an online Instagram web viewer

#srikandiusahawanita medias

Photos

Aku bisa melupakannya, tapi aku BENCIMELAKUKANYA 🐶
#srikandiusahawanita 🌼🌸🌹🌷
#assalamualaikum semua. "Rambangnya mata tengok Abaya @royaladena ni, habis la duit gaji i 😩"
.
Haa jangan la risau wahai peminat abaya, abaya di Royal Adena ni berbaloi kalau beli, takkan menyesal !
.
Abaya kami diterbangkan dari Dubai khas buat peminat abaya di Malaysia 🇲🇾
.
Kain abaya yang ringan dan sejuk sesuai untuk cuaca malaysia yang oh so hot ☀
.
Abaya kami adalah one piece one design jadi cepat dapatkan abaya anda ! Sizing adalah freesize namun ada certain abaya yang mempunyai cutting yang besar dan ada yang cutting yang kecik. 😍
.
Jadi ws/dm kami di @royaladena untuk abaya yang menarik perhatian anda dan kami akan memberikan details ukuran abaya yang anda perlukan.🙆🏻
.
Tapi satu rahsia yang admin boleh share kepada peminat Abaya Royal Adena by @tengkuadena_official ni kalau beli size besar pun bila pakai cantik je flowwyyy flowwy gitu sebab kainnya yang ringan .
.
Design abaya yang versatile juga membuatkan abaya kami sesuai dipakai ke event seperti kenduri , dinner & juga untuk ke office.
.
Jangan kata abaya @royaladena boleh pakai ke surau atau masjid saja tauu !! .
Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm @royaladena .
🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641
.
Jom be royal with @royaladena dan dapatkan Abaya Royal Adena exclusively by @tengkuadena_official @tengkuadena_official @tengkuadena_official
.
#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle #igreviewmalaysia
#assalamualaikum  semua. "Rambangnya mata tengok Abaya @royaladena ni, habis la duit gaji i 😩" . Haa jangan la risau wahai peminat abaya, abaya di Royal Adena ni berbaloi kalau beli, takkan menyesal ! . Abaya kami diterbangkan dari Dubai khas buat peminat abaya di Malaysia 🇲🇾 . Kain abaya yang ringan dan sejuk sesuai untuk cuaca malaysia yang oh so hot ☀ . Abaya kami adalah one piece one design jadi cepat dapatkan abaya anda ! Sizing adalah freesize namun ada certain abaya yang mempunyai cutting yang besar dan ada yang cutting yang kecik. 😍 . Jadi ws/dm kami di @royaladena untuk abaya yang menarik perhatian anda dan kami akan memberikan details ukuran abaya yang anda perlukan.🙆🏻 . Tapi satu rahsia yang admin boleh share kepada peminat Abaya Royal Adena by @tengkuadena_official ni kalau beli size besar pun bila pakai cantik je flowwyyy flowwy gitu sebab kainnya yang ringan . . Design abaya yang versatile juga membuatkan abaya kami sesuai dipakai ke event seperti kenduri , dinner & juga untuk ke office. . Jangan kata abaya @royaladena boleh pakai ke surau atau masjid saja tauu !! . Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm @royaladena . 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 . Jom be royal with @royaladena dan dapatkan Abaya Royal Adena exclusively by @tengkuadena_official @tengkuadena_official @tengkuadena_official . #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle  #igreviewmalaysia 
Knitted Instant Shawl Cosmo - Pink Limited Collection 😍♥️
Sweet tak? 😁
...Dengan... Phyto Collagen Whitening Stem Cell 
Photo credit : @cherynnbeautyhouse @yantihafizar Thank You 😘

#instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#srikandiusahawanita 
#yanti 
#collagen #whitening 
#waheeda #wahidah #arum 
#dior
Knitted Instant Shawl Cosmo - Pink Limited Collection 😍♥️
Sweet tak? 😁
...Dengan... Phyto Collagen Whitening Stem Cell 
Photo credit : @cherynnbeautyhouse Thank You 😘 
#instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#srikandiusahawanita 
#yanti 
#collagen #whitening 
#waheeda #wahidah #arum 
#dior
Pelanggan pertama untuk stok baru Schals Knitted Instant Shawl, di kala hujan renyai... Alhamdulillah. 
Terima kasih @sally4737 dan Kak Anis. Semoga dilimpahi rezeki dan dipermudahkan laluan hidup oleh Allah SWT... ‎

آمِيّنْ  آمِيّنْ  آمِيّنْ  يَا رَبَّ العَـــالَمِيْن 
In Syaa Allah 😇😇😇😇😘😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#srikandiusahawanita 
#yanti
Pelanggan pertama untuk stok baru Schals Knitted Instant Shawl, di kala hujan renyai... Alhamdulillah. Terima kasih @sally4737 dan Kak Anis. Semoga dilimpahi rezeki dan dipermudahkan laluan hidup oleh Allah SWT... ‎ آمِيّنْ آمِيّنْ آمِيّنْ يَا رَبَّ العَـــالَمِيْن In Syaa Allah 😇😇😇😇😘😘😘😘 #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #srikandiusahawanita  #yanti 
A combination of NURSHARIF 3G BIDARA SHOWER GEL - Lavender,
SMOOTHY FACE & BODY SCRUB,
MARINE ESSENCE Beauty Soap,
THE NEW SEPTIT - THE BRIGHTEST STAR 
Shimmering Face Mist, 
NAFRETIRI - THE POTION, 
NAFRETIRI - THE ANTIDOTE,
Dior - DIORSKIN FOREVER Perfect Cushion,
And 
Bodyshop COLOUR CRUSH Lipstick 
#instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#srikandiusahawanita 
#yanti 
#adamaf2 
#waheeda #wahidah #arum 
#dior
A combination of NURSHARIF 3G BIDARA SHOWER GEL - Lavender, SMOOTHY FACE & BODY SCRUB, MARINE ESSENCE Beauty Soap, THE NEW SEPTIT - THE BRIGHTEST STAR Shimmering Face Mist, NAFRETIRI - THE POTION, NAFRETIRI - THE ANTIDOTE, Dior - DIORSKIN FOREVER Perfect Cushion, And Bodyshop COLOUR CRUSH Lipstick #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #srikandiusahawanita  #yanti  #adamaf2  #waheeda  #wahidah  #arum  #dior 
Assalamualaikum peninat Royal Adena ❣️ Ni booth Royal Adena @ Jameela Street Level 2, SACC Mall . Jom pakat serbu ramai-ramai dan dapatkan abaya dubai yang cantik catik belaka . Dengan pelbagai gaya versatile yang boleh dipakai ke mana sahaja ! 
