an online Instagram web viewer

#sidobotfluffy medias

Photos

"Alamak !!! Habisss hilang ! 😭 ni mesti awak yang ambikkan ?"
.
"Ambik apa?"
.
"Awk dah ambik hati sayaa!" 😌
.
.
Cust ni surprisekan cinta hati dia dengan SMILEY bear 150cm BLUE ❤️
.
Berminat ? Lekaih pm 😊
http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang
"Alamak !!! Habisss hilang ! 😭 ni mesti awak yang ambikkan ?" . "Ambik apa?" . "Awk dah ambik hati sayaa!" 😌 . . Cust ni surprisekan cinta hati dia dengan SMILEY bear 150cm BLUE ❤️ . Berminat ? Lekaih pm 😊 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang 
Pening ke nak bagi hadiah apa untuk yg tersayang..?
.
Jangan risau.. insha Allah kami boleh bantu.. Teddy bear semua murah murah je.. Cakap je berapa bajet yg ada, nanti kami settlekan okay..? 😉
.
WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊
BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
.
http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat
Pening ke nak bagi hadiah apa untuk yg tersayang..? . Jangan risau.. insha Allah kami boleh bantu.. Teddy bear semua murah murah je.. Cakap je berapa bajet yg ada, nanti kami settlekan okay..? 😉 . WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊 BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH . http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat 
[ATTN TO PANDA LOVERS!]
🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼 Comel ke comel? 😂😂😂 New design. New stock.
Dahla gebu gebas yakmat, pastu comel namateyyyy pulak. Hakak is melting tau! 🤤

Limited edition yea.. WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊
BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
.
http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang #panda #pandalover #pandalove #pandabear 🐼 #pandababy
[ATTN TO PANDA LOVERS!] 🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼 Comel ke comel? 😂😂😂 New design. New stock. Dahla gebu gebas yakmat, pastu comel namateyyyy pulak. Hakak is melting tau! 🤤 Limited edition yea.. WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊 BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH . http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang  #panda  #pandalover  #pandalove  #pandabear  🐼 #pandababy 
Bear Ribbon.. Ada 4 size :
60cm
80cm
120cm
140cm

Warna dia semua mereciks2 chuollls! 
WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊
BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
.
http://www.wasap.my/6018216Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bea3489/r
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang
Bear Ribbon.. Ada 4 size : 60cm 80cm 120cm 140cm Warna dia semua mereciks2 chuollls! WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊 BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH . http://www.wasap.my/6018216Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bea3489/r . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang 
Another happy customer 😘😘😘 Smiley bear
150cm Red
Rm165 je gaissss! 
With free postage tau! 
Jom whatsapp akak sekarang ☺️☺️☺️
Klik link di bio profile akak atau klik link di bawah utk fast respond 😁

http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang
Another happy customer 😘😘😘 Smiley bear 150cm Red Rm165 je gaissss! With free postage tau! Jom whatsapp akak sekarang ☺️☺️☺️ Klik link di bio profile akak atau klik link di bawah utk fast respond 😁 http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang 
“Maaflah ini saja mampu saya buat untuk tengok awak bahagia...........”
.
.
tuan video dah terjumpa video dia laaa 🤣

yg pasti wishes dia utk gf dia sgt sweet . hmmm
.
.
Maaflah ini saja mampu saya buat untuk tengok awak bahagia. Biarlah orang nak kata saya poyo, asalkan saya buat ini dengan keikhlasan untuk awak. Saya tak harap apa apa untuk awak balas jasa saya. Saya cuma mahu awak bahagia disaat saya memiliki awak. Hehe iloveyou ❤️ utk gf dia . beruntunglah awk dpt teman mcm tu 😊

kakja doakan semoga korang bahagia selamanya . aminnnn
.
.

hahh korang yg nak buat mcm ni jgk tapi tak tahu nk dapat dari mana, boleh cari kami 😴

WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊
BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang
“Maaflah ini saja mampu saya buat untuk tengok awak bahagia...........” . . tuan video dah terjumpa video dia laaa 🤣 yg pasti wishes dia utk gf dia sgt sweet . hmmm . . Maaflah ini saja mampu saya buat untuk tengok awak bahagia. Biarlah orang nak kata saya poyo, asalkan saya buat ini dengan keikhlasan untuk awak. Saya tak harap apa apa untuk awak balas jasa saya. Saya cuma mahu awak bahagia disaat saya memiliki awak. Hehe iloveyou ❤️ utk gf dia . beruntunglah awk dpt teman mcm tu 😊 kakja doakan semoga korang bahagia selamanya . aminnnn . . hahh korang yg nak buat mcm ni jgk tapi tak tahu nk dapat dari mana, boleh cari kami 😴 WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊 BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang 
Pening ke nak bagi hadiah apa untuk yg tersayang..?
.
Jangan risau.. insha Allah kami boleh bantu.. Teddy bear semua murah murah je.. Cakap je berapa bajet yg ada, nanti kami settlekan okay..? 😉
.
WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊
BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang
Pening ke nak bagi hadiah apa untuk yg tersayang..? . Jangan risau.. insha Allah kami boleh bantu.. Teddy bear semua murah murah je.. Cakap je berapa bajet yg ada, nanti kami settlekan okay..? 😉 . WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊 BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang 
Kalau gf/bf korang xminat bear pun xpe...sebab akak ade katak! Froggy! Comel melampau!

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE WISH CARD
- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - 
kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie #frog #froggy #katak
Kalau gf/bf korang xminat bear pun xpe...sebab akak ade katak! Froggy! Comel melampau! FREE POSTAGE SEMENANJUNG FREE WISH CARD - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie  #frog  #froggy  #katak 
Orang perempuan ni cepat merajuk tapi senang dipujuk. Salah 1 caranya dengan bagi teddy bear. Confirm terus cair.
.
Tak percaya?
Try lah
😁😁😁😁
.
.
kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489

#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Orang perempuan ni cepat merajuk tapi senang dipujuk. Salah 1 caranya dengan bagi teddy bear. Confirm terus cair. . Tak percaya? Try lah 😁😁😁😁 . . kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Seronoknya kalau tiba2 dapat surprise bear besar comel macam ni kan?

Nak bagi  gf/bf/wife/husband korang happy macamni? Jom whatsapp akak 😙

kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Seronoknya kalau tiba2 dapat surprise bear besar comel macam ni kan? Nak bagi gf/bf/wife/husband korang happy macamni? Jom whatsapp akak 😙 kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
“thanks by, dh banyak hari tak tegur pun i dapat hadiah daripada you. iloveyou so much by.” kakja sambil tahan air mata tengok awek DIY happy. .
.
.
kisah dia mcm ni . sebelum tu, tolong SHARE and TAG pasangan korang sekali ♥
.
semalam, team kakja dpt tugas kena deliver  kt tesco . jadinya, team kakja mmg tak kan tolak lerr tugas mcm ni. lagi2 yg melibatkan tempat yg ramai gila orang!
.
so sampai2 je, staff kakja cari trolly. berat dikkk nonnn! 4kg nak angkut besar2 mcm tu . agak lerrr . comel jeee semua org tgk team kawa dlm tu !
.
kitorg pun cari lerr DIY ni . masuk daripada pintu masuk tu, belok kanan. lepas tu tegak jeeee sampai selekoh . haaaa DIY tu kt selekoh tu je . haha. sukati lah nk bgthu pon.
.
sampai je kt ruangan cashier tu, kitorg terus tengok fon semula. PROSES PENGECAMAN muka berlaku . kita tengok sorang2 sape agaknya PEREMPUAN yg sgt beruntung ni. mana tak nya untung, ! tunang dia marah kt dia. tapi last2, tunang dia yg bg hadiah kt dia 🤣🤣🤣
.
laaaahhh rupa-rupanya !! gadis DIY ni depan mata haku jeeee . dia mcm terkebil-kebil gila . BLURRR habis . agaknya dia fikir “BILA PULAK DIY JUAL BEAR? AKU NAK SCAN BEAR NI BESAR2 MCM NI”
.
agaknye laaa dia fikir mcm tu. kitorg agak je 🤣🤣 lepas tu kakja ckp la, EH NI UTK AWK LAAA ! terus gadis ni blushingg. senyum2. mata dh bergenang air mata . sebak sangat sbb dia baru tahu tunang dia SWEET AGAKNYE! maklumlahhh lelaki skrg ni ramai mcm tak da perasaan
.
sayang tapi tak tunjuk 😏
.
lepas settle COD tu, kami sempat membawang . “untungnya dia kan. tunang handsome. baik pulak tu. sweet nya lah haiii. KALAU LAHHHH pakwe2 kita mcm tu . haaaaa! semua dh start berkalau dahhh 🤣🤣🤣🤣”
.
.
.

