an online Instagram web viewer

#sweetdara medias

Photos

Sekarang ni musim durian kan. Bnyak org tnya klu mkn durian blh xmkn jamu sweetdara ni?? Mai sini akak nk habaq kalau hampa makan durian tu blh ja xdk masalah pn tp jarakan 1 2jam dlu bru makan JAMU #sweetdara tau.😘😘
Sekarang ni musim durian kan. Bnyak org tnya klu mkn durian blh xmkn jamu sweetdara ni?? Mai sini akak nk habaq kalau hampa makan durian tu blh ja xdk masalah pn tp jarakan 1 2jam dlu bru makan JAMU #sweetdara  tau.😘😘
Hai uolls kat sini sis ada SUPER COMBO 🤗

Set complete untuk gegirl yang nak cantik luar dan dalam😍jangan jaga dalam je padat ketat mampat tapi luaran peha hitam,ketiak hitam,siku hitam 🤢🤮 set super combo ni sis sediakan #sweetheartputihmelepak Korang boleh tonyoh tempat yg gelap tu ye!!
.
#sweetdara 
#jussweetdaraplus 
#kmcintahati 
#sweetheartputihmelepak .
Rm180
(free postage and COD)
COD AREA:
📌seluruh bandar Kuantan 📌seluruh bandar temerloh 
WhatsApp sis 📲0199671860 📲0199671860
Hai uolls kat sini sis ada SUPER COMBO 🤗 Set complete untuk gegirl yang nak cantik luar dan dalam😍jangan jaga dalam je padat ketat mampat tapi luaran peha hitam,ketiak hitam,siku hitam 🤢🤮 set super combo ni sis sediakan #sweetheartputihmelepak  Korang boleh tonyoh tempat yg gelap tu ye!! . #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kmcintahati  #sweetheartputihmelepak  . Rm180 (free postage and COD) COD AREA: 📌seluruh bandar Kuantan 📌seluruh bandar temerloh WhatsApp sis 📲0199671860 📲0199671860
Insyaallah darling semoga gastric awak hilang 😘😘yang paling bestnya makan jamu #sweetdara ni akan buang angin jahat dalam badan kita malah keputihan pon hilang,period pun regular
.
.
Rm40 
WhatsApp sis 📲0199671860
#posseluruhmalaysia #sweetheartputihmelepak #kakakjualjamu #kakakjualjamu #sweetdarakuantan #sweetdarapahang #jamurapatjamuketat #jamusweetdara #sweetdaratemerloh
Hai uolls kat sini sis ada SUPER COMBO 🤗

Set complete untuk gegirl yang nak cantik luar dan dalam😍jangan jaga dalam je padat ketat mampat tapi luaran peha hitam,ketiak hitam,siku hitam 🤢🤮 set super combo ni sis sediakan #sweetheartputihmelepak Korang boleh tonyoh tempat yg gelap tu ye!!
.
#sweetdara 
#jussweetdaraplus 
#kmcintahati 
#sweetheartputihmelepak .
Rm180
(free postage and COD)
COD AREA:
📌seluruh bandar Kuantan 📌seluruh bandar temerloh 
WhatsApp sis 📲0199671860 📲0199671860
Hai uolls kat sini sis ada SUPER COMBO 🤗 Set complete untuk gegirl yang nak cantik luar dan dalam😍jangan jaga dalam je padat ketat mampat tapi luaran peha hitam,ketiak hitam,siku hitam 🤢🤮 set super combo ni sis sediakan #sweetheartputihmelepak  Korang boleh tonyoh tempat yg gelap tu ye!! . #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kmcintahati  #sweetheartputihmelepak  . Rm180 (free postage and COD) COD AREA: 📌seluruh bandar Kuantan 📌seluruh bandar temerloh WhatsApp sis 📲0199671860 📲0199671860
Siapa kata susah nak berjamu? 
Masuk je dalam pouch bag macam client @sweetdara_pj ni. Settle can bawak pergi office 😆
.. Agent sah #sweetda for area p. j

#sayagunasayajual #taktryrugi

Nak cuba try test #sweetdara? 📌 0147182505

#confirmlentik
#confirmrepeatorder 
#ss2
#seapark
#pjoldtown
#asiajayalrt
#section12pj
#section14pj
#petalingjaya
#codpetalingjaya
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
#syukuralhamdulillah 
#sweetdara  Watsap now ☎️0126722242
☎️0126722242 ☎️0126722242
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
. Yeayyyyy jumpa lagi di SACC MALL Shah Alam.
Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA.

#karnivalindustriasastani #2018 #selangor 
#sweetdara #kakkm
.

AGEN SAH SWEETDARA
📲 WhatsApp : 011-21312502 : 016–3765230
🚘 COD : 📍Cheras
📍Bandar Sri Permaisuri
📍Pudu Ulu
📍Taman Tenaga
📍Bandar Tun Razak
📍Citta Mall Ara Damansara
#sweetdarakakkm #jamusweetdara #jamukakkm #setcintahati #cheras #aradamansara
#Repost  @kmbeautyhq with @get_repost ・・・ . Yeayyyyy jumpa lagi di SACC MALL Shah Alam. Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA. #karnivalindustriasastani  #2018  #selangor  #sweetdara  #kakkm  . AGEN SAH SWEETDARA 📲 WhatsApp : 011-21312502 : 016–3765230 🚘 COD : 📍Cheras 📍Bandar Sri Permaisuri 📍Pudu Ulu 📍Taman Tenaga 📍Bandar Tun Razak 📍Citta Mall Ara Damansara #sweetdarakakkm  #jamusweetdara  #jamukakkm  #setcintahati  #cheras  #aradamansara 
Pd cust yg tnya "sis sweetdara ada promo x? " yesss ada ni promo terbaik deknon!!! SET SUPER WOMAN! set ni mmg complete utk dalaman dan luaran wanita xyah cari yg lain da i tell u 😍🔥 Hakak sgt2 bermurah hati nk bg 4 brg tau sy ulangi 4 brg ni hnya RM180 free postage lg!!! Mana nk cari?? Aduuhhhh rugi la sape x grab mmg menyesal x sudah 😎😆 so ape lg cpt cpt jgn lmbt lmbt 👅😉😜
.

Whatsapp 0183673293
.

#setsuperwoman
#sweetdara
#jussweetdarapluscollagen 
#sabunbodyputihmelepak 
#kmcintahati 
#sihatluardalam 
#rahsiahrumahtangga 
#suamixpandanglain 
#wargapuchong 
#cod
#janganbiarkanpasanganceritabusukpadaoranglain 
#sweetdarapuchonghot
Pd cust yg tnya "sis sweetdara ada promo x? " yesss ada ni promo terbaik deknon!!! SET SUPER WOMAN! set ni mmg complete utk dalaman dan luaran wanita xyah cari yg lain da i tell u 😍🔥 Hakak sgt2 bermurah hati nk bg 4 brg tau sy ulangi 4 brg ni hnya RM180 free postage lg!!! Mana nk cari?? Aduuhhhh rugi la sape x grab mmg menyesal x sudah 😎😆 so ape lg cpt cpt jgn lmbt lmbt 👅😉😜 . Whatsapp 0183673293 . #setsuperwoman  #sweetdara  #jussweetdarapluscollagen  #sabunbodyputihmelepak  #kmcintahati  #sihatluardalam  #rahsiahrumahtangga  #suamixpandanglain  #wargapuchong  #cod  #janganbiarkanpasanganceritabusukpadaoranglain  #sweetdarapuchonghot 
Pd cust yg tnya "sis sweetdara ada promo x? " yesss ada ni promo terbaik deknon!!! SET SUPER WOMAN! set ni mmg complete utk dalaman dan luaran wanita xyah cari yg lain da i tell u 😍🔥 Hakak sgt2 bermurah hati nk bg 4 brg tau sy ulangi 4 brg ni hnya RM180 free postage lg!!! Mana nk cari?? Aduuhhhh rugi la sape x grab mmg menyesal x sudah 😎😆 so ape lg cpt cpt jgn lmbt lmbt 👅😉😜
.

Whatsapp 0183673293
.

#setsuperwoman
#sweetdara
#jussweetdarapluscollagen 
#sabunbodyputihmelepak 
#kmcintahati 
#sihatluardalam 
#rahsiahrumahtangga 
#suamixpandanglain 
#wargapuchong 
#cod
#janganbiarkanpasanganceritabusukpadaoranglain 
#sweetdarapuchonghot
Pd cust yg tnya "sis sweetdara ada promo x? " yesss ada ni promo terbaik deknon!!! SET SUPER WOMAN! set ni mmg complete utk dalaman dan luaran wanita xyah cari yg lain da i tell u 😍🔥 Hakak sgt2 bermurah hati nk bg 4 brg tau sy ulangi 4 brg ni hnya RM180 free postage lg!!! Mana nk cari?? Aduuhhhh rugi la sape x grab mmg menyesal x sudah 😎😆 so ape lg cpt cpt jgn lmbt lmbt 👅😉😜 . Whatsapp 0183673293 . #setsuperwoman  #sweetdara  #jussweetdarapluscollagen  #sabunbodyputihmelepak  #kmcintahati  #sihatluardalam  #rahsiahrumahtangga  #suamixpandanglain  #wargapuchong  #cod  #janganbiarkanpasanganceritabusukpadaoranglain  #sweetdarapuchonghot 
Tengok cheta makan deqeyan 
teruih cheq terliuq
sapa2 nak makan jamu kak km
sila jarakkan masa ya
satgi hampa panas badan
ha cheq x tiaw hahaha

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
Tengok cheta makan deqeyan teruih cheq terliuq sapa2 nak makan jamu kak km sila jarakkan masa ya satgi hampa panas badan ha cheq x tiaw hahaha #sweetdara  #sweetdara_kakkm 
WhatsApp 01136029507
.
SET Combo SWEETDARA
RM100 ONLY
Termasuk postage ( jus + jamu)

Jus sweetdara ada collagen utk
breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap.
skin jadi lembab tak de pecah2 tumit 
Muka glow berseri2
Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas 
Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita.

