an online Instagram web viewer

#teatox medias

Photos

#slimlifetea makes you smile all day long! 😊
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥
.
.
Minum satu uncang pagi satu uncang malam tahu-tahu je hilang 24kg dalam masa 2 bulan. Memang macam mustahil tapi itu lah hakikatnya lepas minum set combo #teatox ni. .
.
Nampak tak kesan tea ajaib ni. Harga berpatutan tapi kesan macam modal beribu. Nak selit postage esok ?? Whatsapp 0164074714 @ tekan link dekat bio 👆👆
.
.
#tehmedina #tehdetox #teatoxteamalaysia #kurus #kuruslepasbersalin #bersalin #kahwin #kahwin2018 #doorgiftkahwin #produkkurus #produkcepatkurus #kuruscantiq #kurusdengancepat #fitnessmalaysia
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥 . . Minum satu uncang pagi satu uncang malam tahu-tahu je hilang 24kg dalam masa 2 bulan. Memang macam mustahil tapi itu lah hakikatnya lepas minum set combo #teatox  ni. . . Nampak tak kesan tea ajaib ni. Harga berpatutan tapi kesan macam modal beribu. Nak selit postage esok ?? Whatsapp 0164074714 @ tekan link dekat bio 👆👆 . . #tehmedina  #tehdetox  #teatoxteamalaysia  #kurus  #kuruslepasbersalin  #bersalin  #kahwin  #kahwin2018  #doorgiftkahwin  #produkkurus  #produkcepatkurus  #kuruscantiq  #kurusdengancepat  #fitnessmalaysia 
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥
.
.
Minum satu uncang pagi satu uncang malam tahu-tahu je hilang 24kg dalam masa 2 bulan. Memang macam mustahil tapi itu lah hakikatnya lepas minum set combo #teatox ni. .
.
Nampak tak kesan tea ajaib ni. Harga berpatutan tapi kesan macam modal beribu. Nak selit postage esok ?? Whatsapp 0164074714 @ tekan link dekat bio 👆👆
.
.
#tehmedina #tehdetox #teatoxteamalaysia #kurus #kuruslepasbersalin #bersalin #kahwin #kahwin2018 #doorgiftkahwin #produkkurus #produkcepatkurus #kuruscantiq #kurusdengancepat #fitnessmalaysia
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥 . . Minum satu uncang pagi satu uncang malam tahu-tahu je hilang 24kg dalam masa 2 bulan. Memang macam mustahil tapi itu lah hakikatnya lepas minum set combo #teatox  ni. . . Nampak tak kesan tea ajaib ni. Harga berpatutan tapi kesan macam modal beribu. Nak selit postage esok ?? Whatsapp 0164074714 @ tekan link dekat bio 👆👆 . . #tehmedina  #tehdetox  #teatoxteamalaysia  #kurus  #kuruslepasbersalin  #bersalin  #kahwin  #kahwin2018  #doorgiftkahwin  #produkkurus  #produkcepatkurus  #kuruscantiq  #kurusdengancepat  #fitnessmalaysia 
NEXT KEJUTAN!⠀⠀
.⠀⠀
Min perasan start bulan lepas order teh meningkat semula tak sure  sebab apa sebab lama juga tak promote. tapi bulan ni min nak start promote semula dan nak kenalkan packaging size baru! 🤗⠀⠀
.⠀⠀
size 20g ni ok2 untuk bancuh 15-20 hari gitu sgt berbaloi,  jar pun cantik 😎 lepas habis guna simpan coin..⠀⠀
.⠀⠀
teami ada 10 jenis siri dah pelbagai teh bunga untuk awak semua pilih.  just let me know awak nak teh untuk masalah apa dan min akan cari teh yg sesuai untuk awak..⠀⠀
.⠀⠀
Masa aktif jual teh banyak sgt2 feedback teami dapat tau sebab tu la dengan teh ni founder berjaya lamsamkan ptptn,  down payment rumah dan mcm2 hutang lg alhamdulillah.. dan dari sinilah kami jatuh cinta dengan natural beauty yg sebenar 🤗⠀⠀
.⠀⠀
dari dalam ke luar dengan teami natural 😍⠀⠀
.⠀⠀
#Faceoil #TeamiFaceOil #Teami ⠀⠀ #Teatox #detoxwater #detoxdrink #slimmingtea #detoxtea #detoxwater #detoks #flowertea #flowerteamalaysia #FrenchRoseTea #VitCRosehip #RoseBeautySoap⠀⠀
#bazaarpaknil #terlajaklaris #organicproduct #naturalproduct #flawlessskin #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual
NEXT KEJUTAN!⠀⠀ .⠀⠀ Min perasan start bulan lepas order teh meningkat semula tak sure sebab apa sebab lama juga tak promote. tapi bulan ni min nak start promote semula dan nak kenalkan packaging size baru! 🤗⠀⠀ .⠀⠀ size 20g ni ok2 untuk bancuh 15-20 hari gitu sgt berbaloi, jar pun cantik 😎 lepas habis guna simpan coin..⠀⠀ .⠀⠀ teami ada 10 jenis siri dah pelbagai teh bunga untuk awak semua pilih. just let me know awak nak teh untuk masalah apa dan min akan cari teh yg sesuai untuk awak..⠀⠀ .⠀⠀ Masa aktif jual teh banyak sgt2 feedback teami dapat tau sebab tu la dengan teh ni founder berjaya lamsamkan ptptn, down payment rumah dan mcm2 hutang lg alhamdulillah.. dan dari sinilah kami jatuh cinta dengan natural beauty yg sebenar 🤗⠀⠀ .⠀⠀ dari dalam ke luar dengan teami natural 😍⠀⠀ .⠀⠀ #Faceoil  #TeamiFaceOil  #Teami  ⠀⠀ #Teatox  #detoxwater  #detoxdrink  #slimmingtea  #detoxtea  #detoxwater  #detoks  #flowertea  #flowerteamalaysia  #FrenchRoseTea  #VitCRosehip  #RoseBeautySoap ⠀⠀ #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #organicproduct  #naturalproduct  #flawlessskin  #bazaarpaknil  #sayajualmurah  #sayajual 
#티아포테카 두달째...
제가 티 아포테카를 오픈하고 가장 행복한 순간은...손님들이 문을 열고 들어 오시며.. "어머 좋은 냄새...차 향이에요~?"하실때랍니다. 
매일 이 곳에 있는 저흰 익숙해져 잘 알지 못 하겠는데 손님들은 인상 깊게 느껴지시나봐요. 
어느새 이 곳도 차향으로 채워져가고 있나 봅니다. 
#차향 #teaapotheca #청주까페 #teatime 
#teatox #blending #tearoomcafe 
#tealife🍃 #apothecary #harbs
#티아포테카  두달째... 제가 티 아포테카를 오픈하고 가장 행복한 순간은...손님들이 문을 열고 들어 오시며.. "어머 좋은 냄새...차 향이에요~?"하실때랍니다. 매일 이 곳에 있는 저흰 익숙해져 잘 알지 못 하겠는데 손님들은 인상 깊게 느껴지시나봐요. 어느새 이 곳도 차향으로 채워져가고 있나 봅니다. #차향  #teaapotheca  #청주까페  #teatime  #teatox  #blending  #tearoomcafe  #tealife 🍃 #apothecary  #harbs 
Hii Guys.... It’s a day 2 of detox challenge.

I have bought the ONLY LEAF 10 variety green tea combo from amazon.in. You too can buy it in deal if you wish to( coz again amazing amazon great Indian Festival is starting from tonight. )

Today I have tried the Chamomile Green tea. It had dried small chamomile flowers and whole tea leaves in the bag. It doesn’t contain powder, which is a good thing. It had the slightly bitter test of Chamomile. Honestly I didn’t like the taste that much. I would give it only 2/5 for its test. But yeah, it does refresh you.

#Day2 #chamomilegreentea #greentea #detox #teatox #daretodetox #onlyleaf
Hii Guys.... It’s a day 2 of detox challenge. I have bought the ONLY LEAF 10 variety green tea combo from amazon.in. You too can buy it in deal if you wish to( coz again amazing amazon great Indian Festival is starting from tonight. ) Today I have tried the Chamomile Green tea. It had dried small chamomile flowers and whole tea leaves in the bag. It doesn’t contain powder, which is a good thing. It had the slightly bitter test of Chamomile. Honestly I didn’t like the taste that much. I would give it only 2/5 for its test. But yeah, it does refresh you. #Day2  #chamomilegreentea  #greentea  #detox  #teatox  #daretodetox  #onlyleaf 
Bin gespannt😍 #teatox #tee
Dah minum Teatox ke belum harini?
Sebelum makan apa apa supplement anda harus detoks badan anda dahulu dengan teh detoks agar supplement yang diambil lebih berkesan pada badan
#Teatox 
#SisFel
Dah minum Teatox ke belum harini? Sebelum makan apa apa supplement anda harus detoks badan anda dahulu dengan teh detoks agar supplement yang diambil lebih berkesan pada badan #Teatox  #SisFel 
(TEA)C - TAC - TOE TIME!
.
How deep is your love for animals?
Go ahead to our story and circle what you feel relates you the most. You can repost it on your story too, and don't forget to tag us! 💞 So, do you got 🔘🔘🔘 in a row?
(TEA)C - TAC - TOE TIME! . How deep is your love for animals? Go ahead to our story and circle what you feel relates you the most. You can repost it on your story too, and don't forget to tag us! 💞 So, do you got 🔘🔘🔘 in a row?
Needing a delicious cleansing drink that will wake you right up, help to boost your energy levels and one that you can make yourself?🍋 This GINGER LEMON HONEY cleansing tea is for you (ps. It also helps with hangovers 〰️ see my latest post on thefithive.ca!) #thefithive
Needing a delicious cleansing drink that will wake you right up, help to boost your energy levels and one that you can make yourself?🍋 This GINGER LEMON HONEY cleansing tea is for you (ps. It also helps with hangovers 〰️ see my latest post on thefithive.ca!) #thefithive 
ADAKAH TUBUH ANDA MERONTA-RONTA MEMERLUKAN DETOKS? 
Ini adalah 10 tanda yang diberikan oleh tubuh anda; 
1) Anda sentiasa merasa penat, tertekan dan sedih. 
2) Anda mengalami sakit kepala yang kerap dan / atau tidak dapat berfikir dengan jelas. 
3) Anda menghadapi masalah kulit seperti jerawat dan kulit kusam. 
4) Kerap mengambil ubat ubatan seperti ubat demam, selsema dan dijangkiti virus dengan mudah. 
5) Sistem penghadaman yang bermasalah. 
6) Makan makanan yang tidak sihat seperti makanan ringan dan makanan berminyak. 
7) Kerap minum minuman berkafein, alkohol atau dadah ( dideskripsikan oleh doktor atau tidak) atau merokok. 😎 Anda terdedah kepada toksin alam sekitar yang umum seperti gas karbon, asap rokok, racun serangga atau bahan kimia. 
9) Berat badan berlebihan. 
10) Emosi yang tidak stabil, depress, tidak aktif, tidak bertenaga dan semangat untuk hidup. 
Proses Detoks adalah sama seperti anda memberikan peluang kepada tubuh badan anda untuk kembali menjadi yang terbaik.

