an online Instagram web viewer

#skinbooster medias

Photos

Di bwakan khas buat para2 Wanita jelita  malaysia yang suka akan mengjaga  kesihatan& kecantikan  kulit wajah anda ! . .
Kaum hawa yang sering menghadapi masalah  kulit berjerewat / kulit berminyak / atau kulit kering , haaaa maii sini rapat2 kita share skit kelebihan skin booster serum by alha alfa cosmetic yang sedang hangat di perkatakan tu ๐Ÿ˜˜jum tgk info di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
. .

KELEBIHAN SKIN BOOSTER @alhaalfa Cosmetic ๐Ÿ˜˜
.
. ๐ŸŒนMERAWAT MASALAH โคต

LIFTING . 
ANJAL KULIT.
WHITENING.
ANTI ACNE.
ANTI ELLERGIC.
REDUCE RESNESS .
kurangkan PARUT JERAWAT.
Kurang kan JERAGAT. .
.
active ingredients : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 30ml tau!! READY STOK WASSP KAMI DI LINK BIO ๐Ÿ˜˜ atau - 0175813327๐Ÿ˜˜
#AlhaAlfa #AlhaAlfaCosmetic
#AlhaAlfaKlang #skinbooster
#cosmeticViral #AyshaAlamTeam
Di bwakan khas buat para2 Wanita jelita malaysia yang suka akan mengjaga kesihatan& kecantikan kulit wajah anda ! . . Kaum hawa yang sering menghadapi masalah kulit berjerewat / kulit berminyak / atau kulit kering , haaaa maii sini rapat2 kita share skit kelebihan skin booster serum by alha alfa cosmetic yang sedang hangat di perkatakan tu ๐Ÿ˜˜jum tgk info di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . KELEBIHAN SKIN BOOSTER @alhaalfa Cosmetic ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸŒนMERAWAT MASALAH โคต LIFTING . ANJAL KULIT. WHITENING. ANTI ACNE. ANTI ELLERGIC. REDUCE RESNESS . kurangkan PARUT JERAWAT. Kurang kan JERAGAT. . . active ingredients : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . titanium dioxide (pelindung matahari) . stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit) . propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas) . lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing) . glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah) . . anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally. . . cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka! . . harga : rm 49.90 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 30ml tau!! READY STOK WASSP KAMI DI LINK BIO ๐Ÿ˜˜ atau - 0175813327๐Ÿ˜˜ #AlhaAlfa  #AlhaAlfaCosmetic  #AlhaAlfaKlang  #skinbooster  #cosmeticViral  #AyshaAlamTeam 
Cannabis, known for its reputed stress-reducing and pain-relieving (among many others) benefits in the wellness space, has incredible prowess when it comes to topical, skin-boosting use.
.
CBD binds to a special set of receptors in the skin known as TRPV-1 receptors, where it can help feelings of heat, itch, and pain.
.
Just as other natural oils are used in skin care, the natural fatty acids and antioxidants in hempseed oil make it a good choice for people with dry skin and eczema.
.
.
.
#Acne #Beauty #BeautyProducts #Cannabis #CBD #DrySkin #Eczema #FattyAcids #Heat #Hempseed #Itch #NaturalOils #Pain #PainRelief #SkinBooster #SkinCare #SkinCareRoutine #StressReducer #Topical #WeedAdvisors
Cannabis, known for its reputed stress-reducing and pain-relieving (among many others) benefits in the wellness space, has incredible prowess when it comes to topical, skin-boosting use. . CBD binds to a special set of receptors in the skin known as TRPV-1 receptors, where it can help feelings of heat, itch, and pain. . Just as other natural oils are used in skin care, the natural fatty acids and antioxidants in hempseed oil make it a good choice for people with dry skin and eczema. . . . #Acne  #Beauty  #BeautyProducts  #Cannabis  #CBD  #DrySkin  #Eczema  #FattyAcids  #Heat  #Hempseed  #Itch  #NaturalOils  #Pain  #PainRelief  #SkinBooster  #SkinCare  #SkinCareRoutine  #StressReducer  #Topical  #WeedAdvisors 
๐Ÿ’‰ ANTIWRINKLE TREATMENT FOR FROWN LINES โ–ซ๏ธ
2 weeks before/after antiwrinkle injections ๐Ÿ’‰ to the frown lines for this first timer. Deep lines (like this case) will require serial treatments.
โ–ซ๏ธ
About frown lines:
* Also known as glabella lines
* Or โ€œ11 linesโ€/โ€œangry linesโ€ ๐Ÿ˜ก
* Caused by repeated contractions of frown muscles (glabella) - expressive/habitual/reflex (e.g. to strong light)
* Deep lines are very difficult to treat and may not be removed well even serial treatments
* Frown furrows may be improved by  frown filler but this procedure carries a significant risk of blindness - as such we do not believe the risks outweigh the benefits & do not advocate for filler to the glabella/frown lines in our clinic.
* Antiwrinkle effect generally lasts 3-4 months & no numbing is typically required as the procedure is quick with minimal discomfort.
* Treat early & prevention - before it is too late.
โ–ซ๏ธ
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽจ Doctor: @dr.rickysia
๐Ÿค Clinic: @eleventh.heaven
๐Ÿ“ฒ Tel: (07) 3108 9618
๐Ÿ’‰ ANTIWRINKLE TREATMENT FOR FROWN LINES โ–ซ๏ธ 2 weeks before/after antiwrinkle injections ๐Ÿ’‰ to the frown lines for this first timer. Deep lines (like this case) will require serial treatments. โ–ซ๏ธ About frown lines: * Also known as glabella lines * Or โ€œ11 linesโ€/โ€œangry linesโ€ ๐Ÿ˜ก * Caused by repeated contractions of frown muscles (glabella) - expressive/habitual/reflex (e.g. to strong light) * Deep lines are very difficult to treat and may not be removed well even serial treatments * Frown furrows may be improved by frown filler but this procedure carries a significant risk of blindness - as such we do not believe the risks outweigh the benefits & do not advocate for filler to the glabella/frown lines in our clinic. * Antiwrinkle effect generally lasts 3-4 months & no numbing is typically required as the procedure is quick with minimal discomfort. * Treat early & prevention - before it is too late. โ–ซ๏ธ ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽจ Doctor: @dr.rickysia ๐Ÿค Clinic: @eleventh.heaven ๐Ÿ“ฒ Tel: (07) 3108 9618
Hanya dalam waktu 3 minggu pemakaian Scarlett Whitening Body Lotion, customer kita ini kulit tubuhnya menjadi bersih dan cerah loh shay. jadi kamu gak usah ragu lagi deh dengan hasil Scarlett Whitening.
.
.
.
.
.
#scarlettwhitening#scarlett#lotionwhitening#kulitputih#kulitsehat#mandisusu#skinbooster#skincare#skincaretoutine#prpjakarta#instabeautycentre#klinikkecantikan#wajahvshape#treatmentkecantikan#beautyvlogger#glowskin#infusglowskin#whitening
Serum ni kira macam pengganti krim siang dan malam sebab sis tak boleh pakai krim, nanti oily teruk dan naik pimple. 
Dulu first time try ni sbb ada sorang kakak tu muka dia macam kulit telur even tak makeup sekalipun, dia tak guna apa-apa skincare tau,serum ni je. 
Cara apply letak sikit kat tapak tangan, sapu dan ratakan ke seluruh wajah. Buat urutan muka perlahan-lahan sampai serum meresap ke dalam kulit. *Serum penting untuk merawat kulit kita yang semakin kurang kolagen seiring dengan peningkatan usia. 
Serum menjadikan kulit muka lebih halus dan lembut. 
Biasanya MUA akan apply serum sebelum makeup orang untuk dapat effect makeup lebih flawless, untuk makeup tahan lama pulak korang boleh try sapu ais kat muka before makeup.

Murah je uolll tuk 30ml lagi! RM49.90

#skinbooster
#alhaalfaskinbooster
#serumtimun
Serum ni kira macam pengganti krim siang dan malam sebab sis tak boleh pakai krim, nanti oily teruk dan naik pimple. Dulu first time try ni sbb ada sorang kakak tu muka dia macam kulit telur even tak makeup sekalipun, dia tak guna apa-apa skincare tau,serum ni je. Cara apply letak sikit kat tapak tangan, sapu dan ratakan ke seluruh wajah. Buat urutan muka perlahan-lahan sampai serum meresap ke dalam kulit. *Serum penting untuk merawat kulit kita yang semakin kurang kolagen seiring dengan peningkatan usia. Serum menjadikan kulit muka lebih halus dan lembut. Biasanya MUA akan apply serum sebelum makeup orang untuk dapat effect makeup lebih flawless, untuk makeup tahan lama pulak korang boleh try sapu ais kat muka before makeup. Murah je uolll tuk 30ml lagi! RM49.90 #skinbooster  #alhaalfaskinbooster  #serumtimun 
๐Ÿ’ก ring light led 18inch๐Ÿ’ก
Specifications - LED bulbs :
- Shape: Ring
- Outer diameter: 18 in / 48cm
- Power: 55w
- Color temperature: 5500k
- Adapter: universal - Dimmabel : steppless dimming - Dimming range: 1%-100%
- Ac input: 100-240v
Light stand : - Max heigh : 185cm
- Min heigh : 45cm
- Segments : 4
- Material : Aluminum 
Package includes:โคต๏ธ
1. Led ring light 1x
2. Orange plastic filter 1x
3. White plastic filter 1x
4. Adapter 1x
5. Plug 1x
6. Bag 1x
7. Ball had 1x
8. Phone holder 1x
9. Tripod stand 1x .
.
RM390 SM,SS RM400
.
๐Ÿ“ž0162392589
.
๐Ÿ“ž0162392589
.

#makeupmurah #brgmakeupmurah #bagmakeup #makeuptools #ringlight18inch #ringlightklang #codklang #codshahalam #nyx #ringlightmurah #begmakeup #brushmakeup #brushmurah #highlighter #hudabeauty #kylirjenner #sayajual #bazaarpaknil #lubukniaga #okaya #alhaalfa #skinbooster #nars #okaya #muabellaz #bazaarpaknil #muaklang #readystock #rosetyara #koreanlens #nobluklens #obsesscosmetic
๐Ÿ’ก ring light led 18inch๐Ÿ’ก Specifications - LED bulbs : - Shape: Ring - Outer diameter: 18 in / 48cm - Power: 55w - Color temperature: 5500k - Adapter: universal - Dimmabel : steppless dimming - Dimming range: 1%-100% - Ac input: 100-240v Light stand : - Max heigh : 185cm - Min heigh : 45cm - Segments : 4 - Material : Aluminum Package includes:โคต๏ธ 1. Led ring light 1x 2. Orange plastic filter 1x 3. White plastic filter 1x 4. Adapter 1x 5. Plug 1x 6. Bag 1x 7. Ball had 1x 8. Phone holder 1x 9. Tripod stand 1x . . RM390 SM,SS RM400 . ๐Ÿ“ž0162392589 . ๐Ÿ“ž0162392589 . #makeupmurah  #brgmakeupmurah  #bagmakeup  #makeuptools  #ringlight18inch  #ringlightklang  #codklang  #codshahalam  #nyx  #ringlightmurah  #begmakeup  #brushmakeup  #brushmurah  #highlighter  #hudabeauty  #kylirjenner  #sayajual  #bazaarpaknil  #lubukniaga  #okaya  #alhaalfa  #skinbooster  #nars  #okaya  #muabellaz  #bazaarpaknil  #muaklang  #readystock  #rosetyara  #koreanlens  #nobluklens  #obsesscosmetic 
Customer baru cuba sps/spo..
alhamdulilah dia dah rasa selesa pakai set combo ni,muka pun dah ada perubahan,makin licin.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
korang masih nak tengok je ke๐Ÿ˜Š
.
.
Untuk order pantas, klik link whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป *www.wasap.my/60122295165/SPO&SPS **MINI AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN

COD/BY HAND
*Bukit Lanchong
*Putra Height
*Alam megah
*sek 26/27
*puchong
*Berhampiran Di Atas๐Ÿ‘†
(Yang Jauh Kita Pos).
.
.
#serum #serumwajah
#flawless #skincare #skincareroutine 
#skinpotionoil #skinpotionserum 
#kulitcerah #kulitsehat #jeragat #jerawathilang #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #instaonline #instaonlineshop #skincare #skinbooster
Customer baru cuba sps/spo.. alhamdulilah dia dah rasa selesa pakai set combo ni,muka pun dah ada perubahan,makin licin.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . korang masih nak tengok je ke๐Ÿ˜Š . . Untuk order pantas, klik link whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป *www.wasap.my/60122295165/SPO&SPS **MINI AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN COD/BY HAND *Bukit Lanchong *Putra Height *Alam megah *sek 26/27 *puchong *Berhampiran Di Atas๐Ÿ‘† (Yang Jauh Kita Pos). . . #serum  #serumwajah  #flawless  #skincare  #skincareroutine  #skinpotionoil  #skinpotionserum  #kulitcerah  #kulitsehat  #jeragat  #jerawathilang  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #instaonline  #instaonlineshop  #skincare  #skinbooster 
Hi pretty ladies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜,
.
.
Uollss pernah cuba tak #AlhaAlfaCosmetics product ? .
.
And tahu tak di #AlhaAlfaCosmetics, kami bukan sahaja pentingkan kecantikan kulit yang sementara , tapi juga jangkaa yang panjang ๐Ÿ˜˜. .
.
Sebab itu setiap product yang HQ keluarkan ada kebaikan n keunikan tersendiri . 
Supaya wanita2 cantik di luar sana dapat menjadi cantik sepanjang masa bersama makeup atau tidak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Jom tengok kelebihan product ALHA ALFA COSMETICS ๐Ÿ˜˜. .
.
๐Ÿ’ž#FOUNDATIONPROPOLIS : Antibiotic yang merawat bakteria jahat di atas kulit dan menyembuhkan luka3 di atas kulit wajah. Cth nya : (Jerawat )
.
.
๐Ÿ’ž#SKINBOOSTER : ABSTRACT TIMUN ( COOLING EFFECT, VIT - BRIGHTENING ,  Lanolin -effect flawless utk skin ) .
.
๐Ÿ’ž#LIPSTICK : FISH COLLAGEN (utk merawat bibir yang kering dan hitam ) .
.
๐Ÿ’ž#BLUSHER : BIJI ANGGUR ( merawat jeragat pada wajah ) .
.
๐Ÿ’ž#SPRAYMAKEUP :  PITERA ( memberi kesan awet muda , Centella : smoothing kulit yang tidak sihat & melembap kan kulit, Alovera - melembapkan wajah anda sepanjang hari) .
.
๐Ÿ’ž#FOUNDATIONBOOSTER - Ketahanan makeup yang berterusan tanpa meningalkn kesan ๐Ÿ’“. .
.
Hope youalls enjoy dpaat serba sedikit info , kalau nk tahu lebih,
Mai roger akak k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
http://www.wasap.my/60167783403
#Whatsapp_0167783403
Atau click link wsapp di BIO k
.
.
#OriginalAlfaAlfa #Cosmetic #Skincare #AlhaAlfa #GlowCreator #ABPBH #AyshaAlamTeam #SkinBoosterSerum #Foundation #radiantprimerspray #Foundation #MatteFoundation #SetInfinity #GlowGemilang #AyshaAlamTeam #DeliverHariHari #AlhaAlfaPuchong #AlhaAlfaBandarSaujanaPutra #AlhaAlfaEquine #AlhaAlfaPutraHeight #AlhaAlfaPutrajaya #AlhaAlfaCyberjaya #AlfaAlfaCosmeticPuchong #AlhaAlfaCosmeticBandarSaujanaPutra
Hi pretty ladies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜, . . Uollss pernah cuba tak #AlhaAlfaCosmetics  product ? . . And tahu tak di #AlhaAlfaCosmetics , kami bukan sahaja pentingkan kecantikan kulit yang sementara , tapi juga jangkaa yang panjang ๐Ÿ˜˜. . . Sebab itu setiap product yang HQ keluarkan ada kebaikan n keunikan tersendiri . Supaya wanita2 cantik di luar sana dapat menjadi cantik sepanjang masa bersama makeup atau tidak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Jom tengok kelebihan product ALHA ALFA COSMETICS ๐Ÿ˜˜. . . ๐Ÿ’ž#FOUNDATIONPROPOLIS  : Antibiotic yang merawat bakteria jahat di atas kulit dan menyembuhkan luka3 di atas kulit wajah. Cth nya : (Jerawat ) . . ๐Ÿ’ž#SKINBOOSTER  : ABSTRACT TIMUN ( COOLING EFFECT, VIT - BRIGHTENING , Lanolin -effect flawless utk skin ) . . ๐Ÿ’ž#LIPSTICK  : FISH COLLAGEN (utk merawat bibir yang kering dan hitam ) . . ๐Ÿ’ž#BLUSHER  : BIJI ANGGUR ( merawat jeragat pada wajah ) . . ๐Ÿ’ž#SPRAYMAKEUP  : PITERA ( memberi kesan awet muda , Centella : smoothing kulit yang tidak sihat & melembap kan kulit, Alovera - melembapkan wajah anda sepanjang hari) . . ๐Ÿ’ž#FOUNDATIONBOOSTER  - Ketahanan makeup yang berterusan tanpa meningalkn kesan ๐Ÿ’“. . . Hope youalls enjoy dpaat serba sedikit info , kalau nk tahu lebih, Mai roger akak k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ http://www.wasap.my/60167783403 #Whatsapp_0167783403  Atau click link wsapp di BIO k . . #OriginalAlfaAlfa  #Cosmetic  #Skincare  #AlhaAlfa  #GlowCreator  #ABPBH  #AyshaAlamTeam  #SkinBoosterSerum  #Foundation  #radiantprimerspray  #Foundation  #MatteFoundation  #SetInfinity  #GlowGemilang  #AyshaAlamTeam  #DeliverHariHari  #AlhaAlfaPuchong  #AlhaAlfaBandarSaujanaPutra  #AlhaAlfaEquine  #AlhaAlfaPutraHeight  #AlhaAlfaPutrajaya  #AlhaAlfaCyberjaya  #AlfaAlfaCosmeticPuchong  #AlhaAlfaCosmeticBandarSaujanaPutra 
SIAPA YG PATUT AMBIL SERIBELLA NI? Seribella adalah tablet yg boleh dikemam, dikunyah atau ditelan ๐Ÿ…๐Ÿ“
.
.
Uolls ada masalah2 ni tak?
โœ”๏ธ Masalah kulit berjerawatt
โœ”๏ธ Masalah kulit berjeragatt
โœ”๏ธ Parut jerrawt dan jrragat
โœ”๏ธ Kulit berminyak
โœ”๏ธ Kulit kering .
โœ”๏ธ Kulit gelap dan kusam
โœ”๏ธ Kurang bertenaga
โœ”๏ธ Liang pori besar dan terbuka
.
.
Haa kalau ada, uolls takpayah susah2 dah fikir dan selesaikan mcmana sbb skrg ni dah ada #Seribella ๐Ÿ˜
.
Nak cuba? Boleh Dm atau whatsapp ke 019 677 0025, nak senang klik je link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
#seribella #beautybooster #supplementkulit #skinbooster #kulitflawless #vitaminkulit #nakcantik #kulitlicin #kulitsihat #kulitsunburn #kulitcantik #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #unisex #seribellapuncakalam #seribellabukitkapar #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #malaysia #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #codkapar #posseluruhmalaysia #trustedseller #seriempirenerry
SIAPA YG PATUT AMBIL SERIBELLA NI? Seribella adalah tablet yg boleh dikemam, dikunyah atau ditelan ๐Ÿ…๐Ÿ“ . . Uolls ada masalah2 ni tak? โœ”๏ธ Masalah kulit berjerawatt โœ”๏ธ Masalah kulit berjeragatt โœ”๏ธ Parut jerrawt dan jrragat โœ”๏ธ Kulit berminyak โœ”๏ธ Kulit kering . โœ”๏ธ Kulit gelap dan kusam โœ”๏ธ Kurang bertenaga โœ”๏ธ Liang pori besar dan terbuka . . Haa kalau ada, uolls takpayah susah2 dah fikir dan selesaikan mcmana sbb skrg ni dah ada #Seribella  ๐Ÿ˜ . Nak cuba? Boleh Dm atau whatsapp ke 019 677 0025, nak senang klik je link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . #seribella  #beautybooster  #supplementkulit  #skinbooster  #kulitflawless  #vitaminkulit  #nakcantik  #kulitlicin  #kulitsihat  #kulitsunburn  #kulitcantik  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #unisex  #seribellapuncakalam  #seribellabukitkapar  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #malaysia  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #codkapar  #posseluruhmalaysia  #trustedseller  #seriempirenerry 
*ANDA ADA MASALAH DENGAN MUKA KUSAM HARIยฒ? DAH PAKAI MAKEUP TAPI SEJAM LEPASTU DAH CAIR ATAU CRACK?* .
.
*"saya SANGAT PUAS HATI bila pakai FOUNDATION ROYAL PROPOLIS ni. PAKAI PAGI TAPI SMPAI MALAM TAK CRACK. TAHAN ELOK. MUKA NAMPAK SERI LAGI MALAH BERTAMBAHยฒ GLOWING. JERAGAT, JERAWAT dgn PARUT JERAWAT HABIS COVER. MEMANG TERBAIKLAH FOUNDATION PROPOLIS ni sebab FULL COVERAGE!!! yang bestnya bila JERAWAT NAIK saya sapu dkt tempat jerawat sebelum tido, bangun pg esok dah kecut ! terima kasih sgt dgn produk hebat ni"* salah seorang customer saya yg dah bgi feedback selepas pakai royal propolis. 
Royal Propolis Foundation Alha Alfa
๐ŸFD propolis pertama di Malaysia
๐Ÿdi rumuskan khas daripada air liur lebah
๐Ÿdapat merawat kulit kusam & parut jerawat
๐Ÿmencantikkan texture kulit menggurutu
๐Ÿmenghasilkan matte finishing utk oily skin
๐Ÿsangat full coverage

