an online Instagram web viewer

#terapiinstagram medias

Photos

IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my . 
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #ootd #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #terapiinstagram #ajimaura #ejendiperlukan #iVKIDSmurah
016-6748905
IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝 Baby 7 bulan selsema, 2 hari je dah sembuh 💥💥💥 . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut. . Utk fast response klik link wsp d bwh http://Lindaivmist.wasap.my http://Lindaivmist.wasap.my http://Lindaivmist.wasap.my . #ivkids  #bayidemam  #bayibatuk  #bayiselsema  #bayikembung  #ruam  #gigitannyamuk  #demam  #batuk  #selsema  #tidurlena  #asma  #asthma  #lelah  #ootd  #hidungsumbat  #kahak  #hingus  #hinguspekat  #ekzema  #eczema  #terapiinstagram  #ajimaura  #ejendiperlukan  #iVKIDSmurah  016-6748905
.
PRE ORDER PRE ORDER
.
SIZE : 18M/ 2Y/3Y/ 4Y/ 5Y | 
Colour : Display Figure
Material : Cotton
Harga : RM49
PoS RM8 (SM) RM12(SS)
.
Wsap for detail :
📲 016-9522897 .
📲 016-9522897 .
📲 016-9522897 .
.
.
#yusofdance #bajuwanitamurah #nur #handbagmurah #kekasihpaksarela #safieyilias #bajumurahbanget #aurainsta #aurainstabatch11 #terapiinstagram #worldcup #shoppingonline #instalike #worldcup2018 #sajat #shop #sayajual #faridkamilz #shopping #moodrepublik #jualonline #igshop #instashop #jualmurah #ootd #bag #bags #begmurah #kedaionline #sayajualonline
. PRE ORDER PRE ORDER . SIZE : 18M/ 2Y/3Y/ 4Y/ 5Y | Colour : Display Figure Material : Cotton Harga : RM49 PoS RM8 (SM) RM12(SS) . Wsap for detail : 📲 016-9522897 . 📲 016-9522897 . 📲 016-9522897 . . . #yusofdance  #bajuwanitamurah  #nur  #handbagmurah  #kekasihpaksarela  #safieyilias  #bajumurahbanget  #aurainsta  #aurainstabatch11  #terapiinstagram  #worldcup  #shoppingonline  #instalike  #worldcup2018  #sajat  #shop  #sayajual  #faridkamilz  #shopping  #moodrepublik  #jualonline  #igshop  #instashop  #jualmurah  #ootd  #bag  #bags  #begmurah  #kedaionline  #sayajualonline 
PAYUDARA kendur/lembik/jatuh selepas bersalin adalah perkara yang normal dan bakal dihadapi oleh mana-mana wanita atau kaum ibu yang menyusui bayinya. 
_

Tapi perlu ingat, ia bukanlah bersifat kekal tetapi jika tidak dijaga mungkin akan buruk kesannya.
_

Kebaikan utama PINKLADY ORIGINAL adalah membaiki dan membaikpulih hormon yang diperlukan oleh seorang gegadis. 
_

Bila gegadis consume PINKLADY ORIGINAL,  payudara  lembik/kendur/jatuh kembali montok dan tegang semula.  MissV pula semakin ketat dan padat menggigit. 
_

Bila hormon badan dah cantik automatically semua aset wanita pun cantik. Kulit pun  sentiasa lembab. Jerawat dan jeragat susah nak hinggap. 
_

Diingatkan PINKLADY ORIGINAL bukan PIL HORMON yer. Ramuan yang digunakan 100% herba dan dari sumber tumbuhan organik. 
_

Selamat daripada bahan kimia merbahaya 
_

Nak aset kembali montok dan tegang? 
WA 0196206861 atau tekan link di bio.
_

#pinklady 
#pinkladyoriginal
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri 
#pilpayudara 
#asetmantap 
#terlajaklaris 
#wanitacantik 
#manjakani 
#mamadil 
#jamususukdara 
#perapatmissv 
#pinggangramping 
#pinkladyselangor
#pinkladykajang
#pinkladysingapore
#pinkladybrunei 
#zumbamalaysia 
#besarkanbreast 
#ibuhamil 
#ibuberpantang 
#susuibumeriah 
#surirumah 
#dropshipwanted 
#terapiinstagram
PAYUDARA kendur/lembik/jatuh selepas bersalin adalah perkara yang normal dan bakal dihadapi oleh mana-mana wanita atau kaum ibu yang menyusui bayinya. _ Tapi perlu ingat, ia bukanlah bersifat kekal tetapi jika tidak dijaga mungkin akan buruk kesannya. _ Kebaikan utama PINKLADY ORIGINAL adalah membaiki dan membaikpulih hormon yang diperlukan oleh seorang gegadis. _ Bila gegadis consume PINKLADY ORIGINAL, payudara lembik/kendur/jatuh kembali montok dan tegang semula. MissV pula semakin ketat dan padat menggigit. _ Bila hormon badan dah cantik automatically semua aset wanita pun cantik. Kulit pun sentiasa lembab. Jerawat dan jeragat susah nak hinggap. _ Diingatkan PINKLADY ORIGINAL bukan PIL HORMON yer. Ramuan yang digunakan 100% herba dan dari sumber tumbuhan organik. _ Selamat daripada bahan kimia merbahaya _ Nak aset kembali montok dan tegang? WA 0196206861 atau tekan link di bio. _ #pinklady  #pinkladyoriginal  #pinkladymalaysia  #bazarpaknil  #pilpembesarpayudara  #pilpembesarpunggung  #pilperapat  #ubatkembalidara  #suamiisteri  #pilpayudara  #asetmantap  #terlajaklaris  #wanitacantik  #manjakani  #mamadil  #jamususukdara  #perapatmissv  #pinggangramping  #pinkladyselangor  #pinkladykajang  #pinkladysingapore  #pinkladybrunei  #zumbamalaysia  #besarkanbreast  #ibuhamil  #ibuberpantang  #susuibumeriah  #surirumah  #dropshipwanted  #terapiinstagram 
🦋3 SEBAB KENAPA PERLU GUNA FEMININE WASH JSD🦋

1.💦HALAL💦
Awak tak perlu risau sebab feminine wash ni ade KKM dan disahkan halal oleh JAKIM. Insha Allah terjamin dari segi bahan2 kandungan nye.

2.💦COOL💦
Lepas awak gune feminine wash ni rase cool, dingin & segar sepanjang hari. Mood pun tak ke laut lebih2 lagi yang sedang period. Pehhhh!! Fresh je ghase.

3.💦WANGI💦
Feminine wash ni bau wangi bukan sebab pefume tapi aroma sensasi dari kombinasi ekstrak bunga-bungaan dan herba2 terpilih!

Haa. best ke best feminine wash ni? 
Ramai da pengguna JSD termasuk Iman sdnri da JATUH cinta dengan feminine wash jsd
Mungkin anda jua?
. .
Jum Whsap Kak ann  utk order
📲017 9032210
STOKIS SAH JAMUSUSUKDARA
.
#JSD #keputihandankegatalan
#keputihan #farajberbau #jamususukdara #sisjualjamususukdara #posseluruhmalaysia #FeminineWashJSD  #lukabersalin #jsdselangor #pahang #kelantan #sabah #sarawak #terapiinstagram #igersmalaysia #tambahfollowers #bazaarpaknil
🦋3 SEBAB KENAPA PERLU GUNA FEMININE WASH JSD🦋 1.💦HALAL💦 Awak tak perlu risau sebab feminine wash ni ade KKM dan disahkan halal oleh JAKIM. Insha Allah terjamin dari segi bahan2 kandungan nye. 2.💦COOL💦 Lepas awak gune feminine wash ni rase cool, dingin & segar sepanjang hari. Mood pun tak ke laut lebih2 lagi yang sedang period. Pehhhh!! Fresh je ghase. 3.💦WANGI💦 Feminine wash ni bau wangi bukan sebab pefume tapi aroma sensasi dari kombinasi ekstrak bunga-bungaan dan herba2 terpilih! Haa. best ke best feminine wash ni? Ramai da pengguna JSD termasuk Iman sdnri da JATUH cinta dengan feminine wash jsd Mungkin anda jua? . . Jum Whsap Kak ann utk order 📲017 9032210 STOKIS SAH JAMUSUSUKDARA . #JSD  #keputihandankegatalan  #keputihan  #farajberbau  #jamususukdara  #sisjualjamususukdara  #posseluruhmalaysia  #FeminineWashJSD  #lukabersalin  #jsdselangor  #pahang  #kelantan  #sabah  #sarawak  #terapiinstagram  #igersmalaysia  #tambahfollowers  #bazaarpaknil 
Assalamualaikum & Hai 😄
-
-
Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !!
-
-
Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit .
-
-
-
Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti ,
-
-
1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan .

2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat .

3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol .

4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 
5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur)

6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks .
-
-
Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah .
-
-
Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp,

Your Favourite SID
Nurul Syafiqah
017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
✔ Hs Ruffle
----------------
❤ Saiz S
Black 
Deep blue 
Maroon 
Skin 
Grey ❤Saiz M
Deep blue 
Grey 
Dusty pink 
Maroon .
.
#HandsockRuffle
✔ Hs Ruffle ---------------- ❤ Saiz S Black Deep blue Maroon Skin Grey ❤Saiz M Deep blue Grey Dusty pink Maroon . . #HandsockRuffle 
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸
.
Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C!
.
Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting, C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical serta LULUS KKM. .
.
FUNGSI C-SHINE SERUM :
⭐Kesan pemutihan 3x ganda
⭐Melambatkan penuaan kulit
⭐Menghilangkan kedutan
⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit
⭐Mengembalikan keremajaan kulit
⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam
⭐Membuang jeragat
⭐Menyingkirkan parut jerawat
⭐Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai,  memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang! Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍
.
.
FUNGSI C-SHINE C BOOSTER
✔Menyegar dan melembapkan kulit
✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
✔Menyejukkan kulit muka
✔Anti kedutan dan anti penuaan
✔Menghalang radikal bebas
✔Membasmi jerawat
✔Menghapuskan parut jerawat
✔Mengurangkan kesan sunburn
✔Kulit lebih glowing dan gebu
✔Mengecilkan liang pori di muka
.
.
.
Nak cuba? .
📲Whatsapp 017-398 0757
📲Whatsapp 017-398 0757
📲Whatsapp 017-398 0757
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸 . Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C! . Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting, C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical serta LULUS KKM. . . FUNGSI C-SHINE SERUM : ⭐Kesan pemutihan 3x ganda ⭐Melambatkan penuaan kulit ⭐Menghilangkan kedutan ⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit ⭐Mengembalikan keremajaan kulit ⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam ⭐Membuang jeragat ⭐Menyingkirkan parut jerawat ⭐Memberikan kelembapan pada kulit . 🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai, memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang! Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍 . . FUNGSI C-SHINE C BOOSTER ✔Menyegar dan melembapkan kulit ✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah ✔Menyejukkan kulit muka ✔Anti kedutan dan anti penuaan ✔Menghalang radikal bebas ✔Membasmi jerawat ✔Menghapuskan parut jerawat ✔Mengurangkan kesan sunburn ✔Kulit lebih glowing dan gebu ✔Mengecilkan liang pori di muka . . . Nak cuba? . 📲Whatsapp 017-398 0757 📲Whatsapp 017-398 0757 📲Whatsapp 017-398 0757
Assalamualaikum & Hai 😄
-
-
Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !!
-
-
Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit .
-
-
-
Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti ,
-
-
1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan .

2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat .

3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol .

4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 
5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur)

6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks .
-
-
Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah .
-
-
Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp,

Your Favourite SID
Nurul Syafiqah
017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
#SALESKUMPULDUITTABUNG.
Sales 5pcs RM40 sahaja.
Boleh campur2 dan pilih sendiri baju yg minat😁.
.
BODYCON SHIRT.
FIT TO XS - S

1PCS RM10
FREE POSTAGE SM/ RM5 SS.

