an online Instagram web viewer

#teamfs medias

Photos

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
안녕하세요 Team 투지입니다 😊
저희가 이번에 새로운 이벤트를 열었습니다 🎉
살 빼신 만큼 환급해가실 수 있는 이벤트 입니다 ‼️
나와있는 번호로 문의 주세요 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 안녕하세요 Team 투지입니다 😊 저희가 이번에 새로운 이벤트를 열었습니다 🎉 살 빼신 만큼 환급해가실 수 있는 이벤트 입니다 ‼️ 나와있는 번호로 문의 주세요 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Con grandes atletas 🔝🏃‍♂️.
_______________________
#FondistasSalvadoreños #elsalvadorcorre  #TeamFS
Et si la différence les dérange, dérangeons-les !📸🙈❤️
~
~
~
#horse #girls #sunset #aixenprovence #ecuriesfrancosuisses #teamfs #photography #amazing #shooting
Chocolate ice cream protein!
- frozen bananas
- almond milk
- cocoa powder ( added flavor)
-1 scoop chocolate protein powder
- then blend up, you can add some ice to make it thicker. Then I’d toss in freezer for awhile to really make it good.
-
You can make this a lot of ways to meet your macros. The end result is delicious ice cream. Give it a try.
-
#thefitnessshoppe #locallyowned #TeamFS #proteinicecream
Chocolate ice cream protein! - frozen bananas - almond milk - cocoa powder ( added flavor) -1 scoop chocolate protein powder - then blend up, you can add some ice to make it thicker. Then I’d toss in freezer for awhile to really make it good. - You can make this a lot of ways to meet your macros. The end result is delicious ice cream. Give it a try. - #thefitnessshoppe  #locallyowned  #TeamFS  #proteinicecream 
Não é com desculpas que irá conseguir os seus resultados. 
#chamanapurina💊  #TeamFs  #Conhece
Transformations are our true mantra when it comes to fitness.
Whatever your body goals are, @sculptfitsociety is dedicated purely to only transform you to the best versions of yourself.
.
.
Being the best in transformations, we display a standard of high quality when it comes to training and mind conditioning of our clients.
And that is why we have the most transformations in a period of just 1 year!!!
.
.
A small shoutout to my client displayed above for her continuous dedication to reaching her goals and putting her commitment to coming for training and even outside the gym.
This would not have been possible without you as well.
.
.
So to everyone out there.
Once again we have proved its possible.
So welcome aboard the Sculpt. Journey.
.
.
. 
#fitness #justgo #tyres#personaltrainer #fucntionaltraining #gym #fitlife #nopainnogain #weights #cardio #boxing #sculptfitnesssociety #excercise #healthylifestyle #teamfs #push #lift #pull #change #loseweight #gainmuscle #burncalories#sgfit #sgfitness #getfit #loseweight
Transformations are our true mantra when it comes to fitness. Whatever your body goals are, @sculptfitsociety is dedicated purely to only transform you to the best versions of yourself. . . Being the best in transformations, we display a standard of high quality when it comes to training and mind conditioning of our clients. And that is why we have the most transformations in a period of just 1 year!!! . . A small shoutout to my client displayed above for her continuous dedication to reaching her goals and putting her commitment to coming for training and even outside the gym. This would not have been possible without you as well. . . So to everyone out there. Once again we have proved its possible. So welcome aboard the Sculpt. Journey. . . . #fitness  #justgo  #tyres #personaltrainer  #fucntionaltraining  #gym  #fitlife  #nopainnogain  #weights  #cardio  #boxing  #sculptfitnesssociety  #excercise  #healthylifestyle  #teamfs  #push  #lift  #pull  #change  #loseweight  #gainmuscle  #burncalories #sgfit  #sgfitness  #getfit  #loseweight 
Keep your dreams alive

Www.teambmbstore.com to shop 
Model:@keiannamoreahh
T-shirt printed by @frontiersignworks 
Visit them for more 
Www.teamfs.ca 
#yyc#teambmb#teamfs#calgary#smokes#bluelight
Comment survivre ?
Comment l'argent rentre ?
Y'en a qui l'vivent, y'en a qu'inventent
Tu sens la diff', c'est nous devant

BMB4LIFE 
Www.teambmbstore .com 
#teambmb#teamfs#yyc#newwave#newschool#lifestyle #franco #bussiness #french
The January Safety Training calendar is hot off the presses! Start your New Year off safe! Stop by, visit our website, or contact Hannah to get yourself booked in!
The January Safety Training calendar is hot off the presses! Start your New Year off safe! Stop by, visit our website, or contact Hannah to get yourself booked in!
Trecho do nosso passeio em Matilde.....PARTE 1 #teamFS
#D40
#qualidadedevida
#sernutri
#desafio40dias

