an online Instagram web viewer

#slowcooker medias

Photos

Zoom in to check out whatโ€™s on the stove ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ #glutenfree #curry #homecooking #winterwarmer #whatsforlunch #whatsfordinner #slowcooker #lambshanks #lamb #artichoke #soup
ๆ—ฉๆ™จ, ่ฟ‘ๆŽ’ๅฐ‘ๅ’— post ็›ธ๐Ÿ“ท, ๅฟ™ๅพ—ๅฐผๅˆๆ‡ถ, ๆ‡ถๅพ—ๅฐผๅˆๅฟ™, ็ฉถ็ซŸไฟ‚ๆ‡ถๅฎšๅฟ™๐Ÿค”, ้ฃŸๅ’—ๅ…ˆ่ฌ›๐Ÿ˜‹

#่›‹ๆŽง
#eggyolkporn
#cook
#cooking 
#homemade 
#food 
#foodporn 
#dinner
#lunch
#breakfast 
#brunch 
#instagood 
#instafood 
#hongkongfood
#chinesefood
#japanesefood
#bestprice
#lowprice
#cake 
#dessert
#beaisnothere
#slowcooker 
#Sousvide
ๆ—ฉๆ™จ, ่ฟ‘ๆŽ’ๅฐ‘ๅ’— post ็›ธ๐Ÿ“ท, ๅฟ™ๅพ—ๅฐผๅˆๆ‡ถ, ๆ‡ถๅพ—ๅฐผๅˆๅฟ™, ็ฉถ็ซŸไฟ‚ๆ‡ถๅฎšๅฟ™๐Ÿค”, ้ฃŸๅ’—ๅ…ˆ่ฌ›๐Ÿ˜‹ #่›‹ๆŽง  #eggyolkporn  #cook  #cooking  #homemade  #food  #foodporn  #dinner  #lunch  #breakfast  #brunch  #instagood  #instafood  #hongkongfood  #chinesefood  #japanesefood  #bestprice  #lowprice  #cake  #dessert  #beaisnothere  #slowcooker  #Sousvide 
Nannies special Pizza breads recipe. One is never enough! First day of term 3 and I've been cooking up a storm. Curried sausages, trying pork shanks in the slow cooker for the first time, meat loaf, mash, roast home grown pumpkin and potato skins. I always put aside a meal or two for Nanny as well. All set for the week ahead #mealprep #pizzabread #feedyourfamily #feedingteens #cheapeats #cookathome #slowcooker #cookallday
Persiapan alat2 perang untuk Mp-ASI si cantik โค
#slowcooker 
Slow cooker ini dapet dari kado pas azmya baru lahir dr bude nya dijawa alhamdulillah ๐Ÿ˜‡
Tapi buat yg males berlama2 masak, masak dikompor juga oke yaa tapi apinya keciiiill karna biar air kaldunya lebih nikmat juga kandungan vitamin dan gizinya ga hilang, buat makanan lainnya pun apinya kecil yaa, supaya matang sempurna dan tetap terjaga gizi dan vitaminnya ๐Ÿ˜‡
.
#saringankawat
Saringan kawat ini belinya di #acehardware
Saringan kawat ini buat nyaring makanan2 Mp-ASI, banyak baca dari google, baca2 instagram mahmud2, sama banyak ngobrol with mahmud2, katanya kalo mau lembekin makanannya setelah dikukus di saring disaringan kawat ini sambil dipenyet2, nanti yg dibawah saringannya juga dikerok buat di emam juga ๐Ÿ˜‰
.
#talenan
Talenan ini belinya di #daiso sebenernya ga niat beli talenan disini, tapi karna sekalian dr ace hardware trus bundanya azmya paling gatel liat2 barang unik apalagi kalo murah makin semangat ๐Ÿ˜† yaudah beli sekalian talenan khusus buat Mp-ASI nya azmya, soalnya talenan rumah kan kayu, nah kalo kayu walaupun dicuci sebersih apapun masih ada bau bawang apalagi cabe2 gt, jadi diputuskan untuk dipisah talenannya khusus Mp-ASI ๐Ÿ˜Š
.
#tempatmakan
Untuk tempat makan juga kado hihi alhamdulillah yaa kadonya bermanfaat banget ๐Ÿ˜‡ tempat makan dipersembahkan oleh #lustybunny #lustybunnyfeedingset  sebenernya ada yg pige*n juga, milih yg lusty bunny dulu karna ada wadah buat taro piring gelas dllnya, seperti gambar tempatnya bulet unik gitu, simpel dan jadi lebih bersih ga kecampur2 sama yg lain ๐Ÿ˜‰ untuk pige*n set nya nanti juga dipakai
.
#bib
Bib ini juga dapet dari kado yeaay alhamdulillah ๐Ÿ˜‡
.
#evo #elo 
Ini beli di shopee, sebenernya ini paketan belinya sama keju dan UB nya juga, tp ga ke foto hehe
Di swalayan juga banyak, cuma di shopee lagi diskon hihi mayaan daah ๐Ÿ˜†
.
Persiapan ini dulu, lainnya nyicil2 hihi karna masii menu tunggal, jd masii nyantailah yaa ๐Ÿ˜… bundanya azmya emang nyantai muluu, kalo udh hari H keburu2 wkwk ๐Ÿ˜†
.
.
#putrikuazmyayf #babyayf #mpasiazmyayf #mpasi #mpasi6bulan #mpasi6month #mpasisehat #mpasihomemade #6monthsold #alatalatmpasi #alattempurmpasi #bahandasarmpasi
Persiapan alat2 perang untuk Mp-ASI si cantik โค #slowcooker  Slow cooker ini dapet dari kado pas azmya baru lahir dr bude nya dijawa alhamdulillah ๐Ÿ˜‡ Tapi buat yg males berlama2 masak, masak dikompor juga oke yaa tapi apinya keciiiill karna biar air kaldunya lebih nikmat juga kandungan vitamin dan gizinya ga hilang, buat makanan lainnya pun apinya kecil yaa, supaya matang sempurna dan tetap terjaga gizi dan vitaminnya ๐Ÿ˜‡ . #saringankawat  Saringan kawat ini belinya di #acehardware  Saringan kawat ini buat nyaring makanan2 Mp-ASI, banyak baca dari google, baca2 instagram mahmud2, sama banyak ngobrol with mahmud2, katanya kalo mau lembekin makanannya setelah dikukus di saring disaringan kawat ini sambil dipenyet2, nanti yg dibawah saringannya juga dikerok buat di emam juga ๐Ÿ˜‰ . #talenan  Talenan ini belinya di #daiso  sebenernya ga niat beli talenan disini, tapi karna sekalian dr ace hardware trus bundanya azmya paling gatel liat2 barang unik apalagi kalo murah makin semangat ๐Ÿ˜† yaudah beli sekalian talenan khusus buat Mp-ASI nya azmya, soalnya talenan rumah kan kayu, nah kalo kayu walaupun dicuci sebersih apapun masih ada bau bawang apalagi cabe2 gt, jadi diputuskan untuk dipisah talenannya khusus Mp-ASI ๐Ÿ˜Š . #tempatmakan  Untuk tempat makan juga kado hihi alhamdulillah yaa kadonya bermanfaat banget ๐Ÿ˜‡ tempat makan dipersembahkan oleh #lustybunny  #lustybunnyfeedingset  sebenernya ada yg pige*n juga, milih yg lusty bunny dulu karna ada wadah buat taro piring gelas dllnya, seperti gambar tempatnya bulet unik gitu, simpel dan jadi lebih bersih ga kecampur2 sama yg lain ๐Ÿ˜‰ untuk pige*n set nya nanti juga dipakai . #bib  Bib ini juga dapet dari kado yeaay alhamdulillah ๐Ÿ˜‡ . #evo  #elo  Ini beli di shopee, sebenernya ini paketan belinya sama keju dan UB nya juga, tp ga ke foto hehe Di swalayan juga banyak, cuma di shopee lagi diskon hihi mayaan daah ๐Ÿ˜† . Persiapan ini dulu, lainnya nyicil2 hihi karna masii menu tunggal, jd masii nyantailah yaa ๐Ÿ˜… bundanya azmya emang nyantai muluu, kalo udh hari H keburu2 wkwk ๐Ÿ˜† . . #putrikuazmyayf  #babyayf  #mpasiazmyayf  #mpasi  #mpasi6bulan  #mpasi6month  #mpasisehat  #mpasihomemade  #6monthsold  #alatalatmpasi  #alattempurmpasi  #bahandasarmpasi 
