an online Instagram web viewer

#teamsaupor medias

Photos

Sabun kunyit saupor. Hanya rm2. Tapi diperbuat dari kunyit organik. Tanpa pewangi dan pewarna. Hanya guna essential oil oren sebagai pewangi. ❤️ Mencerahkan kulit
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Melembutkan kulit

Jom la cuba. Rm2 je sebiji. Min order cuma 5biji. Postage rm7.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Sabun kunyit saupor. Hanya rm2. Tapi diperbuat dari kunyit organik. Tanpa pewangi dan pewarna. Hanya guna essential oil oren sebagai pewangi. ❤️ Mencerahkan kulit ❤️ Merawat jerawat dan jeragat ❤️ Melembutkan kulit Jom la cuba. Rm2 je sebiji. Min order cuma 5biji. Postage rm7. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sabun oat adalah skrub yang tak merosakkan kulit sebab teksturenya lembut dan moist.
.
Boleh tanggalkan sel kulit mati dan whitehead. Dah ramai yang try sabun ni. Rata2 sangat berpuas hati . alhamdulillah dapat bantu mereka selesaikan masalah kulit😊
.
#sabuncuteoat
#teamsaupor
#hilangkanwhiteheadblackhead
#scrubmuka
#cerahkanmuka
#merawatjerawatjeragat
TIPS kecilkan pori guna tomato.⠀
.⠀
Tomato mengandung vitamin A, C, dan E
.
Tomato dapat merawat kecantikan kulit.⠀
.⠀
Untuk atasi masalah pori besar, pastikan muka dah dibersihkan lebih dulu lepas tu⠀
🍅 Tumbuk /blend sebiji tomato hingga lumat⠀
🍅 jadikan masker ⠀
🍅sapu ke muka dan biar hingga 40 minit⠀
🍅bersihkan dengan air ⠀
.⠀
#tipskecantikan⠀
#teamsaupor
TIPS kecilkan pori guna tomato.⠀ .⠀ Tomato mengandung vitamin A, C, dan E . Tomato dapat merawat kecantikan kulit.⠀ .⠀ Untuk atasi masalah pori besar, pastikan muka dah dibersihkan lebih dulu lepas tu⠀ 🍅 Tumbuk /blend sebiji tomato hingga lumat⠀ 🍅 jadikan masker ⠀ 🍅sapu ke muka dan biar hingga 40 minit⠀ 🍅bersihkan dengan air ⠀ .⠀ #tipskecantikan ⠀ #teamsaupor 
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman.
.
Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus.
.
Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut.
.
Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima.
.
#teamsaupor
#sabuncutekayumanis
#merawatjerawatdanjeragat
#menghilangkanparutjerawat
#merawatresdung
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman. . Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus. . Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut. . Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima. . #teamsaupor  #sabuncutekayumanis  #merawatjerawatdanjeragat  #menghilangkanparutjerawat  #merawatresdung 
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman.

Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus.

Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut.

Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncutekayumanis #sabuncute #sabunnatural #teamsaupor
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman. Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus. Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut. Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncutekayumanis  #sabuncute  #sabunnatural  #teamsaupor 
Kunyit sering kita guna dalam masakan. Kunyit juga sangat berkhasiat kerana mengandungi kurkumin. 
Kurkumin merupakan bahan aktif dalam kunyit. Ia tinggi dengan anti bakteria dan antioksidan.

Mengamalkan sabun kunyit sebagai pencuci muka boleh menyembuhkan masalah jerawat dan kegatalan pada kulit.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncute #teamsaupor #sabunkunyit
Kunyit sering kita guna dalam masakan. Kunyit juga sangat berkhasiat kerana mengandungi kurkumin. Kurkumin merupakan bahan aktif dalam kunyit. Ia tinggi dengan anti bakteria dan antioksidan. Mengamalkan sabun kunyit sebagai pencuci muka boleh menyembuhkan masalah jerawat dan kegatalan pada kulit. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncute  #teamsaupor  #sabunkunyit 
Antara testimoni pengguna sabun cute. 
#teamsaupor 
#sabuncute 
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Kulit kering, anda dilarang skrub muka dengan bahan yang kasar. Kalau boleh elak terus la skrub muka tu.

