an online Instagram web viewer

#spicyfood medias

Photos

I have to eat something spicy when I am stressed. #spicyfood #buldaktopokki #불닭떡볶이 #delicious #instantfood
ABOUT BUDI RESTAURANT
(SELERA NUSANTARA)
MALAY-INDO-THAI CUISINES

Tucked away in a residential neighbourhood is one of Kuala Lumpur’s hidden gems. 
Budi Restaurant has always been great value with its Ramadan Dinner Sets (flyer attached) – families have been coming here to break fast for over 15 years. It has a loyal following from locals, who know a bargain when they see one. 
The quality speaks for itself, with great ingredients and, best of all, a mix of not one, but three types of cuisine: Malay, Indo and Thai! 
Malay Recipes
But even perfection has to be improved upon constantly. And that is why the restaurant owners sometimes call upon their secret weapon – Auntie Kamariah. 
Auntie loves to cook, and her speciality is Malay dishes that are so sedap, so lemak, that nobody who eats it goes away hungry. This dish has made Auntie famous in her home town of Johor and also in Kuala Lumpur. 
This lady calls herself ‘agak-agak’ but her recipes speak for themselves, and they’ve been feeding happy customers at Budi for nearly 2 decades. 
Once again, Auntie Kamariah’s secret recipe book – her little book of mysteries – is being opened especially for Ramadan with special menu. 
And luckily for us, one of her secret recipes is being made available exclusively for our readers! 
The dish characterizes the best of Malay cuisine, with its balance of flavour and its celebration of family. It truly brings people together, and is a perfect dish at anytime. 
This dish joins the 3 others that Auntie Kamariah has taught the chefs in the last 5 years. 
But for Auntie Kamariah, the new star of the show is the new dish that has brought happiness to her family for years. “This is a dish that is made with love, and that’s what makes it so delicious!”, she smiles.

Thai Recipes
Many of Budi Restaurant’s Thai recipes originally from Datin Vanida Hanim since 3 decades ago. She teaches them to cook Thai food-Ibu Sri, Ibu Sadiah and Hanida (helper). STEALTH MEDIA 2018®

#budirestaurant #malayindothaicuisines #malayfood #indofood #thaifood #seleranusantara #familyrestaurant #petalingjaya #malayrestaurant #kualalumpur #jalanjalancarimakan #spicyfood #makananmelayu
ABOUT BUDI RESTAURANT (SELERA NUSANTARA) MALAY-INDO-THAI CUISINES Tucked away in a residential neighbourhood is one of Kuala Lumpur’s hidden gems. Budi Restaurant has always been great value with its Ramadan Dinner Sets (flyer attached) – families have been coming here to break fast for over 15 years. It has a loyal following from locals, who know a bargain when they see one. The quality speaks for itself, with great ingredients and, best of all, a mix of not one, but three types of cuisine: Malay, Indo and Thai! Malay Recipes But even perfection has to be improved upon constantly. And that is why the restaurant owners sometimes call upon their secret weapon – Auntie Kamariah. Auntie loves to cook, and her speciality is Malay dishes that are so sedap, so lemak, that nobody who eats it goes away hungry. This dish has made Auntie famous in her home town of Johor and also in Kuala Lumpur. This lady calls herself ‘agak-agak’ but her recipes speak for themselves, and they’ve been feeding happy customers at Budi for nearly 2 decades. Once again, Auntie Kamariah’s secret recipe book – her little book of mysteries – is being opened especially for Ramadan with special menu. And luckily for us, one of her secret recipes is being made available exclusively for our readers! The dish characterizes the best of Malay cuisine, with its balance of flavour and its celebration of family. It truly brings people together, and is a perfect dish at anytime. This dish joins the 3 others that Auntie Kamariah has taught the chefs in the last 5 years. But for Auntie Kamariah, the new star of the show is the new dish that has brought happiness to her family for years. “This is a dish that is made with love, and that’s what makes it so delicious!”, she smiles. Thai Recipes Many of Budi Restaurant’s Thai recipes originally from Datin Vanida Hanim since 3 decades ago. She teaches them to cook Thai food-Ibu Sri, Ibu Sadiah and Hanida (helper). STEALTH MEDIA 2018® #budirestaurant  #malayindothaicuisines  #malayfood  #indofood  #thaifood  #seleranusantara  #familyrestaurant  #petalingjaya  #malayrestaurant  #kualalumpur  #jalanjalancarimakan  #spicyfood  #makananmelayu 
Siang-siang gini sambil makan siang main pantun boleh lah ya😄Ikan pindang dijual ditepian, makan siang dibeli adek selusin...selintas pandang dalam curian, harap memiliki tidaklah mungkin #eaa #pantunnemuasal
Coba siapa bisa pantun juga? Boleh dishare😆😂
Jangan lupa buat makan siang di @kedai_om_john ya siang yaaa😊
●
●
Laper tapi mager buat keluar beli makan? Tenang ajaa sekarang pesan makan di @kedai_om_john bisa lewat Aplikasi Grab kok, khusus daerah Wonosobo yaaaa. Nggak harus repot dateng bisa tinggal klik deh😄🍴
#foodgram #kuliner #lunch #wonosobohitz #instafood #foodies #culinary #foodlovers #spicyfood #kulinernusantara #indonesianfood #foodhunter #buzzfoodtasty #foodforfoodies
Siang-siang gini sambil makan siang main pantun boleh lah ya😄Ikan pindang dijual ditepian, makan siang dibeli adek selusin...selintas pandang dalam curian, harap memiliki tidaklah mungkin #eaa  #pantunnemuasal  Coba siapa bisa pantun juga? Boleh dishare😆😂 Jangan lupa buat makan siang di @kedai_om_john ya siang yaaa😊 ● ● Laper tapi mager buat keluar beli makan? Tenang ajaa sekarang pesan makan di @kedai_om_john bisa lewat Aplikasi Grab kok, khusus daerah Wonosobo yaaaa. Nggak harus repot dateng bisa tinggal klik deh😄🍴 #foodgram  #kuliner  #lunch  #wonosobohitz  #instafood  #foodies  #culinary  #foodlovers  #spicyfood  #kulinernusantara  #indonesianfood  #foodhunter  #buzzfoodtasty  #foodforfoodies 
Tersasul hehehhe tq dear 👍🏻👍🏻
.
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata @butik_naslovata
.
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
Tersasul hehehhe tq dear 👍🏻👍🏻 . HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @butik_naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
Hi guys! Returning just on time this Holiday Season...
All new and improved "CHILLI GARLIC SAUCE!!!
Good idea for personilized GIFTS...
Of course ideal partner in all your fave ULAM...
Comes in 100 grams and 200 grams in size.

