an online Instagram web viewer

#shakleeffects medias

Photos

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI

kita sanggup beli baju n tudung beratus,handbag beribu.. tapi nak spend beratus untuk kesihatan kita rasa sayang sgt duit tu... mak ayah ulang alik ke hospital telan semua drug kita tak kisah..sbb kita rasa membazir habiskan 2,3 ratus utk supplement diorg... dgn VIVIX,hanya satu sudu teh setiap hari inshaALLAH mampu mengubah hidup kita dan insan yg kita sayang..yang penting YAKIN dengan pertolonganNYA

percayalah nikmat kesihatan akan kita rasa mahal ketika kita terlantar di katil 😔wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru ##shakleeeffect #sle#shakleemurah #kanser  #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #instagood #baazarig #baazarpaknil #vivixmurah#baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #shakleeutm
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI kita sanggup beli baju n tudung beratus,handbag beribu.. tapi nak spend beratus untuk kesihatan kita rasa sayang sgt duit tu... mak ayah ulang alik ke hospital telan semua drug kita tak kisah..sbb kita rasa membazir habiskan 2,3 ratus utk supplement diorg... dgn VIVIX,hanya satu sudu teh setiap hari inshaALLAH mampu mengubah hidup kita dan insan yg kita sayang..yang penting YAKIN dengan pertolonganNYA percayalah nikmat kesihatan akan kita rasa mahal ketika kita terlantar di katil 😔wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  ##shakleeeffect  #sle #shakleemurah  #kanser  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #instagood  #baazarig  #baazarpaknil  #vivixmurah #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #shakleeutm 
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI

kita sanggup beli baju n tudung beratus,handbag beribu.. tapi nak spend beratus untuk kesihatan kita rasa sayang sgt duit tu... mak ayah ulang alik ke hospital telan semua drug kita tak kisah..sbb kita rasa membazir habiskan 2,3 ratus utk supplement diorg... dgn VIVIX,hanya satu sudu teh setiap hari inshaALLAH mampu mengubah hidup kita dan insan yg kita sayang..yang penting YAKIN dengan pertolonganNYA

percayalah nikmat kesihatan akan kita rasa mahal ketika kita terlantar di katil 😔wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru ##shakleeeffect #sle#shakleemurah #kanser  #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #instagood #baazarig #baazarpaknil #vivixmurah#baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #shakleeutm
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI kita sanggup beli baju n tudung beratus,handbag beribu.. tapi nak spend beratus untuk kesihatan kita rasa sayang sgt duit tu... mak ayah ulang alik ke hospital telan semua drug kita tak kisah..sbb kita rasa membazir habiskan 2,3 ratus utk supplement diorg... dgn VIVIX,hanya satu sudu teh setiap hari inshaALLAH mampu mengubah hidup kita dan insan yg kita sayang..yang penting YAKIN dengan pertolonganNYA percayalah nikmat kesihatan akan kita rasa mahal ketika kita terlantar di katil 😔wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  ##shakleeeffect  #sle #shakleemurah  #kanser  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #instagood  #baazarig  #baazarpaknil  #vivixmurah #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #shakleeutm 
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI

kita sanggup beli baju n tudung beratus,handbag beribu.. tapi nak spend beratus untuk kesihatan kita rasa sayang sgt duit tu... mak ayah ulang alik ke hospital telan semua drug kita tak kisah..sbb kita rasa membazir habiskan 2,3 ratus utk supplement diorg... dgn VIVIX,hanya satu sudu teh setiap hari inshaALLAH mampu mengubah hidup kita dan insan yg kita sayang..yang penting YAKIN dengan pertolonganNYA

percayalah nikmat kesihatan akan kita rasa mahal ketika kita terlantar di katil 😔wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru ##shakleeeffect #sle#shakleemurah #kanser  #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #instagood #baazarig #baazarpaknil #vivixmurah#baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #shakleeutm
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI kita sanggup beli baju n tudung beratus,handbag beribu.. tapi nak spend beratus untuk kesihatan kita rasa sayang sgt duit tu... mak ayah ulang alik ke hospital telan semua drug kita tak kisah..sbb kita rasa membazir habiskan 2,3 ratus utk supplement diorg... dgn VIVIX,hanya satu sudu teh setiap hari inshaALLAH mampu mengubah hidup kita dan insan yg kita sayang..yang penting YAKIN dengan pertolonganNYA percayalah nikmat kesihatan akan kita rasa mahal ketika kita terlantar di katil 😔wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  ##shakleeeffect  #sle #shakleemurah  #kanser  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #instagood  #baazarig  #baazarpaknil  #vivixmurah #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #shakleeutm 
PROMO VIVIX HARGA TERMURAH SEDANG BERJALAN...HARGA PASTINYA JIMAT GILER2!! KEBAIKAN VIVIX!
🍇 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi  semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi -melindungi saraf 🍇 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 🍇 Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍇 Menyokong kesihatan mata 🍇 Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇 Menggalakan kesihatan keseluruhan

