an online Instagram web viewer

#sharingiscaring medias

Photos

God morgen og god mandag folkens! 
Gårsdagen er en dag som for vanlige dødelige tilbringes på sofaen med tv og kos! 
Her var det bånn gass og party som om man var 18 igjen!- noe jeg merker i dag at jeg jaffal ikke er! 
Oh lord!! 😵
Men jeg har så mye gøy og se frem til i dag så det går fint!! Ha en fortryllende vakker dag alle fine følgere!!😘❤️
—————————————————
#interiør #inspirasjonsguidennorge #interiørmagasinet #homedecor #abito #bergeninterior #inspo #autumn🍁 #autumnleaves #bergen_hjem #industrial_interior #myindustrialempire #rodeosofa #møbelringen #olivia_inspofredag #snillemandag #delmittbilde #delmeg #sharingiscaring #interiørdesign #boliginteriør #interiørhimmelen #ourluxuryhome #whiteinterior #gullfjæren_høst #norgesinteriør
God morgen og god mandag folkens! Gårsdagen er en dag som for vanlige dødelige tilbringes på sofaen med tv og kos! Her var det bånn gass og party som om man var 18 igjen!- noe jeg merker i dag at jeg jaffal ikke er! Oh lord!! 😵 Men jeg har så mye gøy og se frem til i dag så det går fint!! Ha en fortryllende vakker dag alle fine følgere!!😘❤️ ————————————————— #interiør  #inspirasjonsguidennorge  #interiørmagasinet  #homedecor  #abito  #bergeninterior  #inspo  #autumn 🍁 #autumnleaves  #bergen_hjem  #industrial_interior  #myindustrialempire  #rodeosofa  #møbelringen  #olivia_inspofredag  #snillemandag  #delmittbilde  #delmeg  #sharingiscaring  #interiørdesign  #boliginteriør  #interiørhimmelen  #ourluxuryhome  #whiteinterior  #gullfjæren_høst  #norgesinteriør 
Jak sami widzicie... Serce Rośnie, gdy działamy wspólnie 💞 Dołącz do nas i pomagaj potrzebującym, rejestrując kody z opakowań słodyczy Wawel na stronie www.sercerosnie.com.pl
Razem możemy więcej! 🙌💗 #SerceRośnie #Czujęsiędobrze z #Wawel #DobreInspiracje #DobreSkładniki #pomaganie #słodycze #sharingiscaring #serce #razem #magic #hand #love #lights
@Regrann from @vox.silentii - @Regran_ed from @urgentdogsrescue - ‼️😍GUS is available for public adoption since Oct 16
He isnt listed on their site. 
GUS is 2 YO male Chi
Available date for rescues Nov 11

Control #I1302703

The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion.

INLAND VALLEY HUMANE SOCIETY 
POMONA CA 91767
909 623-9777 —
http://www.ivhsspca.org/ #chihuahua #chihuahuasofinstagram #adoptdontshop #adoption #adoptables #killshelter #sharingsaveslives #doglover #dogsofinstagram #freethechi #losangeles #sharingiscaring @georgelopez follow ➡️ @vox.silentii #voxsilentii #vox.silentii #vox.silentii - #regrann
@Regrann from @vox.silentii - @Regran_ed from @urgentdogsrescue - ‼️😍GUS is available for public adoption since Oct 16 He isnt listed on their site. GUS is 2 YO male Chi Available date for rescues Nov 11 Control #I1302703  The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion. INLAND VALLEY HUMANE SOCIETY POMONA CA 91767 909 623-9777 — http://www.ivhsspca.org/ #chihuahua  #chihuahuasofinstagram  #adoptdontshop  #adoption  #adoptables  #killshelter  #sharingsaveslives  #doglover  #dogsofinstagram  #freethechi  #losangeles  #sharingiscaring  @georgelopez follow ➡️ @vox.silentii #voxsilentii  #vox .silentii #vox .silentii - #regrann 
@Regran_ed from @savingshelterpups -  #Repost @pawsitivepawsrescues ✳️EBO ✳️ID: #A5214905
_______________________________________________
💖😍🔷SAVE a LIFE!! ❤️ Please FOSTER or ADOPT! 🔷😍
🚨 Shelter is Filling up! 🚨After over a MONTH in the Shelter EBO is still so happy to go for walks and get some love. He knows commands and he is super sweet. He needs help now, he is running out of time. Please SHARE for his life, he's SO dashing and a FOSTER or ADOPTER would save him. 
_______________________________________________
🔺#EBO🐶A5214905 🔺
🔸This Post Created: 10/19/18🔸
🔹Pit Bull 🔹 AGE: 3yrs
🔹 Male (N) 🔹  ARRIVED:8/31
🔹 AVAILABLE ON: 9/4
🔹 Carson Shelter - 310-523-9566
🔹216 W Victoria St. Gardena, CA 90248
🔺NOT associated with Carson Shelter
💚Adopt 💙Foster #handsomeboy #handsome #adopt #foster #fosteringsaveslives #manhattanbeach #venicebeach #redondobeach #sharingiscaring #pitbull  #americanbulldog #sealbeach #dontbullymybreed #rescuedismyfavoritebreed #la #losangeles #longbeach #sanpedro #cutedog #dogmom #adoptable #gooddog #goodboy #instadog #ilovedogs #pitbulladvocate #love
@Regran_ed from @savingshelterpups - #Repost  @pawsitivepawsrescues ✳️EBO ✳️ID: #A5214905  _______________________________________________ 💖😍🔷SAVE a LIFE!! ❤️ Please FOSTER or ADOPT! 🔷😍 🚨 Shelter is Filling up! 🚨After over a MONTH in the Shelter EBO is still so happy to go for walks and get some love. He knows commands and he is super sweet. He needs help now, he is running out of time. Please SHARE for his life, he's SO dashing and a FOSTER or ADOPTER would save him. _______________________________________________ 🔺#EBO 🐶A5214905 🔺 🔸This Post Created: 10/19/18🔸 🔹Pit Bull 🔹 AGE: 3yrs 🔹 Male (N) 🔹 ARRIVED:8/31 🔹 AVAILABLE ON: 9/4 🔹 Carson Shelter - 310-523-9566 🔹216 W Victoria St. Gardena, CA 90248 🔺NOT associated with Carson Shelter 💚Adopt 💙Foster #handsomeboy  #handsome  #adopt  #foster  #fosteringsaveslives  #manhattanbeach  #venicebeach  #redondobeach  #sharingiscaring  #pitbull  #americanbulldog  #sealbeach  #dontbullymybreed  #rescuedismyfavoritebreed  #la  #losangeles  #longbeach  #sanpedro  #cutedog  #dogmom  #adoptable  #gooddog  #goodboy  #instadog  #ilovedogs  #pitbulladvocate  #love 
BIOGLASS vs HYDROCHEPALUS, MENINGITIS dan TB TULANG

Kasus #Hydrochepalus pada anak di Indonesia meningkat menjadi 150 kasus pertahun

Sedih banget kalo ini terjadi pada anak anak karena gangguan pada otak ini sangat mempengaruhi si anak. 
Efeknya adalah gangguan perkembangan fisik dan juga intelektual. Belum lagi penyakit ini memiliki komplikasi yang serius. 
Penyebabnya bermacam macam,  salah satunya sang ibunda mengalami infeksi ketika hamil seperti Infeksi Rubella

Jadikan #bioglass sebagai sahabat Ibunda ketika hamil untuk turut serta menjaga imunitas diri dari serangan virus virus / radikal bebas

Dan jadikan pula bioglass sebagai sarana terapi pendamping bagi si buah hati yang mengalami hydrochepalus sejak lahir

InsyaAllaah jadi kabar menyenangkan buat Ibunda melihat progress yang di alami si buah hati sebagaimana yang dialami keponakan dari Mba Lailil Cahyani pada real testimoni ini 😍

Sangat membahagiakan ❤️ Salam sehat, salam berbagi, 
NIEKE
WA : 087823458080
.
YULIUS
WA : 08156010051
IG : @ius_bdg_mci

#bioglassuntukminingitis #bioglassuntukhydrochepalus #bioglassuntuktbtulang #manfaatbioglass #testimonibioglass #sharingiscaring #berbagiinfo #infobioglass
BIOGLASS vs HYDROCHEPALUS, MENINGITIS dan TB TULANG Kasus #Hydrochepalus  pada anak di Indonesia meningkat menjadi 150 kasus pertahun Sedih banget kalo ini terjadi pada anak anak karena gangguan pada otak ini sangat mempengaruhi si anak. Efeknya adalah gangguan perkembangan fisik dan juga intelektual. Belum lagi penyakit ini memiliki komplikasi yang serius. Penyebabnya bermacam macam, salah satunya sang ibunda mengalami infeksi ketika hamil seperti Infeksi Rubella Jadikan #bioglass  sebagai sahabat Ibunda ketika hamil untuk turut serta menjaga imunitas diri dari serangan virus virus / radikal bebas Dan jadikan pula bioglass sebagai sarana terapi pendamping bagi si buah hati yang mengalami hydrochepalus sejak lahir InsyaAllaah jadi kabar menyenangkan buat Ibunda melihat progress yang di alami si buah hati sebagaimana yang dialami keponakan dari Mba Lailil Cahyani pada real testimoni ini 😍 Sangat membahagiakan ❤️ Salam sehat, salam berbagi, NIEKE WA : 087823458080 . YULIUS WA : 08156010051 IG : @ius_bdg_mci #bioglassuntukminingitis  #bioglassuntukhydrochepalus  #bioglassuntuktbtulang  #manfaatbioglass  #testimonibioglass  #sharingiscaring  #berbagiinfo  #infobioglass 
#Repost from @art_sense with @regram.app ... Musikmu, cerminan hidupmu - @ringgahardika - 🎶 Sebagai Istri Musisi, saya jadi lebih selektif mendengarkan musik, nggak sekedar easy listening, karena terkadang musik yang bagus diracuni lirik lagu yang nggak bagus. Kebayang kalo dinyanyikan menjadi mantra dan doa, meresapi alam bawah sadar kemudian tercermin dalam kehidupan. Untungnya sih saya kesulitan menghafal lirik😂 nggak usah sering-sering dengerin lagu galau dan sedih nanti baper mulu✌️ #SharingIsCaring -

