an online Instagram web viewer

#sewabarangpelamin medias

Photos

Tadaa.. sis buat satu lagi pakej DIY .. 😍  kalau uols perasan, sebelum ni sis buat 2 pakej je untuk DIY .. hari ni sis tambah lagi satu 😘
.
So, sekarang kita ada 3 pakej DIY .
1. RM150
2. RM200
3. RM250
. 
Haa dengan RM250 dan ke bawah, uols dah boleh dapat sebuah pelamin mini tauu.. pilih ja pakej DIY yang sis buat tu ikut bajet masing2.. banyak boleh jimat tuuu 😁
.
πŸ“² 019 3222 947
.
#bantalnikah#sewabantalnikah#sewabantalnikahmurah#pelamindiy#sewabarangpelamin#sewabarangpelaminshahalam#sewabarangpelaminmurah#pelaminmini#pelaminminimurah#pelaminbajetshahalam#minipelaminshahalam#pelaminminimurah#pelamintunangmurah#pelaminmurahshahalam#pelaminmurahputraheights#pelaminminiputraheights#pelaminminipuchong#pelaminpuchong#pelaminminiputraheights#pelamindiyshahalam#pelamindiyputrajaya#pelamindiyputraheights#pelamindiypuchong#pelaminsimplemurah#pakejtunangshahalam#pakejtunangpuchong#pakejnikah#sewalampupelamin
Tadaa.. sis buat satu lagi pakej DIY .. 😍 kalau uols perasan, sebelum ni sis buat 2 pakej je untuk DIY .. hari ni sis tambah lagi satu 😘 . So, sekarang kita ada 3 pakej DIY . 1. RM150 2. RM200 3. RM250 . Haa dengan RM250 dan ke bawah, uols dah boleh dapat sebuah pelamin mini tauu.. pilih ja pakej DIY yang sis buat tu ikut bajet masing2.. banyak boleh jimat tuuu 😁 . πŸ“² 019 3222 947 . #bantalnikah #sewabantalnikah #sewabantalnikahmurah #pelamindiy #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminshahalam #sewabarangpelaminmurah #pelaminmini #pelaminminimurah #pelaminbajetshahalam #minipelaminshahalam #pelaminminimurah #pelamintunangmurah #pelaminmurahshahalam #pelaminmurahputraheights #pelaminminiputraheights #pelaminminipuchong #pelaminpuchong #pelaminminiputraheights #pelamindiyshahalam #pelamindiyputrajaya #pelamindiyputraheights #pelamindiypuchong #pelaminsimplemurah #pakejtunangshahalam #pakejtunangpuchong #pakejnikah #sewalampupelamin 
Mencari sewaan barang pelamin dengan harga yang murah?

Whatsapp 0143383713 untuk keterangan lanjut

#minipelamin #pelaminmini #sewapelamin #sewabarangpelamin #sewabajupengantin #diypelamin #pelamindiy #dekopelamin #pelamin #sewamurah #sewaberendoi
|Ya Ψ§Ω„Ω„Ω‡ berkatilah Sewa Barang Kahwin Penang|
.
πŸ–Ό frame cheque/maskahwin untuk disewa
. πŸ’° RM5 /unit
.
πŸ“² www.wasap.my/60124563726 .
πŸ—“ tempoh sewa max 5 hari
.
πŸš— self pickup Tasek Gelugor .

#framecheque #sewaframecheque #bekascek #chequeframesewa #chequeholder #maskahwin #sewabarangkahwinpenang #sewabarangkahwin #pelamindiy #pelamin #weddingrentalmalaysia #pengantin #sewabarangkahwinutara #diypelamin #bungatanganbajet #photobooth #framemaskahwin #sewabarangpengantin #sewabarangkahwinpenang #sewabarangpelamin #aksesoripengantin #sewadulanghantaran #bekascincin #framecek
|Ya Ψ§Ω„Ω„Ω‡ berkatilah Sewa Barang Kahwin Penang| . πŸ–Ό frame cheque/maskahwin untuk disewa . πŸ’° RM5 /unit . πŸ“² www.wasap.my/60124563726 . πŸ—“ tempoh sewa max 5 hari . πŸš— self pickup Tasek Gelugor . #framecheque  #sewaframecheque  #bekascek  #chequeframesewa  #chequeholder  #maskahwin  #sewabarangkahwinpenang  #sewabarangkahwin  #pelamindiy  #pelamin  #weddingrentalmalaysia  #pengantin  #sewabarangkahwinutara  #diypelamin  #bungatanganbajet  #photobooth  #framemaskahwin  #sewabarangpengantin  #sewabarangkahwinpenang  #sewabarangpelamin  #aksesoripengantin  #sewadulanghantaran  #bekascincin  #framecek 
Sanggar DF Rental item.
Boleh wasap 013.8394604 utk info.

Self pickup. Waktu pickup flexible, nak datang ambik malam pun boleh. Butik + bengkel berdekatan rumah. Cuma perlu inform saja nak datang.

Sanggar DF Astarina
Butik & Bengkel
No 4 Lorong Sungai Mulia 4
Batu 5 Jalan Gombak, KL

#pelamindiy #sewabarangpelamin
Sanggar DF Rental item. Boleh wasap 013.8394604 utk info. Self pickup. Waktu pickup flexible, nak datang ambik malam pun boleh. Butik + bengkel berdekatan rumah. Cuma perlu inform saja nak datang. Sanggar DF Astarina Butik & Bengkel No 4 Lorong Sungai Mulia 4 Batu 5 Jalan Gombak, KL #pelamindiy  #sewabarangpelamin 
.
Thank You Ms Julia Hendryson sewa barang barang pelamin untuk deko sendiri. .
- Jet set - Backdrop Putih
- Kain hiasan merah
- Pasu bunga & bunga merah - kapet bulu
.
Macam banyak mesti mahal kan? Eh jangan buat kesimpulan sendiri tau! Mai PM Mini Pelamin D.I.Y. harga gempak hanya RM2xx 😱😱😱
.
Jom lock tarikh kamu sebelum diambil orang !!!
.
www.wasap.my/+60166716192
www.wasap.my/+60166716192
www.wasap.my/+60166716192
#pelaminsabah #pelaminbajet #pelaminbajet #kahwinsabah #kendurikahwin #jomkahwin#teamtunangkawen #pelamintunang #pelaminnikah #kkcity #kk #pelaminbuatsendiri #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminakikah #pelaminsanding #pelaminkhemah #pelaminrumah #pelaminsabahmurah #pelamincantik #standchandelier #chandelierpelamin #baranganpelamin #sewabaranganpelamin #sewabarangpelamin #pelamindiysabah
. Thank You Ms Julia Hendryson sewa barang barang pelamin untuk deko sendiri. . - Jet set - Backdrop Putih - Kain hiasan merah - Pasu bunga & bunga merah - kapet bulu . Macam banyak mesti mahal kan? Eh jangan buat kesimpulan sendiri tau! Mai PM Mini Pelamin D.I.Y. harga gempak hanya RM2xx 😱😱😱 . Jom lock tarikh kamu sebelum diambil orang !!! . www.wasap.my/+60166716192 www.wasap.my/+60166716192 www.wasap.my/+60166716192 #pelaminsabah  #pelaminbajet  #pelaminbajet  #kahwinsabah  #kendurikahwin  #jomkahwin #teamtunangkawen  #pelamintunang  #pelaminnikah  #kkcity  #kk  #pelaminbuatsendiri  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminakikah  #pelaminsanding  #pelaminkhemah  #pelaminrumah  #pelaminsabahmurah  #pelamincantik  #standchandelier  #chandelierpelamin  #baranganpelamin  #sewabaranganpelamin  #sewabarangpelamin  #pelamindiysabah 
Sanggar DF Rental item.
Boleh wasap 013.8394604 utk info.

