an online Instagram web viewer

#surveyor medias

Photos

Emu Plains, so much history unknown, and rediscovered.
Emu Plains, so much history unknown, and rediscovered.
They are training drone mapping,  if you wanna know it,  let's follow me 
Drone mapping by Ilhamdi Bagus 
at Pakansari Stadium 
Info check my bio or DM 
#drone #mapping #team #activity #geography #GIS #remotesensing #pemetaan #Indonesia #survey #surveyor
Вынос границ земельного участка любой сложности в натуру Харьков, Киев, Киевская и Харьковская область.
⠀
💸Стоимость от 1 500 грн.
⠀
⏳Срок выполнения до 2-х дней.
⠀
📆 4 месяца гарантия на межевые знаки
⠀
🌦Работаем при любых погодных условиях.
⠀
Заказывайте услугу по тел.  097-603-23-41 и 066-665-84-48
⠀
❔Когда вам может понадобиться заказать данную услугу?
⠀
✅Наши клиенты заказывают вынос, когда им необходимо определить границы участка на местности по точным координатам. В результате выноса на территории участка устанавливаются межевые знаки, которые четко обозначают его границы.
⠀
❔Оборудование:
⠀
✅Для выноса границ земельного участка мы используем современный 2-х частотный GPS/GNSS приемник (если местность открытая) и электронный тахеометр (если местность покрыта растительностью).
⠀
#геодезия #выкопировка #вынос_границ  #ситуационныйплан #surveying #geodesy #киев #харків #Харьков #харьковскаяобласть #киевскаяобласть #work #working #blitc_consulting #geodesy #survey #surveyor #gps #surveylife #trimble #leica #topogrpahy #gnss #leicageosystems #landsurveying #work #surveys #surveyors #topographia #geo #surveying_official #trimblegeospatial
Вынос границ земельного участка любой сложности в натуру Харьков, Киев, Киевская и Харьковская область. ⠀ 💸Стоимость от 1 500 грн. ⠀ ⏳Срок выполнения до 2-х дней. ⠀ 📆 4 месяца гарантия на межевые знаки ⠀ 🌦Работаем при любых погодных условиях. ⠀ Заказывайте услугу по тел.  097-603-23-41 и 066-665-84-48 ⠀ ❔Когда вам может понадобиться заказать данную услугу? ⠀ ✅Наши клиенты заказывают вынос, когда им необходимо определить границы участка на местности по точным координатам. В результате выноса на территории участка устанавливаются межевые знаки, которые четко обозначают его границы. ⠀ ❔Оборудование: ⠀ ✅Для выноса границ земельного участка мы используем современный 2-х частотный GPS/GNSS приемник (если местность открытая) и электронный тахеометр (если местность покрыта растительностью). ⠀ #геодезия  #выкопировка  #вынос_границ  #ситуационныйплан  #surveying  #geodesy  #киев  #харків  #Харьков  #харьковскаяобласть  #киевскаяобласть  #work  #working  #blitc_consulting  #geodesy  #survey  #surveyor  #gps  #surveylife  #trimble  #leica  #topogrpahy  #gnss  #leicageosystems  #landsurveying  #work  #surveys  #surveyors  #topographia  #geo  #surveying_official  #trimblegeospatial 
★
本日、中二病の日、その2。
SNSでは繋がっていながら、本日初めてお会いした、同じく中二病の方々と(笑)
これから中学生に戻って燃え尽きてきます。
皆さん今日はよろしくお願いします!
・
#布袋寅泰 #コンサート #中二病 #tonightimyours #tomoyasuhotei #測量 #設計 #建設コンサルタント #土木 #求人 #survey #surveyor #surveying #engineer #gps #gis #uav #drone  #iconstruction #tls #cim #civilengineering #ingenierocivil #SurveyLife
★ 本日、中二病の日、その2。 SNSでは繋がっていながら、本日初めてお会いした、同じく中二病の方々と(笑) これから中学生に戻って燃え尽きてきます。 皆さん今日はよろしくお願いします! ・ #布袋寅泰  #コンサート  #中二病  #tonightimyours  #tomoyasuhotei  #測量  #設計  #建設コンサルタント  #土木  #求人  #survey  #surveyor  #surveying  #engineer  #gps  #gis  #uav  #drone  #iconstruction  #tls  #cim  #civilengineering  #ingenierocivil  #SurveyLife 
Back in Stock! Get 20% OFF on the New Laser Distance Meter. Offer Valid Till November 30th. Order Now

DM for details.

