an online Instagram web viewer

#teamrayakl medias

Photos

Siapa yang belum grab lagi tudung Ranea ni memang rugi sangat sebab tudung ni memang exclusive,  berkualiti dan corak semua cantik-cantik!!
.
.
Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea
.
Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227
.
.
#BenangHijau #RaneaBenangHijau #BawalSatin #BawalSatinSilk #BawalPrinted #BawalLovers #embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
.
Siapa yang belum grab lagi tudung Ranea ni memang rugi sangat sebab tudung ni memang exclusive, berkualiti dan corak semua cantik-cantik!! . . Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea . Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227 . . #BenangHijau  #RaneaBenangHijau  #BawalSatin  #BawalSatinSilk  #BawalPrinted  #BawalLovers  #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  .
Silver Snow, Pink Glacier & Gold Winter 😘
.
Jom Preorder Ranea dengan diskaun RM10 sehingga hujung bulan ini!
.
Ranea diperbuat dari material Satin Silk yang tidak terlalu tebal, tidak panas, mudah dibentuk, selesa dipakai sepanjang hari dan pastinya esklusif dan sesuai dihadiahkan untuk yang tersayang!! 😍😍😍
.
Order thru dm, telegram (klik link) atau Whatsapp ke 011 12583227
.
#BenangHijau #RaneaBenangHijau #BawalSatin #BawalSatinSilk #BawalPrinted #BawalLovers #embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
Silver Snow, Pink Glacier & Gold Winter 😘 . Jom Preorder Ranea dengan diskaun RM10 sehingga hujung bulan ini! . Ranea diperbuat dari material Satin Silk yang tidak terlalu tebal, tidak panas, mudah dibentuk, selesa dipakai sepanjang hari dan pastinya esklusif dan sesuai dihadiahkan untuk yang tersayang!! 😍😍😍 . Order thru dm, telegram (klik link) atau Whatsapp ke 011 12583227 . #BenangHijau  #RaneaBenangHijau  #BawalSatin  #BawalSatinSilk  #BawalPrinted  #BawalLovers  #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
Penggemar bawal satin mesti tahu tentang koleksi terbaru iaitu Ranea?
.
Ranea diperbuat dari material satin silk yang selesa, tak panas dan mudah bentuk dalam 40 corak yang cantik manis comel anggun bergaya 😘
.
Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea
.
Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227
.
ps : Corak Peach Snowflakes untuk Kaela (bawal cotton voile) masih available dalam bidang 45 & 50 dalam kuantiti terhad. .
#BenangHijau #RaneaBenangHijau #BawalSatin #BawalSatinSilk #BawalPrinted #BawalLovers #embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
Penggemar bawal satin mesti tahu tentang koleksi terbaru iaitu Ranea? . Ranea diperbuat dari material satin silk yang selesa, tak panas dan mudah bentuk dalam 40 corak yang cantik manis comel anggun bergaya 😘 . Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea . Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227 . ps : Corak Peach Snowflakes untuk Kaela (bawal cotton voile) masih available dalam bidang 45 & 50 dalam kuantiti terhad. . #BenangHijau  #RaneaBenangHijau  #BawalSatin  #BawalSatinSilk  #BawalPrinted  #BawalLovers  #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
Penggemar bawal satin mesti tahu tentang koleksi terbaru iaitu Ranea?
.
Ranea diperbuat dari material satin silk yang selesa, tak panas dan mudah bentuk dalam 40 corak yang cantik manis comel anggun bergaya 😘
.
Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea
.
Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227
.
ps : Corak Peach Snowflakes untuk Kaela (bawal cotton voile) masih available dalam bidang 45 & 50 dalam kuantiti terhad. .
#BenangHijau #RaneaBenangHijau #BawalSatin #BawalSatinSilk #BawalPrinted #BawalLovers #embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
Penggemar bawal satin mesti tahu tentang koleksi terbaru iaitu Ranea? . Ranea diperbuat dari material satin silk yang selesa, tak panas dan mudah bentuk dalam 40 corak yang cantik manis comel anggun bergaya 😘 . Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea . Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227 . ps : Corak Peach Snowflakes untuk Kaela (bawal cotton voile) masih available dalam bidang 45 & 50 dalam kuantiti terhad. . #BenangHijau  #RaneaBenangHijau  #BawalSatin  #BawalSatinSilk  #BawalPrinted  #BawalLovers  #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
Penggemar bawal satin mesti tahu tentang koleksi terbaru iaitu Ranea?
.
Ranea diperbuat dari material satin silk yang selesa, tak panas dan mudah bentuk dalam 40 corak yang cantik manis comel anggun bergaya 😘
.
Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea
.
Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227
.
ps : Corak Peach Snowflakes untuk Kaela (bawal cotton voile) masih available dalam bidang 45 & 50 dalam kuantiti terhad. .
#BenangHijau #RaneaBenangHijau #BawalSatin #BawalSatinSilk #BawalPrinted #BawalLovers #embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
Penggemar bawal satin mesti tahu tentang koleksi terbaru iaitu Ranea? . Ranea diperbuat dari material satin silk yang selesa, tak panas dan mudah bentuk dalam 40 corak yang cantik manis comel anggun bergaya 😘 . Rujuk telegram (as link) untuk melihat koleksi penuh Ranea . Jom preorder Ranea thru dm atau Whatsapp ke 011 12583227 . ps : Corak Peach Snowflakes untuk Kaela (bawal cotton voile) masih available dalam bidang 45 & 50 dalam kuantiti terhad. . #BenangHijau  #RaneaBenangHijau  #BawalSatin  #BawalSatinSilk  #BawalPrinted  #BawalLovers  #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
Ranea in Latte Island, Blue Peaks & Khaki Coast masih available untuk preorder dengan diskaun RM10 sehingga hujung bulan ini! .
Harga 
Bidang 45 : RM46 (np RM56)
Bidang 50 : RM51 (np RM61)
Bidang 55 : RM56 (np RM66)
.
Rujuk koleksi penuh Ranea di telegram. Klik link di bio
.
Preorder melalui dm atau Whatsapp ke 01112583227.
.
#BenangHijau #RaneaBenangHijau #BawalSatin #BawalSatinSilk #BawalPrinted #BawalLovers #embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
Ranea in Latte Island, Blue Peaks & Khaki Coast masih available untuk preorder dengan diskaun RM10 sehingga hujung bulan ini! . Harga Bidang 45 : RM46 (np RM56) Bidang 50 : RM51 (np RM61) Bidang 55 : RM56 (np RM66) . Rujuk koleksi penuh Ranea di telegram. Klik link di bio . Preorder melalui dm atau Whatsapp ke 01112583227. . #BenangHijau  #RaneaBenangHijau  #BawalSatin  #BawalSatinSilk  #BawalPrinted  #BawalLovers  #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml |
[RM76 exc postage]
.
How to use
.
After cleansing, apply the toner to clean skin. Pat with palms for complete absorption.
.
TIP:
Multiple application is recommended for dry areas.Try the Klairs Toner with Klairs Toner Mate 2-in-1 Cotton Pads. It is specifically created to maximize the toner’s effect by providing two types - compressed and sponge
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairssupplepreparationfacialtoner preparation #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml | [RM76 exc postage] . How to use . After cleansing, apply the toner to clean skin. Pat with palms for complete absorption. . TIP: Multiple application is recommended for dry areas.Try the Klairs Toner with Klairs Toner Mate 2-in-1 Cotton Pads. It is specifically created to maximize the toner’s effect by providing two types - compressed and sponge . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairssupplepreparationfacialtoner  preparation #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml |
[RM76 exc postage]
.
#klairsingredients
.
Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Portulaca Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Copper Tripeptide-1
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairssupplepreparationfacialtoner preparation #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml | [RM76 exc postage] . #klairsingredients  . Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Portulaca Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Copper Tripeptide-1 . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairssupplepreparationfacialtoner  preparation #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml |
[RM76 exc postage]
.
Main Features
.
Contains some key ingredients such as Phyto-Oligo to help thoroughly moisturize the skin and resolve skin dryness, and wheat amino acids to help reduce inflammation in the skin.
.
With various plant extracts and soothing ingredients blended together, a calming, non-irritating, hydrating toner for all skin types even for the most sensitive.
Quickly absorbs and provides full moisture.The skin glows brighter with high moisture retention. The moisturizing toner rapidly absorbs into the skin while prolonging hydration by more than 20% than conventional toners with hyaluronic acid and beta-glucan.
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairssupplepreparationfacialtoner preparation #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml | [RM76 exc postage] . Main Features . Contains some key ingredients such as Phyto-Oligo to help thoroughly moisturize the skin and resolve skin dryness, and wheat amino acids to help reduce inflammation in the skin. . With various plant extracts and soothing ingredients blended together, a calming, non-irritating, hydrating toner for all skin types even for the most sensitive. Quickly absorbs and provides full moisture.The skin glows brighter with high moisture retention. The moisturizing toner rapidly absorbs into the skin while prolonging hydration by more than 20% than conventional toners with hyaluronic acid and beta-glucan. . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairssupplepreparationfacialtoner  preparation #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml |
[RM76 exc postage]
.
DESCRIPTION:
.
Balances the skin’s pH level and improves the effectiveness of your entire skincare regime, helping you to achieve your best skin. Enhance the effectiveness of serums and creams with the Klairs Supple Preparation Facial Toner that balances your skin’s natural pH levels, creating the perfect canvas for your skin care products.
.
Volume : 180ml
All skin types
Made in Korea
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairssupplepreparationfacialtoner preparation #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Supple Preparation Facial Toner 180ml | [RM76 exc postage] . DESCRIPTION: . Balances the skin’s pH level and improves the effectiveness of your entire skincare regime, helping you to achieve your best skin. Enhance the effectiveness of serums and creams with the Klairs Supple Preparation Facial Toner that balances your skin’s natural pH levels, creating the perfect canvas for your skin care products. . Volume : 180ml All skin types Made in Korea . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairssupplepreparationfacialtoner  preparation #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
Readystock girl.

