an online Instagram web viewer

#tantrum medias

Photos

Mean mummy won’t let me have another dose of cough medicine!!!!!! So I’m gunna scream and shout and cry and spread my snot on the kitchen floor until I’ve forgotten why I’m having a fit. 😂#tantrum #lifewithkids #mygirls #iquit #reality #family
Mean mummy won’t let me have another dose of cough medicine!!!!!! So I’m gunna scream and shout and cry and spread my snot on the kitchen floor until I’ve forgotten why I’m having a fit. 😂#tantrum  #lifewithkids  #mygirls  #iquit  #reality  #family 
Berhenti ngompol setelah minum Bking
.
Alhamdulillah, di usia 12 tahun, Gina masih ngompol sehingga sang bunda setiap hari harus mencuci sprei bekas tidurnya.
.
Pastinya cape banget, meskipun pake mesin cuci.
.
Tapi Alhamdulillah, setelah sebulan minum Bking, Gina sudah ga ngompol lagi.
.
Terima kasih Bking! ===================
Info lengkap:
www.BrainkingIndonesia.com
Kontak WA: 0813-1748-9065
===================
.
#testimoni #herbal #nutrisi #otak #nutrisiotak #anakindonesia #anakspesial #anak #autis #autism #hiperaktif #terlambatjalan #terapibicara #terlambatbicara #speechdelay #tantrum #anakberkebutuhankhusus #terapibicara #terapiautis #terapiokupasi #terapianak #produk #asli #original #agenresmi #agenbandung #agenjakarta #agenmakassar
Berhenti ngompol setelah minum Bking . Alhamdulillah, di usia 12 tahun, Gina masih ngompol sehingga sang bunda setiap hari harus mencuci sprei bekas tidurnya. . Pastinya cape banget, meskipun pake mesin cuci. . Tapi Alhamdulillah, setelah sebulan minum Bking, Gina sudah ga ngompol lagi. . Terima kasih Bking! =================== Info lengkap: www.BrainkingIndonesia.com Kontak WA: 0813-1748-9065 =================== . #testimoni  #herbal  #nutrisi  #otak  #nutrisiotak  #anakindonesia  #anakspesial  #anak  #autis  #autism  #hiperaktif  #terlambatjalan  #terapibicara  #terlambatbicara  #speechdelay  #tantrum  #anakberkebutuhankhusus  #terapibicara  #terapiautis  #terapiokupasi  #terapianak  #produk  #asli  #original  #agenresmi  #agenbandung  #agenjakarta  #agenmakassar 
Top Agent Narinar for July

Alhamdulillah syukur kepada Allah atas izinnya saya dapat jadi topAgent for last month. Ingat dalam group FTasia je. Rupanya satu Malaysia. Kalau dah satu Malaysia kira satu dunia gakla. Kan kan Hehehe 🙈😁 Last week lagi news ni dah keluar tapi i is segan nak announce plus nervous. Tapi setelah ditimbal balik. Setelah berguling2 berkira2 tambah tolak semua. So i decided to annouce good news ni dekat uolssss..berita baik kenala share kan. Bukan nak jobo(bahasa nismilan, bermaksud berlagak). Tapi nak share je. 😊

Thanks to all my sifus bermula dari mak bonda Inez Sulaiman , founder Narinar dan teammates yang sangat supportive. Oooo CLAD

Okla i nak promote Narinar ni. Mudah sangat nak berniaga Narinar ni. Semua orang perlukan Narinar sebenarnya. Wajib ada dalam setiap rumah dan beg. Sangat membantu.mudah selamat dan berkesan.

Dan yang paling best di Narinar kami ada support team yang sangat ohsem. Hq yang sangat tak putus2 supply materials dan trainnings dan support. Tinggal nak follow je. Kalau buntu tanya je.Banyakkan bertanya, observe, study dan amalkan..follow rapat. Skodeng atau stalk otai2. 
Dan thanks juga kepada semua yang buyers dan anak2 buah yang support. Muah2. 😘 Over sangat kan iols ni. Gaya cam menang anugerah pelakon terbaik je. Hahaha. Eh ni top agent Narinar tau. Uols jangan memain ye. 😁 jakuns sangat i ni. Hehe

Ok lor tu je la i nak cakap. Sekian my ucapan. Thanks baca..doakan uols pon happy cam i. Kalau tak happy jom join team i sebarkan manfaat Narinar ni. Confirm everday happy. Kepuasan dapat tolong orang ni lain macam tau.. addicted. 
Okla click link ni ya. I tunggu..
https://linktr.ee/terapi.selsema.akif
https://linktr.ee/terapi.selsema.akif
https://linktr.ee/terapi.selsema.akif

