an online Instagram web viewer

#teamjohor medias

Photos

SKIN BOOSTER SERUMโœจ
.
5 natural ingredients ๐Ÿ‘‡
โ˜˜๏ธ Aloe Vera
โ˜˜๏ธ Cucumber
โ˜˜๏ธ Olive
โ˜˜๏ธ Cactus
โ˜˜๏ธ Wheat Seed
.
Good for skin ๐Ÿ‘‡
๐ŸŒธ Antioxidant
๐ŸŒธ Soothing
๐ŸŒธ Hydrating
๐ŸŒธ Anti bacterial
๐ŸŒธ Fight Acne
๐ŸŒธ Glow and Shine
.
Item ready stock ๐Ÿ’‹
.
klik link di bio untuk orderโค๏ธ
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
#serumwawazainal
#serumwawa
SKIN BOOSTER SERUMโœจ . 5 natural ingredients ๐Ÿ‘‡ โ˜˜๏ธ Aloe Vera โ˜˜๏ธ Cucumber โ˜˜๏ธ Olive โ˜˜๏ธ Cactus โ˜˜๏ธ Wheat Seed . Good for skin ๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒธ Antioxidant ๐ŸŒธ Soothing ๐ŸŒธ Hydrating ๐ŸŒธ Anti bacterial ๐ŸŒธ Fight Acne ๐ŸŒธ Glow and Shine . Item ready stock ๐Ÿ’‹ . klik link di bio untuk orderโค๏ธ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah  #serumwawazainal  #serumwawa 
Upgrading our Hair Masker. Kalau packaging lama dulu 120ml je. Ini kali kita kasi upgrade 150ml pulakk. Haaa lebih puass hati๐Ÿ‘๐Ÿผ P/s nak cakap bau hair masker kali ni lebih menggoda tau. Sama macam awak goda saya untuk beli awak.. ekhh.. For more info/order boleh klik link kat bio tu ye๐Ÿ‘†๐Ÿฝ
.
#ReviewRapunzelHairCare #sicantiks #rapunzelhaircare #rambutismahkotawanita
#rambuttakgerbang
#rapunzelhcjb #penyelesaianmasalahrambut 
#rambutsehatberkilau
#TeamKakYong
#Rapunzelians
#Johor #TeamJohor #Tangkak #pasirgudang #masai #MuarMutiaraJoho #Sagil #Jementah #Segamat #PasirGudang #JBCC #KomtarJB #Rambut #masalahrambutkering
Upgrading our Hair Masker. Kalau packaging lama dulu 120ml je. Ini kali kita kasi upgrade 150ml pulakk. Haaa lebih puass hati๐Ÿ‘๐Ÿผ P/s nak cakap bau hair masker kali ni lebih menggoda tau. Sama macam awak goda saya untuk beli awak.. ekhh.. For more info/order boleh klik link kat bio tu ye๐Ÿ‘†๐Ÿฝ . #ReviewRapunzelHairCare  #sicantiks  #rapunzelhaircare  #rambutismahkotawanita  #rambuttakgerbang  #rapunzelhcjb  #penyelesaianmasalahrambut  #rambutsehatberkilau  #TeamKakYong  #Rapunzelians  #Johor  #TeamJohor  #Tangkak  #pasirgudang  #masai  #MuarMutiaraJoho  #Sagil  #Jementah  #Segamat  #PasirGudang  #JBCC  #KomtarJB  #Rambut  #masalahrambutkering 
BRONIS POSTAGE
=============== alhamdulillah selesai satu kotak untuk postage pada agen di kukup pontian johor. Nak dekat raya haji ni ramai yang dah order awal kerepek bronis Dark Coklat dan Matcha flavour. Terima kasih Bronis Lovers yang sentiasa support produk Bronis kami. ๐Ÿ’š๐Ÿ’šโคโค
.
Kredit :
Nur Liana Salim

#TeamJohor
#teamyen
#gengbronis
#unlimitedcraziness
BRONIS POSTAGE =============== alhamdulillah selesai satu kotak untuk postage pada agen di kukup pontian johor. Nak dekat raya haji ni ramai yang dah order awal kerepek bronis Dark Coklat dan Matcha flavour. Terima kasih Bronis Lovers yang sentiasa support produk Bronis kami. ๐Ÿ’š๐Ÿ’šโคโค . Kredit : Nur Liana Salim #TeamJohor  #teamyen  #gengbronis  #unlimitedcraziness 
BRONIS POSTAGE
=============== alhamdulillah selesai satu kotak untuk postage pada agen di kukup pontian johor. Nak dekat raya haji ni ramai yang dah order awal kerepek bronis Dark Coklat dan Matcha flavour. Terima kasih Bronis Lovers yang sentiasa support produk Bronis kami. ๐Ÿ’š๐Ÿ’šโคโค
.
Kredit :
Nur Liana Salim