Pretty #bhdfairies beautifully donning in our Kutubaru Chitra White and Pario Naura Merah. 🙆🏻‍♀️
.
Nak letops macam ni tak? Jom grab sepasang kebaya letops. .
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.
.
Klik pda bio untuk no whatsapp. No DM please (014.534.8900).
.
.

#calacrushootd #calacrush #ootd #bhdootdraya #bhdapprentice #kebaya #lebaran #raya2018 #eid #letop #syukurselalu #teamrayakl #awesome
Korang tahu tak kenapa ramai sangat yang sign up jadi beauty consultant selepas cuba skincare marykay? Salah 1 sebab ni lah (swipe tepi) .
.
.

Mengapa sy yakin pd Produk Mary Kay? 
SEBAB INI LA BUKTINYA ✨

Org tnya, "kin kalau muka bgni, brp lama nmpk perubahan?" "kin, knp pakai mary kay lama btul bru nmpk cntik?" "kin, aku pakai ini² nda ngam ba mary kay sma aku"

Okay gais, masa sy kena chicken pox ni, selama 2 minggu kena tu sy mmg tidak pakai produk Mary Kay sbb Mary Kay bukan ubat utk penyakit ni. Tapi sy pakai Mary Kay masa dia sudah kering. .
1st mmg sy rasa mau give up sbb bila sy jmpa org, kasi cntik org, org pndang lama sma muka sy. Ko rasa kenapa? Msti la sbb buruk kn 😂 Tp sbb sy percaya sma produk ni, sy konsisten pakai. DEK SAYA KONSISTEN PAKAI BUKAN SKJP PAKAI SKJP TIDAK. .

And result mmgmbil masa 4-5 bulan bru sy dpt muka mcm gmbr kedua 😊 kenapa asal pakai Mary Kay lmbt nmpk result, malah ada lg teruk bekeluaran sgla jerawat. Ni jwpnnya 👇

1) refer balik skincare apa kau pakai sblum mary kay, bermerkuri atau tidak
2) Masa pakai mary kay, konsisten x? Ikut ckp beauty consultant kmu x?
3) tgok skincare yg kmu beli dr beauty consultant, cukup ka utk nmpk cntik mcm yg kmu mau?

