an online Instagram web viewer

#sonyforher medias

Photos

Good vibes only. 🧿

Photo by @leafaraderep03
Good vibes only. 🧿 Photo by @leafaraderep03
Few of my friends said to me recently ‘I’m not where I am supposed to be’
.
What eff do you mean? 
Where else would you be 🙈
.
Let’s think about that for a sec 🤯
There is only here and now ✨
.
A lot of times we focus on an external materials and external success rather than what lies within us all
.
Focus on pouring your heart out in whatever you might be doing. Focus on being kind. Focus on being a decent human being
I promise you that’s all that matters
.
Less doing. More being 
We are human beings after all 
Not human doings, remember?
.
You are exactly where you needed to be ❤️
.
#theIMAGED #bangkokcity #streetframe #exploremore #createexplore #visual_square #huntgram #sonyalpha #sonyforher #wholesomevisuals #moodyphotography #inspirationcultmag #mystiquephotos  #streetmobstakeover #hybeast #shotdelight #nightshooters #hypelife #KillYourCity #fatalframe #artofvisuals #vibegramz #way2ill
#igersthailand #rawurbanshots
Few of my friends said to me recently ‘I’m not where I am supposed to be’ . What eff do you mean? Where else would you be 🙈 . Let’s think about that for a sec 🤯 There is only here and now ✨ . A lot of times we focus on an external materials and external success rather than what lies within us all . Focus on pouring your heart out in whatever you might be doing. Focus on being kind. Focus on being a decent human being I promise you that’s all that matters . Less doing. More being We are human beings after all Not human doings, remember? . You are exactly where you needed to be ❤️ . #theIMAGED  #bangkokcity  #streetframe  #exploremore  #createexplore  #visual_square  #huntgram  #sonyalpha  #sonyforher  #wholesomevisuals  #moodyphotography  #inspirationcultmag  #mystiquephotos  #streetmobstakeover  #hybeast  #shotdelight  #nightshooters  #hypelife  #KillYourCity  #fatalframe  #artofvisuals  #vibegramz  #way2ill  #igersthailand  #rawurbanshots 
#7 "Hôm nay Thuỳ làm bài thi 2 môn và sau đó lại đi học tiếp. Thế nên là bây giờ mới up vài chú ảnh thinh thắn hi." Eulalia diary
🌾
#sony #sonyrx100m5 #photobysony #sonyforher #photography #vietnam #hanoi #coffee #coffeeholic #cofeehouse #coffeehanoi #cafe #cafehanoi #cangtin109 #instaphotos #instadaily #sunny #eulalia #eulaliadiary #uyenbythuy
✨Frenzy✨
✨Frenzy✨
Berjuang di lahan kritis..
.
.
.
.
.
Loc : Argapura, Majalengka
.
.
.
.
@instanusantara @instanusantarajakarta 
#INSTANUSANTARA_9310 #INSTANUSANTARAJAKARTA_9310
#INSTANUSANTARA #INSTANUSANTARAJAKARTA
Nothing beats having Swiss Cheese Onion Soup after exploring the endless street of the old town.🇨🇭🏛🎈
Nothing beats having Swiss Cheese Onion Soup after exploring the endless street of the old town.🇨🇭🏛🎈
Mưa gió thế này chả đi đâu được hết 😓
.
.
.
.
.
#ig_vietnam #photooftheday #sonygram #sonyvietnam#a5100#sonyforher#reco_ig#vsco#vscovietnam#vscocam#lightroom#danangbeach#beach
