an online Instagram web viewer

#theordinary medias

Photos

When you need to stock up on your OG's. ✌😍 #priceline #lanolips #everywheremulticream #tintedlipbalm #rhubarb #theordinary #theordinaryskincare #buffetserum #skincare #pricelinehaul #flatlay @pricelineau @lanolips
🌱The Ordinary - Squalane🌱
.
🌱Benefits:
Squalane has very high emollience, is an exceptional hydrator and 
can prevent ongoing loss of hydration.
Squalane is non-comedogenic and is suitable for use on all skin types. .
🌱My opinion:
I have always been reticent to use face oils, I thought that they was not 
good for my skin type but one day I discovered this squalane oil and oh my God...
all change to better on my skin.
I use my squalane at night after my cream and then go to bed, the next morning 
I have the plumpest and glowiest skin ever, also my skin feels more hydrated.
For me is a great product and I LOVE it, i will repurchase for sure.
I recomend this Squalene oil for combo to normal and dehydrated skin (personal experience). .
☀️Happy Sunday everyone!☀️
. 🌱Beneficios:
El escualeno tiene una emoliencia muy alta, es un hidratante excepcional y previene
la perdida continua de hidratación. El escualeno es no comedogénico y adecuado para
todo tipo de pieles.
.
🌱Mi opinión:
Simpre he sido una persona muy reticente a usar aceite en la cara, pensaba que no iban a ser buenos para mi tipo de piel,
pero un buen día descubrí el aceite de escualeno y ahí sí que cambió todo a bien para mi piel.
Me gusta usarlo por la noche después de la crema y después irme a dormir, a la mañana siguiente amanezco con la piel
más luminosa y lustrosa que jamás he tenido y también siento mi piel mucho más hidratada.
Para mi es un gran producto y me encanta, lo volveré a comprar sin duda.
Recomiendo este aceite de escualeno para pieles mixtas-normales y deshidratadas (por experiencia personal).
. ☀️¡Feliz domingo a todas!☀️
.
#kbeauty #skincare #skincarejunkie #squalane #oil #facialoil #skin #review #theordinary #beautyreview
#soko #glow #beauty
🌱The Ordinary - Squalane🌱 . 🌱Benefits: Squalane has very high emollience, is an exceptional hydrator and can prevent ongoing loss of hydration. Squalane is non-comedogenic and is suitable for use on all skin types. . 🌱My opinion: I have always been reticent to use face oils, I thought that they was not good for my skin type but one day I discovered this squalane oil and oh my God... all change to better on my skin. I use my squalane at night after my cream and then go to bed, the next morning I have the plumpest and glowiest skin ever, also my skin feels more hydrated. For me is a great product and I LOVE it, i will repurchase for sure. I recomend this Squalene oil for combo to normal and dehydrated skin (personal experience). . ☀️Happy Sunday everyone!☀️ . 🌱Beneficios: El escualeno tiene una emoliencia muy alta, es un hidratante excepcional y previene la perdida continua de hidratación. El escualeno es no comedogénico y adecuado para todo tipo de pieles. . 🌱Mi opinión: Simpre he sido una persona muy reticente a usar aceite en la cara, pensaba que no iban a ser buenos para mi tipo de piel, pero un buen día descubrí el aceite de escualeno y ahí sí que cambió todo a bien para mi piel. Me gusta usarlo por la noche después de la crema y después irme a dormir, a la mañana siguiente amanezco con la piel más luminosa y lustrosa que jamás he tenido y también siento mi piel mucho más hidratada. Para mi es un gran producto y me encanta, lo volveré a comprar sin duda. Recomiendo este aceite de escualeno para pieles mixtas-normales y deshidratadas (por experiencia personal). . ☀️¡Feliz domingo a todas!☀️ . #kbeauty  #skincare  #skincarejunkie  #squalane  #oil  #facialoil  #skin  #review  #theordinary  #beautyreview  #soko  #glow  #beauty 
Love these products💝
#theordinaryskincare は値段も安く、効果もピンポイントで選べるので気軽にいろいろ試してます。

#theordinary #ジオーディナリー #cosmetics #コスメ好きさんと繋がりたい
◼️The Ordinary系列

The Ordinary Marine Hyaluronics海洋保濕精華

為肌膚深層補水,本產品採用超輕薄配方,能夠像玻尿酸一樣吸附和保持水分,但質感更為輕薄。此產品中富含適合肌膚使用的海洋菌類、夏威夷紅藻、來自南極海洋的糖蛋白、微過濾藍綠藻以及多種有利於健康的氨基酸,讓肌膚看起來更加飽滿、滋潤。

不含酒精、油脂、聚矽酮、堅果和麩質。

只需‼️MOP99 限時優惠

原裝行貨,信心保證!

Wechat下單: ghouse_macau

#theordinary
◼️The Ordinary系列 The Ordinary Marine Hyaluronics海洋保濕精華 為肌膚深層補水,本產品採用超輕薄配方,能夠像玻尿酸一樣吸附和保持水分,但質感更為輕薄。此產品中富含適合肌膚使用的海洋菌類、夏威夷紅藻、來自南極海洋的糖蛋白、微過濾藍綠藻以及多種有利於健康的氨基酸,讓肌膚看起來更加飽滿、滋潤。 不含酒精、油脂、聚矽酮、堅果和麩質。 只需‼️MOP99 限時優惠 原裝行貨,信心保證! Wechat下單: ghouse_macau #theordinary 
◼️The Ordinary系列

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F

這款美白精華中富含維他命F,在維他命F中,有20% 的脂溶性維他命C,是一種能夠改變皮膚光澤度的保濕成分,濃縮配方將維生素C與維生素F混合,同時顯著增亮美白膚色,減少老化跡象,如細紋和皺紋。

期待美白的皮膚,舒適地散發水嫩和年輕的光澤!

只需‼️MOP199 限時優惠

原裝行貨,信心保證!

Wechat下單: ghouse_macau

#theordinary
◼️The Ordinary系列 The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 這款美白精華中富含維他命F,在維他命F中,有20% 的脂溶性維他命C,是一種能夠改變皮膚光澤度的保濕成分,濃縮配方將維生素C與維生素F混合,同時顯著增亮美白膚色,減少老化跡象,如細紋和皺紋。 期待美白的皮膚,舒適地散發水嫩和年輕的光澤! 只需‼️MOP199 限時優惠 原裝行貨,信心保證! Wechat下單: ghouse_macau #theordinary 
«Ο Φρίντος στα φρύδια της Φρίντας» is what I call this, aka “Frida Foto Fudge”. 😋🤣🙃
#Escondite #EsconditeLaval #FridaKahlo #tapas #tacos #quesadilla #mojito #margarita #chanchon #koubarokatastasi #89percentgreek #Epirusbitches #theordinary #colgatesmile #AgiosEleftherios #AgiosDionysios #Decembernamedaysrock #happynameday
💠Nacific Fresh Herb Origin Serum💠

1⃣Apa itu Nacific Fresh Herb Origin Serum?
.
.
Nacific Fresh Herb Origin Serum adalah serum yang kaya akan antioksidan,  serum yang mendapat julukan "damn serum" dikarenakan efek nya sedikit menggelitik kulit kamu saat dipakai ini bagus untuk anda yg memiliki masalah kulit kering dan kasar,  pori-pori besar, serta yang memiliki kerutan halus diwajah
.
.
2⃣Apa sih kegunaan Nacific Fresh Herb Origin Serum? .
.
- Mengecilkan pori-pori
- Melembabkan kulit
- Membuat kulit menjadi Glowing
- Menghilangkan kerutan halus pada kulit
.
.
.
pH level dari produk ini adalah 5
.
.
Size : 50ml
Price : 170.000 idr
.
. 
Jika kamu menyukai produk ini,  feel free to contact us: 
LINE: @hyggehype (with@)
.
.
.
#hyggehype #jualkosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikonline #kosmetikmurah #kosmetikkorea #kbeauty #skincare #skincareproducts #skincareroutine#makeup #bestseller #readystock #makeupkorea #koreanbeauty #kosmetikpopuler #maskermurah #naturerepublic #etudehouse #somebymioriginal #klairs#theordinary #nacific#nacificori#nacificserum#nacificmurah
💠Nacific Fresh Herb Origin Serum💠 1⃣Apa itu Nacific Fresh Herb Origin Serum? . . Nacific Fresh Herb Origin Serum adalah serum yang kaya akan antioksidan, serum yang mendapat julukan "damn serum" dikarenakan efek nya sedikit menggelitik kulit kamu saat dipakai ini bagus untuk anda yg memiliki masalah kulit kering dan kasar, pori-pori besar, serta yang memiliki kerutan halus diwajah . . 2⃣Apa sih kegunaan Nacific Fresh Herb Origin Serum? . . - Mengecilkan pori-pori - Melembabkan kulit - Membuat kulit menjadi Glowing - Menghilangkan kerutan halus pada kulit . . . pH level dari produk ini adalah 5 . . Size : 50ml Price : 170.000 idr . . Jika kamu menyukai produk ini, feel free to contact us: LINE: @hyggehype (with@) . . . #hyggehype  #jualkosmetik  #kosmetikoriginal  #kosmetikori  #kosmetikonline  #kosmetikmurah  #kosmetikkorea  #kbeauty  #skincare  #skincareproducts  #skincareroutine #makeup  #bestseller  #readystock  #makeupkorea  #koreanbeauty  #kosmetikpopuler  #maskermurah  #naturerepublic  #etudehouse  #somebymioriginal  #klairs #theordinary  #nacific #nacificori #nacificserum #nacificmurah 
ดีมากรีวิวแน่น
ไม่เปลี่ยนใจ ผิวกระจ่างใส ไม่อุดตัน ไม่หนักหน้า 😊👍
—-
Pre-Order⚡️
Sunscreen : Krave Beauty The Beet Shield 🥬
[ 50ml - 1090Baht ]
ใช้ได้นาน 5-6 เดือนขึ้นไป ‼️
#nnutchaxkrave
——
ปรึกษา / สั่งสินค้า : ทัก Direct Messege
✨ทุกรูปถ่ายเองห้ามนำไปใช้✨
—-
ครีมกันแดดที่มีส่วนผสมจากธรรมชาติ มีสารบำรุงผิวอย่างล้ำลึก
ผิวแพ้ง่าย ผิวเป็นสิว ผิวปกติใช้ได้
—-
ทำไมคนเป็นสิวควรใช้กันแดดตัวนี้ ??
ลดการอักเสบของสิวต่างๆ ทำให้สิวหายไวขึ้น ไม่ทำให้อุดตัน
— 
ทุกตัวของ Krave Beauty จะมีส่วนผสมจากธรรมชาติ
ประกอบด้วย
✔️Beets : ช่วย Anti-Oxidant , ปกป้องผิวตากมลภาวะต่างๆ
✔️Kale : มีวิตามินหลายชนิดที่ดีต่อผิว , บำรุงฟื้นฟูผิวอย่างล้ำลึก
✔️Matcha : ผิวชุ่มชื่นสุขภาพดี , ลดการอักเสบของสิว
—
กันแดดตัวนี้ดียังไง💛💛
✅ SPF 47 Pa ++++
✅ ปกป้องผิวได้ 12 ชม.
✅ มีสาร Anti-Oxidant ปกป้องผิวจากมลภาวะต่างๆ
✅ สิวอักเสบน้อยลง ผิวไม่แสบแดง
✅ ลดการเกิดริ้วรอยก่อนวัย
✅ ผิวกระจ่างใส หายหมองคล้ำ
✅ มีวิตามินที่ดีต่อผิวหลายตัว
✅ ไม่อุดตัน เนื้อบางเบา ไม่หนักหน้า
—-
วิธีใช้
• ใช้ตอนเช้า🌞
• หลังลงสกินแคร์ทุกตัว
—
#kravebeauty #theordinaryskincare #theordinary #theordinarythailand #preorderuk #skincare #พร้อมส่งtheordinary #thailand #face #beauty#howtoperfect #สกินแคร์ #รีวิวสกินแคร์ #ใช้จริงรีวิวจริง #ใช้ดีบอกต่อ #ขาวกระจ่างใส #whiteningcream #ลดรอยสิว #ผิวหมองคล้ำ #จุดด่างดำจางลง
ดีมากรีวิวแน่น ไม่เปลี่ยนใจ ผิวกระจ่างใส ไม่อุดตัน ไม่หนักหน้า 😊👍 —- Pre-Order⚡️ Sunscreen : Krave Beauty The Beet Shield 🥬 [ 50ml - 1090Baht ] ใช้ได้นาน 5-6 เดือนขึ้นไป ‼️ #nnutchaxkrave  —— ปรึกษา / สั่งสินค้า : ทัก Direct Messege ✨ทุกรูปถ่ายเองห้ามนำไปใช้✨ —- ครีมกันแดดที่มีส่วนผสมจากธรรมชาติ มีสารบำรุงผิวอย่างล้ำลึก ผิวแพ้ง่าย ผิวเป็นสิว ผิวปกติใช้ได้ —- ทำไมคนเป็นสิวควรใช้กันแดดตัวนี้ ?? ลดการอักเสบของสิวต่างๆ ทำให้สิวหายไวขึ้น ไม่ทำให้อุดตัน — ทุกตัวของ Krave Beauty จะมีส่วนผสมจากธรรมชาติ ประกอบด้วย ✔️Beets : ช่วย Anti-Oxidant , ปกป้องผิวตากมลภาวะต่างๆ ✔️Kale : มีวิตามินหลายชนิดที่ดีต่อผิว , บำรุงฟื้นฟูผิวอย่างล้ำลึก ✔️Matcha : ผิวชุ่มชื่นสุขภาพดี , ลดการอักเสบของสิว — กันแดดตัวนี้ดียังไง💛💛 ✅ SPF 47 Pa ++++ ✅ ปกป้องผิวได้ 12 ชม. ✅ มีสาร Anti-Oxidant ปกป้องผิวจากมลภาวะต่างๆ ✅ สิวอักเสบน้อยลง ผิวไม่แสบแดง ✅ ลดการเกิดริ้วรอยก่อนวัย ✅ ผิวกระจ่างใส หายหมองคล้ำ ✅ มีวิตามินที่ดีต่อผิวหลายตัว ✅ ไม่อุดตัน เนื้อบางเบา ไม่หนักหน้า —- วิธีใช้ • ใช้ตอนเช้า🌞 • หลังลงสกินแคร์ทุกตัว — #kravebeauty  #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinarythailand  #preorderuk  #skincare  #พร ้อมส่งtheordinary #thailand  #face  #beauty #howtoperfect  #สก ินแคร์ #ร ีวิวสกินแคร์ #ใช ้จริงรีวิวจริง #ใช ้ดีบอกต่อ #ขาวกระจ ่างใส #whiteningcream  #ลดรอยส ิว #ผ ิวหมองคล้ำ #จ ุดด่างดำจางลง
加拿大🇨🇦代購
The Ordinary: Mandelic Acid 10% + HA $80

