an online Instagram web viewer

#shoppingonlinemalaysia medias

Photos

.
BUAT WANITA YANG NAK TONGGEK? NAK PAYUDARA BESAR,MENONJOL & MANTAP?
.
Pil Hormon Cina❤❤ original ============
.
HARGA = RM25
.
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Untuk fast respon💯whatsapp :👇👇
013-4153426
.
PIL HORMON CINA
.
KELEBIHAN :
✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain
✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu
.
Cara pengambilan 🌸
.
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini ) .
📌Amaran : Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah.
.
Segala urusan postage saya akan uruskan📬
.
#pilhormon #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormoncinamalaysiamurah #pilhormonmurah #pilhormoncinamantap #pilhormoncinaborong #pilhormoncinaselangor #pilhormoncinacodshahalam #pilhormoncinaRM25 #pilhormoncinacodpuncakalam
#borongonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemalaysiamurah #pilhormonbreast #pilhormonpayudara #payudarategang #payudaramantap #punggungmantaptegang
. BUAT WANITA YANG NAK TONGGEK? NAK PAYUDARA BESAR,MENONJOL & MANTAP? . Pil Hormon Cina❤❤ original ============ . HARGA = RM25 . Postage : RM8 (SM), RM10 (SS) . Untuk fast respon💯whatsapp :👇👇 013-4153426 . PIL HORMON CINA . KELEBIHAN : ✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu ✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain ✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang ✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan ✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita ✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak, ✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu . Cara pengambilan 🌸 . 1. 1 biji makan dan rehat 10 hari 2. Hari ke 11 makan pil ke 2 3. Hari ke 21 makan pil 3 4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini ) . 📌Amaran : Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah. . Segala urusan postage saya akan uruskan📬 . #pilhormon  #pilhormoncina  #pilhormoncinamurah  #pilhormoncinaoriginal  #pilhormoncinamalaysiamurah  #pilhormonmurah  #pilhormoncinamantap  #pilhormoncinaborong  #pilhormoncinaselangor  #pilhormoncinacodshahalam  #pilhormoncinaRM25  #pilhormoncinacodpuncakalam  #borongonline  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemalaysiamurah  #pilhormonbreast  #pilhormonpayudara  #payudarategang  #payudaramantap  #punggungmantaptegang 
.
BUAT WANITA YANG NAK TONGGEK? NAK PAYUDARA BESAR,MENONJOL & MANTAP?
.
Pil Hormon Cina❤❤ original ============
.
HARGA = RM25
.
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Untuk fast respon💯whatsapp :👇👇
013-4153426
.
PIL HORMON CINA
.
KELEBIHAN :
✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain
✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu
.
Cara pengambilan 🌸
.
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini ) .
📌Amaran : Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah.
.
Segala urusan postage saya akan uruskan📬
.
#pilhormon #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormoncinamalaysiamurah #pilhormonmurah #pilhormoncinamantap #pilhormoncinaborong #pilhormoncinaselangor #pilhormoncinacodshahalam #pilhormoncinaRM25 #pilhormoncinacodpuncakalam
#borongonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemalaysiamurah #pilhormonbreast #pilhormonpayudara #payudarategang #payudaramantap #punggungmantaptegang
. BUAT WANITA YANG NAK TONGGEK? NAK PAYUDARA BESAR,MENONJOL & MANTAP? . Pil Hormon Cina❤❤ original ============ . HARGA = RM25 . Postage : RM8 (SM), RM10 (SS) . Untuk fast respon💯whatsapp :👇👇 013-4153426 . PIL HORMON CINA . KELEBIHAN : ✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu ✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain ✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang ✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan ✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita ✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak, ✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu . Cara pengambilan 🌸 . 1. 1 biji makan dan rehat 10 hari 2. Hari ke 11 makan pil ke 2 3. Hari ke 21 makan pil 3 4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini ) . 📌Amaran : Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah. . Segala urusan postage saya akan uruskan📬 . #pilhormon  #pilhormoncina  #pilhormoncinamurah  #pilhormoncinaoriginal  #pilhormoncinamalaysiamurah  #pilhormonmurah  #pilhormoncinamantap  #pilhormoncinaborong  #pilhormoncinaselangor  #pilhormoncinacodshahalam  #pilhormoncinaRM25  #pilhormoncinacodpuncakalam  #borongonline  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemalaysiamurah  #pilhormonbreast  #pilhormonpayudara  #payudarategang  #payudaramantap  #punggungmantaptegang 
🙈🙊🙉
🔱 Quicksand Brush 7 pcs Brush + Glittery Bag🔱
.
.
➡️Price: RM32
.
.
📮Postage: RM7 SM/ RM12 SS
.
#malaysiadropship #begmurah #aksesoriswanita #aksesori #handbagonline  #skirt #miniskrit #longskirt #ladiesskirt #skirtmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #makeupbrushes #makeuptoolsmurah #makeupmurah #topi #cap #womancap #headwear #shoppingonlinemalaysia
Lagi testimoni Suami tegur perubahan payudara

Klu sis ade masalah kat bwh ni mula la rawat skrg. 😣 Payudara kendur 😣 Payudara kecik
😣 Payudara jatuh
😣 Payudara lembik
😣 Payudara berstrecth mark 😣 Payudara besar sebelah 😣 Puting tunjuk bumi
😣 Puting hitam 😣 Punggung jatuh
😣Punggung leper 😣 Punggung kecik 
Jgn tggu sbb nnt lagi teruk masalah. Bukan masalah physically aje, emo and confident kite pun blh di pengaruhi. Nak plk klu hubby kite tegur kenapa tak mcm dulu. Makan dalam. 
Skrg ade offer buy 2 free 1.

