an online Instagram web viewer

#swedengirl medias

Photos

.
من البرد ولبس الشتا حاسة حالي بالونة ما علينا 😅🤣 بكرا استنو فيديو بضحك كتيييير مع اخوي بلال الساعة ٧ بتوقيت السعودية، من هلاء اذا مش مفعلين جرس الاشعارات روحو فعلوووا عشان لا يفوتكم وتكونو اول المشاهدين😍👍🏻 بتحبو الشتا ولا الصيف؟! ————————————————————
شكرا على ٤٠٠الف مشترك في اليوتيوب يا احلى عيلة انتووو، كلمة بحبكووو قليلة والله!!❤️❤️ الحمدالله❤️———————————————————
‎#الحمدلله #الثقة_بالله #الثقة_بالنفس #فاشنيستا #ستايل  #يوتيوبرز #دبي#ماشاء_الله #اجازة #youtube #youtubers #dubai #dubaimedia#likeforlikes #like4likes  #2018goals#photoshoot #photooftheday #fashion #timberland#fashionista #style #mydubai#uae #sweden#swedengirl
. من البرد ولبس الشتا حاسة حالي بالونة ما علينا 😅🤣 بكرا استنو فيديو بضحك كتيييير مع اخوي بلال الساعة ٧ بتوقيت السعودية، من هلاء اذا مش مفعلين جرس الاشعارات روحو فعلوووا عشان لا يفوتكم وتكونو اول المشاهدين😍👍🏻 بتحبو الشتا ولا الصيف؟! ———————————————————— شكرا على ٤٠٠الف مشترك في اليوتيوب يا احلى عيلة انتووو، كلمة بحبكووو قليلة والله!!❤️❤️ الحمدالله❤️——————————————————— ‎#الحمدلله  #الثقة_بالله  #الثقة_بالنفس  #فاشنيستا  #ستايل  #يوتيوبرز  #دبي #ماشاء_الله  #اجازة  #youtube  #youtubers  #dubai  #dubaimedia #likeforlikes  #like4likes  #2018goals #photoshoot  #photooftheday  #fashion  #timberland #fashionista  #style  #mydubai #uae  #sweden #swedengirl 
Cause I'm a natural woman
Made of perfection, my imperfections yea
I'm a natural woman
Freshly organic, with no additions baby
A natural woman  #sweden #swedengirl #blueeyes #girl #bluhair #makemebark #imyoursbloodandsoul
#canada🇨🇦 #turkey🇹🇷 #italy🇮🇹 #italiangirl #sweden🇸🇪 #swedengirl #denmark🇩🇰 #denmarkgirl #switzerland🇨🇭 #izmir
Which picture do you prefer?
1/2/3 or 4?💗
-> @likekate_ 
#girl #beautiful #fashiongirl #leggings #leggingsass #leggingsgirl #travelblogger #training #germangirl #gym #germangirl🇩🇪 #fitnessgirl #fashionblogger #fitnessmodel #beyondlimits #blondehair #fitlikeyou #fitness #swedishgirl #polishgirl #polskadziewczyna #motivation #workouts #gymgirl #trainhard #swedengirl #sweden #spanishgirl #spaingirl #serbiangirl 
Thank you for the permission to post your picture!❤️
*Advertisment*
Which picture do you prefer? 1/2/3 or 4?💗 -> @likekate_ #girl  #beautiful  #fashiongirl  #leggings  #leggingsass  #leggingsgirl  #travelblogger  #training  #germangirl  #gym  #germangirl 🇩🇪 #fitnessgirl  #fashionblogger  #fitnessmodel  #beyondlimits  #blondehair  #fitlikeyou  #fitness  #swedishgirl  #polishgirl  #polskadziewczyna  #motivation  #workouts  #gymgirl  #trainhard  #swedengirl  #sweden  #spanishgirl  #spaingirl  #serbiangirl  Thank you for the permission to post your picture!❤️ *Advertisment*
Happy Wednesday! 🌟

Auch alle Rosa- und Rosetöne entzücken. Sweden Nails hat eine tolle Farbauswahl und eine einzigartige Qualität.

