an online Instagram web viewer

#serummurah medias

Photos

Nak harga JIMAT?
.
Wasap 0199152117 sekarang!
Nak harga JIMAT? . Wasap 0199152117 sekarang!
IDR 125.000-,
@nasajogjakarta
• • • • •
Usia boleh kepala 4 wajah kepala 2🙊
Biar awet muda yuk 
pake Serum Gold Nasa😍 💕Manfaat Serum Gold Nasa💕 ✔️menghaluskan kulit muka
✔️mencerahkan kulit muka
✔️menyamarkan noda hitam
✔️mengecilkan pori2
✔️mengurangi kerutan2 kulit wajah sehingga nampak belasan tahun lebih muda😍
dan masih bnyak lg ke unggulan dari SERUM GOLD NASA😍😍😍 #serumgold #nasanusantara #distributorresminasa #distributornasa #nasaherbal #nasa #serumwajah #serumpemutihwajah #serumherbal #serumwajah #serum #serumglowing #serummurah #serumviral #viral #gold #serumgold #whitening #moreskin #jogja #codjogja #codbantul #metime #yoga #yogyakarta #bantul
IDR 125.000-, @nasajogjakarta • • • • • Usia boleh kepala 4 wajah kepala 2🙊 Biar awet muda yuk pake Serum Gold Nasa😍 💕Manfaat Serum Gold Nasa💕 ✔️menghaluskan kulit muka ✔️mencerahkan kulit muka ✔️menyamarkan noda hitam ✔️mengecilkan pori2 ✔️mengurangi kerutan2 kulit wajah sehingga nampak belasan tahun lebih muda😍 dan masih bnyak lg ke unggulan dari SERUM GOLD NASA😍😍😍 #serumgold  #nasanusantara  #distributorresminasa  #distributornasa  #nasaherbal  #nasa  #serumwajah  #serumpemutihwajah  #serumherbal  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serummurah  #serumviral  #viral  #gold  #serumgold  #whitening  #moreskin  #jogja  #codjogja  #codbantul  #metime  #yoga  #yogyakarta  #bantul 
IDR 125.000-,
@nasajogjakarta
• • • • •
Usia boleh kepala 4 wajah kepala 2🙊
Biar awet muda yuk 
pake Serum Gold Nasa😍 💕Manfaat Serum Gold Nasa💕 ✔️menghaluskan kulit muka
✔️mencerahkan kulit muka
✔️menyamarkan noda hitam
✔️mengecilkan pori2
✔️mengurangi kerutan2 kulit wajah sehingga nampak belasan tahun lebih muda😍
dan masih bnyak lg ke unggulan dari SERUM GOLD NASA😍😍😍 #serumgold #nasanusantara #distributorresminasa #distributornasa #nasaherbal #nasa #serumwajah #serumpemutihwajah #serumherbal #serumwajah #serum #serumglowing #serummurah #serumviral #viral #gold #serumgold #whitening #moreskin #jogja #codjogja #codbantul #metime #yoga #yogyakarta #bantul
IDR 125.000-, @nasajogjakarta • • • • • Usia boleh kepala 4 wajah kepala 2🙊 Biar awet muda yuk pake Serum Gold Nasa😍 💕Manfaat Serum Gold Nasa💕 ✔️menghaluskan kulit muka ✔️mencerahkan kulit muka ✔️menyamarkan noda hitam ✔️mengecilkan pori2 ✔️mengurangi kerutan2 kulit wajah sehingga nampak belasan tahun lebih muda😍 dan masih bnyak lg ke unggulan dari SERUM GOLD NASA😍😍😍 #serumgold  #nasanusantara  #distributorresminasa  #distributornasa  #nasaherbal  #nasa  #serumwajah  #serumpemutihwajah  #serumherbal  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serummurah  #serumviral  #viral  #gold  #serumgold  #whitening  #moreskin  #jogja  #codjogja  #codbantul  #metime  #yoga  #yogyakarta  #bantul 
IDR 125.000-,
@nasajogjakarta
• • • • •
Usia boleh kepala 4 wajah kepala 2🙊
Biar awet muda yuk 
pake Serum Gold Nasa😍 💕Manfaat Serum Gold Nasa💕 ✔️menghaluskan kulit muka
✔️mencerahkan kulit muka
✔️menyamarkan noda hitam
✔️mengecilkan pori2
✔️mengurangi kerutan2 kulit wajah sehingga nampak belasan tahun lebih muda😍
dan masih bnyak lg ke unggulan dari SERUM GOLD NASA😍😍😍 #serumgold #nasanusantara #distributorresminasa #distributornasa #nasaherbal #nasa #serumwajah #serumpemutihwajah #serumherbal #serumwajah #serum #serumglowing #serummurah #serumviral #viral #gold #serumgold #whitening #moreskin #jogja #codjogja #codbantul #metime
IDR 125.000-, @nasajogjakarta • • • • • Usia boleh kepala 4 wajah kepala 2🙊 Biar awet muda yuk pake Serum Gold Nasa😍 💕Manfaat Serum Gold Nasa💕 ✔️menghaluskan kulit muka ✔️mencerahkan kulit muka ✔️menyamarkan noda hitam ✔️mengecilkan pori2 ✔️mengurangi kerutan2 kulit wajah sehingga nampak belasan tahun lebih muda😍 dan masih bnyak lg ke unggulan dari SERUM GOLD NASA😍😍😍 #serumgold  #nasanusantara  #distributorresminasa  #distributornasa  #nasaherbal  #nasa  #serumwajah  #serumpemutihwajah  #serumherbal  #serumwajah  #serum  #serumglowing  #serummurah  #serumviral  #viral  #gold  #serumgold  #whitening  #moreskin  #jogja  #codjogja  #codbantul  #metime 
Ni haa sabun yang ramai bagi feedback seawal seminggu ada perubahan dekat muka 😍🍅
-
Organic dan homemade tau. Founder kita dari jerteh nun 😋 Tak caya pergi cod sendiri dekat founder kite.
-
#sabun #sabunmurah #sabuntomato #sabunmuka #sabunhomemade #sabunjerawat #jeragat #jerawat #serum #serummurah #SabunTomatoHajar
Tanjat tau tiber je customer nangis nagis ni 😭. Alhamdulillah rupanya serasi #SabunTomatoHajar dengan customer 😍
-
Whitehead kurang macam tu je. Tak perlu dah nak picit lagi. Puas hati kan? 😋
-
Seketul rm29 Exc pos
Tahan dua bulan penggunaan
Whatsapp +6011 1875 7699
-
#sabun #sabunmurah #sabuntomato #sabunmuka #sabunhomemade #sabunjerawat #jeragat #jerawat #serum #serummurah
Alhamdulliah. Aina Serum boleh pudarkan parut jerawat batu kakak. Korang kena try in sya allahhhh, masalah kulit korg dpt beransur pulihhh, dgn pemakaian yg consistent and takde cilok2 ye. Kakak pakai kakak jual juga tau 😀
.
LETS FLAWLESS WITH AINA SERUM‼️‼️
————————————————————————
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*🌸
.
🌸Menghilangkan jeragat dan jerawat
🌸Memperbaiki sel-sel kulit baru
🌸Mengecilkan liang-liang pori
🌸Mencerahkan Kulit Wajah
🌸Melembabkan Kulit Wajah
🌸Mengurangkan pigmentasi
🌸Memudarkan parut
🌸Tidak berminyak
🌸Tiada bahan terlarang
🌸WATERBASED SERUM
🌸100% NATURAL INGREDIENTS
🌸KKM Approved
🌸Sesuai untuk Lelaki & Perempuan ————————————————————————
🛍RM65 ONLY ‼️‼️‼️‼️
———————————————————————— .
.
.
#nsabeautyserum #nsabeauty #segamat #yongpeng #batupahat #agent #beauty #healthy #skin #syafiqahaina
#nsabeautyserum #nsabeauty #agent #beauty #healthy #skin #syafiqahaina #nsabeautytestimoni #nsabeautybysyafiqahaina #serumaina  #nsabeautyagent #skincare #serum #serummurah #malaysia #produkkulit #preorder #order #openfororder
