an online Instagram web viewer

#spd medias

Photos

[Graduation Moment]

Graduation Is more than celebrations. It's about process and also about people who can survive and make her dream come true 👩‍🎓
.
.
Happy Graduation @dilanajikhah Faradila Najikhah, S.Pd. 🤗🤗
.
.
Full video only on oir Youtube chanel ; RADAR Studio 》 Link on bio, lets gow find out 🏃‍♂️🏃‍♂️
.
.
 #eventproject #lovemoment #ceritamahasiswa #mahasiswaakhir #mahasiswahits #potretkelulusan #potretmahasiswa #graduationday #wisudaupi #upikepo #spd #spdeuy #bandunghits #bandungpunyacerita #photographyproject #photoshoot #photoshootmurah #photokekinian #photograduation #bandunghits #indonesia 
#rememberwhen #canonindonesia 
#radarstudio
[Graduation Moment] Graduation Is more than celebrations. It's about process and also about people who can survive and make her dream come true 👩‍🎓 . . Happy Graduation @dilanajikhah Faradila Najikhah, S.Pd. 🤗🤗 . . Full video only on oir Youtube chanel ; RADAR Studio 》 Link on bio, lets gow find out 🏃‍♂️🏃‍♂️ . . #eventproject  #lovemoment  #ceritamahasiswa  #mahasiswaakhir  #mahasiswahits  #potretkelulusan  #potretmahasiswa  #graduationday  #wisudaupi  #upikepo  #spd  #spdeuy  #bandunghits  #bandungpunyacerita  #photographyproject  #photoshoot  #photoshootmurah  #photokekinian  #photograduation  #bandunghits  #indonesia  #rememberwhen  #canonindonesia  #radarstudio 
2018/12/16 #メモ

日曜、ソロで昼間走った
片道18kmぐらい。往復36km。
帰りはフラフラ寄り道、回り道しながら帰ったから多分もう少し走ってる。
目的地は関市にある革細工屋。
以前もらったGUCCIのベルトの直し。

登り坂もあったけど、引き足の使い方がわかった。#SPD に変えて良かった。また一つ速くなれた気がする。

ロード乗りが良くあげてる走りながらの写真撮ってみたけど、ブスすぎて天狗👺つけた

楽しかったけど疲れた

#pistbike #固定ギア #fixedlife #週末ライダー #お一人様 #肉まん美味しい #顔面 #ブス #残念なブス
2018/12/16 #メモ  日曜、ソロで昼間走った 片道18kmぐらい。往復36km。 帰りはフラフラ寄り道、回り道しながら帰ったから多分もう少し走ってる。 目的地は関市にある革細工屋。 以前もらったGUCCIのベルトの直し。 登り坂もあったけど、引き足の使い方がわかった。#SPD  に変えて良かった。また一つ速くなれた気がする。 ロード乗りが良くあげてる走りながらの写真撮ってみたけど、ブスすぎて天狗👺つけた 楽しかったけど疲れた #pistbike  #固定ギア  #fixedlife  #週末ライダー  #お一人様  #肉まん美味しい  #顔面  #ブス  #残念なブス 
👍😊
👍😊
"SUAMI TIDUR MESTI NAK PELUK PELUK"

Saya yang baca wassap nie terus senyum-senyum. Bukan senyum sebab apa sis. Senyum sebab ramai yang telah cuba #SPD nie bagi feedback yang sama. Hihi 😍

Petang semalam saya dapat call dari pengguna #SPD yang suami dia sebelum nie Kalau waktu tidur mesti suruh si isteri pakai bedak sejuk. Saya tanya sebab apa kak? Dia cakap Muka akk dah cerah dan tak kusam dahhh! Dia bagitahu saya lagi suami dia sekarang nie bagi arahan dekat anak-anak jangan tidur bilik mama papa lagi sebab 'korang kan nak adik baru'! Hahahaha tergelak saya dengar tapi best betollah #SPD nie! 
Betollah kan orang berjaya selalu cakap Kalau benda baik kita jangan kedekut untuk share. semoga lagi ramai akan dapat manfaat bersama. Yeahhh! 
Nak tahu lagi detail untuk #SPD? 
http://www.wasap.my/60102359121/NakSPD

#SPD #SKK #LockHatiSuami #CLAvengers #ModalRM47Je #MMCbyCLA
"SUAMI TIDUR MESTI NAK PELUK PELUK" Saya yang baca wassap nie terus senyum-senyum. Bukan senyum sebab apa sis. Senyum sebab ramai yang telah cuba #SPD  nie bagi feedback yang sama. Hihi 😍 Petang semalam saya dapat call dari pengguna #SPD  yang suami dia sebelum nie Kalau waktu tidur mesti suruh si isteri pakai bedak sejuk. Saya tanya sebab apa kak? Dia cakap Muka akk dah cerah dan tak kusam dahhh! Dia bagitahu saya lagi suami dia sekarang nie bagi arahan dekat anak-anak jangan tidur bilik mama papa lagi sebab 'korang kan nak adik baru'! Hahahaha tergelak saya dengar tapi best betollah #SPD  nie! Betollah kan orang berjaya selalu cakap Kalau benda baik kita jangan kedekut untuk share. semoga lagi ramai akan dapat manfaat bersama. Yeahhh! Nak tahu lagi detail untuk #SPD ? http://www.wasap.my/60102359121/NakSPD #SPD  #SKK  #LockHatiSuami  #CLAvengers  #ModalRM47Je  #MMCbyCLA 
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan.

Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan.

Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. 
Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. 
Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat.

#SetPulihDara
#SPD
#JutawanSPD
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan. Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan. Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat. #SetPulihDara  #SPD  #JutawanSPD 
BOLEH TAK AMBIL #SPD WAKTU DATANG BULAN? ❌Maharani jika waktu haid boleh elakkan makan. Ini adalah kerana maharani ini berfungsi mengecutkan rahim. Jadi, bila kita makan maharani semasa haid, dikhuatiri akan mengganggu proses pengeluaran darah haid sama ada terbantut atau pendarahan berlebihan.

Jika darah haid tidak keluar sepenuhnya akan mengakibatkan masalah lain seperti keputihan, bau busuk, senggugut.

Seeloknya ketika haid, amalkan sahaja rebusan halia+serai supaya darah keluar dengan lancar.
Lepas dah habis period, baru mula maharani balik ya. ✅BB Glo jika waktu haid Fiza sarankan makan juga. Perasan tak semasa kita haid, kita kaum wanita selalu mengidam pelbagai makanan sedap-sedap, yang manis-manis.

Sebenarnya rasa “teringin” itu salah satu sebabnya adalah kekurangan vitamin C. Selain itu, vitamin C juga penting untuk penyerapan zat besi dan nutrien lain yang telah hilang semasa haid. Sekiranya wanita mengamalkan BB Glo ianya kaya dengan Vitamin C.

Jom Ber #SPD semua Wanita ya. 😘. #SetPulihDara
#lockhatisuami
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47Je
BOLEH TAK AMBIL #SPD  WAKTU DATANG BULAN? ❌Maharani jika waktu haid boleh elakkan makan. Ini adalah kerana maharani ini berfungsi mengecutkan rahim. Jadi, bila kita makan maharani semasa haid, dikhuatiri akan mengganggu proses pengeluaran darah haid sama ada terbantut atau pendarahan berlebihan. Jika darah haid tidak keluar sepenuhnya akan mengakibatkan masalah lain seperti keputihan, bau busuk, senggugut. Seeloknya ketika haid, amalkan sahaja rebusan halia+serai supaya darah keluar dengan lancar. Lepas dah habis period, baru mula maharani balik ya. ✅BB Glo jika waktu haid Fiza sarankan makan juga. Perasan tak semasa kita haid, kita kaum wanita selalu mengidam pelbagai makanan sedap-sedap, yang manis-manis. Sebenarnya rasa “teringin” itu salah satu sebabnya adalah kekurangan vitamin C. Selain itu, vitamin C juga penting untuk penyerapan zat besi dan nutrien lain yang telah hilang semasa haid. Sekiranya wanita mengamalkan BB Glo ianya kaya dengan Vitamin C. Jom Ber #SPD  semua Wanita ya. 😘. #SetPulihDara  #lockhatisuami  #BisnesMudahCLA  #ModalRM47Je 
KELEBIHAN SPD ni ;
.
.
1) stabilkan hormon wanita.
2) merawat keputihan
3) ikhtiar yamil
4) mengetatkan faraj
5) membantu mencerahkan kulit
.
.
tag kawan kawan ada masalah di atas.
.
.
Whatsapp: 60135099203
.

