buat promosi and bagi extra gift banyak.
.
. 
atau boleh juga whatsapp 📲011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
Assalamualaikum Hari ni Bonda Yatt nak share sikit 😍 . Senangnya bila dah ada set Dyxy nak bersiap pun senang. DAH TAK PERLU PENING PENING! Alhamdulillah kulit wajah Bonda terjaga dengan baik tanpa cacat cela..TQ to my skin savior DYXY😘😇❤😊👍🏻 . . Bonda Yatt suggest sangat kalau sesiapa nak travel pun korang still boleh jaga kulit dengan pakai DYXY Cosmetics ni. Cepat siap, ringan dan jaga kulit. Paling penting, senang cuci bila nak ambik wudhu' . Apa yang paling best, jimat duit tau takpayah beli banyak dah cukup satu set. Jimat space tak payah bawak barang makeup banyak, Harga pun berbaloi lagi2 kalau order dengan @tiera_dyxy . Diorang ni sukeee buat promosi and bagi extra gift banyak. . . atau boleh juga whatsapp 📲011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
Promosi sempena sambutan hari kemerdekaan negara Malaysia
.
.
Jom dptkan dyxy dgn harga xmasuk akal.. 😱😱
.
📮Free postage
🚘Free cod SHAH ALAM/KLANG
🎁free gift
.
.
Whatsapp 011-11517536
.
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxybanting #dyxypuchong #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
Promosi sempena sambutan hari kemerdekaan negara Malaysia . . Jom dptkan dyxy dgn harga xmasuk akal.. 😱😱 . 📮Free postage 🚘Free cod SHAH ALAM/KLANG 🎁free gift . . Whatsapp 011-11517536 . . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxybanting  #dyxypuchong  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
JUALAN SEMPENA KEMERDEKAAN NEGARA MALAYSIA 💭💭💭
.
.
Pastikan beli yg original hanya di
.
@tiera_dyxy
.
Dapatkan keenam-enam produk dgn harga promosi skrg :
🌸 BC CREAM DYXY
🌸 GREENTEA FACEMIST DYXY
🌸 BRUSH DYXY
🌸 LIPSTICKS DYXY
🌸 MASCARA DYXY
🌸 GREENTEA CLEANSING WIPES DYXY
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxybanting #dyxyjohor #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
JUALAN SEMPENA KEMERDEKAAN NEGARA MALAYSIA 💭💭💭 . . Pastikan beli yg original hanya di . @tiera_dyxy . Dapatkan keenam-enam produk dgn harga promosi skrg : 🌸 BC CREAM DYXY 🌸 GREENTEA FACEMIST DYXY 🌸 BRUSH DYXY 🌸 LIPSTICKS DYXY 🌸 MASCARA DYXY 🌸 GREENTEA CLEANSING WIPES DYXY . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxybanting  #dyxyjohor  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Shah Alam
🚗Kapar
🚗Bukit Tinggi
🚗Setia Alam
🚗Meru
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp tiera 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxyshahalam
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxycodselangor
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #coddyxyklang #dyxyklang
#cod3jam #bccream #dyxymaskara
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Shah Alam 🚗Kapar 🚗Bukit Tinggi 🚗Setia Alam 🚗Meru . Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp tiera 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxyshahalam  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codbukittinggi  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxycodselangor  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #coddyxyklang  #dyxyklang  #cod3jam  #bccream  #dyxymaskara 
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
Thank you awak shopping ngan @tiera_dyxy 😘
Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍
.
Haaaa nak ke nak?
Mesti la nakk kan?!
.
.
Kenapa WAJIB grab dari tiera?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxybanting #dyxypuchong #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetics
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗 . Thank you awak shopping ngan @tiera_dyxy 😘 Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍 . Haaaa nak ke nak? Mesti la nakk kan?! . . Kenapa WAJIB grab dari tiera? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM/KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxybanting  #dyxypuchong  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetics  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
POSTAGE everyday guys...lekas submit order dyxy dgn kak bella..
.
grab harga promo sempena hari merdeka x lama lagi.. Promosi sampai 31 hb je tau...
