an online Instagram web viewer

#shortescape medias

Photos

There is no path to happiness, happiness is the path -Gautama Buddha 
#shortescape #weekendgetaway #candiborobudur #yogyakarta
#indonesia
Touch Down.... The Best Revenge Is No Revenge, Just Move On And Be Happy ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Ž.... #eastborneo#borneochapter#kubar#worktrip#independenceday#explorewestkutai#shortescape#Janganlupabahagia๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿ˜
Untuk mencakup vitamin dan kalsium yang cukup, Ethel selalu minum susu . Susu Segar Hometown selalu menjadi  menjadi pilihan mommy Ethel , wangi susu yang Khasssss membuat mom teringat susu segar yang di Aussie zaman kuliahan haha.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Nah selain itu, kemasannya yang menarik serta kesterilan dari susu ini membuat kita selalu berlangganan dengan susu Hometown. 
Thankss Hometown Dairy telah memberikan yang terbaik buat kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Untuk pemesanan boleh contact ke @hometowndairy.id 
@hometowndairy.id 
@hometowndairy.id
----------------------------------------------------------------------------
#EtheleneRichelle
#EtheleneSharing
#EtheleneOOTD๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ---------------------------------------------------------------------------
Managed by : @happygoluckymichelle ---------------------------------------------------------------------------
#model #etheleneendorse #endorse #cafe #ethelenereview #travelling #shortescape #modelkids #indonesia #singapore #shanghai #paris #modelsusu #susuhometown #hometowndairy
Untuk mencakup vitamin dan kalsium yang cukup, Ethel selalu minum susu . Susu Segar Hometown selalu menjadi menjadi pilihan mommy Ethel , wangi susu yang Khasssss membuat mom teringat susu segar yang di Aussie zaman kuliahan haha.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Nah selain itu, kemasannya yang menarik serta kesterilan dari susu ini membuat kita selalu berlangganan dengan susu Hometown. Thankss Hometown Dairy telah memberikan yang terbaik buat kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Untuk pemesanan boleh contact ke @hometowndairy.id @hometowndairy.id @hometowndairy.id ---------------------------------------------------------------------------- #EtheleneRichelle  #EtheleneSharing  #EtheleneOOTD ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ --------------------------------------------------------------------------- Managed by : @happygoluckymichelle --------------------------------------------------------------------------- #model  #etheleneendorse  #endorse  #cafe  #ethelenereview  #travelling  #shortescape  #modelkids  #indonesia  #singapore  #shanghai  #paris  #modelsusu  #susuhometown  #hometowndairy 
Untuk mencakup vitamin dan kalsium yang cukup, Ethel selalu minum susu . Susu Segar Hometown selalu menjadi  menjadi pilihan mommy Ethel , wangi susu yang Khasssss membuat mom teringat susu segar yang di Aussie zaman kuliahan haha.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Nah selain itu, kemasannya yang menarik serta kesterilan dari susu ini membuat kita selalu berlangganan dengan susu Hometown. 
Thankss Hometown Dairy telah memberikan yang terbaik buat kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Untuk pemesanan boleh contact ke @hometowndairy.id 
@hometowndairy.id 
@hometowndairy.id
----------------------------------------------------------------------------
#EtheleneRichelle
#EtheleneSharing
#EtheleneOOTD๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ---------------------------------------------------------------------------
Managed by : @happygoluckymichelle ---------------------------------------------------------------------------
#model #etheleneendorse #endorse #cafe #ethelenereview #travelling #shortescape #modelkids #indonesia #singapore #shanghai #paris #modelsusu #susuhometown #hometowndairy
Untuk mencakup vitamin dan kalsium yang cukup, Ethel selalu minum susu . Susu Segar Hometown selalu menjadi menjadi pilihan mommy Ethel , wangi susu yang Khasssss membuat mom teringat susu segar yang di Aussie zaman kuliahan haha.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Nah selain itu, kemasannya yang menarik serta kesterilan dari susu ini membuat kita selalu berlangganan dengan susu Hometown. Thankss Hometown Dairy telah memberikan yang terbaik buat kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Untuk pemesanan boleh contact ke @hometowndairy.id @hometowndairy.id @hometowndairy.id ---------------------------------------------------------------------------- #EtheleneRichelle  #EtheleneSharing  #EtheleneOOTD ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ --------------------------------------------------------------------------- Managed by : @happygoluckymichelle --------------------------------------------------------------------------- #model  #etheleneendorse  #endorse  #cafe  #ethelenereview  #travelling  #shortescape  #modelkids  #indonesia  #singapore  #shanghai  #paris  #modelsusu  #susuhometown  #hometowndairy 
Untuk mencakup vitamin dan kalsium yang cukup, Ethel selalu minum susu . Susu Segar Hometown selalu menjadi  menjadi pilihan mommy Ethel , wangi susu yang Khasssss membuat mom teringat susu segar yang di Aussie zaman kuliahan haha.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† btw...Cream nya terasa banget lohhh ! 