#TeamJohor
#teamyen
#gengbronis
#unlimitedcraziness
BRONIS POSTAGE =============== alhamdulillah selesai satu kotak untuk postage pada agen di kukup pontian johor. Nak dekat raya haji ni ramai yang dah order awal kerepek bronis Dark Coklat dan Matcha flavour. Terima kasih Bronis Lovers yang sentiasa support produk Bronis kami. ๐Ÿ’š๐Ÿ’šโคโค . Kredit : Nur Liana Salim #TeamJohor  #teamyen  #gengbronis  #unlimitedcraziness 
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขAssalamualaikum & hai semua!!๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ .
.
Petang ini kami akan berada di gerai B4 Pasar Jumaat, Mersing. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kepada yang berada di sekitar Mersing boleh berkunjung ke gerai kami dan dapatkan Daging Wadik Selera Selatan segera sementara stok masih ada. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ .
.
Anda juga boleh menempah produk ini dengan hanya menghubungi nombor di bawah. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177628054 (Hajar) ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/6014-3096959 (Intan)
.
. ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธJadi tunggu apa lagi, mari dapatkan sekarang!!! ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ .
.

#DutaJauhar2018
#DutaJauharUUM
#MersMeatPekasamUUM
#uumisthebest
#TeamJohor
#ProdukJohor
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขAssalamualaikum & hai semua!!๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ . . Petang ini kami akan berada di gerai B4 Pasar Jumaat, Mersing. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kepada yang berada di sekitar Mersing boleh berkunjung ke gerai kami dan dapatkan Daging Wadik Selera Selatan segera sementara stok masih ada. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . Anda juga boleh menempah produk ini dengan hanya menghubungi nombor di bawah. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177628054 (Hajar) ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/6014-3096959 (Intan) . . ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธJadi tunggu apa lagi, mari dapatkan sekarang!!! ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ . . #DutaJauhar2018  #DutaJauharUUM  #MersMeatPekasamUUM  #uumisthebest  #TeamJohor  #ProdukJohor 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ... Ibu adik dah pandai baca la... Esok adik nak ikut abang pegi sekolah...Boleh tak.. Adik dah pandai baca...niii

Lepas kosisten kemam int3tree.. Anak kecil ni dah boleh membaca ABC

Alhamdulillah. ..testimoni si kecil.. #int3tree
#resultanakbagus
#TeamJohor
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ... Ibu adik dah pandai baca la... Esok adik nak ikut abang pegi sekolah...Boleh tak.. Adik dah pandai baca...niii Lepas kosisten kemam int3tree.. Anak kecil ni dah boleh membaca ABC Alhamdulillah. ..testimoni si kecil.. #int3tree  #resultanakbagus  #TeamJohor 
|| Mesyuarat Bulanan Duta Jauhar UniKL 5.0 bersama Pegawai Zon Selatan @mychemad ||
'Effort and hard work construct the bridge that connects your dreams to reality'
-Daisaku Ikeda
#DutaJauhar2018 #TeamJohor #MuafakatJohor #OrangMudaJohor #WeAreUniKL #TheBroCo #SayaJual #SeaweedCrackers #PopiaSeaweed #SocialEntrepreneurs #KerepekSeaweedMurah
Setidaknya dalam setiap nafas yang dihela, ada manfaat yang mampu diberi kepada seisi alam.

#DutaJauhar
#DutaJauhar2018
#TeamJohor
#DutaJauharUUM
#uumisthebest
#MersMeatPekasamUUM
#JohorBerkemajuan
Hi semua admin nak bgitau WAWA COSMETICS ada buat SET COMBO TAUโœจ๐Ÿ˜˜
.
Suka tak??
.
Kalau suka tunggu apa lagi๐Ÿ˜Š
.
Jimattt sangat kalau beli combo ni๐ŸŒธ
.
Semua product WAWA COSMETICS available tau๐Ÿ’‹
.
Nak order terus klik link kat bioโค๏ธ
.
Cecepat grab sebelum stock licinzzzz๐Ÿ˜˜
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
Hi semua admin nak bgitau WAWA COSMETICS ada buat SET COMBO TAUโœจ๐Ÿ˜˜ . Suka tak?? . Kalau suka tunggu apa lagi๐Ÿ˜Š . Jimattt sangat kalau beli combo ni๐ŸŒธ . Semua product WAWA COSMETICS available tau๐Ÿ’‹ . Nak order terus klik link kat bioโค๏ธ . Cecepat grab sebelum stock licinzzzz๐Ÿ˜˜ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah 
"REVIEW DARI CUST"