Mkn la dua2 ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun
✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung

Cara Makan Sweetdara ************************ JAMU Petang/Malam -----------------------------------
Jamu ambil sebesar duit 10sen dulu dan terus dibulatkan kecil2 jadikan 3 supaya senang telan .... telan dgn air suam 
JUS MINUM Pagi SELEPAS MAKAN
---------------------------
2 sudu besar = (30ml)
jus sweetdara plus Collagen

#sweetdara #jussweetdaraplus 
#kuatnyacintakita
WhatsApp 01136029507 . SET Combo SWEETDARA RM100 ONLY Termasuk postage ( jus + jamu) Jus sweetdara ada collagen utk breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap. skin jadi lembab tak de pecah2 tumit Muka glow berseri2 Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita. Mkn la dua2 ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun ✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung Cara Makan Sweetdara ************************ JAMU Petang/Malam ----------------------------------- Jamu ambil sebesar duit 10sen dulu dan terus dibulatkan kecil2 jadikan 3 supaya senang telan .... telan dgn air suam JUS MINUM Pagi SELEPAS MAKAN --------------------------- 2 sudu besar = (30ml) jus sweetdara plus Collagen #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kuatnyacintakita 
Alhamdulillah LARISSSS ‼️ Baru ja restock KMCINTAHATI 🔥🔥SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG DAN ANAK DARA ❤️ 😍Korang yang tengah period lagi laaa kami syor kan sangat paseipa dia boleh buang bacteria nak2 hangpa yang malas tukar pad 🤪🤣 tak payah cakap kami dah tau 🤭😅
Dalam pantang pun wajib pakai naa
.
KM Cinta Hati Hygiene Wash
( Buih pembersih peribadi wanita)
.
Harga : RM40
Size: 120ml
.
Bahan2:
●Kayu serapat
●Manjakani
●Puerraria
●Sirih
●Kunyit
●White 10 whitening ●Sweet Orange essential oil 
Khasiat:
● Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
● Mengetatkan miss v
● Menganjal kan kembali bibir vagina ● Mencerahkan kawasan sekitar vagina
● Miss V berbau wangi ● Segar dan selesa sepanjang hari
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 0123224438 @ klik link www.wasap.my/60123224438
.
Postage WorldWide 💌💌
+Rm8 Sm, +Rm12 Ss
Buy 3item(bole mix) dpt FREE POSTAGE!! 😍😍😍
#sweetdara #jamusweetdara #jebat #jamujebat #jussweetdara #jussweetdaraplus #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #agensahkakkm #agensahsweetdara  #jamuviral #kckskincare
#kmcintahati #kmbeauty #poenwangi
#kakkmbukanbiasa2 #kuatnyacintakita
Alhamdulillah LARISSSS ‼️ Baru ja restock KMCINTAHATI 🔥🔥SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG DAN ANAK DARA ❤️ 😍Korang yang tengah period lagi laaa kami syor kan sangat paseipa dia boleh buang bacteria nak2 hangpa yang malas tukar pad 🤪🤣 tak payah cakap kami dah tau 🤭😅 Dalam pantang pun wajib pakai naa . KM Cinta Hati Hygiene Wash ( Buih pembersih peribadi wanita) . Harga : RM40 Size: 120ml . Bahan2: ●Kayu serapat ●Manjakani ●Puerraria ●Sirih ●Kunyit ●White 10 whitening ●Sweet Orange essential oil Khasiat: ● Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam ● Mengetatkan miss v ● Menganjal kan kembali bibir vagina ● Mencerahkan kawasan sekitar vagina ● Miss V berbau wangi ● Segar dan selesa sepanjang hari . Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 0123224438 @ klik link www.wasap.my/60123224438 . Postage WorldWide 💌💌 +Rm8 Sm, +Rm12 Ss Buy 3item(bole mix) dpt FREE POSTAGE!! 😍😍😍 #sweetdara  #jamusweetdara  #jebat  #jamujebat  #jussweetdara  #jussweetdaraplus  #jussweetdarapluscollagen  #jusjebatmaxx  #jusjebatmaxx  #jamumalaysia  #jamulelaki  #jamusuamiisteri  #kmdreambody  #kmbeautyhouse  #sayajual  #sayajualjamu  #sayajualprodukkurus  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkecantikan  #agensahkakkm  #agensahsweetdara  #jamuviral  #kckskincare  #kmcintahati  #kmbeauty  #poenwangi  #kakkmbukanbiasa2  #kuatnyacintakita 
Minum sweetdara jus untuk lebih bertenaga dan kecerdasan minda. Selain itu, dapat juga merawat masaalah wanita.
Confirm dapat body lentik , kulit licin gebu, berseri2, ceria dan cergas dgn #jussweetdaraplus collagen.
.
KEBAIKAN 
JUS Sweetdara plus+ COLLAGEN ✔ awet muda
✔ tenaga luar biasa
✔ anjalkan payudara
✔ naikkan dan anjalkan punggung ✔ montok dan gebu
✔ kulit halus dan lembab
✔ hilangkan pecah2 dan rekahan di tapak tumit kaki
✔ muka jadi glowing ✔ perapat
✔ tiada angin jahat
✔ tiada senggugut ✔ tiada keputihan
✔ badan dan miss V berbau wangi
✔ Lulus KKM

#sweetdara
#jussweetdaraplus #kmdreambody
#jebat 
#jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku
#janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse #bykm #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai
Minum sweetdara jus untuk lebih bertenaga dan kecerdasan minda. Selain itu, dapat juga merawat masaalah wanita. Confirm dapat body lentik , kulit licin gebu, berseri2, ceria dan cergas dgn #jussweetdaraplus  collagen. . KEBAIKAN JUS Sweetdara plus+ COLLAGEN ✔ awet muda ✔ tenaga luar biasa ✔ anjalkan payudara ✔ naikkan dan anjalkan punggung ✔ montok dan gebu ✔ kulit halus dan lembab ✔ hilangkan pecah2 dan rekahan di tapak tumit kaki ✔ muka jadi glowing ✔ perapat ✔ tiada angin jahat ✔ tiada senggugut ✔ tiada keputihan ✔ badan dan miss V berbau wangi ✔ Lulus KKM #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kmdreambody  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #lakusangat  #kakkm  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse  #bykm  #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai 
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
. Yeayyyyy jumpa lagi di SACC MALL Shah Alam.
Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA.

#karnivalindustriasastani #2018 #selangor 
#sweetdara #kakkm
.
.
AGEN SAH SWEETDARA
📲 WhatsApp : 011-21312502
016-3765230
🚘 COD : 📍Cheras
📍Bandar Sri Permaisuri
📍Pudu Ulu
📍Taman Tenaga
📍Bandar Tun Razak
📍Citta Mall Ara Damansara
#sweetdarakakkm #jamusweetdara #jamukakkm #setcintahati #cheras #aradamansara
#Repost  @kmbeautyhq with @get_repost ・・・ . Yeayyyyy jumpa lagi di SACC MALL Shah Alam. Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA. #karnivalindustriasastani  #2018  #selangor  #sweetdara  #kakkm  . . AGEN SAH SWEETDARA 📲 WhatsApp : 011-21312502 016-3765230 🚘 COD : 📍Cheras 📍Bandar Sri Permaisuri 📍Pudu Ulu 📍Taman Tenaga 📍Bandar Tun Razak 📍Citta Mall Ara Damansara #sweetdarakakkm  #jamusweetdara  #jamukakkm  #setcintahati  #cheras  #aradamansara 
Jumpa Kak KM❤ di SACC MALL Shah Alam.
Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA.

#karnivalindustriasastani 
#2018 #selangor 
#sweetdara #sweetdarasabah #kakkmtaktumpangpopularitiorglain
Yeayyyyy jumpa lagi Kak KM❤ di SACC MALL Shah Alam.
Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA.

#karnivalindustriasastani 
#2018 #selangor 
#sweetdara #sweetdarasabah #kakkmtaktumpangpopularitiorglain
Regrann from @km_lianarosli -  KEPUTIHAN BOLE MENYEBABKAN SPENDA BERLUBANG ‼️
Haaaa ikut celah lobang tu laaa laki kau angkat kaki jalan 🤣🤣🤣 sebelum dia berambus tanpa di halau, baik kau makan #jussweetdaraplus #sweetdara 
Stock tak banyak dah ni... maklum laaa BARANG BAEK DERRR ‼️
#kakkmtaktumpangpopularitiorglain #kakkmbukanbiasa2 #kuatnyacintakita #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai 🏹💙🤜🏻🤛🏾💘
.
.
Pempuan2 kat luar sana tu.. jgn la malu dgn masalah diri & jgn la malu dgn kejayaan diri.. poen dh tak busuk kan? Haaa.. bruneian.. apa lagi.. beli la sweetdara jamu/jus.. kat.. +6738642703 - Mel
+6738642703 - Mel
+6738642703 - Mel
+6738642703 - Mel

#sweetdara
#jussweetdaraplus
#kmcintahati 
#kmbeautyhouse - #regrann
Regrann from @km_lianarosli - KEPUTIHAN BOLE MENYEBABKAN SPENDA BERLUBANG ‼️ Haaaa ikut celah lobang tu laaa laki kau angkat kaki jalan 🤣🤣🤣 sebelum dia berambus tanpa di halau, baik kau makan #jussweetdaraplus  #sweetdara  Stock tak banyak dah ni... maklum laaa BARANG BAEK DERRR ‼️ #kakkmtaktumpangpopularitiorglain  #kakkmbukanbiasa2  #kuatnyacintakita  #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq  #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai  🏹💙🤜🏻🤛🏾💘 . . Pempuan2 kat luar sana tu.. jgn la malu dgn masalah diri & jgn la malu dgn kejayaan diri.. poen dh tak busuk kan? Haaa.. bruneian.. apa lagi.. beli la sweetdara jamu/jus.. kat.. +6738642703 - Mel +6738642703 - Mel +6738642703 - Mel +6738642703 - Mel #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kmcintahati  #kmbeautyhouse  - #regrann 
Regrann from @km_lianarosli -  Tiada lagi bau ikan masin , Tiada lagi keputihan berlendir2 hanyir, Tiada lagi pantyliner, Tiada lagi basah spenda 🤤😜🔥🔥🔥🔥 HANYA DENGAN SWEETDARA 
#sweetdara #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq #kuatnyacintakita #kakkmbukanbiasa2 #kakkmtaktumpangpopularitiorglain .
.
.
Org brunei.. Untuk dapatkan sweetdara jamu & jus supaya poen tak bau hangir..🤣 beli kat +6738642703 Mel