Alhamdulliah. Aina Serum boleh pudarkan parut jerawat batu kakak. Korang kena try in sya allahhhh, masalah kulit korg dpt beransur pulihhh, dgn pemakaian yg consistent and takde cilok2 ye. Kakak pakai kakak jual juga tau 😀 . LETS FLAWLESS WITH AINA SERUM‼️‼️ ———————————————————————— *AINAA SERUM by Syafiqah Aina*🌸 . 🌸Menghilangkan jeragat dan jerawat 🌸Memperbaiki sel-sel kulit baru 🌸Mengecilkan liang-liang pori 🌸Mencerahkan Kulit Wajah 🌸Melembabkan Kulit Wajah 🌸Mengurangkan pigmentasi 🌸Memudarkan parut 🌸Tidak berminyak 🌸Tiada bahan terlarang 🌸WATERBASED SERUM 🌸100% NATURAL INGREDIENTS 🌸KKM Approved 🌸Sesuai untuk Lelaki & Perempuan ———————————————————————— 🛍RM65 ONLY ‼️‼️‼️‼️ ———————————————————————— . . . #nsabeautyserum  #nsabeauty  #segamat  #yongpeng  #batupahat  #agent  #beauty  #healthy  #skin  #syafiqahaina  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #agent  #beauty  #healthy  #skin  #syafiqahaina  #nsabeautytestimoni  #nsabeautybysyafiqahaina  #serumaina  #nsabeautyagent  #skincare  #serum  #serummurah  #malaysia  #produkkulit  #preorder  #order  #openfororder 
Alhamdulliah. Aina Serum boleh pudarkan parut jerawat batu kakak. Korang kena try in sya allahhhh, masalah kulit korg dpt beransur pulihhh, dgn pemakaian yg consistent and takde cilok2 ye. Kakak pakai kakak jual juga tau 😀
.
LETS FLAWLESS WITH AINA SERUM‼️‼️
————————————————————————
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*🌸
.
🌸Menghilangkan jeragat dan jerawat
🌸Memperbaiki sel-sel kulit baru
🌸Mengecilkan liang-liang pori
🌸Mencerahkan Kulit Wajah
🌸Melembabkan Kulit Wajah
🌸Mengurangkan pigmentasi
🌸Memudarkan parut
🌸Tidak berminyak
🌸Tiada bahan terlarang
🌸WATERBASED SERUM
🌸100% NATURAL INGREDIENTS
🌸KKM Approved
🌸Sesuai untuk Lelaki & Perempuan ————————————————————————
🛍RM65 ONLY ‼️‼️‼️‼️
———————————————————————— .
.
.
#nsabeautyserum #nsabeauty #segamat #yongpeng #batupahat #agent #beauty #healthy #skin #syafiqahaina
#nsabeautyserum #nsabeauty #agent #beauty #healthy #skin #syafiqahaina #nsabeautytestimoni #nsabeautybysyafiqahaina #serumaina  #nsabeautyagent #skincare #serum #serummurah #malaysia #produkkulit #preorder #order #openfororder
Alhamdulliah. Aina Serum boleh pudarkan parut jerawat batu kakak. Korang kena try in sya allahhhh, masalah kulit korg dpt beransur pulihhh, dgn pemakaian yg consistent and takde cilok2 ye. Kakak pakai kakak jual juga tau 😀 . LETS FLAWLESS WITH AINA SERUM‼️‼️ ———————————————————————— *AINAA SERUM by Syafiqah Aina*🌸 . 🌸Menghilangkan jeragat dan jerawat 🌸Memperbaiki sel-sel kulit baru 🌸Mengecilkan liang-liang pori 🌸Mencerahkan Kulit Wajah 🌸Melembabkan Kulit Wajah 🌸Mengurangkan pigmentasi 🌸Memudarkan parut 🌸Tidak berminyak 🌸Tiada bahan terlarang 🌸WATERBASED SERUM 🌸100% NATURAL INGREDIENTS 🌸KKM Approved 🌸Sesuai untuk Lelaki & Perempuan ———————————————————————— 🛍RM65 ONLY ‼️‼️‼️‼️ ———————————————————————— . . . #nsabeautyserum  #nsabeauty  #segamat  #yongpeng  #batupahat  #agent  #beauty  #healthy  #skin  #syafiqahaina  #nsabeautyserum  #nsabeauty  #agent  #beauty  #healthy  #skin  #syafiqahaina  #nsabeautytestimoni  #nsabeautybysyafiqahaina  #serumaina  #nsabeautyagent  #skincare  #serum  #serummurah  #malaysia  #produkkulit  #preorder  #order  #openfororder 
.
Alhamdulillah pemenang cabutan bertuah jatuh kepada kastemer Hanney. Syukur Ya Allah.
.
Kita tunggu kastemer lanjer jari di sarong 916 tau.
.
.
💎Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]
.
.
◼Tekan BIO untuk kongsikan masalah kulit awak,
.
📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT
.
👑AGENT DROPSHIP diperlukan
📲Buat duit dari handphone
.
.
#Purplebelezafeelta #GOLDENTeamMissHp #feeltaJohor #FeeltaMuar #MasihBelumTerlambatUntukCantik #AgentDropshipwanted #bazaarpaknil #FeeltaShineSerum #parutjerawat #SecretJelly #ShineSerum #serumwajah #serummurah #serumjerawat #serumjeragatno1malaysia #vitaminbadan #supportprodukbumiputra #jeragat #jerawat #poribesar #nakputih #naksihat #produkmalaysia #glowyourskin #tonataksekata #kulitlicin #lakukeras #lakuteruk #kulitberminyak #kulitkering
. Alhamdulillah pemenang cabutan bertuah jatuh kepada kastemer Hanney. Syukur Ya Allah. . Kita tunggu kastemer lanjer jari di sarong 916 tau. . . 💎Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] . . ◼Tekan BIO untuk kongsikan masalah kulit awak, . 📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT . 👑AGENT DROPSHIP diperlukan 📲Buat duit dari handphone . . #Purplebelezafeelta  #GOLDENTeamMissHp  #feeltaJohor  #FeeltaMuar  #MasihBelumTerlambatUntukCantik  #AgentDropshipwanted  #bazaarpaknil  #FeeltaShineSerum  #parutjerawat  #SecretJelly  #ShineSerum  #serumwajah  #serummurah  #serumjerawat  #serumjeragatno1malaysia  #vitaminbadan  #supportprodukbumiputra  #jeragat  #jerawat  #poribesar  #nakputih  #naksihat  #produkmalaysia  #glowyourskin  #tonataksekata  #kulitlicin  #lakukeras  #lakuteruk  #kulitberminyak  #kulitkering 
.
Hari hari bangun hepi bila jerawat takde. Malah time period kadang jerawat pun tak nak timbul. Seronok giler la kan.
.
Cecepat grab Secret Jelly ni cik adik. Pembunuh jerawat sekelip mata jer dan jugak hebat pudarkan jeragat.
.
Promosi blur blur still onz sehingga 20.12.2018 n free vouchers bernilai RM10 tau!
.
.
💎Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]
.
.
◼Tekan BIO untuk kongsikan masalah kulit awak,
.
📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT
.
👑AGENT DROPSHIP diperlukan
📲Buat duit dari handphone
.
.
#Purplebelezafeelta #GOLDENTeamMissHp #feeltaJohor #FeeltaMuar #MasihBelumTerlambatUntukCantik #AgentDropshipwanted #bazaarpaknil #FeeltaShineSerum #parutjerawat #SecretJelly #ShineSerum #serumwajah #serummurah #serumjerawat #serumjeragatno1malaysia #vitaminbadan #supportprodukbumiputra #jeragat #jerawat #poribesar #nakputih #naksihat #produkmalaysia #glowyourskin #tonataksekata #kulitlicin #lakukeras #lakuteruk #kulitberminyak #kulitkering
. Hari hari bangun hepi bila jerawat takde. Malah time period kadang jerawat pun tak nak timbul. Seronok giler la kan. . Cecepat grab Secret Jelly ni cik adik. Pembunuh jerawat sekelip mata jer dan jugak hebat pudarkan jeragat. . Promosi blur blur still onz sehingga 20.12.2018 n free vouchers bernilai RM10 tau! . . 💎Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] . . ◼Tekan BIO untuk kongsikan masalah kulit awak, . 📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT . 👑AGENT DROPSHIP diperlukan 📲Buat duit dari handphone . . #Purplebelezafeelta  #GOLDENTeamMissHp  #feeltaJohor  #FeeltaMuar  #MasihBelumTerlambatUntukCantik  #AgentDropshipwanted  #bazaarpaknil  #FeeltaShineSerum  #parutjerawat  #SecretJelly  #ShineSerum  #serumwajah  #serummurah  #serumjerawat  #serumjeragatno1malaysia  #vitaminbadan  #supportprodukbumiputra  #jeragat  #jerawat  #poribesar  #nakputih  #naksihat  #produkmalaysia  #glowyourskin  #tonataksekata  #kulitlicin  #lakukeras  #lakuteruk  #kulitberminyak  #kulitkering 
COMBO SET BWP + BOOSTER SOAP LEBIH PENJIMATAN.

BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
BOOSTER SOAP👇
.
👉Mencuci kulit muka dari dalam.
👉Mencerahkan kulit muka 3× ganda.
👉Menghapuskan kekusaman.
👉Mengecutkan jerawat dengan cepat.
👉Menghapuskan blackhead.
👉Memudarkan parut jerawat.
👉Menghapuskan minyak pada kulit muka.
👉Memudarkan jeragat.
👉Mengurangkan resdung.
.
✔NORMAL PRICE : RM145
✔PROMO : RM100.00
*Postage Add Rm8sm Rm11ss.
.
😍Meh pm laju2📲01151104933
😍Meh pm laju2📲01151104933
😍Meh pm laju2📲01151104933

postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅ 01151104933 .
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#fattzura 
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#ubatputih 
#kulitputih 
#serbukmutiara
#shhazbeauty
#serummurah 
#vitaminc
#pilputih
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningmalaysia 
#boosterwhiteningselangor 
#boosterwhiteningpuchong 
#boosterwhiteningputrajaya 
#boosterwhiteningputraheights 
#boosterwhiteningsaujanaputra
#boosterwhiteningcyberjaya 
#boosterwhiteningshahalam 
#boosterwhiteningsetiaalam 
#boosterwhiteningklang 
#boosterwhiteningpj 
#boosterwhiteningbandarsunway
#boosterwhiteningkl 
#nshhazbeautyboosterwhitening 
#nshhazbeautyselangor
#nshhazbeautykl
#shhazbeauty 
#shhazbeautykualalumpur 
#shhazbeautyselangor
COMBO SET BWP + BOOSTER SOAP LEBIH PENJIMATAN. BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . BOOSTER SOAP👇 . 👉Mencuci kulit muka dari dalam. 👉Mencerahkan kulit muka 3× ganda. 👉Menghapuskan kekusaman. 👉Mengecutkan jerawat dengan cepat. 👉Menghapuskan blackhead. 👉Memudarkan parut jerawat. 👉Menghapuskan minyak pada kulit muka. 👉Memudarkan jeragat. 👉Mengurangkan resdung. . ✔NORMAL PRICE : RM145 ✔PROMO : RM100.00 *Postage Add Rm8sm Rm11ss. . 😍Meh pm laju2📲01151104933 😍Meh pm laju2📲01151104933 😍Meh pm laju2📲01151104933 postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 01151104933 . . . #boosterwhitening  #boosterwhiteningpremium  #fattzura  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #ubatputih  #kulitputih  #serbukmutiara  #shhazbeauty  #serummurah  #vitaminc  #pilputih  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningselangor  #boosterwhiteningpuchong  #boosterwhiteningputrajaya  #boosterwhiteningputraheights  #boosterwhiteningsaujanaputra  #boosterwhiteningcyberjaya  #boosterwhiteningshahalam  #boosterwhiteningsetiaalam  #boosterwhiteningklang  #boosterwhiteningpj  #boosterwhiteningbandarsunway  #boosterwhiteningkl  #nshhazbeautyboosterwhitening  #nshhazbeautyselangor  #nshhazbeautykl  #shhazbeauty  #shhazbeautykualalumpur  #shhazbeautyselangor 
COMBO SET BWP + BOOSTER SOAP LEBIH PENJIMATAN.

BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
BOOSTER SOAP👇
.
👉Mencuci kulit muka dari dalam.
👉Mencerahkan kulit muka 3× ganda.
👉Menghapuskan kekusaman.
👉Mengecutkan jerawat dengan cepat.
👉Menghapuskan blackhead.
👉Memudarkan parut jerawat.
👉Menghapuskan minyak pada kulit muka.
👉Memudarkan jeragat.
👉Mengurangkan resdung.
.
✔NORMAL PRICE : RM145
✔PROMO : RM100.00
*Postage Add Rm8sm Rm11ss.
.
😍Meh pm laju2📲01151104933
😍Meh pm laju2📲01151104933
😍Meh pm laju2📲01151104933

postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅ 01151104933 .
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#fattzura 
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#ubatputih 
#kulitputih 
#serbukmutiara
#shhazbeauty
#serummurah 
#vitaminc
#pilputih
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningmalaysia 
#boosterwhiteningselangor 
#boosterwhiteningpuchong 
#boosterwhiteningputrajaya 
#boosterwhiteningputraheights 
#boosterwhiteningsaujanaputra
#boosterwhiteningcyberjaya 
#boosterwhiteningshahalam 
#boosterwhiteningsetiaalam 
#boosterwhiteningklang 
#boosterwhiteningpj 
#boosterwhiteningbandarsunway
#boosterwhiteningkl 
#nshhazbeautyboosterwhitening 
#nshhazbeautyselangor
#nshhazbeautykl
#shhazbeauty 
#shhazbeautykualalumpur 
#shhazbeautyselangor
COMBO SET BWP + BOOSTER SOAP LEBIH PENJIMATAN. BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . BOOSTER SOAP👇 . 👉Mencuci kulit muka dari dalam. 👉Mencerahkan kulit muka 3× ganda. 👉Menghapuskan kekusaman. 👉Mengecutkan jerawat dengan cepat. 👉Menghapuskan blackhead. 👉Memudarkan parut jerawat. 👉Menghapuskan minyak pada kulit muka. 👉Memudarkan jeragat. 👉Mengurangkan resdung. . ✔NORMAL PRICE : RM145 ✔PROMO : RM100.00 *Postage Add Rm8sm Rm11ss. . 😍Meh pm laju2📲01151104933 😍Meh pm laju2📲01151104933 😍Meh pm laju2📲01151104933 postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 01151104933 . . . #boosterwhitening  #boosterwhiteningpremium  #fattzura  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #ubatputih  #kulitputih  #serbukmutiara  #shhazbeauty  #serummurah  #vitaminc  #pilputih  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningselangor  #boosterwhiteningpuchong  #boosterwhiteningputrajaya  #boosterwhiteningputraheights  #boosterwhiteningsaujanaputra  #boosterwhiteningcyberjaya  #boosterwhiteningshahalam  #boosterwhiteningsetiaalam  #boosterwhiteningklang  #boosterwhiteningpj  #boosterwhiteningbandarsunway  #boosterwhiteningkl  #nshhazbeautyboosterwhitening  #nshhazbeautyselangor  #nshhazbeautykl  #shhazbeauty  #shhazbeautykualalumpur  #shhazbeautyselangor 
COMBO SET BWP + BOOSTER SOAP LEBIH PENJIMATAN.

BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
BOOSTER SOAP👇
.
👉Mencuci kulit muka dari dalam.
👉Mencerahkan kulit muka 3× ganda.
👉Menghapuskan kekusaman.
👉Mengecutkan jerawat dengan cepat.
👉Menghapuskan blackhead.
👉Memudarkan parut jerawat.
👉Menghapuskan minyak pada kulit muka.
👉Memudarkan jeragat.
👉Mengurangkan resdung.
.
✔NORMAL PRICE : RM145
✔PROMO : RM100.00
*Postage Add Rm8sm Rm11ss.
.
😍Meh pm laju2📲01151104933
😍Meh pm laju2📲01151104933
😍Meh pm laju2📲01151104933

postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅ 01151104933 .
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#fattzura 
#whiteningbooster
#boosterwhitening
#ubatputih 
#kulitputih 
#serbukmutiara
#shhazbeauty
#serummurah 
#vitaminc
#pilputih
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningmalaysia 
#boosterwhiteningselangor 
#boosterwhiteningpuchong 
#boosterwhiteningputrajaya 
#boosterwhiteningputraheights 
#boosterwhiteningsaujanaputra
#boosterwhiteningcyberjaya 
#boosterwhiteningshahalam 
#boosterwhiteningsetiaalam 
#boosterwhiteningklang 
#boosterwhiteningpj 
#boosterwhiteningbandarsunway
#boosterwhiteningkl 
#nshhazbeautyboosterwhitening 
#nshhazbeautyselangor
#nshhazbeautykl
#shhazbeauty 
#shhazbeautykualalumpur 
#shhazbeautyselangor
COMBO SET BWP + BOOSTER SOAP LEBIH PENJIMATAN. BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . BOOSTER SOAP👇 . 👉Mencuci kulit muka dari dalam. 👉Mencerahkan kulit muka 3× ganda. 👉Menghapuskan kekusaman. 👉Mengecutkan jerawat dengan cepat. 👉Menghapuskan blackhead. 👉Memudarkan parut jerawat. 👉Menghapuskan minyak pada kulit muka. 👉Memudarkan jeragat. 👉Mengurangkan resdung. . ✔NORMAL PRICE : RM145 ✔PROMO : RM100.00 *Postage Add Rm8sm Rm11ss. . 😍Meh pm laju2📲01151104933 😍Meh pm laju2📲01151104933 😍Meh pm laju2📲01151104933 postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 01151104933 . . . #boosterwhitening  #boosterwhiteningpremium  #fattzura  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #ubatputih  #kulitputih  #serbukmutiara  #shhazbeauty  #serummurah  #vitaminc  #pilputih  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningselangor  #boosterwhiteningpuchong  #boosterwhiteningputrajaya  #boosterwhiteningputraheights  #boosterwhiteningsaujanaputra  #boosterwhiteningcyberjaya  #boosterwhiteningshahalam  #boosterwhiteningsetiaalam  #boosterwhiteningklang  #boosterwhiteningpj  #boosterwhiteningbandarsunway  #boosterwhiteningkl  #nshhazbeautyboosterwhitening  #nshhazbeautyselangor  #nshhazbeautykl  #shhazbeauty  #shhazbeautykualalumpur  #shhazbeautyselangor 
Kandungan utama serum JS Gold ini adalah:
👉 Ethyl ascorbic acid ( Vit C)
- menghilangkan bekas jerawat
- mencerahkan kulit wajah
- zat utama pembentuk kolagen sehingga mencegah penuaan dini
-  antioksidan yaitu menangkal radikal bebas sehingga kulit lebih sehat dan bercahaya
- memudarkan bintik hitam 👉 Maulus domestica Fruit Cell extrac (apple stem cell)
- memperlambat penuaan sel
- meningkatkan vitalitas sel kulit
- mencegah pemuaan dini
- memudarkan flek hitam dan bekas jerawat
- melembabkan kulit 👉 niacinamide (vit B3)
- membantu memperkuat pertahanan lapisan kulit yang paling luar
- mengencangkan kulit
- meminimalisir garis halus dan kerutan
- meredakan jerawat yang meradang
- menjaga kelembapan kulit
- membantu pudarkan bekas jerawat
- membantu mengontrol produksi kelenjar minyak

soal urusannya dengan jerawat, niacinamide memiliki reputasi bagus dalam berbagai jurnal penelitian sebagai bahan yang meredakan peradangan yang terjadi pada kulit, mengurangi produksi sebum, sekaligus memudarkan hiperpigmentasi pada kulit. Jadi, tak hanya mengurangi kemerahan pada jerawat, niacinamide juga membantu memulihkan kondisi kulit pasca jerawat seperti memudarkan acne scar, mencerahkan, serta meratakan warna kulit! 👉licorice extrac
bahan pencerah alami yang bekerja dengan cara menghambat aktivitas enzim tirosinase di dalam sel melanosit, sehingga membantu mengurangi timbulnya pigmentasi.

