an online Instagram web viewer

#shawl medias

Photos

NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
Przedstawiamy pierwszą chustę naszego własnego projektu 😎😁
Inspiracją do stworzenia chusty był motek wygrany podczas konkursu na stronie #kokonkimotkiombre
Zwycięzcy mogli skomponować oraz nazwać go tak, aby kojarzył się z prowadzonym fanpagem.
Nasz motek SiSLove oraz opis tego jak powstał można znaleźć tutaj:
https://kokonki.pl/pl/p/KOKONEK-SisLove/2900
W ramach podziękowania za wyróżnienie, postanowiłyśmy stworzyć coś specjalnego i tak powstała chusta o tej samej nazwie, zrobiona dokładnie z wygranego motka 😋 
Wzór na chustę jest w fazie testów i już niedługo będzie dostępny:) 🍂 #sishomemd #homemade #handmade #handmadewithlove #niekupiłam #niezchinzpasji #rękodzieło #crochet #shawl #crochetshawl #instacrochet #szydełko #polish_crocheters @polish_crocheters #rękodzieło_pl @rekodzielo_pl  #jadziergam  #chusta #instashawl #crochetaddicted #ilovecrochet #crocheting #chustanaszydełku #crochetlove #polishcrocheter #crocheting #sislove #sisloveshawl
Przedstawiamy pierwszą chustę naszego własnego projektu 😎😁 Inspiracją do stworzenia chusty był motek wygrany podczas konkursu na stronie #kokonkimotkiombre  Zwycięzcy mogli skomponować oraz nazwać go tak, aby kojarzył się z prowadzonym fanpagem. Nasz motek SiSLove oraz opis tego jak powstał można znaleźć tutaj: https://kokonki.pl/pl/p/KOKONEK-SisLove/2900 W ramach podziękowania za wyróżnienie, postanowiłyśmy stworzyć coś specjalnego i tak powstała chusta o tej samej nazwie, zrobiona dokładnie z wygranego motka 😋 Wzór na chustę jest w fazie testów i już niedługo będzie dostępny:) 🍂 #sishomemd  #homemade  #handmade  #handmadewithlove  #niekupiłam  #niezchinzpasji  #rękodzieło  #crochet  #shawl  #crochetshawl  #instacrochet  #szydełko  #polish_crocheters  @polish_crocheters #rękodzieło_pl  @rekodzielo_pl #jadziergam  #chusta  #instashawl  #crochetaddicted  #ilovecrochet  #crocheting  #chustanaszydełku  #crochetlove  #polishcrocheter  #crocheting  #sislove  #sisloveshawl 
Daripada pagi sampai ke petang bekerja, agak agak masih ada lagi ke tudung on point? .
.
Waduhhhh of course lah ada. Syuha instant ni lah heroin para bidadari yang sibuk bekerja sebab ini instant bukan sebarang instant tau. Corak yang exclusive untuk wanita jiwa unik je ni. Siap dengan awning yang elok terpacak mencucuk langit. 🙊
.
.
Haa sekarang saya nak tanya, siapa yang dah ready nak cucuk orang sebelah? Ehhh tak tak. Siapa dah ready nak cucuk langit dengan Syuha instant printed ni?
.
.
#sisterletups #properhijab #instantshawl #instantshawlprinted #tudungsarung #shawl #malaysian #like4like #follow4follow #sayajual #bazarpaknil
Daripada pagi sampai ke petang bekerja, agak agak masih ada lagi ke tudung on point? . . Waduhhhh of course lah ada. Syuha instant ni lah heroin para bidadari yang sibuk bekerja sebab ini instant bukan sebarang instant tau. Corak yang exclusive untuk wanita jiwa unik je ni. Siap dengan awning yang elok terpacak mencucuk langit. 🙊 . . Haa sekarang saya nak tanya, siapa yang dah ready nak cucuk orang sebelah? Ehhh tak tak. Siapa dah ready nak cucuk langit dengan Syuha instant printed ni? . . #sisterletups  #properhijab  #instantshawl  #instantshawlprinted  #tudungsarung  #shawl  #malaysian  #like4like  #follow4follow  #sayajual  #bazarpaknil 
Daripada pagi sampai ke petang bekerja, agak agak masih ada lagi ke tudung on point? .
.
Waduhhhh of course lah ada. Syuha instant ni lah heroin para bidadari yang sibuk bekerja sebab ini instant bukan sebarang instant tau. Corak yang exclusive untuk wanita jiwa unik je ni. Siap dengan awning yang elok terpacak mencucuk langit. 🙊
.
.
Haa sekarang saya nak tanya, siapa yang dah ready nak cucuk orang sebelah? Ehhh tak tak. Siapa dah ready nak cucuk langit dengan Syuha instant printed ni?
.
.
#sisterletups #properhijab #instantshawl #instantshawlprinted #tudungsarung #shawl #malaysian #like4like #follow4follow #sayajual #bazarpaknil
Daripada pagi sampai ke petang bekerja, agak agak masih ada lagi ke tudung on point? . . Waduhhhh of course lah ada. Syuha instant ni lah heroin para bidadari yang sibuk bekerja sebab ini instant bukan sebarang instant tau. Corak yang exclusive untuk wanita jiwa unik je ni. Siap dengan awning yang elok terpacak mencucuk langit. 🙊 . . Haa sekarang saya nak tanya, siapa yang dah ready nak cucuk orang sebelah? Ehhh tak tak. Siapa dah ready nak cucuk langit dengan Syuha instant printed ni? . . #sisterletups  #properhijab  #instantshawl  #instantshawlprinted  #tudungsarung  #shawl  #malaysian  #like4like  #follow4follow  #sayajual  #bazarpaknil 
Warna merah yang meyakinkan dan memberi inspirasi buat anda ❤😍 Order sekarang juga!!😀DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond 😘❤
.
💎CLARA LUXE EXCLUSIVE CRYSTAL💎
.
Code : RED MOONLIGHT
.
Price :
RP - RM99
MP - RM79
.
💎Material satin matte yang berkualiti tinggi✔
💎Terdapat Crystal yang memukau✔
💎Classy & Luxurious look✔
💎Effortless style ✔
💎Melting colors😍
.
.
Sertai Sofearose Membership untuk dapat special price! Hanya beli 2 helai tudung atau dengan pembelian mana-mana tudung Sofearose RM100 ke atas secara automatik anda sudah join Sofearose Membership😉 .
.
🌹SOFEAROSE🌹 💎CLARA LUXE EXCLUSIVE CRYSTAL💎Long Shawl
🌸Features : Semi - Curved Finishing | Flowy | Velvet Fabric | Easy-Iron | Sparkling Crystals Embellishment
🌸Type : Long Shawl
🌸Shades : 17 colors that beautifully match for fair to tanned skin tone
🌸Material : High-Quality of Matte Satin Silk
🌸Measurement : 2.0m × 0.7m (length × width)
.
💖 Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) .
.
☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋
☞Follow IG @tudungsofearose ❤

