an online Instagram web viewer

#teamFL medias

Photos

KELEBIHAN DYXY MASCARA
FIBER MASCARA dalam 1 mascara.
.
.
Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata.
.
JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata.
.
MESRA WUDUK🌸Hanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover.
Sangat praktikal ketika hendak solat.
.
WATERPROOF🌸Tidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan.
.
NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci.
.
SPECIAL FORMULA 🌸dari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek
tahan 12 Jam.
Mudah dibawa kemana sahaja.
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
•
.
.

Whatsapp jieha for oder & details :
.
📲 0129517885
( tekan link wasap kat bio )
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#teamrezatie
#dyxyseremban
#faraaLipButter
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxykotabharu
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#dyxytumpat
#dyxywakafbahru
#codkelantan
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
KELEBIHAN DYXY MASCARA FIBER MASCARA dalam 1 mascara. . . Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata. . JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata. . MESRA WUDUK🌸Hanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover. Sangat praktikal ketika hendak solat. . WATERPROOF🌸Tidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan. . NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci. . SPECIAL FORMULA 🌸dari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek tahan 12 Jam. Mudah dibawa kemana sahaja. . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 • . . Whatsapp jieha for oder & details : . 📲 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #teamrezatie  #dyxyseremban  #faraaLipButter  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxykotabharu  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #dyxytumpat  #dyxywakafbahru  #codkelantan  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
.
Wasap ciksu laju2 🏃💨
📲013-9326963
📲013-9326963
📲013-9326963
.
#dyxyoriginals 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream 
#ragamkecantikan 
#bccreamfoundation 
#foundation 
#flawless 
#tipskecantikan
#beautytips
#beauty 
#pretty
#ragamkecantikan
#senangterhibur
#syukurselalu
#dyxymurah 
#teamFL 
#usahawanDYXY 
#muamalaysia 
#muatutorials 
#makeup
#makeuptutorials
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . . Wasap ciksu laju2 🏃💨 📲013-9326963 📲013-9326963 📲013-9326963 . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #ragamkecantikan  #bccreamfoundation  #foundation  #flawless  #tipskecantikan  #beautytips  #beauty  #pretty  #ragamkecantikan  #senangterhibur  #syukurselalu  #dyxymurah  #teamFL  #usahawanDYXY  #muamalaysia  #muatutorials  #makeup  #makeuptutorials 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
FEEDBACK DYXY LOVERS😘😘
.
Alhamdulillah best giler pakai set DYXY nie sebab tahan lama dari pagi pakai sampai ke petang muka maintain je flawless, glowing mowingg😘😱memang berbaloi beli😘
.
.
.
Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘
.
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#dyxy #dyxyperlis #dyxymurah #dyxydungun
#dyxykerteh #dyxypaka #dyxybccream #dyxybangi #dyxyjohorbahru #dyxylovers #greenteafacemist 
#dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #dyxylipstick #bccream  #dyxyampang
#dyxyselangor #dyxyampang #bccreambydyana #dyxycheras #teamerinarania #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyperak #dyxyterengganu #bccreamfoundationmalaysia #UsahawanDYXY
FEEDBACK DYXY LOVERS😘😘 . Alhamdulillah best giler pakai set DYXY nie sebab tahan lama dari pagi pakai sampai ke petang muka maintain je flawless, glowing mowingg😘😱memang berbaloi beli😘 . . . Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘 . #dyxymascara  #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxyperlis  #dyxymurah  #dyxydungun  #dyxykerteh  #dyxypaka  #dyxybccream  #dyxybangi  #dyxyjohorbahru  #dyxylovers  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #teamfl  #dyxybrush  #dyxylipstick  #bccream  #dyxyampang  #dyxyselangor  #dyxyampang  #bccreambydyana  #dyxycheras  #teamerinarania  #dyxyyearendsale  #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyperak  #dyxyterengganu  #bccreamfoundationmalaysia  #UsahawanDYXY 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
.
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ????????????????
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist.
.
.
Kenapa WAJIB grab dari sis?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma EXTRA GIFT
🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658
(tekan link whatsapp di profile)
.
⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxyipoh #dyxybercham #dyxytesek #dyxykintacity #dyxymanjoi #dyxytamancempaka #dyxycod #dyxyperak #coddyxyipoh #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxyipoh #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamFL
. . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist. . . Kenapa WAJIB grab dari sis? . 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹Percuma POSTAGE satu Malaysia kita Cover!! 🌹Percuma EXTRA GIFT 🌹Percuma Exclusive Consultation Aftersales Service . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60175017658 (tekan link whatsapp di profile) . ⚠ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyipoh  #dyxybercham  #dyxytesek  #dyxykintacity  #dyxymanjoi  #dyxytamancempaka  #dyxycod  #dyxyperak  #coddyxyipoh  #basiclady  #perfectlady  #beautylady  #completelady  #setmekapmalaysia  #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #agentdyxyipoh  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #dyxyoffer  #teamFL 
Masing masing tak lepaskan peluang untuk rebut offer YEAR END SALE DYXY yang TAK MASUK AKAL nie dan grab free gift produk DYXY yang limited untuk 10K unit je tau😱😱. siap dapat 10 limited free gift best best lagi😱😱dan free postage SM😱
.
Memang rugi tak GRAB promo YES DYXY nie yang tak akan ada dah lepas nie.
.
.
.
NAK KE NAK?
.
so tunggu apa lagi meh wassap RINA laju laju😘😘
.
.
.
.nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#UsahawanDYXY
#dyxybccream 
#dyxymurah
#FLWarriors
#makeupartistkl
#muaampang
#teamfl 
#dyxyoffer
#foundationmalaysia
#yearendsale
#naturalmakeup
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#dyxyyearendsale
#dyxycheras
#dyxykl
Masing masing tak lepaskan peluang untuk rebut offer YEAR END SALE DYXY yang TAK MASUK AKAL nie dan grab free gift produk DYXY yang limited untuk 10K unit je tau😱😱. siap dapat 10 limited free gift best best lagi😱😱dan free postage SM😱 . Memang rugi tak GRAB promo YES DYXY nie yang tak akan ada dah lepas nie. . . . NAK KE NAK? . so tunggu apa lagi meh wassap RINA laju laju😘😘 . . . .nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇 . 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #UsahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxymurah  #FLWarriors  #makeupartistkl  #muaampang  #teamfl  #dyxyoffer  #foundationmalaysia  #yearendsale  #naturalmakeup  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #dyxyyearendsale  #dyxycheras  #dyxykl 
BELI COMBO SET DENGAN HARGA YANG LEBIH JIMAT❤❤ Nak bg gift untuk yg tersayang?
Nak buat hantaran tunang atau kahwin?
Nak bg reward untuk diri sendiri?

