an online Instagram web viewer

#setkurus medias

Photos

LETS GET SLIM WITH SHAKLEE!❤️
.
.
Konsep turunkan berat badan yang kita suggestkan dekat sini ialah:
1. Detoks: Buang toksin dari badan
2. Bakar: Bakar lemak
3. Bina: Bina otot
.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan, boleh whatsapp nana okay?😊
.
.
Nana Shaklee | 018-2301077
.
.
#tipskurus #obesiti #diet #slimming #setslimming #setkurus #turunberatbadan #coachkurus #diarisihatnana #sayajual #sayajualshaklee #esp #herblax #omegaguard #omega3 #minyakikan #masalahgemuk #masalahberatbadan #detoks #detox #bakarlemak #bakarkolestrol #kolestroltinggi #kolestrol #soya #nongmosoy #supplementkurus #supplementstore #supplements
LETS GET SLIM WITH SHAKLEE!❤️ . . Konsep turunkan berat badan yang kita suggestkan dekat sini ialah: 1. Detoks: Buang toksin dari badan 2. Bakar: Bakar lemak 3. Bina: Bina otot . . Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan, boleh whatsapp nana okay?😊 . . Nana Shaklee | 018-2301077 . . #tipskurus  #obesiti  #diet  #slimming  #setslimming  #setkurus  #turunberatbadan  #coachkurus  #diarisihatnana  #sayajual  #sayajualshaklee  #esp  #herblax  #omegaguard  #omega3  #minyakikan  #masalahgemuk  #masalahberatbadan  #detoks  #detox  #bakarlemak  #bakarkolestrol  #kolestroltinggi  #kolestrol  #soya  #nongmosoy  #supplementkurus  #supplementstore  #supplements 
SET KECANTIKKAN SHAKLEE
.
Antara set yg paling top. Setiap bulan mesti stok susut gara gara ramai yg beli set nih!
.
Jom sue kenalkan apa yg ada dalam SET ni
.
ESP
.
🎈 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🎈 Pudarkan parut
🎈 Mengawal pertumbuhan jerawat
🎈 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🎈 kulit jadi lebih tegang dan sihat
.
VITAMIN C PLUS
.
🎈 Perlindungan daripada sinar UV
🎈 Mengurangkan kesan sunburn
🎈 Membantu prevent masalah jerawat degil
🎈 Tona kulit menjadi lebih sekata
🎈 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🎈 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🎈 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🎈 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🎈 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🎈 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
.
🎈 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🎈 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🎈 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🎈 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🎈 Membantu mengurangkan eyebag
Mengawal masalah kulit berminyak
🎈 Mengatasi masalah jeragat
🎈 Boleh buat sebagai masker
🎈 Melambatkan proses penuaan
.
Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap sue k.😉
.
Sue 011-12586563
.
Kalau Malas nak save tekan je link kat bio taw. .
#setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoostematrix #promosetberpantang #promoyouthfreedevice
.
Available COD 
#permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti
SET KECANTIKKAN SHAKLEE . Antara set yg paling top. Setiap bulan mesti stok susut gara gara ramai yg beli set nih! . Jom sue kenalkan apa yg ada dalam SET ni . ESP . 🎈 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🎈 Pudarkan parut 🎈 Mengawal pertumbuhan jerawat 🎈 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🎈 kulit jadi lebih tegang dan sihat . VITAMIN C PLUS . 🎈 Perlindungan daripada sinar UV 🎈 Mengurangkan kesan sunburn 🎈 Membantu prevent masalah jerawat degil 🎈 Tona kulit menjadi lebih sekata 🎈 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🎈 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🎈 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🎈 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🎈 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🎈 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) . 🎈 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🎈 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🎈 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🎈 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🎈 Membantu mengurangkan eyebag Mengawal masalah kulit berminyak 🎈 Mengatasi masalah jeragat 🎈 Boleh buat sebagai masker 🎈 Melambatkan proses penuaan . Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap sue k.😉 . Sue 011-12586563 . Kalau Malas nak save tekan je link kat bio taw. . #setberpantang  #setkulitcantik  #hblow  #jerawatnanah  #parutjeragat  #putihgebu  #diabetes  #setkurus  #detox  #youthviral  #parutkawah  #kulitkusam  #kulitberminyak  #hormonwanita  #jantung  #sethamil  #milkbooster  #sarapanberkhasiat  #HFMD  #krimserbaguna  #promoshaklee  #promoostematrix  #promosetberpantang  #promoyouthfreedevice  . Available COD #permatangpauh  #seberangjaya  #bagan  #butterworth  #bertam  #penanti 
SET KECANTIKKAN SHAKLEE
.
Antara set yg paling top. Setiap bulan mesti stok susut gara gara ramai yg beli set nih!
.
Jom sue kenalkan apa yg ada dalam SET ni
.
ESP
.
🎈 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🎈 Pudarkan parut
🎈 Mengawal pertumbuhan jerawat
🎈 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🎈 kulit jadi lebih tegang dan sihat
.
VITAMIN C PLUS
.
🎈 Perlindungan daripada sinar UV
🎈 Mengurangkan kesan sunburn
🎈 Membantu prevent masalah jerawat degil
🎈 Tona kulit menjadi lebih sekata
🎈 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🎈 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🎈 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🎈 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🎈 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🎈 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
.
🎈 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🎈 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🎈 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🎈 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🎈 Membantu mengurangkan eyebag
Mengawal masalah kulit berminyak
🎈 Mengatasi masalah jeragat
🎈 Boleh buat sebagai masker
🎈 Melambatkan proses penuaan
.
Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap sue k.😉
.
Sue 011-12586563
.
Kalau Malas nak save tekan je link kat bio taw. .
#setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoostematrix #promosetberpantang #promoyouthfreedevice
.
Available COD 
#permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti
SET KECANTIKKAN SHAKLEE . Antara set yg paling top. Setiap bulan mesti stok susut gara gara ramai yg beli set nih! . Jom sue kenalkan apa yg ada dalam SET ni . ESP . 🎈 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🎈 Pudarkan parut 🎈 Mengawal pertumbuhan jerawat 🎈 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🎈 kulit jadi lebih tegang dan sihat . VITAMIN C PLUS . 🎈 Perlindungan daripada sinar UV 🎈 Mengurangkan kesan sunburn 🎈 Membantu prevent masalah jerawat degil 🎈 Tona kulit menjadi lebih sekata 🎈 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🎈 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🎈 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🎈 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🎈 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🎈 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) . 🎈 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🎈 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🎈 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🎈 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🎈 Membantu mengurangkan eyebag Mengawal masalah kulit berminyak 🎈 Mengatasi masalah jeragat 🎈 Boleh buat sebagai masker 🎈 Melambatkan proses penuaan . Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap sue k.😉 . Sue 011-12586563 . Kalau Malas nak save tekan je link kat bio taw. . #setberpantang  #setkulitcantik  #hblow  #jerawatnanah  #parutjeragat  #putihgebu  #diabetes  #setkurus  #detox  #youthviral  #parutkawah  #kulitkusam  #kulitberminyak  #hormonwanita  #jantung  #sethamil  #milkbooster  #sarapanberkhasiat  #HFMD  #krimserbaguna  #promoshaklee  #promoostematrix  #promosetberpantang  #promoyouthfreedevice  . Available COD #permatangpauh  #seberangjaya  #bagan  #butterworth  #bertam  #penanti 
SET KECANTIKKAN SHAKLEE
.
Antara set yg paling top. Setiap bulan mesti stok susut gara gara ramai yg beli set nih!
.
Jom sue kenalkan apa yg ada dalam SET ni
.
ESP
.
🎈 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🎈 Pudarkan parut
🎈 Mengawal pertumbuhan jerawat
🎈 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🎈 kulit jadi lebih tegang dan sihat
.
VITAMIN C PLUS
.
🎈 Perlindungan daripada sinar UV
🎈 Mengurangkan kesan sunburn
🎈 Membantu prevent masalah jerawat degil
🎈 Tona kulit menjadi lebih sekata
🎈 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🎈 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🎈 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🎈 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🎈 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🎈 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
.
🎈 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🎈 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🎈 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🎈 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🎈 Membantu mengurangkan eyebag
Mengawal masalah kulit berminyak
🎈 Mengatasi masalah jeragat
🎈 Boleh buat sebagai masker
🎈 Melambatkan proses penuaan
.
Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap sue k.😉
.
Sue 011-12586563
.
Kalau Malas nak save tekan je link kat bio taw. .
#setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoostematrix #promosetberpantang #promoyouthfreedevice
.
Available COD 
#permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti
SET KECANTIKKAN SHAKLEE . Antara set yg paling top. Setiap bulan mesti stok susut gara gara ramai yg beli set nih! . Jom sue kenalkan apa yg ada dalam SET ni . ESP . 🎈 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🎈 Pudarkan parut 🎈 Mengawal pertumbuhan jerawat 🎈 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🎈 kulit jadi lebih tegang dan sihat . VITAMIN C PLUS . 🎈 Perlindungan daripada sinar UV 🎈 Mengurangkan kesan sunburn 🎈 Membantu prevent masalah jerawat degil 🎈 Tona kulit menjadi lebih sekata 🎈 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🎈 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🎈 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🎈 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🎈 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🎈 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) . 🎈 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🎈 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🎈 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🎈 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🎈 Membantu mengurangkan eyebag Mengawal masalah kulit berminyak 🎈 Mengatasi masalah jeragat 🎈 Boleh buat sebagai masker 🎈 Melambatkan proses penuaan . Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap sue k.😉 . Sue 011-12586563 . Kalau Malas nak save tekan je link kat bio taw. . #setberpantang  #setkulitcantik  #hblow  #jerawatnanah  #parutjeragat  #putihgebu  #diabetes  #setkurus  #detox  #youthviral  #parutkawah  #kulitkusam  #kulitberminyak  #hormonwanita  #jantung  #sethamil  #milkbooster  #sarapanberkhasiat  #HFMD  #krimserbaguna  #promoshaklee  #promoostematrix  #promosetberpantang  #promoyouthfreedevice  . Available COD #permatangpauh  #seberangjaya  #bagan  #butterworth  #bertam  #penanti 
🍀KURUS SECARA SIHAT DENGAN SHAKLEE🍀
.
.
Antara set kegemaran ramai dalam Shaklee adalah SET KURUS! Ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan Shaklee. Anda bila lagi?
-
-
Harga full set ni tersangat jimatt dan boleh bertahan sehingga 2-3  bulan. So, x de lah awak nak spend banyak2 tiap bulan kan?😉 Yang lebih penting, awak dapat kurus dengan cara NATURAL dan SELAMAT💚
-
-

