an online Instagram web viewer

#tastybuzz medias

Photos

Hazelnut Ice Coffee now serving at Cheesy!! #caffineboost ๐Ÿคช๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ#icecoffee #hazenut #freshbrew #belmontpark #missionbeach #vietnamesecoffee #tastybuzz
Hari ni Hana Onnie nak kechek kelate. Sebab gamba hok atas ni, dari soghe Abe Kelate...rajin Abe ni masak. Satu-satu step Abe ni tunjuk kat Hana Onnie..hehe... Ni step hok yg takde microwave oven.

STEP 1: 1 cawan air + sos dalam kuali.
STEP 2: Masak sos sampai berkilat (masak)
STEP 3: Masuk tteokbokki dan masak utk 1 minit shj.
STEP 4: Padam api
STEP 5: Boleh dah make~(makan kechek kelate)  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #koreanricecake #ricecakehalal #ricecake #koreanricecakehalal #koreanricecakemalaysia #ricecakemalaysia #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights

Whatsapp: 0106663522
Hari ni Hana Onnie nak kechek kelate. Sebab gamba hok atas ni, dari soghe Abe Kelate...rajin Abe ni masak. Satu-satu step Abe ni tunjuk kat Hana Onnie..hehe... Ni step hok yg takde microwave oven. STEP 1: 1 cawan air + sos dalam kuali. STEP 2: Masak sos sampai berkilat (masak) STEP 3: Masuk tteokbokki dan masak utk 1 minit shj. STEP 4: Padam api STEP 5: Boleh dah make~(makan kechek kelate) #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #koreanricecake  #ricecakehalal  #ricecake  #koreanricecakehalal  #koreanricecakemalaysia  #ricecakemalaysia  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights  Whatsapp: 0106663522
Aiii...tengah membawang #tteokbokki #dinbandelights ke? Ada ni ha....tengah beratur nak masuk kuali. Nak tengok camner rupa dia? Swipe sebelah~ .. .. .. whatsapp: 0106663522
.. #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Terbaiiikkk x presentation dia? Ni antara kelainan hidangan #tteokbokki. Salah satu pic yg dihantar oleh customer pada kami~  Tambah sayur sikit...rasa dia memang walla~ btw, gambar diatas ni adalah tteokbokki original. Sis yg beli ni saja pi tambah sayoq... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Terbaiiikkk x presentation dia? Ni antara kelainan hidangan #tteokbokki . Salah satu pic yg dihantar oleh customer pada kami~ Tambah sayur sikit...rasa dia memang walla~ btw, gambar diatas ni adalah tteokbokki original. Sis yg beli ni saja pi tambah sayoq... #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Our very own Dublin Honey ๐Ÿ๐Ÿฅƒ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ช#irishwhiskey #irishhoney #ollysfarm #dublin8 #urbanhoney #happybees #tastybuzz #goldennectar #distillery
Ha tu dia....Belanja sikit pic adik ni makan....Dia ni memang peminat #tteokbokki #tteokbokkidinbandelights

Sekarang Tteokbokki #dinbandelights dah ada dalam Cup. Instant...bancuh dengan air panas + tteokbokki dan masuk kan dalam microwave 3 minit...Masak!!! Senang sekarang ni...tak payah susah nak masak kat dapur~  To all #dinbanlovers out there yang masih belum rasa....takkan nak tengok ja kot... Whatsapp Hana Onnie for #dinbandelights enquires okay?

0106663522  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Ha tu dia....Belanja sikit pic adik ni makan....Dia ni memang peminat #tteokbokki  #tteokbokkidinbandelights  Sekarang Tteokbokki #dinbandelights  dah ada dalam Cup. Instant...bancuh dengan air panas + tteokbokki dan masuk kan dalam microwave 3 minit...Masak!!! Senang sekarang ni...tak payah susah nak masak kat dapur~ To all #dinbanlovers  out there yang masih belum rasa....takkan nak tengok ja kot... Whatsapp Hana Onnie for #dinbandelights  enquires okay? 0106663522 #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Ya..Sekarang dah ada #instanttteokbokki yorobeundeul~ Antara customer yg baru first time nak cuba....Alhamdulillah kalau sedap... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
TUTORIAL PENYEDIAAN TTEOKBOKKI INSTANT~ 
Video ke-2 tu...abaikan. Bila upload jadi suara chipmunk lah pulak...huhu~

#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Video dari customer #dinbandelights one of our loyal #dinbanlovers Yuuummm!!! Sebenarnya customer beli tteokbokki yang dalam cup.  Puas hati siap tolong review kat kawan2 dia... #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Auntie ni tengah tunggu pizza dia๐Ÿ•๐Ÿ• Dah berapa kali dia singgah kedai Kak Kay~ katanya pizza kat sini sedap. Siap bawa kawan makan petang. One of our loyal #kaylian 
#pizza #pizzaviral #pizzasedap #pizzahut #pizzamalaysia #pizzakayle #pizzalenggeng #deliverybroga #deliverymantin #deliveryberanang #deliverylenggeng #seremban #resepisedap #tastybuzz
Kimchi Jigae made by Hana Onnie...Yummie~ Rasa dia macam biasa masam2 gitu...tapi bila kita letak seafood rasa dia memang mengancam! Tapi Hana Onnie prefer letak ikan dan tahu. Lagi sedap.