#sofearose #sofearoselovers #trustteddropshipsofearose #sofearosebangisentral #sofearoseshahalam #butikshahalam #bangisentral #bangisentralboutique #bazarpaknil #tudung #tudungplain #tudungsatin #tudungsatinmurah #shawl #longshawl #plainshawl #shawlsatin #tudungmurah #sayajualtudung #shariahcompliance #tunang #nikah #bridesmaid #pengapit #hantaran
Warna merah yang meyakinkan dan memberi inspirasi buat anda ❤😍 Order sekarang juga!!😀DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond 😘❤ . 💎CLARA LUXE EXCLUSIVE CRYSTAL💎 . Code : RED MOONLIGHT . Price : RP - RM99 MP - RM79 . 💎Material satin matte yang berkualiti tinggi✔ 💎Terdapat Crystal yang memukau✔ 💎Classy & Luxurious look✔ 💎Effortless style ✔ 💎Melting colors😍 . . Sertai Sofearose Membership untuk dapat special price! Hanya beli 2 helai tudung atau dengan pembelian mana-mana tudung Sofearose RM100 ke atas secara automatik anda sudah join Sofearose Membership😉 . . 🌹SOFEAROSE🌹 💎CLARA LUXE EXCLUSIVE CRYSTAL💎Long Shawl 🌸Features : Semi - Curved Finishing | Flowy | Velvet Fabric | Easy-Iron | Sparkling Crystals Embellishment 🌸Type : Long Shawl 🌸Shades : 17 colors that beautifully match for fair to tanned skin tone 🌸Material : High-Quality of Matte Satin Silk 🌸Measurement : 2.0m × 0.7m (length × width) . 💖 Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . . ☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @tudungsofearose ❤ #sofearose  #sofearoselovers  #trustteddropshipsofearose  #sofearosebangisentral  #sofearoseshahalam  #butikshahalam  #bangisentral  #bangisentralboutique  #bazarpaknil  #tudung  #tudungplain  #tudungsatin  #tudungsatinmurah  #shawl  #longshawl  #plainshawl  #shawlsatin  #tudungmurah  #sayajualtudung  #shariahcompliance  #tunang  #nikah  #bridesmaid  #pengapit  #hantaran 
・・・
Belah kiri tu sebelum.. .
belah kanan tu selepas.. .
rasa macam nak sujud syukur kalau jerawat dah hilang.. muka bersih bebas parut... .
.
Bukan apa, dah hampir “give up” sebelum ni dah guna macam macam produk.. tapi takda hasil..
.
.
Syukur... jumpa Elysian... #elysianzyda #formulasiselamatdanberkesan #14harisetbasicelysian
.
👣Location cod : .
✅Petronas Yayasan Segamat
✅Billion Segamat
✅Buloh Kasap, Segamat
.
📲 Order :
✅Whatsapp zyda 🍄013-7043745🍄
✅ Ig : elysianzyda
✅Shopee : zydams
.
📭 [ Poslaju EVERYDAY except weekends/Public Holiday ]
.
With 💚🧡❤️
💁‍♀️Zyda, Ejen Johor
#elysianzyda
・・・ Belah kiri tu sebelum.. . belah kanan tu selepas.. . rasa macam nak sujud syukur kalau jerawat dah hilang.. muka bersih bebas parut... . . Bukan apa, dah hampir “give up” sebelum ni dah guna macam macam produk.. tapi takda hasil.. . . Syukur... jumpa Elysian... #elysianzyda  #formulasiselamatdanberkesan  #14harisetbasicelysian  . 👣Location cod : . ✅Petronas Yayasan Segamat ✅Billion Segamat ✅Buloh Kasap, Segamat . 📲 Order : ✅Whatsapp zyda 🍄013-7043745🍄 ✅ Ig : elysianzyda ✅Shopee : zydams . 📭 [ Poslaju EVERYDAY except weekends/Public Holiday ] . With 💚🧡❤️ 💁‍♀️Zyda, Ejen Johor #elysianzyda 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
DHANIYAH SUIT selalu sinonim Suit bersama seluar, kalini kita datangi dgn Skirt pasti akan membuat si pemakai tampak cantik berbeza 😘
.
.
DHANIYAH SUIT
.
💕 Dibuat dari material super selesa,
Baju - como crepe
Kain - scuba -tebal, lembut & elastic, boleh terus dipakai xperlu digosok
.
💕 Mempunyai 7 WARNA menarik dan cantik
.
💕 Potongan Skirt cutting princess
.
💕 Skirt full getah besar
.
💕 Zip baju di belakang
.
💕 Saiz S - XL
.
Stock sgt limited, 🙈
.
💕 Harga istimewa pengenalan hanya RM99. harga sebenar RM129
.
💕POSTAGE SM FREE
POSTAGE SS tambah RM5
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
Cara Order tekan link ni👇
.
http://www.wasap.my/60199847249/DhaniyahSuit
.
Jom follow Instagram kami👇 
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/
.
.
DHANIYAH SUIT selalu sinonim Suit bersama seluar, kalini kita datangi dgn Skirt pasti akan membuat si pemakai tampak cantik berbeza 😘 . . DHANIYAH SUIT . 💕 Dibuat dari material super selesa, Baju - como crepe Kain - scuba -tebal, lembut & elastic, boleh terus dipakai xperlu digosok . 💕 Mempunyai 7 WARNA menarik dan cantik . 💕 Potongan Skirt cutting princess . 💕 Skirt full getah besar . 💕 Zip baju di belakang . 💕 Saiz S - XL . Stock sgt limited, 🙈 . 💕 Harga istimewa pengenalan hanya RM99. harga sebenar RM129 . 💕POSTAGE SM FREE POSTAGE SS tambah RM5 . . * Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. . . Cara Order tekan link ni👇 . http://www.wasap.my/60199847249/DhaniyahSuit . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/nadaliti_collection/ . .
Last one... SEA LIFE GREY

