an online Instagram web viewer

#spm2017 medias

Photos

Good luck kpada dakยฒ spyem... Stop dulu main Ml beralih ke pubg.. Dapatkan chiken diner. 
#spm #spm2017 #spm2018
Good luck kpada dakยฒ spyem... Stop dulu main Ml beralih ke pubg.. Dapatkan chiken diner. #spm  #spm2017  #spm2018 
BUAT YANG TERBAIK SAHABAT SEKALIAN!. ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
.
#ShafiqIqbal #SI #SPM2017
Tbt# 2017 #spm2017
๐Ÿ™Š๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท#spm2017
๐Ÿ™Š๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท#spm2017 
Goodluck dak dak SPM. Kalau dapat tahu meniru, ni akak pengawas datang ambik tindakan ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ“–๐Ÿ’ช๐Ÿ’• #SPM2018 #SPM2017 ##goodluck #doyourbest
Goodluck dak dak SPM. Kalau dapat tahu meniru, ni akak pengawas datang ambik tindakan ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ“–๐Ÿ’ช๐Ÿ’• #SPM2018  #SPM2017  ##goodluck  #doyourbest 
Acara tahunan terbesar AMC bakal tiba! Majlis Konvokesyen ke -9 AMC akan diadakan pada 8 Disember 2018 (Sabtu) bertempat di Aviation Management College Putrajaya Campus bermula pada pukul 9.00 pagi. Anda semua dijemput hadir! Untuk maklumat lanjut, hubungi kami di talian +603-8760 9000

#aviationmanagementcollege
#aviationworld #mqa #diploma #degree #sijilkemahiranmalaysia #lepasanSPM #spm2017 #spm2018 #stpm2017 #stpm2018 #amc9thconvocation
We wish all fifth formers across Malaysia all the best! 
In the words of the late Nelson Mandela: โ€œIt always seems impossible until itโ€™s done.โ€ #CurtinMalaysia #1inBorneo #SPM2017
We wish all fifth formers across Malaysia all the best! In the words of the late Nelson Mandela: โ€œIt always seems impossible until itโ€™s done.โ€ #CurtinMalaysia  #1inBorneo  #SPM2017 
SPM CANDIDATES, GOODLUCK KORANG! All da best! Rileks cool je ok. Tutup malam ni dengan benda2 baik. ๐Ÿ“ท; @danz_comic
.
#selfreminder #iqomic #komikinajah #komikanu #komiklokalindonesia #komikstrip #komikstripindo #komikstripindonesia #komik #komikindo #komikindonesia #danzcomic #comic #freespm #spm #spm2018 #spm2017 #spmmalaysia #hustletilljannah #goodluck #bestwishes #allthebest #exam #finalexam
Gudluckk gaisss ๐Ÿ˜‚
#spm2017
Diploma Business Studies - Capture the world with your knowledge in business ๐Ÿ’นโœ… Hi semua! Kami dengan senang hati mengumumkan bahawa AMC kini menawarkan Diploma Business Studies untuk bakal-bakal ahli perniagaan di luar sana! Jom lengkapkan diri anda dengan ilmu perniagaan bersama kami

Layari laman web kami www.aviation.edu.my/dbs untuk maklumat lanjut

#aviationmanagementcollege 
#spm2017 #spm2018
#stpm2017 #stpm2018
#kolej
#aviationcareer
#aviationworld
#penerbangan
#klia #klia2
#flightsimulator
#diploma #ijazah #lepasanSPM
#mqa #ptptn #businessstudies #diplomamanagement
#instastudy
Diploma Business Studies - Capture the world with your knowledge in business ๐Ÿ’นโœ… Hi semua! Kami dengan senang hati mengumumkan bahawa AMC kini menawarkan Diploma Business Studies untuk bakal-bakal ahli perniagaan di luar sana! Jom lengkapkan diri anda dengan ilmu perniagaan bersama kami Layari laman web kami www.aviation.edu.my/dbs untuk maklumat lanjut #aviationmanagementcollege  #spm2017  #spm2018  #stpm2017  #stpm2018  #kolej  #aviationcareer  #aviationworld  #penerbangan  #klia  #klia2  #flightsimulator  #diploma  #ijazah  #lepasanSPM  #mqa  #ptptn  #businessstudies  #diplomamanagement  #instastudy 
Zaman SPM ๐Ÿ˜
#spm2017 
#spm
.
Diploma pengurusan logistik
.
Pengurusan logistik adalah satu bidang yang berkaitan dengan pengangkutan. Anda akan pelajari tentang rantaian bekalan, pembekal, pengeluar, pengedar dan pengguna. Anda juga akan mempelajari tentang perniagaan dan pengurusan.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut?
WhatsApp 0182923899. 
#spm2016 #spm2015 #spm2017 #spm2018 #kolej #tbt #instagood #instamood #happy #love #follow #followme #sayajual #sayajualonline #murah #igmalaysia #bazaarpaknil #batucaves #bazaronline #batumuda #jalanipoh #kualalumpur #follow4follow #webstagram #tfler #summer #selayang #belajardipicoms #picoms
. Diploma pengurusan logistik . Pengurusan logistik adalah satu bidang yang berkaitan dengan pengangkutan. Anda akan pelajari tentang rantaian bekalan, pembekal, pengeluar, pengedar dan pengguna. Anda juga akan mempelajari tentang perniagaan dan pengurusan. Berminat untuk mengetahui lebih lanjut? WhatsApp 0182923899. #spm2016  #spm2015  #spm2017  #spm2018  #kolej  #tbt  #instagood  #instamood  #happy  #love  #follow  #followme  #sayajual  #sayajualonline  #murah  #igmalaysia  #bazaarpaknil  #batucaves  #bazaronline  #batumuda  #jalanipoh  #kualalumpur  #follow4follow  #webstagram  #tfler  #summer  #selayang  #belajardipicoms  #picoms 
Wishing all #Batch01 students to break a leg on your #SPM2018 exam starting tomorrow๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป
Be sure to do your best! Use everything that you've learned for the past 2 years and finish the final step of your school journey๐Ÿค™๐Ÿป Don't be too stressed, just relax and ask for His blessing๐Ÿคฒ๐Ÿป
While you focus on the exam, don't forget to treasure all the moments together with your friends that you've created the past 5+ years as it'll be with you for the longest time aheadโฃ๏ธ
(Gambar sekadar #tb, kalau tengok balik rasa cam patut buat caption gini tahun lepas hm tapi apakan daya๐Ÿ˜‚ Hope you guys doing good๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ”ฅ)
#SPM2017 #Batch00
Wishing all #Batch01  students to break a leg on your #SPM2018  exam starting tomorrow๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป Be sure to do your best! Use everything that you've learned for the past 2 years and finish the final step of your school journey๐Ÿค™๐Ÿป Don't be too stressed, just relax and ask for His blessing๐Ÿคฒ๐Ÿป While you focus on the exam, don't forget to treasure all the moments together with your friends that you've created the past 5+ years as it'll be with you for the longest time aheadโฃ๏ธ (Gambar sekadar #tb , kalau tengok balik rasa cam patut buat caption gini tahun lepas hm tapi apakan daya๐Ÿ˜‚ Hope you guys doing good๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ”ฅ) #SPM2017  #Batch00 
.
Diploma pengurusan hotel
.
Program ini memberi pendedahan kepada pelajar mengenai operasi di dalam perhotelan bermula dari bahagian dapur hinggalah ke bahagian front desk. 
Jika anda berminat menyertai diploma pengurusan hotel, 
WhatsApp 0182923899

#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #batucaves #love #sweet #follow #followme #like #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #photooftheday #sayajualonline #sayajualmurah #murahje
#hotel
. Diploma pengurusan hotel . Program ini memberi pendedahan kepada pelajar mengenai operasi di dalam perhotelan bermula dari bahagian dapur hinggalah ke bahagian front desk. Jika anda berminat menyertai diploma pengurusan hotel, WhatsApp 0182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #batucaves  #love  #sweet  #follow  #followme  #like  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #photooftheday  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje  #hotel 
Pada adikยฒ yg menduduki Exam SPM/STPM Min wish goodluck & do your best k๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿป jangan lupa doa dan solat hajat... kita berusaha sehabis mungkin tapi Allah penentu segalaNya... #spm2017 #stpm2018 #goodluck #doyourbest
Pada adikยฒ yg menduduki Exam SPM/STPM Min wish goodluck & do your best k๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿป jangan lupa doa dan solat hajat... kita berusaha sehabis mungkin tapi Allah penentu segalaNya... #spm2017  #stpm2018  #goodluck  #doyourbest 
ๆƒณๅฝ“ๅนด่พ›่พ›่‹ฆ่‹ฆๅœฐ่€ƒSPM
ๅฆ‚ไปŠๅทฒๆˆไธบๅ›žๅฟ†๐Ÿƒ
ๆ˜”ๆ—ฅ็š„ๆ–‡ๅ‡ญๅˆšๆ‹ฟ 
ๅคšๅๅคฉๅดๅˆๆ˜ฏๅฆไธ€ๅœบๆˆ˜ไบ‰ ๐Ÿ’ญ
#throwback #spm2017
ๆƒณๅฝ“ๅนด่พ›่พ›่‹ฆ่‹ฆๅœฐ่€ƒSPM ๅฆ‚ไปŠๅทฒๆˆไธบๅ›žๅฟ†๐Ÿƒ ๆ˜”ๆ—ฅ็š„ๆ–‡ๅ‡ญๅˆšๆ‹ฟ ๅคšๅๅคฉๅดๅˆๆ˜ฏๅฆไธ€ๅœบๆˆ˜ไบ‰ ๐Ÿ’ญ #throwback  #spm2017 
Goodluck SPM untuk batch 01'. Untuk bm ayat kasi unik. Sejarah kau goreng je lah kbat tu. Math mana yang tak okay kau pentingkan je lah graf dengan transformation mesti lulus. Bi tu tulis apa kau tahu. Agama takleh jawab ambik moral lah nanti hahaha. Seni pejam mata je lah hahaha. Sains tu otak biarlah berfikiran secara logik jangan mengarut. Untuk SRT tu ikot lah apa cikgu kesayangan kita ajar ye, yang paling penting baca doa sebelum jawab periksa. #spm2017 #muahh
Goodluck SPM untuk batch 01'. Untuk bm ayat kasi unik. Sejarah kau goreng je lah kbat tu. Math mana yang tak okay kau pentingkan je lah graf dengan transformation mesti lulus. Bi tu tulis apa kau tahu. Agama takleh jawab ambik moral lah nanti hahaha. Seni pejam mata je lah hahaha. Sains tu otak biarlah berfikiran secara logik jangan mengarut. Untuk SRT tu ikot lah apa cikgu kesayangan kita ajar ye, yang paling penting baca doa sebelum jawab periksa. #spm2017  #muahh 
I am glad to have met one of De'Fam @cikmanggis in person last night for this video๐Ÿ˜
.
Thank you dear @cikmanggis for the wish. Love your positive 'Supergirl' vibeโฃ
.
Stay humble and sweet. Lotsa love from us here at EZ LEARNING. .
.

