an online Instagram web viewer

#theklduck medias

Photos

The KL duckscarves in Ash Blue to let go
Still in a good condition
Condition: 9/10
Original complete set (with box)
RM220

#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #duckscarveshunting #duckscarvesholic #duckscarveslovers #duckscarves #theklduck #klduckashblue
The KL duckscarves in White to let go
Still in a good condition
Minimal pin marks
Condition: 9/10
Original complete set (with box)
RM150

#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #duckscarveshunting #duckscarves #duckscarveswanted #theklduck #theklduckscarves #klduckwhite
The KL duckscarves in Pink to let go
Still in a good condition
Minimal pin marks
Condition: 9/10
Original complete set (with box)
RM200

#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #duckscarveswanted #duckscarveshunting #duckscarveslovers #theklduck #theklduckinpink
Done COD pada sis yg sporting dan cantik ni.. macam dh lama kenal๐Ÿ’‹COD Ampang, Wangsa Maju, Setiawangsa๐Ÿ˜
Thank you for your purchased, trust, Duckieโค๏ธ #thegeometricduck #duckscarves #thelonduck #theklduck #thedoilyduck #thelatticeduck #duckscarvestoletgo #duckscarvesholic #duckscarveslovers #duckscarvesforsale
#installmentavailable
Thank you dear sis๐Ÿ˜ dah beli scarf dari I๐Ÿ˜˜
New KL Duck in Ash Blue
RM190 inc postage
DM for details
#duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarves #theklduck
New KL Duck in Deep Blue
RM180 inc postage
DM for details
#duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarves #theklduck
New KL Duck in Black 
RM190 inc postage
DM for details
#duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarves #theklduck
[ON BEHALF]

AUTHENTICITY GUARANTEED ๐Ÿค— [PRELOVED] 
The Yummy dUCk in Kuih Koci

Price: RM 280 inclusive FREE postage within Malaysia .

DM if you're interested ๐Ÿ˜Š

#thealhambraduck #duckbag #totebag #thekltotebag #kltotebag #duckscarvesforsale
#duckscarveswanted #duckscarvestoletgo
#duckscarves #klduck #theklduck #theworldmapduck #ps_furaihaxreview 
#ps_furaiha #trustedseller 
#trustedpersonalshopper #carousell #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline  #malaysiaonlineshop #lokalbrand #thesingaporeduck #hijab #scarves
#theyummyduck #thedoilyduck
[ON BEHALF] AUTHENTICITY GUARANTEED ๐Ÿค— [PRELOVED] The Yummy dUCk in Kuih Koci Price: RM 280 inclusive FREE postage within Malaysia . DM if you're interested ๐Ÿ˜Š #thealhambraduck  #duckbag  #totebag  #thekltotebag  #kltotebag  #duckscarvesforsale  #duckscarveswanted  #duckscarvestoletgo  #duckscarves  #klduck  #theklduck  #theworldmapduck  #ps_furaihaxreview  #ps_furaiha  #trustedseller  #trustedpersonalshopper  #carousell  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #sayajualonline  #malaysiaonlineshop  #lokalbrand  #thesingaporeduck  #hijab  #scarves  #theyummyduck  #thedoilyduck 
New #theklduck in white for sale RM220 inc postage ( selling on behalf) #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale
New #theklduck in kl mixed for sale RM 280 inc postage ( selling on behalf) #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale
RM260. Completely new. Unworn. Complete set. Original (receipt is still inside the box). Price includes postage.
.
.
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvestoletgonew #duckscarvesforsale #sayajualduckscarves #theklduck
My Friday flatlay #duckscarves #theklduck #spottheduck
๐Ÿ’œON BEHALF TO SWAP๐Ÿ’œ Have- KL Merdeka mixed Preloved, very good condition TO SWAP with Yellow Merdeka in good condition. 
Shah Alam swap preferable
- DM if you have mutual interest. .
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarvestoswap #themerdekaduck #theklduck
๐ŸŒธ Eiduladha Sale!
#theklduck All NEW! RP RM200
SALE PRICE: RM230 (single), RM200 (combo)
.
SINGLE price - for single purchases
COMBO price - for combo purchases with any other sale items only
See previous posts for sale items
.
Add postage
For every 2 scarves - RM10 sm/ RM15 ss (bubble wrapped with tracking). No COD
.
Instalment available up to one month for same price. Payment to Maybank SG is possible
.
Happy shopping!!
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestosell #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #sayajual #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #duckscarvesps #duckscarvespersonalshopper
๐ŸŒธ Eiduladha Sale! #theklduck  All NEW! RP RM200 SALE PRICE: RM230 (single), RM200 (combo) . SINGLE price - for single purchases COMBO price - for combo purchases with any other sale items only See previous posts for sale items . Add postage For every 2 scarves - RM10 sm/ RM15 ss (bubble wrapped with tracking). No COD . Instalment available up to one month for same price. Payment to Maybank SG is possible . Happy shopping!! . #duckscarves  #duckscarvesforsale  #duckscarvestosell  #duckscarvestoletgo  #duckscarvespreloved  #sayajual  #prelovedmalaysia  #prelovedmurah  #prelovedmurahmalaysia  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #duckscarvesps  #duckscarvespersonalshopper 
The Geometric Duckscarves in Lemon Mint
(NEW all complete) โŒSOLDโŒ