I took this photo of fire dancers while tipsy on pina coladas in Krabi 🍹🔥 I'm not a big drinker, but those island vibes had me in the mood to paaaaaaaaaaarty 🙃 It was my first time doing a long exposure shot and I'm really happy with how it came out!⁣
⁣
I just wrote a BRUTALLY HONEST review about our trip to Krabi, Thailand! ⁣
⁣
The link is in my bio or you can copy & paste it here: http://anythingbutsalad.com/things-to-do-in-krabi-thailand/
I took this photo of fire dancers while tipsy on pina coladas in Krabi 🍹🔥 I'm not a big drinker, but those island vibes had me in the mood to paaaaaaaaaaarty 🙃 It was my first time doing a long exposure shot and I'm really happy with how it came out!⁣ ⁣ I just wrote a BRUTALLY HONEST review about our trip to Krabi, Thailand! ⁣ ⁣ The link is in my bio or you can copy & paste it here: http://anythingbutsalad.com/things-to-do-in-krabi-thailand/
What to order at @tipsypig_ph 🐷🍻
.
* Tipsy Pochero
* Boneless Crispy Pata
* Stuffed Roasted Chicken Inasal
* Grilled Blue Marlin
* Cheesy Garlic Squid
* Chicken Skin Tacos
* Halo Halo
.
Swipe left for the preview of aforementioned dishes. #TasteForExcitement
What to order at @tipsypig_ph 🐷🍻 . * Tipsy Pochero * Boneless Crispy Pata * Stuffed Roasted Chicken Inasal * Grilled Blue Marlin * Cheesy Garlic Squid * Chicken Skin Tacos * Halo Halo . Swipe left for the preview of aforementioned dishes. #TasteForExcitement 
Warning!!!
Coffee has given me unrealistic expectation of productivity..
[Funny Coffee quotes]
•
What a hectic weeks...
Akhirnya urusan ujian & sekolah krucils udah selesai untuk tahun ini.
Gak cuma anak-anak yang happy libur sekolah, Bunda nya pun bisa agak bersantai & bermain lah yah...
•
Ngopi-ngopi cantik lagi udah bisa nih kaya nya...😉
.
.
.
#coffee #tgif #throwback #coffeeshop #handsinframe #momlife #foodphotography #quotes #sonyalpha #sonya6000 #sonyalpha_id #sonyindonesia #sonyforher #ve_2302
Warning!!! Coffee has given me unrealistic expectation of productivity.. [Funny Coffee quotes] • What a hectic weeks... Akhirnya urusan ujian & sekolah krucils udah selesai untuk tahun ini. Gak cuma anak-anak yang happy libur sekolah, Bunda nya pun bisa agak bersantai & bermain lah yah... • Ngopi-ngopi cantik lagi udah bisa nih kaya nya...😉 . . . #coffee  #tgif  #throwback  #coffeeshop  #handsinframe  #momlife  #foodphotography  #quotes  #sonyalpha  #sonya6000  #sonyalpha_id  #sonyindonesia  #sonyforher  #ve_2302 
Kamu kentut ya???
.
.
Enggak kok, cuma nahan kentut doang ini mah
.
.
Eh itu kentut salah apa kok sampe ditahan??
.
.
😑😑😑😑
.
.
Foto diatas bukan ilustrasi cerita ya, tapiii ekspresi kzl karna gak kebagian apron unyu nya @pikameame kzl kzl kzl !!!
.
.
IF @anindyalintang @diseramodels
#apron #pikameame #kzl #jasafotoproduk #jasafotoprodukjogja #jasafotokatalog #jasafotokatalog #fashion #fashionphotography #fashionphotoshoot #sonyforher
Welcome the weekend with some #MuiKeeSG delights 😉