Credit MTV clip to Tunes Studios Sdn Bhd.
.
Thank u @zafirahfadzly_ for this.
.

#artismalaysia
#cikmanggis
#DeFam
#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
#SelebritiMalaysia
I am glad to have met one of De'Fam @cikmanggis in person last night for this video๐Ÿ˜ . Thank you dear @cikmanggis for the wish. Love your positive 'Supergirl' vibeโฃ . Stay humble and sweet. Lotsa love from us here at EZ LEARNING. . . Credit MTV clip to Tunes Studios Sdn Bhd. . Thank u @zafirahfadzly_ for this. . #artismalaysia  #cikmanggis  #DeFam  #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya  #SelebritiMalaysia 
Despite being extremely busy with performances here and there...
.
Thank you @altimet for your precious time to make this video.
.
We here at EZ LEARNING appreciate your wish and hoping to hear from you again next year, maybe? ๐Ÿ˜‰
.
Credit MTV clip to Warner Music Malaysia .
.

#artismalaysia 
#altimet
#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
#SelebritiMalaysia
#HiphopMalaysia
Despite being extremely busy with performances here and there... . Thank you @altimet for your precious time to make this video. . We here at EZ LEARNING appreciate your wish and hoping to hear from you again next year, maybe? ๐Ÿ˜‰ . Credit MTV clip to Warner Music Malaysia . . #artismalaysia  #altimet  #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya  #SelebritiMalaysia  #HiphopMalaysia 
Terima Kasih Universiti Putra Malaysia atas kepercayaan yang diberikan....!
.
CEO Kolej UNITI Port Dickson, En Amir Hamzah Md Isa mengisytiharkan pelajar-pelajar Diploma Kejuruteraan Teknologi Multimedia (DKTM) Kolej UNITI Port Dickson yang menerima Diploma dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-42 pada 30 Oktober yang lalu.

Graduan-graduan daripada Kolej-Kolej IPTS di bawah Usahasama UPM turut sama bergraduasi dengan graduan kampus induk bagi meraikan hari bersejarah itu.

Ke arah Revolusi Industri 4.0, institusi pengajian tinggi swasta khususnya harus bersaing dengan sihat dan menumpukan kekuatan sendiri ke arah kecemerlangan seperti usaha memperkukuhkan kualiti pengajaran dan pembelajaran, penyelidikan dan inovasi, pembangunan pelajar serta jaringan industri dan masyarakat.

Walaupun hanya tinggal sebahagian IPTS yang mampu bertahan,Kolej UNITI terus komited mengharungi pelbagai cabaran dalam persaingan memburu kecemerlangan masa hadapan.Semangat keserakanan yang terjalin ternyata menjadi pencetus semangat demi mencapai kecemerlangan bersama.

Tahniah Graduan DKTM-UPM 2018...!!! #pt3 #spm2017 #igersmy #igersmalaysia #igersganu #vsco #vscomy #lokalah #instadaily #instagood #baazarpaknil #igreviewmalaysia #motifviral #siakapkeli #ikutcarakita #malaysia #selangor #johor #melaka #kolej6bintangMyQuest #20tahunUNITI #lepasanspm #lepasanstpm #resultspm #spm2018 #kolejunitiportdickson  #konvokesyenupm2018
Terima Kasih Universiti Putra Malaysia atas kepercayaan yang diberikan....! . CEO Kolej UNITI Port Dickson, En Amir Hamzah Md Isa mengisytiharkan pelajar-pelajar Diploma Kejuruteraan Teknologi Multimedia (DKTM) Kolej UNITI Port Dickson yang menerima Diploma dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-42 pada 30 Oktober yang lalu. Graduan-graduan daripada Kolej-Kolej IPTS di bawah Usahasama UPM turut sama bergraduasi dengan graduan kampus induk bagi meraikan hari bersejarah itu. Ke arah Revolusi Industri 4.0, institusi pengajian tinggi swasta khususnya harus bersaing dengan sihat dan menumpukan kekuatan sendiri ke arah kecemerlangan seperti usaha memperkukuhkan kualiti pengajaran dan pembelajaran, penyelidikan dan inovasi, pembangunan pelajar serta jaringan industri dan masyarakat. Walaupun hanya tinggal sebahagian IPTS yang mampu bertahan,Kolej UNITI terus komited mengharungi pelbagai cabaran dalam persaingan memburu kecemerlangan masa hadapan.Semangat keserakanan yang terjalin ternyata menjadi pencetus semangat demi mencapai kecemerlangan bersama. Tahniah Graduan DKTM-UPM 2018...!!! #pt3  #spm2017  #igersmy  #igersmalaysia  #igersganu  #vsco  #vscomy  #lokalah  #instadaily  #instagood  #baazarpaknil  #igreviewmalaysia  #motifviral  #siakapkeli  #ikutcarakita  #malaysia  #selangor  #johor  #melaka  #kolej6bintangMyQuest  #20tahunUNITI  #lepasanspm  #lepasanstpm  #resultspm  #spm2018  #kolejunitiportdickson  #konvokesyenupm2018 
.
Hey all!
.
Tonight it's Kak @zulinaziz 's turn to wish u ๐Ÿ˜‰
.
We here at EZ Learning would like to thank you for your wonderful wish! ๐Ÿ˜š
.
Not to forget, congratulations on your new single release - 
Dan Ketika Itu๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
#artismalaysia
#zulinaziz
#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
#SelebritiMalaysia
. Hey all! . Tonight it's Kak @zulinaziz 's turn to wish u ๐Ÿ˜‰ . We here at EZ Learning would like to thank you for your wonderful wish! ๐Ÿ˜š . Not to forget, congratulations on your new single release - Dan Ketika Itu๐Ÿ‘๐Ÿ˜ . #artismalaysia  #zulinaziz  #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya  #SelebritiMalaysia 
#Throwback .
:: DIPLOMA SHOW 2018 ::
.
.
"The Designers Created Here..!" .
Tahniah kepada CUBE 2018 atas kejayaan program Diploma Show 2018.
.
YOU ALL MADE IT.....!!
.
:: Another moments of DS 2018 ::
.
#cubeuniti2018 #diplomashow
#kolejunitiportdickson #spm2017 #igersmy #igersmalaysia #igersganu #vsco #vscomy #lokalah #instadaily #instagood #baazarpaknil #igreviewmalaysia #motifviral #siakapkeli #ikutcarakita #malaysia #selangor #johor #melaka #kolej6bintangMyQuest  #20tahunUNITI #lepasanspm #lepasanstpm #resultspm #spm2018 #diplomashowgraphicdesign
#Throwback  . :: DIPLOMA SHOW 2018 :: . . "The Designers Created Here..!" . Tahniah kepada CUBE 2018 atas kejayaan program Diploma Show 2018. . YOU ALL MADE IT.....!! . :: Another moments of DS 2018 :: . #cubeuniti2018  #diplomashow  #kolejunitiportdickson  #spm2017  #igersmy  #igersmalaysia  #igersganu  #vsco  #vscomy  #lokalah  #instadaily  #instagood  #baazarpaknil  #igreviewmalaysia  #motifviral  #siakapkeli  #ikutcarakita  #malaysia  #selangor  #johor  #melaka  #kolej6bintangMyQuest  #20tahunUNITI  #lepasanspm  #lepasanstpm  #resultspm  #spm2018  #diplomashowgraphicdesign 
. Diploma kesihatan persekitaran
.
Bidang kesihatan persekitaran adalah salah satu cabang dari bidang kesihatan awam (public health) yang menekankan aspek persekitaran dan kaitannya dengan kesihatan kita. Nak tahu lebih lanjut? WhatsApp 0182923899
#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #environmentalhealth #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #batucaves #collegelife #sweet #follow #followme #instacool #tflers #like4like  #follow4follow #webstagram #tweegram #20likes #instafollow #sayajual #sayajualonline
. Diploma kesihatan persekitaran . Bidang kesihatan persekitaran adalah salah satu cabang dari bidang kesihatan awam (public health) yang menekankan aspek persekitaran dan kaitannya dengan kesihatan kita. Nak tahu lebih lanjut? WhatsApp 0182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #environmentalhealth  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #batucaves  #collegelife  #sweet  #follow  #followme  #instacool  #tflers  #like4like  #follow4follow  #webstagram  #tweegram  #20likes  #instafollow  #sayajual  #sayajualonline 
.
Diploma keselamatan&kesihatan pekerjaan (OSH)
.
Pernah dengar kes kematian pekerja di tempat pembinaan?
Ianya mungkin berpunca dari kemalangan di tempat pembinaan.
Kemalangan di tempat kerja boleh dielakkan atau diminimumkan risikonya. 
Di sini pentingnya aspek keselamatan dan kesihatan pekerjaan. 
atau nama pendeknya orang selalu sebut OSH.
Bidang ini menekankan tentang kebajikan pekerja ditempat kerja dari segi kesihatan dan keselamatan pekerja dalam melakukan kerja.
Matlamatnya adalah untuk menggalakkan pekerja melakukan kerja dengan keadaan yang selamat.
Diantara peranan seorang pegawai keselamatan dan kesihatan pekerjaan adalah menilai persekitaran di tempat kerja, menilai risiko bahaya di tempat kerja dan banyak lagi.
Jika anda lepasan SPM yang berminat mengambil kursus OSH ini,
WhatsApp 0182923899 untuk mendaftar dan mendapatkan maklumat lanjut tentang bidang ini. 
#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2014 #spm2017 #spm2018 #lepasanspm #osh #safetyandhealth #diploma #tflers #awesome #igersmalaysia #igdaily #instagood #instamood #igers #kedaionline #sayajual #murahje #bazaarpaknil #instacool #happy #tbt #webstagram #followme
. Diploma keselamatan&kesihatan pekerjaan (OSH) . Pernah dengar kes kematian pekerja di tempat pembinaan? Ianya mungkin berpunca dari kemalangan di tempat pembinaan. Kemalangan di tempat kerja boleh dielakkan atau diminimumkan risikonya. Di sini pentingnya aspek keselamatan dan kesihatan pekerjaan. atau nama pendeknya orang selalu sebut OSH. Bidang ini menekankan tentang kebajikan pekerja ditempat kerja dari segi kesihatan dan keselamatan pekerja dalam melakukan kerja. Matlamatnya adalah untuk menggalakkan pekerja melakukan kerja dengan keadaan yang selamat. Diantara peranan seorang pegawai keselamatan dan kesihatan pekerjaan adalah menilai persekitaran di tempat kerja, menilai risiko bahaya di tempat kerja dan banyak lagi. Jika anda lepasan SPM yang berminat mengambil kursus OSH ini, WhatsApp 0182923899 untuk mendaftar dan mendapatkan maklumat lanjut tentang bidang ini. #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2014  #spm2017  #spm2018  #lepasanspm  #osh  #safetyandhealth  #diploma  #tflers  #awesome  #igersmalaysia  #igdaily  #instagood  #instamood  #igers  #kedaionline  #sayajual  #murahje  #bazaarpaknil  #instacool  #happy  #tbt  #webstagram  #followme 
Hey students, .
@affierania has something to say to you ๐Ÿ˜‰
.
Tq Rania for your time to shoot this video.
.
Good luck for you Dewi Remaja competition. .
Love youโฃ
.
#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
To all my dear students,
.
@erwin_dawson is very busy with shootings, but he managed to spare some time to wish all of you ๐Ÿ˜‰
.
Big thanks for the wish @erwin_dawson and @josiahhogan โฃ
.
More videos await ๐Ÿ˜
.