#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
Assalamualaikum peninat Royal Adena ❣️ Ni booth Royal Adena @ Jameela Street Level 2, SACC Mall . Jom pakat serbu ramai-ramai dan dapatkan abaya dubai yang cantik catik belaka . Dengan pelbagai gaya versatile yang boleh dipakai ke mana sahaja ! #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Morning tea with 🌹🌹🌹🌹rose bud from @gothicniqabiah Thank You @arumempire 😍😍😍😘😘😘 #rose #rosebud #teatime 
#healthy #detox 
#morningtea 
#waheeda #wahidah 
#cantik 
#srikandiusahawanita 
#srikandiusahawanselangor 
#yanti 
#minum #kesihatan #kecantikanwanita 
#malaysia #kualalumpur
Assalamualaikum. 
Rakaman ringkas untuk @srikandiusahawanita dari 
@fauziahlatiff , Datin @zamzarinazambri Program Apa Kata Wanita TV1, Srikandi @irenecatalinaofficial , 
YM Raja Hisyam Penerbit Astro Awani Junior dan @lizahanim79 🌹❤😘 Alhamdulillah. Terima kasih semua atas sokongan dan kata2 semangat yang diberikan. 
Tahniah YM Kak @tengkuadena_official dan para Srikandinya, telah menjayakan Mesyuarat Agung  yang pertama semalam. 
Semoga Srikandi Usahawan Wanita Selangor terus mencapai sasaran bagi memartabatkan Usahawan Wanita seMalaysia. ‎آمِيّنْ  آمِيّنْ  آمِيّنْ  يَا رَبَّ العَـــالَمِيْن

#srikandi 
#srikandiusahawanita 
#srikandiusahawanitaselangor 
#agm2018
Assalamualaikum. Rakaman ringkas untuk @srikandiusahawanita dari @fauziahlatiff , Datin @zamzarinazambri Program Apa Kata Wanita TV1, Srikandi @irenecatalinaofficial , YM Raja Hisyam Penerbit Astro Awani Junior dan @lizahanim79 🌹❤😘 Alhamdulillah. Terima kasih semua atas sokongan dan kata2 semangat yang diberikan. Tahniah YM Kak @tengkuadena_official dan para Srikandinya, telah menjayakan Mesyuarat Agung yang pertama semalam. Semoga Srikandi Usahawan Wanita Selangor terus mencapai sasaran bagi memartabatkan Usahawan Wanita seMalaysia. ‎آمِيّنْ آمِيّنْ آمِيّنْ يَا رَبَّ العَـــالَمِيْن #srikandi  #srikandiusahawanita  #srikandiusahawanitaselangor  #agm2018 
Candid! 🙊🙊🙊 #srikandiusahawanita #srikandiusahawanitaselangor 
Selamat Hari Wanita Sedunia 
#selamathariwanita 
#hariwanita 
#wanita
@adamaf2 dapat sijil penghargaan dari @srikandiusahawanita 😍😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Terima kasih.  Sentiasa berada bersama #srikandiusahawanita #srikandiusahawanitaselangor
Kita ungu harini!!! 😍😍😍😍 Dia singgah kejap je... @gothicniqabiah 
#srikandiusahawanitaselangor 
#srikandiusahawanita 
Selamat Hari Wanita Sedunia 
#selamathariwanita 
#hariwanita 
#wanita
#Repost @yantihafizar with @get_repost
・・・
Getting ready for tomorrow with @srikandiusahawanita 😍😍😍😍 @ira.hidayati Terima kasih tinggalkan baju di kat sini. Harap masih boleh muat dan selesa 😅😅😅 jenuh dok kempiskan perut 🙊🙊🙊 Serikan hari esok kita, tambah kesegaran diri dengan @produknursharifhq  3G Bidara Shower Gel. 
Sebotol 500ml RM55.00 sahaja. 
Pasti Segar Bila Gunakan Nursharif product dari @adamaf2 😍😍😍
Nak kesegaran badan, kulit cantik dan lain-lain kelebihan, gunakan lah Nursharif tanpa ragu. 
Nak Cuba? Nak rasa kenikmatan seperti mandi di air terjun? 😊😊😊 - whatsapp; .
WA 📱 0173785569 
Oh ya. Untuk kecantikan dan kelembutan juga kecerahan kulit wajah dan seluruh badan. 
Dapatkan Smoothy Face and body scrub @smoothyscrub.hq 
Untuk pesanan
whatsapp; .
WA 📱 0173785569 
#nursharif
#3gshowergel
#4gshowergel
#bidara
#daunbidara
#1001khasiat
#pastisegar #gunakantanparagu #3in1 #paduka #sayajualsayapakaijuga 
#sayajualmurah #murah2 
#muslimproduct #halal #okaya 
#segar #ajimaura 
#onlineshopping 
#kualalumpur 
#malaysia 
#adamaf2 
#ttdi #damansara 
#srikandiusahawanita
#scrubs #smoothyscrub 
#cantik
#Repost  @yantihafizar with @get_repost ・・・ Getting ready for tomorrow with @srikandiusahawanita 😍😍😍😍 @ira.hidayati Terima kasih tinggalkan baju di kat sini. Harap masih boleh muat dan selesa 😅😅😅 jenuh dok kempiskan perut 🙊🙊🙊 Serikan hari esok kita, tambah kesegaran diri dengan @produknursharifhq 3G Bidara Shower Gel. Sebotol 500ml RM55.00 sahaja. Pasti Segar Bila Gunakan Nursharif product dari @adamaf2 😍😍😍 Nak kesegaran badan, kulit cantik dan lain-lain kelebihan, gunakan lah Nursharif tanpa ragu. Nak Cuba? Nak rasa kenikmatan seperti mandi di air terjun? 😊😊😊 - whatsapp; . WA 📱 0173785569 Oh ya. Untuk kecantikan dan kelembutan juga kecerahan kulit wajah dan seluruh badan. Dapatkan Smoothy Face and body scrub @smoothyscrub.hq Untuk pesanan whatsapp; . WA 📱 0173785569 #nursharif  #3gshowergel  #4gshowergel  #bidara  #daunbidara  #1001khasiat  #pastisegar  #gunakantanparagu  #3in1  #paduka  #sayajualsayapakaijuga  #sayajualmurah  #murah2  #muslimproduct  #halal  #okaya  #segar  #ajimaura  #onlineshopping  #kualalumpur  #malaysia  #adamaf2  #ttdi  #damansara  #srikandiusahawanita  #scrubs  #smoothyscrub  #cantik 
Getting ready for tomorrow with @srikandiusahawanita 😍😍😍😍 @ira.hidayati Terima kasih tinggalkan baju di kat sini. Harap masih boleh muat dan selesa 😅😅😅 jenuh dok kempiskan perut 🙊🙊🙊 Serikan hari esok kita, tambah kesegaran diri dengan @produknursharifhq  3G Bidara Shower Gel. 