Terbaik beb!!!.. Syukur alhamdulillah..dpt sambutan ramai di De'Lynn Bistro ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Terima kasih Support De'Lynn Bistro...Terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sporting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Tempat best , Makanan sedap2 semua

Terima kasih kepada Para pelanggan kerana sentiasa memilih De'Lynn Bistro sebagai Destinasi Makan Malam Anda๐ŸŽ‰
.
Kami beroperasi seperti biasa hari ini!
โฐ 4.00pm-2.00am
.
๐Ÿ“De'Lynn Bistro Bukit Pasir

#Delynnbistro
#delynnbistroterbaekk
#BatuPahat 
#BukitPasir
#SHELLOUT 
#johorbahru
#teamjohor
#shishabatupahat 
#westernfood
#malaysiancafe
#dinner
#birthday
#gathering

Kredit:De'Lynn Bistro

Tq support restoran De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro
"REVIEW DARI CUST" Terbaik beb!!!.. Syukur alhamdulillah..dpt sambutan ramai di De'Lynn Bistro ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Terima kasih Support De'Lynn Bistro...Terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sporting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Tempat best , Makanan sedap2 semua Terima kasih kepada Para pelanggan kerana sentiasa memilih De'Lynn Bistro sebagai Destinasi Makan Malam Anda๐ŸŽ‰ . Kami beroperasi seperti biasa hari ini! โฐ 4.00pm-2.00am . ๐Ÿ“De'Lynn Bistro Bukit Pasir #Delynnbistro  #delynnbistroterbaekk  #BatuPahat  #BukitPasir  #SHELLOUT  #johorbahru  #teamjohor  #shishabatupahat  #westernfood  #malaysiancafe  #dinner  #birthday  #gathering  Kredit:De'Lynn Bistro Tq support restoran De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro @ De'Lynn Bistro
Thank you SiS kerana support kami team @serialambuana utk 1963 team challenge

#SiSMalaysia #ElitegearsMy @elitegearsmy #serialambuana #runningfamily #runningteam #teamjohor # doneLSDmanjatonight #runwalkorcrawl
Syukur Alhamdulillah...dpt sambutan ramai di De'Lynn Bistro ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Terima kasih Support De'Lynn Bistro...Terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sporting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Tempat best , Makanan sedap2 semua  Terima kasih kepada Para pelanggan kerana sentiasa memilih De'Lynn Bistro sebagai Destinasi Makan Malam Anda๐ŸŽ‰
.
Kami beroperasi seperti biasa hari ini!
โฐ 4.00pm-2.00am
.
๐Ÿ“De'Lynn Bistro Bukit Pasir

#Delynnbistro
#delynnbistroterbaekk
#BatuPahat 
#BukitPasir
#SHELLOUT 
#johorbahru
#teamjohor
#shishabatupahat 
#westernfood
#malaysiancafe
#dinner
#birthday
#gathering

Kredit:De'Lynn Bistro

Tq support restoran De'Lynn Bistro
Syukur Alhamdulillah...dpt sambutan ramai di De'Lynn Bistro ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Terima kasih Support De'Lynn Bistro...Terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sporting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Tempat best , Makanan sedap2 semua Terima kasih kepada Para pelanggan kerana sentiasa memilih De'Lynn Bistro sebagai Destinasi Makan Malam Anda๐ŸŽ‰ . Kami beroperasi seperti biasa hari ini! โฐ 4.00pm-2.00am . ๐Ÿ“De'Lynn Bistro Bukit Pasir #Delynnbistro  #delynnbistroterbaekk  #BatuPahat  #BukitPasir  #SHELLOUT  #johorbahru  #teamjohor  #shishabatupahat  #westernfood  #malaysiancafe  #dinner  #birthday  #gathering  Kredit:De'Lynn Bistro Tq support restoran De'Lynn Bistro
Syukur Alhamdulillah Penangan Ais Kepal Milo Chees RM5.90 sahaja...dpt sambutan ramai di De'Lynn Bistro ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Terima kasih Support De'Lynn Bistro...Terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sporting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Tempat best , Makanan sedap2 semua  Terima kasih kepada Para pelanggan kerana sentiasa memilih De'Lynn Bistro sebagai Destinasi Makan Malam Anda๐ŸŽ‰
.
Kami beroperasi seperti biasa hari ini!
โฐ 4.00pm-2.00am
.
๐Ÿ“De'Lynn Bistro Bukit Pasir