PM me for the prices and more details...
Meet up for free at San Gabriel 1 Elem. School or at Portal Mall GMA, Cavite

#forsale #chilligarlic #chilligarlicsauce #spicyfood #spicysauce #igersfood #foodstagram
Hi guys! Returning just on time this Holiday Season... All new and improved "CHILLI GARLIC SAUCE!!! Good idea for personilized GIFTS... Of course ideal partner in all your fave ULAM... Comes in 100 grams and 200 grams in size. PM me for the prices and more details... Meet up for free at San Gabriel 1 Elem. School or at Portal Mall GMA, Cavite #forsale  #chilligarlic  #chilligarlicsauce  #spicyfood  #spicysauce  #igersfood  #foodstagram 
Telur Geprek 😋
#spicyfood
Double tap! We know how much you love Shin Ramyun. 💖
.
.
.
#shinramyun #ramyun #nongshim #noodles #spicelife #spicyfood #spicy #favourite #tasty #ramen #spicyramen #Korean #sydney #australia #essential #warm #chilli #hot #delicious #food #foodies
I never mint to hurt you. I laap you. Lettuce hold each other forever...
•
•
•
•
•
#laotianfood #laosfood #laofood #asianfood #asian #foodie #foodies #foody #food #goodeats #eatgood #foodporn #foodpornography #foodinsta #spicy #spicyfood #puns #larb #laapgai #laap #chicken #chickensalad #punny #funny #comedy #ilovetoeat #foodblog #blog #blogger
Sambel Enak tanpa Harus Repot dan Bergaransi Uang Kembali 👍
.
.
Dengan Memilih secara teliti kita mendapatkan kualitas Cabai yang Terbaik, Tidak pernah menggunakan Cabai tidak segar bahkan BUSUK, Menjaga Citra Rasa pedas sampai ke dalam hati (?) 🤔. Bersih dan Higienis untuk di Konsumsi. Aman untuk di konsumsi. Segar dan Wangi adalah pelengkap.
.
Order sekarang jugaa yaaa 😍
.
.
Sambel Geprek Pedes Ngaco: IDR 46.000 🔥🔥🔥
Rasa: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Pedes: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sambel Cumi Ciamik : IDR 49.000 🦑🦑🦑
Rasa: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pedes: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sambel Ikan Nga Ngenin: IDR 49.000 🐟🐟🐟
Rasa: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pedas: ⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Jangan lama lama ! Cobain Sekarang juga ! 😆
❗️ WhatsApp : 0811-9787-782
❗️ Line@ : @eatsambel (pakai @ ya)
❗️ Tokopedia : Eatsambel (Banyak Promo Cashback)
❗️ Shopee : eatsambel (Promo Ongkir) .
.
.
NB :
1. GARANSI UANG KEMBALI 100%. Jika Menurut Anda Rasa dari Sambal Kami Tidak Enak, Silahkan Hubungi Customer Service Kami. Kami Akan Kembalikan Uang Anda !👍
2. Kami Tidak Bertanggung Jawab Apabila Habis Beli Anda Jadi Ketagihan ya 😜
.
.
.
#sambel #sambalsedap #sambelbawang #sambelijo #sambelcumi #sambal #sambalpedas #sambalbawang #sambalcumi #sambalijo #makanan #makanpedas #sambalpedas #sambelteri #makanankekinian #makanan #makananindonesia #ngidam #mukbang #sambalenak #homemade #kuliner #kulinernusantara #kulinerjakarta #masakanrumah #spicyfood #pedes
Sambel Enak tanpa Harus Repot dan Bergaransi Uang Kembali 👍 . . Dengan Memilih secara teliti kita mendapatkan kualitas Cabai yang Terbaik, Tidak pernah menggunakan Cabai tidak segar bahkan BUSUK, Menjaga Citra Rasa pedas sampai ke dalam hati (?) 🤔. Bersih dan Higienis untuk di Konsumsi. Aman untuk di konsumsi. Segar dan Wangi adalah pelengkap. . Order sekarang jugaa yaaa 😍 . . Sambel Geprek Pedes Ngaco: IDR 46.000 🔥🔥🔥 Rasa: ⭐️⭐️⭐️⭐️ Pedes: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sambel Cumi Ciamik : IDR 49.000 🦑🦑🦑 Rasa: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pedes: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sambel Ikan Nga Ngenin: IDR 49.000 🐟🐟🐟 Rasa: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pedas: ⭐️⭐️⭐️⭐️ . Jangan lama lama ! Cobain Sekarang juga ! 😆 ❗️ WhatsApp : 0811-9787-782 ❗️ Line@ : @eatsambel (pakai @ ya) ❗️ Tokopedia : Eatsambel (Banyak Promo Cashback) ❗️ Shopee : eatsambel (Promo Ongkir) . . . NB : 1. GARANSI UANG KEMBALI 100%. Jika Menurut Anda Rasa dari Sambal Kami Tidak Enak, Silahkan Hubungi Customer Service Kami. Kami Akan Kembalikan Uang Anda !👍 2. Kami Tidak Bertanggung Jawab Apabila Habis Beli Anda Jadi Ketagihan ya 😜 . . . #sambel  #sambalsedap  #sambelbawang  #sambelijo  #sambelcumi  #sambal  #sambalpedas  #sambalbawang  #sambalcumi  #sambalijo  #makanan  #makanpedas  #sambalpedas  #sambelteri  #makanankekinian  #makanan  #makananindonesia  #ngidam  #mukbang  #sambalenak  #homemade  #kuliner  #kulinernusantara  #kulinerjakarta  #masakanrumah  #spicyfood  #pedes 
“Pork belly” is not good for your health but good for your heart. 
Then, Go to work out. 🏋🏼‍♂️🧘🏼‍♂️🏊🏾‍♂️ #humblethai #newcastle #thaifood #thai #thaitaste #spicy #spicyfood #yummy #delicious #thingtodo #cooking #Australia #eat #musttry #musteat #restaurant #thejunction #merewether #cookshill #barbeach #thehill #wickham #aroi #yum #tasty #goodvibes #party #cocktails  #cocktail #amazingthaitaste
Wadow laper bgt nih!😍 liat suwiran ikan cakalangnya bikin ngiler bgt apalagi ini sudah diasap bayangin aromanya aja menggugah selera makan apalagi disertai kenikmatan bumbu ricanya!😜 Ga sanggup nolak...😚
.
Gimana cara order bisa check postingan2 seru @dong_alo y biar tw detailnya seperti apa, tersedia 2 level pedas!
.
Order?👇
📞085691307774
(Bisa kirim seluruh daerah & exp 3 bln)
.
Selamat mencoba!
—
#foodporn#foodgasm#foodstagram#instafood#kulinerjakarta#infokuliner#jktfoodbang#spicyfood#indonesianfood#kulinerindonesia#homemade#cakalangsuir#cakalang#kekinian#pedas#kulinermanado#backpaker#umroh#cepatsaji#ikanroa#foodjournal#cakalangpampis#foodblogger#ikan#kulinerbandung#sambal#traveller#cakalangfufu#dong_alo#cakalangrica
Wadow laper bgt nih!😍 liat suwiran ikan cakalangnya bikin ngiler bgt apalagi ini sudah diasap bayangin aromanya aja menggugah selera makan apalagi disertai kenikmatan bumbu ricanya!😜 Ga sanggup nolak...😚 . Gimana cara order bisa check postingan2 seru @dong_alo y biar tw detailnya seperti apa, tersedia 2 level pedas! . Order?👇 📞085691307774 (Bisa kirim seluruh daerah & exp 3 bln) . Selamat mencoba! — #foodporn #foodgasm #foodstagram #instafood #kulinerjakarta #infokuliner #jktfoodbang #spicyfood #indonesianfood #kulinerindonesia #homemade #cakalangsuir #cakalang #kekinian #pedas #kulinermanado #backpaker #umroh #cepatsaji #ikanroa #foodjournal #cakalangpampis #foodblogger #ikan #kulinerbandung #sambal #traveller #cakalangfufu #dong_alo #cakalangrica 
Thank you semua yg uda ikut pengiriman @sambelbuamel hari ini. Di tunggu pesanan untuk pengiriman Selasa, 20 Nov 2018 nya yaaa 😘