Lebih baik cuci muka dengan sabun madu ni. Boleh cerahkan kulit dan hilangkan jerawat juga.

Plus, akan lembapkan kulit dan tak buat kulit nampak bersisik.

#teamsaupor 
#sabuncute 
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Kulit kering, anda dilarang skrub muka dengan bahan yang kasar. Kalau boleh elak terus la skrub muka tu. Lebih baik cuci muka dengan sabun madu ni. Boleh cerahkan kulit dan hilangkan jerawat juga. Plus, akan lembapkan kulit dan tak buat kulit nampak bersisik. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sabun cute ada 7 jenis. Tambahan sekarang dah ada sabun cocktail yang dah dicampur dengan beberapa jenis sabun cute
.
Jadi, pakai 1 sabun ni je kalau jenis kulit berminyak. Sebab biasanya masalah kulit yang berminyak akan menyebabkan jerawat. Jadi dengan rawat masalah minyak, in shaa Allah dapat kurangkan jerawat.
.
Tapi sabun ni boleh kurangkan minyak di wajah je. Bukan mengurangkan harga minyak ye😂
.
#teamsaupor
#dropshipDiperlukan
#agentDiperlukan
Sabun cute ada 7 jenis. Tambahan sekarang dah ada sabun cocktail yang dah dicampur dengan beberapa jenis sabun cute . Jadi, pakai 1 sabun ni je kalau jenis kulit berminyak. Sebab biasanya masalah kulit yang berminyak akan menyebabkan jerawat. Jadi dengan rawat masalah minyak, in shaa Allah dapat kurangkan jerawat. . Tapi sabun ni boleh kurangkan minyak di wajah je. Bukan mengurangkan harga minyak ye😂 . #teamsaupor  #dropshipDiperlukan  #agentDiperlukan 
Sabun cocktail ni khas untuk kulit berminyak , ada jerawat, jeragat dan nak cerahkan kulit.
.
Bahan dalam sabun ada tomato, madu, delima. Tiga lapisan mewakili jenis sabun berbeza. Bila dah try pakai,  Memang lembut ja dekat kulit.
.
Khasiat tomato dalam tu sesuai sangatla untuk kurangkan masalah muka berminyak dan jerawat. Boleh juga mencerahkan sebab ada delima juga.
.
Yang penting bahan dalam ni memang asli dan dah berkesan. Maklumla, ni formula yang sama je dengan sabun cute sebelum ni.
.
Cuma digabungkan dalam satu sabun. Dulu, customer confius boleh ke pakai semua jenis sekali gus? Sebenarnya bergantung pada keserasian kulit.
.
Kalau dah try sabun kecik tu dan memang serasi dengan kulit awak, boleh la try pulak sabun cocktail ni.
.
Yang penting sabun ni lebih besar ye. 90gram. Jadi atas diri sendiri la nak potong ke, atau pakai je terus.
.
Kalau nak potong pastikan potong menegak ye.  Nak buat sabun mandi sebab best je pakai ni. Bau pun ada bau strawberry. Hehe.
.
Sesiapa nak try, nak order boleh klik sini
.
.
http://cikehasaupor.wasap.my/
.
#teamsaupor #sabuncocktail #untukkulitberminyak #merawatjerawat #merawatjeragat #cerahkankulit
Sabun cocktail ni khas untuk kulit berminyak , ada jerawat, jeragat dan nak cerahkan kulit. . Bahan dalam sabun ada tomato, madu, delima. Tiga lapisan mewakili jenis sabun berbeza. Bila dah try pakai, Memang lembut ja dekat kulit. . Khasiat tomato dalam tu sesuai sangatla untuk kurangkan masalah muka berminyak dan jerawat. Boleh juga mencerahkan sebab ada delima juga. . Yang penting bahan dalam ni memang asli dan dah berkesan. Maklumla, ni formula yang sama je dengan sabun cute sebelum ni. . Cuma digabungkan dalam satu sabun. Dulu, customer confius boleh ke pakai semua jenis sekali gus? Sebenarnya bergantung pada keserasian kulit. . Kalau dah try sabun kecik tu dan memang serasi dengan kulit awak, boleh la try pulak sabun cocktail ni. . Yang penting sabun ni lebih besar ye. 90gram. Jadi atas diri sendiri la nak potong ke, atau pakai je terus. . Kalau nak potong pastikan potong menegak ye. Nak buat sabun mandi sebab best je pakai ni. Bau pun ada bau strawberry. Hehe. . Sesiapa nak try, nak order boleh klik sini . . http://cikehasaupor.wasap.my/ . #teamsaupor  #sabuncocktail  #untukkulitberminyak  #merawatjerawat  #merawatjeragat  #cerahkankulit 
Sabun oat tanpa pewangi dan pewarna