Kelebihan ESP:
- Mencerah dan melembutkan kulit
-Membuat kulit lebih anjal dan gebu
-Memudarkan parut
-Mengawal pertumbuhan jerawat
-Sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan
-Diperkaya dengan protein dan amino asid
-Menguatkan akar rambut dan mengelakkan keguguran rambut
-Memberi rasa kenyang yang lama
-Membekalkan tenaga berpanjangan -Mengelakkan kencing manis
-Merawat gastrik
-Mengawal kolesterol -Membanyakkan susu ibu
-Sesuai untuk ibu mengandung
-Merawat rahim
-
-
Apa kelebihan Omega Guard?
-Membakar lemak berlebihan
-Mengawal selera makan
-Tingkatkan sistem imunisasi badan
-Mengawal kolesterol
-Memghindari strok
-Meningkatkan fungsi mata,otak dan saraf
-Merawat sakit sendi
-Sesuai untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak bayi yang sihat
-
-
Apa manfaat Herb lax?
- Membuang toksin dan lemak berlebihan daripada badan
-Membersihkan dinding usus agar  nutrient dapat diserap secara optimum
-Mengempiskan perut dengan cepat
-Memejalkan perut
-Membersih dan memberi lembapan pada usus
-Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan
-Membantu masalah lebihan air dalam badan
-Merawat athma
-Mengimbangi tekstur kulit
-
-
Whatsapp syaz for details n order.
SYAZ
0132562610
#ShakleeEffects #sayajualshaklee #shakleeputrajaya #shakleeupm #shakleeukm #shakleebangi #shakleeeffect #vitamincantik #detox #vitamin #setkurus #sayajualshaklee #vitaminkurus #detox #shakleemurahmalaysia
🍀KURUS SECARA SIHAT DENGAN SHAKLEE🍀 . . Antara set kegemaran ramai dalam Shaklee adalah SET KURUS! Ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan Shaklee. Anda bila lagi? - - Harga full set ni tersangat jimatt dan boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. So, x de lah awak nak spend banyak2 tiap bulan kan?😉 Yang lebih penting, awak dapat kurus dengan cara NATURAL dan SELAMAT💚 - - Kelebihan ESP: - Mencerah dan melembutkan kulit -Membuat kulit lebih anjal dan gebu -Memudarkan parut -Mengawal pertumbuhan jerawat -Sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan -Diperkaya dengan protein dan amino asid -Menguatkan akar rambut dan mengelakkan keguguran rambut -Memberi rasa kenyang yang lama -Membekalkan tenaga berpanjangan -Mengelakkan kencing manis -Merawat gastrik -Mengawal kolesterol -Membanyakkan susu ibu -Sesuai untuk ibu mengandung -Merawat rahim - - Apa kelebihan Omega Guard? -Membakar lemak berlebihan -Mengawal selera makan -Tingkatkan sistem imunisasi badan -Mengawal kolesterol -Memghindari strok -Meningkatkan fungsi mata,otak dan saraf -Merawat sakit sendi -Sesuai untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak bayi yang sihat - - Apa manfaat Herb lax? - Membuang toksin dan lemak berlebihan daripada badan -Membersihkan dinding usus agar nutrient dapat diserap secara optimum -Mengempiskan perut dengan cepat -Memejalkan perut -Membersih dan memberi lembapan pada usus -Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan -Membantu masalah lebihan air dalam badan -Merawat athma -Mengimbangi tekstur kulit - - Whatsapp syaz for details n order. SYAZ 0132562610 #ShakleeEffects  #sayajualshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleeupm  #shakleeukm  #shakleebangi  #shakleeeffect  #vitamincantik  #detox  #vitamin  #setkurus  #sayajualshaklee  #vitaminkurus  #detox  #shakleemurahmalaysia 
Regrann from @jamuratumalayakualalumpur -  utk belian produk,dptkan dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi -  Jus Royal V adalah minuman herba campuran yang dirumus dengan pelbagai herba dan rasa Jus epal yang semulajadi. Ia terdiri daripada ramuan air, Kacip Fatimah, Orange Jasmine, Stevia, Lingzhi, Kulit Kayu Serapat, Jus Nanas, Manjakani, Pueraria Lobata, Madu Asli, Pinang Muda dan Potassium Sorbate sebagai bahan pengawet yang dibenarkan.⠀
.⠀
Pelbagai khasiat yang sangat penting untuk manfaat wanita yang disatukan dalam Jus Royal V ini.⠀
.⠀
Khasiat Royal V Jamu Ratu Malaya :⠀
※ Melambatkan penuaan badan dan dalaman.⠀
※ Meningkatkan sensual hubungan intim.⠀
※ Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.⠀
※ Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.⠀
※ Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.⠀
※ Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.⠀
.⠀
Kandungan Royal V :⠀
→ Kacip fatimah⠀
→ Orange jasmine⠀
→ Manjakani⠀
→ Pueraria lobata⠀
→ Air zam zam⠀
→ Madu asli⠀
→ Pinang muda⠀
.⠀
Cara Penggunaan Royal V :⠀
📌Minum 1 sudu besar dua kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum makan.⠀
.⠀
Perhatian :⠀
Wanita mengandung tidak dibenarkan mengambil produk Royal V⠀
.⠀
Kandungan 250ml⠀
.⠀
Harga : RM60 ⠀
⠀
🌻whatsapp su 0172180235 utk order🌻⠀
⠀
#royalv  #sendayutinggi#kopikecantikan⠀#jamuratumalayakualalumpur
#jamuwanita #jamuratumalaya #dfolia#seduarrow#kapsulherba#tombong#rahimjatuh#kopiherba#manjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#keputihan#ubatkeputihan#jamuratumalayasungaibesi #jamuratumalayaampang#jamuratumalayakuchailama#KURMADHUHA#makjun#makjundhuha  #jushormon#produkkurus#setkurus#produkwanita#produkmesrawudhuk#jusperapat
Regrann from @jamuratumalayakualalumpur - utk belian produk,dptkan dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Jus Royal V adalah minuman herba campuran yang dirumus dengan pelbagai herba dan rasa Jus epal yang semulajadi. Ia terdiri daripada ramuan air, Kacip Fatimah, Orange Jasmine, Stevia, Lingzhi, Kulit Kayu Serapat, Jus Nanas, Manjakani, Pueraria Lobata, Madu Asli, Pinang Muda dan Potassium Sorbate sebagai bahan pengawet yang dibenarkan.⠀ .⠀ Pelbagai khasiat yang sangat penting untuk manfaat wanita yang disatukan dalam Jus Royal V ini.⠀ .⠀ Khasiat Royal V Jamu Ratu Malaya :⠀ ※ Melambatkan penuaan badan dan dalaman.⠀ ※ Meningkatkan sensual hubungan intim.⠀ ※ Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.⠀ ※ Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.⠀ ※ Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.⠀ ※ Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.⠀ .⠀ Kandungan Royal V :⠀ → Kacip fatimah⠀ → Orange jasmine⠀ → Manjakani⠀ → Pueraria lobata⠀ → Air zam zam⠀ → Madu asli⠀ → Pinang muda⠀ .⠀ Cara Penggunaan Royal V :⠀ 📌Minum 1 sudu besar dua kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum makan.⠀ .⠀ Perhatian :⠀ Wanita mengandung tidak dibenarkan mengambil produk Royal V⠀ .⠀ Kandungan 250ml⠀ .⠀ Harga : RM60 ⠀ ⠀ 🌻whatsapp su 0172180235 utk order🌻⠀ ⠀ #royalv  #sendayutinggi #kopikecantikan ⠀#jamuratumalayakualalumpur  #jamuwanita  #jamuratumalaya  #dfolia #seduarrow #kapsulherba #tombong #rahimjatuh #kopiherba #manjakani #manjakanioriginal #pilkehamilan #produkkehamilan #keputihan #ubatkeputihan #jamuratumalayasungaibesi  #jamuratumalayaampang #jamuratumalayakuchailama #KURMADHUHA #makjun #makjundhuha  #jushormon #produkkurus #setkurus #produkwanita #produkmesrawudhuk #jusperapat 
Ban straw? No problem!😉
Kita bawak straw sendiri ek....sekali dengan botol dan air sihat sekali ok, 3 in 1 gitchu😘

