an online Instagram web viewer

#sihatbertenagabersamashaklee medias

Photos

RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH: VIVIX
.
Vivix merupakan suplemen yang TERBAIK dalam Shaklee dan hanya ada dalam Shaklee sahaja. Awak tak akan dapat daripada syarikat lain tau 😎
.
Vivix ni berfungsi untuk merawat sakit-sakit yang kronik macam sakit jantung, darah tinggi dan kencing manis.
.
Antara kebaikan Vivix :
.
🌹 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
🌹 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🌹 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
🌹 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
🌹 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
🌹 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat alzheimer
.
🌹 Membantu merawat penyakit parkinson
.
🌹 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
🌹 Meningkatkan kesihatan imun badan
.
🌹 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Satu botol vivix ni dah boleh bagi macam-macam dekat kita baik dari segu kesihatan dan juga kecantikan 😊
.
Satu botol Vivix boleh tahan sehingga 2 bulan dan Vivix sentiasa FREE POSTAGE.
.
Memang sesuai kalau dapat bagi mak ayah kita atau sedara mara yang ada penyakit kronik ni.
.
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #kesihatanoptimum #cantik #lindungjantung #sihat
#cantiktanpamekapbersamashaklee #vivixasetkesihatan #sihatbertenagabersamashaklee
RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH: VIVIX . Vivix merupakan suplemen yang TERBAIK dalam Shaklee dan hanya ada dalam Shaklee sahaja. Awak tak akan dapat daripada syarikat lain tau 😎 . Vivix ni berfungsi untuk merawat sakit-sakit yang kronik macam sakit jantung, darah tinggi dan kencing manis. . Antara kebaikan Vivix : . 🌹 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan . 🌹 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius . 🌹 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung . 🌹 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis . 🌹 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf . 🌹 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat alzheimer . 🌹 Membantu merawat penyakit parkinson . 🌹 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar . 🌹 Meningkatkan kesihatan imun badan . 🌹 Menggalakan kesihatan keseluruhan . Satu botol vivix ni dah boleh bagi macam-macam dekat kita baik dari segu kesihatan dan juga kecantikan 😊 . Satu botol Vivix boleh tahan sehingga 2 bulan dan Vivix sentiasa FREE POSTAGE. . Memang sesuai kalau dapat bagi mak ayah kita atau sedara mara yang ada penyakit kronik ni. . Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #kesihatanoptimum  #cantik  #lindungjantung  #sihat  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #vivixasetkesihatan  #sihatbertenagabersamashaklee 
SUSAH NAK CARI AGEN SHAKLEE
.
Syifa Melvin cakap ramai yang DM dia, "Susah nak cari agen Shaklee". Tak susah pun. Yda COD area Sungai Petani/Gurun/Pendang, postage hari2 tau Seluruh Malaysia 😉
.
Syifa Melvin ambil ESP & Vita-C Plus untuk kulit. Korang nak supplement mana? .
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk naikkan atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani, Gurun & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #shakleegurun #sayamakansayajual #sihatbertenagabersamashaklee #syifamelvinpenggunashaklee #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #MisiKurusCantik2018
SUSAH NAK CARI AGEN SHAKLEE . Syifa Melvin cakap ramai yang DM dia, "Susah nak cari agen Shaklee". Tak susah pun. Yda COD area Sungai Petani/Gurun/Pendang, postage hari2 tau Seluruh Malaysia 😉 . Syifa Melvin ambil ESP & Vita-C Plus untuk kulit. Korang nak supplement mana? . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk naikkan atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani, Gurun & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #shakleegurun  #sayamakansayajual  #sihatbertenagabersamashaklee  #syifamelvinpenggunashaklee  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #MisiKurusCantik2018 
TAK SUKA MINUM AIR PUNCA JERAWAT MUDAH NAIK
.
Customer yda, Anis yang yda COD ESP pagi tadi cakap dia tak suka minum air. Then jerawat mudah naik. Sebab tu la dia consume ESP
.
Bukan ESP je tau, dia consume Vitamin C gak.. Memang terbaik la. Jerawat takut nak singgah la cerita dia 😂😂
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
.
.
Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid
www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #shakleebeauty
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani #MisiCantik2018💃💃
TAK SUKA MINUM AIR PUNCA JERAWAT MUDAH NAIK . Customer yda, Anis yang yda COD ESP pagi tadi cakap dia tak suka minum air. Then jerawat mudah naik. Sebab tu la dia consume ESP . Bukan ESP je tau, dia consume Vitamin C gak.. Memang terbaik la. Jerawat takut nak singgah la cerita dia 😂😂 . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata . . Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #MisiCantik2018 💃💃
SARAPAN SIHAT UNTUK PERMULAAN HARI YANG BAIK
.
Individu yang bersarapan akan memulakan hari dengan baik & penuh bersemangat 😀
.
Hari ni tukar selera.. Pagi2 yda bancuh CINCH VANILLA + COLLAGEN POWDER.. Fuh memang sedap 😋😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉
💚CINCH SHAKE - Beri rasa kenyang & tenaga. Jadi housewife kan sekarang ni.. Takdala nanti makan banyak sangat, almaklumla lapar sokmo kalau duk kat rumah 😂
.
.
Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #shakleebeauty #shakleebywaheeda #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #sarapansihatcantik #sihatbertenagabersamashaklee
SARAPAN SIHAT UNTUK PERMULAAN HARI YANG BAIK . Individu yang bersarapan akan memulakan hari dengan baik & penuh bersemangat 😀 . Hari ni tukar selera.. Pagi2 yda bancuh CINCH VANILLA + COLLAGEN POWDER.. Fuh memang sedap 😋😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . 💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉 💚CINCH SHAKE - Beri rasa kenyang & tenaga. Jadi housewife kan sekarang ni.. Takdala nanti makan banyak sangat, almaklumla lapar sokmo kalau duk kat rumah 😂 . . Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 . http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sarapansihatcantik  #sihatbertenagabersamashaklee 
LEGANYA PERUT PAGI NI
.
.
Pagi2 je perut dah berbunyi2 minta diisi. Malam tadi sibuk "berpopia" sebab tu lapar sangat 😅😆
.
So pagi ni yda bancuh CINCH SHAKE + COLLAGEN POWDER + ROSE SYRUP.. Lagipun tak sempat nak makan apa, banyak keja nak buat. Leganya perut pagi ni 😋😋
.
.
💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉
💚CINCH SHAKE - Meal replacement, beri rasa kenyang & tenaga.
.
.
Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #shakleebeauty #shakleebywaheeda #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #mealreplacement #sihatbertenagabersamashaklee #MisiBebasKewangan #MisiKurusCantik2018
LEGANYA PERUT PAGI NI . . Pagi2 je perut dah berbunyi2 minta diisi. Malam tadi sibuk "berpopia" sebab tu lapar sangat 😅😆 . So pagi ni yda bancuh CINCH SHAKE + COLLAGEN POWDER + ROSE SYRUP.. Lagipun tak sempat nak makan apa, banyak keja nak buat. Leganya perut pagi ni 😋😋 . . 💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉 💚CINCH SHAKE - Meal replacement, beri rasa kenyang & tenaga. . . Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #mealreplacement  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiBebasKewangan  #MisiKurusCantik2018 
RAJA SEGALA TUMBUHAN 👑
-
-
Korang tahu tak kenapa Alfalfa ni dipanggil Raja Segala Tumbuhan? Sebab Alfalfa ni kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian tau. Ia mengandungi lebih kurang 15 zat galian, 8 enzim dan fitokimia.
-
-
Dan saya suka sangat sangat alfalfa ni sebab very multipurpose! Bukan setakat untuk wanita tau! Lelaki pun boleh consume juga!
-
-
Ramai lelaki takut nak consume alfalfa sebab alfalfa ni turut digelar jamu moden. Hehe. But dont worry! Lelaki and perempuan both boleh consume tau!
-
-
Antara fungsi alfalfa complex
-
-
✅ mencuci hati, darah dan usus
✅ detox ringan
✅ mengandungi sifat alkali yang tinggi mampu menstabilkan PH badan
✅ mencantikkan kulit
✅ mengurangkan masalah bau badan
✅ mengurangkan masalah keputihan
✅ baik untuk masalah kembung perut
✅ baik untuk masalah ulcer perut
✅ mengurangkan hepatitis
✅ mengurangkan sembelit
✅ mengurangkan risiko strok
✅ mengurangkan risiko sakit jantung
✅ melawan alahan ( resdung, allergi kucing & seafood )
✅ mengatasi masalah kurap air
✅ mencegah artritis
✅ jamu moden
✅ memperbanyakkan susu badan
✅ merapatkan miss v
✅ mengurangkan bau miss v
-
-
Dah kenal betapa multipurposenya Alfalfa Complex ni? Jangan ragu ragu dengan produk Shaklee. Dijamin selamat, berkesan dan natural. Yang penting kami tiada bahan kimia merbahaya tau!
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #alfalfa #resdung #naturalproduct #angin #multipurpose #alfalfacomplex #sihatbertenagabersamashaklee
RAJA SEGALA TUMBUHAN 👑 - - Korang tahu tak kenapa Alfalfa ni dipanggil Raja Segala Tumbuhan? Sebab Alfalfa ni kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian tau. Ia mengandungi lebih kurang 15 zat galian, 8 enzim dan fitokimia. - - Dan saya suka sangat sangat alfalfa ni sebab very multipurpose! Bukan setakat untuk wanita tau! Lelaki pun boleh consume juga! - - Ramai lelaki takut nak consume alfalfa sebab alfalfa ni turut digelar jamu moden. Hehe. But dont worry! Lelaki and perempuan both boleh consume tau! - - Antara fungsi alfalfa complex - - ✅ mencuci hati, darah dan usus ✅ detox ringan ✅ mengandungi sifat alkali yang tinggi mampu menstabilkan PH badan ✅ mencantikkan kulit ✅ mengurangkan masalah bau badan ✅ mengurangkan masalah keputihan ✅ baik untuk masalah kembung perut ✅ baik untuk masalah ulcer perut ✅ mengurangkan hepatitis ✅ mengurangkan sembelit ✅ mengurangkan risiko strok ✅ mengurangkan risiko sakit jantung ✅ melawan alahan ( resdung, allergi kucing & seafood ) ✅ mengatasi masalah kurap air ✅ mencegah artritis ✅ jamu moden ✅ memperbanyakkan susu badan ✅ merapatkan miss v ✅ mengurangkan bau miss v - - Dah kenal betapa multipurposenya Alfalfa Complex ni? Jangan ragu ragu dengan produk Shaklee. Dijamin selamat, berkesan dan natural. Yang penting kami tiada bahan kimia merbahaya tau! - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #alfalfa  #resdung  #naturalproduct  #angin  #multipurpose  #alfalfacomplex  #sihatbertenagabersamashaklee 
RAHSIA PUTERI SARAH LIYANA UNTUK KEKAL SIHAT
.
Yda saje la usha IG story Puteri Sarah Liyana, wife Syamsul Yusof.. Dia makan supplement untuk kesihatan.. Tup tup sekali tengok ehh ni supplement Shaklee nih.. Yeke? Tengok la gambar kedua, jelas terpampang botol2 supplement Shaklee 😍😍
.
Betul kata Puteri Sarah, people nowadays obsessed nak cantik, putih flawless tapi tak kisah dengan kesihatan badan 👍👍
.
💚Omega Guard: Kesihatan jantung, bakar lemak & kolestrol
💚Vitamin E: Menghilangkan parut
💚Vitamin C: Kuatkan imun badan, bina kolagen untuk kulit
💚B-Complex: Anti-stress & ada folic acid sebagai persediaan untuk hamil
💚Co-Q Trol: Tenaga & kesihatan jantung
.
Haihh makin bertambah industri seni  menggunakan produk SHAKLEE yang sememang nya sudah 60 tahun berada di pasaran 🇲🇾.
.
Ramai dah tahu keberkesanan produk shaklee ni haa, mana tak nya produk shaklee mostly daripada natural product okiess😘.
.
Bukan sebarang vitamin tau, vitamin brand shaklee ni semua di lakukan uji kaji terlebih dahulu!
Ada makmal dan scientist 👩‍🔬 juga tau ..
.
.
Bagi sesiapa yang berminat nak mencuba produk shaklee boleh wasap yda ye. Vitamin ni penting sebagai makanan tambahan harian ❤.
.
Mudah je caranya 👇👇
http://www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #shakleebeauty
#shakleebywaheeda #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleegurun #shakleependang #artisshaklee #puterisarahliyana #sihatbertenagabersamashaklee
RAHSIA PUTERI SARAH LIYANA UNTUK KEKAL SIHAT . Yda saje la usha IG story Puteri Sarah Liyana, wife Syamsul Yusof.. Dia makan supplement untuk kesihatan.. Tup tup sekali tengok ehh ni supplement Shaklee nih.. Yeke? Tengok la gambar kedua, jelas terpampang botol2 supplement Shaklee 😍😍 . Betul kata Puteri Sarah, people nowadays obsessed nak cantik, putih flawless tapi tak kisah dengan kesihatan badan 👍👍 . 💚Omega Guard: Kesihatan jantung, bakar lemak & kolestrol 💚Vitamin E: Menghilangkan parut 💚Vitamin C: Kuatkan imun badan, bina kolagen untuk kulit 💚B-Complex: Anti-stress & ada folic acid sebagai persediaan untuk hamil 💚Co-Q Trol: Tenaga & kesihatan jantung . Haihh makin bertambah industri seni menggunakan produk SHAKLEE yang sememang nya sudah 60 tahun berada di pasaran 🇲🇾. . Ramai dah tahu keberkesanan produk shaklee ni haa, mana tak nya produk shaklee mostly daripada natural product okiess😘. . Bukan sebarang vitamin tau, vitamin brand shaklee ni semua di lakukan uji kaji terlebih dahulu! Ada makmal dan scientist 👩‍🔬 juga tau .. . . Bagi sesiapa yang berminat nak mencuba produk shaklee boleh wasap yda ye. Vitamin ni penting sebagai makanan tambahan harian ❤. . Mudah je caranya 👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleegurun  #shakleependang  #artisshaklee  #puterisarahliyana  #sihatbertenagabersamashaklee 
MY DAILY INTAKE
-
ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Sekarang ni campur Collagen Powder, memang sedap 😋😋
-
Lepas breakfast, consume Vitamin C & B-Complex.. Omega Guard yda consume setiap kali lepas lunch & dinner.. Sebelum tidur wajib consume Vitamin E & Ostematrix.. Last but not least, Herblax & Peppermint-Ginger Plus tu yda consume bila perlu 😁
-
Rasa kesan kebabom sebab satu persatu #ShakleeEffects yang yda dapat. ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan
❤Pudarkan & hilangkan parut
❤Kulit makin sihat & tegang
❤Antibodi badan makin kuat
❤Gusi dah x berdarah
❤Buang angin dalam badan
❤Detox. No more sembelit 😂
❤Cerahkan kulit. Yg ni paling x jangka tau 😝
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume semua tu tak putus putus tau.
-
#shakleebyyda #shakleebeauty #shakleebywaheeda #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleegurun #shakleependang #esp #vitaminc #vitamine #bcomplex #collagen #setdetox #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #MisiCantik2018💃💃
MY DAILY INTAKE - ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Sekarang ni campur Collagen Powder, memang sedap 😋😋 - Lepas breakfast, consume Vitamin C & B-Complex.. Omega Guard yda consume setiap kali lepas lunch & dinner.. Sebelum tidur wajib consume Vitamin E & Ostematrix.. Last but not least, Herblax & Peppermint-Ginger Plus tu yda consume bila perlu 😁 - Rasa kesan kebabom sebab satu persatu #ShakleeEffects  yang yda dapat. ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan ❤Pudarkan & hilangkan parut ❤Kulit makin sihat & tegang ❤Antibodi badan makin kuat ❤Gusi dah x berdarah ❤Buang angin dalam badan ❤Detox. No more sembelit 😂 ❤Cerahkan kulit. Yg ni paling x jangka tau 😝 - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume semua tu tak putus putus tau. - #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleegurun  #shakleependang  #esp  #vitaminc  #vitamine  #bcomplex  #collagen  #setdetox  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiCantik2018 💃💃
Today’s order, Thank You dear customers 😉
.
Alhamdulillah rezeki hari ni walaupun busy buat kerja lain.. Customer repeat order LECITHIN & OMEGA GUARD sebab BERAT BADAN DAH TURUN & BAJU DAH LONGGAR. Mak mertua lak order OMEGA GUARD, GARLIC COMPLEX & OSTEMATRIX untuk turunkan berat badan, juga sesuai untuk DARAH TINGGI & SAKIT2 SENDI. B-Complex tu stok sendiri, tahan lama betul sampai tak sedar dah nak habis 😆😆
.
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk naikkan atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #sayamakansayajual #sihatbertenagabersamashaklee #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #MisiKurusCantik2018
Today’s order, Thank You dear customers 😉 . Alhamdulillah rezeki hari ni walaupun busy buat kerja lain.. Customer repeat order LECITHIN & OMEGA GUARD sebab BERAT BADAN DAH TURUN & BAJU DAH LONGGAR. Mak mertua lak order OMEGA GUARD, GARLIC COMPLEX & OSTEMATRIX untuk turunkan berat badan, juga sesuai untuk DARAH TINGGI & SAKIT2 SENDI. B-Complex tu stok sendiri, tahan lama betul sampai tak sedar dah nak habis 😆😆 . . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk naikkan atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #sayamakansayajual  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #MisiKurusCantik2018 
LEGANYA PERUT PAGI NI
.
.
Pagi2 je perut dah berbunyi2 minta diisi. Malam tadi berjogging dalam mimpi agaknya sampai lapar sangat 😅😆
.
So pagi ni yda bancuh CINCH SHAKE + COLLAGEN POWDER + SUNQUICK.. Lagipun dah tak sempat nak makan apa, dah lambat nak ajar tuisyen. Tak pernah campur Sunquick sebelum ni. Rasanya fuh memang sedap 😋😋
.
.
💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉
💚CINCH SHAKE - Meal replacement, beri rasa kenyang & tenaga.
.
.
Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #shakleebeauty #shakleebywaheeda #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #mealreplacement #sihatbertenagabersamashaklee #MisiBebasKewangan #MisiKurusCantik2018
LEGANYA PERUT PAGI NI . . Pagi2 je perut dah berbunyi2 minta diisi. Malam tadi berjogging dalam mimpi agaknya sampai lapar sangat 😅😆 . So pagi ni yda bancuh CINCH SHAKE + COLLAGEN POWDER + SUNQUICK.. Lagipun dah tak sempat nak makan apa, dah lambat nak ajar tuisyen. Tak pernah campur Sunquick sebelum ni. Rasanya fuh memang sedap 😋😋 . . 💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉 💚CINCH SHAKE - Meal replacement, beri rasa kenyang & tenaga. . . Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #mealreplacement  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiBebasKewangan  #MisiKurusCantik2018 
SEDAPNYA ESP ORANGELICIOUS
.
Panas2 ni kalau dapat ESP ORANGE MILKSHAKE.. Fuh memang sedap.. Lega tekak 😋😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #instantbreakfast
SEDAPNYA ESP ORANGELICIOUS . Panas2 ni kalau dapat ESP ORANGE MILKSHAKE.. Fuh memang sedap.. Lega tekak 😋😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #instantbreakfast 
Today’s order, Thank You dear customer 😉
.
Alhamdulillah rezeki. Customer risik2 supplement untuk tambah berat badan. Yda suggest MEAL SHAKES. Hari ni terus bank in 😄
.
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk naikkan atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #sayamakansayajual #sihatbertenagabersamashaklee #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #MisiKurusCantik2018
Today’s order, Thank You dear customer 😉 . Alhamdulillah rezeki. Customer risik2 supplement untuk tambah berat badan. Yda suggest MEAL SHAKES. Hari ni terus bank in 😄 . . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk naikkan atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #sayamakansayajual  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #MisiKurusCantik2018 
MASALAH PARUT JERAWAT? PARUT LAMA SUSAH NAK HILANG? .
DAPATKAN SET KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid
013-4830895