#Delynnbistro
#delynnbistroterbaekk
#BatuPahat 
#BukitPasir
#SHELLOUT 
#johorbahru
#teamjohor
#shishabatupahat 
#westernfood
#malaysiancafe
#dinner
#birthday
#gathering

Kredit:De'Lynn Bistro

Tq support restoran De'Lynn Bistro
Syukur Alhamdulillah Penangan Ais Kepal Milo Chees RM5.90 sahaja...dpt sambutan ramai di De'Lynn Bistro ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Terima kasih Support De'Lynn Bistro...Terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sporting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Tempat best , Makanan sedap2 semua Terima kasih kepada Para pelanggan kerana sentiasa memilih De'Lynn Bistro sebagai Destinasi Makan Malam Anda๐ŸŽ‰ . Kami beroperasi seperti biasa hari ini! โฐ 4.00pm-2.00am . ๐Ÿ“De'Lynn Bistro Bukit Pasir #Delynnbistro  #delynnbistroterbaekk  #BatuPahat  #BukitPasir  #SHELLOUT  #johorbahru  #teamjohor  #shishabatupahat  #westernfood  #malaysiancafe  #dinner  #birthday  #gathering  Kredit:De'Lynn Bistro Tq support restoran De'Lynn Bistro
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’•
.
COMBO E๐ŸŒธ
.
Available
๐Ÿ’‹ Serum Foundation
๐Ÿ’‹ Mascara
*by @w4w4_zainal
.
wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š
atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’• . COMBO E๐ŸŒธ . Available ๐Ÿ’‹ Serum Foundation ๐Ÿ’‹ Mascara *by @w4w4_zainal . wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah 
Alhamdulillah first karisma dapat medal ๐Ÿ˜Š. maap captain tak buat kerja sangat. hardluck ah kat semi. #karismaperak2018 #teamjohor #bronze
Courtesy visit by the Institute of Taiwan Nuclear Energy Research Atomic Energy Council and Taiwan Green Technology Research Institute Department of Renewable Energy to Bio-XCell Malaysia today. 
#bioxcell #malaysia #johor #biotechpark #iskandarmalaysia #teamjohor  #taiwan #biotechnology #bangsajohor #iskandarputeri #mestecc
[KURSUS PENGURUSAN KEWANGAN DAN PERAKAUNAN PERNIAGAAN BERKOMPUTER ]

Tarikh: 13 hingga 16 Ogos 2018
Tempat: IKPK Kelantan

Kursus yang berlangsung selama 4 hari di IKPK Kelantan ini turut disertai oleh seramai 2 orang golongan sasaran dari Duta Jauhar UUM iaitu Puan Rosnani dan Puan Dayang.

Dengan penyertaan ini, diharapkan mereka dapat mengarap seberapa banyak input yang bermanfaat bagi kelangsungan projek Daging Wadik Selera Selatan pada masa akan datang.