Rib Platter for Two! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿด
Pork, Beef & Lamb Ribs served with sides of macโ€™ n โ€™ cheese, red cabbage slaw, house-made bacon & cheese potato gems. 
#palais #palaishotel #semaphore
Rib Platter for Two! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿด Pork, Beef & Lamb Ribs served with sides of macโ€™ n โ€™ cheese, red cabbage slaw, house-made bacon & cheese potato gems. #palais  #palaishotel  #semaphore 
This weeks meal prep is... 2lbs ground turkey, 1lb Italian sausage, 28oz diced petite tomatoes, 1 red onion, 1 cup of bell peppers (red, yellow, orange), 2 packages of butternut squash, 1 packet of less sodium chili seasoning, in one crockpot for 8hrs. Weโ€™ll wake up to our lunches having been cooked overnight for us. 353 calories each serving. Total of 10 servings. #Chili #HomeCooking #WeightLoss #LessSodium #SlowCooker #MealPrep #SlowCookerMealPrep #CrockPot #CarlyFat2Fit #Goals #LunchForTheWeek
This weeks meal prep is... 2lbs ground turkey, 1lb Italian sausage, 28oz diced petite tomatoes, 1 red onion, 1 cup of bell peppers (red, yellow, orange), 2 packages of butternut squash, 1 packet of less sodium chili seasoning, in one crockpot for 8hrs. Weโ€™ll wake up to our lunches having been cooked overnight for us. 353 calories each serving. Total of 10 servings. #Chili  #HomeCooking  #WeightLoss  #LessSodium  #SlowCooker  #MealPrep  #SlowCookerMealPrep  #CrockPot  #CarlyFat2Fit  #Goals  #LunchForTheWeek 
โ™ฅ BRAND : Beaba
โ™ฅ Type : Baby Cooksolo (white)
โ™ฅ Bonus : Beaba Rice Cooker & Beaba Descaling Liquid
โ™ฅ PRICE : 1.255.000 nett
โ™ฅ CONDITION : 9/10
๐Ÿ“ฒ : 0821.4750.6000 (wa only)
.
.
.
#beaba #beabababycook #beabasolo #jualbeaba #prelovedbeaba #prelovedbeabababycooksolo #slowcooker #beabaslowcooker #jualbeabamurah #beabamurah #trustedolshop #jualan #jualslowcooker #keperluanmpasi #mpasi #beabampasi #foodprocessor #foodprocessorbayi #foodprocessorbeaba #jualfoodprocessor #jualfoodprocessorbayi #jualfoodprocessorbeaba #jualfoodprocessorpreloved #beabapreloved
โ™ฅ BRAND : Beaba โ™ฅ Type : Baby Cooksolo (white) โ™ฅ Bonus : Beaba Rice Cooker & Beaba Descaling Liquid โ™ฅ PRICE : 1.255.000 nett โ™ฅ CONDITION : 9/10 ๐Ÿ“ฒ : 0821.4750.6000 (wa only) . . . #beaba  #beabababycook  #beabasolo  #jualbeaba  #prelovedbeaba  #prelovedbeabababycooksolo  #slowcooker  #beabaslowcooker  #jualbeabamurah  #beabamurah  #trustedolshop  #jualan  #jualslowcooker  #keperluanmpasi  #mpasi  #beabampasi  #foodprocessor  #foodprocessorbayi  #foodprocessorbeaba  #jualfoodprocessor  #jualfoodprocessorbayi  #jualfoodprocessorbeaba  #jualfoodprocessorpreloved  #beabapreloved 
THANKS WORK!
Love ma new pretty 
#MorphyRichards #Energise #SlowCooker
PUREE 4โญ
bahan :
๐Ÿ‘‰ 1sdm beras mix
๐Ÿ‘‰ 1 iris daging sapi
๐Ÿ‘‰ 1 iris tempe
๐Ÿ‘‰ 1/2 wortel
๐Ÿ‘‰ ub
.
.
cara bikin :
๐Ÿ‘‰ masuk kan semua bahan kedalam slowcooker
๐Ÿ‘‰ tambah air sampai bahan terendam
๐Ÿ‘‰ masak selama 5 jam (01.00-06.00)
๐Ÿ‘‰ saring & kerok bagian bawah saringan
๐Ÿ‘‰ bagi 2 untuk pagi & sore
๐Ÿ‘‰ + lemak tambahan ub/evoo
๐Ÿ‘‰ siap santap
(latih anak berdoa sebelum makan,suapin penuh cinta & kasih sayang)
.
.
respon :
ulalaaaaaa.....lahap bgt...mulai nafsu buat makan kayanya si mbul ariel....
.
.
efek :
pup โœ”
alergi โŒ
.
.
snack siang :
BUAH NAGA (โœ”)
.
.
6+
PAGI (09.00) & SORE (15.00)
11/07/2018
.
.
@mpasi.id
@mpasiid.snack
#mpasi
#mpasiid
#mpasiid.snack
#mpasibaby
#mpasi6month
#mpasibabyariel
#mpasiresep
#slowcooker
#foodmaker
#faddingseat
#boosterseat
#saringankawat
#panci
#philipsavent
#takahi
#pigeon
#pliko
PUREE 4โญ bahan : ๐Ÿ‘‰ 1sdm beras mix ๐Ÿ‘‰ 1 iris daging sapi ๐Ÿ‘‰ 1 iris tempe ๐Ÿ‘‰ 1/2 wortel ๐Ÿ‘‰ ub . . cara bikin : ๐Ÿ‘‰ masuk kan semua bahan kedalam slowcooker ๐Ÿ‘‰ tambah air sampai bahan terendam ๐Ÿ‘‰ masak selama 5 jam (01.00-06.00) ๐Ÿ‘‰ saring & kerok bagian bawah saringan ๐Ÿ‘‰ bagi 2 untuk pagi & sore ๐Ÿ‘‰ + lemak tambahan ub/evoo ๐Ÿ‘‰ siap santap (latih anak berdoa sebelum makan,suapin penuh cinta & kasih sayang) . . respon : ulalaaaaaa.....lahap bgt...mulai nafsu buat makan kayanya si mbul ariel.... . . efek : pup โœ” alergi โŒ . . snack siang : BUAH NAGA (โœ”) . . 6+ PAGI (09.00) & SORE (15.00) 11/07/2018 . . @mpasi.id @mpasiid.snack #mpasi  #mpasiid  #mpasiid .snack #mpasibaby  #mpasi6month  #mpasibabyariel  #mpasiresep  #slowcooker  #foodmaker  #faddingseat  #boosterseat  #saringankawat  #panci  #philipsavent  #takahi  #pigeon  #pliko 
Guess what im making?? ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ
Guess what im making?? ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ
Ayam Lemon & Sayuran Slow Cooker

