an online Instagram web viewer

#syukurselalu medias

Photos

📚
📚
📚
📚📚
📚📚📚
📚📚📚📚
📚📚📚📚📚🚶🏻‍♀️
-------------------------
:
::
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

#memories #mytravelgram #2018 #vsco #vscocam #vscogood #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #throwback #themalaya_ig #freedom #tb 
#tanahairku_malaysia #syukurselalu 
#lensiphone📲 
#bydaknim📷 
#bydaknim🎥
Feedback customer 
Nak beso kipas ? Kipas syiling or kipas meja ?? Ada² saja customer sis ni tau 😘😘😘 #SyukurSelalu
Feedback customer Nak beso kipas ? Kipas syiling or kipas meja ?? Ada² saja customer sis ni tau 😘😘😘 #SyukurSelalu 
Siapa aku di masa lalu, Bukan aku di masa sekarang... Siapa aku di masa sekarang, Bukan aku di masa akan datang... Manusia selalu berubah, Begitu juga aku...✌🏻☺️💕 #hakakcuba 
#akuhanyamanusiabiasa 
#sahabatpositif 
#syukurselalu
Sampai ke tgh mlm siapkan order choco jar. Alhamdulillah dah settle pagi kang tinggal nk settle kan order kek lava 40 box. Moga diberikan kekuatan. Power sis dah weak ni charge kejap utk beberapa jam. 😂

#homemadebyiedakalida
#syukurselalu
Sampai ke tgh mlm siapkan order choco jar. Alhamdulillah dah settle pagi kang tinggal nk settle kan order kek lava 40 box. Moga diberikan kekuatan. Power sis dah weak ni charge kejap utk beberapa jam. 😂 #homemadebyiedakalida  #syukurselalu 
Produk bagus orang sokong.
.
.

Alhamdulillah, En Hadi diperkenalkan oleh adik iparnya sendiri untuk cuba mandian bidara & minyak bidara.
.
.
Terima kasih buat adik ipar En. Hadi sebab recommend produk kami😊😁
.
. 
Ada ke orang repeat order?
.
.
Ada. Ramai. Tak ingat dah berapa ramai 😅
.
.

Kenapa repeat order??
.

Boleh tanya pengguna mandian bidara kami kenapa mereka repeat order.
.
.
Lebih-lebih lagi gel mandian bidara keluaran baru ini mengandungi air zam-zam taw. Kita semua tahu kan air zam-zam banyak manfaat dan kelebihannya. .
.
Selain itu antara bahan lain yg terdapat dlm gel ini ialah daun bidara, aloe vera dan coconut oil. Gabungan bahan yg semestinya penuh khasiat.
.
.
Jadikan gel mandian bidara pilihan anda sekeluarga.
.
.
Orang sakit boleh guna
Orang sihat juga boleh guna.
.
.
Semestinya anda berpuas hati 😁
Produk bagus orang sokong. . . Alhamdulillah, En Hadi diperkenalkan oleh adik iparnya sendiri untuk cuba mandian bidara & minyak bidara. . . Terima kasih buat adik ipar En. Hadi sebab recommend produk kami😊😁 . . Ada ke orang repeat order? . . Ada. Ramai. Tak ingat dah berapa ramai 😅 . . Kenapa repeat order?? . Boleh tanya pengguna mandian bidara kami kenapa mereka repeat order. . . Lebih-lebih lagi gel mandian bidara keluaran baru ini mengandungi air zam-zam taw. Kita semua tahu kan air zam-zam banyak manfaat dan kelebihannya. . . Selain itu antara bahan lain yg terdapat dlm gel ini ialah daun bidara, aloe vera dan coconut oil. Gabungan bahan yg semestinya penuh khasiat. . . Jadikan gel mandian bidara pilihan anda sekeluarga. . . Orang sakit boleh guna Orang sihat juga boleh guna. . . Semestinya anda berpuas hati 😁
jika kita mampu bersyukur dengan apa yg kita ada, kita takkan risau dengan apa yang bukan milik kita..
#syukurselalu
jika kita mampu bersyukur dengan apa yg kita ada, kita takkan risau dengan apa yang bukan milik kita.. #syukurselalu 
Saya jual , saya juga pakai 😎 kepada yang minat perfume nie bole laa pm deh , harga berpatutan , mane yg bujang tu , mane laa thu lepas pakai nie terus jumpe pasangan ke 🤭😅 mane laa thu kan kan kan 🤓

www.wasap.my/60199424163

#PerfumeViral
#LebihYakin
#TahanLebihLama
#FreshLaa
#Demi50sen1ringgit
#Alhamdulillah
#SyukurSelalu
hi semua!
fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay!
.
🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥
13/10-31/10/18
.
jomlah usha flyers dulu
harga seperti tertera di flyers
🚛 free postage semenanjung!
.
.
whatsapp utk order
www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua! fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay! . 🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥 13/10-31/10/18 . jomlah usha flyers dulu harga seperti tertera di flyers 🚛 free postage semenanjung! . . whatsapp utk order www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua!
fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay!
.
🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥
13/10-31/10/18
.
jomlah usha flyers dulu
harga seperti tertera di flyers
🚛 free postage semenanjung!
.
.
whatsapp utk order
www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua! fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay! . 🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥 13/10-31/10/18 . jomlah usha flyers dulu harga seperti tertera di flyers 🚛 free postage semenanjung! . . whatsapp utk order www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua!
fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay!
.
🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥
13/10-31/10/18
.
jomlah usha flyers dulu
harga seperti tertera di flyers
🚛 free postage semenanjung!
.
.
whatsapp utk order
www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua! fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay! . 🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥 13/10-31/10/18 . jomlah usha flyers dulu harga seperti tertera di flyers 🚛 free postage semenanjung! . . whatsapp utk order www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua!
fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay!
.
🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥
13/10-31/10/18
.
jomlah usha flyers dulu
harga seperti tertera di flyers
🚛 free postage semenanjung!
.
.
whatsapp utk order
www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
hi semua! fyna ada buat promosi utk item kilang! bukan reject item. new okay! . 🔥🔥OKTOBER SALE 🔥🔥 13/10-31/10/18 . jomlah usha flyers dulu harga seperti tertera di flyers 🚛 free postage semenanjung! . . whatsapp utk order www.wasap.my/60193124934/oktoberSALE
There is nothing as powerful as mother's love, and nothing as healing as a child's soul. A daughter is someone you laugh with, dream with, and love with all your heart... .
💖💖 A daughter is just a little girl who grows up to be your best friend... .
.
Unplanned outing.... nakedfaces..like it! .
#motheranddaughtergoals  #motherloves #familygoal #motherhood #motherdaughter #lovemyfamily #youandme #justtwoofus #myeverything #syukurselalu #nomekap
✔✔CLEARANCE RM100(SM)/RM105(SS)✔✔
.
🌷Brunella lace kurung🌷
.
Measurement :
#BrunellaLaceKurungSizingChart
.
🌸SAIZ S
BLOUSE
BAHU 14.5"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41"
.
🌸SAIZ L
BLOUSE
BAHU 16"
DADA 42"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 29"-39"
PINGGUL 41"
LABUH 41"
.
🌸SAIZ  XL
BLOUSE
BAHU 16.5"
DADA 44"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 30"-40"
PINGGUL 44"
LABUH 41"

