an online Instagram web viewer

#stopmotion medias

Photos

🌜이상한 얼굴_Odd Face🌛 “Odd Face” is inspired by the traditional motif of Maya.
I would like to create hands-on object arts while working on films with various of characters and images. I found air dry clay when I made something out of clay with my girl. This material appeals to me a lot so, I started making clay objects for my daughter. 
The stop motion film shows how to make Odd Face brooch. 
You can find your Odd Face watching my animation. 
Please watch and enjoy!

Credit
Director/ Animation | Artwork/ Camera/ Edit_강민지 Minji Kang
Sound | Mixing_박동주 Dongju Park ● my Other animation films, please visit me at: https://vimeo.com/minjikang ● You can find ‘Odd face brooch’:
https://www.etsy.com/shop/OhObjet

#인스타영상은왜1분뿐이죠 #스톱모션 #스톱모션애니메이션 #오브제 #오오브제 #stopmotion #stopmotionanimation #objet #ohobjet #character #odd #face
🌜이상한 얼굴_Odd Face🌛 “Odd Face” is inspired by the traditional motif of Maya. I would like to create hands-on object arts while working on films with various of characters and images. I found air dry clay when I made something out of clay with my girl. This material appeals to me a lot so, I started making clay objects for my daughter. The stop motion film shows how to make Odd Face brooch. You can find your Odd Face watching my animation. Please watch and enjoy! Credit Director/ Animation | Artwork/ Camera/ Edit_강민지 Minji Kang Sound | Mixing_박동주 Dongju Park ● my Other animation films, please visit me at: https://vimeo.com/minjikang ● You can find ‘Odd face brooch’: https://www.etsy.com/shop/OhObjet #인스타영상은왜1분뿐이죠  #스톱모션  #스톱모션애니메이션  #오브제  #오오브제  #stopmotion  #stopmotionanimation  #objet  #ohobjet  #character  #odd  #face 
Here's another pair of hands from the archive and the bag of goo I rescued them from. This is what happens to really old urethane. My good friend @victoriarosepuppets is great at giving some context to these photos so I'm following her lead! 
Do you recognize the faint trace of #jackskellington paint in the goo? These are the oversized #captainjack hands. Not from Nightmare but #jamesandthegiantpeach.
#jatgp #stopmotion #armature #armatureporn #timburton #henryselick #behindthescenes
Here's another pair of hands from the archive and the bag of goo I rescued them from. This is what happens to really old urethane. My good friend @victoriarosepuppets is great at giving some context to these photos so I'm following her lead! Do you recognize the faint trace of #jackskellington  paint in the goo? These are the oversized #captainjack  hands. Not from Nightmare but #jamesandthegiantpeach . #jatgp  #stopmotion  #armature  #armatureporn  #timburton  #henryselick  #behindthescenes 
Really digging sharing the rapid fire shots of drifting instead of “that one”. Here’s @aaparkah.300 doing it @superd_usa 
#✨MYCU✨ #ヤバイ‬!!!‬‬ - ‪#drift ‪#pizza‬ ‪#cats‬ ‪#mycu‬ ‪#myculture‬ ‪#california ‬ ‪#drifting‬ ‪#sfldrifters #styleUP!! #👌✨✨✨#slammed #fitment #Rx7 #fd3s #rotary #turbo #sexyness #sexiness #mazda #superd #desert #stopmotion
Conquer the world 💪
.
Another short and simple animation.
Mimicked stop motion animation using vector art and texture.

