an online Instagram web viewer

#skincareandcosmetic medias

Photos

Menda wajib ni mesti semua ada kan...sy nak share yang #marykayfoundation adalah products utama yg saya cuba.
.
.

Apa yang penting kedua-dua ni bersifat non-comedogenic which is tak menutup liang pori kita. ❄ sangat ringan
❄ tak berminyak
❄ mineral based .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Menda wajib ni mesti semua ada kan...sy nak share yang #marykayfoundation  adalah products utama yg saya cuba. . . Apa yang penting kedua-dua ni bersifat non-comedogenic which is tak menutup liang pori kita. ❄ sangat ringan ❄ tak berminyak ❄ mineral based . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Sahabat tatkala jadi biskut lemau...
.
.
Tapi hujan-hujan minum teh o panas & biskut sedap gak ekkk
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
My bestfriend for tonight...
Mengandungi microbeads yg dodalamnya terdapat vit A,C dan E.❤
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom dapatkan cucian muka yang bersih mulus dan pulus 🙈
.
.
SKINVIGORATE BRUSH
.
.

Membantu membersihkan wajah 85% berbanding menggunakan jari ✋ kita.
.
.
❄Bristle yang digunakan juga sangat halus dan mampu membersihkan celahan pori kita bagi membantu proses pembersihan ❤
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom dapatkan cucian muka yang bersih mulus dan pulus 🙈 . . SKINVIGORATE BRUSH . . Membantu membersihkan wajah 85% berbanding menggunakan jari ✋ kita. . . ❄Bristle yang digunakan juga sangat halus dan mampu membersihkan celahan pori kita bagi membantu proses pembersihan ❤ . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Jangan bersedih dengan ketiadaan #malacepserum....
.
.

Jom grab another superb serum ni sebelum yg ni plak buat anda menangis hujung katil 😭😭😭
.
.

Alhamdulillah, sy pengguna tegar serum C ni. ❤
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jangan bersedih dengan ketiadaan #malacepserum .... . . Jom grab another superb serum ni sebelum yg ni plak buat anda menangis hujung katil 😭😭😭 . . Alhamdulillah, sy pengguna tegar serum C ni. ❤ . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Sempena PROMO AIDILFITRI ni...jom grab this OIL FREE MAKEUP REMOVER.. ❤ .
.

To be honest, sangat-sangat best dan mudah menanggalkan make up yg waterproof tu.
.
.
Kita hari2 nak solatkan.....even bahagian mata xkenakan makeup kita still tepek2 bedak kan...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Sempena PROMO AIDILFITRI ni...jom grab this OIL FREE MAKEUP REMOVER.. ❤ . . To be honest, sangat-sangat best dan mudah menanggalkan make up yg waterproof tu. . . Kita hari2 nak solatkan.....even bahagian mata xkenakan makeup kita still tepek2 bedak kan... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Nak nampak flawless di hari raya?? 😆😆😆
Tak nak pakai foundation capuk2 kan.......🙄
Nilah kawan baik sejati yang tak pernah mengecwakan.
.
.

Dilengkapi SPF 15 yang membantu melindungi kulit wajah dr menerimana pacaran UVA & UVB secara terus..
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Nak nampak flawless di hari raya?? 😆😆😆 Tak nak pakai foundation capuk2 kan.......🙄 Nilah kawan baik sejati yang tak pernah mengecwakan. . . Dilengkapi SPF 15 yang membantu melindungi kulit wajah dr menerimana pacaran UVA & UVB secara terus.. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
kebanyakannya sekadar menggunakan product SPF hanya kerana taknak kulit "hitam"
.
.

Ya....memang benar dengan mengenakan SPF di atas kulit wajah anda, akan membantu mengurangkan pengeluaran melanin di bawah lapisan kulit.
.
.

Tetapi....tahukah anda???
Apakah kesan selain daripada kulit kelihatan gelap tanpa mengenakan UV protection doatas kulit wajah anda
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
kebanyakannya sekadar menggunakan product SPF hanya kerana taknak kulit "hitam" . . Ya....memang benar dengan mengenakan SPF di atas kulit wajah anda, akan membantu mengurangkan pengeluaran melanin di bawah lapisan kulit. . . Tetapi....tahukah anda??? Apakah kesan selain daripada kulit kelihatan gelap tanpa mengenakan UV protection doatas kulit wajah anda . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Untuk adik ,kakak, mak, dan saya ❤
.
.

Complete sorang satu kan 💋💋
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Mata pedih bila guna makeup remover? Lagipun mata tak boleh cuci dengan pencuci muka.
.
Boleh gunakan Mary Kay Oil Free Eye Make Up Remover yang sesuai di bahagian mata dan seluruh muka.
.
Jom dapatkan offer bulan Jun yang berbaloi
.
💋 Maizuriani
Mary Kay Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60175641116/MaryKay

#marykayperlis 
#marykaymalaysia 
#marykaybeautyconsultant
.
#Repost @hafizahnohibc (@get_repost)
・・・
Kalau xboleh guna cleanser..apa yang sy boleh guna nak cuci bahagian mata saya???
.
Apa yg saya cadangkan adalah OIL FREE MAKE UP REMOVER
.
Tapi saya xpakai make up.....
Awak....if awak xpakai makeup sekalipun..bahagian mata mesti awak sapu bedak sekali kan.Then keluar sana sini bnyak habuk2 yg kadang-kadang mata kasar kita tak nampak pun.

Jom GRAB JUN PROMO KALI NI...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass 
#Junpromo2018
Mata pedih bila guna makeup remover? Lagipun mata tak boleh cuci dengan pencuci muka. . Boleh gunakan Mary Kay Oil Free Eye Make Up Remover yang sesuai di bahagian mata dan seluruh muka. . Jom dapatkan offer bulan Jun yang berbaloi . 💋 Maizuriani Mary Kay Independent Beauty Consultant http://www.wasap.my/+60175641116/MaryKay #marykayperlis  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  . #Repost  @hafizahnohibc (@get_repost) ・・・ Kalau xboleh guna cleanser..apa yang sy boleh guna nak cuci bahagian mata saya??? . Apa yg saya cadangkan adalah OIL FREE MAKE UP REMOVER . Tapi saya xpakai make up..... Awak....if awak xpakai makeup sekalipun..bahagian mata mesti awak sapu bedak sekali kan.Then keluar sana sini bnyak habuk2 yg kadang-kadang mata kasar kita tak nampak pun. Jom GRAB JUN PROMO KALI NI... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #Junpromo2018 
Dah mekap tebal daripada biasa raya nanti mesti la gigih nak cuci kan??
.
Mary Kay Oil Free Eye MakeUp Remover boleh tanggalkan mekap seluruh muka dan sangat lembut untuk kulit. Yang paling best mata tak pedih lagi bila nak tanggalkan mekap. .
Jom dapatkan promo Jun .
💋 Maizuriani
Mary Kay Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60175641116/MaryKay