Pemesanan dpt melalui DM / Wa ke 0821 9016 9282

#sambelcumipete #sambelcumipedes #cumiasin #jktgo #jktfoodbank #anakjajan #eatandtreats #eatfolks #homemade #terimedan #sambelteri #sambelterimedan #foodporn #streetfood #kulinermedan #kulinerbandung #kulinerjakarta #kulinerindonesia #foodblogger #jajanan #kulinerbogor #jajanankekinian #babycumicabeijo #cumicabeijo #dietmulaibesok #kulinerpluit #kulinerpik #spicyfood
Thank you semua yg uda ikut pengiriman @sambelbuamel hari ini. Di tunggu pesanan untuk pengiriman Selasa, 20 Nov 2018 nya yaaa 😘 Pemesanan dpt melalui DM / Wa ke 0821 9016 9282 #sambelcumipete  #sambelcumipedes  #cumiasin  #jktgo  #jktfoodbank  #anakjajan  #eatandtreats  #eatfolks  #homemade  #terimedan  #sambelteri  #sambelterimedan  #foodporn  #streetfood  #kulinermedan  #kulinerbandung  #kulinerjakarta  #kulinerindonesia  #foodblogger  #jajanan  #kulinerbogor  #jajanankekinian  #babycumicabeijo  #cumicabeijo  #dietmulaibesok  #kulinerpluit  #kulinerpik  #spicyfood 
Ceker pedas 💥🌶️🌶️🌶️
Assalamualaikum.. Jum'at Barokah
Masak yg bikin melek yuuk.. Ini krikit krikit ceker sehahh 💥🤯 bersama teman-teman EmBa @bakingcookingpemula 😍 dukung host kesayangan akuuh mb @rachelviann 😍😍
Klo lauk ini gak bisa makan cantiik ya mom 😁😁😋😋
Monggo kita ngrikiti kaki ayam
Ceker pedas
By @niladriana
Bahan
500 gr ceker ayam yg sudah bersih (tanpa kulit ari dan kuku), rebus sampai empuk (saya presto) 
3 sdm minyak goreng
3 sdt gula merah sisir
5 lembar daun jeruk buang urat tengahnya
1 batang sereh ambil bagian putihnya, geprek
5 cm lengkuas geprek 
5 cm jahe kupas, geprek 
1 buah jeruk limau (1/2 jeruk nipis) 
1 buah tomat merah yg besar, potong potong
1 batang daun bawang potong potong
1,5 sdt garam (sesuaikan) 
1/2 sdt kaldu bubuk atau kaldu jamur 
150 ml air 
10 buah cabe rawit merah utuh 
Haluskan 
15 cabe merah keriting 
10 buah cabe rawit merah 
5 siung bawang putih (saya pake kating) 
11 buah bawang merah 
2 butir kemiri sangrai 
Cara 
Tumis bumbu halus, tambahkan daun salam, daun jeruk, lengkuas, sereh dan jahe sampai harum dan matang 
Masukkan ceker ayam dan cabe rawit aduk rata 
Tambahkan tomat, air, garam, kaldu bubuk, dan gula 
Masak sampai air menyusut, dan tomat hancur
Tambahkan daun bawang dan air jeruk lumau , aduk rata 
Koreksi rasa, matikan kompor,sajikan 
#posbaremba #posbaremba_cekerpedas #posbaremba_161118 #posbaremba_niladriana #makananpedas #cekersetan #cekermercon #spicyfood
Ceker pedas 💥🌶️🌶️🌶️ Assalamualaikum.. Jum'at Barokah Masak yg bikin melek yuuk.. Ini krikit krikit ceker sehahh 💥🤯 bersama teman-teman EmBa @bakingcookingpemula 😍 dukung host kesayangan akuuh mb @rachelviann 😍😍 Klo lauk ini gak bisa makan cantiik ya mom 😁😁😋😋 Monggo kita ngrikiti kaki ayam Ceker pedas By @niladriana Bahan 500 gr ceker ayam yg sudah bersih (tanpa kulit ari dan kuku), rebus sampai empuk (saya presto) 3 sdm minyak goreng 3 sdt gula merah sisir 5 lembar daun jeruk buang urat tengahnya 1 batang sereh ambil bagian putihnya, geprek 5 cm lengkuas geprek 5 cm jahe kupas, geprek 1 buah jeruk limau (1/2 jeruk nipis) 1 buah tomat merah yg besar, potong potong 1 batang daun bawang potong potong 1,5 sdt garam (sesuaikan) 1/2 sdt kaldu bubuk atau kaldu jamur 150 ml air 10 buah cabe rawit merah utuh Haluskan 15 cabe merah keriting 10 buah cabe rawit merah 5 siung bawang putih (saya pake kating) 11 buah bawang merah 2 butir kemiri sangrai Cara Tumis bumbu halus, tambahkan daun salam, daun jeruk, lengkuas, sereh dan jahe sampai harum dan matang Masukkan ceker ayam dan cabe rawit aduk rata Tambahkan tomat, air, garam, kaldu bubuk, dan gula Masak sampai air menyusut, dan tomat hancur Tambahkan daun bawang dan air jeruk lumau , aduk rata Koreksi rasa, matikan kompor,sajikan #posbaremba  #posbaremba_cekerpedas  #posbaremba_161118  #posbaremba_niladriana  #makananpedas  #cekersetan  #cekermercon  #spicyfood 
แกงเห็ดไหม#food#soup#musroom#spicyfood#thailand
Egg Malai Curry
#foodideas #yummm #delicioso #delicious😋 #nonveg #egg #eggs #foodphotography #lunchboxideas #spicyfood #desifood #foodlovers #foodlog #recipesinaminute #easyrecipes #healthyrecipes #eggmalaicurry
For more delicious recipes visit my youtube channel
Link in Bio.
#hausmakanmalang
#kulinermalang

SEGO SAMBEL CAK UUT 
Selamat makann siang!!
Makan siang kali ini sego seng Hits nang malang wkwkwk
Kalo kesini jangan kesiangan yaa rek karna cepat habis dan Antri Panjang, oh yaa mereka juga baru aja buka tempat baru untuk dine in jadi skrg tempatnya lebih luas 😍
.
⚠️ FYI ini sambel nya pedes pol lohh rek, mimin ae sampe gobyoss wkwkw
Pecinta PEDAS WAJIB KESINI !!!!
Yang mimin pesan nasi udang dengan sambel tempe  yg mantep pol di Atas piring ee seng Jadul.
.
Sego Sambel Udang 23k
⭐⭐⭐⭐⭐ (recommended)
Buka jam 09.00-17.00 (habis)
Hari Jum'at Tutup
📍Jl. Simpang Raya Langsep No.41, Malang