#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
#SelebritiMalaysia
#ArtisMalaysia
To all my dear students, . @erwin_dawson is very busy with shootings, but he managed to spare some time to wish all of you ๐Ÿ˜‰ . Big thanks for the wish @erwin_dawson and @josiahhogan โฃ . More videos await ๐Ÿ˜ . #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya  #SelebritiMalaysia  #ArtisMalaysia 
To all my dear students,
.
@mimiflyyy has something to say to all of you ๐Ÿ˜‰
.
Thank you so much to Mimi for your time to give motivation to EZ Learning students. You rock, girl! We love you and 'Superfly' ๐Ÿ˜
.
More videos await ๐Ÿ˜
.
Credit MTV clip to Paranormal Talent

#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
#SelebritiMalaysia
#ArtisMalaysia
#Mimifly
To all my dear students, . @mimiflyyy has something to say to all of you ๐Ÿ˜‰ . Thank you so much to Mimi for your time to give motivation to EZ Learning students. You rock, girl! We love you and 'Superfly' ๐Ÿ˜ . More videos await ๐Ÿ˜ . Credit MTV clip to Paranormal Talent #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya  #SelebritiMalaysia  #ArtisMalaysia  #Mimifly 
Boeing to launch the 797 NMA officially at Paris Air Show in June 2019
.
Seattle - Dennis Muilenburg, the Boeing boss, revealed nothing new about the Boeing's long-discussed NMA program at Farnborough Airshow this year.
.
Credit : airlinerwatch.com
#aviationmanagementcollege #aviationlovers #futureaviators #flyinghigh #spm #spm2017 #spm2018 #stpm #stpm2017 #stpm2018 #spmresult #stpmresult #instastudy #allthebest #diploma #degree #lepasanSPM #aviationgeeks #aviators
Boeing to launch the 797 NMA officially at Paris Air Show in June 2019 . Seattle - Dennis Muilenburg, the Boeing boss, revealed nothing new about the Boeing's long-discussed NMA program at Farnborough Airshow this year. . Credit : airlinerwatch.com #aviationmanagementcollege  #aviationlovers  #futureaviators  #flyinghigh  #spm  #spm2017  #spm2018  #stpm  #stpm2017  #stpm2018  #spmresult  #stpmresult  #instastudy  #allthebest  #diploma  #degree  #lepasanSPM  #aviationgeeks  #aviators 
Boeing to launch the 797 NMA officially at Paris Air Show in June 2019
.
Seattle - Dennis Muilenburg, the Boeing boss, revealed nothing new about the Boeing's long-discussed NMA program at Farnborough Airshow this year.
.
Credit : airlinerwatch.com
#aviationmanagementcollege #aviationlovers #futureaviators #flyinghigh #spm #spm2017 #spm2018 #stpm #stpm2017 #stpm2018 #spmresult #stpmresult #instastudy #allthebest #diploma #degree #lepasanSPM #aviationgeeks #aviators
Boeing to launch the 797 NMA officially at Paris Air Show in June 2019 . Seattle - Dennis Muilenburg, the Boeing boss, revealed nothing new about the Boeing's long-discussed NMA program at Farnborough Airshow this year. . Credit : airlinerwatch.com #aviationmanagementcollege  #aviationlovers  #futureaviators  #flyinghigh  #spm  #spm2017  #spm2018  #stpm  #stpm2017  #stpm2018  #spmresult  #stpmresult  #instastudy  #allthebest  #diploma  #degree  #lepasanSPM  #aviationgeeks  #aviators 
What course you can study after diploma medical science.
.
Diploma sains perubatan
.
Sains perubatan adalah bidang yang mengkaji tentang manusia dan perubatan.
Bidang ini mendedahkan ilmu-ilmu asas sains dan sains yang berkaitan dengan perubatan untuk memahami keadaan tubuh badan manusia dan kaitannya dengan kesihatan dan penyakit.
Anda akan belajar tentang bagaimana organ badan berfungsi, bagaimana tubuh melawan penyakit, genetik, sel badan manusia dan seumpamanya.
Anda boleh menyambung pelajaran ke peringkat ijazah di dalam penyelidikan bioperubatan.
Di pasaran kerja, anda akan bekerja di makmal perubatan. 
Jika anda seorang yang suka membuat penyelidikan dan bekerja di makmal, maka bidang ini sesuai untuk anda.
Berminat nak tahu lebih lanjut?
WhatsApp 0182923899