#marykayperlis 
#marykaymalaysia 
#marykaybeautyconsultant
.
#Repost @hafizahnohibc (@get_repost)
.
Hari raya byk gunakan colors kan...jom cuci bersih2 gunakan #oilfreemakeupremover .
Alang-alang tu jom buat #doublecleansing sbb muka tgk naik jerawat raya...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Dah mekap tebal daripada biasa raya nanti mesti la gigih nak cuci kan?? . Mary Kay Oil Free Eye MakeUp Remover boleh tanggalkan mekap seluruh muka dan sangat lembut untuk kulit. Yang paling best mata tak pedih lagi bila nak tanggalkan mekap. . Jom dapatkan promo Jun . 💋 Maizuriani Mary Kay Independent Beauty Consultant http://www.wasap.my/+60175641116/MaryKay #marykayperlis  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  . #Repost  @hafizahnohibc (@get_repost) . Hari raya byk gunakan colors kan...jom cuci bersih2 gunakan #oilfreemakeupremover  . Alang-alang tu jom buat #doublecleansing  sbb muka tgk naik jerawat raya... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Cukuplah buang tabiat memalam buta ni kan.....hari raya bnyakbgunakan colorskan...jon cuci bersih2 gunakan #oilfreemakeupremover ....
.
.

Alang-alang tu jom buat #doublecleansing sbb muka tgk naik jerawat raya...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Cukuplah buang tabiat memalam buta ni kan.....hari raya bnyakbgunakan colorskan...jon cuci bersih2 gunakan #oilfreemakeupremover  .... . . Alang-alang tu jom buat #doublecleansing  sbb muka tgk naik jerawat raya... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
BUY 1 FREE 1
.
.

Serum favourite saya dan ramai wanita diluar sana. Sudah banyak membantu menggembirakan kaum ibu dan seangkatan dengannya 😆😆.
.
.

1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks yang oleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama iaitu :

Ekstrak Edelweiss - Mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.

Ekstrak Alga - Meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit.

Asid Amino dari sayuran - Memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
BUY 1 FREE 1 . . Serum favourite saya dan ramai wanita diluar sana. Sudah banyak membantu menggembirakan kaum ibu dan seangkatan dengannya 😆😆. . . 1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks yang oleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama iaitu : Ekstrak Edelweiss - Mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. Ekstrak Alga - Meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit. Asid Amino dari sayuran - Memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Kalau xboleh guna cleanser..apa yang sy boleh guna nak cuci bahagian mata saya???
.
.

Apa yg saya cadangkan adalah OIL FREE MAKE UP REMOVER
.
.

Tapi saya xpakai make up.....
Awak....if awak xpakai makeup sekalipun..bahagian mata mesti awak sapu bedak sekali kan.Then keluar sana sini bnyak habuk2 yg kadang-kadang mata kasar kita tak nampak pun.
.
.

Jom GRAB JUN PROMO KALI NI...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass 
#Junpromo2018
Kalau xboleh guna cleanser..apa yang sy boleh guna nak cuci bahagian mata saya??? . . Apa yg saya cadangkan adalah OIL FREE MAKE UP REMOVER . . Tapi saya xpakai make up..... Awak....if awak xpakai makeup sekalipun..bahagian mata mesti awak sapu bedak sekali kan.Then keluar sana sini bnyak habuk2 yg kadang-kadang mata kasar kita tak nampak pun. . . Jom GRAB JUN PROMO KALI NI... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #Junpromo2018 
Siapa ada masalah ni di bahagian mata???
.
.
Antara punca utama mata anda saya dan kita semua mudah ke arah yang sedemikian adalah disebabkan oleh TEKNIK CUCIAN & APA YG KITA GUNAKAN UNTUK.MENCUCI BAHAGIAN MATA KITA.
.
.
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Jangan sesekali menggunakan
❌ PENCUCI WAJAH
❌ BABY OIL
❌ TEKNIK GOSOKAN 🔙🔜
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Siapa ada masalah ni di bahagian mata??? . . Antara punca utama mata anda saya dan kita semua mudah ke arah yang sedemikian adalah disebabkan oleh TEKNIK CUCIAN & APA YG KITA GUNAKAN UNTUK.MENCUCI BAHAGIAN MATA KITA. . . ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ Jangan sesekali menggunakan ❌ PENCUCI WAJAH ❌ BABY OIL ❌ TEKNIK GOSOKAN 🔙🔜 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Jom buat bulu mata unta tanpa fake eyelashes ..
.
.
Regrann from @marykaymysg -  Introducing NEW Lash Intensity Mascara. Discover 84% longer-looking lashes and 200% more volume! #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #New #Mascara #LashIntensity - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom buat bulu mata unta tanpa fake eyelashes .. . . Regrann from @marykaymysg - Introducing NEW Lash Intensity Mascara. Discover 84% longer-looking lashes and 200% more volume! #MaryKayMalaysia  #MaryKaySingapore  #New  #Mascara  #LashIntensity  - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Good morning....... korang dh fikir apa yg korang nak pakai untuk hari ni.....
.
.

Biasalah kaum hawakan akan sedia awal2....baju warna apa...lipstick warna apa....Jom cuba #semimattelipstick from Mary Kay.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Good morning....... korang dh fikir apa yg korang nak pakai untuk hari ni..... . . Biasalah kaum hawakan akan sedia awal2....baju warna apa...lipstick warna apa....Jom cuba #semimattelipstick  from Mary Kay. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Dah malam ye...tak pe share sikit..
Si jerawat is coming back....baru merasa flawless sikit dh naik balik...apa yg saya buat bila miss J dtg balik....
.
.

Sy akan cari dua kawan baik sy ni CHARCOAL MASK & ACNE SERUM

Tahukan jerawat ni salah satu punca terjadinya disebabkan excess sebum yg dikeluarkan oleh oil gland ke wajah kita. .
.

CHARCOAL MASK yg diformulakan oleh active charcoal akan menyerap lebihan minyak yang tidak diperlukan oleh wajah kita.
.
.