Bahan:
- 2 buah Wortel Import (iris2 tipis)
- 2 buah Kentang (iris2 tipis)
- 1 buah Bawang Bombay (iris2 tipis)
- 1/2 buah Paprika hijau (iris2 tipis)
- 1 atau 2 buah Lemon (peras airnya hingga 2 sendok makan, parut bagian luar kulitnya hingga 1 sendok makan)
- 5 siung Bawang Putih (iris2 tipis)
- Tomat Cherry secukupnya (potong dua)
- 1 batang Seledri (iris2 tipis)
- 3 Dada Ayam (cuci bersih)
- 2 sendok Oregano kering
- 1 sendok Basil kering
- 1 sendok Rosemary kering
- 1 sendok Sea Salt
- 1 sendok teh Black Pepper
- 4 sendok Unsalted Butter
- 1-2 sendok Olive Oil
- 1 cup Kaldu Ayam

Cara Memasak:
- Letakkan Kentang, Wortel, Paprika & Bawang Bombay ke dalam Pot Slow Cooker. Tuangkan Kaldu Ayam ke dalamnya.
- Campur Oregano, Basil, Rosemary, Sea Salt & Paprika, aduk rata, bagi dua. Setengah bagian dilumuri di dada Ayam, sebagian lagi ditaburi di sayuran.
- Panaskan Olive Oil dan 2 sendok Unsalted Butter dengan api sedang, masukan Dada Ayam yang sudah dilumuri bumbu. Masak selama kurang lebih 6 menit di masing-masing sisinya.
- Letakkan Dada Ayam di atas sayuran dalam pot Slow Cooker. Tuang perasan lemon ke atas masing-masing Dada Ayam (semakin banyak lemon rasanya akan semakin asam, jadi disesuaikan dengan selera). Taburi irisan Bawang Putih dan parutan kulit Lemon di atasnya. - Masukan 2 sendok Unsalted Butter. Tutup slow cooker, nyalakan di mode Low selama 6 jam.
- Hidangkan dengan Butter Rice, potongan Tomat Cherry dan irisan Seledri. ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ Lagi keranjingan masak pake Slow Cooker. Lama sih, tapi kalau masak daging jadi lembut banget, dan wanginya itu loh, bikin laper! ๐Ÿ˜

#mylifein2018 #day197 #carrynskitchen #food #resep #slowcooker
Ayam Lemon & Sayuran Slow Cooker Bahan: - 2 buah Wortel Import (iris2 tipis) - 2 buah Kentang (iris2 tipis) - 1 buah Bawang Bombay (iris2 tipis) - 1/2 buah Paprika hijau (iris2 tipis) - 1 atau 2 buah Lemon (peras airnya hingga 2 sendok makan, parut bagian luar kulitnya hingga 1 sendok makan) - 5 siung Bawang Putih (iris2 tipis) - Tomat Cherry secukupnya (potong dua) - 1 batang Seledri (iris2 tipis) - 3 Dada Ayam (cuci bersih) - 2 sendok Oregano kering - 1 sendok Basil kering - 1 sendok Rosemary kering - 1 sendok Sea Salt - 1 sendok teh Black Pepper - 4 sendok Unsalted Butter - 1-2 sendok Olive Oil - 1 cup Kaldu Ayam Cara Memasak: - Letakkan Kentang, Wortel, Paprika & Bawang Bombay ke dalam Pot Slow Cooker. Tuangkan Kaldu Ayam ke dalamnya. - Campur Oregano, Basil, Rosemary, Sea Salt & Paprika, aduk rata, bagi dua. Setengah bagian dilumuri di dada Ayam, sebagian lagi ditaburi di sayuran. - Panaskan Olive Oil dan 2 sendok Unsalted Butter dengan api sedang, masukan Dada Ayam yang sudah dilumuri bumbu. Masak selama kurang lebih 6 menit di masing-masing sisinya. - Letakkan Dada Ayam di atas sayuran dalam pot Slow Cooker. Tuang perasan lemon ke atas masing-masing Dada Ayam (semakin banyak lemon rasanya akan semakin asam, jadi disesuaikan dengan selera). Taburi irisan Bawang Putih dan parutan kulit Lemon di atasnya. - Masukan 2 sendok Unsalted Butter. Tutup slow cooker, nyalakan di mode Low selama 6 jam. - Hidangkan dengan Butter Rice, potongan Tomat Cherry dan irisan Seledri. ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ Lagi keranjingan masak pake Slow Cooker. Lama sih, tapi kalau masak daging jadi lembut banget, dan wanginya itu loh, bikin laper! ๐Ÿ˜ #mylifein2018  #day197  #carrynskitchen  #food  #resep  #slowcooker 
Pork Tenderloin with Bitter ๐ŸŠ #instantpot#slowcooker#garlic
This is my new favourite @goancuisineau product. Itโ€™s soooooo full of flavour. Today Iโ€™m using it to slow cook organic lamb shanks from @cherrytreeorganics ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #glutenfree #curry #homecooking #winterwarmer #slowcooker #lambshanks
Slow Cooker BabySafe 0.8Liter

Berguna sebagai alat memasak makanan bayi dari usia 6 bulan keatas .
Wadah keramik berkualitas menghasilkan rasa yang lebih enak serta menjaga kandungan nutrisi dalam makanan .
Tutup wadah yang tahan panas terbuat dari kaca, memudahkan anda dalam memantau makanan selama proses memasak .
Selain untuk memasak, BabySafe Slow Cooker juga dilengkapi dengan fungsi untuk menghangatkan makanan .
Cocok untuk memasak Sup , Bubur serta masakan lainnya .
Food Grade Packaging
Bebas dari Bisphenol-A (BPA Free)
Certified by European Safety Standard.
Dilengkapi dengan tombol on/off .

#slowcooker #slowcookermurah  #slowcookertakahi #slowcookerbabysafe #babysafe #alatmasakbuburbayi #alatmasakbubur #mpasi #mpasibayi #bayi6bulan #bayisehat #bayi #babyboy #babygirl #alattempurmpasi #alatmasakbuburmurah #babygifts #babyshop #babyshopmurah #babyshopprabumulih #babyshoppalembang #babyshoppali #onlineshopindo #onlineshopmurah #onlineshopprabumulih
#prabumulih #prabumulihhits
 #babyshopprabumulih #babyshoppalembang #babyshoppali
#prabumulih
#palembang
#pali
Slow Cooker BabySafe 0.8Liter Berguna sebagai alat memasak makanan bayi dari usia 6 bulan keatas . Wadah keramik berkualitas menghasilkan rasa yang lebih enak serta menjaga kandungan nutrisi dalam makanan . Tutup wadah yang tahan panas terbuat dari kaca, memudahkan anda dalam memantau makanan selama proses memasak . Selain untuk memasak, BabySafe Slow Cooker juga dilengkapi dengan fungsi untuk menghangatkan makanan . Cocok untuk memasak Sup , Bubur serta masakan lainnya . Food Grade Packaging Bebas dari Bisphenol-A (BPA Free) Certified by European Safety Standard. Dilengkapi dengan tombol on/off . #slowcooker  #slowcookermurah  #slowcookertakahi  #slowcookerbabysafe  #babysafe  #alatmasakbuburbayi  #alatmasakbubur  #mpasi  #mpasibayi  #bayi6bulan  #bayisehat  #bayi  #babyboy  #babygirl  #alattempurmpasi  #alatmasakbuburmurah  #babygifts  #babyshop  #babyshopmurah  #babyshopprabumulih  #babyshoppalembang  #babyshoppali  #onlineshopindo  #onlineshopmurah  #onlineshopprabumulih  #prabumulih  #prabumulihhits  #babyshopprabumulih  #babyshoppalembang  #babyshoppali  #prabumulih  #palembang  #pali 
This pizza soup that I made in the slow cooker is surprisingly delicious!  Way better than I expected.  Loaded with veggies AND meat, you can customize it to your personal preferences. 
____________________________________
Find the recipe here --> https://www.sidetrackedsarah.com/slow-cooker-pizza-soup/
____________________________________