Sebotol 500ml RM55.00 sahaja. 
Pasti Segar Bila Gunakan Nursharif product dari @adamaf2 😍😍😍
Nak kesegaran badan, kulit cantik dan lain-lain kelebihan, gunakan lah Nursharif tanpa ragu. 
Nak Cuba? Nak rasa kenikmatan seperti mandi di air terjun? 😊😊😊 - whatsapp; .
WA 📱 0173785569 
Oh ya. Untuk kecantikan dan kelembutan juga kecerahan kulit wajah dan seluruh badan. 
Dapatkan Smoothy Face and body scrub @smoothyscrub.hq 
Untuk pesanan
whatsapp; .
WA 📱 0173785569 
#nursharif
#3gshowergel
#4gshowergel
#bidara
#daunbidara
#1001khasiat
#pastisegar #gunakantanparagu #3in1 #paduka #sayajualsayapakaijuga 
#sayajualmurah #murah2 
#muslimproduct #halal #okaya 
#segar #ajimaura 
#onlineshopping 
#kualalumpur 
#malaysia 
#adamaf2 
#ttdi #damansara 
#srikandiusahawanita
#scrubs #smoothyscrub 
#cantik
Getting ready for tomorrow with @srikandiusahawanita 😍😍😍😍 @ira.hidayati Terima kasih tinggalkan baju di kat sini. Harap masih boleh muat dan selesa 😅😅😅 jenuh dok kempiskan perut 🙊🙊🙊 Serikan hari esok kita, tambah kesegaran diri dengan @produknursharifhq 3G Bidara Shower Gel. Sebotol 500ml RM55.00 sahaja. Pasti Segar Bila Gunakan Nursharif product dari @adamaf2 😍😍😍 Nak kesegaran badan, kulit cantik dan lain-lain kelebihan, gunakan lah Nursharif tanpa ragu. Nak Cuba? Nak rasa kenikmatan seperti mandi di air terjun? 😊😊😊 - whatsapp; . WA 📱 0173785569 Oh ya. Untuk kecantikan dan kelembutan juga kecerahan kulit wajah dan seluruh badan. Dapatkan Smoothy Face and body scrub @smoothyscrub.hq Untuk pesanan whatsapp; . WA 📱 0173785569 #nursharif  #3gshowergel  #4gshowergel  #bidara  #daunbidara  #1001khasiat  #pastisegar  #gunakantanparagu  #3in1  #paduka  #sayajualsayapakaijuga  #sayajualmurah  #murah2  #muslimproduct  #halal  #okaya  #segar  #ajimaura  #onlineshopping  #kualalumpur  #malaysia  #adamaf2  #ttdi  #damansara  #srikandiusahawanita  #scrubs  #smoothyscrub  #cantik 
@ira.hidayati 
Terima kasih sudi membeli Schals Knitted Instant Shawl Iris Pink 
Sangat selesa 
Mudah dipakai 
Pin & brooch ikut keperluan sahaja
Tak perlu gosok 
Practical for travellers 
Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#srikandiusahawanita 
#yanti #sisters
Assalamualaikum semua! (She’s wearing Knitted Instant Shawl Garbera Tagerine Blink2)
**photo has been edited. Tapi muka maintain ya. Tak ada beauty cam ya 😘
Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻 Sangat selesa 
Mudah dipakai 
Pin & brooch ikut keperluan sahaja
Tak perlu gosok 
Practical for travellers 
Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
Assalamualaikum semua! (She’s wearing Knitted Instant Shawl Garbera Tagerine Blink2) **photo has been edited. Tapi muka maintain ya. Tak ada beauty cam ya 😘 Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻 Sangat selesa Mudah dipakai Pin & brooch ikut keperluan sahaja Tak perlu gosok Practical for travellers Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness 
Sisters 😍😍😍 @ira.hidayati 
We’re wearing Schals Knitted Instant Shawl Limonium and Fressia Dark Blue 
Sangat selesa 
Mudah dipakai 
Pin & brooch ikut keperluan sahaja
Tak perlu gosok 
Practical for travellers 
Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#srikandiusahawanita 
#yanti #sisters
Sisters 😍😍😍 @ira.hidayati We’re wearing Schals Knitted Instant Shawl Limonium and Fressia Dark Blue Sangat selesa Mudah dipakai Pin & brooch ikut keperluan sahaja Tak perlu gosok Practical for travellers Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #srikandiusahawanita  #yanti  #sisters 
“Beyond Imagination”
EOL perfume 
Haruman yang memikat, kekal harum sepanjang hari 😍😍😍😍😍 Boleh di bawa solat 
10ml RM30.00 sahaja 
Nak cuba?
Whatsapp 
0173785569 
Stock terhad 😉 
#minyakwangi 
#perfume 
#menandwomen 
#12hours 
#mesrasolat 
#malaysia 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness #smallbiz 
#kualalumpur #ttdi 
#dahsyatberbisnes 
#srikandiusahawanita #eol 
#lybaidurirealfrenzers 
#kalaubaiksemuaorangsayang 
#rindu #cinta #cintadalamhati 
#family #yanti
“Beyond Imagination” EOL perfume Haruman yang memikat, kekal harum sepanjang hari 😍😍😍😍😍 Boleh di bawa solat 10ml RM30.00 sahaja Nak cuba? Whatsapp 0173785569 Stock terhad 😉 #minyakwangi  #perfume  #menandwomen  #12hours  #mesrasolat  #malaysia  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #smallbiz  #kualalumpur  #ttdi  #dahsyatberbisnes  #srikandiusahawanita  #eol  #lybaidurirealfrenzers  #kalaubaiksemuaorangsayang  #rindu  #cinta  #cintadalamhati  #family  #yanti 
“Beyond Imagination”
EOL perfume 
Haruman yang memikat, kekal harum sepanjang hari 😍😍😍😍😍 Boleh di bawa solat 
10ml RM30.00 sahaja 
Nak cuba?