Sesuai untuk kulit sensitif. Malah jenis kulit yang ada ruam dan gatal pun boleh guna sabun oat.

Oat boleh kurangkan kegatalan pada kulit dan beri perlindungan dari kesan buruk cahaya matahari. 
Dengan kata lain boleh elak sunburn dan kekusaman kulit.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun oat tanpa pewangi dan pewarna Sesuai untuk kulit sensitif. Malah jenis kulit yang ada ruam dan gatal pun boleh guna sabun oat. Oat boleh kurangkan kegatalan pada kulit dan beri perlindungan dari kesan buruk cahaya matahari. Dengan kata lain boleh elak sunburn dan kekusaman kulit. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Sabun cute promosi April

3biji RM5
7biji RM10

Harga asal sebiji RM2 *Harga tidak termasuk postage

Berminat boleh whatsapp +60194779661(pn.Adibah)

#SabunCute #SAUPOR #teamSaupor #SabunHomeMade #ProdukLulusKkm
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat.

Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi.

Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat. Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi. Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain:

Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu.

Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang ye😉

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain: Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu. Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang ye😉 #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Saupor ada buat PROMOSI laa😍😍
.
3 biji RM5
7 biji RM10
.
Tidak termasuk pos
.
Wahh jimat banyak😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarang‼️
.
Whatsapp 📲013-6545109
Whatsapp 📲013-6545109
Whatsapp 📲013-6545109
.
www.wasap.my/60136545109/sabuncute
.
#teamsaupor
#sabuncute
#promosiapril
Saupor ada buat PROMOSI laa😍😍 . 3 biji RM5 7 biji RM10 . Tidak termasuk pos . Wahh jimat banyak😍😍😍😍 . Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarang‼️ . Whatsapp 📲013-6545109 Whatsapp 📲013-6545109 Whatsapp 📲013-6545109 . www.wasap.my/60136545109/sabuncute . #teamsaupor  #sabuncute  #promosiapril 
Kulit terlalu berminyak boleh pakai sabun tomato ni. Paling best, sejuk je bila pakai sabun ni.

Nak order? Whatsapp 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute
Sabun cute Kopi sesuai untuk badan. Dapat hilangkan bau badan, tanggalkan daki dan flek hitam.

Nak order?
WHATSAPP 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor
Sabun madu sesuai untuk kulit kering, jerawat tak banyak.

Nak order?
WHATSAPP 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun kunyit sesuai untuk kulit kering, berjerawat dan jeragat. Boleh cerahkan kulit.

Nak order?
WHATSAPP 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor
Sabun kayu manis

Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan jeragat. Juga boleh pudarkan parut di wajah.

Order?
WHATSAPP 0184631804
#sabunhomemalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun Oat. Diperbuat dari oat. Dapat menyerap minyak berlebihan di wajah.

Dapat menanggalkan blackhead. Cuma gosok saja sabun ke wajah untuk buat skrub.

Guna sekali seminggu. #handmadesoap #teamSaupor #sabunhomemalaysia #sabunjerawat
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Customer kami ni dah jatuh cinta dengan sabun delima.