-杏仁酸: 消除暗瘡粉刺👻👻 消滅皮膚細菌 ☄️☄️ 暗瘡肌膚適用👍👍 抗炎功效😽 溫和版水楊酸😉

🈲小店經營 不接受議價 明買明賣 謝謝🙇‍♀️

可荃灣綫沿線交收
其他交收地點可相議

另可選擇
1)平郵+10/
2)順豐到付

支付方式💲:PayMe/銀行轉帳(中銀/恒生)

⚠️請注意下單購買後,一般運送時間需1-2星期(歐美➡️香港),貨物到港後,會盡快安排交收,不便之處,敬請見諒🙇🏻‍♀️
#theordinary #theordinary代購 #加拿大代購 #美國代購 #護膚品 #skincare#暗瘡 #痘痘肌 #杏仁酸 #theordinary香港
加拿大🇨🇦代購 The Ordinary: Mandelic Acid 10% + HA $80  -杏仁酸: 消除暗瘡粉刺👻👻 消滅皮膚細菌 ☄️☄️ 暗瘡肌膚適用👍👍 抗炎功效😽 溫和版水楊酸😉  🈲小店經營 不接受議價 明買明賣 謝謝🙇‍♀️  可荃灣綫沿線交收 其他交收地點可相議  另可選擇 1)平郵+10/ 2)順豐到付  支付方式💲:PayMe/銀行轉帳(中銀/恒生)  ⚠️請注意下單購買後,一般運送時間需1-2星期(歐美➡️香港),貨物到港後,會盡快安排交收,不便之處,敬請見諒🙇🏻‍♀️ #theordinary  #theordinary代購  #加拿大代購  #美國代購  #護膚品  #skincare #暗瘡  #痘痘肌  #杏仁酸  #theordinary香港 
ครบเซ็ทความสวย💋💋SET ของขวัญ kiehl สุดคุ้ม ฉลองปีใหม่ 🎁ราคา 1,500 บาท เท่านั้น🎁
ในเซ็ตมี cleanser 10ml, Toner 10ml, Essence 10ml, Moisturizer, Masque, Eye’s treatment , Lip Treatment. ..
.

FB: https://m.facebook.com/Grab-Your-Beauty-338016993678094/
IG: grabyourbeautyyy 
LINE@: line://ti/p/@jhg0796o
Or LINE ID: @grabyourbeauty .
.
☀ทักแชท เช็คสตอค อัพเดทก่อนโอนค่ะ
☀ขายของแท้ 💯%
❤️สินค้าbrand name skin care ของจริงทุกชิ้น
💰ราคาดีเว่อ
💋ส่งของตรงเวลา

แวะมาคุยกะเราได้น้า ขอบคุณค่าาาาา 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #lauramercierthailand #esteelauderthailand #lancomethailand #clinicthailand #the ordinaryskincare #theordinarythailand #theordinary #lamerthailand #kiehlthailand #greenteafatburn #missdiorthailand #missdiorbloomingbouquet #sephorathailand #sulwhasoothailand #sk2thailand #cliniquethailand #clarinsthailand #greenteafatburner #anastasiathailand 
#grabyourbeautyyy
ครบเซ็ทความสวย💋💋SET ของขวัญ kiehl สุดคุ้ม ฉลองปีใหม่ 🎁ราคา 1,500 บาท เท่านั้น🎁 ในเซ็ตมี cleanser 10ml, Toner 10ml, Essence 10ml, Moisturizer, Masque, Eye’s treatment , Lip Treatment. .. . FB: https://m.facebook.com/Grab-Your-Beauty-338016993678094/ IG: grabyourbeautyyy LINE@: line://ti/p/@jhg0796o Or LINE ID: @grabyourbeauty . . ☀ทักแชท เช็คสตอค อัพเดทก่อนโอนค่ะ ☀ขายของแท้ 💯% ❤️สินค้าbrand name skin care ของจริงทุกชิ้น 💰ราคาดีเว่อ 💋ส่งของตรงเวลา แวะมาคุยกะเราได้น้า ขอบคุณค่าาาาา 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #lauramercierthailand  #esteelauderthailand  #lancomethailand  #clinicthailand  #the  ordinaryskincare #theordinarythailand  #theordinary  #lamerthailand  #kiehlthailand  #greenteafatburn  #missdiorthailand  #missdiorbloomingbouquet  #sephorathailand  #sulwhasoothailand  #sk2thailand  #cliniquethailand  #clarinsthailand  #greenteafatburner  #anastasiathailand  #grabyourbeautyyy 
THE ORDINARY LACTIC ACID 5% + HA 2%
•
💸 IDR 185.000
•
Serum untuk exfoliate / soft peeling yang hanya cukup dipakai 2x seminggu. Hanya dipakai PM (malam hari) tanpa ditimpa krim malam. Dan kalian bisa rasakan hasilnya. Concern nya untuk : 
1. Membersihkan kulit mati tanpa pengelupasan. 
2. Mencegah kulit kasar & bersisik. 
3. Meratakan tone kulit wajah. 
4. Mengurangi noda & bekas jerawat. 
5. Melembabkan kulit & meningkatkan kolagen. •
For order :
Whatsapp / Line : +62818790277 / evi-lin
•
•
#jualordinaryahabhapeeling #jualordinartsalicylicacid #jualordinaryniacanamide #jualordinarylacticacid #jualordinaryplantderivedsqualane #jualordinaryplantderived #jualordinaryhyaluronicacid #jualordinarybuffet #jualordinaryalphalipoic #jualordinarylacticacid #jualordinaryazelaicacid #Theordinary #theordinaryori #theordinarymurah #theordinaryjakarta #theordinaryjkt #jualtheordinary #niacinamide #jualtheordinarymurah #jualtheordinaryori #jualniacinamide #niacinamidemurah #skincare #theordinaryniacinamide #jualtheordinaryniacinamide #openpo #preorderordinary #trustedseller
THE ORDINARY LACTIC ACID 5% + HA 2% • 💸 IDR 185.000 • Serum untuk exfoliate / soft peeling yang hanya cukup dipakai 2x seminggu. Hanya dipakai PM (malam hari) tanpa ditimpa krim malam. Dan kalian bisa rasakan hasilnya. Concern nya untuk : 1. Membersihkan kulit mati tanpa pengelupasan. 2. Mencegah kulit kasar & bersisik. 3. Meratakan tone kulit wajah. 4. Mengurangi noda & bekas jerawat. 5. Melembabkan kulit & meningkatkan kolagen. • For order : Whatsapp / Line : +62818790277 / evi-lin • • #jualordinaryahabhapeeling  #jualordinartsalicylicacid  #jualordinaryniacanamide  #jualordinarylacticacid  #jualordinaryplantderivedsqualane  #jualordinaryplantderived  #jualordinaryhyaluronicacid  #jualordinarybuffet  #jualordinaryalphalipoic  #jualordinarylacticacid  #jualordinaryazelaicacid  #Theordinary  #theordinaryori  #theordinarymurah  #theordinaryjakarta  #theordinaryjkt  #jualtheordinary  #niacinamide  #jualtheordinarymurah  #jualtheordinaryori  #jualniacinamide  #niacinamidemurah  #skincare  #theordinaryniacinamide  #jualtheordinaryniacinamide  #openpo  #preorderordinary  #trustedseller 
IDR 150.000

Ini botol ke 2 yang aku pake, tapi karena aku skrg lagi pake Vit C lain,  jadi skrg udah lama ke anggurin The Ordinary nya. Sayang kan, jadi aku jual aja... Siapa tau ada yg butuh. Baru aku pake 2x aja... Beli langsung di Canada nitip temen aku yang pergi kesana. 
Info aja nih.. Beberapa orang ada yg bener2 gak suka sama produk ini kareba efek tingling sensation nya. Tapiiii menurut aku pribadi awalnya memang agak ganggu (kalo memang kulit kalian lagi gak sehat atau sensitif)  tapiii lama kelamaan kalo udah terbiasa pake tingling sensationnya itu cuma berasa di beberapa spot yang emang lagi gak sehat kulitnya atau iritasi misalnya, justru lama kelamaan kalo terbiasa malah gak kerasa sama sekali tingling sensationnya itu. Dan memang jerasa banget hasilnya sama aku, selama aku rutin pake ini memang terlihat hasilnya mencerahkan dan bikin kulit muka lembut. Gak suka sama teksturenya, tapi suka sama hasil akhirnya... dan cocok di kulit muka aku, makannya aku repurchase. Oh iya rekomen di pake di malam hari ya... #theordinary #theordinaryskincare #theordinaryoriginal #theordinaryvitamincsuspension #jualtheordinary
IDR 150.000 Ini botol ke 2 yang aku pake, tapi karena aku skrg lagi pake Vit C lain, jadi skrg udah lama ke anggurin The Ordinary nya. Sayang kan, jadi aku jual aja... Siapa tau ada yg butuh. Baru aku pake 2x aja... Beli langsung di Canada nitip temen aku yang pergi kesana. Info aja nih.. Beberapa orang ada yg bener2 gak suka sama produk ini kareba efek tingling sensation nya. Tapiiii menurut aku pribadi awalnya memang agak ganggu (kalo memang kulit kalian lagi gak sehat atau sensitif) tapiii lama kelamaan kalo udah terbiasa pake tingling sensationnya itu cuma berasa di beberapa spot yang emang lagi gak sehat kulitnya atau iritasi misalnya, justru lama kelamaan kalo terbiasa malah gak kerasa sama sekali tingling sensationnya itu. Dan memang jerasa banget hasilnya sama aku, selama aku rutin pake ini memang terlihat hasilnya mencerahkan dan bikin kulit muka lembut. Gak suka sama teksturenya, tapi suka sama hasil akhirnya... dan cocok di kulit muka aku, makannya aku repurchase. Oh iya rekomen di pake di malam hari ya... #theordinary  #theordinaryskincare  #theordinaryoriginal  #theordinaryvitamincsuspension  #jualtheordinary 
🚚Postage every Monday, Wednesday & Friday
🚗COD available only in Alam Damai, Taman Connaught, Bandar Tun Hussein Onn, Sek 13 Petaling Jaya
🛵Self pickup : Alam Damai, Cheras
.
.
💯Authentic 🇬🇧 🇺🇸 💌Kindly WS +60133309221 (link in bio) to order
🚚RM 8 (SM) / RM 12 (EM)
.
#sayajual #theordinary #theordinarymalaysia #theordinaryreadystock #theordinarymurah #theordinaryskincare #sayajualtheordinary #malaysiatheordinary #theordinaryseller #theordinaryreadystockmalaysia #theordinarymy
🚚Postage every Monday, Wednesday & Friday 🚗COD available only in Alam Damai, Taman Connaught, Bandar Tun Hussein Onn, Sek 13 Petaling Jaya 🛵Self pickup : Alam Damai, Cheras . . 💯Authentic 🇬🇧 🇺🇸 💌Kindly WS +60133309221 (link in bio) to order 🚚RM 8 (SM) / RM 12 (EM) . #sayajual  #theordinary  #theordinarymalaysia  #theordinaryreadystock  #theordinarymurah  #theordinaryskincare  #sayajualtheordinary  #malaysiatheordinary  #theordinaryseller  #theordinaryreadystockmalaysia  #theordinarymy 
🍊 " Vitamin C 100% L-Ascorbic Acid Powder 20g "
(430.-) ผงวิตามินซีสดเพรียวๆ 100% บริสุทธิ์ และเสถียรมาก มีประสิทธิภาพสูงที่สุด ใช้ได้สารพัดประโยชน์ ทั้งผิวหน้าและผิวกาย ผิวดูอ่อนเยาว์ กระจ่างใส ลดจุดด่างดำ รอยสิว กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน 👉👉 shopee.co.th/healthy_hub_online 🛒 ------------------------------------
- Line: @healthyhubonline
- Facebook.com/healthyhubonline
- Instagram: healthyhubonline
--------------------------------------- ผงวิตามินซีสด L-Ascorbic Acid เพรียวๆ 100% บริสุทธิ์ และเสถียรมาก ใช้ได้สารพัดประโยชน์ ทั้งผิวหน้าและผิวกาย ผิวดูอ่อนเยาว์ กระจ่างใส ลดจุดด่างดำ รอยสิว กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน

ช่วยเรื่องความกระจ่างใสและเรียบเนียน รวมถึงสีผิวไม่สม่ำเสมอ สามารถใช้ผสมโลชั่นนำมาทาแขนทาตัวได้ ขาวไว ผ่องใส เนียนกระชับขึ้นอย่างเป็นธรรมชาติ

L-ascorbic acid: vitamin C คือ antioxidant ที่ทรงประสิทธิภาพ ช่วยเรื่องหน้าขาวขึ้นกระจ่างใสและเป็น Anti-Aging ลดเลือนริ้วรอยแห่งวัยได้อีกด้วย 
วิธีใช้
- ใช้ปริมาณเล็กน้อยแค่ปลายช้อนตัก ผสมกับครีม หรือทรีตเม้นอื่นๆบนฝ่ามือ แล้วจึงค่อยทาทั่วใบหน้าได้ทั้งเช้า-เย็น
- ตัวอย่างการผสม: Resveratrol and Ferulic วิตามินซีจะมีประสิทธิภาพมากขึ้นถ้าใช้กับตัวนี้
- ใช้ปรมาณที่มากขึ้น ผสมกับโลชั่นทาตัวทาที่บริเวณลำตัวได้ ขาวไว ผ่องใส เนียนกระชับขึ้นอย่างเป็นธรรมชาติ

ข้อควรระวัง
- ไม่ควรใช้พร้อมกับผลิตภัณฑ์ที่ผสม niacinamide (vitamin B3) / EUK
- ใช้กันแดดสม่ำเสมอ

ด้วยราคาที่ย่อมเยาว์ ทดลองใช้และเห็นผลได้จริง มีรายงานทางวิทยาศาตร์รองรับ จึงถือเป็น antioxidant ของ The Ordinary อีกตัวที่น่าใช้มากๆครับ ------------------------------------
"The Ordinary skincare from Canada" - แบรนด์ที่โด่งดังในบรรดาบิวตี้กูรูของต่างประเทศ การันตีคุณภาพด้วยรางวัลมากมาย