#artsense #artistmom #artsymom #lettering #handlettering #handwriting #instaart #art #artwork #artstagram #quotes #drawing #illustration #snowmanbrushpen #snowman #snowmanid #brushpen #spidolsnowman #music
#Repost  from @art_sense with @regram.app ... Musikmu, cerminan hidupmu - @ringgahardika - 🎶 Sebagai Istri Musisi, saya jadi lebih selektif mendengarkan musik, nggak sekedar easy listening, karena terkadang musik yang bagus diracuni lirik lagu yang nggak bagus. Kebayang kalo dinyanyikan menjadi mantra dan doa, meresapi alam bawah sadar kemudian tercermin dalam kehidupan. Untungnya sih saya kesulitan menghafal lirik😂 nggak usah sering-sering dengerin lagu galau dan sedih nanti baper mulu✌️ #SharingIsCaring  - #artsense  #artistmom  #artsymom  #lettering  #handlettering  #handwriting  #instaart  #art  #artwork  #artstagram  #quotes  #drawing  #illustration  #snowmanbrushpen  #snowman  #snowmanid  #brushpen  #spidolsnowman  #music 
.
Jom Baiki Bonding Kita Dengan Pasangan
.
Anak yang :
.
✅ Datang daripada Low-conflict family akan lebih cenderung berjaya dalam hidupnya
.
❌ Dibandingkan anak yang datang daripada High-conflict family
.
Tu la sebabnya :
.
✅ Kita jaga hubungan kita dengan pasangan
✅ Selalu bermanis muka
✅ Kena saling memahami
✅ Isteri kena faham & taat suami
✅ Suami kena bantu, sayang & fahami isteri
.
Baru lah anak anak pun bahagia & lebih berjaya dalam hidup mereka
.
Credit: NotaTaufiqRazif
.
#notaparenting #mahnahshopshare
#edutoy #educationaltoy #mainanbudak #mainan #sharingiscaring #feelfreetoshare #perkongsian #ilmukeibubapaan
. Jom Baiki Bonding Kita Dengan Pasangan . Anak yang : . ✅ Datang daripada Low-conflict family akan lebih cenderung berjaya dalam hidupnya . ❌ Dibandingkan anak yang datang daripada High-conflict family . Tu la sebabnya : . ✅ Kita jaga hubungan kita dengan pasangan ✅ Selalu bermanis muka ✅ Kena saling memahami ✅ Isteri kena faham & taat suami ✅ Suami kena bantu, sayang & fahami isteri . Baru lah anak anak pun bahagia & lebih berjaya dalam hidup mereka . Credit: NotaTaufiqRazif . #notaparenting  #mahnahshopshare  #edutoy  #educationaltoy  #mainanbudak  #mainan  #sharingiscaring  #feelfreetoshare  #perkongsian  #ilmukeibubapaan 
Another story of us 😍😍😍
https://radarjogja.jawapos.com/2018/10/22/trio-nwn-berbagi-pengalaman-bekerja-di-hotel/
.
Maturnuwun Mas @benx_hijab_exclusive & Mbak @rotuninayah Serta @radarjogja yang selalu support Kita sejak awal Karir Hingga Sekarang 😘🤗
.
.
.
#prjogja #publicrelations #prlegendjogja #goodvibes #networking #lifelesson #sharingiscaring
Teman JK's Lunch Time on Tuesday, Oct 16th '18 at Hiking Bocah Homebase ... "Rice Box with Chicken and Tempe" ... Social connectedness, whether hanging out after work or sitting down at the table with friends and family, has been shown to increase happiness and help alleviate depression ... Unless meal time looks something like this, the simple act of gathering around the table helps establish connections, which studies have found are crucial in maintaining happiness and a sense of belonging ... Enjoying dinner with friends or family brings a one-two punch of benefits ... It accomplishes the goal of face-to-face interaction and can also lead to healthier eating choices ... Bon appetite, Teman JK ... !!! #jarikecilchildcarecenter 
#jkschoolofemotion 
#sharingiscaring 
#thefieldtrip 
#naturaladventure 
#journeytokatulampa 
#adventurouschildren 
#amazingchildren 
#happychildren 
#kindergartendepok 
#preschooldepok 
#toddlersdepok 
#daycaredepok
Teman JK's Lunch Time on Tuesday, Oct 16th '18 at Hiking Bocah Homebase ... "Rice Box with Chicken and Tempe" ... Social connectedness, whether hanging out after work or sitting down at the table with friends and family, has been shown to increase happiness and help alleviate depression ... Unless meal time looks something like this, the simple act of gathering around the table helps establish connections, which studies have found are crucial in maintaining happiness and a sense of belonging ... Enjoying dinner with friends or family brings a one-two punch of benefits ... It accomplishes the goal of face-to-face interaction and can also lead to healthier eating choices ... Bon appetite, Teman JK ... !!! #jarikecilchildcarecenter  #jkschoolofemotion  #sharingiscaring  #thefieldtrip  #naturaladventure  #journeytokatulampa  #adventurouschildren  #amazingchildren  #happychildren  #kindergartendepok  #preschooldepok  #toddlersdepok  #daycaredepok 
EARLY MORNING INTENTION SETTING 
New Week is here!!! That means I plan: 🌚new focused Intentions 🌚new habits implementation 🌚new skill learning 🌚new projects planning 🌚new stories sharing 
This week my focus for Intention setting is Doing, Being and Having ENOUGH 
Curious to know what you would add to your own list 🤗

Feel free to share in the comments 
#intentionsetting #mondayvibes✌️ #lovinglife #chalkboardfun #newweeknewgoals #intuitiveliving #mindfulplanning #sharingiscaring #mondaylife #positivemindset
EARLY MORNING INTENTION SETTING New Week is here!!! That means I plan: 🌚new focused Intentions 🌚new habits implementation 🌚new skill learning 🌚new projects planning 🌚new stories sharing This week my focus for Intention setting is Doing, Being and Having ENOUGH Curious to know what you would add to your own list 🤗 Feel free to share in the comments #intentionsetting  #mondayvibes ✌️ #lovinglife  #chalkboardfun  #newweeknewgoals  #intuitiveliving  #mindfulplanning  #sharingiscaring  #mondaylife  #positivemindset 
#sharingiscaring .
. 💖GEE
Your Trusted Mary Kay Independent Beauty Consultant
013-3385502
#sharingiscaring  . . 💖GEE Your Trusted Mary Kay Independent Beauty Consultant 013-3385502
BIOGLASS vs HYDROCHEPALUS, MENINGITIS dan TB TULANG

Kasus #Hydrochepalus pada anak di Indonesia meningkat menjadi 150 kasus pertahun

Sedih banget kalo ini terjadi pada anak anak karena gangguan pada otak ini sangat mempengaruhi si anak. 
Efeknya adalah gangguan perkembangan fisik dan juga intelektual. Belum lagi penyakit ini memiliki komplikasi yang serius. 
Penyebabnya bermacam macam,  salah satunya sang ibunda mengalami infeksi ketika hamil seperti Infeksi Rubella

Jadikan #bioglass sebagai sahabat Ibunda ketika hamil untuk turut serta menjaga imunitas diri dari serangan virus virus / radikal bebas

Dan jadikan pula bioglass sebagai sarana terapi pendamping bagi si buah hati yang mengalami hydrochepalus sejak lahir

InsyaAllaah jadi kabar menyenangkan buat Ibunda melihat progress yang di alami si buah hati sebagaimana yang dialami keponakan dari Mba Lailil Cahyani pada real testimoni ini 😍

Sangat membahagiakan ❤️ Salam sehat, salam berbagi, 
Sianti
081931166255

#manfaatbioglass #testimonibioglass #sharingiscaring #berbagiinfo #infobioglass
BIOGLASS vs HYDROCHEPALUS, MENINGITIS dan TB TULANG Kasus #Hydrochepalus  pada anak di Indonesia meningkat menjadi 150 kasus pertahun Sedih banget kalo ini terjadi pada anak anak karena gangguan pada otak ini sangat mempengaruhi si anak. Efeknya adalah gangguan perkembangan fisik dan juga intelektual. Belum lagi penyakit ini memiliki komplikasi yang serius. Penyebabnya bermacam macam, salah satunya sang ibunda mengalami infeksi ketika hamil seperti Infeksi Rubella Jadikan #bioglass  sebagai sahabat Ibunda ketika hamil untuk turut serta menjaga imunitas diri dari serangan virus virus / radikal bebas Dan jadikan pula bioglass sebagai sarana terapi pendamping bagi si buah hati yang mengalami hydrochepalus sejak lahir InsyaAllaah jadi kabar menyenangkan buat Ibunda melihat progress yang di alami si buah hati sebagaimana yang dialami keponakan dari Mba Lailil Cahyani pada real testimoni ini 😍 Sangat membahagiakan ❤️ Salam sehat, salam berbagi, Sianti 081931166255 #manfaatbioglass  #testimonibioglass  #sharingiscaring  #berbagiinfo  #infobioglass 
We can’t get enough of alcohol inks being used with resin! Check out @ironflowerink for more inspiration! #art #resinart #alcoholink #artist #artistsoninstragram #repost #sharingiscaring #inspiration
Yeeeah! Happy Monday, Smilers! 😊 
we need your help ☝🏼 you know what? SHASMIMO is not about selling shirts or making the maximal profit and money. 
sure thats the way we can grow with advertising 📣 or support our foundations - but the mainthing is YOU and the COMMUNITY. 👥