Sedangkn sy kasi bgus ni skin pun sy pakai :
1. Set Botanical Effect 3113 
2. Skinvigoratte 
3. Serum Malacep & Serum C 
4. Pore Minimizer + Microdermabrasion Refine 
5. Cc Cream .
.
Korang tanak cuba ke skincare marykay? Dah ramai yang berpuas hati, kalau kirang tak cuba dari sekarang, memang rugi yakmat, makin berusia kulit makin kering dan kurang kolagen, kalau lambat cuba, lambat lah kulit nak topap kolagen yang dah hilang tu
.
#Happy5thAnniversaryBTS
#MyTwitterAnniversary
#bts
#klikpengantinmusimsalju
#balikkampung
#selamathariraya
#Ramadan
#TeamRayaKL
#DramaNur
#moodrayaon
#raya2018
#teamrayasingle
#E32018
#np
#GOT7 #marykay#marykaylipstick#caryazara#bawalexclusive#lipstickmatte#semimattelipstickmarykay #lipsticknyx#makeuptutorial #makeupartist #makeup #Nur
#5thFlowerPathWithBTS
#NurTV3
#5YearsWithBTS
#throwback
Korang tahu tak kenapa ramai sangat yang sign up jadi beauty consultant selepas cuba skincare marykay? Salah 1 sebab ni lah (swipe tepi) . . . Mengapa sy yakin pd Produk Mary Kay? SEBAB INI LA BUKTINYA ✨ Org tnya, "kin kalau muka bgni, brp lama nmpk perubahan?" "kin, knp pakai mary kay lama btul bru nmpk cntik?" "kin, aku pakai ini² nda ngam ba mary kay sma aku" Okay gais, masa sy kena chicken pox ni, selama 2 minggu kena tu sy mmg tidak pakai produk Mary Kay sbb Mary Kay bukan ubat utk penyakit ni. Tapi sy pakai Mary Kay masa dia sudah kering. . 1st mmg sy rasa mau give up sbb bila sy jmpa org, kasi cntik org, org pndang lama sma muka sy. Ko rasa kenapa? Msti la sbb buruk kn 😂 Tp sbb sy percaya sma produk ni, sy konsisten pakai. DEK SAYA KONSISTEN PAKAI BUKAN SKJP PAKAI SKJP TIDAK. . And result mmgmbil masa 4-5 bulan bru sy dpt muka mcm gmbr kedua 😊 kenapa asal pakai Mary Kay lmbt nmpk result, malah ada lg teruk bekeluaran sgla jerawat. Ni jwpnnya 👇 1) refer balik skincare apa kau pakai sblum mary kay, bermerkuri atau tidak 2) Masa pakai mary kay, konsisten x? Ikut ckp beauty consultant kmu x? 3) tgok skincare yg kmu beli dr beauty consultant, cukup ka utk nmpk cntik mcm yg kmu mau? Sedangkn sy kasi bgus ni skin pun sy pakai : 1. Set Botanical Effect 3113 2. Skinvigoratte 3. Serum Malacep & Serum C 4. Pore Minimizer + Microdermabrasion Refine 5. Cc Cream . . Korang tanak cuba ke skincare marykay? Dah ramai yang berpuas hati, kalau kirang tak cuba dari sekarang, memang rugi yakmat, makin berusia kulit makin kering dan kurang kolagen, kalau lambat cuba, lambat lah kulit nak topap kolagen yang dah hilang tu . #Happy5thAnniversaryBTS  #MyTwitterAnniversary  #bts  #klikpengantinmusimsalju  #balikkampung  #selamathariraya  #Ramadan  #TeamRayaKL  #DramaNur  #moodrayaon  #raya2018  #teamrayasingle  #E32018  #np  #GOT7  #marykay #marykaylipstick #caryazara #bawalexclusive #lipstickmatte #semimattelipstickmarykay  #lipsticknyx #makeuptutorial  #makeupartist  #makeup  #Nur  #5thFlowerPathWithBTS  #NurTV3  #5YearsWithBTS  #throwback 
yang lelaki nak tahan lama Masa beradu? nak besar? nak keras? Nak Rasa ghairah? .
.
selalu letih? selalu sibuk Kerja? hilang nafsu?sakit pinggang susah nak pacak Abg 😁
.
.
jom order sekarang!😁😁😁
.
011-18822769
011-18822769
011-18822769
.
klik link whatsap Di bio .
.
www.gambiremasstore.online
.
.
www.candyb.net
.
.
#gambiremas #RedGiants #kakipancing #sukanpermotoran #gambirsarawak #mrmalaysia #gelgambirjantan #HarimauSelatan #gambirjantan #pdrm #gym #workout #mrmalaysia #teamrayakl #polisdirajamalaysia #pialamalaysia2018 #ligasuper2018 #candyb #kamamax #raya2018 #ubatkuatlelaki #ge14 #barisalnasional #teamrayaklang #ubatkuatkanzakar #pru14 #pakatanharapan #teamrayakedah #teamrayajohor
yang lelaki nak tahan lama Masa beradu? nak besar? nak keras? Nak Rasa ghairah? . . selalu letih? selalu sibuk Kerja? hilang nafsu?sakit pinggang susah nak pacak Abg 😁 . . jom order sekarang!😁😁😁 . 011-18822769 011-18822769 011-18822769 . klik link whatsap Di bio . . www.gambiremasstore.online . . www.candyb.net . . #gambiremas  #RedGiants  #kakipancing  #sukanpermotoran  #gambirsarawak  #mrmalaysia  #gelgambirjantan  #HarimauSelatan  #gambirjantan  #pdrm  #gym  #workout  #mrmalaysia  #teamrayakl  #polisdirajamalaysia  #pialamalaysia2018  #ligasuper2018  #candyb  #kamamax  #raya2018  #ubatkuatlelaki  #ge14  #barisalnasional  #teamrayaklang  #ubatkuatkanzakar  #pru14  #pakatanharapan  #teamrayakedah  #teamrayajohor 
Raya dah abes😊