Klik order Order wa081339299883
.
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #serumjerawat #serumpemutih #serumantiaging  #beautyserum #beautyserummurah #serumglowing #serumpencerah  #serum #antiaging #serumantiaging #ertosfacialtreatment #sjr #jos #jovem #gluberry #greenshake #jtea #jsgold #skincare
Kandungan utama serum JS Gold ini adalah: 👉 Ethyl ascorbic acid ( Vit C) - menghilangkan bekas jerawat - mencerahkan kulit wajah - zat utama pembentuk kolagen sehingga mencegah penuaan dini - antioksidan yaitu menangkal radikal bebas sehingga kulit lebih sehat dan bercahaya - memudarkan bintik hitam 👉 Maulus domestica Fruit Cell extrac (apple stem cell) - memperlambat penuaan sel - meningkatkan vitalitas sel kulit - mencegah pemuaan dini - memudarkan flek hitam dan bekas jerawat - melembabkan kulit 👉 niacinamide (vit B3) - membantu memperkuat pertahanan lapisan kulit yang paling luar - mengencangkan kulit - meminimalisir garis halus dan kerutan - meredakan jerawat yang meradang - menjaga kelembapan kulit - membantu pudarkan bekas jerawat - membantu mengontrol produksi kelenjar minyak soal urusannya dengan jerawat, niacinamide memiliki reputasi bagus dalam berbagai jurnal penelitian sebagai bahan yang meredakan peradangan yang terjadi pada kulit, mengurangi produksi sebum, sekaligus memudarkan hiperpigmentasi pada kulit. Jadi, tak hanya mengurangi kemerahan pada jerawat, niacinamide juga membantu memulihkan kondisi kulit pasca jerawat seperti memudarkan acne scar, mencerahkan, serta meratakan warna kulit! 👉licorice extrac bahan pencerah alami yang bekerja dengan cara menghambat aktivitas enzim tirosinase di dalam sel melanosit, sehingga membantu mengurangi timbulnya pigmentasi. Klik order Order wa081339299883 . . . #serum  #serumwajah  #serummurah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumantiaging  #beautyserum  #beautyserummurah  #serumglowing  #serumpencerah  #serum  #antiaging  #serumantiaging  #ertosfacialtreatment  #sjr  #jos  #jovem  #gluberry  #greenshake  #jtea  #jsgold  #skincare 
Paling seronok bila barang ready stok. Nak promote pun tak kesah. Hihi postage minggu depan hanya, isnin, rabu dengan jumaat saja tau ♥️
-
Nampak tomato, ingat #SabunTomatoHajar okay 😆
-
Whatsapp +6011 1875 7699

#sabun #sabunmurah #sabuntomato #sabunmuka #sabunhomemade #sabunjerawat #jeragat #jerawat #serum #serummurah #SabunTomatoHajar
Kulit makin cerah, pakai sabun campuran 🍅 dengan oren jerr uolss. Harga pun rm29 sekali keluar pakai sampai 2 bulan.

Puas hati aihh 😆

Whatsapp +6011 1875 7699

#sabun #sabunmurah #sabuntomato #sabunmuka #sabunhomemade #sabunjerawat #jeragat #jerawat #serum #serummurah #SabunTomatoHajar
Mesti dah berdebar-debarkan? 🔰Year End Sale bakal tiba dan jangan lepaskan peluang! 🔰

Yang usha ig wawacosmeticsby_wawazainal dari jauh tuh mailah dekat harga turun gila-gila! 😍😍😍😍😍😍 Nak taw berapa Harga YEAR END SALE?

Lipmatte
Foundation
Serum
Eyebrow
Mascara
Cleanser
Lip treatment

Stay tune follow wawacosmeticsby_wawazainal

#kelasmakeup
#lipmatte
#murah
#sale
#makeupartist
#serum
#lipstick
#tutorialmakeup
#foundation
#matte
#yes
#sale
#wawazainal #serummalaysia #lipmattemurah #lipmattemalaysia #serummurah #makeup #teamakyra #teamteena #wawaserumhq
#wawacosmeticshq
#wawacosmeticsungaibuloh
#wawacosmeticsdamansaradamai
#damansaradamai
Mesti dah berdebar-debarkan? 🔰Year End Sale bakal tiba dan jangan lepaskan peluang! 🔰 Yang usha ig wawacosmeticsby_wawazainal dari jauh tuh mailah dekat harga turun gila-gila! 😍😍😍😍😍😍 Nak taw berapa Harga YEAR END SALE? Lipmatte Foundation Serum Eyebrow Mascara Cleanser Lip treatment Stay tune follow wawacosmeticsby_wawazainal #kelasmakeup  #lipmatte  #murah  #sale  #makeupartist  #serum  #lipstick  #tutorialmakeup  #foundation  #matte  #yes  #sale  #wawazainal  #serummalaysia  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #serummurah  #makeup  #teamakyra  #teamteena  #wawaserumhq  #wawacosmeticshq  #wawacosmeticsungaibuloh  #wawacosmeticsdamansaradamai  #damansaradamai 
Sape yang ada masalah kulit berminyak sampai boleh goreng telur kat muka tu 😂 meh sini husna nak suggest korang pakai #LuminiousEssenceSerum ni. .
.
Husna dah pun dapat kesannya, pakai je memang tak berminyak muka. So dengan RM19.90 je apela sangat kan daripada takde confident sebab muka berminyak 😆

#ivorysecret #serum #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serummalaysia #serumterengganu #raisha2
AKU TAKNAK PAKAI SERUM NI!
.
Mana taknya aku ingatke #mimpimikaserum ni biasa biasa. Bila dah pakai wow result dia memang gempak giler
.
Terus dah tak boleh stop pakai. Bukan setakat hilang jerawat tp kemain glowing kulit sekarang
.
Meh ramai ramai order dengan tira. Beli 2 unit ke atas dapat freegift🎉
.
Ws 0177340705 or click link on bio🌸
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen 
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimika #mimpimikakulai #teamhakaksilau #rebornyourself #mimpimikaangels
AKU TAKNAK PAKAI SERUM NI! . Mana taknya aku ingatke #mimpimikaserum  ni biasa biasa. Bila dah pakai wow result dia memang gempak giler . Terus dah tak boleh stop pakai. Bukan setakat hilang jerawat tp kemain glowing kulit sekarang . Meh ramai ramai order dengan tira. Beli 2 unit ke atas dapat freegift🎉 . Ws 0177340705 or click link on bio🌸 . #sayajual  #sayajualteatox  #teatoxmalaysia  #kurus  #fitmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualteatox  #mimpimika  #sayajualcollagen  #collagenmalaysia  #kolagenmalaysia  #mimpimika  #glowingsampaisilau  #glowskincollagen  #sayajual  #sayajualteatox  #teatoxmalaysia  #kurus  #fitmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualteatox  #mimpimika  #sayajualcollagen  #collagenmalaysia  #kolagenmalaysia  #mimpimika  #glowingsampaisilau  #glowskincollagen  #gscmm  #gscmmpink  #sssserum  #mimpimikaserum  #serumcantik  #serummurah  #jomcantik  #serummurah  #takglowtakmimpimika  #mimpimikakulai  #teamhakaksilau  #rebornyourself  #mimpimikaangels 
Rambut cantik tebal bermodel with BELLE HAIRCLIP
semua barang ready stock
Langsung ke IG @BELLEWONDERFULHAIR

LINE ORDER : BELLEHAIRINDONESIA
WA 0838 7000 5859
JAKARTA - JNE & GOSEND 
#catokrepit #jualrepitbrush #catokanamara #catokmurah #jualcatokmurah #catokanjakarta #jualponiclip #ponipalsu #jualbun #bungahias #dekorrumah #dekorwedding #mcwedding #aksesorispengantin #jualbajubayi #kaosanakcewek #kaosanakcowok #ponytailcurly #jualserum #serumbbglow #serummurah #jualwig #jualwigmurah #wigrambutasli #hairclipshop #hairclipmurahbanget #hairclipready #jualhalfwig #halfwigmurah
Rambut cantik tebal bermodel with BELLE HAIRCLIP semua barang ready stock Langsung ke IG @BELLEWONDERFULHAIR LINE ORDER : BELLEHAIRINDONESIA WA 0838 7000 5859 JAKARTA - JNE & GOSEND #catokrepit  #jualrepitbrush  #catokanamara  #catokmurah  #jualcatokmurah  #catokanjakarta  #jualponiclip  #ponipalsu  #jualbun  #bungahias  #dekorrumah  #dekorwedding  #mcwedding  #aksesorispengantin  #jualbajubayi  #kaosanakcewek  #kaosanakcowok  #ponytailcurly  #jualserum  #serumbbglow  #serummurah  #jualwig  #jualwigmurah  #wigrambutasli  #hairclipshop  #hairclipmurahbanget  #hairclipready  #jualhalfwig  #halfwigmurah 
Rambut cantik tebal bermodel with BELLE HAIRCLIP
semua barang ready stock
Langsung ke IG @BELLEWONDERFULHAIR