Price : rm215 including postage
Dm / Whtasapp +601128824395 
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theklduck  #prelovedmalaysia #duckscarvesmalaysia 
#thegeometricduck
Duckscarves Satin Silk in Gumdrop (NEW all complete)

Price : rm99 including postage
Dm / Whtasapp +601128824395 
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theklduck  #prelovedmalaysia #duckscarvesmalaysia
Duckscarves Chiffon in Papersmith (NEW all complete)

Price : rm99 including postage
Dm / Whtasapp +601128824395 
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theklduck  #prelovedmalaysia #duckscarvesmalaysia
Wanita Harus Cuba Love Potion & Wonder Bloom Untuk Mengikat Kasih Suami 
Pernah dengar suami cemburu tengok Miss B gadis lagi jambu dan gebu ?

Rasa rendah diri dan tak keruan memikirkan cara montokkan Miss B ?

Dengan formulasi terbaik Love Potion & Wonder Bloom di perbuat dari tumbuhan. Dikilangkan di kilang berstatus GMP

Ini lah solusi terbaik buat wanita tampil lebih montok & gebu di depan suami

Memberi layanan terbaik pada suami itukan pahala & sunnah. Supaya elak suami cari lain dan makan luar

Apa tunggu lagi. Whatsapp sekarang supaya Izah dapat bantu sis dengan free consultation & produk yang padu ni
Wanita Harus Cuba Love Potion & Wonder Bloom Untuk Mengikat Kasih Suami Pernah dengar suami cemburu tengok Miss B gadis lagi jambu dan gebu ? Rasa rendah diri dan tak keruan memikirkan cara montokkan Miss B ? Dengan formulasi terbaik Love Potion & Wonder Bloom di perbuat dari tumbuhan. Dikilangkan di kilang berstatus GMP Ini lah solusi terbaik buat wanita tampil lebih montok & gebu di depan suami Memberi layanan terbaik pada suami itukan pahala & sunnah. Supaya elak suami cari lain dan makan luar Apa tunggu lagi. Whatsapp sekarang supaya Izah dapat bantu sis dengan free consultation & produk yang padu ni
.
๐ŸฅSELLING ON BEHALF๐Ÿฃ
๐Ÿ’ฐRm 200
๐ŸŽ€The KL Duck
๐Ÿ’Brand New
๐ŸŒธComplete set
๐Ÿ›Origanal not fake

___________________________________

Serious buyer pls dm or can direct 
WhatsApp ~ 012 3727 646
No fussy or backout buyer please๐Ÿ˜
____________________________________

#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theklduck  #prelovedmalaysia #prelovedbranded #khairezstuff
Wonder Bloom kami menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben dan diluluskan KKM ๐Ÿ˜Š

Khasiat bahan2 dalam Wonder Bloom Breast Enhancement Soap ๐Ÿ‘Papaya Extract โœ”Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin โœ”Membantu pertumbuhan dan pembesaran payudara dan punggung
โœ”Menghaluskan kulit dan membuatkan payudara dan punggung sentiasa awet muda ๐Ÿ‘Pueraria Mirifica โœ”Menambah tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan punggung
โœ”Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi
โœ”Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara dan punggung ๐ŸฏSweet Almond Oil โœ”Melembapkan dan menghaluskan kulit โœ”Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara dan punggung
โœ”Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan โ˜˜๏ธEkstrak Pegaga โœ”Mengurangkan stretchmark dan selulit โœ”Merawat pelbagai masalah kulit
โœ”Anti penuaan ๐ŸŒธGeranium Essential Oil โœ”๏ธMenganjalkan otot2 di payudara dan punggung serta menghaluskan kulit โœ”Fungsi aromaterapi untuk meredakan stress dan membangkitkan mood yang positif
โœ”๏ธAntibakteria ๐ŸŽEkstrak Buah Buahan โœ”Menjadikan kulit lebih lembap, sihat dan anjal
โœ”Kaya Vitamin C
โœ”Tinggi antioksidan
Wonder Bloom kami menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben dan diluluskan KKM ๐Ÿ˜Š Khasiat bahan2 dalam Wonder Bloom Breast Enhancement Soap ๐Ÿ‘Papaya Extract โœ”Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin โœ”Membantu pertumbuhan dan pembesaran payudara dan punggung โœ”Menghaluskan kulit dan membuatkan payudara dan punggung sentiasa awet muda ๐Ÿ‘Pueraria Mirifica โœ”Menambah tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan punggung โœ”Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi โœ”Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara dan punggung ๐ŸฏSweet Almond Oil โœ”Melembapkan dan menghaluskan kulit โœ”Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara dan punggung โœ”Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan โ˜˜๏ธEkstrak Pegaga โœ”Mengurangkan stretchmark dan selulit โœ”Merawat pelbagai masalah kulit โœ”Anti penuaan ๐ŸŒธGeranium Essential Oil โœ”๏ธMenganjalkan otot2 di payudara dan punggung serta menghaluskan kulit โœ”Fungsi aromaterapi untuk meredakan stress dan membangkitkan mood yang positif โœ”๏ธAntibakteria ๐ŸŽEkstrak Buah Buahan โœ”Menjadikan kulit lebih lembap, sihat dan anjal โœ”Kaya Vitamin C โœ”Tinggi antioksidan
This place, tomorrow! #theklduck
RM239 - #Duckscarves #theKLduck in BLUE