#MuiKee #LesAmisGroup #TGIF
06/12/18

Gardens By The Bay

#sonyforher #sg
10/12/18

Chinatown, Wall Street Art, Kaya Toast, and me.

#sonyforher #melaka
I’m dreamin’ of a white Christmas 🎵🎵
I’m dreamin’ of a white Christmas 🎵🎵
11/12/18

Dutch Square, Jonker Street, River Path

#sonyforher #melaka
| May all your troubles soon be gone🌟|
| May all your troubles soon be gone🌟|
(348/365)
14 Dec 2018
.
.
.
Duuuuh tiba" kepengen mie ayam keju langganan nih, tapi ternyata lagi tutup alias ga jualan abangnya. 
Untung aku ga jadi sedih, ada @miesedaapid Rasa Mi Ayam Istimewa. Akupun ga perlu nunggu waktu lama, cuman butuh 3,5 menit masak mie + sayuran keringnya, abis itu tinggal di campur ke bumbu, kecap istimewa + ditambur pakai bawang gorengnya yang banyak banget di kemasan dan pastinya karena lagi kepengen mie ayam keju, aku tambah keju parut. 
Duuuh maapkaaan bang, rasanya lebih enak ini.
Mienya pun lebih kenyal, lebih tebal dan lebih licin
.
.
.
@miesedaapid
@quiveproject
#miesedaap
#quiveproject
#miayam24jamxquiveproject
#miayam24jam
(348/365) 14 Dec 2018 . . . Duuuuh tiba" kepengen mie ayam keju langganan nih, tapi ternyata lagi tutup alias ga jualan abangnya. Untung aku ga jadi sedih, ada @miesedaapid Rasa Mi Ayam Istimewa. Akupun ga perlu nunggu waktu lama, cuman butuh 3,5 menit masak mie + sayuran keringnya, abis itu tinggal di campur ke bumbu, kecap istimewa + ditambur pakai bawang gorengnya yang banyak banget di kemasan dan pastinya karena lagi kepengen mie ayam keju, aku tambah keju parut. Duuuh maapkaaan bang, rasanya lebih enak ini. Mienya pun lebih kenyal, lebih tebal dan lebih licin . . . @miesedaapid @quiveproject #miesedaap  #quiveproject  #miayam24jamxquiveproject  #miayam24jam 
Melukiskanmu saat senja
Memanggil namamu ke ujung dunia
Tiada yang lebih pilu,  tiada yang menjawabku
Selain hatiku dan ombak berderu

Di pantai ini kau slalu sendiri
Tak ada jejakku di sisimu
Namun saat ku tiba
Suaruku memanggilmu, akulah lautan
Ke mana kau slalu pulang
.
.
.
.
📷#KelesBelajarMoto Here, There & Everywhere
Caption : Dewi Lestari - Aku ada (Rectoverso) 
#photostory #music #lyrics #deelestari
#rectoverso #akuada #sunset #view #labuanbajo #secret #beach #flores #nusatenggaratimur #ntt #sumba #manggarai #indonesia #wonderfulindonesia #landscapephotography #photography #sony #alpha #sonyforher #instafoto #instagood #instalike #photography #edited
Melukiskanmu saat senja Memanggil namamu ke ujung dunia Tiada yang lebih pilu, tiada yang menjawabku Selain hatiku dan ombak berderu Di pantai ini kau slalu sendiri Tak ada jejakku di sisimu Namun saat ku tiba Suaruku memanggilmu, akulah lautan Ke mana kau slalu pulang . . . . 📷#KelesBelajarMoto  Here, There & Everywhere Caption : Dewi Lestari - Aku ada (Rectoverso) #photostory  #music  #lyrics  #deelestari  #rectoverso  #akuada  #sunset  #view  #labuanbajo  #secret  #beach  #flores  #nusatenggaratimur  #ntt  #sumba  #manggarai  #indonesia  #wonderfulindonesia  #landscapephotography  #photography  #sony  #alpha  #sonyforher  #instafoto  #instagood  #instalike  #photography  #edited 
Bonjour, Africa
Bonjour, Africa
Not all who wander are lost.
Not all who wander are lost.
Jika ditanya mengenai sosok wanita yang paling menginspirasi dalam hidupku terutama berkaitan dengan kecantikan, tentu jawabannya adalah mama. Karena mama adalah wanita tercantik yang pertama kali aku lihat sejak aku lahir. Sama seperti Ristra Cosmetodermatology @ristra.id sebagai brand kecantikan lokal yang sudah dikenal bertahun-tahun di Indonesia, terpercaya secara turun-temurun, dan menginspirasi wanita Indonesia untuk cantik kini hingga nanti.
-
Anyway, review lengkap dari produk-produk Ristra Cosmetodermatology yang aku pakai di look ini udah ada di blog aku ya. Linknya ada di bio. 
#RistraID #TropicalMe #CantikKiniHinggaNanti #SecantikIbuku
Jika ditanya mengenai sosok wanita yang paling menginspirasi dalam hidupku terutama berkaitan dengan kecantikan, tentu jawabannya adalah mama. Karena mama adalah wanita tercantik yang pertama kali aku lihat sejak aku lahir. Sama seperti Ristra Cosmetodermatology @ristra.id sebagai brand kecantikan lokal yang sudah dikenal bertahun-tahun di Indonesia, terpercaya secara turun-temurun, dan menginspirasi wanita Indonesia untuk cantik kini hingga nanti. - Anyway, review lengkap dari produk-produk Ristra Cosmetodermatology yang aku pakai di look ini udah ada di blog aku ya. Linknya ada di bio. #RistraID  #TropicalMe  #CantikKiniHinggaNanti  #SecantikIbuku 
On a cool Friday like this, how about a hot cup of coffee in the morning and something refreshing in the afternoon? 🤟🏻Special thanks to @sketchedbuk for the simple yet amazing logo and branding design. 
#meetmebehindthebar #behindthebarbkk #biodegradableproducts #sonyforher #sonya7rii #sketchedbuk
Any brunch plans this weekend? Have a good one!
.
#shugaa #bangkok #latergram #lifestyleblogger #blog #travel #bangkokcafe #brunch #anjloves #sonyrx #sonyforher #instahubbyseries
Brotherhood.

