an online Instagram web viewer

#setiaecohillsemenyih medias

Photos

Fusion Top model paling laris di Malaysia. Model ni boleh di gunakan kalau tak ada elektrik dekat rumah anda.

Model ni ada child lock untuk elak anak-anak terkena air panas.

Lagi satu ada non-stop flow function, senang nak isi air dalam jug waktu raya nanti.

Ada dua suhu; panas dan sejuk. Dan ada suis individu dekat belakang let say taknak guna air panas, jadi boleh off, so ada air sejuk dan suhu bilik. Kalau tak nak guna air sejuk pun boleh off.

Boleh juga request satu saluran tambahan (external faucet) utk basuh beras atau sayur.

Kontrak sewa beli minimum selama 3 tahun. Lepas 3 tahun anda ada pilihan untuk pulang semula, upgrade ke model baru atau sambung bayar sampai tahun ke-5 untuk jadi hak milik kekal. Kalau sambung bayar, bayaran bulanan jadi lebih murah.

Tahun 1-3 bayar RM 98.00

Tahun 4-5 bayar RM 80.00

Sepanjang kontrak akan dapat: β€’ Warranty untuk 5 tahun
β€’ Servis setiap 4 bulan sekali
β€’ Penukaran filter setiap 4 bulan sekali
β€’ Ganti spare parts jika ada kerosakan

Hubungi saya segera, 017-2042241 😸

#penapisair #tamanpelangisemenyih #tamanpelangisemenyih2 #camelliaresidence #camellia2residence #kiaraplaza #tiarasouth #tiaraeast #mahkotahills #hillpark2 #setiataipan #ecohillwalk #ecomajestic #ascotteboulevard #bandartasikkesuma #semenyihparklands #bandarakademia #parkfieldresidence #tropicanaheights #setiaecohillsemenyih #setiaecohill #ecomajestic #setiaecohill2 #bandarsunwaysemenyih #semenyihsentral #mutiararinching #tamanpuchongutama #saujanapuchong #puchonggateway
Fusion Top model paling laris di Malaysia. Model ni boleh di gunakan kalau tak ada elektrik dekat rumah anda. Model ni ada child lock untuk elak anak-anak terkena air panas. Lagi satu ada non-stop flow function, senang nak isi air dalam jug waktu raya nanti. Ada dua suhu; panas dan sejuk. Dan ada suis individu dekat belakang let say taknak guna air panas, jadi boleh off, so ada air sejuk dan suhu bilik. Kalau tak nak guna air sejuk pun boleh off. Boleh juga request satu saluran tambahan (external faucet) utk basuh beras atau sayur. Kontrak sewa beli minimum selama 3 tahun. Lepas 3 tahun anda ada pilihan untuk pulang semula, upgrade ke model baru atau sambung bayar sampai tahun ke-5 untuk jadi hak milik kekal. Kalau sambung bayar, bayaran bulanan jadi lebih murah. Tahun 1-3 bayar RM 98.00 Tahun 4-5 bayar RM 80.00 Sepanjang kontrak akan dapat: β€’ Warranty untuk 5 tahun β€’ Servis setiap 4 bulan sekali β€’ Penukaran filter setiap 4 bulan sekali β€’ Ganti spare parts jika ada kerosakan Hubungi saya segera, 017-2042241 😸 #penapisair  #tamanpelangisemenyih  #tamanpelangisemenyih2  #camelliaresidence  #camellia2residence  #kiaraplaza  #tiarasouth  #tiaraeast  #mahkotahills  #hillpark2  #setiataipan  #ecohillwalk  #ecomajestic  #ascotteboulevard  #bandartasikkesuma  #semenyihparklands  #bandarakademia  #parkfieldresidence  #tropicanaheights  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohill  #ecomajestic  #setiaecohill2  #bandarsunwaysemenyih  #semenyihsentral  #mutiararinching  #tamanpuchongutama  #saujanapuchong  #puchonggateway 
Icon guna latest technology in the market. Ada voice guided, auto-sterilization, self-cleaning, LED display & mode jimat elektrik.

Model ni ada child lock kalau ada kids dekat rumah yang suka main tekan tekan. So takdela banjir rumah kan.

Lagi satu ada non-stop flow function, senang nak isi air dalam jug waktu raya nanti.

Ada 13 suhu; panas boleh adjust 5 level, sejuk boleh adjust 5 level & suhu bilik boleh adjust 3 level.

Sesuai digunakan untuk parents yang ada baby sebab senang nak bancuh susu.

Kontrak sewa beli minimum selama 3 tahun. Lepas 3 tahun anda ada pilihan untuk pulang semula, upgrade ke model baru atau sambung bayar sampai tahun ke-5 untuk jadi hak milik kekal. Kalau sambung bayar, bayaran bulanan jadi lebih murah.