BRAND NEW
Beli dah lama tapi tak pernah pakai pon lagi
Free postage within peninsular

SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. โœŒ๐Ÿผ Salamm
.
DM me to puchase.
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
#fashionvalet #fashionvalettoletgo #fashionvaletforsale #fashionvaletpreloved #prelovedfashionvalet #jelitainloveavailable
RM239 - #Duckscarves  #theKLduck  in BLUE BRAND NEW Beli dah lama tapi tak pernah pakai pon lagi Free postage within peninsular SELLING ON BEHALF - means that barang kat owner, saya iklan kan sahaja. Maka, sis @jelitainlove tidak bertanggungjawab kalau barang lambat sampai kat korang, barang tu rosak atau pon barang tak serupa bikin. Sila habaq mai balik kat che' bila hangpa dah terima barang tu supaya kita boleh resolve your dispute, if any. Let's be happy together gether. โœŒ๐Ÿผ Salamm . DM me to puchase. #duckscarvestoletgo  #duckscarvesforsale  #duckscarvespreloved  #prelovedduckscarves  #fashionvalet  #fashionvalettoletgo  #fashionvaletforsale  #fashionvaletpreloved  #prelovedfashionvalet  #jelitainloveavailable 
Bumped into geng duckie๐Ÿฆ† @azlina_zainuldin at #moulinpotluck ๐Ÿ˜

#theklduck #thegeometricduck #duckcollection #ehklkelondonducktu ๐Ÿค”
FOR SALE (NEW & UNOPEN)

#theklduck in PINK & ASH BLUE ~RM250
#theworldmapduck in PINK ~RM370
#thegeometricduck in BLUSH ๐Ÿšซsold๐Ÿšซ & SAVANNAH ~RM250
#thegeometricduck in PINK FEATHER ~RM230
#thegeometricduck in BLUE ~RM220
#thelondonduck in BLUE ~RM270