#teamsurikurus #straw #ban #onlinecoaching #projekkurus30hari #dietnutrisi #air #plainwater
Nak order supplement?
.
Mencari distributor Shaklee yang dipercayai?
.
Jomm tekan link whatsapp ilah di profile. 😉
.
Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉
.
Regards,
Fadzielah Ayub
013-9729482
Trusted Shaklee Distributor
Blog: suricergas.blogspot.my
.
#sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee 
#setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #ESPShaklee #setkurusShaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #ostematrixshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee
Nak order supplement? . Mencari distributor Shaklee yang dipercayai? . Jomm tekan link whatsapp ilah di profile. 😉 . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee  #naturalproduct  #suricergas  #shakleemurah  #shakleeselayang  #shakleegombak  #sayajualshaklee  #shakleebatucave  #shakleeselangor  #shakleeselayangindah  #setkulitcantik  #setcantikshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #milkbooster  #vitamincshaklee  #pengedarshaklee  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleeterengganu  #ESPShaklee  #setkurusShaklee  #herbalblendshaklee  #collagenshaklee  #ostematrixshaklee  #youthshaklee  #youthskincare  #youthviral  #setkurusshaklee  #promoshaklee 
Terima kasih pada semua customer yang percayakan servis ilah.
.
Ilah adalah distributor Shaklee yang sah sejak 2016.
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee boleh tekan link whatsapp di profile.😉
.
Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉
.
Regards,
Fadzielah Ayub
013-9729482
Trusted Shaklee Distributor
Blog: suricergas.blogspot.my
.
#sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee 
#setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #ESPShaklee #setkurusShaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #ostematrixshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee
Terima kasih pada semua customer yang percayakan servis ilah. . Ilah adalah distributor Shaklee yang sah sejak 2016. . Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee boleh tekan link whatsapp di profile.😉 . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee  #naturalproduct  #suricergas  #shakleemurah  #shakleeselayang  #shakleegombak  #sayajualshaklee  #shakleebatucave  #shakleeselangor  #shakleeselayangindah  #setkulitcantik  #setcantikshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #milkbooster  #vitamincshaklee  #pengedarshaklee  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleeterengganu  #ESPShaklee  #setkurusShaklee  #herbalblendshaklee  #collagenshaklee  #ostematrixshaklee  #youthshaklee  #youthskincare  #youthviral  #setkurusshaklee  #promoshaklee 
Assalamualaikum! Selamat berhujung minggu.
.
Hari ini kedai supplement ilah open macam biasa ye.
.
Berminat ubtuk dapatkan sebarang konsultasi atau mana-mana supplement Shaklee, boleh contact ilah tekan link di profile. 😉
.
Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉
.
Regards,
Fadzielah Ayub
013-9729482
Trusted Shaklee Distributor
Blog: suricergas.blogspot.my
.
#sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee 
#setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #ESPShaklee #setkurusShaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #ostematrixshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee
Assalamualaikum! Selamat berhujung minggu. . Hari ini kedai supplement ilah open macam biasa ye. . Berminat ubtuk dapatkan sebarang konsultasi atau mana-mana supplement Shaklee, boleh contact ilah tekan link di profile. 😉 . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee  #naturalproduct  #suricergas  #shakleemurah  #shakleeselayang  #shakleegombak  #sayajualshaklee  #shakleebatucave  #shakleeselangor  #shakleeselayangindah  #setkulitcantik  #setcantikshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #milkbooster  #vitamincshaklee  #pengedarshaklee  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleeterengganu  #ESPShaklee  #setkurusShaklee  #herbalblendshaklee  #collagenshaklee  #ostematrixshaklee  #youthshaklee  #youthskincare  #youthviral  #setkurusshaklee  #promoshaklee 
Bagaimana Lucimax membantu menurunkan berat badan?
.
Lucimax diformulasikan dari herba Ganoderma Lucidum atau ‘Lingzhi’. Ia mengandungi bahan-bahan aktif yang dapat meningkatkan kadar metabolisma badan. Apabila metabolisma meningkat, tubuh akan menggunakan lebih banyak tenaga untuk mencerna makanan dengan lebih cekap. Tenaga ini didorong oleh pemecahan deposit lemak dan kalori dalam badan yang kemudiannya menyebabkan penurunan berat badan.
.
Lucimax RM35.00 . 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxmurah
#dtox#sendayutinggi  #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#minumandetox#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#easyfull#setkurus#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur#bijirindiet#lucimax#metabolisme#tiggikanmetabolisme#tehhijau
Bagaimana Lucimax membantu menurunkan berat badan? . Lucimax diformulasikan dari herba Ganoderma Lucidum atau ‘Lingzhi’. Ia mengandungi bahan-bahan aktif yang dapat meningkatkan kadar metabolisma badan. Apabila metabolisma meningkat, tubuh akan menggunakan lebih banyak tenaga untuk mencerna makanan dengan lebih cekap. Tenaga ini didorong oleh pemecahan deposit lemak dan kalori dalam badan yang kemudiannya menyebabkan penurunan berat badan. . Lucimax RM35.00 . 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxmurah  #dtox #sendayutinggi  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #minumandetox #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #easyfull #setkurus #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur #bijirindiet #lucimax #metabolisme #tiggikanmetabolisme #tehhijau 
Jenis susah kurus??
Jom cuba amalkan dua produk ni. Mana tahu berkesan.
.
1. Ambil 2 biji Slimmertique 2 kali sehari iaitu 30 minit sebelum sarapan & makan malam. Slimmertique mengandungi Fructus Emblica Officinalis yang tinggi anti-oksida untuk membantu menurunkan glukos dalam darah terutama bagi penghidap kencing manis. Selain itu, Slimmertique membantu melangsingkan badan, melawaskan pembuangan & mengawal selera makan yang berlebihan.
.
2. Ambil Easyfull sebelum makan tengahari dan sebelum makan malam. Sekurang-kurangnya 30 minit sebelum untuk membantu ‘mengejapkan’ perut. Easyfull mengandung bahan seperti Brown Rice Powder untuk membantu menurunkan kolesterol dan tergolong dalam karbohidrat kompleks yang membuat perut lambat lapar. Easyfull juga membantu mengelakkan ‘craving’ pada makanan manis dan bergoreng.
.
Slimmertique RM39.00
Easyfull RM56.00 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxmurah
#dtox#sendayutinggi  #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#minumandetox#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#easyfull#setkurus#milkbooster#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur#bijirindiet#slimmertique
Jenis susah kurus?? Jom cuba amalkan dua produk ni. Mana tahu berkesan. . 1. Ambil 2 biji Slimmertique 2 kali sehari iaitu 30 minit sebelum sarapan & makan malam. Slimmertique mengandungi Fructus Emblica Officinalis yang tinggi anti-oksida untuk membantu menurunkan glukos dalam darah terutama bagi penghidap kencing manis. Selain itu, Slimmertique membantu melangsingkan badan, melawaskan pembuangan & mengawal selera makan yang berlebihan. . 2. Ambil Easyfull sebelum makan tengahari dan sebelum makan malam. Sekurang-kurangnya 30 minit sebelum untuk membantu ‘mengejapkan’ perut. Easyfull mengandung bahan seperti Brown Rice Powder untuk membantu menurunkan kolesterol dan tergolong dalam karbohidrat kompleks yang membuat perut lambat lapar. Easyfull juga membantu mengelakkan ‘craving’ pada makanan manis dan bergoreng. . Slimmertique RM39.00 Easyfull RM56.00 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxmurah  #dtox #sendayutinggi  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #minumandetox #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #easyfull #setkurus #milkbooster #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur #bijirindiet #slimmertique 
Khasiat Vitamin E  Shaklee : 📌Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
📌Kulit semakin halus, gebu dan licin
📌Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
📌Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
📌Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
📌Meningkatkan kesuburan
📌Menyelesaikan masalah kelesuan
📌Meningkatkan keinginan seksual suami isteri (Vitamin Cinta)
📌Merendahkan kadar kolesterol.
📌Membantu mencegah kanser.
📌Merendahkan risiko katarak
📌Parut strecth mark menjadi semakin pudar.

www.wasap.my/601137424486
Khasiat Vitamin E Shaklee : 📌Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah 📌Kulit semakin halus, gebu dan licin 📌Mengurangkan jeragat, parut & jerawat 📌Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda 📌Mengekalkan kesihatan saraf dan otot 📌Meningkatkan kesuburan 📌Menyelesaikan masalah kelesuan 📌Meningkatkan keinginan seksual suami isteri (Vitamin Cinta) 📌Merendahkan kadar kolesterol. 📌Membantu mencegah kanser. 📌Merendahkan risiko katarak 📌Parut strecth mark menjadi semakin pudar. www.wasap.my/601137424486
Setiap pagi WAJIBBB ambil yang tengah and kiri tuh. Dua2 dalam tu ada #garambuluh as antioksidan and detoks agent. Siyes, sis takda masa nak buat air detoks. Huhuhu. So, dengan #Minkaffe aje lah as #agentdetox . Lepas tu perut ku pun rasa sungguh tenang sebab yang tak perlu dah keluar dengan jayanya ! 😎 .
Sebab tu lah Minkaffe ni kopi LUAR BIASAAA! Khasiat pun lain macamm. Hehehe.
.
.
.
#skkprogramme 
#setkombokurus
#setkurus
#kopigarambuluh
#shakeme
Setiap pagi WAJIBBB ambil yang tengah and kiri tuh. Dua2 dalam tu ada #garambuluh  as antioksidan and detoks agent. Siyes, sis takda masa nak buat air detoks. Huhuhu. So, dengan #Minkaffe  aje lah as #agentdetox  . Lepas tu perut ku pun rasa sungguh tenang sebab yang tak perlu dah keluar dengan jayanya ! 😎 . Sebab tu lah Minkaffe ni kopi LUAR BIASAAA! Khasiat pun lain macamm. Hehehe. . . . #skkprogramme  #setkombokurus  #setkurus  #kopigarambuluh  #shakeme 
Kulit Gebu Pinkish lepas amalkan juice #richglow ❗

Woww.. Amazing sangat.. Siapa tak suka kalau dapat kulit gebu-gebasszz.. Tambah lagi bila en suami memuji😍

Apa lagi, cepat sambar juice ajaib all-in ni😉

WhatsApp link berikut untuk info lanjut ⤵

http://richglowpuchong.wasap.my 
#richglow #richglowgallery #setberpantang #supplement #setkurus #gayahidupsihat #likefollowers #wanitahariini #alhijrah #promosi #shaklee #vitamin #ephyra #mirafilzah
JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN HILANG.
.
.
ALFALFA ni boleh dipanggil jamu moden.

Sangat sesuai untuk awak yang nak selesaikan masalah resdung dan dalaman.

Harga jangan risau, dijamin mampu milik. Apa-apa pertanyaan jangan segan-segan nak wasap Kaksue ye.
.
.
📲WA Kaksue : +60148171206
Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘
.
.
#esp #espshaklee #espmurah #vitcshaklee #vitc #setcantik #setcantikshaklee #shakleemurah #setkecantikan #shakleemalaysia #setkurus #diet #jomcantik #pengedarshaklee #milkbooster #nakkurus #kulitcantik #resdung #alfalfa #alfalfashaklee
❤
JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN HILANG. . . ALFALFA ni boleh dipanggil jamu moden. Sangat sesuai untuk awak yang nak selesaikan masalah resdung dan dalaman. Harga jangan risau, dijamin mampu milik. Apa-apa pertanyaan jangan segan-segan nak wasap Kaksue ye. . . 📲WA Kaksue : +60148171206 Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘 . . #esp  #espshaklee  #espmurah  #vitcshaklee  #vitc  #setcantik  #setcantikshaklee  #shakleemurah  #setkecantikan  #shakleemalaysia  #setkurus  #diet  #jomcantik  #pengedarshaklee  #milkbooster  #nakkurus  #kulitcantik  #resdung  #alfalfa  #alfalfashaklee  ❤
STRESS DENGAN JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN.
.
.
🌸 Kaksue sarankan ambil ALFALFA. ALFALFA adalah sejenis herba dan ia dikenali sebagai raja segala tumbuhan.
.
.
🌸 ALFALFA boleh dimakan begitu sahaja dengan air masak ataupun boleh direndam dengan air panas dan jadikan sebagai minuman herba.
.
.
🌸 ALFALFA ni kaya dengan klorofil dan nutrien yang in shaa Allah boleh tengok dan rasa sendiri hasilnya.
.
.
🌸 ALFALFA dikenali sebagai jamu moden kerana bertindak sebagai peneman terbaik untuk masalah dalaman wanita.
.
.
SELAIN ITU ALFALFA JUGA TERBUKTI BERKESAN UNTUM MEREKA YANG MEMPUNYAI MASALAH RESDUNG DAN DETOX DALAMAN DENGAN CARA MUDAH.
.
.
🌸 Apa-apa pertanyaan atau naknharga suoer murah meh cepat-cepat wasap Kaksue
.
.
📲WA Kaksue : +60148171206
Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘
.
.
#esp #espshaklee #espmurah #vitcshaklee #vitc #setcantik #setcantikshaklee #shakleemurah #setkecantikan #shakleemalaysia #setkurus #diet #jomcantik #pengedarshaklee #milkbooster #nakkurus #kulitcantik #resdung #alfalfa #alfalfashaklee
❤
STRESS DENGAN JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN. . . 🌸 Kaksue sarankan ambil ALFALFA. ALFALFA adalah sejenis herba dan ia dikenali sebagai raja segala tumbuhan. . . 🌸 ALFALFA boleh dimakan begitu sahaja dengan air masak ataupun boleh direndam dengan air panas dan jadikan sebagai minuman herba. . . 🌸 ALFALFA ni kaya dengan klorofil dan nutrien yang in shaa Allah boleh tengok dan rasa sendiri hasilnya. . . 🌸 ALFALFA dikenali sebagai jamu moden kerana bertindak sebagai peneman terbaik untuk masalah dalaman wanita. . . SELAIN ITU ALFALFA JUGA TERBUKTI BERKESAN UNTUM MEREKA YANG MEMPUNYAI MASALAH RESDUNG DAN DETOX DALAMAN DENGAN CARA MUDAH. . . 🌸 Apa-apa pertanyaan atau naknharga suoer murah meh cepat-cepat wasap Kaksue . . 📲WA Kaksue : +60148171206 Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘 . . #esp  #espshaklee  #espmurah  #vitcshaklee  #vitc  #setcantik  #setcantikshaklee  #shakleemurah  #setkecantikan  #shakleemalaysia  #setkurus  #diet  #jomcantik  #pengedarshaklee  #milkbooster  #nakkurus  #kulitcantik  #resdung  #alfalfa  #alfalfashaklee  ❤
JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN HILANG.
.
.
ALFALFA ni boleh dipanggil jamu moden.

Sangat sesuai untuk awak yang nak selesaikan masalah resdung dan dalaman.