#theOrdinary #VitaminC #LAscorbicAcid #Powder #AntiAging #antioxidant #whitening #วิตามินซี #บริสุทธิ์ #กระจ่างใส #เรียบเนียน #สีผิวไม่สม่ำเสมอ #ขาวใส #ราคาถูก #เห็นผลเร็ว #สินค้าแนะนำ #Recommended #พร้อมส่ง
🍊 " Vitamin C 100% L-Ascorbic Acid Powder 20g " (430.-) ผงวิตามินซีสดเพรียวๆ 100% บริสุทธิ์ และเสถียรมาก มีประสิทธิภาพสูงที่สุด ใช้ได้สารพัดประโยชน์ ทั้งผิวหน้าและผิวกาย ผิวดูอ่อนเยาว์ กระจ่างใส ลดจุดด่างดำ รอยสิว กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน 👉👉 shopee.co.th/healthy_hub_online 🛒 ------------------------------------ - Line: @healthyhubonline - Facebook.com/healthyhubonline - Instagram: healthyhubonline --------------------------------------- ผงวิตามินซีสด L-Ascorbic Acid เพรียวๆ 100% บริสุทธิ์ และเสถียรมาก ใช้ได้สารพัดประโยชน์ ทั้งผิวหน้าและผิวกาย ผิวดูอ่อนเยาว์ กระจ่างใส ลดจุดด่างดำ รอยสิว กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน ช่วยเรื่องความกระจ่างใสและเรียบเนียน รวมถึงสีผิวไม่สม่ำเสมอ สามารถใช้ผสมโลชั่นนำมาทาแขนทาตัวได้ ขาวไว ผ่องใส เนียนกระชับขึ้นอย่างเป็นธรรมชาติ L-ascorbic acid: vitamin C คือ antioxidant ที่ทรงประสิทธิภาพ ช่วยเรื่องหน้าขาวขึ้นกระจ่างใสและเป็น Anti-Aging ลดเลือนริ้วรอยแห่งวัยได้อีกด้วย วิธีใช้ - ใช้ปริมาณเล็กน้อยแค่ปลายช้อนตัก ผสมกับครีม หรือทรีตเม้นอื่นๆบนฝ่ามือ แล้วจึงค่อยทาทั่วใบหน้าได้ทั้งเช้า-เย็น - ตัวอย่างการผสม: Resveratrol and Ferulic วิตามินซีจะมีประสิทธิภาพมากขึ้นถ้าใช้กับตัวนี้ - ใช้ปรมาณที่มากขึ้น ผสมกับโลชั่นทาตัวทาที่บริเวณลำตัวได้ ขาวไว ผ่องใส เนียนกระชับขึ้นอย่างเป็นธรรมชาติ ข้อควรระวัง - ไม่ควรใช้พร้อมกับผลิตภัณฑ์ที่ผสม niacinamide (vitamin B3) / EUK - ใช้กันแดดสม่ำเสมอ ด้วยราคาที่ย่อมเยาว์ ทดลองใช้และเห็นผลได้จริง มีรายงานทางวิทยาศาตร์รองรับ จึงถือเป็น antioxidant ของ The Ordinary อีกตัวที่น่าใช้มากๆครับ ------------------------------------ "The Ordinary skincare from Canada" - แบรนด์ที่โด่งดังในบรรดาบิวตี้กูรูของต่างประเทศ การันตีคุณภาพด้วยรางวัลมากมาย #theOrdinary  #VitaminC  #LAscorbicAcid  #Powder  #AntiAging  #antioxidant  #whitening  #ว ิตามินซี #บร ิสุทธิ์ #กระจ ่างใส #เร ียบเนียน #ส ีผิวไม่สม่ำเสมอ #ขาวใส  #ราคาถ ูก #เห ็นผลเร็ว #ส ินค้าแนะนำ #Recommended  #พร ้อมส่ง
THE ORDINARY Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml)
Rp150.000

Waterbase serum yang mengandung niacinamide (vitamin B3) yang berfungsi mencerahkan dan zinc yang berfungsi menghilangkan bekas jerawat, pori pori besar dan oily skin

Ditujukan untuk yang memiliki masalah: jerawat, pori pori besar, oily skin, warna kulit dan texture tidak merata serta kemerahan

How to use:
Dipakai siang dan malam
Sebelum menggunakan oil face/cream
JANGAN DIPAKAI BERSAMAAN DENGAN PRODUK YANG MENGANDUNG VITAMIN C

#theordinaryskincare #theordinary #theordinaryniacinamide #theordinaryniacinamide10 #theordinaryoriginal #theordinaryniacinamidezinc #theordinaryniacinamidemurah
THE ORDINARY Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml) Rp150.000 Waterbase serum yang mengandung niacinamide (vitamin B3) yang berfungsi mencerahkan dan zinc yang berfungsi menghilangkan bekas jerawat, pori pori besar dan oily skin Ditujukan untuk yang memiliki masalah: jerawat, pori pori besar, oily skin, warna kulit dan texture tidak merata serta kemerahan How to use: Dipakai siang dan malam Sebelum menggunakan oil face/cream JANGAN DIPAKAI BERSAMAAN DENGAN PRODUK YANG MENGANDUNG VITAMIN C #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinaryniacinamide  #theordinaryniacinamide10  #theordinaryoriginal  #theordinaryniacinamidezinc  #theordinaryniacinamidemurah 
Things you may not know about Alpha Lipoic Acid😱
 a) ALA can give you a glow overnight after a single application
b)ALA is a very great antioxidants for your skin
c) ALA does not need to be used every day for amazing results.
&&
The best part is that you would only use a few drops 2-3 times per week, meaning the 30ml bottle lasts for ages. ❤️🐒 .
.
Alpha Lipoic Acid 5% (30ml)
RM 43 exclude postage
.
What it claims?
✅Improve skin's texture and tone for a renewed and refreshed complexion
✅Helps to exfoliate skin, exposing brighter skin cells underneath, and regulate skin's production of oil for fewer clogged pores and breakout
✅Combats free radical activity that can cause premature ageing, lessening the signs of photo-damage including pigmenation and fine lines
.
Important❗
Alpha Lipoic Acid is sensitive to sunlight, so keep away from direct sunlight, and use at night-time only for maximum effectiveness.
Do not use on irritated or sensitive skin.
.
Free from?
Water-free, Oil-free, Silicone-free, Nut-free,  Gluten-free, Vegan , Cruelty-free
.
How to use?
Apply 2-3 drops over the entire face, no more than 2-3 times per week. Do not use every day as this could cause sensitivity. This product can be diluted with most oils to reduce its strength if desired.
.
💯Authentic 🇬🇧 🇺🇸 💌Kindly WS +60133309221 (link in bio) to order
🚚RM 8 (SM) / RM 12 (EM)
.
#sayajual #theordinary #theordinarymalaysia #theordinaryreadystock #theordinarymurah #theordinaryskincare #sayajualtheordinary #malaysiatheordinary #theordinaryseller #theordinaryreadystockmalaysia #theordinarymy
Things you may not know about Alpha Lipoic Acid😱 a) ALA can give you a glow overnight after a single application b)ALA is a very great antioxidants for your skin c) ALA does not need to be used every day for amazing results. && The best part is that you would only use a few drops 2-3 times per week, meaning the 30ml bottle lasts for ages. ❤️🐒 . . Alpha Lipoic Acid 5% (30ml) RM 43 exclude postage . What it claims? ✅Improve skin's texture and tone for a renewed and refreshed complexion ✅Helps to exfoliate skin, exposing brighter skin cells underneath, and regulate skin's production of oil for fewer clogged pores and breakout ✅Combats free radical activity that can cause premature ageing, lessening the signs of photo-damage including pigmenation and fine lines . Important❗
Alpha Lipoic Acid is sensitive to sunlight, so keep away from direct sunlight, and use at night-time only for maximum effectiveness.
Do not use on irritated or sensitive skin. . Free from?
Water-free, Oil-free, Silicone-free, Nut-free, Gluten-free, Vegan , Cruelty-free . How to use?
Apply 2-3 drops over the entire face, no more than 2-3 times per week. Do not use every day as this could cause sensitivity. This product can be diluted with most oils to reduce its strength if desired. . 💯Authentic 🇬🇧 🇺🇸 💌Kindly WS +60133309221 (link in bio) to order 🚚RM 8 (SM) / RM 12 (EM) . #sayajual  #theordinary  #theordinarymalaysia  #theordinaryreadystock  #theordinarymurah  #theordinaryskincare  #sayajualtheordinary  #malaysiatheordinary  #theordinaryseller  #theordinaryreadystockmalaysia  #theordinarymy 
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% ✨

Full size 30ml ➡ IDR 145.000 💰
SHARE 5ml ➡ IDR 35.000 💰 .
.
.
🎊🎊🎊 RECOMMENDED 🎊🎊🎊
.
.
Water based serum dengan kandungan niacinamide(vitamin B3) dan zinc yang membantu mengurangi jerawat. Serum ini sangat cocok untuk kalian yang memiliki jenis kulit oily acne prone dan permasalahan kulit kusam 😍

Fungsi:
🔹Mencerahkan
🔹Meratakan warna kulit
🔹Meratakan tekstur kulit
🔹Mengurangi jerawat
🔹Mengecilkan pori-pori 🔹Mengatasi iritasi/kemerahan 🔹Mengontrol produksi minyak berlebih
.
.
.
#theordinaryskincare #TheOrdinary #theordinaryniacinamide #ShareInJarSolo #ShareInbottleSolo #KosmetikSragen #KosmetikSolo #SkincareSolo #SkincareSragen #SragenKita #OlshopSolo #EtudeSolo #EtudeSragen
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% ✨ Full size 30ml ➡ IDR 145.000 💰 SHARE 5ml ➡ IDR 35.000 💰 . . . 🎊🎊🎊 RECOMMENDED 🎊🎊🎊 . . Water based serum dengan kandungan niacinamide(vitamin B3) dan zinc yang membantu mengurangi jerawat. Serum ini sangat cocok untuk kalian yang memiliki jenis kulit oily acne prone dan permasalahan kulit kusam 😍 Fungsi: 🔹Mencerahkan 🔹Meratakan warna kulit 🔹Meratakan tekstur kulit 🔹Mengurangi jerawat 🔹Mengecilkan pori-pori 🔹Mengatasi iritasi/kemerahan 🔹Mengontrol produksi minyak berlebih . . . #theordinaryskincare  #TheOrdinary  #theordinaryniacinamide  #ShareInJarSolo  #ShareInbottleSolo  #KosmetikSragen  #KosmetikSolo  #SkincareSolo  #SkincareSragen  #SragenKita  #OlshopSolo  #EtudeSolo  #EtudeSragen 
READY STOCK
#readystockkyrakyriena
.
Kravebeauty by Liah Yoo @liahyoo
Picture from @kravebeauty_kr
.
✨Match-Hemp Hydrating Cleanser 120ml
RM 95
✨Kale-lalu-yAHA 200ml
RM135
✨Beet The Sun SPF 47 PA ++++ Sunscreen 50ml
RM 115
.
Postage add RM8 (SM)/ RM12 (SS)
Whatsapp +60194883940
.
#kravebeautymalaysia #kravebeauty #kravebeautymy #kravebeautyoriginal #gardenofwisdom #gardenofwisdomskincare #gardenofwisdommalaysia #theordinaryskincare #theordinary #theordinarymurah #theordinarymalaysia #theordinarymy #deciem #deciemmalaysia #deciemmy #deciemmurah #niod #niodmalaysia #niodmalaysiamurah #niodmy
READY STOCK #readystockkyrakyriena  . Kravebeauty by Liah Yoo @liahyoo Picture from @kravebeauty_kr . ✨Match-Hemp Hydrating Cleanser 120ml RM 95 ✨Kale-lalu-yAHA 200ml RM135 ✨Beet The Sun SPF 47 PA ++++ Sunscreen 50ml RM 115 . Postage add RM8 (SM)/ RM12 (SS) Whatsapp +60194883940 . #kravebeautymalaysia  #kravebeauty  #kravebeautymy  #kravebeautyoriginal  #gardenofwisdom  #gardenofwisdomskincare  #gardenofwisdommalaysia  #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinarymurah  #theordinarymalaysia  #theordinarymy  #deciem  #deciemmalaysia  #deciemmy  #deciemmurah  #niod  #niodmalaysia  #niodmalaysiamurah  #niodmy 
⭐Caffiene Solution 5% + EGCG ☘️🌸อายเซรั่มคาเฟอีนเข้มข้น มอบความกระจ่างสดใส ลดเลือนความหมองคล้ำและ รอยบวมใต้ตา เนื้อบางเบาซึมซาบไว💦🌈 สบายผิว มอบความความชุ่มชื่นยาวนานถึงขีดสุด ด้วยสารสกัดจาก คาเฟอีนเข้มข้น 5% และ Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) ☘️✨สารสกัดจากใบชาเขียว อุดมไปด้วยสารต่อต้านอนุมูลอิสระ 💦🌤ฟื้นบำรุงผิวรอบดวงตาอย่างล้ำลึกดีเยี่ยมและอ่อนโยน เผยผิวเรียบเนียน สีผิวสม่ำเสมอ กระจ่างใส เอิบอิ่ม มีชีวิตวา อย่างเป็นธรรมชาติ 🍀🌈 Caffiene Solution 5% + EGCG 🌸💧อ่อนโยนต่อผิวรอบดวงตาด้วยค่า 💦🌈pH 4.50-5.00 ใกล้เคียงกับสมดุลผิว ปราศจากแอลกอฮอล์ น้ำมัน ซิลิโคน ส่วนผสมจากถั่วและกลูเตน และไม่ผ่านการทดลองในสัตว์ 😍 👉วิธีใช้ บำรุงผิวรอบดวงตาด้วย Caffiene Solution 5% + EGCG ประมาณ 1-3 หยด เป็นประจำ ทุกเช้าและก่อนนอน

The Ordinary Caffiene Solution 5% + EGCG ขนาด 30 ml.#เพียง@650บ. ⚡ #ส่งฟรีEMS ✨ ✨ สั่งซื้อสินค้า Line id: @beautyintrend.ig

