an online Instagram web viewer

#serumterbaik medias

Photos

Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit.
.
Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit.
Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit.

Meeracle😍😍 #MeeracleSerum #MeeracleCleanser #MeeracleKLCod #MeeracleSeluruhMalaysia #allnewmeeracle #OurDreamComeTrue #menjadidenganmeeracle #TeamMeeracleDiana
#TeamLeaderAlongLiza #CleanserTerbaik #SerumTerbaik #Meeracleila0122873270 #ComelPipiMerah #SerumViral #CleanserViral #FormulaGemstone #meeracleempoweringyou
Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit. . Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit. Meeracle😍😍 #MeeracleSerum  #MeeracleCleanser  #MeeracleKLCod  #MeeracleSeluruhMalaysia  #allnewmeeracle  #OurDreamComeTrue  #menjadidenganmeeracle  #TeamMeeracleDiana  #TeamLeaderAlongLiza  #CleanserTerbaik  #SerumTerbaik  #Meeracleila0122873270  #ComelPipiMerah  #SerumViral  #CleanserViral  #FormulaGemstone  #meeracleempoweringyou 
Akibat tidak mencuci muka dengan betul? - mencuci muka dengan betul adalah langkah pertama untuk mendapatkan kulit yang sihat.
.
Terdapat kelenjar halus di bawah lapisan kulit yang menghasilkan lapisan minyak untuk melindungi kulit yang dipanggil sebum. Jika kulit anda dilapisi lapisan minyak yang tebal ia akan memerangkap sebum dan sel kulit mati di dalam kulit maka akan terhasillah jerawat.
.
Lapisan kotoran dan minyak di wajh juga akan menghalang segala produk kecantikan yang gunakan dari menyerap masuk ke kulit. Sebab itulah produk yang anda gunakan tidak berkesan kerana tidak mencuci wajah dengan betul.

Jadi mencuci wajah dengan betul amatlah penting bagi mebersihkan lapisan minyak di wajah bagi mengelakkan masalah jerawat dan untuk membersihkan liang pori bagi memudahkan penyerapan produk kecantikan. .
Dengan penjagaan wajah yang betul, kulit yang sihat tak mustahil untuk dimiliki.
.
Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit.
.
#Meeracle😍😍 #MeeracleSerum #MeeracleCleanser #MeeracleKLCod #MeeracleSeluruhMalaysia #allnewmeeracle #OurDreamComeTrue #menjadidenganmeeracle #TeamMeeracleDiana
#TeamLeaderAlongLiza #CleanserTerbaik #SerumTerbaik #Meeracleila0122873270 #ComelPipiMerah #SerumViral #CleanserViral #FormulaGemstone #meeracleempoweringyou
Akibat tidak mencuci muka dengan betul? - mencuci muka dengan betul adalah langkah pertama untuk mendapatkan kulit yang sihat. . Terdapat kelenjar halus di bawah lapisan kulit yang menghasilkan lapisan minyak untuk melindungi kulit yang dipanggil sebum. Jika kulit anda dilapisi lapisan minyak yang tebal ia akan memerangkap sebum dan sel kulit mati di dalam kulit maka akan terhasillah jerawat. . Lapisan kotoran dan minyak di wajh juga akan menghalang segala produk kecantikan yang gunakan dari menyerap masuk ke kulit. Sebab itulah produk yang anda gunakan tidak berkesan kerana tidak mencuci wajah dengan betul. Jadi mencuci wajah dengan betul amatlah penting bagi mebersihkan lapisan minyak di wajah bagi mengelakkan masalah jerawat dan untuk membersihkan liang pori bagi memudahkan penyerapan produk kecantikan. . Dengan penjagaan wajah yang betul, kulit yang sihat tak mustahil untuk dimiliki. . Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit. . #Meeracle 😍😍 #MeeracleSerum  #MeeracleCleanser  #MeeracleKLCod  #MeeracleSeluruhMalaysia  #allnewmeeracle  #OurDreamComeTrue  #menjadidenganmeeracle  #TeamMeeracleDiana  #TeamLeaderAlongLiza  #CleanserTerbaik  #SerumTerbaik  #Meeracleila0122873270  #ComelPipiMerah  #SerumViral  #CleanserViral  #FormulaGemstone  #meeracleempoweringyou 
Lepas cuci muka, meh kita LEMBAPKAN MUKA dengan face oil yang ada argan oil, rosehip oil, jojoba oil dan banyak lagi minyak muka yang sihat

Face oil ni sejenis minyak yang ori 100% tanpa bahan pengawet dengan pakej boleh kecutkan cik jerawat tau

Awak nak cuba? 😉

www.wasap.my/60172323722/faceoilMJ

#surilavender 
#maryjardin #maryjardinputrajaya #bisnesputrajaya #agentmaryjardin #testimonimaryjardin #skincareterbaik #skincaremalaysia #skincareputrajaya #faceoilmaryjardin #faceoil #serumterbaik #serum #facialsoapmaryjardin #homespaputrajaya #putrajaya #bangibisnes #skincarebangi #kulitcantik #tipskulitcerah #tipskulitgebu #jerawat #tipshilangjerawat #tipshilangjeragat #serumhilangjerawat #kulitputih #skincarebydoctor #organicskincare #lavenderoil #essentialsetmaryjardin
Lepas cuci muka, meh kita LEMBAPKAN MUKA dengan face oil yang ada argan oil, rosehip oil, jojoba oil dan banyak lagi minyak muka yang sihat Face oil ni sejenis minyak yang ori 100% tanpa bahan pengawet dengan pakej boleh kecutkan cik jerawat tau Awak nak cuba? 😉 www.wasap.my/60172323722/faceoilMJ #surilavender  #maryjardin  #maryjardinputrajaya  #bisnesputrajaya  #agentmaryjardin  #testimonimaryjardin  #skincareterbaik  #skincaremalaysia  #skincareputrajaya  #faceoilmaryjardin  #faceoil  #serumterbaik  #serum  #facialsoapmaryjardin  #homespaputrajaya  #putrajaya  #bangibisnes  #skincarebangi  #kulitcantik  #tipskulitcerah  #tipskulitgebu  #jerawat  #tipshilangjerawat  #tipshilangjeragat  #serumhilangjerawat  #kulitputih  #skincarebydoctor  #organicskincare  #lavenderoil  #essentialsetmaryjardin 
Buy 2 Gel Semi-shine Lipstick
FREE Lipstick Case!!
.
Best kan?
.
Pengguna bijak berbelanja time sales tau. 😁😁
.
Warna dia pun semua sweet sangat. Buat xlena malam tau. 😍
.
Jom kumpul lipstik warna favourite uollss....
.
.
Sharing with Love,
Anis
0189009822
Your Beauty Consultant

#Gelsemishinelipstik #timewise3d#TimewiseSkincare #MelacepSkincare #BotanicalSkincare 
#BotanicalEvoSkincare #MKMenSkincare #LimitedEdition 
#GelSemiMatteLipstick #CremeLipstick #TrueDimensionsLipstick #TrueDimensionsSheerLipstick #NourisePlusLipGloss 
#BerusSkinvi #Perfume #Eyeshadow #SerumTerbaik #SayaJualMaryKay 
#SayaJualLipstick #Foundation #BedakAsas #ProdukTerbaik #MajalahPengantin #Maskulin #GirlsStuff  #MakeupArtisMalaysia #PeluangKerjaya #SebarkanKebaikan
Buy 2 Gel Semi-shine Lipstick FREE Lipstick Case!! . Best kan? . Pengguna bijak berbelanja time sales tau. 😁😁 . Warna dia pun semua sweet sangat. Buat xlena malam tau. 😍 . Jom kumpul lipstik warna favourite uollss.... . . Sharing with Love, Anis 0189009822 Your Beauty Consultant #Gelsemishinelipstik  #timewise3d #TimewiseSkincare  #MelacepSkincare  #BotanicalSkincare  #BotanicalEvoSkincare  #MKMenSkincare  #LimitedEdition  #GelSemiMatteLipstick  #CremeLipstick  #TrueDimensionsLipstick  #TrueDimensionsSheerLipstick  #NourisePlusLipGloss  #BerusSkinvi  #Perfume  #Eyeshadow  #SerumTerbaik  #SayaJualMaryKay  #SayaJualLipstick  #Foundation  #BedakAsas  #ProdukTerbaik  #MajalahPengantin  #Maskulin  #GirlsStuff  #MakeupArtisMalaysia  #PeluangKerjaya  #SebarkanKebaikan 
Alhamdulillah Top 2 bulan Nov 2018🧡 Achievement kali ketiga untuk tahun ini. Sales RM2k plus. Keuntungan direct ke dalam akaun untuk setiap sale yang dibuat. Sapa nak buat duit dengan sis? 🙋🏻‍♀️
.
.
.
.
.
.
#vcsannona #annonavitamincserum #vcsannonaskinseries #vcsannonabangi #vscannonaputrajaya #vcsannonaklcc #vcsannonakl #pencucimuka #spray #moisturiser #serum #serumviral #serummalaysia #serumterbaik #skincare #skincarebangi #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiahalal #skincarehalal #vcsfeedback #beautymist #vcsannona #vitamin #vitaminc  #lipstik #lipstikmalaysia #lipstikhalal #cantiktakperlusuntik #trustyourjourney
Alhamdulillah Top 2 bulan Nov 2018🧡 Achievement kali ketiga untuk tahun ini. Sales RM2k plus. Keuntungan direct ke dalam akaun untuk setiap sale yang dibuat. Sapa nak buat duit dengan sis? 🙋🏻‍♀️ . . . . . . #vcsannona  #annonavitamincserum  #vcsannonaskinseries  #vcsannonabangi  #vscannonaputrajaya  #vcsannonaklcc  #vcsannonakl  #pencucimuka  #spray  #moisturiser  #serum  #serumviral  #serummalaysia  #serumterbaik  #skincare  #skincarebangi  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiahalal  #skincarehalal  #vcsfeedback  #beautymist  #vcsannona  #vitamin  #vitaminc  #lipstik  #lipstikmalaysia  #lipstikhalal  #cantiktakperlusuntik  #trustyourjourney 
2019 Asia Red Star, Bangkok, Thailand. Let’s meet the challenge and travel! 😍💋 Siapa nak, Jom Join me! 💋 With Love Beth 💕😘😘
Mary Kay Beauty Consultant 
For free skincare class & free facial ➡️ 👇👇👇Sila Klik link bawah ni 👉 📱http://Bethmk.wasap.my
👉 www.wasap.my/601118519126 
Website :🛒🛒🛒 www.marykay.com.my/beautyconsultantbeth 🛍️💄🛍️💄🛍️💄🛍️💋💋💋💋 #marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia #marykay #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #skincaremalaysia #marykaysabah #serumterbaik #marykayselangor #marykaybrunei #marykaykl #marykaysarawak #marykaypahang #kulitkering 
#marykayterengganu #jerawat
#jeragat #kulitcantik #nakflawless #skinvigoratebrush #nakcantik #kulitsihat #paknil #terlajaklaris 
#onlineshopping #sayajualonline #marykaylimbang #marykaytawau #marykaysandakan
2019 Asia Red Star, Bangkok, Thailand. Let’s meet the challenge and travel! 😍💋 Siapa nak, Jom Join me! 💋 With Love Beth 💕😘😘 Mary Kay Beauty Consultant For free skincare class & free facial ➡️ 👇👇👇Sila Klik link bawah ni 👉 📱http://Bethmk.wasap.my 👉 www.wasap.my/601118519126 Website :🛒🛒🛒 www.marykay.com.my/beautyconsultantbeth 🛍️💄🛍️💄🛍️💄🛍️💋💋💋💋 #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykay  #jeragat  #kulitkering  #kulitberminyak  #skincaremalaysia  #marykaysabah  #serumterbaik  #marykayselangor  #marykaybrunei  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaypahang  #kulitkering  #marykayterengganu  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #nakflawless  #skinvigoratebrush  #nakcantik  #kulitsihat  #paknil  #terlajaklaris  #onlineshopping  #sayajualonline  #marykaylimbang  #marykaytawau  #marykaysandakan 
Korang yang muka berminyak tu,meh sini skrub gunakan greenteamint facescrub.