#food #makananindonesia #foodies #foodiessurabaya #foodporn #foodgram #foodlover #recommendhausmakan #kulinermalang #eat #foodphotography #makananmalang #foody #kuliner #culinary #indonesianculinary #segosambelcakuut #malangfoodies #kulinerhits #cakuutmalang #segosambel #cakuut #malang #spicyfood #pecintapedas #spicy #shrimp #sambelan #nasipedas
#hausmakanmalang  #kulinermalang  SEGO SAMBEL CAK UUT Selamat makann siang!! Makan siang kali ini sego seng Hits nang malang wkwkwk Kalo kesini jangan kesiangan yaa rek karna cepat habis dan Antri Panjang, oh yaa mereka juga baru aja buka tempat baru untuk dine in jadi skrg tempatnya lebih luas 😍 . ⚠️ FYI ini sambel nya pedes pol lohh rek, mimin ae sampe gobyoss wkwkw Pecinta PEDAS WAJIB KESINI !!!! Yang mimin pesan nasi udang dengan sambel tempe yg mantep pol di Atas piring ee seng Jadul. . Sego Sambel Udang 23k ⭐⭐⭐⭐⭐ (recommended) Buka jam 09.00-17.00 (habis) Hari Jum'at Tutup 📍Jl. Simpang Raya Langsep No.41, Malang #food  #makananindonesia  #foodies  #foodiessurabaya  #foodporn  #foodgram  #foodlover  #recommendhausmakan  #kulinermalang  #eat  #foodphotography  #makananmalang  #foody  #kuliner  #culinary  #indonesianculinary  #segosambelcakuut  #malangfoodies  #kulinerhits  #cakuutmalang  #segosambel  #cakuut  #malang  #spicyfood  #pecintapedas  #spicy  #shrimp  #sambelan  #nasipedas 
Jengkol di masak dengan ikan Tongkol di tambah rempah-rempah dan diakhriri dengan perasan jeruk lemon!! Langsung orderr ajaa !🤤
Oh iya kita close order jam 8 malam ya, order H-1 
#indonesianfood #yummyfood #sambal #spicyfood #order #jengkol #tongkol #bandung #homemade #fresh #pedas #seleranusantara
Sliced fat beef with three types of chillies #xian #chinatravel #spicyfood #foodonholiday #foodgasm #foodporn #igfood
At Our restaurant, we focus is on a complete experience. In doing so, we want to highlight the relationship between the raw nature, produce and our cultural history.
Hotel Vandu International
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#amravati #homedelivery #hotelvanduinternational #streetfood #amravatifoodiaries #amravatifoodies #foodforlife #homedelivery #amravatifoodie #bestinamravati #ravinagar #homefood #restaurants #restaurant #spicyfood #southindianfood #localfood #like #foodlove #follow #delicious #foodie #foodcoma #foooodieee #foodporn #vegetarianfood #vegetarian
At Our restaurant, we focus is on a complete experience. In doing so, we want to highlight the relationship between the raw nature, produce and our cultural history. Hotel Vandu International . . . . . . . . . #amravati  #homedelivery  #hotelvanduinternational  #streetfood  #amravatifoodiaries  #amravatifoodies  #foodforlife  #homedelivery  #amravatifoodie  #bestinamravati  #ravinagar  #homefood  #restaurants  #restaurant  #spicyfood  #southindianfood  #localfood  #like  #foodlove  #follow  #delicious  #foodie  #foodcoma  #foooodieee  #foodporn  #vegetarianfood  #vegetarian 
Sumpah bikin ngecess aja Uuunch Sedep 👅🔥
JANGAN TANYA beli nya dimana,TAPI tanyalah RACIKAN NYA gimana ✌😁
.
Hayoo siapa klu makan bakso racikannya seperti ini?
.
Bakso Lover Mana suaranya
TAG 5 teman mu
.
.
.
📍Bakso Gerobak.
Streetfood
Credit by : @hendijajan
------------------------------------------------
#hendijajan #kuliner #bakso #kulinerbakso #spicyfood #foodbuzzerid #spicy #jajanbakso #baksopedas #kulineran #buzzfeed #instafood #instagram #igfood #yummy #streetfood #foodporn
Sumpah bikin ngecess aja Uuunch Sedep 👅🔥 JANGAN TANYA beli nya dimana,TAPI tanyalah RACIKAN NYA gimana ✌😁 . Hayoo siapa klu makan bakso racikannya seperti ini? . Bakso Lover Mana suaranya TAG 5 teman mu . . . 📍Bakso Gerobak. Streetfood Credit by : @hendijajan ------------------------------------------------ #hendijajan  #kuliner  #bakso  #kulinerbakso  #spicyfood  #foodbuzzerid  #spicy  #jajanbakso  #baksopedas  #kulineran  #buzzfeed  #instafood  #instagram  #igfood  #yummy  #streetfood  #foodporn 
Tengari ngari pengen makan seblak sebenernya, tapi belon belanja dari tempo hari. Manpaatin aja dah nyang ada di kulkas.
.
.
Mi (ke)jengkang
•1 bks Mie instant duo
•1 buah wortel
•1 pcs otak-otak
•1 butir telur
•1 siung bawang putih (sedang)
•3 siung bawang merah
•3 buah cabai merah kriting
•15 buah cabai rawit merah
.
.
Cara membuat
-potong wortel sesuai selera rebus selama 1 menit
-masukan mie instan bersama wortel yang telah di rebus 1menit, rebus bersamaan selama 1 menit lagi (tiriskan)
-haluskan cabai dan bawang, tumis hingga harum
-pecahkan telur disisi tumisan bumbu halus (jangan sampai tercampur)
-masukan mie dan wortel yang telah ditiriskan, masukkan pula otak-otak
aduk hingga merata
-tambahkan satu gelas air, gula garam, dan kecap secukupnya,
aduk merata tunggu hingga asat
.
.
.
Disajikan dengan overnight acar 🤤
#noodles #fried #spicy #spicyfood #food #carrot #delicious
Tengari ngari pengen makan seblak sebenernya, tapi belon belanja dari tempo hari. Manpaatin aja dah nyang ada di kulkas. . . Mi (ke)jengkang •1 bks Mie instant duo •1 buah wortel •1 pcs otak-otak •1 butir telur •1 siung bawang putih (sedang) •3 siung bawang merah •3 buah cabai merah kriting •15 buah cabai rawit merah . . Cara membuat -potong wortel sesuai selera rebus selama 1 menit -masukan mie instan bersama wortel yang telah di rebus 1menit, rebus bersamaan selama 1 menit lagi (tiriskan) -haluskan cabai dan bawang, tumis hingga harum -pecahkan telur disisi tumisan bumbu halus (jangan sampai tercampur) -masukan mie dan wortel yang telah ditiriskan, masukkan pula otak-otak aduk hingga merata -tambahkan satu gelas air, gula garam, dan kecap secukupnya, aduk merata tunggu hingga asat . . . Disajikan dengan overnight acar 🤤 #noodles  #fried  #spicy  #spicyfood  #food  #carrot  #delicious 
What came first: the chicken or the jalapeño popper? 🤪
.
When you've got a #dinnerrecipe like Jalapeño Popper Stuffed Chicken, does it even matter? .
We didn't think so. Find the full recipe in our bio.
.
.
📸 and recipe: @laughingspatula
.
.
.
.
#cheddar #jalapenopopper #jalapeno #jalapeñopopper #cheesy #spicy #spicyfood #dinnerideas #cheeselover #cheddarcheese #delicious
•AYAM BAKAR GULAI•
selamat makan siang foodies..
/
/
/
_______________________________________
_______________________________________
.
.
.
#myfoodtograph #foodporn #LEMESINAJA
#Streetfoodkuy #marimakanapa #existfoodies #foodbloggerjkt #RUSUHSTAGRAM #foodbanggg #jktfoodie #foodmaniac #jengkol #foodphotograph #foodpornspecialist #cabe #pedes #spicyfood #oihsi
 #HOMEMADE #sedep😋Direkomendasiin #foodjourney #foodaddict #foodforlove #foodlova #foodtograph #foodeunthusiast
•AYAM BAKAR GULAI• selamat makan siang foodies.. / / / _______________________________________ _______________________________________ . . . #myfoodtograph  #foodporn  #LEMESINAJA  #Streetfoodkuy  #marimakanapa  #existfoodies  #foodbloggerjkt  #RUSUHSTAGRAM  #foodbanggg  #jktfoodie  #foodmaniac  #jengkol  #foodphotograph  #foodpornspecialist  #cabe  #pedes  #spicyfood  #oihsi  #HOMEMADE  #sedep 😋Direkomendasiin #foodjourney  #foodaddict  #foodforlove  #foodlova  #foodtograph  #foodeunthusiast 
11/16 昼
スープは既に作り置きを冷凍保存してあったものだけど、そこにさらにソーセージ、ベーコン、野菜の甘い出汁が加わって得も言えぬヤバイ級の美味さに。(至福)
#スープカレー弁当
#スープカレー
#soupcurry
#カレー
#curry
#ソトアヤム
#sotoayam
#激辛
#spicy
#spicyfood
#昼食
#昼飯
#昼メシ
#昼ごはん
#お昼ごはん
#ランチ
#lunch
#お弁当
#弁当
#lunchbox
#ジップロック
#ジップロック弁当
#bento
#料理
#cooking
#自炊
#男子ごはん
#heavymetalcooking
11/16 昼 スープは既に作り置きを冷凍保存してあったものだけど、そこにさらにソーセージ、ベーコン、野菜の甘い出汁が加わって得も言えぬヤバイ級の美味さに。(至福) #スープカレー弁当  #スープカレー  #soupcurry  #カレー  #curry  #ソトアヤム  #sotoayam  #激辛  #spicy  #spicyfood  #昼食  #昼飯  #昼メシ  #昼ごはん  #お昼ごはん  #ランチ  #lunch  #お弁当  #弁当  #lunchbox  #ジップロック  #ジップロック弁当  #bento  #料理  #cooking  #自炊  #男子ごはん  #heavymetalcooking 
Keripik pempek udah ready nih di order. silahkan diorder ya