Tahun 1-3 bayar RM 113.21

Tahun 4-5 bayar RM 94.34

Sepanjang kontrak akan dapat: β€’ Warranty untuk 5 tahun
β€’ Servis setiap 4 bulan sekali
β€’ Penukaran filter setiap 4 bulan sekali
β€’ Ganti spare parts jika ada kerosakan

Hubungi saya segera, 017-2042241 😸

#penapisair #penapisaircuckooΒ  #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchongΒ  #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CamelliaResidence2 #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2Β  #TiaraSouth #SetiaTaipan #Ecohillwalk #EcoMajestic #AscotteBoulevard
#BandarTasikKesuma #MahkotaHills #SemenyihParklands #BandarAkademiaΒ  #TropicanaHeights #SetiaEcohillSemenyih #SetiaEcoHill #Setiaecohill2
Icon guna latest technology in the market. Ada voice guided, auto-sterilization, self-cleaning, LED display & mode jimat elektrik. Model ni ada child lock kalau ada kids dekat rumah yang suka main tekan tekan. So takdela banjir rumah kan. Lagi satu ada non-stop flow function, senang nak isi air dalam jug waktu raya nanti. Ada 13 suhu; panas boleh adjust 5 level, sejuk boleh adjust 5 level & suhu bilik boleh adjust 3 level. Sesuai digunakan untuk parents yang ada baby sebab senang nak bancuh susu. Kontrak sewa beli minimum selama 3 tahun. Lepas 3 tahun anda ada pilihan untuk pulang semula, upgrade ke model baru atau sambung bayar sampai tahun ke-5 untuk jadi hak milik kekal. Kalau sambung bayar, bayaran bulanan jadi lebih murah. Tahun 1-3 bayar RM 113.21 Tahun 4-5 bayar RM 94.34 Sepanjang kontrak akan dapat: β€’ Warranty untuk 5 tahun β€’ Servis setiap 4 bulan sekali β€’ Penukaran filter setiap 4 bulan sekali β€’ Ganti spare parts jika ada kerosakan Hubungi saya segera, 017-2042241 😸 #penapisair  #penapisaircuckoo Β  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong Β  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CamelliaResidence2  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2 Β  #TiaraSouth  #SetiaTaipan  #Ecohillwalk  #EcoMajestic  #AscotteBoulevard  #BandarTasikKesuma  #MahkotaHills  #SemenyihParklands  #BandarAkademia Β  #TropicanaHeights  #SetiaEcohillSemenyih  #SetiaEcoHill  #Setiaecohill2 
Thank you dear for  coming for your acne problem.. let us solve your problem ya😍 Thank you for the feedback tooπŸ’•πŸ’– #customerfeedbackthaaramedisuite 😍😍😍 ... Jangan lupa untuk sertai monthly insta contest kami yeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #thaaramedisuiteinstacontest
.
.
 #thaaramedisuiteinstacontest #lovelycustomer #favouritespa #spaselangorterbaik #semenyihspa #semeyih #bangi #kajang #studentpackage #ecohillsemenyih #setiaecohillsemenyih #setiaecohilltaipan #followus #likeforlikes#acneproneskin #acneproblems #happycustomer
Thank you dear for coming for your acne problem.. let us solve your problem ya😍 Thank you for the feedback tooπŸ’•πŸ’– #customerfeedbackthaaramedisuite  😍😍😍 ... Jangan lupa untuk sertai monthly insta contest kami yeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #thaaramedisuiteinstacontest  . . #thaaramedisuiteinstacontest  #lovelycustomer  #favouritespa  #spaselangorterbaik  #semenyihspa  #semeyih  #bangi  #kajang  #studentpackage  #ecohillsemenyih  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohilltaipan  #followus  #likeforlikes #acneproneskin  #acneproblems  #happycustomer 
Thank you dear for  coming for your acne problem.. let us solve your problem ya😍 Thank you for the feedback tooπŸ’•πŸ’– #customerfeedbackthaaramedisuite 😍😍😍 ... Jangan lupa untuk sertai monthly insta contest kami yeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #thaaramedisuiteinstacontest
.
.
 #thaaramedisuiteinstacontest #lovelycustomer #favouritespa #spaselangorterbaik #semenyihspa #semeyih #bangi #kajang #studentpackage #ecohillsemenyih #setiaecohillsemenyih #setiaecohilltaipan #followus #likeforlikes#acneproneskin #acneproblems #happycustomer
Thank you dear for coming for your acne problem.. let us solve your problem ya😍 Thank you for the feedback tooπŸ’•πŸ’– #customerfeedbackthaaramedisuite  😍😍😍 ... Jangan lupa untuk sertai monthly insta contest kami yeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #thaaramedisuiteinstacontest  . . #thaaramedisuiteinstacontest  #lovelycustomer  #favouritespa  #spaselangorterbaik  #semenyihspa  #semeyih  #bangi  #kajang  #studentpackage  #ecohillsemenyih  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohilltaipan  #followus  #likeforlikes #acneproneskin  #acneproblems  #happycustomer 
Thank you dear for  coming for your acne problem.. let us solve your problem ya😍 Thank you for the feedback tooπŸ’•πŸ’– #customerfeedbackthaaramedisuite 😍😍😍 ... Jangan lupa untuk sertai monthly insta contest kami yeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #thaaramedisuiteinstacontest
.
.
 #thaaramedisuiteinstacontest #lovelycustomer #favouritespa #spaselangorterbaik #semenyihspa #semeyih #bangi #kajang #studentpackage #ecohillsemenyih #setiaecohillsemenyih #setiaecohilltaipan #followus #likeforlikes#acneproneskin #acneproblems #happycustomer
Thank you dear for coming for your acne problem.. let us solve your problem ya😍 Thank you for the feedback tooπŸ’•πŸ’– #customerfeedbackthaaramedisuite  😍😍😍 ... Jangan lupa untuk sertai monthly insta contest kami yeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #thaaramedisuiteinstacontest  . . #thaaramedisuiteinstacontest  #lovelycustomer  #favouritespa  #spaselangorterbaik  #semenyihspa  #semeyih  #bangi  #kajang  #studentpackage  #ecohillsemenyih  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohilltaipan  #followus  #likeforlikes #acneproneskin  #acneproblems  #happycustomer 
Only 1 month with'em, but I feel happy working there... Setia RM2 Ecohill Taipan... #20181026 #JS394 #γ…ˆγ…… #SetiaRm2 #Cashier #EcohillTaipan #Semenyih #SetiaEcohillSemenyih #SetiaEcohill #Memories
Air purifier C model πŸ˜€
Apa yang specialnya C Model ni selain habuk2 and bulu, dia juga boleh remove toxic gas contoh kalau haze (yang memang tiap2 tahun ada dekat Malaysia)...Ada air purifier takleh remove haze tau...Yang C Model ni boleh.. πŸ˜ƒAnd then kalau duduk industrial area, actually what you dont know if walaupun duduk 10km away from industrial area, it still kira dekat. Sebab asap boleh merebak kan.. 😁