LINE ORDER : BELLEHAIRINDONESIA
WA 0838 7000 5859
JAKARTA - JNE & GOSEND 
#catokrepit #jualrepitbrush #catokanamara #catokmurah #jualcatokmurah #catokanjakarta #jualponiclip #ponipalsu #jualbun #bungahias #dekorrumah #dekorwedding #mcwedding #aksesorispengantin #jualbajubayi #kaosanakcewek #kaosanakcowok #ponytailcurly #jualserum #serumbbglow #serummurah #jualwig #jualwigmurah #wigrambutasli #hairclipshop #hairclipmurahbanget #hairclipready #jualhalfwig #halfwigmurah
Rambut cantik tebal bermodel with BELLE HAIRCLIP semua barang ready stock Langsung ke IG @BELLEWONDERFULHAIR LINE ORDER : BELLEHAIRINDONESIA WA 0838 7000 5859 JAKARTA - JNE & GOSEND #catokrepit  #jualrepitbrush  #catokanamara  #catokmurah  #jualcatokmurah  #catokanjakarta  #jualponiclip  #ponipalsu  #jualbun  #bungahias  #dekorrumah  #dekorwedding  #mcwedding  #aksesorispengantin  #jualbajubayi  #kaosanakcewek  #kaosanakcowok  #ponytailcurly  #jualserum  #serumbbglow  #serummurah  #jualwig  #jualwigmurah  #wigrambutasli  #hairclipshop  #hairclipmurahbanget  #hairclipready  #jualhalfwig  #halfwigmurah 
Rambut cantik tebal bermodel with BELLE HAIRCLIP
semua barang ready stock
Langsung ke IG @BELLEWONDERFULHAIR

LINE ORDER : BELLEHAIRINDONESIA
WA 0838 7000 5859
JAKARTA - JNE & GOSEND 
#catokrepit #jualrepitbrush #catokanamara #catokmurah #jualcatokmurah #catokanjakarta #jualponiclip #ponipalsu #jualbun #bungahias #dekorrumah #dekorwedding #mcwedding #aksesorispengantin #jualbajubayi #kaosanakcewek #kaosanakcowok #ponytailcurly #jualserum #serumbbglow #serummurah #jualwig #jualwigmurah #wigrambutasli #hairclipshop #hairclipmurahbanget #hairclipready #jualhalfwig #halfwigmurah
Rambut cantik tebal bermodel with BELLE HAIRCLIP semua barang ready stock Langsung ke IG @BELLEWONDERFULHAIR LINE ORDER : BELLEHAIRINDONESIA WA 0838 7000 5859 JAKARTA - JNE & GOSEND #catokrepit  #jualrepitbrush  #catokanamara  #catokmurah  #jualcatokmurah  #catokanjakarta  #jualponiclip  #ponipalsu  #jualbun  #bungahias  #dekorrumah  #dekorwedding  #mcwedding  #aksesorispengantin  #jualbajubayi  #kaosanakcewek  #kaosanakcowok  #ponytailcurly  #jualserum  #serumbbglow  #serummurah  #jualwig  #jualwigmurah  #wigrambutasli  #hairclipshop  #hairclipmurahbanget  #hairclipready  #jualhalfwig  #halfwigmurah 
KULIT BAK SUTERA CINA DENGAN SERUM TBS
-
-
Seronok bila kulit yang selama ni bermasalah berkurun lamanya kini da bertukar menjadi ploles bak kain sutera.
-
-
Ini semua hasil konsisten cinta ikat mati dengan #TreatmentBoosterSerum. Semakin lama serum TBS ni da fofular sebab da banyak masalah dia boleh setelkan.
-
-
Kandungan bahan pun memang terbaik untuk kulit. Sebab tu kalau uolls ada masalah jerawat, jeragat, parut memang lajuzz je dia tapaw kasi licin.
-
-
Yang nak tau lebih lanjut jangan malu malu. Kalau malu lambat la elok kulit awak tu.
-
-
WA: +60172686781
-
-
#rafaelabeaute #dropshippingbusiness #serumviral #serumorganik #skincareviral #dropshipping #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropshippingbusiness
KULIT BAK SUTERA CINA DENGAN SERUM TBS - - Seronok bila kulit yang selama ni bermasalah berkurun lamanya kini da bertukar menjadi ploles bak kain sutera. - - Ini semua hasil konsisten cinta ikat mati dengan #TreatmentBoosterSerum . Semakin lama serum TBS ni da fofular sebab da banyak masalah dia boleh setelkan. - - Kandungan bahan pun memang terbaik untuk kulit. Sebab tu kalau uolls ada masalah jerawat, jeragat, parut memang lajuzz je dia tapaw kasi licin. - - Yang nak tau lebih lanjut jangan malu malu. Kalau malu lambat la elok kulit awak tu. - - WA: +60172686781 - - #rafaelabeaute  #dropshippingbusiness  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #dropshipping  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi  #dropshippingbusiness 
KULIT BAK SUTERA CINA DENGAN SERUM TBS
-
-
Seronok bila kulit yang selama ni bermasalah berkurun lamanya kini da bertukar menjadi ploles bak kain sutera.
-
-
Ini semua hasil konsisten cinta ikat mati dengan #TreatmentBoosterSerum. Semakin lama serum TBS ni da fofular sebab da banyak masalah dia boleh setelkan.
-
-
Kandungan bahan pun memang terbaik untuk kulit. Sebab tu kalau uolls ada masalah jerawat, jeragat, parut memang lajuzz je dia tapaw kasi licin.
-
-
Yang nak tau lebih lanjut jangan malu malu. Kalau malu lambat la elok kulit awak tu.
-
-
WA: +60172686781
-
-
#rafaelabeaute #dropshippingbusiness #serumviral #serumorganik #skincareviral #dropshipping #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropshippingbusiness
KULIT BAK SUTERA CINA DENGAN SERUM TBS - - Seronok bila kulit yang selama ni bermasalah berkurun lamanya kini da bertukar menjadi ploles bak kain sutera. - - Ini semua hasil konsisten cinta ikat mati dengan #TreatmentBoosterSerum . Semakin lama serum TBS ni da fofular sebab da banyak masalah dia boleh setelkan. - - Kandungan bahan pun memang terbaik untuk kulit. Sebab tu kalau uolls ada masalah jerawat, jeragat, parut memang lajuzz je dia tapaw kasi licin. - - Yang nak tau lebih lanjut jangan malu malu. Kalau malu lambat la elok kulit awak tu. - - WA: +60172686781 - - #rafaelabeaute  #dropshippingbusiness  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #dropshipping  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi  #dropshippingbusiness 
KULIT BAK SUTERA CINA DENGAN SERUM TBS
-
-
Seronok bila kulit yang selama ni bermasalah berkurun lamanya kini da bertukar menjadi ploles bak kain sutera.
-
-
Ini semua hasil konsisten cinta ikat mati dengan #TreatmentBoosterSerum. Semakin lama serum TBS ni da fofular sebab da banyak masalah dia boleh setelkan.
-
-
Kandungan bahan pun memang terbaik untuk kulit. Sebab tu kalau uolls ada masalah jerawat, jeragat, parut memang lajuzz je dia tapaw kasi licin.
-
-
Yang nak tau lebih lanjut jangan malu malu. Kalau malu lambat la elok kulit awak tu.
-
-
WA: +60172686781
-
-
#rafaelabeaute #dropshippingbusiness #serumviral #serumorganik #skincareviral #dropshipping #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropshippingbusiness
KULIT BAK SUTERA CINA DENGAN SERUM TBS - - Seronok bila kulit yang selama ni bermasalah berkurun lamanya kini da bertukar menjadi ploles bak kain sutera. - - Ini semua hasil konsisten cinta ikat mati dengan #TreatmentBoosterSerum . Semakin lama serum TBS ni da fofular sebab da banyak masalah dia boleh setelkan. - - Kandungan bahan pun memang terbaik untuk kulit. Sebab tu kalau uolls ada masalah jerawat, jeragat, parut memang lajuzz je dia tapaw kasi licin. - - Yang nak tau lebih lanjut jangan malu malu. Kalau malu lambat la elok kulit awak tu. - - WA: +60172686781 - - #rafaelabeaute  #dropshippingbusiness  #serumviral  #serumorganik  #skincareviral  #dropshipping  #treatmentserum  #breakoutskin  #jerawat  #parutjerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitgelap  #blackhead  #openpores  #pigmentation  #kulitberminyak  #kulitkering  #serumwajah  #faceserum  #serummurah  #serumterbaik  #sayajualserum  #serum  #parutberlubang  #whitehead  #serummuka  #pigmentasi  #dropshippingbusiness 
✨ Bukan saya yang cakap, bukan seller lain yang cakap, bukan jugak founder yang cakap !
.
TETAPI
.
Mereka mereka sana diluar sana yang cakap BOUGAS SERUM BEAUTY kita ni SANGAT LAH TERBAIK ♥️💕♥️💕♥️
.
Sebab apa?
.
Sebab mereka sudah cuba & rasai keberkesanan BOUGAS SERUM BEAUTY kita ✨✨
.
Anda bila lagi?
Anda bila lagi?
.
#serumBougas #bougasBeauty #serummuka #BougasSerum #flawless #serumBougasBeauty #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowing #serum #glowingEffectSerum #serumViral #MiracleSerumDanielin #waterBased #BougasBeautySerum #serumJerawat
✨ Bukan saya yang cakap, bukan seller lain yang cakap, bukan jugak founder yang cakap ! . TETAPI . Mereka mereka sana diluar sana yang cakap BOUGAS SERUM BEAUTY kita ni SANGAT LAH TERBAIK ♥️💕♥️💕♥️ . Sebab apa? . Sebab mereka sudah cuba & rasai keberkesanan BOUGAS SERUM BEAUTY kita ✨✨ . Anda bila lagi? Anda bila lagi? . #serumBougas  #bougasBeauty  #serummuka  #BougasSerum  #flawless  #serumBougasBeauty  #serumLawa  #serumMurah  #serumSelamat  #serumViral  #serumGlowing  #glowSerum  #glowingEffect  #glowingSerum  #serumCerah  #glowing  #serum  #glowingEffectSerum  #serumViral  #MiracleSerumDanielin  #waterBased  #BougasBeautySerum  #serumJerawat 
JERAWAT BERNANAH & BESAR HILANG HANYA 1 BOTOL SERUM❤️😱
.
Setiap orang pasti ada masalah kulit muka kan.Tersalah pakai produklah,terdedah udara luar,kulit sensitif,dan sebagainya.Buatkan kita tak ada keyakinan diri😫
.
Tapi yani nak bagitau dan nak tolong bagi uolls yg ada masalah kulit plis whatsapp yani dan yani akan bantu okay😘😘😘
.
#nsabeauty
#nsabeautyofficial
#nsabeautyserum
#nsabeautycleanser
#nsabeautycosmetic
#tipscantik
#serumwajah
#faceserum
#serumsyafiqahaina
#skincaremalaysia
#skincaremurahmalaysia
#skincaremurah
#skincareroutine
#bazarpaknil
#barangmurahmalaysia
#hargamampumilik
#sayapakaisayajual
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#teamkelangit
#codseluruhnegeri
#codseluruhmalaysia
#serummurah
#ainaaserum
#jerawathilang
#nsabeautyagent
#ainaacleanser
#ainaacosmetics
JERAWAT BERNANAH & BESAR HILANG HANYA 1 BOTOL SERUM❤️😱 . Setiap orang pasti ada masalah kulit muka kan.Tersalah pakai produklah,terdedah udara luar,kulit sensitif,dan sebagainya.Buatkan kita tak ada keyakinan diri😫 . Tapi yani nak bagitau dan nak tolong bagi uolls yg ada masalah kulit plis whatsapp yani dan yani akan bantu okay😘😘😘 . #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #nsabeautyserum  #nsabeautycleanser  #nsabeautycosmetic  #tipscantik  #serumwajah  #faceserum  #serumsyafiqahaina  #skincaremalaysia  #skincaremurahmalaysia  #skincaremurah  #skincareroutine  #bazarpaknil  #barangmurahmalaysia  #hargamampumilik  #sayapakaisayajual  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #teamkelangit  #codseluruhnegeri  #codseluruhmalaysia  #serummurah  #ainaaserum  #jerawathilang  #nsabeautyagent  #ainaacleanser  #ainaacosmetics 
Hai uolss. Ready stok okay serum dengan sabun tomato hajar 😍🍅
-
Esok Ila ada postage, nak join submit malam ni tau 💞
-
Whatsapp +6011 1875 7699

