an online Instagram web viewer

#shortescape medias

Photos

Love you๐Ÿ’•
My fiance
My one and only one sister
My brother in law
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#love #family #ohana #sister #fiance #brotherinlaw #december #landscape #wefie #smile #happyface #photography #couples #happycouples #relationship #happylife #instagood #instalife #igers  #likeforlike #shortescape #jakarta
Siapa bilang girls aja yang punya squad, man juga punya squad..
Kita adalah #mansquad, karena kita suka olahraga squad yang membuat bokong kita montok dan sekel..
โ€ข
โ€ข
#followforfollowback #nandosembiring #instafriends #follow4followback #mckerenjakarta #exploreyogyakarta #shortescape #forest #friendshipgoals #bff #man
#TroyevanSaragih
Hello Nepal,
I will come back again!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#Travelearner
#PersonalPowerTrip
#ShortEscape
#LonelyJourney
#CheapTrip
#Nepal
ใ€ŒLet it Goใ€
็œ‹็€ไผ—ไบบไธ€็ฌ”ไธ€็”ปๆŠŠ็ฅ็ฆ่ฏญๅ†™ๅœจๅคฉ็ฏไธŠ๏ผŒไธ็ฎก็ฅ็ฆ็š„ๆ˜ฏ่‡ชๅทฑ ๅฎถไบบ ๅ‹ไบบ ็ˆฑไบบ ่ฟ˜ๆ˜ฏไผ—็”Ÿ๏ผŒๅœจๆ”พๆ‰‹่ฎฉๅคฉ็ฏๅ†‰ๅ†‰ๅ‡่ตท็š„้‚ฃไธ€็žฌ้—ด๏ผŒๅฟƒ้‡Œๆˆ–่ฎธ่ฟ˜้ป˜้ป˜ๆ”ถ็€ๆฒกๅ†™ไนŸๅ†™ไธๅ‡บ็š„ๆ„ฟๆœ›ๅงใ€‚
ๅฐฑๅƒใ€Š้‚ฃไบ›ๅนด๏ผŒๆˆ‘ไปฌไธ€่ตท่ฟฝ็š„ๅฅณๅญฉใ€‹้‡Œ๏ผŒๆŸฏๆ™ฏ่…พไธŽๆฒˆไฝณๅฎœๅœจๆ”พๅคฉ็ฏๆ—ถ๏ผŒๆŸฏๆ™ฏ่…พ้—ฎไบ†ๆฒˆไฝณๅฎœๆ˜ฏๅฆๅ–œๆฌขไป–ไฝ†ๅˆไธๆƒณ็Ÿฅ้“ๅฅณๆ–นๅฟƒ้‡Œ็œŸๆญฃ็š„็ญ”ๆกˆไธ€ๆ ท๏ผŒๆœŸๅพ…ๅˆๆ€•ๅคฑๆœ›๏ผŒๅฟƒ้‡Œๆˆ–่ฎธๅทฒ็ป็Ÿฅ้“็ญ”ๆกˆๅดๆ„ฟๆ„ๆŠŠๅฎƒ่—ๅœจๅ†…ๅฟƒ๏ผŒๅ› ไธบๆ‹…ๅฟƒ่ฏดๅ‡บๅฃๅฐฑไป€ไนˆ้ƒฝๆฒกไบ†ใ€‚

#ไธ€่ทฏๆœ‰ๆฏ #journeywithamu #life #travel #world #shortescape #freedom #lifestyle #discovertaiwan #taiwan #taipei #shifen #ๅฐๆนพ #ๅฐๅŒ— #ๅๅˆ† #ๅนณๆบช #ๆ—…่กŒ #ๆ—…่กŒๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ๅ†™็œŸๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ๅ†™็œŸๆ’ฎใฃใฆใ‚‹ไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„
ใ€ŒLet it Goใ€ ็œ‹็€ไผ—ไบบไธ€็ฌ”ไธ€็”ปๆŠŠ็ฅ็ฆ่ฏญๅ†™ๅœจๅคฉ็ฏไธŠ๏ผŒไธ็ฎก็ฅ็ฆ็š„ๆ˜ฏ่‡ชๅทฑ ๅฎถไบบ ๅ‹ไบบ ็ˆฑไบบ ่ฟ˜ๆ˜ฏไผ—็”Ÿ๏ผŒๅœจๆ”พๆ‰‹่ฎฉๅคฉ็ฏๅ†‰ๅ†‰ๅ‡่ตท็š„้‚ฃไธ€็žฌ้—ด๏ผŒๅฟƒ้‡Œๆˆ–่ฎธ่ฟ˜้ป˜้ป˜ๆ”ถ็€ๆฒกๅ†™ไนŸๅ†™ไธๅ‡บ็š„ๆ„ฟๆœ›ๅงใ€‚ ๅฐฑๅƒใ€Š้‚ฃไบ›ๅนด๏ผŒๆˆ‘ไปฌไธ€่ตท่ฟฝ็š„ๅฅณๅญฉใ€‹้‡Œ๏ผŒๆŸฏๆ™ฏ่…พไธŽๆฒˆไฝณๅฎœๅœจๆ”พๅคฉ็ฏๆ—ถ๏ผŒๆŸฏๆ™ฏ่…พ้—ฎไบ†ๆฒˆไฝณๅฎœๆ˜ฏๅฆๅ–œๆฌขไป–ไฝ†ๅˆไธๆƒณ็Ÿฅ้“ๅฅณๆ–นๅฟƒ้‡Œ็œŸๆญฃ็š„็ญ”ๆกˆไธ€ๆ ท๏ผŒๆœŸๅพ…ๅˆๆ€•ๅคฑๆœ›๏ผŒๅฟƒ้‡Œๆˆ–่ฎธๅทฒ็ป็Ÿฅ้“็ญ”ๆกˆๅดๆ„ฟๆ„ๆŠŠๅฎƒ่—ๅœจๅ†…ๅฟƒ๏ผŒๅ› ไธบๆ‹…ๅฟƒ่ฏดๅ‡บๅฃๅฐฑไป€ไนˆ้ƒฝๆฒกไบ†ใ€‚ #ไธ€่ทฏๆœ‰ๆฏ  #journeywithamu  #life  #travel  #world  #shortescape  #freedom  #lifestyle  #discovertaiwan  #taiwan  #taipei  #shifen  #ๅฐๆนพ  #ๅฐๅŒ—  #ๅๅˆ†  #ๅนณๆบช  #ๆ—…่กŒ  #ๆ—…่กŒๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„  #ๅ†™็œŸๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„  #ๅ†™็œŸๆ’ฎใฃใฆใ‚‹ไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ 
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
A night well spent , special thanks to @elviediani for warm hospitality . Loving it so much ๐Ÿ’•#stay #shortescape #malang #kawiguesthouse #ladies #trip#jeep #guesthouse #frame#simply