I am grateful to have met the beautiful and sweet people of Laginan, Sarangani.
.
.
.
.
.
#inspiration #sonyforher #portraitphotography #insta #portrait #visual #createcommune #exploretheworld #portraitsvisual #photooftheday #sony
🏙 A glimpse of Singapore’s skyline. It had been raining, and those reflections on the water just made it look more appealing to me.

#urban #city #skyline #architecture #reflection #singapore #wheninsingapore #thisissingapore #travelsingapore #travelasia #urbanphotography #cityphotography #photography #sony #sonyrx100 #sonyforher #travel #wander #shetravels #travelgram #letskeepexploring #letskeepexploringtheworld
Haji Lane

Just beside the huge Singapore buildings, you’ll find this colourful neighbourhood! It has loads of cool boutiques, bars, cafe’s and restaurants.

#hajilane #urban #indie #kampongglam #singapore #wheninsingapore #thisissingapore #travelsingapore #travelasia #urbanphotography #travelphotography #photography #sony #sonyrx #sonyforher #travel #wander #shetravels #travelgram #letskeepexploring #letskeepexploringtheworld
what do you want it to be?
what do you want it to be?
All that detail, all that intricacy. 🤯
People of the past sure had loads of time to spare.
All that detail, all that intricacy. 🤯 People of the past sure had loads of time to spare.
The perfect crescent moon 🌙
The perfect crescent moon 🌙
ไข่กะทะ - ไข่กะทะของเด็ดร้านดังของจังหวัดนี้ ทานคู่กับขนมปังอร่อยฟุดๆ
แค่วิธีทำก็มืออาชีพมั่กๆ แอดถ่ายไม่ค่อยทันเยย😅
💰: 30฿
📌: มะกัน เกาเหลาเลือดหมู
🚩: เลย
--------
Follow IG🍭 : @kinjubkinjib
Share your photo here🍳: #kinjubkinjib
--------
#aroii #streetfood #foodstagram #vietnamesefood #breakfast #มะกัน #foodvideo
ไข่กะทะ - ไข่กะทะของเด็ดร้านดังของจังหวัดนี้ ทานคู่กับขนมปังอร่อยฟุดๆ แค่วิธีทำก็มืออาชีพมั่กๆ แอดถ่ายไม่ค่อยทันเยย😅 💰: 30฿ 📌: มะกัน เกาเหลาเลือดหมู 🚩: เลย -------- Follow IG🍭 : @kinjubkinjib Share your photo here🍳: #kinjubkinjib  -------- #aroii  #streetfood  #foodstagram  #vietnamesefood  #breakfast  #มะก ัน #foodvideo 
It's has been ages since I had caffeine. Also liking this year's holiday cup.
•
•
#icedcaramelmacchiato #nightshift #sleepless #pasigcity #ortigas #philippines #lifeincolor #localframemovement #sonyforher #sonyalpha #a6300 #starbuckschristmasph
My milkshake is better than yours🥤.
#blacktapsg #CEinSG
🐵: Pakne anak e awak e anget iki loh
🐵: Loh iyah e bukne awak e semlenget nanas e iki #sayipigipigi
@instanusantara 
@instanusantarabali 
#instanusantara 
#instanusantarabali
#instanusantara_591 
#instanusantarabali_591
#H_591
A dupe version of Cologne's cathedral in the sunset you can visit in Regensburg (check out the full size of the church in my story)
----
#travelphotography #sonyforher #sonyalphagallery #sonyalpha #sonyvietnam #sonygermany #sonya6000 #sony #sonyphotography #sel1670z #sonyzeiss #zeiss #travel #travelgram #regensburg #germany #bayern #church #sunset #vonanngemacht #annsdeleben
Bekasi lagi hujan deras disertai petir menggelegar... kan kalau hujan gini hasrat ingin makan mie instanku kenceng banget. 