OK JEJAKA! kalau korang perlukan perkhidmatan kami jgk, lekas tekan link ni . kita deal sampai jadik! yg jauh kita kasi pos. abg posmen yg suprisekan awek korang nanti .
.
kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
“thanks by, dh banyak hari tak tegur pun i dapat hadiah daripada you. iloveyou so much by.” kakja sambil tahan air mata tengok awek DIY happy. . . . kisah dia mcm ni . sebelum tu, tolong SHARE and TAG pasangan korang sekali ♥ . semalam, team kakja dpt tugas kena deliver kt tesco . jadinya, team kakja mmg tak kan tolak lerr tugas mcm ni. lagi2 yg melibatkan tempat yg ramai gila orang! . so sampai2 je, staff kakja cari trolly. berat dikkk nonnn! 4kg nak angkut besar2 mcm tu . agak lerrr . comel jeee semua org tgk team kawa dlm tu ! . kitorg pun cari lerr DIY ni . masuk daripada pintu masuk tu, belok kanan. lepas tu tegak jeeee sampai selekoh . haaaa DIY tu kt selekoh tu je . haha. sukati lah nk bgthu pon. . sampai je kt ruangan cashier tu, kitorg terus tengok fon semula. PROSES PENGECAMAN muka berlaku . kita tengok sorang2 sape agaknya PEREMPUAN yg sgt beruntung ni. mana tak nya untung, ! tunang dia marah kt dia. tapi last2, tunang dia yg bg hadiah kt dia 🤣🤣🤣 . laaaahhh rupa-rupanya !! gadis DIY ni depan mata haku jeeee . dia mcm terkebil-kebil gila . BLURRR habis . agaknya dia fikir “BILA PULAK DIY JUAL BEAR? AKU NAK SCAN BEAR NI BESAR2 MCM NI” . agaknye laaa dia fikir mcm tu. kitorg agak je 🤣🤣 lepas tu kakja ckp la, EH NI UTK AWK LAAA ! terus gadis ni blushingg. senyum2. mata dh bergenang air mata . sebak sangat sbb dia baru tahu tunang dia SWEET AGAKNYE! maklumlahhh lelaki skrg ni ramai mcm tak da perasaan . sayang tapi tak tunjuk 😏 . lepas settle COD tu, kami sempat membawang . “untungnya dia kan. tunang handsome. baik pulak tu. sweet nya lah haiii. KALAU LAHHHH pakwe2 kita mcm tu . haaaaa! semua dh start berkalau dahhh 🤣🤣🤣🤣” . . . OK JEJAKA! kalau korang perlukan perkhidmatan kami jgk, lekas tekan link ni . kita deal sampai jadik! yg jauh kita kasi pos. abg posmen yg suprisekan awek korang nanti . . kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
“thanks by, dh banyak hari tak tegur pun i dapat hadiah daripada you. iloveyou so much by.” kakja sambil tahan air mata tengok awek DIY happy. .
.
.
kisah dia mcm ni . sebelum tu, tolong SHARE and TAG pasangan korang sekali ♥
.
semalam, team kakja dpt tugas kena deliver  kt tesco . jadinya, team kakja mmg tak kan tolak lerr tugas mcm ni. lagi2 yg melibatkan tempat yg ramai gila orang!
.
so sampai2 je, staff kakja cari trolly. berat dikkk nonnn! 4kg nak angkut besar2 mcm tu . agak lerrr . comel jeee semua org tgk team kawa dlm tu !
.
kitorg pun cari lerr DIY ni . masuk daripada pintu masuk tu, belok kanan. lepas tu tegak jeeee sampai selekoh . haaaa DIY tu kt selekoh tu je . haha. sukati lah nk bgthu pon.
.
sampai je kt ruangan cashier tu, kitorg terus tengok fon semula. PROSES PENGECAMAN muka berlaku . kita tengok sorang2 sape agaknya PEREMPUAN yg sgt beruntung ni. mana tak nya untung, ! tunang dia marah kt dia. tapi last2, tunang dia yg bg hadiah kt dia 🤣🤣🤣
.
laaaahhh rupa-rupanya !! gadis DIY ni depan mata haku jeeee . dia mcm terkebil-kebil gila . BLURRR habis . agaknya dia fikir “BILA PULAK DIY JUAL BEAR? AKU NAK SCAN BEAR NI BESAR2 MCM NI”
.
agaknye laaa dia fikir mcm tu. kitorg agak je 🤣🤣 lepas tu kakja ckp la, EH NI UTK AWK LAAA ! terus gadis ni blushingg. senyum2. mata dh bergenang air mata . sebak sangat sbb dia baru tahu tunang dia SWEET AGAKNYE! maklumlahhh lelaki skrg ni ramai mcm tak da perasaan
.
sayang tapi tak tunjuk 😏
.
lepas settle COD tu, kami sempat membawang . “untungnya dia kan. tunang handsome. baik pulak tu. sweet nya lah haiii. KALAU LAHHHH pakwe2 kita mcm tu . haaaaa! semua dh start berkalau dahhh 🤣🤣🤣🤣”
.
.
.

OK JEJAKA! kalau korang perlukan perkhidmatan kami jgk, lekas tekan link ni . kita deal sampai jadik! yg jauh kita kasi pos. abg posmen yg suprisekan awek korang nanti .
.
kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
“thanks by, dh banyak hari tak tegur pun i dapat hadiah daripada you. iloveyou so much by.” kakja sambil tahan air mata tengok awek DIY happy. . . . kisah dia mcm ni . sebelum tu, tolong SHARE and TAG pasangan korang sekali ♥ . semalam, team kakja dpt tugas kena deliver kt tesco . jadinya, team kakja mmg tak kan tolak lerr tugas mcm ni. lagi2 yg melibatkan tempat yg ramai gila orang! . so sampai2 je, staff kakja cari trolly. berat dikkk nonnn! 4kg nak angkut besar2 mcm tu . agak lerrr . comel jeee semua org tgk team kawa dlm tu ! . kitorg pun cari lerr DIY ni . masuk daripada pintu masuk tu, belok kanan. lepas tu tegak jeeee sampai selekoh . haaaa DIY tu kt selekoh tu je . haha. sukati lah nk bgthu pon. . sampai je kt ruangan cashier tu, kitorg terus tengok fon semula. PROSES PENGECAMAN muka berlaku . kita tengok sorang2 sape agaknya PEREMPUAN yg sgt beruntung ni. mana tak nya untung, ! tunang dia marah kt dia. tapi last2, tunang dia yg bg hadiah kt dia 🤣🤣🤣 . laaaahhh rupa-rupanya !! gadis DIY ni depan mata haku jeeee . dia mcm terkebil-kebil gila . BLURRR habis . agaknya dia fikir “BILA PULAK DIY JUAL BEAR? AKU NAK SCAN BEAR NI BESAR2 MCM NI” . agaknye laaa dia fikir mcm tu. kitorg agak je 🤣🤣 lepas tu kakja ckp la, EH NI UTK AWK LAAA ! terus gadis ni blushingg. senyum2. mata dh bergenang air mata . sebak sangat sbb dia baru tahu tunang dia SWEET AGAKNYE! maklumlahhh lelaki skrg ni ramai mcm tak da perasaan . sayang tapi tak tunjuk 😏 . lepas settle COD tu, kami sempat membawang . “untungnya dia kan. tunang handsome. baik pulak tu. sweet nya lah haiii. KALAU LAHHHH pakwe2 kita mcm tu . haaaaa! semua dh start berkalau dahhh 🤣🤣🤣🤣” . . . OK JEJAKA! kalau korang perlukan perkhidmatan kami jgk, lekas tekan link ni . kita deal sampai jadik! yg jauh kita kasi pos. abg posmen yg suprisekan awek korang nanti . . kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
BEAR.BARU!