#shakleebyyda #shakleebeauty
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee
#sihatbertenagabersamashaklee #MisiCantik2018💃💃
MASALAH PARUT JERAWAT? PARUT LAMA SUSAH NAK HILANG? . DAPATKAN SET KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍 . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid 013-4830895 #shakleebyyda  #shakleebeauty  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiCantik2018 💃💃
Today’s order, Thank You dear customers. Dah sampai nanti yda COD k 😉
.
Alhamdulillah rezeki hari ini, dapat capai target.. Paling best dapat order "Take Your Vitamin" Pillbox (next pic) .. Yeay 💃💃
.
💙Ibu mertua order Peppermint-Ginger Plus untuk buang angin dalam badan
❤Customer order Collagen Powder Twin Pack Less 5%.. Nak anjalkan kulit wajah, join #MisiCantik2018
💛Customer order Ostematrix untuk masalah kebas2 tangan & sakit lutut
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #sayamakansayajual #sihatbertenagabersamashaklee #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #MisiKurusCantik2018
Today’s order, Thank You dear customers. Dah sampai nanti yda COD k 😉 . Alhamdulillah rezeki hari ini, dapat capai target.. Paling best dapat order "Take Your Vitamin" Pillbox (next pic) .. Yeay 💃💃 . 💙Ibu mertua order Peppermint-Ginger Plus untuk buang angin dalam badan ❤Customer order Collagen Powder Twin Pack Less 5%.. Nak anjalkan kulit wajah, join #MisiCantik2018  💛Customer order Ostematrix untuk masalah kebas2 tangan & sakit lutut . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #sayamakansayajual  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #MisiKurusCantik2018 
BADAN RASA CERGAS, TIDAK LAGI AMBIL MC
.
Bila rasa nak demam, cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah tiada lagi istilah MC 😍😍
.
.
Sustained Release Vita C Plus
✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✅Mempercepat proses penyembuhan tisu tubuh.
✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee #demamselsema #resdung #sihat #antibodi #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleependang
BADAN RASA CERGAS, TIDAK LAGI AMBIL MC . Bila rasa nak demam, cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah tiada lagi istilah MC 😍😍 . . Sustained Release Vita C Plus ✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. ✅Mempercepat proses penyembuhan tisu tubuh. ✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #demamselsema  #resdung  #sihat  #antibodi  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleependang 
LUNCH SIMPLE & SIHAT
.
Hari ni yda lunch nasi putih + ikan merah masak sweet sour + pucuk salang rebus. Wajib ada karbohidrat + protein + sayur. Dalam kuah ikan ada carrot lagi tau 😋
.
Tak dilupakan Omega Guard untuk bakar lemak & kolestrol. Banyak sangat terkumpul makan kuih raya tadi 😂😂
.
Seronoknya hidup sihat dengan Shaklee 💚💚
.
Bagi yang nak sihat macam yda, pm yda laju2 k
www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #ydamasak #shakleebywaheeda #sihatbertenagabersamashaklee #lunchsimplesihat
LUNCH SIMPLE & SIHAT . Hari ni yda lunch nasi putih + ikan merah masak sweet sour + pucuk salang rebus. Wajib ada karbohidrat + protein + sayur. Dalam kuah ikan ada carrot lagi tau 😋 . Tak dilupakan Omega Guard untuk bakar lemak & kolestrol. Banyak sangat terkumpul makan kuih raya tadi 😂😂 . Seronoknya hidup sihat dengan Shaklee 💚💚 . Bagi yang nak sihat macam yda, pm yda laju2 k www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #ydamasak  #shakleebywaheeda  #sihatbertenagabersamashaklee  #lunchsimplesihat 
SEDAPNYA SARAPAN DENGAN CINCH SHAKE + COLLAGEN POWDER
.
Pagi2 ni yda buat CINCH COLLAGEN CHOCO MILKSHAKE.. Fuh memang sedap 😋😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉
💚CINCH SHAKE - Beri rasa kenyang & tenaga. Raya lagi kan.. Takdala nanti makan banyak sangat 😂
.
.
Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #shakleebeauty #shakleebywaheeda #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
SEDAPNYA SARAPAN DENGAN CINCH SHAKE + COLLAGEN POWDER . Pagi2 ni yda buat CINCH COLLAGEN CHOCO MILKSHAKE.. Fuh memang sedap 😋😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . 💚COLLAGEN POWDER - Menganjalkan kulit, kulit tampak muda dari usia sebenar 😉 💚CINCH SHAKE - Beri rasa kenyang & tenaga. Raya lagi kan.. Takdala nanti makan banyak sangat 😂 . . Yang nak tahu resepi breakfast Shaklee atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
LUNCH SIMPLE & SIHAT
.
Hari ni yda lunch nasi putih + ayam masak merah + bendi masak asam rebus. Wajib ada karbohidrat + protein + sayur. Ayam tu ambik bahagian dada tau sebab kurang lemak
.
Tak dilupakan Omega Guard untuk bakar lemak, kolestrol & Peppermint-Ginger Plus untuk buang angin kus2 😂
.
Seronoknya hidup sihat dengan Shaklee 💚💚
.
Bagi yang nak sihat macam yda, pm yda laju2 k
www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #ydamasak #shakleebywaheeda #sihatbertenagabersamashaklee #lunchsimplesihat
LUNCH SIMPLE & SIHAT . Hari ni yda lunch nasi putih + ayam masak merah + bendi masak asam rebus. Wajib ada karbohidrat + protein + sayur. Ayam tu ambik bahagian dada tau sebab kurang lemak . Tak dilupakan Omega Guard untuk bakar lemak, kolestrol & Peppermint-Ginger Plus untuk buang angin kus2 😂 . Seronoknya hidup sihat dengan Shaklee 💚💚 . Bagi yang nak sihat macam yda, pm yda laju2 k www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #ydamasak  #shakleebywaheeda  #sihatbertenagabersamashaklee  #lunchsimplesihat 
Today’s order, Thank You dear customers. Dah sampai nanti yda COD k 😉
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer berpusu2 order sebab PROMO JUN BAKAL TAMAT 😣😣
.
💚Customer repeat order Cinch Shake sebab boleh Mix & Match + Less 10%: Cinch Shake memberi rasa kenyang, menurunkan berat badan & inch-loss
❤Customer order Collagen Powder Twin Pack Less 5%.. 1 kotak nak bagi hadiah kat mak mertua katanya untuk masalah sakit lutut. 1 kotak lagi untuk anjalkan kulit wajah 😍
💛Customer order Set Sendi Shaklee: Ostematrix & Omega Guard untuk nenek yang berumur 60++ tahun. Alhamdulillah baiknya cucu nenek 😊
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #sayamakansayajual #sihatbertenagabersamashaklee #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #MisiKurusCantik2018
Today’s order, Thank You dear customers. Dah sampai nanti yda COD k 😉 . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer berpusu2 order sebab PROMO JUN BAKAL TAMAT 😣😣 . 💚Customer repeat order Cinch Shake sebab boleh Mix & Match + Less 10%: Cinch Shake memberi rasa kenyang, menurunkan berat badan & inch-loss ❤Customer order Collagen Powder Twin Pack Less 5%.. 1 kotak nak bagi hadiah kat mak mertua katanya untuk masalah sakit lutut. 1 kotak lagi untuk anjalkan kulit wajah 😍 💛Customer order Set Sendi Shaklee: Ostematrix & Omega Guard untuk nenek yang berumur 60++ tahun. Alhamdulillah baiknya cucu nenek 😊 . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #sayamakansayajual  #sihatbertenagabersamashaklee  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #MisiKurusCantik2018 
CUSTOMER REPEAT ORDER CINCH SHAKE
.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer repeat order
Chocolate Cinch Shake. Berat badan dah turun tau. Semoga berjaya MISI KURUS 2018 💚❤
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #kurussihat #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #MisiKurusCantik2018
CUSTOMER REPEAT ORDER CINCH SHAKE . . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer repeat order Chocolate Cinch Shake. Berat badan dah turun tau. Semoga berjaya MISI KURUS 2018 💚❤ . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #kurussihat  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #MisiKurusCantik2018 
SAHUR YANG MENGENYANGKAN
.
Sahur pagi tadi ada cust sharing dya minum segelas ESP dan sekotak susu coklat 200ml..
Menu simple dan mengenyangkan bagi dya n
sangat rekomen untuk mereka yang jenis tak suka makan berat waktu sahur atau tak sempat nak menyediakan menu untuk sahur.
Jadi minum lah ESP !! .
ESP memang sangat best :)
Satu sebab suka sangat ESP kerana kandungan indeks glisemik ESP rendah, 39. 
Korang tau tak? Indeks glisemik rendah sangat bagus untuk kesihatan.
.
Indeks glisemik rendah akan memecahkan gula dengan perlahan sambil membebas glukosa ke dalam sistem badan kita. Kita akan rasa kenyang lebih lama dan kurang rasa craving.
Indeks glisemik rendah ini juga sangat bagus untuk mereka yang ada Diabetes dan ingin kuruskan badan.
.
ESP juga memberi rasa kenyang yang agak lama dan tenaga segera.
Alhamdulillah sepanjang berpuasa ini, ESP memang banyak membantu
Malah yda boleh rasa cergas sampai ke waktu berbuka
.
Bonus untuk mereka yang rajin minum ESP setiap hari, ESP boleh mencantikkan kulit satu badan.
Jika ada masalah kulit berminyak, kulit kering, bekas2 parut ESP boleh membantu..
.
#Aquilaros_0139403265 untuk order or sevarang pertanyaan.👌👌👌
.
#shakleebeauty
#sahurdenganshaklee #sahuresp #sihatbertenagabersamashaklee
#instagram #dropshipshaklee 
#sayajualShaklee #shakleekelanntan 
#setkurushaklee #sihat #family 
#sayasukashaklee #kenyang
SAHUR YANG MENGENYANGKAN . Sahur pagi tadi ada cust sharing dya minum segelas ESP dan sekotak susu coklat 200ml.. Menu simple dan mengenyangkan bagi dya n sangat rekomen untuk mereka yang jenis tak suka makan berat waktu sahur atau tak sempat nak menyediakan menu untuk sahur. Jadi minum lah ESP !! . ESP memang sangat best :) Satu sebab suka sangat ESP kerana kandungan indeks glisemik ESP rendah, 39. Korang tau tak? Indeks glisemik rendah sangat bagus untuk kesihatan. . Indeks glisemik rendah akan memecahkan gula dengan perlahan sambil membebas glukosa ke dalam sistem badan kita. Kita akan rasa kenyang lebih lama dan kurang rasa craving. Indeks glisemik rendah ini juga sangat bagus untuk mereka yang ada Diabetes dan ingin kuruskan badan. . ESP juga memberi rasa kenyang yang agak lama dan tenaga segera. Alhamdulillah sepanjang berpuasa ini, ESP memang banyak membantu Malah yda boleh rasa cergas sampai ke waktu berbuka . Bonus untuk mereka yang rajin minum ESP setiap hari, ESP boleh mencantikkan kulit satu badan. Jika ada masalah kulit berminyak, kulit kering, bekas2 parut ESP boleh membantu.. . #Aquilaros_0139403265  untuk order or sevarang pertanyaan.👌👌👌 . #shakleebeauty  #sahurdenganshaklee  #sahuresp  #sihatbertenagabersamashaklee  #instagram  #dropshipshaklee  #sayajualShaklee  #shakleekelanntan  #setkurushaklee  #sihat  #family  #sayasukashaklee  #kenyang 
SAHUR YANG MENGENYANGKAN
.
Sahur pagi tadi ada cust sharing dya minum segelas ESP dan sekotak susu coklat 200ml..
Menu simple dan mengenyangkan bagi dya n
sangat rekomen untuk mereka yang jenis tak suka makan berat waktu sahur atau tak sempat nak menyediakan menu untuk sahur.
Jadi minum lah ESP !! .
ESP memang sangat best :)
Satu sebab suka sangat ESP kerana kandungan indeks glisemik ESP rendah, 39. 
Korang tau tak? Indeks glisemik rendah sangat bagus untuk kesihatan.
.
Indeks glisemik rendah akan memecahkan gula dengan perlahan sambil membebas glukosa ke dalam sistem badan kita. Kita akan rasa kenyang lebih lama dan kurang rasa craving.
Indeks glisemik rendah ini juga sangat bagus untuk mereka yang ada Diabetes dan ingin kuruskan badan.
.
ESP juga memberi rasa kenyang yang agak lama dan tenaga segera.
Alhamdulillah sepanjang berpuasa ini, ESP memang banyak membantu
Malah yda boleh rasa cergas sampai ke waktu berbuka
.
Bonus untuk mereka yang rajin minum ESP setiap hari, ESP boleh mencantikkan kulit satu badan.
Jika ada masalah kulit berminyak, kulit kering, bekas2 parut ESP boleh membantu..
.
#Aquilaros_0139403265 untuk order or sevarang pertanyaan.👌👌👌
.
#shakleebeauty
#sahurdenganshaklee #sahuresp #sihatbertenagabersamashaklee
#instagram #dropshipshaklee 
#sayajualShaklee #shakleekelanntan 
#setkurushaklee #sihat #family 
#sayasukashaklee #kenyang