HIGHLY RECOMMENDED
🌷Set Complete Lady
🌷Set Perfect Lady
🌷Set Beauty Lady

Set combo yg sangat2 jimat dan tahan berbulan2 pluss Matte Lipstick yg tahan lama makan minum pun still tak hilang taww😍😍 #teamFL 
#usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#teamikais #sephoramalaysia 
#tipscantik
#bccream 
#dyxy 
#dyxymelaka #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream
BELI COMBO SET DENGAN HARGA YANG LEBIH JIMAT❤❤ Nak bg gift untuk yg tersayang? Nak buat hantaran tunang atau kahwin? Nak bg reward untuk diri sendiri? HIGHLY RECOMMENDED 🌷Set Complete Lady 🌷Set Perfect Lady 🌷Set Beauty Lady Set combo yg sangat2 jimat dan tahan berbulan2 pluss Matte Lipstick yg tahan lama makan minum pun still tak hilang taww😍😍 #teamFL  #usahawandyxy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #teamikais  #sephoramalaysia  #tipscantik  #bccream  #dyxy  #dyxymelaka  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream 
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVERS 💕
•
Sapa dulu yg pernah terlepas peluang promosi VIC ? Haaa ni Azie nak bagitau kt uolls skrg nih tgh ada promosi hujung tahun pulakkkk 😍
•
Nak ke nak ? Apa tunggu lagi ? Jom ler tekan link kat bio Azie tu 😘
.
0128934508 📲 | @dyxy.nurazirazakhir
0128934508 📲 | @dyxy.nurazirazakhir
0128934508 📲 | @dyxy.nurazirazakhir
.
#teamFL #usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #teamfizasaiza #dyxynurazirazakhir
YEAR END SALE FOR ALL DYXY LOVERS 💕 • Sapa dulu yg pernah terlepas peluang promosi VIC ? Haaa ni Azie nak bagitau kt uolls skrg nih tgh ada promosi hujung tahun pulakkkk 😍 • Nak ke nak ? Apa tunggu lagi ? Jom ler tekan link kat bio Azie tu 😘 . 0128934508 📲 | @dyxy.nurazirazakhir 0128934508 📲 | @dyxy.nurazirazakhir 0128934508 📲 | @dyxy.nurazirazakhir . #teamFL  #usahawandyxy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #teamfizasaiza  #dyxynurazirazakhir 
Part 3
-
Hello ladies😘
-
Rindu tak nak tgk full TUTORIAL from us?😜 Yessss! We are back!😎 Jom tgk tutorial ni sampai habis🙆🏻‍♀️ sebab dari EYEBROW PENCIL yg dpt FREE GIFT everytime korang purchase caryacosmetics MAKEUP KIT sampailah ke FINAL LOOK semua nya Lady Boss tunjuk!🤩
-
Bukan tu je, LIPCREAM boleh dijadikan BLUSHER😱 HIGHLIGHTER as EYESHADOW🤩 WOWWW!!! Hebatnya MAKEUP KIT ni!😱
-
Korang kena cpt tau bila hujung tahun ni, Stock kita cepat SOLD OUT🙏🏻🙏🏻 .
.
Jangan tunggu2 lagi CLICK LINK WHATSAPP on bio -
📌PROMO YEAR END SALE:
Apa tunggu lagi??!! Jom ramai2 WHATSAPP 017 2586042 .
.
NOW!!!💐
.
.
#caryalegacy #teamFL 
#caryacosmetics #caryamurah #caryamakeupkit 
#sephoramalaysia #freelancemakeupartist #yankoskincare #dyxycosmetics #makeupmurah#caryamelaka #caryaseremban #caryajb
Part 3 - Hello ladies😘 - Rindu tak nak tgk full TUTORIAL from us?😜 Yessss! We are back!😎 Jom tgk tutorial ni sampai habis🙆🏻‍♀️ sebab dari EYEBROW PENCIL yg dpt FREE GIFT everytime korang purchase caryacosmetics MAKEUP KIT sampailah ke FINAL LOOK semua nya Lady Boss tunjuk!🤩 - Bukan tu je, LIPCREAM boleh dijadikan BLUSHER😱 HIGHLIGHTER as EYESHADOW🤩 WOWWW!!! Hebatnya MAKEUP KIT ni!😱 - Korang kena cpt tau bila hujung tahun ni, Stock kita cepat SOLD OUT🙏🏻🙏🏻 . . Jangan tunggu2 lagi CLICK LINK WHATSAPP on bio - 📌PROMO YEAR END SALE: Apa tunggu lagi??!! Jom ramai2 WHATSAPP 017 2586042 . . NOW!!!💐 . . #caryalegacy  #teamFL  #caryacosmetics  #caryamurah  #caryamakeupkit  #sephoramalaysia  #freelancemakeupartist  #yankoskincare  #dyxycosmetics  #makeupmurah #caryamelaka  #caryaseremban  #caryajb 
YEAR END SALE DYXY 2018
Ramai yang dah berjaya CANTIK dengan DYXY cosmetics. You ols bila lagi? Sekali dah cuba mesti FALLING IN LOVE gilerrr dengan DYXY. 😍😍
.
.
DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari cari set cosmetics yang lain dah.. hanya dengan sekali calit je boleh flawless and skin akan nampak smooth jeerrrr, segala cela pun boleh tertutup !
.
Berminat nk order? meh klik link bio whatsapp @dyxymelaka_kaktie sekarang !! 😙😙
.
📲 0149245249 / @dyxymelaka_kaktie
📲 0149245249 / @dyxymelaka_kaktie
.
.
#teamFL #usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams #sephoramalaysia #tipscantik
#bccream #dyxy #dyxymelaka #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream
YEAR END SALE DYXY 2018 Ramai yang dah berjaya CANTIK dengan DYXY cosmetics. You ols bila lagi? Sekali dah cuba mesti FALLING IN LOVE gilerrr dengan DYXY. 😍😍 . . DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari cari set cosmetics yang lain dah.. hanya dengan sekali calit je boleh flawless and skin akan nampak smooth jeerrrr, segala cela pun boleh tertutup ! . Berminat nk order? meh klik link bio whatsapp @dyxymelaka_kaktie sekarang !! 😙😙 . 📲 0149245249 / @dyxymelaka_kaktie 📲 0149245249 / @dyxymelaka_kaktie . . #teamFL  #usahawandyxy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #sephoramalaysia  #tipscantik  #bccream  #dyxy  #dyxymelaka  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream 
OFFER OFFER OFFER 🎉
.
.
DECEMBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤ 
Complete Lady ( DISKAUN RM45 )
•
🌸 DYXY Bc Cream x 1
🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1
🌸 DYXY Brush x 1
🌸 DYXY Mascara x 1
🌸 DYXY Lipstick x 1
🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE
🎁 FREE GIFT 8 ITEM
🚘 FREE COD MELAKA
📮 FREEPOSTAGE
•
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
.
.

Whatsapp jieha for oder & details :
.
📲 0129517885
( tekan link wasap kat bio )
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#teamrezatie
#dyxyseremban
#faraaLipButter
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxykotabharu
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#dyxytumpat
#dyxywakafbahru
#codkelantan
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
OFFER OFFER OFFER 🎉 . . DECEMBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤ Complete Lady ( DISKAUN RM45 ) • 🌸 DYXY Bc Cream x 1 🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1 🌸 DYXY Brush x 1 🌸 DYXY Mascara x 1 🌸 DYXY Lipstick x 1 🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE 🎁 FREE GIFT 8 ITEM 🚘 FREE COD MELAKA 📮 FREEPOSTAGE • 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 . . Whatsapp jieha for oder & details : . 📲 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #teamrezatie  #dyxyseremban  #faraaLipButter  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxykotabharu  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #dyxytumpat  #dyxywakafbahru  #codkelantan  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
Mengapa peelu memilih dyxy mascara?? 💖KELEBIHAN DYXY MASCARA💖