Wassap LBDWISERUM ke 60133230128

#seremban #seremban2 #sendayan #nilai #nilaiimpian #nilaiuniversity #nilai3 #nilaicollege #mydin #klia #klia2 #mitsuioutletpark #kotawarisansepang #sepang #sepang #senawang #senawangn9 #onlineshopping #shoppingonlinemalaysia #serum #payudara #breastlift #naikkanpayudara #tetekmantap #lover
Lagi testimoni Suami tegur perubahan payudara Klu sis ade masalah kat bwh ni mula la rawat skrg. 😣 Payudara kendur 😣 Payudara kecik 😣 Payudara jatuh 😣 Payudara lembik 😣 Payudara berstrecth mark 😣 Payudara besar sebelah 😣 Puting tunjuk bumi 😣 Puting hitam 😣 Punggung jatuh 😣Punggung leper 😣 Punggung kecik Jgn tggu sbb nnt lagi teruk masalah. Bukan masalah physically aje, emo and confident kite pun blh di pengaruhi. Nak plk klu hubby kite tegur kenapa tak mcm dulu. Makan dalam. Skrg ade offer buy 2 free 1. Wassap LBDWISERUM ke 60133230128 #seremban  #seremban2  #sendayan  #nilai  #nilaiimpian  #nilaiuniversity  #nilai3  #nilaicollege  #mydin  #klia  #klia2  #mitsuioutletpark  #kotawarisansepang  #sepang  #sepang  #senawang  #senawangn9  #onlineshopping  #shoppingonlinemalaysia  #serum  #payudara  #breastlift  #naikkanpayudara  #tetekmantap  #lover 
.
RM10 ❤️
RM10 ❤️
(BIG SIZE)
.
BORONG
RM8 x 3
RM7 x 6
.
💕💕💕
BEN* NYE* BANANA LOOSE POWDER (BIG SIZE)
.
.
Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 
013-6645364 .
.
Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/
013-6645364
.
SELF PICK-UP CHERAS BATU 9
.
#eliyanorbeautyzone
#loosepowdermurah #loosepowdermalaysia #waterproofloosepowdermalaysia #powdermalaysia #loosepowdermurahmalaysia #makeuppetalingjaya #makeupperlis #makeupselangor 
#sarawakonlineshop #sarawakonlineshopping #sabahonlineshop #sabahonlineshopping  #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #trustedsellermalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #bruneimakeup #bruneimakeupartist #pemborongmurah #malaysiaonlineshop #viralmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #shoppingonlinemalaysia #bazaarmalaysia #kedaionlinemalaysia
. RM10 ❤️ RM10 ❤️ (BIG SIZE) . BORONG RM8 x 3 RM7 x 6 . 💕💕💕 BEN* NYE* BANANA LOOSE POWDER (BIG SIZE) . . Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . . Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . SELF PICK-UP CHERAS BATU 9 . #eliyanorbeautyzone  #loosepowdermurah  #loosepowdermalaysia  #waterproofloosepowdermalaysia  #powdermalaysia  #loosepowdermurahmalaysia  #makeuppetalingjaya  #makeupperlis  #makeupselangor  #sarawakonlineshop  #sarawakonlineshopping  #sabahonlineshop  #sabahonlineshopping  #borongkosmetikmurahmalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #trustedsellermalaysia  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #bruneimakeup  #bruneimakeupartist  #pemborongmurah  #malaysiaonlineshop  #viralmalaysia  #makeupmalaysia  #muamalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #bazaarmalaysia  #kedaionlinemalaysia 
Rhinestone long pearl #earrings 🌟 • Rm15, silver color • Visit our page for more beautiful design 💝
• Pricing from Rm10 onwards
• Find out our latest PROMOTION ✨buy 5 get 1 free✨
#earringlover #earings #earingmurah #trendy #shopping #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #girl #accessories #accessoriesmurah #igshopmalaysia #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #jac_beautyland
🙈🙊🙉
➡️Price: RM29
.
.
🔹Color: Black|Pink|Brown|White|Silver
.
.
📮Postage: RM10 SM/ RM17 SS
.
#malaysiadropship #begmurah #aksesoriswanita #aksesori #handbagonline  #skirt #miniskrit #longskirt #ladiesskirt #skirtmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #makeupbrushes #makeuptoolsmurah #makeupmurah #topi #cap #womancap #headwear #shoppingonlinemalaysia
🙈🙊🙉
➡️Price: RM35
.
.
🔹Color: All Black|Black|Blue Red|White
.
.
📮Postage: RM10 SM/ RM17 SS
.
#malaysiadropship #begmurah #aksesoriswanita #aksesori #handbagonline  #skirt #miniskrit #longskirt #ladiesskirt #skirtmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #makeupbrushes #makeuptoolsmurah #makeupmurah #topi #cap #womancap #headwear #shoppingonlinemalaysia
.
RM10 ❤️
RM10 ❤️
(BIG SIZE)
.
BORONG
RM8 x 3
RM7 x 6
.
💕💕💕
BEN* NYE* BANANA LOOSE POWDER (BIG SIZE)
.
.
Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 
013-6645364 .
.
Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/
013-6645364
.
SELF PICK-UP CHERAS BATU 9
.
#eliyanorbeautyzone
#eliyanorbeautyeliment #powdermurah #loosepowdermalaysiamurah #powdermalaysia #makeupkl #makeupampang #makeupkajang #makeupseremban #makeupsubang 
#igshopmalaysia #instafamousmalaysia #pemborongmalaysia #makeupreadystock #borongkosmetikmurahmalaysia #onlineshopmalaysia #trustedsellermalaysia #jual #jualbeli #jualmurah #belajarmakeup #hargastudent #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kedaionlinemalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia
. RM10 ❤️ RM10 ❤️ (BIG SIZE) . BORONG RM8 x 3 RM7 x 6 . 💕💕💕 BEN* NYE* BANANA LOOSE POWDER (BIG SIZE) . . Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . . Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . SELF PICK-UP CHERAS BATU 9 . #eliyanorbeautyzone  #eliyanorbeautyeliment  #powdermurah  #loosepowdermalaysiamurah  #powdermalaysia  #makeupkl  #makeupampang  #makeupkajang  #makeupseremban  #makeupsubang  #igshopmalaysia  #instafamousmalaysia  #pemborongmalaysia  #makeupreadystock  #borongkosmetikmurahmalaysia  #onlineshopmalaysia  #trustedsellermalaysia  #jual  #jualbeli  #jualmurah  #belajarmakeup  #hargastudent  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #fattzura  #viralmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #kedaionlinemalaysia  #makeupmalaysia  #muamalaysia 
Open House Sales!!📡📡📡
.
.
Yeayy...Jimat RM10 dgn setiap pembelian dari kategori KURUNG DAD sahaja😱😱😱...Beli sehelai pun dah layak dapat diskaun RM10 sehelai. Limited utk belian sehingga 5pcs sahaja dlm satu belian!!
.
.
Sales bermula jam 8 malam ni sehingga 24/6 (jam 11 mlm sahaja!!)
.
.
Jgn lepaskan peluang!! Bukan selalu ada sales kaw2 macam ni..boleh la melaram sakan utk open house kan💃💃💃
.
.
Happy shopping!! Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah  #sayajualonline #sayajualkurung #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia
Open House Sales!!📡📡📡 . . Yeayy...Jimat RM10 dgn setiap pembelian dari kategori KURUNG DAD sahaja😱😱😱...Beli sehelai pun dah layak dapat diskaun RM10 sehelai. Limited utk belian sehingga 5pcs sahaja dlm satu belian!! . . Sales bermula jam 8 malam ni sehingga 24/6 (jam 11 mlm sahaja!!) . . Jgn lepaskan peluang!! Bukan selalu ada sales kaw2 macam ni..boleh la melaram sakan utk open house kan💃💃💃 . . Happy shopping!! Berminat? PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf @ WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185 #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkurung  #shoppingmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #iklanvisitig  #igbizmalaysia  #instashopmalaysia  #bazaarmalaysia  #bazaarpaknil  #visitmyigmalaysiaonline  #visitmyigmalaysia 
.
RM17 ❤️
RM17 ❤️
.
BORONG
RM15 x 3
RM14 x 6
.
💕💕💕
PIGMENTED MATTE & SHIMMERING EYESHADOW/ BRONZER/ HIGHLIGHTER
.
Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/  013-6645364 .
.
Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/  013-6645364
.
SELF PICK-UP CHERAS BATU 9
.
#eliyanorbeautyzone
#eliyanorbeautyeliment #eyeshadowmalaysiamurah #blushermurah #highlightermurahmalaysia #makeupkl #makeupampang #makeupkajang #makeupseremban #makeupsubang 
#igshopmalaysia #instafamousmalaysia #pemborongmalaysia #makeupreadystock #borongkosmetikmurahmalaysia #onlineshoppingmalaysia #trustedsellermalaysia #jual #jualbeli #jualmurah #belajarmakeup #hargastudent #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kedaionlinemalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia
. RM17 ❤️ RM17 ❤️ . BORONG RM15 x 3 RM14 x 6 . 💕💕💕 PIGMENTED MATTE & SHIMMERING EYESHADOW/ BRONZER/ HIGHLIGHTER . Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . . Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . SELF PICK-UP CHERAS BATU 9 . #eliyanorbeautyzone  #eliyanorbeautyeliment  #eyeshadowmalaysiamurah  #blushermurah  #highlightermurahmalaysia  #makeupkl  #makeupampang  #makeupkajang  #makeupseremban  #makeupsubang  #igshopmalaysia  #instafamousmalaysia  #pemborongmalaysia  #makeupreadystock  #borongkosmetikmurahmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #trustedsellermalaysia  #jual  #jualbeli  #jualmurah  #belajarmakeup  #hargastudent  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #fattzura  #viralmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #kedaionlinemalaysia  #makeupmalaysia  #muamalaysia 
Jangan lupa beraya bersama lash dari,bagi letop sikit hari raya you all nampak lebih gojes gitu 😘
@beebedazzled @babylash.my 🌸 .