#beautyintrendTheOrdinary #theordinary #theordinarythailand
⭐Caffiene Solution 5% + EGCG ☘️🌸อายเซรั่มคาเฟอีนเข้มข้น มอบความกระจ่างสดใส ลดเลือนความหมองคล้ำและ รอยบวมใต้ตา เนื้อบางเบาซึมซาบไว💦🌈 สบายผิว มอบความความชุ่มชื่นยาวนานถึงขีดสุด ด้วยสารสกัดจาก คาเฟอีนเข้มข้น 5% และ Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) ☘️✨สารสกัดจากใบชาเขียว อุดมไปด้วยสารต่อต้านอนุมูลอิสระ 💦🌤ฟื้นบำรุงผิวรอบดวงตาอย่างล้ำลึกดีเยี่ยมและอ่อนโยน เผยผิวเรียบเนียน สีผิวสม่ำเสมอ กระจ่างใส เอิบอิ่ม มีชีวิตวา อย่างเป็นธรรมชาติ 🍀🌈 Caffiene Solution 5% + EGCG 🌸💧อ่อนโยนต่อผิวรอบดวงตาด้วยค่า 💦🌈pH 4.50-5.00 ใกล้เคียงกับสมดุลผิว ปราศจากแอลกอฮอล์ น้ำมัน ซิลิโคน ส่วนผสมจากถั่วและกลูเตน และไม่ผ่านการทดลองในสัตว์ 😍 👉วิธีใช้ บำรุงผิวรอบดวงตาด้วย Caffiene Solution 5% + EGCG ประมาณ 1-3 หยด เป็นประจำ ทุกเช้าและก่อนนอน The Ordinary Caffiene Solution 5% + EGCG ขนาด 30 ml.#เพ ียง@650บ. ⚡ #ส ่งฟรีEMS ✨ ✨ สั่งซื้อสินค้า Line id: @beautyintrend.ig #beautyintrendTheOrdinary  #theordinary  #theordinarythailand 
.
PROMOSI YEAR AND SALES🎉
GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION 240ML RM63 FREE POSTAGE SM (NORMAL PRICE RM70)
.
🚩Featuring glycolic acid (alpha hydroxyl acid that exfoliates the skin) this toning solution offers mild exfoliation to boost radiance and visibly restore clarity.Also enhanced with a Tasmanian Pepperberry derirative to help reduce the irritation associated with acid use and ginseng and aloevera to sooth , this is the ideal way to gently refine the texture of your skin .
.
Kalau u all ada masalah parut jerawat dan whitehead belambak sis memang suggest u all guna yg ni 😋.
.
. 🌷HOW TO USE 
Use ideally in the PM ,no more frequently than once per day .After cleaning ,saturate a cotton pad with the formula and sweep across face and neck.
.
🌞SUNBURN ALERT: PLEASE use SUNSCREEN and limit sun exposure while using this product.
.
. 💌DM / WS ⤵️
01114946196 for oder . First pay first serve . Thank you 💕. .
.
.#theordinarymalaysia #theordinaryskincare #theordinary #theordinarymurah #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia #freepostage #original#moneybackguarantee #terapiinstagram #bazarpaknil#bazaronline
. PROMOSI YEAR AND SALES🎉 GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION 240ML RM63 FREE POSTAGE SM (NORMAL PRICE RM70) . 🚩Featuring glycolic acid (alpha hydroxyl acid that exfoliates the skin) this toning solution offers mild exfoliation to boost radiance and visibly restore clarity.Also enhanced with a Tasmanian Pepperberry derirative to help reduce the irritation associated with acid use and ginseng and aloevera to sooth , this is the ideal way to gently refine the texture of your skin . . Kalau u all ada masalah parut jerawat dan whitehead belambak sis memang suggest u all guna yg ni 😋. . . 🌷HOW TO USE Use ideally in the PM ,no more frequently than once per day .After cleaning ,saturate a cotton pad with the formula and sweep across face and neck. . 🌞SUNBURN ALERT: PLEASE use SUNSCREEN and limit sun exposure while using this product. . . 💌DM / WS ⤵️ 01114946196 for oder . First pay first serve . Thank you 💕. . . .#theordinarymalaysia  #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinarymurah  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia  #freepostage  #original #moneybackguarantee  #terapiinstagram  #bazarpaknil #bazaronline 
.
READY STOCK VITAMIN C SUSPENSION 23% + HA SPHERES 2% RM55 FREE POSTAGE SM 🌸.
.
➡️Brighten, hydrate, and smooth skin wih this high-strength vitamin C serum
➡️Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% is considered safe for use while pregnant or breastfeeding,but it’s best to check with your healthcare provider first. .
.
✂️WHAT IT DOES
This treatment brightens,hydrates and smooths the skin’s surface . it reduces fine lines,wrinkle and hypermentation (such as dark spots,age spots and acne scars) .
.
💌DM / WS ⤵️
01114946196 for oder . First pay first serve . Thank you 💕. .
.
#theordinarymalaysia #theordinaryskincare #theordinary #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia #theordinarymurah#freepostage#originals#moneybackguarantee #terapiinstagram
. READY STOCK VITAMIN C SUSPENSION 23% + HA SPHERES 2% RM55 FREE POSTAGE SM 🌸. . ➡️Brighten, hydrate, and smooth skin wih this high-strength vitamin C serum ➡️Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% is considered safe for use while pregnant or breastfeeding,but it’s best to check with your healthcare provider first. . . ✂️WHAT IT DOES This treatment brightens,hydrates and smooths the skin’s surface . it reduces fine lines,wrinkle and hypermentation (such as dark spots,age spots and acne scars) . . 💌DM / WS ⤵️ 01114946196 for oder . First pay first serve . Thank you 💕. . . #theordinarymalaysia  #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia  #theordinarymurah #freepostage #originals #moneybackguarantee  #terapiinstagram 
.
PROMOSI YEAR AND SALE 🎉🎉
READY STOCK ALPHA ARBUTIN 2% + HA RM63 FREE POSTAGE(NORMAL RM70)
.
Effectively treat hyperpigmentation(eg .dark spots,acne scars,age spots)whilst simultaneously promoting a smooth,plump skin texture with the ordinary Alpha Arbutin 2% + HA(30ML). Alpha arbutin acid visibly brightens skin .whilst Hyaluronic Acid aids in supporting the delivery of Alpha Arbutin to hydrate plumping the skin for a youthful complexion . This serum can also be used as a spot treatment .
.
kalau sesiapa yang ada masalah parut jerawat ,dark spot sis sangat suggest u all guna Alpha Arbutin ni ☺️.
.
🌸HOW TO USE:
Apply to the face both AM & PM after cleansing but before using oils,moisturisers & creams . Ensure you use sun protection during the day .
.
📱Fast respon WASAP 01114946196 To Oder💋.
.
#theordinarymalaysia #theordinaryskincare #theordinary #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia #freepostage #freepostage1malaysia #originals #moneybackguarantee #bazar #bazaronline #bazarpaknil #terapiinstagram#ordinaryfreepostage#freepostage
. PROMOSI YEAR AND SALE 🎉🎉 READY STOCK ALPHA ARBUTIN 2% + HA RM63 FREE POSTAGE(NORMAL RM70) . Effectively treat hyperpigmentation(eg .dark spots,acne scars,age spots)whilst simultaneously promoting a smooth,plump skin texture with the ordinary Alpha Arbutin 2% + HA(30ML). Alpha arbutin acid visibly brightens skin .whilst Hyaluronic Acid aids in supporting the delivery of Alpha Arbutin to hydrate plumping the skin for a youthful complexion . This serum can also be used as a spot treatment . . kalau sesiapa yang ada masalah parut jerawat ,dark spot sis sangat suggest u all guna Alpha Arbutin ni ☺️. . 🌸HOW TO USE: Apply to the face both AM & PM after cleansing but before using oils,moisturisers & creams . Ensure you use sun protection during the day . . 📱Fast respon WASAP 01114946196 To Oder💋. . #theordinarymalaysia  #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia  #freepostage  #freepostage1malaysia  #originals  #moneybackguarantee  #bazar  #bazaronline  #bazarpaknil  #terapiinstagram #ordinaryfreepostage #freepostage 
.
READY STOCK NATURAL MOISTURISING FACTORS + HA 100ML  RM70 FREE POSTAGE🎉.
.
This formula offers non-greasy hydration that acts as a direct topical supplement of impaired NMF components it contains 11  amino acids,phospholipids,alpha/beta/gamma fatty acids,triglycerides,sterols and sterol esters,glycerin,ceramide precursours,urea ,sodium PCA and hyaluronic acid .it offers immediate hydration and lasting results with continued use.
.
🌷HOW TO USE:
Apply a small amount to yours skin after serums .NMF would replace a moisturizer .you can use NMF instead of a daily hydrating cream .
.
📱WASAP 01114946196 to oder 💋. .
.
#theordinarymalaysia #theordinaryskincare #theordinary #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia #theordinarymurah#freepostage#originals#moneybackguarantee #terapiinstagram
. READY STOCK NATURAL MOISTURISING FACTORS + HA 100ML RM70 FREE POSTAGE🎉. . This formula offers non-greasy hydration that acts as a direct topical supplement of impaired NMF components it contains 11 amino acids,phospholipids,alpha/beta/gamma fatty acids,triglycerides,sterols and sterol esters,glycerin,ceramide precursours,urea ,sodium PCA and hyaluronic acid .it offers immediate hydration and lasting results with continued use. . 🌷HOW TO USE: Apply a small amount to yours skin after serums .NMF would replace a moisturizer .you can use NMF instead of a daily hydrating cream . . 📱WASAP 01114946196 to oder 💋. . . #theordinarymalaysia  #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia  #theordinarymurah #freepostage #originals #moneybackguarantee  #terapiinstagram 
終於送到黎啦,果然唔可以睇小女人既購買力

#全自購
#ordinaryskincare #theordinary #theordinaryskincare #shopping #skincare
เซรั่มต่างๆที่ใช้ทุกวันช่วงนี้☺️💖
เราเป็นคน
✔️ผิวแพ้ง่าย
✔️สิวเห่อ
✔️มีหลุมสิว รอยสิว
✔️ผิวมันขาดน้ำ
✔️ผิวโทรม
—
ทุกตัวที่ใช้จะช่วยแก้ปัญหาต่างๆครบ👍
ทำให้ผิวเนียน นิ่ม กระจ่างใส
ปกป้องผิว ผิวแข็งแรงขึ้น
หน้าฉ่ำแบบสาวเกาหลีเลย😊👌
—
ปรึกษา / สั่งสินค้า : ทัก Direct Messege
✨ทุกรูปถ่ายเองห้ามนำไปใช้✨
#nnutchaxtheordinary
—
เรียงจากซ้ายไปขวา
🍃Dr.jart Cicapiar : 1590 BAHT
ลดอาการแพ้ เห่อแดง ผิวแข็งแรงขึ้น เป็นสิวยาก สิวหายไว
—
💛Dr.jart Ceramidin Cream : 1590 BAHT
คงความชุ่มชื่นให้ผิว ปกป้องผิวจากทุกมลภาวะ ทำให้ผิวไม่แพ้
—
💖Krave Beauty Beet The Sun : 1090 BAHT
ครีมกันแดด ซึมไว ไม่หนักหน้า ปกป้องผิว anti-oxidant
—
💚Krave Beauty Toner : 1590 BAHT
ลดหลุมสิว สิวหายไว ลดสิวอุดตัน ผิวเนียนเรียบ กระจ่างใส
—
⚡️Cosrx Snail 96 : 890 BAHT
ผิวชุ่มชื่น นิ่ม เด้ง ลดรอยสิว ผิวกระจ่างใส
—
💦The Ordinary
✨Niacinamide : 390 BAHT
[ ฆ่าเชื้อสิว ลดสิวอักเสบ ดันสิวอุดตัน ]
✨Salicylic : 350 BAHT
[ ทาสิวอักเสบ/สิวผดยุบไว ลดสิวเสี้ยน สิวหัวดำ ]
✨Caffeince : 450 BAHT
[ลดใต้ตาดำคล้ำ หน้าโทรม ]
✨Buffet : 720 BAHT
[ผิวเต่งตึง ลดริ้วรอย มีสารที่ดีต่อผิวแบบบุฟเฟ่ ]
—
#theordinaryskincare #theordinary #theordinarythailand #preorderuk #skincare #พร้อมส่งtheordinary #howtoperfect #สกินแคร์ #รีวิวสกินแคร์ #ใช้จริงรีวิวจริง #ใช้ดีบอกต่อ
เซรั่มต่างๆที่ใช้ทุกวันช่วงนี้☺️💖 เราเป็นคน ✔️ผิวแพ้ง่าย ✔️สิวเห่อ ✔️มีหลุมสิว รอยสิว ✔️ผิวมันขาดน้ำ ✔️ผิวโทรม — ทุกตัวที่ใช้จะช่วยแก้ปัญหาต่างๆครบ👍 ทำให้ผิวเนียน นิ่ม กระจ่างใส ปกป้องผิว ผิวแข็งแรงขึ้น หน้าฉ่ำแบบสาวเกาหลีเลย😊👌 — ปรึกษา / สั่งสินค้า : ทัก Direct Messege ✨ทุกรูปถ่ายเองห้ามนำไปใช้✨ #nnutchaxtheordinary  — เรียงจากซ้ายไปขวา 🍃Dr.jart Cicapiar : 1590 BAHT ลดอาการแพ้ เห่อแดง ผิวแข็งแรงขึ้น เป็นสิวยาก สิวหายไว — 💛Dr.jart Ceramidin Cream : 1590 BAHT คงความชุ่มชื่นให้ผิว ปกป้องผิวจากทุกมลภาวะ ทำให้ผิวไม่แพ้ — 💖Krave Beauty Beet The Sun : 1090 BAHT ครีมกันแดด ซึมไว ไม่หนักหน้า ปกป้องผิว anti-oxidant — 💚Krave Beauty Toner : 1590 BAHT ลดหลุมสิว สิวหายไว ลดสิวอุดตัน ผิวเนียนเรียบ กระจ่างใส — ⚡️Cosrx Snail 96 : 890 BAHT ผิวชุ่มชื่น นิ่ม เด้ง ลดรอยสิว ผิวกระจ่างใส — 💦The Ordinary ✨Niacinamide : 390 BAHT [ ฆ่าเชื้อสิว ลดสิวอักเสบ ดันสิวอุดตัน ] ✨Salicylic : 350 BAHT [ ทาสิวอักเสบ/สิวผดยุบไว ลดสิวเสี้ยน สิวหัวดำ ] ✨Caffeince : 450 BAHT [ลดใต้ตาดำคล้ำ หน้าโทรม ] ✨Buffet : 720 BAHT [ผิวเต่งตึง ลดริ้วรอย มีสารที่ดีต่อผิวแบบบุฟเฟ่ ] — #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinarythailand  #preorderuk  #skincare  #พร ้อมส่งtheordinary #howtoperfect  #สก ินแคร์ #ร ีวิวสกินแคร์ #ใช ้จริงรีวิวจริง #ใช ้ดีบอกต่อ
ปิดรอบ วันที่20 นี้น้า .. ค่าส่ง 50฿ 
Line : @wyd2141l

#theordinarypreorder #theordinary #thayersthailand #pixithailand #pixiglowtonic #howtoperfect 
#theordinary 
#theordinarythai 
#theordinarythailand #theordinaryskincare #theordinaryoriginal #preorderuk #preordertheordinarythailand #preordertheordinary #thecosmetic #howtoperfect #howtoperfectskin #howtobeautyperfect #howtobeautyperfect 
#พรีออเดอร์อังกฤษ #หน้าใสไร้สิว #ถูกสุดในไอจี
ปิดรอบ วันที่20 นี้น้า .. ค่าส่ง 50฿ Line : @wyd2141l #theordinarypreorder  #theordinary  #thayersthailand  #pixithailand  #pixiglowtonic  #howtoperfect  #theordinary  #theordinarythai  #theordinarythailand  #theordinaryskincare  #theordinaryoriginal  #preorderuk  #preordertheordinarythailand  #preordertheordinary  #thecosmetic  #howtoperfect  #howtoperfectskin  #howtobeautyperfect  #howtobeautyperfect  #พร ีออเดอร์อังกฤษ #หน ้าใสไร้สิว #ถ ูกสุดในไอจี
Самое время стать чуточку привлекательней чем есть.