Harga jangan risau, dijamin mampu milik. Apa-apa pertanyaan jangan segan-segan nak wasap Kaksue ye.
.
.
📲WA Kaksue : +60148171206
Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘
.
.
#esp #espshaklee #espmurah #vitcshaklee #vitc #setcantik #setcantikshaklee #shakleemurah #setkecantikan #shakleemalaysia #setkurus #diet #jomcantik #pengedarshaklee #milkbooster #nakkurus #kulitcantik #resdung #alfalfa #alfalfashaklee
❤
JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN HILANG. . . ALFALFA ni boleh dipanggil jamu moden. Sangat sesuai untuk awak yang nak selesaikan masalah resdung dan dalaman. Harga jangan risau, dijamin mampu milik. Apa-apa pertanyaan jangan segan-segan nak wasap Kaksue ye. . . 📲WA Kaksue : +60148171206 Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘 . . #esp  #espshaklee  #espmurah  #vitcshaklee  #vitc  #setcantik  #setcantikshaklee  #shakleemurah  #setkecantikan  #shakleemalaysia  #setkurus  #diet  #jomcantik  #pengedarshaklee  #milkbooster  #nakkurus  #kulitcantik  #resdung  #alfalfa  #alfalfashaklee  ❤
📌Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
📌Kulit semakin halus, gebu dan licin
📌Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
📌Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah 📌Kulit semakin halus, gebu dan licin 📌Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
Antara manfaat Vivix ialah
.
🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti.
.
🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein.
.
🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat.
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat.
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan.
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka.
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.
.
🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan.
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat.
.-
#ShakleeEffect #Shaklee #ShakleeDealer #kepong #shakleekepong #dropshipwanted #sajat #collagen #collagenpowder #sellerkepong #sellerkepong #vitamin #supplementmurah #supplementcantik #czer #cantik #sihat #tipssihat #freepostage #setkecantikan #sethamil #setpantang #setkurus #omegaguard #ostematrix #nutriferon #vitcplus #vite #esp #promotion #vivix
Antara manfaat Vivix ialah . 🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti. . 🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein. . 🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat. . 🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat. . 🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan. . 🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka. . 🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang. . 🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan. . 🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat. .- #ShakleeEffect  #Shaklee  #ShakleeDealer  #kepong  #shakleekepong  #dropshipwanted  #sajat  #collagen  #collagenpowder  #sellerkepong  #sellerkepong  #vitamin  #supplementmurah  #supplementcantik  #czer  #cantik  #sihat  #tipssihat  #freepostage  #setkecantikan  #sethamil  #setpantang  #setkurus  #omegaguard  #ostematrix  #nutriferon  #vitcplus  #vite  #esp  #promotion  #vivix 
Antara manfaat Vivix ialah
.
🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti.
.
🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein.
.
🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat.
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat.
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan.
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka.
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.
.
🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan.
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat.
-
#ShakleeEffect #Shaklee #ShakleeDealer #kepong #shakleekepong #dropshipwanted #sajat #collagen #collagenpowder #sellerkepong #sellerkepong #vitamin #supplementmurah #supplementcantik #tipscantik #cantik #sihat #tipssihat #freepostage #setkecantikan #sethamil #setpantang #setkurus #omegaguard #ostematrix #nutriferon #vitcplus #vite #esp #promotion
Antara manfaat Vivix ialah . 🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti. . 🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein. . 🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat. . 🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat. . 🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan. . 🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka. . 🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang. . 🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan. . 🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat. - #ShakleeEffect  #Shaklee  #ShakleeDealer  #kepong  #shakleekepong  #dropshipwanted  #sajat  #collagen  #collagenpowder  #sellerkepong  #sellerkepong  #vitamin  #supplementmurah  #supplementcantik  #tipscantik  #cantik  #sihat  #tipssihat  #freepostage  #setkecantikan  #sethamil  #setpantang  #setkurus  #omegaguard  #ostematrix  #nutriferon  #vitcplus  #vite  #esp  #promotion 
.
Sape2 yg susah nak membuang tu sesuai sangat laa.. 😄😄
.
 Yg kadang2 3 hari sekali, seminggu sekali membuang pun ada jugak.. jgn biar berterusan begitu, toksin lama2 dibiar boleh bawa byk penyakit..
.
Kakak sgt2 recommend ambik herblax ni.. inshallah rawat masalah sembelit & susah membuang. Produk organik tanpa bahan terlarang, selamat & berkesan ✌️👍
.
 Wasap ~ 0199644664
.
#herblax #sembelit #lawas #susahmembuang #setbuasir #setsembelit #toksin #cuciusus #ostematrix #alfalfa #shakleekuantan #shakleepekan #shakleecodkuantan #agenshakleekuantan #ump #uiamkuantan #pengedarshakleekuantan #shakleekemaman #shakleepahang #shakleemurah #fareedafaris #shakleeump #kuipsas #kuantan #espshaklee #setslim #setkurus #kurus #ucyp #ctdk
. Sape2 yg susah nak membuang tu sesuai sangat laa.. 😄😄 . Yg kadang2 3 hari sekali, seminggu sekali membuang pun ada jugak.. jgn biar berterusan begitu, toksin lama2 dibiar boleh bawa byk penyakit.. . Kakak sgt2 recommend ambik herblax ni.. inshallah rawat masalah sembelit & susah membuang. Produk organik tanpa bahan terlarang, selamat & berkesan ✌️👍 . Wasap ~ 0199644664 . #herblax  #sembelit  #lawas  #susahmembuang  #setbuasir  #setsembelit  #toksin  #cuciusus  #ostematrix  #alfalfa  #shakleekuantan  #shakleepekan  #shakleecodkuantan  #agenshakleekuantan  #ump  #uiamkuantan  #pengedarshakleekuantan  #shakleekemaman  #shakleepahang  #shakleemurah  #fareedafaris  #shakleeump  #kuipsas  #kuantan  #espshaklee  #setslim  #setkurus  #kurus  #ucyp  #ctdk 
.
Sape2 yg susah nak membuang tu sesuai sangat laa.. 😄😄
.
 Yg kadang2 3 hari sekali, seminggu sekali membuang pun ada jugak.. jgn biar berterusan begitu, toksin lama2 dibiar boleh bawa byk penyakit..
.
Kakak sgt2 recommend ambik herblax ni.. inshallah rawat masalah sembelit & susah membuang. Produk organik tanpa bahan terlarang, selamat & berkesan ✌️👍
.
 Wasap ~ 0199644664
.
#herblax #sembelit #lawas #susahmembuang #setbuasir #setsembelit #toksin #cuciusus #ostematrix #alfalfa #shakleekuantan #shakleepekan #shakleecodkuantan #agenshakleekuantan #ump #uiamkuantan #pengedarshakleekuantan #shakleekemaman #shakleepahang #shakleemurah #fareedafaris #shakleeump #kuipsas #kuantan #espshaklee #setslim #setkurus #kurus #ucyp #ctdk
. Sape2 yg susah nak membuang tu sesuai sangat laa.. 😄😄 . Yg kadang2 3 hari sekali, seminggu sekali membuang pun ada jugak.. jgn biar berterusan begitu, toksin lama2 dibiar boleh bawa byk penyakit.. . Kakak sgt2 recommend ambik herblax ni.. inshallah rawat masalah sembelit & susah membuang. Produk organik tanpa bahan terlarang, selamat & berkesan ✌️👍 . Wasap ~ 0199644664 . #herblax  #sembelit  #lawas  #susahmembuang  #setbuasir  #setsembelit  #toksin  #cuciusus  #ostematrix  #alfalfa  #shakleekuantan  #shakleepekan  #shakleecodkuantan  #agenshakleekuantan  #ump  #uiamkuantan  #pengedarshakleekuantan  #shakleekemaman  #shakleepahang  #shakleemurah  #fareedafaris  #shakleeump  #kuipsas  #kuantan  #espshaklee  #setslim  #setkurus  #kurus  #ucyp  #ctdk 
Our hearts and prayers go out to you DLCW!
.
Sekarang ni tak boleh jangka , kita terdedah dengan pelbagai penyakit berbahaya
.
Tapi, LCW adalah seorang juara dunia, mestilah dia amalkan gaya hidup sihat, makan sihat aktif bersukan
.
Tapi .. we never knows what will happen to us
.
May he recover soon! Bila fikir fikir balik , dato ni memang aktif  bersukan, dah nama pon juara dunia
.
To be as active as him , mestilah dia strictly jaga makan and amal healthy lifestyle
.
Nak banding dengan kita yang makan pon tak jaga . Senaman pon apatah lagi ! Takda apa apa pon yang nak dibanggakan
.
Entah cukup ke tidak nutrisi dalam badan kita . Badan luaran memang nampak sihat dalaman ni pon tak tahu lah
.
Sebab tu lah penting untuk makan makanan yang kaya vitamin and nutrient yang tinggi, dan jugak kaya antioksidan
.
Bagi Sya , pengambilan supplement sangat penting zaman sekarang ni . Ikhiar utk kita
.
And Sya sendiri amalkan makan Vitamin ni . And i slowly try to discipline myself utk avoid those unhealthy food and buat senaman
.
And i konsisten everyday amik  Vitamin C, Vivix , Omega
.
Semua ni kaya dengan Antioksidan, dan Vivix adalah sumber antioksidan paling power , sebab dia ada polyphenols and reseveratrol
.
Bantu nak neutralise kan  free radikal yang ada dlm badan yang akan rosakkan sel sel badan yang kemudian boleh jadi barah tu
.
So i dont think healthy lifestyle is enough to us
.
We atleast support our body with supplement
.
Know your body well and jangan over . Just took it wisely lah
.
Moga kita semua dijauhkan dari segala penyakit berbahaya
Our hearts and prayers go out to you DLCW! . Sekarang ni tak boleh jangka , kita terdedah dengan pelbagai penyakit berbahaya . Tapi, LCW adalah seorang juara dunia, mestilah dia amalkan gaya hidup sihat, makan sihat aktif bersukan . Tapi .. we never knows what will happen to us . May he recover soon! Bila fikir fikir balik , dato ni memang aktif bersukan, dah nama pon juara dunia . To be as active as him , mestilah dia strictly jaga makan and amal healthy lifestyle . Nak banding dengan kita yang makan pon tak jaga . Senaman pon apatah lagi ! Takda apa apa pon yang nak dibanggakan . Entah cukup ke tidak nutrisi dalam badan kita . Badan luaran memang nampak sihat dalaman ni pon tak tahu lah . Sebab tu lah penting untuk makan makanan yang kaya vitamin and nutrient yang tinggi, dan jugak kaya antioksidan . Bagi Sya , pengambilan supplement sangat penting zaman sekarang ni . Ikhiar utk kita . And Sya sendiri amalkan makan Vitamin ni . And i slowly try to discipline myself utk avoid those unhealthy food and buat senaman . And i konsisten everyday amik Vitamin C, Vivix , Omega . Semua ni kaya dengan Antioksidan, dan Vivix adalah sumber antioksidan paling power , sebab dia ada polyphenols and reseveratrol . Bantu nak neutralise kan free radikal yang ada dlm badan yang akan rosakkan sel sel badan yang kemudian boleh jadi barah tu . So i dont think healthy lifestyle is enough to us . We atleast support our body with supplement . Know your body well and jangan over . Just took it wisely lah . Moga kita semua dijauhkan dari segala penyakit berbahaya
SET KURUS BAJET SHAKLEE