#TroyevanSaragih
You can always count on yourself. 
Happiness need preparation.
A simple lunch for simple me.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#Travelearner
#PersonalPowerTrip
#ShortEscape
#LonelyJourney
#CheapTrip
#Nepal
I swear, both of them is beautiful 
#water & #sky .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taken by ๐Ÿ“ท: Thanks to @aantemon for your perfect shot
.
.
#beach #sulubanbeach #enjoythejourney  #beautiful #uluwatu #dolan #sky #afternoon #sun #cloud #clouds #cloudzdelight #sea #shortescape #bali #happy #happiness #enjoylife
#TroyevanSaragih
One day in your life, you will remember my name. Will miss the minutes youโ€™ve spent with me. One day in your life, you will meet me again. The River.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#Travelearner
#PersonalPowerTrip
#ShortEscape
#LonelyJourney
#CheapTrip
#Nepal
Just another spot in Booderee ational Park. Btw, we spot a kangaroo up close here ๐Ÿ˜‹

#holeinthewall #boodereenationalpark #jervisbay #huskisson #summer #holiday #instatravel #roadtrip #shortescape #havingfun #summer #december #2018 #australia #regional
This is one of the recommended place by the visitor information lady. This is one of the camping area if you love camping. There are BBQ area, toilet and also a shallow beach for kids to play around. We also saw volley ball net so that u can play beach volley here.

#greenpatchbeach #jervisbay #boodereenationalpark #huskisson #holiday #travel #roadtrip #shortescape #australia #summer #december2018 #rejuvinating #camping #bbq #asian #guy #fit
I love the rock formations here. We spent quite a time taking photos as the view is stunning ๐Ÿ˜ This place is called Moes Rock inside Booderee National Park.
Although there is a warning saying do not turn ur back of the sea, please do not do what we did

#moesrock #boodereenationalpark #capestge8orge #huskisson #jervisbay #holiday #travel #shortescape #roadtrip #december2018 #australia #nearhyamsbeach #beach #asian #fitness #modelwannabe #guy #summer #fit
I love the rock formations here. We spent quite a time taking photos as the view is stunning ๐Ÿ˜ This place is called Moes Rock inside Booderee National Park. Although there is a warning saying do not turn ur back of the sea, please do not do what we did #moesrock  #boodereenationalpark  #capestge8orge  #huskisson  #jervisbay  #holiday  #travel  #shortescape  #roadtrip  #december2018  #australia  #nearhyamsbeach  #beach  #asian  #fitness  #modelwannabe  #guy  #summer  #fit 
To be honest, I did not plan to visit this place but because both the GPS and our phones are not working, I chose the wrong turn and ended up here. So might as well take some pics ๐Ÿ˜‹ And this place is still within booderee national park.