Order DM atau Wa 0895610081431
#keripikpempek #keripik #pedas #spicyfood #pempek #palembangfood #palembangterkini #asiangames #oleholehpalembang #enak #levelpedas #renyah #palembang #asiangames2018 #enak #baru #viral #wow #dicoba #basreng #ladas #paltv #pempek #viral #umkm #indonesia #wikwikwik #umkmpalembang
It’s my way or Sui Mai way! Delicious steamy and overflowing with flavor - Friyay Chinese food fix done right 👌🏽😍
.
#mainlandchina #chinesecuisine #foodie #instafood #spicyfood #sichuan #hotsauce #restaurantsofcmb #foodporn #finedining #chopsticks #lka #restaurant  #authentic #srilanka #deliciousfood #cuisines #foodhub #foodphotography #foodgasm #instadaily #instagram #instahub #instalike #love #restaurants #chinesestyle #colombo
It’s my way or Sui Mai way! Delicious steamy and overflowing with flavor - Friyay Chinese food fix done right 👌🏽😍 . #mainlandchina  #chinesecuisine  #foodie  #instafood  #spicyfood  #sichuan  #hotsauce  #restaurantsofcmb  #foodporn  #finedining  #chopsticks  #lka  #restaurant  #authentic  #srilanka  #deliciousfood  #cuisines  #foodhub  #foodphotography  #foodgasm  #instadaily  #instagram  #instahub  #instalike  #love  #restaurants  #chinesestyle  #colombo 
ARI | BKK - A real taste of Southern food (Samui)! Their spicy crab curry and rice noodle is exceptional. #bangkok #thailand #thaifood #southernfood #spicy #curry #crabcurry #foodporn #foodie #food #foodstagram #foodphotography #foods #foodgasm #spicyfood #eatandtravel #bkkfoodguide #tripadvisor #foodreview
{ BEBEK GORENG KREMES }
.
Salah satu restoran bebek favorit gw, meskipun frenchise nya banyak, tapi rasanya sama enaknya 🤤
Btw, gw pesen bebek goreng kremes utuh 🤤 biasanya bisa abis setengah sendiri tuh hahaha
Oiya favorit gw ya sambel otentiknya ituloh, dikasih kecap dikit udah jossss 🤤
.
🤗Bebek Kaleyo, Pasteur
💰 IDR 57K (paket bebek utuh)
🤤 1-5 : 3,5
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jajan #jalanjajan #jalanjajanmakan #makanmakan #food #foodporn #foodgasm #foodeatery #instafood #foodtraveler #foodenthusiast #culinary #traditionalfood #indonesianfood #spicyfood #bebek#bebekgoreng #bebekgorengkremes #bebekkaleyo #kaleyo
{ BEBEK GORENG KREMES } . Salah satu restoran bebek favorit gw, meskipun frenchise nya banyak, tapi rasanya sama enaknya 🤤 Btw, gw pesen bebek goreng kremes utuh 🤤 biasanya bisa abis setengah sendiri tuh hahaha Oiya favorit gw ya sambel otentiknya ituloh, dikasih kecap dikit udah jossss 🤤 . 🤗Bebek Kaleyo, Pasteur 💰 IDR 57K (paket bebek utuh) 🤤 1-5 : 3,5 . . . . . . . . . . . . . . . #jajan  #jalanjajan  #jalanjajanmakan  #makanmakan  #food  #foodporn  #foodgasm  #foodeatery  #instafood  #foodtraveler  #foodenthusiast  #culinary  #traditionalfood  #indonesianfood  #spicyfood  #bebek #bebekgoreng  #bebekgorengkremes  #bebekkaleyo  #kaleyo 
Let’s taco about...
The new menu @hudsontaverndoha @mondrian_doha 
Revamped and extended, there are now more options - including the happy return of these crunchy and spicy fish tacos.
There are also new burgers, Korean style bulgogi, and of course, more tacos!
I love this place - its chilled, has great food and service.
.
.
.
.
.
.
#fishtacos #tacos #lifeonthewedge #tacos🌮 #weekendvibes #mondrian #sportsbar #foodwithfriends #fishtacos #comfortfood #newmenu #foodie_features #devourpower #beautifulcuisines #dohafoodies #foodblogfeed #foodbloggerlife #mexicanfood #americanbar #qatarrestaurants #wheretofindme #eatguide #eater #spicyfood #weekendtime #eattheworld
Let’s taco about... The new menu @hudsontaverndoha @mondrian_doha Revamped and extended, there are now more options - including the happy return of these crunchy and spicy fish tacos. There are also new burgers, Korean style bulgogi, and of course, more tacos! I love this place - its chilled, has great food and service. . . . . . . #fishtacos  #tacos  #lifeonthewedge  #tacos 🌮 #weekendvibes  #mondrian  #sportsbar  #foodwithfriends  #fishtacos  #comfortfood  #newmenu  #foodie_features  #devourpower  #beautifulcuisines  #dohafoodies  #foodblogfeed  #foodbloggerlife  #mexicanfood  #americanbar  #qatarrestaurants  #wheretofindme  #eatguide  #eater  #spicyfood  #weekendtime  #eattheworld 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 순두부 찌개소스 + 비비고 순두부 + 팽이버섯!! 이 모든게 단 돈 $6.2!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Spicy sauce + Soft Tofu + Enoki mushroom 😋😋😋 All you need for 'Spicy Tofu Soup' is only $6.2!!
😱😱😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 순두부 찌개소스 + 비비고 순두부 + 팽이버섯!! 이 모든게 단 돈 $6.2!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Spicy sauce + Soft Tofu + Enoki mushroom 😋😋😋 All you need for 'Spicy Tofu Soup' is only $6.2!! 😱😱😱
Friday, 16 NOV 2018
Special Menu: BUBUR MANADO👌
And We have:
- Cakalang Suwir
- Cumi Garo Rica
- Bebek Gr Saos Rica
- Ikan Kerapu Rica2
- Ikan Bobara Bakar Rica
- Ikan Tude Saos Rica
- Sayur Tumis Bunga Papaya
- Tumis Terong
- Bakwan Jagung