Eksklusif hanya dari Shaklee..
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
❌ NO CHEMICAL
💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST
👍 PROVEN EFFECTIVE
💯% NATURAL
JOM GRAB❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
PROMO VIVIX HARGA TERMURAH SEDANG BERJALAN...HARGA PASTINYA JIMAT GILER2!! KEBAIKAN VIVIX! 🍇 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi -melindungi saraf 🍇 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 🍇 Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍇 Menyokong kesihatan mata 🍇 Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇 Menggalakan kesihatan keseluruhan Eksklusif hanya dari Shaklee.. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ❌ NO CHEMICAL 💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST 👍 PROVEN EFFECTIVE 💯% NATURAL JOM GRAB❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
PROMO VIVIX HARGA TERMURAH SEDANG BERJALAN...HARGA PASTINYA JIMAT GILER2!! KEBAIKAN VIVIX!
🍇 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi  semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi -melindungi saraf 🍇 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 🍇 Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍇 Menyokong kesihatan mata 🍇 Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇 Menggalakan kesihatan keseluruhan

Eksklusif hanya dari Shaklee..
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
❌ NO CHEMICAL
💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST
👍 PROVEN EFFECTIVE
💯% NATURAL
JOM GRAB❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
PROMO VIVIX HARGA TERMURAH SEDANG BERJALAN...HARGA PASTINYA JIMAT GILER2!! KEBAIKAN VIVIX! 🍇 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi -melindungi saraf 🍇 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 🍇 Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍇 Menyokong kesihatan mata 🍇 Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇 Menggalakan kesihatan keseluruhan Eksklusif hanya dari Shaklee.. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ❌ NO CHEMICAL 💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST 👍 PROVEN EFFECTIVE 💯% NATURAL JOM GRAB❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
PROMO VIVIX HARGA TERMURAH SEDANG BERJALAN...HARGA PASTINYA JIMAT GILER2!! KEBAIKAN VIVIX!
🍇 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi  semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi -melindungi saraf 🍇 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 🍇 Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍇 Menyokong kesihatan mata 🍇 Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇 Menggalakan kesihatan keseluruhan

Eksklusif hanya dari Shaklee..
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
❌ NO CHEMICAL
💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST
👍 PROVEN EFFECTIVE
💯% NATURAL
JOM GRAB❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
PROMO VIVIX HARGA TERMURAH SEDANG BERJALAN...HARGA PASTINYA JIMAT GILER2!! KEBAIKAN VIVIX! 🍇 Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi -melindungi saraf 🍇 Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 🍇 Membantu dlm proses penurunan berat badan 🍇 Menyokong kesihatan mata 🍇 Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇 Menggalakan kesihatan keseluruhan Eksklusif hanya dari Shaklee.. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ❌ NO CHEMICAL 💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST 👍 PROVEN EFFECTIVE 💯% NATURAL JOM GRAB❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
vivix promo bulan ni.. meh la nak belanja testimoni 1.. tangan pesakit #strok dah boleh gerak asbab lepas amalkan vivix.. segalanya kerja DIA..tp ikhtiar itu pun perlu kan?❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
vivix promo bulan ni.. meh la nak belanja testimoni 1.. tangan pesakit #strok  dah boleh gerak asbab lepas amalkan vivix.. segalanya kerja DIA..tp ikhtiar itu pun perlu kan?❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
vivix promo bulan ni.. meh la nak belanja testimoni 1.. tangan pesakit #strok dah boleh gerak asbab lepas amalkan vivix.. segalanya kerja DIA..tp ikhtiar itu pun perlu kan?❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
vivix promo bulan ni.. meh la nak belanja testimoni 1.. tangan pesakit #strok  dah boleh gerak asbab lepas amalkan vivix.. segalanya kerja DIA..tp ikhtiar itu pun perlu kan?❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
vivix promo bulan ni.. meh la nak belanja testimoni 1.. tangan pesakit #strok dah boleh gerak asbab lepas amalkan vivix.. segalanya kerja DIA..tp ikhtiar itu pun perlu kan?❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
vivix promo bulan ni.. meh la nak belanja testimoni 1.. tangan pesakit #strok  dah boleh gerak asbab lepas amalkan vivix.. segalanya kerja DIA..tp ikhtiar itu pun perlu kan?❤️ wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
malam ni rasa nak cerita skit pasal VITAMIN utk anak2.. Di #shaklee kami ada Vita Lea For Children yg terdiri daripada Vitamin A hingga Vitamin E, mempunyai 18 vitamin dan mineral yang diperlukan anak-anak dan 200mg kalsium, magnesum, zinc dan copper dan pelbagai lagi...lengkap kan??sesuai sgt utk anak2 kita yg tak suka nasi..tp suka junk food..fast food...
segala tok nenek makanan yg tak berkhasiat😬