CODE: Mariana
.
🌼HUMAN HAIR
🌼READY STOCK
🌼LIGHT
🌼RM5.00/per pair
🌼MINIMUM 3 PAIRS
🌼BOOKING WITH PAYMENT ONLY❗❗
🌼NO BACKOUT AND FUSSY BUYER. .

DAPATKAN LASHES INI DARI AGENT BERHAMPIRAN ANDA 👇🏻
.

1. @pinkme.co - GOMBAK/KL
2. @makeuproom_byan - RAWANG/BANGI
3. @babylash.my - KULAI
4. @fauxlashes.my -KOTA TINGGI/BATU PAHAT
5. @the_xoxolicious- KAJANG/SEMENYIH
6. @tajisyastore.my - PUCHONG/KUCHAI LAMA
7. @liyanasyaa - S.BERNAM/SG.BESAR.
8. @makeupbynanatarmizi - KUANTAN/PEKAN
9. @multeegoods - WANGSA MAJU/SETAPAK
10. @makeuphouse.seremban SEREMBAN/SENAWANG
11. @byopiesophiah - JASIN/ TANGKAK
12.  @nadyaedlynaaa - PERLIS
.

#bulumatamalaysia #fakelashesmurahmurah #fakelashesmurah #sisjualmurmur #falselashesmurahmalaysia #eliselashes #humanhairlashes
 #beebedazzled #beautyblender #sponge #makeuptools #fakelashes #humanhair #makeup #malaysianmakeupartist #bazaarpaknil #makeupbrushes #sayajualmakeup #sayajualmurah #muakl #makeupartist #motd #makeupjunkie #baazarkarat #makeupmafia #makeupaddiction #muamalaysia #shoppingonlinemalaysia #murah #cosmetictools
Jangan lupa beraya bersama lash dari,bagi letop sikit hari raya you all nampak lebih gojes gitu 😘 @beebedazzled @babylash.my 🌸 . CODE: Mariana . 🌼HUMAN HAIR 🌼READY STOCK 🌼LIGHT 🌼RM5.00/per pair 🌼MINIMUM 3 PAIRS 🌼BOOKING WITH PAYMENT ONLY❗❗ 🌼NO BACKOUT AND FUSSY BUYER. . DAPATKAN LASHES INI DARI AGENT BERHAMPIRAN ANDA 👇🏻 . 1. @pinkme.co - GOMBAK/KL 2. @makeuproom_byan - RAWANG/BANGI 3. @babylash.my - KULAI 4. @fauxlashes.my -KOTA TINGGI/BATU PAHAT 5. @the_xoxolicious- KAJANG/SEMENYIH 6. @tajisyastore.my - PUCHONG/KUCHAI LAMA 7. @liyanasyaa - S.BERNAM/SG.BESAR. 8. @makeupbynanatarmizi - KUANTAN/PEKAN 9. @multeegoods - WANGSA MAJU/SETAPAK 10. @makeuphouse.seremban SEREMBAN/SENAWANG 11. @byopiesophiah - JASIN/ TANGKAK 12. @nadyaedlynaaa - PERLIS . #bulumatamalaysia  #fakelashesmurahmurah  #fakelashesmurah  #sisjualmurmur  #falselashesmurahmalaysia  #eliselashes  #humanhairlashes  #beebedazzled  #beautyblender  #sponge  #makeuptools  #fakelashes  #humanhair  #makeup  #malaysianmakeupartist  #bazaarpaknil  #makeupbrushes  #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #muakl  #makeupartist  #motd  #makeupjunkie  #baazarkarat  #makeupmafia  #makeupaddiction  #muamalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #murah  #cosmetictools 
.
BUAT WANITA YANG NAK TONGGEK? NAK PAYUDARA BESAR,MENONJOL & MANTAP?
.
Pil Hormon Cina❤❤ original ============
.
HARGA = RM25
.
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Untuk fast respon💯whatsapp :👇👇
013-4153426
.
PIL HORMON CINA
.
KELEBIHAN :
✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain
✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu
.
Cara pengambilan 🌸
.
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini ) .
📌Amaran : Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah.
.
Segala urusan postage saya akan uruskan📬
.
#pilhormon #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormoncinamalaysiamurah #pilhormonmurah #pilhormoncinamantap #pilhormoncinaborong #pilhormoncinaselangor #pilhormoncinacodshahalam #pilhormoncinaRM25 #pilhormoncinacodpuncakalam
#borongonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinemalaysiamurah #pilhormonbreast #pilhormonpayudara #payudarategang #payudaramantap #punggungmantaptegang
. BUAT WANITA YANG NAK TONGGEK? NAK PAYUDARA BESAR,MENONJOL & MANTAP? . Pil Hormon Cina❤❤ original ============ . HARGA = RM25 . Postage : RM8 (SM), RM10 (SS) . Untuk fast respon💯whatsapp :👇👇 013-4153426 . PIL HORMON CINA . KELEBIHAN : ✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu ✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain ✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang ✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan ✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita ✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak, ✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu . Cara pengambilan 🌸 . 1. 1 biji makan dan rehat 10 hari 2. Hari ke 11 makan pil ke 2 3. Hari ke 21 makan pil 3 4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini ) . 📌Amaran : Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah. . Segala urusan postage saya akan uruskan📬 . #pilhormon  #pilhormoncina  #pilhormoncinamurah  #pilhormoncinaoriginal  #pilhormoncinamalaysiamurah  #pilhormonmurah  #pilhormoncinamantap  #pilhormoncinaborong  #pilhormoncinaselangor  #pilhormoncinacodshahalam  #pilhormoncinaRM25  #pilhormoncinacodpuncakalam  #borongonline  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemalaysiamurah  #pilhormonbreast  #pilhormonpayudara  #payudarategang  #payudaramantap  #punggungmantaptegang 
.
RM17 ❤️
RM17 ❤️
.
BORONG
RM15 x 3
RM14 x 6
.
💕💕💕
PIGMENTED MATTE & SHIMMERING EYESHADOW/ BRONZER/ HIGHLIGHTER
.
Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/  013-6645364 .
.
Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/  013-6645364
.
SELF PICK-UP CHERAS BATU 9
.
#eliyanorbeautyzone
#eliyanorbeautyeliment #eyeshadowmalaysiamurah #blushermurah #highlightermurahmalaysia #makeupkl #makeupampang #makeupkajang #makeupseremban #makeupsubang 
#igshopmalaysia #instafamousmalaysia #pemborongmalaysia #makeupreadystock #borongkosmetikmurahmalaysia #onlineshoppingmalaysia #trustedsellermalaysia #jual #jualbeli #jualmurah #belajarmakeup #hargastudent #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kedaionlinemalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia
. RM17 ❤️ RM17 ❤️ . BORONG RM15 x 3 RM14 x 6 . 💕💕💕 PIGMENTED MATTE & SHIMMERING EYESHADOW/ BRONZER/ HIGHLIGHTER . Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . . Whatsapp http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . SELF PICK-UP CHERAS BATU 9 . #eliyanorbeautyzone  #eliyanorbeautyeliment  #eyeshadowmalaysiamurah  #blushermurah  #highlightermurahmalaysia  #makeupkl  #makeupampang  #makeupkajang  #makeupseremban  #makeupsubang  #igshopmalaysia  #instafamousmalaysia  #pemborongmalaysia  #makeupreadystock  #borongkosmetikmurahmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #trustedsellermalaysia  #jual  #jualbeli  #jualmurah  #belajarmakeup  #hargastudent  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #fattzura  #viralmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #kedaionlinemalaysia  #makeupmalaysia  #muamalaysia 
Korean Fashionable designs #earrings
• Visit our page for more beautiful design 💝
• Pricing from Rm10 onwards
• Find out our latest PROMOTION ✨
#earringlover #earings #earingmurah #trendy #shopping #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #girl #accessories #accessoriesmurah #igshopmalaysia #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #jac_beautyland
Korean Fashionable designs #earrings • Visit our page for more beautiful design 💝
• Pricing from Rm10 onwards • Find out our latest PROMOTION ✨
#earringlover #earings #earingmurah #trendy #shopping #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #girl #accessories #accessoriesmurah #igshopmalaysia #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #jac_beautyland
Korean Fashionable designs #earrings • Visit our page for more beautiful design 💝
• Pricing from Rm10 onwards • Find out our latest PROMOTION ✨
#earringlover #earings #earingmurah #trendy #shopping #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #girl #accessories #accessoriesmurah #igshopmalaysia #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #jac_beautyland
Ya Allah badan ni Rasa Sakit dan Letih Letih Jer. Nak gi theraphy SPA ke mahal, Apa yang perlu Buat ni?
.....
DO IT YOUR SELF, Rendam Kaki anda Dengan Foot Treatment, InsyaAllah Badan pun Rasa Segar sangat .
Msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio.
.
#rendamankaki
#jomorderdengansaya 
#bazaarpaknilmalaysia 
#shoppingonlinemalaysia 
#beautyaiza 
#produkorganik 
#badansakit
#letih
#igshoponlinemalaysia 
#kakishoppingonlinemalaysia 
#detoksasli
#bazaaronlinemalaysia 
#bedaksejukhomemade 
#rahsiakecantikansemulajadi 
#bedaksejuktradisionalbeautyaiza 
#produkmalaysia
Ya Allah badan ni Rasa Sakit dan Letih Letih Jer. Nak gi theraphy SPA ke mahal, Apa yang perlu Buat ni? ..... DO IT YOUR SELF, Rendam Kaki anda Dengan Foot Treatment, InsyaAllah Badan pun Rasa Segar sangat . Msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio. . #rendamankaki  #jomorderdengansaya  #bazaarpaknilmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #beautyaiza  #produkorganik  #badansakit  #letih  #igshoponlinemalaysia  #kakishoppingonlinemalaysia  #detoksasli  #bazaaronlinemalaysia  #bedaksejukhomemade  #rahsiakecantikansemulajadi  #bedaksejuktradisionalbeautyaiza  #produkmalaysia 
.
RM12 /pack 
RM12 /pack
.
(12 pcs / pack)
.
BORONG
RM10 min 3 Pack
RM9 min 6 Pack
.
💕💕💕
Rhomlone* Eyebrow Pencil with Brush
(Brown)
.
Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 
013-6645364 .
.
Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/
013-6645364
.
SELF PICK-UP CHERAS BATU 9
.
#eliyanorbeautyzone
#eliyanorbeautyeliment #eyebrowmalaysia #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmalaysiamurah #makeupkl #makeupampang #makeupkajang #makeupseremban #makeupsubang 
#igshopmalaysia #onlineshopmurah #pemborongmalaysia #makeupreadystock #borongkosmetikmurahmalaysia #onlineshopmalaysia #trustedsellermalaysia #jual #jualbeli #jualmurah #belajarmakeup #hargastudent #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kedaionlinemalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia
. RM12 /pack RM12 /pack . (12 pcs / pack) . BORONG RM10 min 3 Pack RM9 min 6 Pack . 💕💕💕 Rhomlone* Eyebrow Pencil with Brush (Brown) . Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . . Whatsapp link http://eliyanorbeautyzone.wasap.my/ 013-6645364 . SELF PICK-UP CHERAS BATU 9 . #eliyanorbeautyzone  #eliyanorbeautyeliment  #eyebrowmalaysia  #eyebrowpencilmurah  #eyebrowpencilmalaysiamurah  #makeupkl  #makeupampang  #makeupkajang  #makeupseremban  #makeupsubang  #igshopmalaysia  #onlineshopmurah  #pemborongmalaysia  #makeupreadystock  #borongkosmetikmurahmalaysia  #onlineshopmalaysia  #trustedsellermalaysia  #jual  #jualbeli  #jualmurah  #belajarmakeup  #hargastudent  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #fattzura  #viralmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #kedaionlinemalaysia  #makeupmalaysia  #muamalaysia 
.
Feedback customers bole tgk di ig highlight @ story yaa 😘
.
In sya Allah setiap hari, klau sempat zaza akan update feedback customers ya 😘
.
.
JOM shopping !! 🎁
.
#shoppingonlinemalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping
Ada lagi tak perggy mom yg tercari2 baju yg sesuai, yg loose, sopan dan cantik?
.
.
Kalau ada ni Kak Ad nak bg tahu yg Afiya Jubah skrg tgh SALE tau. Ada Diskaun RM50 utk mommies 😍
.
.
Harga asal RM189, tp skrg ada clearance stok jd RM129 shj.. (tak termasuk postage)
Tapii warna dan size ada yg x complete...
Utk stock jom refer sini ⤵️
.
.
Stock available :