And then dia ada 6 cleanliness indicator mengikut colour (warna2 dia pun sangat menarik from red (very very bad) and blue (sangat bersih). Bila dah bersih, dia akan automatik off sendiri - so jimat elektrik.. 😁

hubungi saya untuk membuat tempahan 017-2042241 πŸ˜€

#penapisair #tamanpelangisemenyih #tamanpelangisemenyih2 #camelliaresidence #camellia2residence #kiaraplaza #tiarasouth #tiaraeast #mahkotahills #hillpark2 #setiataipan #ecohillwalk #ecomajestic #ascotteboulevard #bandartasikkesuma #semenyihparklands #bandarakademia #parkfieldresidence #tropicanaheights #setiaecohillsemenyih #setiaecohill #ecomajestic #setiaecohill2 #bandarsunwaysemenyih #semenyihsentral #mutiararinching #tamanpuchongutama #saujanapuchong #puchonggateway  #cikreenencikngokngek #goldangincu2
Air purifier C model πŸ˜€ Apa yang specialnya C Model ni selain habuk2 and bulu, dia juga boleh remove toxic gas contoh kalau haze (yang memang tiap2 tahun ada dekat Malaysia)...Ada air purifier takleh remove haze tau...Yang C Model ni boleh.. πŸ˜ƒAnd then kalau duduk industrial area, actually what you dont know if walaupun duduk 10km away from industrial area, it still kira dekat. Sebab asap boleh merebak kan.. 😁 And then dia ada 6 cleanliness indicator mengikut colour (warna2 dia pun sangat menarik from red (very very bad) and blue (sangat bersih). Bila dah bersih, dia akan automatik off sendiri - so jimat elektrik.. 😁 hubungi saya untuk membuat tempahan 017-2042241 πŸ˜€ #penapisair  #tamanpelangisemenyih  #tamanpelangisemenyih2  #camelliaresidence  #camellia2residence  #kiaraplaza  #tiarasouth  #tiaraeast  #mahkotahills  #hillpark2  #setiataipan  #ecohillwalk  #ecomajestic  #ascotteboulevard  #bandartasikkesuma  #semenyihparklands  #bandarakademia  #parkfieldresidence  #tropicanaheights  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohill  #ecomajestic  #setiaecohill2  #bandarsunwaysemenyih  #semenyihsentral  #mutiararinching  #tamanpuchongutama  #saujanapuchong  #puchonggateway  #cikreenencikngokngek  #goldangincu2 
Jika anda ada concern tentang rumah cepat berhabuk akibat persekitaran luar yang kotor atau bulu-bulu haiwan peliharaan yang berterbangan, andalah orang paling tepat untuk memiliki air purifier Cuckoo. πŸ˜ƒ

Hubungi saya sekarang untuk membuat tempahan 017-2042241 😎

#penapisair #tamanpelangisemenyih #tamanpelangisemenyih2 #camelliaresidence #camellia2residence #kiaraplaza #tiarasouth #tiaraeast #mahkotahills #hillpark2 #setiataipan #ecohillwalk #ecomajestic #ascotteboulevard #bandartasikkesuma #semenyihparklands #bandarakademia #parkfieldresidence #tropicanaheights #setiaecohillsemenyih #setiaecohill #ecomajestic #setiaecohill2 #bandarsunwaysemenyih #semenyihsentral #mutiararinching #tamanpuchongutama #saujanapuchong #puchonggateway
Jika anda ada concern tentang rumah cepat berhabuk akibat persekitaran luar yang kotor atau bulu-bulu haiwan peliharaan yang berterbangan, andalah orang paling tepat untuk memiliki air purifier Cuckoo. πŸ˜ƒ Hubungi saya sekarang untuk membuat tempahan 017-2042241 😎 #penapisair  #tamanpelangisemenyih  #tamanpelangisemenyih2  #camelliaresidence  #camellia2residence  #kiaraplaza  #tiarasouth  #tiaraeast  #mahkotahills  #hillpark2  #setiataipan  #ecohillwalk  #ecomajestic  #ascotteboulevard  #bandartasikkesuma  #semenyihparklands  #bandarakademia  #parkfieldresidence  #tropicanaheights  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohill  #ecomajestic  #setiaecohill2  #bandarsunwaysemenyih  #semenyihsentral  #mutiararinching  #tamanpuchongutama  #saujanapuchong  #puchonggateway 
Thank you dear for coming here.😍😍 MARI dapatkan rawatan pigmentasi @ jeragat di Thaara Medisuite Beauty Spa!! Lihat testimoni kami dan dapatkan FREE CONSULTATION SESSION & Skin Analysis!!!😍😍
.
☎️www.wasap.my/60143006466
☎️www.wasap.my/60143006466
.
.
[PIGMENTATION]
Pigmentation atau jeragat terjadi apabila kulit muka anda sentiasa terdedah dengan sinaran matahari🏜️
.
.

Jadi, sebelum terlambat, mari dapatkan rawatan di beauty spa kami😍😍
.