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurahmalaysia
*ANDA ADA MASALAH DENGAN MUKA KUSAM HARIยฒ? DAH PAKAI MAKEUP TAPI SEJAM LEPASTU DAH CAIR ATAU CRACK?* . . *"saya SANGAT PUAS HATI bila pakai FOUNDATION ROYAL PROPOLIS ni. PAKAI PAGI TAPI SMPAI MALAM TAK CRACK. TAHAN ELOK. MUKA NAMPAK SERI LAGI MALAH BERTAMBAHยฒ GLOWING. JERAGAT, JERAWAT dgn PARUT JERAWAT HABIS COVER. MEMANG TERBAIKLAH FOUNDATION PROPOLIS ni sebab FULL COVERAGE!!! yang bestnya bila JERAWAT NAIK saya sapu dkt tempat jerawat sebelum tido, bangun pg esok dah kecut ! terima kasih sgt dgn produk hebat ni"* salah seorang customer saya yg dah bgi feedback selepas pakai royal propolis. Royal Propolis Foundation Alha Alfa ๐ŸFD propolis pertama di Malaysia ๐Ÿdi rumuskan khas daripada air liur lebah ๐Ÿdapat merawat kulit kusam & parut jerawat ๐Ÿmencantikkan texture kulit menggurutu ๐Ÿmenghasilkan matte finishing utk oily skin ๐Ÿsangat full coverage #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurahmalaysia 
.
[QUOTES OF THE DAY]
.
Jadi sihat seperti Kate Hudson yg bersederhana dalam pengambilan gula dan karbohidrat dalam pemakanan seharian..
.
Jom ke Prestige medispa hari nie sebab kita ada 10% diskaun untuk semua facial single session
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
*PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA*
DIBUKA SETIAP HARI
10 PAGI - 7 PETANG
.
LOKASI
.
๐Ÿข *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES*
No 1-03A, Jalan Prima SG 1
Prima Sri Gombak
68100 Batu Caves
โ˜Ž 0138066092
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK
http://www.wasap.my/60138066093
.
.
๐Ÿข *BANDAR BARU UDA, JB*
No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
โ˜Ž 0138088912
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB
http://www.wasap.my/60138088912
.
.
#PRESTIGEMEDISMALAYSIA
#PrestigeMedispaGombak
#PrestigeMedispaJB
#PrestigeMedispaJBSweatspa
#TreatandBeautify
#medispamurah
#spa
#kulitcantik
#skinbooster
#silkpeel
#dermapen
#jeragat
#jerawat
#parutberlubang
. [QUOTES OF THE DAY] . Jadi sihat seperti Kate Hudson yg bersederhana dalam pengambilan gula dan karbohidrat dalam pemakanan seharian.. . Jom ke Prestige medispa hari nie sebab kita ada 10% diskaun untuk semua facial single session . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . *PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA* DIBUKA SETIAP HARI 10 PAGI - 7 PETANG . LOKASI . ๐Ÿข *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES* No 1-03A, Jalan Prima SG 1 Prima Sri Gombak 68100 Batu Caves โ˜Ž 0138066092 Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK http://www.wasap.my/60138066093 . . ๐Ÿข *BANDAR BARU UDA, JB* No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž 0138088912 Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB http://www.wasap.my/60138088912 . . #PRESTIGEMEDISMALAYSIA  #PrestigeMedispaGombak  #PrestigeMedispaJB  #PrestigeMedispaJBSweatspa  #TreatandBeautify  #medispamurah  #spa  #kulitcantik  #skinbooster  #silkpeel  #dermapen  #jeragat  #jerawat  #parutberlubang 
Check out Kinly Beauty Clinic Summer Special happening in limited time!
==Contact us for more information today==
Tel:1800 571 818
Address: 360 Bourke Street, Melbourne VIC 3000
#Melbourne #whitening #Botox #botoxfiller #threadlift #Picolaser #skinbooster #prpfacial #oxygenfacial #microdermabrasion
.
[QUOTES OF THE DAY]
.
Jangan lupa bersenam atau work out kerana senaman tu boleh tingkatkan kesihatan dan stabilkan emosi..
.
Jom ke Prestige medispa hari nie sebab kita ada 10% diskaun untuk semua facial single session
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
*PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA*
DIBUKA SETIAP HARI
10 PAGI - 7 PETANG
.
LOKASI
.
๐Ÿข *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES*
No 1-03A, Jalan Prima SG 1
Prima Sri Gombak
68100 Batu Caves
โ˜Ž 0138066092
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK
http://www.wasap.my/60138066093
.
.
๐Ÿข *BANDAR BARU UDA, JB*
No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
โ˜Ž 0138088912
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB
http://www.wasap.my/60138088912
.
.
#PRESTIGEMEDISMALAYSIA
#PrestigeMedispaGombak
#PrestigeMedispaJB
#PrestigeMedispaJBSweatspa
#TreatandBeautify
#medispamurah
#spa
#kulitcantik
#skinbooster
#silkpeel
#dermapen
#jeragat
#jerawat
#parutberlubang
. [QUOTES OF THE DAY] . Jangan lupa bersenam atau work out kerana senaman tu boleh tingkatkan kesihatan dan stabilkan emosi.. . Jom ke Prestige medispa hari nie sebab kita ada 10% diskaun untuk semua facial single session . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . *PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA* DIBUKA SETIAP HARI 10 PAGI - 7 PETANG . LOKASI . ๐Ÿข *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES* No 1-03A, Jalan Prima SG 1 Prima Sri Gombak 68100 Batu Caves โ˜Ž 0138066092 Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK http://www.wasap.my/60138066093 . . ๐Ÿข *BANDAR BARU UDA, JB* No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž 0138088912 Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB http://www.wasap.my/60138088912 . . #PRESTIGEMEDISMALAYSIA  #PrestigeMedispaGombak  #PrestigeMedispaJB  #PrestigeMedispaJBSweatspa  #TreatandBeautify  #medispamurah  #spa  #kulitcantik  #skinbooster  #silkpeel  #dermapen  #jeragat  #jerawat  #parutberlubang 
1:1 ๋งž์ถคํ˜• ์„ธํฌ์น˜๋ฃŒ์ œ 
์ตœ๋Œ€ 10์–ต๊ฐœ ์ด์ƒ ๋ฐฐ์–‘๋œ ์ž๊ฐ€์„ฌ์œ ์•„์„ธํฌ๊ฐ€ 
ํ”ผ๋ถ€ ์† ์ง„ํ”ผ์ธต์œผ๋กœ ์ด์‹๋˜๋ฉด ์ฝœ๋ผ๊ฒ ์ฆ์‹์€ ๋ฌผ๋ก  
์†์ƒ ์ด์ „์˜ ๊ฑด๊ฐ•ํ•œ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ์ฐพ์•„์ค๋‹ˆ๋‹ค.
-
-
#ํ”ผ๋ถ€ #ํ”ผ๋ถ€์žฌ์ƒ #antiaging #์ž๊ฐ€์„ฌ์œ ์•„์„ธํฌ์น˜๋ฃŒ์ œ #ํํ‹ฐ์—˜ #ํํ‹ฐ์…€ #์„ฌ์œ ์•„์„ธํฌ๋ฐฐ์–‘์•กํ™”์žฅํ’ˆ #pdo #lifting #hafiller #skincare #skinbooster #ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #์„ฑํ˜•์™ธ๊ณผ #clinic #pdothread #๋…น๋Š”์‹ค #์‹ค๋ฆฌํ”„ํŒ… #์Šคํ‚จ๋ถ€์Šคํ„ฐ #fibroblast  #์—์Šคํ…ŒํŒœ #sthepharm
1:1 ๋งž์ถคํ˜• ์„ธํฌ์น˜๋ฃŒ์ œ ์ตœ๋Œ€ 10์–ต๊ฐœ ์ด์ƒ ๋ฐฐ์–‘๋œ ์ž๊ฐ€์„ฌ์œ ์•„์„ธํฌ๊ฐ€ ํ”ผ๋ถ€ ์† ์ง„ํ”ผ์ธต์œผ๋กœ ์ด์‹๋˜๋ฉด ์ฝœ๋ผ๊ฒ ์ฆ์‹์€ ๋ฌผ๋ก  ์†์ƒ ์ด์ „์˜ ๊ฑด๊ฐ•ํ•œ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ์ฐพ์•„์ค๋‹ˆ๋‹ค. - - #ํ”ผ๋ถ€  #ํ”ผ๋ถ€์žฌ์ƒ  #antiaging  #์ž๊ฐ€์„ฌ์œ ์•„์„ธํฌ์น˜๋ฃŒ์ œ  #ํํ‹ฐ์—˜  #ํํ‹ฐ์…€  #์„ฌ์œ ์•„์„ธํฌ๋ฐฐ์–‘์•กํ™”์žฅํ’ˆ  #pdo  #lifting  #hafiller  #skincare  #skinbooster  #ํ”ผ๋ถ€๊ณผ  #์„ฑํ˜•์™ธ๊ณผ  #clinic  #pdothread  #๋…น๋Š”์‹ค  #์‹ค๋ฆฌํ”„ํŒ…  #์Šคํ‚จ๋ถ€์Šคํ„ฐ  #fibroblast  #์—์Šคํ…ŒํŒœ  #sthepharm 
.
[QUOTES OF THE DAY]
.
Jangan lupa bersenam n jaga pemakanan untuk kekal sihat dan maintain cantik!!!
.
Jom ke Prestige medispa hari nie sebab kita ada 10% diskaun untuk semua facial single session
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
*PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA*
DIBUKA SETIAP HARI
10 PAGI - 7 PETANG
.
LOKASI
.
๐Ÿข *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES*
No 1-03A, Jalan Prima SG 1
Prima Sri Gombak
68100 Batu Caves
โ˜Ž 0138066092
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK
http://www.wasap.my/60138066093
.
.
๐Ÿข *BANDAR BARU UDA, JB*
No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
โ˜Ž 0138088912
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB
http://www.wasap.my/60138088912
.
.
#PRESTIGEMEDISMALAYSIA
#PrestigeMedispaGombak
#PrestigeMedispaJB
#PrestigeMedispaJBSweatspa
#TreatandBeautify
#medispamurah
#spa
#kulitcantik
#skinbooster
#silkpeel
#dermapen
#jeragat
#jerawat
#parutberlubang
. [QUOTES OF THE DAY] . Jangan lupa bersenam n jaga pemakanan untuk kekal sihat dan maintain cantik!!! . Jom ke Prestige medispa hari nie sebab kita ada 10% diskaun untuk semua facial single session . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . *PRESTIGE MEDISPA MALAYSIA* DIBUKA SETIAP HARI 10 PAGI - 7 PETANG . LOKASI . ๐Ÿข *PRIMA SRI GOMBAK, BATU CAVES* No 1-03A, Jalan Prima SG 1 Prima Sri Gombak 68100 Batu Caves โ˜Ž 0138066092 Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp PRIMA SRI GOMBAK http://www.wasap.my/60138066093 . . ๐Ÿข *BANDAR BARU UDA, JB* No 39-01, Jalan Padi Emas 1/8 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž 0138088912 Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป untuk direct whatsapp BANDAR BARU UDA JB http://www.wasap.my/60138088912 . . #PRESTIGEMEDISMALAYSIA  #PrestigeMedispaGombak  #PrestigeMedispaJB  #PrestigeMedispaJBSweatspa  #TreatandBeautify  #medispamurah  #spa  #kulitcantik  #skinbooster  #silkpeel  #dermapen  #jeragat  #jerawat  #parutberlubang 
Shine like a start at Christmas with Hydryal 4% skin booster treatment. DM for info and prices  #beauty #dermatology #aesthetics #prettygirls #plasticsurgery #aestheticdoctor #aestheticnurse #botox #fillers #skinbooster #model #kimkardashian
*ANDA ADA MASALAH DENGAN 
MUKA KUSAM HARIยฒ? DAH PAKAI MAKEUP TAPI SEJAM LEPASTU DAH CAIR ATAU CRACK?* .
.
*"saya SANGAT PUAS HATI bila pakai FOUNDATION ROYAL PROPOLIS ni. PAKAI PAGI TAPI SMPAI MALAM TAK CRACK. TAHAN ELOK. MUKA NAMPAK SERI LAGI MALAH BERTAMBAHยฒ GLOWING. JERAGAT, JERAWAT dgn PARUT JERAWAT HABIS COVER. MEMANG TERBAIKLAH FOUNDATION PROPOLIS ni sebab FULL COVERAGE!!! yang bestnya bila JERAWAT NAIK saya sapu dkt tempat jerawat sebelum tido, bangun pg esok dah kecut ! terima kasih sgt dgn produk hebat ni"* salah seorang customer saya yg dah bgi feedback selepas pakai royal propolis. 
Royal Propolis Foundation Alha Alfa
๐ŸFD propolis pertama di Malaysia
๐Ÿdi rumuskan khas daripada air liur lebah
๐Ÿdapat merawat kulit kusam & parut jerawat
๐Ÿmencantikkan texture kulit menggurutu
๐Ÿmenghasilkan matte finishing utk oily skin
๐Ÿsangat full coverage

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurahmalaysia
*ANDA ADA MASALAH DENGAN MUKA KUSAM HARIยฒ? DAH PAKAI MAKEUP TAPI SEJAM LEPASTU DAH CAIR ATAU CRACK?* . . *"saya SANGAT PUAS HATI bila pakai FOUNDATION ROYAL PROPOLIS ni. PAKAI PAGI TAPI SMPAI MALAM TAK CRACK. TAHAN ELOK. MUKA NAMPAK SERI LAGI MALAH BERTAMBAHยฒ GLOWING. JERAGAT, JERAWAT dgn PARUT JERAWAT HABIS COVER. MEMANG TERBAIKLAH FOUNDATION PROPOLIS ni sebab FULL COVERAGE!!! yang bestnya bila JERAWAT NAIK saya sapu dkt tempat jerawat sebelum tido, bangun pg esok dah kecut ! terima kasih sgt dgn produk hebat ni"* salah seorang customer saya yg dah bgi feedback selepas pakai royal propolis. Royal Propolis Foundation Alha Alfa ๐ŸFD propolis pertama di Malaysia ๐Ÿdi rumuskan khas daripada air liur lebah ๐Ÿdapat merawat kulit kusam & parut jerawat ๐Ÿmencantikkan texture kulit menggurutu ๐Ÿmenghasilkan matte finishing utk oily skin ๐Ÿsangat full coverage #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurahmalaysia 
AURI + MORRI
.
Kelebihan Foundation ALHA ALFA royal propolis foundation
๐Ÿ˜Šapa itu propolis? ๐Ÿ˜Air liur lebah yg merawat masalah kulit 
Kelebihan Foundation Alha Alfa๐Ÿ˜
๐Ÿ’—full coverage
๐Ÿ’—menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
๐Ÿ’—
๐Ÿ’—menjadikan kulit muka nampak glowing
๐Ÿ’—jln mudah utk mekap dgn cepat
๐Ÿ’—tidak berminyak
๐Ÿ’—tahan selama 12jam
๐Ÿ’—tidak bercapuk
๐Ÿ’—tidak merekah
๐Ÿ’—senang dipakai
๐Ÿ’—menutup parut jerawat,jeragat dan tanda lahir
๐Ÿ’—memutihkan kulit muka dgn kandungan vitamin c
๐Ÿ’—menutup lingkaran gelap bwh mata
๐Ÿ’—sesuai utk semua kulit wajah
๐Ÿ’—boleh dibawa solat
๐Ÿ’—melembapkan kulit wajah kualiti antabangsa pd harga mampu milik
๐Ÿ’—1 botol tahan 2 bln bergantung pd kekerapan penggunaan
๐Ÿ’—mengecutkan jerawat,hanya titik pd jerawat sblm tido dan biarkan semalaman