tp yg paling penting vitalea for children ni takde bahan pewarna..ye mmg byk vitamin utk kanak2 di pasaran...murah n mcm2 perisa ada..tp kalau korang pegang..kdg2 pewarna tu smpi melekat di tangan...rasanya elok ke tak?walaupun sedap n anak2 kita suka.. so pilihlah supplement yg terbaik utk melengkapkan nutrisi anak2.. ❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vitaleaforchildren#vitaleaforkids
malam ni rasa nak cerita skit pasal VITAMIN utk anak2.. Di #shaklee  kami ada Vita Lea For Children yg terdiri daripada Vitamin A hingga Vitamin E, mempunyai 18 vitamin dan mineral yang diperlukan anak-anak dan 200mg kalsium, magnesum, zinc dan copper dan pelbagai lagi...lengkap kan??sesuai sgt utk anak2 kita yg tak suka nasi..tp suka junk food..fast food... segala tok nenek makanan yg tak berkhasiat😬 tp yg paling penting vitalea for children ni takde bahan pewarna..ye mmg byk vitamin utk kanak2 di pasaran...murah n mcm2 perisa ada..tp kalau korang pegang..kdg2 pewarna tu smpi melekat di tangan...rasanya elok ke tak?walaupun sedap n anak2 kita suka.. so pilihlah supplement yg terbaik utk melengkapkan nutrisi anak2.. ❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood #vitaleaforchildren #vitaleaforkids 
malam ni rasa nak cerita skit pasal VITAMIN utk anak2.. Di #shaklee kami ada Vita Lea For Children yg terdiri daripada Vitamin A hingga Vitamin E, mempunyai 18 vitamin dan mineral yang diperlukan anak-anak dan 200mg kalsium, magnesum, zinc dan copper dan pelbagai lagi...lengkap kan??sesuai sgt utk anak2 kita yg tak suka nasi..tp suka junk food..fast food...
segala tok nenek makanan yg tak berkhasiat😬

tp yg paling penting vitalea for children ni takde bahan pewarna..ye mmg byk vitamin utk kanak2 di pasaran...murah n mcm2 perisa ada..tp kalau korang pegang..kdg2 pewarna tu smpi melekat di tangan...rasanya elok ke tak?walaupun sedap n anak2 kita suka.. so pilihlah supplement yg terbaik utk melengkapkan nutrisi anak2.. ❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vitaleaforchildren#vitaleaforkids
malam ni rasa nak cerita skit pasal VITAMIN utk anak2.. Di #shaklee  kami ada Vita Lea For Children yg terdiri daripada Vitamin A hingga Vitamin E, mempunyai 18 vitamin dan mineral yang diperlukan anak-anak dan 200mg kalsium, magnesum, zinc dan copper dan pelbagai lagi...lengkap kan??sesuai sgt utk anak2 kita yg tak suka nasi..tp suka junk food..fast food... segala tok nenek makanan yg tak berkhasiat😬 tp yg paling penting vitalea for children ni takde bahan pewarna..ye mmg byk vitamin utk kanak2 di pasaran...murah n mcm2 perisa ada..tp kalau korang pegang..kdg2 pewarna tu smpi melekat di tangan...rasanya elok ke tak?walaupun sedap n anak2 kita suka.. so pilihlah supplement yg terbaik utk melengkapkan nutrisi anak2.. ❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood #vitaleaforchildren #vitaleaforkids 
malam ni rasa nak cerita skit pasal VITAMIN utk anak2.. Di #shaklee kami ada Vita Lea For Children yg terdiri daripada Vitamin A hingga Vitamin E, mempunyai 18 vitamin dan mineral yang diperlukan anak-anak dan 200mg kalsium, magnesum, zinc dan copper dan pelbagai lagi...lengkap kan??sesuai sgt utk anak2 kita yg tak suka nasi..tp suka junk food..fast food...
segala tok nenek makanan yg tak berkhasiat😬

