an online Instagram web viewer

#shakleejohor medias

Photos

SIAPA YANG NAK SELIT ORDER UNTUK ESOK?
.
.
Jika ada yang nak join postage esok, boleh whatsapp alya okey.
.
Esok alya punya postage jam 10am dan 3pm. Dah nak Hujung bulan ni ramai yang da masuk gaji dan terus nak repeat order and tambah supplement shaklee 😍
.
.
Kena buat dua trip postage la untuk make sure vitamins shaklee sampai on time🤗
.
.
So boleh whatsapp alya tau untuk order shaklee. Yang warga Selangor, Kuala Lumpur  yang nak COD, boleh whatsapp alya okey❤
.
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
#AlyaFaCod
#AlyaFaPostage
#shakleecod #shakleecodshahalam #shakleecodselangor
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
SIAPA YANG NAK SELIT ORDER UNTUK ESOK? . . Jika ada yang nak join postage esok, boleh whatsapp alya okey. . Esok alya punya postage jam 10am dan 3pm. Dah nak Hujung bulan ni ramai yang da masuk gaji dan terus nak repeat order and tambah supplement shaklee 😍 . . Kena buat dua trip postage la untuk make sure vitamins shaklee sampai on time🤗 . . So boleh whatsapp alya tau untuk order shaklee. Yang warga Selangor, Kuala Lumpur yang nak COD, boleh whatsapp alya okey❤ . . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . #AlyaFaCod  #AlyaFaPostage  #shakleecod  #shakleecodshahalam  #shakleecodselangor  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
VIVIX, ALL IN ONE SUPPLEMENT 🍇🍇🍇 ✅Acts as the best antioxidant.
✅Protects the body from bacterial and fungal infections.
✅Protects the body from the extreme temperature.
✅Acts as the great anti-aging.
✅Helps to prevent constipation
✅A good choice for the healthy diet.
✅Keeps all your organs work well and stay healthy.
✅Helps protect and repair cellular DNA.
✅Supports heart health and cardiovascular function.
✅Boosts the immune system.
✅Supports the brain health.
✅Increases the energy.
✅Helps to reduce inflammation.
✅Maintains the normal blood cholesterol level.
✅Helps to remove the waste products out of the body.

This month we have promo ya.
🍇Buy 2 Free membership
❤Free delivery
❤Cash rebates
❤Something special from Bonda