#bigpoppa #interiordesign #architecture #construction #constructiontools #surveyor #measuringtools #lagosnigeria
[GEOSURVEY EDUCATION]

Konsep Pembelajaran Geodinamika

Pada dasarnya, ilmu geodinamika merupakan penggabungan dari ilmu fisika, kimia, dan matematika. Namun, dalam penerapannya, ilmu matematika hanya digunakan pada saat menjelaskan persamaan yang ada dalam ilmu fisika. Jadi, ilmu matematika yang digunakan dalam geodinamika bukanlah ilmu matematika murni. Selain itu, geodinamika juga mencakup ilmu geologi dan geografi karena untuk menjelaskan proses tektonik lempengan guna mengukur seisme, atau kegempaan, dan berfungsi dalam menentukan wilayah beserta komponen batuan yang tekandung didalamnya guna menjelaskan suatu peristiwa pergeseran lapisan atas atau kerak bumi.

Lebih lanjut, dalam mempelajari geodinamika, ada beberapa hal yang merupakan konsep dasar dalam memahami geodinamika itu sendiri, yaitu pemahaman mengenai :

1. Properti fisik dari suatu bahan yang memiliki sifat rekatan yang solid

2. Koefisien persebaran panas, suatu jenis panas yang khusus dan penyerapan dan perpindahan panas

3. Perilaku cairan berdasarkan hukum Newton dan non-Newton

4. Pembelokkan lempengan yang elastis, perilaku mekanis dari faults

5. Penafsiran atas gaya gravitasi yang anomali

6. Pemahaman yang rinci mengenai hukum Hooke mengenai elastisitas, hukum Fourier mengenai konduksi panas, dan hukum Darey mengenai aliran pada media berpori.
.
(Sumber : https://ilmugeografi.com/geologi/geodinamika)

#geosurveyeducation #infogeologi #geodinamika #batubara #ilmutanah #ilmuukur #anaksipil #anaktambang #surveying #landsurveying #geological #geologi #geodetic #surveyor #topografi #topologi #surveyorindonesia #geosurveyid
[GEOSURVEY EDUCATION] Konsep Pembelajaran Geodinamika Pada dasarnya, ilmu geodinamika merupakan penggabungan dari ilmu fisika, kimia, dan matematika. Namun, dalam penerapannya, ilmu matematika hanya digunakan pada saat menjelaskan persamaan yang ada dalam ilmu fisika. Jadi, ilmu matematika yang digunakan dalam geodinamika bukanlah ilmu matematika murni. Selain itu, geodinamika juga mencakup ilmu geologi dan geografi karena untuk menjelaskan proses tektonik lempengan guna mengukur seisme, atau kegempaan, dan berfungsi dalam menentukan wilayah beserta komponen batuan yang tekandung didalamnya guna menjelaskan suatu peristiwa pergeseran lapisan atas atau kerak bumi. Lebih lanjut, dalam mempelajari geodinamika, ada beberapa hal yang merupakan konsep dasar dalam memahami geodinamika itu sendiri, yaitu pemahaman mengenai : 1. Properti fisik dari suatu bahan yang memiliki sifat rekatan yang solid 2. Koefisien persebaran panas, suatu jenis panas yang khusus dan penyerapan dan perpindahan panas 3. Perilaku cairan berdasarkan hukum Newton dan non-Newton 4. Pembelokkan lempengan yang elastis, perilaku mekanis dari faults 5. Penafsiran atas gaya gravitasi yang anomali 6. Pemahaman yang rinci mengenai hukum Hooke mengenai elastisitas, hukum Fourier mengenai konduksi panas, dan hukum Darey mengenai aliran pada media berpori. . (Sumber : https://ilmugeografi.com/geologi/geodinamika) #geosurveyeducation  #infogeologi  #geodinamika  #batubara  #ilmutanah  #ilmuukur  #anaksipil  #anaktambang  #surveying  #landsurveying  #geological  #geologi  #geodetic  #surveyor  #topografi  #topologi  #surveyorindonesia  #geosurveyid 
Profei baru yang harus di jalankan dengan tulus ikhlas tabah tegar dan kuat. 
Ragu2 silahkan balik ke pengangguran.
😎👷🏽💪👊
.
.
.#surveyor #atrbpn #bpn #kadaster #selebgramindonesia #surveyorindonesia #aceh #indonesia #indonesia 
#like #coment #share #hitskekinian
Menjadi dewasa memang tidak semudah yg di pikirkan 
#surveyorindonesia#surveyor#gedungsamsat#karawang#fff#flf#ff
I'm so close to the mountains 🇨🇦 #nationalpark #surveyor #worklife #wilderness #scenery #elkseason #winter #nature #rockies
Dapatkan Total Station Berkualitas dari berbagai Merk Terkenal seperti Sokkia Topcon Nikon Gowin South Ruide dll dengan Harga Terjangkau dan Bergaransi Resmi.

