an online Instagram web viewer

#shakleeAeonShahAlam medias

Photos

* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐀 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐀 jerawat akan berkurang
* 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐀 cerahkan kulit
* 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐀 bantu kurangkan sunburn
* 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐀 tingkatkan imunisasi
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐀 kulit jadi lagi moist
* 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐀 bantu kurangkan eyebag
* 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Akma 01123780862
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€— * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐀 cerahkan kulit wajah & badan * 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐀 jerawat akan berkurang * 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐀 cerahkan kulit * 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐀 bantu kurangkan sunburn * 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐀 tingkatkan imunisasi * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐀 kulit jadi lagi moist * 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐀 bantu kurangkan eyebag * 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Akma 01123780862 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐀 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐀 jerawat akan berkurang
* 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐀 cerahkan kulit
* 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐀 bantu kurangkan sunburn
* 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐀 tingkatkan imunisasi
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐀 kulit jadi lagi moist
* 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐀 bantu kurangkan eyebag
* 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Akma 01123780862
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€— * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐀 cerahkan kulit wajah & badan * 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐀 jerawat akan berkurang * 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐀 cerahkan kulit * 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐀 bantu kurangkan sunburn * 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐀 tingkatkan imunisasi * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐀 kulit jadi lagi moist * 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐀 bantu kurangkan eyebag * 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Akma 01123780862 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐀 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐀 jerawat akan berkurang
* 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐀 cerahkan kulit
* 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐀 bantu kurangkan sunburn
* 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐀 tingkatkan imunisasi
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐀 kulit jadi lagi moist
* 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐀 bantu kurangkan eyebag
* 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Akma 01123780862
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€— * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐀 cerahkan kulit wajah & badan * 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐀 jerawat akan berkurang * 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐀 cerahkan kulit * 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐀 bantu kurangkan sunburn * 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐀 tingkatkan imunisasi * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐀 kulit jadi lagi moist * 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐀 bantu kurangkan eyebag * 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Akma 01123780862 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
Banyakkkk tau sebenarnya testimoni Eye Treatment Shaklee ni.
.
Buat saya sendiri rasa excited nak cuba.
.
Bebas dari bahan kimia merbahaya..best best
Banyakkkk tau sebenarnya testimoni Eye Treatment Shaklee ni. . Buat saya sendiri rasa excited nak cuba. . Bebas dari bahan kimia merbahaya..best best
Assalamualaikum..selamat pagi 😍😍
.
Minggu depan saya nak ke Perak untuk coaching InshaAllah..
.
Ada orang Perak kat sini? Kat mana best nak bawak budak-budak ni jalan?
Assalamualaikum..selamat pagi 😍😍 . Minggu depan saya nak ke Perak untuk coaching InshaAllah.. . Ada orang Perak kat sini? Kat mana best nak bawak budak-budak ni jalan?
Hari kita bershopping di Shaklee 😍😍.
.
Lepas ni boleh terus COD dan pos.
.
Lepas tu nak prepare notes untuk coaching next week.
.
Oh yeee..saya nak ke Perak next week.
.
Ada orang Perak yang nak kirim Shaklee? Ada special gift untuk orang Perak 😍❀️
Hari kita bershopping di Shaklee 😍😍. . Lepas ni boleh terus COD dan pos. . Lepas tu nak prepare notes untuk coaching next week. . Oh yeee..saya nak ke Perak next week. . Ada orang Perak yang nak kirim Shaklee? Ada special gift untuk orang Perak 😍❀️
Santapan minda sebelum tidur..
.
Acheh..
.
Promo Omega Guard masih ada.
➑️Buy 6 free 1 atau
➑️buy 2 less 5%.
.
Nak order Shaklee, cepat pm naa.. esok saya nak ke Hq
Santapan minda sebelum tidur.. . Acheh.. . Promo Omega Guard masih ada. ➑️Buy 6 free 1 atau ➑️buy 2 less 5%. . Nak order Shaklee, cepat pm naa.. esok saya nak ke Hq
TESTIMONI ESP 😍😍
.
Nampak tak perbezaan bila mummy ni skip ESP dan minum ESP.
.
Bila minum ESP, susu nampak pekat sikit kan? Bagus sebenarnya bila susu ibu pekat, jadi baby pun cepat kenyang dan tidur lena.
.
Sebab tu, untuk ibu yang dalam pantang..sangat2 minum ESP. Bila baby kurang berjaga tengah malam, kita pun dapat rehat dan bangun lebih fresh πŸ˜„.
.
Nak order ESP? Jom..
.
Fara 0173471218
TESTIMONI ESP 😍😍 . Nampak tak perbezaan bila mummy ni skip ESP dan minum ESP. . Bila minum ESP, susu nampak pekat sikit kan? Bagus sebenarnya bila susu ibu pekat, jadi baby pun cepat kenyang dan tidur lena. . Sebab tu, untuk ibu yang dalam pantang..sangat2 minum ESP. Bila baby kurang berjaga tengah malam, kita pun dapat rehat dan bangun lebih fresh πŸ˜„. . Nak order ESP? Jom.. . Fara 0173471218