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurahmalaysia
AURI + MORRI . Kelebihan Foundation ALHA ALFA royal propolis foundation ๐Ÿ˜Šapa itu propolis? ๐Ÿ˜Air liur lebah yg merawat masalah kulit Kelebihan Foundation Alha Alfa๐Ÿ˜ ๐Ÿ’—full coverage ๐Ÿ’—menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ๐Ÿ’— ๐Ÿ’—menjadikan kulit muka nampak glowing ๐Ÿ’—jln mudah utk mekap dgn cepat ๐Ÿ’—tidak berminyak ๐Ÿ’—tahan selama 12jam ๐Ÿ’—tidak bercapuk ๐Ÿ’—tidak merekah ๐Ÿ’—senang dipakai ๐Ÿ’—menutup parut jerawat,jeragat dan tanda lahir ๐Ÿ’—memutihkan kulit muka dgn kandungan vitamin c ๐Ÿ’—menutup lingkaran gelap bwh mata ๐Ÿ’—sesuai utk semua kulit wajah ๐Ÿ’—boleh dibawa solat ๐Ÿ’—melembapkan kulit wajah kualiti antabangsa pd harga mampu milik ๐Ÿ’—1 botol tahan 2 bln bergantung pd kekerapan penggunaan ๐Ÿ’—mengecutkan jerawat,hanya titik pd jerawat sblm tido dan biarkan semalaman #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurahmalaysia 
Nous vous avons demandรฉ ร  quelles occasions vous buvez Russia Cola. Voici vos top 10 rรฉponses:
1. Pour vous rafraรฎchir quand if fait chaud 
2. A la soirรฉe avec vos amis 
3. Pour vous relaxer aprรจs le travail
4. Pour vous rebooster pendant le travail
5. Aprรจs le sport
6. Au pique-nique en famille
7. Dimanche dans lโ€™aprรจs-midi 
8. Aprรจs une nuit blanche
9. Pendent et aprรจs le sex 
10. Pour รฉpater vos invitรฉs 
#russiacola #occasiondress #robesoiree #robedesoirรฉe #soireedeguisee #dimanchematin #repashealthy #repasequilibre #repasdusoir #skinbooster #relaxer #soireeparisienne #soireefille #soireefilles #croisettecannes #mipcom #visitcannes #visitcotedazur #croisette #lacroisette #cannestourism #frenchrivieraconnect #thisismonaco #visitmonaco #aixenprovencetourism #recettecocktail #recettehealthy #recettehalloween #halloweenfood
Nous vous avons demandรฉ ร  quelles occasions vous buvez Russia Cola. Voici vos top 10 rรฉponses: 1. Pour vous rafraรฎchir quand if fait chaud 2. A la soirรฉe avec vos amis 3. Pour vous relaxer aprรจs le travail 4. Pour vous rebooster pendant le travail 5. Aprรจs le sport 6. Au pique-nique en famille 7. Dimanche dans lโ€™aprรจs-midi 8. Aprรจs une nuit blanche 9. Pendent et aprรจs le sex 10. Pour รฉpater vos invitรฉs #russiacola  #occasiondress  #robesoiree  #robedesoirรฉe  #soireedeguisee  #dimanchematin  #repashealthy  #repasequilibre  #repasdusoir  #skinbooster  #relaxer  #soireeparisienne  #soireefille  #soireefilles  #croisettecannes  #mipcom  #visitcannes  #visitcotedazur  #croisette  #lacroisette  #cannestourism  #frenchrivieraconnect  #thisismonaco  #visitmonaco  #aixenprovencetourism  #recettecocktail  #recettehealthy  #recettehalloween  #halloweenfood 
Microdermabrasie is een behandelmethode, die we toepassen om dode huidcellen te verwijderen en de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken.
Microdermabrasie is een middel om de huidstructuur te verbeteren, onderhuidse talgophopingen te verminderen, verheven littekenweefsel af te vlakken, ruwe en droge huid te verzachten en oppervlakkige pigmentvlekken te vervagen.
.
.
.
.
.
#microdermabrasie #haartransplantatie #happiness #huidversteviging #beautec #eindhoven #microneedling #skinbooster #mesotherapy #tcapeeling #sopranoice #xlhair #cellulite #acne #zorgverzekering #pigmentvlekken #skincare #oedeem #zwangerschapsmasker #melasma #viora #thankful #hyaluronzuur #vitaminec #collageen #profhilo #elastine #peeling #haarverlies
Microdermabrasie is een behandelmethode, die we toepassen om dode huidcellen te verwijderen en de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Microdermabrasie is een middel om de huidstructuur te verbeteren, onderhuidse talgophopingen te verminderen, verheven littekenweefsel af te vlakken, ruwe en droge huid te verzachten en oppervlakkige pigmentvlekken te vervagen. . . . . . #microdermabrasie  #haartransplantatie  #happiness  #huidversteviging  #beautec  #eindhoven  #microneedling  #skinbooster  #mesotherapy  #tcapeeling  #sopranoice  #xlhair  #cellulite  #acne  #zorgverzekering  #pigmentvlekken  #skincare  #oedeem  #zwangerschapsmasker  #melasma  #viora  #thankful  #hyaluronzuur  #vitaminec  #collageen  #profhilo  #elastine  #peeling  #haarverlies 
FERVI .
.
Kelebihan Foundation ALHA ALFA royal propolis foundation
๐Ÿ˜Šapa itu propolis? ๐Ÿ˜Air liur lebah yg merawat masalah kulit 
Kelebihan Foundation Alha Alfa๐Ÿ˜
๐Ÿ’—full coverage
๐Ÿ’—menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
๐Ÿ’—
๐Ÿ’—menjadikan kulit muka nampak glowing
๐Ÿ’—jln mudah utk mekap dgn cepat
๐Ÿ’—tidak berminyak
๐Ÿ’—tahan selama 12jam
๐Ÿ’—tidak bercapuk
๐Ÿ’—tidak merekah
๐Ÿ’—senang dipakai
๐Ÿ’—menutup parut jerawat,jeragat dan tanda lahir
๐Ÿ’—memutihkan kulit muka dgn kandungan vitamin c
๐Ÿ’—menutup lingkaran gelap bwh mata
๐Ÿ’—sesuai utk semua kulit wajah
๐Ÿ’—boleh dibawa solat
๐Ÿ’—melembapkan kulit wajah kualiti antabangsa pd harga mampu milik
๐Ÿ’—1 botol tahan 2 bln bergantung pd kekerapan penggunaan
๐Ÿ’—mengecutkan jerawat,hanya titik pd jerawat sblm tido dan biarkan semalaman

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurahmalaysia
FERVI . . Kelebihan Foundation ALHA ALFA royal propolis foundation ๐Ÿ˜Šapa itu propolis? ๐Ÿ˜Air liur lebah yg merawat masalah kulit Kelebihan Foundation Alha Alfa๐Ÿ˜ ๐Ÿ’—full coverage ๐Ÿ’—menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ๐Ÿ’— ๐Ÿ’—menjadikan kulit muka nampak glowing ๐Ÿ’—jln mudah utk mekap dgn cepat ๐Ÿ’—tidak berminyak ๐Ÿ’—tahan selama 12jam ๐Ÿ’—tidak bercapuk ๐Ÿ’—tidak merekah ๐Ÿ’—senang dipakai ๐Ÿ’—menutup parut jerawat,jeragat dan tanda lahir ๐Ÿ’—memutihkan kulit muka dgn kandungan vitamin c ๐Ÿ’—menutup lingkaran gelap bwh mata ๐Ÿ’—sesuai utk semua kulit wajah ๐Ÿ’—boleh dibawa solat ๐Ÿ’—melembapkan kulit wajah kualiti antabangsa pd harga mampu milik ๐Ÿ’—1 botol tahan 2 bln bergantung pd kekerapan penggunaan ๐Ÿ’—mengecutkan jerawat,hanya titik pd jerawat sblm tido dan biarkan semalaman #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurahmalaysia 
Kelebihan Foundation ALHA ALFA royal propolis foundation
๐Ÿ˜Šapa itu propolis? ๐Ÿ˜Air liur lebah yg merawat masalah kulit 
Kelebihan Foundation Alha Alfa๐Ÿ˜
๐Ÿ’—full coverage
๐Ÿ’—menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
๐Ÿ’—
๐Ÿ’—menjadikan kulit muka nampak glowing
๐Ÿ’—jln mudah utk mekap dgn cepat
๐Ÿ’—tidak berminyak
๐Ÿ’—tahan selama 12jam
๐Ÿ’—tidak bercapuk
๐Ÿ’—tidak merekah
๐Ÿ’—senang dipakai
๐Ÿ’—menutup parut jerawat,jeragat dan tanda lahir
๐Ÿ’—memutihkan kulit muka dgn kandungan vitamin c
๐Ÿ’—menutup lingkaran gelap bwh mata
๐Ÿ’—sesuai utk semua kulit wajah
๐Ÿ’—boleh dibawa solat
๐Ÿ’—melembapkan kulit wajah kualiti antabangsa pd harga mampu milik
๐Ÿ’—1 botol tahan 2 bln bergantung pd kekerapan penggunaan
๐Ÿ’—mengecutkan jerawat,hanya titik pd jerawat sblm tido dan biarkan semalaman

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurahmalaysia
Kelebihan Foundation ALHA ALFA royal propolis foundation ๐Ÿ˜Šapa itu propolis? ๐Ÿ˜Air liur lebah yg merawat masalah kulit Kelebihan Foundation Alha Alfa๐Ÿ˜ ๐Ÿ’—full coverage ๐Ÿ’—menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ๐Ÿ’— ๐Ÿ’—menjadikan kulit muka nampak glowing ๐Ÿ’—jln mudah utk mekap dgn cepat ๐Ÿ’—tidak berminyak ๐Ÿ’—tahan selama 12jam ๐Ÿ’—tidak bercapuk ๐Ÿ’—tidak merekah ๐Ÿ’—senang dipakai ๐Ÿ’—menutup parut jerawat,jeragat dan tanda lahir ๐Ÿ’—memutihkan kulit muka dgn kandungan vitamin c ๐Ÿ’—menutup lingkaran gelap bwh mata ๐Ÿ’—sesuai utk semua kulit wajah ๐Ÿ’—boleh dibawa solat ๐Ÿ’—melembapkan kulit wajah kualiti antabangsa pd harga mampu milik ๐Ÿ’—1 botol tahan 2 bln bergantung pd kekerapan penggunaan ๐Ÿ’—mengecutkan jerawat,hanya titik pd jerawat sblm tido dan biarkan semalaman #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurahmalaysia 
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk โ€œdolly lookโ€ (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau.. pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni okay!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
.
rm60 utk satu pallette !! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurah
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk โ€œdolly lookโ€ (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau.. pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni okay! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . . rm60 utk satu pallette !! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurah 
REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau.. pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni okay!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
.
rm60 utk satu pallette !! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurah
REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau.. pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni okay! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . . rm60 utk satu pallette !! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurah 
Terima kasih beauties atas kunjungan-nya dan mempercayai clinic kami untuk merawat kulit kalian. Happy Thursday beauties. ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ repost : @farida.nurhan
Terima kasih beauties atas kunjungan-nya dan mempercayai clinic kami untuk merawat kulit kalian. Happy Thursday beauties. ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ repost : @farida.nurhan
Terimakasih kak @mrezanugrah atas perawatan Instant Glowing di klinik kami. Terima kasih atas kepuasan hasilnya๐Ÿ™.
Repost : @mrezanugrah
Terimakasih kak @mrezanugrah atas perawatan Instant Glowing di klinik kami. Terima kasih atas kepuasan hasilnya๐Ÿ™. Repost : @mrezanugrah
Terima kasih Kak @fanylangit10  atas kunjungan-nya dan mempercayai clinic kami untuk merawat kulit kalian.๐Ÿ˜š๐Ÿ™ repost : @fanylangit10
Terima kasih Kak @fanylangit10 atas kunjungan-nya dan mempercayai clinic kami untuk merawat kulit kalian.๐Ÿ˜š๐Ÿ™ repost : @fanylangit10
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION.
.
MATTE FINISHING FOUNDATION
.
.
Terdapat 3 pilihn warna.
.
AURI - Light
.
FERVI - Medium
.
EDEL - Medium-dark
.
MORRI - Dark . .
โ€ผโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ HARGA : rm49.90 sahajaโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ betullll rm49.90 sahaja!!!โ€ผโ€ผโ€ผ
.
.
Kebaikan FOUNDATION ini : 
amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! โ€ผโ€ผ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurah
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. . MATTE FINISHING FOUNDATION . . Terdapat 3 pilihn warna. . AURI - Light . FERVI - Medium . EDEL - Medium-dark . MORRI - Dark . . โ€ผโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ HARGA : rm49.90 sahajaโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ betullll rm49.90 sahaja!!!โ€ผโ€ผโ€ผ . . Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! โ€ผโ€ผ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurah 
dah ramai simpan elok2 loose powder brand international n xcurang dah dgn loose powder kami..lagi2 yg warna PINK tuuuu!! muka fresh ala2 cukup darah mengalir satu muka tau! xde la pucat lesi..dalam gamba nampak berseri2 uols..ehhehe ok siapa nak loose powder, kami ada 2 jenis LOOSE POWDER... 1- MATTE FINISHING, 2- GLOW FINISHING... ok ape perbezaannya?
.
.
1- GLOW LOOSE POWDER : untuk mereka yg FLAWLESS tiada masalah PORES atau jerawat silakan pakai yg jenis ini! konfirm glow sepanjang hari๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
2- MATTE LOOSE POWDER : sesuai bagi mereka yg mengalami masalah jerawat pasir,jerawat timbul,pores terbuka! sekali korg sapu! ianya akan sembunyikan kehadiran jerawat ni tauuu..lebih2 lagi dalam gambar tau!
.
.
kedua2 jenis LOOSE POWDER ni ada 3 warna..
.
.
โ™ฅ PINK - sesuai utk semua jenis warna kulit utk nampak FRESH dan amat sesuai bagi mereka yg sudah BERUSIA
.
โ™ฅ TRANSLUCENT : sesuai utk semua jenis kulit
.
โ™ฅ BROWN : bagi mereka yg berkulit SAWO MATANG

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurah
dah ramai simpan elok2 loose powder brand international n xcurang dah dgn loose powder kami..lagi2 yg warna PINK tuuuu!! muka fresh ala2 cukup darah mengalir satu muka tau! xde la pucat lesi..dalam gamba nampak berseri2 uols..ehhehe ok siapa nak loose powder, kami ada 2 jenis LOOSE POWDER... 1- MATTE FINISHING, 2- GLOW FINISHING... ok ape perbezaannya? . . 1- GLOW LOOSE POWDER : untuk mereka yg FLAWLESS tiada masalah PORES atau jerawat silakan pakai yg jenis ini! konfirm glow sepanjang hari๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . 2- MATTE LOOSE POWDER : sesuai bagi mereka yg mengalami masalah jerawat pasir,jerawat timbul,pores terbuka! sekali korg sapu! ianya akan sembunyikan kehadiran jerawat ni tauuu..lebih2 lagi dalam gambar tau! . . kedua2 jenis LOOSE POWDER ni ada 3 warna.. . . โ™ฅ PINK - sesuai utk semua jenis warna kulit utk nampak FRESH dan amat sesuai bagi mereka yg sudah BERUSIA . โ™ฅ TRANSLUCENT : sesuai utk semua jenis kulit . โ™ฅ BROWN : bagi mereka yg berkulit SAWO MATANG #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurah 
Sape nak cari loose powder? Cuba Alha Alfa loose powder ni uols ๐Ÿ˜ Betul ke WATERPROOF? .. YES. INI SERIUSSSโ€ผKulit nampak smooth and gebu je tau.