Apricot - S M XL XXL
Black - S L XL XXL
Plum - S L XL XXL
Dusty Purple - S XL XXL
Tea Green - XL XXL
.
.
Jom gais grab skrg sementara ada baki stok ni
Harga pun dah murah tu

PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah  #sayajualonline #sayajualjubah #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia
Ada lagi tak perggy mom yg tercari2 baju yg sesuai, yg loose, sopan dan cantik? . . Kalau ada ni Kak Ad nak bg tahu yg Afiya Jubah skrg tgh SALE tau. Ada Diskaun RM50 utk mommies 😍 . . Harga asal RM189, tp skrg ada clearance stok jd RM129 shj.. (tak termasuk postage) Tapii warna dan size ada yg x complete... Utk stock jom refer sini ⤵️ . . Stock available : Apricot - S M XL XXL Black - S L XL XXL Plum - S L XL XXL Dusty Purple - S XL XXL Tea Green - XL XXL . . Jom gais grab skrg sementara ada baki stok ni Harga pun dah murah tu PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf @ WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185 #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualjubah  #shoppingmalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #iklanvisitig  #igbizmalaysia  #instashopmalaysia  #bazaarmalaysia  #bazaarpaknil  #visitmyigmalaysiaonline  #visitmyigmalaysia 
READY STOCK !!!.
.
Picture 100% taken from real item.
.
Premium quality / 99% similar to authentic.
.
DM us for any details, enquiries and order. 
Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) .
100 % secure, no scam ✅.
.
Payment methods : .
👍🏻Bank Transfer.
👍🏻Card Credit.
👍🏻PayPal.
👍🏻Western Union.
.
Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide.
.
#luxuryhandbagsssss 
#brandedbag 
#brandedhandbag 
#luxurybag 
#malaysia 
#brunei 
#singapore 
#shoppingonlinemalaysia 
#rozitachewan 
#noradanish
#readystocksgpremiumgucci
READY STOCK !!!. . Picture 100% taken from real item. . Premium quality / 99% similar to authentic. . DM us for any details, enquiries and order. Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) . 100 % secure, no scam ✅. . Payment methods : . 👍🏻Bank Transfer. 👍🏻Card Credit. 👍🏻PayPal. 👍🏻Western Union. . Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide. . #luxuryhandbagsssss  #brandedbag  #brandedhandbag  #luxurybag  #malaysia  #brunei  #singapore  #shoppingonlinemalaysia  #rozitachewan  #noradanish  #readystocksgpremiumgucci 
READY STOCK !!!.
.
Picture 100% taken from real item.
.
Premium quality / 99% similar to authentic.
.
DM us for any details, enquiries and order. 
Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) .
100 % secure, no scam ✅.
.
Payment methods : .
👍🏻Bank Transfer.
👍🏻Card Credit.
👍🏻PayPal.
👍🏻Western Union.
.
Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide.
.
#luxuryhandbagsssss 
#brandedbag 
#brandedhandbag 
#luxurybag 
#malaysia 
#brunei 
#singapore 
#shoppingonlinemalaysia 
#rozitachewan 
#noradanish
#readystocksgpremiumgucci
READY STOCK !!!. . Picture 100% taken from real item. . Premium quality / 99% similar to authentic. . DM us for any details, enquiries and order. Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) . 100 % secure, no scam ✅. . Payment methods : . 👍🏻Bank Transfer. 👍🏻Card Credit. 👍🏻PayPal. 👍🏻Western Union. . Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide. . #luxuryhandbagsssss  #brandedbag  #brandedhandbag  #luxurybag  #malaysia  #brunei  #singapore  #shoppingonlinemalaysia  #rozitachewan  #noradanish  #readystocksgpremiumgucci 
Off Shoulder Checkered Dress
格子露肩连身裙
RM37
Colour: Red, Black
Length 88  Bust 62-86
.
.
.
.
#kisscloset#shoppingonlinemalaysia#shoppingroll#lowestprice#casual#casualstyle#outfitoftheday#outfit#sungaipetani#checkered#dress#dresses#批发#零售
Pant Skirt
半身短裤裙
RM36
Colour: Black, Khaki