SAHUR YANG MENGENYANGKAN . Sahur pagi tadi ada cust sharing dya minum segelas ESP dan sekotak susu coklat 200ml.. Menu simple dan mengenyangkan bagi dya n sangat rekomen untuk mereka yang jenis tak suka makan berat waktu sahur atau tak sempat nak menyediakan menu untuk sahur. Jadi minum lah ESP !! . ESP memang sangat best :) Satu sebab suka sangat ESP kerana kandungan indeks glisemik ESP rendah, 39. Korang tau tak? Indeks glisemik rendah sangat bagus untuk kesihatan. . Indeks glisemik rendah akan memecahkan gula dengan perlahan sambil membebas glukosa ke dalam sistem badan kita. Kita akan rasa kenyang lebih lama dan kurang rasa craving. Indeks glisemik rendah ini juga sangat bagus untuk mereka yang ada Diabetes dan ingin kuruskan badan. . ESP juga memberi rasa kenyang yang agak lama dan tenaga segera. Alhamdulillah sepanjang berpuasa ini, ESP memang banyak membantu Malah yda boleh rasa cergas sampai ke waktu berbuka . Bonus untuk mereka yang rajin minum ESP setiap hari, ESP boleh mencantikkan kulit satu badan. Jika ada masalah kulit berminyak, kulit kering, bekas2 parut ESP boleh membantu.. . #Aquilaros_0139403265  untuk order or sevarang pertanyaan.👌👌👌 . #shakleebeauty  #sahurdenganshaklee  #sahuresp  #sihatbertenagabersamashaklee  #instagram  #dropshipshaklee  #sayajualShaklee  #shakleekelanntan  #setkurushaklee  #sihat  #family  #sayasukashaklee  #kenyang 
Jom sapa lagi nak join Misi #SpectacularFlawlessRaya #KurusCantikRaya2018 🙋🙋
.
🌸Vanilla Cinch Shake (Twin Pack 10% off)
🌸Performance Drink (Twin Pack 10% off)
*kalau beli 2 set TWIN PACK DAPAT ECO BAG.. muat 2 canisters tau, boleh bawak balik kampung raya nanti 😉
.
🌸Sustained Release Vita-C Plus (3 bottles 10% off)
.
Pm yda laju2 👇👇
www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #shakleebeauty #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleependang #promomay #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #sayamakansayajual
Jom sapa lagi nak join Misi #SpectacularFlawlessRaya  #KurusCantikRaya2018  🙋🙋 . 🌸Vanilla Cinch Shake (Twin Pack 10% off) 🌸Performance Drink (Twin Pack 10% off) *kalau beli 2 set TWIN PACK DAPAT ECO BAG.. muat 2 canisters tau, boleh bawak balik kampung raya nanti 😉 . 🌸Sustained Release Vita-C Plus (3 bottles 10% off) . Pm yda laju2 👇👇 www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleependang  #promomay  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sayamakansayajual 
CUSTOMER REPEAT ORDER SET KURUS ❤❤
.
Alhamdulillah customer repeat order SET KURUS. Thank you dear Kak Fasha 😍
.
Customer cari supplement untuk turunkan berat badan. Nak nampak kurus & cantik masa raya kan?
.
STEP BY STEP SET KURUS 👇👇
1.BAKAR 🔥🔥
Lelemak tepu harus melalui proses pembakaran berkesan. Untuk bakar ni, korang boleh amalkan OMEGA + LECITHIN untuk double burning. Nak triple kan pembakaran lemak? Add on CARDIO EXERCISE.
-
-
2. BUANG 💩💩
Selesai bakar, wajib buang semua yang telah dibakar. Kena sentiasa servis usus dan perut kita. Boleh guna  ALFALFA. Bila servis usus & perut, makanan cepat proses, tenaga cepat digunakan. Tiada masalah pengumpulan lemak!
-
-
3. BINA 💪🏻💪🏻
Step akhir kena consume CINCH SHAKE. Sebabnya, kita taknak kurus but kulit menggelebeh. Yang penting, CINCH SHAKE ni boleh reduce food portion tau!
.
.
.
For those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani  #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #shakleependang #sayamakansayajual #misikuruscantikraya2018
CUSTOMER REPEAT ORDER SET KURUS ❤❤ . Alhamdulillah customer repeat order SET KURUS. Thank you dear Kak Fasha 😍 . Customer cari supplement untuk turunkan berat badan. Nak nampak kurus & cantik masa raya kan? . STEP BY STEP SET KURUS 👇👇 1.BAKAR 🔥🔥 Lelemak tepu harus melalui proses pembakaran berkesan. Untuk bakar ni, korang boleh amalkan OMEGA + LECITHIN untuk double burning. Nak triple kan pembakaran lemak? Add on CARDIO EXERCISE. - - 2. BUANG 💩💩 Selesai bakar, wajib buang semua yang telah dibakar. Kena sentiasa servis usus dan perut kita. Boleh guna ALFALFA. Bila servis usus & perut, makanan cepat proses, tenaga cepat digunakan. Tiada masalah pengumpulan lemak! - - 3. BINA 💪🏻💪🏻 Step akhir kena consume CINCH SHAKE. Sebabnya, kita taknak kurus but kulit menggelebeh. Yang penting, CINCH SHAKE ni boleh reduce food portion tau! . . . For those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #shakleependang  #sayamakansayajual  #misikuruscantikraya2018 
SEDAPNYA SAHUR DENGAN ESP
.
Pagi2 ni yda bancuh ESP + Air suam.. Fuh memang sedap 😋😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #promoramadhanshaklee
SEDAPNYA SAHUR DENGAN ESP . Pagi2 ni yda bancuh ESP + Air suam.. Fuh memang sedap 😋😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #promoramadhanshaklee 
Today’s order, Thank You dear customers 💕.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer berpusu2 order sebab PROMO MALAYSIA BARU & RAMADHAN. Nak join "MISI KURUS & CANTIK RAYA 2018" 🏃💅
.
💛Vita-C Plus: Atasi jerawat, anjalkan kulit, kuatkan imun
❤Performance Drink: Elak dehidrasi & strok haba
💚Cinch Shake: Memberi rasa kenyang, menurunkan berat badan & inch-loss
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #kurussihat #shakleebeauty #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #TitaniumProject
Today’s order, Thank You dear customers 💕. . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer berpusu2 order sebab PROMO MALAYSIA BARU & RAMADHAN. Nak join "MISI KURUS & CANTIK RAYA 2018" 🏃💅 . 💛Vita-C Plus: Atasi jerawat, anjalkan kulit, kuatkan imun ❤Performance Drink: Elak dehidrasi & strok haba 💚Cinch Shake: Memberi rasa kenyang, menurunkan berat badan & inch-loss . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #kurussihat  #shakleebeauty  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #TitaniumProject 
SEDAPNYA SARAPAN DENGAN ESP
.
Pagi2 ni yda buat ESP BANANA MILKSHAKE.. Fuh memang sedap 😋😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #promoramadhanshaklee
SEDAPNYA SARAPAN DENGAN ESP . Pagi2 ni yda buat ESP BANANA MILKSHAKE.. Fuh memang sedap 😋😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #promoramadhanshaklee 
Today’s order, Thank You dear customer 💕.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer order
Chocolate Cinch Shake untuk pengurangan inci & berat badan. MISI KURUS RAYA 2018 💚❤
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani & Pendang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleebywaheeda #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleependang #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #kurussihat #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #TitaniumProject
Today’s order, Thank You dear customer 💕. . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer order Chocolate Cinch Shake untuk pengurangan inci & berat badan. MISI KURUS RAYA 2018 💚❤ . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani & Pendang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleebywaheeda  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleependang  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #kurussihat  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #TitaniumProject 
MUSIM PILIHANRAYA NI, PAKAI BAJU BIRU MESTI JADI ISU
.
Pakaian tak melambangkan parti politik k. Undi kan rahsia.. In my point of view, BLUE IS FOR THE BLUE CANISTER >>> ESP 💙💙
.
VOTE FOR ESP.. PEMBERI TENAGA SEPANJANG HARI TERUTAMANYA BULAN RAMADHAN NANTI 😉
.
For those yang mencari ESP atau PROMO RAMADHAN tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleependang #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #sayamakansayajual #MisiBebasKewangan #ExtraIncomeRM2000Sebulan #demampilihanraya #pru14
MUSIM PILIHANRAYA NI, PAKAI BAJU BIRU MESTI JADI ISU . Pakaian tak melambangkan parti politik k. Undi kan rahsia.. In my point of view, BLUE IS FOR THE BLUE CANISTER >>> ESP 💙💙 . VOTE FOR ESP.. PEMBERI TENAGA SEPANJANG HARI TERUTAMANYA BULAN RAMADHAN NANTI 😉 . For those yang mencari ESP atau PROMO RAMADHAN tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleependang  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #sayamakansayajual  #MisiBebasKewangan  #ExtraIncomeRM2000Sebulan  #demampilihanraya  #pru14 
LAST CALL! .
.
Promo ESP dah nak habis jugak ni! Tinggal kurang 8 jam aje!
.
.
Sumber tenaga yg TERBAIK utk bulan puasa nnt.
.
.
Pembantu SETIA ibu2 mengandung & menyusu baby utk berpuasa penuh
.
.
BEST FRIEND utk org yang target nak KURUS menjelang Hari Raya
.
.
Penyelamat utk dapatkan kulit putih gebu di Hari Raya!
.
.
Jangan menyesal! .
.
Whatsapp Shikin lekaihhh!!
www.wasap.my/60126920503/esp
.
.
#esppromo 
#promosetcantikshaklee 
#sihatdancantikdenganshaklee 
#sihatbertenagabersamashaklee 
#rahsiakulitcantik
LAST CALL! . . Promo ESP dah nak habis jugak ni! Tinggal kurang 8 jam aje! . . Sumber tenaga yg TERBAIK utk bulan puasa nnt. . . Pembantu SETIA ibu2 mengandung & menyusu baby utk berpuasa penuh . . BEST FRIEND utk org yang target nak KURUS menjelang Hari Raya . . Penyelamat utk dapatkan kulit putih gebu di Hari Raya! . . Jangan menyesal! . . Whatsapp Shikin lekaihhh!! www.wasap.my/60126920503/esp . . #esppromo  #promosetcantikshaklee  #sihatdancantikdenganshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #rahsiakulitcantik 
PROMO ESP BAKAL BERAKHIR
.
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA
❤MALAS SAHUR (INSTANT BREAKFAST)
.
Yang nak order ESP atau supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇
.
http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #promoapril #esppromo #shakleesungaipetani #shakleependang
PROMO ESP BAKAL BERAKHIR . . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA ❤MALAS SAHUR (INSTANT BREAKFAST) . Yang nak order ESP atau supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 . http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #promoapril  #esppromo  #shakleesungaipetani  #shakleependang 
SELAMAT PAGI SEMUA 😉
-
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast?
-
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga.
- 
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.
- 
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit?
-
✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak.
✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗
#shakleebyyda #shakleekedah
#shakleepenang #shakleeutara #shakleesungaipetani #esp #pembekaltenaga #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee
SELAMAT PAGI SEMUA 😉 - Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? - Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. - Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. - Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? - ✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. ✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #esp  #pembekaltenaga  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee 
MAWAR RASHID PENGGUNA SHAKLEE ❤❤
.
Adala pernah usha2 ig story Mawar Rashid.. Mawar Rashid pun pengguna ESP Shaklee uolls.. Dah makin ramai yg yakin dgn keberkesanan produk Shaklee.. Alhamdulillah 😍😍
.
ESP Soy Protein :
💙memberi TENAGA untuk bekerja
💙mengawal KOLESTEROL dalam badan
💙memBAKAR KALORI dan MENGENYANGKAN
💙membantu MENGURANGKAN BERAT BADAN
💙mengANJALKAN PAYUDARA
💙MILK BOOSTER utk ibu2 yg menyusukan anak
💙menangani masalah ECZEMA
💙memudarkan PARUT JERAWAT
💙menCANTIKKAN KULIT
.
Yda Rashid
0134830895
.
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #espshaklee #sumberprotein #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekpabersamashaklee #shakleeuser #sayamakansayajualshaklee
MAWAR RASHID PENGGUNA SHAKLEE ❤❤ . Adala pernah usha2 ig story Mawar Rashid.. Mawar Rashid pun pengguna ESP Shaklee uolls.. Dah makin ramai yg yakin dgn keberkesanan produk Shaklee.. Alhamdulillah 😍😍 . ESP Soy Protein : 💙memberi TENAGA untuk bekerja 💙mengawal KOLESTEROL dalam badan 💙memBAKAR KALORI dan MENGENYANGKAN 💙membantu MENGURANGKAN BERAT BADAN 💙mengANJALKAN PAYUDARA 💙MILK BOOSTER utk ibu2 yg menyusukan anak 💙menangani masalah ECZEMA 💙memudarkan PARUT JERAWAT 💙menCANTIKKAN KULIT . Yda Rashid 0134830895 . #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #espshaklee  #sumberprotein  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekpabersamashaklee  #shakleeuser  #sayamakansayajualshaklee 
JOM GRAB PROMO ESP
.
Petang2 yang panas ni kalau dapat ESP STRAWBERRY MILKSHAKE.. Fuh hilang dahaga 😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #promoapril #esppromo
JOM GRAB PROMO ESP . Petang2 yang panas ni kalau dapat ESP STRAWBERRY MILKSHAKE.. Fuh hilang dahaga 😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #promoapril  #esppromo 
SARAPAN SIMPLE SUAMI ISTERI
.
Pagi pagi macam biasalah bercinta dengan ESP dulu. Minuman wajib yang yda dan suami akan ambik untuk pastikan badan tampil cergas dan energetic je seharian 💕