tp yg paling penting vitalea for children ni takde bahan pewarna..ye mmg byk vitamin utk kanak2 di pasaran...murah n mcm2 perisa ada..tp kalau korang pegang..kdg2 pewarna tu smpi melekat di tangan...rasanya elok ke tak?walaupun sedap n anak2 kita suka.. so pilihlah supplement yg terbaik utk melengkapkan nutrisi anak2.. ❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vitaleaforchildren#vitaleaforkids
malam ni rasa nak cerita skit pasal VITAMIN utk anak2.. Di #shaklee  kami ada Vita Lea For Children yg terdiri daripada Vitamin A hingga Vitamin E, mempunyai 18 vitamin dan mineral yang diperlukan anak-anak dan 200mg kalsium, magnesum, zinc dan copper dan pelbagai lagi...lengkap kan??sesuai sgt utk anak2 kita yg tak suka nasi..tp suka junk food..fast food... segala tok nenek makanan yg tak berkhasiat😬 tp yg paling penting vitalea for children ni takde bahan pewarna..ye mmg byk vitamin utk kanak2 di pasaran...murah n mcm2 perisa ada..tp kalau korang pegang..kdg2 pewarna tu smpi melekat di tangan...rasanya elok ke tak?walaupun sedap n anak2 kita suka.. so pilihlah supplement yg terbaik utk melengkapkan nutrisi anak2.. ❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood #vitaleaforchildren #vitaleaforkids 
testimoni LUKA dan VIVIX... korang kalo yg bakal menjalani operation..atau ada saudara yg bakal menjalani operation...sgt disarankan utk mengambil VIVIX sebagai supplement...insyaALLAH luka tu cpt kering dan sembuh...bulan ni pula #vivix tengah promo murah giler2..rugi tak grab masa ni!❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
testimoni LUKA dan VIVIX... korang kalo yg bakal menjalani operation..atau ada saudara yg bakal menjalani operation...sgt disarankan utk mengambil VIVIX sebagai supplement...insyaALLAH luka tu cpt kering dan sembuh...bulan ni pula #vivix  tengah promo murah giler2..rugi tak grab masa ni!❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
testimoni LUKA dan VIVIX... korang kalo yg bakal menjalani operation..atau ada saudara yg bakal menjalani operation...sgt disarankan utk mengambil VIVIX sebagai supplement...insyaALLAH luka tu cpt kering dan sembuh...bulan ni pula #vivix tengah promo murah giler2..rugi tak grab masa ni!❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
testimoni LUKA dan VIVIX... korang kalo yg bakal menjalani operation..atau ada saudara yg bakal menjalani operation...sgt disarankan utk mengambil VIVIX sebagai supplement...insyaALLAH luka tu cpt kering dan sembuh...bulan ni pula #vivix  tengah promo murah giler2..rugi tak grab masa ni!❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
testimoni LUKA dan VIVIX... korang kalo yg bakal menjalani operation..atau ada saudara yg bakal menjalani operation...sgt disarankan utk mengambil VIVIX sebagai supplement...insyaALLAH luka tu cpt kering dan sembuh...bulan ni pula #vivix tengah promo murah giler2..rugi tak grab masa ni!❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
testimoni LUKA dan VIVIX... korang kalo yg bakal menjalani operation..atau ada saudara yg bakal menjalani operation...sgt disarankan utk mengambil VIVIX sebagai supplement...insyaALLAH luka tu cpt kering dan sembuh...bulan ni pula #vivix  tengah promo murah giler2..rugi tak grab masa ni!❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
Sel kita setiap masa akan rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas ni terhasil dari proses fisiologi badan. Proses hasilkan tenaga, proses normal dlm bdn kitalah. Maknanya kita duk saja2 ni radikal bebas terhasil.

Radikal bebas ni yg rosakkan sel. Sel rosak akan akibatkan penuaan yg lebih awal. Jika lebih teruk, ia akibatkan kerosakan organ dan datang penyakit.

Radikal bebas lebih banyak terhasil di kawasan yg tinggi pencemaran udara mcm di bandar, kilang, jalan raya.

Pada org yg tidur tak cukup, stress dgn lambakan kerja dan makan makanan segera.

Mereka yg terdedah dgn matahari pun byk radikal bebas.

Basically kita tak bleh elak radikal bebas.
Tapi antioksidan yg kita makan, akan hilangkan radikal bebas ni supaya sel kita terpelihara.

Amalkan pengambilan Vivix setiap❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
Sel kita setiap masa akan rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas ni terhasil dari proses fisiologi badan. Proses hasilkan tenaga, proses normal dlm bdn kitalah. Maknanya kita duk saja2 ni radikal bebas terhasil. Radikal bebas ni yg rosakkan sel. Sel rosak akan akibatkan penuaan yg lebih awal. Jika lebih teruk, ia akibatkan kerosakan organ dan datang penyakit. Radikal bebas lebih banyak terhasil di kawasan yg tinggi pencemaran udara mcm di bandar, kilang, jalan raya. Pada org yg tidur tak cukup, stress dgn lambakan kerja dan makan makanan segera. Mereka yg terdedah dgn matahari pun byk radikal bebas. Basically kita tak bleh elak radikal bebas. Tapi antioksidan yg kita makan, akan hilangkan radikal bebas ni supaya sel kita terpelihara. Amalkan pengambilan Vivix setiap❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
Sel kita setiap masa akan rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas ni terhasil dari proses fisiologi badan. Proses hasilkan tenaga, proses normal dlm bdn kitalah. Maknanya kita duk saja2 ni radikal bebas terhasil.

Radikal bebas ni yg rosakkan sel. Sel rosak akan akibatkan penuaan yg lebih awal. Jika lebih teruk, ia akibatkan kerosakan organ dan datang penyakit.

Radikal bebas lebih banyak terhasil di kawasan yg tinggi pencemaran udara mcm di bandar, kilang, jalan raya.

Pada org yg tidur tak cukup, stress dgn lambakan kerja dan makan makanan segera.

Mereka yg terdedah dgn matahari pun byk radikal bebas.

Basically kita tak bleh elak radikal bebas.
Tapi antioksidan yg kita makan, akan hilangkan radikal bebas ni supaya sel kita terpelihara.

Amalkan pengambilan Vivix setiap❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
Sel kita setiap masa akan rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas ni terhasil dari proses fisiologi badan. Proses hasilkan tenaga, proses normal dlm bdn kitalah. Maknanya kita duk saja2 ni radikal bebas terhasil. Radikal bebas ni yg rosakkan sel. Sel rosak akan akibatkan penuaan yg lebih awal. Jika lebih teruk, ia akibatkan kerosakan organ dan datang penyakit. Radikal bebas lebih banyak terhasil di kawasan yg tinggi pencemaran udara mcm di bandar, kilang, jalan raya. Pada org yg tidur tak cukup, stress dgn lambakan kerja dan makan makanan segera. Mereka yg terdedah dgn matahari pun byk radikal bebas. Basically kita tak bleh elak radikal bebas. Tapi antioksidan yg kita makan, akan hilangkan radikal bebas ni supaya sel kita terpelihara. Amalkan pengambilan Vivix setiap❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
Sel kita setiap masa akan rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas ni terhasil dari proses fisiologi badan. Proses hasilkan tenaga, proses normal dlm bdn kitalah. Maknanya kita duk saja2 ni radikal bebas terhasil.