#SetPulihDara #CLAvengers #Hamil  #LockHatiSuami #Rapat #KembaliRapat #PulihDara #Dara #Muda #KulitCantik #Keputihan #Montok #Kesuburan #Sihat #Cantik #SPD #SihatDalam #Putih #KulitPutih #Senggugut #MissVKetat #PikatSuami #JamuKetat #PerapatWanita #RahsiaKunciHati #MasalahHaid #IkhtiarHamil #Rumahtangga #UbatPerapat #CantikLuarDalam
KELEBIHAN SPD ni ; . . 1) stabilkan hormon wanita. 2) merawat keputihan 3) ikhtiar yamil 4) mengetatkan faraj 5) membantu mencerahkan kulit . . tag kawan kawan ada masalah di atas. . . Whatsapp: 60135099203 . #SetPulihDara  #CLAvengers  #Hamil  #LockHatiSuami  #Rapat  #KembaliRapat  #PulihDara  #Dara  #Muda  #KulitCantik  #Keputihan  #Montok  #Kesuburan  #Sihat  #Cantik  #SPD  #SihatDalam  #Putih  #KulitPutih  #Senggugut  #MissVKetat  #PikatSuami  #JamuKetat  #PerapatWanita  #RahsiaKunciHati  #MasalahHaid  #IkhtiarHamil  #Rumahtangga  #UbatPerapat  #CantikLuarDalam 
Dari terengganu ke melaka,
Untuk berjumpa isteri tercinta,
SPD isteri tidak pernah lupa
Sebelum suami menerkam tiba-tiba.
.
😊😍😊😍😊 .

Whatsapp: 60135099203
.

#SetPulihDara #CLAvengers #Hamil  #LockHatiSuami #Rapat #KembaliRapat #PulihDara #Dara #Muda #KulitCantik #Keputihan #Montok #Kesuburan #Sihat #Cantik #SPD #SihatDalam #Putih #KulitPutih #Senggugut #MissVKetat #PikatSuami #JamuKetat #PerapatWanita #RahsiaKunciHati #MasalahHaid #IkhtiarHamil #Rumahtangga #UbatPerapat #CantikLuarDalam
Dari terengganu ke melaka, Untuk berjumpa isteri tercinta, SPD isteri tidak pernah lupa Sebelum suami menerkam tiba-tiba. . 😊😍😊😍😊 . Whatsapp: 60135099203 . #SetPulihDara  #CLAvengers  #Hamil  #LockHatiSuami  #Rapat  #KembaliRapat  #PulihDara  #Dara  #Muda  #KulitCantik  #Keputihan  #Montok  #Kesuburan  #Sihat  #Cantik  #SPD  #SihatDalam  #Putih  #KulitPutih  #Senggugut  #MissVKetat  #PikatSuami  #JamuKetat  #PerapatWanita  #RahsiaKunciHati  #MasalahHaid  #IkhtiarHamil  #Rumahtangga  #UbatPerapat  #CantikLuarDalam 
"SIANG UMUR 40, MALAM UMUR 20"
.
.
Semua inginkan diri sendiri nampak awet muda, terutamanya yang telah bergelar "ibu".
.
Jom dengar perkongsian pengguna SPD 👇👇
.
"Saya turun kerja awal pagi, dan balik kerja lewat petang, nak uruskan anak2 dan rumah lagi memang tersangat penat. Syukur sejak amalkan set SPD nie rasa tenaga dipulihkan. Lain macam rasa waktu malam tu. Hihi....opps..!!!😅. Suami pun selalu puji dan seronok bila dapat penuhi permintaan suami" -Pn Manisah, Limbang-
.
Kadang2 kita berkahwin dan mendirikan rumah tangga bukan semata2 nak mencari kebahagian, tetapi yang paling penting nak "Memberi Kebahagiaan". Dua perkataan ini mempunyai makna yang sangat berbeza.
.
Sebab itu as kaum isteri, jom kita sentiasa Lock Hati Suami kita. Pastinya kita nak nampak muda sentiasa, cantik dan mengancam sentiasa seperti zaman mula2 bercinta dulu kan... Hanya #SPD dapat mengubah segalanya..
.
📝Bila tak cuba mana tau khasiat dan keberkesanannya kan.. Jom kita semua amalkan SPD untuk penjagaan kesihatan dalaman dan luaran wanita. "Kerana Dirimu Begitu Berharga"
.
Whatsapp: 60135099203
.

#SetPulihDara #CLAvengers #Hamil  #LockHatiSuami #Rapat #KembaliRapat #PulihDara #Dara #Muda #KulitCantik #Keputihan #Montok #Kesuburan #Sihat #Cantik #SPD #SihatDalam #Putih #KulitPutih #Senggugut #MissVKetat #PikatSuami #JamuKetat #PerapatWanita #RahsiaKunciHati #MasalahHaid #IkhtiarHamil #Rumahtangga #UbatPerapat #CantikLuarDalam
"SIANG UMUR 40, MALAM UMUR 20" . . Semua inginkan diri sendiri nampak awet muda, terutamanya yang telah bergelar "ibu". . Jom dengar perkongsian pengguna SPD 👇👇 . "Saya turun kerja awal pagi, dan balik kerja lewat petang, nak uruskan anak2 dan rumah lagi memang tersangat penat. Syukur sejak amalkan set SPD nie rasa tenaga dipulihkan. Lain macam rasa waktu malam tu. Hihi....opps..!!!😅. Suami pun selalu puji dan seronok bila dapat penuhi permintaan suami" -Pn Manisah, Limbang- . Kadang2 kita berkahwin dan mendirikan rumah tangga bukan semata2 nak mencari kebahagian, tetapi yang paling penting nak "Memberi Kebahagiaan". Dua perkataan ini mempunyai makna yang sangat berbeza. . Sebab itu as kaum isteri, jom kita sentiasa Lock Hati Suami kita. Pastinya kita nak nampak muda sentiasa, cantik dan mengancam sentiasa seperti zaman mula2 bercinta dulu kan... Hanya #SPD  dapat mengubah segalanya.. . 📝Bila tak cuba mana tau khasiat dan keberkesanannya kan.. Jom kita semua amalkan SPD untuk penjagaan kesihatan dalaman dan luaran wanita. "Kerana Dirimu Begitu Berharga" . Whatsapp: 60135099203 . #SetPulihDara  #CLAvengers  #Hamil  #LockHatiSuami  #Rapat  #KembaliRapat  #PulihDara  #Dara  #Muda  #KulitCantik  #Keputihan  #Montok  #Kesuburan  #Sihat  #Cantik  #SPD  #SihatDalam  #Putih  #KulitPutih  #Senggugut  #MissVKetat  #PikatSuami  #JamuKetat  #PerapatWanita  #RahsiaKunciHati  #MasalahHaid  #IkhtiarHamil  #Rumahtangga  #UbatPerapat  #CantikLuarDalam 
MUM'S TIP: "This is my oldest daughter, Mabel. It’s the time of year for many fun yet loud family events with over tired children. Help out by bringing along Banz ear protection so the little ones can enjoy the events without the overwhelmingly loud noise!" Link in our bio to get your kids' Banz hearing protection!
.
.
.
#banzcarewear #babybanz #hearingprotection #earmuffs #babyearmuffs #kidsearmuffs #kiwi #newzealand #kiwilife #kiwifamily #nzfamily #kiwikids #safety #music #movies#wedding #rural #sport #motorsport #speedway #boating #festival #airplanes #spd #sensorydifficulties #airplanes #church #christmas ( #📷 @ivoryinspiration @themosherfamily)
MUM'S TIP: "This is my oldest daughter, Mabel. It’s the time of year for many fun yet loud family events with over tired children. Help out by bringing along Banz ear protection so the little ones can enjoy the events without the overwhelmingly loud noise!" Link in our bio to get your kids' Banz hearing protection! . . . #banzcarewear  #babybanz  #hearingprotection  #earmuffs  #babyearmuffs  #kidsearmuffs  #kiwi  #newzealand  #kiwilife  #kiwifamily  #nzfamily  #kiwikids  #safety  #music  #movies #wedding  #rural  #sport  #motorsport  #speedway  #boating  #festival  #airplanes  #spd  #sensorydifficulties  #airplanes  #church  #christmas  ( #📷 @ivoryinspiration @themosherfamily)
Eine schlimme Krankheit.

Besonders betroffen: #grünejugend, #Linksjugend und #Jusos (Was bereits zu mordgedanken an klein Kindern führen kann...
Auffällige Symptome sind laute Schreie aus: #fckafd #keinmenschistillegal #wirsindmehr #nazisraus #refugeeswelcome #buntstattbraun und am allerlautesten: #mimimi 
Ich wünsche euch gute Besserung 😘
.
.
.
_______________________________________
#spd #grüne #linke #nazisüberallnazis 
#DarumAfD #alternativefürdeutschland #AfD #Politik
Eine schlimme Krankheit. Besonders betroffen: #grünejugend , #Linksjugend  und #Jusos  (Was bereits zu mordgedanken an klein Kindern führen kann... Auffällige Symptome sind laute Schreie aus: #fckafd  #keinmenschistillegal  #wirsindmehr  #nazisraus  #refugeeswelcome  #buntstattbraun  und am allerlautesten: #mimimi  Ich wünsche euch gute Besserung 😘 . . . _______________________________________ #spd  #grüne  #linke  #nazisüberallnazis  #DarumAfD  #alternativefürdeutschland  #AfD  #Politik 
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan.

Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan.

Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. 
Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. 
Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat.

www.wasap.my/601110789525/Nak+SPD

#spd
#claapprenticeshipprogramme
#TITANLEGACYGROUP
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan. Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan. Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat. www.wasap.my/601110789525/Nak+SPD #spd  #claapprenticeshipprogramme  #TITANLEGACYGROUP 
Gift giving to kiddos who don’t play with toys can be hard. Lily and I put our heads together and came up with a list of a few of our favorite toys and gifts. Click link in bio to check out our list on the blog. Happy shopping! 🎄🎁 .
.
.
#autism #autismrecovery #autismsupport #selfcare #warriormama #sensoryprocessingdisorder #tribe #healthyliving #gfcf #asd #sugarfree #grainfree #hope #tribe #paleo #paleoforkids #healthyliving #spd #specialneeds #specialneedsparent #biomedforautism #pandas #autismrecoveryawareness #autismmama #biomed #biomedical
Gift giving to kiddos who don’t play with toys can be hard. Lily and I put our heads together and came up with a list of a few of our favorite toys and gifts. Click link in bio to check out our list on the blog. Happy shopping! 🎄🎁 . . . #autism  #autismrecovery  #autismsupport  #selfcare  #warriormama  #sensoryprocessingdisorder  #tribe  #healthyliving  #gfcf  #asd  #sugarfree  #grainfree  #hope  #tribe  #paleo  #paleoforkids  #healthyliving  #spd  #specialneeds  #specialneedsparent  #biomedforautism  #pandas  #autismrecoveryawareness  #autismmama  #biomed  #biomedical 
"DULU JAUH, KINI SEMAKIN DEKAT"

Dalam statistik masalah penceraian di Malaysia, antara salah satu punca yang menyebabkan kes penceraian adalah berpunca dari "Lelaki/Suami Buat Perangai" 👨 Kenapa dikaitkan dengan lelaki buat perangai? Ini sudah semestinya ada kaitan dengan kes curang dalam rumah tangga. Setiap perkara yang berlaku pasti ada faktornya. 
Oleh itu, si isteri kena pandai ambil hati sang suami, antaranya dengan menjaga penampilan yang menarik, cantik luaran, cantik juga dalaman. Ini mesti setimpal untuk memastikan kita tidak mengalami simptom "Tua Sebelum Usia". Oleh itu, si isteri disarankan untuk mengamalkan set SPD dalam kehidupan seharian mereka. Gabungan kedua2 set ini sekaligus akan manjaga kesihatan dalaman wanita dan juga sudah semestinya luaran pun akan turut dikaitkan 👩

Amalan harian kekal awet muda:
Satu sachet BB+Glo sebelum tidur
10-15 biji herba Maharani sebelum sarapan/sebelum tidur mlm

Anda akan mula nampak kesannya dalaman dan luaran dalam masa sebulan...bestt...👍👍👍 Nak dapatkan set SPD untuk Lock Hati Suami..klik link berikut👇👇 📲http://www.wasap.my/601114980953/SPD

#SPD
#JomKunMing
#BisnesMudahCLA
#CLAvengers
#CLAgroup
"DULU JAUH, KINI SEMAKIN DEKAT" Dalam statistik masalah penceraian di Malaysia, antara salah satu punca yang menyebabkan kes penceraian adalah berpunca dari "Lelaki/Suami Buat Perangai" 👨 Kenapa dikaitkan dengan lelaki buat perangai? Ini sudah semestinya ada kaitan dengan kes curang dalam rumah tangga. Setiap perkara yang berlaku pasti ada faktornya. Oleh itu, si isteri kena pandai ambil hati sang suami, antaranya dengan menjaga penampilan yang menarik, cantik luaran, cantik juga dalaman. Ini mesti setimpal untuk memastikan kita tidak mengalami simptom "Tua Sebelum Usia". Oleh itu, si isteri disarankan untuk mengamalkan set SPD dalam kehidupan seharian mereka. Gabungan kedua2 set ini sekaligus akan manjaga kesihatan dalaman wanita dan juga sudah semestinya luaran pun akan turut dikaitkan 👩 Amalan harian kekal awet muda: Satu sachet BB+Glo sebelum tidur 10-15 biji herba Maharani sebelum sarapan/sebelum tidur mlm Anda akan mula nampak kesannya dalaman dan luaran dalam masa sebulan...bestt...👍👍👍 Nak dapatkan set SPD untuk Lock Hati Suami..klik link berikut👇👇 📲http://www.wasap.my/601114980953/SPD #SPD  #JomKunMing  #BisnesMudahCLA  #CLAvengers  #CLAgroup 
Teeghan has been enjoying the 'tester' weighted blanket. The blanket is handmade (by a coworker and her mom) and weighs about 5 pounds. Weighted blankets can be used with a variety of people and conditions (Down Syndrome, Autism, Sensory Processing Disorder, Separation Anxiety, Depression, etc.). For many, a weighted blanket provides a sense of comfort and grounding. For my son, I've already seen a huge improvement and can't wait to get him his own! 
#spd #sensoryprocessingdisorder #eds #ehlersdanlosawareness #epilepsy #weightedblanket #homemade #cozy #mylove #themoreyouknow #photogenic #smiles #rainbowbaby #longpost
Teeghan has been enjoying the 'tester' weighted blanket. The blanket is handmade (by a coworker and her mom) and weighs about 5 pounds. Weighted blankets can be used with a variety of people and conditions (Down Syndrome, Autism, Sensory Processing Disorder, Separation Anxiety, Depression, etc.). For many, a weighted blanket provides a sense of comfort and grounding. For my son, I've already seen a huge improvement and can't wait to get him his own! #spd  #sensoryprocessingdisorder  #eds  #ehlersdanlosawareness  #epilepsy  #weightedblanket  #homemade  #cozy  #mylove  #themoreyouknow  #photogenic  #smiles  #rainbowbaby  #longpost 
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan.

Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan.

Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. 
Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. 
Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat.

www.wasap.my/60125138886/Nak+SPD

#SetPulihDara
#SPD
#JutawanSPD
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan. Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan. Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat. www.wasap.my/60125138886/Nak+SPD #SetPulihDara  #SPD  #JutawanSPD 
12/15 
伊丹空港に写真撮りに行ってきた!
飛行機めっちゃ近かったし音すごかった
空港のフェンス写ってしまったけどなかなか綺麗に撮れたかな?
動画と御堂筋で撮った写真はまた別で載せる〜

