an online Instagram web viewer

#spf50 medias

Photos

Sis tak risau dah keluar ghumah tanpa sunblock sebab #SmoothieFd dah siap sedia dengan #SPF50 😎
Sis tak risau dah keluar ghumah tanpa sunblock sebab #SmoothieFd  dah siap sedia dengan #SPF50  😎
💥😋Кушон ( Cushion ) - это невесомый, лёгкий тональный флюид. Само средство находится в специальной губке, высвобождается одним нажатием специальным спонжем, который входит в комплект. Данный формат обеспечивает равномерное нанесение и легкое покрытие, при наслаивании средства, маскирующая способность увеличивается. 
Увлажняющий тональный кушон - это невероятно легкое средство для ежедневного применения, идеально выравнивает тон кожи, совершенно не заметен. Средство содержит в своем составе фоточастицы, которые помогают эффективно скорректировать тон кожи и натуральные экстракты, которые способствуют поддержанию идеального баланса увлажненности в клетках кожи и препятствуют появлению шелушений. #sun #защитаотсолнца #spf50 #бальзамуход #cccкрем #bbкрем #yur #макияж #estheticspoint #masthave #красота #yur #ccccrem #cusion #косметичка #косметика #тональныйкрем #уходзалицом#косметология #косметологияспб #косметологпитер #косметологспб#корейскаякосметика #корейскиемаски #корейскиемаскидлялица#маскидлягладкойкожи #макияж #длякосметологов #защитаотсолнца #длявизажистов #dasshon #уходпослепроцедур #уходпослепилинга
💥😋Кушон ( Cushion ) - это невесомый, лёгкий тональный флюид. Само средство находится в специальной губке, высвобождается одним нажатием специальным спонжем, который входит в комплект. Данный формат обеспечивает равномерное нанесение и легкое покрытие, при наслаивании средства, маскирующая способность увеличивается. Увлажняющий тональный кушон - это невероятно легкое средство для ежедневного применения, идеально выравнивает тон кожи, совершенно не заметен. Средство содержит в своем составе фоточастицы, которые помогают эффективно скорректировать тон кожи и натуральные экстракты, которые способствуют поддержанию идеального баланса увлажненности в клетках кожи и препятствуют появлению шелушений. #sun  #защитаотсолнца  #spf50  #бальзамуход  #cccкрем  #bbкрем  #yur  #макияж  #estheticspoint  #masthave  #красота  #yur  #ccccrem  #cusion  #косметичка  #косметика  #тональныйкрем  #уходзалицом #косметология  #косметологияспб  #косметологпитер  #косметологспб #корейскаякосметика  #корейскиемаски  #корейскиемаскидлялица #маскидлягладкойкожи  #макияж  #длякосметологов  #защитаотсолнца  #длявизажистов  #dasshon  #уходпослепроцедур  #уходпослепилинга 
Wahh comell lahh awekk ni pakai Cubremi foundation 😍😍 sangat full coverage muka dia tauu, walaupun kotak dia kecik tapi Kelebihan dia banyak 🌹🌹rugi tak cuba, dah banyak feedback2 kita dapat 💖

Meh boleh cod area Kuala Lumpur 
#cubremi #cubremifoundation #spf50
#codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #agentcubremi #murahmurah #originalcubremi
Привіт!❤️ Мультифункціональна активна формула з SPF 50 захищає шкіру від впливу UVA- і UVB-випромінювання і забрудненого навколишнього середовища, запобігаючи появі пігментних плям, нерівного тону шкіри і зморщок.

Мультифункціональний #захиснийкремдляобличчя #SPF50 #NovAge
🔍34143
Привіт!❤️ Мультифункціональна активна формула з SPF 50 захищає шкіру від впливу UVA- і UVB-випромінювання і забрудненого навколишнього середовища, запобігаючи появі пігментних плям, нерівного тону шкіри і зморщок. Мультифункціональний #захиснийкремдляобличчя  #SPF50  #NovAge  🔍34143
⛔ 3 วิธีป้องกัน "โรคเริม"

1. หลีกเลี่ยงการสัมผัสกับผู้อื่นเพื่อป้องกันการแพร่กระจายของเชื้อไวรัส 
2. ไม่ตากแดด หรืออยู่ในที่ที่อากาศเย็นเป็นเวลานาน หลีกเลี่ยงการใช้ของใช้ต่าง ๆ ร่วมกัน เช่น แก้วน้ำ ผ้าขนหนู ช้อนส้อม มีดโกนหนวด เป็นต้น

3. งดเพศสัมพันธ์ จนกว่าแผลจะหายดี
____________________________

ดูแลตัวเองอย่างไร ไม่ให้เป็น "เริม"

เมื่อร่างกายได้รับเชื้อไวรัสเฮอร์พีส์ ซิมเพล็กซ์ ซึ่งเป็นตัวทำให้เกิดอาการของโรคเริม เชื้อจะไปฝังตัวอยู่ในปมประสาททันที ทำให้เราสามารถกลับมามีอาการของโรคเริมได้ทุกเมื่อที่ร่างกายอ่อนแอ ผู้ที่เป็นโรคเริมจึงมักเป็นๆ หายๆ เฉลี่ย 1-4 ครั้ง ต่อปี

อย่างไรก็ตาม เราสามารถดูแลตนเองเพื่อให้ความรุนแรงของอาการน้อยลงได้ ดังนี้ค่ะ ✅ เริมจะออกอาการเมื่อภูมิคุ้มกันของผู้ได้รับเชื้อต่ำลง ดังนั้นจึงต้องพักผ่อนให้เพียงพอ ดื่มน้ำสะอาดวันละ 8 แก้ว และหมั่นออกกำลังกายอย่างสม่ำเสมอ ✅ หลีกเลี่ยงปัจจัยที่ทำให้เกิดอาการเครียดหรือวิตกกังวล ไม่อยู่ในที่แดดจัด มีลมแรง หรืออากาศหนาวเพื่อไม่ให้ร่างกายอ่อนเพลีย ✅ หลีกเลี่ยงการรับประทานถั่ว กาแฟ เครื่องดื่มแอลกอฮอล์ และช็อกโกแลต เพราะมีงานวิจัยออกมาว่าอาจเป็นสาเหตุกระตุ้นให้เริมกลับมามีอาการซ้ำ ✅ รักษาสุขอนามัย โดยรักษาความสะอาดของแผลและตุ่มพอง ล้างมือให้สะอาดก่อนและหลังจับแผล ตัดเล็บให้สั้นและไม่เกาแผลเพราะอาจทำให้ติดเชื้อจนเป็นหนองได้ ✅ หากมีไข้สูงควรเช็ดตัวอย่างสม่ำเสมอ หรือหากปวดแสบคันที่แผลอย่างรุนแรงให้ไปพบแพทย์
____________________________

ปรึกษาปัญหาโรคเริมฟรี 🏡ร้านแสงทินกรโอสถ อ.พนัสนิคม จ.ชลบุรี
💕สั่งซื้อ/สอบถาม/ปรึกษา💰
📮Line ID : @itm6835y (มี@ด้วยคะ)
📥เร็วสุดคลิ๊ก👇👇👇👇👇👇
http://line.me/ti/p/%40itm6835y

#สมุนไพร 
#ลิปทิ้นท์  #ลิปกันน้ำ #spf50 #ครีมกันแดด #กันแดดหน้าฉ่ำ #กันแดดหน้าเนียน #กันแดดหน้าเงา #อยากขาว #ผิวเสียดำคล้ำมาจากไหน  #ผิวคล้ำจากแดด 
#สวย  #หน้าใสไร้สิว #อยากหน้าใส #รักษาฝ้า #หน้าเด็ก #สิวหาย #อยากขาว  #สุขภาพ #อยากสวย #แก้หวัด #รีวิว #ขายดี #คอลลาเจนเกาหลี #เกรปซี้ด #วิตตามิน #คอลลาริชคอลลาเจน #กันแดด 
#spf #พรหมลิขิต #ขายดีมากกก
⛔ 3 วิธีป้องกัน "โรคเริม" 1. หลีกเลี่ยงการสัมผัสกับผู้อื่นเพื่อป้องกันการแพร่กระจายของเชื้อไวรัส 2. ไม่ตากแดด หรืออยู่ในที่ที่อากาศเย็นเป็นเวลานาน หลีกเลี่ยงการใช้ของใช้ต่าง ๆ ร่วมกัน เช่น แก้วน้ำ ผ้าขนหนู ช้อนส้อม มีดโกนหนวด เป็นต้น 3. งดเพศสัมพันธ์ จนกว่าแผลจะหายดี ____________________________ ดูแลตัวเองอย่างไร ไม่ให้เป็น "เริม" เมื่อร่างกายได้รับเชื้อไวรัสเฮอร์พีส์ ซิมเพล็กซ์ ซึ่งเป็นตัวทำให้เกิดอาการของโรคเริม เชื้อจะไปฝังตัวอยู่ในปมประสาททันที ทำให้เราสามารถกลับมามีอาการของโรคเริมได้ทุกเมื่อที่ร่างกายอ่อนแอ ผู้ที่เป็นโรคเริมจึงมักเป็นๆ หายๆ เฉลี่ย 1-4 ครั้ง ต่อปี อย่างไรก็ตาม เราสามารถดูแลตนเองเพื่อให้ความรุนแรงของอาการน้อยลงได้ ดังนี้ค่ะ ✅ เริมจะออกอาการเมื่อภูมิคุ้มกันของผู้ได้รับเชื้อต่ำลง ดังนั้นจึงต้องพักผ่อนให้เพียงพอ ดื่มน้ำสะอาดวันละ 8 แก้ว และหมั่นออกกำลังกายอย่างสม่ำเสมอ ✅ หลีกเลี่ยงปัจจัยที่ทำให้เกิดอาการเครียดหรือวิตกกังวล ไม่อยู่ในที่แดดจัด มีลมแรง หรืออากาศหนาวเพื่อไม่ให้ร่างกายอ่อนเพลีย ✅ หลีกเลี่ยงการรับประทานถั่ว กาแฟ เครื่องดื่มแอลกอฮอล์ และช็อกโกแลต เพราะมีงานวิจัยออกมาว่าอาจเป็นสาเหตุกระตุ้นให้เริมกลับมามีอาการซ้ำ ✅ รักษาสุขอนามัย โดยรักษาความสะอาดของแผลและตุ่มพอง ล้างมือให้สะอาดก่อนและหลังจับแผล ตัดเล็บให้สั้นและไม่เกาแผลเพราะอาจทำให้ติดเชื้อจนเป็นหนองได้ ✅ หากมีไข้สูงควรเช็ดตัวอย่างสม่ำเสมอ หรือหากปวดแสบคันที่แผลอย่างรุนแรงให้ไปพบแพทย์ ____________________________ ปรึกษาปัญหาโรคเริมฟรี 🏡ร้านแสงทินกรโอสถ อ.พนัสนิคม จ.ชลบุรี 💕สั่งซื้อ/สอบถาม/ปรึกษา💰 📮Line ID : @itm6835y (มี@ด้วยคะ) 📥เร็วสุดคลิ๊ก👇👇👇👇👇👇 http://line.me/ti/p/%40itm6835y #สม ุนไพร #ล ิปทิ้นท์ #ล ิปกันน้ำ #spf50  #คร ีมกันแดด #ก ันแดดหน้าฉ่ำ #ก ันแดดหน้าเนียน #ก ันแดดหน้าเงา #อยากขาว  #ผ ิวเสียดำคล้ำมาจากไหน #ผ ิวคล้ำจากแดด #สวย  #หน ้าใสไร้สิว #อยากหน ้าใส #ร ักษาฝ้า #หน ้าเด็ก #ส ิวหาย #อยากขาว  #ส ุขภาพ #อยากสวย  #แก ้หวัด #ร ีวิว #ขายด ี #คอลลาเจนเกาหล ี #เกรปซ ี้ด #ว ิตตามิน #คอลลาร ิชคอลลาเจน #ก ันแดด #spf  #พรหมล ิขิต #ขายด ีมากกก
ภาระกิจวันนี้ ส่งครบทุกออเดอร์นะคะ😊
#VEEDAA #BOLIBOLI💦❄ .
แจ้งเลขแทรคทางไลน์@ นะจ๊ะ
.
.
🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️
#จัดส่งสินค้าทุกวัน #รอสินค้า1-2วัน #ส่งของไว #ตอบแชทเร็ว #แม่ค้าใจดี #สินค้าของแท้แน่นอน
#veedaaofficial_thailand #veedaa #vanda #boliboli💦 #กันแดดรองพื้น #กันแดดแม่โบว์ #น้ำตบธารน้ำแร่ #เซรั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซรั่มธารน้ำแร่ #สกินแคร์ผิวหน้า #ครีมแม่โบว์ #บำรุง #ตบแล้วสวย #เนียนเด้งท้าแดด #วีด้า #โบลิโบลิ #spf50 #กันแดด
ภาระกิจวันนี้ ส่งครบทุกออเดอร์นะคะ😊 #VEEDAA  #BOLIBOLI 💦❄ . แจ้งเลขแทรคทางไลน์@ นะจ๊ะ . . 🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️ #จ ัดส่งสินค้าทุกวัน #รอส ินค้า1-2วัน #ส ่งของไว #ตอบแชทเร ็ว #แม ่ค้าใจดี #ส ินค้าของแท้แน่นอน #veedaaofficial_thailand  #veedaa  #vanda  #boliboli 💦 #ก ันแดดรองพื้น #ก ันแดดแม่โบว์ #น ้ำตบธารน้ำแร่ #เซร ั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซร ั่มธารน้ำแร่ #สก ินแคร์ผิวหน้า #คร ีมแม่โบว์ #บำร ุง #ตบแล ้วสวย #เน ียนเด้งท้าแดด #ว ีด้า #โบล ิโบลิ #spf50  #ก ันแดด
ภาระกิจวันนี้ ส่งครบทุกออเดอร์นะคะ😊
#VEEDAA #BOLIBOLI💦❄ .
แจ้งเลขแทรคทางไลน์@ นะจ๊ะ
.
.
🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️
#จัดส่งสินค้าทุกวัน #รอสินค้า1-2วัน #ส่งของไว #ตอบแชทเร็ว #แม่ค้าใจดี #สินค้าของแท้แน่นอน
#veedaaofficial_thailand #veedaa #vanda #boliboli💦 #กันแดดรองพื้น #กันแดดแม่โบว์ #น้ำตบธารน้ำแร่ #เซรั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซรั่มธารน้ำแร่ #สกินแคร์ผิวหน้า #ครีมแม่โบว์ #บำรุง #ตบแล้วสวย #เนียนเด้งท้าแดด #วีด้า #โบลิโบลิ #spf50 #กันแดด
ภาระกิจวันนี้ ส่งครบทุกออเดอร์นะคะ😊 #VEEDAA  #BOLIBOLI 💦❄ . แจ้งเลขแทรคทางไลน์@ นะจ๊ะ . . 🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️ #จ ัดส่งสินค้าทุกวัน #รอส ินค้า1-2วัน #ส ่งของไว #ตอบแชทเร ็ว #แม ่ค้าใจดี #ส ินค้าของแท้แน่นอน #veedaaofficial_thailand  #veedaa  #vanda  #boliboli 💦 #ก ันแดดรองพื้น #ก ันแดดแม่โบว์ #น ้ำตบธารน้ำแร่ #เซร ั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซร ั่มธารน้ำแร่ #สก ินแคร์ผิวหน้า #คร ีมแม่โบว์ #บำร ุง #ตบแล ้วสวย #เน ียนเด้งท้าแดด #ว ีด้า #โบล ิโบลิ #spf50  #ก ันแดด
ภาระกิจวันนี้ ส่งครบทุกออเดอร์นะคะ😊
#VEEDAA #BOLIBOLI💦❄ .
แจ้งเลขแทรคทางไลน์@ นะจ๊ะ
.
.
🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️
#จัดส่งสินค้าทุกวัน #รอสินค้า1-2วัน #ส่งของไว #ตอบแชทเร็ว #แม่ค้าใจดี #สินค้าของแท้แน่นอน
#veedaaofficial_thailand #veedaa #vanda #boliboli💦 #กันแดดรองพื้น #กันแดดแม่โบว์ #น้ำตบธารน้ำแร่ #เซรั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซรั่มธารน้ำแร่ #สกินแคร์ผิวหน้า #ครีมแม่โบว์ #บำรุง #ตบแล้วสวย #เนียนเด้งท้าแดด #วีด้า #โบลิโบลิ #spf50 #กันแดด
ภาระกิจวันนี้ ส่งครบทุกออเดอร์นะคะ😊 #VEEDAA  #BOLIBOLI 💦❄ . แจ้งเลขแทรคทางไลน์@ นะจ๊ะ . . 🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️ #จ ัดส่งสินค้าทุกวัน #รอส ินค้า1-2วัน #ส ่งของไว #ตอบแชทเร ็ว #แม ่ค้าใจดี #ส ินค้าของแท้แน่นอน #veedaaofficial_thailand  #veedaa  #vanda  #boliboli 💦 #ก ันแดดรองพื้น #ก ันแดดแม่โบว์ #น ้ำตบธารน้ำแร่ #เซร ั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซร ั่มธารน้ำแร่ #สก ินแคร์ผิวหน้า #คร ีมแม่โบว์ #บำร ุง #ตบแล ้วสวย #เน ียนเด้งท้าแดด #ว ีด้า #โบล ิโบลิ #spf50  #ก ันแดด
COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream!. .
🎉 Contained 92% Snail Secretion Filtrate, supplies rich nutrient and moist to skin.
🎉 3.38 Oz / 100ml
💰 RM 58 only! (Excluding Postage)
📮 Postage : RM7 (WM), RM10 (EM)
.
✅
.
⭐️Remember, a GLOWING SKIN is a HEALTHY SKIN! ⭐️
🌸GET YOUR KBEAUTY PRODUCTS NOW! 🌸
📲Whatsapp to order!! +601159393977
.
#koreanbeauty #kbeauty #kbeautymalaysia #koreanskincare #skincare #skincareproducts  #sensitiveskincare 
#cosrx #cosrxmalaysia #cosrxoriginal #cosrxmurah #cosrxreadystockmalaysia 
#sunblock #sunscreen #spf50 #sunblockspf50 #aloesoothingsuncream #cosrxaloesoothingsuncream #cosrxaloevera #cosrxaloesuncream #aloesoothingsuncreammurah
COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream!. . 🎉 Contained 92% Snail Secretion Filtrate, supplies rich nutrient and moist to skin. 🎉 3.38 Oz / 100ml 💰 RM 58 only! (Excluding Postage) 📮 Postage : RM7 (WM), RM10 (EM) . ✅ . ⭐️Remember, a GLOWING SKIN is a HEALTHY SKIN! ⭐️ 🌸GET YOUR KBEAUTY PRODUCTS NOW! 🌸 📲Whatsapp to order!! +601159393977 . #koreanbeauty  #kbeauty  #kbeautymalaysia  #koreanskincare  #skincare  #skincareproducts  #sensitiveskincare  #cosrx  #cosrxmalaysia  #cosrxoriginal  #cosrxmurah  #cosrxreadystockmalaysia  #sunblock  #sunscreen  #spf50  #sunblockspf50  #aloesoothingsuncream  #cosrxaloesoothingsuncream  #cosrxaloevera  #cosrxaloesuncream  #aloesoothingsuncreammurah 
The Durham School Boat Club, @dsbc1847 have got their Tancream!
.
.
Have you? .
.
Even in the crisp & colder months, its important to protect your skin from harmful UVA & UVB rays! .
.
Thank you for sharing! 💕
.
.
.
.
.
.
#Tancream #TancreamWorld #skincare #beauty #tanning #SPF50 #UVA #fivestar #glowing #morningroutine #allinone #luxurylotion #protection #essentialproduct #naturalglow #healthyskin #suncream #antiageing #durham #durhamboatingschool
추위보다 무서운 겨울 자외선 차단법😣
❄️모이스트 UV 프로텍션 스틱 윈터 베리어❄️
.
✔️#세라마이드 #시어버터 로 초크초크✨
✔️자외선 철옹성 UVA 프로텍터
.
윈터 베리어 선스틱이
막아줄게 겨울 자외선🚫
추위보다 무서운 겨울 자외선 차단법😣 ❄️모이스트 UV 프로텍션 스틱 윈터 베리어❄️ . ✔️#세라마이드  #시어버터  로 초크초크✨ ✔️자외선 철옹성 UVA 프로텍터 . 윈터 베리어 선스틱이 막아줄게 겨울 자외선🚫
Pesanan klien 500pcs 🙏🙏🙏 HIGH WHITENING SERUM PINK