Es gibt 20% Rabatt bis zum 15. Dezember auf alle Sweden Nails Produkte in unserem Onlineshop 🛍 www.swedenchic.com
Code: 2ADVENT18 💫

@sweden_chic 
#adventskalender #advent #sweden #swedengirl #swedenchic #swedennails #beauty #münchen #nagellack #vegan #veganernagellack #kosmetikstudio #kosmetik #10free
💙💙💙💙💙💙💙 Sedikit cerita soal si biru ini, 
Kenalkan namanya Optimals Hydra Radiance 💙
Ini produk skincare terbaru dari #oriflame yang bermanfaat untuk meng-hydrasi kulit wajah kita 😍

Bicara soal hydrasi, kulit wajah yang harus di hydrasi bukan berarti hanya yang kuliy kering aja yaaaa 😁😁 mentang² kulit kering pasti dehidrasi tuh hihi

Kulit yang berminyak juga perlu dihydrasi krna adanya minyak itu krna ketidakseimbangan kadar air  pada wajah kita nihhh 
Oiyaaaa, aku sendiri udah makai si biru ini,  emang ada masa purging (jerawat bermunculan kadang²), tapiiii beneran dehh kalau menurut aku pribadi, kadar minyak di wajah aku udah mendingan berkurang lohh dan sepenglihatan aku juga komedo yang di dekat hidung tu hilang,  dan merasa lebih cerah dan segar sih yaaa, 'cause lihat aja tu biru² segar seperti itu 😍💙💧💧💧 Dan ini produk termasuk berbahan dasar air ya (water based)  dan seperti biasa kelebihan prodyk oriflame yaitu formula dari produknya yang alami dan ramah lingkungan 😊😊 💙💙💙💙💙💙💙 #AkuOriflame #oriflameindonesia #skincareroutines #optimalset #hydrafacial #optimalshydraradiance #optimalshydraradianceset #likers #fresh #beauty #beautyofswedensnature #swedengirl #nature #indonesia #pontianakmedia #medanobeach #desember2018 #snow #skincareproducts #skincaretips
💙💙💙💙💙💙💙 Sedikit cerita soal si biru ini, Kenalkan namanya Optimals Hydra Radiance 💙 Ini produk skincare terbaru dari #oriflame  yang bermanfaat untuk meng-hydrasi kulit wajah kita 😍 Bicara soal hydrasi, kulit wajah yang harus di hydrasi bukan berarti hanya yang kuliy kering aja yaaaa 😁😁 mentang² kulit kering pasti dehidrasi tuh hihi Kulit yang berminyak juga perlu dihydrasi krna adanya minyak itu krna ketidakseimbangan kadar air pada wajah kita nihhh Oiyaaaa, aku sendiri udah makai si biru ini, emang ada masa purging (jerawat bermunculan kadang²), tapiiii beneran dehh kalau menurut aku pribadi, kadar minyak di wajah aku udah mendingan berkurang lohh dan sepenglihatan aku juga komedo yang di dekat hidung tu hilang, dan merasa lebih cerah dan segar sih yaaa, 'cause lihat aja tu biru² segar seperti itu 😍💙💧💧💧 Dan ini produk termasuk berbahan dasar air ya (water based) dan seperti biasa kelebihan prodyk oriflame yaitu formula dari produknya yang alami dan ramah lingkungan 😊😊 💙💙💙💙💙💙💙 #AkuOriflame  #oriflameindonesia  #skincareroutines  #optimalset  #hydrafacial  #optimalshydraradiance  #optimalshydraradianceset  #likers  #fresh  #beauty  #beautyofswedensnature  #swedengirl  #nature  #indonesia  #pontianakmedia  #medanobeach  #desember2018  #snow  #skincareproducts  #skincaretips 
💙💙💙💙💙💙💙 Sedikit cerita soal si biru ini, 
Kenalkan namanya Optimals Hydra Radiance 💙
Ini produk skincare terbaru dari #oriflame yang bermanfaat untuk meng-hydrasi kulit wajah kita 😍