SELF-PICKUP :
RM10 ONLY ( BANDAR TASIK SELATAN)
.
.
To order, please whatsapp
+601139123108 (azira)
.
.
To order, please whatsapp
+601139123108 (azira)
.
.
#missronyok #knitblouse #blouseknit #terapiinstagram #blousemurah #prelovedmalaysia #prelovedbranded #prelovedmurah #prelovedshirt #bundleitem #fattahamin #kl #turtleneck #zulariffin #noradanish #bajupreloved #prelovedjubah #bundlemalaysia #prelovedmurah #prelovedblouse #bazaarpaknil #johorean  #kotabharu #kuantan #alamdamai #serikembangan

MAIN IG : @MISSRONYOK 
BLOUSE 3PCS RM100 : @bajuronyok
CAKES & PASTRIES :@syugerlips
#SALESKUMPULDUITTABUNG . Sales 5pcs RM40 sahaja. Boleh campur2 dan pilih sendiri baju yg minat😁. . BODYCON SHIRT. FIT TO XS - S 1PCS RM10 FREE POSTAGE SM/ RM5 SS. SELF-PICKUP : RM10 ONLY ( BANDAR TASIK SELATAN) . . To order, please whatsapp +601139123108 (azira) . . To order, please whatsapp +601139123108 (azira) . . #missronyok  #knitblouse  #blouseknit  #terapiinstagram  #blousemurah  #prelovedmalaysia  #prelovedbranded  #prelovedmurah  #prelovedshirt  #bundleitem  #fattahamin  #kl  #turtleneck  #zulariffin  #noradanish  #bajupreloved  #prelovedjubah  #bundlemalaysia  #prelovedmurah  #prelovedblouse  #bazaarpaknil  #johorean  #kotabharu  #kuantan  #alamdamai  #serikembangan  MAIN IG : @MISSRONYOK BLOUSE 3PCS RM100 : @bajuronyok CAKES & PASTRIES :@syugerlips
.
KURUNG PAHANG
👚 Material 💯 English Cotton
👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu
👚 Tiada zip di bahagian belakang baju
👚 Kain susun tepi (kain tradisional)
👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi
👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl
.
.
Harga Asal : RM 65
Harga Promosi : RM 59
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
.
Berminat Nak order ?
Whatsapp _0169475831
.
.
.
#kctrtw #kurungpahangkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris  #malaysiaonlineshopping #kurungcotton #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #ajimaura #terlajaklaris #bazaarpaknil #kurungmodern #minikurungmoden #kurungcottonmurah #johorbahru #kotabharu #bandardarulaman #pekanpahang #paritbuntar #alorgajah #langkawi #labuan #jerteh #noradanish
. KURUNG PAHANG 👚 Material 💯 English Cotton 👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 👚 Tiada zip di bahagian belakang baju 👚 Kain susun tepi (kain tradisional) 👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi 👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 Postage : RM8 sm / RM11 ss . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw  #kurungpahangkctrtw  #terapiinstagram  #bazarpaknil  #bazaaronline  #terlajaklaris  #malaysiaonlineshopping  #kurungcotton  #kurungpahang  #kurungkedah  #kurungpeplum  #kurungmodenmurah  #kebayamoden  #ajimaura  #terlajaklaris  #bazaarpaknil  #kurungmodern  #minikurungmoden  #kurungcottonmurah  #johorbahru  #kotabharu  #bandardarulaman  #pekanpahang  #paritbuntar  #alorgajah  #langkawi  #labuan  #jerteh  #noradanish 
.
#TipsCantik .
. 
Cuci muka maksima 2X sehari saja untuk mengelak kulit terlalu kering. Kulit kering lebih sensitif pada cahaya matahari. Air paip kita ada klorin yang juga mengeringkan kulit. Apply sunblock @ moisturiser lepas setiap kali cuci muka, okay!
.
. #TipsCantik  . . Cuci muka maksima 2X sehari saja untuk mengelak kulit terlalu kering. Kulit kering lebih sensitif pada cahaya matahari. Air paip kita ada klorin yang juga mengeringkan kulit. Apply sunblock @ moisturiser lepas setiap kali cuci muka, okay! .
Anak batuk selsema, sukar tidur, gatal-gatal ruam, kembung perut dan kena gigit serangga?

Jangan risau. Atasi masalah-masalah ni segera dengan Mayya Baby Krim 5 in 1. 
Kelebihan Mayya Baby Cream. .
💗 NATURAL PRODUK
.
MAYYA BABY CREAM di formulasikan dari 4 bahan natural yg baik utk kesihatan iaitu Coconut Oil, Lemon Oil, Garlic Oil, Aloe vera, Argan Oil dan Habbatussauda tau.
.
Paling best Mayya Baby Cream ade pelbagai fungsi yang dapat membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi seperti:
.
✔Batuk & selsema
✔Kembung perut
✔Tidur Lebih lena
✔Kulit sensetif ✔Gatal dan ruam
✔Gigitan serangga
.
Paling penting:
.
🖒BAU MENYENANGKAN
🖒MUDAH MERESAP
🖒MUDAH DIBAWA
🖒KEGUNAAN SEISI KELUARGA
🖒HALAL
.
❌ TIDAK PANAS
❌ TIDAK BERMINYAK
❌ TIDAK MELEKIT

Jom dapatkan sekarang.

WA 0196206861. Dropship wanted. Pendaftaran PERCUMA 
#mayyababy 
#mayyababycream
#mayyababyoriginal
#mayyababymalaysia
#bazarpaknil
#krimbabyviral
#barangbabymurah
#krimeczemabayi
#ubatselsemabayi
#ubatdemambayi
#ubatbatukbayi 
#gigitanserangga
#babylenatidur
#terlajaklaris 
#kembungperut 
#mamadil 
#surirumah 
#dropshipwanted 
#terapiinstagram
Anak batuk selsema, sukar tidur, gatal-gatal ruam, kembung perut dan kena gigit serangga? Jangan risau. Atasi masalah-masalah ni segera dengan Mayya Baby Krim 5 in 1. Kelebihan Mayya Baby Cream. . 💗 NATURAL PRODUK . MAYYA BABY CREAM di formulasikan dari 4 bahan natural yg baik utk kesihatan iaitu Coconut Oil, Lemon Oil, Garlic Oil, Aloe vera, Argan Oil dan Habbatussauda tau. . Paling best Mayya Baby Cream ade pelbagai fungsi yang dapat membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi seperti: . ✔Batuk & selsema ✔Kembung perut ✔Tidur Lebih lena ✔Kulit sensetif ✔Gatal dan ruam ✔Gigitan serangga . Paling penting: . 🖒BAU MENYENANGKAN 🖒MUDAH MERESAP 🖒MUDAH DIBAWA 🖒KEGUNAAN SEISI KELUARGA 🖒HALAL . ❌ TIDAK PANAS ❌ TIDAK BERMINYAK ❌ TIDAK MELEKIT Jom dapatkan sekarang. WA 0196206861. Dropship wanted. Pendaftaran PERCUMA #mayyababy  #mayyababycream  #mayyababyoriginal  #mayyababymalaysia  #bazarpaknil  #krimbabyviral  #barangbabymurah  #krimeczemabayi  #ubatselsemabayi  #ubatdemambayi  #ubatbatukbayi  #gigitanserangga  #babylenatidur  #terlajaklaris  #kembungperut  #mamadil  #surirumah  #dropshipwanted  #terapiinstagram 
.
Rupanya ramai lagi yang ada masalah kulit wajah ni. Baik perempuan mahupun lelaki. Ada yang masalah jerawat berketul-ketul lah, masalah jeragat berpeta-peta lah, masalah tona kulit tak sekata lah, sini cerah situ gelap. Pendek kata ada sorang individu tu ada seribu satu masalah kulit. Kesiannnn.

Tapi. Semua masalah tu boleh korang atasi hanya dengan serum AJAIB ni tau. Iyeee. Serum Vit C by Annona ni haaa. Apa yang spesel sangat serum tu?

Kandungan Vit C dalam serum ni dapat cerahkan kulit korang, dapat tanggalkan sel-sel kulit mati dan akan lembutkan kulit kita. Konsisten je sapu serum, komfem kulit bebas jerawat dan jugak jeragat.

Tak percaya? Acer try dulu sebotol. Baru korang tau kehebatan VCSA nih. Tak percaya lagi? Boleh tengok cik Puteri Sarah kita ni haa pakai. Siap bawak serum vcs pi spa lagi tuk buat facial. Hebat tak hebat tu? 😉
. Rupanya ramai lagi yang ada masalah kulit wajah ni. Baik perempuan mahupun lelaki. Ada yang masalah jerawat berketul-ketul lah, masalah jeragat berpeta-peta lah, masalah tona kulit tak sekata lah, sini cerah situ gelap. Pendek kata ada sorang individu tu ada seribu satu masalah kulit. Kesiannnn. Tapi. Semua masalah tu boleh korang atasi hanya dengan serum AJAIB ni tau. Iyeee. Serum Vit C by Annona ni haaa. Apa yang spesel sangat serum tu? Kandungan Vit C dalam serum ni dapat cerahkan kulit korang, dapat tanggalkan sel-sel kulit mati dan akan lembutkan kulit kita. Konsisten je sapu serum, komfem kulit bebas jerawat dan jugak jeragat. Tak percaya? Acer try dulu sebotol. Baru korang tau kehebatan VCSA nih. Tak percaya lagi? Boleh tengok cik Puteri Sarah kita ni haa pakai. Siap bawak serum vcs pi spa lagi tuk buat facial. Hebat tak hebat tu? 😉
GUMASHCOLOR ialah pewarna rambut yang "SAH WUDHUK" Jadi tidak perlu ragu-ragu lagi untuk memilih pewarna rambut😊 (BLACK / DARK BROWN / DARK RED)

Kelebihan:
✔ Sah Wudhuk
✔Diperkayakan drpd Argan oil & Cocoa butter
✔Tiada ammonia & paraben
✔Menghalang rambut dari kerosakan
✔Mengekalkan kelembapan rambut
✔Tahan lama

Terdapat 11 barang di dalam :
💎2x Hair Color
💎2x Hair Developer
💎1x Shampoo
💎1x Conditioner
💎1x Hair serum
💎1x Brush Comb
💎1x Gloves
💎1x Shower cap
💎1x Leaflet

Untuk pembelian click link di bawah:

www.wasap.my/60197541804/gumash 
#gumash
#haircolor
#loveisinthehair
#terapiinstagram
#bazarpaknil
#produkmuslim
#wudhukcompliance
GUMASHCOLOR ialah pewarna rambut yang "SAH WUDHUK" Jadi tidak perlu ragu-ragu lagi untuk memilih pewarna rambut😊 (BLACK / DARK BROWN / DARK RED) Kelebihan: ✔ Sah Wudhuk ✔Diperkayakan drpd Argan oil & Cocoa butter ✔Tiada ammonia & paraben ✔Menghalang rambut dari kerosakan ✔Mengekalkan kelembapan rambut ✔Tahan lama Terdapat 11 barang di dalam : 💎2x Hair Color 💎2x Hair Developer 💎1x Shampoo 💎1x Conditioner 💎1x Hair serum 💎1x Brush Comb 💎1x Gloves 💎1x Shower cap 💎1x Leaflet Untuk pembelian click link di bawah: www.wasap.my/60197541804/gumash #gumash  #haircolor  #loveisinthehair  #terapiinstagram  #bazarpaknil  #produkmuslim  #wudhukcompliance 
.
KURUNG PAHANG
👚 Material 💯 English Cotton
👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu
👚 Tiada zip di bahagian belakang baju
👚 Kain susun tepi (kain tradisional)
👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi
👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl
.
.
Harga Asal : RM 65
Harga Promosi : RM 59
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
.
Berminat Nak order ?
Whatsapp _0169475831
.
.
.
#kctrtw #kurungpahangkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris  #malaysiaonlineshopping #kurungcotton #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #ajimaura #terlajaklaris #bazaarpaknil #kurungmodern #minikurungmoden #sarawak #kurungpahangcotton #kurungcottonenglish #melaka #selangor #johor #terengganu #kelantan #ipoh #n9 #sabah
. KURUNG PAHANG 👚 Material 💯 English Cotton 👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 👚 Tiada zip di bahagian belakang baju 👚 Kain susun tepi (kain tradisional) 👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi 👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 Postage : RM8 sm / RM11 ss . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw  #kurungpahangkctrtw  #terapiinstagram  #bazarpaknil  #bazaaronline  #terlajaklaris  #malaysiaonlineshopping  #kurungcotton  #kurungpahang  #kurungkedah  #kurungpeplum  #kurungmodenmurah  #kebayamoden  #ajimaura  #terlajaklaris  #bazaarpaknil  #kurungmodern  #minikurungmoden  #sarawak  #kurungpahangcotton  #kurungcottonenglish  #melaka  #selangor  #johor  #terengganu  #kelantan  #ipoh  #n9  #sabah 
Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS)
.
.
💞Mengecutkan jerawat.
💞Mencerahkan kulit wajah
💞Membunuh kuman di wajah.
💞Memudarkan parut jerawat.
💞Merawat kulit kusam.
💞Mengawal pengeluaran minyak wajah.
💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn)
💞Melicinkan kulit wajah.
💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up)
💞Menghilangkan jeragat.
💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah.
💞Sesuai untuk kulit sensitif.
💞Merawat kulit muka yang mengelupas.
💞Menutup liang pori wajah.
💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi)