KANDUNGAN :
- HYCO 3x lipat
- ALPHA ARBUTIN 5x lipat
- GLUTHATHIONE 2xlipat
- NIACINAMIDE
- TRANEXAMIC ACID - COLLAGEN PEPTITE 10xlipat
-Gold 24k 
KELEBIHAN :
- KENTAL
- TIDAK BERMINYAK
- MUDAH MERESAP
- REAKSI CEPAT ( 5-10 HARI )
- BENING /CLEAR

UNTUK SEMUA JENIS KULIT

AMAN UNTUK BUMIL/BUSUI

DI GUNAKAN PADA : WAJAH & LEHER

WAKTU PAKAI : MALAM HARI ( JIKA DI PAKAI PAGI HARI HARUS DI TIMPA SUNBLOCK

bertahan selama : 2 tahun ( dengan penyimpanan di suhu ruangan )

CARA PAKAI : oleskan serum KE PERMUKAAN WAJAH DAN LEHER.

Glutathione adalah antioksidan yang digunakan untuk mencerahkan atau memutihkan kulit wajah atau bagian kulit lainnya,secara ilmiah Glutathione terbukti dapat mencegah produksi zat melanin yang dapat menyebabkan kulit menjadi lebih gelap. 
Arbutin adalah tindakan alami zat pemutih ganda. Ini jenis baru kulit de-pigmentasi dan bahan pemutih, ekstrak tanaman bearberry yang dihasilkan oleh ekstraksi padat / cair, proses ramah lingkungan. Arbutin adalah zat aktif berasal dari tumbuhan alami yang dapat memutihkan dan mencerahkan kulit.

kolagen merupakan faktor utama yang berperan dalam proses melawan penuaan. Dengan demikian, solusi untuk perawatan kulit dan mencegah penuaan dini

hyco adalah hyaluronic acid yg mirip bahan alami kulit yg banyak ditemukan dalam kulit balita.membuat kulit putih halus spt kulit bayi

Tranexamic acid adalah active untuk memudarkan flek yang bandel .

Niacinamide vitamin B3 dapat membantu memutihkan wajah

FREE KONSULTASI
WA : 0821-5697-0707
WA : 0822-5683-2797

#grosircream #creamfarmasimurah #pabrikskincare #skincaremurah #jellyglowing #redjelly #redjellymsglow #lotionpemutih #whiteningbodylotion #lotionpink #saleppelicin #salepwhitening #pemutihbadankiloa #creamfarmakiloan #distributorcreamfarma #bodyserum #serumpemutih #arbutin #spf50 #creamfarma #nightpurple #purplestrong #daycream #nightcream #creamlipatan
Pesanan klien 500pcs 🙏🙏🙏 HIGH WHITENING SERUM PINK KANDUNGAN : - HYCO 3x lipat - ALPHA ARBUTIN 5x lipat - GLUTHATHIONE 2xlipat - NIACINAMIDE - TRANEXAMIC ACID - COLLAGEN PEPTITE 10xlipat -Gold 24k KELEBIHAN : - KENTAL - TIDAK BERMINYAK - MUDAH MERESAP - REAKSI CEPAT ( 5-10 HARI ) - BENING /CLEAR UNTUK SEMUA JENIS KULIT AMAN UNTUK BUMIL/BUSUI DI GUNAKAN PADA : WAJAH & LEHER WAKTU PAKAI : MALAM HARI ( JIKA DI PAKAI PAGI HARI HARUS DI TIMPA SUNBLOCK bertahan selama : 2 tahun ( dengan penyimpanan di suhu ruangan ) CARA PAKAI : oleskan serum KE PERMUKAAN WAJAH DAN LEHER. Glutathione adalah antioksidan yang digunakan untuk mencerahkan atau memutihkan kulit wajah atau bagian kulit lainnya,secara ilmiah Glutathione terbukti dapat mencegah produksi zat melanin yang dapat menyebabkan kulit menjadi lebih gelap. Arbutin adalah tindakan alami zat pemutih ganda. Ini jenis baru kulit de-pigmentasi dan bahan pemutih, ekstrak tanaman bearberry yang dihasilkan oleh ekstraksi padat / cair, proses ramah lingkungan. Arbutin adalah zat aktif berasal dari tumbuhan alami yang dapat memutihkan dan mencerahkan kulit. kolagen merupakan faktor utama yang berperan dalam proses melawan penuaan. Dengan demikian, solusi untuk perawatan kulit dan mencegah penuaan dini hyco adalah hyaluronic acid yg mirip bahan alami kulit yg banyak ditemukan dalam kulit balita.membuat kulit putih halus spt kulit bayi Tranexamic acid adalah active untuk memudarkan flek yang bandel . Niacinamide vitamin B3 dapat membantu memutihkan wajah FREE KONSULTASI WA : 0821-5697-0707 WA : 0822-5683-2797 #grosircream  #creamfarmasimurah  #pabrikskincare  #skincaremurah  #jellyglowing  #redjelly  #redjellymsglow  #lotionpemutih  #whiteningbodylotion  #lotionpink  #saleppelicin  #salepwhitening  #pemutihbadankiloa  #creamfarmakiloan  #distributorcreamfarma  #bodyserum  #serumpemutih  #arbutin  #spf50  #creamfarma  #nightpurple  #purplestrong  #daycream  #nightcream  #creamlipatan 
Siapa yang masih ambil mudah lagi tentang pentingnya sunscreen? Mesti ada yang cakap, “alaaa tak keluar rumah pun buat apa nak pakai sunscreen?” Korang kena ingat ni, walaupun cuaca kat luar sana hujan, ribut, taufan atau salji sekalipun korang wajib apply sunscreen di siang hari. Lagi-lagi waktu UV rays aktif dari pukul 10 pagi sampai 4 petang.

Jangan main-main dengan kesan UV ni tau. UVB cuma buatkan kulit korang sunburn, tapi UVA akan sebabkan kanser kulit & muka pun nampak lagi tua dari umur korang sebenar. Dasattt!

Apa kata, korang calit calit #FACEBALMVITE dekat muka tiap hari? Siap ada spf50 pa++ lagi tau! Memang cukup untuk protect kulit kita dari sinaran UVA & UVB yang jahat tu. Yeehaaa! ❤️ #sunscreen #spf #spf50 #susncreenmalaysia #skincaremalaysia #trustedskincare #sunburn
Siapa yang masih ambil mudah lagi tentang pentingnya sunscreen? Mesti ada yang cakap, “alaaa tak keluar rumah pun buat apa nak pakai sunscreen?” Korang kena ingat ni, walaupun cuaca kat luar sana hujan, ribut, taufan atau salji sekalipun korang wajib apply sunscreen di siang hari. Lagi-lagi waktu UV rays aktif dari pukul 10 pagi sampai 4 petang. Jangan main-main dengan kesan UV ni tau. UVB cuma buatkan kulit korang sunburn, tapi UVA akan sebabkan kanser kulit & muka pun nampak lagi tua dari umur korang sebenar. Dasattt! Apa kata, korang calit calit #FACEBALMVITE  dekat muka tiap hari? Siap ada spf50 pa++ lagi tau! Memang cukup untuk protect kulit kita dari sinaran UVA & UVB yang jahat tu. Yeehaaa! ❤️ #sunscreen  #spf  #spf50  #susncreenmalaysia  #skincaremalaysia  #trustedskincare  #sunburn 
Clairderm’s sharing the Christmas Joy with savings on microdermabrasion systems + 10 Free SPF50+ sunscreens. Microdermabrasion or the “lunchtime peel” is perfect to resurface, polish & rejuvenate the skin in 1 quick & simple treatment. For amazing results apply Clairderm’s SPF50+ sunscreen. It’s fast absorbing, extra light, offers invisible coverage, a matte finish leaving no trace of oiliness, stickiness or ghosting. It's ideal to use under make up & over serums. Call 1300 781 239

#clairderm #microdermabrasion #hydrabrasion #hydrobrasion #classic #slim #aquarenew #skintrio #spf50 #professional #sunscreen #madeinaustralia🇦🇺 #australiamade #australianmade #merrychristmas #christmasspecials #endofyearspecials #skinanalyser #dermapro #skinneedling #clairderm
Clairderm’s sharing the Christmas Joy with savings on microdermabrasion systems + 10 Free SPF50+ sunscreens. Microdermabrasion or the “lunchtime peel” is perfect to resurface, polish & rejuvenate the skin in 1 quick & simple treatment. For amazing results apply Clairderm’s SPF50+ sunscreen. It’s fast absorbing, extra light, offers invisible coverage, a matte finish leaving no trace of oiliness, stickiness or ghosting. It's ideal to use under make up & over serums. Call 1300 781 239 #clairderm  #microdermabrasion  #hydrabrasion  #hydrobrasion  #classic  #slim  #aquarenew  #skintrio  #spf50  #professional  #sunscreen  #madeinaustralia 🇦🇺 #australiamade  #australianmade  #merrychristmas  #christmasspecials  #endofyearspecials  #skinanalyser  #dermapro  #skinneedling  #clairderm 
ㆍ
상품 홍보하는거 같아서 이런 컷은 그닥이지만..
요건 정말  건조하지않고 되려 촉촉하니 넘 괜찮은거가태~~~😆😆
지금껏 써본 중 디올이후 수분감 조으당~
ㆍ
#착한가격#자외선차단제#cloud#uv#protector#jell#spf50#vt#vt코스메틱#촉촉
.
@vtcosmetics_official
.
#왜들vt하나했더니
#좋긴좋네
#겨울에도필수
บางๆ เบาๆ ทาง่ายๆ ซึมไวๆ ไม่แพ้ ไม่วอก ไม่คัน ไม่อุดตัน ไม่เป็นสิว ไม่เหนอะหนะ จบค่ะ
กันแดดสูตร 5 Free
❌​แอลกอฮอลล์
❌​พาราเบน
❌​ซิลิโคน
❌​น้ำหอม
❌​น้ำมัน
SPF 50 PA+++
#กันแดดสูตรน้ำหน้านุ่ม #กันแดดผิวแพ้ง่ายkikako #กันแดดสูตรน้ำkikako #spf50 #กันแดดไม่มีแอลกอฮอลล์
บางๆ เบาๆ ทาง่ายๆ ซึมไวๆ ไม่แพ้ ไม่วอก ไม่คัน ไม่อุดตัน ไม่เป็นสิว ไม่เหนอะหนะ จบค่ะ กันแดดสูตร 5 Free ❌​แอลกอฮอลล์ ❌​พาราเบน ❌​ซิลิโคน ❌​น้ำหอม ❌​น้ำมัน SPF 50 PA+++ #ก ันแดดสูตรน้ำหน้านุ่ม #ก ันแดดผิวแพ้ง่ายkikako #ก ันแดดสูตรน้ำkikako #spf50  #ก ันแดดไม่มีแอลกอฮอลล์
Pesanan klien 1000pcs trimakasih dear 🙏🙏🙏
DEOXY LEVEL 1 NIGHT CREAM 
Deoxy arbutin 1%
Synovia 1,5%

UNTUK FLEK + JERAWAT 
TEKSTUR - RINGAN DAN LEMBUT
- MOIST
- CEPAT MENYERAP TIDAK LENGKET
- ADEM DI KULIT 
AMAN UNTUK IBU HAMIL & MENYUSUI 
UNTUK MASALAH WAJAH :
- KUSAM
- FLEK
- ANTI AGING - KOMEDO
- JERAWAT
- SCAR
- PORI2 BESAR 
MANFAAT DEOXY ARBUTIN :

Deoxy-arbutin merupakan derivat atau turunan dari senyawa Hydroquinone, dimana senyawa aktif ini memiliki efek yang dapat membantu menghilangkan atau mengurangi spot hitam pada wajah atau kulit (hiperpigmentasi) yang terjadi karena peningkatan pigmen kulit yang berlebihan, , senyawa aktif ini memiliki keamanan yang lebih baik dibandingkan dengan hydroquinone, dimana efek kerusakan sel melanosit (sel penghasil pigmen kulit) akibat paparan dengan senyawa deoxy-arbutin ini lebih kecil (toksisitas rendah). Selain itu senyawa ini juga memiliki kemampuan sebagai anti radikal bebas pada kulit. Dengan kata lain potensinya lebih baik dibandingkan hydroquinone.