Yda nak share salah satu resipi ESP yang mana ni pun salah satu favourite yda tau.

ESP + + CHOCOLATE MILK POWDER = ESP CHOCO

so nyummyyyyyy! 😋

Kalau dulu yda suka breakfast dengan milo, teh, horlicks sekarang wajib ESP. Minuman untuk badan yang sihat☝

Mana boleh tinggal ESP yang sangat membantu yda dari segi
❤ENERGY BOOSTER
❤CERAHKAN KULIT
❤KAWAL SELERA MAKAN
❤GASTRIK

dan banyak sangat khasiat ESP ni. Complete all in one yang badan kita perlukan 🎉
.
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #instantbreakfast #resepiesp #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #banyakkhasiat
SARAPAN SIMPLE SUAMI ISTERI . Pagi pagi macam biasalah bercinta dengan ESP dulu. Minuman wajib yang yda dan suami akan ambik untuk pastikan badan tampil cergas dan energetic je seharian 💕 Yda nak share salah satu resipi ESP yang mana ni pun salah satu favourite yda tau. ESP + + CHOCOLATE MILK POWDER = ESP CHOCO so nyummyyyyyy! 😋 Kalau dulu yda suka breakfast dengan milo, teh, horlicks sekarang wajib ESP. Minuman untuk badan yang sihat☝ Mana boleh tinggal ESP yang sangat membantu yda dari segi ❤ENERGY BOOSTER ❤CERAHKAN KULIT ❤KAWAL SELERA MAKAN ❤GASTRIK dan banyak sangat khasiat ESP ni. Complete all in one yang badan kita perlukan 🎉 . #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #instantbreakfast  #resepiesp  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #banyakkhasiat 
💞RUTIN HARIAN💞
.
.
Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻
.
Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, :::
.
.
☕ mencantikkan kulit.
☕ milkbooster.
☕ membekalkan tenaga segera.
☕ meningkatkan sistem imunisasi.
☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot.
☕ membantu merendahkan paras kolestrol.
☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
☕ mencegah sakit jantung.
☕ mencegah risiko osteoporosis.
☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban.
☕ meningkatkan kualiti memori.
☕ membantu mengurangkan kedutan.
☕ merupakan agen anti-penuhaan.
.
Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊
.
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #espshaklee #kulitcerah #milkbooster #kesihatanoptimum #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #flawless #sumberprotein #shakleebeauty
💞RUTIN HARIAN💞 . . Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻 . Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, ::: . . ☕ mencantikkan kulit. ☕ milkbooster. ☕ membekalkan tenaga segera. ☕ meningkatkan sistem imunisasi. ☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot. ☕ membantu merendahkan paras kolestrol. ☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan. ☕ mencegah sakit jantung. ☕ mencegah risiko osteoporosis. ☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban. ☕ meningkatkan kualiti memori. ☕ membantu mengurangkan kedutan. ☕ merupakan agen anti-penuhaan. . Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊 . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 . #shakleebyyda  #espshaklee  #kulitcerah  #milkbooster  #kesihatanoptimum  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #flawless  #sumberprotein  #shakleebeauty 
CLOSED DEAL SET KURUS ADVANCE (FULLSET)
.
Alhamdulillah closed deal. Thank you dear customer 😍
.
Customer cari supplement untuk turunkan berat badan. Nak nampak kurus & cantik masa raya kan?
.
STEP BY STEP SET KURUS 👇👇
1.BAKAR 🔥🔥
Lelemak tepu harus melalui proses pembakaran berkesan. Untuk bakar ni, korang boleh amalkan OMEGA + LECITHIN untuk double burning. Nak triple kan pembakaran lemak? Add on CARDIO EXERCISE.
-
-
2. BUANG 💩💩
Selesai bakar, wajib buang semua yang telah dibakar. Kena sentiasa servis usus dan perut kita. Boleh guna HERBLAX + ALFALFA. Bila servis usus & perut, makanan cepat proses, tenaga cepat digunakan. Tiada masalah pengumpulan lemak!
-
-
3. BINA 💪🏻💪🏻
Step akhir kena consume ESP + CINCH SHAKLEE. Sebabnya, kita taknak kurus but kulit menggelebeh. Kena consume ESP untuk toning kulit bagi cantik dan firm. Yang penting, ESP ni boleh reduce food portion tau!
.
.
.
For those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #sayamakansayajual
CLOSED DEAL SET KURUS ADVANCE (FULLSET) . Alhamdulillah closed deal. Thank you dear customer 😍 . Customer cari supplement untuk turunkan berat badan. Nak nampak kurus & cantik masa raya kan? . STEP BY STEP SET KURUS 👇👇 1.BAKAR 🔥🔥 Lelemak tepu harus melalui proses pembakaran berkesan. Untuk bakar ni, korang boleh amalkan OMEGA + LECITHIN untuk double burning. Nak triple kan pembakaran lemak? Add on CARDIO EXERCISE. - - 2. BUANG 💩💩 Selesai bakar, wajib buang semua yang telah dibakar. Kena sentiasa servis usus dan perut kita. Boleh guna HERBLAX + ALFALFA. Bila servis usus & perut, makanan cepat proses, tenaga cepat digunakan. Tiada masalah pengumpulan lemak! - - 3. BINA 💪🏻💪🏻 Step akhir kena consume ESP + CINCH SHAKLEE. Sebabnya, kita taknak kurus but kulit menggelebeh. Kena consume ESP untuk toning kulit bagi cantik dan firm. Yang penting, ESP ni boleh reduce food portion tau! . . . For those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #sayamakansayajual 
SELALU SKIP BREAKFAST 🤔
-
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast?
-
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga.
- 
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.
- 
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit?
-
✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak.
✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗
#shakleebyyda #shakleekedah
#shakleepenang #shakleeutara #shakleesungaipetani #esp #pembekaltenaga #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee
SELALU SKIP BREAKFAST 🤔 - Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? - Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. - Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. - Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? - ✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. ✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #esp  #pembekaltenaga  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee 
SAHUR YANG MENGENYANGKAN
.
Sahur pagi tadi yda minum segelas ESP dan sekotak susu coklat 200ml..
Menu simple dan mengenyangkan bagi yda,
yda sangat rekomen untuk mereka yang jenis tak suka makan berat waktu sahur atau tak sempat nak menyediakan menu untuk sahur.
Jadi minum lah ESP !! .
ESP memang sangat best :)
Satu sebab yda suka sangat ESP kerana kandungan indeks glisemik ESP rendah, 39. 
Korang tau tak? Indeks glisemik rendah sangat bagus untuk kesihatan.
.
Indeks glisemik rendah akan memecahkan gula dengan perlahan sambil membebas glukosa ke dalam sistem badan kita. Kita akan rasa kenyang lebih lama dan kurang rasa craving.
Indeks glisemik rendah ini juga sangat bagus untuk mereka yang ada Diabetes dan ingin kuruskan badan.
.
ESP juga memberi rasa kenyang yang agak lama dan tenaga segera.
Alhamdulillah sepanjang berpuasa ini, ESP memang banyak membantu
Malah yda boleh rasa cergas sampai ke waktu berbuka
.
Bonus untuk mereka yang rajin minum ESP setiap hari, ESP boleh mencantikkan kulit satu badan.
Jika ada masalah kulit berminyak, kulit kering, bekas2 parut ESP boleh membantu..
.
www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #shakleebeauty
#sahurdenganshaklee #sahuresp #sihatbertenagabersamashaklee
SAHUR YANG MENGENYANGKAN . Sahur pagi tadi yda minum segelas ESP dan sekotak susu coklat 200ml.. Menu simple dan mengenyangkan bagi yda, yda sangat rekomen untuk mereka yang jenis tak suka makan berat waktu sahur atau tak sempat nak menyediakan menu untuk sahur. Jadi minum lah ESP !! . ESP memang sangat best :) Satu sebab yda suka sangat ESP kerana kandungan indeks glisemik ESP rendah, 39. Korang tau tak? Indeks glisemik rendah sangat bagus untuk kesihatan. . Indeks glisemik rendah akan memecahkan gula dengan perlahan sambil membebas glukosa ke dalam sistem badan kita. Kita akan rasa kenyang lebih lama dan kurang rasa craving. Indeks glisemik rendah ini juga sangat bagus untuk mereka yang ada Diabetes dan ingin kuruskan badan. . ESP juga memberi rasa kenyang yang agak lama dan tenaga segera. Alhamdulillah sepanjang berpuasa ini, ESP memang banyak membantu Malah yda boleh rasa cergas sampai ke waktu berbuka . Bonus untuk mereka yang rajin minum ESP setiap hari, ESP boleh mencantikkan kulit satu badan. Jika ada masalah kulit berminyak, kulit kering, bekas2 parut ESP boleh membantu.. . www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #sahurdenganshaklee  #sahuresp  #sihatbertenagabersamashaklee 
RAMADHAN BAKAL TIBA
.
Hari ni dah 29 Rejab. Lagi sebulan je nak masuk bulan Ramadhan.. Ada yg belum habis ganti puasa? Cepat2 la ganti ye..
.
Siapa yang setiap kali bulan puasa alami masalah ni 👇👇
😩 Gastrik
😩 Taknak makan berat masa sahur
😩 Lesu, letih
😩 Cepat lapar (tak sabar tunggu waktu berbuka)
.
Yda ada jalan penyelesaiaannya.. Nanti yda share k 😉
.
#shakleebyyda #shakleebeauty #sahurdenganshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
RAMADHAN BAKAL TIBA . Hari ni dah 29 Rejab. Lagi sebulan je nak masuk bulan Ramadhan.. Ada yg belum habis ganti puasa? Cepat2 la ganti ye.. . Siapa yang setiap kali bulan puasa alami masalah ni 👇👇 😩 Gastrik 😩 Taknak makan berat masa sahur 😩 Lesu, letih 😩 Cepat lapar (tak sabar tunggu waktu berbuka) . Yda ada jalan penyelesaiaannya.. Nanti yda share k 😉 . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #sahurdenganshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Korang tahu tak ASID AMINO sangat penting utk membina OTOT, KUKU, RAMBUT, DARAH, ORGAN, KULIT & lain2.. pengambilan ASID AMINO yg kerap adalah kunci kepada awet muda. 😉

ESP ada 9 ASID AMINO yg tidak blh dihasilkan oleh tubuh manusia.. sebab tu yda suka suggest ESP utk korang yg nak GEBU, CERAH, CUKUP PROTEIN, BERTENAGA, KAWAL SELERA MAKAN, RENDAHKAN PARAS KOLESTEROL & mcm2 lg.. ESP bagus utk KESELURUHAN KESIHATAN.