ACNE SERUM mengandungi 2% salicylic acid yang mmbantu membersihkan kotoran di liang pori yang tersumbat dan menghalang sebum keluar dengan sempurna.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Dah malam ye...tak pe share sikit.. Si jerawat is coming back....baru merasa flawless sikit dh naik balik...apa yg saya buat bila miss J dtg balik.... . . Sy akan cari dua kawan baik sy ni CHARCOAL MASK & ACNE SERUM Tahukan jerawat ni salah satu punca terjadinya disebabkan excess sebum yg dikeluarkan oleh oil gland ke wajah kita. . . CHARCOAL MASK yg diformulakan oleh active charcoal akan menyerap lebihan minyak yang tidak diperlukan oleh wajah kita. . . ACNE SERUM mengandungi 2% salicylic acid yang mmbantu membersihkan kotoran di liang pori yang tersumbat dan menghalang sebum keluar dengan sempurna. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Sambil tunggu buka puasa, hujan kat luar tu..jangan lupa berdoa...Insya Allah moga dimakbulkan.
.
.

Sambil tu jom urut2 kaki gunakan #marykaymintbliss
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Kalau yang ini.....yay jugak tak??
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
New favourite everyday 😃
.
.
Endless Creme To Powder Foundation
.
.

Saya memang sangat jarang gunakan compat powder or powder after used this kind of CTP.
.
.

Sangat best sebab....
🌸 Tak berminyak
🌸 sangat ringan
🌸 Memberi effect glowing
🌸 Mineral based yang tidak.blok pori
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
New favourite everyday 😃 . . Endless Creme To Powder Foundation . . Saya memang sangat jarang gunakan compat powder or powder after used this kind of CTP. . . Sangat best sebab.... 🌸 Tak berminyak 🌸 sangat ringan 🌸 Memberi effect glowing 🌸 Mineral based yang tidak.blok pori . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Simple but nice for her dinner ❤
.
.

Yay or Nay
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom pergi lipstick party this week..... ada sapa2 nak datang tak?? 🤔
.
.

Jom sama-sama kenalpasti warna mana yang sesuai dengan kita
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Perlu ke FINISHING SPRAY....
Yes u need that finishing spray untuk kekalkan make up matte dab tahan lebih lama
.
.

Regrann from @mai_marykay -  Cara mudah untuk nampak berseri-seri sepanjang hari 😍

Gunalah Mary Kay Makeup Finishing Spray by Skindavania

Cuma perlu halakan dalam 20cm dari wajah dan spray dalam bentuk X dan T

Finishing spray juga membantu extra hydration kepada kulit

1️⃣ Spray wajah sebelum pakai liquid foundation.

2️⃣ Spray lepas pakai mineral/ translucent powder 
3️⃣ Dah siap semua makeup, spray sekali lagi

Cuba dan tengoklah perbezaannya, kulit jadi basah dan mempunyai kandungan hidrasi yang mencukupi sepanjang hari 💋 Maizuriani
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Perlu ke FINISHING SPRAY.... Yes u need that finishing spray untuk kekalkan make up matte dab tahan lebih lama . . Regrann from @mai_marykay - Cara mudah untuk nampak berseri-seri sepanjang hari 😍 Gunalah Mary Kay Makeup Finishing Spray by Skindavania Cuma perlu halakan dalam 20cm dari wajah dan spray dalam bentuk X dan T Finishing spray juga membantu extra hydration kepada kulit 1️⃣ Spray wajah sebelum pakai liquid foundation. 2️⃣ Spray lepas pakai mineral/ translucent powder 3️⃣ Dah siap semua makeup, spray sekali lagi Cuba dan tengoklah perbezaannya, kulit jadi basah dan mempunyai kandungan hidrasi yang mencukupi sepanjang hari 💋 Maizuriani . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Cantikkan makeup simple...xperlu ober-ober...
Simple is nice..
.
.

Regrann from @sueriasdiri -  27.05.2018
Nampak bezakan makeup mereka? 
Yang penting makeup mereka bersederhana. 
Tidak terlalu mengubah wajah. 
Tidak terlalu over namanya tu.... Tapi nampak sweet, 
Nampak menawan
Dan nampak wajah lebih segar. 
Senyuman mereka... Mengambarkan mereka gembira. 
Mereka juga puashati.
Makeup mereka nampak segar dan natural. 
OK OK... Siapa nak attend lagi kelas makeup? .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Cantikkan makeup simple...xperlu ober-ober... Simple is nice.. . . Regrann from @sueriasdiri - 27.05.2018 Nampak bezakan makeup mereka? Yang penting makeup mereka bersederhana. Tidak terlalu mengubah wajah. Tidak terlalu over namanya tu.... Tapi nampak sweet, Nampak menawan Dan nampak wajah lebih segar. Senyuman mereka... Mengambarkan mereka gembira. Mereka juga puashati. Makeup mereka nampak segar dan natural. OK OK... Siapa nak attend lagi kelas makeup? . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Esok 31 Mei kan....
Maknanya esok adalah hari last promo hebat2 ni.... ❤❤
.
.
Jom contact sy kalau nak tahu apa lagi yg anda boleh dapat sempena hari raya yg bakal tiba ni..
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Esok 31 Mei kan.... Maknanya esok adalah hari last promo hebat2 ni.... ❤❤ . . Jom contact sy kalau nak tahu apa lagi yg anda boleh dapat sempena hari raya yg bakal tiba ni.. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Morning..... Dah tahu warna apa sesuai dengan kulit wajah anda dan personality bentuk bibir anda? 💋
.
.

Jom sama-sama ke lipstick party. Stay kat rumah hari minggu nnti asyik ingat mkanan je kan....jom...jom...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Morning..... Dah tahu warna apa sesuai dengan kulit wajah anda dan personality bentuk bibir anda? 💋 . . Jom sama-sama ke lipstick party. Stay kat rumah hari minggu nnti asyik ingat mkanan je kan....jom...jom... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Ada yg tanya.... macam mana nak make sure bula kita pakai foundation tak bercapuk, liang pori tak kelihatan jelas. 💃
.
.

Simple dear, if you nak nampak lebih flawless and natural.Make sure BEFORE you apply foundation sila gunakan FACE PRIMER by #marykay.
.
.

