an online Instagram web viewer

#stilldaddysgirl medias

Photos

Omg 😇 Samantha is 18‼️You better enjoy every moment you can they grow up fast. 
#stilldaddysgirl  #happybirthday
My dad would have been 81 years old today. Happy birthday, dad. Thank you for my life & for being my light through every dark moment of my life. ❤️ #stilldaddysgirl #always
My dad would have been 81 years old today. Happy birthday, dad. Thank you for my life & for being my light through every dark moment of my life. ❤️ #stilldaddysgirl  #always 
You’ll always be my number 1️⃣ man #couldntwishforbetterdad ♥️ #stilldaddysgirl
My daddy was a smart man, he had been wearing socks like these for years. Comfy and warm AF. #stilldaddysgirl #granny #goatswool #socks #comfy
He said, “Not bad”. I teared as I crossed the finish line with my dad. This wasn’t my first marathon but was my FIRST HALF MARATHON. This wasn’t his first half marathon but was his first marathon WITH ME. I know he can do better than 2:48 hours. But he choose to run together with me and letting go his better timing indeed. No words can describe the feeling. Thank you, daddy! 🧡💛💚 Things end but memory last forever. Thanks @sgmarathon . 
与我爸一起完成我第一个21km的长跑,有说不出的感觉。或许是我的坚持没有白费。或许是他的一句“不错”。这不是他的第一个21km,但为了陪他女儿我,他放弃了更好的时间。谢啦,我的老豆!😘 #scsm2018 #7monthsoftraining #myfirst21km #nothisfirst21km #firstmarathonwithdad #2hours48minutes #stilldaddysgirl #awesomememory #themablesjourney
He said, “Not bad”. I teared as I crossed the finish line with my dad. This wasn’t my first marathon but was my FIRST HALF MARATHON. This wasn’t his first half marathon but was his first marathon WITH ME. I know he can do better than 2:48 hours. But he choose to run together with me and letting go his better timing indeed. No words can describe the feeling. Thank you, daddy! 🧡💛💚 Things end but memory last forever. Thanks @sgmarathon . 与我爸一起完成我第一个21km的长跑,有说不出的感觉。或许是我的坚持没有白费。或许是他的一句“不错”。这不是他的第一个21km,但为了陪他女儿我,他放弃了更好的时间。谢啦,我的老豆!😘 #scsm2018  #7monthsoftraining  #myfirst21km  #nothisfirst21km  #firstmarathonwithdad  #2hours48minutes  #stilldaddysgirl  #awesomememory  #themablesjourney 
@ferd.is.the.word123 might only be the third guy that I’ve ever met, but he is the #ONE!!!! I love that #serendipity has brought us together. Just need @ilovetoprosper.o to somehow approve!! 😩😩😘😘 #pray4me #smh #destinedtobe #stilldaddysgirl
-
-
“This is the third man that e’er I saw, the first that I e’er sighed for. Pity move my father to be inclined my way” (45. 534-537).
-
-
http://quotesideas.com/tag/quote-finding-love/
@ferd.is.the.word123 might only be the third guy that I’ve ever met, but he is the #ONE !!!! I love that #serendipity  has brought us together. Just need @ilovetoprosper.o to somehow approve!! 😩😩😘😘 #pray4me  #smh  #destinedtobe  #stilldaddysgirl  - - “This is the third man that e’er I saw, the first that I e’er sighed for. Pity move my father to be inclined my way” (45. 534-537). - - http://quotesideas.com/tag/quote-finding-love/
This @budweiser ornament is one of my favorite on my Christmas tree because it reminds me of my dad. He was a brand’s dream as he never swayed from that being his favorite beer. The first time I visited his grave, I left a can of Bud for him, and it was gone when I returned the next day (I’ll never know who drank it 😉). Every year on the anniversary of his death, my sister, nieces and I toast him with  his favorite beer. So, yes, this can hangs at the top of the tree near the angel as a tribute to my sweet dad gone too soon. Do you have special ornaments hanging on your Christmas tree? ❤️ #christmastreeornament #christmastreedecorating #budweiser #thisbudsforyou #budweiserbeer #beercan #missmydad #stilldaddysgirl #familymemories #cancersucks #multiplemyelomasucks
This @budweiser ornament is one of my favorite on my Christmas tree because it reminds me of my dad. He was a brand’s dream as he never swayed from that being his favorite beer. The first time I visited his grave, I left a can of Bud for him, and it was gone when I returned the next day (I’ll never know who drank it 😉). Every year on the anniversary of his death, my sister, nieces and I toast him with his favorite beer. So, yes, this can hangs at the top of the tree near the angel as a tribute to my sweet dad gone too soon. Do you have special ornaments hanging on your Christmas tree? ❤️ #christmastreeornament  #christmastreedecorating  #budweiser  #thisbudsforyou  #budweiserbeer  #beercan  #missmydad  #stilldaddysgirl  #familymemories  #cancersucks  #multiplemyelomasucks 
.