.
.
FREE POSTAGE SM
FREE COD SHAH ALAM & KLANG
FREE GIFT MENARIK
.
.
WHATSAPP Tiera 011-11517536
.
.
.
.
#tiera_dyxy #trustedsellermalaysia #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxybanting #codjalankebun #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #sayajualmekap
POSTAGE everyday guys...lekas submit order dyxy dgn kak bella.. . grab harga promo sempena hari merdeka x lama lagi.. Promosi sampai 31 hb je tau... . . FREE POSTAGE SM FREE COD SHAH ALAM & KLANG FREE GIFT MENARIK . . WHATSAPP Tiera 011-11517536 . . . . #tiera_dyxy  #trustedsellermalaysia  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxybanting  #codjalankebun  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #sayajualmekap 
[ PROMOSI LAGI❗ ]
.
COMPLETE SET. MEMANG RASA UNTUNG GILA GRAB SET NI❗
.
Mesti rasa tak lengkap kan kalau dah berbedak tetiba bibir pucat dan mata rasa kosong? Dyxy Cosmetics keluarkan set lengkap berserta new baby matte lipstick dan eksklusif mascara!!
.
Tak rasa rugi grab set ni.
🔥Bccream memang cukup superb bab cover flaws ni.
🔥Facemist peneman setia untuk sentiasa kekalkan kelembapan kulit dalam apa jua masa dan ketika.
🔥Matte lipstick yang tak keringkan bibir. Moist and long lasting of course!
🔥Brush kontot comel gebu akan make sure bccream rata dan menjimatkan penggunaan bccream. Kontot kontot pun superb tau. Senang bawak travel.
🔥Maskara eksklusif menyerlahkan lagi kecantikkan dan kesempurnaan si pemakai. Tak perlu fake lashes anymore!
.
🙋 Jom dapatkan set combo complete sekarang! .
Whatsapp cepat! 📲 +601111517536
Atau klik je link kat bio tu ye 👆
FREE POSTAGE • FREE COD • FREE GIFT
.
.
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #dyxymascaraoriginal
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxybanting #dyxypuchong #dyxypromosi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang
#mekap #kosmetik #cosmetic
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #cikgucikgi #jururawatmasyarakat
[ PROMOSI LAGI❗ ] . COMPLETE SET. MEMANG RASA UNTUNG GILA GRAB SET NI❗ . Mesti rasa tak lengkap kan kalau dah berbedak tetiba bibir pucat dan mata rasa kosong? Dyxy Cosmetics keluarkan set lengkap berserta new baby matte lipstick dan eksklusif mascara!! . Tak rasa rugi grab set ni. 🔥Bccream memang cukup superb bab cover flaws ni. 🔥Facemist peneman setia untuk sentiasa kekalkan kelembapan kulit dalam apa jua masa dan ketika. 🔥Matte lipstick yang tak keringkan bibir. Moist and long lasting of course! 🔥Brush kontot comel gebu akan make sure bccream rata dan menjimatkan penggunaan bccream. Kontot kontot pun superb tau. Senang bawak travel. 🔥Maskara eksklusif menyerlahkan lagi kecantikkan dan kesempurnaan si pemakai. Tak perlu fake lashes anymore! . 🙋 Jom dapatkan set combo complete sekarang! . Whatsapp cepat! 📲 +601111517536 Atau klik je link kat bio tu ye 👆 FREE POSTAGE • FREE COD • FREE GIFT . . . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #dyxymascaraoriginal  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxybanting  #dyxypuchong  #dyxypromosi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #cikgucikgi  #jururawatmasyarakat 
SEJAK PAKAI FACEMIST DYXY NIE JERAWAT SEMUA MAKIN KURANG TAU DAH LA WANGI, FRESH JE 😍😘
.
JOM TRY FACEMIST DYXY NIE👇👇👇👇👇
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
.
🌿 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
🌿 Effect Glowing serta merta
🌿 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
🌿 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
🌿 Boleh dijadikan makeup based
🌿 Mengandungi zat mineral .