Sila pastikan juga...skill sapuan foundation dan face primer dengan arah yang betul.If not..... 😭
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada yg tanya.... macam mana nak make sure bula kita pakai foundation tak bercapuk, liang pori tak kelihatan jelas. 💃 . . Simple dear, if you nak nampak lebih flawless and natural.Make sure BEFORE you apply foundation sila gunakan FACE PRIMER by #marykay . . . Sila pastikan juga...skill sapuan foundation dan face primer dengan arah yang betul.If not..... 😭 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Siapa lagi nak cantik di hari raya??
.
.
Nak saya bantu tak 😆😆
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
betul tak kalau saya cakap kebanyakan yang kat luar sana pakai foundation or whatever cream selain untuk kelihatan flawless sebenarnya nak *cover liang pori yang besarkan*.. 🤔 .
.
Am i right?
.
.

Instead of tutup liang pori tu why not kita kenal pasti punca and make our skin getting healthier naturally.
Apa agaknya punca yang menyumbang kepada *kebesaran liang pori* di wajah kita kan..
.
. 🏹 *Kotoran*
.
.

ok...hari2 pergi kerja kan? Potensi muka kita terdedah pada kotoran ⬆ kan.  Habuk, sisa maku up , asap boleh menyebabkan liang pori kita tersumbant dan seterusnya liang pori akan terbuka luas
.
. 🏹 *Bakteria*
.
.

Kotoran ada bakteria pon ada la kan. Pori yg tersumbat merupakan tempat pembiakan utama bakteris pada wajah kita. Terhasilnya whitehead & blackhead juga merupakan faktor kepada pembesaran sazi pori pada wajah anda.
.
. *Minyak Berlebihan*
.
.

Fungsi sebenar sebum yang dihasilkan di atas kulit wajah kita adalah untuk melindungi kulit kita dari berlakunya dehidrasi. Tetapi pengeluaran sebum yang berlebihan ke atas kulit wajah juga menyumbang kepada besarnya saiz pori anda.
.
. 🏹 *Penuaan*
.
.

Mempunyai struktur kolagen yang kukuh memberi kesan kepada struktur kulit yang firm dan sihat.  Apabila kulit kehilangan keanjalan,kulit akan mudah kendur dan pori akan kelihatan besar akibat tidak mendapat sokongan yang kuat
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
betul tak kalau saya cakap kebanyakan yang kat luar sana pakai foundation or whatever cream selain untuk kelihatan flawless sebenarnya nak *cover liang pori yang besarkan*.. 🤔 . . Am i right? . . Instead of tutup liang pori tu why not kita kenal pasti punca and make our skin getting healthier naturally. Apa agaknya punca yang menyumbang kepada *kebesaran liang pori* di wajah kita kan.. . . 🏹 *Kotoran* . . ok...hari2 pergi kerja kan? Potensi muka kita terdedah pada kotoran ⬆ kan. Habuk, sisa maku up , asap boleh menyebabkan liang pori kita tersumbant dan seterusnya liang pori akan terbuka luas . . 🏹 *Bakteria* . . Kotoran ada bakteria pon ada la kan. Pori yg tersumbat merupakan tempat pembiakan utama bakteris pada wajah kita. Terhasilnya whitehead & blackhead juga merupakan faktor kepada pembesaran sazi pori pada wajah anda. . . *Minyak Berlebihan* . . Fungsi sebenar sebum yang dihasilkan di atas kulit wajah kita adalah untuk melindungi kulit kita dari berlakunya dehidrasi. Tetapi pengeluaran sebum yang berlebihan ke atas kulit wajah juga menyumbang kepada besarnya saiz pori anda. . . 🏹 *Penuaan* . . Mempunyai struktur kolagen yang kukuh memberi kesan kepada struktur kulit yang firm dan sihat. Apabila kulit kehilangan keanjalan,kulit akan mudah kendur dan pori akan kelihatan besar akibat tidak mendapat sokongan yang kuat . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Siapa kata k-style or korean make up just untuk anak-anak muda luar sana. Tengok akk ni nampak fresh kan muka beliau.
Jom grab this kind of sample makeup tomorrow....feel free utk enjoy ur class on tomorrow ok !!!
.
.

Regrann from @sueriasdiri -  25.05.2018
Makeup class by SSD Haslinda Sulaiman. 
Raya tahun ini rasanya semua excited nak makeup fresh look like korean.  Yes betul!  Fresh sangat makeup k- style ini.  Mudah dan ringkas serta tak banyak perlu produk makeup. 
Jom dapatkan lagi kelas percuma k-style makeup ahad ini. Tempah sekarang! 
#askUsNow
#celotehSuzanaAbidin
#freemakeupClass - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Siapa kata k-style or korean make up just untuk anak-anak muda luar sana. Tengok akk ni nampak fresh kan muka beliau. Jom grab this kind of sample makeup tomorrow....feel free utk enjoy ur class on tomorrow ok !!! . . Regrann from @sueriasdiri - 25.05.2018 Makeup class by SSD Haslinda Sulaiman. Raya tahun ini rasanya semua excited nak makeup fresh look like korean. Yes betul! Fresh sangat makeup k- style ini. Mudah dan ringkas serta tak banyak perlu produk makeup. Jom dapatkan lagi kelas percuma k-style makeup ahad ini. Tempah sekarang! #askUsNow  #celotehSuzanaAbidin  #freemakeupClass  - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Morning ladies....
.
.

Jom bangun.Jangab lupa cuci wajah anda gunakan jari kecantikan.Nak bersih lagi sila gunakan ur #skinvigoratebrush anda
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom cantik dengab miracle timewise set.
.
.

Set yang dilengkapi dengan formula anti aging bagi mengurangkan tanda-tanda penuaan sebelum waktunya..
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Add color on your cheek untuk nampak lebih segar ok!!!
.
.

Regrann from @marykayus -  Go with the glow! ✨ From simple and sheer to bold and brilliant, find multiple cheek effects in one versatile palette at our profile link. #MaryKay - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Add color on your cheek untuk nampak lebih segar ok!!! . . Regrann from @marykayus - Go with the glow! ✨ From simple and sheer to bold and brilliant, find multiple cheek effects in one versatile palette at our profile link. #MaryKay  - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Regrann from @marykayus -  The 💄 that gives back! Proceeds from #MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick in Powerful Pink will go to help victims of domestic violence. Feel the power of pink at our bio link! - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Regrann from @marykayus - The 💄 that gives back! Proceeds from #MaryKay  Gel Semi-Matte Lipstick in Powerful Pink will go to help victims of domestic violence. Feel the power of pink at our bio link! - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Hai beauty,

Nak tanya sikit la,  selalu korang cuci muka guna jari mana ye??
Gunakan kelima-lima jari ye?
.
.