SISFEL - BACK TO YOUR BEST. 
Di dalam set SISFEL, terdapat Teatox yang berfungsi untuk menyahtoksinkan badan, meningkatkan kadar metabolisme, membantu melancarkan sistem penghadaman dan pelbagai fungsi yang lain. Ber-Detoks dengan Teatox SISFEL adalah pilihan yang terbaik. 
Anda perlu percaya bahawa proses pembersihan tubuh badan mampu menjadikan anda seorang yang lebih sihat, ceria dan lebih bersemangat! 
Jom jadikan hidup anda lebih bermakna dengan SISFEL? 
#SISFEL #sisfelwarriors #detoks #teatox #jamuselamat
ADAKAH TUBUH ANDA MERONTA-RONTA MEMERLUKAN DETOKS? Ini adalah 10 tanda yang diberikan oleh tubuh anda; 1) Anda sentiasa merasa penat, tertekan dan sedih. 2) Anda mengalami sakit kepala yang kerap dan / atau tidak dapat berfikir dengan jelas. 3) Anda menghadapi masalah kulit seperti jerawat dan kulit kusam. 4) Kerap mengambil ubat ubatan seperti ubat demam, selsema dan dijangkiti virus dengan mudah. 5) Sistem penghadaman yang bermasalah. 6) Makan makanan yang tidak sihat seperti makanan ringan dan makanan berminyak. 7) Kerap minum minuman berkafein, alkohol atau dadah ( dideskripsikan oleh doktor atau tidak) atau merokok. 😎 Anda terdedah kepada toksin alam sekitar yang umum seperti gas karbon, asap rokok, racun serangga atau bahan kimia. 9) Berat badan berlebihan. 10) Emosi yang tidak stabil, depress, tidak aktif, tidak bertenaga dan semangat untuk hidup. Proses Detoks adalah sama seperti anda memberikan peluang kepada tubuh badan anda untuk kembali menjadi yang terbaik. SISFEL - BACK TO YOUR BEST. Di dalam set SISFEL, terdapat Teatox yang berfungsi untuk menyahtoksinkan badan, meningkatkan kadar metabolisme, membantu melancarkan sistem penghadaman dan pelbagai fungsi yang lain. Ber-Detoks dengan Teatox SISFEL adalah pilihan yang terbaik. Anda perlu percaya bahawa proses pembersihan tubuh badan mampu menjadikan anda seorang yang lebih sihat, ceria dan lebih bersemangat! Jom jadikan hidup anda lebih bermakna dengan SISFEL? #SISFEL  #sisfelwarriors  #detoks  #teatox  #jamuselamat 
Kenapa ada yang kecik?
Dah beranak -pinak dah dia..😆
.

Sisfel baru saja keluarkan Set Trial tau 😍😍😍. So sesiapa yang dah lama dok ushar2 tapi kurang badget tu boleh la try Set ni okehh.
.

TRIAL SET ✔️DAPAT 2 item :
.

1) Kapsul hormony (10 biji) 
2) Teatox (5 sachet) 
HARGA RM 68.00 SAHAJA termasuk postage .

#sisfel 
#sisfelwarriors 
#jamuselamat 
#teatox 
#detok
#jamukencur 
#jamumoden
#setberpantang 
#sethamil 
#sayajualjamu
#aurainsta 
#aurainstabatch23
Our Skinny Tea is not only super refreshing, it also helps you on your way to that flat tummy and helps boost metabolism! 💪🏼🍵🌴 Use code TEA20 for 20% off our 28 day programme! 😁 Go to www.skinnypalmtree.com today! 📷: @maya_stempien
Our Skinny Tea is not only super refreshing, it also helps you on your way to that flat tummy and helps boost metabolism! 💪🏼🍵🌴 Use code TEA20 for 20% off our 28 day programme! 😁 Go to www.skinnypalmtree.com today! 📷: @maya_stempien
SISFEL - BACK TO YOUR BEST. .
Di dalam SET JAMU SISFEL terdapat Teatox yang berfungsi untuk menyahkan toksin di dalam badan.

Meningkatkan kadar metabolisme dan membantu melancarkan sistem penghadaman serta terdapat pelbagai fungsi yang lain. .
.
Ber-Detoks dengan Teatox adalah pilihan yang terbaik. .
.
Anda perlu percaya bahawa proses pembersihan tubuh badan mampu menjadikan anda seorang yang lebih sihat, ceria dan lebih bersemangat! .
.
Jom jadikan hidup anda lebih bermakna dengan SISFEL? .
.
#sisfel #sisfelwarriors #detoks #teatox #jamuselamat #sisfeltitanium
SISFEL - BACK TO YOUR BEST. . Di dalam SET JAMU SISFEL terdapat Teatox yang berfungsi untuk menyahkan toksin di dalam badan. Meningkatkan kadar metabolisme dan membantu melancarkan sistem penghadaman serta terdapat pelbagai fungsi yang lain. . . Ber-Detoks dengan Teatox adalah pilihan yang terbaik. . . Anda perlu percaya bahawa proses pembersihan tubuh badan mampu menjadikan anda seorang yang lebih sihat, ceria dan lebih bersemangat! . . Jom jadikan hidup anda lebih bermakna dengan SISFEL? . . #sisfel  #sisfelwarriors  #detoks  #teatox  #jamuselamat  #sisfeltitanium 
My new favorite mug, and my new little plant~ the mug might be from Starbucks, but it doesn't have an obtrusive logo or anything, and it was a 한글날 special promo--it is adorable and wonderful and makes me.so happy. As for my little plant, if anyone knows what it's called please tell me! The lady at the flower shop told me in Korean, but I didn't know the word off the top of my head and by the time I got home to look it up I forgot what it was. But supposedly it's good for air purification. I've named it Juniper. Burning a little lavender candle while sipping on dome chamomile tea~ #Ishouldbestudying #teatox #relaxation #newplants #greenery #indoorplants #chamomiletea #한글날
My new favorite mug, and my new little plant~ the mug might be from Starbucks, but it doesn't have an obtrusive logo or anything, and it was a 한글날 special promo--it is adorable and wonderful and makes me.so happy. As for my little plant, if anyone knows what it's called please tell me! The lady at the flower shop told me in Korean, but I didn't know the word off the top of my head and by the time I got home to look it up I forgot what it was. But supposedly it's good for air purification. I've named it Juniper. Burning a little lavender candle while sipping on dome chamomile tea~ #Ishouldbestudying  #teatox  #relaxation  #newplants  #greenery  #indoorplants  #chamomiletea  #한글날 
When one of the most beautiful ladies in the World, drinks your tea religiously @elle_nadi 💕
.
@Nudeytea Detox, it’s super HEALTHY! Yep, made with 100% natural ingredients, @elle_nadi knows how to keep her bloating under control year-round. What are you waiting for? Get 20% OFF right now use code NADINE20. #onamission #nudeytea
When one of the most beautiful ladies in the World, drinks your tea religiously @elle_nadi 💕 . @Nudeytea Detox, it’s super HEALTHY! Yep, made with 100% natural ingredients, @elle_nadi knows how to keep her bloating under control year-round. What are you waiting for? Get 20% OFF right now use code NADINE20. #onamission  #nudeytea 
Siyah çaydan vazgeçemeyenlerin tercihi Basilur Earl Grey’in damağınızda bıraktığı eşsiz bergamot aromasına bayılacaksınız... #blacktea #earlgrey #teatime #teatox #teacups #tealifestyle #siyahçay #basilur #ceylontea #srilanka #srilankatea #tealover #vegan
🌿 Detoxify your body & burn fat 💪 without the nasty additives!!! Order your box now 👉0790388184👈.
Available in 14 Day and 28 Day
🌿 Detoxify your body & burn fat 💪 without the nasty additives!!! Order your box now 👉0790388184👈. Available in 14 Day and 28 Day
fastingnewsWe love Tea!
-
Why? Because tea (and coffee) are the only two things you can consume during a fast. -
Intermittent fasting and tea are the perfect match.
Due to its virtually nil calories it doesn't affect the benefits of IF like weight loss, longevity, anti ageing, disease prevention etc. 
Quite the opposite tea actually promotes and can improve on these benefits.
-
Tea contains
Polyphenols are a large class of chemical compounds. Polyphenols have antioxidant, anti-inflammatory, anti-carcinogenic properties among others, protecting us from oxidative stress and some diseases.
Tea has about 8-10 times the polyphenols found in fruits & vegetables, according to long-time tea researcher John Weisburger, PhD, senior researcher at the Institute for Cancer Prevention in Valhalla, N.Y.
-
Catechins, a type of disease-fighting flavonoid and antioxidant. A key component to tea’s health benefits.
-
Tip: The longer you steep the tea, the more flavonoids you'll get in your brew.
To get the best tea benefit, some studies suggest drinking three cups each day to cut heart disease risk.
-
For weight loss green tea is uno numero. There is substantial evidence linking green tea to decreases in both weight & body fat.
-
In one 2008 study, 60 obese people followed a standardised diet for 12 weeks while regularly drinking either green tea or a placebo.
Over the course of the study, those who drank green tea lost 7.3 pounds (3.3 kg) more weight than the placebo group.
-
Rooibos, chamomile, peppermint, lavender & hibiscus tea.
Studies have found that herbal teas may help with weight reduction and fat loss.
In one animal study, researchers gave obese rats an herbal tea, and found that it reduced body weight & helped normalise hormone levels.
Rooibos tea is a type of herbal tea that may be especially effective when it comes to fat burning and suppressing hunger.
-
-
#intermittentfasting #paleo #fasting #yoga #ketodiet #naturalhealth #namaste #consciousness #holisticnutrition #lowcarbhighfat #tea #vegan #fitspo #weightloss #postpartumfitness #mealprep #autophagy #omad #ayunotea #fittea #skinnytea #teatox #detoxtea #thintea #keto #ketogenic #weightlossjourney #fitness #fitnessjou
fastingnewsWe love Tea! - Why? Because tea (and coffee) are the only two things you can consume during a fast. - Intermittent fasting and tea are the perfect match. Due to its virtually nil calories it doesn't affect the benefits of IF like weight loss, longevity, anti ageing, disease prevention etc. Quite the opposite tea actually promotes and can improve on these benefits. - Tea contains Polyphenols are a large class of chemical compounds. Polyphenols have antioxidant, anti-inflammatory, anti-carcinogenic properties among others, protecting us from oxidative stress and some diseases. Tea has about 8-10 times the polyphenols found in fruits & vegetables, according to long-time tea researcher John Weisburger, PhD, senior researcher at the Institute for Cancer Prevention in Valhalla, N.Y. - Catechins, a type of disease-fighting flavonoid and antioxidant. A key component to tea’s health benefits. - Tip: The longer you steep the tea, the more flavonoids you'll get in your brew. To get the best tea benefit, some studies suggest drinking three cups each day to cut heart disease risk. - For weight loss green tea is uno numero. There is substantial evidence linking green tea to decreases in both weight & body fat. - In one 2008 study, 60 obese people followed a standardised diet for 12 weeks while regularly drinking either green tea or a placebo. Over the course of the study, those who drank green tea lost 7.3 pounds (3.3 kg) more weight than the placebo group. - Rooibos, chamomile, peppermint, lavender & hibiscus tea. Studies have found that herbal teas may help with weight reduction and fat loss. In one animal study, researchers gave obese rats an herbal tea, and found that it reduced body weight & helped normalise hormone levels. Rooibos tea is a type of herbal tea that may be especially effective when it comes to fat burning and suppressing hunger. - - #intermittentfasting  #paleo  #fasting  #yoga  #ketodiet  #naturalhealth  #namaste  #consciousness  #holisticnutrition  #lowcarbhighfat  #tea  #vegan  #fitspo  #weightloss  #postpartumfitness  #mealprep  #autophagy  #omad  #ayunotea  #fittea  #skinnytea  #teatox  #detoxtea  #thintea  #keto  #ketogenic  #weightlossjourney  #fitness  #fitnessjou 
So much happiness under one roof..
Try these amazing flavors at WWW.NUDEYTEA.COM 
Fall in love with their 100%organic teatox. 
Get energised, detoxed,lose a little weight and feel great about yourself , with these amazing tea bags.. 100% healthy ,senna free, 100% organic
Pure British.. Also try Nudey's skinny coffee or protein shakes! 
Become a fan , follow @nudeytea 
And get an amazing 20%off by using code Nadine20