All 6 design AWIDURI BLOUSE @double_2i. 
Welcoming all blouse hunter to shop @double_2i. Our postage cheapest 😀😀 #blouse #blouseplussize #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blouseimport #blousebatik #dress #bajukurung #bajudinner #glam #shawl #zoffya #nenggeulis #bajuconvo2018 #blaus #kemeja #kurungcantik #kurungmoden #bajudinner #nenggeulis
#neelofa #blousemuslimahmalaysia #blousemalaysiamurah #arabatik #ivyprinted #hanablouse #blaus #blauscantik #blausmurah
Last one... SEA LIFE GREY All 6 design AWIDURI BLOUSE @double_2i. Welcoming all blouse hunter to shop @double_2i. Our postage cheapest 😀😀 #blouse  #blouseplussize  #blousecantik  #blousemurah  #blousewanita  #blouseimport  #blousebatik  #dress  #bajukurung  #bajudinner  #glam  #shawl  #zoffya  #nenggeulis  #bajuconvo2018  #blaus  #kemeja  #kurungcantik  #kurungmoden  #bajudinner  #nenggeulis  #neelofa  #blousemuslimahmalaysia  #blousemalaysiamurah  #arabatik  #ivyprinted  #hanablouse  #blaus  #blauscantik  #blausmurah 
[WOW ]: DAH JATUH DI TIMPA CINTA PULAK TU. TAH LA, RASA MACAM TAK BOLEH NAK MOVE ON DARI SEMUA NI, HELP ME !!!.
.
.
Puas dah cuba , Tapi tak dapat nak elak.
'Asal keluar dari mesin basuh je, mesti nak terus pakai. Suka sesangat dengan Khimar Le Darl. paling suka bila pakai tak rasa risau dengan kelabuhan, sarung je terus labuh depan belakang. rasa nak grab semua warna la'.
~ Salmah, bagan datoh ~
.
Details:
💎 Semi instant
💎 High Quality Chiffon
💎 Fully cover front and back
💎 Solat ready
.
Psst.. sekarang kita ada COMBO price tau, so jom la grab sekarang. 😘
.
How to order:
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
-
P/s: ramai menyesal beli Khimar Le Darl  ni. menyesal TAK BELI DARI AWAL. Lepas beli CONFIRM nak repeat order lagi.
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #khimarmurah #khimarexclusive #khimarsyarimurah #khimarmalaysia #khimarprinted #khimarplain #khimarinstant #khimarlabuh #shawlplain #instantshawlplain
[WOW ]: DAH JATUH DI TIMPA CINTA PULAK TU. TAH LA, RASA MACAM TAK BOLEH NAK MOVE ON DARI SEMUA NI, HELP ME !!!. . . Puas dah cuba , Tapi tak dapat nak elak. 'Asal keluar dari mesin basuh je, mesti nak terus pakai. Suka sesangat dengan Khimar Le Darl. paling suka bila pakai tak rasa risau dengan kelabuhan, sarung je terus labuh depan belakang. rasa nak grab semua warna la'. ~ Salmah, bagan datoh ~ . Details: 💎 Semi instant 💎 High Quality Chiffon 💎 Fully cover front and back 💎 Solat ready . Psst.. sekarang kita ada COMBO price tau, so jom la grab sekarang. 😘 . How to order: WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 - P/s: ramai menyesal beli Khimar Le Darl ni. menyesal TAK BELI DARI AWAL. Lepas beli CONFIRM nak repeat order lagi. . #instantshawlcrepe  #instantshawllabuh  #instantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawlmalaysia  #shawl  #shawlinstant  #shawlmalaysia  #shawlmurah  #shawllabuh  #shawlchiffon  #tudungmalaysia  #tudungsale  #tudungmurah  #tudunglabuh  #aidijuma  #muslimahhijabbynhm  #khimarmurah  #khimarexclusive  #khimarsyarimurah  #khimarmalaysia  #khimarprinted  #khimarplain  #khimarinstant  #khimarlabuh  #shawlplain  #instantshawlplain 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
لطفاًجهت خريد عمده و تكي به كانال تلگرام ما بپيونديد  #paisley#scarf#shawl#stylish#fall#winter#شال#روسري#كشمير#دستدوز#
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari 
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
لطفاًجهت خريد عمده و تكي به كانال تلگرام ما بپيونديد  #paisley#scarf#shawl#stylish#fall#winter#شال#روسري#كشمير#دستدوز#
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari

NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari  NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
لطفاًجهت خريد عمده و تكي به كانال تلگرام ما بپيونديد  #paisley#scarf#shawl#stylish#fall#winter#شال#روسري#كشمير#دستدوز#
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
Wat een heerlijke nazomer hebben we toch! 🍂🍁 Kon mijn naaimachine maar mee naar buiten! 🍂🍁
.
.
#herfst #autumn #tas #zelfgemaakt #handmade #bag #handmadebag #shawl #kleurrijknepal #zwartwit #blackandwhitebag #fashion #handbag
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari

NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari  NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
OFEER OFFER OFFER ( ITEM OFFER BOLEH CAMPUR2)
.
HARGA TERLAJAK MURAH PROMOSI SEMPENA BIRTHDAY BIGBOSS
.
BOLEH KONGSI DENGAN KAKAK,ADIK MAK & KAWAN2
.
🔥SALE SALE SALE🔥
.
🌺RM60 (1PCS)
🌺RM130 (3PCS)

ADD POSTAGE RM5 SS
FREE POSTAGE SM
.
#fazura #needmorefollowers #neelofa #bajumuslimahmurah #baju #dresses #mua #love #latest #latestfashion #pastel #shawnmendes #bellaammara #tutorial #tutorialkakmigha #wardatulbaydhahijab #shooting #jubah #landscapephotography #dressmurah #jubahmodern #syariah #shawl #pastelcolors #bajumurah
OFEER OFFER OFFER ( ITEM OFFER BOLEH CAMPUR2) . HARGA TERLAJAK MURAH PROMOSI SEMPENA BIRTHDAY BIGBOSS . BOLEH KONGSI DENGAN KAKAK,ADIK MAK & KAWAN2 . 🔥SALE SALE SALE🔥 . 🌺RM60 (1PCS) 🌺RM130 (3PCS) ADD POSTAGE RM5 SS FREE POSTAGE SM . #fazura  #needmorefollowers  #neelofa  #bajumuslimahmurah  #baju  #dresses  #mua  #love  #latest  #latestfashion  #pastel  #shawnmendes  #bellaammara  #tutorial  #tutorialkakmigha  #wardatulbaydhahijab  #shooting  #jubah  #landscapephotography  #dressmurah  #jubahmodern  #syariah  #shawl  #pastelcolors  #bajumurah 
Amra Exclusive

2 Tone Instant

Tudung 2 Tone Instant yang mudah digayakan. Kain chiffon yg ringan, tidak panas dan mudah diatur. Sesuai buat mereka yang mahukan kepelbagaian warna pada tudung tetapi minimal. 
Boleh dipakai bila2 masa dan semua acara/majlis.