#伊丹空港 #大阪空港 #飛行機 #空港 #airport #airplane #cycling #cyclingphotos #crossbike #precisionsports #portrait #サイクリング #クロスバイク #shimano #spd #nikon #d5600 #nikond5600 #ポートレート #一眼レフ #一眼レフ初心者 #ファインダー越しの私の世界
12/15 伊丹空港に写真撮りに行ってきた! 飛行機めっちゃ近かったし音すごかった 空港のフェンス写ってしまったけどなかなか綺麗に撮れたかな? 動画と御堂筋で撮った写真はまた別で載せる〜 #伊丹空港  #大阪空港  #飛行機  #空港  #airport  #airplane  #cycling  #cyclingphotos  #crossbike  #precisionsports  #portrait  #サイクリング  #クロスバイク  #shimano  #spd  #nikon  #d5600  #nikond5600  #ポートレート  #一眼レフ  #一眼レフ初心者  #ファインダー越しの私の世界 
We got some fresh swag !! Showing our loyal vendors and clients some love !!! Tell us what you think of the new logo ? #isolate #thc #cbd #spd #710 #710society #terpene #cannabiscommunity #cannabis #distillate #edibles #tincture #capsules #rso #honeyoil #concentrates #extracts #dank #fire #potency #vape #stayhungry #canada #feco #shortpath #dabs #tetratechnologies #bc #cancer
www.tetraoperations.com
Bila sesuai nak makan #SPD?
.
.
untuk #bbglo #kolagen is sesuai di ambik waktu perut kosong. lagi lagi waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum tidoq 😴. ia lebih effective. dan waktu #menses pun boleh minum.
.
.
manakala #maharani diambil juga sama ada waktu pagi before #breakfast. atau sebelum 😴. seeloknya ambik 10 biji. jangan kurang daripada tu. ia tidak memberi kesan. waktu #period jangan ambik. sebab membaziaq jek. so ambik hari ke-8. and consume sekotak untuk sebulan.
.
.
ok selamat ber - SPD.
.
.
##binicantiksuamimantap #farajketat #istericantiksuamisayang #merawatkeputihan #kembaliperawan #putihgebu #kentutvagina #merawatcikbunga #putihpinkish #kekaldara #isterimantap #jomcantik #SPD #SetPulihDara
#CALvengers #CLAgroup
Bila sesuai nak makan #SPD ? . . untuk #bbglo  #kolagen  is sesuai di ambik waktu perut kosong. lagi lagi waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum tidoq 😴. ia lebih effective. dan waktu #menses  pun boleh minum. . . manakala #maharani  diambil juga sama ada waktu pagi before #breakfast . atau sebelum 😴. seeloknya ambik 10 biji. jangan kurang daripada tu. ia tidak memberi kesan. waktu #period  jangan ambik. sebab membaziaq jek. so ambik hari ke-8. and consume sekotak untuk sebulan. . . ok selamat ber - SPD. . . ##binicantiksuamimantap  #farajketat  #istericantiksuamisayang  #merawatkeputihan  #kembaliperawan  #putihgebu  #kentutvagina  #merawatcikbunga  #putihpinkish  #kekaldara  #isterimantap  #jomcantik  #SPD  #SetPulihDara  #CALvengers  #CLAgroup 
Days 15 & 16 of #24yogaposestochristmas ⛄ .
.
Beautiful hosts:
@clementine.evrard.yoga 
@yoga.according.to.ana 
@lenakerner
.
.
Santa Sponsors:
@khromaherbs 
@mondayleggings 
@malasbymichelle 
@chicmoda.sport 
@yogoja 
@energetiks 
@yoga_essential 
@smartyogabook 
@essentially_joilful 
@buddhateas 
@gocleveryoga 
@purepranalabel 
@creativeyogawear 
@bambaw.zerowaste 
@insideoutsideoutsidein 
@mymalanecklace 
@vayumudra 
@yodogyoga 
@happyluckylittlethings 
@sashka_co 
@alayama_yogawear 
@thelavendergypsy 
@songsofeden 
@yoga_decathlon 
@shopatanka .
.
#yogagirl #yogachallenge2018 #yogaposes #yogastrong #stretch #sahm #yoga #yogaeveryday #homeschooler #homeschool #boymom #momof2 #dreamer #goalgetter #meditation #wellness #wljourney #fitmomma #yogiintraining #fitnessjourney #strongmomma #manifest #CA #spd #yogini #xmas
Days 15 & 16 of #24yogaposestochristmas  ⛄ . . Beautiful hosts: @clementine.evrard.yoga @yoga.according.to.ana @lenakerner . . Santa Sponsors: @khromaherbs @mondayleggings @malasbymichelle @chicmoda.sport @yogoja @energetiks @yoga_essential @smartyogabook @essentially_joilful @buddhateas @gocleveryoga @purepranalabel @creativeyogawear @bambaw.zerowaste @insideoutsideoutsidein @mymalanecklace @vayumudra @yodogyoga @happyluckylittlethings @sashka_co @alayama_yogawear @thelavendergypsy @songsofeden @yoga_decathlon @shopatanka . . #yogagirl  #yogachallenge2018  #yogaposes  #yogastrong  #stretch  #sahm  #yoga  #yogaeveryday  #homeschooler  #homeschool  #boymom  #momof2  #dreamer  #goalgetter  #meditation  #wellness  #wljourney  #fitmomma  #yogiintraining  #fitnessjourney  #strongmomma  #manifest  #CA  #spd  #yogini  #xmas 
This morning,  I chose fear. I chose doubt. I chose to wallow. Then I realized I was the cause of my own suffering. My self-imposed limitations. My perception. My (incorrect) judgement. Soooo, I stopped. I climbed out my pity pool, and chose to follow my happy. I did a workout, got some endorphins going, called myself on my shit and chose gratitude. Chose acceptance. Chose happiness. 😊
I chose joy. .
.
.
.
.
.
.
#lightworker #medium ⁣⁣⁣⁣#yogagirl #yogastrong #stretch #sahm #vegetarian #yoga #yogaeveryday #homeschooler #homeschool #boymom #momof2 #dreamer #goalgetter #meditation #wellness #wljourney #fitmomma #yogiintraining #fitnessjourney #strongmomma #manifest #CA #spd #medium
This morning, I chose fear. I chose doubt. I chose to wallow. Then I realized I was the cause of my own suffering. My self-imposed limitations. My perception. My (incorrect) judgement. Soooo, I stopped. I climbed out my pity pool, and chose to follow my happy. I did a workout, got some endorphins going, called myself on my shit and chose gratitude. Chose acceptance. Chose happiness. 😊 I chose joy. . . . . . . . #lightworker  #medium  ⁣⁣⁣⁣#yogagirl  #yogastrong  #stretch  #sahm  #vegetarian  #yoga  #yogaeveryday  #homeschooler  #homeschool  #boymom  #momof2  #dreamer  #goalgetter  #meditation  #wellness  #wljourney  #fitmomma  #yogiintraining  #fitnessjourney  #strongmomma  #manifest  #CA  #spd  #medium 
Day 14 of #24toxmas is Rocking Horse
indahnya rumah tangga apabila di tengah-tengah kita hadir sang buah hati, akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus [seperti]: miom, kista, haid tidak teratur, dampak seperma encer, seperma tumpah, kuret, KB, suntik KB, obesitas, operasi caesar, dll. 
Segera kami akan membantu menemukan solusi cara cepat hamil!! Konsultasi gratis: 
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Informasi kesehatan pasutri
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📔FREE KONSULTASI:
✆Contact person 📲WA: 085790480923 
P͟R͟O͟M͟I͟L͟ H͟E͟R͟B͟A͟L͟ B͟E͟E͟
indahnya rumah tangga apabila di tengah-tengah kita hadir sang buah hati, akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus [seperti]: miom, kista, haid tidak teratur, dampak seperma encer, seperma tumpah, kuret, KB, suntik KB, obesitas, operasi caesar, dll. Segera kami akan membantu menemukan solusi cara cepat hamil!! Konsultasi gratis: HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Informasi kesehatan pasutri 🌷Solusi kehamilan 🌷Infertilitas ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📔FREE KONSULTASI: ✆Contact person 📲WA: 085790480923 P͟R͟O͟M͟I͟L͟ H͟E͟R͟B͟A͟L͟ B͟E͟E͟
Merry Christmas to our Salinas Police Dept. Mr Snowman wasn't ready to go to jail so he escaped and stole the officers hat lol #SPD #salinaspolice #snowmancake
Merry Christmas to our Salinas Police Dept. Mr Snowman wasn't ready to go to jail so he escaped and stole the officers hat lol #SPD  #salinaspolice  #snowmancake 
Day 14 of #24yogaposestochristmas is #treepose. .
.
Beautiful hosts:
@clementine.evrard.yoga 
@yoga.according.to.ana 
@lenakerner
.
.
Santa Sponsors:
@khromaherbs 
@mondayleggings 
@malasbymichelle 
@chicmoda.sport 
@yogoja 
@energetiks 
@yoga_essential 
@smartyogabook 
@essentially_joilful 
@buddhateas 
@gocleveryoga 
@purepranalabel 
@creativeyogawear 
@bambaw.zerowaste 
@insideoutsideoutsidein 
@mymalanecklace 
@vayumudra 
@yodogyoga 
@happyluckylittlethings 
@sashka_co 
@alayama_yogawear 
@thelavendergypsy 
@songsofeden 
@yoga_decathlon 
@shopatanka .
.
#yogagirl #yogachallenge2018 #yogaposes #yogastrong #stretch #sahm #yoga #yogaeveryday #homeschooler #homeschool #boymom #momof2 #dreamer #goalgetter #meditation #wellness #wljourney #fitmomma #yogiintraining #fitnessjourney #strongmomma #manifest #CA #spd #yogini #xmas
Day 14 of #24yogaposestochristmas  is #treepose . . . Beautiful hosts: @clementine.evrard.yoga @yoga.according.to.ana @lenakerner . . Santa Sponsors: @khromaherbs @mondayleggings @malasbymichelle @chicmoda.sport @yogoja @energetiks @yoga_essential @smartyogabook @essentially_joilful @buddhateas @gocleveryoga @purepranalabel @creativeyogawear @bambaw.zerowaste @insideoutsideoutsidein @mymalanecklace @vayumudra @yodogyoga @happyluckylittlethings @sashka_co @alayama_yogawear @thelavendergypsy @songsofeden @yoga_decathlon @shopatanka . . #yogagirl  #yogachallenge2018  #yogaposes  #yogastrong  #stretch  #sahm  #yoga  #yogaeveryday  #homeschooler  #homeschool  #boymom  #momof2  #dreamer  #goalgetter  #meditation  #wellness  #wljourney  #fitmomma  #yogiintraining  #fitnessjourney  #strongmomma  #manifest  #CA  #spd  #yogini  #xmas 
Die Römer-Koalition hat sich auf den kostenfreien Eintritt für Kinder bis 14 Jahre in die Frankfurter Schwimmbäder zur Förderung der Schwimmkompetenz der Kinder aus allen Bevölkerungsgruppen geeinigt.
Vielen Dank an unserer Oberbürgermeister, unsere Dezernenten und unsere SPD Fraktion für diese Initiative! #ffm #frankfurt #bestestadt #schwimmen #schwimmbad #069 #spd #gutesache #römer #frankfurtcity #frankfurtlove #frankfurtliebe
🍇🍇BB GLO COLLAGEN!!🍇🍇 🍒Testimoni BB GLO COLLAGEN
Kulit Sihat Tegang Anjal Gebu
Penangan BB GLO belum habis sekotak dah nampak keberkesanannya..!! 🍒 Kawan tegur asal lawa sgt !!
🍒 Nampak comel berseri !!
🍒 Tegang !!
🍒 Muka semakin up !! Wahhh hebat ni BB GLO collagen..
Bukan setakat tu jer tau.. Nak kekal awet muda ,🌺, nak kulit sentiasa pinkish🌺  bertenaga ,🌺, sendi2 tulang sihat & banyak lagi lah kelebihan BB GLO collagen ni..Jadi elakkan daripada nampak tua sebelum usia... 😉
Jadi apa tunggu lagi....cuba dulu baru tahu nikmat kebaikan BB GLO 😍 📌salah satu kombinasi set SPD juga collagen ini. 🎁Free 2 sachet Min Kaffe dgn setiap purchase utk 10 orang terawal 📲www.wasap.my/601125583161/BB+Glo+Collagen 
#JomKunMing
#CLAgroup
#BisnesMudahCLA #ModalRM47je
#CLAvengers
#SPD
🍇🍇BB GLO COLLAGEN!!🍇🍇 🍒Testimoni BB GLO COLLAGEN Kulit Sihat Tegang Anjal Gebu Penangan BB GLO belum habis sekotak dah nampak keberkesanannya..!! 🍒 Kawan tegur asal lawa sgt !! 🍒 Nampak comel berseri !! 🍒 Tegang !! 🍒 Muka semakin up !! Wahhh hebat ni BB GLO collagen.. Bukan setakat tu jer tau.. Nak kekal awet muda ,🌺, nak kulit sentiasa pinkish🌺 bertenaga ,🌺, sendi2 tulang sihat & banyak lagi lah kelebihan BB GLO collagen ni..Jadi elakkan daripada nampak tua sebelum usia... 😉 Jadi apa tunggu lagi....cuba dulu baru tahu nikmat kebaikan BB GLO 😍 📌salah satu kombinasi set SPD juga collagen ini. 🎁Free 2 sachet Min Kaffe dgn setiap purchase utk 10 orang terawal 📲www.wasap.my/601125583161/BB+Glo+Collagen #JomKunMing  #CLAgroup  #BisnesMudahCLA  #ModalRM47je  #CLAvengers  #SPD 
M O T H E R