#sweetdara
#jussweetdaraplus
#kckskincare  #kmdreambody
#jebat
#jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak 
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap
#lakusangat #kakkm
#kakkmbukanbiasa2
#kuatnyacintakita  #makincantikbodyku
#janganpernahtinggal #kmbeautyhouse - #regrann
Regrann from @km_lianarosli - Tiada lagi bau ikan masin , Tiada lagi keputihan berlendir2 hanyir, Tiada lagi pantyliner, Tiada lagi basah spenda 🤤😜🔥🔥🔥🔥 HANYA DENGAN SWEETDARA #sweetdara  #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai  #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq  #kuatnyacintakita  #kakkmbukanbiasa2  #kakkmtaktumpangpopularitiorglain  . . . Org brunei.. Untuk dapatkan sweetdara jamu & jus supaya poen tak bau hangir..🤣 beli kat +6738642703 Mel #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kckskincare  #kmdreambody  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #lakusangat  #kakkm  #kakkmbukanbiasa2  #kuatnyacintakita  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse  - #regrann 
Regrann from @km_lianarosli -  Poen yang tak makan jamu sweetdara dan tak basuh dengan cintaHati memang beronyeh lerr rope dia yong ... Sapa yang pakai sabun CintaHati kakkm lepas ni boleh kangkang lebih 🔥🔥🔥🔥 Dah wangi, cute pule rope dia memang abang gigit2 🤪
#kmcintahati #kakkmbukanbiasa2 #kakkmtaktumpangpopularitiorglain #kuatnyacintakita #sweetdara #poenwangi #kangkanglebih
#sweetdara
#jussweetdaraplus
#kuatnyacintakita 
#kmcintahati 
#kmbeauty
#kmbeautysalonspa - #regrann 
Pengguna2 kat Brunei, ape lagi.. jom beli kat +6738642703 - Mel😎
Regrann from @km_lianarosli - Poen yang tak makan jamu sweetdara dan tak basuh dengan cintaHati memang beronyeh lerr rope dia yong ... Sapa yang pakai sabun CintaHati kakkm lepas ni boleh kangkang lebih 🔥🔥🔥🔥 Dah wangi, cute pule rope dia memang abang gigit2 🤪 #kmcintahati  #kakkmbukanbiasa2  #kakkmtaktumpangpopularitiorglain  #kuatnyacintakita  #sweetdara  #poenwangi  #kangkanglebih  #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kuatnyacintakita  #kmcintahati  #kmbeauty  #kmbeautysalonspa  - #regrann  Pengguna2 kat Brunei, ape lagi.. jom beli kat +6738642703 - Mel😎
Sis susah hati..Bukan susah hati apa, cuma tak faham..Apa salah sis ni..
.
Sis makan Pink Lady sebab nk up kan breast, nk naikkan pinggul.. Nak banteras segala mawas jerawat..
.
Tapi lain pulak la Pink Lady ni bagi kat i.. i jadi tak keruan!! nak tak nak i kena hadap akibat nya ni seumur hidup!! Tapi i tetap syukur dgn rezeki allah bagi😇
.
Sis makan Pink Lady ni baru 2 botol.. Tiba-tiba period tak datang.. Sis panik la wei.. Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Sis tak puas hati.. Sis pergi scan.. Allah Maha Kaya!!
.
Makan Pink Lady,dapat BABY!!!!
.
Syukur2.. Sis dah 3weeks pregnant dah.. Doakan sis sihat sepanjang kehamilan.....
.
Dan kepada sis yg dalam fasa berusaha nak baby... Boleh terus tnya lynn, lynn nak share dgn sis semua produk yg AWESOME ni😍Kita usaha sama2 k..
.
#customerfeedback #letscantik #bukanbiasabiasa #cantikluardalam #ciriciripinkladyfake #dramamonalisa #kutupinklady #pinkladysuperstokiskl #feedbackpinklady #pinkladybodyperfection #fattzura #bodygoals #boek #mantap #bodyshape #bodymantap #payudaramontok #slimbody #beautyskin #badanseksi #bentukbadanidaman #milkbooster #bfmom #sweetdara #lagisyantikdance  #dropshipwanted #dropshippinklady #awekcendol
Sis susah hati..Bukan susah hati apa, cuma tak faham..Apa salah sis ni.. . Sis makan Pink Lady sebab nk up kan breast, nk naikkan pinggul.. Nak banteras segala mawas jerawat.. . Tapi lain pulak la Pink Lady ni bagi kat i.. i jadi tak keruan!! nak tak nak i kena hadap akibat nya ni seumur hidup!! Tapi i tetap syukur dgn rezeki allah bagi😇 . Sis makan Pink Lady ni baru 2 botol.. Tiba-tiba period tak datang.. Sis panik la wei.. Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Sis tak puas hati.. Sis pergi scan.. Allah Maha Kaya!! . Makan Pink Lady,dapat BABY!!!! . Syukur2.. Sis dah 3weeks pregnant dah.. Doakan sis sihat sepanjang kehamilan..... . Dan kepada sis yg dalam fasa berusaha nak baby... Boleh terus tnya lynn, lynn nak share dgn sis semua produk yg AWESOME ni😍Kita usaha sama2 k.. . #customerfeedback  #letscantik  #bukanbiasabiasa  #cantikluardalam  #ciriciripinkladyfake  #dramamonalisa  #kutupinklady  #pinkladysuperstokiskl  #feedbackpinklady  #pinkladybodyperfection  #fattzura  #bodygoals  #boek  #mantap  #bodyshape  #bodymantap  #payudaramontok  #slimbody  #beautyskin  #badanseksi  #bentukbadanidaman  #milkbooster  #bfmom  #sweetdara  #lagisyantikdance  #dropshipwanted  #dropshippinklady  #awekcendol 
SET COMBO CINTA HATI RM140

Grab NOW.!!!!!! Contact
012-7656534

#sweetdara #sweetdarabukanbiasabiasa #combocintahati #sweetdarakotatinggi #kotatinggi #kotatinggijohor
Bottle first sekali masa baru try #sweetdara ! 24/1/2018. Unsangkarable betul now dah agent!! Thank you @kmbeautyhq & @km_lianarosli 💕
Bottle first sekali masa baru try #sweetdara  ! 24/1/2018. Unsangkarable betul now dah agent!! Thank you @kmbeautyhq & @km_lianarosli 💕
.
KHASIAT JAMU INDAH KELUARGA ( Jamu Jalinan Cinta JSD ) 💋mengeluarkan darah-darah kotor dalam badan seperti darah nifas, darah bayu, darah haid.
💋membuang angin dari dalam badan
💋bersifat melancarkan peredaran darah
💋mencantikkan kulit muka dan badan
💋menambahkan seri wajah
💋membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
💋mempercepatkan luka-luka kering dan sembuh
💋mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
💋menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
💋memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
💋membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
💋menyembuhkan luka-luka dalaman selepas pembedahan
💋menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari
💋membantu memanaskan badan dan memecahkan lemak-lemak berlebihan dalam badan.
💋melawaskan pembuangan air besar
💋membantu menurunkan berat badan jika diamalkan secara konsisten.
Ibu2 yg nak / tgh berpantang tu
Dah mkn jamu ke blum??
Kalau xde meh risik JIK
.
Badan nak pakai lama tau. Harus jaga badan tu sayang sayang
.
Wsp 016-7934782
.
#jamuindahkeluarga 
#jamususukdara #jikjsd
#stokisjsd #stokisjamususukdara 
#jamujalinancinta #jamuviral
#jamuketat #jamukurus
#jamukunyit #sweetdara 
#belajarinstagram #dukunsaka
. KHASIAT JAMU INDAH KELUARGA ( Jamu Jalinan Cinta JSD ) 💋mengeluarkan darah-darah kotor dalam badan seperti darah nifas, darah bayu, darah haid. 💋membuang angin dari dalam badan 💋bersifat melancarkan peredaran darah 💋mencantikkan kulit muka dan badan 💋menambahkan seri wajah 💋membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak 💋mempercepatkan luka-luka kering dan sembuh 💋mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 💋menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 💋memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru 💋membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon 💋menyembuhkan luka-luka dalaman selepas pembedahan 💋menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari 💋membantu memanaskan badan dan memecahkan lemak-lemak berlebihan dalam badan. 💋melawaskan pembuangan air besar 💋membantu menurunkan berat badan jika diamalkan secara konsisten. Ibu2 yg nak / tgh berpantang tu Dah mkn jamu ke blum?? Kalau xde meh risik JIK . Badan nak pakai lama tau. Harus jaga badan tu sayang sayang . Wsp 016-7934782 . #jamuindahkeluarga  #jamususukdara  #jikjsd  #stokisjsd  #stokisjamususukdara  #jamujalinancinta  #jamuviral  #jamuketat  #jamukurus  #jamukunyit  #sweetdara  #belajarinstagram  #dukunsaka 
. Yeayyyyy jumpa lagi di SACC MALL Shah Alam.
Meh singgah ada pesta makan buah Dan byk aktiviti menarik menanti anda dgn hadiah2 best drp FAMA.

#karnivalindustriasastani #2018 #selangor 
#sweetdara #kakkm
Haaa nak pi ziarah org bersalin dh tak tau nak bg ape eh...mende susahnyer..kasi set combo ni je berguna jugak utk ibu2 yg bersalin..
.
.
Sian ibu2 bersalin ni dahla abih sume urat2 mengembang, yg putus2 lagi..elokla sgt dengan set combo ni supaya lebih bertenaga dan mengecutkan ape yg kembang okey..
.
.
Nak order ready stock ni weii..klik link kt bio tu yer..
.
.
www.wasap.my/0179826884

IG : @sweetdarakuantannhfaziz 
https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/