#picoms #belajardipicoms #piuc #spm2018 #spm2017 #spm2015 #spm2016 #healthsciences #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #photooftheday #diploma #follow #followme #like #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #igmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #murahje
What course you can study after diploma medical science. . Diploma sains perubatan . Sains perubatan adalah bidang yang mengkaji tentang manusia dan perubatan. Bidang ini mendedahkan ilmu-ilmu asas sains dan sains yang berkaitan dengan perubatan untuk memahami keadaan tubuh badan manusia dan kaitannya dengan kesihatan dan penyakit. Anda akan belajar tentang bagaimana organ badan berfungsi, bagaimana tubuh melawan penyakit, genetik, sel badan manusia dan seumpamanya. Anda boleh menyambung pelajaran ke peringkat ijazah di dalam penyelidikan bioperubatan. Di pasaran kerja, anda akan bekerja di makmal perubatan. Jika anda seorang yang suka membuat penyelidikan dan bekerja di makmal, maka bidang ini sesuai untuk anda. Berminat nak tahu lebih lanjut? WhatsApp 0182923899 #picoms  #belajardipicoms  #piuc  #spm2018  #spm2017  #spm2015  #spm2016  #healthsciences  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #photooftheday  #diploma  #follow  #followme  #like  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #igmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje 
.
Diploma sains perubatan
.
Sains perubatan adalah bidang yang mengkaji tentang manusia dan perubatan.
Bidang ini mendedahkan ilmu-ilmu asas sains dan sains yang berkaitan dengan perubatan untuk memahami keadaan tubuh badan manusia dan kaitannya dengan kesihatan dan penyakit.
Anda akan belajar tentang bagaimana organ badan berfungsi, bagaimana tubuh melawan penyakit, genetik, sel badan manusia dan seumpamanya.
Anda boleh menyambung pelajaran ke peringkat ijazah di dalam penyelidikan bioperubatan.
Di pasaran kerja, anda akan bekerja di makmal perubatan. 
Jika anda seorang yang suka membuat penyelidikan dan bekerja di makmal, maka bidang ini sesuai untuk anda.
Berminat nak tahu lebih lanjut?
WhatsApp 0182923899

#picoms #belajardipicoms #piuc #spm2018 #spm2017 #spm2015 #spm2016 #healthsciences #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #photooftheday #diploma #follow #followme #like #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #igmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #murahje
. Diploma sains perubatan . Sains perubatan adalah bidang yang mengkaji tentang manusia dan perubatan. Bidang ini mendedahkan ilmu-ilmu asas sains dan sains yang berkaitan dengan perubatan untuk memahami keadaan tubuh badan manusia dan kaitannya dengan kesihatan dan penyakit. Anda akan belajar tentang bagaimana organ badan berfungsi, bagaimana tubuh melawan penyakit, genetik, sel badan manusia dan seumpamanya. Anda boleh menyambung pelajaran ke peringkat ijazah di dalam penyelidikan bioperubatan. Di pasaran kerja, anda akan bekerja di makmal perubatan. Jika anda seorang yang suka membuat penyelidikan dan bekerja di makmal, maka bidang ini sesuai untuk anda. Berminat nak tahu lebih lanjut? WhatsApp 0182923899 #picoms  #belajardipicoms  #piuc  #spm2018  #spm2017  #spm2015  #spm2016  #healthsciences  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #photooftheday  #diploma  #follow  #followme  #like  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #igmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje 
I was given a chance to pass down my knowledge to the students from my old school for 'Teknik Menjawab Soalan SPM' at SMK CONVENT BUKIT NANAS. .
๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ
.

#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
#CBN
#CONVENTBUKITNANAS
I was given a chance to pass down my knowledge to the students from my old school for 'Teknik Menjawab Soalan SPM' at SMK CONVENT BUKIT NANAS. . ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ . #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya  #CBN  #CONVENTBUKITNANAS 
I was given a chance to pass down my knowledge to the students from my old school for 'Teknik Menjawab Soalan SPM' at SMK CONVENT BUKIT NANAS.
.
๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ
.

#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
I was given a chance to pass down my knowledge to the students from my old school for 'Teknik Menjawab Soalan SPM' at SMK CONVENT BUKIT NANAS. . ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ . #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya 
I was given a chance to pass down my knowledge to the students from my old school for 'Teknik Menjawab Soalan SPM' at SMK CONVENT BUKIT NANAS.
. ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ
.

#thankyouALLAH
#ilovemyjob
#SPM2017
#TutorMalaysia
#PersonalTutorMalaysia
#TuitionMalaysia
#TuitionKualaLumpur
#TuitionSelangor
#TuisyenKL
#TuisyenPeribadi
#PrinsipAkaun
#PrinsipPerakaunan
#Akaun
#SPM
#Tingkatan5
#Tingkatan4
#PrivateTuitionMalaysia
#AccountingSPM
#CikguSuraya
I was given a chance to pass down my knowledge to the students from my old school for 'Teknik Menjawab Soalan SPM' at SMK CONVENT BUKIT NANAS. . ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ๐Ÿ‘ง๐Ÿฟ . #thankyouALLAH  #ilovemyjob  #SPM2017  #TutorMalaysia  #PersonalTutorMalaysia  #TuitionMalaysia  #TuitionKualaLumpur  #TuitionSelangor  #TuisyenKL  #TuisyenPeribadi  #PrinsipAkaun  #PrinsipPerakaunan  #Akaun  #SPM  #Tingkatan5  #Tingkatan4  #PrivateTuitionMalaysia  #AccountingSPM  #CikguSuraya 
Perkara yg paling menggembirakan hati seorg guru adalah melihat ank muridnya berjaya... lg2 murid yg berada di level yg biasaยฒ swktu persekolahannya... gud luck girls! Cikgu bangga dgn kamu semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #5jujur2017
#spm2017
Perkara yg paling menggembirakan hati seorg guru adalah melihat ank muridnya berjaya... lg2 murid yg berada di level yg biasaยฒ swktu persekolahannya... gud luck girls! Cikgu bangga dgn kamu semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #5jujur2017  #spm2017 
Mulakan langkah anda untuk menerokai dunia bersama AMC! ๐ŸŒŽ

Sertai Diploma Pengurusan Pelancongan Penerbangan dan jadilah seorang profesional di dalam bidang perkhidmatan pelancongan ๐ŸŒ dan perhotelan ๐Ÿฉ! Untuk maklumat lanjut, sila layari www.aviation.edu.my/datm

Sertai pengambilan November 2018 sekarang!

#aviationmanagementcollege #aviationlovers #futureaviators #flyinghigh #spm #spm2017 #spm2018 #stpm #stpm2017 #stpm2018 #spmresult #stpmresult #instastudy #allthebest #diploma #tourism #tourismmanagement #pengurusanpelancongan #lepasanSPM #diplomamanagement
Mulakan langkah anda untuk menerokai dunia bersama AMC! ๐ŸŒŽ Sertai Diploma Pengurusan Pelancongan Penerbangan dan jadilah seorang profesional di dalam bidang perkhidmatan pelancongan ๐ŸŒ dan perhotelan ๐Ÿฉ! Untuk maklumat lanjut, sila layari www.aviation.edu.my/datm Sertai pengambilan November 2018 sekarang! #aviationmanagementcollege  #aviationlovers  #futureaviators  #flyinghigh  #spm  #spm2017  #spm2018  #stpm  #stpm2017  #stpm2018  #spmresult  #stpmresult  #instastudy  #allthebest  #diploma  #tourism  #tourismmanagement  #pengurusanpelancongan  #lepasanSPM  #diplomamanagement 
Start your journey to explore the world with AMC! ๐ŸŒŽ

Join our Diploma in Aviation Tourism Management and be a professional in tourism industry ๐ŸŒ! For more info please visit www.aviation.edu.my/datm

Join our November 2018 intake now!

#aviationmanagementcollege #aviationlovers #futureaviators #flyinghigh #spm #spm2017 #stpm2018 #stpm #stpm2017 #stpm2018 #spmresult #stpmresult #instastudy #allthebest #diploma #tourism #tourismmanagement #lepasanSPM #diplomamanagement
Start your journey to explore the world with AMC! ๐ŸŒŽ Join our Diploma in Aviation Tourism Management and be a professional in tourism industry ๐ŸŒ! For more info please visit www.aviation.edu.my/datm Join our November 2018 intake now! #aviationmanagementcollege  #aviationlovers  #futureaviators  #flyinghigh  #spm  #spm2017  #stpm2018  #stpm  #stpm2017  #stpm2018  #spmresult  #stpmresult  #instastudy  #allthebest  #diploma  #tourism  #tourismmanagement  #lepasanSPM  #diplomamanagement 
The Diploma in Accounting is a qualification in its own right, designed for students with little or no background in accounting. It would also be an ideal programme if you have some background in accounting and would like to extend your knowledge and understanding in areas of special interest, or if you require a greater depth of knowledge before pursuing postgraduate study.

#terracollege #kolejterra #diploma #accounting #portdickson #klang #sabah #pitas #keningau #spm2018 #spm2017 #akaun #kolej
The Diploma in Accounting is a qualification in its own right, designed for students with little or no background in accounting. It would also be an ideal programme if you have some background in accounting and would like to extend your knowledge and understanding in areas of special interest, or if you require a greater depth of knowledge before pursuing postgraduate study. #terracollege  #kolejterra  #diploma  #accounting  #portdickson  #klang  #sabah  #pitas  #keningau  #spm2018  #spm2017  #akaun  #kolej 
Educational assistants work with and support teachers in designing and implementing programs to help students maximize their school experience and reach their full potential. Some people consider that a job; people like you consider it a calling.

What are you waiting for? Begin your career today โ€“ apply for the Diploma in Educational Assistance!