Learned from Skillshare, class by Jake Bartlett. 
@jakeinmotion .
.
.
#animation #short #mt #mountain #tent #paper #papercut #cutout #ae #aftereffect #texture #vector #stopmotion #motion #graphic #illustration #digitalart #illustrator #art #practice #mimic
No trabajamos solamente con comida!
Stopmotion para @okko.oficial!😃
#stopmotion #photography #okko #work #advertising #instalovers
Wedding invitation..
.
Ya ampunn, memang bnr yaa banyak yg nikahan bulan ini...
Hihii..
Ini undangan digital, selain video stop motion undangan, ini juga banyak bgt di minati, klo video bisa di bikin story, klo yg ini praktis tinggal krim ke sosmed kamuu..
.
Mau ada event apapun chat aja di kita, kita bikinin undanganyaaa...
.
Chat kita di..
line : puterisorayarajut
WA : 082210956524
.
#stopmotion #stopmotioniklan #kadounik #hadiahunik #jasapembuatanstopmotion #jasastopmotion #videoberkesan #kadomurah #stopmotionhappybirthday #stopmotionultah #stopmotionhappyanniversary #stopmotionwisuda #kadoultah
#ungkapansayang #kadohappybirthday #kadopacar #hadiahuntukpacar #hadiahsahabat #kadowisuda #weddinginvitation #kadowedding #pu3motion_langsa #langsa #vektor #lineart #digitalart #einvitatio #covercd #logo #logoolsop
Wedding invitation.. . Ya ampunn, memang bnr yaa banyak yg nikahan bulan ini... Hihii.. Ini undangan digital, selain video stop motion undangan, ini juga banyak bgt di minati, klo video bisa di bikin story, klo yg ini praktis tinggal krim ke sosmed kamuu.. . Mau ada event apapun chat aja di kita, kita bikinin undanganyaaa... . Chat kita di.. line : puterisorayarajut WA : 082210956524 . #stopmotion  #stopmotioniklan  #kadounik  #hadiahunik  #jasapembuatanstopmotion  #jasastopmotion  #videoberkesan  #kadomurah  #stopmotionhappybirthday  #stopmotionultah  #stopmotionhappyanniversary  #stopmotionwisuda  #kadoultah  #ungkapansayang  #kadohappybirthday  #kadopacar  #hadiahuntukpacar  #hadiahsahabat  #kadowisuda  #weddinginvitation  #kadowedding  #pu3motion_langsa  #langsa  #vektor  #lineart  #digitalart  #einvitatio  #covercd  #logo  #logoolsop 
Inauguramos oficialmente la temporada de chocolates, Netflix & Chill 🍫🎬🙌🏼
.
@discoargentina
.
.
#Chocolate #ChocolateLover #Hola #Invierno #Frio #Netflix #Chill #Temporada #Winter #Cold #Wind #Chocolates #StopMotion #Art #Food #Lettering #Social #Content
#stopmotion 🤖▶️
Bakmi Bangka fav kalian dimana?
Kalo kesukaanku di Bakmi Bangka Asli 17 hihi 😋
.
Soalnya ada pangsit goreng yang harganya cuman gopek 🙈
.
🎥 @gneferet
#gnefdiary #bakmibangka
.
.
.
.
.
.
.
#hugebowl #mukbang #mukbangeatingshow #masakmasak #baksoclubid #jktfoodies #noodle #rusuhstagram #gagaldiet #separuhakulemak #videomasak #jktfood #noodlesoup #foodaddict #foodirectory #foodporn #bandungbanget #kulinernusantara #pedesgila #pedesbanget #sambal #anakmieinstan #kulinermalang #nightmarketthailand #foodgasm #bites #makanterus #makanpakereceh
Bakmi Bangka fav kalian dimana? Kalo kesukaanku di Bakmi Bangka Asli 17 hihi 😋 . Soalnya ada pangsit goreng yang harganya cuman gopek 🙈 . 🎥 @gneferet #gnefdiary  #bakmibangka  . . . . . . . #hugebowl  #mukbang  #mukbangeatingshow  #masakmasak  #baksoclubid  #jktfoodies  #noodle  #rusuhstagram  #gagaldiet  #separuhakulemak  #videomasak  #jktfood  #noodlesoup  #foodaddict  #foodirectory  #foodporn  #bandungbanget  #kulinernusantara  #pedesgila  #pedesbanget  #sambal  #anakmieinstan  #kulinermalang  #nightmarketthailand  #foodgasm  #bites  #makanterus  #makanpakereceh 
NEW STOPMOTION OUT! Click the link in my bio to watch my new Call of duty zombies stop motion !!!
NEW STOPMOTION OUT! Click the link in my bio to watch my new Call of duty zombies stop motion !!!
Experimentando stopmotion