#nhfaziz 
#nurulhidayatulfariha
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
#produkviral
Haaa nak pi ziarah org bersalin dh tak tau nak bg ape eh...mende susahnyer..kasi set combo ni je berguna jugak utk ibu2 yg bersalin.. . . Sian ibu2 bersalin ni dahla abih sume urat2 mengembang, yg putus2 lagi..elokla sgt dengan set combo ni supaya lebih bertenaga dan mengecutkan ape yg kembang okey.. . . Nak order ready stock ni weii..klik link kt bio tu yer.. . . www.wasap.my/0179826884 IG : @sweetdarakuantannhfaziz https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/ #nhfaziz  #nurulhidayatulfariha  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak  #produkviral 
Set Combo Sweetdara sgt sesuai dijadikan hadiah utk kenkwn yg baru lepas bersalin, melahirkan dan dalam pantang... Hubby pon bole kasi hadiah kat wifeyyyyy jugakk 😍😍
Harga RM 100 jaaa (mampu milik sgt 🤗☺️)
.
Set Combo Sweet Dara(jamu+jus) dah terbukti BERKESAN!! Klu tak percaya mehh laaa cuba sekali mehhh 🤗🤗 Rm100 ONLY 😱😱
.
Jus sweetdara ada collagen utk
breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap. Kulit jadi lembab tak de pecah2 tumit 
Muka glow berseri2... Badan jadi Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas!!!
.
Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita.
.
Jom consume Set Combo Sweetdara!! Makanla kedua-duanya.. Memang kesan beganda!! Set lengkap untuk kecantikkan luaran dan dalaman.. Best seller produk paling larisssss palinng byk customer order and consume 😍😍😍
.
Boleh dimkn seawal umur 13 tahun sehingga warga emas
. 
Nota Penting (Sweetdara) ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun
✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung
.
💌Postage Worldwide 🚗 COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatan.
Berminat nak order or any enquiries bole whatsapp/pm 0193940595 0193940595.
#sweetdara
#jussweetdaraplus #kmdreambody
#jebat 
#jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku
#janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse #bykm
#sayajualjamu #sayajual #jamulelaki #jamumalaysia #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkesihatan #agensahkakkm #agensahsweetdara #codklangvalley #customerfeedback #jamusweetdara #jussweetdaraplus #jussweetdara #setcombosweetdara
Set Combo Sweetdara sgt sesuai dijadikan hadiah utk kenkwn yg baru lepas bersalin, melahirkan dan dalam pantang... Hubby pon bole kasi hadiah kat wifeyyyyy jugakk 😍😍 Harga RM 100 jaaa (mampu milik sgt 🤗☺️) . Set Combo Sweet Dara(jamu+jus) dah terbukti BERKESAN!! Klu tak percaya mehh laaa cuba sekali mehhh 🤗🤗 Rm100 ONLY 😱😱 . Jus sweetdara ada collagen utk breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap. Kulit jadi lembab tak de pecah2 tumit Muka glow berseri2... Badan jadi Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas!!! . Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita. . Jom consume Set Combo Sweetdara!! Makanla kedua-duanya.. Memang kesan beganda!! Set lengkap untuk kecantikkan luaran dan dalaman.. Best seller produk paling larisssss palinng byk customer order and consume 😍😍😍 . Boleh dimkn seawal umur 13 tahun sehingga warga emas . Nota Penting (Sweetdara) ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun ✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung . 💌Postage Worldwide 🚗 COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatan. Berminat nak order or any enquiries bole whatsapp/pm 0193940595 0193940595. #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kmdreambody  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #lakusangat  #kakkm  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse  #bykm  #sayajualjamu  #sayajual  #jamulelaki  #jamumalaysia  #sayajualprodukkurus  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualprodukkesihatan  #agensahkakkm  #agensahsweetdara  #codklangvalley  #customerfeedback  #jamusweetdara  #jussweetdaraplus  #jussweetdara  #setcombosweetdara 
@km_lianarosli always win 👏👏😘
.
So girls apa tunggu lagi ? Takkan korang nak tunggu suami complain dulu baru nak makan ?Nak tunggu dah teruk baru nak cari ubat ? .
Girls korang kena tau masalah masalah mcm nie kalau tak diubati boleh jadi penyakit berjangkit tau .. Tak caya? Pergi Tanya doktor 😙
.
Nak cuba tapi malu ? Jangan risau rahsia korang dalam perut nie haaa paling tidak keluar ikut bawah bukan ikut mulut 😝 Safe in my belly 😁
.
CEPAT DM/WHATSAPP LIYA SEKARANG www.wasap.my/60122536612
#jamusweetdarabylianarosli 
#jamusweetdara #jamuviral #jamumurah #jamusedap #jamuasli #jamu #sweetdara #jusjamu #jus #jussweetdaraplus #trustedseller
@km_lianarosli always win 👏👏😘 . So girls apa tunggu lagi ? Takkan korang nak tunggu suami complain dulu baru nak makan ?Nak tunggu dah teruk baru nak cari ubat ? . Girls korang kena tau masalah masalah mcm nie kalau tak diubati boleh jadi penyakit berjangkit tau .. Tak caya? Pergi Tanya doktor 😙 . Nak cuba tapi malu ? Jangan risau rahsia korang dalam perut nie haaa paling tidak keluar ikut bawah bukan ikut mulut 😝 Safe in my belly 😁 . CEPAT DM/WHATSAPP LIYA SEKARANG www.wasap.my/60122536612 #jamusweetdarabylianarosli  #jamusweetdara  #jamuviral  #jamumurah  #jamusedap  #jamuasli  #jamu  #sweetdara  #jusjamu  #jus  #jussweetdaraplus  #trustedseller 
Regrann from @sweetdara_sunway -  Sape yg boleh mkn Jamu Sweetdara ni?
Seawal 13 tahun smpai tua ganyut.. Selagi badan boleh bwk ktenye 😂
😘anak dara boleh, yg dh kawin boleh, janda boleh, yg mnyusukan anak pun boleh,yg ade cyst n gastrik pn boleh😍😍😍
Cepat2 order ngn i.. 😉 +6738642703

#keputihan #whitish #cervicalcancer
#rahimsihat
#clitoris #leucorrhoea #dysmenorrhea
#passionately #vagina #uterine #uterus
#jamurapatjamuketat #energy #externalos #eliminategas #feminine #ladies #woman

#Repost @km_lianarosli (@get_repost)
・・・
Sapa yang BOLEH Makan sweetdara 
#kuatnyacintakita #kakkmbukanbiasa2 #kakkmtaktumpangpopularitiorglain #sweetdara #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai - #regrann
Regrann from @sweetdara_sunway - Sape yg boleh mkn Jamu Sweetdara ni? Seawal 13 tahun smpai tua ganyut.. Selagi badan boleh bwk ktenye 😂 😘anak dara boleh, yg dh kawin boleh, janda boleh, yg mnyusukan anak pun boleh,yg ade cyst n gastrik pn boleh😍😍😍 Cepat2 order ngn i.. 😉 +6738642703 #keputihan  #whitish  #cervicalcancer  #rahimsihat  #clitoris  #leucorrhoea  #dysmenorrhea  #passionately  #vagina  #uterine  #uterus  #jamurapatjamuketat  #energy  #externalos  #eliminategas  #feminine  #ladies  #woman  #Repost  @km_lianarosli (@get_repost) ・・・ Sapa yang BOLEH Makan sweetdara #kuatnyacintakita  #kakkmbukanbiasa2  #kakkmtaktumpangpopularitiorglain  #sweetdara  #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq  #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai  - #regrann 
Set kombo ni jus sweetdara dan jamu sweetdara
bersatu teguh bercerai tak jadi hahaha

Set kombo lebih jimat

Harga RM 100
include postage

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
#jamusweetdara 
#jusweetdara 
#kmcintahati 
#setcintahati
#setcombomurah

wasap 01165674848
Set kombo lebih jimat

Harga RM 100
include postage

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
#jamusweetdara 
#jusweetdara 
#kmcintahati 
#setcintahati
Set kombo lebih jimat

Harga RM 100
include postage

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
#jamusweetdara 
#jusweetdara 
#kmcintahati 
#setcintahati

wasap 01165674848
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
#sweetdara #terlarisdipasaran 
#lakusangat 
WhatsApp: 01136029507
#Repost @sweetdara_mermaid with @get_repost
・・・
#Repost @km_lianarosli with @get_repost 🔥🔥🔥🔥
JANGAN BIARKAN PASANGAN CERITA BUSOK ANDA PADA ORANG LAIN #kakkmbukanbiasa2 #tiadadimanamana #kuatnyacintakita #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai .
.

#sweetdara
#jussweetdaraplus #kmdreambody
#jebat
#jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak 
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap #lakusangat #kakkm
#kuatnyacintakita  #makincantikbodyku
#janganpernahtinggal #kmbeautyhouse #bykm
.
AGEN SAH SWEETDARA
📲 WhatsApp : 01136029507
#Repost  @sweetdara_mermaid with @get_repost ・・・ #Repost  @km_lianarosli with @get_repost 🔥🔥🔥🔥 JANGAN BIARKAN PASANGAN CERITA BUSOK ANDA PADA ORANG LAIN #kakkmbukanbiasa2  #tiadadimanamana  #kuatnyacintakita  #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq  #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai  . . #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kmdreambody  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #lakusangat  #kakkm  #kuatnyacintakita  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse  #bykm  . AGEN SAH SWEETDARA 📲 WhatsApp : 01136029507
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
Paling Laris .... #sweetdara Combo RM100 Inc postage 
#makincantikbody
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
SET SUPERWOMAN 
#superwoman
.
1. Jamu sweetdara
2. Jus sweetdara Collagen
3. KM Cintahati hygeine wash 
4. SWEETHEART BODY PUTIH melepak
.
WhatsApp  01115742702 or DM

#sweetdara
#jussweetdaracollagen
#kckskincare #kmcintahati 
#jebat 
#jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap
#kuatnyacintakita
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku
#janganpernahtinggal  #kmbeautysalonspa
#Repost  @kmbeautyhq with @get_repost ・・・ SET SUPERWOMAN #superwoman  . 1. Jamu sweetdara 2. Jus sweetdara Collagen 3. KM Cintahati hygeine wash 4. SWEETHEART BODY PUTIH melepak . WhatsApp 01115742702 or DM #sweetdara  #jussweetdaracollagen  #kckskincare  #kmcintahati  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #kuatnyacintakita  #sekaliterusgebu  #lakusangat  #kakkm  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautysalonspa 
SET PALING HOT🔥🔥🔥
.
COMBO JAMU SWEETDARA & JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN

RM100 incl POSTAGE .
💜JAMU SWEETDARA💜
🌸 Merapatkan faraj
🌸 Mengubati keputihan & lendir
🌸 Menghilangkan senggugut
🌸 Melancarkan kitaran haid
🌸 Menambah ghairah
🌸 Mengubati sakit badan
🌸 Menghilangkan letih & lesu badan
🌸 Menghilangkan bau busuk miss v
🌸 Awet muda
🌸 Menegangkan otot vital rahim
🌸 Mengeluarkan angin jahat yang  tersembunyi dalam urat dan faraj
🌸 Mengempiskan perut
.
.
💜 JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN💜
🌸 Lebih ketat
🌸 Lebih cantik
🌸 Tiada keputihan.
🌸 Tiada senggugut
🌸 Tiada air & lendir berlebihan.
🌸 Melancarkan haid
🌸 Hilangkan resdung
🌸 Awet muda
🌸 Kempiskan perut.
🌸 Montokkan payudara & punggung
🌸 Menegangkan otot2 & vital rahim
🌸 Mengeluarkan angin2 jahat yang  tersembunyi dalam faraj.
🌸 Menambah ghairah
🌸 Hilangkan letih lesu dan sakit badan