Other :
• Material Moss crepe & Exclusive lace with swarovski
• zip belakang baju  memudahkan pemakaian
• lengan baju ada zip, wudhuk friendly • skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah

#BrunellaLaceKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM100(SM)/RM105(SS)✔✔ . 🌷Brunella lace kurung🌷 . Measurement : #BrunellaLaceKurungSizingChart  . 🌸SAIZ S BLOUSE BAHU 14.5" DADA 36" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸SAIZ L BLOUSE BAHU 16" DADA 42" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 29"-39" PINGGUL 41" LABUH 41" . 🌸SAIZ XL BLOUSE BAHU 16.5" DADA 44" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 30"-40" PINGGUL 44" LABUH 41" Other : • Material Moss crepe & Exclusive lace with swarovski • zip belakang baju memudahkan pemakaian • lengan baju ada zip, wudhuk friendly • skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah #BrunellaLaceKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM100(SM)/RM105(SS)✔✔
.
🌷Brunella lace kurung🌷
.
Measurement :
#BrunellaLaceKurungSizingChart
.
🌸SAIZ S
BLOUSE
BAHU 14.5"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41"
.
🌸SAIZ L
BLOUSE
BAHU 16"
DADA 42"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 29"-39"
PINGGUL 41"
LABUH 41"
.
🌸SAIZ  XL
BLOUSE
BAHU 16.5"
DADA 44"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 30"-40"
PINGGUL 44"
LABUH 41"

Other :
• Material Moss crepe & Exclusive lace with swarovski
• zip belakang baju  memudahkan pemakaian
• lengan baju ada zip, wudhuk friendly • skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah

#BrunellaLaceKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM100(SM)/RM105(SS)✔✔ . 🌷Brunella lace kurung🌷 . Measurement : #BrunellaLaceKurungSizingChart  . 🌸SAIZ S BLOUSE BAHU 14.5" DADA 36" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸SAIZ L BLOUSE BAHU 16" DADA 42" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 29"-39" PINGGUL 41" LABUH 41" . 🌸SAIZ XL BLOUSE BAHU 16.5" DADA 44" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 30"-40" PINGGUL 44" LABUH 41" Other : • Material Moss crepe & Exclusive lace with swarovski • zip belakang baju memudahkan pemakaian • lengan baju ada zip, wudhuk friendly • skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah #BrunellaLaceKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM100(SM)/RM105(SS)✔✔
.
🌷Brunella lace kurung🌷
.
Measurement :
#BrunellaLaceKurungSizingChart
.
🌸SAIZ S
BLOUSE
BAHU 14.5"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41"
.
🌸SAIZ L
BLOUSE
BAHU 16"
DADA 42"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 29"-39"
PINGGUL 41"
LABUH 41"
.
🌸SAIZ  XL
BLOUSE
BAHU 16.5"
DADA 44"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 30"-40"
PINGGUL 44"
LABUH 41"

Other :
• Material Moss crepe & Exclusive lace with swarovski
• zip belakang baju  memudahkan pemakaian
• lengan baju ada zip, wudhuk friendly • skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah

#BrunellaLaceKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM100(SM)/RM105(SS)✔✔ . 🌷Brunella lace kurung🌷 . Measurement : #BrunellaLaceKurungSizingChart  . 🌸SAIZ S BLOUSE BAHU 14.5" DADA 36" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" . 🌸SAIZ L BLOUSE BAHU 16" DADA 42" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 29"-39" PINGGUL 41" LABUH 41" . 🌸SAIZ XL BLOUSE BAHU 16.5" DADA 44" PANJANG LENGAN 24" LABUH 30" SKIRT PINGGANG 30"-40" PINGGUL 44" LABUH 41" Other : • Material Moss crepe & Exclusive lace with swarovski • zip belakang baju memudahkan pemakaian • lengan baju ada zip, wudhuk friendly • skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah #BrunellaLaceKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔LELONG RM60(SM)/RM65(SS)✔
.
🐚Maanika kurung🐚
*AVAIL WHITE XL ONLY*
.
Measurement :
🌸SAIZ XL
BLOUSE
BAHU 16"
DADA 38"-42"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 26"-44"
PINGGUL 40" - 46"
LABUH 43"
.
• Material denim cotton strechable with Exclusive lace & organza
• Zip di dibelakang memudahkan pemakaian
• Lengan baju ada zip, wudhuk friendly • Skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah

#MaanikaKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔LELONG RM60(SM)/RM65(SS)✔ . 🐚Maanika kurung🐚 *AVAIL WHITE XL ONLY* . Measurement : 🌸SAIZ XL BLOUSE BAHU 16" DADA 38"-42" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 23" LABUH 27" SKIRT PINGGANG 26"-44" PINGGUL 40" - 46" LABUH 43" . • Material denim cotton strechable with Exclusive lace & organza • Zip di dibelakang memudahkan pemakaian • Lengan baju ada zip, wudhuk friendly • Skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah #MaanikaKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔
.
🌷Neelopak lace kurung🌷
.
Measurement :
#NeelopakLaceKurungSizingChart
.
🌸LABEL M
Top
Shoulder : 15"
Bust :38"
Armhole : 19"
Sleeve length : 23"
Length :24"