#stopmotion #draw #illustration #heart
Here’s some progress pictures on my puppet! I finished the clothes today in class! Check it out! 
#art #artstudent #myart #stopmotion #puppetfabrication #animation #animationstudent
SEMANA CULTURA ,UNIVER COLIMA .
Conferencia . STOPMOTION , MODELADO PLASTICO y ART TOYS .
GRACIAS POR LA INVITACION PROFE. @christiammm  #beststudents  #arttoydesign #arttoy #clay #class #univercolima #universidadunivercolima #semanacultural #colima #artes #designers #rosetattoo #plastilina #claymation #stopmotion
This is a very short video and shot this when I was assisting @nazrul to shoot for Duck
This is a very short video and shot this when I was assisting @nazrul to shoot for Duck
[TESTIMONI] 🎂 tanpa watermark untuk customer
🎁 semua bahan hasil print bukan tulis tangan
🎈 kami tidak menyediakan properti apapun, semua stop motion dibuat menggunakan kertas
🎉 untuk orderan 30 detik - 1 menit pengerjaan hanya 1-2 hari

Ayo order buat kesayanganmu👄
Tanya tanya dulu boleh, Adminnya gak galak kok haha.

LINE: aniqueproduction
Whatsapp: 0813-2280-1045
Langsung chat saja ya, kami jarang membalas dm di instagram😊

#jasabuatstopmotion #jasastopmotion #stopmotionanimation #jasastopmotionmurah #jasastopmotionvideo #stopmotionmurah #videomurah #jasabuatvideomurah #stopmotion #videomurah #jasabuatvideomurah #stopmotion #kadounik #stopmotionindonesia #stopmotionmaker #stopmotionbirthday #stopmotionultah #jasavideo #stopmotionanniversarry #stopmotioninstagram
[TESTIMONI] 🎂 tanpa watermark untuk customer 🎁 semua bahan hasil print bukan tulis tangan 🎈 kami tidak menyediakan properti apapun, semua stop motion dibuat menggunakan kertas 🎉 untuk orderan 30 detik - 1 menit pengerjaan hanya 1-2 hari Ayo order buat kesayanganmu👄 Tanya tanya dulu boleh, Adminnya gak galak kok haha. LINE: aniqueproduction Whatsapp: 0813-2280-1045 Langsung chat saja ya, kami jarang membalas dm di instagram😊 #jasabuatstopmotion  #jasastopmotion  #stopmotionanimation  #jasastopmotionmurah  #jasastopmotionvideo  #stopmotionmurah  #videomurah  #jasabuatvideomurah  #stopmotion  #videomurah  #jasabuatvideomurah  #stopmotion  #kadounik  #stopmotionindonesia  #stopmotionmaker  #stopmotionbirthday  #stopmotionultah  #jasavideo  #stopmotionanniversarry  #stopmotioninstagram 
[OPEN ORDER] ~ BIRTHDAY  REQUEST.
🎂 tanpa watermark untuk customer
🎁 semua bahan hasil print bukan tulis tangan
🎈 kami tidak menyediakan properti apapun, semua stop motion dibuat menggunakan kertas
🎉 untuk orderan 30 detik - 1 menit pengerjaan hanya 2 hari

Ayo order buat kesayanganmu👄

LINE: aniqueproduction
Whatsapp: 0813-2280-1045
Langsung chat saja ya, kami jarang membalas dm di instagram😊

#jasabuatstopmotion #jasastopmotion #stopmotionanimation #jasastopmotionmurah #jasastopmotionvideo #stopmotionmurah #videomurah #jasabuatvideomurah #stopmotion #videomurah #jasabuatvideomurah #stopmotion #kadounik #stopmotionindonesia #stopmotionmaker #stopmotionbirthday #stopmotionultah #jasavideo #stopmotionanniversarry #stopmotioninstagram
[OPEN ORDER] ~ BIRTHDAY REQUEST. 🎂 tanpa watermark untuk customer 🎁 semua bahan hasil print bukan tulis tangan 🎈 kami tidak menyediakan properti apapun, semua stop motion dibuat menggunakan kertas 🎉 untuk orderan 30 detik - 1 menit pengerjaan hanya 2 hari Ayo order buat kesayanganmu👄 LINE: aniqueproduction Whatsapp: 0813-2280-1045 Langsung chat saja ya, kami jarang membalas dm di instagram😊 #jasabuatstopmotion  #jasastopmotion  #stopmotionanimation  #jasastopmotionmurah  #jasastopmotionvideo  #stopmotionmurah  #videomurah  #jasabuatvideomurah  #stopmotion  #videomurah  #jasabuatvideomurah  #stopmotion  #kadounik  #stopmotionindonesia  #stopmotionmaker  #stopmotionbirthday  #stopmotionultah  #jasavideo  #stopmotionanniversarry  #stopmotioninstagram 
"Think and wonder, Wonder and think." Dr. Suess it's so important to take time to wonder and think usually best done while walking or moving your body, my favourite time to do this is near the ocean. Breathing in the salty air and listening to the waves role in. 
#wonder #think #stopmotion #ocean #canon6d #whitewashwater #wave #lightreflectiononwater
KS6 Shoot Day 12 - the decapitations continue...
#dwarvenforge #DnD #stopmotion #DFKS6
Discover who made the first Maker, what lies beyond the workshop, and the reason for their existence:
http://bit.ly/AboutTheMagnumOpus