#diploma #regentcollege #spm2018 #teachingassistant #teaching #teacher #cikgu #puchong #education #regentpuchong #risebah #sabah #pitas #spm2017 #selangor
Educational assistants work with and support teachers in designing and implementing programs to help students maximize their school experience and reach their full potential. Some people consider that a job; people like you consider it a calling. What are you waiting for? Begin your career today โ€“ apply for the Diploma in Educational Assistance! #diploma  #regentcollege  #spm2018  #teachingassistant  #teaching  #teacher  #cikgu  #puchong  #education  #regentpuchong  #risebah  #sabah  #pitas  #spm2017  #selangor 
Asslamualaikum . spm tnggal brape hari jh lagi , fakhrul nk mitok maaf deh kalu ad wk saloh silap nga sapo ii . terumpat ko pah wk sakit hati ko maroh ko . pah kalu ad pinje atau guno brng tk ata ii mitok mula dehh . dok pn niat sdekoh jh . hahaha . mitok maaf dan halalkn semo deh . Gdluck jgk untuk kawan ii seperjuangan . buat yang terbaik , banggakn orang yg kita sayang โ˜บ . 
#batch01 #spm2017 #buatyangterbaik
Asslamualaikum . spm tnggal brape hari jh lagi , fakhrul nk mitok maaf deh kalu ad wk saloh silap nga sapo ii . terumpat ko pah wk sakit hati ko maroh ko . pah kalu ad pinje atau guno brng tk ata ii mitok mula dehh . dok pn niat sdekoh jh . hahaha . mitok maaf dan halalkn semo deh . Gdluck jgk untuk kawan ii seperjuangan . buat yang terbaik , banggakn orang yg kita sayang โ˜บ . #batch01  #spm2017  #buatyangterbaik 
Alhamdulillah. Selesai solat hajat sempena Majlis Restu program UTM, UPM dan KTT, persediaan akhir sebelum exam final semester bermula Isnin, 12 nov ni. Lepas ni pelajar2 akan bersalaman dengan pensyarah2 untuk mohon dihalalkan semua ilmu yg telah diajar.
Kan cantik budaya kerohanian macam ni. KTT didik semua dari akademik & rohani, sama2 dititik beratkan.

Good luck kepada pelajar2 UTM, UPM dan KTT  yg akan duduki peperiksaan akhir. Warga KTT sentiasa mendoakan kejayaan anda semua.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkaitan program. Klik link ini
wasap.my/60123620125
wasap.my/60123620125
wasap.my/60123620125

#ktt. #spm2017 #spm2018
Alhamdulillah. Selesai solat hajat sempena Majlis Restu program UTM, UPM dan KTT, persediaan akhir sebelum exam final semester bermula Isnin, 12 nov ni. Lepas ni pelajar2 akan bersalaman dengan pensyarah2 untuk mohon dihalalkan semua ilmu yg telah diajar. Kan cantik budaya kerohanian macam ni. KTT didik semua dari akademik & rohani, sama2 dititik beratkan. Good luck kepada pelajar2 UTM, UPM dan KTT yg akan duduki peperiksaan akhir. Warga KTT sentiasa mendoakan kejayaan anda semua. Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkaitan program. Klik link ini wasap.my/60123620125 wasap.my/60123620125 wasap.my/60123620125 #ktt . #spm2017  #spm2018 
Alhamdulillah. Selesai solat hajat sempena Majlis Restu program UTM, UPM dan KTT, persediaan akhir sebelum exam final semester bermula Isnin, 12 nov ni. Lepas ni pelajar2 akan bersalaman dengan pensyarah2 untuk mohon dihalalkan semua ilmu yg telah diajar.
Kan cantik budaya kerohanian macam ni. KTT didik semua dari akademik & rohani, sama2 dititik beratkan.

Good luck kepada pelajar2 UTM, UPM dan KTT  yg akan duduki peperiksaan akhir. Warga KTT sentiasa mendoakan kejayaan anda semua.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkaitan program. Klik link ini
wasap.my/60123620125
wasap.my/60123620125
wasap.my/60123620125

#ktt. #spm2017 #spm2018
Alhamdulillah. Selesai solat hajat sempena Majlis Restu program UTM, UPM dan KTT, persediaan akhir sebelum exam final semester bermula Isnin, 12 nov ni. Lepas ni pelajar2 akan bersalaman dengan pensyarah2 untuk mohon dihalalkan semua ilmu yg telah diajar. Kan cantik budaya kerohanian macam ni. KTT didik semua dari akademik & rohani, sama2 dititik beratkan. Good luck kepada pelajar2 UTM, UPM dan KTT yg akan duduki peperiksaan akhir. Warga KTT sentiasa mendoakan kejayaan anda semua. Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkaitan program. Klik link ini wasap.my/60123620125 wasap.my/60123620125 wasap.my/60123620125 #ktt . #spm2017  #spm2018 
Alhamdulillah, I feel so blessed meeting them just now. Thank you so much for the visit. Some couldn't make it today. Will meet again next year, inshaAllah. Wishing all of you the best in everything you do. Love all of you. Muah! #SPM2017#
Alhamdulillah, I feel so blessed meeting them just now. Thank you so much for the visit. Some couldn't make it today. Will meet again next year, inshaAllah. Wishing all of you the best in everything you do. Love all of you. Muah! #SPM2017 #
.
Diploma farmasi
.
Bidang farmasi sememangnya sinonim dengan ubat-ubatan. Jika anda seorang yang minat bekerja dengan ubat-ubatan, jadi sesuai sangat bidang ini untuk anda. Anda akan belajar mengenai segala macam jenis ubat-ubatan yang digunakan untuk merawat pesakit di hospital. 
Berminat?
Jom sertai kami di PICOMS 
Kami menawarkan diploma farmasi pada kemasukan Disember 2018
WhatsApp 0182923899 untuk maklumat lanjut
#piuc #spm2015 #photooftheday #jalanipoh #batumuda #batucaves #kolej #picoms #farmasi #spm2017  #instamood #instagood #happy #webstagram #tflers #friends #love #pharmacy #spm2016 #spm2018  #me #tbt #summer #follow #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #tweegram #belajardipicoms
. Diploma farmasi . Bidang farmasi sememangnya sinonim dengan ubat-ubatan. Jika anda seorang yang minat bekerja dengan ubat-ubatan, jadi sesuai sangat bidang ini untuk anda. Anda akan belajar mengenai segala macam jenis ubat-ubatan yang digunakan untuk merawat pesakit di hospital. Berminat? Jom sertai kami di PICOMS Kami menawarkan diploma farmasi pada kemasukan Disember 2018 WhatsApp 0182923899 untuk maklumat lanjut #piuc  #spm2015  #photooftheday  #jalanipoh  #batumuda  #batucaves  #kolej  #picoms  #farmasi  #spm2017  #instamood  #instagood  #happy  #webstagram  #tflers  #friends  #love  #pharmacy  #spm2016  #spm2018  #me  #tbt  #summer  #follow  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #tweegram  #belajardipicoms 
.
Diploma pembantu perubatan
.
Pernah dengar pembantu perubatan?
Tak pernah? 
Ya, bila tanya, ramai tak pernah dengar jawatan ini.
Pembantu perubatan atau lebih dikenali sebagai assistant medical officer (AMO) 
adalah orang penting di dalam hospital. Walaupun perkataan jawatan itu dimulai dengan 
perkataan โ€œpembantuโ€ , ini tidak bermakna jawatan pembantu perubatan boleh dipandang lekeh.
Diantara peranan utama pembantu perubatan adalah memeriksa, mengdiagnosis dan merawat penyakit yang ringan. Mereka juga memberi rawatan awal kepada kes kecemasan dan juga menjalankan tugas khusus di wad seperti wad ortopedik.
Badan yang mengawal selia pembantu perubatan adalah Lembaga Pembantu Perubatan Malaysia.
Jika anda berminat menjadi pembantu perubatan, ikuti diploma pembantu perubatan di PICOMS.
WhatsApp 0182923899 untuk mendaftar.
#picoms #belajardipicoms #piuc #sambungbelajar #diploma #medicalassistant #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #penolongpegawaiperubatan #follow #followme #instamood #instagood #friends #sayajual #sayajualonline #murahje #murahmurah
#bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #tbt #medical #love
. Diploma pembantu perubatan . Pernah dengar pembantu perubatan? Tak pernah? Ya, bila tanya, ramai tak pernah dengar jawatan ini. Pembantu perubatan atau lebih dikenali sebagai assistant medical officer (AMO) adalah orang penting di dalam hospital. Walaupun perkataan jawatan itu dimulai dengan perkataan โ€œpembantuโ€ , ini tidak bermakna jawatan pembantu perubatan boleh dipandang lekeh. Diantara peranan utama pembantu perubatan adalah memeriksa, mengdiagnosis dan merawat penyakit yang ringan. Mereka juga memberi rawatan awal kepada kes kecemasan dan juga menjalankan tugas khusus di wad seperti wad ortopedik. Badan yang mengawal selia pembantu perubatan adalah Lembaga Pembantu Perubatan Malaysia. Jika anda berminat menjadi pembantu perubatan, ikuti diploma pembantu perubatan di PICOMS. WhatsApp 0182923899 untuk mendaftar. #picoms  #belajardipicoms  #piuc  #sambungbelajar  #diploma  #medicalassistant  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #penolongpegawaiperubatan  #follow  #followme  #instamood  #instagood  #friends  #sayajual  #sayajualonline  #murahje  #murahmurah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #sayajualmurah  #tbt  #medical  #love 
Spm soon geng ! ๐Ÿ“  #batch01 #spm2017
WOW bukan hanya kaum Adam yang mampu hasilkan ukiran yang cantik dan menarik ni, kaum Hawa pun apa kurangnya ๐Ÿ˜ Jadi jom join kami di #teamfurnituredesign Kolej Komuniti Temerloh. Ambilan Disember 2018 masih dibuka dan rebutlah peluang anda sekarang ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Moh jadi juara bersama kami. ๐Ÿ› Lawatan ke lokasi latihan industri bagi pelajar Ain Syazwani dan Afifah Hahizah. ๐Ÿ—“8 November 2018