Ada dalam 3 balang Hana Onnie buat tu. Ermm...agak2 nya kalau Hana Onnie keluarkan produk #kimchimalaysia ni ada tak yang nak?
.... #kimchi #kimchihalal #kimchijigae  #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Kimchi Jigae made by Hana Onnie...Yummie~ Rasa dia macam biasa masam2 gitu...tapi bila kita letak seafood rasa dia memang mengancam! Tapi Hana Onnie prefer letak ikan dan tahu. Lagi sedap. Ada dalam 3 balang Hana Onnie buat tu. Ermm...agak2 nya kalau Hana Onnie keluarkan produk #kimchimalaysia  ni ada tak yang nak? .... #kimchi  #kimchihalal  #kimchijigae  #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Big back to school mood ๐Ÿ• all I need is a tasty buzz and some zah ๐Ÿ‘Œ
Big back to school mood ๐Ÿ• all I need is a tasty buzz and some zah ๐Ÿ‘Œ
Yes! Itu jawapannya. Tteokbokki frozen ni kami sediakan dengan sos. Sos pun frozen ke? Tanya customer ni pada saya. Saya kata tidak...sebab nya sos ni dry sos. Macam sos mi segera~ .
.
Alamak! saya tak pandai nak masak...tak susah pun nak masak tteokbokki ni. Uolls pernah masak mi segera? Ha...proses dia sama aja. Masuk air...masuk sos...masuk tteokbokki. Dah siap!
.
.

Tak percaya? Jom join LIVE COOKING dengan Hana Onnie malam ni tau! Pukul 9 malam. ok?
.
 #tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #seaweeddelights #tteokbokkidelights  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Yes! Itu jawapannya. Tteokbokki frozen ni kami sediakan dengan sos. Sos pun frozen ke? Tanya customer ni pada saya. Saya kata tidak...sebab nya sos ni dry sos. Macam sos mi segera~ . . Alamak! saya tak pandai nak masak...tak susah pun nak masak tteokbokki ni. Uolls pernah masak mi segera? Ha...proses dia sama aja. Masuk air...masuk sos...masuk tteokbokki. Dah siap! . . Tak percaya? Jom join LIVE COOKING dengan Hana Onnie malam ni tau! Pukul 9 malam. ok? . #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #seaweeddelights  #tteokbokkidelights  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Assalamualikum...Good morning!  Berita baik! Malam ni Hana Onnie akan LIVE untuk tunjukkan uolls cara masak tteokbokki yang betul. Ada juga beberapa resepi sedap tteokbokki yang Hana Onnie akan kongsikan. .
Happy Monday! Not a blue moon day ya~ Tepuk2 sikit muka yang mengantuk tu  mulakan hari ini dengan positif dan jalankan tanggungjawab anda dengan lebih bermakna. Stay tuned for tonight ya #dinbanlovers . 
#tteokbokki #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah #tteokbokkicheese #tteokbokkikari #rabokki  #tteokbokkbangi #tteokbokkikajang #tteokbokkiputrajaya #tteokbokkisemenyih #tteokbokkiselangor  #resepisedap #tastybuzz #majalahremaja #dinbanjang #dinbandaebak #dinbanlovers #dinbandelights
Assalamualikum...Good morning! Berita baik! Malam ni Hana Onnie akan LIVE untuk tunjukkan uolls cara masak tteokbokki yang betul. Ada juga beberapa resepi sedap tteokbokki yang Hana Onnie akan kongsikan. . Happy Monday! Not a blue moon day ya~ Tepuk2 sikit muka yang mengantuk tu mulakan hari ini dengan positif dan jalankan tanggungjawab anda dengan lebih bermakna. Stay tuned for tonight ya #dinbanlovers  . #tteokbokki  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkimurah  #tteokbokkicheese  #tteokbokkikari  #rabokki  #tteokbokkbangi  #tteokbokkikajang  #tteokbokkiputrajaya  #tteokbokkisemenyih  #tteokbokkiselangor  #resepisedap  #tastybuzz  #majalahremaja  #dinbanjang  #dinbandaebak  #dinbanlovers  #dinbandelights 
Coffee times 
Place - @thebigcuptheory 
About the place - A small hangout junction in Madhapur with a cozy and a rustic ambiance 
Smoking area - yes 
What all to try ? - diff greeen teas and coffee 
What I liked in food - fritty fungi - mushroom cooked with batter (properly marinated ), Onion rings

#goodblog #foodblog #hyderabadfood #hyderabadfoodblogger #latepost #foodlove #hyderabadfooddiaries #tastybuzz #buzzfeed #streetsofhyderabad #goodtimes #tatsytaste #loveforfood #foodiechoice
Coffee times Place - @thebigcuptheory About the place - A small hangout junction in Madhapur with a cozy and a rustic ambiance Smoking area - yes What all to try ? - diff greeen teas and coffee What I liked in food - fritty fungi - mushroom cooked with batter (properly marinated ), Onion rings #goodblog  #foodblog  #hyderabadfood  #hyderabadfoodblogger  #latepost  #foodlove  #hyderabadfooddiaries  #tastybuzz  #buzzfeed  #streetsofhyderabad  #goodtimes  #tatsytaste  #loveforfood  #foodiechoice 
Alhamdulillah...sedap katanya. Dah banyak kali repeat order. Kami akan teruskan usaha kami untuk menambah baik rasa dan resepi tteokbokki kami. .
.
Yang pasti...ianya HALAL dan buatan Malaysia...
.
.
 Whatsapp: 010-6663522
.
#dropship #dropshipping #viral #businessonline #onlinebisnes #bisnesonline #produkviral #peluangbisnes #extraincome #sideincome #kerjakosong #vacancy #parttimebisnes #kerjaparttime
Siapa tahu yang mana satu favourite Dinban Lovers?

a) Tteokbokki Original
b) Tteokbokki Kari
c) Tteokbokki Cheese
d)Tteokbokki Special
e) Rabokki
f) Rabokki Special

Whatsapp: 010-6663522

#dropship #dropshipping #viral #businessonline #onlinebisnes #bisnesonline #produkviral #peluangbisnes #extraincome #sideincome #kerjakosong #vacancy #parttimebisnes #kerjaparttime
Macam nak keluar mengundi pula caption adik kita ni....Seronok betul dapat tteokbokki... Hana Onnie tengah cari student-student kolej/universiti yang nak buat #parttime dan jadi #ejen #dinbandelights 
Hana Onnie tengah cari mereka-mereka yang tinggal di ...
#lembahklang #shahalam #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #semenyih

#dinbandelights #dinbanlovers #dinbanjang #dinbandebak #tteokbokkimalaysia #tteokbokkimurah
Pernah ada request dari pelanggan kami untuk hantar ke Tanjung Malim. Mereka nak yang panas!!! Hana Onnie garu kepala...sebab akhirnya terpaksa tolak permintaan customer ni. Dia siap dah crikan order yang banyak. Hana Onnie rasa kesal sangat sebab tak dapat nak bantu dia. Ya lah...dia pun student. Tak boleh masak di dorm.