all inclusive postage to SM

#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved
#ducktower ๐Ÿ˜Š DM now, special rebate for purchase more than 1 scarf ๐Ÿ˜Š Installment available
letting go #themerdekaduck in yellow . Personal collection, great condition Rm215
Free COD area KL/ShahAlam/Klang #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #prelovedduckscarves #theklduck #prelovedduckscarves
My life is full of drama~~~
And i donโ€™t have time to worry about something as petty as what i look like~~~
๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค
Ingatkan semua watak drama ni dlm tv je~~~
X sangka kita pn blh jadi watak drama dlm dunia kita sendiri~~~
Such a drama~~~
Tu la hidup lagi dalam dunia disney princess~~~
Semua dia ingat happily ever after~~~
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
Langit tak selalu cerah, Salehah~~~
Tapi, in shaa Allah akan ada pelangi setelah hujan turun~~~
In shaa Allah~~~
๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”
#disneygirl #happilyeverafter #biggirldontcry #havecourageandbekind #duckbag #ducktravels #theduckgroup #theklduck
My life is full of drama~~~ And i donโ€™t have time to worry about something as petty as what i look like~~~ ๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค๐Ÿ’”๐Ÿ–ค Ingatkan semua watak drama ni dlm tv je~~~ X sangka kita pn blh jadi watak drama dlm dunia kita sendiri~~~ Such a drama~~~ Tu la hidup lagi dalam dunia disney princess~~~ Semua dia ingat happily ever after~~~ ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Langit tak selalu cerah, Salehah~~~ Tapi, in shaa Allah akan ada pelangi setelah hujan turun~~~ In shaa Allah~~~ ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜”๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜” #disneygirl  #happilyeverafter  #biggirldontcry  #havecourageandbekind  #duckbag  #ducktravels  #theduckgroup  #theklduck 
Pelanggan dari Bdr Sunway....
'saya nak exactly macam dlm video๐Ÿ˜'
Anda pilih kami set kan ikut pilih anda...Bekas bulat tu free tau dari kami๐Ÿ˜˜
#tqcustomer
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž #sayajual #sayajualmurah #sanggularab #sanggulrambut #sanggulmoden #getahrambut #sanggulrambutturki #sanggulturki #hairbunt #buntturki  #hijabista #duckscarves #theklduck #theswarovskiklduck #ootdmalaysia #shawllover  #baazarpaknil #onlineseller #hijab4travellers #kedaiturki #madeinturkey #MyCyberSale #byCantek_Canteq #magpin #PinFirdev'ssupertajam #pintudung #tudung #pinhijab #thedoilyduck
Pelanggan dari Bdr Sunway.... 'saya nak exactly macam dlm video๐Ÿ˜' Anda pilih kami set kan ikut pilih anda...Bekas bulat tu free tau dari kami๐Ÿ˜˜ #tqcustomer  . ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž #sayajual  #sayajualmurah  #sanggularab  #sanggulrambut  #sanggulmoden  #getahrambut  #sanggulrambutturki  #sanggulturki  #hairbunt  #buntturki  #hijabista  #duckscarves  #theklduck  #theswarovskiklduck  #ootdmalaysia  #shawllover  #baazarpaknil  #onlineseller  #hijab4travellers  #kedaiturki  #madeinturkey  #MyCyberSale  #byCantek_Canteq  #magpin  #PinFirdev 'ssupertajam #pintudung  #tudung  #pinhijab  #thedoilyduck 
PinKepitz...terbang ke Johor esok...
Tq customer
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž #sayajual #sayajualmurah #sanggularab #sanggulrambut #sanggulmoden #getahrambut #sanggulrambutturki #sanggulturki #hairbunt #buntturki  #hijabista #duckscarves #theklduck #theswarovskiklduck #ootdmalaysia #shawllover  #baazarpaknil #onlineseller #hijab4travellers #kedaiturki #madeinturkey #MyCyberSale #byCantek_Canteq #magpin #PinFirdev'ssupertajam #pintudung #tudung #pinhijab #thedoilyduck
PinKepitz...terbang ke Johor esok... Tq customer . ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž #sayajual  #sayajualmurah  #sanggularab  #sanggulrambut  #sanggulmoden  #getahrambut  #sanggulrambutturki  #sanggulturki  #hairbunt  #buntturki  #hijabista  #duckscarves  #theklduck  #theswarovskiklduck  #ootdmalaysia  #shawllover  #baazarpaknil  #onlineseller  #hijab4travellers  #kedaiturki  #madeinturkey  #MyCyberSale  #byCantek_Canteq  #magpin  #PinFirdev 'ssupertajam #pintudung  #tudung  #pinhijab  #thedoilyduck 
Terbang Jauh ke Sabah...be nice to your new owner babeh.
.
๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž #sayajual #sayajualmurah #sanggularab #sanggulrambut #sanggulmoden #getahrambut #sanggulrambutturki #sanggulturki #hairbunt #buntturki  #hijabista #duckscarves #theklduck #theswarovskiklduck #ootdmalaysia #shawllover  #baazarpaknil #onlineseller #hijab4travellers #kedaiturki #madeinturkey #MyCyberSale #byCantek_Canteq #magpin #PinFirdevโ€™ssupertajam #pintudung #tudung #pinhijab #thedoilyduck
Terbang Jauh ke Sabah...be nice to your new owner babeh. . ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’ž #sayajual  #sayajualmurah  #sanggularab  #sanggulrambut  #sanggulmoden  #getahrambut  #sanggulrambutturki  #sanggulturki  #hairbunt  #buntturki  #hijabista  #duckscarves  #theklduck  #theswarovskiklduck  #ootdmalaysia  #shawllover  #baazarpaknil  #onlineseller  #hijab4travellers  #kedaiturki  #madeinturkey  #MyCyberSale  #byCantek_Canteq  #magpin  #PinFirdev โ€™ssupertajam #pintudung  #tudung  #pinhijab  #thedoilyduck 
<ON BEHALF> Owner wants to SWAP:

HAVE: Preloved #themonogramtotebag in Fuschia

WANT: Preloved Any 4 PB /2LE-SE Scarf (DM your offer if u hv mutual interest) Complete set with Dustbag and tag.
Selling price at RM450 include postage to SM. Condition 10/10. 
DM for fast dealing ๐Ÿฆ†#duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #theklduck #duckscarves #duckscarveswanted #duckbag #duckhunting
โšก๏ธCOMBO OFFERโšก๏ธ
Pick any of ๐Ÿ†• The London Duck in Mauve/ Taupe/ Grape at RM 236 each with any of the items below:
.
A. Preloved 1st version Satin Silk in Coffee at RM 110
B. Preloved #KLduckscarves in White (1st version, limited edition) at RM 200
..
Add RM 20 for handling and postage
..
DM to order NOW!
Open to Malaysia and worldwide customers
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarves #thelondonduck #theklduck #theklduckscarves #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
โšก๏ธCOMBO OFFERโšก๏ธ Pick any of ๐Ÿ†• The London Duck in Mauve/ Taupe/ Grape at RM 236 each with any of the items below: . A. Preloved 1st version Satin Silk in Coffee at RM 110 B. Preloved #KLduckscarves  in White (1st version, limited edition) at RM 200 .. Add RM 20 for handling and postage .. DM to order NOW! Open to Malaysia and worldwide customers #duckscarvestoletgo  #duckscarvesforsale  #duckscarves  #thelondonduck  #theklduck  #theklduckscarves  #duckscarvespreloved  #prelovedduckscarves 
Preloved in good condition, original and complete set KL #duckscarves in White (1st version, limited edition) to let go
.
REDUCED PRICE: RM 180
..
DM to order. Open to Malaysia, Brunei, Singapore and Indonesia customers ๐Ÿ™‹๐Ÿป
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #theklduckscarves #theklduck
The Kuala Lumpur Scarf in Pink
.
Condition: 10/10
.
Opened but never worn
.
Shawl & box only
.
RM200 FREE Postage within Malaysia
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #theklduck
Preloved KL duck
- Pink - Ash Blue - Cream .
RM200 each excl postage
Complete with box, cards and ribbon
Previously bought at market price
.
Whatsapp / imessage 0127472474 if interested
Fast payment and serious buyer only
.
#duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #theklduck
โšก๏ธWEEKEND COMBO OFFERโšก๏ธ
Pick any of ๐Ÿ†• The London Duck in Mauve/ Taupe/ Grape at RM 236 each with any of the items below:
.
A. Preloved 1st version Satin Silk in Coffee at RM 110
B. Preloved #KLduckscarves in White (1st version, limited edition) at RM 200
..
Add RM 20 for handling and postage
..
DM to order NOW!
Open to Malaysia and worldwide customers
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarves #thelondonduck #theklduck #theklduckscarves #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves
โšก๏ธWEEKEND COMBO OFFERโšก๏ธ Pick any of ๐Ÿ†• The London Duck in Mauve/ Taupe/ Grape at RM 236 each with any of the items below: . A. Preloved 1st version Satin Silk in Coffee at RM 110 B. Preloved #KLduckscarves  in White (1st version, limited edition) at RM 200 .. Add RM 20 for handling and postage .. DM to order NOW! Open to Malaysia and worldwide customers #duckscarvestoletgo  #duckscarvesforsale  #duckscarves  #thelondonduck  #theklduck  #theklduckscarves  #duckscarvespreloved  #prelovedduckscarves 
๐Ÿ’œAVAILABLE ON BEHALF๐Ÿ’œ COMBO ONLY - the Geometric dUCk in Blush + KL Duck OR SG duck (DM for available colours). - both brand new / never worn
- complete sets
- COMBO ONLY
- no, owner will not break combo. - DM if interested and serious buyer. - Delivery to SG can be arranged with additional RM50

#thegeometricduck #theklduck #thesingaporeduck #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo
๐Ÿ’œAVAILABLE ON BEHALF๐Ÿ’œ COMBO ONLY - the Geometric dUCk in Blush + KL Duck OR SG duck (DM for available colours). - both brand new / never worn - complete sets - COMBO ONLY - no, owner will not break combo. - DM if interested and serious buyer. - Delivery to SG can be arranged with additional RM50 #thegeometricduck  #theklduck  #thesingaporeduck  #duckscarvesforsale  #duckscarvestoletgo 
Preloved in good condition, original and complete set KL #duckscarves in White (1st version, limited edition) to let go
.
Price: RM 200
..
DM to order. Open to Malaysia, Brunei, Singapore and Indonesia customers ๐Ÿ™‹๐Ÿป
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #theklduckscarves #theklduck
#thegeometricduck in Savannah and #theklduck in pink to let go on behalf ๐Ÿ˜
๐ŸŒธ Preloved but used only once. Absolutely like new!!
Selling both for RM379 with postage ๐Ÿ˜˜
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestosell #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved
#thelondonduck in mauve to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below:
๐ŸŒธ
1- #theklduck pink, black, light blue or ash blue - RM230
2- #theyummyduck in koci or lapis - RM300
3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130
.
This scarf alone is selling for RM256
.
Add RM10 sm/ RM15 ss for postage
.
One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati
.
DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestosell #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved
#thelondonduck  in mauve to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below: ๐ŸŒธ 1- #theklduck  pink, black, light blue or ash blue - RM230 2- #theyummyduck  in koci or lapis - RM300 3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130 . This scarf alone is selling for RM256 . Add RM10 sm/ RM15 ss for postage . One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati . DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp . #duckscarves  #duckscarvesforsale  #duckscarvestosell  #duckscarvestoletgo  #duckscarvespreloved 
#thelondonduck in burgundy to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below:
๐ŸŒธ
1- #theklduck pink, black, light blue or ash blue - RM230
2- #theyummyduck in koci or lapis - RM300
3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130
.
This scarf alone is selling for RM256
.
Add RM10 sm/ RM15 ss for postage
.
One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati
.
DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestosell #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved
#thelondonduck  in burgundy to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below: ๐ŸŒธ 1- #theklduck  pink, black, light blue or ash blue - RM230 2- #theyummyduck  in koci or lapis - RM300 3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130 . This scarf alone is selling for RM256 . Add RM10 sm/ RM15 ss for postage . One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati . DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp . #duckscarves  #duckscarvesforsale  #duckscarvestosell  #duckscarvestoletgo  #duckscarvespreloved 
#thelondonduck in grape to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below:
๐ŸŒธ
1- #theklduck pink, black, light blue or ash blue - RM230
2- #theyummyduck in koci or lapis - RM300
3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130
.
This scarf alone is selling for RM256
.
Add RM10 sm/ RM15 ss for postage
.
One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati
.
DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestosell #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved
#thelondonduck  in grape to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below: ๐ŸŒธ 1- #theklduck  pink, black, light blue or ash blue - RM230 2- #theyummyduck  in koci or lapis - RM300 3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130 . This scarf alone is selling for RM256 . Add RM10 sm/ RM15 ss for postage . One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati . DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp . #duckscarves  #duckscarvesforsale  #duckscarvestosell  #duckscarvestoletgo  #duckscarvespreloved 
#thelondonduck in taupe to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below:
๐ŸŒธ
1- #theklduck pink, black, light blue or ash blue - RM230
2- #theyummyduck in koci or lapis - RM300
3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130
4- Smokey eye palette - RM99
.
This scarf alone is selling for RM256
.
Add RM10 sm/ RM15 ss for postage
.
One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati
.
DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp
.
#duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestosell #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved
#thelondonduck  in taupe to let go at STORE PRICE RM235.50 with any of the below: ๐ŸŒธ 1- #theklduck  pink, black, light blue or ash blue - RM230 2- #theyummyduck  in koci or lapis - RM300 3- PB SS rose tea, SS ballerina or MSS bridesmaid - RM130 4- Smokey eye palette - RM99 . This scarf alone is selling for RM256 . Add RM10 sm/ RM15 ss for postage . One month installment available at diff price, no refund for cancellation. Payment to Maybank SG acc is possible. COD in KLCC, Melawati . DM quick to secure your duck items!!! Click link in bio to WhatsApp . #duckscarves  #duckscarvesforsale  #duckscarvestosell  #duckscarvestoletgo  #duckscarvespreloved 
Awat kaler mencengkam jiwa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @theduckgroup pls make #theklduck in the same kaler plssssss #thelondonduck #duckscarveslibrary #hijabstyle #hijabista #duckscarves #duckscarveslovers #theduckstore #theduckgroup
Letting go Duckscarf 
KL Skyline in Light Blue