.
Muat lagi pakai baju 1st Syawal??Selera makan masih menjadi-jadi.
.
kalau dah takut tu bagus,decide je nak mula,InsyAllah badan akan bagi kerjasama.
.
Coach Turun Berat Anda dengan pengalaman 10 tahun kuruskan rakyat Malaysia.Meh coach bantu😊
.
Coach Farah
012-6032734
.
#kurusselepasraya #raya2018 #sayanakkurus #jomkurus #dietkurus #kuruscepat #jk1m #kurusdenganherbalife #herbalifekurus #coachherbalife #coachherbalifemalaysia #herbalifemalaysia #teamrayakl #teamrayaseremban #herbalifeseremban #herbalife #arianiootd #jakel #bajusaizbesar #plussizemalaysia #bellaammara #muslimahclothing #bajurayabesar #blousesaizbesar
Raya dah abes😊 . Muat lagi pakai baju 1st Syawal??Selera makan masih menjadi-jadi. . kalau dah takut tu bagus,decide je nak mula,InsyAllah badan akan bagi kerjasama. . Coach Turun Berat Anda dengan pengalaman 10 tahun kuruskan rakyat Malaysia.Meh coach bantu😊 . Coach Farah 012-6032734 . #kurusselepasraya  #raya2018  #sayanakkurus  #jomkurus  #dietkurus  #kuruscepat  #jk1m  #kurusdenganherbalife  #herbalifekurus  #coachherbalife  #coachherbalifemalaysia  #herbalifemalaysia  #teamrayakl  #teamrayaseremban  #herbalifeseremban  #herbalife  #arianiootd  #jakel  #bajusaizbesar  #plussizemalaysia  #bellaammara  #muslimahclothing  #bajurayabesar  #blousesaizbesar 
Comel😍😍😍,
.
Alhamdulillah,  diterima dengan selamat✅
.
Testimoni antara salah seorang customer aina sendiri. so, jangan ragu² taw sopim emas dengan aina
.
I'm your trusted seller😉
.
Yang dah sopim emas dengan aina, tq atas sokongan dan kepercayaan u gais 😘
.
.
#emasonlinemurah#caryazara#jubahsouq#duckscarves#ariani#arianirtw#minaz#minazbloomingraya2017#emas916murah #dropshipwanted #MyTwitterAnniversary
#bts
#klikpengantinmusimsalju
#balikkampung
#selamathariraya
#Ramadan
#TeamRayaKL
#DramaNur
#moodrayaon
#raya2018#Nur
#5thFlowerPathWithBTS
#NurTV3
#5YearsWithBTS
#throwback
Comel😍😍😍, . Alhamdulillah, diterima dengan selamat✅ . Testimoni antara salah seorang customer aina sendiri. so, jangan ragu² taw sopim emas dengan aina . I'm your trusted seller😉 . Yang dah sopim emas dengan aina, tq atas sokongan dan kepercayaan u gais 😘 . . #emasonlinemurah #caryazara #jubahsouq #duckscarves #ariani #arianirtw #minaz #minazbloomingraya2017 #emas916murah  #dropshipwanted  #MyTwitterAnniversary  #bts  #klikpengantinmusimsalju  #balikkampung  #selamathariraya  #Ramadan  #TeamRayaKL  #DramaNur  #moodrayaon  #raya2018 #Nur  #5thFlowerPathWithBTS  #NurTV3  #5YearsWithBTS  #throwback 
yang lelaki nak tahan lama Masa beradu? nak besar? nak keras? Nak Rasa ghairah? .
.
selalu letih? selalu sibuk Kerja? hilang nafsu?sakit pinggang susah nak pacak Abg 😁
.
.
jom order sekarang!😁😁😁
.
011-18822769
011-18822769
011-18822769
.
klik link whatsap Di bio .
.
www.gambiremasstore.online
.
.
www.candyb.net
.
.
#gambiremas #RedGiants #kakipancing #sukanpermotoran #gambirsarawak #mrmalaysia #gelgambirjantan #HarimauSelatan #gambirjantan #pdrm #gym #workout #mrmalaysia #teamrayakl #polisdirajamalaysia #pialamalaysia2018 #ligasuper2018 #candyb #kamamax #raya2018 #ubatkuatlelaki #ge14 #barisalnasional #teamrayaklang #ubatkuatkanzakar #pru14 #pakatanharapan #teamrayakedah #teamrayajohor
yang lelaki nak tahan lama Masa beradu? nak besar? nak keras? Nak Rasa ghairah? . . selalu letih? selalu sibuk Kerja? hilang nafsu?sakit pinggang susah nak pacak Abg 😁 . . jom order sekarang!😁😁😁 . 011-18822769 011-18822769 011-18822769 . klik link whatsap Di bio . . www.gambiremasstore.online . . www.candyb.net . . #gambiremas  #RedGiants  #kakipancing  #sukanpermotoran  #gambirsarawak  #mrmalaysia  #gelgambirjantan  #HarimauSelatan  #gambirjantan  #pdrm  #gym  #workout  #mrmalaysia  #teamrayakl  #polisdirajamalaysia  #pialamalaysia2018  #ligasuper2018  #candyb  #kamamax  #raya2018  #ubatkuatlelaki  #ge14  #barisalnasional  #teamrayaklang  #ubatkuatkanzakar  #pru14  #pakatanharapan  #teamrayakedah  #teamrayajohor 
My Lunch Plate for Today ❤️
Harini masak simple & sihat. 
Nasi + Sup Brokoli + Dada ayam panggang ( prep bersama lada kering + bwg putih ).
Masakan sihat lebih mudah penyediaan. Alhamdulillah kenyang !😉
.
#healthylunchplate #resepisihat #resepikurus #kurus #resepimemasak #herbalife
Gunung Agung, Bali
.
.
DENPASAR: Gunung berapi aktif di Bali kembali meletus, memuntahkan lahar dan debu beberapa kilometer ke udara.