Material : Chiffon

Price : RM39

Postage : WM RM7  EM RM11

#instantshawl #instantshawlcantik #instantshawlexclusive #shawl #shawlmalaysia #shawlcantik #shawlonline #tudunginstant #tudungmalaysia #tudung #tudungcantik #hijabistamalaysia #fashionmuslimah #hijabista #hayanimall
Amra Exclusive 2 Tone Instant Tudung 2 Tone Instant yang mudah digayakan. Kain chiffon yg ringan, tidak panas dan mudah diatur. Sesuai buat mereka yang mahukan kepelbagaian warna pada tudung tetapi minimal. Boleh dipakai bila2 masa dan semua acara/majlis. Material : Chiffon Price : RM39 Postage : WM RM7 EM RM11 #instantshawl  #instantshawlcantik  #instantshawlexclusive  #shawl  #shawlmalaysia  #shawlcantik  #shawlonline  #tudunginstant  #tudungmalaysia  #tudung  #tudungcantik  #hijabistamalaysia  #fashionmuslimah  #hijabista  #hayanimall 
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
I've been super busy, juggling several jobs, being a student in yoga teacher training and having a very full calendar.
.
.
.
.
.
.
.
This past weekend I was a model for my 1950's hand beaded shawl that I purchased from a thrift store in San José several years ago. The shawl was snagged, and needed repair so I stopped wearing it. .
.
.
.
.
.
.
During @artwalksj I stopped into the @sjmqt and came across two artists who were traveling, mending articles of clothing via bicycle. I brought my shawl in, and a short time later, they had repaired it. .
.
.
.
.
.
.
These snapshots are from my photo shoot, and my shawl and the photographs will be in the San Jose Museum of Quilts and Textiles next month. .
.
.
.
.
.
.
Think about what you buy before you buy it. 
Is it sustainable? 
Will it easily fall apart?
 Do you already have something similar?
 Can you buy it secondhand instead of new? 
Is it single use? 
Will it end up in a landfill?
Will someone buy it from the vintage section of a thift shop?
What is the impact on our earth for your purchase?
.
.
.
.
.
.
.
#shawl #beads #beadedclothing
#beadwork #clothing #textiles #sustainable #sustainableclothing #wastenot #wastenotwantnot #thriftstorefinds #thriftedfashion #thrift #vintage #vintageclothes #reverseclimatechange #sanjose #sjmqt #sofadistrict #dtsj #terrafirmation
I've been super busy, juggling several jobs, being a student in yoga teacher training and having a very full calendar. . . . . . . . This past weekend I was a model for my 1950's hand beaded shawl that I purchased from a thrift store in San José several years ago. The shawl was snagged, and needed repair so I stopped wearing it. . . . . . . . During @artwalksj I stopped into the @sjmqt and came across two artists who were traveling, mending articles of clothing via bicycle. I brought my shawl in, and a short time later, they had repaired it. . . . . . . . These snapshots are from my photo shoot, and my shawl and the photographs will be in the San Jose Museum of Quilts and Textiles next month. . . . . . . . Think about what you buy before you buy it. Is it sustainable? Will it easily fall apart? Do you already have something similar? Can you buy it secondhand instead of new? Is it single use? Will it end up in a landfill? Will someone buy it from the vintage section of a thift shop? What is the impact on our earth for your purchase? . . . . . . . #shawl  #beads  #beadedclothing  #beadwork  #clothing  #textiles  #sustainable  #sustainableclothing  #wastenot  #wastenotwantnot  #thriftstorefinds  #thriftedfashion  #thrift  #vintage  #vintageclothes  #reverseclimatechange  #sanjose  #sjmqt  #sofadistrict  #dtsj  #terrafirmation 
WAIT NO MORE, THIS IS BIG SAVING ❤!
-
Part of Love Collection, Khalila Top is cut from cotton stretchable that's lightly washed and detailed with songket at the hem of sleeves. It has a turtleneck that can be folded inside or outside. Wear yours with denim or bell bottom pants. 
#Pallazo #tops #tshirt #bajukurung #shawl #bawal #dress #jubah #pants #instantshawl #kebarung #kebaya #bootcuts
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
WAIT NO MORE, THIS IS BIG SAVING ❤!
-
Part of Love Collection, Khalila Top is cut from cotton stretchable that's lightly washed and detailed with songket at the hem of sleeves. It has a turtleneck that can be folded inside or outside. Wear yours with denim or bell bottom pants. 
#Pallazo #tops #tshirt #bajukurung #shawl #bawal #dress #jubah #pants #instantshawl #kebarung #kebaya #bootcuts
WAIT NO MORE, THIS IS BIG SAVING ❤!
-
Part of Love Collection, Khalila Top is cut from cotton stretchable that's lightly washed and detailed with songket at the hem of sleeves. It has a turtleneck that can be folded inside or outside. Wear yours with denim or bell bottom pants. 
#Pallazo #tops #tshirt #bajukurung #shawl #bawal #dress #jubah #pants #instantshawl #kebarung #kebaya #bootcuts
WAIT NO MORE, THIS IS BIG SAVING ❤!
-
Part of Love Collection, Khalila Top is cut from cotton stretchable that's lightly washed and detailed with songket at the hem of sleeves. It has a turtleneck that can be folded inside or outside. Wear yours with denim or bell bottom pants. 
#Pallazo #tops #tshirt #bajukurung #shawl #bawal #dress #jubah #pants #instantshawl #kebarung #kebaya #bootcuts
WAIT NO MORE, THIS IS BIG SAVING ❤!
-
Part of Love Collection, Khalila Top is cut from cotton stretchable that's lightly washed and detailed with songket at the hem of sleeves. It has a turtleneck that can be folded inside or outside. Wear yours with denim or bell bottom pants. 
#Pallazo #tops #tshirt #bajukurung #shawl #bawal #dress #jubah #pants #instantshawl #kebarung #kebaya #bootcuts
WAIT NO MORE, THIS IS BIG SAVING ❤!
-
Part of Love Collection, Khalila Top is cut from cotton stretchable that's lightly washed and detailed with songket at the hem of sleeves. It has a turtleneck that can be folded inside or outside. Wear yours with denim or bell bottom pants. 
#Pallazo #tops #tshirt #bajukurung #shawl #bawal #dress #jubah #pants #instantshawl #kebarung #kebaya #bootcuts
Nearly finished, but had to do the whole camouflage thing #knitting #shawl #lunarmoth
Vingespenn etter blokking: 210 cm... Ojda! 🤣 / Turned out a bit bigger then I thought... Ups! #strikkepinnerogandrepinner #shawl #sjal #knit #strikk #iloveknitting #knittersofinstagram #kauni #dreamstripes #dreamstripesshawl #colours #autumn #hauststrikk
Kaydırınız...
ARMİNE TWILL İPEK EŞARP 😍😍
ÜRÜN FİYAT 75 ₺
BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZ 🍀🍀
Kapıda Ödeme +5 ₺
WhatsApp İletişim 0533 137 70 39 📞

