an online Instagram web viewer

#setmenyusu medias

Photos

Masa cod tadi , makcik ni memang everymonth amik Vivix . Laju gila habis

Katanya kongsim ngan suami . Dorang dah umur 60 tahun , tapi aktif kemain

Ya, memang betul. Ramai yg kata bila minum Vivix kesihatan bertambah baik. Badan cergas lain macam. Yg nak awet muda, mmg asyik kena puji nampak muda je bila keluar rumah.

Rugi kalau tak rebut peluang . Bulan ni memang serious semua pajat rebut vivix

Sya macam tak percaya , nak vivix .. zasss masuk payment

Mudahnyaa korang beli for something yang a bit pricy ni

Tapi dorang cakap “worth it “

Yang makan saja yang tahu jadi apa bila consume . I think i know

Sya pernah sakit tekak gilaaa tapi one day hilang lepas amik vivix

Takpernah pernah sakit tekak hilang dalam masa sehari . Good for health 😘😘😘
Masa cod tadi , makcik ni memang everymonth amik Vivix . Laju gila habis Katanya kongsim ngan suami . Dorang dah umur 60 tahun , tapi aktif kemain Ya, memang betul. Ramai yg kata bila minum Vivix kesihatan bertambah baik. Badan cergas lain macam. Yg nak awet muda, mmg asyik kena puji nampak muda je bila keluar rumah. Rugi kalau tak rebut peluang . Bulan ni memang serious semua pajat rebut vivix Sya macam tak percaya , nak vivix .. zasss masuk payment Mudahnyaa korang beli for something yang a bit pricy ni Tapi dorang cakap “worth it “ Yang makan saja yang tahu jadi apa bila consume . I think i know Sya pernah sakit tekak gilaaa tapi one day hilang lepas amik vivix Takpernah pernah sakit tekak hilang dalam masa sehari . Good for health 😘😘😘
VIVIX UNTUK KESIHATAN
.
.
Suami anda perokok?
Ayah anda perokok?
Abang atau adik anda perokok?
Atau anda sendiri perokok?

Nak berhenti susah sangat, dah macam macam cara diambil tapi tetap juga tak boleh hilangkan ketagihan rokok tu.

Apa kata cuba amalkan VIVIX setiap hari, mana tau ia dapat membantu orang yang tersayang untuk berhenti merokok.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan:
.
💖melindungi masalah sendi
💖mengurangkan paras diabetis
💖agen detox
💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat
💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil
.
.

Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang.

Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KESIHATAN . . Suami anda perokok? Ayah anda perokok? Abang atau adik anda perokok? Atau anda sendiri perokok? Nak berhenti susah sangat, dah macam macam cara diambil tapi tetap juga tak boleh hilangkan ketagihan rokok tu. Apa kata cuba amalkan VIVIX setiap hari, mana tau ia dapat membantu orang yang tersayang untuk berhenti merokok. . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan: . 💖melindungi masalah sendi 💖mengurangkan paras diabetis 💖agen detox 💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat 💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil . . Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang. Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KESIHATAN
.
.
Lagi testimoni VIVIX

Paras kolestrol turun sebab amalkan vivix!! Woww, bestnya la..dalam pada ia membantu nampak awet muda, membantu ibu lepas bersalin, membantu pesakit sendi, ia juga membantu pesakit yang menghidapi kolestrol.

Dari 6.3 jadi 3.8 banyaknya penurunan tu hanya dalam masa sebulan je.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan:
.
💖melindungi masalah sendi
💖mengurangkan paras diabetis
💖agen detox
💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat
💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil
.
.

Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang.

Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KESIHATAN . . Lagi testimoni VIVIX Paras kolestrol turun sebab amalkan vivix!! Woww, bestnya la..dalam pada ia membantu nampak awet muda, membantu ibu lepas bersalin, membantu pesakit sendi, ia juga membantu pesakit yang menghidapi kolestrol. Dari 6.3 jadi 3.8 banyaknya penurunan tu hanya dalam masa sebulan je. . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan: . 💖melindungi masalah sendi 💖mengurangkan paras diabetis 💖agen detox 💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat 💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil . . Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang. Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KESIHATAN
.
.
Vivix sangat sesuai diambil ibu berpantang yang nak cergas dan bertenaga lebih cepat.

Selain membantu perbanyakkan susu badan, vivix juga membantu percepatkan penyembuhan luka lepas bersalin.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan:
.
💖melindungi masalah sendi
💖mengurangkan paras diabetis
💖agen detox
💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat
💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil
.
.

Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang.

Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KESIHATAN . . Vivix sangat sesuai diambil ibu berpantang yang nak cergas dan bertenaga lebih cepat. Selain membantu perbanyakkan susu badan, vivix juga membantu percepatkan penyembuhan luka lepas bersalin. . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan: . 💖melindungi masalah sendi 💖mengurangkan paras diabetis 💖agen detox 💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat 💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil . . Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang. Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KESIHATAN
.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan:
.
💖melindungi masalah sendi
💖mengurangkan paras diabetis
💖agen detox
💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat
💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil
.
.

Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang.

Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KESIHATAN . . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan: . 💖melindungi masalah sendi 💖mengurangkan paras diabetis 💖agen detox 💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat 💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil . . Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang. Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KESIHATAN
.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan:
.
💖melindungi masalah sendi
💖mengurangkan paras diabetis
💖agen detox
💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat
💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil
.
.

Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang.

Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KESIHATAN . . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kesihatan: . 💖melindungi masalah sendi 💖mengurangkan paras diabetis 💖agen detox 💖menyembuhkan luka bersalin dengan cepat 💖membantu mereka yang ada masalah sukar hamil . . Hadiahkan minuman kesihatan untuk yang tersayang. Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KECANTIKAN
.
.
Nak cantik tapi 'MALAS'!! kalau anda pun begitu, jangan susah hati, amalkan pengambilan VIVIX setiap hari.

Boleh je nak cantik dengan mudah dan cepat.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kulit:
.
💖melindungi kulit dari radikal bebas
💖kurangkan garis halus dan kedut
💖muka awet muda
💖kulit makin halus dan gebu
.
.
Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KECANTIKAN . . Nak cantik tapi 'MALAS'!! kalau anda pun begitu, jangan susah hati, amalkan pengambilan VIVIX setiap hari. Boleh je nak cantik dengan mudah dan cepat. . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kulit: . 💖melindungi kulit dari radikal bebas 💖kurangkan garis halus dan kedut 💖muka awet muda 💖kulit makin halus dan gebu . . Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KECANTIKAN
.
.
Artis juga mengamalkan vivix?? Nampak tak keberkesanan dan bagusnya vivix ni bila setiap orang nak mengamalkannya dari orang biasa sampailah ke artis.
. 
APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kulit:
.
💖melindungi kulit dari radikal bebas
💖kurangkan garis halus dan kedut
💖muka awet muda
💖kulit makin halus dan gebu
.
.
Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KECANTIKAN . . Artis juga mengamalkan vivix?? Nampak tak keberkesanan dan bagusnya vivix ni bila setiap orang nak mengamalkannya dari orang biasa sampailah ke artis. . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kulit: . 💖melindungi kulit dari radikal bebas 💖kurangkan garis halus dan kedut 💖muka awet muda 💖kulit makin halus dan gebu . . Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX UNTUK KECANTIKAN
.
.
Tiada lagi rasa sakit untuk dapatkan kulit yang lebih cantik dan sihat, cukup sekadar jaga pemakanan, minum air kosong secukupnya dan amalkan pengambilan VIVIX setiap hari.

Sebagai tambahan, guna skincare yang selamat bebas dari bahan kimia merbahaya seperti #youthskincare yang dihasilkan 100% dari bahan organic dan tanpa paraben.
.

APA ITU VIVIX?

Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja:

1. Anggur muscadine
2. Purple carrot
3. European Elderberry
4. Japanese Knotweed

Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an.

Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu.

Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan.
.
.
VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN!

Antara kelebihan Vivix untuk kulit:
.
💖melindungi kulit dari radikal bebas
💖kurangkan garis halus dan kedut
💖muka awet muda
💖kulit makin halus dan gebu
.
.
Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixantioksidan #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX UNTUK KECANTIKAN . . Tiada lagi rasa sakit untuk dapatkan kulit yang lebih cantik dan sihat, cukup sekadar jaga pemakanan, minum air kosong secukupnya dan amalkan pengambilan VIVIX setiap hari. Sebagai tambahan, guna skincare yang selamat bebas dari bahan kimia merbahaya seperti #youthskincare  yang dihasilkan 100% dari bahan organic dan tanpa paraben. . APA ITU VIVIX? Vivix ni satu 'minuman botani' yang 100% natural dari 4 bahan ni saja: 1. Anggur muscadine 2. Purple carrot 3. European Elderberry 4. Japanese Knotweed Ingredients dalam vivix ni kaya dan pekat dengan #POLIFENOL  yang ada banyak manfaat kesihatan dan dah ada dalam kajian perubatan sejak tahun 1970-an. Bermaksud polefenol ni dah well-researched sejak hampir 50 tahun lalu. Negara membangun lain macam US, Australia, Japan dah lama iktiraf dan amalkan polifenol sebagai #supplementkesihatan . . . VIVIX SEBAGAI #ANTIOKSIDAN ! Antara kelebihan Vivix untuk kulit: . 💖melindungi kulit dari radikal bebas 💖kurangkan garis halus dan kedut 💖muka awet muda 💖kulit makin halus dan gebu . . Promosi bulan December, dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixantioksidan  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
Kami tidak menjual susu TAPI kami membantu Ibu menghasilkan susu yang TERBAIK untuk bayi - Shaklee
.
Yes, Atin dah... sgt2 membantu.. ada pasang surut tp masih boleh lagi.. Inshaallah kita usaha lagi k 💪🏻 sembeli pon hilg, yes!
.
Konsisten supplement, power pumping, dan air yang cukup.

#menyusu
#shakleemenyusu
#setmenyusu
#susudrop
#susubanyaklepasdrop
#powerpumping
Kami tidak menjual susu TAPI kami membantu Ibu menghasilkan susu yang TERBAIK untuk bayi - Shaklee . Yes, Atin dah... sgt2 membantu.. ada pasang surut tp masih boleh lagi.. Inshaallah kita usaha lagi k 💪🏻 sembeli pon hilg, yes! . Konsisten supplement, power pumping, dan air yang cukup. #menyusu  #shakleemenyusu  #setmenyusu  #susudrop  #susubanyaklepasdrop  #powerpumping 
VIVIX produk exclusive Shaklee

Nak awet muda?
Nak nampak muda dari usia sebenar?
. 
Amalkan pengambilan Vivix 1sudu setiap hari, pasti orang confius antara kakak dengan adik.