Bicara soal hydrasi, kulit wajah yang harus di hydrasi bukan berarti hanya yang kuliy kering aja yaaaa 😁😁 mentang² kulit kering pasti dehidrasi tuh hihi

Kulit yang berminyak juga perlu dihydrasi krna adanya minyak itu krna ketidakseimbangan kadar air  pada wajah kita nihhh 
Oiyaaaa, aku sendiri udah makai si biru ini,  emang ada masa purging (jerawat bermunculan kadang²), tapiiii beneran dehh kalau menurut aku pribadi, kadar minyak di wajah aku udah mendingan berkurang lohh dan sepenglihatan aku juga komedo yang di dekat hidung tu hilang,  dan merasa lebih cerah dan segar sih yaaa, 'cause lihat aja tu biru² segar seperti itu 😍💙💧💧💧 Dan ini produk termasuk berbahan dasar air ya (water based)  dan seperti biasa kelebihan prodyk oriflame yaitu formula dari produknya yang alami dan ramah lingkungan 😊😊 💙💙💙💙💙💙💙 #AkuOriflame #oriflameindonesia #skincareroutines #optimalset #hydrafacial #optimalshydraradiance #optimalshydraradianceset #likers #fresh #beauty #beautyofswedensnature #swedengirl #nature #indonesia #pontianakmedia #medanobeach #desember2018 #snow #skincareproducts #skincaretips
💙💙💙💙💙💙💙 Sedikit cerita soal si biru ini, Kenalkan namanya Optimals Hydra Radiance 💙 Ini produk skincare terbaru dari #oriflame  yang bermanfaat untuk meng-hydrasi kulit wajah kita 😍 Bicara soal hydrasi, kulit wajah yang harus di hydrasi bukan berarti hanya yang kuliy kering aja yaaaa 😁😁 mentang² kulit kering pasti dehidrasi tuh hihi Kulit yang berminyak juga perlu dihydrasi krna adanya minyak itu krna ketidakseimbangan kadar air pada wajah kita nihhh Oiyaaaa, aku sendiri udah makai si biru ini, emang ada masa purging (jerawat bermunculan kadang²), tapiiii beneran dehh kalau menurut aku pribadi, kadar minyak di wajah aku udah mendingan berkurang lohh dan sepenglihatan aku juga komedo yang di dekat hidung tu hilang, dan merasa lebih cerah dan segar sih yaaa, 'cause lihat aja tu biru² segar seperti itu 😍💙💧💧💧 Dan ini produk termasuk berbahan dasar air ya (water based) dan seperti biasa kelebihan prodyk oriflame yaitu formula dari produknya yang alami dan ramah lingkungan 😊😊 💙💙💙💙💙💙💙 #AkuOriflame  #oriflameindonesia  #skincareroutines  #optimalset  #hydrafacial  #optimalshydraradiance  #optimalshydraradianceset  #likers  #fresh  #beauty  #beautyofswedensnature  #swedengirl  #nature  #indonesia  #pontianakmedia  #medanobeach  #desember2018  #snow  #skincareproducts  #skincaretips 
💙💙💙💙💙💙💙 Sedikit cerita soal si biru ini, 
Kenalkan namanya Optimals Hydra Radiance 💙
Ini produk skincare terbaru dari #oriflame yang bermanfaat untuk meng-hydrasi kulit wajah kita 😍

Bicara soal hydrasi, kulit wajah yang harus di hydrasi bukan berarti hanya yang kuliy kering aja yaaaa 😁😁 mentang² kulit kering pasti dehidrasi tuh hihi