Ada 3 tone color :
.
๐Ÿ’– Translucent : Utk kulit cerah hingga medium .
๐Ÿ’– Pink: utk kulit berusia atau kulit pucat nk nmpk fresh. Sesuai guna utk freshkan bwh mata
๐Ÿ’– Brown: utk tone kulit gelap @ sederhana gelap.

Boleh pilih matte/glow tau. Matte utk oily skin, glow utk kulit kering dan normal. Jom order skrg! ๐Ÿ˜Š Kalis air tau, power betul ๐Ÿ˜ฑ

#Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeup #makeupmurahmalaysia #serummurahmalaysia #makeupmurah
Sape nak cari loose powder? Cuba Alha Alfa loose powder ni uols ๐Ÿ˜ Betul ke WATERPROOF? .. YES. INI SERIUSSSโ€ผKulit nampak smooth and gebu je tau. Ada 3 tone color : . ๐Ÿ’– Translucent : Utk kulit cerah hingga medium . ๐Ÿ’– Pink: utk kulit berusia atau kulit pucat nk nmpk fresh. Sesuai guna utk freshkan bwh mata ๐Ÿ’– Brown: utk tone kulit gelap @ sederhana gelap. Boleh pilih matte/glow tau. Matte utk oily skin, glow utk kulit kering dan normal. Jom order skrg! ๐Ÿ˜Š Kalis air tau, power betul ๐Ÿ˜ฑ #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeup  #makeupmurahmalaysia  #serummurahmalaysia  #makeupmurah 
Mini Monday!
Minis are one of my absolute favorite ways to try products. Minis give you the opportunity to try before you take the plunge, and if youโ€™re a product junkie like me, itโ€™s a more practical way to grow your stash! These are some minis Iโ€™ve been absolutely loving! @commodity Rain is an absolute dream of a scent, it smells like like lemons and happy summers. @sundayriley Good Genes is such a game changer, it makes your skin feel (and look!) like a dream and Iโ€™m going to be so sad when this baby runs out. Also, this @makeupforeverus Skin Booster is a great mix-in for foundation, itโ€™s one of my favorite ways to sheer out foundation or concealer!
.โ€จ.
.
What are your favorite minis?
.โ€จ.
.
#thecosmeticcritique #cosmeticcritique #sundayriley #goodgenes #MUFE #skinbooster #commodity #styleyourcommodity #skincareflatlay #skincarejunkie #cleanbeauty #millennialpink #minimalpackaging #minimalist #skincarecommunity #kbeauty #skincareblogger #beautyflatlay #skingoals #skincaredaily #everydaymakeup #beautyblogger #miamiblogger #miamimakeup #discoverunder1k #igtopshelfie #makeupaddict #makeuptips #igskincare #skincare
Mini Monday! Minis are one of my absolute favorite ways to try products. Minis give you the opportunity to try before you take the plunge, and if youโ€™re a product junkie like me, itโ€™s a more practical way to grow your stash! These are some minis Iโ€™ve been absolutely loving! @commodity Rain is an absolute dream of a scent, it smells like like lemons and happy summers. @sundayriley Good Genes is such a game changer, it makes your skin feel (and look!) like a dream and Iโ€™m going to be so sad when this baby runs out. Also, this @makeupforeverus Skin Booster is a great mix-in for foundation, itโ€™s one of my favorite ways to sheer out foundation or concealer! .โ€จ. . What are your favorite minis? .โ€จ. . #thecosmeticcritique  #cosmeticcritique  #sundayriley  #goodgenes  #MUFE  #skinbooster  #commodity  #styleyourcommodity  #skincareflatlay  #skincarejunkie  #cleanbeauty  #millennialpink  #minimalpackaging  #minimalist  #skincarecommunity  #kbeauty  #skincareblogger  #beautyflatlay  #skingoals  #skincaredaily  #everydaymakeup  #beautyblogger  #miamiblogger  #miamimakeup  #discoverunder1k  #igtopshelfie  #makeupaddict  #makeuptips  #igskincare  #skincare 
READY STOKโค
.
Best kan kalau bangun pagi ada nampak barang makeup tersusun macam ni? Rasa macam duduk dalam syurga gittewwwwโ €
.โ €
Siapa dah collect alha alfa cosmetics ni?โ €
.โ €
Whatsapp 0193760221 to order๐Ÿ˜Š
Cod and postage availableโ €
.
#muamalaysiamakeupartist #muamalaysia #alhaalfa #alhalafacosmeticshq #alhaalfacosmetic #alhaalfaagent #alhaalfacosmeticssubangjaya #alhaalfablusher #alhaalfaspray #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsshahalam #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfalipmatte #alhaalfalovers #alhaalfatrustedreseller #alhaalfatranslucent #alhaalfalenses #codsubangjaya #codpetalingjaya #coduitmshahalam  #skinbooster #skinboosteralha #skinboosterserum #foundationbooster #abpbh31 #abpbh31xalhaalfa #setinfinitypro #setglowgemilang - #regrann
READY STOKโค . Best kan kalau bangun pagi ada nampak barang makeup tersusun macam ni? Rasa macam duduk dalam syurga gittewwwwโ € .โ € Siapa dah collect alha alfa cosmetics ni?โ € .โ € Whatsapp 0193760221 to order๐Ÿ˜Š Cod and postage availableโ € . #muamalaysiamakeupartist  #muamalaysia  #alhaalfa  #alhalafacosmeticshq  #alhaalfacosmetic  #alhaalfaagent  #alhaalfacosmeticssubangjaya  #alhaalfablusher  #alhaalfaspray  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsshahalam  #alhaalfacushionglowblusher  #alhaalfalipmatte  #alhaalfalovers  #alhaalfatrustedreseller  #alhaalfatranslucent  #alhaalfalenses  #codsubangjaya  #codpetalingjaya  #coduitmshahalam  #skinbooster  #skinboosteralha  #skinboosterserum  #foundationbooster  #abpbh31  #abpbh31xalhaalfa  #setinfinitypro  #setglowgemilang  - #regrann 
Hi pretty ladies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜,
.
.
Uollss pernah cuba tak #AlhaAlfaCosmetics product ? .
.
And tahu tak di #AlhaAlfaCosmetics, kami bukan sahaja pentingkan kecantikan kulit yang sementara , tapi juga jangkaa yang panjang ๐Ÿ˜˜. .
.
Sebab itu setiap product yang HQ keluarkan ada kebaikan n keunikan tersendiri . 
Supaya wanita2 cantik di luar sana dapat menjadi cantik sepanjang masa bersama makeup atau tidak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Jom tengok kelebihan product ALHA ALFA COSMETICS ๐Ÿ˜˜. .
.
๐Ÿ’ž#FOUNDATIONPROPOLIS : Antibiotic yang merawat bakteria jahat di atas kulit dan menyembuhkan luka3 di atas kulit wajah. Cth nya : (Jerawat )
.
.
๐Ÿ’ž#SKINBOOSTER : ABSTRACT TIMUN ( COOLING EFFECT, VIT - BRIGHTENING ,  Lanolin -effect flawless utk skin ) .
.
๐Ÿ’ž#LIPSTICK : FISH COLLAGEN (utk merawat bibir yang kering dan hitam ) .
.
๐Ÿ’ž#BLUSHER : BIJI ANGGUR ( merawat jeragat pada wajah ) .
.
๐Ÿ’ž#SPRAYMAKEUP :  PITERA ( memberi kesan awet muda , Centella : smoothing kulit yang tidak sihat & melembap kan kulit, Alovera - melembapkan wajah anda sepanjang hari) .
.
๐Ÿ’ž#FOUNDATIONBOOSTER - Ketahanan makeup yang berterusan tanpa meningalkn kesan ๐Ÿ’“. .
.
Hope youalls enjoy dpaat serba sedikit info , kalau nk tahu lebih,
Mai roger akak k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
http://www.wasap.my/60167783403
#Whatsapp_0167783403
Atau click link wsapp di BIO k
.
.
#OriginalAlfaAlfa #Cosmetic #Skincare #AlhaAlfa #GlowCreator #ABPBH #AyshaAlamTeam #SkinBoosterSerum #Foundation #radiantprimerspray #Foundation #MatteFoundation #SetInfinity #GlowGemilang #AyshaAlamTeam #DeliverHariHari #AlhaAlfaPuchong #AlhaAlfaBandarSaujanaPutra #AlhaAlfaEquine #AlhaAlfaPutraHeight #AlhaAlfaPutrajaya #AlhaAlfaCyberjaya #AlfaAlfaCosmeticPuchong #AlhaAlfaCosmeticBandarSaujanaPutra
Hi pretty ladies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜, . . Uollss pernah cuba tak #AlhaAlfaCosmetics  product ? . . And tahu tak di #AlhaAlfaCosmetics , kami bukan sahaja pentingkan kecantikan kulit yang sementara , tapi juga jangkaa yang panjang ๐Ÿ˜˜. . . Sebab itu setiap product yang HQ keluarkan ada kebaikan n keunikan tersendiri . Supaya wanita2 cantik di luar sana dapat menjadi cantik sepanjang masa bersama makeup atau tidak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Jom tengok kelebihan product ALHA ALFA COSMETICS ๐Ÿ˜˜. . . ๐Ÿ’ž#FOUNDATIONPROPOLIS  : Antibiotic yang merawat bakteria jahat di atas kulit dan menyembuhkan luka3 di atas kulit wajah. Cth nya : (Jerawat ) . . ๐Ÿ’ž#SKINBOOSTER  : ABSTRACT TIMUN ( COOLING EFFECT, VIT - BRIGHTENING , Lanolin -effect flawless utk skin ) . . ๐Ÿ’ž#LIPSTICK  : FISH COLLAGEN (utk merawat bibir yang kering dan hitam ) . . ๐Ÿ’ž#BLUSHER  : BIJI ANGGUR ( merawat jeragat pada wajah ) . . ๐Ÿ’ž#SPRAYMAKEUP  : PITERA ( memberi kesan awet muda , Centella : smoothing kulit yang tidak sihat & melembap kan kulit, Alovera - melembapkan wajah anda sepanjang hari) . . ๐Ÿ’ž#FOUNDATIONBOOSTER  - Ketahanan makeup yang berterusan tanpa meningalkn kesan ๐Ÿ’“. . . Hope youalls enjoy dpaat serba sedikit info , kalau nk tahu lebih, Mai roger akak k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ http://www.wasap.my/60167783403 #Whatsapp_0167783403  Atau click link wsapp di BIO k . . #OriginalAlfaAlfa  #Cosmetic  #Skincare  #AlhaAlfa  #GlowCreator  #ABPBH  #AyshaAlamTeam  #SkinBoosterSerum  #Foundation  #radiantprimerspray  #Foundation  #MatteFoundation  #SetInfinity  #GlowGemilang  #AyshaAlamTeam  #DeliverHariHari  #AlhaAlfaPuchong  #AlhaAlfaBandarSaujanaPutra  #AlhaAlfaEquine  #AlhaAlfaPutraHeight  #AlhaAlfaPutrajaya  #AlhaAlfaCyberjaya  #AlfaAlfaCosmeticPuchong  #AlhaAlfaCosmeticBandarSaujanaPutra 
Hi pretty ladies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜,
.
.
Uollss pernah cuba tak #AlhaAlfaCosmetics product ? .
.
And tahu tak di #AlhaAlfaCosmetics, kami bukan sahaja pentingkan kecantikan kulit yang sementara , tapi juga jangkaa yang panjang ๐Ÿ˜˜. .
.
Sebab itu setiap product yang HQ keluarkan ada kebaikan n keunikan tersendiri . 
Supaya wanita2 cantik di luar sana dapat menjadi cantik sepanjang masa bersama makeup atau tidak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Jom tengok kelebihan product ALHA ALFA COSMETICS ๐Ÿ˜˜. .
.
๐Ÿ’ž#FOUNDATIONPROPOLIS : Antibiotic yang merawat bakteria jahat di atas kulit dan menyembuhkan luka3 di atas kulit wajah. Cth nya : (Jerawat )
.
.
๐Ÿ’ž#SKINBOOSTER : ABSTRACT TIMUN ( COOLING EFFECT, VIT - BRIGHTENING ,  Lanolin -effect flawless utk skin ) .
.
๐Ÿ’ž#LIPSTICK : FISH COLLAGEN (utk merawat bibir yang kering dan hitam ) .
.
๐Ÿ’ž#BLUSHER : BIJI ANGGUR ( merawat jeragat pada wajah ) .
.
๐Ÿ’ž#SPRAYMAKEUP :  PITERA ( memberi kesan awet muda , Centella : smoothing kulit yang tidak sihat & melembap kan kulit, Alovera - melembapkan wajah anda sepanjang hari) .
.
๐Ÿ’ž#FOUNDATIONBOOSTER - Ketahanan makeup yang berterusan tanpa meningalkn kesan ๐Ÿ’“. .
.
Hope youalls enjoy dpaat serba sedikit info , kalau nk tahu lebih,
Mai roger akak k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
http://www.wasap.my/60167783403
#Whatsapp_0167783403
Atau click link wsapp di BIO k
.
.
#OriginalAlfaAlfa #Cosmetic #Skincare #AlhaAlfa #GlowCreator #ABPBH #AyshaAlamTeam #SkinBoosterSerum #Foundation #radiantprimerspray #Foundation #MatteFoundation #SetInfinity #GlowGemilang #AyshaAlamTeam #DeliverHariHari #AlhaAlfaPuchong #AlhaAlfaBandarSaujanaPutra #AlhaAlfaEquine #AlhaAlfaPutraHeight #AlhaAlfaPutrajaya #AlhaAlfaCyberjaya #AlfaAlfaCosmeticPuchong #AlhaAlfaCosmeticBandarSaujanaPutra
Hi pretty ladies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜, . . Uollss pernah cuba tak #AlhaAlfaCosmetics  product ? . . And tahu tak di #AlhaAlfaCosmetics , kami bukan sahaja pentingkan kecantikan kulit yang sementara , tapi juga jangkaa yang panjang ๐Ÿ˜˜. . . Sebab itu setiap product yang HQ keluarkan ada kebaikan n keunikan tersendiri . Supaya wanita2 cantik di luar sana dapat menjadi cantik sepanjang masa bersama makeup atau tidak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Jom tengok kelebihan product ALHA ALFA COSMETICS ๐Ÿ˜˜. . . ๐Ÿ’ž#FOUNDATIONPROPOLIS  : Antibiotic yang merawat bakteria jahat di atas kulit dan menyembuhkan luka3 di atas kulit wajah. Cth nya : (Jerawat ) . . ๐Ÿ’ž#SKINBOOSTER  : ABSTRACT TIMUN ( COOLING EFFECT, VIT - BRIGHTENING , Lanolin -effect flawless utk skin ) . . ๐Ÿ’ž#LIPSTICK  : FISH COLLAGEN (utk merawat bibir yang kering dan hitam ) . . ๐Ÿ’ž#BLUSHER  : BIJI ANGGUR ( merawat jeragat pada wajah ) . . ๐Ÿ’ž#SPRAYMAKEUP  : PITERA ( memberi kesan awet muda , Centella : smoothing kulit yang tidak sihat & melembap kan kulit, Alovera - melembapkan wajah anda sepanjang hari) . . ๐Ÿ’ž#FOUNDATIONBOOSTER  - Ketahanan makeup yang berterusan tanpa meningalkn kesan ๐Ÿ’“. . . Hope youalls enjoy dpaat serba sedikit info , kalau nk tahu lebih, Mai roger akak k๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ http://www.wasap.my/60167783403 #Whatsapp_0167783403  Atau click link wsapp di BIO k . . #OriginalAlfaAlfa  #Cosmetic  #Skincare  #AlhaAlfa  #GlowCreator  #ABPBH  #AyshaAlamTeam  #SkinBoosterSerum  #Foundation  #radiantprimerspray  #Foundation  #MatteFoundation  #SetInfinity  #GlowGemilang  #AyshaAlamTeam  #DeliverHariHari  #AlhaAlfaPuchong  #AlhaAlfaBandarSaujanaPutra  #AlhaAlfaEquine  #AlhaAlfaPutraHeight  #AlhaAlfaPutrajaya  #AlhaAlfaCyberjaya  #AlfaAlfaCosmeticPuchong  #AlhaAlfaCosmeticBandarSaujanaPutra 
Ada pelajar a.k.a buat service make up nak  try skin booster.Katanya nak cantikkan lagi  makeup bila customer mintak make up badjet.Korang ghase???? Pelajar pon buat side income! 
Come on la korang. Cinonet pon pandai pilih? Harga rm50 syg2 ea..Fuh budakยฒ sekarang memang advance.