I am "have you seen my ankles lately?" weeks pregnant. 😂😂😂 This loosely translates to 32 weeks and a few days. This baby loves flipping from front to back and normal chairs are my enemy #fitball

SPD has got me bad. I've been having regular Chiro treatment to keep on top of it but a slight slip in the shower (didn't fall) left me so sore. I'd had no issues getting in and out of bed until last night. My husband thought it was go time but I was just busting and couldn't get up 😂

There's a tropical low where I live and it's responsible for my hair being five time its normal size and this head band thing tames the frizz for the time being 🤣

As tricky as these things are to navigate I am so excited for this baby growing inside of me. Feeling it kick, tumble and dance is magic.

#pregnancyphoto #pregnantlife #32weekspregnant #thirdtrimester #pregnant #pregnantinsummer #pregnantbelly #tropicalcycloneowen #rain #spd #symphesispubisdysfunction #motherandmaker
M O T H E R I am "have you seen my ankles lately?" weeks pregnant. 😂😂😂 This loosely translates to 32 weeks and a few days. This baby loves flipping from front to back and normal chairs are my enemy #fitball  SPD has got me bad. I've been having regular Chiro treatment to keep on top of it but a slight slip in the shower (didn't fall) left me so sore. I'd had no issues getting in and out of bed until last night. My husband thought it was go time but I was just busting and couldn't get up 😂 There's a tropical low where I live and it's responsible for my hair being five time its normal size and this head band thing tames the frizz for the time being 🤣 As tricky as these things are to navigate I am so excited for this baby growing inside of me. Feeling it kick, tumble and dance is magic. #pregnancyphoto  #pregnantlife  #32weekspregnant  #thirdtrimester  #pregnant  #pregnantinsummer  #pregnantbelly  #tropicalcycloneowen  #rain  #spd  #symphesispubisdysfunction  #motherandmaker 
สามารถเรียนพิเศษหรือทบทวนเนื้อหาได้ทุกที่ทุกเวลาโดยเรียนผ่านสไกป์หรือวิดีโอคอล พิเศษลดค่าเรียนจากปกติอีก 20 บาทน้า
สนใจเพิ่มเติมแอดไลน์มาสอบถามได้นะคะ 😄 -----
สำหรับน้องๆที่สนใจเรียนสามารถอ่านรายละเอียดจากด้านล่างเลยนะคะ ☁สนใจวางแผนการเรียน
☁สนใจเรียนพิเศษ 
สามารถติดต่อได้ที่ Line ID: finalcrisistutor ✅
✔เพียงระบุวิชาที่ต้องการเรียน วัน เวลา สถานที่ที่น้องสะดวกเรียน
✔พี่ๆยินดีให้คำปรึกษาน้องฟรีๆจ้า 📝 ไอจีแชร์คำศัพท์ @wetalkvocab
 #chula #dek62 #admission62 #newsat #bectu #bastu #bmirtu #llbtu #bjmtu #onet63 #onet62 #cutep #tuget #แพทภาษาญี่ปุ่น #แพทภาษาจีน #SAT #pat7 #แพทภาษา #9วิชาสามัญ #วิชาสามัญ #bec #bas #bsi #iac #bmir #bmir #bjm #spd #tcas62 #tcas63
สามารถเรียนพิเศษหรือทบทวนเนื้อหาได้ทุกที่ทุกเวลาโดยเรียนผ่านสไกป์หรือวิดีโอคอล พิเศษลดค่าเรียนจากปกติอีก 20 บาทน้า สนใจเพิ่มเติมแอดไลน์มาสอบถามได้นะคะ 😄 ----- สำหรับน้องๆที่สนใจเรียนสามารถอ่านรายละเอียดจากด้านล่างเลยนะคะ ☁สนใจวางแผนการเรียน ☁สนใจเรียนพิเศษ สามารถติดต่อได้ที่ Line ID: finalcrisistutor ✅ ✔เพียงระบุวิชาที่ต้องการเรียน วัน เวลา สถานที่ที่น้องสะดวกเรียน ✔พี่ๆยินดีให้คำปรึกษาน้องฟรีๆจ้า 📝 ไอจีแชร์คำศัพท์ @wetalkvocab #chula  #dek62  #admission62  #newsat  #bectu  #bastu  #bmirtu  #llbtu  #bjmtu  #onet63  #onet62  #cutep  #tuget  #แพทภาษาญ ี่ปุ่น #แพทภาษาจ ีน #SAT  #pat7  #แพทภาษา  #9ว ิชาสามัญ #ว ิชาสามัญ #bec  #bas  #bsi  #iac  #bmir  #bmir  #bjm  #spd  #tcas62  #tcas63 
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan.

Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan.

Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. 
Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. 
Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat.

www.wasap.my/60142924542/Nak+SPD

#SetPulihDara
#SPD
#JutawanSPD
#intimacy 
#married
#perawan
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan. Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan. Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat. www.wasap.my/60142924542/Nak+SPD #SetPulihDara  #SPD  #JutawanSPD  #intimacy  #married  #perawan 
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
Personal space!! Love this ♥️ #pedsot #pediot #boundaries #autism #spd #healthyboundaries #holidays #safetyfirst #safety
RAHIM WANITA ❤
.
Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan.
.
Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya.
.
Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak.
.
 Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: -
🌸 Sakit tumit
🌸 Sakit telapak kaki
🌸 Sakit pinggang
🌸 Sakit ari-ari
🌸 Kencing tak lawas
🌸 Sakit semasa bersama suami
🌸 Kentut vagina
🌸 Selalu kembung perut
.
Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: -
.
🌹 Berurut 
Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul.
.
🌹 Bertungku
Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas.
.
🌹 Berpantang
Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar .
🌹 Amalkan jamu atau suppliment
Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja.
.
Di antara kelebihan SPD: -
.
💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita.
.
💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan.
.
💞 Membaiki masalah haid tidak teratur.
.
💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak.
.
💞 Melembutkan kulit wajah.
.
💞 Menghilangkan parut.
.
💞 Mengurangkan jerawat.
.
💞 Memudarkan jeragat.
.
💞 Mengecilkan liang pori.
.
💞 Mencerahkan kulit muka dan badan.
.
Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD dengan harga  dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘

www.wasap.my/60173159238/spd .
.
#SetPulihDara
#CLAgroup
#CLAvengers
RAHIM WANITA ❤ . Rahim wanita adalah organ dalaman yang sangat berharga kuniaan Allah untuk membezakan antara lelaki dan perempuan. . Rahim ibarat "enjin" bagi wanita. Jika rosak, memang tiada pengganti lagi. Jadi, setiap wanita wajib menjaga aset penting ini sebaik-baiknya. . Namun, bagi wanita lepas bersalin, wanita lasak dan berisi, lebih berisiko untuk mengalami rahim tidak sihat. Jika tidak dirawat akan menyebabkan komplikasi dan rosak. . Tanda-tanda rahim tidak sihat ialah seperti: - 🌸 Sakit tumit 🌸 Sakit telapak kaki 🌸 Sakit pinggang 🌸 Sakit ari-ari 🌸 Kencing tak lawas 🌸 Sakit semasa bersama suami 🌸 Kentut vagina 🌸 Selalu kembung perut . Rahim tidak sihat ini boleh di atasi dengan cara: - . 🌹 Berurut Boleh minta mak bidan urut untuk naikkan rahim dan betulkan kedudukan rahim. Jika ada Long Girdle Premium Beautiful boleh gunakan untuk naikkan rahim pada kedudukan yang betul. . 🌹 Bertungku Kaedah tradisional ini boleh diamalkan bagi menolak rahim perlahan-lahan ke atas. . 🌹 Berpantang Elakkan makan makanan yang sejuk. Banyakkan minum air suam dan makanan segar . 🌹 Amalkan jamu atau suppliment Bagi wanita selepas bersalin, digalakkan makan jamu untuk jaga peranakan dan kesihatan organ dalaman wanita. Boleh cuba amalkan SET PULIH DARA untuk kesihatan dalaman kita. Jamu moden semudah ABC yang sangat mudah diambil oleh wanita moden yang sibuk bekerja. . Di antara kelebihan SPD: - . 💞 Mengetatkan miss V dan menyihatkan rahim wanita. . 💞 Membantu merawat masalah senggugut dan keputihan. . 💞 Membaiki masalah haid tidak teratur. . 💞 Menghilangkan masalah miss V berbau/becak. . 💞 Melembutkan kulit wajah. . 💞 Menghilangkan parut. . 💞 Mengurangkan jerawat. . 💞 Memudarkan jeragat. . 💞 Mengecilkan liang pori. . 💞 Mencerahkan kulit muka dan badan. . Boleh klik link di bawah untuk dapatkan #SPD  dengan harga dan konsultasi percuma penuh kasih sayang 😘 www.wasap.my/60173159238/spd . . #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan.

Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan.

Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. 
Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. 
Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat.

#SetPulihDara
#SPD
#JutawanSPD
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan. Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan. Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat. #SetPulihDara  #SPD  #JutawanSPD 
PUBG(REMIX)
DEDICATED TO ALL PUBG PLAYERS IN THE WORLD😎😎
Follow us 👉@abasongs
▶️▶️▶️▶️▶️▶️
#90 ,#90s ,#powerrangers ,#jetex ,#spd ,#rescuedog,#pubgmobileindonesia ,#pubg ,#pubgmobile ,#pubgfunny ,#pubgmoments ,#cholanbgm ,#cartoon ,#englishcartoon ,#tamilan ,#powerrangers25 ,#powerrangersmovie ,#powerrangersfans ,#melody ,#riverdale ,#powerrangerswildforce ,#powerrangersspd ,#90skids,#englishcartoon ,#battle ,#fights ,#selva,#sarkar ,#sarkarsongs ,#marri2 ,#2kkids ▶️▶️▶️▶️▶️▶️
@s_k_songs ,@sb_krish ,@suriya_20_7 ,@kollywood_videos_offcl ,@nishal_yadav ,@powerrangers ,@music_sicked ,@_music_tracks ,@_govt_of_memes_ ,@lakshmipathy_18
,@dr_strange__7 ,@sankar_yogz ,@manoj_sandeep ,@racer_freekz 
Support us ✌️😍✌️
PUBG(REMIX) DEDICATED TO ALL PUBG PLAYERS IN THE WORLD😎😎 Follow us 👉@abasongs ▶️▶️▶️▶️▶️▶️ #90  ,#90s  ,#powerrangers  ,#jetex  ,#spd  ,#rescuedog ,#pubgmobileindonesia  ,#pubg  ,#pubgmobile  ,#pubgfunny  ,#pubgmoments  ,#cholanbgm  ,#cartoon  ,#englishcartoon  ,#tamilan  ,#powerrangers25  ,#powerrangersmovie  ,#powerrangersfans  ,#melody  ,#riverdale  ,#powerrangerswildforce  ,#powerrangersspd  ,#90skids ,#englishcartoon  ,#battle  ,#fights  ,#selva ,#sarkar  ,#sarkarsongs  ,#marri2  ,#2kkids  ▶️▶️▶️▶️▶️▶️ @s_k_songs ,@sb_krish ,@suriya_20_7 ,@kollywood_videos_offcl ,@nishal_yadav ,@powerrangers ,@music_sicked ,@_music_tracks ,@_govt_of_memes_ ,@lakshmipathy_18 ,@dr_strange__7 ,@sankar_yogz ,@manoj_sandeep ,@racer_freekz Support us ✌️😍✌️
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan.

Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan.

Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. 
Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. 
Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat.

www.wasap.my/60174562994/Nak+SPD

#SetPulihDara
#SPD
#JutawanSPD
Kajian menunjukkan perempuan akan kehilangan 2% kandungan kolagen dalam badan. Dan kolagen ni akan terus berkurangan kalau kita tidak mengambil langkah untuk menambahkan semula kandungan kolagen dalam badan. Dan sebab itu Set Pulih Dara, SPD menyediakan supplement untuk menambah semula kandungan kolagen dalam badan. Ramai yang dah amalkan SPD dan baru ni kak jan cerita mak nya yg sebelum ni pakai kerusi untuk solat dah mampu solat berdiri asbab amalkan SPD. Alhamdulillah selain tu SPD jugak membantu masalah keputihan, senggugut, dan muka yg berjeragat dan jerawat. www.wasap.my/60174562994/Nak+SPD #SetPulihDara  #SPD  #JutawanSPD 
Google made this and my heart melted!  Michael will always hold a special place in my heart! 🧩#spd #atypical #motherson #faith #prayer #blessed #perfect
jawapannya is NO...‼️
.
.
produk kami bukan produk timbang kilo. bukan cheap cheap punya. takde bahan kimia untuk buat kulit u putih menggelupas cuma salah satu kandungan kolagen kami ada #Lcysteine untuk mencerahkan kulit u.
.
.
tu ada kastemer kami makan celah kelengkang cerah bak pinkish strawberi. auwww.
#binicantiksuamimantap #farajketat #istericantiksuamisayang #merawatkeputihan #kembaliperawan #putihgebu #kentutvagina #merawatcikbunga #putihpinkish #kekaldara #isterimantap #jomcantik #SPD #SetPulihDara
#CLAgroup #CLAvengers
jawapannya is NO...‼️ . . produk kami bukan produk timbang kilo. bukan cheap cheap punya. takde bahan kimia untuk buat kulit u putih menggelupas cuma salah satu kandungan kolagen kami ada #Lcysteine  untuk mencerahkan kulit u. . . tu ada kastemer kami makan celah kelengkang cerah bak pinkish strawberi. auwww. #binicantiksuamimantap  #farajketat  #istericantiksuamisayang  #merawatkeputihan  #kembaliperawan  #putihgebu  #kentutvagina  #merawatcikbunga  #putihpinkish  #kekaldara  #isterimantap  #jomcantik  #SPD  #SetPulihDara  #CLAgroup  #CLAvengers 
@prometheusdesignwerx love the quality! #specialprojectsdivision #spd #diving #gogglebag #climbingbag #everythingbag #511tactical #moabrush10 insides are organized by #dragotactical and #maxpedition pouches and belt packs
I’m now with Summit Laboratory Supply. 
DM me for all of your industrial distillation needs. 
#spd #disillate #hotdogwater #clear #shortpath
Until you have a kid with special needs you have no idea of the depth of your strength, tenacity and resourcefulness. ❤️💚
��https://www.chubuddy.com SPDAwareness #autismspectrum #parenting #autismawareness #Chubuddy #SpecialNeeds #SPD #sensory #teether #children #sensoryparenting #sensoryprocessingdisorder #autismparents #sensoryparenting #chew #sensoryneeds #sensory  #sensorydisorder #sensoryprocessingdisorder
Ama la música , odia el Racismo ! #soundsystemculture #mafiajamaiquina #spd
Went out to see Christmas Lights tonight and ended up at @chilis for dinner!  Is my kid the only one who takes his socks and shoes off at the restaurant?! 🤷‍♀️ #asd #spd #sensoryissues
Went out to see Christmas Lights tonight and ended up at @chilis for dinner! Is my kid the only one who takes his socks and shoes off at the restaurant?! 🤷‍♀️ #asd  #spd  #sensoryissues 
Set Pulih Dara 😱 PRODUK LOCK HATI SUAMI

Set Pulih Dara ni adalah set wajib dimiliki oleh kaum wanita. Wanita boleh, anak dara pon boleh. 
Dan kalau anda nak tahu, #spd ni bukan sahaja untuk dalam. Ada banyak lagi fungsi lain yang best bila amalkan. 
#spd ni juga untuk
1. Menstabil kan hormon 
2. Mencantik dan mencerahkan kulit
3. Ikhtiar hamil
4. Menstabilkan period

Ada yang dah 2 tahun tak datang period. Lepas je amalkan 1 set spd, period terus datang dan paling best, tak senggugut. 
Spd ni bukan untuk lock hati suami je taw. Dan spd ni jugak boleh lock hati suami uolllls. 😍😍😍. Jangan terkejut suami dok terbayang nak balik ofis awal hari-hari. 
Fuhhhh.....cinta berputik kembali. ❤