#themaker #themakerfilm #stopmotion #animation
But First... Coffee #CoffeeCupFromTop #ButFirstCoffee
☕️🌼🌼🌼🍪🍪🍪☀️📒💚
#Repost @coffeecakescafe
・・・
Hope you’re enjoying your weekend. Have a great Sunday everyone ! 😊☕️🍪
.
.
.
.
.
.
#stopmotionvideo #stopmotion #stopmotionanimation #picame #coffeecakescafe #morningslikethese #instavid #instavideo #animation #motiongraphics #cinematography #illustratorsoninstagram #illustrator #coffeeart #coffeelover #artphotography #art_we_inspire #artofdrawingg #pursuepretty #onmytable
But First... Coffee #CoffeeCupFromTop  #ButFirstCoffee  ☕️🌼🌼🌼🍪🍪🍪☀️📒💚 #Repost  @coffeecakescafe ・・・ Hope you’re enjoying your weekend. Have a great Sunday everyone ! 😊☕️🍪 . . . . . . #stopmotionvideo  #stopmotion  #stopmotionanimation  #picame  #coffeecakescafe  #morningslikethese  #instavid  #instavideo  #animation  #motiongraphics  #cinematography  #illustratorsoninstagram  #illustrator  #coffeeart  #coffeelover  #artphotography  #art_we_inspire  #artofdrawingg  #pursuepretty  #onmytable 
Presentación @animalatinafestival en @lumiton_usina 🙌

#filmfest #animation #stopmotion #cine #festival #animacion #filmfestival #lumiton #vicentelopez
Assuma a responsabilidade mesmo se de errado, não se pode viver uma vida inteira culpando os outros pelos os seus erros. 
#tônica #tônicaescrita #responsabilidadeemocional #amadurecimento #erros #error #stopmotion #resiliência #psy #crescimento #aprendizado
新しいジョイントはこんな感じに可動する。
___________________
#anime
#animation 
#stop 
#stopmotion 
#stopmotionanimation 
#movie 
#コマ撮り 
#息抜きコマ撮り
#ながしまたいが 
#tig_anime
#armature 
#stopmotionpuppet 
#puppet
#3dprinting
The motherland is a container

https://youtu.be/8C9rUI4XkYU

If you find it interesting, please forward it to your friend,🌈
.
.
.
#stopmotion#stopstory#story#mud #contemporaryart #video#modernart#graffiti #movie#blockchain #ink #bitcoin#illustration#conceptart#art#artwork#artoftheday#artofvisuals#artist#sketch#btc#token#mudbitcoin#blackandwhite#handmade#l4l#bw#cryptocurrency#crypto
#tbt Back to last year when I actually had time to display my sticker swaps properly.
#tbt  Back to last year when I actually had time to display my sticker swaps properly.
coming soon 
new episode: Avengers vs Justice League:
Ironman 😎🔋🔌💡
vs Superman 😤💪👊🤜
comimg up next on xeay bricks films
link in my bio 
#lego #LEGO #marvel #dc #dccomics #xeay #xeaybrick  #avengers #justiceleague #avengersvsjusticeleague #ironman #legoironman #superman #legosuperman
#manofsteel  #marvelvsdc #legosuperheros #afol #moc #movie #films #stopmotion #legostopmotion
A @foxfilmbrasil divulgou o pôster nacional de Ilha dos Cachorros

