an online Instagram web viewer

#sparambut medias

Photos

Sebel sama rambut rontok yg ga kunjung teratasi?
Atau ketombe yg ga habis2?

Cobain deh ikhtiar pakai Scalp Massage & Hair Treatment
Memperkuat akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut baru, mengatasi ketombe, menjadikan rambut lembut dan halus, sensasi adem di kulit kepala bikin rileks ditambah wangi aromatherapy nya menenangkan, kepala terasa ringan, seger serasa hilang segala beban 😍

Pokoknya kamu mesti nyobain Scalp Massage ini, hasilnya ga kalah sm Creambath di salon. Dan yg pasti lebih hemat karna bisa dipakai selama berbulan2, kemasan nya gede, isinya banyak 😘 recomended juga buat yg berhijab,karna bisa bikin rambut tetep seger dan wangi meski tertutup sepanjang hari... Tanya Jafra

WA 087812982235
#jafra #jafraindonesia #sparambut #hairspa #haircare #perawatanrambut #aromatherapy #homespa
Sebel sama rambut rontok yg ga kunjung teratasi? Atau ketombe yg ga habis2? Cobain deh ikhtiar pakai Scalp Massage & Hair Treatment Memperkuat akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut baru, mengatasi ketombe, menjadikan rambut lembut dan halus, sensasi adem di kulit kepala bikin rileks ditambah wangi aromatherapy nya menenangkan, kepala terasa ringan, seger serasa hilang segala beban 😍 Pokoknya kamu mesti nyobain Scalp Massage ini, hasilnya ga kalah sm Creambath di salon. Dan yg pasti lebih hemat karna bisa dipakai selama berbulan2, kemasan nya gede, isinya banyak 😘 recomended juga buat yg berhijab,karna bisa bikin rambut tetep seger dan wangi meski tertutup sepanjang hari... Tanya Jafra WA 087812982235 #jafra  #jafraindonesia  #sparambut  #hairspa  #haircare  #perawatanrambut  #aromatherapy  #homespa 
Mengandung minyak biji anggur yang bikin rambut kering mu kembali sehat 😍
Gaperlu ke salon lagi deh 😘

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
+6281223097123(WA)
Atau klik linknya bio  biar gampang
#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam #jafrabali #jaframedan #jafrapalembang #jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung #jaframanado #jafrabukittinggi #batam #perawatanrambut #maskerrambut #sparambut #hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutsehat #rambutberketombe #obatkulitkepala #obatrambutrontok #obatketombe
Mengandung minyak biji anggur yang bikin rambut kering mu kembali sehat 😍 Gaperlu ke salon lagi deh 😘 INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER +6281223097123(WA) Atau klik linknya bio biar gampang #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam  #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang  #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung  #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam  #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut  #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutsehat  #rambutberketombe  #obatkulitkepala  #obatrambutrontok  #obatketombe 
WALAU BERHIJAB, RAMBUT TETAP KEKAL WANGI😘

Testimoni dari customer, Puan Lin yg baru pertama kali guna shampoo ME.

Dia baru je beli, parcelnye sampai tengahari, petang tu dia mandi terus guna shampoo ME dan malam dia whatsapp, kata nye⤵ ✅wangi je bau kepala
✅kepala rasa sejuk
✅nak sikat pon senang
✅walau tak pakai conditioner elok je sikat 💁Kan dah kata shampoo garam buluh ni antara shampoo terbaik sebab TANPA kandungan sabun, paraben & SLES. Anti oksidan dan anti bakteria. Walau berhijab rambut tetap kekal wangi😘

Sekarang dah ada sekali #conditionerME, lengkap dah la #setrawatanrambutME ni.
Yang nak dapatkan boleh roger sis ya.

shampoo RM 35 sm/38ss
conditioner RM 38 sm/41 ss
1 set OFFER RM 70 sm/75 ss 💖

wasap 0164476285

l projectSTG l ELITkingdom l bizonlineRM47 l

#marineessence
#setrawatanrambut
#sparambut
#setSPA
#syampooME
#conditionerME
#bizwithpleasure
#bizonline24hours
WALAU BERHIJAB, RAMBUT TETAP KEKAL WANGI😘 Testimoni dari customer, Puan Lin yg baru pertama kali guna shampoo ME. Dia baru je beli, parcelnye sampai tengahari, petang tu dia mandi terus guna shampoo ME dan malam dia whatsapp, kata nye⤵ ✅wangi je bau kepala ✅kepala rasa sejuk ✅nak sikat pon senang ✅walau tak pakai conditioner elok je sikat 💁Kan dah kata shampoo garam buluh ni antara shampoo terbaik sebab TANPA kandungan sabun, paraben & SLES. Anti oksidan dan anti bakteria. Walau berhijab rambut tetap kekal wangi😘 Sekarang dah ada sekali #conditionerME , lengkap dah la #setrawatanrambutME  ni. Yang nak dapatkan boleh roger sis ya. shampoo RM 35 sm/38ss conditioner RM 38 sm/41 ss 1 set OFFER RM 70 sm/75 ss 💖 wasap 0164476285 l projectSTG l ELITkingdom l bizonlineRM47 l #marineessence  #setrawatanrambut  #sparambut  #setSPA  #syampooME  #conditionerME  #bizwithpleasure  #bizonline24hours 
Salah satu bagian yng paling wanita sayangi ada rambut 💖💖💖 Sebel sama rambut rontok yg ga kunjung teratasi?
Atau ketombe yg ga habis2?

Cobain deh ikhtiar pakai Scalp Massage & Hair Treatment
Memperkuat akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut baru, mengatasi ketombe, menjadikan rambut lembut dan halus, sensasi adem di kulit kepala bikin rileks ditambah wangi aromatherapy nya menenangkan, kepala terasa ringan, seger serasa hilang segala beban 😍

Pokoknya kamu mesti nyobain Scalp Massage ini, hasilnya ga kalah sm Creambath di salon. Dan yg pasti lebih hemat karna bisa dipakai selama berbulan2, kemasan nya gede, isinya banyak 😘 recomended juga buat yg berhijab,karna bisa bikin rambut tetep seger dan wangi meski tertutup sepanjang hari... Tanya Jafra

WA 082352192998

#jafra #jafrabarabai #jafrakalsel #jafrakaltim #jafraindonesia #sparambut #hairspa #haircare #perawatanrambut #aromatherapy #homespa
Salah satu bagian yng paling wanita sayangi ada rambut 💖💖💖 Sebel sama rambut rontok yg ga kunjung teratasi? Atau ketombe yg ga habis2? Cobain deh ikhtiar pakai Scalp Massage & Hair Treatment Memperkuat akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut baru, mengatasi ketombe, menjadikan rambut lembut dan halus, sensasi adem di kulit kepala bikin rileks ditambah wangi aromatherapy nya menenangkan, kepala terasa ringan, seger serasa hilang segala beban 😍 Pokoknya kamu mesti nyobain Scalp Massage ini, hasilnya ga kalah sm Creambath di salon. Dan yg pasti lebih hemat karna bisa dipakai selama berbulan2, kemasan nya gede, isinya banyak 😘 recomended juga buat yg berhijab,karna bisa bikin rambut tetep seger dan wangi meski tertutup sepanjang hari... Tanya Jafra WA 082352192998 #jafra  #jafrabarabai  #jafrakalsel  #jafrakaltim  #jafraindonesia  #sparambut  #hairspa  #haircare  #perawatanrambut  #aromatherapy  #homespa 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
PROMO MASIH ON TAU.. JOM CEPAT GRAB SEBELUM TAMAT 😘
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia #viral #ctdk
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . PROMO MASIH ON TAU.. JOM CEPAT GRAB SEBELUM TAMAT 😘 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia  #viral  #ctdk 
Joomm bersama2 kami dalam Kempen “Penjagaan Rambut Wanita Bertudung”
.
.
Hanya di Bio Pearl Spa Setia Alam
.
#biopearlsetiaalam 
#sparambut #yogurt 
#mask #haircare 
#kempen
Joomm bersama2 kak ZT dalam Kempen “Penjagaan Rambut Wanita Bertudung”
.
Hanya di Bio Pearl Spa Setia Alam
.
Hanya di Bio Pearl Spa Setia Alam
.
#biopearlsetiaalam 
#sparambut #yogurt 
#mask #haircare 
#kempen
Sebelum dan selepas menggunakan rapunzel hair care..Nampak lebih flowy dan lembut kan 😍😍
.
.
Hanya 3 hari penggunaan anda akan rasa perubahan yg ketara 😱😱😱 Semua dapat diatasi dengan RAPUNZEL HAIR CARE 😍 .
.
Jom whatsapp..sis bantu awk dpt rambut cantik mcm tu 😘
📱013-4478528
.
.
.
#rapunzelhaircare_byadda
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimiabahaya #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Sebelum dan selepas menggunakan rapunzel hair care..Nampak lebih flowy dan lembut kan 😍😍 . . Hanya 3 hari penggunaan anda akan rasa perubahan yg ketara 😱😱😱 Semua dapat diatasi dengan RAPUNZEL HAIR CARE 😍 . . Jom whatsapp..sis bantu awk dpt rambut cantik mcm tu 😘 📱013-4478528 . . . #rapunzelhaircare_byadda  #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Selamat pagi 🌻 🌻 🌻 🌻
.
.
.
Nak rambut cantik dan sihat.. Mcm customer nie, rambut dah tak kembang lepas guna RAPUNZEL HAIRCARE 😍 😍 .
Sape ada masalah rambut tu, Jom ikhtiar dgn rapunzel haircare pulak..insya Allah membantu 😉
.
whatsapp sis 013-4478528 ❤❤
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Selamat pagi 🌻 🌻 🌻 🌻 . . . Nak rambut cantik dan sihat.. Mcm customer nie, rambut dah tak kembang lepas guna RAPUNZEL HAIRCARE 😍 😍 . Sape ada masalah rambut tu, Jom ikhtiar dgn rapunzel haircare pulak..insya Allah membantu 😉 . whatsapp sis 013-4478528 ❤❤ . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
GUD MORNING 🌻 🌻 🌻
.
The key 🔑 to amazingly healthy hair? Just ask our customers... 91% of them said their hair felt completely transformed after one wash💫
.
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo l #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
GUD MORNING 🌻 🌻 🌻 . The key 🔑 to amazingly healthy hair? Just ask our customers... 91% of them said their hair felt completely transformed after one wash💫 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  l #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤
.
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #motifviral #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #motifviral  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk SPA terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda.

Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan.

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
Nabilah
089617092193 (WA)

Atau klik 
http://bit.ly/2pGiJ9F

#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabekasi #jafrabali #jaframedan #jafrapalembang #jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung #jaframanado #jafrabukittinggi #batam #perawatanrambut #maskerrambut #sparambut #hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutsehat #rambutberketombe #obatkulitkepala #obatrambutrontok #obatketombe #obatpenumbuhrambut
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk SPA terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda. Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan. INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER Nabilah 089617092193 (WA) Atau klik http://bit.ly/2pGiJ9F #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabekasi  #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang  #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung  #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam  #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut  #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutsehat  #rambutberketombe  #obatkulitkepala  #obatrambutrontok  #obatketombe  #obatpenumbuhrambut 
Tadaaaa, stock serum kali ni sudah upgrade taww. So now dgn setiap pembelian Combo set korang akan dapat 40 biji hair serum! Makin banyakkk kannn! 😱
.
This hair serum sangat best sebabnya main ingredients dia ialah Aloe Vera Oil, Jojoba oil & Morrocon oil! #upgradedformula 😍😍🌹
.
Dah la capsule color purple haih cantik sungguh naa. Yang penting HARGA MASIH SAMA walaupun serum makin bertambah, hairmask pun bertambah juga and paling best packaging makin cun melecun 😍Berbaloiii sangat kan! 😘
.
"Sis, serum ni bau dia wangi tak?" Ofkos lah wangi syintaaa, bau dia macam duduk kat taman yang dipenuhi dengan bunga rose 🌹 gittewww! Haa, dah dapat hint tak? Hehe, confirm lepas ni encik suami duk belekkk je rambut kakak2 semua 🤗inshaallah, 2-3 hari tak cuci rambut pun bau still melekit 😁
.
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo l #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
Tadaaaa, stock serum kali ni sudah upgrade taww. So now dgn setiap pembelian Combo set korang akan dapat 40 biji hair serum! Makin banyakkk kannn! 😱 . This hair serum sangat best sebabnya main ingredients dia ialah Aloe Vera Oil, Jojoba oil & Morrocon oil! #upgradedformula  😍😍🌹 . Dah la capsule color purple haih cantik sungguh naa. Yang penting HARGA MASIH SAMA walaupun serum makin bertambah, hairmask pun bertambah juga and paling best packaging makin cun melecun 😍Berbaloiii sangat kan! 😘 . "Sis, serum ni bau dia wangi tak?" Ofkos lah wangi syintaaa, bau dia macam duduk kat taman yang dipenuhi dengan bunga rose 🌹 gittewww! Haa, dah dapat hint tak? Hehe, confirm lepas ni encik suami duk belekkk je rambut kakak2 semua 🤗inshaallah, 2-3 hari tak cuci rambut pun bau still melekit 😁 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  l #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
Berhijab bukan alasan tidak merawat rambut

Rambut dan kulit kepala tetap dirawat dan di jaga agar tetap sehat

Selain untuk menyehatkan rambut dan kulit kepala juga bisa membuat rambut subur dan menumbuhkan kembali rambut baru 😍

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
WA : 0822-1414-2138

#jafracimahi #jafrabandung #jafrasubang #infobdg #infocimahi #jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam#jafrabali #jaframedan #jafrapalembang#jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung#jaframanado #jafrabukittinggi #batam#perawatanrambut #maskerrambut#batamonlineshop #sparambut #batamshop#olshopbandung #jualjafracimahi #bisnishalal #bisnismahasiswa#bisnisrumahan#bisnisiburumahtangga#semuatentangbatam #solusirambutrontok #royalwedding #sparambut
Berhijab bukan alasan tidak merawat rambut Rambut dan kulit kepala tetap dirawat dan di jaga agar tetap sehat Selain untuk menyehatkan rambut dan kulit kepala juga bisa membuat rambut subur dan menumbuhkan kembali rambut baru 😍 INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER WA : 0822-1414-2138 #jafracimahi  #jafrabandung  #jafrasubang  #infobdg  #infocimahi  #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam #perawatanrambut  #maskerrambut #batamonlineshop  #sparambut  #batamshop #olshopbandung  #jualjafracimahi  #bisnishalal  #bisnismahasiswa #bisnisrumahan #bisnisiburumahtangga #semuatentangbatam  #solusirambutrontok  #royalwedding  #sparambut 
Rambut rontok, kering, bercabang hingga rusak parah

Ingin rambut subur, sehat dan berkilau fokus ke sumbernya dulu yaitu kulit kepala

Karena kalau kulit kepala sehat otomatis rambut pun ikut sehat dears

Yuk pakai treatment berbahan dasar alami kaya Scalp Massage Hair Treatment Jafra 😍

Perawatan ala salon SPA tapi bisa di rumah 😘

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
WA : 0822-1414-2138

#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam#jafrabali #jaframedan #jafrapalembang#jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung#jaframanado #jafrabukittinggi #batam#perawatanrambut #maskerrambut #sparambut#hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut#penyuburrambut #rambutsehat#rambutberketombe #obatkulitkepala#obatrambutrontok #obatketombe #jafracimahi #jafrasubang #solusiketombe #capersit #jafracihampelas #treatmeant
Rambut rontok, kering, bercabang hingga rusak parah Ingin rambut subur, sehat dan berkilau fokus ke sumbernya dulu yaitu kulit kepala Karena kalau kulit kepala sehat otomatis rambut pun ikut sehat dears Yuk pakai treatment berbahan dasar alami kaya Scalp Massage Hair Treatment Jafra 😍 Perawatan ala salon SPA tapi bisa di rumah 😘 INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER WA : 0822-1414-2138 #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut #penyuburrambut  #rambutsehat #rambutberketombe  #obatkulitkepala #obatrambutrontok  #obatketombe  #jafracimahi  #jafrasubang  #solusiketombe  #capersit  #jafracihampelas  #treatmeant 
Miliki kulit kepala sehat, subur, tanpa ketombe, rambut sehat, kuat, berkilau dengan hanya perawatan dirumah tanpa harus ke salon 😍

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
WA : 0822-1414-2138

#jafracimahi #jafrasubang #jafracisarua #jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam#jafrabali #jaframedan #jafrapalembang#jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung#jaframanado #jafrabukittinggi #batam#perawatanrambut #maskerrambut #sparambut#hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut#penyuburrambut #rambutsehat#rambutberketombe #obatkulitkepala#obatrambutrontok #obatketombe #infobandung #infocimahi
Miliki kulit kepala sehat, subur, tanpa ketombe, rambut sehat, kuat, berkilau dengan hanya perawatan dirumah tanpa harus ke salon 😍 INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER WA : 0822-1414-2138 #jafracimahi  #jafrasubang  #jafracisarua  #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut #penyuburrambut  #rambutsehat #rambutberketombe  #obatkulitkepala #obatrambutrontok  #obatketombe  #infobandung  #infocimahi 
Cara Pakai JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment

Berikut adalah langkah menggunakan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dengan memadukan teknik pijat kepala kuno yang bermanfaat sebagai teknik relaksasi:

1. Oleskan secara merata JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dari atas dahi hingga ke bagian belakang kepala.

2. Pijat kulit kepala dengan ujung jari secara tegas dengan gerakan melingkar mulai dari ujung rambut dahi hingga ke tengkuk.

3. Tekan-tekan dengan lembut ke bagian atas kulit kepala – titik yang searah dengan hidung dan di antara telinga. Ini akan membantu meningkatkan energi, meredakan sakit kepala, dan meningkatkan konsentrasi.

4. Buka dan tempelkan ujung jari kedua tangan di masing-masing sisi kepala, tekan ujung jari ke kulit kepala di kedua sisi dan lepaskan. Pijat hingga ke belakang leher. Gerakan ini akan membantu meringankan sakit kepala dan hidung tersumbat.

5. Agar relaksasi lebih maksimal, tahan beberapa bagian rambut dekat dengan akar, di antara jari-jari Anda, kemudian secara perlahan tarik dan lepaskan, lakukan di seluruh bagian kepala.

Rasakan stimulasi yang cepat pada folikel rambut seolah darah mengalir melalui tulang kepala untuk memberikan oksigen dan nutrisi ke area kulit kepala dan rambut yang membutuhkan.

6. Rileks selama beberapa menit. Hirup aroma tumbuh-tumbuhan secara perlahan untuk menenangkan tubuh dan pikiran Anda.

7. Bilas rambut dengan air hingga bersih. Pastikan untuk tidak ada krim yang tertinggal di rambut dan kulit kepala.

Setelah melakukan perawatan dengan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment, selain rambut menjadi terasa lebih halus dan lembab, pikiran dan tubuh pun akan merasa lebih rileks dan segar.