banyaknya design baru! Akak pun dah kelabu mata dh tengok design semua comel2 belaka. 😁😁😁 Akak nak bagi harga pengenalan je. Whatsapp akak sekarang!
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20TeddyBear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys
BEAR.BARU! banyaknya design baru! Akak pun dah kelabu mata dh tengok design semua comel2 belaka. 😁😁😁 Akak nak bagi harga pengenalan je. Whatsapp akak sekarang! . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20TeddyBear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys 
SMILE BEAR TSHIRT

bear baru uolls! Comey sangat aihhhh...ni kalau bagi kat gf/wife korang, sebulan pun tak habis senyum lagi. Kekekeke 
Akak nak bagi harga pengenalan je. Whatsapp akak sekarang!
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20TeddyBear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys
SMILE BEAR TSHIRT bear baru uolls! Comey sangat aihhhh...ni kalau bagi kat gf/wife korang, sebulan pun tak habis senyum lagi. Kekekeke Akak nak bagi harga pengenalan je. Whatsapp akak sekarang! . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20TeddyBear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys 
.
❝Bro, Bila Last Bro Suprisekan Gf Sampai Dia Menangis Gila² Sbb Terharu?❞
.
.
.
Bukan mudah nk surprise prempuan ni. Silap cara naya bro. Tambah² lagi bila :
- Merajuk
- ulangtahun cinta
- hari jadi .
Haaaaa...hati² bro. hehe
.
Nak bagi kek, tkot makin chubby. 
Nak bagi cincin emas, tkot mahal sgt.
Nak belanja makan, dah selalu buat dah.
.
.
Apa kata bro bagi something dia boleh :
🙈 PELUK
🙈 CIUM
🙈 INGAT KAT BRO
.
.
Bleh bagi ni bro, gerenti gf bro akan ingt sumur hidup dia :
.
<<<< Teddy Bear Besar >>>>>
<<<< Teddy Bear Besar >>>>>
<<<< Teddy Bear Besar >>>>>
.
.
Bear ni best bro sebab:
✔ Besar
✔ Gebu
✔ Free Postage
✔ Ada kad ucapan
.
Terdapat dalam pelbagai size ikut pilihan bajet bro
.
Jangan risau bro, harga memang murah dari gelang emas ! .
Gf gembira, bro bahagia, senyum smpai tlinga 😉😉😉
.
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20TeddyBear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys
. ❝Bro, Bila Last Bro Suprisekan Gf Sampai Dia Menangis Gila² Sbb Terharu?❞ . . . Bukan mudah nk surprise prempuan ni. Silap cara naya bro. Tambah² lagi bila : - Merajuk - ulangtahun cinta - hari jadi . Haaaaa...hati² bro. hehe . Nak bagi kek, tkot makin chubby. Nak bagi cincin emas, tkot mahal sgt. Nak belanja makan, dah selalu buat dah. . . Apa kata bro bagi something dia boleh : 🙈 PELUK 🙈 CIUM 🙈 INGAT KAT BRO . . Bleh bagi ni bro, gerenti gf bro akan ingt sumur hidup dia : . <<<< Teddy Bear Besar >>>>><<<< Teddy Bear Besar >>>>><<<< Teddy Bear Besar >>>>> . . Bear ni best bro sebab: ✔ Besar ✔ Gebu ✔ Free Postage ✔ Ada kad ucapan . Terdapat dalam pelbagai size ikut pilihan bajet bro . Jangan risau bro, harga memang murah dari gelang emas ! . Gf gembira, bro bahagia, senyum smpai tlinga 😉😉😉 . . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20TeddyBear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys 
IN LOVE KE TIDAK U OLLS!

HAAA..HARI TU RAMAI YG REQUEST NAK TENGOK BESAR MANA RABBIT GIRL NI KAN? NI AKAK BAGI GAMBAR SEMUA SIZE... DAH LA BESAR, GEBU PULAK TU, COMEL MACAM AKAK. HEEEEEE 😁😁😁😁
.
.
Turtle ni best sebab:
✔ Besar
✔ Gebu
✔ Free Postage (sm)
✔ Ada kad ucapan
.
Terdapat dalam pelbagai size ikut pilihan bajet korang
.
Jangan risau, harga memang murah dari gelang emas ! .
Gf gembira, korang bahagia, senyum smpai tlinga 😉😉😉
.
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20RABBITGIRL
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #rabbit #arnab #arnabcomel
#rabbittoys
IN LOVE KE TIDAK U OLLS! HAAA..HARI TU RAMAI YG REQUEST NAK TENGOK BESAR MANA RABBIT GIRL NI KAN? NI AKAK BAGI GAMBAR SEMUA SIZE... DAH LA BESAR, GEBU PULAK TU, COMEL MACAM AKAK. HEEEEEE 😁😁😁😁 . . Turtle ni best sebab: ✔ Besar ✔ Gebu ✔ Free Postage (sm) ✔ Ada kad ucapan . Terdapat dalam pelbagai size ikut pilihan bajet korang . Jangan risau, harga memang murah dari gelang emas ! . Gf gembira, korang bahagia, senyum smpai tlinga 😉😉😉 . . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20RABBITGIRL . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #rabbit  #arnab  #arnabcomel  #rabbittoys 
IN LOVE KE TIDAK U OLLS!

HAAA..HARI TU RAMAI YG REQUEST NAK TENGOK BESAR MANA TURTLE NI KAN? NI AKAK BAGI GAMBAR SEMUA SIZE... DAH LA BESAR, GEBU PULAK TU, COMEL MACAM AKAK. HEEEEEE 😁😁😁😁
.
.
Turtle ni best sebab:
✔ Besar
✔ Gebu
✔ Free Postage (sm)
✔ Ada kad ucapan
.
Terdapat dalam pelbagai size ikut pilihan bajet korang
.
Jangan risau, harga memang murah dari gelang emas ! .
Gf gembira, korang bahagia, senyum smpai tlinga 😉😉😉
.
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Turtle
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #turtle #tortoise #kurakura #penyu
IN LOVE KE TIDAK U OLLS! HAAA..HARI TU RAMAI YG REQUEST NAK TENGOK BESAR MANA TURTLE NI KAN? NI AKAK BAGI GAMBAR SEMUA SIZE... DAH LA BESAR, GEBU PULAK TU, COMEL MACAM AKAK. HEEEEEE 😁😁😁😁 . . Turtle ni best sebab: ✔ Besar ✔ Gebu ✔ Free Postage (sm) ✔ Ada kad ucapan . Terdapat dalam pelbagai size ikut pilihan bajet korang . Jangan risau, harga memang murah dari gelang emas ! . Gf gembira, korang bahagia, senyum smpai tlinga 😉😉😉 . . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Turtle . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #turtle  #tortoise  #kurakura  #penyu 
PINKFONG 
BABY SHARK

baby shark dodododododo
Baby shark!

Comelllll sangat2. Gebuuuu sangat2.
Tak tau nak describe camne lagi dah. Korang rasa la sendiri 😂😂😂
.
♥️whatsapp kak jaja :

http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #shark #babyshark #pinkfong #babysharkmurah
PINKFONG BABY SHARK baby shark dodododododo Baby shark! Comelllll sangat2. Gebuuuu sangat2. Tak tau nak describe camne lagi dah. Korang rasa la sendiri 😂😂😂 . ♥️whatsapp kak jaja : http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #shark  #babyshark  #pinkfong  #babysharkmurah 
Hye korang! Selamat tengahari🤗 Dah lunch ke belum?

Hari ni akak ada promosi special. BELI TEDDY BEAR COUPLE 160cm, FREE 1PCS NECK PILLOW YANG GEBU GEBAS!

BEST KE BEST? 😁😁😁😁 *sementara stock masih ada.

Tekan link di bio profile utk order atau whatsapp : 
http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #couplebear #freegift #bearfree
Hye korang! Selamat tengahari🤗 Dah lunch ke belum? Hari ni akak ada promosi special. BELI TEDDY BEAR COUPLE 160cm, FREE 1PCS NECK PILLOW YANG GEBU GEBAS! BEST KE BEST? 😁😁😁😁 *sementara stock masih ada. Tekan link di bio profile utk order atau whatsapp : http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #couplebear  #freegift  #bearfree 
[ HELLO KITTY LOVERS! ] “tak silap aku harga menatang comel ni RM350 kt luar. pesal akk ni jual murah sgt? eh jauh beza harga dia! boleh beli 3 terus ni”

eh pesal lak x caye? 
apaa??! nak order terus?? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
CARA ORDER : jangan call terus tanya bear berapa. sbb bear ada banyak. whatsapp lg mudah 😊
.
http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #hellokitty #hellokittymurah #hellokittybesar #hellokittystuff #hellokittylovers
[ HELLO KITTY LOVERS! ] “tak silap aku harga menatang comel ni RM350 kt luar. pesal akk ni jual murah sgt? eh jauh beza harga dia! boleh beli 3 terus ni” eh pesal lak x caye? apaa??! nak order terus?? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARA ORDER : jangan call terus tanya bear berapa. sbb bear ada banyak. whatsapp lg mudah 😊 . http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #hellokitty  #hellokittymurah  #hellokittybesar  #hellokittystuff  #hellokittylovers 
Wahhhhh! Dalam diam2 adik manis ni kumpul banyak gila bebear!

Sape suka collection macamni? Mai whatsapp akak jom. 🤗
.
♥️whatsapp kak jaja :

http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #stitch #stitchmurah #bearlovers
Wahhhhh! Dalam diam2 adik manis ni kumpul banyak gila bebear! Sape suka collection macamni? Mai whatsapp akak jom. 🤗 . ♥️whatsapp kak jaja : http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #stitch  #stitchmurah  #bearlovers 
[PALING HANGAT!]
DIA PUNYA MURAH TU SAMPAI RASA NAK BORONG SEMUAAA OII !!
.
Tak teringin ke tengok pasangan kita senyum meleret dengan usaha kita hadiahkan bear ni?
.
.
Nak ke tengok orang lain yang bahagiakan pasangan kita?
.
.
Takut Mahal ke kalau beli dengan kakja sedangkan kakja dah keluarkan lebih 5000 ekor dalam masa 2 tahun?
.
.
Kenapa kena beli dengan kakja? Soalan paling bernas dalam dunia!