actually we are kind of "struggling" how to organize groups, forums, blogs or our other social media accounts for you. 💻📡
And think about how you guys can perform and organize yourself the best and get the most usage out of our community. 🔝

so, if you have ideas, experience or just want to give input: please contact us ♥️💌 #shasmimo #smilemore #😊 #♥
Yeeeah! Happy Monday, Smilers! 😊 we need your help ☝🏼 you know what? SHASMIMO is not about selling shirts or making the maximal profit and money. sure thats the way we can grow with advertising 📣 or support our foundations - but the mainthing is YOU and the COMMUNITY. 👥 actually we are kind of "struggling" how to organize groups, forums, blogs or our other social media accounts for you. 💻📡 And think about how you guys can perform and organize yourself the best and get the most usage out of our community. 🔝 so, if you have ideas, experience or just want to give input: please contact us ♥️💌 #shasmimo  #smilemore  #😊 #♥
Caught Imogen sharing 😅🙈#sharingiscaring #daughter #son #momof3
Selalu senang bisa menjadi bagian  dari hal - hal baik dan menjadi penyambung orang lain untuk peduli.. Di foto ini sempat menjelaskan sm om @roymarten5213 program - program dari @epmfoundation dan rencana keberangkatan ke Palu untuk program trauma healing..
.
Beliau sangat mendukung dan langsung memakai gelang #Palukuat yang kebetulan dijual oleh @letsac_id untuk membantu program
"Kembalikan Senyum Mereka" .
.
.
Btw, slide ke 4 lagi di booth EPM gw sm @ginaaditya lg menjelaskan program2 kami..
Fix beb kamu officially marketingnya @epmfoundation HAHAHA...
Thanks yaaa! 😘
Selalu senang bisa menjadi bagian dari hal - hal baik dan menjadi penyambung orang lain untuk peduli.. Di foto ini sempat menjelaskan sm om @roymarten5213 program - program dari @epmfoundation dan rencana keberangkatan ke Palu untuk program trauma healing.. . Beliau sangat mendukung dan langsung memakai gelang #Palukuat  yang kebetulan dijual oleh @letsac_id untuk membantu program "Kembalikan Senyum Mereka" . . . Btw, slide ke 4 lagi di booth EPM gw sm @ginaaditya lg menjelaskan program2 kami.. Fix beb kamu officially marketingnya @epmfoundation HAHAHA... Thanks yaaa! 😘
Raiffi 🧓🏻 und der Doc 👴🏻 haben den Ausflug an die norddeutsche Küste sehr genossen! Heute ist aber wieder der Büroalltag zurück 💻✍️📑 Danke an die @volksbankjever 🙌

#genossenschaft #sharingiscaring #raiffeisen #schulzedelitzsch #nordseeküste
#happymonday Ladies. #regram der bezaubernden Kalifornierin @reverie_vie mit kraftvollen Gedanken zu #fashion & #career.
Glad about the #sunday #forestwalk and that energising #widehorizons #view above the #forest #trees close between #bluesky and #earth everybody is relaxed #together #sitting I’ll take this #energy #love with me through that grey Monday cause #sharingiscaring and #naturemamajor #natureismymajor #naturemymajor
Makin Macho aja 😎😎😎😎
Selain itu klung LSM ini punya bnyk rahasia ny lho.....gk cuma sekedar kalung biasa yg bikin kmu tambh keren😅😅
Coba baca sebentar penjelasan dibawh ini ttg btu hitam yg menempel di klung ini.

Manfaat #Germanium

Mungkin selama ini punya produk bagus dengan kandungan Germanium tapi kurang lengkap untuk menjelaskan, semoga ini bisa menambah pengetahuan kita 😇🙏🏻 Germanium ini adalah bahan utama dari Pendant Aura MCI, Life Secret Man Pendant, Life Secret Woman, Magic Stick, dan juga Bio Recovery

More info contact me
Wa 0965470940

#SharingIsCaring 
#Germanium
Makin Macho aja 😎😎😎😎 Selain itu klung LSM ini punya bnyk rahasia ny lho.....gk cuma sekedar kalung biasa yg bikin kmu tambh keren😅😅 Coba baca sebentar penjelasan dibawh ini ttg btu hitam yg menempel di klung ini. Manfaat #Germanium  Mungkin selama ini punya produk bagus dengan kandungan Germanium tapi kurang lengkap untuk menjelaskan, semoga ini bisa menambah pengetahuan kita 😇🙏🏻 Germanium ini adalah bahan utama dari Pendant Aura MCI, Life Secret Man Pendant, Life Secret Woman, Magic Stick, dan juga Bio Recovery More info contact me Wa 0965470940 #SharingIsCaring  #Germanium 
@Regran_ed from @urgentdogsrescue - ‼️😍GUS is available for public adoption since Oct 16
He isnt listed on their site. 
GUS is 2 YO male Chi
Available date for rescues Nov 11

Control #I1302703

The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion.

INLAND VALLEY HUMANE SOCIETY 
POMONA CA 91767
909 623-9777 —
http://www.ivhsspca.org/ #chihuahua #chihuahuasofinstagram #adoptdontshop #adoption #adoptables #killshelter #sharingsaveslives #doglover #dogsofinstagram #freethechi #losangeles #sharingiscaring @georgelopez follow ➡️ @vox.silentii #voxsilentii #vox.silentii #vox.silentii - #regrann
@Regran_ed from @urgentdogsrescue - ‼️😍GUS is available for public adoption since Oct 16 He isnt listed on their site. GUS is 2 YO male Chi Available date for rescues Nov 11 Control #I1302703  The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion. INLAND VALLEY HUMANE SOCIETY POMONA CA 91767 909 623-9777 — http://www.ivhsspca.org/ #chihuahua  #chihuahuasofinstagram  #adoptdontshop  #adoption  #adoptables  #killshelter  #sharingsaveslives  #doglover  #dogsofinstagram  #freethechi  #losangeles  #sharingiscaring  @georgelopez follow ➡️ @vox.silentii #voxsilentii  #vox .silentii #vox .silentii - #regrann 
For the longest time I have dabbled in jewelry making.And even though a lot of people expressed interest ,it took me a while to get to this point where I am comfortable offering them for sale.So with the most jittery case of nerves, I present to you @jingidijaans ,my handmade jewelry collection. Jingidijaans, pronounced as Jing-giddy-jaans (practice saying it in one swoop) is a term coined by one of my favorite people and refers to earrings that swing,twirl and dance with every movement of your head. #instajewels #instagood #sharingiscaring #handmadejewelry #fabricearrings #instaearrings #embroideredearrings
For the longest time I have dabbled in jewelry making.And even though a lot of people expressed interest ,it took me a while to get to this point where I am comfortable offering them for sale.So with the most jittery case of nerves, I present to you @jingidijaans ,my handmade jewelry collection. Jingidijaans, pronounced as Jing-giddy-jaans (practice saying it in one swoop) is a term coined by one of my favorite people and refers to earrings that swing,twirl and dance with every movement of your head. #instajewels  #instagood  #sharingiscaring  #handmadejewelry  #fabricearrings  #instaearrings  #embroideredearrings 
Manfaat Germanium

Mungkin selama ini punya produk bagus dengan kandungan Germanium tapi kurang lengkap untuk menjelaskan, semoga ini bisa menambah pengetahuan kita 😇🙏🏻 yuks tanya2 saya di WA 085274045596 or click http://bit.ly/Vionha

#SharingIsCaring 
#Germanium
Manfaat Germanium Mungkin selama ini punya produk bagus dengan kandungan Germanium tapi kurang lengkap untuk menjelaskan, semoga ini bisa menambah pengetahuan kita 😇🙏🏻 yuks tanya2 saya di WA 085274045596 or click http://bit.ly/Vionha #SharingIsCaring   #Germanium 
Suplemen sebagai ikhtiar untuk jadii lebih sihat dan pelengkap nutrisi yang diperlukan badan untuk kekal aktif dan bertenaga setiap hari!

Kalau tak makan telur, consumelah protein.
Kalau mata rabun, makan banyak sayur yang ada vitamin A mcm lobak. Tak makan lobak jugak? Cari vitamin yang tinggi kandungan Vitamin A.

Tak minum susu? Cari vitamin tinggi kalsium.