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
WA : 0822-1414-2138

#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam#jafrabali #jaframedan #jafrapalembang#jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung#jaframanado #jafrabukittinggi #batam#perawatanrambut #maskerrambut #sparambut#hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut#penyuburrambut #rambutsehat#rambutberketombe #solusikulitkepala#obatrambutrontok #obatketombe #jafracimahi #capersit #jafrasubang
Cara Pakai JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment Berikut adalah langkah menggunakan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dengan memadukan teknik pijat kepala kuno yang bermanfaat sebagai teknik relaksasi: 1. Oleskan secara merata JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dari atas dahi hingga ke bagian belakang kepala. 2. Pijat kulit kepala dengan ujung jari secara tegas dengan gerakan melingkar mulai dari ujung rambut dahi hingga ke tengkuk. 3. Tekan-tekan dengan lembut ke bagian atas kulit kepala – titik yang searah dengan hidung dan di antara telinga. Ini akan membantu meningkatkan energi, meredakan sakit kepala, dan meningkatkan konsentrasi. 4. Buka dan tempelkan ujung jari kedua tangan di masing-masing sisi kepala, tekan ujung jari ke kulit kepala di kedua sisi dan lepaskan. Pijat hingga ke belakang leher. Gerakan ini akan membantu meringankan sakit kepala dan hidung tersumbat. 5. Agar relaksasi lebih maksimal, tahan beberapa bagian rambut dekat dengan akar, di antara jari-jari Anda, kemudian secara perlahan tarik dan lepaskan, lakukan di seluruh bagian kepala. Rasakan stimulasi yang cepat pada folikel rambut seolah darah mengalir melalui tulang kepala untuk memberikan oksigen dan nutrisi ke area kulit kepala dan rambut yang membutuhkan. 6. Rileks selama beberapa menit. Hirup aroma tumbuh-tumbuhan secara perlahan untuk menenangkan tubuh dan pikiran Anda. 7. Bilas rambut dengan air hingga bersih. Pastikan untuk tidak ada krim yang tertinggal di rambut dan kulit kepala. Setelah melakukan perawatan dengan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment, selain rambut menjadi terasa lebih halus dan lembab, pikiran dan tubuh pun akan merasa lebih rileks dan segar. INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER WA : 0822-1414-2138 #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut #penyuburrambut  #rambutsehat #rambutberketombe  #solusikulitkepala #obatrambutrontok  #obatketombe  #jafracimahi  #capersit  #jafrasubang 
Bahan yang Terkandung dalam JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment – Ekstrak Jahe dan Eucalyptus – Balm Mint – Vitamin E (Tokoferol & tokoferil asetat) – Panthenyl Ethyl Ether (Bentuk provitamin B5) – Shea Butter – Protein Gandum (Wheat Protein) – Cyclomethicone

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
WA : 0822-1414-2138

#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam#jafrabali #jaframedan #jafrapalembang#jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung#jaframanado #jafrabukittinggi #batam#perawatanrambut #maskerrambut #sparambut#hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut#penyuburrambut #rambutsehat#rambutberketombe #obatkulitkepala#obatrambutrontok #solusiketombe#obatpenumbuhrambut #jafracimahi #jafracisarua #capersit
Bahan yang Terkandung dalam JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment – Ekstrak Jahe dan Eucalyptus – Balm Mint – Vitamin E (Tokoferol & tokoferil asetat) – Panthenyl Ethyl Ether (Bentuk provitamin B5) – Shea Butter – Protein Gandum (Wheat Protein) – Cyclomethicone INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER WA : 0822-1414-2138 #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut #penyuburrambut  #rambutsehat #rambutberketombe  #obatkulitkepala #obatrambutrontok  #solusiketombe #obatpenumbuhrambut  #jafracimahi  #jafracisarua  #capersit 
Komposisi ginger shampoo : jahe, polygonum multiflorum, kenari, minyak biji camelia, tianchi ginseng, polypeptide amino acid. 
#OsweetSingapore #gingershampoo #daikinconditioner #antirontok #shampoo #ginger #sparambut #lendirsiput #produksingapura #bpom #antiaging #rambuthalus #perawatanrambut #haircare #rambutrontok #rambutbercabang #rambutpanjang #rambutkering #rambutsehat #penumbuhrambut
RAMBUT ANAK TAK LEBAT ?
LAMBAT TUMBUH RAMBUT ?
CUKUR BANTAL ?
RAMBUT GUGUR ?
GATAL-GATAL?

Kamu patut cuba #shampooME ni, bebas kimia bahaya, sesuai digunakan seisi keluarga seawal baby.
Shampoo pun wangi sangat tau,rasa tenang fikiran lepas bershampu. Rambut pun mudah disikat tau, kurang rambut gugur. 
Jom miliki rambut & kulit kepala yang sihat tanpa kelemumur dengan shampoo ME.💁 Meh try sebotol RM 35 sm/38 ss
FREE POSTAGE!
FREE COD KK area,yang COD ada FREE gift nanti kena bagi 😉

click lelaju www.wasap.my/60164476285

#shampooMarineEssence
#rawatanrambut
#sparambut
#sisgunasisjual
#bizwithpleasure
#projectSTG
#ELITkingdom
#project7H1K
RAMBUT ANAK TAK LEBAT ? LAMBAT TUMBUH RAMBUT ? CUKUR BANTAL ? RAMBUT GUGUR ? GATAL-GATAL? Kamu patut cuba #shampooME  ni, bebas kimia bahaya, sesuai digunakan seisi keluarga seawal baby. Shampoo pun wangi sangat tau,rasa tenang fikiran lepas bershampu. Rambut pun mudah disikat tau, kurang rambut gugur. Jom miliki rambut & kulit kepala yang sihat tanpa kelemumur dengan shampoo ME.💁 Meh try sebotol RM 35 sm/38 ss FREE POSTAGE! FREE COD KK area,yang COD ada FREE gift nanti kena bagi 😉 click lelaju www.wasap.my/60164476285 #shampooMarineEssence  #rawatanrambut  #sparambut  #sisgunasisjual  #bizwithpleasure  #projectSTG  #ELITkingdom  #project7H1K 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤
.
Hasil guna rapunzel haircare. Rambut dah kurang gugur .
Sape ada masalah rambut nipis tu jom cuba.. Insya Allah membantu 😉
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤ . Hasil guna rapunzel haircare. Rambut dah kurang gugur . Sape ada masalah rambut nipis tu jom cuba.. Insya Allah membantu 😉 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
PROMOSI GUMMY BEAR MASIH ADA YERR..JOM CEPAT2 ORDER SEBELUM TERLAMBAT 😘
.
RM105 SM, RM 110 SS. JIMAT RM15 TAU KALAU BELI SKRNG 😁😁
.
.
GUMMY BEAR By RAPUNZEL 🐻🍇
.
. ✨ *Kebaikan Gummy Bear* ✨

Gummy Bear vitamin rambut untuk menjadikan rambut anda sihat, cantik dan panjang
.
.
🌸 Mempercepatkan pertumbuhan rambut
🌸Melebat, memanjangkan & menguatkan akar rambut
🌸Menyuburkan & menyihatkan rambut
🌸Memperbaiki kesihatan rambut secara menyeluruh
🌸Rambut akan lebih bersinar, beralun & mudah diurus
🌸Meningkatkan kelembutan & mengembalikan kesegaran rambut
🌸Memulihkn kerosakan rambut yang rapuh, kering, & bercabang.
🌸Merawat rambut kusut & kasar
🌸Melindungi rambut dari kerosakan akibat sinaran UV
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #hairserum #sparambut #instashop #instashopmalaysia #visitmyig #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
PROMOSI GUMMY BEAR MASIH ADA YERR..JOM CEPAT2 ORDER SEBELUM TERLAMBAT 😘 . RM105 SM, RM 110 SS. JIMAT RM15 TAU KALAU BELI SKRNG 😁😁 . . GUMMY BEAR By RAPUNZEL 🐻🍇 . . ✨ *Kebaikan Gummy Bear* ✨ Gummy Bear vitamin rambut untuk menjadikan rambut anda sihat, cantik dan panjang . . 🌸 Mempercepatkan pertumbuhan rambut 🌸Melebat, memanjangkan & menguatkan akar rambut 🌸Menyuburkan & menyihatkan rambut 🌸Memperbaiki kesihatan rambut secara menyeluruh 🌸Rambut akan lebih bersinar, beralun & mudah diurus 🌸Meningkatkan kelembutan & mengembalikan kesegaran rambut 🌸Memulihkn kerosakan rambut yang rapuh, kering, & bercabang. 🌸Merawat rambut kusut & kasar 🌸Melindungi rambut dari kerosakan akibat sinaran UV . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #shampoo  #productmalaysia  #hairserum  #sparambut  #instashop  #instashopmalaysia  #visitmyig  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia #viral #ctdk
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia  #viral  #ctdk 
Pakai Scalp Message n Hair Treatment bisa mengurangi kerontokan 
Hijaber musti punya nih

Yu diorder:
Wa 085264705459

Atau klik link di bio 
#jafraspa 
#hairspa 
#sparambut 
#solusirambutrontok 
#messagejafra 
#creambath 
#krimbath 
#hairtreatment 
#haircare 
#perawatanrambutrontok 
#scalpmessage
#scalpmessagenhairtreatment
#jafrajabodetabek 
#jafrajakarta 
#Jafradepok 
#jafrabogor 
#jafrabekasi 
#jafratangerang 
#jafrabukittinggi
Real testimoni 
Pemakaian Scalp Message Hair Treatment 
For order 
Wa 085264705459

Atau klik link di bio 
#jafraspa 
#hairspa 
#sparambut 
#solusirambutrontok 
#messagejafra 
#creambath 
#krimbath 
#hairtreatment 
#haircare 
#perawatanrambutrontok 
#jafrajabodetabek 
#jafrajakarta 
#Jafradepok 
#jafrabogor 
#jafrabekasi 
#jafratangerang 
#jafrabukittinggi
Solusi rambut rontok nih 😍😍😍 Buat busui pasca melahirkan atau buat suami yg mengalami kebotakan juga bisa 😊😊😊 Scalp Message Hair Treatment 
Yu diorder:
Wa 085264705459

Atau klik link di bio

#jafraspa 
#hairspa
#sparambut 
#solusirambutrontok 
#messagejafra 
#creambath
#krimbath
#hairtreatment
#haircare
#perawatanrambutrontok 
#jafrajabodetabek 
#jafrajakarta 
#Jafradepok
#jafrabogor
#jafrabekasi
#jafratangerang
Miliki rambut indah dengan JAFRA SCALP & MASSAGE HAIR TREATMENT😘