.
[SCENE]
This set of brothers of ours, no need to explain more. They are the closest and dearest to the husband. They aren’t just iron brothers but they’re here for us in everything. (What did I do to deserve you guys this much...?) Untuk kekanda Wak Fairos terima kasih banyak2 datang juga hari tu jauh gila utk adinda dia. Abg Awie, Abg Mie, Mie Suhaimi, Syam, Wady, Rafy, Aary...you guys are the bestest fam we have! Syukur alhamdulillah ♥️😇
.
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #teamsekalilafaz #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] This set of brothers of ours, no need to explain more. They are the closest and dearest to the husband. They aren’t just iron brothers but they’re here for us in everything. (What did I do to deserve you guys this much...?) Untuk kekanda Wak Fairos terima kasih banyak2 datang juga hari tu jauh gila utk adinda dia. Abg Awie, Abg Mie, Mie Suhaimi, Syam, Wady, Rafy, Aary...you guys are the bestest fam we have! Syukur alhamdulillah ♥️😇 . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #teamsekalilafaz  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Fika dearrr thank you so much datang juga jauh2 utk kawan you! Mesra alam habis you. 😍♥️ my teammates aka colleagues pun hadir memeriahkan majlis. Bab makan laju je katanya 🤣😅 izzul and wifey ; danial and wifey ; alan; huccnie ; ruzz thank you so much brothers! 😘 last but not least to my clients, good friends of mine ; the ever cutest Sarah, Leela and Zyrah the ever gorgeous, thank you so much ladies. Fuhh... I AM SO BLESSED YA ALLAH. 😭♥️
.
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #teamsekalilafaz #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Fika dearrr thank you so much datang juga jauh2 utk kawan you! Mesra alam habis you. 😍♥️ my teammates aka colleagues pun hadir memeriahkan majlis. Bab makan laju je katanya 🤣😅 izzul and wifey ; danial and wifey ; alan; huccnie ; ruzz thank you so much brothers! 😘 last but not least to my clients, good friends of mine ; the ever cutest Sarah, Leela and Zyrah the ever gorgeous, thank you so much ladies. Fuhh... I AM SO BLESSED YA ALLAH. 😭♥️ . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #teamsekalilafaz  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Keluarga mertua yang sporting. Syukur sangat. Nak dijadikan cerita, i dengan Ijon takde direct family relationship tapi ada bau bau bacang sahaja. My cousin yang dulu duk main dengan Ijon dari kecik. Haritu dah junpa semua, ya Allah macam reunion. Syukur alhamdulillah. ♥️
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #teamsekalilafaz #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Keluarga mertua yang sporting. Syukur sangat. Nak dijadikan cerita, i dengan Ijon takde direct family relationship tapi ada bau bau bacang sahaja. My cousin yang dulu duk main dengan Ijon dari kecik. Haritu dah junpa semua, ya Allah macam reunion. Syukur alhamdulillah. ♥️ . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #teamsekalilafaz  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Fify ku... reunion keluarga... 😭♥️ bawa mak ayah dia semua datang. Nampak kau belakang aku, terus sebak tau. Thank you fify dan husband dan keluarga. Leyna rindu kat semua nanti kami pi makan @anjungmakteh . Tu adik fy tau yang comel tu 🤭😬
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #teamsekalilafaz #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Fify ku... reunion keluarga... 😭♥️ bawa mak ayah dia semua datang. Nampak kau belakang aku, terus sebak tau. Thank you fify dan husband dan keluarga. Leyna rindu kat semua nanti kami pi makan @anjungmakteh . Tu adik fy tau yang comel tu 🤭😬 . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #teamsekalilafaz  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Thank you my dearest nanie dan kakak datang dari jauh!Alhamdulillah jumpa semua balik haritu. Yana sayang dan rindu semua 😭♥️
.
