an online Instagram web viewer

#serumterbaik medias

Photos

Manfaat pengunaan Skin Potion Serum💓
Texture Water Based. Tahan 1-2 bulan penggunaan Berasaskan bahan Natural , Cepat meresap dan Tidak melekit.

How to buy?
📲 Whatsapp 01111537553 (yuu)
Atau klik link whatsapp di bio
(Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat)

#bysitiammara #skinpotionserumbyileesh #ileesh  #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial #ekstrakjambubatu #ekstrakwitchhazel #vitaminEessentialOil #VitaminEBeads #Aqua #HyaluronicAcid
Manfaat pengunaan Skin Potion Serum💓 Texture Water Based. Tahan 1-2 bulan penggunaan Berasaskan bahan Natural , Cepat meresap dan Tidak melekit. How to buy? 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) Atau klik link whatsapp di bio (Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat) #bysitiammara  #skinpotionserumbyileesh  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial  #ekstrakjambubatu  #ekstrakwitchhazel  #vitaminEessentialOil  #VitaminEBeads  #Aqua  #HyaluronicAcid 
Lagi feedback positif dari pengguna AIRISHE SERUM ❤❤❤❤ Airishe Serum  ini bersifat WATER BASED, bahan yang digunakan dari sumber mineral dan sangat kaya dengan ekstrak Tumbuhan dan Buahan.

Disebabkan AIRISHE SERUM adalah WATERBASED...Ia sgt2 sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak..tak kira lelaki @ perempuan...Semua boleh guna..best kan? 
WHATSAPP ORDER : 019 932 7238🌸

#serumkecantikan #bebasmerkuri #selamatdansuci #serumjerawat #serumterbaik #serumpalingbestdimalaysia#sabah#selamatdigunakantanparaguragu #serumselamat #jomcuba #sayangikulitanda #airisheserum #airisheserumpalingbest
Lagi feedback positif dari pengguna AIRISHE SERUM ❤❤❤❤ Airishe Serum ini bersifat WATER BASED, bahan yang digunakan dari sumber mineral dan sangat kaya dengan ekstrak Tumbuhan dan Buahan. Disebabkan AIRISHE SERUM adalah WATERBASED...Ia sgt2 sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak..tak kira lelaki @ perempuan...Semua boleh guna..best kan? WHATSAPP ORDER : 019 932 7238🌸 #serumkecantikan  #bebasmerkuri  #selamatdansuci  #serumjerawat  #serumterbaik  #serumpalingbestdimalaysia #sabah #selamatdigunakantanparaguragu  #serumselamat  #jomcuba  #sayangikulitanda  #airisheserum  #airisheserumpalingbest 
ALHAMDULILLAH 💟

4bulan stop consume supplement. Naik jerawat pasir dan kulit muka SUNBURN terukkss 😭 tapiiiiii sejak amalkan BOUGAS BEAUTY SERUM dan KONSISTEN sentiasa. .
.
Masalah kulit muka dia dah selesai 🤗 hehehe. Yang penting kalau pakai apa apa produk kena SABAR dan KONSISTEN okeyh 👍
ALHAMDULILLAH 💟 4bulan stop consume supplement. Naik jerawat pasir dan kulit muka SUNBURN terukkss 😭 tapiiiiii sejak amalkan BOUGAS BEAUTY SERUM dan KONSISTEN sentiasa. . . Masalah kulit muka dia dah selesai 🤗 hehehe. Yang penting kalau pakai apa apa produk kena SABAR dan KONSISTEN okeyh 👍
🍃SHAKLEE YOUTH ACTIVATING SERUM🍃
.
SIAPA PERLUKAN SERUM?
✅Kulit kusam
✅Mula timbul jeragat dibawah kulit
✅Yang selalu mekap dan guna foundation
✅Terdedah sinar uv dan pencemaran habuk, asap kenderaan dan lain lain.
.
KENAPA KENA GUNA SERUM?
Umumnya sel-sel kulit mampu melakukan regenerasinya sendiri. Namun, seiring dengan pertambahan usia, prosesnya jadi lambat. Untuk mempercepatkan proses regenerasi agar kulit tetap lembab berseri, anda perlu memakai serum wajah setiap hari
.
KELEBIHAN SERUM YOUTH?
👉Mengandungi 10x ganda kepekatan Youth Complex yang sedang dipatenkan dan vitamin A retinol berkapsul yang bertindak bersama-sama untuk mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat.
.
👉Diperbuat daripada bahan semulajadi botanikal aktif seperti berikut:
.
*1. Anggur muscadine*
Mengandungi polifenol untuk melindungi dan membaiki DNA sambil menghalang kolagen dan elastin daripada dirosakkan oleh radikal bebas.
.
*2. Laminara (alga hijau)*
Melegakan, regenerasi dan memberi oksigen kepada sel kulit.
.
*3. Apple cell stem*
Memanjangkan hayat sel kulit dan merangsang sel stem epidermis untuk menghasilkan lebih banyak sel baru.
.
*4. Lotus japonicus*
Mengaktifkan youth protein untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin.
.
*5. Schizandra Chinensis*
Menyokong pembinaan semula persimpangan dermal-epidermal, menyokong struktur kulit muda.
.
Kenapa Shaklee menggunakan sel stem apple?
👉 epal ini pun adalah epal swiss yang terbukti secara klinikal dalam bab anti penuaan.
.
👉Kajian menunjukkan bahawa sel stem epal:
.
🤾Meningkatkan pengeluaran sel stem manusia
🤾Melindungi sel dari tekanan
🤾Mengurangkan kedutan
.
Dapatkan skincare YOUTH anda sekarang!
@syakillaazam 
Whatsapp 018-4095663
.
#youthskincareshaklee
#youthshaklee
#youthskincare
#sayajualyouthshaklee
#lookyoungerlonger
#shakleeyouth
#shakleebrunei
#shakleeterengganu
#shakleekedah
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleekemaman
#skincareshaklee
#sayajualshaklee
#sayajualskincare
#skincaremalaysia #thebestserum #serumorganik #serumterbaik #serumnatural
🍃SHAKLEE YOUTH ACTIVATING SERUM🍃 . SIAPA PERLUKAN SERUM? ✅Kulit kusam ✅Mula timbul jeragat dibawah kulit ✅Yang selalu mekap dan guna foundation ✅Terdedah sinar uv dan pencemaran habuk, asap kenderaan dan lain lain. . KENAPA KENA GUNA SERUM? Umumnya sel-sel kulit mampu melakukan regenerasinya sendiri. Namun, seiring dengan pertambahan usia, prosesnya jadi lambat. Untuk mempercepatkan proses regenerasi agar kulit tetap lembab berseri, anda perlu memakai serum wajah setiap hari . KELEBIHAN SERUM YOUTH? 👉Mengandungi 10x ganda kepekatan Youth Complex yang sedang dipatenkan dan vitamin A retinol berkapsul yang bertindak bersama-sama untuk mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. . 👉Diperbuat daripada bahan semulajadi botanikal aktif seperti berikut: . *1. Anggur muscadine* Mengandungi polifenol untuk melindungi dan membaiki DNA sambil menghalang kolagen dan elastin daripada dirosakkan oleh radikal bebas. . *2. Laminara (alga hijau)* Melegakan, regenerasi dan memberi oksigen kepada sel kulit. . *3. Apple cell stem* Memanjangkan hayat sel kulit dan merangsang sel stem epidermis untuk menghasilkan lebih banyak sel baru. . *4. Lotus japonicus* Mengaktifkan youth protein untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin. . *5. Schizandra Chinensis* Menyokong pembinaan semula persimpangan dermal-epidermal, menyokong struktur kulit muda. . Kenapa Shaklee menggunakan sel stem apple? 👉 epal ini pun adalah epal swiss yang terbukti secara klinikal dalam bab anti penuaan. . 👉Kajian menunjukkan bahawa sel stem epal: . 🤾Meningkatkan pengeluaran sel stem manusia 🤾Melindungi sel dari tekanan 🤾Mengurangkan kedutan . Dapatkan skincare YOUTH anda sekarang! @syakillaazam Whatsapp 018-4095663 . #youthskincareshaklee  #youthshaklee  #youthskincare  #sayajualyouthshaklee  #lookyoungerlonger  #shakleeyouth  #shakleebrunei  #shakleeterengganu  #shakleekedah  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleekemaman  #skincareshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualskincare  #skincaremalaysia  #thebestserum  #serumorganik  #serumterbaik  #serumnatural 
Ramai tertanya2 perlu ke pakai serum? Penting ke serum? Ok lets read! 👇🏻😘 Kenapa kita perlu pakai SERUM ?

Pemakaian serum tak kisah mana-mana brand yang awak suka tapi serum must have ! 
Serum boleh melembapkan dan melambatkan proses penuaan. Serum juga mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa .
Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda.

Rupa-rupanya dalam badan kita memang ada kolagen tapi ia takkan kekal lama dan semakin berkurang seiring peredaran usia dan amalan gaya hidup seharian kita.

Setiap hari kulit kita terdedah kepada pencemaran, radikal-radikal bebas, sinaran UV yang tinggi serta pemakanan tidak seimbang yang banyak kimia. Jadi sebab itu kolagen sangat penting pada lelaki dan wanita.

Kesan ketara yang kita boleh nampak bila kulit kurang collagen adalah wajah yang kusam, berjeragat dan tak bermaya.

Jadi sy sarankan mulai daripada sekarang sama-sama kita amalkan air kosong yang cukup, pemakanan berzat berserta nutrisi seimbang serta amalan gaya hidup yang sihat.
Paling penting jangan lupa pakai Serum di wajah supaya kulit kita nampak lebih berseri-seri dan sihat.

Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan mekap. Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum menyapu pelembap dan sebelum tidur. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia sebenar.

P/s : Setiap produk ada kelebihannya tersendiri, sekarang dah tahu kenapa perlu pakai SERUM? So, mula bertindak sekarang untuk dapat healthy skin ✨

Faham ke faham. Dah faham boleh klik link wassap di bio untuk order 😊
📲01111537553

#bysitiammara #bungamawar #minyakargan #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Ramai tertanya2 perlu ke pakai serum? Penting ke serum? Ok lets read! 👇🏻😘 Kenapa kita perlu pakai SERUM ? Pemakaian serum tak kisah mana-mana brand yang awak suka tapi serum must have ! Serum boleh melembapkan dan melambatkan proses penuaan. Serum juga mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa . Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda. Rupa-rupanya dalam badan kita memang ada kolagen tapi ia takkan kekal lama dan semakin berkurang seiring peredaran usia dan amalan gaya hidup seharian kita. Setiap hari kulit kita terdedah kepada pencemaran, radikal-radikal bebas, sinaran UV yang tinggi serta pemakanan tidak seimbang yang banyak kimia. Jadi sebab itu kolagen sangat penting pada lelaki dan wanita. Kesan ketara yang kita boleh nampak bila kulit kurang collagen adalah wajah yang kusam, berjeragat dan tak bermaya. Jadi sy sarankan mulai daripada sekarang sama-sama kita amalkan air kosong yang cukup, pemakanan berzat berserta nutrisi seimbang serta amalan gaya hidup yang sihat. Paling penting jangan lupa pakai Serum di wajah supaya kulit kita nampak lebih berseri-seri dan sihat. Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan mekap. Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum menyapu pelembap dan sebelum tidur. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia sebenar. P/s : Setiap produk ada kelebihannya tersendiri, sekarang dah tahu kenapa perlu pakai SERUM? So, mula bertindak sekarang untuk dapat healthy skin ✨ Faham ke faham. Dah faham boleh klik link wassap di bio untuk order 😊 📲01111537553 #bysitiammara  #bungamawar  #minyakargan  #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
Buat masa skrg Ileesh keluarkan 2 produk iaitu Skin potion oil & Skin potion serum. & dua2 nya adalah the best dan bantu kulit yg bermasalah. Dan dua2 si hitam manis ni juga selamat kandungannya dari bahan kimia berbahaya 😘 [Skin potion serum]
100% jenis water based . So sgt sesuai utk kulit berminyak dan semua jenis kulit.