Total station adalah instrumen optis/elektronik yang digunakan dalam pemetaan dan konstruksi bangunan. Total station merupakan teodolit terintegrasi dengan komponen pengukur jarak elektronik (electronic distance meter (EDM)) untuk membaca jarak dan kemiringan dari instrumen ke titik tertentu.

Spesifikasi:

Pembesaran Lensa 30x

Akurasi 5"

Jarak Prisma single 4000 m

Jarak Reflector 500 m

Display 2 
Internal Memori 50.000 Point

Ketahanan Battery 14 Jam

Kelengkapan:

1x Prisma Single
1x Prisma Polygon
1x Pole stik prisma
2x Alumunium Tripod

Pemesanan atau minta penawaran 📲082119392180

#totalstation
#alatsurvey
#surveyor #surveyorindonesia #ptsl #theodolite #automaticlevel
Dapatkan Total Station Berkualitas dari berbagai Merk Terkenal seperti Sokkia Topcon Nikon Gowin South Ruide dll dengan Harga Terjangkau dan Bergaransi Resmi. Total station adalah instrumen optis/elektronik yang digunakan dalam pemetaan dan konstruksi bangunan. Total station merupakan teodolit terintegrasi dengan komponen pengukur jarak elektronik (electronic distance meter (EDM)) untuk membaca jarak dan kemiringan dari instrumen ke titik tertentu. Spesifikasi: Pembesaran Lensa 30x Akurasi 5" Jarak Prisma single 4000 m Jarak Reflector 500 m Display 2 Internal Memori 50.000 Point Ketahanan Battery 14 Jam Kelengkapan: 1x Prisma Single 1x Prisma Polygon 1x Pole stik prisma 2x Alumunium Tripod Pemesanan atau minta penawaran 📲082119392180 #totalstation  #alatsurvey  #surveyor  #surveyorindonesia  #ptsl  #theodolite  #automaticlevel 
Let's go nkw back to the GRP!
Should you treat your boat, after osmosis has been found, or not? 
It depends on several factor such as: the type of the resin used in boat building, nature of the blisters, how serious osmosis is, and many others. 
Only after surveyor thoroughly examine the area he will be able to advise further steps. 
Surveyor job is not only to locate defects, but to advise remedy. 
We are company specialised in yacht & small craft surveying, NDT and "made-to-measure" yacht design. Visit our web page www.durovic.net , send us a message and get your boat inspected.