Sapa nak kurus tapi: ✔Susah nak control makan banyak
✔tak sempat nak exercise 
Mai singgah baca 👇👇👇👇 Herb Lax berfungsi untuk ↗️ Mencuci perut dan usus disamping membersihkannajis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit

Lecithin menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. ↗Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme.
↗Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. 
Alfalfa berperanan:

Alfalfa berupaya membuang toksin dalam badan dan  dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit. ↗Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
↗Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan. 
ESP juga akan membuatkan ↗️Rasa kenyang yang lebih lama
↗️Mengawal pengambilan karbo untuk makanan seterusnya
↗️Mengekalkan otot..sangat sesuai untuk nak sadokan badan

Insyaallah hasilnya yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini ✔Perut lebih kempis
✔Mudah buang air besar
✔Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin
✔Badan terasa lebih ringan dan bertenaga
✔Berat turun secara selamat

Nak kurus meh klik whatsapp di ruangan Bio 😉😉😉😉😉 #mama3DjualShaklee #setkurus #shakleejohor #shakleepulaiperdana #setbajet #setkurusshaklee
SET KURUS BAJET SHAKLEE Sapa nak kurus tapi: ✔Susah nak control makan banyak ✔tak sempat nak exercise Mai singgah baca 👇👇👇👇 Herb Lax berfungsi untuk ↗️ Mencuci perut dan usus disamping membersihkannajis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit Lecithin menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. ↗Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme. ↗Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. Alfalfa berperanan: Alfalfa berupaya membuang toksin dalam badan dan dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit. ↗Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan. ↗Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan. ESP juga akan membuatkan ↗️Rasa kenyang yang lebih lama ↗️Mengawal pengambilan karbo untuk makanan seterusnya ↗️Mengekalkan otot..sangat sesuai untuk nak sadokan badan Insyaallah hasilnya yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini ✔Perut lebih kempis ✔Mudah buang air besar ✔Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin ✔Badan terasa lebih ringan dan bertenaga ✔Berat turun secara selamat Nak kurus meh klik whatsapp di ruangan Bio 😉😉😉😉😉 #mama3DjualShaklee  #setkurus  #shakleejohor  #shakleepulaiperdana  #setbajet  #setkurusshaklee 
SET KURUS BAJET SHAKLEE

Sapa nak kurus tapi: ✔Susah nak control makan banyak
✔tak sempat nak exercise 
Mai singgah baca 👇👇👇👇 Herb Lax berfungsi untuk ↗️ Mencuci perut dan usus disamping membersihkannajis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit

Lecithin menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. ↗Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme.
↗Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. 
Alfalfa berperanan:

Alfalfa berupaya membuang toksin dalam badan dan  dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit. ↗Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
↗Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan. 
ESP juga akan membuatkan ↗️Rasa kenyang yang lebih lama
↗️Mengawal pengambilan karbo untuk makanan seterusnya
↗️Mengekalkan otot..sangat sesuai untuk nak sadokan badan

Insyaallah hasilnya yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini ✔Perut lebih kempis
✔Mudah buang air besar
✔Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin
✔Badan terasa lebih ringan dan bertenaga
✔Berat turun secara selamat

Nak kurus meh klik whatsapp di ruangan Bio 😉😉😉😉😉 #mama3DjualShaklee #setkurus #shakleejohor #shakleepulaiperdana #setbajet #setkurusshaklee
SET KURUS BAJET SHAKLEE Sapa nak kurus tapi: ✔Susah nak control makan banyak ✔tak sempat nak exercise Mai singgah baca 👇👇👇👇 Herb Lax berfungsi untuk ↗️ Mencuci perut dan usus disamping membersihkannajis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit Lecithin menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. ↗Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme. ↗Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. Alfalfa berperanan: Alfalfa berupaya membuang toksin dalam badan dan dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit. ↗Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan. ↗Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan. ESP juga akan membuatkan ↗️Rasa kenyang yang lebih lama ↗️Mengawal pengambilan karbo untuk makanan seterusnya ↗️Mengekalkan otot..sangat sesuai untuk nak sadokan badan Insyaallah hasilnya yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini ✔Perut lebih kempis ✔Mudah buang air besar ✔Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin ✔Badan terasa lebih ringan dan bertenaga ✔Berat turun secara selamat Nak kurus meh klik whatsapp di ruangan Bio 😉😉😉😉😉 #mama3DjualShaklee  #setkurus  #shakleejohor  #shakleepulaiperdana  #setbajet  #setkurusshaklee 
SET KURUS BAJET SHAKLEE

Sapa nak kurus tapi: ✔Susah nak control makan banyak
✔tak sempat nak exercise 
Mai singgah baca 👇👇👇👇 Herb Lax berfungsi untuk ↗️ Mencuci perut dan usus disamping membersihkannajis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit

Lecithin menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. ↗Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme.
↗Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. 
Alfalfa berperanan:

Alfalfa berupaya membuang toksin dalam badan dan  dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit. ↗Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
↗Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan. 
ESP juga akan membuatkan ↗️Rasa kenyang yang lebih lama
↗️Mengawal pengambilan karbo untuk makanan seterusnya
↗️Mengekalkan otot..sangat sesuai untuk nak sadokan badan

Insyaallah hasilnya yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini ✔Perut lebih kempis
✔Mudah buang air besar
✔Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin
✔Badan terasa lebih ringan dan bertenaga
✔Berat turun secara selamat