FIBER MASCARA dalam 1 mascara.
.
.
Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata.
.
JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata.
.
MESRA WUDUK🌸Hanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover.
Sangat praktikal ketika hendak solat.
.
WATERPROOF🌸Tidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan.
.
NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci.
.
SPECIAL FORMULA 🌸dari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek
tahan 12 Jam.
Mudah dibawa kemana sahaja.
.
.
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
•
Whatsapp yu for oder & details :
.
📲 0195732003
( tekan link wasap kat bio )
•
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxydungun
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyterengganu 
#swarovskimalaysia 
#dyxymarang
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#teamrezatie
#watsonsmalaysia
Mengapa peelu memilih dyxy mascara?? 💖KELEBIHAN DYXY MASCARA💖 FIBER MASCARA dalam 1 mascara. . . Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata. . JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata. . MESRA WUDUK🌸Hanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover. Sangat praktikal ketika hendak solat. . WATERPROOF🌸Tidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan. . NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci. . SPECIAL FORMULA 🌸dari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek tahan 12 Jam. Mudah dibawa kemana sahaja. . . . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 • Whatsapp yu for oder & details : . 📲 0195732003 ( tekan link wasap kat bio ) • . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #dyxydungun  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #muamelaka  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyterengganu  #swarovskimalaysia  #dyxymarang  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #teamrezatie  #watsonsmalaysia 
siapa nak bagi beli 1 set dapat free item DYXY😱😱terlajak WOW😱😱dengan pembelian 1 set perfect lady, korang akan dapat free  1 lipstick tau😘😘lipstick tu korang boleh pilih pilih color lagi😘😘
.
.
💖JIMAT RM95💖
🔥BELI 1 PERFECT LADY🔥
FREE 1 LIPSTICK DYXY
FREE 10 LIMITED GIFT
FREE PAPERBAG DYXY
FREE POSTAGE
.
.
.
📢 STOCK LIMITED SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.
Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian..
.
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK LIMITED STOCK  JERRR🔥
.
.
Nak tahu details dan order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store  atau wassap ke no👇👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘
.
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dyxydungun
#dyxykerteh #dyxypaka #dyxybccream #makeupartis #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #FLAcademy
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #produkviral #mekapmalaysia
#dyxyselangor #dyxyampang #makeupartistkl #muakl #teamerinarania #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyklcc #muashahalam #usahawandyxy
siapa nak bagi beli 1 set dapat free item DYXY😱😱terlajak WOW😱😱dengan pembelian 1 set perfect lady, korang akan dapat free 1 lipstick tau😘😘lipstick tu korang boleh pilih pilih color lagi😘😘 . . 💖JIMAT RM95💖 🔥BELI 1 PERFECT LADY🔥 FREE 1 LIPSTICK DYXY FREE 10 LIMITED GIFT FREE PAPERBAG DYXY FREE POSTAGE . . . 📢 STOCK LIMITED SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK LIMITED STOCK JERRR🔥 . . Nak tahu details dan order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘 . . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #dyxy  #cosmetic  #dyxymurah  #dyxydungun  #dyxykerteh  #dyxypaka  #dyxybccream  #makeupartis  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #FLAcademy  #dyxygreenteamist  #dyxymalaysia  #teamfl  #dyxybrush  #mua  #produkviral  #mekapmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #makeupartistkl  #muakl  #teamerinarania  #dyxyyearendsale  #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyklcc  #muashahalam  #usahawandyxy 
Jom dapat kan produk dyxy dgn harga promosi ++extra free gift yg best2 utk awak..💄💋
.
📲Whatsapp ika 60135299560
.
#dyxy
#dyxycosmetics
#agentdyxy
#trustedagent
#coddyxy
#dyxylover
#dyxyuser
#dyxybccream
#bccreambydyana
#foundation
#bccream
#bbcream
#facemist
#dyxysetapak
#dyxydungun
#dyxysetiu
#dyxysarawak
#teamfl 
#teamikadyxy
Yes harga dyxy dekat shopee memang murah !! Tapi ketulenan produk kami tak janji 😉
Warning letter penghentian penjualan dyxy cosmetics di shopee .
•
Berhati hati yee lepas ini 
TAKE NOTE 🤗🤗 #teamFL 
#usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#teamikais 
#sephoramalaysia 
#tipscantik
#bccream 
#dyxy 
#dyxymelaka #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana 
#dyxybccream
💥SALE TERLAJAK DIVA💥
.
.
‼ KORANG WAJIB BACA ‼
‼KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‼ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 .
🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 .
♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers .
📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
.
.
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxycosmetic #UsahawanDYXY #dyxyoriginal #nyxmalaysia #sephora #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #sale #teamfl #fattzura #igshop #cosmetics #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxykl #foundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #foundationmurah #foundationoriginal #dyxyoriginal
💥SALE TERLAJAK DIVA💥 . . ‼ KORANG WAJIB BACA ‼ ‼KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‼ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 . 🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 . ♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . . . . . . #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #UsahawanDYXY  #dyxyoriginal  #nyxmalaysia  #sephora  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #sale  #teamfl  #fattzura  #igshop  #cosmetics  #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxygombak  #dyxykl  #foundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #foundationmurah  #foundationoriginal  #dyxyoriginal 
Tips of the day ♥️
.
Tips simple dari @dyxyganu_cikyue
Nak dapatkan lebih info tips kecantikan , jangan lupa tekan button FOLLOW di ig @dyxyganu_cikyue sekarang..
.
.
Hari2 Admin akan share tips2 simple untuk anda cantik setiap hari ✅✅✅✅
.
.
Nak lagi cantik ? Jom guna dyxy cosmetics ☺️ Nak info lanjut tentang SALE DYXY COSMETICS BOLEH CONTACT . 📲 0195732003 sekarang 😙😙😙 #tipsmakeup
#usahawandyxy
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxydungun
#dyxykuantanPahang
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyterengganu 
#dyxymarang
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah
Tips of the day ♥️ . Tips simple dari @dyxyganu_cikyue Nak dapatkan lebih info tips kecantikan , jangan lupa tekan button FOLLOW di ig @dyxyganu_cikyue sekarang.. . . Hari2 Admin akan share tips2 simple untuk anda cantik setiap hari ✅✅✅✅ . . Nak lagi cantik ? Jom guna dyxy cosmetics ☺️ Nak info lanjut tentang SALE DYXY COSMETICS BOLEH CONTACT . 📲 0195732003 sekarang 😙😙😙 #tipsmakeup  #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #dyxydungun  #dyxykuantanPahang  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #muamelaka  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyterengganu  #dyxymarang  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #uthm  #masjidtanah 
wah😱korang boleh dapat set complete dengan harga set beauty lady je sempena Y.E.S DYXY PROMO😱😱biar betul nie😱😱😘
.
tak percaya?? korang kena percaya tau sebab nie betul betul tak tipu punyerr😘😘bukan itu sahaja korang juga akan dapat 10 free gift lain lagi😱😱 dan berpeluang menang lucky draw year end sale DYXY😱😱
.
.
.
🔥BELI 1 BEAUTY LADY🔥
💖JIMAT RM110💖
FREE 1 LIPSTICK DYXY
FREE 10 LIMITED GIFT
FREE PAPERBAG DYXY
FREE POSTAGE SM
.
.
.
📢 STOCK LIMITED SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.
Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian..
.
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK LIMITED STOCK  JERRR🔥
.
.
Nak tahu details mengenai  lucky draw, meh pm rina laju2😘😘
.
NAK KE??
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#teamFL
#usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#bccream
#dyxy
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxybccream
#iphonexsmax
#dyxymurah
#dyxyyearendsale
#dyxysabah
#dyxyterengganu
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxysarawak
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#FLWarriors
#dyxycheras
#dyxykl
#FLAcademy
.
wah😱korang boleh dapat set complete dengan harga set beauty lady je sempena Y.E.S DYXY PROMO😱😱biar betul nie😱😱😘 . tak percaya?? korang kena percaya tau sebab nie betul betul tak tipu punyerr😘😘bukan itu sahaja korang juga akan dapat 10 free gift lain lagi😱😱 dan berpeluang menang lucky draw year end sale DYXY😱😱 . . . 🔥BELI 1 BEAUTY LADY🔥 💖JIMAT RM110💖 FREE 1 LIPSTICK DYXY FREE 10 LIMITED GIFT FREE PAPERBAG DYXY FREE POSTAGE SM . . . 📢 STOCK LIMITED SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK LIMITED STOCK JERRR🔥 . . Nak tahu details mengenai lucky draw, meh pm rina laju2😘😘 . NAK KE?? . . nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇 . 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . . #teamFL  #usahawandyxy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #iphonexsmax  #dyxymurah  #dyxyyearendsale  #dyxysabah  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxysarawak  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #FLWarriors  #dyxycheras  #dyxykl  #FLAcademy  .
1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI?
.
Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇
.
💖 BC CREAM :-
.
👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++.
.
💖 GREENTEA FACE MIST :-
.
👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist.
.
💖 BRUSH :-
.
👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut.
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
•
Whatsapp jieha for oder & details :
.
.
📲 0129517885
( tekan link wasap kat bio )
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#teamrezatie
#dyxyseremban
#faraaLipButter
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxykotabharu
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#dyxytumpat
#dyxywakafbahru
#codkelantan
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI? . Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇 . 💖 BC CREAM :- . 👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++. . 💖 GREENTEA FACE MIST :- . 👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist. . 💖 BRUSH :- . 👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut. . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 • Whatsapp jieha for oder & details : . . 📲 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #teamrezatie  #dyxyseremban  #faraaLipButter  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxykotabharu  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #dyxytumpat  #dyxywakafbahru  #codkelantan  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
3  LIPSTIK 6 COLOR 😍
.
3 IN 1 kerana boleh buat sebagai eyeshadow, blusher & lipstik 😘
.
Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻
.
.
#usahawanDYXY #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah  #dyxycod #dyxypenang #dyxykedah #dyxykl #dyxybertam #teamfl #FLAcademy #foundation #foundationmalaysia #mua #muapenang #muakl #muaampang #muakedah #dropshipwanted #makeup #dropshipneeded
3 LIPSTIK 6 COLOR 😍 . 3 IN 1 kerana boleh buat sebagai eyeshadow, blusher & lipstik 😘 . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . . #usahawanDYXY  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #foundationmurah  #dyxycod  #dyxypenang  #dyxykedah  #dyxykl  #dyxybertam  #teamfl  #FLAcademy  #foundation  #foundationmalaysia  #mua  #muapenang  #muakl  #muaampang  #muakedah  #dropshipwanted  #makeup  #dropshipneeded 
Lipstick awak da habis??? nak cari lipstick lain yg tahan lama yer ?? okay jom ushaaa lipstick matte dari DYXY, sgt2 best... rugi tau kata tak cuba.. ada 3 code colour tau