Radikal bebas ni yg rosakkan sel. Sel rosak akan akibatkan penuaan yg lebih awal. Jika lebih teruk, ia akibatkan kerosakan organ dan datang penyakit.

Radikal bebas lebih banyak terhasil di kawasan yg tinggi pencemaran udara mcm di bandar, kilang, jalan raya.

Pada org yg tidur tak cukup, stress dgn lambakan kerja dan makan makanan segera.

Mereka yg terdedah dgn matahari pun byk radikal bebas.

Basically kita tak bleh elak radikal bebas.
Tapi antioksidan yg kita makan, akan hilangkan radikal bebas ni supaya sel kita terpelihara.

Amalkan pengambilan Vivix setiap❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #followforfollow #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like#strok
Sel kita setiap masa akan rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas ni terhasil dari proses fisiologi badan. Proses hasilkan tenaga, proses normal dlm bdn kitalah. Maknanya kita duk saja2 ni radikal bebas terhasil. Radikal bebas ni yg rosakkan sel. Sel rosak akan akibatkan penuaan yg lebih awal. Jika lebih teruk, ia akibatkan kerosakan organ dan datang penyakit. Radikal bebas lebih banyak terhasil di kawasan yg tinggi pencemaran udara mcm di bandar, kilang, jalan raya. Pada org yg tidur tak cukup, stress dgn lambakan kerja dan makan makanan segera. Mereka yg terdedah dgn matahari pun byk radikal bebas. Basically kita tak bleh elak radikal bebas. Tapi antioksidan yg kita makan, akan hilangkan radikal bebas ni supaya sel kita terpelihara. Amalkan pengambilan Vivix setiap❤️wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #followforfollow  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like #strok 
korang ada masalah resdung?

selalu bersin pagi2?

hidung selalu merah?

kerap selesema?

try ambil set resdung shaklee nj

kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb #shakleesingapore #shakleemurah #shakleemalaysia #trustedseller #igiklan #nakcantik #vitaminc #vitamincshaklee #followmyig #bazarpaknil #baazarpaknil #shakleeskudai #codshakleejb#shakleeskudai #shakleekl #shakleejohorbahru #sustainedreleasevitac #resdung #setresdungshaklee#shakleeskudai #hotfm #shakleemurah #shakleeutm #baazarpaknil#shakleeffects #shakleefarrah #farrahjualshaklee#ig #igers#alfalfashaklee #alfalfacomplex #baazarmalaysia
korang ada masalah resdung? selalu bersin pagi2? hidung selalu merah? kerap selesema? try ambil set resdung shaklee nj kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #trustedseller  #igiklan  #nakcantik  #vitaminc  #vitamincshaklee  #followmyig  #bazarpaknil  #baazarpaknil  #shakleeskudai  #codshakleejb #shakleeskudai  #shakleekl  #shakleejohorbahru  #sustainedreleasevitac  #resdung  #setresdungshaklee #shakleeskudai  #hotfm  #shakleemurah  #shakleeutm  #baazarpaknil #shakleeffects  #shakleefarrah  #farrahjualshaklee #ig  #igers #alfalfashaklee  #alfalfacomplex  #baazarmalaysia 
korang ada masalah resdung?

selalu bersin pagi2?

hidung selalu merah?

kerap selesema?

try ambil set resdung shaklee nj

kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb #shakleesingapore #shakleemurah #shakleemalaysia #trustedseller #igiklan #nakcantik #vitaminc #vitamincshaklee #followmyig #bazarpaknil #baazarpaknil #shakleeskudai #codshakleejb#shakleeskudai #shakleekl #shakleejohorbahru #sustainedreleasevitac #resdung #setresdungshaklee#shakleeskudai #hotfm #shakleemurah #shakleeutm #baazarpaknil#shakleeffects #shakleefarrah #farrahjualshaklee#ig #igers#alfalfashaklee #alfalfacomplex #baazarmalaysia
korang ada masalah resdung? selalu bersin pagi2? hidung selalu merah? kerap selesema? try ambil set resdung shaklee nj kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #trustedseller  #igiklan  #nakcantik  #vitaminc  #vitamincshaklee  #followmyig  #bazarpaknil  #baazarpaknil  #shakleeskudai  #codshakleejb #shakleeskudai  #shakleekl  #shakleejohorbahru  #sustainedreleasevitac  #resdung  #setresdungshaklee #shakleeskudai  #hotfm  #shakleemurah  #shakleeutm  #baazarpaknil #shakleeffects  #shakleefarrah  #farrahjualshaklee #ig  #igers #alfalfashaklee  #alfalfacomplex  #baazarmalaysia 
Wowww!