#slowcooker #eeeeats #crockpot #crockpotrecipes #groundbeef #foodaffair #top_food_of_instagram #infoodwetrust #slowcookerrecipes #slowcookermeals #hamburger #casserole #crockpotmeals #crockpotcooking #crockpotlife #pasta #easyfood #easyrecipes #easydinner #easymeals #easycooking #dinnerideas #dinners #dinnertonight #dinnerathome #familyfood #recipeshare #simplerecipes #onepotpasta #onepotmeal
This pizza soup that I made in the slow cooker is surprisingly delicious! Way better than I expected. Loaded with veggies AND meat, you can customize it to your personal preferences. ____________________________________ Find the recipe here --> https://www.sidetrackedsarah.com/slow-cooker-pizza-soup/ ____________________________________ #slowcooker  #eeeeats  #crockpot  #crockpotrecipes  #groundbeef  #foodaffair  #top_food_of_instagram  #infoodwetrust  #slowcookerrecipes  #slowcookermeals  #hamburger  #casserole  #crockpotmeals  #crockpotcooking  #crockpotlife  #pasta  #easyfood  #easyrecipes  #easydinner  #easymeals  #easycooking  #dinnerideas  #dinners  #dinnertonight  #dinnerathome  #familyfood  #recipeshare  #simplerecipes  #onepotpasta  #onepotmeal 
Schools back. So the next few days ill be cooking up bulk meals for dinner, school snacks for the term, and general snacks.

Term time is insane with homework and after school sports.

This meal is one that my kids would eat everyday, slow cooked asian style shredded chicken, so easy and it goes with most things.

Next is mac n cheese (cheese sauce made from all veggies) so the kids can have it whenever they want and they dont realise how many veggies they are eating. My kids are quite hard to get to eat veggies so its a winner in this house.

#kids #dinner #eating #mealprep #ibd #ibs #intoleranceeating #slowcooker #healthymummy #healthykids #veggies #food #schoolisback #australia #aussiemum #goldcoast #winter #inspo
Schools back. So the next few days ill be cooking up bulk meals for dinner, school snacks for the term, and general snacks. Term time is insane with homework and after school sports. This meal is one that my kids would eat everyday, slow cooked asian style shredded chicken, so easy and it goes with most things. Next is mac n cheese (cheese sauce made from all veggies) so the kids can have it whenever they want and they dont realise how many veggies they are eating. My kids are quite hard to get to eat veggies so its a winner in this house. #kids  #dinner  #eating  #mealprep  #ibd  #ibs  #intoleranceeating  #slowcooker  #healthymummy  #healthykids  #veggies  #food  #schoolisback  #australia  #aussiemum  #goldcoast  #winter  #inspo 
Slow cooker vegetable soup for lunch, pretty darn tasty ๐Ÿ˜‹ #slowcooker #vegan #vegansoup
๐ŸŒนTITIP JUAL๐ŸŒน#momraisalestari
.
Preloved ELC
.
Harga beli : 1,2jt
Harga Jual : 600rb
Lengkap dengan box
.
MINAT ORDER KESINI โฌ‡๏ธ
Id Line : raisalestarii
No Whatsapp : 082121391100
Pengiriman Dari : Lampung
๐ŸŒนTITIP JUAL๐ŸŒน#momraisalestari  . Preloved ELC . Harga beli : 1,2jt Harga Jual : 600rb Lengkap dengan box . MINAT ORDER KESINI โฌ‡๏ธ Id Line : raisalestarii No Whatsapp : 082121391100 Pengiriman Dari : Lampung
One week until uni break is over ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ which means aaaaall the food prep. Having lots of meals pre-made and frozen in advance means I make sure I eat well during really busy times. 
Loving using the slow cooker at the moment, itโ€™s just so easy! And I love how I can set and forget, and not end up burning things ๐Ÿ˜‚
Pictured is my lentil, spinach and cauliflower stew part way through cooking. Usually I do this on the stove top so Iโ€™m keen to see how it will turn out in the slow cooker! This will get served with baked potato/sweet potato/carrot and airfried tofu.
So far I have made a lentil coconut curry, a spicy potato chickpea curry, both in the freezer! Including the lentil stew thatโ€™s 16 meals prepped so far.
Banana bread, rosemary pumpkin bread, liquorice cupcakes, Italian pasta and a couple more things to go!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mealprep #foodprep #veganmealprep #vegan #glutenfree #glutenfreevegan #unilife #uniprep #allthefoodprep #hclf #plantbased #whatveganathleteseat #veganathletefood #plantpowered #slowcooker #lentilstew #
One week until uni break is over ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ which means aaaaall the food prep. Having lots of meals pre-made and frozen in advance means I make sure I eat well during really busy times. Loving using the slow cooker at the moment, itโ€™s just so easy! And I love how I can set and forget, and not end up burning things ๐Ÿ˜‚ Pictured is my lentil, spinach and cauliflower stew part way through cooking. Usually I do this on the stove top so Iโ€™m keen to see how it will turn out in the slow cooker! This will get served with baked potato/sweet potato/carrot and airfried tofu. So far I have made a lentil coconut curry, a spicy potato chickpea curry, both in the freezer! Including the lentil stew thatโ€™s 16 meals prepped so far. Banana bread, rosemary pumpkin bread, liquorice cupcakes, Italian pasta and a couple more things to go! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #mealprep  #foodprep  #veganmealprep  #vegan  #glutenfree  #glutenfreevegan  #unilife  #uniprep  #allthefoodprep  #hclf  #plantbased  #whatveganathleteseat  #veganathletefood  #plantpowered  #slowcooker  #lentilstew  #
Using the slow cooker today and made a nice homemade hearty and creamy chicken soup ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰โ˜บ
#cookingwithlove#food#soup#hearty#homemade#slowcooker#chicken#fun#dinner#yummyandcreamy๐Ÿ˜‹ #Adifferentyou
I've just put 3 free range chicken carcasses (that I had saved in the freezer), some veggies and herbs, in the slow cooker for 10 hours to make a nice bone broth/stock. 
#lowwaste #homemade #cooking #livingonabudget #simplefood #healthyfood #healthyeating #australia #feedingmyfamily #bonebroth #freerangechicken #chickenstock #cookingfromscratch #healthygut #guthealth #mumlife #sahm #familyof5 #food #mum #phillipsslowcooker #slowcooker
Not at all happy as I've broken a toe! (The coffee table is always the winner!!). Difficult week as I'm very immobile and struggling with life's necessary daily tasks. Thank goodness for my slow cooker - I now have enough rice pudding for breakfast, lunch, and dinner, for the next decade....possibly century. ๐Ÿ˜‹ #injurytime #comfortfood #ricepudding #sugarfree #dairyfree #glutenfree #carbsaregood #vegan #slowcooker #brownrice #pudding #almondmilk #cinnamon #vanillaessence #sultanas #delicious #simplefood #healthyfood #veganfood
Not at all happy as I've broken a toe! (The coffee table is always the winner!!). Difficult week as I'm very immobile and struggling with life's necessary daily tasks. Thank goodness for my slow cooker - I now have enough rice pudding for breakfast, lunch, and dinner, for the next decade....possibly century. ๐Ÿ˜‹ #injurytime  #comfortfood  #ricepudding  #sugarfree  #dairyfree  #glutenfree  #carbsaregood  #vegan  #slowcooker  #brownrice  #pudding  #almondmilk  #cinnamon  #vanillaessence  #sultanas  #delicious  #simplefood  #healthyfood  #veganfood 
Dinner. Pot roast which I have not had in like a year cooked with carrots and onions. I opted out of the fattening mashed potatoes and settled for just boiled cubed potatoes.  Then my 10 year old baked a random cake today. So we eat cake. So good! #potroast #potatoes #carrots #crockpot #dinner #slowcooker #sundaydinner #dessert #cake #lifestyle #lifestylenotadiet #weightlossjourney #weightloss #myjourney #goodeats #pioneerwoman #wannabefoodblogger
This four ingredientย Slow Cooker Cherry Cola Pulled Pork takes less than 10 minutes to prepare which guarantees you have no excuse to not add it to your dinner menu, stat. ย A pork shoulder roast, cherry cola and brown sugar simmer away all day to create a sticky sweet sandwich filling thatโ€™s then spiked with your favorite barbecue sauce.
...
CLICKABLE RECIPE LINK IN PROFILE: https://melaniemakes.com/blog/2016/07/slow-cooker-cherry-cola-pulled-pork.html
...
...
...
...
...
#slowcooker #crockpot #pulledpork #cherrycoke 
#pork #easyrecipe#instayumย #eeeeeatsย #bhgfood#thatsdarlingย #feedfeedย #forkyeah #melaniemakes
This four ingredientย Slow Cooker Cherry Cola Pulled Pork takes less than 10 minutes to prepare which guarantees you have no excuse to not add it to your dinner menu, stat. ย A pork shoulder roast, cherry cola and brown sugar simmer away all day to create a sticky sweet sandwich filling thatโ€™s then spiked with your favorite barbecue sauce. ... CLICKABLE RECIPE LINK IN PROFILE: https://melaniemakes.com/blog/2016/07/slow-cooker-cherry-cola-pulled-pork.html ... ... ... ... ... #slowcooker  #crockpot  #pulledpork  #cherrycoke  #pork  #easyrecipe #instayum ย #eeeeeats ย #bhgfood #thatsdarling ย #feedfeed ย #forkyeah  #melaniemakes 
I introduced Meester to lengua the last time we visited my family in AZ and he's been obsessed. It's hard to come by here in WA so when his work buddy said he was butchering his cows, Nick insisted on getting their tongues. Today I made him Tacos de Lengua... They. Were. AMAZING. ๐Ÿ˜๐Ÿ’œ I paired them with margaritas!
.
.
.
.
.
.
.
#tacos #tacosdelengua #tacoseveryday #lengua #cow #cowtongue #sogood #remindsmeofhome #arizona #washington #AZ #WA #hometown #homecooking #slowcooker #sauteed #caramelizedonions #greenonions #peppers #corntortillas #margs #margarita #margaritas #phoenix #avondale #snohomish #seconds #sunday #sundaydinner #tequila
I introduced Meester to lengua the last time we visited my family in AZ and he's been obsessed. It's hard to come by here in WA so when his work buddy said he was butchering his cows, Nick insisted on getting their tongues. Today I made him Tacos de Lengua... They. Were. AMAZING. ๐Ÿ˜๐Ÿ’œ I paired them with margaritas! . . . . . . . #tacos  #tacosdelengua  #tacoseveryday  #lengua  #cow  #cowtongue  #sogood  #remindsmeofhome  #arizona  #washington  #AZ  #WA  #hometown  #homecooking  #slowcooker  #sauteed  #caramelizedonions  #greenonions  #peppers  #corntortillas  #margs  #margarita  #margaritas  #phoenix  #avondale  #snohomish  #seconds  #sunday  #sundaydinner  #tequila 
My love bought me a #slowcooker finally! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ
Currently making #barbacoa it will be ready tomorrow!
#woopwoop
#chefflores #foodislife
Slow Cooker Mississippi Roast Is Such a Delicious, Mouth-Watering Roast And Makes a Great Meal For Any Occasion!
___________________________________
Find the recipe here --> https://www.sidetrackedsarah.com/slow-cooker-mississippi-roast/
____________________________________