How to buy?
📲 Whatsapp 01111537553 (yuu)
Atau klik link whatsapp di bio
(Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat)

#bysitiammara #bungamawar #minyakargan #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Buat masa skrg Ileesh keluarkan 2 produk iaitu Skin potion oil & Skin potion serum. & dua2 nya adalah the best dan bantu kulit yg bermasalah. Dan dua2 si hitam manis ni juga selamat kandungannya dari bahan kimia berbahaya 😘 [Skin potion serum] 100% jenis water based . So sgt sesuai utk kulit berminyak dan semua jenis kulit. How to buy? 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) Atau klik link whatsapp di bio (Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat) #bysitiammara  #bungamawar  #minyakargan  #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
Manfaat pengunaan skin Potion oil🌸
Texture Oil Base . Tahan 1-2 bulan penggunaan 🤗Berasaskan bahan Natural dan Multiuse✔️ How to buy?
📲 Whatsapp 01111537553 (yuu)
Atau klik link whatsapp di bio
(Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat)

#bysitiammara #bungamawar #minyakargan #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Manfaat pengunaan skin Potion oil🌸 Texture Oil Base . Tahan 1-2 bulan penggunaan 🤗Berasaskan bahan Natural dan Multiuse✔️ How to buy? 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) Atau klik link whatsapp di bio (Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat) #bysitiammara  #bungamawar  #minyakargan  #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
Bekas jerawat hilang, muka jadi tak berminyak, nampak glow je bila make up and boleh elakkan muka dari kusam, bestnyaaa ainaa serum ni kan?!!😍 lagi best Ainaa serum ni dah READY STOCK guyss!!✨✨😍😍
.
Cepat order dekat effa ,effa akan terus cod dan postage dekat korang semua😘 .
WHATSAPP TO ORDER!!☺️
011-11545602
011-11545602
.
#ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #nsabeautywangsamaju #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #serumterbaik #ainaserumkl
Bekas jerawat hilang, muka jadi tak berminyak, nampak glow je bila make up and boleh elakkan muka dari kusam, bestnyaaa ainaa serum ni kan?!!😍 lagi best Ainaa serum ni dah READY STOCK guyss!!✨✨😍😍 . Cepat order dekat effa ,effa akan terus cod dan postage dekat korang semua😘 . WHATSAPP TO ORDER!!☺️ 011-11545602 011-11545602 . #ainaserum  #ainacleanser  #ainacosmetic  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #viralainaserum  #ainaserumbysyafiqahaina  #visitmyig  #teamairafighter  #nsabeauty  #dtrangers  #nsabeautyeffa  #nsabeautykl  #nsabeautywangsamaju  #agentainaaserum  #like4likes  #likeforlikes  #malaysia  #serumterbaik  #ainaserumkl 
Haluuu gaiss 💃
For those yang nak join Postage esok boleh cepat cepat inform Shu okeyh 😍 .
.
.
1botol RM75
2botol RM69/1PCS 🔥
🎁 FREE GIFT
🚗 EVERYDAY POSTAGE

pada sesiapa nak order boleh DIRECT DM or WHTSAPP Shu 📲012-2789214

#serumno1malaysia #serumviral #bougasbeautyselangor
#bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautyselayang #bougasbeautygombak #ernibougas #bougaslover #mua #makeup #bougasserum #serummurah #murah #serumterbaik #serumbest #glowing #makeup #serumjerawat #raya2018 #bajurayamurah #bajucantek #modelcantek #produkmurah #produkviral
#TEAMAANA #MISICANTIKDIPAGIRAYA
Haluuu gaiss 💃 For those yang nak join Postage esok boleh cepat cepat inform Shu okeyh 😍 . . . 1botol RM75 2botol RM69/1PCS 🔥 🎁 FREE GIFT 🚗 EVERYDAY POSTAGE pada sesiapa nak order boleh DIRECT DM or WHTSAPP Shu 📲012-2789214 #serumno1malaysia  #serumviral  #bougasbeautyselangor  #bougasbeautyselayang  #bougasbeautybatucaves  #bougasbeautywangsamaju  #bougasbeautyselayang  #bougasbeautygombak  #ernibougas  #bougaslover  #mua  #makeup  #bougasserum  #serummurah  #murah  #serumterbaik  #serumbest  #glowing  #makeup  #serumjerawat  #raya2018  #bajurayamurah  #bajucantek  #modelcantek  #produkmurah  #produkviral  #TEAMAANA  #MISICANTIKDIPAGIRAYA 
Sesetengah customer ni macam ragu-ragu nak cuba skrub sejuk pipi bergetar. Ada yang tanya "Kulit saya ada jerawat. Boleh ke guna? Risau jerawat makin banyak".
.
Sebenarnya ramai pun macam tu. Kulit tak peloles pun. Jerawat dah macam bff sebab resdung. Kulit sensitif yakmat.
.
Kadang makan tak jaga berdesupp miss J naik. Esok lusa hilang balik. Nanti dia muncul balik . Tapi sekarang "so far so good" omputeh kata sebab jerawat yang besar besar dah jarang naik. Kalau kata tak naik terus nipu benor citer dia kan. Tipu dosa 🤣
.
Agak-agak dia nak naik terus tempek skrub sejuk. Tak perlu gatai nak usik. Jerawat ni macam baby tapi jangan sesekali nak belai. Kot nanti dia bawak geng lagi parah😂
.
So sebelum tidur wajib tempek . Dah jimat nak beli ubat jerawat kenss ❤️ Nak order?
Whatsapp 0168437852
Sesetengah customer ni macam ragu-ragu nak cuba skrub sejuk pipi bergetar. Ada yang tanya "Kulit saya ada jerawat. Boleh ke guna? Risau jerawat makin banyak". . Sebenarnya ramai pun macam tu. Kulit tak peloles pun. Jerawat dah macam bff sebab resdung. Kulit sensitif yakmat. . Kadang makan tak jaga berdesupp miss J naik. Esok lusa hilang balik. Nanti dia muncul balik . Tapi sekarang "so far so good" omputeh kata sebab jerawat yang besar besar dah jarang naik. Kalau kata tak naik terus nipu benor citer dia kan. Tipu dosa 🤣 . Agak-agak dia nak naik terus tempek skrub sejuk. Tak perlu gatai nak usik. Jerawat ni macam baby tapi jangan sesekali nak belai. Kot nanti dia bawak geng lagi parah😂 . So sebelum tidur wajib tempek . Dah jimat nak beli ubat jerawat kenss ❤️ Nak order? Whatsapp 0168437852
Good Morning 🤗..
.
Bangun pagi pagi pakai Perfect Serum ni rasa segar jer  muka kita 😍
.
. 
AWAK AWAK DAH CUCI MUKA BELUM??? Diantara punca berlakunya jerawat adalah disebabkan penghasilan minyak yang berlebihan pada kulit wajah. Penghasilan minyak yang berlebihan akan bercampur dengan kotoran pada wajah menyebabkan  ia sukar dibersihkan dan menjadi faktor pembentukan jerawat yang pantas.
.
.

Jadi jom hilangkan jerawat & parutnya sekali. .
.
Semestinya mendapat kelulusan dari KKM. 
Nescaya wajah akan lebih bersih, suci dan licin.
.
.
tahu kenapa ?? sebabbbbbb perfect serum akan buat ➣ kulit bebas dari masalah jerawat
➣ kulit bersih tak berminyak lagi
➣ bintik hitam hilang tanpa jejak
➣ kulit lebih lembut bila disentuh
➣ parut berlubang semakin rata & licin
.
.
#emdollbeauty #emdollserum  #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic  #emdollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout
Good Morning 🤗.. . Bangun pagi pagi pakai Perfect Serum ni rasa segar jer muka kita 😍 . . AWAK AWAK DAH CUCI MUKA BELUM??? Diantara punca berlakunya jerawat adalah disebabkan penghasilan minyak yang berlebihan pada kulit wajah. Penghasilan minyak yang berlebihan akan bercampur dengan kotoran pada wajah menyebabkan  ia sukar dibersihkan dan menjadi faktor pembentukan jerawat yang pantas. . . Jadi jom hilangkan jerawat & parutnya sekali. . . Semestinya mendapat kelulusan dari KKM. Nescaya wajah akan lebih bersih, suci dan licin. . . tahu kenapa ?? sebabbbbbb perfect serum akan buat ➣ kulit bebas dari masalah jerawat ➣ kulit bersih tak berminyak lagi ➣ bintik hitam hilang tanpa jejak ➣ kulit lebih lembut bila disentuh ➣ parut berlubang semakin rata & licin . . #emdollbeauty  #emdollserum  #perfectserum  #visitmyig  #serumterbaik  #emdollperfectserum  #emdollserum  #serumbotoxmalaysia  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayanakcantik  #serumpalingbaik  #sayajual  #malaysia  #indonesia  #singapura  #serumvitE  #vitaminE  #nakflawless  #nakglowing  #serumcantik  #serumorganic  #emdollperfectserummurah  #paidreviewmalaysia  #serum  #serumterbaikmalaysia  #serumwajah  #rawatbreakout  #breakout  #serumbreakout 
Masa waktu rehat semalam sempat packing stok utk courier kepada Sue dropship yang asalnye pengunaan saja

Tapi setelah nampak perubahan muka sue,kawan2
pun berminat jugaklah try .

Akhirnye Sue jadi Dropship.
Tapi Alhamdulillah belum 2 bulan dah restok lagi.

Skrg tergerak hati nk jadi Agent pulak. 👈

Kzu doakan, Allah mudahkan urusannya

Nak cari duit sendiri nak bayar hutang PTPTN.
Kagum ‼

Takde pendapatan tetap, tapi masih berniat nak bayar hutang study 👏👏👏👏 Ya Allah ,mudahkan lah 🔹Benda mudah sambil bersantai2 dirumah,  Surirumah pun boleh menjana pendapatan. 
#meeracle
#MeeracleAdvanceFormula
#AllNewMeeracle
#Formulagemstone
#Menjadidengan meeracke
#Yourbeautypassion
#dropshipWanted#AgentWanted
#stokieswanted#teamkzumeeracle
#naturalproduk#bebasmerkuri
#kulitbebasmasalah#skincareterbaik
#serumterbaik#moisturiser#sunscreen
#cintadrama#cintabukankristal
Interested?? www.wasap.my/60125688506
Masa waktu rehat semalam sempat packing stok utk courier kepada Sue dropship yang asalnye pengunaan saja Tapi setelah nampak perubahan muka sue,kawan2 pun berminat jugaklah try . Akhirnye Sue jadi Dropship. Tapi Alhamdulillah belum 2 bulan dah restok lagi. Skrg tergerak hati nk jadi Agent pulak. 👈 Kzu doakan, Allah mudahkan urusannya Nak cari duit sendiri nak bayar hutang PTPTN. Kagum ‼ Takde pendapatan tetap, tapi masih berniat nak bayar hutang study 👏👏👏👏 Ya Allah ,mudahkan lah 🔹Benda mudah sambil bersantai2 dirumah, Surirumah pun boleh menjana pendapatan. #meeracle  #MeeracleAdvanceFormula  #AllNewMeeracle  #Formulagemstone  #Menjadidengan  meeracke #Yourbeautypassion  #dropshipWanted #AgentWanted  #stokieswanted #teamkzumeeracle  #naturalproduk #bebasmerkuri  #kulitbebasmasalah #skincareterbaik  #serumterbaik #moisturiser #sunscreen  #cintadrama #cintabukankristal  Interested?? www.wasap.my/60125688506
FENOMENA SERUM FORMULA BARU ‼

Siapa tak cuba memang rugi !!
Siapa tak konsisten sangat rugi !! Client kzu konsisten dari bulan May 2018

Sekarang dah semakin baik. Kulit dan semakin bersih
✔ JERAGAT DAH PUDAR
✔ KULIT MAKIN CERAH

Meeracle tanpa bahan kimia berbahaya. Mengandungi 23 bahan organik. Natural produk semulajadi, halal dan selamat digunakan untuk semua peringkat umur.
.
Berminat nk dapatkan?
Dm/wasap 012.5688506 @klik link di bio tanpa perlu save nombor.

#meeracle
#formulagemstone 
#MeeracleAdvanceFormula 
#YourBeautyPassion
#dropshipwanted 
#AgentWanted #stokiswanted 
#serumterbaik #skincare #skinsihat 
#serum #moisturizer #sunscreen #sunblock #primer #naturalproduct #kulitbebasmasalah #jeragatpudar #menjadidenganmeeracle
FENOMENA SERUM FORMULA BARU ‼ Siapa tak cuba memang rugi !! Siapa tak konsisten sangat rugi !! Client kzu konsisten dari bulan May 2018 Sekarang dah semakin baik. Kulit dan semakin bersih ✔ JERAGAT DAH PUDAR ✔ KULIT MAKIN CERAH Meeracle tanpa bahan kimia berbahaya. Mengandungi 23 bahan organik. Natural produk semulajadi, halal dan selamat digunakan untuk semua peringkat umur. . Berminat nk dapatkan? Dm/wasap 012.5688506 @klik link di bio tanpa perlu save nombor. #meeracle  #formulagemstone  #MeeracleAdvanceFormula  #YourBeautyPassion  #dropshipwanted  #AgentWanted  #stokiswanted  #serumterbaik  #skincare  #skinsihat  #serum  #moisturizer  #sunscreen  #sunblock  #primer  #naturalproduct  #kulitbebasmasalah  #jeragatpudar  #menjadidenganmeeracle 
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️.
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menengangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
WHATSAPP - 0109200605
.
.
.
#serum #serumwajah #serumviral #serumacne #serumparut #serumjerawat #serumkulit #serumterbaik #serumglowing #serumjeragat #serumcantik #serummuka #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpudar #ubatjeragat #ubatjerawat #carahilangjerawat #carahilanginbekasjerawat #carahilangkanjeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiadalagi #kulitkering
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . WHATSAPP - 0109200605 . . . #serum  #serumwajah  #serumviral  #serumacne  #serumparut  #serumjerawat  #serumkulit  #serumterbaik  #serumglowing  #serumjeragat  #serumcantik  #serummuka  #jerawathilang  #jerawatkecut  #jerawatpudar  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #carahilangjerawat  #carahilanginbekasjerawat  #carahilangkanjeragat  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitkusamhilang  #kulitkusamtiadalagi  #kulitkering 
Best sangat pakai Nufayla Serum nie kulit rasa lembut jeww❤❤.
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️.
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menengangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
WHATSAPP - 0109200605
.
.
.
#serum #serumwajah #serumviral #serumacne #serumparut #serumjerawat #serumkulit #serumterbaik #serumglowing #serumjeragat #serumcantik #serummuka #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpudar #ubatjeragat #ubatjerawat #carahilangjerawat #carahilanginbekasjerawat #carahilangkanjeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiadalagi #kulitkering
Best sangat pakai Nufayla Serum nie kulit rasa lembut jeww❤❤. . ‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . WHATSAPP - 0109200605 . . . #serum  #serumwajah  #serumviral  #serumacne  #serumparut  #serumjerawat  #serumkulit  #serumterbaik  #serumglowing  #serumjeragat  #serumcantik  #serummuka  #jerawathilang  #jerawatkecut  #jerawatpudar  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #carahilangjerawat  #carahilanginbekasjerawat  #carahilangkanjeragat  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitkusamhilang  #kulitkusamtiadalagi  #kulitkering 
KASTEMER MINTAK TOLONG BAGITAHU UOLSS SEMUA PORI - PORI DIA DAH MAKIN KECIK PASTU JERAWAT PON KECUT🙈.
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️.
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔Mengecutkan Jerawat
✔Mengecilkan Pori-Pori
✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghilangkan Jerawat
✔Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔Membersihkan Liang Pori Pori
✔Membantu Menengangkan Wajah
✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
WHATSAPP - 0109200605
.
.
.
#serum #serumwajah #serumviral #serumacne #serumparut #serumjerawat #serumkulit #serumterbaik #serumglowing #serumjeragat #serumcantik #serummuka #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpudar #ubatjeragat #ubatjerawat #carahilangjerawat #carahilanginbekasjerawat #carahilangkanjeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiadalagi #kulitkering
KASTEMER MINTAK TOLONG BAGITAHU UOLSS SEMUA PORI - PORI DIA DAH MAKIN KECIK PASTU JERAWAT PON KECUT🙈. . ‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . WHATSAPP - 0109200605 . . . #serum  #serumwajah  #serumviral  #serumacne  #serumparut  #serumjerawat  #serumkulit  #serumterbaik  #serumglowing  #serumjeragat  #serumcantik  #serummuka  #jerawathilang  #jerawatkecut  #jerawatpudar  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #carahilangjerawat  #carahilanginbekasjerawat  #carahilangkanjeragat  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitkusamhilang  #kulitkusamtiadalagi  #kulitkering 
masalah setiap wanita bila period atau hormon tak stabil Mr J mula lah datang secara berjemaah😀 Sekor2 muncul.😰 So bila keluar kita akan rasa segan nak bercakap 😞dan takde keyakinan terutama pada wanita yg bekerjaya 💃🏻💃🏻sekarang ni..kena jaga penampilan.😍 Dengan serum ni insyaallah paling cepat 3hari dia bolehhh nyahhhkan jerawat anda😱😱 Berminat??DM/WASSAP me