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #teamsekalilafaz #sah #allahbless #stilldaddysgirl
.
.
[SCENE]
Baju tema biru tu terdiri daripada ahli keluarga baru saya 😊♥️💙
____________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Baju tema biru tu terdiri daripada ahli keluarga baru saya 😊♥️💙 ____________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Abah mama pesan eh jangan buat cium cium kat sini eh! Cukup salam tangan suami ja. Nak kiss pi outdoor shoot sat gi 😅💁🏻‍♀️ LOL
.
____________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Abah mama pesan eh jangan buat cium cium kat sini eh! Cukup salam tangan suami ja. Nak kiss pi outdoor shoot sat gi 😅💁🏻‍♀️ LOL . ____________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Alhamdulillah dengan berkali kali lafaz baru sah. #teamsekalilafaz  terima kasih abah 😭♥️
.
____________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Alhamdulillah dengan berkali kali lafaz baru sah. #teamsekalilafaz  terima kasih abah 😭♥️ . ____________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Sesi briefing kut? I wasn’t here yet saja mai lambat bagi pengantin lelaki risau dan stress dan cuak. Kah! (Pun intended) 🤣♥️
.
____________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Sesi briefing kut? I wasn’t here yet saja mai lambat bagi pengantin lelaki risau dan stress dan cuak. Kah! (Pun intended) 🤣♥️ . ____________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
This one. Toksah tanya, sat ternampak @fiffysyafinaz mai satu family, rasa nak reyau sat nampak @syahraniazizan dengan akak @orkedfarhan sefamily, terus teriak dah. Cengeng orang utagha panggei. Tapi hati rasa lapang tengok ramai yang hadir dan mendoakan kami. Syukur alhamdulillah. 😭♥️
____________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] This one. Toksah tanya, sat ternampak @fiffysyafinaz mai satu family, rasa nak reyau sat nampak @syahraniazizan dengan akak @orkedfarhan sefamily, terus teriak dah. Cengeng orang utagha panggei. Tapi hati rasa lapang tengok ramai yang hadir dan mendoakan kami. Syukur alhamdulillah. 😭♥️ ____________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Sampai ke perkarangan masjid. Berdebar tahu tak?😐😰
____________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Sampai ke perkarangan masjid. Berdebar tahu tak?😐😰 ____________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
.
.
[SCENE]
Sesi make up dengan @naini_mua sambil abah sentiasa spot check dan berada disisi sis😌♥️ .
______________________________________________________________
Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. .
.
Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. .
.
Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. .
.
Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻
.
.
#090918 #harizonxanna #ijabqabul #haribersejarah #solemnization #akadnikahday #malaywedding #tb #akuterimanikahnya #sah #allahbless #stilldaddysgirl
. . [SCENE] Sesi make up dengan @naini_mua sambil abah sentiasa spot check dan berada disisi sis😌♥️ . ______________________________________________________________ Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera. Baru hari ini saya berkesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak memori sekitar hari Ijab Qabul (solemnization ceremony) saya pada 09 September 2018, sehari sebelum hari lahir saya. . . Dimulakan dengan ucapan syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmatNya kami disatukan dengan izin Allah, dinikahi oleh ayah saya dihadapan semua tetamu yang dijemput khas. Alhamdulillah majlis dihadiri oleh ahli keluarga jauh dan dekat, kenalan / sahabat rapat kami juga dari jauh dan dekat dan jiran tetangga. . . Terima kasih juga kepada sepupu rapat saya Amy yang paling banyak membantu. Dan tiada perkataan dapat saya gambarkan betapa bersyukur dan berterima kasih dengan ahli keluarga saya. Dari tugas merancang ke memberi idea dan kerjasama, alhamdulillah majlis Ijab Qabul Harizon & Anna yang sederhana ini lancar dan dipermudahkan. . . Doakan kami yang baik-baik ya💙🤲🏻 . . #090918  #harizonxanna  #ijabqabul  #haribersejarah  #solemnization  #akadnikahday  #malaywedding  #tb  #akuterimanikahnya  #sah  #allahbless  #stilldaddysgirl 
Never too old for date night with your dad!