Semoga mereka terus bersemangat dan mampu meningkatkan lagi kuantiti jualan dan kualiti produk. 
#DutaJauhar
#DutaJauhar2018
#TeamJohor
#DutaJauharUUM
#uumisthebest
#MersMeatPekasamUUM
#JohorBerkemajuan
[KURSUS PENGURUSAN KEWANGAN DAN PERAKAUNAN PERNIAGAAN BERKOMPUTER ] Tarikh: 13 hingga 16 Ogos 2018 Tempat: IKPK Kelantan Kursus yang berlangsung selama 4 hari di IKPK Kelantan ini turut disertai oleh seramai 2 orang golongan sasaran dari Duta Jauhar UUM iaitu Puan Rosnani dan Puan Dayang. Dengan penyertaan ini, diharapkan mereka dapat mengarap seberapa banyak input yang bermanfaat bagi kelangsungan projek Daging Wadik Selera Selatan pada masa akan datang. Semoga mereka terus bersemangat dan mampu meningkatkan lagi kuantiti jualan dan kualiti produk. #DutaJauhar  #DutaJauhar2018  #TeamJohor  #DutaJauharUUM  #uumisthebest  #MersMeatPekasamUUM  #JohorBerkemajuan 
Every person is a diamond๐Ÿ’Ž
Tunggu nak digilap je
So let's make come back again next year๐Ÿ’
.
.
.
#karisma2018 #karismaperak2018
#teamjohor #handballjohor #ujhtc
So excited to launch our first collection soon !!
.
.
Setiap tudung mempunyai label tag yang tertera nama @alhurracouture yang menjadikan ia lebih eksklusif.
.
.
Dijangka koleksi pertama akan dilancarkan selepas Aidiladha dengan promosi hebat, specially for our customer
.
.
Stay Tuned Guys!! Don't forget to turn on notification to be the first grab our collection ๐Ÿ˜
.
.
โฃ๏ธ@syzasyfqh , Founder of @alhurracouture โฃ๏ธ
.
.
.
#tudung #tudungviral #tudungeksklusifmurahterkini #kedaionline #onlineseller #fashionable #fashionjb #johorbahru #aksesori #tudungcantikmurah #alhurra #alhurracouture #murahje #teamjohor #pakaian #tudungbawal #shawlchiffon #instantudung #innerpremium #shawlchiffonberat #tudungberkualititinggi #viral #johorbahru #kotatinggi #malaysia
So excited to launch our first collection soon !! . . Setiap tudung mempunyai label tag yang tertera nama @alhurracouture yang menjadikan ia lebih eksklusif. . . Dijangka koleksi pertama akan dilancarkan selepas Aidiladha dengan promosi hebat, specially for our customer . . Stay Tuned Guys!! Don't forget to turn on notification to be the first grab our collection ๐Ÿ˜ . . โฃ๏ธ@syzasyfqh , Founder of @alhurracouture โฃ๏ธ . . . #tudung  #tudungviral  #tudungeksklusifmurahterkini  #kedaionline  #onlineseller  #fashionable  #fashionjb  #johorbahru  #aksesori  #tudungcantikmurah  #alhurra  #alhurracouture  #murahje  #teamjohor  #pakaian  #tudungbawal  #shawlchiffon  #instantudung  #innerpremium  #shawlchiffonberat  #tudungberkualititinggi  #viral  #johorbahru  #kotatinggi  #malaysia 
Make today better than yesterday. Life is about becoming better ๐Ÿ˜Š

#DutaJauhar2018
#DutaJauharUUM
#MersMeatPekasamUUM
#uumisthebest
#TeamJohor
#ProdukJohor
Thanks for the experiences.
.
from handballers to futsaller. such a great moments ๐Ÿ’•
#karismaperak2018
#karismaxxv
#Teamjohor
#KeeperJohor
ha jom tengok perbezaan blending egg produk biasa dengan Cubre Mi ๐Ÿ˜Š
.
#cubremijohor #cubremi #takflowlesstakcubremi #foundationcubremi #teamjohor #blendingegg #loosepowder #glowsetter
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’•
.
COMBO D๐ŸŒธ
.
Available
๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte 2pcs
*by @w4w4_zainal
.
wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š
atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’• . COMBO D๐ŸŒธ . Available ๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte 2pcs *by @w4w4_zainal . wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah 
Off To KK โœˆ๏ธ
.
Maksak 7s 2018 ๐Ÿˆ
.
#teamjohor #maksakjohor #maksakragbi #daddynoah #daddyoked
NAK RASA DAGING WADIK TAPI SUSAH NAK CARI ? .
.
Kami ada untuk selesaikan permasalahan tersebut
.
.
Hmmm, daging wadik ni apa pulak ?
.
.
Daging wadik atau lebih dikenali sebagai daging pekasam ni menjadi makanan yang sinonim bagi orang Banjar
.
.