#sayajual #serumwawa #serumterbaik #serumberkesan #serummurahmalaysia #serummurah #teamakyra #codjb🚗 #nakflawless #nakcantik#wawazainal #aerilzafrel
masalah setiap wanita bila period atau hormon tak stabil Mr J mula lah datang secara berjemaah😀 Sekor2 muncul.😰 So bila keluar kita akan rasa segan nak bercakap 😞dan takde keyakinan terutama pada wanita yg bekerjaya 💃🏻💃🏻sekarang ni..kena jaga penampilan.😍 Dengan serum ni insyaallah paling cepat 3hari dia bolehhh nyahhhkan jerawat anda😱😱 Berminat??DM/WASSAP me #sayajual  #serumwawa  #serumterbaik  #serumberkesan  #serummurahmalaysia  #serummurah  #teamakyra  #codjb 🚗 #nakflawless  #nakcantik #wawazainal  #aerilzafrel 
Hanya dengan setitis ditempat yang bermasalah, ia mampu memberi kesan yang booommmm kerana kekuatannya 10xganda vitamin C.

#vitamincserum
#produkberkualiti
#annona
#aidiladha
🌸SET NONA MANIS CHARMS🌸 .
Set Paling Jimat 🔥
Set Paling Hot 🔥 
Set Paling Laku Keras 🔥
Haaa ini lah dia Set Nona Manis 🙈 
Set bajet untuk semua!!
.
👏Kenapa kita panggil ianya set bajet ??? .
.
Sebab...Set yg ni utk awak2 yg baru2 nak try pakai #charms.
Set yg semua mampu miliki!!😘
.
✅Foundation boleh tahan 6-9 bulan (Rm59)
✅Starglow laser scrub tahan 3-6 bulan(45)
.
Bila dikira² awak² just spend RM5/sbulan utk set ni.Berbaloi ke berbaloi Sgt??😱 .
Ingat Charms ! Ingat solek & Rawat . Jangam duk tangguh2 lagi.. Nak try jom wasap 👇
☎ www.wasap.my/60196584489
Tekan link di bio ye😉
.

#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty  #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
#charmsdeliveryselangor 
#charmsklang 
#Charmsshahalam 
#charmssubangjaya 
#codcharms
🌸SET NONA MANIS CHARMS🌸 . Set Paling Jimat 🔥 Set Paling Hot 🔥 Set Paling Laku Keras 🔥 Haaa ini lah dia Set Nona Manis 🙈 Set bajet untuk semua!! . 👏Kenapa kita panggil ianya set bajet ??? . . Sebab...Set yg ni utk awak2 yg baru2 nak try pakai #charms . Set yg semua mampu miliki!!😘 . ✅Foundation boleh tahan 6-9 bulan (Rm59) ✅Starglow laser scrub tahan 3-6 bulan(45) . Bila dikira² awak² just spend RM5/sbulan utk set ni.Berbaloi ke berbaloi Sgt??😱 . Ingat Charms ! Ingat solek & Rawat . Jangam duk tangguh2 lagi.. Nak try jom wasap 👇 ☎ www.wasap.my/60196584489 Tekan link di bio ye😉 . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsdeliveryselangor  #charmsklang  #Charmsshahalam  #charmssubangjaya  #codcharms 
SERISOAP & SERINAARA mmg sgt sinonim dgn khasiat tomato. Sbb both this product mmg base of tomato.
.
Kulit yang kering jangan dibiarkan tanpa dirawat taw! Tu punca kulit berkedut kalo kelembapan kulit xdijaga 😱.
.
🍅TOMATO tinggi antioksidan membantu sel-sel menjadi lebih sihat. Sel yang sihat dapat mengurangkan proses pengoksidaan.
.
Kesannya, jeragat berkurangan dan kulit lebih cerah berseri. Tomato juga menjadikan kulit tampak kemerah-merahan secara semula jadi 💕.
.
Jom dapatkan kulit yang sihat dengan sabun serisoap dan serum serinaara dengan yat. Info lanjut bole whatsapp +60149080238.
.
#serisoap #sabuntomato #serumtomato #serumlavender #serumterbaik #teamintanshue
SERISOAP & SERINAARA mmg sgt sinonim dgn khasiat tomato. Sbb both this product mmg base of tomato. . Kulit yang kering jangan dibiarkan tanpa dirawat taw! Tu punca kulit berkedut kalo kelembapan kulit xdijaga 😱. . 🍅TOMATO tinggi antioksidan membantu sel-sel menjadi lebih sihat. Sel yang sihat dapat mengurangkan proses pengoksidaan. . Kesannya, jeragat berkurangan dan kulit lebih cerah berseri. Tomato juga menjadikan kulit tampak kemerah-merahan secara semula jadi 💕. . Jom dapatkan kulit yang sihat dengan sabun serisoap dan serum serinaara dengan yat. Info lanjut bole whatsapp +60149080238. . #serisoap  #sabuntomato  #serumtomato  #serumlavender  #serumterbaik  #teamintanshue 
*PROMO JOIN RESELLER MERDEKA FINANCIAL*

Promo join Reseller berlaku dari Tgl 17 Agustus 2018 - 30 Agustus 2018. *SYARAT MENJADI RESELLER/MEMBER BERL Cosmetics*
👇

Silahkan dibaca dulu pelan2 kak, kalau ada yg belum dipahami boleh ditanyakan langsung yaa 😊😊 Cara menjadi RESELLER adalah dengan *membeli produk-produk BERLCosmetics yaa kak (Tidak ada uang pendaftaran)* *ALTERNATIF 1*

Langsung Membeli Produk B ERL 2 pcs saja (normalnya 5 pcs) yaitu :
*1 Produk Lightening Series + 1 produk pilihan kakak apa saja bebas*

Dan kakak *langsung mendapatkan HARGA RESELLER* 
untuk selanjutnya akan terus mendapatkan *HARGA RESELLER* Walaupun order hanya 1 pcs *ALTERNATIF 2*

Boleh beli Bertahap 2 pcs produk BERLCosmetics dengan *HARGA CUSTOMER* (normalnya 5pcs) setelah pembelian produk ke - 3 dan selanjutnya Akan Mendapatkan *HARGA RESELLER* walaupun order hanya 1pcs *ALTERNATIF 3*

Kakak bisa join secara *GRATIS/TANPA MODAL*

yaitu dengan cara kakak menjualkan produk2 kami terlebih dahulu.

Ketika ada orderan dari customer, kakak bisa langsung hubungi kami untuk melakukan order & pembayaran dr uang customer yg sudah dibayarkan ke kakak.

Jika kakak langsung order 2 produk maka langsung dpt harga reseller dari kami ke kakak. 
Jika mencicil 1/1 produk mendapatkan harga customer dari kami, orderan ke 3 dan selanjutnya mendapatkan harga reseller. *(Member akan terus berlaku selama mengikuti Aturan yang sudah ditetapkan oleh Team B ERL)*
Klik WA dengan Kode Daftar Reseller
👇👇👇👇
klikwa.com/creamberl
*PROMO JOIN RESELLER MERDEKA FINANCIAL* Promo join Reseller berlaku dari Tgl 17 Agustus 2018 - 30 Agustus 2018. *SYARAT MENJADI RESELLER/MEMBER BERL Cosmetics* 👇 Silahkan dibaca dulu pelan2 kak, kalau ada yg belum dipahami boleh ditanyakan langsung yaa 😊😊 Cara menjadi RESELLER adalah dengan *membeli produk-produk BERLCosmetics yaa kak (Tidak ada uang pendaftaran)* *ALTERNATIF 1* Langsung Membeli Produk B ERL 2 pcs saja (normalnya 5 pcs) yaitu : *1 Produk Lightening Series + 1 produk pilihan kakak apa saja bebas* Dan kakak *langsung mendapatkan HARGA RESELLER* untuk selanjutnya akan terus mendapatkan *HARGA RESELLER* Walaupun order hanya 1 pcs *ALTERNATIF 2* Boleh beli Bertahap 2 pcs produk BERLCosmetics dengan *HARGA CUSTOMER* (normalnya 5pcs) setelah pembelian produk ke - 3 dan selanjutnya Akan Mendapatkan *HARGA RESELLER* walaupun order hanya 1pcs *ALTERNATIF 3* Kakak bisa join secara *GRATIS/TANPA MODAL* yaitu dengan cara kakak menjualkan produk2 kami terlebih dahulu. Ketika ada orderan dari customer, kakak bisa langsung hubungi kami untuk melakukan order & pembayaran dr uang customer yg sudah dibayarkan ke kakak. Jika kakak langsung order 2 produk maka langsung dpt harga reseller dari kami ke kakak. Jika mencicil 1/1 produk mendapatkan harga customer dari kami, orderan ke 3 dan selanjutnya mendapatkan harga reseller. *(Member akan terus berlaku selama mengikuti Aturan yang sudah ditetapkan oleh Team B ERL)* Klik WA dengan Kode Daftar Reseller 👇👇👇👇 klikwa.com/creamberl
*PROMO JOIN RESELLER MERDEKA FINANCIAL*

Promo join Reseller berlaku dari Tgl 17 Agustus 2018 - 30 Agustus 2018. *SYARAT MENJADI RESELLER/MEMBER BERL Cosmetics*
👇

Silahkan dibaca dulu pelan2 kak, kalau ada yg belum dipahami boleh ditanyakan langsung yaa 😊😊 Cara menjadi RESELLER adalah dengan *membeli produk-produk BERLCosmetics yaa kak (Tidak ada uang pendaftaran)* *ALTERNATIF 1*

Langsung Membeli Produk B ERL 2 pcs saja (normalnya 5 pcs) yaitu :
*1 Produk Lightening Series + 1 produk pilihan kakak apa saja bebas*

Dan kakak *langsung mendapatkan HARGA RESELLER* 
untuk selanjutnya akan terus mendapatkan *HARGA RESELLER* Walaupun order hanya 1 pcs *ALTERNATIF 2*

Boleh beli Bertahap 2 pcs produk BERLCosmetics dengan *HARGA CUSTOMER* (normalnya 5pcs) setelah pembelian produk ke - 3 dan selanjutnya Akan Mendapatkan *HARGA RESELLER* walaupun order hanya 1pcs *ALTERNATIF 3*

Kakak bisa join secara *GRATIS/TANPA MODAL*

yaitu dengan cara kakak menjualkan produk2 kami terlebih dahulu.

Ketika ada orderan dari customer, kakak bisa langsung hubungi kami untuk melakukan order & pembayaran dr uang customer yg sudah dibayarkan ke kakak.

Jika kakak langsung order 2 produk maka langsung dpt harga reseller dari kami ke kakak. 
Jika mencicil 1/1 produk mendapatkan harga customer dari kami, orderan ke 3 dan selanjutnya mendapatkan harga reseller. *(Member akan terus berlaku selama mengikuti Aturan yang sudah ditetapkan oleh Team B ERL)*
Klik WA dengan Kode Daftar Reseller
👇👇👇👇
klikwa.com/creamberl
*PROMO JOIN RESELLER MERDEKA FINANCIAL* Promo join Reseller berlaku dari Tgl 17 Agustus 2018 - 30 Agustus 2018. *SYARAT MENJADI RESELLER/MEMBER BERL Cosmetics* 👇 Silahkan dibaca dulu pelan2 kak, kalau ada yg belum dipahami boleh ditanyakan langsung yaa 😊😊 Cara menjadi RESELLER adalah dengan *membeli produk-produk BERLCosmetics yaa kak (Tidak ada uang pendaftaran)* *ALTERNATIF 1* Langsung Membeli Produk B ERL 2 pcs saja (normalnya 5 pcs) yaitu : *1 Produk Lightening Series + 1 produk pilihan kakak apa saja bebas* Dan kakak *langsung mendapatkan HARGA RESELLER* untuk selanjutnya akan terus mendapatkan *HARGA RESELLER* Walaupun order hanya 1 pcs *ALTERNATIF 2* Boleh beli Bertahap 2 pcs produk BERLCosmetics dengan *HARGA CUSTOMER* (normalnya 5pcs) setelah pembelian produk ke - 3 dan selanjutnya Akan Mendapatkan *HARGA RESELLER* walaupun order hanya 1pcs *ALTERNATIF 3* Kakak bisa join secara *GRATIS/TANPA MODAL* yaitu dengan cara kakak menjualkan produk2 kami terlebih dahulu. Ketika ada orderan dari customer, kakak bisa langsung hubungi kami untuk melakukan order & pembayaran dr uang customer yg sudah dibayarkan ke kakak. Jika kakak langsung order 2 produk maka langsung dpt harga reseller dari kami ke kakak. Jika mencicil 1/1 produk mendapatkan harga customer dari kami, orderan ke 3 dan selanjutnya mendapatkan harga reseller. *(Member akan terus berlaku selama mengikuti Aturan yang sudah ditetapkan oleh Team B ERL)* Klik WA dengan Kode Daftar Reseller 👇👇👇👇 klikwa.com/creamberl
*PROMO JOIN RESELLER MERDEKA FINANCIAL*

Promo join Reseller berlaku dari Tgl 17 Agustus 2018 - 30 Agustus 2018. *SYARAT MENJADI RESELLER/MEMBER BERL Cosmetics*
👇

Silahkan dibaca dulu pelan2 kak, kalau ada yg belum dipahami boleh ditanyakan langsung yaa 😊😊 Cara menjadi RESELLER adalah dengan *membeli produk-produk BERLCosmetics yaa kak (Tidak ada uang pendaftaran)* *ALTERNATIF 1*

Langsung Membeli Produk B ERL 2 pcs saja (normalnya 5 pcs) yaitu :
*1 Produk Lightening Series + 1 produk pilihan kakak apa saja bebas*

Dan kakak *langsung mendapatkan HARGA RESELLER* 
untuk selanjutnya akan terus mendapatkan *HARGA RESELLER* Walaupun order hanya 1 pcs *ALTERNATIF 2*

Boleh beli Bertahap 2 pcs produk BERLCosmetics dengan *HARGA CUSTOMER* (normalnya 5pcs) setelah pembelian produk ke - 3 dan selanjutnya Akan Mendapatkan *HARGA RESELLER* walaupun order hanya 1pcs *ALTERNATIF 3*

Kakak bisa join secara *GRATIS/TANPA MODAL*

yaitu dengan cara kakak menjualkan produk2 kami terlebih dahulu.