Dapatkan ESP sebelum stok habis... jomla grabbb sebelum putih mata. jimat banyak tau.

Yda Rashid
013-4830895

#shakleebyyda #espshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espkawalberatbadan
Korang tahu tak ASID AMINO sangat penting utk membina OTOT, KUKU, RAMBUT, DARAH, ORGAN, KULIT & lain2.. pengambilan ASID AMINO yg kerap adalah kunci kepada awet muda. 😉 ESP ada 9 ASID AMINO yg tidak blh dihasilkan oleh tubuh manusia.. sebab tu yda suka suggest ESP utk korang yg nak GEBU, CERAH, CUKUP PROTEIN, BERTENAGA, KAWAL SELERA MAKAN, RENDAHKAN PARAS KOLESTEROL & mcm2 lg.. ESP bagus utk KESELURUHAN KESIHATAN. Dapatkan ESP sebelum stok habis... jomla grabbb sebelum putih mata. jimat banyak tau. Yda Rashid 013-4830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espkawalberatbadan 
Assalamualaikum..
Hai hai hai semuaaaa.
-
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Maaf honeymoon mood untuk 2 hari 😌😌
-
Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Jom grab ESP yang sangat laris, terhangat di pasaran ❤❤
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleebeauty #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum.. Hai hai hai semuaaaa. - Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Maaf honeymoon mood untuk 2 hari 😌😌 - Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Jom grab ESP yang sangat laris, terhangat di pasaran ❤❤ - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleebeauty  #sihatbertenagabersamashaklee 
BERKAT SARAPAN ESP: JALAN KAKI DI SEKITAR PENANG
.
Hari ni betul2 spend time dengan suami. No business or any stuff.. Hehe..
.
Berkat sarapan ESP pagi tadi, kami berjaya bersiar-siar di sekitar Penang.. Jalan kaki tau 😍😍
.
Pagi ke Bukit Bendera, lepas check-in hotel jalan kaki ke 3D Trick Art Museum, Penang Street Art. Solat Asar & Maghrib di Masjid Kapitan Keling, lepak kat Padang Kota Lama then jalan kaki balik hotel.. Alhamdulillah 💚💚
.
Spotted supplement wajib dibawa ke mana2 walaupun dalam pill box: Omega Guard, Ostematrix, Vita-Lea & Vita-C Plus
.
#shakleebyyda #shakleebeauty #espshaklee #esppromoApril #esppembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #sayamakansayajual
BERKAT SARAPAN ESP: JALAN KAKI DI SEKITAR PENANG . Hari ni betul2 spend time dengan suami. No business or any stuff.. Hehe.. . Berkat sarapan ESP pagi tadi, kami berjaya bersiar-siar di sekitar Penang.. Jalan kaki tau 😍😍 . Pagi ke Bukit Bendera, lepas check-in hotel jalan kaki ke 3D Trick Art Museum, Penang Street Art. Solat Asar & Maghrib di Masjid Kapitan Keling, lepak kat Padang Kota Lama then jalan kaki balik hotel.. Alhamdulillah 💚💚 . Spotted supplement wajib dibawa ke mana2 walaupun dalam pill box: Omega Guard, Ostematrix, Vita-Lea & Vita-C Plus . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #espshaklee  #esppromoApril  #esppembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #sayamakansayajual 
AJAK BFF UNTUK SAMA2 CANTIK

Done COD to my regular customer merangkap my BFF.. Tq awak @puteh.kemerahan 😘😘
. 
Mayra amalkan Set Kecantikan Shaklee, order ESP sebab stok dah habis.. Kitorang sama2 nak cantik menjelang raya nanti ❤❤ .
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleebeauty
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
AJAK BFF UNTUK SAMA2 CANTIK Done COD to my regular customer merangkap my BFF.. Tq awak @puteh.kemerahan 😘😘 . Mayra amalkan Set Kecantikan Shaklee, order ESP sebab stok dah habis.. Kitorang sama2 nak cantik menjelang raya nanti ❤❤ . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleebeauty  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
JOM GRAB PROMO ESP
.
Petang2 yang panas ni kalau dapat ESP campur ais.. Fuh hilang dahaga 😋
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee #promoapril #esppromo
JOM GRAB PROMO ESP . Petang2 yang panas ni kalau dapat ESP campur ais.. Fuh hilang dahaga 😋 . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee  #promoapril  #esppromo 
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE
antara set set yang famous dan jadi rebutan :
.
🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN
--> nak kurus ? kena try nih..
🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot..
🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah..
🌸ESP + OSTEMATRIX
--> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !!
🌸ESP + VITAMIN E
--> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ?
🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS
--> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius..
🌸ESP + OMEGA GUARD
--> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~
🌸ESP + MEALSHAKES
--> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !!
🌸ESP + PERFORMANCE DRINK
--> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan..
.
Banyak kan MANFAAT ESP? .
Dapatkan sekarang.. Beli ESP dapat SPECIAL PRICE 😉
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee #shakleebeauty
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE antara set set yang famous dan jadi rebutan : . 🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN --> nak kurus ? kena try nih.. 🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot.. 🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah.. 🌸ESP + OSTEMATRIX --> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !! 🌸ESP + VITAMIN E --> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ? 🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS --> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius.. 🌸ESP + OMEGA GUARD --> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~ 🌸ESP + MEALSHAKES --> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !! 🌸ESP + PERFORMANCE DRINK --> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan.. . Banyak kan MANFAAT ESP? . Dapatkan sekarang.. Beli ESP dapat SPECIAL PRICE 😉 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee  #shakleebeauty 
ALHAMDULILLAH 5 TONG ESP DAH BERTUAN

Today’s order, Thank You dear customers 💕.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. 5 tong ESP dah bertuan.. Dah la dapat free freight charge 😍😍
.
.
🌸 Customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
🌸 Customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
🌸 Customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
🌸 Customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
🌸 Customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #sayamakansayajual
ALHAMDULILLAH 5 TONG ESP DAH BERTUAN Today’s order, Thank You dear customers 💕. . Alhamdulillah rezeki hari ini. 5 tong ESP dah bertuan.. Dah la dapat free freight charge 😍😍 . . 🌸 Customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. 🌸 Customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. 🌸 Customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. 🌸 Customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . 🌸 Customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #sayamakansayajual 
FAVOURITE BREAKFAST HUSBAND & WIFE
.
Wah kemain tajuk.. Speaking London sikit.. Hahaha
.
Kenapa yda dan suami suka sangat breakfast ESP sebelum pergi kerja (husband pergi kelas) 👇👇
.
ESP Soy Protein :
💙memberi TENAGA untuk bekerja
💙mengawal KOLESTEROL dalam badan
💙memBAKAR KALORI dan MENGENYANGKAN
💙membantu MENGURANGKAN BERAT BADAN
💙menangani masalah ECZEMA
💙memudarkan PARUT JERAWAT
💙menCANTIKKAN KULIT
.
That's why we are deeply in love with ESP 💚💚
.
Dapatkan ESP PROMO APRIL sekarang.. Ada tawaran SPECIAL tau.. Pm yda 👇👇
www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda #shakleebeauty #espshaklee #esppromoApril #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espcerahgebu #iloveesp
FAVOURITE BREAKFAST HUSBAND & WIFE . Wah kemain tajuk.. Speaking London sikit.. Hahaha . Kenapa yda dan suami suka sangat breakfast ESP sebelum pergi kerja (husband pergi kelas) 👇👇 . ESP Soy Protein : 💙memberi TENAGA untuk bekerja 💙mengawal KOLESTEROL dalam badan 💙memBAKAR KALORI dan MENGENYANGKAN 💙membantu MENGURANGKAN BERAT BADAN 💙menangani masalah ECZEMA 💙memudarkan PARUT JERAWAT 💙menCANTIKKAN KULIT . That's why we are deeply in love with ESP 💚💚 . Dapatkan ESP PROMO APRIL sekarang.. Ada tawaran SPECIAL tau.. Pm yda 👇👇 www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #shakleebeauty  #espshaklee  #esppromoApril  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espcerahgebu  #iloveesp 
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA!
.
Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO

Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya

Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe

Tengahari yang panas ni kalau dapat ESP strawberry milkshake.. Fuh hilang dahaga 😋

Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA! . Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe Tengahari yang panas ni kalau dapat ESP strawberry milkshake.. Fuh hilang dahaga 😋 Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee 
SARAPAN BERKHASIAT
.
Morning guys.. Pagi ni minum ESP campur dengan cocoa powder 😉... Pastu makan roti.. Sebab hari ni banyak kerja nak buat n dalam masa yg sama nak boost beauty 😍.. Busy ke tak, kedai Shaklee tetap buka cam biasa tau 😘
.
ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍
.
#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee
#cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
#shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleepenang #shakleeutara #shakleebeauty
SARAPAN BERKHASIAT . Morning guys.. Pagi ni minum ESP campur dengan cocoa powder 😉... Pastu makan roti.. Sebab hari ni banyak kerja nak buat n dalam masa yg sama nak boost beauty 😍.. Busy ke tak, kedai Shaklee tetap buka cam biasa tau 😘 . ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍 . #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleebeauty 
💞RUTIN HARIAN💞
.
.
Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻
.
Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, :::
.
.
☕ mencantikkan kulit.
☕ milkbooster.
☕ membekalkan tenaga segera.
☕ meningkatkan sistem imunisasi.
☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot.
☕ membantu merendahkan paras kolestrol.
☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
☕ mencegah sakit jantung.
☕ mencegah risiko osteoporosis.
☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban.
☕ meningkatkan kualiti memori.
☕ membantu mengurangkan kedutan.
☕ merupakan agen anti-penuhaan.
.
Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊
.
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #espshaklee #kulitcerah #milkbooster #kesihatanoptimum #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #flawless #sumberprotein #shakleebeauty
💞RUTIN HARIAN💞 . . Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻 . Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, ::: . . ☕ mencantikkan kulit. ☕ milkbooster. ☕ membekalkan tenaga segera. ☕ meningkatkan sistem imunisasi. ☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot. ☕ membantu merendahkan paras kolestrol. ☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan. ☕ mencegah sakit jantung. ☕ mencegah risiko osteoporosis. ☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban. ☕ meningkatkan kualiti memori. ☕ membantu mengurangkan kedutan. ☕ merupakan agen anti-penuhaan. . Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊 . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 . #shakleebyyda  #espshaklee  #kulitcerah  #milkbooster  #kesihatanoptimum  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #flawless  #sumberprotein  #shakleebeauty 
33 MANFAAT ESP ANDA KENA TAHU 💖⠀⠀
.⠀⠀
✅ Mencerahkan kulit⠀⠀
✅ Menghilangkan jeragat⠀⠀
✅ Mengurangkan parut⠀⠀
✅ Menyurutkan jerawat⠀⠀
✅ Kulit menjadi lebih halus dan mulus⠀⠀
✅ Memberikan rasa kenyang⠀⠀
✅ Instant energy⠀⠀
✅ Membekalkan tenaga berpanjangan⠀⠀
✅ Menganjalkan payudara⠀⠀
✅ Menganjalkan punggung⠀⠀
✅ Mengatasi letih dan lesu⠀⠀
✅ Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati⠀⠀
✅ Mencantikkan kuku⠀⠀
✅ Mengurangkan rambut gugur⠀⠀
✅ Menyihatkan rambut⠀⠀
✅ Baik untuk jantung⠀⠀
✅ Menghaluskan tumit pecah⠀⠀
✅ Merendahkan bacaan diabetes⠀⠀
✅ Memperbanyakkan susu ibu⠀⠀
✅ Memekatkan susu⠀⠀
✅ Mengurangkan strechmarks⠀⠀
✅ Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan⠀⠀
✅ Menyokong tumbesaran janin⠀⠀
✅ Mencantikkan kulit baby⠀⠀
✅ Mengandungi 9 amino asid penting⠀⠀
✅ Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting⠀⠀
✅ Rendah kalori dan sihat⠀⠀
✅ NON GMO - safe to consume⠀⠀
✅ Mengurangkan risiko kanser⠀⠀
✅ Baik untuk memori⠀⠀
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol⠀⠀
✅ Mengurangkan risiko osteoporosis⠀⠀
✅ Membantu pembentukan sel sel baru⠀⠀
.⠀⠀
Ramai yang tergila gilakan ESP kerana manfaat 33 dalam 1. Anda mahu menjadi sebahagian dari shaklee effect? Lelaki dan perempuan boleh consume tau
.⠀
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #soyprotein #tenaga #susu #kurangkolestrol #kurus #parutpudar #kulitcerah #wajahberseri #cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleebeauty #sihatbertenagabersamashaklee
33 MANFAAT ESP ANDA KENA TAHU 💖⠀⠀ .⠀⠀ ✅ Mencerahkan kulit⠀⠀ ✅ Menghilangkan jeragat⠀⠀ ✅ Mengurangkan parut⠀⠀ ✅ Menyurutkan jerawat⠀⠀ ✅ Kulit menjadi lebih halus dan mulus⠀⠀ ✅ Memberikan rasa kenyang⠀⠀ ✅ Instant energy⠀⠀ ✅ Membekalkan tenaga berpanjangan⠀⠀ ✅ Menganjalkan payudara⠀⠀ ✅ Menganjalkan punggung⠀⠀ ✅ Mengatasi letih dan lesu⠀⠀ ✅ Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati⠀⠀ ✅ Mencantikkan kuku⠀⠀ ✅ Mengurangkan rambut gugur⠀⠀ ✅ Menyihatkan rambut⠀⠀ ✅ Baik untuk jantung⠀⠀ ✅ Menghaluskan tumit pecah⠀⠀ ✅ Merendahkan bacaan diabetes⠀⠀ ✅ Memperbanyakkan susu ibu⠀⠀ ✅ Memekatkan susu⠀⠀ ✅ Mengurangkan strechmarks⠀⠀ ✅ Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan⠀⠀ ✅ Menyokong tumbesaran janin⠀⠀ ✅ Mencantikkan kulit baby⠀⠀ ✅ Mengandungi 9 amino asid penting⠀⠀ ✅ Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting⠀⠀ ✅ Rendah kalori dan sihat⠀⠀ ✅ NON GMO - safe to consume⠀⠀ ✅ Mengurangkan risiko kanser⠀⠀ ✅ Baik untuk memori⠀⠀ ✅ Membantu merendahkan paras kolestrol⠀⠀ ✅ Mengurangkan risiko osteoporosis⠀⠀ ✅ Membantu pembentukan sel sel baru⠀⠀ .⠀⠀ Ramai yang tergila gilakan ESP kerana manfaat 33 dalam 1. Anda mahu menjadi sebahagian dari shaklee effect? Lelaki dan perempuan boleh consume tau .⠀ #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #soyprotein  #tenaga  #susu  #kurangkolestrol  #kurus  #parutpudar  #kulitcerah  #wajahberseri  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleebeauty  #sihatbertenagabersamashaklee 
SARAPAN SIHAT SUAMI ISTERI
.
Pagi pagi macam biasalah bercinta dengan ESP dulu. Minuman wajib yang yda dan suami akan ambik untuk pastikan badan tampil cergas dan energetic je seharian 💕