Produção @jp_piires
Throughout my fitness journey,
I have surely gone through some really tough moments.
I have vomited, fell down pretty bad, got fevers regurlary, some bruises and even some injuries.
Oh yes and not forgetting some pretty heavy blows during Boxing.
.
.
Diamonds are forged under pressure and Steel is forged in fire. So you got to put yourself through tough moments to be able to become something really special.
.
.
18 days to December 31st 2018. We might have all wanted to make that one change this year and due to many circumstances we would not have. It's not too late to be able to start that change.
The only difference between you and the person next to you is that you decided to make that change.
And when you do, that change will make you the person you always wanted to be.
.
.
@sculptfitsociety
Transformations Goals. .
. 
#fitness #justgo #tyres#personaltrainer #fucntionaltraining #gym #fitlife #nopainnogain #weights #cardio #boxing #sculptfitnesssociety #excercise #healthylifestyle #teamfs #push #lift #pull #change #loseweight #gainmuscle #burncalories#sgfit #sgfitness #getfit #loseweight
Throughout my fitness journey, I have surely gone through some really tough moments. I have vomited, fell down pretty bad, got fevers regurlary, some bruises and even some injuries. Oh yes and not forgetting some pretty heavy blows during Boxing. . . Diamonds are forged under pressure and Steel is forged in fire. So you got to put yourself through tough moments to be able to become something really special. . . 18 days to December 31st 2018. We might have all wanted to make that one change this year and due to many circumstances we would not have. It's not too late to be able to start that change. The only difference between you and the person next to you is that you decided to make that change. And when you do, that change will make you the person you always wanted to be. . . @sculptfitsociety Transformations Goals. . . #fitness  #justgo  #tyres #personaltrainer  #fucntionaltraining  #gym  #fitlife  #nopainnogain  #weights  #cardio  #boxing  #sculptfitnesssociety  #excercise  #healthylifestyle  #teamfs  #push  #lift  #pull  #change  #loseweight  #gainmuscle  #burncalories #sgfit  #sgfitness  #getfit  #loseweight 
Fitness Shoppe in Jamaica!
@bradenbentley_fitness couldn’t leave the states without his @likeaprosupplemetsllc Glycotrix and @axeandsledge Fuel Pump. Had to get those 🦍 pumps in while on vacation.
#thefitnessshoppe #likeaprosupps #biggestselectionintown #locallyowned #axeandsledge #TeamFS
Had a kick ass #MaxEffort day with the boys yesterday. First heavy back squat in almost 3 weeks and things are feeling goooood (aside from the ugly walkout)
420 + 120 in bands with the Duff and some gambling at the end😅 life is good friends. 
#TeamFS #FSConjugate #FSSkwad
Had a kick ass #MaxEffort  day with the boys yesterday. First heavy back squat in almost 3 weeks and things are feeling goooood (aside from the ugly walkout) 420 + 120 in bands with the Duff and some gambling at the end😅 life is good friends. #TeamFS  #FSConjugate  #FSSkwad 
Los primeros 3km de Molly ❤🐕 .
_________________________
#FondistasSalvadoreños #TeamFS #elsalvadorcorre #runners503 #Molly
Some of our awesome crew at the FITSpace Co. Christmas Party on the weekend 🎉🎄🥂 What an amazing year for these guys! We couldn’t be more proud of how far every member has progressed in their fitness and strength 👊🏼 Keep up the great work Team!
Some of our awesome crew at the FITSpace Co. Christmas Party on the weekend 🎉🎄🥂 What an amazing year for these guys! We couldn’t be more proud of how far every member has progressed in their fitness and strength 👊🏼 Keep up the great work Team!
When a girl is working out and she puts her hair in an obscene pineapple at the top of her head, you know shit is about to get real! 😊🍍💪🏻
•
•
•
#pineapple #pineapplebun #shitgetsreal #gymhair #dontcare #gym #fit #fitness #workoutfreak #lovetolift #backandbis #bodybuilding #girlswholift #teamfs #teamperfectfit
Back in 26th November 2014 I weighed in at 131kg.
By the end of my BMT after 4 months, I dropped to 89kg.
That was about 42kg down. Hungry for more success to look better and be fitter, I continued training myself in different aspects of fitness.
Running 🏃
Rock climbing 🧗‍♂️
HIIT 🎽
Weight Lifting 🏋️‍♂️
And eventually found my love for Boxing 🥊
Since then I have clocked in about 5 fights
2 losses and 3 wins
🥊🥊🥊🥊🥊
.
.
My take on fitness and transformation  to Everyone is one thing. Do not give up easily. You might not see changes easily but as much as you Grind for the results, it will surely happen.
Constantly push yourself to the limits. Always remember that tough training is the best training.
.
.
For those looking to make a transformation in 2019, I only have one thing to say, "Welcome on board the Sculpt Journey" and for those looking to a change before 2018 ends, better now than never.
@sculptfitsociety
.
.
If this post has inspired you in anyway, drop me a comment or ask me any questions about my fitness and weight loss journey
Spread the Love people❤️❤️❤️ .
.
. 
#fitness #justgo #tyres#personaltrainer #fucntionaltraining #gym #fitlife #nopainnogain #weights #cardio #boxing #sculptfitnesssociety #excercise #healthylifestyle #teamfs #push #lift #pull #change #loseweight #gainmuscle #burncalories#sgfit #sgfitness #getfit #loseweight
Back in 26th November 2014 I weighed in at 131kg. By the end of my BMT after 4 months, I dropped to 89kg. That was about 42kg down. Hungry for more success to look better and be fitter, I continued training myself in different aspects of fitness. Running 🏃 Rock climbing 🧗‍♂️ HIIT 🎽 Weight Lifting 🏋️‍♂️ And eventually found my love for Boxing 🥊 Since then I have clocked in about 5 fights 2 losses and 3 wins 🥊🥊🥊🥊🥊 . . My take on fitness and transformation to Everyone is one thing. Do not give up easily. You might not see changes easily but as much as you Grind for the results, it will surely happen. Constantly push yourself to the limits. Always remember that tough training is the best training. . . For those looking to make a transformation in 2019, I only have one thing to say, "Welcome on board the Sculpt Journey" and for those looking to a change before 2018 ends, better now than never. @sculptfitsociety . . If this post has inspired you in anyway, drop me a comment or ask me any questions about my fitness and weight loss journey Spread the Love people❤️❤️❤️ . . . #fitness  #justgo  #tyres #personaltrainer  #fucntionaltraining  #gym  #fitlife  #nopainnogain  #weights  #cardio  #boxing  #sculptfitnesssociety  #excercise  #healthylifestyle  #teamfs  #push  #lift  #pull  #change  #loseweight  #gainmuscle  #burncalories #sgfit  #sgfitness  #getfit  #loseweight 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik.

Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej.

Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉
.
.
Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
Sebenarnya Dyxy ni sesuai untuk mereka yg nak cepat siap tapi hasilnya cantik. Sebab tu yg pakai Dyxy ni ramai di kalangan akak akak office dan student u/kolej. Tapi kalau yg suka heavy make up pun boleh je pakai Dyxy, takde masalah. 😉 . . Nak dapatkan produk DYXY yang original 100 % Mehhh dapatkan daripada kami. 😉 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
.
**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
.
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
.
**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
.
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
.
**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
.
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
.
**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
.
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
.
**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. .
.
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream  #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyjb #dyxymasai #dyxymasaijb #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY #nakcantik #dyxybccream #glowing #flawless #dyxykutu
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . . **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . Cepat cepat wasap 📲📲+60172194221 @ sila tekan link di bio. . . #dyxy  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #bccreamfoundation  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyjb  #dyxymasai  #dyxymasaijb  #bccream  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY  #nakcantik  #dyxybccream  #glowing  #flawless  #dyxykutu 
It's Day 18 with the Superwoman in our new "Rock collection by @underarmoursg".
We both have been on a extremely low carb diet and filled our days with workouts early in the morning or late at night. So no days are left out. Well we have a goal to achieve before 2018 ends and it's all out to get it.
.
.
On a side note, Sculpt has a whole new revamp of programmes and look in 2019 for everyone to fulfill their fitness goals. So stay in the loop as many new things are going to unfold.
.
.
. 
#fitness #justgo #tyres#personaltrainer #fucntionaltraining #gym #fitlife #nopainnogain #weights #cardio #boxing #sculptfitnesssociety #excercise #healthylifestyle #teamfs #push #lift #pull #change #loseweight #gainmuscle #burncalories#sgfit #sgfitness #getfit #loseweight
It's Day 18 with the Superwoman in our new "Rock collection by @underarmoursg". We both have been on a extremely low carb diet and filled our days with workouts early in the morning or late at night. So no days are left out. Well we have a goal to achieve before 2018 ends and it's all out to get it. . . On a side note, Sculpt has a whole new revamp of programmes and look in 2019 for everyone to fulfill their fitness goals. So stay in the loop as many new things are going to unfold. . . . #fitness  #justgo  #tyres #personaltrainer  #fucntionaltraining  #gym  #fitlife  #nopainnogain  #weights  #cardio  #boxing  #sculptfitnesssociety  #excercise  #healthylifestyle  #teamfs  #push  #lift  #pull  #change  #loseweight  #gainmuscle  #burncalories #sgfit  #sgfitness  #getfit  #loseweight 
Sculpt has finally settled down at its new location and we are having all our clients training over here now. Equipped with the best and with a space big enough, training methods and variations are just limitless.
Alongst with our new formed team of coaches and new collaborations coming up, Sculpt will be coming up with new programmes and events in 2019.
So stay excited and hope to make a difference in everyone's life through the Journey at Sculpt.
.
.
. 
#fitness #justgo #tyres#personaltrainer #fucntionaltraining #gym #fitlife #nopainnogain #weights #cardio #boxing #sculptfitnesssociety #excercise #healthylifestyle #teamfs #push #lift #pull #change #loseweight #gainmuscle #burncalories#sgfit #sgfitness #getfit #loseweight
Sculpt has finally settled down at its new location and we are having all our clients training over here now. Equipped with the best and with a space big enough, training methods and variations are just limitless. Alongst with our new formed team of coaches and new collaborations coming up, Sculpt will be coming up with new programmes and events in 2019. So stay excited and hope to make a difference in everyone's life through the Journey at Sculpt. . . . #fitness  #justgo  #tyres #personaltrainer  #fucntionaltraining  #gym  #fitlife  #nopainnogain  #weights  #cardio  #boxing  #sculptfitnesssociety  #excercise  #healthylifestyle  #teamfs  #push  #lift  #pull  #change  #loseweight  #gainmuscle  #burncalories #sgfit  #sgfitness  #getfit  #loseweight 
Semana começou c tdo🙌🏻💪🏻👊🏻🔥tem treino nos stories meus amadinhos😍❤️look so amooo só postei p mostrar mesmo kkkkk @pollyfitmodas😍😍😍 treinador @francinaldo2 respeitee o melhor 👊🏻#TeamFS
Semana começou c tdo🙌🏻💪🏻👊🏻🔥tem treino nos stories meus amadinhos😍❤️look so amooo só postei p mostrar mesmo kkkkk @pollyfitmodas😍😍😍 treinador @francinaldo2 respeitee o melhor 👊🏻#TeamFS 
Life Hack!
Use your kids favorite cereal, but mix a tiny bit of whey protein in with their milk. Then pour it over the cereal. Great way to get some protein in your kids diet.
-
#thefitnessshoppe #TeamFS
Life Hack! Use your kids favorite cereal, but mix a tiny bit of whey protein in with their milk. Then pour it over the cereal. Great way to get some protein in your kids diet. - #thefitnessshoppe  #TeamFS 
Que turma é essa pai.......😍😍😍😍 INSCRIÇÕES PARA A PRÓXIMA TURMA EM BREVE.... DESAFIO 40 DIAS....
Aqui se emagrece com saúde 💪🏾😉 #D40 #teamfelipesouza #qualidadedevida #fitness #sernutri #teamFS
No #D40 se treina brincando.... NÃO É ESTÉTICA....
E SIM SAÚDE 💪🏾😉 #teamFS #sernutri #teamfelipesouza #desafio40dias #qualidadedevida #fitness
Hoje o TREINÃO do #D40 contou com a participação especial da profissional de Educação Física @maryrocha.ef 
#desafio40dias #teamFS #teamfelipesouza #sernutri #qualidadedevida #fitness
E ontem fomos de Nacional Open!