Skirt :
Waist : 28-38" (fully getah)
Hips : 38"
Length : 40"
.
🌸LABEL L
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Sleeve length : 23.5"
Length :24.5"

Skirt :
Waist : 28-40" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41"
.
• Material moss crepe with lace
• hidden zip dibelakang dan lengan
• dihiasi manik dipinggang

#NeelopakLaceKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔ . 🌷Neelopak lace kurung🌷 . Measurement : #NeelopakLaceKurungSizingChart  . 🌸LABEL M Top Shoulder : 15" Bust :38" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length :24" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 38" Length : 40" . 🌸LABEL L Top Shoulder : 16" Bust :40" Sleeve length : 23.5" Length :24.5" Skirt : Waist : 28-40" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" . • Material moss crepe with lace • hidden zip dibelakang dan lengan • dihiasi manik dipinggang #NeelopakLaceKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔
.
🌷Neelopak lace kurung🌷
.
Measurement :
#NeelopakLaceKurungSizingChart
.
🌸LABEL M
Top
Shoulder : 15"
Bust :38"
Armhole : 19"
Sleeve length : 23"
Length :24"

Skirt :
Waist : 28-38" (fully getah)
Hips : 38"
Length : 40"
.
🌸LABEL L
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Sleeve length : 23.5"
Length :24.5"

Skirt :
Waist : 28-40" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41"
.
• Material moss crepe with lace
• hidden zip dibelakang dan lengan
• dihiasi manik dipinggang

#NeelopakLaceKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔ . 🌷Neelopak lace kurung🌷 . Measurement : #NeelopakLaceKurungSizingChart  . 🌸LABEL M Top Shoulder : 15" Bust :38" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length :24" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 38" Length : 40" . 🌸LABEL L Top Shoulder : 16" Bust :40" Sleeve length : 23.5" Length :24.5" Skirt : Waist : 28-40" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" . • Material moss crepe with lace • hidden zip dibelakang dan lengan • dihiasi manik dipinggang #NeelopakLaceKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔
.
🌷Neelopak lace kurung🌷
.
Measurement :
#NeelopakLaceKurungSizingChart
.
🌸LABEL M
Top
Shoulder : 15"
Bust :38"
Armhole : 19"
Sleeve length : 23"
Length :24"

Skirt :
Waist : 28-38" (fully getah)
Hips : 38"
Length : 40"
.
🌸LABEL L
Top
Shoulder : 16"
Bust :40"
Sleeve length : 23.5"
Length :24.5"

Skirt :
Waist : 28-40" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41"
.
• Material moss crepe with lace
• hidden zip dibelakang dan lengan
• dihiasi manik dipinggang

#NeelopakLaceKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔ . 🌷Neelopak lace kurung🌷 . Measurement : #NeelopakLaceKurungSizingChart  . 🌸LABEL M Top Shoulder : 15" Bust :38" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length :24" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 38" Length : 40" . 🌸LABEL L Top Shoulder : 16" Bust :40" Sleeve length : 23.5" Length :24.5" Skirt : Waist : 28-40" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" . • Material moss crepe with lace • hidden zip dibelakang dan lengan • dihiasi manik dipinggang #NeelopakLaceKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
Chocolatebuquet
Thankyou wana...love u

#syukurselalu 
#budjetmurmur
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔
.
🌷Izzaty kurung🌷
.
Measurement :
#IzzatyKurungSizingChart
.
🌸SIZE M
TOP
SHOULDER 15"
BUST 36-38"
SLEEVES 22"
LENGTH 29"

SKIRT
WAIST 25" (FULLY GETAH)
HIPS 34-38"
LENGTH 42"
.
🌸SIZE L
TOP
SHOULDER 16"
BUST 38-40"
SLEEVES 22"
LENGTH 29.5"

SKIRT
WAIST 29" (FULLY GETAH)
HIPS 38-40"
LENGTH 42" * Ada hidden zip di belakang baju & lengan
* Kain fully getah tiada zip
* material stretcable cotton & skirt half net

#IzzatyKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔ . 🌷Izzaty kurung🌷 . Measurement : #IzzatyKurungSizingChart  . 🌸SIZE M TOP SHOULDER 15" BUST 36-38" SLEEVES 22" LENGTH 29" SKIRT WAIST 25" (FULLY GETAH) HIPS 34-38" LENGTH 42" . 🌸SIZE L TOP SHOULDER 16" BUST 38-40" SLEEVES 22" LENGTH 29.5" SKIRT WAIST 29" (FULLY GETAH) HIPS 38-40" LENGTH 42" * Ada hidden zip di belakang baju & lengan * Kain fully getah tiada zip * material stretcable cotton & skirt half net #IzzatyKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔
.
🌷Izzaty kurung🌷
.
Measurement :
#IzzatyKurungSizingChart
.
🌸SIZE M
TOP
SHOULDER 15"
BUST 36-38"
SLEEVES 22"
LENGTH 29"

SKIRT
WAIST 25" (FULLY GETAH)
HIPS 34-38"
LENGTH 42"
.
🌸SIZE L
TOP
SHOULDER 16"
BUST 38-40"
SLEEVES 22"
LENGTH 29.5"

SKIRT
WAIST 29" (FULLY GETAH)
HIPS 38-40"
LENGTH 42" * Ada hidden zip di belakang baju & lengan
* Kain fully getah tiada zip
* material stretcable cotton & skirt half net

#IzzatyKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔ . 🌷Izzaty kurung🌷 . Measurement : #IzzatyKurungSizingChart  . 🌸SIZE M TOP SHOULDER 15" BUST 36-38" SLEEVES 22" LENGTH 29" SKIRT WAIST 25" (FULLY GETAH) HIPS 34-38" LENGTH 42" . 🌸SIZE L TOP SHOULDER 16" BUST 38-40" SLEEVES 22" LENGTH 29.5" SKIRT WAIST 29" (FULLY GETAH) HIPS 38-40" LENGTH 42" * Ada hidden zip di belakang baju & lengan * Kain fully getah tiada zip * material stretcable cotton & skirt half net #IzzatyKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔
.
🌷Izzaty kurung🌷
.
Measurement :
#IzzatyKurungSizingChart
.
🌸SIZE M
TOP
SHOULDER 15"
BUST 36-38"
SLEEVES 22"
LENGTH 29"