inshaa allah berkurangan minyak kat muka tu ❤
Korang yang muka berminyak tu,meh sini skrub gunakan greenteamint facescrub. inshaa allah berkurangan minyak kat muka tu ❤
Alhamdullilah, terima kasih awak,❤
Alhamdullilah, terima kasih awak,❤
;
Korang tahu tak GREENTEA tu salah satu SOOTHING INGREDIENTS yg agak mahal tapi worth it?
-
Contoh if korang ada JERAWAT yang tengah seronok bertenggek kat muka. Okay, terus sapu je si HIJAU ni kat sana!
-
Memang konpem esok jerawat tu slow slow kecut. Tambah pulak dalam SCRUB kami ni ada PEPPERMINT yek! -
Seronok tak?
.
___
♥️
; Korang tahu tak GREENTEA tu salah satu SOOTHING INGREDIENTS yg agak mahal tapi worth it? - Contoh if korang ada JERAWAT yang tengah seronok bertenggek kat muka. Okay, terus sapu je si HIJAU ni kat sana! - Memang konpem esok jerawat tu slow slow kecut. Tambah pulak dalam SCRUB kami ni ada PEPPERMINT yek! - Seronok tak? . ___ ♥️
Pretty much our worst nightmare when we hit the last few drops and we don't have another one ready to go. Which product are you most afraid to run out of?
.
Make sure you get your Shaklee products from a trusted and potential agent. You choose the best place here at @keenabloom @skinwowrepair as this is the best place to shop.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Experience 5 STAR service here at @keenabloom @skinwowrepair ! Order now before it is too late. Limited order daily so hurry DM, whatsapp 0112 556 1304 or click the link on the bio above to purchase your supplements, vitamins & skincare products now!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲0112 556 1304⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👩🏻‍💼Kynna Ahmad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎖Shaklee Independent Distributor⠀⠀⠀
Pretty much our worst nightmare when we hit the last few drops and we don't have another one ready to go. Which product are you most afraid to run out of? . Make sure you get your Shaklee products from a trusted and potential agent. You choose the best place here at @keenabloom @skinwowrepair as this is the best place to shop.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Experience 5 STAR service here at @keenabloom @skinwowrepair ! Order now before it is too late. Limited order daily so hurry DM, whatsapp 0112 556 1304 or click the link on the bio above to purchase your supplements, vitamins & skincare products now!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲0112 556 1304⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👩🏻‍💼Kynna Ahmad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎖Shaklee Independent Distributor⠀⠀⠀
Pastikan anda memilih pencuci wajah yang sesuai dengan jenis kulit anda. Tapi anda tak perlu risau kerana Meeracle Facial Cleanser sesuai untuk semua jenis kulit.

#Meeracle😍😍 #MeeracleSerum #MeeracleCleanser #MeeracleKLCod #MeeracleSeluruhMalaysia #allnewmeeracle #OurDreamComeTrue #menjadidenganmeeracle #TeamMeeracleDiana
#TeamLeaderAlongLiza #CleanserTerbaik #SerumTerbaik #Meeracleila0122873270 #ComelPipiMerah #SerumViral #CleanserViral #FormulaGemstone #meeracleempoweringyou
Pastikan anda memilih pencuci wajah yang sesuai dengan jenis kulit anda. Tapi anda tak perlu risau kerana Meeracle Facial Cleanser sesuai untuk semua jenis kulit. #Meeracle 😍😍 #MeeracleSerum  #MeeracleCleanser  #MeeracleKLCod  #MeeracleSeluruhMalaysia  #allnewmeeracle  #OurDreamComeTrue  #menjadidenganmeeracle  #TeamMeeracleDiana  #TeamLeaderAlongLiza  #CleanserTerbaik  #SerumTerbaik  #Meeracleila0122873270  #ComelPipiMerah  #SerumViral  #CleanserViral  #FormulaGemstone  #meeracleempoweringyou 
Youth Activating Serum Nominated NUYOU Beauty Best 100 MUST TRY! @keenabloom

We’re thrilled that the Youth Activating Serum is nominated in this year’s Beauty Best 100 list, as a MUST TRY product among 100 best beauty products in NUYOU magazine. 
A chic monthly Mandarin magazine, NUYOU offers the right mix of content, from fashion to beauty and lifestyle, that resonate with today’s sophisticated Malaysian women aged between 25 and 34, reaching out to more than 96,000 readers.

Look inside the NOVEMBER 2018 Edition for NUYOU independent reviewer's YOUTH EFFECT after trying our amazing Youth Activating Serum!

What You Can Do! @keenabloom 
Get your copy of NUYOU November 2018 edition at MyNews, MPH, Popular, and leading bookstores. 
DOWNLOAD + USE + SHARE on social media. We're making the resources available just for YOU on www.shaklee.com.my/YOUTH/Resources! 
Share the product review, nomination and your personal YOUTH Effect. What a marvellous way to spark conversations about YOUTH!

Here's to helping more people LOOK YOUNGER LONGER with YOUTH skin care!

#ShakleeYOUTH
#YouthActivatingSerum
#NUYOUBeautyBest100
Youth Activating Serum Nominated NUYOU Beauty Best 100 MUST TRY! @keenabloom We’re thrilled that the Youth Activating Serum is nominated in this year’s Beauty Best 100 list, as a MUST TRY product among 100 best beauty products in NUYOU magazine. A chic monthly Mandarin magazine, NUYOU offers the right mix of content, from fashion to beauty and lifestyle, that resonate with today’s sophisticated Malaysian women aged between 25 and 34, reaching out to more than 96,000 readers. Look inside the NOVEMBER 2018 Edition for NUYOU independent reviewer's YOUTH EFFECT after trying our amazing Youth Activating Serum! What You Can Do! @keenabloom Get your copy of NUYOU November 2018 edition at MyNews, MPH, Popular, and leading bookstores. DOWNLOAD + USE + SHARE on social media. We're making the resources available just for YOU on www.shaklee.com.my/YOUTH/Resources! Share the product review, nomination and your personal YOUTH Effect. What a marvellous way to spark conversations about YOUTH! Here's to helping more people LOOK YOUNGER LONGER with YOUTH skin care! #ShakleeYOUTH  #YouthActivatingSerum  #NUYOUBeautyBest100 
It works! @keenabloom NUYOU independent reviewer shares her YOUTH EFFECT after trying the amazing Youth Activating Serum. Exclusively in NUYOU November 2018 edition!

#ShakleeYOUTH
#YouthActivatingSerum
#NUYOUBeautyBest100
#LookYoungerLonger
Youth Activating Serum Nominated NUYOU Beauty Best 100 MUST TRY! @keenabloom

We’re thrilled that the Youth Activating Serum is nominated in this year’s Beauty Best 100 list, as a MUST TRY product among 100 best beauty products in NUYOU magazine. 
A chic monthly Mandarin magazine, NUYOU offers the right mix of content, from fashion to beauty and lifestyle, that resonate with today’s sophisticated Malaysian women aged between 25 and 34, reaching out to more than 96,000 readers.

Look inside the NOVEMBER 2018 Edition for NUYOU independent reviewer's YOUTH EFFECT after trying our amazing Youth Activating Serum!

What You Can Do! @keenabloom 
Get your copy of NUYOU November 2018 edition at MyNews, MPH, Popular, and leading bookstores. 
DOWNLOAD + USE + SHARE on social media. We're making the resources available just for YOU on www.shaklee.com.my/YOUTH/Resources! 
Share the product review, nomination and your personal YOUTH Effect. What a marvellous way to spark conversations about YOUTH!

Here's to helping more people LOOK YOUNGER LONGER with YOUTH skin care!

#ShakleeYOUTH
#YouthActivatingSerum
#NUYOUBeautyBest100
Youth Activating Serum Nominated NUYOU Beauty Best 100 MUST TRY! @keenabloom We’re thrilled that the Youth Activating Serum is nominated in this year’s Beauty Best 100 list, as a MUST TRY product among 100 best beauty products in NUYOU magazine. A chic monthly Mandarin magazine, NUYOU offers the right mix of content, from fashion to beauty and lifestyle, that resonate with today’s sophisticated Malaysian women aged between 25 and 34, reaching out to more than 96,000 readers. Look inside the NOVEMBER 2018 Edition for NUYOU independent reviewer's YOUTH EFFECT after trying our amazing Youth Activating Serum! What You Can Do! @keenabloom Get your copy of NUYOU November 2018 edition at MyNews, MPH, Popular, and leading bookstores. DOWNLOAD + USE + SHARE on social media. We're making the resources available just for YOU on www.shaklee.com.my/YOUTH/Resources! Share the product review, nomination and your personal YOUTH Effect. What a marvellous way to spark conversations about YOUTH! Here's to helping more people LOOK YOUNGER LONGER with YOUTH skin care! #ShakleeYOUTH  #YouthActivatingSerum  #NUYOUBeautyBest100 
Don't forget to go to Shaklee KL Branch & purchase your favourite Shaklee products. Use member code "1266653" to purchase. Come and join in the celebration.
. 
Experience 5 STAR service here at @keenabloom ! Order now before it is too late. Limited order daily so hurry DM, whatsapp 0112 556 1304 or click the link on the bio above to purchase your supplements, vitamins & skincare products now!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲0112 556 1304⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👩🏻‍💼Kynna Ahmad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎖Shaklee Independent Distributor⠀⠀
Don't forget to go to Shaklee KL Branch & purchase your favourite Shaklee products. Use member code "1266653" to purchase. Come and join in the celebration. . Experience 5 STAR service here at @keenabloom ! Order now before it is too late. Limited order daily so hurry DM, whatsapp 0112 556 1304 or click the link on the bio above to purchase your supplements, vitamins & skincare products now!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲0112 556 1304⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👩🏻‍💼Kynna Ahmad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎖Shaklee Independent Distributor⠀⠀
Memula cuba sebotol je ..
Tak sangka #laveraessence repair balik skin akak kita ni next REPEAT grab terus sekali 3 BOTOL 😊

Bagusnyaa kakak2 ni tak cantik sorang ,
Ajak adik² cantik sekali . Hehehe

Alhamdulillah syukur ❤️ Ramai yang dah cuba sebotol lepastu repeat sambil risik agent . Tunggu hujung bulan zap zup zap mesti mai whatsApp : "Mira , done payment untuk agent" 
Depa memang selalu sangat dah buat surprise macamtu , takda angin takda ribut tau² masuk dalam account. 
Jom buat income geli2

Click link dekat bio untuk order 😉

#produkkecantikan #produkbagus #merawatkulit #kulitbersih #kulitcantik #makeuplover #bazaarpaknil #bazaronline #sayajualmurah #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #sale #laveraessence #teamlaverahebat #serumhebat #serumterbaik #laveraessence #perak #serumterbaik #serumhebat #utm #ukm #usm #uitm #uum
Memula cuba sebotol je .. Tak sangka #laveraessence  repair balik skin akak kita ni next REPEAT grab terus sekali 3 BOTOL 😊 Bagusnyaa kakak2 ni tak cantik sorang , Ajak adik² cantik sekali . Hehehe Alhamdulillah syukur ❤️ Ramai yang dah cuba sebotol lepastu repeat sambil risik agent . Tunggu hujung bulan zap zup zap mesti mai whatsApp : "Mira , done payment untuk agent" Depa memang selalu sangat dah buat surprise macamtu , takda angin takda ribut tau² masuk dalam account. Jom buat income geli2 Click link dekat bio untuk order 😉 #produkkecantikan  #produkbagus  #merawatkulit  #kulitbersih  #kulitcantik  #makeuplover  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajualmurah  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #agendiperlukan  #sale  #laveraessence  #teamlaverahebat  #serumhebat  #serumterbaik  #laveraessence  #perak  #serumterbaik  #serumhebat  #utm  #ukm  #usm  #uitm  #uum 
Ramai tanya kenapa tekstur #laveraessence tak macam serum ? Tekstur lavera essence ni lembut jaaa sedap pakai mesra dengan kulit 💕

Haaa sebabnya .. LAVERA ESSENCE BUKAN SERUM YA ANAK ANAK 😊

TAPI LAVERA ESSENCE BOLEH GANTI SERUM UOLS 😘

Lavera Essence adalah pati pure Aloevera , memang founder request kat kilang 95% pati pure aloevera . Pati in english kita panggil essence ya sayang sayang .. thats why laaa nama dia lavera essence ! Hehehe 
Bayangkanla serum pon molekul dia dah kecik habis dah , inikan pulak essence lagi laaa kecik halus je memang meresap masuk terus ke skin anda . Sangat sangat recommended untuk rawat barrier skin anda yang dah rosak tu.