#sale #fit #fitness #tea #fitspo #weightloss #healthy #organic #love #instagood #instamood #fitfam #follow #like #workout #happy #british #justdoit #yoga #food #lifestyle #nudeytea #bloat #energy #detox #teatox #f4f #instagram #instalike #instadaily
So much happiness under one roof.. Try these amazing flavors at WWW.NUDEYTEA.COM Fall in love with their 100%organic teatox. Get energised, detoxed,lose a little weight and feel great about yourself , with these amazing tea bags.. 100% healthy ,senna free, 100% organic Pure British.. Also try Nudey's skinny coffee or protein shakes! Become a fan , follow @nudeytea And get an amazing 20%off by using code Nadine20 #sale  #fit  #fitness  #tea  #fitspo  #weightloss  #healthy  #organic  #love  #instagood  #instamood  #fitfam  #follow  #like  #workout  #happy  #british  #justdoit  #yoga  #food  #lifestyle  #nudeytea  #bloat  #energy  #detox  #teatox  #f4f  #instagram  #instalike  #instadaily 
INGIN CANTIK TAPI TIDAK MEMUDARATKAN? 
KRASNA SERUM KAN ADA

KRASNA Serum Anti-Aging dapat membantu :
√ Melembabkan kulit
√ Mencantikkan kulit
√ Mencerahkan kulit
√ Melambatkan proses penuaan
√ Merawat kulit kering

Kenapa #KRASNA Serum tak memudaratkan? 
Ada bukti saintifik dan sudah digunakan terhadap 39 orang dalam 3 kali test dan kesannya sepantas 24 jam! 
Nak produk selamat dan berkesan cepat kan? 
Jadi inilah dia. .
.
Boleh WhatsApp Farah 60174179515 👍
INGIN CANTIK TAPI TIDAK MEMUDARATKAN? KRASNA SERUM KAN ADA KRASNA Serum Anti-Aging dapat membantu : √ Melembabkan kulit √ Mencantikkan kulit √ Mencerahkan kulit √ Melambatkan proses penuaan √ Merawat kulit kering Kenapa #KRASNA  Serum tak memudaratkan? Ada bukti saintifik dan sudah digunakan terhadap 39 orang dalam 3 kali test dan kesannya sepantas 24 jam! Nak produk selamat dan berkesan cepat kan? Jadi inilah dia. . . Boleh WhatsApp Farah 60174179515 👍
2set loss 12kilo. Mkn nasi suku, sayur ngn buah je makn lebih. Air manis lgsung tk minum. 😍😍 To order 
Wsap app 013 9468300