#slowcooker #eeeeats #crockpot #crockpotrecipes#beef #foodaffair #top_food_of_instagram #infoodwetrust #slowcookerrecipes #slowcookermeals #roast #casserole #crockpotmeals #crockpotcooking #crockpotlife #easyfood #easyrecipes #easydinner #easymeals #easycooking #dinnerideas #dinners #dinnertonight #dinnerathome #familyfood #recipeshare #simplerecipes #onepotmeal #foodigers #foodloverheaven1
Slow Cooker Mississippi Roast Is Such a Delicious, Mouth-Watering Roast And Makes a Great Meal For Any Occasion! ___________________________________ Find the recipe here --> https://www.sidetrackedsarah.com/slow-cooker-mississippi-roast/ ____________________________________ #slowcooker  #eeeeats  #crockpot  #crockpotrecipes #beef  #foodaffair  #top_food_of_instagram  #infoodwetrust  #slowcookerrecipes  #slowcookermeals  #roast  #casserole  #crockpotmeals  #crockpotcooking  #crockpotlife  #easyfood  #easyrecipes  #easydinner  #easymeals  #easycooking  #dinnerideas  #dinners  #dinnertonight  #dinnerathome  #familyfood  #recipeshare  #simplerecipes  #onepotmeal  #foodigers  #foodloverheaven1 
SLOW COOKER SESAME CHICKEN
Chinese take out is the best. ๐ŸฅกIโ€™ve been dreaming about beef and broccoli or General Tsos chicken. Which is deep fried and covered in a sugary sauce. Soooo not really on the #lsfhbmp ๐Ÿ˜†
This recipe from @fitfoodiefinds WAS AWESOME! 
All of the sauce ingredients I already had and it was so easy to make. As recommended by the recipe, I paired the chicken with steamed broccoli and brown rice. 
Enjoy the remainder of the weekend, #teamLSF! ๐Ÿ“†
SLOW COOKER SESAME CHICKEN Chinese take out is the best. ๐ŸฅกIโ€™ve been dreaming about beef and broccoli or General Tsos chicken. Which is deep fried and covered in a sugary sauce. Soooo not really on the #lsfhbmp  ๐Ÿ˜† This recipe from @fitfoodiefinds WAS AWESOME! All of the sauce ingredients I already had and it was so easy to make. As recommended by the recipe, I paired the chicken with steamed broccoli and brown rice. Enjoy the remainder of the weekend, #teamLSF ! ๐Ÿ“†
I would never trade a homemade dinner over anything ๐Ÿคค. Especially when you slow cook one rack of ribs for 8 hours, and broil for 15 minutes.... #ribheaven
I would never trade a homemade dinner over anything ๐Ÿคค. Especially when you slow cook one rack of ribs for 8 hours, and broil for 15 minutes.... #ribheaven 
Vegan Lentil and Black Bean Chili

#vegan #slowcooker #easyveganmeal #kidapprovedfood
Italian Meatball Soup with Kale and Orzo for #SundaySupper. Used my #Instantpot as a slow cooker for this recipe from the Slow Cooker Revolution #cookbook by @testkitchen.
#soup #slowcooker #crockpot #atkgrams #stpete #stpetefoodie #dtsp #foodie #nomnom
Another icy #winter morning. Perfect day to bring out the #slowcooker. Now what to put in it? #homecook #horacegordon
Feast your eyes on this! A heavenly slow cooker roast ๐Ÿ’— so easy to prepare. We used a 3 pound boneless roast beef, mushrooms, baby carrots, beef stock, chopped garlic and Italian seasoning ๐Ÿ’‹ and cooked on high for 6 hours. #thestarterwives #slowcooker #recipe #quickandeasymeals #slowcookersunday #foodblog #healthy #wifelife
Sunday Meal Prep... Made a slow cooker full of delicious Chicken Taco Soup.