Camu2: Biapong | Lalampa | Pisgor Sambal Roa

#eatintangerang #eatingdisorderrecovery #manadofood #gadingserpongculinary #kulinertangerang #spicyfood #halalfood #waroengwoka #indonesianfood #kulinergadingserpong #tangerangfoodstory #summareconserpong #paramountserpong #bsdcity #alamsutera #pergikuliner #yukmakan
Friday, 16 NOV 2018 Special Menu: BUBUR MANADO👌 And We have: - Cakalang Suwir - Cumi Garo Rica - Bebek Gr Saos Rica - Ikan Kerapu Rica2 - Ikan Bobara Bakar Rica - Ikan Tude Saos Rica - Sayur Tumis Bunga Papaya - Tumis Terong - Bakwan Jagung Camu2: Biapong | Lalampa | Pisgor Sambal Roa #eatintangerang  #eatingdisorderrecovery  #manadofood  #gadingserpongculinary  #kulinertangerang  #spicyfood  #halalfood  #waroengwoka  #indonesianfood  #kulinergadingserpong  #tangerangfoodstory  #summareconserpong  #paramountserpong  #bsdcity  #alamsutera  #pergikuliner  #yukmakan 
Happy wedding anniversary utk mba @winbinn
Semoga langgeng dan sukses selalu buat usahanya @idekor_gallery
Teman Nasi 
Cumi cabe ijo yg bikin nambah😂yukk maree .
.
.
.
@jepret.indah
#jepretindah
#ji_nasiajaadatemennyaloh
.
.
.
.
.
.
#lunch #foodshare #instafood #homecooking #lovecooking #foodstagram #foodporn #squid #spicyfood #spicy #yummy #hungry #cumicabeijo #likeforlikes #lll #lovefood #lb #lfl
Hi! So harini nak share resepi apa yg kitorang makan masa kat HK 🤪 taktau orang sana panggil apa but it is Stir Fry Chicken with Dried Chillies 🔥 makanan ni pedas kalau guna lada kering tu lebih 🤣 yang ni portion utk 1-2 orang cukup.
.
Bawang putih 2 ulas, halia dalam seinci, bijan, lada kering, ikutlah nak pedas mana 😂 dada ayam atau thigh, jangan potong nipis sangat, kicap soya cair, gula merah dgn tepung jagung. Perap ayam yg dah potong tadi dgn kicap soya cair dgn gula dalam 5-10mins lepastu gaul dgn tepung jagung. Goreng sampai dia garing. Kicap dgn gula tu dalam sesudu cukup.
.
Bawang putih dgn halia tumbuk, lepastu tumis and masukkan cili kering yg dah digunting. Lepastu saya masukkan sos tiram dalam sesudu je and garam sikit. Masukkan ayam dan gaul sampai sebati dan siap! 😍 Oh bijan pun masukkan sekali 😙
.
So today I would like to share a recipe, using my own creativity to recall of what I ate in HK 😂 It is Stir Fry Chicken with Dried Chillies 🔥
.
You'll need two garlics, about an inch of ginger, dried chillies that have been cut into half (depending how spicy you want it to be 🤪) For the chicken, slice it and marinate it with about a tbsp if soy sauce and brown sugar for 5 to 10mins. Then, coat it with corn starch/flour and fry them up until golden brown.
.
Next, mashed the garlic together with ginger and sauté. Toss in your dried chillies and let it crisp. I also put about a tbsp of oyster sauce anddddddddd sesame seeds! Lastly, put the crispy chicken and you're done 😋 pair it with rice and you're good to go 😍
.
16th November 2018
.
#dapurkaknara #food #delicious #chinesefood #foodporn #spicyfood #malaysian #chinesefoodporn #chinesedish #stirfrychicken #driedchillieschicken #malaysianfood #malaysiandish #hongkongfood #halal #halaldish #halalfood #chickendish
Hi! So harini nak share resepi apa yg kitorang makan masa kat HK 🤪 taktau orang sana panggil apa but it is Stir Fry Chicken with Dried Chillies 🔥 makanan ni pedas kalau guna lada kering tu lebih 🤣 yang ni portion utk 1-2 orang cukup. . Bawang putih 2 ulas, halia dalam seinci, bijan, lada kering, ikutlah nak pedas mana 😂 dada ayam atau thigh, jangan potong nipis sangat, kicap soya cair, gula merah dgn tepung jagung. Perap ayam yg dah potong tadi dgn kicap soya cair dgn gula dalam 5-10mins lepastu gaul dgn tepung jagung. Goreng sampai dia garing. Kicap dgn gula tu dalam sesudu cukup. . Bawang putih dgn halia tumbuk, lepastu tumis and masukkan cili kering yg dah digunting. Lepastu saya masukkan sos tiram dalam sesudu je and garam sikit. Masukkan ayam dan gaul sampai sebati dan siap! 😍 Oh bijan pun masukkan sekali 😙 . So today I would like to share a recipe, using my own creativity to recall of what I ate in HK 😂 It is Stir Fry Chicken with Dried Chillies 🔥 . You'll need two garlics, about an inch of ginger, dried chillies that have been cut into half (depending how spicy you want it to be 🤪) For the chicken, slice it and marinate it with about a tbsp if soy sauce and brown sugar for 5 to 10mins. Then, coat it with corn starch/flour and fry them up until golden brown. . Next, mashed the garlic together with ginger and sauté. Toss in your dried chillies and let it crisp. I also put about a tbsp of oyster sauce anddddddddd sesame seeds! Lastly, put the crispy chicken and you're done 😋 pair it with rice and you're good to go 😍 . 16th November 2018 . #dapurkaknara  #food  #delicious  #chinesefood  #foodporn  #spicyfood  #malaysian  #chinesefoodporn  #chinesedish  #stirfrychicken  #driedchillieschicken  #malaysianfood  #malaysiandish  #hongkongfood  #halal  #halaldish  #halalfood  #chickendish 
Masak masakan sambel udang buncis..sambelnya pake @sambalindofood yg balado..😋 enak jg ternyata..😀
.
.
.
.
.
.
#sambalbalado#sambalbaladoindofood#homemade#masakanrumahan#sambal#masakanindonesia#pedes#spicyfood #cooking#homecooking
