an online Instagram web viewer

#sisto medias

Photos

Kemass Wantupaaii😍😍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway #kakilangga #helenaracing #santaianakmalaya #santaianakutara #onxon #on❌on #sisto #hakaksado #hobikamimahal #kapcaisado @kapcaisado @kapcaimalaya @motorkapcai_1 @duniakapcai_ @kapcai_duaroda @jentera.sado @jenterapadu @jentera_kesayangan @jentera_fly @jentera_duaroda @pencinta.kelajuan_ @pencinta_duaroda @pecutanmaksima @sukanpermotoran @sukanduaroda @peace_jangan_turun @pejuang_highway_plus @paradise.generation @flynicotine @fly_sampai_jem_ @kakylepaktown 
#kapcaisado #kapcaimalaya #motorkapcai_1 #duniakapcai_
Kemass Wantupaaii😍😍😍 . . . . . . . . . . #kapcaimalaya  #duniaduaroda  #pencinta_duaroda  #wilayahpermotoran  #sukanpemotoran  #sukanduaroda  #jentera  #jenterapejuang  #kapcaimalaya  #jenterapadu  #kapcaiwengweng  #motorkapcaihouse_  #peacejanganturun  #kejarkalaudapat  #motokapcai_1  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #sangap_highway  #kakilangga  #helenaracing  #santaianakmalaya  #santaianakutara  #onxon  #on ❌on #sisto  #hakaksado  #hobikamimahal  #kapcaisado  @kapcaisado @kapcaimalaya @motorkapcai_1 @duniakapcai_ @kapcai_duaroda @jentera.sado @jenterapadu @jentera_kesayangan @jentera_fly @jentera_duaroda @pencinta.kelajuan_ @pencinta_duaroda @pecutanmaksima @sukanpermotoran @sukanduaroda @peace_jangan_turun @pejuang_highway_plus @paradise.generation @flynicotine @fly_sampai_jem_ @kakylepaktown #kapcaisado  #kapcaimalaya  #motorkapcai_1  #duniakapcai_ 
Motor tak lawa pun ,tak cukup skur lagi
.
#lc135 #y15zr #kapcaijahat #sisto
#Repost @eikakumonn
(@get_repost)
• • •
PEREMPUAN mereka kata cari kawan bukan lawan. Tapi awak tgok sikit hari mereka pasti jadi lawan bukan kawan. Nama pon PEREMPUAN tak sah kalau mereka tak lawan 💃
-
-
#jiwakental #highwaykapcai #santaianakutara #peminatshoiearai #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #gadiscantik #jiwapermotoran #gadismelayu #gadisayu #gadisseksi #jenterapejuang #125 #125zr #kapcaimalaya #hobikamimahal #rideridamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenterakita #kamixramai #kapcaisado #familiaridergroup #ownerxhensem #sisto #sistoidola #sistorare #pelesitrayaumalaysia #pencintaduaroda
#Repost  @eikakumonn (@get_repost) • • • PEREMPUAN mereka kata cari kawan bukan lawan. Tapi awak tgok sikit hari mereka pasti jadi lawan bukan kawan. Nama pon PEREMPUAN tak sah kalau mereka tak lawan 💃 - - #jiwakental  #highwaykapcai  #santaianakutara  #peminatshoiearai  #sukanpermotoran  #sukanduaroda  #wilayahpermotoran  #gadiscantik  #jiwapermotoran  #gadismelayu  #gadisayu  #gadisseksi  #jenterapejuang  #125  #125zr  #kapcaimalaya  #hobikamimahal  #rideridamanmalaya  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #jenterakita  #kamixramai  #kapcaisado  #familiaridergroup  #ownerxhensem  #sisto  #sistoidola  #sistorare  #pelesitrayaumalaysia  #pencintaduaroda 
NHK MATTE GOLD LIMITED .. mode dual visor price rm5xx shja sz M-Xl available cod seremban jauh kita pos kan je rm20 via gdex mnt inbox / ws 0172982993 atau nak lg mudah klik link dkt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaridertiadabeza #kamimatmotorbukanmatrempit #shoeiclone #shoeimalaysia #sisto #idola #rare #limited #gold #NHK #alhamdulillah #trustedsince2015
test kitjur @miyy.mell @miyy.mell .
.
.
#support @miyy.mell .
.
.