Don't wait - prevent! 
#nondestructivetesting
#marinesurveyor #marine #navalarchitecture  #yachtlife #surveying #yacht #surveylife #yachting #survey #yachts  #luxury #sailing #landsurveyor #superyacht  #yachtdesign  #boat #sailing #yachtworld  #yachtclub  #yachtcharter  #yachtlifestyle  #luxurylifestyle#surveyor
Let's go nkw back to the GRP! Should you treat your boat, after osmosis has been found, or not? It depends on several factor such as: the type of the resin used in boat building, nature of the blisters, how serious osmosis is, and many others. Only after surveyor thoroughly examine the area he will be able to advise further steps. Surveyor job is not only to locate defects, but to advise remedy. We are company specialised in yacht & small craft surveying, NDT and "made-to-measure" yacht design. Visit our web page www.durovic.net , send us a message and get your boat inspected. Don't wait - prevent! #nondestructivetesting  #marinesurveyor  #marine  #navalarchitecture   #yachtlife  #surveying  #yacht  #surveylife  #yachting  #survey  #yachts   #luxury  #sailing  #landsurveyor  #superyacht  #yachtdesign   #boat  #sailing  #yachtworld   #yachtclub   #yachtcharter   #yachtlifestyle   #luxurylifestyle #surveyor 
:Palm Forest:
.
Loc : Uloe, Dua Boccoe, Bone Regency
.
Go around, exploreeee!!!
@rezkyshakiahputri
.
#nature
#ricefield
#palm
#landscape
#belomkesini
#lensasulawesi
#orangbarru
#explore
#jelajahnegeri
#yourshotphotographer 
#pesonaindonesia
#phonegraphy
#samsungid
#bone
#engineer
#hydro
#surveyor
#gnfi
😍👌 Those Jaccaranda trees. The newly opened Yandhai Nepean Crossing. Penrith's new bridge spanning the glistening Nepean River... have you walked across it yet?
😍👌 Those Jaccaranda trees. The newly opened Yandhai Nepean Crossing. Penrith's new bridge spanning the glistening Nepean River... have you walked across it yet?
The future has arrived and these signs are popping up all over BRISBANE. Construction - We are hiring Civil Engineers, Construction Professionals and Surveyors in Australia and New Zealand. 💻 Visit our website today www.consultanz.com.au 📧Send us your pics and videos to be featured @consultanz 🔥Daily uploads 🔥

#civilengineering
#civilengineer
#construction
#constructionsite
#engineering_life
#recruitment
#australiaconstruction
#instajobs
#workinaustralia
#instacareer
#siteengineer 
#surveyor
#surveying
#infrastructure
#roadconstruction
#bridge
#tunneling
#dailyconstruction
#jobsearch
#jobsinaustralia
#engineers
#civilengineeringdiscoveries
#expataustralia
#constructionlife
#australia
#downunder
#recruitment
The future has arrived and these signs are popping up all over BRISBANE. Construction - We are hiring Civil Engineers, Construction Professionals and Surveyors in Australia and New Zealand. 💻 Visit our website today www.consultanz.com.au 📧Send us your pics and videos to be featured @consultanz 🔥Daily uploads 🔥 #civilengineering  #civilengineer  #construction  #constructionsite  #engineering_life  #recruitment  #australiaconstruction  #instajobs  #workinaustralia  #instacareer  #siteengineer  #surveyor  #surveying  #infrastructure  #roadconstruction  #bridge  #tunneling  #dailyconstruction  #jobsearch  #jobsinaustralia  #engineers  #civilengineeringdiscoveries  #expataustralia  #constructionlife  #australia  #downunder  #recruitment 
Dopo 11 anni di onorata carriera...si cambia 😩...sotto con la nuova moda! #backpack #zainetto #geozaino #lather #pelle #geometra #surveyor #luzainittu #borsettasgarrata #shopping #fashion #moda #a_m_jewels #portacartelle #portapc #geometrainviaggio #sopralluogo
Elegance is born from simplicity. Still, simplicity doesn’t mean a single chair or table per room; but a well-analyzed design strategy; and minimal clutter of your house design too.
For construction: 
Call 0321 4048158, 0334 7485485