#esarp #sal #ipek #ipekevi #moda #esarpmodası #twill #twillesarp #krep #krepesarp #krepsal #indirimliesarp #sarar #baskılışal #filesal #renkli #rengarenkesarp #indirim #silk #scarf #cotton #color #colorful #fashion #scarffashion #shawl #indirimliesarp #ipekevisatışnoktası
Kaydırınız... ARMİNE TWILL İPEK EŞARP 😍😍 ÜRÜN FİYAT 75 ₺ BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZ 🍀🍀 Kapıda Ödeme +5 ₺ WhatsApp İletişim 0533 137 70 39 📞 #esarp  #sal  #ipek  #ipekevi  #moda  #esarpmodası  #twill  #twillesarp  #krep  #krepesarp  #krepsal  #indirimliesarp  #sarar  #baskılışal  #filesal  #renkli  #rengarenkesarp  #indirim  #silk  #scarf  #cotton  #color  #colorful  #fashion  #scarffashion  #shawl  #indirimliesarp  #ipekevisatışnoktası 
Rekatudung portfolio - Anggerik Collection for Hijabs by Hanami
🤗 #rkcreativework
.
Ready designs are not available at the moment, only custom design. Thank you for your support!
.
✅Sold design will be unavailable for other client
✅You may customise your design
✅ Seamless design (if no border)
✅ Client may request for trademark in design
.
Pm us or email to rekatudung@gmail.com for more info 😉
Color may vary due to studio lighting😘
.
#shawldesign #designtudung #designkain #textiledesigner #scarfdesign #bawaldesign #tudungdesign #designermalaysia #bawalcantik #designraya #designtudungraya #coraktudung #paterntudung #tudung #scarf #shawl #singapore #brunei #textiledesign #designshawl #printshawlmurah #printshawl
Rekatudung portfolio - Anggerik Collection for Hijabs by Hanami 🤗 #rkcreativework  . Ready designs are not available at the moment, only custom design. Thank you for your support! . ✅Sold design will be unavailable for other client ✅You may customise your design ✅ Seamless design (if no border) ✅ Client may request for trademark in design . Pm us or email to rekatudung@gmail.com for more info 😉 Color may vary due to studio lighting😘 . #shawldesign  #designtudung  #designkain  #textiledesigner  #scarfdesign  #bawaldesign  #tudungdesign  #designermalaysia  #bawalcantik  #designraya  #designtudungraya  #coraktudung  #paterntudung  #tudung  #scarf  #shawl  #singapore  #brunei  #textiledesign  #designshawl  #printshawlmurah  #printshawl 
Cup Warmer Crochet Decoration

Full Customization in size, color and design
DM for Price

Grab it now before it sells out
.
.
.
.
.
#yarn #palette #cotton #fabric #fashion #pakistan #company #winter #winteriscoming #clothes #shopping #online #crochet #lovecrochet #special #islamabad #scarves #scarf #cowl #shawl #gloves #headband #kids #ladies #teenagers
3 piece winter suit with Nazneen chiffon dupatta. 
Price: 900/

#wintersuit #winterwear #shopaffo #clothes #ethnicwear #suits #indianwear #woollensuits #shawl #dupatta #winter #warm #onlineshopping #shopping #store
Crochet New Born Kid Set

Full Customization in size, color and design
DM for Price

Grab it now before it sells out
.
.
.
.
.
#yarn #palette #cotton #fabric #fashion #pakistan #company #winter #winteriscoming #clothes #shopping #online #crochet #lovecrochet #special #islamabad #scarves #scarf #cowl #shawl #gloves #headband #kids #ladies #teenagers
====================================== ‼ HURAIYAH ‼ SEKALI SARUNG SAHAJA 😍 TAK JARANG, TAK PANAS,TAK PERLU IRON DAN ANTI KEDUT 👍👍 ====================================== 😍😘 Dalam 15 saat je... Tampil menawan & Anggun untuk pergi kerja, kenduri, majlis dan keluar shopping... ✨ MATERIAL KOREAN MOSSCREPE ✨ KUALITI JAHITAN YANG SANGAT KEMAS ✨ AWNING MUDAH DIBENTUK SERTA. 
TERLETAK CANTIK DIMUKA ✨ BERDAGU..DAPAT TUTUP DOUBLE CHIN ✨ KEDUT DI KEDUA BELAH BAHU ✨ LABUH DEPAN DAN BELAKANG