DYXY LIPSTICK🌸

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
•
Whatsapp Kaktie for oder & details :
.
📲 0149245249
( tekan link wasap kat bio ) •
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#teamrezatie
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxysabah
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#sobella #uthm
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
Lipstick awak da habis??? nak cari lipstick lain yg tahan lama yer ?? okay jom ushaaa lipstick matte dari DYXY, sgt2 best... rugi tau kata tak cuba.. ada 3 code colour tau DYXY LIPSTICK🌸 SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 • Whatsapp Kaktie for oder & details : . 📲 0149245249 ( tekan link wasap kat bio ) • . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #teamrezatie  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxysabah  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #sobella  #uthm  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxylipstick #dyxylipsmatte #lipmatte #usahawandyxy #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxyyearendsale #dyxyyearendsaleluckydraw #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyteam #teamfl
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxylipstick  #dyxylipsmatte  #lipmatte  #usahawandyxy  #sexynude  #flirtyme  #cherryred  #dyxyyearendsale  #dyxyyearendsaleluckydraw  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyteam  #teamfl 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxylipstick #dyxylipsmatte #lipmatte #usahawandyxy #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxyyearendsale #dyxyyearendsaleluckydraw #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyteam #teamfl
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxylipstick  #dyxylipsmatte  #lipmatte  #usahawandyxy  #sexynude  #flirtyme  #cherryred  #dyxyyearendsale  #dyxyyearendsaleluckydraw  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyteam  #teamfl 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxylipstick #dyxylipsmatte #lipmatte #usahawandyxy #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxyyearendsale #dyxyyearendsaleluckydraw #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyteam #teamfl
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxylipstick  #dyxylipsmatte  #lipmatte  #usahawandyxy  #sexynude  #flirtyme  #cherryred  #dyxyyearendsale  #dyxyyearendsaleluckydraw  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyteam  #teamfl 
korang obses dengan bulu mata?? malas dan leceh nak pakai fake eyeslash?? try la DYXY mascara nie memang  tip top giler😱😱effect so natural mcm pakai extension and nak cuci pun senang tau.just cuci dgn air and TAK COMOT kan bawah mata😱😱😘😘
.
.
.
Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘
.
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#dyxy #FLWarriors #dyxymurah #dyxydungun
#dyxykerteh #dyxypaka #dyxybccream #dyxykedah  #dyxyperak #kosmetikmalaysia #dyxyterengganu
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #dyxyjohor #FLAcademy #dyxyjohorbahru
#dyxyselangor #dyxyampang #dyxysarawak #dyxymelaka #teamerinarania #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyklcc #dyxysabah #UsahawanDYXY
korang obses dengan bulu mata?? malas dan leceh nak pakai fake eyeslash?? try la DYXY mascara nie memang tip top giler😱😱effect so natural mcm pakai extension and nak cuci pun senang tau.just cuci dgn air and TAK COMOT kan bawah mata😱😱😘😘 . . . Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘 . . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #dyxy  #FLWarriors  #dyxymurah  #dyxydungun  #dyxykerteh  #dyxypaka  #dyxybccream  #dyxykedah  #dyxyperak  #kosmetikmalaysia  #dyxyterengganu  #dyxygreenteamist  #dyxymalaysia  #teamfl  #dyxybrush  #dyxyjohor  #FLAcademy  #dyxyjohorbahru  #dyxyselangor  #dyxyampang  #dyxysarawak  #dyxymelaka  #teamerinarania  #dyxyyearendsale  #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyklcc  #dyxysabah  #UsahawanDYXY 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxylipstick #dyxylipsmatte #lipmatte #usahawandyxy #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxyyearendsale #dyxyyearendsaleluckydraw #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyteam #teamfl
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxylipstick  #dyxylipsmatte  #lipmatte  #usahawandyxy  #sexynude  #flirtyme  #cherryred  #dyxyyearendsale  #dyxyyearendsaleluckydraw  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyteam  #teamfl 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxylipstick #dyxylipsmatte #lipmatte #usahawandyxy #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxyyearendsale #dyxyyearendsaleluckydraw #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyteam #teamfl
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxylipstick  #dyxylipsmatte  #lipmatte  #usahawandyxy  #sexynude  #flirtyme  #cherryred  #dyxyyearendsale  #dyxyyearendsaleluckydraw  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyteam  #teamfl 
Sale❗Sale ❗Sale ❗
.
.
DYXY YEAR END SALE

Promotion yang super berbaloi untuk dimiliki sempena Year End Sale 🎉
.
.

WHATSAPP ME NOW 📲0197505076
📲0197505076
📲0197505076
.
.

