an online Instagram web viewer

#spd medias

Photos

'ISTERI MALU SUAMI PUJI ANAK DARA KEMBALI'

Menurut statistik perceraian dikeluarkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), punca krisis rumah tangga kerana tidak serasi, kecurangan, poligami, campur tangan keluarga, masalah kesihatan pasangan termasuk kesuburan dan suami isteri bermain kayu tiga. 
Hubungan hambar disebabkan kurang keinginan seks sama ada daripada pihak suami atau isteri, isteri berasa bosan kerana suami cepat klimaks setiap kali bersama, suami mati pucuk, isteri tidak pernah atau jarang mencapai orgasm, juga menjadi masalah besar dalam rumah tangga.

Alhamdulillah sis mai kembalikan kehangatan cinta dengan amalkan #SPD, si suami puji melambong! Berbunga-bunga hati kan bila si suami puji kita. Lagi-lagi si suami puji kita macam anak Dara kembali. Mesti senyum sampai telinga sepanjang hari. Rasa indah hari itu ingatkan sentuhan si suami. 
Kita sebagai isteri jangan amik remeh bab kepuasan bersama si suami. Nak tahu lebih detail SPD? Jom pm tepi! 💋

http://www.wasap.my/60193817275 /NakSPD

#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je
#CLAvengers
'ISTERI MALU SUAMI PUJI ANAK DARA KEMBALI' Menurut statistik perceraian dikeluarkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), punca krisis rumah tangga kerana tidak serasi, kecurangan, poligami, campur tangan keluarga, masalah kesihatan pasangan termasuk kesuburan dan suami isteri bermain kayu tiga. Hubungan hambar disebabkan kurang keinginan seks sama ada daripada pihak suami atau isteri, isteri berasa bosan kerana suami cepat klimaks setiap kali bersama, suami mati pucuk, isteri tidak pernah atau jarang mencapai orgasm, juga menjadi masalah besar dalam rumah tangga. Alhamdulillah sis mai kembalikan kehangatan cinta dengan amalkan #SPD , si suami puji melambong! Berbunga-bunga hati kan bila si suami puji kita. Lagi-lagi si suami puji kita macam anak Dara kembali. Mesti senyum sampai telinga sepanjang hari. Rasa indah hari itu ingatkan sentuhan si suami. Kita sebagai isteri jangan amik remeh bab kepuasan bersama si suami. Nak tahu lebih detail SPD? Jom pm tepi! 💋 http://www.wasap.my/60193817275 /NakSPD #BisnesMudahCLA  #ModalRM47je  #CLAvengers 
Set Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. 
Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series

Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H 
Kakak kakak meh try #SPD nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k.... www.wasap.my/60199886160/spd

#shuhadahhamid
#SPD
Set Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD  ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD  ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H Kakak kakak meh try #SPD  nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD  ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k.... www.wasap.my/60199886160/spd #shuhadahhamid  #SPD 
Set Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. 
Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series

Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H 
Kakak kakak meh try #SPD nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k.... www.wasap.my/60193813566/spd
Set Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD  ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD  ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H Kakak kakak meh try #SPD  nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD  ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k.... www.wasap.my/60193813566/spd
Hari ni suami g market awal pagi..
Nampak semua FRESH dari hasil laut.. Balik dia terus masak..
Tung tang tung tang siap!!!... "Suami kata.. Hah, ayah siap masak tengah hari terus ni.. Breakfast + lunch..Anak2 happy!!,," 😁😁👏👏👍
"I said.. Alhamdulillah.. Tq Abg 😁😘🤗" Sementara sis mengemas apa yg patut.. Esokkan dh start sekolah.. Adeh tulang pinggul rasa ade lari sikit, 5bln++ x pakai #pb.. Rindu pb.. Tggu pantang nanti sis sambung pakai semula na.. (premium beautiful corset) 
#PBlover
#ErwinaMasjudi 
#PBAgent #AirTanganSuami
#SPD #SKK #minkaffe #syukurselalu
Hari ni suami g market awal pagi.. Nampak semua FRESH dari hasil laut.. Balik dia terus masak.. Tung tang tung tang siap!!!... "Suami kata.. Hah, ayah siap masak tengah hari terus ni.. Breakfast + lunch..Anak2 happy!!,," 😁😁👏👏👍 "I said.. Alhamdulillah.. Tq Abg 😁😘🤗" Sementara sis mengemas apa yg patut.. Esokkan dh start sekolah.. Adeh tulang pinggul rasa ade lari sikit, 5bln++ x pakai #pb .. Rindu pb.. Tggu pantang nanti sis sambung pakai semula na.. (premium beautiful corset) #PBlover  #ErwinaMasjudi  #PBAgent  #AirTanganSuami  #SPD  #SKK  #minkaffe  #syukurselalu 
Se Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. 
Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series

Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H 
Kakak kakak meh try #SPD nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k....0164596090

BARANG BAIK MESTI Kena SHARE..
#LockHatiSuami
#umurtuamukamuda
#luarbiasa
#rugitunggulamalama
Se Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD  ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD  ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H Kakak kakak meh try #SPD  nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD  ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k....0164596090 BARANG BAIK MESTI Kena SHARE.. #LockHatiSuami  #umurtuamukamuda  #luarbiasa  #rugitunggulamalama 
100лица #i #life #my #myway #feel #spd
Дождь наганял feel,  на нож положил. so new you feel,  выпил и скрутил.
Любовь Искрини , в постели с искрами.
100лица #i  #life  #my  #myway  #feel  #spd  Дождь наганял feel, на нож положил. so new you feel, выпил и скрутил. Любовь Искрини , в постели с искрами.
LOCK HATI SUAMI !
.
.
. ' Akak happy sangat sekarang. Rasa macam awal-awal kawen dulu. Romantik die, gurau-gurau die macam dulu-dulu tau. Penangan #SPD ni lain macam sungguh !' - Sis Ema -

Antara fungsi set #SPD adalah membantu : ❤️ Memantap & Menganjalkan kulit (Serba serbi GEBU) ❤️ Mecerahkan Kulit yang Kusam (BLUSHER semulajadi) ❤️ Mengurangkan Keputihan
❤️ Menguatkan otot Vagina (Zaman anak DARA)

Fuhhhh patot la si Asben dok gurau-gurau manje 😘. Menjadi KEPUASAN pada para isteri bila sentiasa DIBELAI & DIHARGAI !

Klik link👇🏻
http://sayanakspd.wasap.my/0198299349
http://sayanakspd.wasap.my/0198299349
http://sayanakspd.wasap.my/0198299349
http://sayanakspd.wasap.my/0198299349
http://sayanakspd.wasap.my/0198299349

untuk dapat harga kasih sayang dari saya. Special untuk hari ini sahaja.