#kolejkomunititemerloh #jommasukkolejkomuniti #furnituredesign #perabot #ukiran #lepasanspm2017 #spm2017 #kolejkomunitimelahirkanjuara #woodcarving
WOW bukan hanya kaum Adam yang mampu hasilkan ukiran yang cantik dan menarik ni, kaum Hawa pun apa kurangnya ๐Ÿ˜ Jadi jom join kami di #teamfurnituredesign  Kolej Komuniti Temerloh. Ambilan Disember 2018 masih dibuka dan rebutlah peluang anda sekarang ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Moh jadi juara bersama kami. ๐Ÿ› Lawatan ke lokasi latihan industri bagi pelajar Ain Syazwani dan Afifah Hahizah. ๐Ÿ—“8 November 2018 #kolejkomunititemerloh  #jommasukkolejkomuniti  #furnituredesign  #perabot  #ukiran  #lepasanspm2017  #spm2017  #kolejkomunitimelahirkanjuara  #woodcarving 
To teach you.. To inspire you.. To help your grow..I'll do my part.. The rest is up to you.. #SPM2017... #teacherlife #teacherlove
.
Diploma kejururawatan .
Anda akan menjadi seorang jururawat berdaftar yang memainkan peranan yang penting dalam penjagaan pesakit.
Jika anda lepasan SPM yang berminat menjadi jururawat, mulakan langkah anda sekarang.
WhatsApp 0182923899 untuk mendaftar.
Tempat terhad!!
#picoms #belajardipicoms #kolejpicoms  #piuc #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #study #nursing #kejururawatan #instagood #instamood #friends #happy #love #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #tbt #followme #follow4follow #photooftheday #likesforlike #webstagram #me #tweegram
. Diploma kejururawatan . Anda akan menjadi seorang jururawat berdaftar yang memainkan peranan yang penting dalam penjagaan pesakit. Jika anda lepasan SPM yang berminat menjadi jururawat, mulakan langkah anda sekarang. WhatsApp 0182923899 untuk mendaftar. Tempat terhad!! #picoms  #belajardipicoms  #kolejpicoms  #piuc  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #study  #nursing  #kejururawatan  #instagood  #instamood  #friends  #happy  #love  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #tbt  #followme  #follow4follow  #photooftheday  #likesforlike  #webstagram  #me  #tweegram 
Br sempat nak upload๐Ÿ˜˜
#spm2017
Br sempat nak upload๐Ÿ˜˜ #spm2017 
Bulih dok nok masuk koloh Mula. Rindu jamey koloh. Rindu sek2 kito.  Rindu perangai tolol. Biar kelas 3 tapi perangai supo kelas2 ngujung.
#SPM2017
Bulih dok nok masuk koloh Mula. Rindu jamey koloh. Rindu sek2 kito. Rindu perangai tolol. Biar kelas 3 tapi perangai supo kelas2 ngujung. #SPM2017 
.
Kemasukan Disember telah dibuka.
KURSUS YANG DITAWARKAN :
โ–ถ Diploma Kejururawatan
โ–ถ Diploma Pembantu Perubatan
โ–ถ Diploma Sains Perubatan
โ–ถ Diploma Farmasi
โ–ถ Diploma Kesihatan Persekitaran
โ–ถ Diploma Kesihatan Dan Keselamatan Pekerjaan (OSH )
โ–ถ Diploma Pengurusan Hotel
โ–ถ Diploma Pengurusan Logistik
โ–ถ Diploma Pengurusan Sumber Manusia
Kemasukan:
DISEMBER 2018
Tarikh Lapordiri :
15 DISEMBER 2018
Tempoh Kursus : 3 tahun
.
KELEBIHAN PICOMS UNIVERSITY COLLEGE
โœ… Pendaftaran RM195 sahaja
โœ… Kolej Universiti milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP)
โœ… Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar
โœ… Penerima BRIM layak menerima bantuan Baitulmal RM300 ๐Ÿ’ต sebulan*
โœ… 95% pelajar di PICOMS adalah PENERIMA BANTUAN BAITULMAL*
โœ… Asrama ๐Ÿฌ dan pengangkutan ๐ŸšŒ Disediakan*
โœ… Penerbangan pergi๐Ÿ›ซ dan balik ๐Ÿ›ฌSabah dan Sarawak ditanggung setelah tamat pengajian
โœ… Terbuka kepada semua bangsa
โœ… Pasaran pekerjaan 85% - 95 % selepas tamat pengajian.
โœ… "Highly job marketability"
*Tertakluk terma dan syarat
Untuk Mendaftar, WhatsApp result spm anda ke 0182923899

www.wasap.my/60182923899

#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #healthsciences #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #igersmalaysia #love #sweet #follow #followme #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #photooftheday #sayajualonline #sayajualmurah #murahje #igreview #piuc
. Kemasukan Disember telah dibuka. KURSUS YANG DITAWARKAN : โ–ถ Diploma Kejururawatan โ–ถ Diploma Pembantu Perubatan โ–ถ Diploma Sains Perubatan โ–ถ Diploma Farmasi โ–ถ Diploma Kesihatan Persekitaran โ–ถ Diploma Kesihatan Dan Keselamatan Pekerjaan (OSH ) โ–ถ Diploma Pengurusan Hotel โ–ถ Diploma Pengurusan Logistik โ–ถ Diploma Pengurusan Sumber Manusia Kemasukan: DISEMBER 2018 Tarikh Lapordiri : 15 DISEMBER 2018 Tempoh Kursus : 3 tahun . KELEBIHAN PICOMS UNIVERSITY COLLEGE โœ… Pendaftaran RM195 sahaja โœ… Kolej Universiti milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) โœ… Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar โœ… Penerima BRIM layak menerima bantuan Baitulmal RM300 ๐Ÿ’ต sebulan* โœ… 95% pelajar di PICOMS adalah PENERIMA BANTUAN BAITULMAL* โœ… Asrama ๐Ÿฌ dan pengangkutan ๐ŸšŒ Disediakan* โœ… Penerbangan pergi๐Ÿ›ซ dan balik ๐Ÿ›ฌSabah dan Sarawak ditanggung setelah tamat pengajian โœ… Terbuka kepada semua bangsa โœ… Pasaran pekerjaan 85% - 95 % selepas tamat pengajian. โœ… "Highly job marketability" *Tertakluk terma dan syarat Untuk Mendaftar, WhatsApp result spm anda ke 0182923899 www.wasap.my/60182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #healthsciences  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #igersmalaysia  #love  #sweet  #follow  #followme  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #photooftheday  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje  #igreview  #piuc 
#Repost @kptmalorsetar with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
JOM MASUK BELAJAR!!! .
. 
Kemasukan Sesi November 2018 telah dibuka. Mohon di application.kptm.edu.my/ ATAU hubungi terus 04-7309255

#sayangimalaysiaku
#sijilkemahiran
#kolejkomunitijitra 
#kolejkomunitiarau #bajucikgu #bajukurungcikgu 
#kolejkomuniti #cikgucikgi 
#spm #cikgucikgumalaysia 
#spm2017 
#spm2016 
#spm2015 #spm2018 #spm2018๐ŸŽ“
DIPLOMA CABIN CREW AND AIRLINE SERVICES - FLY HIGH TO SEE THE FASCINATING WORLD โœˆ๐ŸŒ Kini dibuka utk pendaftaran bg pengambilan NOV 2018! Dengan hanya kelayakan 3C (Kredit) dlm SPM, impian kerjaya penerbangan anda boleh menjadi kenyataan.

Layari www.aviation.edu.my/dcca untuk maklumat lanjut atau daftar di aviation.edu.my/register

#aviationmanagementcollege #aviationlovers #futureaviators #flyinghigh #spm #spm2017 #spm2018 #stpm #stpm2017 #stpm2018 #spmresult #stpmresult #instastudy #allthebest #diploma #degree #cabincrew #cabincrewandairlineservices #lepasanSPM
DIPLOMA CABIN CREW AND AIRLINE SERVICES - FLY HIGH TO SEE THE FASCINATING WORLD โœˆ๐ŸŒ Kini dibuka utk pendaftaran bg pengambilan NOV 2018! Dengan hanya kelayakan 3C (Kredit) dlm SPM, impian kerjaya penerbangan anda boleh menjadi kenyataan. Layari www.aviation.edu.my/dcca untuk maklumat lanjut atau daftar di aviation.edu.my/register #aviationmanagementcollege  #aviationlovers  #futureaviators  #flyinghigh  #spm  #spm2017  #spm2018  #stpm  #stpm2017  #stpm2018  #spmresult  #stpmresult  #instastudy  #allthebest  #diploma  #degree  #cabincrew  #cabincrewandairlineservices  #lepasanSPM 
DIPLOMA CABIN CREW & AIRLINE SERVICES - FLY HIGH TO SEE THE FASCINATING WORLD

AMC is proudly to proclaim the 1st ever cabin crew diploma program in Malaysia accreditated by MQA now open for registration! With only 3C entry requirement in SPM, register in our November 2018 intake

Visit www.aviation.edu.my/dcca for more info or register now at www.aviation.edu.my/register

#aviationmanagementcollege #aviationlovers #futureaviators #flyinghigh #spm #spm2017 #spm2018 #stpm #stpm2017 #stpm2018 #spmresult #stpmresult #instastudy #allthebest #diploma #degree #cabincrew #cabincrewandairlineservices #lepasanSPM
DIPLOMA CABIN CREW & AIRLINE SERVICES - FLY HIGH TO SEE THE FASCINATING WORLD AMC is proudly to proclaim the 1st ever cabin crew diploma program in Malaysia accreditated by MQA now open for registration! With only 3C entry requirement in SPM, register in our November 2018 intake Visit www.aviation.edu.my/dcca for more info or register now at www.aviation.edu.my/register #aviationmanagementcollege  #aviationlovers  #futureaviators  #flyinghigh  #spm  #spm2017  #spm2018  #stpm  #stpm2017  #stpm2018  #spmresult  #stpmresult  #instastudy  #allthebest  #diploma  #degree  #cabincrew  #cabincrewandairlineservices  #lepasanSPM 
071118;
Matrik and UiTM 
#spm2017 #smkkota #5adil1
JOM MASUK BELAJAR .  Kemasukan Sesi November 2018 telah dibuka. Mohon di application.kptm.edu.my/ ATAU hubungi terus 04-7309255

#sayangimalaysiaku
#sijilkemahiran
#kolejkomunitijitra 
#kolejkomunitiarau 
#kolejkomuniti 
#spm 
#spm2017 
#spm2016 
#spm2015
.
Kemasukan Disember telah dibuka.
KURSUS YANG DITAWARKAN :
โ–ถ Diploma Kejururawatan
โ–ถ Diploma Pembantu Perubatan
โ–ถ Diploma Sains Perubatan
โ–ถ Diploma Farmasi
โ–ถ Diploma Kesihatan Persekitaran
โ–ถ Diploma Kesihatan Dan Keselamatan Pekerjaan (OSH )
โ–ถ Diploma Pengurusan Hotel
โ–ถ Diploma Pengurusan Logistik
โ–ถ Diploma Pengurusan Sumber Manusia
Kemasukan:
DISEMBER 2018
Tarikh Lapordiri :
15 DISEMBER 2018
Tempoh Kursus : 3 tahun
.
KELEBIHAN PICOMS UNIVERSITY COLLEGE
โœ… Pendaftaran RM195 sahaja
โœ… Kolej Universiti milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP)
โœ… Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar
โœ… Penerima BRIM layak menerima bantuan Baitulmal RM300 ๐Ÿ’ต sebulan*
โœ… 95% pelajar di PICOMS adalah PENERIMA BANTUAN BAITULMAL*
โœ… Asrama ๐Ÿฌ dan pengangkutan ๐ŸšŒ Disediakan*
โœ… Penerbangan pergi๐Ÿ›ซ dan balik ๐Ÿ›ฌSabah dan Sarawak ditanggung setelah tamat pengajian
โœ… Terbuka kepada semua bangsa
โœ… Pasaran pekerjaan 85% - 95 % selepas tamat pengajian.
โœ… "Highly job marketability"
*Tertakluk terma dan syarat
Untuk Mendaftar, WhatsApp result spm anda ke 0182923899

www.wasap.my/60182923899

#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #healthsciences #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #igersmalaysia #love #sweet #follow #followme #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #photooftheday #sayajualonline #sayajualmurah #murahje #igreview #piuc
. Kemasukan Disember telah dibuka. KURSUS YANG DITAWARKAN : โ–ถ Diploma Kejururawatan โ–ถ Diploma Pembantu Perubatan โ–ถ Diploma Sains Perubatan โ–ถ Diploma Farmasi โ–ถ Diploma Kesihatan Persekitaran โ–ถ Diploma Kesihatan Dan Keselamatan Pekerjaan (OSH ) โ–ถ Diploma Pengurusan Hotel โ–ถ Diploma Pengurusan Logistik โ–ถ Diploma Pengurusan Sumber Manusia Kemasukan: DISEMBER 2018 Tarikh Lapordiri : 15 DISEMBER 2018 Tempoh Kursus : 3 tahun . KELEBIHAN PICOMS UNIVERSITY COLLEGE โœ… Pendaftaran RM195 sahaja โœ… Kolej Universiti milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) โœ… Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar โœ… Penerima BRIM layak menerima bantuan Baitulmal RM300 ๐Ÿ’ต sebulan* โœ… 95% pelajar di PICOMS adalah PENERIMA BANTUAN BAITULMAL* โœ… Asrama ๐Ÿฌ dan pengangkutan ๐ŸšŒ Disediakan* โœ… Penerbangan pergi๐Ÿ›ซ dan balik ๐Ÿ›ฌSabah dan Sarawak ditanggung setelah tamat pengajian โœ… Terbuka kepada semua bangsa โœ… Pasaran pekerjaan 85% - 95 % selepas tamat pengajian. โœ… "Highly job marketability" *Tertakluk terma dan syarat Untuk Mendaftar, WhatsApp result spm anda ke 0182923899 www.wasap.my/60182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #healthsciences  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #igersmalaysia  #love  #sweet  #follow  #followme  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #photooftheday  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje  #igreview  #piuc 
Assalamualaikum
Untuk lepasan SPM yang berminat menceburi bidang sains kesihatan,
.
.
@belajarpicoms
@belajarpicoms
@belajarpicoms
@belajarpicoms
@belajarpicoms
@belajarpicoms
.
.
KOLEJ SAINS PERUBATAN ANTARABANGSA PUSRAWI (PICOMS)
memberi peluang untuk anda mengikuti kursus berikut:
.
.
๐ŸŽ“ Farmasi
๐ŸŽ“ Fisioterapi
๐ŸŽ“ Keselamatan&kesihatan pekerjaan
๐ŸŽ“Teknologi makmal perubatan
๐ŸŽ“ Sains Perubatan
๐ŸŽ“ Kesihatan Persekitaran
๐ŸŽ“ Terapi Carakerja
๐ŸŽ“ Pengurusan Hotel
๐ŸŽ“ Pengurusan Sumber Manusia
๐ŸŽ“ Pengurusan logistik
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
.
Kenapa memilih PICOMS?
โœ”Yuran Pendaftaran RM195ย sahaja
โœ”Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar
โœ”Duit Sara Diri bulanan RM300 kepada yang layak*
โœ”Asrama tahun 1 percuma
โœ”Terbuka kepada semua bangsa
โœ”Pasaran pekerjaan 85% - 95 %
โœ”Penerbangan pergi dan balik Sabah/Sarawak ditanggung selepas tamat pengajian.*
*Tertakluk kepada terma dan syarat.
Berminat Untuk Mendaftar?
WhatsApp result spm anda ke 0182923899
.
.
www.wasap.my/60182923899
.
.
#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #healthsciences #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #igersmalaysia #love #sweet #follow #followme #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #photooftheday #sayajualonline #sayajualmurah #murahje #igreview
Assalamualaikum Untuk lepasan SPM yang berminat menceburi bidang sains kesihatan, . . @belajarpicoms @belajarpicoms @belajarpicoms @belajarpicoms @belajarpicoms @belajarpicoms . . KOLEJ SAINS PERUBATAN ANTARABANGSA PUSRAWI (PICOMS) memberi peluang untuk anda mengikuti kursus berikut: . . ๐ŸŽ“ Farmasi ๐ŸŽ“ Fisioterapi ๐ŸŽ“ Keselamatan&kesihatan pekerjaan ๐ŸŽ“Teknologi makmal perubatan ๐ŸŽ“ Sains Perubatan ๐ŸŽ“ Kesihatan Persekitaran ๐ŸŽ“ Terapi Carakerja ๐ŸŽ“ Pengurusan Hotel ๐ŸŽ“ Pengurusan Sumber Manusia ๐ŸŽ“ Pengurusan logistik ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Kenapa memilih PICOMS? โœ”Yuran Pendaftaran RM195ย sahaja โœ”Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar โœ”Duit Sara Diri bulanan RM300 kepada yang layak* โœ”Asrama tahun 1 percuma โœ”Terbuka kepada semua bangsa โœ”Pasaran pekerjaan 85% - 95 % โœ”Penerbangan pergi dan balik Sabah/Sarawak ditanggung selepas tamat pengajian.* *Tertakluk kepada terma dan syarat. Berminat Untuk Mendaftar? WhatsApp result spm anda ke 0182923899 . . www.wasap.my/60182923899 . . #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #healthsciences  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #igersmalaysia  #love  #sweet  #follow  #followme  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #photooftheday  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje  #igreview 
.
Kemasukan Disember telah dibuka.
KURSUS YANG DITAWARKAN :
โ–ถ Diploma Kejururawatan
โ–ถ Diploma Pembantu Perubatan
โ–ถ Diploma Sains Perubatan
โ–ถ Diploma Farmasi
โ–ถ Diploma Kesihatan Persekitaran
โ–ถ Diploma Kesihatan Dan Keselamatan Pekerjaan (OSH )
โ–ถ Diploma Pengurusan Hotel
โ–ถ Diploma Pengurusan Logistik
โ–ถ Diploma Pengurusan Sumber Manusia
Kemasukan:
DISEMBER 2018
Tarikh Lapordiri :
15 DISEMBER 2018
Tempoh Kursus : 3 tahun
.
KELEBIHAN PICOMS UNIVERSITY COLLEGE
โœ… Pendaftaran RM195 sahaja
โœ… Kolej Universiti milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP)
โœ… Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar
โœ… Penerima BRIM layak menerima bantuan Baitulmal RM300 ๐Ÿ’ต sebulan*
โœ… 95% pelajar di PICOMS adalah PENERIMA BANTUAN BAITULMAL*
โœ… Asrama ๐Ÿฌ dan pengangkutan ๐ŸšŒ Disediakan*
โœ… Penerbangan pergi๐Ÿ›ซ dan balik ๐Ÿ›ฌSabah dan Sarawak ditanggung setelah tamat pengajian
โœ… Terbuka kepada semua bangsa
โœ… Pasaran pekerjaan 85% - 95 % selepas tamat pengajian.
โœ… "Highly job marketability"
*Tertakluk terma dan syarat
Untuk Mendaftar, WhatsApp result spm anda ke 0182923899