#tiktok #sistoidola #jarang❌ngam #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktok #tiktokchallenge #tiktokidola #tiktokviral #sisto #sistoidola #sistorare
#Repost @syafieerxz with @instatoolsapp ・・・
aku tidak minta apa yang kau ada dan aku tidak minta lebih dari yang kau ada cuma 1 ja aku minta tolong sangat3x hargai pengorbanan dan perjuangan aku😂
#moodkelaut #peminatduaroda #jenteraberasap #hobirare #hobipermotoran #hobikamimahal #jenterapadu
#rxzstilltheboss #rxz_meranggi #rxzmembers #rxzmalaysia #rxz_members_official #wearerxzmembers #peacejgnturun #senyum #paipon #peminatrxz #sisto #jenterapejuang #kakymotor #malayaflyspeed #muceedz #kakirembat #repost #pekan_jagung
#permotoran_hoyaa_borneo #idola_borneo
#Repost  @syafieerxz with @instatoolsapp ・・・ aku tidak minta apa yang kau ada dan aku tidak minta lebih dari yang kau ada cuma 1 ja aku minta tolong sangat3x hargai pengorbanan dan perjuangan aku😂 #moodkelaut  #peminatduaroda  #jenteraberasap  #hobirare  #hobipermotoran  #hobikamimahal  #jenterapadu  #rxzstilltheboss  #rxz_meranggi  #rxzmembers  #rxzmalaysia  #rxz_members_official  #wearerxzmembers  #peacejgnturun  #senyum  #paipon  #peminatrxz  #sisto  #jenterapejuang  #kakymotor  #malayaflyspeed  #muceedz  #kakirembat  #repost  #pekan_jagung  #permotoran_hoyaa_borneo  #idola_borneo 
Sad to hear #sisto , the charming man with the scarf at the helm of Pellegrini in Melbourne died in terror attack. He and his cafe are a huge draw for locals and tourists alike. A food or coffee tour of Melbourn was incomplete without a sip at his bar and a pic with Sisto Malaspina. .
.
. 
#ripsaito #pellegrini #melbourne #charming #memorable #australia #downunder #cafe #bourkestreet @visitmelbourne @australia
Guess Bling Bling Handbag *ada defect, slide gambar

Made In China
Bundle Item

RM60 sekali poslaju.. #guesshandbang
#guess #guessmalaysia #sisto #sistoidola #peminatguess #bundleitem #handbagbundle #handbagmurah #sayajualhandbagmurah
aku tidak minta apa yang kau ada dan aku tidak minta lebih dari yang kau ada cuma 1 ja aku minta tolong sangat3x hargai pengorbanan dan perjuangan aku😂
#moodkelaut #peminatduaroda #jenteraberasap #hobirare #hobipermotoran #hobikamimahal #jenterapadu
#rxzstilltheboss #rxz_meranggi #rxzmembers #rxzmalaysia #rxz_members_official #wearerxzmembers #peacejgnturun #senyum #paipon #peminatrxz #sisto #jenterapejuang #kakymotor #malayaflyspeed #muceedz #kakirembat #repost #pekan_jagung
#permotoran_hoyaa_borneo #idola_borneo
aku tidak minta apa yang kau ada dan aku tidak minta lebih dari yang kau ada cuma 1 ja aku minta tolong sangat3x hargai pengorbanan dan perjuangan aku😂 #moodkelaut  #peminatduaroda  #jenteraberasap  #hobirare  #hobipermotoran  #hobikamimahal  #jenterapadu  #rxzstilltheboss  #rxz_meranggi  #rxzmembers  #rxzmalaysia  #rxz_members_official  #wearerxzmembers  #peacejgnturun  #senyum  #paipon  #peminatrxz  #sisto  #jenterapejuang  #kakymotor  #malayaflyspeed  #muceedz  #kakirembat  #repost  #pekan_jagung  #permotoran_hoyaa_borneo  #idola_borneo 
Hitam skala ft js hitam ngam teroxxx bos kur .. tq org sg udang dtg cod dgn sy kt snwng harini ..andai lewat td mnta maaf ye trkurang trlbih mnta halal sy jual ye ade rezeki lgkita berurusan lg ye yg mane mencari hlmt.tu meh la inbox / ws 0172982993 cod dkt seremban jauh kita pos kan je dtg nak belek2 pn boleh #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminatchrome #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixramaitapikamiada #KamiXKroni #sisto #idola #rare #sistoidola #yamaha #shoeiclone #arai #shoeimalaysia #shoei #honda #alhamdulillah #trustedsince2015
Hitam skala ft js hitam ngam teroxxx bos kur .. tq org sg udang dtg cod dgn sy kt snwng harini ..andai lewat td mnta maaf ye trkurang trlbih mnta halal sy jual ye ade rezeki lgkita berurusan lg ye yg mane mencari hlmt.tu meh la inbox / ws 0172982993 cod dkt seremban jauh kita pos kan je dtg nak belek2 pn boleh #thanksupportkami  #aisyukhelmet  #peminatchrome  #peminataraidanshoei  #araishoei  #araishoeilover  #kitaXramai  #kamimatmotorbukanmatrempit  #kamixramaitapikamiada  #KamiXKroni  #sisto  #idola  #rare  #sistoidola  #yamaha  #shoeiclone  #arai  #shoeimalaysia  #shoei  #honda  #alhamdulillah  #trustedsince2015 
gelek juga ke mcm ni🙄  @miyy.mell @miyy.mell .