Ada banyak lagi yang menarik tentang daging ni. Jangan segan silu wassap kami untuk tempahan dan pertanyaan
. .
.
๐Ÿ“ณ http://www.wasap.my/60177628054 (Hajar)
๐Ÿ“ณ http://www.wasap.my/+60143096959 (Intan)
.
.
Jom support keusahawanan sosial anak muda johor melalui pembelian Daging Wadik Selera Selatan ini
.
.
#DutaJauhar2018
#DutaJauharUUM
#MersMeatPekasamUUM
#uumisthebest
#TeamJohor
#ProdukJohor
NAK RASA DAGING WADIK TAPI SUSAH NAK CARI ? . . Kami ada untuk selesaikan permasalahan tersebut . . Hmmm, daging wadik ni apa pulak ? . . Daging wadik atau lebih dikenali sebagai daging pekasam ni menjadi makanan yang sinonim bagi orang Banjar . . Ada banyak lagi yang menarik tentang daging ni. Jangan segan silu wassap kami untuk tempahan dan pertanyaan . . . ๐Ÿ“ณ http://www.wasap.my/60177628054 (Hajar) ๐Ÿ“ณ http://www.wasap.my/+60143096959 (Intan) . . Jom support keusahawanan sosial anak muda johor melalui pembelian Daging Wadik Selera Selatan ini . . #DutaJauhar2018  #DutaJauharUUM  #MersMeatPekasamUUM  #uumisthebest  #TeamJohor  #ProdukJohor 
-Bola tampar menengah ๐Ÿ
-Bola sepak rendah โšฝ๏ธ #TeamJohor
-Bola tampar menengah ๐Ÿ -Bola sepak rendah โšฝ๏ธ #TeamJohor 
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’•
.
COMBO C๐ŸŒธ
.
Available
๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte
๐Ÿ’‹ Serum Foundation
*by @w4w4_zainal
.
wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š
atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’• . COMBO C๐ŸŒธ . Available ๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte ๐Ÿ’‹ Serum Foundation *by @w4w4_zainal . wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah 
Himpunan Produk Usahawan Sosial Market Saya sempena Seminar Literasi Undang-undang 2018. .
โžฐ FOLLOW US
. ๐Ÿ†”: PAGE FACEBOOK @ SOSIAL MARKET SAYA .
๐Ÿ†”INSTAGRAM @sosialmarketsaya .
โ€ผWHATSAPP KAMI :โ€ผ
โœ…PN DIANA
0127381667
โœ…EN RAHIM
0137372091
โœ…MS JACKLYN (JPW)
072242299
.
.
.
.
LIKE.SHARE.COMMENT

#SosialMarketsaya
#MonMarcheSocial
#TahunMemperkasaWanita2018
#WanitaGemilang
#TMW18
#kpwkm
#JPW
#JPWJohor
#Wanita
#Women
#Johor
#satuJohor
#MuafakatJohor
#TeamJohor
#JDT
Himpunan Produk Usahawan Sosial Market Saya sempena Seminar Literasi Undang-undang 2018. . โžฐ FOLLOW US . ๐Ÿ†”: PAGE FACEBOOK @ SOSIAL MARKET SAYA . ๐Ÿ†”INSTAGRAM @sosialmarketsaya . โ€ผWHATSAPP KAMI :โ€ผ โœ…PN DIANA 0127381667 โœ…EN RAHIM 0137372091 โœ…MS JACKLYN (JPW) 072242299 . . . . LIKE.SHARE.COMMENT #SosialMarketsaya  #MonMarcheSocial  #TahunMemperkasaWanita2018  #WanitaGemilang  #TMW18  #kpwkm  #JPW  #JPWJohor  #Wanita  #Women  #Johor  #satuJohor  #MuafakatJohor  #TeamJohor  #JDT 
inrerior design katanya untuk bilik bos la kot.. guna wallpaper plain 2 kaler pun cun jgk cuma ambil masa skt. birulautplushijau #plainwallpaper #interiordesign #teameamasterwallpaper #eamasterwallpaper #kpjhospital #pasangwallpaperjohor #teamjohor
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’•
.
COMBO B๐ŸŒธ
.
Available
๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte
๐Ÿ’‹ Mascara
*by @w4w4_zainal
.
wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š
atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’• . COMBO B๐ŸŒธ . Available ๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte ๐Ÿ’‹ Mascara *by @w4w4_zainal . wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah 
๐ŸตPINKLADY kini berwajah baru๐Ÿต
๐ŸตLebih eksklusif kualiti juga padu๐Ÿต
๐ŸตFree gift lama bertukar baru๐Ÿต
๐ŸตFeedback positif semakin padu๐Ÿต "Its Leather, Eksklusif, Bergaya, dan Pasti Membuat Setiap Wanita Cantik" โžก๏ธSENJATA KECANTIKAN PARA WANITA๐Ÿ’ฅ
โžก๏ธMAGNET KASIH SAYANG SUAMI๐Ÿ’ฅ
โžก๏ธKESIHATAN DALAM TERJAMIN๐Ÿ’ฅ
โžก๏ธASET LUARAN MENJADI TARIKAN PARA LELAKI๐Ÿ’ฅ