Only want 1 bottle? Sure, I give best Price ❤

#shakleejb #shakleepg #shakleemasai #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeskudai #shakleetampoi #shakleejohorbahru #shakleejohor #vitamincshaklee #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleeklang
VIVIX, ALL IN ONE SUPPLEMENT 🍇🍇🍇 ✅Acts as the best antioxidant. ✅Protects the body from bacterial and fungal infections. ✅Protects the body from the extreme temperature. ✅Acts as the great anti-aging. ✅Helps to prevent constipation ✅A good choice for the healthy diet. ✅Keeps all your organs work well and stay healthy. ✅Helps protect and repair cellular DNA. ✅Supports heart health and cardiovascular function. ✅Boosts the immune system. ✅Supports the brain health. ✅Increases the energy. ✅Helps to reduce inflammation. ✅Maintains the normal blood cholesterol level. ✅Helps to remove the waste products out of the body. This month we have promo ya. 🍇Buy 2 Free membership ❤Free delivery ❤Cash rebates ❤Something special from Bonda Only want 1 bottle? Sure, I give best Price ❤ #shakleejb  #shakleepg  #shakleemasai  #shakleepasirgudang  #shakleekotamasai  #shakleeskudai  #shakleetampoi  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #vitamincshaklee  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleeklang 
SIAPA YANG PERLU AMBIL OSTEMATRIX SHAKLEE?
.
.
✅Siapa yang ada masalah sakit sendi, sengal badan dan lenguh-lenguh
✅Ibu-ibu mengandung yang selalu kebas kaki/bengkak kaki
✅Ibu menyusu yang perlukan kalsium
✅Yang mengalami masalah sembelit
✅Siapa yang sering keletihan dan jerao outstation,di mana kalsium bantu kurangkan keletihan
✅Siapa yang sering kebas kaki/tangan terutama waktu makam
.
.
Jadi siapa yang dalam kategori di Atas maka anda perlukan ostematrix, boleh whatsapp alya .
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻
#ostematrixshakleebylyafa
#shakleeostematrix
#ostematrixshaklee 
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
SIAPA YANG PERLU AMBIL OSTEMATRIX SHAKLEE? . . ✅Siapa yang ada masalah sakit sendi, sengal badan dan lenguh-lenguh ✅Ibu-ibu mengandung yang selalu kebas kaki/bengkak kaki ✅Ibu menyusu yang perlukan kalsium ✅Yang mengalami masalah sembelit ✅Siapa yang sering keletihan dan jerao outstation,di mana kalsium bantu kurangkan keletihan ✅Siapa yang sering kebas kaki/tangan terutama waktu makam . . Jadi siapa yang dalam kategori di Atas maka anda perlukan ostematrix, boleh whatsapp alya . . Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻 #ostematrixshakleebylyafa  #shakleeostematrix  #ostematrixshaklee  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
SIAPA YANG PERLU AMBIL OSTEMATRIX SHAKLEE?
.
.
✅Siapa yang ada masalah sakit sendi, sengal badan dan lenguh-lenguh
✅Ibu-ibu mengandung yang selalu kebas kaki/bengkak kaki
✅Ibu menyusu yang perlukan kalsium
✅Yang mengalami masalah sembelit
✅Siapa yang sering keletihan dan jerao outstation,di mana kalsium bantu kurangkan keletihan
✅Siapa yang sering kebas kaki/tangan terutama waktu makam
.
.
Jadi siapa yang dalam kategori di Atas maka anda perlukan ostematrix, boleh whatsapp alya .
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻
#ostematrixshakleebylyafa
#shakleeostematrix
#ostematrixshaklee 
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
SIAPA YANG PERLU AMBIL OSTEMATRIX SHAKLEE? . . ✅Siapa yang ada masalah sakit sendi, sengal badan dan lenguh-lenguh ✅Ibu-ibu mengandung yang selalu kebas kaki/bengkak kaki ✅Ibu menyusu yang perlukan kalsium ✅Yang mengalami masalah sembelit ✅Siapa yang sering keletihan dan jerao outstation,di mana kalsium bantu kurangkan keletihan ✅Siapa yang sering kebas kaki/tangan terutama waktu makam . . Jadi siapa yang dalam kategori di Atas maka anda perlukan ostematrix, boleh whatsapp alya . . Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻 #ostematrixshakleebylyafa  #shakleeostematrix  #ostematrixshaklee  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
Ada tak supplements Shaklee yg murah je utk kulit cantik?
.
.
Siapa yg limited budget, jangan risau, Supplements Shaklee ni banyak je yg murah! 😊 Actually jauh lebih murah dari brand lain luar sana. Sebotol pun tahan lama, mmg jimat!
.
.
Untuk yg nakkan supplement basic nak cantikkan kulit, Itah rekemen korang ambil supplements kecantikan yang paling awal Itah consume 😊
.
.
🌸 ESP - BEST-SELLER in Shaklee! Tahan 2 bulan. Paling penting dlm supplement harian Itah sebab mmg kulit kita perlukan protein untuk hasilkan sel baru. Kalau body you kurang protein, kulit jadi kering, kusam. Protein ni mcm building block of our body la, sama mcm batu bata yg bina rumah. Protein ni buat kulit kita jadi licin and gebu. Bukan takat kulit je cantik, ESP bagi kita tenaga & tahan kenyang lama.
.
.
🌸 Vita-C Plus
Haa yang ni paling jimat sebab sebotol tahan 6 bulan! Satu hari kiranya korang spend 60sen je 😌 Kulit cantik and badan sihat with 1 tablet only. Vitamin C ni sgt membantu cerahkan muka & cegah daripada muka breakout or naik jerawat. Serious memang jerawat susah sangat nak naik kat muka Itah since consume vitamin C ni.
.
.
🌸 GLA Complex - GLA ni sebotol tahan 4 bulan. Ada dos rendah Vitamin E which sesuai utk kulit muka yang normal. Siapa yang kulit terlalu berminyak pun Anis suggest ambil GLA ni. Oh ya, GLA ni tolong stabilkan hormon sekali. Siapa yg period berterabur mmg sesuai sangat consume GLA. Kulit cantik, dalaman wanita pun sihat 💕. Kalau muka korang jenis kulit kering or banyak parut jerawat nak hilangkan, Anis suggest tukar GLA ni dengan Vita-E Complex.
.
.
🌸 Vita-E Complex - Dalam ni kandungan dos Vitamin E lagi tinggi dari GLA, which Vitamin E ni berkesan nak hilangkan parut jerawat.
.
📲 Nurfatin Anisya | 0172512290
.
.
#Shakleemalaysia
#shakleejohor #shakleemelaka
#shakleeselangor #shakleenegerisembilan
#shakleepahang #shakleepenang
#shakleeperak #shakleekelantan
#shakleeterengganu #shakleeperlis
#vitaminshaklee
#shakleemurah
#shakleepower
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleesingapore
#shakleehargagiler #shakleestudent #shakleehargastudent
#shaklee
#meletop
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#ubatresdung
Ada tak supplements Shaklee yg murah je utk kulit cantik? . . Siapa yg limited budget, jangan risau, Supplements Shaklee ni banyak je yg murah! 😊 Actually jauh lebih murah dari brand lain luar sana. Sebotol pun tahan lama, mmg jimat! . . Untuk yg nakkan supplement basic nak cantikkan kulit, Itah rekemen korang ambil supplements kecantikan yang paling awal Itah consume 😊 . . 🌸 ESP - BEST-SELLER in Shaklee! Tahan 2 bulan. Paling penting dlm supplement harian Itah sebab mmg kulit kita perlukan protein untuk hasilkan sel baru. Kalau body you kurang protein, kulit jadi kering, kusam. Protein ni mcm building block of our body la, sama mcm batu bata yg bina rumah. Protein ni buat kulit kita jadi licin and gebu. Bukan takat kulit je cantik, ESP bagi kita tenaga & tahan kenyang lama. . . 🌸 Vita-C Plus Haa yang ni paling jimat sebab sebotol tahan 6 bulan! Satu hari kiranya korang spend 60sen je 😌 Kulit cantik and badan sihat with 1 tablet only. Vitamin C ni sgt membantu cerahkan muka & cegah daripada muka breakout or naik jerawat. Serious memang jerawat susah sangat nak naik kat muka Itah since consume vitamin C ni. . . 🌸 GLA Complex - GLA ni sebotol tahan 4 bulan. Ada dos rendah Vitamin E which sesuai utk kulit muka yang normal. Siapa yang kulit terlalu berminyak pun Anis suggest ambil GLA ni. Oh ya, GLA ni tolong stabilkan hormon sekali. Siapa yg period berterabur mmg sesuai sangat consume GLA. Kulit cantik, dalaman wanita pun sihat 💕. Kalau muka korang jenis kulit kering or banyak parut jerawat nak hilangkan, Anis suggest tukar GLA ni dengan Vita-E Complex. . . 🌸 Vita-E Complex - Dalam ni kandungan dos Vitamin E lagi tinggi dari GLA, which Vitamin E ni berkesan nak hilangkan parut jerawat. . 📲 Nurfatin Anisya | 0172512290 . . #Shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleeselangor  #shakleenegerisembilan  #shakleepahang  #shakleepenang  #shakleeperak  #shakleekelantan  #shakleeterengganu  #shakleeperlis  #vitaminshaklee  #shakleemurah  #shakleepower  #omegaguardshaklee  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #shakleehargagiler  #shakleestudent  #shakleehargastudent  #shaklee  #meletop  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleeparitsulong  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #ubatresdung 
SIAPA YANG PERLU AMBIL OSTEMATRIX SHAKLEE?
.
.
✅Siapa yang ada masalah sakit sendi, sengal badan dan lenguh-lenguh
✅Ibu-ibu mengandung yang selalu kebas kaki/bengkak kaki
✅Ibu menyusu yang perlukan kalsium
✅Yang mengalami masalah sembelit
✅Siapa yang sering keletihan dan jerao outstation,di mana kalsium bantu kurangkan keletihan
✅Siapa yang sering kebas kaki/tangan terutama waktu makam
.
.
Jadi siapa yang dalam kategori di Atas maka anda perlukan ostematrix, boleh whatsapp alya .
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻
#ostematrixshakleebylyafa
#shakleeostematrix
#ostematrixshaklee 
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
SIAPA YANG PERLU AMBIL OSTEMATRIX SHAKLEE? . . ✅Siapa yang ada masalah sakit sendi, sengal badan dan lenguh-lenguh ✅Ibu-ibu mengandung yang selalu kebas kaki/bengkak kaki ✅Ibu menyusu yang perlukan kalsium ✅Yang mengalami masalah sembelit ✅Siapa yang sering keletihan dan jerao outstation,di mana kalsium bantu kurangkan keletihan ✅Siapa yang sering kebas kaki/tangan terutama waktu makam . . Jadi siapa yang dalam kategori di Atas maka anda perlukan ostematrix, boleh whatsapp alya . . Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻 #ostematrixshakleebylyafa  #shakleeostematrix  #ostematrixshaklee  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
POST-PREGNANT SUPPLEMEN ❤️
.
Lepas selamat bersalin, ibu-ibu confirm nak badan macam sebelum hamil betul tak? Nak jadi hot mama kononnya. Tapi nak fokus slim kan badan at the same time kena jaga diri waktu berpantang is not an easy work. So, kita ikhtiar berpantang cara moden dengan Shaklee ❤️
.
🌷 ESP- Untuk kawal pemakanan di samping mempercepat proses penyembuhan luka, menguatkan rahim, hilangkan kesan stretchmark & milk booster.
.
🌷 VITAMIN E- Untuk cepat hilangkan kesan stretchmark & kasi kulit muka lebih lembap, glowing & flawless.
.
🌷 VITAMIN C- Untuk kuatkan imunisasi badan supaya sepanjang berpantang tidak mudah jatuh sakit & mencerahkan kulit.
.
🌷 OSTEMATRIX- Untuk menjaga kesihatan tulang, elak sakit kaki, sakit badan, sakit pinggang & sumber kalsium untuk bayi.
.
🌷 ALFAFA- Buang toksin dalam badan, kasi ketat miss V, milk booster & elak masalah keputihan.
.
🌷 VITA-LEA- Lengkap dengan 28 vitamin untuk menjaga kesihatan ibu dan bayi yang optimimum & bagi cepat proses penyembuhan luka.
.
🌷 OMEGA GUARD- Untuk perkembangan otak & saraf bayi di samping elak perut buncit dan buang selulit degil.
.
🌷 LECITHIN- Untuk pembakaran lemak dan mengurangkan  kolesterol jahat. Dapatkan semula berat badan ideal.
.
@najiha.beauty
Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053
.
#ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setberpantang #setberpantangshaklee #sethamil #sethamilshaklee #setkesuburan #produkviral #sayajualshaklee #shakleejb #shakleeputrajaya #shakleebrunei #shakleeselangor #shakleejohor #shakleepromo #shakleesingapore #shakleekl #shakleeshahalam #shakleekedah #shakleesabah #shakleeperak #shakleejohor #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleekuantan #sethamilshaklee #shakleemurah
POST-PREGNANT SUPPLEMEN ❤️ . Lepas selamat bersalin, ibu-ibu confirm nak badan macam sebelum hamil betul tak? Nak jadi hot mama kononnya. Tapi nak fokus slim kan badan at the same time kena jaga diri waktu berpantang is not an easy work. So, kita ikhtiar berpantang cara moden dengan Shaklee ❤️ . 🌷 ESP- Untuk kawal pemakanan di samping mempercepat proses penyembuhan luka, menguatkan rahim, hilangkan kesan stretchmark & milk booster. . 🌷 VITAMIN E- Untuk cepat hilangkan kesan stretchmark & kasi kulit muka lebih lembap, glowing & flawless. . 🌷 VITAMIN C- Untuk kuatkan imunisasi badan supaya sepanjang berpantang tidak mudah jatuh sakit & mencerahkan kulit. . 🌷 OSTEMATRIX- Untuk menjaga kesihatan tulang, elak sakit kaki, sakit badan, sakit pinggang & sumber kalsium untuk bayi. . 🌷 ALFAFA- Buang toksin dalam badan, kasi ketat miss V, milk booster & elak masalah keputihan. . 🌷 VITA-LEA- Lengkap dengan 28 vitamin untuk menjaga kesihatan ibu dan bayi yang optimimum & bagi cepat proses penyembuhan luka. . 🌷 OMEGA GUARD- Untuk perkembangan otak & saraf bayi di samping elak perut buncit dan buang selulit degil. . 🌷 LECITHIN- Untuk pembakaran lemak dan mengurangkan  kolesterol jahat. Dapatkan semula berat badan ideal. . @najiha.beauty Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053 . #ibumengandung  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #sethamil  #sethamilshaklee  #setkesuburan  #produkviral  #sayajualshaklee  #shakleejb  #shakleeputrajaya  #shakleebrunei  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleesingapore  #shakleekl  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleesabah  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleeterengganu  #shakleekelantan  #shakleekuantan  #sethamilshaklee  #shakleemurah 
POST-PREGNANT SUPPLEMEN ❤️
.
Lepas selamat bersalin, ibu-ibu confirm nak badan macam sebelum hamil betul tak? Nak jadi hot mama kononnya. Tapi nak fokus slim kan badan at the same time kena jaga diri waktu berpantang is not an easy work. So, kita ikhtiar berpantang cara moden dengan Shaklee ❤️
.
🌷 ESP- Untuk kawal pemakanan di samping mempercepat proses penyembuhan luka, menguatkan rahim, hilangkan kesan stretchmark & milk booster.
.
🌷 VITAMIN E- Untuk cepat hilangkan kesan stretchmark & kasi kulit muka lebih lembap, glowing & flawless.
.
🌷 VITAMIN C- Untuk kuatkan imunisasi badan supaya sepanjang berpantang tidak mudah jatuh sakit & mencerahkan kulit.
.
🌷 OSTEMATRIX- Untuk menjaga kesihatan tulang, elak sakit kaki, sakit badan, sakit pinggang & sumber kalsium untuk bayi.
.
🌷 ALFAFA- Buang toksin dalam badan, kasi ketat miss V, milk booster & elak masalah keputihan.
.
🌷 VITA-LEA- Lengkap dengan 28 vitamin untuk menjaga kesihatan ibu dan bayi yang optimimum & bagi cepat proses penyembuhan luka.
.
🌷 OMEGA GUARD- Untuk perkembangan otak & saraf bayi di samping elak perut buncit dan buang selulit degil.
.
🌷 LECITHIN- Untuk pembakaran lemak dan mengurangkan  kolesterol jahat. Dapatkan semula berat badan ideal.
.
@najiha.beauty
Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053
.
#ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setberpantang #setberpantangshaklee #sethamil #sethamilshaklee #setkesuburan #produkviral #sayajualshaklee #shakleejb #shakleeputrajaya #shakleebrunei #shakleeselangor #shakleejohor #shakleepromo #shakleesingapore #shakleekl #shakleeshahalam #shakleekedah #shakleesabah #shakleeperak #shakleejohor #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleekuantan #sethamilshaklee #shakleemurah
POST-PREGNANT SUPPLEMEN ❤️ . Lepas selamat bersalin, ibu-ibu confirm nak badan macam sebelum hamil betul tak? Nak jadi hot mama kononnya. Tapi nak fokus slim kan badan at the same time kena jaga diri waktu berpantang is not an easy work. So, kita ikhtiar berpantang cara moden dengan Shaklee ❤️ . 🌷 ESP- Untuk kawal pemakanan di samping mempercepat proses penyembuhan luka, menguatkan rahim, hilangkan kesan stretchmark & milk booster. . 🌷 VITAMIN E- Untuk cepat hilangkan kesan stretchmark & kasi kulit muka lebih lembap, glowing & flawless. . 🌷 VITAMIN C- Untuk kuatkan imunisasi badan supaya sepanjang berpantang tidak mudah jatuh sakit & mencerahkan kulit. . 🌷 OSTEMATRIX- Untuk menjaga kesihatan tulang, elak sakit kaki, sakit badan, sakit pinggang & sumber kalsium untuk bayi. . 🌷 ALFAFA- Buang toksin dalam badan, kasi ketat miss V, milk booster & elak masalah keputihan. . 🌷 VITA-LEA- Lengkap dengan 28 vitamin untuk menjaga kesihatan ibu dan bayi yang optimimum & bagi cepat proses penyembuhan luka. . 🌷 OMEGA GUARD- Untuk perkembangan otak & saraf bayi di samping elak perut buncit dan buang selulit degil. . 🌷 LECITHIN- Untuk pembakaran lemak dan mengurangkan  kolesterol jahat. Dapatkan semula berat badan ideal. . @najiha.beauty Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053 . #ibumengandung  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #sethamil  #sethamilshaklee  #setkesuburan  #produkviral  #sayajualshaklee  #shakleejb  #shakleeputrajaya  #shakleebrunei  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleesingapore  #shakleekl  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleesabah  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleeterengganu  #shakleekelantan  #shakleekuantan  #sethamilshaklee  #shakleemurah 
Memperkenalkan kombo
ESP + Omega Guard + Herb Lax
_________________________
Set ni dah bantu ramai orang
Utk turunkan berat badan mereka
_________________________
Ada 3 KONSEP MUDAH dalam
Set Slimming Shaklee
Memang laris la set ni
Customer2 zai selalu
repeat order
Bukan saje turun berat badan
badan pun jadi sihat
.
Zai sendiri berjaya turunkan
Berat badan dengan set ni
_________________________
Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni
_________________________
🔥BAKAR - OMEGA GUARD
.
Ia penting untuk bakar semua
LEMAK yang tidak perlu
dalam badan. Penting ya
sebab kita kerap
mengambil makanan
berlemak tiap hari.
.
OMEGA GUARD juga bantu
tingkatkan metabolisme
tubuh. Jika High metabolisme,
lemak dibakar lebih cepat.
Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar
_________________________
💦BUANG - HERBLAX
.
Membantu buang lemak
yang dibakar tadi
HERB LAX juga menyingkir
toksin dalam badan
Bila badan bersih dari toksin
proses penyerapan nutrient
dapat dijalankan dengan
lebih lancar.
.
Yang ada sembelit, jarang
membuang or susah nak
membuang air besar juga
digalakkan untuk ambil
HERBLAX bagi
memudahkan proses
pelawasan
_________________________
💪BINA - ESP
.
Sangat penting untuk jaga
otot supaya metabolisma
tinggi. Bila dah kurus
nanti tak ada la badan
cepat naik dan otot
menggeleber.
Terutama yang malas
bersenam memang perlu
ambil ya.
_________________________
Info ESP
.
Bantu kawal selera makan
dan rasa kenyang
lebih lama. Boleh bantu
prevent gastrik sekali.
Badan pun rasa lebih
cergas bertenaga lepas
minum ESP. Paling best
kalau ada masalah kulit
seperti jerawat,
berminyak, kesan hitam,
parut, ESP sangat membantu.
_________________________
Dapatkan pek kombo
slimming express dari
Zai sekarang
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Memperkenalkan kombo ESP + Omega Guard + Herb Lax _________________________ Set ni dah bantu ramai orang Utk turunkan berat badan mereka _________________________ Ada 3 KONSEP MUDAH dalam Set Slimming Shaklee Memang laris la set ni Customer2 zai selalu repeat order Bukan saje turun berat badan badan pun jadi sihat . Zai sendiri berjaya turunkan Berat badan dengan set ni _________________________ Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni _________________________ 🔥BAKAR - OMEGA GUARD . Ia penting untuk bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan. Penting ya sebab kita kerap mengambil makanan berlemak tiap hari. . OMEGA GUARD juga bantu tingkatkan metabolisme tubuh. Jika High metabolisme, lemak dibakar lebih cepat. Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar _________________________ 💦BUANG - HERBLAX . Membantu buang lemak yang dibakar tadi HERB LAX juga menyingkir toksin dalam badan Bila badan bersih dari toksin proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. . Yang ada sembelit, jarang membuang or susah nak membuang air besar juga digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan _________________________ 💪BINA - ESP . Sangat penting untuk jaga otot supaya metabolisma tinggi. Bila dah kurus nanti tak ada la badan cepat naik dan otot menggeleber. Terutama yang malas bersenam memang perlu ambil ya. _________________________ Info ESP . Bantu kawal selera makan dan rasa kenyang lebih lama. Boleh bantu prevent gastrik sekali. Badan pun rasa lebih cergas bertenaga lepas minum ESP. Paling best kalau ada masalah kulit seperti jerawat, berminyak, kesan hitam, parut, ESP sangat membantu. _________________________ Dapatkan pek kombo slimming express dari Zai sekarang . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Memperkenalkan kombo
ESP + Omega Guard + Herb Lax
_________________________
Set ni dah bantu ramai orang
Utk turunkan berat badan mereka
_________________________
Ada 3 KONSEP MUDAH dalam
Set Slimming Shaklee
Memang laris la set ni
Customer2 zai selalu
repeat order
Bukan saje turun berat badan
badan pun jadi sihat
.
Zai sendiri berjaya turunkan
Berat badan dengan set ni
_________________________
Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni
_________________________
🔥BAKAR - OMEGA GUARD
.
Ia penting untuk bakar semua
LEMAK yang tidak perlu
dalam badan. Penting ya
sebab kita kerap
mengambil makanan
berlemak tiap hari.
.
OMEGA GUARD juga bantu
tingkatkan metabolisme
tubuh. Jika High metabolisme,
lemak dibakar lebih cepat.
Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar
_________________________
💦BUANG - HERBLAX
.
Membantu buang lemak
yang dibakar tadi
HERB LAX juga menyingkir
toksin dalam badan
Bila badan bersih dari toksin
proses penyerapan nutrient
dapat dijalankan dengan
lebih lancar.
.
Yang ada sembelit, jarang
membuang or susah nak
membuang air besar juga
digalakkan untuk ambil
HERBLAX bagi
memudahkan proses
pelawasan
_________________________
💪BINA - ESP
.
Sangat penting untuk jaga
otot supaya metabolisma
tinggi. Bila dah kurus
nanti tak ada la badan
cepat naik dan otot
menggeleber.
Terutama yang malas
bersenam memang perlu
ambil ya.
_________________________
Info ESP
.
Bantu kawal selera makan
dan rasa kenyang
lebih lama. Boleh bantu
prevent gastrik sekali.
Badan pun rasa lebih
cergas bertenaga lepas
minum ESP. Paling best
kalau ada masalah kulit
seperti jerawat,
berminyak, kesan hitam,
parut, ESP sangat membantu.
_________________________
Dapatkan pek kombo
slimming express dari
Zai sekarang
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Memperkenalkan kombo ESP + Omega Guard + Herb Lax _________________________ Set ni dah bantu ramai orang Utk turunkan berat badan mereka _________________________ Ada 3 KONSEP MUDAH dalam Set Slimming Shaklee Memang laris la set ni Customer2 zai selalu repeat order Bukan saje turun berat badan badan pun jadi sihat . Zai sendiri berjaya turunkan Berat badan dengan set ni _________________________ Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni _________________________ 🔥BAKAR - OMEGA GUARD . Ia penting untuk bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan. Penting ya sebab kita kerap mengambil makanan berlemak tiap hari. . OMEGA GUARD juga bantu tingkatkan metabolisme tubuh. Jika High metabolisme, lemak dibakar lebih cepat. Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar _________________________ 💦BUANG - HERBLAX . Membantu buang lemak yang dibakar tadi HERB LAX juga menyingkir toksin dalam badan Bila badan bersih dari toksin proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. . Yang ada sembelit, jarang membuang or susah nak membuang air besar juga digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan _________________________ 💪BINA - ESP . Sangat penting untuk jaga otot supaya metabolisma tinggi. Bila dah kurus nanti tak ada la badan cepat naik dan otot menggeleber. Terutama yang malas bersenam memang perlu ambil ya. _________________________ Info ESP . Bantu kawal selera makan dan rasa kenyang lebih lama. Boleh bantu prevent gastrik sekali. Badan pun rasa lebih cergas bertenaga lepas minum ESP. Paling best kalau ada masalah kulit seperti jerawat, berminyak, kesan hitam, parut, ESP sangat membantu. _________________________ Dapatkan pek kombo slimming express dari Zai sekarang . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
OSTEMATRIX ATASI MASALAH SEMBELIT KETIKA BERPANTANG DAN BANYAKKAN SUSU
.
.
Masalah sembelit ketika pantang tu satu perkara trauma untuk ibu berpantang
.
.
Tapi sejak consume Ostematrix, ibu-ibu yang sedang berpantang dah tak perlu risau mengenai sembelit .
. 
Yang paling best ialah ostematrix bantu tambahkan susu ibu
.
.
Ostematrix adalah vitamin calcium magnesium yg lengkap dengan vitamin D. .
.
Jika ibu-ibu hanya mengambil sumber kalsium semata-mata tanpa kehadiran magnesium, masalah sembelit akan menjadi lebih buruk sehingga boleh menyebabkan buasir.
.
.
Magnesium bantu melancarkan pengeluaran najis jadi takkan ada masalah untuk ibu ibu membuang air besar.
.
.
Siapa yang mengenali ibu-ibu berpantang / anda sendiri yang mengalami masalah sembelit, boleh whatsapp alya untuk order ostematrix🤗
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻
#ostematrixshakleebylyafa
#shakleeostematrix
#ostematrixshaklee 
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
OSTEMATRIX ATASI MASALAH SEMBELIT KETIKA BERPANTANG DAN BANYAKKAN SUSU . . Masalah sembelit ketika pantang tu satu perkara trauma untuk ibu berpantang . . Tapi sejak consume Ostematrix, ibu-ibu yang sedang berpantang dah tak perlu risau mengenai sembelit . . Yang paling best ialah ostematrix bantu tambahkan susu ibu . . Ostematrix adalah vitamin calcium magnesium yg lengkap dengan vitamin D. . . Jika ibu-ibu hanya mengambil sumber kalsium semata-mata tanpa kehadiran magnesium, masalah sembelit akan menjadi lebih buruk sehingga boleh menyebabkan buasir. . . Magnesium bantu melancarkan pengeluaran najis jadi takkan ada masalah untuk ibu ibu membuang air besar. . . Siapa yang mengenali ibu-ibu berpantang / anda sendiri yang mengalami masalah sembelit, boleh whatsapp alya untuk order ostematrix🤗 . . Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻 #ostematrixshakleebylyafa  #shakleeostematrix  #ostematrixshaklee  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian.
.
Mengapa Perlu Detox?
.
Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.
.
7 Manfaat Detox:
.
🔥Menurunkan Berat Badan
🔥Kolon Lebih Sihat
🔥Meningkatkan Tenaga
🔥Mengawal Nafsu Makan
🔥Kulit Lebih Cantik
🔥Menguatkan Sistem Imun
🔥Tidur Lebih Lena
.
Info lanjut, whatsapp 019-3443650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian. . Mengapa Perlu Detox? . Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan. . 7 Manfaat Detox: . 🔥Menurunkan Berat Badan 🔥Kolon Lebih Sihat 🔥Meningkatkan Tenaga 🔥Mengawal Nafsu Makan 🔥Kulit Lebih Cantik 🔥Menguatkan Sistem Imun 🔥Tidur Lebih Lena . Info lanjut, whatsapp 019-3443650 . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian.
.
Mengapa Perlu Detox?
.
Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.
.
7 Manfaat Detox:
.
🔥Menurunkan Berat Badan
🔥Kolon Lebih Sihat
🔥Meningkatkan Tenaga
🔥Mengawal Nafsu Makan
🔥Kulit Lebih Cantik
🔥Menguatkan Sistem Imun
🔥Tidur Lebih Lena
.
Info lanjut, whatsapp 019-3443650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian. . Mengapa Perlu Detox? . Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan. . 7 Manfaat Detox: . 🔥Menurunkan Berat Badan 🔥Kolon Lebih Sihat 🔥Meningkatkan Tenaga 🔥Mengawal Nafsu Makan 🔥Kulit Lebih Cantik 🔥Menguatkan Sistem Imun 🔥Tidur Lebih Lena . Info lanjut, whatsapp 019-3443650 . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
🧚‍♀️The perfect two!🧚‍♀️
.
Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Lebih lengkap sekiranya diambil bersama “IBU” set ni iaitu ESP👍
.
Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. .
.
✅Kebaikan SR Vita C
- mencerahkan kulit secara sekata
- membantu bina kolagen dalam badan
- mengecutkan jerawat
- mencegah pigmentasi penyebab jeragat
- melambatkan penuaan
- melembutkan kulit
.
.
✅Kebaikan Vita E Complex
- memudarkan parut & jeragat pada kulit
- mengecilkan pori-pori
- mengurangkan blackheads , whiteheads
- meningkatkan kelembapan kulit
- mengawal masalah kulit berminyak
- melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock semulajadi)
.
.
Paling penting korang kena konsisten makan vitamin ni yer. InshaAllah puas hati 👍👍
.
.
Nak order & details bole roger2 zai
Save no ni 0193443650
.
.
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
🧚‍♀️The perfect two!🧚‍♀️ . Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Lebih lengkap sekiranya diambil bersama “IBU” set ni iaitu ESP👍 . Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . ✅Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . ✅Kebaikan Vita E Complex - memudarkan parut & jeragat pada kulit - mengecilkan pori-pori - mengurangkan blackheads , whiteheads - meningkatkan kelembapan kulit - mengawal masalah kulit berminyak - melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock semulajadi) . . Paling penting korang kena konsisten makan vitamin ni yer. InshaAllah puas hati 👍👍 . . Nak order & details bole roger2 zai Save no ni 0193443650 . . #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
POST-PREGNANT SUPPLEMEN ❤️
.
Lepas selamat bersalin, ibu-ibu confirm nak badan macam sebelum hamil betul tak? Nak jadi hot mama kononnya. Tapi nak fokus slim kan badan at the same time kena jaga diri waktu berpantang is not an easy work. So, kita ikhtiar berpantang cara moden dengan Shaklee ❤️
.
🌷 ESP- Untuk kawal pemakanan di samping mempercepat proses penyembuhan luka, menguatkan rahim, hilangkan kesan stretchmark & milk booster.
.
🌷 VITAMIN E- Untuk cepat hilangkan kesan stretchmark & kasi kulit muka lebih lembap, glowing & flawless.
.
🌷 VITAMIN C- Untuk kuatkan imunisasi badan supaya sepanjang berpantang tidak mudah jatuh sakit & mencerahkan kulit.
.
🌷 OSTEMATRIX- Untuk menjaga kesihatan tulang, elak sakit kaki, sakit badan, sakit pinggang & sumber kalsium untuk bayi.
.
🌷 ALFAFA- Buang toksin dalam badan, kasi ketat miss V, milk booster & elak masalah keputihan.
.
🌷 VITA-LEA- Lengkap dengan 28 vitamin untuk menjaga kesihatan ibu dan bayi yang optimimum & bagi cepat proses penyembuhan luka.
.
🌷 OMEGA GUARD- Untuk perkembangan otak & saraf bayi di samping elak perut buncit dan buang selulit degil.
.
🌷 LECITHIN- Untuk pembakaran lemak dan mengurangkan  kolesterol jahat. Dapatkan semula berat badan ideal.
.
@najiha.beauty
Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053
.
#ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setberpantang #setberpantangshaklee #sethamil #sethamilshaklee #setkesuburan #produkviral #sayajualshaklee #shakleejb #shakleeputrajaya #shakleebrunei #shakleeselangor #shakleejohor #shakleepromo #shakleesingapore #shakleekl #shakleeshahalam #shakleekedah #shakleesabah #shakleeperak #shakleejohor #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleekuantan #sethamilshaklee #shakleemurah
POST-PREGNANT SUPPLEMEN ❤️ . Lepas selamat bersalin, ibu-ibu confirm nak badan macam sebelum hamil betul tak? Nak jadi hot mama kononnya. Tapi nak fokus slim kan badan at the same time kena jaga diri waktu berpantang is not an easy work. So, kita ikhtiar berpantang cara moden dengan Shaklee ❤️ . 🌷 ESP- Untuk kawal pemakanan di samping mempercepat proses penyembuhan luka, menguatkan rahim, hilangkan kesan stretchmark & milk booster. . 🌷 VITAMIN E- Untuk cepat hilangkan kesan stretchmark & kasi kulit muka lebih lembap, glowing & flawless. . 🌷 VITAMIN C- Untuk kuatkan imunisasi badan supaya sepanjang berpantang tidak mudah jatuh sakit & mencerahkan kulit. . 🌷 OSTEMATRIX- Untuk menjaga kesihatan tulang, elak sakit kaki, sakit badan, sakit pinggang & sumber kalsium untuk bayi. . 🌷 ALFAFA- Buang toksin dalam badan, kasi ketat miss V, milk booster & elak masalah keputihan. . 🌷 VITA-LEA- Lengkap dengan 28 vitamin untuk menjaga kesihatan ibu dan bayi yang optimimum & bagi cepat proses penyembuhan luka. . 🌷 OMEGA GUARD- Untuk perkembangan otak & saraf bayi di samping elak perut buncit dan buang selulit degil. . 🌷 LECITHIN- Untuk pembakaran lemak dan mengurangkan  kolesterol jahat. Dapatkan semula berat badan ideal. . @najiha.beauty Your Fav Shaklee Distributor 📲019-5812053 . #ibumengandung  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #sethamil  #sethamilshaklee  #setkesuburan  #produkviral  #sayajualshaklee  #shakleejb  #shakleeputrajaya  #shakleebrunei  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleesingapore  #shakleekl  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleesabah  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleeterengganu  #shakleekelantan  #shakleekuantan  #sethamilshaklee  #shakleemurah 
.
.