Whatsapp 
0173785569 
Stock terhad 😉 
#minyakwangi 
#perfume 
#menandwomen 
#12hours 
#mesrasolat 
#malaysia 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness #smallbiz 
#kualalumpur #ttdi 
#dahsyatberbisnes 
#srikandiusahawanita #eol 
#lybaidurirealfrenzers 
#kalaubaiksemuaorangsayang 
#rindu #cinta #cintadalamhati 
#family #yanti
“Beyond Imagination” EOL perfume Haruman yang memikat, kekal harum sepanjang hari 😍😍😍😍😍 Boleh di bawa solat 10ml RM30.00 sahaja Nak cuba? Whatsapp 0173785569 Stock terhad 😉 #minyakwangi  #perfume  #menandwomen  #12hours  #mesrasolat  #malaysia  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #smallbiz  #kualalumpur  #ttdi  #dahsyatberbisnes  #srikandiusahawanita  #eol  #lybaidurirealfrenzers  #kalaubaiksemuaorangsayang  #rindu  #cinta  #cintadalamhati  #family  #yanti 
#Repost @almahdani with @get_repost
・・・
Assalamualaikum semua! 
STOCK UPDATE
(She’s wearing Schals Knitted Instant Shawl Garbera Maroon Blink2)

Mari Adik Kakak dan puan puan. 
Jangan malu Jangan segan. 
Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻
Sangat selesa 
Mudah dipakai 
Pin & brooch ikut keperluan sahaja
Tak perlu gosok 
Practical for travellers 
Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness 
#directmarketing
#Repost  @almahdani with @get_repost ・・・ Assalamualaikum semua! STOCK UPDATE (She’s wearing Schals Knitted Instant Shawl Garbera Maroon Blink2) Mari Adik Kakak dan puan puan. Jangan malu Jangan segan. Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻 Sangat selesa Mudah dipakai Pin & brooch ikut keperluan sahaja Tak perlu gosok Practical for travellers Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #directmarketing 
Assalamualaikum semua! Nak dapatkan jubah Abaya yang elegant, simple but nice, marilah datang ke cawangan kami di SACC MALL Shah Alam. Kualiti kain yang sedap dan selesa , wahai akak- akak semua.... Selain kami menjual jubah Abaya , Royal Adena provides anda semua dengan various type of items such as tasbih and mafla. Cantikkan?!!!! Berminat? Boleh whatsapp or dm kami.
💐Postage: RM15 (sm), RM10(ss).
💐Postage pada hari Isnin dan Rabu.
💐Whatsapp untuk details: 0183578641
💐Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Assalamualaikum semua! Nak dapatkan jubah Abaya yang elegant, simple but nice, marilah datang ke cawangan kami di SACC MALL Shah Alam. Kualiti kain yang sedap dan selesa , wahai akak- akak semua.... Selain kami menjual jubah Abaya , Royal Adena provides anda semua dengan various type of items such as tasbih and mafla. Cantikkan?!!!! Berminat? Boleh whatsapp or dm kami. 💐Postage: RM15 (sm), RM10(ss). 💐Postage pada hari Isnin dan Rabu. 💐Whatsapp untuk details: 0183578641 💐Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
🔥🔥🔥Panas! Abaya from Dubai uallsss. Pakat serbu satu kampung datang ke cawangan kami di SACC Mall Shah Alam hari ini. Koleksi yang terbaik khas untuk anda semua. Meh lah maiiii sini....... Kain sedap dan selesa plus berkualiti. Jangan risau, pembelian online pun kami ada. So, berminat ?! Boleh dm atau whatsapp kami.
🎗Postage : RM15 (SM), RM10 (SS)
🎗Postage pada hari Isnin dan Rabu.
🎗Whatsapp untuk details: 018-3578641
🎗Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayaonline #abayamurah #abayadubai #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #directmarketing #artismalaysia #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
🔥🔥🔥Panas! Abaya from Dubai uallsss. Pakat serbu satu kampung datang ke cawangan kami di SACC Mall Shah Alam hari ini. Koleksi yang terbaik khas untuk anda semua. Meh lah maiiii sini....... Kain sedap dan selesa plus berkualiti. Jangan risau, pembelian online pun kami ada. So, berminat ?! Boleh dm atau whatsapp kami. 🎗Postage : RM15 (SM), RM10 (SS) 🎗Postage pada hari Isnin dan Rabu. 🎗Whatsapp untuk details: 018-3578641 🎗Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayaonline  #abayamurah  #abayadubai  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #directmarketing  #artismalaysia  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
SCHALS Knitted Shawls in the house! .
.
💞Comfortable..
💞Mudah dipakai..
💞Tak panas..
💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers .
.
 WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘
.
.
 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
#levoile 
#veil
#hijab
SCHALS Knitted Shawls in the house! . . 💞Comfortable.. 💞Mudah dipakai.. 💞Tak panas.. 💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers . . WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘 . . #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #levoile  #veil  #hijab 
SCHALS Knitted Shawls in the house! .
.
💞Comfortable..
💞Mudah dipakai..
💞Tak panas..
💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers .
.
 WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘
.
.
 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
#levoile 
#veil
#hijab
SCHALS Knitted Shawls in the house! . . 💞Comfortable.. 💞Mudah dipakai.. 💞Tak panas.. 💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers . . WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘 . . #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #levoile  #veil  #hijab 
SCHALS Knitted Shawls in the house! .
.
💞Comfortable..
💞Mudah dipakai..
💞Tak panas..
💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers .
.
 WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘
.
.
 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
#levoile 
#veil
#hijab
SCHALS Knitted Shawls in the house! . . 💞Comfortable.. 💞Mudah dipakai.. 💞Tak panas.. 💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers . . WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘 . . #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #levoile  #veil  #hijab 
SCHALS Knitted Shawls in the house! .
.
💞Comfortable..
💞Mudah dipakai..
💞Tak panas..
💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers .
.
 WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘
.
.