Tak pe hari ni saya share new tips  cara cucian wajah dengan betul.
Nampak tak tiga jari yang sy *highlightkan hijau*  kat atas tu 👆.
.
. 👌 merupaja *jari-jari kecantikan*  yang seharusnya kita guna untuk membersihkan wajah.
.
. *KENAPA??*
.
. 😌 Tekanan yang diberikan diatas kulit wajah kita dengan menggunakan  jari-jari kecantikan ini tidak sekuat yang lain dimana boleh menyebabkan kerosakan pada jaringan kolagen kita.
Apabila terdapat kerosakan pada jarigan kolagen boleh menyebabkan kenduran pada kulit wajah  dan tanda-tanda penuaan berlaku dengan mudah 😭
.
.

Sincerely,
Hafizah Noh ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Hai beauty, Nak tanya sikit la, selalu korang cuci muka guna jari mana ye?? Gunakan kelima-lima jari ye? . . Tak pe hari ni saya share new tips cara cucian wajah dengan betul. Nampak tak tiga jari yang sy *highlightkan hijau* kat atas tu 👆. . . 👌 merupaja *jari-jari kecantikan* yang seharusnya kita guna untuk membersihkan wajah. . . *KENAPA??* . . 😌 Tekanan yang diberikan diatas kulit wajah kita dengan menggunakan jari-jari kecantikan ini tidak sekuat yang lain dimana boleh menyebabkan kerosakan pada jaringan kolagen kita. Apabila terdapat kerosakan pada jarigan kolagen boleh menyebabkan kenduran pada kulit wajah dan tanda-tanda penuaan berlaku dengan mudah 😭 . . Sincerely, Hafizah Noh ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Buat make up raya pon cantikkan.....sapa setuju 💃💃??
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
C.H.A.R.C.O.A.L M.A.S.K
.
.

Apa yang best, of cause sebab charcoal mask ni absorb excess minyak kat muka kita plus exfoliate sel kulit mati pada wajah
.
.

Salah satu yg sebabkan make up cantik je terletak 🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
C.H.A.R.C.O.A.L M.A.S.K . . Apa yang best, of cause sebab charcoal mask ni absorb excess minyak kat muka kita plus exfoliate sel kulit mati pada wajah . . Salah satu yg sebabkan make up cantik je terletak 🙈 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
💋 Ada yang nak cuba semi-matte lipstick Mary Kay. Sangat lembut and tak mengeringkan bibir. Jujur sy cakap...sangat selesa 🌸
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
To be honest attend Korean look make up class #part1 last Sunday...ingatkan complicated sgt....rupa rupanya...sangat simple.
Barang digunakan pon sgt minimal. Betul...sis tak bohong....
.
.

Jom #past2 pada 27/5/18 ni...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
To be honest attend Korean look make up class #part1  last Sunday...ingatkan complicated sgt....rupa rupanya...sangat simple. Barang digunakan pon sgt minimal. Betul...sis tak bohong.... . . Jom #past2  pada 27/5/18 ni... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Siapa lagi kat sini yg ada masalah nak pilih warna foundation yg sesuai dengan kulit korang,?? 🤔
.
.
 Selalu sgt kan kita akan cuba pada tangan sebelum membeli mana2 foundation kan.....kita nk pakai pada wajah kan.
So.....sebelum beli cuba try pada rahang wajah anda dan blend kan foundation tersebut. .
.

If...if.....it blend well like u don't try any foundation color on your skin.....itulah warna anda....ingat ye... itulah warna anda.... 🌸
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Siapa lagi kat sini yg ada masalah nak pilih warna foundation yg sesuai dengan kulit korang,?? 🤔 . . Selalu sgt kan kita akan cuba pada tangan sebelum membeli mana2 foundation kan.....kita nk pakai pada wajah kan. So.....sebelum beli cuba try pada rahang wajah anda dan blend kan foundation tersebut. . . If...if.....it blend well like u don't try any foundation color on your skin.....itulah warna anda....ingat ye... itulah warna anda.... 🌸 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Which one did u prefer?? Jom sama2 ke k-beauty makeup tips this sunday 27 May 2018.
.
.

Jangan segan hubungi saya untuk info selanjutnya
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Day Solution Sunscreen SPF 35 /PA+++
.
.

Mampu bertindak sebagai uv protection dan serum pada masa yg sama.
Macam mana tu ye?
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Morning gorgeous....dah sahur??? 😂😂
.
.

Ngah pening lagi ni nak pakai baju apa g opis...ermmmm...
Tapi ape nk apply kat muka dah tak pening. My favourite ever after foundation is CC CREAM..
.
.

8 benefit dalam satu tiub...best tau. Lagi best dah siap dengan lindungan UV PROTECTION. Say NO to UV RAYS. ☀
Cc cream teksturnya sangat ringan, sangat melembapkan kulit💧.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Morning gorgeous....dah sahur??? 😂😂 . . Ngah pening lagi ni nak pakai baju apa g opis...ermmmm... Tapi ape nk apply kat muka dah tak pening. My favourite ever after foundation is CC CREAM.. . . 8 benefit dalam satu tiub...best tau. Lagi best dah siap dengan lindungan UV PROTECTION. Say NO to UV RAYS. ☀ Cc cream teksturnya sangat ringan, sangat melembapkan kulit💧. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Done part 1 k-beauty makeup class tips by Lois Casco...
.
.
Macam biasa....tiap kali uni meeting sis collect hadiah..hahahaha.....sapa xnak hadiah...
.
.

NEXT WEEK....NEXT WEEK....ingat ye....NEXT WEEK Part 2 knowledge from Mary Kay Academy makeup k-beauty jugak..diajar khas oleh SD Azura.....
.
.

Siapa nak dtg jgn segan inpom kakak ok.....
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Done part 1 k-beauty makeup class tips by Lois Casco... . . Macam biasa....tiap kali uni meeting sis collect hadiah..hahahaha.....sapa xnak hadiah... . . NEXT WEEK....NEXT WEEK....ingat ye....NEXT WEEK Part 2 knowledge from Mary Kay Academy makeup k-beauty jugak..diajar khas oleh SD Azura..... . . Siapa nak dtg jgn segan inpom kakak ok..... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Ada yang tahu BLEMISH tu macam apa? And apa punca terjadinya blemish tu??🤔
.
.