#skinbooster Alha Alfa ini seperti serum.Apply sebelum sapu fd.Effect glowing mmg ketara.โค๏ธ
Ada pelajar a.k.a buat service make up nak try skin booster.Katanya nak cantikkan lagi makeup bila customer mintak make up badjet.Korang ghase???? Pelajar pon buat side income! Come on la korang. Cinonet pon pandai pilih? Harga rm50 syg2 ea..Fuh budakยฒ sekarang memang advance. #skinbooster  Alha Alfa ini seperti serum.Apply sebelum sapu fd.Effect glowing mmg ketara.โค๏ธ
ALHAย ALFA FOUNDATION BOOSTER

Foundation Booster โ€” yang terkini dari Alha Alfa.
.
RM50
.
EXCLUDE POSTAGE .
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Fungsi foundation booster : โ‡ makeup tahan lama
โ‡ rasa pkai foundation macam tak pakai bedak
โ‡ pakai foundation xnak pkai bedak.
โ‡ foundation lebih cepat meresap dimuka
โ‡ muka lebih fresh, natural, glow & healthy
.
CARA GUNA : titikkan 1/2 drop ataupun 1 drop ke dalam foundation untuk kesan yang lebih natural dan glow..
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/orderalhaalfa
#alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation  #foundationviral  #alhaalfaglowcreator #alhaalfasnailapplicator 
#alhaalfamakeup #alhaalfalipmatte #skinbooster #serumbooster #foundationbooster  #alhaalfablusher #alhaalfatranslucent #alhaalfatrustedreseller #alhalafacosmetics #alhaalfalovers #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfaspray
#makeupmurah #makeupmurahmalaysia
#foundationmurah #organikproduk #organicproduct #produkkecantikan #produkkecantikanmurahmalaysia
#alhaalfakualalumpur
#alhaalfapetalingjaya
ALHAย ALFA FOUNDATION BOOSTER Foundation Booster โ€” yang terkini dari Alha Alfa. . RM50 . EXCLUDE POSTAGE . . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Fungsi foundation booster : โ‡ makeup tahan lama โ‡ rasa pkai foundation macam tak pakai bedak โ‡ pakai foundation xnak pkai bedak. โ‡ foundation lebih cepat meresap dimuka โ‡ muka lebih fresh, natural, glow & healthy . CARA GUNA : titikkan 1/2 drop ataupun 1 drop ke dalam foundation untuk kesan yang lebih natural dan glow.. To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://www.wasap.my/+60139245842/orderalhaalfa #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #foundationviral  #alhaalfaglowcreator  #alhaalfasnailapplicator  #alhaalfamakeup  #alhaalfalipmatte  #skinbooster  #serumbooster  #foundationbooster  #alhaalfablusher  #alhaalfatranslucent  #alhaalfatrustedreseller  #alhalafacosmetics  #alhaalfalovers  #alhaalfacushionglowblusher  #alhaalfaspray  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #foundationmurah  #organikproduk  #organicproduct  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurahmalaysia  #alhaalfakualalumpur  #alhaalfapetalingjaya 
dah try ke semi-matte lipstick kegilaan ramai ni?? ada 12 warna menarik! siapa nak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
.
RM40 only! (Tidak termasuk postage)
.
.
.
harga : rm40.00 only!!
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/orderalhaalfa
#alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation  #foundationviral  #alhaalfaglowcreator #alhaalfasnailapplicator 
#alhaalfamakeup #alhaalfalipmatte #skinbooster #serumbooster #foundationbooster  #alhaalfablusher #alhaalfatranslucent #alhaalfatrustedreseller #alhalafacosmetics #alhaalfalovers #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfaspray
#makeupmurah #makeupmurahmalaysia
#foundationmurah #organikproduk #organicproduct #produkkecantikan #produkkecantikanmurahmalaysia
#alhaalfakualalumpur
#alhaalfapetalingjaya
dah try ke semi-matte lipstick kegilaan ramai ni?? ada 12 warna menarik! siapa nak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . . RM40 only! (Tidak termasuk postage) . . . harga : rm40.00 only!! To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://www.wasap.my/+60139245842/orderalhaalfa #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #foundationviral  #alhaalfaglowcreator  #alhaalfasnailapplicator  #alhaalfamakeup  #alhaalfalipmatte  #skinbooster  #serumbooster  #foundationbooster  #alhaalfablusher  #alhaalfatranslucent  #alhaalfatrustedreseller  #alhalafacosmetics  #alhaalfalovers  #alhaalfacushionglowblusher  #alhaalfaspray  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #foundationmurah  #organikproduk  #organicproduct  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurahmalaysia  #alhaalfakualalumpur  #alhaalfapetalingjaya 
Jom kita p posto dulu... ALHAMDULILLAH makin ramai yg dah jatuh cinta dengan produk ALHAALFACOSMETIC ni... Siapa-siapa nak selit order boleh dm atau whatsapp humai kay๐Ÿ˜Š Click je link kat bio humai kayh.
.
#alhaalfacosmetics 
#skinbooster #alhaalfa #makeupmurah #setgemilang #fdpropolis #muakl #muamalaysia #alhaalfabangi
Tydlig bild pรฅ effekten av profhilo. Ansikte, hals och dekolletage. En av tvรฅ hรคnder behandlade. Passa pรฅ! Introduktionspris 20% pรฅ ord. pris. HTTP://Theresemassageochfiller.bokadirekt.se #profhilo #aliaxin #profilotreatment #antiaging #neck #decoltage #hands #skinbooster #bioremodeling #klarna
BB Glow Plus Booster Treatment RM250 only ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• . .
#bbskin #bbwlovers #bbglow #koreanskin #koreantech #kulitcantik #spamurahkl #facialbabyskin #skinbooster #pigmentasitreatment
Kantung mata bikin kamu tidak percaya diri??? Kulit wajah kering, kusam? 
Dengan filler kantong mata & filler skin booster.
Perawatan ini terbukti hasilnya, efek yang di dapat langsung menyehatkan kulit dari dalam kulit lebih sehat, kenyal, glowing & bebas kantung mata.
Dikerjakan langsung oleh dokter ahli loris,aman tanpa efek samping. Tahan hingga 1tahun lho!!!! ๐Ÿ’ฐfiller skin booster diskon hingga 800rb
๐Ÿ’ฐfiller asia kantung mata diskon 50%

Ayo reservasi!!! STOCK TERBATAS. ๐Ÿ’‹Crown Life With Beauty ๐Ÿ’‹

More info :
๐Ÿ“ž Phone/Wa : 081515824449
โ˜Ž Phone Office : 0341-4377583
๐Ÿ“ฒ Bbm : DA8B7365
๐Ÿ“ฑ Instagram : Lorismalang
๐Ÿ“ก Facebook : Loris Malang
๐ŸŒŽ website : www.loris.id
๐Ÿ“ง Email : Lorismalang@gmail.com
๐Ÿก Alamat : Jl.  Soekarno Hatta  Kav. D A. 500 (Ruko Pecel  Bu Tinuk)