Tanya jafra/ fast respon 085813432562
Amelia Etin

#jafra #jafraindonesia #jafratangerang #jafratangerangkota #sparambut #jafrascalpmassageandhairtreatment #vitaminrambut #perawatanrambut
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia #viral #ctdk
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia  #viral  #ctdk 
Hair Mask yg super duper best..so in love dgn hair mask nie 😍😍
.
Manfaat yg awak dpt bila pakai Hair mask nie : 👇👇
.
.
🌸 Berkesan bagi memulihkan kembali rambut yang telah rosak
🌸 Memperbaiki dari akar rambut
🌸 Memberi mineral kepada rambut agar rambut lebih kuat
🌸 Dapat merawat rambut anda dan kulit kepala yang bermasalah teruk.
.
. 
Harga loose item hair mask 150ml Rm40..post Rm8 sm , Rm12 ss
.
.
#rapunzelhaircareset
#rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Hair Mask yg super duper best..so in love dgn hair mask nie 😍😍 . Manfaat yg awak dpt bila pakai Hair mask nie : 👇👇 . . 🌸 Berkesan bagi memulihkan kembali rambut yang telah rosak 🌸 Memperbaiki dari akar rambut 🌸 Memberi mineral kepada rambut agar rambut lebih kuat 🌸 Dapat merawat rambut anda dan kulit kepala yang bermasalah teruk. . . Harga loose item hair mask 150ml Rm40..post Rm8 sm , Rm12 ss . . #rapunzelhaircareset  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤
.
Hasil konsisten guna rapunzel haircare.. Rambut makin kurang gugur 😍 😍 😍
.
Sape ada masalah rambut nipis tu jom cuba.. Insya Allah membantu 😉 .
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤ . Hasil konsisten guna rapunzel haircare.. Rambut makin kurang gugur 😍 😍 😍 . Sape ada masalah rambut nipis tu jom cuba.. Insya Allah membantu 😉 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
Pentingnya memakai Conditioner untuk menjaga rambut sehat 
O’Sweet Singapore -Pemakaian CONDITIONER DAIKIN sebenarnya sangat diperlukan untuk memulihkan kondisi rambut dan mencegah kerusakan rambut. Dengan melakukan perawatan yang sempurna, para perempuan pun bisa merasa istimewa setiap harinya.
Kebanyakan perempuan tidak bisa hidup tanpa beberapa ritual rambut, seperti blow, catok, penggunaan curling iron, dan berbagai perawatan yang mengandung zat kimia. Semua ritual itu tentunya menyebabkan rambut menjadi kering dan pada akhirnya rusak.
Rambut menjadi rusak apabila lapisan pelindung pada helaian rambut terangkat atau terkikis. Rusaknya rambut ditandai oleh rambut bercabang, kusam, rontok, kering, dan kusut.
Conditioner dapat bekerja menjadi terapis yang membantu memulihkan kesehatan rambut dan mencegahnya mengalami kerusakan lebih lanjut.
Selain itu, conditioner juga memberikan 'makanan' pada setiap helai rambut dengan vitamin, protein, dan berbagai nutrisi penting kemudian mengisi kembali nutrisi yang hilang, sehingga rambut semakin kuat dari dalam dan tampak lebih berkilau.

Para ahli telah membuktikan melalui tes menggunakan generator statis yang mendeteksi bahwa rambut butuh lebih dari sampo. #OsweetSingapore #gingershampoo #daikinconditioner #antirontok #shampoo #ginger #sparambut #lendirsiput #produksingapura #bpom #antiaging #rambuthalus #perawatanrambut #haircare #rambutrontok #rambutbercabang #rambutpanjang #rambutkering #rambutsehat #penumbuhrambut
Pentingnya memakai Conditioner untuk menjaga rambut sehat O’Sweet Singapore -Pemakaian CONDITIONER DAIKIN sebenarnya sangat diperlukan untuk memulihkan kondisi rambut dan mencegah kerusakan rambut. Dengan melakukan perawatan yang sempurna, para perempuan pun bisa merasa istimewa setiap harinya. Kebanyakan perempuan tidak bisa hidup tanpa beberapa ritual rambut, seperti blow, catok, penggunaan curling iron, dan berbagai perawatan yang mengandung zat kimia. Semua ritual itu tentunya menyebabkan rambut menjadi kering dan pada akhirnya rusak. Rambut menjadi rusak apabila lapisan pelindung pada helaian rambut terangkat atau terkikis. Rusaknya rambut ditandai oleh rambut bercabang, kusam, rontok, kering, dan kusut. Conditioner dapat bekerja menjadi terapis yang membantu memulihkan kesehatan rambut dan mencegahnya mengalami kerusakan lebih lanjut. Selain itu, conditioner juga memberikan 'makanan' pada setiap helai rambut dengan vitamin, protein, dan berbagai nutrisi penting kemudian mengisi kembali nutrisi yang hilang, sehingga rambut semakin kuat dari dalam dan tampak lebih berkilau. Para ahli telah membuktikan melalui tes menggunakan generator statis yang mendeteksi bahwa rambut butuh lebih dari sampo. #OsweetSingapore  #gingershampoo  #daikinconditioner  #antirontok  #shampoo  #ginger  #sparambut  #lendirsiput  #produksingapura  #bpom  #antiaging  #rambuthalus  #perawatanrambut  #haircare  #rambutrontok  #rambutbercabang  #rambutpanjang  #rambutkering  #rambutsehat  #penumbuhrambut 
Haaaa meh nak cerita sikit! Rapunzel Hair Care ni sesuai untuk awak yang nak cantikkan rambut dan awak yang ada masalah rambut.
.
Rambut gugur, kurang,  jarang, berminyak,  kelemumur, bercabang semua boleh pakai.
.
Shampoo Rapunzel boleh lebatkan rambut tau and panjangkan rambut jugak 😘
.
InshaAllah menjadi sebab kita punya feedback memang umphhhh. Boleh click #RHCfeedbacks utk tgk feedback dri customer ye 😘😘
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #rambut #shampoo #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #productmalaysia #bebaskimiabahaya #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Haaaa meh nak cerita sikit! Rapunzel Hair Care ni sesuai untuk awak yang nak cantikkan rambut dan awak yang ada masalah rambut. . Rambut gugur, kurang,  jarang, berminyak,  kelemumur, bercabang semua boleh pakai. . Shampoo Rapunzel boleh lebatkan rambut tau and panjangkan rambut jugak 😘 . InshaAllah menjadi sebab kita punya feedback memang umphhhh. Boleh click #RHCfeedbacks  utk tgk feedback dri customer ye 😘😘 . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #rambut  #shampoo  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤
.
Hasil konsisten guna rapunzel haircare.. Rambut makin lebat 😍 😍 😍
.
Sape ada masalah rambut nipis tu jom cuba.. Insya Allah membantu 😉 .
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤ . Hasil konsisten guna rapunzel haircare.. Rambut makin lebat 😍 😍 😍 . Sape ada masalah rambut nipis tu jom cuba.. Insya Allah membantu 😉 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk SPA terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda.

Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan.

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, Hubungi WA

Atau klik linknya bio  biar gampang

#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabekasi #jafrabali #jaframedan #jafrapalembang #jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung #jaframanado #jafrabukittinggi #batam #perawatanrambut #maskerrambut #sparambut #hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutsehat #rambutberketombe #obatkulitkepala #obatrambutrontok #obatketombe #obatpenumbuhrambut
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk SPA terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda. Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan. INFO KONSUL, JOIN BISNIS, Hubungi WA Atau klik linknya bio biar gampang #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabekasi  #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang  #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung  #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam  #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut  #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutsehat  #rambutberketombe  #obatkulitkepala  #obatrambutrontok  #obatketombe  #obatpenumbuhrambut 
Cara Pakai JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment

Berikut adalah langkah menggunakan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dengan memadukan teknik pijat kepala kuno yang bermanfaat sebagai teknik relaksasi:

1. Oleskan secara merata JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dari atas dahi hingga ke bagian belakang kepala.

2. Pijat kulit kepala dengan ujung jari secara tegas dengan gerakan melingkar mulai dari ujung rambut dahi hingga ke tengkuk.

3. Tekan-tekan dengan lembut ke bagian atas kulit kepala – titik yang searah dengan hidung dan di antara telinga. Ini akan membantu meningkatkan energi, meredakan sakit kepala, dan meningkatkan konsentrasi.

4. Buka dan tempelkan ujung jari kedua tangan di masing-masing sisi kepala, tekan ujung jari ke kulit kepala di kedua sisi dan lepaskan. Pijat hingga ke belakang leher. Gerakan ini akan membantu meringankan sakit kepala dan hidung tersumbat.

5. Agar relaksasi lebih maksimal, tahan beberapa bagian rambut dekat dengan akar, di antara jari-jari Anda, kemudian secara perlahan tarik dan lepaskan, lakukan di seluruh bagian kepala.

Rasakan stimulasi yang cepat pada folikel rambut seolah darah mengalir melalui tulang kepala untuk memberikan oksigen dan nutrisi ke area kulit kepala dan rambut yang membutuhkan.

6. Rileks selama beberapa menit. Hirup aroma tumbuh-tumbuhan secara perlahan untuk menenangkan tubuh dan pikiran Anda.

7. Bilas rambut dengan air hingga bersih. Pastikan untuk tidak ada krim yang tertinggal di rambut dan kulit kepala.

Setelah melakukan perawatan dengan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment, selain rambut menjadi terasa lebih halus dan lembab, pikiran dan tubuh pun akan merasa lebih rileks dan segar.