#vsco #vscobelarus #cosmetics #makeup #morning #theordinary #clinique #viviennsabo #oriflame #avon #faberlic #maybelline #elcorazon #lumene #essence #xiaomi #amazfitbip
朋友介紹的小資女因物
CP值高高的加拿大品牌 The Ordinary
價錢平均好似係$50幾蚊支咋 
上網睇睇介紹買咗適合自己膚質既五款
試下先🧖🏽‍♀️
⋯
#TheOrdinary #Skincare
朋友介紹的小資女因物 CP值高高的加拿大品牌 The Ordinary 價錢平均好似係$50幾蚊支咋 上網睇睇介紹買咗適合自己膚質既五款 試下先🧖🏽‍♀️ ⋯ #TheOrdinary  #Skincare 
READY STOCKS ✨
Alpha Arbutin 2% + HA 30ml - RM55
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - RM55
Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml - RM65
Azelaic Acid Suspension 10% 30ml - RM55
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml - RM55
Lactic Acid 5% + HA 30ml - RM45
Natural Moisturising Factors + HA 100ml - RM55
Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - RM50
Salicylic Acid 2% Solution 30ml - RM45
Pixi Glow Tonic 100ml - RM65
Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml - RM50*
Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml - RM50
Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30ml - RM65*
*ETA 25/12
.
(Please refer to the individual product photo for full details)
————————————————————————
• 💯 AUTHENTIC From UK
• COD: Subang Jaya
• Postage fee: RM 8 WM / RM 11 EM
• To order: DM / Whatsapp 012-9140081
....................................................................................
##2beyoutifulTIPS #2beyoutifulTHEORDINARY #theordinary #theordinaryskincare #theordinarymoments #theordinarymalaysia #theordinarymy #readystocktheordinary #readystocktheordinarymalaysia #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia#readystockskincare #skincaremalaysia #skincareaddict #skincarejunkie #beautiful #beautyaddict #beautyjunkie #personalshoppermalaysia #shopee #shopeemy
READY STOCKS ✨ Alpha Arbutin 2% + HA 30ml - RM55 AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - RM55 Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml - RM65 Azelaic Acid Suspension 10% 30ml - RM55 Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml - RM55 Lactic Acid 5% + HA 30ml - RM45 Natural Moisturising Factors + HA 100ml - RM55 Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - RM50 Salicylic Acid 2% Solution 30ml - RM45 Pixi Glow Tonic 100ml - RM65 Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml - RM50* Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml - RM50 Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30ml - RM65* *ETA 25/12 . (Please refer to the individual product photo for full details) ———————————————————————— • 💯 AUTHENTIC From UK • COD: Subang Jaya • Postage fee: RM 8 WM / RM 11 EM • To order: DM / Whatsapp 012-9140081 .................................................................................... ##2beyoutifulTIPS  #2beyoutifulTHEORDINARY  #theordinary  #theordinaryskincare  #theordinarymoments  #theordinarymalaysia  #theordinarymy  #readystocktheordinary  #readystocktheordinarymalaysia  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia #readystockskincare  #skincaremalaysia  #skincareaddict  #skincarejunkie  #beautiful  #beautyaddict  #beautyjunkie  #personalshoppermalaysia  #shopee  #shopeemy 
READY STOCKS ✨
Alpha Arbutin 2% + HA 30ml - RM55
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - RM55
Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml - RM65
Azelaic Acid Suspension 10% 30ml - RM55
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml - RM55
Lactic Acid 5% + HA 30ml - RM45
Natural Moisturising Factors + HA 100ml - RM55
Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - RM50
Salicylic Acid 2% Solution 30ml - RM45
Pixi Glow Tonic 100ml - RM65
Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml - RM50*
Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml - RM50
Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30ml - RM65*
*ETA 25/12
.
(Please refer to the individual product photo for full details)
————————————————————————
• 💯 AUTHENTIC From UK
• COD: Subang Jaya
• Postage fee: RM 8 WM / RM 11 EM
• To order: DM / Whatsapp 012-9140081
....................................................................................
##2beyoutifulTIPS #2beyoutifulTHEORDINARY #theordinary #theordinaryskincare #theordinarymoments #theordinarymalaysia #theordinarymy #readystocktheordinary #readystocktheordinarymalaysia #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia#readystockskincare #skincaremalaysia #skincareaddict #skincarejunkie #beautiful #beautyaddict #beautyjunkie #personalshoppermalaysia #shopee #shopeemy
READY STOCKS ✨ Alpha Arbutin 2% + HA 30ml - RM55 AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - RM55 Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml - RM65 Azelaic Acid Suspension 10% 30ml - RM55 Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml - RM55 Lactic Acid 5% + HA 30ml - RM45 Natural Moisturising Factors + HA 100ml - RM55 Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - RM50 Salicylic Acid 2% Solution 30ml - RM45 Pixi Glow Tonic 100ml - RM65 Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml - RM50* Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml - RM50 Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30ml - RM65* *ETA 25/12 . (Please refer to the individual product photo for full details) ———————————————————————— • 💯 AUTHENTIC From UK • COD: Subang Jaya • Postage fee: RM 8 WM / RM 11 EM • To order: DM / Whatsapp 012-9140081 .................................................................................... ##2beyoutifulTIPS  #2beyoutifulTHEORDINARY  #theordinary  #theordinaryskincare  #theordinarymoments  #theordinarymalaysia  #theordinarymy  #readystocktheordinary  #readystocktheordinarymalaysia  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia #readystockskincare  #skincaremalaysia  #skincareaddict  #skincarejunkie  #beautiful  #beautyaddict  #beautyjunkie  #personalshoppermalaysia  #shopee  #shopeemy 
READY STOCKS ✨
Alpha Arbutin 2% + HA 30ml - RM55
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - RM55
Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml - RM65
Azelaic Acid Suspension 10% 30ml - RM55
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml - RM55
Lactic Acid 5% + HA 30ml - RM45
Natural Moisturising Factors + HA 100ml - RM55
Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - RM50
Salicylic Acid 2% Solution 30ml - RM45
Pixi Glow Tonic 100ml - RM65
Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml - RM50*
Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml - RM50
Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30ml - RM65*
*ETA 25/12
.
(Please refer to the individual product photo for full details)
————————————————————————
• 💯 AUTHENTIC From UK
• COD: Subang Jaya
• Postage fee: RM 8 WM / RM 11 EM
• To order: DM / Whatsapp 012-9140081
....................................................................................
##2beyoutifulTIPS #2beyoutifulTHEORDINARY #theordinary #theordinaryskincare #theordinarymoments #theordinarymalaysia #theordinarymy #readystocktheordinary #readystocktheordinarymalaysia #theordinaryreadystock #theordinaryreadystockmalaysia#readystockskincare #skincaremalaysia #skincareaddict #skincarejunkie #beautiful #beautyaddict #beautyjunkie #personalshoppermalaysia #shopee #shopeemy
READY STOCKS ✨ Alpha Arbutin 2% + HA 30ml - RM55 AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - RM55 Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml - RM65 Azelaic Acid Suspension 10% 30ml - RM55 Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml - RM55 Lactic Acid 5% + HA 30ml - RM45 Natural Moisturising Factors + HA 100ml - RM55 Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - RM50 Salicylic Acid 2% Solution 30ml - RM45 Pixi Glow Tonic 100ml - RM65 Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml - RM50* Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml - RM50 Ascorbyl Glucoside Solution 12% 30ml - RM65* *ETA 25/12 . (Please refer to the individual product photo for full details) ———————————————————————— • 💯 AUTHENTIC From UK • COD: Subang Jaya • Postage fee: RM 8 WM / RM 11 EM • To order: DM / Whatsapp 012-9140081 .................................................................................... ##2beyoutifulTIPS  #2beyoutifulTHEORDINARY  #theordinary  #theordinaryskincare  #theordinarymoments  #theordinarymalaysia  #theordinarymy  #readystocktheordinary  #readystocktheordinarymalaysia  #theordinaryreadystock  #theordinaryreadystockmalaysia #readystockskincare  #skincaremalaysia  #skincareaddict  #skincarejunkie  #beautiful  #beautyaddict  #beautyjunkie  #personalshoppermalaysia  #shopee  #shopeemy 
It’s so amazing how this facial massaging tool is loved by so many people from all over the world 🌍 Small but mighty ✨ @styledbyalis •
•
•
•
•
•
#skinandstorm #skincare #skincareroutine #beauty #jaderoller #makeup #natural #organic #beautiful #bloggerstyle #jaderoller #australia #health #skincareregime #faceroller #beautycare #laneige #glossier #beautysecret #theordinary #nature #crystals #beautyguru #model #glow #dewy #jaderolling #sundayriley #tatcha #drunkelephant #sephora
It’s so amazing how this facial massaging tool is loved by so many people from all over the world 🌍 Small but mighty ✨ @styledbyalis • • • • • • #skinandstorm  #skincare  #skincareroutine  #beauty  #jaderoller  #makeup  #natural  #organic  #beautiful  #bloggerstyle  #jaderoller  #australia  #health  #skincareregime  #faceroller  #beautycare  #laneige  #glossier  #beautysecret  #theordinary  #nature  #crystals  #beautyguru  #model  #glow  #dewy  #jaderolling  #sundayriley  #tatcha  #drunkelephant  #sephora 
THE ORDINARY Buffet 30mL IDR 279.000 
Buffet adalah water based serum yg mengandung derifat anti aging, peptides, prebiotik, asam amino, dll.

Buffet mengatasi berbagai macam sinyal" penuaan dg berbagai macam komposisi di dalamnya. 
Manfaat :
1. Mungirangi garis halus di wajah,kerutan.
2. Melembabkan, mencerahkan, dan perlahan membuat kulit wajah halus, memperbaiki tekstur kulit. 
Serum ini direkomendasikan untuk kalian yg tidak mau cepet keriput dan yg ingin kulitnya tetep kencang dan terjaga. Cocok untuk semua jenis kulit. Bisa dilayer dgn skincare lain. Bisa dilayer dg alpha arbutin dan vit.C. Aman juga untuk daerah sekitar mata.

How to use : bisa dipakai 2x sehari, pagi dan malam setelah cleansing.

#theordinary #jualtheordinary #jualtheordinarysolo #jualtheordinaryjogja #jualtheordinarysemarang #jualtheordinarymalang #jualtheordinarysurabaya #jualtheordinarybali #jualtheordinarybalikpapan #jualtheordinaryjakarta #jualtheordinarymurah #jualtheordinaryniacinamide #jualtheordinaryalphaarbutin #jualtheordinaryhyaluronicacid #jualtheordinaryrosehipseedoil
THE ORDINARY Buffet 30mL IDR 279.000 Buffet adalah water based serum yg mengandung derifat anti aging, peptides, prebiotik, asam amino, dll. Buffet mengatasi berbagai macam sinyal" penuaan dg berbagai macam komposisi di dalamnya. Manfaat : 1. Mungirangi garis halus di wajah,kerutan. 2. Melembabkan, mencerahkan, dan perlahan membuat kulit wajah halus, memperbaiki tekstur kulit. Serum ini direkomendasikan untuk kalian yg tidak mau cepet keriput dan yg ingin kulitnya tetep kencang dan terjaga. Cocok untuk semua jenis kulit. Bisa dilayer dgn skincare lain. Bisa dilayer dg alpha arbutin dan vit.C. Aman juga untuk daerah sekitar mata. How to use : bisa dipakai 2x sehari, pagi dan malam setelah cleansing. #theordinary  #jualtheordinary  #jualtheordinarysolo  #jualtheordinaryjogja  #jualtheordinarysemarang  #jualtheordinarymalang  #jualtheordinarysurabaya  #jualtheordinarybali  #jualtheordinarybalikpapan  #jualtheordinaryjakarta  #jualtheordinarymurah  #jualtheordinaryniacinamide  #jualtheordinaryalphaarbutin  #jualtheordinaryhyaluronicacid  #jualtheordinaryrosehipseedoil 
Nicinamide+zine (30ml.) ราคา 390 บาท #พร้อมส่ง
วันนี้จะมาเม้าท์ความดีงามของ nia ซึ่งบอกก่อนว่าคนไม่เป็นสิวก็ใช้ได้  ใครที่มีปัญหาหน้ามันรูขุมขนกว้าง ขอแนะนำตัวนี้เลย มันดีมากๆในการบำรุงผิวหน้า ซึ่งต้องขอเมาท์เลยนะว่า มันดูแลเรื่องสิวได้ครอบคลุมมาก สิวผดสิวหนองสิวอุดตันตัวนี้เอาอยู่ที่สุดเลยค่ะ แล้วใครที่หน้ามันมากๆตัวนี้นิคุมมันดีที่สุด ไม่มีน้ำหอมไม่มีพาราเบนเป็นเนื้อเจลทาแล้วไม่หนืดหน้าเนื้อเบาสบายมากๆ 1 ขวดใช้ได้นานมากๆ บางคนก็ใช้ได้ 1-2 เดือน ใครที่มีปัญหาสิวแนะนำตัวนี้เลยเป็นตัวที่ขายดีที่สุดของแบรนด์นี้ ถ้าใครไม่แน่ใจก็ลองทักมาปรึกษาได้ยินดีเมาแล้วก็ตอบทุกคำถามเลยน้าาา ♡♡♡
#ordinarygirl #ordinarythailand #ordinaryskincare #ordinary #theordinarythailand #theordinaryskincare #theordinary
Nicinamide+zine (30ml.) ราคา 390 บาท #พร ้อมส่ง วันนี้จะมาเม้าท์ความดีงามของ nia ซึ่งบอกก่อนว่าคนไม่เป็นสิวก็ใช้ได้ ใครที่มีปัญหาหน้ามันรูขุมขนกว้าง ขอแนะนำตัวนี้เลย มันดีมากๆในการบำรุงผิวหน้า ซึ่งต้องขอเมาท์เลยนะว่า มันดูแลเรื่องสิวได้ครอบคลุมมาก สิวผดสิวหนองสิวอุดตันตัวนี้เอาอยู่ที่สุดเลยค่ะ แล้วใครที่หน้ามันมากๆตัวนี้นิคุมมันดีที่สุด ไม่มีน้ำหอมไม่มีพาราเบนเป็นเนื้อเจลทาแล้วไม่หนืดหน้าเนื้อเบาสบายมากๆ 1 ขวดใช้ได้นานมากๆ บางคนก็ใช้ได้ 1-2 เดือน ใครที่มีปัญหาสิวแนะนำตัวนี้เลยเป็นตัวที่ขายดีที่สุดของแบรนด์นี้ ถ้าใครไม่แน่ใจก็ลองทักมาปรึกษาได้ยินดีเมาแล้วก็ตอบทุกคำถามเลยน้าาา ♡♡♡ #ordinarygirl  #ordinarythailand  #ordinaryskincare  #ordinary  #theordinarythailand  #theordinaryskincare  #theordinary 
熱賣款‼️‼️收毛孔好物🌹