#SetPulihDara
#PerapatRumahTangga
#LockHatiSuami
LOCK HATI SUAMI ! . . . ' Akak happy sangat sekarang. Rasa macam awal-awal kawen dulu. Romantik die, gurau-gurau die macam dulu-dulu tau. Penangan #SPD  ni lain macam sungguh !' - Sis Ema - Antara fungsi set #SPD  adalah membantu : ❤️ Memantap & Menganjalkan kulit (Serba serbi GEBU) ❤️ Mecerahkan Kulit yang Kusam (BLUSHER semulajadi) ❤️ Mengurangkan Keputihan ❤️ Menguatkan otot Vagina (Zaman anak DARA) Fuhhhh patot la si Asben dok gurau-gurau manje 😘. Menjadi KEPUASAN pada para isteri bila sentiasa DIBELAI & DIHARGAI ! Klik link👇🏻 http://sayanakspd.wasap.my/0198299349 http://sayanakspd.wasap.my/0198299349 http://sayanakspd.wasap.my/0198299349 http://sayanakspd.wasap.my/0198299349 http://sayanakspd.wasap.my/0198299349 untuk dapat harga kasih sayang dari saya. Special untuk hari ini sahaja. #SetPulihDara  #PerapatRumahTangga  #LockHatiSuami 
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida

Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. 
Alhamdulillah la makan #spd hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. 
Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit
- Menguatkan otot rahim
- Meningkatkan kesuburan
- Kuatkan akar rambut
- Cerahkan mata yang kabur
- Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit
- Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat
- Meremajakan organ badan
- Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan
- Menambahkan susu badan
- Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit

Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. 
So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri!

So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni.

http://sayanakpulihdara.wasap.my/601126685759

5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. 
#myrnamali
#spd
#skk
#JomKunming
#CLAvengers
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. Alhamdulillah la makan #spd  hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit - Menguatkan otot rahim - Meningkatkan kesuburan - Kuatkan akar rambut - Cerahkan mata yang kabur - Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit - Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat - Meremajakan organ badan - Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan - Menambahkan susu badan - Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri! So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni. http://sayanakpulihdara.wasap.my/601126685759 5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. #myrnamali  #spd  #skk  #JomKunming  #CLAvengers 
ANTARA PUNCA KES PENCERAIAN BERLAKU ADALAH MASALAH TIDAK PUAS DI RANJANG

Mengikut statistik, hampir 274,000 pasangan Islam di Malaysia bercerai. 
Kalau diikutkan dengan jumlah yang tinggi itu, purata sebanyak 156 kes penceraian berlaku setiap hari! Ya Allah.

Kes tidak puas di ranjang memang antara punca utama mengapa rumah tangga seseorang boleh musnah. 
Ada pasangan memilih untuk berlaku curang kerana tidak dipuaskan sepenuhnya, enggan bersama pasangan dan terlalu marah akan pasangan sendiri.

Mak janda: Abg, kita tk larat nak masak tolong potong kan sayur ni boleh.

A : Boleh sekejap lagi abg sampai 
Isteri : Abg!! Tolong la saya kt dapur ni penat la buat kerja sorang.

A : Tugas awak kan. Buat jela. Bosan la hari hari menjerit je bila saya balik.

Dua situasi berbeza kan?? Nampak biasa tapi inila punca suami makan luar.

Jangan buka pintu utk suami makan luar tapi buka kotak #SPD untuk tambat hati suamimu. Hari hari rindu tau😘

Lock SPD Look Hati Suami❤️❤️❤️ #Setpulihdara #suamiidaman
#LockHatiSuami #isteripuas
#setkembalikeras #payudaramontok #cantikluardalam
ANTARA PUNCA KES PENCERAIAN BERLAKU ADALAH MASALAH TIDAK PUAS DI RANJANG Mengikut statistik, hampir 274,000 pasangan Islam di Malaysia bercerai. Kalau diikutkan dengan jumlah yang tinggi itu, purata sebanyak 156 kes penceraian berlaku setiap hari! Ya Allah. Kes tidak puas di ranjang memang antara punca utama mengapa rumah tangga seseorang boleh musnah. Ada pasangan memilih untuk berlaku curang kerana tidak dipuaskan sepenuhnya, enggan bersama pasangan dan terlalu marah akan pasangan sendiri. Mak janda: Abg, kita tk larat nak masak tolong potong kan sayur ni boleh. A : Boleh sekejap lagi abg sampai Isteri : Abg!! Tolong la saya kt dapur ni penat la buat kerja sorang. A : Tugas awak kan. Buat jela. Bosan la hari hari menjerit je bila saya balik. Dua situasi berbeza kan?? Nampak biasa tapi inila punca suami makan luar. Jangan buka pintu utk suami makan luar tapi buka kotak #SPD  untuk tambat hati suamimu. Hari hari rindu tau😘 Lock SPD Look Hati Suami❤️❤️❤️ #Setpulihdara  #suamiidaman  #LockHatiSuami  #isteripuas  #setkembalikeras  #payudaramontok  #cantikluardalam 
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida

Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. 
Alhamdulillah la makan #spd hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. 
Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit
- Menguatkan otot rahim
- Meningkatkan kesuburan
- Kuatkan akar rambut
- Cerahkan mata yang kabur
- Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit
- Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat
- Meremajakan organ badan
- Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan
- Menambahkan susu badan
- Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit

Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. 
So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri!

So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni.

http://sayanakpulihdara.wasap.my/601126685759

5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. 
#myrnamali
#spd
#skk
#JomKunming
#CLAvengers
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. Alhamdulillah la makan #spd  hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit - Menguatkan otot rahim - Meningkatkan kesuburan - Kuatkan akar rambut - Cerahkan mata yang kabur - Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit - Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat - Meremajakan organ badan - Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan - Menambahkan susu badan - Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri! So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni. http://sayanakpulihdara.wasap.my/601126685759 5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. #myrnamali  #spd  #skk  #JomKunming  #CLAvengers 
Morninggg #jutawanSPD
.
.
Kak Girl kata sapa nak tampuk manggis bertukar jadi ladang stroberi, wajib ber #spd ❤️
.
.
#igshopmalaysia #olynosman #bisnesmudahcla #modalrm47je
PENANGAN SPD CIK ABG JADI ROMANTIK

Isteri mana tak suka bila lepas 12 tahun berkahwin tiba tiba romantik semacam. Gara gara SPD la ni.