Simple je. Badan anda, anda yg tentukan

Janji ikhtiar sendiri untuk jadi lebih sihat. Senaman ringkas2 jangan lupa. Nak kurus jaga makan senam sikit.
. .
.
#nutrilite #supplements #sharingiscaring
Suplemen sebagai ikhtiar untuk jadii lebih sihat dan pelengkap nutrisi yang diperlukan badan untuk kekal aktif dan bertenaga setiap hari! Kalau tak makan telur, consumelah protein. Kalau mata rabun, makan banyak sayur yang ada vitamin A mcm lobak. Tak makan lobak jugak? Cari vitamin yang tinggi kandungan Vitamin A. Tak minum susu? Cari vitamin tinggi kalsium. Simple je. Badan anda, anda yg tentukan Janji ikhtiar sendiri untuk jadi lebih sihat. Senaman ringkas2 jangan lupa. Nak kurus jaga makan senam sikit. . . . #nutrilite  #supplements  #sharingiscaring 
Bioglass untuk kehidupan yg lebih baik. 
#sharingiscaring Ini bbrp testimoni temen² yg merasakan manfaat Bioglass dalam pemulihan dari stroke. Semoga Bioglass ini bisa sampai ke orang² yg membutuhkannya... Tapi jangan tunggu sakit ya. Mulailah gaya hidup sehat dari sekarang. Jaga makan. Jaga minum. Jaga gaya hidup. Gunakan Bioglass untuk air minum heksagonal & alkaline..Gunakan Biopendant untuk memperlancar peredaran darah.. Bioglass & Biopendant
Your healthy lifestyle

Contact me for more info,
wa 0965470940

#bioglassstroke #bioglass #biopendant #airminumsehat #terapibioglass #kalungkesehatan #promomci #promobioglass #hargasuperspecial
Bioglass untuk kehidupan yg lebih baik. #sharingiscaring  Ini bbrp testimoni temen² yg merasakan manfaat Bioglass dalam pemulihan dari stroke. Semoga Bioglass ini bisa sampai ke orang² yg membutuhkannya... Tapi jangan tunggu sakit ya. Mulailah gaya hidup sehat dari sekarang. Jaga makan. Jaga minum. Jaga gaya hidup. Gunakan Bioglass untuk air minum heksagonal & alkaline..Gunakan Biopendant untuk memperlancar peredaran darah.. Bioglass & Biopendant Your healthy lifestyle Contact me for more info, wa 0965470940 #bioglassstroke  #bioglass  #biopendant  #airminumsehat  #terapibioglass  #kalungkesehatan  #promomci  #promobioglass  #hargasuperspecial 
BE the next YOU.

lets join the team to have your dream body.

package available at oct 24-25th.

open PO til oct 24th.

#makluminemakrempong #sharingiscaring #rampingkilat30hari #fastslimmingpackage #ramping30hari
:.
.
Sebagian orang sudah banyak yang mengenal young living essential oils, tapi tidak sedikit juga yang belum tau apa sih essential oils? Apa sih young living? Dan bagaimana cara memulai hidup sehat dengan young living essential oils.
.
Hidup sehat itu perlu keseriusan dan komitmen yang tinggi, karena tidak jarang kita menyepelekan yang namanya kesehatan, padahal sangat jelas kesehatan itu hal yang penting. Sampai ada istilah sehat itu mahal.
.
Nah young living punya paket khusus bagi pemula yang ingin memulai "healthy life" nya dengan essential oils. Karena didalam paket tersebut terdapat 12 essential oils penting yang dapat mengcover kebutuhan kesehatan kita sehari hari. Dan tentunya menjadi first aid kit dirumah, karena paket tersebut cukup untuk penggunaan kita sekeluarga. Selain itu juga dilengkapi alat uap / diffuser sebagai alat pembersih udara, pengganti pengharum ruangan kimia menjadi lebih natural, dan menjadi media bagi si essential oils untuk memberikan manfaatnya bagi kesehatan tubuh kita.
.
Tidak hanya itu saja, dalam paket tersebut juga sudah dilengkapi buku pedoman young living, lalu ada juga 10 botol sampel kosong ukuran 1ml, 1 pcs aroma glide roller fitment, dan otomatis kita menjadi member dari young living essential oils.
.
Wowwwww seru ya.. apalagi kalo kita sudah menjadi member young living, banyak benefit yang bisa didapat loh.
.
Penasaran kan, apa sih paketnya itu? Dan apa saja sih benefit menjadi member young living?
.
Well.. nama paketnya adalah "PREMIUM STARTER KIT" next kita akan bahas lebih lanjut ya.. plus mengenai benefit yang tadi dibahas. Biar kepo kepo penasaran sampe ga bisa bobok dulu deh.. hihihi .
Keep healthy with young living essential oils ya gaisss..
.
For more information please contact us
.
#wilujeungdioiLin #oiLin.ID #sharingiscaring  #independentdistribution #youngliving #younglivingessentialoils #essentialoils #oil #younglivingbandung #younglivingjakarta #younglivingindonesia #healthy #healthylife #moment #instagram #instamoment #instapic
:. . Sebagian orang sudah banyak yang mengenal young living essential oils, tapi tidak sedikit juga yang belum tau apa sih essential oils? Apa sih young living? Dan bagaimana cara memulai hidup sehat dengan young living essential oils. . Hidup sehat itu perlu keseriusan dan komitmen yang tinggi, karena tidak jarang kita menyepelekan yang namanya kesehatan, padahal sangat jelas kesehatan itu hal yang penting. Sampai ada istilah sehat itu mahal. . Nah young living punya paket khusus bagi pemula yang ingin memulai "healthy life" nya dengan essential oils. Karena didalam paket tersebut terdapat 12 essential oils penting yang dapat mengcover kebutuhan kesehatan kita sehari hari. Dan tentunya menjadi first aid kit dirumah, karena paket tersebut cukup untuk penggunaan kita sekeluarga. Selain itu juga dilengkapi alat uap / diffuser sebagai alat pembersih udara, pengganti pengharum ruangan kimia menjadi lebih natural, dan menjadi media bagi si essential oils untuk memberikan manfaatnya bagi kesehatan tubuh kita. . Tidak hanya itu saja, dalam paket tersebut juga sudah dilengkapi buku pedoman young living, lalu ada juga 10 botol sampel kosong ukuran 1ml, 1 pcs aroma glide roller fitment, dan otomatis kita menjadi member dari young living essential oils. . Wowwwww seru ya.. apalagi kalo kita sudah menjadi member young living, banyak benefit yang bisa didapat loh. . Penasaran kan, apa sih paketnya itu? Dan apa saja sih benefit menjadi member young living? . Well.. nama paketnya adalah "PREMIUM STARTER KIT" next kita akan bahas lebih lanjut ya.. plus mengenai benefit yang tadi dibahas. Biar kepo kepo penasaran sampe ga bisa bobok dulu deh.. hihihi . Keep healthy with young living essential oils ya gaisss.. . For more information please contact us . #wilujeungdioiLin  #oiLin .ID #sharingiscaring  #independentdistribution  #youngliving  #younglivingessentialoils  #essentialoils  #oil  #younglivingbandung  #younglivingjakarta  #younglivingindonesia  #healthy  #healthylife  #moment  #instagram  #instamoment  #instapic 
"Jadilah manfaat utk orang2 disekitarmu.....berbicaralah sesuai fakta,bukan tipu muslihat" #sharingiscaring #sharingtime #officetooffice #bisniswomen #bisnisglobal152negara
Thank you to all the generous people who got the ball rolling with week 1’s donations (watch our IG story to see) 🙏🏼 every single item that gets donated is going towards a great cause. Thank you for getting involved & keep sharing! Let’s make week 2 just as successful 💚
Thank you to all the generous people who got the ball rolling with week 1’s donations (watch our IG story to see) 🙏🏼 every single item that gets donated is going towards a great cause. Thank you for getting involved & keep sharing! Let’s make week 2 just as successful 💚
“Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing.” – Helen Keller 👊💪 #MondayMotivation 👔 #mondaygrind🚀
.
What are your favourite motivational quotes? Please share in comments below 👇#sharingiscaring #motivationalquotes #livewithpassion
.
.
.
#movingisliving #bonvivant #leapoffaith #entrepreneurial #entrepreneurmotivation #freelancelife #consulting #independentconsultant #marketingstrategy #CMO #inspireddaily #ilovelife #travellove
#travelblogging #luxembourgcity #affordableluxury #inspiredtraveller #dreamscometrueeveryday #dowhatyoulovewhatyoudo #followmyblog #travelbloggers #digitalnomads #growthmindset #morningcoffee #goodmorningworld🌎
“Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing.” – Helen Keller 👊💪 #MondayMotivation  👔 #mondaygrind 🚀 . What are your favourite motivational quotes? Please share in comments below 👇#sharingiscaring  #motivationalquotes  #livewithpassion  . . . #movingisliving  #bonvivant  #leapoffaith  #entrepreneurial  #entrepreneurmotivation  #freelancelife  #consulting  #independentconsultant  #marketingstrategy  #CMO  #inspireddaily  #ilovelife  #travellove  #travelblogging  #luxembourgcity  #affordableluxury  #inspiredtraveller  #dreamscometrueeveryday  #dowhatyoulovewhatyoudo  #followmyblog  #travelbloggers  #digitalnomads  #growthmindset  #morningcoffee  #goodmorningworld 🌎
That’s what represent best the hospitality of this land #bigtables #friends #gettogether #sharingiscaring #rurallife #oldtimes
Jualan Online? Atau Jualan Offline?

Semenjak jadi seorang perempuan yang dirumahkan suami, dan semenjak mbak noura lahir, rasanya jadi lebih seneng sama yg namanya jualan.

Jualan online ataupun offline, pernah jalani keduanya. Masing2 punya kelebihan/kekurangan. Meskipun terbilang masih "ecek-ecek" di dunia jual-menjual, dan masih diurusin sendiri apa2nya, saya sedikit bisa cerita gimana rasanya jualan online ataupun jualan offline yg langsung berhadapan sama pembeli.