Your trusted Narinar consultant 😘

#Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted
#dropshipwanted #narinarsquad #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK
#migraine #sembelit #sakitperut  #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinarsquad
Top Agent Narinar for July Alhamdulillah syukur kepada Allah atas izinnya saya dapat jadi topAgent for last month. Ingat dalam group FTasia je. Rupanya satu Malaysia. Kalau dah satu Malaysia kira satu dunia gakla. Kan kan Hehehe 🙈😁 Last week lagi news ni dah keluar tapi i is segan nak announce plus nervous. Tapi setelah ditimbal balik. Setelah berguling2 berkira2 tambah tolak semua. So i decided to annouce good news ni dekat uolssss..berita baik kenala share kan. Bukan nak jobo(bahasa nismilan, bermaksud berlagak). Tapi nak share je. 😊 Thanks to all my sifus bermula dari mak bonda Inez Sulaiman , founder Narinar dan teammates yang sangat supportive. Oooo CLAD Okla i nak promote Narinar ni. Mudah sangat nak berniaga Narinar ni. Semua orang perlukan Narinar sebenarnya. Wajib ada dalam setiap rumah dan beg. Sangat membantu.mudah selamat dan berkesan. Dan yang paling best di Narinar kami ada support team yang sangat ohsem. Hq yang sangat tak putus2 supply materials dan trainnings dan support. Tinggal nak follow je. Kalau buntu tanya je.Banyakkan bertanya, observe, study dan amalkan..follow rapat. Skodeng atau stalk otai2. Dan thanks juga kepada semua yang buyers dan anak2 buah yang support. Muah2. 😘 Over sangat kan iols ni. Gaya cam menang anugerah pelakon terbaik je. Hahaha. Eh ni top agent Narinar tau. Uols jangan memain ye. 😁 jakuns sangat i ni. Hehe Ok lor tu je la i nak cakap. Sekian my ucapan. Thanks baca..doakan uols pon happy cam i. Kalau tak happy jom join team i sebarkan manfaat Narinar ni. Confirm everday happy. Kepuasan dapat tolong orang ni lain macam tau.. addicted. Okla click link ni ya. I tunggu.. https://linktr.ee/terapi.selsema.akif https://linktr.ee/terapi.selsema.akif https://linktr.ee/terapi.selsema.akif Your trusted Narinar consultant 😘 #Flutherapy  #tummytherapy  #sleeptherapy  #agentwanted  #dropshipwanted  #narinarsquad  #selsema  #balikkampung  #flu  #demam  #kahak  #batuk  #tantrum  #fever  #baby  #narinar  #cough  #cold  #susahtidur  #ComelPipiMerah  #ciritbirit  #BabyCTDK  #migraine  #sembelit  #sakitperut  #narinarkl  #narinarrawang  #narinargombak  #narinarselayang  #narinarsquad 
Got the chance to get behind a wakeboard boat for the first time in about 4 years. Wakeboarding was my favorite hobby as a kid but do to total reconstructive surgery on my right shoulder twice I gave it up. Kind of😜 Had to throw a few one armed backflips with my good arm just for old time sake last weekend.... #nevergrowup #wakeboarding #tantrum #endofsummer #tablerocklake
Got the chance to get behind a wakeboard boat for the first time in about 4 years. Wakeboarding was my favorite hobby as a kid but do to total reconstructive surgery on my right shoulder twice I gave it up. Kind of😜 Had to throw a few one armed backflips with my good arm just for old time sake last weekend.... #nevergrowup  #wakeboarding  #tantrum  #endofsummer  #tablerocklake 
Jantung Bocor Bisa dibantu dengan Bking
.
Alhamdulillah, meskipun awalnya merasa sudah tidak ada harapan, tapi memaksakan diri untuk mencoba Bking untuk diberikan kepada si buah hati.
.
Usahanya tidak sia-sia. Sang anak mengalami kemajuan yang sangat menggembirakan.
.
Trims Bking
=====================
Info Lengkap:
www.BrainkingIndonesia.com
Kontak WA: 0813-1748-9065
=====================
.
#testimoni #herbal #nutrisi #otak #nutrisiotak #anakindonesia #anakspesial #anak #autis #autism #hiperaktif #terlambatjalan #terapibicara #terlambatbicara #speechdelay #tantrum #anakberkebutuhankhusus #terapibicara #terapiautis #terapiokupasi #terapianak #produk #asli #original #agenresmi #agenbandung #agenjakarta #agenmakassar
Jantung Bocor Bisa dibantu dengan Bking . Alhamdulillah, meskipun awalnya merasa sudah tidak ada harapan, tapi memaksakan diri untuk mencoba Bking untuk diberikan kepada si buah hati. . Usahanya tidak sia-sia. Sang anak mengalami kemajuan yang sangat menggembirakan. . Trims Bking ===================== Info Lengkap: www.BrainkingIndonesia.com Kontak WA: 0813-1748-9065 ===================== . #testimoni  #herbal  #nutrisi  #otak  #nutrisiotak  #anakindonesia  #anakspesial  #anak  #autis  #autism  #hiperaktif  #terlambatjalan  #terapibicara  #terlambatbicara  #speechdelay  #tantrum  #anakberkebutuhankhusus  #terapibicara  #terapiautis  #terapiokupasi  #terapianak  #produk  #asli  #original  #agenresmi  #agenbandung  #agenjakarta  #agenmakassar 
A week later would've been alotta slow sangin and flower brangin and we need to start seeing eachother instead of only at funerals....#fuckcps