Click link dekat bio untuk order 😉

#produkkecantikan #produkbagus #merawatkulit #kulitbersih #kulitcantik #makeuplover #bazaarpaknil #bazaronline #sayajualmurah #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #sale #laveraessence #teamlaverahebat #serumhebat #serumterbaik #laveraessence #perak #serumterbaik #serumhebat #utm #ukm #usm #uitm #uum
Ramai tanya kenapa tekstur #laveraessence  tak macam serum ? Tekstur lavera essence ni lembut jaaa sedap pakai mesra dengan kulit 💕 Haaa sebabnya .. LAVERA ESSENCE BUKAN SERUM YA ANAK ANAK 😊 TAPI LAVERA ESSENCE BOLEH GANTI SERUM UOLS 😘 Lavera Essence adalah pati pure Aloevera , memang founder request kat kilang 95% pati pure aloevera . Pati in english kita panggil essence ya sayang sayang .. thats why laaa nama dia lavera essence ! Hehehe Bayangkanla serum pon molekul dia dah kecik habis dah , inikan pulak essence lagi laaa kecik halus je memang meresap masuk terus ke skin anda . Sangat sangat recommended untuk rawat barrier skin anda yang dah rosak tu. Click link dekat bio untuk order 😉 #produkkecantikan  #produkbagus  #merawatkulit  #kulitbersih  #kulitcantik  #makeuplover  #bazaarpaknil  #bazaronline  #sayajualmurah  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #agendiperlukan  #sale  #laveraessence  #teamlaverahebat  #serumhebat  #serumterbaik  #laveraessence  #perak  #serumterbaik  #serumhebat  #utm  #ukm  #usm  #uitm  #uum 
PROMO SHAKLEE FOR DECEMBER - YOUTH SKINCARE!
. 
Bestnya!! Nak Radiance C+E yang harga RM412.50 tu PERCUMA? 😍
Beli fullset YOUTH ni, you akan dapat:
. 🌼Youth Luminious Gel Oil Cleanser
. 🌼Youth Perfecting Skin Toner
. 🌼Youth Activating Serum
. 🌼Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
. 🌼Youth Advanced Renewal Night Cream . 
Lepas tu dapat pula FREE semua di bawah ni👇🏻
. 🎁 FREE Youth Radiance C+E bernilai RM412.50
. 🎁 FREE Membership bernilai RM65
. 🎁 FREE Consultation
. 🎁 FREE Postage bernilai RM10
. 🎁 Cashback RM46+
. 
Skincare YOUTH ni laku sangat tau. Masa launch March awal tahun ni, 3 hari sahaja habis stock skincare YOUTH seluruh Malaysia. Jom grab promo ni hanya di @keenabloom & @skinwowrepair ! Satu set boleh guna sampai 10 bulan. Sangat jimat, selamat & berkesan! #beyouthfulwithkynn #bizwithkynn
PROMO SHAKLEE FOR DECEMBER - YOUTH SKINCARE! . Bestnya!! Nak Radiance C+E yang harga RM412.50 tu PERCUMA? 😍 Beli fullset YOUTH ni, you akan dapat: . 🌼Youth Luminious Gel Oil Cleanser . 🌼Youth Perfecting Skin Toner . 🌼Youth Activating Serum . 🌼Youth Age Defense Moisturizer - SPF50 . 🌼Youth Advanced Renewal Night Cream . Lepas tu dapat pula FREE semua di bawah ni👇🏻 . 🎁 FREE Youth Radiance C+E bernilai RM412.50 . 🎁 FREE Membership bernilai RM65 . 🎁 FREE Consultation . 🎁 FREE Postage bernilai RM10 . 🎁 Cashback RM46+ . Skincare YOUTH ni laku sangat tau. Masa launch March awal tahun ni, 3 hari sahaja habis stock skincare YOUTH seluruh Malaysia. Jom grab promo ni hanya di @keenabloom & @skinwowrepair ! Satu set boleh guna sampai 10 bulan. Sangat jimat, selamat & berkesan! #beyouthfulwithkynn  #bizwithkynn 
Dah makan banyak dari pagi sampai malam. Jangan lupa minum Fibermax sebelum tidur okay?
.
Kenapa?
Supaya, esok uolls senang nak membuang.
Supaya, toksik-toksik dalam badan uolls dapat disingkirkan.
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Dah makan banyak dari pagi sampai malam. Jangan lupa minum Fibermax sebelum tidur okay? . Kenapa? Supaya, esok uolls senang nak membuang. Supaya, toksik-toksik dalam badan uolls dapat disingkirkan. . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Dah lama tercari cari skincare yang natural? Tanpa bahan kimia berbahaya, tak perlu pakai krim siang krim malam yang melekit?

Meh la cuba pakai Face Oil Mary Jardin ni je
Tak leceh nak pakai krim berjenis jenis

Yang nak order lelaju tekan link 👇

www.wasap.my/60172323722/faceoilMJ

#surilavender 
#maryjardin #maryjardinputrajaya #bisnesputrajaya #agentmaryjardin #testimonimaryjardin #skincareterbaik #skincaremalaysia #skincareputrajaya #faceoilmaryjardin #faceoil #serumterbaik #promosimaryjardin #facialsoapmaryjardin #homespaputrajaya #putrajaya #bangibisnes #skincarebangi #kulitcantik #tipskulitcerah #tipskulitgebu #jerawat #tipshilangjerawat #tipshilangjeragat #serumhilangjerawat #kulitputih #skincarebydoctor #organicskincare #salesmaryjardin #essentialsetmaryjardin
Dah lama tercari cari skincare yang natural? Tanpa bahan kimia berbahaya, tak perlu pakai krim siang krim malam yang melekit? Meh la cuba pakai Face Oil Mary Jardin ni je Tak leceh nak pakai krim berjenis jenis Yang nak order lelaju tekan link 👇 www.wasap.my/60172323722/faceoilMJ #surilavender  #maryjardin  #maryjardinputrajaya  #bisnesputrajaya  #agentmaryjardin  #testimonimaryjardin  #skincareterbaik  #skincaremalaysia  #skincareputrajaya  #faceoilmaryjardin  #faceoil  #serumterbaik  #promosimaryjardin  #facialsoapmaryjardin  #homespaputrajaya  #putrajaya  #bangibisnes  #skincarebangi  #kulitcantik  #tipskulitcerah  #tipskulitgebu  #jerawat  #tipshilangjerawat  #tipshilangjeragat  #serumhilangjerawat  #kulitputih  #skincarebydoctor  #organicskincare  #salesmaryjardin  #essentialsetmaryjardin 
SIAPA NAK MENANG KERETA TOYOTA C-HR!
.
Senang sgt2!
.
Hanya beli mana2 produk Charms yg bernilai RM60 anda dah layak mendapat 1 kupon peraduan.
.
Semakin tinggi nilai pembelian, semakin besar peluang utk menang🎉
Bayangkan bauan kereta baru, kekedapan pintu kereta baru yg dibawa pulang dan diparking di bawah garaj kita..😱
.
Wah! Tak sabar nak dptkan produk2 Charms utk berpeluang menang kereta?
.
Jom dapatkan drpd semua Beauty Consultant Charms yg mempunyai no ID dan dapatkan resit RASMI drpd mereka!
.
❌JGN BELI DI LAZADA kerana anda takkan mendapat RESIT RASMI dan KUPON PERADUAN😭
❌JGN BELI DI TEMPAT2 Yg tidak memberikan RESIT RASMI DAN KUPON RASMI
❌JGN BELI jika penjual menjual di bawah harga pasaran.
.
Siapa NAK KERETA🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ .
#keretauntukabah . ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya .

ATAU klik saja link biru 💙 di bio .

#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmsdengkil
#charmssalaktinggi
#charmsnilai
SIAPA NAK MENANG KERETA TOYOTA C-HR! . Senang sgt2! . Hanya beli mana2 produk Charms yg bernilai RM60 anda dah layak mendapat 1 kupon peraduan. . Semakin tinggi nilai pembelian, semakin besar peluang utk menang🎉 Bayangkan bauan kereta baru, kekedapan pintu kereta baru yg dibawa pulang dan diparking di bawah garaj kita..😱 . Wah! Tak sabar nak dptkan produk2 Charms utk berpeluang menang kereta? . Jom dapatkan drpd semua Beauty Consultant Charms yg mempunyai no ID dan dapatkan resit RASMI drpd mereka! . ❌JGN BELI DI LAZADA kerana anda takkan mendapat RESIT RASMI dan KUPON PERADUAN😭 ❌JGN BELI DI TEMPAT2 Yg tidak memberikan RESIT RASMI DAN KUPON RASMI ❌JGN BELI jika penjual menjual di bawah harga pasaran. . Siapa NAK KERETA🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ . #keretauntukabah  . ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya . ATAU klik saja link biru 💙 di bio . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmsdengkil  #charmssalaktinggi  #charmsnilai 
Sale datang lagi !!! Buat semua pencinta Vitamin C Serum diskaun 12% bermula hari ini hingga 12 Dec 2018

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada.. 😭😭 Untuk order tekan link whatsapp di bio sekarang
Sale datang lagi !!! Buat semua pencinta Vitamin C Serum diskaun 12% bermula hari ini hingga 12 Dec 2018 Dapatkan sekarang sementara stock masih ada.. 😭😭 Untuk order tekan link whatsapp di bio sekarang
Sale datang lagi !!! Buat semua pencinta Vitamin C Serum diskaun 12% bermula hari ini hingga 12 Dec 2018