Jaga jaga bila dh kahwin lama kalau suami dh lama tak romantik tu cepat cepat consume SPD ye confirm terus panggil SAYANG😍😍😍 Dah try ke belum?? #SPD 
#LockHatiSuami
PENANGAN SPD CIK ABG JADI ROMANTIK Isteri mana tak suka bila lepas 12 tahun berkahwin tiba tiba romantik semacam. Gara gara SPD la ni. Jaga jaga bila dh kahwin lama kalau suami dh lama tak romantik tu cepat cepat consume SPD ye confirm terus panggil SAYANG😍😍😍 Dah try ke belum?? #SPD  #LockHatiSuami 
Aaah 1 Ano Se Passou, Que Bom Deus nos Juntou, E Eu Só Agradeço! 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
#OAmorDeCristoNosUniu
#DeusLindão
#SPD
#CeeeêTáDoido
Se Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. 
Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series

Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H 
Kakak kakak meh try #SPD nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k... www.wasap.my/60192037409
Se Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD  ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD  ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H Kakak kakak meh try #SPD  nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD  ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k... www.wasap.my/60192037409
Aaah 1 Ano Se Passou, Que Bom Deus nos Juntou, E Eu Só Agradeço! 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
#OAmorDeCristoNosUniu
#DeusLindão
#SPD
#CeeeêTáDoido
Heloksssss x uoilsssss...
jom vromm... vrommm..
.
#JihanAziz #BisnesMudahCLA #income #bisnesonline #income5angka #JutawanProdukOrang #SPD #SKK
Love my body sock!  Helps with sensory input and calms me with pressure when I'm overwhelmed 💙🧡💙🧡 #spd #bodysock
Love my body sock! Helps with sensory input and calms me with pressure when I'm overwhelmed 💙🧡💙🧡 #spd  #bodysock 
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida "saya ni kak paling tak berkenan bila "bau" tu makin kuat. Kadang-kadang rasa macam nak muntah je duduk dekat isteri saya. Bau hanyir, bau busuk. Kuat betul baunya." - badrul (bukan nama sebenar). Sebab tu la kena makan #spd ni. Niat hati nak hilangkan keputihan, bau busuk dan letih akan dapat sekali pakej kembali cantik, mulus, halus macam anak dara. in shaa Allah boleh dapat bila amalkan set ni. Luar dalam muda tau. Cik abang suka la dia dapat isteri dia "diawal pernikahan" balik. Ish perempuan kalau tak makan spd ni ibarat macam durian lama, masam dan tak ada bau best. 
Pembelian harini akan dapat FEMI9 FREE. kalau berminat atau nak tahu detail, boleh reply wasap ni ye
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida "saya ni kak paling tak berkenan bila "bau" tu makin kuat. Kadang-kadang rasa macam nak muntah je duduk dekat isteri saya. Bau hanyir, bau busuk. Kuat betul baunya." - badrul (bukan nama sebenar). Sebab tu la kena makan #spd  ni. Niat hati nak hilangkan keputihan, bau busuk dan letih akan dapat sekali pakej kembali cantik, mulus, halus macam anak dara. in shaa Allah boleh dapat bila amalkan set ni. Luar dalam muda tau. Cik abang suka la dia dapat isteri dia "diawal pernikahan" balik. Ish perempuan kalau tak makan spd ni ibarat macam durian lama, masam dan tak ada bau best. Pembelian harini akan dapat FEMI9 FREE. kalau berminat atau nak tahu detail, boleh reply wasap ni ye
I’m thankful for the many volunteers from multiple organizations, and sponsors, that worked together to bring ‘Wings for All’ to Madison, Wisconsin, today. This program provides valuable contextual experience in a supportive environment for people of all ages who would benefit from a little extra guided practice navigating the airport.
✈️ But my favorite part by far—this is really the part I love—is that a group of beautifully neurologically diverse people were accepted, and welcomed by many, into a space where they might otherwise be seen as “other”, or misunderstood. This is the exciting part: that awareness is raised, that acceptance grows, that we are moved towards patience and understanding.
I’m thankful for the many volunteers from multiple organizations, and sponsors, that worked together to bring ‘Wings for All’ to Madison, Wisconsin, today. This program provides valuable contextual experience in a supportive environment for people of all ages who would benefit from a little extra guided practice navigating the airport. ✈️ But my favorite part by far—this is really the part I love—is that a group of beautifully neurologically diverse people were accepted, and welcomed by many, into a space where they might otherwise be seen as “other”, or misunderstood. This is the exciting part: that awareness is raised, that acceptance grows, that we are moved towards patience and understanding.
What seems easy and ordinary to you, is actually years of therapies for this one. It’s taken over 7 years to get Kayden here. He has wanted to do Witchie Poo since he was 4, however, he couldn’t handle the sensations of face painting, or gel/hairspray in his hair. Every day for the past 8 weeks, we have had to work with Kayden so he could process the sensation on his face and head. The stress and anxiety leading up to today, the what if’s, all melted away when, within seconds of arriving, Kayden got in line for hair and then makeup. He danced all of his numbers, sang his songs, got home and jumped in the shower. But for 5 hours, Kayden held his own with hair and makeup. Who knows if it will happen tomorrow. Who cares. Today was a victory. CAPD and sensory processing have dragged this kid through the mud his entire life. But not today. Excuse me while choke back tears again... ❤️ #specialneeds #capd #spd #sensoryprocessingdisorder #centralauditoryprocessingdisorder #witchiepoo2018 #witchiepoo #sonoma #sonomavalley #halloween
What seems easy and ordinary to you, is actually years of therapies for this one. It’s taken over 7 years to get Kayden here. He has wanted to do Witchie Poo since he was 4, however, he couldn’t handle the sensations of face painting, or gel/hairspray in his hair. Every day for the past 8 weeks, we have had to work with Kayden so he could process the sensation on his face and head. The stress and anxiety leading up to today, the what if’s, all melted away when, within seconds of arriving, Kayden got in line for hair and then makeup. He danced all of his numbers, sang his songs, got home and jumped in the shower. But for 5 hours, Kayden held his own with hair and makeup. Who knows if it will happen tomorrow. Who cares. Today was a victory. CAPD and sensory processing have dragged this kid through the mud his entire life. But not today. Excuse me while choke back tears again... ❤️ #specialneeds  #capd  #spd  #sensoryprocessingdisorder  #centralauditoryprocessingdisorder  #witchiepoo2018  #witchiepoo  #sonoma  #sonomavalley  #halloween 
Finally I find U 😀 #Congraduation Aniingg 🎓💐 #fbsindonesia #mysister #spd #October20 #2018 #Uwks
♥️😍♥️ Weekend trip to the state of NY coming up fast. Better get a head start on that packing.. HA. Says the last minute packer. 😏🤷🏻‍♀️
•
—————————
What’s on the truck now: •
@readylift 
@sprintbooster
@magnaflowexhaust
@fueloffroad
@nittotire
@americantrucks
@spdperformance
@5startuning
@thisguysdecals - IG Handle
•
—————————
#ford #fordtrucks #fordf150 #f150lariat #f150fx4 #offroad #awd #4x4 #leadfootgrey #coyoteengine #v8 #readylift #sprintbooster #truckbæ #magnaflow #noreplacementfordisplacement #coyotenation #onlyjuicecomesin2litres #nitto #nittotires #fueloffroad #fuelrims #fueltrophy #ridgegrappler #willyg #spd #5startuning
♥️😍♥️ Weekend trip to the state of NY coming up fast. Better get a head start on that packing.. HA. Says the last minute packer. 😏🤷🏻‍♀️ • ————————— What’s on the truck now: • @readylift @sprintbooster @magnaflowexhaust @fueloffroad @nittotire @americantrucks @spdperformance @5startuning @thisguysdecals - IG Handle • ————————— #ford  #fordtrucks  #fordf150  #f150lariat  #f150fx4  #offroad  #awd  #4x4  #leadfootgrey  #coyoteengine  #v8  #readylift  #sprintbooster  #truckbæ  #magnaflow  #noreplacementfordisplacement  #coyotenation  #onlyjuicecomesin2litres  #nitto  #nittotires  #fueloffroad  #fuelrims  #fueltrophy  #ridgegrappler  #willyg  #spd  #5startuning 
We got all the CBs in these broad spectrum hemp oil capsules. And 200k of em are headed to stores all over the country as we speak. #InvestorsAreOnlyAsGoodAsTheirConsultants #CBDForTheMasses #AlwaysTakeTheStockOptions
I was diagnosed with Sensory Processing Disorder in June, and I've only told 6 people outside of my immediate family. It's hard to bring up, but once I do, I feel like I overshare, which gives me anxiety afterwards. Any advice on sharing this with others? .
.
.
.
#spd #sensoryprocessingdisorder #sensoryprocessing #mentalhealth #diagnosis #mentalillness #autism #autismspectrumdisorder #bipolar #depression #anxiety #ocd #manic #mentalhealthadvice #overshare #honesty #sharing #friends #family #talkaboutmentalhealth #advice #anxious
I was diagnosed with Sensory Processing Disorder in June, and I've only told 6 people outside of my immediate family. It's hard to bring up, but once I do, I feel like I overshare, which gives me anxiety afterwards. Any advice on sharing this with others? . . . . #spd  #sensoryprocessingdisorder  #sensoryprocessing  #mentalhealth  #diagnosis  #mentalillness  #autism  #autismspectrumdisorder  #bipolar  #depression  #anxiety  #ocd  #manic  #mentalhealthadvice  #overshare  #honesty  #sharing  #friends  #family  #talkaboutmentalhealth  #advice  #anxious 
Se Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. 
Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series

Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H 
Kakak kakak meh try #SPD nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k....0193709435
Se Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD  ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD  ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H Kakak kakak meh try #SPD  nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD  ❤meh pm akk cpt2.....rugi tau kalau tak cuba...nak tau sbb ape......pm akk o.k....0193709435
Set Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. 
Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series

Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H 
Kakak kakak meh try #SPD nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD ❤

Berminat klik link di bawah naaa:
www.wasap.my/60129798684/spd
Set Pulih Dara memang awesome 💪💪 Kalau dulu nak try pon malu2 kucing 🙈, tapi bila dah try non stop nak ambik sebab badan sendiri rasa best. Belum masuk suami lagi bagi feedback. Hihi Rata rata yang bujang dan dah berkahwin memang bole ambik #SPD  ni sebab nak jaga dalaman. Bila dalaman cantik & sihat, luaran pon cantik dan berseri2. Jangan terkejut la kalo orang kata muka kita still 20 an even hakikatnya dah 40 series Untuk yang dah berkahwin bila amalkan #SPD  ni suami la orang pertama akan detect kelainannya 😍. Siap remind lagi kalo takut lupa consume. "Masuk box kedua suami tegur 'ketat'. Keinginan untuk bersama tu jadi lain, lebih feelinggg gitewww 😍😍🙈🙈" - Puan H Kakak kakak meh try #SPD  nak cantik luar kene cantik dalam dulu. Bila 2 2 cantik confirm suami sayang. Anak dara pon bole consume don't worry kita consult dulu okay. Jaga badan dari awal kan lebih elok, tambah tambah yang da ready nak kawen tu 🧖‍♀🧖‍♂ wajib ambik #SPD  ❤ Berminat klik link di bawah naaa: www.wasap.my/60129798684/spd
Today we created some art beside Joy, a therapy dog with the Dane County Regional Airport Pet Therapy Team. Who wouldn’t be inspired cozying up next to that sweet puppy?! I wish I could share some of today’s art, but it was gifted by #isabellatatumart to the volunteer pilots from @delta who were our guides for today’s for ‘Wings for All’ event hosted in Madison, Wisconsin.
Today we created some art beside Joy, a therapy dog with the Dane County Regional Airport Pet Therapy Team. Who wouldn’t be inspired cozying up next to that sweet puppy?! I wish I could share some of today’s art, but it was gifted by #isabellatatumart  to the volunteer pilots from @delta who were our guides for today’s for ‘Wings for All’ event hosted in Madison, Wisconsin.
Assalamualaikum dan hujung minggu.
.
.
Kita tidak tahu di mana potensi kita akan keluar bila mana tidak pernah mencuba sesuatu Yang berbeza
.
.
Dah amek #SPD belom tue🤗
.
#NorullNadiahAdnan
#JutawanSPD
##JomKunming🇨🇳🇨🇳🇨🇳
Assalamualaikum dan hujung minggu. . . Kita tidak tahu di mana potensi kita akan keluar bila mana tidak pernah mencuba sesuatu Yang berbeza . . Dah amek #SPD  belom tue🤗 . #NorullNadiahAdnan  #JutawanSPD  ##JomKunming 🇨🇳🇨🇳🇨🇳
We don’t do boundaries 🙄 we have learnt how to text our EA. #spd #autismrocks #autism #adhd #oureaisbetterthanyours
Sorry hips, legs, knees EVERYTHING 😭😂
Sorry hips, legs, knees EVERYTHING 😭😂
Konzert für Demokratie: Moers ist bunt - Vielfalt statt Einfalt!

Schön war's! Ein wirklich gelungener Abend mit guten Redebeiträge und natürlich supertoller Musik. Auf der Bühne waren:
- Miredah
- Vintage Neon
- Bakali
- Butterwegge & Band
- Esperanska

SLaM war übrigens mit einem bunten Infostand dabei.

#wirsindmehr #vielfaltstatteinfalt #slammoers #slam #spdqueer #spd #courage #bollwerk107 #moersistbunt
Oh hey there pelvis. Had enough today have you? Symphysis pubis dysfunction. It’s a real thing and it sucks. Over did it today and now I’m suffering. 🙄 This mess doesn’t always end after having kids. Best way I’ve found to get relief is when my husband wraps my hips very tight with a sheet. He can’t get here fast enough. #spd #timetorestandrecover
Oh hey there pelvis. Had enough today have you? Symphysis pubis dysfunction. It’s a real thing and it sucks. Over did it today and now I’m suffering. 🙄 This mess doesn’t always end after having kids. Best way I’ve found to get relief is when my husband wraps my hips very tight with a sheet. He can’t get here fast enough. #spd  #timetorestandrecover 
Yg ini baru mau diuji coba...
Diajak menanjak manja..
KOPDAR gabungan solo raya...hari ini..
Ramaikan kawan..#SPD berpatisipasi
Yg ini baru mau diuji coba... Diajak menanjak manja.. KOPDAR gabungan solo raya...hari ini.. Ramaikan kawan..#SPD  berpatisipasi
Konzert für Demokratie: Moers ist bunt - Vielfalt statt Einfalt!

Schön war's! Ein wirklich gelungener Abend mit guten Redebeiträge und natürlich supertoller Musik. Auf der Bühne waren:
- Miredah
- Vintage Neon
- Bakali
- Butterwegge & Band
- Esperanska

SLaM war übrigens mit einem bunten Infostand dabei.