.
.
.
#letsgoblues #stilldaddysgirl #pleasewinone
When I was a little girl my Daa would take me to the pottery and we would pick out pieces like this and paint them.  Well I went to the pottery today and painted this.  It brought back great core memories. I forgot how soothing this was for me. #loveyouDaa #stilldaddysgirl #myfirstbestfriend❤️
When I was a little girl my Daa would take me to the pottery and we would pick out pieces like this and paint them. Well I went to the pottery today and painted this. It brought back great core memories. I forgot how soothing this was for me. #loveyouDaa  #stilldaddysgirl  #myfirstbestfriend ❤️
My pride! My joy! My greatest gift! The one that opened the way! My first! My love! My heartbeat! My bubbles! You bring me so much joy baby girl. How did I get chosen to be blessed by your presence.? I keep staring at your newborn pictures asking myself how did time fly so fast! As much as time flew by, your personality stays the same 😍☺️👩‍👧💓. Little Ms. Independent💁🏾‍♀️
•
•
•
#proudmama #mummysfirstborn #mylove #mybubbles #mygirl #stilldaddysgirl #sunday #thatsmile #soprecious #mylovebug #lifestyle #toddler
My pride! My joy! My greatest gift! The one that opened the way! My first! My love! My heartbeat! My bubbles! You bring me so much joy baby girl. How did I get chosen to be blessed by your presence.? I keep staring at your newborn pictures asking myself how did time fly so fast! As much as time flew by, your personality stays the same 😍☺️👩‍👧💓. Little Ms. Independent💁🏾‍♀️ • • • #proudmama  #mummysfirstborn  #mylove  #mybubbles  #mygirl  #stilldaddysgirl  #sunday  #thatsmile  #soprecious  #mylovebug  #lifestyle  #toddler 
Welcome to the #twoknightshow ! Congratulations @kryptoknight and @jada_ramiah ! #stilldaddysgirl
Hoy le doy gracias a Dios por tu vida❤️. Doy gracias porque escogí al hombre más maravilloso cómo mi papá. Gracias papito por cada enseñanza, por cada cuento antes de dormir, por todos los paseos al río y por cada caminata al monte🍃. Gracias por cada fantasía que convertiste en realidad, por mostrarme la magia que esconde nuestra familia 💫y cómo nunca realmente nos vamos, si no que el mar🌊 eventualmente nos reclama🐢. Gracias porque sigues a nuestro lado...eres nuestro milagro. Te amo intensamente 💞. Feliz Cumpleaños💖
•
•
•
#happybirthdaydaddy #bestdad #nuestroguerrero #stilldaddysgirl
Hoy le doy gracias a Dios por tu vida❤️. Doy gracias porque escogí al hombre más maravilloso cómo mi papá. Gracias papito por cada enseñanza, por cada cuento antes de dormir, por todos los paseos al río y por cada caminata al monte🍃. Gracias por cada fantasía que convertiste en realidad, por mostrarme la magia que esconde nuestra familia 💫y cómo nunca realmente nos vamos, si no que el mar🌊 eventualmente nos reclama🐢. Gracias porque sigues a nuestro lado...eres nuestro milagro. Te amo intensamente 💞. Feliz Cumpleaños💖 • • • #happybirthdaydaddy  #bestdad  #nuestroguerrero  #stilldaddysgirl 
I’m pretty sure strawberry flowers in late November is not normal? Last year I bought my wonderful Daddy a hanging basket full of these ever bearer strawbs. They had fabulous flowers and wonderful fruit so he was highly delighted. Then a couple of weeks ago he arrived at my house with some of the runners from those plants in pots. And they are still bearing fruit!  I promise I didn’t plan for my gift to be returned, but I think it shows Daddy and I (bearing in mind I’m 47!!) are still on the same wavelength!! #stilldaddysgirl #inmygardentoday #growyourown #grownnotflown #smallgarden #containergarden #urbangarden #urbangardenersrepublic #november2018