Ngomong2, sebelum cerita, boleh yaa intipin dagangan saya dulu disini: @lestarijamuku @bayti.store @djatayu.id @abiaart.bamboo 
Follow aja dulu siapa tau ada yg cocok 😅😋
.
.
.
 Oke, jadi.. kalo ngomongin jualan online, sebagai "working at home mom" rasanya dgn jualan online lebih flexible kita ngatur waktunya. Sambil masak bisa sambil promosi, sambil belanja keluar bisa sambil kirim paket, sambil setrika bisa sambil balesin chat pembeli, selagi anak tidur bisa sambil packing orderan. Apalagi kalo weekend datang dan stock menipis, bisa jalan2 keluar sama suami & anak sambil kulakan😆 kalo tantangannya, kita harus pinter ngatur waktu & kondisi kapan pegang gadget di depan anak. Jangan sampai lebih lama pegang gadgetnya daripada ngurus si anak. Kan kasian yg seharusnya prioritas malah terabaikan.

Kalo jualan offline, sepertinya lebih berat rasanya ya 😶 sebelum jualan harus disiapin dulu barang dagangan apa yg mau dibawa, belum printilan2 lainnya, sampe di tempat jualan biasa calon pembeli pasti tanya2 dulu, barang dagangan dilihat2 dulu, Ada yang request macem2 yg gak Ada di barang dagangannya, kadang sampe diobrak-abrik, eh masih ditawar pula 😌 ujung2nya... Eh.. jadi dibeli, alhamdulillah 😁 kadang kalo belum rejeki ya.. gak jadi dibeli juga ada. Intinya lebih menguras waktu & tenaga, serta gak bisa disambi2. Kalo kelebihannya, Kita jadi bisa belajar bersosialisasi, nambah kenalan, closing dagangan ya langsung closing Aja gak perlu packing & antar paketan, melatih mental juga, belajar gak malu sih kalo jualan langsung kayak gini 😅

Jadi.. persamaan keduanya adalah.. sama2 jualan 😁 bedanya, menyesuaikan sama keadaan & kemampuan masing2 yg menjalaninya 😉 
#Oktober2018 #sharingiscaring
Jualan Online? Atau Jualan Offline? Semenjak jadi seorang perempuan yang dirumahkan suami, dan semenjak mbak noura lahir, rasanya jadi lebih seneng sama yg namanya jualan. Jualan online ataupun offline, pernah jalani keduanya. Masing2 punya kelebihan/kekurangan. Meskipun terbilang masih "ecek-ecek" di dunia jual-menjual, dan masih diurusin sendiri apa2nya, saya sedikit bisa cerita gimana rasanya jualan online ataupun jualan offline yg langsung berhadapan sama pembeli. Ngomong2, sebelum cerita, boleh yaa intipin dagangan saya dulu disini: @lestarijamuku @bayti.store @djatayu.id @abiaart.bamboo Follow aja dulu siapa tau ada yg cocok 😅😋 . . . Oke, jadi.. kalo ngomongin jualan online, sebagai "working at home mom" rasanya dgn jualan online lebih flexible kita ngatur waktunya. Sambil masak bisa sambil promosi, sambil belanja keluar bisa sambil kirim paket, sambil setrika bisa sambil balesin chat pembeli, selagi anak tidur bisa sambil packing orderan. Apalagi kalo weekend datang dan stock menipis, bisa jalan2 keluar sama suami & anak sambil kulakan😆 kalo tantangannya, kita harus pinter ngatur waktu & kondisi kapan pegang gadget di depan anak. Jangan sampai lebih lama pegang gadgetnya daripada ngurus si anak. Kan kasian yg seharusnya prioritas malah terabaikan. Kalo jualan offline, sepertinya lebih berat rasanya ya 😶 sebelum jualan harus disiapin dulu barang dagangan apa yg mau dibawa, belum printilan2 lainnya, sampe di tempat jualan biasa calon pembeli pasti tanya2 dulu, barang dagangan dilihat2 dulu, Ada yang request macem2 yg gak Ada di barang dagangannya, kadang sampe diobrak-abrik, eh masih ditawar pula 😌 ujung2nya... Eh.. jadi dibeli, alhamdulillah 😁 kadang kalo belum rejeki ya.. gak jadi dibeli juga ada. Intinya lebih menguras waktu & tenaga, serta gak bisa disambi2. Kalo kelebihannya, Kita jadi bisa belajar bersosialisasi, nambah kenalan, closing dagangan ya langsung closing Aja gak perlu packing & antar paketan, melatih mental juga, belajar gak malu sih kalo jualan langsung kayak gini 😅 Jadi.. persamaan keduanya adalah.. sama2 jualan 😁 bedanya, menyesuaikan sama keadaan & kemampuan masing2 yg menjalaninya 😉 #Oktober2018  #sharingiscaring 
Thieves bau dia segar dan macam herba. Fungsi dia untuk membersihkan udara dr virus dan bakteria. 
Macam mana nak guna, senang je..diffuse dengan young living diffuser atau sapu daily dekat tapak kaki. Kalau anda beli set premium starter kit trus ada thieves
Thieves bau dia segar dan macam herba. Fungsi dia untuk membersihkan udara dr virus dan bakteria. Macam mana nak guna, senang je..diffuse dengan young living diffuser atau sapu daily dekat tapak kaki. Kalau anda beli set premium starter kit trus ada thieves
KESAN NEGATIF PRODUK KURUS TIADA PENGESAHAN KKM 😱😱😱
- PN.X BERALIH MINAT KE SET PKP, KKM CERTIFIED! ********************************************
Setiap wanita ingin badan yang menarik, slim dan nampak cantik. Begitu juga dengan Pn.X (Pn. X tidak mahu namanya disiarkan)

Pn.X maklum, beliau ada makan sejenis pil untuk kurus sebelum ni. Namun, Pn.X alami sakit pinggang yang nyeri waktu menses(bukan senggugut) masa amal pil tersebut. Akhirnya Pn.X BERHENTI makan pil tersebut. Khuatir menjejaskan kesihatan. Bila semak, pil kurus tu tak ada pengesahan dari KKM!! omg!!! 😲

Sebagai usaha yang berterusan, Pn.X telah disyorkan untuk ambil SET PKP (Min Kaffe dan Garlic). Lebih selamat dan ada kelulusan dari KKM. Maka, Pn.X pun grab satu set PKP!

Sepanjang seminggu lebih Pn.X amal Set PKP, 4 perubahan ketara berlaku pada dirinya. Perut dah kempis sikit, badan keluarkan peluh jahat, badan rasa ringan(cergas), migrain dah tak ada. Pn.X pun bercadang nak repeat order lagi kalau dah habis. 😄 Alhamdulillah. Pn.X pun happy, pinggang dah tak nyeri.

#sharingiscaring 
Nak cuba boleh Whatsapp Cikshima ya👇
https://goo.gl/czPdd8

#projekSTG #CATchampions #kopiviral #kopislimsihat #minkaffe #kopitahanlapar #pilgarlic #fatshooter #pilbuangangin #setkempisperut #agenwanted #dropship
KESAN NEGATIF PRODUK KURUS TIADA PENGESAHAN KKM 😱😱😱 - PN.X BERALIH MINAT KE SET PKP, KKM CERTIFIED! ******************************************** Setiap wanita ingin badan yang menarik, slim dan nampak cantik. Begitu juga dengan Pn.X (Pn. X tidak mahu namanya disiarkan) Pn.X maklum, beliau ada makan sejenis pil untuk kurus sebelum ni. Namun, Pn.X alami sakit pinggang yang nyeri waktu menses(bukan senggugut) masa amal pil tersebut. Akhirnya Pn.X BERHENTI makan pil tersebut. Khuatir menjejaskan kesihatan. Bila semak, pil kurus tu tak ada pengesahan dari KKM!! omg!!! 😲 Sebagai usaha yang berterusan, Pn.X telah disyorkan untuk ambil SET PKP (Min Kaffe dan Garlic). Lebih selamat dan ada kelulusan dari KKM. Maka, Pn.X pun grab satu set PKP! Sepanjang seminggu lebih Pn.X amal Set PKP, 4 perubahan ketara berlaku pada dirinya. Perut dah kempis sikit, badan keluarkan peluh jahat, badan rasa ringan(cergas), migrain dah tak ada. Pn.X pun bercadang nak repeat order lagi kalau dah habis. 😄 Alhamdulillah. Pn.X pun happy, pinggang dah tak nyeri. #sharingiscaring  Nak cuba boleh Whatsapp Cikshima ya👇 https://goo.gl/czPdd8 #projekSTG  #CATchampions  #kopiviral  #kopislimsihat  #minkaffe  #kopitahanlapar  #pilgarlic  #fatshooter  #pilbuangangin  #setkempisperut  #agenwanted  #dropship 
I don’t understand why they won’t let me have a bone like @the_puppy_namedmocha I keep getting in trouble for trying to take it from her. 
#catsofinstagram #instacat #catgram #sharingiscaring #jealouscat
Bila mama day start rasa nak selsema cepat2 ambik vita c lepas tu diffuse thieves sebab tak nak bagi bjangkit dengan orang lain.

Tumbuhan apa yang ada dalam sebotol EO thieves? 
1. Lemon
2. Rosemary
3. Kulit kayu manis
4. Bunga cengkih
5. Eucalyptus Radiata

Imaar ambik loose order, nak cuba sebotol meh dm imaar. Kita kenal2, kita bg harga special 😘
Bila mama day start rasa nak selsema cepat2 ambik vita c lepas tu diffuse thieves sebab tak nak bagi bjangkit dengan orang lain. Tumbuhan apa yang ada dalam sebotol EO thieves? 1. Lemon 2. Rosemary 3. Kulit kayu manis 4. Bunga cengkih 5. Eucalyptus Radiata Imaar ambik loose order, nak cuba sebotol meh dm imaar. Kita kenal2, kita bg harga special 😘
3:00am and we're still at it. Cannot sleep knowing there are so many families affected by the rains and it's aftermath. God shines through us when communities come together to aid those in need.