Sebab serasi katanya. Jadi lepas ni tak tukar dah dengan produk lain. 
Alhamdulillah dapat bantu mereka yang bermasalah kulit. Kalau anda ada masalah kulit kusam, jerawat boleh guna sabun ni.

#teamSaupor #sabuncutedelima #ctdk #sitiaafiyah
Customer kami ni dah jatuh cinta dengan sabun delima. Sebab serasi katanya. Jadi lepas ni tak tukar dah dengan produk lain. Alhamdulillah dapat bantu mereka yang bermasalah kulit. Kalau anda ada masalah kulit kusam, jerawat boleh guna sabun ni. #teamSaupor  #sabuncutedelima  #ctdk  #sitiaafiyah 
❤ SABUN CUTE ❤ 🐝 Khasiat Sabun Delima 🐝 🐝 Mengecilkan liang pori
🐝 Melembapkan kulit
🐝 Mencegah penuaan
🐝 Mencerahkan kulit kusam
🐝 Bertindak menyerap minyak & merawat jerawat

Tapi untuk dapatkan kesan di atas korang mestilah konsisten baru dapat hasil 👍👍👍 #teamSaupor #sabuncutedelima #babyctdkcomel #ctdk
❤ SABUN CUTE ❤ 🐝 Khasiat Sabun Delima 🐝 🐝 Mengecilkan liang pori 🐝 Melembapkan kulit 🐝 Mencegah penuaan 🐝 Mencerahkan kulit kusam 🐝 Bertindak menyerap minyak & merawat jerawat Tapi untuk dapatkan kesan di atas korang mestilah konsisten baru dapat hasil 👍👍👍 #teamSaupor  #sabuncutedelima  #babyctdkcomel  #ctdk 
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. 
Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. 
#teamsaupor #sabuncute #sabuncutedelima
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. #teamsaupor  #sabuncute  #sabuncutedelima 
Ada yang bertanya, tak apa ke pakai sabun kayu manis setiap hari? Tak ke makin nipis kulit.

Mari saya terangkan. Sabun ni bukan 100% kandungannga kayu manis. Ada campuran madu dan gliserin.

Gliserin tu bahan pelarut yang akan buat sabun kekal berbentuk. Dan buat sabun berbuih. 
Jadi bila ada gliserin kulit akan lembat. Gliserin akan bagi kesan sejuk bila kita pakai. Jadi takde dah rasa pedih dari kayu manis tu.

Tambah pulak dengan madu. Makin bagus la sabun ni walaupun pakai hari hari. 
Jerawat pun segan segan nak singgah.

Jangan memalu, wasap ummi ira untuk lebih detail 📲 0136258351

#teamsaupor #sabuncutekayumanis
Ada yang bertanya, tak apa ke pakai sabun kayu manis setiap hari? Tak ke makin nipis kulit. Mari saya terangkan. Sabun ni bukan 100% kandungannga kayu manis. Ada campuran madu dan gliserin. Gliserin tu bahan pelarut yang akan buat sabun kekal berbentuk. Dan buat sabun berbuih. Jadi bila ada gliserin kulit akan lembat. Gliserin akan bagi kesan sejuk bila kita pakai. Jadi takde dah rasa pedih dari kayu manis tu. Tambah pulak dengan madu. Makin bagus la sabun ni walaupun pakai hari hari. Jerawat pun segan segan nak singgah. Jangan memalu, wasap ummi ira untuk lebih detail 📲 0136258351 #teamsaupor  #sabuncutekayumanis 
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu.

Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam.

Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif.

#TeamSaupor #sabuncute
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu. Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam. Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute  pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif. #TeamSaupor  #sabuncute 
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu?
Ada delima *merah*
Ada kopi *hitam*
Ada madu *kuning cair*
Ada oat *koko*

#sabuncute #teamsaupor
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu? Ada delima *merah* Ada kopi *hitam* Ada madu *kuning cair* Ada oat *koko* #sabuncute  #teamsaupor 
Sabun cute Kayu manis. 
Kandungan :gliserin, madu, kayu manis. 
Berat : 5gram

Sesuai untuk masalah : jerawat, parut, jeragat dan resdung 
Cara penggunaan : cuci muka dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun.  Sapu ke seluruh mukA secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air suam. 
#teamsaupor
Sabun cute Kayu manis. Kandungan :gliserin, madu, kayu manis. Berat : 5gram Sesuai untuk masalah : jerawat, parut, jeragat dan resdung Cara penggunaan : cuci muka dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun. Sapu ke seluruh mukA secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air suam. #teamsaupor 
Perbezaan antara lipstick dan lip balm.