Nah selain itu, kemasannya yang menarik serta kesterilan dari susu ini membuat kita selalu berlangganan dengan susu Hometown. 
Thankss Hometown Dairy telah memberikan yang terbaik buat kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Untuk pemesanan boleh contact ke @hometowndairy.id 
@hometowndairy.id 
@hometowndairy.id
----------------------------------------------------------------------------
#EtheleneRichelle
#EtheleneSharing
#EtheleneOOTD๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ---------------------------------------------------------------------------
Managed by : @happygoluckymichelle ---------------------------------------------------------------------------
#model #etheleneendorse #endorse #cafe #ethelenereview #travelling #shortescape #modelkids #indonesia #singapore #shanghai #paris #modelsusu #susuhometown #hometowndairy
Untuk mencakup vitamin dan kalsium yang cukup, Ethel selalu minum susu . Susu Segar Hometown selalu menjadi menjadi pilihan mommy Ethel , wangi susu yang Khasssss membuat mom teringat susu segar yang di Aussie zaman kuliahan haha.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† btw...Cream nya terasa banget lohhh ! Nah selain itu, kemasannya yang menarik serta kesterilan dari susu ini membuat kita selalu berlangganan dengan susu Hometown. Thankss Hometown Dairy telah memberikan yang terbaik buat kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . Untuk pemesanan boleh contact ke @hometowndairy.id @hometowndairy.id @hometowndairy.id ---------------------------------------------------------------------------- #EtheleneRichelle  #EtheleneSharing  #EtheleneOOTD ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ --------------------------------------------------------------------------- Managed by : @happygoluckymichelle --------------------------------------------------------------------------- #model  #etheleneendorse  #endorse  #cafe  #ethelenereview  #travelling  #shortescape  #modelkids  #indonesia  #singapore  #shanghai  #paris  #modelsusu  #susuhometown  #hometowndairy 
Dikala rambut masih gondrong.. ๐Ÿ˜
.
.
.
#tbt #latepost #me #instamood #edisijalanjalan #travel #shortescape #dibuangsayang
... Kemana takdir membawa ..
โ€”โ€”-
Belum pernah terlintas untuk dateng ke kota ini sampe 1 minggu lalu harus dateng karena urusan kerjaan, tapi kurang afdol kan ya kalau udah jauh jauh dateng terus cuma ngurusin kerjaan doank ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›. Punya waktu 3 jam kaburlah kesini, sekitar 30 menit dari Kota Biak, pantainya bersih, airnya jernih, warna lautnya cakep dan sepi ๐Ÿ˜, sebetulnya ada 1 tujuan lagi yang kita datengin yaitu Telaga Biru, sekitar 30 km dari pantai Bosnik ini, tapi udah tinggal 3 km lagi tapi putusin untuk  puter balik karena jalanan rusak parah, padahal si Telaga biru ini udah di depan mata, kalau lagi gini kangen sama kang ojek langganan yang bisa di telepon kapan aja kalau gw perlu.