_____
Coba siapa yang gak doyan makan mie instan? Kayaknya semua orang suka mie instan ya. Apalagi aku, doyan banget dan kalau bikin mie instan kudu ada tambahan topingnya. Tapi pernah gak sih kepengen mie ayam malam-malam? Aku nih pernah loh dan bingung nyari kemana, tapi sekarang enggak pakai bingung lagi dong ah. Tapi kalau mie instant aku sukanya mi goreng apalagi kalau ada taburan bawang gorengnya.
_____
Semenjak ada Mie Sedaap, mi goreng dengan rasa Mi Ayam Istimewa aku gak perlu khawatir dong kalau kepengen makan mie ayam malam-malam. Karena @miesedaapid selalu jadi teman dikala malam atau tengah malam aku menginkan makan Mi Ayam.
_____
#MieSedaap #QuiveProject #MiAyam24JamXQuiveProject #MiAyam24Jam #akuchichiephotography #foodporn #foodphotography #foodie #foodphotographer #foods #food52 #foodgasm #foodblogger #foodaholic #migoreng #sonyalpha_id #sonyforher
Bekasi lagi hujan deras disertai petir menggelegar... kan kalau hujan gini hasrat ingin makan mie instanku kenceng banget. _____ Coba siapa yang gak doyan makan mie instan? Kayaknya semua orang suka mie instan ya. Apalagi aku, doyan banget dan kalau bikin mie instan kudu ada tambahan topingnya. Tapi pernah gak sih kepengen mie ayam malam-malam? Aku nih pernah loh dan bingung nyari kemana, tapi sekarang enggak pakai bingung lagi dong ah. Tapi kalau mie instant aku sukanya mi goreng apalagi kalau ada taburan bawang gorengnya. _____ Semenjak ada Mie Sedaap, mi goreng dengan rasa Mi Ayam Istimewa aku gak perlu khawatir dong kalau kepengen makan mie ayam malam-malam. Karena @miesedaapid selalu jadi teman dikala malam atau tengah malam aku menginkan makan Mi Ayam. _____ #MieSedaap  #QuiveProject  #MiAyam24JamXQuiveProject  #MiAyam24Jam  #akuchichiephotography  #foodporn  #foodphotography  #foodie  #foodphotographer  #foods  #food52  #foodgasm  #foodblogger  #foodaholic  #migoreng  #sonyalpha_id  #sonyforher 
St-e-ll-a.
------------------------------------------
Muse : @stella_pps ------------------------------------------
#pursuitofportraits 
#sonyforher
#portvision 
#potraitphotography 
#portrait
Sebagai tamu setia @glosisresto sih aku ga mau ketinggalan untuk mencoba macem2 menu breakfast yang mereka punya.. bukan karena cuma karena resto nya berada di pusat kota guys, tapi memang kualitas dan rasa nya enak banget ..
.
.
.
Location:
@glosisresto 
Jalan citarum no 12, Bandung .
__________________________________________
#kulinerbandung #kulinertripbydeecylauw #nyonyajalanjalan #sonyforher #caferestobdg #caferesto_bdg #bloggerpower #bloggerpower👊 #infobandung #infobdg #bandungfoodies #endorsefree #indonesiafoodblogger #endorsebandung #selebgramindo #nomnom #kulinerjakarta #foodphotographer #feedfeed #foodbloggerbandung #foodbloggerindonesia #sonyforher #foodphotographerbandung #hotelbandung #hoteljakarta #hotelsurabaya #hotelbali #kulinerjakarta #kulinersurabaya