Size: S-L
S: Length 34.5  Waist 60
M: Length 35  Waist 63
L: Length 35.5  Waist 66
.
.
.
.
#kisscloset#shoppingonlinemalaysia#shoppingroll#lowestprice#casual#casualstyle#outfitoftheday#outfit#sungaipetani#pantskirt#shorts#批发#零售
V Neck Black Dress
V领性感连衣裙
RM32
Size: S-L
S: Length 76  Bust 75-86  Shoulder Width 34
M: Length 77  Bust 82-92  Shoulder Width 35
L: Length 78  Bust 90-98  Shoulder Width 36
.
.
.
.
#kisscloset#shoppingonlinemalaysia#shoppingroll#lowestprice#casual#casualstyle#outfitoftheday#outfit#sungaipetani#dress#dresses#批发#零售
READY STOCK !!!.
.
Picture 100% taken from real item.
.
Premium quality / 99% similar to authentic.
.
DM us for any details, enquiries and order. 
Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) .
100 % secure, no scam ✅.
.
Payment methods : .
👍🏻Bank Transfer.
👍🏻Card Credit.
👍🏻PayPal.
👍🏻Western Union.
.
Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide.
.
#luxuryhandbagsssss 
#brandedbag 
#brandedhandbag 
#luxurybag 
#malaysia 
#brunei 
#singapore 
#shoppingonlinemalaysia 
#rozitachewan 
#noradanish
#readystocksgpremiumdior
READY STOCK !!!. . Picture 100% taken from real item. . Premium quality / 99% similar to authentic. . DM us for any details, enquiries and order. Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) . 100 % secure, no scam ✅. . Payment methods : . 👍🏻Bank Transfer. 👍🏻Card Credit. 👍🏻PayPal. 👍🏻Western Union. . Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide. . #luxuryhandbagsssss  #brandedbag  #brandedhandbag  #luxurybag  #malaysia  #brunei  #singapore  #shoppingonlinemalaysia  #rozitachewan  #noradanish  #readystocksgpremiumdior 
READY STOCK !!!.
.
Picture 100% taken from real item.
.
Premium quality / 99% similar to authentic.
.
DM us for any details, enquiries and order. 
Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) .
100 % secure, no scam ✅.
.
Payment methods : .
👍🏻Bank Transfer.
👍🏻Card Credit.
👍🏻PayPal.
👍🏻Western Union.
.
Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide.
.
#luxuryhandbagsssss 
#brandedbag 
#brandedhandbag 
#luxurybag 
#malaysia 
#brunei 
#singapore 
#shoppingonlinemalaysia 
#rozitachewan 
#noradanish
#readystocksgpremiumdior
READY STOCK !!!. . Picture 100% taken from real item. . Premium quality / 99% similar to authentic. . DM us for any details, enquiries and order. Please take note, we only dealing with customers through DM (direct massage intagram) . 100 % secure, no scam ✅. . Payment methods : . 👍🏻Bank Transfer. 👍🏻Card Credit. 👍🏻PayPal. 👍🏻Western Union. . Malaysia.Brunei.Singapore.Worldwide. . #luxuryhandbagsssss  #brandedbag  #brandedhandbag  #luxurybag  #malaysia  #brunei  #singapore  #shoppingonlinemalaysia  #rozitachewan  #noradanish  #readystocksgpremiumdior 
BRAND:- JBL 
MODEL :- Charge 3

SPECIFICATION :-
1.Bluetooth Connectivity
2.Sd card Support
3. Portable Charger (6000 Mah)
4.Aux connectivity
5.Last long up to 12 hours
6. Big boom Bass
7.Splash Proof
8.Inter speaker connectivity mode

Box Contains:-
1N Jbl Charge 3
1N Aux cable
1N Usb Cable

USA CLONE..
HIGHEST REPLICA...
7AAA QUALITY.. .
Dm for price / order whatsapp .
Cheapest rate
.
@_shopping_crowd 
#shopping #shoppingonline #fashion #shoppingtime #shoppingmall #shoppingaddict #shoppings #shoppingday #shoppingcenter #shop #shoppingbag #shoppingtherapy #shoppingspree #shoppingqueen #instagood #shoppingbags #style #follow4follow #follow #shoppingcentre #shoppingonlinemalaysia #shoppingroll #ootd #girls #love #shopping_pandora #москва #dress #shoppingmalaysia #новаяколлекция @bruceleetags
BRAND:- JBL MODEL :- Charge 3 SPECIFICATION :- 1.Bluetooth Connectivity 2.Sd card Support 3. Portable Charger (6000 Mah) 4.Aux connectivity 5.Last long up to 12 hours 6. Big boom Bass 7.Splash Proof 8.Inter speaker connectivity mode Box Contains:- 1N Jbl Charge 3 1N Aux cable 1N Usb Cable USA CLONE.. HIGHEST REPLICA... 7AAA QUALITY.. . Dm for price / order whatsapp . Cheapest rate . @_shopping_crowd #shopping  #shoppingonline  #fashion  #shoppingtime  #shoppingmall  #shoppingaddict  #shoppings  #shoppingday  #shoppingcenter  #shop  #shoppingbag  #shoppingtherapy  #shoppingspree  #shoppingqueen  #instagood  #shoppingbags  #style  #follow4follow  #follow  #shoppingcentre  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingroll  #ootd  #girls  #love  #shopping_pandora  #москва  #dress  #shoppingmalaysia  #новаяколлекция  @bruceleetags
Here comes OUR MIDYEAR SALE! We will be releasing our SPECIAL  COMBO SET with SUPER CHEAP RATE!
😍
Get ready for this amazing deals only at M&M🤩
😍
#midyearsale2018#sayajualhandbag#malaysiaonlineshopping#memorymaniabyvp#combosalemurah#shoppingonlinemalaysia
Happy Lebaran to all of our muslim friends o.. Here you go.. Our Lebaran weekend special Couple dresses for 23cm season 5 Cony & Brown.. Bring a set home for your cutie pie to entitle 20% off.. Worldwide shipping. Term & condition apply. 
More details? DM or Check out⬇️
https://www.facebook.com/Dressupwithcobo/