🌿 Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
🌿 Membantu mengecutkan JERAWAT pada muka
🌿Sesuai utk lelaki dan perempuan
🌿Boleh digunakan bila2 masa
.
🌺 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🌺 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
📲 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy
#teambieladyxy
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfaizahdyxy
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxysabah
#dyxyampang
#dyxyselangor
#dyxyshahalam
#dyxycheras
#dyxykl
#parutjerawat
SEJAK PAKAI FACEMIST DYXY NIE JERAWAT SEMUA MAKIN KURANG TAU DAH LA WANGI, FRESH JE 😍😘 . JOM TRY FACEMIST DYXY NIE👇👇👇👇👇 . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . . 🌿 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 🌿 Effect Glowing serta merta 🌿 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH 🌿 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) 🌿 Boleh dijadikan makeup based 🌿 Mengandungi zat mineral . 🌿 Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif 🌿 Membantu mengecutkan JERAWAT pada muka 🌿Sesuai utk lelaki dan perempuan 🌿Boleh digunakan bila2 masa . 🌺 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🌺 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 📲 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfaizahdyxy  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxysabah  #dyxyampang  #dyxyselangor  #dyxyshahalam  #dyxycheras  #dyxykl  #parutjerawat 
KENAPA RAMAI YANG JATUH CINTA DGN DYXY COSMETICS NI???? .
DYXY Bccream Foundation ada semua dalam 1 :
👉 Foundation 👉 Concealer 👉 Bedak 👉 Sunblock/UV Cream 👉 Whitening Cream 👉 Mampu menutup, menghilangkan parut jerawat
.
DYXY Face Mist Green Tea
.
👉 Menambahkan effect Flawless & Glowing disamping merawat kulit wajah
👉 Membantu melembapkan kulit wajah
👉 Mengecutkan dan memudarkn parut jerawat
👉 Menghilangkan jeragat
👉 Menutup liang roma di wajah yg terbuka
.
DYXY BRUSH
.
👉 Bukanlah brush biasa
👉 Adalah beauty blender
👉 Gebu
👉 Sapuan yg Lebih Rata & Lebih padat
👉 Membantu sapuan sehingga menutup segala cela di wajah
👉 Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dicuci
.
DYXY LIPSTICK
.
👉 3 in 1 Lipstik
👉 Boleh dipakai sebagai blusher, eyeshadow dan lipstik
.
DYXY MASCARA
👉 Waterproof
👉 Tak gatal di mata
👉 Melentikkan bulu mata
👉 Membanyakkan bulu mata
👉 Mesra wuduk
👉 Senang utk dibersihkan ( basuh & tarik)
👉 Tak hitamkan bawah mata
.
Dapat kan DYXY COSMETIC dengan HARGA PROMOSI & FREE GIFT 🤤👍👍👍
.
Pakat2 wasap sis .
WhatsApp 011-11517536
WhatsApp 011-11517536
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #dyxyshahalam
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #mekapviral #fattzura #trustedseller #promodyxy #followmenow
#cod3jam #bccreambydyana #bccream
KENAPA RAMAI YANG JATUH CINTA DGN DYXY COSMETICS NI???? . DYXY Bccream Foundation ada semua dalam 1 : 👉 Foundation 👉 Concealer 👉 Bedak 👉 Sunblock/UV Cream 👉 Whitening Cream 👉 Mampu menutup, menghilangkan parut jerawat . DYXY Face Mist Green Tea . 👉 Menambahkan effect Flawless & Glowing disamping merawat kulit wajah 👉 Membantu melembapkan kulit wajah 👉 Mengecutkan dan memudarkn parut jerawat 👉 Menghilangkan jeragat 👉 Menutup liang roma di wajah yg terbuka . DYXY BRUSH . 👉 Bukanlah brush biasa 👉 Adalah beauty blender 👉 Gebu 👉 Sapuan yg Lebih Rata & Lebih padat 👉 Membantu sapuan sehingga menutup segala cela di wajah 👉 Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dicuci . DYXY LIPSTICK . 👉 3 in 1 Lipstik 👉 Boleh dipakai sebagai blusher, eyeshadow dan lipstik . DYXY MASCARA 👉 Waterproof 👉 Tak gatal di mata 👉 Melentikkan bulu mata 👉 Membanyakkan bulu mata 👉 Mesra wuduk 👉 Senang utk dibersihkan ( basuh & tarik) 👉 Tak hitamkan bawah mata . Dapat kan DYXY COSMETIC dengan HARGA PROMOSI & FREE GIFT 🤤👍👍👍 . Pakat2 wasap sis . WhatsApp 011-11517536 WhatsApp 011-11517536 . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #teamfaizahdyxy  #mesrawhuduk  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codbukittinggi  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #dyxyshahalam  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #mekapviral  #fattzura  #trustedseller  #promodyxy  #followmenow  #cod3jam  #bccreambydyana  #bccream 
Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘
.