Satu botol berapa.?-
1 botol 60 kapsul sis, Berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.?โœ”โœ”โœ”
- Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang 100% herba organik. InsyaAllah selamat digunakan. 
Fungsi utama PINKLADY ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BERMINAT? JOM TEKAN LINK DI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+601116125258/pinkladyORIGINAL

#REMYEMPIRE
#UKUGROUP
#TeamFareha
#TeamEyfa
#TeamJohor
๐ŸตPINKLADY kini berwajah baru๐Ÿต ๐ŸตLebih eksklusif kualiti juga padu๐Ÿต ๐ŸตFree gift lama bertukar baru๐Ÿต ๐ŸตFeedback positif semakin padu๐Ÿต "Its Leather, Eksklusif, Bergaya, dan Pasti Membuat Setiap Wanita Cantik" โžก๏ธSENJATA KECANTIKAN PARA WANITA๐Ÿ’ฅ โžก๏ธMAGNET KASIH SAYANG SUAMI๐Ÿ’ฅ โžก๏ธKESIHATAN DALAM TERJAMIN๐Ÿ’ฅ โžก๏ธASET LUARAN MENJADI TARIKAN PARA LELAKI๐Ÿ’ฅ Satu botol berapa.?- 1 botol 60 kapsul sis, Berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.?โœ”โœ”โœ” - Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang 100% herba organik. InsyaAllah selamat digunakan. Fungsi utama PINKLADY ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BERMINAT? JOM TEKAN LINK DI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+601116125258/pinkladyORIGINAL #REMYEMPIRE  #UKUGROUP  #TeamFareha  #TeamEyfa  #TeamJohor 
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’•
.
COMBO A๐ŸŒธ
.
Available
๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte
๐Ÿ’‹ Serum Foundation
๐Ÿ’‹ Mascara
*by @w4w4_zainal
.
wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š
atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜
.
#crushcosmetic
#crushcosmeticbywawazainal
#crushcosmeticjohor
#crushcosmeticjohorbahru
#wawazainal
#lipmatte
#lipmattemalaysia
#makeup
#murah
#makeupmurah
#makeupmalaysia
#makeuplover
#malaysia
#cod
#jb
#johor
#johorbahru
#codjohor
#teamjohor
#promoprice
#promotion
#promo
#sayajual
#jualmurah
#sayajualmurah
NEW๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Now semua stock @wawacosmeticshq available๐Ÿ’• . COMBO A๐ŸŒธ . Available ๐Ÿ’‹ Crush Lipmatte ๐Ÿ’‹ Serum Foundation ๐Ÿ’‹ Mascara *by @w4w4_zainal . wsap kita terus untuk order 01127661433๐Ÿ˜Š atau klik link kat bio yea๐Ÿ˜˜ . #crushcosmetic  #crushcosmeticbywawazainal  #crushcosmeticjohor  #crushcosmeticjohorbahru  #wawazainal  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #makeup  #murah  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #makeuplover  #malaysia  #cod  #jb  #johor  #johorbahru  #codjohor  #teamjohor  #promoprice  #promotion  #promo  #sayajual  #jualmurah  #sayajualmurah 
On Set ๐Ÿ’ช๐Ÿป JKKN Johor โค๏ธ๐Ÿ’™ #inspitari#teamjohor
E-Sport UiTM Johorโค

P/s : tak boleh kerap sangat buat mini love๐Ÿ˜

#Karisma2018 #TeamJohor #KitaHebat
PASIR GUDANG GOT TALENT

Sempena Bulan Kemerdekaan ini, jom serlahkan bakat anda dan menangi wang tunai. Upload Video di link Google Form untuk beraksi diperingkat Akhir di Atrium Kompleks UTC Pasir Gudang pada 26 Ogos 2018. 
Google Form : 
Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR

Selamat Maju Jaya :D

#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
PASIR GUDANG GOT TALENT Sempena Bulan Kemerdekaan ini, jom serlahkan bakat anda dan menangi wang tunai. Upload Video di link Google Form untuk beraksi diperingkat Akhir di Atrium Kompleks UTC Pasir Gudang pada 26 Ogos 2018. Google Form : Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR Selamat Maju Jaya :D #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
MISS BEAUTY MERDEKA

Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 
1) Google Form : 
Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR

ATAU 
2) Borang :
Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com

Selamat Maju Jaya :D

#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
MISS BEAUTY MERDEKA Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 1) Google Form : Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR ATAU 2) Borang : Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com Selamat Maju Jaya :D #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
SUARA SOLO MERDEKA

Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 
1) Google Form : 
Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR

ATAU 
2) Borang :
Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com

Selamat Maju Jaya :D

#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
SUARA SOLO MERDEKA Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 1) Google Form : Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR ATAU 2) Borang : Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com Selamat Maju Jaya :D #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
BUSANA TOKOH CILIK MERDEKA

Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 
1) Google Form : 
Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR

ATAU 
2) Borang :
Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com

Selamat Maju Jaya :D

#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
BUSANA TOKOH CILIK MERDEKA Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 1) Google Form : Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR ATAU 2) Borang : Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com Selamat Maju Jaya :D #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
PERTANDINGAN MEWARNA

Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 
1) Google Form : 
Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR

ATAU 
2) Borang :
Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com

Selamat Maju Jaya :D

#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
PERTANDINGAN MEWARNA Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 1) Google Form : Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR ATAU 2) Borang : Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com Selamat Maju Jaya :D #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
EXPLORACE TANGGAL 31 
Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 
1) Google Form : 
Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR

ATAU 
2) Borang :
Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com

Selamat Maju Jaya :D

#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
EXPLORACE TANGGAL 31 Penyertaan pertandingan hanya boleh didaftar melalui Google form ATAU Borang yang disediakan. 1) Google Form : Peseta perlu mengisi butiran penyertaan pada link yang berikut - https://goo.gl/8UY8pR ATAU 2) Borang : Peserta boleh mendapatkan borang pertandingan di Kaunter UTC Pasir Gudang dan hantar sebelum tarikh tutup penyertaan. atau email ke ismat.kpbpg@gmail.com Selamat Maju Jaya :D #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
Hai warga Pasir Gudang & Johor, Jom sama-sama kita meriahkan bulan kemerdekaan ini dengan aktiviti-aktiviti yang menarik di Kompleks Pusat Bandar & UTC Pasir Gudang dari 25 Ogos sehingga 4 September 2018. 
Antara aktiviti yang ada ialah pertandingan Pasir Gudang Got Talent, Pertandingan Mewarna, Pertandingan Bercerita, Explorace Merdeka, Busana Tokoh Merdeka Cilik, dan Miss Beauty Merdeka. 
Jualan Pakaian & Barangan Harian dengan HARGA RUNTUH  pon ada tau untuk Bulan Kemerdekaan yang ke-61 ni. 
#UTCPasirGudang #KPBPG #TeamJohor #KompleksPusatBandarPasirGudang #TeamPasirGudang #Johorean #Jdt #JohorDarulTakzim #SayangiMalaysiaku #Merdeka #BulanKemerdekaan #PasirGudangGotTalent #UTCPG #UTC
Hai warga Pasir Gudang & Johor, Jom sama-sama kita meriahkan bulan kemerdekaan ini dengan aktiviti-aktiviti yang menarik di Kompleks Pusat Bandar & UTC Pasir Gudang dari 25 Ogos sehingga 4 September 2018. Antara aktiviti yang ada ialah pertandingan Pasir Gudang Got Talent, Pertandingan Mewarna, Pertandingan Bercerita, Explorace Merdeka, Busana Tokoh Merdeka Cilik, dan Miss Beauty Merdeka. Jualan Pakaian & Barangan Harian dengan HARGA RUNTUH pon ada tau untuk Bulan Kemerdekaan yang ke-61 ni. #UTCPasirGudang  #KPBPG  #TeamJohor  #KompleksPusatBandarPasirGudang  #TeamPasirGudang  #Johorean  #Jdt  #JohorDarulTakzim  #SayangiMalaysiaku  #Merdeka  #BulanKemerdekaan  #PasirGudangGotTalent  #UTCPG  #UTC 
BPR2018 ๐Ÿ˜

#teamjohor
#zonsemenanjung
#110818
Restock and ready to roll.
Jom dapatkan sekarang gaiss.
๐Ÿ“ณAshiqin-0197842731
๐Ÿ“ณNatasha-01127874689
๐Ÿ“ณDelichus HQ-0182344689
P/s: August Promotion coming soon.
#DutaJauhar2018 #TeamJohor #MuafakatJohor #OrangMudaJohor #KerepekSeaweed #PopiaSeaweed #TheBroCo #SayaJual #SeaweedCrackers #WeAreUniKL #SocialEntrepreneurs