Dm skrng !
 www.wasap.my/60129523008/nak+spd

#pengikatkasihsayang
#setketatkanyglonggar
#ketatmolek
#setlebihseri
#lebihenergi
#SPDsuperketam
#ketatlagianjal
#lebihputihmenawan
#lebihmengcengkam
Set Pulih Dara 😱 PRODUK LOCK HATI SUAMI Set Pulih Dara ni adalah set wajib dimiliki oleh kaum wanita. Wanita boleh, anak dara pon boleh. Dan kalau anda nak tahu, #spd  ni bukan sahaja untuk dalam. Ada banyak lagi fungsi lain yang best bila amalkan. #spd  ni juga untuk 1. Menstabil kan hormon 2. Mencantik dan mencerahkan kulit 3. Ikhtiar hamil 4. Menstabilkan period Ada yang dah 2 tahun tak datang period. Lepas je amalkan 1 set spd, period terus datang dan paling best, tak senggugut. Spd ni bukan untuk lock hati suami je taw. Dan spd ni jugak boleh lock hati suami uolllls. 😍😍😍. Jangan terkejut suami dok terbayang nak balik ofis awal hari-hari. Fuhhhh.....cinta berputik kembali. ❤ Dm skrng !  www.wasap.my/60129523008/nak+spd #pengikatkasihsayang  #setketatkanyglonggar  #ketatmolek  #setlebihseri  #lebihenergi  #SPDsuperketam  #ketatlagianjal  #lebihputihmenawan  #lebihmengcengkam 
1 bottle has 1000 drops. Let’s break it down...
If you use:
5 drops 2x day = .69 
10 drops 2x day = 1.38
20 drops 2x day = 2.76
Is that too much to spend on your health each day? 🌱
http://www.hempworx.com/karensell
1 bottle has 1000 drops. Let’s break it down... If you use: 5 drops 2x day = .69 10 drops 2x day = 1.38 20 drops 2x day = 2.76 Is that too much to spend on your health each day? 🌱 http://www.hempworx.com/karensell
Okay... this is my THIRD time trying to post this. I haven't been posting because I was focusing on my mental health, but I'm doing much better now and I'm ready to star posting again, not that anyone really cares but me lol. There's no shame in taking a break or taking care of yourself, we're all only human. It doesn't make you weak.
*
*
*
Text hotline: 741741
National suicide hotline: 1-800-273-8255
#selflove #selfcare #mentalhealth #depression #anxiety #positivity #therapy #health #did #spd #actuallyautistic #actuallymentallyill #mentalillness #selfharm #suicide #love #happiness #recovery #emotionalabuse #abuse #neglect #domesticabuse #breathe#ptsd #ocd
Okay... this is my THIRD time trying to post this. I haven't been posting because I was focusing on my mental health, but I'm doing much better now and I'm ready to star posting again, not that anyone really cares but me lol. There's no shame in taking a break or taking care of yourself, we're all only human. It doesn't make you weak. * * * Text hotline: 741741 National suicide hotline: 1-800-273-8255 #selflove  #selfcare  #mentalhealth  #depression  #anxiety  #positivity  #therapy  #health  #did  #spd  #actuallyautistic  #actuallymentallyill  #mentalillness  #selfharm  #suicide  #love  #happiness  #recovery  #emotionalabuse  #abuse  #neglect  #domesticabuse  #breathe #ptsd  #ocd 
Roland percussion electronic drum pad &  me
🥁🎶🥁🎶🥁🎶🥁🎶
من و موزیک و نوازندگی پرکاشن الکترونیکی بعد از  ۸ سال 🎶😍😘😉
#پرکاشن #موزیک #الکترونیک #سمپلینگ #پد #ترکمن #آذری #ریتم #نوازندگی #سمپل 
#sampling #drum #pad #music #roland #spd #s #batari #müzik #percussion #turkmensahra #iranian #dugun #ethnicrythms #percussion_instruments
Roland percussion electronic drum pad & me 🥁🎶🥁🎶🥁🎶🥁🎶 من و موزیک و نوازندگی پرکاشن الکترونیکی بعد از ۸ سال 🎶😍😘😉 #پرکاشن  #موزیک  #الکترونیک  #سمپلینگ  #پد  #ترکمن  #آذری  #ریتم  #نوازندگی  #سمپل  #sampling  #drum  #pad  #music  #roland  #spd  #s  #batari  #müzik  #percussion  #turkmensahra  #iranian  #dugun  #ethnicrythms  #percussion_instruments 
Forget about the picture and read please,