434 calories

Protein, Fibre and Flavour games all on point with this staple in my diet ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ https://www.allrecipes.com/recipe/70343/slow-cooker-chicken-taco-soup/

#mealprepsunday #slowcooker #lowcalorie #texmex #yeg
Sunday Meal Prep... Made a slow cooker full of delicious Chicken Taco Soup. 434 calories Protein, Fibre and Flavour games all on point with this staple in my diet ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ https://www.allrecipes.com/recipe/70343/slow-cooker-chicken-taco-soup/ #mealprepsunday  #slowcooker  #lowcalorie  #texmex  #yeg 
Homecooked melt-in-your-mouth slow cooker baby back ribs!
+
+
+
+
+
#homecooking #homecooked #babybackribs #ribs #crockpot #slowcooker #broiled #onionpowder #salt #pepper #blackpepper #paprika #tender #oregano #barbecue #saucy #pork #delicious #yum
"When are we going to use both at the same time?" I asked. Answer: shockingly often. #instapot #instantpot #slowcooker #pressurecooker
Beautiful BBQ BEEF BRISKET coming up today!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿคฉ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
Recipe at www.slowcookercentral.com .
Cooking in my @brevilleaus cooker, reviewed also at www.slowcookercentral.com .
.
YUMMMMM!! .
#bbq #beef #brisket #rub #slowcookercentral #slowcooking #slowcook #crockpot #meals #recipes #recipe #dinner #cooking #yummy #slowcookerrecipes #slowcooker #homecooking #instafood #easy #foodporn #inspo #whatscooking #whatsfordinner #kids #supersavers #slowcookercentralkids
Beautiful BBQ BEEF BRISKET coming up today!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿคฉ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . Recipe at www.slowcookercentral.com . Cooking in my @brevilleaus cooker, reviewed also at www.slowcookercentral.com . . YUMMMMM!! . #bbq  #beef  #brisket  #rub  #slowcookercentral  #slowcooking  #slowcook  #crockpot  #meals  #recipes  #recipe  #dinner  #cooking  #yummy  #slowcookerrecipes  #slowcooker  #homecooking  #instafood  #easy  #foodporn  #inspo  #whatscooking  #whatsfordinner  #kids  #supersavers  #slowcookercentralkids 
Slow cooking up a FEAST today! .
BBQ Beef Brisket in one 
Baked whole baby potatoes in another
Steamed veg in another .
All these machines reviewed on our SC REVIEW page of www.slowcookercentral.com .
All recipes on www.slowcookercentral.com .
.
#easy #healthy #vegetables #baby #steamed #bbq #brisket #slowcookercentral #slowcooking #slowcook #crockpot #meals #recipes #recipe #dinner #cooking #yummy #slowcookerrecipes #slowcooker #homecooking #instafood #easy #foodporn #inspo #whatscooking #whatsfordinner #kids #supersavers #slowcookercentralkids
Slow cooking up a FEAST today! . BBQ Beef Brisket in one Baked whole baby potatoes in another Steamed veg in another . All these machines reviewed on our SC REVIEW page of www.slowcookercentral.com . All recipes on www.slowcookercentral.com . . #easy  #healthy  #vegetables  #baby  #steamed  #bbq  #brisket  #slowcookercentral  #slowcooking  #slowcook  #crockpot  #meals  #recipes  #recipe  #dinner  #cooking  #yummy  #slowcookerrecipes  #slowcooker  #homecooking  #instafood  #easy  #foodporn  #inspo  #whatscooking  #whatsfordinner  #kids  #supersavers  #slowcookercentralkids 
On a roll this morning with the first day back to school. 
Dinner is cooking away in the slow cooker, all the cleaning is done (except the washing as it's never done). This way i can spend the afternoon hearing all about Tay and Rykars day at school๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#backtoschool #daysatschool #taylorjay #rykarcharles #slowcooker #motivation #monday #happymonday #youdoyou #loveyourlife #loveyourself #bekind #benice #smile #love #happy
Weekend eats! We love a good slow-cooker meal, especially on the weekends! My hubby @88natedawg88  fixed up kalua pork for us and it was delicious. He started it last night, a pork shoulder seasoned and covered with bacon on low for 11 hours. This morning, he added fresh cabbage then shredded the meat and we had it for lunch with corn on the cob from the farmers market.  Can't wait to go to Hawaii someday to try this yummy dish there! 
#foxyeats2018 
#kaluapork
#kaluapig
#homemade 
#slowcooker
#weekends
Weekend eats! We love a good slow-cooker meal, especially on the weekends! My hubby @88natedawg88 fixed up kalua pork for us and it was delicious. He started it last night, a pork shoulder seasoned and covered with bacon on low for 11 hours. This morning, he added fresh cabbage then shredded the meat and we had it for lunch with corn on the cob from the farmers market. Can't wait to go to Hawaii someday to try this yummy dish there! #foxyeats2018  #kaluapork  #kaluapig  #homemade  #slowcooker  #weekends 
Is there nothing better than slow cooked meals during winter!!! Today Iโ€™m making my chicken and bean soup! It is so delicious and sooo simple. All you do is chuck all your ingredients in plus 2L of stock in your slow cooker and just smell the magic happen!! 6hrs on high and you have a beautiful soup that everyone will love.
Is there nothing better than slow cooked meals during winter!!! Today Iโ€™m making my chicken and bean soup! It is so delicious and sooo simple. All you do is chuck all your ingredients in plus 2L of stock in your slow cooker and just smell the magic happen!! 6hrs on high and you have a beautiful soup that everyone will love.
Slow cooker Sunday: marinara sauce. Planning using for (not) meatball subs/pockets and zucchini Parmesan made with zucchini from the garden. #slowcooker #crockpot #marinara #marinarasauce #mealprep #mealplanning