#medinadesire#teatox#tehkurus#slimmingyoudytoxtea#kakicantiq#kurussihat#kuruscantik#kopikurus#klubna#laleh#rampingbakkerengga#terpaksakenyangterpaksakurus
-
PAY TODAY SHIP TODAY❗️THANK YOU FOR CHOOSING US IN YOUR FITNESS JOURNEY! ☺️ PROOF OF TRANSACTIONS‼️100% LEGIT‼️
-
All natural | No side effects | No complicated instructions | No palpitations | FDA Approved | Certified HALAL | Weider
-
🚚 FREE SHIPPING NATIONWIDE
✈️ WE SHIP WORLDWIDE
-
For orders and inquiries | SMS or VIBER 0977 637 9410
.
#slimmingpillsph#dietph#fatburner#weightloss#appetitesuppresant#loseweight#weightlossph#weightlossjourney#diet#fitnessph#fitness#health#fitspo#fitnessmotivation#90daychallenge#garciniacambodia#garciniaburner#burnfat#burnfatph#effectiveslimming#beforeandafter#fitspiration#motivation#weightlosstransformation#teatox#detox
- PAY TODAY SHIP TODAY❗️THANK YOU FOR CHOOSING US IN YOUR FITNESS JOURNEY! ☺️ PROOF OF TRANSACTIONS‼️100% LEGIT‼️ - All natural | No side effects | No complicated instructions | No palpitations | FDA Approved | Certified HALAL | Weider - 🚚 FREE SHIPPING NATIONWIDE ✈️ WE SHIP WORLDWIDE - For orders and inquiries | SMS or VIBER 0977 637 9410 . #slimmingpillsph #dietph #fatburner #weightloss #appetitesuppresant #loseweight #weightlossph #weightlossjourney #diet #fitnessph #fitness #health #fitspo #fitnessmotivation #90daychallenge #garciniacambodia #garciniaburner #burnfat #burnfatph #effectiveslimming #beforeandafter #fitspiration #motivation #weightlosstransformation #teatox #detox 
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸
.
Whatsapp 📲
0139409765
.
#dariDARY #detoxtea #teatox #darylovers
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸 . Whatsapp 📲 0139409765 . #dariDARY  #detoxtea  #teatox  #darylovers 
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸
.
Whatsapp 📲
0139409765
.
#dariDARY #detoxtea #teatox #darylovers
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸 . Whatsapp 📲 0139409765 . #dariDARY  #detoxtea  #teatox  #darylovers 
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸
.
Whatsapp 📲
0139409765
.
#dariDARY #detoxtea #teatox #darylovers
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸 . Whatsapp 📲 0139409765 . #dariDARY  #detoxtea  #teatox  #darylovers 
Somatox smile, brightens your teeth giving it a whiter and brighter shine that stands out! Get yours from the link in the bio.
.
.
.
#somatox #motivation #fitnessmotivation #fitness #fitnessgoals #fitnessfirst #fightforfitness #igfit #fitfam #fit #weightloss #weightlosspills #weightlossjourney #weightlossdiaries #weightlosshelp #gym #gymjunkie #workout #weightlossblog #fatburning #detox #t5fatburner #fatburner #raspberryketones #teatox #needtobeskinny
Somatox smile, brightens your teeth giving it a whiter and brighter shine that stands out! Get yours from the link in the bio. . . . #somatox  #motivation  #fitnessmotivation  #fitness  #fitnessgoals  #fitnessfirst  #fightforfitness  #igfit  #fitfam  #fit  #weightloss  #weightlosspills  #weightlossjourney  #weightlossdiaries  #weightlosshelp  #gym  #gymjunkie  #workout  #weightlossblog  #fatburning  #detox  #t5fatburner  #fatburner  #raspberryketones  #teatox  #needtobeskinny 
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥
.
.
Gemuk memangawesome tapi tahu tak berapa ramai orang yang besaiz besar ni mengalami pelbagai penyakit? Penjagaan bahagian dalam juga penting. Jangan fokus luaran sahaja tapi dalaman pun kena selari.
.
.
Senang je akak ni boleh lost 17kg. Dengan minum set combo #teatox konsisten hasilnya memang terbaik. Bila lagi nak buang lemak tepu tu? Whatsapp sis 0164074714 @ tekan link whatsapp di bio 👆👆
.
.
#medinadesireofficial #tehdetox #tehkecikkankaki #dary #daryhq #tehajaib #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #buanglemak #buangtoksin #kempisperut #slimtea #slimingtea #slimmingproduk #produkcepatkurus #produkkesihatan #melaka #melakabutik
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥 . . Gemuk memangawesome tapi tahu tak berapa ramai orang yang besaiz besar ni mengalami pelbagai penyakit? Penjagaan bahagian dalam juga penting. Jangan fokus luaran sahaja tapi dalaman pun kena selari. . . Senang je akak ni boleh lost 17kg. Dengan minum set combo #teatox  konsisten hasilnya memang terbaik. Bila lagi nak buang lemak tepu tu? Whatsapp sis 0164074714 @ tekan link whatsapp di bio 👆👆 . . #medinadesireofficial  #tehdetox  #tehkecikkankaki  #dary  #daryhq  #tehajaib  #kurusdengancepat  #kurusdalam2minggu  #buanglemak  #buangtoksin  #kempisperut  #slimtea  #slimingtea  #slimmingproduk  #produkcepatkurus  #produkkesihatan  #melaka  #melakabutik 
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥
.
.
Gemuk memangawesome tapi tahu tak berapa ramai orang yang besaiz besar ni mengalami pelbagai penyakit? Penjagaan bahagian dalam juga penting. Jangan fokus luaran sahaja tapi dalaman pun kena selari.
.
.
Senang je akak ni boleh lost 17kg. Dengan minum set combo #teatox konsisten hasilnya memang terbaik. Bila lagi nak buang lemak tepu tu? Whatsapp sis 0164074714 @ tekan link whatsapp di bio 👆👆
.
.
#medinadesireofficial #tehdetox #tehkecikkankaki #dary #daryhq #tehajaib #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #buanglemak #buangtoksin #kempisperut #slimtea #slimingtea #slimmingproduk #produkcepatkurus #produkkesihatan #melaka #melakabutik
🔥🔥HOT TESTIMONI🔥🔥 . . Gemuk memangawesome tapi tahu tak berapa ramai orang yang besaiz besar ni mengalami pelbagai penyakit? Penjagaan bahagian dalam juga penting. Jangan fokus luaran sahaja tapi dalaman pun kena selari. . . Senang je akak ni boleh lost 17kg. Dengan minum set combo #teatox  konsisten hasilnya memang terbaik. Bila lagi nak buang lemak tepu tu? Whatsapp sis 0164074714 @ tekan link whatsapp di bio 👆👆 . . #medinadesireofficial  #tehdetox  #tehkecikkankaki  #dary  #daryhq  #tehajaib  #kurusdengancepat  #kurusdalam2minggu  #buanglemak  #buangtoksin  #kempisperut  #slimtea  #slimingtea  #slimmingproduk  #produkcepatkurus  #produkkesihatan  #melaka  #melakabutik 
Un pack détox qui marche ? Oui c’est possible surtout lorsqu’il est composé que de plantes ! Évitons de nuire notre santé avec des produits néfastes ⚡️
LE PACK DÉTOX BY ISLANDTEA :
• Élimine les toxines
• Réduit la rétention d’eau
• Diminue l’es ballonnements
• Facilite la digestion
.
Profitez de la livraison gratuite même à l’international 🌍
.
Dites-nous en commentaire ton objectif 🌿
_____________________________
#islandtea #myislandtea #ladouceurdesîles #healthyfood #weightloss #mincirsansregime #healthylifestyle #teatox #teatime #teanatural #detoxtea #detoxify #greentea #whitetea
Un pack détox qui marche ? Oui c’est possible surtout lorsqu’il est composé que de plantes ! Évitons de nuire notre santé avec des produits néfastes ⚡️ LE PACK DÉTOX BY ISLANDTEA : • Élimine les toxines • Réduit la rétention d’eau • Diminue l’es ballonnements • Facilite la digestion . Profitez de la livraison gratuite même à l’international 🌍 . Dites-nous en commentaire ton objectif 🌿 _____________________________ #islandtea  #myislandtea  #ladouceurdesîles  #healthyfood  #weightloss  #mincirsansregime  #healthylifestyle  #teatox  #teatime  #teanatural  #detoxtea  #detoxify  #greentea  #whitetea 
We are delighted to announce that our full range of teas are now available in Dubray Books on Grafton Street.
.
Their cafe is a fantastic space in the heart of the city. It is truly a hidden gem - a quiet bookstore cafe with amazing views looking out onto bustling Grafton Street.
.
We couldn't imagine a more prefect place to indulge in a great book, paired with a comforting tea.
.
.
.
.
.
.
.
#tea #teatime #instatea #tealife #ilovetea #teaaddict #tealover #tealovers #teagram #healthy #teatox #teaoftheday #teablending #teaholic #tealove #tealife #looseleaf #looseleaftea #detox #detoxtea #mindfulness #mindfuleating #filterandbrew #morningtea #timefortea  #foodporn #dublinfood #dublin #filterandbrew
We are delighted to announce that our full range of teas are now available in Dubray Books on Grafton Street. . Their cafe is a fantastic space in the heart of the city. It is truly a hidden gem - a quiet bookstore cafe with amazing views looking out onto bustling Grafton Street. . We couldn't imagine a more prefect place to indulge in a great book, paired with a comforting tea. . . . . . . . #tea  #teatime  #instatea  #tealife  #ilovetea  #teaaddict  #tealover  #tealovers  #teagram  #healthy  #teatox  #teaoftheday  #teablending  #teaholic  #tealove  #tealife  #looseleaf  #looseleaftea  #detox  #detoxtea  #mindfulness  #mindfuleating  #filterandbrew  #morningtea  #timefortea  #foodporn  #dublinfood  #dublin  #filterandbrew 
Hyee uolls!
Kak gadis suka buh 'rose kering' dalam teatox .bertambah wangi la bau teatox.
.
Lagi pun 'rose kering' ni elok untuk skin taw..so uolls yang grab set sisfel dengan aisy akan dapat free gift 'rose kering' juga..
.
Suka kan?
.
WhatsApp 01111437695
.
.
.
#sisfeljb #sisfelwarrior #sisfeljdt #codsisfeljb #kapsulhormony #teatox #jamuselamat #cantiksihatdengansisfel #dropshipwanted #agentwanted #artismalaysia #sellerjamujb #trialpacksisfel #rosekering #rosselle #tehdetoxwangi #tehdetoxrosselle #tehdetoxtakpahit #jamuseimbangkanhormon
Hyee uolls! Kak gadis suka buh 'rose kering' dalam teatox .bertambah wangi la bau teatox. . Lagi pun 'rose kering' ni elok untuk skin taw..so uolls yang grab set sisfel dengan aisy akan dapat free gift 'rose kering' juga.. . Suka kan? . WhatsApp 01111437695 . . . #sisfeljb  #sisfelwarrior  #sisfeljdt  #codsisfeljb  #kapsulhormony  #teatox  #jamuselamat  #cantiksihatdengansisfel  #dropshipwanted  #agentwanted  #artismalaysia  #sellerjamujb  #trialpacksisfel  #rosekering  #rosselle  #tehdetoxwangi  #tehdetoxrosselle  #tehdetoxtakpahit  #jamuseimbangkanhormon 
KANA DAY TEATOX Fungsi : - Mendetox racun di badan - Memenuhi asupan Vitamin & Mineral badan - Membersihkan darah dr racun makanan - Membunuh Kolestrol & lemak jahat - Memelihara organ pencernaan badan - Merawat kulit agar tetap sehat - Melancarkan pencernaan - Mengurangi peradangan pencernaan - Menekan nafsu makan berlebih - Membantu agar tidur lebih nyenyak
-
Kana Day Teatox merupakn product trbaru dr My Kana . Bukan untuk memutihkan tp kali ini My Kana mnberikan product Kesehatan dalam Teh karna teh dr Green Tea di prcaya sangat baik untuk Badan dr generasi k generasi . Slain itu , dapat jg membantu menurunkan berat badan dngan cara mndetox racun di badan scara prlahan shingga tidak akn ada pembuangan scara brlebih . Ktika berat badan turun kulit jg akn ikut mengendur karna bekas melar dr tubuh gemuk yg lama tetapi dngan konsumsi Kana Day TeaTox penurunan berat badan akan pelan & trdapat kndungan untuk merawat kulit shingga kulit tidak akn melar karna turun berat badan .
Kandungan Lotus di Kana Day Teatox jg membantu tidur lebih nyenyak , sangat cocok untuk penderita insomnia . 
Hidup sehat tetapi susah tidur akan insomnia tidak akn ada artinya pastinya karna tubuh jg butuh istirahat agar dapat braktivitas kmbali pada esok harinya. #vwbeautee #teatox #dayteatox
KANA DAY TEATOX Fungsi : - Mendetox racun di badan - Memenuhi asupan Vitamin & Mineral badan - Membersihkan darah dr racun makanan - Membunuh Kolestrol & lemak jahat - Memelihara organ pencernaan badan - Merawat kulit agar tetap sehat - Melancarkan pencernaan - Mengurangi peradangan pencernaan - Menekan nafsu makan berlebih - Membantu agar tidur lebih nyenyak - Kana Day Teatox merupakn product trbaru dr My Kana . Bukan untuk memutihkan tp kali ini My Kana mnberikan product Kesehatan dalam Teh karna teh dr Green Tea di prcaya sangat baik untuk Badan dr generasi k generasi . Slain itu , dapat jg membantu menurunkan berat badan dngan cara mndetox racun di badan scara prlahan shingga tidak akn ada pembuangan scara brlebih . Ktika berat badan turun kulit jg akn ikut mengendur karna bekas melar dr tubuh gemuk yg lama tetapi dngan konsumsi Kana Day TeaTox penurunan berat badan akan pelan & trdapat kndungan untuk merawat kulit shingga kulit tidak akn melar karna turun berat badan . Kandungan Lotus di Kana Day Teatox jg membantu tidur lebih nyenyak , sangat cocok untuk penderita insomnia . Hidup sehat tetapi susah tidur akan insomnia tidak akn ada artinya pastinya karna tubuh jg butuh istirahat agar dapat braktivitas kmbali pada esok harinya. #vwbeautee  #teatox  #dayteatox 
Who’s ready to lose some weight? ..
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
..
#teatox #tea #tealover #detoxtea #shuktya #fatloss #weightloss #detox #fitness #limitoxlessagent #limitlessdetoxtea #limittoxlessmalaysia
#agentperak #agentipoh #agentjelapang #agentchemor #agentmedangopeng
Dayteatox mykana (isi 25 bags)
MADE IN THAILAND 
1 hari 1 bags stelah makan malam
1 bag dgn 150ml air panas ( bisa seduh 2x)
Membakar lemak, mengecilkan bagian perut paha lengan dgn system straight to target mengetatkan 10x lipat dan membakar 10x lipat.
Paha berlemak,lengan algojo,strechmark,perut berlapislapis dan buncit,betis lobak gunung?
Habis melahirkan melar melar?
Basmi dgn dayteatoxmykana made in thailand tanpa efek oyong,asam lambung,atau gemetaran.
Setelah minum bsok pagi bab akan agak kotor dan bauk dan berminyak.
Pembuangan lemak bisa dr bab dan urine secara bertahap tergantung daya serap individu masing masing.
Dapatkan perut paha rata dan kencang dan ketat, dan kandungan yg dapat menghaluskan kulit.
Harga 175.000  #dayteatoxmykana #mykana #mykanateatox #mykanadayteatox #mykanaindonesia #dayteatox #teatox #tehpelangsing #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmurah #tehindonesia
Dayteatox mykana (isi 25 bags) MADE IN THAILAND 1 hari 1 bags stelah makan malam 1 bag dgn 150ml air panas ( bisa seduh 2x) Membakar lemak, mengecilkan bagian perut paha lengan dgn system straight to target mengetatkan 10x lipat dan membakar 10x lipat. Paha berlemak,lengan algojo,strechmark,perut berlapislapis dan buncit,betis lobak gunung? Habis melahirkan melar melar? Basmi dgn dayteatoxmykana made in thailand tanpa efek oyong,asam lambung,atau gemetaran. Setelah minum bsok pagi bab akan agak kotor dan bauk dan berminyak. Pembuangan lemak bisa dr bab dan urine secara bertahap tergantung daya serap individu masing masing. Dapatkan perut paha rata dan kencang dan ketat, dan kandungan yg dapat menghaluskan kulit. Harga 175.000 #dayteatoxmykana  #mykana  #mykanateatox  #mykanadayteatox  #mykanaindonesia  #dayteatox  #teatox  #tehpelangsing  #slimmingtea  #tehkurus  #tehkurusmurah  #tehindonesia 
Siapa sini asyik nak makan manis-manis je? Problem juga kan kalau asyik makan benda manis je. Mana tak naik berat badan. Makan chocolate lah, aiskrim lah, minum air tin lah, ok no worry! Our limitoxless boleh reduce you punya sweet cravings 😍
..
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
..
#teatox #tea #tealover #detoxtea #shuktya #fatloss #weightloss #detox #fitness #limitoxlessagent #limitlessdetoxtea #limittoxlessmalaysia
#agentperak #agentipoh #agentjelapang #agentchemor #agentmedangopeng
Siapa sini asyik nak makan manis-manis je? Problem juga kan kalau asyik makan benda manis je. Mana tak naik berat badan. Makan chocolate lah, aiskrim lah, minum air tin lah, ok no worry! Our limitoxless boleh reduce you punya sweet cravings 😍 .. To purchase, Whatsapp +60175785465 😘 .. #teatox  #tea  #tealover  #detoxtea  #shuktya  #fatloss  #weightloss  #detox  #fitness  #limitoxlessagent  #limitlessdetoxtea  #limittoxlessmalaysia  #agentperak  #agentipoh  #agentjelapang  #agentchemor  #agentmedangopeng 
Have you had your limitoxless this morning? 😊
Don’t skip and get the body that u want. ..
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
..
#teatox #tea #tealover #detoxtea #shuktya #fatloss #weightloss #detox #fitness #limitoxlessagent #limitlessdetoxtea #limittoxlessmalaysia
#agentperak #agentipoh #agentjelapang #agentchemor #agentmedangopeng
🍃 Pumkin's Teatox Tea 🍵 time is a time to pause and appreciate your surroundings!! 🍃 Www.pumkinorganics.com
🍃 Info@pumkinorganics.com