I’m pretty sure strawberry flowers in late November is not normal? Last year I bought my wonderful Daddy a hanging basket full of these ever bearer strawbs. They had fabulous flowers and wonderful fruit so he was highly delighted. Then a couple of weeks ago he arrived at my house with some of the runners from those plants in pots. And they are still bearing fruit! I promise I didn’t plan for my gift to be returned, but I think it shows Daddy and I (bearing in mind I’m 47!!) are still on the same wavelength!! #stilldaddysgirl  #inmygardentoday  #growyourown  #grownnotflown  #smallgarden  #containergarden  #urbangarden  #urbangardenersrepublic  #november2018 
Happy 27th Birthday to my beautiful daughter Raven Tamu Andrews #stilldaddysgirl #myseed #teamandrews #proudofyou #proudfather #❤❤❤❤❤❤❤❤
Dad, I know you know me even if you can't remember my name. I know you love me even though now you can't say it. Your love for God, family and music is something I will always remember. You are the best dad even if now you don't know it. 💚💚💚
#ilookmorelikemydad
#stilldaddysgirl
#alzheimersdisease
#alzheimerssucks
#alzheimerswarrior
#overcomer 💪
Me at 5 in the goose blind with my Daddy and my Grandpa Bruce. You want to light the fires of a life long passion? Take your children hunting, especially when they're young. It would be YEARS after this photo that I realized that hunting and conservation were my obsession but it NEVER would've happened had my Dad and my Grandpa not taken the time to show me how amazing it was. Thank you Daddy for letting this little girl tag along. ❤❤❤#hodgdon #hodgdonpowder #takeyourkidsoutside #whatsyourpassion #whatgetsyououtdoors #huntress #naturelovers #gunpowder #familybusiness #itsahodgdonthing #getoutdoors #feedyourfamily #grocerygetter #gooseblind #theygavemecoffee #daddysgirl #stilldaddysgirl #girlshunttoo #womenwhohunt #womenwhohuntandfish #irockblazeorange #womenhuntarecooler #itsinmynature #itsinmyblood
Me at 5 in the goose blind with my Daddy and my Grandpa Bruce. You want to light the fires of a life long passion? Take your children hunting, especially when they're young. It would be YEARS after this photo that I realized that hunting and conservation were my obsession but it NEVER would've happened had my Dad and my Grandpa not taken the time to show me how amazing it was. Thank you Daddy for letting this little girl tag along. ❤❤❤#hodgdon  #hodgdonpowder  #takeyourkidsoutside  #whatsyourpassion  #whatgetsyououtdoors  #huntress  #naturelovers  #gunpowder  #familybusiness  #itsahodgdonthing  #getoutdoors  #feedyourfamily  #grocerygetter  #gooseblind  #theygavemecoffee  #daddysgirl  #stilldaddysgirl  #girlshunttoo  #womenwhohunt  #womenwhohuntandfish  #irockblazeorange  #womenhuntarecooler  #itsinmynature  #itsinmyblood 
I'd give just about everything for one more birthday hug. Happy birthday to the perfect Daddy for me. #missingmydaddy #daddysgirl #stilldaddysgirl #always #sothankful #happybirthday #Godsgift
Family is everything and on my dad side of the  family the tradition is to come together after Thanksgiving and get ready for Christmas. 
We play games, eat, laugh, watch football, and draw names for secret santa. We watch and pick at the younger ones (teenagers) try and sneak their little girlfriend or boyfriend into the mix. 🤦🏽‍♀️ And the little ones always run all around the house up and down and in and out.