Synovia
untuk digunakan sebagai penanganan jerawat.Synovia dapat terserap hingga ke dalam pori-pori, dan melawan bakteri jerawat dari dalam karena sifat anti-bakterinya. untuk menangani jerawat dengan risiko atau efek samping yang lebih sedikit berkat sifat anti-inflamasi yang dapat meredakan kemerahan dan peradangan pada area jerawat.
selain itu menekan produksi melanin pada beberapa area kulit i, sehingga kandungan ini dapat digunakan untuk mengatasi hiperpigmentasi, flek hitam, serta kulit kusam.

CARA PAKAI : setelah membersihkan wajah, oleskan merata krim ke seluruh permukaan wajah ( hindari lingkar mulut & mata )

PRODUK BERTAHAN : 2 TAHUN DI SUHU RUANGAN

UNTUK SEMUA JENIS KULIT ( TERMASUK KULIT SENSITIF & BERJERAWAT )

FREE KONSULTASI
WA : 0821-5697-0707
WA : 0822-5683-2797

#grosircream #creamfarmasimurah #pabrikskincare #skincaremurah #jellyglowing #redjelly #redjellymsglow #lotionpemutih #whiteningbodylotion #lotionpink #saleppelicin #salepwhitening #pemutihbadankiloa #creamfarmakiloan #distributorcreamfarma #bodyserum #serumpemutih #arbutin #spf50 #creamfarma #nightpurple #purplestrong #daycream #nightcream #creamlipatan
Pesanan klien 1000pcs trimakasih dear 🙏🙏🙏 DEOXY LEVEL 1 NIGHT CREAM Deoxy arbutin 1% Synovia 1,5% UNTUK FLEK + JERAWAT TEKSTUR - RINGAN DAN LEMBUT - MOIST - CEPAT MENYERAP TIDAK LENGKET - ADEM DI KULIT AMAN UNTUK IBU HAMIL & MENYUSUI UNTUK MASALAH WAJAH : - KUSAM - FLEK - ANTI AGING - KOMEDO - JERAWAT - SCAR - PORI2 BESAR MANFAAT DEOXY ARBUTIN : Deoxy-arbutin merupakan derivat atau turunan dari senyawa Hydroquinone, dimana senyawa aktif ini memiliki efek yang dapat membantu menghilangkan atau mengurangi spot hitam pada wajah atau kulit (hiperpigmentasi) yang terjadi karena peningkatan pigmen kulit yang berlebihan, , senyawa aktif ini memiliki keamanan yang lebih baik dibandingkan dengan hydroquinone, dimana efek kerusakan sel melanosit (sel penghasil pigmen kulit) akibat paparan dengan senyawa deoxy-arbutin ini lebih kecil (toksisitas rendah). Selain itu senyawa ini juga memiliki kemampuan sebagai anti radikal bebas pada kulit. Dengan kata lain potensinya lebih baik dibandingkan hydroquinone. Synovia untuk digunakan sebagai penanganan jerawat.Synovia dapat terserap hingga ke dalam pori-pori, dan melawan bakteri jerawat dari dalam karena sifat anti-bakterinya. untuk menangani jerawat dengan risiko atau efek samping yang lebih sedikit berkat sifat anti-inflamasi yang dapat meredakan kemerahan dan peradangan pada area jerawat. selain itu menekan produksi melanin pada beberapa area kulit i, sehingga kandungan ini dapat digunakan untuk mengatasi hiperpigmentasi, flek hitam, serta kulit kusam. CARA PAKAI : setelah membersihkan wajah, oleskan merata krim ke seluruh permukaan wajah ( hindari lingkar mulut & mata ) PRODUK BERTAHAN : 2 TAHUN DI SUHU RUANGAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT ( TERMASUK KULIT SENSITIF & BERJERAWAT ) FREE KONSULTASI WA : 0821-5697-0707 WA : 0822-5683-2797 #grosircream  #creamfarmasimurah  #pabrikskincare  #skincaremurah  #jellyglowing  #redjelly  #redjellymsglow  #lotionpemutih  #whiteningbodylotion  #lotionpink  #saleppelicin  #salepwhitening  #pemutihbadankiloa  #creamfarmakiloan  #distributorcreamfarma  #bodyserum  #serumpemutih  #arbutin  #spf50  #creamfarma  #nightpurple  #purplestrong  #daycream  #nightcream  #creamlipatan 
FOUNDATION CUBREMI MATTE 7GM RM28

Foundation viral 2018 
#cubremi foundation boleh COVER semua cela kat muka tu , tak perlu nak concealer bagai . Baru lah nampak berseri seri . Jangan risau cubremi foundation ni memang sangat2 FULL COVERAGE ! Dah la kasi efek flawless dan glowing , ada SPF 50 , tahan lama pulak tu .

#cubremi #cubremifoundation #spf50
#codkualalumpur #codgombak #codsetapak #coddanaukota #cod #agentcubremi  #agentkualalumpur
Have you ever been outdoors either during a hot or cold period and started feeling some form of discomfort/pain on your skin? Well, you could have experienced sun/cold burns. How did you deal with it? How will you handle it the next time it happens? #MaskoffMonday #SPF50 #OriflameChangesLivesAfrica
Have you ever been outdoors either during a hot or cold period and started feeling some form of discomfort/pain on your skin? Well, you could have experienced sun/cold burns. How did you deal with it? How will you handle it the next time it happens? #MaskoffMonday  #SPF50  #OriflameChangesLivesAfrica 
Berita baik untuk semua gadis-gadis kat luar sana. Memandangkan ramaii sangat yang dok whatsapp tanya promo set combo Year End Sales haritu takleh ke extend takleh ke extend. Haa ni nak bagitahu, laa ni lebih daripada tu nak bagi kat korang korang semua !!
.
Hannah Beautee nak bagi promosi tak masuk akal pada korang semua.
.
Ni dia, A GIFT BOX ! ! ! !
🌻 1 x Chanteq Serum
🌻 1 x Foundation Exclusive
🌻 1 x Whitening Face Bubble Soap
🌻 1 x Hand Towel
.
Dah la dapat semua ni, kotak beserta deco pun letopss !! Untung dan jimat !!
4 barang RM97 je !! Dah la harga tak masuk akal murah, lady boss nak bagi FREE POSTAGE pula tu !! Aduduuuu
.
Puas pujuk lady boss supaya bagi promo kat korang, berguling-guling kat lantai !! Kalau kali ni korang tak nak grab juga, memang rugi sangat2. Harga sebenar Gift Box Set ni RM140 tau!
.
Jadi korang korang semua, cepat grab this offer okay. Serious korang sangat untung dan jimat berlipat kali ganda kalau beli GIFT BOX SET ni.
.
Jadi siapa siapa yang nak grab tu haa whatsapp je ok !! Dari tadi tak lekang dengan phone sebab ramaii sangat nak grab promo kali ni. So korang cepat-cepat whatsapp ok.
.
AMARAN KERAS, Stock is limited . Once dah habis, NO MORE RESTOCK !
.
Jom whatsapp sekarang ! !
_______________________________
📲https://www.wasap.my/60172124159
📮Postage Monday-Friday
.
#hannahbeauteekajangbangi #hannahbeauteelovers #mencantiksambilmerawat #hannahchanteqbymiza #hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #chanteqserum #vanillalipmatte #lipmattemerawatbibir #marolaoil #sheabetter #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare #promosihujungtahun #HannahBeauteeYES2018
Berita baik untuk semua gadis-gadis kat luar sana. Memandangkan ramaii sangat yang dok whatsapp tanya promo set combo Year End Sales haritu takleh ke extend takleh ke extend. Haa ni nak bagitahu, laa ni lebih daripada tu nak bagi kat korang korang semua !! . Hannah Beautee nak bagi promosi tak masuk akal pada korang semua. . Ni dia, A GIFT BOX ! ! ! ! 🌻 1 x Chanteq Serum 🌻 1 x Foundation Exclusive 🌻 1 x Whitening Face Bubble Soap 🌻 1 x Hand Towel . Dah la dapat semua ni, kotak beserta deco pun letopss !! Untung dan jimat !! 4 barang RM97 je !! Dah la harga tak masuk akal murah, lady boss nak bagi FREE POSTAGE pula tu !! Aduduuuu . Puas pujuk lady boss supaya bagi promo kat korang, berguling-guling kat lantai !! Kalau kali ni korang tak nak grab juga, memang rugi sangat2. Harga sebenar Gift Box Set ni RM140 tau! . Jadi korang korang semua, cepat grab this offer okay. Serious korang sangat untung dan jimat berlipat kali ganda kalau beli GIFT BOX SET ni. . Jadi siapa siapa yang nak grab tu haa whatsapp je ok !! Dari tadi tak lekang dengan phone sebab ramaii sangat nak grab promo kali ni. So korang cepat-cepat whatsapp ok. . AMARAN KERAS, Stock is limited . Once dah habis, NO MORE RESTOCK ! . Jom whatsapp sekarang ! ! _______________________________ 📲https://www.wasap.my/60172124159 📮Postage Monday-Friday . #hannahbeauteekajangbangi  #hannahbeauteelovers  #mencantiksambilmerawat  #hannahchanteqbymiza  #hannahfoundation  #bukanfoundationbiasa  #chanteqserum  #vanillalipmatte  #lipmattemerawatbibir  #marolaoil  #sheabetter  #arganoil  #mesrawudhu  #flawless  #glowing  #smooth  #liquidbase  #spf50  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #malaysiaonlineshopping  #makeupviral  #foundationviral  #beauty  #glowandglowing  #beautyshop  #beautycare  #promosihujungtahun  #HannahBeauteeYES2018 
Taking a dip, 2 more days then it’s holidays! No more packing lunches 💪🏻🤣
Taking a dip, 2 more days then it’s holidays! No more packing lunches 💪🏻🤣
Berita baik untuk semua gadis-gadis kat luar sana. Memandangkan ramaii sangat yang dok whatsapp tanya promo set combo Year End Sales haritu takleh ke extend takleh ke extend. Haa ni nak bagitahu, laa ni lebih daripada tu nak bagi kat korang korang semua !!
.
Hannah Beautee nak bagi promosi tak masuk akal pada korang semua.
.
Ni dia, A GIFT BOX ! ! ! !
🌻 1 x Chanteq Serum
🌻 1 x Foundation Exclusive
🌻 1 x Whitening Face Bubble Soap
🌻 1 x Hand Towel
.
Dah la dapat semua ni, kotak beserta deco pun letopss !! Untung dan jimat !!
4 barang RM97 je !! Dah la harga tak masuk akal murah, lady boss nak bagi FREE POSTAGE pula tu !! Aduduuuu
.
Puas pujuk lady boss supaya bagi promo kat korang, berguling-guling kat lantai !! Kalau kali ni korang tak nak grab juga, memang rugi sangat2. Harga sebenar Gift Box Set ni RM140 tau!
.
Jadi korang korang semua, cepat grab this offer okay. Serious korang sangat untung dan jimat berlipat kali ganda kalau beli GIFT BOX SET ni.
.
Jadi siapa siapa yang nak grab tu haa whatsapp je ok !! Dari tadi tak lekang dengan phone sebab ramaii sangat nak grab promo kali ni. So korang cepat-cepat whatsapp ok.
.
AMARAN KERAS, Stock is limited . Once dah habis, NO MORE RESTOCK !
.
Jom whatsapp sekarang ! !
_______________________________
📲https://www.wasap.my/60172124159
📮Postage Monday-Friday
.
#hannahbeauteekajangbangi #hannahbeauteelovers #mencantiksambilmerawat #hannahchanteqbymiza #hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #chanteqserum #vanillalipmatte #lipmattemerawatbibir #marolaoil #sheabetter #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare #promosihujungtahun #HannahBeauteeYES2018
Berita baik untuk semua gadis-gadis kat luar sana. Memandangkan ramaii sangat yang dok whatsapp tanya promo set combo Year End Sales haritu takleh ke extend takleh ke extend. Haa ni nak bagitahu, laa ni lebih daripada tu nak bagi kat korang korang semua !! . Hannah Beautee nak bagi promosi tak masuk akal pada korang semua. . Ni dia, A GIFT BOX ! ! ! ! 🌻 1 x Chanteq Serum 🌻 1 x Foundation Exclusive 🌻 1 x Whitening Face Bubble Soap 🌻 1 x Hand Towel . Dah la dapat semua ni, kotak beserta deco pun letopss !! Untung dan jimat !! 4 barang RM97 je !! Dah la harga tak masuk akal murah, lady boss nak bagi FREE POSTAGE pula tu !! Aduduuuu . Puas pujuk lady boss supaya bagi promo kat korang, berguling-guling kat lantai !! Kalau kali ni korang tak nak grab juga, memang rugi sangat2. Harga sebenar Gift Box Set ni RM140 tau! . Jadi korang korang semua, cepat grab this offer okay. Serious korang sangat untung dan jimat berlipat kali ganda kalau beli GIFT BOX SET ni. . Jadi siapa siapa yang nak grab tu haa whatsapp je ok !! Dari tadi tak lekang dengan phone sebab ramaii sangat nak grab promo kali ni. So korang cepat-cepat whatsapp ok. . AMARAN KERAS, Stock is limited . Once dah habis, NO MORE RESTOCK ! . Jom whatsapp sekarang ! ! _______________________________ 📲https://www.wasap.my/60172124159 📮Postage Monday-Friday . #hannahbeauteekajangbangi  #hannahbeauteelovers  #mencantiksambilmerawat  #hannahchanteqbymiza  #hannahfoundation  #bukanfoundationbiasa  #chanteqserum  #vanillalipmatte  #lipmattemerawatbibir  #marolaoil  #sheabetter  #arganoil  #mesrawudhu  #flawless  #glowing  #smooth  #liquidbase  #spf50  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #malaysiaonlineshopping  #makeupviral  #foundationviral  #beauty  #glowandglowing  #beautyshop  #beautycare  #promosihujungtahun  #HannahBeauteeYES2018 
Walau cuaca sudah musim hujan penggunaan Suncare tetap dilakukan agar kulit wajahmu tetap terlindungi dari radikal bebas. Gunakan Suncare dari Shineskin untuk perlindungan terbaik kulit wajahmu di siang hari. Salah satunya Suncare Daily Extra ini 😄👇 SUNCARE DAILY EXTRA adalah tabir surya untuk melindungi wajah dari pengaruh buruk sinar matahari, radikal bebas yang merusak kulit, berperan sebagai anti oksidan yang penting untuk kulit. 
Daily Extra diperkaya dengan kandungan Licorice Extract dan Alpha Arbutin sehingga dapat membuat kulit tampak lebih cerah. ◇ Manfaat dari Licorice Extract adalah dapat membantu mencegah pigmentasi, melembutkan sekaligus mencerahkan kulit wajah ◇ Manfaat Alpha Arbutin adalah menghambat berkembangnya melamin yang dapat mengakibatkan kulit tampak gelap. Arbutin sangat cepat larut dalam air sehingga hal ini juga mempengaruhi proses penyerapan kulit secara efektif akan langsung berkerja meresap kedalam kulit dan tidak merusak keseimbangan kulit, sehingga memberi efek cerah, kenyal dan glowing.