#boodereenationalpark #stonycreek #holiday #asian #december2018 #summer #roadtrip #travel #shortescape #nsw2018 #beach #cloudyday
โœˆ๏ธ 6D4N HOKKAIDO โœˆ๏ธ
CHITOSE - NOBORIBETSU - LAKE TOYA - OTAKU - SAPPORO :: From RM4,788 All Inโ—โ—โ— 3 BIG CRAB EAT AS MUCH AS YOU CAN โ—โ—โ—
For information please call us at +606 - 6337 888 (Office)

Whatsapp us now ๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/0182870858
www.wasap.my/0169697319

#ambienzholidays #tourismmalaysia #shortescape #schoolbreak #malaysia #negerisembilan #matta #tourism #wonderlust #instafamous #instagood #instravel #japan #hokkaido
โœˆ๏ธ 6D4N HOKKAIDO โœˆ๏ธ CHITOSE - NOBORIBETSU - LAKE TOYA - OTAKU - SAPPORO :: From RM4,788 All Inโ—โ—โ— 3 BIG CRAB EAT AS MUCH AS YOU CAN โ—โ—โ— For information please call us at +606 - 6337 888 (Office) Whatsapp us now ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/0182870858 www.wasap.my/0169697319 #ambienzholidays  #tourismmalaysia  #shortescape  #schoolbreak  #malaysia  #negerisembilan  #matta  #tourism  #wonderlust  #instafamous  #instagood  #instravel  #japan  #hokkaido 
Wanna be a solo traveller๐Ÿ˜ who will take a pic for me?๐Ÿ™„๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ด๐Ÿค Wanna back here someday, hopefully soon๐Ÿ˜
.
.
#latepost #instapic #picoftheday #lfl #picoftheday #holidays #happysunday #happyweekend #backpacker #traveller #solotraveller #vscocam #shoutout #shortescape #exploreshanghai #explorechina #explorehongkong #likeforlikes #like4likes #instadaily #weekend #privatetour #palace #travisscott
Salah outfit, berasa jd bunglon๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#shortescape #holiday #holiyay #happysunday #latepost #explorejogja #mangunan #berkatdhony #tigababiholiday #dhonyhanyadhony
โœจ๐ŸŽ‡๐ŸŽ†๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
Christmas is Coming ~~
โ€ขโ€ข
Models in Frame : We Bare Bear
โœจ๐ŸŽ‡๐ŸŽ†๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Christmas is Coming ~~ โ€ขโ€ข Models in Frame : We Bare Bear
To love is one thing, to be loved is another, but to be loved by the one you love is Everything...
#shortescape #loveofmylife
To love is one thing, to be loved is another, but to be loved by the one you love is Everything... #shortescape  #loveofmylife 
As we continue our journey to boodeere national park, we went past this creek and decided to take couple pictures #creek #roadtrip #australia #2018 #huskisson #asian #guy #fitness #travel #insta #shortescape #holiday #fitness
The main location for this trip is this beach, HYAMS BEACH !! Google says it is the whitest beach in the world !!
Time to show off a bit of my hardwork ๐Ÿ˜‹ It may not be perfect but at least I am quite proud of my achievement so far... Special thanks to the photographer who is also my travel partner this time !! U know who u r ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #beach #hyams #whitestbeach #asian #muscle #guy #fitness #2018 #shortescape #summer #december #australia #roadtrip #clearsky #clearwater
The main location for this trip is this beach, HYAMS BEACH !! Google says it is the whitest beach in the world !! Time to show off a bit of my hardwork ๐Ÿ˜‹ It may not be perfect but at least I am quite proud of my achievement so far... Special thanks to the photographer who is also my travel partner this time !! U know who u r ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #beach  #hyams  #whitestbeach  #asian  #muscle  #guy  #fitness  #2018  #shortescape  #summer  #december  #australia  #roadtrip  #clearsky  #clearwater 
Here is our first stop of the short trip: Kiama Blowhole. We were quite lucky as a lady told us that she waited whole day the day before and the water did not reach a good height.

I got a selfie with a good height but I forgot my phone lenses ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘ After that we took a wefie in the surrounding area including the rockpool. A swimmer told us there are fish inside the pool !! We did not take a dip as we were continuing our way to Jervis Bay

#kiama #blowhole #shortescape #1night #otwjervisbay #holiday #vacation #australia2018 #travelfriend #travel #friend #asian #roadtrip #december #earlysummer
Here is our first stop of the short trip: Kiama Blowhole. We were quite lucky as a lady told us that she waited whole day the day before and the water did not reach a good height. I got a selfie with a good height but I forgot my phone lenses ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘ After that we took a wefie in the surrounding area including the rockpool. A swimmer told us there are fish inside the pool !! We did not take a dip as we were continuing our way to Jervis Bay #kiama  #blowhole  #shortescape  #1night  #otwjervisbay  #holiday  #vacation  #australia2018  #travelfriend  #travel  #friend  #asian  #roadtrip  #december  #earlysummer 
Ga ada kata BOSAN untuk ROTIBOY ๐Ÿ˜๐Ÿคค .

Seberapa Gregetnya kamu ??.
Aku yang beli @rotiboysurabayabali 
Eh.... yang makan sahabat" q ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ .
Untung aja qta sahabat dan sama2 sukak Rotiboy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Yuk ikutan seru2an kayak kita,  dimanapun kalian berada (meskipun di kantor & pas jam kerja kyk aku ini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜…) .

#RotiboyPhotoChallenge
#HanyaAdaSatuRotiboy
#MomenBarengSahabat
Ga ada kata BOSAN untuk ROTIBOY ๐Ÿ˜๐Ÿคค . Seberapa Gregetnya kamu ??. Aku yang beli @rotiboysurabayabali Eh.... yang makan sahabat" q ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ . Untung aja qta sahabat dan sama2 sukak Rotiboy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yuk ikutan seru2an kayak kita, dimanapun kalian berada (meskipun di kantor & pas jam kerja kyk aku ini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜…) . #RotiboyPhotoChallenge  #HanyaAdaSatuRotiboy  #MomenBarengSahabat 
karena kita sudah berharga dan bernilai sama sejak semula. Cinta kuat seperti maut tapi Dia melebihi maut. sungguh berhargalah dimata Tuhan orang orang yang dikasihiNya. Tak akan dibiarkan terkulai dan dibangkitkan kembali. Hari baru dengan jati diri yang terbarukan. 
#reignite
#retret
#decipleship
#flamboyan
#shortescape
karena kita sudah berharga dan bernilai sama sejak semula. Cinta kuat seperti maut tapi Dia melebihi maut. sungguh berhargalah dimata Tuhan orang orang yang dikasihiNya. Tak akan dibiarkan terkulai dan dibangkitkan kembali. Hari baru dengan jati diri yang terbarukan. #reignite  #retret  #decipleship  #flamboyan  #shortescape 
CANGAR ~~ (1) Tempat yg paling bikin betah rasanya gak mau pulang. (2) Tempat buat kabur dari hiruk pikuk kehidupan kota. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Suasananya adem, berkabut, sejuk. Apa lagi kalo uda brendem di air panas, duh uda kayak bocah deh aku harus dirayu dulu baru mau mentas. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
Mana tiketnya murah cuma 10k. Tapi syg tempatnya jauh bgt di pucuk gunung, jd gk bs sering2 kesini. ~~ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#batu #malang #exploremalang #explorebatu #thursday #shortescape #travelling #holiday #fog #cold #cangar #swimming #swimmingpool #hot #latepost #tbt #mood
CANGAR ~~ (1) Tempat yg paling bikin betah rasanya gak mau pulang. (2) Tempat buat kabur dari hiruk pikuk kehidupan kota. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Suasananya adem, berkabut, sejuk. Apa lagi kalo uda brendem di air panas, duh uda kayak bocah deh aku harus dirayu dulu baru mau mentas. ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ Mana tiketnya murah cuma 10k. Tapi syg tempatnya jauh bgt di pucuk gunung, jd gk bs sering2 kesini. ~~ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . #batu  #malang  #exploremalang  #explorebatu  #thursday  #shortescape  #travelling  #holiday  #fog  #cold  #cangar  #swimming  #swimmingpool  #hot  #latepost  #tbt  #mood 
Untuk pengalaman pertama saya menginap di hotel kekinian di Bandung ini adalah salah satu tempat yg tak terlupakan krn semua yg kita mau ada disini. Mulai dari kenyamanan tempat, keindahan view disetiap tempat (dikamar/kolam renang/restaurant, dll) semua nya bener bener PERFECT! Serta keramahan dr smua staff nya sangat diacungi jempol ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Apalagi kalo kita minta tolong buat fotoin mereka gk hanya foto in doang tapi mereka ngasih saran spot" yg bagus untuk foto dan mau fotoin kita berkali kali ๐Ÿ˜‚
Padma is the best from the best from the best Hotel yang ada di Bandung. Staff yang sangat ramah dan hangat. Saya juga disambut dengan sangat baik disini dan pasti ada welcome drink. Lobby memiliki pemandangan yg keren. Cocok untuk foto foto di lobby (tapi disemua spot sih kepngen nya foto terus ๐Ÿ˜‚)
Untuk kamar nya juga sangat bersih dan saya dapat mengkonsumsi semua minibar dengan gratis. Pemandangan dari kamar juga sangat indah, lembah yg hijau. Jadi seperti merasa damai ada disini. Pokoknya SPEECHLESS bgt deh kalo udah sampe disini & susah bgt untuk jelasin keindahan dr Hotel Padma di Bandung ini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Dan di jam 3 sore juga ada afternoon tea di restoran nya, saya pikir hanya ada teh dan sedikit snack. Tapi begitu ke sana ternyata ada banyak minuman seperti teh susu, teh tarik, kopi dan banyak aneka snack nya juga dan untuk rasanya jgn di tanya lagi, ENAK! (Sumpah gak bohong apalagi TAHU SUSU nya!!!!) Bener bener kita dimanjakan skali dihotel ini dan berasa gk mau kemana" lagi kalo udh di dalem hotel ini! ๐Ÿ˜‚
Dan ternyata disini ada banyak tempat untuk hiburan dan tempat bermain untuk anak anak dan ada flying fox nya juga! Jadi kalo yg punya anak kalian cocok skali mencoba hotel Padma ini. Saya bisa memberi makan kelici, kambing dan bisa memancing dll dan semuanya GRATIS TISS TISSSS! Ada nail art juga dan semua nya benar2 gratis!! Padma seperti one stop living. Begitu saya kesini saya merasa tidak perlu keluar lagi karna semua sudah tersedia disini !!