O elenco conta com nomes como Bryan Cranston, Bill Murray e Tilda Swinton

A animação em stop-motion estreia no dia 19 de julho no Brasil

#ilhadoscachorros #isleofdogs #cachorro #cão #dog #animação #stopmotion #wesanderson #foxfilmbrasil #filmes #movies #cinema #pôster #cartaz #atoupeira
「背景セット」 ◯自主制作アニメ、(大きなかぶ)のセット
◯土は、乾燥させたコーヒー豆の粉。☕︎
⭐️協力店・阿佐ヶ谷スターバックスさん
#draw#drawing #illustration#illustrator #painting #anime #instaart #art #artist #sketch#人形#アニメ#アニメーション#animation#animator#stopmotion#コマ撮り#人形アニメ#自主制作アニメ#蕪#Grandpa#starbacks#coffee
#TheGiantTurnip#TheGiganticTurnip#Japan#インスタグラム#Instagram#instaphoto#instacool#instaphoto
「背景セット」 ◯自主制作アニメ、(大きなかぶ)のセット ◯土は、乾燥させたコーヒー豆の粉。☕︎ ⭐️協力店・阿佐ヶ谷スターバックスさん #draw #drawing  #illustration #illustrator  #painting  #anime  #instaart  #art  #artist  #sketch #人形 #アニメ #アニメーション #animation #animator #stopmotion #コマ撮り #人形アニメ #自主制作アニメ #蕪 #Grandpa #starbacks #coffee  #TheGiantTurnip #TheGiganticTurnip #Japan #インスタグラム #Instagram #instaphoto #instacool #instaphoto 
Presentación de Anima Latina en Lumiton. Festival internacional de cine animado que tendrá como sede Lumiton, Cine York, CC Munro y CC San Martín. 
#animalatina #animation #filmfestival #festival #animacion #vicentelopez #film #cine #stopmotion #cinelatinoamericano #buenosaires #munro #argentina #filmfest
@animalatinafestival @cineyork @elculturalsanmartin
taking some time for gratitude ✔️
taking some time for gratitude ✔️
#StopMotion #Fotografía #Arte 
Colaboración:
@yoladaisuke 
@yered.gao 
@luis.alvaradovel 
Norberto Chirino
#desenhoanimado #photoshop #arte #stopmotion 
@gideaosilvabass 
@gylssn64
I have always been fascinated by this! #stopmotion #animation
Ramadhan pergi?
Bulan yang sangat di rindukan ini
Akan pergi, sementara diri ini belum menyambutnya dengan baik
Masih lalai dalam beribadah
Pantas kah diri ini mendapatkan gelar muttaqin?
Allah sudah mengistimewakan bulan suci ini dengan begitu besar rahmatnya
Dimana setiap orang ingin memperbaiki dirinya sebaik mungkin.

Tapi amat sayang, umat di zaman ini lebih banyak menginginkan Ramadhan itu pergi begitu cepat, tidak memiliki rasa ke inginan untuk terus bersama ramadhan, mungkin karna ego yang terlalu memikirkan agar cepat di pertemukan dengan hari kemenangan.

Sementara lupa dengan umat sebelum nya yang dimana ketika ramadhan perlahan ingin pergi mereka lebih ta'at 
Beribadah Kepada Allah
Dimana rosulullah pun sangatlah semangat di akhir Ramadhan
Dari Aisyah RA berkata: “Rasulullah jika telah masuk sepuluh terakhir bulan Ramadhan menghidupkan malam, membangunkan keluarganya dan mengencangkan ikat pinggang”. (Muttafaq ‘alaih)