WHATSAPP 📲📲📲📲📲
www.wasap.my/60122532733

#alhamdulillah
#sweetdara
#jamusweetdara
#jussweetdara
#kmcintahati
#bukanbiasabiasa
#agentsahsenawangdansekitarnya
SET PALING HOT🔥🔥🔥 . COMBO JAMU SWEETDARA & JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN RM100 incl POSTAGE . 💜JAMU SWEETDARA💜 🌸 Merapatkan faraj 🌸 Mengubati keputihan & lendir 🌸 Menghilangkan senggugut 🌸 Melancarkan kitaran haid 🌸 Menambah ghairah 🌸 Mengubati sakit badan 🌸 Menghilangkan letih & lesu badan 🌸 Menghilangkan bau busuk miss v 🌸 Awet muda 🌸 Menegangkan otot vital rahim 🌸 Mengeluarkan angin jahat yang tersembunyi dalam urat dan faraj 🌸 Mengempiskan perut . . 💜 JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN💜 🌸 Lebih ketat 🌸 Lebih cantik 🌸 Tiada keputihan. 🌸 Tiada senggugut 🌸 Tiada air & lendir berlebihan. 🌸 Melancarkan haid 🌸 Hilangkan resdung 🌸 Awet muda 🌸 Kempiskan perut. 🌸 Montokkan payudara & punggung 🌸 Menegangkan otot2 & vital rahim 🌸 Mengeluarkan angin2 jahat yang tersembunyi dalam faraj. 🌸 Menambah ghairah 🌸 Hilangkan letih lesu dan sakit badan WHATSAPP 📲📲📲📲📲 www.wasap.my/60122532733 #alhamdulillah  #sweetdara  #jamusweetdara  #jussweetdara  #kmcintahati  #bukanbiasabiasa  #agentsahsenawangdansekitarnya 
[0172793590] Serious la kalau makan jamu SweetDara ni terus takde bau panties?
.
Wow ini betul betul punya power ni. Orang perempuan elok start makan supplement penjagaan dalaman ni. Bersihkan keputihan tu, buang angin angin yang tak patut ada dalam badan, tegangkan otot otot rahim. Semua boleh dengan SweetDara ♥️ xoxo, mnrh
.
📍COD:-
- Saujana Utama
- Puncak Alam
- Meru
- Kapar
.
#TeamBebawangKaya
[0172793590] Serious la kalau makan jamu SweetDara ni terus takde bau panties? . Wow ini betul betul punya power ni. Orang perempuan elok start makan supplement penjagaan dalaman ni. Bersihkan keputihan tu, buang angin angin yang tak patut ada dalam badan, tegangkan otot otot rahim. Semua boleh dengan SweetDara ♥️ xoxo, mnrh . 📍COD:- - Saujana Utama - Puncak Alam - Meru - Kapar . #TeamBebawangKaya 
Kak Eja dah ckp kan sweetdara ni sedap.  Big thanks dear @nurulhalilah81 . Uols bila lg 💋

#Repost @nurulhalilah81 (@get_repost)
・・・
Spesis prmpuan Klu MKN jamu xad yer nk telan pkai air @ yg capsul tu😅dpt2 trus gentel😋😋😋syedap sgt mcm mkn cklt🤤🤤bau wangi jamu😋sbnr ye dh lme xpena jmu lps bslin c adk ni,MKN pon LPS pntg taun LPS tu je,pastu x dh...dh nmpk ni mmng awk terey la,lme dh crk..ejen plk dpn umh😝@kyrazeila sis ni ejen pling dkt kt kmpg ni,yg nk try bolh cntct die❤️
#jamukakkm #sweetdara #siscuba
#onXon😝 #kasirapatkasisyedap😝
Kak Eja dah ckp kan sweetdara ni sedap. Big thanks dear @nurulhalilah81 . Uols bila lg 💋 #Repost  @nurulhalilah81 (@get_repost) ・・・ Spesis prmpuan Klu MKN jamu xad yer nk telan pkai air @ yg capsul tu😅dpt2 trus gentel😋😋😋syedap sgt mcm mkn cklt🤤🤤bau wangi jamu😋sbnr ye dh lme xpena jmu lps bslin c adk ni,MKN pon LPS pntg taun LPS tu je,pastu x dh...dh nmpk ni mmng awk terey la,lme dh crk..ejen plk dpn umh😝@kyrazeila sis ni ejen pling dkt kt kmpg ni,yg nk try bolh cntct die❤️ #jamukakkm  #sweetdara  #siscuba  #onXon 😝 #kasirapatkasisyedap 😝
Tq yunk 😘😘 bagi feedback yang memang terbaik 👍👍 Alhamdulilah semoga memberi manfaat untuk semua sayang2 kat luar sana .
.
#sweetDaraKakKM 
#SweetDara mmg terbaik 👍👍
#AgenSahChanglon
Tq yunk 😘😘 bagi feedback yang memang terbaik 👍👍 Alhamdulilah semoga memberi manfaat untuk semua sayang2 kat luar sana . . #sweetDaraKakKM  #SweetDara  mmg terbaik 👍👍 #AgenSahChanglon 
Hai assalammualaikum semua lama dah sis tak update.. alhamdulilah ramai dah percaya jamu sweetdara ni..umur atas 13thn pun boleh mkn.. dri remaja la kena makan ye uolsss baru nanti tak kendur hehehe 👍🏻😘😘😋 #CODSWEETDARA #SWEETDARA #CODSEREMBAN #CODSWEETDARASEREMBAN #CODSEREMBAN2 #CODSWEETDADASEREMBAN2 #CODSWEETDARASENAWANG #CODSENAWANG🚘. #JUSSWEETDARA ✅ #JAMUSWEETDARA ✅ #SWEETHEARTBODYMELEPAK✅ #HYGIENEWASH ✅ #CINTAHATIFEMININEWASH ✅ #KUATNYACINTAKITASKINCARE #kck ✅ ABG MAKIN SAYANG💯 🌹WS FOR MORE INFO📲 011-15309055
Hai assalammualaikum semua lama dah sis tak update.. alhamdulilah ramai dah percaya jamu sweetdara ni..umur atas 13thn pun boleh mkn.. dri remaja la kena makan ye uolsss baru nanti tak kendur hehehe 👍🏻😘😘😋 #CODSWEETDARA  #SWEETDARA  #CODSEREMBAN  #CODSWEETDARASEREMBAN  #CODSEREMBAN2  #CODSWEETDADASEREMBAN2  #CODSWEETDARASENAWANG  #CODSENAWANG 🚘. #JUSSWEETDARA  ✅ #JAMUSWEETDARA  ✅ #SWEETHEARTBODYMELEPAK ✅ #HYGIENEWASH  ✅ #CINTAHATIFEMININEWASH  ✅ #KUATNYACINTAKITASKINCARE  #kck  ✅ ABG MAKIN SAYANG💯 🌹WS FOR MORE INFO📲 011-15309055
JAMU SWEETDAR
RM40 exc postage

3 items free postage

Grab NOW.!!!! Contact 
012-7656534

#sweetdara #sweetdarakotatinggi #3items #freepostage #kotatinggi
[0172793590] Satu hari cuma perlu makan 4 biji je untuk hilangkan keputihan, kurangkan senggugut, lancarkan haid, hilangkan bau dan macam macam lagi masalah wanita. Simple kan? Dalaman sihat, kita pun akan jadi confident dgn diri sendiri 😊 xoxo, mnrh
.
📍COD:-
- Saujana Utama
- Puncak Alam
- Meru
- Kapar
.
#TeamBebawangKaya
[0172793590] Satu hari cuma perlu makan 4 biji je untuk hilangkan keputihan, kurangkan senggugut, lancarkan haid, hilangkan bau dan macam macam lagi masalah wanita. Simple kan? Dalaman sihat, kita pun akan jadi confident dgn diri sendiri 😊 xoxo, mnrh . 📍COD:- - Saujana Utama - Puncak Alam - Meru - Kapar . #TeamBebawangKaya 
Spesis prmpuan Klu MKN jamu xad yer nk telan pkai air @ yg capsul tu😅dpt2 trus gentel😋😋😋syedap sgt mcm mkn cklt🤤🤤bau wangi jamu😋sbnr ye dh lme xpena jmu lps bslin c adk ni,MKN pon LPS pntg taun LPS tu je,pastu x dh...dh nmpk ni mmng awk terey la,lme dh crk..ejen plk dpn umh😝@kyrazeila sis ni ejen pling dkt kt kmpg ni,yg nk try bolh cntct die❤️
#jamukakkm #sweetdara #siscuba
#onXon😝 #kasirapatkasisyedap😝
Spesis prmpuan Klu MKN jamu xad yer nk telan pkai air @ yg capsul tu😅dpt2 trus gentel😋😋😋syedap sgt mcm mkn cklt🤤🤤bau wangi jamu😋sbnr ye dh lme xpena jmu lps bslin c adk ni,MKN pon LPS pntg taun LPS tu je,pastu x dh...dh nmpk ni mmng awk terey la,lme dh crk..ejen plk dpn umh😝@kyrazeila sis ni ejen pling dkt kt kmpg ni,yg nk try bolh cntct die❤️ #jamukakkm  #sweetdara  #siscuba  #onXon 😝 #kasirapatkasisyedap 😝
Set Combo RM180

Price inc POS & COD .!!! Grab sekarang 📣📣📣 Contact 
012-7656534

#sweetdara#sweetdarakotatinggi #sweet16 #sweetdarabukanbiasabiasa #setsweetdaraletops
KM Beauty Raya 💕This is only 1/4 of the whole team. Nice ladies, committed mummies, all with the same vision : To spread the goodness of sweetdara 💯
.
Be wise, be beautiful, be sweetdara
.
Much love 💕😍😘
.
Tqvm big boss. Xoxo 💋 @km_lianarosli @kmbeautyhq #teamsweetdara #teamkmbeauty #sweetdarasquad #sweetdara #kmbeauty #ilovekm #agensahkakkm #agensahsweetdara #waybackwednesday
SET KELOPAK ROSE MANEH 🌹😜 ni ader 3 set je lgi..Set paling HOT TIP TOP..
.
.
Luar dalam maneh weiii!!!
Tarak mau maneh-maneh ka??
Tarak mau wangi-wangi ka??
.
.