Self pickup. Waktu pickup flexible, nak datang ambik malam pun boleh. Butik + bengkel berdekatan rumah. Cuma perlu inform saja nak datang.

Sanggar DF Astarina
Butik & Bengkel
No 4 Lorong Sungai Mulia 4
Batu 5 Jalan Gombak, KL

#Pelamindiy #sewabarangpelamin
Sanggar DF Rental item. Boleh wasap 013.8394604 utk info. Self pickup. Waktu pickup flexible, nak datang ambik malam pun boleh. Butik + bengkel berdekatan rumah. Cuma perlu inform saja nak datang. Sanggar DF Astarina Butik & Bengkel No 4 Lorong Sungai Mulia 4 Batu 5 Jalan Gombak, KL #Pelamindiy  #sewabarangpelamin 
Sanggar DF Rental item.
Boleh wasap 013.8394604 utk info.

Self pickup. Waktu pickup flexible, nak datang ambik malam pun boleh. Butik + bengkel berdekatan rumah. Cuma perlu inform saja nak datang.

Sanggar DF Astarina
Butik & Bengkel
No 4 Lorong Sungai Mulia 4
Batu 5 Jalan Gombak, KL

#pelamindiy #sewabarangpelamin
Sanggar DF Rental item. Boleh wasap 013.8394604 utk info. Self pickup. Waktu pickup flexible, nak datang ambik malam pun boleh. Butik + bengkel berdekatan rumah. Cuma perlu inform saja nak datang. Sanggar DF Astarina Butik & Bengkel No 4 Lorong Sungai Mulia 4 Batu 5 Jalan Gombak, KL #pelamindiy  #sewabarangpelamin 
Hasil DIY customer SBKP πŸ˜πŸ˜ƒ Nama: Trisha 
Lokasi Majlis: Taiping, Perak 
Date Majlis: 1 April 2018

Item brg yg disewa:
πŸ’™Bendable lamp - 2 pasang
πŸ’™Spotlight sepasang πŸ’™Bunga hydrangea biru+putih - 120 jambak πŸ’™Stand pallet putih rendah sepasang πŸ’™Stand pallet putih sederhana sepasang πŸ’™Kain backdrop royal blue 8pcs
πŸ’™Kain shining silver 2pcs

Terima kasih sangat-sangat sudi share gambar dan  sewa barang dengan kami.😘☺️.. #hasildiycustomerSBKP #sewabarangkahwinpenang #diypelamin #pelamindiy #minipelamin #pelamin #photobooth #sewabarangkahwin #sewabarangpelamin #buaianberendoi #majlisaqiqah #majlisberendoi #sewabarangkahwinutara
Hasil DIY customer SBKP πŸ˜πŸ˜ƒ Nama: Trisha Lokasi Majlis: Taiping, Perak Date Majlis: 1 April 2018 Item brg yg disewa: πŸ’™Bendable lamp - 2 pasang πŸ’™Spotlight sepasang πŸ’™Bunga hydrangea biru+putih - 120 jambak πŸ’™Stand pallet putih rendah sepasang πŸ’™Stand pallet putih sederhana sepasang πŸ’™Kain backdrop royal blue 8pcs πŸ’™Kain shining silver 2pcs Terima kasih sangat-sangat sudi share gambar dan sewa barang dengan kami.😘☺️.. #hasildiycustomerSBKP  #sewabarangkahwinpenang  #diypelamin  #pelamindiy  #minipelamin  #pelamin  #photobooth  #sewabarangkahwin  #sewabarangpelamin  #buaianberendoi  #majlisaqiqah  #majlisberendoi  #sewabarangkahwinutara 
Kerusi Pelamin Curve
Tarikh 18-22July2018
Sudah di booked ya.
Area: Damansara

Promosi sewa RM50 masih dibuka untuk booking in July.
Booking sahaja, tarikh sewa boleh pada bila². 😊
#pelaminkualaberang #pelaminajil #sewa #sewabarangpelamin #kerjakahwin #jomkahwin #pelamindiy #diypelamin #diy #kreatif #sewamurah #pelaminmurah #barangmurah #merpatiduasejoli #sewakerusi #sewabantal #langsir #karpet #langsirkualaberang #karpetkualaberang #karpetpelamin #backdropkualaberang #backdrop #migurent #tamandesa #pelamintamandesa #kualalumpur
Kerusi Pelamin Curve Tarikh 18-22July2018 Sudah di booked ya. Area: Damansara Promosi sewa RM50 masih dibuka untuk booking in July. Booking sahaja, tarikh sewa boleh pada bilaΒ². 😊 #pelaminkualaberang  #pelaminajil  #sewa  #sewabarangpelamin  #kerjakahwin  #jomkahwin  #pelamindiy  #diypelamin  #diy  #kreatif  #sewamurah  #pelaminmurah  #barangmurah  #merpatiduasejoli  #sewakerusi  #sewabantal  #langsir  #karpet  #langsirkualaberang  #karpetkualaberang  #karpetpelamin  #backdropkualaberang  #backdrop  #migurent  #tamandesa  #pelamintamandesa  #kualalumpur 
Customer share gambar 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Kerusi Tiger Leg
🌸 Lanter Silver 3pcs
🌸 Spotlight putih 20watt 2unit
🌸 Gelung Rotan .
🌸 Backdrop + Jetset
🌸 Carpet bulu 3meter
🌸 Hiasan - Sangkar .
πŸ“… 14/7/2018
πŸ’΅Harga: RM270 .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Customer share gambar 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Kerusi Tiger Leg 🌸 Lanter Silver 3pcs 🌸 Spotlight putih 20watt 2unit 🌸 Gelung Rotan . 🌸 Backdrop + Jetset 🌸 Carpet bulu 3meter 🌸 Hiasan - Sangkar . πŸ“… 14/7/2018 πŸ’΅Harga: RM270 . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Customer share gambar 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Kerusi Diamond
🌸 Mirror box kaca pecah2 2unit
🌸 Spotlight warna 1unit putih 2unit
🌸 Bantal Hiasan 2unit
🌸 Buaian Betendoi + tilam bantal
🌸 Carpet bulu 3meter
🌸 Backdrop + jetset
🌸 Bunga
. πŸ“… 15/7/2018
πŸ’΅Harga: RM255 .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Customer share gambar 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Kerusi Diamond 🌸 Mirror box kaca pecah2 2unit 🌸 Spotlight warna 1unit putih 2unit 🌸 Bantal Hiasan 2unit 🌸 Buaian Betendoi + tilam bantal 🌸 Carpet bulu 3meter 🌸 Backdrop + jetset 🌸 Bunga . πŸ“… 15/7/2018 πŸ’΅Harga: RM255 . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
cantiknya model cilik ni @eryka_jurie 😍😍 .
.
KENAPA BELI KALAU BOLEH SEWA?
.
.