5 Campeões Nacionais
1 Terceiro Lugar no Absoluto

#TEAMFS
#KOMBATKLUB
E ontem fomos de Nacional Open! 5 Campeões Nacionais 1 Terceiro Lugar no Absoluto #TEAMFS  #KOMBATKLUB 
E ontem fomos de Nacional Open!

5 Campeões Nacionais
1 Terceiro Lugar Absoluto

#TEAMFS
#ASSOCIAÇÃODESPORTIVAFABIOSANTOS
#KOMBATKLUB
Buenas noches señor Sol, nos vemos mañana para que me queme la espalda en la (media) Maratón de Fondistas Salvadoreños
_________________________
#FondistasSalvadoreños #TeamFS #elsalvadorcorre #runners503
E hoje a família Oliveira foi de Nacional Open! Axel Oliveira Campeão Pré Mirim 22 kg Nair Oliveira Campeã -53 kg  3 Lugar absoluto Faixa azul!

#TEAMFS
#ASSOCIAÇÃODESPORTIVAFABIOSANTOS
#KOMBATKLUB
Yezzzaa.
Korang tak salah baca.
Ianya benar benar belaka!

Beli set COMPLETE DYXY,
Dapat FREE FACEMIST DYXY!!
Offerr terpaling gila NOVEMBER NI!

Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.

Sekarang gaiss!
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎ 0189097364
☎ 0189097364
☎ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh  #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #kutu #kutudyxy #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY
Yezzzaa. Korang tak salah baca. Ianya benar benar belaka! Beli set COMPLETE DYXY, Dapat FREE FACEMIST DYXY!! Offerr terpaling gila NOVEMBER NI! Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. Sekarang gaiss! . Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼 Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 Pos&cod 💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #muakuantan  #muakemaman  #muaceneh  #dyxyceneh  #dyxycheneh  #dyxyneram  #dyxycerul  #dyxykuantan  #dyxybukitkuin  #dyxykemaman  #dyxybukitgoh  #dyxybukitkuantan  #kutu  #kutudyxy  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY 
À vrai dire ! BMB4LIFE 🔥
#teambmb
#teamfs
#calgary #bmb4life#streetwear 
SHOP www.teambmbstore.com
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁 ⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐

Syarat2 👇🏼 ❗ penyertaan ini adalah utk *CUSTOMER* yang membeli set 4 item dan keatas ❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018 ❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎ 0189097364
☎ 0189097364
☎ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh  #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #kutu #kutudyxy #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁 ⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐ Syarat2 👇🏼 ❗ penyertaan ini adalah utk *CUSTOMER* yang membeli set 4 item dan keatas ❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018 ❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan . Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼 Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 Pos&cod 💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #muakuantan  #muakemaman  #muaceneh  #dyxyceneh  #dyxycheneh  #dyxyneram  #dyxycerul  #dyxykuantan  #dyxybukitkuin  #dyxykemaman  #dyxybukitgoh  #dyxybukitkuantan  #kutu  #kutudyxy  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY 
Let’s all come together and be positive! Support each other to be our best.
#thefitnessshoppe #TeamFS #Fitfam #rochesterfitness
📸:@mahes_mua

