an online Instagram web viewer

#sesuai medias

Photos

Menolak Lupa dengan Sejarah, Jazzakallahu khairan Ustadz.Dr.Khalid Basalamah, Ma

#ibadah #sesuai #syariatislam #dalil #dakwahtauhid #dakwahsunnah #islam #sempurna #tidakdikurangi #tidakditambah
Pakai pi la selendang senget sebab nak tunjuk baju je nie. Kain dia selesa sangat tau..harga Cuma RM15 jaa nie.. Promosi merdeka.
#baju #lawa #pakai #raya #pun #sesuai #mesti #orang #tanya #beli #mana #grab #one #free #love #hahaha #joke
SEMAKIN HARI SEMAKIN BAHAGIA DGN ADANYA JAMU SERI PEMIKAT... BREAST MAKIN UP...
KULIT MAKIN CANTIK...
MISS V MAKIN KETAT METAT...
KEPUTIHAN TERUS LENYAP...
PERIOD TERATUR DAN LANCAR 
CUBA SEKALI PASTI NAK LAGI DAN LAGI... NAK TAHU KHASIAT JSP... ๐Ÿ’‹JAMU SERI PEMIKAT (JSP) ๐Ÿ’“Mengembalikan awet muda
๐Ÿ’“ kembali dara semula ๐Ÿ’“Senggugut serius
๐Ÿ’“Angin berlebihan /Gastrik
๐Ÿ’“Sakit pinggang ๐Ÿ’“Kebas kaki & tangan
๐Ÿ’“Mengecutkan peranakan
๐Ÿ’“melawaskan pembuangan ๐Ÿ’“Mencantikkan dan menganjalkan  payudara
๐Ÿ’“Melancarkan  haid
๐Ÿ’“Merawat keputihan
๐Ÿ’“Lenguh sendi ๐Ÿ’“lemah tenaga batin ๐Ÿ’“Menegangkan payudara dan menaikkan punggul
๐Ÿ’“Merawat dan menyempitkan rahim
๐Ÿ’“Menyuburkan rahim
๐Ÿ’“Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin @ keguguran
๐Ÿ’“Membantu mempercepatkan metabolisma
๐Ÿ’“Menambahkan tenaga seksual
๐Ÿ’“Mencantikkan kulit
๐Ÿ’“Badan solid menawan
๐Ÿ’“menambah susu badan
 dan banyak lagi ... #2in1 #makan #insert
#sesuai utk wanita berkahwin dan anak dara... Klik order www.wasap.my/60139675088/jsphebat
Rm50 /100 Biji
Postage sm rm7
Postage ss rm10

#jamuseripemikat 
#jamukampung 
#jamuasli 
#jamupantangbersalin 
#jamuketat
SAPE NAK BERUBAH...NAK SIHAT DAN CANTIK...WASAP HAKAK LAJU2 YE...
SEMAKIN HARI SEMAKIN BAHAGIA DGN ADANYA JAMU SERI PEMIKAT... BREAST MAKIN UP... KULIT MAKIN CANTIK... MISS V MAKIN KETAT METAT... KEPUTIHAN TERUS LENYAP... PERIOD TERATUR DAN LANCAR CUBA SEKALI PASTI NAK LAGI DAN LAGI... NAK TAHU KHASIAT JSP... ๐Ÿ’‹JAMU SERI PEMIKAT (JSP) ๐Ÿ’“Mengembalikan awet muda ๐Ÿ’“ kembali dara semula ๐Ÿ’“Senggugut serius ๐Ÿ’“Angin berlebihan /Gastrik ๐Ÿ’“Sakit pinggang ๐Ÿ’“Kebas kaki & tangan ๐Ÿ’“Mengecutkan peranakan ๐Ÿ’“melawaskan pembuangan ๐Ÿ’“Mencantikkan dan menganjalkan payudara ๐Ÿ’“Melancarkan haid ๐Ÿ’“Merawat keputihan ๐Ÿ’“Lenguh sendi ๐Ÿ’“lemah tenaga batin ๐Ÿ’“Menegangkan payudara dan menaikkan punggul ๐Ÿ’“Merawat dan menyempitkan rahim ๐Ÿ’“Menyuburkan rahim ๐Ÿ’“Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin @ keguguran ๐Ÿ’“Membantu mempercepatkan metabolisma ๐Ÿ’“Menambahkan tenaga seksual ๐Ÿ’“Mencantikkan kulit ๐Ÿ’“Badan solid menawan ๐Ÿ’“menambah susu badan dan banyak lagi ... #2in1  #makan  #insert  #sesuai  utk wanita berkahwin dan anak dara... Klik order www.wasap.my/60139675088/jsphebat Rm50 /100 Biji Postage sm rm7 Postage ss rm10 #jamuseripemikat  #jamukampung  #jamuasli  #jamupantangbersalin  #jamuketat  SAPE NAK BERUBAH...NAK SIHAT DAN CANTIK...WASAP HAKAK LAJU2 YE...
๐Ÿก Taman Nakhoda Bestari, Lumut ๐Ÿก
Terbuka utk gov & Swasta ๐Ÿก Teres Setingkat ๐Ÿก
3 Bilik 2 Bilik Air
Keluasan 20' x 70'
Harga Rm 258k ๐Ÿ‘‰ Booking Unit dgn Dokumen Rumah shj
๐Ÿ‘‰ Blh Combine Loan sekiranya gaji bersih x lepas
๐Ÿ‘‰ Freehold / Open Title

Kemudahan :
- Berhampiran dgn lebuhraya segari simpang 4  Changkat Jering & Lebuhraya WCE
- 5 km dr bandar Seri Manjung
- 0.3 km ke UniKL Seri Manjung
- 1.5 km ke kwsn Industri Kg Acheh
- 5 km ke Aeon, Tesco, Kfc, Bank & stesen minyak
- 1 km ke Pelabuhan Lumut

#Sesuai utk Investment & Sewaan kerana berdekatan dgn UniKL, Pusat pendidikan awam yg lain, Kwsn Industri, berhampiran dgn Bandar Maritim Lumut, Teluk Batik & jgk Pusat Bandar Seri Manjung
#Termasuk Tentera & Navy ๐Ÿ‘‰ Sila klik link nie utk Info Detail..TQ ๐Ÿ˜
www.wasap.my/60163546370
๐Ÿก Taman Nakhoda Bestari, Lumut ๐Ÿก Terbuka utk gov & Swasta ๐Ÿก Teres Setingkat ๐Ÿก 3 Bilik 2 Bilik Air Keluasan 20' x 70' Harga Rm 258k ๐Ÿ‘‰ Booking Unit dgn Dokumen Rumah shj ๐Ÿ‘‰ Blh Combine Loan sekiranya gaji bersih x lepas ๐Ÿ‘‰ Freehold / Open Title Kemudahan : - Berhampiran dgn lebuhraya segari simpang 4 Changkat Jering & Lebuhraya WCE - 5 km dr bandar Seri Manjung - 0.3 km ke UniKL Seri Manjung - 1.5 km ke kwsn Industri Kg Acheh - 5 km ke Aeon, Tesco, Kfc, Bank & stesen minyak - 1 km ke Pelabuhan Lumut #Sesuai  utk Investment & Sewaan kerana berdekatan dgn UniKL, Pusat pendidikan awam yg lain, Kwsn Industri, berhampiran dgn Bandar Maritim Lumut, Teluk Batik & jgk Pusat Bandar Seri Manjung #Termasuk  Tentera & Navy ๐Ÿ‘‰ Sila klik link nie utk Info Detail..TQ ๐Ÿ˜ www.wasap.my/60163546370
#dekorasi #ruang #dapur bertemakan #warna #hijau sangat #sesuai utk #ruang #dapur yg #kecil
Sholat adalah Wahyu yang langsung diberikan oleh ุงู„ู„ู‡ kepada Rasulullah.
.
Lalu apa alasan mu meninggalkannya,tidak mengerjakannya. Apa ???
.
Sholatlah seperti sholatnya Rasulullah bukan sholat sesuai kemauan ANDA dan Ustadz anda.
.
Bukan sholat yang butuh anda, tapi andalah yang butuh sholat โš โš โš 
.
#tenggarong #siap #dirikan #sholat #lima #waktu #sesuai #sunnah #no #bidah
Sholat adalah Wahyu yang langsung diberikan oleh ุงู„ู„ู‡ kepada Rasulullah. . Lalu apa alasan mu meninggalkannya,tidak mengerjakannya. Apa ??? . Sholatlah seperti sholatnya Rasulullah bukan sholat sesuai kemauan ANDA dan Ustadz anda. . Bukan sholat yang butuh anda, tapi andalah yang butuh sholat โš โš โš  . #tenggarong  #siap  #dirikan  #sholat  #lima  #waktu  #sesuai  #sunnah  #no  #bidah 
Sudah ready ya dreamwear motif baru untuk cwe dan cwo nya..
#sesuai dengan gambar bedong :) Ask & order 
WA only 081290851390
DM @babydomshop /@babydomshop_libbyvelvet
Line : @heriyantieya