Kita mungkin tidak bisa bersedih dan menangis sehebat para sahabat, namun selayaknya kita pun takut sebab tak ada jaminan apakah amal kita selama 27 hari ini diterima, begitu pula tak ada jaminan apakah kita dipertemukan dengan Ramadhan tahun berikutnya. Lalu kita pun kemudian memperbaiki dan meningkatkan amal ibadah serta berdoa lebih sungguh-sungguh kepada Allah Azza wa Jalla.
#udahputusinaja #kartunmuslimah #indonesiatanpapacaran #baperpositif #langitinu #berbagisemangat #islamituindah #tausiyahcinta #bismillah #keepistiqomah #hijrahku #berusahabaik #muslimah #jomblomulia #ramadhan #beraniberhijrah #tausiyah #like4like #likeforlike #tagsforlikes #quoteoftheday #ivg #ivgcommunity #indovidgram #videooftheday #stopmotion #ivgstory #ivgmusic #vscocam #vsco
Ramadhan pergi? Bulan yang sangat di rindukan ini Akan pergi, sementara diri ini belum menyambutnya dengan baik Masih lalai dalam beribadah Pantas kah diri ini mendapatkan gelar muttaqin? Allah sudah mengistimewakan bulan suci ini dengan begitu besar rahmatnya Dimana setiap orang ingin memperbaiki dirinya sebaik mungkin. Tapi amat sayang, umat di zaman ini lebih banyak menginginkan Ramadhan itu pergi begitu cepat, tidak memiliki rasa ke inginan untuk terus bersama ramadhan, mungkin karna ego yang terlalu memikirkan agar cepat di pertemukan dengan hari kemenangan. Sementara lupa dengan umat sebelum nya yang dimana ketika ramadhan perlahan ingin pergi mereka lebih ta'at Beribadah Kepada Allah Dimana rosulullah pun sangatlah semangat di akhir Ramadhan Dari Aisyah RA berkata: “Rasulullah jika telah masuk sepuluh terakhir bulan Ramadhan menghidupkan malam, membangunkan keluarganya dan mengencangkan ikat pinggang”. (Muttafaq ‘alaih) Kita mungkin tidak bisa bersedih dan menangis sehebat para sahabat, namun selayaknya kita pun takut sebab tak ada jaminan apakah amal kita selama 27 hari ini diterima, begitu pula tak ada jaminan apakah kita dipertemukan dengan Ramadhan tahun berikutnya. Lalu kita pun kemudian memperbaiki dan meningkatkan amal ibadah serta berdoa lebih sungguh-sungguh kepada Allah Azza wa Jalla. #udahputusinaja  #kartunmuslimah  #indonesiatanpapacaran  #baperpositif  #langitinu  #berbagisemangat  #islamituindah  #tausiyahcinta  #bismillah  #keepistiqomah  #hijrahku  #berusahabaik  #muslimah  #jomblomulia  #ramadhan  #beraniberhijrah  #tausiyah  #like4like  #likeforlike  #tagsforlikes  #quoteoftheday  #ivg  #ivgcommunity  #indovidgram  #videooftheday  #stopmotion  #ivgstory  #ivgmusic  #vscocam  #vsco 
Lego Star Wars Rebels Part 3 of Episode 4 "The Engineer" is coming this Saturday! Get caught up on the rest of the episode. Link to my channel in my bio.

#starwars #lego #legostarwarsrebels #starwarsrebels #legostarwars #sabinewren #ezrabridger #rebellion #brickfilm #stopmotion #legostopmotion
Busy mamas & girlfriends, raise your hands🙋🏼‍♀️I know I'm not the only here, amiright? 
Thanks to my friends at @coiffure_a_rabais’ atelier we did last month, I mastered the art of styling my hair like a pro in seconds!✨ From a casual look, to a work attire girl boss, to a fancy sparkly date night, I discovered my fave coup de cœur: Eleven’s hairspray; helping my bangs stay in order all-day-long! (A huge record)💘
Ps. If you want to try la crème de la crème beauty salon products, get now 15% off using the code "AtelierCoiffure" 
#heymacastopmotion #ateliercoiffurearabais #ad
Busy mamas & girlfriends, raise your hands🙋🏼‍♀️I know I'm not the only here, amiright? Thanks to my friends at @coiffure_a_rabais’ atelier we did last month, I mastered the art of styling my hair like a pro in seconds!✨ From a casual look, to a work attire girl boss, to a fancy sparkly date night, I discovered my fave coup de cœur: Eleven’s hairspray; helping my bangs stay in order all-day-long! (A huge record)💘 Ps. If you want to try la crème de la crème beauty salon products, get now 15% off using the code "AtelierCoiffure" #heymacastopmotion  #ateliercoiffurearabais  #ad 
A Hamaya arrow from Ootori Jinja and Sakaki branches will be hanging out in the corner of the living room set bringing peaceful energy. ⛩✨ Going for the year of 🐒 which is grandma Hiroko's year. .
.
.
#osakaki #hamaya #hamayaarrow #arrow #japanesetraditional #shintoshrine #sanpomichi #stopmotion #animation #indieanimation #indiefilm #filmmaking #props #propmaking #little #japanesestyle #seattleart #puppetanimation #animationart #申年生まれ #破魔矢 #榊 #絵馬
A Hamaya arrow from Ootori Jinja and Sakaki branches will be hanging out in the corner of the living room set bringing peaceful energy. ⛩✨ Going for the year of 🐒 which is grandma Hiroko's year. . . . #osakaki  #hamaya  #hamayaarrow  #arrow  #japanesetraditional  #shintoshrine  #sanpomichi  #stopmotion  #animation  #indieanimation  #indiefilm  #filmmaking  #props  #propmaking  #little  #japanesestyle  #seattleart  #puppetanimation  #animationart  #申年生まれ  #破魔矢  #榊  #絵馬 
Today, I made my first attempt at stop motion photography, with this little mini movie. I rate it “PG” because the swans’ kissing is little too long for “G” in my opinion 😂 (Oops! Still learning here, obviously!) Many thanks to the super talented and so very creative @flightoftheparcel for introducing me to the Stop Motion app (check out her work - it’s the cutest ever!)
.
.
.
#cakepops #swanparty #stopmotion #handpainted #handsculpted #chocolatepiping #sweetwhimsyshop #edibleart #savannahcakepops #savannahbakery #savannahmaker #richmondhillga #savannah #wemakesavannah #richmondhillcakepops #richmondhillbakery #whimsy
Today, I made my first attempt at stop motion photography, with this little mini movie. I rate it “PG” because the swans’ kissing is little too long for “G” in my opinion 😂 (Oops! Still learning here, obviously!) Many thanks to the super talented and so very creative @flightoftheparcel for introducing me to the Stop Motion app (check out her work - it’s the cutest ever!) . . . #cakepops  #swanparty  #stopmotion  #handpainted  #handsculpted  #chocolatepiping  #sweetwhimsyshop  #edibleart  #savannahcakepops  #savannahbakery  #savannahmaker  #richmondhillga  #savannah  #wemakesavannah  #richmondhillcakepops  #richmondhillbakery  #whimsy 
The Rare Art (S1_172)
NEW ART EVERY DAY! 
Store is now open at: shwalami.com - stickers and custom shirts and prints available upon request at: info@shwalami.com