3 years back I wrote on a book on what I wanted to do and achieve in the near future. And I chucked it one corner. It was collecting dust.
Yet recently when I was clearing my old place to move to the new @sculptfitsociety, I came across the book and noticed what I have written on it. And magically the location I decided 3 years ago was the exact location I have shifted to.
The laws of attraction is yet a simple theory but a really strong one. So believe, speak about it constantly and see it manifest for yourself
.
.
. 
#fitness #justgo #tyres#personaltrainer #fucntionaltraining #gym #fitlife #nopainnogain #weights #cardio #boxing #sculptfitnesssociety #excercise #healthylifestyle #teamfs #push #lift #pull #change #loseweight #gainmuscle #burncalories#sgfit #sgfitness #getfit #loseweight
📸:@mahes_mua 3 years back I wrote on a book on what I wanted to do and achieve in the near future. And I chucked it one corner. It was collecting dust. Yet recently when I was clearing my old place to move to the new @sculptfitsociety, I came across the book and noticed what I have written on it. And magically the location I decided 3 years ago was the exact location I have shifted to. The laws of attraction is yet a simple theory but a really strong one. So believe, speak about it constantly and see it manifest for yourself . . . #fitness  #justgo  #tyres #personaltrainer  #fucntionaltraining  #gym  #fitlife  #nopainnogain  #weights  #cardio  #boxing  #sculptfitnesssociety  #excercise  #healthylifestyle  #teamfs  #push  #lift  #pull  #change  #loseweight  #gainmuscle  #burncalories #sgfit  #sgfitness  #getfit  #loseweight 
Why should I minimize the heart by thinking of something ... I could do just as much as he was his ancestor ...💔🤙🐾
#agartumsathho 😅😢
.
#faizylovers❤
.  #faizysquad💕
.  #faizyfam
#comedy #instafamous #tiktokmemes #tiktokcringe #acting #jinglebellrock #boyndgirl #instamodel #cute😍😍 #videostar #viralvideo #modellife #musically #instagood #uniquestyle #mafiyagroup #teamfs #faizusquad❤️ #faizyshk #haircolor #dslrvideo #fambruh #styleblogger
Why should I minimize the heart by thinking of something ... I could do just as much as he was his ancestor ...💔🤙🐾 #agartumsathho  😅😢 . #faizylovers ❤ . #faizysquad 💕 . #faizyfam  #comedy  #instafamous  #tiktokmemes  #tiktokcringe  #acting  #jinglebellrock  #boyndgirl  #instamodel  #cute 😍😍 #videostar  #viralvideo  #modellife  #musically  #instagood  #uniquestyle  #mafiyagroup  #teamfs  #faizusquad ❤️ #faizyshk  #haircolor  #dslrvideo  #fambruh  #styleblogger 
[ JOM MULAKAN BISNES PERFUME SEKARANG]

FreshLah Body Perfume membuka peluang memulakan bisnes perfume dengan bimbingan yang berterusan ✅ Ganjaran & Insentif Jualan yang AWESOME ✅ Sistem Sokongan Jualan yang BERTERUSAN
✅Tidak perlu MODAL
✅Tidak perlu sediakan STOK
✅Tidak perlu pening uruskan POSTAGE
✅ Produk Mudah Jual & Untung Tinggi
✅ Mempunyai Prospek Pelanggan yang LUAS 💋 FRESHLAH BODY PERFUME 💋 👍🏽 Kualiti EDP setanding perfume Ori
👍🏽 Pati diimport dari Europe
👍🏽 Perfume dibancuh sendiri oleh founder untuk menjaga kualiti
👍🏽 Ketahanan bau sehingga 12 jam
👍🏽 TERKINI 30 pilihan bau yang menjadi permintaan tertinggi di Malaysia
👍🏽 Harga dijamin mampu milik
👍🏽 Packaging yang menarik dan cantik menjadi tarikan pelanggan

INSENTIF sehingga RM10 utk setiap botol
Wow menarik!!!
========================
1 botol untung RM10.00
1 hari jual 10 botol
10 botol X RM10.00= RM100 (1 Hari)
Rm100 x 30 hari = RM3000 (1Bulan)
========================
Untung Banyak Tuuuu.. 😍😍😍 Bukan Susah Nak Jual Perfume,  SEMUA ORANG BOLEH PAKAI PERFUME.. Anda mampu memulakan bisnes kurang risiko dan meraih keuntungan yang tinggi dengan Freshlah Perfume👍👍👍 Berani sahut cabaran BERJAYA bersama Freshlah Body Perfume?