Kulit yang berminyak juga perlu dihydrasi krna adanya minyak itu krna ketidakseimbangan kadar air  pada wajah kita nihhh 
Oiyaaaa, aku sendiri udah makai si biru ini,  emang ada masa purging (jerawat bermunculan kadang²), tapiiii beneran dehh kalau menurut aku pribadi, kadar minyak di wajah aku udah mendingan berkurang lohh dan sepenglihatan aku juga komedo yang di dekat hidung tu hilang,  dan merasa lebih cerah dan segar sih yaaa, 'cause lihat aja tu biru² segar seperti itu 😍💙💧💧💧 Dan ini produk termasuk berbahan dasar air ya (water based)  dan seperti biasa kelebihan prodyk oriflame yaitu formula dari produknya yang alami dan ramah lingkungan 😊😊 💙💙💙💙💙💙💙 #AkuOriflame #oriflameindonesia #skincareroutines #optimalset #hydrafacial #optimalshydraradiance #optimalshydraradianceset #likers #fresh #beauty #beautyofswedensnature #swedengirl #nature #indonesia #pontianakmedia #medanobeach #desember2018 #snow #skincareproducts #skincaretips
💙💙💙💙💙💙💙 Sedikit cerita soal si biru ini, Kenalkan namanya Optimals Hydra Radiance 💙 Ini produk skincare terbaru dari #oriflame  yang bermanfaat untuk meng-hydrasi kulit wajah kita 😍 Bicara soal hydrasi, kulit wajah yang harus di hydrasi bukan berarti hanya yang kuliy kering aja yaaaa 😁😁 mentang² kulit kering pasti dehidrasi tuh hihi Kulit yang berminyak juga perlu dihydrasi krna adanya minyak itu krna ketidakseimbangan kadar air pada wajah kita nihhh Oiyaaaa, aku sendiri udah makai si biru ini, emang ada masa purging (jerawat bermunculan kadang²), tapiiii beneran dehh kalau menurut aku pribadi, kadar minyak di wajah aku udah mendingan berkurang lohh dan sepenglihatan aku juga komedo yang di dekat hidung tu hilang, dan merasa lebih cerah dan segar sih yaaa, 'cause lihat aja tu biru² segar seperti itu 😍💙💧💧💧 Dan ini produk termasuk berbahan dasar air ya (water based) dan seperti biasa kelebihan prodyk oriflame yaitu formula dari produknya yang alami dan ramah lingkungan 😊😊 💙💙💙💙💙💙💙 #AkuOriflame  #oriflameindonesia  #skincareroutines  #optimalset  #hydrafacial  #optimalshydraradiance  #optimalshydraradianceset  #likers  #fresh  #beauty  #beautyofswedensnature  #swedengirl  #nature  #indonesia  #pontianakmedia  #medanobeach  #desember2018  #snow  #skincareproducts  #skincaretips 
That’s my Sweden 🇸🇪 gurl...good job chaca 😍❤️😘🙏 #sweden #swedengirl #masyaallahtabarakallah
X-Mas in my heart 
mich gibt es so nur einmal auf dieser Welt... #memyselfandi #happytime😊 #keepsmiling😊💕💜 #whiteteeth #blondehair #longhair #barbie #blueeyes #fit #healthylifestyle #swedengirl #christmastime🎄
From Budapest to West Sweden. A few years ago I went to the very top of Sweden to a place called Kiruna to do a charity sled but I’d never actually experienced Sweden properly as in -25c temperatures you don’t really “experience” much! So I was super excited to spend 4 days in West Sweden, starting off in Marstrand. Marstrand is a small fishing town on the coast about 45 minutes outside of Gothenburg and is pretty much everything you could ask for in a cute Swedish town. Whilst it rained whilst we were there it almost doesn’t matter in a place like this. It adds to its charm.
From Budapest to West Sweden. A few years ago I went to the very top of Sweden to a place called Kiruna to do a charity sled but I’d never actually experienced Sweden properly as in -25c temperatures you don’t really “experience” much! So I was super excited to spend 4 days in West Sweden, starting off in Marstrand. Marstrand is a small fishing town on the coast about 45 minutes outside of Gothenburg and is pretty much everything you could ask for in a cute Swedish town. Whilst it rained whilst we were there it almost doesn’t matter in a place like this. It adds to its charm.
S W E D E N  S U M M E R 🇸🇪☀️🌊 #sweden#swedengirl#summer#sverige#aroundtheworld#europe
Christmas dinner with Papi @skansen @hotellsolliden ❤️#swedishchristmas #swedengirl #dinner#skansen 🎄🎄🎄🎄🎄🎁🎁🎁⭐️
Lunch... Yammi yammi for my tummie #holiday #barbados #mscpreziosa #msc #mscopera #vacation #swedengirl #curves #italy #funfunfun
Ogni tanto donna 😂
Ogni tanto donna 😂
Är ni redo för festlooken?! 💃💃🏼💃🏽
Förbered era ben för glittriga festklänningar hos oss på No+Vello 🍀💕
Med IPL permanent hårborttagning får ni lena och fina ben 👉 resultat på bilden är 5 veckor efter den första behandlingen, kunden har inte rakat eller vaxat ben hemma emellanåt 😀💛
#novellolund
Är ni redo för festlooken?! 💃💃🏼💃🏽 Förbered era ben för glittriga festklänningar hos oss på No+Vello 🍀💕 Med IPL permanent hårborttagning får ni lena och fina ben 👉 resultat på bilden är 5 veckor efter den första behandlingen, kunden har inte rakat eller vaxat ben hemma emellanåt 😀💛 #novellolund 
City replaces adverts with directions to homeless shelters this winter. 
Temperatures are plummeting in Sweden, making life harder than ever for homeless people. Stockholm is trying to help by swapping commercial adverts with billboards that signpost nearby shelters. 
Amid near-freezing conditions, a new emergency system is being displayed in the city’s digital billboards. Its purpose is to guide homeless people to the nearest shelter. Behind the initiative is advertising company Clear Channel Sweden, which is replacing commercial adverts with information that they say could save people’s lives. .
.
To know more about this initiative and how Sweden is helping save people's lives download the app GoodInx - available from the link in bio or visit Google play store. Thank you. 💞 .