Nak kurus meh klik whatsapp di ruangan Bio 😉😉😉😉😉 #mama3DjualShaklee #setkurus #shakleejohor #shakleepulaiperdana #setbajet #setkurusshaklee
SET KURUS BAJET SHAKLEE Sapa nak kurus tapi: ✔Susah nak control makan banyak ✔tak sempat nak exercise Mai singgah baca 👇👇👇👇 Herb Lax berfungsi untuk ↗️ Mencuci perut dan usus disamping membersihkannajis yang tersekat dan merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut. Sangat disyorkan pada mereka yang mudah sembelit Lecithin menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. ↗Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme. ↗Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. Alfalfa berperanan: Alfalfa berupaya membuang toksin dalam badan dan dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit. ↗Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan. ↗Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan. ESP juga akan membuatkan ↗️Rasa kenyang yang lebih lama ↗️Mengawal pengambilan karbo untuk makanan seterusnya ↗️Mengekalkan otot..sangat sesuai untuk nak sadokan badan Insyaallah hasilnya yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini ✔Perut lebih kempis ✔Mudah buang air besar ✔Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin ✔Badan terasa lebih ringan dan bertenaga ✔Berat turun secara selamat Nak kurus meh klik whatsapp di ruangan Bio 😉😉😉😉😉 #mama3DjualShaklee  #setkurus  #shakleejohor  #shakleepulaiperdana  #setbajet  #setkurusshaklee 
Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
Apa bestnya ESP ni? 👇🏻
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum . Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap.
.
.
Adda shaklee
019.944 5045
Your Shaklee Independent Distributor
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#supplementbagus
#shakleebynurmie
#naturalproduct
#sayajualshaklee
#shakleeupm
#shakleeselangor
#shakleebangi
#shakleeukm
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#shakleejourney
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#espshaklee
#setkurus
#shakleebyadda
Apakah KELEBIHAN ESP ? . 🌸Memudarkan parut jerawat 🌸Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat 🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang 🌸Menguatkan akar rambut 🌸Mengurangkan keguguran rambut 🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸Menghalang penyakit kencing manjs 🌸Menguatkan daya ingatan 🌸Melindungi dan menjaga rahim 🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu 🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸Mengurangkan risiko kanser payudara 🌸Mengandungi PROTEIN lengkap 🌸Sangat mengenyangkan . Apa bestnya ESP ni? 👇🏻 . 🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang . 🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak . 🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi . 🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan . 🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak . 🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan . Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum . Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap. . . Adda shaklee 019.944 5045 Your Shaklee Independent Distributor #sayajualshaklee  #naturalproduct  #supplementbagus  #shakleebynurmie  #naturalproduct  #sayajualshaklee  #shakleeupm  #shakleeselangor  #shakleebangi  #shakleeukm  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #shakleejourney  #sayajualshaklee  #naturalproduct  #sayajualshaklee  #naturalproduct  #espshaklee  #setkurus  #shakleebyadda 
Bengkung Extra Slimming (Ala Sajat)
•8 tulang 15 pin
•16 tulang 15 pin
CARA MUDAH & CEPAT UNTUK DAPATKAN BENTUK BADAN YANG LANGSING SERTA MENUTUP PERUT BUNCIT 😍 JAMINAN KUALITI BENGKUNG YANG TERBAIK DIPASARAN DENGAN HARGA TERENDAH 🔥 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦
.
🚺Material yang sangat selesa, tidak panas & breathable diperbuat daripada Nylon + Spandex
🚺Dengan 8 & 12 tulang yang flexible, bengkung tidak akan terlipat @ tergulung ketika duduk
🚺Terdapat 15 cangkuk yang boleh dilaras mengikut keselesaan si pemakai
🚺Invisible slim belt, mengempiskan perut agar pinggang tampak langsing boleh dipakai sepanjang hari untuk effect kekal
🚺Menyokong tulang belakang & membetulkan posture badan
🚺Mempunyai infrared, melancarkan peredaran darah & memecahkan lemak
🚺Sesuai untuk wedding dress, night gown, evening dress, baju kebaya, office wear, after baby birth & ketika workout di gym bagi mempercepatkan pembakaran lemak
.
Colour: Black/Nude
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL
Measurement (waist): M (23-26in), L (26-29in), XL (29-32in), 2XL (32-35in), 3XL (35-39in)
.
PENTING❗️
Ikut ukuran yang diberi dengan betul! Atas sebab kebersihan & kesihatan “hygiene concern” & melindungi kepentingan pelanggan, pertukaran saiz TIDAK DIBENARKAN!
.
Available for wholesale & retail ✔️
DM atau WHATSAPP 011-19818916 (tekan link di bio) 📲
#bengkung #bengkungkurus #bengkungmalaysia #nakkurus #setkurus #setberpantang #setbersalin #tipskurus #tipskecantikan #majliskahwin #majlissanding #lingerie #girdle #korset #waisttrainer #bodyshaper #fitting #bajunikah #bajukebaya #meletop #bigstage #fattahanas #rozitachewan #igers #malaysia #brunei #singapore #indonesia
Bengkung Extra Slimming (Ala Sajat) •8 tulang 15 pin •16 tulang 15 pin CARA MUDAH & CEPAT UNTUK DAPATKAN BENTUK BADAN YANG LANGSING SERTA MENUTUP PERUT BUNCIT 😍 JAMINAN KUALITI BENGKUNG YANG TERBAIK DIPASARAN DENGAN HARGA TERENDAH 🔥 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 . 🚺Material yang sangat selesa, tidak panas & breathable diperbuat daripada Nylon + Spandex 🚺Dengan 8 & 12 tulang yang flexible, bengkung tidak akan terlipat @ tergulung ketika duduk 🚺Terdapat 15 cangkuk yang boleh dilaras mengikut keselesaan si pemakai 🚺Invisible slim belt, mengempiskan perut agar pinggang tampak langsing boleh dipakai sepanjang hari untuk effect kekal 🚺Menyokong tulang belakang & membetulkan posture badan 🚺Mempunyai infrared, melancarkan peredaran darah & memecahkan lemak 🚺Sesuai untuk wedding dress, night gown, evening dress, baju kebaya, office wear, after baby birth & ketika workout di gym bagi mempercepatkan pembakaran lemak . Colour: Black/Nude Size: M, L, XL, 2XL, 3XL Measurement (waist): M (23-26in), L (26-29in), XL (29-32in), 2XL (32-35in), 3XL (35-39in) . PENTING❗️ Ikut ukuran yang diberi dengan betul! Atas sebab kebersihan & kesihatan “hygiene concern” & melindungi kepentingan pelanggan, pertukaran saiz TIDAK DIBENARKAN! . Available for wholesale & retail ✔️ DM atau WHATSAPP 011-19818916 (tekan link di bio) 📲 #bengkung  #bengkungkurus  #bengkungmalaysia  #nakkurus  #setkurus  #setberpantang  #setbersalin  #tipskurus  #tipskecantikan  #majliskahwin  #majlissanding  #lingerie  #girdle  #korset  #waisttrainer  #bodyshaper  #fitting  #bajunikah  #bajukebaya  #meletop  #bigstage  #fattahanas  #rozitachewan  #igers  #malaysia  #brunei  #singapore  #indonesia 
Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
Apa bestnya ESP ni? 👇🏻
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum . Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap.
.
.
Wani 
019-9298389
Your Shaklee Independent Distributor
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#supplementbagus
#shakleebysal 
#naturalproduct
#sayajualshaklee
#shakleeusim 
#shakleekotabharu 
#shakleebangi
#shakleekelatan 
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#shakleejourney
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#espshaklee
#setkurus
#shakleebysal
Apakah KELEBIHAN ESP ? . 🌸Memudarkan parut jerawat 🌸Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat 🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang 🌸Menguatkan akar rambut 🌸Mengurangkan keguguran rambut 🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸Menghalang penyakit kencing manjs 🌸Menguatkan daya ingatan 🌸Melindungi dan menjaga rahim 🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu 🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸Mengurangkan risiko kanser payudara 🌸Mengandungi PROTEIN lengkap 🌸Sangat mengenyangkan . Apa bestnya ESP ni? 👇🏻 . 🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang . 🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak . 🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi . 🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan . 🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak . 🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan . Banyakkan khasiat dalam setong ESP ni? satu keluarga leh minum . Untuk yang berminat nak dapatkan ESP ni boleh terus whatsap. . . Wani 019-9298389 Your Shaklee Independent Distributor #sayajualshaklee  #naturalproduct  #supplementbagus  #shakleebysal  #naturalproduct  #sayajualshaklee  #shakleeusim  #shakleekotabharu  #shakleebangi  #shakleekelatan  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #shakleejourney  #sayajualshaklee  #naturalproduct  #sayajualshaklee  #naturalproduct  #espshaklee  #setkurus  #shakleebysal 
Pagi tadi ada sorang customer tetap ni risau dengan perutnya yang bulat sedangkan badan slim melim. .
Nah kak, kau telan #lecithin ni haa. Cepat dia flush out lelemak kau tu nanti, #alfalfa yang akak rajin makan tu pulak nanti kasi tolak semua najis bagai bulldozer menolak tanah 😂
.
#pembakarlemak #pengemulsilemak #setkurus #setkurusshaklee #shakleePahang #shakleeBandarJengka #shakleeTemerloh #shakleeJerantut
.
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. .
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . .
.
✅ BAKAR .
✅ BUANG .
✅ BINA . .
.
AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN .
.
FUNGSI OMEGA GUARD .
.
🔥Mengelakkan pembentukan lemak .
🔥Menggalakkan pembakaran lemak .
🔥Merendahkan tahap kolestrol .
🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . .
.
FUNGSI LECITHIN .
🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol .
🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane .
🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) .
🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah .
.
AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA .
.
FUNGSI HERBLAX .
.
✅Membantu masalah sembelit
✅Menyingkirkan toksin dari usus
✅Membantu perlawasan
.
FUNGSI ALFALFA .
.
✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak
✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol
.
AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP .
.
🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan.
🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22).
🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP).
.
For more info, whatsapp or DM.
.
Adda  Shaklee
Trusted SID
📲019.944.5045
📲019.944.5045
📲019.944 5045
.
#slimming
#tipskurusdenganselamat 
#setkurusshaklee 
#setcantik #setkulitshaklee #shaklee #shakleebynurmie #shakleepromo #esppromosi #esppromo #setkurus #setkurusmurah #shakleediskaun #setshaklee #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleekuantan #shakleepahang
. SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . . ✅ BAKAR . ✅ BUANG . ✅ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . FUNGSI LECITHIN . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . FUNGSI HERBLAX . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . For more info, whatsapp or DM. . Adda Shaklee Trusted SID 📲019.944.5045 📲019.944.5045 📲019.944 5045 . #slimming  #tipskurusdenganselamat  #setkurusshaklee  #setcantik  #setkulitshaklee  #shaklee  #shakleebynurmie  #shakleepromo  #esppromosi  #esppromo  #setkurus  #setkurusmurah  #shakleediskaun  #setshaklee  #shakleeupm  #shakleeupmserdang  #shakleebangi  #shakleekuantan  #shakleepahang 
Jangan salah faham.
.
Tolong jangan salah faham tauu.
.
Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama.
.
Salah tu.
.
Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu.
.
Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah!
.
Nak order? Wasap yana 017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #promovivix #vivixmurah #setberpantang #setdetox #setkurus
Jangan salah faham. . Tolong jangan salah faham tauu. . Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama. . Salah tu. . Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu. . Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah! . Nak order? Wasap yana 017-5378477 . #kempas  #johorbahru  #tampoi  #tamanuniversiti  #skudai  #tebrau  #utmskudai  #larkin  #johorjaya  #masai  #pasirgudang  #kulai  #plentong  #perling  #pekannenas  #gelangpatah  #ulutiram  #kotatinggi  #permasjaya  #tamandaya  #pontian  #mutiararini  #shakleejohor  #shakleekempas  #shakleetebrau  #promovivix  #vivixmurah  #setberpantang  #setdetox  #setkurus 
Jangan salah faham.
.
Tolong jangan salah faham tauu.
.
Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama.
.
Salah tu.
.
Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu.
.
Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah!
.
Nak order? Wasap yana 017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #promovivix #vivixmurah #setberpantang #setdetox #setkurus
Jangan salah faham. . Tolong jangan salah faham tauu. . Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama. . Salah tu. . Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu. . Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah! . Nak order? Wasap yana 017-5378477 . #kempas  #johorbahru  #tampoi  #tamanuniversiti  #skudai  #tebrau  #utmskudai  #larkin  #johorjaya  #masai  #pasirgudang  #kulai  #plentong  #perling  #pekannenas  #gelangpatah  #ulutiram  #kotatinggi  #permasjaya  #tamandaya  #pontian  #mutiararini  #shakleejohor  #shakleekempas  #shakleetebrau  #promovivix  #vivixmurah  #setberpantang  #setdetox  #setkurus 
Jangan salah faham.
.
Tolong jangan salah faham tauu.
.
Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama.
.
Salah tu.
.
Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu.
.
Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah!
.
Nak order? Wasap yana 017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #promovivix #vivixmurah #setberpantang #setdetox #setkurus
Jangan salah faham. . Tolong jangan salah faham tauu. . Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama. . Salah tu. . Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu. . Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah! . Nak order? Wasap yana 017-5378477 . #kempas  #johorbahru  #tampoi  #tamanuniversiti  #skudai  #tebrau  #utmjohor  #larkin  #johorjaya  #masai  #pasirgudang  #kulai  #plentong  #perling  #pekannenas  #gelangpatah  #ulutiram  #kotatinggi  #permasjaya  #tamandaya  #pontian  #mutiararini  #shakleejohor  #shakleekempas  #shakleetebrau  #promovivix  #vivixmurah  #setberpantang  #setdetox  #setkurus 
"TIPS UNTUK  HILANGKAN GELARAN P.H.D"

Menimba ilmu bertahun- tahun bukan  senang nak dapatkan gelaran P.H.D tu.
.
Opps 🙊 bukan yang itu
.
Gelaran PHD (Perut Hala Depan) atau perut buncit tidak berlaku pada mereka yang gemuk sahaja. Ia juga menimpa pada mereka yang kurus tapi perut tetap buncit 😷
.
Masalah perut buncit TIDAK lah pada penyakit keturunan atau menyalahi takdir Tuhan. Buncit adalah berkaitan dengan penjagaan makanan dan disiplin ketika menjamah makanan.
.
Sharing is caringkan. Akak zuza nak share sedikit tips perut buncit. Tips ke-5 paling mudah diamalkan. Jom kita baca 😁
.
.
1. Ketika menjamah makanan, mulakan dengan bismillah dan doa. Penting sekali amalkan mengunyah makanan sehingga lumat. Enzim air liur membantu mencernakan zat dlm makanan dan seterusnya mengurangkan gas berlebihan masuk ke dalam perut.
.
2. Anda disyorkan menambah pengambilan makanan seperti oat yang mana ia rendah lemak, rendah karbohidrat yang tidak baik, dan rendah kalori tetapi tinggi nilai nutrisinya.
.
3.Kurangkan GARAM dalam makanan. Terlalu banyak garam dalam proses diet akan menambah ekstrak sodium terhadap cairan dalam tubuh dan melambatkan mekanisme proses pengeluaran air dan sel badan.
.
4. Buat senaman ringan atleast berjalan atau lakukan kerja rumah sehingga keluar peluh. Ini membantu membakar lemak berlebihan dalam badan.
.
5. Jangan lupa untuk sapu losyen secret correa 2-3 kali sehari, hasil memang kebabommm. Kalau korang syg baju lama-lama , lepas sapuan losyen pasti boleh sarung balik baju fav lama syg2 semua 😍😆
.
Wasap yunk untuk promosi hebat MERDEKA 🤗😍 0124616649
"TIPS UNTUK HILANGKAN GELARAN P.H.D" Menimba ilmu bertahun- tahun bukan senang nak dapatkan gelaran P.H.D tu. . Opps 🙊 bukan yang itu . Gelaran PHD (Perut Hala Depan) atau perut buncit tidak berlaku pada mereka yang gemuk sahaja. Ia juga menimpa pada mereka yang kurus tapi perut tetap buncit 😷 . Masalah perut buncit TIDAK lah pada penyakit keturunan atau menyalahi takdir Tuhan. Buncit adalah berkaitan dengan penjagaan makanan dan disiplin ketika menjamah makanan. . Sharing is caringkan. Akak zuza nak share sedikit tips perut buncit. Tips ke-5 paling mudah diamalkan. Jom kita baca 😁 . . 1. Ketika menjamah makanan, mulakan dengan bismillah dan doa. Penting sekali amalkan mengunyah makanan sehingga lumat. Enzim air liur membantu mencernakan zat dlm makanan dan seterusnya mengurangkan gas berlebihan masuk ke dalam perut. . 2. Anda disyorkan menambah pengambilan makanan seperti oat yang mana ia rendah lemak, rendah karbohidrat yang tidak baik, dan rendah kalori tetapi tinggi nilai nutrisinya. . 3.Kurangkan GARAM dalam makanan. Terlalu banyak garam dalam proses diet akan menambah ekstrak sodium terhadap cairan dalam tubuh dan melambatkan mekanisme proses pengeluaran air dan sel badan. . 4. Buat senaman ringan atleast berjalan atau lakukan kerja rumah sehingga keluar peluh. Ini membantu membakar lemak berlebihan dalam badan. . 5. Jangan lupa untuk sapu losyen secret correa 2-3 kali sehari, hasil memang kebabommm. Kalau korang syg baju lama-lama , lepas sapuan losyen pasti boleh sarung balik baju fav lama syg2 semua 😍😆 . Wasap yunk untuk promosi hebat MERDEKA 🤗😍 0124616649
Jangan salah faham.
.
Tolong jangan salah faham tauu.
.
Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama.
.
Salah tu.
.
Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu.
.
Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah!
.
Nak order? Wasap yana 017-5378477
.
#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #promovivix #vivixmurah #setberpantang #setdetox #setkurus
Jangan salah faham. . Tolong jangan salah faham tauu. . Vivix ni supplement (makanan tambahan). Bila dah ambik Vivix jangan pulak ditinggalkan makan buah, sayur sebagai sumber vitamin yang utama. . Salah tu. . Contoh bila makan betik, buah naga yang tinggi serat tapi tak jugak berak lancar, maka pengambilan Vivix bantu melengkapkan serat dari buah yang kita tak cukup tu. . Ia pelengkap di zaman kita yang penuh dgn kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebab tu ramaiii yang ambik Vivix, berak lawas. Selesai masalah! . Nak order? Wasap yana 017-5378477 . #kempas  #johorbahru  #tampoi  #tamanuniversiti  #skudai  #tebrau  #utmjohor  #larkin  #johorjaya  #masai  #pasirgudang  #kulai  #plentong  #perling  #pekannenas  #gelangpatah  #ulutiram  #kotatinggi  #permasjaya  #tamandaya  #pontian  #mutiararini  #shakleejohor  #shakleekempas  #shakleetebrau  #promovivix  #vivixmurah  #setberpantang  #setdetox  #setkurus 
Jgn lupa malam kena minum SDT utk buang toksin ya syg semua. SDT minum sebelum tidur utk detox badan kita 😌