#fillerhidung
#fillerkantungmata
#fillerbibir 
#fillerdagu 
#skinbooster 
#restylane 
#fillerindonesia 
#klinikecantikanbatu 
#klinikkecantikansurabaya 
#klinikkecantikanmalang 
#skincaremalang 
#lorismalang
Kantung mata bikin kamu tidak percaya diri??? Kulit wajah kering, kusam? Dengan filler kantong mata & filler skin booster. Perawatan ini terbukti hasilnya, efek yang di dapat langsung menyehatkan kulit dari dalam kulit lebih sehat, kenyal, glowing & bebas kantung mata. Dikerjakan langsung oleh dokter ahli loris,aman tanpa efek samping. Tahan hingga 1tahun lho!!!! ๐Ÿ’ฐfiller skin booster diskon hingga 800rb ๐Ÿ’ฐfiller asia kantung mata diskon 50% Ayo reservasi!!! STOCK TERBATAS. ๐Ÿ’‹Crown Life With Beauty ๐Ÿ’‹ More info : ๐Ÿ“ž Phone/Wa : 081515824449 โ˜Ž Phone Office : 0341-4377583 ๐Ÿ“ฒ Bbm : DA8B7365 ๐Ÿ“ฑ Instagram : Lorismalang ๐Ÿ“ก Facebook : Loris Malang ๐ŸŒŽ website : www.loris.id ๐Ÿ“ง Email : Lorismalang@gmail.com ๐Ÿก Alamat : Jl. Soekarno Hatta Kav. D A. 500 (Ruko Pecel Bu Tinuk) #fillerhidung  #fillerkantungmata  #fillerbibir  #fillerdagu  #skinbooster  #restylane  #fillerindonesia  #klinikecantikanbatu  #klinikkecantikansurabaya  #klinikkecantikanmalang  #skincaremalang  #lorismalang 
Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. ๐Ÿคฃ
.
Mudah je uolls. .
Pertama pakai #skinbooster sesiap dari rumah. Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. ๐Ÿ˜˜
.
Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. .
.
Step mekap iools senang je. Blend #fdboosteralha dalam #fdpropolisalha pastu terus je dap2 pakai beauty blender. .
Reason pakai fd booster sebab nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls ๐Ÿ˜
.
Ehhh susahh ke?? Senang kan. ๐Ÿ˜š
.
Happy Working ! ๐Ÿค—
#alhaalfaklia
#alhaalfaseremban 
#alhaalfateam #teamkakleen .
.
.
Wasap kak leen 0143262127 
Cod #serembancenterpoint #mcdnipis #chikingseremban
Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. ๐Ÿคฃ . Mudah je uolls. . Pertama pakai #skinbooster  sesiap dari rumah. Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. ๐Ÿ˜˜ . Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. . . Step mekap iools senang je. Blend #fdboosteralha  dalam #fdpropolisalha  pastu terus je dap2 pakai beauty blender. . Reason pakai fd booster sebab nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster  boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls ๐Ÿ˜ . Ehhh susahh ke?? Senang kan. ๐Ÿ˜š . Happy Working ! ๐Ÿค— #alhaalfaklia  #alhaalfaseremban  #alhaalfateam  #teamkakleen  . . . Wasap kak leen 0143262127 Cod #serembancenterpoint  #mcdnipis  #chikingseremban 
Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. ๐Ÿคฃ
.
Mudah je uolls. .
Pertama pakai #skinbooster sesiap dari rumah. Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. ๐Ÿ˜˜
.
Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. .
.
Step mekap iools senang je. Blend #fdboosteralha dalam #fdpropolisalha pastu terus je dap2 pakai beauty blender. .
Reason pakai fd booster sebab nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls ๐Ÿ˜
.
Ehhh susahh ke?? Senang kan. ๐Ÿ˜š
.
Happy Working ! ๐Ÿค—
#alhaalfaklia
#alhaalfaseremban 
#alhaalfateam #teamkakleen .
.
.
Wasap kak leen 0143262127 
Cod #serembancenterpoint #mcdnipis #chikingseremban
Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. ๐Ÿคฃ . Mudah je uolls. . Pertama pakai #skinbooster  sesiap dari rumah. Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. ๐Ÿ˜˜ . Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. . . Step mekap iools senang je. Blend #fdboosteralha  dalam #fdpropolisalha  pastu terus je dap2 pakai beauty blender. . Reason pakai fd booster sebab nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster  boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls ๐Ÿ˜ . Ehhh susahh ke?? Senang kan. ๐Ÿ˜š . Happy Working ! ๐Ÿค— #alhaalfaklia  #alhaalfaseremban  #alhaalfateam  #teamkakleen  . . . Wasap kak leen 0143262127 Cod #serembancenterpoint  #mcdnipis  #chikingseremban 
Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. ๐Ÿคฃ
.
Mudah je uolls. .
Pertama pakai #skinbooster sesiap dari rumah. Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. ๐Ÿ˜˜
.
Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. .
.
Step mekap iools senang je. Blend #fdboosteralha dalam #fdpropolisalha pastu terus je dap2 pakai beauty blender. .
Reason pakai fd booster sebab nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls ๐Ÿ˜
.
Ehhh susahh ke?? Senang kan. ๐Ÿ˜š
.
Happy Working ! ๐Ÿค—
#alhaalfaklia
#alhaalfaseremban 
#alhaalfateam #teamkakleen .
.
.
Wasap kak leen 0143262127 
Cod #serembancenterpoint #mcdnipis #chikingseremban
Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. ๐Ÿคฃ . Mudah je uolls. . Pertama pakai #skinbooster  sesiap dari rumah. Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. ๐Ÿ˜˜ . Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. . . Step mekap iools senang je. Blend #fdboosteralha  dalam #fdpropolisalha  pastu terus je dap2 pakai beauty blender. . Reason pakai fd booster sebab nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster  boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls ๐Ÿ˜ . Ehhh susahh ke?? Senang kan. ๐Ÿ˜š . Happy Working ! ๐Ÿค— #alhaalfaklia  #alhaalfaseremban  #alhaalfateam  #teamkakleen  . . . Wasap kak leen 0143262127 Cod #serembancenterpoint  #mcdnipis  #chikingseremban 
READY STOK
Alha Alfa Kuala Selangor ๐Ÿ’•SKIN SERUM BOOSTER by AlhaAlfaCosmetics๐Ÿ’•

Intensive Repair Make-up Serum nie mampu membunuh jerawat2 yg bakal muncul tauuu.. mampu mecerahkan kulit & buat kulit nampak cerah berseri naturally gituuu.. Tak caya???. Meh I'olls belanja sikit testimoni real using this serum. ..
Sape pernah ambil service makeup/attend makeup class dengan Alha mesti kenal. Ni la Mell, manager Dato Alha. ..
Mell yang dulu bukan lah mell yang sekarang. Dulu hitam manis, sekarang dah sawo matang ๐Ÿ˜„gituuww..
..
Tu bukan pakai product bermecury untuk cerah seawal 7 hari yea. ๐Ÿ™…๐ŸปSanggup dia jadi bahan uji kaji untuk buktikan hasil pakai Skin Booster Alha.

Bukan takat cerahkan kulit, kulit jadi anjal, jerawat kecut, parut pudar dan jeragat pun kurang. Depa yang laki pun dah cantik, kita bila lagi? ๐Ÿคฃ

Active ingredients :๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”๏ธTitanium Dioxide (pelindung matahari)
โœ”๏ธStearyl Dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
โœ”๏ธPropylene Glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
โœ”๏ธLanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
โœ”๏ธGlyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah) ๐Ÿ’Anti-acne, Anti-allergic, Reduce redness, Reduce scars, Skin Brightening within 7-14days result (depend on individu), Whitening, Help skin shine with bright naturally.

#skinbooster
#alhaalfacosmetics
#boosteralhaalfa
#serumbooster
#skinserumbooster
READY STOK Alha Alfa Kuala Selangor ๐Ÿ’•SKIN SERUM BOOSTER by AlhaAlfaCosmetics๐Ÿ’• Intensive Repair Make-up Serum nie mampu membunuh jerawat2 yg bakal muncul tauuu.. mampu mecerahkan kulit & buat kulit nampak cerah berseri naturally gituuu.. Tak caya???. Meh I'olls belanja sikit testimoni real using this serum. .. Sape pernah ambil service makeup/attend makeup class dengan Alha mesti kenal. Ni la Mell, manager Dato Alha. .. Mell yang dulu bukan lah mell yang sekarang. Dulu hitam manis, sekarang dah sawo matang ๐Ÿ˜„gituuww.. .. Tu bukan pakai product bermecury untuk cerah seawal 7 hari yea. ๐Ÿ™…๐ŸปSanggup dia jadi bahan uji kaji untuk buktikan hasil pakai Skin Booster Alha. Bukan takat cerahkan kulit, kulit jadi anjal, jerawat kecut, parut pudar dan jeragat pun kurang. Depa yang laki pun dah cantik, kita bila lagi? ๐Ÿคฃ Active ingredients :๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”๏ธTitanium Dioxide (pelindung matahari) โœ”๏ธStearyl Dimethicone ( melembutkan tekstur kulit) โœ”๏ธPropylene Glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas) โœ”๏ธLanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing) โœ”๏ธGlyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah) ๐Ÿ’Anti-acne, Anti-allergic, Reduce redness, Reduce scars, Skin Brightening within 7-14days result (depend on individu), Whitening, Help skin shine with bright naturally. #skinbooster  #alhaalfacosmetics  #boosteralhaalfa  #serumbooster  #skinserumbooster 
Bioestimuladores injetรกveis melhoram a firmeza da pele e tratam rugas porque estimulam a produรงรฃo de colรกgeno. Alguns exemplos:
Volite รฉ รกcido hialurรดnico, aplicado em diversos pontos, uma sessรฃo, com duraรงรฃo de 10 meses.
Ellansรฉ, policaprolactona, tem efeito de preenchimento e pode durar atรฉ 4 anos. 
Radiesse (hidroxiapatita) e Sculptra (รกcido polilรกtico) sรฃo liberados para uso facial e corporal, e seus efeitos aparecem ao redor da terceira sessรฃo. 
Procure um Dermatologista para saber qual bioestimulador รฉ melhor para vocรช ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
.
.
#dermatologistasbd #dermatologistasabe 
#bioestimulador #skinbooster #colageno #volite #ellanse #radiesse #sculptra
Bioestimuladores injetรกveis melhoram a firmeza da pele e tratam rugas porque estimulam a produรงรฃo de colรกgeno. Alguns exemplos: Volite รฉ รกcido hialurรดnico, aplicado em diversos pontos, uma sessรฃo, com duraรงรฃo de 10 meses. Ellansรฉ, policaprolactona, tem efeito de preenchimento e pode durar atรฉ 4 anos. Radiesse (hidroxiapatita) e Sculptra (รกcido polilรกtico) sรฃo liberados para uso facial e corporal, e seus efeitos aparecem ao redor da terceira sessรฃo. Procure um Dermatologista para saber qual bioestimulador รฉ melhor para vocรช ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . . #dermatologistasbd  #dermatologistasabe  #bioestimulador  #skinbooster  #colageno  #volite  #ellanse  #radiesse  #sculptra 
CIOF Estetica odontolรณgica  estamos esperando vocรช #โœ”MARQUE AGORA MESMO SUA AVALIAร‡รƒO โžก๏ธ RUA ANTร”NIO GABRIEL DO AMARAL 161
TEL: (11)4412-5899 / (11) 95149-0002 whats

#realizandosonhos #Dentistacomamor #SistemaCadcam #LipodePapada #Skinbooster #Lentesdecontato #Botox #Bichectomia #rejuvenescimentofacial #prรณtese #implantodontia #endodontia #ortodontia #atibaia #atibaiacity #dentistaatibaia #odontologia #odonto #odontoatibaia #sorriso #cuidedoseusorriso #cirurgia #cirurgiafacial #beautiful #rejuvenescimentoorofacial  #clareamentodentario #toxinabotulรญnica
CIOF Estetica odontolรณgica estamos esperando vocรช #โœ”MARQUE AGORA MESMO SUA AVALIAร‡รƒO โžก๏ธ RUA ANTร”NIO GABRIEL DO AMARAL 161 TEL: (11)4412-5899 / (11) 95149-0002 whats #realizandosonhos  #Dentistacomamor  #SistemaCadcam  #LipodePapada  #Skinbooster  #Lentesdecontato  #Botox  #Bichectomia  #rejuvenescimentofacial  #prรณtese  #implantodontia  #endodontia  #ortodontia  #atibaia  #atibaiacity  #dentistaatibaia  #odontologia  #odonto  #odontoatibaia  #sorriso  #cuidedoseusorriso  #cirurgia  #cirurgiafacial  #beautiful  #rejuvenescimentoorofacial  #clareamentodentario  #toxinabotulรญnica 
Como vocรช quer envelhecer?
A todo momento estamos envelhecendo, isso inclui uma remodelaรงรฃo ossea, alteraรงรฃo de tonus muscular,alteraรงรตes nos compartimentos de gordura da face, alteraรงรตes de pele... Bons habitos alimentares, qualidade do sono,controle do stress, atividade fisica, entre outros, permitem uma qualidade de vida melhor. 
A Harmonizaรงรฃo Orofacial รฉ um conjunto de procedimentos terapรชuticos, funcionais/ estรฉticos, nรฃo invasivos ou minimamente invasivos, que tem como objetivo restabelecer a harmonia orofacial perdida com o processo de envelhecimento? 
Para saber mais, agende a sua consulta pelo whatsapp (11) 972320529, ou inbox!! #skinboosters  #harmonizacaofacial #toxinabotulinica #preenchimentolabial  #lipodepapada #fiosdepdo #envelhecimento #skinbooster #microagulhamento
Como vocรช quer envelhecer? A todo momento estamos envelhecendo, isso inclui uma remodelaรงรฃo ossea, alteraรงรฃo de tonus muscular,alteraรงรตes nos compartimentos de gordura da face, alteraรงรตes de pele... Bons habitos alimentares, qualidade do sono,controle do stress, atividade fisica, entre outros, permitem uma qualidade de vida melhor. A Harmonizaรงรฃo Orofacial รฉ um conjunto de procedimentos terapรชuticos, funcionais/ estรฉticos, nรฃo invasivos ou minimamente invasivos, que tem como objetivo restabelecer a harmonia orofacial perdida com o processo de envelhecimento? Para saber mais, agende a sua consulta pelo whatsapp (11) 972320529, ou inbox!! #skinboosters  #harmonizacaofacial  #toxinabotulinica  #preenchimentolabial  #lipodepapada  #fiosdepdo  #envelhecimento  #skinbooster  #microagulhamento 
It's COMPETITION time in the salon!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ You have time until the end of November๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ For every ๐Ÿ‘ and share with your ๐Ÿ‘ญ we will add you to the draw for this amazing Price and you will win yourself a early Xmas gift 
So what can you win;

1 x 45 min Skin Booster facial. #skinbooster #juliettearmand
1 x 30 min lemongrass Relaxing Massage. #relaxmassage #africology
1 x  Spraytan Treatment #colourmebronze 
Value $200

10 x 1 each individual spray tans for 10 people.