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%​ 。

主要成分:10%煙氨酸(維他命B3)+1%吡咯烷酮羧酸的鋅鹽

主要功效:平衡皮脂,收縮毛孔,美白亮肌

使用時間:日間和/或夜間

使用步驟:面油或面霜前使用

只需‼️MOP99 限時優惠

原裝正貨,信心保證!

了解詳情Wechat: ghouse_macau

#theordinary
熱賣款‼️‼️收毛孔好物🌹 The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%​ 。 主要成分:10%煙氨酸(維他命B3)+1%吡咯烷酮羧酸的鋅鹽 主要功效:平衡皮脂,收縮毛孔,美白亮肌 使用時間:日間和/或夜間 使用步驟:面油或面霜前使用 只需‼️MOP99 限時優惠 原裝正貨,信心保證! 了解詳情Wechat: ghouse_macau #theordinary 
Review: Thu Thủy

1. Thành phần: 30% AHA – 2% BHA, HA, Vit B5, Black carrot, Tasmanian Pepperberry.
2. Màu sắc: đỏ như rượu vang. Nhà sản xuất cam kết không có chất tạo màu. Do màu của Tasmanian Pepperberry, nên tuỳ theo mùa, theo thời gian mà màu đậm nhạt khác nhau 1 chút nhé. Khỏi lo.
3. Kết cấu: sệt sệt như serum.
4. Cách sử dụng: sau khi rửa mặt sạch, apply 1 lớp serum siro dâu này lên mặt (tránh các vùng da mỏng: quanh mắt, mép môi), lưu lại trên da không quá 10’ nhé. Và chỉ sử dụng tối đa 2 lần/tuần.
Các bước skincare: Srm - peeling - toner - serum - treament (không sd chung retinol hay tương tự) - dưỡng mắt, môi - dưỡng ẩm.
5. Cảm nhận: sau khi apply lên da, chỉ sau 1’ thôi bạn sẽ có cảm giác vô cùng tuyệt vời: Châm chích, râm ran, rát kinh khủng. Thật là 1 trải nghiệm kinh điển, như chét chanh vô vết thương hở ấy =)))). Tuy nhiên cảm giác sẽ nhanh chóng biến mất trong 2-3’ tiếp theo. Mình rửa lại mặt sau khi nghe 2 bài nhạc ☺)))).
6. Kết quả: Trên cả tuyệt với haha, chỉ với lần đầu sử dụng sau khi rửa mặt sẽ thấy ngay da lán mịn, sáng lên, lỗ chân long nhỏ 1 chút. Do lớp tế bào bề mặt, bụi bẩn trong lỗ chân lông đã bị “peeling”. Hiệu quả duy trì tới lúc nào thì không biết nhé ☺)
7. Recommend: Da dầu, mụn, lỗ chân lông to, da thâm sạm. Tuy nhiên chỉ sử dụng sản phẩm khi da bạn khoẻ, ko kích ứng, và ĐÃ TỪNG SỬ DỤNG TẨY TẾ BÀO HOÁ HỌC RỒI.
8. 
Nói 1 chút về thành phần nhé: 30% AHA và 2% BHA nồng độ khá cao, nên sau khi sử dụng da sẽ bị kích ứng với ánh sang. Vậy chắc chăn lời khuyên là sử dụng vào buổi tối, sử dụng kem chống nắng vào hôm sau. Vit B5 giúp phục hồi da, Black carrot giúp chống lão hoá và Pepperberry giúp làm dịu, giảm kích ứng, HA cung cấp độ ẩm cho da.
Quả thật toàn thành phần vàng cho 1 chai chỉ 240-270k, nên chắc chắn sẽ sử dụng tiếp, ít nhất cũng phải hết chai hahaa :)))
#skincare #taytebaochet #theordinary #peelingsolution #review #aha #bha #taydachet #bivjp
P/s: đến giờ mình đã sử dụng qua tới chai thứ 2, hiệu quả rất tuyệt, da mau mờ thâm hơn, sáng, mịn hơn. Mình sử dụng đều đặn 2 lần/tuần :) #love #beauty #skincare #glowingskin #follow @bonita_beauty389a #vietnam #makeup #bonita_beauty389a
Review: Thu Thủy 1. Thành phần: 30% AHA – 2% BHA, HA, Vit B5, Black carrot, Tasmanian Pepperberry. 2. Màu sắc: đỏ như rượu vang. Nhà sản xuất cam kết không có chất tạo màu. Do màu của Tasmanian Pepperberry, nên tuỳ theo mùa, theo thời gian mà màu đậm nhạt khác nhau 1 chút nhé. Khỏi lo. 3. Kết cấu: sệt sệt như serum. 4. Cách sử dụng: sau khi rửa mặt sạch, apply 1 lớp serum siro dâu này lên mặt (tránh các vùng da mỏng: quanh mắt, mép môi), lưu lại trên da không quá 10’ nhé. Và chỉ sử dụng tối đa 2 lần/tuần. Các bước skincare: Srm - peeling - toner - serum - treament (không sd chung retinol hay tương tự) - dưỡng mắt, môi - dưỡng ẩm. 5. Cảm nhận: sau khi apply lên da, chỉ sau 1’ thôi bạn sẽ có cảm giác vô cùng tuyệt vời: Châm chích, râm ran, rát kinh khủng. Thật là 1 trải nghiệm kinh điển, như chét chanh vô vết thương hở ấy =)))). Tuy nhiên cảm giác sẽ nhanh chóng biến mất trong 2-3’ tiếp theo. Mình rửa lại mặt sau khi nghe 2 bài nhạc ☺)))). 6. Kết quả: Trên cả tuyệt với haha, chỉ với lần đầu sử dụng sau khi rửa mặt sẽ thấy ngay da lán mịn, sáng lên, lỗ chân long nhỏ 1 chút. Do lớp tế bào bề mặt, bụi bẩn trong lỗ chân lông đã bị “peeling”. Hiệu quả duy trì tới lúc nào thì không biết nhé ☺) 7. Recommend: Da dầu, mụn, lỗ chân lông to, da thâm sạm. Tuy nhiên chỉ sử dụng sản phẩm khi da bạn khoẻ, ko kích ứng, và ĐÃ TỪNG SỬ DỤNG TẨY TẾ BÀO HOÁ HỌC RỒI. 8. Nói 1 chút về thành phần nhé: 30% AHA và 2% BHA nồng độ khá cao, nên sau khi sử dụng da sẽ bị kích ứng với ánh sang. Vậy chắc chăn lời khuyên là sử dụng vào buổi tối, sử dụng kem chống nắng vào hôm sau. Vit B5 giúp phục hồi da, Black carrot giúp chống lão hoá và Pepperberry giúp làm dịu, giảm kích ứng, HA cung cấp độ ẩm cho da. Quả thật toàn thành phần vàng cho 1 chai chỉ 240-270k, nên chắc chắn sẽ sử dụng tiếp, ít nhất cũng phải hết chai hahaa :))) #skincare  #taytebaochet  #theordinary  #peelingsolution  #review  #aha  #bha  #taydachet  #bivjp  P/s: đến giờ mình đã sử dụng qua tới chai thứ 2, hiệu quả rất tuyệt, da mau mờ thâm hơn, sáng, mịn hơn. Mình sử dụng đều đặn 2 lần/tuần :) #love  #beauty  #skincare  #glowingskin  #follow  @bonita_beauty389a #vietnam  #makeup  #bonita_beauty389a 
ひーさんからクリスマスプレゼントが届いた!
たくさん!嬉しいー(*ˊ ˋ*)♡ #xmaspresent 
#GUESS
#MICHEALKORS
#armaniexchange
#RalphLauren
#theordinary
#クリスマスプレゼント
#ひとみサンタありがとう❤️
Skincare is my FAVORITE thing to do at the end of the day 🙌🏻
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Products Used 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🌟 @tatcha camellia cleansing oil 🌟 @ernolaszlonyc detoxifying cleansing bar 🌟 @deciem the ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution 🌟 @deciem the ordinary hyaluronic acid 2% + B5
🌟 @origins ginzing eye cream
🌟 @saturday_skin glacier water cream
.
.
.
.
#tatcha #ernolaszlo #theordinaryskincare #theordinary #deciem #origins #originsskincare #saturdayskin #diveintohydration #skin #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #skincarejunkie #mua #makeupartist #bareskin #nomakeup #cleanskin #happyskin
Skincare is my FAVORITE thing to do at the end of the day 🙌🏻 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Products Used 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🌟 @tatcha camellia cleansing oil 🌟 @ernolaszlonyc detoxifying cleansing bar 🌟 @deciem the ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution 🌟 @deciem the ordinary hyaluronic acid 2% + B5 🌟 @origins ginzing eye cream 🌟 @saturday_skin glacier water cream . . . . #tatcha  #ernolaszlo  #theordinaryskincare  #theordinary  #deciem  #origins  #originsskincare  #saturdayskin  #diveintohydration  #skin  #skincare  #skincareroutine  #skincareproducts  #skincareaddict  #skincarejunkie  #mua  #makeupartist  #bareskin  #nomakeup  #cleanskin  #happyskin 
Sometimes you get pneumonia and a lung abscess. Sometimes life isn’t great. In these cases, trust your amazing friends to cheer you up with epic presents, and more importantly, their love! 🥰🤒❤️💊 @stevious_b @amberinglis.ai .
.
.
#friends #gfs #friendlove #sicko #sicko #recluse #ssdgm #myfavoritemurder #mfm #staysexy #theabnormalbeautycompany #theordinary #skincare
my current most favorite lip balm and salve!!! what’s yours?
my current most favorite lip balm and salve!!! what’s yours?
💙The ordinary💙
訂貨💙
星期三 19/12 12:59pm截數
大約7個工作天到貨💙
Toner
1.Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml $80

Serum
1.Marine Hyaluronics $80
2.Hyaluronic Acid 2% + B5 $75
3.Alpha Lipoic Acid 5% $75
4.Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% (30ml) $75
5.Ascorbyl Glucoside Solution 12% $95
6.Alpha Arbutin 2% + HA $80
7.“Buffet” $135
8.Matrixyl 10% + HA $100
9.Argireline Solution 10% $70
10.AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution $75
11.Salicylic Acid 2% Solution $60
12.Lactic Acid 10% + HA $75
13.Lactic Acid 5% + HA $70
13.Niacinamide 10% + Zinc 1% $70
14.Mandelic Acid 10% + HA $85

Eye Serum
1.Caffeine Solution 5% + EGCG $85

Oil
1.100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil $95
2.100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil $90
4.100% Plant-Derived Squalane $80
5.100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil $75
6.100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil $65
7.100% Organic Virgin Chia Seed Oil $80

Lotion&Cream
1.Natural Moisturizing Factors + HA 100ml $85
2.Azelaic Acid Suspension 10% $75

Retinoids(外用A酸)
1.Granactive Retinoid 2% in Squalane $90
2.Retinol 1% in Squalane $85
3.Retinol 0.5% in Squalane $65
4.Retinol 0.2% in Squalane $60

Vitamin C
1.Vitamin C Suspension 30% in Silicone (30ml) $85 
2.Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% $100

Primer
1.High Adherence Silicone Primer( 30ml ) $55

歡迎DM查詢/落單
有少量現貨
訂貨~7-14天☺️
希望大家多多支持本小店
#theordinaryskincare #theordinary #theordinary代購
💙The ordinary💙 訂貨💙 星期三 19/12 12:59pm截數 大約7個工作天到貨💙 Toner 1.Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml $80 Serum 1.Marine Hyaluronics $80 2.Hyaluronic Acid 2% + B5 $75 3.Alpha Lipoic Acid 5% $75 4.Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% (30ml) $75 5.Ascorbyl Glucoside Solution 12% $95 6.Alpha Arbutin 2% + HA $80 7.“Buffet” $135 8.Matrixyl 10% + HA $100 9.Argireline Solution 10% $70 10.AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution $75 11.Salicylic Acid 2% Solution $60 12.Lactic Acid 10% + HA $75 13.Lactic Acid 5% + HA $70 13.Niacinamide 10% + Zinc 1% $70 14.Mandelic Acid 10% + HA $85 Eye Serum 1.Caffeine Solution 5% + EGCG $85 Oil 1.100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil $95 2.100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil $90 4.100% Plant-Derived Squalane $80 5.100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil $75 6.100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil $65 7.100% Organic Virgin Chia Seed Oil $80 Lotion&Cream 1.Natural Moisturizing Factors + HA 100ml $85 2.Azelaic Acid Suspension 10% $75 Retinoids(外用A酸) 1.Granactive Retinoid 2% in Squalane $90 2.Retinol 1% in Squalane $85 3.Retinol 0.5% in Squalane $65 4.Retinol 0.2% in Squalane $60 Vitamin C 1.Vitamin C Suspension 30% in Silicone (30ml) $85 2.Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% $100 Primer 1.High Adherence Silicone Primer( 30ml ) $55 歡迎DM查詢/落單 有少量現貨 訂貨~7-14天☺️ 希望大家多多支持本小店 #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinary代購 
The ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%  ช่วยลดริ้วรอย เพิ่มความชุ่มชื้น ลดการเกิดสิวและความมัน เนื้อซึมง่ายมากกก รีวิวดีจ้า เหลือเกิน90% ใช้ไปจิ้ดเดียว
210 ส่งฟรีค่า