#pumkinorganics #pumkinsweightlosstea #pumkindxb #detox #morningboost #morningtea #energy #love #positivevibes #cleanse #teatox #flattummy #natural #organic #zimbabwe #zambia #southafrica #uae #dxb #kenya #uk #australia #healthysleep #activebody #shapethatwaist #suppressappetite #body #detox #slimwaist #nightcleanse #nightboost
🍃 Pumkin's Teatox Tea 🍵 time is a time to pause and appreciate your surroundings!! 🍃 Www.pumkinorganics.com 🍃 Info@pumkinorganics.com #pumkinorganics  #pumkinsweightlosstea  #pumkindxb  #detox  #morningboost  #morningtea  #energy  #love  #positivevibes  #cleanse  #teatox  #flattummy  #natural  #organic  #zimbabwe  #zambia  #southafrica  #uae  #dxb  #kenya  #uk  #australia  #healthysleep  #activebody  #shapethatwaist  #suppressappetite  #body  #detox  #slimwaist  #nightcleanse  #nightboost 
🌸 Tips Kecantikan Luaran dan Dalaman Wanita 🌸

Wanita sebenarnya perlu memelihara kesihatan dalaman dan luaran sejak usia muda supaya ia  berkekalan. .
.
1) Minum banyak air dapat membantu membuang toksin dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu membakar kalori dalam badan. 
2) Lakukan senaman regangan untuk melancarkan kembali peredaran darah. 
3) Jangan merokok kerana merokok merosakkan kulit dan juga menjejaskan kesihatan. 
4) Rehatkan kulit tanpa sebarang make up pada waktu tertentu. Kulit juga perlu bernafas! 
5) Elakkan stress kerana stress mempercepatkan proses penuaan. .
.
Sekiranya wanita memelihara kesihatan pada usia muda seawal 25 tahun, tubuh badan mampu bergerak dan melakukan fungsi dengan aktif walaupun pada usia 40 - an.
.
.
Jadi jom sama sama jaga kesihatan luaran dan dalaman bersama #sisfel
🌸 Tips Kecantikan Luaran dan Dalaman Wanita 🌸 Wanita sebenarnya perlu memelihara kesihatan dalaman dan luaran sejak usia muda supaya ia berkekalan. . . 1) Minum banyak air dapat membantu membuang toksin dalam badan, menjaga kesihatan kulit dan juga membantu membakar kalori dalam badan. 2) Lakukan senaman regangan untuk melancarkan kembali peredaran darah. 3) Jangan merokok kerana merokok merosakkan kulit dan juga menjejaskan kesihatan. 4) Rehatkan kulit tanpa sebarang make up pada waktu tertentu. Kulit juga perlu bernafas! 5) Elakkan stress kerana stress mempercepatkan proses penuaan. . . Sekiranya wanita memelihara kesihatan pada usia muda seawal 25 tahun, tubuh badan mampu bergerak dan melakukan fungsi dengan aktif walaupun pada usia 40 - an. . . Jadi jom sama sama jaga kesihatan luaran dan dalaman bersama #sisfel 
Allahu! Sampai depresi!

Kesian adik ni. Disuruh mengandung lagi padahal anak yang sebelum ni belum usia setahun!

Diugut pula terpaksa bermadu kalau tak mengandung lagi!

11 bulan tak period selepas bersalin. Badan jadi lesu. 
Sampai depresi dia. Ya Allah.

Tapi aturan Allah itu indah. 
Asbab bersisfel, dia semakin tenang dengan hormon semakin stabil.
Period pun dah normal.
Paling best, dia dapat sales dengan sisfel!

Syukur. 
Sambil dia sihatkn diri, dia naikkan taraf ekonomi dia

Ada yang nak cuba set sisfel ni?
Bulan ni ada peluang untuk menang emas tau.

Wassap ina pantass

http://sisfeluntukwanita.wasap.my
Allahu! Sampai depresi! Kesian adik ni. Disuruh mengandung lagi padahal anak yang sebelum ni belum usia setahun! Diugut pula terpaksa bermadu kalau tak mengandung lagi! 11 bulan tak period selepas bersalin. Badan jadi lesu. Sampai depresi dia. Ya Allah. Tapi aturan Allah itu indah. Asbab bersisfel, dia semakin tenang dengan hormon semakin stabil. Period pun dah normal. Paling best, dia dapat sales dengan sisfel! Syukur. Sambil dia sihatkn diri, dia naikkan taraf ekonomi dia Ada yang nak cuba set sisfel ni? Bulan ni ada peluang untuk menang emas tau. Wassap ina pantass http://sisfeluntukwanita.wasap.my
What Skinny Tea Lovers say .....
————————————————————————
Xmas count down to the little black dress! Use code Blackdress18 for a huge 30% Off our 4/6 and 12 week plans 🙌 ————————————————————————#teatox #skinnyteaco #skinnyteacompany #detox #tea #teaoflife #happylife #bodyhealth #bodygoals2018 #goals #ootd #mondaymotivation #innerbeauty #sizedoesntmatter #healthymindbodysoul #selfloveisthebestlove #laxativefree #nourishyourbody #cleaneating #healthyhabits #skinnyteatox #healthylivingrevolution #healthylivingtips #healthsporation #edinburgh #berlinblogger #teablog #laxativefree #brewing #teabrewing #skinnytea
What Skinny Tea Lovers say ..... ———————————————————————— Xmas count down to the little black dress! Use code Blackdress18 for a huge 30% Off our 4/6 and 12 week plans 🙌 ————————————————————————#teatox  #skinnyteaco  #skinnyteacompany  #detox  #tea  #teaoflife  #happylife  #bodyhealth  #bodygoals2018  #goals  #ootd  #mondaymotivation  #innerbeauty  #sizedoesntmatter  #healthymindbodysoul  #selfloveisthebestlove  #laxativefree  #nourishyourbody  #cleaneating  #healthyhabits  #skinnyteatox  #healthylivingrevolution  #healthylivingtips  #healthsporation  #edinburgh  #berlinblogger  #teablog  #laxativefree  #brewing  #teabrewing  #skinnytea 
Meine kleine Welt. (Anzeige | Werbung)

Ein neues Projekt erwartet euch!
Aber bevor ich mehr verrate, habe ich etwas tolles für euch. Und mich:

Ich darf das Skinny Programm von @teatox in der schönen Glass Mug testen. Es besteht aus einer Morgen- und Abendmischung - ich bin total gespannt, ob ich morgens fitter in den Tag starte und abends einfach geruhter in die Kissen falle.