#sabun #sabunmurah #sabuntomato #sabunmuka #sabunhomemade #sabunjerawat #jeragat #jerawat #serum #serummurah #SabunTomatoHajar
“AKU DAH PENAT”
-
Weh penat gila nak bawak lemak sana sini 😢
-
Berat badan pun susah nak turun even dah diet dah pun 😢
-
Buntu tak tahu nak buat apa lagi dah sampai aku jumpa teatox Mimpimika ni 😻
-
Viral chuolls teatox ni semua ingredients herba tau 😇
-
Kalau nak try boleh click link di bio 💕
-
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika #agentmimpimika #agentganumimpimika #sekmung #ganukite #teamhakaksilau
“AKU DAH PENAT” - Weh penat gila nak bawak lemak sana sini 😢 - Berat badan pun susah nak turun even dah diet dah pun 😢 - Buntu tak tahu nak buat apa lagi dah sampai aku jumpa teatox Mimpimika ni 😻 - Viral chuolls teatox ni semua ingredients herba tau 😇 - Kalau nak try boleh click link di bio 💕 - #sayajual  #sayajualteatox  #teatoxmalaysia  #kurus  #fitmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualteatox  #mimpimika  #sayajualcollagen  #collagenmalaysia  #kolagenmalaysia  #mimpimika  #glowingsampaisilau  #glowskincollagen  #gscmm  #gscmmpink  #sssserum  #mimpimikaserum  #serumcantik  #serummurah  #jomcantik  #serummurah  #takglowtakmimpimikalah  #gengsilau  #gengsilaumimpimika  #agentmimpimika  #agentganumimpimika  #sekmung  #ganukite  #teamhakaksilau 
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.

Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
. Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni
.
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik link di bio untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promo
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda memerlukan produk yang BETUL. Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit. Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️ . Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni . Promosi Year End Sale🎊🎉 30% off untuk #JusAnnona  20% off semua produk #VitaminCseries , #KurmaAjwa , #KismisMinda , #MinyakZaitun  ,#HijraPerfume  ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona ,#JusAnnona  & #XoCosmetics  termasuk beauty tools* . Klik link di bio untuk order👇🏻 http://www.wasap.my/60136503825/promo
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.

Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
. Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni
.
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik link di bio untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promo
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda memerlukan produk yang BETUL. Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit. Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️ . Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni . Promosi Year End Sale🎊🎉 30% off untuk #JusAnnona  20% off semua produk #VitaminCseries , #KurmaAjwa , #KismisMinda , #MinyakZaitun  ,#HijraPerfume  ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona ,#JusAnnona  & #XoCosmetics  termasuk beauty tools* . Klik link di bio untuk order👇🏻 http://www.wasap.my/60136503825/promo
Cantikkk ker edok kulit gadis ini..... Tak kisah kulit warna apa sure ramai gadis inginkan kulit glass skin mcm mereka in.. magixler telah menghasil produk serum terbaru kami yg boleh menghasilkan effect nude skin pada wajahhh... Effect solekan dari jurusolek profesional OMG flawless Dan glass skin . Serum ini sesuai digunakan pada siang Hari. Sebagai pengenalan kami akan beri secara PERCUMA pada bulan januari 2019. So Sapa nak kena FOLLOW @magixler Dan LIKE  dan share dgn kawan dgn caption "saya mahu #glassskin @magixler #magixlerskincare ". Dan tunggu offer terbaru kami
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping
Cantikkk ker edok kulit gadis ini..... Tak kisah kulit warna apa sure ramai gadis inginkan kulit glass skin mcm mereka in.. magixler telah menghasil produk serum terbaru kami yg boleh menghasilkan effect nude skin pada wajahhh... Effect solekan dari jurusolek profesional OMG flawless Dan glass skin . Serum ini sesuai digunakan pada siang Hari. Sebagai pengenalan kami akan beri secara PERCUMA pada bulan januari 2019. So Sapa nak kena FOLLOW @magixler Dan LIKE dan share dgn kawan dgn caption "saya mahu #glassskin  @magixler #magixlerskincare  ". Dan tunggu offer terbaru kami . . #serum  #serumwajah  #serummurah  #vitamincserum  #serumjerawat  #serumviral  #serumkorea  #serumglowing  #serumroyaljelly  #serummalaysia  #serumvitc  #serumpemutih  #botoxserum  #serumjeragat  #serumvitaminc  #skincare  #skincaretips  #skincarenatural  #skincareroutie  #skincareregime  #skincarekorea  #skincaremurah  #igshop  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #igshopping 
✨Kebaikan Bougas Beauty Serum
.
🌱 Awet muda
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Mengecilkan liang pori di muka
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah
.
✔DIIKTIRAF OLEH KKM
✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
✔MESRA WUDHUK
.
#serumBougas #bougasBeauty #serummuka #BougasSerum #flawless #serumBougasBeauty #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowing #serum #glowingEffectSerum #serumViral #MiracleSerumDanielin #waterBased #BougasBeautySerum #serumJerawat
✨Kebaikan Bougas Beauty Serum . 🌱 Awet muda 🌱 Merawat masalah kulit berjerawat 🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut 🌱 Tona kulit lebih sekata 🌱 Mengecilkan liang pori di muka 🌱 Melembabkan kulit kering 🌱 Kulit lebih halus dan glowing 🌱 Menaikkan seri muka 🌱 Merawat masalah kulit kusam 🌱 Merawat masalah sunburn 🌱 Kulit lebih bersih dan sihat 🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah . ✔DIIKTIRAF OLEH KKM ✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP ✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA ✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI ✔MESRA WUDHUK . #serumBougas  #bougasBeauty  #serummuka  #BougasSerum  #flawless  #serumBougasBeauty  #serumLawa  #serumMurah  #serumSelamat  #serumViral  #serumGlowing  #glowSerum  #glowingEffect  #glowingSerum  #serumCerah  #glowing  #serum  #glowingEffectSerum  #serumViral  #MiracleSerumDanielin  #waterBased  #BougasBeautySerum  #serumJerawat 
Thank you dear for choosing Mimpimika 🤗
.
Meh pakat flawless and glowing! 📲 Ws  011-32565277 atau click link on bio 😉
.
COD AREA SUBANG JAYA:
🚗 Taipan
🚗 SS 15
🚗 USJ 4
📬 SM: RM8 | SS: RM12
.
BELI 2 ITEM KE ATAS DAPAT FREE GIFT 🎁 
BELI 4 ITEM KE ATAS FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎁 
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen 
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimika #teamhakaksilau
Thank you dear for choosing Mimpimika 🤗 . Meh pakat flawless and glowing! 📲 Ws 011-32565277 atau click link on bio 😉 . COD AREA SUBANG JAYA: 🚗 Taipan 🚗 SS 15 🚗 USJ 4 📬 SM: RM8 | SS: RM12 . BELI 2 ITEM KE ATAS DAPAT FREE GIFT 🎁 BELI 4 ITEM KE ATAS FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎁 #sayajual  #sayajualteatox  #teatoxmalaysia  #kurus  #fitmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualteatox  #mimpimika  #sayajualcollagen  #collagenmalaysia  #kolagenmalaysia  #mimpimika  #glowingsampaisilau  #glowskincollagen  #sayajual  #sayajualteatox  #teatoxmalaysia  #kurus  #fitmalaysia  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualteatox  #mimpimika  #sayajualcollagen  #collagenmalaysia  #kolagenmalaysia  #mimpimika  #glowingsampaisilau  #glowskincollagen  #gscmm  #gscmmpink  #sssserum  #mimpimikaserum  #serumcantik  #serummurah  #jomcantik  #serummurah  #takglowtakmimpimika  #teamhakaksilau 
.
FUHHH! SAPE TAK NAK KAN
.
FeeltaBeauty boleh kasi kulit selembut satin wooo
Uolls kene rembat untuk sambut tahun baru dengan lebih berkeyakinan tinggi. Kerja dengan penuh semangat. Sekolah dengan penuh kesungguhan. Suri rumah tanpa stress masalah kulit. Sambil dodoi anak sambil dap dap n slurp guna sebelah tangan aje.
.
Yang simple2 harus la dari FeeltaBeauty. Takde susah nak kelihatan cantik, flawless, gebu, pinkish uolls. Ajom sambut new year dengan skin baru n lebih powers.
.
.
💎Capai impian kulit glowing, lembut bak baby
📞[+6011 2887 3632]
.
.
◼Tekan BIO untuk kongsikan masalah kulit awak,
.
📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT
.
👑AGENT DROPSHIP diperlukan
📲Buat duit dari handphone
.
.
#Purplebelezafeelta #GOLDENTeamMissHp #feeltaJohor #FeeltaMuar #MasihBelumTerlambatUntukCantik #AgentDropshipwanted #bazaarpaknil #FeeltaShineSerum #parutjerawat #SecretJelly #ShineSerum #serumwajah #serummurah #serumjerawat #serumjeragatno1malaysia #vitaminbadan #supportprodukbumiputra #jeragat #jerawat #poribesar #nakputih #naksihat #produkmalaysia #glowyourskin #tonataksekata #kulitlicin #lakukeras #lakuteruk #kulitberminyak #kulitkering
. FUHHH! SAPE TAK NAK KAN . FeeltaBeauty boleh kasi kulit selembut satin wooo Uolls kene rembat untuk sambut tahun baru dengan lebih berkeyakinan tinggi. Kerja dengan penuh semangat. Sekolah dengan penuh kesungguhan. Suri rumah tanpa stress masalah kulit. Sambil dodoi anak sambil dap dap n slurp guna sebelah tangan aje. . Yang simple2 harus la dari FeeltaBeauty. Takde susah nak kelihatan cantik, flawless, gebu, pinkish uolls. Ajom sambut new year dengan skin baru n lebih powers. . . 💎Capai impian kulit glowing, lembut bak baby 📞[+6011 2887 3632] . . ◼Tekan BIO untuk kongsikan masalah kulit awak, . 📦SETIAP PEMBELIAN FREE GIFT . 👑AGENT DROPSHIP diperlukan 📲Buat duit dari handphone . . #Purplebelezafeelta  #GOLDENTeamMissHp  #feeltaJohor  #FeeltaMuar  #MasihBelumTerlambatUntukCantik  #AgentDropshipwanted  #bazaarpaknil  #FeeltaShineSerum  #parutjerawat  #SecretJelly  #ShineSerum  #serumwajah  #serummurah  #serumjerawat  #serumjeragatno1malaysia  #vitaminbadan  #supportprodukbumiputra  #jeragat  #jerawat  #poribesar  #nakputih  #naksihat  #produkmalaysia  #glowyourskin  #tonataksekata  #kulitlicin  #lakukeras  #lakuteruk  #kulitberminyak  #kulitkering 
CUKUP-CUKUPLAH PANGGIL AKU SI PENDEK-
========================
Orang yang dah tinggi memang la tak rasa apa yang kami rasa..
.apakah lagi yang selalu mengejek dan menggelar orang pendek macam aku ni dengan gelaran "katik","bantut","ketot" dan macam-macam lagilah..ini sememangnya memberi tekanan emosi dan perasaan..tahap keyakinan diri menjadi rendah dan malu berhadapan dengan orang ramai.. Betul..ini semua urusan Yang Maha Esa tapi kalau lah ada jalan agar aku boleh tampil lebih yakin dan tidak lagi jadi bahan lawak rakan-rakan apa salah nya mencuba..asalkan halal,selamat dan berkesan.

Sampai lah rakan kenalkan produk Tiens yang sememangnya sudah meletop di Indonesia, Pakistan,India,China,Uk dan serata dunia.Alhamdulillah kurang seminggu tinggiku naik sejengkal..seluar pun dah nampak senteng.. Produk Tiens sudah sejak 1995 di 200 lebih buah negara, kebaikan kalsium nya sangat tersohor hingga di gelar 'Kalsium ajalb dunia' sehingga dapat menyembuhkan masalah tulang malah meninggikan badann..Luar biasa
📱whatsapp: +600149497627

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #boosterwhitening #feedbackbooster #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #auramen #glutacaps #dzgarcinia #perlaking #perlashine #glutab #jemaima #kdollbeauty #tatiskincare #halal
CUKUP-CUKUPLAH PANGGIL AKU SI PENDEK- ======================== Orang yang dah tinggi memang la tak rasa apa yang kami rasa.. .apakah lagi yang selalu mengejek dan menggelar orang pendek macam aku ni dengan gelaran "katik","bantut","ketot" dan macam-macam lagilah..ini sememangnya memberi tekanan emosi dan perasaan..tahap keyakinan diri menjadi rendah dan malu berhadapan dengan orang ramai.. Betul..ini semua urusan Yang Maha Esa tapi kalau lah ada jalan agar aku boleh tampil lebih yakin dan tidak lagi jadi bahan lawak rakan-rakan apa salah nya mencuba..asalkan halal,selamat dan berkesan. Sampai lah rakan kenalkan produk Tiens yang sememangnya sudah meletop di Indonesia, Pakistan,India,China,Uk dan serata dunia.Alhamdulillah kurang seminggu tinggiku naik sejengkal..seluar pun dah nampak senteng.. Produk Tiens sudah sejak 1995 di 200 lebih buah negara, kebaikan kalsium nya sangat tersohor hingga di gelar 'Kalsium ajalb dunia' sehingga dapat menyembuhkan masalah tulang malah meninggikan badann..Luar biasa 📱whatsapp: +600149497627 #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #boosterwhitening  #feedbackbooster  #kurungmoden  #borongkosmetikmurahmalaysia  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #serumMurah  #aurawhite  #promosi  #auramen  #glutacaps  #dzgarcinia  #perlaking  #perlashine  #glutab  #jemaima  #kdollbeauty  #tatiskincare  #halal 
CUKUP-CUKUPLAH PANGGIL AKU SI PENDEK-
========================
Orang yang dah tinggi memang la tak rasa apa yang kami rasa..
.apakah lagi yang selalu mengejek dan menggelar orang pendek macam aku ni dengan gelaran "katik","bantut","ketot" dan macam-macam lagilah..ini sememangnya memberi tekanan emosi dan perasaan..tahap keyakinan diri menjadi rendah dan malu berhadapan dengan orang ramai.. Betul..ini semua urusan Yang Maha Esa tapi kalau lah ada jalan agar aku boleh tampil lebih yakin dan tidak lagi jadi bahan lawak rakan-rakan apa salah nya mencuba..asalkan halal,selamat dan berkesan.