.
.
#support @miyy.mell .
.
.
#tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktok #sistoidola #jarang❌ngam #tiktokmalaysia🔥 #tiktokchallenge #tiktokmemes #tiktokidola #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia #jarangxon #jarang❌on #kamixramai #kakigelekpadu #sisto #sistoidola #sistorare #sistoridolamalaya #getfollowers
#Repost @kedai_helmet_convert (@get_repost)
・・・
Credit dkt owner @amirking_3 " apa macam ? Terbaik bukan hahaha " .. tq bos abg movistar sarung eagle eye mmng padu sgt .. nampak jahat die tu , harap berpuas hati dgn hasil kerja kami .. ade rezeki lg kita berurusan lg andai trkurang trlebih mnta halal ye sy jual yg mane nak bt mcm ni meh la inbox / ws 0172982993 self collect seremban 
@kapcaiselatancrewofficial @kelibathighwayselatan
@pencinta_duaroda
@overtop.racing 
@pejuang_highway_crew 
@kami.kakifly 
@pejuanghighway_official 
@_we.fly.together_ 
@_stayfly.co
@rempit.wengweng
@rempit.selamanya
@jentera_duaroda
@jenterapejuang 
@jenteraperjuangan
@jentera_keriaw
@jentera.litar 
@jenteraiacpak
@jentera_pilihan 
@jentera_utara46
@jentera_highway
@fly_matmoto 
@ridergeneration_official 
@idolamalaya___ 
@pecutanmaksima 
@peminat2rodamalaysia
@santaiidolamalaya
@niterider_official 
@onar.official
@kroni_rempit
@kroniskala_
@kroni.dua.roda
@kronidarat_ 
@racingxjahat 
@pahlawan.highway_official
@duniakelajuan__
@wilayah.permotoran
@matrempitofficial
@sahabat_rempit_selamanya
@rempit_united
@sukanpermotorancrew
@gadis_kapcai02 
#thanksupportkami #aisyukhelmet #peminatchrome #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixramaitapikamiada #KamiXKroni #sisto #idola #rare #sistoidola #yamaha #shoeiclone #arai #shoeimalaysia #shoei #honda #alhamdulillah #trustedsince2015
#Repost  @kedai_helmet_convert (@get_repost) ・・・ Credit dkt owner @amirking_3 " apa macam ? Terbaik bukan hahaha " .. tq bos abg movistar sarung eagle eye mmng padu sgt .. nampak jahat die tu , harap berpuas hati dgn hasil kerja kami .. ade rezeki lg kita berurusan lg andai trkurang trlebih mnta halal ye sy jual yg mane nak bt mcm ni meh la inbox / ws 0172982993 self collect seremban @kapcaiselatancrewofficial @kelibathighwayselatan @pencinta_duaroda @overtop.racing @pejuang_highway_crew @kami.kakifly @pejuanghighway_official @_we.fly.together_ @_stayfly.co @rempit.wengweng @rempit.selamanya @jentera_duaroda @jenterapejuang @jenteraperjuangan @jentera_keriaw @jentera.litar @jenteraiacpak @jentera_pilihan @jentera_utara46 @jentera_highway @fly_matmoto @ridergeneration_official @idolamalaya___ @pecutanmaksima @peminat2rodamalaysia @santaiidolamalaya @niterider_official @onar.official @kroni_rempit @kroniskala_ @kroni.dua.roda @kronidarat_ @racingxjahat @pahlawan.highway_official @duniakelajuan__ @wilayah.permotoran @matrempitofficial @sahabat_rempit_selamanya @rempit_united @sukanpermotorancrew @gadis_kapcai02 #thanksupportkami  #aisyukhelmet  #peminatchrome  #peminataraidanshoei  #araishoei  #araishoeilover  #kitaXramai  #kamimatmotorbukanmatrempit  #kamixramaitapikamiada  #KamiXKroni  #sisto  #idola  #rare  #sistoidola  #yamaha  #shoeiclone  #arai  #shoeimalaysia  #shoei  #honda  #alhamdulillah  #trustedsince2015 
Credit dkt owner @amirking_3 " apa macam ? Terbaik bukan hahaha " .. tq bos abg movistar sarung eagle eye mmng padu sgt .. nampak jahat die tu , harap berpuas hati dgn hasil kerja kami .. ade rezeki lg kita berurusan lg andai trkurang trlebih mnta halal ye sy jual yg mane nak bt mcm ni meh la inbox / ws 0172982993 self collect seremban #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminatchrome #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixramaitapikamiada #KamiXKroni #sisto #idola #rare #sistoidola #yamaha #shoeiclone #arai #shoeimalaysia #shoei #honda #alhamdulillah #trustedsince2015