Rm20sebotol
0174035952
Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
“Doa seorang muslim untuk saudaranya (sesama muslim) tanpa diketahui olehnya adalah doa mustajab. Di atas kepalanya (orang yang berdoa) ada malaikat yang telah diutus. Sehingga setiap kali dia mendoakan kebaikan untuk saudaranya, maka malaikat yang diutus tersebut akan mengucapkan, “Amin dan kamu juga akan mendapatkan seperti itu.” .

______________________________________________________________
❤Follow our 1st IG @Miss.Lovelisa for lotsa pretty tops and pants❤
.
❤Follow @BlouseBae blouse 3pcs RM80❤
.
❤Follow our sister IG @Lovelisa.bags for pretty and trendy bags ❤

______________________________________________________________
“Doa seorang muslim untuk saudaranya (sesama muslim) tanpa diketahui olehnya adalah doa mustajab. Di atas kepalanya (orang yang berdoa) ada malaikat yang telah diutus. Sehingga setiap kali dia mendoakan kebaikan untuk saudaranya, maka malaikat yang diutus tersebut akan mengucapkan, “Amin dan kamu juga akan mendapatkan seperti itu.” . ______________________________________________________________ ❤Follow our 1st IG @Miss.Lovelisa for lotsa pretty tops and pants❤ . ❤Follow @BlouseBae blouse 3pcs RM80❤ . ❤Follow our sister IG @Lovelisa.bags for pretty and trendy bags ❤ ______________________________________________________________
Assalamualaikum 😊
.
•
Konsisten ajer buat sauna hasilnya taraaa..belum ada kat rumah. Rugi tau .
• *SIAPA YANG PERLU BERSAUNA* .
✔ kenaikan berat badan mula terjadi. ✔ yang mula merasakan baju2 semakin sendat
✔ sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam
✔Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
✔ Ibu-ibu yang lepas bersalin. ✔ Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk. ✔ sentiasa letih dan tak bermaya. ✔ Ingin kekal sihat. ✔ Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan.
✔Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan ✔Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
✔Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
✔Bagi Bakal-bakal Pengantin.
✔ Bermasalah TOKSIN
•
.
📱0123565050
.
#saunaku
#saunagold
#saunafir
#setkurus
#produkkurus
#slimming
#kuruslepasbersalin 
#wanita
#spamuslimah
#yatthamzah
#ctdk
#jihanmuse
#lindarafar 
#deenaamir
#kurussihat
#sayajualsauna
#perak
#terapiinstagram
#ajimaura
#igshopmalaysia
#sayanakkurus
#slimminglotion 
#sauna
#saunasuit
#fattzura 
#abambocey 
#igshopbrunei
#minispadirumah
#testimonisaunaku
Assalamualaikum 😊 . • Konsisten ajer buat sauna hasilnya taraaa..belum ada kat rumah. Rugi tau . • *SIAPA YANG PERLU BERSAUNA* . ✔ kenaikan berat badan mula terjadi. ✔ yang mula merasakan baju2 semakin sendat ✔ sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam ✔Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT ✔ Ibu-ibu yang lepas bersalin. ✔ Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk. ✔ sentiasa letih dan tak bermaya. ✔ Ingin kekal sihat. ✔ Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan. ✔Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan ✔Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal. ✔Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya. ✔Bagi Bakal-bakal Pengantin. ✔ Bermasalah TOKSIN • . 📱0123565050 . #saunaku  #saunagold  #saunafir  #setkurus  #produkkurus  #slimming  #kuruslepasbersalin  #wanita  #spamuslimah  #yatthamzah  #ctdk  #jihanmuse  #lindarafar  #deenaamir  #kurussihat  #sayajualsauna  #perak  #terapiinstagram  #ajimaura  #igshopmalaysia  #sayanakkurus  #slimminglotion  #sauna  #saunasuit  #fattzura  #abambocey  #igshopbrunei  #minispadirumah  #testimonisaunaku 
Hai uolss‼️ @_ninija gadis ais kepal milo pun dah try Mekcun serum tau😊, yg nk try & rasa sendiri keberkesanannya utk menghilangkan jerawat/jeragat, boleh teros whatsapp no di bawah:
.
.
+60 14-3098195 ✅
.
#mekcunserum #mekcunbeauty #mekcuntestimoni #teamMekcun
#nmasbeauty
#mekcunserum
#mekcunbeauty
#mekcuntestimoni
#teamMekcun
#serumkecantikan
#serumkulit
#serumwajah
#serummurah
#serumkorea
#kkmapproved
#cantik
#trustedseller
#original
#bangi
#bandarbarubangi
#sabah
#sarawak
#politeknik
#ump
#terapiinstagram
#assalamualaikum
Hai uolss‼️ @_ninija gadis ais kepal milo pun dah try Mekcun serum tau😊, yg nk try & rasa sendiri keberkesanannya utk menghilangkan jerawat/jeragat, boleh teros whatsapp no di bawah: . . +60 14-3098195 ✅ . #mekcunserum  #mekcunbeauty  #mekcuntestimoni  #teamMekcun  #nmasbeauty  #mekcunserum  #mekcunbeauty  #mekcuntestimoni  #teamMekcun  #serumkecantikan  #serumkulit  #serumwajah  #serummurah  #serumkorea  #kkmapproved  #cantik  #trustedseller  #original  #bangi  #bandarbarubangi  #sabah  #sarawak  #politeknik  #ump  #terapiinstagram  #assalamualaikum 
Ya Allah best sangat sangat pakai faraalipbutter ni! 24 jam memang nak oles je dekat bibir. WAJIB CUBA SATU DULU PASTI HATI TERPAKU!
.
Ya Allah best sangat sangat pakai faraalipbutter ni! 24 jam memang nak oles je dekat bibir. WAJIB CUBA SATU DULU PASTI HATI TERPAKU! .
.
KURUNG PAHANG
👚 Material 💯 English Cotton
👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu
👚 Tiada zip di bahagian belakang baju
👚 Kain susun tepi (kain tradisional)
👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi
👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl
.
.
Harga Asal : RM 65
Harga Promosi : RM 59
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
.
Berminat Nak order ?
Whatsapp _0169475831
.
.
.
#kctrtw #kurungpahangkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris  #malaysiaonlineshopping #kurungcotton #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #ajimaura #terlajaklaris #bazaarpaknil #kurungmodern #minikurungmoden #kurungcottonmurah #kurungpahangcotton #kaincotton #kedah #perlis #pulaupinang #kualaberang #kualakangsar #jerantut #ctdk #erezeki
. KURUNG PAHANG 👚 Material 💯 English Cotton 👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 👚 Tiada zip di bahagian belakang baju 👚 Kain susun tepi (kain tradisional) 👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi 👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 Postage : RM8 sm / RM11 ss . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw  #kurungpahangkctrtw  #terapiinstagram  #bazarpaknil  #bazaaronline  #terlajaklaris  #malaysiaonlineshopping  #kurungcotton  #kurungpahang  #kurungkedah  #kurungpeplum  #kurungmodenmurah  #kebayamoden  #ajimaura  #terlajaklaris  #bazaarpaknil  #kurungmodern  #minikurungmoden  #kurungcottonmurah  #kurungpahangcotton  #kaincotton  #kedah  #perlis  #pulaupinang  #kualaberang  #kualakangsar  #jerantut  #ctdk  #erezeki 
NEW!
READYSTOCK

Rinah lacey blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5

Material :
Chiffon mosscrepe

Measurement :

In cm
Length 64, bust 97, shoulder 39, sleeve 54, armhole 42, hips 100.