#gift #giftbox #baby  #babydomshop #perlengkapanbayi #onlineshop #tokoperlengkapanbayi #velvetjunior #dreamwear
Regrann from @islamkitafansclub -  Dirgahayu Republik Indonesia Ke 73.
Kira-Kira Khilafer ikut 17an gak??? #pancasila #alquran #sesuai - #regrann
Alhamdulillah thanks beb dah oder vitamin gemuk dgn kita (4botol skli gus) .Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri <
>>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . .
>Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. .

#bolecuba VITAMIN  ni yee 
#beratlebihideal #vitamingemux @ weightgain
#Membetulkan metabolisme #Menambahkan selera makan #Menambah berat badan #Sesuai utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia

#sayacuba #sayamakan #sayajual
#whatsup iols yer > 011-26206520
Alhamdulillah thanks beb dah oder vitamin gemuk dgn kita (4botol skli gus) .Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri < >>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . . >Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. . #bolecuba  VITAMIN ni yee #beratlebihideal  #vitamingemux  @ weightgain #Membetulkan  metabolisme #Menambahkan  selera makan #Menambah  berat badan #Sesuai  utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia  #sayacuba  #sayamakan  #sayajual  #whatsup  iols yer > 011-26206520
FREE ( WHEN BUY 2 BLOUSE)๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘–๐Ÿ‘–Palazzo Maternity Friendly with Adjustable Waistband
. 
#stretchy comfortable sangat
.
#fabrik sejuk selesa, tak berkedut semasa pakai
.
#ironless/min ironing
.
#sesuai untuk pinggang kecil mahupun besar (pinggang boleh adjust)
.
#khas untuk maternity juga selesa - pinggang adjustable, cawat labuh, boleh tarik keatas untuk cover perut.
.
PILIHAN WARNA:ย HITAM, BROWN COFFEE, KHAKI, LIGHT GREY
.
PILIHAN SIZE :ย S- 2XL
FREE ( WHEN BUY 2 BLOUSE)๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ‘–๐Ÿ‘–Palazzo Maternity Friendly with Adjustable Waistband . #stretchy  comfortable sangat . #fabrik  sejuk selesa, tak berkedut semasa pakai . #ironless /min ironing . #sesuai  untuk pinggang kecil mahupun besar (pinggang boleh adjust) . #khas  untuk maternity juga selesa - pinggang adjustable, cawat labuh, boleh tarik keatas untuk cover perut. . PILIHAN WARNA:ย HITAM, BROWN COFFEE, KHAKI, LIGHT GREY . PILIHAN SIZE :ย S- 2XL
Dirgahayu bangsaku.
Indonesia
17082018
#Kesra andalan. 
#sesuai-satukali
Dirgahayu bangsaku. Indonesia 17082018 #Kesra  andalan. #sesuai -satukali
Salam semua
Dianz vitamin C&E 60tablet sudah sampai ya!!
Fungsi Dianz Vit C&E:
1)Mencerahkan kulit muka&seluruh badan.
2)Mencantikan kulit.
3)Kulit lebih glowing dan berseri.
4)Melembapkan kulit.
5)Merawat jeragat,jerawat&menghilangkan minyak pada kulit muka.
6)Menghilangkan parut ada muka/badan.
7)Mengurangkan minyak pada kulit muka.
8)Mengurangkan ekzema.
9)Mengurangkan resdung.
10)Membantu menegangkan kulit.
11)Merawat kulit kusam.
12)Merawat tona kulit tidak sekata.
13)Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit.

#Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
#16tahun ke atas.
#Ibu mengandung dan menyusu bayi.
#Boleh di ambil bersama jamu/ubatan lain(jarak 3-4jam). Mok cari?Jom mari dapatkan bersama kami,Kedai TLC SINAR MAJU ya!!
Mok order?mok pos?Boleh PM/SMS/WASSAP 011 3190 1355๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ž๐Ÿ‘
Salam semua Dianz vitamin C&E 60tablet sudah sampai ya!! Fungsi Dianz Vit C&E: 1)Mencerahkan kulit muka&seluruh badan. 2)Mencantikan kulit. 3)Kulit lebih glowing dan berseri. 4)Melembapkan kulit. 5)Merawat jeragat,jerawat&menghilangkan minyak pada kulit muka. 6)Menghilangkan parut ada muka/badan. 7)Mengurangkan minyak pada kulit muka. 8)Mengurangkan ekzema. 9)Mengurangkan resdung. 10)Membantu menegangkan kulit. 11)Merawat kulit kusam. 12)Merawat tona kulit tidak sekata. 13)Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit. #Sesuai  untuk lelaki dan perempuan. #16tahun  ke atas. #Ibu  mengandung dan menyusu bayi. #Boleh  di ambil bersama jamu/ubatan lain(jarak 3-4jam). Mok cari?Jom mari dapatkan bersama kami,Kedai TLC SINAR MAJU ya!! Mok order?mok pos?Boleh PM/SMS/WASSAP 011 3190 1355๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ž๐Ÿ‘
Sape nak CANTIK nak FLAWLESS TAPII TAKUT NAK MAKAN TABLET ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
.
.

Saya boleh membantu anda hanya hisap2 kunyah2 boleh cantik dan sihat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan Dan Kebaikan Vitamin C Chewable Shaklee

Vitamin C Chewable 100mg Shaklee membantu meningkatkan imun sistem dalam badan dengan cara berikut:

#Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 
#Membantu memelihara sel badan 
#Membantu menjaga kesihatan tulang, gigi, gusi, mata, otot dan salur darah 
#Rasa sitrus yang hebat 
#Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet

Berminat ingin mencube jom DM saya

Harga mampu milikkk ye kawan2 ๐Ÿ˜ƒ
Sape nak CANTIK nak FLAWLESS TAPII TAKUT NAK MAKAN TABLET ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . . . Saya boleh membantu anda hanya hisap2 kunyah2 boleh cantik dan sihat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan Dan Kebaikan Vitamin C Chewable Shaklee Vitamin C Chewable 100mg Shaklee membantu meningkatkan imun sistem dalam badan dengan cara berikut: #Menyokong  sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh #Membantu  memelihara sel badan #Membantu  menjaga kesihatan tulang, gigi, gusi, mata, otot dan salur darah #Rasa  sitrus yang hebat #Sesuai  untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet Berminat ingin mencube jom DM saya Harga mampu milikkk ye kawan2 ๐Ÿ˜ƒ
CANDY BRACELET ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ’•โฃ๏ธ
BELI 10 FREE POST SM ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Jom lah grab peluang ni guys bracelets! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ. #bracelet #bracelets #braceletes #braceletsformen #braceletsoftheday #ladies #man #accessories #murah #sesuai #niaga #sapport
wargane ayu ayu#awak e lemu lemu#sesuai yahhhh hahahah
wargane ayu ayu#awak  e lemu lemu#sesuai  yahhhh hahahah
Pink lady body perfection!!! Haaaa.. Comel kan dngn pckgng baru. 
Meh2 siapa nak cantik u allss boleh pm sis ye 0164126594
Kesan sangat memuaskan. 
#sesuai dngn wanita y aset kurang memuaskan
#membsrkn payudara
#montok
#punggungmontok 
#punggungpejal 
#pinggangramping 
#cantikluardandalam
Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri <
>>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . .
>Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. .