โ€”โ€”-
Oya cerita cerita di balik poto bagus Ini tentu aja ada yang cerewet di dalemnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
percakapan :
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : Potoin aku donk, jangan keliatan gendut ya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : jeprat jepret
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : gw liat hasilnya, yaaaah gendut ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚, potoin lagi
๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : jeprat jepret
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : gw liat lalu komentar : hasilnya udah bagus sih, tapi coba ya kalau poto itu kanan kiri atas bawah harus lurus (sambil nunjukin hasilnya)
๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : jeprat jepret lagi
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : lalu gw teriakin poto aja yang banyak, nanti di antara puluhan poto pasti ada satu yang bagus
๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : iya iya ini aku poto udah lurus
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…, dan inilah hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#Biak #Shortescape #Indonesiaindah #indonesiajuara #wonderfulindonesia #efitjourney
... Kemana takdir membawa .. โ€”โ€”- Belum pernah terlintas untuk dateng ke kota ini sampe 1 minggu lalu harus dateng karena urusan kerjaan, tapi kurang afdol kan ya kalau udah jauh jauh dateng terus cuma ngurusin kerjaan doank ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›. Punya waktu 3 jam kaburlah kesini, sekitar 30 menit dari Kota Biak, pantainya bersih, airnya jernih, warna lautnya cakep dan sepi ๐Ÿ˜, sebetulnya ada 1 tujuan lagi yang kita datengin yaitu Telaga Biru, sekitar 30 km dari pantai Bosnik ini, tapi udah tinggal 3 km lagi tapi putusin untuk puter balik karena jalanan rusak parah, padahal si Telaga biru ini udah di depan mata, kalau lagi gini kangen sama kang ojek langganan yang bisa di telepon kapan aja kalau gw perlu. โ€”โ€”- Oya cerita cerita di balik poto bagus Ini tentu aja ada yang cerewet di dalemnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ percakapan : ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : Potoin aku donk, jangan keliatan gendut ya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… ๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : jeprat jepret ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : gw liat hasilnya, yaaaah gendut ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚, potoin lagi ๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : jeprat jepret ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : gw liat lalu komentar : hasilnya udah bagus sih, tapi coba ya kalau poto itu kanan kiri atas bawah harus lurus (sambil nunjukin hasilnya) ๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : jeprat jepret lagi ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : lalu gw teriakin poto aja yang banyak, nanti di antara puluhan poto pasti ada satu yang bagus ๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ : iya iya ini aku poto udah lurus ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผ : ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…, dan inilah hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Biak  #Shortescape  #Indonesiaindah  #indonesiajuara  #wonderfulindonesia  #efitjourney 
2 hari bertapa kt sini sebab tu xdpt dihubungi.. such a beautiful place 4 those who want to have a short escape .. peace n relax ...
#aintajudin #shortescape
2 hari bertapa kt sini sebab tu xdpt dihubungi.. such a beautiful place 4 those who want to have a short escape .. peace n relax ... #aintajudin  #shortescape 
Preparation short escape.. Short roadtrip.. Exploreing sumbar island.. Agustus 2018.. #roadtrips #roadmania #shortescape #shortroadtrip #pencintaroadtrip #penggilajalan #explore #island #exploring #exploringsumbarisland #ready #preparation #agustus #2018
Everyday is holiday ๐Ÿ˜Ž

#glamping #camping
#starcamp #ipukan #kuningan #palutungan #jawabarat
#glamourcamping #shortescape #nature #backtonature #enjoylife
#lifegood #likeforlikes #like4likes #instaphoto #photooftheday
#tagsforlike #Repost @stevaniesh with @insta.saver.repost โ€ข โ€ข โ€ข
Naik perahu ini ber-4an ๐Ÿ˜‚
.
Garren happy bener diajakin naik beginian, maunya berdiri terus sampe pegel mamanya pegangin, sementara papa sibuk mendayung, dan kk isel sibuk ketakutan perahunya tenggelem ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
What a family! ๐Ÿ˜„
.