#tantrum #go #get #a #switch
#badass #cardib #lilkim #drake #laughter #travisscott #swoogieisking #pettypuppet #silly #funnyjokes
Tantrums - We were all there once but how does it feel handling it as a parent
#tantrum #toddlers #behaviour #growing #growingup #kids
Dalam produk Ronella Baby Series, ada 3 JENIS ESSENTIAL OIL YANG  TIDAK DIGUNAKAN. Berikut adalah jenis dan penerangan setiap bahan ⤵️
.
➡️ EO Rosemary
🔹Mengandungi kandungan 1,8 Cineole yang tinggi.
.
➡️ EO Eucalyptus
🔹 Mengandungi kandungan 1,8 Cineole yang tinggi.
.
➡️ EO Peppermint
🔹 Mengandungi kandungan Mentol yang tinggi.
.
🔰Kandungan dalam 3 jenis Essential Oil ini boleh merangsang reseptor sejuk dalam paru-paru, dan boleh perlahankan pernafasan.
.
Ref : Robert Tisserand
.
Pakar Aromaterapist Ronella menggantikan :
.
✅ EO Rosemary dan Eucalyptus kepada Rosalina
✅ EO *Peppermint* kepada Spearmint
.
🔰 Rosalina dan Spearmint mempunyai manfaat yang sama pada kandungan kimia yang rendah dan SELAMAT untuk bayi dan kanak-kanak.
.
Gunakan Ronella Baby Series tanpa was- was untuk anak kita.😊
.
Wasap 013 4657434 untuk lebih info.
.
#babybalm #aromaterapisehat #ronella ##minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi#tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #sakitperut #rashes#balmbayi#tantrum #demam #batuk #selsema #sawan#testimonironella
Dalam produk Ronella Baby Series, ada 3 JENIS ESSENTIAL OIL YANG TIDAK DIGUNAKAN. Berikut adalah jenis dan penerangan setiap bahan ⤵️ . ➡️ EO Rosemary 🔹Mengandungi kandungan 1,8 Cineole yang tinggi. . ➡️ EO Eucalyptus 🔹 Mengandungi kandungan 1,8 Cineole yang tinggi. . ➡️ EO Peppermint 🔹 Mengandungi kandungan Mentol yang tinggi. . 🔰Kandungan dalam 3 jenis Essential Oil ini boleh merangsang reseptor sejuk dalam paru-paru, dan boleh perlahankan pernafasan. . Ref : Robert Tisserand . Pakar Aromaterapist Ronella menggantikan : . ✅ EO Rosemary dan Eucalyptus kepada Rosalina ✅ EO *Peppermint* kepada Spearmint . 🔰 Rosalina dan Spearmint mempunyai manfaat yang sama pada kandungan kimia yang rendah dan SELAMAT untuk bayi dan kanak-kanak. . Gunakan Ronella Baby Series tanpa was- was untuk anak kita.😊 . Wasap 013 4657434 untuk lebih info. . #babybalm  #aromaterapisehat  #ronella  ##minyakterapi  #bebaskimia  #instaonline  #instashop  #instamalaysia  #sayajualmurah  #naturalremedies  #eczemabayi  #selsema  #batuk  #bazaarpaknil  #terapialami  #essentialoils  #essentialoilmurah  #barangbaby  #penjagaanbayi #tipsbayi  #tipsibu  #babytips  #mommytips  #sakitperut  #rashes #balmbayi #tantrum  #demam  #batuk  #selsema  #sawan #testimonironella 
Silakan digeser fotonya >>>
Cara mengatasi tantrum.
.
==========================
www.BrainkingPlusIndonesia.com
WhatsApp/SMS: 081224811559
==========================
.
#testimoni #herbal #nutrisi #otak #nutrisiotak #anakindonesia #anakspesial #anak #autis #autism #hiperaktif #terlambatjalan #terapibicara #terlambatbicara #speechdelay #tantrum #anakberkebutuhankhusus #terapiwicara #terapiautis #terapiokupasi #terapianak #produk #asli #original #agenresmi #agenbandung #agenjakarta #agenmakassar
Silakan digeser fotonya >>> Cara mengatasi tantrum. . ========================== www.BrainkingPlusIndonesia.com WhatsApp/SMS: 081224811559 ========================== . #testimoni  #herbal  #nutrisi  #otak  #nutrisiotak  #anakindonesia  #anakspesial  #anak  #autis  #autism  #hiperaktif  #terlambatjalan  #terapibicara  #terlambatbicara  #speechdelay  #tantrum  #anakberkebutuhankhusus  #terapiwicara  #terapiautis  #terapiokupasi  #terapianak  #produk  #asli  #original  #agenresmi  #agenbandung  #agenjakarta  #agenmakassar 
Board games. Good, traditional family fun. Everybody will have a good time and it’ll be like a 60s sitcom full of joy and laughter.  Bullshit. The reality is crying kids and a smug dad (😂) after a bit of luck and some tactical purchases. They have to learn somehow 🙃
#toast2parenting #instadad #familylife #familymoments #tantrum #boardgames #juniormonopoly #monopoly #parents #daddy #parent #parenting #parenthood #familytime #familymoment #familyfuntime #crying #cryinggirl #smugdad #iwin #dadwins
Board games. Good, traditional family fun. Everybody will have a good time and it’ll be like a 60s sitcom full of joy and laughter. Bullshit. The reality is crying kids and a smug dad (😂) after a bit of luck and some tactical purchases. They have to learn somehow 🙃 #toast2parenting  #instadad  #familylife  #familymoments  #tantrum  #boardgames  #juniormonopoly  #monopoly  #parents  #daddy  #parent  #parenting  #parenthood  #familytime  #familymoment  #familyfuntime  #crying  #cryinggirl  #smugdad  #iwin  #dadwins 
Power tau cf body shower..anak muntah kahak!
.
Nak cuba jom wassap
@babyluqbalmstore 
@babyluqbalmstore 
@babyluqbalmstore .
Klik je link at bio 😘
Power tau cf body shower..anak muntah kahak! . Nak cuba jom wassap @babyluqbalmstore @babyluqbalmstore @babyluqbalmstore . Klik je link at bio 😘
🖤
~Writers block has building blocks~
~And built these walls around me~
~I don't feel lucky in here~
~Buried in my head~
~I'm seeing red and nothing else~
~I feel....~
MAD ALL THE TIME
(see what i did there, haha. i’m funny 😂)
-
#waterparks #awsten #otto #geoff #awstenknight #ottowood #geoffwigington #warpedtour #silver #warped #tour #rare #stupidforyou #peachlobotomy #makeout #grayscale #asitis #pink #territory #iwannacry #falloutboy #mychemicalromance #nocapes #panicatthedisco #crave #tantrum #dizzy #iloveyou
🖤 ~Writers block has building blocks~ ~And built these walls around me~ ~I don't feel lucky in here~ ~Buried in my head~ ~I'm seeing red and nothing else~ ~I feel....~ MAD ALL THE TIME (see what i did there, haha. i’m funny 😂) - #waterparks  #awsten  #otto  #geoff  #awstenknight  #ottowood  #geoffwigington  #warpedtour  #silver  #warped  #tour  #rare  #stupidforyou  #peachlobotomy  #makeout  #grayscale  #asitis  #pink  #territory  #iwannacry  #falloutboy  #mychemicalromance  #nocapes  #panicatthedisco  #crave  #tantrum  #dizzy  #iloveyou 
Sleepy boy •
•
#geoffwigington #awstenknight #ottowood #waterparks #doubledare #clusterep #blacklightep #airplaneconversations #entertainment #waterparksalbums #naturalblue #TANTRUM #peachlobotomy #notwarriors 💙
•
•
•
@underscoregeoff 
@awstenknight 
@ottowood
•
•
•
11/28/16 #endthemadnesstour 
6/23/18 
#vanswarpedtour
AUTISME
-------
Curhatan bundanya Hazzizie:

Assalamualaikum... Sy mirdalena dr makassar...sy mempunyai anak autis hazzizie umur 10thn kls 3SD....hazzizie dinyatakn autis sejak umur 3th.. Dn mengikuti terapi okupasi dn wicara di yogya..stlh 2 th sy pindah ke makassar dn terapi ttp berjalan, sekolah jg... Sdh bermacam obat dn produk suplement sy berikn agar hazzizie dpt kembali normal, plng tdk tantrum nya berkurang... Namun blm ada perubhn yg signifikan....kl sdh tantrum dia akn memukul kepalanya kelantai maupun dinding...bln april lalu sy dikenalkn produk BK oleh bu Yuni mamcito....sy tertarik dn mencobakn ke hazzizie....hr1 zie diare hebat sampe 3hari...muntah2jg....sy jd takut... Tp bu yuni blng teruskn sj krn mungkin proses detok... Hr5 zie mulai tenang...bahkn di sekolah guru2 bertanya2...zie berobat dimana smpe setenang itu.... Sminggu kosumsi BK dn sampe skg zie ga pernah tantrum.. Hebatnya lagi...waktu uas kmrn.. Zie tdk didampingi krn zie bisa kerjakn soal2 ujian dg mandiri... Trima ksh BK....trima ksh bu yuni yg telah membawa perubahan besar terhdp hazzizie... Brainking Plus....hebaaaaat.  InshaAllah.

#BrainkingPlusOriginal
#MiracleBrainNutrition
#Bking
#autis #tantrum #terapi #herbalindonesia #herbal
AUTISME ------- Curhatan bundanya Hazzizie: Assalamualaikum... Sy mirdalena dr makassar...sy mempunyai anak autis hazzizie umur 10thn kls 3SD....hazzizie dinyatakn autis sejak umur 3th.. Dn mengikuti terapi okupasi dn wicara di yogya..stlh 2 th sy pindah ke makassar dn terapi ttp berjalan, sekolah jg... Sdh bermacam obat dn produk suplement sy berikn agar hazzizie dpt kembali normal, plng tdk tantrum nya berkurang... Namun blm ada perubhn yg signifikan....kl sdh tantrum dia akn memukul kepalanya kelantai maupun dinding...bln april lalu sy dikenalkn produk BK oleh bu Yuni mamcito....sy tertarik dn mencobakn ke hazzizie....hr1 zie diare hebat sampe 3hari...muntah2jg....sy jd takut... Tp bu yuni blng teruskn sj krn mungkin proses detok... Hr5 zie mulai tenang...bahkn di sekolah guru2 bertanya2...zie berobat dimana smpe setenang itu.... Sminggu kosumsi BK dn sampe skg zie ga pernah tantrum.. Hebatnya lagi...waktu uas kmrn.. Zie tdk didampingi krn zie bisa kerjakn soal2 ujian dg mandiri... Trima ksh BK....trima ksh bu yuni yg telah membawa perubahan besar terhdp hazzizie... Brainking Plus....hebaaaaat. InshaAllah. #BrainkingPlusOriginal  #MiracleBrainNutrition  #Bking  #autis  #tantrum  #terapi  #herbalindonesia  #herbal 
Dis one naa serious muskolo...... self discipline of the highest stupidity. #WWE Oya beat me! #Tantrum #Serious #Tantrum #Muskolo Kolomental
Oya beat me!
#KamaldeenAbubakar
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! 
Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order

Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif#Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted
#dropshipwanted #narinarsquad #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK
#migraine #sembelit #sakitperut  #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif#Flutherapy  #tummytherapy  #sleeptherapy  #agentwanted  #dropshipwanted  #narinarsquad  #selsema  #balikkampung  #flu  #demam  #kahak  #batuk  #tantrum  #fever  #baby  #narinar  #cough  #cold  #susahtidur  #ComelPipiMerah  #ciritbirit  #BabyCTDK  #migraine  #sembelit  #sakitperut  #narinarkl  #narinarrawang  #narinargombak  #narinarselayang  #narinardamansara 
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! 
Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order

Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif
#Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted
#dropshipwanted #narinarsquad #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK
#migraine #sembelit #sakitperut  #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif #Flutherapy  #tummytherapy  #sleeptherapy  #agentwanted  #dropshipwanted  #narinarsquad  #selsema  #balikkampung  #flu  #demam  #kahak  #batuk  #tantrum  #fever  #baby  #narinar  #cough  #cold  #susahtidur  #ComelPipiMerah  #ciritbirit  #BabyCTDK  #migraine  #sembelit  #sakitperut  #narinarkl  #narinarrawang  #narinargombak  #narinarselayang  #narinardamansara 
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! 
Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order

Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif
#Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted
#dropshipwanted #narinarsquad #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK
#migraine #sembelit #sakitperut  #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif #Flutherapy  #tummytherapy  #sleeptherapy  #agentwanted  #dropshipwanted  #narinarsquad  #selsema  #balikkampung  #flu  #demam  #kahak  #batuk  #tantrum  #fever  #baby  #narinar  #cough  #cold  #susahtidur  #ComelPipiMerah  #ciritbirit  #BabyCTDK  #migraine  #sembelit  #sakitperut  #narinarkl  #narinarrawang  #narinargombak  #narinarselayang  #narinardamansara 
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! 
Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order

Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif#Flutherapy #tummytherapy #sleeptherapy #agentwanted
#dropshipwanted #narinarsquad #selsema #balikkampung #flu #demam #kahak #batuk #tantrum #fever #baby #narinar #cough #cold #susahtidur #ComelPipiMerah #ciritbirit #BabyCTDK
#migraine #sembelit #sakitperut  #narinarkl #narinarrawang #narinargombak #narinarselayang #narinardamansara
Cuti sekolah dan Raya Haji ni bekalan Narinar korang dah ada ke? Better sediakan payung sebelum hujan. Be prepared. Bercutila dengan tenang..enjoy to max okeh! Lunch ni nak gi pejabat pos. Sempat lagi nak selit order Click https://linktr.ee/terapi.selsema.akif#Flutherapy  #tummytherapy  #sleeptherapy  #agentwanted  #dropshipwanted  #narinarsquad  #selsema  #balikkampung  #flu  #demam  #kahak  #batuk  #tantrum  #fever  #baby  #narinar  #cough  #cold  #susahtidur  #ComelPipiMerah  #ciritbirit  #BabyCTDK  #migraine  #sembelit  #sakitperut  #narinarkl  #narinarrawang  #narinargombak  #narinarselayang  #narinardamansara 
Fair with the babes! Had a blast at the derby and having another date night! I love you.☺️😍❤️ #bestboyfriend #feedtheanimal #babycow #hungry #tantrum #lovemyboyfriend #boyfriend #life
Baby Balm Coolio adalah balm berasaskan Essential Oil yang berasaskan 100% bahan semulajadi.
.
✅BEBAS KIMIA SINTETIK
✅BEBAS ALKOHOL
✅SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
✅SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU
.
Coolio diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya dipilih sesuai dengan usia dan tentunya selamat diterima sistem badan bayi. .
Kandungannya terdiri daripada Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Beeswax, Spearmint, Lemon, Basil, Lavender, Black Pepper.
.
Ia dirumus khas untuk:
.
- Meredakan demam
- Menurunkan suhu badan dengan cepat
- Mencegah epilepsi/sawan
- Bersifat antioksida
- Meningkatkan immunisasi
- Menenangkan bayi
- Melegakan kesakitan
.
Efektif untuk dibuat sapuan di bahagian belakang badan, dada dan tapak kaki.
.
Harganya hanya RM40 / 30g.
.
Kos postage : • RM8 Semenanjung Msia.
• RM12 Sabah/Sarawak.
.
Wasap 013 4657434 untuk lebih info.
.
#babybalm #aromaterapisehat #ronella ##minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi#tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #sakitperut #rashes#balmbayi#tantrum #demam #batuk #selsema #sawan#testimonironella
Baby Balm Coolio adalah balm berasaskan Essential Oil yang berasaskan 100% bahan semulajadi. . ✅BEBAS KIMIA SINTETIK ✅BEBAS ALKOHOL ✅SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD ✅SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU . Coolio diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya dipilih sesuai dengan usia dan tentunya selamat diterima sistem badan bayi. . Kandungannya terdiri daripada Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Beeswax, Spearmint, Lemon, Basil, Lavender, Black Pepper. . Ia dirumus khas untuk: . - Meredakan demam - Menurunkan suhu badan dengan cepat - Mencegah epilepsi/sawan - Bersifat antioksida - Meningkatkan immunisasi - Menenangkan bayi - Melegakan kesakitan . Efektif untuk dibuat sapuan di bahagian belakang badan, dada dan tapak kaki. . Harganya hanya RM40 / 30g. . Kos postage : • RM8 Semenanjung Msia. • RM12 Sabah/Sarawak. . Wasap 013 4657434 untuk lebih info. . #babybalm  #aromaterapisehat  #ronella  ##minyakterapi  #bebaskimia  #instaonline  #instashop  #instamalaysia  #sayajualmurah  #naturalremedies  #eczemabayi  #selsema  #batuk  #bazaarpaknil  #terapialami  #essentialoils  #essentialoilmurah  #barangbaby  #penjagaanbayi #tipsbayi  #tipsibu  #babytips  #mommytips  #sakitperut  #rashes #balmbayi #tantrum  #demam  #batuk  #selsema  #sawan #testimonironella 
Kombinasi terbaik bagi anak yang susah tidur awal dan akan mengamuk dulu sebelum nak suruh tidur.
.
Mak - mak tak rugi try balm Tasneem. Formulasi yang diadun untuk dos bayi tetapi boleh digunapakai oleh orang dewasa bagi mengurangkan masalah yang sama.
.
Pembelian melebihi 1 balm akan layak untuk dapat diskaun 10%
.
.
Nak order???
Whatsapp 0194309045
Kombinasi terbaik bagi anak yang susah tidur awal dan akan mengamuk dulu sebelum nak suruh tidur. . Mak - mak tak rugi try balm Tasneem. Formulasi yang diadun untuk dos bayi tetapi boleh digunapakai oleh orang dewasa bagi mengurangkan masalah yang sama. . Pembelian melebihi 1 balm akan layak untuk dapat diskaun 10% . . Nak order??? Whatsapp 0194309045
Kombinasi terbaik bagi anak yang susah tidur awal dan akan mengamuk dulu sebelum nak suruh tidur.
.
Mak - mak tak rugi try balm Tasneem. Formulasi yang diadun untuk dos bayi tetapi boleh digunapakai oleh orang dewasa bagi mengurangkan masalah yang sama.
.
Pembelian melebihi 1 balm akan layak untuk dapat diskaun 10%
.
.
Nak order???
Whatsapp 0194309045
Kombinasi terbaik bagi anak yang susah tidur awal dan akan mengamuk dulu sebelum nak suruh tidur. . Mak - mak tak rugi try balm Tasneem. Formulasi yang diadun untuk dos bayi tetapi boleh digunapakai oleh orang dewasa bagi mengurangkan masalah yang sama. . Pembelian melebihi 1 balm akan layak untuk dapat diskaun 10% . . Nak order??? Whatsapp 0194309045
Kombinasi terbaik bagi anak yang susah tidur awal dan akan mengamuk dulu sebelum nak suruh tidur.
.
Mak - mak tak rugi try balm Tasneem. Formulasi yang diadun untuk dos bayi tetapi boleh digunapakai oleh orang dewasa bagi mengurangkan masalah yang sama.
.
Pembelian melebihi 1 balm akan layak untuk dapat diskaun 10%
.
.
Nak order???
Whatsapp 0194309045
Kombinasi terbaik bagi anak yang susah tidur awal dan akan mengamuk dulu sebelum nak suruh tidur. . Mak - mak tak rugi try balm Tasneem. Formulasi yang diadun untuk dos bayi tetapi boleh digunapakai oleh orang dewasa bagi mengurangkan masalah yang sama. . Pembelian melebihi 1 balm akan layak untuk dapat diskaun 10% . . Nak order??? Whatsapp 0194309045
Si manja hyperactive/ suka tantrum? Sapukan Baby Balm Day Out, Alhamdulillah si manja akan lebih tenang dan selesa bermain. 
Whatsapp 0124602636 untuk tempahan. No DM. TQ