To keep yourself connected with positive and inspiring stories follow us 👉 @goodinx . Thank you have a nice day 😍😍
City replaces adverts with directions to homeless shelters this winter. Temperatures are plummeting in Sweden, making life harder than ever for homeless people. Stockholm is trying to help by swapping commercial adverts with billboards that signpost nearby shelters.  Amid near-freezing conditions, a new emergency system is being displayed in the city’s digital billboards. Its purpose is to guide homeless people to the nearest shelter. Behind the initiative is advertising company Clear Channel Sweden, which is replacing commercial adverts with information that they say could save people’s lives. . . To know more about this initiative and how Sweden is helping save people's lives download the app GoodInx - available from the link in bio or visit Google play store. Thank you. 💞 . To keep yourself connected with positive and inspiring stories follow us 👉 @goodinx . Thank you have a nice day 😍😍
Wakeup and #makeup 💋  ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________#stockholm #sweden #makeupbyme💄 #makeupobsessed #makeupobsessed #makeupcollection #maybelline #makeupguru #beauty #girls #makeupfanatic1#tuesday#2018 #swedishgirl #swedengirl #europe #longblackhair #beauty #longlashes
1, 2, 3 or 4?
Follow for more 👉 @modelplaza
📸: @mollyomalia
1, 2, 3 or 4? Follow for more 👉 @modelplaza 📸: @mollyomalia
Solna Centrum metro station is surely a must see in Stokholm. 
В Стокгольме очень колоритное метро, местами просто огненное🔥
Хотели бы каждый день выходить на такой станции?
Solna Centrum metro station is surely a must see in Stokholm. В Стокгольме очень колоритное метро, местами просто огненное🔥 Хотели бы каждый день выходить на такой станции?
It’s so cold outside now, do you live in a warm or cold country? ❄️ Det är så kallt ute nu , bor du i ett varmt eller kallt land ? ❄️#tisdag #halsduk #winterstyle #winteroutfit #cold #kallt #swedengirl #sisters👭 #sisters #glassesgirl #soonchristmas #systrar #fashion #vinter #winterfashion #vintermode #happiness #vackerbild #beautiful
La connaissance, c'est de savoir qu'une tomate est un fruit. La sagesse c'est de ne pas la mettre dans une salade de fruits... 🤪
La connaissance, c'est de savoir qu'une tomate est un fruit. La sagesse c'est de ne pas la mettre dans une salade de fruits... 🤪