#wirsindmehr #vielfaltstatteinfalt #slammoers #slam #spdqueer #spd #courage #bollwerk107 #moersistbunt
Bila tak nak makan #SetPulihDara, mcmni laaa gayanyaaa.

Umur sama,
Muka jauh berbeza.

Fuhhh!

Ngeris!

Pssst... (jangan kecam sis) cuma nak bagi tau, ini bukan la testimoni SPD tapi kalau kita tak jaga tubuh badan kita dari skrg, mungkin kita akan kelihatan mcm ni nanti. 
Sanggup ke? 
Roger sis skrg sblm org panggil NENEK sblm smpi waktunya. 
www.wasap.my/60133338364/spd

#SPD
#JutawanProdukOrang
Bila tak nak makan #SetPulihDara , mcmni laaa gayanyaaa. Umur sama, Muka jauh berbeza. Fuhhh! Ngeris! Pssst... (jangan kecam sis) cuma nak bagi tau, ini bukan la testimoni SPD tapi kalau kita tak jaga tubuh badan kita dari skrg, mungkin kita akan kelihatan mcm ni nanti. Sanggup ke? Roger sis skrg sblm org panggil NENEK sblm smpi waktunya. www.wasap.my/60133338364/spd #SPD  #JutawanProdukOrang 
Bila tak nak makan #SetPulihDara, mcmni laaa gayanyaaa.

Umur sama,
Muka jauh berbeza.

Fuhhh!

Ngeris!

Pssst... (jangan kecam sis) cuma nak bagi tau, ini bukan la testimoni SPD tapi kalau kita tak jaga tubuh badan kita dari skrg, mungkin kita akan kelihatan mcm ni nanti. 
Sanggup ke? 
Roger sis skrg sblm org panggil NENEK sblm smpi waktunya. 
www.wasap.my/60133338364/spd

#SPD
#JutawanProdukOrang
Bila tak nak makan #SetPulihDara , mcmni laaa gayanyaaa. Umur sama, Muka jauh berbeza. Fuhhh! Ngeris! Pssst... (jangan kecam sis) cuma nak bagi tau, ini bukan la testimoni SPD tapi kalau kita tak jaga tubuh badan kita dari skrg, mungkin kita akan kelihatan mcm ni nanti. Sanggup ke? Roger sis skrg sblm org panggil NENEK sblm smpi waktunya. www.wasap.my/60133338364/spd #SPD  #JutawanProdukOrang 
Konzert für Demokratie: Moers ist bunt - Vielfalt statt Einfalt!

Schön war's! Ein wirklich gelungener Abend mit guten Redebeiträge und natürlich supertoller Musik. Auf der Bühne waren:
- Miredah
- Vintage Neon
- Bakali
- Butterwegge & Band
- Esperanska

SLaM war übrigens mit einem bunten Infostand dabei.

#wirsindmehr #vielfaltstatteinfalt #slammoers #slam #spdqueer #spd #courage #bollwerk107 #moersistbunt
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida

Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. 
Alhamdulillah la makan #spd hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. 
Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit
- Menguatkan otot rahim
- Meningkatkan kesuburan
- Kuatkan akar rambut
- Cerahkan mata yang kabur
- Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit
- Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat
- Meremajakan organ badan
- Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan
- Menambahkan susu badan
- Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit

Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. 
So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri!

So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni.

www.wasap.my/60104443281/SPD

5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. 
#spd
#skk
#JomKunming
#CLAvengers
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. Alhamdulillah la makan #spd  hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit - Menguatkan otot rahim - Meningkatkan kesuburan - Kuatkan akar rambut - Cerahkan mata yang kabur - Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit - Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat - Meremajakan organ badan - Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan - Menambahkan susu badan - Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri! So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni. www.wasap.my/60104443281/SPD 5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. #spd  #skk  #JomKunming  #CLAvengers 
Konzert für Demokratie: Moers ist bunt - Vielfalt statt Einfalt!

Schön war's! Ein wirklich gelungener Abend mit guten Redebeiträge und natürlich supertoller Musik. Auf der Bühne waren:
- Miredah
- Vintage Neon
- Bakali
- Butterwegge & Band
- Esperanska

SLaM war übrigens mit einem bunten Infostand dabei.

#wirsindmehr #vielfaltstatteinfalt #slammoers #slam #spdqueer #spd #courage #bollwerk107 #moersistbunt
Konzert für Demokratie: Moers ist bunt - Vielfalt statt Einfalt!

Schön war's! Ein wirklich gelungener Abend mit guten Redebeiträge und natürlich supertoller Musik. Auf der Bühne waren:
- Miredah
- Vintage Neon
- Bakali
- Butterwegge & Band
- Esperanska

SLaM war übrigens mit einem bunten Infostand dabei.

#wirsindmehr #vielfaltstatteinfalt #slammoers #slam #spdqueer #spd #courage #bollwerk107 #moersistbunt
"Although crossbreeding will result in THC:CBD hybrid offspring, the loss of other biosynthetic pathways is unknown due to the non-rigorous breeding programs focusing primarily on the production of a single metabolite. Our data indicate that these breeding programs have also impacted unknown related metabolites with undetermined function."
•
Domestication Syndrome, we dumb humans always trying to fuck things up 🤦‍♂️
"Although crossbreeding will result in THC:CBD hybrid offspring, the loss of other biosynthetic pathways is unknown due to the non-rigorous breeding programs focusing primarily on the production of a single metabolite. Our data indicate that these breeding programs have also impacted unknown related metabolites with undetermined function." • Domestication Syndrome, we dumb humans always trying to fuck things up 🤦‍♂️
Konzert für Demokratie: Moers ist bunt - Vielfalt statt Einfalt!

Schön war's! Ein wirklich gelungener Abend mit guten Redebeiträge und natürlich supertoller Musik. Auf der Bühne waren:
- Miredah
- Vintage Neon
- Bakali
- Butterwegge & Band
- Esperanska

SLaM war übrigens mit einem bunten Infostand dabei.