Lipstick kandungannya lebih padat. Kurang kandungan minyak. Lebih banyak wax dan bahan pewarna untuk beri kesan warna yang jelas pada bibir.

Lip balm kandungan minyaknya banyak. Tujuan untuk lembapkan bibir. Ada lip balm bewarna. Ada yang hanya berkilat iaitu natural.

Saupor ada 2 jenis lip balm.. Natural dan red glossy. Dua2 boleh rawat bibir kering. Kesan kalau pakai yang warna red glossy tu macam pakai lipstick dah.

#teamSaupor
Perbezaan antara lipstick dan lip balm. Lipstick kandungannya lebih padat. Kurang kandungan minyak. Lebih banyak wax dan bahan pewarna untuk beri kesan warna yang jelas pada bibir. Lip balm kandungan minyaknya banyak. Tujuan untuk lembapkan bibir. Ada lip balm bewarna. Ada yang hanya berkilat iaitu natural. Saupor ada 2 jenis lip balm.. Natural dan red glossy. Dua2 boleh rawat bibir kering. Kesan kalau pakai yang warna red glossy tu macam pakai lipstick dah. #teamSaupor 
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. 
Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya.  Jom cuba sabun cute tomato.  #teamsaupor #sabuncute #saupor
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya. Jom cuba sabun cute tomato. #teamsaupor  #sabuncute  #saupor 
Selain digunakan dalam masakan, tomato bagus untuk kulit. 
Boleh buat masker guna buah tomato.  Boleh jugak guna sabun cute tomato ni.  Memang ada tomato dalam ni. 
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. 
Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya.  Jom cuba sabun cute tomato.  #teamsaupor #sabuncute #saupor
Selain digunakan dalam masakan, tomato bagus untuk kulit. Boleh buat masker guna buah tomato. Boleh jugak guna sabun cute tomato ni. Memang ada tomato dalam ni. Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya. Jom cuba sabun cute tomato. #teamsaupor  #sabuncute  #saupor 
Masalah bau badan
.
Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun.  Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi ni.  Terbaik untuk hilangkan bau badan.  #sabuncuteKopi keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa.
.
Sabun cute Kopi
.
Kandungan :gliserin, kopi, pewangi
.
Berat : 10 gram
.
Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki
.
Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun.  Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air
.
#sabuncutekopi 
#homemadesoap 
#sabuncute
#teamsaupor
#sauporkotatinggi
Masalah bau badan . Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun. Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi  ni. Terbaik untuk hilangkan bau badan. #sabuncuteKopi  keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa. . Sabun cute Kopi . Kandungan :gliserin, kopi, pewangi . Berat : 10 gram . Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki . Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun. Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air . #sabuncutekopi  #homemadesoap  #sabuncute  #teamsaupor  #sauporkotatinggi 
Awak semua... Promosi body scrub masih berjalan tauu sehingga akhir bulan ni. Harga Rm25 jurr. Lepas tu harga kembali normal RM38. Awak semua tanak rebut ke harga promosi ni. Rugi tauu. Jimat RM13😊
.
.
#bodyscrubbysaupor #mencerahkankulit #melembutkankulit #homemadescrub #bahannatural #teamsaupor
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
Berminat? 
Direct wassap Ummi Ira 📲 0136258351