POM NA 18161700629
Netto : 10g  #creampagi #sunblock #creammalam #creampagiacne #creamantiiritasi #nisrinaskincarejogja #kliniknisrina #creammatapanda #serumglowing #creamflekaman #serumflek #creampagicollagen #nisrinaskincare #kliniknisrinaskincarejogja #creamfleknisrina #bbcream #shineskin #shineskinjakarta  #skincare #paketfleknisrinaskincare #paketbodywhitening #sunscreenbody #creamdokter #creamfarmasi #paketglowingfleknisrina #creampagibagus #creampagibedak #sunblockspf50 #spf50 #sunblockpink
Walau cuaca sudah musim hujan penggunaan Suncare tetap dilakukan agar kulit wajahmu tetap terlindungi dari radikal bebas. Gunakan Suncare dari Shineskin untuk perlindungan terbaik kulit wajahmu di siang hari. Salah satunya Suncare Daily Extra ini 😄👇 SUNCARE DAILY EXTRA adalah tabir surya untuk melindungi wajah dari pengaruh buruk sinar matahari, radikal bebas yang merusak kulit, berperan sebagai anti oksidan yang penting untuk kulit. Daily Extra diperkaya dengan kandungan Licorice Extract dan Alpha Arbutin sehingga dapat membuat kulit tampak lebih cerah. ◇ Manfaat dari Licorice Extract adalah dapat membantu mencegah pigmentasi, melembutkan sekaligus mencerahkan kulit wajah ◇ Manfaat Alpha Arbutin adalah menghambat berkembangnya melamin yang dapat mengakibatkan kulit tampak gelap. Arbutin sangat cepat larut dalam air sehingga hal ini juga mempengaruhi proses penyerapan kulit secara efektif akan langsung berkerja meresap kedalam kulit dan tidak merusak keseimbangan kulit, sehingga memberi efek cerah, kenyal dan glowing. POM NA 18161700629 Netto : 10g #creampagi  #sunblock  #creammalam  #creampagiacne  #creamantiiritasi  #nisrinaskincarejogja  #kliniknisrina  #creammatapanda  #serumglowing  #creamflekaman  #serumflek  #creampagicollagen  #nisrinaskincare  #kliniknisrinaskincarejogja  #creamfleknisrina  #bbcream  #shineskin  #shineskinjakarta  #skincare  #paketfleknisrinaskincare  #paketbodywhitening  #sunscreenbody  #creamdokter  #creamfarmasi  #paketglowingfleknisrina  #creampagibagus  #creampagibedak  #sunblockspf50  #spf50  #sunblockpink 
We officially entered the season of 🌞Sunshine! While we bask in the sun, we have to take a few precautions too 
Here's our Super Summer Tips to Help You: •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
1. CHECK EXPIRATION DATE⏰ 
Sunscreen expires. Anything that is old has lost its effectiveness in protecting you from the sun's harmful rays👍
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
2. FULL PROTECTION💯
A higher SPF is recommended especially on days you will be spending a lot of time in the sun. Look for sunscreens with "Broad Spectrum" - They protect you from UVA & UVB👍
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
3. BE VIGILENT 👓
Apply sunscreen 20 mins before going out. Reapply every 2 hours even if it is waterproof👍 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
4. SLATHER IT ON 👙
Don't skimp on Suncreen! 1 tsp of sunscreen is the recommended use for every square ince of the skin👍
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
5. PROTECTION 👒🏠
It's hard to avoid the sun but you can reduce the exposure by staying in the shade. Also consider wearing hats & high breathable clothing to block out the rays👍
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
We're excited Summer is here but with anything you have to take in the sun in moderation & protect yourself as best as you can 👌
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
We have a variety of Sunscreens to choose from at JLA💚💙
Visit us & Protect your skin this Summer✔
We officially entered the season of 🌞Sunshine! While we bask in the sun, we have to take a few precautions too Here's our Super Summer Tips to Help You: ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 1. CHECK EXPIRATION DATE⏰ Sunscreen expires. Anything that is old has lost its effectiveness in protecting you from the sun's harmful rays👍 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 2. FULL PROTECTION💯 A higher SPF is recommended especially on days you will be spending a lot of time in the sun. Look for sunscreens with "Broad Spectrum" - They protect you from UVA & UVB👍 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 3. BE VIGILENT 👓 Apply sunscreen 20 mins before going out. Reapply every 2 hours even if it is waterproof👍 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 4. SLATHER IT ON 👙 Don't skimp on Suncreen! 1 tsp of sunscreen is the recommended use for every square ince of the skin👍 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 5. PROTECTION 👒🏠 It's hard to avoid the sun but you can reduce the exposure by staying in the shade. Also consider wearing hats & high breathable clothing to block out the rays👍 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• We're excited Summer is here but with anything you have to take in the sun in moderation & protect yourself as best as you can 👌 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• We have a variety of Sunscreens to choose from at JLA💚💙 Visit us & Protect your skin this Summer✔
Nearly all of the visible signs of aging are due to accumulated sun exposure🔆. This condition, known as photoaging, causes the appearance of wrinkled, dull, and lifeless skin on sun exposed areas of your skin. The AHAs, including glycolic acid and polyhydroxy acids such as gluconolactone and lactobionic acid (the hero ingredient in the @makeprem radiance peeling sleeping pack), along with daily sunscreen 🔆have been shown to help reverse some of the visible signs of photodamage♨️. Repeated use makes the skin texture smooth with a reduced appearance of fine lines and wrinkles.

Centella asiatica ☘and sunscreen 🌻 is another powerful combination that helps repair skin damage from external stressors and keep skin healthy and balanced. After all, healthy, plump skin begins with a strong skin barrier!🌈💧 Use the code GLOW12 to get additional IDR20k off with a min purchase of IDR500k at @shopee_id👋
Nearly all of the visible signs of aging are due to accumulated sun exposure🔆. This condition, known as photoaging, causes the appearance of wrinkled, dull, and lifeless skin on sun exposed areas of your skin. The AHAs, including glycolic acid and polyhydroxy acids such as gluconolactone and lactobionic acid (the hero ingredient in the @makeprem radiance peeling sleeping pack), along with daily sunscreen 🔆have been shown to help reverse some of the visible signs of photodamage♨️. Repeated use makes the skin texture smooth with a reduced appearance of fine lines and wrinkles. Centella asiatica ☘and sunscreen 🌻 is another powerful combination that helps repair skin damage from external stressors and keep skin healthy and balanced. After all, healthy, plump skin begins with a strong skin barrier!🌈💧 Use the code GLOW12 to get additional IDR20k off with a min purchase of IDR500k at @shopee_id👋
#어제 늦게들어왔더니#아침 에#출근 준비하기도귀찮고해서#홍진영 언니가언급해서불티나게팔렸다는#미바 #bb크림 을#프랑스 에서사온#썬크림 #topicrem 과섞어서써봤어요 #토피크렘 의수분썬크림은지금까지써본그어떤#자외선차단제 보다촉촉해요!어마어마한광이돈답니다! 문제는..#피부 보정이1도안돼요! 그런데더문제는요..이 위에는무얼발라도다밀려요!!!세상더럽... 역시#화장품 은#한국 이라며..😭아까우니까약속없는날만대충섞어서쳐발쳐발하고있어요😓 #오늘 #miba 랑섞은느낌은..뭐...그럭저럭이라고나할까요..다두드려서집어넣고말겠다는심정으로미친듯이두드렸더니덜밀리긴해요 커버력은손등에발랐을때약간톤업이되면서핏줄이좀가려지는정도에요#비비크림 에자외선차단기능이있긴한데저는정통썬크림파라서요;;미바비비는추천이지만요 토피크렘썬블럭은그닥추천하고싶지않아요..
#뷰티 #일상#cosmetics #beauty#sunscreen #daily#base#makeup#skincare#moisturizing #cream#spf50#sunblock
#어제  늦게들어왔더니#아침  에#출근  준비하기도귀찮고해서#홍진영  언니가언급해서불티나게팔렸다는#미바  #bb크림  을#프랑스  에서사온#썬크림  #topicrem  과섞어서써봤어요 #토피크렘  의수분썬크림은지금까지써본그어떤#자외선차단제  보다촉촉해요!어마어마한광이돈답니다! 문제는..#피부  보정이1도안돼요! 그런데더문제는요..이 위에는무얼발라도다밀려요!!!세상더럽... 역시#화장품  은#한국  이라며..😭아까우니까약속없는날만대충섞어서쳐발쳐발하고있어요😓 #오늘  #miba  랑섞은느낌은..뭐...그럭저럭이라고나할까요..다두드려서집어넣고말겠다는심정으로미친듯이두드렸더니덜밀리긴해요 커버력은손등에발랐을때약간톤업이되면서핏줄이좀가려지는정도에요#비비크림  에자외선차단기능이있긴한데저는정통썬크림파라서요;;미바비비는추천이지만요 토피크렘썬블럭은그닥추천하고싶지않아요.. #뷰티  #일상 #cosmetics  #beauty #sunscreen  #daily #base #makeup #skincare #moisturizing  #cream #spf50 #sunblock 
Cara mudah untuk JIMAT poket anda menjelang 2019.

Jom jadi ELIT MEMBER NUROSE.

1. Pendaftaran RM15 setahun
2. Dapat diskaun 10%
3. Diskaun 20% pada hari lahir anda.

SLIDE KE KIRI UNTUK RUJUK HARGA MEMBERSHIP.
. 
Best ke syok? 😍

Berminat? Meh ler daftar kat sini
📲 +6016 9032620

Atau terus klik link di bio.
.

#mektomey 
#nurosehq
#nuroseelitmember 
#membership
#shopee
#1212sales 
#bloomlikeroses
#beautycosmetic
#sales
#foundation
#sephoramy
#sephoramalaysia
#bbcushion
#foundation 
#makeupbase 
#spf50
#makeup
#simplemakeup
#naturalbeauty
#naturalmakeup
#dailymakeup
#makeuplover
#selayang
#codselayang
#tvalhijrah
#nona
#arianilovers
Cara mudah untuk JIMAT poket anda menjelang 2019. Jom jadi ELIT MEMBER NUROSE. 1. Pendaftaran RM15 setahun 2. Dapat diskaun 10% 3. Diskaun 20% pada hari lahir anda. SLIDE KE KIRI UNTUK RUJUK HARGA MEMBERSHIP. . Best ke syok? 😍 Berminat? Meh ler daftar kat sini 📲 +6016 9032620 Atau terus klik link di bio. . #mektomey  #nurosehq  #nuroseelitmember  #membership  #shopee  #1212sales  #bloomlikeroses  #beautycosmetic  #sales  #foundation  #sephoramy  #sephoramalaysia  #bbcushion  #foundation  #makeupbase  #spf50  #makeup  #simplemakeup  #naturalbeauty  #naturalmakeup  #dailymakeup  #makeuplover  #selayang  #codselayang  #tvalhijrah  #nona  #arianilovers 
Cara mudah untuk jimatkan poket anda menjelang 2019.

Jom jadi Elit Member Nurose.

1. Pendaftaran RM15 setahun
2. Dapat diskaun 10%
3. Diskaun 20% pada hari lahir anda.

SLIDE KE KIRI UNTUK LIHAT HARGA MEMBERSHIP.
.

Best ke syok? 😍

Meh ler teruskan kempen jimat ni. Jon daftar kat sini
📲 +6011 10582620

Atau terus klik link di bio.
.

#nurosehq
#nuroseelitmember 
#membership
#shopee
#1212sales 
#bloomlikeroses
#beautycosmetic
#sales
#foundation
#sephoramy
#sephoramalaysia
#bbcushion
#foundation 
#makeupbase 
#spf50
#makeup
#simplemakeup
#naturalbeauty
#naturalmakeup
#dailymakeup
#makeuplover
#selayang
#codselayang
#tvalhijrah
#nona
#arianilovers
Cara mudah untuk jimatkan poket anda menjelang 2019. Jom jadi Elit Member Nurose. 1. Pendaftaran RM15 setahun 2. Dapat diskaun 10% 3. Diskaun 20% pada hari lahir anda. SLIDE KE KIRI UNTUK LIHAT HARGA MEMBERSHIP. . Best ke syok? 😍 Meh ler teruskan kempen jimat ni. Jon daftar kat sini 📲 +6011 10582620 Atau terus klik link di bio. . #nurosehq  #nuroseelitmember  #membership  #shopee  #1212sales  #bloomlikeroses  #beautycosmetic  #sales  #foundation  #sephoramy  #sephoramalaysia  #bbcushion  #foundation  #makeupbase  #spf50  #makeup  #simplemakeup  #naturalbeauty  #naturalmakeup  #dailymakeup  #makeuplover  #selayang  #codselayang  #tvalhijrah  #nona  #arianilovers 
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50 PA+++!.
.
😍 One of the best selling COSRX products.
.
🎉 SPF 50 PA+++, light-weight texture.
🎉 1.69 FL.oz / 50 ml
💰 RM 46 only! (Excluding Postage)
📮 Postage : RM7 (WM), RM10 (EM)
.
✅ Completely blocks the UVA and UVB.
.
✅ Moisturizes and hydrate dry skin by ALOE VERA LEAF EXTRACT!.
.
✅ The combination of scientifically proven sun protection and natural ingredients, provide the skin protection layer.
.
✅ Prevent any further dehydration of skin.
.
⭐️Remember, a GLOWING SKIN is a HEALTHY SKIN! ⭐️
🌸GET YOUR KBEAUTY PRODUCTS NOW! 🌸
📲Whatsapp to order!! +601159393977
.
#koreanbeauty #kbeauty #kbeautymalaysia #koreanskincare #skincare #skincareproducts  #sensitiveskincare 
#cosrx #cosrxmalaysia #cosrxoriginal #cosrxmurah #cosrxreadystockmalaysia 
#sunblock #sunscreen #spf50 #sunblockspf50 #aloesoothingsuncream #cosrxaloesoothingsuncream #cosrxaloevera #cosrxaloesuncream #aloesoothingsuncreammurah
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50 PA+++!. . 😍 One of the best selling COSRX products. . 🎉 SPF 50 PA+++, light-weight texture. 🎉 1.69 FL.oz / 50 ml 💰 RM 46 only! (Excluding Postage) 📮 Postage : RM7 (WM), RM10 (EM) . ✅ Completely blocks the UVA and UVB. . ✅ Moisturizes and hydrate dry skin by ALOE VERA LEAF EXTRACT!. . ✅ The combination of scientifically proven sun protection and natural ingredients, provide the skin protection layer. . ✅ Prevent any further dehydration of skin. . ⭐️Remember, a GLOWING SKIN is a HEALTHY SKIN! ⭐️ 🌸GET YOUR KBEAUTY PRODUCTS NOW! 🌸 📲Whatsapp to order!! +601159393977 . #koreanbeauty  #kbeauty  #kbeautymalaysia  #koreanskincare  #skincare  #skincareproducts  #sensitiveskincare  #cosrx  #cosrxmalaysia  #cosrxoriginal  #cosrxmurah  #cosrxreadystockmalaysia  #sunblock  #sunscreen  #spf50  #sunblockspf50  #aloesoothingsuncream  #cosrxaloesoothingsuncream  #cosrxaloevera  #cosrxaloesuncream  #aloesoothingsuncreammurah 
พร้อมส่งจ้า~~ ด่วน‼️❤️ แท้ 💯💯💯% 🌞 Sivanna Colors Smart Sun Protection White Lifestyc Use SPF 50 PA + + + 🌞