#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#AgenChanglon
[0172793590] Tahu tak ibu berpantang pun boleh makan jamu SweetDara ni. Sebab jamu ni tak panas and boleh menambahkan susu ibu. Ha sebab tu i cakap jamu ni lain daripada yang lain. Sape yang pernah makan jamu ni mesti tahu jamu ni power dia macam mana 😏 xoxo, mnrh
.
📍COD:-
- Saujana Utama
- Puncak Alam
- Meru
- Kapar
.
#TeamBebawangKaya
[0172793590] Tahu tak ibu berpantang pun boleh makan jamu SweetDara ni. Sebab jamu ni tak panas and boleh menambahkan susu ibu. Ha sebab tu i cakap jamu ni lain daripada yang lain. Sape yang pernah makan jamu ni mesti tahu jamu ni power dia macam mana 😏 xoxo, mnrh . 📍COD:- - Saujana Utama - Puncak Alam - Meru - Kapar . #TeamBebawangKaya 
Laaa..duk bekire2 postage ke??
Meh amik set ni kasi FREE POSTAGE...cepatlaaa wsp...
.
.
www.wasap.my/0179826884

IG : @sweetdarakuantannhfaziz 
https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/

#nhfaziz 
#nurulhidayatulfariha
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
#produkviral
Laaa..duk bekire2 postage ke?? Meh amik set ni kasi FREE POSTAGE...cepatlaaa wsp... . . www.wasap.my/0179826884 IG : @sweetdarakuantannhfaziz https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/ #nhfaziz  #nurulhidayatulfariha  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak  #produkviral 
Laaa..duk bekire2 postage ke??
Meh amik set ni kasi FREE POSTAGE...cepatlaaa wsp...
.
.
www.wasap.my/0179826884

IG : @sweetdarakuantannhfaziz 
https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/

#nhfaziz 
#nurulhidayatulfariha
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
#produkviral
Laaa..duk bekire2 postage ke?? Meh amik set ni kasi FREE POSTAGE...cepatlaaa wsp... . . www.wasap.my/0179826884 IG : @sweetdarakuantannhfaziz https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/ #nhfaziz  #nurulhidayatulfariha  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak  #produkviral 
Laaa..duk bekire2 postage ke??
Meh amik set ni kasi FREE POSTAGE...cepatlaaa wsp...
.
.
www.wasap.my/0179826884

IG : @sweetdarakuantannhfaziz 
https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/

#nhfaziz 
#nurulhidayatulfariha
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
#produkviral
Laaa..duk bekire2 postage ke?? Meh amik set ni kasi FREE POSTAGE...cepatlaaa wsp... . . www.wasap.my/0179826884 IG : @sweetdarakuantannhfaziz https://www.facebook.com/sweetdarakuantannhfaziz/ #nhfaziz  #nurulhidayatulfariha  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak  #produkviral 
Sebenarnya ini khusus madu untuk anak anak....😀 Tapi bisa juga diminum sama orang dewasa... Apa lagi MADU ALBUVIT yang sudah di perkaya dengan ekstrak ikan gabus, daun pegagan, dan temulawak yang bukan cuma *meningkatkan daya tahan tubuh tetapi bisa juga menutrisi tubuh...
.
.
#nafsumakan #nafsumakanmeningkat #nafsumakantinggi #nafsumakankurang #anaksehat #nafsumakanberkurang #nafsumakantambah #nafsumakanbertambah #maduanak #multivitamin #propolis #nafsuvisual #nafsu #dayatahantubuhkuat #tidakgampangsakit #madu #anakpintar #mrprohwi #vitaminotakcerdas #pinklady #dayatahantubuhoke #vitaminotakuntukanak5tahun #vitaminotakuntukdewasa #pinkladyperlis #pinkladykedah #teamhoney #bodysolid #bodyfit #payudarapejal #sweetdara
Sebenarnya ini khusus madu untuk anak anak....😀 Tapi bisa juga diminum sama orang dewasa... Apa lagi MADU ALBUVIT yang sudah di perkaya dengan ekstrak ikan gabus, daun pegagan, dan temulawak yang bukan cuma *meningkatkan daya tahan tubuh tetapi bisa juga menutrisi tubuh... . . #nafsumakan  #nafsumakanmeningkat  #nafsumakantinggi  #nafsumakankurang  #anaksehat  #nafsumakanberkurang  #nafsumakantambah  #nafsumakanbertambah  #maduanak  #multivitamin  #propolis  #nafsuvisual  #nafsu  #dayatahantubuhkuat  #tidakgampangsakit  #madu  #anakpintar  #mrprohwi  #vitaminotakcerdas  #pinklady  #dayatahantubuhoke  #vitaminotakuntukanak5tahun  #vitaminotakuntukdewasa  #pinkladyperlis  #pinkladykedah  #teamhoney  #bodysolid  #bodyfit  #payudarapejal  #sweetdara 
Ber cod n postage pepagi harinih..setel anta my dad pi appoinment HTAA, kite pi cod sat..
.
.
Nih nk tanya sikit..betoi ke bedak J*****N tu menyebabkan kanser ovari?? katanye duk tepek tang tu laaa nk bg wangi kot...di taburnyer bedak tang tu kan..
.
.
Kite org melayu nih xyahla nk tepek2 bedak weii..pencuci Cinta Hati dh ade dh pun..penat Kak KM duk bebel tau..cuci, cuci, bg ilang bau2 tuh haih..tu tang luar..dalam pi je telan Jamu Sweetdara mmg gerenti xbau la weii!!
.
.
Dahla mls nk bebel sgt..cust sedang menanti utk cod..ninoninonino😄😄
.
.
www.wasap.my/60179826884/cintahati

#nhfaziz 
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#nurulhidayatulfariha
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
Ber cod n postage pepagi harinih..setel anta my dad pi appoinment HTAA, kite pi cod sat.. . . Nih nk tanya sikit..betoi ke bedak J*****N tu menyebabkan kanser ovari?? katanye duk tepek tang tu laaa nk bg wangi kot...di taburnyer bedak tang tu kan.. . . Kite org melayu nih xyahla nk tepek2 bedak weii..pencuci Cinta Hati dh ade dh pun..penat Kak KM duk bebel tau..cuci, cuci, bg ilang bau2 tuh haih..tu tang luar..dalam pi je telan Jamu Sweetdara mmg gerenti xbau la weii!! . . Dahla mls nk bebel sgt..cust sedang menanti utk cod..ninoninonino😄😄 . . www.wasap.my/60179826884/cintahati #nhfaziz  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #nurulhidayatulfariha  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak 
Ber cod n postage pepagi harinih..setel anta my dad pi appoinment HTAA, kite pi cod sat..
.
.
Nih nk tanya sikit..betoi ke bedak J*****N tu menyebabkan kanser ovari?? katanye duk tepek tang tu laaa nk bg wangi kot...di taburnyer bedak tang tu kan..
.
.
Kite org melayu nih xyahla nk tepek2 bedak weii..pencuci Cinta Hati dh ade dh pun..penat Kak KM duk bebel tau..cuci, cuci, bg ilang bau2 tuh haih..tu tang luar..dalam pi je telan Jamu Sweetdara mmg gerenti xbau la weii!!
.
.
Dahla mls nk bebel sgt..cust sedang menanti utk cod..ninoninonino😄😄
.
.
www.wasap.my/60179826884/cintahati

#nhfaziz 
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#nurulhidayatulfariha
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
Ber cod n postage pepagi harinih..setel anta my dad pi appoinment HTAA, kite pi cod sat.. . . Nih nk tanya sikit..betoi ke bedak J*****N tu menyebabkan kanser ovari?? katanye duk tepek tang tu laaa nk bg wangi kot...di taburnyer bedak tang tu kan.. . . Kite org melayu nih xyahla nk tepek2 bedak weii..pencuci Cinta Hati dh ade dh pun..penat Kak KM duk bebel tau..cuci, cuci, bg ilang bau2 tuh haih..tu tang luar..dalam pi je telan Jamu Sweetdara mmg gerenti xbau la weii!! . . Dahla mls nk bebel sgt..cust sedang menanti utk cod..ninoninonino😄😄 . . www.wasap.my/60179826884/cintahati #nhfaziz  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #nurulhidayatulfariha  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak 
Ber cod n postage pepagi harinih..setel anta my dad pi appoinment HTAA, kite pi cod sat..
.
.
Nih nk tanya sikit..betoi ke bedak J*****N tu menyebabkan kanser ovari?? katanye duk tepek tang tu laaa nk bg wangi kot...di taburnyer bedak tang tu kan..
.
.
Kite org melayu nih xyahla nk tepek2 bedak weii..pencuci Cinta Hati dh ade dh pun..penat Kak KM duk bebel tau..cuci, cuci, bg ilang bau2 tuh haih..tu tang luar..dalam pi je telan Jamu Sweetdara mmg gerenti xbau la weii!!
.
.
Dahla mls nk bebel sgt..cust sedang menanti utk cod..ninoninonino😄😄
.
.
www.wasap.my/60179826884/cintahati

#nhfaziz 
#sweetdarakuantannhfaziz 
#nurulhidayatulfarihazone
#nurulhidayatulfariha
#kmcintahati 
#sweetdarapahang
#sweetdarakuantan
#kuatnyacintakitaskincare
#kck
#cintahati
#femininewash
#lakusangat
#jamuviral
#sweetdara
#jussweetdara
#jebat
#jusjebatmaxx
#sabunbodyputihmelepak
Ber cod n postage pepagi harinih..setel anta my dad pi appoinment HTAA, kite pi cod sat.. . . Nih nk tanya sikit..betoi ke bedak J*****N tu menyebabkan kanser ovari?? katanye duk tepek tang tu laaa nk bg wangi kot...di taburnyer bedak tang tu kan.. . . Kite org melayu nih xyahla nk tepek2 bedak weii..pencuci Cinta Hati dh ade dh pun..penat Kak KM duk bebel tau..cuci, cuci, bg ilang bau2 tuh haih..tu tang luar..dalam pi je telan Jamu Sweetdara mmg gerenti xbau la weii!! . . Dahla mls nk bebel sgt..cust sedang menanti utk cod..ninoninonino😄😄 . . www.wasap.my/60179826884/cintahati #nhfaziz  #sweetdarakuantannhfaziz  #nurulhidayatulfarihazone  #nurulhidayatulfariha  #kmcintahati  #sweetdarapahang  #sweetdarakuantan  #kuatnyacintakitaskincare  #kck  #cintahati  #femininewash  #lakusangat  #jamuviral  #sweetdara  #jussweetdara  #jebat  #jusjebatmaxx  #sabunbodyputihmelepak 
Pd cust yg tnya "sis sweetdara ada promo x? " yesss ada ni promo terbaik deknon!!! SET SUPER WOMAN! set ni mmg complete utk dalaman dan luaran wanita xyah cari yg lain da i tell u 😍🔥 Hakak sgt2 bermurah hati nk bg 4 brg tau sy ulangi 4 brg ni hnya RM180 free postage lg!!! Mana nk cari?? Aduuhhhh rugi la sape x grab mmg menyesal x sudah 😎😆 so ape lg cpt cpt jgn lmbt lmbt 👅😉😜
.