TANDA KURANG KALSIUM
.
✅ Kerap sakit gigi
✅ Gusi Berdarah
✅ Kejang Otot
✅ Rambut kasar
✅ Tumit pecah/ kasar
✅ Kuku rapuh
✅ Kebas kaki dan tangan
✅ Kulit kering
.
.
MANFAAT OSTEMATRIX .
👉🏼Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
👉🏼Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
👉🏼Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
👉🏼Meringankan stress
👉🏼Menstabilkan tekanan darah
👉🏼Melegakan sakit ketika haid
👉🏼Membantu dalam masalah gastrik
👉🏼Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
👉🏼Mengurangkan risiko praeklampsia
👉🏼Membantu mengurangkan sakit belakang
👉🏼Mengurangkan risiko osteoporosis
👉🏼Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
👉🏼Membantu melegakan sembelit
👉🏼Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
👉🏼Membantu masalah kolestrol
👉🏼Menggalakkan kulit yang cantik
👉🏼Melegakan sakit-sakit sendi
👉🏼Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
👉🏼Membantu melembutkan najis
👉🏼Membantu mengatasi migrain
👉🏼Membantu masalah buasir
.
.
Rakan nutrisi anda,
.
Aina 📲 0178709565
.
Aina 📲 0178709565
.
Aina 📲 0178709565
.
Shaklee Distributor 💋
A Wife | A Mom | An interior designer
.
#pengedarsahshaklee#pilkalsium#ostematrixshaklee#vitaminkalsium#shakleemelaka#shakleejohor#shakleemuar#shakleemurah#shakleepromosi#tulangkuat#gigikuat#supplementibumenyusu#breastfeeding#mingguanwanita#sembelit #vitamincinjection #masalahkeputihan #masalahperiod #pilkalsium #vitamincrosehip #sembelithilang #buasir #susubadanmeriah #sakitgigi #petua #tipskecantikan #tipskehamilan
. . TANDA KURANG KALSIUM . ✅ Kerap sakit gigi ✅ Gusi Berdarah ✅ Kejang Otot ✅ Rambut kasar ✅ Tumit pecah/ kasar ✅ Kuku rapuh ✅ Kebas kaki dan tangan ✅ Kulit kering . . MANFAAT OSTEMATRIX . 👉🏼Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat 👉🏼Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) 👉🏼Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas 👉🏼Meringankan stress 👉🏼Menstabilkan tekanan darah 👉🏼Melegakan sakit ketika haid 👉🏼Membantu dalam masalah gastrik 👉🏼Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi 👉🏼Mengurangkan risiko praeklampsia 👉🏼Membantu mengurangkan sakit belakang 👉🏼Mengurangkan risiko osteoporosis 👉🏼Membantu mengurangkan kebas dan sesemut 👉🏼Membantu melegakan sembelit 👉🏼Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah 👉🏼Membantu masalah kolestrol 👉🏼Menggalakkan kulit yang cantik 👉🏼Melegakan sakit-sakit sendi 👉🏼Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung 👉🏼Membantu melembutkan najis 👉🏼Membantu mengatasi migrain 👉🏼Membantu masalah buasir . . Rakan nutrisi anda, . Aina 📲 0178709565 . Aina 📲 0178709565 . Aina 📲 0178709565 . Shaklee Distributor 💋 A Wife | A Mom | An interior designer . #pengedarsahshaklee #pilkalsium #ostematrixshaklee #vitaminkalsium #shakleemelaka #shakleejohor #shakleemuar #shakleemurah #shakleepromosi #tulangkuat #gigikuat #supplementibumenyusu #breastfeeding #mingguanwanita #sembelit  #vitamincinjection  #masalahkeputihan  #masalahperiod  #pilkalsium  #vitamincrosehip  #sembelithilang  #buasir  #susubadanmeriah  #sakitgigi  #petua  #tipskecantikan  #tipskehamilan 
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE?
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer?
.
Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
..
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk menampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
Utk info & order :
Whatsapp 019-3443650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai 
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? . Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? . Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. .. ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk menampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . Utk info & order : Whatsapp 019-3443650 . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE?
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer?
.
Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
..
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk menampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
Utk info & order :
Whatsapp 019-3443650
.
#cadangansuplemenshakleebyzai 
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? . Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? . Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. .. ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk menampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . Utk info & order : Whatsapp 019-3443650 . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
OSTEMATRIX ATASI MASALAH SEMBELIT KETIKA BERPANTANG DAN BANYAKKAN SUSU
.
.
Masalah sembelit ketika pantang tu satu perkara trauma untuk ibu berpantang
.
.
Tapi sejak consume Ostematrix, ibu-ibu yang sedang berpantang dah tak perlu risau mengenai sembelit .
. 
Yang paling best ialah ostematrix bantu tambahkan susu ibu
.
.
Ostematrix adalah vitamin calcium magnesium yg lengkap dengan vitamin D. .
.
Jika ibu-ibu hanya mengambil sumber kalsium semata-mata tanpa kehadiran magnesium, masalah sembelit akan menjadi lebih buruk sehingga boleh menyebabkan buasir.
.
.
Magnesium bantu melancarkan pengeluaran najis jadi takkan ada masalah untuk ibu ibu membuang air besar.
.
.
Siapa yang mengenali ibu-ibu berpantang / anda sendiri yang mengalami masalah sembelit, boleh whatsapp alya untuk order ostematrix🤗
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻
#ostematrixshakleebylyafa
#shakleeostematrix
#ostematrixshaklee 
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
OSTEMATRIX ATASI MASALAH SEMBELIT KETIKA BERPANTANG DAN BANYAKKAN SUSU . . Masalah sembelit ketika pantang tu satu perkara trauma untuk ibu berpantang . . Tapi sejak consume Ostematrix, ibu-ibu yang sedang berpantang dah tak perlu risau mengenai sembelit . . Yang paling best ialah ostematrix bantu tambahkan susu ibu . . Ostematrix adalah vitamin calcium magnesium yg lengkap dengan vitamin D. . . Jika ibu-ibu hanya mengambil sumber kalsium semata-mata tanpa kehadiran magnesium, masalah sembelit akan menjadi lebih buruk sehingga boleh menyebabkan buasir. . . Magnesium bantu melancarkan pengeluaran najis jadi takkan ada masalah untuk ibu ibu membuang air besar. . . Siapa yang mengenali ibu-ibu berpantang / anda sendiri yang mengalami masalah sembelit, boleh whatsapp alya untuk order ostematrix🤗 . . Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻 #ostematrixshakleebylyafa  #shakleeostematrix  #ostematrixshaklee  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
Shaklee tak pernah menggunakan mana2 artis utk menjadi duta atau jurucakap produk shaklee kerana shaklee dh pun ada ramai jurucakap nya sendiri iaitu berjuta2x pengguna dengan testimoni2 mereka masing3x.
.
Tetapi ramai juga artis yang mengambil produk shaklee ini sebagai suplemen No 1 mereka . Antaranya penyanyi Misha Omar , Rita Rudaini, Puteri Sarah Liyana dan ramai lagi!
.
Kami dah pilih Shaklee sebagai suplemen no 1 kami , anda bila lagi ??? ☺️
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Shaklee tak pernah menggunakan mana2 artis utk menjadi duta atau jurucakap produk shaklee kerana shaklee dh pun ada ramai jurucakap nya sendiri iaitu berjuta2x pengguna dengan testimoni2 mereka masing3x. . Tetapi ramai juga artis yang mengambil produk shaklee ini sebagai suplemen No 1 mereka . Antaranya penyanyi Misha Omar , Rita Rudaini, Puteri Sarah Liyana dan ramai lagi! . Kami dah pilih Shaklee sebagai suplemen no 1 kami , anda bila lagi ??? ☺️ . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Shaklee tak pernah menggunakan mana2 artis utk menjadi duta atau jurucakap produk shaklee kerana shaklee dh pun ada ramai jurucakap nya sendiri iaitu berjuta2x pengguna dengan testimoni2 mereka masing3x.
.
Tetapi ramai juga artis yang mengambil produk shaklee ini sebagai suplemen No 1 mereka . Antaranya penyanyi Misha Omar , Rita Rudaini, Puteri Sarah Liyana dan ramai lagi!
.
Kami dah pilih Shaklee sebagai suplemen no 1 kami , anda bila lagi ??? ☺️
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Shaklee tak pernah menggunakan mana2 artis utk menjadi duta atau jurucakap produk shaklee kerana shaklee dh pun ada ramai jurucakap nya sendiri iaitu berjuta2x pengguna dengan testimoni2 mereka masing3x. . Tetapi ramai juga artis yang mengambil produk shaklee ini sebagai suplemen No 1 mereka . Antaranya penyanyi Misha Omar , Rita Rudaini, Puteri Sarah Liyana dan ramai lagi! . Kami dah pilih Shaklee sebagai suplemen no 1 kami , anda bila lagi ??? ☺️ . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
.
VIVIX SI RATU VITAMIN 💝

kalau korang nak tau even letak Vivix dalam deep freezer, sikit pun tak akan beku.

why? 😱

sebab dalam Vivix takde setitik pun air!

kandungan dia PURE gabungan botani daripada beberapa tumbuhan.

antaranya,
.
💌 Anggur Muscadine
💌 Elderberry
💌 Polygonum Cuspidatu
💌 Purple carrot

khasiat dia? 
Vivix tinggi dengan antioxidant yang bagus untuk memperbaharui sel

bila sel badan kita sihat, organ akan sihat, system sihat dan seluruh tubuh badan sihat in sya Allah 💕