Dan pastinya ada keinginan untuk balik kesini lagii!! And Im falling in love with this hotel! I LOVE YOU @padmabandung โคโคโคโคโค
#PadmaExperience #bestholiday #bestescape #shortescape #hotelpadmabandung #padmabandung
Untuk pengalaman pertama saya menginap di hotel kekinian di Bandung ini adalah salah satu tempat yg tak terlupakan krn semua yg kita mau ada disini. Mulai dari kenyamanan tempat, keindahan view disetiap tempat (dikamar/kolam renang/restaurant, dll) semua nya bener bener PERFECT! Serta keramahan dr smua staff nya sangat diacungi jempol ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Apalagi kalo kita minta tolong buat fotoin mereka gk hanya foto in doang tapi mereka ngasih saran spot" yg bagus untuk foto dan mau fotoin kita berkali kali ๐Ÿ˜‚ Padma is the best from the best from the best Hotel yang ada di Bandung. Staff yang sangat ramah dan hangat. Saya juga disambut dengan sangat baik disini dan pasti ada welcome drink. Lobby memiliki pemandangan yg keren. Cocok untuk foto foto di lobby (tapi disemua spot sih kepngen nya foto terus ๐Ÿ˜‚) Untuk kamar nya juga sangat bersih dan saya dapat mengkonsumsi semua minibar dengan gratis. Pemandangan dari kamar juga sangat indah, lembah yg hijau. Jadi seperti merasa damai ada disini. Pokoknya SPEECHLESS bgt deh kalo udah sampe disini & susah bgt untuk jelasin keindahan dr Hotel Padma di Bandung ini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dan di jam 3 sore juga ada afternoon tea di restoran nya, saya pikir hanya ada teh dan sedikit snack. Tapi begitu ke sana ternyata ada banyak minuman seperti teh susu, teh tarik, kopi dan banyak aneka snack nya juga dan untuk rasanya jgn di tanya lagi, ENAK! (Sumpah gak bohong apalagi TAHU SUSU nya!!!!) Bener bener kita dimanjakan skali dihotel ini dan berasa gk mau kemana" lagi kalo udh di dalem hotel ini! ๐Ÿ˜‚ Dan ternyata disini ada banyak tempat untuk hiburan dan tempat bermain untuk anak anak dan ada flying fox nya juga! Jadi kalo yg punya anak kalian cocok skali mencoba hotel Padma ini. Saya bisa memberi makan kelici, kambing dan bisa memancing dll dan semuanya GRATIS TISS TISSSS! Ada nail art juga dan semua nya benar2 gratis!! Padma seperti one stop living. Begitu saya kesini saya merasa tidak perlu keluar lagi karna semua sudah tersedia disini !! Dan pastinya ada keinginan untuk balik kesini lagii!! And Im falling in love with this hotel! I LOVE YOU @padmabandung โคโคโคโคโค #PadmaExperience  #bestholiday  #bestescape  #shortescape  #hotelpadmabandung  #padmabandung 
Kesalahan bukan pada mata anda ๐Ÿค“
#whysoserious #justforfun #instapic #instamoment #shortholiday #shortescape #latepost
"You can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them." -Shonda Rhimes
.
.
.
.
.
.
.
.
#jogjaguide #jogjaexplore #throughback #latepost #metime #escape #shortescape #photooftheday #photosessions #photoshoot #like4likes #like #likeforfollow #summer #explorejogja #wonderfulindonesia  #follow4followback7 #exploreidku #ootd #likeforlikes #likeforfollow #follow #follow4followback
๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต ๐ŸŒž
.
#bali #island #indonesia #morninginbali #chill #relax #pool #bythepool #travelphotography #wanderlust #dora #sky #shortescape #latepost #balilife #canggu
Yuhuuu...Bagaimana kabar para pengabdi diskon hari ini? Semoga sukses dapetin apa yang sudah jadi target sekian lama ya..