เข้าเเล้วค่าาา 🎉 ถามหากันเยอะมากก ✨ สเปรย์กันเเดดปกป้องผิวจากแสงแดด ได้ทั้งผิวกายและผิวหน้า 😍 ด้วยคุณสมบัติป้องกันแสงแดดนานถึง 1.30 ชม. และสามารถใช้ได้กับ 🏖 ผิวที่เปียกน้ำด้วยอีกน้า 😘 สำหรับที่สาวๆ ที่ต้องออกสู้แดดนานๆไม่อยากหน้าคล้ำ 🌞 โดยสามารถใช้ร่วมกับครีมกันแดดได้ เพื่อปกป้องผิวของสาวๆให้ดีขึ้น 💗 ปรับผิวสว่าง ใช้ง่ายพกพาสะดวก 👍 ขาวใสใน 2นาที เพียงเเค่ฉีดเองจ้า (สเปรย์กันแดดปริมาณ 150 ml.) #ไม่เทานะจ๊ะ 😉
.
🛍 เพียงขวดละ 170.- รีบเลยค่าาาา 😘
.
[ 📬 ลทบ.40 EMS 60 นะคะ ]

#SIVANNA #สเปรย์ #กันแดด #สเปรย์กันแดด #สเปรย์กันแดดผิวขาว #sunprotection #กันแดดsivanna #SPF50 #PA+++🏖
พร้อมส่งจ้า~~ ด่วน‼️❤️ แท้ 💯💯💯% 🌞 Sivanna Colors Smart Sun Protection White Lifestyc Use SPF 50 PA + + + 🌞 เข้าเเล้วค่าาา 🎉 ถามหากันเยอะมากก ✨ สเปรย์กันเเดดปกป้องผิวจากแสงแดด ได้ทั้งผิวกายและผิวหน้า 😍 ด้วยคุณสมบัติป้องกันแสงแดดนานถึง 1.30 ชม. และสามารถใช้ได้กับ 🏖 ผิวที่เปียกน้ำด้วยอีกน้า 😘 สำหรับที่สาวๆ ที่ต้องออกสู้แดดนานๆไม่อยากหน้าคล้ำ 🌞 โดยสามารถใช้ร่วมกับครีมกันแดดได้ เพื่อปกป้องผิวของสาวๆให้ดีขึ้น 💗 ปรับผิวสว่าง ใช้ง่ายพกพาสะดวก 👍 ขาวใสใน 2นาที เพียงเเค่ฉีดเองจ้า (สเปรย์กันแดดปริมาณ 150 ml.) #ไม ่เทานะจ๊ะ 😉 . 🛍 เพียงขวดละ 170.- รีบเลยค่าาาา 😘 . [ 📬 ลทบ.40 EMS 60 นะคะ ] #SIVANNA  #สเปรย ์ #ก ันแดด #สเปรย ์กันแดด #สเปรย ์กันแดดผิวขาว #sunprotection  #ก ันแดดsivanna #SPF50  #PA +++🏖
พร้อมส่งจ้า~~ ด่วน‼️❤️ แท้ 💯💯💯% 🌞 Sivanna Colors Smart Sun Protection White Lifestyc Use SPF 50 PA + + + 🌞

เข้าเเล้วค่าาา 🎉 ถามหากันเยอะมากก ✨ สเปรย์กันเเดดปกป้องผิวจากแสงแดด ได้ทั้งผิวกายและผิวหน้า 😍 ด้วยคุณสมบัติป้องกันแสงแดดนานถึง 1.30 ชม. และสามารถใช้ได้กับ 🏖 ผิวที่เปียกน้ำด้วยอีกน้า 😘 สำหรับที่สาวๆ ที่ต้องออกสู้แดดนานๆไม่อยากหน้าคล้ำ 🌞 โดยสามารถใช้ร่วมกับครีมกันแดดได้ เพื่อปกป้องผิวของสาวๆให้ดีขึ้น 💗 ปรับผิวสว่าง ใช้ง่ายพกพาสะดวก 👍 ขาวใสใน 2นาที เพียงเเค่ฉีดเองจ้า (สเปรย์กันแดดปริมาณ 150 ml.) #ไม่เทานะจ๊ะ 😉
.
🛍 เพียงขวดละ 170.- รีบเลยค่าาาา 😘
.
[ 📬 ลทบ.40 EMS 60 นะคะ ]

#SIVANNA #สเปรย์ #กันแดด #สเปรย์กันแดด #สเปรย์กันแดดผิวขาว #sunprotection #กันแดดsivanna #SPF50 #PA+++🏖
พร้อมส่งจ้า~~ ด่วน‼️❤️ แท้ 💯💯💯% 🌞 Sivanna Colors Smart Sun Protection White Lifestyc Use SPF 50 PA + + + 🌞 เข้าเเล้วค่าาา 🎉 ถามหากันเยอะมากก ✨ สเปรย์กันเเดดปกป้องผิวจากแสงแดด ได้ทั้งผิวกายและผิวหน้า 😍 ด้วยคุณสมบัติป้องกันแสงแดดนานถึง 1.30 ชม. และสามารถใช้ได้กับ 🏖 ผิวที่เปียกน้ำด้วยอีกน้า 😘 สำหรับที่สาวๆ ที่ต้องออกสู้แดดนานๆไม่อยากหน้าคล้ำ 🌞 โดยสามารถใช้ร่วมกับครีมกันแดดได้ เพื่อปกป้องผิวของสาวๆให้ดีขึ้น 💗 ปรับผิวสว่าง ใช้ง่ายพกพาสะดวก 👍 ขาวใสใน 2นาที เพียงเเค่ฉีดเองจ้า (สเปรย์กันแดดปริมาณ 150 ml.) #ไม ่เทานะจ๊ะ 😉 . 🛍 เพียงขวดละ 170.- รีบเลยค่าาาา 😘 . [ 📬 ลทบ.40 EMS 60 นะคะ ] #SIVANNA  #สเปรย ์ #ก ันแดด #สเปรย ์กันแดด #สเปรย ์กันแดดผิวขาว #sunprotection  #ก ันแดดsivanna #SPF50  #PA +++🏖
PRODUK BARU KELUARAN ZHULIAN! 
Lindungi kulit anda dari kesan kerosakan sinar UV sambil mencerahkan tona kulit anda dengan produk kecantikan terbaru daripada *ZHULIAN ~ Veilea UV Shield CC Milk*! Dengan satu aplikasi mudah, anda mampu memiliki kulit yang terpelihara, tanpa cela dan cerah sekata.  Disediakan dengan perlindungan suria SPF 50+ PA++++ serta Ciri Teknologi Pembetukan Tona Kulit Korea, anda pasti tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat.  Dapatkan satu sekarang…

wasap segera!!!
0198895089
0198895089
0198895089

#zhulian #zhulianmalaysia #uv #spf50 #veilea
PRODUK BARU KELUARAN ZHULIAN! Lindungi kulit anda dari kesan kerosakan sinar UV sambil mencerahkan tona kulit anda dengan produk kecantikan terbaru daripada *ZHULIAN ~ Veilea UV Shield CC Milk*! Dengan satu aplikasi mudah, anda mampu memiliki kulit yang terpelihara, tanpa cela dan cerah sekata. Disediakan dengan perlindungan suria SPF 50+ PA++++ serta Ciri Teknologi Pembetukan Tona Kulit Korea, anda pasti tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat. Dapatkan satu sekarang… wasap segera!!! 0198895089 0198895089 0198895089 #zhulian  #zhulianmalaysia  #uv  #spf50  #veilea 
PRODUK BARU KELUARAN ZHULIAN!

Lindungi kulit anda dari kesan kerosakan sinar UV sambil mencerahkan tona kulit anda dengan produk kecantikan terbaru daripada *ZHULIAN ~ Veilea UV Shield CC Milk*! Dengan satu aplikasi mudah, anda mampu memiliki kulit yang terpelihara, tanpa cela dan cerah sekata.  Disediakan dengan perlindungan suria SPF 50+ PA++++ serta Ciri Teknologi Pembetukan Tona Kulit Korea, anda pasti tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat.  Dapatkan satu sekarang…

wasap segera!!!
0198895089
0198895089
0198895089

#zhulian #zhulianmalaysia #uv #spf50 #veilea
PRODUK BARU KELUARAN ZHULIAN! Lindungi kulit anda dari kesan kerosakan sinar UV sambil mencerahkan tona kulit anda dengan produk kecantikan terbaru daripada *ZHULIAN ~ Veilea UV Shield CC Milk*! Dengan satu aplikasi mudah, anda mampu memiliki kulit yang terpelihara, tanpa cela dan cerah sekata. Disediakan dengan perlindungan suria SPF 50+ PA++++ serta Ciri Teknologi Pembetukan Tona Kulit Korea, anda pasti tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat. Dapatkan satu sekarang… wasap segera!!! 0198895089 0198895089 0198895089 #zhulian  #zhulianmalaysia  #uv  #spf50  #veilea 
PRODUK BARU KELUARAN ZHULIAN!

Lindungi kulit anda dari kesan kerosakan sinar UV sambil mencerahkan tona kulit anda dengan produk kecantikan terbaru daripada *ZHULIAN ~ Veilea UV Shield CC Milk*! Dengan satu aplikasi mudah, anda mampu memiliki kulit yang terpelihara, tanpa cela dan cerah sekata.  Disediakan dengan perlindungan suria SPF 50+ PA++++ serta Ciri Teknologi Pembetukan Tona Kulit Korea, anda pasti tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat.  Dapatkan satu sekarang…

wasap segera!!!
0198895089
0198895089
0198895089

#zhulian #zhulianmalaysia #uv #spf50 #veilea
PRODUK BARU KELUARAN ZHULIAN! Lindungi kulit anda dari kesan kerosakan sinar UV sambil mencerahkan tona kulit anda dengan produk kecantikan terbaru daripada *ZHULIAN ~ Veilea UV Shield CC Milk*! Dengan satu aplikasi mudah, anda mampu memiliki kulit yang terpelihara, tanpa cela dan cerah sekata. Disediakan dengan perlindungan suria SPF 50+ PA++++ serta Ciri Teknologi Pembetukan Tona Kulit Korea, anda pasti tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat. Dapatkan satu sekarang… wasap segera!!! 0198895089 0198895089 0198895089 #zhulian  #zhulianmalaysia  #uv  #spf50  #veilea 
🎉🎊🎉Os presentamos nuestra nueva gama de productos ¡Serums City Cocoon!🎉🎊🎉⠀
⠀
¿Quieres saber más sobre ellos? Atentos a nuestras próximas publicaciones, hablaremos uno a uno de todos lo que rodea a City Cocoon Serums para tu piel 💚⠀
⠀
#ecofriendly #ecocosmetics #ecologico #cosmeticanatural #cosmeticaecologica #crueltyfree #crueltyfreebeauty #citycocoonskincare #urbanskin #plasticfree #naturalcosmetics #spf50 #factor50 #sinparabenos #eco #antipolución #notestadoenanimales #serumscitycocoon #serumsnaturales #skinserums #serumseco
🎉🎊🎉Os presentamos nuestra nueva gama de productos ¡Serums City Cocoon!🎉🎊🎉⠀ ⠀ ¿Quieres saber más sobre ellos? Atentos a nuestras próximas publicaciones, hablaremos uno a uno de todos lo que rodea a City Cocoon Serums para tu piel 💚⠀ ⠀ #ecofriendly  #ecocosmetics  #ecologico  #cosmeticanatural  #cosmeticaecologica  #crueltyfree  #crueltyfreebeauty  #citycocoonskincare  #urbanskin  #plasticfree  #naturalcosmetics  #spf50  #factor50  #sinparabenos  #eco  #antipolución  #notestadoenanimales  #serumscitycocoon  #serumsnaturales  #skinserums  #serumseco 
Tengok tuuuu muka sis Selepas pakai Cubremi foundation ‼️‼️nampak MATTE n natural  je kan uolls😍😍😍 Sis dah pakai sejak tahun lepas lagi cubremi foundation ni.memang elokk👍👍, ia lngsung tak melekit kat muka kita buat kulit jadi lembab adalahhh.