Cuba tengok wajah kita..ada tak jerawat yang tak ada mata tu.means die dalam kulit je.....kalau ada itulah blemish macam kat dahi kakak ni 🙄.
.
.

Blemish ni disebabkan liang pori yang tersumbat dan menghalang penghasilan sebum di dalam kulit keluar dengan sempurna.
So, bila sebum tak dapat keluar dengan sempurna is akan terkumpul di bahagian dalam kulit bersama kotoran yg lain termasuklah sel kulit mati dan boleh mnyebabkan jerawat. Bila kotoran banyak, bacteria mudah merebakkan....
.
.

Apa nak buat??
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada yang tahu BLEMISH tu macam apa? And apa punca terjadinya blemish tu??🤔 . . Cuba tengok wajah kita..ada tak jerawat yang tak ada mata tu.means die dalam kulit je.....kalau ada itulah blemish macam kat dahi kakak ni 🙄. . . Blemish ni disebabkan liang pori yang tersumbat dan menghalang penghasilan sebum di dalam kulit keluar dengan sempurna. So, bila sebum tak dapat keluar dengan sempurna is akan terkumpul di bahagian dalam kulit bersama kotoran yg lain termasuklah sel kulit mati dan boleh mnyebabkan jerawat. Bila kotoran banyak, bacteria mudah merebakkan.... . . Apa nak buat?? . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Ada yang nk tumpang sekali..... LIPSTICKS PROMO this month memang best sgt...FREE LIP LINER yg sgt berbaloi...harap makan rendang nanti tak segan-segan nak buka mulut 💋💋💋🙄
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada yang nk tumpang sekali..... LIPSTICKS PROMO this month memang best sgt...FREE LIP LINER yg sgt berbaloi...harap makan rendang nanti tak segan-segan nak buka mulut 💋💋💋🙄 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Holla....masih belum terlambat tau nak grab utk cantik di hari raya nnti 🌸
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Hari ni Jumaat....so rajin sikit...
Sikit la... 😃🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass #marykayeyeshadows
#juicyguavablush
#cccreammarykaythebest
#cccream
Apa maksudnya bila anda sudah mendapatkan khidmat konsultasi dari mana-mana peruding kecantikan mary kay???
.
.

Setiap product yang anda pakai akan di monitor dr masa kesemasa utk memastikan product tersebut serasi dengan kulit wajah anda.
.
.

Untung ye setia pada yg satu ni...🙈
Lagi-lagi Mary Kay product adalah product yangvtersenarai antara top 5 di dunia 😃
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Apa maksudnya bila anda sudah mendapatkan khidmat konsultasi dari mana-mana peruding kecantikan mary kay??? . . Setiap product yang anda pakai akan di monitor dr masa kesemasa utk memastikan product tersebut serasi dengan kulit wajah anda. . . Untung ye setia pada yg satu ni...🙈 Lagi-lagi Mary Kay product adalah product yangvtersenarai antara top 5 di dunia 😃 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Ini adalah salah satu skin condition pada kulit wajah anda..
Tak percaya?? 🤔
Jom comment kat bawah apa yang anda nak tahu tentang skin Condition anda ni 😔
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
HAUTE PINK
.
.

Cantikkan color ni 💋
Ada sesapa nak cuba tak.....??
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom datang kelas makeup kakak this Sunday 🌸
.
.

K Beauty okkkk.....senang lepas ni 🙈
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 TIMEWISE MIRACLE SET 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.

Set yang mempunyai benefit anti-aging yang bantu mengurangkan tanda-tanda penuaan pada wajah kita
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 TIMEWISE MIRACLE SET 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Set yang mempunyai benefit anti-aging yang bantu mengurangkan tanda-tanda penuaan pada wajah kita . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
My favourite lipsticks color from TRUE DIMENSION..... WILD ABOUT PINK COLOR..
.
.

Tekstur yang sangat melembapkan bibir dengan benefit yang sangat awesome jugak untuk hadiah bagi yang tercinta
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
My favourite lipsticks color from TRUE DIMENSION..... WILD ABOUT PINK COLOR.. . . Tekstur yang sangat melembapkan bibir dengan benefit yang sangat awesome jugak untuk hadiah bagi yang tercinta . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Mengapa kebanyakan CLEANSER  keluaran Mary Kay tidak berbuih???
.
.

Tak best tau....kita suka yang buih-buih
.
.

Cleanser yan berbuih mengandungi SLS...apa tu SLS. "Sodium laureth sulfate, an accepted contraction of sodium lauryl ether sulfate, is an anionic detergent and surfactant found in many personal care products. SLES is an inexpensive and very effective foaming agent. "
.
.

SLS boleh menyebabkan kulit kekeringan dan ketidakselesaan pada wajah
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Mengapa kebanyakan CLEANSER keluaran Mary Kay tidak berbuih??? . . Tak best tau....kita suka yang buih-buih . . Cleanser yan berbuih mengandungi SLS...apa tu SLS. "Sodium laureth sulfate, an accepted contraction of sodium lauryl ether sulfate, is an anionic detergent and surfactant found in many personal care products. SLES is an inexpensive and very effective foaming agent. " . . SLS boleh menyebabkan kulit kekeringan dan ketidakselesaan pada wajah . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Anyone nak join x????
.
.

FREE ADMISSION...Raya Kali ni nampak 온니  sikit....
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Ada peminat TRANQUIL TOFFE tak hari ni...???
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Nak nampak lagi bold????
Jom cuba red smolder..... Ya Allah sis tak tahan warna-warna macam ni...semangat die lain macam tau... .
.