Sampai lah rakan kenalkan produk Tiens yang sememangnya sudah meletop di Indonesia, Pakistan,India,China,Uk dan serata dunia.Alhamdulillah kurang seminggu tinggiku naik sejengkal..seluar pun dah nampak senteng.. Produk Tiens sudah sejak 1995 di 200 lebih buah negara, kebaikan kalsium nya sangat tersohor hingga di gelar 'Kalsium ajalb dunia' sehingga dapat menyembuhkan masalah tulang malah meninggikan badann..Luar biasa
📱whatsapp: +600149497627

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #boosterwhitening #feedbackbooster #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #auramen #glutacaps #dzgarcinia #perlaking #perlashine #glutab #jemaima #kdollbeauty #tatiskincare #halal
CUKUP-CUKUPLAH PANGGIL AKU SI PENDEK- ======================== Orang yang dah tinggi memang la tak rasa apa yang kami rasa.. .apakah lagi yang selalu mengejek dan menggelar orang pendek macam aku ni dengan gelaran "katik","bantut","ketot" dan macam-macam lagilah..ini sememangnya memberi tekanan emosi dan perasaan..tahap keyakinan diri menjadi rendah dan malu berhadapan dengan orang ramai.. Betul..ini semua urusan Yang Maha Esa tapi kalau lah ada jalan agar aku boleh tampil lebih yakin dan tidak lagi jadi bahan lawak rakan-rakan apa salah nya mencuba..asalkan halal,selamat dan berkesan. Sampai lah rakan kenalkan produk Tiens yang sememangnya sudah meletop di Indonesia, Pakistan,India,China,Uk dan serata dunia.Alhamdulillah kurang seminggu tinggiku naik sejengkal..seluar pun dah nampak senteng.. Produk Tiens sudah sejak 1995 di 200 lebih buah negara, kebaikan kalsium nya sangat tersohor hingga di gelar 'Kalsium ajalb dunia' sehingga dapat menyembuhkan masalah tulang malah meninggikan badann..Luar biasa 📱whatsapp: +600149497627 #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #boosterwhitening  #feedbackbooster  #kurungmoden  #borongkosmetikmurahmalaysia  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #serumMurah  #aurawhite  #promosi  #auramen  #glutacaps  #dzgarcinia  #perlaking  #perlashine  #glutab  #jemaima  #kdollbeauty  #tatiskincare  #halal 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Siti maryam -  PRIME SKIN PHYTO SERUM ini BOLEH DIBANDINGIN DGN SK II LXP !!!
Masalah harga beda jauuuuuh. Tapi manfaatnya sama ! Lebih sehat !

yuuk yang mo beli Sk ii pikir2 dehh... pilih ini ajah. Banyak lebihnya !

Manfaat Prime Skin Phyto Cell Serum : ☆Mencegah jerawat
★Mencegah penuaan dini ★Menghilangkan flek hitam
★menjadikan kulit lebih cerah
★Menghilangkan kulit kusam dan kering
★Membuat kulit wajah menjadi lebih awet muda
★Melindungi kulit wajah dari paparan sinar ultraviolet
★Menyimpan air sehingga kulit wajah terus terasa lembab
★Membentuk kolagen sehingga kulit wajah lebih kenyal, halus dan lembut
Minat?
Wa: 0813-1460-0077 Siti maryam HWI Jakarta
Sertifikasi : POM NA18152000146
#cmp #frutablend #obatjerawat #hwi #hwiindonesia #bisnishwi #bisnisindonesia #wmp #vitamale #glucella #nesv #jualanku #like #likeforlikes  #likeforfollow #follow #followme #followforfollowback #primeskin #skII #serumwajah #serummurah #serumhwi
Siti maryam - PRIME SKIN PHYTO SERUM ini BOLEH DIBANDINGIN DGN SK II LXP !!! Masalah harga beda jauuuuuh. Tapi manfaatnya sama ! Lebih sehat ! yuuk yang mo beli Sk ii pikir2 dehh... pilih ini ajah. Banyak lebihnya ! Manfaat Prime Skin Phyto Cell Serum : ☆Mencegah jerawat ★Mencegah penuaan dini ★Menghilangkan flek hitam ★menjadikan kulit lebih cerah ★Menghilangkan kulit kusam dan kering ★Membuat kulit wajah menjadi lebih awet muda ★Melindungi kulit wajah dari paparan sinar ultraviolet ★Menyimpan air sehingga kulit wajah terus terasa lembab ★Membentuk kolagen sehingga kulit wajah lebih kenyal, halus dan lembut Minat? Wa: 0813-1460-0077 Siti maryam HWI Jakarta Sertifikasi : POM NA18152000146 #cmp  #frutablend  #obatjerawat  #hwi  #hwiindonesia  #bisnishwi  #bisnisindonesia  #wmp  #vitamale  #glucella  #nesv  #jualanku  #like  #likeforlikes  #likeforfollow  #follow  #followme  #followforfollowback  #primeskin  #skII  #serumwajah  #serummurah  #serumhwi 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess..
Tapi ingat ya,  pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga 
Be smart gaeesss 😍

Kalo aku suka banget nihh,  pake serum royal jelly jafra,  karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess:
✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉)
✔ bikin wajah kenyal
✔ menyamarkan noda hitam diwajah
✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering
✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg
✔ bikin wajah glowing

Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉
Tua itu pasti,  tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍

Wa .082135180704
#serummurah #serumbikinglowing #serumwajah #serumalami #serumroyaljellyjafra#girl #girls #love #TagsForLikes @quick.tag #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful
Lakukan perawatan kulit sejak dini ya gaeeess.. Tapi ingat ya, pake produk yg pasti menyehatkan & yg aman utk kulit kita juga Be smart gaeesss 😍 Kalo aku suka banget nihh, pake serum royal jelly jafra, karna biar mungil bentuknya manfaatnya banyak banget loh gaeess: ✔ bikin wajah kencang (awet muda 😉) ✔ bikin wajah kenyal ✔ menyamarkan noda hitam diwajah ✔ mengatasi masalah kulit wajah yg kering ✔ biasa digunakan sebagai base makeup jg ✔ bikin wajah glowing Mau punya kulit sehat , yukk konsultasi dlu sama aku 😉 Tua itu pasti, tapi awet muda itu pilihan lohh gaeesss 😍 Wa .082135180704 #serummurah  #serumbikinglowing  #serumwajah  #serumalami  #serumroyaljellyjafra #girl  #girls  #love  #TagsForLikes  @quick.tag #TFLers  #me  #cute  #picoftheday  #beautiful 
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.

Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
. Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni
.
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik link di bio untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promo
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda memerlukan produk yang BETUL. Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit. Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️ . Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni . Promosi Year End Sale🎊🎉 30% off untuk #JusAnnona  20% off semua produk #VitaminCseries , #KurmaAjwa , #KismisMinda , #MinyakZaitun  ,#HijraPerfume  ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona ,#JusAnnona  & #XoCosmetics  termasuk beauty tools* . Klik link di bio untuk order👇🏻 http://www.wasap.my/60136503825/promo
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda 
memerlukan produk yang BETUL. 
Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit.

Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya 
pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️
. Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni
.
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik link di bio untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promo
Untuk merawat kulit, anda tidak memerlukan produk yang bagus. Yang lebih tepat adalah, anda memerlukan produk yang BETUL. Yang bagus itu tidak semestinya betul dan sesuai untuk kulit. Namun, apabila anda menggunakan produk yang betul, pasti ia akan dapat mengerjakan fungsinya pada kulit dengan begitu bagus sekali. ❤️ . Cc:Founder Annona Pn Ony Nurhusni . Promosi Year End Sale🎊🎉 30% off untuk #JusAnnona  20% off semua produk #VitaminCseries , #KurmaAjwa , #KismisMinda , #MinyakZaitun  ,#HijraPerfume  ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona ,#JusAnnona  & #XoCosmetics  termasuk beauty tools* . Klik link di bio untuk order👇🏻 http://www.wasap.my/60136503825/promo
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promoY.E.S
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promoY.E.S
Promosi Year End Sale🎊🎉
30% off untuk #JusAnnona

20% off semua produk #VitaminCseries, #KurmaAjwa, #KismisMinda, #MinyakZaitun ,#HijraPerfume

ps:/ *PERCUMA Kalender Meja Eksklusif 2019 VCS By Annona. Siap ada voucher RM90 untuk pelbagai produk, FREE lagi! Tapi dengan setiap pembelian RM100, dah free ada diskaun 12% lagi SEMUA produk #VcsAnnona,#JusAnnona & #XoCosmetics termasuk beauty tools* .
Klik untuk order👇🏻
http://www.wasap.my/60136503825/promoY.E.S
Apa istimewanya VCS ni kan??😘
Mai sini nak Cita🍊. VCS Annona bukan sekadar Serum Vitamin C biasa ye sis. Ia adalah campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, asid hyaluronik, glutathione, buah delima serta ekstrak herba semulajadi yang terpilih.

Setiap titisan VCS Annona mempunyai #10xKekuatan Vitamin C. Ia memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa. Haa gitteww

Yang paling penting, VCS Annona  mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia iaitu #NOT161004544K. Boleh guna takperlu ragu2 ;-) .
Dah ready ka nak cantik peloles? ahaakks😍 .
.
.
📲013 6503825
#VCSUnited 
#Testimoni
#Dropshipwanted
Apa istimewanya VCS ni kan??😘 Mai sini nak Cita🍊. VCS Annona bukan sekadar Serum Vitamin C biasa ye sis. Ia adalah campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, asid hyaluronik, glutathione, buah delima serta ekstrak herba semulajadi yang terpilih. Setiap titisan VCS Annona mempunyai #10xKekuatan  Vitamin C. Ia memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa. Haa gitteww Yang paling penting, VCS Annona mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia iaitu #NOT161004544K . Boleh guna takperlu ragu2 ;-) . Dah ready ka nak cantik peloles? ahaakks😍 . . . 📲013 6503825 #VCSUnited  #Testimoni  #Dropshipwanted