In inch
Length 25, bust 38, shoulder 15.5, sleeve 21, armhole 16.5, hips 39.5.
.
.
To order, please whatsapp
+601139123108 (azira)
Or 
Just click link at my bio
.
.
#bajuronyok #blousekepukkepuk #terapiinstagram #fishtaillongtop #stripeblouse #blousestripe #plainblouse #stripelongblouse #zipblouse #ajimaura #denimblouse #embroideryblouse #kl #patchtop #blouseplain #pastelblouse #kemeja #embroiderytop #plaincolourblouse #blousedolly #blouseprincess #patchblouse #blousestripe #blouse  #kemeja #dollyblouse #blousebabydoll #linenblouse
NEW! READYSTOCK Rinah lacey blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Chiffon mosscrepe Measurement : In cm Length 64, bust 97, shoulder 39, sleeve 54, armhole 42, hips 100. In inch Length 25, bust 38, shoulder 15.5, sleeve 21, armhole 16.5, hips 39.5. . . To order, please whatsapp +601139123108 (azira) Or Just click link at my bio . . #bajuronyok  #blousekepukkepuk  #terapiinstagram  #fishtaillongtop  #stripeblouse  #blousestripe  #plainblouse  #stripelongblouse  #zipblouse  #ajimaura  #denimblouse  #embroideryblouse  #kl  #patchtop  #blouseplain  #pastelblouse  #kemeja  #embroiderytop  #plaincolourblouse  #blousedolly  #blouseprincess  #patchblouse  #blousestripe  #blouse  #kemeja  #dollyblouse  #blousebabydoll  #linenblouse 
Selamat pagi kepada semua Niqa Lover. 😘
.
Sekarang ni tengah musim buah. Rasanya tentu ramai yg suka makan manggis kan.
.
Pernah tak waktu nak kupas, kulit dia keluarkan cecair/air merah lepas tu melekat kat tangan dan kalau tak bernasib baik kena kat pakaian, alamakkk
.
Haaaa jangan risau,  Niqa Instant Stain Remover ni boleh hilangkan kesan tu sekelip mata je 😍😍😍. Tk percaya?  Tengok la testimoni ni .  Kerlas uolsss 😘😘
.
Dm / pm 📲 011-39674438.
.
#pencucitudungno1terbaik 
#niqasale 
#niqainstantmagicspraytestimoni 
#niqashahalam
#niqaklang 
#terapiinstagram 
#ajimaura
Selamat pagi kepada semua Niqa Lover. 😘 . Sekarang ni tengah musim buah. Rasanya tentu ramai yg suka makan manggis kan. . Pernah tak waktu nak kupas, kulit dia keluarkan cecair/air merah lepas tu melekat kat tangan dan kalau tak bernasib baik kena kat pakaian, alamakkk . Haaaa jangan risau, Niqa Instant Stain Remover ni boleh hilangkan kesan tu sekelip mata je 😍😍😍. Tk percaya? Tengok la testimoni ni . Kerlas uolsss 😘😘 . Dm / pm 📲 011-39674438. . #pencucitudungno1terbaik  #niqasale  #niqainstantmagicspraytestimoni  #niqashahalam  #niqaklang  #terapiinstagram  #ajimaura 
Kalau diikutkan kiraan 6 minggu tu, sehari you all cuma spend RM6.00++ je tau. Tapi percayalah you akan pakai lebih dari 6 minggu tu.
...
Tahu tak you all yang Vitamin C lebih efektif disapu berbanding consuming/makan? Tahu tak you all yang sapu Serum Vitamin C lebih selamat berbanding injection/cucuk?
...
Yes! Ini fakta. Mary Kay Research & Development mengkaji dan menguji sesuatu produk berjuta-juta kali. Selepas lulus ujian & kajian, barulah dipasarkan kepada pengguna secara berperingkat!
...
Mary Kay Timewise Replenishing SerumC adalah serum Vitamin C yang terkini hasil formula TERBARU. Sapu je kat kulit. Tak perlu ambil suntikan Vitamin C tu lagi dah. BAHAYA tau!
...
Mary Kay Skincare satu-satunya produk penjagaan kulit yang tidak membahayakan dan sentiasa dikaji. Kerana Mary Kay sentiasa mementingkan kualiti produk keluarannya.
...
Yang perlukan Skin Consultation dan berminat nak tukar skincare?❓ Atau berminat nak buat side income dan nak beli produk Mary Kay dengan harga member?❓
...
Jom! Join Mary Kay & dapatkan Starter Kit masing-masing cepat. Sambil kita cantikkan kulit, dapat jugak duit belanja setiap bulan! 💰💰💰
...
Kalau you all berminat, boleh WhatsApp Sis terus tau. Caranya klik link WhatsApp I kat profile. 👇🏼👇🏼👇🏼nak.la/SkincareMaryKay
Kalau diikutkan kiraan 6 minggu tu, sehari you all cuma spend RM6.00++ je tau. Tapi percayalah you akan pakai lebih dari 6 minggu tu. ... Tahu tak you all yang Vitamin C lebih efektif disapu berbanding consuming/makan? Tahu tak you all yang sapu Serum Vitamin C lebih selamat berbanding injection/cucuk? ... Yes! Ini fakta. Mary Kay Research & Development mengkaji dan menguji sesuatu produk berjuta-juta kali. Selepas lulus ujian & kajian, barulah dipasarkan kepada pengguna secara berperingkat! ... Mary Kay Timewise Replenishing SerumC adalah serum Vitamin C yang terkini hasil formula TERBARU. Sapu je kat kulit. Tak perlu ambil suntikan Vitamin C tu lagi dah. BAHAYA tau! ... Mary Kay Skincare satu-satunya produk penjagaan kulit yang tidak membahayakan dan sentiasa dikaji. Kerana Mary Kay sentiasa mementingkan kualiti produk keluarannya. ... Yang perlukan Skin Consultation dan berminat nak tukar skincare?❓ Atau berminat nak buat side income dan nak beli produk Mary Kay dengan harga member?❓ ... Jom! Join Mary Kay & dapatkan Starter Kit masing-masing cepat. Sambil kita cantikkan kulit, dapat jugak duit belanja setiap bulan! 💰💰💰 ... Kalau you all berminat, boleh WhatsApp Sis terus tau. Caranya klik link WhatsApp I kat profile. 👇🏼👇🏼👇🏼nak.la/SkincareMaryKay
Bila dh kurus, nk bergambar pun lebih yakin kannn!! 😍. .

PROGRAM KURUS 30 HARI:
✔️ Turun berat 3-7kg
✔️ Meal plan mudah utk kurus
✔ ️Coaching group yg awesome ✔️ Daily meal check
✔️ Turun berat badan ONLINE dgn MUDAH & BERKESAN❗️❗️❗️. .

DAFTAR SEKARANG!!! 😘
📲 Herbalife Coach Faizah +60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
Bila dh kurus, nk bergambar pun lebih yakin kannn!! 😍. . PROGRAM KURUS 30 HARI: ✔️ Turun berat 3-7kg ✔️ Meal plan mudah utk kurus ✔ ️Coaching group yg awesome ✔️ Daily meal check ✔️ Turun berat badan ONLINE dgn MUDAH & BERKESAN❗️❗️❗️. . DAFTAR SEKARANG!!! 😘 📲 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #programkurus30hari 
*Tag 3 rakan anda✅

Gsk Dw5635 Instock📢📢📢 🏆AutoLight
🏆Orig Setting 🏆Bnb 1To1
🏆Stopwatch 🏆Alarm 
__________________________________

Boleh whatsap
0108244139😘
.
Rm110
Rm110
.
 COD SUNGAI BULOH *
.
500+ Feedback Customer 
#feedbacksaudagar.jam7
.
Mcm mana nak order? 📦
1 - ScreenShot Gambar Jam
2 - Wasap admin +60108244139or Tekan link dekat Bio kalau malas nak simpan number.
3 - Beli lebih satu mintak discount ! 😙

#jamtanganmurah
#gshockmurah
#gshockmurahmalaysia
#casiogshock
#jamtangan#jamlelaki
#jamgshockmurah
#gshockcandy
#gshockonepiece
#danialwellingtonmurah
#rangemancopyori
#vrboxmalaysiamurah
#smartwatchmurah
#terapiinstagram
#smartwatchmalaysia
#jamtangan
#jamtanganmurah#motifviral
#polisevomurah
#jamtanganmalaysia
#gshockmalaysia
#gshockmalaysia
#bazarpaknil#suuntomurah
#murahmurah
#maribeli#lokalah
#empayatjamtangan
#frogmanvopyori
*Tag 3 rakan anda✅ Gsk Dw5635 Instock📢📢📢 🏆AutoLight 🏆Orig Setting 🏆Bnb 1To1 🏆Stopwatch 🏆Alarm __________________________________ Boleh whatsap 0108244139😘 . Rm110 Rm110 . COD SUNGAI BULOH * . 500+ Feedback Customer #feedbacksaudagar .jam7 . Mcm mana nak order? 📦 1 - ScreenShot Gambar Jam 2 - Wasap admin +60108244139or Tekan link dekat Bio kalau malas nak simpan number. 3 - Beli lebih satu mintak discount ! 😙 #jamtanganmurah  #gshockmurah  #gshockmurahmalaysia  #casiogshock  #jamtangan #jamlelaki  #jamgshockmurah  #gshockcandy  #gshockonepiece  #danialwellingtonmurah  #rangemancopyori  #vrboxmalaysiamurah  #smartwatchmurah  #terapiinstagram  #smartwatchmalaysia  #jamtangan  #jamtanganmurah #motifviral  #polisevomurah  #jamtanganmalaysia  #gshockmalaysia  #gshockmalaysia  #bazarpaknil #suuntomurah  #murahmurah  #maribeli #lokalah  #empayatjamtangan  #frogmanvopyori 
Anak² gatal² kena gigit nyamuk semut atau ruam?
Boleh buat blend oils gunakan essential oils dalam PSK ni jerr

HFMD pun gatal² kan
So boleh try blend oils ni
Purification + Lemon + Lavender
Untuk legakan kegatalan tu

HFMD makin merebak
Please take care of yourself and family
Take extra caution okayy
Jangan lupa pakai sanitizer sebelum sentuh apa²
If ada Thieves Hand Purifier & Theives Spray lagi bagus.

Prevention is BETTER than Cure😘
• •
Let's Back to Nature for our healthy lifestyle.