www.wasap.my/60182923899

#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #healthsciences #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #igersmalaysia #love #sweet #follow #followme #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #photooftheday #sayajualonline #sayajualmurah #murahje #igreview #piuc
. Kemasukan Disember telah dibuka. KURSUS YANG DITAWARKAN : โ–ถ Diploma Kejururawatan โ–ถ Diploma Pembantu Perubatan โ–ถ Diploma Sains Perubatan โ–ถ Diploma Farmasi โ–ถ Diploma Kesihatan Persekitaran โ–ถ Diploma Kesihatan Dan Keselamatan Pekerjaan (OSH ) โ–ถ Diploma Pengurusan Hotel โ–ถ Diploma Pengurusan Logistik โ–ถ Diploma Pengurusan Sumber Manusia Kemasukan: DISEMBER 2018 Tarikh Lapordiri : 15 DISEMBER 2018 Tempoh Kursus : 3 tahun . KELEBIHAN PICOMS UNIVERSITY COLLEGE โœ… Pendaftaran RM195 sahaja โœ… Kolej Universiti milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) โœ… Pinjaman PTPTN disediakan kepada pelajar โœ… Penerima BRIM layak menerima bantuan Baitulmal RM300 ๐Ÿ’ต sebulan* โœ… 95% pelajar di PICOMS adalah PENERIMA BANTUAN BAITULMAL* โœ… Asrama ๐Ÿฌ dan pengangkutan ๐ŸšŒ Disediakan* โœ… Penerbangan pergi๐Ÿ›ซ dan balik ๐Ÿ›ฌSabah dan Sarawak ditanggung setelah tamat pengajian โœ… Terbuka kepada semua bangsa โœ… Pasaran pekerjaan 85% - 95 % selepas tamat pengajian. โœ… "Highly job marketability" *Tertakluk terma dan syarat Untuk Mendaftar, WhatsApp result spm anda ke 0182923899 www.wasap.my/60182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #healthsciences  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #igersmalaysia  #love  #sweet  #follow  #followme  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #photooftheday  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje  #igreview  #piuc 
Rindu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #spm2017 - dah boleh ambil sijil spm
#tqdatangjumpacikgu
My dearests ..๐Ÿ˜˜how happy teachers when xstudents spending time to visit us..missing you all like no other .. Thank you for coming#spm2017
My dearests ..๐Ÿ˜˜how happy teachers when xstudents spending time to visit us..missing you all like no other .. Thank you for coming#spm2017 
.
Diploma pengurusan sumber manusia
.
Pengurusan sumber manusia adalah
satu bidang di bawah bidang pengurusan.
Bidang ini memberi fokus kepada bagaimana
menguruskan pekerja yang ada di sebuah organisasi.
Bermula dari proses pengambilan pekerja, latihan, 
Penilaian prestasi, gaji, keselamatan dan kesihatan pekerja,
Tingkah laku pekerja dan seumpamanya yang berkaitan pekerja.
Jika anda berminat mengambil kursus diploma pengurusan sumber manusia ini, 
WhatsApp terus ke 0182923899 untuk pertanyaan lanjut.

#picoms #diploma #kolej #batumuda #jalanipoh #kualalumpur
#spm #spm2016 #spm2015 #spm2017 #spm2018 #lepasanSPM #sumbermanusia
#management #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #kedaionline
#igmalaysia #instacool #instagood #instamood #happy #tflers 
#tbt #hot #course #belajardipicoms
. Diploma pengurusan sumber manusia . Pengurusan sumber manusia adalah satu bidang di bawah bidang pengurusan. Bidang ini memberi fokus kepada bagaimana menguruskan pekerja yang ada di sebuah organisasi. Bermula dari proses pengambilan pekerja, latihan, Penilaian prestasi, gaji, keselamatan dan kesihatan pekerja, Tingkah laku pekerja dan seumpamanya yang berkaitan pekerja. Jika anda berminat mengambil kursus diploma pengurusan sumber manusia ini, WhatsApp terus ke 0182923899 untuk pertanyaan lanjut. #picoms  #diploma  #kolej  #batumuda  #jalanipoh  #kualalumpur  #spm  #spm2016  #spm2015  #spm2017  #spm2018  #lepasanSPM  #sumbermanusia  #management  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #kedaionline  #igmalaysia  #instacool  #instagood  #instamood  #happy  #tflers  #tbt  #hot  #course  #belajardipicoms 
.
Diploma pengurusan logistik
.
Pengurusan logistik adalah satu bidang yang berkaitan dengan pengangkutan. Anda akan pelajari tentang rantaian bekalan, pembekal, pengeluar, pengedar dan pengguna. Anda juga akan mempelajari tentang perniagaan dan pengurusan.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut?
WhatsApp 0182923899. 
#spm2016 #spm2015 #spm2017 #spm2018 #kolej #tbt #instagood #instamood #happy #love #follow #followme #sayajual #sayajualonline #murah #igmalaysia #bazaarpaknil #batucaves #bazaronline #batumuda #jalanipoh #kualalumpur #follow4follow #webstagram #tfler #summer #selayang #belajardipicoms #picoms
. Diploma pengurusan logistik . Pengurusan logistik adalah satu bidang yang berkaitan dengan pengangkutan. Anda akan pelajari tentang rantaian bekalan, pembekal, pengeluar, pengedar dan pengguna. Anda juga akan mempelajari tentang perniagaan dan pengurusan. Berminat untuk mengetahui lebih lanjut? WhatsApp 0182923899. #spm2016  #spm2015  #spm2017  #spm2018  #kolej  #tbt  #instagood  #instamood  #happy  #love  #follow  #followme  #sayajual  #sayajualonline  #murah  #igmalaysia  #bazaarpaknil  #batucaves  #bazaronline  #batumuda  #jalanipoh  #kualalumpur  #follow4follow  #webstagram  #tfler  #summer  #selayang  #belajardipicoms  #picoms 
One year ago.
New journey.
๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“
#unforgettable 
#061117 
#spm2017
.
Diploma pengurusan hotel
.
Program ini memberi pendedahan kepada pelajar mengenai operasi di dalam perhotelan bermula dari bahagian dapur hinggalah ke bahagian front desk. 
Jika anda berminat menyertai diploma pengurusan hotel, 
WhatsApp 0182923899

#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #batucaves #love #sweet #follow #followme #like #tflers #like4like #jalanipoh #webstagram #igdaily #sayajual #photooftheday #sayajualonline #sayajualmurah #murahje
#hotel
. Diploma pengurusan hotel . Program ini memberi pendedahan kepada pelajar mengenai operasi di dalam perhotelan bermula dari bahagian dapur hinggalah ke bahagian front desk. Jika anda berminat menyertai diploma pengurusan hotel, WhatsApp 0182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #batucaves  #love  #sweet  #follow  #followme  #like  #tflers  #like4like  #jalanipoh  #webstagram  #igdaily  #sayajual  #photooftheday  #sayajualonline  #sayajualmurah  #murahje  #hotel 
. Diploma kesihatan persekitaran
.
Bidang kesihatan persekitaran adalah salah satu cabang dari bidang kesihatan awam (public health) yang menekankan aspek persekitaran dan kaitannya dengan kesihatan kita. Nak tahu lebih lanjut? WhatsApp 0182923899
#picoms #belajardipicoms #kolej #spm2015 #spm2016 #spm2017 #spm2018 #environmentalhealth #instagood #instamood #happy #bazaarpaknil #batumuda #batucaves #collegelife #sweet #follow #followme #instacool #tflers #like4like  #follow4follow #webstagram #tweegram #20likes #instafollow #sayajual #sayajualonline
. Diploma kesihatan persekitaran . Bidang kesihatan persekitaran adalah salah satu cabang dari bidang kesihatan awam (public health) yang menekankan aspek persekitaran dan kaitannya dengan kesihatan kita. Nak tahu lebih lanjut? WhatsApp 0182923899 #picoms  #belajardipicoms  #kolej  #spm2015  #spm2016  #spm2017  #spm2018  #environmentalhealth  #instagood  #instamood  #happy  #bazaarpaknil  #batumuda  #batucaves  #collegelife  #sweet  #follow  #followme  #instacool  #tflers  #like4like  #follow4follow  #webstagram  #tweegram  #20likes  #instafollow  #sayajual  #sayajualonline