#shwalami #rareart #carservice #logoart #subvertising #boardart #skateart #coverart #motionart #animart #giphy #movingart #streetartdaily #arteveryday #stopmotion #instaarte #artofig #internationalart #instarte #motiongraphics #adart #digitalgraffiti #digitalcollage #mightymouse #vintageart #graphictees #gifart #stickerart #graphicdesigns #satire
The Rare Art (S1_172) NEW ART EVERY DAY! Store is now open at: shwalami.com - stickers and custom shirts and prints available upon request at: info@shwalami.com #shwalami  #rareart  #carservice  #logoart  #subvertising  #boardart  #skateart  #coverart  #motionart  #animart  #giphy  #movingart  #streetartdaily  #arteveryday  #stopmotion  #instaarte  #artofig  #internationalart  #instarte  #motiongraphics  #adart  #digitalgraffiti  #digitalcollage  #mightymouse  #vintageart  #graphictees  #gifart  #stickerart  #graphicdesigns  #satire 
💭what could it be ?? 👀 tune in on every Wednesday to find new videos from Webb Twins link found in biography ♥️ #youtube #new #comingsoon #lifestyleblogger #lifestyle #diy #baking #vlogger #challenges #muchmoretocome #fun #singers #summertime #june #stopmotion #stopmotionvideo #hollywood #wannabefamous #fashionable #fashion #having_fun
Already missing the stop-motion queen @e_woww @the_filipina 🛑 #stopmotion #dontbeastranger #workfam
It's Steve from MySpace
It's Steve from MySpace
Stop Motion 4 @myshorebox. 🎵
Chef prepared meals delivered to you. Try us out for free, just download our app, browse our menus, and use code 'first30' at checkout to get $30 off - no minimums, no subscriptions. They cover a wide portion of the Bay Area now!!!
.
Special thanks to @jaimeheartsphotography for help animating the project!!
.
.
.
.
#Bayareabuzz #foodies #bareaders #onthetable #southbayarea #cupertino #losgatos #sunnyvale #Bayareabites #sfeats #sfblogger #eatersf #bestfoodsf #freshfood #chefprepared #sanjosefoodie #sjfoodie
#stopmotion #stopmotionanimation #animation #stopmotionvideo #stopmotionfood #framebyframe #Animationdesign #characteranimation #videoart #ohyeah_vfx #toydesign
Stop Motion 4 @myshorebox. 🎵 Chef prepared meals delivered to you. Try us out for free, just download our app, browse our menus, and use code 'first30' at checkout to get $30 off - no minimums, no subscriptions. They cover a wide portion of the Bay Area now!!! . Special thanks to @jaimeheartsphotography for help animating the project!! . . . . #Bayareabuzz  #foodies  #bareaders  #onthetable  #southbayarea  #cupertino  #losgatos  #sunnyvale  #Bayareabites  #sfeats  #sfblogger  #eatersf  #bestfoodsf  #freshfood  #chefprepared  #sanjosefoodie  #sjfoodie  #stopmotion  #stopmotionanimation  #animation  #stopmotionvideo  #stopmotionfood  #framebyframe  #Animationdesign  #characteranimation  #videoart  #ohyeah_vfx  #toydesign 
Inscripciones para AGOSTO!
100% Matricula OFF para Estudiantes.