#setkurus #comboteatox #teadetoxmalaysia #teatoxmelaka #teatoxmelakamurah #kuruscepatsihat #teatoxbymedinadesire
Assalamualaikum, Salam sejahtera

BERITA GEMBIRA UNTUK ANDA ❤

SEHARI promosi VIVIX !

Stok promo tengah menjadi rebutan customers, 
promo ni sementara stok masih ada sahaja. 
Kenapa Vivix ini best?? 🌿 Vivix minuman kaya dengan antioxidant.
🌿 Ia fully organic.
🌿 Hanya menggunakan tumbuh-tumbuhan natural sahaja
🌿 Diluluskan dibawah KKM!!
🌿 Selamat digunakan dan lazat.
🌿 Ia sesuai untuk orang dewasa sehingga warga emas.
🌿Mereka yang ingin sihat, ingin segar, ingin cerdas.

Jikalau anda ada masalah dibawah ini: 🏵 Cepat letih?
🏵 Selalu mengantuk siang hari?
🏵 Tiada mood?
🏵 Selalu sakit kepala?
🏵 Lenguh badan dan sakit pinggang?
🏵 Rambut gugur?
🏵 Ingin kulit berseri-seri dan awet muda?? Anda boleh amalkan Vivix. 
Kepada mereka yang mempunyai masalah kesihatan, sangat disarankan untuk mengambil vivix👍🏻 VIVIX TENGAH MURAH NI

DAPATKAN SEGERA!

Klik link jika berminat. Tq😊 
Klik link jika berminat.Tq😊
📲http://mamarshaklee.wasap.my

Tq😊

#ShakleebyMamaRS #promovivix #vivixshaklee #vivix #shakleemalaysia #promoshaklee #vivixmurah #vivixperak #vivixoffer #vivixshakleemurah #setberpantang #setmenyusu  #awetmuda #setkurus #setslim
#kulitcantik #ceaser #ceaserian
Assalamualaikum, Salam sejahtera BERITA GEMBIRA UNTUK ANDA ❤ SEHARI promosi VIVIX ! Stok promo tengah menjadi rebutan customers, promo ni sementara stok masih ada sahaja. Kenapa Vivix ini best?? 🌿 Vivix minuman kaya dengan antioxidant. 🌿 Ia fully organic. 🌿 Hanya menggunakan tumbuh-tumbuhan natural sahaja 🌿 Diluluskan dibawah KKM!! 🌿 Selamat digunakan dan lazat. 🌿 Ia sesuai untuk orang dewasa sehingga warga emas. 🌿Mereka yang ingin sihat, ingin segar, ingin cerdas. Jikalau anda ada masalah dibawah ini: 🏵 Cepat letih? 🏵 Selalu mengantuk siang hari? 🏵 Tiada mood? 🏵 Selalu sakit kepala? 🏵 Lenguh badan dan sakit pinggang? 🏵 Rambut gugur? 🏵 Ingin kulit berseri-seri dan awet muda?? Anda boleh amalkan Vivix. Kepada mereka yang mempunyai masalah kesihatan, sangat disarankan untuk mengambil vivix👍🏻 VIVIX TENGAH MURAH NI DAPATKAN SEGERA! Klik link jika berminat. Tq😊 Klik link jika berminat.Tq😊 📲http://mamarshaklee.wasap.my Tq😊 #ShakleebyMamaRS  #promovivix  #vivixshaklee  #vivix  #shakleemalaysia  #promoshaklee  #vivixmurah  #vivixperak  #vivixoffer  #vivixshakleemurah  #setberpantang  #setmenyusu   #awetmuda  #setkurus  #setslim  #kulitcantik  #ceaser  #ceaserian 
Assalamualaikum, Salam sejahtera

BERITA GEMBIRA UNTUK ANDA ❤

SEHARI promosi VIVIX !

Stok promo tengah menjadi rebutan customers, 
promo ni sementara stok masih ada sahaja. 
Kenapa Vivix ini best?? 🌿 Vivix minuman kaya dengan antioxidant.
🌿 Ia fully organic.
🌿 Hanya menggunakan tumbuh-tumbuhan natural sahaja
🌿 Diluluskan dibawah KKM!!
🌿 Selamat digunakan dan lazat.
🌿 Ia sesuai untuk orang dewasa sehingga warga emas.
🌿Mereka yang ingin sihat, ingin segar, ingin cerdas.

Jikalau anda ada masalah dibawah ini: 🏵 Cepat letih?
🏵 Selalu mengantuk siang hari?
🏵 Tiada mood?
🏵 Selalu sakit kepala?
🏵 Lenguh badan dan sakit pinggang?
🏵 Rambut gugur?
🏵 Ingin kulit berseri-seri dan awet muda?? Anda boleh amalkan Vivix. 
Kepada mereka yang mempunyai masalah kesihatan, sangat disarankan untuk mengambil vivix👍🏻 VIVIX TENGAH MURAH NI

DAPATKAN SEGERA!

Klik link jika berminat. Tq😊 
Klik link jika berminat.Tq😊
📲http://mamarshaklee.wasap.my

Tq😊

#ShakleebyMamaRS #promovivix #vivixshaklee #vivix #shakleemalaysia #promoshaklee #vivixmurah #vivixperak #vivixoffer #vivixshakleemurah #setberpantang #setmenyusu  #awetmuda #setkurus #setslim
#kulitcantik
Assalamualaikum, Salam sejahtera BERITA GEMBIRA UNTUK ANDA ❤ SEHARI promosi VIVIX ! Stok promo tengah menjadi rebutan customers, promo ni sementara stok masih ada sahaja. Kenapa Vivix ini best?? 🌿 Vivix minuman kaya dengan antioxidant. 🌿 Ia fully organic. 🌿 Hanya menggunakan tumbuh-tumbuhan natural sahaja 🌿 Diluluskan dibawah KKM!! 🌿 Selamat digunakan dan lazat. 🌿 Ia sesuai untuk orang dewasa sehingga warga emas. 🌿Mereka yang ingin sihat, ingin segar, ingin cerdas. Jikalau anda ada masalah dibawah ini: 🏵 Cepat letih? 🏵 Selalu mengantuk siang hari? 🏵 Tiada mood? 🏵 Selalu sakit kepala? 🏵 Lenguh badan dan sakit pinggang? 🏵 Rambut gugur? 🏵 Ingin kulit berseri-seri dan awet muda?? Anda boleh amalkan Vivix. Kepada mereka yang mempunyai masalah kesihatan, sangat disarankan untuk mengambil vivix👍🏻 VIVIX TENGAH MURAH NI DAPATKAN SEGERA! Klik link jika berminat. Tq😊 Klik link jika berminat.Tq😊 📲http://mamarshaklee.wasap.my Tq😊 #ShakleebyMamaRS  #promovivix  #vivixshaklee  #vivix  #shakleemalaysia  #promoshaklee  #vivixmurah  #vivixperak  #vivixoffer  #vivixshakleemurah  #setberpantang  #setmenyusu   #awetmuda  #setkurus  #setslim  #kulitcantik 
PANTAS MEMBAKAR LEMAK SEAWAL 3 HARI SAJA!
.
DAH CUBA BARU TAHU, MENYESAL TAK JUMPA SECRET CORREA LEBIH AWAL.. WALAUPUN KRIM BERSIFAT SEJUK TAPI BOLEH ❤BAKAR LEMAK
❤HILANG LENGUH BADAN
❤SENGAL BADAN
❤RESDUNG
❤SAKIT KEPALA 
DAN BANYAK LAGI 👍KRIM AJAIB 💯%
👍KRIM KURUS SEJUK SERBAGUNA. 💚SECRET CORREA💚
❄SEJUK SANGAT❄

SEJUK PUN BOLEH MEMBAKAR LEMAK 😎

3 BAHAN UTAMA PENCAIR LEMAK TERBAIK Secret Correa
✔ Sunflower Seed Oil
✔ Hedera Helix
✔ Guarano + 
FORMULASI DARI TEKNOLOGI KOREA

http://www.wasap.my/60124616649/NakKurusSihat
PANTAS MEMBAKAR LEMAK SEAWAL 3 HARI SAJA! . DAH CUBA BARU TAHU, MENYESAL TAK JUMPA SECRET CORREA LEBIH AWAL.. WALAUPUN KRIM BERSIFAT SEJUK TAPI BOLEH ❤BAKAR LEMAK ❤HILANG LENGUH BADAN ❤SENGAL BADAN ❤RESDUNG ❤SAKIT KEPALA DAN BANYAK LAGI 👍KRIM AJAIB 💯% 👍KRIM KURUS SEJUK SERBAGUNA. 💚SECRET CORREA💚 ❄SEJUK SANGAT❄ SEJUK PUN BOLEH MEMBAKAR LEMAK 😎 3 BAHAN UTAMA PENCAIR LEMAK TERBAIK Secret Correa ✔ Sunflower Seed Oil ✔ Hedera Helix ✔ Guarano + FORMULASI DARI TEKNOLOGI KOREA http://www.wasap.my/60124616649/NakKurusSihat
🍀KURUS SECARA SIHAT DENGAN SHAKLEE🍀
.
.
Antara set kegemaran ramai dalam Shaklee adalah SET KURUS! Ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan Shaklee. Anda bila lagi?
-
-
Harga full set ni tersangat jimatt dan boleh bertahan sehingga 2-3  bulan. So, x de lah awak nak spend banyak2 tiap bulan kan?😉 Yang lebih penting, awak dapat kurus dengan cara NATURAL dan SELAMAT💚
-
-