Bertindak Sekarang..!!!! Sila Klik link wasap ini👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60199479174
www.wasap.my/60199479174
www.wasap.my/60199479174

Bertindak SEKARANG, tindakan bijak harini akan mengubah masa depan... Lebih Wangi,Lebih Fresh,Lebih Jimat & Lebih Untung!! 🌸😀💲💲💲😎 #freshlah
#freshlahbodyperfume
#freshlahsubangjaya
#freshlahshahalam
#freshlahlebihwangilebihfreshlebihjimat
#teamfs
[ JOM MULAKAN BISNES PERFUME SEKARANG] FreshLah Body Perfume membuka peluang memulakan bisnes perfume dengan bimbingan yang berterusan ✅ Ganjaran & Insentif Jualan yang AWESOME ✅ Sistem Sokongan Jualan yang BERTERUSAN ✅Tidak perlu MODAL ✅Tidak perlu sediakan STOK ✅Tidak perlu pening uruskan POSTAGE ✅ Produk Mudah Jual & Untung Tinggi ✅ Mempunyai Prospek Pelanggan yang LUAS 💋 FRESHLAH BODY PERFUME 💋 👍🏽 Kualiti EDP setanding perfume Ori 👍🏽 Pati diimport dari Europe 👍🏽 Perfume dibancuh sendiri oleh founder untuk menjaga kualiti 👍🏽 Ketahanan bau sehingga 12 jam 👍🏽 TERKINI 30 pilihan bau yang menjadi permintaan tertinggi di Malaysia 👍🏽 Harga dijamin mampu milik 👍🏽 Packaging yang menarik dan cantik menjadi tarikan pelanggan INSENTIF sehingga RM10 utk setiap botol Wow menarik!!! ======================== 1 botol untung RM10.00 1 hari jual 10 botol 10 botol X RM10.00= RM100 (1 Hari) Rm100 x 30 hari = RM3000 (1Bulan) ======================== Untung Banyak Tuuuu.. 😍😍😍 Bukan Susah Nak Jual Perfume, SEMUA ORANG BOLEH PAKAI PERFUME.. Anda mampu memulakan bisnes kurang risiko dan meraih keuntungan yang tinggi dengan Freshlah Perfume👍👍👍 Berani sahut cabaran BERJAYA bersama Freshlah Body Perfume? Bertindak Sekarang..!!!! Sila Klik link wasap ini👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60199479174 www.wasap.my/60199479174 www.wasap.my/60199479174 Bertindak SEKARANG, tindakan bijak harini akan mengubah masa depan... Lebih Wangi,Lebih Fresh,Lebih Jimat & Lebih Untung!! 🌸😀💲💲💲😎 #freshlah  #freshlahbodyperfume  #freshlahsubangjaya  #freshlahshahalam  #freshlahlebihwangilebihfreshlebihjimat  #teamfs 
[ JOM MULAKAN BISNES PERFUME SEKARANG]

FreshLah Body Perfume membuka peluang memulakan bisnes perfume dengan bimbingan yang berterusan ✅ Ganjaran & Insentif Jualan yang AWESOME ✅ Sistem Sokongan Jualan yang BERTERUSAN
✅Tidak perlu MODAL
✅Tidak perlu sediakan STOK
✅Tidak perlu pening uruskan POSTAGE
✅ Produk Mudah Jual & Untung Tinggi
✅ Mempunyai Prospek Pelanggan yang LUAS 💋 FRESHLAH BODY PERFUME 💋 👍🏽 Kualiti EDP setanding perfume Ori
👍🏽 Pati diimport dari Europe
👍🏽 Perfume dibancuh sendiri oleh founder untuk menjaga kualiti
👍🏽 Ketahanan bau sehingga 12 jam
👍🏽 TERKINI 30 pilihan bau yang menjadi permintaan tertinggi di Malaysia
👍🏽 Harga dijamin mampu milik
👍🏽 Packaging yang menarik dan cantik menjadi tarikan pelanggan

INSENTIF sehingga RM10 utk setiap botol
Wow menarik!!!
========================
1 botol untung RM10.00
1 hari jual 10 botol
10 botol X RM10.00= RM100 (1 Hari)
Rm100 x 30 hari = RM3000 (1Bulan)
========================
Untung Banyak Tuuuu.. 😍😍😍 Bukan Susah Nak Jual Perfume,  SEMUA ORANG BOLEH PAKAI PERFUME.. Anda mampu memulakan bisnes kurang risiko dan meraih keuntungan yang tinggi dengan Freshlah Perfume👍👍👍 Berani sahut cabaran BERJAYA bersama Freshlah Body Perfume?

Bertindak Sekarang..!!!! Sila Klik link wasap ini👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60199479174
www.wasap.my/60199479174
www.wasap.my/60199479174