Cumi sambel ijo, yg doyan pedes kudu cobain ni biar tau seberapa kuatnya kalian suka makan pedes 😘😘😘😘 #bisnis #bisnisonline #kuliner #bisnisrumahan #bisnissambel #sambelkdiyah #marketer #bussiness #marketingiklan #marketing #tegal #brebes #brebesnesia #kulinerbrebes #kulinertegal #oleholehbrebes #suka #mantap👍 #sambel #food #spicyfood #cook #sambelkdiyah #cumi #sambelcumi #openreseller #openmarketer #kulinerjawatengah
Gà đoán như thần. 
Cánh gà Jamaican siêu cay. 
________
Chicken as intended. Jamaican jerk hot spicy wings. Thank you @tholovesfood for coming and enjoying our wings.
.
.
#durtybird #birdistheword  #feeltheheat #chickenwings #friedchickeb #spicywings #spicyfood #reggaereggae  #jamaicanstyle #foodporn #foodstagram #instafood #customerfeedback
納車ついでに近くにあった梅田飯店の辛うまみそラーメン🍜
韓国唐辛子スープと手打ち麺が絡んでいて汗ダクなラーメン😅それに量がハンパなかった😂
#今日のランチ#ひとりめし#おひとりさま#激辛#辛い#中毒#唐辛子#麻辣 #山椒#七味#一味#ハバネロ#ジョロキア#キャロライナリーパー#飯テロ#麺スタグラム#らーめん#ラーメン#汗だく#ramen#noodles#food#good#spicyfood#梅田飯店#辛うまみそラーメン激辛#手打ち麺#韓国唐辛子#帯麺
納車ついでに近くにあった梅田飯店の辛うまみそラーメン🍜 韓国唐辛子スープと手打ち麺が絡んでいて汗ダクなラーメン😅それに量がハンパなかった😂 #今日のランチ #ひとりめし #おひとりさま #激辛 #辛い #中毒 #唐辛子 #麻辣  #山椒 #七味 #一味 #ハバネロ #ジョロキア #キャロライナリーパー #飯テロ #麺スタグラム #らーめん #ラーメン #汗だく #ramen #noodles #food #good #spicyfood #梅田飯店 #辛うまみそラーメン激辛 #手打ち麺 #韓国唐辛子 #帯麺 
Let’s have some homemade ma la tang in the snowing day. #nyfoodie #nycfoodies #food #homemade #homemadefood #chinesefood #chinese #spicy #spicyfood
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
還是辣牛好吃RRRR
iPhone XR 原圖未修也好好看喔照片
.
#樂檸漢堡 #辣牛大俠牛堡 #thefreenburger #chiayi #burger #spicyfood
越來越厲害啦😂🌶🌶🌶🌶無辣不歡🤪#spicy #spicyfood #szechuanfood #szechuan
PRATHA CHEESE!!
.
.
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
PRATHA CHEESE!! . . HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
Okay, so we’ve been eating out A LOT lately, but we thought you should all know that we are pretty mean chefs ourselves (if we might say so). 💁🏻‍♀️
Tonight we decided to indulge in a spicy vegetarian noodles (post yoga obviously), and super excited to share this easy peasy recipe with all! 
What do you need?
+1 bag of Ramen (we used Hwa Ramyun Hot & Spicy)
+6-8 pieces of firm tofu
+1 🥚
+2-3 steps of Gai Law (Asian 🥦)
+2 tablespoons of sesame oil
So you got the ingredients, now what?
+Place your noodles in hot water, cover for five minutes, strain and leave it in a bowl
+Heat up your pan with sesame oil
+Add tofu till they are brown on both sides, and place in a bowl
+In the same pan, crack your egg and cook for about a minute
+Add Gai Law 🥦, noodles and tofu to the egg
+Add your seasoning (typically included in the bag)
+Stir fry on high heat for five minutes, and you are all done! 🍜 
Not going to lie, this turned out so good. Let us know if you end up trying this recipe. 🙌🏼
$5 CAD (or even less)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Home, Toronto
#girlsgottachow #nom #food #foodgasm #foodphotography #foods #noodles #foodstagram #foodbeast #asianfood #ramen #spicyfood #egg #veggielover #vegetarian #egg #foodblogger #foodlover #instafood #foodoftheday #foodheaven #foodpassion #chef #foodgram #foodcoma #cravings #comfortfood #food #chrissyteigen
Okay, so we’ve been eating out A LOT lately, but we thought you should all know that we are pretty mean chefs ourselves (if we might say so). 💁🏻‍♀️ Tonight we decided to indulge in a spicy vegetarian noodles (post yoga obviously), and super excited to share this easy peasy recipe with all! What do you need? +1 bag of Ramen (we used Hwa Ramyun Hot & Spicy) +6-8 pieces of firm tofu +1 🥚 +2-3 steps of Gai Law (Asian 🥦) +2 tablespoons of sesame oil So you got the ingredients, now what? +Place your noodles in hot water, cover for five minutes, strain and leave it in a bowl +Heat up your pan with sesame oil +Add tofu till they are brown on both sides, and place in a bowl +In the same pan, crack your egg and cook for about a minute +Add Gai Law 🥦, noodles and tofu to the egg +Add your seasoning (typically included in the bag) +Stir fry on high heat for five minutes, and you are all done! 🍜 Not going to lie, this turned out so good. Let us know if you end up trying this recipe. 🙌🏼 $5 CAD (or even less) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Home, Toronto #girlsgottachow  #nom  #food  #foodgasm  #foodphotography  #foods  #noodles  #foodstagram  #foodbeast  #asianfood  #ramen  #spicyfood  #egg  #veggielover  #vegetarian  #egg  #foodblogger  #foodlover  #instafood  #foodoftheday  #foodheaven  #foodpassion  #chef  #foodgram  #foodcoma  #cravings  #comfortfood  #food  #chrissyteigen 
ออกไปหาสิ่งใหม่ๆ สักวันหนึ่งคุณอาจได้เจอสิ่งที่กำลังตามหา แต่ถ้าไม่เจอ อย่างน้อยๆเราก็ได้เจออะไรที่มากกว่า. . . . .การอยู่ที่เดิม ✌😋
#เติมมื้อเช้า #อาหารเช้า #อาหารไทย #อาหารอร่อย #อาหารกล่อง #กับข้าวไทย #อาหารพื้นบ้าน #อร่อยไปแดก #อร่อยบอกต่อ #ขอบคุณครับ🙏 #thaifood #thaimenu #thaibaan #thaistyle #thailand #myfood #mystyle #foodgram #foods #foodie #spicyfood #delicious #tasty #yummy
ออกไปหาสิ่งใหม่ๆ สักวันหนึ่งคุณอาจได้เจอสิ่งที่กำลังตามหา แต่ถ้าไม่เจอ อย่างน้อยๆเราก็ได้เจออะไรที่มากกว่า. . . . .การอยู่ที่เดิม ✌😋 #เต ิมมื้อเช้า #อาหารเช ้า #อาหารไทย  #อาหารอร ่อย #อาหารกล ่อง #ก ับข้าวไทย #อาหารพ ื้นบ้าน #อร ่อยไปแดก #อร ่อยบอกต่อ #ขอบค ุณครับ🙏 #thaifood  #thaimenu  #thaibaan  #thaistyle  #thailand  #myfood  #mystyle  #foodgram  #foods  #foodie  #spicyfood  #delicious  #tasty  #yummy 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
ไฮโซปูดอง พร้อมให้คุณจัดหนัก! จัดเต็ม!😉 เมนูพร้อมเสิร์ฟ
🦀ปูทะเลไข่ดอง
🦀ปูม้าไข่ดอง
🦀ปูม้านึ่ง
🦀ก้ามปู
🦀กรรเชียงปู
🦐กุ้งแช่น้ำปลา
🦐กุ้งลวก