#axisdevelopers #construction #contractor #project #project #management #lahore #pakistan #engineering #developers #civil #concrete #steel #roads #earthwork #roller #surveyor #survey #civilengineering #civilwork #design #finishing #finalproduct #cieling #cielinglights #ceilingdesign #pavers #cobbler #cobblestone #paverstone
Elegance is born from simplicity. Still, simplicity doesn’t mean a single chair or table per room; but a well-analyzed design strategy; and minimal clutter of your house design too. For construction: Call 0321 4048158, 0334 7485485 #axisdevelopers  #construction  #contractor  #project  #project  #management  #lahore  #pakistan  #engineering  #developers  #civil  #concrete  #steel  #roads  #earthwork  #roller  #surveyor  #survey  #civilengineering  #civilwork  #design  #finishing  #finalproduct  #cieling  #cielinglights  #ceilingdesign  #pavers  #cobbler  #cobblestone  #paverstone 
A Friday sunset at the New Orleans Lakefront Marina 🌅
#surveyor #landsurveying #klsgroupinc #neworleans
My home place on board 😊

#lifeonboard #surveyor #ship
Demi apa akhirnya Lapangan bisa selesai..lebih dr 618 KM, kaki berotot, badan item, wajah ga karuan,, ketemu Begal, Rampok, Preman,, GA Takut!!! Tim Waterpass Leveling dan GNSS.. SAVAGE!!! Bengkulu - Lubuk Linggau-Musi Rawas- Sarolangun-Batanghari-Jambi Pulang Pergi, 8mm*sqrt D,ellips 95%, kalian hebat kawan kawan.. tinggal paperwork aja nih.. Semangat!!! #survey #Surveyor #surveylife
Demi apa akhirnya Lapangan bisa selesai..lebih dr 618 KM, kaki berotot, badan item, wajah ga karuan,, ketemu Begal, Rampok, Preman,, GA Takut!!! Tim Waterpass Leveling dan GNSS.. SAVAGE!!! Bengkulu - Lubuk Linggau-Musi Rawas- Sarolangun-Batanghari-Jambi Pulang Pergi, 8mm*sqrt D,ellips 95%, kalian hebat kawan kawan.. tinggal paperwork aja nih.. Semangat!!! #survey  #Surveyor  #surveylife 
When themed cupcakes are life 😍😍😍 #boys #girls #surveyor #unicorn #cupcakes #cakes #cupcake #tada #hawarden #themed #insta #instacake #instagood
kamu hebat bukan karna kekuatan pribadi, namun pasti ada semangat dan dorongan dari teman”mu. 
#mentoring #surveyor #surveyorindonesia
From Tanzania @yusco_malaga_diaby_4 
#surveying #surveyor #tanzania #africa
Terima Kasih Temen temen Puskesmas Sawah Lega atas Usaha Perjuangannya
Terima Kasih Para Pembimbing dari @dinkes_kab_bdg telah sabar membimbing kami mengajari kami
Mimin terharu pas penutupan survey akreditasi 😢😢😢 mengingat perjuangan kita selama ini demi akreditasi
Terima kasih tim kalian SANGAT LUAR BIASA 