Bertindak SEKARANG, tindakan bijak harini akan mengubah masa depan... Lebih Wangi,Lebih Fresh,Lebih Jimat & Lebih Untung!! 🌸😀💲💲💲😎 #freshlah
#freshlahbodyperfume
#freshlahsubangjaya
#freshlahshahalam
#freshlahlebihwangilebihfreshlebihjimat
#teamfs
[ JOM MULAKAN BISNES PERFUME SEKARANG] FreshLah Body Perfume membuka peluang memulakan bisnes perfume dengan bimbingan yang berterusan ✅ Ganjaran & Insentif Jualan yang AWESOME ✅ Sistem Sokongan Jualan yang BERTERUSAN ✅Tidak perlu MODAL ✅Tidak perlu sediakan STOK ✅Tidak perlu pening uruskan POSTAGE ✅ Produk Mudah Jual & Untung Tinggi ✅ Mempunyai Prospek Pelanggan yang LUAS 💋 FRESHLAH BODY PERFUME 💋 👍🏽 Kualiti EDP setanding perfume Ori 👍🏽 Pati diimport dari Europe 👍🏽 Perfume dibancuh sendiri oleh founder untuk menjaga kualiti 👍🏽 Ketahanan bau sehingga 12 jam 👍🏽 TERKINI 30 pilihan bau yang menjadi permintaan tertinggi di Malaysia 👍🏽 Harga dijamin mampu milik 👍🏽 Packaging yang menarik dan cantik menjadi tarikan pelanggan INSENTIF sehingga RM10 utk setiap botol Wow menarik!!! ======================== 1 botol untung RM10.00 1 hari jual 10 botol 10 botol X RM10.00= RM100 (1 Hari) Rm100 x 30 hari = RM3000 (1Bulan) ======================== Untung Banyak Tuuuu.. 😍😍😍 Bukan Susah Nak Jual Perfume, SEMUA ORANG BOLEH PAKAI PERFUME.. Anda mampu memulakan bisnes kurang risiko dan meraih keuntungan yang tinggi dengan Freshlah Perfume👍👍👍 Berani sahut cabaran BERJAYA bersama Freshlah Body Perfume? Bertindak Sekarang..!!!! Sila Klik link wasap ini👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60199479174 www.wasap.my/60199479174 www.wasap.my/60199479174 Bertindak SEKARANG, tindakan bijak harini akan mengubah masa depan... Lebih Wangi,Lebih Fresh,Lebih Jimat & Lebih Untung!! 🌸😀💲💲💲😎 #freshlah  #freshlahbodyperfume  #freshlahsubangjaya  #freshlahshahalam  #freshlahlebihwangilebihfreshlebihjimat  #teamfs 
Our December 2018 Course schedule. We have many classes available online, as well as on site and in classroom training. Visit our link in bio, call, or email us to find out more!
Our December 2018 Course schedule. We have many classes available online, as well as on site and in classroom training. Visit our link in bio, call, or email us to find out more!
A huge thank you to Susan Corcoran for these delicious treats for our First Aid Course! All of December and into the new year we will be offering delightful treats and great coffee from #waterpureandsimple! Check out our calendar (link in bio) and come see our new comfy classroom chairs!
A huge thank you to Susan Corcoran for these delicious treats for our First Aid Course! All of December and into the new year we will be offering delightful treats and great coffee from #waterpureandsimple ! Check out our calendar (link in bio) and come see our new comfy classroom chairs!
Are you looking for that perfect customized Christmas gift? We can help you out! 
We can do customized clothing, stitching, engraving, decals, signs and more! Stop by, call or email us to see how we can help you get the perfect gift!
Are you looking for that perfect customized Christmas gift? We can help you out! We can do customized clothing, stitching, engraving, decals, signs and more! Stop by, call or email us to see how we can help you get the perfect gift!
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎ 0189097364
☎ 0189097364
☎ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh  #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #kutu #kutudyxy #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼 Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 Pos&cod 💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #muakuantan  #muakemaman  #muaceneh  #dyxyceneh  #dyxycheneh  #dyxyneram  #dyxycerul  #dyxykuantan  #dyxybukitkuin  #dyxykemaman  #dyxybukitgoh  #dyxybukitkuantan  #kutu  #kutudyxy  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY 
Brothers & sister 🚶‍♂️🤘💔👑
@faizy_shaikh143 👻@imran_khan6781 👦
@chichori__girl 👱‍♀️
#comedy #instafamous #tiktokmemes #tiktokcringe #acting #jinglebellrock #boyndgirl #instamodel #cute😍😍 #videostar #viralvideo #modellife #musically #instagood #uniquestyle #mafiyagroup #teamfs #faizusquad❤️ #faizyshk #haircolor #dslrvideo #fambruh #styleblogger
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎ 0189097364
☎ 0189097364
☎ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh  #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #kutu #kutudyxy #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼 Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 Pos&cod 💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #muakuantan  #muakemaman  #muaceneh  #dyxyceneh  #dyxycheneh  #dyxyneram  #dyxycerul  #dyxykuantan  #dyxybukitkuin  #dyxykemaman  #dyxybukitgoh  #dyxybukitkuantan  #kutu  #kutudyxy  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY 
O clima dá aquela PREGUIÇA mas com @francinaldo2  o treino acontece mexmooo
#TeamFS
Look @finessmodapraia
O clima dá aquela PREGUIÇA mas com @francinaldo2 o treino acontece mexmooo #TeamFS  Look @finessmodapraia
🇨🇦 The Adventures of Tygantik & Sir Hootsalot 🇨🇦 colouring book coming soon! Accepting pre-orders now! 
#tygantikmusik #twohoot #teamfs #teambmb #colouringbook #canada #theadventuresoftygantikandsirhootsalot @ttwohoot_nation
Illustrated by: @southpaw_designs
Printed by: @teamfs_est2010
Thank you Susan Corcoran for our delicious First Aid Course Snacks!!! All December and into the new year we will be offering these great snacks and coffee from #WaterPureAndSimple 
#MerryChristmas #Safety #safetytraining #energysafetycanada #stjohnsfirstaid #firstaid #teamfs
For the people struggling out there to get in a routine. Best piece of advice is not to dwell on the day before. Keep pushing forward!
-
Free InBody Scan, w fitness/health assessment to get you on the right track! Stop in today. -
#teamFS #thefitnessshoppe
For the people struggling out there to get in a routine. Best piece of advice is not to dwell on the day before. Keep pushing forward! - Free InBody Scan, w fitness/health assessment to get you on the right track! Stop in today. - #teamFS  #thefitnessshoppe 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah.
.
Sekarang gaiss! 😍😍
Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱
Offerr terpaling gila DISEMBER NI!
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎ 0189097364
☎ 0189097364
☎ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #kutu #kutudyxy #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . Sekarang gaiss! 😍😍 Beli SET DYXY PERCUMA ITEM DYXY 😱 Offerr terpaling gila DISEMBER NI! . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 🧞‍♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. **FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼 Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 Pos&cod 💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #dyxyceneh  #dyxycheneh  #dyxyneram  #dyxycerul  #dyxykuantan  #dyxybukitkuin  #dyxykemaman  #dyxybukitgoh  #dyxybukitkuantan  #kutu  #kutudyxy  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY 
Nak glowing flowless?
.
Fazz guna bccream DYXY COSMETICS JER.
.
NAK glowing jugak?
NAK floless juga?
.
Wasap fazz!!
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎ 0189097364
☎ 0189097364
☎ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh  #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #kutu #kutudyxy #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazzgiey
#usahawanDYXY
Nak glowing flowless? . Fazz guna bccream DYXY COSMETICS JER. . NAK glowing jugak? NAK floless juga? . Wasap fazz!! . Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼 Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 Pos&cod 💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #teamfl  #teamfs  #muakuantan  #muakemaman  #muaceneh  #dyxyceneh  #dyxycheneh  #dyxyneram  #dyxycerul  #dyxykuantan  #dyxybukitkuin  #dyxykemaman  #dyxybukitgoh  #dyxybukitkuantan  #kutu  #kutudyxy  #creamtahanlama  #foundationtahanlama  #bccreamfoundationtahanlama  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfazzgiey  #usahawanDYXY 
Para todos los futuros Maratonista, disfruten la carga de carbos antes de su gran carrera (3 días antes). Recuerden que la alimentación y la hidratación son partes fundamentales de su maratón.