Yda nak share salah satu resipi ESP yang mana ni pun salah satu favourite yda tau.

ESP + BANANA + CHOCOLATE MILK POWDER = ESP CHOCO BANANA MILKSHAKE

so nyummyyyyyy! 😋

Kalau dulu yda suka breakfast dengan milo, teh, horlick sekarang wajib ESP. Minuman untuk badan yang sihat☝

Mana boleh tinggal ESP yang sangat membantu yda dari segi ❤ENERGY BOOSTER
❤CERAHKAN KULIT
❤KAWAL SELERA MAKAN
❤GASTRIK

dan banyak sangat khasiat ESP ni. Complete all in one yang badan kita perlukan 🎉
.
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #instantbreakfast #resepiesp #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #banyakkhasiat
SARAPAN SIHAT SUAMI ISTERI . Pagi pagi macam biasalah bercinta dengan ESP dulu. Minuman wajib yang yda dan suami akan ambik untuk pastikan badan tampil cergas dan energetic je seharian 💕 Yda nak share salah satu resipi ESP yang mana ni pun salah satu favourite yda tau. ESP + BANANA + CHOCOLATE MILK POWDER = ESP CHOCO BANANA MILKSHAKE so nyummyyyyyy! 😋 Kalau dulu yda suka breakfast dengan milo, teh, horlick sekarang wajib ESP. Minuman untuk badan yang sihat☝ Mana boleh tinggal ESP yang sangat membantu yda dari segi ❤ENERGY BOOSTER ❤CERAHKAN KULIT ❤KAWAL SELERA MAKAN ❤GASTRIK dan banyak sangat khasiat ESP ni. Complete all in one yang badan kita perlukan 🎉 . #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #instantbreakfast  #resepiesp  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #banyakkhasiat 
Today’s order, Thank You dear customer 💕.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer nak cod GLA COMPLEX. Tambah stok kami suami isteri: VITA-LEA, OSTEMATRIX & VANILLA CINCH SHAKE 😍
.
💚GLA Complex: Kecutkan cyst
.
💙Vita-lea: Lengkapkan nutrien harian
💙Ostematrix: Elakkan kaki kejang pada waktu malam & sakit sendi
💙Cinch Shake: Pengurangan inci & berat badan .
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee
Today’s order, Thank You dear customer 💕. . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer nak cod GLA COMPLEX. Tambah stok kami suami isteri: VITA-LEA, OSTEMATRIX & VANILLA CINCH SHAKE 😍 . 💚GLA Complex: Kecutkan cyst . 💙Vita-lea: Lengkapkan nutrien harian 💙Ostematrix: Elakkan kaki kejang pada waktu malam & sakit sendi 💙Cinch Shake: Pengurangan inci & berat badan . . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee 
Kenapa GLA COMPLEX ?
-
-
Rata rata yang ambil GLA COMPLEX SHAKLEE ni mesti ada masalah "wanita". Haaa tapi jangan terkejut tau sebab bukan wanita sahaja yang boleh consume GLA ni. Lelaki pun boleh tau.
-
-
Most of my customers akan pilih GLA untuk masalah period tak stabil, atau masalah sukar hamil dan untuk repair cell kulit untuk glowing skin.
-
-
Jom kita baca apa manfaat GLA ni sebenarnya ya
-
-
✅ membantu menstabilkan period
✅ melegakan PMS / mood swing
✅ mengurangkan senggugut
✅ mengurangkan simptom menopause
✅ merawat eczema
✅ melembabkan kulit
✅ menguatkan kuku dan rambut
✅ kulit jadi lebih berseri seri dan glowing
✅ menguatkan imuniti
✅ melambatkan proses penuaan
✅ mengandungi vitamin e mengurangkan masalah parut dan kulit kering
✅ atasi masalah kulit bersisik
✅ mengawal kolestrol
✅ mengecutkan cyst
✅ baik untuk saraf
-
-
For booking / order / consultations, boleh direct untuk call / sms / whatsapp / telegram je ya. Inshaaallah best , fast and friendly service for all my customers 🌸
-
-
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #glacomplex #premenstrualsyndrome #pms #senggugut #setsubur #hormontakstabil #sihatbertenagabersamashaklee
Kenapa GLA COMPLEX ? - - Rata rata yang ambil GLA COMPLEX SHAKLEE ni mesti ada masalah "wanita". Haaa tapi jangan terkejut tau sebab bukan wanita sahaja yang boleh consume GLA ni. Lelaki pun boleh tau. - - Most of my customers akan pilih GLA untuk masalah period tak stabil, atau masalah sukar hamil dan untuk repair cell kulit untuk glowing skin. - - Jom kita baca apa manfaat GLA ni sebenarnya ya - - ✅ membantu menstabilkan period ✅ melegakan PMS / mood swing ✅ mengurangkan senggugut ✅ mengurangkan simptom menopause ✅ merawat eczema ✅ melembabkan kulit ✅ menguatkan kuku dan rambut ✅ kulit jadi lebih berseri seri dan glowing ✅ menguatkan imuniti ✅ melambatkan proses penuaan ✅ mengandungi vitamin e mengurangkan masalah parut dan kulit kering ✅ atasi masalah kulit bersisik ✅ mengawal kolestrol ✅ mengecutkan cyst ✅ baik untuk saraf - - For booking / order / consultations, boleh direct untuk call / sms / whatsapp / telegram je ya. Inshaaallah best , fast and friendly service for all my customers 🌸 - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #glacomplex  #premenstrualsyndrome  #pms  #senggugut  #setsubur  #hormontakstabil  #sihatbertenagabersamashaklee 
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI !! semua duk berebut nak si cenonet ni😍
-
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
-
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI !! semua duk berebut nak si cenonet ni😍 - Kelebihan VITAMIN C PLUS . - 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
Hi Assalamualaikum para jelitawan semua. 
Siapa yang ada masalah parut jerawat yang sentiasa menghantui? 
Mesti rasa tak bestkan bila kita tengok sendiri wajah kita di cermin dengan  adanya tompok-tompok parut jerawat diwajah kita.

Jadi hari ni Izza nak kongsi cara penggunaan  lemon untuk hilangkan parut jerawat 
Sebelum tu kalau korang nak tahu lemon ni ada asid alfa hidroksil semulajadi tau yang boleh membantu kulit baru tumbuh dan mengurangkan parut jerawat. 
Caranya mudah je, korang perah jus lemon ke mangkuk kemudian  sapukan ke wajah korang dan biarkan sampai kering. Bila dah kering korang bilas dengan air sejuk tau. Tapi kalau  kulit korang jenis sensitif, korang boleh tambah sedikit air sejuk ke dalam jus lemon tersebut. 
Mudahkan? Cara ni korang boleh amalkan setiap hari tau. Jadi selamat mencuba.
-
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Hi Assalamualaikum para jelitawan semua. Siapa yang ada masalah parut jerawat yang sentiasa menghantui? Mesti rasa tak bestkan bila kita tengok sendiri wajah kita di cermin dengan adanya tompok-tompok parut jerawat diwajah kita. Jadi hari ni Izza nak kongsi cara penggunaan lemon untuk hilangkan parut jerawat Sebelum tu kalau korang nak tahu lemon ni ada asid alfa hidroksil semulajadi tau yang boleh membantu kulit baru tumbuh dan mengurangkan parut jerawat. Caranya mudah je, korang perah jus lemon ke mangkuk kemudian sapukan ke wajah korang dan biarkan sampai kering. Bila dah kering korang bilas dengan air sejuk tau. Tapi kalau kulit korang jenis sensitif, korang boleh tambah sedikit air sejuk ke dalam jus lemon tersebut. Mudahkan? Cara ni korang boleh amalkan setiap hari tau. Jadi selamat mencuba. - #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
ORANG CANTIK, PAKAI APA PUN CANTIK
-
Kita selalu dengar kan orang cakap camni? Yda dulu selalu berangan nak CANTIK sebab pakai apa pun nampak CANTIK 😝
-
ALHAMDULILLAH sejak amalkan SET KECANTIKAN SHAKLEE (ESP, VITA-C PLUS & VITA-E COMPLEX), yda dapat #shakleeeffects yang tak disangka-sangka 💚💚
-
❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan
❤Pudarkan & hilangkan parut
❤Antibodi badan makin kuat
❤Gusi dah x berdarah
❤Cerahkan kulit. Seronok sebab sunburn yg bertahun2 drpd zaman sekolah menengah hingga universiti dah makin hilang. Alhamdulillah 😍😍
-
Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, yda consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab yda ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. -
-
Thats why lah yda jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau.
-
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #vitamine #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleebeauty #aurarians #AuragroupbyHana #spectacular #goldentouch #magnificentempire
ORANG CANTIK, PAKAI APA PUN CANTIK - Kita selalu dengar kan orang cakap camni? Yda dulu selalu berangan nak CANTIK sebab pakai apa pun nampak CANTIK 😝 - ALHAMDULILLAH sejak amalkan SET KECANTIKAN SHAKLEE (ESP, VITA-C PLUS & VITA-E COMPLEX), yda dapat #shakleeeffects  yang tak disangka-sangka 💚💚 - ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan ❤Pudarkan & hilangkan parut ❤Antibodi badan makin kuat ❤Gusi dah x berdarah ❤Cerahkan kulit. Seronok sebab sunburn yg bertahun2 drpd zaman sekolah menengah hingga universiti dah makin hilang. Alhamdulillah 😍😍 - Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, yda consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab yda ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. - - Thats why lah yda jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau. - #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #vitamine  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleebeauty  #aurarians  #AuragroupbyHana  #spectacular  #goldentouch  #magnificentempire 
Assalamualaikum semua💖

Selamat pagi 💖💖💖💖💖💖 Ada yang belum kenal esp? Orang cakap tak kenal, maka tak cinta. Kalau nak tahu,supplements yang satu ni adalah yang 1st yda cuba 
Untuk 1st timer yang gunakan produk berkualiti, semestinya kagum dengam kesannya betul tak? 
Lagipun masa tu macam-macam fikir pasal esp ni "ermmm betul ke produk ni menjadi" "ermm betul ke boleh kurus, betul ke boleh cantik" "betul ke produk ni selamat"
"betul ke Produk ni berkesan"

Itu semua perasaan normal bagi yda sendiri bila nak cuba apa-apa produk sekalipun