Sepertinya mimin bakal kangen lembur bareng kalian 🤭🤭🤭🤭 Kita tinggal menunggu Hasil
_KARENA HASIL TIDAK AKAN MENGHIANATI PROSES_
#akreditasi #akreditasipuskesmas #dinkes #dinkeskabbandung #cicalengka #sawahlega #sabilulungan #surveyor
Terima Kasih Temen temen Puskesmas Sawah Lega atas Usaha Perjuangannya Terima Kasih Para Pembimbing dari @dinkes_kab_bdg telah sabar membimbing kami mengajari kami Mimin terharu pas penutupan survey akreditasi 😢😢😢 mengingat perjuangan kita selama ini demi akreditasi Terima kasih tim kalian SANGAT LUAR BIASA Sepertinya mimin bakal kangen lembur bareng kalian 🤭🤭🤭🤭 Kita tinggal menunggu Hasil _KARENA HASIL TIDAK AKAN MENGHIANATI PROSES_ #akreditasi  #akreditasipuskesmas  #dinkes  #dinkeskabbandung  #cicalengka  #sawahlega  #sabilulungan  #surveyor 
Dzisiejsze zmagania nowymi zabawkami
#geodeta#geodezja#surveyor #pracawterenie
Didalam tubuh yang sehat terdapat perut yang buncit #surveyorindonesia #surveyor #surveyorbogor
New site starts! Diggers are in! #developments #property #commercialrealestate #surveyor
Masih dalam suasana syukuran wisuda nya IMG nih. Tapi kalo yg ini atmosfer nya wah yak, ena bengeut dipandang. Ga boong deh kalo ini sabibet kalo mau diprint.
.
Babak akhir film IMGverse. Yudisium udah. Wisnight beres. Syukwis aman. Satu lagi apakah ituuu...!? Seberapa gereget lo buat nyimak eps akhir? Silakan pendapatnya.👇🏻
.
.
.
.
#barudakjingga
#IMGOptimal
#IMGProgresif
Masih dalam suasana syukuran wisuda nya IMG nih. Tapi kalo yg ini atmosfer nya wah yak, ena bengeut dipandang. Ga boong deh kalo ini sabibet kalo mau diprint. . Babak akhir film IMGverse. Yudisium udah. Wisnight beres. Syukwis aman. Satu lagi apakah ituuu...!? Seberapa gereget lo buat nyimak eps akhir? Silakan pendapatnya.👇🏻 . . . . #barudakjingga  #IMGOptimal  #IMGProgresif 
Proyecto: Nemesis Espacio Condesa
Proyecto: Nemesis Espacio Condesa
Great start to the day!! On the way to tire shop to change tires out and gets a flat!! #winter #flattire #myoffice #surveyworld #surveyor
Foto candid.
Ketika survey di pantai.
Asyik.
Saya happy, teman happy.
Survey juga happy.
.
Ketika survey, ombak berbisik "jangan lupa bersyukur".
.
.
#survey #surveylife #surveyor #miningsurveyor #goldmining
Momen penyerahan plakat wisudawan/i kepada para orang tua. Untuk postingan ini kepsyennya segini aja ya. 😊
.
.
.
.
#barudakjingga
#IMGOptimal
#IMGProgresif
Good Memory. The other architect at work. Sesame Street House Renovation. Photo by Sidra Noel. November 17, 2012

