an online Instagram web viewer

#tambakdvillage medias

Photos

Hello amacam anda dah singgah ke MAHA 2018 ke? kalau belum untuk pengetahuan anda karnival MAHA 2018 masih lagi berlangsung dan Alhamdulillah Tambak D' Village dapat sambutan yang menggalakkan daripada pengunjung yang datang ke Booth kami. Ramai pengunjung dah dapatkan pakej hebat kami, anda dah dapatkan?
.
Kalau belum anda boleh terus datang ke Booth kami di MAHA 2018 sebab kami akan berada di sini hingga 2 desember 2018. details nya:
.
Date : 22.11.2018 - 2.12.2018
Booth no : A326, Hall A
Waze : MAEPS Serdang
.
Cepat sebelum terlambat!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hello amacam anda dah singgah ke MAHA 2018 ke? kalau belum untuk pengetahuan anda karnival MAHA 2018 masih lagi berlangsung dan Alhamdulillah Tambak D' Village dapat sambutan yang menggalakkan daripada pengunjung yang datang ke Booth kami. Ramai pengunjung dah dapatkan pakej hebat kami, anda dah dapatkan? . Kalau belum anda boleh terus datang ke Booth kami di MAHA 2018 sebab kami akan berada di sini hingga 2 desember 2018. details nya: . Date : 22.11.2018 - 2.12.2018 Booth no : A326, Hall A Waze : MAEPS Serdang . Cepat sebelum terlambat! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Jumpa kami di A326 @maha2018my bagi mendapatkan maklumat lanjut

Jumpaa anda di sana!!!!!! #Repost @tambakdvillage
• • •
Hai anda semua yang gemarkan aktiviti lasak, Tambak D' Village sedang mengadakan promo untuk anda semua menikmati pelbagai aktiviti di tempat kami dengan harga yang sangat berpatutan!.
.
Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan boleh hubungi kami segera untuk tempahan.
.
☎ 012-2795725
☎ 017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Jumpa kami di A326 @maha2018my bagi mendapatkan maklumat lanjut Jumpaa anda di sana!!!!!! #Repost  @tambakdvillage • • • Hai anda semua yang gemarkan aktiviti lasak, Tambak D' Village sedang mengadakan promo untuk anda semua menikmati pelbagai aktiviti di tempat kami dengan harga yang sangat berpatutan!. . Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan boleh hubungi kami segera untuk tempahan. . ☎ 012-2795725 ☎ 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Salam jumaat semua! Jangan lupa temujanji kita untuk berjumpa di MAHA 2018, kalau anda plan untuk datang ke MAHA hujung minggu ni boleh terus ke booth kami untuk dapatkan tawaran menarik bersempena MAHA 2018.
.
Date : 22.11.2018 - 2.12.2018
Booth no : A326, Hall A
Waze : MAEPS Serdang
.
Sukakan permainan kampung dan hadiah misteri? apa lagi tunggu lincah lah datang!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Salam jumaat semua! Jangan lupa temujanji kita untuk berjumpa di MAHA 2018, kalau anda plan untuk datang ke MAHA hujung minggu ni boleh terus ke booth kami untuk dapatkan tawaran menarik bersempena MAHA 2018. . Date : 22.11.2018 - 2.12.2018 Booth no : A326, Hall A Waze : MAEPS Serdang . Sukakan permainan kampung dan hadiah misteri? apa lagi tunggu lincah lah datang! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Hello! Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018 di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) bermula daripada
.
Date : 22.11.2018 - 2.12.2018
Booth no : A326, Hall A
Waze : MAEPS Serdang
.
Terdapat juga hadiah misteri untuk dimenangi bersama Tambak D' Village serta lain lain permainan kampung untuk dicuba.
.
Anda nak dapatkan promosi hebat Tambak D'Village?
.
Jom kunjungi ke Booth kami dan dapatkan promo dan pakej hebat hanya untuk pengunjung MAHA 2018!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram#maha2018#maeps#schoolbreak#tourismperak#adventure#mysterygift
Hello! Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018 di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) bermula daripada . Date : 22.11.2018 - 2.12.2018 Booth no : A326, Hall A Waze : MAEPS Serdang . Terdapat juga hadiah misteri untuk dimenangi bersama Tambak D' Village serta lain lain permainan kampung untuk dicuba. . Anda nak dapatkan promosi hebat Tambak D'Village? . Jom kunjungi ke Booth kami dan dapatkan promo dan pakej hebat hanya untuk pengunjung MAHA 2018! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram #maha2018 #maeps #schoolbreak #tourismperak #adventure #mysterygift 
Jom2 sertai kami.
#Repost @tambakdvillage
• • •
Hello anda dah tahukan Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018? kami pun ada School Break Promotion untuk anda cuti sekolah ni datang ke Tambak D'Village untuk rasai pengalaman White Water Rafting dan tinggal di Tambak D'Village! untuk maklumat lanjut hubungi kami untuk tarikh book anda!!!!
.
☎ 012-2795725
☎ 017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram #tourismperak #maha2018 #adventure #mysterygift #schoolbreak
Jom2 sertai kami. #Repost  @tambakdvillage • • • Hello anda dah tahukan Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018? kami pun ada School Break Promotion untuk anda cuti sekolah ni datang ke Tambak D'Village untuk rasai pengalaman White Water Rafting dan tinggal di Tambak D'Village! untuk maklumat lanjut hubungi kami untuk tarikh book anda!!!! . ☎ 012-2795725 ☎ 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram  #tourismperak  #maha2018  #adventure  #mysterygift  #schoolbreak 
The prophet says, "All good deeds are charity". Wishing the wonderful deeds of the Prophet Muhammad will  touch your life and desire you to make your life beautiful.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram #maulidurrasul #1440h
Hello anda dah tahukan Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018? kami juga ada School Break Promotion untuk anda cuti sekolah ni datang ke Tambak D'Village untuk rasai pengalaman White Water Rafting dan tinggal di Tambak D'Village! untuk maklumat lanjut hubungi kami untuk tarikh yang boleh anda book dengan kami!
.
☎ 012-2795725
☎ 017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hello anda dah tahukan Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018? kami juga ada School Break Promotion untuk anda cuti sekolah ni datang ke Tambak D'Village untuk rasai pengalaman White Water Rafting dan tinggal di Tambak D'Village! untuk maklumat lanjut hubungi kami untuk tarikh yang boleh anda book dengan kami! . ☎ 012-2795725 ☎ 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Hello! Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018 di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) bermula daripada
.
Date : 22.11.2018 - 2.12.2018
Booth no : A326, Hall A
Waze : MAEPS Serdang
.
Terdapat juga hadiah misteri untuk dimenangi bersama Tambak D' Village serta lain lain permainan kampung untuk dicuba.
.
Anda nak dapatkan promosi hebat Tambak D'Village?
.
Jom kunjungi ke Booth kami dan dapatkan promo dan pakej hebat hanya untuk pengunjung MAHA 2018!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram #tourismperak #free gift
Hello! Tambak D'Village akan berada di MAHA 2018 di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) bermula daripada . Date : 22.11.2018 - 2.12.2018 Booth no : A326, Hall A Waze : MAEPS Serdang . Terdapat juga hadiah misteri untuk dimenangi bersama Tambak D' Village serta lain lain permainan kampung untuk dicuba. . Anda nak dapatkan promosi hebat Tambak D'Village? . Jom kunjungi ke Booth kami dan dapatkan promo dan pakej hebat hanya untuk pengunjung MAHA 2018! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram  #tourismperak  #free  gift
Hai anda semua yang gemarkan aktiviti lasak, Tambak D' Village sedang mengadakan promo untuk anda semua menikmati pelbagai aktiviti di tempat kami dengan harga yang sangat berpatutan!.
.
Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan boleh hubungi kami segera untuk tempahan.
.
☎ 012-2795725
☎ 017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hai anda semua yang gemarkan aktiviti lasak, Tambak D' Village sedang mengadakan promo untuk anda semua menikmati pelbagai aktiviti di tempat kami dengan harga yang sangat berpatutan!. . Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan boleh hubungi kami segera untuk tempahan. . ☎ 012-2795725 ☎ 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan adalah terhad! hubungi sekarang . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Salam penghulu jumaat buat semua.

Hari jumaat merupakan penghulu bagi segala hari untuk umat islam atau lebih dikenali sebagai Sayyidul Ayyam.
.
Pada hari jumaat terdapat waktu yang mustajab doa.
.
Antaranya adalah ketika waktu terakhir selepas asar, sekiranya seseorang berdoa pada waktu tersebut Allah akan memenuhi permintaannya.
.
Wallahualam.
.
Teringin nak merasa tidur di dalam suasana rimba yang sangat menenangkan, jom ke Tambak D' Village
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Salam penghulu jumaat buat semua. Hari jumaat merupakan penghulu bagi segala hari untuk umat islam atau lebih dikenali sebagai Sayyidul Ayyam. . Pada hari jumaat terdapat waktu yang mustajab doa. . Antaranya adalah ketika waktu terakhir selepas asar, sekiranya seseorang berdoa pada waktu tersebut Allah akan memenuhi permintaannya. . Wallahualam. . Teringin nak merasa tidur di dalam suasana rimba yang sangat menenangkan, jom ke Tambak D' Village . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Connect you with nature and adventure at Tambak D'Village, you'll never regret it **Another 5 to.come..... Contact us:
Office
☎03 4147 2790.(KL)
☎05 4520 050 (Slim River)
Mobile Number/Whatsapp
📲 012-2795725
📲 017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
#tourismperak
#ecotourism
#whitewaterrafting
nature always wear the color of spirits. Study nature, love nature, stay close to nature. it will never fail you.
.
Connect you and nature with Tambak D'Village, you'll never regret it
.
Contact us:
Office
☎03 4147 2790.(KL)
☎05 4520 050 (Slim River)
.
Mobile Number/Whatsapp
📲 012-2795725
📲 017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram #ecotourism #tourismperak
nature always wear the color of spirits. Study nature, love nature, stay close to nature. it will never fail you. . Connect you and nature with Tambak D'Village, you'll never regret it . Contact us: Office ☎03 4147 2790.(KL) ☎05 4520 050 (Slim River) . Mobile Number/Whatsapp 📲 012-2795725 📲 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram  #ecotourism  #tourismperak 
Bagi traveler pencinta alam, hutan bagaikan rumah kedua untuk mereka. Ada nyanyian burung, dan hembusan angin  segar yang menyambut setiap langkah.
.
Antara Tips yang perlu sekiranya anda ke Hutan adalah dengan
.
1. Bawak krim anti-nyamuk.
Ini kebiasaan kalau anda ingin pergi jungle trekking atau aktiviti lain mesti anda kena sediakan ini.
.
2. Jalan mengikut laluan yang telah diatur.
Ada sebab orang tandakan laluan sepatutnya, kalau anda tak ikut atau pergi tanpa sebarang pemantauan lain kemungkinan besar boleh tersesat.
.
3. Atur masa anda didalam hutan.
Atur masa anda didalam hutan dan jangan sampai terlajak ke maghrib baru nak keluar sebab kita kena ingat makhluk halus juga hidup dengan kita dan seeloknya balik awal sedikit.
.
4. Sebaiknya guna pakaian yang warna sedikit gelap atau sama dengan kawasan sekitar. Jangan pakai warna yang terlalu menyerlah seperti merah kuning sebab ini akan mengundang binatang buas kepada anda.
.
Nak tahu tips lebih lanjut bolehlah kunjungi TAMBAK D'VILLAGE untuk bertemu staff kami  sambil menikmati pengembaraan di dalam suasana hutan.
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Bagi traveler pencinta alam, hutan bagaikan rumah kedua untuk mereka. Ada nyanyian burung, dan hembusan angin segar yang menyambut setiap langkah. . Antara Tips yang perlu sekiranya anda ke Hutan adalah dengan . 1. Bawak krim anti-nyamuk. Ini kebiasaan kalau anda ingin pergi jungle trekking atau aktiviti lain mesti anda kena sediakan ini. . 2. Jalan mengikut laluan yang telah diatur. Ada sebab orang tandakan laluan sepatutnya, kalau anda tak ikut atau pergi tanpa sebarang pemantauan lain kemungkinan besar boleh tersesat. . 3. Atur masa anda didalam hutan. Atur masa anda didalam hutan dan jangan sampai terlajak ke maghrib baru nak keluar sebab kita kena ingat makhluk halus juga hidup dengan kita dan seeloknya balik awal sedikit. . 4. Sebaiknya guna pakaian yang warna sedikit gelap atau sama dengan kawasan sekitar. Jangan pakai warna yang terlalu menyerlah seperti merah kuning sebab ini akan mengundang binatang buas kepada anda. . Nak tahu tips lebih lanjut bolehlah kunjungi TAMBAK D'VILLAGE untuk bertemu staff kami sambil menikmati pengembaraan di dalam suasana hutan. . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Tugasan harian kadang-kadang memang memenatkan minda kita, orang kata duduk dalam ofis ni tak penat sebab tak banyak bergerak.
.
Siapa kata, kajian mengatakan orang yang banyak menggunakan otak akan lebih penat daripada menggunakan fizikal semata-mata.
.
Semuanya kita lakukan sebab untuk mencari rezeki buat keluarga kita kan? Setiap hari penat tak rasa nak rehatkan minda ke sekali sekala bagi kita punya "centre of focus" kembali berfungsi secara normal semula.
.
Macam mana nak bagi tenang semula tu, haaa nak tahu jom lah ke TAMBAK D'VILLAGE. Sebab apa kami ajak anda ke sini?
.
Aktiviti dan juga suasana yang anda takkan dapat di bandar akan anda rasa disini. Bukan senang nak dapat tempat yang dekat dengan bandar besar KL ada suasana kampung macam ni.
.
Aktiviti seperti
- Menaiki Mountain Bike
- White Water Rafting
- Plantation Tour
- Jungle Trekking
.
Dan bermacam lagi boleh didapati disini. Sekali sekala perlu jugak untuk kita kembali kepada suasana asas untuk rawat minda kan?
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Tugasan harian kadang-kadang memang memenatkan minda kita, orang kata duduk dalam ofis ni tak penat sebab tak banyak bergerak. . Siapa kata, kajian mengatakan orang yang banyak menggunakan otak akan lebih penat daripada menggunakan fizikal semata-mata. . Semuanya kita lakukan sebab untuk mencari rezeki buat keluarga kita kan? Setiap hari penat tak rasa nak rehatkan minda ke sekali sekala bagi kita punya "centre of focus" kembali berfungsi secara normal semula. . Macam mana nak bagi tenang semula tu, haaa nak tahu jom lah ke TAMBAK D'VILLAGE. Sebab apa kami ajak anda ke sini? . Aktiviti dan juga suasana yang anda takkan dapat di bandar akan anda rasa disini. Bukan senang nak dapat tempat yang dekat dengan bandar besar KL ada suasana kampung macam ni. . Aktiviti seperti - Menaiki Mountain Bike - White Water Rafting - Plantation Tour - Jungle Trekking . Dan bermacam lagi boleh didapati disini. Sekali sekala perlu jugak untuk kita kembali kepada suasana asas untuk rawat minda kan? . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Hello, salam semua semoga hari ni kita dan keluarga diberkati oleh Allah dalam apa jua yang kita lakukan, So Weekend nanti dah ada plan nak kemana-mana ke belum?
.
Tambak D'Village nak bagitahu ni, kalau korang jenis suka aktiviti sukan lasak dan sambil tu nak rasa udara sejuk dalam kampung dengan makanan ala ala kampung memang Tambak D'Village lah tempat yang sesuai untuk korang. Bukan saja sesuai untuk keluarga, malah kalau nak chill solo ranger pun boleh juga.
.
Lepas White Water Rafting kalau pekena Nasi Buluh dan lauk pauk di tepi sungai.? wowwwww !! Apa lagi datang la ke Tambak D' Village. hubungi kami sekarang dan harga tempahan hanya serendah RM70 ringgit sahaja!.
.
Tambak D'Village
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hello, salam semua semoga hari ni kita dan keluarga diberkati oleh Allah dalam apa jua yang kita lakukan, So Weekend nanti dah ada plan nak kemana-mana ke belum? . Tambak D'Village nak bagitahu ni, kalau korang jenis suka aktiviti sukan lasak dan sambil tu nak rasa udara sejuk dalam kampung dengan makanan ala ala kampung memang Tambak D'Village lah tempat yang sesuai untuk korang. Bukan saja sesuai untuk keluarga, malah kalau nak chill solo ranger pun boleh juga. . Lepas White Water Rafting kalau pekena Nasi Buluh dan lauk pauk di tepi sungai.? wowwwww !! Apa lagi datang la ke Tambak D' Village. hubungi kami sekarang dan harga tempahan hanya serendah RM70 ringgit sahaja!. . Tambak D'Village . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Terokai hari anda dengan mengembara ke alam yang penuh ketenangan di Tambak D'Village. Hujung minggu anda inginkan perkara yang mencabar?
.
Jom sertai aktiviti kami bersama keluarga anda untuk merasai sendiri pengalaman:
~ White Water Rafting
~ Plantation Tour
~ Aktiviti menaiki Mountain Bike
~ Jungle Trekking
~ Flying Fox
~ Motorcross/ATV
.
Selalu kita bawa keluarga kita ke shopping mall untuk merasa selesa, sekali sekala kita dedahkan keluarga kita dengan suasana "mother earth" pun apa salahnya kan?
.
Hubungi kami
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan bilik adalah terhad!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Terokai hari anda dengan mengembara ke alam yang penuh ketenangan di Tambak D'Village. Hujung minggu anda inginkan perkara yang mencabar? . Jom sertai aktiviti kami bersama keluarga anda untuk merasai sendiri pengalaman: ~ White Water Rafting ~ Plantation Tour ~ Aktiviti menaiki Mountain Bike ~ Jungle Trekking ~ Flying Fox ~ Motorcross/ATV . Selalu kita bawa keluarga kita ke shopping mall untuk merasa selesa, sekali sekala kita dedahkan keluarga kita dengan suasana "mother earth" pun apa salahnya kan? . Hubungi kami . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan bilik adalah terhad! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Hujung minggu anda sekeluarga ada dimana? duduk rumah je?. Memang seronok duduk rumah sambil bersama keluarga, semua orang nakkan ketenangan bila hujung minggu kan?
.
Anda kekurangan satu lagi sumber ketenangan selain dengan keluarga. Ketenangan yang jauh dari bunyi bising di bandar, jomlah ke Tambak D'Village dengan harga tempahan hanya RM70 sahaja anda berpeluang untuk menikmati hujung minggu anda dengan lebih bermakna bersama dengan kami.
.
Pakej yang berbaloi untuk ketenangan jiwa anda, Kunjungi Tambak D'Village hari ini!
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan adalah terhad!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hujung minggu anda sekeluarga ada dimana? duduk rumah je?. Memang seronok duduk rumah sambil bersama keluarga, semua orang nakkan ketenangan bila hujung minggu kan? . Anda kekurangan satu lagi sumber ketenangan selain dengan keluarga. Ketenangan yang jauh dari bunyi bising di bandar, jomlah ke Tambak D'Village dengan harga tempahan hanya RM70 sahaja anda berpeluang untuk menikmati hujung minggu anda dengan lebih bermakna bersama dengan kami. . Pakej yang berbaloi untuk ketenangan jiwa anda, Kunjungi Tambak D'Village hari ini! . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan adalah terhad! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Macam tulah kalau anda dah merasai sendiri ketenangan dan keseronokan aktiviti di Tambak D'Village ini. Suasana yang nyaman dan paling penting tak jauh daripada kotaraya Kuala Lumpur yang buatkan tempat ini lagi menarik untuk dicuba.
.
Anda sukakan suasana yang tenang dan jauh daripada stress bersama keluarga anda? Tambak D'Village adalah jawapan untuk anda.
.
Sekarang ini Tambak D'Village ada tawarkan tempahan serendah RM70, macam mana nak dapatkan? Jom hubungi kami sekarang untuk sebarang maklumat lanjut.
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan bilik adalah terhad!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Orang kata tak kenal maka tak cinta. . Macam tulah kalau anda dah merasai sendiri ketenangan dan keseronokan aktiviti di Tambak D'Village ini. Suasana yang nyaman dan paling penting tak jauh daripada kotaraya Kuala Lumpur yang buatkan tempat ini lagi menarik untuk dicuba. . Anda sukakan suasana yang tenang dan jauh daripada stress bersama keluarga anda? Tambak D'Village adalah jawapan untuk anda. . Sekarang ini Tambak D'Village ada tawarkan tempahan serendah RM70, macam mana nak dapatkan? Jom hubungi kami sekarang untuk sebarang maklumat lanjut. . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan bilik adalah terhad! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Tambak D’Village akan bersiaran di Perak FM selama sejam bermula 8.15 pagi esok. Ikuti kami di 📡📡 frekunsi 95.6 FM untuk mengetahui tarikan dan pakej serta aktiviti yang di tawarkan oleh Tambak D' Village. Bagi mereka yang berada di luar kawasan Ipoh frekuansi anda adalah:📟📟
97.3/89.6 - Perak Selatan
94.7 - Gunung Brinchang
97.3 - Changkat Rembian
94.2 - Lenggong
96.1 - Grik dan 104.1 - Bukit Larut.
ONLINE: 💻💻
http://perakfm.rtm.gov.my
http://liveonlineradio.net/malaysia/perak.fm.html
🙋🙋 Jangan lupa temujanji anda bersama kami ye.
Pastikan anda melekat bersama Perak FM
" RADIO UNTUK KOME JE"
#tourismmalaysia
#tourismperak2017
#perakfm
#tambakdvillage

Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai Tambak D' Village melalui:
FB: tambakdvillage
IG: tambakdvillage atau boleh tweet kami di tambakdvillage

Selain itu melalui email kami
💻 tambakdvillage@al-hilmi.com.my atau
☎: 05-4520050 / 03-4147 2790

Ingat...Janji temu anda bersama kami di Perak FM....Jumpa disana.
Tambak D’Village akan bersiaran di Perak FM selama sejam bermula 8.15 pagi esok. Ikuti kami di 📡📡 frekunsi 95.6 FM untuk mengetahui tarikan dan pakej serta aktiviti yang di tawarkan oleh Tambak D' Village. Bagi mereka yang berada di luar kawasan Ipoh frekuansi anda adalah:📟📟 97.3/89.6 - Perak Selatan 94.7 - Gunung Brinchang 97.3 - Changkat Rembian 94.2 - Lenggong 96.1 - Grik dan 104.1 - Bukit Larut. ONLINE: 💻💻 http://perakfm.rtm.gov.my http://liveonlineradio.net/malaysia/perak.fm.html 🙋🙋 Jangan lupa temujanji anda bersama kami ye. Pastikan anda melekat bersama Perak FM " RADIO UNTUK KOME JE" #tourismmalaysia  #tourismperak2017  #perakfm  #tambakdvillage  Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai Tambak D' Village melalui: FB: tambakdvillage IG: tambakdvillage atau boleh tweet kami di tambakdvillage Selain itu melalui email kami 💻 tambakdvillage@al-hilmi.com.my atau ☎: 05-4520050 / 03-4147 2790 Ingat...Janji temu anda bersama kami di Perak FM....Jumpa disana.
[21stJanuary2018] 
Have a good weekend guys..
Fella travellers, why not you spend your weekend visiting to MITEC..
Sure best.. --
Cant wait for the long weekend trip by end of the month.. Staycation with @tambakdvillage .. We are super excited and definitely another new experience.. --
Sleeping in Rumah Buluh, BBQ, outdoor activities, orchards, etcs..back to nature.. --
Visit them at @mitatravelfair for special and great deals by today, last day of the awesome MITA Travel Fair 2018.. Love the interactions with the staffs - kind, humble, informative, friendly.. --
#TambakDVillage #AlHilmi #MITATravelFair2018 #TourismMalaysia #TourismPerak #SlimRiver #JomMITATravelFair2018 #Weekend #Travel #JomTravel #Staycation #TravelFair #Blogger to be #Travelog #PrinceNathan #KitKatGoTravel #POTD #PicOfTheDay #10KFollowers target.. #InstaFamous #Note8 #DoBiggerThings
[21stJanuary2018] Have a good weekend guys.. Fella travellers, why not you spend your weekend visiting to MITEC.. Sure best.. -- Cant wait for the long weekend trip by end of the month.. Staycation with @tambakdvillage .. We are super excited and definitely another new experience.. -- Sleeping in Rumah Buluh, BBQ, outdoor activities, orchards, etcs..back to nature.. -- Visit them at @mitatravelfair for special and great deals by today, last day of the awesome MITA Travel Fair 2018.. Love the interactions with the staffs - kind, humble, informative, friendly.. -- #TambakDVillage  #AlHilmi  #MITATravelFair2018  #TourismMalaysia  #TourismPerak  #SlimRiver  #JomMITATravelFair2018  #Weekend  #Travel  #JomTravel  #Staycation  #TravelFair  #Blogger  to be #Travelog  #PrinceNathan  #KitKatGoTravel  #POTD  #PicOfTheDay  #10KFollowers  target.. #InstaFamous  #Note8  #DoBiggerThings 
TQ to Tourism Perak, the organizer of WET Expo & YB Dato Norlee Ashilin for the invitation & support to Tambak D'Village.We hope in future we can work together more to promote Perak especially Eco & Agro in Tourism.
Well done for the WET Expo 2017.
#toursimperak 
#ecotourism 
#tourismmalaysia
#tambakdvillage
#ecostay
#tourismperak2017 #wetexpo2017 
#casaurinameru 
#perakwow
#perakholiday
Wet Expo. Ipoh,  Perak. Come join us warga Perak. 27/10/17- 28/10/17
#tambakdvillage #agrotourism
Masih tercari2 tempat corporate training??
.
pakage yg menarik??
.
dan harga yg berpatutan??
.
semuanya ada di TAMBAK 'D VILLAGE SLIM RIVER
contact kami sekrg di 03-41472790/ 05-4520050
#tambakdvillage
Masih tercari2 tempat corporate training?? . pakage yg menarik?? . dan harga yg berpatutan?? . semuanya ada di TAMBAK 'D VILLAGE SLIM RIVER contact kami sekrg di 03-41472790/ 05-4520050 #tambakdvillage 
apa yg best di tambak d' village? ni ha macm2 aktiviti korg boleh buat... apa lg jom singgah di slim river #tambakdvillage #tourismperak2017
"pertanian adalah perniagaan", nak bljr bisness pokok gaharu dgn kami? apa lg jom sertai package kami oud program... #tambakdvillage #pokokgaharu #tourismperak2017
Alami pengalaman bermalam di rumah buluh dan beriadah sambil menikmati kemudahan binadiri bertaraf antarabangsa di Tambak D'Village Slim River Perak.
Pakej-pakej yg pasti memberikan impak serta kenangan yang mengembirakan disamping lengkap dengan fasilitator yang berpengalaman.
Untuk keterangan lanjut sila hubungi kami di:
Tel : +605-452 0050
FB : Tambak D'Village
IG : tambakdvillage
Twitter: tambakdvillage
#tambakdvillage #tourismperak
Alami pengalaman bermalam di rumah buluh dan beriadah sambil menikmati kemudahan binadiri bertaraf antarabangsa di Tambak D'Village Slim River Perak. Pakej-pakej yg pasti memberikan impak serta kenangan yang mengembirakan disamping lengkap dengan fasilitator yang berpengalaman. Untuk keterangan lanjut sila hubungi kami di: Tel : +605-452 0050 FB : Tambak D'Village IG : tambakdvillage Twitter: tambakdvillage #tambakdvillage  #tourismperak 
X taw nak makan ke mana? Mohh lerr kite ke slim river makan nasi dalam buluh....terbaikkk #tambakdvillage #slimriver #tourismperak #jalanjalancarimakan
Perlukan penerangan yang lebih?
Jom la jumpa kami di Plaza Angsana, JB..
Kami di Booth B2! #tambakdvillage #alhilmitourism
Pernah dengar mengenai Nasi Bamboo? Nasi buluh? Ada kat Perak je tau! 
Nak merasai Nasi Bamboo, boleh la ke tmpt kami nnti! =)
Antara menu paling istimewa adalah nasi yang dimasak dan dikukus dalam buluh menggunakan daun kalatia dikenali dengan nasi bamboo. Jarang sekali kita lihat nasi yang dimasak sebegini di Malaysia
#agrotourism#tambakdvillage
Pernah dengar mengenai Nasi Bamboo? Nasi buluh? Ada kat Perak je tau! Nak merasai Nasi Bamboo, boleh la ke tmpt kami nnti! =) Antara menu paling istimewa adalah nasi yang dimasak dan dikukus dalam buluh menggunakan daun kalatia dikenali dengan nasi bamboo. Jarang sekali kita lihat nasi yang dimasak sebegini di Malaysia #agrotourism #tambakdvillage 
Selalu petik buah strawberry 🍓kan??apa kata petikk buah belimbing segar plakk dari ladangg kami..😋😋
#alhilmiagrotourism#tambakdvillage#pertanianmalaysia