Vivix mengandungi antioksidan yang sangat tinggi menjadikan pengamalnya tampak 10tahun lagi muda dengan pengurangan garis-garis penuaan dan wajah lebih berseri.
.
Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX produk exclusive Shaklee Nak awet muda? Nak nampak muda dari usia sebenar? . Amalkan pengambilan Vivix 1sudu setiap hari, pasti orang confius antara kakak dengan adik. Vivix mengandungi antioksidan yang sangat tinggi menjadikan pengamalnya tampak 10tahun lagi muda dengan pengurangan garis-garis penuaan dan wajah lebih berseri. . Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX produk exclusive Shaklee

Untuk yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran, boleh amalkan pengambilan Vivix setiap hari.
. 
Mak myra sendiri alami masalah sendi, terutama kalau banyak buat kerja dan banyak berjalan tapi biasalah orang tua mana boleh duk diam.

Myra bagi mak Vivix, tak sampai sebotol dah nampak kesan. Dah boleh duduk bawah, kaki dah jarang kena cramp walaupun cuaca sejuk.

Myra nak bantu siapa yang ada mak yang mempunyai masalah sendi atau anda sendiri ada masalah sendi..kita ikhtiar dengan Vivix.
.
Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX produk exclusive Shaklee Untuk yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran, boleh amalkan pengambilan Vivix setiap hari. . Mak myra sendiri alami masalah sendi, terutama kalau banyak buat kerja dan banyak berjalan tapi biasalah orang tua mana boleh duk diam. Myra bagi mak Vivix, tak sampai sebotol dah nampak kesan. Dah boleh duduk bawah, kaki dah jarang kena cramp walaupun cuaca sejuk. Myra nak bantu siapa yang ada mak yang mempunyai masalah sendi atau anda sendiri ada masalah sendi..kita ikhtiar dengan Vivix. . Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
VIVIX produk exclusive Shaklee

Untuk yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran, boleh amalkan pengambilan Vivix setiap hari.
. 
Vivix boleh diamalkan oleh ibu berpantang terutamanya yang mempunyai masalah darah tinggi.

Kandungan antioksidannya yang tinggi membantu mengawal tekanan darah seterusnya menjadikan ibu lebih aktif dan bertenaga.
.
Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300.

Boleh dm/wasap myra untuk order

01124290063
01124290063
01124290063

#promosidecember #promosivivix #vivixshaklee #setsendi #setkesihatan #setkulitcantik #setberpantang #setmenyusu #vivix #vivixpromo #agensahShaklee #agenperak #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeperak #shakleecodtelukintan #bazarpaknil #fattzura
VIVIX produk exclusive Shaklee Untuk yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran, boleh amalkan pengambilan Vivix setiap hari. . Vivix boleh diamalkan oleh ibu berpantang terutamanya yang mempunyai masalah darah tinggi. Kandungan antioksidannya yang tinggi membantu mengawal tekanan darah seterusnya menjadikan ibu lebih aktif dan bertenaga. . Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat FREE KEAHLIAN, FREE POSTAGE dengan total penjimatan lebih RM300. Boleh dm/wasap myra untuk order 01124290063 01124290063 01124290063 #promosidecember  #promosivivix  #vivixshaklee  #setsendi  #setkesihatan  #setkulitcantik  #setberpantang  #setmenyusu  #vivix  #vivixpromo  #agensahShaklee  #agenperak  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleecodtelukintan  #bazarpaknil  #fattzura 
🎉JUALAN AKHIR TAHUN🎉 
kembali lagi!!!
.
Sempena Year End Sale kali ni. Tiqah nak bagi diskaun yang BEST SANGAT!!
———————————————————————
🎊 10% DISKAUN UNTUK SEMUA SET🎊
———————————————————————
.
😱😱😱 Betul ke untuk SEMUA SET???
Iya lah Kak Bedah oiiii! Kita nak buat SALE BESAR-BESARAN ni. Jadi korang yang dah lama nak cuba produk Shaklee, haaa boleh la rebut peluang ni.
.
Antara SET SHAKLEE yang bestseller di kalangan customer Tiqah adalah:
.
• Set Hamil
• Set Menyusu
• Set Kulit Cantik
• Set Kurus
.
Korang jangan risau. Set ni semua ada 4 pilihan:
✅ Bajet
✅ Basic
✅ Medium
✅ Premium

Jadi boleh pilih ikut kesesuaian bajet & masalah korang 😊
.
Tak tau nak ambil supplement apa yang sesuai?
Tak payah risau. Tiqah akan guide korang untuk dapatkan supplement yang tepat untuk selesaikan masalah yang korang hadapi tu.
.
Tunggu apa lagi! Cepat-cepat klik link di BIO @ whatapps ke 0136841727 untuk hubungi Tiqah sekarang 😊
.
#setmenyusu #setmenyusushaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #vitaminkanakkanak #iqbooster 
#jualanakhirtahun #jualanakhirtahun2018 #shakleemurah #promosishaklee #hargavivix #vivixmurah #hargavitaminc #vitamincmurah #espshaklee #espshakleemurah
🎉JUALAN AKHIR TAHUN🎉 kembali lagi!!! . Sempena Year End Sale kali ni. Tiqah nak bagi diskaun yang BEST SANGAT!! ——————————————————————— 🎊 10% DISKAUN UNTUK SEMUA SET🎊 ——————————————————————— . 😱😱😱 Betul ke untuk SEMUA SET??? Iya lah Kak Bedah oiiii! Kita nak buat SALE BESAR-BESARAN ni. Jadi korang yang dah lama nak cuba produk Shaklee, haaa boleh la rebut peluang ni. . Antara SET SHAKLEE yang bestseller di kalangan customer Tiqah adalah: . • Set Hamil • Set Menyusu • Set Kulit Cantik • Set Kurus . Korang jangan risau. Set ni semua ada 4 pilihan: ✅ Bajet ✅ Basic ✅ Medium ✅ Premium Jadi boleh pilih ikut kesesuaian bajet & masalah korang 😊 . Tak tau nak ambil supplement apa yang sesuai? Tak payah risau. Tiqah akan guide korang untuk dapatkan supplement yang tepat untuk selesaikan masalah yang korang hadapi tu. . Tunggu apa lagi! Cepat-cepat klik link di BIO @ whatapps ke 0136841727 untuk hubungi Tiqah sekarang 😊 . #setmenyusu  #setmenyusushaklee  #sethamilshaklee  #setpantangshaklee  #vitaminkanakkanak  #iqbooster  #jualanakhirtahun  #jualanakhirtahun2018  #shakleemurah  #promosishaklee  #hargavivix  #vivixmurah  #hargavitaminc  #vitamincmurah  #espshaklee  #espshakleemurah 
Haiii awakk!! Awak laaah!! akak nak inform ni. .
.
ESOK 12.12 akak ada buat sale belian set supplement awak dapat less rendah dari biasa. Ada nak grab mana yang sesuai ini lah masanya. Mehh riki riki dengan kami
.
.
Order di #imah_0124630355 
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vivixshaklee
Haiii awakk!! Awak laaah!! akak nak inform ni. . . ESOK 12.12 akak ada buat sale belian set supplement awak dapat less rendah dari biasa. Ada nak grab mana yang sesuai ini lah masanya. Mehh riki riki dengan kami . . Order di #imah_0124630355  #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #proteje  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #usmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #comelpipimerah  #vivixshaklee 
Haiii awakk!! Awak laaah!! akak nak inform ni. .
.
ESOK 12.12 akak ada buat sale belian set supplement awak dapat less rendah dari biasa. Ada nak grab mana yang sesuai ini lah masanya. Mehh riki riki dengan kami
.
.
Order di #imah_0124630355 
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vivixshaklee
Haiii awakk!! Awak laaah!! akak nak inform ni. . . ESOK 12.12 akak ada buat sale belian set supplement awak dapat less rendah dari biasa. Ada nak grab mana yang sesuai ini lah masanya. Mehh riki riki dengan kami . . Order di #imah_0124630355  #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #proteje  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #usmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #comelpipimerah  #vivixshaklee 
ESP SHAKLEE adalah minuman tenaga yang sangat sedap dan digilai ramai.
.
Kalau pagi pagi tak sempat nak sarapan boleh ambik ESP sebagai pengganti sarapan.
.
Kalau tak sempat nak sarapan, ambik esp, terus kenyang smpai ke lunch.
.
Kalau ada gatsrik pun boleh cuba ESP sebab ESP mampu mengurangkan gatsrik sekaligus rasa kenyang dan bertenaga.
.
Khasiat ESP SHAKLEE:
💊Memberi tenaga sepanjang hari
💊Mengurangkan angin dalam badan
💊Milkbooster terbaik
💊Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim.
💊Membantu masalah kesuburan.
💊Menguatkan rahim wanita.
💊Menganjalkan payudara wanita.
💊Mencantikkan kulit ,halus dan gebu.
💊Memudarkan dan menghilangkan parut.
💊Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang.
💊Membantu mengawal tahap kolestrol.
💊Baik untuk kesihatan jantung dan prostat.
💊Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut.
💊 Membantu menganjalkan aset wanita.
.
Jom dapatkan SPECIAL PRICE !! Boleh wasap 📲 019-4320059
ESP SHAKLEE adalah minuman tenaga yang sangat sedap dan digilai ramai. . Kalau pagi pagi tak sempat nak sarapan boleh ambik ESP sebagai pengganti sarapan. . Kalau tak sempat nak sarapan, ambik esp, terus kenyang smpai ke lunch. . Kalau ada gatsrik pun boleh cuba ESP sebab ESP mampu mengurangkan gatsrik sekaligus rasa kenyang dan bertenaga. . Khasiat ESP SHAKLEE: 💊Memberi tenaga sepanjang hari 💊Mengurangkan angin dalam badan 💊Milkbooster terbaik 💊Memekatkan susu ibu dan susu lebih berkrim. 💊Membantu masalah kesuburan. 💊Menguatkan rahim wanita. 💊Menganjalkan payudara wanita. 💊Mencantikkan kulit ,halus dan gebu. 💊Memudarkan dan menghilangkan parut. 💊Sesuai utk orang berdiet kerana ESP memberi rasa kenyang. 💊Membantu mengawal tahap kolestrol. 💊Baik untuk kesihatan jantung dan prostat. 💊Membaiki masalah rambut gugur dan menguatkan akar rambut. 💊 Membantu menganjalkan aset wanita. . Jom dapatkan SPECIAL PRICE !! Boleh wasap 📲 019-4320059
APA KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP?

1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untuk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan #TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko #KANSER
16. Mempertingkatkan tahap #KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan #GASTRIK
19. Menghilangkan #JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan #berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU

Best kan ESP nih, banyak sangat khasiat sebab tu hot demand dan kita panggil dia, ALL IN ONE supplement!
.
Order now # 0162745645
.
.
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivix #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #romadhon #sahur #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #esp
APA KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP? 1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT 2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda.  3. Memberi rasa kenyang, sesuai untuk yang nak KURUS & maintain badan 4. Membekalkan #TENAGA  berpanjangan 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 6. Mengelakkan tulang rapuh 7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT 8. Memudarkan parut 9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA 10. Rendah lemak, tanpa kolesterol 11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein 12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan  13. Membantu pembentukan sel- sel baru 14. Bertindak sebagai antioksidan 15. Membantu mengurangkan risiko #KANSER  16. Mempertingkatkan tahap #KOLESTEROL  BAIK 17. Memelihara kesihatan jantung 18. Membantu mengurangkan #GASTRIK  19. Menghilangkan #JERAGAT  20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban 21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones 22. Mencegah osteoporosis 23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan #berat  badan 24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU Best kan ESP nih, banyak sangat khasiat sebab tu hot demand dan kita panggil dia, ALL IN ONE supplement! . Order now # 0162745645 . . #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivix  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #romadhon  #sahur  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #esp 
HAVE YOU TAKE YOUR VITAMIN C TODAY ?

Sekarang musim tak menentu

Sekejap hujan, sekejap panas terik

Yana memang tak tinggal Vitamin C untuk imun badan lagi kuat ! Sejak Yana mengandungkan Ahmad saaaaampai sekarang, Yana still consume Vitamin C Shaklee 👍

Sebab yana seorang super mom. Ada 2 orang anak yang masih kecil dan jarak cuma setahun setengah

Ofcourse Yana perlu pastikan tahap kesihatan Yana dalam keadaan sentiasa baik

Yana suka sangat Vitamin C Shaklee ni sebab...
.
✔ Masa berpantang, Yana hanya ambil Vitamin C dan luka bersalin cepat sembuh. Fungsi Vitamin C untuk menyembuhkan luka dengan cepat
✔ Muka Yana susah nak tumbuh jerawat sejak Yana consistent amalkan Vitamin C
✔ Yana memang ada masalah resdung, tapi sejak amalkan Vitamin C memang dah jarang kena !
✔ Kesan dia bukan pada Yana saja tau, pada anak anak yang menyusu badan. Imun badan anak anak Yana pun semakin kuat. Jarang sakit alhamdulillah 😊

Yana memang recommend Vitamin C bukan untuk wanita saja tau,  lelaki pun boleh !!! Meh Whatsapp Yana terus okayh ! Yana share kenapa Vitamin C Shaklee ni bessssst sangat uii ! 😉
HAVE YOU TAKE YOUR VITAMIN C TODAY ? Sekarang musim tak menentu Sekejap hujan, sekejap panas terik Yana memang tak tinggal Vitamin C untuk imun badan lagi kuat ! Sejak Yana mengandungkan Ahmad saaaaampai sekarang, Yana still consume Vitamin C Shaklee 👍 Sebab yana seorang super mom. Ada 2 orang anak yang masih kecil dan jarak cuma setahun setengah Ofcourse Yana perlu pastikan tahap kesihatan Yana dalam keadaan sentiasa baik Yana suka sangat Vitamin C Shaklee ni sebab... . ✔ Masa berpantang, Yana hanya ambil Vitamin C dan luka bersalin cepat sembuh. Fungsi Vitamin C untuk menyembuhkan luka dengan cepat ✔ Muka Yana susah nak tumbuh jerawat sejak Yana consistent amalkan Vitamin C ✔ Yana memang ada masalah resdung, tapi sejak amalkan Vitamin C memang dah jarang kena ! ✔ Kesan dia bukan pada Yana saja tau, pada anak anak yang menyusu badan. Imun badan anak anak Yana pun semakin kuat. Jarang sakit alhamdulillah 😊 Yana memang recommend Vitamin C bukan untuk wanita saja tau, lelaki pun boleh !!! Meh Whatsapp Yana terus okayh ! Yana share kenapa Vitamin C Shaklee ni bessssst sangat uii ! 😉
Minggu ni minggu self pick up na uols. Runner kita bizi sikit dengan projek dia. .
.
So insyaAllah jumaat malam cikmin start cod. .
.
Boleh booking #jerukpelamasamboi sesiap naa🤗
Minggu ni minggu self pick up na uols. Runner kita bizi sikit dengan projek dia. . . So insyaAllah jumaat malam cikmin start cod. . . Boleh booking #jerukpelamasamboi  sesiap naa🤗
#Projekbuatduit ni adalah projek untuk membantu anda jana income, bantu keluarga anda, bantu kewangan anda, 
Projek buat duit ini adalah bizness:
.
❌Tanpa modal
❌Tanpa perlu pos brg ❌Tanpa jumpa org ✔Kelas on9 percuma ✔Di guide oleh 5 orang master
.
Jom Ubah
watsap #maknjang_0125343854
. 
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle
#Projekbuatduit  ni adalah projek untuk membantu anda jana income, bantu keluarga anda, bantu kewangan anda, Projek buat duit ini adalah bizness: . ❌Tanpa modal ❌Tanpa perlu pos brg ❌Tanpa jumpa org ✔Kelas on9 percuma ✔Di guide oleh 5 orang master . Jom Ubah watsap #maknjang_0125343854  . #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #proteje  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #usmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle 
Alhamdulillah .
.
Kak  ros share testimonial  ambik  Omega. Memang  laku  sangat 😀
.
.
Kalau ada masalah seperti .
.
🤕 Sakit Lutut
🤕 Sakit Pinggang
🤕 Sakit Belakang
🤕 Kerap Kejang Otot
🤕 Berat susah turun
🤕 Alahan kulit/Eczema
🤕 Asthma
🤕 High Cholesterol Level
🤕 Masalah berkaitan Jantung
🤕 Kencing Manis
.
Sangatlah disarankan untuk amalkan Supplement Minyak Ikan, *OMEGA GUARD*.
.
.
So  whatsapp  kak  ros  0196011657
Alhamdulillah . . Kak ros share testimonial ambik Omega. Memang laku sangat 😀 . . Kalau ada masalah seperti . . 🤕 Sakit Lutut 🤕 Sakit Pinggang 🤕 Sakit Belakang 🤕 Kerap Kejang Otot 🤕 Berat susah turun 🤕 Alahan kulit/Eczema 🤕 Asthma 🤕 High Cholesterol Level 🤕 Masalah berkaitan Jantung 🤕 Kencing Manis . Sangatlah disarankan untuk amalkan Supplement Minyak Ikan, *OMEGA GUARD*. . . So whatsapp kak ros 0196011657
Assalamualaikum dearies :)
.
VITAMIN C antara supplemen yang FEBERET ramai sebab ianya VITAMIN BAJET untuk kulit yang cantik 😍😍 Apakah KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE?
- merangsang penghasilan kolagen yang menjadikan kulit anjal
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melambatkan proses penuaan
- menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
- meningkatkan sistem imun badan
- mengurangkan simptom demam dan selsema
- perlindungan sinar UV
- tona kulit makin sekata
- mengurangkan minyak di muka
- mengurangkan kesan sunburn
- mengatasi masalah gusi berdarah
- membantu dalam menurunkan berat badan
- mengurangkan risiko tekanan darah tinggi

Nak cuba?
Whatsapp kak shima untuk info yea😊😊
shimajelani
0122043175
Assalamualaikum dearies :) . VITAMIN C antara supplemen yang FEBERET ramai sebab ianya VITAMIN BAJET untuk kulit yang cantik 😍😍 Apakah KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE? - merangsang penghasilan kolagen yang menjadikan kulit anjal - mencerahkan kulit secara semulajadi - melambatkan proses penuaan - menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat - meningkatkan sistem imun badan - mengurangkan simptom demam dan selsema - perlindungan sinar UV - tona kulit makin sekata - mengurangkan minyak di muka - mengurangkan kesan sunburn - mengatasi masalah gusi berdarah - membantu dalam menurunkan berat badan - mengurangkan risiko tekanan darah tinggi Nak cuba? Whatsapp kak shima untuk info yea😊😊 shimajelani 0122043175
Memang fall in betul dengan Youth Eye Treatment ni.
.
Shaklee cakap, kesan positif boleh dirasai seawal 7 hari uolsss. 7 hari ni berdasarkan ujian klinikal selama 28 hari ke atas 36 subjek yang menggunakan Eye Treatment 2 kali sehari.
.
Sesiapa yang pernah pakai Eye Treatment, tak kira la dari brand apa, akan rasa Youth Eye Treatment sangat best dan berbaloi untuk beli.
.
Love as always 💚💚
Memang fall in betul dengan Youth Eye Treatment ni. . Shaklee cakap, kesan positif boleh dirasai seawal 7 hari uolsss. 7 hari ni berdasarkan ujian klinikal selama 28 hari ke atas 36 subjek yang menggunakan Eye Treatment 2 kali sehari. . Sesiapa yang pernah pakai Eye Treatment, tak kira la dari brand apa, akan rasa Youth Eye Treatment sangat best dan berbaloi untuk beli. . Love as always 💚💚
Kami tidak menjual susu TAPI kami membantu Ibu menghasilkan susu yang TERBAIK untuk bayi - Shaklee
.
Yes, Atin dah... sgt2 membantu.. ada pasang surut tp masih boleh lagi.. Inshaallah kita usaha lagi k 💪🏻
.
Konsisten supplement, power pumping, dan air yang cukup.

#menyusu
#shakleemenyusu
#setmenyusu
#susudrop
#susubanyaklepasdrop
#powerpumping
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
.
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
.
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
.
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu
.
Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee🌹
SET MENYUSU SHAKLEE . Kebaikan Set Menyusu Shaklee : . ESP Shaklee . 🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 🌸Memekatkan susu ibu 🌸Sebagai milk booster 🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka 🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih 🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur 🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan 🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan 🌸Mengawal paras kolesterol 🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat 🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik . Alfalfa complex . 🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat 🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim 🌸Sebagai agen detox. Melawaskan 🌸Merawat keputihan . Ostematrix . 🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby 🌸Sebagai milkbooster 🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki . Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu . Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee🌹
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
.
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
.
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
.
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu
.
Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee🌹
SET MENYUSU SHAKLEE . Kebaikan Set Menyusu Shaklee : . ESP Shaklee . 🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 🌸Memekatkan susu ibu 🌸Sebagai milk booster 🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka 🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih 🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur 🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan 🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan 🌸Mengawal paras kolesterol 🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat 🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik . Alfalfa complex . 🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat 🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim 🌸Sebagai agen detox. Melawaskan 🌸Merawat keputihan . Ostematrix . 🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby 🌸Sebagai milkbooster 🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki . Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu . Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee🌹
Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. .
.
Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh akak nak share dengan anda semua:
.
❤️ Membantu melambatkan penuaan sel. .
❤️ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
❤️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
❤️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
Antara kebaikan lain, .
.
🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan.
🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan.
🌸 Anti oksida yang sangat baik - feel younger.
🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga .
🌸 Mengurangkan risiko penyakit.
🌸 Menguatkan sistem imun.
.
.
.
contact saya di #ina_0124284037
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #intermittentfastingmalaysia #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vitaminc
Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . . Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh akak nak share dengan anda semua: . ❤️ Membantu melambatkan penuaan sel. . ❤️ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. . ❤️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. . ❤️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) . . Antara kebaikan lain, . . 🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan. 🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan. 🌸 Anti oksida yang sangat baik - feel younger. 🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga . 🌸 Mengurangkan risiko penyakit. 🌸 Menguatkan sistem imun. . . . contact saya di #ina_0124284037  #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #intermittentfastingmalaysia  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #usmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #comelpipimerah  #vitaminc 
FEEDBACK HEBAT DARI TEAM KAMI
.
.
AMALKAN VITAMIN DENGAN BETOL
PILIH VITAMIN YANG SESUAI
.
.
DAPATKAN KONSULTANSI PERCUMA DARI KAMI
.
.

HANYA DARI SAYA!!! DAPATKAN SEGERA SELAGI MASIH ADA.
.
.
#teampermata2018
#imiracle
 #shakleekulim  #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #omegaGuard #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #penanti #seberangjaya #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmpermatangpauh #usmpulaupinang #nakbiznes #politeknikpermatangpauh #vitaminmurah #codshaklee  #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda
FEEDBACK HEBAT DARI TEAM KAMI . . AMALKAN VITAMIN DENGAN BETOL PILIH VITAMIN YANG SESUAI . . DAPATKAN KONSULTANSI PERCUMA DARI KAMI . . HANYA DARI SAYA!!! DAPATKAN SEGERA SELAGI MASIH ADA. . . #teampermata2018  #imiracle  #shakleekulim  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #omegaGuard  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #penanti  #seberangjaya  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmpermatangpauh  #usmpulaupinang  #nakbiznes  #politeknikpermatangpauh  #vitaminmurah  #codshaklee  #bukitmertajam  #juru  #bukitminyak  #alma  #mengkuang  #perda 
FEEDBACK HEBAT DARI TEAM KAMI
.
.
AMALKAN VITAMIN DENGAN BETOL
PILIH VITAMIN YANG SESUAI
.
.
DAPATKAN KONSULTANSI PERCUMA DARI KAMI
.
.

HANYA DARI SAYA!!! DAPATKAN SEGERA SELAGI MASIH ADA.
.
.
#teampermata2018
#imiracle
 #shakleekulim  #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #omegaGuard #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #penanti #seberangjaya #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmpermatangpauh #usmpulaupinang #nakbiznes #politeknikpermatangpauh #vitaminmurah #codshaklee  #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda
FEEDBACK HEBAT DARI TEAM KAMI . . AMALKAN VITAMIN DENGAN BETOL PILIH VITAMIN YANG SESUAI . . DAPATKAN KONSULTANSI PERCUMA DARI KAMI . . HANYA DARI SAYA!!! DAPATKAN SEGERA SELAGI MASIH ADA. . . #teampermata2018  #imiracle  #shakleekulim  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #omegaGuard  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #penanti  #seberangjaya  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmpermatangpauh  #usmpulaupinang  #nakbiznes  #politeknikpermatangpauh  #vitaminmurah  #codshaklee  #bukitmertajam  #juru  #bukitminyak  #alma  #mengkuang  #perda 
FEEDBACK HEBAT DARI TEAM KAMI
.
.
AMALKAN VITAMIN DENGAN BETOL
PILIH VITAMIN YANG SESUAI
.
.
DAPATKAN KONSULTANSI PERCUMA DARI KAMI
.
.

HANYA DARI SAYA!!! DAPATKAN SEGERA SELAGI MASIH ADA.
.
.
#teampermata2018
#imiracle
 #shakleekulim  #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #omegaGuard #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #penanti #seberangjaya #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmpermatangpauh #usmpulaupinang #nakbiznes #politeknikpermatangpauh #vitaminmurah #codshaklee  #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda
FEEDBACK HEBAT DARI TEAM KAMI . . AMALKAN VITAMIN DENGAN BETOL PILIH VITAMIN YANG SESUAI . . DAPATKAN KONSULTANSI PERCUMA DARI KAMI . . HANYA DARI SAYA!!! DAPATKAN SEGERA SELAGI MASIH ADA. . . #teampermata2018  #imiracle  #shakleekulim  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #omegaGuard  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #penanti  #seberangjaya  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmpermatangpauh  #usmpulaupinang  #nakbiznes  #politeknikpermatangpauh  #vitaminmurah  #codshaklee  #bukitmertajam  #juru  #bukitminyak  #alma  #mengkuang  #perda 
Mealshake kaya dgn protein, dan vitamin serta minerals untuk anak bijak dan sihat. Tahan sebulan setengah. Anak saya ambil sehari 2x. Sangat sedap.Nak order Mealshake, boleh klik link di bio😊

#breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #krimbayi#krimorganik#krimbayiorganik #krimmuka #krimeczema #krimbayiekzema #pantang#eczema #eczemamalaysia #eczemarelief #eczemababy #shakleebaby #shakleebabyproduct
KENCING MANIS NAIK MENDADAK❓😱
.
Takkan nak biar kaki kene potong baru nak rawat kan❓Lepastu luka lambat sangat nak sembuh😩Bila gula dalam darah tinggi, macam2 masalah kesihatan boleh berlaku👇🏻
🔹pandangan kabur
🔹gangguan berat badan
🔹jangkitan pada kulit
🔹luka lambat sembuh
.
Sebab tu kita kena jaga kesihatan kita..Jaga makan, jaga aktiviti, jaga ibadah, betul tak❓
.
Macam mana nak mengurangkan atau mencegah kencing manis ni❓Jawapannya adalah VIVIX Shaklee😍ramai yang berjaya atasi kencing manis mereka dengan mengamalkan VIVIX Shaklee ni😍
.
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU PESAKIT KENCING MANIS❓👇🏻
🌸Vivix Tingkatkan Insulin
~Vivix bersifat anti radang yang menghalang sistem imun kita merosakkan Beta Cell yang berfungsi untuk hasilkan insulin
~Kesan dari genetik yang sihat, fungsi sistem imun akan lebih fokus kepada mengatasi toksik dan radikal yang masuk ke dalam tubuh
.
🌸Vivix Perbaiki Genetik
~Genetik kencing manis yang diwarisi dari ayah atau ibu akan cenderung untuk melakukan proses yang sama
~Vivix membantu melindungi dan memperbaiki kerosakan pada genetik atau DNA untuk menghalang atau mengawal risiko kencing manis
.
🌸Vivix Melambatkan Pembentukan  Protein AGE
~AGE ialah sejenis protein rosak yang dihasilkan oleh tubuh yang menyokong proses penuaan dan penyakit kritikal seperti kencing manis dan masalah jantung
~Oleh itu, anti oksidan dari Vivix akan melambatkan penghasilan sel ini
.
🌸Vivix Membantu Menyembuhkan Luka
~Resvaratrol dalam Vivix membantu mengatasi masalah luka pesakit kencing manis
~Antioksidan ini membantu melawan serangan keatas luka yang menjadi luka pesakit kencing manis jadi lebih teruk
~Kesannya, pengamal Vivix mendapati luka lebih cepat sembuh dan tidak buruk
.
.
Tahu kan cara nak order❓Boleh whatsapp teha bila2 masa yang korang nak🤗Teha akan reply secepat yang mungkin😉
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
KENCING MANIS NAIK MENDADAK❓😱 . Takkan nak biar kaki kene potong baru nak rawat kan❓Lepastu luka lambat sangat nak sembuh😩Bila gula dalam darah tinggi, macam2 masalah kesihatan boleh berlaku👇🏻 🔹pandangan kabur 🔹gangguan berat badan 🔹jangkitan pada kulit 🔹luka lambat sembuh . Sebab tu kita kena jaga kesihatan kita..Jaga makan, jaga aktiviti, jaga ibadah, betul tak❓ . Macam mana nak mengurangkan atau mencegah kencing manis ni❓Jawapannya adalah VIVIX Shaklee😍ramai yang berjaya atasi kencing manis mereka dengan mengamalkan VIVIX Shaklee ni😍 . BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU PESAKIT KENCING MANIS❓👇🏻 🌸Vivix Tingkatkan Insulin ~Vivix bersifat anti radang yang menghalang sistem imun kita merosakkan Beta Cell yang berfungsi untuk hasilkan insulin ~Kesan dari genetik yang sihat, fungsi sistem imun akan lebih fokus kepada mengatasi toksik dan radikal yang masuk ke dalam tubuh . 🌸Vivix Perbaiki Genetik ~Genetik kencing manis yang diwarisi dari ayah atau ibu akan cenderung untuk melakukan proses yang sama ~Vivix membantu melindungi dan memperbaiki kerosakan pada genetik atau DNA untuk menghalang atau mengawal risiko kencing manis . 🌸Vivix Melambatkan Pembentukan Protein AGE ~AGE ialah sejenis protein rosak yang dihasilkan oleh tubuh yang menyokong proses penuaan dan penyakit kritikal seperti kencing manis dan masalah jantung ~Oleh itu, anti oksidan dari Vivix akan melambatkan penghasilan sel ini . 🌸Vivix Membantu Menyembuhkan Luka ~Resvaratrol dalam Vivix membantu mengatasi masalah luka pesakit kencing manis ~Antioksidan ini membantu melawan serangan keatas luka yang menjadi luka pesakit kencing manis jadi lebih teruk ~Kesannya, pengamal Vivix mendapati luka lebih cepat sembuh dan tidak buruk . . Tahu kan cara nak order❓Boleh whatsapp teha bila2 masa yang korang nak🤗Teha akan reply secepat yang mungkin😉 . Teha 011 33940482 Teha 011 33940482 Teha 011 33940482
NUMBER 1 TOP SELLER?
.
Vivix adalah nombor 1 paling terlaku sekali dalam 1 Malaysia dan setiap kali promosi Vivix pasti akan SOLD OUT! Bulan ogos 2018 sold out 2 KALI stok vivix 1 Malaysia pada malam Merdeka
.
Vivix adalah Antioksidan dan Anti-Aging yang paling berkuasa dalam 1 DUNIA kerana ia tinggi dalam Resveratrol & Polyphenol
.
Seperti anggur biasa juga ada kandungan Resveratrol tetapi tidak sekuat anggur muscadine.
.
VIVIX menggunakan bahan :
.
🌸Muscadine Grape
🌸Purple Carrot
🌸Japanese Knotweed Extract
🌸Elderberry Extract
.
dan juga kaya dengan ellagic acid & ellagitannins yang ianya bila bercampur sama polyphenols lain akan mengeluarkan kuasa yang luar biasa sebagai Antioksidan!
.
Vivix juga berfungsi untuk mencuci, memperbaiki dan memelihara sel-sel dalam tubuh dan kulit supaya kesihatan di tahap optimum
.
Bila badan semakin lesu, letih dan tidak bermaya maksudnya sel-sel dalam tubuh makin lemah dan tercemar
.
Untuk sesiapa yang fikir Antioksidan & Anti-Aging ini sebagai awet muda. Memang betul Vivix adalah untuk mendapat awet muda !
.
Tetapi maksud awet muda adalah untuk menjaga tahap kesihatan dulu baru lihat lebih muda 😊
.
Perlu menjaga kecantikan kulit daripada dalam dengan suplemen yang berkualiti, yang boleh dipercayai, penjagaan makanan dan minum secukup air
.
Shaklee adalah 100% semulajadi, dijamin halal, selamat dan tentu berkesan 😊
.
Untuk melihat tentang kajian Shaklee sila pergi ke Shaklee.com.my
.
Untuk pembelian dan pertanyaan sila whatsapp teha 😊
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
.
Your Most Wanted SID ❤
NUMBER 1 TOP SELLER? . Vivix adalah nombor 1 paling terlaku sekali dalam 1 Malaysia dan setiap kali promosi Vivix pasti akan SOLD OUT! Bulan ogos 2018 sold out 2 KALI stok vivix 1 Malaysia pada malam Merdeka . Vivix adalah Antioksidan dan Anti-Aging yang paling berkuasa dalam 1 DUNIA kerana ia tinggi dalam Resveratrol & Polyphenol . Seperti anggur biasa juga ada kandungan Resveratrol tetapi tidak sekuat anggur muscadine. . VIVIX menggunakan bahan : . 🌸Muscadine Grape 🌸Purple Carrot 🌸Japanese Knotweed Extract 🌸Elderberry Extract . dan juga kaya dengan ellagic acid & ellagitannins yang ianya bila bercampur sama polyphenols lain akan mengeluarkan kuasa yang luar biasa sebagai Antioksidan! . Vivix juga berfungsi untuk mencuci, memperbaiki dan memelihara sel-sel dalam tubuh dan kulit supaya kesihatan di tahap optimum . Bila badan semakin lesu, letih dan tidak bermaya maksudnya sel-sel dalam tubuh makin lemah dan tercemar . Untuk sesiapa yang fikir Antioksidan & Anti-Aging ini sebagai awet muda. Memang betul Vivix adalah untuk mendapat awet muda ! . Tetapi maksud awet muda adalah untuk menjaga tahap kesihatan dulu baru lihat lebih muda 😊 . Perlu menjaga kecantikan kulit daripada dalam dengan suplemen yang berkualiti, yang boleh dipercayai, penjagaan makanan dan minum secukup air . Shaklee adalah 100% semulajadi, dijamin halal, selamat dan tentu berkesan 😊 . Untuk melihat tentang kajian Shaklee sila pergi ke Shaklee.com.my . Untuk pembelian dan pertanyaan sila whatsapp teha 😊 . Teha 011 33940482 Teha 011 33940482 Teha 011 33940482 . Your Most Wanted SID ❤
WHY VIVIX IS VIVIX ❓
.
.
Kalau anda dengar dari orang , anda tak akan faham apa sebabnya . Jika anda ambil tahu dan baca bagaimana VIVIX ni berfungsi dan apa yang ada dalam sebotol VIVIX ni anda pasti akan kata “MURAH GILA VIVIX NI” 🤗
.
.
Why ? Of course sebab KUALITI dan KEBERKESANANNYA 😍
.
.
Vivix ni ialah sirap yang kaya polifenol dari tumbuhan yang tinggi khasiat tau
.
.
Selain itu, ia juga kaya anti-oksidan  yang mana antioksidan berfungsi menghambat radikal bebas perosak sel dan boleh melawan sel kanser! (Read: NOT TREATING)
.
.
And lepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, barulah terhasilnya Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel ni : 👇🏻
.
.
✅ melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA
.
.
✅ mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan
.
.
✅ menggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel
.
.
✅ ramuan Vivix sendiri adalah 10kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products).
.
.
Peringkat DNA uollls! Bukan sel lagi dah, lagi dalam ni. Benda yang paling paling paling asas dalam tubuh manusia.😱
.
.
No wonder VIVIX ni sesuai untuk our overall health
.
.
Jom dapatkan VIVIX untuk keluarga yang tersayang💞
.
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
WHY VIVIX IS VIVIX ❓ . . Kalau anda dengar dari orang , anda tak akan faham apa sebabnya . Jika anda ambil tahu dan baca bagaimana VIVIX ni berfungsi dan apa yang ada dalam sebotol VIVIX ni anda pasti akan kata “MURAH GILA VIVIX NI” 🤗 . . Why ? Of course sebab KUALITI dan KEBERKESANANNYA 😍 . . Vivix ni ialah sirap yang kaya polifenol dari tumbuhan yang tinggi khasiat tau . . Selain itu, ia juga kaya anti-oksidan yang mana antioksidan berfungsi menghambat radikal bebas perosak sel dan boleh melawan sel kanser! (Read: NOT TREATING) . . And lepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, barulah terhasilnya Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel ni : 👇🏻 . . ✅ melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA . . ✅ mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan . . ✅ menggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel . . ✅ ramuan Vivix sendiri adalah 10kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products). . . Peringkat DNA uollls! Bukan sel lagi dah, lagi dalam ni. Benda yang paling paling paling asas dalam tubuh manusia.😱 . . No wonder VIVIX ni sesuai untuk our overall health . . Jom dapatkan VIVIX untuk keluarga yang tersayang💞 . . Teha 011 33940482 Teha 011 33940482 Teha 011 33940482
JALAN DENGAN MAK 
ORANG INGAT ITU KAKAK 😂
.
Dalam banyak banyak suplemen,yang paling mak rina ni suka mestilah yang VIVIX ni sebab khasiat dia merangkumi seluruh aspek kesihatan tau!
.
Nampak #AwetMuda sampai orang ingat dia adalah kakak kitaorang tu mmg bonus effect la kan walaupun usia nak cecah 5series dah 😎
.
Keistimewaan Vivix Shaklee
.
🌺 MEMPERBAIKI DNA
.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
.
🌺 MEMPERBAIKI TENAGA SEL
.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
.
🌺 KEBAIKAN VIVIX
🍀 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍀 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍀 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍀 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍀 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍀 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
🍀 Membantu merawat penyakit parkinson
🍀 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
🍀 Meningkatkan kesihatan imun badan
🍀Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Bulan ni kita ada DECEMBERSALE yang awesome tau! Siapa yang buat belian dengan saya akan dapat DISKAUN + FREEGIFT istimewa & limited edition.
.
.
Order di #imah_0124630355 
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam
JALAN DENGAN MAK ORANG INGAT ITU KAKAK 😂 . Dalam banyak banyak suplemen,yang paling mak rina ni suka mestilah yang VIVIX ni sebab khasiat dia merangkumi seluruh aspek kesihatan tau! . Nampak #AwetMuda  sampai orang ingat dia adalah kakak kitaorang tu mmg bonus effect la kan walaupun usia nak cecah 5series dah 😎 . Keistimewaan Vivix Shaklee . 🌺 MEMPERBAIKI DNA . Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. . 🌺 MEMPERBAIKI TENAGA SEL . Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. . 🌺 KEBAIKAN VIVIX 🍀 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍀 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍀 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍀 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍀 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍀 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍀 Membantu merawat penyakit parkinson 🍀 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍀 Meningkatkan kesihatan imun badan 🍀Menggalakan kesihatan keseluruhan . Bulan ni kita ada DECEMBERSALE yang awesome tau! Siapa yang buat belian dengan saya akan dapat DISKAUN + FREEGIFT istimewa & limited edition. . . Order di #imah_0124630355  #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #proteje  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #usmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshaklee  #codshakleebertam 
Manfaat VIVIX SHAKLEE
✅Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✅Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✅Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✅Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✅Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✅Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
✅Membantu merawat penyakit parkinson
✅Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✅Meningkatkan kesihatan imun badan
✅Menggalakkan kesihatan keseluruhan
.
.
Order di #imah_0124630355 
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #vivixshaklee
Manfaat VIVIX SHAKLEE ✅Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ✅Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius ✅Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung ✅Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis ✅Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf ✅Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir ✅Membantu merawat penyakit parkinson ✅Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar ✅Meningkatkan kesihatan imun badan ✅Menggalakkan kesihatan keseluruhan . . Order di #imah_0124630355  #shakleesgpetani  #shakleekulim  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #proteje  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #usmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #comelpipimerah  #vivixshaklee 
Peneman setia😍😍😍..Ary nie settle 0der cust0mer sale Rm500!! Vitc 4 bot0l untuk kulit dan meningkatkan imun 
Alfalfa 2 b0t0l untuk det0x dan sebagai jamu m0den bukan saja untuk wanita lelaki p0n bole.

Chewable-C plus 1 b0tol untuk meningkat imun dan tambah selera anak.

#teampermata2018
#watsap sal_01124329338 
#shaklee#shakleetelurairtawar 
#shakleepenagaindah 
#shakleepenaga#codshaklee 
#codshakleepenaga#codshaklee
#codshakleetelukairtawar 
#setskincareshaklee#setdiet 
#setmenyusu#setpantang
Peneman setia😍😍😍..Ary nie settle 0der cust0mer sale Rm500!! Vitc 4 bot0l untuk kulit dan meningkatkan imun Alfalfa 2 b0t0l untuk det0x dan sebagai jamu m0den bukan saja untuk wanita lelaki p0n bole. Chewable-C plus 1 b0tol untuk meningkat imun dan tambah selera anak. #teampermata2018  #watsap  sal_01124329338 #shaklee #shakleetelurairtawar  #shakleepenagaindah  #shakleepenaga #codshaklee  #codshakleepenaga #codshaklee  #codshakleetelukairtawar  #setskincareshaklee #setdiet  #setmenyusu #setpantang 
MY 4 DIGIT INCOME WITH SHAKLEE!

Excited dia kemain everymonth . Sebab i dapat income macam orang bekerja

Mestilah it comes with effort . Tapi bezanya is Sya duduk rumah

RM2308.62 . Yes, ni bonus yang Sya dapat everymonth . Sya dapat jana income rm2k ke atas !! Untung bersih tau, tak termasuk untung runcit lagi ni . Kala masuk untung runcit memang banyak

Business dari rumah . Sambil travel , sambil lepak makan pun boleh handle my business

Sya bukan tak nak kerja. I can, just that I don’t want to. Sebab i think Sya lebih prefer this way

Dengan keadaan kitorang punya family living with two special hero . It gonna be another exhausting hours kena kerja ikut time

Jaga special hero is so not easy ! It kicks in especially when we have two of them

With Shaklee I get to be moving all the time too.
I can look after my brothers.
I can be at home, no clock in clock out. 
I can go to visit my husband anytime that i want 
Senang ke work from home? Well, YES and NO.

YES because I GET TO CONTROL MY OWN TIME . Takda orang nak marah nak kerja pukul berapa pon

NO because it’s still work, and  effort and dilligence tetap kena ada

Kalau tak , macam mana you nak dapat bonus rm2000 by just staying at home

Rezeki boleh datang anytime dengan usaha yang kita buat

You cakap nak kerja susah ada anak , tapi duit tak cukup . You boleh start with online bisnes

You cakap kerja sekarang pon gaji masih tak cukup . You boleh pilih untuk buat part time bisnes 
Only when You know what you really want . Then baru senang utk you achieve apa saja yang you nak

Nak bonus rm500, rm800 , rm2000 . Boleh if you willing to work harder to get more!

After all, no one is going to hand you a good future if we tak work hard for it. Tak ada siapa akan bagi free macam tu je. Everything has a price. 
It was hard at first, but I made it! Yes im proud to tell all of you yang i berjaya gain  4 figures income hanya dari rumah

So no more excuse you tak cukup duit ke apa as sekarang dah banyak peluang utk kita . Nak atau tak nak saja

Yang serius nak berbisnes , yang rajin and yang tak banyak excuse . Please do contact me ☺️☺️ Or yang nak jadi ahli utk makan saja pon you are allow to . Sya tak paksa
MY 4 DIGIT INCOME WITH SHAKLEE! Excited dia kemain everymonth . Sebab i dapat income macam orang bekerja Mestilah it comes with effort . Tapi bezanya is Sya duduk rumah RM2308.62 . Yes, ni bonus yang Sya dapat everymonth . Sya dapat jana income rm2k ke atas !! Untung bersih tau, tak termasuk untung runcit lagi ni . Kala masuk untung runcit memang banyak Business dari rumah . Sambil travel , sambil lepak makan pun boleh handle my business Sya bukan tak nak kerja. I can, just that I don’t want to. Sebab i think Sya lebih prefer this way Dengan keadaan kitorang punya family living with two special hero . It gonna be another exhausting hours kena kerja ikut time Jaga special hero is so not easy ! It kicks in especially when we have two of them With Shaklee I get to be moving all the time too. I can look after my brothers. I can be at home, no clock in clock out. I can go to visit my husband anytime that i want Senang ke work from home? Well, YES and NO. YES because I GET TO CONTROL MY OWN TIME . Takda orang nak marah nak kerja pukul berapa pon NO because it’s still work, and effort and dilligence tetap kena ada Kalau tak , macam mana you nak dapat bonus rm2000 by just staying at home Rezeki boleh datang anytime dengan usaha yang kita buat You cakap nak kerja susah ada anak , tapi duit tak cukup . You boleh start with online bisnes You cakap kerja sekarang pon gaji masih tak cukup . You boleh pilih untuk buat part time bisnes Only when You know what you really want . Then baru senang utk you achieve apa saja yang you nak Nak bonus rm500, rm800 , rm2000 . Boleh if you willing to work harder to get more! After all, no one is going to hand you a good future if we tak work hard for it. Tak ada siapa akan bagi free macam tu je. Everything has a price. It was hard at first, but I made it! Yes im proud to tell all of you yang i berjaya gain 4 figures income hanya dari rumah So no more excuse you tak cukup duit ke apa as sekarang dah banyak peluang utk kita . Nak atau tak nak saja Yang serius nak berbisnes , yang rajin and yang tak banyak excuse . Please do contact me ☺️☺️ Or yang nak jadi ahli utk makan saja pon you are allow to . Sya tak paksa
KELEBIHAN PROTIEN ESP SHAKLEE:
.
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
.

#shakleebysiti #shakleekemaman #shakleeterengganu 
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleesp #espmurah #vitaminshaklee #vivix #setkurus #setcantik #setmenyusu #setjerawat #setparut #diabetis #kulitcantik
KELEBIHAN PROTIEN ESP SHAKLEE: . 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . . #shakleebysiti  #shakleekemaman  #shakleeterengganu  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleeoriginal  #shakleesp  #espmurah  #vitaminshaklee  #vivix  #setkurus  #setcantik  #setmenyusu  #setjerawat  #setparut  #diabetis  #kulitcantik 
JERAWAT KECUT DALAM SEHARI GUNA RADIANCE C+E!
.
December ni ada promo tau. FREE Radiance C+E worth RM400 atau Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x
.
Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata
.
Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan
.
Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup
.
#shaklee#shakleemurah#produkkurus#esp#setmengandung#setbersalin#setberpantang#tipskurus#nakkurus #berpantang#confinement#breastfeedingmama #breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #youthskincare #youthskincareshaklee #youthshaklee #shakleemalaysia #eyebrows #pimplefree #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatbatu #radiance #redness #eczema
JERAWAT KECUT DALAM SEHARI GUNA RADIANCE C+E! . December ni ada promo tau. FREE Radiance C+E worth RM400 atau Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x . Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata . Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan . Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup . #shaklee #shakleemurah #produkkurus #esp #setmengandung #setbersalin #setberpantang #tipskurus #nakkurus  #berpantang #confinement #breastfeedingmama  #breastfeeding #penyusuan #setmenyusushaklee #setmenyusu #suplemen  #susumeriah  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #shakleemalaysia  #eyebrows  #pimplefree  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatbatu  #radiance  #redness  #eczema 
HILANGKAN LUBANG BEKAS JERAWAT DENGAN YOUTH!
.
December ni ada promo tau. FREE Radiance C+E worth RM400 atau Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x
.
Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata
.
Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan
.
Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup
.
#shaklee#shakleemurah#produkkurus#esp#setmengandung#setbersalin#setberpantang#tipskurus#nakkurus #berpantang#confinement#breastfeedingmama #breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #youthskincare #youthskincareshaklee #youthshaklee #shakleemalaysia #eyebrows #pimplefree #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatbatu #bekasjerawat #menghilangkanbekasjerawat
HILANGKAN LUBANG BEKAS JERAWAT DENGAN YOUTH! . December ni ada promo tau. FREE Radiance C+E worth RM400 atau Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x . Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata . Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan . Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup . #shaklee #shakleemurah #produkkurus #esp #setmengandung #setbersalin #setberpantang #tipskurus #nakkurus  #berpantang #confinement #breastfeedingmama  #breastfeeding #penyusuan #setmenyusushaklee #setmenyusu #suplemen  #susumeriah  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #shakleemalaysia  #eyebrows  #pimplefree  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatbatu  #bekasjerawat  #menghilangkanbekasjerawat 
APA BEZA ESP DAN PROTEIN SHAKE LAIN ? .
.
Meh yana share dengan korang dekat luar sana tu okay.
.
🔵 ESP Melalui Kajian Klinikal Saintis Dunia untuk memastikan ia benar2 selamat untuk diambil. .
.
🔵 Dibuat dari kacang soya yang benar benar organik, yang dihasilkan dari ladang tanaman Shaklee Corp sendiri, terbukti bebas kimia dan ( Non- GMO )iaitu bukan kacang soya yang diubah genetiknya. .
.
🔵 Mengandungi 9 asid amino yang sangat penting dan diperlukan untuk proses2 biologi didalam badan. .
.
🔵 Kaya dengan sumber kalsium yang diperlukan dalam pembinaan tulang dan gigi yang kuat. .
.
🔵 Dicuci dengan air tanpa alkohol bagi mengekalkan isoflavon, iaitu unsur yang penting dan baik dalam soya. -
-
🔵 ESP ni Rendah Glisemik Indeks, tanpa kolestrol dan juga asid urik. Sesuai untuk yang ada masalah kencing manis. -
.
🔵 ESP Disahkan HALAL oleh Islamic Services of America.
.
Jom cuba ESP !
APA BEZA ESP DAN PROTEIN SHAKE LAIN ? . . Meh yana share dengan korang dekat luar sana tu okay. . 🔵 ESP Melalui Kajian Klinikal Saintis Dunia untuk memastikan ia benar2 selamat untuk diambil. . . 🔵 Dibuat dari kacang soya yang benar benar organik, yang dihasilkan dari ladang tanaman Shaklee Corp sendiri, terbukti bebas kimia dan ( Non- GMO )iaitu bukan kacang soya yang diubah genetiknya. . . 🔵 Mengandungi 9 asid amino yang sangat penting dan diperlukan untuk proses2 biologi didalam badan. . . 🔵 Kaya dengan sumber kalsium yang diperlukan dalam pembinaan tulang dan gigi yang kuat. . . 🔵 Dicuci dengan air tanpa alkohol bagi mengekalkan isoflavon, iaitu unsur yang penting dan baik dalam soya. - - 🔵 ESP ni Rendah Glisemik Indeks, tanpa kolestrol dan juga asid urik. Sesuai untuk yang ada masalah kencing manis. - . 🔵 ESP Disahkan HALAL oleh Islamic Services of America. . Jom cuba ESP !
APA BEZA ESP DAN PROTEIN SHAKE LAIN ? .
.
Meh yana share dengan korang dekat luar sana tu okay.
.
🔵 ESP Melalui Kajian Klinikal Saintis Dunia untuk memastikan ia benar2 selamat untuk diambil. .
.
🔵 Dibuat dari kacang soya yang benar benar organik, yang dihasilkan dari ladang tanaman Shaklee Corp sendiri, terbukti bebas kimia dan ( Non- GMO )iaitu bukan kacang soya yang diubah genetiknya. .
.
🔵 Mengandungi 9 asid amino yang sangat penting dan diperlukan untuk proses2 biologi didalam badan. .
.
🔵 Kaya dengan sumber kalsium yang diperlukan dalam pembinaan tulang dan gigi yang kuat. .
.
🔵 Dicuci dengan air tanpa alkohol bagi mengekalkan isoflavon, iaitu unsur yang penting dan baik dalam soya. -
-
🔵 ESP ni Rendah Glisemik Indeks, tanpa kolestrol dan juga asid urik. Sesuai untuk yang ada masalah kencing manis. -
.
🔵 ESP Disahkan HALAL oleh Islamic Services of America.
.
Jom cuba ESP !
APA BEZA ESP DAN PROTEIN SHAKE LAIN ? . . Meh yana share dengan korang dekat luar sana tu okay. . 🔵 ESP Melalui Kajian Klinikal Saintis Dunia untuk memastikan ia benar2 selamat untuk diambil. . . 🔵 Dibuat dari kacang soya yang benar benar organik, yang dihasilkan dari ladang tanaman Shaklee Corp sendiri, terbukti bebas kimia dan ( Non- GMO )iaitu bukan kacang soya yang diubah genetiknya. . . 🔵 Mengandungi 9 asid amino yang sangat penting dan diperlukan untuk proses2 biologi didalam badan. . . 🔵 Kaya dengan sumber kalsium yang diperlukan dalam pembinaan tulang dan gigi yang kuat. . . 🔵 Dicuci dengan air tanpa alkohol bagi mengekalkan isoflavon, iaitu unsur yang penting dan baik dalam soya. - - 🔵 ESP ni Rendah Glisemik Indeks, tanpa kolestrol dan juga asid urik. Sesuai untuk yang ada masalah kencing manis. - . 🔵 ESP Disahkan HALAL oleh Islamic Services of America. . Jom cuba ESP !
KULIT HALUS PAKAI YOUTH!
.
December ni ada promo tau. Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x
.
Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata
.
Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan
.
Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup
.
#shaklee#shakleemurah#produkkurus#esp#setmengandung#setbersalin#setberpantang#tipskurus#nakkurus #berpantang#confinement#breastfeedingmama #breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #youthskincare #youthskincareshaklee #youthshaklee #shakleemalaysia  #jerawathilang #kulitkusam
KULIT HALUS PAKAI YOUTH! . December ni ada promo tau. Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x . Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata . Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan . Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup . #shaklee #shakleemurah #produkkurus #esp #setmengandung #setbersalin #setberpantang #tipskurus #nakkurus  #berpantang #confinement #breastfeedingmama  #breastfeeding #penyusuan #setmenyusushaklee #setmenyusu #suplemen  #susumeriah  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #shakleemalaysia  #jerawathilang  #kulitkusam 
JERAGAT PUDAR PAKAI YOUTH!
.
December ni ada promo tau. Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x
.
Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata
.
Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan
.
Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup
.
#shaklee#shakleemurah#produkkurus#esp#setmengandung#setbersalin#setberpantang#tipskurus#nakkurus #berpantang#confinement#breastfeedingmama #breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #youthskincare #youthskincareshaklee #youthshaklee #shakleemalaysia #jeragat #mukaberlubang #porikecil
JERAGAT PUDAR PAKAI YOUTH! . December ni ada promo tau. Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x . Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata . Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan . Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup . #shaklee #shakleemurah #produkkurus #esp #setmengandung #setbersalin #setberpantang #tipskurus #nakkurus  #berpantang #confinement #breastfeedingmama  #breastfeeding #penyusuan #setmenyusushaklee #setmenyusu #suplemen  #susumeriah  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #shakleemalaysia  #jeragat  #mukaberlubang  #porikecil 
JERAWAT KECUT DENGAN YOUTH!
.
December ni ada promo tau. FREE Radiance C+E worth RM400 atau Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x
.
Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata
.
Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan
.
Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup
.
#shaklee#shakleemurah#produkkurus#esp#setmengandung#setbersalin#setberpantang#tipskurus#nakkurus #berpantang#confinement#breastfeedingmama #breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #youthskincare #youthskincareshaklee #youthshaklee #shakleemalaysia #eyebrows #pimplefree #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatbatu
JERAWAT KECUT DENGAN YOUTH! . December ni ada promo tau. FREE Radiance C+E worth RM400 atau Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x . Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata . Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan . Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup . #shaklee #shakleemurah #produkkurus #esp #setmengandung #setbersalin #setberpantang #tipskurus #nakkurus  #berpantang #confinement #breastfeedingmama  #breastfeeding #penyusuan #setmenyusushaklee #setmenyusu #suplemen  #susumeriah  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #shakleemalaysia  #eyebrows  #pimplefree  #jerawatbatu  #jerawathilang  #jerawatbatu 
KULIT HALUS DENGAN YOUTH!
.
December ni ada promo tau. Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x
.
Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata
.
Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan
.
Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup
.
#shaklee#shakleemurah#produkkurus#esp#setmengandung#setbersalin#setberpantang#tipskurus#nakkurus #berpantang#confinement#breastfeedingmama #breastfeeding#penyusuan#setmenyusushaklee#setmenyusu#suplemen #susumeriah #youthskincare #youthskincareshaklee #youthshaklee #shakleemalaysia
KULIT HALUS DENGAN YOUTH! . December ni ada promo tau. Free magnifying mirror worth RM45, blh zoom 5x . Dengan penggunaan youth yg konsisten, jeragat semakin hilang, pori mengecil, jerawat mengecut, kulit semalin halus dan cerah sekata . Starter kit ni tak mahal pun korang, dah la blh tahan 6 bulan . Dan TAK PERLU guna banyak2 pun, hanya guna sebesar biji saga je untuk satu muka, dah cukup . #shaklee #shakleemurah #produkkurus #esp #setmengandung #setbersalin #setberpantang #tipskurus #nakkurus  #berpantang #confinement #breastfeedingmama  #breastfeeding #penyusuan #setmenyusushaklee #setmenyusu #suplemen  #susumeriah  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #shakleemalaysia 
Assalamualaikum dearies :)
.
VITAMIN C antara supplemen yang FEBERET ramai sebab ianya VITAMIN BAJET untuk kulit yang cantik 😍😍 Apakah KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE?
- merangsang penghasilan kolagen yang menjadikan kulit anjal
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melambatkan proses penuaan
- menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
- meningkatkan sistem imun badan
- mengurangkan simptom demam dan selsema
- perlindungan sinar UV
- tona kulit makin sekata
- mengurangkan minyak di muka
- mengurangkan kesan sunburn
- mengatasi masalah gusi berdarah
- membantu dalam menurunkan berat badan
- mengurangkan risiko tekanan darah tinggi

Nak cuba?
Whatsapp kak shima untuk info yea😊😊
shimajelani
0122043175
Assalamualaikum dearies :) . VITAMIN C antara supplemen yang FEBERET ramai sebab ianya VITAMIN BAJET untuk kulit yang cantik 😍😍 Apakah KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE? - merangsang penghasilan kolagen yang menjadikan kulit anjal - mencerahkan kulit secara semulajadi - melambatkan proses penuaan - menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat - meningkatkan sistem imun badan - mengurangkan simptom demam dan selsema - perlindungan sinar UV - tona kulit makin sekata - mengurangkan minyak di muka - mengurangkan kesan sunburn - mengatasi masalah gusi berdarah - membantu dalam menurunkan berat badan - mengurangkan risiko tekanan darah tinggi Nak cuba? Whatsapp kak shima untuk info yea😊😊 shimajelani 0122043175
Welcome december!! Here we go!! Spesel for our customer only. Grab your sales now!! Sales less from rm20 untill rm200 for your love supplement. I tell u it very worth!!
.
.
So stay tune and grab your SALES now from me at @chikjan.shaklee.miracle .
.
Order #chikjanshaklee_0195623138 
#shakleesgpetani #bisnesshaklee #onlinebusiness #hargamurah #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #promosi #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #sale #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #codshaklee #codalorsetar #codjitra #sayajualshaklee #sayamakansayajualshaklee
Welcome december!! Here we go!! Spesel for our customer only. Grab your sales now!! Sales less from rm20 untill rm200 for your love supplement. I tell u it very worth!! . . So stay tune and grab your SALES now from me at @chikjan.shaklee.miracle . . Order #chikjanshaklee_0195623138  #shakleesgpetani  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #hargamurah  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #duit  #hutang  #shakleemalaysia  #promosi  #terlajaklaris  #dsv  #missfazura  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #comelpipimerah  #sale  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleebandardarulaman  #codshaklee  #codalorsetar  #codjitra  #sayajualshaklee  #sayamakansayajualshaklee 
Vita-C PLUS 
Apakah Vitamin C?

Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai antioksidan. Ia juga penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan kesihatan tubuh badan kita. Vitamin C sangat penting kepada tubuh tapi tubuh tak dapat hasilkan sendiri vitamin C. Maka, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan harian dan juga suplemen.

Suplemen Vitamin C dari Shaklee. Keistimewaan Vitamin C Plus Shaklee:

Vitamin C semulajadi yang diekstrak dari jagung.

Sistem pelepasan berperingkat - melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dalam badan & mengurangkan pembaziran.

Kebaikan Vitamin C Shaklee 
1- Vitamin C untuk kulit
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.
Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari.
Mencerahkan kulit secara sekata.
Memperbaiki kulit yang berjerawat.
Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
Pemulihan luka, melecur dan ulser.
Berfungsi sebagai agen anti-radang.

2- Vitamin C untuk kesihatan
Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Memperbaiki insomnia.
Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan.
Memperbaiki resdung seperti bersin.

3- Vitamin C untuk perangi kanser
meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas.

4- Vitamin C untuk Gout
mengurangkan risiko penyakit gout
menurunkan paras asid urik
.
.
#teampermata2018
#imiracle
 #shakleekelanajaya  #shakleeputrajaya #bisnesshaklee #onlinebusiness #omegaGuard #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #kelanajaya #petalingjaya #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #uitmshahalam #unitar #nakbiznes #terlajaklaris #fimkelanajaya #vitaminmurah #codshaklee
Vita-C PLUS Apakah Vitamin C? Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai antioksidan. Ia juga penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan kesihatan tubuh badan kita. Vitamin C sangat penting kepada tubuh tapi tubuh tak dapat hasilkan sendiri vitamin C. Maka, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan harian dan juga suplemen. Suplemen Vitamin C dari Shaklee. Keistimewaan Vitamin C Plus Shaklee: Vitamin C semulajadi yang diekstrak dari jagung. Sistem pelepasan berperingkat - melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dalam badan & mengurangkan pembaziran. Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. Mencerahkan kulit secara sekata. Memperbaiki kulit yang berjerawat. Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. Pemulihan luka, melecur dan ulser. Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. Memperbaiki insomnia. Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout mengurangkan risiko penyakit gout menurunkan paras asid urik . . #teampermata2018  #imiracle  #shakleekelanajaya  #shakleeputrajaya  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #omegaGuard  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #kelanajaya  #petalingjaya  #shakleemalaysia  #shakleecyberjaya  #uitmshahalam  #unitar  #nakbiznes  #terlajaklaris  #fimkelanajaya  #vitaminmurah  #codshaklee 
Vita-C PLUS 
Apakah Vitamin C?

Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai antioksidan. Ia juga penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan kesihatan tubuh badan kita. Vitamin C sangat penting kepada tubuh tapi tubuh tak dapat hasilkan sendiri vitamin C. Maka, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan harian dan juga suplemen.

Suplemen Vitamin C dari Shaklee. Keistimewaan Vitamin C Plus Shaklee:

Vitamin C semulajadi yang diekstrak dari jagung.

Sistem pelepasan berperingkat - melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dalam badan & mengurangkan pembaziran.

Kebaikan Vitamin C Shaklee 
1- Vitamin C untuk kulit
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.
Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari.
Mencerahkan kulit secara sekata.
Memperbaiki kulit yang berjerawat.
Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
Pemulihan luka, melecur dan ulser.
Berfungsi sebagai agen anti-radang.

2- Vitamin C untuk kesihatan
Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Memperbaiki insomnia.
Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan.
Memperbaiki resdung seperti bersin.

3- Vitamin C untuk perangi kanser
meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas.

4- Vitamin C untuk Gout
mengurangkan risiko penyakit gout
menurunkan paras asid urik
.
.
#teampermata2018
#imiracle
 #shakleekelanajaya  #shakleeputrajaya #bisnesshaklee #onlinebusiness #omegaGuard #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #kelanajaya #petalingjaya #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #uitmshahalam #unitar #nakbiznes #terlajaklaris #fimkelanajaya #vitaminmurah #codshaklee
Vita-C PLUS Apakah Vitamin C? Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai antioksidan. Ia juga penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan kesihatan tubuh badan kita. Vitamin C sangat penting kepada tubuh tapi tubuh tak dapat hasilkan sendiri vitamin C. Maka, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan harian dan juga suplemen. Suplemen Vitamin C dari Shaklee. Keistimewaan Vitamin C Plus Shaklee: Vitamin C semulajadi yang diekstrak dari jagung. Sistem pelepasan berperingkat - melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dalam badan & mengurangkan pembaziran. Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. Mencerahkan kulit secara sekata. Memperbaiki kulit yang berjerawat. Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. Pemulihan luka, melecur dan ulser. Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. Memperbaiki insomnia. Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout mengurangkan risiko penyakit gout menurunkan paras asid urik . . #teampermata2018  #imiracle  #shakleekelanajaya  #shakleeputrajaya  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #omegaGuard  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #kelanajaya  #petalingjaya  #shakleemalaysia  #shakleecyberjaya  #uitmshahalam  #unitar  #nakbiznes  #terlajaklaris  #fimkelanajaya  #vitaminmurah  #codshaklee 
Vita-C PLUS 
Apakah Vitamin C?

Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai antioksidan. Ia juga penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan kesihatan tubuh badan kita. Vitamin C sangat penting kepada tubuh tapi tubuh tak dapat hasilkan sendiri vitamin C. Maka, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan harian dan juga suplemen.

Suplemen Vitamin C dari Shaklee. Keistimewaan Vitamin C Plus Shaklee:

Vitamin C semulajadi yang diekstrak dari jagung.

Sistem pelepasan berperingkat - melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dalam badan & mengurangkan pembaziran.

Kebaikan Vitamin C Shaklee 
1- Vitamin C untuk kulit
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.
Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari.
Mencerahkan kulit secara sekata.
Memperbaiki kulit yang berjerawat.
Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
Pemulihan luka, melecur dan ulser.
Berfungsi sebagai agen anti-radang.

2- Vitamin C untuk kesihatan
Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Memperbaiki insomnia.
Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan.
Memperbaiki resdung seperti bersin.

3- Vitamin C untuk perangi kanser
meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas.

4- Vitamin C untuk Gout
mengurangkan risiko penyakit gout
menurunkan paras asid urik
.
.
#teampermata2018
#imiracle
 #shakleekelanajaya  #shakleeputrajaya #bisnesshaklee #onlinebusiness #omegaGuard #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #kelanajaya #petalingjaya #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #uitmshahalam #unitar #nakbiznes #terlajaklaris #fimkelanajaya #vitaminmurah #codshaklee
Vita-C PLUS Apakah Vitamin C? Vitamin C adalah vitamin jenis larut air dan fungsi utama sebagai antioksidan. Ia juga penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan kesihatan tubuh badan kita. Vitamin C sangat penting kepada tubuh tapi tubuh tak dapat hasilkan sendiri vitamin C. Maka, kita perlu mengambilnya dari sumber makanan harian dan juga suplemen. Suplemen Vitamin C dari Shaklee. Keistimewaan Vitamin C Plus Shaklee: Vitamin C semulajadi yang diekstrak dari jagung. Sistem pelepasan berperingkat - melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dalam badan & mengurangkan pembaziran. Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. Mencerahkan kulit secara sekata. Memperbaiki kulit yang berjerawat. Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. Pemulihan luka, melecur dan ulser. Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. Memperbaiki insomnia. Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout mengurangkan risiko penyakit gout menurunkan paras asid urik . . #teampermata2018  #imiracle  #shakleekelanajaya  #shakleeputrajaya  #bisnesshaklee  #onlinebusiness  #omegaGuard  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #sethamil  #jombuatduit  #kelanajaya  #petalingjaya  #shakleemalaysia  #shakleecyberjaya  #uitmshahalam  #unitar  #nakbiznes  #terlajaklaris  #fimkelanajaya  #vitaminmurah  #codshaklee 
Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
.
Selepas setahun uolsss baru nampak kesan. Tabah tak?
.
Lama kan tapi sebenarnya dia konsisten makan 2 botol baru nampak kesan.
.
Nak sihat kan? Jadi kena sabar keh 👍🏼😊👍🏼
Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. . Selepas setahun uolsss baru nampak kesan. Tabah tak? . Lama kan tapi sebenarnya dia konsisten makan 2 botol baru nampak kesan. . Nak sihat kan? Jadi kena sabar keh 👍🏼😊👍🏼
MENGAPA MEMILIH SET MENYUSU SHAKLEE ?

Kandungan protein didalam ESP Shaklee mampu memberi tenaga segera kepada ibu untuk berjaga malam menyusu dan kecergasaan seharian

Dilengkapi dengan zat kalsium untuk kesihatan ibu dan penghasilan susu ibu. Nutrisi dalam kombinasi ini juga dapat menghindarkan rasa stress di kalangan ibu menyusu

Alfalfa sebagai penggalak penghasilan susu ibu(milk booster) yang dapat membekalkan vitamin dan mineral perlu tubuh untuk kesihatan dalaman ibu yang optimum.

Alfalfa Complex- Berfungsi sebagai penggalak susu (milk booster) . Kita akan perasan peningkatan pengeluaran susu terutama sekali sekiranya digandingkan dengan amalan penyusuan yang betul.

Jika kawan kawan consume Alfafa dan ESP bersama sama, bukan saja susu badan semakin banyak, malah sebenarnya kita dapat Set Menyusu dan Kurus Shaklee serentak.

Selepas bersalin pula, protein diperlukan untuk mempercepatkan penyembuhan luka. Sebab protein digunakan tubuh untuk membina sel dan otot baru bagi menggantikan sel lama.

Dan sebenarnya, dalam menyusukan anak kita perlukan bekalan kalsium yang mencukupi supaya gigi dan tulang ibu tidak rosak semasa menyusukan anak.

Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap je Ajee 😊
MENGAPA MEMILIH SET MENYUSU SHAKLEE ? Kandungan protein didalam ESP Shaklee mampu memberi tenaga segera kepada ibu untuk berjaga malam menyusu dan kecergasaan seharian Dilengkapi dengan zat kalsium untuk kesihatan ibu dan penghasilan susu ibu. Nutrisi dalam kombinasi ini juga dapat menghindarkan rasa stress di kalangan ibu menyusu Alfalfa sebagai penggalak penghasilan susu ibu(milk booster) yang dapat membekalkan vitamin dan mineral perlu tubuh untuk kesihatan dalaman ibu yang optimum. Alfalfa Complex- Berfungsi sebagai penggalak susu (milk booster) . Kita akan perasan peningkatan pengeluaran susu terutama sekali sekiranya digandingkan dengan amalan penyusuan yang betul. Jika kawan kawan consume Alfafa dan ESP bersama sama, bukan saja susu badan semakin banyak, malah sebenarnya kita dapat Set Menyusu dan Kurus Shaklee serentak. Selepas bersalin pula, protein diperlukan untuk mempercepatkan penyembuhan luka. Sebab protein digunakan tubuh untuk membina sel dan otot baru bagi menggantikan sel lama. Dan sebenarnya, dalam menyusukan anak kita perlukan bekalan kalsium yang mencukupi supaya gigi dan tulang ibu tidak rosak semasa menyusukan anak. Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap je Ajee 😊
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
.
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
.
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
.
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍
.
Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee 😊
SET MENYUSU SHAKLEE . Kebaikan Set Menyusu Shaklee : . ESP Shaklee . 🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 🌸Memekatkan susu ibu 🌸Sebagai milk booster 🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka 🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih 🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur 🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan 🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan 🌸Mengawal paras kolesterol 🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat 🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik . Alfalfa complex . 🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat 🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim 🌸Sebagai agen detox. Melawaskan 🌸Merawat keputihan . Ostematrix . 🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby 🌸Sebagai milkbooster 🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki . Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍 . Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee 😊
SET MENYUSU SHAKLEE
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee :
.
ESP Shaklee
.
🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
🌸Memekatkan susu ibu
🌸Sebagai milk booster
🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka
🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan
🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan
🌸Mengawal paras kolesterol
🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat
🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
.
Alfalfa complex
.
🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim
🌸Sebagai agen detox. Melawaskan
🌸Merawat keputihan
.
Ostematrix
.
🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby
🌸Sebagai milkbooster
🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki
.
Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍

Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee 😊
SET MENYUSU SHAKLEE . Kebaikan Set Menyusu Shaklee : . ESP Shaklee . 🌸Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 🌸Memekatkan susu ibu 🌸Sebagai milk booster 🌸Bantu hilangkan parut jerawat di muka 🌸Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih 🌸Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur 🌸Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan 🌸Menyokong kesihatan imunisasi badan 🌸Mengawal paras kolesterol 🌸Menyokong kesihatan jantung dan prostat 🌸Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik . Alfalfa complex . 🌸Untuk ibu yang menyusukan bayi pula, alfalfa merupakan supplement penting utk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat 🌸Membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim 🌸Sebagai agen detox. Melawaskan 🌸Merawat keputihan . Ostematrix . 🌸Membekalkan kalsium yang cukup pada badan ibu dan baby 🌸Sebagai milkbooster 🌸Mengurangkan lenguh2 badan, lutut, pinggang, sakit sendi, simpul biawak, kebas otot, cramp kaki . Untuk ibu ibu yang selalu alami bengkak susu tu boleh ambil LECITHIN sebagai tambahan. Lecithin boleh atasi bengkak susu 👍 Jom Whatsapp Ajee untuk dapatkan info lanjut Set Menyusu Shaklee 😊
Selamat pagi Malaysia 😍😍.
.
Quotes of the day 😄😄
Selamat pagi Malaysia 😍😍. . Quotes of the day 😄😄
Wowwww branch baru di KL.
.
Bukan la baru pun..cuma mereka berpindah ke tempat baru.
.
Woww best la. Mesti lagi gempak.
.
Boleh buat health check sekali 👏🏼👍🏼.
.
Jom..sape nak gi?
Wowwww branch baru di KL. . Bukan la baru pun..cuma mereka berpindah ke tempat baru. . Woww best la. Mesti lagi gempak. . Boleh buat health check sekali 👏🏼👍🏼. . Jom..sape nak gi?
Panggilan untuk peminat Vitamin C.
.
Ada special price nak bagi ni. .
Eh..jangan lupa tau. Harga tanpa tax sampai akhir bulan ni je. Next month belum tahu lagi.
Panggilan untuk peminat Vitamin C. . Ada special price nak bagi ni. . Eh..jangan lupa tau. Harga tanpa tax sampai akhir bulan ni je. Next month belum tahu lagi.
Sapa beli 5 balang jeruk, cikmin bagi freeee 1 jeruk. Hee
Macam kastemer tetap cikmin sorang ni la 😍
Sapa beli 5 balang jeruk, cikmin bagi freeee 1 jeruk. Hee Macam kastemer tetap cikmin sorang ni la 😍
#Jeruk berhantu available dah uolss
.
.
Wasap cikmin terus untuk confirm order. 😍
#Jeruk  berhantu available dah uolss . . Wasap cikmin terus untuk confirm order. 😍