 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
#levoile 
#veil
#hijab
SCHALS Knitted Shawls in the house! . . 💞Comfortable.. 💞Mudah dipakai.. 💞Tak panas.. 💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers . . WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘 . . #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #levoile  #veil  #hijab 
SCHALS Knitted Shawls in the house! .
.
💞Comfortable..
💞Mudah dipakai..
💞Tak panas..
💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers .
.
 WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘
.
.
 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
#levoile 
#veil
#hijab
SCHALS Knitted Shawls in the house! . . 💞Comfortable.. 💞Mudah dipakai.. 💞Tak panas.. 💞Pin & brooch ikut keperluan sahaja (I selit2 je like how the Arab women would wear their Shaylas heee) 💞Tak perlu gosok 💞Practical for travellers . . WhatsApp / telegram📲📲📲 +60193198402 @ DM ya 😘😘😘 . . #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness  #levoile  #veil  #hijab 
Abaya! Abaya! Abaya again! Kami menyediakan jubah abaya yang selesa dan terbaik 👍🏻 tip top untuk anda semua. Harga yang ditawarkan juga sesuai untuk setiap jubah dan rugi sekiranya tidak beli. Tunggu apa lagi! Serbu ramai-ramai ke cawangan kami di SACC Mall Shah Alam. Dengar pun nak interesting apatah lagi tengok sendiri depan mata. Berminat ?! Boleh whatsapp atau dm kami.
🌷Postage : RM15(SM), RM10(SS).
🌷Postage pada hari Isnin dan Rabu.
🌷Whatsapp untuk details:018-3578641
🌷Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena🌷
#royaladena #srikandiusahawanita #abayamurah #abayaonline #abayadubai #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #directmarketing #affiliateprograms #artismalaysia #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Abaya! Abaya! Abaya again! Kami menyediakan jubah abaya yang selesa dan terbaik 👍🏻 tip top untuk anda semua. Harga yang ditawarkan juga sesuai untuk setiap jubah dan rugi sekiranya tidak beli. Tunggu apa lagi! Serbu ramai-ramai ke cawangan kami di SACC Mall Shah Alam. Dengar pun nak interesting apatah lagi tengok sendiri depan mata. Berminat ?! Boleh whatsapp atau dm kami. 🌷Postage : RM15(SM), RM10(SS). 🌷Postage pada hari Isnin dan Rabu. 🌷Whatsapp untuk details:018-3578641 🌷Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena🌷 #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayamurah  #abayaonline  #abayadubai  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #directmarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
LAST DAY SALE !!! Mari serbu booth kami di PKNS Shah Alam untuk dapatkan Abaya Royal Adena serendah RM 100 😱😱 Cepat singgah booth kami yang berada berhadapan RESTAURANT D&R ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladerna #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
LAST DAY SALE !!! Mari serbu booth kami di PKNS Shah Alam untuk dapatkan Abaya Royal Adena serendah RM 100 😱😱 Cepat singgah booth kami yang berada berhadapan RESTAURANT D&R ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladerna  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Assalamualaikum semua 🌻 Royal Adena kini membuka booth di PKNS Shah Alam sehingga 28 January 2018 ✨ Jom meriahkan booth kami dan dapatkan abaya pelbagai design dengan harga yang berpatutan ! ✨ Booth kami berada berhadapan dengan RESTAURANT FC & RESTAURANT D& R !🌈 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
Assalamualaikum semua 🌻 Royal Adena kini membuka booth di PKNS Shah Alam sehingga 28 January 2018 ✨ Jom meriahkan booth kami dan dapatkan abaya pelbagai design dengan harga yang berpatutan ! ✨ Booth kami berada berhadapan dengan RESTAURANT FC & RESTAURANT D& R !🌈 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Asalammualiakum semua. Nak jubah yang simple dan nak juga yang glamour, jangan risau! Kami ada menyediakan jubah yang menepati citarasa anda semua. Datanglah ke cawangan kami di SACC Mall Shah Alam, confirm rambang mata. So, tunggu apa lagi, dapatkan jubah abaya Royal Adena sekarang. Sekiranya berminat boleh dm / whatsapp kami.
🌺Postage : RM15(SM), RM10(SS)
🌺Postage pada Isnin dan Rabu.
🌺Whatsapp untuk details: 018-3578641
🌺Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayamurah #abayaonline #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #onlinebusinessideas #berniagaonline #jubaharab #arabstyle
Asalammualiakum semua. Nak jubah yang simple dan nak juga yang glamour, jangan risau! Kami ada menyediakan jubah yang menepati citarasa anda semua. Datanglah ke cawangan kami di SACC Mall Shah Alam, confirm rambang mata. So, tunggu apa lagi, dapatkan jubah abaya Royal Adena sekarang. Sekiranya berminat boleh dm / whatsapp kami. 🌺Postage : RM15(SM), RM10(SS) 🌺Postage pada Isnin dan Rabu. 🌺Whatsapp untuk details: 018-3578641 🌺Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayamurah  #abayaonline  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #onlinebusinessideas  #berniagaonline  #jubaharab  #arabstyle 
Asalammualaikum semua! Royal Adena menyediakan pelbagai jenis jubah yang mempunyai material yang sangat selesa untuk dipakai kerana 100% from Dubai. Cepat cepatlah datang ke SACC Mall di Shah Alam, ruginya kalau tak datang. Sekiranya berminat boleh whatsapp / dm kami.
🌺Postage : RM15 (SM), RM10(SS)
🌺Postage pada hari Isnin dan Rabu.
🌺Whatsapp untuk details : 018-3578641
🌺Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkingmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubahrab #arabstyle
Asalammualaikum semua! Royal Adena menyediakan pelbagai jenis jubah yang mempunyai material yang sangat selesa untuk dipakai kerana 100% from Dubai. Cepat cepatlah datang ke SACC Mall di Shah Alam, ruginya kalau tak datang. Sekiranya berminat boleh whatsapp / dm kami. 🌺Postage : RM15 (SM), RM10(SS) 🌺Postage pada hari Isnin dan Rabu. 🌺Whatsapp untuk details : 018-3578641 🌺Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkingmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubahrab  #arabstyle 
Assalamualaikum semua 💕 Haa Abaya Royal Adena yang ni dah sold out !! Tapi jangan risau kami ada lagi design yang cantik dan elegant untuk anda semua . Boleh scroll ig kami atau whatsapp admin so admin boleh tolong carikan Abaya yang menepati cita rasa anda 😌 Kalau dekat, singgah la SACC Mall Shah Alam atau Giant Banting 🏢
Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
Assalamualaikum semua 💕 Haa Abaya Royal Adena yang ni dah sold out !! Tapi jangan risau kami ada lagi design yang cantik dan elegant untuk anda semua . Boleh scroll ig kami atau whatsapp admin so admin boleh tolong carikan Abaya yang menepati cita rasa anda 😌 Kalau dekat, singgah la SACC Mall Shah Alam atau Giant Banting 🏢 Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Asalammualaikum semua! Anda sukakan jubah yang mempunyai corak yang berwarna gold, marilah datang ke SACC MALL Shah Alam. Gambar di atas merupakan separuh daripada contoh yang bercorak (gold) terdapat di kedai Royal Adena. Pembelian boleh dilakukan secara online atau nak lebih memuaskan hati, datanglah ke Royal Adena. Rugi tak datang !!