SOMETHING BORROWED BY NAWAL
.
PUSAT SEWAAN DEKORASI TERBESAR DI MALAYSIA!
.
ISNIN-SABTU | 11pagi-8mlm (AHAD TUTUP)
.
.
No 17, Jalan Autoville 2
Autoville Cyberjaya
63000, Selangor
.
.
Sila follow 
@sbbn.catalogue @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue untuk senarai harga beserta gambar ❀️
.
.
#pusatsewaandekorasiterbesardimalaysia #somethingborrowedbynawal #sewabarangkahwin #sewabarangtunang #sewabarangaqiqah #sewabarangbirthday #sewabarangpelamin #sewabarangbridalshower #sewabarangprivatefunction #sewabarangphotobooth #sewabarangkenduri
cantiknya model cilik ni @eryka_jurie 😍😍 . . KENAPA BELI KALAU BOLEH SEWA? . . SOMETHING BORROWED BY NAWAL . PUSAT SEWAAN DEKORASI TERBESAR DI MALAYSIA! . ISNIN-SABTU | 11pagi-8mlm (AHAD TUTUP) . . No 17, Jalan Autoville 2 Autoville Cyberjaya 63000, Selangor . . Sila follow @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue untuk senarai harga beserta gambar ❀️ . . #pusatsewaandekorasiterbesardimalaysia  #somethingborrowedbynawal  #sewabarangkahwin  #sewabarangtunang  #sewabarangaqiqah  #sewabarangbirthday  #sewabarangpelamin  #sewabarangbridalshower  #sewabarangprivatefunction  #sewabarangphotobooth  #sewabarangkenduri 
KENAPA BELI KALAU BOLEH SEWA?
.
.

SOMETHING BORROWED BY NAWAL
.
PUSAT SEWAAN DEKORASI TERBESAR DI MALAYSIA!
.
ISNIN-SABTU | 11pagi-8mlm (AHAD TUTUP)
.
.
No 17, Jalan Autoville 2
Autoville Cyberjaya
63000, Selangor
.
.
Sila follow 
@sbbn.catalogue @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue untuk senarai harga beserta gambar ❀️
.
.
#pusatsewaandekorasiterbesardimalaysia #somethingborrowedbynawal #sewabarangkahwin #sewabarangtunang #sewabarangaqiqah #sewabarangbirthday #sewabarangpelamin #sewabarangbridalshower #sewabarangprivatefunction #sewabarangphotobooth #sewabarangkenduri
KENAPA BELI KALAU BOLEH SEWA? . . SOMETHING BORROWED BY NAWAL . PUSAT SEWAAN DEKORASI TERBESAR DI MALAYSIA! . ISNIN-SABTU | 11pagi-8mlm (AHAD TUTUP) . . No 17, Jalan Autoville 2 Autoville Cyberjaya 63000, Selangor . . Sila follow @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue untuk senarai harga beserta gambar ❀️ . . #pusatsewaandekorasiterbesardimalaysia  #somethingborrowedbynawal  #sewabarangkahwin  #sewabarangtunang  #sewabarangaqiqah  #sewabarangbirthday  #sewabarangpelamin  #sewabarangbridalshower  #sewabarangprivatefunction  #sewabarangphotobooth  #sewabarangkenduri 
Hello New Item 🎊 .
🌸Arcylic Box 1.5ft 🌸 .
πŸ’°Harga : RM15/pcs (available 2 pieces) .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari Pickup&Return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Hello New Item 🎊 . 🌸Arcylic Box 1.5ft 🌸 . πŸ’°Harga : RM15/pcs (available 2 pieces) . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari Pickup&Return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Hello New Item 🎊 .
🌸Shaggy Carpet 🌸 .
πŸ’°Harga : RM60/pcs (available 2 pieces) .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari Pickup&Return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Hello New Item 🎊 . 🌸Shaggy Carpet 🌸 . πŸ’°Harga : RM60/pcs (available 2 pieces) . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari Pickup&Return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Hello New Item 🎊 .
🌸Crystal Gold🌸 .
πŸ’°Harga : RM50/set (3pcs spt gmbr) .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari Pickup&Return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Hello New Item 🎊 . 🌸Crystal Gold🌸 . πŸ’°Harga : RM50/set (3pcs spt gmbr) . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari Pickup&Return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Assalammualaikum semua πŸ’‹
N.E.W I.T.E.M
.
PASU PELAMIN
.
Barang yang disewa ;
🌸 Pasu Pelamin Putih .
πŸ’΅Harga: Small RM4per pair / Big RM5 per pair.
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Assalammualaikum semua πŸ’‹ N.E.W I.T.E.M . PASU PELAMIN . Barang yang disewa ; 🌸 Pasu Pelamin Putih . πŸ’΅Harga: Small RM4per pair / Big RM5 per pair. πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Keserian pengantin akan terserlah dgn Set Nikah Exclusive dari @sernadz..lets try me!
.
Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema..
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items/set nikah collection click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangnikah #everyonecanrent #diy #diybride #sewabantalnikah #sewamejanikah #setnikah #setnikahexclusive #sewashaggycarpet #klwedding #malaywedding #sernadzpunyatiptop
Keserian pengantin akan terserlah dgn Set Nikah Exclusive dari @sernadz..lets try me! . Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema.. . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items/set nikah collection click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewabarangnikah  #everyonecanrent  #diy  #diybride  #sewabantalnikah  #sewamejanikah  #setnikah  #setnikahexclusive  #sewashaggycarpet  #klwedding  #malaywedding  #sernadzpunyatiptop 
Assalammualaikum semua 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Welcome Board / Stand Gambar saiz 5kaki
⭐️ Material : Kayu .
πŸ’΅Harga: RM15 .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Assalammualaikum semua 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Welcome Board / Stand Gambar saiz 5kaki ⭐️ Material : Kayu . πŸ’΅Harga: RM15 . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Assalammualaikum semua 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Hiasan - Lantern Silver . .
πŸ’΅Harga: RM30/set (spt gmbr) .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Assalammualaikum semua 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Hiasan - Lantern Silver . . πŸ’΅Harga: RM30/set (spt gmbr) . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Assalammualaikum semua 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Hiasan Pelamin - Sangkar .
⭐️ waran : Putih .
πŸ’΅Harga: RM5 sepasang (2unit) .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Assalammualaikum semua 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Hiasan Pelamin - Sangkar . ⭐️ waran : Putih . πŸ’΅Harga: RM5 sepasang (2unit) . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Customer share gambar 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Kerusi Kacang RM50
🌸 Arcylic Box 2kaki 2unit RM30
🌸 Lampu meja 2unit RM10
🌸 Bantal Hiasan 2unit RM5 .
πŸ“… 7/7/2018
πŸ’΅Harga: RM95 .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Customer share gambar 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Kerusi Kacang RM50 🌸 Arcylic Box 2kaki 2unit RM30 🌸 Lampu meja 2unit RM10 🌸 Bantal Hiasan 2unit RM5 . πŸ“… 7/7/2018 πŸ’΅Harga: RM95 . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Customer share gambar 😍
.

Barang yang disewa ;
🌸 Kerusi Diamond (no.3)
.
πŸ“… 7/7/2018
πŸ’΅Harga: RM50 .
πŸ“Pickup & Return : Setia Alam .
πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) .
πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj .
πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊

Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864
(Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor)

Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍
Harga dijamin murah πŸ’‹

#pelaminmini #minipelamin #pelaminminimurah #minipelaminmurah #setnikah #pelamin #bantalnikah #mejanikah #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminmurah #setnikah #carpetbulu #spotlight #spotlightpelamin #kerusiputih #kerusi #kerusipelamin #pelamin #jetset #backdrop #backdroppelamin #mirrorbox #stagebolehlipat  #chandeliar #chandeliarmurah #flowerbox #diypelamin #pelamindiy #diypelaminmurah #sewapelamin #sewapelaminmurah #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin
Customer share gambar 😍 . Barang yang disewa ; 🌸 Kerusi Diamond (no.3) . πŸ“… 7/7/2018 πŸ’΅Harga: RM50 . πŸ“Pickup & Return : Setia Alam . πŸŒƒHari pickup & return: Isnin - Jumaat (weekdays) . πŸ•°Masa : 8pm-10pm shj . πŸ’ŽTempoh Sewa : 4-5 hari 🎊 Berminat boleh whatsapp πŸ“² 0133215864 (Klik link di profile untuk whatsapp tanpa save nombor) Nak berjimat untuk majlis anda? Contact kami 😍 Harga dijamin murah πŸ’‹ #pelaminmini  #minipelamin  #pelaminminimurah  #minipelaminmurah  #setnikah  #pelamin  #bantalnikah  #mejanikah  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminmurah  #setnikah  #carpetbulu  #spotlight  #spotlightpelamin  #kerusiputih  #kerusi  #kerusipelamin  #pelamin  #jetset  #backdrop  #backdroppelamin  #mirrorbox  #stagebolehlipat  #chandeliar  #chandeliarmurah  #flowerbox  #diypelamin  #pelamindiy  #diypelaminmurah  #sewapelamin  #sewapelaminmurah  #sewabarangpelamin  #bantalhiasanpelamin 
Hari pernikahan akan lebih sempurna dgn Set Nikah Exclusive dari @sernadz..
tak caye cuba lah dulu. Tak mahal pon kalau nak sewa dear..
.
Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema..
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items/set nikah collection click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangnikah #everyonecanrent #diy #diybride #sewabantalnikah #sewamejanikah #setnikah #setnikahexclusive #sewashaggycarpet #klwedding #malaywedding #sernadzpunyatiptop
Hari pernikahan akan lebih sempurna dgn Set Nikah Exclusive dari @sernadz.. tak caye cuba lah dulu. Tak mahal pon kalau nak sewa dear.. . Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema.. . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items/set nikah collection click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewabarangnikah  #everyonecanrent  #diy  #diybride  #sewabantalnikah  #sewamejanikah  #setnikah  #setnikahexclusive  #sewashaggycarpet  #klwedding  #malaywedding  #sernadzpunyatiptop 
Nikah sekali je smua hidup..takkan nak biarkan nikah tanpa beralas? .
Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema..
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items/set nikah collection click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangnikah #everyonecanrent #diy #diybride #sewabantalnikah #sewamejanikah #setnikah #setnikahexclusive #sewashaggycarpet #klwedding #malaywedding #sernadzpunyatiptop
Nikah sekali je smua hidup..takkan nak biarkan nikah tanpa beralas? . Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema.. . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items/set nikah collection click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewabarangnikah  #everyonecanrent  #diy  #diybride  #sewabantalnikah  #sewamejanikah  #setnikah  #setnikahexclusive  #sewashaggycarpet  #klwedding  #malaywedding  #sernadzpunyatiptop 
Rugi sgt kalau nikah xde Set Nikah Exclusive ni. Majlis dkt masjid/rumah/hall pon boleh pakai set nikah ni.
.
Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema..
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items/set nikah collection click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangnikah #everyonecanrent #diy #diybride #sewabantalnikah #sewamejanikah #setnikah #setnikahexclusive #sewashaggycarpet #klwedding #malaywedding #sernadzpunyatiptop
Rugi sgt kalau nikah xde Set Nikah Exclusive ni. Majlis dkt masjid/rumah/hall pon boleh pakai set nikah ni. . Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet utk korang pilih..warna bunga boleh tukar ikut tema.. . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items/set nikah collection click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewabarangnikah  #everyonecanrent  #diy  #diybride  #sewabantalnikah  #sewamejanikah  #setnikah  #setnikahexclusive  #sewashaggycarpet  #klwedding  #malaywedding  #sernadzpunyatiptop 
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed
-3 tier food stand.
-Vase + Artificial Flowers
-Lantern 
and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari
Deposit RM50
Self Pickup di Keramat AU2

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed -3 tier food stand. -Vase + Artificial Flowers -Lantern and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari Deposit RM50 Self Pickup di Keramat AU2 #desserttablemurah  #dessertablekl  #sewabarangdekor  #sewabarangpelamin  #sewabarangperkahwinan  #sewabarangdiy  #candybuffetmurah  #candybuffetmalaysia  #candybuffetkl  #photoboothrental  #photoboothprops  #ashrental  #keramat  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa 
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed
-3 tier food stand.
-Vase + Artificial Flowers
-Lantern 
and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari
Deposit RM50
Self Pickup di Keramat AU2

klik link di bio utk info & order

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed -3 tier food stand. -Vase + Artificial Flowers -Lantern and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari Deposit RM50 Self Pickup di Keramat AU2 klik link di bio utk info & order #desserttablemurah  #dessertablekl  #sewabarangdekor  #sewabarangpelamin  #sewabarangperkahwinan  #sewabarangdiy  #candybuffetmurah  #candybuffetmalaysia  #candybuffetkl  #photoboothrental  #photoboothprops  #ashrental  #keramat  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa 
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed
-3 tier food stand.
-Vase + Artificial Flowers
-Lantern 
and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari
Deposit RM50
Self Pickup di Keramat AU2

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed -3 tier food stand. -Vase + Artificial Flowers -Lantern and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari Deposit RM50 Self Pickup di Keramat AU2 #desserttablemurah  #dessertablekl  #sewabarangdekor  #sewabarangpelamin  #sewabarangperkahwinan  #sewabarangdiy  #candybuffetmurah  #candybuffetmalaysia  #candybuffetkl  #photoboothrental  #photoboothprops  #ashrental  #keramat  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa 
Tak lengkap rasanya majlis pernikahan tanpa Set Nikah Exclusive ni..dah pkai handsome2 smart2, xkan nak biarkan pengantin lelaki nikah duduk tak beralas kan??
.
Nikah dekat masjid ke dkt rumah pon masih boleh menyerlah dgn Set Nikah Exclusive ni..
.
Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet!
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items/set nikah collection click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabarangnikah #everyonecanrent #diy #diybride #sewabantalnikah #sewamejanikah #setnikah #setnikahexclusive #sewashaggycarpet #klwedding #malaywedding #sernadzpunyatiptop
Tak lengkap rasanya majlis pernikahan tanpa Set Nikah Exclusive ni..dah pkai handsome2 smart2, xkan nak biarkan pengantin lelaki nikah duduk tak beralas kan?? . Nikah dekat masjid ke dkt rumah pon masih boleh menyerlah dgn Set Nikah Exclusive ni.. . Ada byk pilihan dari segi design, warna dan bajet! . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur solemnization look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items/set nikah collection click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewabarangnikah  #everyonecanrent  #diy  #diybride  #sewabantalnikah  #sewamejanikah  #setnikah  #setnikahexclusive  #sewashaggycarpet  #klwedding  #malaywedding  #sernadzpunyatiptop 
RM80-RM150
Use code CODE (FAR1016F) : RM72-RM135
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
RM20
Use code CODE (FAR1016F) : RM18
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
RM30
Use code CODE (FAR1016F) : RM27
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
RM30
Use code CODE (FAR1016F) : RM27
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
RM4-RM6
Use code CODE (FAR1016F) : RM3.60-5.40
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
RM25
Use code CODE (FAR1016F) : RM22.50
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
RM3
Use code CODE (FAR1016F) : RM2.70
.
Masa list out barang yang berkenan terus bagi code nanti staff akan total kan semua termasuk diskaun
.
Senang hajerrr kan??
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap ke 0182281892
.
#SBBNagent #sewabarangpelamin #diywedding #weddingdecoration #engagement #malaywedding8 #perkahwinanmalaysia #hantaranmurah #hantarancantik #persandingan #diyhantaran #malaywedding
Swipe πŸ‘‰ for more picture

Kerusi anzalna TANPA penyandar (sewa)

Harga RM200

Kerusi anzalna dengan penyandar (sewa)

Harga RM250

Size 5kaki

Self pickup di sg besi kl

Contact no: 03-90543169
call during business hour only.
WHATSAPP TEXT ONLY: 012-3101541

Alamat: 
No 6-1, Jalan Tasik Utama 7, Medan Niaga Tasik Damai, Sg besi , 57000 Kuala Lumpur (Lake field)

View all our rental items here
#yourdiyprojectsuppliescatalogue
#koleksikerusipelaminydps

#rentalservice #weddingrentalservice #malaysiaweddingrentalserice #sewabarangpelamin #sewabarangpengantin #sewakerusipengantin #sewakerusibersanding #sewakerusi #kerusipengantinsewa #kerusianzalna #kerusisanding #kerusianzalnasewa
Swipe πŸ‘‰ for more picture Kerusi anzalna TANPA penyandar (sewa) Harga RM200 Kerusi anzalna dengan penyandar (sewa) Harga RM250 Size 5kaki Self pickup di sg besi kl Contact no: 03-90543169 call during business hour only. WHATSAPP TEXT ONLY: 012-3101541 Alamat: No 6-1, Jalan Tasik Utama 7, Medan Niaga Tasik Damai, Sg besi , 57000 Kuala Lumpur (Lake field) View all our rental items here #yourdiyprojectsuppliescatalogue  #koleksikerusipelaminydps  #rentalservice  #weddingrentalservice  #malaysiaweddingrentalserice  #sewabarangpelamin  #sewabarangpengantin  #sewakerusipengantin  #sewakerusibersanding  #sewakerusi  #kerusipengantinsewa  #kerusianzalna  #kerusisanding  #kerusianzalnasewa 
BEAUTY GALORE
Last week in SERI KEMBANGAN
Thank you for having us dear ❀️
.
p/s: this design got soooo many request, because like its so gebu2 and look good! Hee
.
For enquiries contact 
0176131248
0176131248
.
#pelamin #pelaminbudget #pelaminkajang #pelaminbangi #pelaminputrajaya #pelaminbanting #kajang #bangi #putrajaya #pelaminklang #pelaminmurahkajang #pelaminsanding #pelaminnikah #pelaminsimple #sewabarangpelamin #pelamintunang #sewa #pelaminmurah #pakejfotografi #fotografikajang #fotografibangi #pakejfotografimurah #sayajualservis #photoshoot #pakejkahwin #photographerkajang
BEAUTY GALORE Last week in SERI KEMBANGAN Thank you for having us dear ❀️ . p/s: this design got soooo many request, because like its so gebu2 and look good! Hee . For enquiries contact 0176131248 0176131248 . #pelamin  #pelaminbudget  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminbanting  #kajang  #bangi  #putrajaya  #pelaminklang  #pelaminmurahkajang  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #pelaminsimple  #sewabarangpelamin  #pelamintunang  #sewa  #pelaminmurah  #pakejfotografi  #fotografikajang  #fotografibangi  #pakejfotografimurah  #sayajualservis  #photoshoot  #pakejkahwin  #photographerkajang 
Terima kasih Encik Khairul, sewa barang untuk hiasan office sempena jamuan raya .. tak sabar kita nak tengok hasil deco raya dengan barang2 ni semua .. 😍
.
mudah je kalau nak jimat kann.. sewa je barang dengan kami, pastu DIY sendiri.. tak susah pun.. πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ masa ambik barang, kita ajarkan semua cara2 macam mana nak pasang dari A-Z πŸ˜‰
.
Jet set 10x10
Wooden signboard
Backdrop + scallop
Lampu jurai
Carpet
Bunga
.
#bantalnikah#sewabantalnikah#sewabantalnikahmurah#pelamindiy#sewabarangpelamin#sewabarangpelaminshahalam#sewabarangpelaminmurah#pelaminmini#pelaminminimurah#pelaminbajetshahalam#minipelaminshahalam#pelaminminimurah#pelamintunangmurah#pelaminmurahshahalam#pelaminmurahputraheights#pelaminminiputraheights#pelaminminipuchong#pelaminpuchong#pelaminminiputraheights#pelamindiyshahalam#pelamindiyputrajaya#pelamindiyputraheights#pelamindiypuchong#pelaminsimplemurah#pakejtunangshahalam#pakejtunangpuchong#pakejnikah#sewalampupelamin
Terima kasih Encik Khairul, sewa barang untuk hiasan office sempena jamuan raya .. tak sabar kita nak tengok hasil deco raya dengan barang2 ni semua .. 😍 . mudah je kalau nak jimat kann.. sewa je barang dengan kami, pastu DIY sendiri.. tak susah pun.. πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ masa ambik barang, kita ajarkan semua cara2 macam mana nak pasang dari A-Z πŸ˜‰ . Jet set 10x10 Wooden signboard Backdrop + scallop Lampu jurai Carpet Bunga . #bantalnikah #sewabantalnikah #sewabantalnikahmurah #pelamindiy #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminshahalam #sewabarangpelaminmurah #pelaminmini #pelaminminimurah #pelaminbajetshahalam #minipelaminshahalam #pelaminminimurah #pelamintunangmurah #pelaminmurahshahalam #pelaminmurahputraheights #pelaminminiputraheights #pelaminminipuchong #pelaminpuchong #pelaminminiputraheights #pelamindiyshahalam #pelamindiyputrajaya #pelamindiyputraheights #pelamindiypuchong #pelaminsimplemurah #pakejtunangshahalam #pakejtunangpuchong #pakejnikah #sewalampupelamin 
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed
-3 tier food stand.
-Vase + Artificial Flowers
-Lantern 
and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari
Deposit RM50
Self Pickup di Keramat AU2

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -Dulang Marble Printed -3 tier food stand. -Vase + Artificial Flowers -Lantern and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari Deposit RM50 Self Pickup di Keramat AU2 #desserttablemurah  #dessertablekl  #sewabarangdekor  #sewabarangpelamin  #sewabarangperkahwinan  #sewabarangdiy  #candybuffetmurah  #candybuffetmalaysia  #candybuffetkl  #photoboothrental  #photoboothprops  #ashrental  #keramat  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa 
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, -

Dulang Marble Printed
-3 tier food stand.
-Vase + Artificial Flowers
-Lantern 
and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari
Deposit RM50
Self Pickup di Keramat AU2

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, - Dulang Marble Printed -3 tier food stand. -Vase + Artificial Flowers -Lantern and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari Deposit RM50 Self Pickup di Keramat AU2 #desserttablemurah  #dessertablekl  #sewabarangdekor  #sewabarangpelamin  #sewabarangperkahwinan  #sewabarangdiy  #candybuffetmurah  #candybuffetmalaysia  #candybuffetkl  #photoboothrental  #photoboothprops  #ashrental  #keramat  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa 
BEAUTY GALORE
Last week in SERI KEMBANGAN
Thank you for having us dear ❀️
.
p/s: this design got soooo many request, because like its so gebu2 and look good! Hee
.
For enquiries contact 
0176131248
0176131248
.
#pelamin #pelaminbudget #pelaminkajang #pelaminbangi #pelaminputrajaya #pelaminbanting #kajang #bangi #putrajaya #pelaminklang #pelaminmurahkajang #pelaminsanding #pelaminnikah #pelaminsimple #sewabarangpelamin #pelamintunang #sewa #pelaminmurah #pakejfotografi #fotografikajang #fotografibangi #pakejfotografimurah #sayajualservis #photoshoot #pakejkahwin #photographerkajang
BEAUTY GALORE Last week in SERI KEMBANGAN Thank you for having us dear ❀️ . p/s: this design got soooo many request, because like its so gebu2 and look good! Hee . For enquiries contact 0176131248 0176131248 . #pelamin  #pelaminbudget  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminbanting  #kajang  #bangi  #putrajaya  #pelaminklang  #pelaminmurahkajang  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #pelaminsimple  #sewabarangpelamin  #pelamintunang  #sewa  #pelaminmurah  #pakejfotografi  #fotografikajang  #fotografibangi  #pakejfotografimurah  #sayajualservis  #photoshoot  #pakejkahwin  #photographerkajang 
Hi sayang sayang kakak semua, tengah buat apa tu? Cantik tak set ni kalau letak sebelah pintu gerbang? Terus boleh buat photobooth dan guest book corner kan? πŸ€—
.
.
🌸 Stand Kayu Coklat Tinggi RM15 per unit
🌸 Stand Kayu Coklat Sederhana RM12 per unit
🌸 Kotak Kayu Coklat RM8 per unit
🌸 Easel Coklat RM20
🌸 Frame Oval RM30
🌸 Mason Jar RM2
🌸 Pasu M RM4
🌸 Bunga kecil RM3 sejambakk
.
.
.
Whatsapp : 0132025075
.
Base : Rumah Taman Sri Andalas, Klang
.
#flowerstand #rentalflowerstand #sewastandbunga #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminklang #sewabarangpelaminshahalam #sewabarangpelaminbanting #sewabolarumput #bolarumput #sewalantern #rentallanterns #sewapelita #weddingrentalitems #weddingrentalmalaysia #weddingrentalshahalam #weddingrentalklang #chrysfaliqeverafter #weddingrentalbanting #pembekalbarangsewapelamin
Hi sayang sayang kakak semua, tengah buat apa tu? Cantik tak set ni kalau letak sebelah pintu gerbang? Terus boleh buat photobooth dan guest book corner kan? πŸ€— . . 🌸 Stand Kayu Coklat Tinggi RM15 per unit 🌸 Stand Kayu Coklat Sederhana RM12 per unit 🌸 Kotak Kayu Coklat RM8 per unit 🌸 Easel Coklat RM20 🌸 Frame Oval RM30 🌸 Mason Jar RM2 🌸 Pasu M RM4 🌸 Bunga kecil RM3 sejambakk . . . Whatsapp : 0132025075 . Base : Rumah Taman Sri Andalas, Klang . #flowerstand  #rentalflowerstand  #sewastandbunga  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminklang  #sewabarangpelaminshahalam  #sewabarangpelaminbanting  #sewabolarumput  #bolarumput  #sewalantern  #rentallanterns  #sewapelita  #weddingrentalitems  #weddingrentalmalaysia  #weddingrentalshahalam  #weddingrentalklang  #chrysfaliqeverafter  #weddingrentalbanting  #pembekalbarangsewapelamin 
One happy family ❀️
.
.
KENAPA BELI KALAU BOLEH SEWA?
.
.

SOMETHING BORROWED BY NAWAL
.
PUSAT SEWAAN DEKORASI TERBESAR DI MALAYSIA!
.
ISNIN-SABTU | 11pagi-8mlm (AHAD TUTUP)
.
.
No 17, Jalan Autoville 2
Autoville Cyberjaya
63000, Selangor
.
.
Sila follow 
@sbbn.catalogue @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue untuk senarai harga beserta gambar ❀️
.
.
#pusatsewaandekorasiterbesardimalaysia #somethingborrowedbynawal #sewabarangkahwin #sewabarangtunang #sewabarangaqiqah #sewabarangbirthday #sewabarangpelamin #sewabarangbridalshower #sewabarangprivatefunction #sewabarangphotobooth #sewabarangkenduri
One happy family ❀️ . . KENAPA BELI KALAU BOLEH SEWA? . . SOMETHING BORROWED BY NAWAL . PUSAT SEWAAN DEKORASI TERBESAR DI MALAYSIA! . ISNIN-SABTU | 11pagi-8mlm (AHAD TUTUP) . . No 17, Jalan Autoville 2 Autoville Cyberjaya 63000, Selangor . . Sila follow @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue @sbbn.catalogue untuk senarai harga beserta gambar ❀️ . . #pusatsewaandekorasiterbesardimalaysia  #somethingborrowedbynawal  #sewabarangkahwin  #sewabarangtunang  #sewabarangaqiqah  #sewabarangbirthday  #sewabarangpelamin  #sewabarangbridalshower  #sewabarangprivatefunction  #sewabarangphotobooth  #sewabarangkenduri 
[UNTUK DISEWA | FOR RENT]
.
KERUSI PELAMIN TKB2
RM400/ 1 unit
.
Warna: Putih + Gold
Design yg esklusif
Material: PVC
*Ada diamond
*Ada penyandar
.
Untuk pertanyaan, hubungi team kami
Puan Rozaida
www.wasap.my/0163203413
atau
Cik Nadirah
www.wasap.my/0172828409
.
#theklassikbridal #sewaprops #sewapelamin #rajasehari #pengantin2018 #backdroppelamin #pelamincantik #shahalam #seksyenu12 #kahwinmalaysia
#sewa #sayasewa #sewabarangpelamin#weddingrental #pengantindiy #pelamindiy #diy #diypelamin #pelamin #photobooth #photoboothmalaysia #malayweddingguide #sewamejanikah #sewabantalnikah #sewakerusi #sewakerusipengantin #sewakerusipelamin #kerusipelamin
[UNTUK DISEWA | FOR RENT] . KERUSI PELAMIN TKB2 RM400/ 1 unit . Warna: Putih + Gold Design yg esklusif Material: PVC *Ada diamond *Ada penyandar . Untuk pertanyaan, hubungi team kami Puan Rozaida www.wasap.my/0163203413 atau Cik Nadirah www.wasap.my/0172828409 . #theklassikbridal  #sewaprops  #sewapelamin  #rajasehari  #pengantin2018  #backdroppelamin  #pelamincantik  #shahalam  #seksyenu12  #kahwinmalaysia  #sewa  #sayasewa  #sewabarangpelamin #weddingrental  #pengantindiy  #pelamindiy  #diy  #diypelamin  #pelamin  #photobooth  #photoboothmalaysia  #malayweddingguide  #sewamejanikah  #sewabantalnikah  #sewakerusi  #sewakerusipengantin  #sewakerusipelamin  #kerusipelamin 
Cantik sangat sangat sangat deco DIY ni tau. Yup customer sewa barang-barang dari kami dan DIY sendiri! Kreatif sgt! πŸ‘πŸ»β€οΈ Kalau korang nak jimat dan ada idea tersendiri boleh je sewa barang2 mcm dlm gambar ni dari kami:-
- Besi Jetset (utk gantung kain)
- Kain backdrop krim
- Kain scallop shocking pink
- Flower box pallete
- Bunga-bungaan