Lagisatu kalau berpeluh ke die tak kan bercapuk dia makin glowing muka uolls.spf pon tinggi taww serius tak tipu memang best pakai 💖💖 rugi tak cuba 💕💕 #cubremi #cubremifoundation #spf50 #kualalumpur #pasirputeh #gombak #kelantan #jerteh #tamanmelati #srirampai #codkualalumpur #codpasirputeh #codbesut #codjerteh  #murahmurah
Tengok tuuuu muka sis Selepas pakai Cubremi foundation ‼️‼️nampak MATTE n natural je kan uolls😍😍😍 Sis dah pakai sejak tahun lepas lagi cubremi foundation ni.memang elokk👍👍, ia lngsung tak melekit kat muka kita buat kulit jadi lembab adalahhh. Lagisatu kalau berpeluh ke die tak kan bercapuk dia makin glowing muka uolls.spf pon tinggi taww serius tak tipu memang best pakai 💖💖 rugi tak cuba 💕💕 #cubremi  #cubremifoundation  #spf50  #kualalumpur  #pasirputeh  #gombak  #kelantan  #jerteh  #tamanmelati  #srirampai  #codkualalumpur  #codpasirputeh  #codbesut  #codjerteh  #murahmurah 
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
Поверь в волшебство, и твои мечты сбудутся! 
Наша любимая  пара прямо сейчас! 
Коллекция по уходу за телом Enchanted Wish нежный , ароматный и 
Романтичный Подарок для тех , чьё любимое время суток начинается после заката .
Уютный домашний вечер, гель и лосьон  мягко увлажнят кожу и подарят ей воздушный  аромат! 
Обещаем! Человек , которому достанется этот подарок обязательно поверит в чудеса !
Ваша , Виктория 🎁
Принимаю заказы по тел.: 89242398343
Праздничная упаковка и доставка в подарок !🎁 #уходзагубами #мэрикэй 
#мастеркласс #макияж #уходзалицом #консультантпокрасоте #уходзателом #гельдлядуша #лосьондлятела #скрабдлятела #муссдлятела #мерцающийспрейдлятела #набордлятела #делколон #лотосибамбук #антицеллюлитныйкрем #укрепляющийкремдлятела #шампунь #мужскойгельддядуша #набордляног #солнцезашитныйкрем #SPF30  #SPF50 #гельпослезагара
#системадлярук #подарокмаме #подароксестре #подарокколлеге #бархатныеручки #подарокнановыйгод
Поверь в волшебство, и твои мечты сбудутся! Наша любимая пара прямо сейчас! Коллекция по уходу за телом Enchanted Wish нежный , ароматный и Романтичный Подарок для тех , чьё любимое время суток начинается после заката . Уютный домашний вечер, гель и лосьон мягко увлажнят кожу и подарят ей воздушный аромат! Обещаем! Человек , которому достанется этот подарок обязательно поверит в чудеса ! Ваша , Виктория 🎁 Принимаю заказы по тел.: 89242398343 Праздничная упаковка и доставка в подарок !🎁 #уходзагубами  #мэрикэй  #мастеркласс  #макияж  #уходзалицом  #консультантпокрасоте  #уходзателом  #гельдлядуша  #лосьондлятела  #скрабдлятела  #муссдлятела  #мерцающийспрейдлятела  #набордлятела  #делколон  #лотосибамбук  #антицеллюлитныйкрем  #укрепляющийкремдлятела  #шампунь  #мужскойгельддядуша  #набордляног  #солнцезашитныйкрем  #SPF30  #SPF50  #гельпослезагара  #системадлярук  #подарокмаме  #подароксестре  #подарокколлеге  #бархатныеручки  #подарокнановыйгод 
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
Реально ли бороться с высыпаниями , проблемной и жирной кожей и при этом получать еще удовольствие? АБСОЛЮТНО РЕАЛЬНО👌 Правильно подобранный домашний уход и комплекс процедур у косметолога непременно дадут свои результаты. 
Уход SHINE STOP💆‍♀️
Уход предназначен для ✔комбинированной, ✔жирной кожи и ✔кожи с акне. Особенно он предназначен для избирательного ухода за кожей, находящейся в мало эстетичном состоянии 🙅‍♀️из-за избытка сальной секреции: ✔утолщенная кожа,✔ расширенные поры, ✔черные точки,✔ кератоз, излишний блеск.
CASMARA разработала комплексный избирательный уход для жирных💫 участков кожи. Спектр действия ухода очень широкий.  Уход нормализирует состояние кожи👌 со склонностью к жирности и блеску. Препятствует образованию угрей и папул👍, размножению бактерий и развитию себоррейных процессов. Подходит даже для самых тяжелых случаев.👍👍👍
.
.
Позвольте себе выбирать лучшее🤗
@casmara_od_ua 
Вопросы приобретения и сотрудничества в директ💌 либо по 📲0687237007
#casmaracosmetics #casmaramask #casmaraukraine #casmaraodessa #dermiumlabodessa #альгинатныемаски #касмара #касмараодесса #домашнийуход #косметологодесса #пилингодесса #альгинатныемаски #yourbeautyismygoal #bestoftheday #amazing #casmara #casmaraukraine #micellarwater #ampoule
#мицеллярнаявода #касмара#dermiumlab#spf50 #дермиумлаб #химическиепилинги #химическийпилингкиев #салициловаякислота #молочнаякислота #миндальнаякислота #гликолеваякислота
#casmara #міцелярнавода #ддкрем #ббкрем #касмара
Реально ли бороться с высыпаниями , проблемной и жирной кожей и при этом получать еще удовольствие? АБСОЛЮТНО РЕАЛЬНО👌 Правильно подобранный домашний уход и комплекс процедур у косметолога непременно дадут свои результаты. Уход SHINE STOP💆‍♀️ Уход предназначен для ✔комбинированной, ✔жирной кожи и ✔кожи с акне. Особенно он предназначен для избирательного ухода за кожей, находящейся в мало эстетичном состоянии 🙅‍♀️из-за избытка сальной секреции: ✔утолщенная кожа,✔ расширенные поры, ✔черные точки,✔ кератоз, излишний блеск. CASMARA разработала комплексный избирательный уход для жирных💫 участков кожи. Спектр действия ухода очень широкий.  Уход нормализирует состояние кожи👌 со склонностью к жирности и блеску. Препятствует образованию угрей и папул👍, размножению бактерий и развитию себоррейных процессов. Подходит даже для самых тяжелых случаев.👍👍👍 . . Позвольте себе выбирать лучшее🤗 @casmara_od_ua Вопросы приобретения и сотрудничества в директ💌 либо по 📲0687237007 #casmaracosmetics  #casmaramask  #casmaraukraine  #casmaraodessa  #dermiumlabodessa  #альгинатныемаски  #касмара  #касмараодесса  #домашнийуход  #косметологодесса  #пилингодесса  #альгинатныемаски  #yourbeautyismygoal  #bestoftheday  #amazing  #casmara  #casmaraukraine  #micellarwater  #ampoule  #мицеллярнаявода  #касмара #dermiumlab #spf50  #дермиумлаб  #химическиепилинги  #химическийпилингкиев  #салициловаякислота  #молочнаякислота  #миндальнаякислота  #гликолеваякислота  #casmara  #міцелярнавода  #ддкрем  #ббкрем  #касмара 
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus!
Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
GUESS WHAT!!? IT's Back in stock at @sephoraaus! Can't tell what all of the excitement is about? Head to our Instagram page to piece the puzzle together and pop down to your local Sephora store to stock up! Happy shopping 😍
⚘#Үнэ: 70'000 вон 🚛🚘#Хүргэлт_үнэгүй ☎️📞#Утас:9191-6692
#Luxury_Golden_Cushion_Foundation_ирлээ
✅Үрчлээний эсрэг 24кр алтны найрлагатай,
✅Нарны хэт ягаан туяаны өндөр хамгаалалттай энэхүү крем нь арьсыг чийгшүүлж өнгөлөг толигор гэрэлтсэн харагдуулахаас гадна нарны тос болон бэси давхар хэрэглэх шаардлагагүй.
🔺️ (#SPF50+/PA+++)
✅#Хэмжээ: 15гр+15гр
✅#өнгөний_сонголт №21
#Үнэ : 70'000 вон 🚛🚘#Хүргэлт_үнэгүй  ☎️📞#Утас :9191-6692 #Luxury_Golden_Cushion_Foundation_ирлээ  ✅Үрчлээний эсрэг 24кр алтны найрлагатай, ✅Нарны хэт ягаан туяаны өндөр хамгаалалттай энэхүү крем нь арьсыг чийгшүүлж өнгөлөг толигор гэрэлтсэн харагдуулахаас гадна нарны тос болон бэси давхар хэрэглэх шаардлагагүй. 🔺️ (#SPF50 +/PA+++) ✅#Хэмжээ : 15гр+15гр ✅#өнгөний_сонголт  №21
Walau cuaca sudah musim hujan penggunaan Suncare tetap dilakukan agar kulit wajahmu tetap terlindungi dari radikal bebas. Gunakan Suncare dari Shineskin untuk perlindungan terbaik kulit wajahmu di siang hari. Salah satunya Suncare Daily Extra ini 😄👇 SUNCARE DAILY EXTRA adalah tabir surya untuk melindungi wajah dari pengaruh buruk sinar matahari, radikal bebas yang merusak kulit, berperan sebagai anti oksidan yang penting untuk kulit. 
Daily Extra diperkaya dengan kandungan Licorice Extract dan Alpha Arbutin sehingga dapat membuat kulit tampak lebih cerah. ◇ Manfaat dari Licorice Extract adalah dapat membantu mencegah pigmentasi, melembutkan sekaligus mencerahkan kulit wajah ◇ Manfaat Alpha Arbutin adalah menghambat berkembangnya melamin yang dapat mengakibatkan kulit tampak gelap. Arbutin sangat cepat larut dalam air sehingga hal ini juga mempengaruhi proses penyerapan kulit secara efektif akan langsung berkerja meresap kedalam kulit dan tidak merusak keseimbangan kulit, sehingga memberi efek cerah, kenyal dan glowing.

POM NA 18161700629
Netto : 10g  #creampagi #sunblock #creammalam #creampagiacne #creamantiiritasi #nisrinaskincarejogja #kliniknisrina #creammatapanda #serumglowing #creamflekaman #serumflek #creampagicollagen #nisrinaskincare #kliniknisrinaskincarejogja #creamfleknisrina #bbcream #shineskin #shineskinjakarta  #skincare #paketfleknisrinaskincare #paketbodywhitening #sunscreenbody #creamdokter #creamfarmasi #paketglowingfleknisrina #creampagibagus #creampagibedak #sunblockspf50 #spf50 #sunblockpink
Walau cuaca sudah musim hujan penggunaan Suncare tetap dilakukan agar kulit wajahmu tetap terlindungi dari radikal bebas. Gunakan Suncare dari Shineskin untuk perlindungan terbaik kulit wajahmu di siang hari. Salah satunya Suncare Daily Extra ini 😄👇 SUNCARE DAILY EXTRA adalah tabir surya untuk melindungi wajah dari pengaruh buruk sinar matahari, radikal bebas yang merusak kulit, berperan sebagai anti oksidan yang penting untuk kulit. Daily Extra diperkaya dengan kandungan Licorice Extract dan Alpha Arbutin sehingga dapat membuat kulit tampak lebih cerah. ◇ Manfaat dari Licorice Extract adalah dapat membantu mencegah pigmentasi, melembutkan sekaligus mencerahkan kulit wajah ◇ Manfaat Alpha Arbutin adalah menghambat berkembangnya melamin yang dapat mengakibatkan kulit tampak gelap. Arbutin sangat cepat larut dalam air sehingga hal ini juga mempengaruhi proses penyerapan kulit secara efektif akan langsung berkerja meresap kedalam kulit dan tidak merusak keseimbangan kulit, sehingga memberi efek cerah, kenyal dan glowing. POM NA 18161700629 Netto : 10g #creampagi  #sunblock  #creammalam  #creampagiacne  #creamantiiritasi  #nisrinaskincarejogja  #kliniknisrina  #creammatapanda  #serumglowing  #creamflekaman  #serumflek  #creampagicollagen  #nisrinaskincare  #kliniknisrinaskincarejogja  #creamfleknisrina  #bbcream  #shineskin  #shineskinjakarta  #skincare  #paketfleknisrinaskincare  #paketbodywhitening  #sunscreenbody  #creamdokter  #creamfarmasi  #paketglowingfleknisrina  #creampagibagus  #creampagibedak  #sunblockspf50  #spf50  #sunblockpink 
🏵QZ DAILY DAY CREAM SPF 50 🏵

Penggunaan day cream dengan kandungan  SPF seringkali dianaktirikan, banyak orang beranggapan bahwa cream malam lebih penting daripada day cream apalagi jika kebetulan mereka tidak bekerja yang membuat mereka terpapar matahari secara langsung. .

Hmmm padahal nih sebenernya item terpenting dalam sebuah set skincare adalah day cream yang mengandung SPF karena sinar matahari yang lebih dari jam 10 pagi dapat menyebabkan penuaaan dini , flek dan berbagai masalah kulit lainnya. .

Lalu apa bedanya angka SPF dalam sebuah produk cream pagi? Semakin tinggi SPF berarti semakin lama si cream pagi dapat melindungi kulit. .

SPF 10 artinya perlindungan kulit selama 60 menit, jadi jika anda menggunakan cream pagi SPF 50 artinya cream pagi anda melindungi kulit anda selama 5 jam. .

Daily Day Cream QZ with SPF 50 selain mengandung Pitera, Sunflower oil, Kojic, Glycerin, Niacinamide, Gluconolactone dan berbagai nutrisi kulit lainnya juga mengandung SPF 50 yang artinya dapat melindungi kulit selama 5 jam dari sinar ultraviolet. .

Jadi, jangan pernah lupa untuk mengoles QZ  Daily Day Cream setiap hari ya !  untuk kulit yang cerah, moist, ternutrisi serta terlindung dari sinar ultraviolet ❤❤❤ .

Netto : 10gram

BPOM NA 18180120354 .

#paketcreamwajah #skincarebpom #paketcreamwajahbpom #skincarewajahbpom #creamwajahbpom #creambumil #creambusui #pitera #noparaben #sunblockwajah #spf50 #dailydaycream
🏵QZ DAILY DAY CREAM SPF 50 🏵 Penggunaan day cream dengan kandungan  SPF seringkali dianaktirikan, banyak orang beranggapan bahwa cream malam lebih penting daripada day cream apalagi jika kebetulan mereka tidak bekerja yang membuat mereka terpapar matahari secara langsung. . Hmmm padahal nih sebenernya item terpenting dalam sebuah set skincare adalah day cream yang mengandung SPF karena sinar matahari yang lebih dari jam 10 pagi dapat menyebabkan penuaaan dini , flek dan berbagai masalah kulit lainnya. . Lalu apa bedanya angka SPF dalam sebuah produk cream pagi? Semakin tinggi SPF berarti semakin lama si cream pagi dapat melindungi kulit. . SPF 10 artinya perlindungan kulit selama 60 menit, jadi jika anda menggunakan cream pagi SPF 50 artinya cream pagi anda melindungi kulit anda selama 5 jam. . Daily Day Cream QZ with SPF 50 selain mengandung Pitera, Sunflower oil, Kojic, Glycerin, Niacinamide, Gluconolactone dan berbagai nutrisi kulit lainnya juga mengandung SPF 50 yang artinya dapat melindungi kulit selama 5 jam dari sinar ultraviolet. . Jadi, jangan pernah lupa untuk mengoles QZ  Daily Day Cream setiap hari ya !  untuk kulit yang cerah, moist, ternutrisi serta terlindung dari sinar ultraviolet ❤❤❤ . Netto : 10gram BPOM NA 18180120354 . #paketcreamwajah  #skincarebpom  #paketcreamwajahbpom  #skincarewajahbpom  #creamwajahbpom  #creambumil  #creambusui  #pitera  #noparaben  #sunblockwajah  #spf50  #dailydaycream 
#EKEL #Snail #CC #Cream #SPF50+/PA+++
Цветовые капсулы СС крема позволяют создать идеально подстраивающееся легкое покрытие, придают лицу сияние и здоровый цвет. СС крем обладает отличными выравнивающим и антивозрастным эффектами, так же имеет мощный защитный фактор от ультрафиолета. Отлично скрывает неровности и недостатки кожи. Крем полностью подстраивается под тон Вашей кожи и создает естественный, натуральный вид, выравнивает цвет кожи. Крем хорошо ухаживает за кожей, обладает светоотражающим эффектом, защищает кожу от старения, совмещает в себе функции основы, тонального крема, и уходовой косметики.
Содержит улиточный муцин. В состав слизи улиток входят гликолевая кислота, коллаген, эластин, фермент протеаза, белки, аллантоин, витамины А, С, Е, В6 и В12. Содержит растительные экстракты дамасской розы, алое, ромашки, камелии. Улиточный экстракт (экстракт слизи улитки или улиточный муцин) - борется с процессом старения, обеспечивает интенсивное обновление, восстановление, регенерацию клеток кожи, выравнивает тон лица. При этом улиточный секрет обладает заживляющим и противовоспалительным эффектом - показан при акне, расширенных порах, угревой сыпи, пигментации, шрамах и ожогах. Регенерирующие свойства улиточного секрета обусловлены содержанием аллантоина, гликолевой кислоты, коллагена и эластина. Рекомендуется при широких порах, повышенной сальности, неровностях на коже лица, пигментных пятнах, акнэ. Крем оказывает ранозаживляющее, регенерирующее, успокаивающее действие. Высокий солнцезащитный фактор SPF50+/PA+++.
Способ применения: нанесите на чистую кожу лица после применения основного ухода, растушуйте. 
Объем: 50 мл. Цена: 690 руб.
Страна производитель: Корея. #корейскаякосметикаэлиста #корейскаякосметика #косметика #элиста #корейскаякосметикамосква #корейскаякосметикаволгоград #корейскаякосметикаставрополь #EKELSnailCCCream #korekos #корейскийccкрем #улитка #муцинулитки #муцин #королевскаяулитка #южнаякорея #ццкрем #ЖМИ_СЮДА_тут_все_сс_кремы
#EKEL  #Snail  #CC  #Cream  #SPF50 +/PA+++ Цветовые капсулы СС крема позволяют создать идеально подстраивающееся легкое покрытие, придают лицу сияние и здоровый цвет. СС крем обладает отличными выравнивающим и антивозрастным эффектами, так же имеет мощный защитный фактор от ультрафиолета. Отлично скрывает неровности и недостатки кожи. Крем полностью подстраивается под тон Вашей кожи и создает естественный, натуральный вид, выравнивает цвет кожи. Крем хорошо ухаживает за кожей, обладает светоотражающим эффектом, защищает кожу от старения, совмещает в себе функции основы, тонального крема, и уходовой косметики. Содержит улиточный муцин. В состав слизи улиток входят гликолевая кислота, коллаген, эластин, фермент протеаза, белки, аллантоин, витамины А, С, Е, В6 и В12. Содержит растительные экстракты дамасской розы, алое, ромашки, камелии. Улиточный экстракт (экстракт слизи улитки или улиточный муцин) - борется с процессом старения, обеспечивает интенсивное обновление, восстановление, регенерацию клеток кожи, выравнивает тон лица. При этом улиточный секрет обладает заживляющим и противовоспалительным эффектом - показан при акне, расширенных порах, угревой сыпи, пигментации, шрамах и ожогах. Регенерирующие свойства улиточного секрета обусловлены содержанием аллантоина, гликолевой кислоты, коллагена и эластина. Рекомендуется при широких порах, повышенной сальности, неровностях на коже лица, пигментных пятнах, акнэ. Крем оказывает ранозаживляющее, регенерирующее, успокаивающее действие. Высокий солнцезащитный фактор SPF50+/PA+++. Способ применения: нанесите на чистую кожу лица после применения основного ухода, растушуйте. Объем: 50 мл. Цена: 690 руб. Страна производитель: Корея. #корейскаякосметикаэлиста  #корейскаякосметика  #косметика  #элиста  #корейскаякосметикамосква  #корейскаякосметикаволгоград  #корейскаякосметикаставрополь  #EKELSnailCCCream  #korekos  #корейскийccкрем  #улитка  #муцинулитки  #муцин  #королевскаяулитка  #южнаякорея  #ццкрем  #ЖМИ_СЮДА_тут_все_сс_кремы 
🌞#กันเเดดเบบี้พีช🍑🍑 #babypeach ครีมกันแดด SPF50 กันแดดจะมีให้เลือก 2 สูตร เนื้อครีมแต่ละสูตรจะแตกต่างกัน