New, unworn, complete set.
RM 190 
DM if interested.

#duckscarftoletgo 
#duckscarfforsale
#duckscarves
#theklduck
Tapi dalam hati nak kumpul #theklduck sebenarnya. ๐Ÿ—
.
.
#iloveklcc
#suriaklcc
Tapi dalam hati nak kumpul #theklduck sebenarnya. ๐Ÿ—
.
.
#iloveklcc
#suriaklcc
COMBO!
NEW #theklduck in black + NEW #thesingaporeduck in white!
RM450 all in!
#duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarves
[COMBO SALE L5]
๐Ÿ†• The London Duck in Mauve and preloved The Kuala Lumpur Duck in White (1st version, limited edition) to let go
.
PRICE: RM 240 + 200 
Add RM 20 for handling and postage
..
DM to order.
Open to Malaysia and worldwide customers
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarves #duckscarvespreloved #thelondonduck #theklduck #klduckscarves
[COMBO SALE L3]
๐Ÿ†• The London Duck in Grape and preloved The Kuala Lumpur Duck in White (1st version, limited edition) to let go
.
PRICE: RM 240 + 200 
Add RM 20 for handling and postage
..
DM to order.
Open to Malaysia and worldwide customers
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarves #duckscarvespreloved #thelondonduck #theklduck #klduckscarves
[COMBO SALE L1]
๐Ÿ†• The London Duck in Taupe and preloved The Kuala Lumpur Duck in White (1st version, limited edition) to let go
.
PRICE: RM 240 + 200 
Add RM 20 for handling and postage
..
DM to order.
Open to Malaysia and worldwide customers
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarves #duckscarvespreloved #thelondonduck #theklduck #klduckscarves
TERBARU DIPASARAN!! Love Potion by Hush Hush

Apa Love Potion ni? ๐ŸŒป Superb breast volumizing cream

Kenapa semua wanita perlu dapatkan Love Potion by Hush Hush ni? . . ๐Ÿ’— Boleh TUNE balik Miss B kita yang 1 ke kiri 1 ke kanan time baring tu!! ๐Ÿ˜ข . . โค Anak 2 3 dah berenti menyusu. Tapiiii Miss B dok KEMPIS macam tu la!! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข .
. ๐Ÿ’— MALU dengan husband aset Miss B x macam dulu.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Apa yang Love Potion boleh bantu akak2 semua?? .
. โœ” FIRM kan semula Miss B biar cantik terletak bila baring! ๐Ÿ˜ โœ” Kasi FULL MEMBULAT semula Miss B lepas wean off baby! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โœ” Tampil CONFIDENT bila dengan suami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kita selesaikan masalah kita sama-sama

WhatsApp sebelum lesap!