SKIRT
WAIST 25" (FULLY GETAH)
HIPS 34-38"
LENGTH 42"
.
🌸SIZE L
TOP
SHOULDER 16"
BUST 38-40"
SLEEVES 22"
LENGTH 29.5"

SKIRT
WAIST 29" (FULLY GETAH)
HIPS 38-40"
LENGTH 42" * Ada hidden zip di belakang baju & lengan
* Kain fully getah tiada zip
* material stretcable cotton & skirt half net

#IzzatyKurung #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLEARANCE RM98(SM)/RM103(SS)✔✔ . 🌷Izzaty kurung🌷 . Measurement : #IzzatyKurungSizingChart  . 🌸SIZE M TOP SHOULDER 15" BUST 36-38" SLEEVES 22" LENGTH 29" SKIRT WAIST 25" (FULLY GETAH) HIPS 34-38" LENGTH 42" . 🌸SIZE L TOP SHOULDER 16" BUST 38-40" SLEEVES 22" LENGTH 29.5" SKIRT WAIST 29" (FULLY GETAH) HIPS 38-40" LENGTH 42" * Ada hidden zip di belakang baju & lengan * Kain fully getah tiada zip * material stretcable cotton & skirt half net #IzzatyKurung  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLERANCE RM48(SM)/RM53(SS)✔✔
*AVAIL DARK BLUE ONLY*
.
🌷Markonah 2.0 suit🌷
.
Material : Cotton

Free Size

Measurement :
#MarkonahSuitSizingChart

Baju
Bahu 14”
Dada 33”
Lengan 17”
Labuh Lengan 22”
Labuh Baju 21”

Seluar
Pinggang 22”- 26”
Pinggul 34”
Labuh Seluar 39.5”

#MarkonahSuit #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
✔✔CLERANCE RM48(SM)/RM53(SS)✔✔ *AVAIL DARK BLUE ONLY* . 🌷Markonah 2.0 suit🌷 . Material : Cotton Free Size Measurement : #MarkonahSuitSizingChart  Baju Bahu 14” Dada 33” Lengan 17” Labuh Lengan 22” Labuh Baju 21” Seluar Pinggang 22”- 26” Pinggul 34” Labuh Seluar 39.5” #MarkonahSuit  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<<
🌷Haliza dress🌷
.
Measurement :
#HalizsDressSizingChart
.
🌸SAIZ S
BAHU 16"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57.5
.
🌸SAIZ M
BAHU 17"
DADA 38"
KETIAK 17"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57"
.
🌸SAIZ XL
BAHU 18"
DADA 42"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 58"

Other :
• Material lace with full lining
• Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
• Zip dipergelangan tangan

#HalizaDress #dressmurah #dresscantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<< 🌷Haliza dress🌷 . Measurement : #HalizsDressSizingChart  . 🌸SAIZ S BAHU 16" DADA 36" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57.5 . 🌸SAIZ M BAHU 17" DADA 38" KETIAK 17" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57" . 🌸SAIZ XL BAHU 18" DADA 42" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 24" LABUH 58" Other : • Material lace with full lining • Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian • Zip dipergelangan tangan #HalizaDress  #dressmurah  #dresscantik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<<
🌷Haliza dress🌷
.
Measurement :
#HalizsDressSizingChart
.
🌸SAIZ S
BAHU 16"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57.5
.
🌸SAIZ M
BAHU 17"
DADA 38"
KETIAK 17"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57"
.
🌸SAIZ XL
BAHU 18"
DADA 42"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 58"

Other :
• Material lace with full lining
• Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
• Zip dipergelangan tangan

#HalizaDress #dressmurah #dresscantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<< 🌷Haliza dress🌷 . Measurement : #HalizsDressSizingChart  . 🌸SAIZ S BAHU 16" DADA 36" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57.5 . 🌸SAIZ M BAHU 17" DADA 38" KETIAK 17" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57" . 🌸SAIZ XL BAHU 18" DADA 42" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 24" LABUH 58" Other : • Material lace with full lining • Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian • Zip dipergelangan tangan #HalizaDress  #dressmurah  #dresscantik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<<
🌷Haliza dress🌷
.
Measurement :
#HalizsDressSizingChart
.
🌸SAIZ S
BAHU 16"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57.5
.
🌸SAIZ M
BAHU 17"
DADA 38"
KETIAK 17"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57"
.
🌸SAIZ XL
BAHU 18"
DADA 42"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 58"

Other :
• Material lace with full lining
• Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
• Zip dipergelangan tangan

#HalizaDress #dressmurah #dresscantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<< 🌷Haliza dress🌷 . Measurement : #HalizsDressSizingChart  . 🌸SAIZ S BAHU 16" DADA 36" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57.5 . 🌸SAIZ M BAHU 17" DADA 38" KETIAK 17" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57" . 🌸SAIZ XL BAHU 18" DADA 42" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 24" LABUH 58" Other : • Material lace with full lining • Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian • Zip dipergelangan tangan #HalizaDress  #dressmurah  #dresscantik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<<
🌷Haliza dress🌷
.
Measurement :
#HalizsDressSizingChart
.
🌸SAIZ S
BAHU 16"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57.5
.
🌸SAIZ M
BAHU 17"
DADA 38"
KETIAK 17"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 57"
.
🌸SAIZ XL
BAHU 18"
DADA 42"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 58"

Other :
• Material lace with full lining
• Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
• Zip dipergelangan tangan

#HalizaDress #dressmurah #dresscantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #onlinejerla #BajuRaya2018