Sebarang pertanyaan, order atau guidance dm/whatsapp👇

Almas Liyana
ID : 12268091
011-23031963
011-23031963
011-23031963

Atau klik link di bio👆
..
Ada COD, extra gift (lagi banyak membeli lagi banyak gift diberikan), ada group support #dolcerynaoilers bila anda sign up jadi ahli Young Living dan dapat banyak tips and tricks dalam group hebat ni.
..
#younglivingmalaysia
#younglivingmurah
#younglivingessentialoil
#younglivinggombak
#younglivingbatucaves
#younglivingselayang
#younglivingtamanmelati
#younglivingwangsamaju
#younglivinggreenwood
#basicstarterkit
#basicplusstarterkit
#premiumstarterkit
#younglivingdiffuser
#terapiinstagram
#dolcerynaoilers
Anak² gatal² kena gigit nyamuk semut atau ruam? Boleh buat blend oils gunakan essential oils dalam PSK ni jerr HFMD pun gatal² kan So boleh try blend oils ni Purification + Lemon + Lavender Untuk legakan kegatalan tu HFMD makin merebak Please take care of yourself and family Take extra caution okayy Jangan lupa pakai sanitizer sebelum sentuh apa² If ada Thieves Hand Purifier & Theives Spray lagi bagus. Prevention is BETTER than Cure😘 • • Let's Back to Nature for our healthy lifestyle. Sebarang pertanyaan, order atau guidance dm/whatsapp👇 Almas Liyana ID : 12268091 011-23031963 011-23031963 011-23031963 Atau klik link di bio👆 .. Ada COD, extra gift (lagi banyak membeli lagi banyak gift diberikan), ada group support #dolcerynaoilers  bila anda sign up jadi ahli Young Living dan dapat banyak tips and tricks dalam group hebat ni. .. #younglivingmalaysia  #younglivingmurah  #younglivingessentialoil  #younglivinggombak  #younglivingbatucaves  #younglivingselayang  #younglivingtamanmelati  #younglivingwangsamaju  #younglivinggreenwood  #basicstarterkit  #basicplusstarterkit  #premiumstarterkit  #younglivingdiffuser  #terapiinstagram  #dolcerynaoilers 
.
Salam Jumaat dan Selamat Pagi 🌦
.
Walaupun cuaca harini tak secerah seperti biasa tapi vitamin c pure allura sentiasa boleh cerahkan kulit anda luar dan dalam 😘 hari-hari kena consume makanan kulit ni for best result WAJIB minum 2@3 liter air kosong sehari tau !!!
.
.
Nak order boleh direct wasap pija 0134915588 or kalau malas save number boleh tekan link biru bio kat profile @alluraofficialkedah 😘
.
.
#sayajual 
#produk #produkterbaik 
#makanankulit #lagisyantik 
#vitamincpure #vitamincpowder 
#vitaminc1000mg #terapiinstagram 
#terlajaklaris #vitamincallura 
#mukajerawat #jeragat #kusam 
#poriterbuka #janganbencicintaku
. Salam Jumaat dan Selamat Pagi 🌦 . Walaupun cuaca harini tak secerah seperti biasa tapi vitamin c pure allura sentiasa boleh cerahkan kulit anda luar dan dalam 😘 hari-hari kena consume makanan kulit ni for best result WAJIB minum 2@3 liter air kosong sehari tau !!! . . Nak order boleh direct wasap pija 0134915588 or kalau malas save number boleh tekan link biru bio kat profile @alluraofficialkedah 😘 . . #sayajual  #produk  #produkterbaik  #makanankulit  #lagisyantik  #vitamincpure  #vitamincpowder  #vitaminc1000mg  #terapiinstagram  #terlajaklaris  #vitamincallura  #mukajerawat  #jeragat  #kusam  #poriterbuka  #janganbencicintaku 
Tudo tem seu tempo.
______________________________________________
💡Atendimento nos bairros: .
📍Méier
📍Centro do RJ
📍Tijuca (Praça Saes Pena) .
📱Entre em contato pelo telefone (21)987700423 
E agende sua visita.
Eu posso te ajudar.
.
💡⚠️🧠🗣🍀🌎⌛️📝🔐
#psicampello #psicologia #terapia #facaterapia #recomece #mude #sigaemfrente #persista #oportunidades #evolucao #forca #atitude #boasmaneiras #infancia #adolescencia #festadeadulto #façaterapia #procureumpsicologo #psicologiaporamor #psicologiainfantil #psicoterapia #terapia #terapiinstagram #terapiacognitivocomportamental #paz #peace
Tudo tem seu tempo. ______________________________________________ 💡Atendimento nos bairros: . 📍Méier 📍Centro do RJ 📍Tijuca (Praça Saes Pena) . 📱Entre em contato pelo telefone (21)987700423 E agende sua visita. Eu posso te ajudar. . 💡⚠️🧠🗣🍀🌎⌛️📝🔐 #psicampello  #psicologia  #terapia  #facaterapia  #recomece  #mude  #sigaemfrente  #persista  #oportunidades  #evolucao  #forca  #atitude  #boasmaneiras  #infancia  #adolescencia  #festadeadulto  #façaterapia  #procureumpsicologo  #psicologiaporamor  #psicologiainfantil  #psicoterapia  #terapia  #terapiinstagram  #terapiacognitivocomportamental  #paz  #peace 
Bismillah.
🌼NADIA BATIK
.
🦋fabrik : ICE SKIN
-(satin lembut skit dr royal silk)
🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45"
🦋Ready stok
.
.
🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang
📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss
.
.
📲 Submit order, whatsapp +60194481927
.
👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik, viral dan terkini 😉
. .
.
.
#ybkraf #TeamCantikAniq #Nadiabatik #bidang45  #seragamnikah #sedondonFamili #iceskin #kainpasangcantik #kainela #fabrics #bridesmaid #bazaarpaknil #raya2018 #beautiful #fesyenmalaysia #viralmalaysia #negaraku #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasangmurah #meletops #tiamorsweetheart #noradanish #terapiinstagram #astroria
Bismillah. 🌼NADIA BATIK . 🦋fabrik : ICE SKIN -(satin lembut skit dr royal silk) 🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45" 🦋Ready stok . . 🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang 📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss . . 📲 Submit order, whatsapp +60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik , viral dan terkini 😉 . . . . #ybkraf  #TeamCantikAniq  #Nadiabatik  #bidang45  #seragamnikah  #sedondonFamili  #iceskin  #kainpasangcantik  #kainela  #fabrics  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #raya2018  #beautiful  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #negaraku  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasangmurah  #meletops  #tiamorsweetheart  #noradanish  #terapiinstagram  #astroria 
Bismillah.
🌼NADIA BATIK
.
🦋fabrik : ICE SKIN
-(satin lembut skit dr royal silk)
🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45"
🦋Ready stok
.
.
🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang
📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss
.
.
📲 Submit order, whatsapp +60194481927
.
👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik, viral dan terkini 😉
. .
.
.
#ybkraf #TeamCantikAniq #Nadiabatik #bidang45  #seragamnikah #sedondonFamili #iceskin #kainpasangcantik #kainela #fabrics #bridesmaid #bazaarpaknil #raya2018 #beautiful #fesyenmalaysia #viralmalaysia #negaraku #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasangmurah #meletops #tiamorsweetheart #noradanish #terapiinstagram #astroria
Bismillah. 🌼NADIA BATIK . 🦋fabrik : ICE SKIN -(satin lembut skit dr royal silk) 🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45" 🦋Ready stok . . 🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang 📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss . . 📲 Submit order, whatsapp +60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik , viral dan terkini 😉 . . . . #ybkraf  #TeamCantikAniq  #Nadiabatik  #bidang45  #seragamnikah  #sedondonFamili  #iceskin  #kainpasangcantik  #kainela  #fabrics  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #raya2018  #beautiful  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #negaraku  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasangmurah  #meletops  #tiamorsweetheart  #noradanish  #terapiinstagram  #astroria 
Bismillah.
🌼NADIA BATIK
.
🦋fabrik : ICE SKIN
-(satin lembut skit dr royal silk)
🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45"
🦋Ready stok
.
.
🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang
📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss
.
.
📲 Submit order, whatsapp +60194481927
.
👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik, viral dan terkini 😉
. .
.
.
#ybkraf #TeamCantikAniq #Nadiabatik #bidang45  #seragamnikah #sedondonFamili #iceskin #kainpasangcantik #kainela #fabrics #bridesmaid #bazaarpaknil #raya2018 #beautiful #fesyenmalaysia #viralmalaysia #negaraku #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasangmurah #meletops #tiamorsweetheart #noradanish #terapiinstagram #astroria
Bismillah. 🌼NADIA BATIK . 🦋fabrik : ICE SKIN -(satin lembut skit dr royal silk) 🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45" 🦋Ready stok . . 🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang 📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss . . 📲 Submit order, whatsapp +60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik , viral dan terkini 😉 . . . . #ybkraf  #TeamCantikAniq  #Nadiabatik  #bidang45  #seragamnikah  #sedondonFamili  #iceskin  #kainpasangcantik  #kainela  #fabrics  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #raya2018  #beautiful  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #negaraku  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasangmurah  #meletops  #tiamorsweetheart  #noradanish  #terapiinstagram  #astroria 
Bismillah.
🌼NADIA BATIK
.
🦋fabrik : ICE SKIN
-(satin lembut skit dr royal silk)
🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45"
🦋Ready stok
.
.
🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang
📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss
.
.
📲 Submit order, whatsapp +60194481927
.
👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik, viral dan terkini 😉
. .
.
.
#ybkraf #TeamCantikAniq #Nadiabatik #bidang45  #seragamnikah #sedondonFamili #iceskin #kainpasangcantik #kainela #fabrics #bridesmaid #bazaarpaknil #raya2018 #beautiful #fesyenmalaysia #viralmalaysia #negaraku #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasangmurah #meletops #tiamorsweetheart #noradanish #terapiinstagram #astroria
Bismillah. 🌼NADIA BATIK . 🦋fabrik : ICE SKIN -(satin lembut skit dr royal silk) 🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45" 🦋Ready stok . . 🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang 📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss . . 📲 Submit order, whatsapp +60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik , viral dan terkini 😉 . . . . #ybkraf  #TeamCantikAniq  #Nadiabatik  #bidang45  #seragamnikah  #sedondonFamili  #iceskin  #kainpasangcantik  #kainela  #fabrics  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #raya2018  #beautiful  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #negaraku  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasangmurah  #meletops  #tiamorsweetheart  #noradanish  #terapiinstagram  #astroria 
ITEM : CREAM PUFF
QUANTITY : 25++ PCS
FILLING : SPECIAL CREAM
PRICE : RM30

SELF-PICKUP : BANDAR TASIK SELATAN 
NO DELIVERY

FOR ANY ORDER PLEASE WHATSAPP:
+601139123108 (AZIRA)
OR 
JUST CLICK LINK AT MY BIO⬆️⬆️⬆️
.
.
#Syugerlips #creampuff #creampuffcustard #creampuffmurah #creampuffgebu #creampuffdesatasik #creampuffsungaibesi #puffgebu #puffmurah #creampuffcheras #creampuffkl #creampuffmalaysia #sayajualcreampuff #fluffypuff #japanesecreampuff #japanesecreanpuffkl #tartcheras #cheesetartmurah #tartnutella #terapiinstagram #fruittart #ajimaura #kekcheras #terapiinstagram  #cheesetartkl #cakekl  #browniespremium #browniesrm30 #sungaibesi
ITEM : CREAM PUFF QUANTITY : 25++ PCS FILLING : SPECIAL CREAM PRICE : RM30 SELF-PICKUP : BANDAR TASIK SELATAN NO DELIVERY FOR ANY ORDER PLEASE WHATSAPP: +601139123108 (AZIRA) OR JUST CLICK LINK AT MY BIO⬆️⬆️⬆️ . . #Syugerlips  #creampuff  #creampuffcustard  #creampuffmurah  #creampuffgebu  #creampuffdesatasik  #creampuffsungaibesi  #puffgebu  #puffmurah  #creampuffcheras  #creampuffkl  #creampuffmalaysia  #sayajualcreampuff  #fluffypuff  #japanesecreampuff  #japanesecreanpuffkl  #tartcheras  #cheesetartmurah  #tartnutella  #terapiinstagram  #fruittart  #ajimaura  #kekcheras  #terapiinstagram  #cheesetartkl  #cakekl  #browniespremium  #browniesrm30  #sungaibesi 
Bismillah.
🌼NADIA BATIK
.
🦋fabrik : ICE SKIN
-(satin lembut skit dr royal silk)
🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45"
🦋Ready stok
.
.
🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang
📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss
.
.
📲 Submit order, whatsapp +60194481927
.
👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik, viral dan terkini 😉
. .
.
.
#ybkraf #TeamCantikAniq #Nadiabatik #bidang45  #seragamnikah #sedondonFamili #iceskin #kainpasangcantik #kainela #fabrics #bridesmaid #bazaarpaknil #raya2018 #beautiful #fesyenmalaysia #viralmalaysia #negaraku #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasangmurah #meletops #tiamorsweetheart #noradanish #terapiinstagram #astroria
Bismillah. 🌼NADIA BATIK . 🦋fabrik : ICE SKIN -(satin lembut skit dr royal silk) 🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45" 🦋Ready stok . . 🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang 📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss . . 📲 Submit order, whatsapp +60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik , viral dan terkini 😉 . . . . #ybkraf  #TeamCantikAniq  #Nadiabatik  #bidang45  #seragamnikah  #sedondonFamili  #iceskin  #kainpasangcantik  #kainela  #fabrics  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #raya2018  #beautiful  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #negaraku  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasangmurah  #meletops  #tiamorsweetheart  #noradanish  #terapiinstagram  #astroria 
Memang yang banyak kalori tu laa yang sedap, yang makan tak leh nak stop. Ha tepokk! 🤣🤣
Memang yang banyak kalori tu laa yang sedap, yang makan tak leh nak stop. Ha tepokk! 🤣🤣
Akak amalkan minum susu R-Rayyan ketika hamil. Baby pula sambung minum R-Rayyan ketika umurnya 6 bulan.. Alhamdulillah kulit anak akak bersih dan putih dari adik beradik yg lain.

Mommy2 yg nak ikhtiar kulit baby putih dan bersih jom amalkan minum susu R-Rayyan.