-
Dan sepertinya malam ini bisa tidur nyenyak karena โ€˜targetโ€™ tercapai di detik-detik terakhir Harbolnas, ketika diskon bertambah panas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ (setelah dari pagi masuk keranjang, keluarin, pantau diskon, masukin lagi, batalin lagi, dst)
-
In frame : wajah bahagia sang pemuja diskon ketika merasa bangga dapet barang diskonan ๐Ÿ›
-
#shortescape #cynthia_korea #visitkorea #traveldiary #์„œ์šธ #seoul #autumn #๊ฐ€์„ #secretplace #yongmaland #์šฉ๋งˆ๋žœ๋“œ #travelgram #instatravel #southkorea #wanderlust #imagineyourkorea #ilovetravel #travelkorea #beautifuldestinations #seoultravel #seoultrip
Yuhuuu...Bagaimana kabar para pengabdi diskon hari ini? Semoga sukses dapetin apa yang sudah jadi target sekian lama ya.. - Dan sepertinya malam ini bisa tidur nyenyak karena โ€˜targetโ€™ tercapai di detik-detik terakhir Harbolnas, ketika diskon bertambah panas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ (setelah dari pagi masuk keranjang, keluarin, pantau diskon, masukin lagi, batalin lagi, dst) - In frame : wajah bahagia sang pemuja diskon ketika merasa bangga dapet barang diskonan ๐Ÿ› - #shortescape  #cynthia_korea  #visitkorea  #traveldiary  #์„œ์šธ  #seoul  #autumn  #๊ฐ€์„  #secretplace  #yongmaland  #์šฉ๋งˆ๋žœ๋“œ  #travelgram  #instatravel  #southkorea  #wanderlust  #imagineyourkorea  #ilovetravel  #travelkorea  #beautifuldestinations  #seoultravel  #seoultrip 
Untuk pertama kalinya kompakan pakai baju sama motif ๐Ÿ˜… akhirnya mami papi nyerah sm si ayang endut yg udh kepengen bangettt pakai baju samaan ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜‹ mami anti,  papinya lebih anti lg pakai baju samaan ajaibnya si papi duluan yg approved permintaan anaknya kali ini ๐Ÿค— ihiiyyy udh gak terlalu alergi jg sama foto2 ya piii ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜… #familytime #familypic #familyholiday #happyholiday #explore #exploregarut #shortescape #garutjawabaratindonesia
I donโ€™t fear commitment, I fear wasting my time. #shortescape#vacation#bali#indonesia#exploreindonesia
Susah banget kalo foto rame rame gini. Apa lagi kalo temennya "anjing".. ๐Ÿ•๐Ÿถ๐Ÿฉ
.
๐Ÿ“Rumah Guguk, Bandung
๐Ÿ“†15 June 2018
.
.
.
.
.
#holiday #vacation #shortescape #moment #explore #rumahguguk #bandung #insta #instago #instagood #instamoment #instadaily #instagram #instagramers #instagramhub #instalove #instalike #narcism #wefie #like4like #latepost #throwback #fujifilm #snapseed #dogs #instadog
Hop hop
.
.
.
.
#hop #hopback #shorttrip #shortescape #sweetescape #bali #baliindonesia #couplegoals
๐Ÿ“ธ @tasiajacqueline
After the busy streets of Asakusa , this green space bordering the Sumida River is a relaxing spot that offers great views of Tokyo Sky Tree rising toward the clouds.
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#sumida#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover
After the busy streets of Asakusa , this green space bordering the Sumida River is a relaxing spot that offers great views of Tokyo Sky Tree rising toward the clouds. . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #sumida #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover 
Tokyoโ€™s reputation for high-style comes to a fore in Ginza, the cityโ€™s most famous shopping and entertainment district. Walk through the streets of Ginza, and youโ€™ll practically see the money flowing.
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#ginza#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover
Tokyoโ€™s reputation for high-style comes to a fore in Ginza, the cityโ€™s most famous shopping and entertainment district. Walk through the streets of Ginza, and youโ€™ll practically see the money flowing. . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #ginza #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover 
Ueno Park (official name is โ€œUeno Onshi Parkโ€) is a public park located in Ueno area, northern Tokyo. The park welcomes over 10 million visitors a year and itโ€™s the most popular city park in Japan.