Cf แคปรูปแล้วส่งทาง dm 📩 นะคะ
เม้นใต้รูปไม่ขึ้นแจ้งเตือน กันตกหล่นค่ะ
The ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% ช่วยลดริ้วรอย เพิ่มความชุ่มชื้น ลดการเกิดสิวและความมัน เนื้อซึมง่ายมากกก รีวิวดีจ้า เหลือเกิน90% ใช้ไปจิ้ดเดียว 210 ส่งฟรีค่า Cf แคปรูปแล้วส่งทาง dm 📩 นะคะ เม้นใต้รูปไม่ขึ้นแจ้งเตือน กันตกหล่นค่ะ
💥พร้อมส่ง💥❤️The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml.❤️ ตัวนี้เป็น Dupe ของ PIXI glow tonic เลยก็ว่าได้ ขวดใหญ่มาก ช่วยในการผลัดเซลล์ผิว ลดสิ่งอุดตันรูขุมขน
ทำให้ผิวกระจ่างใส ในรูปแบบของโทนเนอร์ ✅ส่งสินค้าทุกวัน จ-ศ ช่วงเย็น ✅ส-อา ก่อนเที่ยง ❌❌ราคา550บาท❌❌ ค่าส่ง ลทบ 30 ems50 
#theordinary #theordinarythailand #theordinarythailand #theordinaryahabha #theordinarythai #theordinaryglycolic #theordinaryrosehipoil #theordinaryniacinamide #theordinaryskincare #theordinaryahabhapeel #theordinaryaha30 #theordinaryalphaarbutin #theordinarythai
💥พร้อมส่ง💥❤️The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml.❤️ ตัวนี้เป็น Dupe ของ PIXI glow tonic เลยก็ว่าได้ ขวดใหญ่มาก ช่วยในการผลัดเซลล์ผิว ลดสิ่งอุดตันรูขุมขน ทำให้ผิวกระจ่างใส ในรูปแบบของโทนเนอร์ ✅ส่งสินค้าทุกวัน จ-ศ ช่วงเย็น ✅ส-อา ก่อนเที่ยง ❌❌ราคา550บาท❌❌ ค่าส่ง ลทบ 30 ems50 #theordinary  #theordinarythailand  #theordinarythailand  #theordinaryahabha  #theordinarythai  #theordinaryglycolic  #theordinaryrosehipoil  #theordinaryniacinamide  #theordinaryskincare  #theordinaryahabhapeel  #theordinaryaha30  #theordinaryalphaarbutin  #theordinarythai 
🔥พร้อมส่ง🔥The Ordinary Natural Moisturizing Factors + ha ขนาด 100ml.😍😍 หลอดใหญ่จุใจ เป็นมอยเจอร์ไรซ์เซอร์ ช่วยเพิ่มความชุ่มชื้นให้กับผิว ❌ราคา550บาท❌ Ems50 ลทบ30 (กล่องบุบนิดหน่อย เนื่องจากการขนส่งนะคะ)🤭☺️☺️☺️#theordinarythailand #theordinaryskincare #theordinaryahabha #theordinaryrosehipoil #theordinaryglycolic #theordinary #theordinarythai #theordinary #theordinarythailand #theordinarythailand #theordinaryahabha #theordinarythai #theordinaryglycolic #theordinaryrosehipoil #theordinaryniacinamide #theordinaryskincare #theordinaryahabhapeel #theordinaryaha30 #theordinaryalphaarbutin #theordinarythai #thaicosmetics
🔥พร้อมส่ง🔥The Ordinary Natural Moisturizing Factors + ha ขนาด 100ml.😍😍 หลอดใหญ่จุใจ เป็นมอยเจอร์ไรซ์เซอร์ ช่วยเพิ่มความชุ่มชื้นให้กับผิว ❌ราคา550บาท❌ Ems50 ลทบ30 (กล่องบุบนิดหน่อย เนื่องจากการขนส่งนะคะ)🤭☺️☺️☺️#theordinarythailand  #theordinaryskincare  #theordinaryahabha  #theordinaryrosehipoil  #theordinaryglycolic  #theordinary  #theordinarythai  #theordinary  #theordinarythailand  #theordinarythailand  #theordinaryahabha  #theordinarythai  #theordinaryglycolic  #theordinaryrosehipoil  #theordinaryniacinamide  #theordinaryskincare  #theordinaryahabhapeel  #theordinaryaha30  #theordinaryalphaarbutin  #theordinarythai  #thaicosmetics 
Skin products that WORK, wont break the BANK, and leave you RENEWED. New blog post up!  Check out our top selections 💦 Link in Bio
.
.
.

#linkinbio #skincare #algenist #bobbibrown #deceim #theordinary #socialoh #stylistblog #nordstrom @nordstrom @bobbibrown #macys #avene @aveneusa #oilyskincare #antiageing #skinbenefits #hydration #mariobadescu #thayers #amazon
GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION ✨
RM 52
.
STOCK LEFT : 13
.
#salepromo #sale1212 #theordinary #latestpromo
Ready for order THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION 5% + EGCG 30% 💝
.
Idr : 175.000
.
NB : solusi untuk para wanita yg sudah menyerah dengan berbagai krim dokter yg gak ada efek apa2nya..😆 ini nih ampuh buat ilangin mata panda kamu say🐼
.
👉 Original USA 100%, cek melalui barcode yang tertera
👉 Tidak menjual barang KW! 🙀
👉 Isi 30 ml
👉 For serious order please :Line @syg9400v (pakai @) / contac WA
👉 Kegunaan :
- Mengatasi kantung mata
- Menyamarkan mata panda
- Mengurangi lingkar gelap pada mata
- Menyegarkan dan menyehatkan mata yg lelah
- Mencerahkan lingkar bawah mata
- Caffein terbukti mampu mengatasi masalah kantung mata dan mata panda
- Menyamarkan kulit mata yang bengkak akibat kurang istirahat
.
.
#theordinary #theordinaryori #theordinarybali #theordinarysolo #theordinarymedan #theordinarymakaysiamurah #theordinarybandung #theordinarybogor #theordinaryjogja #theordinaryjogjamurah #theordinaryjogjaready #theordinarycaffeine #theordinarycaffinesolution #theordinarycaffeinesolutionmurah #theordinaryniacinamide #theordinaryniacinamidemurah #theordinaryniacinamidezinc #kbeautyjogja #jualtheordinarycaffein #theordinarysemarang #theordinarymalang #jualtheordinarycaffeinsolutionmurah #theordinaryjember #jualtheordinary #jualtheordinarymurah #jualtheordinarycaffeinesolution #jualtheordinarycaffeine #jualtheordinarycaffeinsolution
Ready for order THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION 5% + EGCG 30% 💝 . Idr : 175.000 . NB : solusi untuk para wanita yg sudah menyerah dengan berbagai krim dokter yg gak ada efek apa2nya..😆 ini nih ampuh buat ilangin mata panda kamu say🐼 . 👉 Original USA 100%, cek melalui barcode yang tertera 👉 Tidak menjual barang KW! 🙀 👉 Isi 30 ml 👉 For serious order please :Line @syg9400v (pakai @) / contac WA 👉 Kegunaan : - Mengatasi kantung mata - Menyamarkan mata panda - Mengurangi lingkar gelap pada mata - Menyegarkan dan menyehatkan mata yg lelah - Mencerahkan lingkar bawah mata - Caffein terbukti mampu mengatasi masalah kantung mata dan mata panda - Menyamarkan kulit mata yang bengkak akibat kurang istirahat . . #theordinary  #theordinaryori  #theordinarybali  #theordinarysolo  #theordinarymedan  #theordinarymakaysiamurah  #theordinarybandung  #theordinarybogor  #theordinaryjogja  #theordinaryjogjamurah  #theordinaryjogjaready  #theordinarycaffeine  #theordinarycaffinesolution  #theordinarycaffeinesolutionmurah  #theordinaryniacinamide  #theordinaryniacinamidemurah  #theordinaryniacinamidezinc  #kbeautyjogja  #jualtheordinarycaffein  #theordinarysemarang  #theordinarymalang  #jualtheordinarycaffeinsolutionmurah  #theordinaryjember  #jualtheordinary  #jualtheordinarymurah  #jualtheordinarycaffeinesolution  #jualtheordinarycaffeine  #jualtheordinarycaffeinsolution 
Essas e outras marcas (por falta de tempo, por estar fazendo o meu portfólio para melhor atende-los) eu trabalho! ✌️ @nursejamiela @mgc.derma.skincare @caudalie @theordinary_th @katesomervilleskincare @indie_lee @sonyadakar 
É muuuuita marca... calma! Eu vou postar tudo certinho para vocês, amores! Tem de tudo, desde hidratante, até creme para rugas. E sim, claaaaaro, sempre melhor marca! É ÓBVIO QUE É ORIGINAL! Produto de qualidade! 👌

#nursejamiela #mgcderma #leahlani #leahlaniskincare #katesomerville #jonehanacream #indielee #sonyadakar #caudaliebrasil #theordinary #theordinaryskincare
Essas e outras marcas (por falta de tempo, por estar fazendo o meu portfólio para melhor atende-los) eu trabalho! ✌️ @nursejamiela @mgc.derma.skincare @caudalie @theordinary_th @katesomervilleskincare @indie_lee @sonyadakar É muuuuita marca... calma! Eu vou postar tudo certinho para vocês, amores! Tem de tudo, desde hidratante, até creme para rugas. E sim, claaaaaro, sempre melhor marca! É ÓBVIO QUE É ORIGINAL! Produto de qualidade! 👌 #nursejamiela  #mgcderma  #leahlani  #leahlaniskincare  #katesomerville  #jonehanacream  #indielee  #sonyadakar  #caudaliebrasil  #theordinary  #theordinaryskincare 
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml

IDR 139.000

Niacinamide ( Vitamin B3) mampu mengurangi noda di wajah seperti flek dan bekas jerawat. Dengan konsentrasi 10% dan didukung dg kandungan zinc salt yang membantu menyeimbangkan sebum di kulit dan mencerahkan kulit
#niacinamide #theordinary
#serumkorea#skincarekorea#theordinaryalphaarbutin#theordinaryniacinamide#theordinaryniacinamidemurah#theordinaryniacinamidezinc#niacinamide
Squalane 100% derivado de plantas