Permintaan untuk Tteokbokki Dinban Delights ni banyak! Kerana itu juga Hana Onnie perlukan ejen di setiap tempat.

Hana Onnie boleh ajarkan cara memasak.... Hana Onnie juga akan war-warkan nama ejen kawasan di IG Dinban Delights.

Iklan juga akan dibekalkan kepada ejen yang berminat.

Untuk student...Hana Onnie nak cari disekitar #lembahklang #bangi #kajang #putrajaya #shahalam  sahaja...U olls hanya perlu promote dan Hana Onnie akan hantar yang panas pada uolls. 
Berminat?
Whatsapp: 010-6663522
#sideincome #parttime #viral #businessviral #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Pernah ada request dari pelanggan kami untuk hantar ke Tanjung Malim. Mereka nak yang panas!!! Hana Onnie garu kepala...sebab akhirnya terpaksa tolak permintaan customer ni. Dia siap dah crikan order yang banyak. Hana Onnie rasa kesal sangat sebab tak dapat nak bantu dia. Ya lah...dia pun student. Tak boleh masak di dorm. Permintaan untuk Tteokbokki Dinban Delights ni banyak! Kerana itu juga Hana Onnie perlukan ejen di setiap tempat. Hana Onnie boleh ajarkan cara memasak.... Hana Onnie juga akan war-warkan nama ejen kawasan di IG Dinban Delights. Iklan juga akan dibekalkan kepada ejen yang berminat. Untuk student...Hana Onnie nak cari disekitar #lembahklang  #bangi  #kajang  #putrajaya  #shahalam  sahaja...U olls hanya perlu promote dan Hana Onnie akan hantar yang panas pada uolls. Berminat? Whatsapp: 010-6663522 #sideincome  #parttime  #viral  #businessviral  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Ok...yang ni Hana Onnie captured daripada status ejen Hana Onnie....Antara komen terbaik kami terima. 
By the way, gambar di atas tu adalah Tteokbokki Cheese. Menu favourite customer Dinban Delights. Adik ni sayang รฑak habiskaรฑ sebab sedap sangat!!! Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Ok...yang ni Hana Onnie captured daripada status ejen Hana Onnie....Antara komen terbaik kami terima. By the way, gambar di atas tu adalah Tteokbokki Cheese. Menu favourite customer Dinban Delights. Adik ni sayang รฑak habiskaรฑ sebab sedap sangat!!! Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Sedapnya,...sampai tertidur adik ni layan tteokbokki Dinban Delights.

ร€lhamdulillah...banyak komen positif yang kami terima. Setiap minggu juga kami cuba membuat perubahan terhadap tekstur tepung tteokbokki....ketahanan teokbokki kami(frozen), kuah teokbokki ....supaya rasa teokbokki memenuhi citarasa Dinban Lovers.

Sekarang ini dimaklumkan....Dinban Delights sedang mencari ejen di sekitar Selangor, Seremban, Melaka, Johor,Penang, Lembah Klang dalam usaha menyampaikan permintaaรฑ terhadap Teokbokki halal di Malaysia.

Jom join kร mi!!!
Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Sedapnya,...sampai tertidur adik ni layan tteokbokki Dinban Delights. ร€lhamdulillah...banyak komen positif yang kami terima. Setiap minggu juga kami cuba membuat perubahan terhadap tekstur tepung tteokbokki....ketahanan teokbokki kami(frozen), kuah teokbokki ....supaya rasa teokbokki memenuhi citarasa Dinban Lovers. Sekarang ini dimaklumkan....Dinban Delights sedang mencari ejen di sekitar Selangor, Seremban, Melaka, Johor,Penang, Lembah Klang dalam usaha menyampaikan permintaaรฑ terhadap Teokbokki halal di Malaysia. Jom join kร mi!!! Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Tteokbokki Cheese...Hmm~ tak terkata sedapnya.  Hari ni cod ramai pula yg order tteokbokki kari.  Sedap nya Masya Allah!!! Hana Onnie cadangkan...buat tteokbokki kari + cheese...Huh! mengancam... Rugi tak try!

Whatsaap: 010-6663522

Mana-mana student kolej/universiti yang nak cari duit poket lebih...mai call Hana Onnie. Hana Onnie boleh bantu u olls~ 
Suri rumah atau sesiapa yg berminat untuk tambah pendapatan...Jom join Hana Onnie jadi ejen. Kalau jual tteokbokki panas di tempat uolls memang untung berlipat kali ganda. Kalau minat...whatsapp aja Hana Onnie ya~ #tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Tteokbokki Cheese...Hmm~ tak terkata sedapnya. Hari ni cod ramai pula yg order tteokbokki kari. Sedap nya Masya Allah!!! Hana Onnie cadangkan...buat tteokbokki kari + cheese...Huh! mengancam... Rugi tak try! Whatsaap: 010-6663522 Mana-mana student kolej/universiti yang nak cari duit poket lebih...mai call Hana Onnie. Hana Onnie boleh bantu u olls~ Suri rumah atau sesiapa yg berminat untuk tambah pendapatan...Jom join Hana Onnie jadi ejen. Kalau jual tteokbokki panas di tempat uolls memang untung berlipat kali ganda. Kalau minat...whatsapp aja Hana Onnie ya~ #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Insya Allah rabu ni....tteokbokki akan terbang ke tempat awak2 semua~
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Alhamdulillah...permintaan semakin banyak. Tak menang tangan dapur Dinban Delights setiap kali kami buka order.
DIIMUMKAN...Dinban Delights sedang mencari mana-mana student kolej/universiti sekitar #Lembahkelang, #Semenyih, #Beranang, #Kajang, #Bangi, #Putrajaya, #Shahalam yang berminat untuk tambah duit poket. >Kami akan buat penghantaran panas kepada anda
>Tidak perlu modal
>Iklan kami sediakan
>Komisyen 2 kali seminggu

Whatsapp: 010-6663522
Alhamdulillah...permintaan semakin banyak. Tak menang tangan dapur Dinban Delights setiap kali kami buka order. DIIMUMKAN...Dinban Delights sedang mencari mana-mana student kolej/universiti sekitar #Lembahkelang , #Semenyih , #Beranang , #Kajang , #Bangi , #Putrajaya , #Shahalam  yang berminat untuk tambah duit poket. >Kami akan buat penghantaran panas kepada anda >Tidak perlu modal >Iklan kami sediakan >Komisyen 2 kali seminggu Whatsapp: 010-6663522
Hmm...dapat ke harga tteokbokki mcm ni? Kalau uolls cari di mana-mana portal jualan tteokbokki, harga nya sangat mahal.

Tteokbokki Dinban Delights dihasilkan secara homemade oleh Hana Onnie. Setelah beberapa siri try and error...maka terhasil lah tteokbokki Dinban Delights.

Whatsapp: 0106663522
Hmm...dapat ke harga tteokbokki mcm ni? Kalau uolls cari di mana-mana portal jualan tteokbokki, harga nya sangat mahal. Tteokbokki Dinban Delights dihasilkan secara homemade oleh Hana Onnie. Setelah beberapa siri try and error...maka terhasil lah tteokbokki Dinban Delights. Whatsapp: 0106663522
Ramai yang cakap sedap Tteokbokki ni. Apa yg sedap sangat? Ramai yang cakap Tteokbokki Dinban Delights ni kena dengan citarasa orang Malaysia. Tak ada lah rasa mual dan kembang tekak rasanya macam di restoran korea yang biasa mereka pergi.

Alhamdulillah...setelah beberapa siri kegagalan Hana Onnie membuat eksperimen membuat tepung tteokbokki....akhirnya, terhasil lah Tteokbokki Dinban Delights. 
Alhamdulillah...syukur~

Whatsapp Hana Onnie: 010-6663522
Ramai yang cakap sedap Tteokbokki ni. Apa yg sedap sangat? Ramai yang cakap Tteokbokki Dinban Delights ni kena dengan citarasa orang Malaysia. Tak ada lah rasa mual dan kembang tekak rasanya macam di restoran korea yang biasa mereka pergi. Alhamdulillah...setelah beberapa siri kegagalan Hana Onnie membuat eksperimen membuat tepung tteokbokki....akhirnya, terhasil lah Tteokbokki Dinban Delights. Alhamdulillah...syukur~ Whatsapp Hana Onnie: 010-6663522
Nyumm...nyummm...tteokbokki ni rasa pedas manis ala korea . Gabungan terbaik dengan tepung tteokbokki yang kenyal2 gitu.

Ini adalah gambar yg diambil dari salah seorang customer yang dah pun masak tteokbokki frozen mereka.

Baru-baru ni ramai customer yg datang dari johor...taiping...tanjung malim order tteokbokki frozen mereka. U olls bila lagi?

Whatsapp Hana Onni: 010-6663522
Nyumm...nyummm...tteokbokki ni rasa pedas manis ala korea . Gabungan terbaik dengan tepung tteokbokki yang kenyal2 gitu. Ini adalah gambar yg diambil dari salah seorang customer yang dah pun masak tteokbokki frozen mereka. Baru-baru ni ramai customer yg datang dari johor...taiping...tanjung malim order tteokbokki frozen mereka. U olls bila lagi? Whatsapp Hana Onni: 010-6663522
Alhamdulillah...syukur sangat kalau sedap... U olls? Bila lagi nak merasa?

Whatsapp: 010-6663522

p/s: Hana Onnie tgh cari ejen ni. Hana Onnie akan bagi special price dan ajar sekali macam mana nak sediakan tteokbokki yg panas...
Alhamdulillah...syukur sangat kalau sedap... U olls? Bila lagi nak merasa? Whatsapp: 010-6663522 p/s: Hana Onnie tgh cari ejen ni. Hana Onnie akan bagi special price dan ajar sekali macam mana nak sediakan tteokbokki yg panas...
Alhamdulillah...minggu ni bertambah2 order....Sekejap aja dah viral Tteokbokki Dinban Delights ni.

Btw...Hana Onnie dok tgh mencari ejen kat setiap tempat. Terutamanya di Tanjung Malim. Ramai customer yg mencari nak yang panas... Kalau ada yg berminat boleh whatsapp Hana Onnie ya.

010-6663522
Alhamdulillah...minggu ni bertambah2 order....Sekejap aja dah viral Tteokbokki Dinban Delights ni. Btw...Hana Onnie dok tgh mencari ejen kat setiap tempat. Terutamanya di Tanjung Malim. Ramai customer yg mencari nak yang panas... Kalau ada yg berminat boleh whatsapp Hana Onnie ya. 010-6663522
Inilah dia rupa tteokbokki frozen.  Siapa-siapa yang duduk jauh dan nak sangat tteokbokki boleh order pada Hana Onnie.

Alamak...saya tak reti nak masak!
Susah ke nak sediakan?  Mudah aja...Sama aja caranya masak macam mi segera.

Whatsapp Hana Onnie: 010-6663522

Penghantaran ke seluruh Malaysia.
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Inilah dia rupa tteokbokki frozen. Siapa-siapa yang duduk jauh dan nak sangat tteokbokki boleh order pada Hana Onnie. Alamak...saya tak reti nak masak! Susah ke nak sediakan? Mudah aja...Sama aja caranya masak macam mi segera. Whatsapp Hana Onnie: 010-6663522 Penghantaran ke seluruh Malaysia. #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Dua customer kami yg manis ni datang nya dari seremban...Senyum lebar lepas dapat tteokbokki masing2...Katanya sedap dan nak repeat order~

Dah cuba tteokbokki kami? Rugi kalau x cuba.  Ramai yg buat repeat order hari ni utk cod hari rabu dan sabtu ni... #bangi #semenyih #bandarbarubangi #bdrrinching #bandarrinching #bdrtasikkesuma #beranang  #bandarseriputra #putrajaya
Selamat Tengahari Dinban Lovers~ Makan apa tu? Kalau pekena Tteokbokki Dinban Delights pun sodap....Btw, nak bagi tahu yg Dinban Delights boleh buat postage di seluruh Malaysia... Boleh wasap Hana Onnie: 010-6663522

Video yang dekat atas tu adalah Tteokbokki Special...Didatangkan dengan cheese dan sosej...
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Selamat Tengahari Dinban Lovers~ Makan apa tu? Kalau pekena Tteokbokki Dinban Delights pun sodap....Btw, nak bagi tahu yg Dinban Delights boleh buat postage di seluruh Malaysia... Boleh wasap Hana Onnie: 010-6663522 Video yang dekat atas tu adalah Tteokbokki Special...Didatangkan dengan cheese dan sosej... #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Tteokbokki kami lembut dan kenyal....x keras...kuah gocgujang nya kami dah alter bagi ada rasa korean dan sesuai dengan citarasa Malaysia. Rasa yang agak special...pedas...manis....dan rasa korea cuisine.... Insya Allah sedap. Setakat ni...alhamdulillah semua komen pelanggan kร mi positif...
Tteokbokki kami lembut dan kenyal....x keras...kuah gocgujang nya kami dah alter bagi ada rasa korean dan sesuai dengan citarasa Malaysia. Rasa yang agak special...pedas...manis....dan rasa korea cuisine.... Insya Allah sedap. Setakat ni...alhamdulillah semua komen pelanggan kร mi positif...
Last customer yg ambil order semalam... Hana Onnie tak sangka...ramai juga yg nk try rabokki. sampai ada customer dari seremban yg request nak rabokki frozen... Sekarang Hana Onnie tgh cari ajen seluruh Malaysia utk frozen tteokbokki. Senang sikit kalau mana2 customer yg jauh dari region Hana Onnie utk ambil order kan...x payah susah2 nak tambah kos postage... Mana2 yang berminat...leh wasap Hana Onnie ya~

010-6663522
Last customer yg ambil order semalam... Hana Onnie tak sangka...ramai juga yg nk try rabokki. sampai ada customer dari seremban yg request nak rabokki frozen... Sekarang Hana Onnie tgh cari ajen seluruh Malaysia utk frozen tteokbokki. Senang sikit kalau mana2 customer yg jauh dari region Hana Onnie utk ambil order kan...x payah susah2 nak tambah kos postage... Mana2 yang berminat...leh wasap Hana Onnie ya~ 010-6663522
Biar gambar berbicara... btw...tteokbokki ni x la pedas sangat...tp kalau nak request pedas pun boleh... Apakata tag kengkawan u olls yg minat pedas...Tak pun yg kaki kpop mcm hana onnie... Whatsapp: 010-6663522
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Biar gambar berbicara... btw...tteokbokki ni x la pedas sangat...tp kalau nak request pedas pun boleh... Apakata tag kengkawan u olls yg minat pedas...Tak pun yg kaki kpop mcm hana onnie... Whatsapp: 010-6663522 #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Hmm...berdezup2 order Tteokbokki minggu ni.  Ni antara pelanggan Dinban Delights yg dah cuba Tteokbokki kami.

Whatsap: 010-6663522

#kuis #usim #ukm #unikl #unisel #bangi #bandarbarubangi #bdrrinching #bandarbarurinching #semenyih #putrajaya
LUNCH TIME!!!! yang patut pergi solat Jumaat...boleh pergi dulu ya... Gambar apa di atas ni ya? Ini adalah SPECIAL MENU kami, Rabokki! Gabungan rasa hebat Ramen dan Tteokbokki bersama gochujang pedas manis korea...Yummm... Jom try...
Whatsapp: 010-6663522

#bangi #bandarbarubangi #semenyih #putrajaya #bdrrinching #bandarrinching #bandarseriputra #kuis #usim #unisel #ukm #uniten #unikl
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Lagi...order yg masuk untuk tteokbokki... Dah cuba?
Whatsapp cepat2: 010-6663522

#ukm #usim #unisel #kuis #unikl #uitm #bangi #bandarbarubangi #semenyih #putrajaya
Good Morning....Hari ni hari Jumaat.  Hari yg mulia...penghulu segala hari~ U olls dah habiskan puasa 6 syawal ke belom?  Masih sempat lagi kalau nak kejar puasa 6 ni....Puasa yg mencukupkan puasa Ramadhan, bersamaan dgn 1 tahun berpuasa... Btw...pepagi ni Hana Onnie nak kongsikan wajah ceria Dinban Lovers yg teruja mendapatkan Tteokbokki pertama mereka.

U olls makan apa tu?  Breakfast is the most essential meal of the day. Please dont skip ya! 
Whatsapp: 010-6663522
#ukm #usim #unisel #kuis #uitm #unikl

p/s: i'm looking for student part time agent...if you are interested...please call me.
#ajenjualan #agentdropship #parttime #parttimestudent
Good Morning....Hari ni hari Jumaat. Hari yg mulia...penghulu segala hari~ U olls dah habiskan puasa 6 syawal ke belom? Masih sempat lagi kalau nak kejar puasa 6 ni....Puasa yg mencukupkan puasa Ramadhan, bersamaan dgn 1 tahun berpuasa... Btw...pepagi ni Hana Onnie nak kongsikan wajah ceria Dinban Lovers yg teruja mendapatkan Tteokbokki pertama mereka. U olls makan apa tu? Breakfast is the most essential meal of the day. Please dont skip ya! Whatsapp: 010-6663522 #ukm  #usim  #unisel  #kuis  #uitm  #unikl  p/s: i'm looking for student part time agent...if you are interested...please call me. #ajenjualan  #agentdropship  #parttime  #parttimestudent 
Selamat Tengahari...Perut dah keruk2..??? Ha...jom santap gambar2 Tteokbokki dari Dinban Delights.