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada.. 😭😭 Untuk order tekan link whatsapp di bio sekarang
Sale datang lagi !!! Buat semua pencinta Vitamin C Serum diskaun 12% bermula hari ini hingga 12 Dec 2018 Dapatkan sekarang sementara stock masih ada.. 😭😭 Untuk order tekan link whatsapp di bio sekarang
Merawat kulit dimalam hari sangatlah penting, apalagi sebelum tidur. Tujuannya untuk memperbaiki setiap kerusakan sel-sel pada kulit yang disebabkan oleh polusi, radiasi dan sinar UV, dan mengembalikan kelembaban kulit agar kembali terasa kenyal, segar dan terlihat cerah dipagi hari. Percayakan kulitmu dengan Lightening #mjbeautyseries
Jangan lupa rawat kulit kamu malam ini yah sebelum tidur🖤
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#skincare2018 #thebestskincare #mjbeautyindonesia #skincareroutine #glutathione #skincaredaily  #skincareterbaik #manfaatglutathione #skincareglutathione #serum #serumterbaik #serumglutathione #skincaretanpamerkuri #skincaretips #perawatanwajah #arangaktif #maskerarang #pemutihgigi #wanitacantikindonesia #bisnisbersamamjbeauty #suksesbersama #bisnisbersamakami #bisnisterbaik #bisnisenak #perawatanwajahterbaik #perawatanwajahterpercaya
Merawat kulit dimalam hari sangatlah penting, apalagi sebelum tidur. Tujuannya untuk memperbaiki setiap kerusakan sel-sel pada kulit yang disebabkan oleh polusi, radiasi dan sinar UV, dan mengembalikan kelembaban kulit agar kembali terasa kenyal, segar dan terlihat cerah dipagi hari. Percayakan kulitmu dengan Lightening #mjbeautyseries  Jangan lupa rawat kulit kamu malam ini yah sebelum tidur🖤 . . . . . . . . . . . . #skincare2018  #thebestskincare  #mjbeautyindonesia  #skincareroutine  #glutathione  #skincaredaily  #skincareterbaik  #manfaatglutathione  #skincareglutathione  #serum  #serumterbaik  #serumglutathione  #skincaretanpamerkuri  #skincaretips  #perawatanwajah  #arangaktif  #maskerarang  #pemutihgigi  #wanitacantikindonesia  #bisnisbersamamjbeauty  #suksesbersama  #bisnisbersamakami  #bisnisterbaik  #bisnisenak  #perawatanwajahterbaik  #perawatanwajahterpercaya 
Seberapapun capeknya kamu di malam hari jangan skip skincare treatment di wajah kamu ya Dear.
.
Setelah membersihkan wajah dengan cleanser dan pakai toner sebaiknya kamu tambahkan juga MJ Beauty lightening night cream di daftar night skincare kamu.
.
Kamu akan mendapatkan wajah yang bersih dan cerah ketika bangun tidur dengan MJ Beauty Lightening Night Cream.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#skincare2018 #thebestskincare #mjbeautyindonesia #skincareroutine #glutathione #skincaredaily  #skincareterbaik #manfaatglutathione #skincareglutathione #serum #serumterbaik #serumglutathione #skincaretanpamerkuri #skincaretips #perawatanwajah #arangaktif #maskerarang #pemutihgigi #wanitacantikindonesia #bisnisbersamamjbeauty #suksesbersama #bisnisbersamakami #bisnisterbaik #bisnisenak #perawatanwajahterbaik #perawatanwajahterpercaya
Seberapapun capeknya kamu di malam hari jangan skip skincare treatment di wajah kamu ya Dear. . Setelah membersihkan wajah dengan cleanser dan pakai toner sebaiknya kamu tambahkan juga MJ Beauty lightening night cream di daftar night skincare kamu. . Kamu akan mendapatkan wajah yang bersih dan cerah ketika bangun tidur dengan MJ Beauty Lightening Night Cream. . . . . . . . . . . . . . #skincare2018  #thebestskincare  #mjbeautyindonesia  #skincareroutine  #glutathione  #skincaredaily  #skincareterbaik  #manfaatglutathione  #skincareglutathione  #serum  #serumterbaik  #serumglutathione  #skincaretanpamerkuri  #skincaretips  #perawatanwajah  #arangaktif  #maskerarang  #pemutihgigi  #wanitacantikindonesia  #bisnisbersamamjbeauty  #suksesbersama  #bisnisbersamakami  #bisnisterbaik  #bisnisenak  #perawatanwajahterbaik  #perawatanwajahterpercaya 
Alhamdulillah😍
Yakin dah keluar rumah dengan muka macam ni.
.
Korang tak nak ke muka cantik macam ni? .
WhatsApp 0132582878
Alhamdulillah😍 Yakin dah keluar rumah dengan muka macam ni. . Korang tak nak ke muka cantik macam ni? . WhatsApp 0132582878
SIAPA CAKAP RETIS JE BOLEH DAPAT KULIT CANTIK? UOLLS PUN BOLEH TANPA RAWATAN MAHAL PUN. 
Jeles tengok kulit retis macam pajurah, nora danish dan retis korea?

Da gibab nak try macam macam produk sebab semua bagi harapan pelesu.

Izinkan sis bantu uolls dapat kulit licin idaman. Bak kata omputih #glassskin.

Tak perlu buat rawatan mahal ataupun tepek berpuluh krim kat muka cukup dengan #TreatmentBoosterSerum.

Sis kompem akan patahkan jari segala keturunan masalah kulit akan lesap dihembus angin taufan. 
Say bye bye to kulit lama. Hi hi kulit baru yang lebih meyakinkan uolls. Lepasni takdelah rasa nak sorok muka bawah meja 🤭

Jom merisik sale tengah onz sampai 12.12
-
-
WA: +60172686781
-
-
#rafaelabeaute #dropshippingbusiness #serumviral #serumorganik #skincareviral #dropshipping #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropshippingbusiness
SIAPA CAKAP RETIS JE BOLEH DAPAT KULIT CANTIK? UOLLS PUN BOLEH TANPA RAWATAN MAHAL PUN. Jeles tengok kulit retis macam pajurah, nora danish dan retis korea? Da gibab nak try macam macam produk sebab semua bagi harapan pelesu. Izinkan sis bantu uolls dapat kulit licin idaman. Bak kata omputih #glassskin . Tak perlu buat rawatan mahal ataupun tepek berpuluh krim kat muka cukup dengan #TreatmentBoosterSerum . Sis kompem akan patahkan jari segala keturunan masalah kulit akan lesap dihembus angin taufan. Say bye bye to kulit lama. Hi hi kulit baru yang lebih meyakinkan uolls. Lepasni takdelah rasa nak sorok muka bawah meja 🤭 Jom merisik sale tengah onz sampai 12.12 - - WA: +60172686781 - - #rafaelabeaute  #dropshippingbusiness  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #dropshipping  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi  #dropshippingbusiness 
SIAPA CAKAP RETIS JE BOLEH DAPAT KULIT CANTIK? UOLLS PUN BOLEH TANPA RAWATAN MAHAL PUN. 
Jeles tengok kulit retis macam pajurah, nora danish dan retis korea?

Da gibab nak try macam macam produk sebab semua bagi harapan pelesu.

Izinkan sis bantu uolls dapat kulit licin idaman. Bak kata omputih #glassskin.

Tak perlu buat rawatan mahal ataupun tepek berpuluh krim kat muka cukup dengan #TreatmentBoosterSerum.

Sis kompem akan patahkan jari segala keturunan masalah kulit akan lesap dihembus angin taufan. 
Say bye bye to kulit lama. Hi hi kulit baru yang lebih meyakinkan uolls. Lepasni takdelah rasa nak sorok muka bawah meja 🤭

Jom merisik sale tengah onz sampai 12.12
-
-
WA: +60172686781
-
-
#rafaelabeaute #dropshippingbusiness #serumviral #serumorganik #skincareviral #dropshipping #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropshippingbusiness
SIAPA CAKAP RETIS JE BOLEH DAPAT KULIT CANTIK? UOLLS PUN BOLEH TANPA RAWATAN MAHAL PUN. Jeles tengok kulit retis macam pajurah, nora danish dan retis korea? Da gibab nak try macam macam produk sebab semua bagi harapan pelesu. Izinkan sis bantu uolls dapat kulit licin idaman. Bak kata omputih #glassskin . Tak perlu buat rawatan mahal ataupun tepek berpuluh krim kat muka cukup dengan #TreatmentBoosterSerum . Sis kompem akan patahkan jari segala keturunan masalah kulit akan lesap dihembus angin taufan. Say bye bye to kulit lama. Hi hi kulit baru yang lebih meyakinkan uolls. Lepasni takdelah rasa nak sorok muka bawah meja 🤭 Jom merisik sale tengah onz sampai 12.12 - - WA: +60172686781 - - #rafaelabeaute  #dropshippingbusiness  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #dropshipping  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi  #dropshippingbusiness 
SIAPA CAKAP RETIS JE BOLEH DAPAT KULIT CANTIK? UOLLS PUN BOLEH TANPA RAWATAN MAHAL PUN. 
Jeles tengok kulit retis macam pajurah, nora danish dan retis korea?

Da gibab nak try macam macam produk sebab semua bagi harapan pelesu.

Izinkan sis bantu uolls dapat kulit licin idaman. Bak kata omputih #glassskin.

Tak perlu buat rawatan mahal ataupun tepek berpuluh krim kat muka cukup dengan #TreatmentBoosterSerum.

Sis kompem akan patahkan jari segala keturunan masalah kulit akan lesap dihembus angin taufan. 
Say bye bye to kulit lama. Hi hi kulit baru yang lebih meyakinkan uolls. Lepasni takdelah rasa nak sorok muka bawah meja 🤭