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. Berminat? Direct wassap Ummi Ira 📲 0136258351 #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Sabun Cute 😍😍😍
.
Tak rugi bersabun cute.  Jerawat pasir cepat kecut.  Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. .
. .
Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji.  Tahan seminggu pulak tu.  Sebulan kos rm8 jee. .
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #testimonisaupor
Sabun Cute 😍😍😍 . Tak rugi bersabun cute. Jerawat pasir cepat kecut. Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. . . . Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji. Tahan seminggu pulak tu. Sebulan kos rm8 jee. . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #testimonisaupor 
LIPS BALM BY SAUPOR.
.
Lip balm bau COKLAT dengan cocoa butter.
.
Jom rawat bibir kusam, gelap dan kering. Maniskan senyuman dengan bahan natural seperti beeswax, olive oil dan cocoa butter.
.
Sesuai untuk kanak-kanak sebab tanpa pewangi dan pewarna tiruan.
.
.
#lipsbalm #teamsaupor #nhmartt #ciknurul #saupor
LIPS BALM BY SAUPOR. . Lip balm bau COKLAT dengan cocoa butter. . Jom rawat bibir kusam, gelap dan kering. Maniskan senyuman dengan bahan natural seperti beeswax, olive oil dan cocoa butter. . Sesuai untuk kanak-kanak sebab tanpa pewangi dan pewarna tiruan. . . #lipsbalm  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurul  #saupor 
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. .
.
Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung.
.
.
.
Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. .
.
Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead.
.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #oat #skrubmuka #ciknurrul
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. . . Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung. . . . Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. . . Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead. . #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #oat  #skrubmuka  #ciknurrul 
PUNCA BIBIR GELAP
.
1.kesan pancaran matahari belebihan.
.
2.reaksi terhadap alahan tertentu.
.
3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti.
.
4.kesan merokok.
.
5.pengambilan kafein keterlaluan.
.
6.ketidakseimbangan hormon.
.
.
Jom rawat bibir dengan #lipsbalm dari #saupor. Selamat menggunakan bahan alami. ❤❤❤
.
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute
PUNCA BIBIR GELAP . 1.kesan pancaran matahari belebihan. . 2.reaksi terhadap alahan tertentu. . 3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti. . 4.kesan merokok. . 5.pengambilan kafein keterlaluan. . 6.ketidakseimbangan hormon. . . Jom rawat bibir dengan #lipsbalm  dari #saupor . Selamat menggunakan bahan alami. ❤❤❤ . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute 
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering.
.
Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun.
.
Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan.
.
Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu.
.
Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor.
#sabuncute #sabunmadu #nhmartt #ciknurrul #teamsaupor
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering. . Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun. . Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan. . Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu. . Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. #sabuncute  #sabunmadu  #nhmartt  #ciknurrul  #teamsaupor 
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar.
.
Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah.
.
Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya 😍
.
Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar. . Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah. . Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya 😍 . Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni. . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Meyy...pilih perbagai SABUN CUTE...ada😊
♡ SABUN DELIMA
♡ SABUN OAT
♡ SABUN TOMATO
♡ SABUN KOPI
♡ SABUN MADU
♡ SABUN KULIT KAYU MANIS
Tapi kita suka pakai SABUN KOPI.. bestt cuci muka n cuci badan dgn sabun ni...hilang segala daki n bau badan yg melekat di celah badan kita
Kulit p0w sentiasa segar . halus n semakin cerah.😍 #SAUPORSABUNMERAWATKULITANDAAGARKELIHATANCANTIKNMENAWAN
#JOMCANTIKDGNSABUNCUTE