#sunscreen #ecohillsemenyih
#setiaecohillsemenyih
#kekechallange #rawatjeragatsegera #crahilangkanjeragat #pigmentationtreatment #pigment #beautyspasemenyih #facialspasemenyih #rawatanmukaberbaloi #hilangparut #hilangjeragat
Thank you dear for coming here.😍😍 MARI dapatkan rawatan pigmentasi @ jeragat di Thaara Medisuite Beauty Spa!! Lihat testimoni kami dan dapatkan FREE CONSULTATION SESSION & Skin Analysis!!!😍😍 . ☎️www.wasap.my/60143006466 ☎️www.wasap.my/60143006466 . . [PIGMENTATION] Pigmentation atau jeragat terjadi apabila kulit muka anda sentiasa terdedah dengan sinaran matahari🏜️ . . Jadi, sebelum terlambat, mari dapatkan rawatan di beauty spa kami😍😍 . #sunscreen  #ecohillsemenyih  #setiaecohillsemenyih  #kekechallange  #rawatjeragatsegera  #crahilangkanjeragat  #pigmentationtreatment  #pigment  #beautyspasemenyih  #facialspasemenyih  #rawatanmukaberbaloi  #hilangparut  #hilangjeragat 
Tak penat ke hari2 nak beli air,nak angkat botol air? 😏

Cuckoo mencetuskan viral satu Malaysia dengan menawarkan harga mampu milik paling jimat poket setiap bulan.

Kini dengan harga serendah Rm75.47 anda mampu memiliki penapis air beralkali  sederhana dengan harga masih jimat poket.

Hubungi saya sekarang untuk keterangan lanjut. 
WhatsApp 017-2042241 πŸ˜‰

#penapisair #tamanpelangisemenyih #tamanpelangisemenyih2 #camelliaresidence #camellia2residence #kiaraplaza #tiarasouth #tiaraeast #mahkotahills #hillpark2 #setiataipan #ecohillwalk #ecomajestic #ascotteboulevard #bandartasikkesuma #semenyihparklands #bandarakademia #parkfieldresidence #tropicanaheights #setiaecohillsemenyih #setiaecohill #ecomajestic #setiaecohill2 #bandarsunwaysemenyih #semenyihsentral #mutiararinching #tamanpuchongutama #saujanapuchong #puchonggateway
Tak penat ke hari2 nak beli air,nak angkat botol air? 😏 Cuckoo mencetuskan viral satu Malaysia dengan menawarkan harga mampu milik paling jimat poket setiap bulan. Kini dengan harga serendah Rm75.47 anda mampu memiliki penapis air beralkali sederhana dengan harga masih jimat poket. Hubungi saya sekarang untuk keterangan lanjut. WhatsApp 017-2042241 πŸ˜‰ #penapisair  #tamanpelangisemenyih  #tamanpelangisemenyih2  #camelliaresidence  #camellia2residence  #kiaraplaza  #tiarasouth  #tiaraeast  #mahkotahills  #hillpark2  #setiataipan  #ecohillwalk  #ecomajestic  #ascotteboulevard  #bandartasikkesuma  #semenyihparklands  #bandarakademia  #parkfieldresidence  #tropicanaheights  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohill  #ecomajestic  #setiaecohill2  #bandarsunwaysemenyih  #semenyihsentral  #mutiararinching  #tamanpuchongutama  #saujanapuchong  #puchonggateway 
Senang pasang water filter dekat rumah ni. Tekan aja boleh keluar air panas nak buat kopi pagi-pagi, tak payah susah-susah masak air bila rushing pergi kerja. Atau nak buat susu baby, tekan je air suam πŸ˜ƒ

WhatsApp 017-2042241 πŸ˜‰

#penapisair #tamanpelangisemenyih #tamanpelangisemenyih2 #camelliaresidence #camellia2residence #kiaraplaza #tiarasouth #tiaraeast #mahkotahills #hillpark2 #setiataipan #ecohillwalk #ecomajestic #ascotteboulevard #bandartasikkesuma #semenyihparklands #bandarakademia #parkfieldresidence #tropicanaheights #setiaecohillsemenyih #setiaecohill #ecomajestic #setiaecohill2 #bandarsunwaysemenyih #semenyihsentral #mutiararinching #tamanpuchongutama #saujanapuchong #puchonggateway
Senang pasang water filter dekat rumah ni. Tekan aja boleh keluar air panas nak buat kopi pagi-pagi, tak payah susah-susah masak air bila rushing pergi kerja. Atau nak buat susu baby, tekan je air suam πŸ˜ƒ WhatsApp 017-2042241 πŸ˜‰ #penapisair  #tamanpelangisemenyih  #tamanpelangisemenyih2  #camelliaresidence  #camellia2residence  #kiaraplaza  #tiarasouth  #tiaraeast  #mahkotahills  #hillpark2  #setiataipan  #ecohillwalk  #ecomajestic  #ascotteboulevard  #bandartasikkesuma  #semenyihparklands  #bandarakademia  #parkfieldresidence  #tropicanaheights  #setiaecohillsemenyih  #setiaecohill  #ecomajestic  #setiaecohill2  #bandarsunwaysemenyih  #semenyihsentral  #mutiararinching  #tamanpuchongutama  #saujanapuchong  #puchonggateway 
C Model Air purifier Cuckoo... 😁

Kucing saya pun tidur lena haihhh..πŸ˜‰ C Model bunyi dia tak kuat, very breezy..So kalau ada baby/kucing 🀭 dalam rumah nak sleep pun tak mengganggu..gittewww πŸ˜‰

So basically C Model ni sedut habuk2 kecil, bulu bulu yang berterbangan... Apa yang specialnya C Model ni selain habuk2 and bulu, dia juga boleh remove toxic gas contoh kalau haze (yang memang tiap2 tahun ada dekat Malaysia). Ada air purifier takleh remove haze tau. Yang C Model ni boleh. And then kalau you duduk industrial area, actually what you dont know if walaupun you duduk 10km away from industrial area, it still considers dekat. Sebab asap boleh merebak kan...πŸ˜‰ meeehh mehhh C Model Cuckoo ni serendah RM75.47 sebulan.