Teringin nak makan korean food?  Untuj yg tinggal di sekitar #bangi #bandarbarubangi #bandarseriputra #semenyih #setiaecohill #ukm #usim #uniten #unikl #kuis #putrajaya  onnie hana akan wat cod setiap hari rabu dan sabtu... Leh whatsapp onnie hana kat: 010-6663522 ok?

Yang x de dalam senarai di atas...leh order tteokbokki frozen RM 10 shj. Dan...kuah hanya RM5 sahaja. Onnie hana akan post setiap hari isnin-khamis.
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Selamat Tengahari...Perut dah keruk2..??? Ha...jom santap gambar2 Tteokbokki dari Dinban Delights. Teringin nak makan korean food? Untuj yg tinggal di sekitar #bangi  #bandarbarubangi  #bandarseriputra  #semenyih  #setiaecohill  #ukm  #usim  #uniten  #unikl  #kuis  #putrajaya  onnie hana akan wat cod setiap hari rabu dan sabtu... Leh whatsapp onnie hana kat: 010-6663522 ok? Yang x de dalam senarai di atas...leh order tteokbokki frozen RM 10 shj. Dan...kuah hanya RM5 sahaja. Onnie hana akan post setiap hari isnin-khamis. #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
Selamat Pagi Dinban Lovers~ 
Lemau ke pagi ni? Apa kata kita mulakan hari kita dengan senyuman. Kalau x boleh nak senyum macam mana pulak?  Ha...apa kata cuba fikirkan nak makan apa tengahari nanti.  Kita mulakan hari kita dengan vibe yang positif.....tarik nafas dalam2 dan lepaskan semua keluhan yang terpendam di hati.  Ubah pandangan negatif kita 360 darjah...Mulakan dengan Bismillah... Insya Allah...kita doa supaya semuanya berjalan lancar hari ni ok?

Hari ni sis nak ucapkan Alhamdulillah....sebab semua pelanggan Dinban Delights berpuas hati dengan menu-menu Tteokbokki keluaran kami...We will try our best to serve the best delights to our food lovers out there...
#ukm #kuis #usim #iukl #uniten #unisel #bangi #bandarbarubangi #semenyih #bdrrinching #bandarrinching #pelangisemenyih #setiaecohill #putrajaya #bdrtasikkesuma #beranang
Selamat Pagi Dinban Lovers~ Lemau ke pagi ni? Apa kata kita mulakan hari kita dengan senyuman. Kalau x boleh nak senyum macam mana pulak? Ha...apa kata cuba fikirkan nak makan apa tengahari nanti. Kita mulakan hari kita dengan vibe yang positif.....tarik nafas dalam2 dan lepaskan semua keluhan yang terpendam di hati. Ubah pandangan negatif kita 360 darjah...Mulakan dengan Bismillah... Insya Allah...kita doa supaya semuanya berjalan lancar hari ni ok? Hari ni sis nak ucapkan Alhamdulillah....sebab semua pelanggan Dinban Delights berpuas hati dengan menu-menu Tteokbokki keluaran kami...We will try our best to serve the best delights to our food lovers out there... #ukm  #kuis  #usim  #iukl  #uniten  #unisel  #bangi  #bandarbarubangi  #semenyih  #bdrrinching  #bandarrinching  #pelangisemenyih  #setiaecohill  #putrajaya  #bdrtasikkesuma  #beranang 
Hiii!!! ha...ini adalah antara pelanggan2 Tteokkbokki Dinban Delights.  Seronok dapat tteokbokki masing2... Kalau adanyg berkenan nak tteokbokki boleh cari sis.  Kalau nak jadi ejen kat tempat masing2 pun kami alu-alukan.

Whatsap sis: 010-6663522

#ukm #uniten #uitm #iukl #kuis #usim #bangi #bandarbarubangi #bandarseriputra #setiaecohill  #semenyih #bdrrinching #bandarrinching #putrajaya #semenyih #bdrtasikkesuma #beranang
Good morning Dinban Lovers~ pagi2 ni sis nak belanja pic tteokbokki cheese...leleh ayaq liur cheq.... Pagi2 ni dah berlambak order tteokbokki dinban delights. Kejap lagi geng tteokbokki ni akan terbang ke #kuis 
Awat? ada yg sedih ka sebab tteokbokki x sampai tempat hangpa? Dont worry guyz...frozen tteokbokki ada ni ha!! siap dengan sos tteokbokki. x perlu lagi gochujang.... Hello sis di: 010-6663522
Good morning Dinban Lovers~ pagi2 ni sis nak belanja pic tteokbokki cheese...leleh ayaq liur cheq.... Pagi2 ni dah berlambak order tteokbokki dinban delights. Kejap lagi geng tteokbokki ni akan terbang ke #kuis  Awat? ada yg sedih ka sebab tteokbokki x sampai tempat hangpa? Dont worry guyz...frozen tteokbokki ada ni ha!! siap dengan sos tteokbokki. x perlu lagi gochujang.... Hello sis di: 010-6663522
Hmmm....yang ni apa??? Ni lah dia tteokbokki yg frozen...Pada sesiapa yg mengeluh tempat die jauh dari kawasan COD sis, its okay....jangan sedih2... Sekarang diumumkan...this frozen tteokbokki are available in our store. 
Frozen Tteokbokki : 500gm
Harga: RM 10

Kuah Tteokbokki (pun ada!)
RM 5

POSTAGE AVAILABLE FOR THE WHOLE MALAYSIA...
Hmmm....yang ni apa??? Ni lah dia tteokbokki yg frozen...Pada sesiapa yg mengeluh tempat die jauh dari kawasan COD sis, its okay....jangan sedih2... Sekarang diumumkan...this frozen tteokbokki are available in our store. Frozen Tteokbokki : 500gm Harga: RM 10 Kuah Tteokbokki (pun ada!) RM 5 POSTAGE AVAILABLE FOR THE WHOLE MALAYSIA...
Adeq ni dah try...siap bawa gi kolej die lagi bagi kawan2 yang lain rasa.