#hargammpumilik ♡ RM 2 PCS 😊

Berminat pm..
01112561593
Ezza
#agentsabuncute
#saupor

#teamsaupor
Meyy...pilih perbagai SABUN CUTE...ada😊 ♡ SABUN DELIMA ♡ SABUN OAT ♡ SABUN TOMATO ♡ SABUN KOPI ♡ SABUN MADU ♡ SABUN KULIT KAYU MANIS Tapi kita suka pakai SABUN KOPI.. bestt cuci muka n cuci badan dgn sabun ni...hilang segala daki n bau badan yg melekat di celah badan kita Kulit p0w sentiasa segar . halus n semakin cerah.😍 #SAUPORSABUNMERAWATKULITANDAAGARKELIHATANCANTIKNMENAWAN  #JOMCANTIKDGNSABUNCUTE  #hargammpumilik  ♡ RM 2 PCS 😊 Berminat pm.. 01112561593 Ezza #agentsabuncute  #saupor  #teamsaupor 
Susahlah nak ikut petua lama ni.. rungut hati kecik si Leha. Leha ni ada masalah parut jerawat. Tapi dia malas nak ikut petua lama.⠀
.
Ala, petua guna serbuk kayu manis dengan madu tu la. Tapi kan, hari tu hati Leha melompat lompat happy..⠀
.
Sebab dia jumpa satu sabun ni.⠀
.
Sabun kayu manis campur madu. Hepi betul dia. Sebab tak payah susah2 nak blend kayu manis, tempek tempek madu lagi.⠀
.
Hidup kena lah ambil yang simple betul tak? Hihihi.⠀
.
Kalau korang pun macam Leha, nak cantik tapiii sikit malas ( kurang masa lah, bukan malas) haha⠀
.
Jom cuba sabun kayu manis ni.⠀
#sabunkayumanis #sabunmuka #gift #nhmartt #teamsaupor
Susahlah nak ikut petua lama ni.. rungut hati kecik si Leha. Leha ni ada masalah parut jerawat. Tapi dia malas nak ikut petua lama.⠀ . Ala, petua guna serbuk kayu manis dengan madu tu la. Tapi kan, hari tu hati Leha melompat lompat happy..⠀ . Sebab dia jumpa satu sabun ni.⠀ . Sabun kayu manis campur madu. Hepi betul dia. Sebab tak payah susah2 nak blend kayu manis, tempek tempek madu lagi.⠀ . Hidup kena lah ambil yang simple betul tak? Hihihi.⠀ . Kalau korang pun macam Leha, nak cantik tapiii sikit malas ( kurang masa lah, bukan malas) haha⠀ . Jom cuba sabun kayu manis ni.⠀ #sabunkayumanis  #sabunmuka  #gift  #nhmartt  #teamsaupor 
TERBARU DARI SAUPOR!
.
Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: .
1. Melembapkan dan melembutkan kulit.
.
2. Menanggalkan sel kulit mati .
3. Mencerahkan kulit secara semula jadi
.
4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik
.
5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan.
.
#BodyScrubBySaupor #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
TERBARU DARI SAUPOR! . Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: . 1. Melembapkan dan melembutkan kulit. . 2. Menanggalkan sel kulit mati . 3. Mencerahkan kulit secara semula jadi . 4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik . 5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan. . #BodyScrubBySaupor  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul 
Khasiat Delima ⚘Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral ⚘Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. ⚘Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. ⚘Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. ⚘ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi

#sabuncute delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni

#Saupor
#teamsaupor
#Saupor
#SabunCute

01112561593
Khasiat Delima ⚘Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral ⚘Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. ⚘Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. ⚘Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. ⚘ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi #sabuncute  delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni #Saupor  #teamsaupor  #Saupor  #SabunCute  01112561593
Yummy-yummy... Ada serupa dengan cool blog tak? Opps jangan makan taw, ini scrub badan yang dapat memberi ketenangan & kelegaan mood kita apabila kita apply ke badan kita. ⚜️
⚜️
⚜️
#teamsaupor #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #scrubBodyLavender
Kandungan yang ada dalam skrub lavender ini memang akan membantu membuat kulit anda lebih sihat & bersih 
Skrub lavender sangat bermanfaat untuk kulit. Selain boleh merawat kulit, bau lavender dapat buat kita rasa rileks. 
Body scrub Saupor guna minyak pati lavender asli. Takkan buat kita alergi walaupun berkulit sensitif.