Boleh wasap 013.8394604 utk info ya.πŸ˜‰ #minipelamin #pelamindiy #sewabarangpelamin
Cantik sangat sangat sangat deco DIY ni tau. Yup customer sewa barang-barang dari kami dan DIY sendiri! Kreatif sgt! πŸ‘πŸ»β€οΈ Kalau korang nak jimat dan ada idea tersendiri boleh je sewa barang2 mcm dlm gambar ni dari kami:- - Besi Jetset (utk gantung kain) - Kain backdrop krim - Kain scallop shocking pink - Flower box pallete - Bunga-bungaan Boleh wasap 013.8394604 utk info ya.πŸ˜‰ #minipelamin  #pelamindiy  #sewabarangpelamin 
Glam Chandelier 2x4ft for rent RM100/unit
12batang termasuk mentol
Boleh dismantle n muat masuk kete.
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewachandelier #glamchandelier #chandelier
Glam Chandelier 2x4ft for rent RM100/unit 12batang termasuk mentol Boleh dismantle n muat masuk kete. . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewachandelier  #glamchandelier  #chandelier 
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti,

Dulang Marble Printed RM5 per piece -

3 tier food stand. RM15 per set 
Vase + Artificial Flowers RM 15 per set 
Lantern RM5 per unit 
Vase + Starry Light RM10 per unit

and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari
Deposit RM50

Self Pickup di Keramat AU2

Klik link di bio untuk info & booking

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Halooooo.... Nak sewa props lawa lawa untuk majlis DIY anda? Jadikan majlis anda lebih cantik & meriah dengan Rental Item kami. Antara rental item kami adalah seperti, Dulang Marble Printed RM5 per piece - 3 tier food stand. RM15 per set Vase + Artificial Flowers RM 15 per set Lantern RM5 per unit Vase + Starry Light RM10 per unit and more.... Tempoh sewa adalah 3 hari Deposit RM50 Self Pickup di Keramat AU2 Klik link di bio untuk info & booking #desserttablemurah  #dessertablekl  #sewabarangdekor  #sewabarangpelamin  #sewabarangperkahwinan  #sewabarangdiy  #candybuffetmurah  #candybuffetmalaysia  #candybuffetkl  #photoboothrental  #photoboothprops  #ashrental  #keramat  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa 
Package Cik Timah Bunga | mini Pelamin yang bunga kiri kanannya memang kepok kepok lah uolss.Cantikkan Blue + White.Kita guna bunga Hydrangeas mix dengan Rose.
.
Event: Sanding|Nikah|Tunang.
Tema: Blue and White.
.
.
. 
Whatsapp .
014 627 1581.
014 627 1581.
014 627 1581.
.
www.facebook.com/minipelaminbyhadafamie.
www.facebook.com/sewabarangpelaminmurah.
.
#diy #pelaminsewa #minipelaminklang #minipelaminbudget #decopelamin #murah #sewabarangpelamin #sewahantaran #mua #hantaran #klang #shahalam #selangor #pelaminselangor #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminsimple #pelaminminibajet #packagepelamin #minipelaminnikah #minipelamintunang #minipelaminsanding
Package Cik Timah Bunga | mini Pelamin yang bunga kiri kanannya memang kepok kepok lah uolss.Cantikkan Blue + White.Kita guna bunga Hydrangeas mix dengan Rose. . Event: Sanding|Nikah|Tunang. Tema: Blue and White. . . . Whatsapp . 014 627 1581. 014 627 1581. 014 627 1581. . www.facebook.com/minipelaminbyhadafamie. www.facebook.com/sewabarangpelaminmurah. . #diy  #pelaminsewa  #minipelaminklang  #minipelaminbudget  #decopelamin  #murah  #sewabarangpelamin  #sewahantaran  #mua  #hantaran  #klang  #shahalam  #selangor  #pelaminselangor  #pelaminkl  #pelaminmurah  #pelaminsimple  #pelaminminibajet  #packagepelamin  #minipelaminnikah  #minipelamintunang  #minipelaminsanding 
Crystal Stand (Umbrella Shape) for rent RM50
Size 3.5ft-5.5ft (adjustable)
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewacrystalstand #crystalstand
Crystal Stand (Umbrella Shape) for rent RM50 Size 3.5ft-5.5ft (adjustable) . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewacrystalstand  #crystalstand 
|Ya Ψ§Ω„Ω„Ω‡ berkatilah Sewa Barang Kahwin Penang|
.
πŸ‘‘ crown untuk disewa
. πŸ’° RM15 /unit
.
πŸ“² 012-4563726
.
πŸ—“ tempoh sewa max 5 hari
.
πŸš— self pickup Tasek Gelugor .

#crown #sewacrown #crownsewa #crownpengantin #sewabarangkahwinpenang #sewabarangkahwin #pelamindiy #pelamin #weddingrentalmalaysia #pengantin #sewabarangkahwinutara #diypelamin #bungatanganbajet #photobooth #mahkotapengantin #sewabarangpengantin #sewabarangkahwinpenang #sewabarangpelamin #aksesoripengantin
|Ya Ψ§Ω„Ω„Ω‡ berkatilah Sewa Barang Kahwin Penang| . πŸ‘‘ crown untuk disewa . πŸ’° RM15 /unit . πŸ“² 012-4563726 . πŸ—“ tempoh sewa max 5 hari . πŸš— self pickup Tasek Gelugor . #crown  #sewacrown  #crownsewa  #crownpengantin  #sewabarangkahwinpenang  #sewabarangkahwin  #pelamindiy  #pelamin  #weddingrentalmalaysia  #pengantin  #sewabarangkahwinutara  #diypelamin  #bungatanganbajet  #photobooth  #mahkotapengantin  #sewabarangpengantin  #sewabarangkahwinpenang  #sewabarangpelamin  #aksesoripengantin 
Crystal Stand Chrome for rent 
L = RM60
M = RM40
Boleh dismantle dan muat masuk kereta
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #crystalstand #crystalstandchrome
Crystal Stand Chrome for rent L = RM60 M = RM40 Boleh dismantle dan muat masuk kereta . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #crystalstand  #crystalstandchrome 
Banquet Table 5ft for rent RM40
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewameja #banquettable #table
Banquet Table 5ft for rent RM40 . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewameja  #banquettable  #table 
Stage 8x4ft for rent RM100
(Ada 4 unit 2x4ft)
Muat masuk Myvi
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewastage #stage #platform
Stage 8x4ft for rent RM100 (Ada 4 unit 2x4ft) Muat masuk Myvi . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewastage  #stage  #platform 
Jackset + Backdrop 10x10ft for rent RM100 (white cream/black)
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewabackdrop #jackset #backdrop
Jackset + Backdrop 10x10ft for rent RM100 (white cream/black) . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewabackdrop  #jackset  #backdrop 
Jom steal this look! 😍 Mix and match from my customer! Cantik sangat tau. Suka kakak nak ingatkan, kalau nak decor, mesti kemas jangan messy k πŸ€—
.
.
.
🌸 Kerusi Panjang Berkaki RM80
🌸 Jackstand (untuk backdrop mahupun arch mcm dalam gambar) RM30
🌸 Kain RM5 sehelai
🌸 Karpet 4m RM30 (putih / cream)
🌸 Daun keladi 2 pcs RM30
.
.
Additional brg yg hampir sama
.
🌸 Stand putih sederhana RM10
🌸 Stand putih rendah RM6
🌸 Cylinder vase L RM5
🌸 Cylinder vase M RM4
🌸 Cylinder vase S RM3
🌸 Bunga utk pasu L RM10
🌸 Bunga utk pasu M RM8
🌸 Daun jurai RM3 sejambak
🌸 Daun hiasan RM1 sekuntum
.