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#uenopark#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover
Ueno Park (official name is โ€œUeno Onshi Parkโ€) is a public park located in Ueno area, northern Tokyo. The park welcomes over 10 million visitors a year and itโ€™s the most popular city park in Japan. . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #uenopark #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover 
Sensoji (ๆต…่‰ๅฏบ, Sensลji, also known as Asakusa Kannon Temple) is a Buddhist temple located in Asakusa. It is one of Tokyo's most colorful and popular temples๐Ÿฏ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#asakusa#sensojitemple#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿฏ
Sensoji (ๆต…่‰ๅฏบ, Sensลji, also known as Asakusa Kannon Temple) is a Buddhist temple located in Asakusa. It is one of Tokyo's most colorful and popular temples๐Ÿฏ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #asakusa #sensojitemple #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿฏ
One of the most popular spots to see red leaves in Japan is the Maples Corridor or "Momiji Kairou" at Lake Kawaguchi. Momiji means red leaves and a "Momiji Matsuri" festival is held every year from the end of October to mid November with road stalls and romantic night illumination, so it is a popular destination during November for people to see both Mount Fuji and red leaves๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#mountfuji#maple#maplecorridor#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ
One of the most popular spots to see red leaves in Japan is the Maples Corridor or "Momiji Kairou" at Lake Kawaguchi. Momiji means red leaves and a "Momiji Matsuri" festival is held every year from the end of October to mid November with road stalls and romantic night illumination, so it is a popular destination during November for people to see both Mount Fuji and red leaves๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #mountfuji #maple #maplecorridor #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ
Oshino Hakkai โ€“ Eight Magnificent Ponds Around Mount Fuji Oshino Hakkai in Yamanashi is a peaceful nature area around Mount Fuji. These natural ponds are crystal clear and each one is a little unique. When visiting Mount Fuji, be sure to not miss Oshino Hakkai๐Ÿ—ป๐Ÿ”๐Ÿ—ป
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#mountfuji#oshinohakkai#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿ—ป๐Ÿ”๐Ÿ—ป
Oshino Hakkai โ€“ Eight Magnificent Ponds Around Mount Fuji Oshino Hakkai in Yamanashi is a peaceful nature area around Mount Fuji. These natural ponds are crystal clear and each one is a little unique. When visiting Mount Fuji, be sure to not miss Oshino Hakkai๐Ÿ—ป๐Ÿ”๐Ÿ—ป . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #mountfuji #oshinohakkai #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿ—ป๐Ÿ”๐Ÿ—ป
The Gotemba Premium Outlets are Japan's most popular outlet mall, located in Gotemba City at the base of Mount Fuji, not far from Hakone. The mall features over 200 stores along with a number of restaurants, a food court and a 50 meter high ferris wheel.
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#mountfuji#gotembapremiumoutlet#gotemba#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#
The Gotemba Premium Outlets are Japan's most popular outlet mall, located in Gotemba City at the base of Mount Fuji, not far from Hakone. The mall features over 200 stores along with a number of restaurants, a food court and a 50 meter high ferris wheel. . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #mountfuji #gotembapremiumoutlet #gotemba #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #
Most people all over know the story of Hachi, the loyal Akita dog that waited for his owner long after he had passed away. Many visitors to Japan go see Hachi's statue at Shibuya Station๐Ÿถ๐Ÿถ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#hachiko#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿถ๐Ÿถ
Most people all over know the story of Hachi, the loyal Akita dog that waited for his owner long after he had passed away. Many visitors to Japan go see Hachi's statue at Shibuya Station๐Ÿถ๐Ÿถ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #hachiko #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿถ๐Ÿถ
Omoide Yokocho, which means Memory Lane, is a tight scrum of around sixty small bars and restaurants linked by alleys just wide enough for two to pass. The air is thick with smoke, which billows out of open windows as yakitori is grilled
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#omoideyokocho#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover
Omoide Yokocho, which means Memory Lane, is a tight scrum of around sixty small bars and restaurants linked by alleys just wide enough for two to pass. The air is thick with smoke, which billows out of open windows as yakitori is grilled . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #omoideyokocho #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover 
Minutes from Asakusa Station and brimming with tourists, worshippers and shoppers. Kaminarimon Gate, is an iconic Asakusa photo spot with an impressive history to match. Itโ€™s the gateโ€™s centerpiece, a magnificent red lantern made by a Kyoto lantern maker and inscribed with kanji characters meaning "thunder gate"๐Ÿฎ๐Ÿฎ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#tokyo#kaminarimon#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ
Minutes from Asakusa Station and brimming with tourists, worshippers and shoppers. Kaminarimon Gate, is an iconic Asakusa photo spot with an impressive history to match. Itโ€™s the gateโ€™s centerpiece, a magnificent red lantern made by a Kyoto lantern maker and inscribed with kanji characters meaning "thunder gate"๐Ÿฎ๐Ÿฎ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #tokyo #kaminarimon #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ
The Glico running man is one of the most well known landmarks in Osaka. This huge brightly lit sign has glowed over the Dotombori canal in Osakaโ€™s premier shopping and entertainment district for more than 80 years.
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#osaka#glicosign#dotonboriglicosign#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover
The Glico running man is one of the most well known landmarks in Osaka. This huge brightly lit sign has glowed over the Dotombori canal in Osakaโ€™s premier shopping and entertainment district for more than 80 years. . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #osaka #glicosign #dotonboriglicosign #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover 
Once the largest castle in Japan when originally built in the 1580s, this castle has an observation platform with city views and a history museum๐Ÿฐ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#osaka#osakacastle#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿฐ
Once the largest castle in Japan when originally built in the 1580s, this castle has an observation platform with city views and a history museum๐Ÿฐ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #osaka #osakacastle #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿฐ
Known as the oldest temple in Japan, Shitennoji is distinguished by a five-story pagoda, ponds full of turtles, and a unique symmetrical architectural style๐Ÿฏ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#osaka#shitennojitemple#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿฏ
Known as the oldest temple in Japan, Shitennoji is distinguished by a five-story pagoda, ponds full of turtles, and a unique symmetrical architectural style๐Ÿฏ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #osaka #shitennojitemple #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿฏ
Keitakuen Garden, an inviting garden with a beautiful Japanese landscape. This park is not as well-known as the other landmarks, but is a very beautiful place with an interesting history ๐ŸŒณ๐Ÿ‚๐Ÿƒ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#osaka#keitakuengarden#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐ŸŒณ๐Ÿ‚๐Ÿƒ
Keitakuen Garden, an inviting garden with a beautiful Japanese landscape. This park is not as well-known as the other landmarks, but is a very beautiful place with an interesting history ๐ŸŒณ๐Ÿ‚๐Ÿƒ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #osaka #keitakuengarden #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐ŸŒณ๐Ÿ‚๐Ÿƒ
Osaka morning view.