สูตรที่ 1 สูตรน้ำนมธรรมดา ปกปิด เรียบเนียน
สูตรที่ 2 สูตรหน้าเงา ฉ่ำวาวเกาหลี มีวิ้งค์

ขนาด 13 กรัม

ราคา 140 บาท

#กันเเดดหน้าเงา #babypeachsunscreen #ครีมกันแดด #spf50 #กันแดด #ครีมกันแดดลูกพีช #กันแดดพีช #เบบี้พีชกันแดด #เบบี้พีช #babypeach
🌞#ก ันเเดดเบบี้พีช🍑🍑 #babypeach  ครีมกันแดด SPF50 กันแดดจะมีให้เลือก 2 สูตร เนื้อครีมแต่ละสูตรจะแตกต่างกัน สูตรที่ 1 สูตรน้ำนมธรรมดา ปกปิด เรียบเนียน สูตรที่ 2 สูตรหน้าเงา ฉ่ำวาวเกาหลี มีวิ้งค์ ขนาด 13 กรัม ราคา 140 บาท #ก ันเเดดหน้าเงา #babypeachsunscreen  #คร ีมกันแดด #spf50  #ก ันแดด #คร ีมกันแดดลูกพีช #ก ันแดดพีช #เบบ ี้พีชกันแดด #เบบ ี้พีช #babypeach 
💖 Sunscreen V7 Original 💖

Check story di highlight untuk tengok harga promosi , beli lebih banyak dapat harga lebih murah . Borong sepuluh botol RM150 sahaja free pos ada freegift . harga asal untuk 10 botol RM245 , so korang jimat RM95 , PROMOSI TAMAT BILA2 MASA . Whatsapp sekarang 0172491844

#produkoriginal #sunscreenoriginal #sunscreenv7 #sprayputihpermanent #sprayputih #sebotoltahanlama #putihdalam1minit #murah #200ml #waterproof #v7sunscreen #spf50 #whiteningspray #whiteningproduct #spraypemutih
💖 Sunscreen V7 Original 💖 Check story di highlight untuk tengok harga promosi , beli lebih banyak dapat harga lebih murah . Borong sepuluh botol RM150 sahaja free pos ada freegift . harga asal untuk 10 botol RM245 , so korang jimat RM95 , PROMOSI TAMAT BILA2 MASA . Whatsapp sekarang 0172491844 #produkoriginal  #sunscreenoriginal  #sunscreenv7  #sprayputihpermanent  #sprayputih  #sebotoltahanlama  #putihdalam1minit  #murah  #200ml  #waterproof  #v7sunscreen  #spf50  #whiteningspray  #whiteningproduct  #spraypemutih 
Neutrogena pure & free baby spf 50

ครีมกันแดดสำหรับน้องวันแรกเกิดขึ้นไป spf 50 อ่อนโยนต่อผิวบอบบาง กันน้ำได้สูงสุด 80 นาที สามารถทาได้ทั้งใบหน้าและลำตัว

No. 1 Dermatologist recomended suncare

690 บาท สั่งซื้อ ไลน์ @vanilla_kids (มี@ ข้างหน้าค่ะ)

#sunscreen
#ครีมกันแดด
#ครีมกันแดดเด็ก
#spf50
Neutrogena pure & free baby spf 50 ครีมกันแดดสำหรับน้องวันแรกเกิดขึ้นไป spf 50 อ่อนโยนต่อผิวบอบบาง กันน้ำได้สูงสุด 80 นาที สามารถทาได้ทั้งใบหน้าและลำตัว No. 1 Dermatologist recomended suncare 690 บาท สั่งซื้อ ไลน์ @vanilla_kids (มี@ ข้างหน้าค่ะ) #sunscreen  #คร ีมกันแดด #คร ีมกันแดดเด็ก #spf50 
"CALENDAR FREE UNTUK DIMILIKI"

Syoknyeee😍😍
.
Pembelian mana-mana set Combo Airiz atau pembelian melebihi produk Airiz melebihi RM120 dan ke atas, pelanggan setia dan pelanggan baru ciksu berpeluang memiliki 1 unit CALENDAR AIRIZ yang SUPER GOJESSS😘😘.
.
Stok calendar semakin menyusut setiap hari😅😅
.
Jom dapatkan segera selagi stok masih ade tauu. Jangan cakap ciksu tak payung☂️☂️
.
Cepat-cepat wasap ciksu @0126897002 atau klik link di bio ciksu sekarang😘
"CALENDAR FREE UNTUK DIMILIKI" Syoknyeee😍😍 . Pembelian mana-mana set Combo Airiz atau pembelian melebihi produk Airiz melebihi RM120 dan ke atas, pelanggan setia dan pelanggan baru ciksu berpeluang memiliki 1 unit CALENDAR AIRIZ yang SUPER GOJESSS😘😘. . Stok calendar semakin menyusut setiap hari😅😅 . Jom dapatkan segera selagi stok masih ade tauu. Jangan cakap ciksu tak payung☂️☂️ . Cepat-cepat wasap ciksu @0126897002 atau klik link di bio ciksu sekarang😘
Belang diwajah emang bikin gak pedee .. Apalagi kl banyak aktivitas.. yekann?😂😂
.
.
Nah, perawatan harian yg wajib dipakee ya inih Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 by JAFRA Royal Jelly 💙
.
.
Udah ada kandungan madu plus udh berspf 50 .. so, lengkap banget cint 😄
Terbantu bangetttttttt deh, kyk testimoni berikut ini 👌
.
.
Tanya Jafra & Order
Etik Jafra 085728304304
.
.
#jafra#solarprotection#royaljellyjafra#pelembab l#spf50#jafraskincare#skincarealami#amanbumilbusui
Belang diwajah emang bikin gak pedee .. Apalagi kl banyak aktivitas.. yekann?😂😂 . . Nah, perawatan harian yg wajib dipakee ya inih Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 by JAFRA Royal Jelly 💙 . . Udah ada kandungan madu plus udh berspf 50 .. so, lengkap banget cint 😄 Terbantu bangetttttttt deh, kyk testimoni berikut ini 👌 . . Tanya Jafra & Order Etik Jafra 085728304304 . . #jafra #solarprotection #royaljellyjafra #pelembab  l#spf50 #jafraskincare #skincarealami #amanbumilbusui 
DYXY MAKEOVER

Cantik & glowing kan?? Mudah betul menggunakan #dyxycosmetics sesuai sangat untuk wanita2 yang sentiasa sibuk tetapi ingin tampil 'presentable'

DYXY Y.E.S masih on lagi tau..cepat2 grab sekarang banyak FREE GIFTS menanti anda!

DM / Whatsapp untuk tahu lebih lanjut!
Reena 98203414
.
.
#dyxybccream 
#dyxybydyanaroslan 
#mineralbccream 
#wudhufriendly 
#myrisroyfamily 
#myrajerfamily 
#usahawandyxy 
#dyxyteamreenasg 
#shoprsbeauty 
#spf50 
#dyxycosmeticssingapore
Christmas is coming to town 🎄🎄 Up bức ảnh cây thông cho có không khí nè.

Kinh qua đủ loại kem chống nắng cuối cùng vẫn quay về với em Omi này, độ chống nắng cao mà chất sữa dễ tán thấm nhanh dã man. Có #95k 1 hộp nên không cần suy nghĩ nhìu 😊😊 #mịn #minscorner93 #nhamin #kcn #kemchongnang #omisunbears #omi #spf50 #hcmc #hochiminhcity #binhduong #thuanan #thudaumot #noel #christmas
.
.
Kenapa harus menggunakan QZ DAILY DAY CREAM, ya Ladies?
.
.
QZ DAILY DAY CREAM mengandung Niacimide yang membantu mengencangkan kulit dan menghilangkan kemerahan yang disebabkan  jerawat dan meredakan jerawat yang meradang.
.
.
Informasi lebih lanjut silahkan hubungi WA 083848375161
.
.
#sfp
#creamantiaging
#antiaging
#creampagi
#dailycream
#spfcday
#spfcdays
#spfc
#spf50
#spfday50
Alhamdulillah, even hani busy with families this december months. Allah kasi rezeki berterusan aamiin🌷😁 COD for pagi ni Haze moisturizer 50gm RM58 perbottle COD area kota damansara 😀 untuk sis Pika REPEAT ORDER haze & sis yaya😘 Thank you my customers❤ Tq jugak sis illi postage nanti NAMEE COSMETICS RM80 perbox. 😁
_
siapa nk dapatkan Haze 50gm latest design terbaru dalam tiub, senang dibawa kemana mana, & yg penting sentiasa MELEMBAP, MENCERAH & MELINDUNGI KULIT DARI SINARAN UV. wow best kan. so korang cepat pm hani 0109107433😘
_
Dapatkan this hazecare moisturizer dari hani. Whatsapp hani 0109107433😍💕 #hazecare #hazeturizer #hazegirlgang #sunblock #spf50 #moisturizer #brightening #melembap #melindungi #mencerah #pelembap
#hazecare
#hazemoisturizer
#hazeturizer
#sebabtakuthitam
Alhamdulillah, even hani busy with families this december months. Allah kasi rezeki berterusan aamiin🌷😁 COD for pagi ni Haze moisturizer 50gm RM58 perbottle COD area kota damansara 😀 untuk sis Pika REPEAT ORDER haze & sis yaya😘 Thank you my customers❤ Tq jugak sis illi postage nanti NAMEE COSMETICS RM80 perbox. 😁 _ siapa nk dapatkan Haze 50gm latest design terbaru dalam tiub, senang dibawa kemana mana, & yg penting sentiasa MELEMBAP, MENCERAH & MELINDUNGI KULIT DARI SINARAN UV. wow best kan. so korang cepat pm hani 0109107433😘 _ Dapatkan this hazecare moisturizer dari hani. Whatsapp hani 0109107433😍💕 #hazecare  #hazeturizer  #hazegirlgang  #sunblock  #spf50  #moisturizer  #brightening  #melembap  #melindungi  #mencerah  #pelembap  #hazecare  #hazemoisturizer  #hazeturizer  #sebabtakuthitam 
#Repost @vnk_korea (@get_repost)
・・・
#포렌테라 #청담쿠션#에어쿠션*에스테틱*수분충전 밀착력 뛰어난 효능의 복합추출물#자외선차단#주름완화# 자외선차단과 미맥과 주름완화 효과를 동시에 선사하는 3중기능 포렌테라에어쿠션#spf50/pa++++ #한번의 터치만으로도 결점없는 화사한 피부를 연출하며 뛰어난 보습력으로 피부수분을 끌어올려 윤기있는 물광피부로 만들어 드립니다.#한국화장품#한류화장품
#Repost  @vnk_korea (@get_repost) ・・・ #포렌테라  #청담쿠션 #에어쿠션 *에스테틱*수분충전 밀착력 뛰어난 효능의 복합추출물#자외선차단 #주름완화 # 자외선차단과 미맥과 주름완화 효과를 동시에 선사하는 3중기능 포렌테라에어쿠션#spf50 /pa++++ #한번의  터치만으로도 결점없는 화사한 피부를 연출하며 뛰어난 보습력으로 피부수분을 끌어올려 윤기있는 물광피부로 만들어 드립니다.#한국화장품 #한류화장품 
Siêu phẩm được mong chờ nhất #tháng_12 lộ diện!!! 🌤 #KEM_CHỐNG_NẮNG_SÁNG_HỒNG_DA 
Với chỉ số chống nắng nằm mức Ổn định nhất #Spf50.. 👌🏻 #Multi_Protection (Đa bảo vệ - thách thức các tác nhân môi trường : tia cực tím (tia UVA, tia UVB...)
👍🏻 #Perfect_Instant_White (Trắng hoàn hảo tức thì - Giúp da không chỉ được bảo vệ tuyệt đối mà còn dưỡng trắng 1 cách an toàn). Đáp ứng nhu cầu cao của thị trường. 
My Miu cho ra đời dòng Kem Chống Nắng kết hợp Dưỡng trắng hồng mịn màng.. ❌ Đặc điểm nổi trội chính là : Thoa như không thoa. Nhẹ như tênh 👌🏻.. ❌ Mùi thơm không Ghiền không lấy Tiền.. Mẫu mã cầm trên tay sáng chói, bắt mắt, nhìn là thấy #Summer trước mắt luôn ấy 🌤🌤🌤.. Giá cho Siêu phẩm chỉ 2xx ⁉️.. ai đoán được hem ⁉️
Siêu phẩm được mong chờ nhất #tháng_12  lộ diện!!! 🌤 #KEM_CHỐNG_NẮNG_SÁNG_HỒNG_DA  Với chỉ số chống nắng nằm mức Ổn định nhất #Spf50 .. 👌🏻 #Multi_Protection  (Đa bảo vệ - thách thức các tác nhân môi trường : tia cực tím (tia UVA, tia UVB...) 👍🏻 #Perfect_Instant_White  (Trắng hoàn hảo tức thì - Giúp da không chỉ được bảo vệ tuyệt đối mà còn dưỡng trắng 1 cách an toàn). Đáp ứng nhu cầu cao của thị trường. My Miu cho ra đời dòng Kem Chống Nắng kết hợp Dưỡng trắng hồng mịn màng.. ❌ Đặc điểm nổi trội chính là : Thoa như không thoa. Nhẹ như tênh 👌🏻.. ❌ Mùi thơm không Ghiền không lấy Tiền.. Mẫu mã cầm trên tay sáng chói, bắt mắt, nhìn là thấy #Summer  trước mắt luôn ấy 🌤🌤🌤.. Giá cho Siêu phẩm chỉ 2xx ⁉️.. ai đoán được hem ⁉️
THE SAEM - ECO EARTH POWER TONE UP CREAM SPF50+ PA++++ 50g ( SEVENTEEN EDITIONS.COUP )
. 
Krim sinar matahari yang memberikan perlindungan UV yang kuat (UVA, UVB blocking) sekaligus mencerahkan kulit wajah.

Diformulasikan dengan bahan moringa pemurni pohon untuk melindungi kulit Anda dari penyerang eksternal untuk kulit yang sehat, dan Kompleks Pembangkit Listrik Alam untuk melembabkan dan menenangkan kulit yang tertekan.