Si merah menggoda ni promo bln ni.... Harga jatuh menjunam ko... Vivix terbaik utk
-awet muda
-kencing manis
-darah tinggi
-stroke
-kesihatan menyeluruh

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah  #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like
Wowww! Si merah menggoda ni promo bln ni.... Harga jatuh menjunam ko... Vivix terbaik utk -awet muda -kencing manis -darah tinggi -stroke -kesihatan menyeluruh wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like 
Wowww!

Si merah menggoda ni promo bln ni.... Harga jatuh menjunam ko... Vivix terbaik utk
-awet muda
-kencing manis
-darah tinggi
-stroke
-kesihatan menyeluruh

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah  #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like
Wowww! Si merah menggoda ni promo bln ni.... Harga jatuh menjunam ko... Vivix terbaik utk -awet muda -kencing manis -darah tinggi -stroke -kesihatan menyeluruh wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like 
petang2 gini kalau ngantuk jgn p tibai lena...org kata kalau tidur lepas asar boleh jadi gila..😳😳 lagi 1 badan pun cpt naik kalau tidur petang...haa takut tak?? so jln penyelesaian terbaik...pegi ambil satu sachet cinch tea mix..masuk dlm mug..tuang air panas,suam or sejuk...perah skit lemon...haaa minum.. dok 5 minit..hilang segala mengantuk lesu semua... bonus lg bleh up metabolisme,bakar kalori..😍 ok laa..ngantuk sebenarnya ni..nak p bancuh secawan dulu..daaaa (farrah 0137443003)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleeutm
petang2 gini kalau ngantuk jgn p tibai lena...org kata kalau tidur lepas asar boleh jadi gila..😳😳 lagi 1 badan pun cpt naik kalau tidur petang...haa takut tak?? so jln penyelesaian terbaik...pegi ambil satu sachet cinch tea mix..masuk dlm mug..tuang air panas,suam or sejuk...perah skit lemon...haaa minum.. dok 5 minit..hilang segala mengantuk lesu semua... bonus lg bleh up metabolisme,bakar kalori..😍 ok laa..ngantuk sebenarnya ni..nak p bancuh secawan dulu..daaaa (farrah 0137443003)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleeutm 
petang2 gini kalau ngantuk jgn p tibai lena...org kata kalau tidur lepas asar boleh jadi gila..😳😳 lagi 1 badan pun cpt naik kalau tidur petang...haa takut tak?? so jln penyelesaian terbaik...pegi ambil satu sachet cinch tea mix..masuk dlm mug..tuang air panas,suam or sejuk...perah skit lemon...haaa minum.. dok 5 minit..hilang segala mengantuk lesu semua... bonus lg bleh up metabolisme,bakar kalori..😍 ok laa..ngantuk sebenarnya ni..nak p bancuh secawan dulu..daaaa (farrah 0137443003)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleeutm
petang2 gini kalau ngantuk jgn p tibai lena...org kata kalau tidur lepas asar boleh jadi gila..😳😳 lagi 1 badan pun cpt naik kalau tidur petang...haa takut tak?? so jln penyelesaian terbaik...pegi ambil satu sachet cinch tea mix..masuk dlm mug..tuang air panas,suam or sejuk...perah skit lemon...haaa minum.. dok 5 minit..hilang segala mengantuk lesu semua... bonus lg bleh up metabolisme,bakar kalori..😍 ok laa..ngantuk sebenarnya ni..nak p bancuh secawan dulu..daaaa (farrah 0137443003)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleeutm 
petang2 gini kalau ngantuk jgn p tibai lena...org kata kalau tidur lepas asar boleh jadi gila..😳😳 lagi 1 badan pun cpt naik kalau tidur petang...haa takut tak?? so jln penyelesaian terbaik...pegi ambil satu sachet cinch tea mix..masuk dlm mug..tuang air panas,suam or sejuk...perah skit lemon...haaa minum.. dok 5 minit..hilang segala mengantuk lesu semua... bonus lg bleh up metabolisme,bakar kalori..😍 ok laa..ngantuk sebenarnya ni..nak p bancuh secawan dulu..daaaa (farrah 0137443003)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleeutm
petang2 gini kalau ngantuk jgn p tibai lena...org kata kalau tidur lepas asar boleh jadi gila..😳😳 lagi 1 badan pun cpt naik kalau tidur petang...haa takut tak?? so jln penyelesaian terbaik...pegi ambil satu sachet cinch tea mix..masuk dlm mug..tuang air panas,suam or sejuk...perah skit lemon...haaa minum.. dok 5 minit..hilang segala mengantuk lesu semua... bonus lg bleh up metabolisme,bakar kalori..😍 ok laa..ngantuk sebenarnya ni..nak p bancuh secawan dulu..daaaa (farrah 0137443003)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleeutm 
masyukk 3 order ALFALFA dari 3 cust berlainan.. cust 1..nak cuba alfalfa utk hilangkan bau badan