Nak R-Rayyan wasap kak musliha lelaju ye. 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram 
#igshop
#naikkanberatbadanbaby
#muslihabizresources
#sayajual
#ibuhamil
#ibumengandung
#igshop
#syurgayangkedua
#igsokongan
#babyshop
#malaysia 
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#ajimaura
#susukambing
Akak amalkan minum susu R-Rayyan ketika hamil. Baby pula sambung minum R-Rayyan ketika umurnya 6 bulan.. Alhamdulillah kulit anak akak bersih dan putih dari adik beradik yg lain. Mommy2 yg nak ikhtiar kulit baby putih dan bersih jom amalkan minum susu R-Rayyan. Nak R-Rayyan wasap kak musliha lelaju ye. 0193097141 #susukambingrrayyan  #baby  #pama  #terapiinstagram  #igshop  #naikkanberatbadanbaby  #muslihabizresources  #sayajual  #ibuhamil  #ibumengandung  #igshop  #syurgayangkedua  #igsokongan  #babyshop  #malaysia  #ikhtiarhamil  #sembelit  #agendiperlukan  #tambahsusuibu  #milkbooster  #comcom  #babyfood  #ajimaura  #susukambing 
Bismillah.
🌼NADIA BATIK
.
🦋fabrik : ICE SKIN
-(satin lembut skit dr royal silk)
🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45"
🦋Ready stok
.
.
🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang
📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss
.
.
📲 Submit order, whatsapp +60194481927
.
👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik, viral dan terkini 😉
. .
.
.
#ybkraf #TeamCantikAniq #Nadiabatik #bidang45  #seragamnikah #sedondonFamili #iceskin #kainpasangcantik #kainela #fabrics #bridesmaid #bazaarpaknil #raya2018 #beautiful #fesyenmalaysia #viralmalaysia #negaraku #instashopmalaysia #instagood #inibarangbaik #ctdk #neelofa #dsvida #kainpasangmurah #meletops #tiamorsweetheart #noradanish #terapiinstagram #astroria
Bismillah. 🌼NADIA BATIK . 🦋fabrik : ICE SKIN -(satin lembut skit dr royal silk) 🦋ukuran sepasang: 4m bidang 45" 🦋Ready stok . . 🛍 Harga kain: RM45.00 sepasang 📮 kos pos rm7 sm / rm12 ss . . 📲 Submit order, whatsapp +60194481927 . 👍🏻Follow akak di ig @ybkraf untuk dapatkan info #kaincantik , viral dan terkini 😉 . . . . #ybkraf  #TeamCantikAniq  #Nadiabatik  #bidang45  #seragamnikah  #sedondonFamili  #iceskin  #kainpasangcantik  #kainela  #fabrics  #bridesmaid  #bazaarpaknil  #raya2018  #beautiful  #fesyenmalaysia  #viralmalaysia  #negaraku  #instashopmalaysia  #instagood  #inibarangbaik  #ctdk  #neelofa  #dsvida  #kainpasangmurah  #meletops  #tiamorsweetheart  #noradanish  #terapiinstagram  #astroria 
Electrical facial treatments have taken the beauty world by storm!!!
Kembali diatas permintaaan ramai!!!
GOLD GALVANIC FACIAL @ AMBeautySetapak
RM100...harga istimewa utk SEMUA!!! Sah sehingga 31 August 2018.
04 41418226)#kulitbermasalah#kulitberminyak#kulitberminyakdanberjerawat#jerawatpasir#jerawathilang#beauty#kulit#kulitkusam#kulitputih#deadskin#silkpeel#dermabrasion#skinpolish#acne#parutpudar#parutjerawathilang#komedo#hilangjerawat#facialmurah#cantik2#terapiinstagram#insta#oxygenfacial #estetik#klinikkulit#cantiknyaberhijab
Electrical facial treatments have taken the beauty world by storm!!! Kembali diatas permintaaan ramai!!! GOLD GALVANIC FACIAL @ AMBeautySetapak RM100...harga istimewa utk SEMUA!!! Sah sehingga 31 August 2018. 04 41418226)#kulitbermasalah #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #beauty #kulit #kulitkusam #kulitputih #deadskin #silkpeel #dermabrasion #skinpolish #acne #parutpudar #parutjerawathilang #komedo #hilangjerawat #facialmurah #cantik2 #terapiinstagram #insta #oxygenfacial  #estetik #klinikkulit #cantiknyaberhijab 
💯 Customer Real Feedback.
——
Baby yang masih kecil memang kesian bila selsema,kahak, batuk, nafas berbunyi kan.
——
Sebab diaorang masih kecil jadi memang tak pandai nak buang kahak tu sendiri.
——
Jadi kat sinilah pentingnya ada Cf-rub yang bukan saja membantu mencairkan kahak, malah hilangkan bunyi di dada baby jugak.
——
Baby pun senang nak bernafas dengan selesa. Baby ceria mommy gembira.
——
Jom grab Cf-rub ni. Sementara ada promosi JIMAT ni sangatlah rugi kalau takde satu balm ni.
——
Cf-rub
RM 57 SM | RM 61 SS
Whatsapp 010-3410923
💯 Customer Real Feedback. —— Baby yang masih kecil memang kesian bila selsema,kahak, batuk, nafas berbunyi kan. —— Sebab diaorang masih kecil jadi memang tak pandai nak buang kahak tu sendiri. —— Jadi kat sinilah pentingnya ada Cf-rub yang bukan saja membantu mencairkan kahak, malah hilangkan bunyi di dada baby jugak. —— Baby pun senang nak bernafas dengan selesa. Baby ceria mommy gembira. —— Jom grab Cf-rub ni. Sementara ada promosi JIMAT ni sangatlah rugi kalau takde satu balm ni. —— Cf-rub RM 57 SM | RM 61 SS Whatsapp 010-3410923
TIPS Ikhtiar hamil : Jaga pemakanan sejak dari mula

Wanita yang sedang cuba untuk hamil, selain drpd menjalani rawatan kesuburan, mereka juga perlu amalkan diet sihat untuk meningkatkan peluang untuk hamil.

ELAKKAN KAFEIN☕️
Pengambilan kafein setiap hari memberi kesan kepada kesuburan.

BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN & SAYURAN🥦🍇
Amalkan makan sayuran hijau kerana ia kaya dengan folate iaitu sumber semulajadi bagi asid folik. 
PILIH IKAN YANG SESUAI🐟
Makanan laut sumber terbaik asid lemak omega-3. Omega-3 membantu mengatur semula ovulasi, meningkatkan kualiti ovum & melambatkan penuaan ovari. 
TINGKATKAN PENGAMBILAN ZAT BESI🥩
Zat besi dalam badan akan berkurang setiap kali haid. Sedangkan sewaktu hamil nanti, bayi akan menggunakan sebahagian besar simpanan zat besi yang ada di dalam badan. 
MAKANAN BIJIRIN PENUH🍚
Cuba gantikan makanan terproses seperti roti putih, nasi putih dan pasta dengan makanan bijirin penuh seperti oatmeal, roti bijirin penuh, beras perang dan whole wheat pasta.

SUMBER PROTEIN SELAIN DAGING🥜
Pengambilan hidangan protein dari tumbuhan seperti kekacang, pis, kacang soya atau tofu ke dalam diet harian kurang mengalami masalah kesuburan disebabkan oleh masalah ovulasi.

Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

#ShakleeNo GST
#ikhtiarhamil
#nakzuriat
#nakhami
#ttc
#tryingtoconceive
#VitaminAwetMuda
#SetAwetMuda
#VitaminAwetMuda
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeIJN
#ShakleeAmpangPuteri
#ShakleeGleanegles
#ShakleeHospitalTawakkal
#ShakleeIkeaCheras
#ShakleeHKL
#ShakleeZooNegara
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeSetiawangsa
#ShakleeAmpang
#ShakleeKLCC
#ShakleeKLSentral
#ShakleeKL
#ShakleePJ
#ShakleeMalaysia
#PosKeSeluruhMalaysia
#BisnesDariRumah
#terapiinstagram
#ajimaura
TIPS Ikhtiar hamil : Jaga pemakanan sejak dari mula Wanita yang sedang cuba untuk hamil, selain drpd menjalani rawatan kesuburan, mereka juga perlu amalkan diet sihat untuk meningkatkan peluang untuk hamil. ELAKKAN KAFEIN☕️ Pengambilan kafein setiap hari memberi kesan kepada kesuburan. BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN & SAYURAN🥦🍇 Amalkan makan sayuran hijau kerana ia kaya dengan folate iaitu sumber semulajadi bagi asid folik. PILIH IKAN YANG SESUAI🐟 Makanan laut sumber terbaik asid lemak omega-3. Omega-3 membantu mengatur semula ovulasi, meningkatkan kualiti ovum & melambatkan penuaan ovari. TINGKATKAN PENGAMBILAN ZAT BESI🥩 Zat besi dalam badan akan berkurang setiap kali haid. Sedangkan sewaktu hamil nanti, bayi akan menggunakan sebahagian besar simpanan zat besi yang ada di dalam badan. MAKANAN BIJIRIN PENUH🍚 Cuba gantikan makanan terproses seperti roti putih, nasi putih dan pasta dengan makanan bijirin penuh seperti oatmeal, roti bijirin penuh, beras perang dan whole wheat pasta. SUMBER PROTEIN SELAIN DAGING🥜 Pengambilan hidangan protein dari tumbuhan seperti kekacang, pis, kacang soya atau tofu ke dalam diet harian kurang mengalami masalah kesuburan disebabkan oleh masalah ovulasi. Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO #ShakleeNo  GST #ikhtiarhamil  #nakzuriat  #nakhami  #ttc  #tryingtoconceive  #VitaminAwetMuda  #SetAwetMuda  #VitaminAwetMuda  #ShakleeTamanMelawati  #ShakleeIJN  #ShakleeAmpangPuteri  #ShakleeGleanegles  #ShakleeHospitalTawakkal  #ShakleeIkeaCheras  #ShakleeHKL  #ShakleeZooNegara  #ShakleeWangsaMaju  #ShakleeSetiawangsa  #ShakleeAmpang  #ShakleeKLCC  #ShakleeKLSentral  #ShakleeKL  #ShakleePJ  #ShakleeMalaysia  #PosKeSeluruhMalaysia  #BisnesDariRumah  #terapiinstagram  #ajimaura 
Assalamualaikum & Hai 😄
-
-
Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !!
-
-
Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit .
-
-
-
Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti ,
-
-
1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan .

2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat .

3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol .

4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 
5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur)

6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks .
-
-
Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah .
-
-
Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp,

Your Favourite SID
Nurul Syafiqah
017-8732674
Assalamualaikum & Hai 😄 - - Ramai yang tanya pada Fikah , supplemen Shaklee apa sesuai untuk kesihatan mata 👁👁 ? Tanpa buang masa, Fikah suggest supplement yang terbaik untuk mata ialah CAROTOMAX !! - - Carotomax digabungkan dengan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran & buah - buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti buah anggur , brokoli , tomato , rumpai laut , kentang dan minyak sawit . - - - Antara kebaikan CAROTOMAX ialah , satu kapsul Carotomax membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semulajadi yg sangat bagus utk kesihatan dan 6 khasiat varieti kontena yg memberikan kebaikan karotenoid yang lengkap untuk didapati daripada diet harian seperti , - - 1) Alpha Carotene - untuk penglihatan malam , menjaga kesihatan mata , menghalang degeneragi penglihatan . 2) Beta Carotene - Memperbaiki kulit , mempercepatkan pemulihan luka , mempertingkatkan sistem imunisasi , mengurangkan risiko kanser usus , payudara dan prostat . 3) Astaxanthin - Pigmen di dalam alga & fitplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon , tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut , sumber yang tulen dan poten . Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol . 4) Lycopene - bersifat antioksida , menghalang penuaan organ , mengurangkan penyakit kelenjar prostat , untuk kesihatan serviks , jantng dan menguatkan sistem imun. 5) Lutien - menyekat katarak , glaucoma , AMD (penyakit macular berkaitan umur) 6) Zeaxanthin - Melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya , mengurangkan risiko kanser ovari & payudara termasuk endomentrial & serviks . - - Carotomax juga membantu mempertingkatkan penglihatan , menggalakkan perkembangan nirmal & sihat , meredakan penyakit kulit , menghalang infleksi melawan kanser dan membantu menjaga kesihatan sel darah putih dan merah . - - Jika nak tahu lebih lanjut Carotomax dan nak dapat harga istimewa bagi setiap produk Shaklee. Boleh hubungi Fikah di WhatsApp, Your Favourite SID Nurul Syafiqah 017-8732674
Haa.mesti uolls kenal kan Izreen Azminda yang cantik dan baik hati ni💕

Uolls,cantik kan warna baby blue ni sesuai ya amatt dengan izreen yang kulit cerah kan

uolls takkan tengok je?
Dah gaji kan meh la order wasap je sufi

wasap.my/60173200633/izreen
Haa.mesti uolls kenal kan Izreen Azminda yang cantik dan baik hati ni💕 Uolls,cantik kan warna baby blue ni sesuai ya amatt dengan izreen yang kulit cerah kan uolls takkan tengok je? Dah gaji kan meh la order wasap je sufi wasap.my/60173200633/izreen
SOON VERY SOON AKAN SAMPAI STOK DI BUTIK KAMI ✌

JOM GRAB MOMMIES, BOLEH PAKAI UNTUK HARI RAYA HAJI NANTI TAU. KOLEKSI PRINTED ADALAH EKLUSIF BY LD DAN LIMITED TIME JE KELUAR 😍 HANYA RM25 SEHELAI + FREE SEPIT COMEL. 🏁LIMITED KOLEKSI BY LD
🏁LD PRINTED 🏁INSTANT 2 MUKA
🏁SESUAI DARI 3Y-12Y