But I tell you I wouldn’t have it any other way as they keep me encouraged and inspired to press forward to do what I do. So continue to love on your family while you can during the holidays and every day after. #StillDaddysGirl #Faith #Family #Forever
Family is everything and on my dad side of the family the tradition is to come together after Thanksgiving and get ready for Christmas. We play games, eat, laugh, watch football, and draw names for secret santa. We watch and pick at the younger ones (teenagers) try and sneak their little girlfriend or boyfriend into the mix. 🤦🏽‍♀️ And the little ones always run all around the house up and down and in and out. But I tell you I wouldn’t have it any other way as they keep me encouraged and inspired to press forward to do what I do. So continue to love on your family while you can during the holidays and every day after. #StillDaddysGirl  #Faith  #Family  #Forever 
Finally, she looks like me as a baby here 🙌😂 #twin #thatsmybaby #stilldaddysgirl #week40 #deliveringadavino
6 months old today, and just starting to hit my stride. Got the sitting thing down, rolling-check, almost nailed crawling. Walking and more importantly climbing are short listed for the next 60 days, watch out mom and dad. @hannahelilly @adze.ca #smallbutmighty #girlstrong #redisforfire #stilldaddysgirl
6 months old today, and just starting to hit my stride. Got the sitting thing down, rolling-check, almost nailed crawling. Walking and more importantly climbing are short listed for the next 60 days, watch out mom and dad. @hannahelilly @adze.ca #smallbutmighty  #girlstrong  #redisforfire  #stilldaddysgirl 
Just missing my Daddy.🤷🏾‍♀️😔
His Favorite color & a message to know the love He had for Me and I for Him is eternal and present✨💫
#FuckCancer #RIPDaddy #MissYouDaddy #StillDaddysGirl #TheBondWeHad #DaddyKnew #LoveKnowsNoDistance #FolkClueless #SoIDealWithLessFolk #UniversalBond #TrancendsThisRealm #Energy #Love
A beautiful morning and a new best race! I had so much fun running the #TammanyTurkeyTrot this morning, and my Dad even came to cheer me on! That after race high is sooo addictive- I’m already counting down the days to me next one! Official 5k time of 33:38 with a 10:51 pace... about a minute and half off of my previous fastest. #raceday #turkeyday5k #newpersonalbest 🌤🏃🏻‍♀️💕🦃🍾 #gobblegobble #turkeyday #northshorefoodbank #ourladyofthelake #academysports #covington #thanksgiving #thursdayvibes #turkeytrot #gobblejog #slowrunner #funrun #multitasking #stillcooking #motherrunner #stilldaddysgirl .
.
.
.
.
.
.
⚜️ #kitschbyklara 📸 #momlife #createmoments #findyourhappiness #andshareitwiththeworld #gratitudejournal #tooblessedtobestressed #mindsetmatters #thinkgrowprosper #highvibetribe 🧘🏻‍♀️
A beautiful morning and a new best race! I had so much fun running the #TammanyTurkeyTrot  this morning, and my Dad even came to cheer me on! That after race high is sooo addictive- I’m already counting down the days to me next one! Official 5k time of 33:38 with a 10:51 pace... about a minute and half off of my previous fastest. #raceday  #turkeyday5k  #newpersonalbest  🌤🏃🏻‍♀️💕🦃🍾 #gobblegobble  #turkeyday  #northshorefoodbank  #ourladyofthelake  #academysports  #covington  #thanksgiving  #thursdayvibes  #turkeytrot  #gobblejog  #slowrunner  #funrun  #multitasking  #stillcooking  #motherrunner  #stilldaddysgirl  . . . . . . . ⚜️ #kitschbyklara  📸 #momlife  #createmoments  #findyourhappiness  #andshareitwiththeworld  #gratitudejournal  #tooblessedtobestressed  #mindsetmatters  #thinkgrowprosper  #highvibetribe  🧘🏻‍♀️
My dad is taking me out to @orbitjazz  NP @matthewhalsallmusic 'when the world was one' 
#music #jazzmusic #daddydaughtertime #stilldaddysgirl #family #coolestdadever😎
Happy birthday to my dearest daddy bear 🐻
#stilldaddysgirl
Great to be at a youth rally with my beautiful daughter.