Happy meal prep Sunday yโ€™all! ๐Ÿ‘๐Ÿฝโ˜บ๏ธ this weeks meals will be 1 cup of #whiterice and #1cup of #steamedbroccoli and #slowcooker #beefcubes with #jerkseasoning and wow my house smells good! This week I measured everything where as usually I eyeball it all. Thanks to my babes โค๏ธ (@superdupercooper87 ) for explaining it to me and hooking me up with measuring tools because I never got them lol! Iโ€™m the worst but Iโ€™m learning. Iโ€™ve kind of plateaued with my weight and I feel like my work outs havenโ€™t shown improvement but Iโ€™m adding a little more weight this week (again thanks to babeโ˜บ๏ธ) and changing up my routine and cutting back more on sugars. #letsdothis #healthylifestyle #pushyourself #whatweekisthisagain #lol #gogogo #mealprep #mealprepsunday
Happy meal prep Sunday yโ€™all! ๐Ÿ‘๐Ÿฝโ˜บ๏ธ this weeks meals will be 1 cup of #whiterice  and #1cup  of #steamedbroccoli  and #slowcooker  #beefcubes  with #jerkseasoning  and wow my house smells good! This week I measured everything where as usually I eyeball it all. Thanks to my babes โค๏ธ (@superdupercooper87 ) for explaining it to me and hooking me up with measuring tools because I never got them lol! Iโ€™m the worst but Iโ€™m learning. Iโ€™ve kind of plateaued with my weight and I feel like my work outs havenโ€™t shown improvement but Iโ€™m adding a little more weight this week (again thanks to babeโ˜บ๏ธ) and changing up my routine and cutting back more on sugars. #letsdothis  #healthylifestyle  #pushyourself  #whatweekisthisagain  #lol  #gogogo  #mealprep  #mealprepsunday 
Oh em gee!! I donโ€™t usually eat beef well done but this is amazing and tender. Canโ€™t wait to eat these meals. #ketocarnivore #slowcooker #bladeroast #beefribs #passthesalt #zerocarb #lowcarb #meatararian #meatheals #togomeals #mealprep
Definitely stew weather today...I LOVE this recipe, the rest of the family not as much #notprettybuttasty #veganslowcooking #slowcooker #comfortfood #winterwarmers
With temps hitting minus 4 where I live this morning, I thought I ought whip up a warming dinner in the slow cooker... beef and veg soup .
.
#soup #foodporn #fitfam #healthy #beefandvegetablesoup #warming #winterfare #winterfood #yummy #wasminusfourtoday #beef #vegetables #slowcooker #itlllastmeawhile #masterchef #mkr #crustybread #dinner #rustic
Put these bad boys in the slow cooker about 3 hours ago!!! I canโ€™t wait to try them!!!! #portalesnewmexico #portalesnm #slowcooker #ribs #barbecueribs #countryliving #smalltownliving #crockpot
Road testing the 3-in-1 slow cooker available from ALDI this Wednesday as a special buy for $69.99 ... got everything from ALDI for some lamb shanks and crusty bread for dinner ๐Ÿ˜ #Aldi #aldiaustralia #slowcooker #lamb #yum #getinmybelly
Sunday treated us well ๐Ÿ˜‹ This amazing Pulled Pork sat in the slow cooker all day long and turned out just right! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Canโ€™t wait to share this recipe this week, yโ€™all are going to love it! #happysunday #pulledpork #kelseyshealthyhabits #KHH โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข#crockpotpulledpork #pork #pulledporksandwich #homemade #bbqpulledpork #bbq #sunday #summertime #crockpot #slowcooker #dinnertime #onmytable #sliders #dinnerrecipe #healthyrecipe #healthyfood #healthylifestyle #healthyeating #f52grams #eeeeeats #foodblogger #floridablogger #thekitchn  #orlando #foodie
Sunday treated us well ๐Ÿ˜‹ This amazing Pulled Pork sat in the slow cooker all day long and turned out just right! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Canโ€™t wait to share this recipe this week, yโ€™all are going to love it! #happysunday  #pulledpork  #kelseyshealthyhabits  #KHH  โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข#crockpotpulledpork  #pork  #pulledporksandwich  #homemade  #bbqpulledpork  #bbq  #sunday  #summertime  #crockpot  #slowcooker  #dinnertime  #onmytable  #sliders  #dinnerrecipe  #healthyrecipe  #healthyfood  #healthylifestyle  #healthyeating  #f52grams  #eeeeeats  #foodblogger  #floridablogger  #thekitchn  #orlando  #foodie 
So my super awesome mother in law gave me her โ€œextraโ€ @instantpotofficial Itโ€™s HUGE, so plenty big enough for our family of four AND for weekly meal preps! And then I found these super cute measuring cups, so theyโ€™ve been put out for decoration on our island with the pot โค๏ธ #countrykitchen #mealprep #slowcooker #pressurecooker #cantwaittotryit
So my super awesome mother in law gave me her โ€œextraโ€ @instantpotofficial Itโ€™s HUGE, so plenty big enough for our family of four AND for weekly meal preps! And then I found these super cute measuring cups, so theyโ€™ve been put out for decoration on our island with the pot โค๏ธ #countrykitchen  #mealprep  #slowcooker  #pressurecooker  #cantwaittotryit 
Sundayโ€™s are made for home cooked meals ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ๐Ÿป slow cooked dry garlic chicken , rice and veggies ! #nomnom#sundays#family#food#dinner#homecooked#slowcooker#foodporn#ilovefood#iimpressmyselfsometimes#dynamite#wifeymaterial ๐Ÿ˜‹
When you decide to make margaritas and tacos for Sunday supper...life is good ๐Ÿ˜‡๐ŸŒฎ๐Ÿฅ‘ #taco #sundaysupper #avocado #margaritas #chicken #slowcooker #hotsauce #fresh #simple #lowcarb #lowcarbhighfat #lchf #keto #ketosis #ketogenic #ketolife #ketogeniclifestyle #cook #make #eat #realfood #jerf #homemade #foodie #burlyfoodie
Made carnitas in a slower cooker for potluck last night - loved the recipe I used ๐Ÿ˜. Meat had a great flavor, didn't  need many condiments outside of a touch of lime/cilantro. #carnitas #tacos #slowcooker #pork #delicious #thisiswhyimfat #nomnom #foodpics #food #cooking #homecooking
meal prep sundays | slow cooker salsa chickn โ€ข #linkinbio
meal prep sundays | slow cooker salsa chickn โ€ข #linkinbio 
Slow-Cooked Beef Curry recipe up in the blog inspired by @yenzoscreations . Link in bio.
.
.
#whatscookingatthekropps #australianfoodbloggers #foodblogger #slowcooker #slowcookermeals #curry #beefcurry #dinner #warmmeal #coldnightfood
Come and check out our retail of Hammer Head Foods slow cooker bases and salt and spice blends. They make creating delicious food fast and easy.
Come and check out our retail of Hammer Head Foods slow cooker bases and salt and spice blends. They make creating delicious food fast and easy.
โ€œFroth the broth ๐Ÿ˜‚โ€ Fridayโ€™s #BROTHNIGHT ๐Ÿคค was SO much fun!