Sebagai tamu setia @glosisresto sih aku ga mau ketinggalan untuk mencoba macem2 menu breakfast yang mereka punya.. bukan karena cuma karena resto nya berada di pusat kota guys, tapi memang kualitas dan rasa nya enak banget .. . . . Location: @glosisresto Jalan citarum no 12, Bandung . __________________________________________ #kulinerbandung  #kulinertripbydeecylauw  #nyonyajalanjalan  #sonyforher  #caferestobdg  #caferesto_bdg  #bloggerpower  #bloggerpower 👊 #infobandung  #infobdg  #bandungfoodies  #endorsefree  #indonesiafoodblogger  #endorsebandung  #selebgramindo  #nomnom  #kulinerjakarta  #foodphotographer  #feedfeed  #foodbloggerbandung  #foodbloggerindonesia  #sonyforher  #foodphotographerbandung  #hotelbandung  #hoteljakarta  #hotelsurabaya  #hotelbali  #kulinerjakarta  #kulinersurabaya 
Last post for our 2018 Bangkok trip. 
1st premium pass. 
This ticket was unforgettable, we've waited for another day due to fully booked flights. We stayed in Suvarnabhumi Airport for the whole Sunday and returned on the next day hoping for vacant flight. But still after all these challenges and 1st time experinces, our family is very grateful to travel together again outside the country and explore new places, foods (Yaas!), temples and meet new people.
Insert @linshu08 Uwi kana, gala tayo ulit. 🐘🌺🇹🇭
Sorry for Flooding you guys! 
Where to next? 🚀
.
.
.
.
.
.
.
.
.  #forumsession #explore #explorer #adventurephilippines #adventuretime #travelgram #travelbloggers #travelgoals #iamtb #travelphotography #cjdladventure #wanderlust  #wheninthailand #suvarnabhumiairport
#thailand #bangkok #philippineairlines #pal 
#tcexplorers #stayandwander  #grammercollective 
#sonyforher #sonyphotography 
#sonyalpha
Last post for our 2018 Bangkok trip. 1st premium pass. This ticket was unforgettable, we've waited for another day due to fully booked flights. We stayed in Suvarnabhumi Airport for the whole Sunday and returned on the next day hoping for vacant flight. But still after all these challenges and 1st time experinces, our family is very grateful to travel together again outside the country and explore new places, foods (Yaas!), temples and meet new people. Insert @linshu08 Uwi kana, gala tayo ulit. 🐘🌺🇹🇭 Sorry for Flooding you guys! Where to next? 🚀 . . . . . . . . . #forumsession  #explore  #explorer  #adventurephilippines  #adventuretime  #travelgram  #travelbloggers  #travelgoals  #iamtb  #travelphotography  #cjdladventure  #wanderlust  #wheninthailand  #suvarnabhumiairport  #thailand  #bangkok  #philippineairlines  #pal  #tcexplorers  #stayandwander  #grammercollective  #sonyforher  #sonyphotography  #sonyalpha 
Hot Latte & Iced Mocha - ได้กาแฟสักแก้วแก้ง่วงก็คงดี กับร้านกาแฟโทนสีขาวสไตล์มินิมอลแบบเท่ห์ๆย่านสะพานควาย
📌: Slow Hand Cafe
🚩: สะพานควาย
📍: @slowhands.cafe
-----
Food and Dessert Reviewer🍴
Share your photo 🍳: #kinjubkinjib
-----
#foodstagram #foodstyling #bkkcafe #cafebkk #cafehopping #cafehoppingbkk #slowhandcafe
Hot Latte & Iced Mocha - ได้กาแฟสักแก้วแก้ง่วงก็คงดี กับร้านกาแฟโทนสีขาวสไตล์มินิมอลแบบเท่ห์ๆย่านสะพานควาย 📌: Slow Hand Cafe 🚩: สะพานควาย 📍: @slowhands.cafe ----- Food and Dessert Reviewer🍴 Share your photo 🍳: #kinjubkinjib  ----- #foodstagram  #foodstyling  #bkkcafe  #cafebkk  #cafehopping  #cafehoppingbkk  #slowhandcafe 
Made from the sand. 
Carved with love. 
Garnished with Puka Shells on top.  #narcissist ☀🌴🐚🏊 #SonyforHer
Made from the sand. Carved with love. Garnished with Puka Shells on top. #narcissist  ☀🌴🐚🏊 #SonyforHer