10 kebaikan Vivix ialah,
.
💟 Menggalak penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan
💟 Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
💟 Mengurangkan risiko sakit jantung - melindungi jantung
💟 Mengurangkan komplikasi diabeties / kencing manis
💟 Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf
💟 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
💟 Membantu dalam proses penurunan berat badan
💟 Menyokong kesihatan mata
💟 Meningkatkan kesihatan immune badan
💟 Mengalakkan kesihatan keseluruhan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
Wasap.my/601111745405
. VIVIX SI RATU VITAMIN 💝 kalau korang nak tau even letak Vivix dalam deep freezer, sikit pun tak akan beku. why? 😱 sebab dalam Vivix takde setitik pun air! kandungan dia PURE gabungan botani daripada beberapa tumbuhan. antaranya, . 💌 Anggur Muscadine 💌 Elderberry 💌 Polygonum Cuspidatu 💌 Purple carrot khasiat dia? Vivix tinggi dengan antioxidant yang bagus untuk memperbaharui sel bila sel badan kita sihat, organ akan sihat, system sihat dan seluruh tubuh badan sihat in sya Allah 💕 10 kebaikan Vivix ialah, . 💟 Menggalak penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan 💟 Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius 💟 Mengurangkan risiko sakit jantung - melindungi jantung 💟 Mengurangkan komplikasi diabeties / kencing manis 💟 Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf 💟 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk 💟 Membantu dalam proses penurunan berat badan 💟 Menyokong kesihatan mata 💟 Meningkatkan kesihatan immune badan 💟 Mengalakkan kesihatan keseluruhan untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕 . 🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday Wasap.my/601111745405
NAK DAPAT KULIT CANTIK CARA CEPAT!
.
Penangan Collagen Powder memang power👍
Ada yang consume 1-2 kotak dah flawless muka! Bestnya😍
.
Kenapa jadi macam tu?
.
Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik.
.
Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi.
.
Meh zai share KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER; .
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Uollss yang nak cantik gebus muka dengan pantass tu wajib la amik collagen powder ni. Puas hati👍. Badan pun rasa lebih cergas.
.
Roger2 zai untuk order dan konsultasi ok😉
.
#testimonishakleebyzai 
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
NAK DAPAT KULIT CANTIK CARA CEPAT! . Penangan Collagen Powder memang power👍 Ada yang consume 1-2 kotak dah flawless muka! Bestnya😍 . Kenapa jadi macam tu? . Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik. . Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi. . Meh zai share KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER; . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation) 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf . Uollss yang nak cantik gebus muka dengan pantass tu wajib la amik collagen powder ni. Puas hati👍. Badan pun rasa lebih cergas. . Roger2 zai untuk order dan konsultasi ok😉 . #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
OSTEMATRIX ATASI MASALAH SEMBELIT KETIKA BERPANTANG DAN BANYAKKAN SUSU
.
.
Masalah sembelit ketika pantang tu satu perkara trauma untuk ibu berpantang
.
.
Tapi sejak consume Ostematrix, ibu-ibu yang sedang berpantang dah tak perlu risau mengenai sembelit .
. 
Yang paling best ialah ostematrix bantu tambahkan susu ibu
.
.
Ostematrix adalah vitamin calcium magnesium yg lengkap dengan vitamin D. .
.
Jika ibu-ibu hanya mengambil sumber kalsium semata-mata tanpa kehadiran magnesium, masalah sembelit akan menjadi lebih buruk sehingga boleh menyebabkan buasir.
.
.
Magnesium bantu melancarkan pengeluaran najis jadi takkan ada masalah untuk ibu ibu membuang air besar.
.
.
Siapa yang mengenali ibu-ibu berpantang / anda sendiri yang mengalami masalah sembelit, boleh whatsapp alya untuk order ostematrix🤗
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻
#ostematrixshakleebylyafa
#shakleeostematrix
#ostematrixshaklee 
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
OSTEMATRIX ATASI MASALAH SEMBELIT KETIKA BERPANTANG DAN BANYAKKAN SUSU . . Masalah sembelit ketika pantang tu satu perkara trauma untuk ibu berpantang . . Tapi sejak consume Ostematrix, ibu-ibu yang sedang berpantang dah tak perlu risau mengenai sembelit . .  Yang paling best ialah ostematrix bantu tambahkan susu ibu . . Ostematrix adalah vitamin calcium magnesium yg lengkap dengan vitamin D. . . Jika ibu-ibu hanya mengambil sumber kalsium semata-mata tanpa kehadiran magnesium, masalah sembelit akan menjadi lebih buruk sehingga boleh menyebabkan buasir. . . Magnesium bantu melancarkan pengeluaran najis jadi takkan ada masalah untuk ibu ibu membuang air besar. . . Siapa yang mengenali ibu-ibu berpantang / anda sendiri yang mengalami masalah sembelit, boleh whatsapp alya untuk order ostematrix🤗 . . Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ostematrix shaklee dan feedback👇🏻 #ostematrixshakleebylyafa  #shakleeostematrix  #ostematrixshaklee   #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
NAK DAPAT KULIT CANTIK CARA CEPAT!
.
Penangan Collagen Powder memang power👍
Ada yang consume 1-2 kotak dah flawless muka! Bestnya😍
.
Kenapa jadi macam tu?
.
Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik.
.
Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi.
.
Meh zai share KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER; .
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Uollss yang nak cantik gebus muka dengan pantass tu wajib la amik collagen powder ni. Puas hati👍. Badan pun rasa lebih cergas.
.
Roger2 zai untuk order dan konsultasi ok😉
.
#testimonishakleebyzai 
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
NAK DAPAT KULIT CANTIK CARA CEPAT! . Penangan Collagen Powder memang power👍 Ada yang consume 1-2 kotak dah flawless muka! Bestnya😍 . Kenapa jadi macam tu? . Sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik. . Collagen Powder nih akan merangsang pembentukan Collagen pada kulit, seterusnya memenuhi ruang-ruang kosong pada lapisan kulit. Bila usia makin meningkat pun akan makin banyak ruang-ruang kosong, kalau dibiarkan macam tuu jer maka kulit akan mula laa berkedut dan mula kendur. Tuu yang kena consume makanan yang sumber protein dia tinggi. . Meh zai share KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER; . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation) 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf . Uollss yang nak cantik gebus muka dengan pantass tu wajib la amik collagen powder ni. Puas hati👍. Badan pun rasa lebih cergas. . Roger2 zai untuk order dan konsultasi ok😉 . #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
.
PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️
PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️
PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️
.
Yg tak suka minum susu, WAJIB amek Ostematrix ni 👍
.
Antara manfaat Ostematrix
====================
☘Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
☘Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).
☘Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy).
☘Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung.
☘Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal.
☘Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
☘Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja)
☘Membantu dalam mengatasi sembelit.
.
Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee?
====================================
☘Mereka yang tidak suka minum susu.
☘Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian.
☘Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang
☘Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
☘Ibu hamil dan menyusukan anak
☘Wanita yang mengalami gejala PMS
☘Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
☘Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain.
.
Nak pinang Ostematrix,
Boleh whatsapp zai ✌️
.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
. PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️ PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️ PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️ . Yg tak suka minum susu, WAJIB amek Ostematrix ni 👍 . Antara manfaat Ostematrix ==================== ☘Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. ☘Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh). ☘Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy). ☘Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung. ☘Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal. ☘Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air) ☘Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja) ☘Membantu dalam mengatasi sembelit. . Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee? ==================================== ☘Mereka yang tidak suka minum susu. ☘Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian. ☘Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang ☘Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium ☘Ibu hamil dan menyusukan anak ☘Wanita yang mengalami gejala PMS ☘Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal ☘Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain. . Nak pinang Ostematrix, Boleh whatsapp zai ✌️ . * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
.
PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️
PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️
PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️
.
Yg tak suka minum susu, WAJIB amek Ostematrix ni 👍
.
Antara manfaat Ostematrix
====================
☘Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
☘Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).
☘Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy).
☘Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung.
☘Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal.
☘Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
☘Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja)
☘Membantu dalam mengatasi sembelit.
.
Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee?
====================================
☘Mereka yang tidak suka minum susu.
☘Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian.
☘Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang
☘Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
☘Ibu hamil dan menyusukan anak
☘Wanita yang mengalami gejala PMS
☘Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
☘Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain.
.
Nak pinang Ostematrix,
Boleh whatsapp zai ✌️
.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
. PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️ PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️ PROMOSI SEPTEMBER! - BUY 3 GET 5% OFF‼️ . Yg tak suka minum susu, WAJIB amek Ostematrix ni 👍 . Antara manfaat Ostematrix ==================== ☘Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. ☘Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh). ☘Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy). ☘Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung. ☘Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal. ☘Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air) ☘Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja) ☘Membantu dalam mengatasi sembelit. . Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee? ==================================== ☘Mereka yang tidak suka minum susu. ☘Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian. ☘Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang ☘Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium ☘Ibu hamil dan menyusukan anak ☘Wanita yang mengalami gejala PMS ☘Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal ☘Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain. . Nak pinang Ostematrix, Boleh whatsapp zai ✌️ . * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Khas untuk ANDA yang ada masalah JERAWAT. Jom selesaikan masalah jerawat cara alami tanpa kesan sampingan!
.
♥️ALFALFA COMPLEX - agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik
.
♥️GLA COMPLEX
- bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik.
.
♥️VITAMIN C
-vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut.
. .
♥️B-COMPLEX -vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk.
.
♥️GARLIC
-antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea.
.
Whatsap 019 344 3650
Pengedar Shaklee - Zai
.
#cadangansuplemenshakleebyzai 
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Khas untuk ANDA yang ada masalah JERAWAT. Jom selesaikan masalah jerawat cara alami tanpa kesan sampingan! . ♥️ALFALFA COMPLEX - agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik . ♥️GLA COMPLEX - bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik. . ♥️VITAMIN C -vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut. . . ♥️B-COMPLEX -vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk. . ♥️GARLIC -antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea. . Whatsap 019 344 3650 Pengedar Shaklee - Zai . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Khas untuk ANDA yang ada masalah JERAWAT. Jom selesaikan masalah jerawat cara alami tanpa kesan sampingan!
.
♥️ALFALFA COMPLEX - agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik
.
♥️GLA COMPLEX
- bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik.
.
♥️VITAMIN C
-vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut.
. .
♥️B-COMPLEX -vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk.
.
♥️GARLIC
-antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea.
.
Whatsap 019 344 3650
Pengedar Shaklee - Zai
.
#cadangansuplemenshakleebyzai 
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Khas untuk ANDA yang ada masalah JERAWAT. Jom selesaikan masalah jerawat cara alami tanpa kesan sampingan! . ♥️ALFALFA COMPLEX - agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik . ♥️GLA COMPLEX - bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik. . ♥️VITAMIN C -vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut. . . ♥️B-COMPLEX -vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk. . ♥️GARLIC -antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea. . Whatsap 019 344 3650 Pengedar Shaklee - Zai . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Testimoni dari anak shaklee zai, Ida. Tq ida share 😘
-
For those yang masih mencari2 cara yg terbaik utk hilangkan parut chicken pox, blh la amalkan vitamin kecantikan shaklee sepert berikut :
-
B-complex
========
🌸 Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain
🌸 Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat
🌸 Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang.Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.
-
Vitamin C
=======
🌸 antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
🌸 Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan
🌸 Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen
-
Vitamin E
=======
🌸 Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan
🌸 Bertindak meneutralkan radikal bebas
🌸 Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
🌸 Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel
🌸 Membantu memudarkan parut
-
WhatsApp 0193443650 utk order & details.
-
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Testimoni dari anak shaklee zai, Ida. Tq ida share 😘 - For those yang masih mencari2 cara yg terbaik utk hilangkan parut chicken pox, blh la amalkan vitamin kecantikan shaklee sepert berikut : - B-complex ======== 🌸 Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain 🌸 Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat 🌸 Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang.Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat. - Vitamin C ======= 🌸 antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain 🌸 Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan 🌸 Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen - Vitamin E ======= 🌸 Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan 🌸 Bertindak meneutralkan radikal bebas 🌸 Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah 🌸 Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel 🌸 Membantu memudarkan parut - WhatsApp 0193443650 utk order & details. - #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
Testimoni dari anak shaklee zai, Ida. Tq ida share 😘
-
For those yang masih mencari2 cara yg terbaik utk hilangkan parut chicken pox, blh la amalkan vitamin kecantikan shaklee sepert berikut :
-
B-complex
========
🌸 Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain
🌸 Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat
🌸 Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang.Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.
-
Vitamin C
=======
🌸 antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
🌸 Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan
🌸 Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen
-
Vitamin E
=======
🌸 Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan
🌸 Bertindak meneutralkan radikal bebas
🌸 Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
🌸 Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel
🌸 Membantu memudarkan parut
-
WhatsApp 0193443650 utk order & details.
-
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Testimoni dari anak shaklee zai, Ida. Tq ida share 😘 - For those yang masih mencari2 cara yg terbaik utk hilangkan parut chicken pox, blh la amalkan vitamin kecantikan shaklee sepert berikut : - B-complex ======== 🌸 Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain 🌸 Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat 🌸 Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang.Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat. - Vitamin C ======= 🌸 antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain 🌸 Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan 🌸 Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen - Vitamin E ======= 🌸 Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan 🌸 Bertindak meneutralkan radikal bebas 🌸 Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah 🌸 Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel 🌸 Membantu memudarkan parut - WhatsApp 0193443650 utk order & details. - #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
SAHABAT KARIB WANITA 😘 .
Asasnya, evening primrose oil atau EPO memang tidak asing lagi bagi wanita. Biasanya digunakan untuk melegakan masalah kewanitaan seperti .
✅sindrom pra-haid (PMS),
✅ketidakstabilan hormon,
✅ketidaksuburan dan sebagainya. .
Semasa pra-haid, kebanyakan wanita mengalami kekejangan pada bahagian abdomen, sendi-sendi dan payudara. Pengambilan EPO dapat mengurangkan ketidakselesaan ketika masa itu. .
.
Apa manfaat utama GLA Complex? .
🌼Mengawal estrogen dan testosteron - GLA membentuk proglandin untuk mengawal hormon lelaki dan wanita, melegakan simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara. .
🌼Menambah kesuburan wanita - Ia mampu mengawal dan mengatur ketidakstabilan hormon wanita sebagai langkah utama untuk menggalakkan kesuburan. Ia juga mampu mengecutkan cyst dalam rahim wanita yang boleh menghalang proses kehamilan. GLA complex membantu tubuh menghasilkan 'cecair kesuburan'. 'Cecair kesuburan' ini memberi 'ruang' untuk sperma terus hidup hingga 5 hari. .
🌼Melambatkan menopaus - memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, imsomnia, ketidakhadaman dan depresi. Pengambilan jangka panjang mampu melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, dan memberikan tone kepada uterus untuk kulit lebih muda. .
🌼Mencantikkan kulit - memperbaiki inflamasi kulit, eczema, elergi, kegatalan, kulit kering, bintik penuaan, tinea, dan kurap. Ia juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma dan artritis. .
🌼Mencantikkan rambut - memperbaiki tekstur rambut, rambut kering dan masalah rambut gugur. .
🌼Menentang kanser - GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser. .
🌼Memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki. .
🌼Memelihara kesihatan - borage merupakan herba tradisi kegemaran orang Barat. Ia merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina
.
.
.
Your Trusted Seller,
LINA | 0124846021
SAHABAT KARIB WANITA 😘 . Asasnya, evening primrose oil atau EPO memang tidak asing lagi bagi wanita. Biasanya digunakan untuk melegakan masalah kewanitaan seperti . ✅sindrom pra-haid (PMS), ✅ketidakstabilan hormon, ✅ketidaksuburan dan sebagainya. . Semasa pra-haid, kebanyakan wanita mengalami kekejangan pada bahagian abdomen, sendi-sendi dan payudara. Pengambilan EPO dapat mengurangkan ketidakselesaan ketika masa itu. . . Apa manfaat utama GLA Complex? . 🌼Mengawal estrogen dan testosteron - GLA membentuk proglandin untuk mengawal hormon lelaki dan wanita, melegakan simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara. . 🌼Menambah kesuburan wanita - Ia mampu mengawal dan mengatur ketidakstabilan hormon wanita sebagai langkah utama untuk menggalakkan kesuburan. Ia juga mampu mengecutkan cyst dalam rahim wanita yang boleh menghalang proses kehamilan. GLA complex membantu tubuh menghasilkan 'cecair kesuburan'. 'Cecair kesuburan' ini memberi 'ruang' untuk sperma terus hidup hingga 5 hari. . 🌼Melambatkan menopaus - memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, imsomnia, ketidakhadaman dan depresi. Pengambilan jangka panjang mampu melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, dan memberikan tone kepada uterus untuk kulit lebih muda. . 🌼Mencantikkan kulit - memperbaiki inflamasi kulit, eczema, elergi, kegatalan, kulit kering, bintik penuaan, tinea, dan kurap. Ia juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma dan artritis. . 🌼Mencantikkan rambut - memperbaiki tekstur rambut, rambut kering dan masalah rambut gugur. . 🌼Menentang kanser - GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser. . 🌼Memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki. . 🌼Memelihara kesihatan - borage merupakan herba tradisi kegemaran orang Barat. Ia merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina . . . Your Trusted Seller, LINA | 0124846021
.
Bila Uni nak puasa, ESP is a must masa sahur. Mesti minum ❤
.
Ada masa Uni minum ESP plain
Ada masa Uni add on tamar cocoa
.
Tapi semenjak dua menjak ni, Uni suka shake ESP dengan susu kurma farm fresh
.
First try, just ESP + susu kurma. Rasa macam agak pekat dan manis kat tekak.
.
So second try, Uni tambah sikit air masak. Haaa baru kena betul dengan selera Uni alhamdulillah.
.
Sekarang ni inilah resepi ESP Uni ➡ ESP + SUSU KURMA + AIR MASAK. Kenyang dan shedap shangat!! (laa awat cakap pelat pulak nih 😂)
.
.
Anyone yang belum pernah cuba ESP ataupun dah lama terputus bekalan ESP, u all mesti grab sekarang jugak tau coz ada something special menanti untuk pembelian ESP daripada Uni 😊
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
#espshaklee #espshakeepromo #promosiesp #promosiespshaklee #setmilkboostershaklee #setpuasashaklee #setsahurshaklee #setramadhanshakle #shakleejohor #shaklee #shakleereadystock #shakleepasirgudang #shakleebandarserialam #ostematrixshaklee #setgastrikshaklee
. Bila Uni nak puasa, ESP is a must masa sahur. Mesti minum ❤ . Ada masa Uni minum ESP plain Ada masa Uni add on tamar cocoa . Tapi semenjak dua menjak ni, Uni suka shake ESP dengan susu kurma farm fresh . First try, just ESP + susu kurma. Rasa macam agak pekat dan manis kat tekak. . So second try, Uni tambah sikit air masak. Haaa baru kena betul dengan selera Uni alhamdulillah. . Sekarang ni inilah resepi ESP Uni ➡ ESP + SUSU KURMA + AIR MASAK. Kenyang dan shedap shangat!! (laa awat cakap pelat pulak nih 😂) . . Anyone yang belum pernah cuba ESP ataupun dah lama terputus bekalan ESP, u all mesti grab sekarang jugak tau coz ada something special menanti untuk pembelian ESP daripada Uni 😊 . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  #espshaklee  #espshakeepromo  #promosiesp  #promosiespshaklee  #setmilkboostershaklee  #setpuasashaklee  #setsahurshaklee  #setramadhanshakle  #shakleejohor  #shaklee  #shakleereadystock  #shakleepasirgudang  #shakleebandarserialam  #ostematrixshaklee  #setgastrikshaklee 
.
Tengah syok tidur, tetiba terjaga sebab sakit kaki, cramp rupanya. Dia punya sakit tu rasa macam kena tarik, kena sentap. Kalau terjaga dari tidur atas sebab macam ni, sure leh bad mood punya. Inilah selalu yang berlaku pada ibu hamil. Cemas sebab kaki cramp, bad mood sebab tidur terganggu.
.
.
Tapi tau tak kenapa boleh jadi macam tu?
.
.
Ha itu salah satu tanda KURANGNYA KALSIUM dalam badan. Time pregnant ni, selalu dengar, kena banyak minum susu, kena banyak minum susu. Sebab apa?
.
.
Sebab susu mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D serta mineral lain yang sangat penting untuk pembentukan tulang baby, penting juga untuk ibu supaya tulang dan gigi tak rapuh dan tak rosak. .
.
Penting juga untuk ibu supaya mudah tidur malam, mudah bangun pagi, lawaskan pembuangan air besar dan paling penting, inilah dia -> untuk elakkan kaki cramp lagi-lagi masa tengah tidur.
.
.
Nak atasi masalah ni dengan cara yang lebih mudah, apa kata ambil Ostematrix dan ESP semasa hamil? In shaa Allah sangat membantu untuk menghilangkan simptom cramp / kejang urat. Tidur pun jadi lebih lena, kurang sakit pinggang atau sakit belakang, dan senyum pun lebih berseri kerana gigi sentiasa sihat dan kuat 😁
.
.
Sesiapa berminat boleh whatsapp Uni ya :)
.
#unishaklee
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleeaustinperdana #youthshaklee #shakleeyouth #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setmilkboostershaklee #espshaklee
 #espshakleepromo #vitamincshaklee #vitacplusshaklee #vitaecomplexshaklee #vitamineshaklee
. Tengah syok tidur, tetiba terjaga sebab sakit kaki, cramp rupanya. Dia punya sakit tu rasa macam kena tarik, kena sentap. Kalau terjaga dari tidur atas sebab macam ni, sure leh bad mood punya. Inilah selalu yang berlaku pada ibu hamil. Cemas sebab kaki cramp, bad mood sebab tidur terganggu. . . Tapi tau tak kenapa boleh jadi macam tu? . . Ha itu salah satu tanda KURANGNYA KALSIUM dalam badan. Time pregnant ni, selalu dengar, kena banyak minum susu, kena banyak minum susu. Sebab apa? . . Sebab susu mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D serta mineral lain yang sangat penting untuk pembentukan tulang baby, penting juga untuk ibu supaya tulang dan gigi tak rapuh dan tak rosak. . . Penting juga untuk ibu supaya mudah tidur malam, mudah bangun pagi, lawaskan pembuangan air besar dan paling penting, inilah dia -> untuk elakkan kaki cramp lagi-lagi masa tengah tidur. . . Nak atasi masalah ni dengan cara yang lebih mudah, apa kata ambil Ostematrix dan ESP semasa hamil? In shaa Allah sangat membantu untuk menghilangkan simptom cramp / kejang urat. Tidur pun jadi lebih lena, kurang sakit pinggang atau sakit belakang, dan senyum pun lebih berseri kerana gigi sentiasa sihat dan kuat 😁 . . Sesiapa berminat boleh whatsapp Uni ya :) . #unishaklee  #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleeaustinperdana  #youthshaklee  #shakleeyouth  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setmilkboostershaklee  #espshaklee  #espshakleepromo  #vitamincshaklee  #vitacplusshaklee  #vitaecomplexshaklee  #vitamineshaklee 
VITAMIN UNTUK KULIT LEBIH BERSIH, CANTIK DAN CERAH💕
.
.
Hai and Assalamualaikum
.
.
Siapa kata rugi beli shaklee? Meyh nak cerita ni
.
.
1 tong ESP ⏩Tahan hingga 3 bulan
1 botol VITAMIN C ⏩Tahan hingga 6 bulan
.
.
KELEBIHAN ESP
🌱kulit lebih anjal dan gebu
🌱memudarkan parut hitam
🌱mengawal pertumbuhan jerawat
🌱mencerahkan kulit
🌱kulit lebih tegang dan sihat
🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri
🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
🍊perlindungan daripada sinar UV
🍊mengurangkan kesan sunburn
🍊membantu prevent masalah jerawat degil
🍊menggantikan tisu kulit yang rosak
🍊mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung
🍊mengatasi jerawat pasir dan nasi
🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊kulit lebih menampakkan effect glowing
.
.
Boleh wasap untuk harga dan detail lebih lanjut mengenai supplement shaklee
.
.
FATIN
010-9643970
.
.
#shaklee
#vitaminc
#cantik
#beauty
#shakleejohor
#shakleekelantan
#shakleestudent
#bazaar
#bazarpaknil
VITAMIN UNTUK KULIT LEBIH BERSIH, CANTIK DAN CERAH💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Siapa kata rugi beli shaklee? Meyh nak cerita ni . . 1 tong ESP ⏩Tahan hingga 3 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩Tahan hingga 6 bulan . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat pasir dan nasi 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih menampakkan effect glowing . . Boleh wasap untuk harga dan detail lebih lanjut mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee  #vitaminc  #cantik  #beauty  #shakleejohor  #shakleekelantan  #shakleestudent  #bazaar  #bazarpaknil 
.
KENAPA MESTI ESP?