Contamos con Docentes profesionales de primera linea dispuestos a enseñarte todos sus secretos para conseguir la mayor calidad y excelencia en cada proyecto y contenidos propios desarrollados para que logres expandir al maximo tu capacidad creativa y artística.

Cursos Disponibles: -Ilustración Tradicional
-Ilustración Digital
-Animación 2D
-Animación 3D
-Animación Digital
-Realizador y Modelador 3D
-Diseño de Personajes
-Diseño de Backgrounds
-Concept Art
-Compo y VFX
-Stop Motion

Todos los medios de pago.
Contáctanos por:
WhatsApp: (011) 15 5102 3443
info@animaclick.com
www.animaclick.com

#Cursos #Ilustració #clínicas #Ilustracióndigital #Animación2d #celanimation
#Animación3d #Animacióndigital
#Realizador3 #Modelador3d
#Diseñodepersonajes #Diseñodebackgrounds #direcciondearte #ConceptArt #CompoyVFX #vfx #StopMotion #cursosagosto
Inscripciones para AGOSTO! 100% Matricula OFF para Estudiantes. Contamos con Docentes profesionales de primera linea dispuestos a enseñarte todos sus secretos para conseguir la mayor calidad y excelencia en cada proyecto y contenidos propios desarrollados para que logres expandir al maximo tu capacidad creativa y artística. Cursos Disponibles: -Ilustración Tradicional -Ilustración Digital -Animación 2D -Animación 3D -Animación Digital -Realizador y Modelador 3D -Diseño de Personajes -Diseño de Backgrounds -Concept Art -Compo y VFX -Stop Motion Todos los medios de pago. Contáctanos por: WhatsApp: (011) 15 5102 3443 info@animaclick.com www.animaclick.com #Cursos  #Ilustració  #clínicas  #Ilustracióndigital  #Animación2d  #celanimation  #Animación3d  #Animacióndigital  #Realizador3  #Modelador3d  #Diseñodepersonajes  #Diseñodebackgrounds  #direcciondearte  #ConceptArt  #CompoyVFX  #vfx  #StopMotion  #cursosagosto 
Throwback to some of my old pieces 🎨 the concept behind them is deep. Due to share it with you guys at a show or studio visit
Throwback to some of my old pieces 🎨 the concept behind them is deep. Due to share it with you guys at a show or studio visit
"Walnut."
These are a couple of stills from a year ago. If I can find any more later on, I'll post them all 😊
.
.
.
.
.
.
.
.
. #artstudent #artschool #instaart #artagram #still #handmade #tree  #forest #small #short  #fun #3d #walnut #soft #photography #pic #illustration #animation #cute #stopmotion #art
∞∞∞∞∞Endless movement GIF in birdseye view 👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣 #gif #gifanimation #motion #motiongraphics #stopmotion #endless #creative #repetition #repeat #tokyo #framebyframe #design #crosswalk #crossing #pedestriancrossing #city #birdseye #birdseyeview #giphy #loop #animation #motiondesign #graphic #photoshop #digitalart #techno #visual #graphicdesign #thehomeseries #cinemagraph
∞∞∞∞∞Endless movement GIF in birdseye view 👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣 #gif  #gifanimation  #motion  #motiongraphics  #stopmotion  #endless  #creative  #repetition  #repeat  #tokyo  #framebyframe  #design  #crosswalk  #crossing  #pedestriancrossing  #city  #birdseye  #birdseyeview  #giphy  #loop  #animation  #motiondesign  #graphic  #photoshop  #digitalart  #techno  #visual  #graphicdesign  #thehomeseries  #cinemagraph