Ketika ada orderan dari customer, kakak bisa langsung hubungi kami untuk melakukan order & pembayaran dr uang customer yg sudah dibayarkan ke kakak.

Jika kakak langsung order 2 produk maka langsung dpt harga reseller dari kami ke kakak. 
Jika mencicil 1/1 produk mendapatkan harga customer dari kami, orderan ke 3 dan selanjutnya mendapatkan harga reseller. *(Member akan terus berlaku selama mengikuti Aturan yang sudah ditetapkan oleh Team B ERL)*
Klik WA dengan Kode Daftar Reseller
👇👇👇👇
klikwa.com/creamberl
*PROMO JOIN RESELLER MERDEKA FINANCIAL* Promo join Reseller berlaku dari Tgl 17 Agustus 2018 - 30 Agustus 2018. *SYARAT MENJADI RESELLER/MEMBER BERL Cosmetics* 👇 Silahkan dibaca dulu pelan2 kak, kalau ada yg belum dipahami boleh ditanyakan langsung yaa 😊😊 Cara menjadi RESELLER adalah dengan *membeli produk-produk BERLCosmetics yaa kak (Tidak ada uang pendaftaran)* *ALTERNATIF 1* Langsung Membeli Produk B ERL 2 pcs saja (normalnya 5 pcs) yaitu : *1 Produk Lightening Series + 1 produk pilihan kakak apa saja bebas* Dan kakak *langsung mendapatkan HARGA RESELLER* untuk selanjutnya akan terus mendapatkan *HARGA RESELLER* Walaupun order hanya 1 pcs *ALTERNATIF 2* Boleh beli Bertahap 2 pcs produk BERLCosmetics dengan *HARGA CUSTOMER* (normalnya 5pcs) setelah pembelian produk ke - 3 dan selanjutnya Akan Mendapatkan *HARGA RESELLER* walaupun order hanya 1pcs *ALTERNATIF 3* Kakak bisa join secara *GRATIS/TANPA MODAL* yaitu dengan cara kakak menjualkan produk2 kami terlebih dahulu. Ketika ada orderan dari customer, kakak bisa langsung hubungi kami untuk melakukan order & pembayaran dr uang customer yg sudah dibayarkan ke kakak. Jika kakak langsung order 2 produk maka langsung dpt harga reseller dari kami ke kakak. Jika mencicil 1/1 produk mendapatkan harga customer dari kami, orderan ke 3 dan selanjutnya mendapatkan harga reseller. *(Member akan terus berlaku selama mengikuti Aturan yang sudah ditetapkan oleh Team B ERL)* Klik WA dengan Kode Daftar Reseller 👇👇👇👇 klikwa.com/creamberl
“Kulit saya ni berminyak sangat lah. Jeles betul bila tengok orang yang kulit lembap dan berseri ni! 😣 Seriously saya segan nak keluar jalan2 dengan muka berminyak camni! Saya tengah cari produk yang boleh merawat masalah kulit muka saya ni. Apa produk yang sesuai untuk saya tepek dekat muka ni ek?” .
.
Hehehe. U olls nak produk yang buat kulit jadi lembap dan berseri? Sheda tahu sangat2 produk apa yang sesuai untuk atasi masalah u olls tau! Kalau nak tahu meh whatsapp Sheda now at 017 3710250! See you there kesayangan!😘😘😘 #seribeautyofficial #seriempirenerry
#serinaara #serumtomato
#merawatjerawat #serumterbaik
serumno1
#serumterbaik #serumterlaris
#serumtomato #lakukeras #sayajual #produkviral2018 #lelakiwanitabolehguna #igseller #cantiksemasaraya  #postageseluruhnegeri #puncakalam #alamsuria #hillpark #saujanautama #sgbuloh #setiaalam #meru #kapar #bukitjelutong #kgkuantanklang #Whatsapp_☎️0173710250
“Kulit saya ni berminyak sangat lah. Jeles betul bila tengok orang yang kulit lembap dan berseri ni! 😣 Seriously saya segan nak keluar jalan2 dengan muka berminyak camni! Saya tengah cari produk yang boleh merawat masalah kulit muka saya ni. Apa produk yang sesuai untuk saya tepek dekat muka ni ek?” . . Hehehe. U olls nak produk yang buat kulit jadi lembap dan berseri? Sheda tahu sangat2 produk apa yang sesuai untuk atasi masalah u olls tau! Kalau nak tahu meh whatsapp Sheda now at 017 3710250! See you there kesayangan!😘😘😘 #seribeautyofficial  #seriempirenerry  #serinaara  #serumtomato  #merawatjerawat  #serumterbaik  serumno1 #serumterbaik  #serumterlaris  #serumtomato  #lakukeras  #sayajual  #produkviral2018  #lelakiwanitabolehguna  #igseller  #cantiksemasaraya  #postageseluruhnegeri  #puncakalam  #alamsuria  #hillpark  #saujanautama  #sgbuloh  #setiaalam  #meru  #kapar  #bukitjelutong  #kgkuantanklang  #Whatsapp_ ☎️0173710250
YOUTH ORDER LOOSE ITEM OPEN NOW!
.
YOUTH SKINCARE mengambil masa 8 TAHUN untuk siap dan ia merupakan BREAKTHROUGH of skincare.
.
Based on kajian YOUTH ni, 100% wanita yang menggunakan YOUTH SKINCARE merasai perubahan setelah menggunakan YOUTH SKINCARE!
.
YOUTH SKINCARE ni ada 6 items semuanya:
.
1). LUMINOUS GEL OIL CLEANSER * Membersih, menghalus, dan menyediakan kulit anda secara lembut untuk wajah lebih berseri.
.
2). PERFECTING SKIN TONER
* Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda.
.
3). AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
* Melindungi, Menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.
.
4). YOUTH ACTIVATING SERUM
* Menjana dan memperbaharui sel kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda.
.
5). RADIANCE C + E * Menggebu, mencerah dan mengurangkan penampilan garis halus, pigmentasi, menambahbaik tekstur serta tona kulit yang lebih sekata.
.
6). ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
* Menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit tampak lebih muda, halus dan berseri.
.
For more info berkenaan YOUTH SKINCARE boleh whatsapp Killa
.
Shaklee And Beauty Consultant,
Syakilla Shaklee | 018-4095663
.
#MyShakleeYouth #YouthSkincareShaklee #LookYoungerLonger #BeautyInsideOut 
#shaklee #shakleeyouth #youthshaklee #youthcomplex #youthskincare #skincareyouth #skincare #skincareterbaik #skincaresemulajadi #skincareselamat #youthviral #MYshakleeyouth #pencucimukaterbaik #tonerterbaik #mousturizerterbaik #krimmalamterbaik #serumterbaik #shakleeeffect #skincareorganic #skincarenatural #zealous #shakleekemaman #shakleeterengganu
YOUTH ORDER LOOSE ITEM OPEN NOW! . YOUTH SKINCARE mengambil masa 8 TAHUN untuk siap dan ia merupakan BREAKTHROUGH of skincare. . Based on kajian YOUTH ni, 100% wanita yang menggunakan YOUTH SKINCARE merasai perubahan setelah menggunakan YOUTH SKINCARE! . YOUTH SKINCARE ni ada 6 items semuanya: . 1). LUMINOUS GEL OIL CLEANSER * Membersih, menghalus, dan menyediakan kulit anda secara lembut untuk wajah lebih berseri. . 2). PERFECTING SKIN TONER * Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda. . 3). AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50 * Melindungi, Menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit. . 4). YOUTH ACTIVATING SERUM * Menjana dan memperbaharui sel kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih berseri dan lebih muda. . 5). RADIANCE C + E * Menggebu, mencerah dan mengurangkan penampilan garis halus, pigmentasi, menambahbaik tekstur serta tona kulit yang lebih sekata. . 6). ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM * Menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit tampak lebih muda, halus dan berseri. . For more info berkenaan YOUTH SKINCARE boleh whatsapp Killa . Shaklee And Beauty Consultant, Syakilla Shaklee | 018-4095663 . #MyShakleeYouth  #YouthSkincareShaklee  #LookYoungerLonger  #BeautyInsideOut  #shaklee  #shakleeyouth  #youthshaklee  #youthcomplex  #youthskincare  #skincareyouth  #skincare  #skincareterbaik  #skincaresemulajadi  #skincareselamat  #youthviral  #MYshakleeyouth  #pencucimukaterbaik  #tonerterbaik  #mousturizerterbaik  #krimmalamterbaik  #serumterbaik  #shakleeeffect  #skincareorganic  #skincarenatural  #zealous  #shakleekemaman  #shakleeterengganu 
Sekarang ni dah tak perlu risau muka burn or naik rashes kalau nak pergi bercuti kat pulau tau! .
.
Sebab kita ada AINAA SERUM and AINAA CLEANSER sebagai penyelamat but jangan lupa juga apply sunscreen sebagai pelindungan kulit dari UV yang berbahaya☝🏻
.
So siapa yang belum grab lagi jom grab sekarang 011-11545602 !!
.
#ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #nsabeautywangsamaju #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #serumterbaik #ainaserumkl
Sekarang ni dah tak perlu risau muka burn or naik rashes kalau nak pergi bercuti kat pulau tau! . . Sebab kita ada AINAA SERUM and AINAA CLEANSER sebagai penyelamat but jangan lupa juga apply sunscreen sebagai pelindungan kulit dari UV yang berbahaya☝🏻 . So siapa yang belum grab lagi jom grab sekarang 011-11545602 !! . #ainaserum  #ainacleanser  #ainacosmetic  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #viralainaserum  #ainaserumbysyafiqahaina  #visitmyig  #teamairafighter  #nsabeauty  #dtrangers  #nsabeautyeffa  #nsabeautykl  #nsabeautywangsamaju  #agentainaaserum  #like4likes  #likeforlikes  #malaysia  #serumterbaik  #ainaserumkl 
KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN YOUTH SKINCARE! ✨
.
.
Youth Skincare berkesan untuk semua jenis kulit seperti kulit kusam, jeragat, pori besar, parut berlubang, sensitif dan lain-lain! 😎👍
.
2000 Youth Set sold out pada bulan lepas, iaitu bulan pertama Youth dilancarkan! Setiap kali restock terus sold out!
.
🌟Kenapa cepat sangat sold out?
🌟Kenapa Youth ni VIRAL habis? 🌟And mcm mana Killa boleh jadi highest Youth Seller?
.
Kenapa ramai sangat customers pilih untuk order Youth dari Killa sejak bulan lepas?
.
Ahaa.. siapa yg dah order dari Killa, dah rasa sendiri Youth Effect, dah dapat extra special customer service dari Killa je yg tau kenapa. Nak tau kena la order cepat! 😌
.
Skin glowing, rasa lembut sangat, jerawat surut, muka berseri licin, ni antara feedbacks yg kerap Killa terima daripada my customers Youth.❤️
.
Ini membuatkan Killa lebih lebih lebih lagi CONFIDENT dengan Youth!
.
Killa sendiri pakai, Killa sendiri dah rasa Youth Effect. Memang superb! 🙌
.
Invest in our skin, it’s going to represent us for a very long time!
.
And percayalah, your investment definitely akan sangat berbaloi with Youth Skincare!
.
Jadilah salah seorang pengguna Youth & nikmati exclusive consultation daripada Killa!
FAST ACTION FAST RESULT! ❤️
.
DM or whatsapp Killa untuk order.
.
@syakillaazam 
Shaklee Business Leader
018-4095663
.
#shaklee #shakleeyouth #youthshaklee #youthcomplex #youthskincare #skincareyouth #skincare #skincareterbaik #skincaresemulajadi #skincareselamat #youthviral #MYshakleeyouth #pencucimukaterbaik #tonerterbaik #mousturizerterbaik #krimmalamterbaik #serumterbaik #shakleeeffect #skincareorganic #skincarenatural #zealous #shakleekemaman #shakleeterengganu
KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN YOUTH SKINCARE! ✨ . . Youth Skincare berkesan untuk semua jenis kulit seperti kulit kusam, jeragat, pori besar, parut berlubang, sensitif dan lain-lain! 😎👍 . 2000 Youth Set sold out pada bulan lepas, iaitu bulan pertama Youth dilancarkan! Setiap kali restock terus sold out! . 🌟Kenapa cepat sangat sold out? 🌟Kenapa Youth ni VIRAL habis? 🌟And mcm mana Killa boleh jadi highest Youth Seller? . Kenapa ramai sangat customers pilih untuk order Youth dari Killa sejak bulan lepas? . Ahaa.. siapa yg dah order dari Killa, dah rasa sendiri Youth Effect, dah dapat extra special customer service dari Killa je yg tau kenapa. Nak tau kena la order cepat! 😌 . Skin glowing, rasa lembut sangat, jerawat surut, muka berseri licin, ni antara feedbacks yg kerap Killa terima daripada my customers Youth.❤️ . Ini membuatkan Killa lebih lebih lebih lagi CONFIDENT dengan Youth! . Killa sendiri pakai, Killa sendiri dah rasa Youth Effect. Memang superb! 🙌 . Invest in our skin, it’s going to represent us for a very long time! . And percayalah, your investment definitely akan sangat berbaloi with Youth Skincare! . Jadilah salah seorang pengguna Youth & nikmati exclusive consultation daripada Killa! FAST ACTION FAST RESULT! ❤️ . DM or whatsapp Killa untuk order. . @syakillaazam Shaklee Business Leader 018-4095663 . #shaklee  #shakleeyouth  #youthshaklee  #youthcomplex  #youthskincare  #skincareyouth  #skincare  #skincareterbaik  #skincaresemulajadi  #skincareselamat  #youthviral  #MYshakleeyouth  #pencucimukaterbaik  #tonerterbaik  #mousturizerterbaik  #krimmalamterbaik  #serumterbaik  #shakleeeffect  #skincareorganic  #skincarenatural  #zealous  #shakleekemaman  #shakleeterengganu 
Selamat pagi semua 😙
.
Pagi pagi ni sebelum keluar dah tempek2 perfect serum ke kat muka uolss ? 😀
.
Jangan lupa yg PERFECT SERUM boleh melembapkan kulit wajah tu. Supaya muka tak rasa kering dan tak selesa nanti ! 😃
.
Siapa yg tak dptkn lagi PERFECT SERUM ni boleh dapatkan dari saya. READY STOCK okay ! 😙
.
#emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #cushionfoundation #cushiontreatment #lipmatte #lipmatteterbaik #lipmattebagus #lipmattenude #lipmattebest #lipmatteterbaru #emdollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout
Selamat pagi semua 😙 . Pagi pagi ni sebelum keluar dah tempek2 perfect serum ke kat muka uolss ? 😀 . Jangan lupa yg PERFECT SERUM boleh melembapkan kulit wajah tu. Supaya muka tak rasa kering dan tak selesa nanti ! 😃 . Siapa yg tak dptkn lagi PERFECT SERUM ni boleh dapatkan dari saya. READY STOCK okay ! 😙 . #emdollbeauty  #emdollserum  #emdollcushion  #perfectserum  #visitmyig  #serumterbaik  #emdollperfectserum  #emdollserum  #serumbotoxmalaysia  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayanakcantik  #tutorialmakeup  #neelofa  #jomcantik  #cushionfoundation  #cushiontreatment  #lipmatte  #lipmatteterbaik  #lipmattebagus  #lipmattenude  #lipmattebest  #lipmatteterbaru  #emdollperfectserummurah  #paidreviewmalaysia  #serum  #serumterbaikmalaysia  #serumwajah  #rawatbreakout  #breakout  #serumbreakout 
NATURAL SKINCARE KESAN SEAWAL SEMINGGU!
.
Dari awal Youth Skincare dilancarkan, rata rata semua customers memberikan positive feedback selepas menggunakan YOUTH 😍
.
🌟Ada yang kulit dari kasar jadi makin licin.
🌟Ada yang jerawat mula kecut, parut makin pudar.