Tapi tiap orang lain kau aura die...so kene cuba dulu.sapa nak????.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass #semimattelipstick
Nak nampak lagi bold???? Jom cuba red smolder..... Ya Allah sis tak tahan warna-warna macam ni...semangat die lain macam tau... . . Tapi tiap orang lain kau aura die...so kene cuba dulu.sapa nak????. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #semimattelipstick 
Cantikk ok warni...... lagi-lagi si pemakai memiliki warmer color..
Naik aura tau....
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
*Timewise Repair Lifting Serum*
🌸 Menegang dan mengangkat kulit
🌸 Kulit jadi firm dan anjal
🌸 Melembutkan kulit dari dalam
🌸 Tingkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan kadar segera
🌸 Kulit glowing semulajadi hasil kulit sihat dari dalam
🌸 Pulihkan kulit dari garis halus/kedutan dan kulit nampak muda dari usia sebenar ❤MKbyDHILAH
MK Independent Beauty Consultant

wasap.my/+60163416207

#mkbydhilah
#marykaybeautyconsultant #MaryKayJohor #MarykayMalaysia #marykayMuar #marykaymalaysia  #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
*Timewise Repair Lifting Serum* 🌸 Menegang dan mengangkat kulit 🌸 Kulit jadi firm dan anjal 🌸 Melembutkan kulit dari dalam 🌸 Tingkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan kadar segera 🌸 Kulit glowing semulajadi hasil kulit sihat dari dalam 🌸 Pulihkan kulit dari garis halus/kedutan dan kulit nampak muda dari usia sebenar ❤MKbyDHILAH MK Independent Beauty Consultant wasap.my/+60163416207 #mkbydhilah  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayJohor  #MarykayMalaysia  #marykayMuar  #marykaymalaysia  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Kenapa.....kenapa....dan kenapa bila nak cuba lipstick kita kene cuba pada bibir kita...BUKAN calit-calit pada tangan kita untuk pemilihan warna yang tepat..
.
.

Anyone tahu tak??
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass #semimattelipstick
Kenapa.....kenapa....dan kenapa bila nak cuba lipstick kita kene cuba pada bibir kita...BUKAN calit-calit pada tangan kita untuk pemilihan warna yang tepat.. . . Anyone tahu tak?? . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #semimattelipstick 
MINERAL POWDER FOUNDATION
.
.
🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine)
🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah.
🌸 formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian.
🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari.
🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
MINERAL POWDER FOUNDATION . . 🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🌸 formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
COLOR ME CORAL 💋
.
.

Come from TRUE DIMENSION family with superb extra benefit 💋
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Monday 🙈🙈🙈
Dah masuk kerja ke semua orang tu....so pagi nak share tenteng SERUM C. Anda tahukan yang tubuh badan kita menghasilkan kolagen??
.
.

Tetapi....tahukah anda bahawa collagen akan berkurangan semakin kita meningkat usia. Kolagen berfungsi untuk membantu menegang dan menganjalkan kulit wajah kita. If kolagen makin berkurangan..apa agaknya terjadi pada wajah kita??
.
.

Serum c 🌸 Membantu menganjalkan kulit
🌸 Membanth mengekalkan kolagen yang sedia ada pada wajah kita
🌸Menentang anti penuaan pada kulit wajah seperti sagging, winkle .
.

Nak wajah toink2... jom berSERUM C
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Monday 🙈🙈🙈 Dah masuk kerja ke semua orang tu....so pagi nak share tenteng SERUM C. Anda tahukan yang tubuh badan kita menghasilkan kolagen?? . . Tetapi....tahukah anda bahawa collagen akan berkurangan semakin kita meningkat usia. Kolagen berfungsi untuk membantu menegang dan menganjalkan kulit wajah kita. If kolagen makin berkurangan..apa agaknya terjadi pada wajah kita?? . . Serum c 🌸 Membantu menganjalkan kulit 🌸 Membanth mengekalkan kolagen yang sedia ada pada wajah kita 🌸Menentang anti penuaan pada kulit wajah seperti sagging, winkle . . Nak wajah toink2... jom berSERUM C . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
TIMEQISE MIRACLE SET 3D
4in 1 .......ape agaknya kali ni ya 😺😺😺
.
.

Regrann from @marykayus -  It’s here! 🎉 Announcing our big skin care breakthrough: the NEW TimeWise® Miracle Set 3D™! Your skin care regimen will now have the power to defend against free radicals, delay signs of aging and deliver lasting results. #TimeWise3D #MaryKay - #regrann .
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
TIMEQISE MIRACLE SET 3D 4in 1 .......ape agaknya kali ni ya 😺😺😺 . . Regrann from @marykayus - It’s here! 🎉 Announcing our big skin care breakthrough: the NEW TimeWise® Miracle Set 3D™! Your skin care regimen will now have the power to defend against free radicals, delay signs of aging and deliver lasting results. #TimeWise3D  #MaryKay  - #regrann  . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Tak hari-hari saya sendiri rajin nak letak colors kat muka...tapi ada satu yang WAJIB sy apply kat muka.... TIMEWISE MOISTURIZER 💃
.
.

Nak kulit always lembap and terpelihara dr dehydration.. ini WAJIB!!
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Tak hari-hari saya sendiri rajin nak letak colors kat muka...tapi ada satu yang WAJIB sy apply kat muka.... TIMEWISE MOISTURIZER 💃 . . Nak kulit always lembap and terpelihara dr dehydration.. ini WAJIB!! . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Untuk ibu, isteri, kakak Mak , adik...
.
.

SELAMAT HARI IBU
SELAMAT HARI GURU
.
.

SELAMAT HARI MALAYSIA DI BAWAH PIMPINAN KERAJAAN BARU 🌸🌸🌸
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom cantik di hari- hari & hari raya nanti.. 💃💃
.
.

Gabungan #faceprimer & #marykaycccream  menyelahkan lagi keterampilan wajah dan memberi canvas yang sangat flawless.
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Jom cantik di hari- hari & hari raya nanti.. 💃💃 . . Gabungan #faceprimer  & #marykaycccream  menyelahkan lagi keterampilan wajah dan memberi canvas yang sangat flawless. . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Jangan biarkan tanda-tanda penuaan mengawal diri anda ✖
.
.

N.E.V.E.R
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Share with me....
.
.

What is your colour.... 🤔🤔
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass #semimattelipstick
Poppy Please 💋 for todays... .
.
Apa warna anda ???
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Hari ibu makin menjelang...jom hadiahkan sesuatu untuk yang tersayang... ❤
.
.

Hari guru pon makin tiba. Tak salah sang suami hadiahkan juga buat isteri tercinta... 💃
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Miracle Set
.
.

Apa yang miracle tu ye??
Ada yang nak free skin care gunakan set ni 🙋🙋🙋🙋
.
.

Jom contact saya... ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
HYALURONIC ACID 💊
.
.

Kalau dah ada dalam body kita, kenapa still nak gunakan product yang mengandungi HA ni. 🤔
.
.