1. Jualan dah lebih 5,000 ekor dalam masa 2 tahun!

2. Pelanggan dah lebih 5000 orang dalam masa 2 tahun!
.
.
Apa yg special kalau beli dgn kakja?

1. Free Post ke satu semenanjung.

2. Terus sampai kat depan rumah.

3. Free kad ucapan.

4. Tak kan ada masaalah alahan/bulu bear tertanggal/bear kurus/

5. Ada lebih 25 jenis bear dan banyak pilihan dari segi warna dan ‘pattern’ .

Harga dia pulak mcm mana kakja ? Nak tau tak harga dia tu tak semahal topi keledar korang? dan korang konfem boleh beli setiap bulan satu. hehe
.
.
Proses post 3 hari bekerja sahaja . Barang READY STOCK tau . payment sebelum 12 tengah hari, kita post terus! nanti brader CITYLINK hantar sampai depan rumah. .
.
Nak tengok awek senyum kan? FAST ACTION MAKES FAST RESULT!!! waktu reply : ✔️officially 10 pagi - 10 malam 
slow reply : ✔️12pm - 7pm (packing stock + taking order + driving)

active reply : ✔️9pm to above ✔️8am to 12pm
.
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20CinderellaBear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
[PALING HANGAT!] DIA PUNYA MURAH TU SAMPAI RASA NAK BORONG SEMUAAA OII !! . Tak teringin ke tengok pasangan kita senyum meleret dengan usaha kita hadiahkan bear ni? . . Nak ke tengok orang lain yang bahagiakan pasangan kita? . . Takut Mahal ke kalau beli dengan kakja sedangkan kakja dah keluarkan lebih 5000 ekor dalam masa 2 tahun? . . Kenapa kena beli dengan kakja? Soalan paling bernas dalam dunia! 1. Jualan dah lebih 5,000 ekor dalam masa 2 tahun! 2. Pelanggan dah lebih 5000 orang dalam masa 2 tahun! . . Apa yg special kalau beli dgn kakja? 1. Free Post ke satu semenanjung. 2. Terus sampai kat depan rumah. 3. Free kad ucapan. 4. Tak kan ada masaalah alahan/bulu bear tertanggal/bear kurus/ 5. Ada lebih 25 jenis bear dan banyak pilihan dari segi warna dan ‘pattern’ . Harga dia pulak mcm mana kakja ? Nak tau tak harga dia tu tak semahal topi keledar korang? dan korang konfem boleh beli setiap bulan satu. hehe . . Proses post 3 hari bekerja sahaja . Barang READY STOCK tau . payment sebelum 12 tengah hari, kita post terus! nanti brader CITYLINK hantar sampai depan rumah. . . Nak tengok awek senyum kan? FAST ACTION MAKES FAST RESULT!!! waktu reply : ✔️officially 10 pagi - 10 malam slow reply : ✔️12pm - 7pm (packing stock + taking order + driving) active reply : ✔️9pm to above ✔️8am to 12pm . . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20CinderellaBear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
TQ CUSTOMER❤❤❤ Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
TQ CUSTOMER❤❤❤ Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
TQ CUSTOMER!

RILLAKUMA LOVERS! 
BOLEHLA CARI TOYS COMEL KEGEMARAN NI KAT AKAK SEBAB TOYS HAT NI LIMITED EDITION TAU! 
KAIN BALDU BERKUALITI & GEBU SANGAT2!

Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #rillakuma #rilakuma
TQ CUSTOMER! RILLAKUMA LOVERS! BOLEHLA CARI TOYS COMEL KEGEMARAN NI KAT AKAK SEBAB TOYS HAT NI LIMITED EDITION TAU! KAIN BALDU BERKUALITI & GEBU SANGAT2! Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #rillakuma  #rilakuma 
Customer akak yg sorang ni bagi bear kat kawan baik dia tau. RARE sangat kan!  Bear ni size 160cm warna dark brown.
Bear lagi besar dari owner. 😅
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Customer akak yg sorang ni bagi bear kat kawan baik dia tau. RARE sangat kan! Bear ni size 160cm warna dark brown. Bear lagi besar dari owner. 😅 . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Ade sape2 terserempak tak atas jalan dari seremban ke melaka? 😅😅😅😅 http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
mcm mana customer tak bising kalau mcm ni gayanya?? .
.
.
bulu halus + kilat tu dah satu hal !

Design cute + gebu satu hal!

nasib baik bising puji 😝😝 Hat dalam gambar ni semua 180cm GIANT SIZE.

Kat luar harga cech 3 4 ratus tau. Dgn akak? Herrr herrr herrr... jauh beza harga dia. .
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah *FREE POS (sm)*
.
Whatsapp 0182163489 @ tekan link di bio profile
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
mcm mana customer tak bising kalau mcm ni gayanya?? . . . bulu halus + kilat tu dah satu hal ! Design cute + gebu satu hal! nasib baik bising puji 😝😝 Hat dalam gambar ni semua 180cm GIANT SIZE. Kat luar harga cech 3 4 ratus tau. Dgn akak? Herrr herrr herrr... jauh beza harga dia. . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah *FREE POS (sm)* . Whatsapp 0182163489 @ tekan link di bio profile . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
CANTIKNYA WARNA GOLDEN YELLOW NI!!! KUNING KEEMASAN GITU.
HAT NI SIZE 120CM JE..TP BESAU  JUGAK! BERBALOI DENGAN HARGA. 
NAK ORDER? WHATSAPP AKAK TERUS 0182163489

Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah??
.
Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
CANTIKNYA WARNA GOLDEN YELLOW NI!!! KUNING KEEMASAN GITU. HAT NI SIZE 120CM JE..TP BESAU JUGAK! BERBALOI DENGAN HARGA. NAK ORDER? WHATSAPP AKAK TERUS 0182163489 Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? . Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
LOVE U BEAR

BEAR NI ADA TULISAN "LOVE U" BERSULAM YE. BUKAN TAMPAL2 BODO JE. 😁

ADE 2 SIZE :
80CM
100CM

WARNA :
PINK
MERAH
BROWN
CREAM

BULU TAK GUGUR. TAK TERCABUT. ALA2 RABBIT SKIN GITTEW! GEBU YAKMAT!
HARGA DIA PULAK SANGAT2 BERBALOI2 DENGAN BUDGET KORANG. *FREE POST (sm)
*FREE KAD UCAPAN

MEHLA WHATSAPP AKAK SEBELU STOCK YG BEST GILE NI SOLD OUT!
📲📲📲📲 0182163489
.
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LOVE U BEAR BEAR NI ADA TULISAN "LOVE U" BERSULAM YE. BUKAN TAMPAL2 BODO JE. 😁 ADE 2 SIZE : 80CM 100CM WARNA : PINK MERAH BROWN CREAM BULU TAK GUGUR. TAK TERCABUT. ALA2 RABBIT SKIN GITTEW! GEBU YAKMAT! HARGA DIA PULAK SANGAT2 BERBALOI2 DENGAN BUDGET KORANG. *FREE POST (sm) *FREE KAD UCAPAN MEHLA WHATSAPP AKAK SEBELU STOCK YG BEST GILE NI SOLD OUT! 📲📲📲📲 0182163489 . . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
OMG!!TEDDY BEAR NI SANGAT GEBU GEBASSSSS! 😱😱😱😱😱 YG NI SIZE 200CM SUPERBEAR YEA!

Nampak tak? teddy bear tu besar hampir tak nampak owner💋😍😍😍😍 Whatsapp untuk order🐻🐻🐻
.
📱📱📱whatsapp http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
OMG!!TEDDY BEAR NI SANGAT GEBU GEBASSSSS! 😱😱😱😱😱 YG NI SIZE 200CM SUPERBEAR YEA! Nampak tak? teddy bear tu besar hampir tak nampak owner💋😍😍😍😍 Whatsapp untuk order🐻🐻🐻 . 📱📱📱whatsapp http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
160cm

Warna :
Merah
Pink
Peach
Purple
Biru
Cream
Dark brown
Light brown 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddybear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
160cm Warna : Merah Pink Peach Purple Biru Cream Dark brown Light brown 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddybear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
60 cm teddy bear

Warna :

Merah
Purple
Pink
Cream
Dark brown
Light brown

Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah??
.
Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
60 cm teddy bear Warna : Merah Purple Pink Cream Dark brown Light brown Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? . Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
170cm VS 150cm

Merah 170cm
Smiley bear cream 150cm

Beza ke idak?
Huhuhu...besar kan? Harga pun berbaloi - baloi. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
170cm VS 150cm Merah 170cm Smiley bear cream 150cm Beza ke idak? Huhuhu...besar kan? Harga pun berbaloi - baloi. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
[ STITCH ! ] 
BERBUNGA - BUNGA HATI AKAK TAU KALAU KORANG HAPPY MACAM GINI ❤❤❤❤❤ DAHLA BESAR, MURAH PULAK TU. YG PENTING HIGH QUALITY YE!