#bolecuba VITAMIN  ni yee 
#beratlebihideal #vitamingemux /Another IG @shane_fillan48
#Membetulkan metabolisme #Menambahkan selera makan #Menambah berat badan #Sesuai utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia

#sayacuba #sayamakan #sayajual
#whatsup iols yer > 011-26206520
#HANYA rm45 sebotol (60 biji)
#BoleBeliBorong yerr. .
Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri < >>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . . >Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. . #bolecuba  VITAMIN ni yee #beratlebihideal  #vitamingemux  /Another IG @shane_fillan48 #Membetulkan  metabolisme #Menambahkan  selera makan #Menambah  berat badan #Sesuai  utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia  #sayacuba  #sayamakan  #sayajual  #whatsup  iols yer > 011-26206520 #HANYA  rm45 sebotol (60 biji) #BoleBeliBorong  yerr. .
Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri <
>>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . .
>Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. .New acc @vitamin_weightgain

#bolecuba VITAMIN  ni yee 
#beratlebihideal #vitamingemux
#Membetulkan metabolisme #Menambahkan selera makan #Menambah berat badan #Sesuai utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia

#sayacuba #sayamakan #sayajual
#whatsup iols yer > 011-26206520 ~rm45 sebotol +postage rm7

#BoleBeliBorong yerr. .
Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri < >>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . . >Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. .New acc @vitamin_weightgain #bolecuba  VITAMIN ni yee #beratlebihideal  #vitamingemux  #Membetulkan  metabolisme #Menambahkan  selera makan #Menambah  berat badan #Sesuai  utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia  #sayacuba  #sayamakan  #sayajual  #whatsup  iols yer > 011-26206520 ~rm45 sebotol +postage rm7 #BoleBeliBorong  yerr. .
GARLIC BALM BY ZM BEAUTY
๐Ÿ’ฏ Organik
๐Ÿ’ฏ Homemade
๐Ÿ’ฏ Tiada Bahan Kimia
๐Ÿ’ฏ Tiada Kandungan Essential Oil
๐Ÿ’ฏ Selamat digunakan Seisi Keluarga
๐Ÿ’ฏ Dijamin Halal
.
.
Fungsi Garlic Balm :
.
.
โœ” Merawat selsema
โœ” Merawat batuk
โœ” Merawat kahak
โœ” Merawat asma
โœ” Membuang angin
โœ” Merawat gatal-gatal ringan
โœ” Menghangatkan badan
โœ” Merawat kembung perut

Instock Now!!! WHATSAPP 65-81254220๐Ÿ“ฒ
WHATSAPP 65-81254220๐Ÿ“ฒ
WHATSAPP 65-81254220๐Ÿ“ฒ

#QishabParadise
#GarlicBalmHomeMade
# garlicbalmviral  #garlicbalmbyzmbeauty  #comelpipimerah  #barangbabymurah 
#Sesuai untuk seisi sekeluarga
#Produk Kesihatan Termurah
#Organic
GARLIC BALM BY ZM BEAUTY ๐Ÿ’ฏ Organik ๐Ÿ’ฏ Homemade ๐Ÿ’ฏ Tiada Bahan Kimia ๐Ÿ’ฏ Tiada Kandungan Essential Oil ๐Ÿ’ฏ Selamat digunakan Seisi Keluarga ๐Ÿ’ฏ Dijamin Halal . . Fungsi Garlic Balm : . . โœ” Merawat selsema โœ” Merawat batuk โœ” Merawat kahak โœ” Merawat asma โœ” Membuang angin โœ” Merawat gatal-gatal ringan โœ” Menghangatkan badan โœ” Merawat kembung perut Instock Now!!! WHATSAPP 65-81254220๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 65-81254220๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 65-81254220๐Ÿ“ฒ #QishabParadise  #GarlicBalmHomeMade  # garlicbalmviral #garlicbalmbyzmbeauty  #comelpipimerah  #barangbabymurah  #Sesuai  untuk seisi sekeluarga #Produk  Kesihatan Termurah #Organic 
TUNGKU BABY
.
Ramuan yg digunakan;
*lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll.
.
Kegunaan tungku;
#bayi yg kembung perut
#mengelakkan angin pasang
#utk kselesaan bayi
#sesuai utk dibawa kemana2.
.
Cara menggunakannya:
1)letak pada permukaan seterika yang panas. 
2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda.
3)tungku pada tempat yg diperlukan.
4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit.
.
HARGA :Rm10
.
Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰
.
#tungkubayi #tungkubaby #tungku #keperluanibuberpantang #keperluanibudanbaby #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #cintatiadaganti #andainyatakdir
TUNGKU BABY . Ramuan yg digunakan; *lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll. . Kegunaan tungku; #bayi  yg kembung perut #mengelakkan  angin pasang #utk  kselesaan bayi #sesuai  utk dibawa kemana2. . Cara menggunakannya: 1)letak pada permukaan seterika yang panas. 2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda. 3)tungku pada tempat yg diperlukan. 4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit. . HARGA :Rm10 . Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰ . #tungkubayi  #tungkubaby  #tungku  #keperluanibuberpantang  #keperluanibudanbaby  #ajimaura  #terapiinstagram  #janganbencicintaku  #cintatiadaganti  #andainyatakdir 
TUNGKU BABY
.
Ramuan yg digunakan;
*lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll.
.
Kegunaan tungku;
#bayi yg kembung perut
#mengelakkan angin pasang
#utk kselesaan bayi
#sesuai utk dibawa kemana2.
.
Cara menggunakannya:
1)letak pada permukaan seterika yang panas. 
2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda.
3)tungku pada tempat yg diperlukan.
4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit.
.
HARGA :Rm10
.
Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰
.
#tungkubayi #tungkubaby #tungku #keperluanibuberpantang #keperluanibudanbaby #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #cintatiadaganti #andainyatakdir
TUNGKU BABY . Ramuan yg digunakan; *lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll. . Kegunaan tungku; #bayi  yg kembung perut #mengelakkan  angin pasang #utk  kselesaan bayi #sesuai  utk dibawa kemana2. . Cara menggunakannya: 1)letak pada permukaan seterika yang panas. 2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda. 3)tungku pada tempat yg diperlukan. 4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit. . HARGA :Rm10 . Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰ . #tungkubayi  #tungkubaby  #tungku  #keperluanibuberpantang  #keperluanibudanbaby  #ajimaura  #terapiinstagram  #janganbencicintaku  #cintatiadaganti  #andainyatakdir 
TUNGKU BABY
.
Ramuan yg digunakan;
*lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll.
.
Kegunaan tungku;
#bayi yg kembung perut
#mengelakkan angin pasang
#utk kselesaan bayi
#sesuai utk dibawa kemana2.
.
Cara menggunakannya:
1)letak pada permukaan seterika yang panas. 
2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda.
3)tungku pada tempat yg diperlukan.
4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit.
.
HARGA :Rm10
.
Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰
.
#tungkubayi #tungkubaby #tungku #keperluanibuberpantang #keperluanibudanbaby #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #cintatiadaganti #andainyatakdir
TUNGKU BABY . Ramuan yg digunakan; *lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll. . Kegunaan tungku; #bayi  yg kembung perut #mengelakkan  angin pasang #utk  kselesaan bayi #sesuai  utk dibawa kemana2. . Cara menggunakannya: 1)letak pada permukaan seterika yang panas. 2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda. 3)tungku pada tempat yg diperlukan. 4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit. . HARGA :Rm10 . Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰ . #tungkubayi  #tungkubaby  #tungku  #keperluanibuberpantang  #keperluanibudanbaby  #ajimaura  #terapiinstagram  #janganbencicintaku  #cintatiadaganti  #andainyatakdir 
Menyukai Comfort , Thin &Transfaran ๐Ÿ˜„Exclusive Hijab๐Ÿ˜… #sesuai Zona Country tropic ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก
Menyukai Comfort , Thin &Transfaran ๐Ÿ˜„Exclusive Hijab๐Ÿ˜… #sesuai  Zona Country tropic ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก
Tudung Loveeda
#lembut
#mudang dipakai
#mudah dibentuk
#sesuai dipakai dimana sahaja
Untuk keterangan boley dm ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Kalau beli satu pasti nk lgi
Tudung Loveeda #lembut  #mudang  dipakai #mudah  dibentuk #sesuai  dipakai dimana sahaja Untuk keterangan boley dm ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kalau beli satu pasti nk lgi
#Material PEARL SKIN PLATINUM
#Design peplum dan bcutting loose. 
#Dihiasi Lace Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive 
#Kain lembut dan sejuk bila dipakai
#Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
#Terdapat 12 Warna HOT.
#Saiz XS S M L XL XXL
#Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian

HATI BERKENAN SUDAH?
PROCEED ODER 2-3 DAYSโ—
PRICE: RM89
#Material  PEARL SKIN PLATINUM #Design  peplum dan bcutting loose. #Dihiasi  Lace Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive #Kain  lembut dan sejuk bila dipakai #Kain  Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. #Terdapat  12 Warna HOT. #Saiz  XS S M L XL XXL #Sesuai  Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian HATI BERKENAN SUDAH? PROCEED ODER 2-3 DAYSโ— PRICE: RM89
Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri <
>>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . .
>Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. .

#bolecuba VITAMIN  ni yee 
#beratlebihideal #vitamingemux
#Membetulkan metabolisme #Menambahkan selera makan #Menambah berat badan #Sesuai utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia

#sayacuba #sayamakan #sayajual
#whatsup iols yer > 011-26206520o
Vitamin gemok> ini testimoni saya sendri < >>dulu memang kurus sangat2 ..makan bnyk pon mmg x gmok2..LEPAS SAYA TRY VITAMIN NI sebotol je. . alhamdulillah.. berat iols dari 40kg ~ 60Kg gituw. . . >Kalo nak chubby nak comel2 nak berisi. .!!! MEMANG BERKESAN. . #bolecuba  VITAMIN ni yee #beratlebihideal  #vitamingemux  #Membetulkan  metabolisme #Menambahkan  selera makan #Menambah  berat badan #Sesuai  utk lelaki & perempuan #vitamingemukmalaysia  #sayacuba  #sayamakan  #sayajual  #whatsup  iols yer > 011-26206520o
TUNGKU BABY
.
Ramuan yg digunakan;
*lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll.
.
Kegunaan tungku;
#bayi yg kembung perut
#mengelakkan angin pasang
#utk kselesaan bayi
#sesuai utk dibawa kemana2.
.
Cara menggunakannya:
1)letak pada permukaan seterika yang panas. 
2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda.
3)tungku pada tempat yg diperlukan.
4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit.
.
HARGA :Rm10
.
Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰
.
#tungkubayi #tungkubaby #tungku #keperluanibuberpantang #keperluanibudanbaby #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #cintatiadaganti #andainyatakdir
TUNGKU BABY . Ramuan yg digunakan; *lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll. . Kegunaan tungku; #bayi  yg kembung perut #mengelakkan  angin pasang #utk  kselesaan bayi #sesuai  utk dibawa kemana2. . Cara menggunakannya: 1)letak pada permukaan seterika yang panas. 2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda. 3)tungku pada tempat yg diperlukan. 4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit. . HARGA :Rm10 . Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰ . #tungkubayi  #tungkubaby  #tungku  #keperluanibuberpantang  #keperluanibudanbaby  #ajimaura  #terapiinstagram  #janganbencicintaku  #cintatiadaganti  #andainyatakdir 
TUNGKU BABY
.
Ramuan yg digunakan;
*lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll.
.
Kegunaan tungku;
#bayi yg kembung perut
#mengelakkan angin pasang
#utk kselesaan bayi
#sesuai utk dibawa kemana2.
.
Cara menggunakannya:
1)letak pada permukaan seterika yang panas. 
2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda.
3)tungku pada tempat yg diperlukan.
4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit.
.
HARGA :Rm10
.
Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰
.
#tungkubayi #tungkubaby #tungku #keperluanibuberpantang #keperluanibudanbaby #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #cintatiadaganti #andainyatakdir
TUNGKU BABY . Ramuan yg digunakan; *lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll. . Kegunaan tungku; #bayi  yg kembung perut #mengelakkan  angin pasang #utk  kselesaan bayi #sesuai  utk dibawa kemana2. . Cara menggunakannya: 1)letak pada permukaan seterika yang panas. 2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda. 3)tungku pada tempat yg diperlukan. 4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit. . HARGA :Rm10 . Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰ . #tungkubayi  #tungkubaby  #tungku  #keperluanibuberpantang  #keperluanibudanbaby  #ajimaura  #terapiinstagram  #janganbencicintaku  #cintatiadaganti  #andainyatakdir 
TUNGKU BABY
.
Ramuan yg digunakan;
*lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll.
.
Kegunaan tungku;
#bayi yg kembung perut
#mengelakkan angin pasang
#utk kselesaan bayi
#sesuai utk dibawa kemana2.
.
Cara menggunakannya:
1)letak pada permukaan seterika yang panas. 
2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda.
3)tungku pada tempat yg diperlukan.
4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit.
.
HARGA :Rm10
.
Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰
.
#tungkubayi #tungkubaby #tungku #keperluanibuberpantang #keperluanibudanbaby #ajimaura #terapiinstagram #janganbencicintaku #cintatiadaganti #andainyatakdir
TUNGKU BABY . Ramuan yg digunakan; *lada hitam,jintan,bunga cengkih,biji ssawi,halba dan herba dll. . Kegunaan tungku; #bayi  yg kembung perut #mengelakkan  angin pasang #utk  kselesaan bayi #sesuai  utk dibawa kemana2. . Cara menggunakannya: 1)letak pada permukaan seterika yang panas. 2)cuba suhu pada kulit kita utk mendapatkan suhu yg sesuai dgn bayi anda. 3)tungku pada tempat yg diperlukan. 4)bagi bayi lelaki bg mengelakkan angin pasang,boleh tungku pada alat sulit. . HARGA :Rm10 . Boleh whatsapp cik nat 0195420797 atau klik saja link di bio ye๐Ÿ˜‰ . #tungkubayi  #tungkubaby  #tungku  #keperluanibuberpantang  #keperluanibudanbaby  #ajimaura  #terapiinstagram  #janganbencicintaku  #cintatiadaganti  #andainyatakdir 
Hai prettyโ˜บ Hari ni nak share dekat hampa semua tips penyimpanan MG.. Dan bagi hampa yang sebelum ni tak pernah simpan MG tu dalam peti sejuk.. Try letak tengok.. Bila hampa ambek nak apply kat muka,,, perrgghhhh.... Die punya sejuk tu best gila kotttttttt๐Ÿ˜ dengan formula yang mudah meresap dan tidak melekit.. Konpom!!!!! Hampa pasti suka gilaaaaa๐Ÿ˜ 
#ulfaabeauty #moisterizergel #ekstraktimun #nochemicals #sesuai #setiaplapisanumur
Hai prettyโ˜บ Hari ni nak share dekat hampa semua tips penyimpanan MG.. Dan bagi hampa yang sebelum ni tak pernah simpan MG tu dalam peti sejuk.. Try letak tengok.. Bila hampa ambek nak apply kat muka,,, perrgghhhh.... Die punya sejuk tu best gila kotttttttt๐Ÿ˜ dengan formula yang mudah meresap dan tidak melekit.. Konpom!!!!! Hampa pasti suka gilaaaaa๐Ÿ˜ #ulfaabeauty  #moisterizergel  #ekstraktimun  #nochemicals  #sesuai  #setiaplapisanumur 
Keterangan sudah ada pada gambar yaa ukhty shalihah.. Hijrah dari pakaian ketat ke pakaian longgar