#wirsindmehr #vielfaltstatteinfalt #slammoers #slam #spdqueer #spd #courage #bollwerk107 #moersistbunt
"Dulu nampak kelam je dari jauh. Punya lah tak konpiden. Gelap, muka jerawat, jerawat lagi. Tak faham betul kenapa jerawat suka sangat kat muka aishah. 😔😔😔 Nak bergambar selit2 je. Nak bergambar sorang boleh kira dengan jari. Sebab memang cakap kat diri muka tak cantik, tak payah la gatal nak bergambar. Huhu. 
Negative gila kot dulu. Tahap low self esteem gila sebab muka banyak sangat jerawat. 
Lepas amalkan #setpulihdara, jerawat makin surut dan alhamdulillah sekarang dah takde jerawat. Tinggal bekas jerawat je. Kulit pon dah makin cerah penangan #spd. 
Tu yang makin konpiden nak bergambar sekarang. Hiks. 
Thank you spd penyelamat hari ku." #CLAvengers 
#JomKunming
"Dulu nampak kelam je dari jauh. Punya lah tak konpiden. Gelap, muka jerawat, jerawat lagi. Tak faham betul kenapa jerawat suka sangat kat muka aishah. 😔😔😔 Nak bergambar selit2 je. Nak bergambar sorang boleh kira dengan jari. Sebab memang cakap kat diri muka tak cantik, tak payah la gatal nak bergambar. Huhu. Negative gila kot dulu. Tahap low self esteem gila sebab muka banyak sangat jerawat. Lepas amalkan #setpulihdara , jerawat makin surut dan alhamdulillah sekarang dah takde jerawat. Tinggal bekas jerawat je. Kulit pon dah makin cerah penangan #spd . Tu yang makin konpiden nak bergambar sekarang. Hiks. Thank you spd penyelamat hari ku." #CLAvengers  #JomKunming 
Gosok gigi guna kayu sugi
Hai awa... Selamat Pagi.. Happy sunday gaisss🌹 **balik kampung sat nk tunjuk baby kitew☺️ #nurulrohady
#spd
#bisnesmudahCLA
#jomkunming
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida

Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. 
Alhamdulillah la makan #spd hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. 
Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit
- Menguatkan otot rahim
- Meningkatkan kesuburan
- Kuatkan akar rambut
- Cerahkan mata yang kabur
- Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit
- Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat
- Meremajakan organ badan
- Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan
- Menambahkan susu badan
- Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit

Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. 
So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri!

So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni.

http://sayanakpulihdara.wasap.my/60199725253

5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. 
#spd
#skk
#JomKunming
#CLAvengers
"Best sangat, customer pun cakap memang luar biasa. biasa keletihan dan tak bermaya kalau 8 masa mgajar, lepas makan spd tak penat pun..." ustazah nida Seronoknya dengar feedback customer. Hilang penat melampau, tak bermaya selepas seharian mengajar. Kalau tak, nak mengajar pun tak de mood. Dah letih, memang akan lagi geram dengan pelajar yang degil gile. Alhamdulillah la makan #spd  hilang letih. Tapi memang pun spd ni tambah tenaga dalaman, selain tu meningkatkan kesuburan terutamanya bagi yang kurang subur. Antara kebaikan spd ni yang jarang orang tahu: - Menganjalkan kulit - Menguatkan otot rahim - Meningkatkan kesuburan - Kuatkan akar rambut - Cerahkan mata yang kabur - Hilangkan kedutan - Cerahkan kulit - Membantu kecutkan jerawat - Kurangkan jeragat - Meremajakan organ badan - Berfungsi sebagai simen kepada organ utama badan - Menambahkan susu badan - Bantu Hilangkan sakit sendi dan tumit Banyak lagi kelebihan yang ada dalam spd ni. Kalau nak ditulis, memang 4 kajang panjangnya. Tapi ni sebahagian daripada kehebatan spd. So bagi kakak-kakak, adik-adik dan makcik-makcik boleh try set ni. Lepas makan rasa ringan dan sedap badan. Jangan terkejut tengok cermin nanti selepas makan satu set spd ni! Takut terperanjat tengok anak dara mana la depan cermin...rupanya diri sendiri! So kalau berminat nak dapatkan set ni atau nak tanya detail, boleh click link ni. http://sayanakpulihdara.wasap.my/60199725253 5 Pembeli PERTAMA harini dapat hadiah special FEMI9 dari saya. #spd  #skk  #JomKunming  #CLAvengers 
Eventually they become too heavy to carry!!! And NO MATTER the challenges, a basic #parenting #goal is allowing kids to discover their #capability and therefore #empowering them to feel #confident enough to be #independent. Kids grow up FAST, and there’s only so much time to help them learn the #powerwithin. ❤️ #parenting #goals  #ibelieveinyou #spd #ocd #anxiety #depression #nld #nvld #autism #adhd #specialneeds #childfocused #notacrutch #enabling is #stifling and #shortsighted #noexcuses #zero #allkidsarecapable #stopmakingexcuses #stepup “In my life, I’ve had hundreds of friends. But only a few parents.”
Eventually they become too heavy to carry!!! And NO MATTER the challenges, a basic #parenting  #goal  is allowing kids to discover their #capability  and therefore #empowering  them to feel #confident  enough to be #independent . Kids grow up FAST, and there’s only so much time to help them learn the #powerwithin . ❤️ #parenting  #goals  #ibelieveinyou  #spd  #ocd  #anxiety  #depression  #nld  #nvld  #autism  #adhd  #specialneeds  #childfocused  #notacrutch  #enabling  is #stifling  and #shortsighted  #noexcuses  #zero  #allkidsarecapable  #stopmakingexcuses  #stepup  “In my life, I’ve had hundreds of friends. But only a few parents.”
Antara benda yang paling kita nak dia kembali adalah muka zaman remaja sebab masa tu kulit licin je macam telur rebus tak da kulit, licin dia sampai tergelincir semut melintas. Punya licin, bersih sangat. sebijik jeragat dan jerawat pun tak ada. Kiranya kalau berjalan, tahap confident dia macam Lady Diana catwalk atas pentas runway lah.

Bila umur dah makin meningkat ni, semua dah makin kedut. Makin lama makin kedut terutamanya bawah mata ni. Bila ada kedut yang banyak, pakai mekap mahal macam Sephora pun dah tak nampak cantik. Terus hilang confident diri. Lepas tu sendiri rasa rendah diri sebab tua sebelum usia. 
Sebab tu la kena makan #spd ni. Niat hati nak kembali cantik, mulus, halus macam anak dara in shaa Allah boleh dapat bila amalkan set ni. Luar dalam muda tau. Cik abang suka la dia dapat isteri dia "diawal pernikahan" balik. Ish perempuan kalau tak makan spd ni ibarat macam durian lama, masam dan tak ada bau best. 
So bagusnya SPD ni, - senang nak makan
- rasa sedap giler
- orang yang tak suka jamu panas boleh amalkan
- kesan cepat
- bahan berkualiti tinggi

In shaa Allah makan SPD ni uols akan rasa sangat berbaloi. Sebab kesannya luar dan dalam. Jangan tanya kenapa cik abang senyum sokmo dan terindu-rindu selalu eh.