KAIN BALDU, ISIAN POLYSTER. MEMANG TAK LUNYAI LA KALAU KORANG PELUK HARI2.

TAK RUGI PUN KALAU KORANG BELI DGN AKAK. CONFIRM PUAS HATI! ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #stitch #stitchmurah #stitchbesar #stitchtoy
[ STITCH ! ] BERBUNGA - BUNGA HATI AKAK TAU KALAU KORANG HAPPY MACAM GINI ❤❤❤❤❤ DAHLA BESAR, MURAH PULAK TU. YG PENTING HIGH QUALITY YE! KAIN BALDU, ISIAN POLYSTER. MEMANG TAK LUNYAI LA KALAU KORANG PELUK HARI2. TAK RUGI PUN KALAU KORANG BELI DGN AKAK. CONFIRM PUAS HATI! ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #stitch  #stitchmurah  #stitchbesar  #stitchtoy 
[ STITCH ! ] 
BERBUNGA - BUNGA HATI AKAK TAU KALAU KORANG HAPPY MACAM GINI ❤❤❤❤❤ DAHLA BESAR, MURAH PULAK TU. YG PENTING HIGH QUALITY YE!

KAIN BALDU, ISIAN POLYSTER. MEMANG TAK LUNYAI LA KALAU KORANG PELUK HARI2.

TAK RUGI PUN KALAU KORANG BELI DGN AKAK. CONFIRM PUAS HATI! ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #stitch #stitchmurah #stitchbesar #stitchtoy
[ STITCH ! ] BERBUNGA - BUNGA HATI AKAK TAU KALAU KORANG HAPPY MACAM GINI ❤❤❤❤❤ DAHLA BESAR, MURAH PULAK TU. YG PENTING HIGH QUALITY YE! KAIN BALDU, ISIAN POLYSTER. MEMANG TAK LUNYAI LA KALAU KORANG PELUK HARI2. TAK RUGI PUN KALAU KORANG BELI DGN AKAK. CONFIRM PUAS HATI! ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #stitch  #stitchmurah  #stitchbesar  #stitchtoy 
CINDERELLA BEAR!

115CM

COMEL KAN? 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
TQ CUSTOMER 😍

DORAEMON XXL
110CM

Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah??
.
Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20DORAEMON
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie #DORAEMON #DORAEMONBESAR
TQ CUSTOMER 😍 DORAEMON XXL 110CM Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? . Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20DORAEMON . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie  #DORAEMON  #DORAEMONBESAR 
120cm
Pink

Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah??
.
Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
120cm Pink Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? . Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
140cm
Cream

Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah??
.
Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
140cm Cream Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? . Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
CINDERELLA BEAR!

115CM

COMEL KAN? 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LELAKI SELALU CAKAP PEREMPUAN KUAT NANGIS . TAHU TAK KENAPA PEREMPUAN MUDAH NANGIS? TUHAN DAH JAWABKAN UNTUK KORANG 😊
.
.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#LELAKI tahu kenapa wanita sering menangis? - kerana wanita itu unik . Aku ciptakan ia sebagai makhluk istimewa . - Aku kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya . - Aku lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman . - Aku kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia. - Aku teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah . - Aku beri dia naluri untuk tetap menyayangi walaupun dikhianati oleh TEMAN, walau disakiti oleh orang yang disayangi . WANITA MAKHLUK KUAT .

Tapi jika satu saat ia menangis itu kerana Aku beri dia air mata untuk membasuh luka batin & memberi kekuatan baru.

WANITA SANGATLAH ISTIMEWA . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
LELAKI! TOLONGHARGAI WANITA DALAM HIDUP ANDA 😊

mcm mana cara nak hargai? 
1. bagi hadiah

2. jaga bahasa

3. jaga hati

4. setia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#PERHATIAN SUME LELAKI 😝

UNTUK CARI HADIAH TU BOLEH CARI KAK JAJA . kak jaja kan wanita . faham sangat perasaan teman hidup korang . 😊

kak jaja bantu korang beli bear yg super murah ni 🤓 .

kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LELAKI SELALU CAKAP PEREMPUAN KUAT NANGIS . TAHU TAK KENAPA PEREMPUAN MUDAH NANGIS? TUHAN DAH JAWABKAN UNTUK KORANG 😊 . . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #LELAKI  tahu kenapa wanita sering menangis? - kerana wanita itu unik . Aku ciptakan ia sebagai makhluk istimewa . - Aku kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya . - Aku lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman . - Aku kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia. - Aku teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah . - Aku beri dia naluri untuk tetap menyayangi walaupun dikhianati oleh TEMAN, walau disakiti oleh orang yang disayangi . WANITA MAKHLUK KUAT . Tapi jika satu saat ia menangis itu kerana Aku beri dia air mata untuk membasuh luka batin & memberi kekuatan baru. WANITA SANGATLAH ISTIMEWA . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - LELAKI! TOLONGHARGAI WANITA DALAM HIDUP ANDA 😊 mcm mana cara nak hargai? 1. bagi hadiah 2. jaga bahasa 3. jaga hati 4. setia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #PERHATIAN  SUME LELAKI 😝 UNTUK CARI HADIAH TU BOLEH CARI KAK JAJA . kak jaja kan wanita . faham sangat perasaan teman hidup korang . 😊 kak jaja bantu korang beli bear yg super murah ni 🤓 . kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
[ GREEN LOVERS! ]

KHAS UTK KORANG YG SUKAKAN HIJAU! 
AVAILABLE IN 2 SIZE :

110CM
&
120CM

LIMITED! 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
[ GREEN LOVERS! ] KHAS UTK KORANG YG SUKAKAN HIJAU! AVAILABLE IN 2 SIZE : 110CM & 120CM LIMITED! 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
CINDERELLA BEAR 115CM
TQ CUSTOMER 😍
.
Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah??
.
Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
CINDERELLA BEAR 115CM TQ CUSTOMER 😍 . Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? . Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
[DORAEMON LOVERS!] Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊

Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
.
♡berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Doraemon
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #doraemon #doraemonbesar #doraemonstuff
[DORAEMON LOVERS!] Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. . ♡berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Doraemon . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #doraemon  #doraemonbesar  #doraemonstuff 
LOVE U BEAR 
100CM
CREAM

Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LOVE U BEAR 100CM CREAM Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
DD N FREN!

Yang ni size 45 cm yea.. akak nak bagi murah2 je..
Stock tak banyak. LIMITED! 
ada 6 ekor je lagi tinggal.
Siapa cepat dia dapat k.

http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #didi #didinfriends
DD N FREN! Yang ni size 45 cm yea.. akak nak bagi murah2 je.. Stock tak banyak. LIMITED! ada 6 ekor je lagi tinggal. Siapa cepat dia dapat k. http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #didi  #didinfriends 
pakwe2 dh boleh start gelisah hati dahhhh!

sbb awek korang bakal mintak korang bear kak jaja ni 🤣🤣🤣🤣
. “sayang, nak ni pleaseeeee” “sayang, hadiah birthday tau” “sayang, do you love me?”
😏
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
pakwe2 dh boleh start gelisah hati dahhhh! sbb awek korang bakal mintak korang bear kak jaja ni 🤣🤣🤣🤣 . “sayang, nak ni pleaseeeee” “sayang, hadiah birthday tau” “sayang, do you love me?” 😏 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
[FROGGY!] Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊

Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Froggy
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #froggy #frog #katak #frogtoy #patungkatak
[FROGGY!] Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Froggy . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #froggy  #frog  #katak  #frogtoy  #patungkatak 
[CINDELERELLA BEAR!] 115cm
❤Terlajak comel
❤Terlajak gebu
❤Terlajak Rare!

Akak nak bagi harga pengenalan kat korang. 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE WISH CARD

Untuk order, whatsapp akak kat sini :- kak jaja:
.
🏧 http://www.wasap.my/60182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushi
[CINDELERELLA BEAR!] 115cm ❤Terlajak comel ❤Terlajak gebu ❤Terlajak Rare! Akak nak bagi harga pengenalan kat korang. FREE POSTAGE SEMENANJUNG FREE WISH CARD Untuk order, whatsapp akak kat sini :- kak jaja: . 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushi 
[CINDELERELLA BEAR!] 115cm
Terlajak comel
Terlajak gebu
Terlajak Rare!