Kelebihan ESP:
- Mencerah dan melembutkan kulit
-Membuat kulit lebih anjal dan gebu
-Memudarkan parut
-Mengawal pertumbuhan jerawat
-Sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan
-Diperkaya dengan protein dan amino asid
-Menguatkan akar rambut dan mengelakkan keguguran rambut
-Memberi rasa kenyang yang lama
-Membekalkan tenaga berpanjangan -Mengelakkan kencing manis
-Merawat gastrik
-Mengawal kolesterol -Membanyakkan susu ibu
-Sesuai untuk ibu mengandung
-Merawat rahim
-
-
Apa kelebihan Omega Guard?
-Membakar lemak berlebihan
-Mengawal selera makan
-Tingkatkan sistem imunisasi badan
-Mengawal kolesterol
-Memghindari strok
-Meningkatkan fungsi mata,otak dan saraf
-Merawat sakit sendi
-Sesuai untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak bayi yang sihat
-
-
Apa manfaat Herb lax?
- Membuang toksin dan lemak berlebihan daripada badan
-Membersihkan dinding usus agar  nutrient dapat diserap secara optimum
-Mengempiskan perut dengan cepat
-Memejalkan perut
-Membersih dan memberi lembapan pada usus
-Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan
-Membantu masalah lebihan air dalam badan
-Merawat athma
-Mengimbangi tekstur kulit
-
-
Whatsapp syaz for details n order.
SYAZ
0132562610
#ShakleeEffects #sayajualshaklee #shakleeputrajaya #shakleeupm #shakleeukm #shakleebangi #shakleeeffect #vitamincantik #detox #vitamin #setkurus #sayajualshaklee #vitaminkurus #detox #shakleemurahmalaysia
🍀KURUS SECARA SIHAT DENGAN SHAKLEE🍀 . . Antara set kegemaran ramai dalam Shaklee adalah SET KURUS! Ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan Shaklee. Anda bila lagi? - - Harga full set ni tersangat jimatt dan boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. So, x de lah awak nak spend banyak2 tiap bulan kan?😉 Yang lebih penting, awak dapat kurus dengan cara NATURAL dan SELAMAT💚 - - Kelebihan ESP: - Mencerah dan melembutkan kulit -Membuat kulit lebih anjal dan gebu -Memudarkan parut -Mengawal pertumbuhan jerawat -Sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan -Diperkaya dengan protein dan amino asid -Menguatkan akar rambut dan mengelakkan keguguran rambut -Memberi rasa kenyang yang lama -Membekalkan tenaga berpanjangan -Mengelakkan kencing manis -Merawat gastrik -Mengawal kolesterol -Membanyakkan susu ibu -Sesuai untuk ibu mengandung -Merawat rahim - - Apa kelebihan Omega Guard? -Membakar lemak berlebihan -Mengawal selera makan -Tingkatkan sistem imunisasi badan -Mengawal kolesterol -Memghindari strok -Meningkatkan fungsi mata,otak dan saraf -Merawat sakit sendi -Sesuai untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak bayi yang sihat - - Apa manfaat Herb lax? - Membuang toksin dan lemak berlebihan daripada badan -Membersihkan dinding usus agar nutrient dapat diserap secara optimum -Mengempiskan perut dengan cepat -Memejalkan perut -Membersih dan memberi lembapan pada usus -Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan -Membantu masalah lebihan air dalam badan -Merawat athma -Mengimbangi tekstur kulit - - Whatsapp syaz for details n order. SYAZ 0132562610 #ShakleeEffects  #sayajualshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleeupm  #shakleeukm  #shakleebangi  #shakleeeffect  #vitamincantik  #detox  #vitamin  #setkurus  #sayajualshaklee  #vitaminkurus  #detox  #shakleemurahmalaysia 
🍀KURUS SECARA SIHAT DENGAN SHAKLEE🍀
.
.
Antara set kegemaran ramai dalam Shaklee adalah SET KURUS! Ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan Shaklee. Anda bila lagi?
-
-
Harga full set ni tersangat jimatt dan boleh bertahan sehingga 2-3  bulan. So, x de lah awak nak spend banyak2 tiap bulan kan?😉 Yang lebih penting, awak dapat kurus dengan cara NATURAL dan SELAMAT💚
-
-

Kelebihan ESP:
- Mencerah dan melembutkan kulit
-Membuat kulit lebih anjal dan gebu
-Memudarkan parut
-Mengawal pertumbuhan jerawat
-Sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan
-Diperkaya dengan protein dan amino asid
-Menguatkan akar rambut dan mengelakkan keguguran rambut
-Memberi rasa kenyang yang lama
-Membekalkan tenaga berpanjangan -Mengelakkan kencing manis
-Merawat gastrik
-Mengawal kolesterol -Membanyakkan susu ibu
-Sesuai untuk ibu mengandung
-Merawat rahim
-
-
Apa kelebihan Omega Guard?
-Membakar lemak berlebihan
-Mengawal selera makan
-Tingkatkan sistem imunisasi badan
-Mengawal kolesterol
-Memghindari strok
-Meningkatkan fungsi mata,otak dan saraf
-Merawat sakit sendi
-Sesuai untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak bayi yang sihat
-
-
Apa manfaat Herb lax?
- Membuang toksin dan lemak berlebihan daripada badan
-Membersihkan dinding usus agar  nutrient dapat diserap secara optimum
-Mengempiskan perut dengan cepat
-Memejalkan perut
-Membersih dan memberi lembapan pada usus
-Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan
-Membantu masalah lebihan air dalam badan
-Merawat athma
-Mengimbangi tekstur kulit
-
-
Whatsapp syaz for details n order.
SYAZ
0132562610
#ShakleeEffects #sayajualshaklee #shakleeputrajaya #shakleeupm #shakleeukm #shakleebangi #shakleeeffect #vitamincantik #detox #vitamin #setkurus #sayajualshaklee #vitaminkurus #detox #shakleemurahmalaysia
🍀KURUS SECARA SIHAT DENGAN SHAKLEE🍀 . . Antara set kegemaran ramai dalam Shaklee adalah SET KURUS! Ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan Shaklee. Anda bila lagi? - - Harga full set ni tersangat jimatt dan boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. So, x de lah awak nak spend banyak2 tiap bulan kan?😉 Yang lebih penting, awak dapat kurus dengan cara NATURAL dan SELAMAT💚 - - Kelebihan ESP: - Mencerah dan melembutkan kulit -Membuat kulit lebih anjal dan gebu -Memudarkan parut -Mengawal pertumbuhan jerawat -Sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan -Diperkaya dengan protein dan amino asid -Menguatkan akar rambut dan mengelakkan keguguran rambut -Memberi rasa kenyang yang lama -Membekalkan tenaga berpanjangan -Mengelakkan kencing manis -Merawat gastrik -Mengawal kolesterol -Membanyakkan susu ibu -Sesuai untuk ibu mengandung -Merawat rahim - - Apa kelebihan Omega Guard? -Membakar lemak berlebihan -Mengawal selera makan -Tingkatkan sistem imunisasi badan -Mengawal kolesterol -Memghindari strok -Meningkatkan fungsi mata,otak dan saraf -Merawat sakit sendi -Sesuai untuk ibu mengandung untuk perkembangan otak bayi yang sihat - - Apa manfaat Herb lax? - Membuang toksin dan lemak berlebihan daripada badan -Membersihkan dinding usus agar nutrient dapat diserap secara optimum -Mengempiskan perut dengan cepat -Memejalkan perut -Membersih dan memberi lembapan pada usus -Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan -Membantu masalah lebihan air dalam badan -Merawat athma -Mengimbangi tekstur kulit - - Whatsapp syaz for details n order. SYAZ 0132562610 #ShakleeEffects  #sayajualshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleeupm  #shakleeukm  #shakleebangi  #shakleeeffect  #vitamincantik  #detox  #vitamin  #setkurus  #sayajualshaklee  #vitaminkurus  #detox  #shakleemurahmalaysia 
HERBLAX PELBAGAI FUNGSI❗
➡SEMBELIT
➡JERAWAT
➡KURUS
➡DETOX
.
KEBAIKAN HERBLAX SHAKLEE
🍁membersihkan najis yang tersekat yang menyumbat saluran usus
🍁meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
🍁membantu masalah sembelit
🍁mengembalikan proses usus secara semulajadi dan secara lansung menghalang berlakunya sembelit
🍁memberi kepejalan pada perut
🍁mengempiskan perut

SIAPA PERLUKAN HERBLAX ?
🍂pengamal tegar ubat tahan sakit
🍂mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit kronik
🍂mereka yang ada masalah jerawat kronik
🍂pesakit gout
🍂kaki detox
.
.
.
NAK HERBLAX? Wassap 0193895811.
.
#setkurus #setkurusshaklee
#herblax #lecithin #perutbuncit #omegaguardshaklee #slimmingsetshaklee #sembelit #shakleekl #shakleeeffect #shakleemurah #testimonishaklee #pecahlemak #detox #shakleetestimoni #shakleejb #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleepromo  #shakleemurahcarisaya #shakleedistributor #shakleeonline #codshakleeskudai #shakleeskudai #codshakleejb #shakleeutm #shakleeterlajakmurah #shakleehargapromo #codshakleeutm #like4like
HERBLAX PELBAGAI FUNGSI❗ ➡SEMBELIT ➡JERAWAT ➡KURUS ➡DETOX . KEBAIKAN HERBLAX SHAKLEE 🍁membersihkan najis yang tersekat yang menyumbat saluran usus 🍁meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut 🍁membantu masalah sembelit 🍁mengembalikan proses usus secara semulajadi dan secara lansung menghalang berlakunya sembelit 🍁memberi kepejalan pada perut 🍁mengempiskan perut SIAPA PERLUKAN HERBLAX ? 🍂pengamal tegar ubat tahan sakit 🍂mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit kronik 🍂mereka yang ada masalah jerawat kronik 🍂pesakit gout 🍂kaki detox . . . NAK HERBLAX? Wassap 0193895811. . #setkurus  #setkurusshaklee  #herblax  #lecithin  #perutbuncit  #omegaguardshaklee  #slimmingsetshaklee  #sembelit  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleemurah  #testimonishaklee  #pecahlemak  #detox  #shakleetestimoni  #shakleejb  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleepromo  #shakleemurahcarisaya  #shakleedistributor  #shakleeonline  #codshakleeskudai  #shakleeskudai  #codshakleejb  #shakleeutm  #shakleeterlajakmurah  #shakleehargapromo  #codshakleeutm  #like4like 
Ampun nama yang kena potong 😂🙏🏻 Tapi ketahuilah result semua memang AHMAZING sangat. Super proud for each one of youuuu. Semoga konsisten untuk Final Week ni ye 😍😍😍
JOIN US FOR COACHING OCTOBER 📲011 1147 5950 #teamsurikurus #programkurus30hari #herbalifecoachmalaysia
Ampun nama yang kena potong 😂🙏🏻 Tapi ketahuilah result semua memang AHMAZING sangat. Super proud for each one of youuuu. Semoga konsisten untuk Final Week ni ye 😍😍😍 JOIN US FOR COACHING OCTOBER 📲011 1147 5950 #teamsurikurus  #programkurus30hari  #herbalifecoachmalaysia