To order whatssap www.wasap.my/60126541784
>>RM98(SM)/RM103(SS)<< 🌷Haliza dress🌷 . Measurement : #HalizsDressSizingChart  . 🌸SAIZ S BAHU 16" DADA 36" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57.5 . 🌸SAIZ M BAHU 17" DADA 38" KETIAK 17" PANJANG LENGAN 23" LABUH 57" . 🌸SAIZ XL BAHU 18" DADA 42" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 24" LABUH 58" Other : • Material lace with full lining • Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian • Zip dipergelangan tangan #HalizaDress  #dressmurah  #dresscantik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #instafashion  #instafamous  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order whatssap www.wasap.my/60126541784
Birthday Boy ❤️ 22 y/o 
#17/10
#syukurselalu #lovemyself #lovemyfamily
KONGSI PENGALAMAN.
.
Waktu saya mula berniaga dulu, saya fikir customer semua tak banyak kerenah. Tak banyak tanya bila kita cuba explain pasal barang yang kita jual. Tak minta macam-macam, pendek kata tak banyak songeh la.😂
.
Tapi bila dah mula buka booth, pergi event, jumpa orang sana sini, macam-macam pulak yang jumpa. Kadang-kadang sampai naik pening pun ada.😵 .
Tapi saya faham, kena banyak sabar, sebab tak semua customer macam tu. Kadang-kadang bila kita nak beli barang pun kita akan tanya macam-macam. Betul tak? Ye la mesti kena ambil tahu kan hehe..😀 Bukan apa, lebih yakin sebab kita yang nak pakai nanti.
.
Kali ni giliran team Ikon-Ikon saya pulak yang yang hadapi cabaran yang sama. Ada yang beritahu kadang-kadang customer tanya pelik-pelik. "Bole tolong hantar bau sampai sini tak?". Haaaaa...acaner nak jawab tu??? Takkan nak pos kot bau tu dik!🤣
.
Diorang cakap seronok jugak layan customer ni. Yang mana mereka tak tahu nak explain saya bantu sikit-sikit supaya mereka lebih faham dan tahu macamana nak handle customer di samping mampu buat duit untuk diri sendiri. Alhamdulillah..🤗🤗🤗
.
Semoga kami tak jemu untuk beri lebih manfaat lagi pada orang ramai. In Shaa Allah❤️
.
#1day1capter #readandwrite #syukurselalu 
17 Oktober 2018 : 23:48pm
KONGSI PENGALAMAN. . Waktu saya mula berniaga dulu, saya fikir customer semua tak banyak kerenah. Tak banyak tanya bila kita cuba explain pasal barang yang kita jual. Tak minta macam-macam, pendek kata tak banyak songeh la.😂 . Tapi bila dah mula buka booth, pergi event, jumpa orang sana sini, macam-macam pulak yang jumpa. Kadang-kadang sampai naik pening pun ada.😵 . Tapi saya faham, kena banyak sabar, sebab tak semua customer macam tu. Kadang-kadang bila kita nak beli barang pun kita akan tanya macam-macam. Betul tak? Ye la mesti kena ambil tahu kan hehe..😀 Bukan apa, lebih yakin sebab kita yang nak pakai nanti. . Kali ni giliran team Ikon-Ikon saya pulak yang yang hadapi cabaran yang sama. Ada yang beritahu kadang-kadang customer tanya pelik-pelik. "Bole tolong hantar bau sampai sini tak?". Haaaaa...acaner nak jawab tu??? Takkan nak pos kot bau tu dik!🤣 . Diorang cakap seronok jugak layan customer ni. Yang mana mereka tak tahu nak explain saya bantu sikit-sikit supaya mereka lebih faham dan tahu macamana nak handle customer di samping mampu buat duit untuk diri sendiri. Alhamdulillah..🤗🤗🤗 . Semoga kami tak jemu untuk beri lebih manfaat lagi pada orang ramai. In Shaa Allah❤️ . #1day1capter  #readandwrite  #syukurselalu  17 Oktober 2018 : 23:48pm
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
Hadis Rasulullah - Berilah hadiah kamu akan saling berkasih- kasih. Cuba untuk mengikut hadis Rasulullah ini Saya mula memberi hadiah kepada mereka yg dikasihi. Bukan mahal tapi sbg tanda ingatan. MasyaAllah tapi makin banyak pula hadiah yg di terima dari yg Saya berikan.  Terima Kasih for this gift 🎁. Seronok dpt this book as a gift.  #syukurselalu
Hadis Rasulullah - Berilah hadiah kamu akan saling berkasih- kasih. Cuba untuk mengikut hadis Rasulullah ini Saya mula memberi hadiah kepada mereka yg dikasihi. Bukan mahal tapi sbg tanda ingatan. MasyaAllah tapi makin banyak pula hadiah yg di terima dari yg Saya berikan. Terima Kasih for this gift 🎁. Seronok dpt this book as a gift. #syukurselalu 
#latepost
.
.
Sup Ikan Merah 
Sayur Goreng Bunga Kobis + Cendawan Tiram 
Kicap Cili Limau Kasturi tak pernah jemu ... pendamping segala sup 😋
.
.
#kasis_ent #syukurselalu #alhamdulillah #sayajual #jualandantempahan #pelbagaimenu #apa2majlis #sedap #makan #kitamakan #sukamakan #hariharimakan #hariharilapar #kuliner #delicious #fish #vegetable #homemade  #instalike #instafood #instafoodie #instafoodstagram #foodporn #picfood #pic #picoftheday #thankforlike #thanksforfollow
#latepost  . . Sup Ikan Merah Sayur Goreng Bunga Kobis + Cendawan Tiram Kicap Cili Limau Kasturi tak pernah jemu ... pendamping segala sup 😋 . . #kasis_ent  #syukurselalu  #alhamdulillah  #sayajual  #jualandantempahan  #pelbagaimenu  #apa2majlis  #sedap  #makan  #kitamakan  #sukamakan  #hariharimakan  #hariharilapar  #kuliner  #delicious  #fish  #vegetable  #homemade  #instalike  #instafood  #instafoodie  #instafoodstagram  #foodporn  #picfood  #pic  #picoftheday  #thankforlike  #thanksforfollow 
>>RM70(SM)/RM75(SS)<<
💖Janna printed batik💖
.
Material : batik crepe
Zipper di lengan dan belakang

Free Size

Measurement :
#JannaPrintedBatikSizingChart

Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 24
Labuh baju 27

Skirt
Pinggang 24 till 38
Punggung 40
Labuh kain 41
With elastic waist

#JannaPrintedBatik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #bazaarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #dropship #malaysia #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ootd #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2018