Jom merisik sale tengah onz sampai 12.12
-
-
WA: +60172686781
-
-
#rafaelabeaute #dropshippingbusiness #serumviral #serumorganik #skincareviral #dropshipping #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropshippingbusiness
SIAPA CAKAP RETIS JE BOLEH DAPAT KULIT CANTIK? UOLLS PUN BOLEH TANPA RAWATAN MAHAL PUN. Jeles tengok kulit retis macam pajurah, nora danish dan retis korea? Da gibab nak try macam macam produk sebab semua bagi harapan pelesu. Izinkan sis bantu uolls dapat kulit licin idaman. Bak kata omputih #glassskin . Tak perlu buat rawatan mahal ataupun tepek berpuluh krim kat muka cukup dengan #TreatmentBoosterSerum . Sis kompem akan patahkan jari segala keturunan masalah kulit akan lesap dihembus angin taufan. Say bye bye to kulit lama. Hi hi kulit baru yang lebih meyakinkan uolls. Lepasni takdelah rasa nak sorok muka bawah meja 🤭 Jom merisik sale tengah onz sampai 12.12 - - WA: +60172686781 - - #rafaelabeaute  #dropshippingbusiness  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #dropshipping  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi  #dropshippingbusiness 
KAKTIN BELANJA VIDEO TIKTOK PULAK 😆
.
Percubaan berani mati 😝
.
Kasilah can KakTin berTikTok. Hahaha
.
Ni KakTin nak tunjuk promo yang tengah LAKU KERAS, sorang purchase sampai 2 3 set
.
Kalau habis jangan cakap KakTin tak payung eh. Siap TikTok bagai dah ni 😅
.
Kenapa KakTin cakap rugi kalau tak grab fullset promo yang bernilai RM 99.90 ni?
.
Sebab dalam fullset ni ada “Susuk
moden” Collagen Serum SPF30 😝
.
Memang berfungsi untuk melambatkan penuaan kulit dan boleh pudarkan jeragat lepas tu siap pakej SPF30 lagi
.
Tak nampak kesan dia kat muka KakTin dalam video tu?
.
Hahahahaha. Gurau jelah 😆
.
Jomlah dapatkan sekarang sementara stok masih ada 🤗
.
#KakTin
#GelakBolehKutukJangan
#maryjardin #mj #maryjardinagent #mjagent #maryjardingombak #mjgombak #gombak #jerawat #jeragat #naturalskincare #tipspenjagaankulit #kulitberminyak #sabun #serumterbaik
KAKTIN BELANJA VIDEO TIKTOK PULAK 😆 . Percubaan berani mati 😝 . Kasilah can KakTin berTikTok. Hahaha . Ni KakTin nak tunjuk promo yang tengah LAKU KERAS, sorang purchase sampai 2 3 set . Kalau habis jangan cakap KakTin tak payung eh. Siap TikTok bagai dah ni 😅 . Kenapa KakTin cakap rugi kalau tak grab fullset promo yang bernilai RM 99.90 ni? . Sebab dalam fullset ni ada “Susuk moden” Collagen Serum SPF30 😝 . Memang berfungsi untuk melambatkan penuaan kulit dan boleh pudarkan jeragat lepas tu siap pakej SPF30 lagi . Tak nampak kesan dia kat muka KakTin dalam video tu? . Hahahahaha. Gurau jelah 😆 . Jomlah dapatkan sekarang sementara stok masih ada 🤗 . #KakTin  #GelakBolehKutukJangan  #maryjardin  #mj  #maryjardinagent  #mjagent  #maryjardingombak  #mjgombak  #gombak  #jerawat  #jeragat  #naturalskincare  #tipspenjagaankulit  #kulitberminyak  #sabun  #serumterbaik 
💋Cara atasi masalah kulit bibir hitam kusam dengan Mary Kay Satin Lips 💋
.
1) Shea Sugar Lips Scrub
- Berfungsi menganjalkan bibir dan memperbaiki tekstur bibir juga mengelakkan kedutan
- Ianya scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik-manik halus yang ada dalam mask tersebut.
- bibir anda akan kelihatan segar, merah pinky dan licin setelah kulit mati/ daki ditanggalkan ketika scrub.
.
2) Shea Butter Lip Balm
- melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran kering, bibir terdedah panas matahari dan penggunaan lipstik.
- tekstur lip balm ini ringan, tak melekit dan tak kesat.
- menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang2nya 6 jam.
- amat sesuai digunakan lagi2 untuk mereka yang berada di dalam bilik yang berhawa dingin.
.
#marykaymalaysia #produkterbaikuntukkulit #serumterbaik #kulitsensitif #burnskin #scrubbody #cleanse #marykayterengganu #marykayuia #sideincomemarykay #noplumbumlipstick #nomercuryproduct #recomendedskincare#maskmarykay #normalskin #dryskin #oilyskin #combinationskin #breakouts #antiaging #wrinkles #whitehead #blackhead #overnightmask  #trustedbeautyconsultant #makeupremoverbest
💋Cara atasi masalah kulit bibir hitam kusam dengan Mary Kay Satin Lips 💋 . 1) Shea Sugar Lips Scrub - Berfungsi menganjalkan bibir dan memperbaiki tekstur bibir juga mengelakkan kedutan - Ianya scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik-manik halus yang ada dalam mask tersebut. - bibir anda akan kelihatan segar, merah pinky dan licin setelah kulit mati/ daki ditanggalkan ketika scrub. . 2) Shea Butter Lip Balm - melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran kering, bibir terdedah panas matahari dan penggunaan lipstik. - tekstur lip balm ini ringan, tak melekit dan tak kesat. - menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang2nya 6 jam. - amat sesuai digunakan lagi2 untuk mereka yang berada di dalam bilik yang berhawa dingin. . #marykaymalaysia  #produkterbaikuntukkulit  #serumterbaik  #kulitsensitif  #burnskin  #scrubbody  #cleanse  #marykayterengganu  #marykayuia  #sideincomemarykay  #noplumbumlipstick  #nomercuryproduct  #recomendedskincare #maskmarykay  #normalskin  #dryskin  #oilyskin  #combinationskin  #breakouts  #antiaging  #wrinkles  #whitehead  #blackhead  #overnightmask  #trustedbeautyconsultant  #makeupremoverbest 
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012!
.
Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! .
CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda..
.
Siapa dah dapatkan produk2 Charms🙋‍♀️🙋‍♀️
.
. ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya .

ATAU klik saja link biru 💙 di bio .

#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmsdengkil
#charmssalaktinggi
#charmsnilai#keretauntukabah
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012! . Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! . CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda.. . Siapa dah dapatkan produk2 Charms🙋‍♀️🙋‍♀️ . . ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya . ATAU klik saja link biru 💙 di bio . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmsdengkil  #charmssalaktinggi  #charmsnilai #keretauntukabah 
3 botol.. just nice! Penggunaan 2 bulan.. 1 bulan yg pertama, habiskan 2 botol ini.. Makan 2 biji sehari sblm tidur.
.
Bulan yg ke 2, makan sebiji sehari.. Minum air secukupnya dlm tips yg kami kongsikan seblm ni..
.
Anda boleh lihat perubahannya pada hari ke 2 atau ke 3..
Bintik hitam makin pudar, tona kulit makin sekata, paling penting, kulit wajah kita akan berseri lagi2 di waktu pagi.. Sunburn pun cpt hilang tau..
.
Siapa dah dpt botol air ni🙋‍♀️🙋‍♀️
.
. ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya .

ATAU klik saja link biru 💙 di bio .

#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmsdengkil
#charmssalaktinggi
#charmsnilai#keretauntukabah
3 botol.. just nice! Penggunaan 2 bulan.. 1 bulan yg pertama, habiskan 2 botol ini.. Makan 2 biji sehari sblm tidur. . Bulan yg ke 2, makan sebiji sehari.. Minum air secukupnya dlm tips yg kami kongsikan seblm ni.. . Anda boleh lihat perubahannya pada hari ke 2 atau ke 3.. Bintik hitam makin pudar, tona kulit makin sekata, paling penting, kulit wajah kita akan berseri lagi2 di waktu pagi.. Sunburn pun cpt hilang tau.. . Siapa dah dpt botol air ni🙋‍♀️🙋‍♀️ . . ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya . ATAU klik saja link biru 💙 di bio . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmsdengkil  #charmssalaktinggi  #charmsnilai #keretauntukabah 
TreaPlus.. Satu2nya supplement pencerah TANPA KOLAGEN & BAHAN PENGAWET yg berikan kesan seawal 3 hari.. Bergantung kpd jenis penerimaan badan kita..
.
Apa yg special sgt ttg supplement pencerah TreaPlus ni sehingga doktor2 pun ambil? Kerana bahan2nya yg shoer dhper berkualiti serta para penyelidiknya diiktiraf oleh pihak Eropah.. Bukan main2 dan bukan viral2.. Ianya selamat dgn formula yg telah diiktiraf..
.
Khasiat Berries, Sakura, TreaBeaut dan Rice Ceramide jarang digunakan krn harganya yg tinggi.. Tetapi demi pengguna Charms, kami memilih yg terbaik kerana ianya NATURAL tetapi kesannya CEPAT & berkesan..
.
Siapa dah kemam TreaPlus🙋‍♀️🙋‍♀️
.
. ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya .

ATAU klik saja link biru 💙 di bio .

#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmsdengkil
#charmssalaktinggi
#charmsnilai#keretauntukabah
TreaPlus.. Satu2nya supplement pencerah TANPA KOLAGEN & BAHAN PENGAWET yg berikan kesan seawal 3 hari.. Bergantung kpd jenis penerimaan badan kita.. . Apa yg special sgt ttg supplement pencerah TreaPlus ni sehingga doktor2 pun ambil? Kerana bahan2nya yg shoer dhper berkualiti serta para penyelidiknya diiktiraf oleh pihak Eropah.. Bukan main2 dan bukan viral2.. Ianya selamat dgn formula yg telah diiktiraf.. . Khasiat Berries, Sakura, TreaBeaut dan Rice Ceramide jarang digunakan krn harganya yg tinggi.. Tetapi demi pengguna Charms, kami memilih yg terbaik kerana ianya NATURAL tetapi kesannya CEPAT & berkesan.. . Siapa dah kemam TreaPlus🙋‍♀️🙋‍♀️ . . ☎️️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya . ATAU klik saja link biru 💙 di bio . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmsdengkil  #charmssalaktinggi  #charmsnilai #keretauntukabah 
Smoothie ni kalau pakai hari hari takde hal sesuai sangat sebab bukan heavy sangat pun . Daily use je pun,nak solat pun mudah takde laa banyak kerenoh sangat nak tanggalkan dia kens ✌️ Kulit pun senang nak bernafas . Bila senang bernafas takdelaa jerawat mencanak selalu naik 🤩

Ws 0148270831

#merich #merichmagicserum #serumterbaik #hilangkanjerawat #lembutkanmuka #menutuppori #produkhilangkanjeragat #merawatmuka #cantik #cantiksecarasemulajadi #kulitsihat #kulitcantik #cantiksambilmerawat #dropship #dropshipneeded #terengganu #melaka #johor #kelantan #kedah #perak #negerisembilan #selangor#TeamKakKim 
#MerichXmpire
Smoothie ni kalau pakai hari hari takde hal sesuai sangat sebab bukan heavy sangat pun . Daily use je pun,nak solat pun mudah takde laa banyak kerenoh sangat nak tanggalkan dia kens ✌️ Kulit pun senang nak bernafas . Bila senang bernafas takdelaa jerawat mencanak selalu naik 🤩 Ws 0148270831 #merich  #merichmagicserum  #serumterbaik  #hilangkanjerawat  #lembutkanmuka  #menutuppori  #produkhilangkanjeragat  #merawatmuka  #cantik  #cantiksecarasemulajadi  #kulitsihat  #kulitcantik  #cantiksambilmerawat  #dropship  #dropshipneeded  #terengganu  #melaka  #johor  #kelantan  #kedah  #perak  #negerisembilan  #selangor #TeamKakKim  #MerichXmpire 
Tiap hari ade je pinang si #SeriSoap & #SeriVsoap 💛

Yelahh mampu milik kan, 3ketul RM10 boleh campur 😊

Terkezut oitt kesan diaa macam pakai produk obersi 😆

Ws 0148270831

#merich #merichmagicserum #serumterbaik #hilangkanjerawat #lembutkanmuka #menutuppori #produkhilangkanjeragat #merawatmuka #cantik #cantiksecarasemulajadi #kulitsihat #kulitcantik #cantiksambilmerawat #dropship #dropshipneeded #terengganu #melaka #johor #kelantan #kedah #perak #negerisembilan #selangor #sabah #sarawak
Tiap hari ade je pinang si #SeriSoap  & #SeriVsoap  💛 Yelahh mampu milik kan, 3ketul RM10 boleh campur 😊 Terkezut oitt kesan diaa macam pakai produk obersi 😆 Ws 0148270831 #merich  #merichmagicserum  #serumterbaik  #hilangkanjerawat  #lembutkanmuka  #menutuppori  #produkhilangkanjeragat  #merawatmuka  #cantik  #cantiksecarasemulajadi  #kulitsihat  #kulitcantik  #cantiksambilmerawat  #dropship  #dropshipneeded  #terengganu  #melaka  #johor  #kelantan  #kedah  #perak  #negerisembilan  #selangor  #sabah  #sarawak 
Best sangat ke pakai serum ni sampai SOHOR sana sini duk sebut serum magic ni serum ajaib lah susuk lahh haishhh 😱

Sebenarnya tak la best mana pun tapi bila pakai ❌ JERAWAT
❌ JERAGAT
❌ KUSAM
❌ LIANG PORI
❌ PARUT
❌ KULIT KERING
❌ KULIT BERMINYAK
❌ KULIT KENDUR

Haaa .. Menangis tau 8 dalam 1 masalah boleh selesai 😄 sek awok ade dok 8 jenis masalah tu??? Kalau ada mehhh kakyu bantu 😉