#BodyScrubBySaupor #SetKulitCerah1BadanbySaupor
#AgenMelaka #syukriyahya #sauporNatural #ctdk #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Kandungan yang ada dalam skrub lavender ini memang akan membantu membuat kulit anda lebih sihat & bersih Skrub lavender sangat bermanfaat untuk kulit. Selain boleh merawat kulit, bau lavender dapat buat kita rasa rileks. Body scrub Saupor guna minyak pati lavender asli. Takkan buat kita alergi walaupun berkulit sensitif. #BodyScrubBySaupor  #SetKulitCerah1BadanbySaupor  #AgenMelaka  #syukriyahya  #sauporNatural  #ctdk  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Tak ada masa nak ke spa? Tapi teringin nak belai dan manjakan diri. Sekarang bila ada #LavenderBodyScrub ni, dah tak susah nak ber spa di rumah.

Tinggalkan segala alasan yang ada. Cuma laburkan sedikit sahaja untuk dapatkan spa terbaik dari rumah.

#BodyScrubBySaupor #SetKulitCerah1BadanbySaupor
#AgenMelaka #syukriyahya #sauporNatural #ctdk #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Tak ada masa nak ke spa? Tapi teringin nak belai dan manjakan diri. Sekarang bila ada #LavenderBodyScrub  ni, dah tak susah nak ber spa di rumah. Tinggalkan segala alasan yang ada. Cuma laburkan sedikit sahaja untuk dapatkan spa terbaik dari rumah. #BodyScrubBySaupor  #SetKulitCerah1BadanbySaupor  #AgenMelaka  #syukriyahya  #sauporNatural  #ctdk  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Set kulit cerah 3 dalam 1.

Dalam set ni ada 5 biji sabun cute delima, face masker, dan body scrub.

Amalkan cuci muka dan mandi dengan sabun delima. Untuk mandi gunakan net supaya sabun lambat habis.

Kemudian buat skrub guna body scrub. Jangan risau untuk muka pun boleh. 
Yang terakhir pakai masker. Boleh campur air atau madu. Satu sudu besar masker tambah 1/2 madu atau air.

#SetKulitCerah1BadanbySaupor
#AgenMelaka #syukriyahya #sauporNatural #ctdk #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Set kulit cerah 3 dalam 1. Dalam set ni ada 5 biji sabun cute delima, face masker, dan body scrub. Amalkan cuci muka dan mandi dengan sabun delima. Untuk mandi gunakan net supaya sabun lambat habis. Kemudian buat skrub guna body scrub. Jangan risau untuk muka pun boleh. Yang terakhir pakai masker. Boleh campur air atau madu. Satu sudu besar masker tambah 1/2 madu atau air. #SetKulitCerah1BadanbySaupor  #AgenMelaka  #syukriyahya  #sauporNatural  #ctdk  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Kopi dapat menghilangkan mata panda. Mata yang sembap akan ganggu penampilan diri anda. Boleh saja sapu serbuk kopi yang dah dicampur air disekitar bawah mata. Biarkan selama 15 minit. Dengan #sabunCute kopi , hanya sapu buih sabun ni bawah mata seama 15 minit untuk hilangkan mata panda.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi 
#teamsaupor
Kopi dapat menghilangkan mata panda. Mata yang sembap akan ganggu penampilan diri anda. Boleh saja sapu serbuk kopi yang dah dicampur air disekitar bawah mata. Biarkan selama 15 minit. Dengan #sabunCute  kopi , hanya sapu buih sabun ni bawah mata seama 15 minit untuk hilangkan mata panda. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi  #teamsaupor 
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
.
#teamsaupor
#sauporkotatinggi 
#sabuncutebysaupor
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabun #bebaskimia
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor. 
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.

Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.

Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor . Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
. . 
#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. . . #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
21/08/17 @10:298pm
.
SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT
.
Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda?
.
.
Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍
.
.
Semestinya pilihan yang bijak! .
Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute untuk dijadikan doorgift.
.
.
Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabun #sabuncute #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm . SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT . Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda? . . Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍 . . Semestinya pilihan yang bijak! . Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute  untuk dijadikan doorgift. . . Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda. #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #sabuncute  #bebaskimia 
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute tomato ni.

Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute  tomato ni. Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor.
.
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.
.
Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.
.
Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.
.
#teamsaupor
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor . . Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. . Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. . Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. . #teamsaupor  #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering.

Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. 
Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela