an online Instagram web viewer

#syukurselalu medias

Photos

Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) ni Losyen pemutih yang takkan ada pada losyen lain. .
✅ Sesuai utk SEMUA ORG, baik lelaki mahupun perempuan... 👫
.
🌸 Baca info yang Kak Mah sediakan 🌸
.
• Putihnya pekat
• Harumnya menggoda
• Tiada resapan air yang tinggi mcm losyen lain
• Putih serta merta pada kulit tangan.
• Rawatan terbaik strechmark pada perut wanita & tumit kaki yang keras.
• Selama 4 tahun bernaung di bawah Biro Farmautikel Kebangsaan Malaysia & Halalfest.
.
Kegunaan sekotak Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) 100ml:-
.
❌Celah paha hitam? Leher hitam? Ketiak hitam? ▶ Sapu 2x sehari selepas mandi di bahagian tersebut deh.
.
⛔ Kulit bersisik? Atau kulit kering sbb keeja dalam aircond? Kulit tona x sekata? ▶ Sapu secara santai sahaja time bekerja atau tengok tv.
.
❌ Majlis kenduri, majlis persandingan, special event atau apasaja majlis, muka kita mekap cantik sesangat dan gebu sekata hasil dr mekap tapi tangan x sama dengan wajah tadi? ▶ Apply Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) di tangan. Serta-merta putih di tangan sama dengan mekap di wajah !
.
⛔ Sunburn teruk pada muka sebab kerja site? Bersukan di waktu siang? ▶ Apply Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) di malam hari tau pada bahagian muka/lengan/kaki yang kena surnburn td.
.
❌ Bau badan yang mengganggu kawan sekeliling?
▶ Sapu ketika nak tidur sahaja atau sewaktu pagi bila nak keluar rmh sahaja. Apply terus di ketiak sebagai deodorant.
.
⛔ Keadaan perut yang sungguh teruk penampilan (stretchmark)? ▶ Kena rajin sapu at least 3x sehari. Memang berkesan & dapat semula kulit perut yang cantik.
.
❌Ada parut ringan bekas eksiden? Kena minyak panas? Terjatuh dan lebam? ▶ Sapu terus Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) pada tempat tersebut dalam masa 3 hari dah hilang.
.
💄💋Mahukan kulit muka yang lembut & anjal? ▶ Buat Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) sebagai night cream tau.
.
INILAH MAJRAHA MAXWHITE 🍶🍯
.
.
.
#SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #Fattzura #Putih #Gebu #Cantik #MinishopKakMah #0133603988 #MajrahaLover #LosyenViral #SyukurSelalu #Alhamdulillah #RezekiAllahMahaLuas #Instagood #stokismajraha #vendormalaysia #surihatimrpilot #swarovski #promosi #jualanraya #re
Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) ni Losyen pemutih yang takkan ada pada losyen lain. . ✅ Sesuai utk SEMUA ORG, baik lelaki mahupun perempuan... 👫 . 🌸 Baca info yang Kak Mah sediakan 🌸 . • Putihnya pekat • Harumnya menggoda • Tiada resapan air yang tinggi mcm losyen lain • Putih serta merta pada kulit tangan. • Rawatan terbaik strechmark pada perut wanita & tumit kaki yang keras. • Selama 4 tahun bernaung di bawah Biro Farmautikel Kebangsaan Malaysia & Halalfest. . Kegunaan sekotak Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) 100ml:- . ❌Celah paha hitam? Leher hitam? Ketiak hitam? ▶ Sapu 2x sehari selepas mandi di bahagian tersebut deh. . ⛔ Kulit bersisik? Atau kulit kering sbb keeja dalam aircond? Kulit tona x sekata? ▶ Sapu secara santai sahaja time bekerja atau tengok tv. . ❌ Majlis kenduri, majlis persandingan, special event atau apasaja majlis, muka kita mekap cantik sesangat dan gebu sekata hasil dr mekap tapi tangan x sama dengan wajah tadi? ▶ Apply Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) di tangan. Serta-merta putih di tangan sama dengan mekap di wajah ! . ⛔ Sunburn teruk pada muka sebab kerja site? Bersukan di waktu siang? ▶ Apply Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) di malam hari tau pada bahagian muka/lengan/kaki yang kena surnburn td. . ❌ Bau badan yang mengganggu kawan sekeliling? ▶ Sapu ketika nak tidur sahaja atau sewaktu pagi bila nak keluar rmh sahaja. Apply terus di ketiak sebagai deodorant. . ⛔ Keadaan perut yang sungguh teruk penampilan (stretchmark)? ▶ Kena rajin sapu at least 3x sehari. Memang berkesan & dapat semula kulit perut yang cantik. . ❌Ada parut ringan bekas eksiden? Kena minyak panas? Terjatuh dan lebam? ▶ Sapu terus Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) pada tempat tersebut dalam masa 3 hari dah hilang. . 💄💋Mahukan kulit muka yang lembut & anjal? ▶ Buat Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih) sebagai night cream tau. . INILAH MAJRAHA MAXWHITE 🍶🍯 . . . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #Fattzura  #Putih  #Gebu  #Cantik  #MinishopKakMah  #0133603988  #MajrahaLover  #LosyenViral  #SyukurSelalu  #Alhamdulillah  #RezekiAllahMahaLuas  #Instagood  #stokismajraha  #vendormalaysia  #surihatimrpilot  #swarovski  #promosi  #jualanraya  #re 
Mini Open House Sambutan Hari Raya 'Aidiladha buat Keluarga Sanip bin Damiri.
.
#love #family #openhouse #hariraya #iduladha #qurban #haji #kaabah #syukurselalu
Salam Aidiladha semua 🎉
Salam Aidiladha semua 🎉
Favourite spot to #ootd during hari raya...😅😅 .. ok lepas ni nak tukar uniform dapur dah.. 😜😜 #picoftheday #beautifulmonster #eidadha #syukurselalu #alhamdulillah #akubukansempurna
Selamat Hari Raya Aidiladha buat keluarga dan sahabat semua💋

Tahun ini beraya Hari Raya Haji di Langkawi.

Bestnya dapat berkumpul ramai ramai di rumah my big boss.Masakan nya mengurangkan kerinduan beraya bersama adik adik di kampung.

Thank you for the invitation. Makanan semua sedap sedap😍

#syukurselalu #alhamdulillah
Selamat Hari Raya Aidiladha buat keluarga dan sahabat semua💋 Tahun ini beraya Hari Raya Haji di Langkawi. Bestnya dapat berkumpul ramai ramai di rumah my big boss.Masakan nya mengurangkan kerinduan beraya bersama adik adik di kampung. Thank you for the invitation. Makanan semua sedap sedap😍 #syukurselalu  #alhamdulillah 
~Ya Allah jadikan lha setiap hembusan nafas kami sebagai bukti cinta kepada-Mu,jadikan lha korban kami sebagai jalan mendekati-Mu...
*Happy eid adha 1439 H💕* #bismillahfirst 
#syukurselalu
~Ya Allah jadikan lha setiap hembusan nafas kami sebagai bukti cinta kepada-Mu,jadikan lha korban kami sebagai jalan mendekati-Mu... *Happy eid adha 1439 H💕* #bismillahfirst  #syukurselalu 
Selamat hari raya aidil adha  Menu hari ni sis buat mee kuah daging  Makan pla time hujan2 ni mmg best la... En somi suruh buat lagi katanya sedap blh buka kedai mkn mcm ni, puji ehhh...sis x mkn puji la hehehe aslkn dpt masak utk yang tersayang dh puas hati.  Alhamdulillah rezeki dari allah.  #meekuahdaging  #sismasaksendiri  #masakutkyangtersayang  #syukurselalu
Selamat hari raya aidil adha Menu hari ni sis buat mee kuah daging Makan pla time hujan2 ni mmg best la... En somi suruh buat lagi katanya sedap blh buka kedai mkn mcm ni, puji ehhh...sis x mkn puji la hehehe aslkn dpt masak utk yang tersayang dh puas hati. Alhamdulillah rezeki dari allah. #meekuahdaging  #sismasaksendiri  #masakutkyangtersayang  #syukurselalu 
Salam Eid Adha 💕.. Beraya dengan Tok ayah kita pagi nie,org lain smua dah smpai setiu.. kitaorg jer baru otw.. hehe 
#aidiladha #brocuba #keepsmiling #positivethinking #alhamdulillah #syukurselalu #rahsmyphoto
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!]
.
.
wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !!
15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni ..
.
.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
.
So, apa tunggu lagi,
.
.
WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @
Klik link di bawah
www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!] . . wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !! 15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni .. . . . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @ Klik link di bawah www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!]
.
.
wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !!
15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni ..
.
.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
.
So, apa tunggu lagi,
.
.
WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @
Klik link di bawah
www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!] . . wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !! 15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni .. . . . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @ Klik link di bawah www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!]
.
.
wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !!
15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni ..
.
.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
.
So, apa tunggu lagi,
.
.
WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @
Klik link di bawah
www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!] . . wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !! 15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni .. . . . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @ Klik link di bawah www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!]
.
.
wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !!
15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni ..
.
.
.
✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG!
✔️STOK "VERY LIMITED"
.
.
So, apa tunggu lagi,
.
.
WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @
Klik link di bawah
www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
[15/8/18 - 2/9/18] – MERDEKA RAYA SUPER PROMOTION KINI BERMULA. JOM DAPATKANNYA DI MIJAFINABABY&KIDS !!] . . wowww!! ada promosi lagi lah! lama kann takda promosi2 ni. haa..kalau nak kan harga gempak habis.. jomlah dapatkan hanya DARI MIJAFINABABY&KIDS !! 15/8/18 - 2/9/18, 19hari ja tauuu promosi kali ni .. . . . ✔️FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG! ✔️STOK "VERY LIMITED" . . So, apa tunggu lagi, . . WHATSAPP FYNA CEPATTT, 0193124934 @ Klik link di bawah www.wasap.my/60193124934/promosiMERDEKARAYA
Nk buat sup gearbox ngan daging goreng kunyit..
#selamatharirayaaidiladha
#10ekorlembutumbang
#syukurselalu
.
Lontong 
Lepas makan terus terlena 😂
.
#foodstagram 
#menurayakakpating
#syukurselalu
My family...❤️
Salam AidilAdha.....
#Alhamdulilah
#SyukurSelalu
Kacaknya anak sulung tu, buat hakak tergoda 🤪
•
P/s ; gigih dari haritu mintak gambar family potret 😂 #alhamdulillah #syukurselalu #newmonth #newchapter #selamatharirayaaidiladha
Salam Aidiladha 10 Zulhijjah 1439H ..kg halamanku tercinta syukur masih diberikan nafas utk bertemu insan yang kukasihi #syukurselalu #kt370
Salam Aidiladha 10 Zulhijjah 1439H ..kg halamanku tercinta syukur masih diberikan nafas utk bertemu insan yang kukasihi #syukurselalu  #kt370 
~Celebrating Hari Raya is all about family bonding n happy together..Alhamdulillah..❤️
.

#MenghargaiErtiPengorbanan
#AidilAdha1439H
#SyukurSelalu
#NenekPipahClan
#RayaSempoiiijerrr
#Kamijepondahmeriahsekampung😂
Alahamdulilah... Tahun ni buat di sini.. ... Salam Aidiladha buat semua.. #RayaQurban2018
#SyukurSelalu 
#Alhamdulillah
Raya,, raya,, raya,,
Selamat hari raya Aidiladha semua,,,
#aidiladha1419H
#syukurselalu
Kredit: ikeymalique
🔶 Tag mmber korang
.
.
📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
Kredit: ikeymalique 🔶 Tag mmber korang . . 📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
Kredit: ikeymalique
🔶 Tag mmber korang
.
.
📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
Kredit: ikeymalique 🔶 Tag mmber korang . . 📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
Kredit: ikeymalique
🔶 Tag mmber korang
.
.
📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
Kredit: ikeymalique 🔶 Tag mmber korang . . 📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
RAYA HAJI NIE BAPE EKOR LEMBU DAH TUMBANG 🐂🐏🐪 ?
.
En abam dah tumbangkan lembu tu ? Nanti mandi dan cuci muka Ainaa cleanser boleh cuci kotoran daki2 kat muka tu. Nanti segar je muka tu.
.
Dah selesai mandi apply pula ainaa serum nak manjakan supaya glow je muka tu. Ok dah boleh rehat 😉
.
Kecyan en. abam kita penat 😁 rehat la
RAYA HAJI NIE BAPE EKOR LEMBU DAH TUMBANG 🐂🐏🐪 ? . En abam dah tumbangkan lembu tu ? Nanti mandi dan cuci muka Ainaa cleanser boleh cuci kotoran daki2 kat muka tu. Nanti segar je muka tu. . Dah selesai mandi apply pula ainaa serum nak manjakan supaya glow je muka tu. Ok dah boleh rehat 😉 . Kecyan en. abam kita penat 😁 rehat la
alhamdllh slesai rebn pg nie😂😂😂😂 #syukurselalu
#black95#
#black65#
siz xtaw nk happy ke nk nagis suami bwk balik ni..tp org kata rezeki jgn ditolak maut jgn dicari... #jiwasizsgt
#syukurselalu
#newbabygirl
Salam Aidiladha buat semua muslimin dan muslimat.
#Syukurselalu
#rayakorban
.
Rezeki setiap orang berbeza mungkin ada yang diberi rezeki dari kesihatan , kebahagian , anak or harta .
.
Selalu lah berucap kata syukur and alhamdulillah .
.
#aurorasxbangi #aurorasxmurah #aurorasxmurah #aurorasxpremium #aurorasxpremium #sabungluta #rezeki #pesanan #berdoa #berdoadanberusaha #syukurselalu #alhamdulillah #safieyilias #syintagila #auroraro #kunciamatpenting #misskeys1
just be yourself
#syukurselalu
Ketupat pulut hitam with chicken rendang my bonda...terbaik...
#syukurselalu
#eidadha2018
#ketupatpuluthitam 
#rendangayampedas
Bismillah . .
Assalamualaikum wbt . .
.
.
Salam Aidiladha dari Raina serta sahabat seperjuangan di RAS Institution. Ampun dan maaf juga yang kami pohonkan.. 🌸🌸
.
.
Moga ukhuwwah yang terjalin ini menjadi asbab untuk kita lebih mengenalNya dan lebih menyayangi di antara satu sama lain keranaNya . .
.
.
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar .
.
⚘Ignite the flame of LOVE⚘
Bismillah . . Assalamualaikum wbt . . . . Salam Aidiladha dari Raina serta sahabat seperjuangan di RAS Institution. Ampun dan maaf juga yang kami pohonkan.. 🌸🌸 . . Moga ukhuwwah yang terjalin ini menjadi asbab untuk kita lebih mengenalNya dan lebih menyayangi di antara satu sama lain keranaNya . . . . Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar . . ⚘Ignite the flame of LOVE⚘
.
.
🔥OPEN FOR PRE ORDER🔥
FROM 27/8/18 -  3/9/18
.
.
❤️THALIA DRESS❤️
.
.
Material : High quality como crepe
Colors : Available 13 hot colors
Size : XS -  XXL
Nursing friendly
Wudhuk friendly
.
Harga PRE ORDER : RM109
Harga Asal : RM169
Postage : RM8 SM / RM12 SS .
.
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
. . 🔥OPEN FOR PRE ORDER🔥 FROM 27/8/18 - 3/9/18 . . ❤️THALIA DRESS❤️ . . Material : High quality como crepe Colors : Available 13 hot colors Size : XS - XXL Nursing friendly Wudhuk friendly . Harga PRE ORDER : RM109 Harga Asal : RM169 Postage : RM8 SM / RM12 SS . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
Alhamdulillah selesai sudah Aidiladha 2k18..
#syukurselalu #familytime #raya2k18 #aidiladha #korbanlembu
Raya Aidiladha #OOTD tengahari retak pun bole demi pokok-pokok yang cantekkkk kat belakang tu 🙊
.
#vscom #vscocam #vsco #vscoedit  #vscocamfullpack 
#rayaootd #sunnyday #igers #wednesday #momonthego #syukurselalu #happytime #lunchtime #raya2018
Banana + ice cream vanilla + fresh milk -> blend = #bananasmoothie #aidiladha2018 #syukurselalu
SIAPA PEMINAT TARAP SINI 😍😋😋.#Syukurselalu #rezekihrini
.
Selamat Hari Raya Aidiladha 😘 Baby Afifa out of picture sat 🤭 Kasi can laaa kat Eboo dengan Ayah 🤗
.
#selamatharirayaaidiladha #lifeasawife #lifeasamom #husband #wife #qiehanis #qiehanislovejourney #vsco #vscocam #vscocamgram #instapic #myig #bonding #bondingtime #syukurselalu #alhamdulillah 💋
Alhamdulillah Wasyukurillah Kumpulan @marhabanshoutulroudhah Selalu menerima jemputan @majliskhatamquran rupanya ada nikmat dan pahala bagi yg menguruskan nya Tuan Haji @khalidzainab , meraikan, membaca dan mendoakan
#syukurkehadratallahswt 
#syukurselalu 
#nikmatmembacaalquran 
#majliskhatamquran 
@azizonabdrahman 
@azlinda_zailani 
@aisahyahya 
@mazanahyahaya 
@jaafarnorisah 
@zainabtakhrim 
@@roslainizulkefli 
@robitahhanom
Alhamdulillah Wasyukurillah Kumpulan @marhabanshoutulroudhah Selalu menerima jemputan @majliskhatamquran rupanya ada nikmat dan pahala bagi yg menguruskan nya Tuan Haji @khalidzainab , meraikan, membaca dan mendoakan #syukurkehadratallahswt  #syukurselalu  #nikmatmembacaalquran  #majliskhatamquran  @azizonabdrahman @azlinda_zailani @aisahyahya @mazanahyahaya @jaafarnorisah @zainabtakhrim @@roslainizulkefli @robitahhanom
Selamat Hari Aidil Adha Buat Semua Keluarga & Sahabat..
Semoga Setiap Pengorbanan Yang Kita Lakukan Akan Mendapat Keberkatan Daripada Yang Maha Esa..
Biarlah Setiap Pengorbanan Yang Kita Lakukan Itu Adalah Pengorbanan Yqng Mulia.. #mrsuffie #bemyself #syukurselalu #salamaidiladha
Selamat Hari Aidil Adha Buat Semua Keluarga & Sahabat.. Semoga Setiap Pengorbanan Yang Kita Lakukan Akan Mendapat Keberkatan Daripada Yang Maha Esa.. Biarlah Setiap Pengorbanan Yang Kita Lakukan Itu Adalah Pengorbanan Yqng Mulia.. #mrsuffie  #bemyself  #syukurselalu  #salamaidiladha 
Selamat ari raya aidiladha tuk semua..ni juadah yg sempat bik gambo..hahah xdan bik yg atas meja..kalut sbb lps blk solat papa nk cepat ke surau.so bz layan dia kat meja mkn...#menujohortetaptaktinggalkaloadelodehmustilehtahulaukyanglain#menukedah dahpunkitabuatuntukyangtersayang#ikutstylemakmertuauntukanakdia#syukurselalu
Riang Ria Raya Aidil Fitri ♥
.
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA UMAT ISLAM YANG MERAIKANNYA. ♥
.
.
MAAF ZAHIR & BATIN 😇🙏
.
.
#rayaqurban #raya #rayaaidiladha  #appehdulahfamily #teamrayasabah #simplefamily #alhamdulilah #syukurselalu
.
SELAMAT AIDIL ADHA ❤️
MAAF ZAHIR DAN BATIN 🤝
.
@jaime_collections @paula_collections 
#syukuralhamdullilah #syukurselalu
Cantik berseri di pagi hari, 
Aidiladha yang di nanti. 
Selesa dan anggun dipakai bak puteri, 
Berootd bergaya koleksi ini, 
Jahitan kemas amat kualiti, 
Pastinya berseri dari koleksi @cla_exclusiveofficial1 
Terima kasih admin, hadiah yang istimewa ini, semoga admin n team dimurahkan rezeki.. #ootdcontest 
#syukurselalu 
#rosemenang
Cantik berseri di pagi hari, Aidiladha yang di nanti. Selesa dan anggun dipakai bak puteri, Berootd bergaya koleksi ini, Jahitan kemas amat kualiti, Pastinya berseri dari koleksi @cla_exclusiveofficial1 Terima kasih admin, hadiah yang istimewa ini, semoga admin n team dimurahkan rezeki.. #ootdcontest  #syukurselalu  #rosemenang 
Selamat hari raya aidiladha,maaf zahir batin ❤ #syukurselalu
Selamat hari raya aidiladha,maaf zahir batin ❤ #syukurselalu 
Throwback Alhamdulillah my lovely Customer suka 
So korang Kalau rasa nak try Set Premium Starter Kit mai mai DM Sis cepat sikit tau bulan depan dah naik harga dia sebab Ada SST okay 🤣🤣🤣 So apa tunggu lagi jom DM Sis utk dapat kan 13 Essential Oil , Dew Drop Diffuser dan belbagai lagi dengan harga RM713 sahaja.😃😃😃😃 #yleomalaysia
#younglivingkualalumpur 
#younglivingselangor
#younglivingklcc
#younglivingmalaysia
#freedeliveryareaBangi/Cheras/Kajang/Nilai/Keramat/Ampang
#essentialoilsforall 
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies 
#premiumstarterkit
#nonchemical
#supporthealth
#wellness
#helpingeachother
#thinksmartlivingthinkYL
#usahatawakalmasyuk
#jomjagakesihatandenganYLEO 
#freegift
#preventionisbetterthancure
#bazarpaknil
#syukurselalu
Throwback Alhamdulillah my lovely Customer suka So korang Kalau rasa nak try Set Premium Starter Kit mai mai DM Sis cepat sikit tau bulan depan dah naik harga dia sebab Ada SST okay 🤣🤣🤣 So apa tunggu lagi jom DM Sis utk dapat kan 13 Essential Oil , Dew Drop Diffuser dan belbagai lagi dengan harga RM713 sahaja.😃😃😃😃 #yleomalaysia  #younglivingkualalumpur  #younglivingselangor  #younglivingklcc  #younglivingmalaysia  #freedeliveryareaBangi /Cheras/Kajang/Nilai/Keramat/Ampang #essentialoilsforall  #essentialoilsmalaysia  #naturalremedies  #premiumstarterkit  #nonchemical  #supporthealth  #wellness  #helpingeachother  #thinksmartlivingthinkYL  #usahatawakalmasyuk  #jomjagakesihatandenganYLEO  #freegift  #preventionisbetterthancure  #bazarpaknil  #syukurselalu 
We can't control the filters that others choose when they look at us. #balikkampung #aidiladha #syukurselalu
Salam Aidiladha dari  kami  guru guru  @tadika permata salsabilah  serta anak - anak  tps 😍.
#salamaidiladha #maafzahirbatin #throwback #jamuanraya  #anaksolehsolehah #preschool #syukurselalu  #indahnyapergorbanan
Hi semua Kalau uolls nak tau kini Sis ada wat offer tau bilamana beli Set Premium Starter Kit Uolls boleh dapat 2 item free beb memang best. 
Tau tak dapat semua barang dalam gambaq tu dengan hanya RM713.00 sahaja. Kalau uolls beli Satu Satu memang mahal tapi kini ada Offer hanya RM713 sahaja. Pos free 
Nak tau apa itu Essential Oils? 
Jom DM Sis takpun WhatsApp 0126636114 okay 
#yleomalaysia
#younglivingkualalumpur 
#younglivingselangor
#younglivingklcc
#younglivingmalaysia
#freedeliveryareaBangi/Cheras/Kajang/Nilai/Keramat/Ampang
#essentialoilsforall 
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies 
#premiumstarterkit
#nonchemical
#supporthealth
#wellness
#helpingeachother
#thinksmartlivingthinkYL
#usahatawakalmasyuk
#jomjagakesihatandenganYLEO 
#freegift
#preventionisbetterthancure
#bazarpaknil
#syukurselalu
Hi semua Kalau uolls nak tau kini Sis ada wat offer tau bilamana beli Set Premium Starter Kit Uolls boleh dapat 2 item free beb memang best. Tau tak dapat semua barang dalam gambaq tu dengan hanya RM713.00 sahaja. Kalau uolls beli Satu Satu memang mahal tapi kini ada Offer hanya RM713 sahaja. Pos free Nak tau apa itu Essential Oils? Jom DM Sis takpun WhatsApp 0126636114 okay #yleomalaysia  #younglivingkualalumpur  #younglivingselangor  #younglivingklcc  #younglivingmalaysia  #freedeliveryareaBangi /Cheras/Kajang/Nilai/Keramat/Ampang #essentialoilsforall  #essentialoilsmalaysia  #naturalremedies  #premiumstarterkit  #nonchemical  #supporthealth  #wellness  #helpingeachother  #thinksmartlivingthinkYL  #usahatawakalmasyuk  #jomjagakesihatandenganYLEO  #freegift  #preventionisbetterthancure  #bazarpaknil  #syukurselalu 
Riang Ria Raya Aidil Fitri ♥
.
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA UMAT ISLAM YANG MERAIKANNYA. ♥
.
.
MAAF ZAHIR & BATIN 😇🙏
.
.
#rayaqurban #raya #rayaaidiladha  #appehdulahfamily #teamrayasabah #simplefamily #alhamdulilah #syukurselalu
Riang Ria Raya Aidil Fitri ♥
.
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA UMAT ISLAM YANG MERAIKANNYA. ♥
.
.
MAAF ZAHIR & BATIN 😇🙏
.
.
#rayaqurban #raya #rayaaidiladha  #appehdulahfamily #teamrayasabah #simplefamily #alhamdulilah #syukurselalu
Riang Ria Raya Aidil Fitri ♥
.
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA UMAT ISLAM YANG MERAIKANNYA. ♥
.
.
MAAF ZAHIR & BATIN 😇🙏
.
.
#rayaqurban #raya #rayaaidiladha  #appehdulahfamily #teamrayasabah #simplefamily #alhamdulilah #syukurselalu
Riang Ria Raya Aidil Fitri ♥
.
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA UMAT ISLAM YANG MERAIKANNYA. ♥
.
.
MAAF ZAHIR & BATIN 😇🙏
.
.
#rayaqurban #raya #rayaaidiladha  #appehdulahfamily #teamrayasabah #simplefamily #alhamdulilah #syukurselalu
On Duty

Lokasi Ke-2 
Big Bos Imegresen

Tqvm Akak Cengey ;p

#SRJ #TeamAbgPagey
#SyukurSelalu #AbgPagey #AqmalMalik
Riang Ria Raya Aidil Fitri ♥
.
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA UMAT ISLAM YANG MERAIKANNYA. ♥
.
.
MAAF ZAHIR & BATIN 😇🙏
.
.
#rayaqurban #raya #rayaaidiladha  #appehdulahfamily #teamrayasabah #simplefamily #alhamdulilah #syukurselalu
Selamat Hari Raya Aidiladha! 🥘 #🐄 #🐐 #syukurselalu #alhamdulillah #teamjubah
Pejam jelik skjp dah thn ke 9 dan 8 thn perkhidmatan kami. Alhamdulillah atas kenaikan gred 44. Doakan kami dpt terus menjalankan tanggung jawab yang diamanahkan dengan sebaiknya. #igers #teachers #alhamdulillah #syukurselalu #rezeki #friends #stayfit