Kalau nak order atau nak tanya detail, boleh tekan link ni ye.

www.wasap.my/60199725253/NakSPD

#spd
#skk
#JomKunming
#CLAvengers
#ModalRM47je
Antara benda yang paling kita nak dia kembali adalah muka zaman remaja sebab masa tu kulit licin je macam telur rebus tak da kulit, licin dia sampai tergelincir semut melintas. Punya licin, bersih sangat. sebijik jeragat dan jerawat pun tak ada. Kiranya kalau berjalan, tahap confident dia macam Lady Diana catwalk atas pentas runway lah. Bila umur dah makin meningkat ni, semua dah makin kedut. Makin lama makin kedut terutamanya bawah mata ni. Bila ada kedut yang banyak, pakai mekap mahal macam Sephora pun dah tak nampak cantik. Terus hilang confident diri. Lepas tu sendiri rasa rendah diri sebab tua sebelum usia. Sebab tu la kena makan #spd  ni. Niat hati nak kembali cantik, mulus, halus macam anak dara in shaa Allah boleh dapat bila amalkan set ni. Luar dalam muda tau. Cik abang suka la dia dapat isteri dia "diawal pernikahan" balik. Ish perempuan kalau tak makan spd ni ibarat macam durian lama, masam dan tak ada bau best. So bagusnya SPD ni, - senang nak makan - rasa sedap giler - orang yang tak suka jamu panas boleh amalkan - kesan cepat - bahan berkualiti tinggi In shaa Allah makan SPD ni uols akan rasa sangat berbaloi. Sebab kesannya luar dan dalam. Jangan tanya kenapa cik abang senyum sokmo dan terindu-rindu selalu eh. Kalau nak order atau nak tanya detail, boleh tekan link ni ye. www.wasap.my/60199725253/NakSPD #spd  #skk  #JomKunming  #CLAvengers  #ModalRM47je 
Morning uolssss🌹🌹 selamat berhujung minggu.

Uolss dah makan pil cinta ke😘

#SetPulihDara 
#spd 
#ketatpadat 
#LockHatiSuami
Morning uolssss🌹🌹 selamat berhujung minggu.

Uolss dah makan pil cinta ke😘

#SetPulihDara 
#spd 
#ketatpadat 
#LockHatiSuami
Sapa tak kenal Insta Femes @kakgirlsebenar kita ni kan..
Kak Girl pun dah terjebak... kata sape nak tampuk manggis jadi ladang stroberi, ambiklah #SPD . .
Tak nak ke suami asyik teringat2 kat sis?
Tak nak ke rasa suami asyik rasa nak i love you saje..
Jom #SPD .
.
🧕 KAK YATI 
#queenofSPD 
#SetPulihDara 
#lockhatisuami 
#bisnesmudahCLA
#missvberbau 
#missvlonggar 
#missvketat 
#glowing 
#flawless
Gue perlu bekerja keras, melawan rasa takut, menghadapi rasa lelah! Karena gue sadar buat beli kuota, baju, dan sepatu, bahkan makan di MCd atau sekedar nongkrong di Mall itu ga pantas jika harus selalu minta uang orang tua☕😎 #morningmotivation #anakrantau #pelabuhanbakauheni #kuliahsambilkerja #mahasiswauin #uinlampung #spd #lampunginsta #hijabstyle
My angel! He’s such a perfect boy! We’ve had so much fun this evening doing sensory Halloween play! We made fireworks from glow sticks turned all the lights out and put all the light up toys on! Safe to say I wore him out! He’s been sick twice today and has a nasty cough! Hope he feels better in the morning! 
#charliewilliam #myspecialboy #sensoryplay #spd #asdawareness
My angel! He’s such a perfect boy! We’ve had so much fun this evening doing sensory Halloween play! We made fireworks from glow sticks turned all the lights out and put all the light up toys on! Safe to say I wore him out! He’s been sick twice today and has a nasty cough! Hope he feels better in the morning! #charliewilliam  #myspecialboy  #sensoryplay  #spd  #asdawareness 
@haiti_babii free da kid fast not slo!!! #slyyy #209 #haitibabii #haitiluvdakids #916 #510 #susd #stockton. The pre halloween teen bash was lit until #spd came and hated on a non violent successful unifying event for the city. #ebkboys #haitibabii
Anniversary CLA yang ke 4...
Meriah sangat event ni..... Sis xdapat datang.... Tapi sis janji next year sis datang sebab uolllsss nak celebrate sis sebagai CDM kan.... 💞💞💞💞💞
#CLAvengers
#setpulihdara
#sispunSPDexpert
#SPD
Anniversary CLA yang ke 4... Meriah sangat event ni..... Sis xdapat datang.... Tapi sis janji next year sis datang sebab uolllsss nak celebrate sis sebagai CDM kan.... 💞💞💞💞💞 #CLAvengers  #setpulihdara  #sispunSPDexpert  #SPD 
Middle kiddo discovered that, not only are #yorkpeppermintpatties yummy, but they can also make a great #ot putty 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.
Middle kiddo discovered that, not only are #yorkpeppermintpatties  yummy, but they can also make a great #ot  putty 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.
Interoception is the eighth sense. So important for emotional regulation and internal body awareness. #sensoryprocessingdisorder #spd #interoception #sensory
Pumpkin patch, corn maze, bouncy house and pumkin carving for us today! For a kiddo with sensory processing issues, that handful of pumpkin guts is absolutely monumental for Coop today, so proud!
Pumpkin patch, corn maze, bouncy house and pumkin carving for us today! For a kiddo with sensory processing issues, that handful of pumpkin guts is absolutely monumental for Coop today, so proud!
Emerson A100 full and mini size. #emersonknives #a100 #prometheusdesignwerx #specialprojectsdivision #spd
Allein im Bundestag 💁🏻‍♂️ #bundestag #deutschland #architecture #paulloebehaus #alone #reichstag #berlin #city #light #politics #cdu #grüne #spd #fdp @obertshaeuser_lukas
Here we go! Big thanks to my brother LF for always taking care of me #skunx #spd #scallywagsd
Here are some sensory ideas for crossing the midline activities:
Crossing the midline is an imaginary line down the centre of the body which divides the body into left and right.  it actually refers to the ability to reach across the middle of the body with arms and legs crossing over to the other side.
Crossing the midline is important stage in child’s development.  A 👶 child who doesn’t cross ☦️ cross the midline may indicate that both sides of the 🧠 brain are not communicating well together and this may affect in how your child reads or writes.
Here are some sensory ideas for crossing the midline activities: Crossing the midline is an imaginary line down the centre of the body which divides the body into left and right. it actually refers to the ability to reach across the middle of the body with arms and legs crossing over to the other side. Crossing the midline is important stage in child’s development. A 👶 child who doesn’t cross ☦️ cross the midline may indicate that both sides of the 🧠 brain are not communicating well together and this may affect in how your child reads or writes.
Dengar nama pon memang terujaaa, apatah lagi dengan result dia kan. "Sejak amalkan #SKK ni badan lebih bertenaga, lebih cergas tak rasa penat pon. Kalau dulu asyik mengadu penat je, buat kerja sikit pon da penat. Apatah lagi tenaga lain'
Tapi bila try #SKK ni tenaga lain pon 'dah lain', hari hari pon ON JEE 😂🙈. Isteri pulak makan #SPD memang gabungan terbaikkk. Rasa nak hari hari jeee 🙊🙈.. - Encik S -

Fuhhh hebattt Encik S kita ni, abam abam yg belum try #SKK ni bila lagi nak grab? Meh kita ada promosi setiap pembelian #SKK ni kita bagi FREE POS. 
Whatsapp sekarang www.wasap.my/60169631769/SKK