🔥Postage : SM(RM10), SS(15)
🔥Postage pada setiap hari Isnin dan Rabu.
🔥Whatsapp untuk details: 018-3578641
🔥Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayamurah #abayadubai #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #affliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Asalammualaikum semua! Anda sukakan jubah yang mempunyai corak yang berwarna gold, marilah datang ke SACC MALL Shah Alam. Gambar di atas merupakan separuh daripada contoh yang bercorak (gold) terdapat di kedai Royal Adena. Pembelian boleh dilakukan secara online atau nak lebih memuaskan hati, datanglah ke Royal Adena. Rugi tak datang !! 🔥Postage : SM(RM10), SS(15) 🔥Postage pada setiap hari Isnin dan Rabu. 🔥Whatsapp untuk details: 018-3578641 🔥Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayamurah  #abayadubai  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #affliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Abaya! Abaya! Abaya! Nak abaya, marilah datang ke Royal Adena yang bertempat di SACC MALL Shah Alam. Ruginya kalau tak datang. Kami menawarkan harga yang sangat hebat untuk setiap jubah abaya. Sekiranya berminat, datanglah kedai kami atau boleh whatsapp/ dm untuk pembelian secara online.
☘️Postage: RM15(SM) RM10(SS)
☘️Postage pada setiap hari Isnin dan Rabu.
☘️Untuk lebih details (whatsapp): 018-3578641
☘️Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #affiliatesprogram #directmarketing #berniagaonline #artismalaysia #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Abaya! Abaya! Abaya! Nak abaya, marilah datang ke Royal Adena yang bertempat di SACC MALL Shah Alam. Ruginya kalau tak datang. Kami menawarkan harga yang sangat hebat untuk setiap jubah abaya. Sekiranya berminat, datanglah kedai kami atau boleh whatsapp/ dm untuk pembelian secara online. ☘️Postage: RM15(SM) RM10(SS) ☘️Postage pada setiap hari Isnin dan Rabu. ☘️Untuk lebih details (whatsapp): 018-3578641 ☘️Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliatesprogram  #directmarketing  #berniagaonline  #artismalaysia  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Masya Allah gorgeous nya founder kita @tengkuadena_official pakai Abaya Royal Adena and also Sarung Tangan by Royal Adena semalam untuk Dinner 😍 Macam princess arab tak uolss tengok ✨ Kawan founder kita pun nampak meletops pakai Abaya-Dress Royal Adena 🌻 nak nangis admin tengok lawa sangat huhu 😭 Kita pun nak bergaya cenggini jugak kan !! Haa jom la be royal with us dan dapatkan Abaya yang cantik dan elegant dengan harga yang berpatutan di Royal Adena 😊
#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
Masya Allah gorgeous nya founder kita @tengkuadena_official pakai Abaya Royal Adena and also Sarung Tangan by Royal Adena semalam untuk Dinner 😍 Macam princess arab tak uolss tengok ✨ Kawan founder kita pun nampak meletops pakai Abaya-Dress Royal Adena 🌻 nak nangis admin tengok lawa sangat huhu 😭 Kita pun nak bergaya cenggini jugak kan !! Haa jom la be royal with us dan dapatkan Abaya yang cantik dan elegant dengan harga yang berpatutan di Royal Adena 😊 #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
1 Design 1 Piece ONLY ! ⚡️ Kalau ada design lain yang dalam fikiran dengan budget tertentu, jangan malu malu tanye admin ! manatau admin boleh tolong carikan untuk uolls . Tekan je link kt bio tu terus boleh whatsapp admin 😊 Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
1 Design 1 Piece ONLY ! ⚡️ Kalau ada design lain yang dalam fikiran dengan budget tertentu, jangan malu malu tanye admin ! manatau admin boleh tolong carikan untuk uolls . Tekan je link kt bio tu terus boleh whatsapp admin 😊 Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Asalammualaikum semua ! U  wanna try something nice sweet and elegant, come and try our Abaya from Royal Adena. That's just the few instance for lines RM 199.  So, if you are interested whatsapp or dm us right now! 💞Postage : RM10(SS), RM15(SM)
💞Postage available on Monday and Wednesday.
💞For more details (whatsapp) : 018-3578641
💞Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena.