🌟Ada yang parut berlubang jadi semakin rata.
🌟Ada yang biji biji whiteheads kat hidung makin clear.
🌟Ada yang kulit makin cerah, skin tone lebih sekata.
.
And mostly semua feedback nih baru guna YOUTH lebih kurang seminggu sahaja! Best tak best tak?
.
Killa sendiri memang menggunakan YOUTH dan apa yang Killa boleh katakan, YOUTH nih memang best sangat sangat!
.
Hanya mereka yang dah menggunakan YOUTH jer yang tahu betapa best nyaa skincare nih. Susah nak jumpa skincare yang NATURAL dapat berikan effect yang cepat dan berkesan. Shaklee ambil masa 8 tahun tau buat research and clinical test sebelum launch YOUTH nih.
.
Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang?
.
✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya
✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi
✅ Tidak menyebabkan allergic reaction
✅ Tidak menyumbatkan liang pori
✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free
✅ Tidak memedihkan mata
✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger!
✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten ✅ Bebas daripada segala bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kulit
.
Boleh whatsapp Killa terus 📱018-4095663 untuk order atau click link di bawah 😊
.
➡️ www.wasap.my/60184095664 ⬅️ .
#shaklee #shakleeyouth #youthshaklee #youthcomplex #youthskincare #skincareyouth #skincare #skincareterbaik #skincaresemulajadi #skincareselamat #youthviral #MYshakleeyouth #pencucimukaterbaik #tonerterbaik #mousturizerterbaik #krimmalamterbaik #serumterbaik #shakleeeffect #skincareorganic #skincarenatural #zealous #shakleekemaman #shakleeterengganu
NATURAL SKINCARE KESAN SEAWAL SEMINGGU! . Dari awal Youth Skincare dilancarkan, rata rata semua customers memberikan positive feedback selepas menggunakan YOUTH 😍 . 🌟Ada yang kulit dari kasar jadi makin licin. 🌟Ada yang jerawat mula kecut, parut makin pudar. 🌟Ada yang parut berlubang jadi semakin rata. 🌟Ada yang biji biji whiteheads kat hidung makin clear. 🌟Ada yang kulit makin cerah, skin tone lebih sekata. . And mostly semua feedback nih baru guna YOUTH lebih kurang seminggu sahaja! Best tak best tak? . Killa sendiri memang menggunakan YOUTH dan apa yang Killa boleh katakan, YOUTH nih memang best sangat sangat! . Hanya mereka yang dah menggunakan YOUTH jer yang tahu betapa best nyaa skincare nih. Susah nak jumpa skincare yang NATURAL dapat berikan effect yang cepat dan berkesan. Shaklee ambil masa 8 tahun tau buat research and clinical test sebelum launch YOUTH nih. . Apa keistimewaan Youth Skincare ni compared to other skincare brand kat pasaran sekarang? . ✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya ✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi ✅ Tidak menyebabkan allergic reaction ✅ Tidak menyumbatkan liang pori ✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free ✅ Tidak memedihkan mata ✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! ✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten ✅ Bebas daripada segala bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kulit . Boleh whatsapp Killa terus 📱018-4095663 untuk order atau click link di bawah 😊 . ➡️ www.wasap.my/60184095664 ⬅️ . #shaklee  #shakleeyouth  #youthshaklee  #youthcomplex  #youthskincare  #skincareyouth  #skincare  #skincareterbaik  #skincaresemulajadi  #skincareselamat  #youthviral  #MYshakleeyouth  #pencucimukaterbaik  #tonerterbaik  #mousturizerterbaik  #krimmalamterbaik  #serumterbaik  #shakleeeffect  #skincareorganic  #skincarenatural  #zealous  #shakleekemaman  #shakleeterengganu 
🌸Testimoni Customer Effira🌸
.
Seperti yang kita sedia maklum, Ovary cyst ni selalu menyerang wanita dalam diam.. .
Alhamdulillah, setelah consume Effira ovary cyst semakin kecut 😍
.
Itulah kelebihan makanan2 sunnah.. Dengan Izin Allah berasbab kan Effira, masalah dalaman akan sembuh 😊
.
Skrg tengah open preOrder untuk Jus Effira.. Nia nak bagi FREE POSTAGE + FREE GIFT KAW KAW KAW 🎁🎁🎁 Untuk 10 yang TERAWAL SHJ 😉 .
NAK ?
Apa tunggu lagi ? .
Mehh Dm @ Whatsapp nia skrg untuk Nia share lg byk kebaikan 😘
http://www.wasap.my/+60178164011/Jus_Effira
.
#serumhanabooster #serumterbaik #jerawathilang #serumbooster #hanaboosterserum #effirasupplementsunnah #effirabeauty #effirapahang #effirasabah #effiraexclusive #effiralovers #jomcantik #jomsihat #mukabersih #mukaberminyak #ump #umppekan #umpgambang #makanansunnah #effiramakanansunnah #effiaizat #farahfakhira #masalahjerawat #masalahjeragat
🌸Testimoni Customer Effira🌸 . Seperti yang kita sedia maklum, Ovary cyst ni selalu menyerang wanita dalam diam.. . Alhamdulillah, setelah consume Effira ovary cyst semakin kecut 😍 . Itulah kelebihan makanan2 sunnah.. Dengan Izin Allah berasbab kan Effira, masalah dalaman akan sembuh 😊 . Skrg tengah open preOrder untuk Jus Effira.. Nia nak bagi FREE POSTAGE + FREE GIFT KAW KAW KAW 🎁🎁🎁 Untuk 10 yang TERAWAL SHJ 😉 . NAK ? Apa tunggu lagi ? . Mehh Dm @ Whatsapp nia skrg untuk Nia share lg byk kebaikan 😘 http://www.wasap.my/+60178164011/Jus_Effira . #serumhanabooster  #serumterbaik  #jerawathilang  #serumbooster  #hanaboosterserum  #effirasupplementsunnah  #effirabeauty  #effirapahang  #effirasabah  #effiraexclusive  #effiralovers  #jomcantik  #jomsihat  #mukabersih  #mukaberminyak  #ump  #umppekan  #umpgambang  #makanansunnah  #effiramakanansunnah  #effiaizat  #farahfakhira  #masalahjerawat  #masalahjeragat 
🌸Testimoni Customer Effira🌸
.
Seperti yang kita sedia maklum, Ovary cyst ni selalu menyerang wanita dalam diam.. .
Alhamdulillah, setelah consume Effira ovary cyst semakin kecut 😍
.
Itulah kelebihan makanan2 sunnah.. Dengan Izin Allah berasbab kan Effira, masalah dalaman akan sembuh 😊
.
Skrg tengah open preOrder untuk Jus Effira.. Nia nak bagi FREE POSTAGE + FREE GIFT KAW KAW KAW 🎁🎁🎁 Untuk 10 yang TERAWAL SHJ 😉 .
NAK ?
Apa tunggu lagi ? .
Mehh Dm @ Whatsapp nia skrg untuk Nia share lg byk kebaikan 😘
http://www.wasap.my/+60178164011/Jus_Effira
.
#serumhanabooster #serumterbaik #jerawathilang #serumbooster #hanaboosterserum #effirasupplementsunnah #effirabeauty #effirapahang #effirasabah #effiraexclusive #effiralovers #jomcantik #jomsihat #mukabersih #mukaberminyak #ump #umppekan #umpgambang #makanansunnah #effiramakanansunnah #effiaizat #farahfakhira #masalahjerawat #masalahjeragat
🌸Testimoni Customer Effira🌸 . Seperti yang kita sedia maklum, Ovary cyst ni selalu menyerang wanita dalam diam.. . Alhamdulillah, setelah consume Effira ovary cyst semakin kecut 😍 . Itulah kelebihan makanan2 sunnah.. Dengan Izin Allah berasbab kan Effira, masalah dalaman akan sembuh 😊 . Skrg tengah open preOrder untuk Jus Effira.. Nia nak bagi FREE POSTAGE + FREE GIFT KAW KAW KAW 🎁🎁🎁 Untuk 10 yang TERAWAL SHJ 😉 . NAK ? Apa tunggu lagi ? . Mehh Dm @ Whatsapp nia skrg untuk Nia share lg byk kebaikan 😘 http://www.wasap.my/+60178164011/Jus_Effira . #serumhanabooster  #serumterbaik  #jerawathilang  #serumbooster  #hanaboosterserum  #effirasupplementsunnah  #effirabeauty  #effirapahang  #effirasabah  #effiraexclusive  #effiralovers  #jomcantik  #jomsihat  #mukabersih  #mukaberminyak  #ump  #umppekan  #umpgambang  #makanansunnah  #effiramakanansunnah  #effiaizat  #farahfakhira  #masalahjerawat  #masalahjeragat 
MASALAH PARUT HITAM DI MUKA 😨 ?
TAKDAKKK CONFIDENT 😢 ?
.
Jangan  biarkan PARUT itu merosakkan masa depan dan hari-hari andah.. cewahhhh 😉
.
Anda boleh menggunakan tips ini yang menggunakan Lemon untuk menghilangkan parut hitam di muka😊
.
Tapi mesti lecehh kan ? Nak p beli lemon, nak potong lagi kan ? TAKKDAKKK kaa yang lagi senang ? 😑
.
Orang kita ni memang suka benda yg lagi senang 😉 JUS EFFIRA kan ada😎 Dalam Jus Effira ni bukan sahaja ada makanan2 sunnah tau, tapi ada buah2han spt lemon & berries 😉 Senang sgt, Tak perlu pun potong2, just tuangkan di sudu dan minum 😉
.
Senangkan ? 😎
.
Skrg tengah open preOrder untuk Jus Effira.. Nia nak bagi FREE POSTAGE + FREE GIFT KAW KAW KAW 🎁🎁🎁 Untuk 10 yang TERAWAL SHJ 😉 .
NAK ?
Apa tunggu lagi ? .
Mehh Dm @ Whatsapp nia skrg untuk Nia share lg byk kebaikan 😘
http://www.wasap.my/+60178164011/Jus_Effira
.
#serumhanabooster #serumterbaik #jerawathilang #serumbooster #hanaboosterserum #effirasupplementsunnah #effirabeauty #effirapahang #effirasabah #effiraexclusive #effiralovers #jomcantik #jomsihat #mukabersih #mukaberminyak #ump #umppekan #umpgambang #makanansunnah #effiramakanansunnah #effiaizat #farahfakhira #masalahjerawat #masalahjeragat
MASALAH PARUT HITAM DI MUKA 😨 ? TAKDAKKK CONFIDENT 😢 ? . Jangan biarkan PARUT itu merosakkan masa depan dan hari-hari andah.. cewahhhh 😉 . Anda boleh menggunakan tips ini yang menggunakan Lemon untuk menghilangkan parut hitam di muka😊 . Tapi mesti lecehh kan ? Nak p beli lemon, nak potong lagi kan ? TAKKDAKKK kaa yang lagi senang ? 😑 . Orang kita ni memang suka benda yg lagi senang 😉 JUS EFFIRA kan ada😎 Dalam Jus Effira ni bukan sahaja ada makanan2 sunnah tau, tapi ada buah2han spt lemon & berries 😉 Senang sgt, Tak perlu pun potong2, just tuangkan di sudu dan minum 😉 . Senangkan ? 😎 . Skrg tengah open preOrder untuk Jus Effira.. Nia nak bagi FREE POSTAGE + FREE GIFT KAW KAW KAW 🎁🎁🎁 Untuk 10 yang TERAWAL SHJ 😉 . NAK ? Apa tunggu lagi ? . Mehh Dm @ Whatsapp nia skrg untuk Nia share lg byk kebaikan 😘 http://www.wasap.my/+60178164011/Jus_Effira . #serumhanabooster  #serumterbaik  #jerawathilang  #serumbooster  #hanaboosterserum  #effirasupplementsunnah  #effirabeauty  #effirapahang  #effirasabah  #effiraexclusive  #effiralovers  #jomcantik  #jomsihat  #mukabersih  #mukaberminyak  #ump  #umppekan  #umpgambang  #makanansunnah  #effiramakanansunnah  #effiaizat  #farahfakhira  #masalahjerawat  #masalahjeragat 
It’s not always easy to find the best serum right? But this one’s for you in order to keep our skin healthy and looking youthful❤️
.
.
#ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic #syafiqahaina #hafizmahamad #viralainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #visitmyig #teamairafighter #nsabeauty #dtrangers #nsabeautyeffa #nsabeautykl #nsabeautywangsamaju #agentainaaserum #like4likes #likeforlikes #malaysia #serumterbaik #ainaserumkl
Morning ✨
.
.
Setelah buat kerja dari pagi ke pagi, sebelum lelap sekejap ni, iida akan tepek dulu Wawa Serum. Rasa menyerap terus ke dalam kulit. Barulah bangun nanti rasa fresh je kulit muka 😘
.
.
Nak rasa sendiri KEBAIKAN Wawa Serum pada wajah anda? Jom dapatkan sekarang!
.
.
Serius cakap. Memang produk ni laku keras. Jangan risau okey. Produk ni dijamin selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
👉KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK PEMBELIAN SEKARANG!
.
.
#wawaserum #wawaserumhq #serumterbaik #serumcantik #jomcantik #jomdrop #teamailyqairy
Morning ✨ . . Setelah buat kerja dari pagi ke pagi, sebelum lelap sekejap ni, iida akan tepek dulu Wawa Serum. Rasa menyerap terus ke dalam kulit. Barulah bangun nanti rasa fresh je kulit muka 😘 . . Nak rasa sendiri KEBAIKAN Wawa Serum pada wajah anda? Jom dapatkan sekarang! . . Serius cakap. Memang produk ni laku keras. Jangan risau okey. Produk ni dijamin selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit. . . 👉KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK PEMBELIAN SEKARANG! . . #wawaserum  #wawaserumhq  #serumterbaik  #serumcantik  #jomcantik  #jomdrop  #teamailyqairy 
Siapa yang tak suka make up dan suka natural beauty wajib cuba Meeracle Gemstone Serum 😊
.
.
Meeracle Gemstone merupakan produk pertama di asia yg menggunakan "Gemstone " atau batu permata sebagai bahan asas.
.
Batu Permata atau Gemstone yang digunakan dalam produk Meeracle Gemstone⤵
.
🔸Diamond (berlian)
🔸Ruby (delima)
🔸Pearl (mutiara)
🔸Malachite Stone (Batu asli)
.
.
Nak kulit cantik dengan batu permata?
.
📲 017-6272523
.
.
#MeeracleGemstoneBeauty
#MeeracleGemstoneSerum
#MeeracleSerum
#SerumMeeracle
#SerumBatuPermata
#SerumBerlian
#SerumTerbaik
#SerumTempatanTerbaik
#SerumNatural
#SerumLulusKKM
#SerumHalal
Siapa yang tak suka make up dan suka natural beauty wajib cuba Meeracle Gemstone Serum 😊 . . Meeracle Gemstone merupakan produk pertama di asia yg menggunakan "Gemstone " atau batu permata sebagai bahan asas. . Batu Permata atau Gemstone yang digunakan dalam produk Meeracle Gemstone⤵ . 🔸Diamond (berlian) 🔸Ruby (delima) 🔸Pearl (mutiara) 🔸Malachite Stone (Batu asli) . . Nak kulit cantik dengan batu permata? . 📲 017-6272523 . . #MeeracleGemstoneBeauty  #MeeracleGemstoneSerum  #MeeracleSerum  #SerumMeeracle  #SerumBatuPermata  #SerumBerlian  #SerumTerbaik  #SerumTempatanTerbaik  #SerumNatural  #SerumLulusKKM  #SerumHalal 
Okay before tidur kan, meh la usyaa 4 product ni 😍
.
Mana lah tahu kan, tidur malam ni mimpi kan ainaa serum & cleanser & cosmetics 🔥 bangun pagi besok terbukak ati nak beli 😆 hehehe boleh jadi kan? . 
So yang free tu meh laa ushaa product ni 😙 gerenti tak nyesal nye pakai 😎 . 📲 01128940411
To order or anything question about this product. ❤❤❤
Okay before tidur kan, meh la usyaa 4 product ni 😍 . Mana lah tahu kan, tidur malam ni mimpi kan ainaa serum & cleanser & cosmetics 🔥 bangun pagi besok terbukak ati nak beli 😆 hehehe boleh jadi kan? . So yang free tu meh laa ushaa product ni 😙 gerenti tak nyesal nye pakai 😎 . 📲 01128940411 To order or anything question about this product. ❤❤❤
Dua hitam manis ni Skin Potion Oil dan Skin Potion Serum, Free dari bahan berbahaya ni bukan sekadar tulis2 saje tau. Tapi DIIKTIRAF & SIAP DENGAN SIJIL LAGI. 
So gerenti spo & sps produk yang dijamin bebas Bahan terlarang✅  Suka ke suka.

How to buy?
📲 Whatsapp 01111537553 (yuu)
Atau klik link whatsapp di bio
(Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat)

#bysitiammara #bungamawar #minyakargan #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Dua hitam manis ni Skin Potion Oil dan Skin Potion Serum, Free dari bahan berbahaya ni bukan sekadar tulis2 saje tau. Tapi DIIKTIRAF & SIAP DENGAN SIJIL LAGI. So gerenti spo & sps produk yang dijamin bebas Bahan terlarang✅ Suka ke suka. How to buy? 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) Atau klik link whatsapp di bio (Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat) #bysitiammara  #bungamawar  #minyakargan  #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
Ramai yang nak tahu pasal kelebihan skin potion oil dan skin potion serum 💕
🌸 Nak pulihkan skin
🌸 Nak hilangkan parut jerawat
🌸 Nak hilangkan jerawat
🌸 Nak selesaikan masalah kulit kusam
🌸 Masalah liang pori
🌸 Nak skin cantik dan sihat .

SKIN POTION OIL DAN SKIN SPOTION SERUM DAPAT MEMBANTU ANDA 👍🏻 DAN YANG PENTING ALL NATURAL INGREDIENTS. TIADA MERKURI.TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA 😘

How to buy?
📲 Whatsapp 01111537553 (yuu)
Atau klik link whatsapp di bio
(Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat)

#bysitiammara #bungamawar #minyakargan #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Ramai yang nak tahu pasal kelebihan skin potion oil dan skin potion serum 💕 🌸 Nak pulihkan skin 🌸 Nak hilangkan parut jerawat 🌸 Nak hilangkan jerawat 🌸 Nak selesaikan masalah kulit kusam 🌸 Masalah liang pori 🌸 Nak skin cantik dan sihat . SKIN POTION OIL DAN SKIN SPOTION SERUM DAPAT MEMBANTU ANDA 👍🏻 DAN YANG PENTING ALL NATURAL INGREDIENTS. TIADA MERKURI.TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA 😘 How to buy? 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) Atau klik link whatsapp di bio (Saya bantu anda untuk dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan produk yang mana kandungannya selamat) #bysitiammara  #bungamawar  #minyakargan  #minyakaprikot  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
Berapa harga spo dan sps?

Combo super best ! 🌻
Hanya RM100 untuk
#skinpotionoil & #skinpotionserum 😍
Tahan 1-2 bulan pengunaan hokay. 
Harga memang berpatutan sangat dan best gilerrr sebab
FREEPOSTAGE ✅ FREEGIFT MENARIK✅ menanti uloss tau💕😍 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) 
or klik shj link wassap di bio 😘

#bysitiammara #minyakbungamawar #khasiatminyakbungamawar #bungamawar #bungaros #roselover #ileesh #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Berapa harga spo dan sps? Combo super best ! 🌻 Hanya RM100 untuk #skinpotionoil  & #skinpotionserum  😍 Tahan 1-2 bulan pengunaan hokay. Harga memang berpatutan sangat dan best gilerrr sebab FREEPOSTAGE ✅ FREEGIFT MENARIK✅ menanti uloss tau💕😍 📲 Whatsapp 01111537553 (yuu) or klik shj link wassap di bio 😘 #bysitiammara  #minyakbungamawar  #khasiatminyakbungamawar  #bungamawar  #bungaros  #roselover  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
MAKIN MENJADI JADI SERUM AJAIB NI.

Susuk modern alaf baru gitew.
Hari cuti pun berebut nak COD.
Pakat grab 2 3 botol buat stok.

Patutlah makin ramai glowing.
Harga pun mampu milik.
Produk lulus KKM.

Rugiii aihh tak grab sekarang.

#lumierebeautyhq #serum #serummuka #serummurah #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #serumviral #serumajaib #serumterbaik #serumglowing # #serummalaysia #serumparut #serumorganik #serumputih #serumcantik

#agentdropshipwanted
#LumireBeautySkinSerum
MAKIN MENJADI JADI SERUM AJAIB NI. Susuk modern alaf baru gitew. Hari cuti pun berebut nak COD. Pakat grab 2 3 botol buat stok. Patutlah makin ramai glowing. Harga pun mampu milik. Produk lulus KKM. Rugiii aihh tak grab sekarang. #lumierebeautyhq  #serum  #serummuka  #serummurah  #serumwajah  #serumjeragat  #serumjerawat  #serumviral  #serumajaib  #serumterbaik  #serumglowing  # #serummalaysia  #serumparut  #serumorganik  #serumputih  #serumcantik  #agentdropshipwanted  #LumireBeautySkinSerum 
KENAPA SERUM SANGAT PENTING? KRIM LAIN TAK MAMPU BERTINDAK SEPERTI SERUM.
.
Jom tengok macam mana Elysian Booster Serum bertindak atas kulit anda dan memberikan kesan yang superb pada kulit.
.
Elysian Booster Serum mengandungi molekul yang halus yang mudahkan penyerapan ke akar kulit.. Perlu diingat.. Hanya MOLEKUL SERUM saja yang dapat menembusi sehingga ke akar kulit tau.. Sebab tu pentingnya serum dalam rutin penjagaan muka. .
Bila pakai je Elysian Booster Serum boleh rasa serum terus meresap dan muka rasa tegang dan segar.. .
Sedar tak sedar Elysian Booster Serum memulihkan masalah kulit kita dari dalam. Terus jadikan kulit anjal,bersih dan sihat.
.
Ramai yang pakai skincare tapi tak pakai serum. Sebenarnya bila gabungkan penggunaan skincare dan serum, kesan pada lebih WOW.
.
.
Still looking for the best skincare and makeup? TRY OUT ELYSIAN BEAUTY NOW
.

COD available: Aeon Dato onn, Utm, Pulai Indah, Skudai, Jb and other areas nearby. .
.

Want to find out more about elysian beauty? SIMPLY CLICK THE LINK IN MY BIO TO REACH ME 🌸
.
KakNa
0127947188 🎀
.