#babybalm #essentialoils #tantrum #autism #happy
Si manja hyperactive/ suka tantrum? Sapukan Baby Balm Day Out, Alhamdulillah si manja akan lebih tenang dan selesa bermain. Whatsapp 0124602636 untuk tempahan. No DM. TQ #babybalm  #essentialoils  #tantrum  #autism  #happy 
Are you running low on Kelle B Jammin’ jams? Don’t cry! Dry those tears... I’m jammin’ up a storm in preparation for next week’s @chicagostationmarketdayslbk , August 25th, 9am-1pm! 
Come on out to my commercial kitchen for free samples and some seriously fantastic local shopping! It’s a foodie festival for friends and family alike! ❤️
See ya at the station! {This little doll is my good friend, @cartwheelconundrum baby girl Nellie... thanks for letting me use this fantastic pic sis! ❤️😂❤️}
.
.
.
.
#kellebjammin #kelleb #drythosetears #dontcry #chicagostationmarketdayslbk #babygirl #whoanellie #tantrum
Are you running low on Kelle B Jammin’ jams? Don’t cry! Dry those tears... I’m jammin’ up a storm in preparation for next week’s @chicagostationmarketdayslbk , August 25th, 9am-1pm! Come on out to my commercial kitchen for free samples and some seriously fantastic local shopping! It’s a foodie festival for friends and family alike! ❤️ See ya at the station! {This little doll is my good friend, @cartwheelconundrum baby girl Nellie... thanks for letting me use this fantastic pic sis! ❤️😂❤️} . . . . #kellebjammin  #kelleb  #drythosetears  #dontcry  #chicagostationmarketdayslbk  #babygirl  #whoanellie  #tantrum 
Mama tidak boleh pergi berjalan kemana-mana, sebab bila bawak anak keluar je mesti...
😭Nak mengamuk
😭Nak menangis
😭Tidak boleh duduk diam
😭Berlari sana sini
😭Tantrum

Mama buntu!!!! Sabar ye mama...cuba CALM TIME by Tasneem Naturel... Selamat ke produk ni??? Produk kami 100% dari bahan naturel yang berasaskan essential oil berkualiti tinggi... CALAM TIME ini mengandungi bahan2 yang dapat membantu anak untuk tenang, dapat mengawal emosi anak untuk tidak mengamuk dan  memberi keselesaan kepada anak... Tiada bahan kimia, tiada steroid...Paraben free SLS free...yang paling penting produk ini mendapat kelulusan dari KKM...selamat dan sesuai digunakan seawal new born dan orang dewasa.