Berapa sehelai sis????? Sehelai RM39

Tapi...klu sis beli COMBO lagi murah

4 helai RM100 
4 helai RM100

4 helai RM100 😱😱😱😱 murahnya

NAK ODER SIS..!!! Whatsapp 0104308185 /0137436306

#tudungmurah #tudungsarung #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #tudungruffle #tudungpeople #tudungariani #scarf #scarfmurah #bawaleksklusif #khimarmurah #shawl #tudungneelofa #tudungsimple #tudunginstant #tudungs #bazarpaknil #tudungonline #bazar #skirtcantik
====================================== ‼ HURAIYAH ‼ SEKALI SARUNG SAHAJA 😍 TAK JARANG, TAK PANAS,TAK PERLU IRON DAN ANTI KEDUT 👍👍 ====================================== 😍😘 Dalam 15 saat je... Tampil menawan & Anggun untuk pergi kerja, kenduri, majlis dan keluar shopping... ✨ MATERIAL KOREAN MOSSCREPE ✨ KUALITI JAHITAN YANG SANGAT KEMAS ✨ AWNING MUDAH DIBENTUK SERTA. TERLETAK CANTIK DIMUKA ✨ BERDAGU..DAPAT TUTUP DOUBLE CHIN ✨ KEDUT DI KEDUA BELAH BAHU ✨ LABUH DEPAN DAN BELAKANG Berapa sehelai sis????? Sehelai RM39 Tapi...klu sis beli COMBO lagi murah 4 helai RM100 4 helai RM100 4 helai RM100 😱😱😱😱 murahnya NAK ODER SIS..!!! Whatsapp 0104308185 /0137436306 #tudungmurah  #tudungsarung  #tudunglabuh  #tudungcantik  #tudungmuslimah  #tudungruffle  #tudungpeople  #tudungariani  #scarf  #scarfmurah  #bawaleksklusif  #khimarmurah  #shawl  #tudungneelofa  #tudungsimple  #tudunginstant  #tudungs  #bazarpaknil  #tudungonline  #bazar  #skirtcantik 
NEW ARRIVAL
______

LUNA PRINTED (M) 
_______

Material korean mosscrepe high gred

Anti kedut/renyuk

Minimal iron sahaja jika perlu

Soft awning scuba. Mudah bentuk

Awning tak melekap di dahi

Sesuai untuk semua bentuk muka

Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci

Labuh cover bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera. 
Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213.

Atau klik link whatsapp kat bio.

#houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallasercut #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba
NEW ARRIVAL ______ LUNA PRINTED (M) _______ Material korean mosscrepe high gred Anti kedut/renyuk Minimal iron sahaja jika perlu Soft awning scuba. Mudah bentuk Awning tak melekap di dahi Sesuai untuk semua bentuk muka Saiz M. Ukuran dari dagu ke bawah ± 17 inci Labuh cover bahagian depan & belakang ________ Stok terhad. Dapatkan segera. Whatsapp 'LUNA (M) ' ke 011 2362 3213. Atau klik link whatsapp kat bio. #houseofonlineshopper  #instantshawl  #bawallover  #instantshawlduamuka  #tudungmurah  #tudungsarung  #tudungsarungmurah  #heavychiffon  #bubblechiffon  #chiffonprinted  #bubbleprinted  #softawning  #tudungdenim  #shawl  #shawlmurah  #shawlbubble  #shawlchiffon  #bawalinstant  #tutorialshawl  #bawallasercut  #bawalsatin  #tudungruffle  #bawalchiffon  #bawalreben  #tutorialhijab  #tudungsoftawning  #bawallasercut  #bawalairis  #tudungsarungmosscrepe  #tudungsarungawningscuba 
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari

NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari  NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara
Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala
-menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat
-menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf
-mencegah rambut rontok
-mencegah  berbagai macam penyakit.
-Menghaluskan Kulit Wajah
-Mengatasi Varises
-Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan
-Membantu menghilangkan lemak perut
-Membantu membentuk lengan paha dll
-Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi
-Terapi masalah tekanan darah
-Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥
Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ?
Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727

#bruneionlineshopping #kebayapeplum #universitimalaya #singaporeonlineshopping #muslimahwear #sayajualbaju #cikgumalaysia #singaporefashion #jururawatmalaysia #bazarpaknilmurah #artismalaysia #cikgu #instafashion #kebaya #muslimahclothing #plussizemalaysiaonline #sale #shawl #shawllabuh #tudung #bawal #jubah #baju #scarf #khimar #tudunglabuh #hayathijab #wideshawl #islami #syari

NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
Selain untuk memperbesar/mengencangkan payudara Alat mhca juga bisa sebagai treatment : -mengurangi gejala pusing sakitkepala -menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat -menyegarkan pikiran, menenangkan syaraf -mencegah rambut rontok -mencegah berbagai macam penyakit. -Menghaluskan Kulit Wajah -Mengatasi Varises -Meredakan Nyeri, Kebas/Kesemutan -Membantu menghilangkan lemak perut -Membantu membentuk lengan paha dll -Terapi pria yg mengalami lemah syahwat, ejakulasi dini, impotensi -Terapi masalah tekanan darah -Merapatkan Miss V,Terapi Kewanitaan dll ® Hasil lebih maksimal jika diikuti penggunaan paket nutrisi tiens😊 ®Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ?☺ ®Mau program menggunakan MHCA ? Mau order serius ? Langsung chat 👇🏻 whatsaap:082262269727 #bruneionlineshopping  #kebayapeplum  #universitimalaya  #singaporeonlineshopping  #muslimahwear  #sayajualbaju  #cikgumalaysia  #singaporefashion  #jururawatmalaysia  #bazarpaknilmurah  #artismalaysia  #cikgu  #instafashion  #kebaya  #muslimahclothing  #plussizemalaysiaonline  #sale  #shawl  #shawllabuh  #tudung  #bawal  #jubah  #baju  #scarf  #khimar  #tudunglabuh  #hayathijab  #wideshawl  #islami  #syari  NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas
OFEER OFFER OFFER ( ITEM OFFER BOLEH CAMPUR2)
.
HARGA TERLAJAK MURAH PROMOSI SEMPENA BIRTHDAY BIGBOSS
.
BOLEH KONGSI DENGAN KAKAK,ADIK MAK & KAWAN2
.
🔥SALE SALE SALE🔥
.
🌺RM60 (1PCS)
🌺RM130 (3PCS)