cust 2...nak restock..bln lepas dah beli utk milk booster..katanya susu mencurah2... cust 3..nak restock..bln lepas dah beli utk jerawat..katanya dah berkurang.. alhamdulillah.... wasap 0137443003 utk info lanjut #shakleeffects #baazarshaklee #baazarpaknil #codshakleeskudai #codshakleejb #milkbooster #penggalaksusu #shaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleeutm#alfalfacomplex #alfalfashaklee #baazarmalaysia#breastfeeding#igers #bazarinsta #instagram #instamood
masyukk 3 order ALFALFA dari 3 cust berlainan.. cust 1..nak cuba alfalfa utk hilangkan bau badan cust 2...nak restock..bln lepas dah beli utk milk booster..katanya susu mencurah2... cust 3..nak restock..bln lepas dah beli utk jerawat..katanya dah berkurang.. alhamdulillah.... wasap 0137443003 utk info lanjut #shakleeffects  #baazarshaklee  #baazarpaknil  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #milkbooster  #penggalaksusu  #shaklee  #shakleejb  #shakleejohor  #shakleemalaysia  #shakleeskudai  #shakleeutm #alfalfacomplex  #alfalfashaklee  #baazarmalaysia #breastfeeding #igers  #bazarinsta  #instagram  #instamood 
masyukk 3 order ALFALFA dari 3 cust berlainan.. cust 1..nak cuba alfalfa utk hilangkan bau badan

cust 2...nak restock..bln lepas dah beli utk milk booster..katanya susu mencurah2... cust 3..nak restock..bln lepas dah beli utk jerawat..katanya dah berkurang.. alhamdulillah.... wasap 0137443003 utk info lanjut #shakleeffects #baazarshaklee #baazarpaknil #codshakleeskudai #codshakleejb #milkbooster #penggalaksusu #shaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleeutm#alfalfacomplex #alfalfashaklee #baazarmalaysia#breastfeeding#igers #bazarinsta #instagram #instamood
masyukk 3 order ALFALFA dari 3 cust berlainan.. cust 1..nak cuba alfalfa utk hilangkan bau badan cust 2...nak restock..bln lepas dah beli utk milk booster..katanya susu mencurah2... cust 3..nak restock..bln lepas dah beli utk jerawat..katanya dah berkurang.. alhamdulillah.... wasap 0137443003 utk info lanjut #shakleeffects  #baazarshaklee  #baazarpaknil  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #milkbooster  #penggalaksusu  #shaklee  #shakleejb  #shakleejohor  #shakleemalaysia  #shakleeskudai  #shakleeutm #alfalfacomplex  #alfalfashaklee  #baazarmalaysia #breastfeeding #igers  #bazarinsta  #instagram  #instamood 
masyukk 3 order ALFALFA dari 3 cust berlainan.. cust 1..nak cuba alfalfa utk hilangkan bau badan

cust 2...nak restock..bln lepas dah beli utk milk booster..katanya susu mencurah2... cust 3..nak restock..bln lepas dah beli utk jerawat..katanya dah berkurang.. alhamdulillah.... wasap 0137443003 utk info lanjut #shakleeffects #baazarshaklee #baazarpaknil #codshakleeskudai #codshakleejb #milkbooster #penggalaksusu #shaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleeutm#alfalfacomplex #alfalfashaklee #baazarmalaysia#breastfeeding#igers #bazarinsta #instagram #instamood
masyukk 3 order ALFALFA dari 3 cust berlainan.. cust 1..nak cuba alfalfa utk hilangkan bau badan cust 2...nak restock..bln lepas dah beli utk milk booster..katanya susu mencurah2... cust 3..nak restock..bln lepas dah beli utk jerawat..katanya dah berkurang.. alhamdulillah.... wasap 0137443003 utk info lanjut #shakleeffects  #baazarshaklee  #baazarpaknil  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #milkbooster  #penggalaksusu  #shaklee  #shakleejb  #shakleejohor  #shakleemalaysia  #shakleeskudai  #shakleeutm #alfalfacomplex  #alfalfashaklee  #baazarmalaysia #breastfeeding #igers  #bazarinsta  #instagram  #instamood 
nak share dgn korang..byk rupanya fungsi ALFALFA ni..selama ni kita fokus ALFALFA utk DETOX..rupanya lebih pada tu..antaranya ialah

1.membersihkan darah secara semulajadi
2.alergi,athma,sinus
3.melegakan sakit sendi,cthnya gout,arthritis
4.duiretik semulajadi(jangkitan pundi kencing,kulat,prostat)
5.mengurangkan bau badan
6.memberi tenaga

ok jom study skit pasal keunikan alfalfa shaklee ni...😊 Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an.