Postage setiap hari kecuali cuti am

#dyxyuthm #dyxybatupahat #dyxyparitsulong #dyxyparitraja #bccreamdyxy #dyxyyongpeng #facemistgreentea #dyxyayerhitam #dyxyrengit #fattzura #bazaarpaknil #codbatupahat #dyxyparityaani #dyxysimpangrenggam #dyxycosmetics #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfl #tipskecantikan #usahawandyxy #Dropshipmalaysia #dyxymuar #dyxykluang #dyxysegamat #dyxysrimedan #dyxyjohor #dyxyskudai #dyxymersing #ajimaura #terapiinstagram
Sale❗Sale ❗Sale ❗ . . DYXY YEAR END SALE Promotion yang super berbaloi untuk dimiliki sempena Year End Sale 🎉 . . WHATSAPP ME NOW 📲0197505076 📲0197505076 📲0197505076 . . Postage setiap hari kecuali cuti am #dyxyuthm  #dyxybatupahat  #dyxyparitsulong  #dyxyparitraja  #bccreamdyxy  #dyxyyongpeng  #facemistgreentea  #dyxyayerhitam  #dyxyrengit  #fattzura  #bazaarpaknil  #codbatupahat  #dyxyparityaani  #dyxysimpangrenggam  #dyxycosmetics  #dyxybydyana  #dropshipwanted  #teamfl  #tipskecantikan  #usahawandyxy  #Dropshipmalaysia  #dyxymuar  #dyxykluang  #dyxysegamat  #dyxysrimedan  #dyxyjohor  #dyxyskudai  #dyxymersing  #ajimaura  #terapiinstagram 
HAI 💞 ‼️YEAR END SALE LAGI BEBERAPA HARI‼️ . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH . ‼️OFFER PALING GILA UNTUK TAHUN 2018 ‼️ . ♥️ SALE DYXY YES YES YES YES 🎊🎊🎊 . 📢 LIMITED STOCK OKEYH!!
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 .
Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. .
🔥 DISCOUNT YANG HEBAT🔥
ORDER 1 DYXY Complete Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Facemist 
FREE GIFT
-----------
🤩 Now RM2** ONLY
----------- 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥

#teamFL 
#usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#teamikais #sephoramalaysia 
#tipscantik
#bccream 
#dyxy 
#dyxymelaka #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana 
#dyxybccream
HAI 💞 ‼️YEAR END SALE LAGI BEBERAPA HARI‼️ . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH . ‼️OFFER PALING GILA UNTUK TAHUN 2018 ‼️ . ♥️ SALE DYXY YES YES YES YES 🎊🎊🎊 . 📢 LIMITED STOCK OKEYH!! GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥 DISCOUNT YANG HEBAT🔥 ORDER 1 DYXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Facemist FREE GIFT ----------- 🤩 Now RM2** ONLY ----------- 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 #teamFL  #usahawandyxy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #teamikais  #sephoramalaysia  #tipscantik  #bccream  #dyxy  #dyxymelaka  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxylipstick #dyxylipsmatte #lipmatte #usahawandyxy #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxyyearendsale #dyxyyearendsaleluckydraw #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyteam #teamfl
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxylipstick  #dyxylipsmatte  #lipmatte  #usahawandyxy  #sexynude  #flirtyme  #cherryred  #dyxyyearendsale  #dyxyyearendsaleluckydraw  #dyxyshahalam  #dyxymelaka  #dyxyteam  #teamfl 
Stock clearance MASCSRA + LIPSTICK + freegift 😍😍😍😍
Free Postage
Free Cod

#dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxymascara #stockclearancesale #yearendsale #sales #promotion #dyxymurah #usahawandyxy #ladyd #dyxy #dyxyshahalam #dyxymelaka #teamfl
Stock clearance MASCSRA + LIPSTICK + freegift 😍😍😍😍
Free Postage
Free Cod

#dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxymascara #stockclearancesale #yearendsale #sales #promotion #dyxymurah #usahawandyxy #ladyd #dyxy #dyxyshahalam #dyxymelaka #teamfl
FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah
.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
🔧Dan jimat tenaga

Jom dapatkam MASCARA ORIGINAL DYXY

Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.

#dyxy #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #settingspray #dyxymascara  #dyxycleansingwipes #makeupremover  #cleansingwipes #facialwipes #jerawat #parutjerawat #foundation #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxycheras #dyxyipoh #teamfl #dyxykt #dyxykl #dyxychini #dyxydungun #dropshipwanted #codchini #usahawandyxy
FIBER MASCARA MESRA WUDUK . ✅Melebatkan bulu mata ✅Memanjangkan bulu mata ✅Mudah tanggal ✅Tidak menghitamkan bawah mata . 🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah . . 🕑Jimat masa 💸Jimat duit 🔧Dan jimat tenaga Jom dapatkam MASCARA ORIGINAL DYXY Macam mana nak beli? 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile . #dyxy  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #settingspray  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #makeupremover  #cleansingwipes  #facialwipes  #jerawat  #parutjerawat  #foundation  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxycheras  #dyxyipoh  #teamfl  #dyxykt  #dyxykl  #dyxychini  #dyxydungun  #dropshipwanted  #codchini  #usahawandyxy 
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics. .
.
Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍
.
.
#dyxycosmetics
#dyxykedah 
#dyxyalorsetar
#dyxypenang 
#dyxyperlis 
#dyxysungaipetani 
#dyxyjitra 
#dyxyipoh 
#dyxykualanerang 
#dyxymelaka
#dyxyjohor 
#dyxykelantan 
#dyxyperak 
#bccream 
#facemist 
#maskara 
#brush 
#teamfina 
#teamfl 
#dropshipneeded
#agentneeded
#muakedah 
#muaalorsetar 
#muasungaipetani 
#usahawanDYXY
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics . . . Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍 . . #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxypenang  #dyxyperlis  #dyxysungaipetani  #dyxyjitra  #dyxyipoh  #dyxykualanerang  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxykelantan  #dyxyperak  #bccream  #facemist  #maskara  #brush  #teamfina  #teamfl  #dropshipneeded  #agentneeded  #muakedah  #muaalorsetar  #muasungaipetani  #usahawanDYXY 
Stay tuned 💞💞 #dyxylovers #teamFL #UsahawanDYXY
Stay tuned 💞 #dyxylovers #teamFL #UsahawanDYXY
Stay tuned dyxy cosmetics #dyxylovers #teamFL #UsahawanDYXY
Make up yg simple sajaa untuk pergi ke office,tahan lama,tak bercapuk 😘