#latepost #family #love #shortescape #happy #fun #devoyagebogor
Naik perahu ini ber-4an ๐Ÿ˜‚ . Garren happy bener diajakin naik beginian, maunya berdiri terus sampe pegel mamanya pegangin, sementara papa sibuk mendayung, dan kk isel sibuk ketakutan perahunya tenggelem ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . What a family! ๐Ÿ˜„ . #latepost  #family  #love  #shortescape  #happy  #fun  #devoyagebogor 
Lion, send my greetings to Merapi
.
.
#lionair
#shortescape
#merapi
Winter Garden
Winter Garden
Just Opened Today @frenchie.surabaya๐Ÿ‘ฃ Don't Miss The Indonesia Independence Day Promo 50K Off (*terms & conditions apply) ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Visit Us!!!!! MERDEKA!!!!!
.
.
#flipflopsforlife #frenchiesurabaya #frenchieslipper #frenchieflipflops #frenchietowel #frenchie #ptcsurabaya #rubberflextechnology #extracomfort #durability #colorful #stylish #casualoutfit #slippers #flipflops #sandal #summer #summerstory #summervibes #summerdresscode #shortescape #summerholiday #balilife #beachlife #explorebali #exploresurabaya #infosurabaya #areksuroboyo #aslisuroboyo #surabaya
Just Opened Today @frenchie.surabaya๐Ÿ‘ฃ Don't Miss The Indonesia Independence Day Promo 50K Off (*terms & conditions apply) ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Visit Us!!!!! MERDEKA!!!!! . . #flipflopsforlife  #frenchiesurabaya  #frenchieslipper  #frenchieflipflops  #frenchietowel  #frenchie  #ptcsurabaya  #rubberflextechnology  #extracomfort  #durability  #colorful  #stylish  #casualoutfit  #slippers  #flipflops  #sandal  #summer  #summerstory  #summervibes  #summerdresscode  #shortescape  #summerholiday  #balilife  #beachlife  #explorebali  #exploresurabaya  #infosurabaya  #areksuroboyo  #aslisuroboyo  #surabaya 
Today booster... Going to a coffee shop nearby and enjoy a cup of coffee...
#coffee #kaffee #cafรฉ #today #booster #metime #shortescape #shorttrip #instagram #instagood #instapic #likeforlikes #like4likes #indonesia
Fams vacation in Batam...
Happiness is when you surrounded by them who love you unconditionally.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#nickyonvacation #startnow #nickyonvacay #shortescape #batam #visitbatam #vacationmode #holidaystartnow #likeforlikes #instastory #indonesiabatam #indonesiaku #visitindonesia
short family trip to singapore with edgar 14 months old, edgar was so happy... hope next year can travelling again

#babyboy #baby1year #instababy #travelingbaby #shortholiday #shortescape#singapore#penang#universlastudiossingapore #penanghill #penangheritage #hershey #teddybearmuseumpenang #teddybear #madametussauds #madametusaudsingapore
Smell the sea, and feel the sky,
Let your soul & spirit fly, into the mystic. 
#tbt #throwback #sea #nature #ocean #boat #holiday #shortescape #sky #vscotravel #travelgram #travel #wonderfullindonesia #labuanbajo
Liburan keluarga yang bikin asyik,... GELAR Tenda di alam terbuka!!! ๐Ÿ”ฅ
.
Ayo buat rencana kemping keluarga kamu bareng kami. Cek bio .
#mbolang #halanhalan #jelongjelong #ngetrip #jalansore #devoyagebogor #shortescape #janganlupapiknik #dolanbareng #kebunteh #ngebolang #jalanjalanmalam #bolang #pantaiselatan #ayopiknik #mantai #pesonajatim #pantai๐ŸŒด #kempingkeluarga
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป : mom, take my pic ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป : i dunno that you narcism 
#shinhwadoll#dolllife#danielkim#kimdongwan#shortescape
The universe doesn't give you what you ask for with your thoughts, it gives you what you demand with your actions -Dr.Steve Maraboli
.
.
.