SO... many struggles of autistics can somewhat be related to by NT’s whether we like to accept it or not. The degree we struggle with them is most probably larger than neurotypicals but they can relate to some problems nevertheless. HOWEVER. Because these difficulties are sometimes perceived as things that are not such big deals, NT’s usually lose interest in the topics of these problems as soon as we mention that these are autism difficulties and we struggle with them more than NT’s, OR, they dismiss our struggles by saying “that happens to everyone” or “you don’t see me complaining about that, get over it”. I don’t know what to do with this information tbh. OH and if you don’t know what I’m talking about, 
Some EXAMPLES of NTs problems that are very similar to ours but to a smaller degree:
- Being awkward
- disliking of some sensory things
- trouble focussing
- feeling left out
- not being able to completely act themselves around certain people/in certain situations
-
-
-
#autism #actuallyautistic #spd #asd #sensoryprocessingdisorder #aspergers #autismawareness #adhd #neurodivergent #autistic #neurotypical #allistic #autismspectrum #spectrum #autismspectrumdisorder #asc #autismspectrumcondition #autismacceptance #autismlife #aspie #autie #depression #anxiety #visualsnow #disorder #autismsupport #differentnotless #redinstead
Forget about the picture and read please, SO... many struggles of autistics can somewhat be related to by NT’s whether we like to accept it or not. The degree we struggle with them is most probably larger than neurotypicals but they can relate to some problems nevertheless. HOWEVER. Because these difficulties are sometimes perceived as things that are not such big deals, NT’s usually lose interest in the topics of these problems as soon as we mention that these are autism difficulties and we struggle with them more than NT’s, OR, they dismiss our struggles by saying “that happens to everyone” or “you don’t see me complaining about that, get over it”. I don’t know what to do with this information tbh. OH and if you don’t know what I’m talking about, Some EXAMPLES of NTs problems that are very similar to ours but to a smaller degree: - Being awkward - disliking of some sensory things - trouble focussing - feeling left out - not being able to completely act themselves around certain people/in certain situations - - - #autism  #actuallyautistic  #spd  #asd  #sensoryprocessingdisorder  #aspergers  #autismawareness  #adhd  #neurodivergent  #autistic  #neurotypical  #allistic  #autismspectrum  #spectrum  #autismspectrumdisorder  #asc  #autismspectrumcondition  #autismacceptance  #autismlife  #aspie  #autie  #depression  #anxiety  #visualsnow  #disorder  #autismsupport  #differentnotless  #redinstead 
Julehygge i det lille hjem.
Cozy afternoon with Danish Christmas goodies.
Best part? R tried a pancake puff for the first time and LOVED it!! Big milestone for our sweet girl.
#TakeThatAutism 🥊
#ChristmasGoodies
#Hygge
#JuleHygge
#SPD
#ASD
INFO #SPD YANG KEKAKAK PERLU TAHU
.
.
Soalan ini Olyn selalu terima. #setpulihdara ni untuk orang dah kahwin je ke & set pulih dara ni untuk ehem ehem suami isteri ke?
.
.
Jawapannya ialah #SPD ni untuk orang pompuan!
.
.
Orang pompuan memang takleh nak lari berdepan dengan salah satu masalah di bawah ni:
.
.
✅ keputihan
✅ kegatalan miss v
✅ miss v berbau teruk
✅ haid tak teratur
✅ masalah senggugut
✅ masalah jerawat
✅ rambut gugur
.
.
Masalah di atas kalau kita biar pastinya mengganggu emosi, kurang keyakinan diri dan memberi kesan pada rutin harian kan. .
.
Dengan pengambilan #setpulihdara , in Sha Allah dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut. Konsisten amalkan setiap bulan. .
.
Untuk yang tengah hadapi masalah tersebut, olyn cadangkan konsisten ambil #setpulihdara Selama 3 bulan berterusan. Jaminan wang dikembalikan jika tak menjadi.
.
.
Klik link di BIO. 
#setpulihdaramelaka #jerawathilang #payudarakencang #kulitcerah #suamiisteribahagia #missvberbau #ketiakputih #ketatdara #ketatkanvagina #setbersalin #setberpantang #keputihanhilang #keputihanbau #sengguguthilang #solusihamil
INFO #SPD  YANG KEKAKAK PERLU TAHU . . Soalan ini Olyn selalu terima. #setpulihdara  ni untuk orang dah kahwin je ke & set pulih dara ni untuk ehem ehem suami isteri ke? . . Jawapannya ialah #SPD  ni untuk orang pompuan! . . Orang pompuan memang takleh nak lari berdepan dengan salah satu masalah di bawah ni: . . ✅ keputihan ✅ kegatalan miss v ✅ miss v berbau teruk ✅ haid tak teratur ✅ masalah senggugut ✅ masalah jerawat ✅ rambut gugur . . Masalah di atas kalau kita biar pastinya mengganggu emosi, kurang keyakinan diri dan memberi kesan pada rutin harian kan. . . Dengan pengambilan #setpulihdara  , in Sha Allah dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut. Konsisten amalkan setiap bulan. . . Untuk yang tengah hadapi masalah tersebut, olyn cadangkan konsisten ambil #setpulihdara  Selama 3 bulan berterusan. Jaminan wang dikembalikan jika tak menjadi. . . Klik link di BIO. #setpulihdaramelaka  #jerawathilang  #payudarakencang  #kulitcerah  #suamiisteribahagia  #missvberbau  #ketiakputih  #ketatdara  #ketatkanvagina  #setbersalin  #setberpantang  #keputihanhilang  #keputihanbau  #sengguguthilang  #solusihamil 
Testimoni amal SPD . Badan lebih bertenaga berbanding dulu asik lemau je keletihan.
.
Enjin kereta kalau tak di servis lama- lama terus rosak hancur.
Jangan lah dibiarkan lama. . 
Especially ibu2 yang banyak nak mengurus keluarga. Bila enjin diservis luar dalam cantik dan sihat, lagi cik abang dan anak2 sayang.. #ikhtiarhamil #maharani #spd #setpulihdara #setpulihdaramelaka #cubahamil #mengandung #infohamil #petuahamil #petuamudahhamil #mukaglow #kulitcerah #kulitbersih #kulitcantik #kulitgebu #celahputih #ketiakputih #stretchmarks #kulitkusam #tipskulitcantik #tipskulithalus 
#spdhot #setpulihdaramelaka #jamuperapat #intimsuamiisteri #keluargabahagia #glowing #kekaldara #daraanggunglowglowing #ibu #ibubekerjaya
Testimoni amal SPD . Badan lebih bertenaga berbanding dulu asik lemau je keletihan. . Enjin kereta kalau tak di servis lama- lama terus rosak hancur. Jangan lah dibiarkan lama. . Especially ibu2 yang banyak nak mengurus keluarga. Bila enjin diservis luar dalam cantik dan sihat, lagi cik abang dan anak2 sayang.. #ikhtiarhamil  #maharani  #spd  #setpulihdara  #setpulihdaramelaka  #cubahamil  #mengandung  #infohamil  #petuahamil  #petuamudahhamil  #mukaglow  #kulitcerah  #kulitbersih  #kulitcantik  #kulitgebu  #celahputih  #ketiakputih  #stretchmarks  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #tipskulithalus  #spdhot  #setpulihdaramelaka  #jamuperapat  #intimsuamiisteri  #keluargabahagia  #glowing  #kekaldara  #daraanggunglowglowing  #ibu  #ibubekerjaya 
So today we tried to go see Santa and have our picture taken with him. I was nervous because Stephen had to work and that meant for this to happen I had to go by myself. 
So I set myself up to expect disaster. That way I wasn’t disappointed. The boys probably will not sit with Santa and take a picture, and that is ok. I’m going to get Elizabeth’s picture with Santa and I’ll be happy with that. ☺️
Well true to form that is what happened, the boys ran around and once stopped to try to take a picture the meltdown happened. So Elizabeth got her picture with Santa. 
Then after I went to eat at chic fil a with a sweet friend from church and her kiddos. We let the kids play and meltdowns happened. Lucas cried and hit at me as we went to the table. People stared and I could feel the eyes of others. 
That’s when this sweet friend said..”Do NOT worry about them. They do not know what you go through or deal with. Pray for them.” Thank you sweet Leah for sitting there with me through the crying child, sharing your food since we didn’t have our yet, and embracing the chaos with me. Thank you for understanding and making me feel not so alone. ❤️🤗
Most days after outings like this I cry on the way home. Wondering why my boys can’t do the “normal” things or handle them. I’m slowly starting to understand my boys better and realizing they have sensory processing issues. That was a huge pill to swallow and accept. But now I’m embracing and learning more about #spd. We are working through the process of an official diagnosis but as much research and reading I have done it fits my boys to a t. It’s not that I am a bad mom, it’s not that my boys have behavior issues, it’s that my boys have different needs and I need to change and learn how to parent them accordingly. 
What I did accomplish today would not have been possible without friends that surround me. Friends, that I know God put in my life for a reason. Friends that wrap their arms around me, listen to me when I need to vent and offer a helping hand when they have their own hands full. Friends who teach, majored, and work with kids like mine. To you sweet friends, I thank my God for you. 🥰
#sensorymom #spd #twinmom
So today we tried to go see Santa and have our picture taken with him. I was nervous because Stephen had to work and that meant for this to happen I had to go by myself. So I set myself up to expect disaster. That way I wasn’t disappointed. The boys probably will not sit with Santa and take a picture, and that is ok. I’m going to get Elizabeth’s picture with Santa and I’ll be happy with that. ☺️ Well true to form that is what happened, the boys ran around and once stopped to try to take a picture the meltdown happened. So Elizabeth got her picture with Santa. Then after I went to eat at chic fil a with a sweet friend from church and her kiddos. We let the kids play and meltdowns happened. Lucas cried and hit at me as we went to the table. People stared and I could feel the eyes of others. That’s when this sweet friend said..”Do NOT worry about them. They do not know what you go through or deal with. Pray for them.” Thank you sweet Leah for sitting there with me through the crying child, sharing your food since we didn’t have our yet, and embracing the chaos with me. Thank you for understanding and making me feel not so alone. ❤️🤗 Most days after outings like this I cry on the way home. Wondering why my boys can’t do the “normal” things or handle them. I’m slowly starting to understand my boys better and realizing they have sensory processing issues. That was a huge pill to swallow and accept. But now I’m embracing and learning more about #spd . We are working through the process of an official diagnosis but as much research and reading I have done it fits my boys to a t. It’s not that I am a bad mom, it’s not that my boys have behavior issues, it’s that my boys have different needs and I need to change and learn how to parent them accordingly. What I did accomplish today would not have been possible without friends that surround me. Friends, that I know God put in my life for a reason. Friends that wrap their arms around me, listen to me when I need to vent and offer a helping hand when they have their own hands full. Friends who teach, majored, and work with kids like mine. To you sweet friends, I thank my God for you. 🥰 #sensorymom  #spd  #twinmom 
Can’t get this kid to take a picture for the life of me, that is until he finds a tree stump and suggests it’s “a perfect picture spot”. Even posed himself 😂😂 #savannahgeorgia #savannahgreenmarket #saturdaymorningparkfun #spd #sensoryprocessingdisorder #familyfun
#6 TOP TIP for Autism Friendly Christmas⁣
⁣
Noise on the day/ Break out⁣
⁣
At Christmas there can be lots of noise and this can be difficult for people who can find processing noise challenging and sometimes painful. ⁣
⁣
Having a break out space where your child can go if the noise gets too much can help to reduce anxiety and over stimulation. Being mindful of the volume of background Christmas music or the television can also help.
#6  TOP TIP for Autism Friendly Christmas⁣ ⁣ Noise on the day/ Break out⁣ ⁣ At Christmas there can be lots of noise and this can be difficult for people who can find processing noise challenging and sometimes painful. ⁣ ⁣ Having a break out space where your child can go if the noise gets too much can help to reduce anxiety and over stimulation. Being mindful of the volume of background Christmas music or the television can also help.
My @slippinonspoons @spoonspirations_ shirt came!
My @slippinonspoons @spoonspirations_ shirt came!
In all honesty I have NO idea how I got 1st Overall this year, I missed a few rounds due to surgery so I’m happy but surprised how I pulled this one off 😂 just goes to show consistency is key sometimes ✌🏻 Thanks to everyone who supported me this year and to everyone continuing to support me. You guys are all legends and I can’t thank you enough, and thanks to Dad and Karen Dann for being stupid (supportive 😜) enough to let your daughter ride and not try and talk be out of it 😂 
Thanks to the whole Chinchilla Mx crew and everything you peeps do, from the ladies at sign-on and helping in the kitchen, to Jake and everyone out helping prep the track. Chinchilla mx is all time and one of the best prepped tracks. What every single one of guys do is amazing. 
Just because I moved doesn’t mean you can get rid of me that easily 😜 see you guys next year ✌🏻
Also thanks to Lockie for giving a speech for me since I wasn’t there, your too sweet 😂
In all honesty I have NO idea how I got 1st Overall this year, I missed a few rounds due to surgery so I’m happy but surprised how I pulled this one off 😂 just goes to show consistency is key sometimes ✌🏻 Thanks to everyone who supported me this year and to everyone continuing to support me. You guys are all legends and I can’t thank you enough, and thanks to Dad and Karen Dann for being stupid (supportive 😜) enough to let your daughter ride and not try and talk be out of it 😂 Thanks to the whole Chinchilla Mx crew and everything you peeps do, from the ladies at sign-on and helping in the kitchen, to Jake and everyone out helping prep the track. Chinchilla mx is all time and one of the best prepped tracks. What every single one of guys do is amazing. Just because I moved doesn’t mean you can get rid of me that easily 😜 see you guys next year ✌🏻 Also thanks to Lockie for giving a speech for me since I wasn’t there, your too sweet 😂
Oh my god. @vibedration you are the best!
Oh my god. @vibedration you are the best!