#sesuai syariat islam shalihah

Price 195rb/set 
#udh sama cadar ya
Keterangan sudah ada pada gambar yaa ukhty shalihah.. Hijrah dari pakaian ketat ke pakaian longgar #sesuai  syariat islam shalihah Price 195rb/set #udh  sama cadar ya
Lama tidak jumpa๐Ÿ”ž

#merauke #lfl๐Ÿ’› #sesuai
Lama tidak jumpa ๐Ÿ”ž

#merauke #lfl๐Ÿ’› #sesuai
Lama tidak jumpa ๐Ÿ”ž

#merauke #lfl๐Ÿ’› #sesuai
PEPLUM CATRIONA 
#peplumcatriona

#Material PEARL SKIN PLATINUM
#Design peplum dan bcutting loose. 
#Dihiasi Lace Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive 
#Kain lembut dan sejuk bila dipakai
#Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
#Terdapat 12 Warna HOT.
#Saiz XS S M L XL XXL
#Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian

HATI BERKENAN SUDAH?
PROCEED ODER 2-3 DAYSโ—
PRICE: RM80 SM & RM85 SS
www.wasap.my/601110101859
PEPLUM CATRIONA #peplumcatriona  #Material  PEARL SKIN PLATINUM #Design  peplum dan bcutting loose. #Dihiasi  Lace Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive #Kain  lembut dan sejuk bila dipakai #Kain  Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. #Terdapat  12 Warna HOT. #Saiz  XS S M L XL XXL #Sesuai  Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian HATI BERKENAN SUDAH? PROCEED ODER 2-3 DAYSโ— PRICE: RM80 SM & RM85 SS www.wasap.my/601110101859
PEPLUM CATRIONA 
#peplumcatriona

#Material PEARL SKIN PLATINUM
#Design peplum dan bcutting loose. 
#Dihiasi Lace Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive 
#Kain lembut dan sejuk bila dipakai
#Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
#Terdapat 12 Warna HOT.
#Saiz XS S M L XL XXL
#Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian

HATI BERKENAN SUDAH?
PROCEED ODER 2-3 DAYSโ—
PRICE: RM80 SM & RM85 SS
www.wasap.my/601110101859
PEPLUM CATRIONA #peplumcatriona  #Material  PEARL SKIN PLATINUM #Design  peplum dan bcutting loose. #Dihiasi  Lace Tampal Agar Tampil Lebih Exclusive #Kain  lembut dan sejuk bila dipakai #Kain  Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. #Terdapat  12 Warna HOT. #Saiz  XS S M L XL XXL #Sesuai  Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian HATI BERKENAN SUDAH? PROCEED ODER 2-3 DAYSโ— PRICE: RM80 SM & RM85 SS www.wasap.my/601110101859
HIJAB TUNIK ISHITA ABU 103.000 bahan brukat import motif sesuai detail lapis furing ld110cm pjg 120cm ada sleting dan karet blkg

#hijab #tunik #ishita #abu #bahanbrukat #import #motif #sesuai #detail #lapisfuring #ld110 #pjg120 #adasleting #dan #karetbelakang
HIJAB TUNIK ISHITA DUSTY 103.000 bahan brukat import motif sesuai detail lapis furing ld110cm pjg 120cm ada sleting dan karet blkg

#hijab #tunik #ishita #dusty #bahanbrukat #import #motif #sesuai #detail #lapisfuring #ld110 #pjg120 #adasleting #dan #karetbelakang
HIJAB TUNIK ISHITA FANTA 103.000 bahan brukat import motif sesuai detail lapis furing ld110cm pjg 120cm ada sleting dan karet blkg

#hijab #tunik #ishita #fanta #bahanbrukat #import #motif #sesuai #detail #lapisfuring #ld110 #pjg120 #adasleting #dan #karetbelakang
HIJAB TUNIK ISHITA MARON 103.000 bahan brukat import motif sesuai detail lapis furing ld110cm pjg 120cm ada sleting dan karet blkg

#hijab #tunik #ishita #maron #bahanbrukat #import #motif #sesuai #detail #lapisfuring #ld110 #pjg120 #adasleting #dan #karetbelakang
HIJAB TUNIK ISHITA MUSTARD 103.000 bahan brukat import motif sesuai detail lapis furing ld110cm pjg 120cm ada sleting dan karet blkg

#hijab #tunik #ishita #mustard #bahanbrukat #import #motif #sesuai #detail #lapisfuring #ld110 #pjg120 #adasleting #dan #karetbelakang
HIJAB TUNIK ISHITA SALEM 103.000 bahan brukat import motif sesuai detail lapis furing ld110cm pjg 120cm ada sleting dan karet blkg

#hijab #tunik #ishita #salem #bahanbrukat #import #motif #sesuai #detail #lapisfuring #ld110 #pjg120 #adasleting #dan #karetbelakang
Wa_081299363285
Trims ya sdh order tas import nya @nicho_bags ๐Ÿ™๐Ÿ™
Order to Cirebon ๐Ÿšš๐Ÿ’ผ๐ŸŽ’๐Ÿ‘
#testimoni #sold #order #realpict #sesuai #sesuaifoto๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ’๐Ÿ’
Wa_081299363285 Trims ya sdh order tas import nya @nicho_bags ๐Ÿ™๐Ÿ™ Order to Cirebon ๐Ÿšš๐Ÿ’ผ๐ŸŽ’๐Ÿ‘ #testimoni  #sold  #order  #realpict  #sesuai  #sesuaifoto ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ’๐Ÿ’
Wa_081299363285
Trims ya sis sdh order tas import nya @nicho_bags ๐Ÿ™๐Ÿ™
Order to Bekasi ๐Ÿšš๐Ÿ‘๐Ÿ’ผ๐ŸŽ’
#testimoni #sold #realpict #sesuai #sesuaifoto๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ’๐Ÿ’ #order
Wa_081299363285 Trims ya sis sdh order tas import nya @nicho_bags ๐Ÿ™๐Ÿ™ Order to Bekasi ๐Ÿšš๐Ÿ‘๐Ÿ’ผ๐ŸŽ’ #testimoni  #sold  #realpict  #sesuai  #sesuaifoto ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ†—๐Ÿ’๐Ÿ’ #order 
Skrg ni, macam2 produk yg ada dipasaran khusus buat mereka yg ada masalah kulit berjerawat. Tp bila dh byk2 tu xtau pulak mana yg bagus untuk muka.