Whatsapp 0183673293
.

#setsuperwoman
#sweetdara
#jussweetdarapluscollagen 
#sabunbodyputihmelepak 
#kmcintahati 
#sihatluardalam 
#rahsiahrumahtangga 
#suamixpandanglain 
#wargapuchong 
#cod
#janganbiarkanpasanganceritabusukpadaoranglain 
#sweetdarapuchonghot
Pd cust yg tnya "sis sweetdara ada promo x? " yesss ada ni promo terbaik deknon!!! SET SUPER WOMAN! set ni mmg complete utk dalaman dan luaran wanita xyah cari yg lain da i tell u 😍🔥 Hakak sgt2 bermurah hati nk bg 4 brg tau sy ulangi 4 brg ni hnya RM180 free postage lg!!! Mana nk cari?? Aduuhhhh rugi la sape x grab mmg menyesal x sudah 😎😆 so ape lg cpt cpt jgn lmbt lmbt 👅😉😜 . Whatsapp 0183673293 . #setsuperwoman  #sweetdara  #jussweetdarapluscollagen  #sabunbodyputihmelepak  #kmcintahati  #sihatluardalam  #rahsiahrumahtangga  #suamixpandanglain  #wargapuchong  #cod  #janganbiarkanpasanganceritabusukpadaoranglain  #sweetdarapuchonghot 
SET SUPERWOMAN 
#superwoman
.
1. Jamu sweetdara
2. Jus sweetdara Collagen
3. KM Cintahati hygeine wash 
4. SWEETHEART BODY PUTIH melepak
.
WhatsApp  019 4884296

Untuk dapatkan produk kak km,
Walk in terus ke: .
KM Beauty HQ
Salon & Spa
No.65, First Floor
Jalan SS19/6 
Subang Jaya 47500
Selangor 
Tel: 03-56355879 /
0194884296

#sweetdara
#jussweetdaracollagen
#kckskincare #kmcintahati 
#jebat 
#jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap
#kuatnyacintakita
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku
#janganpernahtinggal  #kmbeautysalonspa
SET SUPERWOMAN #superwoman  . 1. Jamu sweetdara 2. Jus sweetdara Collagen 3. KM Cintahati hygeine wash 4. SWEETHEART BODY PUTIH melepak . WhatsApp 019 4884296 Untuk dapatkan produk kak km, Walk in terus ke: . KM Beauty HQ Salon & Spa No.65, First Floor Jalan SS19/6 Subang Jaya 47500 Selangor Tel: 03-56355879 / 0194884296 #sweetdara  #jussweetdaracollagen  #kckskincare  #kmcintahati  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #kuatnyacintakita  #sekaliterusgebu  #lakusangat  #kakkm  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautysalonspa 
Cuci karipap guna sabun jerr... ee... tolong la... guna la feminine wash kak km ni.Yang hitam2 celah2 tu boleh jadi cerah tau!! Pembersih Wanita KM Cinta Hati

Harga RM 40
Postage SM RM 8
Postage SS RM 12

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
#jamusweetdara 
#jusweetdara 
#kmcintahati 
#setcintahati
Pembersih Wanita KM Cinta Hati

Harga RM 40
Postage SM RM 8
Postage SS RM 12

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
#jamusweetdara 
#jusweetdara 
#kmcintahati 
#setcintahati
Pembersih Wanita KM Cinta Hati

Harga RM 40
Postage SM RM 8
Postage SS RM 12

#sweetdara 
#sweetdara_kakkm
#jamusweetdara 
#jusweetdara 
#kmcintahati 
#setcintahati
Available utk postage ke SELURUH MALAYSIA... RM180!!!
#barangbaik 
#lakukeras 
#sweetdara 
#jussweetdaraplus 
#kmcintahati 
#sweetheartbodyputihmelepak 
0125357073
0125357073
0125357073
Assalammualaikum kesayangan #sweetdara 😘
#Repost @km_lianarosli with @get_repost
・・・
Sweetdara sesuai untuk:
- Anak dara start umur 13 - sampai tua ganyut
- Wanita dalam pantang bersalin
- Keguguran
- KEPUTIHAN -SENGGUGUT
-LONGGAR POEN
-POEN BUSUK
-Yang nak tambat hati suami
- Yang nak bercerai
-Yang nak zuriat
-yang kau sangat ku cinta 💋🤣🤣
#sweetdara #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq #kuatnyacintakita #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai #kakkmbukanbiasa2 #kakkmtaktumpangpopularitiorglain 
Untuk dapat kan jamu kkm WhatsApp shidah skrg 01136029507
#Repost  @km_lianarosli with @get_repost ・・・ Sweetdara sesuai untuk: - Anak dara start umur 13 - sampai tua ganyut - Wanita dalam pantang bersalin - Keguguran - KEPUTIHAN -SENGGUGUT -LONGGAR POEN -POEN BUSUK -Yang nak tambat hati suami - Yang nak bercerai -Yang nak zuriat -yang kau sangat ku cinta 💋🤣🤣 #sweetdara  #lakikaucakappoenkaubusuklonggaq  #kuatnyacintakita  #jangantanyakenapalakihangpabuatperangai  #kakkmbukanbiasa2  #kakkmtaktumpangpopularitiorglain  Untuk dapat kan jamu kkm WhatsApp shidah skrg 01136029507
MUKA DAH CANTIK,
BODY MACAM KERENGGA,
KULIT PUTIH MELEPAKK,
TETAPI ADAKAH ANDA YAKIN DALAMAN ANDA JUGA CANTIK TERUTAMA DI BAHAGIAN MISS V ???.
JOMM SERVICE SEBELUM MELARAT !!!. .
KESAN AWAL PENGGUNAAN CENGKAM ABANG :
. ✔ Lubang miss V menjadi tertutup dan rapat.
✔ Miss V terasa lebih kering dan selesa.
✔ Rasa gatal - gatal hilang serta merta.
.
KESAN JANGKA MASA PANJANG PENGGUNAAN CENGKAM ABANG : ✔ Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci daki-daki akan keluar miss V akan kembali cerah kemerah - merahan dan lebih tegang.
✔ Bibir miss V yang mengelebih akibat kesan beranak akan kembali anjal dan tegang. ✔ Deria sensitif akan menjadi aktif.
✔ Cengkam Abang sesuai digunakan pada setiap hari sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.
.
.
Takut nak guna?jangan risau CENGKAM ABANG mendapat kelulusan KKM (NOT 170204298K)
.
🔮Travel size Rm25 (5g)
.
. 
Jomm grab dengan hrga promosi inii..harga mampu milik yg penting lulus KKM!! 😍
.
.
⚠Direct ws for fast respond⚠
🔮KLIK LINK AT BIO TO ODER
.
📲 017-7848765
📲 017-7848765
.
##cengkamabang #cengkamabangbyamoylinn #cengkamabangmurah #perapatmissv #perapatvagina #perapatv #perapat #produksuamiisteri #missv #missvketat #sweetdara #kakkm #lentikdara #jussweetdaraplus
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #kcolly #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi  #dianzvitamin #vimax #vgrip #sweetcandcuphq#juskekaldara
MUKA DAH CANTIK, BODY MACAM KERENGGA, KULIT PUTIH MELEPAKK, TETAPI ADAKAH ANDA YAKIN DALAMAN ANDA JUGA CANTIK TERUTAMA DI BAHAGIAN MISS V ???. JOMM SERVICE SEBELUM MELARAT !!!. . KESAN AWAL PENGGUNAAN CENGKAM ABANG : . ✔ Lubang miss V menjadi tertutup dan rapat. ✔ Miss V terasa lebih kering dan selesa. ✔ Rasa gatal - gatal hilang serta merta. . KESAN JANGKA MASA PANJANG PENGGUNAAN CENGKAM ABANG : ✔ Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci daki-daki akan keluar miss V akan kembali cerah kemerah - merahan dan lebih tegang. ✔ Bibir miss V yang mengelebih akibat kesan beranak akan kembali anjal dan tegang. ✔ Deria sensitif akan menjadi aktif. ✔ Cengkam Abang sesuai digunakan pada setiap hari sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara. . . Takut nak guna?jangan risau CENGKAM ABANG mendapat kelulusan KKM (NOT 170204298K) . 🔮Travel size Rm25 (5g) . . Jomm grab dengan hrga promosi inii..harga mampu milik yg penting lulus KKM!! 😍 . . ⚠Direct ws for fast respond⚠ 🔮KLIK LINK AT BIO TO ODER . 📲 017-7848765 📲 017-7848765 . ##cengkamabang  #cengkamabangbyamoylinn  #cengkamabangmurah  #perapatmissv  #perapatvagina  #perapatv  #perapat  #produksuamiisteri  #missv  #missvketat  #sweetdara  #kakkm  #lentikdara  #jussweetdaraplus  #payudaramenawan  #bustupexpress  #bustupexpresshq  #kcolly  #mervecosmetic  #coffeecupd  #sweetcandcup  #fullplus  #lingeriemurah  #bajutidurseksi  #dianzvitamin  #vimax  #vgrip  #sweetcandcuphq #juskekaldara 
CARA MERUANG:
.
1. Bersihkan jari dengan pencuci.
.
2. Tarik nafas dan masukkan jari sedalam mungkin, sehingga ke Ruas 3 jari [sila rujuk gambar 4] sambil rilekkan paha, perut dan tekan pada bahagian ari-ari. Untuk anak dara, memadai jika masukkan jari sehingga ke Ruas 1 sahaja.
.
3. Korek dicelah-celah dinding dalam faraj [sila rujuk gambar 5]. Kalian akan rasa bahagian menggerutu. Pusing dan korek keluar segala lendir, keputihan, lebihan darah atau sisa mani.
.
Proses Meruang akan jadi lebih mudah jika digunakan bersama CENGKAM ABANG
.
.