Whatsapp : 0132025075
.
Base : Rumah Taman Sri Andalas, Klang
.
#sewakerusipelaminklang #sewakerusipelaminshahalam #sewakerusipelaminbanting #sewakerusiminipelamin #sewabarangpelamin #sewabarangpelaminbanting #sewabarangpelaminklang #weddingrentalmalaysia #weddingrentalmalaysia #weddingrentalshahalam #weddingrentalklang #weddingrentalbanting #sewabarangpelaminshahalam #diypelaminklang #diypelaminshahalam #diypelaminbanting #diypelamintunang #diypelamintunangklang #chrysfaliqeverafter #pembekalbarangsewapelamin #diypelamintunangshahalam #diypelamintunangbanting
Jom steal this look! 😍 Mix and match from my customer! Cantik sangat tau. Suka kakak nak ingatkan, kalau nak decor, mesti kemas jangan messy k πŸ€— . . . 🌸 Kerusi Panjang Berkaki RM80 🌸 Jackstand (untuk backdrop mahupun arch mcm dalam gambar) RM30 🌸 Kain RM5 sehelai 🌸 Karpet 4m RM30 (putih / cream) 🌸 Daun keladi 2 pcs RM30 . . Additional brg yg hampir sama . 🌸 Stand putih sederhana RM10 🌸 Stand putih rendah RM6 🌸 Cylinder vase L RM5 🌸 Cylinder vase M RM4 🌸 Cylinder vase S RM3 🌸 Bunga utk pasu L RM10 🌸 Bunga utk pasu M RM8 🌸 Daun jurai RM3 sejambak 🌸 Daun hiasan RM1 sekuntum . Whatsapp : 0132025075 . Base : Rumah Taman Sri Andalas, Klang . #sewakerusipelaminklang  #sewakerusipelaminshahalam  #sewakerusipelaminbanting  #sewakerusiminipelamin  #sewabarangpelamin  #sewabarangpelaminbanting  #sewabarangpelaminklang  #weddingrentalmalaysia  #weddingrentalmalaysia  #weddingrentalshahalam  #weddingrentalklang  #weddingrentalbanting  #sewabarangpelaminshahalam  #diypelaminklang  #diypelaminshahalam  #diypelaminbanting  #diypelamintunang  #diypelamintunangklang  #chrysfaliqeverafter  #pembekalbarangsewapelamin  #diypelamintunangshahalam  #diypelamintunangbanting 
Wooden Easel for rent RM20/unit
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewaeaselkayu #woodeneasel #sewawoodeneasel #entrance #entrancedecor
Wooden Easel for rent RM20/unit . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewaeaselkayu  #woodeneasel  #sewawoodeneasel  #entrance  #entrancedecor 
MAINTABLE DÉCOR
.
GOLD FLOWER STAND
(without flower/leaves)
.
1ft height x 1ft length x 1ft width
Rental price - RM20/unit
Available unit - 2unit
.
2ft height x 1ft length x 1ft width
Rental price - RM25/unit
Available unit - 6unit
.
3ft height x 1ft length x 1ft width
Rental price - RM30/unit
Available unit - 6unit
.
4.5ft height x 2ft length x 1ft width
Rental price - RM45/unit
Available unit - 4unit
.
6ft height x 2ft length x 1ft width
Rental price - RM55/unit
Available unit - 2unit
.
.
CYLINDER VASE
(without candle)
.
* Extra Large (30cm x 12cm)
Available unit - 23pcs
Rental price - RM10/pcs
.
* Large (25cm x 12cm)
Available unit - 16pcs
Rental price - RM8/pcs
.
* Medium (20cm x 10cm)
Available unit - 6pcs
Rental price - RM6/pcs
.
* Small (15cm x 10cm)
Available unit - 27pcs
Rental price - RM4/pcs
.
* Extra Small (8cm x 10cm)
Available unit - 37pcs
Rental price - RM2/pcs
.
Whatsapp us
+60133083556
+60133083556
+60133083556
.
#goldstand #bench #vase #vasegold #rustic #tabledecor #centrepiece #diycentrepiece #diyrentalitem #shaggycarpet #decorentalservices #wedding #weddingkl #weddingmalaysia #engagement #birthdayparty #candycorner #akikah #rentalstool #rentalbench #rentalvase #sewabarangpelaminmurah #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #eventplannermalaysia #eventmalaysia #eventplanner #eventstylish
MAINTABLE DΓ‰COR . GOLD FLOWER STAND (without flower/leaves) . 1ft height x 1ft length x 1ft width Rental price - RM20/unit Available unit - 2unit . 2ft height x 1ft length x 1ft width Rental price - RM25/unit Available unit - 6unit . 3ft height x 1ft length x 1ft width Rental price - RM30/unit Available unit - 6unit . 4.5ft height x 2ft length x 1ft width Rental price - RM45/unit Available unit - 4unit . 6ft height x 2ft length x 1ft width Rental price - RM55/unit Available unit - 2unit . . CYLINDER VASE (without candle) . * Extra Large (30cm x 12cm) Available unit - 23pcs Rental price - RM10/pcs . * Large (25cm x 12cm) Available unit - 16pcs Rental price - RM8/pcs . * Medium (20cm x 10cm) Available unit - 6pcs Rental price - RM6/pcs . * Small (15cm x 10cm) Available unit - 27pcs Rental price - RM4/pcs . * Extra Small (8cm x 10cm) Available unit - 37pcs Rental price - RM2/pcs . Whatsapp us +60133083556 +60133083556 +60133083556 . #goldstand  #bench  #vase  #vasegold  #rustic  #tabledecor  #centrepiece  #diycentrepiece  #diyrentalitem  #shaggycarpet  #decorentalservices  #wedding  #weddingkl  #weddingmalaysia  #engagement  #birthdayparty  #candycorner  #akikah  #rentalstool  #rentalbench  #rentalvase  #sewabarangpelaminmurah  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #eventplannermalaysia  #eventmalaysia  #eventplanner  #eventstylish 
Spotlight + Mentol for rent RM10/unit..(yellow/white)
.
βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco.
βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days)
βœ… 50% deposit for booking
.
If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz.
.
To view our rental items click
πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog
πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals
πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz
πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz
.
#sernadzsewa #sewabarang #sewabarangpelamin #sewabarangkahwin #sewaled #led #LED #spotlight #spotlightcolor
Spotlight + Mentol for rent RM10/unit..(yellow/white) . βœ… DIY = self pickup self return dkt Jalan Ipoh KL & self deco. βœ… rent from Wednesday to next Monday (6days) βœ… 50% deposit for booking . If you really want ur event/wedding look stunning, elegant and exclusive, feel free to contact us at +60132482163 (call/whatsapp) or follow our fb/ig @sernadz. . To view our rental items click πŸ‘‰πŸ» #sernadzcatelog  πŸ‘‰πŸ» #sernadzrentals  πŸ‘‰πŸ» #rentbysernadz  πŸ‘‰πŸ» #barangtiptopsernadz  . #sernadzsewa  #sewabarang  #sewabarangpelamin  #sewabarangkahwin  #sewaled  #led  #LED  #spotlight  #spotlightcolor 
Open for rental. Siapa nak meriahkan decor open house boleh PM kami. Pasti meletop decor raya open house korang tahun ni.

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa
Open for rental. Siapa nak meriahkan decor open house boleh PM kami. Pasti meletop decor raya open house korang tahun ni.

#desserttablemurah #dessertablekl #sewabarangdekor #sewabarangpelamin #sewabarangperkahwinan #sewabarangdiy #candybuffetmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #photoboothrental #photoboothprops #ashrental #keramat #setapak #wangsamaju #setiawangsa