Tak pasti yang lain, tapi yda memang macam tu😂

Tapi esp kan.... Siapa tak kenal😎

Kalau tak promo pun, memang laris macam pisang goreng 😍😍 Tapi sebelum tu mesti ada yang nak tahu apa khasiat #esp ni kan? Meyhh yda share sikit 💖Mencerahkan kulit wajah
💖Membantu pertumbuhan akar rambut supaya lebih sihat
💖Membantu mengecutkan jerawat
💖Membantu memudarkan parut yang lama @ baru
💖Membantu mengawal selera makan (bagi yang sedang diet) 💖Membantu melembabkan kulit wajah
💖Membantu memberikan tenaga tambahan
💖Membantu mengurangkan sunburn
💖Sarapan instant, sesuai untuk students n working people

Haihh ESP ni memang betul-betul bikin fenomena. Cepat-cepat siapa nak dapatkan ESP meyhh pm, whatsapp Yda okay 😉

Yda Rashid
013-4830895

#shakleebyyda #espshaklee #instantbreakfast #sarapanmudah #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum semua💖 Selamat pagi 💖💖💖💖💖💖 Ada yang belum kenal esp? Orang cakap tak kenal, maka tak cinta. Kalau nak tahu,supplements yang satu ni adalah yang 1st yda cuba Untuk 1st timer yang gunakan produk berkualiti, semestinya kagum dengam kesannya betul tak? Lagipun masa tu macam-macam fikir pasal esp ni "ermmm betul ke produk ni menjadi" "ermm betul ke boleh kurus, betul ke boleh cantik" "betul ke produk ni selamat" "betul ke Produk ni berkesan" Itu semua perasaan normal bagi yda sendiri bila nak cuba apa-apa produk sekalipun Tak pasti yang lain, tapi yda memang macam tu😂 Tapi esp kan.... Siapa tak kenal😎 Kalau tak promo pun, memang laris macam pisang goreng 😍😍 Tapi sebelum tu mesti ada yang nak tahu apa khasiat #esp  ni kan? Meyhh yda share sikit 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membantu pertumbuhan akar rambut supaya lebih sihat 💖Membantu mengecutkan jerawat 💖Membantu memudarkan parut yang lama @ baru 💖Membantu mengawal selera makan (bagi yang sedang diet) 💖Membantu melembabkan kulit wajah 💖Membantu memberikan tenaga tambahan 💖Membantu mengurangkan sunburn 💖Sarapan instant, sesuai untuk students n working people Haihh ESP ni memang betul-betul bikin fenomena. Cepat-cepat siapa nak dapatkan ESP meyhh pm, whatsapp Yda okay 😉 Yda Rashid 013-4830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #instantbreakfast  #sarapanmudah  #sihatbertenagabersamashaklee 
SELAMAT PAGI SEMUA 😉
-
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast?
-
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga.
- 
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.
- 
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit?
-
✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak.
✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗
#shakleebyyda #shakleekedah
#shakleepenang #shakleeutara #shakleesungaipetani #esp #pembekaltenaga #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee
SELAMAT PAGI SEMUA 😉 - Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? - Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. - Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. - Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? - ✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. ✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #esp  #pembekaltenaga  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee 
Today’s postage.. Thank You dear customer 💕.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer order ESP, B COMPLEX & ALFALFA. Nak ikhtiar hamil katanya. Semoga Allah makbulkan usaha & doa kalian suami isteri 😍
.
💚ESP: Cerahkan kulit, kuatkan rahim.
.
💚B Complex: Persediaan untuk hamil, anti-stress, tenaga & cantik .
.
💚Alfalfa: Mengurangkan keputihan, juga bertindak sebagai jamu.
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee
Today’s postage.. Thank You dear customer 💕. . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer order ESP, B COMPLEX & ALFALFA. Nak ikhtiar hamil katanya. Semoga Allah makbulkan usaha & doa kalian suami isteri 😍 . 💚ESP: Cerahkan kulit, kuatkan rahim. . 💚B Complex: Persediaan untuk hamil, anti-stress, tenaga & cantik . . 💚Alfalfa: Mengurangkan keputihan, juga bertindak sebagai jamu. . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee 
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleebeauty
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍 . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleebeauty  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
MY SHAKLEE EFFECTS
-
ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, saya consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab saya ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. -
Rasa kesan kebabom sebab satu persatu #shakleeeffects yg saya dapat. ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan
❤Pudarkan & hilangkan parut
❤Antibodi badan makin kuat
❤Gusi dah x berdarah
❤Cerahkan kulit. Yg ni paling x jangka tau, korang boleh tengok perubahan warna kulit dlm gambar tu. Kenapa saya letak gambar tangan? Sebab badan kan aurat, mana boleh tunjuk. Muka lak x nampak beza sgt. Seronok sebab sunburn yg bertahun2 drpd zaman sekolah menengah hingga universiti dah makin hilang. Alhamdulillah 😍
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau.
-
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #vitamine #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
MY SHAKLEE EFFECTS - ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, saya consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab saya ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. - Rasa kesan kebabom sebab satu persatu #shakleeeffects  yg saya dapat. ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan ❤Pudarkan & hilangkan parut ❤Antibodi badan makin kuat ❤Gusi dah x berdarah ❤Cerahkan kulit. Yg ni paling x jangka tau, korang boleh tengok perubahan warna kulit dlm gambar tu. Kenapa saya letak gambar tangan? Sebab badan kan aurat, mana boleh tunjuk. Muka lak x nampak beza sgt. Seronok sebab sunburn yg bertahun2 drpd zaman sekolah menengah hingga universiti dah makin hilang. Alhamdulillah 😍 - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau. - #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #vitamine  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Today’s order, Thank You dear customer 💕.
.
Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer order ESP & B COMPLEX. Nak ikhtiar hamil katanya. Semoga Allah makbulkan usaha & doa kalian suami isteri 😍
.
❤ESP: Cerahkan kulit, kuatkan rahim.
.
❤B Complex: Persediaan untuk hamil, anti-stress, tenaga & cantik .
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee
Today’s order, Thank You dear customer 💕. . Alhamdulillah rezeki hari ini. Customer order ESP & B COMPLEX. Nak ikhtiar hamil katanya. Semoga Allah makbulkan usaha & doa kalian suami isteri 😍 . ❤ESP: Cerahkan kulit, kuatkan rahim. . ❤B Complex: Persediaan untuk hamil, anti-stress, tenaga & cantik . . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee 
Lidah buaya ni mengandungi vitamin semulajadi tau. Ia boleh menghilangkan parut jerawat secara beransur-ansur.

Aloe vera ni bersifat lembut jadi tak kan overdose punya kalau letak banyak-banyak. Tapi tak perlu letak banyak pun. Sikit sudah memadai.
-
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Lidah buaya ni mengandungi vitamin semulajadi tau. Ia boleh menghilangkan parut jerawat secara beransur-ansur. Aloe vera ni bersifat lembut jadi tak kan overdose punya kalau letak banyak-banyak. Tapi tak perlu letak banyak pun. Sikit sudah memadai. - #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
Happy Friday 💕.Harini Izza nak share apa kaitan minum ESP BOLEH PUTIHKAN KULIT? 🌿ESP adalah protein, asas pada bina sel. Apabila sel sihat, maka organ sihat, dan sistem turut sihat. Jadi apabila sel kulit sihat, maka organ sihat dan kesan sihat itu adalah putih, gebu. 🌿Ini kerana sumber protein yang digunakan adalah berkualiti tinggi dan lengkap dengan kandungan asid amino. Protein diperlukan dalam membina sel-sel kulit yang baru, jadi untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat, pengambilan protein yang berkualiti tinggi adalah penting.

Nak PUTIH konsisten amalkan ESP pun dah memadai ,sebab ianya merawat dari dalam. 
Tambahan pula, banyak sangat skincare yang menggunakan mercury. Yang boleh putihkan kulit dalam masa 3 hari .

Putih memang putih, tapi dengan mengunakan bahan mercury yang sangat bahaya akan merosakkan lapisan kulit muka. Kulit muka akan menjadi nipis dan kemerah-merahan.

Protein ESP ni selamat ,berkesan dan halal. Sebab protein merupakan makanan kepada sel.

Sangat berbaloi tau, satu TONG tahan 1-2 bulan.

Cantik dari dalam baru luaran akan teserlah 😉.. Sambil dapatkan kulit idaman, kuku , rambut juga turut terjaga. No more rambut gugur. Rambut kita pun perlukan protein tau untuk kekal sihat.

Dulu Izza pun tak layan benda-benda macam ni, bila selalu baca blogwalking ha baru tau KEPENTINGAN PROTEIN.

Sesiapa yang berminat boleh contact Izza 💕.
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Happy Friday 💕.Harini Izza nak share apa kaitan minum ESP BOLEH PUTIHKAN KULIT? 🌿ESP adalah protein, asas pada bina sel. Apabila sel sihat, maka organ sihat, dan sistem turut sihat. Jadi apabila sel kulit sihat, maka organ sihat dan kesan sihat itu adalah putih, gebu. 🌿Ini kerana sumber protein yang digunakan adalah berkualiti tinggi dan lengkap dengan kandungan asid amino. Protein diperlukan dalam membina sel-sel kulit yang baru, jadi untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat, pengambilan protein yang berkualiti tinggi adalah penting. Nak PUTIH konsisten amalkan ESP pun dah memadai ,sebab ianya merawat dari dalam. Tambahan pula, banyak sangat skincare yang menggunakan mercury. Yang boleh putihkan kulit dalam masa 3 hari . Putih memang putih, tapi dengan mengunakan bahan mercury yang sangat bahaya akan merosakkan lapisan kulit muka. Kulit muka akan menjadi nipis dan kemerah-merahan. Protein ESP ni selamat ,berkesan dan halal. Sebab protein merupakan makanan kepada sel. Sangat berbaloi tau, satu TONG tahan 1-2 bulan. Cantik dari dalam baru luaran akan teserlah 😉.. Sambil dapatkan kulit idaman, kuku , rambut juga turut terjaga. No more rambut gugur. Rambut kita pun perlukan protein tau untuk kekal sihat. Dulu Izza pun tak layan benda-benda macam ni, bila selalu baca blogwalking ha baru tau KEPENTINGAN PROTEIN. Sesiapa yang berminat boleh contact Izza 💕. - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
VITAMIN C MELEGAKAN DEMAM SELSEMA
.
Fuhhh.. Panas betul hari ni.. Mula la rasa sakit kepala, hidung berair 🤒😷
. 
Cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah dah tak soksek, soksek 😁😁
.
Sustained Release Vita C .
✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee #demamselsema #resdung #sihat #antibodi #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
VITAMIN C MELEGAKAN DEMAM SELSEMA . Fuhhh.. Panas betul hari ni.. Mula la rasa sakit kepala, hidung berair 🤒😷 . Cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah dah tak soksek, soksek 😁😁 . Sustained Release Vita C . ✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. ✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. ✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #demamselsema  #resdung  #sihat  #antibodi  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
Shaklee
Shaklee tu apa ye?
-
Hari ni Izza nak terang sikit apa itu shaklee?

Shaklee adalah produk makanan tambahan, bukan ubat ye. Shaklee adalah vitamin semulajadi dimana tiada pewarna, pengawet dan juga bahan kimia yang merbahaya.

Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada SHAKLEE kerana telah berjaya membuat sesuatu yang sangat berbeza dari produk yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan sepenuh hati pada tiga perkara iaitu SENTIASA SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Shaklee Shaklee tu apa ye? - Hari ni Izza nak terang sikit apa itu shaklee? Shaklee adalah produk makanan tambahan, bukan ubat ye. Shaklee adalah vitamin semulajadi dimana tiada pewarna, pengawet dan juga bahan kimia yang merbahaya. Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada SHAKLEE kerana telah berjaya membuat sesuatu yang sangat berbeza dari produk yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN. Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan sepenuh hati pada tiga perkara iaitu SENTIASA SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
SUMBER TENAGA SEPANJANG HARI
.
Pagi2 tadi lepas breakfast, dah ambil Vitamin B complex dan Vitamin C untuk tenaga, kulit, imun badan dan paling penting anti-stress 😂
Hari ni banyak kerja nak buat, plus semalam letih drive sepanjang hari..
.
KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX SHAKLEE
❤Membekalkan tenaga berpanjangan.
❤Meningkatkan metabolisme badan.
❤Mencegah anemia – meningkatkan penghasilan sel darah merah.
❤Mencegah sakit urat/saraf.
❤Menggalakkan pertumbuhan dan perkembangan sel yang sihat.
❤Memberi ketenangan dan mengelakkan stress.
❤Meningkatkan kekuatan antibodi badan.
❤Membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang kuat.
.
ANTARA KEBAIKAN VITAMIN C :
.
🍊Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
🍊Mengatasi masalah jerawat .
🍊Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
🍊Mencerahkan dan melembutkan kulit .
🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata .
🍊Mengatasi masalah kulit sunburn .
🍊Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
🍊Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin B dan C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian.
.
Sebab itu lah yda makan kedua2 nya supaya kekal bertenaga sepanjang hari 😁😁
.
#shakleebyyda #bcomplex #vitaminc #shakleebeauty #sihatbertenagabersamashaklee
SUMBER TENAGA SEPANJANG HARI . Pagi2 tadi lepas breakfast, dah ambil Vitamin B complex dan Vitamin C untuk tenaga, kulit, imun badan dan paling penting anti-stress 😂 Hari ni banyak kerja nak buat, plus semalam letih drive sepanjang hari.. . KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX SHAKLEE ❤Membekalkan tenaga berpanjangan. ❤Meningkatkan metabolisme badan. ❤Mencegah anemia – meningkatkan penghasilan sel darah merah. ❤Mencegah sakit urat/saraf. ❤Menggalakkan pertumbuhan dan perkembangan sel yang sihat. ❤Memberi ketenangan dan mengelakkan stress. ❤Meningkatkan kekuatan antibodi badan. ❤Membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang kuat. . ANTARA KEBAIKAN VITAMIN C : . 🍊Menguatkan sistem imuninasi tubuh . 🍊Mengatasi masalah jerawat . 🍊Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . 🍊Mencerahkan dan melembutkan kulit . 🍊Menjadikan tona kulit lebih sekata . 🍊Mengatasi masalah kulit sunburn . 🍊Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . 🍊Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin B dan C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . Sebab itu lah yda makan kedua2 nya supaya kekal bertenaga sepanjang hari 😁😁 . #shakleebyyda  #bcomplex  #vitaminc  #shakleebeauty  #sihatbertenagabersamashaklee 
Hari ni Iza nak kongsi macam mana nak buat masker daripada lemon dan madu

Sebelum tu Iza nak kongsi sikit pasal lemon dengan madu ni. Lemon ni mengandung zat asam yang cukup tinggi tau jadi ia mampu mencerahan kulit, terutama pada area gelap yang terdapat pada bekas luka. Campuran lemon dengan madu juga dapat membantu mengatasi jerawat, bintik merah, dan menghilangkan bekas luka. Kandungan astringen pada lemon setelah pemakaian secara teratur mampu membuat kulit menjadi cerah dan bersinar.

langkah-langkah untuk buat masker dari lemon dan madu:

Bahan: buah lemon &  madu.