Takut nak guna?jangan risau CENGKAM ABANG mendapat kelulusan KKM (NOT 170204298K)
.
🔮Travel size Rm25 (5g)
.
Sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 0177848765
💛KLIK LINK AT BIO TO ODER😘
.
#cengkamabang #cengkamabangbyamoylinn #cengkamabangmurah #perapatmissv #perapatvagina #perapatv #perapat #produksuamiisteri #missv #missvketat #missvketatsuamisayang #sweetdara #kakkm #lentikdara #bustupexpress #jamu #jussweetdaraplus
CARA MERUANG: . 1. Bersihkan jari dengan pencuci. . 2. Tarik nafas dan masukkan jari sedalam mungkin, sehingga ke Ruas 3 jari [sila rujuk gambar 4] sambil rilekkan paha, perut dan tekan pada bahagian ari-ari. Untuk anak dara, memadai jika masukkan jari sehingga ke Ruas 1 sahaja. . 3. Korek dicelah-celah dinding dalam faraj [sila rujuk gambar 5]. Kalian akan rasa bahagian menggerutu. Pusing dan korek keluar segala lendir, keputihan, lebihan darah atau sisa mani. . Proses Meruang akan jadi lebih mudah jika digunakan bersama CENGKAM ABANG . . Takut nak guna?jangan risau CENGKAM ABANG mendapat kelulusan KKM (NOT 170204298K) . 🔮Travel size Rm25 (5g) . Sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 0177848765 💛KLIK LINK AT BIO TO ODER😘 . #cengkamabang  #cengkamabangbyamoylinn  #cengkamabangmurah  #perapatmissv  #perapatvagina  #perapatv  #perapat  #produksuamiisteri  #missv  #missvketat  #missvketatsuamisayang  #sweetdara  #kakkm  #lentikdara  #bustupexpress  #jamu  #jussweetdaraplus 
#Repost @kmbeautyhq with @get_repost
・・・
Banyak sungguh khasiat Dan kebaikan dlm satu botol sweetdara.
100% herba asli bermutu tinggi.
@sweetdara_alamd16 .
#sweetdara ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun
✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung
.

JAMU Petang/Malam -----------------------------------
Jamu ambil sebesar duit 10sen dulu dan terus dibulatkan kecil2 jadikan 3 supaya senang telan .... telan dgn air suam 
JUS MINUM Pagi SELEPAS MAKAN
---------------------------
2 sudu besar = (30ml)
jus sweetdara plus Collagen
.
Combo RM100 shj
Termasuk postage ( jus + jamu)

Jus sweetdara ada collagen utk
breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap.
skin jadi lembab tak de pecah2 tumit 
Muka glow berseri2
Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas 
Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita.

Mkn la dua2

Boleh dimkn seawal umur 13 tahun sehingga warga emas.
#Repost  @kmbeautyhq with @get_repost ・・・ Banyak sungguh khasiat Dan kebaikan dlm satu botol sweetdara. 100% herba asli bermutu tinggi. @sweetdara_alamd16 . #sweetdara  ✔ sesuai utk anak dara seawal 13 tahun ✔ sesuai utk ibu menyusu ✔ sesuai utk warga emas ✔ utk ibu dalam pantang selepas 2 minggu melahirkan ❌ stop makan waktu haid ❌ ibu mengandung . JAMU Petang/Malam ----------------------------------- Jamu ambil sebesar duit 10sen dulu dan terus dibulatkan kecil2 jadikan 3 supaya senang telan .... telan dgn air suam JUS MINUM Pagi SELEPAS MAKAN --------------------------- 2 sudu besar = (30ml) jus sweetdara plus Collagen . Combo RM100 shj Termasuk postage ( jus + jamu) Jus sweetdara ada collagen utk breast n punggung bagi firm, tegang dan mantap. skin jadi lembab tak de pecah2 tumit Muka glow berseri2 Bertenaga...takde lesu2 bangun pagi. Cergas Jamu pula khas buat dalaman bagi ketat, buang keputihan, buang angin,regular kan period, xde senggugut, sedap badan ringan. Hilang sakit2 belakang , pinggang dan lutut. Badan jadi ringan. Kempiskan perut kita. Mkn la dua2 Boleh dimkn seawal umur 13 tahun sehingga warga emas.
Good night... Sweetdream... Till jannah... Insyaallah 💕😍😘💑💏
.
Produk KM Beauty bukan sembang bikin bimbang!! Ianya sudah terbukti berkesan!! Klu xpercaya mehhh la cuba sekali mehhh 🙋🏼🙋🏼😋😋
.
Gandingan mantap bersamaaa 💑👫
Jamu Jebat & Jamu Sweetdara 😍😘
#pasanganbahagia #tilljannah
.
Jamu Jebat💪🏻💪🏻
Kebaikkan & khasiatnya :
.
💪🏻menguatkan tenaga batin
💪🏻mengelak terjadinya ejakulasi pramatang
💪🏻menaikan keinginan seks
💪🏻melancarkan perjalanan darah
💪🏻membersih buah pinggang dan pundi kencing 💪🏻membuang angin jahat dalam urat
💪🏻menghilangkan sakit sendi, lemah siku, lutut dan sengal tulang 💪🏻melawaskan pembuangan najis
💪🏻memulihkan tenaga
💪🏻membekalkan tenaga maxima sebelum bersukan dan bekerja
💪🏻badan ringan dan cergas
💪🏻Awet muda
.
Jamu Sweetdara👙👙
Kebaikkan & khasiat :
.
👙MONTOKKAN/ ANJALKAN PAYUDARA 👙MONTOKKAN/ ANJALKAN PUNGGUNG
👙PERAPAT
👙BUANG ANGIN JAHAT
👙XDE KEPUTIHAN
👙XDE SENGGUGUT
👙HILANG RESDUNG
👙MELANCARKAN HAID
👙BADAN BERBAU WANGI
👙KULIT GEBU
👙MUKA GLOWING / FLAWLESS
👙AWEK MUDA
👙MIS V KETAT & BERBAU WANGI
.
Berminat nak order bole Pm/Whatsapp Eja 0193940595 0193940595. 💌Postage WorldWide 🚗 COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatan 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 #sweetdara #jamusweetdara #jebat #jamujebat #jussweetdara #jussweetdaraplus #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #agensahkakkm #agensahsweetdara #codklangvalley #deliveryklangvalley #testimonikmbeauty #customerfeedback #testimonicustomer
Good night... Sweetdream... Till jannah... Insyaallah 💕😍😘💑💏 . Produk KM Beauty bukan sembang bikin bimbang!! Ianya sudah terbukti berkesan!! Klu xpercaya mehhh la cuba sekali mehhh 🙋🏼🙋🏼😋😋 . Gandingan mantap bersamaaa 💑👫 Jamu Jebat & Jamu Sweetdara 😍😘 #pasanganbahagia  #tilljannah  . Jamu Jebat💪🏻💪🏻 Kebaikkan & khasiatnya : . 💪🏻menguatkan tenaga batin 💪🏻mengelak terjadinya ejakulasi pramatang 💪🏻menaikan keinginan seks 💪🏻melancarkan perjalanan darah 💪🏻membersih buah pinggang dan pundi kencing 💪🏻membuang angin jahat dalam urat 💪🏻menghilangkan sakit sendi, lemah siku, lutut dan sengal tulang 💪🏻melawaskan pembuangan najis 💪🏻memulihkan tenaga 💪🏻membekalkan tenaga maxima sebelum bersukan dan bekerja 💪🏻badan ringan dan cergas 💪🏻Awet muda . Jamu Sweetdara👙👙 Kebaikkan & khasiat : . 👙MONTOKKAN/ ANJALKAN PAYUDARA 👙MONTOKKAN/ ANJALKAN PUNGGUNG 👙PERAPAT 👙BUANG ANGIN JAHAT 👙XDE KEPUTIHAN 👙XDE SENGGUGUT 👙HILANG RESDUNG 👙MELANCARKAN HAID 👙BADAN BERBAU WANGI 👙KULIT GEBU 👙MUKA GLOWING / FLAWLESS 👙AWEK MUDA 👙MIS V KETAT & BERBAU WANGI . Berminat nak order bole Pm/Whatsapp Eja 0193940595 0193940595. 💌Postage WorldWide 🚗 COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatan 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 #sweetdara  #jamusweetdara  #jebat  #jamujebat  #jussweetdara  #jussweetdaraplus  #jussweetdarapluscollagen  #jusjebatmaxx  #jusjebatmaxx  #jamumalaysia  #jamulelaki  #jamusuamiisteri  #kmdreambody  #kmbeautyhouse  #sayajual  #sayajualjamu  #sayajualprodukkurus  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkecantikan  #agensahkakkm  #agensahsweetdara  #codklangvalley  #deliveryklangvalley  #testimonikmbeauty  #customerfeedback  #testimonicustomer 
Set Poen Manis. Dah lah sedap. Manis plak tu. Menangis Abg malam2. Goda cukup2. Klu Abg makan luar jugak, mintak cerai! Bodoh simpan jantan macamtu. X guna simpan setan dalam rumah. Nyah kan aje! 😈
#tasharuslee #nemomanja #agentjamusweetdara #agentselayang #agentklcc #cod #jamu #sweetdara #jamusweetdara #kakkmbukanbiasa2 #herbaasli #klcc #makanantradisional #ketat #masalahkeputihan #selayang #tidakdatangbulan #poenlonggar #poenbusuk #masalahpoen #poen #viral #jamuterbaik #malaysia #sayajual #isteri #abangpastinaklagi #carilainbagikaki #malamjumaat #barangbaik
Set Poen Manis. Dah lah sedap. Manis plak tu. Menangis Abg malam2. Goda cukup2. Klu Abg makan luar jugak, mintak cerai! Bodoh simpan jantan macamtu. X guna simpan setan dalam rumah. Nyah kan aje! 😈 #tasharuslee  #nemomanja  #agentjamusweetdara  #agentselayang  #agentklcc  #cod  #jamu  #sweetdara  #jamusweetdara  #kakkmbukanbiasa2  #herbaasli  #klcc  #makanantradisional  #ketat  #masalahkeputihan  #selayang  #tidakdatangbulan  #poenlonggar  #poenbusuk  #masalahpoen  #poen  #viral  #jamuterbaik  #malaysia  #sayajual  #isteri  #abangpastinaklagi  #carilainbagikaki  #malamjumaat  #barangbaik