#handmade #dressdoll #dolldress #dolldressmaking #bajuboneka #linevillagebangkok #lineindonesia #linetaiwan #linemalaysia #indonesia #malaysia #hongkong #hklineshopping #linestore #thailand #linehongkong2018 #lineusa #lineshopping #lineshoppingindonesia #linestickers #shopping #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #shoppingonlinehk
Happy Lebaran to all of our muslim friends o.. Here you go.. Our Lebaran weekend special Couple dresses for 23cm season 5 Cony & Brown.. Bring a set home for your cutie pie to entitle 20% off.. Worldwide shipping. Term & condition apply. More details? DM or Check out⬇️ https://www.facebook.com/Dressupwithcobo/ #handmade  #dressdoll  #dolldress  #dolldressmaking  #bajuboneka  #linevillagebangkok  #lineindonesia  #linetaiwan  #linemalaysia  #indonesia  #malaysia  #hongkong  #hklineshopping  #linestore  #thailand  #linehongkong2018  #lineusa  #lineshopping  #lineshoppingindonesia  #linestickers  #shopping  #shoppingonline  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinehk 
Bila Travel kemana Mana, jangan lupakan bedak Sejuk... SEBAB :
.
1. Membersihkan muka yang telah terdedah dengan persekitaran yang Kotor
2. Merawat kulit wajah yang gatal gatal
3. Menyegarkan kulit yg keletihan
4. Kulit lebih halus Dan lembut
Jalani Hari Hari anda dengan Hari yg lebih membahagiakan Dengan menggunakan Bedak Sejuk Traditional BST Beautyaiza Kerana : .
1. Lain dari yang lain
2. Tiada bahan Kimia yg merbahaya
3. Tidak berterabur apabila kering
4. Struktur yang sangat lembut
5.  Ribuan pengguna telah guna BST Beautyaiza
.
InsyaAllah puashati Dan Kesan yang luar biasa dengan consistent gunanya.
.
Msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio.
.
#bedaksejukbeautyaiza 
#bedaksejukTradisional 
#jomorderdengansaya 
#bazaarpaknilmalaysia 
#bedaksejuk
#shoppingonlinemalaysia 
#beautyaiza 
#airmawar
#igshoponlinemalaysia 
#kakishoppingonlinemalaysia 
#bazaaronlinemalaysia 
#rawatsecarasemulajadi
#rahsiakecantikansemulajadi 
#bedaksejuktradisionalbeautyaiza 
#produkmalaysia
Bila Travel kemana Mana, jangan lupakan bedak Sejuk... SEBAB : . 1. Membersihkan muka yang telah terdedah dengan persekitaran yang Kotor 2. Merawat kulit wajah yang gatal gatal 3. Menyegarkan kulit yg keletihan 4. Kulit lebih halus Dan lembut Jalani Hari Hari anda dengan Hari yg lebih membahagiakan Dengan menggunakan Bedak Sejuk Traditional BST Beautyaiza Kerana : . 1. Lain dari yang lain 2. Tiada bahan Kimia yg merbahaya 3. Tidak berterabur apabila kering 4. Struktur yang sangat lembut 5.  Ribuan pengguna telah guna BST Beautyaiza . InsyaAllah puashati Dan Kesan yang luar biasa dengan consistent gunanya. . Msg saya di Telegram untuk order. Click link di bio. . #bedaksejukbeautyaiza  #bedaksejukTradisional  #jomorderdengansaya  #bazaarpaknilmalaysia  #bedaksejuk  #shoppingonlinemalaysia  #beautyaiza  #airmawar  #igshoponlinemalaysia  #kakishoppingonlinemalaysia  #bazaaronlinemalaysia  #rawatsecarasemulajadi  #rahsiakecantikansemulajadi  #bedaksejuktradisionalbeautyaiza  #produkmalaysia 
Tube top //这款tube top的质量非常好 穿了真的很漂亮!
HIGH QUALITY
Size: FREE SIZE (stretchable)
Colour: White
// Price: RM30 //
Contact us:
wechat: hyhuiyee820 or DM us
Tube top //这款tube top的质量非常好 穿了真的很漂亮! HIGH QUALITY Size: FREE SIZE (stretchable) Colour: White // Price: RM30 // Contact us: wechat: hyhuiyee820 or DM us
New Collection!!! Additional 30% launching discount for Limited 48 hours!! https://www.amazon.com/stores/page/6AD00CA3-C100-42F8-9452-04CC1FC9C0C6?ingress=3&visitId=18c0c89a-2cef-482f-b486-b2d2234f5aaa .
.
@prilaga #shoppingqueen #shoppingthai #shoppingms #shoppingph #shoppingcg #prilaga #shoppingserviceph #shoppingtrip #shoppingroll #shoppingday #shoppingthailand #shoppingonline #shoppingspree #shoppingmall #shoppingonlinemalaysia #shopping #shoppingtherapy #shoppingbags #shoppings #shoppingmalaysia #onlineshopping #shoppingcart #shoppingaddict #shoppingtime #shoppingcenter #shoppingbag
New Collection!!! Additional 30% launching discount for Limited 48 hours!! https://www.amazon.com/stores/page/6AD00CA3-C100-42F8-9452-04CC1FC9C0C6?ingress=3&visitId=18c0c89a-2cef-482f-b486-b2d2234f5aaa . . @prilaga #shoppingqueen  #shoppingthai  #shoppingms  #shoppingph  #shoppingcg  #prilaga  #shoppingserviceph  #shoppingtrip  #shoppingroll  #shoppingday  #shoppingthailand  #shoppingonline  #shoppingspree  #shoppingmall  #shoppingonlinemalaysia  #shopping  #shoppingtherapy  #shoppingbags  #shoppings  #shoppingmalaysia  #onlineshopping  #shoppingcart  #shoppingaddict  #shoppingtime  #shoppingcenter  #shoppingbag 
Honestly,  you are just too pretty looking for parking spot everywhere you want to go shop! .
.
We keep telling you how ready we are to work with you. .
.
Send us a DM let's start your interior designs process with you. .
.
@jds_interiors , we speak everything bespoke interior designs and decor. .
.
#shopping #shoppingonline #fashion #shoppingtime #shoppingmall #shoppingaddict #shoppings #shoppingday #shoppingcenter #shop #shoppingbag #shoppingtherapy #shoppingspree #shoppingqueen #instagood #shoppingbags #style #follow4follow #follow #shoppingcentre #shoppingonlinemalaysia #shoppingroll #ootd #girls # #shopping_pandora #dress #shoppingmalaysia #jdsinteriors
Honestly, you are just too pretty looking for parking spot everywhere you want to go shop! . . We keep telling you how ready we are to work with you. . . Send us a DM let's start your interior designs process with you. . . @jds_interiors , we speak everything bespoke interior designs and decor. . . #shopping  #shoppingonline  #fashion  #shoppingtime  #shoppingmall  #shoppingaddict  #shoppings  #shoppingday  #shoppingcenter  #shop  #shoppingbag  #shoppingtherapy  #shoppingspree  #shoppingqueen  #instagood  #shoppingbags  #style  #follow4follow  #follow  #shoppingcentre  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingroll  #ootd  #girls  # #shopping_pandora  #dress  #shoppingmalaysia  #jdsinteriors 
Order ! Order ! Orders
Arrived Today and Getting ready to be 🚚 Shipped