There is no other kosmetik like DYXY 🤩🤩🤩 #teamFL
Make up yg simple sajaa untuk pergi ke office,tahan lama,tak bercapuk 😘 There is no other kosmetik like DYXY 🤩🤩🤩 #teamFL 
FOUNDER DYXY COSMETICS BUAT HAL LAGI😱SEMPENA YEAR END SALE NIE, FOUNDER NAK BAGI FREE ITEM DYXY DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET PROMO YES Dan ada lagi tau😱😱😘
.
.
FREE IPHONE XS MAX ,  MOTOR , HANDBAG dan wang TUNAI untuk dimenangi untuk LUCKY DRAW😱😱
.
.
Syarat2 untuk menang  senang je tau👇🏼
.
❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan ke atas akan mendapat satu tiket luckydraw
.
.
❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tiket
.
Contoh :
*2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw*
.
❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018
.
.
❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan
.
.
.
Nak ke?
.
.
Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘
.
.
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#dyxy #dyxyperlis #dyxymurah #dyxydungun
#dyxykerteh #dyxypaka #dyxybccream #dyxybangi #dyxyjohorbahru #dyxylovers #greenteafacemist 
#dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #dyxylipstick #bccream  #dyxyampang
#dyxyselangor #dyxyampang #bccreambydyana #dyxycheras #teamerinarania #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyperak #dyxyterengganu #bccreamfoundationmalaysia #UsahawanDYXY
FOUNDER DYXY COSMETICS BUAT HAL LAGI😱SEMPENA YEAR END SALE NIE, FOUNDER NAK BAGI FREE ITEM DYXY DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET PROMO YES Dan ada lagi tau😱😱😘 . . FREE IPHONE XS MAX , MOTOR , HANDBAG dan wang TUNAI untuk dimenangi untuk LUCKY DRAW😱😱 . . Syarat2 untuk menang senang je tau👇🏼 . ❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan ke atas akan mendapat satu tiket luckydraw . . ❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tiket . Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw* . ❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018 . . ❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan . . . Nak ke? . . Nak order, boleh klik link dekat bio @dyxydungun.store atau wassap ke no👇👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . CONFIRM TAK CARI LAIN DAH LEPAS NIE😘😘 . . #dyxymascara  #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxyperlis  #dyxymurah  #dyxydungun  #dyxykerteh  #dyxypaka  #dyxybccream  #dyxybangi  #dyxyjohorbahru  #dyxylovers  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #teamfl  #dyxybrush  #dyxylipstick  #bccream  #dyxyampang  #dyxyselangor  #dyxyampang  #bccreambydyana  #dyxycheras  #teamerinarania  #dyxyyearendsale  #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy  #dyxyperak  #dyxyterengganu  #bccreamfoundationmalaysia  #UsahawanDYXY 
.
Assalamualaikum 💞
.
‼️YEAR END SALE DATANG LAGI ‼️
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH .
‼️OFFER PALING GILA UNTUK TAHUN 2018 ‼️
.
♥️ SALE DYXY YES YES YES YES 🎊🎊🎊
.
📢 LIMITED STOCK OKEYH!!
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.
Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian..
.
🔥🔥 DISCOUNT RM270 off 🔥🔥
ORDER 2 x DYXY Complete Lady
to get 👇🏻 FREE DYXY Facemist X1 
FREE DYXY Lipstick X2
FREE GIFT
-----------
.
🔥 DISCOUNT RM110🔥
ORDER 1 DYXY Complete Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Facemist 
FREE GIFT
-----------
.
🔥DISCOUNT RM110 🔥
ORDER 1 x DYXY Beauty Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Lipstick
FREE GIFT
-----------
.
🔥 DISCOUNT RM95 🔥
ORDER 1 DYXY Perfect Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Lipstick
FREE GIFT
-----------
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
Whatsapp dayah
www.wasap.my/0182244542
.
Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#teamfl 
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka 
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
. Assalamualaikum 💞 . ‼️YEAR END SALE DATANG LAGI ‼️ . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH . ‼️OFFER PALING GILA UNTUK TAHUN 2018 ‼️ . ♥️ SALE DYXY YES YES YES YES 🎊🎊🎊 . 📢 LIMITED STOCK OKEYH!! GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥🔥 DISCOUNT RM270 off 🔥🔥 ORDER 2 x DYXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Facemist X1 FREE DYXY Lipstick X2 FREE GIFT ----------- . 🔥 DISCOUNT RM110🔥 ORDER 1 DYXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Facemist FREE GIFT ----------- . 🔥DISCOUNT RM110 🔥 ORDER 1 x DYXY Beauty Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Lipstick FREE GIFT ----------- . 🔥 DISCOUNT RM95 🔥 ORDER 1 DYXY Perfect Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Lipstick FREE GIFT ----------- . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . Whatsapp dayah www.wasap.my/0182244542 . Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘 . OPEN FOR AGENT & DROPSHIP.. . Whatsapp dayah for order & details 📲 0182244542 or click link on bio😉 . #dyxymasjidtanah  #teamdyatam  #teamfl  #dyxymelaka  #dyxy  #dyxylover  #dyxycosmetics  #makeupkit  #makeuplover  #makeupsimple  #produkmesrawuduk  #birthdaypresent  #hadiahharijadi  #infineonmelaka  #codmelaka  #krubongmelaka  #dyxyalorgajah  #dyxycheng  #dyxynegerisembilan  #dyxykualasungaibaru  #dyxymelakaraya  #dyxybukitrambai  #dyxykrubong  #dyxymelakabaru  #narsmalaysia  #macmalaysia  #dyxymitc 
Ada sesape yang nak cuba try test cleansing wipes dyxy kite nie??😘😘
.
.
🙌tak pedihkan kulit
🙌tisu tebal
🙌mampu tanggalkan make up kalis air
🙌sehelai je dah cukup untuk seluruh muka
🙌boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
.
Nak ke tak??😘
.
.
nak order, boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau terus whatsapp ke no
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
..#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#makeupsanding 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupphotoshoot
#makeupartistkl
#muaampang
#teamfl 
#dyxywipes
#foundationmalaysia
#makeupnikah
#makeupartistmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#yankoskincare
#UsahawanDYXY
#makeupwedding
Ada sesape yang nak cuba try test cleansing wipes dyxy kite nie??😘😘 . . 🙌tak pedihkan kulit 🙌tisu tebal 🙌mampu tanggalkan make up kalis air 🙌sehelai je dah cukup untuk seluruh muka 🙌boleh digunakan termasuk tangan dan leher . . Nak ke tak??😘 . . nak order, boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau terus whatsapp ke no 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . ..#bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #makeupsanding  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupphotoshoot  #makeupartistkl  #muaampang  #teamfl  #dyxywipes  #foundationmalaysia  #makeupnikah  #makeupartistmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #yankoskincare  #UsahawanDYXY  #makeupwedding 
Best ke maskara dyxy ?
Haaaaa, cuba dulu baru tau😉
.
Kelebihan Maskara DYXY:
✅ Melebatkan bulu mata
✅ Memanjangkan bulu mata
✅ Mudah ditanggalkan
✅ Tidak menghitamkan bawah mata
.
.
✅ Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3 saat dah boleh tanggal dengan mudah
.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩‍ Jimat tenaga
.
.
Whatsapp ke +60138647285
DM @sahadha.co
.
.
#mua #muabellaz #teamfl #dyxysabah #tipskecantikan #beautiful #kundasangtrip #dyxycosmetic #bccreamdyxy #muasabah #beauty
Best ke maskara dyxy ? Haaaaa, cuba dulu baru tau😉 . Kelebihan Maskara DYXY: ✅ Melebatkan bulu mata ✅ Memanjangkan bulu mata ✅ Mudah ditanggalkan ✅ Tidak menghitamkan bawah mata . . ✅ Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3 saat dah boleh tanggal dengan mudah . . 🕑Jimat masa 💸Jimat duit 👩‍ Jimat tenaga . . Whatsapp ke +60138647285 DM @sahadha.co . . #mua  #muabellaz  #teamfl  #dyxysabah  #tipskecantikan  #beautiful  #kundasangtrip  #dyxycosmetic  #bccreamdyxy  #muasabah  #beauty 
MASIH PENING NAK BAGI APA PADA ORANG TERSAYANG?
.
Jom hadiahkan SET DYXY EXCLUSIVE 🎁
Harga MAMPU MILIK & BERBALOI
.
.
💥 LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤
.
Whatsapp 📲 0132034186
atau klik je link kat bio @dyxy.carya
.
FREE POSTAGE ⚡⚡
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxycosmetic #UsahawanDYXY #nyxmalaysia #sephora #foundationmurah #foundationoriginal #dyxyoriginal #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxymurah #dyxybccream #sale #teamfl #fattzura #bccreambydyana  #foundation #dyxycosmetics #dyxy
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller  #usahawandyxy #dyxymascara kara #bccream
MASIH PENING NAK BAGI APA PADA ORANG TERSAYANG? . Jom hadiahkan SET DYXY EXCLUSIVE 🎁 Harga MAMPU MILIK & BERBALOI . . 💥 LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤ . Whatsapp 📲 0132034186 atau klik je link kat bio @dyxy.carya . FREE POSTAGE ⚡⚡ . . . #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #UsahawanDYXY  #nyxmalaysia  #sephora  #foundationmurah  #foundationoriginal  #dyxyoriginal  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxymurah  #dyxybccream  #sale  #teamfl  #fattzura  #bccreambydyana  #foundation  #dyxycosmetics  #dyxy  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #usahawandyxy  #dyxymascara  kara #bccream 
Lipstick 3 in 1 long lasting matte sekali boleh dibuat sbgai blusher pipi dan eyeshadow dan tidak mudah pudar ketika minum. Teksturnya bkn cair tetapi terasa halus ketika sapu dibibir dan still kelihatan matte.Tapi kena tahu jugak wlaupun matte ia tidak mengeringkan bibir. Mampu bertahan selama 12jam. Kaler semua cantikkkk2 seriusss 😍😍😍
.
.