DHA penting untuk ibu hamil dan menyusu.
.
Baik untuk ibu, baik untuk baby 😍😍
DHA penting untuk ibu hamil dan menyusu. . Baik untuk ibu, baik untuk baby 😍😍
Adaaa je ni...busy sikit-sikit mengemas nak pindah πŸ˜†. Almaklum la uols..i tak ada maid, jadi berkemas la dri awal sikit-sikit.
.
Saya dan suami dah mula cuba asingkan baju-baju saya. .
Sadihan (suami) : Baju-baju kerja bonda ni kita bagi orang je la eh..dah tak pakai kan?
.
Me : Eh jangan..saya nak pakai lagi baju-baju ni.
.
Sadihan : Ok kalau lepas ni tak pakai, kita terus bagi orang.
.
Akhirnya, saya gi pasar malam pakai baju kerja. πŸ˜„.
.
Sel otak berhubung kan? Omega Guard ada promo lagi ni.
➑️buy 6 free 1 atau
➑️buy 2 less 5%
.
Adaaa je ni...busy sikit-sikit mengemas nak pindah πŸ˜†. Almaklum la uols..i tak ada maid, jadi berkemas la dri awal sikit-sikit. . Saya dan suami dah mula cuba asingkan baju-baju saya. . Sadihan (suami) : Baju-baju kerja bonda ni kita bagi orang je la eh..dah tak pakai kan? . Me : Eh jangan..saya nak pakai lagi baju-baju ni. . Sadihan : Ok kalau lepas ni tak pakai, kita terus bagi orang. . Akhirnya, saya gi pasar malam pakai baju kerja. πŸ˜„. . Sel otak berhubung kan? Omega Guard ada promo lagi ni. ➑️buy 6 free 1 atau ➑️buy 2 less 5% .
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐀 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐀 jerawat akan berkurang
* 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐀 cerahkan kulit
* 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐀 bantu kurangkan sunburn
* 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐀 tingkatkan imunisasi
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐀 kulit jadi lagi moist
* 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐀 bantu kurangkan eyebag
* 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Akma 01123780862
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€— * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐀 cerahkan kulit wajah & badan * 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐀 jerawat akan berkurang * 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐀 cerahkan kulit * 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐀 bantu kurangkan sunburn * 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐀 tingkatkan imunisasi * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐀 kulit jadi lagi moist * 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐀 bantu kurangkan eyebag * 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Akma 01123780862 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€—
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
* 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
* 🐀 cerahkan kulit wajah & badan
* 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
* 🐀 jerawat akan berkurang
* 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
* 🐀 cerahkan kulit
* 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
* 🐀 bantu kurangkan sunburn
* 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
* 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
* 🐀 tingkatkan imunisasi
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
* 🐀 kulit jadi lagi moist
* 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering
* 🐀 bantu kurangkan eyebag
* 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
* 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
* 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	Akma 01123780862
* β €β €β €β €
* β €β €β €β €
* 	#espshaklee #vitaminE #vitaminC#testimoniESP #sayajualshaklee#ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty#beautytips #jerawat #parutjerawat#kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik#shakleesingapura #shakleesingapore#shakleebrunei #shakleesabah#shakleesarawak #shakleeShahAlam#shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya#shakleeBukitJelutong#shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm#shakleeSunway
* Skin transformation ❀️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana πŸ€— * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) * 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang * 🐀 cerahkan kulit wajah & badan * 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit * 🐀 jerawat akan berkurang * 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) * 🐀 cerahkan kulit * 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik * 🐀 bantu kurangkan sunburn * 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat * 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant * 🐀 tingkatkan imunisasi * β €β €β €β € * β €β €β €β € * 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) * 🐀 kulit jadi lagi moist * 🐀 sesuai untuk kulit yang jenis kering * 🐀 bantu kurangkan eyebag * 🐀 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata * 🐀 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! * 🐀 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan akma, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Dapatkan BEST PRICE dengan Akma sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ * β €β €β €β € * β €β €β €β € * Akma 01123780862 * β €β €β €β € * β €β €β €β € * #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC #testimoniESP  #sayajualshaklee #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty #beautytips  #jerawat  #parutjerawat #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik #shakleesingapura  #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleesabah #shakleesarawak  #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm #shakleeSunway 
GOOD NEWS..ADA SPECIAL SALE 11.11.2018 ni.
.
Coqtrol Plus buy 2 less 11%
Gla Complex buy 2 less 11%
Carotomax buy 2 less 11%
.
Youth Moisturizer dan Night Cream pun less 11%.
.
Satu hari je sale ni.
.
Nak set lain? Boleh..cepat pm keh.
GOOD NEWS..ADA SPECIAL SALE 11.11.2018 ni. . Coqtrol Plus buy 2 less 11% Gla Complex buy 2 less 11% Carotomax buy 2 less 11% . Youth Moisturizer dan Night Cream pun less 11%. . Satu hari je sale ni. . Nak set lain? Boleh..cepat pm keh.