Ws 0148270831

#merich #merichmagicserum #serumterbaik #hilangkanjerawat #lembutkanmuka #menutuppori #produkhilangkanjeragat #merawatmuka #cantik #cantiksecarasemulajadi #kulitsihat #kulitcantik #cantiksambilmerawat #dropship #dropshipneeded #terengganu #melaka #johor #kelantan #kedah #perak #negerisembilan #selangor
Best sangat ke pakai serum ni sampai SOHOR sana sini duk sebut serum magic ni serum ajaib lah susuk lahh haishhh 😱 Sebenarnya tak la best mana pun tapi bila pakai ❌ JERAWAT ❌ JERAGAT ❌ KUSAM ❌ LIANG PORI ❌ PARUT ❌ KULIT KERING ❌ KULIT BERMINYAK ❌ KULIT KENDUR Haaa .. Menangis tau 8 dalam 1 masalah boleh selesai 😄 sek awok ade dok 8 jenis masalah tu??? Kalau ada mehhh kakyu bantu 😉 Ws 0148270831 #merich  #merichmagicserum  #serumterbaik  #hilangkanjerawat  #lembutkanmuka  #menutuppori  #produkhilangkanjeragat  #merawatmuka  #cantik  #cantiksecarasemulajadi  #kulitsihat  #kulitcantik  #cantiksambilmerawat  #dropship  #dropshipneeded  #terengganu  #melaka  #johor  #kelantan  #kedah  #perak  #negerisembilan  #selangor 
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋
.
So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋
.
So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ Grab tau jangan tak grab tau !
.
.
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
.
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian#ainaacosmetics
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋 . So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋 . So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ Grab tau jangan tak grab tau ! . . Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 . #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian #ainaacosmetics 
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋
.
So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋
.
So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ Grab tau jangan tak grab tau !
.
.
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
.
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian#ainaacosmetics
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋 . So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋 . So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ Grab tau jangan tak grab tau ! . . Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 . #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian #ainaacosmetics 
: Alhamdulillah, untuk segalanya selama 22 tahun. 🎈🌹
.
Buat masa depanku;
Harap adanya kemanisan & semuanya baik-baik sahaja. Aamiin. 
Semoga Allah perkenankan & makbulkan semua doa baik kalian. Aamiin. 💝
.
[9 Disember, lewat sehari pulak nak post hehe🙆🏻😅]
.
#22years #KataKataAdalahSatuDoa #bless  #family #birthday #bornday #specialday 
#nsabeaubulan #LambatBulanTinggai
#nsabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #skincareproducts #trustedseller #nsabeautyseller #facecare #skincareviral #serumterbaik #cleanserterbaik #cosmeticsterbaik #viralproducts #facialserum
#promo #promoskincare #freepostage #promoproduct #hotpromo
: Alhamdulillah, untuk segalanya selama 22 tahun. 🎈🌹 . Buat masa depanku; Harap adanya kemanisan & semuanya baik-baik sahaja. Aamiin. Semoga Allah perkenankan & makbulkan semua doa baik kalian. Aamiin. 💝 . [9 Disember, lewat sehari pulak nak post hehe🙆🏻😅] . #22years  #KataKataAdalahSatuDoa  #bless  #family  #birthday  #bornday  #specialday  #nsabeaubulan  #LambatBulanTinggai  #nsabeauty  #ainaaserum  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #skincareproducts  #trustedseller  #nsabeautyseller  #facecare  #skincareviral  #serumterbaik  #cleanserterbaik  #cosmeticsterbaik  #viralproducts  #facialserum  #promo  #promoskincare  #freepostage  #promoproduct  #hotpromo 
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋
.
So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋
.
So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ Grab tau jangan tak grab tau !
.
.
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
.
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian#ainaacosmetics
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋 . So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋 . So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ Grab tau jangan tak grab tau ! . . Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 . #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian #ainaacosmetics 
Apa itu Serum dan Kebaikan Serum untuk kulit muka kita ?
.
.
Serum adalah produk yang mampu merawat kulit dan mampu melembabkan kulit 😘
Serum juga mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit paling dalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif. Pemakaian serum secara konsisten bagus untuk meningkatkan proses regenerasi kulit, sehingga sel-sel kulit mati akan digantikan dengan lapisan kulit baru dan menjadikan kulit muka lebih halus lembut dan bersinar serta bebas dari masalah kedutan
.
#serum #kebaikanserum #kelebihanserum #serumterbaik #serumberkesan
Apa itu Serum dan Kebaikan Serum untuk kulit muka kita ? . . Serum adalah produk yang mampu merawat kulit dan mampu melembabkan kulit 😘 Serum juga mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit paling dalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif. Pemakaian serum secara konsisten bagus untuk meningkatkan proses regenerasi kulit, sehingga sel-sel kulit mati akan digantikan dengan lapisan kulit baru dan menjadikan kulit muka lebih halus lembut dan bersinar serta bebas dari masalah kedutan . #serum  #kebaikanserum  #kelebihanserum  #serumterbaik  #serumberkesan 
MAU WAJAH GLOWING? 
MADU ADALAH SALAH SATU BAHAN YANG BISA MEMBUAT WAJAH GLOWING, CERAH, KENYAL

DENGAN TEKHNOLOGI YANG CANGGIH, JAFRA MENGOLAH MADU DALAM BENTUK SERUM YAITU SERUM ROYAL JELLY

DAPATKAN KULIT SEHAT ALAMI DENGAN SERUM ROYAL JELLY

UNTUK KONSULTASI & INFO PEMESANAN 
wa 083815441932

#serumroyaljellyjafraasli #serumrjjafra #serumroyalljellyjafra #serumcantik #serumantiaging #serumantipenuaan #serumwajah #serumroyaljelly28hari #serumkecantikan #serumroyaljellyliftconcentrate #serumglowing #serumjafra #serumroyaljellyjafraoriginal #serumroyaljely #serumroyaljellyjafra #serummuka #serumroyaljelly #serumajaib #serumkulit #serumterbaik #serumbpom #serumhalal #dianjafra
MAU WAJAH GLOWING? MADU ADALAH SALAH SATU BAHAN YANG BISA MEMBUAT WAJAH GLOWING, CERAH, KENYAL DENGAN TEKHNOLOGI YANG CANGGIH, JAFRA MENGOLAH MADU DALAM BENTUK SERUM YAITU SERUM ROYAL JELLY DAPATKAN KULIT SEHAT ALAMI DENGAN SERUM ROYAL JELLY UNTUK KONSULTASI & INFO PEMESANAN wa 083815441932 #serumroyaljellyjafraasli  #serumrjjafra  #serumroyalljellyjafra  #serumcantik  #serumantiaging  #serumantipenuaan  #serumwajah  #serumroyaljelly28hari  #serumkecantikan  #serumroyaljellyliftconcentrate  #serumglowing  #serumjafra  #serumroyaljellyjafraoriginal  #serumroyaljely  #serumroyaljellyjafra  #serummuka  #serumroyaljelly  #serumajaib  #serumkulit  #serumterbaik  #serumbpom  #serumhalal  #dianjafra 
MAU WAJAH GLOWING? 
MADU ADALAH SALAH SATU BAHAN YANG BISA MEMBUAT WAJAH GLOWING, CERAH, KENYAL

DENGAN TEKHNOLOGI YANG CANGGIH, JAFRA MENGOLAH MADU DALAM BENTUK SERUM YAITU SERUM ROYAL JELLY

DAPATKAN KULIT SEHAT ALAMI DENGAN SERUM ROYAL JELLY

UNTUK KONSULTASI & INFO PEMESANAN 
wa 083815441932

#serumroyaljellyjafraasli #serumrjjafra #serumroyalljellyjafra #serumcantik #serumantiaging #serumantipenuaan #serumwajah #serumroyaljelly28hari #serumkecantikan #serumroyaljellyliftconcentrate #serumglowing #serumjafra #serumroyaljellyjafraoriginal #serumroyaljely #serumroyaljellyjafra #serummuka #serumroyaljelly #serumajaib #serumkulit #serumterbaik #serumbpom #serumhalal #dianjafra
MAU WAJAH GLOWING? MADU ADALAH SALAH SATU BAHAN YANG BISA MEMBUAT WAJAH GLOWING, CERAH, KENYAL DENGAN TEKHNOLOGI YANG CANGGIH, JAFRA MENGOLAH MADU DALAM BENTUK SERUM YAITU SERUM ROYAL JELLY DAPATKAN KULIT SEHAT ALAMI DENGAN SERUM ROYAL JELLY UNTUK KONSULTASI & INFO PEMESANAN wa 083815441932 #serumroyaljellyjafraasli  #serumrjjafra  #serumroyalljellyjafra  #serumcantik  #serumantiaging  #serumantipenuaan  #serumwajah  #serumroyaljelly28hari  #serumkecantikan  #serumroyaljellyliftconcentrate  #serumglowing  #serumjafra  #serumroyaljellyjafraoriginal  #serumroyaljely  #serumroyaljellyjafra  #serummuka  #serumroyaljelly  #serumajaib  #serumkulit  #serumterbaik  #serumbpom  #serumhalal  #dianjafra 
MAU WAJAH GLOWING? 
MADU ADALAH SALAH SATU BAHAN YANG BISA MEMBUAT WAJAH GLOWING, CERAH, KENYAL

DENGAN TEKHNOLOGI YANG CANGGIH, JAFRA MENGOLAH MADU DALAM BENTUK SERUM YAITU SERUM ROYAL JELLY

DAPATKAN KULIT SEHAT ALAMI DENGAN SERUM ROYAL JELLY

UNTUK KONSULTASI & INFO PEMESANAN 
wa 083815441932

#serumroyaljellyjafraasli #serumrjjafra #serumroyalljellyjafra #serumcantik #serumantiaging #serumantipenuaan #serumwajah #serumroyaljelly28hari #serumkecantikan #serumroyaljellyliftconcentrate #serumglowing #serumjafra #serumroyaljellyjafraoriginal #serumroyaljely #serumroyaljellyjafra #serummuka #serumroyaljelly #serumajaib #serumkulit #serumterbaik #serumbpom #serumhalal #dianjafra
MAU WAJAH GLOWING? MADU ADALAH SALAH SATU BAHAN YANG BISA MEMBUAT WAJAH GLOWING, CERAH, KENYAL DENGAN TEKHNOLOGI YANG CANGGIH, JAFRA MENGOLAH MADU DALAM BENTUK SERUM YAITU SERUM ROYAL JELLY DAPATKAN KULIT SEHAT ALAMI DENGAN SERUM ROYAL JELLY UNTUK KONSULTASI & INFO PEMESANAN wa 083815441932 #serumroyaljellyjafraasli  #serumrjjafra  #serumroyalljellyjafra  #serumcantik  #serumantiaging  #serumantipenuaan  #serumwajah  #serumroyaljelly28hari  #serumkecantikan  #serumroyaljellyliftconcentrate  #serumglowing  #serumjafra  #serumroyaljellyjafraoriginal  #serumroyaljely  #serumroyaljellyjafra  #serummuka  #serumroyaljelly  #serumajaib  #serumkulit  #serumterbaik  #serumbpom  #serumhalal  #dianjafra 
Smooth je skin ladyboss kita ni. Korang tak teringin ke dapat kulit yang sihat macam ni? Nak keluar pun takpayah nak tepek makeup tebal2 sangat
.
Pakai AINAA SERUM pun dah cukup PERFECT untuk bagi kulit kita nampak segar sepanjang hari
.
Sekarang ni cuba share macam mana daily routine penjagaan kulit muka korang?
.
.
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
.
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian#ainaacosmetics
Smooth je skin ladyboss kita ni. Korang tak teringin ke dapat kulit yang sihat macam ni? Nak keluar pun takpayah nak tepek makeup tebal2 sangat . Pakai AINAA SERUM pun dah cukup PERFECT untuk bagi kulit kita nampak segar sepanjang hari . Sekarang ni cuba share macam mana daily routine penjagaan kulit muka korang? . . Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 . #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian #ainaacosmetics 
Nampak tak perbezaan kulit pengguna ni? Apa perbezaan yang you guys boleh nampak?
.
Daripada kulit yang kusam dan ada tiny bumps, now kulit makin fresh and semakin licin😍
.
Happy dan rasa puas hati sangat2 sebab dapat bantu orang kat luar sana tu overcome masalah skin masing-masing❤️
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Nampak tak perbezaan kulit pengguna ni? Apa perbezaan yang you guys boleh nampak? . Daripada kulit yang kusam dan ada tiny bumps, now kulit makin fresh and semakin licin😍 . Happy dan rasa puas hati sangat2 sebab dapat bantu orang kat luar sana tu overcome masalah skin masing-masing❤️ . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
[ATTENTION FOR OILY SKIN PERSON, THIS IS FOR YOU]
.
.
Naturally inspired and picked for you. Each featured ingredient in #essentialsbyartistry has properties from clarifying to calming for your best skin.
.
.
lets having a set of essentials by Artistry, i confirm you that your skin would be normal skin 💞🌷 #mobilespayanakebaya #mobilespakuantan #mobilespapekan #mobilespagambang #mobilespabalok #spabergerakkuantan #spabergerakpahang #facialkuantan #eliyanateam #facialpekan #artistryuser #artistrykuantan #serum #serumkualiti #serumadawarranty #serumterbaik #uiakuantan #umpgambang #umppekan #kuantan
[ATTENTION FOR OILY SKIN PERSON, THIS IS FOR YOU] . . Naturally inspired and picked for you. Each featured ingredient in #essentialsbyartistry  has properties from clarifying to calming for your best skin. . . lets having a set of essentials by Artistry, i confirm you that your skin would be normal skin 💞🌷 #mobilespayanakebaya  #mobilespakuantan  #mobilespapekan  #mobilespagambang  #mobilespabalok  #spabergerakkuantan  #spabergerakpahang  #facialkuantan  #eliyanateam  #facialpekan  #artistryuser  #artistrykuantan  #serum  #serumkualiti  #serumadawarranty  #serumterbaik  #uiakuantan  #umpgambang  #umppekan  #kuantan 
Yang dah order dengan KakTin tu mohon bersabar sikittt je lagi ye 😉
.
InsyaAllah semuanya akan di pos mengikut planning yang telah ditetapkan 😊
.
Yang masih belum grab promo ni sila cepat tau. Nak tau sebab apa?
.
1. Harga asal set ni RM252 tapi Crazy Sale MJ bagi korang 4 items ni dengan hanya RM99