Credit dkt owner @amirking_3 " apa macam ? Terbaik bukan hahaha " .. tq bos abg movistar sarung eagle eye mmng padu sgt .. nampak jahat die tu , harap berpuas hati dgn hasil kerja kami .. ade rezeki lg kita berurusan lg andai trkurang trlebih mnta halal ye sy jual yg mane nak bt mcm ni meh la inbox / ws 0172982993 self collect seremban #thanksupportkami  #aisyukhelmet  #peminatchrome  #peminataraidanshoei  #araishoei  #araishoeilover  #kitaXramai  #kamimatmotorbukanmatrempit  #kamixramaitapikamiada  #KamiXKroni  #sisto  #idola  #rare  #sistoidola  #yamaha  #shoeiclone  #arai  #shoeimalaysia  #shoei  #honda  #alhamdulillah  #trustedsince2015 
Happy 15th Birthday to our sisto, @everything.jadaaa!  Wishing only the best for you every year!  We’re so blessed to have you in our lives!  We love you...betchhh. 😂💕❤️🌹🎉🎁🎈 #JadaBear #novemberbaby #sisto
Happy 15th Birthday to our sisto, @everything.jadaaa! Wishing only the best for you every year! We’re so blessed to have you in our lives! We love you...betchhh. 😂💕❤️🌹🎉🎁🎈 #JadaBear  #novemberbaby  #sisto 
Today Sisto's photo takes pride of place on Pentolina's wall alongside photos of Matt's beloved late father Peter. It's fitting that we honour the two late, great men who had such a huge influence not just on Pentolina, but on the person Matt is today. They instilled in Matt a deep passion for Italian homestyle cooking and more importantly, the warmth and generosity of Italian hospitality.

Our thoughts remain with Sisto's family, especially his two children David and Lisa and his wife Vicky.  #sistomalaspina #sisto #pellegrinis #pellegrini #pellegrinisespressobar #melbourne
Today Sisto's photo takes pride of place on Pentolina's wall alongside photos of Matt's beloved late father Peter. It's fitting that we honour the two late, great men who had such a huge influence not just on Pentolina, but on the person Matt is today. They instilled in Matt a deep passion for Italian homestyle cooking and more importantly, the warmth and generosity of Italian hospitality. Our thoughts remain with Sisto's family, especially his two children David and Lisa and his wife Vicky. #sistomalaspina  #sisto  #pellegrinis  #pellegrini  #pellegrinisespressobar  #melbourne 
Yang cantik tak semestinya baik, yang baik pon tak semestinya cantik. Ahahhaha
-
-
#jiwakental #highwaykapcai #santaianakutara #peminatshoiearai #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #gadiscantik #jiwapermotoran #gadismelayu #gadisayu #gadisseksi #jenterapejuang #125 #125zr #kapcaimalaya #hobikamimahal #rideridamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenterakita #kamixramai #kapcaisado #familiaridergroup #ownerxhensem #sisto #sistoidola #sistorare #pelesitrayaumalaysia #pencintaduaroda
@kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly
 jangan lupa #kamikakifly atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
@kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly
 jangan lupa #kamikakifly atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Yang cantik tak semestinya baik, yang baik pon tak semestinya cantik. Ahahhaha - - #jiwakental  #highwaykapcai  #santaianakutara  #peminatshoiearai  #sukanpermotoran  #sukanduaroda  #wilayahpermotoran  #gadiscantik  #jiwapermotoran  #gadismelayu  #gadisayu  #gadisseksi  #jenterapejuang  #125  #125zr  #kapcaimalaya  #hobikamimahal  #rideridamanmalaya  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #jenterakita  #kamixramai  #kapcaisado  #familiaridergroup  #ownerxhensem  #sisto  #sistoidola  #sistorare  #pelesitrayaumalaysia  #pencintaduaroda  @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly jangan lupa #kamikakifly  atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly jangan lupa #kamikakifly  atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Called in to pay my respects and sign the condolence book this morning . Sisto was an amazing man,a true Italian and great Australian. #pellegrinisespressobar #pellegrinis #coffee #sisto #rip #melbourne #italian
Sibling❤️
#sisto
#sistolove
#bdayparty
Jangan kecam ,abang timing kuda tak pakai ecu tau 😁
.