ADD POSTAGE RM5 SS
FREE POSTAGE SM
.
#fazura #needmorefollowers #neelofa #bajumuslimahmurah #baju #dresses #mua #love #latest #latestfashion #pastel #shawnmendes #bellaammara #tutorial #tutorialkakmigha #wardatulbaydhahijab #shooting #jubah #landscapephotography #dressmurah #jubahmodern #syariah #shawl #pastelcolors #bajumurah
OFEER OFFER OFFER ( ITEM OFFER BOLEH CAMPUR2) . HARGA TERLAJAK MURAH PROMOSI SEMPENA BIRTHDAY BIGBOSS . BOLEH KONGSI DENGAN KAKAK,ADIK MAK & KAWAN2 . 🔥SALE SALE SALE🔥 . 🌺RM60 (1PCS) 🌺RM130 (3PCS) ADD POSTAGE RM5 SS FREE POSTAGE SM . #fazura  #needmorefollowers  #neelofa  #bajumuslimahmurah  #baju  #dresses  #mua  #love  #latest  #latestfashion  #pastel  #shawnmendes  #bellaammara  #tutorial  #tutorialkakmigha  #wardatulbaydhahijab  #shooting  #jubah  #landscapephotography  #dressmurah  #jubahmodern  #syariah  #shawl  #pastelcolors  #bajumurah 
Ramai yg takut & jadi ngeri...sebab muka jadi besar...cuba pegang dagu anda...boleh cubit tak..?
.
Itu adalah double chin...hehehe
.
Boleh cuba tips ini,in sha Allah membantu...
.
Jgn lupa tagged and shared.
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat
.
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mizah +0137975813
Coach Ahmad +0124830348
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
Ramai yg takut & jadi ngeri...sebab muka jadi besar...cuba pegang dagu anda...boleh cubit tak..? . Itu adalah double chin...hehehe . Boleh cuba tips ini,in sha Allah membantu... . Jgn lupa tagged and shared. . Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat . #teamahmadmizah  #youcanloseweightfromhome  . Coach Mizah +0137975813 Coach Ahmad +0124830348 . #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #BHOnline  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #meloditv3  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #kurungmoden  #teamnickhinhussien 
Close up jahitan baby seam shawl #naylies_couture. Kemas kann??😉 Cikzie bukan jer jual ready made shawl, nak tempah jahit shawl baby seam pun cikzie ambik jugak tau. Sehelai RM6 jer. Nak tempah jahit pukal pun boleh 😊
.
#naylies_couture #homemadeshawl #homemade #wideshawl #pastelcolorshawl #boldcolor #ncwideshawl #jahittudung  #tempahjahitshawl #tempahanjahitshawlmurah #babyseamshawls #babyseam #shawl #shawl2muka #instantshawl #basicshawl #plainshawl #shawlmurah #chiffoncrepe #shawlchiffon #shawlchiffoncrepe #since2015 #shawlsenangbentuk #cod_klang #cod_shahalam
Close up jahitan baby seam shawl #naylies_couture . Kemas kann??😉 Cikzie bukan jer jual ready made shawl, nak tempah jahit shawl baby seam pun cikzie ambik jugak tau. Sehelai RM6 jer. Nak tempah jahit pukal pun boleh 😊 . #naylies_couture  #homemadeshawl  #homemade  #wideshawl  #pastelcolorshawl  #boldcolor  #ncwideshawl  #jahittudung  #tempahjahitshawl  #tempahanjahitshawlmurah  #babyseamshawls  #babyseam  #shawl  #shawl2muka  #instantshawl  #basicshawl  #plainshawl  #shawlmurah  #chiffoncrepe  #shawlchiffon  #shawlchiffoncrepe  #since2015  #shawlsenangbentuk  #cod_klang  #cod_shahalam 
Девочки, посмотрите какая красота! Это шаль Купальская ночь, дизайнера Оли Бочкаревой. Я обожаю её модели! Моя красавица связана из итальянского бобинного мериноса Master, метраж 2400/100 в три нити. Мягонькая, ммм! 
Размеры: высота - 75 см, размах крыльев - 150 см, длина нижней дуги - 420 см. Вес 106 гр.
Девочки, посмотрите какая красота! Это шаль Купальская ночь, дизайнера Оли Бочкаревой. Я обожаю её модели! Моя красавица связана из итальянского бобинного мериноса Master, метраж 2400/100 в три нити. Мягонькая, ммм! Размеры: высота - 75 см, размах крыльев - 150 см, длина нижней дуги - 420 см. Вес 106 гр.
🎉 BEST DEAL 🎉
.
👉🏼 Bokitta Blueberry in Chic.
👉🏼 RM90 (postage included).
👉🏼 Preloved 💕with good condition.
.
Interested? Direct whatsapp 📲 +60194108384.
.
💌 Postage included 💌
.
Thank you.
.
#smoochiestrawberry #ilovesmoochiestrawberry #ilovesmoochiestrawberry🍓 #instantshawl #instantshawl #shawl #bokittahijab #bokittalovers #onlineshopping
Beautiful cardigan, huge wizards sleeves. Only been used 6-7 times, no time wasters please.
#cardigan #wtf #vagina #waxing #growler #fanny #rude #funny #hairy #wtaf #haha #whatthehell #fashion #itscalledfashionbrendalookitup #fendi #shawl