To order >>> www.wasap.my/60126541784
>>RM70(SM)/RM75(SS)<< 💖Janna printed batik💖 . Material : batik crepe Zipper di lengan dan belakang Free Size Measurement : #JannaPrintedBatikSizingChart  Bahu 15.5 Dada 38 Panjang tangan 24 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 24 till 38 Punggung 40 Labuh kain 41 With elastic waist #JannaPrintedBatik  #ohsemwei  #ohsemweh  #kurungmoden  #minikurung  #hashtagjer  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instafashion  #instafamous  #instapopular  #igshop  #onlinebisnes  #jombeli  #dropship  #malaysia  #bajumurah  #bajucantik  #bless  #syukurselalu  #ootd  #ruangrezekihanania  #kurunglace  #ladiesfashion  #exclusivekurung  #bridesmaid  #kurungviral  #onlinejerla  #BajuRaya2018  To order >>> www.wasap.my/60126541784
..c dia wat hal lagi 😩 ..
..
~ agensahdianzseriiskandar ~
#syukurselalu 
#alhamdulillah
Besarnya sebuah kebahagian jika kita sentiasa bersyukur apa yang ada.. #Alhamdullilah
#SyukurSelalu
#bgi dio tuuuuuu
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
BAGI YG INGIN CEPAT ATASI HAMBATAN KEHAMILAN SPRT: HAID TIDAK TERATUR, KISTA, MIOM, PCOS, PENYUMBATAN TUBA FALOPI, OBESITAS, SPERMA ENCER DLL.YUK BURUAN CEK IG KITA 😘 DAN KONSULKAN SEGERA ALHAMDULILLAH SUDAH BANYAK BUNDA2 YG BERHASIL HAMIL 😃 
Follow: 
@my.pregnant_id
@my.pregnant_id
@my.pregnant_id
@my.pregnant_id
@my.pregnant_id
@my.pregnant_id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan
️✔ contact person :
📲WA,,,: 081343217130
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn BAGI YG INGIN CEPAT ATASI HAMBATAN KEHAMILAN SPRT: HAID TIDAK TERATUR, KISTA, MIOM, PCOS, PENYUMBATAN TUBA FALOPI, OBESITAS, SPERMA ENCER DLL.YUK BURUAN CEK IG KITA 😘 DAN KONSULKAN SEGERA ALHAMDULILLAH SUDAH BANYAK BUNDA2 YG BERHASIL HAMIL 😃 Follow: @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person : 📲WA,,,: 081343217130
ALHAMDULILLAH.. 😘😘 #fazielacollection 
#syukurselalu
#17/10/2018
Alhamdulillah .. TQ husband ❤️ surprise birthday girl kata nyaa .. #syukurselalu
Alhamdulillah .. TQ husband ❤️ surprise birthday girl kata nyaa .. #syukurselalu 
Selamat Malam🌛

#syukurselalu
Selamat malam. 
Selamat berehat dari siang yg memenatkan.. Semoga tidur juga menjadi satu ibadah.. 😁💕💤 #syukurselalu #sentiasabersangkabaik #almulkdulusebelumtidur📖 #ayatulkursi
Alhamdulillah rezeki malam nie...
En hubby sediakan ayaq nescafe & muffin pemberian jiran sebelah...muffin sedap cgt 😍😍 Tma ksh cgt... Kepala ceq dee xblurr dh.. Hehehe

#syukurselalu
Alhamdulillah rezeki malam nie... En hubby sediakan ayaq nescafe & muffin pemberian jiran sebelah...muffin sedap cgt 😍😍 Tma ksh cgt... Kepala ceq dee xblurr dh.. Hehehe #syukurselalu 
Maaf ya seharian bahagia banget walau "no money" upssss..xixi.. a happiness not to find but just make it.. Thanks God.. I love u.. #khilafday #justforfun #syukurselalu
Maaf ya seharian bahagia banget walau "no money" upssss..xixi.. a happiness not to find but just make it.. Thanks God.. I love u.. #khilafday  #justforfun  #syukurselalu 
Tiada yang lama tiada lah yang baharu 👨🏻‍🔧#alhamdulillah #syukurselalu #rxzstilltheboss
You’ll know you’ve made the right decision when there is peace in your heart. 
O Allah...please guide me in the days full of challenges and bestow me patience. Aminn..
.
The best picture from my photographer of life @faizzmus ❤️
.
.
#love #faiznaimi #seoulkorea #seoul #korea #doayangbaikbaik #alhamdulillah #syukurselalu #travelogfaiznaimi #colourful #lifequotes #korea2018 #autumn #autumninkorea #namiisland #namiisland2018 #wintersonata #wintersonatastatue #lovestory #journey #beautifuljourney #husbandandwife #tadabburalam #wifey #lovers #autumninmyheart #korean #hijabista #muamalaysia
You’ll know you’ve made the right decision when there is peace in your heart. O Allah...please guide me in the days full of challenges and bestow me patience. Aminn.. . The best picture from my photographer of life @faizzmus ❤️ . . #love  #faiznaimi  #seoulkorea  #seoul  #korea  #doayangbaikbaik  #alhamdulillah  #syukurselalu  #travelogfaiznaimi  #colourful  #lifequotes  #korea2018  #autumn  #autumninkorea  #namiisland  #namiisland2018  #wintersonata  #wintersonatastatue  #lovestory  #journey  #beautifuljourney  #husbandandwife  #tadabburalam  #wifey  #lovers  #autumninmyheart  #korean  #hijabista  #muamalaysia 
Untuk arwah suami tercinta...
Walau terpisah dunia....
Dan kisah kita telah sampai ke penghujungnya....
Tiada pujukkan mesra ketika hati pura-pura merajuk....
Tiada lagi sesi berkeluh kesah sambil berpeluk mesra....
Tiada tawa bahagia ketika candaan tak sampai kejiwa....
Kini...
Aku cuba menapak walau tiada lagi kudrat di diri....
Kini...
Aku hanya mampu berkeluh kesah kepada sang pencipta dalam setiap sujudku...
Kini...
Hanya disetiap tahajudku,ku persembahkan doa tulusku...
Moga pengampunan yang Maha Esa menjadi milikmu...
Moga tempatmu bersama mereka sang pejuang agama...
Dan doa dihatiku paling dalam...
Moga cinta ini mampu ku gengam hingga ke syurga abadi...
#sajakbebas #sajakliar #sajakmodern #sajak #sajaklovers #puisicinta #puisilovers #sasterabebas #sasteramelayu #malaypoem #malaypoetry #bahagiaitusederhana😊 #sederhanaituindah #syukurselalu #picoftheday #pictures #ig_captures #ig_naturlovers #ig_nature #intsagood #instapic #instalike #instalove #instasajak
Untuk arwah suami tercinta... Walau terpisah dunia.... Dan kisah kita telah sampai ke penghujungnya.... Tiada pujukkan mesra ketika hati pura-pura merajuk.... Tiada lagi sesi berkeluh kesah sambil berpeluk mesra.... Tiada tawa bahagia ketika candaan tak sampai kejiwa.... Kini... Aku cuba menapak walau tiada lagi kudrat di diri.... Kini... Aku hanya mampu berkeluh kesah kepada sang pencipta dalam setiap sujudku... Kini... Hanya disetiap tahajudku,ku persembahkan doa tulusku... Moga pengampunan yang Maha Esa menjadi milikmu... Moga tempatmu bersama mereka sang pejuang agama... Dan doa dihatiku paling dalam... Moga cinta ini mampu ku gengam hingga ke syurga abadi... #sajakbebas  #sajakliar  #sajakmodern  #sajak  #sajaklovers  #puisicinta  #puisilovers  #sasterabebas  #sasteramelayu  #malaypoem  #malaypoetry  #bahagiaitusederhana 😊 #sederhanaituindah  #syukurselalu  #picoftheday  #pictures  #ig_captures  #ig_naturlovers  #ig_nature  #intsagood  #instapic  #instalike  #instalove  #instasajak 
💝 Kurung Pesak Gantung / Kurung Riau + Kain Lipat Batik Depan kanak² 7 tahun 💝