Pada siapa2 yang teringin sangat nak makan tteokbokki meh order ngan sis. Sis leh hantar sekitar bangi, putrajaya, semenyih.  Sis juga hantar sekitar #unitenbangi #ukm #ukmbangi #kuis #iukl  #usim. Yang nak jadi #ejen #ejenjualan #dropshipping tu pun...sis alu-alukan.

Whatsapp sis: 010-6663522
Adeq ni dah try...siap bawa gi kolej die lagi bagi kawan2 yang lain rasa. Pada siapa2 yang teringin sangat nak makan tteokbokki meh order ngan sis. Sis leh hantar sekitar bangi, putrajaya, semenyih. Sis juga hantar sekitar #unitenbangi  #ukm  #ukmbangi  #kuis  #iukl  #usim . Yang nak jadi #ejen  #ejenjualan  #dropshipping  tu pun...sis alu-alukan. Whatsapp sis: 010-6663522
Assalamualaikum...Selamat hari minggu....Akhirnya!!! Dinban Delights tampil dengan real authentic korean Tteokbokki!!! Ha....berita baik buat warga Bdr.Baru Bangi dan Semenyih...kami hantar kepada anda~

Kpop lovers out there yg ada dekat #kuis #iukl #unitenbangi #ukm #usim #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #semenyih #bandarrinching #setiaecohill #setiaecohillsemenyih leh follow whatsaap group kami utk order okay~Leh whatsapp kami utk dapatkan whatsapp group kami.  Selamat Berhujung Minggu~
#tteokbokkimalaysia #tteokbokki murah
Assalamualaikum...Selamat hari minggu....Akhirnya!!! Dinban Delights tampil dengan real authentic korean Tteokbokki!!! Ha....berita baik buat warga Bdr.Baru Bangi dan Semenyih...kami hantar kepada anda~ Kpop lovers out there yg ada dekat #kuis  #iukl  #unitenbangi  #ukm  #usim  #bangi  #bandarbarubangi  #putrajaya  #semenyih  #bandarrinching  #setiaecohill  #setiaecohillsemenyih  leh follow whatsaap group kami utk order okay~Leh whatsapp kami utk dapatkan whatsapp group kami. Selamat Berhujung Minggu~ #tteokbokkimalaysia  #tteokbokki  murah
I donโ€™t have many photos of myself surfing, but thanks to my good friend @brady_teufel , I do have a couple. The lanky lad captured this sequence just a few weeks back before he paddled out; my first wave of the session. Super fun day...
๐Ÿ“ท: @brady_teufel 
Board: 5โ€™8 โ€œboxโ€ by @dannyhess 
Wetsuit: 3mm Scipio by @matuseinc
#805
#centralcoast
#coolwaves
#tastybuzz
I donโ€™t have many photos of myself surfing, but thanks to my good friend @brady_teufel , I do have a couple. The lanky lad captured this sequence just a few weeks back before he paddled out; my first wave of the session. Super fun day... ๐Ÿ“ท: @brady_teufel Board: 5โ€™8 โ€œboxโ€ by @dannyhess Wetsuit: 3mm Scipio by @matuseinc #805  #centralcoast  #coolwaves  #tastybuzz 
Who's got the best craft cocktails in LA? They take time, but they are so damn worth the wait. #tastybuzz
Who's got the best craft cocktails in LA? They take time, but they are so damn worth the wait. #tastybuzz 
Strawberry and peach sparkling water! ๐Ÿ˜๐Ÿ’•#tastybuzz
Strawberry and peach sparkling water! ๐Ÿ˜๐Ÿ’•#tastybuzz 
Giant ice cream sandwich!!!๐Ÿช I would like to have this  for everyday meal of the day!!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜†๐Ÿ“@foooodieee ๐Ÿ“ท @foooodieee #๏ธโƒฃ #tastybuzz
Giant ice cream sandwich!!!๐Ÿช I would like to have this for everyday meal of the day!!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜†๐Ÿ“@foooodieee ๐Ÿ“ท @foooodieee #๏ธโƒฃ #tastybuzz 
FLUFFY WARM COOKIE DOUGH CUP!!!!!๐Ÿ˜ This has me weak!!!!๐Ÿ’ฅ #cookiedough #dessert ๐Ÿ“@foooodieee ๐Ÿ“ท @foooodieee #๏ธโƒฃ #tastybuzz
FLUFFY WARM COOKIE DOUGH CUP!!!!!๐Ÿ˜ This has me weak!!!!๐Ÿ’ฅ #cookiedough  #dessert  ๐Ÿ“@foooodieee ๐Ÿ“ท @foooodieee #๏ธโƒฃ #tastybuzz 
Caramel and Belgian chocolate cheesecake!! Yummmmmmm!!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ #cheesecake #goals ๐Ÿ“@foooodieee ๐Ÿ“ท @foooodieee #๏ธโƒฃ #tastybuzz
Caramel and Belgian chocolate cheesecake!! Yummmmmmm!!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ #cheesecake  #goals  ๐Ÿ“@foooodieee ๐Ÿ“ท @foooodieee #๏ธโƒฃ #tastybuzz 
Homemade Chocolate Chip Cookies w/ Vanilla Ice Cream!!๐Ÿ˜โœจ๐Ÿคค. #yummmm #gooey #chocolate #goals
๐Ÿ“: Elway's Vail ๐Ÿ“ท: @shelby.sandler 
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Homemade Chocolate Chip Cookies w/ Vanilla Ice Cream!!๐Ÿ˜โœจ๐Ÿคค. #yummmm  #gooey  #chocolate  #goals  ๐Ÿ“: Elway's Vail ๐Ÿ“ท: @shelby.sandler #๏ธโƒฃ: #tastybuzz 