Tsutenkaku Tower a symbol of Naniwa, also known as the Eiffel Tower of Osaka. On the 5th floor, there is an observatory with a view of Osaka..๐Ÿ—ผ๐Ÿ—ผ๐Ÿ—ผ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#osaka#tsutenkaku#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿ—ผ
Osaka morning view. Tsutenkaku Tower a symbol of Naniwa, also known as the Eiffel Tower of Osaka. On the 5th floor, there is an observatory with a view of Osaka..๐Ÿ—ผ๐Ÿ—ผ๐Ÿ—ผ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #osaka #tsutenkaku #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿ—ผ
Kuromon Market is a MUST for the visiting foodie in Osaka. Located in Namba, it's operated in the same location for 120 years. There's plenty of ready to eat options in addition fresh unique produce so why not come for a look around and a seafood breakfast or lunch?๐Ÿ˜‹
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#osaka#kuromonmarket#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐Ÿ˜‹
Kuromon Market is a MUST for the visiting foodie in Osaka. Located in Namba, it's operated in the same location for 120 years. There's plenty of ready to eat options in addition fresh unique produce so why not come for a look around and a seafood breakfast or lunch?๐Ÿ˜‹ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #osaka #kuromonmarket #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐Ÿ˜‹
Arashiyama-Sagano area in Kyoto offers wonderful tourist attractions including the famous Bamboo Grove.๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹
Unfortunately weโ€™ve arrived here at 5 p.m which like 7 p.m in Jakarta, not a lot best picture we can shoot ๐Ÿ˜Œ
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#kyoto#arashiyama#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹
Arashiyama-Sagano area in Kyoto offers wonderful tourist attractions including the famous Bamboo Grove.๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹ Unfortunately weโ€™ve arrived here at 5 p.m which like 7 p.m in Jakarta, not a lot best picture we can shoot ๐Ÿ˜Œ . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #kyoto #arashiyama #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹๐ŸŽ‹
Fushimi Inari Shrine (ไผ่ฆ‹็จฒ่ทๅคง็คพ, Fushimi Inari Taisha) is an important Shinto shrine in southern Kyoto. It is famous for its thousands of vermilion torii gatesโ›ฉโ›ฉโ›ฉ. #copas
.
.
#shintatravelgallery#wheninjapan#japan#kyoto#fushimiinari#shortholiday#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#โ›ฉ
Fushimi Inari Shrine (ไผ่ฆ‹็จฒ่ทๅคง็คพ, Fushimi Inari Taisha) is an important Shinto shrine in southern Kyoto. It is famous for its thousands of vermilion torii gatesโ›ฉโ›ฉโ›ฉ. #copas  . . #shintatravelgallery #wheninjapan #japan #kyoto #fushimiinari #shortholiday #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #โ›ฉ
Enjoying Sunrise โ€˜n Selfie with beautiful Bromo โ›ฐ๐ŸŒ„๐ŸŒ…
.
GreatMountain/GreatScenery/GreatView/GreatPlace/GreatTime/GreatHoliday/GreatVacation/Amazing๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#gutenmorgen#goodmorning#selfie#nofilter#bromo#sunriseviewpoint#nature#instapic#picoftheday#travelpic#travelling#traveltime#traveller#travelgram#instatravel#vacation#shortescape#holiday#blessed#livelifhappy#enjoylife#enjoyholiday#beautifulplace#beautifulscenery#lovethisplace#lovetravelling#travellover#shintatravelgallery#shintahidayat#๐Ÿ’ƒ
Enjoying Sunrise โ€˜n Selfie with beautiful Bromo โ›ฐ๐ŸŒ„๐ŸŒ… . GreatMountain/GreatScenery/GreatView/GreatPlace/GreatTime/GreatHoliday/GreatVacation/Amazing๐Ÿ‘๐Ÿป . #gutenmorgen #goodmorning #selfie #nofilter #bromo #sunriseviewpoint #nature #instapic #picoftheday #travelpic #travelling #traveltime #traveller #travelgram #instatravel #vacation #shortescape #holiday #blessed #livelifhappy #enjoylife #enjoyholiday #beautifulplace #beautifulscenery #lovethisplace #lovetravelling #travellover #shintatravelgallery #shintahidayat #๐Ÿ’ƒ