#Honestly, masalah kulit berjerawat memang susah dan leceh jugak nk jaga. Tak luoa jugak masalah yg ini boleh mengurangkan #confident seseorang kerana malu dgn keadaan muka sendiri.

Tp jangan risau kt sini kherna nk #recommend
Produk yg betul2 #SESUAI dan paling #bagus untuk kulit yg berjerawat.

#desidamayantiipoh
Skrg ni, macam2 produk yg ada dipasaran khusus buat mereka yg ada masalah kulit berjerawat. Tp bila dh byk2 tu xtau pulak mana yg bagus untuk muka. #Honestly , masalah kulit berjerawat memang susah dan leceh jugak nk jaga. Tak luoa jugak masalah yg ini boleh mengurangkan #confident  seseorang kerana malu dgn keadaan muka sendiri. Tp jangan risau kt sini kherna nk #recommend  Produk yg betul2 #SESUAI  dan paling #bagus  untuk kulit yg berjerawat. #desidamayantiipoh 
Skrg ni, macam2 produk yg ada dipasaran khusus buat mereka yg ada masalah kulit berjerawat. Tp bila dh byk2 tu xtau pulak mana yg bagus untuk muka.

#Honestly, masalah kulit berjerawat memang susah dan leceh jugak nk jaga. Tak luoa jugak masalah yg ini boleh mengurangkan #confident seseorang kerana malu dgn keadaan muka sendiri.

Tp jangan risau kt sini kherna nk #recommend
Produk yg betul2 #SESUAI dan paling #bagus untuk kulit yg berjerawat.

#desidamayantiipoh
Skrg ni, macam2 produk yg ada dipasaran khusus buat mereka yg ada masalah kulit berjerawat. Tp bila dh byk2 tu xtau pulak mana yg bagus untuk muka. #Honestly , masalah kulit berjerawat memang susah dan leceh jugak nk jaga. Tak luoa jugak masalah yg ini boleh mengurangkan #confident  seseorang kerana malu dgn keadaan muka sendiri. Tp jangan risau kt sini kherna nk #recommend  Produk yg betul2 #SESUAI  dan paling #bagus  untuk kulit yg berjerawat. #desidamayantiipoh 
Ada yg serius bekerja dan ada yang serius selfi-selfi.....
#bekerjalah
#Sesuai
#Fungsimu
Skrg ni, macam2 produk yg ada dipasaran khusus buat mereka yg ada masalah kulit berjerawat. Tp bila dh byk2 tu xtau pulak mana yg bagus untuk muka.

#Honestly, masalah kulit berjerawat memang susah dan leceh jugak nk jaga. Tak luoa jugak masalah yg ini boleh mengurangkan #confident seseorang kerana malu dgn keadaan muka sendiri.

Tp jangan risau kt sini kherna nk #recommend
Produk yg betul2 #SESUAI dan paling #bagus untuk kulit yg berjerawat.

#desidamayantiipoh

Wasap 0145189538
Skrg ni, macam2 produk yg ada dipasaran khusus buat mereka yg ada masalah kulit berjerawat. Tp bila dh byk2 tu xtau pulak mana yg bagus untuk muka. #Honestly , masalah kulit berjerawat memang susah dan leceh jugak nk jaga. Tak luoa jugak masalah yg ini boleh mengurangkan #confident  seseorang kerana malu dgn keadaan muka sendiri. Tp jangan risau kt sini kherna nk #recommend  Produk yg betul2 #SESUAI  dan paling #bagus  untuk kulit yg berjerawat. #desidamayantiipoh  Wasap 0145189538
Sehingga 31 Ogos!

Siapa nak bagi palazo free kalo bukan kami? ๐Ÿ˜‰
.

Palazzoย  Maternity Friendly with Adjustable Waistband

#stretchy comfortable sangadd

#fabrik sejuk selesa, tak berkedut semasa pakai

#ironless/min ironing

#sesuai untuk pinggang kecil mahupun besar (pinggang boleh adjust)

#khas untuk maternity juga selesa - pinggang adjustable, cawat labuh, boleh tarik keatas untuk cover perut.

PILIHAN WARNA:ย HITAM, BROWN COFFEE, KHAKI, LIGHT GREY

PILIHAN SIZE :ย S- 2X
Sehingga 31 Ogos! Siapa nak bagi palazo free kalo bukan kami? ๐Ÿ˜‰ . Palazzoย  Maternity Friendly with Adjustable Waistband #stretchy  comfortable sangadd #fabrik  sejuk selesa, tak berkedut semasa pakai #ironless /min ironing #sesuai  untuk pinggang kecil mahupun besar (pinggang boleh adjust) #khas  untuk maternity juga selesa - pinggang adjustable, cawat labuh, boleh tarik keatas untuk cover perut. PILIHAN WARNA:ย HITAM, BROWN COFFEE, KHAKI, LIGHT GREY PILIHAN SIZE :ย S- 2X
Kebaikan Forever Aloe Lips โ€“ Lip Balm Terbaik di Malaysia! 
Harga: Mampu milik (bawah RM15!!!) #Melegakan BIBIR KERING, melicinkan bibir MENGGELUPAS serta melembabkan bibir PECAH-PECAH.
#Menenangkan & melegakan bibir
#Melembutkan kulit bibir sehingga 45%
#Mudah di bawa ke mana sahaja
#Kesan pelembapan dari Aloe Vera boleh bertahan lebih dari 8 jam ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
#Menanggalkan kulit mati & menambah kegebuan bibir
#Anti-bakteria yang boleh membunuh kuman pada bibir
#Sesuai untuk melembabkan bibir semasa aktiviti luar & bersukan
#FIRST AID segera yang melegakan gigitan nyamuk, luka terbakar, luka kecil, kegatalan & selaran matahari.. ๐Ÿ“ฒ 0182642522
Kebaikan Forever Aloe Lips โ€“ Lip Balm Terbaik di Malaysia! Harga: Mampu milik (bawah RM15!!!) #Melegakan  BIBIR KERING, melicinkan bibir MENGGELUPAS serta melembabkan bibir PECAH-PECAH. #Menenangkan  & melegakan bibir #Melembutkan  kulit bibir sehingga 45% #Mudah  di bawa ke mana sahaja #Kesan  pelembapan dari Aloe Vera boleh bertahan lebih dari 8 jam ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #Menanggalkan  kulit mati & menambah kegebuan bibir #Anti -bakteria yang boleh membunuh kuman pada bibir #Sesuai  untuk melembabkan bibir semasa aktiviti luar & bersukan #FIRST  AID segera yang melegakan gigitan nyamuk, luka terbakar, luka kecil, kegatalan & selaran matahari.. ๐Ÿ“ฒ 0182642522
Allah tak pernah meletakanmu dikeadaan yang salah. Karena di baliknya pasti terselip banyak hikmah, Yakinlah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Credit; @afniumalina24 ๐Ÿ“ƒ
#okemuslimah #kalam_ukhty #mencobataat #hijrah #muslimah #islam #sesuai syariat #selaluberhijab
.
Mommy baru dapat baby? Kulit baby selalu kering? Sampai menggelupas? Tau tau nak pilih produk ape yg sesuai dengan kulit baby? Dapatkan baby balm #Ronella yg dibuat dari tumbuhan semulajadi dengan khasiat terbaik untuk kulit baby
.
===========
Ronella Baby Balm
==========
.
#100% natural dari minyak pati tumbuhan
#Sesuai, selamat dan baik untuk bayi. 
#Mudah dibawa ke mana2. .
.
================
6 jenis balm (1 set) terdiri dari :-
================
.
1) Balm Newborn - untuk losyen pelembap kulit
2) Balm โ€ŽBurpy - untuk mudah bawa sendawa atau elak kembung perut
3) Balm Rashes - untuk ruam dan ekzema. 
4) โ€ŽBalm Day out - lindung kulit bayi digigit nyamuk atau serangga bila bawak keluar berjalan
5) Balm โ€ŽGood night - lindung kulit bayi dari nyamuk dan serangga ketika tidur malam
6) โ€ŽBalm Breathe - Bantu mudahkan pernafasan bayi
.
.
Boleh dapatkan #satu2 atau nak jimat beli 6 jenis (1 set) terus. .
๐Ÿ“ฒ 011-2880.1721
. Mommy baru dapat baby? Kulit baby selalu kering? Sampai menggelupas? Tau tau nak pilih produk ape yg sesuai dengan kulit baby? Dapatkan baby balm #Ronella  yg dibuat dari tumbuhan semulajadi dengan khasiat terbaik untuk kulit baby . =========== Ronella Baby Balm ========== . #100 % natural dari minyak pati tumbuhan #Sesuai , selamat dan baik untuk bayi. #Mudah  dibawa ke mana2. . . ================ 6 jenis balm (1 set) terdiri dari :- ================ . 1) Balm Newborn - untuk losyen pelembap kulit 2) Balm โ€ŽBurpy - untuk mudah bawa sendawa atau elak kembung perut 3) Balm Rashes - untuk ruam dan ekzema. 4) โ€ŽBalm Day out - lindung kulit bayi digigit nyamuk atau serangga bila bawak keluar berjalan 5) Balm โ€ŽGood night - lindung kulit bayi dari nyamuk dan serangga ketika tidur malam 6) โ€ŽBalm Breathe - Bantu mudahkan pernafasan bayi . . Boleh dapatkan #satu2  atau nak jimat beli 6 jenis (1 set) terus. . ๐Ÿ“ฒ 011-2880.1721
FIT I KAPSUL JAMU NENEK BUKAN UBT DIET TAPI BOLEH BANTU ANDA KURANGKN BERAT BADAN/PERUT BUNCIT/SEMBELIT/BUASIR DLL