KENAPA SEMUA ORANG AMBIK ESP?

KENAPA RAMAI YANG TERGILA GILAKAN ESP? .
.

Korang selalu tak tertanya tanya macam kat atas nie? 👆👆 Uni pun dulu selalu tertanya tanya apa lah orang duk pung pang pung pang pasal ESP nie, apa yang best nyer ESP nie kan?

Tapi tu dulu.....sekarang nie lepas dah tahu best nya ESP nie, MashaaAllah rasa tak sabar nak kongsi kat semua orang!! .
Sebab ESP membantu .
💞Membekalkan tenaga brterusan
💞Memberi rasa kenyang yang tahan lama
💞Menjadikan kulit lebih berseri
💞Menganjalkan kulit/awet mira
💞Memberi tona kulit yang sekata
💞Memudarkan parut jerawat
💞Menjadikan kulit muka halus mulus
💞Menjadikan kulit gebu
💞Bertindak sebagai antioksidan
💞Menguatkan sistem imun tubuh
💞Memelihara kesihatan jantung
💞Membaiki pigmentasi
💞Merendahkan paras kolestrol
💞Pembentukan sel-sel baru
💞Mempercepatkan pemulihan Lula
💞Mempertingkatkan tahap kolestrol baik

No wonder lah ramai yang suka sangatttttt kat ESP nie

Dah lah satu tong biru nie tahan 1-2 bulan. Berbaloi sangat!

Nak cuba ESP? Jom buat pesanan dengan Uni hari ini :)
.
www.wasap.my/60187669798
.
#unishaklee
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleeaustinperdana #espshaklee #shakleereadystock #setkesuburanshaklee #setsuburshaklee #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee #setbersalinshaklee #setkurusshaklee #setmilkboostershaklee #setslimmingshaklee
. KENAPA MESTI ESP? KENAPA SEMUA ORANG AMBIK ESP? KENAPA RAMAI YANG TERGILA GILAKAN ESP? . . Korang selalu tak tertanya tanya macam kat atas nie? 👆👆 Uni pun dulu selalu tertanya tanya apa lah orang duk pung pang pung pang pasal ESP nie, apa yang best nyer ESP nie kan? Tapi tu dulu.....sekarang nie lepas dah tahu best nya ESP nie, MashaaAllah rasa tak sabar nak kongsi kat semua orang!! . Sebab ESP membantu . 💞Membekalkan tenaga brterusan 💞Memberi rasa kenyang yang tahan lama 💞Menjadikan kulit lebih berseri 💞Menganjalkan kulit/awet mira 💞Memberi tona kulit yang sekata 💞Memudarkan parut jerawat 💞Menjadikan kulit muka halus mulus 💞Menjadikan kulit gebu 💞Bertindak sebagai antioksidan 💞Menguatkan sistem imun tubuh 💞Memelihara kesihatan jantung 💞Membaiki pigmentasi 💞Merendahkan paras kolestrol 💞Pembentukan sel-sel baru 💞Mempercepatkan pemulihan Lula 💞Mempertingkatkan tahap kolestrol baik No wonder lah ramai yang suka sangatttttt kat ESP nie Dah lah satu tong biru nie tahan 1-2 bulan. Berbaloi sangat! Nak cuba ESP? Jom buat pesanan dengan Uni hari ini :) . www.wasap.my/60187669798 . #unishaklee  #shaklee  #shakleejohor  #shakleebandarserialam  #shakleetamanrinting  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleesierraperdana  #shakleepermasjaya  #shakleeplentong  #shakleeaustinperdana  #espshaklee  #shakleereadystock  #setkesuburanshaklee  #setsuburshaklee  #sethamilshaklee  #setmengandungshaklee  #setberpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #setpenyusuanshaklee  #setbersalinshaklee  #setkurusshaklee  #setmilkboostershaklee  #setslimmingshaklee 
KULIT SUNBURN BERANSUR PULIH DENGAN VITAMIN C PLUS😄
.
Assalammualaikum Dearies & Hi!
.
Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼
.
Mana tidaknya, Atika yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee.
.
Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAP, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Atika bagai dilahirkan semula 😍
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Merendahkan tekanan darah tinggi
- Memastikan saluran darah mengembang dengan baik
- Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
- Membantu untuk kurus
- Merendahkan paras insulin
- Mengekalkan berat yang ideal
- Mengimbangi sistem dalam badan
- Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf
- Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan
- Menghalang terkena serangan jantung
- Mengawal komplikasi diabetes
- Mengawal kelemumur
- Meningkatkan pertumbuhan rambut
- Mengurangkan keguguran rambut
- Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik
- Mengelak daripada uban
.
📲 Atika | 012-7269074
.
Shaklee Independant Distributor💋

#Shakleebyatika #testimoniESP #espshaklee #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #shakleemuar #shakleebatupahat #shakleejohor #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik
KULIT SUNBURN BERANSUR PULIH DENGAN VITAMIN C PLUS😄 . Assalammualaikum Dearies & Hi! . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB consume setiap hari! 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan! Sangat JIMAT & BERBALOI 👍🏼 . Mana tidaknya, Atika yang dulu memang mengalami banyak sangat masalah kulit dan akhirnya sekarang Alhamdulillah jauh berbeza selepas pengambilan supplement Vitamin C dari Shaklee. . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAP, dan sebagainya, asbab dengan pengambilan VITAMIN C ni lah, kulit Atika bagai dilahirkan semula 😍 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban . 📲 Atika | 012-7269074 . Shaklee Independant Distributor💋 #Shakleebyatika  #testimoniESP  #espshaklee  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleejohor  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik 
LAB C++
.
.
Alhamdulillah done first lab session with first year students.
.
Siapa sangka dulunya subjek yang paling ditakuti, sekarang ni tu lah subjek yg perlu diajar kat students😌
.
.
Mula-mula nervous jugak. Da lama-lama dah tak. Surprisingly, my brain still remember the C++ coding and still know all the functions,alhamdulillah.
.
Berkat professor rahidzab kasi assignments dan mini projects yang susah, terus melekat C++ dalam otak ni.😂
.
.
Nasib la tutor sekali dengan brother nizam. So tak ada la cuak sangat tadi.
.
.
Lepas ni boleh la apply jadi 'lecturer' untuk subjek bisnes shaklee pula😝
.
.
Siapa yang nak belajar bisnes shaklee dengan alya, meh whatsapp alya.
.
.
Alya bantu korang dalam bisnds shaklee sampai kaya macam alya bantu students ni dalam C++ sampai dorang pandai😘😘.
.
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
#AlyaFashakleejourney 
#PowerfulSprinterAgent
#agentshakleewanted
#bisnesonline
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
LAB C++ . . Alhamdulillah done first lab session with first year students. . Siapa sangka dulunya subjek yang paling ditakuti, sekarang ni tu lah subjek yg perlu diajar kat students😌 . . Mula-mula nervous jugak. Da lama-lama dah tak. Surprisingly, my brain still remember the C++ coding and still know all the functions,alhamdulillah. . Berkat professor rahidzab kasi assignments dan mini projects yang susah, terus melekat C++ dalam otak ni.😂 . . Nasib la tutor sekali dengan brother nizam. So tak ada la cuak sangat tadi. . . Lepas ni boleh la apply jadi 'lecturer' untuk subjek bisnes shaklee pula😝 . . Siapa yang nak belajar bisnes shaklee dengan alya, meh whatsapp alya. . . Alya bantu korang dalam bisnds shaklee sampai kaya macam alya bantu students ni dalam C++ sampai dorang pandai😘😘. . . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . #AlyaFashakleejourney  #PowerfulSprinterAgent  #agentshakleewanted  #bisnesonline  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
VITAMIN C WAJIB DIAMBIL!
.
Ramai yang ingat vitamin C ni untuk kulit sahaja. Ingat untuk cantik dan putih sahaja
.
Tetapi ramai yang tidak tahu yang dalaman kita memerlukan Vitamin C!
.
Fungsi Vitamin C selain untuk kulit?
.
✅Gigi, Tulang dan Gusi
✅Imunisasi badan
✅Dalaman yang membentukan badan kita
.
Vitamin C Sustained Release Shaklee juga diperkayakan dengan bahan “ Bioflavonoid “
.
Fungsi dia adalah untuk meningkatkan lagi keberkesanan Vitamin C secara teliti
.
Hasmah sendiri consume Vitamin C dan perbezaannya adalah kulit hasmah tentunya lihat lebih licin dan bersih, Imun badan lebih kuat dan tidak demam setiap bulan lagi dan juga lebih cergas dan bertenaga untuk melakukan aktiviti harian!
.
Anda yang ingin order Vitamin C atau apa-apa produk Shaklee boleh terus contacr atau whatsapp hasmah 😊
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9191
.
Your Most Wanted SID ❤️
VITAMIN C WAJIB DIAMBIL! . Ramai yang ingat vitamin C ni untuk kulit sahaja. Ingat untuk cantik dan putih sahaja . Tetapi ramai yang tidak tahu yang dalaman kita memerlukan Vitamin C! . Fungsi Vitamin C selain untuk kulit? . ✅Gigi, Tulang dan Gusi ✅Imunisasi badan ✅Dalaman yang membentukan badan kita . Vitamin C Sustained Release Shaklee juga diperkayakan dengan bahan “ Bioflavonoid “ . Fungsi dia adalah untuk meningkatkan lagi keberkesanan Vitamin C secara teliti . Hasmah sendiri consume Vitamin C dan perbezaannya adalah kulit hasmah tentunya lihat lebih licin dan bersih, Imun badan lebih kuat dan tidak demam setiap bulan lagi dan juga lebih cergas dan bertenaga untuk melakukan aktiviti harian! . Anda yang ingin order Vitamin C atau apa-apa produk Shaklee boleh terus contacr atau whatsapp hasmah 😊 . 012 648 9101 012 648 9101 012 648 9191 . Your Most Wanted SID ❤️
.
VIVIX SI RATU VITAMIN 💝

kalau korang nak tau even letak Vivix dalam deep freezer, sikit pun tak akan beku.

why? 😱

sebab dalam Vivix takde setitik pun air!

kandungan dia PURE gabungan botani daripada beberapa tumbuhan.

antaranya,
.
💌 Anggur Muscadine
💌 Elderberry
💌 Polygonum Cuspidatu
💌 Purple carrot

khasiat dia? 
Vivix tinggi dengan antioxidant yang bagus untuk memperbaharui sel

bila sel badan kita sihat, organ akan sihat, system sihat dan seluruh tubuh badan sihat in sya Allah 💕

10 kebaikan Vivix ialah,
.
💟 Menggalak penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan
💟 Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
💟 Mengurangkan risiko sakit jantung - melindungi jantung
💟 Mengurangkan komplikasi diabeties / kencing manis
💟 Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf
💟 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
💟 Membantu dalam proses penurunan berat badan
💟 Menyokong kesihatan mata
💟 Meningkatkan kesihatan immune badan
💟 Mengalakkan kesihatan keseluruhan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
Wasap.my/601111745405
. VIVIX SI RATU VITAMIN 💝 kalau korang nak tau even letak Vivix dalam deep freezer, sikit pun tak akan beku. why? 😱 sebab dalam Vivix takde setitik pun air! kandungan dia PURE gabungan botani daripada beberapa tumbuhan. antaranya, . 💌 Anggur Muscadine 💌 Elderberry 💌 Polygonum Cuspidatu 💌 Purple carrot khasiat dia? Vivix tinggi dengan antioxidant yang bagus untuk memperbaharui sel bila sel badan kita sihat, organ akan sihat, system sihat dan seluruh tubuh badan sihat in sya Allah 💕 10 kebaikan Vivix ialah, . 💟 Menggalak penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan 💟 Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius 💟 Mengurangkan risiko sakit jantung - melindungi jantung 💟 Mengurangkan komplikasi diabeties / kencing manis 💟 Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf 💟 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk 💟 Membantu dalam proses penurunan berat badan 💟 Menyokong kesihatan mata 💟 Meningkatkan kesihatan immune badan 💟 Mengalakkan kesihatan keseluruhan untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕 . 🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday Wasap.my/601111745405
LAB C++
.
.
Alhamdulillah done first lab session with first year students.
.
Siapa sangka dulunya subjek yang paling ditakuti, sekarang ni tu lah subjek yg perlu diajar kat students😌
.
.
Mula-mula nervous jugak. Da lama-lama dah tak. Surprisingly, my brain still remember the C++ coding and still know all the functions,alhamdulillah.
.
Berkat professor rahidzab kasi assignments dan mini projects yang susah, terus melekat C++ dalam otak ni.😂
.
.
Nasib la tutor sekali dengan brother nizam. So tak ada la cuak sangat tadi.
.
.
Lepas ni boleh la apply jadi 'lecturer' untuk subjek bisnes shaklee pula😝
.
.
Siapa yang nak belajar bisnes shaklee dengan alya, meh whatsapp alya.
.
.
Alya bantu korang dalam bisnds shaklee sampai kaya macam alya bantu students ni dalam C++ sampai dorang pandai😘😘.
.
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
#AlyaFashakleejourney 
#PowerfulSprinterAgent
#agentshakleewanted
#bisnesonline
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
LAB C++ . . Alhamdulillah done first lab session with first year students. . Siapa sangka dulunya subjek yang paling ditakuti, sekarang ni tu lah subjek yg perlu diajar kat students😌 . . Mula-mula nervous jugak. Da lama-lama dah tak. Surprisingly, my brain still remember the C++ coding and still know all the functions,alhamdulillah. . Berkat professor rahidzab kasi assignments dan mini projects yang susah, terus melekat C++ dalam otak ni.😂 . . Nasib la tutor sekali dengan brother nizam. So tak ada la cuak sangat tadi. . . Lepas ni boleh la apply jadi 'lecturer' untuk subjek bisnes shaklee pula😝 . . Siapa yang nak belajar bisnes shaklee dengan alya, meh whatsapp alya. . . Alya bantu korang dalam bisnds shaklee sampai kaya macam alya bantu students ni dalam C++ sampai dorang pandai😘😘. . . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . #AlyaFashakleejourney  #PowerfulSprinterAgent  #agentshakleewanted  #bisnesonline  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
VITAMIN UNTUK KULIT LEBIH BERSIH, CANTIK DAN CERAH💕
.
.
Hai and Assalamualaikum
.
.
Siapa kata rugi beli shaklee? Meyh nak cerita ni
.
.
1 tong ESP ⏩Tahan hingga 3 bulan
1 botol VITAMIN C ⏩Tahan hingga 6 bulan
.
.
KELEBIHAN ESP
🌱kulit lebih anjal dan gebu
🌱memudarkan parut hitam
🌱mengawal pertumbuhan jerawat
🌱mencerahkan kulit
🌱kulit lebih tegang dan sihat
🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri
🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
🍊perlindungan daripada sinar UV
🍊mengurangkan kesan sunburn
🍊membantu prevent masalah jerawat degil
🍊menggantikan tisu kulit yang rosak
🍊mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung
🍊mengatasi jerawat pasir dan nasi
🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊kulit lebih menampakkan effect glowing
.
.
Boleh wasap untuk harga dan detail lebih lanjut mengenai supplement shaklee
.
.
FATIN
010-9643970
.
.
#shaklee
#vitaminc
#cantik
#beauty
#shakleejohor
#shakleekelantan
#shakleestudent
#bazaar
#bazarpaknil
VITAMIN UNTUK KULIT LEBIH BERSIH, CANTIK DAN CERAH💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Siapa kata rugi beli shaklee? Meyh nak cerita ni . . 1 tong ESP ⏩Tahan hingga 3 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩Tahan hingga 6 bulan . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat pasir dan nasi 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih menampakkan effect glowing . . Boleh wasap untuk harga dan detail lebih lanjut mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee  #vitaminc  #cantik  #beauty  #shakleejohor  #shakleekelantan  #shakleestudent  #bazaar  #bazarpaknil 
.
.