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
085248021358 (WA)
Atau klik linknya bio  biar gampang
#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam #jafrabali #jaframedan #jafrapalembang #jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung #jaframanado #jafrabukittinggi #batam #perawatanrambut #maskerrambut #sparambut #hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutsehat #rambutberketombe #obatkulitkepala #obatrambutrontok #obatketombe
Cara Pakai JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment Berikut adalah langkah menggunakan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dengan memadukan teknik pijat kepala kuno yang bermanfaat sebagai teknik relaksasi: 1. Oleskan secara merata JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment dari atas dahi hingga ke bagian belakang kepala. 2. Pijat kulit kepala dengan ujung jari secara tegas dengan gerakan melingkar mulai dari ujung rambut dahi hingga ke tengkuk. 3. Tekan-tekan dengan lembut ke bagian atas kulit kepala – titik yang searah dengan hidung dan di antara telinga. Ini akan membantu meningkatkan energi, meredakan sakit kepala, dan meningkatkan konsentrasi. 4. Buka dan tempelkan ujung jari kedua tangan di masing-masing sisi kepala, tekan ujung jari ke kulit kepala di kedua sisi dan lepaskan. Pijat hingga ke belakang leher. Gerakan ini akan membantu meringankan sakit kepala dan hidung tersumbat. 5. Agar relaksasi lebih maksimal, tahan beberapa bagian rambut dekat dengan akar, di antara jari-jari Anda, kemudian secara perlahan tarik dan lepaskan, lakukan di seluruh bagian kepala. Rasakan stimulasi yang cepat pada folikel rambut seolah darah mengalir melalui tulang kepala untuk memberikan oksigen dan nutrisi ke area kulit kepala dan rambut yang membutuhkan. 6. Rileks selama beberapa menit. Hirup aroma tumbuh-tumbuhan secara perlahan untuk menenangkan tubuh dan pikiran Anda. 7. Bilas rambut dengan air hingga bersih. Pastikan untuk tidak ada krim yang tertinggal di rambut dan kulit kepala. Setelah melakukan perawatan dengan JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment, selain rambut menjadi terasa lebih halus dan lembab, pikiran dan tubuh pun akan merasa lebih rileks dan segar. INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER 085248021358 (WA) Atau klik linknya bio biar gampang #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam  #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang  #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung  #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam  #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut  #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutsehat  #rambutberketombe  #obatkulitkepala  #obatrambutrontok  #obatketombe 
Bahan yang Terkandung dalam JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment – Ekstrak Jahe dan Eucalyptus – Balm Mint – Vitamin E (Tokoferol & tokoferil asetat) – Panthenyl Ethyl Ether (Bentuk provitamin B5) – Shea Butter – Protein Gandum (Wheat Protein) – Cyclomethicone

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
085248021358 (WA)
Atau klik linknya bio  biar gampang
#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam #jafrabali #jaframedan #jafrapalembang #jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung #jaframanado #jafrabukittinggi #batam #perawatanrambut #maskerrambut #sparambut #hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutsehat #rambutberketombe #obatkulitkepala #obatrambutrontok #obatketombe #obatpenumbuhrambut
Bahan yang Terkandung dalam JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment – Ekstrak Jahe dan Eucalyptus – Balm Mint – Vitamin E (Tokoferol & tokoferil asetat) – Panthenyl Ethyl Ether (Bentuk provitamin B5) – Shea Butter – Protein Gandum (Wheat Protein) – Cyclomethicone INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER 085248021358 (WA) Atau klik linknya bio biar gampang #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam  #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang  #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung  #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam  #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut  #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutsehat  #rambutberketombe  #obatkulitkepala  #obatrambutrontok  #obatketombe  #obatpenumbuhrambut 
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk SPA terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda.

Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan.

INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER
085248021358 (WA)
Atau klik linknya bio  biar gampang
#jafraindonesia #jafra #jafrabandung #jafrabatam #jafrabali #jaframedan #jafrapalembang #jafrapontianak #jafrabandung #jafralampung #jaframanado #jafrabukittinggi #batam #perawatanrambut #maskerrambut #sparambut #hairtreatment #salonrambut #penumbuhrambut #penyuburrambut #rambutsehat #rambutberketombe #obatkulitkepala #obatrambutrontok #obatketombe #obatpenumbuhrambut
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk SPA terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda. Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan. INFO KONSUL, JOIN BISNIS, ORDER 085248021358 (WA) Atau klik linknya bio biar gampang #jafraindonesia  #jafra  #jafrabandung  #jafrabatam  #jafrabali  #jaframedan  #jafrapalembang  #jafrapontianak  #jafrabandung  #jafralampung  #jaframanado  #jafrabukittinggi  #batam  #perawatanrambut  #maskerrambut  #sparambut  #hairtreatment  #salonrambut  #penumbuhrambut  #penyuburrambut  #rambutsehat  #rambutberketombe  #obatkulitkepala  #obatrambutrontok  #obatketombe  #obatpenumbuhrambut 
TQ MY LOVELY CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI 💕💕
.
InsyaAllah kita akan selit freegift utk customer kesayangan kita.. Selagi stock masih ada tau 😁
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
TQ MY LOVELY CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI 💕💕 . InsyaAllah kita akan selit freegift utk customer kesayangan kita.. Selagi stock masih ada tau 😁 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
JOM CEPAT2 GRAB PROMOSI..SAMPAI 31 HB NI SAHAJA TAU 😘
.
GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘
.
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 .
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
JOM CEPAT2 GRAB PROMOSI..SAMPAI 31 HB NI SAHAJA TAU 😘 . GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
TQ MY LOVELY CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI 💕💕
.
.
GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘
.
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 .
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
TQ MY LOVELY CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI 💕💕 . . GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Komposisi ginger shampoo :
jahe, polygonum multiflorum, kenari, minyak biji camelia, tianchi ginseng, polypeptide amino acid. 
Info & order sila chat WA 081933435006
Thanks :-) #OsweetSingapore #osweetmedan #osweettebingtinggi #gingershampoo #daikinconditioner #antirontok #shampoo #ginger #sparambut #lendirsiput #produksingapura #bpom #antiaging #rambuthalus #perawatanrambut #haircare #rambutrontok #rambutbercabang #rambutpanjang #rambutkering #rambutsehat #penumbuhrambut
Komposisi ginger shampoo : jahe, polygonum multiflorum, kenari, minyak biji camelia, tianchi ginseng, polypeptide amino acid. Info & order sila chat WA 081933435006 Thanks :-) #OsweetSingapore  #osweetmedan  #osweettebingtinggi  #gingershampoo  #daikinconditioner  #antirontok  #shampoo  #ginger  #sparambut  #lendirsiput  #produksingapura  #bpom  #antiaging  #rambuthalus  #perawatanrambut  #haircare  #rambutrontok  #rambutbercabang  #rambutpanjang  #rambutkering  #rambutsehat  #penumbuhrambut 
Komposisi ginger shampoo : jahe, polygonum multiflorum, kenari, minyak biji camelia, tianchi ginseng, polypeptide amino acid. 
info reseller,dropship dan pemesanan produk whatsapp +6281534328302 (Natalina)

#OsweetSingapore #gingershampoo #daikinconditioner #antirontok #shampoo #ginger #sparambut #lendirsiput #produksingapura #bpom #antiaging #rambuthalus #perawatanrambut #haircare #rambutrontok #rambutbercabang #rambutpanjang #rambutkering #rambutsehat #penumbuhrambut
Komposisi ginger shampoo : jahe, polygonum multiflorum, kenari, minyak biji camelia, tianchi ginseng, polypeptide amino acid. info reseller,dropship dan pemesanan produk whatsapp +6281534328302 (Natalina) #OsweetSingapore  #gingershampoo  #daikinconditioner  #antirontok  #shampoo  #ginger  #sparambut  #lendirsiput  #produksingapura  #bpom  #antiaging  #rambuthalus  #perawatanrambut  #haircare  #rambutrontok  #rambutbercabang  #rambutpanjang  #rambutkering  #rambutsehat  #penumbuhrambut 
Antara regular customer yg selalu repeat order.. Thank you soo much 💕💕💕
.
Sape2 nk cuba rapunzel haircare Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 😘 .
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Antara regular customer yg selalu repeat order.. Thank you soo much 💕💕💕 . Sape2 nk cuba rapunzel haircare Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 😘 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
OKAY.. SIS RASA NK BUAT PROMOSI LAGI 🎉🎉.🎉
.
.
.
SEPANJANG OGOS NIE KITA BAGI DISKAUN RM5 UNTUK PEMBELIAN SET BASIC DAN COMBO .
GUMMY BEAR PUN STILL ON HARGA PROMOSI TAUU 😘
.
Sape yg nk cuba rapunzel haircare tu jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘 .
.
#rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahay #bebasmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
OKAY.. SIS RASA NK BUAT PROMOSI LAGI 🎉🎉.🎉 . . . SEPANJANG OGOS NIE KITA BAGI DISKAUN RM5 UNTUK PEMBELIAN SET BASIC DAN COMBO . GUMMY BEAR PUN STILL ON HARGA PROMOSI TAUU 😘 . Sape yg nk cuba rapunzel haircare tu jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘 . . #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #shampoo  #productmalaysia  #bebaskimiabahay  #bebasmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
TQ MY LOVELY CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI 💕💕
.
.
GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘
.
. 
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 .
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
TQ MY LOVELY CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI 💕💕 . . GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Alhamdulillah 3bharibguna dh nmpk perubahan.. Rambut less gugur dan kulit kepala less oily dan tak berbau bila peluh 😍
. .
Sape ada masalah rambut gugur teruk sampai botak tu meh la ikhtiar dgn Rapunzel haircare..insya allah membantu 😘😘
.
Jom whatsapp sis bgtau ada masalah rambut apa..nnti sis suggest shampoo yg sesuai utk awak 😉
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Alhamdulillah 3bharibguna dh nmpk perubahan.. Rambut less gugur dan kulit kepala less oily dan tak berbau bila peluh 😍 . . Sape ada masalah rambut gugur teruk sampai botak tu meh la ikhtiar dgn Rapunzel haircare..insya allah membantu 😘😘 . Jom whatsapp sis bgtau ada masalah rambut apa..nnti sis suggest shampoo yg sesuai utk awak 😉 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Haaaa meh nak cerita sikit! Rapunzel Hair Care ni sesuai untuk awak yang nak cantikkan rambut dan awak yang ada masalah rambut.
.
Rambut gugur, kurang,  jarang, berminyak,  kelemumur, bercabang semua boleh pakai.
.
Shampoo Rapunzel boleh lebatkan rambut tau and panjangkan rambut jugak 😘
.
InshaAllah menjadi sebab kita punya feedback memang umphhhh. Boleh click #RHCfeedbacks utk tgk feedback dri customer ye 😘😘
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #rambut #shampoo #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #productmalaysia #bebaskimiabahaya #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Haaaa meh nak cerita sikit! Rapunzel Hair Care ni sesuai untuk awak yang nak cantikkan rambut dan awak yang ada masalah rambut. . Rambut gugur, kurang,  jarang, berminyak,  kelemumur, bercabang semua boleh pakai. . Shampoo Rapunzel boleh lebatkan rambut tau and panjangkan rambut jugak 😘 . InshaAllah menjadi sebab kita punya feedback memang umphhhh. Boleh click #RHCfeedbacks  utk tgk feedback dri customer ye 😘😘 . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #rambut  #shampoo  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Pentingnya memakai Conditioner untuk menjaga rambut sehat 
O’Sweet Singapore -Pemakaian CONDITIONER DAIKIN sebenarnya sangat diperlukan untuk memulihkan kondisi rambut dan mencegah kerusakan rambut. Dengan melakukan perawatan yang sempurna, para perempuan pun bisa merasa istimewa setiap harinya.
Kebanyakan perempuan tidak bisa hidup tanpa beberapa ritual rambut, seperti blow, catok, penggunaan curling iron, dan berbagai perawatan yang mengandung zat kimia. Semua ritual itu tentunya menyebabkan rambut menjadi kering dan pada akhirnya rusak.
Rambut menjadi rusak apabila lapisan pelindung pada helaian rambut terangkat atau terkikis. Rusaknya rambut ditandai oleh rambut bercabang, kusam, rontok, kering, dan kusut.
Conditioner dapat bekerja menjadi terapis yang membantu memulihkan kesehatan rambut dan mencegahnya mengalami kerusakan lebih lanjut.
Selain itu, conditioner juga memberikan 'makanan' pada setiap helai rambut dengan vitamin, protein, dan berbagai nutrisi penting kemudian mengisi kembali nutrisi yang hilang, sehingga rambut semakin kuat dari dalam dan tampak lebih berkilau.