2. Ada 11 items untuk add on yg available hanya dengan RM 12.12

3. Tahun depan harga tak kan sama dah! Harga akan di revise
.
Dah nampak kenapa KakTin selalu suruh korang cepat? 😜
.
#maryjardin #mj #maryjardinagent #mjagent #maryjardingombak #mjgombak #gombak #jerawat #jeragat #naturalskincare #tipspenjagaankulit #kulitberminyak #sabun #serumterbaik
Yang dah order dengan KakTin tu mohon bersabar sikittt je lagi ye 😉 . InsyaAllah semuanya akan di pos mengikut planning yang telah ditetapkan 😊 . Yang masih belum grab promo ni sila cepat tau. Nak tau sebab apa? . 1. Harga asal set ni RM252 tapi Crazy Sale MJ bagi korang 4 items ni dengan hanya RM99 2. Ada 11 items untuk add on yg available hanya dengan RM 12.12 3. Tahun depan harga tak kan sama dah! Harga akan di revise . Dah nampak kenapa KakTin selalu suruh korang cepat? 😜 . #maryjardin  #mj  #maryjardinagent  #mjagent  #maryjardingombak  #mjgombak  #gombak  #jerawat  #jeragat  #naturalskincare  #tipspenjagaankulit  #kulitberminyak  #sabun  #serumterbaik 
SERUM C  mary kay 
Apa yg ada dalam Serum C? Kita ada 5 bahan tumbuhan terpilih yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!
1. Kakadu Plum Extract
2. Camu - camu extract
3. Acerola Cherry extract
4. Blackcurrant Berry extract
5. Pomegranate extract* delima!
Dirumus khas dan ujikaji klinikal menunjukkan :
✅90% kulit lebih glowing n bersih
✅89% kulit lebih terbentuk (lifted)
✅86%kulit lebih anjal (firm)
✅71% kulit lebih kelihatan muda 😱

Wow...patutlah parut mudah hilang..pipi licin bak kertas...sbb kandungan serum C yg sgt best 😘. Pipi toing toing mmg antara result yg customer suka.....😊 Product mary kay telah menjalani ujian klinikal dan ianya selamat digunakan certified by FDA ( food drug administration). 90 days customer satisfaction!
Take 1 serum C for your skin now!

Nak free Postage Free Gift free Consultation Whatsapp cik sha 0139688152

#marykaycosmetics #MaryKayLover #marykaysetpencerahan #marykayserum #marykaypenang #marykayutara #marykaysungaipetani
#marykaykepalabatas #leeyanarahmanpreloved #serumterbaik #vitamincserum #vitamin #marykaymurah
SERUM C mary kay Apa yg ada dalam Serum C? Kita ada 5 bahan tumbuhan terpilih yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C! 1. Kakadu Plum Extract 2. Camu - camu extract 3. Acerola Cherry extract 4. Blackcurrant Berry extract 5. Pomegranate extract* delima! Dirumus khas dan ujikaji klinikal menunjukkan : ✅90% kulit lebih glowing n bersih ✅89% kulit lebih terbentuk (lifted) ✅86%kulit lebih anjal (firm) ✅71% kulit lebih kelihatan muda 😱 Wow...patutlah parut mudah hilang..pipi licin bak kertas...sbb kandungan serum C yg sgt best 😘. Pipi toing toing mmg antara result yg customer suka.....😊 Product mary kay telah menjalani ujian klinikal dan ianya selamat digunakan certified by FDA ( food drug administration). 90 days customer satisfaction! Take 1 serum C for your skin now! Nak free Postage Free Gift free Consultation Whatsapp cik sha 0139688152 #marykaycosmetics  #MaryKayLover  #marykaysetpencerahan  #marykayserum  #marykaypenang  #marykayutara  #marykaysungaipetani  #marykaykepalabatas  #leeyanarahmanpreloved  #serumterbaik  #vitamincserum  #vitamin  #marykaymurah 
Tak habis lagi 1 set combo haritu, terus repeat lagi 1 combo.
.
Sebab Fibermax sedap sangat hihi.
Booking siap-siap dah sis ni haritu.
.
Happy customer, happy me!
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Tak habis lagi 1 set combo haritu, terus repeat lagi 1 combo. . Sebab Fibermax sedap sangat hihi. Booking siap-siap dah sis ni haritu. . Happy customer, happy me! . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋
.
So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋
.
So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋 . So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋 . So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Tak habis lagi 1 set combo haritu, terus repeat lagi 1 combo.
.
Sebab Fibermax sedap sangat hihi.
Booking siap-siap dah sis ni haritu.
.
Happy customer, happy me!
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Tak habis lagi 1 set combo haritu, terus repeat lagi 1 combo. . Sebab Fibermax sedap sangat hihi. Booking siap-siap dah sis ni haritu. . Happy customer, happy me! . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Posted @withrepost • @drbeau_official #Repost @intan_syuk with @make_repost
・・・
Tengok cermin 100 kali pun muka berjerawat awak takkan berubah helok kalau tak usaha pulihkan ! . . DM cepat, kita share banyak info pasal hapuskan jerawat. kita perang habis habisan @drbeau_official@drbeau_official WhatsApp 0179046807
 #serumterbaik #serum
Posted @withrepost • @drbeau_official #Repost  @intan_syuk with @make_repost ・・・ Tengok cermin 100 kali pun muka berjerawat awak takkan berubah helok kalau tak usaha pulihkan ! . . DM cepat, kita share banyak info pasal hapuskan jerawat. kita perang habis habisan @drbeau_official@drbeau_official WhatsApp 0179046807 #serumterbaik  #serum 
APRROVED BY QUALIFIED DOCTOR!

Bahan-bahan yang terkandung dalam BOUGAS BEAUTY SERUM adalah 100% selamat, dan tidak membahayakan kulit

Bahan-bahan dalam serum ajaib nie semua diekstrak dari bahan-bahan semulajadi, yang terbukti bagus untuk kulit wajah 💕

So, korang tak perlu ragu-ragu lagi nak try BBS nie! TIADA KESAN SAMPINGAN melainkan buat kulit uollss makin meletop 🙊
APRROVED BY QUALIFIED DOCTOR! Bahan-bahan yang terkandung dalam BOUGAS BEAUTY SERUM adalah 100% selamat, dan tidak membahayakan kulit Bahan-bahan dalam serum ajaib nie semua diekstrak dari bahan-bahan semulajadi, yang terbukti bagus untuk kulit wajah 💕 So, korang tak perlu ragu-ragu lagi nak try BBS nie! TIADA KESAN SAMPINGAN melainkan buat kulit uollss makin meletop 🙊
SERINAARA Serum Anti Penuaan Vitamin C Terbaik. Mengurangkan 35.6% Kedutan Dalam Tempoh 11 Hari! -Sesuai digunakan keatas semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif. - Dengan aroma Lavendar yang menyamankan. - Serum ini telah diuji secara klinikal dan terbukti berkesan. Walaubagaimana pun, keberkesanan keatas individu berbeza dari setiap individu.

Bahan :
TOMATO tinggi antioksidan membantu sel-sel menjadi lebih sihat. Sel yang sihat dapat mengurangkan proses pengoksidaan. Kesannya, jeragat berkurangan dan kulit lebih cerah berseri. Tomato juga menjadikan kulit tampak kemerah-merahan secara semula jadi.

LAVENDAR Ibu kepada minyak pati. Lavender membantu menyamankan kulit. Mampu membantu atasi masalah jerawat & menghilangkan parut jerawat.Ia juga membantu mengurangkan keradangan terutama kulit sensitif. 
OLIVE OIL  tinggi antioksida yang berfungsi sebagai antipenuaan. Ia juga efektif dalam melembap dan menghidrasi kulit.

VITAMIN C sebagai bahan binaan asas untuk pembentukan collagen di lapisan epidermis kulit. Dengan kebaikan Vitamin C, kulit kembali  menjadi anjal dan kelihatan muda!

VITAMIN E sebagai agen anti-oksida semulajadi kepada kesihatan kulit. Vitamin E menghalang serangan radikal bebas didalam sel kulit, dan mampu memudarkan jeragat di wajah.

Cara Penggunaan :
Goncang sebelum digunakan. Titiskan 2-3 titik di tapak tangan dan sapukan di muka, leher dan kawasan kulit bermasalah.
.
Peringatan :
Berhenti gunakan jika mengalami simptom seperti kegatalan. Untuk kegunaan luar sahaja. Jauhkan dari kanak-kanak.