Semakin kita meningkat usia, kandungan hyaluronic acid yg dihasilkan oleh tubuh badan akan berkurangan. Oleh yg demikian, sokongan dari luar diperlukan bagi mengekalkan kelembapan kulit wajah kita 💃
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
HYALURONIC ACID 💊 . . Kalau dah ada dalam body kita, kenapa still nak gunakan product yang mengandungi HA ni. 🤔 . . Semakin kita meningkat usia, kandungan hyaluronic acid yg dihasilkan oleh tubuh badan akan berkurangan. Oleh yg demikian, sokongan dari luar diperlukan bagi mengekalkan kelembapan kulit wajah kita 💃 . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Timewise Moisture  Renewing  Softener
.
.

Apakah perbezaan softener dengan toner biasa??
.
.

Ia mengandungi HYALURONIC ACID yang mampu meresap hingga ke lapisan dermis dan memberi lembapan extra bagi mereka yang menginginkan kulit yang cantik dan berseri
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Timewise Moisture Renewing Softener . . Apakah perbezaan softener dengan toner biasa?? . . Ia mengandungi HYALURONIC ACID yang mampu meresap hingga ke lapisan dermis dan memberi lembapan extra bagi mereka yang menginginkan kulit yang cantik dan berseri . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Alhamdulillah, thanks sebab sudi and izinkan utk sy share benefit dengan yang lain..
.
.

Kami kenal almost 8 years ago rasanya. Dan saya dihubungi utk sedikit advice tentang penjagaan wajah. Share all benefit in MK and she join as a member..30% bnyakkan jimat katanya..dapat kulit sihat. Ramai dah tegur muka dh ada perubahan..
.
.

Insya Allah akan share testimoni nanti katanya...so kita tunggu...
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Alhamdulillah, thanks sebab sudi and izinkan utk sy share benefit dengan yang lain.. . . Kami kenal almost 8 years ago rasanya. Dan saya dihubungi utk sedikit advice tentang penjagaan wajah. Share all benefit in MK and she join as a member..30% bnyakkan jimat katanya..dapat kulit sihat. Ramai dah tegur muka dh ada perubahan.. . . Insya Allah akan share testimoni nanti katanya...so kita tunggu... . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Seronokkan dapat kulit idaman. 
Stop gunakan yang murah dan instant.
.
.

Nak jaga kulit pon perlukan ilmu kan...jom blaja skin consultation dengan saya..
.
.

Regrann from @siti.mary.ky -  Assalamualaikum & selamat petang !🤗.
.
.
Masalah jerawat yang agak teruk dulu semakin berkurangan & hilang yang tinggal hanyalah parut parut yang hampir pudar ! Syukur. Apa punca kulit wajah adik ni jadi macam ni ya ?🤔🤔.
.
.
Kulit wajah sebelum Mary Kay adalah berpunca daripada produk produk yang mengandungi bahan kimia merbahaya dan telah diharamkan😢. Kenapa still guna lagi ? Please aware darling ! Ia bahaya untuk jangka masa panjang 😔.
.
Sharing : Ami Amira ♥️.
.
“Sebelum join sebagai beauty consultant..lia guna macam2 produk tempatan termasuk produk tutttt”
apabila lia mengikuti kelas kecantikan yg dianjurkn oleh beauty consultant marykay sweet heart
lia mengambil keputusan rejister sebagai beauty consultant krn berminat dgn produk n in come.
Apabila lia mengunakan age fiting moisturiser dn foundation.dia mendapati jerawat di mukanya kering.dan suami dia menegur diperubahan  wajah  dia...dan dia rasa happy... suami dia sappot 100%.
Apa bila wajah dia dh pulih.dia mengambil keputusan utk membantu ramai wanita yg senasib dgn dia ..krn dia pernah hilang keyakinan diri utk berjumpa dgn org ramai dgn wajah yg breakout”.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Seronokkan dapat kulit idaman. Stop gunakan yang murah dan instant. . . Nak jaga kulit pon perlukan ilmu kan...jom blaja skin consultation dengan saya.. . . Regrann from @siti.mary.ky - Assalamualaikum & selamat petang !🤗. . . Masalah jerawat yang agak teruk dulu semakin berkurangan & hilang yang tinggal hanyalah parut parut yang hampir pudar ! Syukur. Apa punca kulit wajah adik ni jadi macam ni ya ?🤔🤔. . . Kulit wajah sebelum Mary Kay adalah berpunca daripada produk produk yang mengandungi bahan kimia merbahaya dan telah diharamkan😢. Kenapa still guna lagi ? Please aware darling ! Ia bahaya untuk jangka masa panjang 😔. . Sharing : Ami Amira ♥️. . “Sebelum join sebagai beauty consultant..lia guna macam2 produk tempatan termasuk produk tutttt” apabila lia mengikuti kelas kecantikan yg dianjurkn oleh beauty consultant marykay sweet heart lia mengambil keputusan rejister sebagai beauty consultant krn berminat dgn produk n in come. Apabila lia mengunakan age fiting moisturiser dn foundation.dia mendapati jerawat di mukanya kering.dan suami dia menegur diperubahan wajah dia...dan dia rasa happy... suami dia sappot 100%. Apa bila wajah dia dh pulih.dia mengambil keputusan utk membantu ramai wanita yg senasib dgn dia ..krn dia pernah hilang keyakinan diri utk berjumpa dgn org ramai dgn wajah yg breakout”. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Timewise® Day Solution Sun Screen SPF 35
.
.

Boleh bertindak sebagai SERUM dan juga UV protector terhadap kulit wajah kita
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Thanks to Nabilah and sisters cause percaya dengan setiap ilmu yang disampaikan...
.
.

Semoga mendapat kulit yang sihat seperti di idamkan.Semoga terus istiqamah & terus berjaya memiliki apa yang di ingini ❤
.
. ❤ Hafizah Noh
MK Independent Beauty Consultant
017 2329252

https://www.marykay.com.my/hafizahnoh

#marykaybeautyconsultant #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam #marykaykuantan #marykaymalaysia #pijamkjourney #jomcantiksamasama #skincareandcosmetic #freesamples #freeskincareclass #freemakeupclass
Thanks to Nabilah and sisters cause percaya dengan setiap ilmu yang disampaikan... . . Semoga mendapat kulit yang sihat seperti di idamkan.Semoga terus istiqamah & terus berjaya memiliki apa yang di ingini ❤ . . ❤ Hafizah Noh MK Independent Beauty Consultant 017 2329252 https://www.marykay.com.my/hafizahnoh #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalamsek13  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykaymalaysia  #pijamkjourney  #jomcantiksamasama  #skincareandcosmetic  #freesamples  #freeskincareclass  #freemakeupclass