Offer :- Free Shipping anywhere in India on all products ( Eid celebration )

Nike Retro 1 Off-white Edition Sneakers

Unboxing Video Clip 🎥 Real Time
For Quality and Trust purpose

Dm / WhtsApp to Place Orders 👍
WhtsApp :- +917838844788 ·
·
·
·
·
#fashion #москва #shoppingmall #shoppingqueen #shoppingtime #shoppingonlinemalaysia #shopping_pandora #ootd #shoppingaddict #shoppingday #shoppingbag #shopping #shop #shoppingmalaysia #shoppingtherapy #style #shoppingonline #girls #shoppings #shoppingcenter #shoppingcentre #shoppingbags #instagood #follow #shoppingspree #shoppingroll #love #dress #follow4follow #newyork
Order ! Order ! Orders Arrived Today and Getting ready to be 🚚 Shipped Offer :- Free Shipping anywhere in India on all products ( Eid celebration ) Nike Retro 1 Off-white Edition Sneakers Unboxing Video Clip 🎥 Real Time For Quality and Trust purpose Dm / WhtsApp to Place Orders 👍 WhtsApp :- +917838844788 · · · · · #fashion  #москва  #shoppingmall  #shoppingqueen  #shoppingtime  #shoppingonlinemalaysia  #shopping_pandora  #ootd  #shoppingaddict  #shoppingday  #shoppingbag  #shopping  #shop  #shoppingmalaysia  #shoppingtherapy  #style  #shoppingonline  #girls  #shoppings  #shoppingcenter  #shoppingcentre  #shoppingbags  #instagood  #follow  #shoppingspree  #shoppingroll  #love  #dress  #follow4follow  #newyork 
@cloudfashion.in .
.
Wondering where to shop online? checkout our list of best collections for women, no matter your budget.
.
Online Site For Women's Fashion
.
#shopping #shoppingindia #shoppingsaree #shoppingonlinemalaysia #shoppingfashion #designerwear #customdress #trendyoutfits #daywithmylove #ethnic #chennai😍 #chennaitimes #onlineshoppingindia #dressesforsale #dresses👗 #followers #indianfollowers
DUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWA HARINI LAST DAY RAYA SALE 😭😭😭 come on grab girl‼️lepaih ni taktahu bila lagi nak ada peluang keemasan ni 😌 better uols grab skrg 😩🤗😋
.
🦋 VERY LIGHT, SOFT, NATURAL, BERKUALITI
🦋 100% HUMAN HAIR (3D human hair + synthetic)
🦋 MIN PURCHASE 3 PAIR (can mix)
🦋 RM4.50 for normal lashes, RM8.00 for 3D lashes
🦋 YANG PENTING MURAH (boleh buat stocks bebanyak chuols 😉)
🦋 FIRST PAY FIRST SERVE BECAUSE ITS RAYA SALE 😘
🛵💨 COD area Bdr MELAKA, Tangkak & Muar @ KL
📮 Postage SM RM8 / SS RM12
.
.
.
#bulumatamalaysia #fakelashesmurahmurah #fakelashesmurah #sisjualmurmur #falselashesmurahmalaysia #eliselashes #humanhairlashes #beebedazzled #beautyblender #sponge #makeuptools #fakelashes #humanhair #makeup #malaysianmakeupartist #bazaarpaknil #makeupbrushes #sayajualmakeup #sayajualmurah #muakl #makeupartist #motd #makeupjunkie #baazarkarat #makeupmafia #makeupaddiction #muamalaysia #shoppingonlinemalaysia #murah #cosmetictools
DUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWA HARINI LAST DAY RAYA SALE 😭😭😭 come on grab girl‼️lepaih ni taktahu bila lagi nak ada peluang keemasan ni 😌 better uols grab skrg 😩🤗😋 . 🦋 VERY LIGHT, SOFT, NATURAL, BERKUALITI 🦋 100% HUMAN HAIR (3D human hair + synthetic) 🦋 MIN PURCHASE 3 PAIR (can mix) 🦋 RM4.50 for normal lashes, RM8.00 for 3D lashes 🦋 YANG PENTING MURAH (boleh buat stocks bebanyak chuols 😉) 🦋 FIRST PAY FIRST SERVE BECAUSE ITS RAYA SALE 😘 🛵💨 COD area Bdr MELAKA, Tangkak & Muar @ KL 📮 Postage SM RM8 / SS RM12 . . . #bulumatamalaysia  #fakelashesmurahmurah  #fakelashesmurah  #sisjualmurmur  #falselashesmurahmalaysia  #eliselashes  #humanhairlashes  #beebedazzled  #beautyblender  #sponge  #makeuptools  #fakelashes  #humanhair  #makeup  #malaysianmakeupartist  #bazaarpaknil  #makeupbrushes  #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #muakl  #makeupartist  #motd  #makeupjunkie  #baazarkarat  #makeupmafia  #makeupaddiction  #muamalaysia  #shoppingonlinemalaysia  #murah  #cosmetictools 
Suit Pant
HIGH QUALITY
Size: s m
Colour: Black
// Price: RM50 //
Contact us:
wechat: hyhuiyee820 or DM us
Suit Pant HIGH QUALITY Size: s m Colour: Black // Price: RM50 // Contact us: wechat: hyhuiyee820 or DM us
Lacey layer skirt //超级美的公主裙 外有一层网纱 穿起来真的超好看 选了黑色给你们因为黑色很好搭 不同颜色上衣不同款式都很好搭 搭个球鞋也超美的!
HIGH QUALITY
Size: FREE SIZE
Colour: Black (same as photo)
// Price: RM42 //
📌Contact us:
wechat: hyhuiyee820 or DM us
Lacey layer skirt //超级美的公主裙 外有一层网纱 穿起来真的超好看 选了黑色给你们因为黑色很好搭 不同颜色上衣不同款式都很好搭 搭个球鞋也超美的! HIGH QUALITY Size: FREE SIZE Colour: Black (same as photo) // Price: RM42 // 📌Contact us: wechat: hyhuiyee820 or DM us