Akak nak bagi harga pengenalan kat korang. 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE WISH CARD

Untuk order, whatsapp akak kat sini :- kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
[CINDELERELLA BEAR!] 115cm Terlajak comel Terlajak gebu Terlajak Rare! Akak nak bagi harga pengenalan kat korang. FREE POSTAGE SEMENANJUNG FREE WISH CARD Untuk order, whatsapp akak kat sini :- kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
[CINDERELLA BEAR!] 115cm
Terlajak comel
Terlajak gebu
Terlajak Rare!

Akak nak bagi harga pengenalan kat korang. 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE WISH CARD

Untuk order, whatsapp akak kat sini :- kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
[CINDERELLA BEAR!] 115cm Terlajak comel Terlajak gebu Terlajak Rare! Akak nak bagi harga pengenalan kat korang. FREE POSTAGE SEMENANJUNG FREE WISH CARD Untuk order, whatsapp akak kat sini :- kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
SUPERGIANT 200CM

besar gilosssss!
Lagi gemok dari akak yg gemok ni.😂😂😂 Servis penghantaran terus ke pejabat / rumah turut disediakan. Mana yg jauh2 akak boleh post kan terus ke rumah. Jangan risau, semua boleh bincang 😊
.
WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊
BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #batupahat #teddybearlovers #teddybearhargakilang
SUPERGIANT 200CM besar gilosssss! Lagi gemok dari akak yg gemok ni.😂😂😂 Servis penghantaran terus ke pejabat / rumah turut disediakan. Mana yg jauh2 akak boleh post kan terus ke rumah. Jangan risau, semua boleh bincang 😊 . WhatsApp akak sekarang sementara stock masih ade😊😊😊 BERMINAT BOLEH KLIK LINK DIBAWAH . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #batupahat  #teddybearlovers  #teddybearhargakilang 
MACAM MANA CUSTOMER TAK BISING KALAU MACAMNI GAYANYA?? .
.
.
BULU HALUS + KILAT TU DAH SATU HAL !

TERLAJAK CUTE PUN SATU HAL JUGAK!

DAH LA GEBU GEBAS GILA! 
NASIB BAIK BISING PUJI 😝😝
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Panda
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #panda #pandalover #pandatoys
MACAM MANA CUSTOMER TAK BISING KALAU MACAMNI GAYANYA?? . . . BULU HALUS + KILAT TU DAH SATU HAL ! TERLAJAK CUTE PUN SATU HAL JUGAK! DAH LA GEBU GEBAS GILA! NASIB BAIK BISING PUJI 😝😝 . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Panda . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #panda  #pandalover  #pandatoys 
[DURIAN RUNTUH LIMITED STOCK!!]
😱😱😱😱😱😱
.
hai semua!!! kak jaja nak bagi special offer lagi dari yg kak jaja pernah offer k 😍😍😍 senyum sket 😁😁😁
.
kat sini list senarai harga PROMOSI akak...so...selamat menjamu mata 😉😉😉..harga dah termasuk postage ke semenanjung tau 😍😍😍😍 kalau takde dalam list HARGA MACAM BIASA YE!
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20BearPromosi
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
[DURIAN RUNTUH LIMITED STOCK!!] 😱😱😱😱😱😱 . hai semua!!! kak jaja nak bagi special offer lagi dari yg kak jaja pernah offer k 😍😍😍 senyum sket 😁😁😁 . kat sini list senarai harga PROMOSI akak...so...selamat menjamu mata 😉😉😉..harga dah termasuk postage ke semenanjung tau 😍😍😍😍 kalau takde dalam list HARGA MACAM BIASA YE! . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20BearPromosi . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
OMG!!TEDDY BEAR NI SANGAT GEBU GEBASSSSS! 😱😱😱😱😱 Nampak tak? teddy bear tu besar hampir tak nampak owner💋😍😍😍😍 Whatsapp untuk order🐻🐻🐻
.
📱📱📱whatsapp http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
OMG!!TEDDY BEAR NI SANGAT GEBU GEBASSSSS! 😱😱😱😱😱 Nampak tak? teddy bear tu besar hampir tak nampak owner💋😍😍😍😍 Whatsapp untuk order🐻🐻🐻 . 📱📱📱whatsapp http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
[DURIAN RUNTUH LIMITED STOCK!!]
😱😱😱😱😱😱
.
hai semua!!! kak jaja nak bagi special offer lagi dari yg kak jaja pernah offer k 😍😍😍 senyum sket 😁😁😁
.
kat sini list senarai harga PROMOSI akak...so...selamat menjamu mata 😉😉😉..harga dah termasuk postage ke semenanjung tau 😍😍😍😍 kalau takde dalam list HARGA MACAM BIASA YE!
.
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20BearPromosi
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
[DURIAN RUNTUH LIMITED STOCK!!] 😱😱😱😱😱😱 . hai semua!!! kak jaja nak bagi special offer lagi dari yg kak jaja pernah offer k 😍😍😍 senyum sket 😁😁😁 . kat sini list senarai harga PROMOSI akak...so...selamat menjamu mata 😉😉😉..harga dah termasuk postage ke semenanjung tau 😍😍😍😍 kalau takde dalam list HARGA MACAM BIASA YE! . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20BearPromosi . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Nampak macam sedap peluk gebu sangat kan 😘😘 itu semestinya!! Smile bear 150cm ini kualiti memang TERBAIK👍 GEBU GEBAS FLUFFY 😘😘😍 .
.
JANGAN TAK PERCAYA SMILE BEAR MEMANG TERSANGAT GEBU!! COMEL!! SIAP BERLESUNG PIPIT SECOMEL ELIZABETH TAN UOLLS 🤗❤
.
.
So jawapan kepada " sis..ini size kecil kenapa lagi mahal daripada size 160cm?" JAWAPANNYA IALAH : kualiti ❤ design pun tak sama ❤❤ ADA HARGA ADA KUALITI😍😘 .
HARGA SMILE BEAR RM 165 FREE POSTAGE SEM .
.
JANGAN LUPA ADA FREE WISH CARD (if requested)
.
EH!! SMILE BEAR NI KUALITI TERBAIK !! sis share harga pasaran biasanya
RM 388 🙄🙄RUGInye siapa tak grab 😙😙
.
.
TEDDY BEAR SMILE YANG GEBU GEBAS INI ADA WARNA MENARIK : .
1.RED
2.BROWN
3.CREAM 
4.PINK 
5.PEACH
6.BLUE
Berminat ??
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Nampak macam sedap peluk gebu sangat kan 😘😘 itu semestinya!! Smile bear 150cm ini kualiti memang TERBAIK👍 GEBU GEBAS FLUFFY 😘😘😍 . . JANGAN TAK PERCAYA SMILE BEAR MEMANG TERSANGAT GEBU!! COMEL!! SIAP BERLESUNG PIPIT SECOMEL ELIZABETH TAN UOLLS 🤗❤ . . So jawapan kepada " sis..ini size kecil kenapa lagi mahal daripada size 160cm?" JAWAPANNYA IALAH : kualiti ❤ design pun tak sama ❤❤ ADA HARGA ADA KUALITI😍😘 . HARGA SMILE BEAR RM 165 FREE POSTAGE SEM . . JANGAN LUPA ADA FREE WISH CARD (if requested) . EH!! SMILE BEAR NI KUALITI TERBAIK !! sis share harga pasaran biasanya RM 388 🙄🙄RUGInye siapa tak grab 😙😙 . . TEDDY BEAR SMILE YANG GEBU GEBAS INI ADA WARNA MENARIK : . 1.RED 2.BROWN 3.CREAM 4.PINK 5.PEACH 6.BLUE Berminat ?? . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Nampak macam sedap peluk gebu sangat kan 😘😘 itu semestinya!! Smile bear 150cm ini kualiti memang TERBAIK👍 GEBU GEBAS FLUFFY 😘😘😍 .
.
JANGAN TAK PERCAYA SMILE BEAR MEMANG TERSANGAT GEBU!! COMEL!! SIAP BERLESUNG PIPIT SECOMEL ELIZABETH TAN UOLLS 🤗❤
.
.
So jawapan kepada " sis..ini size kecil kenapa lagi mahal daripada size 160cm?" JAWAPANNYA IALAH : kualiti ❤ design pun tak sama ❤❤ ADA HARGA ADA KUALITI😍😘 .
HARGA SMILE BEAR RM 165 FREE POSTAGE SEM .
.
JANGAN LUPA ADA FREE WISH CARD (if requested)
.
EH!! SMILE BEAR NI KUALITI TERBAIK !! sis share harga pasaran biasanya
RM 388 🙄🙄RUGInye siapa tak grab 😙😙
.
.
TEDDY BEAR SMILE YANG GEBU GEBAS INI ADA WARNA MENARIK : .
1.RED
2.BROWN
3.CREAM 
4.PINK 
5.PEACH
6.BLUE
Berminat ??
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Nampak macam sedap peluk gebu sangat kan 😘😘 itu semestinya!! Smile bear 150cm ini kualiti memang TERBAIK👍 GEBU GEBAS FLUFFY 😘😘😍 . . JANGAN TAK PERCAYA SMILE BEAR MEMANG TERSANGAT GEBU!! COMEL!! SIAP BERLESUNG PIPIT SECOMEL ELIZABETH TAN UOLLS 🤗❤ . . So jawapan kepada " sis..ini size kecil kenapa lagi mahal daripada size 160cm?" JAWAPANNYA IALAH : kualiti ❤ design pun tak sama ❤❤ ADA HARGA ADA KUALITI😍😘 . HARGA SMILE BEAR RM 165 FREE POSTAGE SEM . . JANGAN LUPA ADA FREE WISH CARD (if requested) . EH!! SMILE BEAR NI KUALITI TERBAIK !! sis share harga pasaran biasanya RM 388 🙄🙄RUGInye siapa tak grab 😙😙 . . TEDDY BEAR SMILE YANG GEBU GEBAS INI ADA WARNA MENARIK : . 1.RED 2.BROWN 3.CREAM 4.PINK 5.PEACH 6.BLUE Berminat ?? . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊

Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu..
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu
♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Kenapa perlu bayar lebih klu boleh dapat harga lebih murah?? Dah la murah gebu pulak tu😍 Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🔊 Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
LOVE U BEAR
100cm

Ada 4 warna pilihan
🐻 merah
🐻 pink
🐻 brown
🐻 cream

RM100 shj!

FREE POS [sm]
FREE KAD UCAPAN ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LOVE U BEAR 100cm Ada 4 warna pilihan 🐻 merah 🐻 pink 🐻 brown 🐻 cream RM100 shj! FREE POS [sm] FREE KAD UCAPAN ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Mak akak pesan :
"Cari org yang sayangkan kita lebih daripada kita sayangkan dia."
Akak tanya mak :
"Mcm mana nak tahu mak?"
Mak kak kata :
"Kau tunggu je lah...."
Pfffftttttt tak faham laaaa mak 😭
.
.
Mungkin lelaki yg belikan awek dia bear tu jawapannya . Mungkin laaaa! 🤣
.
170cm teddy bear dah sama tinggi dengan lelaki dewasa.
.
Pssstt pssstt 
Ehh! Order kat sini . Akak kat sini 👇

Fast respond click : http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobot #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #puncakalam #puncakperdana #alamjaya #uitm #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
Mak akak pesan : "Cari org yang sayangkan kita lebih daripada kita sayangkan dia." Akak tanya mak : "Mcm mana nak tahu mak?" Mak kak kata : "Kau tunggu je lah...." Pfffftttttt tak faham laaaa mak 😭 . . Mungkin lelaki yg belikan awek dia bear tu jawapannya . Mungkin laaaa! 🤣 . 170cm teddy bear dah sama tinggi dengan lelaki dewasa. . Pssstt pssstt Ehh! Order kat sini . Akak kat sini 👇 Fast respond click : http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobot  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #puncakalam  #puncakperdana  #alamjaya  #uitm  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana 
LELAKI SELALU CAKAP PEREMPUAN KUAT NANGIS . TAHU TAK KENAPA PEREMPUAN MUDAH NANGIS? TUHAN DAH JAWABKAN UNTUK KORANG 😊
.
.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#LELAKI tahu kenapa wanita sering menangis? - kerana wanita itu unik . Aku ciptakan ia sebagai makhluk istimewa . - Aku kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya . - Aku lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman . - Aku kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia. - Aku teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah . - Aku beri dia naluri untuk tetap menyayangi walaupun dikhianati oleh TEMAN, walau disakiti oleh orang yang disayangi . WANITA MAKHLUK KUAT .

Tapi jika satu saat ia menangis itu kerana Aku beri dia air mata untuk membasuh luka batin & memberi kekuatan baru.

WANITA SANGATLAH ISTIMEWA . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
LELAKI! TOLONGHARGAI WANITA DALAM HIDUP ANDA 😊

mcm mana cara nak hargai? 
1. bagi hadiah

2. jaga bahasa

3. jaga hati

4. setia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#PERHATIAN SUME LELAKI 😝

UNTUK CARI HADIAH TU BOLEH CARI KAK JAJA . kak jaja kan wanita . faham sangat perasaan teman hidup korang . 😊

kak jaja bantu korang beli bear yg super murah ni 🤓 - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -
📌EH HELLO !

KENAPA KENA BELI DENGAN KAK JAJA?

1. kami supply lebih 6000 ekor teddy bear dalam masa 2 tahun.

2. kami direct kilang . 
3. kami tak pernah lagi tipu customer .

4. lebih 5000 feedback terbaik . 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE WISH CARD
- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - 
kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LELAKI SELALU CAKAP PEREMPUAN KUAT NANGIS . TAHU TAK KENAPA PEREMPUAN MUDAH NANGIS? TUHAN DAH JAWABKAN UNTUK KORANG 😊 . . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #LELAKI  tahu kenapa wanita sering menangis? - kerana wanita itu unik . Aku ciptakan ia sebagai makhluk istimewa . - Aku kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya . - Aku lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman . - Aku kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia. - Aku teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah . - Aku beri dia naluri untuk tetap menyayangi walaupun dikhianati oleh TEMAN, walau disakiti oleh orang yang disayangi . WANITA MAKHLUK KUAT . Tapi jika satu saat ia menangis itu kerana Aku beri dia air mata untuk membasuh luka batin & memberi kekuatan baru. WANITA SANGATLAH ISTIMEWA . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - LELAKI! TOLONGHARGAI WANITA DALAM HIDUP ANDA 😊 mcm mana cara nak hargai? 1. bagi hadiah 2. jaga bahasa 3. jaga hati 4. setia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #PERHATIAN  SUME LELAKI 😝 UNTUK CARI HADIAH TU BOLEH CARI KAK JAJA . kak jaja kan wanita . faham sangat perasaan teman hidup korang . 😊 kak jaja bantu korang beli bear yg super murah ni 🤓 - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - - 📌EH HELLO ! KENAPA KENA BELI DENGAN KAK JAJA? 1. kami supply lebih 6000 ekor teddy bear dalam masa 2 tahun. 2. kami direct kilang . 3. kami tak pernah lagi tipu customer . 4. lebih 5000 feedback terbaik . FREE POSTAGE SEMENANJUNG FREE WISH CARD - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Perbezaan 
Dari kiri 170cm, 180cm giant & 200cm supergiant
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu
♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Perbezaan Dari kiri 170cm, 180cm giant & 200cm supergiant . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
110cm
Light brown
.
♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
110cm Light brown . ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
pakwe2 dh boleh start gelisah hati dahhhh!

sbb awek korang bakal mintak korang bear kak jaja ni 🤣🤣🤣🤣
. “sayang, nak ni pleaseeeee” “sayang, hadiah birthday tau” “sayang, do you love me?”
😏
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
pakwe2 dh boleh start gelisah hati dahhhh! sbb awek korang bakal mintak korang bear kak jaja ni 🤣🤣🤣🤣 . “sayang, nak ni pleaseeeee” “sayang, hadiah birthday tau” “sayang, do you love me?” 😏 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
#FEEDBACK

TQ CUSTOMER!

XXL DORAEMON
LIMITED EDITION!
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20DoraemonXXL
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie #doraemon #doraemonlovers #doraemontoys
#FEEDBACK  TQ CUSTOMER! XXL DORAEMON LIMITED EDITION! . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20DoraemonXXL . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie  #doraemon  #doraemonlovers  #doraemontoys 
pakwe2 dh boleh start gelisah hati dahhhh!

sbb awek korang bakal mintak korang bear kak jaja ni 🤣🤣🤣🤣
. “sayang, nak ni pleaseeeee” “sayang, hadiah birthday tau” “sayang, do you love me?”
😏
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johorh #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
pakwe2 dh boleh start gelisah hati dahhhh! sbb awek korang bakal mintak korang bear kak jaja ni 🤣🤣🤣🤣 . “sayang, nak ni pleaseeeee” “sayang, hadiah birthday tau” “sayang, do you love me?” 😏 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johorh  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Besarrrrr gedabak gilaaaaaaa!

Bear size 200cm nih... Warna pun lawa mereciks!
Merah2 maroon gitu 
Baru je restock yg hat ni..
Laku keras!