๐Ÿ’ฌ๐ŸŸ
#beautyplace #shortescape #latepost
The universe doesn't give you what you ask for with your thoughts, it gives you what you demand with your actions -Dr.Steve Maraboli . . . ๐Ÿ’ฌ๐ŸŸ #beautyplace  #shortescape  #latepost 
(06/08/2018)
๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
๐Ÿ“ท @iamitaa 
#latepost #sweetescape #shortescape #travelling #travelphotography #sony #marinabaysands #singapore
Express your self, donโ€™t hold back 
Pleated black skirt from @sisters3393 โ€ข โ€ข โ€ข
#sisidailystory #balikpapan #ootd #ootdmagazine #ootdindo #outfitoftheday #wednesdays #qotd #potd #dressup #igfashion #instafashion #motd #balikpapan #shortescape #latepost #whattowear
Donโ€™t judge Me cos youโ€™d never know my Reasons #instapic #instaquotes #instaactivity #instame #shortescape #gunungpancarsentul
Hii, morning! Let me greet long weekend n an only short esxape ๐Ÿค—
.
.
#longweekendvibes #holidaymood #shortescape #tbt
#jalanyuk #liburankuy #exploremalang #jalanjalanbatu #bcatraveller #jalanjalanmen #maensebentar #keluarbentar
Udh susah mau foto berdua sama anak ini, hadeeww...harus dipaksa dulu โœŒ๐Ÿ˜†
#latepost #mydaughter #gisellaannabelle #shortescape #happy #fun #finally #devoyagebogor
You become what you think of yourself. So aim big and think of greatness. Work hard, pray, relax and repeat. Glory shall be upon us! 
#shortescape
You become what you think of yourself. So aim big and think of greatness. Work hard, pray, relax and repeat. Glory shall be upon us! #shortescape 
True friends are like a diamonds... Bright, Beautiful, Valuable, and Always in Style..... @vebie_azarina @dreamcruiseline 
#bestfriend #bff #bestfriendgoals #cruiselife #bestfriendforever #shortvacation #shortescape
Say hello to my (sekian) bae
#shortescape #thailand #travelmates #belummoveon
Late post.
@taman_safari 
#familytrip #shortescape
When this fluffy girl decides to do some crazy-extreme-what the heck-this thing, some of her friends didn't believe. And some of them underestimate her.
.
.
Well hey, this fluffy girl doing it right, keep her words. At least she dares to try. She brave enough to take risks. When everyone thoughts she's just bluffing around, well she prove them wrong.
.
.
#jalanjalancika
#travelwithcika
#cikajalanjalankenewzealand
#visitnewzealand
#visitqueenstown
#visitglenorchy
#shortescape
#weekendgateaway
#newzealand
#queenstown
#glenorchy
#skydivesouthernalps
#explorenewzealand
#explorequeenstown
#exploreglenorchy
#discovernewzealand
#explorenewzealand
#travelphotography
#NZMustDo
#NZBucketList
#voyaged
When this fluffy girl decides to do some crazy-extreme-what the heck-this thing, some of her friends didn't believe. And some of them underestimate her. . . Well hey, this fluffy girl doing it right, keep her words. At least she dares to try. She brave enough to take risks. When everyone thoughts she's just bluffing around, well she prove them wrong. . . #jalanjalancika  #travelwithcika  #cikajalanjalankenewzealand  #visitnewzealand  #visitqueenstown  #visitglenorchy  #shortescape  #weekendgateaway  #newzealand  #queenstown  #glenorchy  #skydivesouthernalps  #explorenewzealand  #explorequeenstown  #exploreglenorchy  #discovernewzealand  #explorenewzealand  #travelphotography  #NZMustDo  #NZBucketList  #voyaged 
sometimes we are at the top, sometimes it's turned upside down... up or down, top or bottom, big or small, good or bad, all of that is a natural thing, just like a shadow that always follow the object.