JOM WASAP BUTIK UNTUK ODER ‼
https://www.wasap.my/60127082643/LDPRINTED

#qurratuandreana_co
#butikpakaiankanakanak
#stokislittledarienapekan
#hijabkids
#dropshipwanted
#agenwanted
#ajimaura
#followers
#review
#sayajualtudungbudak
#kanakkanak
#erezeki
#eusahawan
#terapiinstagram
#instagood
#tadika
#azizanosman
#tudungbudak
#hijab
#instafamous
#viral
#instadaily
#tudung
#bazarpaknil
SOON VERY SOON AKAN SAMPAI STOK DI BUTIK KAMI ✌ JOM GRAB MOMMIES, BOLEH PAKAI UNTUK HARI RAYA HAJI NANTI TAU. KOLEKSI PRINTED ADALAH EKLUSIF BY LD DAN LIMITED TIME JE KELUAR 😍 HANYA RM25 SEHELAI + FREE SEPIT COMEL. 🏁LIMITED KOLEKSI BY LD 🏁LD PRINTED 🏁INSTANT 2 MUKA 🏁SESUAI DARI 3Y-12Y JOM WASAP BUTIK UNTUK ODER ‼ https://www.wasap.my/60127082643/LDPRINTED #qurratuandreana_co  #butikpakaiankanakanak  #stokislittledarienapekan  #hijabkids  #dropshipwanted  #agenwanted  #ajimaura  #followers  #review  #sayajualtudungbudak  #kanakkanak  #erezeki  #eusahawan  #terapiinstagram  #instagood  #tadika  #azizanosman  #tudungbudak  #hijab  #instafamous  #viral  #instadaily  #tudung  #bazarpaknil 
Assalamualaikum salam Jumaat.
.
Empat orang yg hendaknya jangan kamu jadikan teman: .
1. Tukang bohong
2. Tukang curi/rasuah
3. Tukang hasut
4. Tukang adu domba
.
•
#assalamualaikum #doayangbaikbaik #terapiinstagram #ajimaura #lotsoflove #makeup #slimming
Jom dapatkn LOVE POTION dengan harga SUPER JIMAT.. Menarik sgt uoolllssss..
.
Kelebihan LOVE POTION:
👙 Pertambahan saiz
 Payudara
👙 Payudara dan punggung tegang dan terangkat
👙 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
👙 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
👙 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
👙 Kulit instant soft dan wangi
👙 Menjadikan payudara kelihatan muda, segar

Jom dapatkan Love Potion 😘😘 Click 📲Whatsapp link d BIO saya

#lovepotionbyhushhush 
#nakbesarkanpunggung 
#nakbesarkanpayudara 
#hadiahanniversary #happyanniversary 
#montok #lofattah #helena #alifsatar #fazurafattah #ajimaura #terapiinstagram #sarawak #sabah #kopimontok #monatox #neelofahijab #7harimencintaiku  #ceritakita #solusidadarata #fattahfazura #penang #perlis #shahalam #sarawak #uitm #politeknik #wowserum #adania #dianz
Jom dapatkn LOVE POTION dengan harga SUPER JIMAT.. Menarik sgt uoolllssss.. . Kelebihan LOVE POTION: 👙 Pertambahan saiz Payudara 👙 Payudara dan punggung tegang dan terangkat 👙 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan 👙 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal 👙 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark 👙 Kulit instant soft dan wangi 👙 Menjadikan payudara kelihatan muda, segar Jom dapatkan Love Potion 😘😘 Click 📲Whatsapp link d BIO saya #lovepotionbyhushhush  #nakbesarkanpunggung  #nakbesarkanpayudara  #hadiahanniversary  #happyanniversary  #montok  #lofattah  #helena  #alifsatar  #fazurafattah  #ajimaura  #terapiinstagram  #sarawak  #sabah  #kopimontok  #monatox  #neelofahijab  #7harimencintaiku  #ceritakita  #solusidadarata  #fattahfazura  #penang  #perlis  #shahalam  #sarawak  #uitm  #politeknik  #wowserum  #adania  #dianz 
.
[YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging
❤ Wrinkle Corrector
❤ Skin Repair
❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection
❤ Skin Balancing You
❤ Skin Whitening
❤ Darkspot Coverage
❤ Smooth Coverage
❤ No blemish
❤ Smooth Texture
❤ Light Weight
❤ Non Oily (water based)
❤ Posh and glowing
❤ Halal certified (wudhu friendly)
❤ Factorised by GMP certified factory
❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved)
❤ Gentle blend to skin
❤ Best make up base
❤ Foundation with a scent that you loves
.
INGREDIENTS
===========
👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich
👉 Vitamin C Rich
👉 Vitamin E Rich
👉 SPF 35
👉 Halal ingredients
👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product)
👉 Safe natural ingredients (KKM Approved)
.
PRODUCT SPECIALITY
==================
All in one full spectrum of -DD cream
-DD serum
-DD Liquid Foundation
that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow.
.
USAGE EFFECT
============
🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin.
🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face
🎀 The best makeup base that everyone should have.
🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. 
I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless.
🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening.
🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. 
#beposh 
#DDfoundation 
#foundation
#vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia
#serumfoundationmalaysia 
#makeuptutorial #makeupartist
#jual
#cosmetic 
#kosmetik 
#poshcosmetic
#beauty 
#cantik 
#beautyblogs 
#terapiinstagram
#onlineshopping 
#igmy 
#starsfollowertrain
#instashop 
#ajimaura
#selangor 
#melaka 
#johor 
#penang 
#perak 
#uitm
#kualalumpur 
#erezeki
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. #beposh  #DDfoundation  #foundation  #vivaforeverfoundation  #makeupartistmalaysia  #serumfoundationmalaysia  #makeuptutorial  #makeupartist  #jual  #cosmetic  #kosmetik  #poshcosmetic  #beauty  #cantik  #beautyblogs  #terapiinstagram  #onlineshopping  #igmy  #starsfollowertrain  #instashop  #ajimaura  #selangor  #melaka  #johor  #penang  #perak  #uitm  #kualalumpur  #erezeki 
SNOWCAP BERHANTU 👻👻
.
.
Bila tak pakai inner, rambut mesti terkeluar tapi bila pakai inner sakit telinga pakej sekali dengan pening kepala
.
.
Uolls dah pernah try snowcap berhantu 👻 tak? Dengan material viscose yang lembut dan memeri menjaga keselesaan telinga uolls daripada didera gitew
.
.
Tak rasa macam pakai snowcap pun. ringan jur kepala bebas keluar tanpa rasa seribu bebanan 💕
.
.
.
RM10 *tidak termasuk postage
.
.
#snowcapmurah#tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #tudungcantik
SNOWCAP BERHANTU 👻👻 . . Bila tak pakai inner, rambut mesti terkeluar tapi bila pakai inner sakit telinga pakej sekali dengan pening kepala . . Uolls dah pernah try snowcap berhantu 👻 tak? Dengan material viscose yang lembut dan memeri menjaga keselesaan telinga uolls daripada didera gitew . . Tak rasa macam pakai snowcap pun. ringan jur kepala bebas keluar tanpa rasa seribu bebanan 💕 . . . RM10 *tidak termasuk postage . . #snowcapmurah #tudungviral  #tudungmurah  #tudungsouk  #thesouk  #localmy  #like4like  #f4f  #follow4follow  #cantik  #simple  #mudah  #jimatmasa  #innerviral  #snowcaphantu  #tudungborong  #borongmurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #instafamous  #azizanosman  #irfankhairi  #sifufbads  #onlineshop  #tudungcantik 
warna paling ELEGANT .. siapa dah tak sabar nak tengok 7 warna  E'VONY KURUNG , angkat tangan 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
.
#ajimaura 
#biteallteam 
#blousekingdom 
#blouselabuh 
#ootd
#terapiinstagram 
#byNH
............ .
PIBEDAY PUAN .... SERPRISE DRPD ANK TERSAYANG . ............
EVENT : BIRTHDAY
DATE : 20 -7-18
TIME :10.00 AM
VENUE : MEDAN ISTANA .

Thank you for hiring us as your surprise planner .
.
To purchase our chocolate bouquet , do whatsap or call : 01126567552 .
.
.
http://www.wasap.my/601126567552/AisySurpriseDelivery
.
More promotion & Price Starting RM20.00 .
.
.
FREE DELIVERY SURPRISE FOR PACKAGE STARTING FROM RM40.00
.
.
SEKITAR IPOH 👇🏻(FREE SURPRISE STATING PAKEJ RM40.00 KE ATS)
💐PEKAN IPOH 💐BERCHAM 💐TAMBUN 💐MEDAN GOPENG 💐TANJUNG RAMBUTAN 💐AMPANG 💐TAMAN CEMPAKA 💐TASEK 💐KAWASAN SEKITARNYA .
.

LUAR KAWASAN IPOH
💐LAHAT 💐ST18 💐BATU GAJAH 💐SIMPANG PULAI 💐MERU 💐CHEMOR 💐CHEPOR 💐KLEBANG 💐 SILIBIN 💐 MANJOI 💐 KAWASAN SEKITARNYA
.
.
❤️CHOCOLATE BOUQUET
❤️FRESH FLOWERS
❤️CAKE 
#surprisedeliverymurah #surpriseipoh #surprisemurah #surpriseplanneripoh #perakian #surpriseplannermalaysia #swapreviewfree #ssa #ajimaura #terapiinstagram #ipohcityawesome #bouquetmurah #pakejmurah #chocolatebouquet #ipohperak #malaysiasurpriseplanner #mothersday #igreviewmalaysia #hariibu #murah #surpriseplannermurahsangat #surpriseklebang #surprisechemor #surprisemeru #surpriseparty #surpriseipoh #surpriseterlajakmurah #surprisetambun #surprisebatugajah #surpriseperak #momdays
............ . PIBEDAY PUAN .... SERPRISE DRPD ANK TERSAYANG . ............ EVENT : BIRTHDAY DATE : 20 -7-18 TIME :10.00 AM VENUE : MEDAN ISTANA . Thank you for hiring us as your surprise planner . . To purchase our chocolate bouquet , do whatsap or call : 01126567552 . . . http://www.wasap.my/601126567552/AisySurpriseDelivery . More promotion & Price Starting RM20.00 . . . FREE DELIVERY SURPRISE FOR PACKAGE STARTING FROM RM40.00 . . SEKITAR IPOH 👇🏻(FREE SURPRISE STATING PAKEJ RM40.00 KE ATS) 💐PEKAN IPOH 💐BERCHAM 💐TAMBUN 💐MEDAN GOPENG 💐TANJUNG RAMBUTAN 💐AMPANG 💐TAMAN CEMPAKA 💐TASEK 💐KAWASAN SEKITARNYA . . LUAR KAWASAN IPOH 💐LAHAT 💐ST18 💐BATU GAJAH 💐SIMPANG PULAI 💐MERU 💐CHEMOR 💐CHEPOR 💐KLEBANG 💐 SILIBIN 💐 MANJOI 💐 KAWASAN SEKITARNYA . . ❤️CHOCOLATE BOUQUET ❤️FRESH FLOWERS ❤️CAKE #surprisedeliverymurah  #surpriseipoh  #surprisemurah  #surpriseplanneripoh  #perakian  #surpriseplannermalaysia  #swapreviewfree  #ssa  #ajimaura  #terapiinstagram  #ipohcityawesome  #bouquetmurah  #pakejmurah  #chocolatebouquet  #ipohperak  #malaysiasurpriseplanner  #mothersday  #igreviewmalaysia  #hariibu  #murah  #surpriseplannermurahsangat  #surpriseklebang  #surprisechemor  #surprisemeru  #surpriseparty  #surpriseipoh  #surpriseterlajakmurah  #surprisetambun  #surprisebatugajah  #surpriseperak  #momdays 
SNOWCAP BERHANTU 👻👻
.
.
Bila tak pakai inner, rambut mesti terkeluar tapi bila pakai inner sakit telinga pakej sekali dengan pening kepala
.
.
Uolls dah pernah try snowcap berhantu 👻 tak? Dengan material viscose yang lembut dan memeri menjaga keselesaan telinga uolls daripada didera gitew
.
.
Tak rasa macam pakai snowcap pun. ringan jur kepala bebas keluar tanpa rasa seribu bebanan 💕
.
.
.
RM10 *tidak termasuk postage
.
.
#snowcapmurah#tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #tudungcantik
SNOWCAP BERHANTU 👻👻 . . Bila tak pakai inner, rambut mesti terkeluar tapi bila pakai inner sakit telinga pakej sekali dengan pening kepala . . Uolls dah pernah try snowcap berhantu 👻 tak? Dengan material viscose yang lembut dan memeri menjaga keselesaan telinga uolls daripada didera gitew . . Tak rasa macam pakai snowcap pun. ringan jur kepala bebas keluar tanpa rasa seribu bebanan 💕 . . . RM10 *tidak termasuk postage . . #snowcapmurah #tudungviral  #tudungmurah  #tudungsouk  #thesouk  #localmy  #like4like  #f4f  #follow4follow  #cantik  #simple  #mudah  #jimatmasa  #innerviral  #snowcaphantu  #tudungborong  #borongmurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #instafamous  #azizanosman  #irfankhairi  #sifufbads  #onlineshop  #tudungcantik 
SNOWCAP BERHANTU 👻👻
.
.
Bila tak pakai inner, rambut mesti terkeluar tapi bila pakai inner sakit telinga pakej sekali dengan pening kepala
.
.
Uolls dah pernah try snowcap berhantu 👻 tak? Dengan material viscose yang lembut dan memeri menjaga keselesaan telinga uolls daripada didera gitew
.
.
Tak rasa macam pakai snowcap pun. ringan jur kepala bebas keluar tanpa rasa seribu bebanan 💕
.
.
.
RM10 *tidak termasuk postage
.
.
#snowcapmurah#tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #tudungcantik
SNOWCAP BERHANTU 👻👻 . . Bila tak pakai inner, rambut mesti terkeluar tapi bila pakai inner sakit telinga pakej sekali dengan pening kepala . . Uolls dah pernah try snowcap berhantu 👻 tak? Dengan material viscose yang lembut dan memeri menjaga keselesaan telinga uolls daripada didera gitew . . Tak rasa macam pakai snowcap pun. ringan jur kepala bebas keluar tanpa rasa seribu bebanan 💕 . . . RM10 *tidak termasuk postage . . #snowcapmurah #tudungviral  #tudungmurah  #tudungsouk  #thesouk  #localmy  #like4like  #f4f  #follow4follow  #cantik  #simple  #mudah  #jimatmasa  #innerviral  #snowcaphantu  #tudungborong  #borongmurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #instafamous  #azizanosman  #irfankhairi  #sifufbads  #onlineshop  #tudungcantik 
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Cuaca pagi ni agak panas dan lembap, rasa tak berapa selesa tapi tak jadi masalah sebab ada DX ROSE 😁. Segar rasanya . Hope orang sekeliling pun terkena tempias kesegaran nie <3
.
.
#dexandra
#dexandrarose
Cuaca pagi ni agak panas dan lembap, rasa tak berapa selesa tapi tak jadi masalah sebab ada DX ROSE 😁. Segar rasanya . Hope orang sekeliling pun terkena tempias kesegaran nie <3 . . #dexandra  #dexandrarose 
Assalamualaikum.
Jangan jadikan doa hanya seperti ubat yang diambil ketika sakit, Tapi jadikan doa seperti AIR, yang kita perlukan setiap masa.