PD: Por su salud mental, no se acerque a una báscula durante su carga de carbos.
.
_____________________
#FondistasSalvadoreños #TeamFS #elsalvadorcorre #runners503 #consejosdeunmaratonista #espanzanormal #carbsloading #itsafoodbaby #whattoexpectwhenrunningamarathon
Sabe qual é o maior erro que você pode cometer treinando em grupo? 
Depositar seu objetivo nas costas do seu colega de treino!

Sim! Muitas pessoas chegam com um objetivo e no meio do caminho esquecem ....acabam a maioria das vezes desistindo por que "fulano parou....ou fulano se frustrou pq não alcançou o objetivo dele"... Ah fulano saiu eu vou sair tbem....E etc.

Cada um de nós somos responsáveis INDIVIDUAIS! cabe a nós alcançar nossa vitória ou fracasso!

Seja um motivador do seu colega de treino! Seja positivo ao estarem treinando juntos! Mas nunca dependa dele para alcançar seu resultado! Lembre-se o seu resultado só depende de vc! 
E aí ?já treinou hj? Já se alimentou bem? 
#nutriprisilva #nutricao #fs #emagrecer #hipertrofia #studiofs #resultado #30dias #teamfs #personaltreiner #fsassessoriatreinamentofuncionalcrossfitecorrida
Sabe qual é o maior erro que você pode cometer treinando em grupo? Depositar seu objetivo nas costas do seu colega de treino! Sim! Muitas pessoas chegam com um objetivo e no meio do caminho esquecem ....acabam a maioria das vezes desistindo por que "fulano parou....ou fulano se frustrou pq não alcançou o objetivo dele"... Ah fulano saiu eu vou sair tbem....E etc. Cada um de nós somos responsáveis INDIVIDUAIS! cabe a nós alcançar nossa vitória ou fracasso! Seja um motivador do seu colega de treino! Seja positivo ao estarem treinando juntos! Mas nunca dependa dele para alcançar seu resultado! Lembre-se o seu resultado só depende de vc! E aí ?já treinou hj? Já se alimentou bem? #nutriprisilva  #nutricao  #fs  #emagrecer  #hipertrofia  #studiofs  #resultado  #30dias  #teamfs  #personaltreiner  #fsassessoriatreinamentofuncionalcrossfitecorrida 
Une Danse. Out now ,make sure you check it out .goodvibes only 
Feat.@benmotion @wonderbo.yy @yungx2offical
#yyc#new#teambmb #teamfs#bmb4life