just say 'hi' when it's come and 'goodbye' when it's over. No need to worry about it, no need to be stressed. face it all with happiness ๐Ÿคญ
be happy everywhere, anywhere, at any circumstances ๐Ÿ˜Š
bring out the happiness inside of you, spread it out, influence the others so they can be happy just like you ๐Ÿ˜

#latepost #shortescape #behappy
sometimes we are at the top, sometimes it's turned upside down... up or down, top or bottom, big or small, good or bad, all of that is a natural thing, just like a shadow that always follow the object. just say 'hi' when it's come and 'goodbye' when it's over. No need to worry about it, no need to be stressed. face it all with happiness ๐Ÿคญ be happy everywhere, anywhere, at any circumstances ๐Ÿ˜Š bring out the happiness inside of you, spread it out, influence the others so they can be happy just like you ๐Ÿ˜ #latepost  #shortescape  #behappy 
Cika : "Promise me, you'll bring me back alive. I have to work and still have some loan"
The guy : "I won't promise"
.
.
But seriously guys, when you're up there, seeing this beautiful scenery, you won't even remember your work and loan! ๐Ÿ˜‚
.
.
So this is the birds feel, flying, seeing everything from upstair. Magical!
.
.
#jalanjalancika
#travelwithcika
#cikajalanjalankenewzealand
#visitnewzealand
#visitqueenstown
#visitglenorchy
#shortescape
#weekendgateaway
#newzealand
#queenstown
#glenorchy
#skydivesouthernalps
#explorenewzealand
#explorequeenstown
#exploreglenorchy
#discovernewzealand
#explorenewzealand
#travelphotography
#NZMustDo
#NZBucketList
#voyaged
Cika : "Promise me, you'll bring me back alive. I have to work and still have some loan" The guy : "I won't promise" . . But seriously guys, when you're up there, seeing this beautiful scenery, you won't even remember your work and loan! ๐Ÿ˜‚ . . So this is the birds feel, flying, seeing everything from upstair. Magical! . . #jalanjalancika  #travelwithcika  #cikajalanjalankenewzealand  #visitnewzealand  #visitqueenstown  #visitglenorchy  #shortescape  #weekendgateaway  #newzealand  #queenstown  #glenorchy  #skydivesouthernalps  #explorenewzealand  #explorequeenstown  #exploreglenorchy  #discovernewzealand  #explorenewzealand  #travelphotography  #NZMustDo  #NZBucketList  #voyaged 
Pada mau kemana nih long weekend? Kita duluan ya gaesss mau jalan jalan cari jajan ๐Ÿ˜

Es Kopi Susu Kita by Nomer 9 located near south gate ticket booth.

#dutajajanindonesia #eatfamous #foodstagram #eats #igfood #goodeats #foodie #yum #foodphotography #foodbloggers #yummie #tastespotting #foodgawker #instayum #instafood #food #foodlover #foodies #foodblog #foodblogger #instaphoto #foodpics #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodcoma #fooddiary #foodgram #shortescape
Pada mau kemana nih long weekend? Kita duluan ya gaesss mau jalan jalan cari jajan ๐Ÿ˜ Es Kopi Susu Kita by Nomer 9 located near south gate ticket booth. #dutajajanindonesia  #eatfamous  #foodstagram  #eats  #igfood  #goodeats  #foodie  #yum  #foodphotography  #foodbloggers  #yummie  #tastespotting  #foodgawker  #instayum  #instafood  #food  #foodlover  #foodies  #foodblog  #foodblogger  #instaphoto  #foodpics  #foodlover  #foodforthought  #foodisfuel  #foodcoma  #fooddiary  #foodgram  #shortescape 
The one and only reason I'm go to NZ is this. Challenging myself, jumping free fall and fly over 12,000 feet.
.
.
Scared? To death. But seriously, this one is really really really worth to try. I'll go challenge myself for another 15,000 feet next time!
.
.