Whatsapp Kaktie for oder & details :
.
📲 0149245249
( tekan link wasap kat bio )
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#teamrezatie
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxysabah
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#sobella #uthm
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
Lipstick 3 in 1 long lasting matte sekali boleh dibuat sbgai blusher pipi dan eyeshadow dan tidak mudah pudar ketika minum. Teksturnya bkn cair tetapi terasa halus ketika sapu dibibir dan still kelihatan matte.Tapi kena tahu jugak wlaupun matte ia tidak mengeringkan bibir. Mampu bertahan selama 12jam. Kaler semua cantikkkk2 seriusss 😍😍😍 . . Whatsapp Kaktie for oder & details : . 📲 0149245249 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #teamrezatie  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxysabah  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #sobella  #uthm  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
Lipstick 3 in 1 long lasting matte sekali minum. Teksturnya bkn cair tetapi terasa halus ketika sapu dibibir dan still kelihatan matte.Tapi boleh dibuat sbgai blusher pipi dan eyeshadow dan tidak mudah pudar ketikai kena tahu jugak wlaupun matte ia tidak mengeringkan bibir. Mampu bertahan selama 12jam. Kaler semua cantikkkk2 seriusss 😍😍😍
.
.
.
.

Whatsapp jieha for oder & details :
.
📲 0129517885
( tekan link wasap kat bio )
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#teamrezatie
#dyxyseremban
#faraaLipButter
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxykotabharu
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#dyxytumpat
#dyxywakafbahru
#codkelantan
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
Lipstick 3 in 1 long lasting matte sekali minum. Teksturnya bkn cair tetapi terasa halus ketika sapu dibibir dan still kelihatan matte.Tapi boleh dibuat sbgai blusher pipi dan eyeshadow dan tidak mudah pudar ketikai kena tahu jugak wlaupun matte ia tidak mengeringkan bibir. Mampu bertahan selama 12jam. Kaler semua cantikkkk2 seriusss 😍😍😍 . . . . Whatsapp jieha for oder & details : . 📲 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #teamrezatie  #dyxyseremban  #faraaLipButter  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxykotabharu  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #dyxytumpat  #dyxywakafbahru  #codkelantan  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
ISHH BANYAKNYA TIPS KECANTIKAN DEKAT IG NI @dyxybyhanani3legacy 😍😍😍
.
Tak pernah tau sebelum ni kak Bal belanja pelbagai tips kecantikan 😬 Ok jom on notification & nantikan lg pelbagai tips lagi dgn @dyxybyhanani3legacy .
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
@dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
@dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655
.
#teamfl #myhananifamily #usahawanDYXY #stokisdyxy #trustedseller #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxycosmeticsmalaysia #dyxy #dyxymurah #dyxylovers #dyxymascara #dyxybrush #dyxycleansingwipes #dyxyperfume #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #contestmalaysia #giveawaymalaysia #sendayutinggi #dherbs #terlajaklaris #wawacosmetics #ainacosmetics #ainaserum #nyxmalaysia #sephoramalaysia #hudabeautymalaysia #marykaymalaysia
ISHH BANYAKNYA TIPS KECANTIKAN DEKAT IG NI @dyxybyhanani3legacy 😍😍😍 . Tak pernah tau sebelum ni kak Bal belanja pelbagai tips kecantikan 😬 Ok jom on notification & nantikan lg pelbagai tips lagi dgn @dyxybyhanani3legacy . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655 @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655 @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655 . #teamfl  #myhananifamily  #usahawanDYXY  #stokisdyxy  #trustedseller  #dyxycosmetics  #dyxyoriginal  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxy  #dyxymurah  #dyxylovers  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxycleansingwipes  #dyxyperfume  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxylipstick  #contestmalaysia  #giveawaymalaysia  #sendayutinggi  #dherbs  #terlajaklaris  #wawacosmetics  #ainacosmetics  #ainaserum  #nyxmalaysia  #sephoramalaysia  #hudabeautymalaysia  #marykaymalaysia 
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
.
.
MASCARA FIBRE DYXY & HOT LIPSTICK DYXY
.
.
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Bibir yang Mempersona
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta
.
.
.
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
Kiss your lips with HOT COLOUR DYXY
.
.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS 💝
DARI MATA TURUN KE HATI. DYXY TEAMFL . . . MASCARA FIBRE DYXY & HOT LIPSTICK DYXY . . . Mata melentik, Mata memukau. Bibir yang Mempersona Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta . . . Dari mata, terus terpesona. Dari mata, berkali kali jatuh cinta. Kiss your lips with HOT COLOUR DYXY . . . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS 💝
CUBA TENGOK SEBELUM SELEPAS PENGGUNAAN DYXY 😍 .
.
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔️Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔️Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔️Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔️Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗️Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
Cepat cepat 📲0184674072
.
#teamFL #usahawandyxy #teamIMAN #FLAcademy 
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #agentwanted #agentneeded #drophipwanted #dyxytestimoni #muakuantan #muapekan #dyxypekan #dyxykuantan #dyxykualalumpur
CUBA TENGOK SEBELUM SELEPAS PENGGUNAAN DYXY 😍 . . TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔️Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔️Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔️Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔️Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗️Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . Cepat cepat 📲0184674072 . #teamFL  #usahawandyxy  #teamIMAN  #FLAcademy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #agentwanted  #agentneeded  #drophipwanted  #dyxytestimoni  #muakuantan  #muapekan  #dyxypekan  #dyxykuantan  #dyxykualalumpur 
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
.
.
MASCARA FIBRE DYXY & HOT LIPSTICK DYXY
.
.
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Bibir yang Mempersona
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta
.
.
.
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
Kiss your lips with HOT COLOUR DYXY
.
.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS 💝
DARI MATA TURUN KE HATI. DYXY TEAMFL . . . MASCARA FIBRE DYXY & HOT LIPSTICK DYXY . . . Mata melentik, Mata memukau. Bibir yang Mempersona Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta . . . Dari mata, terus terpesona. Dari mata, berkali kali jatuh cinta. Kiss your lips with HOT COLOUR DYXY . . . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS 💝
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics. .
.
Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍
.
.
#dyxycosmetics
#dyxykedah 
#dyxyalorsetar
#dyxypenang 
#dyxyperlis 
#dyxysungaipetani 
#dyxyjitra 
#dyxyipoh 
#dyxykualanerang 
#dyxymelaka
#dyxyjohor 
#dyxykelantan 
#dyxyperak 
#bccream 
#facemist 
#maskara 
#brush 
#teamfina 
#teamfl 
#dropshipneeded
#agentneeded
#muakedah 
#muaalorsetar 
#muasungaipetani #usahawanDYXY