Cara nak buat pula,  campurkan lemon dan madu, selepas itu gaul hingga lemon dan madu rata.

Cara nak guna pula,  oleskan pada wajah secara merata, hindari area mata. Biarkan selama 30 menit kemudian bilas dengan air suam hingga bersih.  Selamat mencuba..😉
-
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Hari ni Iza nak kongsi macam mana nak buat masker daripada lemon dan madu Sebelum tu Iza nak kongsi sikit pasal lemon dengan madu ni. Lemon ni mengandung zat asam yang cukup tinggi tau jadi ia mampu mencerahan kulit, terutama pada area gelap yang terdapat pada bekas luka. Campuran lemon dengan madu juga dapat membantu mengatasi jerawat, bintik merah, dan menghilangkan bekas luka. Kandungan astringen pada lemon setelah pemakaian secara teratur mampu membuat kulit menjadi cerah dan bersinar. langkah-langkah untuk buat masker dari lemon dan madu: Bahan: buah lemon & madu. Cara nak buat pula, campurkan lemon dan madu, selepas itu gaul hingga lemon dan madu rata. Cara nak guna pula, oleskan pada wajah secara merata, hindari area mata. Biarkan selama 30 menit kemudian bilas dengan air suam hingga bersih. Selamat mencuba..😉 - #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
SELAMAT PAGI SEMUA 😉
-
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast?
-
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga.
- 
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.
- 
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit?
-
✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak.
✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗
#shakleebyyda #shakleekedah
#shakleepenang #shakleeutara #shakleesungaipetani #esp #pembekaltenaga #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee
SELAMAT PAGI SEMUA 😉 - Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? - Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. - Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. - Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? - ✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. ✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #esp  #pembekaltenaga  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee 
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI !! semua duk berebut nak si cenonet ni😍
-
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
-
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI !! semua duk berebut nak si cenonet ni😍 - Kelebihan VITAMIN C PLUS . - 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
Assalamualaikum..
Hai hai hai semuaaaa. -
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Maaf busy kat rumah mentua beberapa hari ni 😌😌
-
Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
MAC dah berlalu 10 hari.. Jom grab YOUTH SKINCARE yang sangat laris, terhangat di pasaran ❤❤
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleebeauty #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum.. Hai hai hai semuaaaa. - Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Maaf busy kat rumah mentua beberapa hari ni 😌😌 - Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - MAC dah berlalu 10 hari.. Jom grab YOUTH SKINCARE yang sangat laris, terhangat di pasaran ❤❤ - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleebeauty  #sihatbertenagabersamashaklee 
TESTIMONI -➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
TESTIMONI -➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
Assalamualaikum dan hi 🤗

Hari ni Iza nak kongsi cara nak buat masker dari betik. -
Cara nak buat masker ni senang je.
Mula2 kita perlukan buah betik yang telah dikupas kulitnya dan dibuang bijinya. Lepas tu hancurkan betik tadi dan oleskan pada wajah secara merata. Hindari area mata. Biarkan selama 15-20 menit. Selepas itu, Bilas wajah dengan air suam hingga bersih. 
Tapi kalau Iza, Iza semestinya percayakan vita-c shaklee @norrfaizah. Cepat dan mudah. Hanya telan setiap pagi sebelum memulakan hari😉
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Assalamualaikum dan hi 🤗 Hari ni Iza nak kongsi cara nak buat masker dari betik. - Cara nak buat masker ni senang je. Mula2 kita perlukan buah betik yang telah dikupas kulitnya dan dibuang bijinya. Lepas tu hancurkan betik tadi dan oleskan pada wajah secara merata. Hindari area mata. Biarkan selama 15-20 menit. Selepas itu, Bilas wajah dengan air suam hingga bersih. Tapi kalau Iza, Iza semestinya percayakan vita-c shaklee @norrfaizah. Cepat dan mudah. Hanya telan setiap pagi sebelum memulakan hari😉 - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
TESTIMONI ESP : BADAN LEBIH KURUS & KULIT LEBIH CANTIK
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. -
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
TESTIMONI ESP : BADAN LEBIH KURUS & KULIT LEBIH CANTIK - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. - #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
💞RUTIN HARIAN💞
.
.
Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻
.
Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, :::
.
.
☕ mencantikkan kulit.
☕ milkbooster.
☕ membekalkan tenaga segera.
☕ meningkatkan sistem imunisasi.
☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot.
☕ membantu merendahkan paras kolestrol.
☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
☕ mencegah sakit jantung.
☕ mencegah risiko osteoporosis.
☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban.
☕ meningkatkan kualiti memori.
☕ membantu mengurangkan kedutan.
☕ merupakan agen anti-penuhaan.
.
Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊
.
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #espshaklee #kulitcerah #milkbooster #kesihatanoptimum #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #flawless #sumberprotein #shakleebeauty
💞RUTIN HARIAN💞 . . Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻 . Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, ::: . . ☕ mencantikkan kulit. ☕ milkbooster. ☕ membekalkan tenaga segera. ☕ meningkatkan sistem imunisasi. ☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot. ☕ membantu merendahkan paras kolestrol. ☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan. ☕ mencegah sakit jantung. ☕ mencegah risiko osteoporosis. ☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban. ☕ meningkatkan kualiti memori. ☕ membantu mengurangkan kedutan. ☕ merupakan agen anti-penuhaan. . Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊 . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 . #shakleebyyda  #espshaklee  #kulitcerah  #milkbooster  #kesihatanoptimum  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #flawless  #sumberprotein  #shakleebeauty 
Assalamualaikum dan hi🤗

Hari ni Iza nak kongsi macam mana nak rawat jerawat dengan ais. 
Korang boleh ambil beberapa ketulan ais dan gosokkan pada jerawat tersebut dengan lembut. Senangkan? 😉

Ia boleh mengurangkan bengkak dan kemerahan pada wajah.

Selain itu, ais juga boleh mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan serta membantu mengecutkan jerawat anda.

Tapi kalau bagi Iza semestinya vita-c shaklee @nurrfaizah no. 1😆😆
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. 
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Assalamualaikum dan hi🤗 Hari ni Iza nak kongsi macam mana nak rawat jerawat dengan ais. Korang boleh ambil beberapa ketulan ais dan gosokkan pada jerawat tersebut dengan lembut. Senangkan? 😉 Ia boleh mengurangkan bengkak dan kemerahan pada wajah. Selain itu, ais juga boleh mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan serta membantu mengecutkan jerawat anda. Tapi kalau bagi Iza semestinya vita-c shaklee @nurrfaizah no. 1😆😆 - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
PARUT JERAWAT HILANG, WAJAH BERSERI DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE

ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleebeauty
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
PARUT JERAWAT HILANG, WAJAH BERSERI DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleebeauty  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
TUDUNG KUNING DAH JADI FAVOURITE 😍
-
Dulu yda ahli rumah sukan warna kuning, namanya Pendeta. Tak suka pakai tudung kuning sebab muka hitam meghelit (berkilat).. Semalam cubaan pakai shawl kuning setelah 9 tahun tak pakai tudung kuning sebab nak matchy-matchy ngan husband. Wow, sesuai je ngan muka. Next pic dgn mekap pun nampak sekata.. Alhamdulillah, my #ShakleeEffects. Berkat kesabaran & konsisten amalkan Set Basic Kecantikan Shaklee:
❤Energizing Soy Protein
❤Sustained Release Vita-C Plus
❤Vita-E Complex
.
ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, yda consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab yda ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. -
Rasa kebabomm bila satu persatu #ShakleeEffects yang yda dapat. Alhamdulillah 😍😍
-
Thats why lah yda jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau. Kalau consume Collagen Powder & pakai Set Youth Skincare, bertambah jelita la 😂😂
-
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #vitamine #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #goldentouchgroup #spectacular #AuragroupbyHana #Aurarians
TUDUNG KUNING DAH JADI FAVOURITE 😍 - Dulu yda ahli rumah sukan warna kuning, namanya Pendeta. Tak suka pakai tudung kuning sebab muka hitam meghelit (berkilat).. Semalam cubaan pakai shawl kuning setelah 9 tahun tak pakai tudung kuning sebab nak matchy-matchy ngan husband. Wow, sesuai je ngan muka. Next pic dgn mekap pun nampak sekata.. Alhamdulillah, my #ShakleeEffects . Berkat kesabaran & konsisten amalkan Set Basic Kecantikan Shaklee: ❤Energizing Soy Protein ❤Sustained Release Vita-C Plus ❤Vita-E Complex . ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, yda consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab yda ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. - Rasa kebabomm bila satu persatu #ShakleeEffects  yang yda dapat. Alhamdulillah 😍😍 - Thats why lah yda jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau. Kalau consume Collagen Powder & pakai Set Youth Skincare, bertambah jelita la 😂😂 - #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #vitamine  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #goldentouchgroup  #spectacular  #AuragroupbyHana  #Aurarians 
Testimoni Vita-C 😉
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul.
-
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Testimoni Vita-C 😉 - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. - #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
SHAPE-UP + KULIT CANTIK + KURUS + GEBU + ANJAL
.
BAKAR LEMAK DENGAN OMEGA GUARD
.
Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah:
💙Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak.
💙Meningkatkan tahap metabolisma tubuh.
💙Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang.
💙Mengurangkan selera makan.
💙Menukarkan lemak kepada tenaga.
.
.
ESP untuk KURUS, KAWAL BERAT BADAN, KULIT CANTIK
-
🌸Protein soya memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan
🌸Protein soya mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah, makanan yg mempunyai nilai GI yg  rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan2 dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat
🌸Protein soya adalah satu2nya tumbuhan yg mempunya 9 jenis asid amino yg lengkap utk keperluan tubuh kita, Ia juga tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori
🌸Protein mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan
🌸Pemakanan protein soya di antara waktu makan dapat mengurangkan rasa lapar serta nafsu makan
-
Jom dapatkan Set turun berat badan + kulit cantik anda sekarang 💙💙
-
#shakleebyyda #espshaklee #omegguardauntukkurus #espkawalberatbadan #espuntukkulitcantik #omegaguardkawalkolestrol #sihatbertenagabersamashaklee
SHAPE-UP + KULIT CANTIK + KURUS + GEBU + ANJAL . BAKAR LEMAK DENGAN OMEGA GUARD . Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah: 💙Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak. 💙Meningkatkan tahap metabolisma tubuh. 💙Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang. 💙Mengurangkan selera makan. 💙Menukarkan lemak kepada tenaga. . . ESP untuk KURUS, KAWAL BERAT BADAN, KULIT CANTIK - 🌸Protein soya memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan 🌸Protein soya mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah, makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan2 dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat 🌸Protein soya adalah satu2nya tumbuhan yg mempunya 9 jenis asid amino yg lengkap utk keperluan tubuh kita, Ia juga tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori 🌸Protein mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan 🌸Pemakanan protein soya di antara waktu makan dapat mengurangkan rasa lapar serta nafsu makan - Jom dapatkan Set turun berat badan + kulit cantik anda sekarang 💙💙 - #shakleebyyda  #espshaklee  #omegguardauntukkurus  #espkawalberatbadan  #espuntukkulitcantik  #omegaguardkawalkolestrol  #sihatbertenagabersamashaklee 
Testimoni Esp & Vita-c.. -
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌Izza Shaklee Distributor
📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
. 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul.
-
#shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
Testimoni Esp & Vita-c.. - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Izza Shaklee Distributor 📲01137169837 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📃 Free cara pemakanan supplement shaklee yang betul. - #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips 
CERAH KAN WAJAH DENGAN 3 BAHAN MUDAH!! -
ari ni Iza nak kongsi antara kaedah yang mudah dengan bahan yang senang cari. Bahan yang digunakan hanya susu tepung, madu dan lemon. 
Campurkan ketiga-tiga bahan dan gaulkan sehingga rata.

Campuran ni boleh memutihkan muka dan mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh cahaya. Biarkan selama 10 minit atau lebih dan amalkan pemakaian 2 atau 3 kali seminggu.

Siap😉

Tapi nak lagi mudah dan berkesan? consume je Vita-C dengan Iza.. 😉
-
#tips #tipskecantikan #shaklee #vitacshaklee #vitac #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #glacomplexshaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #tipskecantikan #tips
CERAH KAN WAJAH DENGAN 3 BAHAN MUDAH!! - ari ni Iza nak kongsi antara kaedah yang mudah dengan bahan yang senang cari. Bahan yang digunakan hanya susu tepung, madu dan lemon. Campurkan ketiga-tiga bahan dan gaulkan sehingga rata. Campuran ni boleh memutihkan muka dan mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh cahaya. Biarkan selama 10 minit atau lebih dan amalkan pemakaian 2 atau 3 kali seminggu. Siap😉 Tapi nak lagi mudah dan berkesan? consume je Vita-C dengan Iza.. 😉 - #tips  #tipskecantikan  #shaklee  #vitacshaklee  #vitac  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #glacomplexshaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #tipskecantikan  #tips