#jalanjalancika
#travelwithcika
#cikajalanjalankenewzealand
#visitnewzealand
#visitqueenstown
#visitglenorchy
#shortescape
#weekendgateaway
#newzealand
#queenstown
#glenorchy
#skydivesouthernalps
#explorenewzealand
#explorequeenstown
#exploreglenorchy
#discovernewzealand
#explorenewzealand
#travelphotography
#NZMustDo
#NZBucketList
#voyaged
The one and only reason I'm go to NZ is this. Challenging myself, jumping free fall and fly over 12,000 feet. . . Scared? To death. But seriously, this one is really really really worth to try. I'll go challenge myself for another 15,000 feet next time! . . #jalanjalancika  #travelwithcika  #cikajalanjalankenewzealand  #visitnewzealand  #visitqueenstown  #visitglenorchy  #shortescape  #weekendgateaway  #newzealand  #queenstown  #glenorchy  #skydivesouthernalps  #explorenewzealand  #explorequeenstown  #exploreglenorchy  #discovernewzealand  #explorenewzealand  #travelphotography  #NZMustDo  #NZBucketList  #voyaged 
Randomly strolling around the city, and suddenly bumped into this cute cookie bar. Decide to try two of their hot cookies, double chocolate and macadamia.
.
.
Turns out THIS IS THE BEST COOKIE I EVER TASTE. Ben Cookies is now number two ๐Ÿ˜…
.
.
#jalanjalancika
#travelwithcika
#cikajalanjalankenewzealand
#visitnewzealand
#visitqueenstown
#shortescape
#weekendgateaway
#newzealand
#queenstown
#cookietime
#cookiebar
#explorenewzealand
#explorequeenstown
#discovernewzealand
#explorenewzealand
#travelphotography
#NZMustDo 
#voyaged
Randomly strolling around the city, and suddenly bumped into this cute cookie bar. Decide to try two of their hot cookies, double chocolate and macadamia. . . Turns out THIS IS THE BEST COOKIE I EVER TASTE. Ben Cookies is now number two ๐Ÿ˜… . . #jalanjalancika  #travelwithcika  #cikajalanjalankenewzealand  #visitnewzealand  #visitqueenstown  #shortescape  #weekendgateaway  #newzealand  #queenstown  #cookietime  #cookiebar  #explorenewzealand  #explorequeenstown  #discovernewzealand  #explorenewzealand  #travelphotography  #NZMustDo  #voyaged 
Dicari, jodohnya cika. Yang ga akan marah2 kalo cika pulang lembur. Yang ga akan minder kalo cika pergi jalan2. Yang ga akan ngambek kalo nganterin pulang karena rumah cika di Bintaro (ini penting) ๐Ÿ˜…
.
.
Dicari, jodohnya cika. Yang sayang ibuk negara, mimi, beserta anak2 lainnya. Yang mau sama2 ngebolang berpetualang sama cika. Yang bisa bikin cika ketawa terus, bukanya bikin nangis (eh).
.
.
#jalanjalancika
#travelwithcika
#cikajalanjalankenewzealand
#visitnewzealand
#visitqueenstown
#shortescape
#weekendgateaway
#newzealand
#queenstown
#explorenewzealand
#explorequeenstown
#discovernewzealand
#explorenewzealand
#travelphotography
Dicari, jodohnya cika. Yang ga akan marah2 kalo cika pulang lembur. Yang ga akan minder kalo cika pergi jalan2. Yang ga akan ngambek kalo nganterin pulang karena rumah cika di Bintaro (ini penting) ๐Ÿ˜… . . Dicari, jodohnya cika. Yang sayang ibuk negara, mimi, beserta anak2 lainnya. Yang mau sama2 ngebolang berpetualang sama cika. Yang bisa bikin cika ketawa terus, bukanya bikin nangis (eh). . . #jalanjalancika  #travelwithcika  #cikajalanjalankenewzealand  #visitnewzealand  #visitqueenstown  #shortescape  #weekendgateaway  #newzealand  #queenstown  #explorenewzealand  #explorequeenstown  #discovernewzealand  #explorenewzealand  #travelphotography 
Dimana ada mama, disitu ada si bayi ๐Ÿ˜‚
.