สั่งเลย 👇🏻 Line @hisopoodong
Lineman: ค้นหาร้าน "ไฮโซปูดอง"
Tel: 086-500-1111/ 085-901-6666
(9.00-19.00 น.) ออเดอร์หลัง 18.00 จัดส่งได้วันถัดไปคร่า (จัดส่งภายใน 1.5 - 2.5 ชม.) #hisopoodong #ไฮโซปูดอง #ปูไข่ดอง #ยำ #กุ้ง #เด็ด #ไข่ปู #พร้อมทาน #ปูนึ่ง  #lineman #แซ่บ  #ซีฟู้ด #กุ้งเผา #wongnai #ปูดอง #เรื่องกินเรื่องใหญ่ #อร่อยมาก #อร่อยบอกต่อ #อร่อยไปแดก #ของอร่อย #aroiibkk #ginraidee #seafoodlover #spicyfood #thaispicy #ชีวิตติดรีวิว #shopee
ไฮโซปูดอง พร้อมให้คุณจัดหนัก! จัดเต็ม!😉 เมนูพร้อมเสิร์ฟ 🦀ปูทะเลไข่ดอง 🦀ปูม้าไข่ดอง 🦀ปูม้านึ่ง 🦀ก้ามปู 🦀กรรเชียงปู 🦐กุ้งแช่น้ำปลา 🦐กุ้งลวก สั่งเลย 👇🏻 Line @hisopoodong Lineman: ค้นหาร้าน "ไฮโซปูดอง" Tel: 086-500-1111/ 085-901-6666 (9.00-19.00 น.) ออเดอร์หลัง 18.00 จัดส่งได้วันถัดไปคร่า (จัดส่งภายใน 1.5 - 2.5 ชม.) #hisopoodong  #ไฮโซป ูดอง #ป ูไข่ดอง #ยำ  #ก ุ้ง #เด ็ด #ไข ่ปู #พร ้อมทาน #ป ูนึ่ง #lineman  #แซ ่บ #ซ ีฟู้ด #ก ุ้งเผา #wongnai  #ป ูดอง #เร ื่องกินเรื่องใหญ่ #อร ่อยมาก #อร ่อยบอกต่อ #อร ่อยไปแดก #ของอร ่อย #aroiibkk  #ginraidee  #seafoodlover  #spicyfood  #thaispicy  #ช ีวิตติดรีวิว #shopee 
Team Building Latin America...
@hooters make us happy.
#costarica🇨🇷 #spicyfood #spicywings #michelada
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di 
@butik_naslovata 
@naslovata_beauty_spa 
@henna_naslovata 
@naslovata .
✅HENNA
✅MAKEUP ✅SPA
✅FACIAL
✅CAFE
✅BARANG MAKEUP
✅BARANG VENDOR
.
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
www.wasap.my/60173909003
. 📌WALK IN BUTIK
TUESDAY UNTIL SUNDAY 
CLOSED ON MONDAY
.
TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm)
FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm)
.
📍Alamat Kedai :-
11-1 Jalan Inang 2
Taman Paya Rumput Utama
76450 Melaka
. 🔍belakang Tesco Cheng Melaka
sederet dengan  durian kek 
#naslovata
#hennaservice #hennamelaka #hennaservice #vendormelaka #spamelaka  #facial #pandicuremelaka #chengmelaka  #hennacheng #butikmelaka #nrcmelaka #okayamalaysia #rameenmelaka #hennacelop  #rameenmonster #melaka #spachengmelaka #butikmelaka #nuexroslicosmeticmelaka #nrcmelaka #jamujuanitamelaka #r#spicyfood #hennacelop #patibidara #hennamurah #classmakeupmelaka #studiomakeup #barangmakeup #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #utem
HEY !!! Anda tertanye apa yang ada di @butik_naslovata @naslovata_beauty_spa @henna_naslovata @naslovata . ✅HENNA ✅MAKEUP ✅SPA ✅FACIAL ✅CAFE ✅BARANG MAKEUP ✅BARANG VENDOR . ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 www.wasap.my/60173909003 . 📌WALK IN BUTIK TUESDAY UNTIL SUNDAY CLOSED ON MONDAY . TUESDAY TO THURSDAY ( 11 pm to 7 pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 11 pm to 9 pm) . 📍Alamat Kedai :- 11-1 Jalan Inang 2 Taman Paya Rumput Utama 76450 Melaka . 🔍belakang Tesco Cheng Melaka sederet dengan durian kek #naslovata  #hennaservice  #hennamelaka  #hennaservice  #vendormelaka  #spamelaka  #facial  #pandicuremelaka  #chengmelaka  #hennacheng  #butikmelaka  #nrcmelaka  #okayamalaysia  #rameenmelaka  #hennacelop  #rameenmonster  #melaka  #spachengmelaka  #butikmelaka  #nuexroslicosmeticmelaka  #nrcmelaka  #jamujuanitamelaka  #r #spicyfood  #hennacelop  #patibidara  #hennamurah  #classmakeupmelaka  #studiomakeup  #barangmakeup  #uitmlendu  #uitmbandarayamelaka  #utem 
We have a new addition to our cream cheese log family! Our brand new asian inspired flavour is chilli jam and peanut! These cream cheese logs, encased in fiery birds eye chilli jam and salted peanuts are sweet, spicy, salty, creamy and nutty all in one bite! Dig in, with any of our lavash options, shot here with our spinach lavash. Captured beautifully by @thekitchentrail #peanutandchilli #spicycreamcheese #creamcheese #cheeselovers #wineandcheese #foodandwine #cheeseandchips #gourmetcheese #cheeselog #cheesestagram #cheeseboard #cheeseplatter #cheeseplate #cheeseandcrackers #lavashbread #spinachlavash #chillicheese #birdseyechilli #thebakefeed #f52grams #huffposttaste #eeeeeats #thebakefeed #saycheese #cheeses #gourmetfood #partyfood #spicyfood #spicelover #leartisanboulangerie @foodtalkindia @foodnetwork @bakemag
We have a new addition to our cream cheese log family! Our brand new asian inspired flavour is chilli jam and peanut! These cream cheese logs, encased in fiery birds eye chilli jam and salted peanuts are sweet, spicy, salty, creamy and nutty all in one bite! Dig in, with any of our lavash options, shot here with our spinach lavash. Captured beautifully by @thekitchentrail #peanutandchilli  #spicycreamcheese  #creamcheese  #cheeselovers  #wineandcheese  #foodandwine  #cheeseandchips  #gourmetcheese  #cheeselog  #cheesestagram  #cheeseboard  #cheeseplatter  #cheeseplate  #cheeseandcrackers  #lavashbread  #spinachlavash  #chillicheese  #birdseyechilli  #thebakefeed  #f52grams  #huffposttaste  #eeeeeats  #thebakefeed  #saycheese  #cheeses  #gourmetfood  #partyfood  #spicyfood  #spicelover  #leartisanboulangerie  @foodtalkindia @foodnetwork @bakemag
The juice from ginger roots is often used as a seasoning in Indian recipes and is a common ingredient of Chinese, Korean, Japanese, Vietnamese, and many South Asian cuisines.
.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
🎈 Happy Belated 199th Day of Year
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
.
#hearthealthyvegan
The juice from ginger roots is often used as a seasoning in Indian recipes and is a common ingredient of Chinese, Korean, Japanese, Vietnamese, and many South Asian cuisines. . 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 🎈 Happy Belated 199th Day of Year 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 . #hearthealthyvegan 
Buffalo chicken enchiladas for dinner tonight. #fromscratch #spicyfood #pain100percent
Wahhhhhh
🔈 sound on‼️
Credit YT: @ddeonggae
•
•
Follow: @kdrama.mukbang.indo 🧡
#mukbang #mukbangkorea #lapartengahmalam #seafood #koreanmukbang #diet #antidiet #asmreating #asmr #koreanasmr #spicyfood #chicken #ayamgoreng #mukbangayamgoreng #asmrayamgoreng #chickenasmr #mukbangchicken
Fried crispy pork with kale mixed seafood 🐷🐙☘
.
.
.
.
.
📷by @its_me_anucha
#ผัดคะน้าหมูกรอบ #delicious #crispypork #seafood #vegetables #food #eating #instafood #instagood #spicyfood #photography #foodphotography #foodlover #foodgram #foodporn #foodpic #foodie #🇹🇭 #thailand #holiday #thaifood #yummy #lovefood #streetfood #amazing #travel #travelfood #followme #thaifoodlover #nomnom