WHATSSAP "HUSH" Ke 01128612049
TERBARU DIPASARAN!! Love Potion by Hush Hush Apa Love Potion ni? ๐ŸŒป Superb breast volumizing cream Kenapa semua wanita perlu dapatkan Love Potion by Hush Hush ni? . . ๐Ÿ’— Boleh TUNE balik Miss B kita yang 1 ke kiri 1 ke kanan time baring tu!! ๐Ÿ˜ข . . โค Anak 2 3 dah berenti menyusu. Tapiiii Miss B dok KEMPIS macam tu la!! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . . ๐Ÿ’— MALU dengan husband aset Miss B x macam dulu.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Apa yang Love Potion boleh bantu akak2 semua?? . . โœ” FIRM kan semula Miss B biar cantik terletak bila baring! ๐Ÿ˜ โœ” Kasi FULL MEMBULAT semula Miss B lepas wean off baby! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โœ” Tampil CONFIDENT bila dengan suami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kita selesaikan masalah kita sama-sama WhatsApp sebelum lesap! WHATSSAP "HUSH" Ke 01128612049
#theklduck #duckscarves #duckscarveshunting #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo all like new condition use magnet pin rm200 each
[COMBO SALE L1]
๐Ÿ†• The London Duck in Taupe and preloved The Kuala Lumpur Duck in White (1st version, limited edition) to let go
.
PRICE: RM 240 + 200 
Add RM 20 for handling and postage
..
DM to order.
Open to Malaysia and worldwide customers
#duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarves #duckscarvespreloved #thelondonduck #theklduck #klduckscarves
TERBARU DIPASARAN!! Love Potion by Hush Hush

Apa Love Potion ni? ๐ŸŒป Superb breast volumizing cream

Kenapa semua wanita perlu dapatkan Love Potion by Hush Hush ni? .
. ๐Ÿ’— Boleh TUNE balik Miss B kita yang 1 ke kiri 1 ke kanan time baring tu!! ๐Ÿ˜ข .
.โค Anak 2 3 dah berenti menyusu. Tapiiii Miss B dok KEMPIS macam tu la!! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข .
. ๐Ÿ’— MALU dengan husband aset Miss B x macam dulu.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Apa yang Love Potion boleh bantu akak2 semua?? .
.
โœ” FIRM kan semula Miss B biar cantik terletak bila baring! ๐Ÿ˜ โœ” Kasi FULL MEMBULAT semula Miss B lepas wean off baby! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
โœ” Tampil CONFIDENT bila dengan suami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kita selesaikan masalah kita sama-sama

WhatsApp sebelum lesap!

WHATSSAP "HUSH" Ke 01128612049
TERBARU DIPASARAN!! Love Potion by Hush Hush Apa Love Potion ni? ๐ŸŒป Superb breast volumizing cream Kenapa semua wanita perlu dapatkan Love Potion by Hush Hush ni? . . ๐Ÿ’— Boleh TUNE balik Miss B kita yang 1 ke kiri 1 ke kanan time baring tu!! ๐Ÿ˜ข . .โค Anak 2 3 dah berenti menyusu. Tapiiii Miss B dok KEMPIS macam tu la!! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . . ๐Ÿ’— MALU dengan husband aset Miss B x macam dulu.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Apa yang Love Potion boleh bantu akak2 semua?? . . โœ” FIRM kan semula Miss B biar cantik terletak bila baring! ๐Ÿ˜ โœ” Kasi FULL MEMBULAT semula Miss B lepas wean off baby! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . โœ” Tampil CONFIDENT bila dengan suami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kita selesaikan masalah kita sama-sama WhatsApp sebelum lesap! WHATSSAP "HUSH" Ke 01128612049
Vivy's take-over today is a hint for something that's coming soon for sure ๐Ÿ˜‰ any guesses whether it will be the KL dUCk or London dUCk? โค
.
#theklduck #duckscarves
Vivy's take-over today is a hint for something that's coming soon for sure ๐Ÿ˜‰ any guesses whether it will be the KL dUCk or London dUCk? โค . #theklduck  #duckscarves 
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑWOOTTT who is excited?!! ๐Ÿ˜ƒDo you have any wishlist from Lush?๐ŸŒˆ ๐ŸŒˆLush is opening soon in pavilion!!! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Let us helps you to do your shopping ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
DM us to purchase. #lush #lushmy #pslush
#theduckgroup #thegeometricduck #thedoilyduck #theklduck #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #thelondonduck #thelatticeduck #thebloomingduck #theroyalduck #thesingaporeduck
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑWOOTTT who is excited?!! ๐Ÿ˜ƒDo you have any wishlist from Lush?๐ŸŒˆ ๐ŸŒˆLush is opening soon in pavilion!!! ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Let us helps you to do your shopping ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป DM us to purchase. #lush  #lushmy  #pslush  #theduckgroup  #thegeometricduck  #thedoilyduck  #theklduck  #duckscarvesforsale  #duckscarvestoletgo  #duckscarvespreloved  #thelondonduck  #thelatticeduck  #thebloomingduck  #theroyalduck  #thesingaporeduck 
PROMO! PROMO! PROMO!