TANDA KURANG KALSIUM
.
✅ Kerap sakit gigi
✅ Gusi Berdarah
✅ Kejang Otot
✅ Rambut kasar
✅ Tumit pecah/ kasar
✅ Kuku rapuh
✅ Kebas kaki dan tangan
✅ Kulit kering
.
.
MANFAAT OSTEMATRIX .
👉🏼Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
👉🏼Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
👉🏼Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
👉🏼Meringankan stress
👉🏼Menstabilkan tekanan darah
👉🏼Melegakan sakit ketika haid
👉🏼Membantu dalam masalah gastrik
👉🏼Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
👉🏼Mengurangkan risiko praeklampsia
👉🏼Membantu mengurangkan sakit belakang
👉🏼Mengurangkan risiko osteoporosis
👉🏼Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
👉🏼Membantu melegakan sembelit
👉🏼Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
👉🏼Membantu masalah kolestrol
👉🏼Menggalakkan kulit yang cantik
👉🏼Melegakan sakit-sakit sendi
👉🏼Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
👉🏼Membantu melembutkan najis
👉🏼Membantu mengatasi migrain
👉🏼Membantu masalah buasir
.
.
Rakan nutrisi anda,
.
Aina 📲 0178709565
.
Aina 📲 0178709565
.
Aina 📲 0178709565
.
Shaklee Distributor 💋
A Wife | A Mom | An interior designer
.
#pengedarsahshaklee#pilkalsium#ostematrixshaklee#vitaminkalsium#shakleemelaka#shakleejohor#shakleemuar#shakleemurah#shakleepromosi#tulangkuat#gigikuat#supplementibumenyusu#breastfeeding#mingguanwanita#sembelit #vitamincinjection #masalahkeputihan #masalahperiod #pilkalsium #vitamincrosehip #sembelithilang #buasir #susubadanmeriah #sakitgigi #petua #tipskecantikan #tipskehamilan
. . TANDA KURANG KALSIUM . ✅ Kerap sakit gigi ✅ Gusi Berdarah ✅ Kejang Otot ✅ Rambut kasar ✅ Tumit pecah/ kasar ✅ Kuku rapuh ✅ Kebas kaki dan tangan ✅ Kulit kering . . MANFAAT OSTEMATRIX . 👉🏼Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat 👉🏼Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) 👉🏼Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas 👉🏼Meringankan stress 👉🏼Menstabilkan tekanan darah 👉🏼Melegakan sakit ketika haid 👉🏼Membantu dalam masalah gastrik 👉🏼Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi 👉🏼Mengurangkan risiko praeklampsia 👉🏼Membantu mengurangkan sakit belakang 👉🏼Mengurangkan risiko osteoporosis 👉🏼Membantu mengurangkan kebas dan sesemut 👉🏼Membantu melegakan sembelit 👉🏼Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah 👉🏼Membantu masalah kolestrol 👉🏼Menggalakkan kulit yang cantik 👉🏼Melegakan sakit-sakit sendi 👉🏼Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung 👉🏼Membantu melembutkan najis 👉🏼Membantu mengatasi migrain 👉🏼Membantu masalah buasir . . Rakan nutrisi anda, . Aina 📲 0178709565 . Aina 📲 0178709565 . Aina 📲 0178709565 . Shaklee Distributor 💋 A Wife | A Mom | An interior designer . #pengedarsahshaklee #pilkalsium #ostematrixshaklee #vitaminkalsium #shakleemelaka #shakleejohor #shakleemuar #shakleemurah #shakleepromosi #tulangkuat #gigikuat #supplementibumenyusu #breastfeeding #mingguanwanita #sembelit  #vitamincinjection  #masalahkeputihan  #masalahperiod  #pilkalsium  #vitamincrosehip  #sembelithilang  #buasir  #susubadanmeriah  #sakitgigi  #petua  #tipskecantikan  #tipskehamilan 
Jerawat degil tak stop? Jerawat pasir? Boleh lah cuba set bajet ni dulu. Gee memang suka set ni sampai suh adik Gee amik juga utk jerawat degil dia dulu😂.
.
.
Kebaikan set ini:
.
.
. ✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat.
.
. ✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat serta pudarkan parut. Disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu.
.
.
Set jerawat ni yang sememangnya MAMPU MILIK, SELAMAT & TERBUKTI SANGAT BERKESAN. Makan dengan konsisten & ikut cara yang betul. Insyaallah result tak mengecewakan 👍
.

To order, WhatsApp 013-5707812 @ klik link di bio👆.
.
.
#theVictoryEmpire 
#jerawat 
#shakleesibu
#setkecantikanshaklee 
#Sayajualonline 
#ShakleeMalaysia 
#Shakleejohor 
#Shakleeselangor 
#shakleesarawak 
#shakleesabah 
#shakleemurah 
#shakleebygee 
#TipKecantikan .
Jerawat degil tak stop? Jerawat pasir? Boleh lah cuba set bajet ni dulu. Gee memang suka set ni sampai suh adik Gee amik juga utk jerawat degil dia dulu😂. . . Kebaikan set ini: . . . ✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat. . . ✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat serta pudarkan parut. Disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu. . . Set jerawat ni yang sememangnya MAMPU MILIK, SELAMAT & TERBUKTI SANGAT BERKESAN. Makan dengan konsisten & ikut cara yang betul. Insyaallah result tak mengecewakan 👍 . To order, WhatsApp 013-5707812 @ klik link di bio👆. . . #theVictoryEmpire  #jerawat  #shakleesibu  #setkecantikanshaklee  #Sayajualonline  #ShakleeMalaysia  #Shakleejohor  #Shakleeselangor  #shakleesarawak  #shakleesabah  #shakleemurah  #shakleebygee  #TipKecantikan  .
Beauties semua, masalah kekurangan Kalsium jangan buat main-main.

Kalau kalsium kurang, tulang kita boleh rapuh.

Terjatuh biasa-biasa pun boleh patah atau retak kat area tulang tu.

Nak sembuh makan masa berbulan-bulan. Lama sangat.

Baik Beauties semua ambil sumber kalsium selamat & meyakinkan dari Ostematrix.

Kajian dapati Ostematrix ada sumber kalsium & sokongan nutrisi lain macam Magnesium, Boron, Zink, kopper & lain-lain supaya kalsium diserap elok tau!
.
Antara Manfaat Ostematrix:
.
➡ Untuk kesihatan dan kekuatan tulang
➡ Untuk mengatasi masalah sembelit & buasir
➡ Untuk mengurangkan Gastrik
➡ Untuk mengelakkan penyakit Osteoporosis (tulang rapuh)
➡ Untuk mengatasi masalah kebas2 kaki tangan, kejang kaki, sakit sakit badan, sakit lutut dan sakit sendi

Untuk mereka yang tak suka minum susu, WAJIB amalkan Ostematrix ok!
. 
Ibu hamil & ibu menyusukan baby pun sangat perlu Ostematrix sebab baby serap almost 90% kalsium daripada ibu untuk bina tulang, rangka, tengkorak kaki tangan baby dr dalam perut lagi.
.
Untuk preggy mommies, minimum 1000mg kalsium diperlukan per day.
.
Kalau tak ganti semula kalsium yang dah diberi kepada baby, nanti Ibu yang ada masalah kejang2 kaki, Gigi goyang, kebas2 kaki tangan dan sakit pinggang lutut semua.
.
Tak naklah jadi macam tu kan.So apa kata kita cuba ikhtiar dengan consume Ostematrix shaklee pula!
.
NAK OSTEMATRIX HARGA PROMOSI? click link dekat bio dyha.a direct ya ♥️
.
Dyha Shaklee

014-5419182 .
#espshaklee #performancedrink#promoShaklee #sayajualShaklee#shakleepasirgudang #shakleejb#shakleeuum #shakleesintok #shakleekedah #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleepekanpahang #shakleekuantan #ostematrixshaklee #kalsium #sakitsendi
Beauties semua, masalah kekurangan Kalsium jangan buat main-main. Kalau kalsium kurang, tulang kita boleh rapuh. Terjatuh biasa-biasa pun boleh patah atau retak kat area tulang tu. Nak sembuh makan masa berbulan-bulan. Lama sangat. Baik Beauties semua ambil sumber kalsium selamat & meyakinkan dari Ostematrix. Kajian dapati Ostematrix ada sumber kalsium & sokongan nutrisi lain macam Magnesium, Boron, Zink, kopper & lain-lain supaya kalsium diserap elok tau! . Antara Manfaat Ostematrix: . ➡ Untuk kesihatan dan kekuatan tulang ➡ Untuk mengatasi masalah sembelit & buasir ➡ Untuk mengurangkan Gastrik ➡ Untuk mengelakkan penyakit Osteoporosis (tulang rapuh) ➡ Untuk mengatasi masalah kebas2 kaki tangan, kejang kaki, sakit sakit badan, sakit lutut dan sakit sendi Untuk mereka yang tak suka minum susu, WAJIB amalkan Ostematrix ok! .  Ibu hamil & ibu menyusukan baby pun sangat perlu Ostematrix sebab baby serap almost 90% kalsium daripada ibu untuk bina tulang, rangka, tengkorak kaki tangan baby dr dalam perut lagi. . Untuk preggy mommies, minimum 1000mg kalsium diperlukan per day. . Kalau tak ganti semula kalsium yang dah diberi kepada baby, nanti Ibu yang ada masalah kejang2 kaki, Gigi goyang, kebas2 kaki tangan dan sakit pinggang lutut semua. . Tak naklah jadi macam tu kan.So apa kata kita cuba ikhtiar dengan consume Ostematrix shaklee pula! . NAK OSTEMATRIX HARGA PROMOSI? click link dekat bio dyha.a direct ya ♥️ . Dyha Shaklee 014-5419182 . #espshaklee  #performancedrink #promoShaklee  #sayajualShaklee #shakleepasirgudang  #shakleejb #shakleeuum  #shakleesintok  #shakleekedah  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleepekanpahang  #shakleekuantan  #ostematrixshaklee  #kalsium  #sakitsendi 
KENAPA VITAMIN C JADI HOT PRODUCT? LAKU KERAS TIAP HARI
.
Dengan satu botol Vitamin C ni beri banyak manfaat pada tiap orang yg rajin amik
.
Dah lah tahan lama, sampai 5-6 bulan sebotol. Dan harga pun sangat jimat tak sampai RM 100 ! 😍
.
Apa manfaat Vitamin C?
.
🍋Bantu kuatkan sistem imunisasi badan
🍋Mambantu sekatakan tona kulit
🍋Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
🍋Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
🍋 Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
🍋Bantu masalah resdung seperti kerap bersin, hidung gatal
🍋Badan lebih sihat, jarang kena demam selsema
🍋Bantu masalah gusi berdarah
.
More info, boleh whatsapp untuk order & pertanyaan lanjut
.
Info juga kawan - kawan dan keluarga mengenai shaklee yea 😍
.
Shima shaklee
014-5099918
.
#shaklee
#shakleemurah
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shakleepahang
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleepulaupinang
#shakleeperlis
#shakleekedah
KENAPA VITAMIN C JADI HOT PRODUCT? LAKU KERAS TIAP HARI . Dengan satu botol Vitamin C ni beri banyak manfaat pada tiap orang yg rajin amik . Dah lah tahan lama, sampai 5-6 bulan sebotol. Dan harga pun sangat jimat tak sampai RM 100 ! 😍 . Apa manfaat Vitamin C? . 🍋Bantu kuatkan sistem imunisasi badan 🍋Mambantu sekatakan tona kulit 🍋Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat 🍋Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat 🍋 Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau 🍋Bantu masalah resdung seperti kerap bersin, hidung gatal 🍋Badan lebih sihat, jarang kena demam selsema 🍋Bantu masalah gusi berdarah . More info, boleh whatsapp untuk order & pertanyaan lanjut . Info juga kawan - kawan dan keluarga mengenai shaklee yea 😍 . Shima shaklee 014-5099918 . #shaklee  #shakleemurah  #vitaminc  #vitamincshaklee  #shakleepahang  #shakleemelaka  #shakleejohor  #shakleepulaupinang  #shakleeperlis  #shakleekedah 
VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK
.
Kebaikan Vitamin E Shaklee utk kecantikan kulit.. 🌸Mengecutkan jerawat.
🌸Menghilangkan jeragat.
🌸Membantu melembapkan kulit kering.
🌸Mengurangkan garis halus pada wajah.
🌸Memulihkan tekstur kulit dan tona muka.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat.
.
Jom ambil Vitamin E sekarang! Contact saya cepat2 okay. Kalau lambat, lmbt cantik. Jangan nangis. Hee.
.
.
.
Wassap 0193895811.
.
#espshakleemurah #espshaklee #esputkcantik #vitamincantik #vitamincshaklee #vitaminc #sustainedreleasevitac ##shakleeeffects #shakleekl #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeutm #shakleejb #shakleeuitm #shakleemalaysiamurah #codshakleejb #shakleeutm #shakleeonline #shakleemurah #codshakleemutiararini #codshakleeutm #shakleeoriginal #shakleeeffects #vitamine #vitaecomplex #vitamineshaklee #shakleekl #shakleeoriginal #shakleepalingmurah #shakleehargapromo
VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK . Kebaikan Vitamin E Shaklee utk kecantikan kulit.. 🌸Mengecutkan jerawat. 🌸Menghilangkan jeragat. 🌸Membantu melembapkan kulit kering. 🌸Mengurangkan garis halus pada wajah. 🌸Memulihkan tekstur kulit dan tona muka. 🌸Membantu menghilangkan parut jerawat. . Jom ambil Vitamin E sekarang! Contact saya cepat2 okay. Kalau lambat, lmbt cantik. Jangan nangis. Hee. . . . Wassap 0193895811. . #espshakleemurah  #espshaklee  #esputkcantik  #vitamincantik  #vitamincshaklee  #vitaminc  #sustainedreleasevitac  ##shakleeeffects  #shakleekl  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeutm  #shakleejb  #shakleeuitm  #shakleemalaysiamurah  #codshakleejb  #shakleeutm  #shakleeonline  #shakleemurah  #codshakleemutiararini  #codshakleeutm  #shakleeoriginal  #shakleeeffects  #vitamine  #vitaecomplex  #vitamineshaklee  #shakleekl  #shakleeoriginal  #shakleepalingmurah  #shakleehargapromo 
Nak tau tak,
Kombo dua ni paling ramai customer suka 
Zai sendiri memang dah jatuh cinta dengan ESP + VITA C .
Dua gabungan meletop - SET BASIC KECANTIKAN 😻
.
Kenapa ramai orang suka kombo cantik ni?
.
✅ESP (tahan 1-2 bulan) :
🌸nak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya!
🌸manjadikan kulit PUTIH & ANJAL
🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan
.
✅SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) :
🌸meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN
🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA
🌸MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi
🌸mengecilkan PORI MUKA
.
So bagi ANDA yang ada ingin kulit cantik dan sihat
Zai rekomen sangat2 kombo ni tau
Memang puas hati sangattt👍
Kompom repeat order 😊
.
Nak order, boleh whatsApp 019 344 3650
.
#testimonishakleebyzai
#teamzinniaaura
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleejb
#shakleekl
#shakleebrunei
#instagramers
#photooftheday
#love
#amazing
#like4like
#follow4follow
#likeforlike
#followforfollow
#bestoftheday
#instafollow
#instalike
#igers
#igdaily
#instagram
#followback
.
😘
Nak tau tak, Kombo dua ni paling ramai customer suka Zai sendiri memang dah jatuh cinta dengan ESP + VITA C . Dua gabungan meletop - SET BASIC KECANTIKAN 😻 . Kenapa ramai orang suka kombo cantik ni? . ✅ESP (tahan 1-2 bulan) : 🌸nak kulit jadi HALUS MULUS GEBU GEBAS? ESP ah jawapannya! 🌸manjadikan kulit PUTIH & ANJAL 🌸kandungan protein dalam ESP yg tinggi dapat meransang penghasilan KOLAGEN dalam badan . ✅SUSTAINED RELEASE VIT C (tahan 6 bulan) : 🌸meransang PEMBENTUKAN KOLAGEN 🌸membantu mengekalkan kulit yg AWET MUDA 🌸MENCERAHKAN KULIT secara semulajadi 🌸mengecilkan PORI MUKA . So bagi ANDA yang ada ingin kulit cantik dan sihat Zai rekomen sangat2 kombo ni tau Memang puas hati sangattt👍 Kompom repeat order 😊 . Nak order, boleh whatsApp 019 344 3650 . #testimonishakleebyzai  #teamzinniaaura  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshakleeipoh  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleejb  #shakleekl  #shakleebrunei  #instagramers  #photooftheday  #love  #amazing  #like4like  #follow4follow  #likeforlike  #followforfollow  #bestoftheday  #instafollow  #instalike  #igers  #igdaily  #instagram  #followback  . 😘
VITAMIN UNTUK KULIT LEBIH BERSIH, CANTIK DAN CERAH💕
.
.
Hai and Assalamualaikum
.
.
Siapa kata rugi beli shaklee? Meyh nak cerita ni
.
.
1 tong ESP ⏩Tahan hingga 3 bulan
1 botol VITAMIN C ⏩Tahan hingga 6 bulan
.
.
KELEBIHAN ESP
🌱kulit lebih anjal dan gebu
🌱memudarkan parut hitam
🌱mengawal pertumbuhan jerawat
🌱mencerahkan kulit
🌱kulit lebih tegang dan sihat
🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri
🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
🍊perlindungan daripada sinar UV
🍊mengurangkan kesan sunburn
🍊membantu prevent masalah jerawat degil
🍊menggantikan tisu kulit yang rosak
🍊mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung
🍊mengatasi jerawat pasir dan nasi
🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊kulit lebih menampakkan effect glowing
.
.
Boleh wasap untuk harga dan detail lebih lanjut mengenai supplement shaklee
.
.
FATIN
010-9643970
.
.
#shaklee
#vitaminc
#cantik
#beauty
#shakleejohor
#shakleekelantan
#shakleestudent
#bazaar
#bazarpaknil
VITAMIN UNTUK KULIT LEBIH BERSIH, CANTIK DAN CERAH💕 . . Hai and Assalamualaikum . . Siapa kata rugi beli shaklee? Meyh nak cerita ni . . 1 tong ESP ⏩Tahan hingga 3 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩Tahan hingga 6 bulan . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat pasir dan nasi 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih menampakkan effect glowing . . Boleh wasap untuk harga dan detail lebih lanjut mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #shaklee  #vitaminc  #cantik  #beauty  #shakleejohor  #shakleekelantan  #shakleestudent  #bazaar  #bazarpaknil 
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee.
.
. 
Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍.
.
.

Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi.
.
. 
Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. .
.
YOUR SID
NADIA|0143557786

#shakleebangi #shaklee #shakleekedah #ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleejohor #ShakleeNegeriSembilan #shakleeutm #ShakleeKualaPilah #shakleesemenyih #ShakleeJerawat #shakleeselangor #Shakleemurah #shakleehargastudent #shakleekelantan #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleebiz #shakleekotabharu #ShakleeEffect #shakleedistributor #shakleekualalumpur #shakleeseremban #shakleesabah #shakleemelaka #bcomplexshaklee
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee. . . Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍. . . Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi. . . Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. . . YOUR SID NADIA|0143557786 #shakleebangi  #shaklee  #shakleekedah  #ShakleeMalaysia  #shakleepahang  #shakleejohor  #ShakleeNegeriSembilan  #shakleeutm  #ShakleeKualaPilah  #shakleesemenyih  #ShakleeJerawat  #shakleeselangor  #Shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleekelantan  #shakleeshahalam  #shakleeuitm  #shakleebiz  #shakleekotabharu  #ShakleeEffect  #shakleedistributor  #shakleekualalumpur  #shakleeseremban  #shakleesabah  #shakleemelaka  #bcomplexshaklee 
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee.
.
. 
Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍.
.
.

Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi.
.
. 
Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. .
.
YOUR SID
NADIA|0143557786

#shakleebangi #shaklee #shakleekedah #ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleejohor #ShakleeNegeriSembilan #shakleeutm #ShakleeKualaPilah #shakleesemenyih #ShakleeJerawat #shakleeselangor #Shakleemurah #shakleehargastudent #shakleekelantan #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleebiz #shakleekotabharu #ShakleeEffect #shakleedistributor #shakleekualalumpur #shakleeseremban #shakleesabah #shakleemelaka #bcomplexshaklee
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee. . . Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍. . . Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi. . . Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. . . YOUR SID NADIA|0143557786 #shakleebangi  #shaklee  #shakleekedah  #ShakleeMalaysia  #shakleepahang  #shakleejohor  #ShakleeNegeriSembilan  #shakleeutm  #ShakleeKualaPilah  #shakleesemenyih  #ShakleeJerawat  #shakleeselangor  #Shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleekelantan  #shakleeshahalam  #shakleeuitm  #shakleebiz  #shakleekotabharu  #ShakleeEffect  #shakleedistributor  #shakleekualalumpur  #shakleeseremban  #shakleesabah  #shakleemelaka  #bcomplexshaklee 
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee.
.
. 
Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍.
.
.

Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi.
.
. 
Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. .
.
YOUR SID
NADIA|0143557786

#shakleebangi #shaklee #shakleekedah #ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleejohor #ShakleeNegeriSembilan #shakleeutm #ShakleeKualaPilah #shakleesemenyih #ShakleeJerawat #shakleeselangor #Shakleemurah #shakleehargastudent #shakleekelantan #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleebiz #shakleekotabharu #ShakleeEffect #shakleedistributor #shakleekualalumpur #shakleeseremban #shakleesabah #shakleemelaka #bcomplexshaklee
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee. . . Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍. . . Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi. . . Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. . . YOUR SID NADIA|0143557786 #shakleebangi  #shaklee  #shakleekedah  #ShakleeMalaysia  #shakleepahang  #shakleejohor  #ShakleeNegeriSembilan  #shakleeutm  #ShakleeKualaPilah  #shakleesemenyih  #ShakleeJerawat  #shakleeselangor  #Shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleekelantan  #shakleeshahalam  #shakleeuitm  #shakleebiz  #shakleekotabharu  #ShakleeEffect  #shakleedistributor  #shakleekualalumpur  #shakleeseremban  #shakleesabah  #shakleemelaka  #bcomplexshaklee 
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee.
.
. 
Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍.
.
.

Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi.
.
. 
Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. .
.
YOUR SID
NADIA|0143557786

#shakleebangi #shaklee #shakleekedah #ShakleeMalaysia #shakleepahang #shakleejohor #ShakleeNegeriSembilan #shakleeutm #ShakleeKualaPilah #shakleesemenyih #ShakleeJerawat #shakleeselangor #Shakleemurah #shakleehargastudent #shakleekelantan #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleebiz #shakleekotabharu #ShakleeEffect #shakleedistributor #shakleekualalumpur #shakleeseremban #shakleesabah #shakleemelaka #bcomplexshaklee
Hari ni nadia saja2 whatsapp customer untuk dapatkan feedback after consume shaklee. . . Alhamdulillah dia cakap lepas consume b complex shaklee badan lebih bertenaga dan sakit kepala pun mudah hilang.. 😍. . . Sebab kalau korang nak tahu 8 komponen penting vitamin b yang ada dalam b complex shaklee mampu menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya dapat membantu untuk menstabilkan emosi. . . Siapa yang selalu letih2 and pening kepala tu mehla try ambil bcomplex ni.. . . YOUR SID NADIA|0143557786 #shakleebangi  #shaklee  #shakleekedah  #ShakleeMalaysia  #shakleepahang  #shakleejohor  #ShakleeNegeriSembilan  #shakleeutm  #ShakleeKualaPilah  #shakleesemenyih  #ShakleeJerawat  #shakleeselangor  #Shakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleekelantan  #shakleeshahalam  #shakleeuitm  #shakleebiz  #shakleekotabharu  #ShakleeEffect  #shakleedistributor  #shakleekualalumpur  #shakleeseremban  #shakleesabah  #shakleemelaka  #bcomplexshaklee 
.
.

TANDA KURANG KALSIUM
.
✅ Kerap sakit gigi
✅ Gusi Berdarah
✅ Kejang Otot
✅ Rambut kasar
✅ Tumit pecah/ kasar
✅ Kuku rapuh
✅ Kebas kaki dan tangan
✅ Kulit kering
.
.
MANFAAT OSTEMATRIX .
👉🏼Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
👉🏼Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
👉🏼Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
👉🏼Meringankan stress
👉🏼Menstabilkan tekanan darah
👉🏼Melegakan sakit ketika haid
👉🏼Membantu dalam masalah gastrik
👉🏼Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
👉🏼Mengurangkan risiko praeklampsia
👉🏼Membantu mengurangkan sakit belakang
👉🏼Mengurangkan risiko osteoporosis
👉🏼Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
👉🏼Membantu melegakan sembelit
👉🏼Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
👉🏼Membantu masalah kolestrol
👉🏼Menggalakkan kulit yang cantik
👉🏼Melegakan sakit-sakit sendi
👉🏼Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
👉🏼Membantu melembutkan najis
👉🏼Membantu mengatasi migrain
👉🏼Membantu masalah buasir
.
.
Rakan nutrisi anda,
.
Aina 📲 0178709565
.
Aina 📲 0178709565
.
Aina 📲 0178709565
.
Shaklee Distributor 💋
A Wife | A Mom | An interior designer
.
#pengedarsahshaklee#pilkalsium#ostematrixshaklee#vitaminkalsium#shakleemelaka#shakleejohor#shakleemuar#shakleemurah#shakleepromosi#tulangkuat#gigikuat#supplementibumenyusu#breastfeeding#mingguanwanita#sembelit #vitamincinjection #masalahkeputihan #masalahperiod #pilkalsium #vitamincrosehip #sembelithilang #buasir #susubadanmeriah #sakitgigi #petua #tipskecantikan #tipskehamilan
. . TANDA KURANG KALSIUM . ✅ Kerap sakit gigi ✅ Gusi Berdarah ✅ Kejang Otot ✅ Rambut kasar ✅ Tumit pecah/ kasar ✅ Kuku rapuh ✅ Kebas kaki dan tangan ✅ Kulit kering . . MANFAAT OSTEMATRIX . 👉🏼Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat 👉🏼Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) 👉🏼Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas 👉🏼Meringankan stress 👉🏼Menstabilkan tekanan darah 👉🏼Melegakan sakit ketika haid 👉🏼Membantu dalam masalah gastrik 👉🏼Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi 👉🏼Mengurangkan risiko praeklampsia 👉🏼Membantu mengurangkan sakit belakang 👉🏼Mengurangkan risiko osteoporosis 👉🏼Membantu mengurangkan kebas dan sesemut 👉🏼Membantu melegakan sembelit 👉🏼Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah 👉🏼Membantu masalah kolestrol 👉🏼Menggalakkan kulit yang cantik 👉🏼Melegakan sakit-sakit sendi 👉🏼Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung 👉🏼Membantu melembutkan najis 👉🏼Membantu mengatasi migrain 👉🏼Membantu masalah buasir . . Rakan nutrisi anda, . Aina 📲 0178709565 . Aina 📲 0178709565 . Aina 📲 0178709565 . Shaklee Distributor 💋 A Wife | A Mom | An interior designer . #pengedarsahshaklee #pilkalsium #ostematrixshaklee #vitaminkalsium #shakleemelaka #shakleejohor #shakleemuar #shakleemurah #shakleepromosi #tulangkuat #gigikuat #supplementibumenyusu #breastfeeding #mingguanwanita #sembelit  #vitamincinjection  #masalahkeputihan  #masalahperiod  #pilkalsium  #vitamincrosehip  #sembelithilang  #buasir  #susubadanmeriah  #sakitgigi  #petua  #tipskecantikan  #tipskehamilan 
Cuma dalam 1 biji Vitamin C Sustained Release Plus boleh digantikan dengan 7 buah biji oren!
.
Sesuai sangat dengan perut sensitif kerana Vitamin C yang digunakan bukan daripada buah yang berasid. Vitamin C Shaklee diperbuat daripada Jagung!
.
Tiada kandungan gula, pengawet, pewarna dan bahan kimia. Semua 100% semulajadi guaranteed!
.
Vitamin C juga ada manfaat yang lain seperti 👇
.
❤️Meningkatkan imunisasi
❤️Mengurangkan sakit ringan
❤️Merendahkan paras insulin
❤️Menggantikan tisu dalaman yang rosak dan memperbaiki balik
❤️Menyembuhkan luka dengan cepat
❤️Membantu menghilangkan ulser dalam mulut
❤️Membantu menghilangkan jerawat yang degil
❤️Menghilangkan jeragat
❤️Memudarkan parut-parut
❤️Membantu tona kulit lebih sekata
❤️Mengatasi jerawat pasir
❤️Membantu penghasilan kolagen
❤️Menjadikan kulit lebih gebu dan halus
❤️Mengurangkan kesan sunburn
❤️Mengurangkan kedutan kulit
❤️Melembapkan kulit dari dalaman
❤️Membantu kulit yang sensitif
❤️Mengimbangkan sistem dalaman
.
Selain daripada keberkesanan dia Vitamin C Plus sangat jimat untuk dibeli 😊
.
Korang boleh whatsapp atau contact hasmah untuk pricing ya~
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
🔥FREE POSTAGE
🔥FREE COD
🔥FREE CONSULTATION ( exclusive for customers )
Cuma dalam 1 biji Vitamin C Sustained Release Plus boleh digantikan dengan 7 buah biji oren! . Sesuai sangat dengan perut sensitif kerana Vitamin C yang digunakan bukan daripada buah yang berasid. Vitamin C Shaklee diperbuat daripada Jagung! . Tiada kandungan gula, pengawet, pewarna dan bahan kimia. Semua 100% semulajadi guaranteed! . Vitamin C juga ada manfaat yang lain seperti 👇 . ❤️Meningkatkan imunisasi ❤️Mengurangkan sakit ringan ❤️Merendahkan paras insulin ❤️Menggantikan tisu dalaman yang rosak dan memperbaiki balik ❤️Menyembuhkan luka dengan cepat ❤️Membantu menghilangkan ulser dalam mulut ❤️Membantu menghilangkan jerawat yang degil ❤️Menghilangkan jeragat ❤️Memudarkan parut-parut ❤️Membantu tona kulit lebih sekata ❤️Mengatasi jerawat pasir ❤️Membantu penghasilan kolagen ❤️Menjadikan kulit lebih gebu dan halus ❤️Mengurangkan kesan sunburn ❤️Mengurangkan kedutan kulit ❤️Melembapkan kulit dari dalaman ❤️Membantu kulit yang sensitif ❤️Mengimbangkan sistem dalaman . Selain daripada keberkesanan dia Vitamin C Plus sangat jimat untuk dibeli 😊 . Korang boleh whatsapp atau contact hasmah untuk pricing ya~ . 012 648 9101 012 648 9101 012 648 9101 . 🔥FREE POSTAGE 🔥FREE COD 🔥FREE CONSULTATION ( exclusive for customers )
Sya memang suka makan , just bagi apa saja Sya memang akan redah
.
Makanan memacam Sha bleh sumbat dalam perut ni , kadang tak elok jugak dah semua balun
.
Takda control langsung . Sejujurnya i can eat 5 bungkus  nasi lemak by myself
.
Sebab tu la duk pulun makan supplement jugak , confirm dah toksin berlambak dah semua nak sumbat masuk
.
Pastu menu pon tak semua cukup nutrisi. Ada yg tak elok utk kesihatan pon macam instant food semua tu
.
Sya  tak kata Sya depends 100% on supplement tapi Sya lengkapkan badan Sya dengan Supplement Shaklee
.
And I exercise regularly . Baru la balance
.
Sihat badan untuk kejar akhirat giteww
.
Badan yang sihat pun satu amanah. Jadi jaga ia sebelum terlambat
.
Nourish with good nutritions and supplements from Shaklee
.
Anyone nak Shaklee ? Jum whatsapp Sya
0196216890
Sya memang suka makan , just bagi apa saja Sya memang akan redah . Makanan memacam Sha bleh sumbat dalam perut ni , kadang tak elok jugak dah semua balun . Takda control langsung . Sejujurnya i can eat 5 bungkus nasi lemak by myself . Sebab tu la duk pulun makan supplement jugak , confirm dah toksin berlambak dah semua nak sumbat masuk . Pastu menu pon tak semua cukup nutrisi. Ada yg tak elok utk kesihatan pon macam instant food semua tu . Sya tak kata Sya depends 100% on supplement tapi Sya lengkapkan badan Sya dengan Supplement Shaklee . And I exercise regularly . Baru la balance . Sihat badan untuk kejar akhirat giteww . Badan yang sihat pun satu amanah. Jadi jaga ia sebelum terlambat . Nourish with good nutritions and supplements from Shaklee . Anyone nak Shaklee ? Jum whatsapp Sya 0196216890
PROMOSI OSTEMATRIX DATANG LAGI 🔊🔊🔊
.
1001 Manfaat Ostematrix:
✔Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
✔Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✔Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
✔Meringankan stress
✔Menstabilkan tekanan darah
✔Melegakan sakit ketika haid
✔Membantu dalam masalah gastrik
✔Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
✔Mengurangkan risiko praeklampsia
✔Membantu mengurangkan sakit belakang
✔Mengurangkan risiko osteoporosis
✔Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
✔Membantu melegakan sembelit
✔Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
✔Membantu masalah kolestrol
✔Menggalakkan kulit yang cantik
✔Melegakan sakit-sakit sendi
✔Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
✔Membantu melembutkan najis
✔Membantu mengatasi migrain
✔Membantu masalah buasir.
.
.
.
Banyak manfaat Ostematrix Shaklee ni. Jom dapatkan sekarang. Harga murah tau bulan ni. Wassap 0193895811.
.
#ostematrix #ostematrixshaklee #pilkalsium #kalsiumtinggi #kalsium #ibuhamil #skudai #ibumenyusu #wargaemas #shakleejohorbahru #shakleemutiararini #ShakleeSkudai #shakleejohor #shakleejb #shakleekl #shakleemurah #shakleemurahcarisaya #shakleehargamurah #Shakleehargatermurah #sayajualshakleemurah #shakleehargaterbaik #codshakleejb #codshakleeskudai #promosishaklee #shakleepromo #shakleepromo #shakleehargapalingmurah #shakleebestprice #shakleehargaruntuh #codshakleejohorbahru #shakleesingapore
PROMOSI OSTEMATRIX DATANG LAGI 🔊🔊🔊 . 1001 Manfaat Ostematrix: ✔Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat ✔Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) ✔Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas ✔Meringankan stress ✔Menstabilkan tekanan darah ✔Melegakan sakit ketika haid ✔Membantu dalam masalah gastrik ✔Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi ✔Mengurangkan risiko praeklampsia ✔Membantu mengurangkan sakit belakang ✔Mengurangkan risiko osteoporosis ✔Membantu mengurangkan kebas dan sesemut ✔Membantu melegakan sembelit ✔Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah ✔Membantu masalah kolestrol ✔Menggalakkan kulit yang cantik ✔Melegakan sakit-sakit sendi ✔Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung ✔Membantu melembutkan najis ✔Membantu mengatasi migrain ✔Membantu masalah buasir. . . . Banyak manfaat Ostematrix Shaklee ni. Jom dapatkan sekarang. Harga murah tau bulan ni. Wassap 0193895811. . #ostematrix  #ostematrixshaklee  #pilkalsium  #kalsiumtinggi  #kalsium  #ibuhamil  #skudai  #ibumenyusu  #wargaemas  #shakleejohorbahru  #shakleemutiararini  #ShakleeSkudai  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleekl  #shakleemurah  #shakleemurahcarisaya  #shakleehargamurah  #Shakleehargatermurah  #sayajualshakleemurah  #shakleehargaterbaik  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #promosishaklee  #shakleepromo  #shakleepromo  #shakleehargapalingmurah  #shakleebestprice  #shakleehargaruntuh  #codshakleejohorbahru  #shakleesingapore 
Vita-Lea®, salah satu suplemen paling seimbang dengan khasiat yang lengkap, dirumus khas untuk membekalkan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Pengambilan harian Vita-Lea® ✔Menggalakkan kecergasan dan kesihatan keseluruhan tubuh
✔Menguatkan tulang dan sistem imun
✔Melindungi tubuh daripada radikal bebas
.
SIAPA YANG MEMERLUKAN MULTI-VITAMIN
♔ Wanita hamil dan menyusukan baby
♔ Perokok
♔ Pengamal vegetarian
♔ Peminum alkohol yang tegar
♔ Warga tua yang tidak boleh menyerap vitamin B12
♔ Mereka yang gemar makan masakan panas
.
.
.
Nak dapatkn Vitalea? Wassap 0193895811.