#prayfortrinidadandtobago #disasterrelief #hampers #community #love #prayers #helpinghands #love868 #lowisgyro #godslove #doingwhatwecan #givingback #brotherskeeper #sharingiscaring
Sunday Ritual- Organic Vegan Taro #donuts  @holeygraildonuts 
Brought some friends today and we did IT UP!! 🍩 🍩 ☕️ PBJ: blueberry jam & crunchy pb

Lemon Poppy: lemon, poppy, DILL & tarragon flowers (YES, I did say ‘dill’ and it was phenomenal)!! 🔥 🔥 🔥 
Saffron Snickerdoodle: saffron, cinnamon sugar & vanilla bean 
#kauai #kauailife #sundayritual #hot #organic #vegan #taro #donut #sogood #yum #yummy #coldbrew #sharingiscaring #bringfriends #perfectmorning #wishyouwerehere #lovemylife
Sunday Ritual- Organic Vegan Taro #donuts  @holeygraildonuts Brought some friends today and we did IT UP!! 🍩 🍩 ☕️ PBJ: blueberry jam & crunchy pb Lemon Poppy: lemon, poppy, DILL & tarragon flowers (YES, I did say ‘dill’ and it was phenomenal)!! 🔥 🔥 🔥 Saffron Snickerdoodle: saffron, cinnamon sugar & vanilla bean #kauai  #kauailife  #sundayritual  #hot  #organic  #vegan  #taro  #donut  #sogood  #yum  #yummy  #coldbrew  #sharingiscaring  #bringfriends  #perfectmorning  #wishyouwerehere  #lovemylife 
The mains on our 9-course tasting menu! Grilled guineafowl with roasted jalapeño sauce, fried yuca with ajo mojo and salad of tuscan kale and hispi cabbage 😋 All for sharing 👯‍♂️ #llama #cofoco #sharingiscaring #tastingmenu #guineafowl #yuca #snacks #copenhagen #latinfood
200 pictures in a little less than 3 years. So to mark this special occasion I picked an old photo from a calendar shoot we did for a good cause. Taken by the very talented and very busy @zlivangljivan. All the things the guy in the picture thought he knew turned for the better and he/me is a better, happier person which is all that matters.
.
.
#nude #rude #bookpile #bookmountain #alongtimeago #throwback #200 #200thpicture #sharingiscaring #photo #photography #blackandwhite #black #portrait #nietzsche #alonglongtimeago #inagalaxyfarfaraway #tattoos #chest #cigarette #reading #hidden
200 pictures in a little less than 3 years. So to mark this special occasion I picked an old photo from a calendar shoot we did for a good cause. Taken by the very talented and very busy @zlivangljivan. All the things the guy in the picture thought he knew turned for the better and he/me is a better, happier person which is all that matters. . . #nude  #rude  #bookpile  #bookmountain  #alongtimeago  #throwback  #200  #200thpicture  #sharingiscaring  #photo  #photography  #blackandwhite  #black  #portrait  #nietzsche  #alonglongtimeago  #inagalaxyfarfaraway  #tattoos  #chest  #cigarette  #reading  #hidden 
😍GUS is available for public adoption since Oct 16
He isnt listed on their site. 
GUS is 2 YO male Chi
Available date for rescues Nov 11

Control #I1302703

The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion.

INLAND VALLEY HUMANE SOCIETY 
POMONA CA 91767
909 623-9777 —
http://www.ivhsspca.org/ #chihuahua #chihuahuasofinstagram #adoptdontshop #adoption #adoptables #killshelter #sharingsaveslives #doglover #dogsofinstagram #freethechi #losangeles #sharingiscaring @georgelopez@freethechi @chirescue(Rescue&Transport)
GUS IS NOT LISTED AT INLAND VALLEY..TO HELP GUS LIVE..
PLZ CALL INLAND & ASK ABOUT  GUS.  #l 1302703
 INLAND# 909 623. 9777
SHARE..TAG ..PLEDGE 2 YO CHI
NAMED GUS 🐾🐾🙏🐾🐾
😍GUS is available for public adoption since Oct 16 He isnt listed on their site. GUS is 2 YO male Chi Available date for rescues Nov 11 Control #I1302703  The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion. INLAND VALLEY HUMANE SOCIETY POMONA CA 91767 909 623-9777 — http://www.ivhsspca.org/ #chihuahua  #chihuahuasofinstagram  #adoptdontshop  #adoption  #adoptables  #killshelter  #sharingsaveslives  #doglover  #dogsofinstagram  #freethechi  #losangeles  #sharingiscaring  @georgelopez@freethechi @chirescue(Rescue&Transport) GUS IS NOT LISTED AT INLAND VALLEY..TO HELP GUS LIVE.. PLZ CALL INLAND & ASK ABOUT GUS. #l  1302703 INLAND# 909 623. 9777 SHARE..TAG ..PLEDGE 2 YO CHI NAMED GUS 🐾🐾🙏🐾🐾
Se dice, se comenta, se rumorea, que no os habéis enterado de que estas sandalias nuevas negras atemporales están a la venta en mi perfil de @chicfy a un precio de risa (donde hacemas suele haber gastos de envío gratis cada 2x3).
Http://www.chicfy.com/user/Arualchu

Esta es mi versión online del evento que habéis tenido en #Madrid este finde con @lostfoundmarket y @estrelladamm 
Las que no vivimos en la capital también tenemos ropa chula a la venta 😂
Se dice, se comenta, se rumorea, que no os habéis enterado de que estas sandalias nuevas negras atemporales están a la venta en mi perfil de @chicfy a un precio de risa (donde hacemas suele haber gastos de envío gratis cada 2x3). Http://www.chicfy.com/user/Arualchu Esta es mi versión online del evento que habéis tenido en #Madrid  este finde con @lostfoundmarket y @estrelladamm Las que no vivimos en la capital también tenemos ropa chula a la venta 😂
For the best Mini Burgers in town, you know who to call 😎 📱 ----------------------------------------
☎️ Call 800 MINI (6464)
#ShareTheMinis 🍔🍔🍔
For the best Mini Burgers in town, you know who to call 😎 📱 ---------------------------------------- ☎️ Call 800 MINI (6464) #ShareTheMinis  🍔🍔🍔
Non veg dumpling platter! 
Steaming hot, moist and tender filling and equally good taste. Melting in mouth dumplings by @dimsummomoexpressairoli. Do visit. 
#food #foodporn #foodgasm #foodlover #foodie #foodstory #mumbaistreetfood
#mumbaikar #mumbai #dumplimgs #momos #assorted #tasty #delicious #shotononeplus5 #sharingiscaring #khauthakur
Gabungan Lantai 2'x2' & Ceiling yg Tinggi.. buat ruang nampak besar & luas.. Nice Design walaupun simple.. Nak lagi progress update & info2 menarik tentang Construction.. pls do like & share

#tharwabuilders 
#webuiltwecare 
#kpj #kpjselangor 
#sitevisit #renofixbuild 
#tbsharing #shahalam #sharingiscaring
Starting half term off with breakfast in bed! #sharingiscaring 😍😍
No matter which game. No matter on which console. Every gamer is welcome. Send us one highlight /gaming clip to become a beta -user.  #shareplay #share #play #plays #sharingiscaring #csgo #counterstrike #strike #counter #sniper #kill #gamer #teamkill # #gaming #games #game #gamersite #gamerwebsite #iscoming #instastream #instagiveaway #instalive #instagames #giveaway #gambling #playing #csgogiveaway
Just like the plates, cups and bowls we have, we experience knocks and sometimes we get knocked down and cracked.  We might fall from a great height or get brush of a side completely by surprise.

These knocks might make us feel vulnerable and “not good enough”. We become embarrassed by our flaw.  We might hide away, because we don’t want to get another chip, crack, or completely break.

However, I believe these experiences change us and we have a choice on how we respond. 
We could choose to live in regret.  We could be so absorbed by our bitter experiences and flaws, we wear false personas and cover up with defences.

Or we could choose to see these experiences for what they are: our golden seams.

Our experiences don’t define us, but they do influence us.  We can decide to cover up, or we can decide to walk out into the world as ourselves, mended breaks and all.

We all have golden seams.  Embrace the experiences that have influenced you.