Roberto Giordano @archrobertogiordano - Italian architect, design consultant, interior adviser, lecturer with many years experience abroad. Bangkok, Thailand. phone: +66851281946 | e-mail: archrobertogiordano@hotmail.com | https://th.linkedin.com/in/archrobertogiordano https://www.facebook.com/archrobertogiordano  https://www.instagram.com/archrobertogiordano

#robertogiordano #italian #architect #italianarchitect #freelance #architecture #architecturalintervention #interiordecoration #interior #interiordesign #interiordesigner #designer #designconsultant #design #consultant #interioradviser #interiorrenovation #survey #surveyor #planning #development #management #residential #commercial #social #professional #lecturer #archrobertogiordano #bangkok #thailand
Good Memory. The other architect at work. Sesame Street House Renovation. Photo by Sidra Noel. November 17, 2012 Roberto Giordano @archrobertogiordano - Italian architect, design consultant, interior adviser, lecturer with many years experience abroad. Bangkok, Thailand. phone: +66851281946 | e-mail: archrobertogiordano@hotmail.com | https://th.linkedin.com/in/archrobertogiordano https://www.facebook.com/archrobertogiordano https://www.instagram.com/archrobertogiordano #robertogiordano  #italian  #architect  #italianarchitect  #freelance  #architecture  #architecturalintervention  #interiordecoration  #interior  #interiordesign  #interiordesigner  #designer  #designconsultant  #design  #consultant  #interioradviser  #interiorrenovation  #survey  #surveyor  #planning  #development  #management  #residential  #commercial  #social  #professional  #lecturer  #archrobertogiordano  #bangkok  #thailand 
HAPPY BIRTHDAY, MY DEAR
I know you know how much I love you,
Sometimes it is nice to hear it anyway:
I love you more than
I love sunrises, sunsets
And looking at the moon and the stars.
I love you more than I love my garden.
I love you more than flowers.
I love you more than cooking and baking.
I love you more than singing silly songs.
I love you more than writing and posting.
I would trade them all for you.
I love that you never ask me to.
.
#happybirthday #whenwewereyoung #youngatheart #homemadecards #growingoldtogether #dad #grandpa #poppy #civilengineer #surveyor #businessman #servesthelordwithgladness #throughtheyears #lovegrowsstronger #makeawish #hubby #happybirthdaytoyou
#singitonemoretime 
With @tomgleespen
HAPPY BIRTHDAY, MY DEAR I know you know how much I love you, Sometimes it is nice to hear it anyway: I love you more than I love sunrises, sunsets And looking at the moon and the stars. I love you more than I love my garden. I love you more than flowers. I love you more than cooking and baking. I love you more than singing silly songs. I love you more than writing and posting. I would trade them all for you. I love that you never ask me to. . #happybirthday  #whenwewereyoung  #youngatheart  #homemadecards  #growingoldtogether  #dad  #grandpa  #poppy  #civilengineer  #surveyor  #businessman  #servesthelordwithgladness  #throughtheyears  #lovegrowsstronger  #makeawish  #hubby  #happybirthdaytoyou  #singitonemoretime  With @tomgleespen
Here with our winner Tara Shirvani winner of the Real Estate, Construction and Infrastructure Award for @womenoffuture @pinkylilani #rics #rics150 #lovesurveying #loveconstruction #womenofthefuture #womenofthefutureawards2018 #womenofthefutureaward2018 #surveying #surveyor
★
鹿島市で行われる『第36回むつごろうカップ交流JV大会』に参加。
6年生は最後の試合までいよいよ残りあと1ヶ月。
ここから先は"勝ちたい"と思う気持ちの勝負。
頑張れ、平原ジュニア!
・
#平原ジュニア #むつごろうカップ #鹿島市 #バレーボール #小学生 #ジュニアバレー #監督 #測量 #設計 #建設コンサルタント #土木 #求人 #survey #surveyor #surveying #engineer #gps #gis #uav #drone  #iconstruction #tls #cim #civilengineering #ingenierocivil #SurveyLife
★ 鹿島市で行われる『第36回むつごろうカップ交流JV大会』に参加。 6年生は最後の試合までいよいよ残りあと1ヶ月。 ここから先は"勝ちたい"と思う気持ちの勝負。 頑張れ、平原ジュニア! ・ #平原ジュニア  #むつごろうカップ  #鹿島市  #バレーボール  #小学生  #ジュニアバレー  #監督  #測量  #設計  #建設コンサルタント  #土木  #求人  #survey  #surveyor  #surveying  #engineer  #gps  #gis  #uav  #drone  #iconstruction  #tls  #cim  #civilengineering  #ingenierocivil  #SurveyLife 
God morgon, många uppstick blir det. Arbetet fortlöper på kvarteret klacken, tidigare Råsunda stadion. Kanske finns här lite nyvunnen guldglans kvar. Idag är det Marin som mäter. #karlsonskoordinater #kxyz #ortogonal #surveyor
God morgon, många uppstick blir det. Arbetet fortlöper på kvarteret klacken, tidigare Råsunda stadion. Kanske finns här lite nyvunnen guldglans kvar. Idag är det Marin som mäter. #karlsonskoordinater  #kxyz  #ortogonal  #surveyor 
Off to scope out one of our London offices for a couple of days ➡️✈️
——————————————————————————— #balfour #balfourbeatty #construction #quantitysurveying #rics #training #commercial #management #commercialmanagement #qs #qslife #surveyor #cost #builtenvironment #london #work #rgu #graduate #adventure #travel #girl #langley #axispark