Für euch:

Mit dem Code FISCHOMA15
Erhaltet ihr sagenhafte 15% auf das ganze Sortiment bis 31.10.18!

Klickt euch durch! Für jeden ist was dabei!

#teatox #gutscheincode #detox #skinnyteatox #teetrinken #glassmug #entgiften #sencha #arbeitszimmer #weltkarte #worldmap #kidsinterior #kinderzimmer #poster #tierederwelt
Meine kleine Welt. (Anzeige | Werbung) Ein neues Projekt erwartet euch! Aber bevor ich mehr verrate, habe ich etwas tolles für euch. Und mich: Ich darf das Skinny Programm von @teatox in der schönen Glass Mug testen. Es besteht aus einer Morgen- und Abendmischung - ich bin total gespannt, ob ich morgens fitter in den Tag starte und abends einfach geruhter in die Kissen falle. Für euch: Mit dem Code FISCHOMA15 Erhaltet ihr sagenhafte 15% auf das ganze Sortiment bis 31.10.18! Klickt euch durch! Für jeden ist was dabei! #teatox  #gutscheincode  #detox  #skinnyteatox  #teetrinken  #glassmug  #entgiften  #sencha  #arbeitszimmer  #weltkarte  #worldmap  #kidsinterior  #kinderzimmer  #poster  #tierederwelt 
: hai semua 🙌🏻👐🏻😃☺️
-
Tak susah nak turunkanberat badan kalau chuols try #greenslim ni . Memang hots berkesan 200% 🔥🔥🔥 banyak dah #feedbackgreenslim ni kita dapat . Nanti i share lagi okay 😘
-

Biar you all tengok sendiri , kang cakap sis cakap jeeeee over ennn 🙇🏻‍♀️🙈 . Ramai gilaa yang repeat order . Ada yg lepas try tester memang repeat dua botol terus buat stok . 
Jadi jom kurus bersama #greenslim , sis guide satu per satu dont worry ! - ========
RM110 + RM7 + FREE GIFT
2 RM200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
Whatsapps 0175359965
Whatsapps 0175359965
Whatsapps 0175359965
Postage EVERYDAY 
____

_
Yang nak order #greenslim boleh whatsapp sis mcm biasa tau. Today sis free sikit nak reply cecepat whatsapp awak semua terrr 😏🏃🏻‍♀️. -
Nak tanya apa apa pun boleh , sini sis guide chuols 🔥🔥🔥 - -

#greenslimmiracle #greenslimhq #slimrich #slimrichmiracle #slimrichfeedback #feedbackgreenslim #nakkurus #ubatkurus #ubatkuruskkm #jamukurus #jamukuruskkm #herbakurus #tehkurus #detox #legstea #teatox #gorgeousleem #dtrim #juzfit #truedolly #muatunang #greenslimjohor #greenslimbangi #bawaltabur #bajuplussize #blouseplussize #bajukurungcotton #infodiet #tipskurus
: hai semua 🙌🏻👐🏻😃☺️ - Tak susah nak turunkanberat badan kalau chuols try #greenslim  ni . Memang hots berkesan 200% 🔥🔥🔥 banyak dah #feedbackgreenslim  ni kita dapat . Nanti i share lagi okay 😘 - Biar you all tengok sendiri , kang cakap sis cakap jeeeee over ennn 🙇🏻‍♀️🙈 . Ramai gilaa yang repeat order . Ada yg lepas try tester memang repeat dua botol terus buat stok . Jadi jom kurus bersama #greenslim  , sis guide satu per satu dont worry ! - ======== RM110 + RM7 + FREE GIFT 2 RM200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT Whatsapps 0175359965 Whatsapps 0175359965 Whatsapps 0175359965 Postage EVERYDAY ____ _ Yang nak order #greenslim  boleh whatsapp sis mcm biasa tau. Today sis free sikit nak reply cecepat whatsapp awak semua terrr 😏🏃🏻‍♀️. - Nak tanya apa apa pun boleh , sini sis guide chuols 🔥🔥🔥 - - #greenslimmiracle  #greenslimhq  #slimrich  #slimrichmiracle  #slimrichfeedback  #feedbackgreenslim  #nakkurus  #ubatkurus  #ubatkuruskkm  #jamukurus  #jamukuruskkm  #herbakurus  #tehkurus  #detox  #legstea  #teatox  #gorgeousleem  #dtrim  #juzfit  #truedolly  #muatunang  #greenslimjohor  #greenslimbangi  #bawaltabur  #bajuplussize  #blouseplussize  #bajukurungcotton  #infodiet  #tipskurus 
✨READY STOCK✨

DAY TEATOX BY MYKANA 
Reset your body with DAY TEATOX .
All Natural, Easy to drink, Good Taste, Formulated with natural good High Quality Ingredients #musttry #musthave

#dayteatoxmykana #dayteatox #teatox #mykana #kana #readystock #diet #detox #detoxmurah #kanamurah #tehdiet #fleecy #fleecymurah #kurus #dietmurah #langsing #programdietsehat #dietalami #penurunberatbadan
✨READY STOCK✨

DAY TEATOX BY MYKANA 
Reset your body with DAY TEATOX .
All Natural, Easy to drink, Good Taste, Formulated with natural good High Quality Ingredients #musttry #musthave