#elysianbeautyjb #elysianjb #elysianbeauty #elysianboosterserum #elysianmalaysia #elysianjohor #elysianmelaka #elysiankelantan #elysiankedah #skincarehalal #naturalskincare #sayajualskincare 
#sayajualelysianbeauty #openpores #largepores #kulitsihat #skincareviral #serumterbaik #foundationterbaik #serummurah #serumelysian #skincareselamat #glowingskin #flawlessskin #parutjerawat #beauty #hilangjerawat #kulitberminyak  #feedbackelysian #jomcantik
KENAPA SERUM SANGAT PENTING? KRIM LAIN TAK MAMPU BERTINDAK SEPERTI SERUM. . Jom tengok macam mana Elysian Booster Serum bertindak atas kulit anda dan memberikan kesan yang superb pada kulit. . Elysian Booster Serum mengandungi molekul yang halus yang mudahkan penyerapan ke akar kulit.. Perlu diingat.. Hanya MOLEKUL SERUM saja yang dapat menembusi sehingga ke akar kulit tau.. Sebab tu pentingnya serum dalam rutin penjagaan muka. . Bila pakai je Elysian Booster Serum boleh rasa serum terus meresap dan muka rasa tegang dan segar.. . Sedar tak sedar Elysian Booster Serum memulihkan masalah kulit kita dari dalam. Terus jadikan kulit anjal,bersih dan sihat. . Ramai yang pakai skincare tapi tak pakai serum. Sebenarnya bila gabungkan penggunaan skincare dan serum, kesan pada lebih WOW. . . Still looking for the best skincare and makeup? TRY OUT ELYSIAN BEAUTY NOW . COD available: Aeon Dato onn, Utm, Pulai Indah, Skudai, Jb and other areas nearby. . . Want to find out more about elysian beauty? SIMPLY CLICK THE LINK IN MY BIO TO REACH ME 🌸 . KakNa 0127947188 🎀 . #elysianbeautyjb  #elysianjb  #elysianbeauty  #elysianboosterserum  #elysianmalaysia  #elysianjohor  #elysianmelaka  #elysiankelantan  #elysiankedah  #skincarehalal  #naturalskincare  #sayajualskincare  #sayajualelysianbeauty  #openpores  #largepores  #kulitsihat  #skincareviral  #serumterbaik  #foundationterbaik  #serummurah  #serumelysian  #skincareselamat  #glowingskin  #flawlessskin  #parutjerawat  #beauty  #hilangjerawat  #kulitberminyak  #feedbackelysian  #jomcantik 
Last but not least, yang penting produk spo dan sps berdaftar dengan kkm. Dan bebas segala bahan kimia berbahaya yang boleh rosakkan kulit dan dalaman uolls. 
Nak lambat tapi selamat
Atau
Nak cepat berkesan tapi memberi kesan buruk jangka panjang?
Buatlah pilihan yang bijak sbg pengguna. 😍 #bysitiammara #minyakbungamawar #khasiatminyakbungamawar #bungamawar #bungaros #roselover #ileesh #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Last but not least, yang penting produk spo dan sps berdaftar dengan kkm. Dan bebas segala bahan kimia berbahaya yang boleh rosakkan kulit dan dalaman uolls. Nak lambat tapi selamat Atau Nak cepat berkesan tapi memberi kesan buruk jangka panjang? Buatlah pilihan yang bijak sbg pengguna. 😍 #bysitiammara  #minyakbungamawar  #khasiatminyakbungamawar  #bungamawar  #bungaros  #roselover  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
Yeah! Minggu depan da nak raya haji. Taknak ke nampak molek molek kulit cun melecuns.
-
-
#TreatmentBoosterSerum boleh tolong uolls dapatkan kulit cantik. -
-
Serum TBS takde bahan kimia dan kompem bila pakai takkan rasa melekit atau berminyak. Paling syok kalau mekap pun boleh jadi tahan lama. Ploles sentiasa uolls. -
-
Nak tahu details meh rapat rapat dengan sis. Sekarang pulak ada sale merdeka raya memang rugilah siapa tak grab.

WA: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi
Yeah! Minggu depan da nak raya haji. Taknak ke nampak molek molek kulit cun melecuns. - - #TreatmentBoosterSerum  boleh tolong uolls dapatkan kulit cantik. - - Serum TBS takde bahan kimia dan kompem bila pakai takkan rasa melekit atau berminyak. Paling syok kalau mekap pun boleh jadi tahan lama. Ploles sentiasa uolls. - - Nak tahu details meh rapat rapat dengan sis. Sekarang pulak ada sale merdeka raya memang rugilah siapa tak grab. WA: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi 
Yeah! Minggu depan da nak raya haji. Taknak ke nampak molek molek kulit cun melecuns.
-
-
#TreatmentBoosterSerum boleh tolong uolls dapatkan kulit cantik. -
-
Serum TBS takde bahan kimia dan kompem bila pakai takkan rasa melekit atau berminyak. Paling syok kalau mekap pun boleh jadi tahan lama. Ploles sentiasa uolls. -
-
Nak tahu details meh rapat rapat dengan sis. Sekarang pulak ada sale merdeka raya memang rugilah siapa tak grab.

WA: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi
Yeah! Minggu depan da nak raya haji. Taknak ke nampak molek molek kulit cun melecuns. - - #TreatmentBoosterSerum  boleh tolong uolls dapatkan kulit cantik. - - Serum TBS takde bahan kimia dan kompem bila pakai takkan rasa melekit atau berminyak. Paling syok kalau mekap pun boleh jadi tahan lama. Ploles sentiasa uolls. - - Nak tahu details meh rapat rapat dengan sis. Sekarang pulak ada sale merdeka raya memang rugilah siapa tak grab. WA: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi 
Testimoni Pengguna Green Tea Mint Face Scrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 01116424790
Testimoni Pengguna Green Tea Mint Face Scrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 01116424790
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
. 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
.
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
.
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah.
.
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata.
.
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat.
.
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari.
.
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
.
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
.
.
RM38 
POS RM8 SM / RM12 SS .
.
WHATSAPP 01116424790
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! . 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! . 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah. . 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata. . 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat. . 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari. . 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! . 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint . . RM38 POS RM8 SM / RM12 SS . . WHATSAPP 01116424790
Happy Weekend chuollss
. 
Weekend nie jom rilex-rilex dengan Greentea Mint Face Scrub, calit-calit sikit, pastu gosok-gosok terus hilang stress sepanjang minggu. . 
Perghhhhhh, rasa macam pergi buat facial kat spa uollsss! Takpayah bayar mahal-mahal pon. Hanya tiga puloh lapan hinggit jer dah boleh peloless macam pajura💕
Happy Weekend chuollss . Weekend nie jom rilex-rilex dengan Greentea Mint Face Scrub, calit-calit sikit, pastu gosok-gosok terus hilang stress sepanjang minggu. . Perghhhhhh, rasa macam pergi buat facial kat spa uollsss! Takpayah bayar mahal-mahal pon. Hanya tiga puloh lapan hinggit jer dah boleh peloless macam pajura💕
nak cantik?? Nak flawless??
Cuma dengan Rm69 je‼️
Tahan 1-2Bulan tauuu🌈

Perlu konsisten dan lihat hasilnye⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Malas nak bebel panjang 😒bole terus Dm/Wssp sis lelajuuu⚡️⚡️⚡️ #wawaserum #wawamascara #dropshipneeded #aerilzafrel #wawazainal #teamakyra #wawacosmetics #codjb🚘 
#serumterbaik
“PAKAI PRODUK APA PUN TAK BERHASIL”
====
Nak tahu kenapa ? Mungkin produk tersebut tidak sesuai dengan muka korang. Yela , kulit kita setiap orang tak sama. Kadang , ada orang pakai produk A sesuai dengan kulit dia , tapi tidak pada kulit kita. Pakai produk B sesuai dengan kulit kita , tapi tidak sesuai dengan kulit dia. So tak sama. Jangan expect , dia okay pakai kenapa kita tidak ? No no no ❌❌❌
.
Dan mungkin juga cara kita merawat kulit wajah kita salah ? 🤔 pun boleh berlaku. Tidak mustahil tauu. Cuba check balik rutin harian korang merawat kulit wajah. Betul ke kita dah bersihkan muka before tidur ? Macam mana kita scrub wajah kita ? Hari hari ke 2 3 kali seminggu ? .
Itu juga salah satu masalah muka kita boleh rosak. Pakai la apa pun , kalau rutin penjagaan muka korang pun dah salah , tak kan ke mana 🤷‍♀️🤷‍♂️
.
So apa yang kita kena buat adalah ubah rutin kita. Okay jom kita tgk 5 kesalahan merawat kulit wajah yang selalu kita buat. ====
1. Tidur tanpa membersihkan wajah 🤦‍♀️🤦‍♂️
2. Tidak memakai sunscreen ☀️
3. Memakai scrub setiap hari ❌
4. Memicit jerawat 😩
5. Merokok 🚭
====
Nak kulit cantik mesti la kena tau cara merawat kulit wajah yang betul. Kalau tak , mula la kulit breakout , kusam , jerawat dan sebagainya. So jom kita praktik kan dan avoid daripada berlaku. .
Dan , jangan lupa titis titis bougas serum sebelum tidur. 💁‍♀️💁‍♂️
.
Semoga memberi manfaat kepada korang semua ❤️ selamat malam bougas lover ! 😘
“PAKAI PRODUK APA PUN TAK BERHASIL” ==== Nak tahu kenapa ? Mungkin produk tersebut tidak sesuai dengan muka korang. Yela , kulit kita setiap orang tak sama. Kadang , ada orang pakai produk A sesuai dengan kulit dia , tapi tidak pada kulit kita. Pakai produk B sesuai dengan kulit kita , tapi tidak sesuai dengan kulit dia. So tak sama. Jangan expect , dia okay pakai kenapa kita tidak ? No no no ❌❌❌ . Dan mungkin juga cara kita merawat kulit wajah kita salah ? 🤔 pun boleh berlaku. Tidak mustahil tauu. Cuba check balik rutin harian korang merawat kulit wajah. Betul ke kita dah bersihkan muka before tidur ? Macam mana kita scrub wajah kita ? Hari hari ke 2 3 kali seminggu ? . Itu juga salah satu masalah muka kita boleh rosak. Pakai la apa pun , kalau rutin penjagaan muka korang pun dah salah , tak kan ke mana 🤷‍♀️🤷‍♂️ . So apa yang kita kena buat adalah ubah rutin kita. Okay jom kita tgk 5 kesalahan merawat kulit wajah yang selalu kita buat. ==== 1. Tidur tanpa membersihkan wajah 🤦‍♀️🤦‍♂️ 2. Tidak memakai sunscreen ☀️ 3. Memakai scrub setiap hari ❌ 4. Memicit jerawat 😩 5. Merokok 🚭 ==== Nak kulit cantik mesti la kena tau cara merawat kulit wajah yang betul. Kalau tak , mula la kulit breakout , kusam , jerawat dan sebagainya. So jom kita praktik kan dan avoid daripada berlaku. . Dan , jangan lupa titis titis bougas serum sebelum tidur. 💁‍♀️💁‍♂️ . Semoga memberi manfaat kepada korang semua ❤️ selamat malam bougas lover ! 😘
APAKAH FUNGSI SERUM?
.
Serum sebenarnya bertindak lagi hebat dari moisturizer. Serum selalunya water based, sejuk dan tak berminyak. Biasanya serum mengandungi bahan aktif yang merupakan kandungan utama serum tersebut.
.
Airishe Serum beberapa mengandungi bahan aktif.
.
Nak tahu apa bahan aktif tu?
Next post Tasha bagitahu 😉
.
RM 50 exc postage
30 ml tahan sebulan
WhatsApp 011-10839181
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya
APAKAH FUNGSI SERUM? . Serum sebenarnya bertindak lagi hebat dari moisturizer. Serum selalunya water based, sejuk dan tak berminyak. Biasanya serum mengandungi bahan aktif yang merupakan kandungan utama serum tersebut. . Airishe Serum beberapa mengandungi bahan aktif. . Nak tahu apa bahan aktif tu? Next post Tasha bagitahu 😉 . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan WhatsApp 011-10839181 . . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup  #cantiksebelumraya 
Alhamdulillah. New customer nak beli Miracle serum by @nurafbeauty_hq . Sekali beli dua botol daa.. Esok kita COD area Sabak bernam, selangor. Terima kasih 🌸
.
Yang nak join untuk postage minggu depan still boleh and sesiapa stay area Teluk Intan/Simpang 4/Changkat Jong boleh request untuk COD.
.
Harga Miracle serum RM15 je. Kita bagi harga kasih sayang dekat uolls 😘😘
.
DM to order! 😎
.
#sayajualproduk #serumterbaik #kulitglowing #kulitflawless #kulitcantik #kulitsihat #infosihat #aloevera #produkkecantikan #healthyskin #serumbotox #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #serumberkualiti #happyskin #doctorskin #jerawat #jeragat #sayajual #produkterbaik #lakukeras #laris #produkpalinglaris  #terapiinstagram #miracleserum #nuraffeedback #nurafbeauty_hq #usim
Alhamdulillah. New customer nak beli Miracle serum by @nurafbeauty_hq . Sekali beli dua botol daa.. Esok kita COD area Sabak bernam, selangor. Terima kasih 🌸 . Yang nak join untuk postage minggu depan still boleh and sesiapa stay area Teluk Intan/Simpang 4/Changkat Jong boleh request untuk COD. . Harga Miracle serum RM15 je. Kita bagi harga kasih sayang dekat uolls 😘😘 . DM to order! 😎 . #sayajualproduk  #serumterbaik  #kulitglowing  #kulitflawless  #kulitcantik  #kulitsihat  #infosihat  #aloevera  #produkkecantikan  #healthyskin  #serumbotox  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #serumberkualiti  #happyskin  #doctorskin  #jerawat  #jeragat  #sayajual  #produkterbaik  #lakukeras  #laris  #produkpalinglaris  #terapiinstagram  #miracleserum  #nuraffeedback  #nurafbeauty_hq  #usim 
Treatment for your beauty. So gunalah tanpa was2. Lagi sesuai utk kulit breakout lepas guna bahan2 mengandungi chemical berbahaya. Bau pure dari bahan2 semulajadi. 😍 #bysitiammara #minyakbungamawar #khasiatminyakbungamawar #bungamawar #bungaros #roselover #ileesh #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
Treatment for your beauty. So gunalah tanpa was2. Lagi sesuai utk kulit breakout lepas guna bahan2 mengandungi chemical berbahaya. Bau pure dari bahan2 semulajadi. 😍 #bysitiammara  #minyakbungamawar  #khasiatminyakbungamawar  #bungamawar  #bungaros  #roselover  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
[Skin Potion Oil] 
Apa itu Non-Comedogenic?
Dengan kata lain produk non-comedogenic ini diformulasikan dengan bahan-bahan yang tidak akan menyumbat pori-pori kulit korang yang akan menyebabkan risiko tinggi untuk kulit tumbuh jerawat makin banyak atau breakout.