#kapcaijahatkakitapau #y15zr #lc135 #onxon #sisto
🌹🥀💔#sisto
Jalan-Jalan Petang
Ranggi Tupai Tanah

#wow
#sisto
Jalan-Jalan Petang Ranggi Tupai Tanah #wow  #sisto 
Perempuan mna yg tak suka bear besar nak matey kan 😆
-
-
#jiwakental #highwaykapcai #santaianakutara #peminatshoiearai #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #gadiscantik #jiwapermotoran #gadismelayu #gadisayu #gadisseksi #jenterapejuang #125 #125zr #kapcaimalaya #hobikamimahal #rideridamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenterakita #kamixramai #kapcaisado #familiaridergroup #ownerxhensem #sisto #sistoidola #sistorare #pelesitrayaumalaysia #pencintaduaroda
@kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly
 jangan lupa #kamikakifly atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
@kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly
 jangan lupa #kamikakifly atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Perempuan mna yg tak suka bear besar nak matey kan 😆 - - #jiwakental  #highwaykapcai  #santaianakutara  #peminatshoiearai  #sukanpermotoran  #sukanduaroda  #wilayahpermotoran  #gadiscantik  #jiwapermotoran  #gadismelayu  #gadisayu  #gadisseksi  #jenterapejuang  #125  #125zr  #kapcaimalaya  #hobikamimahal  #rideridamanmalaya  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #jenterakita  #kamixramai  #kapcaisado  #familiaridergroup  #ownerxhensem  #sisto  #sistoidola  #sistorare  #pelesitrayaumalaysia  #pencintaduaroda  @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly jangan lupa #kamikakifly  atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly jangan lupa #kamikakifly  atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Perempuan mna yg tak suka bear besar nak matey kan 😆
-
-
#jiwakental #highwaykapcai #santaianakutara #peminatshoiearai #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #gadiscantik #jiwapermotoran #gadismelayu #gadisayu #gadisseksi #jenterapejuang #125 #125zr #kapcaimalaya #hobikamimahal #rideridamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenterakita #kamixramai #kapcaisado #familiaridergroup #ownerxhensem #sisto #sistoidola #sistorare #pelesitrayaumalaysia #pencintaduaroda
@kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly
 jangan lupa #kamikakifly atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Perempuan mna yg tak suka bear besar nak matey kan 😆 - - #jiwakental  #highwaykapcai  #santaianakutara  #peminatshoiearai  #sukanpermotoran  #sukanduaroda  #wilayahpermotoran  #gadiscantik  #jiwapermotoran  #gadismelayu  #gadisayu  #gadisseksi  #jenterapejuang  #125  #125zr  #kapcaimalaya  #hobikamimahal  #rideridamanmalaya  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #jenterakita  #kamixramai  #kapcaisado  #familiaridergroup  #ownerxhensem  #sisto  #sistoidola  #sistorare  #pelesitrayaumalaysia  #pencintaduaroda  @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly jangan lupa #kamikakifly  atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Yang cantik tak semestinya baik, yang baik pon tak semestinya cantik. Ahahhaha
-
-
#jiwakental #highwaykapcai #santaianakutara #peminatshoiearai #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #gadiscantik #jiwapermotoran #gadismelayu #gadisayu #gadisseksi #jenterapejuang #125 #125zr #kapcaimalaya #hobikamimahal #rideridamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenterakita #kamixramai #kapcaisado #familiaridergroup #ownerxhensem #sisto #sistoidola #sistorare #pelesitrayaumalaysia #pencintaduaroda
@kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly  @kami.kakifly