#teatox #readystock #diet #detox #detoxmurah #tehdiet #dietmurah #tehpelangsing #jualtehpelangsing #jualslimmingtea #slimmingtea #pelangsingdetox #jualtehdetox #tehdiet #penurunberatbadan #tehkurus #tehkurusmurah #tehdetoxmurah #tehdetox
Этот пост о чае D•TOX TEA 💖💚 и о потере лишнего веса ....!
•
•
•
📌 не секрет , что многие девушки покупают программу D•TOX TEA 💖💚🍵, даже не с целью 🎯 очищения и Повышения энергии 📈🔋, а именно с основной задачей - похудение🔥 !!! Так вот ... несколько слов об этом ....
•
•
•
📌 во первых мы должны правильно понимать задачу похудения .... если это желание попасть в определенную весовую категорию ( спортсменам например ) , тогда необходимо начать свой путь с замера массы тела  на весах ! Делается это Ежедневно - утром , натощак ! Как правило килограммы на весах начинают уходить после 7 го дня программы !!!!
•
•
•
📌 но если ваша основная цель это внешний вид , а именно -  уменьшение объемов  и веса,  То начинать необходимо с замеров массы тела  и с замера  объемов ( руки , ноги , талия , шея ) 
Повторные замеры объемов рекомендуем делать раз в неделю - так же по утрам - натощак !
•
•
• 🔥Теперь  несколько слов о рекомендациях к программе D•TOX TEA 🍵 💖💚:
•
•
•
📍 из опыта тысяч наших клиентов , мы можем сказать точно одно - организм каждого индивидуален( хотя генетически мы все очень похожи) , достаточно большой процент клиентов видит ощутимые  результаты потери веса уже на первой неделе ... не придерживаясь никаких рекомендаций по питанию ... хотя  Программа все таки даёт некоторые рекомендации по замене продуктов , и даёт альтернативные Продукты , которые необходимо включить в свой рацион ( причина такой замены - это биохимическая несовместимость определенных продуктов с процессом детоксикации) .
•
•
Итог : производитель гарантирует успех программы и достижения показателей ( потеря веса в среднем 4-7 кг за месяц ) при правильном соблюдении всех требований инструкции ! •
•
•
D•TOX TEA - это 100% натуральный и безопасный напиток , который не только улучшит общее состояние организма , а и поможет избавится от лишних килограммов 👉отзывы на страничке @detoxtea_effect
📌Подробное описание чая и оформить заказ Вы можете на вебсайте 👉www.d-toxtea.com ( ссылка в описании 👆 профиля ) ! #диетолог #диета #nyxУкраина #диетадюкана #диетапп #салонкрасоты# #tusotea #blackmask #акция #fashion #диетамагги  #диет #beauty#диетическоепитание #одесса#киев#детокс#dtox#teatox#ttox#
Этот пост о чае D•TOX TEA 💖💚 и о потере лишнего веса ....! • • • 📌 не секрет , что многие девушки покупают программу D•TOX TEA 💖💚🍵, даже не с целью 🎯 очищения и Повышения энергии 📈🔋, а именно с основной задачей - похудение🔥 !!! Так вот ... несколько слов об этом .... • • • 📌 во первых мы должны правильно понимать задачу похудения .... если это желание попасть в определенную весовую категорию ( спортсменам например ) , тогда необходимо начать свой путь с замера массы тела на весах ! Делается это Ежедневно - утром , натощак ! Как правило килограммы на весах начинают уходить после 7 го дня программы !!!! • • • 📌 но если ваша основная цель это внешний вид , а именно - уменьшение объемов и веса, То начинать необходимо с замеров массы тела и с замера объемов ( руки , ноги , талия , шея ) Повторные замеры объемов рекомендуем делать раз в неделю - так же по утрам - натощак ! • • • 🔥Теперь несколько слов о рекомендациях к программе D•TOX TEA 🍵 💖💚: • • • 📍 из опыта тысяч наших клиентов , мы можем сказать точно одно - организм каждого индивидуален( хотя генетически мы все очень похожи) , достаточно большой процент клиентов видит ощутимые результаты потери веса уже на первой неделе ... не придерживаясь никаких рекомендаций по питанию ... хотя Программа все таки даёт некоторые рекомендации по замене продуктов , и даёт альтернативные Продукты , которые необходимо включить в свой рацион ( причина такой замены - это биохимическая несовместимость определенных продуктов с процессом детоксикации) . • • Итог : производитель гарантирует успех программы и достижения показателей ( потеря веса в среднем 4-7 кг за месяц ) при правильном соблюдении всех требований инструкции ! • • • D•TOX TEA - это 100% натуральный и безопасный напиток , который не только улучшит общее состояние организма , а и поможет избавится от лишних килограммов 👉отзывы на страничке @detoxtea_effect 📌Подробное описание чая и оформить заказ Вы можете на вебсайте 👉www.d-toxtea.com ( ссылка в описании 👆 профиля ) ! #диетолог  #диета  #nyxУкраина  #диетадюкана  #диетапп  #салонкрасоты # #tusotea  #blackmask  #акция  #fashion  #диетамагги  #диет  #beauty #диетическоепитание  #одесса #киев #детокс #dtox #teatox #ttox #
Hampa tengok skin Puan Lala ni.
-
Makan hati betul. Flawless nauu.
-
#glowingsampaisilau betul
. -
WhatsApp Pika 016 4979910
-
💯TRUSTED  AGENT PENANG ( MMTA 002 )
📲016 4979910 ( LINK DI BIO )
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT )
-
🎁 Special free gift + Free postage for you guys
🎁 Contest + Giveaway every month
-
FOLLOW @mimpimika.pika 
#mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #teatox #teatoxmalaysia #detoxjuice
Hampa tengok skin Puan Lala ni. - Makan hati betul. Flawless nauu. - #glowingsampaisilau  betul . - WhatsApp Pika 016 4979910 - 💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) 📲016 4979910 ( LINK DI BIO ) 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - 🎁 Special free gift + Free postage for you guys 🎁 Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #mimpimika  #mimpimikateam  #teamalysha  #glowingsampaisilau  #penangites  #anakutara  #kamipenangites  #squadhakakcantik  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jomkurussihat  #jomubahhidup  #skinnylegteatox  #looseweightteatox  #nasikandarlineclear  #pestapenang  #mimpimikapenang  #tasekgelugor  #kepalabatas  #sungaidua  #seberangjaya  #bagan  @mimpimika.kl #sayajual  #sayajualteatox  #sayajualsayapakai  #teatox  #teatoxmalaysia  #detoxjuice 
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸
.
Whatsapp 📲
0139409765
.
#dariDARY #detoxtea #teatox #darylovers
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸 . Whatsapp 📲 0139409765 . #dariDARY  #detoxtea  #teatox  #darylovers 
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸
.
Whatsapp 📲
0139409765
.
#dariDARY #detoxtea #teatox #darylovers
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸 . Whatsapp 📲 0139409765 . #dariDARY  #detoxtea  #teatox  #darylovers 
Hampa tengok skin Puan Lala ni.
-
Makan hati betul. Flawless nauu.
-
#glowingsampaisilau betul
. -
WhatsApp Pika 016 4979910
-
💯TRUSTED  AGENT PENANG ( MMTA 002 )
📲016 4979910 ( LINK DI BIO )
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT )
-
🎁 Special free gift + Free postage for you guys
🎁 Contest + Giveaway every month
-
FOLLOW @mimpimika.pika 
#mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #teatox #teatoxmalaysia #detox
Hampa tengok skin Puan Lala ni. - Makan hati betul. Flawless nauu. - #glowingsampaisilau  betul . - WhatsApp Pika 016 4979910 - 💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) 📲016 4979910 ( LINK DI BIO ) 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - 🎁 Special free gift + Free postage for you guys 🎁 Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #mimpimika  #mimpimikateam  #teamalysha  #glowingsampaisilau  #penangites  #anakutara  #kamipenangites  #squadhakakcantik  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jomkurussihat  #jomubahhidup  #skinnylegteatox  #looseweightteatox  #nasikandarlineclear  #pestapenang  #mimpimikapenang  #tasekgelugor  #kepalabatas  #sungaidua  #seberangjaya  #bagan  @mimpimika.kl #sayajual  #sayajualteatox  #sayajualsayapakai  #teatox  #teatoxmalaysia  #detox 
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸
.
Whatsapp 📲
0139409765
.
#dariDARY #detoxtea #teatox #darylovers
Murah sgt! Mostly customer amik combo set. Slimmy & skinny tea. Baru dpt kesan yg cepat. Alhamdulillah 🌸 . Whatsapp 📲 0139409765 . #dariDARY  #detoxtea  #teatox  #darylovers 
Memang makin cantik bila awak consume #teatox  ni
Memang makin cantik bila awak consume #teatox  ni
Hampa tengok skin Puan Lala ni.
-
Makan hati betul. Flawless nauu.
-
#glowingsampaisilau betul
. -
WhatsApp Pika 016 4979910
-
💯TRUSTED  AGENT PENANG ( MMTA 002 )
📲016 4979910 ( LINK DI BIO )
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT )
-
🎁 Special free gift + Free postage for you guys
🎁 Contest + Giveaway every month
-
FOLLOW @mimpimika.pika 
#mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #teatox #teatoxmalaysia #detox
Hampa tengok skin Puan Lala ni. - Makan hati betul. Flawless nauu. - #glowingsampaisilau  betul . - WhatsApp Pika 016 4979910 - 💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) 📲016 4979910 ( LINK DI BIO ) 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - 🎁 Special free gift + Free postage for you guys 🎁 Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #mimpimika  #mimpimikateam  #teamalysha  #glowingsampaisilau  #penangites  #anakutara  #kamipenangites  #squadhakakcantik  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jomkurussihat  #jomubahhidup  #skinnylegteatox  #looseweightteatox  #nasikandarlineclear  #pestapenang  #mimpimikapenang  #tasekgelugor  #kepalabatas  #sungaidua  #seberangjaya  #bagan  @mimpimika.kl #sayajual  #sayajualteatox  #sayajualsayapakai  #teatox  #teatoxmalaysia  #detox 
If there's nothing in this world suits you, tea will ;) You can lean on
Good Morning Tea to suppress your appetite
Good Night Tea for higher metabolism & reduce bloating
Boostea as your booster in the morning
and Serenitea to relieve stress & fix your sleeping problem
If there's nothing in this world suits you, tea will ;) You can lean on Good Morning Tea to suppress your appetite Good Night Tea for higher metabolism & reduce bloating Boostea as your booster in the morning and Serenitea to relieve stress & fix your sleeping problem
Siapa kat sini rasa perlu kami bantu?? 🤗🤗
.
Masalah berat badan yg menghantui diri..😓
.
Tiada keyakinan diri nak bergaul..😥
Nak bersenam pon tak mampu..😭
.
Meh sini kami kongsi rahsia teh dengan anda.. Pm segera..dan korg korg bakal akhiri segala mimpi ngeri korg 😍
.
.
Wssp 0129378739 skrg 😘
.
#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#inchlosslotion#losyenkururus#losyenpanas#losyenbakarlemak#maryamlotion
Siapa kat sini rasa perlu kami bantu?? 🤗🤗 . Masalah berat badan yg menghantui diri..😓 . Tiada keyakinan diri nak bergaul..😥 Nak bersenam pon tak mampu..😭 . Meh sini kami kongsi rahsia teh dengan anda.. Pm segera..dan korg korg bakal akhiri segala mimpi ngeri korg 😍 . . Wssp 0129378739 skrg 😘 . #medinadesire #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagent #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #alamandaputrajaya #bangisentral #uniten #gmi #fitnessmalaysia #inchlosslotion #losyenkururus #losyenpanas #losyenbakarlemak #maryamlotion 
GEMUK KERANA STRESS?

Huhuhu betul ke?
Yup! Gemuk memang boleh berlaku bila seseorang itu stress. 
Tau tak, bila stress, banyak perubahan boleh berlaku pada badan kita. Samaada secara luaran atau dalaman.

Salah satunya, makan secara berlebihan. Ini adalah kerana ketidakstabilan hormon yang berlaku. Hormon dalam badan da celaru.

Pernah tak korang carik makanan bila stress? 🤔 Stress je makan, stress je makan. Pernah kannn.
.
.
Sila cari #sisfel ⤵⤵ Fungsi #jamusisfel adalah untuk memberikan mood positive, menambah tenaga & melancarkan peredaran darah didalam badan. Ianya boleh didapati dari cekur kering & kedekai yang terdapat didalam jamu ini.
Bayangkan, daun senna sendiri fungsinya untuk mengurangkan berat badan!
.
.
Jadi, jangan tunggu2 lagi! Dapatkan sebelum HUJUNG BULAN untuk #setjamu dan ➡➡ 3+1 lagi benda PERCUMA!! 😍😍 Jom jom jommmm 
www.wasap.my/60193458059/setjamu

#sisfel #sisfeljamu #jamu #jamuselamat #sisfelhormony #teatox #sisfelteatox #teatoxjamu #detoxjamu #detox #sisfelwarriors #teamsuccess #sembelit #badanlesu #badanletih #gemuk #kurus #tumit #sakittumit #nyahtoksin #toksin #hormon #stabilhormon
GEMUK KERANA STRESS? Huhuhu betul ke? Yup! Gemuk memang boleh berlaku bila seseorang itu stress. Tau tak, bila stress, banyak perubahan boleh berlaku pada badan kita. Samaada secara luaran atau dalaman. Salah satunya, makan secara berlebihan. Ini adalah kerana ketidakstabilan hormon yang berlaku. Hormon dalam badan da celaru. Pernah tak korang carik makanan bila stress? 🤔 Stress je makan, stress je makan. Pernah kannn. . . Sila cari #sisfel  ⤵⤵ Fungsi #jamusisfel  adalah untuk memberikan mood positive, menambah tenaga & melancarkan peredaran darah didalam badan. Ianya boleh didapati dari cekur kering & kedekai yang terdapat didalam jamu ini. Bayangkan, daun senna sendiri fungsinya untuk mengurangkan berat badan! . . Jadi, jangan tunggu2 lagi! Dapatkan sebelum HUJUNG BULAN untuk #setjamu  dan ➡➡ 3+1 lagi benda PERCUMA!! 😍😍 Jom jom jommmm www.wasap.my/60193458059/setjamu #sisfel  #sisfeljamu  #jamu  #jamuselamat  #sisfelhormony  #teatox  #sisfelteatox  #teatoxjamu  #detoxjamu  #detox  #sisfelwarriors  #teamsuccess  #sembelit  #badanlesu  #badanletih  #gemuk  #kurus  #tumit  #sakittumit  #nyahtoksin  #toksin  #hormon  #stabilhormon 
Anton 💚 He is the cofounder of AMIKAMATCHA and the most positive person on earth. With his love for Japan and his creativity, he makes sure our Matcha is of high quality and that we support only family owned business, which loves and respects the environment like we do!⠀
📷 @uenalp .
.
.
.
.
.