Start Sharing with your friends they might just win a spray tan with you.
.
.
.
.
#competitiontime #dickybeach #currimundi #littlemountain #kawana #caloundra #uplift #facial #relaxation #africology #juliettearmand #peel #spraytan #friends #competition #win #kawana #dickeybeach #littlemountain #kawanawaters #caloundra #currimundibeach #currimundibeach #visitcaloundra
It's COMPETITION time in the salon!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ You have time until the end of November๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ For every ๐Ÿ‘ and share with your ๐Ÿ‘ญ we will add you to the draw for this amazing Price and you will win yourself a early Xmas gift So what can you win; 1 x 45 min Skin Booster facial. #skinbooster  #juliettearmand  1 x 30 min lemongrass Relaxing Massage. #relaxmassage  #africology  1 x Spraytan Treatment #colourmebronze  Value $200 10 x 1 each individual spray tans for 10 people. Start Sharing with your friends they might just win a spray tan with you. . . . . #competitiontime  #dickybeach  #currimundi  #littlemountain  #kawana  #caloundra  #uplift  #facial  #relaxation  #africology  #juliettearmand  #peel  #spraytan  #friends  #competition  #win  #kawana  #dickeybeach  #littlemountain  #kawanawaters  #caloundra  #currimundibeach  #currimundibeach  #visitcaloundra 
ใƒปใƒปใƒป
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION.
.
MATTE FINISHING FOUNDATION
.
.
Terdapat 3 pilihn warna.
.
AURI - Light
.
FERVI - Medium
.
EDEL - Medium-dark
.
MORRI - Dark .
. .
โ€ผโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ HARGA : rm49.90 sahajaโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ betullll rm49.90 sahaja!!!โ€ผโ€ผโ€ผ
.
.
Kebaikan FOUNDATION ini : 
amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! โ€ผโ€ผ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018 #abpbh31 #abpbhpc #abp #abpbh #FANtastik #alhaalfa #alhaalfacosmetics #tv3 #setglowgemilang #setgemilang #glowgemilang #setalhaalfa #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfafoundation #alhaalfaloosepowder #skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhalafacosmetics #makeupbyalhaalfa #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsselangor#alhaalfacodmelaka#alhaalfamelaka #kosmetikmurahmalaysia #sayajualbarangmakeupmalaysia #alhaalfaserikembangan
ใƒปใƒปใƒป ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. . MATTE FINISHING FOUNDATION . . Terdapat 3 pilihn warna. . AURI - Light . FERVI - Medium . EDEL - Medium-dark . MORRI - Dark . . . โ€ผโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ HARGA : rm49.90 sahajaโ€ผโ€ผโ€ผโ€ผ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ betullll rm49.90 sahaja!!!โ€ผโ€ผโ€ผ . . Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! โ€ผโ€ผ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! #Alha_Penaja_Utama_ABPBH31_2018  #abpbh31  #abpbhpc  #abp  #abpbh  #FANtastik  #alhaalfa  #alhaalfacosmetics  #tv3  #setglowgemilang  #setgemilang  #glowgemilang  #setalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfamakeup  #alhaalfafoundation  #alhaalfaloosepowder  #skinboosteralhaalfa  #skinbooster  #alhalafacosmetics  #makeupbyalhaalfa  #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsselangor #alhaalfacodmelaka #alhaalfamelaka  #kosmetikmurahmalaysia  #sayajualbarangmakeupmalaysia  #alhaalfaserikembangan 
Hidrataciรณn profunda con Restylane 
La piel contiene colรกgeno, elastina y รกcido hialurรณnico (AH). A medida que envejecemos vamos perdiendo estos componentes, por lo tanto, nuestra piel pierde elasticidad y se deshidrata. A travรฉs de una hidrataciรณn profunda se logra recuperar la piel y darle un brillo saludable. 
Restylane skinbooster Es un รกcido hialurรณnico de baja densidad, con Gran capacidad de hidrataciรณn, se aplica en la dermis profunda a travรฉs de microinyecciones, generando luminosidad y suavidad de la piel de forma inmediata. 
Restylane Skinboosters se utiliza en cara, cuello, labios, dorso de manos y escote, รกreas anatรณmicas muy afectadas y daรฑadas por el sol, tanto en hombres como en mujeres. Restylane SkinBoosters ha demostrado tambiรฉn tener buenos resultados en pacientes con secuelas de acnรฉ. #acidohialuronico #skinbooster #hidratacion #hidratacionfacial #medicinaestetica #estetica #esteticafacial
Hidrataciรณn profunda con Restylane La piel contiene colรกgeno, elastina y รกcido hialurรณnico (AH). A medida que envejecemos vamos perdiendo estos componentes, por lo tanto, nuestra piel pierde elasticidad y se deshidrata. A travรฉs de una hidrataciรณn profunda se logra recuperar la piel y darle un brillo saludable. Restylane skinbooster Es un รกcido hialurรณnico de baja densidad, con Gran capacidad de hidrataciรณn, se aplica en la dermis profunda a travรฉs de microinyecciones, generando luminosidad y suavidad de la piel de forma inmediata. Restylane Skinboosters se utiliza en cara, cuello, labios, dorso de manos y escote, รกreas anatรณmicas muy afectadas y daรฑadas por el sol, tanto en hombres como en mujeres. Restylane SkinBoosters ha demostrado tambiรฉn tener buenos resultados en pacientes con secuelas de acnรฉ. #acidohialuronico  #skinbooster  #hidratacion  #hidratacionfacial  #medicinaestetica  #estetica  #esteticafacial 
Hidrataciรณn profunda con Restylane 
La piel contiene colรกgeno, elastina y รกcido hialurรณnico (AH). A medida que envejecemos vamos perdiendo estos componentes, por lo tanto, nuestra piel pierde elasticidad y se deshidrata. A travรฉs de una hidrataciรณn profunda se logra recuperar la piel y darle un brillo saludable. 
Restylane skinbooster Es un รกcido hialurรณnico de baja densidad, con Gran capacidad de hidrataciรณn, se aplica en la dermis profunda a travรฉs de microinyecciones, generando luminosidad y suavidad de la piel de forma inmediata. 
Restylane Skinboosters se utiliza en cara, cuello, labios, dorso de manos y escote, รกreas anatรณmicas muy afectadas y daรฑadas por el sol, tanto en hombres como en mujeres. Restylane SkinBoosters ha demostrado tambiรฉn tener buenos resultados en pacientes con secuelas de acnรฉ. #acidohialuronico #skinbooster #hidratacion #hidratacionfacial #medicinaestetica #estetica #esteticafacial
Hidrataciรณn profunda con Restylane La piel contiene colรกgeno, elastina y รกcido hialurรณnico (AH). A medida que envejecemos vamos perdiendo estos componentes, por lo tanto, nuestra piel pierde elasticidad y se deshidrata. A travรฉs de una hidrataciรณn profunda se logra recuperar la piel y darle un brillo saludable. Restylane skinbooster Es un รกcido hialurรณnico de baja densidad, con Gran capacidad de hidrataciรณn, se aplica en la dermis profunda a travรฉs de microinyecciones, generando luminosidad y suavidad de la piel de forma inmediata. Restylane Skinboosters se utiliza en cara, cuello, labios, dorso de manos y escote, รกreas anatรณmicas muy afectadas y daรฑadas por el sol, tanto en hombres como en mujeres. Restylane SkinBoosters ha demostrado tambiรฉn tener buenos resultados en pacientes con secuelas de acnรฉ. #acidohialuronico  #skinbooster  #hidratacion  #hidratacionfacial  #medicinaestetica  #estetica  #esteticafacial 
Hidrataciรณn profunda con Restylane 
La piel contiene colรกgeno, elastina y รกcido hialurรณnico (AH). A medida que envejecemos vamos perdiendo estos componentes, por lo tanto, nuestra piel pierde elasticidad y se deshidrata. A travรฉs de una hidrataciรณn profunda se logra recuperar la piel y darle un brillo saludable. 
Restylane skinbooster Es un รกcido hialurรณnico de baja densidad, con Gran capacidad de hidrataciรณn, se aplica en la dermis profunda a travรฉs de microinyecciones, generando luminosidad y suavidad de la piel de forma inmediata. 
Restylane Skinboosters se utiliza en cara, cuello, labios, dorso de manos y escote, รกreas anatรณmicas muy afectadas y daรฑadas por el sol, tanto en hombres como en mujeres. Restylane SkinBoosters ha demostrado tambiรฉn tener buenos resultados en pacientes con secuelas de acnรฉ. #acidohialuronico #skinbooster #hidratacion #hidratacionfacial #medicinaestetica #estetica #esteticafacial
Hidrataciรณn profunda con Restylane La piel contiene colรกgeno, elastina y รกcido hialurรณnico (AH). A medida que envejecemos vamos perdiendo estos componentes, por lo tanto, nuestra piel pierde elasticidad y se deshidrata. A travรฉs de una hidrataciรณn profunda se logra recuperar la piel y darle un brillo saludable. Restylane skinbooster Es un รกcido hialurรณnico de baja densidad, con Gran capacidad de hidrataciรณn, se aplica en la dermis profunda a travรฉs de microinyecciones, generando luminosidad y suavidad de la piel de forma inmediata. Restylane Skinboosters se utiliza en cara, cuello, labios, dorso de manos y escote, รกreas anatรณmicas muy afectadas y daรฑadas por el sol, tanto en hombres como en mujeres. Restylane SkinBoosters ha demostrado tambiรฉn tener buenos resultados en pacientes con secuelas de acnรฉ. #acidohialuronico  #skinbooster  #hidratacion  #hidratacionfacial  #medicinaestetica  #estetica  #esteticafacial 
Com o passar dos anos nossa pele perde a hidrataรงรฃo, o viรงo e o brilho. O Skinbooster pode te ajudar!

Ele repรตe o รกcido hialurรดnico, estimula a produรงรฃo de colรกgeno e elastina.
Venha ficar com a pele linda!

#skinbooster #acidohialuronico #esteticafacial #biomedicinaestetica
Com o passar dos anos nossa pele perde a hidrataรงรฃo, o viรงo e o brilho. O Skinbooster pode te ajudar! Ele repรตe o รกcido hialurรดnico, estimula a produรงรฃo de colรกgeno e elastina. Venha ficar com a pele linda! #skinbooster  #acidohialuronico  #esteticafacial  #biomedicinaestetica 
Como a harmonizaรงรฃo Orofacial pode realรงar mais ainda a beleza! .
.
.
.
Procedimentos que Kylie Kardashian realizou:
- Preenchimento labial
- Projeรงรฃo suave do mento
- Botox para arqueamento de sombrancelha
- Preenchimento do sulco nasogeniano
-Preenchimento de malar.
.
.
.fonte (pinterest)
Estas imagens sรฃo apenas ilustrativas e nรฃo devem ser tomadas como base de comparaรงรฃo para outros tratamentos. Cada caso deve ter um planejamento personalizado.

#harmonizacaofacial #esteticafacial #beautiful #malar #mdcodes #skimbooster #botox #preenchimentodemalar
Como a harmonizaรงรฃo Orofacial pode realรงar mais ainda a beleza! . . . . Procedimentos que Kylie Kardashian realizou: - Preenchimento labial - Projeรงรฃo suave do mento - Botox para arqueamento de sombrancelha - Preenchimento do sulco nasogeniano -Preenchimento de malar. . . .fonte (pinterest) Estas imagens sรฃo apenas ilustrativas e nรฃo devem ser tomadas como base de comparaรงรฃo para outros tratamentos. Cada caso deve ter um planejamento personalizado. #harmonizacaofacial  #esteticafacial  #beautiful  #malar  #mdcodes  #skimbooster  #botox  #preenchimentodemalar 
Hello beauties, Kali ini @karinabasrewan mencoba cryosculpting dari @gangnam.jkt

Cryosculpting yaitu perawatan pelangsingan badan yang menggunakan mesin dengan teknologi cryo fat-freeze, atau Yang dikenal dengan istilah: kristalisasi lemak. Lemak yang dikristalkan akan lebih mudah dihancurkan dan diserap oleh sel makrovag Dalam tubuh Kita. Dapatkan pengurangan lemak sampai dengan 45% setelah melakukan treatment cryosculpting.

Book your appointment now and free consultation

Why Cryosculpting at @gangnam.jkt ?
โ˜‘ Permanent results
โ˜‘ Proven effective
โ˜‘ Non invasive & no anesthesia
โ˜‘ Safe and secure system
โ˜‘ Natural method
.
.
.
.
#gangnamaesthetic #HairRemoval #hairremovaljakarta #IPL
#hairremovaljkt #bodysculpting #slimmingcenterjakarta #slimmingworld #fat #klinikkecantikanjakarta #klinikkecantikankorea #treatment #botox #filler #skinbooster #gangnamjkt #whitening #aesthetics #promo #mmfu #aestheticclinic #skincare #dermaclinic #beauty #skincarejakarta #bodygoals #perfectbody #perfectskin #klinikkecantikanjakarta
Hello beauties, Kali ini @karinabasrewan mencoba cryosculpting dari @gangnam.jkt Cryosculpting yaitu perawatan pelangsingan badan yang menggunakan mesin dengan teknologi cryo fat-freeze, atau Yang dikenal dengan istilah: kristalisasi lemak. Lemak yang dikristalkan akan lebih mudah dihancurkan dan diserap oleh sel makrovag Dalam tubuh Kita. Dapatkan pengurangan lemak sampai dengan 45% setelah melakukan treatment cryosculpting. Book your appointment now and free consultation Why Cryosculpting at @gangnam.jkt ? โ˜‘ Permanent results โ˜‘ Proven effective โ˜‘ Non invasive & no anesthesia โ˜‘ Safe and secure system โ˜‘ Natural method . . . . #gangnamaesthetic  #HairRemoval  #hairremovaljakarta  #IPL  #hairremovaljkt  #bodysculpting  #slimmingcenterjakarta  #slimmingworld  #fat  #klinikkecantikanjakarta  #klinikkecantikankorea  #treatment  #botox  #filler  #skinbooster  #gangnamjkt  #whitening  #aesthetics  #promo  #mmfu  #aestheticclinic  #skincare  #dermaclinic  #beauty  #skincarejakarta  #bodygoals  #perfectbody  #perfectskin  #klinikkecantikanjakarta