Nempel, ga mau sama yg lain ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
#latepost #mewithmybabyboy #garrentimothy #shortescape #happy #fun #finally #devoyagebogor
Garren, mama, dan papa yg merangkap fotografer pribadi ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜›๐Ÿ‘Œ
#latepost #family #love #shortescape #happy #fun #devoyagebogor
It is more fun to talk with someone who doesnโ€™t use long, difficult words but rather short, easy words like โ€˜What about lunch?โ€™ ~ A.A. Milne, Winnie-the-Pooh
.
.Backpacker ala2 bareng @nonamungil & @drdavebdg yg kerjanya cm foto2 & nyari mknan mulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#wheninthailand #shortescape #holiday2018
It is more fun to talk with someone who doesnโ€™t use long, difficult words but rather short, easy words like โ€˜What about lunch?โ€™ ~ A.A. Milne, Winnie-the-Pooh . .Backpacker ala2 bareng @nonamungil & @drdavebdg yg kerjanya cm foto2 & nyari mknan mulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . #wheninthailand  #shortescape  #holiday2018 
Legianbeach
#shortescape
Michael Joseph Savage Memorial
Michael Joseph Savage Memorial
Smile is the best way to make me and you Happyโค. Throwback 9 months ago๐Ÿ˜Š.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#exploresingapore #travelwithverinalee
#visitsingapore #throwback #shortescape #universalstudiosingapore #latepost
Bali๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#shortescape
--------------------------------------------------------- #landscape #forest #trip #travel #photoshoot #photooftheday #picoftheday #instagood #instadaily #shortescape
No one else can convince you youโ€™re good enough. Only you can do that. --------------------------------------------------------- #landscape #forest #trip #travel #photoshoot #photooftheday #picoftheday #instagood #instadaily #shortescape
Spoiler Alert! โšก

I suppose, this's how gods represent themselves according to #alongwiththegods ๐Ÿ˜…
And in the end we are all one big family, how fancy ๐Ÿ˜‚

No hassles, skip the #queue, choose your very own seat & print your ticket instantly when you get to the theatre. Definitely, this is freedom ๐Ÿ™Œ

Get yours now, info @ bio [Line ID] ๐Ÿ˜‰
#jualtiketbioskop #ticketsforsale #onlinetickets
.
.
.
.
.
#cgvcinema #nonton #tickets #cinema #movietime #movies #movieaddict #tiketbioskop #movietickets #instapic #relaxing #shortescape #movietime #instamovies #metime #moviefan #instamovies #enjoyinglife #mondaymadness #lifeisgood #afterwork #scifi #fantasy #koreanmovie #์‹ ๊ณผํ•จ๊ป˜-์ฃ„์™€ ๋ฒŒ #์ฃผ์ง€ํ›ˆ #jujihoon
Spoiler Alert! โšก I suppose, this's how gods represent themselves according to #alongwiththegods  ๐Ÿ˜… And in the end we are all one big family, how fancy ๐Ÿ˜‚ No hassles, skip the #queue , choose your very own seat & print your ticket instantly when you get to the theatre. Definitely, this is freedom ๐Ÿ™Œ Get yours now, info @ bio [Line ID] ๐Ÿ˜‰ #jualtiketbioskop  #ticketsforsale  #onlinetickets  . . . . . #cgvcinema  #nonton  #tickets  #cinema  #movietime  #movies  #movieaddict  #tiketbioskop  #movietickets  #instapic  #relaxing  #shortescape  #movietime  #instamovies  #metime  #moviefan  #instamovies  #enjoyinglife  #mondaymadness  #lifeisgood  #afterwork  #scifi  #fantasy  #koreanmovie  #์‹ ๊ณผํ•จ๊ป˜ -์ฃ„์™€ ๋ฒŒ #์ฃผ์ง€ํ›ˆ  #jujihoon 
Kupi luwak..
Bali#shortescape
The language of friendship is not words but meanings.๐Ÿ‘ฏ
.
#throwback๐Ÿ”™ #friendships #friendsday #shortbreak #shortescape #instadaily #moodbooster #besties