Berminat? Sila hubungi saya segera.. πŸ§•πŸ» #CuckooMalaysia #CuckooMy #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchong #CuckooSarawak #CuckooSibu #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CuckooMahkotaHill #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2 #SetiaEcohillSemenyih #Setiaecohill2
C Model Air purifier Cuckoo... 😁 Kucing saya pun tidur lena haihhh..πŸ˜‰ C Model bunyi dia tak kuat, very breezy..So kalau ada baby/kucing 🀭 dalam rumah nak sleep pun tak mengganggu..gittewww πŸ˜‰ So basically C Model ni sedut habuk2 kecil, bulu bulu yang berterbangan... Apa yang specialnya C Model ni selain habuk2 and bulu, dia juga boleh remove toxic gas contoh kalau haze (yang memang tiap2 tahun ada dekat Malaysia). Ada air purifier takleh remove haze tau. Yang C Model ni boleh. And then kalau you duduk industrial area, actually what you dont know if walaupun you duduk 10km away from industrial area, it still considers dekat. Sebab asap boleh merebak kan...πŸ˜‰ meeehh mehhh C Model Cuckoo ni serendah RM75.47 sebulan. Berminat? Sila hubungi saya segera.. πŸ§•πŸ» #CuckooMalaysia  #CuckooMy  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong  #CuckooSarawak  #CuckooSibu  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CuckooMahkotaHill  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2  #SetiaEcohillSemenyih  #Setiaecohill2 
AiR Q Car Purifier Cuckoo.. 😁

Peluang terakhir untuk miliki combo mana-mana penapis air dan udara dan percuma AIR Q CAR PURIFIER 
PERCUMA 5 tahun service
PERCUMA 5 tahun penukaran filter
PERCUMA 5 tahun penyelenggaraan 
Hubungi saya jika BERSIH dan SELAMAT adalah priority anda !

#CuckooMalaysia #CuckooMy #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchong #CuckooSarawak #CuckooSibu #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CuckooMahkotaHill #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2 #SetiaEcohillSemenyih #Setiaecohill2
AiR Q Car Purifier Cuckoo.. 😁 Peluang terakhir untuk miliki combo mana-mana penapis air dan udara dan percuma AIR Q CAR PURIFIER PERCUMA 5 tahun service PERCUMA 5 tahun penukaran filter PERCUMA 5 tahun penyelenggaraan Hubungi saya jika BERSIH dan SELAMAT adalah priority anda ! #CuckooMalaysia  #CuckooMy  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong  #CuckooSarawak  #CuckooSibu  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CuckooMahkotaHill  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2  #SetiaEcohillSemenyih  #Setiaecohill2 
Fusion Top vs Fusion Stand

Kedua-dua model mempunyai keistimewaan dan kelebihan yg tersendiri. Dengan harga sewa beli yang mampu milik dan fleksibel, ramai pembeli tertarik dan berminat memilikinya.

Antara maklum balas yang paling viral: βœ… Mesra pengguna terutama utk org tua dan kanak-kanak.
βœ… Sangat selamat digunakan bg kanak-kanak.
βœ… Aliran lancar sebab tank besar.
βœ…Mekanikal (still boleh digunakan tanpa elektrik)
βœ… Diskaun RM20 tahun ke 4 dan 5.
βœ… Servis berjadual dan penukaran secara percuma.
βœ… Jimat elektik.

Berminat untuk buat pemasangan di rumah dan di office saya sedia membantu.

#CuckooMalaysia #CuckooMy #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchong #CuckooSarawak #CuckooSibu #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CuckooMahkotaHill #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2 #SetiaEcohillSemenyih #Setiaecohill2
Fusion Top vs Fusion Stand Kedua-dua model mempunyai keistimewaan dan kelebihan yg tersendiri. Dengan harga sewa beli yang mampu milik dan fleksibel, ramai pembeli tertarik dan berminat memilikinya. Antara maklum balas yang paling viral: βœ… Mesra pengguna terutama utk org tua dan kanak-kanak. βœ… Sangat selamat digunakan bg kanak-kanak. βœ… Aliran lancar sebab tank besar. βœ…Mekanikal (still boleh digunakan tanpa elektrik) βœ… Diskaun RM20 tahun ke 4 dan 5. βœ… Servis berjadual dan penukaran secara percuma. βœ… Jimat elektik. Berminat untuk buat pemasangan di rumah dan di office saya sedia membantu. #CuckooMalaysia  #CuckooMy  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong  #CuckooSarawak  #CuckooSibu  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CuckooMahkotaHill  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2  #SetiaEcohillSemenyih  #Setiaecohill2 
*Water purifier* *IRIS*

Iris guna latest technology in the market. Ada voice activation, LED display, child-lock kalau ada kids dekat rumah suka main tekan tekan, ada non-stop flow function, senang isi air dalam jug kalau ada tetamu di rumah