To bring friends together over quality food makes my heart sing ๐Ÿ—ฃ not to the mention brilliant conversations and stacks of laughter ๐Ÿ˜œ I am so honoured to have YOU all in my life ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ Connecting with like minded movers and shakers is where itโ€™s at yo! 
And yet again a fantastic night without alcohol ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐ŸŽ
โ€œFroth the broth ๐Ÿ˜‚โ€ Fridayโ€™s #BROTHNIGHT  ๐Ÿคค was SO much fun! To bring friends together over quality food makes my heart sing ๐Ÿ—ฃ not to the mention brilliant conversations and stacks of laughter ๐Ÿ˜œ I am so honoured to have YOU all in my life ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿฝ Connecting with like minded movers and shakers is where itโ€™s at yo! And yet again a fantastic night without alcohol ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐ŸŽ
Meal Prep Complete! ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿฒ๐Ÿฅ˜๐Ÿฅค Todayโ€™s meal prep was a long doozy! But Iโ€™m excited to eat my meals this week! Hereโ€™s what I made:

M1: Berry cauliflower smoothie, Meta-D, made vitamin packs
M2: Green shake
M3: Tahini Tray meal- sweet potatoes, carrots, chick peas, broccoli & quinoa
M4: Bagged mixed nuts & enlightened broad bean crisps 
M5: Slow cooking a lemon garlic chicken, zucchini, carrots & mushrooms. Got a few hours to go!
.
.
#tiuteam #tiucheckin #mealprep #mealprepsunday #tiumealprep #slowcooker #slowcookermeals #healthyfood #healthyeating #healthylifestyle
Meal Prep Complete! ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿฒ๐Ÿฅ˜๐Ÿฅค Todayโ€™s meal prep was a long doozy! But Iโ€™m excited to eat my meals this week! Hereโ€™s what I made: M1: Berry cauliflower smoothie, Meta-D, made vitamin packs M2: Green shake M3: Tahini Tray meal- sweet potatoes, carrots, chick peas, broccoli & quinoa M4: Bagged mixed nuts & enlightened broad bean crisps M5: Slow cooking a lemon garlic chicken, zucchini, carrots & mushrooms. Got a few hours to go! . . #tiuteam  #tiucheckin  #mealprep  #mealprepsunday  #tiumealprep  #slowcooker  #slowcookermeals  #healthyfood  #healthyeating  #healthylifestyle 
@theskinnyishdish French chicken dips! This is a major win in the house because every one ate them with no complaints!!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป soooo good! #dinner #itswhatsfordinner #theskinnyishdish #frenchdip #frenchdipsandwich #chicken #slowcooker #crockpot #slap60daysbro #slap #slapnutrition #slapfam #teamslap #yummy #nomnomnom #healthy #healthyme #healthyeats #healthyfood #healthylife #healthychoices #healthyeating #healthylifestyle #healthyhabits #weightlossjourney #janfitmamas #fitfam #fitmom
@theskinnyishdish French chicken dips! This is a major win in the house because every one ate them with no complaints!!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป soooo good! #dinner  #itswhatsfordinner  #theskinnyishdish  #frenchdip  #frenchdipsandwich  #chicken  #slowcooker  #crockpot  #slap60daysbro  #slap  #slapnutrition  #slapfam  #teamslap  #yummy  #nomnomnom  #healthy  #healthyme  #healthyeats  #healthyfood  #healthylife  #healthychoices  #healthyeating  #healthylifestyle  #healthyhabits  #weightlossjourney  #janfitmamas  #fitfam  #fitmom 
What a marathon for one mornings work! The slow cooker is on with Tim's favourite lamb shanks, detox ginger turmeric drink for the week and enough chicken vegetable bone broth for 3 lunches! Oh yeah, I did a load of washing too! #somedaysarejustaboutgettingshitdone
What a marathon for one mornings work! The slow cooker is on with Tim's favourite lamb shanks, detox ginger turmeric drink for the week and enough chicken vegetable bone broth for 3 lunches! Oh yeah, I did a load of washing too! #somedaysarejustaboutgettingshitdone 
Beat the sizzling summer heat with this decadent Truffle Fudge Ice Cream cake, using the Tastefully Simple Truffle Fudge Brownie mix and Caramel Sauce.  This recipe, along with many more, are on the Tastefully Simple website.  https://www.tastefullysimple.com/recipes/truffle-fudge-ice-cream-cake-22411
Beat the sizzling summer heat with this decadent Truffle Fudge Ice Cream cake, using the Tastefully Simple Truffle Fudge Brownie mix and Caramel Sauce. This recipe, along with many more, are on the Tastefully Simple website. https://www.tastefullysimple.com/recipes/truffle-fudge-ice-cream-cake-22411
#bastilleday weekend! Dijon chicken, snow peas, and lavender peaches. #slowcooker #frenchfood #paleo #cooking
Nightshade-free chili and watching the World Cup #nightshadefree #chili #slowcooker #homemade
Carnitas in a bowl. The kids had nachos. #lowcarb #keto #ketogenic #slowcooker
Woke up early, got my morning exercise done โœ… and finished up meal prep ๐Ÿฑ before noon, my Sunday is going so smooth so far ๐Ÿ˜Š. I made Kalua pig ๐Ÿท with slow cooker. Slow cooking is easy and healthy๐Ÿ‘ #mealprep #mealprepsunday #kaluapig #cauliflowerrice #slowcooker #healthyeating #ใ‚จใ‚ฏใ‚ตใ‚ตใ‚คใ‚บ #ๅผๅฝ“ #ๅฅๅบท
Itโ€™s looking like a soup kind of day!! #winterwarmer #coldday #soup #homemadesoup #slowcooker #homemade #taylors #redwine
Slow cooker meatballs... Iโ€™ve done this recipe twice now and LOVE it.  Iโ€™m always down for super simple, whole food, nutrient dense recipes.  Bonus: slow cooker.  I love to cook.  Itโ€™s become therapeutic for me.  But some days, I donโ€™t have the extra time to spend in the kitchen.  That doesnโ€™t mean I canโ€™t make myself/my family an awesome, whole food, home made meal.  If youโ€™re a fan of a delicious meatball recipe (with no added crap), hit me up!  This one is my new go-to.
.
.
#wholefood #cooking #cook #cookyourfood #eat #eatrealfood #foodfirst #grassfed #redsauce #speghetti #squash #slowcooker #mealprep #smartcooking #bettercooking #nutrition #foodgoals #foodie #fuel #consistency #startinthekitchen
Slow cooker meatballs... Iโ€™ve done this recipe twice now and LOVE it. Iโ€™m always down for super simple, whole food, nutrient dense recipes. Bonus: slow cooker. I love to cook. Itโ€™s become therapeutic for me. But some days, I donโ€™t have the extra time to spend in the kitchen. That doesnโ€™t mean I canโ€™t make myself/my family an awesome, whole food, home made meal. If youโ€™re a fan of a delicious meatball recipe (with no added crap), hit me up! This one is my new go-to. . . #wholefood  #cooking  #cook  #cookyourfood  #eat  #eatrealfood  #foodfirst  #grassfed  #redsauce  #speghetti  #squash  #slowcooker  #mealprep  #smartcooking  #bettercooking  #nutrition  #foodgoals  #foodie  #fuel  #consistency  #startinthekitchen 
When your an adult and need a slow cooker .... yet you have an abnormal child-like Batman obsession. #Batman #SlowCooker #ImAnAdult #NopeStillAChild
12hr slow cooked pulled pork this was a home killed wild pig i added seasoning and the juice of a lemon very tender nice gamey taste #australia #winterwarmers #queensland #bogansinabenz #noosahinterland #noosa #homecooking #homemadefood #foodporn #familymeals #freshfood #organic #supportlocal #localbutcher #localfood #slowfood #slowcooker #fitfood #bootyfordays #juicey
Dairy free coconut pumpkin soup made in the slow cooker ๐Ÿ˜
So easy to make, simply add ingredients in the slow cooker, blend and serve! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
This soup is an excellent source of vitamins C and A, for antioxidant abilities, vision, and immune function ๐Ÿฒ
The perfect meal for these chilly winter nights โ„๏ธ
Recipe on the blog www.bradfordclinic.com.au
Dairy free coconut pumpkin soup made in the slow cooker ๐Ÿ˜ So easy to make, simply add ingredients in the slow cooker, blend and serve! ๐Ÿ‘๐Ÿผ This soup is an excellent source of vitamins C and A, for antioxidant abilities, vision, and immune function ๐Ÿฒ The perfect meal for these chilly winter nights โ„๏ธ Recipe on the blog www.bradfordclinic.com.au
Slow Cooker Barbacoa Beef on a summer day! Not heating up my kitchen. Eating all this yum!

https://www.simplyhappyfoodie.com/slow-cooker-barbacoa-beef/

#slowcooker #crockpotrecipes #crockpot #beefrecipes #beef #barbacoa #buzzfeast #foodie #food #foodblog #foodblogger #foodbeast #recipes #recipe #slowcookerrecipes #buzzfeedfood  #hungry #delicious #tastyfood #tasty #tastyrecipes #eat #yum
Creamy coffee and electronic dance music blasting in the background. And quickly putting these ingredients into the slow cooker for pumpkin soup - although itโ€™s impossible to โ€˜quicklyโ€™ carve through a pumpkin! 
Hey mamas - anyone else have a baby who sucks at sleeping? Now Iโ€™m working from home Iโ€™d love to have more of a routine for day naps but this kid still only naps for 30-45min at a time...help!! Tempted to cut to one nap a day and hope that nap is a long one? But heโ€™s only just turned 1 and if he only naps for 45mins total a day... ๐Ÿคฏ any advice? 
#babysleep #toddlersleep #sleepconsultant #pumpkinsoup #slowcooker #nap #ineedsleep
Creamy coffee and electronic dance music blasting in the background. And quickly putting these ingredients into the slow cooker for pumpkin soup - although itโ€™s impossible to โ€˜quicklyโ€™ carve through a pumpkin! Hey mamas - anyone else have a baby who sucks at sleeping? Now Iโ€™m working from home Iโ€™d love to have more of a routine for day naps but this kid still only naps for 30-45min at a time...help!! Tempted to cut to one nap a day and hope that nap is a long one? But heโ€™s only just turned 1 and if he only naps for 45mins total a day... ๐Ÿคฏ any advice? #babysleep  #toddlersleep  #sleepconsultant  #pumpkinsoup  #slowcooker  #nap  #ineedsleep