Terima kasih kerana membeli bersama #dyxycosmetics . . . Best ke Best? Cepat cepat whatsapp 📲01124257609. Sebab sekarang ada promosi tak masuk akal + nak bagi extra free gift. 😍😍 . . #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxypenang  #dyxyperlis  #dyxysungaipetani  #dyxyjitra  #dyxyipoh  #dyxykualanerang  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxykelantan  #dyxyperak  #bccream  #facemist  #maskara  #brush  #teamfina  #teamfl  #dropshipneeded  #agentneeded  #muakedah  #muaalorsetar  #muasungaipetani  #usahawanDYXY 
📸 farah farouk 🤣
#teamfl #beauty #makeupkit #caryacosmetics #dyxycosmetics
Testimoni Pengguna Dyxy 🔥
.
SAY NO TO KULIT KERING LAGI 😉
.
Pakai Facemist Pun Kulit Dah makin Sihat 😘
.
Buang Duit Je Beli Product Mahal2 Yang Lain Sedangkan Dyxy Boleh ;
.
🔥RAWAT KULIT
🔥GLOWING KAN MUKA
🔥FLAWLESS WAJAH
.
NAK KE NAK ?
.
JOM BELI SEMENTARA PROMOSI DISEMBER ❗❗❗❗
.
Meh pm
📲 017 981 9562
📲 017 981 9562
.
SEKARANG 🔥
untuk dapatkan harga promosi 😍
#dyxy #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxylover #dyxycosmeticsonline #dyxyoriginal
#teamFL #usahawandyxy
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams #teamikais #sephoramalaysia #tipscantik
#bccream #dyxy #dyxymelaka #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream
Testimoni Pengguna Dyxy 🔥 . SAY NO TO KULIT KERING LAGI 😉 . Pakai Facemist Pun Kulit Dah makin Sihat 😘 . Buang Duit Je Beli Product Mahal2 Yang Lain Sedangkan Dyxy Boleh ; . 🔥RAWAT KULIT 🔥GLOWING KAN MUKA 🔥FLAWLESS WAJAH . NAK KE NAK ? . JOM BELI SEMENTARA PROMOSI DISEMBER ❗❗❗❗ . Meh pm 📲 017 981 9562 📲 017 981 9562 . SEKARANG 🔥 untuk dapatkan harga promosi 😍 #dyxy  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxycosmeticsonline  #dyxyoriginal  #teamFL  #usahawandyxy  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #teamikais  #sephoramalaysia  #tipscantik  #bccream  #dyxy  #dyxymelaka  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream 
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynegeri9
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyn9
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#alhaalfa
#sephoramalaysia
#meletop
#malaysiancover
#tv3malaysia
#jspictures
#motifviral
#videolawak
#seriburindu
#dinda
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynegeri9  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyn9  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #alhaalfa  #sephoramalaysia  #meletop  #malaysiancover  #tv3malaysia  #jspictures  #motifviral  #videolawak  #seriburindu  #dinda 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynegeri9
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyn9
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#tipsmakeup
#tipskecantikan
#tipsputih
#tipsjerawat
#tipswajah
#tipskulitputih
#tipskulitcantik
#tipskulitsehat
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynegeri9  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyn9  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #tipsmakeup  #tipskecantikan  #tipsputih  #tipsjerawat  #tipswajah  #tipskulitputih  #tipskulitcantik  #tipskulitsehat 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#drooshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipwantedmalaysia
#agentwanted
#agentmalaysia
#giveawaymalaysia
#contestmalaysia
#contestmalaysiagiveaway
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #drooshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipwantedmalaysia  #agentwanted  #agentmalaysia  #giveawaymalaysia  #contestmalaysia  #contestmalaysiagiveaway 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynegeri9
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyn9
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#alhaalfa
#sephoramalaysia
#meletop
#malaysiancover
#tv3malaysia
#jspictures
#motifviral
#videolawak
#seriburindu
#dinda
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynegeri9  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyn9  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #alhaalfa  #sephoramalaysia  #meletop  #malaysiancover  #tv3malaysia  #jspictures  #motifviral  #videolawak  #seriburindu  #dinda 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynegeri9
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyn9
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#tipsmakeup
#tipskecantikan
#tipsputih
#tipsjerawat
#tipswajah
#tipskulitputih
#tipskulitcantik
#tipskulitsehat
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynegeri9  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyn9  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #tipsmakeup  #tipskecantikan  #tipsputih  #tipsjerawat  #tipswajah  #tipskulitputih  #tipskulitcantik  #tipskulitsehat 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#drooshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipwantedmalaysia
#agentwanted
#agentmalaysia
#giveawaymalaysia
#contestmalaysia
#contestmalaysiagiveaway
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #drooshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipwantedmalaysia  #agentwanted  #agentmalaysia  #giveawaymalaysia  #contestmalaysia  #contestmalaysiagiveaway 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynegeri9
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyn9
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#alhaalfa
#sephoramalaysia
#meletop
#malaysiancover
#tv3malaysia
#jspictures
#motifviral
#videolawak
#seriburindu
#dinda
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynegeri9  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyn9  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #alhaalfa  #sephoramalaysia  #meletop  #malaysiancover  #tv3malaysia  #jspictures  #motifviral  #videolawak  #seriburindu  #dinda 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynegeri9
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyn9
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#tipsmakeup
#tipskecantikan
#tipsputih
#tipsjerawat
#tipswajah
#tipskulitputih
#tipskulitcantik
#tipskulitsehat
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynegeri9  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyn9  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #tipsmakeup  #tipskecantikan  #tipsputih  #tipsjerawat  #tipswajah  #tipskulitputih  #tipskulitcantik  #tipskulitsehat 
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily 😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss
.
.
💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
🚚 Free Postage seluruh Malaysia
🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan
🙋 Free Beauty Consult
🎁 Free Gift Exclusive
🎉 Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652
.
#usahawandyxy
#myhananifamily
#teamfl
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyperfume
#dyxycleansingwipes
#dyxynilai
#dyxynegerisembilan
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxyrembau
#dyxytampin
#dyxyportdickson
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#drooshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipwantedmalaysia
#agentwanted
#agentmalaysia
#giveawaymalaysia
#contestmalaysia
#contestmalaysiagiveaway
Jom guys membeli belah PROMOSI YEAR END SALES (YES) SALES bersama team #myhananifamily  😘 Comfirm berbaloi-baloi uollss . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxycosmetics._malaysia/ ☎ 013-6517652 . #usahawandyxy  #myhananifamily  #teamfl  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyperfume  #dyxycleansingwipes  #dyxynilai  #dyxynegerisembilan  #dyxyseremban  #dyxysenawang  #dyxyrembau  #dyxytampin  #dyxyportdickson  #dropship  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #drooshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipwantedmalaysia  #agentwanted  #agentmalaysia  #giveawaymalaysia  #contestmalaysia  #contestmalaysiagiveaway