#bysitiammara #minyakbungamawar #khasiatminyakbungamawar #bungamawar #bungaros #roselover #ileesh #sisgunasisjual #sisgunasisjualsiskongsimanfaat #produkbebasmerkuri #serumbebasmerkuri #antitimbangkilo #SkinPotionOil #potionlover #skinpotionserum #multiuseoil 
#PotionBerhantu #spo #sps #serumterbaik #ileesh #ileeshkotabharu #muamalaysia #mua #mekaplover #makeuplover #makeuptutorial
[Skin Potion Oil] Apa itu Non-Comedogenic? Dengan kata lain produk non-comedogenic ini diformulasikan dengan bahan-bahan yang tidak akan menyumbat pori-pori kulit korang yang akan menyebabkan risiko tinggi untuk kulit tumbuh jerawat makin banyak atau breakout. #bysitiammara  #minyakbungamawar  #khasiatminyakbungamawar  #bungamawar  #bungaros  #roselover  #ileesh  #sisgunasisjual  #sisgunasisjualsiskongsimanfaat  #produkbebasmerkuri  #serumbebasmerkuri  #antitimbangkilo  #SkinPotionOil  #potionlover  #skinpotionserum  #multiuseoil  #PotionBerhantu  #spo  #sps  #serumterbaik  #ileesh  #ileeshkotabharu  #muamalaysia  #mua  #mekaplover  #makeuplover  #makeuptutorial 
*WAWA SERUM SKIN BOOSTER*

Fungi utama WAWA SERUM :-
🌷Melembapkan kulit
🌷Mencerahkan kulit
🌷Mengecutkan jerawat
🌷Memudarkan parut jerawat
🌷Mengecilkan pori
🌷Anti aging
🌷Renew sel kulit dalam masa 23 hari
.
.
Hanya RM69 sahaja exc postage (15ml)
.
.
Nak order , boleh klik link di bio 😉

#teamstar #agentserisugarbellestarmachang #wawaserum #wawaserumbywawazainal #wawazainal #skinbooster #serumterbaik #serumhot #jomdrop #jomdropailyqairy
Yeah! Minggu depan da nak raya haji. Taknak ke nampak molek molek kulit cun melecuns.
-
-
#TreatmentBoosterSerum boleh tolong uolls dapatkan kulit cantik. -
-
Serum TBS takde bahan kimia dan kompem bila pakai takkan rasa melekit atau berminyak. Paling syok kalau mekap pun boleh jadi tahan lama. Ploles sentiasa uolls. -
-
Nak tahu details meh rapat rapat dengan sis. Sekarang pulak ada sale merdeka raya memang rugilah siapa tak grab.

WA: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi
Yeah! Minggu depan da nak raya haji. Taknak ke nampak molek molek kulit cun melecuns. - - #TreatmentBoosterSerum  boleh tolong uolls dapatkan kulit cantik. - - Serum TBS takde bahan kimia dan kompem bila pakai takkan rasa melekit atau berminyak. Paling syok kalau mekap pun boleh jadi tahan lama. Ploles sentiasa uolls. - - Nak tahu details meh rapat rapat dengan sis. Sekarang pulak ada sale merdeka raya memang rugilah siapa tak grab. WA: +60172686781 #rafaelabeaute  #treatmentboosterserum  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #motifviral  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi 
Doa..
. 
Doa adalah senjata bagi umat islam. ingat ye kena percaya dengan kuasa doa. Walaupun lambat tuhan berikan. Kita sebagai hamba jamgan pernah berhenti berdoa denganNya. Kerana tuhan akan berikan yang terbaik untuk kita 😘 .#sekadarperkongsian
.
Eh sempat lagi kan nak ucap salam maghrib?😂. Panjang nyer mukadimah sya..hihi .
sya nak bagitau serum airishe masih lagi promosi so cepat² lah grab
.
kalau nak kulit cantik sihat boleh dm whatsapp sya 0196926593
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya
Doa.. . Doa adalah senjata bagi umat islam. ingat ye kena percaya dengan kuasa doa. Walaupun lambat tuhan berikan. Kita sebagai hamba jamgan pernah berhenti berdoa denganNya. Kerana tuhan akan berikan yang terbaik untuk kita 😘 .#sekadarperkongsian  . Eh sempat lagi kan nak ucap salam maghrib?😂. Panjang nyer mukadimah sya..hihi . sya nak bagitau serum airishe masih lagi promosi so cepat² lah grab . kalau nak kulit cantik sihat boleh dm whatsapp sya 0196926593 . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup  #cantiksebelumraya 
Ragu2 nak amek fullset ? Boleh grab set paling modal rendah yunk ☺️ sekarang tengah PROMO SET 2in1 RM30 free pos sm + free secret pinky soap trial 😍 jimat RM5 dari harga asal ‼️ Makeup + penjagaan wajah ✔️
.
.  #mariambeautyhq
#foundation #serumwajah #serumgoldmurah #blusher #secretskin #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikan #produkterbaik #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #tipscantik #serumgoldviral #visitmyig #faceserum #serum #secretgoldserum #secretgoldfoundation 
#fedbacksecretgoldfoundation #lukuskkm #serumterbaik #igshopmalaysia #serummalaysia #cikannabeauty #fedbacksecretgoldserum #tiktok  #igermalaysia #motifviral #instafamousmalaysia #whatssap01137538050
Ragu2 nak amek fullset ? Boleh grab set paling modal rendah yunk ☺️ sekarang tengah PROMO SET 2in1 RM30 free pos sm + free secret pinky soap trial 😍 jimat RM5 dari harga asal ‼️ Makeup + penjagaan wajah ✔️ . . #mariambeautyhq  #foundation  #serumwajah  #serumgoldmurah  #blusher  #secretskin  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkkecantikan  #produkterbaik  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #tipscantik  #serumgoldviral  #visitmyig  #faceserum  #serum  #secretgoldserum  #secretgoldfoundation  #fedbacksecretgoldfoundation  #lukuskkm  #serumterbaik  #igshopmalaysia  #serummalaysia  #cikannabeauty  #fedbacksecretgoldserum  #tiktok  #igermalaysia  #motifviral  #instafamousmalaysia  #whatssap01137538050 
SAYUR SAYURAN
Sayur sayuran ataupun gluta merupakan sayuran yang dimakan. Contoh sayuran dalam gluta adalah brokoli, kale, collards, kubis, cauliflower, sengkuang. Ia berfungsi memutihkan kulit dan proses di dalam badan, termasuk pembinaan dan pembaikan tisu.
• Mencerahkan kulit
• Meremajakan kulit
• Merawat kulit yang terbakar sinar matahari
• Mengekalkan system pertahanan badan
.
.
RM 50 exc postage
30 ml tahan sebulan
WhatsApp 011-10839181
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya
SAYUR SAYURAN Sayur sayuran ataupun gluta merupakan sayuran yang dimakan. Contoh sayuran dalam gluta adalah brokoli, kale, collards, kubis, cauliflower, sengkuang. Ia berfungsi memutihkan kulit dan proses di dalam badan, termasuk pembinaan dan pembaikan tisu. • Mencerahkan kulit • Meremajakan kulit • Merawat kulit yang terbakar sinar matahari • Mengekalkan system pertahanan badan . . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan WhatsApp 011-10839181 . . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup  #cantiksebelumraya 
JANGAN TENGOK KALAU TAK KUAT🔥
. 
Dulu kulit ada jerawat, jeragat, kulit gelap. Selepas 10 botol ainaa serum 😍🤤 Alhamdulillah.
. 
Inilah hasilnya 😍😍😍
JANGAN TENGOK KALAU TAK KUAT🔥 . Dulu kulit ada jerawat, jeragat, kulit gelap. Selepas 10 botol ainaa serum 😍🤤 Alhamdulillah. . Inilah hasilnya 😍😍😍
Bukan senang nak senang 🕊
.
Alhamdulillah, diberi kesempatan untuk join bisnes #NSABEAUTY dan team #nsasyuhavengers 💖💖💖
.
InshaAllah tak lama lagi, ain bukak untuk #dropship team ain pulak 💋
. 
Stay tunned yaa gais 🕊💖 kalau nak booking pun boleh 😋
Bukan senang nak senang 🕊 . Alhamdulillah, diberi kesempatan untuk join bisnes #NSABEAUTY  dan team #nsasyuhavengers  💖💖💖 . InshaAllah tak lama lagi, ain bukak untuk #dropship  team ain pulak 💋 . Stay tunned yaa gais 🕊💖 kalau nak booking pun boleh 😋
TIMUN
Timun atau Mentimun (Cucumis sativus) merupakan sejenis buah tumbuhan yang dimakan sebagai sayur-sayuran dan ditanam sebagai makanan sejak 3000 tahun dulu. Timun boleh dimakan secara mentah atau segar dan juga dalam masakan. Buahnya memiliki kandungan air yang cukup banyak di dalamnya sehingga berfungsi menyejukkan badan.
• Menghilangkan jerawat
• Mengurangkan minyak di wajah
• Mengecilkan pori-pori wajah
• Mengurangkan bintik hitam
• Meremajakan kulit
• Merawat kulit yang terbakar sinar matahari
• Mengurangi lingkaran hitam pada kawasan sekitar mata
.
RM 50 exc postage
30 ml tahan sebulan
WhatsApp 011-10839181
.
.
#serumwajah #serumterbaik #masalahjerawat
#masalahjeragat #kulitkusam #airishe
#masalahliangpori #produkkecantikan #halal
#tiadabahankimia #skincare #airisheskincare
#serumpelembab #rahsiakulitsihat
#pelembabsolekan #rahsiakulitcantik
#kulitberminyak #kedutan #tonakulitsekata
#tutorialmekap #mekap #makeup #tutorialmakeup #cantiksebelumraya
TIMUN Timun atau Mentimun (Cucumis sativus) merupakan sejenis buah tumbuhan yang dimakan sebagai sayur-sayuran dan ditanam sebagai makanan sejak 3000 tahun dulu. Timun boleh dimakan secara mentah atau segar dan juga dalam masakan. Buahnya memiliki kandungan air yang cukup banyak di dalamnya sehingga berfungsi menyejukkan badan. • Menghilangkan jerawat • Mengurangkan minyak di wajah • Mengecilkan pori-pori wajah • Mengurangkan bintik hitam • Meremajakan kulit • Merawat kulit yang terbakar sinar matahari • Mengurangi lingkaran hitam pada kawasan sekitar mata . RM 50 exc postage 30 ml tahan sebulan WhatsApp 011-10839181 . . #serumwajah  #serumterbaik  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #airishe  #masalahliangpori  #produkkecantikan  #halal  #tiadabahankimia  #skincare  #airisheskincare  #serumpelembab  #rahsiakulitsihat  #pelembabsolekan  #rahsiakulitcantik  #kulitberminyak  #kedutan  #tonakulitsekata  #tutorialmekap  #mekap  #makeup  #tutorialmakeup  #cantiksebelumraya 
Someone yang pernah dihina, pernah dikutuk, pernah dikecam, pernah dikeji, dikatanya buat product timbang kilo, product tiruan, dipandang hina oleh segelintir manusia yang tak reti menilai. Terus dikecam tak henti henti
. . 
Someone yang pernah jatuh tersungkur. Tapi tak pernah mengalah. Tak pernah kenal erti putus asa. "Penat" bukan penghalang. Hari demi hari. Usaha demi usaha yang dilakukan.
. . 
Dan akhirnya, alhamdulillah✨🕊 rintangan demi rintangan yang dihadapi tak pernah menjadi halangan buatnya. Someone yang pernah dikutuk, dihina, dikecam inilah jugak yang telah menyedarkan ramai anak muda sekarang. Yang telah membuka minda, hati anak2 muda zaman skrg untuk berbisnes. Yang dah banyak tolong orangg. Ramai dah remaja & ank muda berjaya sebab kesungguhan dia. Dia tak pernah putus asa. Semangatnya yang aku pegang 🙌🏻 . 
Tahniah untuk kejayaan selama ni @hafizmahamad @syafiqahaina 💓
Someone yang pernah dihina, pernah dikutuk, pernah dikecam, pernah dikeji, dikatanya buat product timbang kilo, product tiruan, dipandang hina oleh segelintir manusia yang tak reti menilai. Terus dikecam tak henti henti . . Someone yang pernah jatuh tersungkur. Tapi tak pernah mengalah. Tak pernah kenal erti putus asa. "Penat" bukan penghalang. Hari demi hari. Usaha demi usaha yang dilakukan. . . Dan akhirnya, alhamdulillah✨🕊 rintangan demi rintangan yang dihadapi tak pernah menjadi halangan buatnya. Someone yang pernah dikutuk, dihina, dikecam inilah jugak yang telah menyedarkan ramai anak muda sekarang. Yang telah membuka minda, hati anak2 muda zaman skrg untuk berbisnes. Yang dah banyak tolong orangg. Ramai dah remaja & ank muda berjaya sebab kesungguhan dia. Dia tak pernah putus asa. Semangatnya yang aku pegang 🙌🏻 . Tahniah untuk kejayaan selama ni @hafizmahamad @syafiqahaina 💓
Scrub sejuk ni sangat unik dan BUKAN KRIM KILO SEBARANGAN tau.
. 
Based kaler dalam si scrub sejuk ni ada ekstrak teh hijau. Nama pun teh hijau kann. Teh hijau kaler apa? Hijau. Hijau yang tenang pastuu opkos menyejukkan.
.
Bau bukan setakat wangi jur namuun wangi yang berkhasiat dan melembabkan kulit.
. 
Nak sental pon mudah, calit siket jer dah bolehh cover seluruh muka. Cara apply, kita basahkan dulu muka, pastuu sapu rata gosok perlahan secara bulatan.
. 
Punya special SCRUB SEJUK ni kita design kannn. Bersusah payah kita dapatkan 200% lulusan KKM semuaaa.
. 
Semborono jer fitnah. Haihhh, cemana tu?😏
Scrub sejuk ni sangat unik dan BUKAN KRIM KILO SEBARANGAN tau. . Based kaler dalam si scrub sejuk ni ada ekstrak teh hijau. Nama pun teh hijau kann. Teh hijau kaler apa? Hijau. Hijau yang tenang pastuu opkos menyejukkan. . Bau bukan setakat wangi jur namuun wangi yang berkhasiat dan melembabkan kulit. . Nak sental pon mudah, calit siket jer dah bolehh cover seluruh muka. Cara apply, kita basahkan dulu muka, pastuu sapu rata gosok perlahan secara bulatan. . Punya special SCRUB SEJUK ni kita design kannn. Bersusah payah kita dapatkan 200% lulusan KKM semuaaa. . Semborono jer fitnah. Haihhh, cemana tu?😏