Para ahli telah membuktikan melalui tes menggunakan generator statis yang mendeteksi bahwa rambut butuh lebih dari sampo. #OsweetSingapore #gingershampoo #daikinconditioner #antirontok #shampoo #ginger #sparambut #lendirsiput #produksingapura #bpom #antiaging #rambuthalus #perawatanrambut #haircare #rambutrontok #rambutbercabang #rambutpanjang #rambutkering #rambutsehat #penumbuhrambut
Pentingnya memakai Conditioner untuk menjaga rambut sehat O’Sweet Singapore -Pemakaian CONDITIONER DAIKIN sebenarnya sangat diperlukan untuk memulihkan kondisi rambut dan mencegah kerusakan rambut. Dengan melakukan perawatan yang sempurna, para perempuan pun bisa merasa istimewa setiap harinya. Kebanyakan perempuan tidak bisa hidup tanpa beberapa ritual rambut, seperti blow, catok, penggunaan curling iron, dan berbagai perawatan yang mengandung zat kimia. Semua ritual itu tentunya menyebabkan rambut menjadi kering dan pada akhirnya rusak. Rambut menjadi rusak apabila lapisan pelindung pada helaian rambut terangkat atau terkikis. Rusaknya rambut ditandai oleh rambut bercabang, kusam, rontok, kering, dan kusut. Conditioner dapat bekerja menjadi terapis yang membantu memulihkan kesehatan rambut dan mencegahnya mengalami kerusakan lebih lanjut. Selain itu, conditioner juga memberikan 'makanan' pada setiap helai rambut dengan vitamin, protein, dan berbagai nutrisi penting kemudian mengisi kembali nutrisi yang hilang, sehingga rambut semakin kuat dari dalam dan tampak lebih berkilau. Para ahli telah membuktikan melalui tes menggunakan generator statis yang mendeteksi bahwa rambut butuh lebih dari sampo. #OsweetSingapore  #gingershampoo  #daikinconditioner  #antirontok  #shampoo  #ginger  #sparambut  #lendirsiput  #produksingapura  #bpom  #antiaging  #rambuthalus  #perawatanrambut  #haircare  #rambutrontok  #rambutbercabang  #rambutpanjang  #rambutkering  #rambutsehat  #penumbuhrambut 
Pentingnya memakai Conditioner untuk menjaga rambut sehat 
O’Sweet Singapore -Pemakaian CONDITIONER DAIKIN sebenarnya sangat diperlukan untuk memulihkan kondisi rambut dan mencegah kerusakan rambut. Dengan melakukan perawatan yang sempurna, para perempuan pun bisa merasa istimewa setiap harinya.
Kebanyakan perempuan tidak bisa hidup tanpa beberapa ritual rambut, seperti blow, catok, penggunaan curling iron, dan berbagai perawatan yang mengandung zat kimia. Semua ritual itu tentunya menyebabkan rambut menjadi kering dan pada akhirnya rusak.
Rambut menjadi rusak apabila lapisan pelindung pada helaian rambut terangkat atau terkikis. Rusaknya rambut ditandai oleh rambut bercabang, kusam, rontok, kering, dan kusut.
Conditioner dapat bekerja menjadi terapis yang membantu memulihkan kesehatan rambut dan mencegahnya mengalami kerusakan lebih lanjut.
Selain itu, conditioner juga memberikan 'makanan' pada setiap helai rambut dengan vitamin, protein, dan berbagai nutrisi penting kemudian mengisi kembali nutrisi yang hilang, sehingga rambut semakin kuat dari dalam dan tampak lebih berkilau.

Para ahli telah membuktikan melalui tes menggunakan generator statis yang mendeteksi bahwa rambut butuh lebih dari sampo. #OsweetSingapore #gingershampoo #daikinconditioner #antirontok #shampoo #ginger #sparambut #lendirsiput #produksingapura #bpom #antiaging #rambuthalus #perawatanrambut #haircare #rambutrontok #rambutbercabang #rambutpanjang #rambutkering #rambutsehat #penumbuhrambut
Pentingnya memakai Conditioner untuk menjaga rambut sehat O’Sweet Singapore -Pemakaian CONDITIONER DAIKIN sebenarnya sangat diperlukan untuk memulihkan kondisi rambut dan mencegah kerusakan rambut. Dengan melakukan perawatan yang sempurna, para perempuan pun bisa merasa istimewa setiap harinya. Kebanyakan perempuan tidak bisa hidup tanpa beberapa ritual rambut, seperti blow, catok, penggunaan curling iron, dan berbagai perawatan yang mengandung zat kimia. Semua ritual itu tentunya menyebabkan rambut menjadi kering dan pada akhirnya rusak. Rambut menjadi rusak apabila lapisan pelindung pada helaian rambut terangkat atau terkikis. Rusaknya rambut ditandai oleh rambut bercabang, kusam, rontok, kering, dan kusut. Conditioner dapat bekerja menjadi terapis yang membantu memulihkan kesehatan rambut dan mencegahnya mengalami kerusakan lebih lanjut. Selain itu, conditioner juga memberikan 'makanan' pada setiap helai rambut dengan vitamin, protein, dan berbagai nutrisi penting kemudian mengisi kembali nutrisi yang hilang, sehingga rambut semakin kuat dari dalam dan tampak lebih berkilau. Para ahli telah membuktikan melalui tes menggunakan generator statis yang mendeteksi bahwa rambut butuh lebih dari sampo. #OsweetSingapore  #gingershampoo  #daikinconditioner  #antirontok  #shampoo  #ginger  #sparambut  #lendirsiput  #produksingapura  #bpom  #antiaging  #rambuthalus  #perawatanrambut  #haircare  #rambutrontok  #rambutbercabang  #rambutpanjang  #rambutkering  #rambutsehat  #penumbuhrambut 
KELEMUMUR KURANG,RAMBUT WANGI

sharing dari rakan team, pada pic dibawah.

Ni sharing TA sendiri,

TA paling suka la ni #syampooME, tak caye kena cuba k.
Dulu rambut TA berlilin & banyak gugur, 
tak tau la sebab salah pakai syampoo ke ape kan, tapi sejak bertukar pada syampoo ME ni, rambut makin sihat, dah kurang gugur, still wangi walau seharian bertudung, rambut lilin tu dah takde U ols 😍
sah la sebab salah pilih syampoo kan, now dah nak masuk botol ke -4 sangat puashati.
yang ada masalah kepala gatal2, kelemumur,stress, rambut bau tu bleh cuba k.

syampoo ni sesuai untuk seisi keluarga seawal bayi sebab Rangkaian ME ni BEBAS KIMIA BAHAYA 😊

READY STOCK dengan TA,
click lelaju www.wasap.my/60164476285

RM 35 sm/38 ss (250 ml)
FREE POSTAGE !

#syampooantikelemumur
#syampoomarineessence
#rawatanrambut
#SPArambut
#projectSTG
#ELITkingdom
#bizwithpleasure
KELEMUMUR KURANG,RAMBUT WANGI sharing dari rakan team, pada pic dibawah. Ni sharing TA sendiri, TA paling suka la ni #syampooME , tak caye kena cuba k. Dulu rambut TA berlilin & banyak gugur, tak tau la sebab salah pakai syampoo ke ape kan, tapi sejak bertukar pada syampoo ME ni, rambut makin sihat, dah kurang gugur, still wangi walau seharian bertudung, rambut lilin tu dah takde U ols 😍 sah la sebab salah pilih syampoo kan, now dah nak masuk botol ke -4 sangat puashati. yang ada masalah kepala gatal2, kelemumur,stress, rambut bau tu bleh cuba k. syampoo ni sesuai untuk seisi keluarga seawal bayi sebab Rangkaian ME ni BEBAS KIMIA BAHAYA 😊 READY STOCK dengan TA, click lelaju www.wasap.my/60164476285 RM 35 sm/38 ss (250 ml) FREE POSTAGE ! #syampooantikelemumur  #syampoomarineessence  #rawatanrambut  #SPArambut  #projectSTG  #ELITkingdom  #bizwithpleasure 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤
.
Repeat order rapunzel haircare pulak for second time 💕
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤ . Repeat order rapunzel haircare pulak for second time 💕 . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk spa terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda.

Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup.

JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan

more info
inbox / WA
08565173145

#isna_jafra #isna_jafrabjm #rambutrontok #sparambut #rambutrontok #rambuttipis #ketombe #jafrabanjarmasin #jafrabanjarbaru #jafragambut
Scalp Massage and Hair Treatment merupakan salah satu produk spa terbaik dari JAFRA yang menggabungkan unsur aromaterapi dan krim spesial untuk memanjakan kulit kepala dan rambut Anda. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment adalah krim rambut yang dirancang khusus untuk kulit kepala dengan paduan aromaterapi yang menenangkan serta mengembalikan keseimbangan pikiran dan tubuh Anda. Krim perawatan rambut ini mengandung pelembab Shea Butter, vitamin, dan protein gandum untuk merevitalisasi kondisi kulit kepala dan rambut. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment sangat cocok bagi yang memiliki rambut lembab dan sering tertutup. JAFRA Scalp Massage and Hair Treatment memberikan sensasi yang menyegarkan sekaligus memberi manfaat aroma terapi yang menenangkan more info inbox / WA 08565173145 #isna_jafra  #isna_jafrabjm  #rambutrontok  #sparambut  #rambutrontok  #rambuttipis  #ketombe  #jafrabanjarmasin  #jafrabanjarbaru  #jafragambut 
Rambut terawat, bebas rontok dan ketombe gunakan JAFRA Scalp Masaage & Hair Treatment dengan wangi aromatherapy yang tahan lama...rambut tetap segar meski selalu  tertutup (hijab, topi, helm dll)