Thank You My Beloved Customer 
#mimistylesbeadsshawltailor #kurungpesakgantung #kurungriau #berikanmasa #syukurselalu #terimakasih #kitapunya #kitaok
Cintaku tak lekang oleh waktu just for you Mom and dad. I love you, I'm grow and health. You always in my heart.
:
:
:
#syukurselalu #love #instagood #instapic #instagram #likeforlikes #lalabadriyah
Repost @novie_ch14
by @media.repost:
__
.
.
Semakin berat Ujian dan Cobaan,
semakin rendahkan dirimu dihadapan
Allah - azza wa jalla -
.
.
Just do your part,
and the results will handle themselves
.
.
__________
Novie Ch
•
•
•
#instaquote #muslim #muslimah #islam #cinta #pertemanansehat #islampost #quoteislam #jagahati #hati #instagood #instamuslim #nasehat #belajar #motivasi #ikhlas #syukurselalu #muhasabah #muhasabahdiri #syukur #nasehatislam #introspeksidiri #instaislam #sunnah #doa #introspeksi #hijab #alhamdulillah #sabarituindah #renungan
Repost @novie_ch14 by @media.repost: __ . . Semakin berat Ujian dan Cobaan, semakin rendahkan dirimu dihadapan Allah - azza wa jalla - . . Just do your part, and the results will handle themselves . . __________ Novie Ch • • • #instaquote  #muslim  #muslimah  #islam  #cinta  #pertemanansehat  #islampost  #quoteislam  #jagahati  #hati  #instagood  #instamuslim  #nasehat  #belajar  #motivasi  #ikhlas  #syukurselalu  #muhasabah  #muhasabahdiri  #syukur  #nasehatislam  #introspeksidiri  #instaislam  #sunnah  #doa  #introspeksi  #hijab  #alhamdulillah  #sabarituindah  #renungan 
.
.
[NOW LAUNCHING] "YEAY DRESS BASIC QAMRAA YG PERTAMA, WAFA BASIC NAMA DIBERI. SESUAI UNTUK AWAK YG SUKA DRESS UTK PAKAI SETIAP HARI KE KELAS, PEJABAT DAN BERJALAN JALAN"
.
Awak semua boleh pakai dress nih dengan Blazer atau Cardigan. Nampak sangat cantik dan elegant tau. Confirm kawan2 puji. Hehe..
.
===========
WAFA BASIC
===========
.
✔ DESIGN DRESS
Cutting PRINCESS yang cantik dan dapat cover perut,pinggul dan peha;)
✔ PILIHAN WARNA MENARIK
Kami tampilkan warna warna hot dan menarik 2018
✔ SIZE S - XL 
Kami menyediakan size kecil sehingga besar.
✔ BF FRIENDLY DAN ZIP BELAKANG
1 hidden ZIP di bahagian dada untuk memudahkan ibu ibu menyusu. Kami juga menyediakan zip belakang sepanjang 22 inci, sangat mudah untuk memakai dan menanggalkan pakaian.
✔ WUDHU FRIENDLY 
Ada hidden zip dan boleh dibuka untuk mengambil wudhu.
✔DETAILING METAL TAG EXCLUSIVE
Metal tag dijahit di tangan dan pinggang.
✔ MATERIAL COMO CREPE
Kain selesa, tak perlu iron teruk teruk sangat, dan serap peluh. Seharian pakai material ini pun tak rimas, selesa sangat. Tu yang customer kata kat Bella. 😊
✔BOLEH PAKAI KE SEMUA MAJLIS
Design yg simple dan boleh pakai di semua majlis termasuklah ke pejabat, kelas dan shoping mall
.
Harga Asal  RM159
Harga Promo  RM129 FREEPOSTAGE
.
Haa tunggu apa lagi, mai la serbu habis habisan.. He..he..
.
.
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
. . [NOW LAUNCHING] "YEAY DRESS BASIC QAMRAA YG PERTAMA, WAFA BASIC NAMA DIBERI. SESUAI UNTUK AWAK YG SUKA DRESS UTK PAKAI SETIAP HARI KE KELAS, PEJABAT DAN BERJALAN JALAN" . Awak semua boleh pakai dress nih dengan Blazer atau Cardigan. Nampak sangat cantik dan elegant tau. Confirm kawan2 puji. Hehe.. . =========== WAFA BASIC =========== . ✔ DESIGN DRESS Cutting PRINCESS yang cantik dan dapat cover perut,pinggul dan peha;) ✔ PILIHAN WARNA MENARIK Kami tampilkan warna warna hot dan menarik 2018 ✔ SIZE S - XL Kami menyediakan size kecil sehingga besar. ✔ BF FRIENDLY DAN ZIP BELAKANG 1 hidden ZIP di bahagian dada untuk memudahkan ibu ibu menyusu. Kami juga menyediakan zip belakang sepanjang 22 inci, sangat mudah untuk memakai dan menanggalkan pakaian. ✔ WUDHU FRIENDLY Ada hidden zip dan boleh dibuka untuk mengambil wudhu. ✔DETAILING METAL TAG EXCLUSIVE Metal tag dijahit di tangan dan pinggang. ✔ MATERIAL COMO CREPE Kain selesa, tak perlu iron teruk teruk sangat, dan serap peluh. Seharian pakai material ini pun tak rimas, selesa sangat. Tu yang customer kata kat Bella. 