#organic #japanesnetea #teatime #greentea #matcha #matchalovers #matchalove #matchaholic #matchatea #lovematcha #lifeingreen #matchapowder  #berlinmatcha #matchaberlin #familyownedbusiness #protecttheenvironment #positive #lovenature #teatox #plantbased #amikamatcha #wazuka #highquality #fairtrade #organicfarming #lovewhatyoudo #startup #berlinstartup #values #fightforwhatisright
Anton 💚 He is the cofounder of AMIKAMATCHA and the most positive person on earth. With his love for Japan and his creativity, he makes sure our Matcha is of high quality and that we support only family owned business, which loves and respects the environment like we do!⠀ 📷 @uenalp . . . . . . #organic  #japanesnetea  #teatime  #greentea  #matcha  #matchalovers  #matchalove  #matchaholic  #matchatea  #lovematcha  #lifeingreen  #matchapowder  #berlinmatcha  #matchaberlin  #familyownedbusiness  #protecttheenvironment  #positive  #lovenature  #teatox  #plantbased  #amikamatcha  #wazuka  #highquality  #fairtrade  #organicfarming  #lovewhatyoudo  #startup  #berlinstartup  #values  #fightforwhatisright 
Lepas bersalin badan sis ni mmg berisi bagai dipam pam..
Nak kurus lepas bersalin mmg susah..susah sangat!!!
Tp dgn adanya SDT n KCT senang2 je sis ni dpt semula brt badan sblm mengandung dlu..
Mmg kurus habis..
Plg ketara tang lengan n paha..
Nak jd cmni?
Meh order set combo meh..
To order whatapps 
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : 
Klik sini terus www.wasap.my/60195785474

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #daryhq #produkmuslim #sihat #kurus #dary
#produkkurus
Lepas bersalin badan sis ni mmg berisi bagai dipam pam.. Nak kurus lepas bersalin mmg susah..susah sangat!!! Tp dgn adanya SDT n KCT senang2 je sis ni dpt semula brt badan sblm mengandung dlu.. Mmg kurus habis.. Plg ketara tang lengan n paha.. Nak jd cmni? Meh order set combo meh.. To order whatapps SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : Klik sini terus www.wasap.my/60195785474 #legstea  #bymedinadesire  #teatoxbymedinadesire  #skinnytea  #teatox  #slimmingtea  #tehdetoxmalaysia  #ubatkurus  #gemuk  #nakkurus  #slimmingteamurah  #slimtea  #tehkurus  #legsteamurah  #legsteamalaysia  #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia  #nakkuruscepat  #langsing  #ibumenyusu  #jomkurus  #minumankesihatan  #surirumah  #medinadesire  #daryhq  #produkmuslim  #sihat  #kurus  #dary  #produkkurus 
.
.
#SuriKurusStories .
.
DAY 13 : Move your body
.
.
Bila dah jadi mak ni, nak join aktiviti luar agak sukar sebab anak masih kecil. Nak tinggal kat rumah, tak sampai hati pula. Nak tak nak kena bawak pi mana2. .
.
Selalunya saya lebih prefer membuat senaman ringan kat rumah. Ala, follow kat youtube je.😅 Anak pon boleh join sekali. Janji berpeluh badan ni sudah.
.
.
Benda paling saya suka adalah mengemas rumah. Mengemas rumah pun merupakan senaman jugak. Kadang2 hari minggu, ajak suami jalan2 kat taman. .
.
Tak banyak sangat aktiviti fizikal yang boleh saya share sebab saya memang seorang yang aktif 😄 Berkejar dengan anak tu paling mencabar. Sebab tu saya nak badan saya sentiasa fit, bukan fat.😊
.
.

#coachkurusonline #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia
. . #SuriKurusStories  . . DAY 13 : Move your body . . Bila dah jadi mak ni, nak join aktiviti luar agak sukar sebab anak masih kecil. Nak tinggal kat rumah, tak sampai hati pula. Nak tak nak kena bawak pi mana2. . . Selalunya saya lebih prefer membuat senaman ringan kat rumah. Ala, follow kat youtube je.😅 Anak pon boleh join sekali. Janji berpeluh badan ni sudah. . . Benda paling saya suka adalah mengemas rumah. Mengemas rumah pun merupakan senaman jugak. Kadang2 hari minggu, ajak suami jalan2 kat taman. . . Tak banyak sangat aktiviti fizikal yang boleh saya share sebab saya memang seorang yang aktif 😄 Berkejar dengan anak tu paling mencabar. Sebab tu saya nak badan saya sentiasa fit, bukan fat.😊 . . #coachkurusonline  #teamsurikurus  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia 
Para isteri je yg biasa obses nk kurus2 ni.. ada suami support, ada suami tak support.. .

Yg tak support tu bukan apa, sbb syg kt bini dia takut buat diet yg bukan-bukan..ada pulak tu bini dr dulu ckp nk kurus, dah macam kedai jamu dh rumah dgn mcm2 produk kurus tp gemuk jugak 😅.. tu yg suami krik2 tu.. .

Tp dgn Surikurus lain, we deliver results! 😘 Ikut je flow group coaching dgn mealplan yg dh diberi, in shaa Allah pasti kurus dgn sihat dan bahagia! 💪. .

PROJEK KURUS SEBELUM 2019
✅ PROGRAM TURUN BERAT ONLINE MUDAH & BERKESAN 🤗
⭕ Turun berat 10-15kg
⭕ Group coaching wanita sahaja
⭕ Mealplan mudah utk kurus
⭕ Coaching group yg supportive
⭕ Kelas kurus online
⭕ Homework & food diary checking
⭕ Reward
⭕ 100% ONLINE & EFFECTIVE. .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
Para isteri je yg biasa obses nk kurus2 ni.. ada suami support, ada suami tak support.. . Yg tak support tu bukan apa, sbb syg kt bini dia takut buat diet yg bukan-bukan..ada pulak tu bini dr dulu ckp nk kurus, dah macam kedai jamu dh rumah dgn mcm2 produk kurus tp gemuk jugak 😅.. tu yg suami krik2 tu.. . Tp dgn Surikurus lain, we deliver results! 😘 Ikut je flow group coaching dgn mealplan yg dh diberi, in shaa Allah pasti kurus dgn sihat dan bahagia! 💪. . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 ✅ PROGRAM TURUN BERAT ONLINE MUDAH & BERKESAN 🤗 ⭕ Turun berat 10-15kg ⭕ Group coaching wanita sahaja ⭕ Mealplan mudah utk kurus ⭕ Coaching group yg supportive ⭕ Kelas kurus online ⭕ Homework & food diary checking ⭕ Reward ⭕ 100% ONLINE & EFFECTIVE. . DAFTAR SEKARANG!! 👇 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #programkurus30hari 
🍋Zitrone - das Allround Talent🍋

Hat es doch einen tieferen Sinn das uns im Restaurant Wasser mit Zitrone serviert wird?🤔 Die Zitrone ist eine basische Frucht.Sie wird immer dann genutzt, wenn ein Getränk oder eine Speise saure Frische braucht.
Die Zitronensäure belebt, regt den Appetit an und bringt die Verdauung in Schwung.

Durch ihren Vitamin-C Gehalt stärkt sie unsere eigene Abwehrkräfte. Das erklärt auch die kräftige Wirkung einer heissen Zitrone, wenn man eine Erkältung verhindern oder lindern will.🌱
Na dann Prost.

#lasuissevitale #citrus #detox #detoxification #dedoxify #detoxtea #teatox #healthyfood #healthyswaps #plantbased #fitnessaddict #fatlosscoach #abnehmen #superfood #soulfood #earthgirl #veganlife #veganfitness #cleaneating #bern #transformation #weightloss #myinterlaken #zürich #interlaken #switzerland
🍋Zitrone - das Allround Talent🍋 Hat es doch einen tieferen Sinn das uns im Restaurant Wasser mit Zitrone serviert wird?🤔 Die Zitrone ist eine basische Frucht.Sie wird immer dann genutzt, wenn ein Getränk oder eine Speise saure Frische braucht. Die Zitronensäure belebt, regt den Appetit an und bringt die Verdauung in Schwung. Durch ihren Vitamin-C Gehalt stärkt sie unsere eigene Abwehrkräfte. Das erklärt auch die kräftige Wirkung einer heissen Zitrone, wenn man eine Erkältung verhindern oder lindern will.🌱 Na dann Prost. #lasuissevitale  #citrus  #detox  #detoxification  #dedoxify  #detoxtea  #teatox  #healthyfood  #healthyswaps  #plantbased  #fitnessaddict  #fatlosscoach  #abnehmen  #superfood  #soulfood  #earthgirl  #veganlife  #veganfitness  #cleaneating  #bern  #transformation  #weightloss  #myinterlaken  #zürich  #interlaken  #switzerland