.
@tiera_dyxy tengah buat offer untuk SET COMPLETE .
.
Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
.
.
ORDER NOW💨💨 .
.
WHATSSAP SEKARANG 011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxypenang #dyxybangi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #cikgucikgi #jururawatmalaysia
Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !! . . Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara. Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss.. Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘 . . @tiera_dyxy tengah buat offer untuk SET COMPLETE . . Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!! . . ORDER NOW💨💨 . . WHATSSAP SEKARANG 011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxybangi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #cikgucikgi  #jururawatmalaysia 
Korang .. NORA DANISH dah try mineral facemist by dyxy ni tau,korang nak tau apa yg best dgn produk ni 😍
.
🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 011-11517536
📲WHATSAPP 011-11517536
.
.
.
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxypenang #dyxybangi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #cikgucikgi #jururawatmalaysia
Korang .. NORA DANISH dah try mineral facemist by dyxy ni tau,korang nak tau apa yg best dgn produk ni 😍 . 🍃 DYXY Face Mist. . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃. . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas. ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF. . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 011-11517536 📲WHATSAPP 011-11517536 . . . . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxybangi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #cikgucikgi  #jururawatmalaysia 
Dah ramai try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘
.
.
@tiera_dyxy tengah buat offer untuk SET COMPLETE .
.
Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
.
.
ORDER NOW💨💨 .
.
WHATSSAP SEKARANG 011-11517536
.
.
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxypenang #dyxybangi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #cikgucikgi #jururawatmasyarakat
Dah ramai try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !! . . Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara. Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss.. Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘 . . @tiera_dyxy tengah buat offer untuk SET COMPLETE . . Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!! . . ORDER NOW💨💨 . . WHATSSAP SEKARANG 011-11517536 . . . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxybangi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #cikgucikgi  #jururawatmasyarakat 
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
Thank you awak shopping ngan @biela_dyxy official 😘
Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍
.
Haaaa nak ke nak?
Mesti la nakk kan?!
.
.
Kenapa WAJIB grab dari tiera?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
.
#tiera_dyxy  #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #bccreamdyxy #maskaramurah #lipstickdyxy
#dyxyshahalam #dyxyklang #dyxyselangor
#dyxyjohor #dyxypenang #dyxybangi
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #dyxycodshahalam #dyxycodklang
#mekap #kosmetik #cosmetic #mua
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#usahawandyxy #agentdyxy #dropshipdyxy #cikgucikgi #jururawatmalaysia
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗 . Thank you awak shopping ngan @biela_dyxy official 😘 Bukan dapat item DYXY je tau. FREE GIFT berupa Set Makeup meletop top jugak akan tiera bagi 😍 . Haaaa nak ke nak? Mesti la nakk kan?! . . Kenapa WAJIB grab dari tiera? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD SHAH ALAM & KLANG ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . . #tiera_dyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundation  #bccreamdyxy  #maskaramurah  #lipstickdyxy  #dyxyshahalam  #dyxyklang  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxybangi  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dyxycodshahalam  #dyxycodklang  #mekap  #kosmetik  #cosmetic  #mua  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #agentdyxy  #dropshipdyxy  #cikgucikgi  #jururawatmalaysia