Menurut agensi mitigasi bencana kebangsaan Indonesia, penduduk mendengar letupan kuat dan melihat batu berapi tercampak keluar sejauh kira-kira dua kilometer dari kawah Gunung Agung.

Letusan yang berlanjutan selama tujuh minit itu memaksa penduduk meninggalkan kediaman mereka.
.
.
perating hours & Contact numbers :
NCS Ampang
7.30am-11.00pm Daily
019-3236042
.
NCS ITBM Wangsa Maju
8.30am-4.30pm Weekdays
017-6723526
.
.
#NasiCikguSue #NasiCikguSueAmpang #NasiKakWok #NasiKakWokAmpang #NasiKakWook #NCS #NasiLemak #RotiTitab #Ampang  #NasiDagangTerengganu #MalaysiaFood #NasiDagang #Asian #Brocuba #koleksiRaya #Malaysia #Kelantan #KelantanFood #KamiXramai #KelantaneseFood #FoodInMalaysia #FoodInKL  #UbatKurus #KingCoco #rider #Raya #Bikers #RotiTelurGoyang #MoodRepublik #TeamRayaKL
Gunung Agung, Bali . . DENPASAR: Gunung berapi aktif di Bali kembali meletus, memuntahkan lahar dan debu beberapa kilometer ke udara. Menurut agensi mitigasi bencana kebangsaan Indonesia, penduduk mendengar letupan kuat dan melihat batu berapi tercampak keluar sejauh kira-kira dua kilometer dari kawah Gunung Agung. Letusan yang berlanjutan selama tujuh minit itu memaksa penduduk meninggalkan kediaman mereka. . . perating hours & Contact numbers : NCS Ampang 7.30am-11.00pm Daily 019-3236042 . NCS ITBM Wangsa Maju 8.30am-4.30pm Weekdays 017-6723526 . . #NasiCikguSue  #NasiCikguSueAmpang  #NasiKakWok  #NasiKakWokAmpang  #NasiKakWook  #NCS  #NasiLemak  #RotiTitab  #Ampang  #NasiDagangTerengganu  #MalaysiaFood  #NasiDagang  #Asian  #Brocuba  #koleksiRaya  #Malaysia  #Kelantan  #KelantanFood  #KamiXramai  #KelantaneseFood  #FoodInMalaysia  #FoodInKL  #UbatKurus  #KingCoco  #rider  #Raya  #Bikers  #RotiTelurGoyang  #MoodRepublik  #TeamRayaKL 
Raya dah habis 😢 tak puas raya lagi 😩 macam mana ni ☹️🤪
.
.
.
#throwback #teamrayakl #raya2018 #lebaran2018 #iger #malaysia #igersmalaysia #angel #love #kiss
Life is what happens you're busy making other plans🙌🏻
#teamrayakl
Life is what happens you're busy making other plans🙌🏻 #teamrayakl 
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml |
[RM93 exc postage]
.
The miracle of black cleansing oil from nature !
KLAIRS’ Gentle Black Deep Cleansing Oil is composed of various vegetable oils that are helpful for skin care. Easily washable texture allows mild yet effective cleansing of dirt and makeup without causing any trouble or irritation. Gentle Black Deep Cleansing Oil is the best cleanser to maintain skins moisture even after cleansing. .
.
Gentle Black Deep Cleansing Oil is composed of natural oils extracted from Black bean to control sebum production and provide skin soothing. Black sesame oil with antioxidant  effects and Black currant seed oil that is rich in minerals and vitamins. Experience the  hypo-allergenic formula for sensitive skin.
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsgentledeepblackcleansingoil #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml | [RM93 exc postage] . The miracle of black cleansing oil from nature ! KLAIRS’ Gentle Black Deep Cleansing Oil is composed of various vegetable oils that are helpful for skin care. Easily washable texture allows mild yet effective cleansing of dirt and makeup without causing any trouble or irritation. Gentle Black Deep Cleansing Oil is the best cleanser to maintain skins moisture even after cleansing. . . Gentle Black Deep Cleansing Oil is composed of natural oils extracted from Black bean to control sebum production and provide skin soothing. Black sesame oil with antioxidant  effects and Black currant seed oil that is rich in minerals and vitamins. Experience the  hypo-allergenic formula for sensitive skin. . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsgentledeepblackcleansingoil  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml |
[RM93 exc postage]
.
Features
It is not just a cleansing oil, but the combination of natural black grains. Ingredients extracted from the nature will gently take care of your skin. .
1) Black Bean OilBlack bean helps to control the sebum production, increases the skin elasticity and provides a soothing effect
.
2) Black Sesame OilBlack sesame prevents dehydration and skin aging while providing powerful antioxidant effects through various useful components such as Beta-carotene, Rinolenic acid, Sesamin, Sesaminol and Tocopherol.
.
3) Black Currant Seed OilBlack Current Seed Oil strengthens the skins protective layer to prevent the evaporation of moisture from the skin. It promotes skin cell regeneration and provides antioxidant effects by containing various minerals.
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsgentledeepblackcleansingoil #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml | [RM93 exc postage] . Features It is not just a cleansing oil, but the combination of natural black grains. Ingredients extracted from the nature will gently take care of your skin. . 1) Black Bean OilBlack bean helps to control the sebum production, increases the skin elasticity and provides a soothing effect . 2) Black Sesame OilBlack sesame prevents dehydration and skin aging while providing powerful antioxidant effects through various useful components such as Beta-carotene, Rinolenic acid, Sesamin, Sesaminol and Tocopherol. . 3) Black Currant Seed OilBlack Current Seed Oil strengthens the skins protective layer to prevent the evaporation of moisture from the skin. It promotes skin cell regeneration and provides antioxidant effects by containing various minerals. . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsgentledeepblackcleansingoil  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml |
[RM93 exc postage]
.
How to use
.
Pump 2-3 pumps of the Gentle Black Deep Cleansing Oil into dry hands and gently massage over dry face in circular motions starting from the forehead, nose, and then cheeks. After massaging for 2 mins, rinse thoroughly with lukewarm water.
.
Recommended For:
.
Those who have concerns with dry patches and/or blackheads
Those who have concerns with excessive sebum production
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsgentledeepblackcleansingoil #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml | [RM93 exc postage] . How to use . Pump 2-3 pumps of the Gentle Black Deep Cleansing Oil into dry hands and gently massage over dry face in circular motions starting from the forehead, nose, and then cheeks. After massaging for 2 mins, rinse thoroughly with lukewarm water. . Recommended For: . Those who have concerns with dry patches and/or blackheads Those who have concerns with excessive sebum production . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsgentledeepblackcleansingoil  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml |
[RM93 exc postage]
.
#klairsingredients
.
Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Isononyl Isononanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate , Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil , Tocopheryl Acetate , PEG-20 Glyceryl Triisostearate , Polysorbate 20, Fragrance, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsgentledeepblackcleansingoil #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml | [RM93 exc postage] . #klairsingredients  . Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Isononyl Isononanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate , Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil , Tocopheryl Acetate , PEG-20 Glyceryl Triisostearate , Polysorbate 20, Fragrance, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsgentledeepblackcleansingoil  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml |
[RM93 exc postage]
.
Main Features
.
Black Bean controls sebum production, increases the skin’s elasticity, and provides a soothing effect.
Black Sesame Oil prevents dehydration and skin aging while providing powerful effects from antioxidant through various useful components such as Beta-carotene, Rinolenic acid, Sesamin, Sesaminol and Tocopherol.
Black Currant Seed Oil strengthens the skin's protective layer to prevent the evaporation of moisture from the skin. It promotes skin cell regeneration and provides antioxidant effects by containing various minerals.
.
Volume : 150ml
All skin types
Made in Korea
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsgentledeepblackcleansingoil #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml | [RM93 exc postage] . Main Features . Black Bean controls sebum production, increases the skin’s elasticity, and provides a soothing effect. Black Sesame Oil prevents dehydration and skin aging while providing powerful effects from antioxidant through various useful components such as Beta-carotene, Rinolenic acid, Sesamin, Sesaminol and Tocopherol. Black Currant Seed Oil strengthens the skin's protective layer to prevent the evaporation of moisture from the skin. It promotes skin cell regeneration and provides antioxidant effects by containing various minerals. . Volume : 150ml All skin types Made in Korea . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsgentledeepblackcleansingoil  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml |
[RM93 exc postage]
.
DESCRIPTION:
.
Composed of various oils, the Gentle Black Deep Cleansing Oil is the best first step cleanser to maintain the skin's moisture while effectively removing dirt, makeup, and impurities without any irritation due to its easily washable texture. The cleansing oil is formulated with natural oils such as black sesame oil which contains powerful antioxidants and black currant seed oil which contains minerals and vitamins. It is made with simple ingredients, making it the best hypoallergenic formula for sensitive skin
.
Volume : 150ml
All skin types
Made in Korea
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsgentledeepblackcleansingoil #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml | [RM93 exc postage] . DESCRIPTION: . Composed of various oils, the Gentle Black Deep Cleansing Oil is the best first step cleanser to maintain the skin's moisture while effectively removing dirt, makeup, and impurities without any irritation due to its easily washable texture. The cleansing oil is formulated with natural oils such as black sesame oil which contains powerful antioxidants and black currant seed oil which contains minerals and vitamins. It is made with simple ingredients, making it the best hypoallergenic formula for sensitive skin . Volume : 150ml All skin types Made in Korea . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsgentledeepblackcleansingoil  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
PRELOVED4LOVED
.
CATEGORY ✏ SHAWL/SCARF
BRAND ✏ MAWADDAH IZZATI
MATERIAL ✏ CHIFFON NASIJI CREPE
COLOUR ✏ COFFEE* (not as pic)
SIZE ✏ XL (2X0.9M)
STATUS ✏ NEW
NORMAL PRICE ✏ RM59.00
PRICE ✏ RM40.00
POSTAGE (WM/EM) ✏ RM8/11
📌 SELLING FOR MONEY/HAVE EXTRA SCARVES
.
.
📌Note: 
1. Strictly booking only for 24 hours.
2. Colours may slightly different due to lighting.
3. Defect during postage is on own responsibility.
4. After payment with a clear deal is made, no refund.
5. We are selling the best condition items. Individual may contact us thru WhatsApp (011 12583227) or dm for more pictures or inquiries.
6. NO SPAM!
.
.
#embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
PRELOVED4LOVED . CATEGORY ✏ SHAWL/SCARF BRAND ✏ MAWADDAH IZZATI MATERIAL ✏ CHIFFON NASIJI CREPE COLOUR ✏ COFFEE* (not as pic) SIZE ✏ XL (2X0.9M) STATUS ✏ NEW NORMAL PRICE ✏ RM59.00 PRICE ✏ RM40.00 POSTAGE (WM/EM) ✏ RM8/11 📌 SELLING FOR MONEY/HAVE EXTRA SCARVES . . 📌Note: 1. Strictly booking only for 24 hours. 2. Colours may slightly different due to lighting. 3. Defect during postage is on own responsibility. 4. After payment with a clear deal is made, no refund. 5. We are selling the best condition items. Individual may contact us thru WhatsApp (011 12583227) or dm for more pictures or inquiries. 6. NO SPAM! . . #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
PRELOVED4LOVED
.
CATEGORY ✏ SHAWL/SCARF
BRAND ✏ MAWADDAH IZZATI
MATERIAL ✏ CHIFFON NASIJI CREPE
COLOUR ✏ COFFEE
SIZE ✏ XL (2X0.9M)
STATUS ✏ NEW
NORMAL PRICE ✏ RM59.00
PRICE ✏ RM40.00
POSTAGE (WM/EM) ✏ RM8/11
📌 SELLING FOR MONEY/HAVE EXTRA SCARVES
.
.
📌Note: 
1. Strictly booking only for 24 hours.
2. Colours may slightly different due to lighting.
3. Defect during postage is on own responsibility.
4. After payment with a clear deal is made, no refund.
5. We are selling the best condition items. Individual may contact us thru WhatsApp (011 12583227) or dm for more pictures or inquiries.
6. NO SPAM!
.
#embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
PRELOVED4LOVED . CATEGORY ✏ SHAWL/SCARF BRAND ✏ MAWADDAH IZZATI MATERIAL ✏ CHIFFON NASIJI CREPE COLOUR ✏ COFFEE SIZE ✏ XL (2X0.9M) STATUS ✏ NEW NORMAL PRICE ✏ RM59.00 PRICE ✏ RM40.00 POSTAGE (WM/EM) ✏ RM8/11 📌 SELLING FOR MONEY/HAVE EXTRA SCARVES . . 📌Note: 1. Strictly booking only for 24 hours. 2. Colours may slightly different due to lighting. 3. Defect during postage is on own responsibility. 4. After payment with a clear deal is made, no refund. 5. We are selling the best condition items. Individual may contact us thru WhatsApp (011 12583227) or dm for more pictures or inquiries. 6. NO SPAM! . #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
✅Fast ✅Quick ✅Ideal Breakfast ✅Low Calories ✅High In Nutrition .
.
🔥BONUS!!!!! Turun Berat Badan 🔥
.