#stilldaddysgirl
I love him!! #StillDaddysGirl #AppleOfHisEye👨‍👧💕💕
People say we look alike... but I don’t see the resemblance. #notlikefatherlikedaughter #stilldaddysgirl
Four years ago today, we said goodbye to you. Four years of missing you. Four years of wishing we could talk again. Four years of you being forever in my heart. Love you Dad. ❤️#stilldaddysgirl
Four years ago today, we said goodbye to you. Four years of missing you. Four years of wishing we could talk again. Four years of you being forever in my heart. Love you Dad. ❤️#stilldaddysgirl 
He’s a lot more than my inspiration to run, he’s my hero. Happy Veterans Day, to my Dad💜, and to every veteran- thank you for your service.🇺🇸 #veteransday #gratefulforyoursacrifice #mydadismyhero #prouddaughter #stilldaddysgirl #armystrong #csm #decoratedsoldier #30years #retired
.
.
.
.
.
.
.
⚜️ #kitschbyklara 📸 #momlife #createmoments #findyourhappiness #andshareitwiththeworld #gratitudejournal #tooblessedtobestressed #mindsetmatters #thinkgrowprosper #highvibetribe 🧘🏻‍♀️
He’s a lot more than my inspiration to run, he’s my hero. Happy Veterans Day, to my Dad💜, and to every veteran- thank you for your service.🇺🇸 #veteransday  #gratefulforyoursacrifice  #mydadismyhero  #prouddaughter  #stilldaddysgirl  #armystrong  #csm  #decoratedsoldier  #30years  #retired  . . . . . . . ⚜️ #kitschbyklara  📸 #momlife  #createmoments  #findyourhappiness  #andshareitwiththeworld  #gratitudejournal  #tooblessedtobestressed  #mindsetmatters  #thinkgrowprosper  #highvibetribe  🧘🏻‍♀️
Hyvää isänpäivää isi! Vaikka hän ei ole enää ohjeistamassa, on tänäkin vuonna kasvettu ja eletty elämää isän neuvoja noudattaen. Isit on tärkeitä! #tryingtomakedadproud #missingyou #stilldaddysgirl
Out to dinner with my oldest lovely #oldcs #stilldaddysgirl
This girl has been missing her Daddy .. #stilldaddysgirl
Daddy reading to zo at night my heart melted

#stilldaddysgirl
Si centil halan halan 😘😘😘😘 #balitacantik #imut #bancikamera #sadarkamera #maujadiprincess #princesskatanya 😂😂😂😂😂😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍 #growupsofast #stilldaddysgirl #stilldaddysbaby #stillbaby #anakkecil
My husband and I trying to figure out who she resembles most!  LoL.  She is definitely my mini-me! #miniLisa #stillDaddysGirl #ourlittleprincess
I can’t remember the last time he smiled this big for a picture! Someone must be excited to be a Grandpa. #fuckparkinsons #stilldaddysgirl #papaandy
Hi Guys, Arya here, I'm back to my old self after taking some pain meds. The doc says I might have arthritis. That means I need to lose weight and limit some of my jumping and outdoor  activities. Bummer. #aryastark #nowaseniordog #stilldaddysgirl #minischnauzer #schnauzer #schnauzersofinstagram #dogsofinstagram
She busted her dad @st7452 patting another dog, this was her response 😂 #jealous #pupperino #lucy #madatdaddy #guilttripping #cute #stilldaddysgirl 🐾
I had to have been around 3 in this picture. Man, I miss my daddy. #stilldaddysgirl
I had to have been around 3 in this picture. Man, I miss my daddy. #stilldaddysgirl 
Happy 30th Birthday ❤️🎂❤️#stilldaddysgirl #beautiful #prouddad
🎃👨‍👧🌻🍁💛 Cutest scarecrow I’ve ever seen! #halloween2018 #stilldaddysgirl #scarecrow #iloveyou
Happiest Of Birthdays to the first man I ever loved ❤️ thank you daddy for sticking with the stuff and never wavering!  You are the greatest in the whole world! I love you❤️ #stilldaddysgirl
Happiest Of Birthdays to the first man I ever loved ❤️ thank you daddy for sticking with the stuff and never wavering! You are the greatest in the whole world! I love you❤️ #stilldaddysgirl 
When I let her listen to her music. Man I just be pressed to spend an hour with her. #stilldaddysgirl #shetreatedmetolunch
Meet my great MAN.