Ada *3 temperature* ; panas, sejuk & suhu bilik dengan *13 suhu adjustment*. Iris ni ada 6 pilihan harga. Boleh pilih sama ada nak settle installment cepat atau nak bayaran murah serendah *RM94.34/bulan* *Cuckoo bagi percuma selama mana kita bayar:* Warranty 
Servis setiap 4 bulan 
Repair ganti baru
Penukaran spare parts
Penukaran filter baru setiap kali servis

Berminat? hubungi saya πŸ˜‰

#CuckooMalaysia #CuckooMy #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchong #CuckooSarawak #CuckooSibu #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CuckooMahkotaHill #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2 #SetiaEcohillSemenyih #Setiaecohill2
*Water purifier* *IRIS* Iris guna latest technology in the market. Ada voice activation, LED display, child-lock kalau ada kids dekat rumah suka main tekan tekan, ada non-stop flow function, senang isi air dalam jug kalau ada tetamu di rumah Ada *3 temperature* ; panas, sejuk & suhu bilik dengan *13 suhu adjustment*. Iris ni ada 6 pilihan harga. Boleh pilih sama ada nak settle installment cepat atau nak bayaran murah serendah *RM94.34/bulan* *Cuckoo bagi percuma selama mana kita bayar:* Warranty Servis setiap 4 bulan Repair ganti baru Penukaran spare parts Penukaran filter baru setiap kali servis Berminat? hubungi saya πŸ˜‰ #CuckooMalaysia  #CuckooMy  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong  #CuckooSarawak  #CuckooSibu  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CuckooMahkotaHill  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2  #SetiaEcohillSemenyih  #Setiaecohill2 
Cuckoo King Top.. Model water purifier paling HOTTTTT... 😁

Kingtop adalah model terlaris dan paling mampu milik dalam Cuckoo. Sesuai untuk kegunaan dua ke tiga orang dalam satu masa. Fast refill sepantas 30saat dan mempunyai child lock safety khas untuk hot button. External faucet akan diberikan untuk air suhu bilik khas untuk cuci sayur dan apa sahaja bahan masakan.

Ada *3 temperature*; panas, sejuk & suhu bilik dengan *7 kali suhu* adjustment. 
King top ni ada 6 pilihan harga. Boleh pilih sama ada nak settle installment cepat atau nak bayaran murah serendah *RM75.47/sebulan* *Cuckoo bagi percuma selama mana kita bayar*
Warranty 
Servis setiap 4 bulan 
Repair ganti baru
Penukaran spare parts
Penukaran filter baru setiap kali servis

Berminat? πŸ˜‰ Hubungi saya 😁

#CuckooMalaysia #CuckooMy #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchong #CuckooSarawak #CuckooSibu #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CuckooMahkotaHill #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2 #SetiaEcohillSemenyih #Setiaecohill2
Cuckoo King Top.. Model water purifier paling HOTTTTT... 😁 Kingtop adalah model terlaris dan paling mampu milik dalam Cuckoo. Sesuai untuk kegunaan dua ke tiga orang dalam satu masa. Fast refill sepantas 30saat dan mempunyai child lock safety khas untuk hot button. External faucet akan diberikan untuk air suhu bilik khas untuk cuci sayur dan apa sahaja bahan masakan. Ada *3 temperature*; panas, sejuk & suhu bilik dengan *7 kali suhu* adjustment. King top ni ada 6 pilihan harga. Boleh pilih sama ada nak settle installment cepat atau nak bayaran murah serendah *RM75.47/sebulan* *Cuckoo bagi percuma selama mana kita bayar* Warranty Servis setiap 4 bulan Repair ganti baru Penukaran spare parts Penukaran filter baru setiap kali servis Berminat? πŸ˜‰ Hubungi saya 😁 #CuckooMalaysia  #CuckooMy  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong  #CuckooSarawak  #CuckooSibu  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CuckooMahkotaHill  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2  #SetiaEcohillSemenyih  #Setiaecohill2 
Jom Aerobic...ari ni aku x follow sebab xpakai kasut aku bukan pakai sport pnye baju ahhah next time k...
#setiaecohillsemenyih
Jom Aerobic...ari ni aku x follow sebab xpakai kasut aku bukan pakai sport pnye baju ahhah next time k... #setiaecohillsemenyih 
Kenapa Cuckoo..? 😏
Daftar, Hantar dan pasang PERCUMA! 
Anda hanya duduk rumah atau office, whatsapp Natural Executive (NE) Cuckoo atau apply online dengan bimbingan NE Cuckoo.. πŸ˜‰ Jangan risau rumah atau kediaman anda jauh.. Semuanya dihujung jari anda.. tibahhhh 🀭

#CuckooMalaysia #CuckooMy #CuckooSemenyih #CuckooMantin #CuckooSelangor #CuckooPutrajaya #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooCyberjaya #CuckooBeranang #CuckooPuchong #CuckooSarawak #CuckooSibu #CuckooNilai #CuckooTamanPelangiSemenyih2 #CuckooMahkotaHill #TamanPelangiSemenyih #TamanPelangiSemenyih2 #SetiaEcohillSemenyih #Setiaecohill2
#CuckooMuCuckooKuJua 🀭
Kenapa Cuckoo..? 😏 Daftar, Hantar dan pasang PERCUMA! Anda hanya duduk rumah atau office, whatsapp Natural Executive (NE) Cuckoo atau apply online dengan bimbingan NE Cuckoo.. πŸ˜‰ Jangan risau rumah atau kediaman anda jauh.. Semuanya dihujung jari anda.. tibahhhh 🀭 #CuckooMalaysia  #CuckooMy  #CuckooSemenyih  #CuckooMantin  #CuckooSelangor  #CuckooPutrajaya  #CuckooBangi  #CuckooKajang  #CuckooCyberjaya  #CuckooBeranang  #CuckooPuchong  #CuckooSarawak  #CuckooSibu  #CuckooNilai  #CuckooTamanPelangiSemenyih2  #CuckooMahkotaHill  #TamanPelangiSemenyih  #TamanPelangiSemenyih2  #SetiaEcohillSemenyih  #Setiaecohill2  #CuckooMuCuckooKuJua  🀭
πŸͺ BELGIUM COOKIES
.
Soft cookies yg kaya dgn chocolate cip belgium yg melting di dalam mulut. Sgt sedap lg menyedapkan
.
Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn
.
Price: πŸ’° RM10 (5pcs)
(❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
πŸͺ BELGIUM COOKIES . Soft cookies yg kaya dgn chocolate cip belgium yg melting di dalam mulut. Sgt sedap lg menyedapkan . Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn . Price: πŸ’° RM10 (5pcs) (❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
ALAMAK!! KULIT MUKA SEMAKIN BERCAPUK? DAH MACAM PETA DUNIA? DAH CUBA SEMUA PETUA HILANGKAN JERAGAT TAPI MASIH TIDAK HILANG??🧐
.
.

MARI dapatkan rawatan pigmentasi @ jeragat di Thaara Medisuite Beauty Spa!! Lihat testimoni kami dan dapatkan FREE CONSULTATION SESSION!!!😍😍
.
. ☎️0143006466
☎️0143006466
.
.
[PIGMENTATION]
Pigmentation atau jeragat terjadi apabila kulit muka anda sentiasa terdedah dengan sinaran matahari dan lampu🏜️
.
.

Jadi, sebelum terlambat, mari dapatkan rawatan di beauty spa kami😍😍
.