Program Coaching Kurus 21 Hari Online!
~Coach Maryam Hafiz 📲017-6151464~
.
#coachherbalifemalaysia #herbalifeseremban #herbalifekl #herbalifekurus
PRELOVED4LOVED
.
CATEGORY ✏ SHAWL/SCARF
BRAND ✏ MAWADDAH IZZATI
MATERIAL ✏ CHIFFON NASIJI CREPE
COLOUR ✏ COFFEE
SIZE ✏ XL (2X0.9M)
STATUS ✏ NEW
NORMAL PRICE ✏ RM59.00
PRICE ✏ RM40.00
POSTAGE (WM/EM) ✏ RM8/11
📌 SELLING FOR MONEY/HAVE EXTRA SCARVES
.
.
📌Note: 
1. Strictly booking only for 24 hours.
2. Colours may slightly different due to lighting.
3. Defect during postage is on own responsibility.
4. After payment with a clear deal is made, no refund.
5. We are selling the best condition items. Individual may contact us thru WhatsApp (011 12583227) or dm for more pictures or inquiries.
6. NO SPAM!
.
.
.
#embracingthehijab #lebaran2018 #ootdtudungraya #tudung raya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
PRELOVED4LOVED . CATEGORY ✏ SHAWL/SCARF BRAND ✏ MAWADDAH IZZATI MATERIAL ✏ CHIFFON NASIJI CREPE COLOUR ✏ COFFEE SIZE ✏ XL (2X0.9M) STATUS ✏ NEW NORMAL PRICE ✏ RM59.00 PRICE ✏ RM40.00 POSTAGE (WM/EM) ✏ RM8/11 📌 SELLING FOR MONEY/HAVE EXTRA SCARVES . . 📌Note: 1. Strictly booking only for 24 hours. 2. Colours may slightly different due to lighting. 3. Defect during postage is on own responsibility. 4. After payment with a clear deal is made, no refund. 5. We are selling the best condition items. Individual may contact us thru WhatsApp (011 12583227) or dm for more pictures or inquiries. 6. NO SPAM! . . . #embracingthehijab  #lebaran2018  #ootdtudungraya  #tudung  raya #trusteddropship  #fastrespond  #tudunglimitededition  #teampurple  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau 
Sedih sebab harga minyak tak turun-turun?
•
BERITA BAIK!!!
•
Lemak dalam badan korang bakal turun! Tukar makanan bergoreng kepada alternatif seperti di dalam gambar. Lemak turun, badan lebih sihat dan jimat duit beli minyak. Syioookkk 😍
•
Ikan, ayam dan pisang antara makanan yang mempunyai sumber protein yang baik dan paling best buatkan perut kite kenyang lebih lama. TAPI...Bile digoreng, masak dengan minyak yang berlenangan atau add on cheese atau krim, semua bertukar jadi makanan yang tak baik utk diet
•
Good calories bertukar jadi bad calories. Yang mane pilihan anda? Buatlah pilihan yang bijak utk kesihatan diri anda 😉
•
#onlinecoaching
#tipsdiet
#kuruslepasraya
Sedih sebab harga minyak tak turun-turun? • BERITA BAIK!!! • Lemak dalam badan korang bakal turun! Tukar makanan bergoreng kepada alternatif seperti di dalam gambar. Lemak turun, badan lebih sihat dan jimat duit beli minyak. Syioookkk 😍 • Ikan, ayam dan pisang antara makanan yang mempunyai sumber protein yang baik dan paling best buatkan perut kite kenyang lebih lama. TAPI...Bile digoreng, masak dengan minyak yang berlenangan atau add on cheese atau krim, semua bertukar jadi makanan yang tak baik utk diet • Good calories bertukar jadi bad calories. Yang mane pilihan anda? Buatlah pilihan yang bijak utk kesihatan diri anda 😉 • #onlinecoaching  #tipsdiet  #kuruslepasraya 
JOURNEY!Suatu proses yang memerlukan masa, ketekuna, disiplin, fokus dan konsisten. Yang mane jika berjaya melalui proses2 itu, maka akan dapat hasil yang luarbiasa. Teruskan melangkah walaupun apa jua rintangan da  orang nak kate pun biarlah mereka. Jika anda betul2 nak turun berat, nak sihat, nak naik otot dan lain2 masalah anda yg perlu diperbetulkan. KEEP FIGHTING UNTIL THE END!! YANG INDAH DAN MANIS BERADA DI PENGHUJUNG JALAN HANYA UNTUK YANG SAMPAI KE GARISAN PENAMAT 💪💪 #journey #diary #process
JOURNEY!Suatu proses yang memerlukan masa, ketekuna, disiplin, fokus dan konsisten. Yang mane jika berjaya melalui proses2 itu, maka akan dapat hasil yang luarbiasa. Teruskan melangkah walaupun apa jua rintangan da orang nak kate pun biarlah mereka. Jika anda betul2 nak turun berat, nak sihat, nak naik otot dan lain2 masalah anda yg perlu diperbetulkan. KEEP FIGHTING UNTIL THE END!! YANG INDAH DAN MANIS BERADA DI PENGHUJUNG JALAN HANYA UNTUK YANG SAMPAI KE GARISAN PENAMAT 💪💪 #journey  #diary  #process 
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml |
[RM93 exc postage]
.
How to use
.
After toning the skin and applying serum, lock in all the nutrients with this soothing cream to care for your skin.
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsrichmoistsoothingcream cream #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml | [RM93 exc postage] . How to use . After toning the skin and applying serum, lock in all the nutrients with this soothing cream to care for your skin. . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsrichmoistsoothingcream  cream #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml |
[RM93 exc postage]
.
#klairsingredients
.
Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Cetyl Ethylhexanoate, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Beta-Glucan, Sorbitan Sesquioleate, Microcrystalline Wax, Betaine, Peg-100 Stearate, Ceramide 3, Polyquaternium-51, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Arginine, Illicium Verum(Anise) Fruit Extract, Citrus Paradisi(Grapefruit) Fruit Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Chlorphenesin, Disodium Adenosine Triphosphate, Algin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citric Acid, Portulaca Oleracea Extract, Natto Gum, Centella Asiatica Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Disodium Edta, Apium Graveolens (Celery) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Brassica Rapa (Turnip) Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Lysine Hcl, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsrichmoistsoothingcream cream #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml | [RM93 exc postage] . #klairsingredients  . Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Cetyl Ethylhexanoate, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Beta-Glucan, Sorbitan Sesquioleate, Microcrystalline Wax, Betaine, Peg-100 Stearate, Ceramide 3, Polyquaternium-51, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Arginine, Illicium Verum(Anise) Fruit Extract, Citrus Paradisi(Grapefruit) Fruit Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Chlorphenesin, Disodium Adenosine Triphosphate, Algin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citric Acid, Portulaca Oleracea Extract, Natto Gum, Centella Asiatica Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Disodium Edta, Apium Graveolens (Celery) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Brassica Rapa (Turnip) Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Lysine Hcl, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsrichmoistsoothingcream  cream #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml |
[RM93 exc postage]
.
Main Features
.
The concentrated formula of the Rich Moist Soothing Cream provides immediate, long-term moisture for a more radiant, hydrated complexion. This cream works deep within the skin to provide much needed soothing and moisture. Infused with yeast-derived beta glucan, it supports your skin’s natural moisture barrier, your skins defense system. Helping to rescue dry, irritated and sensitive skin by supporting and repairing your protective layer from the inside out, the Rich Moist Soothing Cream helps aid in the improvement of your natural skin cell repairing capabilities.
.
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsrichmoistsoothingcream cream #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml | [RM93 exc postage] . Main Features . The concentrated formula of the Rich Moist Soothing Cream provides immediate, long-term moisture for a more radiant, hydrated complexion. This cream works deep within the skin to provide much needed soothing and moisture. Infused with yeast-derived beta glucan, it supports your skin’s natural moisture barrier, your skins defense system. Helping to rescue dry, irritated and sensitive skin by supporting and repairing your protective layer from the inside out, the Rich Moist Soothing Cream helps aid in the improvement of your natural skin cell repairing capabilities. . . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsrichmoistsoothingcream  cream #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml |
[RM93 exc postage]
.
Suitable for :
.
- If you need a moisturizer for dry skin.
- If you want a moisturizer cream that reduce appearance of wrinkles and dry rough skin.
- If you want your skin to deliver a soft and glowing result.
- If you need a creamy moisturizer to serve as a better base for makeup
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsrichmoistsoothingcream cream #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml | [RM93 exc postage] . Suitable for : . - If you need a moisturizer for dry skin. - If you want a moisturizer cream that reduce appearance of wrinkles and dry rough skin. - If you want your skin to deliver a soft and glowing result. - If you need a creamy moisturizer to serve as a better base for makeup . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsrichmoistsoothingcream  cream #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml |
[RM93 exc postage]
.
DESCRIPTION:
.
This cream is an all-year moisturizing cream made for battling sensitive skin through all seasons. For dry skin, it effectively restores the hydration balance to help stabilize the skin. For heated skin, it lowers the temperature to reduce redness and diminish the appearance of pores to make you comfortable in your own skin.
.
Volume : 60ml
All skin types
Made in Korea
.
#kbeautymalaysia #dearklairsmalaysia #klairsmalaysia #klairsrichmoistsoothingcream #Repost 
#embracingthehijab #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau 
#officialkbeautyagent #kbeautydropship #cosmeticsoffer #skincareoffer #kbeautyteam #originalkoreanproduct #originalcosmetics #skincareoriginal #koreanskincare  #laneigemalaysia #cosrxmalaysia
| dearKLAIRS Rich Moist Soothing Cream 60ml | [RM93 exc postage] . DESCRIPTION: . This cream is an all-year moisturizing cream made for battling sensitive skin through all seasons. For dry skin, it effectively restores the hydration balance to help stabilize the skin. For heated skin, it lowers the temperature to reduce redness and diminish the appearance of pores to make you comfortable in your own skin. . Volume : 60ml All skin types Made in Korea . #kbeautymalaysia  #dearklairsmalaysia  #klairsmalaysia  #klairsrichmoistsoothingcream  #Repost  #embracingthehijab  #teamrayasingle  #teambiru  #teammerah  #teamrayakl  #teamrayakelantan  #teamrayapahang  #teamrayajohor  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #teamhijau  #officialkbeautyagent  #kbeautydropship  #cosmeticsoffer  #skincareoffer  #kbeautyteam  #originalkoreanproduct  #originalcosmetics  #skincareoriginal  #koreanskincare  #laneigemalaysia  #cosrxmalaysia 
Code : O681
Colour : Black, Green, Blue