Bagaimana cara menggunakan:
1. Setelah rutin perawatan kulit, aplikasikan lapisan datar ke area yang mudah terkena sinar matahari.
. 
PRICE : IDR 180.000
DISKON 10% : 162.000
. 
Untuk info dan order
Trusted Store | 💯% Original Products 🗨️ WA 081316461641
🗨️ WA 081285693028
🗨️ Line @trv1749n
Cicilan 0% via Tokopedia
. 
#toneupsuncream #spf50 #thesaem #ecoearthpower #seventeen #sunscreen  #toneupcream #toneupessence #suncream #jualsunscream #jualmakeupori #jualmakeupkorea #koreanstyle #makeupkorea #likeforlikes #like4likes #followforfollowback #whiteningfacialmask #makeupkorea #originalkorea #whiteningfacialfoam #seventeenscoups #suncreamneeded
THE SAEM - ECO EARTH POWER TONE UP CREAM SPF50+ PA++++ 50g ( SEVENTEEN EDITIONS.COUP ) . Krim sinar matahari yang memberikan perlindungan UV yang kuat (UVA, UVB blocking) sekaligus mencerahkan kulit wajah. Diformulasikan dengan bahan moringa pemurni pohon untuk melindungi kulit Anda dari penyerang eksternal untuk kulit yang sehat, dan Kompleks Pembangkit Listrik Alam untuk melembabkan dan menenangkan kulit yang tertekan. Bagaimana cara menggunakan: 1. Setelah rutin perawatan kulit, aplikasikan lapisan datar ke area yang mudah terkena sinar matahari. . PRICE : IDR 180.000 DISKON 10% : 162.000 . Untuk info dan order Trusted Store | 💯% Original Products 🗨️ WA 081316461641 🗨️ WA 081285693028 🗨️ Line @trv1749n Cicilan 0% via Tokopedia . #toneupsuncream  #spf50  #thesaem  #ecoearthpower  #seventeen  #sunscreen  #toneupcream  #toneupessence  #suncream  #jualsunscream  #jualmakeupori  #jualmakeupkorea  #koreanstyle  #makeupkorea  #likeforlikes  #like4likes  #followforfollowback  #whiteningfacialmask  #makeupkorea  #originalkorea  #whiteningfacialfoam  #seventeenscoups  #suncreamneeded 
School holiday ready with our Minions sunscreen, cuddly @elkaaustralia Surf Life Saving Koala,  and important surf safety lessons from @annieandthewaves ☀️🌊 🐨 📖 🏖 
#spf50 #sunscreen #protectionbeyondtheflags #purchasewithpurpose #summer #aussiekids #minions @slsaustralia @minionnation
Donned this cardigan yesterday. Agak2 nama apa yg best utk cardigan ni ye? 🤔
Donned this cardigan yesterday. Agak2 nama apa yg best utk cardigan ni ye? 🤔
📌 ออเดอร์นี้ก็ดีต่อใจ ... เราไม่รีบขาย จริงใจพอ เพราะสินค้าเค้าขายตัวเอง  ลูกค้าปรึกษา ก่อนสั่งซื้อ  เรายินดีมากกกก💕💕
.
คุยไปคุยมา ออกอีก 1 เซ็ท VEEDAA + BOLIBOLI 👏👏👏
#ส่งฟรีเซ็ทคู่ ☀️💦
.
┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ .
❥สั่งซื้อสอบถาม ❥สมัครตัวแทน
. ✎ᴸᴵᴺᴱ :  https://bit.ly/2q2dqzj
┗━━━━━━━━━━━━━━━┛
.
🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️
#จัดส่งสินค้าทุกวัน #รอสินค้า1-2วัน #ส่งของไว #ตอบแชทเร็ว #แม่ค้าใจดี #สินค้าของแท้แน่นอน
#veedaaofficial_thailand #veedaa #vanda #boliboli💦 #กันแดดรองพื้น #กันแดดแม่โบว์ #น้ำตบธารน้ำแร่ #เซรั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซรั่มธารน้ำแร่ #สกินแคร์ผิวหน้า #ครีมแม่โบว์ #บำรุง #ตบแล้วสวย #เนียนเด้งท้าแดด #วีด้า #โบลิโบลิ #spf50 #กันแดด
📌 ออเดอร์นี้ก็ดีต่อใจ ... เราไม่รีบขาย จริงใจพอ เพราะสินค้าเค้าขายตัวเอง ลูกค้าปรึกษา ก่อนสั่งซื้อ เรายินดีมากกกก💕💕 . คุยไปคุยมา ออกอีก 1 เซ็ท VEEDAA + BOLIBOLI 👏👏👏 #ส ่งฟรีเซ็ทคู่ ☀️💦 . ┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ . ❥สั่งซื้อสอบถาม ❥สมัครตัวแทน . ✎ᴸᴵᴺᴱ : https://bit.ly/2q2dqzj ┗━━━━━━━━━━━━━━━┛ . 🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️ #จ ัดส่งสินค้าทุกวัน #รอส ินค้า1-2วัน #ส ่งของไว #ตอบแชทเร ็ว #แม ่ค้าใจดี #ส ินค้าของแท้แน่นอน #veedaaofficial_thailand  #veedaa  #vanda  #boliboli 💦 #ก ันแดดรองพื้น #ก ันแดดแม่โบว์ #น ้ำตบธารน้ำแร่ #เซร ั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซร ั่มธารน้ำแร่ #สก ินแคร์ผิวหน้า #คร ีมแม่โบว์ #บำร ุง #ตบแล ้วสวย #เน ียนเด้งท้าแดด #ว ีด้า #โบล ิโบลิ #spf50  #ก ันแดด
เช้านี้ดีต่อใจ💕  ลูกค้าส่งรีวิว เริ่ดๆๆๆ
พร้อมออเดอร์ คู่หูผิวสวย ทันที 1 เซ็ท 🙏

ขายดีจริงๆ ขายดีจริงจัง VEEDAA + BOLIBOLI .
┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ .
❥สั่งซื้อสอบถาม ❥สมัครตัวแทน
. ✎ᴸᴵᴺᴱ :  https://bit.ly/2q2dqzj
┗━━━━━━━━━━━━━━━┛
.
#ออเดอร์นัดรับ .
🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️
#จัดส่งสินค้าทุกวัน #รอสินค้า1-2วัน #ส่งของไว #ตอบแชทเร็ว #แม่ค้าใจดี #สินค้าของแท้แน่นอน
#veedaaofficial_thailand #veedaa #vanda #boliboli💦 #กันแดดรองพื้น #กันแดดแม่โบว์ #น้ำตบธารน้ำแร่ #เซรั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซรั่มธารน้ำแร่ #สกินแคร์ผิวหน้า #ครีมแม่โบว์ #บำรุง #ตบแล้วสวย #เนียนเด้งท้าแดด #วีด้า #โบลิโบลิ #spf50 #กันแดด
เช้านี้ดีต่อใจ💕 ลูกค้าส่งรีวิว เริ่ดๆๆๆ พร้อมออเดอร์ คู่หูผิวสวย ทันที 1 เซ็ท 🙏 ขายดีจริงๆ ขายดีจริงจัง VEEDAA + BOLIBOLI . ┏━━━━━━━━━━━━━━━┓ . ❥สั่งซื้อสอบถาม ❥สมัครตัวแทน . ✎ᴸᴵᴺᴱ : https://bit.ly/2q2dqzj ┗━━━━━━━━━━━━━━━┛ . #ออเดอร ์นัดรับ . 🛵💨พื้นที่โคราช สะดวกนัดรับได้จ้า☀️ #จ ัดส่งสินค้าทุกวัน #รอส ินค้า1-2วัน #ส ่งของไว #ตอบแชทเร ็ว #แม ่ค้าใจดี #ส ินค้าของแท้แน่นอน #veedaaofficial_thailand  #veedaa  #vanda  #boliboli 💦 #ก ันแดดรองพื้น #ก ันแดดแม่โบว์ #น ้ำตบธารน้ำแร่ #เซร ั่มน้ำตบBOLIBOLI #เซร ั่มธารน้ำแร่ #สก ินแคร์ผิวหน้า #คร ีมแม่โบว์ #บำร ุง #ตบแล ้วสวย #เน ียนเด้งท้าแดด #ว ีด้า #โบล ิโบลิ #spf50  #ก ันแดด
พบกับแม่โบว์,น้องมะลิ ครีมกันแดดVEEDAA และ “เซรั่มธารน้ำแร่” BOLI BOLI จะไปทำอะไรในรายการ”คุยแซ่บSHOW” พบกันสดๆทางช่อง ONE 31 เวลา 14.00 น. ห้ามพลาดกันนะจ๊ะ
.
สั่งซื้อคลิกลิงค์ https://line.me/R/ti/p/%40veedaa.vanda <<กดตรงนี้
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🗣สนใจสั่งซื้อ/สมัครตัวแทน
.
‼️สั่งซื้อสินค้าได้ที่‼️
Line : @ veedaa.vanda (มี@ด้วยนะคะ)
Tel : 085-063-0990
.
#veedaa #vanda29 #vanda #กันแดด #ครีมกันแดด #กันแดดแม่โบว์ #ครีมกันแดดแม่โบว์ #กันแดดveedaa #sunscreen #SPF50+++ #UVA #UVB #รองพื้น #แม่โบว์ #mali #ผิวเนียน #ท้าแดด #ผิวเด้ง #ปกป้อง #แสงแดด #protect #antiuv #วีด้า #น้ำตบแม่โบว์ #น้ำตบ #boli #น้ำตบโบลิโบลิ #น้ำตบโบลิ
.
แอดไลน์คลิกที่ลิงค์ https://line.me/R/ti/p/%40veedaa.vanda
พบกับแม่โบว์,น้องมะลิ ครีมกันแดดVEEDAA และ “เซรั่มธารน้ำแร่” BOLI BOLI จะไปทำอะไรในรายการ”คุยแซ่บSHOW” พบกันสดๆทางช่อง ONE 31 เวลา 14.00 น. ห้ามพลาดกันนะจ๊ะ . สั่งซื้อคลิกลิงค์ https://line.me/R/ti/p/%40veedaa.vanda <<กดตรงนี้ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🗣สนใจสั่งซื้อ/สมัครตัวแทน . ‼️สั่งซื้อสินค้าได้ที่‼️ Line : @ veedaa.vanda (มี@ด้วยนะคะ) Tel : 085-063-0990 . #veedaa  #vanda29  #vanda  #ก ันแดด #คร ีมกันแดด #ก ันแดดแม่โบว์ #คร ีมกันแดดแม่โบว์ #ก ันแดดveedaa #sunscreen  #SPF50 +++ #UVA  #UVB  #รองพ ื้น #แม ่โบว์ #mali  #ผ ิวเนียน #ท ้าแดด #ผ ิวเด้ง #ปกป ้อง #แสงแดด  #protect  #antiuv  #ว ีด้า #น ้ำตบแม่โบว์ #น ้ำตบ #boli  #น ้ำตบโบลิโบลิ #น ้ำตบโบลิ . แอดไลน์คลิกที่ลิงค์ https://line.me/R/ti/p/%40veedaa.vanda
Sunccreen body SPF 69 PA +++ 😍😍😍😍
. 
Melindungi kulit dari paparan sinar UV 😍 dengan kandungan SUNACTYL yang dapat membantu memperbaiki kulit yang rusak akibat sinar matahari 😍
. 
Netto 50ml =Rp 61.500.-
. 
Yukk order WA 0895320464762 .
#kojicacid #kojiesanindonesia #kojiesanlighteninglotion #kojiesanmurah #kojiesanlightening #kojiesanclassic #kojiesanmurah #kojicacid #kojiesansoap #kojiesanindonesia #sabunwajah #facewash #pencerahwajah #pemutihwajah #pencerahkulit #kojicacid #indonesia #bodylotion #kojiesanbody #kojiesan #pencerahkulit #pemutihleher #pemutihwajah #pencerahkulit #kojicacid #indonesia #cirebon #kojiesankrim #skincare #kosmetik #sunblockwajah #sunscreen #spf50 #kojiesanindonesia
Sunccreen body SPF 69 PA +++ 😍😍😍😍 . Melindungi kulit dari paparan sinar UV 😍 dengan kandungan SUNACTYL yang dapat membantu memperbaiki kulit yang rusak akibat sinar matahari 😍 . Netto 50ml =Rp 61.500.- . Yukk order WA 0895320464762 . #kojicacid  #kojiesanindonesia  #kojiesanlighteninglotion  #kojiesanmurah  #kojiesanlightening  #kojiesanclassic  #kojiesanmurah  #kojicacid  #kojiesansoap  #kojiesanindonesia  #sabunwajah  #facewash  #pencerahwajah  #pemutihwajah  #pencerahkulit  #kojicacid  #indonesia  #bodylotion  #kojiesanbody  #kojiesan  #pencerahkulit  #pemutihleher  #pemutihwajah  #pencerahkulit  #kojicacid  #indonesia  #cirebon  #kojiesankrim  #skincare  #kosmetik  #sunblockwajah  #sunscreen  #spf50  #kojiesanindonesia 
Repost from @oatjarmy using @RepostRegramApp - Why sunscreen is the one step you should NEVER MISS

No one wants to look older than their age. Avoid photo aging/sun damage by applying the right sunscreen with the right way!

Reapply every 2-3 hours, because there is no such thing as sweat-proof or water-proof sunscreen.

#sunscreen #sunscreenfacts #skinprotection #skinaging #agingskin #sunburn #Hazecare #hazecaretips #hazeturizer  #hazecareselangor #hazecarebangi #hazecarestokis #hazecarestokist #hazecareagent #hazeteamiefa #pelembapmuka  #moisturizer #uvmoisturizer #sunscreen #spf50 #makeupbase #produkmencerah #produkmuka
Repost from @oatjarmy using @RepostRegramApp - Why sunscreen is the one step you should NEVER MISS No one wants to look older than their age. Avoid photo aging/sun damage by applying the right sunscreen with the right way! Reapply every 2-3 hours, because there is no such thing as sweat-proof or water-proof sunscreen. #sunscreen  #sunscreenfacts  #skinprotection  #skinaging  #agingskin  #sunburn  #Hazecare  #hazecaretips  #hazeturizer  #hazecareselangor  #hazecarebangi  #hazecarestokis  #hazecarestokist  #hazecareagent  #hazeteamiefa  #pelembapmuka  #moisturizer  #uvmoisturizer  #sunscreen  #spf50  #makeupbase  #produkmencerah  #produkmuka 
ผู้หญิงอย่างเรา สิ่งที่ต้องใส่ใจที่สุดคือ ผิว☀️
.
อยากให้ผิวสุขภาพดี อยากให้ผิวเปล่งปลั่ง
เราต้องมีตัวช่วย #วิ้งค์ไวค์บอดี้โลชั่น 
ตัวช่วยปกป้องทุกสภาพผิว ไม่เหนียวเหอะหนะ ซึมไว .
‼️เพียงขวดละ 350 บาทเท่านั้น‼️
.
200ml/350.-
.
#โปรโมชั่นสุดคุ้ม
2ขวด 700 บาท ส่งฟรี ‼️
4 ขวด 990 บาท
.
#WINKWHITEBODYLOTION 🖤
 #WINKWHITE . .  #โลชั่นกันแดด #บำรุงผิว #ผิวขาวสุขภาพดี #ผิว #ผิวสุขภาพดี #ขาว #Howtoperfect #โลชั่นโป๊ปเบลล่า #ขายดีมาก #ของมันต้องมี #โลชั่นผิวขาว #กันแดด #SPF50 #top #สินค้าขายดี #สั่งซื้อได้ที่line🆔 @lnf3170u (มี@)
ผู้หญิงอย่างเรา สิ่งที่ต้องใส่ใจที่สุดคือ ผิว☀️ . อยากให้ผิวสุขภาพดี อยากให้ผิวเปล่งปลั่ง เราต้องมีตัวช่วย #ว ิ้งค์ไวค์บอดี้โลชั่น ตัวช่วยปกป้องทุกสภาพผิว ไม่เหนียวเหอะหนะ ซึมไว . ‼️เพียงขวดละ 350 บาทเท่านั้น‼️ . 200ml/350.- . #โปรโมช ั่นสุดคุ้ม 2ขวด 700 บาท ส่งฟรี ‼️ 4 ขวด 990 บาท . #WINKWHITEBODYLOTION  🖤 #WINKWHITE  . . #โลช ั่นกันแดด #บำร ุงผิว #ผ ิวขาวสุขภาพดี #ผ ิว #ผ ิวสุขภาพดี #ขาว  #Howtoperfect  #โลช ั่นโป๊ปเบลล่า #ขายด ีมาก #ของม ันต้องมี #โลช ั่นผิวขาว #ก ันแดด #SPF50  #top  #ส ินค้าขายดี #ส ั่งซื้อได้ที่line🆔 @lnf3170u (มี@)