#sunscreen #ecohillsemenyih
#setiaecohillsemenyih
#kekechallange #rawatjeragatsegera #crahilangkanjeragat #pigmentationtreatment #pigment #beautyspasemenyih #facialspasemenyih #rawatanmukaberbaloi #hilangparut #hilangjeragat
ALAMAK!! KULIT MUKA SEMAKIN BERCAPUK? DAH MACAM PETA DUNIA? DAH CUBA SEMUA PETUA HILANGKAN JERAGAT TAPI MASIH TIDAK HILANG??🧐 . . MARI dapatkan rawatan pigmentasi @ jeragat di Thaara Medisuite Beauty Spa!! Lihat testimoni kami dan dapatkan FREE CONSULTATION SESSION!!!😍😍 . . ☎️0143006466 ☎️0143006466 . . [PIGMENTATION] Pigmentation atau jeragat terjadi apabila kulit muka anda sentiasa terdedah dengan sinaran matahari dan lampu🏜️ . . Jadi, sebelum terlambat, mari dapatkan rawatan di beauty spa kami😍😍 . #sunscreen  #ecohillsemenyih  #setiaecohillsemenyih  #kekechallange  #rawatjeragatsegera  #crahilangkanjeragat  #pigmentationtreatment  #pigment  #beautyspasemenyih  #facialspasemenyih  #rawatanmukaberbaloi  #hilangparut  #hilangjeragat 
Hakak byk cuti bln nieyh..
Tp blur itik lg kemanakah..
Bln lepas blk kg xkn nk blk lg kopak oi..
Xpaa mereput jaa laa at umah..
#setiaecohillsemenyih
Hakak byk cuti bln nieyh.. Tp blur itik lg kemanakah.. Bln lepas blk kg xkn nk blk lg kopak oi.. Xpaa mereput jaa laa at umah.. #setiaecohillsemenyih 
πŸͺ BELGIUM COOKIES
.
Soft cookies yg kaya dgn chocolate cip belgium yg melting di dalam mulut. Sgt sedap lg menyedapkan
.
Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn
.
Price: πŸ’° RM10 (5pcs)
(❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
πŸͺ BELGIUM COOKIES . Soft cookies yg kaya dgn chocolate cip belgium yg melting di dalam mulut. Sgt sedap lg menyedapkan . Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn . Price: πŸ’° RM10 (5pcs) (❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰
.
Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda
.
πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰ . Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda . πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰
.
Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda
.
πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰ . Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda . πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰
.
Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda
.
πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰ . Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda . πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10)
.
(Harga ❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10) . (Harga ❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘 . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10)
.
(Harga ❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10) . (Harga ❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘 . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
SLICE CAKE & MINI PACK
.
Siapa yg x berapa gemar dgn cake tp nk mkn cake... Angkat tgn πŸ€—! Kami ade solusi
.
Pelbagai jenis slice & mini pack team #sabrinabakery tawarkan
.
Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn
.
SLICE CAKE
🍰 SPARTAK RUSSIAN (πŸ’°RM10)
🍰 PANDAN GULA MELAKA (πŸ’°RM10)
🍰 RED VELVET CAKE (πŸ’°RM10)
🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10)
🍰 MENDOVIC HONEY RUSSIAN (πŸ’°RM10)
.
MINI PACK
🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10)
🍰 DFCC (πŸ’°RM12)
🍰 CONGO BAR (πŸ’°RM10)
🍰 PECAN BUTTERSCOTCH (πŸ’°RM10)
.
(Harga ❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
SLICE CAKE & MINI PACK . Siapa yg x berapa gemar dgn cake tp nk mkn cake... Angkat tgn πŸ€—! Kami ade solusi . Pelbagai jenis slice & mini pack team #sabrinabakery  tawarkan . Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn . SLICE CAKE 🍰 SPARTAK RUSSIAN (πŸ’°RM10) 🍰 PANDAN GULA MELAKA (πŸ’°RM10) 🍰 RED VELVET CAKE (πŸ’°RM10) 🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10) 🍰 MENDOVIC HONEY RUSSIAN (πŸ’°RM10) . MINI PACK 🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10) 🍰 DFCC (πŸ’°RM12) 🍰 CONGO BAR (πŸ’°RM10) 🍰 PECAN BUTTERSCOTCH (πŸ’°RM10) . (Harga ❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘 . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
SLICE CAKE & MINI PACK
.
Siapa yg x berapa gemar dgn cake tp nk mkn cake... Angkat tgn πŸ€—! Kami ade solusi
.
Pelbagai jenis slice & mini pack team #sabrinabakery tawarkan
.
Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn
.
SLICE CAKE
🍰 SPARTAK RUSSIAN (πŸ’°RM10)
🍰 PANDAN GULA MELAKA (πŸ’°RM10)
🍰 RED VELVET CAKE (πŸ’°RM10)
🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10)
🍰 MENDOVIC HONEY RUSSIAN (πŸ’°RM10)
.
MINI PACK
🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10)
🍰 DFCC (πŸ’°RM12)
🍰 CONGO BAR (πŸ’°RM10)
🍰 PECAN BUTTERSCOTCH (πŸ’°RM10)
.
(Harga ❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
SLICE CAKE & MINI PACK . Siapa yg x berapa gemar dgn cake tp nk mkn cake... Angkat tgn πŸ€—! Kami ade solusi . Pelbagai jenis slice & mini pack team #sabrinabakery  tawarkan . Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn . SLICE CAKE 🍰 SPARTAK RUSSIAN (πŸ’°RM10) 🍰 PANDAN GULA MELAKA (πŸ’°RM10) 🍰 RED VELVET CAKE (πŸ’°RM10) 🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10) 🍰 MENDOVIC HONEY RUSSIAN (πŸ’°RM10) . MINI PACK 🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10) 🍰 DFCC (πŸ’°RM12) 🍰 CONGO BAR (πŸ’°RM10) 🍰 PECAN BUTTERSCOTCH (πŸ’°RM10) . (Harga ❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘 . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
SLICE CAKE & MINI PACK
.
Siapa yg x berapa gemar dgn cake tp nk mkn cake... Angkat tgn πŸ€—! Kami ade solusi
.
Pelbagai jenis slice & mini pack team #sabrinabakery tawarkan
.
Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn
.
SLICE CAKE
🍰 SPARTAK RUSSIAN (πŸ’°RM10)
🍰 PANDAN GULA MELAKA (πŸ’°RM10)
🍰 RED VELVET CAKE (πŸ’°RM10)
🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10)
🍰 MENDOVIC HONEY RUSSIAN (πŸ’°RM10)
.
MINI PACK
🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10)
🍰 DFCC (πŸ’°RM12)
🍰 CONGO BAR (πŸ’°RM10)
🍰 PECAN BUTTERSCOTCH (πŸ’°RM10)
.
(Harga ❌ Termasuk cas delivery)
πŸš— Cas delivery : RM15
.
Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
SLICE CAKE & MINI PACK . Siapa yg x berapa gemar dgn cake tp nk mkn cake... Angkat tgn πŸ€—! Kami ade solusi . Pelbagai jenis slice & mini pack team #sabrinabakery  tawarkan . Harga sama seperti di cafe SABRINA BAKERY, cuma tambah cas delivery sahaja. Best sgt.. best kan.. kan.. kannnnn . SLICE CAKE 🍰 SPARTAK RUSSIAN (πŸ’°RM10) 🍰 PANDAN GULA MELAKA (πŸ’°RM10) 🍰 RED VELVET CAKE (πŸ’°RM10) 🍰 NUTELLA CHEESE (πŸ’°RM10) 🍰 MENDOVIC HONEY RUSSIAN (πŸ’°RM10) . MINI PACK 🍰 BROWNIES (πŸ’°RM10) 🍰 DFCC (πŸ’°RM12) 🍰 CONGO BAR (πŸ’°RM10) 🍰 PECAN BUTTERSCOTCH (πŸ’°RM10) . (Harga ❌ Termasuk cas delivery) πŸš— Cas delivery : RM15 . Mana yg nak Delivery boleh Whatsapp kami terus di talian 0176251216 😘 . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰
.
Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda
.
πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰ . Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda . πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰
.
Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda
.
πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰ . Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda . πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama 
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰
.
Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda
.
πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15
.
Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA)
.
#dsiblingsweetz #agentsabrinabakerysemenyih #agentsabrinabakery #agentzilasemenyih #bysabrinabakery #sedaplainmachiammm #semenyih #rinching #broga #beranang #bandartasikkesuma #bandarteknologikajang #setiaecohillsemenyih #ecomajesticsemenyih #bukitmahkotabangi #bandarseriputrabangi #uniten #bandarputeribangi #kuis #bangiavenue #bangilama
Delivery mlm ini boleh booking order skrg..πŸ˜‰ . Harga sama seperti di cafe Sabrina Bakery, cuma tambah harga cas delivery shj.. Best kan, terus sampai ke rumah anda . πŸš— Cas delivery : πŸ’°RM15 . Nak info atau pon nk order whatsapp 0176251216 (ZILA) . #dsiblingsweetz  #agentsabrinabakerysemenyih  #agentsabrinabakery  #agentzilasemenyih  #bysabrinabakery  #sedaplainmachiammm  #semenyih  #rinching  #broga  #beranang  #bandartasikkesuma  #bandarteknologikajang  #setiaecohillsemenyih  #ecomajesticsemenyih  #bukitmahkotabangi  #bandarseriputrabangi  #uniten  #bandarputeribangi  #kuis  #bangiavenue  #bangilama