#serumwajah #serumterbaik #ainaserum #datoaliffsyukri #dherbs #serigroup #SeriGorgeous #puchong #shahalam #pj
SERINAARA Serum Anti Penuaan Vitamin C Terbaik. Mengurangkan 35.6% Kedutan Dalam Tempoh 11 Hari! -Sesuai digunakan keatas semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif. - Dengan aroma Lavendar yang menyamankan. - Serum ini telah diuji secara klinikal dan terbukti berkesan. Walaubagaimana pun, keberkesanan keatas individu berbeza dari setiap individu. Bahan : TOMATO tinggi antioksidan membantu sel-sel menjadi lebih sihat. Sel yang sihat dapat mengurangkan proses pengoksidaan. Kesannya, jeragat berkurangan dan kulit lebih cerah berseri. Tomato juga menjadikan kulit tampak kemerah-merahan secara semula jadi. LAVENDAR Ibu kepada minyak pati. Lavender membantu menyamankan kulit. Mampu membantu atasi masalah jerawat & menghilangkan parut jerawat.Ia juga membantu mengurangkan keradangan terutama kulit sensitif. OLIVE OIL tinggi antioksida yang berfungsi sebagai antipenuaan. Ia juga efektif dalam melembap dan menghidrasi kulit. VITAMIN C sebagai bahan binaan asas untuk pembentukan collagen di lapisan epidermis kulit. Dengan kebaikan Vitamin C, kulit kembali menjadi anjal dan kelihatan muda! VITAMIN E sebagai agen anti-oksida semulajadi kepada kesihatan kulit. Vitamin E menghalang serangan radikal bebas didalam sel kulit, dan mampu memudarkan jeragat di wajah. Cara Penggunaan : Goncang sebelum digunakan. Titiskan 2-3 titik di tapak tangan dan sapukan di muka, leher dan kawasan kulit bermasalah. . Peringatan : Berhenti gunakan jika mengalami simptom seperti kegatalan. Untuk kegunaan luar sahaja. Jauhkan dari kanak-kanak. #serumwajah  #serumterbaik  #ainaserum  #datoaliffsyukri  #dherbs  #serigroup  #SeriGorgeous  #puchong  #shahalam  #pj 
Dah makan banyak dari pagi sampai malam. Jangan lupa minum Fibermax sebelum tidur okay?
.
Kenapa?
Supaya, esok uolls senang nak membuang.
Supaya, toksik-toksik dalam badan uolls dapat disingkirkan.
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Dah makan banyak dari pagi sampai malam. Jangan lupa minum Fibermax sebelum tidur okay? . Kenapa? Supaya, esok uolls senang nak membuang. Supaya, toksik-toksik dalam badan uolls dapat disingkirkan. . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Mula-mula ragu tapi sekarang dah jatuh cinta dan taknak tukar produk lain dah😍
.
Siapa yang sebelum ni pernah ada perasaan macam ni lepas tu bila dah cuba baru rasa happy sebab dah nampak positive feedback
.
Taknak share ke pengalaman korang dengan i?
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Mula-mula ragu tapi sekarang dah jatuh cinta dan taknak tukar produk lain dah😍 . Siapa yang sebelum ni pernah ada perasaan macam ni lepas tu bila dah cuba baru rasa happy sebab dah nampak positive feedback . Taknak share ke pengalaman korang dengan i? . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Dah makan banyak dari pagi sampai malam. Jangan lupa minum Fibermax sebelum tidur okay?
.
Kenapa?
Supaya, esok uolls senang nak membuang.
Supaya, toksik-toksik dalam badan uolls dapat disingkirkan.
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Dah makan banyak dari pagi sampai malam. Jangan lupa minum Fibermax sebelum tidur okay? . Kenapa? Supaya, esok uolls senang nak membuang. Supaya, toksik-toksik dalam badan uolls dapat disingkirkan. . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
WHAT'S INSIDE BOUGAS BEAUTY?
.
Bougas Beauty dihasilkan dari EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN yang membantu merawat dan memutihkan kulit dari dalam
.
Ditambah lagi dengan bahan-bahan yang membantu membekalkan segala nutrient yang diperlukan oleh kulit anda
.
Bougas Beauty Advanced Serum BEBAS dari :
❌ Paraben
❌ Merkuri
❌ Sebarang bahan kimia yang merbahaya
.
AND!! MOST IMPORTANT!! Kami jugak mendapat kelulusan and dari Menteri Kesihatan Malaysia & Brunei. 100% DIJAMIN SELAMAT! ❤️
.
.
.
WHAT'S INSIDE BOUGAS BEAUTY? . Bougas Beauty dihasilkan dari EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN yang membantu merawat dan memutihkan kulit dari dalam . Ditambah lagi dengan bahan-bahan yang membantu membekalkan segala nutrient yang diperlukan oleh kulit anda . Bougas Beauty Advanced Serum BEBAS dari : ❌ Paraben ❌ Merkuri ❌ Sebarang bahan kimia yang merbahaya . AND!! MOST IMPORTANT!! Kami jugak mendapat kelulusan and dari Menteri Kesihatan Malaysia & Brunei. 100% DIJAMIN SELAMAT! ❤️ . . .
Konsisten dan rajin hasilnya superb ❗
.
.
Nak cantik dengan modal mampu milik?
.
📲Whatsapp 7266212 🤗
Konsisten dan rajin hasilnya superb ❗ . . Nak cantik dengan modal mampu milik? . 📲Whatsapp 7266212 🤗
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋
.
So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋
.
So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️
.
Meh ws saya.
Klik je link dekat bio ig tu#.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #syafiqahaina #serumwajah #serummurah #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummalaysia #ainaaserum #serumterbaik #serummalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaserumsenawang#ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #nsasenawang#nsabeautysenawang#bazarpaknil#bazaarpaknil
Kita dah masuk bulan 12 so ramai yang buat Year End Sale kan? Siapa je tak suka dengan perkataan SALE?😋 . So bermula 8 DECEMBER - 31 DECEMBER, PROMOTION GOODBYE 2018, NSA akan buat LAST LAST PROMOTION bagi tahun 2018 khas untuk customer and team NSA💋 . So apa tunggu lagi? LOCK THE DATE‼️LOCK YOUR ITEMS‼️ . Meh ws saya. Klik je link dekat bio ig tu#. #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serumjerawat  #serumglowing  #serummalaysia  #ainaaserum  #serumterbaik  #serummalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #ainaacleanser  #ainaacosmetics  #ainaafoundation  #ainaserumsenawang #ainaaserumseremban  #ainaaserumsenawang  #nsasenawang #nsabeautysenawang #bazarpaknil #bazaarpaknil 
Happy mondayss chuollss!
.
Before keluar rumah tuh make sure titik dulu Ainaa Serum, baru lah muka kekal lembap and glowing sepanjang hari uollsss. Mekap tahan lama, kulit pon terlindung dari segala jenis radikal bebas
.
Siapa yang belum beli? Rugi sangat tau! Hanya dengan 1 pump boleh merawat segala masalah kulit korg! 😍
.
.
Whatsapp 📲+6011-2107 3454
Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼
.
#nadysquad #nsabeautyofficial #ainaaserumrawang #ainaaserumupsi #serumfoundation #serumajaib #serumkecantikan #serumjeragat #serumacne #serumterbaik #serummalaysia #serumflawless #serumantipenuaan #serumparut #serumpemutih #jualserum #serum #serummurahmalaysia #faceserum #serumwhitening #serummurah #serummuka #serumjerawat #serumviral #serumwajah #upsi #upsian#ainaacosmetics
Happy mondayss chuollss! . Before keluar rumah tuh make sure titik dulu Ainaa Serum, baru lah muka kekal lembap and glowing sepanjang hari uollsss. Mekap tahan lama, kulit pon terlindung dari segala jenis radikal bebas . Siapa yang belum beli? Rugi sangat tau! Hanya dengan 1 pump boleh merawat segala masalah kulit korg! 😍 . . Whatsapp 📲+6011-2107 3454 Or tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😘☝🏼 . #nadysquad  #nsabeautyofficial  #ainaaserumrawang  #ainaaserumupsi  #serumfoundation  #serumajaib  #serumkecantikan  #serumjeragat  #serumacne  #serumterbaik  #serummalaysia  #serumflawless  #serumantipenuaan  #serumparut  #serumpemutih  #jualserum  #serum  #serummurahmalaysia  #faceserum  #serumwhitening  #serummurah  #serummuka  #serumjerawat  #serumviral  #serumwajah  #upsi  #upsian #ainaacosmetics 
Bagaimana menghindari jerawat?
.
. 🌸Jangan picit jerawat
. 🌸Jangan kerap menyentuh muka
. 🌸Minum banyak air MINERAL. BUKAN OSMOSIS YA
. 🌸Amalkan makanan seimbang
.
🌸Ambil vitamin C
.
🌸Tukar alat solek, span dan berus setiap 6 bulan sekali bagi mengelak pertumbuhan bakteria.
.
🌸Gunakan penyegar dari bahan semulajadi seperti jus lemon, kulit pisang dan teh hijau untuk kulit yang berminyak.
. 🌸Guna alat solek/ produk penjagaan diri ‘bukan-komedogenik’. #mobilespayanakebaya #mobilespakuantan #mobilespapekan #mobilespagambang #mobilespabalok #spabergerakkuantan #spabergerakpahang #facialkuantan #eliyanateam #facialpekan #artistryuser #artistrykuantan #serum #serumkualiti #serumadawarranty #serumterbaik #uiakuantan #umpgambang #umppekan #kuantan
Bagaimana menghindari jerawat? . . 🌸Jangan picit jerawat . 🌸Jangan kerap menyentuh muka . 🌸Minum banyak air MINERAL. BUKAN OSMOSIS YA . 🌸Amalkan makanan seimbang . 🌸Ambil vitamin C . 🌸Tukar alat solek, span dan berus setiap 6 bulan sekali bagi mengelak pertumbuhan bakteria. . 🌸Gunakan penyegar dari bahan semulajadi seperti jus lemon, kulit pisang dan teh hijau untuk kulit yang berminyak. . 🌸Guna alat solek/ produk penjagaan diri ‘bukan-komedogenik’. #mobilespayanakebaya  #mobilespakuantan  #mobilespapekan  #mobilespagambang  #mobilespabalok  #spabergerakkuantan  #spabergerakpahang  #facialkuantan  #eliyanateam  #facialpekan  #artistryuser  #artistrykuantan  #serum  #serumkualiti  #serumadawarranty  #serumterbaik  #uiakuantan  #umpgambang  #umppekan  #kuantan 
Propionibacterium acnes mengeluarkan cahaya floresen berwarna jingga dalam sinar ultra unggu
.
. (YANA ADA TAU ALAT UTK CEK NI. SO KALAU UALLS NAK CEK, jangan malu jangan segan pm yana.)
.
.
Propionibacterium acnes (P.acnes) adalah bakteria yang wujud pada folikel rambut dalam liang roma.  Beberapa kajian mendapati P.acnes  berkaitan dengan masalah  acnes vulgaris.  Propionibacteria adalah bakteria gram positif dan lebih suka hidup dalam persekitaran yang mempunyai paras oksigen rendah seperti dalam liang roma yang tersumbat.

#mobilespayanakebaya #mobilespakuantan #mobilespapekan #mobilespagambang #mobilespabalok #spabergerakkuantan #spabergerakpahang #facialkuantan #eliyanateam #facialpekan #artistryuser #artistrykuantan #serum #serumkualiti #serumadawarranty #serumterbaik #uiakuantan #umpgambang #umppekan #kuantan
Propionibacterium acnes mengeluarkan cahaya floresen berwarna jingga dalam sinar ultra unggu . . (YANA ADA TAU ALAT UTK CEK NI. SO KALAU UALLS NAK CEK, jangan malu jangan segan pm yana.) . . Propionibacterium acnes (P.acnes) adalah bakteria yang wujud pada folikel rambut dalam liang roma. Beberapa kajian mendapati P.acnes berkaitan dengan masalah acnes vulgaris. Propionibacteria adalah bakteria gram positif dan lebih suka hidup dalam persekitaran yang mempunyai paras oksigen rendah seperti dalam liang roma yang tersumbat. #mobilespayanakebaya  #mobilespakuantan  #mobilespapekan  #mobilespagambang  #mobilespabalok  #spabergerakkuantan  #spabergerakpahang  #facialkuantan  #eliyanateam  #facialpekan  #artistryuser  #artistrykuantan  #serum  #serumkualiti  #serumadawarranty  #serumterbaik  #uiakuantan  #umpgambang  #umppekan  #kuantan