#shakleetermurah #shakleesabah #shakleehargamurah #shakleetestimoni #sayajualshakleemurah #shakleemalaysia #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #shakleemurah #bazarmalaysia #shakleejohor #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleeutm #shakleepenang #shakleeuitm #shakleemalaysiamurah #shakleehargapromo #shakleeeffects #shakleehargapalingmurah #ShakleeEffect #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleehargaterbaik #vitalea #vitaleashaklee #shakleedistributor  #shakleebestprice
Vita-Lea®, salah satu suplemen paling seimbang dengan khasiat yang lengkap, dirumus khas untuk membekalkan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Pengambilan harian Vita-Lea® ✔Menggalakkan kecergasan dan kesihatan keseluruhan tubuh ✔Menguatkan tulang dan sistem imun ✔Melindungi tubuh daripada radikal bebas . SIAPA YANG MEMERLUKAN MULTI-VITAMIN ♔ Wanita hamil dan menyusukan baby ♔ Perokok ♔ Pengamal vegetarian ♔ Peminum alkohol yang tegar ♔ Warga tua yang tidak boleh menyerap vitamin B12 ♔ Mereka yang gemar makan masakan panas . . . Nak dapatkn Vitalea? Wassap 0193895811. #shakleetermurah  #shakleesabah  #shakleehargamurah  #shakleetestimoni  #sayajualshakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleekl  #shakleemurah  #bazarmalaysia  #shakleejohor  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #shakleeutm  #shakleepenang  #shakleeuitm  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargapromo  #shakleeeffects  #shakleehargapalingmurah  #ShakleeEffect  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleehargaterbaik  #vitalea  #vitaleashaklee  #shakleedistributor  #shakleebestprice 
INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR .
.
Ni ialah full set youth skincare. Sesuai untuk :
🌈Anti-aging
🌈Parut
🌈Jeragat
🌈Jerawat
🌈Berkedut
🌈Nak kahwin dalam masa 1-3bulan
.
.
Dalam intensive repair ni yang paling penting ialah Radiance C + E.
.
Jom baca benefit produk-produk lain dalam Intensive Repair ni
🌈 Luminous Gel Oil Cleanser — membersihkan kulit daripada makeup dan cela
🌈 Perfecting Skin Toner — untuk bebaskan kulit menjadi kusam dan jadikan kulit kita lebih glowing.
🌈 Youth Activating Serum — untuk memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit.
🌈 Age Defense Moisturizer — untuk protect kulit dari sinaran UV, lembutkan kulit dan improve skin tone.
🌈 Advance Renewal Night Cream — Untuk support sel kulit, untuk melembutkan kulit dan mencerahkan kulit.
🌈RADIANCE C + E
-Mengurangkan kesan kedut, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit
-fungsi utama untuk menegang,mencerah dan mengurangkan kesan kedutan halus
.
.
Wah😍😍 bestnya intensive set youth ni. Dah lah radiance C + E ni mempunyai PURE VITAMIN E DAN VITAMIN C.
.
.
No wonder la siapa yang pakai full set youth ni, kulit dia flawless macam baby😍.
.
.
Nak dapatkan kulit flawless macam bayi?
.
 Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
#youthshaklee
#shakleeyouth
#youthskincare
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR . . Ni ialah full set youth skincare. Sesuai untuk : 🌈Anti-aging 🌈Parut 🌈Jeragat 🌈Jerawat 🌈Berkedut 🌈Nak kahwin dalam masa 1-3bulan . . Dalam intensive repair ni yang paling penting ialah Radiance C + E. . Jom baca benefit produk-produk lain dalam Intensive Repair ni 🌈 Luminous Gel Oil Cleanser — membersihkan kulit daripada makeup dan cela 🌈 Perfecting Skin Toner — untuk bebaskan kulit menjadi kusam dan jadikan kulit kita lebih glowing. 🌈 Youth Activating Serum — untuk memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit. 🌈 Age Defense Moisturizer — untuk protect kulit dari sinaran UV, lembutkan kulit dan improve skin tone. 🌈 Advance Renewal Night Cream — Untuk support sel kulit, untuk melembutkan kulit dan mencerahkan kulit. 🌈RADIANCE C + E -Mengurangkan kesan kedut, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit -fungsi utama untuk menegang,mencerah dan mengurangkan kesan kedutan halus . . Wah😍😍 bestnya intensive set youth ni. Dah lah radiance C + E ni mempunyai PURE VITAMIN E DAN VITAMIN C. . . No wonder la siapa yang pakai full set youth ni, kulit dia flawless macam baby😍. . . Nak dapatkan kulit flawless macam bayi? .  Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . #youthshaklee  #shakleeyouth  #youthskincare  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR .
.
Ni ialah full set youth skincare. Sesuai untuk :
🌈Anti-aging
🌈Parut
🌈Jeragat
🌈Jerawat
🌈Berkedut
🌈Nak kahwin dalam masa 1-3bulan
.
.
Dalam intensive repair ni yang paling penting ialah Radiance C + E.
.
Jom baca benefit produk-produk lain dalam Intensive Repair ni
🌈 Luminous Gel Oil Cleanser — membersihkan kulit daripada makeup dan cela
🌈 Perfecting Skin Toner — untuk bebaskan kulit menjadi kusam dan jadikan kulit kita lebih glowing.
🌈 Youth Activating Serum — untuk memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit.
🌈 Age Defense Moisturizer — untuk protect kulit dari sinaran UV, lembutkan kulit dan improve skin tone.
🌈 Advance Renewal Night Cream — Untuk support sel kulit, untuk melembutkan kulit dan mencerahkan kulit.
🌈RADIANCE C + E
-Mengurangkan kesan kedut, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit
-fungsi utama untuk menegang,mencerah dan mengurangkan kesan kedutan halus
.
.
Wah😍😍 bestnya intensive set youth ni. Dah lah radiance C + E ni mempunyai PURE VITAMIN E DAN VITAMIN C.
.
.
No wonder la siapa yang pakai full set youth ni, kulit dia flawless macam baby😍.
.
.
Nak dapatkan kulit flawless macam bayi?
.
 Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
#youthshaklee
#shakleeyouth
#youthskincare
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR . . Ni ialah full set youth skincare. Sesuai untuk : 🌈Anti-aging 🌈Parut 🌈Jeragat 🌈Jerawat 🌈Berkedut 🌈Nak kahwin dalam masa 1-3bulan . . Dalam intensive repair ni yang paling penting ialah Radiance C + E. . Jom baca benefit produk-produk lain dalam Intensive Repair ni 🌈 Luminous Gel Oil Cleanser — membersihkan kulit daripada makeup dan cela 🌈 Perfecting Skin Toner — untuk bebaskan kulit menjadi kusam dan jadikan kulit kita lebih glowing. 🌈 Youth Activating Serum — untuk memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit. 🌈 Age Defense Moisturizer — untuk protect kulit dari sinaran UV, lembutkan kulit dan improve skin tone. 🌈 Advance Renewal Night Cream — Untuk support sel kulit, untuk melembutkan kulit dan mencerahkan kulit. 🌈RADIANCE C + E -Mengurangkan kesan kedut, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit -fungsi utama untuk menegang,mencerah dan mengurangkan kesan kedutan halus . . Wah😍😍 bestnya intensive set youth ni. Dah lah radiance C + E ni mempunyai PURE VITAMIN E DAN VITAMIN C. . . No wonder la siapa yang pakai full set youth ni, kulit dia flawless macam baby😍. . . Nak dapatkan kulit flawless macam bayi? .  Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : . Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 Alya Muzamil 📲016-3178285 . . 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD 🌟 Postage WORLDWIDE 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM 🌟COD Area SELANGOR | KL . . #youthshaklee  #shakleeyouth  #youthskincare  #shakleekelantan  #shakleepenang  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleewangsamaju  #shakleebangi  #shakleesungaibuloh  #shakleeskudai  #shakleebrunei  #shakleesegamat  #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang  #shakleekotatinggi  #shakleekotabharu  #shakleecheras  #shakleechanglun  #shakleekuantan  #shakleekuching  #shakleekualalumpur  #shakleekualaselangor  #shakleesarawak  #shakleesentul 
Hai semua.. Sapa yg ada #herbalblendshaklee If jari melecur atau mana2 kukit kita melecur.. Boleh jgk tau sapu dgn #herbalblendshaklee .
..
..
Dgn sifatnya yg sejuk.. Dpt mmbantu rawat melecur tauu... Memang sgt2 serbaguna #herbalblendshaklee  Ni... Rugi dlm rumah xda tau!!! SESUAI SEISI KELUARGA.
..
..
love,
@hajar.haron 0134738114
Hai semua.. Sapa yg ada #herbalblendshaklee  If jari melecur atau mana2 kukit kita melecur.. Boleh jgk tau sapu dgn #herbalblendshaklee  . .. .. Dgn sifatnya yg sejuk.. Dpt mmbantu rawat melecur tauu... Memang sgt2 serbaguna #herbalblendshaklee  Ni... Rugi dlm rumah xda tau!!! SESUAI SEISI KELUARGA. .. .. love, @hajar.haron 0134738114
.
VIVIX SI RATU VITAMIN 💝

kalau korang nak tau even letak Vivix dalam deep freezer, sikit pun tak akan beku.

why? 😱

sebab dalam Vivix takde setitik pun air!

kandungan dia PURE gabungan botani daripada beberapa tumbuhan.

antaranya,
.
💌 Anggur Muscadine
💌 Elderberry
💌 Polygonum Cuspidatu
💌 Purple carrot

khasiat dia? 
Vivix tinggi dengan antioxidant yang bagus untuk memperbaharui sel

bila sel badan kita sihat, organ akan sihat, system sihat dan seluruh tubuh badan sihat in sya Allah 💕

10 kebaikan Vivix ialah,
.
💟 Menggalak penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan
💟 Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
💟 Mengurangkan risiko sakit jantung - melindungi jantung
💟 Mengurangkan komplikasi diabeties / kencing manis
💟 Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf
💟 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
💟 Membantu dalam proses penurunan berat badan
💟 Menyokong kesihatan mata
💟 Meningkatkan kesihatan immune badan
💟 Mengalakkan kesihatan keseluruhan

untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕
.
🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday
Wasap.my/601111745405
. VIVIX SI RATU VITAMIN 💝 kalau korang nak tau even letak Vivix dalam deep freezer, sikit pun tak akan beku. why? 😱 sebab dalam Vivix takde setitik pun air! kandungan dia PURE gabungan botani daripada beberapa tumbuhan. antaranya, . 💌 Anggur Muscadine 💌 Elderberry 💌 Polygonum Cuspidatu 💌 Purple carrot khasiat dia? Vivix tinggi dengan antioxidant yang bagus untuk memperbaharui sel bila sel badan kita sihat, organ akan sihat, system sihat dan seluruh tubuh badan sihat in sya Allah 💕 10 kebaikan Vivix ialah, . 💟 Menggalak penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan 💟 Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius 💟 Mengurangkan risiko sakit jantung - melindungi jantung 💟 Mengurangkan komplikasi diabeties / kencing manis 💟 Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf 💟 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk 💟 Membantu dalam proses penurunan berat badan 💟 Menyokong kesihatan mata 💟 Meningkatkan kesihatan immune badan 💟 Mengalakkan kesihatan keseluruhan untuk sebarang pertanyaan korang boleh klik link di bio nanti liena akan bantu untuk suggestkan yang mana sesuai dengan bajet & keperluan korang 💕 . 🌟 Postage Worldwide, Monday - Friday Wasap.my/601111745405
VIVIX UNTUK IBU TERSAYANG 👩‍👧
-
Ada tak yang birthday ibu dia tak lama lagi ? Dah tak tahu nak bagi hadiah apa, selalu bagi handbag baju kasut tudung periuk semua kan.
-
Apa kata this time bagi hadiah yang a bit special sikit ? Nak bagi apa ? Vivix lahhhh !
-
Tak ramai tau anak anak yang nak support duit untuk supplement parents dia, sedangkan kita kena amik its as priority tauuu.
-
Bila parents sihat cergas, kita pun seronok tengok dorang dapat buat benda yang dorang suka, contoh pergi masjid usrah semua tanpa perlu bertongkat.
-
So jom hadiahkan ibu dan ayah masing masing sebotol Vivix !
-
Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Vivix boleh Whatsapp syaa untuk dapatkan sekali special price.
-
📲 Order & consultation just clik link at bio @syaamirah.beauty
-
Your shaklee consultation,
Syafiqah Amirah
-
#vivixshaklee
#vivixpromo
#vivixmurah
#vivix
#setkecantikanshaklee
-
⚠️ Produk ini tidak bertujuan diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit
VIVIX UNTUK IBU TERSAYANG 👩‍👧 - Ada tak yang birthday ibu dia tak lama lagi ? Dah tak tahu nak bagi hadiah apa, selalu bagi handbag baju kasut tudung periuk semua kan. - Apa kata this time bagi hadiah yang a bit special sikit ? Nak bagi apa ? Vivix lahhhh ! - Tak ramai tau anak anak yang nak support duit untuk supplement parents dia, sedangkan kita kena amik its as priority tauuu. - Bila parents sihat cergas, kita pun seronok tengok dorang dapat buat benda yang dorang suka, contoh pergi masjid usrah semua tanpa perlu bertongkat. - So jom hadiahkan ibu dan ayah masing masing sebotol Vivix ! - Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Vivix boleh Whatsapp syaa untuk dapatkan sekali special price. - 📲 Order & consultation just clik link at bio @syaamirah.beauty - Your shaklee consultation, Syafiqah Amirah - #vivixshaklee  #vivixpromo  #vivixmurah  #vivix  #setkecantikanshaklee  - ⚠️ Produk ini tidak bertujuan diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit
Selamat tengahari korangg ! So pagi pagi routine syaa sekarang adalah sesudu Vivix Shaklee.
-
Why syaa consume Vivix ? Sebab Vivix adalah one of the top supplement dalam Shaklee andddd
-
✅ Galakkan penuan yg sihat
✅ Bantu elakkan kanser
✅ Kurangkan risiko penyakit jantung
✅ Tingkatkan kesihatab arthritis
✅ Tingkatkan sistem imun
✅ Sokong kesihatan mata
✅ Kurangkan berat badan
✅ Sokong kesihatan sendi
-
Bestkannn ? Cuma satu sudu tapi dapat banyak gila manfaat dan kelebihan. Lagipun rasa Vivix ni sedap gilaa !
-
Hari hari bangun rasa macam tak sabar nak bukak peti ais 😆
-
📲 Order & consultation just clik link at bio @syaamirah.beauty
-
Your shaklee consultation,
Syafiqah Amirah
-
#vivixshaklee
#vivixpromo
#vivixmurah
#vivix
#setkecantikanshaklee
Selamat tengahari korangg ! So pagi pagi routine syaa sekarang adalah sesudu Vivix Shaklee. - Why syaa consume Vivix ? Sebab Vivix adalah one of the top supplement dalam Shaklee andddd - ✅ Galakkan penuan yg sihat ✅ Bantu elakkan kanser ✅ Kurangkan risiko penyakit jantung ✅ Tingkatkan kesihatab arthritis ✅ Tingkatkan sistem imun ✅ Sokong kesihatan mata ✅ Kurangkan berat badan ✅ Sokong kesihatan sendi - Bestkannn ? Cuma satu sudu tapi dapat banyak gila manfaat dan kelebihan. Lagipun rasa Vivix ni sedap gilaa ! - Hari hari bangun rasa macam tak sabar nak bukak peti ais 😆 - 📲 Order & consultation just clik link at bio @syaamirah.beauty - Your shaklee consultation, Syafiqah Amirah - #vivixshaklee  #vivixpromo  #vivixmurah  #vivix  #setkecantikanshaklee