Happy Monday.
❤ x

#embrace #embraceyourflaws #Trust #strongerthanyouthink #yourlifeyourchoice #positivechoices
#selfcare #lovinglife #loveyourselfandotherswillfollow #youareworthit  #youreworthit
#bestme #believeinyourself #positivethinking #positivevibes #yougotthis #newyou #onestepatatime #onelife #loveyourself #sharingiscaring #takeachance
Just like the plates, cups and bowls we have, we experience knocks and sometimes we get knocked down and cracked.  We might fall from a great height or get brush of a side completely by surprise. These knocks might make us feel vulnerable and “not good enough”. We become embarrassed by our flaw.  We might hide away, because we don’t want to get another chip, crack, or completely break. However, I believe these experiences change us and we have a choice on how we respond. We could choose to live in regret.  We could be so absorbed by our bitter experiences and flaws, we wear false personas and cover up with defences. Or we could choose to see these experiences for what they are: our golden seams. Our experiences don’t define us, but they do influence us.  We can decide to cover up, or we can decide to walk out into the world as ourselves, mended breaks and all. We all have golden seams.  Embrace the experiences that have influenced you. Happy Monday. ❤ x #embrace  #embraceyourflaws  #Trust  #strongerthanyouthink  #yourlifeyourchoice  #positivechoices  #selfcare  #lovinglife  #loveyourselfandotherswillfollow  #youareworthit   #youreworthit  #bestme  #believeinyourself  #positivethinking  #positivevibes  #yougotthis  #newyou  #onestepatatime  #onelife  #loveyourself  #sharingiscaring  #takeachance 
sakit lupus sdh 13th, dan efeknya mulai ke ginjalnya. 
sempat keluar masuk RS dan kondisinya sgt memprihatinkan. 
saat kami berkunjung, rini memandang kami dgn sorot matanya yg teduh dan mencoba u tersenyum. 
semangatnya itu mmg luar biasa,, hampir seharian kami bersama, separo tubuhnya tdk berfungsi alias mati rasa. seluruh tubuhnya kesakitan, meskipun hy disentuh saja. telapak tangan kirinya mencengkeram kaku, dan coba diroll dgn magic stick, rini tampak menahan sakitnya. Puji Tuhan, bbrp saat kemdn keadaan berangsur membaik dan telapak tangan kirinya lebih lentur, lebih mudah u digerakkan. tidak disangka, rini mau rollin sendiri lhooooo... terussss, dia juga bisa angkat tangan kirinya sendiri sampe keatas. 
kalo wkt itu, banyak orang sdh pasrah dan menghitung hari, namun tdk dmkn dgn rini,, terus berjuang dan tetap semangat pagi. 
rini keren bangettttt, makannya juga pinter bener, minumnya airbio, sdh mulai bisa berinteraksi dan ngomong meskipun blm keluar suaranya. 
alleluyaaaa... semua krn ksh dan kemurahan Tuhan. 
ora et labora

rini, semangattttttttt... #sharingiscaring
#lupus
#terusberjuanguntuksembuh
#bioglass
#magicstick
sakit lupus sdh 13th, dan efeknya mulai ke ginjalnya. sempat keluar masuk RS dan kondisinya sgt memprihatinkan. saat kami berkunjung, rini memandang kami dgn sorot matanya yg teduh dan mencoba u tersenyum. semangatnya itu mmg luar biasa,, hampir seharian kami bersama, separo tubuhnya tdk berfungsi alias mati rasa. seluruh tubuhnya kesakitan, meskipun hy disentuh saja. telapak tangan kirinya mencengkeram kaku, dan coba diroll dgn magic stick, rini tampak menahan sakitnya. Puji Tuhan, bbrp saat kemdn keadaan berangsur membaik dan telapak tangan kirinya lebih lentur, lebih mudah u digerakkan. tidak disangka, rini mau rollin sendiri lhooooo... terussss, dia juga bisa angkat tangan kirinya sendiri sampe keatas. kalo wkt itu, banyak orang sdh pasrah dan menghitung hari, namun tdk dmkn dgn rini,, terus berjuang dan tetap semangat pagi. rini keren bangettttt, makannya juga pinter bener, minumnya airbio, sdh mulai bisa berinteraksi dan ngomong meskipun blm keluar suaranya. alleluyaaaa... semua krn ksh dan kemurahan Tuhan. ora et labora rini, semangattttttttt... #sharingiscaring  #lupus  #terusberjuanguntuksembuh  #bioglass  #magicstick 
”Elsker jeres produkter!!” #repost fra @amandaraft, der har sendt os dette billede, af sine flotte negle. Tusind tak for deling. Vi elsker når I deler Jeres resultater med os.
#kundefoto #resultat #herôme #herome #afterherome #nailhardener #feedback #sharingiscaring #TAK
Tabdeeli kaise aaye gi? | Al-muhaddith Abdullah Nasir Rehmani حفظه الله ورعاه

#sharingiscaring #Sharethekhayr #salafiyyah #ahlussunnahwaljamaah #scholarsofpakistan #ahlulhadith #kashmiriyouth ##creed
Sikecil lagi susah maemnya, kalau dikasih perkedel kentang masih mau tapi gak banyak juga makannya 😅. Emak harus kreatif nih, kalau perkedelnya dibuat pakai bahan yang sama itu-itu aja, pasti bosan juga. Kali ini perkedel kentangnya coba di mix dengan udang, dan Alhamdulillah sekali makan habis 3 potong 👏👏
"PERKEDEL KENTANG MIX UDANG"
. 
Bahannya :
🍳3 bh kentang ukuran sedang
🍳1 btr telur ayam, dipisah putih dan kuning telurnya
🍳15 ekor udang kupas
🍳1 bh wortel dipotong dadu
🍳3 kuntum brokoli dicincang kasar
🍳1 btg daun bawang dan seledri dicincang halus
🍳2 siung bawang merah diiris tipis
🍳1 sdt kaldu jamur
🍳1 sdt garlic powder
🍳1 sdm kaldu sapi bubuk @kaldubayikalduku
🍳Secukupnya garam dan lada putih bubuk
🍳Minyak goreng
.
Cara membuat :
👩‍🍳Untuk kentang saya goreng, lalu ditumbuk hingga halus sisihkan. Wortel dan brokoli sebelumnya sudah saya rebus sebentar supaya agak empuk.
👩‍🍳Udang saya haluskan menggunakan ulekan supaya teksturnya agak kasar dan terasa.
👩‍🍳Tumis bawang merah, daun bawang dan seledri hingga harum, baru kemudian campurkan dengan kentang. Masukkan udang, wortel, brokoli, kuning telur, kaldu jamur, kaldu sapi bubuk, garam dan lada. Kemudian aduk sampai semua bahan tercampur rata.
👩‍🍳Bentuk bulat-bulat, sebelum di goreng jangan lupa dimasukkan ke dalam putih telur. Masak hingga kekuningan, dan sajikan selagi hangat. Sisanya bisa disimpan di kulkas yah Bunda 😘
.
#mpasirumahan
#mpasisehat
#babyarkhan
#19monthsold
#alabundarika
#smangatmpasi
#berbagiresepmpasi 
#masihtahapbelajar
#semuabisamasak
#justsharing
#sharingiscaring
#TipsmpasiRT
Sikecil lagi susah maemnya, kalau dikasih perkedel kentang masih mau tapi gak banyak juga makannya 😅. Emak harus kreatif nih, kalau perkedelnya dibuat pakai bahan yang sama itu-itu aja, pasti bosan juga. Kali ini perkedel kentangnya coba di mix dengan udang, dan Alhamdulillah sekali makan habis 3 potong 👏👏 "PERKEDEL KENTANG MIX UDANG" . Bahannya : 🍳3 bh kentang ukuran sedang 🍳1 btr telur ayam, dipisah putih dan kuning telurnya 🍳15 ekor udang kupas 🍳1 bh wortel dipotong dadu 🍳3 kuntum brokoli dicincang kasar 🍳1 btg daun bawang dan seledri dicincang halus 🍳2 siung bawang merah diiris tipis 🍳1 sdt kaldu jamur 🍳1 sdt garlic powder 🍳1 sdm kaldu sapi bubuk @kaldubayikalduku 🍳Secukupnya garam dan lada putih bubuk 🍳Minyak goreng . Cara membuat : 👩‍🍳Untuk kentang saya goreng, lalu ditumbuk hingga halus sisihkan. Wortel dan brokoli sebelumnya sudah saya rebus sebentar supaya agak empuk. 👩‍🍳Udang saya haluskan menggunakan ulekan supaya teksturnya agak kasar dan terasa. 👩‍🍳Tumis bawang merah, daun bawang dan seledri hingga harum, baru kemudian campurkan dengan kentang. Masukkan udang, wortel, brokoli, kuning telur, kaldu jamur, kaldu sapi bubuk, garam dan lada. Kemudian aduk sampai semua bahan tercampur rata. 👩‍🍳Bentuk bulat-bulat, sebelum di goreng jangan lupa dimasukkan ke dalam putih telur. Masak hingga kekuningan, dan sajikan selagi hangat. Sisanya bisa disimpan di kulkas yah Bunda 😘 . #mpasirumahan  #mpasisehat  #babyarkhan  #19monthsold  #alabundarika  #smangatmpasi  #berbagiresepmpasi  #masihtahapbelajar  #semuabisamasak  #justsharing  #sharingiscaring  #TipsmpasiRT 
Flavour of the week! 
Wild Cherry & Dark Chocolate 
We’ll donate £1 from every sale to @YorkshireAirAmb 
#icecreamlover #icecreamdream #charity #foodsragram #photooftheday #sharingiscaring #doyourbit #worthycause #donate #icecreamparlour #yummyyorkshire #huddersfield
Whether it’s a smile, a few pounds or a 5 minute conversation - #smallactsofkindness go a long way.
Whether it’s a smile, a few pounds or a 5 minute conversation - #smallactsofkindness  go a long way.
We share all the time-how we feel, advice, help, meals good times & bad times. It is just part of who we are. Whatever it is you are sharing today, whether it involves caresharelove.com or not, share whole-heartedly. www.caresharelove.com #caresharelove #ShareTheLove #quotes #inspire #inspiration #care #kindness #life #mummyblogger #selfworth #smallbusiness #mummybloggersuk #mummylife #positivevibes #positivity #mondaymotivation #mondayvibes #love #share #friendship #family #distancerelationship #distantfriends #coffee☕ #chat #listen #sharingiscaring #Sharing
We share all the time-how we feel, advice, help, meals good times & bad times. It is just part of who we are. Whatever it is you are sharing today, whether it involves caresharelove.com or not, share whole-heartedly. www.caresharelove.com #caresharelove  #ShareTheLove  #quotes  #inspire  #inspiration  #care  #kindness  #life  #mummyblogger  #selfworth  #smallbusiness  #mummybloggersuk  #mummylife  #positivevibes  #positivity  #mondaymotivation  #mondayvibes  #love  #share  #friendship  #family  #distancerelationship  #distantfriends  #coffee ☕ #chat  #listen  #sharingiscaring  #Sharing 
Ya Allah, syukur Alhamdulliah dapat makan sesedap ini. Rezeki makanan.
. 
Lebih bersyukur, jika kita diberikan rezeki kesihatan untuk menyediakan masakan untuk yang tersayang. Allahu, besar pahalanya.
.
Sup Tulang jenis simple. Sis suka rebus semua bahan sebab tak suka sup yang berminyak. Bawang merah, bawang puteh dihiris. Halia ketuk dan bawang besar belah empat. Sis guna Sup Bunjut Tulang. Bawang puteh mesti extra. Bahan² lain terpulanglah nak letak apa yea.
.
I guna batang celery dan karot. Akar daun sup dan batang daun bawang yang puteh tu. Sedikit lada hitam kasar, lada sulah dan sedikit minyak zaiton.
.
Try masak cendawan kukur dan pucuk paku. Tumbukkan bawang merah, cili padi dan ikan bilis. Cendawan kukur, kita tumbuk² manja je. Sedap. Alhamdulillah.
.
.
.
#sudut_rina
#LearnHowToCook
#IamNotAChef
#SharingIsCaring
#CookMyWay
#MyDapurKampung
#MyHumbleKitchen
Ya Allah, syukur Alhamdulliah dapat makan sesedap ini. Rezeki makanan. . Lebih bersyukur, jika kita diberikan rezeki kesihatan untuk menyediakan masakan untuk yang tersayang. Allahu, besar pahalanya. . Sup Tulang jenis simple. Sis suka rebus semua bahan sebab tak suka sup yang berminyak. Bawang merah, bawang puteh dihiris. Halia ketuk dan bawang besar belah empat. Sis guna Sup Bunjut Tulang. Bawang puteh mesti extra. Bahan² lain terpulanglah nak letak apa yea. . I guna batang celery dan karot. Akar daun sup dan batang daun bawang yang puteh tu. Sedikit lada hitam kasar, lada sulah dan sedikit minyak zaiton. . Try masak cendawan kukur dan pucuk paku. Tumbukkan bawang merah, cili padi dan ikan bilis. Cendawan kukur, kita tumbuk² manja je. Sedap. Alhamdulillah. . . . #sudut_rina  #LearnHowToCook  #IamNotAChef  #SharingIsCaring  #CookMyWay  #MyDapurKampung  #MyHumbleKitchen 
Klubben var varm🔥 det er damen også❤️ Skud ud til @jahnsen.sb for at låne hende😘 #sharingiscaring #2_fingre_i_kussen #så_køre_bussen
You were born with potential. You were born with goodness and trust. You were born with ideal and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. You are not Kent for crawling, so don’t. You have wings. Learn to use them and FLY.
.
.
.
.
#laptoplifestyle #workingfromanywhere #onlinebusiness #workingfromyourphone #globalbusiness #instaphone #businessmindset #businessbuilder #wifiwage #wifiwealth #bloglovin #businessblog #blogger #femaleboss #travel #lifestyle #networkers #beautyblogger #sharingiscaring #mudmask #blackheads #flawlessskin #glowingskin #beautyproducts #beautybox
You were born with potential. You were born with goodness and trust. You were born with ideal and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. You are not Kent for crawling, so don’t. You have wings. Learn to use them and FLY. . . . . #laptoplifestyle  #workingfromanywhere  #onlinebusiness  #workingfromyourphone  #globalbusiness  #instaphone  #businessmindset  #businessbuilder  #wifiwage  #wifiwealth  #bloglovin  #businessblog  #blogger  #femaleboss  #travel  #lifestyle  #networkers  #beautyblogger  #sharingiscaring  #mudmask  #blackheads  #flawlessskin  #glowingskin  #beautyproducts  #beautybox 
Be kind whenever possible. It is always possible. Don't let fear or insecurity stop you from trying new things. Believe in yourself. Do what you love. And most importantly, be kind to others. #liebseinisteigentlichleicht #fm4 #bekind #stopracism #sharingiscaring #trynewthings #dowhatyoulove #respectothers #behelpful #help #oneworld #vienna
YOTers, tentu kita tahu bahwa media sosial diciptakan untuk mencari informasi, bersosialisasi dan mempererat kedekatan. Tetapi perkembangan teknologi ini juga seringkali disalahartikan oleh penggunanya. Salah satunya, media sosial yang kerap menjadi wadah pelecehan atau cyberbullying terhadap orang lain. "Nyinyir" di sosmed ini seringkali dilontarkan dengan sengaja untuk merusak nama baik, merendahkan, menyerang dan mengakibatkan timbulnya ketidaksenangan.