Nak order whatsapp 0182163489 .
🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Besarrrrr gedabak gilaaaaaaa! Bear size 200cm nih... Warna pun lawa mereciks! Merah2 maroon gitu Baru je restock yg hat ni.. Laku keras! Nak order whatsapp 0182163489 . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
PANDA WITH BABY 
DAH RESTOCK!
LIMITED. ADE 25 EKOQ JE SEKARANG NI... SAPE CEPAT DIA DAPAT.
.
NAK ORDER WHATSAPP -  0182163489
@ 
KLIK LINK

kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie #panda #pandalovers #pandatoys #bigpanda
PANDA WITH BABY DAH RESTOCK! LIMITED. ADE 25 EKOQ JE SEKARANG NI... SAPE CEPAT DIA DAPAT. . NAK ORDER WHATSAPP - 0182163489 @ KLIK LINK kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie  #panda  #pandalovers  #pandatoys  #bigpanda 
LELAKI SELALU CAKAP PEREMPUAN KUAT NANGIS . TAHU TAK KENAPA PEREMPUAN MUDAH NANGIS? TUHAN DAH JAWABKAN UNTUK KORANG 😊
.
.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#LELAKI tahu kenapa wanita sering menangis? - kerana wanita itu unik . Aku ciptakan ia sebagai makhluk istimewa
.
- Aku kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya
- Aku lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman
- Aku kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia
- Aku teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah
- Aku beri dia naluri untuk tetap menyayangi walaupun dikhianati oleh TEMAN, walau disakiti oleh orang yang disayangi . WANITA MAKHLUK KUAT .

Tapi jika satu saat ia menangis itu kerana Aku beri dia air mata untuk membasuh luka batin & memberi kekuatan baru.

WANITA SANGATLAH ISTIMEWA . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
LELAKI! TOLONGHARGAI WANITA DALAM HIDUP ANDA 😊

mcm mana cara nak hargai? 
1. bagi hadiah

2. jaga bahasa

3. jaga hati

4. setia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#PERHATIAN SUME LELAKI 😝

UNTUK CARI HADIAH TU BOLEH CARI KAK JAJA . kak jaja kan wanita . faham sangat perasaan teman hidup korang . 😊

kak jaja bantu korang beli bear yg super murah ni 🤓 - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -
📌EH HELLO !

KENAPA KENA BELI DENGAN KAK JAJA?

1. kami supply lebih 6000 ekor teddy bear dalam masa 2 tahun.

2. kami direct kilang . 
3. kami tak pernah lagi tipu customer .

4. lebih 5000 feedback terbaik . 📌OWH YAAA! berapa pulak harga dia?

#R_M110 sahaja!! FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE WISH CARD “SABAH SARAWAK MCM MANA kak?” tambah rm10 sahaja .
- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - 
kak jaja:
🏧 http://www.wasap.my/60182163489 .
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johor #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
LELAKI SELALU CAKAP PEREMPUAN KUAT NANGIS . TAHU TAK KENAPA PEREMPUAN MUDAH NANGIS? TUHAN DAH JAWABKAN UNTUK KORANG 😊 . . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #LELAKI  tahu kenapa wanita sering menangis? - kerana wanita itu unik . Aku ciptakan ia sebagai makhluk istimewa . - Aku kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya - Aku lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman - Aku kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia - Aku teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah - Aku beri dia naluri untuk tetap menyayangi walaupun dikhianati oleh TEMAN, walau disakiti oleh orang yang disayangi . WANITA MAKHLUK KUAT . Tapi jika satu saat ia menangis itu kerana Aku beri dia air mata untuk membasuh luka batin & memberi kekuatan baru. WANITA SANGATLAH ISTIMEWA . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - LELAKI! TOLONGHARGAI WANITA DALAM HIDUP ANDA 😊 mcm mana cara nak hargai? 1. bagi hadiah 2. jaga bahasa 3. jaga hati 4. setia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #PERHATIAN  SUME LELAKI 😝 UNTUK CARI HADIAH TU BOLEH CARI KAK JAJA . kak jaja kan wanita . faham sangat perasaan teman hidup korang . 😊 kak jaja bantu korang beli bear yg super murah ni 🤓 - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - - 📌EH HELLO ! KENAPA KENA BELI DENGAN KAK JAJA? 1. kami supply lebih 6000 ekor teddy bear dalam masa 2 tahun. 2. kami direct kilang . 3. kami tak pernah lagi tipu customer . 4. lebih 5000 feedback terbaik . 📌OWH YAAA! berapa pulak harga dia? #R_M110  sahaja!! FREE POSTAGE SEMENANJUNG FREE WISH CARD “SABAH SARAWAK MCM MANA kak?” tambah rm10 sahaja . - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - kak jaja: 🏧 http://www.wasap.my/60182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johor  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Dekat2 nak VALENTINE ni ramai betul yg nak akak surprisekan gf/wife. Suwwiiittt kan? Hati sape tak cair kalau dapat surprise macamni weh..
.
Customer order LOVE U BEAR 80CM warna CREAM. fuhhhhh.. 80CM pun dah beso tau. Harga pun berbaloi- baloi dengan budget.
.
Sape nak suwwwitttt macamni jom whatsapp akak. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johorh #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Dekat2 nak VALENTINE ni ramai betul yg nak akak surprisekan gf/wife. Suwwiiittt kan? Hati sape tak cair kalau dapat surprise macamni weh.. . Customer order LOVE U BEAR 80CM warna CREAM. fuhhhhh.. 80CM pun dah beso tau. Harga pun berbaloi- baloi dengan budget. . Sape nak suwwwitttt macamni jom whatsapp akak. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johorh  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Dekat2 nak VALENTINE ni ramai betul yg nak akak surprisekan gf/wife. Suwwiiittt kan? Hati sape tak cair kalau dapat surprise macamni weh..
.
Customer order LOVE U BEAR 80CM warna RED ROSE. fuhhhhh...mereciks betul warna dia . 80CM pun dah beso tau. Harga pun berbaloi- baloi dengan budget.
.
Sape nak suwwwitttt macamni jom whatsapp akak. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johorh #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Dekat2 nak VALENTINE ni ramai betul yg nak akak surprisekan gf/wife. Suwwiiittt kan? Hati sape tak cair kalau dapat surprise macamni weh.. . Customer order LOVE U BEAR 80CM warna RED ROSE. fuhhhhh...mereciks betul warna dia . 80CM pun dah beso tau. Harga pun berbaloi- baloi dengan budget. . Sape nak suwwwitttt macamni jom whatsapp akak. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johorh  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Teaser 200cm supergiant baru.
Nampak kecil kan? Tunggu akak ambik gambar dengan model. Gedabak gilaaaaa
.
.
Nak order bear gedabak gilaa ni whatsapp akak 0182163489
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johorh #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Teaser 200cm supergiant baru. Nampak kecil kan? Tunggu akak ambik gambar dengan model. Gedabak gilaaaaa . . Nak order bear gedabak gilaa ni whatsapp akak 0182163489 . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johorh  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Teddy bear 160cm
Warna merecik hawau ni namanya warna ROSE CARMINE.
.
Harga?
Rm160.00 je.
Besar gedabak lagi besar dari awek kau. 😂😂😂😂
.
Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited
♡FREE POSTAGE SM
♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa)
♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johorh #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Teddy bear 160cm Warna merecik hawau ni namanya warna ROSE CARMINE. . Harga? Rm160.00 je. Besar gedabak lagi besar dari awek kau. 😂😂😂😂 . Apa tunggu lagi??Beli tanpa ragu-ragu.. ♡Teddy Bear berkualiti lembut & gebu ♡ pelbagai saiz dan warna yg limited ♡FREE POSTAGE SM ♡FREE WISH CARD (boleh req nk tulis apa) ♡Gift bag +rm10 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johorh  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie 
Smile bear  120cm
Rm140.00
Free pos (sm)
Free kad ucapan
.
Ada 4 warna :

Merah
Cream
Pink
Brown
. 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah
.
http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear
.
#teddybear #teddybearmurah #anakpatung #teddybearbesar #teddybearbesarmurah #bearbesarmurah #sidobotfluffy #present #gift #hadiah #forlove #love #anniversary #birthday #collection #hobby #johorh #batupahat #hadiahmurah #surprisedelivery #uitm #valentine #valentinespecial #special #softtoys #plushie
Smile bear 120cm Rm140.00 Free pos (sm) Free kad ucapan . Ada 4 warna : Merah Cream Pink Brown . 🎁 Pos hantar terus depan pintu rumah . http://www.wasap.my/60182163489/Saya%20Nak%20Order%20Teddy%20Bear . #teddybear  #teddybearmurah  #anakpatung  #teddybearbesar  #teddybearbesarmurah  #bearbesarmurah  #sidobotfluffy  #present  #gift  #hadiah  #forlove  #love  #anniversary  #birthday  #collection  #hobby  #johorh  #batupahat  #hadiahmurah  #surprisedelivery  #uitm  #valentine  #valentinespecial  #special  #softtoys  #plushie