MY DAD👏👏👏
#stilldaddysgirl 👸👸👸
A night well spent with FAMILY.
Meet my great MAN. MY DAD👏👏👏 #stilldaddysgirl  👸👸👸 A night well spent with FAMILY.
Happy birthday to my very own 👸🏼:) words can’t describe how blessed I am to be your dad:)! I love you ava! #5yearsold #stilldaddysgirl
Happy birthday to my very own 👸🏼:) words can’t describe how blessed I am to be your dad:)! I love you ava! #5yearsold  #stilldaddysgirl 
Happy 70th Dad!!! Love you POPPY-ROONIE!!
How blessed we are to call you our dad... and how blessed we are that our kids get to call you POP!! ❤️❤️❤️
#family #dad #stilldaddysgirl
Happy 70th Dad!!! Love you POPPY-ROONIE!! How blessed we are to call you our dad... and how blessed we are that our kids get to call you POP!! ❤️❤️❤️ #family  #dad  #stilldaddysgirl 
Happy birthday!! Princess!!! Jazzy Man it fill like yesterday mija you were just a baby running around the house making a mess 😢 but watching you grow into the beautiful young woman is prince less!! 🤧🤧😢😢🌹🌹#princess #mybabygirl #stilldaddysgirl #itsyourbirthday #iloveyoubaby #canstopwontstop #givingyoutheworld #big15
Na zesnulé vzpomínáme celý rok a celý život.. Ale v tenhle čas jim zapalujeme svíčky, aby tam nahoře viděli, že jsou stále plamínkem v našich duších.. A tenhle je pro tebe ..tati 😊
#remember #life #light #thanksforlife #thanksforeverything #stilldaddysgirl
When she’s happy, I’m happy! Seeing her smile warms my heart and helps make life more worth living. So proud of and happy for you Charlie! Romans 8:37 “Nay, in all these things we are more than conquerors through him that loved us.” #PearlsYaGirl #QueenJasmyn #StillDaddysGirl ❤️😘
When she’s happy, I’m happy! Seeing her smile warms my heart and helps make life more worth living. So proud of and happy for you Charlie! Romans 8:37 “Nay, in all these things we are more than conquerors through him that loved us.” #PearlsYaGirl  #QueenJasmyn  #StillDaddysGirl  ❤️😘
Can I come in yet? I promise I won't tear anything else up! Look how cute and innocent I am 🐶
.
.
#mad #sad #jail #punish #stillcute #orangeisthenewblack #rip #tear #fierce #girlpower #girl #innocent #guilty #notguilty #stilldaddysgirl #saturday #lockedup #lifebehindbars
Making memories with the Cubs 🐻 ❤️ #stilldaddysgirl #memories #leslie #momentstoremember
"Makan ni, ayah dah potongkan.."
#sayangayah
#stilldaddysgirl
#noidontbullyhim
Yesterday, I was back at my stomping grounds @officialfanniemae discussing how Inclusion drives Innovation. It was fascinating sharing research conducted by Association for Women in Science (AWIS) on effective ways to create a more inclusive culture in the workplace.

Hair: @colestevenssalon 
Makeup: @kphierce 
DEXA: @composition_id 
Food Prep: @wholeymealprepllc 
#WomenOwnedBusinesses

#FitHiddenFigure

Photo Credits: My Dad
#StillDaddysGirl
Yesterday, I was back at my stomping grounds @officialfanniemae discussing how Inclusion drives Innovation. It was fascinating sharing research conducted by Association for Women in Science (AWIS) on effective ways to create a more inclusive culture in the workplace. Hair: @colestevenssalon Makeup: @kphierce DEXA: @composition_id Food Prep: @wholeymealprepllc #WomenOwnedBusinesses  #FitHiddenFigure  Photo Credits: My Dad #StillDaddysGirl 
Still dancing like a champ a year later and still killing it. #stilldaddysgirl #flossin #shoot #idkwhatshewasdoing
Rocking the colors and keeping it stylish. Good job Dad 👍😎😜❤️ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••#lasvegas #vegasvacay #stilldaddysgirl #nievemalandraboutique #floral #floralfashion #floraldress #vegasfashion #flightattendant #flygirl #flywithbex