wasap 0137443003 utk dptkannya pada harga terbaik #ctdk #shakleeutmskudai #shakleejohor #shakleehargaahli #shakleeutm#shakleejb #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleeffects #shakleepromo #alfalfa #alfalfashaklee #detox #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baaazarmalaysia#milkbooster#baubadan #tenaga #jannanick #neelofa #uqashasenrose #hotfm #sinarfm #vitamin #supplement
nak share dgn korang..byk rupanya fungsi ALFALFA ni..selama ni kita fokus ALFALFA utk DETOX..rupanya lebih pada tu..antaranya ialah 1.membersihkan darah secara semulajadi 2.alergi,athma,sinus 3.melegakan sakit sendi,cthnya gout,arthritis 4.duiretik semulajadi(jangkitan pundi kencing,kulat,prostat) 5.mengurangkan bau badan 6.memberi tenaga ok jom study skit pasal keunikan alfalfa shaklee ni...😊 Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. wasap 0137443003 utk dptkannya pada harga terbaik #ctdk  #shakleeutmskudai  #shakleejohor  #shakleehargaahli  #shakleeutm #shakleejb  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleeffects  #shakleepromo  #alfalfa  #alfalfashaklee  #detox  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #baaazarmalaysia #milkbooster #baubadan  #tenaga  #jannanick  #neelofa  #uqashasenrose  #hotfm  #sinarfm  #vitamin  #supplement 
nak share dgn korang..byk rupanya fungsi ALFALFA ni..selama ni kita fokus ALFALFA utk DETOX..rupanya lebih pada tu..antaranya ialah

1.membersihkan darah secara semulajadi
2.alergi,athma,sinus
3.melegakan sakit sendi,cthnya gout,arthritis
4.duiretik semulajadi(jangkitan pundi kencing,kulat,prostat)
5.mengurangkan bau badan
6.memberi tenaga

ok jom study skit pasal keunikan alfalfa shaklee ni...😊 Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an.

wasap 0137443003 utk dptkannya pada harga terbaik #ctdk #shakleeutmskudai #shakleejohor #shakleehargaahli #shakleeutm#shakleejb #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleeffects #shakleepromo #alfalfa #alfalfashaklee #detox #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baaazarmalaysia#milkbooster#baubadan #tenaga #jannanick #neelofa #uqashasenrose #hotfm #sinarfm #vitamin #supplement
nak share dgn korang..byk rupanya fungsi ALFALFA ni..selama ni kita fokus ALFALFA utk DETOX..rupanya lebih pada tu..antaranya ialah 1.membersihkan darah secara semulajadi 2.alergi,athma,sinus 3.melegakan sakit sendi,cthnya gout,arthritis 4.duiretik semulajadi(jangkitan pundi kencing,kulat,prostat) 5.mengurangkan bau badan 6.memberi tenaga ok jom study skit pasal keunikan alfalfa shaklee ni...😊 Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. wasap 0137443003 utk dptkannya pada harga terbaik #ctdk  #shakleeutmskudai  #shakleejohor  #shakleehargaahli  #shakleeutm #shakleejb  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleeffects  #shakleepromo  #alfalfa  #alfalfashaklee  #detox  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #baaazarmalaysia #milkbooster #baubadan  #tenaga  #jannanick  #neelofa  #uqashasenrose  #hotfm  #sinarfm  #vitamin  #supplement 
nak share dgn korang..byk rupanya fungsi ALFALFA ni..selama ni kita fokus ALFALFA utk DETOX..rupanya lebih pada tu..antaranya ialah

1.membersihkan darah secara semulajadi
2.alergi,athma,sinus
3.melegakan sakit sendi,cthnya gout,arthritis
4.duiretik semulajadi(jangkitan pundi kencing,kulat,prostat)
5.mengurangkan bau badan
6.memberi tenaga

ok jom study skit pasal keunikan alfalfa shaklee ni...😊 Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an.

wasap 0137443003 utk dptkannya pada harga terbaik #ctdk #shakleeutmskudai #shakleejohor #shakleehargaahli #shakleeutm#shakleejb #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleeffects #shakleepromo #alfalfa #alfalfashaklee #detox #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baaazarmalaysia#milkbooster#baubadan #tenaga #jannanick #neelofa #uqashasenrose #hotfm #sinarfm #vitamin #supplement
nak share dgn korang..byk rupanya fungsi ALFALFA ni..selama ni kita fokus ALFALFA utk DETOX..rupanya lebih pada tu..antaranya ialah 1.membersihkan darah secara semulajadi 2.alergi,athma,sinus 3.melegakan sakit sendi,cthnya gout,arthritis 4.duiretik semulajadi(jangkitan pundi kencing,kulat,prostat) 5.mengurangkan bau badan 6.memberi tenaga ok jom study skit pasal keunikan alfalfa shaklee ni...😊 Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. wasap 0137443003 utk dptkannya pada harga terbaik #ctdk  #shakleeutmskudai  #shakleejohor  #shakleehargaahli  #shakleeutm #shakleejb  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleeffects  #shakleepromo  #alfalfa  #alfalfashaklee  #detox  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #baaazarmalaysia #milkbooster #baubadan  #tenaga  #jannanick  #neelofa  #uqashasenrose  #hotfm  #sinarfm  #vitamin  #supplement 
Set slim bajet!!
Alfalfa n Lecithin antara yang
Paling laku!!! Fungsinya...
-buang toxin
-uraikan lemak
-pecah lemak
-buang lemak
-kempis kan perut
-lawaskan pembuangan
wasap 0137443003 utk info lanjut #vitamin #vitamin #sinarfm #hotfm #uqashasenrose #shaklee #shakleeffects #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleeutm #shakleeskudai#alfalfa #lecithin #alfalfacomplex #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarpaknil #baazarmalaysia