#sesuai utk semua lelaki / wanita
#di bawah cikmar sharing testimoni yg dah brjaya capai target yg d impikn.. #RM25.00
#LULUS KKM
#nk cuba w.sap cikmar ya 012 2815871 COD AREA MELAKA TENGAH  BY POST PUN BOLEH YA..
FIT I KAPSUL JAMU NENEK BUKAN UBT DIET TAPI BOLEH BANTU ANDA KURANGKN BERAT BADAN/PERUT BUNCIT/SEMBELIT/BUASIR DLL #sesuai  utk semua lelaki / wanita #di  bawah cikmar sharing testimoni yg dah brjaya capai target yg d impikn.. #RM25 .00 #LULUS  KKM #nk  cuba w.sap cikmar ya 012 2815871 COD AREA MELAKA TENGAH BY POST PUN BOLEH YA..
Bahagia itu Saat melihat kamu, & pekerjaan baik baik saja #tak #ada #masalah #sedikitpun #& #berjalan #sesuai #rencana #meski #nanti #tak #akan #pernah #aku #miliki
Regrann from @illin_loviia_diapers -  Thank you so much๐Ÿ˜Š customer happy illin pun tumpang happy๐Ÿ˜„
.
Alhamdulillah..dah banyak kali restok #loviiadiapers ni..tak cukup2 tak menang tgn nak handle..ramai juga dah tukar ke loviia..suka dapat bantu baby mana yg ada kulit sensetif tu..parents juga dapat tempias sebab boleh jimat banyak dengan loviia ni..yeahhhh๐Ÿ‘
.
Jom try loviia imported from Korea ni..super duper puas hati๐Ÿ˜ stok memang terhad buat masa ni..siapa nak cepat2 whatsapp illin ya http://www.wasap.my/60123515865
.
With love,
illin #loviiadiaperscute
.
#lampin #bayi #murah #yang #viral #sangat #sesuai #untuk #sensetive #skin #dan #ibu #ayah #dapat #jimat #banyak - #regrann
Regrann from @illin_loviia_diapers - Thank you so much๐Ÿ˜Š customer happy illin pun tumpang happy๐Ÿ˜„ . Alhamdulillah..dah banyak kali restok #loviiadiapers  ni..tak cukup2 tak menang tgn nak handle..ramai juga dah tukar ke loviia..suka dapat bantu baby mana yg ada kulit sensetif tu..parents juga dapat tempias sebab boleh jimat banyak dengan loviia ni..yeahhhh๐Ÿ‘ . Jom try loviia imported from Korea ni..super duper puas hati๐Ÿ˜ stok memang terhad buat masa ni..siapa nak cepat2 whatsapp illin ya http://www.wasap.my/60123515865 . With love, illin #loviiadiaperscute  . #lampin  #bayi  #murah  #yang  #viral  #sangat  #sesuai  #untuk  #sensetive  #skin  #dan  #ibu  #ayah  #dapat  #jimat  #banyak  - #regrann 
Susu kmbing @ukfarmgoatmilk 
Kini boleh dapatkan dengan sy..ajen susu kambing @ukfarmgoatmilk 
Delivery area marang,ajil,kuala berang,bukit payong,kuala terengganu.minima oder 3 botol besar untuk delivery.

#semua peringkat umur
#sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡wasap2

0104185996
Susu kmbing @ukfarmgoatmilk Kini boleh dapatkan dengan sy..ajen susu kambing @ukfarmgoatmilk Delivery area marang,ajil,kuala berang,bukit payong,kuala terengganu.minima oder 3 botol besar untuk delivery. #semua  peringkat umur #sesuai  untuk yang ingin turunkan berat badan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡wasap2 0104185996
Psstt.. Nak gitaw ni.
.
Selain jual Nurraysa, saya jugak penjual Baby Balm Ronella berasaskan pati minyak tumbuhan (essential oil). โค โœ… BEBAS KIMIA SINTETIK
โœ… BEBAS ALKOHOL
โœ… SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
โœ… SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU

#SESUAI:
๐Ÿ“Œ Untuk baby selsema dan batuk
๐Ÿ“Œ Untuk baby demam
๐Ÿ“Œ Untuk baby susah tidur
๐Ÿ“Œ Untuk baby ruam/ekzema
๐Ÿ“Œ Untuk baby kembung/susah sendawa/susah membuang
๐Ÿ“Œ Untuk tingkatkan sistem imunisasi ๐Ÿ”ฐ Diformulasikan oleh Certified Aromatherapist
Psstt.. Nak gitaw ni. . Selain jual Nurraysa, saya jugak penjual Baby Balm Ronella berasaskan pati minyak tumbuhan (essential oil). โค โœ… BEBAS KIMIA SINTETIK โœ… BEBAS ALKOHOL โœ… SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD โœ… SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU #SESUAI : ๐Ÿ“Œ Untuk baby selsema dan batuk ๐Ÿ“Œ Untuk baby demam ๐Ÿ“Œ Untuk baby susah tidur ๐Ÿ“Œ Untuk baby ruam/ekzema ๐Ÿ“Œ Untuk baby kembung/susah sendawa/susah membuang ๐Ÿ“Œ Untuk tingkatkan sistem imunisasi ๐Ÿ”ฐ Diformulasikan oleh Certified Aromatherapist
Saya penjual Baby Balm Ronella berasaskan pati minyak tumbuhan (essential oil). โค โœ… BEBAS KIMIA SINTETIK
โœ… BEBAS ALKOHOL
โœ… SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
โœ… SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU

#SESUAI:
๐Ÿ“Œ Untuk baby selsema dan batuk
๐Ÿ“Œ Untuk baby demam
๐Ÿ“Œ Untuk baby susah tidur
๐Ÿ“Œ Untuk baby ruam/ekzema
๐Ÿ“Œ Untuk baby kembung/susah sendawa/susah membuang
๐Ÿ“Œ Untuk tingkatkan sistem imunisasi ๐Ÿ”ฐ Diformulasikan oleh Certified Aromatherapist
Saya penjual Baby Balm Ronella berasaskan pati minyak tumbuhan (essential oil). โค โœ… BEBAS KIMIA SINTETIK โœ… BEBAS ALKOHOL โœ… SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD โœ… SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU #SESUAI : ๐Ÿ“Œ Untuk baby selsema dan batuk ๐Ÿ“Œ Untuk baby demam ๐Ÿ“Œ Untuk baby susah tidur ๐Ÿ“Œ Untuk baby ruam/ekzema ๐Ÿ“Œ Untuk baby kembung/susah sendawa/susah membuang ๐Ÿ“Œ Untuk tingkatkan sistem imunisasi ๐Ÿ”ฐ Diformulasikan oleh Certified Aromatherapist
Alhamdulillah. Testimoni dari customer Agent PJ/Shah Alam kami๐Ÿ’•
.
#Repost @illin_loviia_diapers (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Thank you so much๐Ÿ˜Š customer happy illin pun tumpang happy๐Ÿ˜„
.
Alhamdulillah..dah banyak kali restok #loviiadiapers ni..tak cukup2 tak menang tgn nak handle..ramai juga dah tukar ke loviia..suka dapat bantu baby mana yg ada kulit sensetif tu..parents juga dapat tempias sebab boleh jimat banyak dengan loviia ni..yeahhhh๐Ÿ‘
.
Jom try loviia imported from Korea ni..super duper puas hati๐Ÿ˜ stok memang terhad buat masa ni..siapa nak cepat2 whatsapp illin ya http://www.wasap.my/60123515865
.
With love,
illin #loviiadiaperscute
.
#lampin #bayi #murah #yang #viral #sangat #sesuai #untuk #sensetive #skin #dan #ibu #ayah #dapat #jimat #banyak
Alhamdulillah. Testimoni dari customer Agent PJ/Shah Alam kami๐Ÿ’• . #Repost  @illin_loviia_diapers (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Thank you so much๐Ÿ˜Š customer happy illin pun tumpang happy๐Ÿ˜„ . Alhamdulillah..dah banyak kali restok #loviiadiapers  ni..tak cukup2 tak menang tgn nak handle..ramai juga dah tukar ke loviia..suka dapat bantu baby mana yg ada kulit sensetif tu..parents juga dapat tempias sebab boleh jimat banyak dengan loviia ni..yeahhhh๐Ÿ‘ . Jom try loviia imported from Korea ni..super duper puas hati๐Ÿ˜ stok memang terhad buat masa ni..siapa nak cepat2 whatsapp illin ya http://www.wasap.my/60123515865 . With love, illin #loviiadiaperscute  . #lampin  #bayi  #murah  #yang  #viral  #sangat  #sesuai  #untuk  #sensetive  #skin  #dan  #ibu  #ayah  #dapat  #jimat  #banyak 
Boss saya siap berangkat sekolah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ’• Jika anda tidak punya impian untuk sukses,pinjam dan curi impian anak anak ,orang tua ataupun keluarga serta siapapun yang menurur anda dapat membangkitkan semangat kita untuk sukses.

Saya sangat senang sekali berada diHerbalife,saya,suami dan anak anak bisa terus berafirmasi pada diri sendiri impian kami Bisa terwujud..bisa...bisa...kami bebas mau mempunyai impian yang menurut orang tidak mungkin.tapi kami selalu yakin...yakin seyakin yakinnya.yang penting barokah...barokah....@coachfauzan

#moveon#bangkit#kerjakeras#kerjacerdas#hasil#sesuai#kerjaan#sukses#impian#keinginan#kemauan#sehat#anakaanak#anakhebat#anakcerdas#anaksholeha#anakpintar#anakkuat#germas#keluarga#segalanya#monday#senin#hari#sibuk#
Boss saya siap berangkat sekolah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ’• Jika anda tidak punya impian untuk sukses,pinjam dan curi impian anak anak ,orang tua ataupun keluarga serta siapapun yang menurur anda dapat membangkitkan semangat kita untuk sukses. Saya sangat senang sekali berada diHerbalife,saya,suami dan anak anak bisa terus berafirmasi pada diri sendiri impian kami Bisa terwujud..bisa...bisa...kami bebas mau mempunyai impian yang menurut orang tidak mungkin.tapi kami selalu yakin...yakin seyakin yakinnya.yang penting barokah...barokah....@coachfauzan #moveon #bangkit #kerjakeras #kerjacerdas #hasil #sesuai #kerjaan #sukses #impian #keinginan #kemauan #sehat #anakaanak #anakhebat #anakcerdas #anaksholeha #anakpintar #anakkuat #germas #keluarga #segalanya #monday #senin #hari #sibuk #
Salam hai!!hai!!
korang sedang cari produk kurus ker??Jom cuba SSB..Pelbagai kegunaan.. #turunkan berat badan
#melawaskan pembuangan
#mengatasi masalah jerawat/jeragat
#meruncingkan dagu
#merawat bisul
#boleh di jadikan sebagai set bersalin
#melegakan senggugut
#mengatasi masalah gastrik
#menghilangkan lenguh-lenguh kaki
#mengatasi masalah kulit(ekzema)

#Sesuai semua peringkat umur 
#Lelaki dan perempuan 
#Cara guna!!!Hanya gosok-gosok sahaja.. Jom Whatsp Cik Idah 0133102739@blh jg dptkn SSB di
๐ŸŒนRias Indah Spa๐ŸŒน
๐ŸšDi alamat ๐Ÿ‘‰๐ŸผNo 18-1-a jln 7a/2 ,
medan puteri bandar tasik puteri ,rawang selangor (di atas klinik jamil)
Whatapp ke 012-6631767
๐ŸŒธPn.Linda๐ŸŒธ
#teammomysue
#Cik Idah VIP AGENT RAWANG
Berminat blh tekan link๐Ÿ‘‡http://www.wasap.my/+60133102739/SSB@cikidah
Salam hai!!hai!! korang sedang cari produk kurus ker??Jom cuba SSB..Pelbagai kegunaan.. #turunkan  berat badan #melawaskan  pembuangan #mengatasi  masalah jerawat/jeragat #meruncingkan  dagu #merawat  bisul #boleh  di jadikan sebagai set bersalin #melegakan  senggugut #mengatasi  masalah gastrik #menghilangkan  lenguh-lenguh kaki #mengatasi  masalah kulit(ekzema) #Sesuai  semua peringkat umur #Lelaki  dan perempuan #Cara  guna!!!Hanya gosok-gosok sahaja.. Jom Whatsp Cik Idah 0133102739@blh jg dptkn SSB di ๐ŸŒนRias Indah Spa๐ŸŒน ๐ŸšDi alamat ๐Ÿ‘‰๐ŸผNo 18-1-a jln 7a/2 , medan puteri bandar tasik puteri ,rawang selangor (di atas klinik jamil) Whatapp ke 012-6631767 ๐ŸŒธPn.Linda๐ŸŒธ #teammomysue  #Cik  Idah VIP AGENT RAWANG Berminat blh tekan link๐Ÿ‘‡http://www.wasap.my/+60133102739/SSB@cikidah
#miris sih, #ketika update-an lo gak #sesuai dgn #kenyataan isi #hati lo.. ๐Ÿ˜„
Selamat hari senin #dimulaidarinol yak ๐Ÿ˜Š
#bismillah #mondaymood #keepsmile #instalike #instagood