Jom bagi surprise pada pasangan anda 🙊❤ #CLAgroup 
#JomKunming 🇨🇳 #syukurselalu #syukuralhamdulillah #syukurselalu😊 #cantikberhijab #cantikcantik #cantikinstagram #sihat  #menusihat #kurussihat #makansihat #senggugut #gegar #gegarvaganza2018 #gegarvaganza #paknilreviewpercuma #paknilbazar #igo #ig_color #igersmalaysia #igshopmalaysia
Dengar nama pon memang terujaaa, apatah lagi dengan result dia kan. "Sejak amalkan #SKK  ni badan lebih bertenaga, lebih cergas tak rasa penat pon. Kalau dulu asyik mengadu penat je, buat kerja sikit pon da penat. Apatah lagi tenaga lain' Tapi bila try #SKK  ni tenaga lain pon 'dah lain', hari hari pon ON JEE 😂🙈. Isteri pulak makan #SPD  memang gabungan terbaikkk. Rasa nak hari hari jeee 🙊🙈.. - Encik S - Fuhhh hebattt Encik S kita ni, abam abam yg belum try #SKK  ni bila lagi nak grab? Meh kita ada promosi setiap pembelian #SKK  ni kita bagi FREE POS. Whatsapp sekarang www.wasap.my/60169631769/SKK Jom bagi surprise pada pasangan anda 🙊❤ #CLAgroup  #JomKunming  🇨🇳 #syukurselalu  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu 😊 #cantikberhijab  #cantikcantik  #cantikinstagram  #sihat  #menusihat  #kurussihat  #makansihat  #senggugut  #gegar  #gegarvaganza2018  #gegarvaganza  #paknilreviewpercuma  #paknilbazar  #igo  #ig_color  #igersmalaysia  #igshopmalaysia 
Testovanie nových tretier v plnom prúde. :) #shimano #me5 #spd #mtbiker 🚵
Lucy’s first time sitting on a pony. Hanna was excited to help and get close to the Ponies. 🐴 #weberpumpkinfestival #momlife #autism #pridemom #spd #sharingiscaring #sharethelove
[Throwback] Asia’s very first time on skates when she was just 6 years old! 🤗 We had such a blast! 😁 She wasn’t afraid to stand as long as I held her for full support. We were actually there for a good 3 hours, that’s how much she loved it! She wanted to lie down on the ice after a while, so I was able to record a quick vid of her being a silly little turkey 😄♥️ #autism #autismspectrum #asd #girlsonthespectrum #autistickids #autismmom #autismouting #autismskate #skateforautism #yegautism #igautism #ig_autism #autismincanada #happyautism #autismlove #shesautistic #specialneedsparents #nonverbalautism #invisibledisability #autismsupport #autismawareness #spd #myautism #autismjourney
[Throwback] Asia’s very first time on skates when she was just 6 years old! 🤗 We had such a blast! 😁 She wasn’t afraid to stand as long as I held her for full support. We were actually there for a good 3 hours, that’s how much she loved it! She wanted to lie down on the ice after a while, so I was able to record a quick vid of her being a silly little turkey 😄♥️ #autism  #autismspectrum  #asd  #girlsonthespectrum  #autistickids  #autismmom  #autismouting  #autismskate  #skateforautism  #yegautism  #igautism  #ig_autism  #autismincanada  #happyautism  #autismlove  #shesautistic  #specialneedsparents  #nonverbalautism  #invisibledisability  #autismsupport  #autismawareness  #spd  #myautism  #autismjourney 
Was gefällt Euch an Norden ? Was muss verbessert werden ? #norden #norddeich #nordsee #ostfriesland #spd
Pronto! Ufa! Hahahaha
De qual vocês mais gostam mais??? Qual animal vocês gostariam de ver desenhado aqui?? Me deixem sugestões! | Done! Finally! Hahaha. Which one do you like the most?? And which animal would you like to see drawn here?? Let me know! ;) 🐟🐠🐡🦀
.
.
.
#estampaholic #estudioestampaholic #estampas #estamparia #patriciacapella #copic #copicart #copicsketch #copicmarkers #copicbrasil #lojadezaina #peixe #fish #tropical #sea #mar #estampasexclusivas #design #designdeestampas #designtextil #padronagem #textiledesign #surfacedesign #spd #print #pattern #printandpattern #estampariadigital #illustrationnow
Pronto! Ufa! Hahahaha De qual vocês mais gostam mais??? Qual animal vocês gostariam de ver desenhado aqui?? Me deixem sugestões! | Done! Finally! Hahaha. Which one do you like the most?? And which animal would you like to see drawn here?? Let me know! ;) 🐟🐠🐡🦀 . . . #estampaholic  #estudioestampaholic  #estampas  #estamparia  #patriciacapella  #copic  #copicart  #copicsketch  #copicmarkers  #copicbrasil  #lojadezaina  #peixe  #fish  #tropical  #sea  #mar  #estampasexclusivas  #design  #designdeestampas  #designtextil  #padronagem  #textiledesign  #surfacedesign  #spd  #print  #pattern  #printandpattern  #estampariadigital  #illustrationnow 
Extreme builder #kidbuilder #spd #minecraft
To say I’m über proud of this one on a 2 week holiday/change/safe place is an understatement! Wow Amara Betsie you’ve done yourself proud too. To all that really know Amara, you know she battles every day with #autism#adhd#pda#spd#deaf#girlsmaskautism
To say I’m über proud of this one on a 2 week holiday/change/safe place is an understatement! Wow Amara Betsie you’ve done yourself proud too. To all that really know Amara, you know she battles every day with #autism #adhd #pda #spd #deaf #girlsmaskautism 
Der Heute Show reife Verpatzer von Thomas Hering in voller Länge. Wer Hering und die AfD verhindern will, wählt am 28. Oktober mit beiden Stimmen: SPD! #tsg18 #ltwhe18 #cdufulda #thomashering #spd #zukunftjetztmachen  Video: @hessenschau
Mit der frisch wiedergewählen Birte Koennecke im Kreisverband Breisgau-Hochschwarzwald @rotwild_im_schwarzwald #spd #badenwürttemberg #spdbw #basistour
Terps>Life 🔥🤤 Cant wait to pop these! 🌰🍁 That New New from @umamiseeds
Terps>Life 🔥🤤 Cant wait to pop these! 🌰🍁 That New New from @umamiseeds
Voller Einsatz für @angelikaloeber in Hartenrod und Günterod...in einer Woche ist #landtagswahl2018. Angelika ist unsere Frau für Wiesbaden! 19 Jahre CDU sind genug! #hessen #landtag #wahl #wahlkampf #spd #sozialdemokratie #mittelhessen #marburgbiedenkopf #angelikalöber #ltw2018  #motiviert @tsghessen @spdde
Berlin Berlin

#BLUESKY#crowd#Brandenburgertor #bicycle #pinkcar#haha#nice#autumn #🍁🍃🍂#sunnyday #humboldtuniversität #am Alex#Blätter# he'll und dunkel#🌞⛅☀#JPT#Jugendpressetage #SPD