HOT SELLING ITEM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ YOUR LAST CHANCE TO GRAB THESE BEAUTIES ๐Ÿ˜

AUTHENTICITY GUARANTEED

The instant Alhambraduck available in:
1. White โŒSOLD OUTโŒ
2. Red
3. Pink โŒSOLD OUTโŒ

Alhambra shawl available in:
1. Black โŒSOLD OUTโŒ
2. Lilac โŒSOLD OUTโŒ
3. Gold โŒSOLD OUTโŒ
4. Pink โŒSOLD OUTโŒ

PROMO Price: RM 330 each inclusive postage within Malaysia
. 
DM if you're interested ๐Ÿ˜Š

#thealhambraduck #duckbag #totebag #thekltotebag #kltotebag #duckscarvesforsale
#duckscarveswanted #duckscarvestoletgo
#duckscarves #klduck #theklduck #theworldmapduck #ps_furaihaxreview 
#ps_furaiha #trustedseller 
#trustedpersonalshopper #carousell #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline  #malaysiaonlineshop #lokalbrand #thesingaporeduck #hijab #scarves #thedoilyduck
PROMO! PROMO! PROMO! HOT SELLING ITEM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ YOUR LAST CHANCE TO GRAB THESE BEAUTIES ๐Ÿ˜ AUTHENTICITY GUARANTEED The instant Alhambraduck available in: 1. White โŒSOLD OUTโŒ 2. Red 3. Pink โŒSOLD OUTโŒ Alhambra shawl available in: 1. Black โŒSOLD OUTโŒ 2. Lilac โŒSOLD OUTโŒ 3. Gold โŒSOLD OUTโŒ 4. Pink โŒSOLD OUTโŒ PROMO Price: RM 330 each inclusive postage within Malaysia . DM if you're interested ๐Ÿ˜Š #thealhambraduck  #duckbag  #totebag  #thekltotebag  #kltotebag  #duckscarvesforsale  #duckscarveswanted  #duckscarvestoletgo  #duckscarves  #klduck  #theklduck  #theworldmapduck  #ps_furaihaxreview  #ps_furaiha  #trustedseller  #trustedpersonalshopper  #carousell  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #malaysiaonlineshop  #lokalbrand  #thesingaporeduck  #hijab  #scarves  #thedoilyduck 
PROMO! PROMO! PROMO!

HOT SELLING ITEM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ YOUR LAST CHANCE TO GRAB THESE BEAUTIES ๐Ÿ˜

AUTHENTICITY GUARANTEED

The instant Alhambraduck available in:
1. White โŒSOLD OUTโŒ
2. Red
3. Pink โŒSOLD OUTโŒ

Alhambra shawl available in:
1. Black โŒSOLD OUTโŒ
2. Lilac โŒSOLD OUTโŒ
3. Gold โŒSOLD OUTโŒ
4. Pink โŒSOLD OUTโŒ

PROMO Price: RM 330 each inclusive postage within Malaysia
. 
DM if you're interested ๐Ÿ˜Š

#thealhambraduck #duckbag #totebag #thekltotebag #kltotebag #duckscarvesforsale
#duckscarveswanted #duckscarvestoletgo
#duckscarves #klduck #theklduck #theworldmapduck #ps_furaihaxreview 
#ps_furaiha #trustedseller 
#trustedpersonalshopper #carousell #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline  #malaysiaonlineshop #lokalbrand #thesingaporeduck #hijab #scarves #thedoilyduck
PROMO! PROMO! PROMO! HOT SELLING ITEM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ YOUR LAST CHANCE TO GRAB THESE BEAUTIES ๐Ÿ˜ AUTHENTICITY GUARANTEED The instant Alhambraduck available in: 1. White โŒSOLD OUTโŒ 2. Red 3. Pink โŒSOLD OUTโŒ Alhambra shawl available in: 1. Black โŒSOLD OUTโŒ 2. Lilac โŒSOLD OUTโŒ 3. Gold โŒSOLD OUTโŒ 4. Pink โŒSOLD OUTโŒ PROMO Price: RM 330 each inclusive postage within Malaysia . DM if you're interested ๐Ÿ˜Š #thealhambraduck  #duckbag  #totebag  #thekltotebag  #kltotebag  #duckscarvesforsale  #duckscarveswanted  #duckscarvestoletgo  #duckscarves  #klduck  #theklduck  #theworldmapduck  #ps_furaihaxreview  #ps_furaiha  #trustedseller  #trustedpersonalshopper  #carousell  #sayajual  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #malaysia  #festival  #sayajualonline  #malaysiaonlineshop  #lokalbrand  #thesingaporeduck  #hijab  #scarves  #thedoilyduck 
Letting go Duckscarf 
KL Skyline in Light Blue

New, unworn, complete set.
RM 190 
DM if interested.

#duckscarftoletgo 
#duckscarfforsale
#duckscarves
#theklduck