YOT Tangerang mengajak kalian untuk ikut melawan cyberbullying tersebut dengan cara sederhana, yuk ikuti diskusinya dalam acara Diskusi Publik: CYBERBULLYING CAMPAIGN.

Acara ini juga turut mengundang narasumber yang keren-keren!
1. Soraya Ramli : Coordinator, Division of Development of Recovery System for Women Victims of Violence, National Commission on Violence against Women
2. Irna Rudiana : Kepala Bidang Perlindungan Perempuan dan Anak pada DP3AP2KB Kota Tangerang
3. Wirdatul Aini : Dosen psikologi 
4. Nada Syifa : YouTuber

Catat tanggalnya ya!
🗓 Sabtu, 20 Oktober 2018
🕑 14:00-17:00 WIB
📍 Rame-Rame Food Carnival Lt. 2 Tangcity Mall.
FREE!

Yuk isi weekend kamu dengan hal yang bermanfaat!! Jangan sampai ketinggalan ya! .
.
#YOT #YoungOnTop #YOTTangerang #DiskusiPublik #EventTangerang #EventYOTTanngerang #Cyberbullying #CampaignCyberbullying #KomunitasTangerang #KegiatanSosialTangerang #PemudaTangerang #SocialMovement #Berbagi #SharingIsCaring #RelawanTangerang #YouthDevelopment #MudaBerkarya #BanggaJadiOrangTangerang #InfoTangerang #halloevent
YOTers, tentu kita tahu bahwa media sosial diciptakan untuk mencari informasi, bersosialisasi dan mempererat kedekatan. Tetapi perkembangan teknologi ini juga seringkali disalahartikan oleh penggunanya. Salah satunya, media sosial yang kerap menjadi wadah pelecehan atau cyberbullying terhadap orang lain. "Nyinyir" di sosmed ini seringkali dilontarkan dengan sengaja untuk merusak nama baik, merendahkan, menyerang dan mengakibatkan timbulnya ketidaksenangan. YOT Tangerang mengajak kalian untuk ikut melawan cyberbullying tersebut dengan cara sederhana, yuk ikuti diskusinya dalam acara Diskusi Publik: CYBERBULLYING CAMPAIGN. Acara ini juga turut mengundang narasumber yang keren-keren! 1. Soraya Ramli : Coordinator, Division of Development of Recovery System for Women Victims of Violence, National Commission on Violence against Women 2. Irna Rudiana : Kepala Bidang Perlindungan Perempuan dan Anak pada DP3AP2KB Kota Tangerang 3. Wirdatul Aini : Dosen psikologi 4. Nada Syifa : YouTuber Catat tanggalnya ya! 🗓 Sabtu, 20 Oktober 2018 🕑 14:00-17:00 WIB 📍 Rame-Rame Food Carnival Lt. 2 Tangcity Mall. FREE! Yuk isi weekend kamu dengan hal yang bermanfaat!! Jangan sampai ketinggalan ya! . . #YOT  #YoungOnTop  #YOTTangerang  #DiskusiPublik  #EventTangerang  #EventYOTTanngerang  #Cyberbullying  #CampaignCyberbullying  #KomunitasTangerang  #KegiatanSosialTangerang  #PemudaTangerang  #SocialMovement  #Berbagi  #SharingIsCaring  #RelawanTangerang  #YouthDevelopment  #MudaBerkarya  #BanggaJadiOrangTangerang  #InfoTangerang  #halloevent 
What's the great thing about a tree?
We know it, we can see it. Because we learn it. At school, and even after school. 
It's not about science thing. But, a tree loves to share, everything it has. Naturally. 
I wish, I had learned much enough.

#sharingiscaring
#sharingisloving
#treelovers
What's the great thing about a tree? We know it, we can see it. Because we learn it. At school, and even after school. It's not about science thing. But, a tree loves to share, everything it has. Naturally. I wish, I had learned much enough. #sharingiscaring  #sharingisloving  #treelovers 
The work isn’t over. @DhakaMavericks & #PartnersForWorldHealth are here at NICRH. Talking with ladies with #mastectomy and donating them #breast #prosthesis and special bra. #BeTheInspiration #SharingIsCaring #BreastCancer #Awareness @Rotary @BCCare @uicc
Store tomatoes at room temperature, freeze bananas and make icing sugar. My 10 kitchen hacks now on blog. Thanks @pychotkowo for help on the photo session 😊 #kitchenhacks #diy #didyouknow #sharingiscaring #soniasstoryge #newpostontheblog
Hurted me, Cheated me, left me ...
You all made me ! 🍻🚶
.
.
.
__________________________________________

#qotd #quotes #quotesliveby #positivevibes  #positivequotes #dailyquotes #mydailyquotes #l4l #likeforlike #shareifyoucare #aboutlife #sharingiscaring #ootd #outfitoftoday #selfreminder
19 May 2012 ❤️#lonecreekfalls
You are responsible for what you post! Do people walk away better or worst after watching your page???
.
.
.
#video #votd #wisdom #influencer #knowledge #selfworth #energy #inspirationalquotes #inpiration #life #thoughtful #deep #sharingiscaring #facebook