WhatsApp www.wasap.my/+60172212774

#tasneemnaturel
#teamJVN
#tnagentkl
#tn004136 
#calmtimebalm
#anakkuatmenangis
#tantrum
#hyperaktiv
Mama tidak boleh pergi berjalan kemana-mana, sebab bila bawak anak keluar je mesti... 😭Nak mengamuk 😭Nak menangis 😭Tidak boleh duduk diam 😭Berlari sana sini 😭Tantrum Mama buntu!!!! Sabar ye mama...cuba CALM TIME by Tasneem Naturel... Selamat ke produk ni??? Produk kami 100% dari bahan naturel yang berasaskan essential oil berkualiti tinggi... CALAM TIME ini mengandungi bahan2 yang dapat membantu anak untuk tenang, dapat mengawal emosi anak untuk tidak mengamuk dan memberi keselesaan kepada anak... Tiada bahan kimia, tiada steroid...Paraben free SLS free...yang paling penting produk ini mendapat kelulusan dari KKM...selamat dan sesuai digunakan seawal new born dan orang dewasa. WhatsApp www.wasap.my/+60172212774 #tasneemnaturel  #teamJVN  #tnagentkl  #tn004136  #calmtimebalm  #anakkuatmenangis  #tantrum  #hyperaktiv 
Got my old A team together and found one fish dumb enough to cross my path. No better way to spend the day off! 🍾 @dmsurf @dave__freeman
Got my old A team together and found one fish dumb enough to cross my path. No better way to spend the day off! 🍾 @dmsurf @dave__freeman
"Selesema makin kurang"
.
Balm #cfrub nampaknya serasi dengan anak customer. Lega kami dengar.
.
Itulah salah 1 fungsi balm #cfrub iaitu mengurangkan selesema pada kanak - kanak.
.
.
Nak order balm?
Whatsapp 0194309045
"Selesema makin kurang" . Balm #cfrub  nampaknya serasi dengan anak customer. Lega kami dengar. . Itulah salah 1 fungsi balm #cfrub  iaitu mengurangkan selesema pada kanak - kanak. . . Nak order balm? Whatsapp 0194309045
"Selesema makin kurang"
.
Balm #cfrub nampaknya serasi dengan anak customer. Lega kami dengar.
.
Itulah salah 1 fungsi balm #cfrub iaitu mengurangkan selesema pada kanak - kanak.
.
.
Nak order balm?
Whatsapp 0194309045
"Selesema makin kurang" . Balm #cfrub  nampaknya serasi dengan anak customer. Lega kami dengar. . Itulah salah 1 fungsi balm #cfrub  iaitu mengurangkan selesema pada kanak - kanak. . . Nak order balm? Whatsapp 0194309045
Vortigan loves his rock to join bath time. Just a pancake dragon on a warm rock...nothing to see here, keep it pushin....😂.
.
.
.
#beardeddragon #beardie #bathtimebeardie #shyguy #climber #spoiled #bossy #tantrum #reptile #reptilemom #beardiemom #cleanbeardie #freshbeardie #sofreshsoclean #dragon #dragonboy #rescue #ohana #nolifetoosmall #reptilelove #reptiles #warm #warmbeardie
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
Calm Time
Membantu menenangkan emosi anak
Membantu memberi keselesaan pada anak

#tasneemnaturel
#sehangatusapanibu
#balmviral
#tantrum
#calmtime
#balmviral
#tnagentn9
#tnagentseremban
#tnagents2
#tnagenthtjs
#tnagentsendayan
TANTRUM .
.
😭 Menangis ketika meminta sesuatu
🤥 Melawan tanpa bisa dibujuk
😩 Berteriak-teriak tanpa bisa dipahami
🤓 Melempar barang tanpa kendali
😤 Tiba-tiba memukul seolah tanpa sebab
.
.
📝Luapan emosional ini biasanya muncul pada anak berusia 2-3 tahun yang merasa tidak nyaman, namun tidak mengetahui cara mengungkapkannya dengan tepat
.
❗Tak jarang, tantrum berlanjut menjadi perilaku lain di usia setelahnya --jika tak segera diatasi dengan baik--
.
.
❓Bagaimana cara untuk menghadapinya??
.
.
🌟 Tersenyum, tenang, empati, komunikasi, dan tak perlu ikut tantrum 🌟
.
.
.
#tantrum #kids #baby #toddler #parenting #parentingtips #psikolog #surabaya #invirahumania

Video source:
youtube.com
Supernanny videos.
TANTRUM . . 😭 Menangis ketika meminta sesuatu 🤥 Melawan tanpa bisa dibujuk 😩 Berteriak-teriak tanpa bisa dipahami 🤓 Melempar barang tanpa kendali 😤 Tiba-tiba memukul seolah tanpa sebab . . 📝Luapan emosional ini biasanya muncul pada anak berusia 2-3 tahun yang merasa tidak nyaman, namun tidak mengetahui cara mengungkapkannya dengan tepat . ❗Tak jarang, tantrum berlanjut menjadi perilaku lain di usia setelahnya --jika tak segera diatasi dengan baik-- . . ❓Bagaimana cara untuk menghadapinya?? . . 🌟 Tersenyum, tenang, empati, komunikasi, dan tak perlu ikut tantrum 🌟 . . . #tantrum  #kids  #baby  #toddler  #parenting  #parentingtips  #psikolog  #surabaya  #invirahumania  Video source: youtube.com Supernanny videos.
Ramai ank batuk demam selsema skang kan..
.
Jom ikhtiar dgn cf roll on ni..calit2 je..insyaAllah cepat
 hingus kering..batuk baik..
.
Dm or wassap 
@babyluqbalmstore 
@babyluqbalmstore 
@babyluqbalmstore .
Klik je link at bio ye 😘
Ramai ank batuk demam selsema skang kan.. . Jom ikhtiar dgn cf roll on ni..calit2 je..insyaAllah cepat hingus kering..batuk baik.. . Dm or wassap @babyluqbalmstore @babyluqbalmstore @babyluqbalmstore . Klik je link at bio ye 😘
Yg dah ade sleep roll on..
Jom cekidout cara pakai nye ye ☺️
Yg dah ade sleep roll on.. Jom cekidout cara pakai nye ye ☺️
Best pakai roll on sleep time‼️😉👍🏻
Best pakai roll on sleep time‼️😉👍🏻
🔥SLEEP TIME ROLL ON🔥

Utk anak yg ada masalah tido elokla cuba ni ye..
Roll on ni power tau.
Pergh..bau je dh ngantok!🤣
🔥SLEEP TIME ROLL ON🔥 Utk anak yg ada masalah tido elokla cuba ni ye.. Roll on ni power tau. Pergh..bau je dh ngantok!🤣
Open preorder‼️
.
Klik wassap link at bio @babyluqbalmstore .
Tq 😘
Open preorder‼️ . Klik wassap link at bio @babyluqbalmstore . Tq 😘
Open preorder‼️
.
Klik wassap link at bio @babyluqbalmstore .
Tq 😘
Open preorder‼️ . Klik wassap link at bio @babyluqbalmstore . Tq 😘
Open preorder‼️
.
Klik wassap link at bio @babyluqbalmstore .
Tq 😘
Open preorder‼️ . Klik wassap link at bio @babyluqbalmstore . Tq 😘
GIVEAWAY ‼️GIVEAWAY‼️GIVEAWAY‼️ Hai mommies!!😊 FREE CALM BALM dari TASNEEM NATUREL utk dimiliki

Syarat mudah je uolls 😉
🌹WAJIB FOLLOW FB NORFATHIN NADIA
🌹WAJIB LIKE PAGE BABY LUQ BALM STORE

pemenang akan diumum pada JUMAAT 11pm..make sure set see first supaya tak terlepas tau!😉 GUDLUCK  GUYS !!
😘😘😘 Pls komen n share ye ☺️
GIVEAWAY ‼️GIVEAWAY‼️GIVEAWAY‼️ Hai mommies!!😊 FREE CALM BALM dari TASNEEM NATUREL utk dimiliki Syarat mudah je uolls 😉 🌹WAJIB FOLLOW FB NORFATHIN NADIA 🌹WAJIB LIKE PAGE BABY LUQ BALM STORE pemenang akan diumum pada JUMAAT 11pm..make sure set see first supaya tak terlepas tau!😉 GUDLUCK GUYS !! 😘😘😘 Pls komen n share ye ☺️
GIVEAWAY ‼️GIVEAWAY‼️GIVEAWAY‼️ Hai mommies!!😊 FREE CALM BALM dari TASNEEM NATUREL utk dimiliki

Syarat mudah je uolls 😉
🌹WAJIB FOLLOW FB NORFATHIN NADIA
🌹WAJIB LIKE PAGE BABY LUQ BALM STORE

pemenang akan diumum pada JUMAAT 11pm..make sure set see first supaya tak terlepas tau!😉 GUDLUCK  GUYS !!
😘😘😘 Pls komen n share ye ☺️
GIVEAWAY ‼️GIVEAWAY‼️GIVEAWAY‼️ Hai mommies!!😊 FREE CALM BALM dari TASNEEM NATUREL utk dimiliki Syarat mudah je uolls 😉 🌹WAJIB FOLLOW FB NORFATHIN NADIA 🌹WAJIB LIKE PAGE BABY LUQ BALM STORE pemenang akan diumum pada JUMAAT 11pm..make sure set see first supaya tak terlepas tau!😉 GUDLUCK GUYS !! 😘😘😘 Pls komen n share ye ☺️
GIVEAWAY ‼️GIVEAWAY‼️GIVEAWAY‼️ Hai mommies!!😊 FREE CALM BALM dari TASNEEM NATUREL utk dimiliki

Syarat mudah je uolls 😉
🌹WAJIB FOLLOW FB NORFATHIN NADIA
🌹WAJIB LIKE PAGE BABY LUQ BALM STORE

pemenang akan diumum pada JUMAAT 11pm..make sure set see first supaya tak terlepas tau!😉 GUDLUCK  GUYS !!
😘😘😘 Pls komen n share ye ☺️
GIVEAWAY ‼️GIVEAWAY‼️GIVEAWAY‼️ Hai mommies!!😊 FREE CALM BALM dari TASNEEM NATUREL utk dimiliki Syarat mudah je uolls 😉 🌹WAJIB FOLLOW FB NORFATHIN NADIA 🌹WAJIB LIKE PAGE BABY LUQ BALM STORE pemenang akan diumum pada JUMAAT 11pm..make sure set see first supaya tak terlepas tau!😉 GUDLUCK GUYS !! 😘😘😘 Pls komen n share ye ☺️
Nak buat GIVEAWAY calm balm ni..
Ade yg nak❓🙋🏻
Nak buat GIVEAWAY calm balm ni.. Ade yg nak❓🙋🏻
Salam jumaat‼️
.
Mommy kat sini ada masalah ank mcm ni?
.
Jom try dengan balm tasneem ni..xcuba taktau..dah cuba jatuh cinta tau!☺️
Salam jumaat‼️ . Mommy kat sini ada masalah ank mcm ni? . Jom try dengan balm tasneem ni..xcuba taktau..dah cuba jatuh cinta tau!☺️
CLEARANCE SALE LAGI 3 HARI JE UOLLS‼️
.
Beli 5 balm diskaun rm52...banyak tu😱
CLEARANCE SALE LAGI 3 HARI JE UOLLS‼️ . Beli 5 balm diskaun rm52...banyak tu😱