Rm45 sm/rm49ss

Height Front 1.5cm, Heel 2 cm

4/35=22.3CM
5/36=23CM
6/37=23.5CM
7/38=24.3CM
8/39=24.8CM
9/40=25.6cm

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SP7818
Colour : Black, Light Beige

Rm57 sm/rm60ss

Height Front 3cm, Heel 4 cm

4/35=22.6CM
5/36=23.3CM
6/37=24.2CM
7/38=24.8CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SR9169
Colour : Black, Brown

Rm53 sm/rm56 ss

Width=9cm
, Height Front 3cm, Heel 5.5cm 
4/35=22.8CM
5/36=23.2CM
6/37=23.6CM 
7/38=24.1CM
8/39=24.6CM
9/40=25.2CM

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SP816
Colour : Blue, Beige

Rm58 sm/rm61ss

Height Front 4cm, Heel 7 cm

4/35=22.8CM
5/36=23.5CM
6/37=24CM 
7/38=24.7CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SOD01
Colour : Black, Brown, Coffee, Gold

Rm56 sm/rm59ss

Height Front 3cm, Heel 4 cm

4/35=22.6CM
5/36=23.3CM
6/37=24.2CM
7/38=24.8CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SOD07
Colour : Black, Khaki, Pink, Green, Coffee, Brown

Rm53 sm/rm59 ss

Height Front 3cm, Heel 4 cm

4/35=22.6CM
5/36=23.3CM
6/37=24.2CM
7/38=24.8CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SOD04
Colour : Brown, Black, Green, Khaki, Pink, Coffee

Rm53 sm/rm59 ss

Height Front 3cm, Heel 4 cm

4/35=22.6CM
5/36=23.3CM
6/37=24.2CM
7/38=24.8CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM
#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : H35
Colour : Black, Pink, Grey

Rm68sm/rm71 ss ⭐️SMALLER CUTTING, KINDLY TAKE 1 SIZE BIGGER⭐️
💫Choose TWO size bigger if you've bigger or wider feet💫 ⭐️SMALLER CUTTING Measurement Guide⭐️
👣 34 = 22.0 cm choose 35
👣 35 = 22.5 cm choose 36
👣 36 = 23.0 cm choose 37
👣 37 = 23.5 cm choose 38
👣 38 = 24.0 cm choose 39
👣 39 = 24.5 cm choose 40

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : H35 Colour : Black, Pink, Grey Rm68sm/rm71 ss ⭐️SMALLER CUTTING, KINDLY TAKE 1 SIZE BIGGER⭐️ 💫Choose TWO size bigger if you've bigger or wider feet💫 ⭐️SMALLER CUTTING Measurement Guide⭐️ 👣 34 = 22.0 cm choose 35 👣 35 = 22.5 cm choose 36 👣 36 = 23.0 cm choose 37 👣 37 = 23.5 cm choose 38 👣 38 = 24.0 cm choose 39 👣 39 = 24.5 cm choose 40 #shoes  #shoestore  #shoesforsale  #shoesoftheday  #shoesmurah  #sayajualmurah  #kasutmurah  #teamrayajohor  #teamrayakelantan  #teamrayaperak  #teamrayakl  #teamrayakampung  #kasutmurahmalaysia  #kasutcantik  #ootd  #butikonline  #butikmurah 
Code : SO7641
Colour : Black, Brown, Coffee, Gold

Rm53 sm/rm59 ss

Height Front 4cm, Heel 7 cm

4/35=22.8CM
5/36=23.5CM
6/37=24CM 
7/38=24.7CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM
#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SO2669
Colour : Green, Khaki, Black, Coffee, Pink, Brown

Rm58 sm/rm61 ss

Height Front 3cm, Heel 4 cm

4/35=22.6CM
5/36=23.3CM
6/37=24.2CM
7/38=24.8CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM
#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SOD03
Colour : Black, Khaki, Green, Brown, Coffee, Pink

Rm53 sm/rm59 ss

Height Front 3cm, Heel 4 cm

4/35=22.6CM
5/36=23.3CM
6/37=24.2CM
7/38=24.8CM
8/39=25.3CM
9/40=26CM

#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah
Code : SO759
Colour : Coffee, Black, Brown, Gold, 
Rm48 sm/rm55 ss

Height Front 4cm, Heel 6 cm

4/35=23CM
5/36=23.5CM
6/37=24CM
7/38=24.6CM
8/39=25.2CM
9/40=26CM
#shoes #shoestore #shoesforsale #shoesoftheday #shoesmurah #sayajualmurah #kasutmurah #teamrayajohor #teamrayakelantan #teamrayaperak #teamrayakl #teamrayakampung #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #ootd #butikonline #butikmurah