😊 ✔BOLEH PAKAI KE SEMUA MAJLIS Design yg simple dan boleh pakai di semua majlis termasuklah ke pejabat, kelas dan shoping mall . Harga Asal RM159 Harga Promo RM129 FREEPOSTAGE . Haa tunggu apa lagi, mai la serbu habis habisan.. He..he.. . . Whatapps ➡️ 0124977699 Whatapps ➡️ 0124977699 Whatapps ➡️ 0124977699
P U I S I C I N T A
"..Akanku ukirkan senyummu
Akanku lukiskan tawamu
Menjadikan susunan warna
Potret indah......"🎤🎶
.
Praktis jerit sebelum tidur.. 😅 
Selamat malam sahabat! 😎
.
#mylife #journal #love #life #smule #larutmalam #sing #lullaby #bedtime #song #puisicinta #ilusi #lovepoetry #goodnight #justforfun #positivevibes #behappy #grateful #syukurselalu
.
.
[NOW LAUNCHING] "YEAY DRESS BASIC QAMRAA YG PERTAMA, WAFA BASIC NAMA DIBERI. SESUAI UNTUK AWAK YG SUKA DRESS UTK PAKAI SETIAP HARI KE KELAS, PEJABAT DAN BERJALAN JALAN"
.
Awak semua boleh pakai dress nih dengan Blazer atau Cardigan. Nampak sangat cantik dan elegant tau. Confirm kawan2 puji. Hehe..
.
===========
WAFA BASIC
===========
.
✔ DESIGN DRESS
Cutting PRINCESS yang cantik dan dapat cover perut,pinggul dan peha;)
✔ PILIHAN WARNA MENARIK
Kami tampilkan warna warna hot dan menarik 2018
✔ SIZE S - XL 
Kami menyediakan size kecil sehingga besar.
✔ BF FRIENDLY DAN ZIP BELAKANG
1 hidden ZIP di bahagian dada untuk memudahkan ibu ibu menyusu. Kami juga menyediakan zip belakang sepanjang 22 inci, sangat mudah untuk memakai dan menanggalkan pakaian.
✔ WUDHU FRIENDLY 
Ada hidden zip dan boleh dibuka untuk mengambil wudhu.
✔DETAILING METAL TAG EXCLUSIVE
Metal tag dijahit di tangan dan pinggang.
✔ MATERIAL COMO CREPE
Kain selesa, tak perlu iron teruk teruk sangat, dan serap peluh. Seharian pakai material ini pun tak rimas, selesa sangat. Tu yang customer kata kat Bella. 😊
✔BOLEH PAKAI KE SEMUA MAJLIS
Design yg simple dan boleh pakai di semua majlis termasuklah ke pejabat, kelas dan shoping mall
.
Harga Asal  RM159
Harga Promo  RM129 FREEPOSTAGE
.
Haa tunggu apa lagi, mai la serbu habis habisan.. He..he..
.
.
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
. . [NOW LAUNCHING] "YEAY DRESS BASIC QAMRAA YG PERTAMA, WAFA BASIC NAMA DIBERI. SESUAI UNTUK AWAK YG SUKA DRESS UTK PAKAI SETIAP HARI KE KELAS, PEJABAT DAN BERJALAN JALAN" . Awak semua boleh pakai dress nih dengan Blazer atau Cardigan. Nampak sangat cantik dan elegant tau. Confirm kawan2 puji. Hehe.. . =========== WAFA BASIC =========== . ✔ DESIGN DRESS Cutting PRINCESS yang cantik dan dapat cover perut,pinggul dan peha;) ✔ PILIHAN WARNA MENARIK Kami tampilkan warna warna hot dan menarik 2018 ✔ SIZE S - XL Kami menyediakan size kecil sehingga besar. ✔ BF FRIENDLY DAN ZIP BELAKANG 1 hidden ZIP di bahagian dada untuk memudahkan ibu ibu menyusu. Kami juga menyediakan zip belakang sepanjang 22 inci, sangat mudah untuk memakai dan menanggalkan pakaian. ✔ WUDHU FRIENDLY Ada hidden zip dan boleh dibuka untuk mengambil wudhu. ✔DETAILING METAL TAG EXCLUSIVE Metal tag dijahit di tangan dan pinggang. ✔ MATERIAL COMO CREPE Kain selesa, tak perlu iron teruk teruk sangat, dan serap peluh. Seharian pakai material ini pun tak rimas, selesa sangat. Tu yang customer kata kat Bella. 😊 ✔BOLEH PAKAI KE SEMUA MAJLIS Design yg simple dan boleh pakai di semua majlis termasuklah ke pejabat, kelas dan shoping mall . Harga Asal RM159 Harga Promo RM129 FREEPOSTAGE . Haa tunggu apa lagi, mai la serbu habis habisan.. He..he.. . . Whatapps ➡️ 0124977699 Whatapps ➡️ 0124977699 Whatapps ➡️ 0124977699