Mulakan langkah Jumaat kita dengan penuh rasa syukur. 💕

#assalamualaikum #salamjumaat #alhamdulillah #syukuryaallah #syukurselalu #penghulusegalahari #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandralovers #dexandrahq #ajimaura #terapiinstagram #chettakiomey #hawaxandra #bazarpaknil #dexandrarawang #dexandrabukitsentosa #dexandrabukitberuntung #sayajualonline #perfumeviral #perfumemampumilik #moodrepublik #jutawandexandra #jutawanonline #mesrasolat #mesratravel #usahawanonline #trustedseller #produkmuslim #muslimah
Assalamualaikum. Jangan jadikan doa hanya seperti ubat yang diambil ketika sakit, Tapi jadikan doa seperti AIR, yang kita perlukan setiap masa. Mulakan langkah Jumaat kita dengan penuh rasa syukur. 💕 #assalamualaikum  #salamjumaat  #alhamdulillah  #syukuryaallah  #syukurselalu  #penghulusegalahari  #dexandraperfume  #dexandraoriginal  #dexandralovers  #dexandrahq  #ajimaura  #terapiinstagram  #chettakiomey  #hawaxandra  #bazarpaknil  #dexandrarawang  #dexandrabukitsentosa  #dexandrabukitberuntung  #sayajualonline  #perfumeviral  #perfumemampumilik  #moodrepublik  #jutawandexandra  #jutawanonline  #mesrasolat  #mesratravel  #usahawanonline  #trustedseller  #produkmuslim  #muslimah 
Restock!! 🌹De' Sheer Lens🌹

Ready stock
colour: brown/ grey
RM 20 per pair
Power: 0.00 - 8.00
Diameter: 14.5 mm
Usage: recommended use 3 months
.
.
☎️ for any order, 
Whatsapp Mil 017-7401319
.
.
#terapiinstagram #sheer #naturallens #contactlensmalaysia #lensmurah #contactlens #sheerbrown #sheergrey #disneylens #sayajuallens
All black yg aummm. Yg nih kompom lambat kotor. Rm15 shj. Postage rm7sm rm12ss
All black yg aummm. Yg nih kompom lambat kotor. Rm15 shj. Postage rm7sm rm12ss
Paling hot sekali iaitu perisa kurma delima. Anak2 customer akk memang suka minum. Dah minum. banyak tau anak dapat khasiatnya.

Berat badan anak kurang mari cuba susu R-Rayyan

Anak kerap demam, batuk selsema mari cuba susu R-Rayyan.

Nak anak kulit bersih cantik mari cuba susu R-Rayyan

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram 
#igshop
#naikkanberatbadanbaby
#muslihabizresources
#sayajual
#ibuhamil
#ibumengandung
#igshop
#syurgayangkedua
#igsokongan
#babyshop
#malaysia 
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#ajimaura
#susukambing
Paling hot sekali iaitu perisa kurma delima. Anak2 customer akk memang suka minum. Dah minum. banyak tau anak dapat khasiatnya. Berat badan anak kurang mari cuba susu R-Rayyan Anak kerap demam, batuk selsema mari cuba susu R-Rayyan. Nak anak kulit bersih cantik mari cuba susu R-Rayyan #susukambingrrayyan  #baby  #pama  #terapiinstagram  #igshop  #naikkanberatbadanbaby  #muslihabizresources  #sayajual  #ibuhamil  #ibumengandung  #igshop  #syurgayangkedua  #igsokongan  #babyshop  #malaysia  #ikhtiarhamil  #sembelit  #agendiperlukan  #tambahsusuibu  #milkbooster  #comcom  #babyfood  #ajimaura  #susukambing 
Apa yg best sgt dgn bvrc baby ni ??
✔harga bajet
✔sebotol cukup utk sebulan
✔sebotol dah nampak hasil
✔mencerahkan kulit
✔mencantikkan kulit
✔merawat masalah wajah
✔rasa yg sgt sedap
✔terus cair dlm mulut
✔sesuai utk semua
✔selamat utk ibu hamil & menyusu
.
Tunggu apa lagi uols ?? Kalau nak jimat bvrc baby la jawapannya !! 😘😘❤❤
.
Wssap segera bvrc baby ke 01159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvr #bvrbaby #bvrcbaby #princessbvroriginal #instaniaga #sayajual #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #terapiinstagram #jombeli #produkviral #kurungmoden #pemutihbajet #bvradvancedmurah #bvradvancedoriginal #bvrhq #bazaronlinemurah #bazarpaknilprodukkecantikan
Apa yg best sgt dgn bvrc baby ni ?? ✔harga bajet ✔sebotol cukup utk sebulan ✔sebotol dah nampak hasil ✔mencerahkan kulit ✔mencantikkan kulit ✔merawat masalah wajah ✔rasa yg sgt sedap ✔terus cair dlm mulut ✔sesuai utk semua ✔selamat utk ibu hamil & menyusu . Tunggu apa lagi uols ?? Kalau nak jimat bvrc baby la jawapannya !! 😘😘❤❤ . Wssap segera bvrc baby ke 01159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvr  #bvrbaby  #bvrcbaby  #princessbvroriginal  #instaniaga  #sayajual  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #terapiinstagram  #jombeli  #produkviral  #kurungmoden  #pemutihbajet  #bvradvancedmurah  #bvradvancedoriginal  #bvrhq  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilprodukkecantikan 
Apa yg best sgt dgn bvrc baby ni ??
✔harga bajet
✔sebotol cukup utk sebulan
✔sebotol dah nampak hasil
✔mencerahkan kulit
✔mencantikkan kulit
✔merawat masalah wajah
✔rasa yg sgt sedap
✔terus cair dlm mulut
✔sesuai utk semua
✔selamat utk ibu hamil & menyusu
.
Tunggu apa lagi uols ?? Kalau nak jimat bvrc baby la jawapannya !! 😘😘❤❤
.
Wssap segera bvrc baby ke 01159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvr #bvrbaby #bvrcbaby #princessbvroriginal #instaniaga #sayajual #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #terapiinstagram #jombeli #produkviral #kurungmoden #pemutihbajet #bvradvancedmurah #bvradvancedoriginal #bvrhq #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah
Apa yg best sgt dgn bvrc baby ni ?? ✔harga bajet ✔sebotol cukup utk sebulan ✔sebotol dah nampak hasil ✔mencerahkan kulit ✔mencantikkan kulit ✔merawat masalah wajah ✔rasa yg sgt sedap ✔terus cair dlm mulut ✔sesuai utk semua ✔selamat utk ibu hamil & menyusu . Tunggu apa lagi uols ?? Kalau nak jimat bvrc baby la jawapannya !! 😘😘❤❤ . Wssap segera bvrc baby ke 01159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvr  #bvrbaby  #bvrcbaby  #princessbvroriginal  #instaniaga  #sayajual  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #terapiinstagram  #jombeli  #produkviral  #kurungmoden  #pemutihbajet  #bvradvancedmurah  #bvradvancedoriginal  #bvrhq  #bazaronlinemurah  #bazarpaknilmurah 
Apa yg best sgt dgn bvrc baby ni ??
✔harga bajet
✔sebotol cukup utk sebulan
✔sebotol dah nampak hasil
✔mencerahkan kulit
✔mencantikkan kulit
✔merawat masalah wajah
✔rasa yg sgt sedap
✔terus cair dlm mulut
✔sesuai utk semua
✔selamat utk ibu hamil & menyusu
.
Tunggu apa lagi uols ?? Kalau nak jimat bvrc baby la jawapannya !! 😘😘❤❤
.
Wssap segera bvrc baby ke 01159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvr #bvrbaby #bvrcbaby #princessbvroriginal #instaniaga #sayajual #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #terapiinstagram #jombeli #produkviral #kurungmoden #pemutihbajet #bvradvancedmurah #bvradvancedoriginal #bvrhq #bazaronlinemurah #bazarpaknil
Apa yg best sgt dgn bvrc baby ni ?? ✔harga bajet ✔sebotol cukup utk sebulan ✔sebotol dah nampak hasil ✔mencerahkan kulit ✔mencantikkan kulit ✔merawat masalah wajah ✔rasa yg sgt sedap ✔terus cair dlm mulut ✔sesuai utk semua ✔selamat utk ibu hamil & menyusu . Tunggu apa lagi uols ?? Kalau nak jimat bvrc baby la jawapannya !! 😘😘❤❤ . Wssap segera bvrc baby ke 01159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvr  #bvrbaby  #bvrcbaby  #princessbvroriginal  #instaniaga  #sayajual  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #terapiinstagram  #jombeli  #produkviral  #kurungmoden  #pemutihbajet  #bvradvancedmurah  #bvradvancedoriginal  #bvrhq  #bazaronlinemurah  #bazarpaknil