Fast respon 
WA 081212861123

#rambutwangi #rambutrontok #rambutsubur #rambutlurus #artis #pelurusrambut #catokan #likeforlikes #maskerrambut #sparambut #hairspa #homespa #hairsmoothing #likeforfollow #creambathrambut #hijab #kerudung #khimar #bebasketombe #antiketombe #antidendruff #atasirontok #kepalabotak #pitak
Rambut terawat, bebas rontok dan ketombe gunakan JAFRA Scalp Masaage & Hair Treatment dengan wangi aromatherapy yang tahan lama...rambut tetap segar meski selalu tertutup (hijab, topi, helm dll) Fast respon WA 081212861123 #rambutwangi  #rambutrontok  #rambutsubur  #rambutlurus  #artis  #pelurusrambut  #catokan  #likeforlikes  #maskerrambut  #sparambut  #hairspa  #homespa  #hairsmoothing  #likeforfollow  #creambathrambut  #hijab  #kerudung  #khimar  #bebasketombe  #antiketombe  #antidendruff  #atasirontok  #kepalabotak  #pitak 
Alat Spa Rambut
IDR 95.300
Berat : 800gr
Penutup kepala yang ditenagai listrik untuk menghasilkan uap panas. Cocok digunakan bagi Anda yang ingin melakukan perawatan rambut seperti di salon ataupun SPA. Bagian dalam cap menggunakan kain dengan coating temperature tinggi sehingga dapat menghantarkan panas dengan baik. Terdapat 2 tingkat panas yang dapat Anda pilih sesuai keinginan. GOMHRDQPNA
#sparambut #belisatuanhargagrosir #yangkemahalanbanyak
Alat Spa Rambut IDR 95.300 Berat : 800gr Penutup kepala yang ditenagai listrik untuk menghasilkan uap panas. Cocok digunakan bagi Anda yang ingin melakukan perawatan rambut seperti di salon ataupun SPA. Bagian dalam cap menggunakan kain dengan coating temperature tinggi sehingga dapat menghantarkan panas dengan baik. Terdapat 2 tingkat panas yang dapat Anda pilih sesuai keinginan. GOMHRDQPNA #sparambut  #belisatuanhargagrosir  #yangkemahalanbanyak 
Honest Review from Friends. Tq for supporting 💋❤️❤️
.
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 013-4478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia  #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Honest Review from Friends. Tq for supporting 💋❤️❤️ . . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . Jom whatsapp sis lelaju ye 013-4478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #productmalaysia  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Rambut rosak teruk sbb color..tapi lepas guna Rapunzel haircare rambut makin cantik..rambut gugur kurang..shampoo wangi!! 😍😃😃
.
Sape yg ada masalah mcm nie
Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati..😘
.
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo  #productmalaysia #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Rambut rosak teruk sbb color..tapi lepas guna Rapunzel haircare rambut makin cantik..rambut gugur kurang..shampoo wangi!! 😍😃😃 . Sape yg ada masalah mcm nie Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati..😘 . . . #rapunzelhaircare_byadda  #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #productmalaysia  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Biar gambar berbicara..hasil menggunakan fullset Rapunzel Haircare..Lepas sebulan guna RHC rambut semakin lebat..anak2 rambut tumbuh bnyk
.
Sape ada masalah rambut gugur teruk sampai botak tu meh la ikhtiar dgn Rapunzel haircare..insya allah membantu 😘😘
.
Jom whatsapp sis bgtau ada masalah rambut apa..nnti sis suggest shampoo yg sesuai utk awak 😉
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Biar gambar berbicara..hasil menggunakan fullset Rapunzel Haircare..Lepas sebulan guna RHC rambut semakin lebat..anak2 rambut tumbuh bnyk . Sape ada masalah rambut gugur teruk sampai botak tu meh la ikhtiar dgn Rapunzel haircare..insya allah membantu 😘😘 . Jom whatsapp sis bgtau ada masalah rambut apa..nnti sis suggest shampoo yg sesuai utk awak 😉 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Harini nak explain something lah, disebabkan ramaj yang tertanya2 dan confius kan. Apa perbezaan rapunzel shampoo (shampoo growth) & rapunzel shampoo anti dandruff (shampoo repair)?
.
Kami just tukar nama sebab ada yang confuse sampai nak beli dedua shampoo sebab ingt kan fungsi dua shampoo ni berbeza.
. 
Act, rapunzel shampoo & rapunzel shampoo anti dandruff mempunyai fungsi yang sama, iaitu main function dia merawat rambut gugur & mempercepatkan pertumbuhan rambut. Cuma rapunzel shampoo anti dandruff khas utk yang masalah kelemumur, so ia ada extra fungsi mengurangkan masalah kelemumur. Kalau perlu penjelasan boleh whatsap taww,  kami explain sampai faham hehe. Okay ? 😘😘
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebasparaben #hairserum #sparambut #likeforlike #like4like #visitmyig #instashop
Harini nak explain something lah, disebabkan ramaj yang tertanya2 dan confius kan. Apa perbezaan rapunzel shampoo (shampoo growth) & rapunzel shampoo anti dandruff (shampoo repair)? . Kami just tukar nama sebab ada yang confuse sampai nak beli dedua shampoo sebab ingt kan fungsi dua shampoo ni berbeza. . Act, rapunzel shampoo & rapunzel shampoo anti dandruff mempunyai fungsi yang sama, iaitu main function dia merawat rambut gugur & mempercepatkan pertumbuhan rambut. Cuma rapunzel shampoo anti dandruff khas utk yang masalah kelemumur, so ia ada extra fungsi mengurangkan masalah kelemumur. Kalau perlu penjelasan boleh whatsap taww, kami explain sampai faham hehe. Okay ? 😘😘 . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #igersmalaysia  #sayajualshampoo  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebasparaben  #hairserum  #sparambut  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #instashop 
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤
.
.
Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍
Sis tak tipu 🤗
.
Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig  #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #igersmalaysia 
Nak rambut tumbuh cepat merecik tanpa berbelanja lebih? 
Rapunzel la uoolss, jimat lagi. 100% penggunaan bahan natural. No paraben. Kita tak pakai chemical sayang. Sebab kita nak rambut awak semua naturally meleeetoppss! 
2-3 weeks insyaAllah dgn penggunaan yg betul baby hair berpusu pusu nak tumbuh. Githchuueeww 😁😁
. .
Esok ada postage..whatsapp ye kalau nk join. Nk cepat tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Nak rambut tumbuh cepat merecik tanpa berbelanja lebih? Rapunzel la uoolss, jimat lagi. 100% penggunaan bahan natural. No paraben. Kita tak pakai chemical sayang. Sebab kita nak rambut awak semua naturally meleeetoppss! 2-3 weeks insyaAllah dgn penggunaan yg betul baby hair berpusu pusu nak tumbuh. Githchuueeww 😁😁 . . Esok ada postage..whatsapp ye kalau nk join. Nk cepat tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Set #rapunzelhaircare 300ml boleh tahan untuk tempoh masa 3 ke 4 bulan. Ianya berdaftar dah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Rapunzel Haircare khas untuk perempuan dan lelaki 👩👨
.
Sangat bagus untuk pertumbuhan rambut, mengurangkan keguguran rambut, menguatkan akar rambut, merawat & melembutkan rambut yg kering n rosak & didatangkn dgn haruman yg sgt wangi 🌸🌸🌸
.
No harmful chemical & kandungan 100% selamat. Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok 😘
.
Whatsapp sis 013-4478528
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia  #hairserum #sparambut #likeforlike #like4like #visitmyig #instashop
Set #rapunzelhaircare  300ml boleh tahan untuk tempoh masa 3 ke 4 bulan. Ianya berdaftar dah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Rapunzel Haircare khas untuk perempuan dan lelaki 👩👨 . Sangat bagus untuk pertumbuhan rambut, mengurangkan keguguran rambut, menguatkan akar rambut, merawat & melembutkan rambut yg kering n rosak & didatangkn dgn haruman yg sgt wangi 🌸🌸🌸 . No harmful chemical & kandungan 100% selamat. Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok 😘 . Whatsapp sis 013-4478528 . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #igersmalaysia  #sayajualshampoo  #shampoo  #productmalaysia  #hairserum  #sparambut  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #instashop 
Sape ada masalah rambut botak mcm nie?? 🙍Hilang confiden kan kalau mcm nie..sebab rambut nipis jerr 🙁
.
Tapi jgn risau..Dengan Rapunzel Haircare insya allah boleh setel masalah awak tu 😉
.
Sape nak rambut cantik, lebat  jom cuba RHC..cust nie guna sebulan tau..rambut dh makin lebat 😍
.
Jom try Rapunzel hair care..confirm  puas hati 👍👍
.
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #bebasparaben #hairserum #sparambut #likeforlike #like4like #visitmyig #instashop
Sape ada masalah rambut botak mcm nie?? 🙍Hilang confiden kan kalau mcm nie..sebab rambut nipis jerr 🙁 . Tapi jgn risau..Dengan Rapunzel Haircare insya allah boleh setel masalah awak tu 😉 . Sape nak rambut cantik, lebat jom cuba RHC..cust nie guna sebulan tau..rambut dh makin lebat 😍 . Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati 👍👍 . . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #igersmalaysia  #sayajualshampoo  #shampoo  #productmalaysia  #bebasparaben  #hairserum  #sparambut  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #instashop 
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍
ㅤ
ㅤ
Info/order : 
Wa : 0858.5678.7838
Line@ : @hda4419u
ㅤ
#maskerrambut #maskerrambutmurah #maskerrambutalami #maskerbagus #perawatanrambut #perawatanrambutrontok #perawatanrambutkering #maskerlemon #maskerapel #perawatanrambutalami #olshopsoloraya #olshopsale #olshopsemarang #olshopsemarangmurah #jualperlengkapansalon #creambath #creambathmurah #creambathrambut #creambathdirumah #maskerwajah #sparambut
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍 ㅤ ㅤ Info/order : Wa : 0858.5678.7838 Line@ : @hda4419u ㅤ #maskerrambut  #maskerrambutmurah  #maskerrambutalami  #maskerbagus  #perawatanrambut  #perawatanrambutrontok  #perawatanrambutkering  #maskerlemon  #maskerapel  #perawatanrambutalami  #olshopsoloraya  #olshopsale  #olshopsemarang  #olshopsemarangmurah  #jualperlengkapansalon  #creambath  #creambathmurah  #creambathrambut  #creambathdirumah  #maskerwajah  #sparambut 
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍
ㅤ
ㅤ
Info/order : 
Wa : 0858.5678.7838
Line@ : @hda4419u
ㅤ
#maskerrambut #maskerrambutmurah #maskerrambutalami #maskerbagus #perawatanrambut #perawatanrambutrontok #perawatanrambutkering #maskerlemon #maskerapel #perawatanrambutalami #olshopsoloraya #olshopsale #olshopsemarang #olshopsemarangmurah #jualperlengkapansalon #creambath #creambathmurah #creambathrambut #creambathdirumah #maskerwajah #sparambut
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍 ㅤ ㅤ Info/order : Wa : 0858.5678.7838 Line@ : @hda4419u ㅤ #maskerrambut  #maskerrambutmurah  #maskerrambutalami  #maskerbagus  #perawatanrambut  #perawatanrambutrontok  #perawatanrambutkering  #maskerlemon  #maskerapel  #perawatanrambutalami  #olshopsoloraya  #olshopsale  #olshopsemarang  #olshopsemarangmurah  #jualperlengkapansalon  #creambath  #creambathmurah  #creambathrambut  #creambathdirumah  #maskerwajah  #sparambut 
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍
ㅤ
ㅤ
Info/order : 
Wa : 0858.5678.7838
Line@ : @hda4419u
ㅤ
#maskerrambut #maskerrambutmurah #maskerrambutalami #maskerbagus #perawatanrambut #perawatanrambutrontok #perawatanrambutkering #maskerlemon #maskerapel #perawatanrambutalami #olshopsoloraya #olshopsale #olshopsemarang #olshopsemarangmurah #jualperlengkapansalon #creambath #creambathmurah #creambathrambut #creambathdirumah #maskerwajah #sparambut
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍 ㅤ ㅤ Info/order : Wa : 0858.5678.7838 Line@ : @hda4419u ㅤ #maskerrambut  #maskerrambutmurah  #maskerrambutalami  #maskerbagus  #perawatanrambut  #perawatanrambutrontok  #perawatanrambutkering  #maskerlemon  #maskerapel  #perawatanrambutalami  #olshopsoloraya  #olshopsale  #olshopsemarang  #olshopsemarangmurah  #jualperlengkapansalon  #creambath  #creambathmurah  #creambathrambut  #creambathdirumah  #maskerwajah  #sparambut 
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍
ㅤ
ㅤ
Info/order : 
Wa : 0858.5678.7838
Line@ : @hda4419u
ㅤ
#maskerrambut #maskerrambutmurah #maskerrambutalami #maskerbagus #perawatanrambut #perawatanrambutrontok #perawatanrambutkering #maskerlemon #maskerapel #perawatanrambutalami #olshopsoloraya #olshopsale #olshopsemarang #olshopsemarangmurah #jualperlengkapansalon #creambath #creambathmurah #creambathrambut #creambathdirumah #maskerwajah #sparambut
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍 ㅤ ㅤ Info/order : Wa : 0858.5678.7838 Line@ : @hda4419u ㅤ #maskerrambut  #maskerrambutmurah  #maskerrambutalami  #maskerbagus  #perawatanrambut  #perawatanrambutrontok  #perawatanrambutkering  #maskerlemon  #maskerapel  #perawatanrambutalami  #olshopsoloraya  #olshopsale  #olshopsemarang  #olshopsemarangmurah  #jualperlengkapansalon  #creambath  #creambathmurah  #creambathrambut  #creambathdirumah  #maskerwajah  #sparambut 
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍
ㅤ
ㅤ
Info/order : 
Wa : 0858.5678.7838
Line@ : @hda4419u
ㅤ
#maskerrambut #maskerrambutmurah #maskerrambutalami #maskerbagus #perawatanrambut #perawatanrambutrontok #perawatanrambutkering #maskerlemon #maskerapel #perawatanrambutalami #olshopsoloraya #olshopsale #olshopsemarang #olshopsemarangmurah #jualperlengkapansalon #creambath #creambathmurah #creambathrambut #creambathdirumah #maskerwajah #sparambut
Wajah cantik akan tampil lebih menarik jika ditunjang dengan penampilan rambut yang sehat dan terawat.. Dan kabar baiknya, sekarang udah hadir Masker Rambut alami berbahan dasar Buah..cocok nih buat kamu yang patah hati, galau karena problem rambut yang tak kunjung.. Ada 5 varian masker rambut yang bisa memenuhi kebutuhan nutrisi rambut cantikmu 😍 ㅤ ㅤ Info/order : Wa : 0858.5678.7838 Line@ : @hda4419u ㅤ #maskerrambut  #maskerrambutmurah  #maskerrambutalami  #maskerbagus  #perawatanrambut  #perawatanrambutrontok  #perawatanrambutkering  #maskerlemon  #maskerapel  #perawatanrambutalami  #olshopsoloraya  #olshopsale  #olshopsemarang  #olshopsemarangmurah  #jualperlengkapansalon  #creambath  #creambathmurah  #creambathrambut  #creambathdirumah  #maskerwajah  #sparambut 
Alhamdulillah..another satisfied customer 😍😍 !
.
Sape yg bertudung yg ada masalah rambut gugur, gatal2, kepam tu meh cuba Rapunzel haircare..insya allah boleh setel masalah awak 😘
.
.
Nk order or nk tnya apa2 whatsapp sis ye 0134478528 @ Tekan je link wasap kt profile tu 😉
.
Esok ada postage..Jom cepat2 whatsapp ye 😉😉
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Alhamdulillah..another satisfied customer 😍😍 ! . Sape yg bertudung yg ada masalah rambut gugur, gatal2, kepam tu meh cuba Rapunzel haircare..insya allah boleh setel masalah awak 😘 . . Nk order or nk tnya apa2 whatsapp sis ye 0134478528 @ Tekan je link wasap kt profile tu 😉 . Esok ada postage..Jom cepat2 whatsapp ye 😉😉 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Haaaa meh nak cerita sikit! Rapunzel Hair Care ni sesuai untuk awak yang nak cantikkan rambut dan awak yang ada masalah rambut.
.
Rambut gugur, kurang,  jarang, berminyak,  kelemumur, bercabang semua boleh pakai.
.
Shampoo Rapunzel boleh lebatkan rambut tau and panjangkan rambut jugak 😘
.
InshaAllah menjadi sebab kita punya feedback memang umphhhh. Boleh click #RHCfeedbacks utk tgk feedback dri customer ye 😘😘
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #rambut #shampoo #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #productmalaysia #bebaskimiabahaya #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Haaaa meh nak cerita sikit! Rapunzel Hair Care ni sesuai untuk awak yang nak cantikkan rambut dan awak yang ada masalah rambut. . Rambut gugur, kurang,  jarang, berminyak,  kelemumur, bercabang semua boleh pakai. . Shampoo Rapunzel boleh lebatkan rambut tau and panjangkan rambut jugak 😘 . InshaAllah menjadi sebab kita punya feedback memang umphhhh. Boleh click #RHCfeedbacks  utk tgk feedback dri customer ye 😘😘 . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #rambut  #shampoo  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #productmalaysia  #bebaskimiabahaya  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like 
Rambut makin tebal lepas guna shampoo Rapunzel.. Paling best lembut je smpai cik abg pun suka pegang 😍
.
Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati 👍👍
.
Esok ada postage..whatsapp ye kalau nk join. Nk cepat tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Rambut makin tebal lepas guna shampoo Rapunzel.. Paling best lembut je smpai cik abg pun suka pegang 😍 . Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati 👍👍 . Esok ada postage..whatsapp ye kalau nk join. Nk cepat tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #like4like