Unicorn ice cream dessert!๐Ÿ˜† This looks so good!! #icecream #unicorn ๐Ÿฆ๐Ÿฐ ๐Ÿ“ @diy.ftw ๐Ÿ“ท @diy.ftw #๏ธโƒฃ #tastybuzz
Unicorn ice cream dessert!๐Ÿ˜† This looks so good!! #icecream  #unicorn  ๐Ÿฆ๐Ÿฐ ๐Ÿ“ @diy.ftw ๐Ÿ“ท @diy.ftw #๏ธโƒฃ #tastybuzz 
I'm barely awake and can hardly see but this cold brew will hopefully help. #tastybuzz
I'm barely awake and can hardly see but this cold brew will hopefully help. #tastybuzz 
Omg! These heels are not edible, but aren't these shoes goals?!?!? #shoes #goals ๐Ÿ“@thecherryontop ๐Ÿ“ท @thecherryontop #tastybuzz
Omg! These heels are not edible, but aren't these shoes goals?!?!? #shoes  #goals  ๐Ÿ“@thecherryontop ๐Ÿ“ท @thecherryontop #tastybuzz 
Delicious Churro Cones!๐Ÿฆ๐Ÿ˜ #summer #icecream #churros #topping #yummy
๐Ÿ“: @chikaliciousnyc
๐Ÿ“ท: @phat_friends
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Amazing Food at the Jellyfish Restaurant!!๐Ÿ˜ #jellyfish #food #flan #brownie #fish #steak #shrimp ๐Ÿ“: Punta Cana, DR ๐Ÿ“ท: @tasty.buzz 
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Mango Creamsicle and White chocolate hazelnut bar! These are sooooo good! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿป #hastag #tastybuzz #yum #beach #summer #vacation #pride #pridemonth ๐Ÿ“: San Juan, Puerto Rico ๐Ÿ“ท: @tasty.buzz #๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Omg, churro ice cream sandwich!!๐Ÿ™„๐Ÿ˜๐Ÿ’•#yumm #churros #ineedthis #icecream #pridemonth ๐Ÿ“: @nyc.food ๐Ÿ“ท: @forloveandtacos 
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Amazing Rainbow Macrons for Pride Month!๐ŸŒˆ๐Ÿ˜ Don't they look delicious!? #macrons #rainbow #confetti #unicorn #pride #june #pridemonth ๐Ÿ“: @thescranline ๐Ÿ“ท: @thescranline 
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Homemade Strawberry Cake!๐Ÿ˜๐Ÿฐ Good thing I have some left still! #cake #strawberry #creamcheesefrosting #delish #yummy ๐Ÿ“: @tasty.buzz ๐Ÿ“ท: @shelby.sandler 
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Cookie and brownie combo! Yum!!๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ”ฅ#yumm #hastag #brownie #cookie #wantthem ๐Ÿ“: @nyc.food ๐Ÿ“ท: @nyc.food 
#๏ธโƒฃ: #tastybuzz
These would taste great with a good movie! Try them to tonight for national drive-in-movie day!๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿป#brownies #movie #natinalMovieDay #hastag ๐Ÿ“: @buzzfeedtasty ๐Ÿ“ท: @buzzfeedtasty
 #๏ธโƒฃ: #tastybuzz ๐Ÿ‘‡๐Ÿปcomment your favorite movie down below!๐Ÿ‘‡๐Ÿป
These would taste great with a good movie! Try them to tonight for national drive-in-movie day!๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿป#brownies  #movie  #natinalMovieDay  #hastag  ๐Ÿ“: @buzzfeedtasty ๐Ÿ“ท: @buzzfeedtasty #๏ธโƒฃ: #tastybuzz  ๐Ÿ‘‡๐Ÿปcomment your favorite movie down below!๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Can't wait to try these! Look AMAZING! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜#smores #yummm #cheseecake #hastag ๐Ÿ“: @delish ๐Ÿ“ท: @delish  #๏ธโƒฃ: #tastybuzz ๐Ÿ‘‡๐Ÿปtell us if u try these delicious cheesecake bars ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Can't wait to try these! Look AMAZING! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜#smores  #yummm  #cheseecake  #hastag  ๐Ÿ“: @delish ๐Ÿ“ท: @delish #๏ธโƒฃ: #tastybuzz  ๐Ÿ‘‡๐Ÿปtell us if u try these delicious cheesecake bars ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Hope you guys are having an amazing summer!  We will continue to post as much as we can. Thanks for all your support!  #donuts #summer #pool #sun ๐Ÿ“: @tasty.buzz ๐Ÿ“ท: @bac_arts  #๏ธโƒฃ: #tastybuzz
Hope you guys are having an amazing summer! We will continue to post as much as we can. Thanks for all your support! #donuts  #summer  #pool  #sun  ๐Ÿ“: @tasty.buzz ๐Ÿ“ท: @bac_arts #๏ธโƒฃ: #tastybuzz 
Edible cookie dough ice cream cone!๐Ÿ˜ Does this account not make you hungry?๐Ÿ˜‚ #cookiedough #icecream #spinkles ๐Ÿ“New York ๐Ÿ“ท @nyc.food #๏ธโƒฃ #tastybuzz
Edible cookie dough ice cream cone!๐Ÿ˜ Does this account not make you hungry?๐Ÿ˜‚ #cookiedough  #icecream  #spinkles  ๐Ÿ“New York ๐Ÿ“ท @nyc.food #๏ธโƒฃ #tastybuzz