 jangan lupa #kamikakifly atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Yang cantik tak semestinya baik, yang baik pon tak semestinya cantik. Ahahhaha - - #jiwakental  #highwaykapcai  #santaianakutara  #peminatshoiearai  #sukanpermotoran  #sukanduaroda  #wilayahpermotoran  #gadiscantik  #jiwapermotoran  #gadismelayu  #gadisayu  #gadisseksi  #jenterapejuang  #125  #125zr  #kapcaimalaya  #hobikamimahal  #rideridamanmalaya  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #jenterakita  #kamixramai  #kapcaisado  #familiaridergroup  #ownerxhensem  #sisto  #sistoidola  #sistorare  #pelesitrayaumalaysia  #pencintaduaroda  @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly @kami.kakifly jangan lupa #kamikakifly  atau @kami.kakifly untuk kami repost gambar the best korang
Tips makeup paling menarik😍
#jenterapejuang @jenterapejuang #kakimoto #pejuanghighway #sisto #sistoidola #idolamalaya
Perenang terbaik dunia 😂
.
https://youtu.be/addme/3DvNlQsUMp7UD8fn566YnAwlQR0nog
.
#onxon #kapcaijahat #sisto
Perenang terbaik dunia 😂 . https://youtu.be/addme/3DvNlQsUMp7UD8fn566YnAwlQR0nog . #onxon  #kapcaijahat  #sisto 
In the 90’s as door man for an un-named 5 Star Hotel, I found a friend in Sisto. The awkward hours found us often in warm conversation over Saltati & Fruit-Cup... open-ended and easy conversation. With access to all manner of European Marques often I’d swing past and we’d cruise a few easy blocks... A warm hearted and irreplaceable gent, thanks for the conversation and the mischievous laughs shared. 
Forever your friend... 🙏 🍝 #Jaguar #cruising #sisto
In the 90’s as door man for an un-named 5 Star Hotel, I found a friend in Sisto. The awkward hours found us often in warm conversation over Saltati & Fruit-Cup... open-ended and easy conversation. With access to all manner of European Marques often I’d swing past and we’d cruise a few easy blocks... A warm hearted and irreplaceable gent, thanks for the conversation and the mischievous laughs shared. Forever your friend... 🙏 🍝 #Jaguar  #cruising  #sisto 
May the man behind this iconic institution that is Pellegrini’s live on. How incredibly devastating to hear that Sisto Malaspina from Pellegrini’s was the victim of that vile attack yesterday in Bourke Street. Many a happy time spent eating at his iconic institution over the years. Thank you for the pasta and Granita. May you Rest In Peace x 🍝🇮🇹 #pellegrinis #sisto #sistomalaspina #heartbreaking #farewell #sadness #bourkestreet #icon #legend #takentoosoon #pillarofthecommunity #italian #bourkestreetmelbourne #tragedy #condolences #notfair #lifeisprecious #pellegrinisespressobar #beautifulsoul #love #peace #lovewins #italianfood #thankyouforyourservice #whattheworldneedsnowislove #melbourneicon #institution #melbourne #australia #tashagram101
May the man behind this iconic institution that is Pellegrini’s live on. How incredibly devastating to hear that Sisto Malaspina from Pellegrini’s was the victim of that vile attack yesterday in Bourke Street. Many a happy time spent eating at his iconic institution over the years. Thank you for the pasta and Granita. May you Rest In Peace x 🍝🇮🇹 #pellegrinis  #sisto  #sistomalaspina  #heartbreaking  #farewell  #sadness  #bourkestreet  #icon  #legend  #takentoosoon  #pillarofthecommunity  #italian  #bourkestreetmelbourne  #tragedy  #condolences  #notfair  #lifeisprecious  #pellegrinisespressobar  #beautifulsoul  #love  #peace  #lovewins  #italianfood  #thankyouforyourservice  #whattheworldneedsnowislove  #melbourneicon  #institution  #melbourne  #australia  #tashagram101