Esqualano é uma molécula produzida pelo nosso corpo e que diminui a produção a partir dos 20 anos, é responsável pela hidratação, retenção da umidade e ajuda a manter o funcionamento vital das células, facilitando a renovação celular.  Resultado uma pele mais saudável!!!
✨ Ajuda a hidratar o corpo todo. ✨Apropriado para todos os tipos de pele e não é comedogênico 🤗
.
.
#skincarerotina #theordinarybrasil #cuidadosdiarios #rotinadepele #jundiai #rotinadebeleza #peleperfeita #pelehidratada #squalane #esqualano
#cuidadoscomapele #pelelinda #peleseca #antienvelhecimento #antiage #theordinary  #pelesaudavel #cuidadosfaciaisecorporais
Squalane 100% derivado de plantas Esqualano é uma molécula produzida pelo nosso corpo e que diminui a produção a partir dos 20 anos, é responsável pela hidratação, retenção da umidade e ajuda a manter o funcionamento vital das células, facilitando a renovação celular.  Resultado uma pele mais saudável!!! ✨ Ajuda a hidratar o corpo todo. ✨Apropriado para todos os tipos de pele e não é comedogênico 🤗 . . #skincarerotina  #theordinarybrasil  #cuidadosdiarios  #rotinadepele  #jundiai  #rotinadebeleza  #peleperfeita  #pelehidratada  #squalane  #esqualano  #cuidadoscomapele  #pelelinda  #peleseca  #antienvelhecimento  #antiage  #theordinary   #pelesaudavel  #cuidadosfaciaisecorporais 
Hello babes... Today I present my smokey eyes made with the @juviasplace , and finally with the beautiful eyelashes of @eyelurelashes__ Dramatic Lashes. Below there will be a description of the used products ... (ps. I'm working on videos to publish them as soon as possible🤩)💋💄🎁 Eyes: @hudabeauty Gemstone Obsession Palettes,@juviasplace The Festival Palettes,The Saharan Palettes and The Zulu Palettes. Face: @theordinary_th Azelaic Acid and High-Spreadability Fluid Primer, @toofaced  Born This Way  Multi-Use Sculpting Concealer, @maccosmetics @maccosmeticsuk @maccosmeticsitalia @maccosmeticsdeutschland  Pro Longwear Foundation NC35 and @catrice.cosmetics Made to Stay 24H Foudation 010, @rcmamakeup  Translucent Powder, @makeupforeverca @makeupforeverofficial Pro Sculpting Duo Face Contour and @katvondbeauty  Shade + Light Countour Palettes, @maccosmeticsitalia @maccosmetics @maccosmeticsdeutschland  Show Gold Highlighter and @ofracosmetics Rodeo Drive Highlighter. Brows: @benefitcosmetics @benefitcosmeticsuk @benefitgermany @benefitcosmeticsromania Ka-Brow Cream Gel Brow 3.5 and @lavera_naturkosmetik  Eyebrow Pencil Blonde 02. Lashes: @eyelurelashes__ Dramatic Lashes. Lips: @boysnberries_makeupcrush  All Day Matte (Sun Girl). @maccosmetics @maccosmeticsdeutschland @maccosmeticsitalia  Prime Fix 💋#shophudabeauty #beautyblander #eyelure #makeuprevolution #makeupartistworldwide #makeup #loreal #stila #benefitcosmetics #katvond #morphe #bhcosmetics #nyxcosmetics #theordinary #juviasplace #makeuplover #zoeva #makeupoftheday #toofaced #maccosmetics #ofra #oriflame #flormar #sephora #eyelooks #rcma #makeuoforever #makeuplove #makeuplooks #boysnberries
Hello babes... Today I present my smokey eyes made with the @juviasplace , and finally with the beautiful eyelashes of @eyelurelashes__ Dramatic Lashes. Below there will be a description of the used products ... (ps. I'm working on videos to publish them as soon as possible🤩)💋💄🎁 Eyes: @hudabeauty Gemstone Obsession Palettes,@juviasplace The Festival Palettes,The Saharan Palettes and The Zulu Palettes. Face: @theordinary_th Azelaic Acid and High-Spreadability Fluid Primer, @toofaced Born This Way Multi-Use Sculpting Concealer, @maccosmetics @maccosmeticsuk @maccosmeticsitalia @maccosmeticsdeutschland Pro Longwear Foundation NC35 and @catrice.cosmetics Made to Stay 24H Foudation 010, @rcmamakeup Translucent Powder, @makeupforeverca @makeupforeverofficial Pro Sculpting Duo Face Contour and @katvondbeauty Shade + Light Countour Palettes, @maccosmeticsitalia @maccosmetics @maccosmeticsdeutschland Show Gold Highlighter and @ofracosmetics Rodeo Drive Highlighter. Brows: @benefitcosmetics @benefitcosmeticsuk @benefitgermany @benefitcosmeticsromania Ka-Brow Cream Gel Brow 3.5 and @lavera_naturkosmetik Eyebrow Pencil Blonde 02. Lashes: @eyelurelashes__ Dramatic Lashes. Lips: @boysnberries_makeupcrush All Day Matte (Sun Girl). @maccosmetics @maccosmeticsdeutschland @maccosmeticsitalia Prime Fix 💋#shophudabeauty  #beautyblander  #eyelure  #makeuprevolution  #makeupartistworldwide  #makeup  #loreal  #stila  #benefitcosmetics  #katvond  #morphe  #bhcosmetics  #nyxcosmetics  #theordinary  #juviasplace  #makeuplover  #zoeva  #makeupoftheday  #toofaced  #maccosmetics  #ofra  #oriflame  #flormar  #sephora  #eyelooks  #rcma  #makeuoforever  #makeuplove  #makeuplooks  #boysnberries 
Meus homenzinhos fantasiados  de homenzinhos #ismininu #ismininulindos #theordinary #linolindo
Tras haber visto muchos aceites de esta marca decidí comprarme este que es de "Marula" una planta que hidrata mucho la piel y el pelo. Se lo vi a @estercarpes y decidí comprarlo ayer para probar... Se me quedó en 8,45€ en @pprimor. ¿Alguien tiene más aceites de estos? ¿Para qué los usáis? .
.
.
#aceites #cosmética #Theordinary #hidratante
Tras haber visto muchos aceites de esta marca decidí comprarme este que es de "Marula" una planta que hidrata mucho la piel y el pelo. Se lo vi a @estercarpes y decidí comprarlo ayer para probar... Se me quedó en 8,45€ en @pprimor. ¿Alguien tiene más aceites de estos? ¿Para qué los usáis? . . . #aceites  #cosmética  #Theordinary  #hidratante 
- Lactic Acid 5% + HA 2% => Mengangkat sel kulit mati & untuk mengunci kelembaban yang hilang selama pengelupasan kulit.
.
30ML = Rp. 170.000
- Lactic Acid 5% + HA 2% => Mengangkat sel kulit mati & untuk mengunci kelembaban yang hilang selama pengelupasan kulit. . 30ML = Rp. 170.000
Alpha Arbutin 2% + HA => Untuk mengurangi bintik hitam, bekas jerawat, kulit yang kusam, dan warna kulit.
.
30ML = Rp. 200.000
Alpha Arbutin 2% + HA => Untuk mengurangi bintik hitam, bekas jerawat, kulit yang kusam, dan warna kulit. . 30ML = Rp. 200.000
Niacinamide 10% + Zinc 1% => untuk memperbaiki tekstur kulit & membantu menenangkan kulit dan menetralisir kemerahan
.
30ML = Rp. 140.000
Niacinamide 10% + Zinc 1% => untuk memperbaiki tekstur kulit & membantu menenangkan kulit dan menetralisir kemerahan . 30ML = Rp. 140.000
THE ORDINARY Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 mL
IDR 138.000

Serum krim atau serum yg formulanya lebih kental dengan pure vitamin c (kandungan vitamin c lebih kuat sehingga lebih membuat iritasi namun hasilnya pun lebih cepat terlihat) dan hyaluronic acid yg dapat menghidrasi dan menghaluskan permukaan kulit termasuk mengurangi garis-garis halus dan kerutan. 
How to use :
Oleskan secukupnya ke kulit anda di pagi hari atau malam hari setelah tiber dan atau produk berbahan dasar air. Ketika memakai vit c ditunggu 10-20 detik sblm mengaplikasikan skincare berikutnya. WAJIB menggunakan sunscreen ketika memakai vit c karena vit c dapat membuat kuliy menjadi lebih sensitif terhadap cahaya matahari. Produk ini TIDAK BOLEH digunakan bersamaan dengan produk yg mengandung niacinamide (B3). #theordinary #jualtheordinary #jualtheordinarysolo #jualtheordinaryjogja #jualtheordinarysemarang #jualtheordinarymalang #jualtheordinarysurabaya #jualtheordinarybali #jualtheordinarybalikpapan #jualtheordinaryjakarta #jualtheordinarymurah #jualtheordinaryniacinamide #jualtheordinaryalphaarbutin #jualtheordinaryhyaluronicacid #jualtheordinaryrosehipseedoil
THE ORDINARY Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 mL IDR 138.000 Serum krim atau serum yg formulanya lebih kental dengan pure vitamin c (kandungan vitamin c lebih kuat sehingga lebih membuat iritasi namun hasilnya pun lebih cepat terlihat) dan hyaluronic acid yg dapat menghidrasi dan menghaluskan permukaan kulit termasuk mengurangi garis-garis halus dan kerutan. How to use : Oleskan secukupnya ke kulit anda di pagi hari atau malam hari setelah tiber dan atau produk berbahan dasar air. Ketika memakai vit c ditunggu 10-20 detik sblm mengaplikasikan skincare berikutnya. WAJIB menggunakan sunscreen ketika memakai vit c karena vit c dapat membuat kuliy menjadi lebih sensitif terhadap cahaya matahari. Produk ini TIDAK BOLEH digunakan bersamaan dengan produk yg mengandung niacinamide (B3). #theordinary  #jualtheordinary  #jualtheordinarysolo  #jualtheordinaryjogja  #jualtheordinarysemarang  #jualtheordinarymalang  #jualtheordinarysurabaya  #jualtheordinarybali  #jualtheordinarybalikpapan  #jualtheordinaryjakarta  #jualtheordinarymurah  #jualtheordinaryniacinamide  #jualtheordinaryalphaarbutin  #jualtheordinaryhyaluronicacid  #jualtheordinaryrosehipseedoil 
THE ORDINARY Natural Moisturizing Factors + HA 30 mL 
IDR 142.000

Krim yg cocok untuk kulit super kering untuk menghidrasi kulit agar tetap lembab dan pastinya lebih kenyal. Dapat digunakan sebagai krim pagi dam krim malam. Digunakan sebagai moisturizer. 
How to use : aplikasikan setelah menggunakan serum atau produk yg berbahan dasar air pada pagi dan malam hari (cocok untuk semua jenis kulit). #theordinary #jualtheordinary #jualtheordinarysolo #jualtheordinaryjogja #jualtheordinarysemarang #jualtheordinarymalang #jualtheordinarysurabaya #jualtheordinarybali #jualtheordinarybalikpapan #jualtheordinaryjakarta #jualtheordinarymurah #jualtheordinaryniacinamide #jualtheordinaryalphaarbutin #jualtheordinaryhyaluronicacid #jualtheordinaryrosehipseedoil
THE ORDINARY Natural Moisturizing Factors + HA 30 mL IDR 142.000 Krim yg cocok untuk kulit super kering untuk menghidrasi kulit agar tetap lembab dan pastinya lebih kenyal. Dapat digunakan sebagai krim pagi dam krim malam. Digunakan sebagai moisturizer. How to use : aplikasikan setelah menggunakan serum atau produk yg berbahan dasar air pada pagi dan malam hari (cocok untuk semua jenis kulit). #theordinary  #jualtheordinary  #jualtheordinarysolo  #jualtheordinaryjogja  #jualtheordinarysemarang  #jualtheordinarymalang  #jualtheordinarysurabaya  #jualtheordinarybali  #jualtheordinarybalikpapan  #jualtheordinaryjakarta  #jualtheordinarymurah  #jualtheordinaryniacinamide  #jualtheordinaryalphaarbutin  #jualtheordinaryhyaluronicacid  #jualtheordinaryrosehipseedoil 
My face oil collection.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱Squalane oil is my favorite oil for winter. Squalane is found naturally in our skin. ❗️FYI: squalane is derived from plants, but squalene is from shark’s liver.⛔️😠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱Rose hip seed is a great anti aging oil. I like that it is neither too thick nor too runny and it doesn’t have a weird smell.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱I like marula oil because it is very lightweight, has antioxidant properties and hydrates the skin pretty well.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱Sea-buckthorn fruit oil is my ‘mask oil’ - I only use it as an oil mask. Its bright orange hue makes it impossible to use in the AM. It nourishes and heals the skin.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱Chia seed oil is a great vitamin source for the skin, moisturizes well but has a sushi🍙 smell.😂⠀⠀
🌱I use argan oil not only in my skincare routine. I like to apply 2-3 drops on to the ends of my hair. In summer I love to wear only argan oil under SPF. It sinks in quickly.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱Borage oil is the best friend of my sensitive skin. It has a calming effect.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❄️In winter I mix 2-3 drops of 1-2 types of oil with my mousturizer. I change the type of oil for my routine every week.
🌿All these oils are 100% pure & cold-pressed.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💝Which oil is your favorite? What oil should I try next?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#theordinaryskincare #theordinary #deciem 
#faceoil #arganoil #marulaoil #seabuckthorn 
#skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #winterskin #winterskincare #skincarenatural #skincarecommunity #skincareaddict #skincareblogger #skincarejunkie #skincarelover #skin #face #facecare #discoverunder1k #blog #blogger #review #crueltyfreebeauty #vegan #beauty
My face oil collection.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌱Squalane oil is my favorite oil for winter. Squalane is found naturally in our skin. ❗️FYI: squalane is derived from plants, but squalene is from shark’s liver.⛔️😠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌱Rose hip seed is a great anti aging oil. I like that it is neither too thick nor too runny and it doesn’t have a weird smell.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌱I like marula oil because it is very lightweight, has antioxidant properties and hydrates the skin pretty well.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌱Sea-buckthorn fruit oil is my ‘mask oil’ - I only use it as an oil mask. Its bright orange hue makes it impossible to use in the AM. It nourishes and heals the skin.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌱Chia seed oil is a great vitamin source for the skin, moisturizes well but has a sushi🍙 smell.😂⠀⠀ 🌱I use argan oil not only in my skincare routine. I like to apply 2-3 drops on to the ends of my hair. In summer I love to wear only argan oil under SPF. It sinks in quickly.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌱Borage oil is the best friend of my sensitive skin. It has a calming effect.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❄️In winter I mix 2-3 drops of 1-2 types of oil with my mousturizer. I change the type of oil for my routine every week. 🌿All these oils are 100% pure & cold-pressed.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💝Which oil is your favorite? What oil should I try next?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theordinaryskincare  #theordinary  #deciem  #faceoil  #arganoil  #marulaoil  #seabuckthorn  #skincare  #skincareroutine  #skincaretips  #skincareproducts  #winterskin  #winterskincare  #skincarenatural  #skincarecommunity  #skincareaddict  #skincareblogger  #skincarejunkie  #skincarelover  #skin  #face  #facecare  #discoverunder1k  #blog  #blogger  #review  #crueltyfreebeauty  #vegan  #beauty 
New Product Trial Day. I tend to try only one new product at a time and only when my skin feels good so I can control for any variables when deciding whether I like a product or not. Today’s trial - #niod Photography Fluid Opacity 12%. I read a lot of reviews before deciding how I wanted to use it. It’s quite viscose. 1) Niod Copper Amino Isolate Serum 2:1
2) Whamisa Green Tea Serum Toner 3) #theordinary Buffet 4) Niod Photography Fluid Opacity 12% as primer. I don’t feel this is the best application for me, but may work for more fair complexions. 5)light Tarte Shape Tape undereye 6) Glossier Perfecting Skin Tint 7) Pacifica Eyeshadow in Glow, Coral and Treasure / Blush mix of Pink Opal and Flushed 8) Burt’s Bees’ Tinted Lip Oil in Crimson Breeze ♥️ Thanks to Spectrum Brushes
.
.
💯% #crueltyfree #mua #makeuptutorial #instadaily #makeuplife #instamakeup #crueltyfreeskincare  #makeupbrushes #makeuptalk #flatlay #flatlays #flatlaystyle #makeupflatlay #makeupoftheday #makeuptools #beautyblog #beautyblogger #makeupblog #makeupblogger #makeupslaves #vegan #veganmakeup #instapic #instagram #makeupobsessed #makeupaddiction #instamakeup #makeupaddict #makeupjunkie ♥️
New Product Trial Day. I tend to try only one new product at a time and only when my skin feels good so I can control for any variables when deciding whether I like a product or not. Today’s trial - #niod  Photography Fluid Opacity 12%. I read a lot of reviews before deciding how I wanted to use it. It’s quite viscose. 1) Niod Copper Amino Isolate Serum 2:1 2) Whamisa Green Tea Serum Toner 3) #theordinary  Buffet 4) Niod Photography Fluid Opacity 12% as primer. I don’t feel this is the best application for me, but may work for more fair complexions. 5)light Tarte Shape Tape undereye 6) Glossier Perfecting Skin Tint 7) Pacifica Eyeshadow in Glow, Coral and Treasure / Blush mix of Pink Opal and Flushed 8) Burt’s Bees’ Tinted Lip Oil in Crimson Breeze ♥️ Thanks to Spectrum Brushes . . 💯% #crueltyfree  #mua  #makeuptutorial  #instadaily  #makeuplife  #instamakeup  #crueltyfreeskincare  #makeupbrushes  #makeuptalk  #flatlay  #flatlays  #flatlaystyle  #makeupflatlay  #makeupoftheday  #makeuptools  #beautyblog  #beautyblogger  #makeupblog  #makeupblogger  #makeupslaves  #vegan  #veganmakeup  #instapic  #instagram  #makeupobsessed  #makeupaddiction  #instamakeup  #makeupaddict  #makeupjunkie  ♥️