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayamurah #abayaonline #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #onlinebusiness #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline #marketingplan #eushawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprogram #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Asalammualaikum semua ! U wanna try something nice sweet and elegant, come and try our Abaya from Royal Adena. That's just the few instance for lines RM 199. So, if you are interested whatsapp or dm us right now! 💞Postage : RM10(SS), RM15(SM) 💞Postage available on Monday and Wednesday. 💞For more details (whatsapp) : 018-3578641 💞Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena. #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayamurah  #abayaonline  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline  #marketingplan  #eushawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah  #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprogram  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Assalamualaikum Abaya lovers ❣️Haa harini admin up sikit lagi collection yang ada siap measurements lagi ok 👌🏻 measurements dalam inci ya jangan ingat cm pulak hehe 😬 so sapa yang cepat dia yang dapat naa sebab 1 Design 1 Piece ONLY . cepat cepat tau order ha tekan je link kat bio tu terus boleh whatsapp admin ⚡️⚡️ Kalau yang dekat Shah Alam tu meh la sini ke SACC MALL tengok tengok design yang ada atau yang dekat dengan Giant Banting ke haa sambil shopping barang rumah tu boleh cuci mata tengok yang cantik cantik 😍 
Kalau ada budget tersendiri or design yang terbayang bayang tu bagitau la admin manatau boleh tolong uolls cari abaya yang sesuai 😊 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle #abayafashion
Assalamualaikum Abaya lovers ❣️Haa harini admin up sikit lagi collection yang ada siap measurements lagi ok 👌🏻 measurements dalam inci ya jangan ingat cm pulak hehe 😬 so sapa yang cepat dia yang dapat naa sebab 1 Design 1 Piece ONLY . cepat cepat tau order ha tekan je link kat bio tu terus boleh whatsapp admin ⚡️⚡️ Kalau yang dekat Shah Alam tu meh la sini ke SACC MALL tengok tengok design yang ada atau yang dekat dengan Giant Banting ke haa sambil shopping barang rumah tu boleh cuci mata tengok yang cantik cantik 😍 Kalau ada budget tersendiri or design yang terbayang bayang tu bagitau la admin manatau boleh tolong uolls cari abaya yang sesuai 😊 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle  #abayafashion 
Photo Shoot session semalam bersama founder Royal Adena 💞 Tengoklah model-model kami pakai Abaya Royal Adena nampak gorgeous sangat 😍 Uolls bila lagi nak dapatkan Abaya Royal Adena ? cepat cepat dm/whatsapp Admin sebab Abaya Royal Adena hanya ada 1 design 1 piece !! Haa jangan lupa check out designs yang pernah admin post !! Kalau rasa tak puas cepat cepat whatsapp/dm admin so admin boleh bantu uolls dapatkan Abaya yang cantik and menepati kriteria 👌🏻 Kalau ada abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10 (SM) / RM15 (SS)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
#abayashop
Photo Shoot session semalam bersama founder Royal Adena 💞 Tengoklah model-model kami pakai Abaya Royal Adena nampak gorgeous sangat 😍 Uolls bila lagi nak dapatkan Abaya Royal Adena ? cepat cepat dm/whatsapp Admin sebab Abaya Royal Adena hanya ada 1 design 1 piece !! Haa jangan lupa check out designs yang pernah admin post !! Kalau rasa tak puas cepat cepat whatsapp/dm admin so admin boleh bantu uolls dapatkan Abaya yang cantik and menepati kriteria 👌🏻 Kalau ada abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10 (SM) / RM15 (SS) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle  #abayashop 
Assalamualaikum peminat Royal Adena ✨Harini admin tunjukkan kat uolls design abaya yang berharga RM 159 sahaja !! Ada pelbagai lagi design Abaya Dubai Royal Adena tapi tu nanti kita update lagi ye 😉Jangan lupa on post notifications kami naa nanti terlepas design ya cantik cantik dan berbaloi dengan harga . yang penting, kain abaya ni sejuk and ringan dipakai 👌🏻Haa posting kalini siap admin sediakan measurement lagi untuk memudahkan uolls yang nak beli online 😘  Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-

#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
Assalamualaikum peminat Royal Adena ✨Harini admin tunjukkan kat uolls design abaya yang berharga RM 159 sahaja !! Ada pelbagai lagi design Abaya Dubai Royal Adena tapi tu nanti kita update lagi ye 😉Jangan lupa on post notifications kami naa nanti terlepas design ya cantik cantik dan berbaloi dengan harga . yang penting, kain abaya ni sejuk and ringan dipakai 👌🏻Haa posting kalini siap admin sediakan measurement lagi untuk memudahkan uolls yang nak beli online 😘 Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 ✨ Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Assalamualaikum semua! 
Adik saya lagi! Menggayakan Instant Shawl. 
Terima kasih @adamhaydanhaziq sudi memborong @almahdani 😁😍😘 Cantik sangat!!! Manis sangat!!! Mari Adik Kakak dan puan puan. 
Jangan malu Jangan segan. 
Mari membeli. 
Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻
Sangat selesa 
Mudah dipakai 
Pin & brooch ikut keperluan sahaja
Tak perlu gosok 
Practical for travellers 
Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
Assalamualaikum semua! Adik saya lagi! Menggayakan Instant Shawl. Terima kasih @adamhaydanhaziq sudi memborong @almahdani 😁😍😘 Cantik sangat!!! Manis sangat!!! Mari Adik Kakak dan puan puan. Jangan malu Jangan segan. Mari membeli. Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻 Sangat selesa Mudah dipakai Pin & brooch ikut keperluan sahaja Tak perlu gosok Practical for travellers Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness 
Assalamualaikum semua! 
Adik saya. Menggayakan Schals Instant Shawl Orchid Light Blue. 
Terima kasih @ira.hidayati sudi memborong dari akak @almahdani 😁😍😘 Cantik sangat!!! Manis sangat!!! Mari Adik Kakak dan puan puan. 
Jangan malu Jangan segan. 
Mari membeli. 
Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻
Sangat selesa 
Mudah dipakai 
Pin & brooch ikut keperluan sahaja
Tak perlu gosok 
Practical for travellers 
Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl 
#schals 
#schalshijab 
#schals_knitted_shawl 
#schalslovers 
#ajimaura 
#okaya 
#lybaidurirealfrenzers 
#srikandiusahawanita 
#onlineshopping 
#onlinebusiness 
#smallbusiness
Assalamualaikum semua! Adik saya. Menggayakan Schals Instant Shawl Orchid Light Blue. Terima kasih @ira.hidayati sudi memborong dari akak @almahdani 😁😍😘 Cantik sangat!!! Manis sangat!!! Mari Adik Kakak dan puan puan. Jangan malu Jangan segan. Mari membeli. Cepat cepat. Jangan lambat lambat. Nanti tak dapat. 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻 Sangat selesa Mudah dipakai Pin & brooch ikut keperluan sahaja Tak perlu gosok Practical for travellers Untuk pesanan Whatsapp / telegram +60173785569 @ DM ya 😘😘😘 #instantshawl  #schals  #schalshijab  #schals_knitted_shawl  #schalslovers  #ajimaura  #okaya  #lybaidurirealfrenzers  #srikandiusahawanita  #onlineshopping  #onlinebusiness  #smallbusiness 
Wah Wah! Rambangnya mata tengok jubah abaya ni 😍Ini adalah stok stok abaya yang masih ada. Jika ada yang berkenan di hati cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Wah Wah! Rambangnya mata tengok jubah abaya ni 😍Ini adalah stok stok abaya yang masih ada. Jika ada yang berkenan di hati cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Assalammualaikum kepada peminat jubah abaya. Ni adalah jubah abaya yang ada, tengok la. Mana tahu ada yang berkenan? 😍 Yang pastinya kain jubah abaya selesa di pakai! Jika ada yang berkenan di hati cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Assalammualaikum kepada peminat jubah abaya. Ni adalah jubah abaya yang ada, tengok la. Mana tahu ada yang berkenan? 😍 Yang pastinya kain jubah abaya selesa di pakai! Jika ada yang berkenan di hati cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
NEW ARRIVALS 🌟🌟 Assalamualaikum peminat Royal Adena ☃️ Abaya masih panas dari Dubai telah selamat tiba di ROYAL ADENA SACC MALL SHAH ALAM ! " Jauhnya Shah Alam 😭" Jangan risau kami menyediakan perkhidmatan postage buat anda! Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! Ingat one design one piece sahaja jadi siapa cepat dia dapat ⚡️⚡️ 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 
Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
NEW ARRIVALS 🌟🌟 Assalamualaikum peminat Royal Adena ☃️ Abaya masih panas dari Dubai telah selamat tiba di ROYAL ADENA SACC MALL SHAH ALAM ! " Jauhnya Shah Alam 😭" Jangan risau kami menyediakan perkhidmatan postage buat anda! Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! Ingat one design one piece sahaja jadi siapa cepat dia dapat ⚡️⚡️ 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
" Rambangnya mata tengok Abaya Royal Adena ni , habis la duit gaji i 😩 " 
Haa jangan la risau wahai peminat abaya , abaya di Royal Adena ni berbaloi kalau beli, takkan menyesal ! Abaya kami diterbangkan dari Dubai khas buat peminat abaya di Malaysia 🇲🇾. Kain abaya yang ringan dan sejuk sesuai untuk cuaca malaysia yang oh so hot ☀️. Abaya kami adalah one piece one design jadi cepat dapatkan abaya anda ! Sizing adalah freesize namun ada certain abaya yang mempunyai cutting yang besar dan ada yang cutting yang kecik . Jadi ws/dm kami abaya yang menarik perhatian anda dan kami akan memberikan details ukuran abaya yang anda perlukan . Tapi satu rahsia yang admin boleh share kepada peminat Abaya Royal Adena, abaya ni kalau beli size besar pun bila pakai cantik je flowwyyy flowwy gitu 😍 sebab kainnya yang ringan . Design abaya yang versatile juga membuatkan abaya kami sesuai dipakai ke event seperti kenduri , dinner & juga untuk ke office . Jangan kata abaya boleh pakai ke surau atau masjid je tauu !! Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss)
🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu
🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 
Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin-
#royaladena #srikandiusahawanita
#abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil
 #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab
#arabstyle
" Rambangnya mata tengok Abaya Royal Adena ni , habis la duit gaji i 😩 " Haa jangan la risau wahai peminat abaya , abaya di Royal Adena ni berbaloi kalau beli, takkan menyesal ! Abaya kami diterbangkan dari Dubai khas buat peminat abaya di Malaysia 🇲🇾. Kain abaya yang ringan dan sejuk sesuai untuk cuaca malaysia yang oh so hot ☀️. Abaya kami adalah one piece one design jadi cepat dapatkan abaya anda ! Sizing adalah freesize namun ada certain abaya yang mempunyai cutting yang besar dan ada yang cutting yang kecik . Jadi ws/dm kami abaya yang menarik perhatian anda dan kami akan memberikan details ukuran abaya yang anda perlukan . Tapi satu rahsia yang admin boleh share kepada peminat Abaya Royal Adena, abaya ni kalau beli size besar pun bila pakai cantik je flowwyyy flowwy gitu 😍 sebab kainnya yang ringan . Design abaya yang versatile juga membuatkan abaya kami sesuai dipakai ke event seperti kenduri , dinner & juga untuk ke office . Jangan kata abaya boleh pakai ke surau atau masjid je tauu !! Jika anda nampak abaya yang berjaya memikat hati, cepat cepat whatsapp/dm kami ! 🌷Postage : RM10(sm)/ RM15(ss) 🌷Postage pada setiap Isnin & Rabu 🌷 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 💐 -Admin- #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle 
Assalammualaikum semuanya! Kami membuat jualan jubah abaya . kualiti kain yang selesa dan lembut di pakai walaupun ketika cuaca panas 🙈 kami ada pelbagai design untuk dimiliki so come and grab yours now! Yang pasti harganya sangat berpatutan!! Jangan lepaskan peluang anda. Jika ada jubah abaya yang berkenan di hati, cepat cepat whatsapp ataupun dm kami.
🌸 Postage : RM10 (sm) & RM15 (ss)
🌸 Postage pada setiap isnin dan rabu.
🌸 Whatsapp untuk details : 018-3578641
Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 😊👍
#royaladena #srikandiusahawanita #abayadubai #abayaonline #abayamurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil  #onlinebusiness  #marketingstrategy #bisnesonline #seo #workfromhome #perniagaanonline  #marketingplan #eusahawan #sayajualjubah #sayajualbaju #bisnesmudah  #networkmarketing #onlinemarketing #affiliateprograms #artismalaysia #directmarketing #berniagaonline #onlinebusinessideas #jubaharab #arabstyle
Assalammualaikum semuanya! Kami membuat jualan jubah abaya . kualiti kain yang selesa dan lembut di pakai walaupun ketika cuaca panas 🙈 kami ada pelbagai design untuk dimiliki so come and grab yours now! Yang pasti harganya sangat berpatutan!! Jangan lepaskan peluang anda. Jika ada jubah abaya yang berkenan di hati, cepat cepat whatsapp ataupun dm kami. 🌸 Postage : RM10 (sm) & RM15 (ss) 🌸 Postage pada setiap isnin dan rabu. 🌸 Whatsapp untuk details : 018-3578641 Jom be royal with us dan dapatkan Abaya Royal Adena 😊👍 #royaladena  #srikandiusahawanita  #abayadubai  #abayaonline  #abayamurah  #jubahmurah  #jubahmurahmalaysia  #bazaarpaknil   #onlinebusiness   #marketingstrategy  #bisnesonline  #seo  #workfromhome  #perniagaanonline   #marketingplan  #eusahawan  #sayajualjubah  #sayajualbaju  #bisnesmudah   #networkmarketing  #onlinemarketing  #affiliateprograms  #artismalaysia  #directmarketing  #berniagaonline  #onlinebusinessideas  #jubaharab  #arabstyle